LaLiga - preview 32. kola

14.04.2017, 08:52, aktualizováno 17.04.2017, 08:24
Previews
Villarreal stále nevzdává boj o čtvrtou příčku a na Sevillu v tuto chvíli ztrácí osm bodů. Žlutá ponorka má k dispozici dohrávku proti Deportivu Alavés a bude si chtít připsat třetí výhru v řadě, baskický finalista poháru naopak vyšel bodově naprázdno ve třech po sobě jdoucích duelech...
Deportivo Alavés - Villarreal CF  (pondělí 20:45)
Deportivo chytlo v dubnu menší krizi, během uplynulých třech kol nezískalo ani bod a usadilo se vlastně jen v dolní polovině tabulky. A asi definitivně si zabouchlo vrátka do evropských pohárů. O ty naopak tvrdě bojuje Villareal, který si může v Baskicku pojistit svou současnou pátou pozici. Na kontě má aktuálně dvě výhry v řadě.

Mezi Villarealem a devátým místem, které drží Espanyol, je pouhý pětibodový rozdíl, takže Žlutá ponorka by chtěla opět bodovat naplno, aby pro ní situace byla znovu příjemnější. Na rozdíl od svého protivníka vítězství potřebuje určitě více, Alavés totiž dohraje sezónu v klidném středu tabulky, jelikož pád do sestupových vod mu vlastně nehrozí.

Hosté už podruhé za sebou narazí na baskický klub, před týdnem se jim podařilo skolit v důležitém souboji Bilbao. "Ten triumf nám hodně dodal na sebevědomí," říkal obránce Jaume Costa. "Chceme dosáhnout našich cílů, což znamená postup do Evropské ligy. Čeká nás nejdůležitější část sezóny, nebudeme nic vzdávat."

Villarealský trenér Fran Escribá se bude muset obejít nově bez dvou suspendovaných hráčů, vykartovaní jsou totiž obránce Víctor Ruiz a útočník Roberto Soldado, zdravotní problémy má rovněž Samuel Castillejo, jehož v sestavě zřejmě nahradí Jonathan dos Santos. Vepředu se s největší pravděpodobností objeví duo Cédric Bakambu a Adrián.

Alavés se pokusí přerušit mizérii, která začala na půdě Realu Madrid. Následovala nečekaná porážka s Osasunou, a před týdnem padl také v Espanyolu. Horší je, že ani v jednom případě nedokázal vstřelit jedinou branku. "Už doma nás soupeř hodně potrápil. Je to nebezpečný a konkurenceschopný protivník," nechtěl nic podceňovat Jaume Costa.

I domácí nemůžou do základu počítat se dvěma hráči potrestanými disciplinárkou, konkrétně se Zouhairem Feddalem a Edgarem Méndezem. Údajně není v pořádku ani Gaizka Toquero, jehož start však není vyloučený, a v případě jeho absence možná naskočí do hry Óscar Romero. "Pevně věříme, že tam získáme tři body," zakončil Jaume Costa.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Fernando Pacheco - Kiko Femenía, Ely, Víctor Laguardia, Hernández - Manu García, Marcos Llorente - Óscar Romero, Víctor Camarasa, Ibai Gómez - Deyverson
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Andrés Fernández - Mario Gaspar, Álvaro González, Musacchio, Jaume Costa - Jonathan dos Santos, Manuel Trigueros, Bruno Soriano, R. Soriano - Adrián, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.10 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Leganés se jen těsně drží nad propastí, do které nikdo nechce spadnout. Po třech remízách mu ale opět dochází forma i síly, čehož bude chtít využít návštěva z Katalánska.

Devátý Espanyol Barcelona se v neděli v čase pravého poledne představí na stadionu Municipal de Butarque, které je domovskou půdou domácího Leganésu. A doufá, že se mu tento duel povede minimálně stejně jako první vzájemné utkání. V Barceloně tehdy domácí i díky dvěma gólům Pabla Piattiho dokázali vyhrát 3:0 a Leganés odjížděl s prázdnou.

Od té doby se mnoho nezměnilo, minimálně pro Leganés ne. Stále balancuje těsně nad pásmem sestupu, stále sbírá body především díky remízám. Občas své fandy milé překvapí, jako když nastřílel čtyři branky Deporu nebo si rozdělil body se Sevillou. Poslední dva duely jsou ale pro domácí velkým zklamáním. Real Madrid mu nasázel čtyři góly a bez bodů odjížděl také v minulém kole.

To hráče zvláště mrzelo, protože vyhrála poslední Osasuna Pamplona. Hostujícímu Leganésu nepomohlo ani to, že od 16. minuty vedl! Díky dvěma zásahům střelce Sergia Leóna se totiž radovala domácí Osasuna. Nyní to s Espanyolem bude ještě náročnější. Espanyol sice ztrácí na vysněné evropské poháry, ale ne tolik bodů, aby přestal věřit.

Aktuálně sídlí na 9. místě a šestý Real Sociedad je vzdálen jen šest bodů! Hodně k tomu Espanyolu pomohlo též minulé kolo, ve kterém udržel svůj krok s výše postavenými týmy. Po porážce od Bilbaa, která byla pro Espanyol velkým zklamáním, celek z Barcelony zabral. O výhře domácích rozhodl jedinou brankou po změně stran skórující Pablo Piatti.

Pozitivem v tomto utkání byl také návrat útočníka Lea Baptistãa. Brazilský útočník po čtyřech měsících plně doléčil zranění chodidla a z návratu na trávníky je nadšen. ”Je to úžasný pocit, když vidíte, že vaše práce má výsledky. Cítím se jako znovuzrozený a doufám, že týmu pomohu k co nejlepšímu umístění. Poslední dobou se nám daří a já bych moc rád brzy patřil k oporám,” hlesl po utkání uzdravený talent.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.13 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Sevilla FC  (neděle 16:15)
V neděli je ve Španělsku na programu velký šlágr mezi Valencií a Sevillou. Hosté minulý víkend po delší době vyhráli a jejich příznivci doufají, že se vrátí na vítěznou vlnu. Na Mestalle je však čeká celek, kterému se po celou sezonu nedařilo, nicméně za poslední tři kola získal plný počet devíti bodů. Valencia je tedy ve formě, ale dokáže to proti Seville potvrdit?

Valencia je doma v poslední době famózní a s výjimkou Gijónu poráží jednoho soupeře za druhým. Velký podíl na tom má trenér Voro González, o jehož další budoucnosti se ve Valencii hodně spekuluje. Zpět však k výkonům na hřišti. Netopýři za poslední tři kola třikrát vyhráli a vždy soupeři nastříleli po třech brankách. Jejich postavení v tabulce je rázem o mnoho lepší, i když ani dvanácté místo není hodné týmu, jakým Valencia je. Domácí si ale sezonu pokazili mnohem dříve.

Sevilla je na tom jinak, dalo by se říci přesně opačně, ale asi by to nebylo úplně přesné. Pravdou je, že Andalusané se po skvělém průběhu zasekli a momentálně mají co dělat, aby se vrátili na pozice zaručující přímý start do Ligy mistrů. První krok učinili svěřenci trenéra Jorgeho Sampaoliho minulý víkend, když přestříleli nebezpečnou La Coruňu 4:2, čímž zároveň přerušili negativní sérii šesti soutěžních zápasů bez výhry.

Zdali je stará dobrá Sevilla zpět ukáže až zápas na Mestalle, kde jí skutečně čeká křest ohněm. Hosté na Mestalle nevyhráli dlouhých pět let! Právě od této doby pak Netopýři všechny domácí zápasy se Sevilllou vyhráli.

Domácí půjdou do pikantního souboje oslabeni o Gayu, Naniho a Rodriga. Podobně jsou na tom i sevillští. Kvůli kartám si nezahraje Kranevitter a zranění jsou Rami, Fernandez a Nasri.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alvés - Cancelo, Mangala, Garay, Lato - Soler, Pérez, Parejo - Haddadi, Zaza, Mina
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Mercado, Pareja, Escudero - Sarabia, Iborra, N'Zonzi, Vitolo - Jovetič, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.57 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - SD Eibar  (neděle 18:30)
Eibar bojuje o Evropskou ligu seč může a pro další body si jede do Betisu, kterému se naopak příliš nedaří. Domácí prohráli tři zápasy v řadě a spadli až na šestnácté místo. Naštěstí ale mají před sestupovými pozicemi dostatečný náskok.

Betis čas od času někoho porazí, ale jinak je to pořád ta samá písnička. Po dobrém výkonu a výsledku následuje propad. Naposledy se tak stalo po zápase s Osasunou, kterou Betis zvládl, načež tři kola v řadě nedokázal bodovat. Není tedy divu, že se druhý ze slavných sevillských klubů plácá až na šestnáctém místě. Na druhou stranu Béticos mají na sestupové pozice devítibodový náskok a jedno utkání k dobru.

To Eibar má o poznání příjemnější starosti, velice vážně totiž usiluje o Evropskou ligu a nevede si vůbec špatně. Přemožitele nenašel už pět kol a z osmi posledních zápasů ho porazil pouze vedoucí Real Madrid. A aby forma hostů vyzněla ještě lépe, zmiňme, že tři kola v řadě bodovali naplno. Postupně porazili Villarreal, Las Palmas a Celtu Vigo, mimochodem oba pohárové účastníky, tedy Villarreal a Celtu Vigo porazil na jejich vlastní půdě.

Zkrátka Eibar má formu jako hrom a potvrdit to hodlá i na Betisu. V historii tam sehrál pouze jedno utkání a světe div se, zvítězil tam vysoko 4:0. A ještě jeden dodatek, s Betisem nikdy neprohrál.

Domácí by podle všeho měli být kompletní. Otazník visel pouze nad startem Picciniho. Eibar má v tomto více starostí, protože na marodce zůstává trio Nano, Rico, Arbilla a u Rubéna Peňi je problém stejný jako u Picciniho.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, Tosca - Navarro, Ceballos, Pardo, Brašanač, Durmisi - Castro, Sanabria
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Capa, Ramis, Lejeune, Luna - León, Escalante, García, Inui - Enrich, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.16 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Ačkoli v posledních šesti ligových kolech Granada získala jen jeden bod, pořád má naději na to, že se v nejvyšší soutěži udrží. A už potřetí v tomto ročníku věří, že mu pomůže výměna trenéra. Po Pacovi Jémezovi a Lucasovi Alcarazovi se pokusí situaci napravit Tony Adams, jenž si odbude svou premiéru proti Celtě Vigo.

Bývalý anglický reprezentant a dlouholetá opora londýnského Arsenalu se k trénování na nejvyšší úrovni vrátil po šesti letech. Naposledy zkusil exotickou štaci v ázerbájdžánské Gabale a od té doby se ztratil ze scény. Slíbeno má od vedení klubu a čínského majitele Ťiang Li-čanga angažmá do konce této sezóny.

Na Adamse čeká opravdu přetěžký úkol, neboť ve zbývajících sedmi kolech musí dohnat sedmibodovou ztrátu na bezpečné pozice. A to přitom andaluský celek ještě čekají zápasy s Realem Madrid nebo Sevillou. Hosté v podstatě sáhli po posledním možném řešení, impulsu, který může mužstvo nakopnout k lepším výsledkům.

Celta válčí i nadále na dvou frontách, a i když v Evropské lize prezentuje svoje jméno velmi dobře a ve čtvrtek před vlastními fanoušky skolila v prvním utkání čtvrtfinále nebezpečný Genk, v LaLize už to taková sláva není. Možná i vlivem toho, že trenér Eduardo Berizzo musí často sahat ke změnám v sestavě vlivem náročného programu.

Na Granadu se Célticos v poslední době velmi dobře dařilo, poslední porážku utrpěli v roce 2012 a od tohoto okamžiku s ní osmkrát v řadě neprohráli. Třikrát za sebou nad ní uspěli naplno. "Přál jsem si, abychom od Genku nedostali druhý gól," hodnotil čtvrteční duel Berizzo. "Ale vítězství je vždycky to nejdůležitější, na čem záleží."

Ačkoli hostující celek nemá nově žádné absence a chybí pouze na dlouhou dobu zraněný útočník Giuseppe Rossi, pravděpodobně dojde k rotaci v základu kvůli šetření některých hráčů. Uvidíme, jaké zajímavé tahy přinese do domácí sestavy Adams, je dost možné, že třeba Uche Agbo a Wakaso Mubarak nastoupí netradičně ve středu pole.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulquier, Ingason, Saunier, Silva - Andreas Pereira, Agbo, Mubarak - Carcela-González, Ponce, Héctor
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Sergio Álvarez - Hugo Mallo, Roncaglia, Sergi Gómez, Carles Planas - Pape Cheikh, Díaz - Josep Seňé, Jozabed Sánchez, Bongonda - Beauvue
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.53 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Deportivo La Coruña - Málaga CF  (sobota 13:00)
V sobotu krátce po obědě dojde na stadionu Riazor k mohutně očekávanému utkání. Pro domácí může výsledek duelu s Málagou znamenat hodně, protože oběma týmům se dlouhodobě příliš nedaří a v tabulce se oba potácejí hodně blízko u pásma sestupu.

Deportivo La Coruña jna domácí půdě uvítá podobně ohroženou Málagu, proti které se mu ale dlouhodobě nedaří. Naposledy nad Málagou dokázal Depor vyhrát před více než čtyřmi lety a od té doby zažívá převážně porážky. Alespoň nestranný divák se baví, což dokádá skóre dvou minulých vzájemných střetů mezi nimi - celkem padlo 13 gólů!

Depor aktuálně sídlí na 16. místě a nemá moc daleko k pásmu sestupu, na které má v tuto chvíli náskok pouhých šesti bodů. Minulé kolo Deporu rovněž nevyšlo, neboť ze Sevilly si odvezl debakl 4:2. Hráči se ale odmítají vzdát a jedním z těch, kdo se na duel s Málagou hodně těší, je mladík Marlos Moreno. Mladému Kolumbijci se podobně jako jeho týmu moc nedaří a zvyká si těžce na první krůčky v Evropě.

Před duelem s Málagou ale prohlásil: "Jsem moc rád za to, jak jsem se rozhodl. Cítím, že pro mě nastal čas, abych se do Evropy podíval, a že Španělsko je země, která mi sedí. Pro každého fotbalistu z Jižní Ameriky je náročné adaptovat se na fotbal v Evropě, nejsem první ani poslední případ. Ale miluji to tady, každý se mnou jedná velmi hezky a je tu skvělé prostředí. V minulých duelech jsme vydali hodně úsilí, které se však nevrátilo. I proto chceme proti Málaze zabrat, je to velká výzva.”

Možná na Málagu jako na výzvu pohlíží i proto, co se Málaze podařilo v minulém kole. Doma totiž díky brankám Sandra Ramíreze a Jonyho zvládla překvapit Barcelonu a i díky vyloučení útočníka Neymara ji porazila! Poté, co si poradila s domácím Gijónem, se jedná o další cenný skalp v honbě za záchranou. A případné další body z La Coruñi by jí jen pomohly. Hostům však schází Kuzmanović, Koné, Juanpi a Ricca.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Sidnei, Arribas, Luisinho - Santos, Mosquera - Kakuta, Colak, Moreno - Andone
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Hernandez, Llorente, Juankar - Recio, Camacho - Keko, Fornals, Jony - Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.13 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Real Madrid  (sobota 16:15)
Real Madrid má za sebou náročné utkání Ligy mistrů, které pro něj ale po morální stránce mohlo být osvěžením. Pokud se však nechce po tomto kole ohlížet za sebe, musí zvládnout i mnohem méně slavného soupeře. Domácí Sporting Gijón už bije na poplach.

A má proč. Real Madrid obsadil první místo v LaLize a zatím to vypadá, že se jej nehodlá vzdát. Navíc se mu daří také na poli Ligy mistrů, jak ukázal posledním utkáním s Bayernem Mnichov. Španělský celek sice po hlavičce Artura Vidala prohrával, ale nakonec se díky dvěma brankám Cristiana Ronalda a lepší psychické odolnosti dokázal dostat do vedení. Mnohé se dá také přičítat vyloučení domácího Martineze a neproměněné penaltě Vidala.

Jisté ale je, že i když tým mladého trenéra Zidana neprodukuje právě úžasný a ofenzivně opojný fotbal, daří se mu získávat výsledky a otáčet zápasy. Morální a psychická síla Bílého baletu je zkrátka někde jinde a klíčoví hráči v těch nejdůležitějších momentech umí zabrat. A to není náhoda nebo mnohokrát omýlané štěstí.

V minulém kole se mu to dařilo o něco méně, ale vzhledem k porážce Barcelony ve stejném kole to zase taková tragédie v souboji o titul nebyla. Prestižní duel s Atlétikem Madrid sice na vlastní půdě Real sehrál lépe, ale pět minut před koncem přišel kvůli brance Griezmanna o hubené vedení, takže se body dělily. Stále však má na druhou Barcelonu náskok tří bodů a stále nesmíme opomenout ani jedno utkání k dobru.

Mužem, který noc v Mnichově rozhodl pro Real, byl Cristiano Ronaldo. A portugalský kouzelník se neopomněl vyjádřit ani k současnému postavení v lize. "Měli jsme to štěstí, že jsme dali víc branek. Manuel Neuer sice měl několik výborných zákroků, ale tohle je fotbal. Podařilo se nám vyhrát, i když se celé utkání mohlo vyvíjet úplně jinak. Osobně se cítím velmi dobře a pečlivě jsem se připravoval, abych se do takové formy dostal. Naším cílem je vyhrát všechno, co vyhrát lze. A to samozřejmě včetně LaLigy,” dodal rodák z Madeiry.

Od roku 2008 vyhrál Sporting Gijón nad Realem Madrid jen jednou. Před pár dny by tomu bylo přesně šest let, kdy rozhodla jediná branka de las Cuevase. Tentokrát mu bude chybět penalizovaný Burgui, zatímco Moi, Afif a Viguera jsou zpět u týmu. Real zase nemůže postavit vykartovaného Carvajala.

Po nadějné remíze se Sevillou Sportingu poslední dva duely vůbec nevyšly a celek z Gijónu z nich nezískal ani jeden bod. Naposled prohrál 3:1 proti Realu Sociedad na jeho půdě především proto, že se nedokázal vzpamatovat z inkasovaného gólu po třech minutách. Není divu, že byl trenér Rubi po utkání hodně smutný.

V rozhovoru s médii se ale snažil soustředit také na nadcházející duel. "Dostali jsme branku už ve třetí minutě a táhlo se to s námi až do konce. Sice jsme se zlepšili a postupem času se dostávali do šancí, ale ta první branka nás totálně rozložila. Teď se ale chceme soustředit jen na další víkend, protože nás čeká Real Madrid. V tomto utkání bychom mohli jedině překvapit, nikdo od nás nic nečeká. Pokud chceme dobrý výsledek, každý musí obětovat maximum,” žádá od svých hráčů Rubi.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lillo, Amorebieta, Meré, Echiéjilé - Gómez, Vesga, Álvarez - Carmona, Ćop, Rodríguez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Ramos, Nacho, Marcelo - Isco, Casemiro, Kovačić - Rodríguez, Morata, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.10 - 5.30 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - CA Osasuna  (sobota 18:30)
Atlético Madrid má za sebou hodně náročný týden a nyní jej čeká další výzva. Jasný papírový outsider totiž přijede na stadion Vicente Calderon z Osasuny, což by zdánlivě neměl být problém. Tím větší riziko podcenění však domácím hrozí.

Osasuna se zřejmě rozloučí s LaLigou. Aktuálně je týmem, který k tomu má ze všech úplně nejblíž. Na 17. Leganés, které je prvním týmem mimo sestupovou zónu, totiž ztrácí poměrně propastných deset bodů. A navíc čeká tým z Pamplony hodně náročný sok. Jede totiž do Madridu, aby se zde utkal s domácím Atlétikem.

Osasuna je proti Atlétiku jasným outsiderem. Za posledních patnáct let vyhrála v Madridu třikrát a pokud se jí daří, tak spíše v obranné fázi. Aktuálně je rozdíl mezi oběma týmy obrovský, ať už kvalitativní nebo výsledkový. Zatímco Atlético usiluje o upevnění třetího místa před dotírající Sevillou, Osasuna dlí na posledním místě. A moc jí nepomáhá ani rapidní zlepšení v posledních dnech.

Někdy před 30. kolem zřejmě hráčům došlo, že hrají o záchranu. Využili k tomu dobrý kalendář, který jim postavil do cesty nepříliš zkušený Alavés. Po třech bodech z jeho půdy bylo na řadě domácí prostředí, které také Osasuně mnoho radosti nepřináší. V minulém kole se ale opět prosadil jeden z mála dobrých hráčů Pamplony, útočník Sergio León. Jeho dva góly znamenaly tři body proti Leganés, ačkoli naděje na záchranu je stále minimální.

Před duelem v Madridu mají ale hráči mnohem lepší náladu než před pár týdny. Potvrzuje to v rozhovoru pro klubové stránky právě León. "Víme, že je v našich silách odehrát v Madridu solidní utkání. Jsme samozřejmě outsidery a Atlético je skvělý tým plný hvězd, ale my tam jedeme s hlavou vztyčenou. Víme, že se může stát zázrak, ale musí každý z nás odevzdat maximum. Vládne tu teď lepší nálada, protože jsme vyhráli dvakrát po sobě. Osobně bych své góly vyměnil za víc výher,” dodává León.

Atlético pro jeho spoluhráče nebude vůbec snadným soupeřem, i když ani tomuto madridskému velikánovi se nevyhýbají horší chvíle. Colchoneros v minulém klání museli dohánět složitou situaci, když v ostře sledovaném madridském derby prohrávali po brance Pepeho. Proti výběru trenéra Zidana se ale zlepšili a v samém závěru se jim povedlo zajistit si alespoň bod, protože nařízenou penaltu proměnil Antoine Griezmann.

V týdnu čekalo Atlético utkání Ligy mistrů s anglickým překvapením z Leicesteru. Tým vedený manažerem Shakespearem se sice ocital pod permanentním tlakem, nicméně domácí ekipa dokázala z utkání vytěžit jen hodně hubenou výhru 1:0, kterou zajistila proměněná penalta Griezmanna. Atlético by si teď rádo vzpomnělo na poslední utkání v Pamploně, protože v listopadu loňského roku domů přijelo se třemi body a skóre 3:0.

I když by se mohlo zdát, že Atlético může šetřit trochu sil, trenér Diego Simeone vidí Osasunu jako nebezpečného soupeře. "Máme za sebou hodně náročné utkání v pohárech, jsme dost unavení. Proto pro nás nebude Osasuna vůbec snadným soupeřem. Ale nebudeme se vymlouvat na náročný program. Pokud chceme získat tři body, musíme odehrát ten zápas jako finále. Osasuna jde v posledních týdnech nahoru a nic nevzdává, takové týmy jsou velmi nevyzpytatelné,” dodává Simeone.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Gaitán, Partey, Gabi, Ňiguéz - Correa, Griezmann
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Buňuel, Oier, Garcia, Fuentes - Olavide, Mérida, Fausto, Cuevas - León, Kodro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.20 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (sobota 20:45)
Poslední dva duely dopadly pro Barcelonu doslova katastrofálně. Nejenže se jí značně zkomplikovala situace v LaLize, kde se pořád marně snaží nahánět vedoucí Real Madrid, zároveň se jí hrubě nedařilo také v Lize mistrů, v níž je na pokraji vyřazení. Napravit si náladu proti Realu Sociedad přitom nebude ani zdaleka jednoduché.

Hostům se sice od půlky března přestalo dařit tak jako v týdnech předtím, neuspěli ve dvou baskických derby a zaváhali třeba i s Leganés, přesto poslední kolo ukázalo, že by se Real Sociedad mohl vrátit zpátky do starých kolejí. Vítězství nad Gijónem svěřenci kouče Eusebia Sacristána potřebovali, aby znovu obnovili své šance na Evropskou ligu.

Pochopitelně že na Camp Nou nebudou mít spíše co ztratit. A třeba i získaný bod byl především něco navíc. "Když tam jedete poprvé, je to pro vás něco impozantního, něco nového. Jste před zápasem nervózní. Ale jakmile jste na hřišti, na všechno zapomenete. A soustředíte se jen na hru," říkal hostující záložník Mikel Oyarzabal.

Real Sociedad bude v posledních sedmi kolech tvrdě bojovat o účast v Evropské lize. Hlavně od osmého do pátého místa je pořadí v tabulce opravdu hodně, hodně nahuštěné. "Bude to v Barceloně těžké. Ano, nebudu říkat, že to tak není. Ale nic není nemožné," burcoval Mikel Oyarzabal. "Pokud se zaměříme na sebe, máme dobrou šanci," věří si.

Barca před týdnem nečekaně padla na půdě Málagy a proti Juventusu si o pár dní později své fanoušky moc neudobřila. Horší zprávou je, že se jí vůbec nedařilo v útoku. Za oněch sto osmdesát minut nedokázala skórovat ani jednou. A to přitom nyní nebude k dispozici Neymar, jenž byl po minulém vyloučení suspendovaný na tři zápasy.

Domácí kouč Luis Enrique si nebral servítky. Věděl, že jeho mužstvo v Turíně nehrálo vůbec dobře. "Možný obrat? Bude to ještě těžší," říkal. "Oživili jsme si noční můry a musíme pochopit, proč jsme byli tak strašní. Naše postavení i detaily na hřišti byly pod požadovanou úrovní. Je to velmi vážné a velmi smutné."

Kromě Neymara se domácí možná budou muset obejít bez Ardy Turana a Javiera Mascherana, každopádně jejich start není zcela vyloučený. I hosté se budou muset vypořádat s jedním vykartovaným hráčem, konkrétně s Juanmim, úplně se pak neví, jestli na plac budou moci vstoupit obránci Álvaro Odriozola, Yuri Berchiche a Raúl Navas.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Sergi Roberto, Gerard Piqué, Mathieu, Jordi Alba - Denis Suárez, Sergio Busquets, André Gomes - Messi, L. Suárez, Paco Alcácer
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Joseba Zaldua, Raúl Navas, Iňigo Martínez, Yuri Berchiche - Xabi Prieto, Asier Illarramendi, David Zurutuza - Carlos Vela, Willian José, Mikel Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.10 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - UD Las Palmas  (pátek 20:45)
Baskické Bilbao se po minulé porážce ocitlo v hodně nevýhodné pozici a kleslo na průběžné osmé místo. V páteční předehrávce víkendového programu LaLigy bude mít další možnost dostat se opět nahoru, protože Las Palmas je pro něj hratelným soupeřem.

Las Palmas sbírá body poměrně nepravidelně a ještě k tomu převážně před vlastními fanoušky. Venku už to tak slavné není a tím spíš, když se jedná o půdu Bilbaa. Na stadionu San Mamés to budou mít hosté složité také nyní v pátek, protože domácí budou hodně motivovaní. Ambiciózní pýcha Baskicka totiž nezvládla klíčové utkání minulého kola a teď to bude chtít napravit.

Trenér Ernesto Valverde minule sám řekl, že zápas proti Villarrealu je pro tým velmi důležitý. Takže o to víc musí mrzet, že jej jeho svěřenci nezvládli. Po dvou výhrách v řadě vypadala situace poměrně růžově, jenže Žlutá ponorka šance Bilbaa potopila. První poločas ještě skončil remízou 1:1, jenže Villarreal doma zabral a přesto, že hrál 20 minut v početním oslabení, se mu povedlo zvítězit 3:1.

Porážka znamená, že Bilbao kleslo na osmé místo. Klesat na mysli ale rozhodně neplánuje, což potvrzují slova trenéra Valverdeho. "Naším cílem zůstává Evropa. Pro nás bylo utkání s Villarrealem hodně velkým zklamáním, protože ani po herní stránce se nám nepovedlo. Ale přesto nehodláme vzdát naše ambice. Teď nás čeká duel s Las Palmas a pro nás je důležitá podpora našich fanoušků. Doufám, že jim doručíme krásný zápas a tři body, které by nám mohly hodně pomoci,” uvědomuje si zkušený trenér.

Las Palmas na půdě Bilbaa vyhrálo naposledy v roce 2000 a od té doby zde uhrálo jednu remízu a jednu porážku. Domácím kromě toho hraje do karet také fakt, že trenér Valverde má k dispozici kompletní kádr bez absencí, takže postaví nejsilnější možnou sestavu. Hosté přijedou bez Kevina-Prince Boatenga, který nemůže hrát kvůli karetnímu trestu. Mírné obavy pak panují ohledně zdraví Javiho Castellana.

Venkovní duely jsou pro Las Palmas velmi náročné a dá se očekávat větší počet inkasovaných branek. V posledních čtyřech duelech hraných mimo Kanárské ostrovy Las Palmas pokaždé inkasovalo alespoň tři branky. Sedm z posledních osmi výjezdů i kvůli tomu skončilo pro Las Palmas ztrátou všech bodů.

Naposledy se bez bodů vrátilo z Eibaru, kde prohrálo 3:1. Chuť si ale Las Palmas napravilo proti Realu Betis, protože celek ze Sevilly porazilo doma pohodlným rozdílem 4:1 a konečně si další branku připsal rovněž Jesé, jenž se zatím trochu ztrácí. Dokáže navázat na dobré výkony z Realu Madrid právě proti silné obraně Bilbaa?
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Marcos, Laporte, Álvarez, Balenziaga - Etxebarria, José - Williams, Garcia, Muniaín - Aduriz
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Macedo, Bigas, Lemos, Castellano - Gomez, Mesa, Viera - Tana, Livaja, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.10 - 8.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid30226279:3172
2.FC Barcelona31216488:2869
3.Atlético Madrid31188556:2462
4.Sevilla FC31187656:3961
5.Villarreal CF31159745:2454
6.Real Sociedad311641146:4252
7.SD Eibar31148952:4250
8.Athletic Bilbao311551140:3650
9.Espanyol Barcelona311210943:4246
10.Celta Vigo301251345:5141
11.Deportivo Alavés3110101129:3840
12.Valencia CF311161447:5439
13.UD Las Palmas311081350:5238
14.Málaga CF31891436:4733
15.Real Betis31871633:5131
16.Deportivo La Coruña316101533:5028
17.CD Leganés31691626:4827
18.Sporting Gijón31571932:6122
19.Granada CF31481927:6520
20.CA Osasuna31382032:7017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (291)

Přidat komentář
Mishko

1. pre najväčšieho favorita na double liga + LM v tejto sezóne Morata s Iscom si to povodia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad by sa mohol hecnúť a zobrať Barcelone nejaké body. Kedy inokedy, keď nie teraz ???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Kedy inokedy? No napr u nich pravidelne

Reagovat
Ángel di María 22

Domaci / venkovni prostredi hraje bohuzel u Socek dost podstatnou roli s vama.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hledá posily a jedna by do katalánského velkoklubu mohla zamířit z Číny. Blaugranas údajně zvažují možné angažování Paulinha, který momentálně obléká dres Guangzhou.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Barcelona vraj chystá "revolúciu" a ďalšie veľké nákupy. To, čo donedávna barcafans Realu vyčítali a vysmievali sa, teraz robia každé leto

Reagovat
smazaný uživatel

no už docela dlouho utrácejí za přestupy víc než Real

Reagovat
smazaný uživatel

znam jen zbezne, co je zac?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to brazilsky reprezentant. Pracant do zalohy.

Ktory trener si vyziadal toto meno ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by měl být novým trenérem, podle nejnovějších zpráv Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar Garcia ? Ten co trenuje Red Bull Saltzburg ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ten, ale pořád nic oficiálního. Barcelonu zná hodně dobře a to je pro něj nejspíš velké plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznam ho ani ako trenera a nespominam si ani na jeho hracsku karieru. Snad to bude dobra volba, i ked z Rakuska do La Ligy...docela skok.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, koho nakonec zvolí.

Reagovat
smazaný uživatel

další na řadě je Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

13. pro dnešní zaváhání Realu s Gijónem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ať klidně zaváhaji..

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím 3 body jsou více jak nutné

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje jen Atlético, Real hraje až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ je najlepšie objednávať dresy a iné veci FC Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

rád poradím

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som to vedel nájsť na nete, tak sa nepýtam, ale mám normálne problém to nájsť. To je neuveriteľné.

A žiadny fanúšik Barcelony neporadí, pritom chcem podporiť ich klub. Smutné.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tento som tiež našiel, ale to je asi najhorší ,,oficiálny" shop, aký som kedy videl

Reagovat
valloire

Zdá se mi to dobrý. Jde o to, co si představuješ za ceny. Jestli tak 2x menší, zkus větve.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o ceny ale o možnosti (ponuku). Napríklad tu majú až 21 (wau) položiek v ponuke, no a o personalizácii dresu si môžem nechať len zdať.

Reagovat
valloire

jak to? můžeš si tam dát svý jméno....je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus heureka.cz, tam je toho taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Energie,kterou vkládáš do nenávisti vůči Barceloně je obdivuhodná.

Reagovat
valloire

Na to netřeba nějaký energie, jde to samo hele.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/AranchaMOBILE/status/852914974859161601

Pokud dobře koukám Navas, Cristiano, Benzema, Bale, Carvajal out.

Reagovat
misinho7

je zaujimave ako dokazal Zizu Cristiana skrotit..niekedy chcel hrat stale a davat neustale goly, nechcel si nechat ujst ani jednu prilezitost..a teraz v pohode ho ani nenominuje atd vidno ze to s hracmi vie paradne

Reagovat
LAM

zrovna v tomhle případě jde o něco jinýho.Před Atletama nehrál aby mohl hrát derby a teď zase aby se nevykartoval na EC.Zrovna v týhle sezoně hrajete bez něj možná i líp,takže to pro vás nebude taková ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam, ze karta nehraje roli, ale imho to je spis obycejny setreni. Je mu uz 32, minulou sezonu odehral maximum co se dalo, pak EURO, letosni sezona a ta az skonci tak ho ceka Konfederacni pohar. Je toho proste hodne a on uz asi sam vi, ze proste nemuze odehrat vsechno.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

-----------------------------Ter Stegen-----------------------------

Bellerin-----------Pique---------------Umtiti------------Theo.H

----------------Busquets---------------Koke----------------------

Messi------------------------Alena------------------------Neymar

-------------------------------Suarez---------------------------------

Za dva roky snad nejak takto...

Reagovat
smazaný uživatel

A proti silnym viac defenzivne...

-----------------------------Ter Stegen-----------------------------

Bellerin-----------Pique---------------Umtiti------------Theo.H

----------------Busquets---------------Koke----------------------

Vidal------------------------Messi------------------------Neymar

-------------------------------Suarez---------------------------------

Reagovat
patas92

To je víc defenzivní v čem přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je pracovitejsi nez Messi a Alena...

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Ter Stegen bude víc zalezlej v bráně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti

Reagovat
ADM

Jj Theo H. ktorý je kmeňovým hráčom jedného klubu z Madridu a očividne ide do druheho .. a Alba by mal ešte len pred 30kou nie?

Naopak by som bol zvedavý ako sa vysporiada Suarez v 32 rokoch so svojim štýlom hry..

Aleňa je vo hviezdach, zatiaľ neukázal vôbec nič a v momentálnej zálohe ani nemá miesto niečo dokazovať, ked sa ešte stále nechytili hráči čo už mali dávať vydýchnuť hviezdam v rotácií..

A tá defenzívna verzia to je hotový Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Borit je vzdy lahsie ako nieco vytvorit. Mozes napisat vlastnu zostavu...

Ocakaval som, ze proti Bellerinovi ci velmi talentovanemu Theovi nikto nic mat nebude. Pique a Umtiti je overena dvojka.

A vek 32 ? To je nic...

https://www.forcabarca.sk/clanok/25155/barca-dorovnala-madrid-v-ciastke-za-thea

Reagovat
ADM

Ok no za mna ak hovoríme o dva roky = Stegen, ? (Bellerin nemá zrovna dobrú sezonu, ale budiž), Pique, Umtiti, Alba, Bus, Verratti, Thiago, Messi, Suarez, Neymar

Rozhodujúca bude o dva roky skôr lavička, tam musí byť nájdený stopér, LB, pomaly aj DM, krídlo (niekto za Messiho) a niekto za Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobra zostava, ale nemyslim si, ze ta moja je horsia. Koke ma lepsie statistiky i workrate nez napriklad Verratti. Pacilo by sa mi aj Koke, Busquets, Thiago...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Hebreselassie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Fcípáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento vyraz nepoznam. Co tym chcel basnik povedat ?

Reagovat
Jordi Alba

Aha, že tam máš špatného levého obránce.

Reagovat
LAM
Reagovat
Kucka

Koukáte někdo na Athletic? První půle dobrá šílenost, to mohlo bejt klidně 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Real za 2 roky

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Gayá - Casemiro, James, Valverde - Sergio Díaz, CR7, Mbappé

Reagovat
misinho7

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsis se

Reagovat
Phillipinho

Ernesto nebo Alejandro Valverde?

Reagovat
smazaný uživatel

Federico Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte raz. Existuje nejaký shop/store FC Barcelona, cez ktorý sa dá online nakupovať?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
El Campeon

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Miestny fandovia Barcelony kupuju dresy v stankoch na jarmoku, takze tu asi so svojou ziadostou nepochodis

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak Alebo v Bulharsku na dovolenke

Reagovat
Jordi Alba

Nebo ma stadionu.

Reagovat
madridcan

V Parizi alebo v Turine

Reagovat
Jordi Alba

co myslíš

Reagovat
Gazdo

Ja by som ti poradil ale ja si dresy nekupujem uz dlhsiu dobu

Reagovat
misinho7

https://www.facebook.com/ElChiringuitoTV/videos/1135287973264746/

ten offsidovy gol proti Bayernu zo standartky a rozbor toho..pekne vidno ako to mame cele nacvicene pre Ramosa ten blok boatenga od Nacha a Asensia

Reagovat
popltak

Faul, ofsajd... na to, kolik dělali chyb ve ČF se divím, že to neuznal.

Reagovat
misinho7

faul?

Reagovat
valloire

kde vidíš faul fando naší farmy?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
popltak

MU, Hafnarfjordur, Kalju, Juventus, Kalev. Farmu Real Castilla nebo jak se ten cirkus jmenuje tam nikde nemám.

A Ramos je stejně debil, ví, že byl v ofsajdu a hystericky běží - nevyzrálý hráč. Vyzrálý a zkušený hráč přesně ví, že nemá být v ofsajdu.

Reagovat
Billy McClane

Valloire ta trosku podpichne a ty teraz urevany skocis z mosta

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, ale tuším povedal, že nevedel že bol v ofsajde

Reagovat
valloire

1. Neumíš reagovat přesně, to zkušený uživatel nedělá. Je to známka nevyzrálosti a slabosti uživatele, který si nevěří.

2. Manchester United jeví veškeré příznaky typické pro farmu Realu Madrid. Koho chcem, toho si vemem.

3. Sergio Ramos je velmi zkušený a vyzrálý hráč a přesně ví, kdy má dát gól, který je potřebný. Ten s Bayernem nutný a potřebný úplně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Zlušený uživatel ví přesně, kdy má reagovat a kdy založit nové vlákno, navíc, zkušený uživatel zhodnotí to co potřebuje v 1 bodě - nezkušený, nevyzrálý, hloupý uživatel na to potřebuje.. no však víš.

Reagovat
valloire

V týhle sekci budeš zlikvidován stejně nemilosrdně jako United, když narazí na Bílý balet. Ušetři si bezesné noci plné pláče a nelez sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://mobile.twitter.com/markbeard37/status/853187258035449856/video/1

Tony Adams, nový trenér Granady a další vývozní artikl z Anglie.

Reagovat
Visca el barca

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten dřív trénoval v The Globe Theatre ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Casilla; Danilo, Ramos, Nacho, Coentrao; Isco, Kovacic, James; Lucas, Morata y Asensio.

Hmmm, tak snad to nebude provar

Reagovat
misinho7

vyborna ocakvam dalsiu easy away vyhru ako nam to s takymito zostavami zatial ide

Reagovat
misinho7

az na Ramosa komplet lavicka ..neskutocna sila toho kadru co mame..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť iný tím hrať ligový zápas s jedným hráčom základu. Uvidíme, čo z toho bude

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco vy rotujete s Moratou, Kovacicem a Jamesem tak my s Alcácerem, Gomesem a Mathieum. Šílenej kvalitativní rozdíl lávky....

Reagovat
DreamTeam

Ono je taky dost možný, že hráči jako James, Morata, Isco půjdou pryč a pristi rok ta kvalita bude nevalna. O to víc musí letos Zz ten double urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by ten double pomohl přesvědčit hráče aby hráči zůstali?

Reagovat
DreamTeam

No myšleno spíš tak, že příští rok už to může mít mnohem těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš asi pravdu. Záleží jak se obmění kádr no

Reagovat
Visca el barca

Ten tým co máme letos je určitě lepší, než ten co jsme měli loni. Problém je, že Barca měla vždy spíš úzkej kádr a vždy to šlapalo. Letos to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

hmm snáď to vyjde

Reagovat
Mateo16

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Aka tam je opcia na Haddadiho? Tusim nejak okolo 10 milionov, to by mala Valencia urcite zobrat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

15

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to sa da. Je mlady a moze sa zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A este co by mohli vyjednat predat do Barcelony hype Cancela, ktoreho tak velmi chcu a ako zlavu z ceny dojednat prichod Vidala. To by bol super kseft pre Valenciu, to su vsak iba moje spekulacie

Reagovat
X-bano-X

Alebo by sme vám mohli stále v reklamačnej dobe vrátiť rozbitého Gomesa

Reagovat
netopier

Ten už je váš Ale môžme vám predať brankára Ryana ak chcete... Budete spokojní

Reagovat
misinho7

kachna... uz sa to riesilo Ronaldo sa ide s nimi sudit za krive obvinenia..vydrbany bulvar

Reagovat
CHONG

Reagovat
MadMrJacky

Kachna. Byl to boxer

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme co z toho bude. Spiegel je celkem kvalitní zdroj a říkají, že mají k dispozici i spoustu dokumentů od právníků, policie atd., který to dokazují (nicméně v nich nikde není uvedený Ronaldovo jméno). Ronaldův tým to zase celý shazuje právě na tom, že se nikde neobjevuje jeho jméno, takže nemůžou dokázat, že to je on.

Každopádně zmínil bych, že v USA není neobvyklý, že ženský se na celebrity lepí právě kvůli tomuhle - tomu vyrovnání. Celý večer se na něj lepí, on ji třeba pozve na pokoj a v momentě kdy ta celebrita udělá krok, tak ty ženský začnou bláznit a celý to stavět do pozice, že je ten člověk sexuálně napadl nebo nedejbože znásilnil. A ta celebrita ji pak radši zaplatí takhle vyrovnání, aby ta ženská držela hubu, protože poslední věcí, se kterou chce být mužská celebrita spojovaná z hlediska PR je právě nařčení ze znásilnění/sexuálního útoku.

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho tam jirka s rominhem obhajujou. To by se dneska nestalo.

Reagovat
CR7RONALDO

jj

Reagovat
El Campeon

Taky mě hned napadlo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

zrovna jsem to chtěl napsat, že těch řečí asi lituje

Reagovat
smazaný uživatel

Omackaval jiné muže.

Reagovat
Ed_Hazard

Keby si ma na niekolko mesiacov zavrel do tmavej diery, kde by som nemal pojem o čase a následne ma dnes posadil za monitor s otvoreným týmto článkom, tak ti na tutovku viem povedať, že bude do týždňa EC Čakám ešte nejakú kokotinu na Messiho, prípadne hocikoho z MSN, to je už taký evergreen zo strany (skurveného) bulváru.

Reagovat
CR7RONALDO

Tak dnes to také ľahké nebude

Reagovat
CR7RONALDO

Isco paráda

Reagovat
Dayman

wowow

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

V Gijonu mají na stadionu holubník, nebo co to tam furt lítá?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si bšiml, to co minutu letelo nejake hejno

Reagovat
Ángel di María 22

Gijon bojuje o sestup a je to znat. Hra neni spatna, ale Coentrao az na jednu akci hraje jenom na jistotu, tam trochu chybi moment prekvapeni.

Nejlepsi Isco + Kova, snad tam vymyslime nakou golovou akci jeste.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao me tim hrozne sere. Kolikrat tam je nalevo treba Asensio s micem 1v1 proti obranci a Coentrao misto toho, aby mu prebehl, tak cumi jak tvrdy y a ceka az mu Asensio nahraje dozadu.

Reagovat
Mateo16

Isco si hra svoj zapas , jediny problem je ze proti takto hlbokej obrane je James a Asensio nevidielny a Morata zbytocny . Tak pokial dnes nerozhodne Isco alebo niakym runom Kovacic tak to moze byt problem.

Marcelo musi do hry

Reagovat
Magic player

Isco ten dribling ted.

Reagovat
smazaný uživatel

je taaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

tady Kiko zaspal

Reagovat
Jerichoo

Dnes je tam sama kreativita ale nikto sa netlaci do zakoncenia. Morata je nonstop sam v 16

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli dneska prohrajeme tak BBC + Kroos-Modrič-Casemiro už odehraje všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

No a tím pádem by mělo EC ještě větší náboj

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

To snad půjde

Reagovat
Magic player

Je taaaaaaaaaaaam.

Reagovat
smazaný uživatel

Disco

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
Magic player

to je daaaaabel.

Reagovat
Messiáš

Isco wow

Reagovat
Mateo16

Isco az do brany a do Madridu Ale Wau

Reagovat
smazaný uživatel

isco wtf

Reagovat
smazaný uživatel

potřebujem gól

Reagovat
valloire

6 hráčů....chce to až do brány? nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, Isco pekne, ale ne za tohohle stavu

Reagovat
Jerichoo

Isco pici vystrel to to by bol gol roka keby to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel

Iscoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Magic player

Tak to je ruka jak cyp.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

ISCOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Pospovič

kurva jak já je nenávidím

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

člověče, ale ty kluby....něco se ti v mládí stalo, že máš tak podivný vkus?

Reagovat
Pospovič

Klídek jo

Reagovat
valloire

tak já jsem v pohodě že jo, ale ty asi ne

Reagovat
Pospovič

já už taky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLAAAASSSOOOOOOOO !!!!!

Reagovat
Mateo16

Ja uz neviem co chce viac . Neuveritelny vykon

Reagovat
vilp

Už má i víc bodů než Bale.

Reagovat
Mateo16

9+6 a Gareth ma 9+2

Reagovat
vilp

A to má Bale víc minut.

Reagovat
Ángel di María 22

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mishko

Iscoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

muz zapasu, ale kdyby nedal gol a skoncilo to plichtou, vycitalo by se mu to solicko

Reagovat
misinho7

isco je boh a skusi ho Perez predat tak nech ho vyhanaju vidlami

Reagovat
valloire

Alarcon gol gol gol gol

Reagovat
Jerichoo

Iscovi sedi ked moze byt dominantny hrac v muzstve, ma to v sebe. Len s BBC musi hrat bohuzial nosica vody

Reagovat
misinho7

rozbit BBC s tym ze posadime Garetha a posunut Isca... ja neviem ale ten chlapec keby hraval vikend co vikend zaklad tak je proste uplne inde, je to spickovy hrac ale takto by mohol mat este vacsi vplyv

Reagovat
CHONG

* rozbít BBC s tím, že prodáme Garetha

Reagovat
Gazza.8

pod to bych se podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Peréz ho tam asi chce držet

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by vůbec hrát Isco zprava místo Balea?

Reagovat
One-Real

Se silnějším středem nám místo Balea stačí vpravo Dani.

Reagovat
Hachim Mastour

Isco by mal nahradiť Modriča.

Reagovat
vilp

Wow, nejlepší výkon záložníka, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl.

Reagovat
valloire

Velmi zkušený hráč při svém věku, který ví přesně, kdy má dát gól, aby jeho tým s přehledem vyhrál. To je Isco .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ciernyribiz

neskutocne chlapci fantazia

Reagovat
Gazza.8

Dnes mě hodně zklamal James...Isco TOP dneska, Peréz by se měl chytit za nos a podepsat ho hned jak to půjde.

Reagovat
Kokesh

Uz davno mu lezi na stole, zalezi jen na nem.

Reagovat
Gazza.8

byl by to provar století, kdyby jsme ho nechali utýct...a není to jen o dnešním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

už nechat to dojít až sem je provar sám o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu jste na něj srali a najednou ho chcete za každou cenu udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

James a Fabio špatní

Reagovat
CHONG

Isco je génius

Reagovat
r3

Siempre hasta el final

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa bojuje až do konca a do posledných síl. Hala Madrid !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Sergio, Gomes - Messi, Suárez, Paco

Reagovat
CR7RONALDO

Nechcem nič zakríknuť, ale cítim vo vzduchu, že Barca nedá dnes gól a tým pádom nevyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

že by nedala branku ve třech zápasech v řadě? neříkám že to není nemožný, to vubec. Ale dnes musíme vyhrát

Reagovat
CR7RONALDO

15 kurz, ked to fakt tak bude, tak budem ľutovať, že som to nestavil.

Reagovat
blaugrana

Gomes základ. Pivo bola veru ďaleko lepšia voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco a Gomes v základu...tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je naprosto strašlivá

Reagovat
smazaný uživatel

fantastický gól, v této sezoně jeden z Messiho nejlepších

Reagovat
Ed_Hazard

Henten pluvanec? Tak to máte latku dosť nézko

Reagovat
MadMrJacky

Lio

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti se vytahuje jak blázen a už poněkolikáté za něho musí bránit protiútok Gomes...trošku na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

klasický Paco

Reagovat
Rattlesnake

buďme fér, Ney by to taky zadrbal

Reagovat
REPLIKATOR

Paco

Reagovat
CR7RONALDO

Ani nevedel jak

Reagovat
REPLIKATOR

Ani nevěděl jak Real dnes vyhrál

Reagovat
REPLIKATOR

Obránce Sociedadu pěkně podcenil

Reagovat
Rattlesnake

bez lea by barca byla v segudě - ať mě psi seřerou

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CR7RONALDO

A pome Zaslúžené!

Reagovat
blunted

Reagovat
smazaný uživatel

to má Umititi za to, že jenom vykrývá prázdné prostory

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Gomes a Roberto

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Paco má dnes přese všechno výkon sezony

Reagovat
ADM

Paco král

Reagovat
CR7RONALDO

Predsa existuje spravodlivosť Ale hovorím to celú sezónu, že najväčší problém Sociedadu je obrana a dnes sa to ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

a Umititi zase v lese...nechápu proč ho pořád chválit za nic

Reagovat
Teoretik

na jaře je v tom lese často

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Lol 3-2 po prvom polčase a ja sa odjebem na chatu kde si kuknem max livescore

Reagovat
blaugrana

Ako hra Andre?

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho poměry nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je slušnej

Reagovat
smazaný uživatel

Totální hovno. Mohl vysunout do šance nepřesně. Zkoušel narazit patičkou, málem si ukopl kotník.

Hraje sračku jako vždy nevím, žádný jeho lepší výkon nebo slušná hra, to ani náhodou.

Reagovat
Hakha

Hraje špatně, zpracování mizerné, pod tlakem v polovině případů ztratil míč a při tvorbě hry pro soupeře neškodný. Zatím není za co chválit.

Reagovat
smazaný uživatel

a to hraje doma...představte si jeho klasický výkon venku...to je prostě hráč absolutně bez budoucnosti u nás

Reagovat
Footballer

Všiml jsem si, že on ani při pressingu není schopen na soupeře pořádně zatlačit.... Jen pasivně stínuje

Reagovat
eder

Tak snad to Real Sociedad ještě otočí. Přeci neprohraje s těmi overhype lůzry...

Reagovat
LAM

Dostáváme letos hrozně komický goly.S touhle obranou to můžem dneska ještě projet.

Naštěstí dneska zatím famozní Messi kterej to táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co predvadi v posledni dobe obrana v cele s Piquem.

Reagovat
CHONG

Moc práce na twitteru, fotbal jde stranou.

Reagovat
CR7RONALDO

Sociedad by mal oveľa viac strielať.

Reagovat
Rattlesnake

nezapomínejme na fakt, že kromě předloňskýho jara, hraje raketa alibistický hovno. s ohledem na to jak hraje za repre. to je jak rosa kdysi v dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

to, co hraje Raketa, je pořád asi o parník výš než co hraje Gomes nebo Denis

Reagovat
Rattlesnake

o parník? možná tak o bílo-červenou nafukovací mičudu. na rakitičovi už měla touhle dobou záloha dávno stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by na něm měla stát záloha? Ta stojí hlavně na Busquetsovi. Jses jen zaujatej, Rakitic měl teď slabší sezonu ale poslední zápasy je opět vybornej

Reagovat
REPLIKATOR

Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

a zas ho Umtiti neměl...neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Dost otevřená obrana, škoda, že se Sociedad bojí vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

výkon na facku ve druhém poločase...před rokem by měl Messi už dávno hattrick

Reagovat
Rattlesnake

v mokrým....

Reagovat
REPLIKATOR

však pršelo...

Reagovat
Rattlesnake

fór je v tom, že JEDINÁ situace kdy může být pro barcu gomes skutečně užitečněj, je právě bránění těsného výsledku. a co udělá lucho? stáhne ho a pošle tam dona....

Reagovat
smazaný uživatel

držení míče 53:47, no co to je

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique nezvládá

Reagovat
blaugrana

Fakt by ma zaujímalo, čo si vedenie sľubuje od Deulofeua. Ak si fakt myslia, že bude o ničeo lepší, než ako keď odchádzal, tak sú blázni.

Reagovat
smazaný uživatel

LEO <3<3<3<3

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial sme jasne lepsi. Dneska to vidom na 3:1 pre Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Soler je skvely. Bolo by dobre keby sa este vratil Carles Gil. Skvely hrac za malo penazi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to na dalsi 3 banany netopyra zatim nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Skosa ze Voro nezostane trenerom Valencie. Za posledne roky je to asi najlepsi trener

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec to dal slušně dohromady, hlavně příchodem Zazy se ten tým nakopnul a hraje krásný fotbal. Ve Španělsku jdou zprávy, že už prý máte podepsanýho novýho trenéra, tak jsem zvědavý kdo to bude.

Reagovat
netopier

Dúfam že Quique Setien

Reagovat
Phillipinho

Spis Marcelino ne?

Reagovat
vanGomm

Foto jak někde vidím jméno Bruno,tak si hned vzpomenu na Václava Sloupa *01.03 1936 +19.07 2014

Reagovat
blaugrana

Sú dnes NIKÉ pobočky otvorené?

Reagovat
Ed_Hazard

už len kvoli tebe dúfam že nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele