LaLiga - preview 34. kola

25.04.2017, 08:44, aktualizováno 27.04.2017, 08:21
Previews
Atlético Madrid v úterý podlehlo Villarrealu a nabídlo šanci Seville, která doma přivítá Celtu Vigo. Athletic je favoritem souboje s Betisem, Deportivo Alavés se v baskickém souboji střetne s Eibarem...
Deportivo Alavés - SD Eibar  (čtvrtek 19:30)
Fotbalisté Eibaru na své cestě za evropskými poháry během dvou týdnů dvakrát klopýtli a další podobné zaváhání by pro ně mohlo mít fatální následky. Eibar zkrátka potřebuje na půdě Alavésu bodovat a když se to nedávno povedlo poslední Osasuně, proč ne aktuálně osmému týmu LaLigy? Pravdou ale je, že hostům bude chybět několik opor.

Nejprve však k domácím. Alavés se po černé sérii tří zápasů, ve kterých nejenže nezískal ani bod, ale dokonce nedokázal vstřelit žádný gól, poněkud zmátořil. Favorizovaný Villarreal doma přehrál 2:1 a z Las Palmas si přivezl remízu 1:1, takže si s klidem dál "lebedí" na jedenáctém místě. Už to je pro nováčka velký úspěch.

Také Eibar prožívá povedenou sezonu, dokonce ještě povedenější, než je ta Deportiva. S aktuální formou je to ale přesně naopak. Hosté sice bojují o evropské poháry, ale sérii dobrých výsledků uťali dvěma porážkami, které jim poněkud komplikují cestu za vysněným cílem. Měsíc drželi Baskové neporazitelnost, než je v posledních kolech porazil Betis, respektive Athletic.

Dokáže se Eibar na stadionu Mendizorrotza vrátit na vítěznou vlnu a ze zadních pozic znovu zatlačit na Real Sociedad nebo Athletic? Venkovní bilance Basků také není zlá. Pět výher a pět remíz oproti šesti porážkám zní celkem slušně. Otázka zní, jak se vypořádají s absencemi klíčových hráčů. Přeci jenom scházejí zranění Rico, Arbilla a Ramis, které ještě doplňuje zraněné duo Escalante, León. Deportivo by mělo být kompletní, nejasnosti panovaly nad Alexisem a Laguardiou.

Poslední vzájemná střetnutí těchto celků příliš atraktivity nenabídla. Podzimní zápas v Eibaru skončil 0:0 a až na výjimky moc branek nepadalo ani při působení týmů ve druhé nejvyšší španělské soutěži.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Ely, Hernández - Torres, Llorente - Romero, Camarasa, Méndez - Santos
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Cappa, Lejeune, Gálvez, Juncá - Bebé, Rivera, García, Inui - Erich, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.16 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Celta Vigo  (čtvrtek 20:30)
Celta Vigo začíná trpět úbytkem sil spojeným s účastí ve vyřazovacích bojích Evropské ligy. V LaLize se jí nedaří tak, jak by si její fanoušci představovali. Ve čtvrtek ji navíc čeká výlet do Sevilly, kde ji uvítá tamní FC.

Celta Vigo má za sebou náročné chvíle, protože účast v Evropské lize si na ní čas od času vybere daň. Kádr, který má trenér Eduardo Berizzo k dispozici, není příliš stavěný na tak časté a náročné hraní. Po návratu z evropského tažení se Celta v minulém kole moc nepředvedla a evidentně působila unaveným dojmem.

Betisu stačila venku jediná branka Darka Brašanace, aby si odvezl tři body. Celta byla především v ofenzivní fázi nepříliš kvalitním sokem a její hra postrádala energii či přesnost. I to je jeden z důvodů, proč se celek z Viga nachází na současném desátém místě. Na kontě Celty je 44 bodů a na nejbližšího soka v podobě Espanyolu Barcelona ztrácí už 5 bodů.

Celta Vigo bude oslabená také při souboji s dalším sevillským týmem. Tamní FC ji vyzve na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuána k tanci, ale Celta se bude muset obejít bez vykartovaného Diaze. Zraněni pak jsou Giuseppe Rossi, Carles Planas a Rubén Blanco. Ani Sevilla nebude mít kompletní kádr, protože tým trenéra Sampaoliho počítá absence. Těmi jsou Benoit Trémoulinas, Michael Krohn-Dehli a Vitolo.

Právě o něj je velký zájem, Vitolo podává v dresu Sevilly výborné výkony. Sám ale chce zůstat v Seville. Zkušený univerzál v rozhovoru pro Marcu prozradil: "Jsem tu šťastný a jsem hrdý na to, co jsme dokázali. Tento tým má vítěznou mentalitu, hrajeme s radostí a nenecháváme nic náhodě. Tvrdě pracujeme. Samozřejmě mě zájem jiných klubů těší a jsem za něj rád, ale aktuálně nechávám budoucnost otevřenou. Pokud zůstanu, budu rád,” míní Vitolo.

Jeho Sevilla se v minulém kole po remíze s Valencií sebrala a dokázala zvítězit. Jejím sokem byla Granada, která se snaží stále ještě zachránit. Nepohlídala si ale nástupy do obou poločasů, protože ve 4. minutě se z gólu radoval Ganso a stejný hráč navýšil skóre na 2:0 také krátce po změně stran. Sevilla tak vyhrála důležitý duel a dál bojuje o třetí místo.

To zatím drží Atlético Madrid, které má na Sevillu náskok tří bodů. Třetí místo je ve Španělsku hodně odlišné od čtvrtého, protože čtvrtý tým LaLigy musí do ošidného předkola Ligy mistrů. S Celtou Vigo má ale Sevilla velmi dobré zkušenosti a naposledy s ní prohrála před více než třemi roky. Při minulém utkání na Balaídos dala domácím dokonce pohodlné tři branky.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Escudero, Pareja, Mercado, Mariano - Kranevitter, N’Zonzi - Correa, Vazquez, Sarabia - Jovetić
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Planas, Roncaglia, Sergi Gomez, Lemos - Diaz, Pape Cheikh - Bongonda, Jozabed, Beauvue - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.50 - 8.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (čtvrtek 21:30)
Vzhůru tabulkou se stále dere Athletic a dokonce ještě není úplně bez šance na Ligu mistrů. Baskové však musejí ve zbytku zápasů především vyhrávat. Primárním cílem zůstává Evropská liga a právě zde hájí těsný náskok. Na stadion San Mamés zavítá Betis, posilněný dvěma výhrami v řadě.

Počty mluví jasně. Athletic ztrácí na Ligu mistrů devět bodů, což je pět kol před koncem poměrně značná ztráta. Evropská liga je ale na dosah, i když ani zde to Baskové ještě nemají stoprocentně jisté. Na šestém místě hájí jednobodový náskok před Realem Sociedad, který se netají stejnými cíli.

Athletic v minulém kole zvítězil v Eibaru nejtěsnějším výsledkem a k zajištění pohárů pro příští rok učinil velmi důležitý krok. Zároveň přidal druhé vítězství v řadě a obecně můžeme hovořit o velmi zajímavé formě. Svěřenci trenéra Ernesta Valverdeho maximálně těží z domácího prostředí, vždyť na San Mamés letos prohráli jen dvakrát - s Barcelonou a Realem Madrid, jinak tam nikdo další nezvítězil. V tabulce domácích zápasů figurují na třetím místě! Lépe jsou na tom jenom opět staří známí Barcelona s Realem Madrid.

Třetí do party bude chtít být Betis a není bez šance. Andalusané dvě kola v řadě vyhráli a shodou okolností nad nejbližšími konkurenty Athleticu v boji o Evropskou ligu. Eibar porazili 2:0 a ve Vigu zvítězili nejtěsnějším rozdílem. A aby toho nebylo málo, tak první vzájemný duel mezi Betisem a Athleticem skončil lépe pro domácí, kteří vyhráli po jediné brance Rubéna Castra.

Athletic se tak musí mít na pozoru. Kouč Valverde bude mít k dispozici kompletní kádr, otazník visí pouze nad startem Elustonda. Mnohem více starostí má Betis, protože nejrůznější potíže hlásali Antonio Adán, Cristiano Piccini a Sanabria. Jejich starty jsou tedy nejisté.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Marcos, Laporte, Álvarez, Balenziaga - Etxebarria, José - García, Williams, Muniain - Aduriz
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Pezzella, Bruno, Tosca - Navarro, Ceballos, Pardo, Brašanač, Durmisi - Alegría, Joaquín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.30 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - CA Osasuna  (středa 19:30)
Poslední dvě návštěvy Barcelony a jejího stánku zvaného Camp Nou vyšly Osasunu hodně draze. Nejen, že se návštěva z Pamplony musela obejít bez bodů, ale dostala s sebou od cesty 12 branek! Demolice se dá očekávat také nyní.

Osasuna je totiž nejsilnějším týmem v LaLize. Drží totiž nad sebou všech 19 týmů Primera Division a dívá se na ně zdola. I na Osasuně můžeme vidět známky zlepšení, ale jsou to spíše paběrky. Ze současného posledního místa v tabulce se jen tak nedostane. Osasuna ztrácí na 17. Leganés devět bodů, což rozhodně není málo.

Stále se samozřejmě snaží, jen je otázka, zda s tím nezačala příliš pozdě. Už porazila Alavés i Leganés, v minulém kole měla další dobrou šanci. Na stadion El Sadar zavítal Sporting Gijón, který má také obavy o svou záchranu. Toto šestibodové klání ale skončilo remízou, která rozhodně nikoho nadchnout nemohla. Gijón hrál poměrně dobře zvláště ve druhé půli a domácí Osasuna přišla o tři body až deset minut před koncem.

Dalším strašákem jsou pro tým z Pamplony zranění a karetní tresty. Výčet absencí je dost obsáhlý a čítá jména jako Tano, Digard, Garcia, Riera, bratři Flaňové nebo Riviére. Hrát zřejmě nebude ani Loé nebo Vujadinović. Trenér Petar Vasiljević nemá rozhodně lehkou úlohu, třebaže se nevzdává předem.

V rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Nemusíme vůbec pochybovat o tom, kdo je tady favoritem. Barcelona je ve fotbalovém světě pojem a v prosinci minulého roku nám jasně ukázala, že její kvality jsou jak z jiného světa. Nedělám si iluze, ale přesto pracuji na sto procent. Každý zápas je o tom, kdo udělá víc chyb. My se je pokusíme minimalizovat a uvidíme, kam to dotáhneme,” doufá trenér Osasuny.

Ani Barcelona nebude kompletní. Jednak jí budou scházet zranění hráči jako Aleix Vidal, Rafinha nebo zřejmě ještě Mathieu, ale především stále do hry nesmí Brazilec Neymar. Ten má karetní trest ještě na dva duely a očekávalo se, že bude především v prvním klání velkou absencí.

Jednalo se totiž o slavné a ostře sledované El Clásico. Pro tento ročník bylo důležité i z toho důvodu, že právě Real Madrid dosud seděl na prvním místě hned před Barcelonou. To už ale neplatí a oba kluby mají shodný počet bodů. Barcelona totiž zvládla slavné a tradiční utkání lépe než její sok Real Madrid.

Ačkoli měla za sebou nepodařené utkání Ligy mistrů s Juventusem Turín a ačkoli se jako první trefil záložník Realu Casemiro, nakonec se radovala právě Barcelona. Pomohlo jí k tomu vyloučení neklidného Sergia Ramose a především dvě branky argentinské legendy Lionela Messiho, který se trefil už 500 krát v dresu Barcelony.

Jedním ze spoluhráčů, kteří Argentinci vysmekli poklonu, je Andrés Iniesta. Španělský záložník v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Je pro mne osobně obrovskou ctí, že hraji v jednom týmu s takovou hvězdou a tak výborným fotbalistou. Dokáže prakticky cokoli, má výtečnou střelu, práci s míčem, techniku i fotbalové myšlení. Kromě toho je to ale také výborný člověk, který pomáhá celému týmu růst. Nedokážu si bez něj Barcelonu představit a jsem moc rád, že je s námi,” uzavřel veterán Iniesta.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Gómes - Messi, Suárez, Alcácer
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Oier, Márquez, Fuentes - Buňuel, Fausto, Torres, Čausić, Clerc - León, Kodro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.03 - 23.00 - 52.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - UD Las Palmas  (středa 20:30)
Leganés se nachází těsně nad sestupem a s každým dalším zápasem musí být víc a víc nervózní. Dalším soupeřem ve vloženém 34. kole LaLigy se stane Las Palmas, které na stadionu Municipal de Butarque prohrálo doposud jen jednou!

Tohle není souboj, který bychom vídali nějak příliš často, tím spíš v první lize. V prosinci minulého roku se ostatně oba týmy v první lize potkaly poprvé. Lépe tehdy začali domácí, když je do vedení poslal Marko Livaja. Jenže 15 minut před koncem se podařilo proměnit pokutový kop Miguelovi Ángelovi Guerrerovi, takže body se nakonec dělily.

Od té doby je na tom lépe jednoznačně Las Palmas. Tým z Kanáských ostrovů se aktuálně pohybuje na příjemné třinácté pozici a je dost daleko od sestupu. Po debaklu, který Las Palmas zažilo od baskického Bilbaa, se mu minulé kolo povedlo o mnoho lépe. Proti Deportivu Alavés dokázalo uhrát cenný bod i přesto, že po vyloučení Marka Livajy hrálo v početním oslabení.

A trenér Quique Sétien měl po remíze velkou radost. "Bod jsme si zasloužili, minimálně jeden. Je skvělé, že jsme dokázali bojovat a nevzdali se. Mohli jsme dokonce vyhrát, ale dnes nám nebylo zas tak přáno. Udělali jsme dvě velké chyby, ale na hráče se zlobit nemohu. Jsme matematicky zachráněni a to je cíl, který jsme si před sezonou vytyčili. Doufám, že zbytek sezony dohrajeme se ctí a co nejlépe,” přeje si Sétien.

Leganés se nachází v mnohem horší situaci. Patří mu až 17. příčka a od pásma sestupu jej dělí jen čtyři body. Což je číslo, které se může velmi rychle změnit. V minulém kole Leganés prohrálo na půdě Villarrealu, za což mohly dvě branky Cedrica Bakambua, jenže se trefil podruhé až v nastavení celého utkání.

A další mrzutost představují absence. Domácí nemohou využít Ibáněze, Serantese a Ramose. Las Palmas zase postrádá duo karetních hříšníků v podobě Livajy a Maceda.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Tito, Siovanas, Mantovani, Marin - Morán, Pérez - El Zhar, Píres, Machís - Guerrero
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Simón, Bigas, Lemos, Lopes - Trujillo, Mesa, Viera - Momo, Boateng, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.45 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (středa 20:30)
Valencia se chystá na dalšího náročného soupeře. Ve středu večer totiž na populární stadion Mestalla zavítá Real Sociedad, který má s Netopýry poslední dobou velmi dobré zkušenosti. Navíc stále usiluje o evropské poháry.

Už ve třech posledních duelech tým ze San Sebastianu našel způsob, jak překonat obranu Valencie a vzít si tři body. Vždy to ale byly nervy a hodně dramatický byl také minulý výlet baskického celku na půdu Valencie. Utkání dlouho směřovalo k remízovému výsledku, který odmítl až ve čtvrté minutě nastavení Mikel Oyarzabal. Valencia má nyní svému soupeři co vracet.

Sama už dávno rezignovala na boj o poháry, ale vzhledem k trendu posledních hodně smutných let se není čemu divit. Los Che dokonce v kritické sezoně pod trenérem Prandellim bojovali o setrvání mezi španělskou elitou. To se jim už povedlo, ale sezonu chtějí dohrát se ctí. Po nadějné remíze s lepší Sevillou jim však minulé kolo nevyšlo.

Valencia cestovala do Málagy, jenže z La Rosaledy se vrátila coby poražený tým. Moc toho nepředvedla a dorazily ji zásahy Recia se Sandrem Ramirezem. Netopýrům se tak střed tabulky dál vzdaluje a nyní jsou až na 12. místě. Doma navíc nemají proti Realu Sociedad moc dobrou formou, vyhráli zde šest utkání za sedmnáct let!

Do utkání navíc nenastoupí kompletní kádr, protože domácím chybí zranění Rodrigo Moreno a Aymen Abdennour. Kvůli kartám nemůže nastoupit Eliaquim Mangala a Daniel Parejo, což dost oslabuje kostru týmu.

Soupeř přijede taktéž s několika absencemi, které hyzdí jeho šance na body. Patří mezi ně dlouhodobě zraněný střelec Imanol Agirretxe a také Carlos Martínez. Otázka se vznáší nad připraveností mladíka Oyarzabala. Real Sociedad San Sebastian se stále soustředí především na Evropskou ligu, ve kterou doufá a ke které nemá daleko.

Aktuálně je na sedmé příčce a od pátého místa jej dělí jen dva body! Real Sociedad tak úplně nezvládl březen a první část dubna, ale z těsné porážky od Barcelony se v minulém kole oklepal tím nejlepším možným způsobem. Mladý útočník Willian José totiž rozhodl jedinou trefou o výhře nad Deportivem La Coruňa.

A veterán v záložní řadě, Xabi Prieto, chce nadále pokračovat v podobném duchu. "Je pravda, že nám několik utkání po sobě nevyšlo a i kvůli zraněním jsme ztratili klíčové body. Ale zápas s Deportivem nám vlil novou krev do žil a doufám, že si poradíme také v dalším klání. Valencia je v této sezoně hodně nevyzpytatelným soupeřem pro všechny,” uvědomuje si zkušený záložník Prieto.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Santos, Garay, Lato - Pérez, Soler - Cancelo, Orellana, Nani - Zaza
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.35 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Real Madrid  (středa 21:30)
Španělská La Liga pokračuje ve svém finiši vloženým čtyřiatřicátým kolem, v němž se Real Madrid vydá na půdu Deportiva La Coruňa, aby napravil víkendovou prohru z El Clásica a udržel své stále vysoké šance na zisk ligového titulu.

Bílý balet v těchto dnech nečeká vůbec nic lehkého. Poté, co v poslední minutě nastaveného času hráče Realu poslal do kolen vítěžným gólem Lionel Messi, nyní tým Zinedina Zidana čeká středeční zápas s Deportivem, poté domácí střetnutí s Valencií v sobotu a hned pár dnů nato je již na pořadu první semifinále Ligy mistrů s Atlétikem Madrid. Prostor pro zaváhání je navíc takřka nulový - v lize má Real oproti vedoucí Barceloně výhodu jednoho odloženého zápasu ve Vigu, ovšem při rovnosti bodů na konci sezony, jak je tomu nyní, by titul obhájili barcelonští.

To vše navíc musí Zidanova družina ustát bez Garetha Balea. Velšská hvězda se sice po vleklých potížích s kotníkem stihla dát dohromady na nedělní duel s Barcelonou, jenže hned po pětatřiceti minutách následovalo další zranění lýtka a stažení ze hry. Délka absence je stanovena na tři týdny. Přesto trenér Realu odmítl spekulace, že Balea nasadil zpátky do hry příliš brzo. "Zranil se sám, byl už na sto procent připravený. V posledních dvou trénincích měl plnou zátěž. Pak se přihodilo tohle, ale takové věci jsou zkrátka nevyhnutelné."

"Snad nebude mimo hru příliš dlouho. Je sice znovu zraněný, ale není to nic vážného a budeme se snažit mít jej brzy znovu k dispozici," pokračoval Zidane na adresu Garetha Balea. "Kdybych se mohl rozhodnout znovu, nic bych neměnil."

Co se týče výletu na stadion Riazor, zůstává francouzský manažer stále pozitivní. "Bylo by lepší (v El Clásicu) neprohrát, ale šlo pouze o tři body. Najednou se mluví o tom, jak Barcelona vyhraje titul a Real Madrid si nic nezaslouží. Všichni ale víme, že to není pravda, byť v šíření takových řečí nemůžeme lidem zabránit. Svým hráčům jsem řekl, že nemusíme nic měnit. Máme osud ve svých rukou, na nikoho se nespoléháme a pokusíme se podat naše maximum, abychom zítra zvítězili."

Na trávník se proti Deporu nepodívá kapitán Realu Sergio Ramos, jenž byl v minulém kole vyloučen, ovšem jeho stoperský kolega Raphael Varane se naopak po svalových potížích vrací do hry. Domácí celek si od nástupu kouče Pepeho Mela vybudoval slušný osmibodový náskok od zóny sestupu a nyní bude usilovat o pojištění už tak dobré pozice. "Celý tým se už na zápas s Realem těší," hlásí útočník Florin Andone. "Nemůžeme se středy dočkat a chceme vymazat z hlavy náš výkon se Sociedadem," doplnil rumunský reprezentant k prohře 1:0 z minulého kola.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro - Borges, Dos Santos - Kakuta, Gil, Fajr - Joselu
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Isco, Kroos, Modrić - Asensio, Morata, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 5.60 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Espanyol Barcelona  (úterý 19:30)
První utkání vloženého 34. kola se odehraje v Gijónu. Sporting Gijón v minulém kole snížil náskok 17. Leganésu na pouhé čtyři body a jeho naděje na záchranu ještě žije. Espanyol sice minule nesehrál špatné utkání, ale body nedokázal uhrát žádné.

Sporting čeká na stadionu El Molinón velká výzva. Za posledních devět let vyhrál nad Espanyolem na své půdě jen dvakrát. Naposledy odjel Espanyol z Gijónu bez všech bodů v roce 2011, kdy těsně prohrál brankou Nacha Nova. Od té doby se mu proti Sportingu daří víc. Poslední dva vzájemné duely ovládl právě Espanyol.

Víc by se tři body rozhodně hodily domácímu Sportingu, který má stále problémy se sestupem. Na aktuální ho odsoudila mimo jiné poslední remíza s Osasunou, protože v Pamploně to bylo drama. Meré si nejprve vstřelil vlastní branku a dramatické momenty byly k vidění zejména v závěru utkání. Deset minut před koncem Canella dal hostům naději a v minutě 8. Carlos Castro srovnal na konečných 2:2!

Sporting tím přerušil svou sérii tří porážek v řadě. A Espanyol zase v minulém utkání přišel o sérii dvou výher za sebou. Jeho soupeř byl nad jeho síly, třebaže gólový rozdíl mezi nimi nebyl zas tak viditelný. Espanyol hrál před domácími fanoušky s Atléticem Madrid a velmi dlouho mu byl vyrovnaným soupeřem. Jenže 15 minut před koncem utkání rozhodl o třech bodech pro Atlety Antoine Griezmann.

Espanyol byl samozřejmě velmi zklamán, protože neodehrál špatný zápas. Katalánský klub nyní sídlí na devátém místě LaLigy a evropské poháry stále nejsou tak daleko. Trenér Quique Sanchez Flores ale ví, na čem může jeho tým pracovat.

"Vůbec není snadné sehrát s Atléticem utkání, protože hodně bolí a jen těžko vám dá alespoň malou šanci. Z mého pohledu jsme nemohli udělat víc, hráli jsme přesně tak, jak jsme si nastínili. Každý z nás obětoval maximum. Samozřejmě je ale několik věcí, které chceme příště udělat jinak,” míní trenér.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Douglas, Amorebieta, Meré, Canella - Cases, Vesga, Álvarez - Carmona, Ćop, Burgui
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - J. López, Reyes, D. López, Martín - Jurado, Fuego, Sánchez, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.43 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Málaga CF  (úterý 20:30)
Na Estadio Nuevo Los Cármenes v Granadě se v úterý večer sthne velká bitva. V rámci vloženého 34. kola nejvyšší španělské LaLigy se do sebe pustí předposlední Granada, kterou v boji o tři body vyzve trochu lépe postavená Málaga.

Domácí Granada má před sebou jednu z posledních možností, jak ještě oživit svou naději na záchranu. Ta není příliš velká, neboť Granada sídlí až na předposledním místě a na jejím kontě je jen 20 bodů. Granadě se navíc dlouhodobě nedaří, což je vidět také z jediného vítězství za posledních deset soutěžních utkání.

V minulém kole Granada rovněž neuspěla a po třech inkasovaných brankách od Celty Vigo jí dva góly dala také Sevilla. Pro Granadu může být menší útěchou snad jen fakt, že Málaga si z její půdy ještě ani jednou neodvezla všechny tři body! Granada bude před tímto duelem bez Matthieua Sauniera, jinak jsou všichni hráči k dispozici.

To v kádru soupeře je situace pokud jde o zranění mnohem náročnější. Trenér Michel se musí obejít bez Juanpiho, Koného, Kuzmanoviće a Adalberta Peňarandy. Nejistý je navíc start Miguela Torrese. Alespoň, že se Málaga může těšit z lepší aktuální formy. Není to tak dlouho, co měla Málaga stejné problémy se sestupovou propastí, ale zdá se, že ty už jsou pryč.

Málaga je aktuálně na 15. místě a za posledních pět duelů vyhrála třikrát. Nečekaně nad Barcelonou, ale také v minulém kole nad Valencií. Té vstřelili po brance Recio se Sandrem Ramirezem a trenér Michel měl pochopitelně radost.

V rozhovoru pro klubovou televizi zmínil: "Jsem na své hráče pyšný, protože porazili velmi slavného a složitého soupeře. Udělali mi velkou radost svým chováním na hřišti, svou zarputilostí a zároveň odvahou. Porazili jsme Valencii s čistým kontem navíc, což beru jako dobrou vizitku pro naši obranu. Doufám, že nás tato výhra motivuje pro další vítězství,” ve zkratce podotkl Michel.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulquier, Lombán, Ingason, Silva - Uche, Krhin - Carcela, Pereira, Wakaso - Ponce
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Hernández, Villanueva, Llorente, Ricca - Recio, Camacho - Keko, Fornals, Juankar - Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.70 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (úterý 21:30)
Atlético Madrid má za sebou náročný program a nemá chvíli klidu na odpočinek. Už v úterý jej totiž čeká jeden ze šlágrů kola, protože na stadion Vicente Calderon zamíří Villarreal. Tomu se v hlavním městě dlouhodobě nedaří.

Atlético se prokousalo do další fáze Ligy mistrů i přesto, že v Leicesteru jen remizovalo. Ačkoli uhrálo takový výsledek, jaký potřebovalo, hráče stál jistě množství sil. Hodně unavený tým trenéra Diega Pabla Simeoneho se v minulém kole utkal na poli Espanyolu Barcelona a jistá únava na něm byla vidět. Jedinou branku vstřelil Antoine Griezmann až dvacet minut před koncem, do té doby se Atléti trápili.

V utkání rovněž nechali mnoho sil, ale jsou rádi za tři body. Dokládají to slova trenéra Diega Simeoneho. V rozhovoru pro deník AS zmínil: "Tahleta část sezony je vždycky nejtěžší, protože se ocitáte na kraji sil, ale přitom v rozhodující fázi. V těchto týdnech se rozhoduje o všem a my musíme najít dostatek sil i motivace k tomu, abychom do každého utkání mohli dát maximum. Minule nám byl Espanyol více než vyrovnaným týmem, ale měli jsme štěstí a udeřili v pravou chvíli.”

Atlético Madrid v této chvíli funguje na třetím místě a udržuje si zdravý odstup od čtvrté Sevilly. Jeho náskok však činí pouhé tři body, takže je jasné, že si nesmí dovolit moc ztrát. Týmu trenéra Simeoneho budou scházet marodi jako Augusto Fernandez nebo Juanfran. Nejistý je pak zdravotní stav Šimeho Vršaljka. Hostující Žlutá ponorka je na tom však ještě hůř. Zraněné má Ruize, Čeryševa a Asenja, Santos Borré rovněž nemůže nastoupit.

Villarreal do Madridu nejezdí moc rád a zvlášť, když je cílovou zastávkou stadion Vicente Calderon. Odtud si totiž tým trenéra Escriby přivezl výhru jen třikrát za posledních 14 dlouhých let! V posledních utkáních se ale zdá, že Villarreal našel skrytý recept na to, jak s Atléticem vyhrávat. Neprohrál s ním už více než 2 roky.

Villarreal stále trpí jedním neduhem. Hráči umí předvádět ofenzivní fotbal a spektákl s kýmkoli, ale rovněž s kýmkoli ztratí body, a to včetně těch největších outsiderů. Žlutá ponorka střídá své nestálé výkony jak na horské dráze a to ji často oddaluje od pohárů. Jen za posledních deset soutěžních duelů vyhrála šestkrát, čtyřikrát pak prohrála.

V minulém kole se jí dařilo mnohem víc. V dramatické koncovce utkání s Leganés byla rozhodující druhá trefa Bakambua. Ačkoli na obou stranách najdeme excelentní střelce, je to obrana, která oba týmy zdobí. Atlético Madrid dosud dostalo jen 24 branek, Villarreal na pomyslném druhém místě jen o tři góly víc. A trenér Fran Escriba dobře ví, že obrany by mohly být klíčem k dobrému výsledku.

"Je pravda, že oba týmy se pyšní velmi dobrou a organizovanou obrannou linií. Je to naše zbraň i přednost, což je důležitý rys. Chceme být známí jako tým, který hraje ofenzivně a lidem se to líbí, ale nesmíme zapomínat, že vše začíná u obrany. Teď si svou obranu dobře vyzkoušíme, protože Atlético Madrid je ve formě a má ve svém středu několik rozdílových hráčů, kteří jsou schopní rozhodnout zápas jen díky svým schopnostem,” uvědomuje si Fran Escriba.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Giménez, Savić, Godín, Luis - Carrasco, Ňíguez, Gabi, Koke - Gameiro, Griezmann
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Mario, González, Musacchio, Ángel - Santos, Trigueros, Soriano, Castillejo - López, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.55 - 8.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona33236494:3275
2.Real Madrid32236384:3675
3.Atlético Madrid33208560:2468
4.Sevilla FC33198658:3965
5.Villarreal CF33169848:2757
6.Athletic Bilbao331751146:3756
7.Real Sociedad331741249:4555
8.SD Eibar331481152:4550
9.Espanyol Barcelona3313101044:4349
10.Celta Vigo321351448:5244
11.Deportivo Alavés3311111132:4044
12.Valencia CF331171547:5640
13.UD Las Palmas331091452:5839
14.Real Betis331071636:5137
15.Málaga CF33991538:4936
16.Deportivo La Coruña337101635:5131
17.CD Leganés33691827:5127
18.Sporting Gijón33582036:6623
19.Granada CF33482127:7020
20.CA Osasuna33392134:7518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (856)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jaj, dnes to bude na Calderóne strašná holomajzna hraničiaca až s LvG optimálnym výkonom z minulej sezóny, Villareal bude mať územnú prevahu vďaka super zálohe, ale pravdepodobne z toho nič moc nevytvoria, lebo predsa len Escribá je tréner tak pre Getafe My budeme hrať klasicky na protiútoky, ale ich záloha bude zbierať 1 loptu za 2 a bude to nuda, rozhodne 1. gól či už v náš alebo v ich prospech, ale skôr to vidím na 0:0, teda pokiaľ sa Griez neutrhne z reťaze.

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Mh, do bodky sa to naplnilo, more, tak bež pekne obdivovať to ako hráč za 100 mega vie prihrať na 5 metrov a nepruď. (i keď holomajzna bol až 2. polčas, 1. bol fakt slušný fotbal )

Reagovat
popltak

Slušný fotbal Jsem snad 3x usnul, hrůza. Nechápu, jak za tohle může někdo zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Socky na Metalle, Villarreal na Calderonu a my doma s Betisem...tady musíme získat trochu náskok, protože máme do konce relativně těžkej los

Reagovat
Mishko

https://giphy.com/gifs/Kicx0af3Yrt16

Je úžasné, ako sa títo dvaja vzájomne ťahajú a motivujú k neuveriteľným výkonom a číslam, no zároveň rešpektujú kiežby to zvládali aj ich fans

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

The World Is ...... Real !

Reagovat
Switchback

Valle, tím jak si psal k Ramosovi, že tu redku dostat nemusel ... v jakým případě by to byla 100% redka, až kdyby ho trefil a polámal ho?

Reagovat
valloire

Já to srovnávám s Vidalem. Pokud se nepletu, tohle jste tam nepsali. Jste pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to mohla být žlutá bylo to na půli hřiště a Messi nemá žádné trvalé následky

Reagovat
smazaný uživatel

A cos myslel, že fikce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Real prodlouží s Iscem a nechají ho leštit lavičku, jen aby ho neměla Barca.

Reagovat
misinho7

lestit lavicku? sledujes zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě sleduju. U vás přednost dostanou marketingově významnější hráči ne talentovanější.

Reagovat
valloire

Je na tom něco divnýho? Jestli ano, je tvůj svět divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

U Realu ne, takže je můj svět normální.

Reagovat
valloire

Jasně, protože Barcelona by nám s chutí prodala kohokolv, koho bychom chtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

malokto chce ist do mordoru

Reagovat
valloire

Jasně, Figo taky nechtěl. Zuby nehty se bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě litoval a Isco bude taky litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim, ze MÁLO kto.. Figo patri do kategorie zrovna do tej kategorie, za prachy by si nechal aj koule ufiknout

Reagovat
smazaný uživatel

za to taky Samuel Eto'o by ti vedel rozpravat Váloríku

Reagovat
valloire

Eta jsme nechtěli....Vy Figa ano a bylo to houby platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara ste cheli a tiez vam to bolo houby platne +

ked vam Eto v niekolkych zapasoch natrhol prdel, to vam bolo uz duplom platne

Reagovat
janinho

pre teba je svet iba Real a Barca? alebo poznas klub, ktory dokaze hrat o 3-4 trofeje kazdy rok s kadrom 17-18 hracov?

sak ked je Isco pre Barcu taky dolezity, tak nech zavalasia ponuku, ktoru by ani Perez nemohol odmietnut... ci Barca uz ide v stopach Milana, ze najradsej by mali vsetkych zadarmo a aby byvaly klub este platil polovicu platu?

Reagovat
blaugrana

Sergio Ramos dostal v neděli za ostrý skluz na Lionela Messiho červenou kartu, s níž se stále nehodlá smířit vedení Realu Madrid - to údajně bude za svého obránce bojovat a připravuje odvolání.

Tak to som teda strašne zvedavý, ako to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani ne, oodhaduji to na dva zápasy a jeden mu v dalším odvolání prominou.(Když moc).

Reagovat
blaugrana

Ani by ma neprekvapilo, keby mu ju zrušili.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mají tu drzost se proti tomu prasečímu zákroku odvolat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Tak odvolat se proti trestu má snad právo každý

Reagovat
smazaný uživatel

Trast ještě nebyl stanoven, oni se chtějí odvolat proti verdiktu rozhodčího, že o nic nešlo, to za nehoráznost považuji, ale víme své a jsem hodně zvědavý jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem úplná blbost. Odvoláváš se proti rozhodnutí orgánu, ne proti trestu, ne proti verdiktu sudího. Verdikt sudího je věc, kterou Real bude v tom odvolání napadat.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi tady minule urážel chonga a jeho koncipienturu, no myslím spíš, že aspoň zsv někde na gymplu nebo prvák na právech by pro tebe nebylo od věci absolvovat, když se tady chceš vyjadřovat alespoň trochu relevantně a nebýt za blba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Toto neee

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přišlo mi , že ještě ironicky tleskal rozhodčímu, což je jestli se nepletu hlavní důvod toho Neymarova flastrru

Reagovat
Ed_Hazard

Každý vidí to, čo chce vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

jzs já se o nic nesnažim, jen si pamatuju záběr na tleskajícího Ramose a u toho mě to napadlo

Reagovat
Ed_Hazard

Tlieskal Piquemu a taktiež ukazoval niečo na tribúnu (narážka na Piqueho plačlivé konšpiračky ohľadom Tebasa a Realu). Zo zábaerov bolo ajsne vidieť, že po sebe hulákajú obaja, takže tak nejak asi..

Reagovat
smazaný uživatel

ok sorry jsem přehlídl, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale is out for three weeks with a calf injury.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
ADM

Takže na klúčový záver sezóny bude k dispózícií, som v klude

Reagovat
X-bano-X

Zidane je schopny ho tam zas poslat od zaciatku a zas ho rozbiju na Celtu a Malagu

Reagovat
Mishko

Netušíte niekto, kedy sa rozhodne hrací deň a čas posledného kola? Prípadne si nepamätáte, či sa v minulých rokoch hrávalo v sobotu alebo v nedeľu? Dik

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Ramos jeden zápas. I'm ready.

http://i.imgur.com/mNhLWpR.gif

Reagovat
Dayman

Reagovat
blaugrana

Čo iné sa aj dalo čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Když budu mluvit úplně vážně, tak ale dalo. Jednozápasový tresty po červený kartě za podobný fauly nejsou výjimka (jen tenhle víkend dostali k Ramosovi stejný trest ještě další 2 hráči). Úplně nejlepší případ toho jak tyhle fauly trestají je ale asi Enzo Perez na podzim proti Betisu (https://youtu.be/SS96-wYGwYY?t=28s). Skluz dvěma nohama, kolíky napřed, trest? Jeden zápas.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jen abych tě doplnil, tak ti dva hráči co dostali redku : Escalante z Eibaru - 2 zápasy, Livaja z Las Palmas 5 zápasů. Nechci se tady nějak dohadovat, vlastně je mi jedno kolik Ramos dostal. Ale tady jde o princip a o pravidla který jsou nějak daný. A s ohledem na ten faul, kterej byl dost nebezpecnej mi ten trest prijde minimálně úsměvnej. To je vlastně Messiho chyba, že nadskočil a Ramose to nějak ospravedlňuje? Ale ja už jsem vlastně zvyklej, že ve Španělsku je to občas jeden velkej vtip....

Reagovat
valloire

Je. Vtipnej byl taky hráč, kterej hraje a jednou rukou si přidržuje u huby tampon a stejně krvácí. A sudímu je to evidentně fuk. To je vtip.

Reagovat
Dr. Admess

Ty jsi fakt jinej troll až spíš demen*. Že ti to není trapný ale?

Reagovat
valloire

Viděl jsi někdy, aby mohl hrát někdo, kdo krvácí ty emile? Tak si nech ty kecy o trollech a dementech.

Reagovat
Dr. Admess

Ne, s tebou se do diskuze fakt pouštět nebudu, trolle.

Reagovat
Ed_Hazard

Ťa trošku zničil no

Reagovat
Dr. Admess

LOL, tak to pak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes asi raketovej inzenyr, kdyz tohle povazujes za zniceni

Reagovat
valloire

Už jsi to udělal, tak do toho. Chci příklad, kdo kdy hrál a tekla mu krev.

Reagovat
ADM

No predstav si, ze som videl spustu hracov, ktory hrali napriek krvacaniu. Mu to tak nestriekalo z tepny tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Ronaldovi taky nekdo prece pri zapase Roztrhl oboci a krvacel. Dokonce dal potom i gol.

Reagovat
valloire

Nesmysl- Pokud hráči teče krev, má krev na drese, nehraje. Když to teda sudí vidí že.

Reagovat
ADM

http://www.soccer-training-info.com/images/gerard_pique.jpg

http://www.soccer-training-info.com/images/luis_suarez.jpg

Presne rovnaké situácie. A spomínam si aj na Beckhama s tržnou ranou na tvári a Felainy mal tiež niečo. Samozrejme ked ti jebe z obočia všade naokolo tak je to nie čo iné. A Messi mal krv na oblečení pod dresom...

Reagovat
ADM

Fellaini ..dpc aj s menami

Reagovat
smazaný uživatel

Ses nějak rozvášnil ne?

Reagovat
ADM

lebo v poslednej dobe aby si si kontroloval cez google všetko čo píšeš

Reagovat
valloire

Takže vy hrát můžete? Hele, pamatuju tohle - https://www.youtube.com/watch?v=GeWuD_yzanY dostal obvaz, krev prosakovala a šel ze hřiště. Naskočil až když byl v pohodě.

Reagovat
ADM

Ale ja nehodnotím, kto hrať môže a kto nie. Obaja hráči sú síce naši, ale hrajú za repre. Očividne, keď tie situácie pustil - obom tiekla krv z úst a dostali servítku alebo čo to je - a hrali dalej, tak to nebude taký škandál ako ty tvrdíš. Milionkrat som pri prenose videl, ako sa hráčovi znova otvorila nejaka rana, tiekla mu krv po tvári a nikto to neriešil.

Reagovat
valloire

Hráč ale nemá hrát, když mu teče krev. Já to nikdy neviděl, je to i logický, může v souboji zakrvácet protihráče...Bude to i v pravidlech.

Reagovat
ADM

https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_rule

Samozrejme to v pravidlách je, ale nie je to teda z mojej skúsenosti tak superstriktne dodržiavané ako prezentuješ.

Reagovat
valloire

Nevim, já viděl, že když mu tekla krev, šel mimo hřiště a tam se zkoušelo ovázat a zastavit. Zakrvavenej dres se mění. To jsem viděl vždycky, proto mi překvalpilo, že Leoš hraje a jednou rukou si drží u zubů tampon. To jsem ještě neviděl. Hrát neměl.

Reagovat
ADM

Moc by som sa nečudoval, ak by mali rozhodcovia v takomto zápase nakázané oveľa viac dbať na Messiho aj Ronalda, nevylúčiť ich, púštať ich čo najskôr do hry atď..

Reagovat
valloire

Nevím, s čím ten sudí šel do utkání, ale nelíbil se mi od začátku. Od vás si nechal hodně líbit, 6 hráčů okolo něj a v pohodě. Pak se ho zeptá Ramos na tu kartu a byl dost arogantní. To je můj pocit ze zápasu. Ale aby bylo jasný, prohráli jsme si to sami.

Reagovat
ADM

Hm, väčšina ľudí sa tú zhodla že konečne dobrý výkon rozhodcu na obe strany, len čiarový nestíhal..

Reagovat
valloire

Cože? Shodli jste se leda vy sami. Na Bernabeu nám vyloučí hráče v boji o titul Musel by to bejt jinej zákrok, ale tak jsem asi už zvyklej.

Reagovat
ADM

zhodnime sa, že sa nezhodneme

Reagovat
valloire

Což je normální. Někdo to ovšem nechápe. Já mám svý argumenty, vy taky. nejsme objektivní nikdo. Až vychladnu, napíšu něco, z čeho si sednete na prdel. Takže asi za rok.

Reagovat
Billy McClane

Ten Pique so Suarezom by to mohli mat na stalo aj po zapase

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Nic mu nekrvácelo, když si tam ten tampon přidržoval

Reagovat
valloire

ale páťo... takže to měl jako módní doplněk nebo jen tak frajeřil, že to uběhá i s tamponem u huby?

Reagovat
ADM

Samozrejme to druhé. Je to predsa Messi. Roztrhal Vás aj so zraneným chrupom

Reagovat
valloire

hustej frajer

Reagovat
patas92

Když si tam ten tampon přidržoval, tak mu asi nic nekrvácelo omg. Od toho ho tam asi měl.

Reagovat
smazaný uživatel

A i s tamponem v hubě vám dal gól. Ještě lepší vtip

Reagovat
valloire

takže neregulérní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že neregulérní gol Ronalda ti před týdnem nevadil

Reagovat
valloire

Stane se. Neprotestovali ani hráči Bayernu. Messimu teď při tom vyrovnávacím golu už krev netekla. Ale takovejch 5 minut jo a to hrát neměl. Dvojitej Hernandez se mi od začátku nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, končím

Reagovat
smazaný uživatel

Ou. Já měl za to, že ty druhý dva dostali taky jeden. Moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně co se týče délky tresty, tak se opět vrací k tomu, co sudí napíše do zápisu. LaLiga si nemůže ty tresty tahat z prdele jak se ji zlíbí. Každý prohřešek, který sudí napíše do zápisu má přesně danou délku případnýho trestu a liga prostě trestá podle toho. Ramosův faul byl popsaný jako "sražení soupeře za použití nepřiměřený síly v souboji o míč" (Derribar a un contrario con uso de fuerza excesiva en la disputa del balón) a to se rovná jednomu zápasu. Víc zápasů by dostal v případě kdyby to sudí popsal jako násilný chování (což nepopsal, protože to násilný chování nebylo). Takže v podstatě o délce toho trestu rozhodl sudí hned po zápase, když do zápisu napsal to co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja rikam, me je to putna kolik dostal Kazdopadne diky za info

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Samo sebou porovnavat Livaju, ktory este jebol do rozhodcu

Reagovat
X-bano-X

To aj Ramos. Pozri si to ešte raz.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se poučí

Reagovat
Ed_Hazard

Čakal som tvoj klasický gif. Ak dovolíš, rozložím si stoličku hned vedľa.

http://i.imgur.com/sTr546k.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Pospovič

hovada

Reagovat
blaugrana

Ináč, za priamu červenú je jeden zápas, tak ako aj po dvoch žltých? Zaujímavé.

Reagovat
Billy McClane

To ta asi myli CSM 2002, tam to tak bolo nastavene.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to ironické tleskání? jak se ode dneška pozná, jestli je to mířené rozhodčímu nebo Piquému? měřili v komisi "úhel dopadu" onoho potlesku? nebo posadili Ramose na detektor lži?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba podle toho, žéééé.. já nevím.. rozhodčí vidí jestli ten hráč tleská směrem k němu nebo ne? V komisi nic neměřili, tam se akorát podívali na to, co sudí napsal do zápisu a podle toho rozdali tresty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější ale stejně je, že jim dvojí metr nevychází. Neymar dostal 3 zápasy vyloženě jek kvůli EC, aby si pojistily vítězství a nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zrovna to kopyto by nám zavařilo, jedině tam nějakým pádem.

Reagovat
Pospovič

jednoho z nejlepších hráčů světa nazýváš kopytem? dobrý jsi

Reagovat
CHONG

Ty tvoje oblíbené kluby, to je na vystřelení katapultem.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
valloire

už jsem ho ptal, jestli ho v mládí něco nepostihlo

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Valloire... rieš to.

Reagovat
ADM

To by som vôbec neriešil, to bol jasný konflikt medzi ním a Ramosom

Reagovat
smazaný uživatel

A ví se, co mu Ramos říkal? A co myslel tím, jak ukazoval na tribunu?

Reagovat
ADM

Však podľa mňa určite niečo s tým, že to spôsobili jeho vyjadrenia ku komisii atd a tým pádom tlak na rozhodcov.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně tam furt opakoval "a teď můžeš mluvit". To ukázání na tribunu bych řekl, že tam byl nejspíš Tebas, takže jako "teď si můžeš u něj stěžovat..".

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Tebas, ani na fotbal si už nemůže zajít

Reagovat
valloire

zajímavej kanál

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mě na tyhle hráčský interakce hrozně baví koukat.

Reagovat
valloire

super, žes to sem dal, o tom ani nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát teda neumím španělsky, takže na to častokrát koukám, ale vůbec nevím co si říkají.

Reagovat
valloire

Je to škoda, že neumíme, závidím Španělům. Tohle je obrovsky zajímavá věc a leccos ti pak ze zákulisí je jasný. Ale i tak z jejich výrazů se dá hodně odvodit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby tlieskal rozhodcovi, asi by nebol k nemu otočený chrbtom a nepozeral na Plačikého. Rovnako by mu asi neukazoval imitáciu písania na klávesnicu. Logicky zmýšľajúci človek ľahko zistí a pochopí, komu boli všetky tie gestá adresované

Reagovat
smazaný uživatel

Měl Neymar říct: "Tleskal jsem divákům při odchodu z hřiště", možná by to ukecal.

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

To by Neymar nevymyslel, na to je moc hloupý.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Prej logicky smýšlející? To chceš moc ne?

Reagovat
CHONG

Tak podle těch opakovaček musí snad být i takovému retardovi jako jsi jasné, na koho to tleskání směřovalo

Reagovat
Mercury

Komedie.

Reagovat
X-bano-X

Ešte sa odvolá a dostane len prvý polčas

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Měl dostat třeba 10 zápasů? Protože se jmenuje Ramos a zákrok byl veden na pana "chci kartu za vítr, co způsobil protihráč"?

Reagovat
X-bano-X

Nie mal dostať trest ako každý jeden za takýto likvidačný zákrok. Nebol to jeho prvý takýto zákrok, nebol to jeho prvý takýto zákrok na Messiho, nebol to dokonca jeho prvý takýto zákrok na Messiho v Clasicu. Ty sa tu cez slzy vyškieraš ale nechať tam Messi nohu, tak sezónu už dohral a zohľadňovať to že hráč sa tomuto zákroku vyhne z 90%, pri stanovení výšky trestu je primerané tomu, ako dlho už Real nezískal ligový titul. Nakoniec ako všetko v tejto sezóne. Uvedomuješ si vôbec že sa kľudne môže stať, že cesta k titulu pre Real vedie cez "gól" Barcelony v Seville proti Betisu?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Že jsi takhle nehoroval za exemplární trest pro Vidala? Uběhne pár dní a ze zákroku, kterej není ani na žlutou kartu se stane likvidační. To jsou věci mezi nebem a zemí a červenomodrý velmi kvalitní brejle. Rajben pyčo.

Reagovat
X-bano-X

"Uběhne pár dní a ze zákroku, kterej není ani na žlutou kartu se stane likvidační." prečo s tebou vôbec diskutujem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou prostě neuvěřitelní kreténi. A nikdo nikdy neřekne, hele to trochu přeháníš.

Reagovat
CHONG

Hele, to trochu přeháníš.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Vidal přece nebyl ani na žlutou ne? Ramos yuž likvidační na 10 zápasů. To jsou paradoxy.

Reagovat
X-bano-X

Jediný kto tu píše o 10 zápasoch si ty sám. Vidal pokiaľ sa nemylim zahral aj loptu, Ramos loptu minul o meter a pol.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že mu to prominou úplně a pozvou si Messiho.

Reagovat
CHONG

To by bylo spravedlivé

Reagovat
smazaný uživatel

A o spravedlnosti ty něco víš, když pracuješ 24 jako koncipient.

Reagovat
CHONG

Od začátku dubna nepracuji vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě konečně prokoukli?

Reagovat
CHONG

Ale kdež, mám studijní volno, na začátku června mám advokátní zkoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak proto tu teď prakticky nejsi, říkal jsem si , že za tím bude určitě nějaké studium.

Reagovat
CHONG

Vždycky si sem přijdu spravit chuť, když se mi podaří projet další z těch 112 právních předpisů, kteří nám kolegové a kolegyně zanesli do osnov

Reagovat
smazaný uživatel

No teď jsi tu nebyl 11 minut, tomu už říkám řehole.

Reagovat
CHONG

Byl jsem tu v deset ráno a potom v šest večer, mezitím jsem se osm hodin prokousával zákonem o obchodních korporacích, nic příjemného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zase tak vtipný ten zákon není.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí

Reagovat
CHONG

Díky moc, bude ho třeba

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím, mě teď stačí vidina zkoušky z občana a připadám si v koncích

Reagovat
CHONG

Hmota nebo proces?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hmota, proces až další semestr

Reagovat
CHONG

A jak to vůbec teď máte, máte v rámci té jedné zkoušky všechno (dědické právo, rodinné právo, věcná práva, závazky) nebo to máte na víc etap?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo rodinného práva tam máme vše... ale co jsem slyšel, tak třeba v Olomouci to mají mnohem víc rozkouskovaný a hmotu mají prakticky celých 5 let

Reagovat
CHONG

My jsme to měli de facto na tři etapy, to byl ještě účinný "starý" občanský zákoník a zákon o rodině, takže jsme měli rodinné právo, absolutní majetková práva a relativní majetková práva.

Reagovat
smazaný uživatel

gl borci.. já za měsíc statnice

Reagovat
CHONG

Díky a hodně zdaru.

Reagovat
valloire

Tak Messi simuloval a ta jeho provokace taky nebyla košer. Nesportovní chování. 2 zápasy by to spravily.

Reagovat
roberos

Ty jsi strašnej kokot a ty tvý řeči o Messim , že simuluje ? a co bys napsal o Ronaldovi a jeho bazénu apod. simulování - to by on musel dostat 30 zápasů stop !!! ty blbe jeden . Už se smiř , že tvoje pomáda nesahá fotbalově LM10 ani ke kotníkům !

Reagovat
DreamTeam

Díky té pomade Real hraje pořád o dvě trofeje, kdežto LM10 jen čeká jestli pomada ještě zaváha, aby měl šanci na titul

Reagovat
loki5

No Messi hraje taky o dvě trofeje

Reagovat
DreamTeam

Jak říkám. Pouze čeká jestli pomada zaváha a pak druhorada Copa. Je to trochu dost rozdíl

Reagovat
X-bano-X

No Messiho vykon by som nenazval "cakanim" na zavahanir Realu. Skor tomu zavahaniu siel slusne oproti

Reagovat
DreamTeam

Messi se může klidně stavět na hlavu. Nebude mu to nic platné, pokud Real nezaváha.

Takze ano, čeká na zaváhání.

Reagovat
loki5

trochu dost rozdíl

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Vyhrali na SB a jeste dva dny po je 90 % prispevku o souperi...

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba si to užít dosytosti

Reagovat
valloire

copa o soupeři, o jednom hráči

Reagovat
alcantara

Preco nie, niektori tu riesia 8 rokov staru zalezitost a vyplakavaju nad udajnou nespravodlivostou... Tak preco by niekto nemohol riesit dvojdnovu vec.

Reagovat
valloire

prej údajnou, to chce fakt žaludek tohle prohlásit

Reagovat
Dr. Admess

Že mě ani ten Ramos nepřekvapil, nepřekvapuje. Úplně jsem to čekal.

Reagovat
DreamTeam

To snad nikoho soudneho. Cokoliv nad jeden zápas by bylo překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Sandro je borec

Reagovat
MadMrJacky

Snad si něco schovává i na poslední kolo

Reagovat
Ed_Hazard

Tam to bude sabotovat aby nesiel titul do Barcelony

Reagovat
ADM

OT : Posledná generácia matiek nenaučila svoje dcéry ani kkt, takže variť musia muži. A kedže ma to celkom baví a tipujem že tu nebudem jediný, mohli by ste sa podeliť o nejaké dobré recepty z celého sveta

Ja chcem najbližšie variť toto

http://kuchtime.blogspot.sk/2013/05/massaman-curry.html

V živote som to nejedol, je tam asi milion ingrediencií, som vážne zvedavý na chuť Jedol to už niekto? Stojí to zato?

A určite by som chcel skúsiť niečo od Gennara, to je základ. Napr domácu pizzu

https://www.youtube.com/watch?v=n-VRntrbypI

Reagovat
fefo

Massaman curry som este nerobil (nemam rad rajciny), ale curry indicke jedla robim casto. Vseobecne na tom neni nic tazke a chut je uplne super, ta kombinacia ostro-sladko-kyselosti zjemnena kokosovym mliekom.. urcite stoji za to vyskusat. Akurat je velky problem zohnat ingrediencie, napr doteraz som nikde nezohnal galangal. Nahradzam zazvorom. Ostatne sa ako-tak daju v korejskych obchodoch, ale tiez tam nemaju vzdy vsetko co potrebujes.

Davaj si pozor na kokosove mlieko, nech ma cca 80% kokosu, pri 60% je to nepouzitelna sracka.

Inak kefirove listy, susenu citronovu travu, kari pasty aj kokosove mlieka kupis v tescu. S ostatnym good luck, daj vediet ak niekde zozenies cerstvy galangal.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé :

Ronaldo 2186 minut 13 gólů ze hry

Morata 1057 minut 12 gólů ze hry

A kdyby někdo říkal, že se máme starat sami o sebe tak :

Messi 2408 minut 27 gólů ze hry

Suárez 2456 minut 24 gólů ze hry

Pokud se to bude líbit, přidám statistiku asistencí.

Reagovat
Diego2

Valoár ti to hned nejak zhodi, treba tabulka nabehanych km pri MS

Reagovat
technecium

Jo to by si naběhl, když Ronaldo vypadl někde ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

I toto tento soudruh zdůvodní, počkej až se dnes vrátí z vyřizování dávek na plzeňském magistrátu.

Reagovat
valloire

vyřízeno

Reagovat
smazaný uživatel

, on toho najde a překroutí i víc, domnívám se, že minulý život žil jako Goebbels.

Reagovat
Mercury

Tak Cristiano má letos individuálně (jak herně tak střelecky) snad nejslabší rok, co u něj pamatuju. Bylo by legrační, kdyby Real nakonec vyhrál double a Ronaldo následně Zlatý míč. Nic není nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě možné,vloni se něco podobného v podstatě stalo, ale musí se zase začít dařit Ramosovi v nastaveném čase.

Reagovat
misinho7

? naco nam Ramosov nastaveny cas ked to ide bez toho az an to el clasico kde to mohla strhnut jedna ci druha strana pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Kolik byste měli bodů bez 93.minuty? Ty tu ligu vůbec nesleduješ! A kolikrát to zařídil rolando?

Reagovat
misinho7

ty si napisal ze sa zase musi zacat darit Ramosovi v nastavenom case ja vravim naco teraz ked uz to zvladame skor az na ten gijon .. nehovorim co bolo predtym

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšeš, že půjde! Napsals jde, což je přítomný čas, řekl bych s ohledem spíš na to, jak to jde dosud. No, Gijón, samozřejmě, že ty góly v závěru nedává jen Ramos,i CR je rád, že si to rozloží kluci mezi sebe, tak jsou jeho šance na míč větší!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zaridil letos vic bodu jak Ramos. Alespon takhle to bylo cca pred mesicem. A vzhledem k tomu, ze od ty doby v lize oba moc golu nedali, tak bych rekl, ze to furt plati.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi schválně hoď nějakou statistiku vítězných gólů v lize. Před pár dny tu někdo takovou házel a Ronaldo v ní vůbec nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/C764p1dWsAArQFT.jpg

Tohle jsem tady házel 27.3, takže ty statistiky budou odpovídat +- tomu období. Ronaldo 5 vítězných gólů, pro Real vyhraných 12 bodů. Ramos 3 vítězný góly a 7 bodů.

Reagovat
misinho7

tak je jasne ze vela bude hrat LM ..uz teraz jak dal bayernu 5 golov tak to zareonovalo kedze nas poslal dalej..teraz atleti a potom finale snad...co sa tyka golov je to slabsie ale zas dava dolezitejsie goly a nedava ich oasuen a spol.herne to nie je slava ale na novy rok sa zdvihol a je to fajn hlavne ludia uz od neho nemozu cakat to co predvadzal niekedy kedze zmenil poziciu a tam to uz nikdy nebude Ronaldo na lajne ktory obchadza kluckuje striela z dialky atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké kličkování máš na mysli? Znovu : Ronaldo je skvělý sprintér(?),v náběhu a výběru místa, zakončovatel levou pravou hlavou, exekutor penalt a dříve trestných kopů. Jeho přínos pro kombinaci mužstva je když ne nulový, tak minimální a o jeho technice lze s úspěchem diskutovat jen při neúčelném a rádoby efektním poskakování nad míčem. Real táhnou jiní hráči(řekl bych, že skoro všichni ostatní).

Reagovat
misinho7

pre kombinaciu muzstva nema prinos? videl si niekedy jeho kombinaciu s benzemom jeho asistencie centre atd..? ale vravim ze to bolo niekedy kluckovanie teraz to uz tak nie je ...nie je to Ronaldo ktory ma 26 ale 32 ..zmenil svoj styl hru ale to je dobre, vie sa prisposobit a stale je klucovy a este dlho bude nepotrebujeme aby tam robil spilmachra abo co nato su ini on ma ulohu rozhodovat a strielat olt a to si plni

Reagovat
Kokesh

Kdyby bylo leto, vysvetlil bych si to tak, ze jsi byl prilis dlouho na slunicku. Ale ted si to po sobe precti jeste jednou, u posledni vety si dej ne jednu, ale dve facky a oznam to jeste jednou. Cristiano neni tahoun Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si měl dávat facky za svůj názor, já ti jej taky neberu. Tahoun je pro mě ten, kdo to mužstvo táhne nenjen góly, ale i hrou a není jen někde připraven na náběh a zakončení,které letos není nic moc.

Reagovat
Kokesh

Tohle co tady predvadis je totalni neucta k jednomu z nejlepsich fotbalistu historie. Nebudu to nejak rozebirat, protoze to opravdu nema cenu, ale napsat o Crisovi, ze neni tahoun muzstva, je pro me kriminalni zlocin.

Reagovat
smazaný uživatel

, za sebou máš celý tým erudovaných právníků, tak do toho( jak bys pak kvalifikoval vaše hrubé urážky Messiho?).

Podívej, já jsem jej neurážel, legraci si snad udělat můžu. A úctu k němu skutečně nechovám,i když je jasné, že je to celkově skvělý fotbalista. Ne však jedinečný a docela se těším, jak se s ním budete trápit další sezony, protože jeho forma už půjde zákonitě jen dolů

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ako ale aj ked Real vyhrá double tak Ronaldo nema co dostat Zlatu loptu, ani v top trojke nema co robit ...ak by ju dostal tak by to bol neskutocný výsmech ...a ta trofej by nehorázne upadla ..tento rok fakt nie ...aj keby Real vyhral LM

Reagovat
Miguel19

Předpokládám, že v té trojce má být Messi, Nemyar a Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že předpokládáš blbě.

Reagovat
technecium

Messi, Neymar, a pak nějakej vítěz LM - typu Dybala, Buffon, Ronaldo, Griezmann

Reagovat
misinho7

aha a ked barca nevyhra nic ak neratam Copu tak Neymar zaco tak isto tam ma byt? dufam ze dame ligu aj LM a Ronaldo vyhra zlatu loptu tak vas tu roztrhne

Reagovat
technecium

Nevyhraje, protože hraje tužku. To by ji od vás měl vyhrát spíš Marcelo. Se divím, že ani vám osobně by to nebylo divný

Reagovat
Diego2

v dubnu uz resite Zlaty mic? stejne to daji tomu kdo bude dobry az v listopadu.

Smesne oceneni...

Reagovat
misinho7

a co by na tom bolo divne ak sa tak naozaj stane tak ? ..Messi vyhorel v dolezitych zapasoch okrem El clasica..Cris moze este zahviezdit v semifinale a finale..tak isto este je v lete konfederacny pohar a tam ma Portugalsko sancu vyhrat tiez..

Reagovat
misinho7

a nehovorim ze si to zasluzi ale riesit to teraz.. aj tak rozhodne dost aj forma na jesen

Reagovat
ADM

Trošku by som ťa opravil. Messi nás ťahá celú sezónu. Pre mňa od neho absolútne najlepšia sezóna vzhľadom na kvalitu nášho tímu..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Vyhorel ze ti to samemu nie je trapne toto vypustit z ust.

Reagovat
Diego2

Ronaldofilovi neni nikdy trapne neco vypustit na Messiho ...Ronaldo je vzdy buh a Messi nic, jednoducha rovnice

Reagovat
Miguel19

Neymar

Reagovat
Miguel19

whoscored

Reagovat
technecium

jejich hodnocení je asi to nejlepší dostupné

Reagovat
Miguel19

Jejich hodnocení je mnohdy absolutně mimo

Reagovat
technecium

Tak jasně, když ty jsi subjektivní a zdá se ti mimo a oni mají algoritmy, které jsou oproštěné od sympatií.

Reagovat
Miguel19

Omg, však podle jejich algoritmů je Otamendi nejlepší stoper PL.

Reagovat
technecium

No a co jako? Asi v objektivbních stoperských činnostech nejvíce vyniká

Reagovat
Miguel19

Ok, v tom případě by měl být v top 3 Thiago nebo Hazard.

Reagovat
technecium

Hazard i Thiago hrajou skvěle, ale prostě nemaj tu LM. Neymar a MEssi taky ne, ale hrajou víc než skvělě.

Reagovat
Miguel19

Na Neymara jsem tu od vás během sezony četl hodně kritiky, ale ok..

Reagovat
technecium

On zahazuje tutovky a v porovnání s Messim je neefektivní a zbrklý, ale hraje výborně. Je kreativní, vytváří šance atd. atd.

Reagovat
Hokaido

Jako fakt, jo? Vždyť co jsem Barcu viděl, tak by minimálně do ledna úplně k hovnu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
patas92

Dej lepší

Reagovat
Hokaido

Hele whoscored je fakt úplně mimo, to nemůže brát vážně nikdo, kdo má ligu nasledovanou. Už jen to, že v PL tam má větší hodnocní Carroll a Benteke než Moussa Dembelé, Delle Alli. Ozil větší než Kante. Kolarov je v top 30. Otamendi je opět nejlepší obránce, přitom v reálu není ani v top 20 atd. Těch failů je tam prostě strašně moc.

Reagovat
Hachim Mastour

To nie je fail, to je štatistika.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ta trofej tragicky upadla posledním udílením.

Reagovat
smazaný uživatel

už minulý rok dostal ZL za trofeje ale to sa ako tak dalo pochopiť, ale teraz ..sak on neni najlepsi ani v Reale, to uz by bol neskutocný výsmech ..tento rok jednoznacne Messi tam neni o com, on je herne o level pred ostatnými ..Ronaldo fkt ne a ak ju dostane za vyhru v LM ..tak to potom bude fakt výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

a nie nema tam byt Suarez...ma tam byt Messi jednoznacne jednotka, potom Neymar ..a treti neviem kto, ale Ronaldo urcite nie ...

Reagovat
smazaný uživatel

taký Marcelo, Modrič, Kross su lepsi jak Ronaldo tuto sezonu, podla herneho hodnotenia je od neho lepsich ale 20 hracov, v 90% zapasoch hra pi.u a goly dava po akciach spoluhracoch a on ma ziskat ZL za to ze jeho tm vyhra LM ..nebudme smiesny :D

Reagovat
smazaný uživatel

S Neyem nesouhlasím, nemá tam být. Je skvělý, ale těch nevyrovnaných výkonů a nesportovního chování je moc. S těmi hráči Realu souhlas.

Reagovat
roberos

Reagovat
Kokesh

V tech zbyvajicich peti zapasech muze dat klidne 11 golu, skonci na sve tricitce a nikdo nerekne ani popel. Odesel mu Gareth, prijde Isco, Marco nebo Lucas/idealni hraci pro jeho statistiky a udela finish v sezone, jako uz nekolikrat ukazal.

Podle me je nepravem takto probiran, ze zacatku sezony bych to pochopil, ale ted? Je pet golu od mety 400 golu za RM, zapas nazpatek sam popravil Bayern a jako prvni v historii nastrilel v LM 100 branek a po Clasicu se z nej opet dela troska...

Reagovat
misinho7

neskutocne ako sa to otaca..po Bayerne Cristiano hrdina a Messi bol nula ktora neprekonaal Juventus..a teraz je to naopak strasne ako sa to meni... pridu atleti Ronaldo im fikne par golov a uz znova bude kolovat na nete Ronaldo ako hrdina a Messi na gauci pred telkou

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi úplně jedno, co koluje po netě, já mluvím za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych s tebou i souhlasil, ale jinou optikou. Celou sezonu nehraje nic moc, pak mu parádně vyjde dvojzápas s Bayernem a opět se z něj dělá nejlepší hráč?

Vždyť jste jej tady často zatracovali a v samotném zápase s Bayernem dlouho sklízel pískot.

Reagovat
smazaný uživatel

je sranda, ze hrac co tvori celu hru Barcelony ma za sezonu o 16 golov viac ako 16tkový hrac realu madrid a este vacsia sranda je, ze niektori ludia ich stale porovnavaju ked ten rozdiel je do oci bijuci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to přijde úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě dokonce k smíchu.

Reagovat
pingla

Gratuluju, a teď tu hoď ty těžké zápasy, ve kterých byl Messi úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

U této statistiky počítám s tebou. Jen tě poprosím, ať to vezmeš zpětně od EC.

Reagovat
Kokesh

V LM cela vyrazovacka. Nulovy proti Juventusu jako cela Barcelona a proti PSG jeho asi nejhorsi dvojzapas co jsem kdy videl (coz je vzhledem k vasemu "senzacnimu" postupu paradox).

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ani tak "senzační" jako váš přes Bayern, ale je pravda, že mu ty zápasy nevyšly. Juve byl prostě lepší i šťastnější, proměnili skoro všechno na rozdíl od nás, kteří jsme neproměnili nic. Doufám, že vás vyřadí atleti a tu sílu Juventusu, kterou jste poznali před dvěma lety letos nezažijete, jsou ještě lepší.

A ani ten nejlepší nemůže podat nejlepší výkon v každém zápase,možná to tak vidíš u Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nebol mimo ani v jednom velkom zapase, rozumny clovek vidi, ze Leo neni len strelec ale aj tvorca hry, aj proti Juventusu bol najlepsi hrac Barcelony a tvoril akcie, proste mu to tam len nepadlo, ale herne dominoval aj tak ...a ver , ze futbalovo to bol lepsi vykon ako ten ronaldov prot Bayernu...

Reagovat
misinho7

jj jasne proti Juve aj PSG vykony na jednicku ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti PSG vonku nie, doma v pohode ale proti Juve hral dobre tvoril a vymyslal akcie...a bol najlepsi z Barcelony , to je proste fakt..Messi je výnimočný tim, ze je najlepsi playmaker na svete a aj najlepsi strelec ...takze ak jemu nejdu goly, dokaze to znegovat svojou hrou...ale to fans livescore vidiet nemozu

Reagovat
Diego2

Proti Juve by jsem to nazval jednooky mezi slepyma kralem...

Ale souhlasim s tim ze je jak playmaker tak strelec a proto je pro me o x levelu nad Ronaldem....ne kvuli tomu ze je hrac Barcelony. To mi je tak jedno. Nad Marcelem taky uplne zasnu momentalne a obleka ten dres jaky obleka.

Ronalda uznavam, je skvely ale Messi je genius.

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj pre mna mali sme tu top playmakerov ako Zidane, Cruyff, Maradona ...top strelcov : Ronaldo, Cristiano, Pele ..ale len jeden hrac je aj top playmaker aj top strelec a to je Messi ..a to je neskutocne

Reagovat
Diego2
Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony na jedničku zdaleka ne, ale lepší než Ronaldovy určitě. Domácí fanoušci na něj rozhodně nepískají.

Reagovat
misinho7

to ze nanho pisajau fanusici to co ma s tym spolocne? piskali aj na Zidane ...to ze su tam niektori idioti a nevazia si to co maju to uz nie je moj problem v zivote by som nepiskal na Cristiana,Ramosa,Marcela ci inu legendu ktora spravila tolko pre nas klub..ked sa nedari tak treba povzdbudit a nie piskat.....nech si piskaju na Danila(ten to schytava pravidelne) ci na Garetha ale ostatni si to nezasluzia..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta fanouškovská obec je prostě daná, ať už na stadionu nebo v diskuzních fórech.

Pískat na vlastního hráče je špatně ,ať je to ten či onen. Myslím, že takhle jste ublížili i reprezentaci.

Reagovat
teenz

Šťasnější... vás rozložili jak lego ale byli šťasnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nebyl debil od míchačky, tak by sis spočítal šance na obou stranách a zjistil bys , že jsme především dostali lekci z efektivity a hlavně z bránění. Jinak nás herně rozložilo PSG v prvním zápase, ale Juve to prostě líp zvládli a jak píšu, byli lepší(to už jsi asi přehlédl) , ale i šťastnější.

Reagovat
misinho7

dnes bez Crisa a Kroosa nechce sa mi verit ze Zizu tak skrotil Ronalda..niekedy chcel hrat stale a teraz kolko krat ho ani nenominuje... sice asi vie ze zlata kopacka je mimo jeho dosah tak nepotrebuje hrat stale no

Reagovat
smazaný uživatel

To je skutečně s podivem, zajímalo by mě to jak to Zizou zvládl a co na to mladý krásný a bohatý říká.

V La Coruni to ale nemusí být jednoduché, bez Toniho budete mít trochu míň ze hry, na druhou stranu si myslím, že půjde Isco i Asensio (ten byl v EC TOP s Marcelem) a bohužel to asi dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tak nějak tuším remízu. A to neříkám jen proto, že jim ji z celého srdce přeji, ale jen mám takový pocit, že ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim tu remízu také nepřeji z celého srdce, to jim přeji prohru(moc šancí na uchopení žezla mít nebudeme). Ale pocit mám spíš takový, že to tam urvou. Nejsem rád, když absentuje CR, mu ty zápasy v lize v poslední době často nevychází, přesto se musí hrát stále na něj a to je pak šance na ztrátu. Dnes bohužel nehraje a naopak podle mě bude hrát výborný Isco a Asensio , který byl v EC hodně vidět.

Ale hlavně abychom v tomto týdnu nezaváhali my, pokud vyhrajeme dnes i u těch zaprodanců, tak bych to viděl nadějně.

Reagovat
madridcan

Sa celkom cudujem, ze sa nikto nepozastavuje nad myslienkou, ze bud hra alebo nieje nominovany vobec. Nechapem preco neexistuje stredna cesta, ze bude nominovany, ale si to odsedi a v pripade potreby naskoci cerstvy do unavenej obrany. Chapem, ze ma za sebou nad 200 minut, ale celkovo to necestovanie posobi dost divne najma ked doma hra proti kazdemu plnu minutaz. Je tu zataz, je tu vek, je tu kartove ohrozenie a je tu nabity program, ale su tu aj ini hraci, ktori by si zasluzili volno a nemaju ho.

Reagovat
El Campeon

Na Deportivu dnes Real nevyhraje

Reagovat
-Carles-

Najvyšší čas, aby ich Depor po šiestych rokoch znova obral o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí s nimi dokázat držet krok v záloze, jakmile bude Real pžecházet do útoku snadně, bude to jen otázka času a skore.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Prosím, zriaď si internet so stálou IP, o zvyšok sa už snáď niekto postará.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Mishko

kde si bol v stredu večer?

Reagovat
smazaný uživatel

co chlapci neunasate pravdu ? :D stredu vecer preco ? ..najlepsi hrac Marcelo, to som sam uznal :) inak zase pomoc rozhodcov vy fans realu ste tak zaslepení , alebo tam bude nejaka vada v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Vadu na hlavě máš nejspíš ty, když mluvíš o zápasu Realu, který ale ve středu vůbec nehrál.

Reagovat
Lifted

Jérémy Mathieu byl podle katalánského deníku Sport vyřazen z prvního týmu Barcelony, letos se už ke spoluhráčům nepřipojí a v létě z katalánského klubu odejde. Vedení už delší dobu nebylo spokojeno s jeho výkony a poslední kapkou bylo první čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Juventusu, Mathieu byl vystřídán o poločasové přestávce a po utkání mu údajně bylo sděleno, že se s ním nadále již nepočítá.

opa barka stajl

Reagovat
dextroza_m

Raul, Casillas

Reagovat
teenz

Casillas se choval jak kunda.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
misinho7

Reagovat
berger321

Nicméně, třeba uznat že v první sezóně byl platný a vstřelil velice důležité góly Realu nebo Celtě. Na stoperovi měl spoustu dobrých utkání, akorát na levém bekovi hořel. Děkujeme Jeremy a ať se daří v další kariéře

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jakože v zápase jak ho zastavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

"Jedna španělská televize..."

Reagovat
smazaný uživatel

, Ramos vlastně vůbec nic neudělal, nevím proč vlastně tu 231. kartu kariéry dostal, ti rozhodčí jsou proti němu zaujatí,i ten následný trest je nehorázný.

Reagovat
patas92

A jen tak mimochodem, Pique za ten "faul, který nikomu nevadil" dostal oprávněně žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pique šel po balonu, i když ho nešikovně sundal zezadu, když se mu soupeř otočil. Ramos šel po nohách. Hoď sem ještě další video, ať se více ztrapníš.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, když ho Pique trefil, tak ho podkopnul. Kdyby Ramos trefil Messiho, má zlámané kotníky

Reagovat
Ed_Hazard

Ano dobre vravíš, Pique zobral Cavaniho aj so špinou a Ramos Messiho netrafil. Konečne sa na niečom zhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste prostě pořád poškozovaní i Bayern to tak viděl.

Rozhodčí vám tlačí káru celý rok, pomezní pouštěl ofsajdy jak prase a vy budete brečet za oprávněné vyloučení, které i váš bývalý trenér nazval zločinem.

Reagovat
Ed_Hazard

Culé, ktorý sa ohradí na niekoho v zmysle - "rozhodca Vám tlačí káru" - by mal byť okamžite posalný na pranier po tom ako ste zavraždili futbal proti Chelsea a PSG. Len toľko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mluvil jsem o lize, tam jsi to teda asi uznal, pokud LM tak bych zase já vzpomenul ManU a Bayern.

Reagovat
roman1978

a co třeba inter? šašku

Reagovat
valloire
Reagovat
roman1978

Jo, přesně. Je krásne vidět jak ty modro červené milujes

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu bylo psáno dříve, je to vlastně celé Messiho chyba, že si nenechal zlámat nohy.

Reagovat
Ed_Hazard

Otáčaš to solídne. Uznávam ťa ale za to, že si to aspoň skúsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Umis napsat neco bez toho palce na konci? Bud aspon originalni, takhle si jak XY kopie kyslika a stejne si te nikdo nepamatuje

Reagovat
Pospovič

jsi směšný

Reagovat
Visca el barca

Ter Stegen, Masche, Piqué, Digne; Denis, Busquets, Rakitic, Andre Gomes; Alcácer, Messi, Arda Turan

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Ter Stegen - Mascherano, Piqué, Digne - Rakitić, Sergio, Gomes, Denis - Messi, Alcácer, Arda

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to půjde , není to TOP, ale na derby s Espanyolem Madrid jsme museli pošetřit. Bohužel nemáme tak kvalitní kádr jako náš největší soupeř.

Reagovat
Visca el barca

ježiš už držte hubu, je to osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš už drž hubu, my můžeme prohrát i s Málagou, Betisem nebo s La Coruňou, po zápase s Realem se budou těžce roztáčet kola. A už jsem to říkal Osasunu jsem viděl a nehráli zle!

Reagovat
Visca el barca

hrajem doma

Reagovat
smazaný uživatel

To je jistě dobrý předpoklad a výhoda,ale nulová záruka po tak těžkém zápase a s kombinovanou sestavou.

Reagovat
Visca el barca

Já chápu, že to letos náhradníkům nejde, ale pokud je s nima na hřišti Leo, tak strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno sám zachránit nemůže, víš, že mu za poslední tři roky nevyšlo asi pět zápasů, které sám nezachránil a madridisti z nich dobře žijí.

Reagovat
Visca el barca

vedem, klid

Reagovat
valloire

Blbý ale je, že mu nevyjdou většinou ty důležitý zápasy a Barca vypadne.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

No teda.Je to sice Osasuna,ale hodněkrát se letos ukázalo že větší rotace po velkym zápase není pro nás vůbec dobrá.Byla by hrozná blbost dneska dopustit nějaký zaváhání.

Reagovat
ADM

Trošku wtf omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Snad za stavu 3:0 pojde na ihrisko Carles Alena.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme

Reagovat
blaugrana

Boha Krista. Keď vidím zostavu, tak sa začínam báť.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že tu nejsem sám opatrný, jsou tu i názory, že dnes vyhrajeme, protože je to Osasuna a ta se asi porazí sama.

Reagovat
blaugrana

Myslieť si, že to pôjde samo po skúsenostiach v tejto sezóne je šialené. Proste ta záloha zas bude zlá a zasa to bude musieť zachraňovať Leo.

Reagovat
Pospovič

mam vsazené 2 a více golů za první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi v hľadisku? Snáď zostane v Laziu

Reagovat
ciernyribiz

piskaj konec

Reagovat
CR7RONALDO

Myslím si, že dnes príde veľké uzemnenie Barcelony a ich fanúšikov.

Reagovat
CR7RONALDO

*jej fanúšikov

Reagovat
Pospovič

Myslím si, že dnes príde veľké uzemnenie Realu Madrid a ich fanúšikov.

Reagovat
valloire

Asistence 2016-17. Messi 14, Ronaldo 12. Je sranda, ze "hrac co tvori celu hru Barcelony ma za sezonu" o 2 asistence víc než hráč co nikdy nikomu nenahraje a střílí ze všech možných i nemožných pozic. Je sranda, že ten plejmejkr všech dob si 4 asistence nahonil v podřadných soutěžích typu Copa, SuperCup a tudíž v těch opravdu důležitých jako je LM a liga má Ronaldo o 2 asistence víc. Evrybády strakapoudi - ty bzučí.

Reagovat
Afrokrecek

Messi to teď nazene na Osasune

Reagovat
El Campeon

Krásný jak ti Messi nedává spát

Reagovat
smazaný uživatel

co z tohohle prosimtě máš

Reagovat
valloire

reakce na dnešní diskuzi vyvolala akci

Reagovat
Dr. Admess

Ty si fakt dobře jebnutý.

Reagovat
roberos

A co spalovač šancí - Penaldo . ten tvůj penaltový mág ( co nedal mraky penalt ) potřebuje 8 střel na gól i kluci na louce jsou lepší !! a Messi vytvoří mraky šancí a jiná věc je že to Suaréz a hlaně Neymar spálí ale to ty víš moc dobře . Viděl si někdy Ronalda vytvářet svým spoluhráčům třeba 5 -6 gólovek za zápas ? já nikdy na to chlapec nemá. Tak se už smiř že on na Messiho prostě nemá .

Reagovat
Ed_Hazard

Sudí už ale ozaj pískaj koniec

Reagovat
ADM

7 minúta a Gomes už ma vytáča. Toto bude ťažké budúci rok ...

Reagovat
Ed_Hazard

On je fakt zlý no. Mne to príde, že proste neuniesol ten fakt, že sa mu podarilo dostať do takého veľkého klubu. On bol vo Valencii velmi dobrý (alebo som mal šťastie na zápasy, v ktorých hral dobre)

Reagovat
ADM

Ja si ho tiež pamatám tuším proti vám kde vás trhal ale toto je tragédia. Uplne nepresné prihrávky, 2 metre má a prehráva súboje (aj hlavičkové) a má problém spracovať lopty bez toho aby bol pod tlakom

Reagovat
Phillipinho

Ve Vale hral stejne akorat to tak nevynikalo ta jeho technika jako mezi hracema Barcelony.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=9F-oZ1wqFxI

takže oběma nohama zezadu - žlutá, likvidační faul

Reagovat
X-bano-X

Tak a je to oficiálne!!! Fanúšikovia Realu Madrid sú prvými na svete, ktorí dokážu vyplakávať 3 dni v kuse. Gratulujeme a Messi k tomu pridáva pekné golazoooooooooooooooooo

Reagovat
DreamTeam

Tak červenou si v pohodě obhaji. Ale chtít za to víc jak zápas, to můžou jen dementi.

Proč však Leoš ležel na zemi jako kdyby se mu něco stalo doteď nechápu.

Reagovat
X-bano-X

Pretože ho trafil? Na jednom videu čo tu bolo postnuté je to krásne vidieť.

Reagovat
DreamTeam

Je krásne vidět akorát to, že se mu nemohlo absolutně nic stát.

Reagovat
X-bano-X

Akurát je krásne vidieť že ak by Messi pokračoval v pohybe k lopte a nenadskočil, tak má po sezóne. Ako sane oboma nohami dopredu môže niekto obhajovať

Reagovat
DreamTeam

? Co prosím? Vždyť já tu neobhajuji ten skluz. Jen jsem nepochopil co se Messimu stalo. Jestli se tam sám zranil při skoku nebo o co šlo.

Reagovat
X-bano-X

Ramos ho frafil šlapákom na nart v plnej rýchlosti.

Reagovat
DreamTeam

Tak jasný

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

golazoooooooooooooooooooooo Leoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Leos

Reagovat
Pospovič

Messiii

Reagovat
smazaný uživatel

prostě bůh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

501

Reagovat
Ed_Hazard

Dobrí tragédi, to môžu rovno uviesť ako vlastňák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

meeeeessiiii

Reagovat
smazaný uživatel

bůůůůůh, krása jak si to jebl tou hlavou

Reagovat
El Campeon

a potom si to ještě nadkopával nohou

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
ADM

OK vypustite Addyna

Reagovat
Pospovič

ale ta návštěvnost je slabá

Reagovat
ADM

Mohol zakopnúť Gomes do zeme namiesto odcentrovania? niekedy mi ho je až luto

Reagovat
blaugrana

Arda je stašný. A Gomes tam ani nemusí byť.

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

Golazo ale ktože to tam dal

Reagovat
patas92

Prodloužit

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skapem.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Miguel19

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa pěkná asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Gomes legenda

Reagovat
smazaný uživatel

díky Gomi, ten druhý jsme potřebovali

Reagovat
ADM

Zlatá lopta.

Reagovat
El Campeon

on ho teda opravdu ještě vyhraje

Reagovat
Jordi Alba

Teď sem přišel a André gól.

Reagovat
smazaný uživatel

gomes > isco

Reagovat
smazaný uživatel

udelat z toho golu 5 min video pekne sestrihat a prodat za 50 mil kamsi do ciny

Reagovat
blaugrana

Zajtra očakávam nové video na youtube s piposiom André Gomes - goals, assists and skills, trvanie 8 minúi, intro bude mať 7 minút a záverečné titulky 30 sekúnd.

Reagovat
blaugrana

Maschemu tie prihrávky za obranu idú.

Reagovat
Ed_Hazard

TO bude možno tým, že Osasuna nemá obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Suarezovi zvlhol strelný prach, ale Paco má stále Harryho Neviditeľný plášť

Reagovat
smazaný uživatel

Sua ve druhém poločase něco přidá

Reagovat
ADM

Sua ani nenastúpi. Povedal by som, že ani Messi už..

Reagovat
smazaný uživatel

já bych teda radši počkal až do třetího gólu...zas tak šetřit se nemusíme

Reagovat
ADM

Ale čo chceme my a čo chce tento rok Lucho to sú uplne rozdielne veci

Reagovat
LAM

Asi tak no.Ještě není nic hotovo.My umíme hodně vypustit takovej zápas.Navíc Messi hraje dneska v klidovym modu.Ani střídat nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prej

Casilla; Danilo Varane Nacho Marcelo; Kovacic Isco James; LucasV Morata y Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Kovacic konecne zacina hravat toho posledneho hraca po tych Caseho vykonoch je tam moznost. Snad v lete nepride Marcos alebo Weigl

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátej zápas v řadě je Marcelo v základu? Ten teď odehrál snad všechno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern, Barca a teď. Před Bayernem proti Gijonu hrál jen půl hodiny.

Reagovat
Dr. Admess

Celkově lepší sestava, než co vyběhla na nás EC. Heh.

Reagovat
X-bano-X

Hlavne celkom behavá. Roznesú domácich na kopačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není nikde na světě, aby náhradníci vytvořili silnější tým než základ.

Reagovat
patas92

yolovská

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto Zidana občas fakt nechápu. Někdy je hrozná konzerva a někdy naopak až hrozně lehkomyslnej.. nic mezi.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Ed_Hazard

Som zvedavý, na túto zostavu by som sa rád pozrel. Snad bude pekný futbal.

Tá záloha luxuuus

Reagovat
ADM

0:4 po polčase

Reagovat
Billy McClane

10 nahradnikov

Reagovat
Ed_Hazard

Už som to tu raz písal, na toto som nemal gule ani na FM

Reagovat
ADM

9

Reagovat
Ed_Hazard

No, aj Nacho je náhradník

Reagovat
ADM

Ale 11 - Marcelo a Varane je stale 9 nie

Reagovat
Ed_Hazard

Varane...no, dajme tomu ze uz tuto sezonu mozno hej

Reagovat
r3

Zostava zaujimava, ale aj tak ma vzdy rozseka ked takto posle komplet novu jedenastku.

Reagovat
Teoretik

Celkem vtipné, že dvě sezóny zpátky jednička PSG teď chytá v posledním klubu španělské ligy s nejvíce obdrženými góly

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto zaujimavy stream? vdaka...

Reagovat
blaugrana

acestream://da89c92ed1590a82236151ad5d3e8ef651fff344

Reagovat
smazaný uživatel

nejde to, nieco ine by sa nenaslo?

Reagovat
blaugrana

sportlemon.tv

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Heh to čo bolo?

Reagovat
Teoretik

Busquets

Reagovat
El Campeon

Debilní patičky na středu hřiště

Reagovat
Jordi Alba

hm

Reagovat
patas92

Maschovi to neni souzeno

Reagovat
El Campeon

Já už tomu snad ani nevěřim,že by ho dal.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň budem muset hrát až do konce

Reagovat
blaugrana

V skutku úžasné hrajú ten druhý polčas. To vyzerá tak na 2:2.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm penalta nič?

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
roman1978

Hmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

sice tělo, ale jel tam jak vlak

Reagovat
Pospovič

jiný kanonýr

Reagovat
X-bano-X

Gomes GB winner 2017

Reagovat
smazaný uživatel

André

Reagovat
patas92

Gomš unstoppable

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Tak už to video s nim muže být delsi

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes spasitel kurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

tak že by konečně k něčemu byl? zašít ho na malé vápno a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Bude z něj druhý CR7

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Jordi Alba

Přál sem si Isca, ale jak vidět, přes Gomese by si asi nekopl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale dejte mu cas, on se rozehraje. Jen je...jinej no. Cahoun a vypada drevenne ale v noze to ma. Mne by nejvic sra*o to, jak fakt odlitava ze souboju, nezpevnuje se pri nich. Jenze to delamyslim kvuli tomu, ze je chytrej, protoze proti nemu sou v LaLize ti protihraci mensi a sudi maj tendenci piskat tyhle veci (cisty souboje kdyz nekdo vazne odleti) spis jako faul toho vetsiho. Kdyby v zapase kapnul na nejakyho vylozene spatnyho rozhodciho, tak ma souper mraky standartek,tak to radeji napul vypousti..

Reagovat
Jordi Alba

Já mu to přeju a furt věřím, že se ukáže. Musí dostat šanci v podobě další sezóny.

Reagovat
REPLIKATOR

Gomes spasitel

Reagovat
Ed_Hazard

Tweety teda netrafí ani stodolu zvnútra, už tú hlavu predtým mal premeniť. Teraz tyčka

Reagovat
ADM

Asi mu to youtube video spravím sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dá dneska hattrick

Reagovat
X-bano-X

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
ADM

Vyber si. Bud chcem tvoje streamy alebo tvoj BAN

Reagovat
smazaný uživatel

bude hlasování?

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Hlasuj, nebo ti ty pracky useknu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš můj hlas

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Veď to pozerám v telke na DIGI

Reagovat
ADM

Jaj tak

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Gomes hrdina

Reagovat
roman1978

Jak jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

golaso

Reagovat
madridcan
Reagovat
Pospovič

Messi je prostě jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

a NAZDAR

Reagovat
Messiáš

Leoš najs

Reagovat
roman1978

502

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
El Campeon

Tam zlaté míč Messimu nebo Gomesovi

Reagovat
El Campeon

t9

Reagovat
X-bano-X

Pacooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 1 a má 50 v sezóně :D

Reagovat
roberos

Reagovat
ADM

Raketa dalsie ačko, tomu ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

Arda Turan

Reagovat
ADM

Ja som reagoval ešte na Messiho s mojim streamom

Reagovat
roman1978

Paco

Reagovat
smazaný uživatel

Pacooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

PACOSTROJ

Reagovat
roberos

Messi je prostě neskutečnej on jde na celou obranu a stejně dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

a Masch brutální asistence

Reagovat
X-bano-X

A golazoooooooooooo

Reagovat
roman1978

Ze se doziju zápasu, kdy paco a to portugalské pako daji tři góly, jsem fakt necekal

Reagovat
roman1978

A ještě k tomu Masch

Reagovat
X-bano-X

Penaltaaaaaaaaaaa

Reagovat
roman1978

Neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano

Reagovat
X-bano-X

Mascheranooooooooooooooo golazooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Gooooooooool Masch

Reagovat
patas92

Už sem viděl všechno

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Mascheranooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Je to tam!!

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TÁÁÁÁÁÁM!!!!!!§

Reagovat
Messiáš

Masche po 7 letech... super

Reagovat
ADM

Tak trvalo to len 7 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

skoro roztrhl sít ty voe

Reagovat
El Campeon

Reagovat
blaugrana

Máme nového exekútora penált.

Reagovat
Jordi Alba

Ten už to Leovi a Neymarovi jen tak nenechá.

Reagovat
REPLIKATOR

Mascherano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano gol

Reagovat
ADM

Napriek všetkým rečiam na neho, ja mám toho Mascha strašne rád. Pre mňa uplny král. Ten ide do každého zápasu na 120%

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec, bude i hodně chybět až skončí

Reagovat
patas92

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Už to chce len hat trick Gomésa.

Reagovat
culé

Gomes, Gomes, Paco, Mascherano. wtf

Reagovat
X-bano-X

svet sa zbláznil. Najviac je to vidno na valoirovi

Reagovat
valloire

já? já jsem úplně normální, chyba je jinde.....

Reagovat
X-bano-X

To hovoria všetci ehm no vieš.......

Reagovat
valloire

viem....

Reagovat
Teoretik

Co si budem povídat, i kužely na tréninku nám dělají více starostí než Osasuna

Reagovat
pejsek5

Tým, kterému dá gol Masch a 2 goly Gomés by měl být automaticky přeřazen tak do 5. ligy

Reagovat
Messiáš

Ještě Alena pls

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Proč jako? Dobrá sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, už to opravili

Reagovat
Teoretik

škoda, mně by se James na stoperu a Danilo na hrotu líbili

Reagovat
smazaný uživatel

Camp nou vypadá poloprázdné a přitom je tam 64000 lidí

Reagovat
X-bano-X

Tak tretina je voľná no.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa mu to nechal, taky hezké a Suárezova reakce

Reagovat
smazaný uživatel

raketa tam ma respekt asi jako val v diskuzich na EF

Reagovat
blaugrana

A ešte jedna vec. Hejtuje sa tu Gomes a Maschemu trvalo sedem rokov, kým dal svoj prvý gól a André dnes už dal dva.

Reagovat
X-bano-X

Iba Gomés môže dať nášmu tímu toľko, čo človek človeku

Reagovat
ADM

Čo ten Denis? Príde mi, že je neustále pri lopte no zároveň, že nerobí v hre žiadny rozdiel len to posúva a aj taký Gomes má na oko efektívnejšiu hru

Reagovat
smazaný uživatel

je nevýrazný a neviditelný stejně jako vždy...za celou sezonu neudělal kromě těch tří zázračných gólů a dnešní penalty nic navíc

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to zakřikl, nahrál na gól

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

párkrát tam měl průnikovou přihrávku, ale on hraje to co Iniesta, důležitý je hlavně v mezihře, samozřejmě má co zlepšovat

Reagovat
roman1978

Je strašný

Reagovat
blaugrana

Slaby.

Reagovat
loki5

Ta Suarézova reakce když šel Masch kopat penaltu

Reagovat
X-bano-X

Pacooooooooooooooooooooo to je čistý koniec toto

Reagovat
roman1978

To už je kruté

Reagovat
Teoretik

dobře jim tak, když to přišli odchodit, dlouho jsem neviděl takto trapný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

to je už silné kafe

Reagovat
Jordi Alba

Ta naše lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis Suárez dnes nejlepší na place

Reagovat
roman1978

Jj

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

škoda těch asi deseti ztrát při pokusu přejít 1vs1. Penalta a asistence za rozhodnutého stavu nic moc neřeší, ale lepší než nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Paco. A zrovna krááááásna lopta od Denisa

Reagovat
ADM

Inak už 101. gol v sezone

Reagovat
madridcan

Valencia zas hra hovno a cez vikend im jebne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už bývá, proti silným týmům se chtějí přetrhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by jsi měl pravdu! Budu držet palce nám i tobě, ať je to tak.

Reagovat
CHONG

Ty jsi začal pracovat jako koncipient?

Reagovat
X-bano-X

Držať si palce je znakom koncipienta?

Reagovat
CHONG

To bys nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nechápe, ale nechej ho být. Bývá podrážděný.

Reagovat
CHONG

Vážně to nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nechápu, že může existovat člověk jako ty.

Reagovat
CHONG

Co se ti na mně nezdá, brouku?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, tam berou každého.

Reagovat
CHONG

Kde přesně?

Reagovat
madridcan

Ja zvyknem mat pravdu v takychto veciach zial, ale stale marne cakam na ten tazky zapas vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeš mít pravdu s tou Valencií i teď, tak ti to odpustím.

Reagovat
madridcan

Co mi chces odpustat? Ze sa vyjadrujes k veciam o ktorych nic nevies?

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, pan chytrý se ozval. Vyšel ti tip a chováš se hned bohorovně. Že se divím.

Reagovat
madridcan

Aky tip mi vysiel? Si ma tu na pol diskusie presviedcal o tazkych zapasoch pre Real, ktoreho zapasy u danych timoch nepoznas, maximalne podla vysledku, ale nie hrou. To je o com tu hovorim, tvoje dalsie mimozy ma nezaujimaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho sou diskuze, hlavo. Kdyz si tak presny, tak se tim ziv, tema predpovedma a nedavej smradlavy tikety za pul euro

Reagovat
madridcan

Ale...zebrak co vsadi dvadsat korun ceskych mi niekedy nieco pisal? Snad ti moje stoeurove tikety otvorili oci, ty nanichodny kokotek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Uplne to vidím...

Reagovat
X-bano-X

Krásne víťazstvo. Takto sa šetria sily

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes společně s Messim hráč zápasu. Jeho zdaleka nejlepší výkon u nás, zcela bez ironie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Až teraz som si uvedomil, že v Osasune chytá Sirigu Neskutočný prepad oproti PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Tak ten rozdíl oproti psg je jeden gól, to není tak hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

To sis uvedomil brzo.

Reagovat
Visca el barca

dneska pohoda. Jinak co čekat od denise, když měsíc a půl nehrál.

Reagovat
X-bano-X

K tomu aby som šiel skontrolovať dátum v kalendári chýbal ešte jeden gól Gomesa ale aj tak dobre

Reagovat
madridcan

Morataaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

Krasna robota Danilo a Isco zacina dalsiu svoju show

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je v současnosti bohužel o parník lepší než vyděrač no

Reagovat
X-bano-X

Toto bude vraždenie neviniatok

Reagovat
smazaný uživatel

A co je 7:1?

Reagovat
X-bano-X

Valoire by ti povedal že je to znak vyzretého tímu, ktorý nedopustí nejaké pochybnosti o svojej kvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný, že ho tak znáš... a jak bys to označil ty?

Reagovat
X-bano-X

Ako pravdepodobný výsledok zápasu majstra a aktuálneho lídra LaLigy a posledného tímu tabuľky.

Reagovat
valloire

Zkušený tým nepotřebuje hysterický výsledky jako 7-1 apod. Takový výsledky jsou naopak znakem slabosti a nevyzrálosti týmu, který si nevěří.

Reagovat
roman1978

bílé zlo už vede 2:0. za čtvrt hodiny.

Reagovat
valloire

Bombarďácí soupeře rozstřílí a jdou od toho.

Reagovat
smazaný uživatel

MORATATORRR

Reagovat
Mishko

Reagovat
CHONG

Dobrý start

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna budicek, podme to otocit na konecnych 2-1...

Reagovat
Mateo16

Wau Isco dalsia lopta

Reagovat
Ed_Hazard

53 sekúnd. Morata na pána. ZZ by sa mal už zamyslieť..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Peréz, ten to tam řídí. ZZ je jen maskot.

Reagovat
Pospovič

škoda, že se depor zesral už v tunelu

Reagovat
Messiáš

Link na Real ?

Reagovat
Dayman

Isco nějaký nabuzený, asi ta nová smlouva .

Reagovat
smazaný uživatel

ať už cokoliv, tak ta rotace hráčů je úžasná

Reagovat
Mercury

o to víc ale nechápu, že Zidane prostě do Clásica nepošle v základu aspoň toho Isca...vždyť je zcela patrné, že je uplně jinde než Bale (navíc po zranění)

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem taky nechápal

ale nejsem expert

Reagovat
Raul=Real

Uz dve zrde

Reagovat
smazaný uživatel

Jameeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

to zakončení prostě do základu místo Balea, není o čem

Reagovat
Kenneth

Jameeeeeees

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je taková pohoda zatim. James♥

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době důležitý zápas venku na naši stranu nakloněn docela rychle #dobrýpocit

Reagovat
Dayman

Golazoooooooooo Jameeeeeeeeees

Reagovat
Pospovič

a to jsem jim dnes celkem věřil

Reagovat
DreamTeam

Však zatím v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Opicak uz se doufam tuto sezonu na hriste nepodiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd

Reagovat
CHONG

Miláček

Reagovat
One-Real

To je hrozný, člověk neví koho má dřív chválit.

Reagovat
Raul=Real

A ja hlupak som nestihol dat handicap

Reagovat
smazaný uživatel

liny sunky z deportiva hrajte neco

Reagovat
Ángel di María 22

Ted jsme byli okradený a naprosto ergulerni gol. Rohodci

Reagovat
smazaný uživatel

Já dlouhodobě tvrdím, že praporkáři dělají chyby, protože jsou to prostě jen lidi a někdy ofsajd nepostřehnou a že v tom není žádná konspiraci vůči žádném týmu v žádné lize, čistě jen statistická pravděpodobnost, že k tomu cca 1 za 5 ofsajdů dojde. Tohle je tedy jen další kamínek do mozaiky :)

Reagovat
smazaný uživatel

inak všímajte dnes rozohrávku Casillu, úplne inde ako Keylor

Reagovat
Kokesh

To se vi dlouhodobe...

Reagovat
Kokesh

Tak offside to vubec nebyl. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas oni jsou venku fakt neuskutečně tragičtí

Reagovat
smazaný uživatel

Moratovi vzali snad 2-3 regulérní góly letos. Lol.

Reagovat
Kokesh

Veril ze Depor by chtel, ale s touhle sestavou RM jsou uplne bez sance. V plne by jsme se tam trapili, ale tohle uz je ponekolikate v sezone uplne top predstaveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

S dnesnou zostavou to je uplne iny sport

Reagovat
Fairplay

Kde na to koukáte? Ten sport247 se mi ne a ne načíst.. ostatní v hrozné kvalitě

Reagovat
CR7RONALDO

Ja práve na sport247 pozerám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dlouho jsem přemýšlel, jakým jazykem mluví, až to Hradiště to rozseklo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Lucas

Reagovat
Kenneth

Uz toho Danila spolecne s Balem utratte.

Reagovat
Ed_Hazard

Lucas teraz

Reagovat
Mateo16

Lucas . Lucas uplne volny James

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale neuvěřitelné, jak dokáže sestava z "náhradníků" zahrát. Tady nejde o 3-4 změn, ale opět hraje 10 lidí, kteří nepatří do top sestavy trenéra, kterou staví v důležitých zápasech. Určitě nejde s touhle sestavou odehrát celou ligu a jsou zápasy, kdy je potřeba tam mít někoho staršího, kdo udává směr, ale je to super oživení Ti hráči jsou nabuzení a očividně jim hlad do fotbalu nechybí. Pomalu to vypadá, že ma Zizou 2 11ky a staví buď jednu nebo druhou, ale do nějakých promíchávání se mu moc nechce (pokud to zdravotní stav dovolí)

Reagovat
Raul=Real

Morata

Reagovat
Magic player

Mascherano da gol za Barcelonu a Danilo vypada jako fotbalista, to jsme v nejake alternativni dimenzi, nebo co se to dneska deje?

Reagovat
Kenneth

Tak co vam jebe...

Reagovat
Magic player

Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

To jsou kombinace jak kdyby spolu hrali cely zivot....skoda zakonceni.

Reagovat
X-bano-X

Depoooooooor

Reagovat
Kenneth

Mohlo byt hotovo, ale ne zase budou nervy do pici....

Reagovat
N.Gin

Uz to melo byt 4:0 a nebylo by o cem...

Reagovat
smazaný uživatel

No prosím.

Reagovat
CHONG

Místo toho, aby to bylo 0:5, je to 1:2

Reagovat
Fairplay

Kovacic a jeho tah na branku to je prostě paráda

Reagovat
Magic player

Ja toho curaka pochvalim, ze dneska nevypadal jen jako vylizany bezec a on pak zase udela takove hovno a neodehraje ten mic do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo těsný

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaaaas

Reagovat
Raul=Real

Isco masakeeer

Reagovat
Kenneth

Jooooooo... Iscovi dejte opicakovo smlouvu

Reagovat
Fairplay

Po kolikáté to je co mlaďoši po půl hodině ztratí koncentraci a dojebou vyhraný zápas?

Reagovat
Fairplay

díky zpožděnej stream, aspoň že tak. Jinak Casilla kdykoli dostane šanci, tak je nervozní až hrůza

Reagovat
Dayman

Iscoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je naše budoucnost, snad to s ním neposerem

Reagovat
One-Real

Prodat

Reagovat
One-Real

Počítá někdo Iscovi i tu černou práci vzadu? Teď další parádní zisk.

Reagovat
CHONG

Na tuhle sestavu je radost se dívat, akorát škoda toho zakončení, už mohlo být hotovo, každopádně příště bych poprosil tuhle sestavu do EC, jo a Isco je Bůh.

Reagovat
Kenneth

Zase neprehanejme. Morata a Isco do sestavy 100%.

Reagovat
CHONG

V čem přeháním?

Reagovat
Kenneth

S tou sestavou do EC.

Reagovat
CHONG

Proč? Místo Danila Dani a místo Lucase Cris a klidně bych to tam poslal.

Reagovat
Ed_Hazard

Ani Cris už nie je tak nepsotradatelný. Však v EC mal ale 3 šance, kedy to radšej zajebal na bránu, než aby prihrával Benzínovi pred prázdnu bránu. Za toto by som vešal, zo srdca nenávidím sobčenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Ale pořád má čich na to rozhodovat tyhle důležité zápasy víc než kdokoli jiný a nemusí to nikomu dokazovat, ostatně snad jen Ramos se mu může rovnat s tím, kdo Real nejčastěji tahá ve zlomových momentech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečet jsi impa? Nejčastěji vás tahá CR4

Reagovat
Fairplay

eh, o čem je řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, špatná reakce.

Reagovat
CHONG

To je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi idiot

Reagovat
smazaný uživatel

No a když rozklíčuješ ty písmenka co Fairplay napsal, tak zjistíš, že přesně to, že nás Ronaldo tahá taky napsal..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, dnes jsem doufal,že bude hrát, ale jak jsem viděl nominaci, věděl jsem, že vás zase tahá.

Reagovat
Fairplay

Potíž ale je, že taková sestava je hrozně nekonzistentní. Oni rostou s každou kombinací, předvedou čtvrthodinu, kdy rozeberou kohokoli, pohybem uženou jakýkoli defenzivní val.. Jenže pak jim jednou dvakrát něco nevyjde, soupeř se otrká a najednou vidíš, že se v tom vezou a kopí chybu za chybou. Dneska mohli v tom rozmězí 35'-40' úplně ztratit zápas a šlo by se do kabin za stavu 2:2..

Ti hráči nemají zkušenosti, strašně snadno se nechají unést do hurá fotbalu a jakýkoli zkušený tým by to trestal. Připomíná mi to Dortmund z podzimu, kdy taky měli solidní formu, běhali, mladí draví hráči. A pak přijel Real, zkušeně je nechal běhat a nemilosrdně trestal otevřenou obranu.

Chybí tám zkušený leader, který by dokázal diktovat tempo hry, udávat rytmus. Zklidnit hru, když je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

super koment.¨

A navic sou to hraci, co sou na lavicce nejvetsiho klubu na svete, musi se predvest. Real ma silnou lavicku a ta proste odvadi dobry sluzby a v hezkym vydani.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Isco velmi pekne, ale proste si nemozem pomoct, ale dalsie tri akcie dojebal zbytocnymi solami. Ma az prilis rad loptu a to sa v klucovych zapasoch nemusi vyplatit.

Reagovat
vilp

Tři? To jsem si asi něčeho nevšiml. Každopádně byl u prvního gólu, pak i u neuznaného Moraty a nakonec ještě u posledního gólu.

Reagovat
Fairplay

Třeba úplně na konci poločasu běžel do otevřené obrany a naběhl akorát do prvního obránce

Reagovat
vilp

Aha, tak to už jsem neviděl.

Reagovat
Fairplay

Přesně to jsem si také říkal, ale asi se jen chce hrozně moc ukázat, poslední dobou se o něm hodně mluví, chce předvést něco navíc, ta jejich obrana si o to úplně koleduje

Reagovat
Mateo16

Presne od toho tam je brať zodpovednosť na seba , celú sezónu mu je to vycitane. Určite % akcii zamrda aj Messi či Hazard

Reagovat
Fairplay

Jestli ale Hazard někdy zadrbe nějakou akci, pak právě nesobčením sobecký a sebevědomý Hazard patří do nejužší světové špičky

Reagovat
Fairplay

Za mě dneska nejlepší Mateo, to je paráda James má záblesky, ale přijde mi, že je hrozně na něm vidět, jak je nerozehranej, kolikrát si to říká o nějakou rychlou kombinaci u lajny, jak by se dala vyšachovat celá obrana, ale když spolu hrají jednou za měsíc, tak je to těžký..

Reagovat
r3

La Coruna takticke polcasove striedanie brankarov

Reagovat
smazaný uživatel

tři góly za jednu třetinu, o to střídání si koledoval

Reagovat
Gazza.8

BBC ať si Peréz namaže na chleba...tohle chci vidět každej týden

Reagovat
Fairplay

Lucas to už si děláš

Reagovat
smazaný uživatel

Morata a James

Reagovat
Raul=Real

Isco zaseeeeee

Reagovat
Dayman

Gooooooooooool Jameeeeeeeeeeeees ♥

Reagovat
Fairplay

Mateo Kovaćic si jde pro Zlatej míč

Reagovat
Kokesh

Hosi to je kolotoc jako prase. Ti kuci modrobily jsou uplne mimo.

Reagovat
Fairplay

Isco taky neskutečnej takovou exhibici jsem dlouho neviděl, přijde mi, že takovýhle kombinace se nehrály ani za časů Lorda Rafy, kdy se dávala desítka Rayu To je fakt neskutečný, Isco si obejde tři hráče, James si z nich udělá srandu, pošle to Mateovi, kterej dá další dvě zasekávačky

Reagovat
Magic player

Jestli Pogba 120, tak kolik Kovacic? Neskutecne jak dokaze v tom stredu dominovat. Fyzicky i technicky naprosty TOP.

Reagovat
Fairplay

on je budoucnost, myslím si, že spolu s Iscem a Tonim na něm ta záloha bude stát v nejbližších letech. Právě tak, jako půjde dolů s minutama Luka (věk nezastavíš )

Reagovat
Kenneth

James 6+6 Bale 7+2 Isco 9+6. Obrazek at si udela kazdy sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle mladý hrají mnohem víc jako Real Madrid než klasický áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Balet

Reagovat
Kenneth

V sobotu se zase muzeme divat jak se centruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i tím že bojují o to Áčko a taky že když něco pokazí tak je tam dnes neměl kdo seřvat.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
misinho7

Reagovat
Fairplay

Mateo Kovačić:

Vyhrané duely 13 ze 14

Úspěšné kličky 8 z 8

Reagovat
Raul=Real

Celkom by sa mi pozdavalo, keby ZZ niekedy skusil namiesto Kroosa nasadit Matea....pripadne ku Kroosovi a Modricovi namiesto Casemira....a samozrejme Alvaro a Isco namiesto Balea a Benzina

Reagovat
smazaný uživatel

Isco Disco

Reagovat
Raul=Real

IIIIISCO IIIISCO IIIISCO

Reagovat
Billy McClane

Marcelo dole, Tejero na plac

Reagovat
r3

Reagovat
Pospovič

Snad Depor sestoupí

Reagovat
Dayman

Golazoooooooooooo Iiiiiiiiiiiiiscoooooooo ❤

Reagovat
smazaný uživatel

budou Vánoce? že se dneska tak naděluje

Reagovat
Kenneth

Casemiro .. Stridej Marcela....

Reagovat
Billy McClane

Casilla-Marcelo,Varane,Ramos,Carvajal-Kovacic,Koos,Modric,Isco-Cristiano,Morata

Chcel by som nas niekdy vidiet hrat v tejto zostave

Reagovat
Raul=Real

Bez Casemira to ZZ nebude hrat ale co by musel predvadzat Mateo aby zobral flek Tonimu? Toni je asi nedotknutelny, zial... Ten pohyb to by bol kurva rozdiel

Reagovat
Magic player

Ted jasna penalta...

Reagovat
Kokesh

Ty vole ta trojka Marco, Isco, Kova by tu nasi hlavni normalne musela pri konfrontaci zesmesnit. Neuveritelny vykony...

Reagovat
Kenneth

Casemiro prijde, posere 2 balony a ten treti namaze souperi na gol...

Reagovat
N.Gin

A ze ctvrtyho na gol

Reagovat
Ed_Hazard

Ja neviem chlapi. Myslím, že už aj sám ZZ sa cíti trapne. BBC si to odchodí, odskáče a tento trojzubec Asensio - Morata - Lucas páli trávu za kopačkami.

Reagovat
Fairplay

Lucas ale ve velkých zápasech nic moc neukázal, kromě toho, že to teda alespoň proti Balovi odjezdí po zadku.. Po dnešku bych to viděl spíš na trojzubec James-Kovačić-Isco, to byla totiž fantazie

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Nas hlavny problem ale nie v zalohe. Inak jasne, dnes si to krasne vodili

Reagovat
Fairplay

Bohužel mi přijde, že na to ,jaký je v záloze přetlak top hráčů, tak do útoku není nic úplně ideální řešení. Leda změna rozestavení, protože v tom 4-3-3 s Casemirem (což je pro Zidana volba do těžkých zápasů) najdeš sotva místo pro Isca, natož pak pro Jamese nebo Matea.. Isca je na křídle škoda, do tříčlenné zálohy přes Luku a Toniho ho ale nenacpeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano sakra

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte dá Mariano. A tiež golaso padne ešte v nastavenom čase.

Reagovat
Raul=Real

Casemira uz zo zakladu nikto nedostanee

Reagovat
Kenneth

Bohuzel. Podobny mor jako Bale.

Reagovat
CHONG

To bych netvrdil, Case je občas výborný, a když ne, tak aspoň dře, Bale je k hovnu a navíc je to líné prase.

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Kenneth

Casemiro je drevo a brzdic hry.

Reagovat
Ed_Hazard

Uvidime ako sa ukaze Marcos dalsiu sezonu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Dayman

Golazoooooooooo Casemirooooooooo

Reagovat
CHONG

Case

Reagovat
Billy McClane

Na to aky hra Casemiro post nie je 5 golov za sezonu vobec zlych. Co by za to dal najlepsi DM galaxie Busquets

Reagovat
One-Real

Ja bych teda tech 5 golu klidne ozelel, kdyby se od Busquetse naucil neco co je pro jeho pozici dulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty na to Billy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že v lize mu chybí 3 góly do vyrovnání Balea.

Reagovat
patas92

Vůbec nic

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

, odborník promluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nebyl ofsajd

Reagovat
Magic player

Dva spatne neuznane goly na nasi strane, jasna penalta pro Depor, to je zase predstaveni.

Reagovat
CHONG

Super pokoukání, tohle je Real

Reagovat
smazaný uživatel

to je REALita

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ronalda? Ne, to jsme neměli šanci. Doufám,že dnes pořádně odpočinul a bude už hrát stále.

Reagovat
CHONG

59 příspěvků Vidím, že ty sis v kanále odpočinul řádně

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nějak vylezl po El Clasicu žes takhle nepsal po LM, pokrytče

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi toho zařezaného Bayernu líto.

Reagovat
Billy McClane

No nedele nikde a teraz ta je plny EF. To sa fakt necitis ani trochu trapne?

Reagovat
CHONG

Nebuď na něj tak ostrý, on za to nemůže, v kanále ten wifi signál asi nebude nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, žádnou povinnost tu být či nebýt zatím Pérez nezavedl. Mně přijde trapné, když někdo srovnává defenzivní záložníky podle počtu vstřelených gólů.

Reagovat
Billy McClane

No podla mna si nejaky nastrocny fagan alebo len nezvladacska pica Ale asi to bude z kazdeho trochu.

A defenzivnych zaloznikov mozeme porovnavat aj podla dlzky penisu. Vsetko sa da porovnat a statistika golov hracov hrajucich na rovnakych postoch je myslim normalna vec, ktora k futbalu patri

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávej si podle čeho chceš koho chceš a klidně podle tvé orientace.

Reagovat
ciernyribiz

Paradicka fantazia v pohybe dnesny vykon, este 5 vyhier chlapci to zvladneme

Reagovat
smazaný uživatel

Zavedl bych tady kontrolky a přispívat by mohli jen ti, kteří přispívají pravidelně, pokud vynecháš stanovené období, bude ti nick zrušen a už nikdy nesmíš přispívat. Do referátu bych to dal fanouškům Realu, ti mají s controlingem hodně zkušeností, i když po EC ten večer většinou zmizeli.

Reagovat
Afrokrecek

Co to je za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

To bys nepochopil.

Reagovat
Dr. Admess

Ser na to, nejsi originální ani vtipný...

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Diego2

Masch odblokoval branu , ted to tam bude sazet kazdy tyden

Reagovat
maxton

Real s Bckom hra urcite krajsi futbal ako Acko, ale zas Acko je taktickejsie, ma menej stratených lopt, dokaze kontrolovat hru. Včera to bol taký hijóóó futbal. Takže popracovať na taktike a bude všetko super

Reagovat
Xaviercreus

Mascherano > Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem viděl highlights zápasů. To, co předváděli Isco, Asensio a Kovacic bylo neuvěřitelné. Ti si tam s nima dělali, co chtěli.

Krása se na to dívat

Reagovat
JM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele