LaLiga - preview 27. kola

10.03.2017, 08:29, aktualizováno 13.03.2017, 08:39
Previews
Poslední Osasuna nezadržitelně míří k návratu do druhé nejvyšší soutěže, odvrátit jistotu sestupu se ještě pokusí proti Eibaru. Ten na rozdíl od pamplonského klubu bujuje o udržení kontaktu s pohárovými příčkami...
CA Osasuna - SD Eibar  (pondělí 20:45)
Stadion El Sadar v Pamploně se může těšit na návštěvu osmého celku španělské soutěže Eibaru. Domácí jsou beznadějně poslední a i když do konce soutěže zbývá několik kol, jejich případná záchrana by se rovnala zázraku. Osasuna bude především bojovat o čest a o ukončení černé série bez vítězství. Tři body se jí povedlo získat jen jednou a hádejte kde, v Eibaru.

Utkání z poloviny října loňského roku skončilo výhrou hostující Osasuny 3:2 a šlo o velice překvapivý výsledek. Už v této době si Los Armeros vedli dobře, zatímco Osasuna tápala a vlastně čekala na své první vítězství v sezoně. Nikdo však netušil, že bude zatím poslední.

Osasuna si od té doby připsala pouze čtyři remízy a její pozice se v tabulce ještě více zhoršila. V tuto chvíli ztrácejí Los Rojillos na nesestupovou La Coruňu propastných čtrnáct bodů! Dvanáct kol před koncem soutěže je to ztráta, která se dá jen těžko dohnat. Neznamená to však, že by domácí rezignovali. Tým bělehradského rodáka Petara Vasiljeviče Markoviče chce výhru proti stejnému soupeři zopakovat a alespoň částečně "odškodnit" fanoušky za špatnou sezonu.

Eibar má naprosto jiné problémy. Z osmého místa stále není bez šance zahrát si příští rok evropské poháry. Jeho forma je i přes poslední vysokou porážku od Realu více než dobrá. Z deseti kol nestačil pouze na týmy bojující o titul, tedy Barcelonu, Real Madrid, Sevillu a Atlético Madrid a celkem nasbíral šestnáct bodů.

Domácí nadále trápí zaplněná marodka. Dlouhodobě jsou mimo Javier a Miguel Flaňovi, Didier Digard, Fausto, Tano a otazník visí nad startem De La Cuevase. Hosté mají těchto problémů o poznání méně, se zraněním laboruje pouze Nano a úplně fit není dvojice Luna a Rico.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Oier, Vujadinovič, García - Berenguer, Causič, Torres, Loé, Clerc - Kodro, León
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Capa, Ramis, Lejeune, Arbilla - García, Escalante - León, González, Peňa - Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.80 - 3.77 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Sobotní program LaLigy odstartuje rozhodně hodně zajímavý souboj, ve kterém mezi dvěma lokálními rivaly půjde o body do boje o Evropskou ligu. Tohle baskické derby slibuje zcela jistě nesmlouvavou bitvu mezi celky, jež v tabulce dělí jen dvě pozice. Real Sociedad rozhodně hodlá Bilbau vrátit podzimní porážku.

Domácí patří letos k jednomu z největších překvapení dosavadního proběhu sezóny. Už od desátého kola nebyli horší než šestí, dokonce klidně mohou usilovat i o účast v Lize mistrů pro příští sezónu, protože čtvrtá pozice je jim vzdálená jen na manko čtyř bodů. Nicméně hlavně nepokazit současnou situaci je určitě ten prvořadější cíl.

Trenér Eusebio Sacristán si v tuhle chvíli rozhodně nestěžuje. Jeho tým naposledy skolil Betis a získal už své patnácté vítězství v tomto ročníku. "Musíme se těšit z každé hodiny, kdy se podíváme na tabulku. Je to hezké pro fanoušky, kteří když otevřou noviny, uvidí, v jakém postavení jsme," byl pyšný dvaapadesátiletý lodivod.

Přitom před týdnem v Seville se tříbodový výsledek v žádném případě nerodil snadno. Nakonec se Realu podařilo soupeře přestřílet 3:2. "Řešili jsme mnoho problémů, protože soupeř nám vzdoroval a často měl zápas pod kontrolou," hodnotil Sacristán. "Snažíme se získat odměnu na konci sezóny. Je těžké vyhrávat na takovýchto místech."

Na tenhle duel možná nebude nachystaný David Zurutuza, jenž utrpěl nějaký lehčí šrám, Sergio Canales by pak byl v záloze jeho náhradníkem číslo jedna. K dispozici naopak je už Juanmi, jemuž vypršel karetní trest. I Asier Illarramendi, kterého v průběhu trápily menší zdravotní trable, se zřejmě bez problémů může objevit v základu.

Bilbao neprožilo v uplynulých třech týdnech úplně povedené období, smířit se muselo s vypadnutím z Evropské ligy a ani v lize to nebyla žádná sláva. Každopádně se mu podařilo naposledy nejtěsnějším možným způsobem skolit Málagu, a držet se tak stále v popředí. Nicméně teď proti němu bude hrát jeden zásadní faktor, a to venkovní prostředí.

Na cizích hřištích letos Athletic Club z dvanácti utkání hned osmkrát prohrál. Potřebuje zkrátka začít bodovat i jinde než jen na San Mamés Barria. Rozhodně dobrou zprávou pro kouče Ernesta Valverde je návrat nejlepšího střelce Aritze Adurize, který laboroval od půlky února s poraněným stehenním svalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.20 - 3.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - FC Barcelona  (neděle 16:15)
Ještě před pár týdny se zdálo, že obhájce titulu z Barcelony zakončí svou třetí sezonu pod vedením kouče Luise Enriqueho poměrně neslavně. Debakl v prvním osmifinálovém zápase Ligy mistrů s Paris Saint-Germain spolu se zdánlivě neotřesitelnou ligovou nadvládou vedoucího Realu Madrd ovšem najednou vzaly za své a katalánský velkoklub je rázem zpátky ve hře o všechno. Na půdě Deportiva La Coruňa ovšem favorit nesmí nic podcenit, neboť Galicijci jsou od změny trenéra jako vyměnění...

Bláznivý odvetný zápas s PSG, který nakonec skončil výhrou Barcelony 6:1 a tedy jejím postupem dále, si leckdo dovolil označit za největší comeback v historii Ligy mistrů, ne-li moderního fotbalu vůbec. Zvrátit čtyřbrankové manko se doposud v milionářské soutěži před barcelonskými opravdu nikomu nepodařilo a po gólu Sergiho Roberta v poslední minutě nastavení se na Camp Nou strhla ryzí euforie, ovšem jak nyní naznačil trenér Luis Enrique, ani z takového počinu nejde žít věčně.

Barcelona je nyní zpět ve hře o vysněný treble - ve finále Copa del Rey ji čeká Deportivo Alavés, v La Lize drží nad Realem Madrid jednobodový náskok a v Lize mistrů nyní netrpělivě vyhlíží čtvrtfinálový los. Luis Enrique, který se po sezoně s klubem rozloučí, tak dobře ví, že nyní je k zajištění historického úspěchu potřeba bodovat na všech frontách. "Jediné, o co se během tohoto víkendu zajímám, je forma Deportiva, přestože za sebou máme jedinečný zážitek. Spoléhám se na zkušenost svých hráčů, kteří sami vědí, co všechno je ve hře. Stále není nic jistého, držíme se ještě ve všech třech soutěžích a chceme uspět na všech frontách."

Přestože Barcelona poslední dobou pálí ostrými, ať už je soupeř jakýkoli, a konkrétně na stadionu Riazor nasázela v posledních čtyřech zápasech hned jednadvacet branek, tentokráte ji nic snadného nečeká. Deportivo totiž od angažování zkušeného Pepeho Mela ještě ani jednou neprohrálo a úspěšně se sápe ze sestupových vod do bezpečí. "Přijedou sem s hlavou v oblacích a asi si budou věřit, že jsou lepší než my, ale momentálně létáme v oblacích i my," hlásí Pepe Mel. "Ještě jsme sice ničeho nedosáhli, ale naše postavení se zlepšuje a hráčům se vrací úsměvy na tváře."
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Arribas, Albentosa, Navarro - Bergantiňos, Borges - Fajr, Colak, Gil - Joselu
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Gomes, Busquets, D. Suárez - Messi, L. Suárez, Turan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.30 - 1.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Villareal zajíždí na nepříliš oblíbený Estadio Balaídos, odkud vítězství sebere vždy jednou za uherský rok, tři body přitom potřebuje, aby uhájil svou současnou šestou pozici a aby mohl útočit na ještě výše postavený Real Sociedad či Atlético Madrid. Celta Vigo musí hlavně sebrat síly po náročném střetnutí v Evropské lize.

Rozhodně zajímavé bude sledovat, jak si povede rozjetý útočník Iago Aspas proti současné nejlepší defenzívě LaLigy. Španělský forvard se trefil během uplynulých čtyř kol hned třikrát a je to hlavně on, kdo ještě Vigo drží v relativně reálném boji o Evropskou logu, byť v současné chvíli jsou Célticos jen ve středu tabulky.

Už třikrát v řadě se nepodařilo domácím uzmout tři body, což jejich pozice, co se otázky evropských pohárů týče, značně oslabilo. Především poslední drtivá porážka na Barceloně poukázala na možný faktor únavy. Přece jenom mužstvo kouče Eduarda Berizza nebylo v minulosti tolik zvyklé hrát po anglicku, tedy prakticky každé tři dny.

Pro Celtu je dlouhodobě důležité, že jí prakticky netrápí nijak početná marodka. V podstatě delší dobu si do míče nekopl akorát brankář Rubén Blanco, možná že do utkání nebude moci nastoupit lehce zraněný Pablo Hernández, jinak by však měl být kádr pohromadě. Karetní trest navíc již vypršel Andreuovi Fontásovi.

Villareal jako by se v uplynulých třech týdnech dostal do těch kolejích, po jakých by rozhodně rád směřoval až do konce sezóny. Vlastně od té doby, co se v Evropské lize smířil s vypadnutím, se mu daří velmi slušně. A z možných dvanácti bodů naposledy vytěžil devět, přičemž porážka s Realem Madrid rozhodně nebyla žádnou ostudou.

Hosté dlouhodobě spoléhají hlavně na pevné zadní linie, teď je navíc ještě posílí Mateo Musacchio, jenž už bude trenérovi Franovi Escribáovi k dispozici. V podstatě by však Žlutá ponorka neměla nějakým výrazným způsobem měnit sestavu, především pak v ofenzívě. Není důvod, v posledních dvou zápasech totiž skórovala hned šestkrát.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.30 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Real Betis  (neděle 20:45)
Hráči Realu Madrid přivítají na Santiago Bérnabeu oblíbený Betis Sevilla, se kterým od nového tisíciletí nikdy doma neprohráli a v posledních zápasech mu štědře nadělovali jeden debakl za druhým. Betis ví, že nemá v Madridu co ztratit a to by mohla být výhoda.

Real Madrid zvládl těžkou odvetu v Neapoli a zajistil si postup do čtvrtfinále Ligy mistrů, nyní však musí přesměrovat síly a koncentrovat se na boj o ligový titul. Bílý balet díky předchozím nezdarům přenechal vedoucí příčku o bod nenáviděné Barceloně, nicméně má jedno utkání k dobru. "Chystáme se udělat vše, co je v našich silách, abychom doma vyhráli každý zápas a neztráceli body. Čeká nás nejobtížnější fáze sezony a každý bod je klíčový," prohlásil na tiskové konferenci kouč Zinedine Zidane. Real doma naposledy ztratil dva body v utkání s Las Palmas, se kterým remizoval 3:3.

Betis se v tomto ročníku La Ligy bezpečně pohybuje mimo sestupové příčky. Patří mu sice až čtrnáctá pozice, ovšem s relativně pohodlným devítibodovým náskokem před osmnáctou Granadou. Betis z posledních dvou venkovních návštěv získal čtyři body, zvítězil na Málaze a remizoval v La Coruni a rád by překvapil i v Madridu. Bylo již zmíněno, že vzájemná bilance hovoří zcela jasně ve prospěch Realu. Bílý balet je nejméně oblíbeným soupeřem, v prvním zápase svěřenci trenéra Victora Sáncheze inkasovali šest branek! Andalusané věří, že si tentokrát žádný debakl neodvezou.

Kouč Zinedine Zidane nemůže stejně jako proti Neapoli počítat s Raphaelem Varanem, kterého ale nahradí zkušený Pepe a hrát nebude ani Gareth Bale, jenž si odpykává trest za vyloučení v zápase s Las Palmas. "Všichni hráči jsou hladoví. Zítra možná někdo z kluků, kteří nehrají tak často dostane šanci," naznačil možné změny v sestavě kouč Zidane. Jednu ztrátu hlásí Betis, konkrétně zraněného Jonase Martina.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Vázquez, C.Ronaldo, Benzema
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, Tosca - Navarro, Petros, Pardo, Brašanač, Durmisi - Castro, Ceballos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.90 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sporting Gijón  (sobota 13:00)
Valencia je už sice mimo bezprostřední ohrožení sestupovou propastí, ale stále jsou její výkony jen stěží ustálené. Z historického hlediska se navíc Netopýrům proti Sportingu doma moc nedaří, což budou chtít v sobotu odpoledne napravit.

Los Che se pokusí prolomit smolnou formu na domácí půdě, kde se jim proti Sportingu nedaří. Tým z Gijónu to ve Valencii umí a od roku 2008 tam prohrál jen jedinkrát! Teď má Valencia další motivaci, jak ještě víc oddálit sestupové pásmo, protože hostí Sporting Gijón. A navíc chce svým fanouškům ukázat, že umí reagovat na minulé kolo, které se Netopýrům moc nepovedlo.

Po těsné výhře nad Leganés se minule Valencia utkala s Atlétikem Madrid a z hlavního města odjížděla v hodně špatné náladě. Dvakrát se její obranou prošel Antoine Griezmann, jednu branku si pro sebe schoval Kevin Gameiro a Valencia se nedokázala vzchopit. Její odpovědí byl matný výkon a nula v kolonce vstřelených branek. Ostré probuzení ze snů o dlouhé a vítězné formě. Valencia je nyní na 13. pozici a ambiciózní tým má jen 29 bodů.

Trenér Voro byl po zápase přirozeně zklamán, ale hlavu nevěšel nadobro. "Atlético nás jasně přehrávalo, bylo lepší prakticky ve všem a zaslouženě vyhrálo. My jsme se po rychle inkasované brance sesypali a už se nedokázali dostat do tempa. Přesto chci své hráče pochválit, protože jsme se nikdy nevzdali. Věřím, že s dobrou partou, která tu je, můžeme dokázat velké věci. Ještě jsme neřekli poslední slovo a budeme dál tvrdě pracovat.”

Valencia to může ukázat už nyní, protože Sporting je v mnohem horším postavení. Aktuálně sídlí na předposledním místě LaLigy a zatím získal jen 17 bodů, přičemž na 17. Leganés ztrácí už sedm bodů. Za posledních deset soutěžních duelů vyhrál jen jednou a už má za sebou například výsledky jako šest branek od Barcelony, čtyři od Alavésu nebo Atlétika Madrid. Dokáže se vzchopit na půdě, kde tradičně neprohrává?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayà, Mangala, Garay, Cancelo - Soler, Suarez, Parejo - Orellana, Zaza, Munir
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Canella, Amorebieta, Meré, Douglas - Vesga, Moi Gomez, S. Alvarez - Burgui, Carmona, Traoré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.55 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - CD Leganés  (sobota 16:15)
Teprve podruhé v historii se Sevilla utká s Leganés a bude doufat, že napraví zaváhání z minulého kola proti dalšímu nováčkovi. Leganés umí překvapit a už se dostalo mimo pásmo sestupu, byť je stále dost ohroženo.

Už napoprvé Seville došlo, že maličké Leganés nebude úplně snadným soupeřem. Na jeho půdě totiž těsně vyhrálo 3:2 a trápilo se až do konce, než pět minut před závěrečným hvizdem rozhodl Pablo Sarabia. Domácí tehdy v rámci 8. kola na Estadio Municipal de Butarque hodně zatopili jasnému favoritovi a odhodlaně bojovali až do závěru. Teď by chtěli něco podobného zopakovat také v Seville.

V minulém kole se Sevilla opět trápila proti menšímu týmu a její sérii pěti soutěžních výher v řadě uťalo Deportivo Alavés. Hostující Sevilla sice šla do vedení díky brance Wissama Ben Yeddera po dvaceti minutách, jenže vedení už neudržela. Aleksandar Katai totiž 15 minut před koncem utkání srovnal na konečných 1:1 a domácí nováček slavil cenný skalp. Sevillu to z hlediska tabulky a postavení zase tak mrzet nemuselo, ale přeci jen plánovala větší přísun bodů.

Sevilla je stále třetí a na první Barcelonu ztrácí jen čtyři body. Trenér Jorge Sampaoli navíc přiznává, že Sevilla stále po očku pokukuje po prvním místu. "Jsme velmi ambiciózní tým a máme před sebou krásné chvíle. Jsme v části sezony, kdy se vše rozhoduje a přicházejí velmi náročné duely. My z nich ale strach nemáme. Ačkoli nejsme favority v žádné soutěži, kde nastupujeme, přece jen myslíme na nejvyšší příčky. Naše cíle se nezměnily. V LaLize je naším cílem stále první místo,” míní chilský trenér.

Dobrou zprávou pro něj je zdravotní stav jeho hráčů, protože mu nechybí ani jeden. Leganés je na tom obdobně a navíc se mu opět začíná dařit. V posledních pěti duelech navzdory porážce odvedl dobrou práci proti Barceloně, které smolně a těsně podlehl. Hned potom ale rozdrtil Deportivo La Coruňa a těsně prohrál ve Valencii.

Leganés měl více radosti až v minulém kole, kdy si doma nechal tři body po utkání s Granadou. Sestupem ohrožená Granada na něj nestačila, i když se dlouho zdálo, že se body budou dělit. O výhře domácích rozhodl až pár minut před koncem Dawin Machís, který zaznamenal jedinou trefu po větším tlaku Leganésu.

Ten je nyní na 17. místě a doufá, že se mu povede domácí Sevillu potrápit. Leganés chce toto kolo využít i proto, že 16. Deportivo La Coruňa přivítá Barcelonu a očekává se jeho ztráta. Domácím chybí Trémoulinas a Krohn-Dehli, zatímco hosté postrádají Ibaňéze, Serantese a Ramose.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Pareja, Rami - Escudero, N’Zonzi, Nasri, Mariano - Ben Yedder, Correa, Jovetić
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Tito, Siovas, Mantovani, Marin - Perez, Erik Moran - Szymanowski, Pires, El Zhar - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.05 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Alavés v minulém kole nečekaně potrápil Sevillu a připsal si bod, který teď bude chtít minimálně zopakovat. Jede totiž na hřiště Málagy, které se vůbec nedaří a už kvůli tomu změnila trenéra.

Na trenéra Michela čeká soutěžní premiéra na lavičce Málagy. Někdejší kouč Sevilly nebo Marseille se ujal kormidla Málagy poté, co vedení klubu vyhodila trenéra Marcela Romera. Tomu se stalo osudných několik porážek za sebou a špatný herní projev. Poslední utkání trenéra Romera dopadlo symbolicky - nula na kontě vstřelených branek, ani jeden bod a po zvýšené aktivitě ve druhé půli trest v podobě penalty. Tu proměnil domácí záložník Raúl Garcia, takže tři body zůstaly v Bilbau.

Málaga nemá špatný kádr a několik mladých hráčů by mohlo mít skvělou budoucnost, ale jako celek to prostě pod trenérem Romerem nefungovalo. Aktuálně je Málaga až na 15. místě s 26 body na kontě a sestupové problémy by se jí mohly brzy týkat, pokud by nepřišla změna. Úkolem zachránit Málagu a vrátit ji do horních pater LaLigy byl pověřen trenér Michel, kterého čeká hned na začátek jeho angažmá těžko čitelný soupeř.

Michel se svého úkolu ale nebojí a naopak se na něj velmi těší. "Už se nemůžu dočkat, až se dám do práce. Čeká nás hodně zápasů, máme málo času. Ale vidím tady velký potenciál a udělám všechno pro to, aby se Málaga dostala mnohem výš. Naši fanoušci si zaslouží bavit se fotbalem a být na nás hrdí. Chceme zlepšit především morálku týmu a jeho fyzickou kondici. Pevně věřím, že se týmu opět začne dařit,” dodal nový trenér Michel.

S Deportivem Alavés se od začátku počítalo jako s trvalým nájemníkem jednoho ze tří míst v sestupovém pásmu, ale Alavés překvapuje. V tuto chvíli je na solidní 11. příčce a na devátý Espanyol mu schází jen dva body. S Málagou se už několikrát utkal v první i druhé nejvyšší lize, ale ještě nikdy Alavés nevyhrál na její půdě. Podaří se mu to nyní?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Juankar, Demichelis, L. Hernandez, Rosales - Camacho, J. Rodriguez - Jony, Dias, Keko - Ramirez
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Garcia, Feddal, Laguardia, Femenia - M. Garcia, Llorente - Ibai, Camarasa, Toquero - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Atlético Madrid  (sobota 20:45)
Granada vyhlásila boj o záchranu a se střídavými pokusy se jí daří držet si svou naději pevnou. Teď ji však čeká velmi náročná zkouška, protože na Estadio Nuevo Los Carmenes zavítá Atlético Madrid, které má Granadu ve svých "oblíbených”.

Atlético má za sebou už několik duelů s Granadou, ale ta jej ještě nikdy ve své historii v rámci soutěžích duelů neporazila! Minule Atlético nasázelo svému soupeři sedm branek a když naposledy jelo do Granady, rovněž vyhrálo. Před více než rokem se prosadily dvě tradiční opory, a to obránce Diego Godín a útočník Antoine Griezmann. Zejména s obranou Atletů má Granada velké potíže, protože defenzívu Simeoneho týmu překonala od roku 2011 jen dvakrát!

A teď se zrovna Granada nenachází v nějak převratně dobré náladě. Pár dobrých výsledků od začátku února jí sice dává naději na to, že se nakonec zachrání, ale jisté to zatím nemá ani náhodou. Ostatně, po každém dobrém výsledku přijde další porážka a návrat k zavedeným pořádkům. Jiné to nebylo ani po výhře nad Alavésem, protože v minulém kole Granada opět prohrála. O jedinou branku nestačila na domácí Leganés.

A to byl klíčový souboj, který by Granadu mohl ještě hodně mrzet. Právě Leganés je totiž hned nad Granadou, teď již o pět bodů. Granada zatím sídlí na 18. příčce a na jejím kontě je 19 bodů. Přesto je odhodlaná bojovat, jak řekl záložník René Krhin: "Nemáme co ztratit, nikdo nás nebere jako favority. Je pravda, že nás hodně mrzí minulé kolo, které jsme měli zvládnout lépe. Ale teď nám zbývá už jen hledět dopředu a dát do zápasů všechno.”

Jediným domácím hráčem, který utkání zvládne doslova v suchém triku, je vykartovaný Mehdi Carcela-Gonzalez, čímž o zápas přijde. Hosté mají trochu víc potíží. K tréninku se po ošklivém pádu už vrátil Fernando Torres, ale zda jej trenér Diego Simeone použije od prvních minut, toť otázkou. Kvůli zranění pak duel určitě vynechají Tiago, Augusto Fernandez a Gabi. Menší svalové potíže trápí Kevina Gameira.

Atlético Madrid rovněž několikrát zaváhalo. Mužstvo viditelně ovlivnilo zranění Fernanda Torrese spojené s šokem z celé situace. Ovlivnilo jej to ale velmi pozitivně, protože v minulém kole bojovali hráči právě za něj. Výsledkem byla atraktivní podívaná, při níž si Atlético pohrálo s hosty z Valencie a nasázelo jim díky dvěma gólům Antoinea Griezmanna tři branky, na čemž se podílel také Kevin Gameiro.

Madridský celek čeká ve středu odveta LM proti Leverkusenu a nešlo by se na ni připravit lépe než výhrou nad Granadou. Dočkáme se další přestřelky, podobně jako při posledním setkání těchto dvou týmů?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Vezo, Ingason, Silva - Hector, Wakaso, Samper, Foulquier - Pereira, A. Ramos, Cuenca
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - F. Luis, Gimenez, Savić, Vršaljko - Carrasco, Koke, Saul, Gaitan - Griezmann, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.10 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - UD Las Palmas  (pátek 20:45)
Páteční předehrávka 27. kola LaLigy svede dohromady domácí Espanyol, který v Barceloně uvítá Las Palmas. Tým z Kanárských ostrovů v Barceloně ještě nikdy nevyhrál, ale poslední dobou má dobrou formu.

Tu chytá shodným tempem, jakým se prosazuje jeho nejočekávanější akvizice. Mladík Jesé, který o návrat do mateřského klubu hodně stál, konečně vede Las Palmas k výsledkům. Na výtečnou remízu s Realem Madrid zareagoval tým trenéra Setiéna ještě lépe, protože body sbíral i v minulém kole. Jesé vstřelil první branku proti Osasuně a celý účet svého týmu také ukončoval, když skóroval v 87. minutě. Tou dobou už Osasuna prohrávala 5:2.

Dobré výsledky a příjemný fotbal, kterým se Las Palmas dlouhodobě prezentuje, zatím stačí maličkému týmu s velkými ambicemi na průběžnou 12. příčku s 32 body na kontě. Velkou zásluhu na tom přirozeně má právě trenér Setién, který by s Las Palmas velmi rád prodloužil končící smlouvu.

Médiím mimo jiné trenér sdělil: "Cítím se tady skvěle a mám pocit, že je právě Las Palmas pro mne ideální možností. Chci se prezentovat nějakým herním stylem a právě zde mám ideální podmínky. Cítím, že s vedením máme podobné názory a jde nám o nejlepší prospěch klubu,” řekl trenér Setién.

Las Palmas zatím s Espanyolem sehrálo sedm duelů, z nichž třikrát vyhrálo a ve stejném počtu zápasů prohrálo. V minulém setkání se body dělily a nebylo to moc atraktivní utkání, protože se na Kanárských ostrovech diváci nedočkali ani jedné branky. Espanyol dlouho pomýšlel na poháry, ale poslední dobou se mu jeho velký sen vzdaluje.

Aktuálně sídlí na 9. příčce a na jeho kontě je 36 bodů, takže na pátý Villarreal ztrácí ještě 9 bodů. Ani Espanyol ale není ochoten věci předem vzdávat a pokouší se každým kolem přiblížit se Evropě. Na výtečný přelom ledna s únorem ale zatím nedokázal navázat a z minulých pěti duelů vyhrál jen jediné. Minulé kolo mu také moc radosti neudělalo, protože prohrál klíčovou bitvu o Evropu právě s Villarrealem i díky vlastní brance Diega Lópeze.

Ani Las Palmas v současné formě a návalu optimismu nebude pro domácí snadným sokem, což si trenér Quique Sánchez Flores moc dobře uvědomuje. "Čeká nás v pátek hodně těžké utkání proti týmu, který nabral formu a jak jsme viděli, dokáže překvapit téměř kohokoli. Ani nám se proti Las Palmas moc nedařilo. I proto budeme potřebovat velkou podporu našich fanoušků a od hráčů zase maximálně koncentraci. Pevně věřím, že se zase dostaneme do ideálního rytmu a podaří se nám získat body,” přeje si zkušený trenér.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. Lopez - J. Lopez, Reyes, Duarte, Martin - D. Lopez, Jurado, Piatti, Perez - Moreno, Caicedo
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simon, Lemos, Bigas, Dani Castellano- Viera, Santana, Gomez - Boateng, Tana, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.40 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26186276:2160
2.Real Madrid25185267:2659
3.Sevilla FC26175450:3056
4.Atlético Madrid26147548:2249
5.Real Sociedad26153842:3648
6.Villarreal CF26129538:1945
7.Athletic Bilbao26125932:3041
8.SD Eibar26116942:3739
9.Espanyol Barcelona2699835:3536
10.Celta Vigo251051039:4435
11.Deportivo Alavés26810826:3234
12.UD Las Palmas26881040:4132
13.Valencia CF26851335:4629
14.Real Betis26771228:4228
15.Málaga CF26681232:4326
16.Deportivo La Coruña26591229:4124
17.CD Leganés26661421:4024
18.Granada CF26471524:5419
19.Sporting Gijón26451727:5517
20.CA Osasuna26171827:6410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (700)

Přidat komentář
Switchback

1. Pro Barcu

Reagovat
CHONG

1:0 po nafilmované penaltě z devadesáté minuty, kterou promění hráč, který půl hodiny předtím nakopl zezadu Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nerozchodíš.

Reagovat
CHONG

Lžeš, zrovna teď jsem chodil po kanceláři.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně z toho furt nespíš

Reagovat
CHONG

Lžeš, na dnešek jsem spal sedm hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale probudil ses s pomočeným prostěradlem

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ti zdálo o Neymarovi

Reagovat
CHONG

Lžeš, žádné prostěradlo jsem neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě lituju

Reagovat
CHONG

Nemusíš, máme ložní napínací plachtu

Reagovat
smazaný uživatel

tak proto máš tak napnutý ksicht

Reagovat
technecium

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Tak přesně bys vypadal.

Reagovat
Kluivert9

Možná jo, ale momentálně od středy takhle vypadáš ty

Reagovat
CHONG

Já spíš takhle

Reagovat
Jordi Alba

Tak to nejsi moc fešák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale barva sedí.

Reagovat
Jordi Alba

Tak mě Asiaté nevadí, jestli narážíš na tohle. Třeba do mnoha Asijských zemí se chystám.

Reagovat
CHONG

Asiat sice nejsem, ale i tak

Reagovat
Jordi Alba

Byl si už v nějakých zemích, co stojí za prozkoumání ? (V Asii.) Cestování není nikdy dost.

Reagovat
CHONG

Zatím ne, já mám trochu problémy s létáním, i tři, čtyři hodiny jsou pro mě očistec, takže se na to psychicky připravuji, ale příští rok bych chtěl do Číny (obchodně) a do Vietnamu (na dovolenou).

Reagovat
Jordi Alba

Tak hodně štěstí s tou fóbií nebo jak se tomu říká, Vietnam taky může stát za to.

Reagovat
CHONG

Díky, už je to lepší, před nějakými deseti lety, jsem si nedokázal vůbec představit, že bych do letadla byť jen nastoupil a třeba vloni jsem letěl šestkrát (byť to byly lety v rozmezí dvou až tří hodin), tak příští rok už snad klapne i nějaký ten dálkový let. Jinak známý si nemůže Vietnam vynachválit, prostředí, pláže, ceny, místní lidi, všechno prý báječné.

Reagovat
Jordi Alba

Tak určitě se tam pokusím v budoucnu podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaký jsi tady silák, jsi teda dost posera.

Reagovat
CHONG

To je slabé i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase silák.

Reagovat
Kaze

+ jidlo samozrejme

Reagovat
Cizinkx

Vietnam je famozní

Reagovat
smazaný uživatel

S tou druhou větou absolutně souhlas Já bych chtěl v létě procestovat pěšky Rakousko, Slovinsko a kousek Itálie

Reagovat
Jordi Alba

Tak držím palce. Já mám zatím příležtost v létě se podívat do Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně obecně také ne, jen tento.

Reagovat
CHONG

Takže ti nevadí žádný Asiat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

nafilmované? pískatelná

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
MadMrJacky

Zrovna vy byste letos měli držet hubu a šoupat nohama

Reagovat
CHONG

Pročpak?

Reagovat
MadMrJacky

Popřemýšlej a zavzpomínej

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Majk91

plac Madrid potkanov na nezaplatenie Chcel by som vidiet vase ksichty ked dal Sergi gol na 6:1

Reagovat
ADM

Ideál by bolo to kompletne prerotovať ...Roberto, Gomes, Alba záloha .. Arda, Paco útok .. doplnené o 2 hráčov ktorý sa cítia ok po LM .. a urvať všetky body

Reagovat
Mateo16

Ani nahodou vonku rotovat

Reagovat
ADM

ale IDEÁL by to bol

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

No nebolo to o tom ako sa k tomu postavili hraci. Skor o tom, ako si k tomu lahli.

Reagovat
fefo

ono na zamyslenie asi je, ze najviac to neunasaju ti, co fandia realu. Kedykolvek kliknem na najviac placuci nick tu - real madrid v oblubenych, na facebooku siltovky, dresy realu. Dokonca ani samotni parizania tolko nefnukaju jak vy. Ani v mediach sa nepise len o simulaciach a rozhodcovi, v prvom rade je to o tom, ze dali 5 regulernych golov.

Tu sa objavilo ale 5 clankov spojenych s tymto zapasom a pod kazdym je ta ista diskusia a nikoho uz nebavi to citat.

Reagovat
CHONG

Myslíš těch 5 regulérních gólů, které nestačily na postup?

Reagovat
fefo

Presne tych 5 regulernych golov, ktore na postup stacili. Ten siesty im daroval rozhodca, vsetci to videli a nebol to prvy ani posledny gol, ktory im alebo hocijakemu inemu timu daroval. Deal with it.

Reagovat
CHONG

V jakém vesmíru jim stačilo na postup těch 5 "regulérních" gólů?

Reagovat
Majk91

uz prestan, utri slzy, lebo ten krc je uz trapny

Reagovat
madridcan

Kludne mi v tych piatich clankoch najdi, ze kde to neunasam

Reagovat
fefo

Myslel som to vseobecne.

Reagovat
madridcan

Tak s tym nereaguj na mna a hod si to ako novy prispevok.

Reagovat
valloire

Víš Real kdysi takhle taky otáčel záapsy, ale bez penalt a kontroverzí. Prostě soupeře přejel a nebylo pochyb ani pachuť. Tady sice Barcelona tu mentální sílu našla, ale normálně by to nestačilo. V podstatě jsem měl pravdu.

Reagovat
X-bano-X

No bolo to v dobach kyoru si pamata len par ludi aj to ako sa zda len vtedy, kedy sa to hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol - Las Palmas - 0

Valencia - Gijon - 1

Sevilla - Leganes - 1

Malaga - Alaves - 2

Granada - Atletiko - 2

Sociedad - Bilbao - 1

La Coruňa - Barca - 2

Vigo - Villarreal - 0

Real - Betis - 1 i když bych chtěl 2

Osasuna - Eibar - 2

Reagovat
Xavi

Málaga s novým trenérem, tam to na dvojku nevidím.

Reagovat
CHONG

OT: Viděl jste někdo Sicaria? Já to viděl teprve nedávno a včera jsem si dal repete. Přijde to jenom mě nebo je to fakt až neskutečně dobrý film?

Reagovat
misinho7

vyborny, tesim sa na pokracovanie

Reagovat
CHONG

Taky, snad to bude stejná pecka.

Reagovat
Switchback

Jo, Benicio to zahrál fakt suprově ...

Reagovat
CHONG

Ten je fantastický, scéna u večeře je over the top.

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka. Jak je pokosil u večere bez rozmyšlení

Reagovat
CHONG

Time to meet God.

Reagovat
patas92

Začátek, hlavně ta jízda v Mexiku, famózní, Benicio skvělý...Pak to ale trošku začlo nudit

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ještě se mi líbila ta scéna v tunelech.

Reagovat
CHONG

A Beniciova one man show od vylezení z tunelů až do závěrečných titulků byla taky výborná, když nad tím tak přemýšlím, tak pro mě tam asi hluché místo nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Benicio je v Sicariu nejlepsi jak si de k te policajtce na konci pro ten podpis..

Reagovat
ADM

Tak som si to kukol znova na tento podnet a vacsina filmu proste strasna nuda. Presne jak Arrival. Tymto filmom nikdy nepridem na chut. Ale Benicio je uplny top

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA si predvolala rozhodcu Deniza Aytekina. Ale veď všetko bolo "v poriadku", nie ? Menšia dávka kultúry pred ďalším kolom La Ligy: https://www.facebook.com/1525419007688636/videos/1950861215144411/

Reagovat
misinho7

vraj si uz v LM tento rok nezapiska...

Reagovat
CHONG

Spíš by to chtělo, aby si Neymar a Suárez v LM už tento rok nezahráli

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by nemiloval Barcelonu ?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to je jedno, bude jinej sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Ziskali sme vraj hodne velky talent spanielskeho futbalu.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-ficha-promesa-mas-buscada-espana-5886690

Reagovat
misinho7

profutbal.sk a zdroj 90min.com tak asi k tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si na tu vasu buznicku hodne haklivy, co ?

Reagovat
X-bano-X

Tak tak lepsie su tvnoviny.sk

Reagovat
misinho7

no urcite..ci ty preferujes nejake tie alternativne "pravdive"?

Reagovat
X-bano-X

Preferuje oficialne vyjadrenia a nie zvasty typu " podla nasich zdrojov....." resp. " udajne to s nim vyzera" ci "na urcitu dobu si nezapiska" ( ako keby mal inak piskat vsetky zapasy az do konca)

Reagovat
ADM

Reagovat
Rssa

Tak hloupy clanek jsem dlouho necetl

Reagovat
X-bano-X

Ajajaj, tak sa nam plac madridskych multackych "tiezfanusikov" prelial z LM sekcie do Laligy

Reagovat
CHONG

V klidu, nebude to dlouho trvat a nahradí to váš pláč

Reagovat
X-bano-X

Paci sa mi ako sa na to pripravujes. Tak chlapsky to beries

Reagovat
misinho7

ze plac bola by sranda keby sme vas dostali v LM a postupili by po nejakej penalte na styl Suareza...to by tu potom bolo

Reagovat
valloire

to chci, ale to je scifi

Reagovat
CHONG

Však to přijde a pak si počkej na ty Viktoriiny vodopády

Reagovat
X-bano-X

V zapase ktory sa vas absolutne netykal mate v 4 clankoch spomedzi 4500 komentarov asi 2000. A to posmesky pred zapasom, plac po udajnej Maschovej ruke, plac po zakroku na Neymara, posmesky po Cavaniho gole, plac po "zakroku" na Suareza a nakoniec vodopad slz po skonceni zapasu ktory sa leje internetom skrz vsetky temy az dodnes. Normalne ze

Reagovat
misinho7

aha lebo vy tak nekomentujete, ste na tom tak isto tak neviem na co sa tu teraz hras... ..to ze sa siri lebo tam boli chyby je normalne..keby ste dali regulernych 6 golov ok postupili ste ale takto to kazdy spochybnuje a je to normalne....ale nic sa tym uz nezmeni, jedine co chcem aby sme vas dostali a vyradili to bude este krajsie ako keby ste vypadli s PSG...

Reagovat
misinho7

alebo lepsie by bolo este finale..aj ked tam to je uz velmi na hrane lebo prehrat s vami vo finale to by bolo na infarkt

Reagovat
X-bano-X

Nie, siri sa to preto ze vam to uz celkom slusne lezie na mozog. A to ze si to "kazdy" spochybnuje snad "kazdy madridista"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zcela

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Udajna Mascheranova ruka.

Reagovat
valloire

Údajná ruka? Už jsem si všiml, že máš potíže se zrakem. Zajeď do Gottwaldova, tam je dobrá klinika.

Reagovat
X-bano-X

Ruka po ktorej sa píska penalta? Ťažko, veľmi ťažko.

Reagovat
valloire

No ruka to byla, takže nemůžeš napsat, že údajná. Pak to vypadá, že ji popíráš. Jestli penalta, to je na hraně, ale tipnul bych si že na druhý straně by problém nebyl.

Reagovat
X-bano-X

No keďže ako všetci vieme nie si neomylný, takže tip nič moc. No a samozrejme tam malo byť "plač po údajnom penaltovom zákroku rukou od Mascha", aby nepuklo pár ďalších žiliek.

Reagovat
ADM

Pri týchto jeho kúskoch mi zviera všetky otvori tela, ale neskutočne tým vždy pomôže otvoriť priestor pre útok

https://twitter.com/BarcaWorldwide/status/840058420401074176?ref_src=twsrc%5Etfw

Reagovat
ADM

*y

Reagovat
Ed_Hazard

Expreska:

Brazilec Danilo se v Realu Madrid příliš neuchytil a v létě by mohl změnit působiště. Podle španělského listu AS má o pětadvacetiletého pravého beka zájem Liverpool.

Neboli Vianoce v decembri? Podte mi kluci liverpoolskí

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kdy jindy by měly být?

Reagovat
-Carles-

Nikto nemôže byť tak blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jo.

Reagovat
One-Real

Já si myslím, že by tam beztak herně vylítl.

Reagovat
Jordi Alba

Ale tak hlavně ho prodat, pak vám může bejt jedno, jak hraje, ne ?

Reagovat
One-Real

Spíš reaguju na to, že by byl Liverpool tak hloupej. Já mám pocit, že by mu PL mohla hodně sednout. Rychlost má, fyzický dispozice taky, skvěle předskakuje (což je asi jediná činnost, která mu jde i u nás), jen ať jde.

Reagovat
Kokesh

Ten uz nevylitne nikde. Urcite ne tak, aby za nej nekdo byl ochotny zaplatit 30 jako my.

Reagovat
Ed_Hazard

Nekaz mi radosť

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně chcete Danila odstřelit? Já vás ani jeho prakticky nesleduju, takže nevim, asi je to pro vás trošku blbej dotaz. Ale Balea po první sezoně u vás chtěla většina taky pryč a dnes je to asi váš nejlepší hráč. Není to teda trošku přehnaný? On neměl špatnej začátek ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Kámo zlý Bale a zlý Danilo sú galakticky rozdielne pojmy. Danilo by bol možno fajn hráč - atletická postava, myslím že aj rýchlosť - ak by nebol tak futbalovo hlúpy On mi niekedy príde ako čistá guma (nemyslým to v zlom), nezmyselné centre, pohyb. Na ihrisku často pôsobí totálne dezorientovaným dojmom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně neprodávejte Ronalda.

Reagovat
CHONG

Bale, nejlepší hráč, chlape, už to fakt nehul.

Reagovat
Mateo16

Bale ktory je tuto sezonu statisticky na tom horsie ako Isco

Reagovat
r3

Bale je top hrac, to uzna kazdy. Len niektori tvrdia, ze Bale nepatri do Realu a spanielskej ligy a je "dreveny" na takyto styl. Ale Danilo je tragedia herna, on zatial fakt vyzera ako typek z piatej slovenskej ligy, ktory robi atletiku.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

ESP - LPA to vidím skôr na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuju X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Espanyol-Palmy zatím velmi slušnej zápas.Halilovič se mě herně dneska hrozně líbí.Dle mě by pro nás mohl bejt novej Iniesta-skvělej dribbling,technika,velmi slušná nahrávka.

Uvidíme jak to nakonec dopadne.

Reagovat
Ed_Hazard

Ani bohovi udržat aspon remízu,, to je sila s tými Palmami Pritom zo štatistík vyplýva že sú lepší, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Piatti je buuuuuuuuh! Hra na protiútoky mu neskutočne vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapivo aj Caicedo nie je na facku ako celú túto sezónu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako vy, ale podľa mňa by Espanyol v EL neurobil takú hanbu ako Athletic a Villareal, faktor Quique Minimálne by nedošlo k debaklu doma... škoda, že EL cez ligu je už utópia, malo sa postúpiť v Cope a kto vie, derby vo finále by bolo nevyspytateľné, škoda tej odvety doma s Alcorconom, keby to Quique neprekoučoval, tak by sme boli možno vo finále a len krôčik od EL

Reagovat
Hokaido

Quique

Reagovat
Switchback

Halilovic super áčko ...

Reagovat
Mateo16

Uz proti Realu hral kombinacne neskutocne on bude skvely skoda este keby zlepsil efektivitu tak to bude skvely hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka hry na branu, tak mi prisiel trochu sterilny. Nastastie dal potom to acko.

Reagovat
Majk91

hlavne by mal zlepsit defenzivnu a pozicnu cinnost, lebo v dnesnom futbale musi vediet branit snad kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v letošní sezóně novináři ze Sportu spočítali 30 situací, ve kterých rozhodčí hrubě ovlivnil výsledek ve prospěch Realu.

http://www.fcbarcelona.cz/fc-barcelona/clanky/zlodej-krici-chytte-zlodeje-5860562

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z repertoaru jednoho nejmenovanyho soucasnyho americkyho prezidenta. Nepriznat chybu a radsi ten problem odklonit na nejvetsiho rivala. Kouzelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když se tu nečekaně objevilo tohle téma. Já včera viděl"dive" Suaréze z úhlu, který zabírá ze předu Luise i Kurzawu nebi kdo to byl. No a tam je jasně vidět, že Luise jednak udeřil rukou do obličeje, ale co je hlavní, tak on ho i dokonce celkem značně vyvedl z rovnováhy tím, že škrtl jeho nohou o lytko. Mě to z toho pohledu prislo jako penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

fakta? ne diky, tady se jede na feeeling

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A co jsou na tom fakta omg? Jo, do lýtka ho třeba trefil, ale právě že to "značný vyvedení z rovnováhy" je feeling jak hovado. Nikdo z nás neví jestli ho to fakt vyvedlo z rovnováhy nebo jestli prostě ucítil kontakt a skočil si pro penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, tady si můžeme hrát na svět plnej soudců a každý si jet to svoje žejo Ale mě to prostě přijde jako faul na Suaréze. Jasný že tomu něco přidal, ale jestli chcete nadávat na rozhodčí, tak má asi tu nejnevděčnější práci na světě. To už je prostě na něm jestli to pískne. Naštěstí pro nás to fouknul no. Stejně s tím už nikdo nic neudělá a je zbytečný se o tom hádat... Takových ještě bude...

Reagovat
valloire

Chyby udělal Trump jaký? Zatím hasí po Obamovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle debatu nebudu rozjíždět, sorry.

Já myslel jen to, že Trump má mistrně zvládnutou manipulaci médií a ví jak ovlivnit ten news cycle (většinou pomocí toho co píše na Twitter), tak aby se psalo o tom, o čem chce on a naopak nepsalo (nebo alespoň ne v nějaký velký míře), o čem on nechce.

Reagovat
valloire

Je mi jasný...No tu manipulaci a dal bych ji do uvozovek, mu zase nemůžeš vyčítat jako chybu. On kašle na tradiční manipulující média a nemůžeš se mu divit, když jejich tzv. zpravodajství je a bylo jednostranný.

Reagovat
technecium

Reagovat
Nihilister

Já věděl , že jsi píčus ale takovej ?

Reagovat
valloire

Co máš proti Trumpovi? Nechce pouštět každýho blbečka do země? Je sexista? Není korektní? Diskriminuje chudáky muslimy? Chce po Evropě, aby platila co má? Amerika na prvním místě? Nekomunikuje s médii? No to je hajzl, co si to dovoluje Sám si potom pičus.

Reagovat
Nihilister

Zrovna s Tebou nic takovýho řešit nebudu ale jestli Ti přijde trumpovo chování v pohodě , tak se s Tebou nemám o čem bavit . A fakt nejsem zastáncem killary , havla , babiše ani dalších vychovanejch zmrdů , takže si mne nemáš kam zaškatulkovat .

Reagovat
valloire

Ani řešit nemůžeš. Není totiž co. Obama zrušil ropovod, chtěl přijmout tisíce Syřanů, podrazil Izrael, poslal dolary do Palestiny, to všechno na poslední chvíli, jak se na správnýho člena muslimskýho bratrstva sluší a patří. Tolik třeba k tomu hašení. Trump se chová normálně, dodržuje to, kvůli čemu byl zvolenej, říká co si myslí a takový jako ty, co na to nejsou od neomarxistickejch politiků zvyklý, jsou z toho v šoku. Škatulky netřeba.

Reagovat
CHONG

Tuhle argumentaci nechápu, vždyť Real je přeci protekční klub z hlavního města plný frankistů a Barcelona je mocipány utlačovaný křišťálově čistý víc než klub, ne?

Reagovat
X-bano-X

Čo na tej argumentácii konkrétne nechápeš? Ono to ani nie je argumentácia, skôr povzdych nad pokrytectvom najhrubšieho zrna.

Reagovat
CHONG

Vždyť ale Real je přeci protekční zlo a Barcelona utlačované dobro, takže takové srovnání nemá vůbec smysl, ne?

Reagovat
X-bano-X

Veď práve keď fanúšikovia takéhoto protekčného zla poukazujú na iných je to pokrytectvo najhrubšieho zrna.

Reagovat
smazaný uživatel

protekcni klub to je, ale frankistu je v dnesnim spanelsku pomalu, tam frci socik

Reagovat
Jackmaker1989

ty si ale pičus. Čo tu vyťahuješ takéto sračky a nepriznáš ako to bolo? Odklonenie na iný tím, super.

Reagovat
valloire

už je zapomenuto, že Ramos zachránil Decimu ve 3. minutě nastavení...jak tohle hrubě ovlivnil sudí, to mi hlava nebere

ten web je brutální sadistický porno

Reagovat
Switchback

Skoro metrovej offside ...

Reagovat
Switchback

tys mluvil o 2014, sorry

Reagovat
valloire

noooo mluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Jornada 18 Sevilla Real 2:1, kde je to hrubé ovlivnění ve prospěch Realu, když nebral ani bod?

Reagovat
X-bano-X

Takže ak rozhodca odpíska vymyslené penalty trebárz aj 3 ale súper dá aj napriek tomu 4 góly tak bolo všetko ok? Zaujímavá logika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po divadlu Luisita a Neymarita bych pomlčel, a ano i kdyby sudí odpoískal 3 penalty a soupeř dal 4 goly, tak soupeř se asi vztekat nebude, když přes tendenčnost sudího vlastními silami zápas vyhrál. Já jen, že s Realem si nemáte co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala je výbornej, škoda, že nebudeme mít prachy na to, abychom ho mohli udržet. Pomíjím teď fakt, že nejspíš by ani zůstávat nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově obrana zatím funkční, ale dopředu nic moc, záloha nekonstruktivní a "věčný ofsajd" Zaza no comment...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen chybí, aby Zaza dostal červenou. Bez DM hrát nemůžeme, dneska hrozně chybí Enzo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie......

Reagovat
smazaný uživatel

Orellana, Nunir a Cancelo hrajou strašně, Montoya taky bída. Zaza se aspoń snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, celá ta přední záložník trojka absolutně bez nápadu, příšernost. Montoya už tam chvíli není, ale ani Mina to zatím neměl možnost zvednout...

Reagovat
QooBo

Munir

Reagovat
QooBo

no dobre, teraz to odčinil

Reagovat
Jordi Alba

Budete ho chtít odkoupit, či ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

My ne, u vedení je všecko možný.

Reagovat
Jordi Alba

Rád bych viděl, aby dostal šanci ještě v Barceloně.

Reagovat
QooBo

Myslím, že nie

Reagovat
smazaný uživatel

bože, celý ten gól je obrazom cirkusu netopier...

Mangalova rozohrávka... Cop prihráva na Burguia, ten sa ešte sám zamotá, dvojica klaunov na pravej strane obrany sa len kuká... Burgui sa vymotal spomedzi kukačov striela, natiahne Alvesa, ten vyráža a Cop sám, nikým nebránený z päťky doráža... Mangala 2 metre, Garay sa otočil riťou už pri Burguiovej strele... Montoyova defenzíva spočíva asi len v tom, že na ihrisku dokáže nájsť pravú stranu a tam sa odmotká celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevrátil se Soler, prostě chybí defenzivní záložník, co obraně vypomůže. To se pak blbě hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevravím, že nie, ale proste toto obrancovia nemôžu robiť, veď to je na úrovni tej našej partii komikov, čo si hovoria obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala s Garyem to měli těžký, vždyť na ně šli 3 hráči, koukni, co tam pak (ne)dělal Montoya a kdo v první řadě ztratil balón (myslím Parejo).

Reagovat
smazaný uživatel

no loptu stratil Mangala pri tom nákope, Parejovi ušiel Cop

Reagovat
smazaný uživatel

V létě musíme tým kompletně přebudovat. Asi odejdou Negredo, Suárez, Mangala, Cancelo, asi Ryan, Santos, Siqueira a minimálně jeden z dvojice Parejo, Enzo. Setrvání není pravděpodobné ani u Abdennoura. Zůstanou nejspíš Zaza s Orellanou, Soler, Gaya, Montoya, snad Alves s Nanim, Jaume, Mina, Rodrigo a Garay. Jak to bude s Medránem absolutně netuším.

Vzhledem k očekávanému počtu odchodů nastanou v létě opravdu velký škatulata. Snad se nám povede srazit platy dolů a přivést hráče, kterým nebude Vale u zadele. Stačilo se podívat, jak se dneska snažil Gaya a porovnat to třeba s přístupem Cancela.. . Máme už podepsaného Maksimoviče s Astany, což rozhodně není hráč, kolem kterého by se dala stavět záloha a přichází spíš jako doplnění kádru. Pak prý kroužíme kolem Camacha, což mě přivádí k otázce, jak teď vlastně hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo montoya a Enzo by mali tiez odist. Mangalu by som sa snazil udrzat zakazdu cenu je to dusa muzstva.

Reagovat
smazaný uživatel

U Enza se mluví stále o odchodu, ale bez něj je ta záloha úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Medrán odmítl hostování a rozhodl se bojovat o sestavu. Dle mého odejdou Siqueira, Munir, Suarez (ZAPLAŤPÁNBŮH), Mangala, resp. se na ně neuplatní opce. Měl by zůstat Zaza s Orellanou. Pokud nemůže hrát Enzo, je třeba mít hráče, který dokáže zastát defenzivní povinnosti, což ani Orellana ani Parejo a ani Soler neumí. Enzo je právem kapitánem.

Reagovat
blaugrana

Ta Vale, to je neskutočný rozklad. Bojím sa, aby sa Barce nestalo niečo podobné, keďže sa z nej stáva internacionálny tím a základ už netvoria z drtivej väčšíny španieli a tým stráca svoju identitu. Keď hrali za Vale hráči ako Villa, Silva, Mata, Baraja, Albelda, Ayala a pod., tak to mužstvo malo identitu a vzbudzovalo rešpekt, teraz je to tím plný odpadlíkov. To isté sa stalo AC a doteraz sa z toho nespamätali.

Reagovat
madridcan

Diskusia na dlhsie, ale zijeme v dobe, kde sa pomaly, ale isto zacinaju formovat nove velkokluby a naopak. Ti, ktori sa tym ohanaju dlhsiu dobu, tak upadnu do sedeho priemeru z ktoreho sa vyhrabu, tak o dve desatrocia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nove velkokluby sa formuju postupne pomaly nepretrzite. Nepovedal by som, ze je na to specialna doba. Ked hral za Valenciu Mata uz bola na hovno.

Reagovat
madridcan

Nemyslim len La ligu.

Reagovat
Kokesh

Staci mit kompetentni lidi na svych pozicich. Zarny priklad je Monchi v Seville. Vale je uplny opak, pritom par let nazpatek podle me meli daleko lepsi" startovaci" pozici.

Reagovat
Kokesh

Fuj, to byla strasna sebranka. Albelda, Baraja, Ayala, Navarro a hlavne Marchena.

Reagovat
madridcan

Tak...Sevilla definitivne out. Ked domrvia odvetu, tak uz moze Sampa nahlas hovorit o Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím říkal, že Sevilla navždy.

Reagovat
smazaný uživatel

klauni malazsky uz tam buchnete gol

Reagovat
smazaný uživatel

no huraa

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia to sou osaci

Reagovat
smazaný uživatel

ocasi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je k posrani

Reagovat
smazaný uživatel

A přijď si s námi zase pokecat.

Reagovat
smazaný uživatel

tu mas saso

Reagovat
X-bano-X

OT: Excelsior - Heerenveen 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Od zimní přestávky šli slušně dolů no. Každopádně si myslím, že to je tím, že podzim měli na jejich poměry nadprůměrný, byla to víceméně anomálie a teď se vrací do "normálu". Jako třeba loni se konstantně pohybovali v druhý půlce tabulky, takže i boj i poháry by pro ně asi měl být úspěch.

Reagovat
technecium

Takže malej Messi už zas nulovej, jako dycky?

Reagovat
Ed_Hazard

Aha další tragéd prišiel. Vitaj

Reagovat
technecium

neunášíš

Reagovat
CHONG

To je celkem logické, i Hercules by měl co dělat, aby unesl vaši debilitu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Od tý doby co přišel, tak za těch 9 zápasů patří k deseti nejlepším hráčům v celý lize, co se týče chances created/per90. Ale jo.. nulovej no.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ale veď mal prednedávnom už 18 rokov, 2 roky strávil v Madride. To je veľmi dlhá doba, mal byť minimálne na prvom mieste a po tých deviatich zápasoch mal byť taktiež najlepším strelcom ligy. Real ho zničil

Reagovat
ADM

Gratulujem, spomenúť to tu len preto že tam hrá Odegaard a vyvolať tu zas nezmyselnú hádku na 50 príspevkov .. to zas bude pekná jarná nedeľa

Reagovat
Ed_Hazard

Aspoň že vonku je krásne

Reagovat
X-bano-X

Nie je to spomenuté len preto ale práve pre to že tam hrá Odegaard. Naposledy sa k nemu vyjadroval každý so zdravou končatinou schopnou ťukania do klávesnice. Tak som bol zvedavý ako zahral teraz. Ono osobne som čakal že práve v tomto zápase by mohli prelomiť tú zlú formu....

Reagovat
CHONG
Reagovat
X-bano-X

Nič mi to nehovorí

Reagovat
CHONG

Ani nemusí, jen se inspiruj

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Pique,Mascherano-Iniesta,Sergio,Rakitič,Roberto-Arda,Suarez,Messi.

Neymar kvůli menším problémům odpočívá.Dneska čekám docela těžkej mač.Deportivo se zachraňuje a my můžem bejt ještě hodně utěšení ze středy,což by mohl bejt problém,tak snad je Lucho dobře nabudí.

Reagovat
madridcan

Prave naopak, si myslim, ze sa veziete na vlne euforie, ktora potopi dalsieho protivnika.

Reagovat
One-Real

Mně je toho Moraty, Isca, Jamese a dalších strašně líto. Jasně, každý trenér může mít a zpravidla má svoje oblíbence, kteří mají silnější pozici než druzí. Ale tahle každý týden se opakující pravidelná předzápasová nálož, kdy prostě o víkendu můžeš dát gól, můžeš zahrát jakkoliv dobře, ale šanci na pravidelný základ prostě nemáš.

We played a great game in Éibar. I may agree that we're more balanced with the 4-4-2. As a coach I can't give too much thought to these things, I believe we can play in different ways and still do a great job.

“Are you going to play with one of them in the centre of the park? We could do that, but if all three are fit, I'm not going to put them in the middle, I'll play with all three up top. One of them could perhaps do it, but I prefer to have all of them up front. Gareth, for example, can play in the middle of the park but I think they're all more effective in their preferred positions: Gareth on the right, Cristiano left and Karim through the centre. It's the position they're used to playing”.

Už jen čekám, kdy to Zidane nevydrží a vítězoslavně na tiskovce zařve 4-4-2, načež na CAM postaví Balea.

Reagovat
Yanek

Morata i Isco si za to můžou sami. Morata věděl moc dobře, do čeho jde a po prohlášeních, jak chce zůstat v Juve se vrátil do té samé situace, ze které odcházel.

Isco paběrkuje už tři roky, což je, vzhledem k jeho kvalitám, obrovské mrhání potenciálem. U něj bych řekl, že miluje Madrid. V jakémkoli jiném klubu snad s výjimkou Bayernu už by dnes měl pozici jednoho z nejlepších na světě,

Reagovat
X-bano-X

"Isco paběrkuje už tři roky, což je, vzhledem k jeho kvalitám, obrovské mrhání potenciálem. U něj bych řekl, že miluje Madrid...." ufff no to sú ale silné slová o hráčovi s takou minulosťou ako má Isco.

Reagovat
Yanek

Proč? Máš jiné racionální vysvětlení, proč zůstává? Přece vidí, že je vždy až čtvrtou možností v nejlepším a tím pádem je v pozadí i v repre... Jeho klubová příslušnost může být otázkou, ale já jsem myslel Madrid jako místo pro život.

Reagovat
X-bano-X

Aha, tak to je iná vec. Isco zatiaľ šiel vždy za mešcom, čistý pesetero. Tak odišiel z Valencie aj z Malagy.

Reagovat
Mateo16

Prosim aspon si hod do googla aky plat mal v Malage a aky vo Valencie a aky ma v Madride a kolko mu ponukali v City Dufam ze vobec vies ze sa narodil v Malage. Celkom vtipne hovorit ze vzdy siel na mescom,

Reagovat
X-bano-X

Takže vo Valencii a Malage mal viac ako má v Reale? A k tomu City, takže ho Perez chcel predať ale on sám povedal že nie radšej ostane v Reale? Nebuď smiešny

Reagovat
Mateo16

V jednom rozhovore to vysvetloval. V ziadnom klube na svete ani v Barcelone nema vacsiu sancu vyhravat LM. Za 3 roky zatial ju vyhral 2 jkrat a to ze prekonal snuru 150 zapasov hovori za vsetko.

Myslim ze to je ten racionalny dovod preco zostal.

Reagovat
Mateo16

To si necital aky argument ZZ povedal pri otazke preco nehra Morata a Isco minuly vikend

Rad by som pridal aj trapmi minutaz sirsieho kadru v LM. Isco 77 min , Morata 120 min , Kovacic 200 min , Nacho 90 min , James 300 min

ZZ je neopocitelny a letny odchod by bola najlepsia moznost RM skoda ze aj v tomto RM zaostava za FCB.

Reagovat
technecium

No nevim. Já myslím, že Lucho to dělá dobře narozdíl od Zidana

Reagovat
Mateo16

Tak Lucho tu volbu ma celkom easy ked mu cely sirsi kader hra hovno

Reagovat
technecium

Já nevidím jinou možnost, než že letos dáme všechny tři hlavní trofeje. ¨Vás porazíme v EC, LM musíme vyhrát už jen z principu, protože nevyhrát po tomhle obratu by bylo smutný, a v poháru by to mělo být asi nejjednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som sa zasmial, keby Real Barcelonu "vykopol" z LM podobnou penclou ako bola proti PSG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho tiskovky jsou naprosto skvělý. Ani je člověk nemusí sledovat, protože jsou z 90% totožný. Mám z toho takový dojem, že spokojenost BBC je pro něj důležitější než celý tým. Jsem docela zvědavý, kdy se mu to sesype. Jinak co dělá Casemiro v nominaci? Vždyť v Eibaru grafika ukazovala, že další zápas stojí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam nějaký nedorozumění, tu žlutou měl dostat snad Nacho a ne Casemiro.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten určitě ne, jelikož chvíli předtím zastavil brejk držením za žlutou. Casemiro ji dostal za nesmyslný dohrání hráče ve středu hřiště, byla naprosto jasná a kdyby to nebyl právě Casemiro, tak bych si dovolil tvrdit, že se nechal úmyslně vykartovat na relativně lehčí domácí zápas. Takhle nevím, co to má znamenat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nakonec rozhodčí prý zapomněl zapsat tu kartu do zápisu o utkání, aspoň co jsem se dočetl na jednom španělským webu culés. To by bylo celkem vtipný a pro LaLigu dost typický.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, aha. To jsou fakt dementi. V zápisu ta žlutá fakt není no, teď jsem na to koukal.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
valloire

Starosta Ahmed Aboutaleb zakázal promluvit ministryni Fatmu Betül Sayan Kaya na shromáždění Turků. To je hrůza, co se na tom blízkým východě děje. A vy tu řešíte nějakej fotbal.

Reagovat
blaugrana

Choď to tam dať do pucu.

Reagovat
X-bano-X

OT

Reagovat
smazaný uživatel

Inaki se takhle vali vzdycky nebo jen dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsinou sa vala, ked den predtym sleduje Real Madrid. Vcera ale Real nehral, tak neviem.

Reagovat
valloire

Asi je pořád inspirovanej středečním zápasem na Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

Smeju se, div neumru...zajimal me normalni nazor nekoho, kdo Bilbao sleduje, ja ho videl jen v par zapasech a jako hrac se mi libl, ovsem ty jeho pokusy v prvnim polocase...do druheho asi pochopil, ze to nema smysl :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao 5 vonkajších zápasov po sebe nestrelilo ani gól a dnes v Sociedade vyhráva 2:0. Prečo sa nenaladiť výhrou akurát pred zápasom s Realom, však

Reagovat
technecium

však tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste se vraci po zraneni Aduriz s De Marcosem

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň sa vykartoval Mikel San José

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale zase by mohli chybet Casemiro a Cristiano

Reagovat
One-Real

To palcuješ z pohledu fanouška Realu?

Reagovat
madridcan

V Athleticu vyhrame, toho sa bat nemusis.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Odkedy sa zacalo darit, tak ta tu vnimam neboj. Nemusis sa pravidelne pripominat

Reagovat
madridcan

Marc- Roberto, Masch, Pique, Alba- Gomes, Bus, Denis- Messi, Suarez, Arda

Reagovat
Mercury

Gomes

Reagovat
LAM

Asi tak nějak Jinak to asi zas bude 3-4-3 s Robertem na pravo v záloze.Hlavně ať dneska vyhrajou.

Reagovat
blaugrana

Pičo ten Gomes asi fajčí Luisovi kokot. Inak si fakt neviem vysvetliť to jeho neustále uprednostňovanie.

Reagovat
ADM

Sak je v zaklade po par zapasoch teraz. Dobre urobil ze ho zas skusil a prerotoval to, ak bude teda plnit Raketovu ulohu v 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Gomese nezatracoval, věřím, že to v sobě má. Jen to chce čas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
patas92

To ho jako má úplně odstavit nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne, Douglas si taky nekop a to byl asi tak stejně kvalitní hráč jako Gomes

Reagovat
Jordi Alba

Však on vám ještě ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Douglasovi věřím (y)

Reagovat
Jordi Alba

Tu se ale z Gomese dělá furt horší hráč, než který je. I Když hrál celkem dobře a několik hráčů hrálo hůř, tak se tu blilo z většiny na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel za 10M euro tak nikdo ani nepípne. Že jsme za tohodle dřeváka vysolili takový prachy mi nejde do hlavy.

Reagovat
Jordi Alba

Aha, takže kdyby takhle hrál s cenovkou 10 mega, tak to není idiot, ale takto je, protože stál tolik a určoval cenu on.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby stál 1M tak je to největší kopyto co jsem kdy v Barceloně viděl a měl by jít do hajzlu

Reagovat
Jordi Alba

To mě stačí, tu by nemělo se cenu dál bavit o tom.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
bartlu

Při pohledu na toho Gomese se musí člověk zamyslet, kam až se to lze dostat tím, že vyhulíš ty správné péra...

Reagovat
smazaný uživatel

za ty prachy by hulilo lidí...

Reagovat
ADM

Ok Gomes je zas tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

ščije a ščije....

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky by mohli začít vypisovat kurzy na to, jestli Gomes někdy nahraje dopředu nebo se pustí do souboje 1 na 1. Mohli by to zařadit do té kategorie kurzů, kde se sází jeslti přistane letos UFO.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol ofsajd. Zasa rozhodca z Madridu ?

Reagovat
blaugrana

Gomes zas lahôdkový.

Reagovat
blaugrana

Dnes príde ťažké vytriezvenie z tej eufórie...

Reagovat
Mercury

v klidu, Messi rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

To by chlapec musel neco hrat.

Reagovat
blaugrana

Dnes bude remíza zázrakom. Hráme totálnu sračku a hošani si myslia, že po tej haluzi v LM sú neporaziteľní.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Tohlee je ten Sergi z loňska!

Reagovat
smazaný uživatel

o co se zase snažíš?

Reagovat
blaugrana

Neymar neskutočne chýba. Je to totálne bez pohybu a myšlienky. Príde mi to, že tí chalani nevedia, čo majú hrať.

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

ach jo......

Reagovat
blaugrana

Hotovo.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Dobre si to prerotoval Lucho.

Reagovat
ADM

Stegen zachrani, a potom takto poserie. Skoda

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Vsak tu loptu mohol v pohode mat nie? Len mu vypadla alebo co

Reagovat
patas92

Možná jo, ale asi bych ho z toho úplně nevinil. Mascheranův gol

Reagovat
ADM

Ved ja ho vôbec neviním za ten gól

Reagovat
patas92

Tak posral to podle tebe

Reagovat
ADM

Tak tu loptu posral no ale je ten posledny koho vinim

Reagovat
X-bano-X

Je to gól celej obrany. Nie je možné aby na takúto loptu ktorú mohol Stegen aj vyrážať, nabehli traja hráči Deporu a nikto z našich. Mascha tam útočník postrčil keď už bol vo vzduchu, s tým sa nedá nič robiť.

Reagovat
X-bano-X

Normálne ma ta naša laxnosť serie

Reagovat
alcantara

Mascherano solidna dvojminutovka.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Nehraje Umtiti, to nevyhráváme

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, - Mascherano z vrchního pohledu vypadá jak kdyby měl blond vlasy jak se mu ty světla na té plešce odráží

Reagovat
smazaný uživatel

ak to nepojde normalnou cestou, tak nejaka penalta sa urcite najde :D

Reagovat
smazaný uživatel

jako že si někdo "skočí" ve vápně?

Reagovat
X-bano-X

Snáď aspoň dve

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzime si konecne aj my.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to je hnus zas, hrajeme totálně staticky. Nikdo se nenabízí ani nejde do sprintu

Reagovat
Jordi Alba

Zápas trošku, počkáme, zda Leo něco vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

velice, ale velice vlažný výkon...Depor sice hraje dobře, ale to nás neomlouvá

Reagovat
blaugrana

Vlažný? To je veľmi mierne prídavné meno na opis výkonu v prvom polčase.

Reagovat
LAM

Přesně tohle jsem čekal.Po tom postupu jsou všichni uspokojení a pohyb nikde.Aby nám to ještě nebyl čert dlužnej.Ztratit tady by mohl bejt osudová chyba.

Rakitič a Iniesta do hry a začít běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha Roberto, Denis a André. To je proste neskutočná zúfalosť na tím ako Barcelona Dneska absolútne bez pohybu a nulová kreativita. Zatiaľ slabota. Depor za kompaktné bránenie

Reagovat
Ed_Hazard

1,95 na výhru Barcy, to sa ani neoplatí dať zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Podle místní hysterie by to měl být minimálně desetinásobek no

Reagovat
Ed_Hazard

Však práve preto som to pozeral. Tá hystéria je riadna

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už 8,5, blíží se to

Reagovat
ADM

Ja neviem, síce mi možno 20% zápasu zatienila návšteva a sledujem to bez zvuku, ale vôbec mi ten výkon neprišiel až taký hrozný ako som sa tu dočítal.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
X-bano-X

Hrozivý ani nie. Depor bol pri našej bráne snáď 2 krát za polčas ale naši sa nevedia dostať do zakončenia. Tlačia ale bez nápadu, bez dravosti. Zatiaľ sme nemali žiadnu tutovku, nič.

Reagovat
X-bano-X

Dnes niet koho pochváliť. Zatiaľ strašná holomajzna. Aj keď opticky Depor zvierame je to také sterilné. Leo stráca hrozne veľa lôpt. A tá záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Gomes...já fakt nevím, vždyť i on sám musí vědět, že tyto nohy a hlava prostě na Barcelonu nemají. Zápas co zápas hraje stejné hovno.

Reagovat
Mercury

taky si říkám, jestli to ti hráči cítí, že jsou prostě kvalitativně níž a mezi spoluhráči jsou nejslabší :) já jsem to na amatérské úrovni vždy dobře poznal, když jsem hrál s o level lepšíma...ale možná mu to nepřijde, kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zase tak strašné jak tu čtu, ale prostě to není ten drive jako ve středu a určité zvolnění šlo po takovém zápase očekávat. Věřím, že ve druhé půlce to zlomíme.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
popltak

a dive

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď dnes Celta aj Betis prekvapia ako Depor a vyhrajú

(už vidím ako Barca Depor v . polčase znásilní, ale hrajú super. Mel )

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Nesledujem ale nie je leo uz zase tak ako minulu sezomu posledne zapasy unaveny?

Reagovat
Teoretik

ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Dvojite striedanie v 57. min

#Lucho2018

Reagovat
smazaný uživatel

Měl počkat ještě 3 minuty a poslat tam tři hráče. Klasický FIFA střídání

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hrajeme v plnym počtu tak to tam musí začít lítat

Reagovat
Jordi Alba

Roztrhejte je!

Reagovat
Messiáš

Depor nehraje vůbec ustrašeně, občas k těm brejkům schází jen důraznější zakončení. Mel tomu zase dal tvář..

Reagovat
smazaný uživatel

pořád mě Depor příde lepší než polovička středu Anglické ligy....

Reagovat
blaugrana

Denis je totalne na.... neobide hraca, nahrava uplne do...o centroch nehovorim.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hroznej úplně

Reagovat
patas92

maj gad

Reagovat
patas92

*neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice.

Reagovat
technecium

To je obrana tvl

Reagovat
Switchback

rip

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělaj prdel ne

Reagovat
alcantara

Tie standardky, to je snad vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč v dnešní době se při rohových kopech nestojí u tyčí.... tam kdyby stál chlap, tak to gol není...

Reagovat
ADM

Skusim

No tak im dame 6, boze

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou a dost

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Postup v LM a ztráta ligy?

Reagovat
blaugrana

Najlepsie bude, ked Barca fasne Bayern a ten ju rozmasiruje na sracku.

Reagovat
technecium

Reagovat
Footballer

co to tady rozjíždíš prosím tě?

Reagovat
pejsek5

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Zasluzene Depor.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Jordi Alba

A furt se bude centrovat.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
madridcan

Suarez pred chvilou bol v ofsajde nie?

Reagovat
patas92

jo

Reagovat
Ed_Hazard

Juanfran, Joselu. My máme snaď v každom týme La Ligy aspoň jedneho "agenta" Okrem Barcy no

Reagovat
roberos

Lucho ven a hned

Reagovat
Mateo16

Otocit

Reagovat
Ed_Hazard

Čo si tam preboha dal? Nebodaj čistú 2?

Reagovat
Mateo16

Dobrý kurz bol po 45min

Reagovat
Ed_Hazard

Aký? Ja som na polčase videl 1,95, čo bola slabota celkom

Reagovat
roberos

Další vlažnej výkon - asi čekáme že se soupeř sám porazí ! a navíc ta záloha to je strašná sračka .

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole :D Luisito zase skáče

Reagovat
blaugrana

Som zvedavy, co sa v lete bude diat so zalohou, ale budu to musiet byt velke veci, pretoze aktualna uroven zalohy je hodna Granady a nie Barcelony.

Reagovat
Ed_Hazard

Hlúpy faul, z toho môže byť golaso od Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nenahrál?

Reagovat
patas92

to byl brejk tvl

Reagovat
Murena

Reagovat
-Carles-

Zbytočná strata Depor sa ale do toho dnes oprel slušne, výborný výkon.

Betis dnes body brať isto nebude, pokiaľ ani Baskovia o týždeň, tak máme celkom problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si chlapci po té euforii neuvědomili, že v lize to může být úplně stejně těžké jako v LM a taky těch sil zákonitě ubylo. Je to škoda, středou jsme si žádný titul nezajistili a dneškem jsme asi o jeden přišli.

Naše bránění standartek má zase netušené možnosti. ::fac

Reagovat
-Carles-

O nič sme neprišli, Real predsa len nie je taký suverénny a môže stratiť, tých ťažkých zápasov ešte bude dosť pre obe strany Každopádne problém náš je ten, že širší káder nemá adekvátnu kvalitu alebo je z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, pár hráčů nemá odpovídající výkonnost.

Titul ještě nemusí být ztracen, ale my jsme tak zranitelní, že je to téměř nemožné. Ve středu jsme dokázali zázrak, ale jakékoliv venkovní utkání je bodově hodně nejisté.

Takže zase to nemáme ve vlastních rukách a to je pro psychiku špatné. Depor jsme měli porazit.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ty umíš vždy tak jednoduše vystihnout podstatu věci, aniž bys měl cokoliv na srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

na ty nájezdy je Stegen poslední dobou docela MACHR!

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to útočící hráč řešil nejhůř, jak mohl

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, kdyby nahrál, tak jednoduchej gól

Reagovat
Ed_Hazard

Stačilo si to hodiť doľava, MAtS by lahol na zem a dával by to do prázdnej

Reagovat
vilp

Ten Fajr

Reagovat
smazaný uživatel

kus chuja, ak by Barca z protiútoku zrovnala, tak by ho tam spoluhráči zabili

Reagovat
vilp

Nakopat do prdele takové sobce, co si chtějí hrát na hrdiny.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas né, kde by bola sranda ak by futbal hrala banda priteplených subíkov

Reagovat
Messiáš

Depor zaslouženě dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Karma.

Reagovat
CHONG

Karma je zdarma

Reagovat
patas92

Ty útočné rohy, to je fakt hrůza. Se nedivím, že to hrajem furt na krátko, když to nikdo neumí kopnout nějak normálně

Reagovat
ADM

Neskutocne oproti prvej Luchovej sezone ked vsetky standartne situacie pozdvihol

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kokesh

Dlouho jsem se uz neptal, ale Messi dnes hral?

Reagovat
ciernyribiz

no videli ho v 90. minute ked prestrelil branu

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu dnešní zápas...takhle vypadá nakoplý a nahecovaný tým, kterému se pár dnů zpátky podařilo skoro nemožné? Čekal jsem skoro všechno, ale tohle teda ne

Reagovat
ciernyribiz

NO AYTEKIN NO PARTY nech sa paci sa vam to pekne vratilo cirkusaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Loool to čo tam robil ten sebec z Deporu Dvaja na brankára a on to takto posere

Reagovat
Ed_Hazard

Okej, kto má tiež pocit, že to večer posereme aj my?

Reagovat
Switchback

Doma proti Betisu? těžko

Reagovat
Ed_Hazard

To je jedno, od nás to je taký evergreen, že nevyužijeme ponúknutú šancu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost se alespoň trochu ukázala. Snad to takhle bude pokračovat.

Reagovat
X-bano-X

jasne gólom z vymysleného rohu

Reagovat
madridcan

Mozno nato skodoradostne naraza

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

ňuňu

Reagovat
ciernyribiz

nuz doplatili na to ze nemaju v utoku dvoch delfinov a Aytekina na ihrisku tak to skusili z rohu

Reagovat
valloire

no a? někdo postoupí po vymyšlený penaltě, někdo vyhraje po vymyšleným rohu

Reagovat
X-bano-X

A niekto gólom z offside žejo

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
dextroza_m

Myslíš Spartu, jak zase dostala na zadek?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depor, ten koniec mi tak trochu pripomenul záver zápasu Everton-Arsenal, ale je to tam

Tak ešte Celta, my a kľudne výhra Burnley by ma tiež neurazila a je to

Reagovat
smazaný uživatel

V Gomesovi to je, ještě tak 150 zápasů a potom se konečně chytí a třeba vyjde i ta doložka ve smlouvě o Zlatém míči

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ho nechat hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo fakt každý souboj prohraje , protože je skoro v každém pozdě?

Reagovat
Kokesh

Ale vsechna cest Deporu, takhle se bojuje o zachranu. Takticky velmi dobre organizovani, az jsem chvilemi cumel.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten pohyb "hornej obrannej lajny" bol perfektný. Keď som si to porovnal napríklad s tým PSG...

LL najlepšia liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost.

Reagovat
vladino10

OT: fans realu, dosť zvesti teraz spája bayern s jamesom, kam by sme ho v bayerne podla vás vedeli dať?

Na podhrote máme mullera s výborným thiagom, ale na krídlach nas bude tlacit topánka čím budu robben s riberym starší..

Vie james zahrať aj krídlo? Real nesledujem, čiže toho o jamesovi moc neviem..

Reagovat
ciernyribiz

nemusis sa trapit James zostane v Reale

Reagovat
vladino10

Tak ja sa pýtam iba teoreticky, z týchto špekulácií často nic nie je, ale zaujima ma co je zas..

A vy to teda v takomto zložení asi neudrzite pokope, bud isco alebo james pôjdu, či?

Reagovat
vladino10

Reagovat
Mateo16

Dokaze zahrat skvelo na Pravom Kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrává občas na pravým křídle myslím... ale to i Muller ne? já bych spíš čekal, že Carlo posune Mullera doprava a Jamese bude hrát podhrot

Reagovat
vladino10

Muller hrával na pravom krídle pravidelne naposledy snad pod heynckesom, túto sezónu tam bol raz alebo dva krat a teda nejaká hitparáda to nebola, momentálne je jeho najlepší post podhrot, tam sa mu celkom darí a inde momentálne nehráva..

Aspoň z môjho pohľadu bayern potrebuje momentálne najviac asi kridlo- robben a ribery uz dlho nepotiahnu, costa po tej prvej pol sezone dosť padol a hovorí sa o zaujme juve..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Bayern jsem nějak aktivněji sledoval pod Heynckesem no

Jinak je stejně neuvěřitelný, že Ribery i Robben jsou v základu tak dlouho a pořád jsou na světový úrovni, oba dva jsou pro mě legendy

Reagovat
vladino10

Tak ono je v prvom rade asi zázrak, na akej úrovni dokážu hrať aj v 33, hlavne cez tie ich zranenia..ak ti mam uprimne povedať tak keď mal hlavne ribery naposledy dlhodobejšie zranenie tak ja som si myslel, že ten už základ v bayerne asi hrať nebude ked sa vrati..a on sa po par mesiacoch po tom zranení vrátil a na jeho výkone to ani nebolo badať..

Robben to isté, 32, rýchly je stále a aj tu jeho jedinú kľučku stále robí tak, že mu ju všetci zhltnú..

Ale predsalen už sa asi bude treba pomaly rozhliadnuť po náhradách.. Aj keď ktovie, hovorím, ze ja som už teraz prekvapený, že stále dokážu hrať na takej urovni..

Dik za info, držím palce

Reagovat
madridcan

Uz sme vam jednu kvalitu poslali, boli ste nevdacni, nedostanete nic!

Reagovat
vladino10

Tá vaša kvalita "výmenou" za kroosa bola oveľa silnejšia rana ako tých 0:4 v 2014..

Reagovat
patas92

Místo Thiaga. Post za post

Reagovat
smazaný uživatel

To by si pomohl no.

Reagovat
X-bano-X

Ako vidím slzavé údolie už pomaly vysychá, opäť nastupujú posmešky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že ty představuješ jistotu a pláčeš konzistentně pořád

Reagovat
valloire

Hoho jsem barcelonský kat

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Modrič, Kroos, Isco - James, Morata, Ronaldo

Reagovat
Mishko

parádna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

super

Reagovat
smazaný uživatel

no jeden z dvojice Modric, Kroos mohl klidne sedet, zbytek okej

Reagovat
misinho7

kova miesto jedneho a uplna krasota

Reagovat
Ed_Hazard

Sen keby tak nastúpime. Kova ale pôjde v druhom polčase, určo

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

normalne si musim spravit screenshot ze ty si dal palec hore k Zidanovej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
madridcan

Mozno poviem chujovinku, ale mam pocit, ze Zizu toho Casemira nechce nijak riskovat

Reagovat
madridcan

Vystrieda Lucasa, Benzemu a Kovacica

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě no, napadlo mě to samý. Pokud se vykartuje za týden, tak stát bude proti Alavés doma, což je v pohodě.

Reagovat
misinho7

tiez si myslim ze len kvoli tomu nehraje Case..ale aj tak dobre

Reagovat
ADM

kurňa kvalita tých vašich troch lavičkárov (a to ešte Kova sedí) .. to nám strašne chýba

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

boha, fenoméni toto Rayo, tretia liga je tiež liga

pár rokov v blate a potom zas popreháňať Primeru, základ je udržať mladých pokope a vyhádzať tú bandu zúfalcov

Reagovat
smazaný uživatel

bit.ly/2mXmQvG

Karma pre dúhových dredáčov

Reagovat
smazaný uživatel

už tu někdo napsal tu duchaplnou poznámku, že Barca to jinak než s rozhodčími v zádech neumí?

Reagovat
Fairplay
Reagovat
madridcan

Jeeej, uplne som zabudol, ze Adan si konecne zachyta na Santiago Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj letec , Oscary sa budú odovzdávať dnes na SB?

Reagovat
smazaný uživatel

jako Ronaldo, když mu ten obránce vystrčil prdel? vždyť to bylo pískatelné

Reagovat
madridcan

Faul to bol s tym nespravis nic. Hoc...definuj slovo faul po strede?

Reagovat
madridcan

Vidim 6 minut a uz viem, ze tuto zostavu hrajucu s chutou chcem vidiet castejsie

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Cris To kopol až do niekam k Berlínu

Moratič to kludne mohol posunúť na Isca

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka nič? Uefadrid

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by ho Ramos trafil/ten váš hráč nenadskočil tak jasná Mali sme šťastíčko

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Si madridský kiwi či niečo podobné?

Reagovat
X-bano-X

hahaha Lahoz to je kok

Reagovat
misinho7

ja neviem ci zizu aj pozera na tie zapasy ale je rozdiel ked hrame nieco taketo ako ked tam je BBC a Case..vtedy tam nie je ziadne drzanie lopty ale nakopavky..ale teraz to je krasa, je tam pohyb rychlost pekne priravky vsetko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to prcám, redka a čau a on dá výhodu?

Reagovat
N.Gin

Cervena...

Reagovat
Ed_Hazard

Jasná redka pre Keylora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keylore wtf

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooooooooooo

Reagovat
pepinho2

taková žumpa ta La liga

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni

Reagovat
madridcan

Chod do pici Navas ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl faul Navase trošku no

Nebyla ale ta nahrávka offsidová? MI to z první přišlo jako 2m offside

Reagovat
X-bano-X

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl jen jednou ti situaci...takže fakt nevím

Reagovat
X-bano-X

Na digi to pekne opakovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

navas ale vobec nezvlada to vybehovanie

Reagovat
Kenneth

To je curak....

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor si ten hrob kope větší a větší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

At uz konecne zmizne na tu lavicku...

Reagovat
Magic player

Lahoz je srac, ta ruda byla jasna. A Keylor si uz vykopal hrob.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak De Gea už je asi jistá záležitost

Reagovat
popltak

Do horšího nepůjde.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

ze ta to bavi stale tu trolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jasný, že radši zůstane v týmu, který hraje EL a má úžasný 6. místo v lize kopáčů

Reagovat
madridcan

Je pekne, ze chces tradicnu odpoved fanusikom Manchestru realizovat aj inde, ale tu vazne nie.

Reagovat
smazaný uživatel

6. >> 2.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

6 >> 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrič hop .....

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre Keylor, stačilo už ..

Reagovat
pepinho2

tak to ho měl radši vyloučit, dopadlo by to líp

Reagovat
Mishko

Keylor si prave podpisal svoj koniec v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kenneth

Porad a dokola to samy....

Reagovat
misinho7

to ze keylor odide je uz jasne..ja len dufam ze to nebude Courtois..ale snad De gea alebo strasne by som si prial Donarrumu ale to je asi nerealne ..

Reagovat
smazaný uživatel

s Donarrumom by sme si nepomohli, má tragickú rozohrávku

Reagovat
Kenneth

De Gea a nebo at chyta Casilla..

Reagovat
misinho7

to este dopiluje ved ma este len 18 ale uz teraz je to top brankar, a mali by sme vystarane na mozno aj 15-20 rokov

Reagovat
Miguel19

Thiba nechte být, zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
madridcan

Kazdopadne cervena podla mna nie. Ak by mal utociaci hrac loptu pod kontrolou, tak ano.

Reagovat
Footballer

Co to provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor je letos upravdu poloviční. Casilla by si tu šanci už zasloužil

Reagovat
Kokesh

To je jak momentalne James/Bale. Casilla uz ma byt davno v brane, neuveritelny chyby.

Reagovat
Coutinho10

twl Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Adán >>>> Navas

Reagovat
madridcan

Kazdopadne hrame fajn. Len netreba znervozniet a vyhrame aj tak o dva goly.

Reagovat
eliskafan

Madridské primadony už měly mít o hráče méně

Reagovat
Ed_Hazard

Aspon by to bola stále bezbranková remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Lahoz je strašný zatial, priam katastrofálny

Reagovat
Kenneth

Jako vzdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď vám pripískava ....

Reagovat
smazaný uživatel

Čo pindáte na Navasa, pre každý klub a každého hráča je česť prenechať body tak sympatickému klubu ako je REAL Betis, ta vo co gou?

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte nekrič

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem, u nás je už takmer nočný kľud, nechcem byť za chuja.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně brzy mluvit o bodech .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič, reverzná psychológia. V 2. polčase dostaneme kanára

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebude to asi dobrý.

Reagovat
r3

Keylor ma zmysel pre fairplay. Vedel, ze to mala byt redka, tak si dal radsej vlastny aby sa nepovedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

offside !!!!!

Reagovat
Messiáš

Najs, pěkně Keylor.. nemáte někdo kvalitní stream, ten můj má úplně otřesnej zvuk.. děkuji

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Messiáš

díkec

Reagovat
Kenneth

To je vazne pokazdy to samy. Centr, centr, centr, centr. To nas rovnou muze trenovat Moyes...

Reagovat
Magic player

No, pokud nebudeme posilat balony do vapna, tak tam Cristiano ani nemusi byt.

Reagovat
Magic player

A mas to tady.

Reagovat
Kenneth

Jj na po 15. trefil hlavu. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas

Reagovat
Ed_Hazard

Betis 47% úspešnost prihrávok Tu keď nezabodujeme naplno tak ja už neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
Mishko

Kraal

Reagovat
smazaný uživatel

Morata ale

Reagovat
Ed_Hazard

Nááádherne odtiahol tých dvoch obrancov. Ukážková situácia, toto by sa malo púšťať všetkým juniorom.

Reagovat
Magic player

Parada, klasicka spoluprace Marcelo=>Cris opet zafungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechali ho samého a obaja išli na Moratu či koho

Reagovat
smazaný uživatel

Morata tím náběhem udělal tak 90 % gólu.

Reagovat
Messiáš

Ostudné bránění..

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Criiiistiiiaaaaaaaanooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý hráč ví kdy jeho tým potřebuje vstřelit branku

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, proč kropí hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

aby bylo měkké? dělá se to před zápasem, dělá se to v poločase :)

Reagovat
misinho7

pekny polcas do toho inkasovaneho golu parada ale celkovo spokojenost, v druhom polcase pridame 2 a bude to ok len Keylor skoda no..jeho poseldna sezona u nas tak na 90 %

Reagovat
vilp

To má do parády hodně daleko. Zase je to spíš o centrech než nějaké nadstandardní hře po zemi, kterou bych od takové sestavy očekával.

Reagovat
misinho7

tak prve to bolo pekne boli tam kombinacie..ale vzdy jak prehravame zacneme tak jak sialeny centrovat..ale zas na jednu stranu to treba chapat, je tam Ronaldo Morata(Benzema, Bale) na kraji Marcelo ci James ktory tie centre vedia dat..ale samozrejme skor by som bol za inu hru....

Reagovat
Kenneth

A tady se tomu jeste tleska...

Reagovat
Kenneth

Ten Navas. Co se to s nim stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Navas sice sympaťák...ale musí fakt pryč. Vždycky jsem se ho zastával ale co je moc, to je moc. Tuhle sezónu má vážně slabou.

Reagovat
patas92

Heh, nedovedu si představit, že vám Navas neprosere nějakou trofej. Tragéd

Reagovat
misinho7

ale tie zapsy su ako cez kopirak..vzdy musime dostat prvy gol a tak to dobehovat sice to otacanie je pekne ale bolo by niekedy krajsie kebyze im dame ako dakedy 3-4 kusky a konec

Reagovat
nani92

dá Ral ešte niekedy gol inak ako po centri?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne.

Reagovat
Kenneth

Tak misto zlepseni tu mame jeste vetsi sracku...

Reagovat
Kenneth

Tohle jsme hrali za Beniteze..m

Reagovat
smazaný uživatel

To som domrdcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant, vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl na CR faul ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

míč šel zároveň s nohou, což je prostě faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Zidane na ty lavicce uplne bezradnej....

Reagovat
smazaný uživatel

To ideme betónovať? Remíza by bola super, ale toto sa nevyplatí, zase by dali gól v 90. minúte a nikto nebude schopný vyviesť loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten scénář je neodvratný, pokud nebudete chtít víc hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

I keď teraz ich tlak trochu opadol, ale na to sa spoliehať nedá

Reagovat
Kenneth

Kdy jsme meli v 2. polocase tlak??

Reagovat
smazaný uživatel

proti nim se musí pořád hrát a chtít hrát, držet míč. Dvojnásob to platí v závěru zápasu, protože je potřeba držet míč dál od brány , mají tam několik hráčů , co jsou schopni dát skvělý balón a několik, co jsou z toho schopni dát gól a platí to skoro v každém zápase.

Reagovat
Kenneth

Morata v zakladu a zase priserny.. Bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

offside?

Reagovat
smazaný uživatel

podle opakovačky by jsem ani neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
Kenneth

Proc to neprihral.....

Reagovat
smazaný uživatel

A sme v prdeli, ale žltá jasná .... Ale vzhľadom na to, že mal real dohrávať bez Navasa a skokana tak celkom na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, počkat.. Navas jo, ale za co další redka?

Reagovat
smazaný uživatel

3 žlté za divy, furt to ten sráč ulízaný skúša

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle.. já fakt myslel, že tam něco na redku bylo a já to přehlídl

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nie, tiež som si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel..., Bůh s Vámi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Čurák a zbabelec. Z toho by bol jasný goal

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos klasicky

Reagovat
Ed_Hazard

Chodte už do riti, má stream o minutu pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš mít potato stream

Reagovat
pingla

Další náhoďák?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

to už není normální!!! RAMOS musí mít smlouvu se samotným ďáblem!!!!

Reagovat
Kenneth

Ja to mrdam

Reagovat
r3

Zbytocne skoro. Este mal vyse 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Magic player

On je LEGENDA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilly?

Reagovat
Magic player

Nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Podbehne center pred Ramosom, nie je chuj?

Reagovat
Hachim Mastour

Génius Kroos

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozne, on kdyby hral v utoku tak bude davat 30+ golu za sezonu, nesnasim ho

Reagovat
smazaný uživatel

el capitaaaaaaaaaaanoooooooooooooo

Reagovat
Sali5

Proč tak brzo?

Reagovat
smazaný uživatel

si spletl čas :)

Reagovat
Ángel di María 22

Je Ramos nejlíp hlavičkující obránce všech dob?

Reagovat
misinho7

bez pochyb

Reagovat
Kenneth

*Hrac

Reagovat
Aldeano

Je už někde celková statistika jeho hlaviček od 80. minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jo.

Reagovat
Coutinho10

Jooooooo Sergioooo Raaaamoooooos neskutecnej borec

Reagovat
Phillipinho

Tohle snad uz neni mozny ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ramos to je neskutocen co ten chlap robi

Reagovat
FCSL

Ramos To je král

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Navas wow ted ten 1. gol odcinil

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, to bol fail hodný Brava

Reagovat
Coutinho10

j do teďka to nechápu, co tam dělal, ale jsou 3 body a to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Navas odčinil.

Reagovat
Magic player

Ale teda, byla to zase silena drina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec zasloužené vítězství. Sice jsme se na to nadřeli víc než se čekalo, ale i to se počítá...

Sudí otřes na obě strany, ale to už je u něj klasika

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo těsný, ještě, že máme Sergia Navas z toho vyšel tak nějak průměrně :

Reagovat
Messiáš

Škoda, Sanabria hezká hlavička, Durmisi velice dobrá posila musím říct. Navas nakonec hrdinou

Reagovat
smazaný uživatel

To bol on (Durmisi), čo párkrát preskočil hráčov RM a vybojoval tak loptu, však? To bolo husté, ale mal som na nič stream a kreténski komentátori si to nevšimli

Reagovat
Pepe1911

Navas nadhera

Reagovat
misinho7

je sice pekne sledovat Ramosa ako otaca zapasy a je to neskutocny borec..ale taketo zapasy by sme mali doma rozhodnut v prvom polcase a nesrat sa s tym do konca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Měli nebo ne, la liga už není jen o dvou týmech.

Reagovat
r3

Reagovat
Visca el barca

Respekt Ramosovi. to bez debat. Na druhou stranu, mě to nechává v lize klidným a říkám si, že to stejně nějak urvem My dneska ač jsem to neviděl, tak jsem to tak nějak tušil. Po velkým zápase myšlenky asi jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni to prostě v závěru vždycky urvou, tomu my nemůžeme konkurovat, ve většině zápasů, kde to bylo potřeba jsme v závěru nebyli schopni zápas otočit. Teď ve středu a hned jsme usnuli na vavřínech.

Reagovat
CHONG

Dneska Luisito málo skoků, no.

Reagovat
Switchback

ticho čongu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Cris dost.

Reagovat
Reggie

Jsem tady cetl, ze ho klasicky dneska zastinil "KRAL"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ty vole taky jsme dost zápasů urvali. Ty hrozně panikaříš, to je neskutečný Za tejden jede Real do bilbaa a zas se to může otočit k naší straně

Reagovat
Switchback

Hlavně dnes měli dohrávat bez Keylora ale w/e

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se o rozhodčích nemluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to spočítej, kolik jich urvali oni a kolik my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta liga bude těsná. Sice máme náskok, ale ten los máme výrazně těžší + EC, kde se může stát cokoliv.. Rozhodovat se bude až v posledním kole si myslím

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

No náš žreb posledných 5-6 kôl mi teda nepríde vôbec na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Na los bych vůbec nekoukal, protože jak my tak vy dokážem ztratit s kymkoliv

Reagovat
Reggie

Cus, tak co ve stredu? Nikde jsem si nevsiml, ze bys popisoval ten zapas a celkove to, co se delo v Barcelone. Muzem mi k tomu neco napsat? Nebo jestli uz jsi nekde psal, tak me pls jenom nasmeruj. Zajimaji me tvoje dojmy. To muselo byt neskutecnyho neco! Diky moc!

Reagovat
CHONG

Ten Keylor mě fakt štve, přál bych si, aby zůstat i příští rok, ale podobnými minelami si kope hrob, snad si tím posledním zákrokem aspoň trochu zvedl sebevědomí, ten byl fakt lahůdkový.

O Sergiovi netřeba mluvit, to je démon

Reagovat
CHONG

A na tabulku je po kratší pouze zase pěkný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Zidaneho taktika - centruj dokud nezemřeš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele