LaLiga - souhrn 32. kola

14.04.2017, 22:35, aktualizováno 17.04.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Villarreal odjel s prázdnou z Alavésu a zřejmě definitivně se odepsal z boje o Ligu mistrů. Real Madrid urval tři body na půdě Gijónu a udržel vedení před Barcelonou, která přetlačila Real Sociedad. Atlético snadno přehrálo Osasunu, Deportivo La Coruña si zase poradilo s Málagou. Valencia se rozešla smírně se Sevillou...

Deportivo Alavés - Villarreal CF 2:1

17.04.2017 20:45

Góly: 35. Ibai Gómez, 45. Rodrigo Ely - 70. Cédric Bakambu

Po třech kolech strádání, v nichž nezískalo Deportivo jediný bod a navíc nevstřelilo jedinou branku, se podařilo mužstvu trenéra Mauricia Pellegrina konečně zabrat, a před vlastními fanoušky skolilo o Evropskou ligu usilující Villarreal. Jeho pátá příčka je v tuhle chvíli hodně ohrožená, neboť devátý Espanyol ztrácí na tuhle metu už jen pět bodů.

Duben baskickému celku vůbec nevycházel a nutně už potřeboval jakoukoli vzpruhu, aby sezónu dohrál bez větších obtíží a vydržel v klidném středu tabulky. Tohle vítězství mu navíc dodalo znovu ještě teoretickou naději bojovat o evropské poháry. Žlutá ponorka stejně jako na podzim se svým soupeřem padla, bídně odehrála především první poločas.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a hned dvakrát v rychlém sledu za sebou se musel mezi třemi tyčemi činit Andrés Fernández. Nejprve ho střední vzdálenosti prověřil svým pokusem Ibai Gómez, následně se k dorážce propracoval rovněž Deyverson, v obou případech si však villarrealský gólman velmi dobře poradil.

Na druhé straně první nebezpečnější střelu na bránu vyslal R. Soriano, každopádně s jeho pravačkou si na bližší tyčce poradil brankář Fernando Pacheco. Deset minut před obrátkou Alavés poprvé gólově udeřil. Mario Gaspar ve snaze odhlavičkovat míč do bezpečí namazal pouze Ibaiovi Gómezovi, jehož dělovka z voleje zapadla do sítě.

Ve 45. minutě již Deportivo vedlo o dvě branky. Toquero přistrčil balón na pravou stranu ke Kikovi Femeníovi, ten odcentroval do šestnáctky, odkud hlavou pohotově zacílil stoper Ely. Kdyby následně v 68. minutě proměnil z dobré pozice hlavou Toquero, asi by bylo definitivně rozhodnuto. Takhle však protivník mohl ještě utkání dramatizovat.

Villarreal se v poslední dvacetiminutovce nadechnul k velkému výkonu. V 70. minutě obral o míč Mario Gaspar chybujícího Hernándeze a Bakambu následně zamířil do vzdálenější šibenice. Reprezentant Demokratické republiky Kongo zahrozil v závěru ještě dvakrát, ale v prvém případě nevyzrál na Fernanda Pacheca a pak pálil trestuhodně mimo.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 0:3

16.04.2017 20:45

Góly: 23. Jozabed Sánchez, 73. Marcelo Díaz, 76. Claudio Beauvue

Ani příchod nového trenéra Tonyho Adamse nepomohl Granadě k nějakému lepšímu výsledku. Celta Vigo si s ní podobně jako v předchozích třech případech poradila a po dvou ligových porážkách si pojistila svou desátou příčku v tabulce. Určitě tuhle generálku před čtvrtfinálovou odvetou Evropské ligy bude hodnotit pozitivně.

Vedení domácího klubu, včetně čínského majitele Ťiang Li-čanga, dalo bývalému anglickému reprezentantovi za úkol pokusit se zachránit Granadu v nejvyšší soutěži. V uplynulých sedmi kolech včetně tohoto získala jen jeden jediný bod a i nadále se nachází v sestupovém pásmu. Na záchranu stále ztrácí nemalých sedm bodů.

Především směrem dopředu byli domácí opravdu hodně dlouhou dobu málo nebezpeční. Ne že by Célticos v ofenzívě nějak vyloženě zářili, ale alespoň se v prvním poločase do nějakých větších příležitostí přece jenom propracovali. V té první se v 19. minutě objevil Beauvue, sám před brankářem Ochoou ale selhal v koncovce a zprava pálil mimo.

O čtyři minuty později hosté zaznamenali první branku tohoto utkání. Defenzíva Nazaríes včetně Ochoy byla v tu chvíli hodně rozháraná a nesourodá, čehož jejich soupeř náležitě využil, Beauvue prostrčil balón na Jozabeda, a ten jemným obloučkem zkušeně zakončil. Následně si Jozabed mohl vsítit vlastní branku, ale jeho hlavička skončila nakonec vedle.

Zhruba po hodině hry začala Granada tlačit. V 61. minutě mohlo být vyrovnáno, po rohovém kopu si na zadní tyč nabíhal Ingason, jenže hlavou trestuhodně mířil vedle. Velice dobře střílel ze střední vzdálenosti Andreas Pereira, avšak pouze do náruče gólmana Sergia Álvareze. A z dálky pak Agbo trefil smolně břevno.

Tohle neproměňování šancí se nakonec Adamsovu mužstvo šeredně vymstilo. Protože sedmnáct minut před koncem Díaz zakroutil balón přes zeď parádně do šibenice a navýšil vedení. A o tři minuty později Celta udeřila ještě jednou, to když Bongondův odražený pokus od břevna dorazil za brankovou čáru Beauvue.

Více informací k zápasu

Real Betis - SD Eibar 2:0

16.04.2017 18:30

Góly: 2. Jonas Martin, 89. Dani Ceballos

Eibar si v Seville představoval zcela určitě lepší výsledek. Po třech výhrách v řadě notně promluvil do boje o Evropskou ligu, jenže na řadu přišel výpadek s Betisem, který do této chvíle prohrál čtyřikrát z posledních pěti případů. O jeho výhře rozhodla branka z úvodu a z konce utkání, o něž se postarali Jonas Martin a Dani Ceballos.

Baskický celek se svým protivníkem neprohrál ani v jednom ze tří uplynulých případů. A ačkoli na hřišti možná působil opticky o něco aktivněji, více času držel míč na svých kopačkách a střelecky na tom byl rovněž lépe, nedokázal zaznamenat jediný gól. To se mu přitom naposledy paradoxně stalo v půlce února rovněž v Seville.

Dodejme, že tehdy na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, domovském stánku FC, padl totožným skóre jako nyní. Vůbec se hostům nevydařil vstup do utkání, jelikož po první větší šanci Betisu inkasoval. Rafa Navarro zasekl míč v rohu pokutového území, poslal jemný oblouček na nabíhajícího si Martina, který tvrdou hlavičku usměrnil přesně pod břevno.

Vyrovnat mohl po čtvrthodině hry Sergi Enrich, nicméně své zakončení hlavou poslal pouze vedle brány. Ve 34. minutě zahrozil Pedro León, ani on však změnu stavu nezařídil, jelikož jeho přízemí pumelice pravačkou skončila těsně mimo. Závěr půle naopak vyšel lépe domácím, avšak Joaquínův přímák zlikvidoval se štěstím brankář Yoel.

V 52. minutě se tentokráte ke standardce postavil jako exekutor Durmisi, nicméně ten Yoela neprověřil, neboť svůj pokus usměrnil těsně nad. Další možnost na řadu přišla v 64. minutě, Pedro León vyzkoušel připravenost domácího gólmana Adána střelou ze střední vzdálenosti, nicméně jeho protivník mezi třemi tyčemi zasáhl pohotově.

Dvacet minut před koncem měl Eibar asi největší příležitost, jak s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Na hranici ofsajdu se totiž k míči dostal z ničeho nic Alejandro Gálvez, sám však před Adánem selhal a mířil pouze mimo. Minutu před koncem Béticos definitivně rozhodli o svém vítězství, ke vzdálenější tyči se trefil přesně Dani Ceballos.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 0:0

16.04.2017 16:15

Góly: -

Přestože v minulém kole Sevilla ukončila pětizápasovou šňůru bez vítězství doma proti Deportivu La Coruňa, v neděli odpoledne se andaluský celek neubránil další bodové ztrátě. Tým Jorgeho Sampaoliho totiž ve Valencii ukořistil pouze bod za bezbrankovou remízu, a ještě více si ztížil situaci v boji o třetí místo, které mu v posledních týdnech uzmulo Atlético Madrid.

Hosté sice na Mestalle měli více ze hry, jenže prorazit neústupnou valencijskou defenzivu se jim nepodařilo, byť měli i trochu smůly. V průběhu druhé půle totiž brankář Diego Alves jednoznačně zahrál rukou mimo své vymezené pokutové území a řekl si tím o vyloučení, avšak stížnosti hráčů Sevilly nepadly u rozhodčích na úrodnou půdu.

Od zcela jiného výsledku Seville scházelo jen pár centimetrů, když Stefajn Jovetić hned na úvod první půle napálil zblízky brankovou konstrukci. Příliš nescházelo ani dalekonosné ráně Sergia Escudera, která prosvištěla jen těsně vedle. Další šance pak připadly na opačné straně Simonemu Zazovi. Italskému forvardovi nejprve zkazil radost Mariano odkopem míče z brankové čáry a po změně stran Zaza ve velké příležitosti napálil pouze prostor, v němž se nacházel brankář Sergio Rico.

Když pak Alvesovi prošlo zmíněné hraní rukou, zůstalo utkání vyrovnané až do konce bez jediného gólu na obou stranách. Valencie se tak v tabulce posunula k zisku čtyřiceti bodů, což stačí na jedenácté místo, zatímco Sevilla zůstává čtvrtá s tříbodovým odstupem od třetího Atlétika.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Espanyol Barcelona 0:1

16.04.2017 12:00

Góly: 90+2. Léo Baptistão

Jak může být někdy fotbal nespravedlivý ukázal zápas mezi Leganésem a Espanyolem. Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, jenomže z jediné chybičky v nastavení inkasovali a to je stálo všechny body. Krásným lobem se o to zapříčinil Léo Baptistao.

První poločas toho příliš nenabídl. Leganés měl sice o něco větší převahu, ale jeho akce končily ve většině případů před šestnáctkou. Šachová partie pokračovala i po změně stran. Domácí byli blízko vstřelené brance až v 71. minutě, ale na nebezpečný Szymanowskiho centr nikdo z borců nedosáhl. Pět minut před koncem zkusil ve vápně střelecké štěstí El Zhar a gólman Diego López pro jistotu vyrazil na rohový kop.

Utkání směřovalo k nerozhodnému konci a že se oba celky rozejdou výsledkem 0:0 nasvědčoval i nezáživný průběh nastavení. Jenomže přišla druhá minuta nastavení a Espanyol prakticky z první velké šance zničehonic rozhodl. Leganés udělal menší chybu v rozehrávce, Espanyol rychle zakombinoval a Léo Baptistao nádherným lobem překonal Herrerína. Leganés se na odpověď nezmohl, neboť na ní neměl čas.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 3:2

15.04.2017 20:45

Góly: 17. Lionel Messi, 37. Lionel Messi, 44. Paco Alcácer - 42. Samuel Umtiti (vl.), 45. Xabi Prieto

Barcelona si po výprasku v Turíně alespoň částečně spravila chuť a Real Sociedad porazila ve vyrovnaném utkání 3:2. Kdo ví, jak by utkání dopadlo, kdyby Barca neměla Lionela Messiho. Argentinec dva góly sám dal a jeden připravil pro Alcácera.

Barcelona v domácích zápasech převážně dominuje, ale proti Realu Sociedad to neplatilo. Hosté předvedli na Camp Nou výborný výkon, bohužel to ale na body nestačilo. Zásadním problémem byl Lionel Messi.

Baskové začali nebojácně a Prieto mohl domácím hned zkraje nasekat pořádnou paseku. Naštěstí pro Katalánce byl ve správný čas na správném místě Piqué a Prietův pokus zablokoval. Také na druhé straně přišla velká příležitost. Messi pěknou přihrávkou vysunul Alcácera a Rulli si připsal první výrazný zákrok. Obrana Barcy, stejně jako proti Juve, nezářila a využít toho mohl Oyarzabal, který po Velově přihrávce trefil jen střed brány a gólmana ter Stegena. Barcelona nevyužitou příležitost okamžitě potrestala. Lionel Messi zhruba z dvaceti metrů rychle a nechytatelně vypálil a Rulli neměl nárok. Messi dostal další ofenzivní choutky a ve 37. minutě už to bylo 2:0. Luis Suárez sice Rulliho nepropálil, ale k dorážce se dostal Messi a trefit prázdnou branku mu opravdu nedělá problém.

A tím první poločas zdaleka nekončil! Dvě minuty před koncem poločasu Real Sociedad snížil po pěkné individuální akci Oyarzabala, který si ze zadáků Barcy udělal tréninkové kužely, načež si jeho střelu srazil do vlastní sítě stoper Umtiti. Jenomže Baskové se dlouho neradovali. Barca si vzápětí vzala dvoubrankový náskok zpátky, když Messi posunul balón na Alcácera a ten prostřelil Rulliho. Ještě v nastaveném čase prvního poločasu se měnilo skóre popáté. Wilian José našel milimetrově přesným pasem Xabiho Prieta a ter Stegen mohl stěží něco dělat. V rozmezí pouhých osmi minut tak padly na Camp Nou celkem čtyři branky.

Po změně stran už žádná taková divočina k vidění nebyla. Real Sociedad hrál s Barcelonou vyrovnaně a litovat mohl řady nedotažených brejkových situací. Důležité je, že žádný další gól už nepadl. Obě strany k němu měly blízko v nastavení, ale Oyarzabal hodně přestřelil a postup Suáreze zastavil výtečným zákrokem Rulli. Barcelona tak nakonec porazila Real Sociedad 3:2.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CA Osasuna 3:0

15.04.2017 18:30

Góly: 30. Yannick Carrasco, 47. Yannick Carrasco, 61. Filipe Luís

Atlético si povinným vítězstvím nad Osasunou pojistilo třetí pozici. Generálka mu před odvetným zápasem čtvrtfinále Ligy mistrů vyšla prakticky bez větších problémů, dva góly zaznamenal Yannick Carrasco a tři body pak pojistil ještě Filipe Luís. Hostující celek naopak po dvou výhrách tentokráte bodově strádal.

Madridský klub sedmkrát v řadě neprohrál, navíc byl notně povzbuzený i o úspěch v derby s Realem, a v tomto duelu s posledním týmem LaLigy byl jednoznačným favoritem. Ačkoli Pamplona mohla vzbuzovat strach, neboť se jí podařilo porazit venku Alavés i Leganés, nakonec se se svým protivníkem držela jen půlhodinku.

Domácí měli možná malinko vlažnější vstup do utkání a až v 15. minutě se do jakési pološance propracoval Correa, nicméně jeho zakončení bylo slabé i nepřesné, takže gólman Sirigu mohl situaci jen jistit. To ve 28. minutě už argentinský forvard zahrozil podstatně více, z otočky zacílil levačkou, nicméně ani tentokráte mezi tři tyče nezamířil.

O pár chvil později již Atlético gólově udeřilo. Filipe Luís prostrčil míč na Carrasca, ten to udělal velmi chytře, za vápnem se zbavil Čaušiče a přízemní pokus usměrnil přesně k tyči. Krátce po obrátce pak Los Colchoneros svoje vedení navýšili, to když Carrasco hravě využil parádní centr Gaitána a hlavou podruhé skóroval.

Hosté se zkrátka na žádný obrat nezmohli, Atlético kontrolovalo hru a hnalo se ještě za pojištěním svého náskoku. V 55. minutě se z blízkosti snažil trefit Fernando Torres, ovšem Sirigu vytasil reflexivní zákrok, v 61. minutě bývalá hvězda Liverpoolu či Chelsea zakončovala hlavou ještě jednou, i tady si však poradil Sirigu.

Poslední trefu tohoto utkání pak zajistil po hodině hry Filipe Luís, jenž z šestnáctky obstřelil Sirigua po asistenci spoluhráče Correy. V závěru utkání mohl Carrasco zpečetit svůj hattrick, protože to byl právě on, kdo byl vybraný jako exekutor pokutového kopu po faulu Sirigua na Correu, jenže jeho střelu parádně zastavil právě italský muž v rukavicích.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Madrid 2:3

15.04.2017 16:15

Góly: 14. Duje Čop, 50. Mikel Vesga - 17. Isco, 59. Álvaro Morata, 90. Isco

Opravdu značné problémy měl Real Madrid na půdě zachraňujícího se Gijónu, kde měl původně snadno potvrdit roli favorita. Soupeř ho ale evidentně zaskočil a povinné vítězství Bílého baletu zachraňoval až v poslední minutě utkání Isco. Hosté tedy i po tomto kole zůstali na čele tabulky, domácí naopak svou pozici v sestupovém pásmu nevylepšili.

Hned dvakrát museli svěřenci trenéra Zinedina Zidana vyrovnávat. Sporting neměl v tomto střetnutí vůbec co ztratit a proti španělskému gigantovi si počínal až nečekaně odvážně. Po parádní výhře na Bayernu v rámci Ligy mistrů zůstal Real hodně za očekáváním. A opravdu do poslední chvíle se strachoval o tři body.

Už v 8. minutě hosty varoval Čop a jasně jim naznačil, že klub z Asturie se nebude vzdávat předčasně. Z poměrně slušné pozice ovšem pouze přestřelil. Na druhé straně se neprosadil trestuhodně hlavou Lucas Vázquez, jenž své hubené konto jedné vstřelené branky v LaLize nevylepšil, neboť ani on netrefil kýžený a chtěný prostor.

Ve 14. minutě se nečekaného vedení ujali domácí. Jemný oblouček do vápna na nabíhajícího si Čopa vyslal Mikel Vesga, jeho spoluhráč se rozhodl zakončovat z první a udělal dobře, protože zamířil přesně kolem zkoprnělého brankáře Kika Casilly. Záhy ovšem bylo vyrovnáno, v šestnáctce zakličkoval Isco a levačkou nasměroval míč do šibenice.

Nevýrazný Real v prvním poločase v podstatě nenacházel nějaký dlouhodobější recept na dobře organizovaného soka, a to asi hlavně proto, že na hřišti nebyli Cristiano Ronaldo, Karim Benzema nebo Gareth Bale. V notně okleštěné sestavě zkrátka neměla jeho hra takovou šťávu, což vlastně hrálo silně do karet číhajícímu Gijónu.

Ve 48. minutě vychytal domácí gólman Pichu Cuéllar fantasticky hlavičkujícího Nacha, přitom tohle neproměnění šance se Blancos šeredně nevyplatilo, jelikož o chvilku později Kiko Casilla nedokázal dosáhnout na táhlou hlavičku Mikela Vesgy. Real ale neskládal zbraně a nakonec se mu to náramně vyplatilo.

Po hodině hry byl stav znovu nerozhodný. Danilo poslal z pravé strany dlouhý centr do pokutového území, tam si naběhl Álvaro Morata, jenž svou hlavičku usměrnil přesně ke vzdálenější tyčce. A v 90. minutě si po přihrávce Marcela narovnal míč na pravačku Isco, jenž tvrdým přízemním pokusem propálil Pichu Cuéllara na bližší tyčce.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Málaga CF 2:0

15.04.2017 13:00

Góly: 47. Joselu, 67. Pedro Mosquera

Velmi důležitého vítězství dosáhlo Deportivo, které tak do bojů o záchranu získává tři body. Zápas s Málagou rozhodl až druhý poločas, ve kterém se prosadili Joselu a Mosquera. Málaga tak na vítězství nad Barcelonou nenavázala a z La Coruni se vrací s nepořízenou.

Celkově se na Riazoru nehrál vůbec pohledný fotbal. V prvním poločase dokonce nebyla k vidění jediná branková příležitost. O něco lépe sice začala La Coruňa, ale Málaga brzy srovnala hru a například v držení balónu byla lepší. Divákům tak nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry změní.

A dočkali se. Ve 47.minutě si přehodil balón na pravačku Luisinho a parádním centrem vyzval ke gólu Josela. Riazor se mohl radovat! La Coruňu úvodní gól nakopl a před brankářem Kamenim bylo živo. V 58.minutě to zase pro změnu hořelo ve vápně domácích, ale koncovka Ramireze byla zbytečná, protože se mával ofsajd.

Málaga, která si v minulém kole vyšlápla na Barcelonu a získala dvě výhry v řadě, byla na půdě Deportiva víceméně bezzubá a když se v 67.minutě dostal ve vápně k balónu Mosquera, tak La Coruňa vedla už 2:0. Málaga se na odpověď nezmohla, dvoubranková ztráta byla už příliš velká. Do ofenzivního snažení hostů se vkrádala křeč a když už to vypadalo, že Fornals zakončí, skvěle zasáhl Arribas. La Coruňa si velkou šanci na tříbodový zisk vzít nenechala a do boje o záchranu získává veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - UD Las Palmas 5:1

14.04.2017 20:45

Góly: 7. Mikel San José, 9. Iker Muniain, 18. Aritz Aduriz, 58. Iker Muniain, 59. Aritz Aduriz - 12. Pedro Bigas

Athletic se vůbec nerozpakoval a doma nadělil Las Palmas pětibrankový příděl. Baskové předvedli v úvodní čtvrthodině gólovou smršť, kterou ve druhém dějství ještě dvěma góly vylepšili. Po šedesáti minutách byl zápas rozhodnut a skóre se ze stavu 5:1 už nezměnilo.

To nejpodstatnější se ale událo v první čtvrthodině, kdy se diváci na stadionu San Mamés rozhodně nenudili. Po sedmi minutách se poprvé měnilo skóre a to ve prospěch domácích. Na precizně zahraný rohový kop si naskočil San José a Lizoaín byl bez šance. Následně neuběhly ani tři minuty a vytříbenou kopací techniku předvedl Iker Munain. Z volného přímého kopu poslal balón tak přesně k tyči, že se Lizoaín natahoval marně - 2:0. Las Palmas snížilo okamžitě a v podstatě okopírovalo první branku zápasu. Na rohový kop si tentokrát naskočil Pedro Bigas a bylo sníženo. Divokou čtvrthodinu uzavřel brankou na 3:1 pro domácí po rychlém kontru Aritz Aduriz, který se po přihrávce Wiliamse pěkně vyhnul brankáři a střelou do prázdné vrátil Baskům dvoubrankové vedení.

Tím oba týmy vyčerpaly svůj brankový potenciál pro první poločas. Neznamená to, že by šance nebyly. Jen Iňaki Wiliams měl dvě a neuspěl ani Mikel San José. Také úvodní čtvrthodina druhého dějství byla zajímavá. Hostům se nepodařilo výrazněji ohrozit branku Kepy a na prahu šedesáté minuty rychle dvakrát inkasovali. Nejprve se na hranici vápna opřel do balónu z voleje Iker Muniaín a po něm projel pokutovým územím jako nůž máslem San José, načež jeho přihrávku uklidil do prázdné branky Aduriz. Vítěz zápasu byl jasný.

V závěrečné půlhodině už branka nepadla, ale pořád se bylo na co dívat. Momo mohl snížit, ale orazítkoval jen břevno. A šance pálili i domácí. Nemuselo je to mrzet, zápas v pohodě dotáhli do vítězného konce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid31236282:3375
2.FC Barcelona32226491:3072
3.Atlético Madrid32198559:2465
4.Sevilla FC32188656:3962
5.Villarreal CF32159846:2654
6.Athletic Bilbao321651145:3753
7.Real Sociedad321641248:4552
8.SD Eibar321481052:4450
9.Espanyol Barcelona321310944:4249
10.Celta Vigo311351348:5144
11.Deportivo Alavés3211101131:3943
12.Valencia CF321171447:5440
13.UD Las Palmas321081451:5738
14.Real Betis32971635:5134
15.Málaga CF32891536:4933
16.Deportivo La Coruña327101535:5031
17.CD Leganés32691726:4927
18.Sporting Gijón32572034:6422
19.Granada CF32482027:6820
20.CA Osasuna32382132:7317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (188)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nádhera...Ernestův 300. zápas na lavičce Athleticu, obligátní výsledek a výkon

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

no jinak to asi ani nemohlo dopadnout, lvi hrajou ted dobre, obzvlast doma maji skvelou bilanci, naopak palmy venku, to je naprosta katatrofa

Reagovat
Kucka

Ta obrana Las Palmas dnes byla úplně darebná, naopak Williams - Aduriz - Muniaín řádili jako černá ruka, klidně mohli nasázet víc než "jenom" 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker se rozehrál do výborný formy, v tomhle zápase navíc dva parádní góly...bylo mu teprv 24, takže potenciál tam pořád je U Inakiho budeme muset možná zase poupravit klauzuli. Celkově je vidět, že nám jedna soutěž svědčí, ale kádr to chce ještě zkvalitnit, abychom mohli být konkurenceschopnější ve všech 3.

Reagovat
Hachim Mastour

Pekne sa to Palmám rúca.

Reagovat
Phillipinho

Athletic ukazuje, ze potrebuje rozsirit kadr, aby mohl hrat 3 souteze. Jakmile ted hrajou 1 soutez a nemusi rotovat, ten tym ma velkou kvalitu. Zvysit Inakimu klauzuli, privest Berenguera, Merina z Dortmundu a Monreala.

Reagovat
stas87

Snad nebudu v BVB blbi a nepusti ho hned po roku spät do Spanielska. Ja si myslim, ze ak by sa vratil, tak behom roku mu stupne tak 3-4x trzna hodnota a BVB si bude trieskat hlavu preco ho pustili. Ten stred je tam bohuzial pre neho nabuchany az moc, do toho este pride Dahoud. Takze hostovacka v BL by bola ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

isco = hrac zapasu

Reagovat
Billy McClane

Así, así, así gana el Madrid!

Reagovat
Hachim Mastour

Nádhera, toto je mentalita.

Reagovat
One-Real

Šílenost od Isca. Letos nezahrál líp. Jestli načasoval formu na rozhodující část sezóny, tak se máme na co těšit.

Reagovat
valloire

Reagovat
Fairplay

A na co se máme těšit, když bude stejně na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

A první zápas hned v úterý proti Bayernu, kde ho po takovým výkonu budou všichni čekat v základu a nakonec bude hrát Lucas. To jeho předčasný stáhnutí bylo imho dost velký ukazatel.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho urcite v zaklade striedam, ale ci si dnes vynutil ''skorsie'' striedanie v utorok, tak tomu by som uz viac veril ale tiez nechapem tej logike

Reagovat
smazaný uživatel

v zaklade nevidim, sorry vela ginu

Reagovat
Manik...

Reagovat
Israha

Kašlu na to, že ta hra většinou není tak pohledná a Zidane dělá taktické chyby. To, jak ti hráči nechtějí prohrávat a dělají maximum, aby to pro Zidana a jeden pro druhého urvali, a to až do závěrečného hvizdu, to je krásnější než sebedominantnější kombinace a seberychlejší kontry. Nepamatuju si, kdy bych tak intenzivně prožíval s Realem sezonu, jako letos.

Reagovat
pantondavo

Amen.

Reagovat
Magic player

Neuveritelna touha po vitezstvi a kadr, ktery tahne za jeden provaz.

Reagovat
r3

Reagovat
LAM

Klasika letošní sezony kdy Real hafo zápasů rozhoduje až v nastavení.Tohle bude asi rozhodující.Přece jenom už to nasazení musej mít enormní když v posledních letech maj v lize takovou mizérii.

Reagovat
JM

Dnes to bylo v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hroznej alibista. Každý týden budeš zmiňovat jak Barcelona těch titulů v posledních letech vyhrála tolik, že už je ani nechce a Real naopak kvůli tomu suchu má motivaci navíc..

Reagovat
r3

Uplne to sedi, v LM preto vypustame zavery, lebo mame najviac titulov.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ty si niemand

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Vesga zabodoval...sleduje někdo Sporting dlouhodobě, že by o něm podal hlášení?

Reagovat
Ángel di María 22

Vamos, neuvěřitelný. Isco Disco

Reagovat
Kokesh

Mit zdravy vsechny stopery, jsme schopni protocit celou 11 z Bayernu a jeste vyhrat. Letos je to luxus, byla by strasna skoda to nedotahnout do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

nefandil jsi dřív Atléticu? mám tě nějak zafixovanýho jako jejich fandu

Reagovat
pejsek5

Isco Těším se na něj v Barce

Reagovat
valloire

Těšíme se na pejska5. Kolektiv psychiatrie Dobřany.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10FKK

za přiznání odkud to sem tlačíš!

Reagovat
valloire

Jsem si zrovna říkal, kde jsi? Frustrace? Nedivím se. Když se daří, jsi tu pořád.....

Reagovat
10FKK

Kdepak Vlastíku, nejsem tu už delší dobu, jen občas mrknu... Je to tu pořád dokolečka, fotbalu míň a míň, blbců, provokatérů a porovnávačů stále víc Ani ty už o fotbale téměř nepíšeš a jen opakuješ stejný píčoviny dokola

Reagovat
valloire

Dokolečka to bylo i předtím, jenže to jste byli úspěšný. Napřed jirka a teď ty. Podle mě jste rozežraný úspěšnou érou a teď tušíte, že končí. A co bys chtěl pořád psát o fotbale? Nemám tu sem dát nějakou sestavu? Není to věda ne? Je to diskuzní forum, tak se tu různě diskutuje. A o fotbakle píšu, třeba teď jsme porazili Bayern a Král 2x zavěsil. O tomto jsem na několika příspěvcích odborně pojednal.

Reagovat
stas87

A jirka sam napisal ze konci alebo skratka jedneho dna prestal pisat?

Reagovat
valloire

Jednoho dne přestal.....i báli se tu o něj, jestli se mu nic nestalo. Nestalo, napsal, že je v pořádku. A jednou se vrátí či co a nebudeme z toho spát. Nebo tak nějak. Prostě když to shrnu do zkratky, jeho charakter se projevil i tady. Když sem píšu přes 10 let a něco se mi nelíbí, tak to natvrdo napíšu a řeknu, že končím. Tak to udělá chlap.

Reagovat
10FKK

Ty děláš to samý co dělal Jirka

Dřív občas někdo (hlavně Atlético a ještě asi dva co si nepamatuju jména) dával zajímavý statistiky a rozbory... Teď je jeden příspěvek o fotbale zahrabanej ve sračkách tak hluboko, že se mi pro něj nechce. Barcelona s tím nemá nic společnýho, fandim fotbalu, ne jako většina kokotů tady král Píčus VII je mi u prdele, ale fotbal velmi slušnej a nejen v Bavorsku

Reagovat
valloire

Teď jsem ti tam dal VOKNO, co bys chtěl? Klucí tady diskutujou dobře a nemyslím si, že to je někde zahrabaný. Seš prostě frustrovanej ze svýho týmu. Když jste dali treble, bylo tě tu plno a vůbec ti ty sračky nevadili....Jo, hráli jsme dobře a jsem rád, že se potvrzuje, co si myslím.

Reagovat
10FKK

Na VOKNO sem ještě chodim... Hovno Až budu frustrovanej, tak ti to řeknu Sračky mi vaděj celej život No comment

Reagovat
valloire

Takže VOKNO dobrý nebo nebo jak? Já trvám na tom, že tu jsou vlákna i o tom vašem cirkuse , kde jsou normální názory a rozebíraj se hráči...Neříkej že ne. Těch se účastni, když tě baví a nehádej se tu s kdejakým píčusem o hovně nebo s CHONGEM, kterej je normální, ale jsi na něho alergik....

Reagovat
10FKK

VOKNA to tady držej nad vodou Zbytek je ztráta času...

Reagovat
valloire

v tom případě se tu potápělo už rok......není to ztráta času ten zbytek, já se vždycky docela pobavím, když píšu komentář k dalšímu gólu v 90. minutě Ty ne jo?

Reagovat
10FKK

no právě... Góly v 90. sou pro fanoušky fajn, škoda že hra stojí většinou za hovno

Reagovat
valloire

Nemůžeš chtít všechno, není to Brazílie v čele se Zicem, Socratesem a Falcaem. A i ten tým nakonec prohrál. I když v krásným zápase a s hlavou vzhůru. Já radši vítězství. Sezona je dlouhá a je třeba šetřit síly. To je taky taktika. Vy dojedete na to, že MSN hraje furt a zbytek na to nemá, teda aby někoho přejel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil do horšího

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Mateo16

https://www.youtube.com/watch?v=zA5r2wkZeww

Messi ale verim ze by este aj brankara sa snazil posadit

Reagovat
smazaný uživatel

však ani nezakončil...nuda

Reagovat
Ángel di María 22

Blazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by si to v čase 0:11 dal levačkou na pravačku a zakončil by na zadní tyč

Reagovat
vilp

Spíš 0:08 levačkou na zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

tam by to neprošlo

Reagovat
vilp

Prošlo, nedal by si to tím dotekem tak daleko od nohy a líp by si to načasoval.

Reagovat
Atlético de Madrid

zamotal se akorat do vlastnich klicek

Reagovat
vilp

Slova experta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Chýba mu Messiho rýchlosť s loptou, ale inak baví

Reagovat
smazaný uživatel

co ti chyba su nadavky na rozhodcov, miniatura futbalistu a kriminalita

Reagovat
ADM

No, aspoň mi nechýba mozog

Reagovat
smazaný uživatel

ale chyba, ale neuvedomujes si to

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože nechci brát Iscovi zásluhy, ale bylo by dobrý zmínit, že Danilo potichoučku odehrál snad nejlepší zápas za Real a podle mě byl druhý nejlepší hráč dneska. Ten centr na Moratův gól skvělý a celkově prostě hodně dobrý výkon podal.

Reagovat
One-Real

Já koukal cca od stavu 2:2, ale za tu dobu tam kromě jednoho parádního zisku u našeho vápna (na straně Marcela při protiútoku) 2-3x tak nějak "danilovsky" ztratil balón, když se pokoušel přešlapovat. Ale do tý doby jsem to neviděl.

Reagovat
Magic player

Sice na jeho pomery hodne kvalitni vykon, ale presto tam bylo par nebezpecnych ztrat, ktere mohly klidne skoncit golem v nasi siti.

Reagovat
smazaný uživatel

to si si asi nevšimol tie jeho klasické situácie mimo pozíciu, strašná naivita z jeho strany ...

Reagovat
Ed_Hazard

Zápas som sice nevidel, ale presne toto ma napadlo po zhliadnutí 15 min rozšíreného highlightu Velmi pekné centre servíroval

Reagovat
smazaný uživatel

koukam tady je to sama superstar v zapasu proti GIJONU

Reagovat
smazaný uživatel

přesně - ty, pejsek5, LAM,...

Reagovat
Gazza.8

lepší bejt za hvězdu ze zápasu v Gijonu než prohrát v Málaze

Reagovat
madridcan

A my chceme Hazarda. Ten chlapec moze byt buducim vlastnikom Zlatej lopty. A ked budeme kokoti, tak nam to ukaze v inom time.

Reagovat
Atlético de Madrid

To moc nevim proc, je to strasne neefektivni fotbalista. Neni to playmaker, nema produktivitu, v nicem vyrazne nevynika krome techniky a predrzovani mice. Za 4 roky se vubec nikam neposunul...

Reagovat
Mateo16

Neviem ci zrovna sledujes teraz RM ale momentalne je playmaker a Zrovna dnes to bol ten zapas kedy vlastne iba on tvoril. Co uz je dlhsiu dobu.

Zrovna v tejto sezone urobil velky progres v finalnej prihravke co mu bolo dost vycitane ci rieseni situacii. Produktivny ako co na GB ? jasne to neni ale momentalne ma za 1750 min 9+6. Este viac ako Bale.

O defenzive nemusim vraviet tam mal minule 9-11 recoverov

Jedina velka slabina je vykonost ale to holt ma smolu ze hra za RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Příspěvek úplně mimo realitu,

Reagovat
TrueCommunist

Za mě teď ve formě možná nejlepší fotbalista na světě, ta kvalita na míči a napadání a presování celej zápas, to je úplně něco jinýho, než když hrajete jen s míčem, kdyby na Hazarda hrál tým, tak by byl nejlepším hráčem dlouhodobě, ale pro Chelsea by to byla sebevražda, v PL se takto hrát nedá.

Reagovat
LAM

Tak nejlepší na světě

Reagovat
TrueCommunist

přesně tak

Reagovat
vilp

Až konečně přestoupí, tak bude.

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane ta cesta cez Modrica neni az taka vzdialena buducnost. rok , dva ?

Reagovat
vilp

Určitě. A kdyby měl Zidane koule, tak už hraje základ (v "nejsilnější" sestavě) místo něj tak měsíc. Ale Isco zůstává, po tom jeho pozápasovém rozhovoru jsem zase o něco klidnější.

Reagovat
patas92

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
H.N.T.

Ked nebudete kokoti vychovejte si nekdy vlastniho hrace

Reagovat
valloire

jo, což v Realu vůbec nedělají co?

Reagovat
X-bano-X

Ne. 20 rokov ste vykupovali vsetkych top hracov a teraz zas mladych nadejnych hracov.

Reagovat
valloire

Někomu se říká odchovanec a přitom přijde v 17-18 a pak s ním někdo machruje. Real má dlouhodobě nejvíc odchovanců v top 5 ligách v Evropě. Nevím o čem je řeč teda. Že jich hraje míň za A tým, je věc jiná. A někdo teda vůbec nevykupuje ty mladý hráče a vůbec za to nemá trest od UEFA.

Reagovat
X-bano-X

To znie presne ako Real. Výkup 17-18 ročných, trest od UEFA, nevedieť čo sa deje.....všetko sedí

Reagovat
valloire

a přitom je to Barcelona

Reagovat
X-bano-X

Ale ty popleto

Reagovat
valloire

já se nikdy nepletu

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Switchback

Leošek

Reagovat
LAM

Důležitá výhra která nám dává ještě šanci,ale EC musíme vyhrát.

Dnes bylo opět vidět že po Juve stejně jako po Paříži kráči nejsou ideálně v pohodě a zase se zbytečně ztrachovali až do konce.

Absolutorium zaslouží Messi-2+1,velmi dobrá hra a navíc perfektně napadal Těžko bude v Barce ještě někdy hrát takhle dominantní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova utrpěné vítězství. Tragická obrana v čele se zmateným a pozičně děsivým Umtitim. Gomes klasika. Aby toho nebylo málo, celý druhý poločas jsme se v podstatě jenom bránili a Sociedad byl mnohem lepší. Pochvalu asi zaslouží Paco, gól + jeden gól založil a Messi, který dnes hodně dřel, aby z toho to vítězství nakonec bylo. Rád bych věřil, že hoši jenom chtějí, aby nás na základě dnešního zápasu Juventus, podcenil, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus podcenil čo sa tu človek nedočíta ...

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno očividně s nadsázkou, nemusíš se chytat všeho

Reagovat
ADM

s tebou musí byť v partii kopa srandy

Reagovat
LAM

Ty jsi tu byl naposledy tak před třema rokama

Reagovat
pantondavo

Ja si myslim, ze hosi jsou spis posrany az za usima a sakra radi, ze to ukopali na tri body. S takovym vykonem dostanou od Juve petku.

Reagovat
LAM

Jinak Leo má už na kontě 498golů za Barcelonu V 29letech

S tim že už s Barcou vyhrál 29trofejí jde o největší legendu která kdy byla a asi i bude.Nedokážu si teď představit že by v příštích třeba 20letech přišel nějakej hráč kterej by se mu dokázal vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

po středě by to mohlo být 501

Reagovat
Pospovič

502 raději

Reagovat
Jordi Alba

Koukal sem jen ze záznamů a jedinej problém u Isca je, že nehraje u nás. Škoda, že to Real nějak vzládl. Paco se očividně rozehrává, ale proti Realu bez Neymara ..

Reagovat
madridcan

Teraz ked ma asi svojich prvych 5 minut slavy tento rok, tak vsade vidim titulky typu ,,Isco znicil Gijon a odkazal Barcelone, ze tam nikdy neprestupi". Take clanky sa po vcerajsku dali cakat samozrejme, ale ked sa k nemu budeme spravat jak kokoti, tak hned to zmeni na ano a este zanho dostaneme hovno.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych ho do Barcelony bral hned, ale furt mě to nepřijde moc reálný, spíš se bojim, že prodlouží.

Reagovat
madridcan

Ake zmeny si predstavujes cez leto?

Reagovat
Jordi Alba

Brankáři nechat. Obrana tam prodat Mathieuho a Vermaelen, kterej hostuje asi taky nebude moc užitečnej, takže jeden stoper bude potřeba. Maria Gaspara místo Vidala. Záloha, tam bude potřeba aspoň 1 novej hráč, ideálně Isco, kterej to asi nebude, to samý Koke, u kterého to taky nevidím dobře. Gomes je zatím tragéd, ale furt sem nad nim nezlomil hůl, poslal bych ho na hostování. Co sem viděl párkrát Valencii, tak ten Soler by nemusel bejt špatnej, ale to sem si říkal i u Gomese.

Vrací se Samper, kterej by mohl zůstat a občas zaskočit za Busquetse. V Béčku hraje ten Aleňa, z kterýho tu jeden týpek furt teče, ale ten mě moc nepřesvědčil zatím, no nějakou šanci by si určitě zasloužil. Útok, tam je to těžký, MSN budou chtít hrát furt, Paco se taky rozehrává konečně, já bych byl nejradši, kdyby Valencia neodkoupila Munira a ten se vrátil, dost lidí tu na něj blilo, přitom mě se dost líbil. Sandro ten je v Málaze taky celkem užitečnej, ale pokud se nepletu, tak odešel zadarmo a pochybuju, že ten by se chtěl vrátit. Ideálně teda příchody - Gaspar, Munir, Samper, Koke, Isco, (Alli ?) ale nerad bych oslaboval Tottenham a jako 4. stoper třeba ten Marlon z béčka. Odchody - Mathieu, Vermaelen, Gomes na hostování, pokud se další sezónu nevzpamatuje Denis, tak i on. Vidal, kterej je dobrej max tak proti slabším týmům.

Reagovat
Visca el barca

Mně se ten koke třeba vůbec nelíbí. Já chci do Barcy někoho jako je verrati. Hráč kterej bude daleko pružnější s míčem. Koke je pro mě hráč jako Rakitic.

Reagovat
Jordi Alba

S tím Verattim netuším, Paříž sem viděl tak max v dvojzápase s náma.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Koke, natožpak Samper nám zálohu nikam neposunou. Na podobné úrovni jako Kokeho máme Raketu s prodlouženou smlouvou. Alli z Tottenhamu teď pujde tak minimálně za 80-90 mega, spíš za víc, což je nesmysl a stejně na to nemáme. Navíc je to čisté AM, stejně jako Coutinho a tam nás bota netlačí, páč nejlepší AM na světě máme stejně v Messim. Isca nechci ani zadarmo a docela mě mrzí mě mrzí, že by tolik Culés chtělo zaprodance Madridu, fuj. Není to žádný Figo proboha, aby stálo za to obchodovat kvůli němu s Realem. Potřebujeme staženějšího tvůrce hry a nejlepší je Verratti, nikdo jiný. Ten by k nám sedl jako prdel na hrnec.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak. Já doufám,že Marka v létě uděláme

Reagovat
Jordi Alba

Samper čistě pro Busquetsův oddych. To stím Iscem ti brát nebudu a Verrattiho, kterýho sem viděl 2x za sezónu nemůžu soudit, jakej by byl.

Reagovat
valloire

no dobrej

Reagovat
Jordi Alba

Dlouho sem nezahlédl žádno vokno do historie.

Reagovat
valloire

chceš jo?

Reagovat
Jordi Alba

Pokud sou pravdivé, tak proč ne.

Reagovat
valloire

Naznačuješ snad, že si vymýšlím? Já nikdy nelžu.

Reagovat
Jordi Alba

Nic nenaznačuju.

Jenom sem v té době nežil, tak těžké říct.

Reagovat
valloire

Pravda, někdy jsou to pro cules nepříjemná zjištění. Ale historii nepředěláš.

Reagovat
Jordi Alba

No, mě to úplně zas tolik nevzrušuje, ale ok.

Reagovat
valloire

to je dobře, mnozí byli pohoršeni

Reagovat
Visca el barca

veratti je naprosto top. Hráč pro Barcu jak dělanej. ještě, že máte v záloze plno

Reagovat
valloire

to máme, je to ale škoda

Reagovat
Visca el barca

Letos nedá paříž titul a on dorazí k nám

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za Verrattiho klidně celý království, on samotný by celou zálohu posunul o level. Thiago je pak asi jediná solidní varianta, kdyby to nevyšlo (což je vysoce pravděpodobný). Prioritou musí být šance pro odchovance a španělské hráče, hlavně zarazit tu zvyšující se ztrátu identity.

Reagovat
Visca el barca

vedení to musí taky vidět. Xavi o něm básní furt. Koho bys v létě prodal?

Reagovat
Filipow

+ mně by se líbil Deulofeu, kterej by moh přijít tuším za deset mega, takže proč ne za ty prachy.

tajný sen v podobě Bellerína, ale v toho moc nevěřím..

Reagovat
Jordi Alba

Pokud je pravda, že už je týmovější, tak sem s ním. Bellerínův zastánce úplně nejsem, ale třeba by byl dobrej.

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

On patří mezi hráče typu Henry, Zidane, kteří mají obrovskou výhodu, že při hře vypadají neuvěřitelně elegantně. To se třeba o Messim říct nedá, byť je to nesporně lepší fotbalista.

Reagovat
ADM

Ale mam z neho stale pocit, ze kazdu chvilu vypluje dusu

Reagovat
blaugrana
Reagovat
valloire

dyť je skvělej, co furt máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Takový sestřih vytvoříš u každého hráče na světe.

Reagovat
blaugrana

Ved prave. Dokonca aj u Gomesa. Ale intro zabralo tretinu trijminutoveho videa, cize kvalitka. Bolo z coho vyberat.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
madridcan

Espanyol hra super. Myslim, ze ked sa nieco zvrtne v El Clasicu, tak sa na nich doma proti Barcelone budeme moct spolahnut viac ako po minule sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne remíza bude, za to ručím

Reagovat
Hokaido

Qiuqué

Šťastná výhra, ale Leganse si gol za takový bránění v 92. minutě zasloužio.

Reagovat
smazaný uživatel

(3 body výkon a 3 body od EL, teda za predpokladu, že Alavés vo finále nezosmiešni Barcu, čo by ma veľmi pobavilo, dilema no )

Reagovat
smazaný uživatel

A co když vyhraje Celta Evropskou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak postúpi do EL 5. a 6. tím, tak ako po minulej sezóne Sevilla, aj tak príliš v EL neverím, favoriti ste vy, Socky a aj Eibar.

P.S.: od vás na 6. mieste sme tiež ,,len" 4 body, to by sa snáď dalo stiahnuť, ak by sme všetko do konca sezóny vyhrali, čo je žiaľ nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš 5 bodů, protože máme lepší vzájemný zápasy. Relativně nejjednodušší los maj asi Socky, ale jinak jsou ty losy celkem srovnatelný, Eibar ho má možná nejtěžší, ale zase má skvělou formu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Eibar je už asi vonku, bude to medzi vami a Sockami, forma hovorí vo váš prospech, ale kto vie...

Reagovat
blaugrana

Ty si v skutku pravy fanusik tych espanyolskych mrdiek. V kazdom prispevku zmienit brutalnu nevrazivost voci mestskemu rivalovi. Je to komicke.

Reagovat
madridcan

No, tak pozrime sa na tvoju nevrazivost k tvojmu vlastnemu klubu To je este len komicke

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Včera byl v Barceloně Zico

Reagovat
valloire

co by tam dělal?

Reagovat
Visca el barca

Fotil se s Neymarem

Reagovat
valloire

to jo, to má povolený

Reagovat
Visca el barca

No hlavně Zico tvrdí, že to obrátíme znova a ten se přece neplete

Reagovat
valloire

To řekl jo? Sakra.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pospovič

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Tak teda VOKNO na četná přání....

1982

- opilý skotský fanda chtěl po zápase poháru UEFA Koln-Rangers zastavit jedoucí tramvaj holýma rukama a nepřežil

- Paolo Cesar, 32-letý 3x účastník MS, hraje 3. ligu v Provence. Ve smlouvě má i to, že se bude co nejvíc zdržovat v baru sponzora klubu

- Španělsko 13. kolo 27.11. - Real-Barcelona 0-2

......1. Real 20, 2. Bilbao 20, 3. Barcelona 18, 4. Zaragoza 18, 5. San Sebastian 17, 6. Sevilla 16.....16. Valencia 7

- Anglie 16. kolo 27.11. - Arsenal-Watford 2-4, Liverpool-Tottenham 3-0, Nottingham-City 3-0, United-Norwich 3-0

.....1. Liverpool 34, 2. Watford 30, 3. Nottingham 29, 4. United 28, 5. West Ham 28, 6. Aston Villa 28....14. Arsenal 20

- NSR 15. kolo - Bayern-Dortmund 3-0, HSV- K'lautern 1-1, M'gladbach- Koln 1-4, Bielefeld- Bremen 1-2

....1. HSV 22, 2. Dortmund 21, 3. Koln 21, 4. Bayern 20, 5. Stuttgart 19, 6. Bremen 19

- Itálie 11. kolo - Ascoli- Juve 2-0...

.....1. AS Roma 16, 2. Verona 15, 3. Inter 15, 4. Juventus 14, 5. Samdporia 13, 6. AC Torino 11

- poprvé se bude hrát v neděli ve Wembley a to finále ME 18

-ve 12. kole bundesligy prohrával Dortmund s Bielefeldem v poločase 0-1, na konci 10-1...5 gólů dal Burgsmuller

- Dirceu vydělává ve Veroně 3x víc než předtím v Atleticu Madrid

- od této sezony vede Real Madrid Alfredo Di Stefano, mnohými dodnes považován za nejlepšího hráče všech dob a klub vede ligu a je ve čtvrtfinále PVP (listopad 82)

- FC Barcelona vykázala čistý zisk 542 mil. peset (asi 5,5 mil. dolarů) k 30 červnu 1982 a je nejbohatším španělským klubem. Teď už jen zbývá, aby úspěchy sportovní odpovídaly úspěchům finančním

Reagovat
smazaný uživatel

proc vlastne zaragoza neni tam co drive (ani naznakem)?

Reagovat
valloire

každej chvilku tahá pilku, oni prve zas tak dobrý nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
eder

To bejvávaly na koleji časy...

Reagovat
Visca el barca

Streamy na NBA?

Reagovat
smazaný uživatel

www.livesportstreams.tv

Jen jestli ti nevadí 2-minutové zpoždění streamu.

Reagovat
Visca el barca

dík

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

kopaci z granady jedou na padaka, vloni bylo pozde! prohra z beckem celty budiz vizitkou, s timhle uz neudela nic ani chuk norris, natoz adaams.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayito vymrdalo Murciu 0:1, nikdy som nemyslel, že to napíšem ale Gazzaniga fakt podržal

Reagovat
X-bano-X

Obligátne OT:

Ajax - Heerenveen 5:1, Odegaard nastúpil v 63 minúte za stavu 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec celkem stastny vitezstvi alavesu a mohli litovat toho, ze to po prestavce zavreli a dekovat bakambuovi, ze v nastaveni nesrovnal..celkove si ale nemuzu pomoct, tahle escribova ponorka je hrozne nudna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nakonec vypadá, že nový trenér Barcy bude Valverde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele