LaLiga - souhrn 34. kola

25.04.2017, 21:21, aktualizováno 27.04.2017, 23:25
Komentáře a souhrny
Real si zastřílel proti La Coruñe a drží krok s Barcelonou, která pro změnu nadělovala Osasuně. Bilbao zdolalo Betis, Sevilla porazila Celtu Vigo a Alavés se rozešel smírně s Eibarem. Leganés si poradil s Las Palmas a Valencia nestačila na Real Sociedad. Villarreal vytěžil z minima maximum a překvapivě vyhrál na půdě Atlética. Sporting Gijón podruhé v řadě neprohrál, když se rozešel smírně s Espanyolem. Ještě hůře je na tom Granada, která nestačila na Málagu...

Athletic Bilbao - Real Betis 2:1

27.04.2017 21:30

Góly: 53. Aritz Aduriz (pen.), 60. Iker Muniain - 63. Rubén Castro

Bilbao získalo už své páté vítězství z posledních šesti ligových kol a i nadále může reálně usilovat o konečnou pátou pozici. Betis, jenž na San Mamés Barria přijížděl s bilancí dvou výher za sebou a do konce sezóny se bude chtít přiblížit co nejvíce klidnému středu tabulky, padl se svým protivníkem už popáté během uplynulých šesti případů.

Na podzim rozhodl o osudu tohoto duelu jeden jediný gól Realu, tentokráte Athletic Club porážku svému sokovi vrátil. Znovu se potvrdilo, že svěřenci kouče Ernesta Valverdeho jsou před vlastními fanoušky nesmírně silní, a získali už svůj třináctibodový výsledek v této sezóně. V LaLize takového počinu dosáhla už jen Barcelona a Sevilla.

Hosté v prvním dějství působili na hřišti hodně opatrně a v podstatě se do nějaké větší příležitosti nepropracovali. Ani Bilbao v ofenzívě příliš nezářilo, přesto se mu podařilo párkrát ohrozit bránu Adána. Nejprve si na něj vyšlapoval nejlepší střelec domácích Aduriz, nicméně hostující gólman se mu parádně vrhl pod nohy a míč polapil.

Ve 24. minutě dokonce za Adánem zvonila branková konstrukce, Susaeta z pravé strany přihrál do šestnáctky na De Marcose, ovšem ten svou střelu nasměroval jen do tyčky. O deset minut později provedl dobré zakončení hlavou po rohovém kopu Aduriz, nicméně Adán dobře zasáhl, ostatně jako v závěru půle proti Raúlovi Garcíovi.

Možná že onen klíčový moment celého utkání přišel na řadu v 53. minutě. Mandi totiž dle názoru sudího Josého Gonzáleze fauloval v šestnáctce Adurize, ačkoli ve skluzu zasáhl míč, a kopala se možná sporná penalta. Aduriz pak hravě proměnil, byť Adán směr jeho střely dokázal vystihnout. O pár chvil později pak Los Leones náskok navýšili.

Raúl García z hranice brankového území nacentroval na Muniaina, jenž snadno zamířil do odkryté brány, neboť Adán nebyl mezi třemi tyčemi úplně na svém místě. Betis dokázal už jen snížit, a to díky dorážce Rubéna Castra ze 63. minuty. V 86. minutě se ještě snažil vyrovnat střídající Rubén Pardo, avšak jeho pokus skončil těsně vedle.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Celta Vigo 2:1

27.04.2017 20:30

Góly: 49. Joaquín Correa, 79. Wissam Ben Yedder - 53. Iago Aspas (pen.)

Celta Vigo dlouho sahala po cenném bodu ze hřiště Sevilly i přesto, že hrála více než 30 minut v početním oslabení. Deset minut před koncem ale o jejím osudu rozhodl druhou brankou domácích střídající útočník Wissam Ben Yedder.

Jedním z nejatraktivnějších duelů tohoto vloženého kola bylo určitě utkání mezi domácí Sevillou a Celtou Vigo. Oba týmy míří za poháry a v této sezoně se oba probojovaly do jejich závěrečných fází. Navíc se oba týmy prezentují velmi atraktivní a kombinační hrou, která nese výsledky.

Celta Vigo nastoupila s Aspasem, Guidettim, Hernándezem, Cabralem nebo Mallem coby hlavními oporami, místo mezi třemi tyčemi zaujal brankář Sergio Álvarez. Ani domácí nehodlali ponechat nic náhodě a chtěli naopak využít zaváhání Atlética Madrid. Trenér Jorge Sampaoli vložil důvěru v hráče jako Pareja, N'Zonzi, Iborra, Correa, Ganso nebo Jovetić.

Od prvních minut byla aktivnější Sevilla. Jovetič na levé straně dobře narazil Iborrovi, který nakonec z brankové čáry odcentroval. Sarabia, který míč dobíhal, jej však zachytil až za čarou. Na druhé straně se do rychlého protiútoku vydal John Guidetti podporovaný Aspasem, jenže mířil mimo. Velmi často jsme v úvodu mohli být svědky nepřesností a nevynucených chyb.

První velkou šanci spálil po dvaceti minutách Iborra. Brazilec Ganso dostal balon od Mariana, jemuž míč vrátil a domácí bek našel ve vápně Iborru. Zkušený záložník hlavičkoval ze záklonu velmi dobře, jenže jeho pokus zastavila tyč! Pak Iborrovi nevyšla spolupráce s Jovetićem, který sprintoval za míčem a v tísni mířil mimo.

Ke konci první půle jasně lepší Sevilla narazila hned dvakrát na výborného Álvareze, který vždy vyrazil pokus Stevana Jovetiće s vypětím všech sil. Na Álvareze narazil ve výborné pozici také Correa těsně před koncem a zkušený brankář musel znovu do akce. Jeho obránci jej často nechávali osamoceného, což se jim hned po změně stran hrubě nevyplatilo.

Pouhé čtyři minuty poté, co se hráči vrátili na hodně promočený trávník, dlouhý nákop z poloviny hřiště prodloužil ve výskoku hlavou Iborra. K míči se na hranici vápna dostal mladík Joaquín Correa, který v rychlosti obešel oba stopery Celty a krásně zakončil pod břevno - 1:0 pro Sevillu.

Jenže její radost netrvala zase tak dlouho. O čtyři minuty později sudí Jésus Gil Manzano pískal lehké přidržení Johna Guidettiho ve vápně a k přísně nařízené penaltě se postavil Iago Aspas. A protože volil ránu doprostřed, skákající brankář Sergio Rico neměl šanci zasáhnout.

Celta si vlastně hon za body zkomplikovala sama. Záložník Pablo Hernández sice už jednu žlutou kartu měl, ale to mu nevadilo, aby zcela zbytečně ve středu pole fauloval N'Zonziho. Sudí jej tedy musel vyloučit a poslat tím Celtu do oslabení. Kroky obou trenérů byly jasné. Zatímco Sampaoli díky Nasrimu posiloval útok, trenér Berizzo vyslal na hřiště obránce Roncagliu.

Dvacet minut před koncem mohl rozhodnout obránce Escudero. Joaquín Correa dobře zasekl míč a poslal jej právě Escuderovi, jenž využil nedorazu obránce a z první napálil tvrdou ránou břevno! Proti ráně Nasriho se zase vytáhl brankář Álvarez. Unaveného Stevana Jovetiće vystřídal Wissam Ben Yedder a když Sevilla přežila útok Iaga Aspase, udeřila.

Rozhodla kombinace dvou střídajících hráčů, protože Samir Nasri dostal míč na levé straně a potáhl jej do vápna. Přes obránce navíc stihl vyslat krásný pas do vápna, kam si na přední tyč naběhl právě Ben Yedder a přes obránce tečoval míč do sítě - 2:1 pro Sevillu a další klíčové vítězství.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - SD Eibar 0:0

27.04.2017 19:30

Góly: -

Deportivo Alavés urvalo na domácí půdě jen bod za remízu 0:0. A nemůže za ni být příliš rádo, protože mělo jednu nespornou výhodu - soupeř z Eibaru hrál více než hodinu v početním oslabení po neuvěřitelné chybě brankáře Riesga.

Útok domácího celku, který bojuje ve středu tabulky, měli na starost Méndez, Camarasa, Gómez a Deyverson coby hrotový hráč. Do brány se opět postavil spolehlivý brankář Pacheco. V té hostující stál zkušený brankář Riesgo, před nímž se pohybovali Capa, Gálvez, Lejeune a Juncà. Do útoku se postavili Enrich a Kike Garcia.

Domácí hráči byli od prvních minut aktivnější, ale jejich snahy často brzdila nepřesnost. Kiko Femenía posunul míč na Edgara Méndeze, který z pravé strany centroval, jenže jeho centr se příliš nepovedl, takže brankář Riesgo v klidu zasáhl. Centr, který si o chvíli později vytvořil David Juncà z rohového kopu, našel hlavu Floriana Lejeuneho, jenže ten mířil jen do středu brány.

Po patncti minutách hry se naskytla první velká šance utkání. Na centr z levé strany si naskočil Edgar Méndez, který byl na vzdálenější tyči neobsazen. Jenže jeho hlavička mířila jen do boční sítě! Brankář Riesgo zase musel rychle vybíhat po šanci a náběhu Camarasy. To ještě zvládl, ale o pět minut později už žalostně selhal.

Nedohodl se totiž s vlastním obráncem Lejeunem, který mu hlavičkou při výběhu brankáře situaci dost zkomplikoval a Riesgo musel reagovat. Jako brankář šel po míči rukama, ale byl už mimo své vymezené hájemství. Následovala tedy rovnou červená karta, oslabení pro hosty a do hry se vydal náhradní brankář Yoel Rodríguez. Ten vzápětí čelil standardní situaci a musel být hodně rád, že Ibai Gómez trefil jen břevno!

V nastavení první půle zahrával přímý volný kop také Lejeune a jeho rána směřovala do levého horního rohu. Brankář Pacheco ale skvěle zasáhl a rychlým skokem k tyči vše uklidnil. Eibar byl jasně aktivnější také po změně stran a vůbec to nevypadalo, jako by měl hrát v deseti. Další dobrou ránu na Pacheca vyslal Dani Garcia a Pacheco musel opět ukázat své reflexy.

Do hry se musel zapojit také Yoel Rodriguez, který už se stihl rozehřát. Vyzkoušel ho povedenou akcí Edgar Méndez, který však centroval jen do pohotového obránce Eibaru. Po hodině hry se málem prosadili domácí. Kiko Femenía posadil míč na hlavu Víctora Camarasy, který však mířil jen těsně nad břevno. Další šanci Edgara Méndeze pak musel na poslední chvíli hasit obránce Lejeune.

Hostující brankář Yoel musel do akce také minutu před koncem, kdy domácí Kiko Femenia centroval na hlavu střídajícího Oscara Romera. Ten mířil do brankáře. A když už v nastaveném čase druhé půle zpracoval centr Femenii Deyverson a překonal brankáře Yoela, zaskočil za něj na brankové čáře obránce Lejeune!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 2:6

26.04.2017 21:30

Góly: 35. Florin Andone, 84. Joselu - 1. Álvaro Morata, 14. James Rodríguez, 44. Lucas Vázquez, 66. James Rodríguez, 77. Isco, 87. Casemiro

I bez záložníka Toniho Kroose a útočníka Cristiana Ronalda, kteří dostali pro tento duel volno, se podařilo Realu splnit úlohu favorita, a La Coruňu vypráskal šesti brankami. Domácí hořeli jako papír v defenzívě a jejich dva vstřelené góly jsou jen slabou náplastí na jejich výkon. Hosté se díky tomuto vítězství bodově dotáhli zpátky na první Barcelonu.

Bílý balet, jen už mohl v sestavě počítat s uzdraveným Raphaëlem Varanem, vstoupil do tohoto střetnutí náramně. Už po pár sekundách hry uvolnil Isco v šestnáctce Álvara Moratu, a ten dělovkou na bližší tyčce propálil gólmana Luxe. O pár chvil později napřáhl zpoza vápna sám Isco, k jeho smůle však pouze lízl brankovou konstrukci.

Ve 14. minutě se Blancos ujali dvoubrankového náskoku. Rodríguez poslal přihrávku doprava na Lucase Vázqueze, který vrátil balón svému protihráči zpátky na hranici brankového území, a odtud Kolumbijec snadno zacílil. Real pokračoval v obrovském tlaku, ale další šance spálil. A naopak se soupeř ve 35. minutě dotáhl na dostřel.

Po trošku krkolomné akci se nepovedená střela Kakuty dostala až k nohám Andoneho, jenž z první uklidil míč přesně pod břevno. Nicméně do poločasu ještě skóroval madridský celek, to když Lucas Vázquez snadno doklepával za marně se snažícího Luxe. Druhé dějství už tolik bohaté na zajímavé situace nebylo.

Mužstvo trenéra Zinedina Zidana si hlídalo dostatečný odstup od svého soka a v 66. minutě asi definitivně pojistilo povinné tři body. Álvaro Morata se zachoval nesobecky, nerozhodl se zamířit do poloprázdné brány, ale ještě vybídl nabíhajícího si Rodrígueze, kterému už nedělalo problémy nasměrovat balón tam, kam potřeboval.

Třináct minut před koncem Real přidal pátý zásah, to když Isco překonal náhradníka Tytoně na bližší tyčce. V 84. minutě snižoval hlavou Joselu po centru Andoneho, ovšem poslední slovo si nakonec vzali přece jenom hosté. Díaz z levé strany přihrál zpátky za hranici pokutového území, odkud Casemiro svou pumelicí prostřelil nejistého Tytoně.

Více informací k zápasu

CD Leganés - UD Las Palmas 3:0

26.04.2017 20:30

Góly: 55. Luciano, 59. Miguel Ángel Guerrero, 61. Luciano (pen.)

V poměrně jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání Leganésu s Las Palmas. Domácí tým zvítězil 3:0 a učinil důležitý krok na cestě za záchranou. Pepineros totiž mají k dobru už šest bodů! Všechny branky padly až ve druhém poločase a to v rozmezí pouhých šesti minut.

Pravda, Las Palmas v tomto utkání zas o tolik nešlo, zatímco pro domácí to byl zápas o holé přežití. Leganés začal opravdu lépe a hostů takřka nepůjčoval balón. V 15.minutě zvedla diváky ze sedadel parádní rána Rica, která se zastavila o břevno! A vzápětí Varas musel likvidovat další šanci, tentokrát lišácký pokus Luciana. Do třetice pak z tutové pozice špatně trefil balón Pérez a do šaten se šlo za nerozhodného výsledku.

Nebyl to spravedlivý výsledek, neboť domácí byli lepším týmem a šli si za výsledkem. Jejich snaha nakonec byla odměněna a to rovnou třikrát v rozmezí šesti minut. Vše odstartovala obrovská chyba brankáře Varase, který nepochpitelně malou domů od spoluhráče, vrátil na kopačku útočícího hráče a jelikož byl leganés v útoku ve dvou, do prázdné branky zakončil Luciano. Vzápětí přišel další zkrat, tentokrát Lopese, který namazal Guerrerovi a i ten měl velice snadnou úlohu. A konečně přišla 60.minutě a faul Lemose na Luciana, takže sudí odpískal pokutový kop a sám postižený Luciano ho proměnil. Sečteno, podtrženo, Leganés vedl po zběsilé šestiminutovce 3:0 a utkání bylo vpodstatě rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 2:3

26.04.2017 20:30

Góly: 68. Nani (pen.), 72. Simone Zaza - 1. Diego Alves (vl.), 30. Willian José (pen.), 65. Mikel Oyarzabal

Především lekci z produktivity dostala před vlastním publikem Valencia. Netopýři sice nehráli vyloženě špatně, ale soupeř třikrát vystřelil na branku a pokaždé dal gól. Vorovi svěřenci se ještě dokázali vrátit do zápasu dvěma slepenými brankami, ale San Sebastian nakonec vedení uhájil a pojistil si pohárové pozice.

Valencia vstoupila do utkání hodně nešťastně, po Canalesově sklepnutí propálil takřka z nulového úhlu brankáře Alvése Juanmi a balón skončil v síti. Mezi střelce se však Juanmi nezapsal, neboť balón si Alvés srazil do sítě sám. Netopýři se sice snažili o co nejrychlejší opověď, ale místo vyrovnání přišla po půlhodině hry další pohroma. Obránce Siqueira při souboji udeřil Odriozolu do oblíčeje, a jelikož to bylo v pokutovém území domácích, nařídil sudí penaltu. Willian José ji s přehledem proměnil a zařídil Realu Sociedad už dvoubrankové vedení. Následně byla opět častěji u balónu Valencia, ale nic kloudného směrem dopředu v prvním poločase nevymyslela.

O přestávce sáhly oba tábory ke střídání a zejména od domácích se očekávalo zvýšení aktivity. Valencii to však nešlo a po hodině hry už zvýšil na poměrně hrozivých 3:0 z pohledu hostí Oyarzabal. Odriozola ho našel ve vápně v náběhu a zcela nehlídaného a Oyarzabal přesnou ranou výrazně přiblížil San Sebastianu tři body.

Pro domácí to byl hodně krutý výsledek, protože San Sebastian rozhodně nedominoval. Fotbal se ale hraje na góly a na druhou stranu můžeme říci, že Valencia žádnou větší šanci neměla. San Sebastian směřoval ke třem bodům, jenomže nastaly komplikace.

Jen o dvě minuty po třetí brance Basků se kopala penalta i na druhé straně. Na vině byla ruka jednoho z obránce a velezkušený Nani si vůbec nedělal problémy. A než to domácí publikum vstřebalo, přišel další, kontaktní, gól na 2:3. Cancela poslal na malé vápno milimetrově přesný pas a Simone Zaza vykřesal naději. Naokamžik domácí hodně ožili, ale San Sebastian už výsledek nepustil.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CA Osasuna 7:1

26.04.2017 19:30

Góly: 12. Lionel Messi, 30. André Gomes, 56. André Gomes, 61. Lionel Messi, 64. Paco Alcácer, 67. Javier Mascherano (pen.), 86. Paco Alcácer - 48. Roberto Torres

Barcelona před vlastními diváky vyučovala hodinu totální ofenzívy, její názornou ukázakou a nechtěným žákem se stala Osasuna. Celek z Pamplony bude mít domů hodně dlouhou a tíživou cestu, protože v jeho síti skončilo hned sedm branek!

Barcelona si mohla středeční večer užívat, protože jejím soupeřem byla Osasuna. Ta byla jasným outsiderem, neboť hrála na půdě katalánské pýchy a vzhledem k jejímu aktuálně poslednímu místu nebylo pravděpodobné, že by dokázala svého soka zastrašit. Zvlášť, když se Barcelona po vypadnutí z Ligy mistrů utěšuje právě možností prvního místa v LaLize.

Dnes nastoupila opět bez distancovaného Neymara, jehož místo v trochu netradiční sestavě zaujal Paco Alcácer. Vedle něj se vešli Messi, Gomes, Arda Turan, Denis Suárez nebo Mascherano s Dignem. Osasuna se rozhodla bojovat až do konce a možná právě prestižní sok ji mohl nabudit. Do hry se dostali Torres, Fausto, Mérida nebo Romero s Oierem.

Hodně práce měl před sebou zvláště hostující brankář Salvatore Sirigu, který měl napilno od prvních minut. Arda Turan centroval ze strany a ve vápně se k balonu dostal Gomes. Portugalskému záložníkovi, na kterého se snáší často velká vlna kritiky vlastních fanoušků, se zakončení nepovedlo. Jak se to dělá, mu ukázal Lionel Messi. Po chybě hostujících hráčů ve středu pole si vzal míč, obhodil si prvního protihráče a po dvou dotecích přehodil i brankáře Sirigua!

Gomesovi nechyběla touha se ukázat v dobrém slova smyslu. Čerpal z nahrávky Messiho, jenže rána mířila mimo. Vynahradil si to po třiceti minutách, kdy Barcelona pokračovala v akci z rohového kopu. Míč se dostal od Rakitiće do vápna na Andrého Gomese a ten si krásnou střelou k tyči poradil - 2:0.

Rozdílem tří branek mohla Barcelona vést, kdyby Arda Turan krátce před koncem první půle mířil hlavou trochu lépe. Jenže to se nestalo, turecká hvězda mířila mimo. A když nevyšla ani Alcácerova snaha o narážečku s kolegou Messim, šla do kabin Osasuna hodně skleslá. Ten druhý však začala o poznání lépe. Po přímém volném kopu se mohl z krásné branky radovat Roberto Torres, který napálil míč technickým obstřelem mimo dosah ter Stegena!

O pár minut později musel do akce brankář Sirigu, který jen s vypětím všech sil vyrazil pokus Javiera Mascherana. O chvíli později se netrefil přesně Rakitić, ale přesto si katalánský celek vzal zpět dvoubrankové vedení. Gerard Piqué napálil míč po rohovém kopu do tyče, od níž se balon odrazil k volnému Andrému Gomesovi - 3:1.

O tři minuty později se do další velké šance dostal Rakitić, který parádním pasem našel Messiho. Ten se elegantně a jakoby mimochodem zbavil konkurence a přesnou střelou zamířil do sítě - 4:1.

Pátá branka na sebe nenechala dlouho čekat a hosté tušili, že si dnes z Barcelony místo bodů odvezou debakl. Obránce Javier Mascherano našel ve vápně přesným pasem Paca Alcácera, který si míč zpracoval a následně jej ve skluzu poslal se štěstím za záda brankáře Sirigua.

To ale nebylo všechno, bouře barcelonské ofenzívy neustávala. O dvě minuty později domácí zcela rozložili obranu soupeře, Denis Suárez pronikl do vápna a byl v něm faulován. Sudí na nic nečekal a nařídil kopat pokutový kop.

Nervy ze železa prokázal poněkud netradiční exekutor jménem Javier Mascherano a šestý gól byl na světě. A byla to trefa jubilejní, protože pro Mascherana byla vůbec prvním gólem v dresu Barcelony! Když pak v závěru vyslal produktivní Denis Suárez do brejku Paca Alcácera, bylo hotovo. Barcelona si poradila s Osasunou, jejíž sen o záchraně přerůstá v noční můru.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 0:1

25.04.2017 21:30

Góly: 82. Roberto Soriano

Devítizápasová šňůra Atlética bez porážky je u konce. Trošku překvapivě madridský celek padl na Vicente Calderón s Villarealem, kterému se v uplynulých kolech ne úplně dobře dařilo, a tak je jeho aktuální třetí příčka řádně ohrožena. O jedinou trefu utkání se postaral Roberto Soriano pouhých osm minut před závěrečným hvizdem.

Oba celky mají pohárové ambice, a zatímco domácí usilují o konečnou třetí pozici, která znamená přímou účast v Lize mistrů, hosté chtějí udržet místo páté. A právě tohle vítězství jim tyhle ambice notně posílilo. Na madridské půdě přitom byli v roli outsidera, neboť jejich minulé výkony v Alavési a proti Leganési nebyly vůbec ideální.

Do jakési první slušné možnosti se propracoval v 11. minutě v poslední době ve slušné formě hrající Correa, nicméně s jeho nebezpečným zakončením si brankář Andrés Fernández poradit dokázal. Jen o pár chvilek později Andrése Fernándeze ohrožoval taktéž Saúl, i v tomhle případě však souboj lépe vyšel hostujícímu muži v rukavicích.

Villareal poměrně slušně bránil, a tak se Los Colchoneros poměrně těžko propracovávali do dalších šancí. Až po půlhodině hry Andrése Fernándeze prověřil Griezmann a jen o dvě minuty později Francouz vystřelil ještě jednou, kýženého úspěchu se ale domácí nedočkali, ani když se během druhé situace snažil dorážet Gaitán.

Do konce poločasu se ještě jednou snažil prosadit Griezmann a po něm také Koke, jenže i nadále prostor brány ovládal jen výtečně chytající Andrés Fernández. V 54. minutě na něj nevyzrál zase Gaitán, a nakonec mužstvu trenéra Diega Simeoneho nepomohly ani příchody ofenzivně laděného Carrasca s Gameirem a Fernandem Torresem.

Závěr zápasu pak možná o něco lépe vyšel Žluté ponorce, která nečekaně strhla výhru na svou stranu. Čtvrthodinu před koncem zamířil mezi tři tyče střídající Soriano, v tomto momentě však gólman Oblak ještě nekapituloval. Ital ve finále skóroval v 82. minutě, to když z brankového území snadno zužitkoval centr od Bakambua.

Více informací k zápasu

Granada CF - Málaga CF 0:2

25.04.2017 20:30

Góly: 47. Sandro Ramírez, 90. Sandro Ramírez

Záchranářská mise Tonyho Adamse se zatím míjí účinkem a času na změnu směru je již pomálu. Granada totiž v úterý večer podlehla na domácí půdě Malaze 2:0 a od první nesestupové příčky ji dělí propastných sedm bodů, jež navíc může sedmnácté Leganés ještě navýšit, pokud bude bodovat ve vlastním zápase čtyřiatřicátého kola proti Las Palmas.

Někdejší kapitán anglického národního týmu a legenda Arsenalu se z pozice sportovního ředitele dostala do dočasné role kouče po bídných výsledcích Granady pod taktovkou Lucase Alcaraze. Ani změna kouče ovšem granadským proti Malaze nepomohla a jsou to tak hosté, kdo se úspěšně odpoutal z ohrožení sestupem a díky třem výhrám z posledních čtyř kol míří za pohodovým závěrem sezony.

Už v šesté minutě měl průlom skóre na kopačce Keko, jehož v hloubi pokutového území našel Sandro Ramírez, avšak záložník Malagy trestuhodně z bezprostřední blízkosti branku vůbec netrefil. Když pak neuspěl se střelou pod břevno ani Ignacio Camacho, dokázala Granada uhájit poločasové skóre 0:0. Přesto se po změně stran ukázalo, že gól hostí je pouze otázka času. Z druhé půle uplynuly sotva dvě minuty, když z třiadvaceti metrů napřáhl Sandro Ramírez a povedenou přízemní ranou se trefil přesně k pravé tyči.

Teprve pak se směrem dopředu výrazněji angažovali i domácí, jenže brankář Carlos Kameni se zaskočit nenechal a kvalitním zákrokem proti střele Reného Krhina udržel svůj tým ve vedení. Deset minut před koncem mohl aktivní Ramírez pojistit hubený náskok hostí, když se mu povedlo z hranice šestnáctky překonat gólmana Ochou, jenže míč skončil k úlevě mexického brankáře pouze na tyči.

Co se ovšem někdejšímu forvardovi Barcelony nepovedlo deset minut před koncem, to napravil v druhé minutě nastavení. Tentokráte Ramírez využil přihrávky střídajícího Ontiverose a kroucenou ranou stanovil konečné skóre 2:0, které Granadu staví čtyři kola před koncem do nezáviděníhodné pozice. Tím spíše, že jedním z těchto zbylých zápasů je pro Adamsův tým i příjezd Realu Madrid...

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Espanyol Barcelona 1:1

25.04.2017 19:30

Góly: 39. Víctor Rodríguez - 55. Gerard Moreno

Gijón si ani na šestý pokus nepřipsal na své konto důležité vítězství, které by mu notně pomohlo oživit naděje na záchranu. Ačkoli nad Espanyolem vedl po poločase zásluhou Víctora Rodrígueze, soupeř dokázal deset minut po obrátce srovnat Gerardem Morenem. Barcelonský celek tak ztratil dva body k boji o Evropskou ligu.

Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji a první střelu na branku vyprodukoval už ve 3. minutě Čop, brankář Diego López si ovšem s touto situací poradil. O něco později pak chorvatský útočník pálil o dost nebezpečněji, tlačil balón ke vzdálenější tyčce, tam však zase pohotově a včas zasáhl Diego López.

Čop byl při chuti i nadále a po půlhodině hry se dostal do další velmi dobré příležitosti, hlavičkou znovu připravil pozornost hostujícího muže v rukavicích, ten ale ještě nekapituloval, neboť míč zasáhl na brankové čáře. Na druhé straně mohl načít gólový účet Marc Navarro, jenže hlavou na zadní tyči pálil trestuhodně mimo.

Nakonec se Sporting ujal zaslouženého vedení šest minut před přestávkou. Víctor Rodríguez se ujal přímého volného kopu, parádně obstřelil zeď, a jeho skákavý pokus skončil přesně u tyčky Diega Lópeze. V 55. minutě však skóroval Gerard Moreno, jenž zužitkoval přihrávky za obranu od Léa Baptistao, a rázem byl stav zase nerozhodný.

Do konce utkání si oba celky ještě vytvořily nějaké šance, avšak ani jedna z nich v další branku nevyústila. Hlavičku Gerarda Morena tentokráte dokázal zlikvidovat gólman Pichu Cuéllar, v samotném závěru pak vyzkoušel své zakončovací schopnosti Burgui, výtečně si ovšem proti němu počínal Diego López.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona342464101:3378
2.Real Madrid33246390:3878
3.Atlético Madrid34208660:2568
4.Sevilla FC34208660:4068
5.Villarreal CF34179849:2760
6.Athletic Bilbao341851148:3859
7.Real Sociedad341841252:4758
8.SD Eibar341491152:4551
9.Espanyol Barcelona3413111045:4450
10.Deportivo Alavés3411121132:4045
11.Celta Vigo331351549:5444
12.Valencia CF341171649:5940
13.UD Las Palmas341091552:6139
14.Málaga CF341091540:4939
15.Real Betis341071737:5337
16.Deportivo La Coruña347101737:5731
17.CD Leganés34791830:5130
18.Sporting Gijón34592037:6724
19.Granada CF34482227:7220
20.CA Osasuna34392235:8218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (198)

Přidat komentář
2miguel1

Ako môže dostať Ramos stop na jeden zápas?

Reagovat
CHONG

Zbytečně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

nepomože vam už ale ani on budeš vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím spíš na rozhodčí.

Reagovat
CHONG

Ty by sis mohl udělat motivační seminář zaměřený na to, jak správně fňukat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hnědej nos si dlouho neměl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

Má to cenu vůbec komentovat.. Je to stejná šaškárna jako v naší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

rok zalozeni 2007 a pise jako by tu byl novej

Reagovat
Kily

jednoduše vydělal na tom, že jakožto majitel hromady červených karet už má spoustu zkušeností a moc dobře si uvědomuje, že na hřišti může vlastně cokoli, ale hlavně si nesmí dovolit nic vůči rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně do něj strčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Toto mi taky hlava nebere ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Vlastná polievočka mi ale príliš nechutí Ale že to na konci pokazil práve Filipe, to by som nepredpokladal, s loptou na nohe je najlepší v Atléticu

Tak snáď Sevilla ešte postráca, lebo inak ísť v predkole na Pool/City alebo Dortmund respektíve Neapol, no neviem neviem, radšej by som tú česť prenechal Sevillke

Reagovat
Raul=Real

Vsetky tebou vymenovane timy spolu s Atleticom alebo Sevillou by boli nasadene a teda nestretli by sa...takze ziadne obavy zo stvrtej priecky nemusis mat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostat nějaké Frantíky nebo Italy není taky nic příjemného.

Reagovat
Raul=Real

Tak z ITA to vyzera na Neapol, ktory by bol nasadeny...takze z top lig by sa jednalo momentalne o Nice a Hoffenheim...co su samozrejme neprijemni superi, no favorit by bol jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Na této úrovni už je favorit jen formální označení, Neapol může být zcela rovnocenná. Nice a Hoffenheim jako nováčci asi tak ne,i tak jsou to nepříjemnosti a velký haazard, proti čemuž je nutné o to třetí místo bojovat.

Reagovat
Filipow

Proboha, pro tým, jako je Atletico není žádnej Hoffenheim soupeř. Kór na to, by spíš dostali někoho jako je Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš.

Reagovat
Filipow

Atletico patří pro mě do TOP5 v evropě, kam se řadí real, barca, bayern, juve a oni. Ostatní týmy by dávat měli, kór na to někde v předkole..

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že ne, ale utkat se zbytečně o ligu mistrů třeba s Neapolí? O to určitě nestojí nikdo na Calderonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Som dement, že ma to nenapadlo.

Ale aj tak ani si nepamätam, kedy naposledy Atlético hralo predkolo, všetko by to pokazilo, predsezónna príprava by bola posunutá a vypadnúť sa dá s každým, predovšetkým na začiatku sezóny, portugalské alebo ruské tímy môžu zatopiť každému a ani U-káčka a Turci nie sú orezávatka, jednoducho, aby sme mali istotu priamej účasti, musíme vyhrať celú LM

Reagovat
Elliasson

Na tyto týmy bychom už díky koeficientu nemohli jít. Hrozí spíš CSKA nebo Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Neapol nehrozi. Taktiez by boli v kosi medzi nasadenymi rovnako ako Sevilla ci Atleti.

Reagovat
madridcan

Sevilla ma o co hrat...problem

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráme...no problem.

Reagovat
madridcan

Viac ma trapi Sevilla ako Celta alebo Malaga

Reagovat
madridcan

Hoc este je tu barcelonske derby

Reagovat
dextroza_m

Už se klepete?

Reagovat
madridcan

To si vycital odkial?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Atlético ,jak se zdá, v poklesu formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Patéti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Sandro, Deulofeu in.

Paco out.

Please.

Reagovat
GEGE

Soriano

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ma problem s unavou. Napriklad na Filipem to jde nazorne videt. V tom kvantu zapasu se neni co divit a neni na co nadavat. U Torrese budu vzdy rad, kdyz bude hrat, jakkoliv ma ted mizernou formu. Je to Fernando Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

No hleděl jsem na to včera, to nebylo TO Atlético, dynamika a síla bylypoloviční. Ne, že bych vám fandil, ale přál jsem vám dobrý výsledek, ať máte pohodu na LM, ale zřejmě si vás krize našla právě teď. Zdá se mi, že to táhne spousta hráčů, máte nízkou rotaci a teď se to ozvalo. Jak to vidíš, především do LM? Sobecky se přiznávám, že třetí místo v LL je mi jedno, zajímá mě LM, tam vám fandím. Zasloužíte si to, nejen za ten loňský gól z ofsajdu ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezalezi ani na tom jak to vidim. Pockam si jak to bude. Uprimne vnimam zminovanou unavu jako velky problem. Zas na druhou stranu nechce se mi to Simeonemu vycitat, protoze mu uplne jednoduse verim. A v to co dela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Zvládne to dneska Nacho s Danilem odbránit nebo Zidane pošle do obrany někoho jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se dnes ještě jednou odvolají. A Varane je snad už připravený,ne?

Reagovat
Raul=Real

Zvladne to dnes Nacho s Varanem

Reagovat
El Campeon

sem nevěděl,že je už připravenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja furt Nacha nemusim jak backup za Carvajala, ale jinak ja ho nexhci videt na stoperu

Reagovat
ciernyribiz

este ze o tom nerozhodujes

Reagovat
David143

přesně, Nacho je kvalitní a téměř vždy to odjezdi po prdeli a je jedno jestli hraje na věku nebo na stoperu

Reagovat
X-bano-X

Takto sa bojuje o titul V tíme je pred derby pohoda, Gomes bojuje o bonusy pre Valenciu a hneď to ide Inak Messiho prvý gól lahôdka.

Reagovat
smazaný uživatel

MASCHERANO

Možná by bylo ještě o trochu zábavnější, kdyby tu penaltu neproměnil

Reagovat
Kixi Syhimour

Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlí mi niekto, ako až do dnešného dňa nemohol Mascherano v DRESE BARCELONY, ktorá striela každý rok cez 100golov, nedať ani jeden???

Reagovat
smazaný uživatel

půlku z nich dá Messi, tak se na někoho nedostane no

Reagovat
X-bano-X

Z čoho by to ako mal dať? Pri štandardkách ostáva ako posledný, k brejkom sa ako stopér nedostane.......

Reagovat
smazaný uživatel

aby sme sa zle nepochopili, teraz nehovorím, že je zly futbalista alebo že si neodvádza svoju robotu dobre...len ma proste prekvapuje, že do dneška nedal gol

Reagovat
X-bano-X

Veď ja to aj tak beriem. Len on je minimálne pri vápne súpera. Keďže je Piqué vysoký, tak tam chodí on.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je hodně defenzivní,do zakončení se netlačí, za celou tu éru měl snad tři šance,z toho jednu dnes. Penaltu už mu nabízeli a on ji odmítl s tím, že chce aby to bylo přirozené.

Reagovat
Billy McClane

Ta posledna veta, to je ako Barcelona a jej dres bez reklamy

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Billy, ty jsi na zase káp!

Reagovat
smazaný uživatel

na to zase káp. , sorry Williame.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je oblubeny u rozhodcov, narozdiel od jeho spoluhracov

Reagovat
kubys

Co to s tím mar společného?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ze neni popularni hvezda Cris a pousteli mu goly z ofsajdu.

Reagovat
kubys

*má

Reagovat
TheAdy

Reagovat
SIRBRANIKE

Nasrat vole.

Reagovat
X-bano-X

Opäť na Digi hovoria že ten zápas s Celtou ešte nemá stanovený termín.

Reagovat
madridcan

Tak zas na digi si raz pomylili Bakambua so Soldadom

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Jestli do to toho da Vigo stejne jak depor tak je ti stejne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

B-čko Realu vyhrá 2:6 vonku, Barcelona bez Neymara a dajme tomu Iniestu vyhrá 7:1

Liga dvoch tímov pls

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna venku je měřítkem ligy

Reagovat
Billy McClane

Heh ta nasa lavicka, to je paradicka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Mateo a Isco nadpozemsky. Takze v sobotu zase na lavicce, aby sme mohli divat na Shreka a jeden centr za druhym.

Reagovat
One-Real

Jestli se před ukončením jejich kariéry nestanou Isco a Asensio tvářemi Realu, tak už asi nikdo a můžeme ten cirkus rozpustit. Kovačič skvělej, jde ve stopách Modriče.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pantondavo

Půltucet je 6, ne 7.

Reagovat
Kokesh

Uzasny vysledek po Clasicu. Depor prohral uz pri uverejneni sestavu, s timhle by jsme si povodili tu druhou pulku tabulky jako zacky. 5 kolem pred koncem neuveritelne tempo, napadani, protiutoky, vyborne individualni vykony, Danilo vypada konecne jako fotbalista, proste klasa. Samozrejme spousta chyb vzadu, ale tohle by me bavilo sledovat. Na Granadu 100% neco podobneho, to je po LM.

Reagovat
Kenneth

Danilo vypada jako fotbalista?

Reagovat
Kokesh

Tezko uverit, ale dockali jsme se.

Reagovat
vilp

I tak byl ale zase nejhorší.

Reagovat
Kenneth

O parnik.

Reagovat
Magic player

Měl tam slusne momenty, hlavne smerem dopredu. Dozadu nebude se svoji hlouposti dobry asi nikdy, i ten první gól sel na jeho vrub. Ale aspon uz se s nim da pocitat jako s backupem do takovych zápasů jako byl ten dnesni, drive nezvladal ani tohle. Jsem se posraval strachy pokazde, kdyz pres nej sel utok soupere nebo nase rozehrávka. To dneska nebylo.

Reagovat
patas92

Real sympaticky. Všechno dopředu no matter what ...Tak snad tam Zizou v sobotu zas šoupne ty dinosaury

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě poslední dobou překvapuješ.

Reagovat
ADM

Ak Real to "béčko" udrží pokope, zažijú rovnaké obdobie ako my posledné roky.

Reagovat
Billy McClane

Ten tim je poskladany super, ale ziadny novy Messi alebo Ronaldo v nom nie je.

Reagovat
Diego2

coz mozna neni na skodu , to Bcko hralo paradne

Reagovat
madridcan

Neide o noveho Lea alebo Crisa, ale o to, aby tam bol niekto, kto to vezme na seba. A to v Iscovi, Marcovi alebo Lucasovi mat budeme

Reagovat
ADM

NeJde preboha

Reagovat
madridcan

Moja klasika, to uz sa so mnou povezie...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale podle mě hráče jako je Cris nebo Messi prostě v týmu potřebuješ mít, abys stvořil takový kolos, jakým byla ještě nedávno Barcelona.

Reagovat
madridcan

V Marcovi to je

Reagovat
X-bano-X

Asi je. Ten hrac je neskutocny. Uvidi sa ci bude dostavat viac priestoru alebo sa kupi nejaka predrazene prva volba.

Reagovat
madridcan

Krasna predstava by bola mat v Iscovi a Marcovi Iniestu s Messim, ale stale sme Real a stale mame Pereza

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej, ale zase si vzpomeň na Messiho v jeho věku...

Reagovat
ADM

Nie každý musí vystreliť už v útlom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio

Reagovat
Kokesh

To uz tu bylo tri roky nazpatek...neverim tomu. Vzdy prijde do tymu jedna hvezdicka, co nezapada...je to hra kontraktu, agentu a reklamy, ne sportu.

Momentalne ma jit Isco misto Modrice do zakladu, Alvaro misto Karima a Kova prinejmensim pravoplatne bojovat s Casem. Situaci ale vidime sami, Bale sice jedno misto uvolnil, ale po zraneni ho opet dostane.

Tohle cely je celkove na delsi debatu. Momentalne uchcavame z jejich vykonu, ale jeste par mesicu nazpatek Isco sam sebe kritizoval, ze nema na zaklad s velkym otaznikem smlouvy a prestupu k Barce, James na odchodu prakticky cely rok, Morata prakticky taktez, Danilo nemel ani na prebor, Marco zas pry bral minuty kvalitnejsim hracum jako James atp....a najednou vsichni chteji zustat v kadru a bojovat. Jenze muze prijit i to, ze ztratime ligu i LM, Perezovi mrdne v palici a Zidana odvola, proda se co muze a koupi novy akvizice/cti De Gea a Hazard a jede se opet odznova, od hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Kova je momentálně lepší dokonce než Modric?

Reagovat
h8_sfatto

Messi dá letos dvakrát tolik golů v lize než Kristýna která údajně teď hraje prej pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok čo sa tyka počtu golov je to jednoznačne pre Messiho, aj žiaľ neskutočne dobre zahral v Clasicu, u Ronalda som rad, že tie goly casto prichadzaju v dolezitych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tuhle sezonu nehoní goly proti slabým soupeřům

Reagovat
Mercury

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

už to upgradnul - střílí goly jen proti 10ti lidem v poli..

Reagovat
smazaný uživatel

a golmanum se zlomenyma nohama

Reagovat
REPLIKATOR

Real vyhrál bez Kristýny všech 8 ligových zápasů. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Pšššt!

Reagovat
Billy McClane

Barcelona zaznamenala v sezone 8 porazok. Barca1 neokomentoval 8 suhrnov.

Nahoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné

Dúfam že Isco, Asensio, James, Kovačić zostanú navždy spolu, verím že keby spolu hrávali môžeme byť ako Barcelona v jej najlepšom období, kedy ničila všetko čo jej stálo v ceste.

Isco mne osobne občas pripomína Messiho, keď sa poerám čo predvádza

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Mercury
Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
dextroza_m

Real musel být mazec zápas... Aspoň resumen dám, James snad nechá zamyslet lebkouna.

Reagovat
SIRBRANIKE

Fotbal je nadherny sport, dalsia oda na radost v podani Realu a Barcelony. Co vypichnut skor: 2goly Messiho, Andreho, Paca, prvy gol Mascherana, alebo fenomenalneho Isca a Jamesa? Nadherna zabava. Chalani dakujeme a hmm preco to neuznat Real bavil viac.

Reagovat
Lifted

Real bez BBC > Real s BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

z čehož lze jednoduchou úpravou vyjádřit, že

bez > s

aneb nechť žije nechráněný sex

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, je fakt, že Bale je takovej kondom. Sice šuká s hezkou holkou, ale nikdy to nebude uplne ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vaše znalosti, to je něco

Reagovat
Ángel di María 22

Co krysy v kanále, jak tam s nima bylo? Zapadl jsi do tý společnosti, ne?

Reagovat
Visca el barca

Ježiš ty seš takovej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad o tom po EC víš svý, ne? Skákal jsi tam mezi prvními.

Reagovat
CHONG

Ty jsi panic, viď?

Reagovat
PP

ta lavka Realu je neskutečná. Takový Isco či Kovačič by byly hvězdy v jakémkoliv klubu a hráči, na kterých by se stavěl tým - včetně PL. A tady leští lavku..

Reagovat
.13

A co este Morata, skvely utocnik a aj ked mam Karima rad, mal by dostavat viac sanci ako on. Doveru splaca pomaly vzdy ked nastupi

Reagovat
Visca el barca

Tak ona ta lávka vypadá skvěle díky tomu, že ti hraje základ Casemiro, kterej by zas všude jinde nehrál no a bale pomalu taky ne.

Reagovat
PP

s tím celkem nesouhlasím a jde to vidět proti silnějším týmům, jak je Casemiro důležitý. Jednoho bořiče je vždycky třeba a i když nemá teď šťastné období, nestíhá a prasí, tak jeho poziční hra je skvělá.

Reagovat
Lifted

Co to meleš o tom Casem? Vytáhni hlavu z Messiho prdele a někdy se podívej, jak hraje. Stejnej hejt jak na Khediru, pokud nedává góly a nemá tisíce asistencí, tak by jinde nehrál základ. Exprt se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je takový Mascherano úplná nula

Reagovat
Visca el barca

Co bych mlel? Dva poslední top zápasy dohrát neměl. Je dřevěnej a brzdí hru. Holt nemáte v týmu klasický dm, tak prostě hraje.

Reagovat
teenz

Bale je sice opice a dřevácký kopyto, ale hrát kdekoliv v týmu, kterej pro něj vytvoří taktiku, hrát kdekoliv v PL, tak je hvězda, hráč č. 1. Byl by hvězda určitě i v Mourinhovskym Realu. Bohužel ale v aktuálním Realu je naprosto k hovnu.

Casemiro si svoje odehraje, sice díky němu sedí někdo z Isco/Kovačič/ ale ten kluk alespoň dře a neplazí se po hřišti. Hm... co bych za něj v Arsenalu dal.

Reagovat
Ángel di María 22

Že se vůbec snažíš tak nesmyslný existenci něco vysvětlovat..

Reagovat
teenz

Za nesmyslnou existenci považuju teda toho blbečka s jedničkou.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten taky

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
PP

tak to já zase do Arsenalu bych ihned vzal jak Isca, tak Kovačiče.. Casemirova pozice nás tolik nepálí a brousků u nás na tom středu máme dost. I když defenzivní trojlístek Xhaka - Coq - Case by bylo něco.. redka každý zápas.

Reagovat
teenz

No takovej Coq by mohl Casemirovi nosit svačinu na treninky. A Xhaka zatím žádnej zázrak, i když si myslim, že se do toho dostane. Máme špatnej tým se špatnym "trenérem".

Reagovat
PP

To možná jo, i když do toho delšího zranění byl Coq slušný a často výborný. Ale spíš, že na DM nás ta bota tak nepálí jako na kreativním CM/AM, což Isco či Kova jsou prostě ideální no..

A k současné situaci škoda mluvit.. Ideálně vyhodit Ozila + Thea, dát tam Lucase + dokoupit jedno ostré křídlo. Priorita je ovšem CM/AM.

Reagovat
teenz

Coq měl dobrej jeden rok (necelej ?) stejně jako Aaron a potom stojí zahovno. Priorita je hlavně trenér, od toho se bude odvíjet celá situace.

Reagovat
Visca el barca

No kdoví, tuhle sezonu mi přijde, že ani rychlej není. Myslím tím Balea. Casemiro by hrál málokde, za tím si stojím. Ta lávka je super, ale dlouhodobě neudržitelná

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Casemiro podle me furt patri do top 10 hracu na svy pozici (ja bych ho osobne dal jeste vys, ale nebudu zas prehanet). Abych pravdu rekl, tak ja s nim jako s hracem nemam nejmensi problem. Ten problem s jeho nasazovanim do sestavy je spis systemovy nez ze by na Real vylozene nemel.

Reagovat
Visca el barca

Však jasně to beru, každej má svůj názor.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna Casemiro ma najvacsi podiel na tom ako hra Realu Madrid A vypada. Pokial pridas k tomu ze vo velkych zapasoch nestiha a proti Top superom , hlupo fauluje a okolo 50-60 minute sa clovek modli aby nedostal redku.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback
Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Mercury

Reagovat
LAM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
MadMrJacky

nejvíc pobavil Godfather dole vpravo

Reagovat
Switchback

Goalfather

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Reagovat
raduinho

Reagovat
LAM

Jestli letos Real vyhraje ligu,tak hlavně kvůli lavičce.Tolik alternativ teď zdaleka nemáme a pokuď nenastoupí Leo tak jde hra vždy dolů.

Zato Real dle mě hraje líp bez Ronalda než s nim.Stejně letos už nedává tolik golů a soupeři tak snadno nečtou na koho půjde přihrávka.

Jinak důležitej bude hlavně další zápas na Espanyolu.Pokuď tam vyhrajem tak bude šance slušná.

Reagovat
teenz

Reagovat
RMCF

Los je na Vaší straně a pokud vyhrajete na Espanyolu tak my budeme pod velkým tlakem. Mám obavu, že ten Messiho gol z nastavení by klíčový Ale co, pokud si ten titul chceme zasloužit tak musíme ty těžké zápasy co nás čekají(ve Vigu a Malaze, ale i Valencia a Sevilla doma) zvládnout...

Reagovat
smazaný uživatel

No los máme celkově lehčí, ale myslím, že po otřesu z EC je stále psychická výhoda na vaší straně, vám stačí vše vyhrát. My musíme vše vyhrát a čekat na vaše zaváhání. A to můžete i jednou remizovat. A vzhledem k tomu, že mát tak kvalitní kádr, tak i to množství zápasů můžete zvládnout.

Reagovat
RMCF

Jako jasny výhoda, že se nemusíme ohlížet je super, ale mám z toho losu strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne větší než já z našeho.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

jj bez Ronalda..skor problem su ti dalsi dvaja vedla neho..

Reagovat
misinho7

ja nechapem ako je mozne ze Isco a Mateo nehraju zaklad vsae by boli hviezdy a u nas su skor lavicka neuveritelne cosi ja dufam ze Zidane ma oci a buduci rok Isco uz isty zaklad a Mateo taktiez minimalne viac sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro, Kova, Isco - James, Morata, Cris

Reagovat
misinho7

az tak by som to nehrotil Luka,Kova,Toni,Isco - Cris,Morata ....Jamesa a Asensia neviem kde by som uz napratal..mame vlasten vyhodu a nevyhodu v tom ze mame tolko uzasnych hracov ale nemozu vsetci hrat

Reagovat
RMCF

Luka ti v te záloze hraje kraj?

Reagovat
misinho7

nope ale viacmenej ono by to bolo flexibilne nikto by tam nebol vysostne nejaky kraj ci kridlo

Reagovat
ADM

Reagovat
MadMrJacky

Takže by o sebe všichni zakopávali ve středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Luka by šel do středu a na kraji by ho nahrazoval jako vždy dani

Reagovat
misinho7

to si nemyslim uz sme takto hrali

Reagovat
Ed_Hazard

V systéme 4-3-3 keď je záloha Luka - Case - Toni hrajú Luka s Tonim kraje? Či ako mi to vysvetlíš

Reagovat
X-bano-X

Tak je trošku rozdiel v postavení hráčov v troj a štvorčlennej zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, ze Joaguin Correa bude velka hviezda buducnosti, spravil neuveritelny pokrok tuto sezonu. A samozrejme Dani Ceballos, ale to uz vsetci vieme. SOm zvedavy kto ho kupi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele