LaLiga - preview 25. kola

28.02.2017, 08:58, aktualizováno 02.03.2017, 08:41
Previews
Vložené kolo dnes ve Španělsku vrcholí dvěma atraktivními zápasy. V La Coruni se představí Atlético Madrid, které chce využít zaváhání Realu Sociedad a odskočit mu na tři body. Od půl desáté potom poměří síly Athletic s třetí Sevillou, jež se v případě výhry na rozdíl jediného bodu dotáhne na Real Madrid...
Deportivo La Coruña - Atlético Madrid  (čtvrtek 20:45)
Minulé kolo vlastně definitivně potvrdilo, že Atlético letos na vedoucí trio jednoduše nemá. Jeho ztráta na třetí příčku se po porážce s Barcelonou zvýšila už na sedm bodů, takže v tuhle chvíli je spíše reálnější souboj o čtvrtou pozici. A protože potřebuje odrážet konkurenci, měl by na půdě trápící se La Coruni uspět.

Pochopitelně že do konce sezóny zbývá ještě mnoho kol, ve kterých se toho může hodně změnit. Nicméně madridský celek jako by opravdu začal ztrácet dech, a jeho šance na bitvu o ligový titul začíná nabírat špatný směr. Z dosavadních zápasů proti Barceloně, Realu Madrid a Seville získali Los Colchoneros z možných dvanácti bodů jen jeden.

To je v podstatě statistika, která popravdě dělá rozdíl mezi Atléticem a vedoucí trojicí. "Musíme už myslet na utkání s La Coruňou, Valencií a Granadou. Myslím si, že rozhodovat se bude v posledních pěti kolech. Až tehdy uvidíme, na co můžeme dosáhnout," nehází flintu do žita hostující kouč Diego Simeone.

Pokud jeho mužstvo vezme za své aktuální boj o strategické čtvrté místo, které zaručuje pro příští sezónu alespoň předkolo Ligy mistrů, musí se soustředit hlavně na udržení odstupu od Realu Sociedad. Ten má nyní shodný počet bodů a je teď tím nejděsivějším soupeřem. "Zůstat v klidu, to je to, co chceme," dodával Diego Simeone.

Ačkoli Atlético o víkendu nezvládlo prestižní mač s Barcelonou, našla se přece nějaká pozitiva. Po dlouhé době se na trávník vrátila brankářská jednička Jan Oblak a fit byl také Diego Godín. "Vlastně tou nejdůležitější věcí v tom utkání byl právě jejich návrat. Vedli si velmi dobře," chválil své svěřence madridský stratég.

Nově Atléticu nebude k dispozici Saúl Ňíguez, jehož by na pravém kraji zálohy měl nahradit Ángel Correa. Do hry možná nezasáhne ani Juanfran, který není úplně zdravotně v pořádku, jinak Diego Simeone nemusí sahat k nějakým výraznějším změnám v sestavě. Deportivo musí oželet služeb suspendovaného Raúla Albentosy a asi i Celsa Borgese.

Domácí na své další vítězství v LaLize čekají už od konce prosince. V novém roce ještě ani jednou nevydolovali tříbodový výsledek a nacházejí se těsně nad hranicí sestupového pásma. Jeho současná forma patří k vůbec nejvíce tristním, prohráli už čtyřikrát v řadě, naposledy přitom schytali těžký debakl v důležitém střetnutí od Leganésu.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Germán Lux - Juanfran, Alejandro Arribas, Sidnei, Fernando Navarro - Mosquera, Guilherme - Gil, Colak, Kakuta - Andone
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Savič, Diego Godín, Filipe Luís - Ángel Correa, Koke, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.80 - 3.67 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (čtvrtek 21:30)
Program 25. kola španělské LaLigy zakončí zajímavý duel třetí Sevilly, kterou přijede navštívit Bilbao. Lvi z Baskicka jsou neméně odhodlaní a Sevillu ani přes podporu domácího prostředí nečeká nic snadného.

Sevilla dál pronásleduje ústřední duo a díky dobré formě si udržuje kontinuitu. Tým trenéra Jorgeho Sampaoliho v minulém kole dokázal porazit městského rivala a v hodně emotivním duelu s Betisem si připsal tři body. Ačkoli domácí béticos vedli, díky brankám Mercada s Iborrou si Sevilla zajistila cenné tři body a dál sídlí na třetím místě LaLigy. Pokud se nechce ohlížet za sebe, kde se k útoku chystá Atlético Madrid s Realem Sociedad, musí zabrat rovněž v dalším těžkém utkání.

Její situace bude ale poměrně složitá. Domácí už ve dvou vzájemných duelech s Bilbaem prohráli, což není zrovna dobrá vizitka. Kromě toho bude mít plnou hlavu starostí trenér Sampaoli, protože mu chybí několik cenných hráčů. Zraněni jsou Krohn-Dehli, Lenglet a Trémoulinas, zatímco z důvodů karet nebudou hrát ani N'Zonzi, Pareja a Sarabia.

Velký podíl na dobrém umístění Sevilly má i útočník Wissam Ben-Yedder, který vstřelil už 15 branek za 30 zápasů v této sezoně. Sám přiznává, že mu Sevilla sedla: "Přál bych si, abych tady byl už dřív. Španělsko je oproti Francii úplně jiný svět. Takže i když za mne PSG podalo nabídku, rozhodl jsem se zůstat. Daří se mi tu, jsem tu velmi spokojen a především máme s týmem velké plány. Věřím, že to v sezoně dotáhneme hodně daleko a vyhrajeme ještě spoustu zápasů,” přál by si mladý útočník.

Athletic Bilbao má za sebou rovněž povedené utkání. A to hodně potřeboval, protože se nešťastně rozloučil s Evropskou ligou po porážce od APOELu. Po tomto šoku si Lvi napravili náladu a alespoň trochu udobřili své fanoušky domácí výhrou nad Granadou. V tabulce jim patří 8. místo, přičemž na šestý Villarreal ztrácí jen jediný bod. V Seville se jim ale moc nedaří - tři body si ze stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána odvezli naposledy koncem roku 2011. Po výhře nad Granadou je ale tým odhodlán posunout se v tabulce vstříc Evropě.

Zkušený záložník Markel Susaeta před duelem se Sevillou poznamenal: "Přáli bychom si pokračovat v Evropské lize, ale to už je minulost. Nesmíme se tím zabývat, protože by nás to jen rušilo od soustředění na jiné cíle. Jedním z nich je skončit na pozicích, které by nám zaručily pohárové příčky pro další sezonu. Naši fanoušci i celý klub si poháry zaslouží a my doufáme, že se nám povede je potěšit. Proti Seville to ale bude hodně velký test,” ví Susaeta.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Mercado, Rami, Escudero - Iborra, Kranevitter, Nasri - Correa, Jovetić, Vitolo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Bóveda, Laporte, Álvarez, Balenziaga - Etxebarria, José - Lekue, Garcia, Muniaín - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.00 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Villarreal CF  (středa 19:30)
Španělská La Liga sice momentálně nabízí teprve pětadvacáté kolo z celkových osmatřiceti, ovšem domácí Osasuně v zápase s Villarrealem teče pořádně do bot už nyní. Klub z Pamplony je totiž s pouhými deseti body beznadějně poslední a na první nesestupovou příčku již ztrácí devět bodů. Villarreal naopak usiluje o postup do příštího ročníku pohárové Evropy a bude ve středu favoritem, ovšem četné hráčské absence mohou tato očekávání narušit...

Hosté se totiž budou muset obejít bez vykartovaných Bruna Soriana s Mariem Gasparem, zatímco vinou zranění na sever Španělska neodcestovali ani brankář Asenjo, José Ángel a forvardi Adrián, Sansone či Čeryšev. Šance by se tak mohl dočkat i Roberto Soldado, jenž se čerstvě vrací do hry po dlouhodobém zranění.

Osasuna na vlastním stadionu El Sadar kuriózně ještě ani jednou během letošní sezony nevyhrála a pouze ve čtyřech případech vybojovala alespoň bod za remízu. Není se tak čemu divit, že po černé šňůře šestnácti zápasů bez vítězství dře baskický celek samé dno ligové tabulky. Do utkání nezasáhnou suspendovaný obránce Oier, stejně jako zranění Javier Flaňo, Tano, Tienza či Digard.

To svěřenci Frana Escriby naopak na cestách pravidelně bojují a poslední prohru mimo vlastní stadion si připsali v listopadu loňského roku. V minulém kole však Žlutá ponorka prohospodařila proti Realu Madrid dvoubrankový náskok, a nakonec ligovému lídrovi podlehla ve strhujícím zápase 3:2, takže bude mít ve středu rozhodně co napravovat. Poslední tři vzájemné zápasy Osasuny s Villarrealem skončily shodně triumfem Escribovy družiny, která pokaždé soupeři nasázela hned tři branky.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Berenguer, Fuentes, García, Vujadinović, Clerc - Čaušić, Torres, Miguel - Riera, León
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Andrés - Rukavina, Masucchio, Ruiz, Costa - dos Santos, Rodri, Trigueros, Castillejo - Soldado, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 3.30 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Sporting Gijón  (středa 19:30)
První den nového měsíce ve Španělsku pokračuje vložené 25. kolo LaLigy a večer se ke slovu dostane také Barcelona. Katalánský velkoklub čeká poměrně snadná úloha, protože na její půdu přijede potápějící se Sporting Gijón.

Sporting nemá na blaugranas moc dobré vzpomínky a jak už jsem zmínil v nadpisu, Barcelonu v novodobé historii ještě ani jednou neporazil. Nejblíže tomu byl v roce 2011, kdy s ní na El Molinón remizoval 1:1. Tehdy domácí vedli ještě 10 minut před koncem, než jim naděje i radost sebral gól Davida Villy. To už je ale hodně dávno a v poslední době je Sporting zvyklý na výprasky. Ve dvou posledních duelech s Barcelonou nepřekonal její obranu ani jednou a dostal dohromady 11 branek!

Barcelona teď zabrala a povzbudila ji také ztráta prvního Realu Madrid. Klub z hlavního města má sice jeden duel stále k dispozici, ale rozdíl již dělá jen jeden bod. A když to nešlo přímo, Barcelona si spravila chuť alespoň proti druhému madridskému týmu. Po Leganés vstřelila dvě branky také Atléticu Madrid a stačilo jí to k bodům. Opět to byl emotivní a vyrovnaný zápas, který až tři minuty před koncem rozhodl Lionel Messi.

A tři body dávají blaugranas opět naději na titul. Potvrzují to například slova kanonýra Luise Suáreze, který po utkání prozradil: "Ještě je před námi mnoho zápasů, než liga skončí a bude rozhodnuto. Fakt, že jsme vyhráli proti Atléticu, nám ale hodně pomáhá v sebevědomí. Bylo klíčové, abychom dokázali vyhrát. Každý muž na hřišti byl ve skvělé formě a my jsme díky výhře ukázali, že ještě bojujeme o titul a že budeme až do samého konce. Vždy jsme věděli, že špatné období dokážeme překonat,” dodává střelec blaugranas.

Barceloně nebude k dispozici dlouhodobě zraněný Aleix Vidal, chybět bude zřejmě i Javier Mascherano. Na Camp Nou zavítá Sporting Gijón bez obránce Merého, který dostal v minulém utkání červenou kartu. Duel v katalánské metropoli bude hodně zajímavý minimálně pro obránce Douglase, který v Gijónu hostuje právě z Barcelony. A poslední dobou nepodává vůbec špatné výkony.

Celých 90 minut odehrál například v posledním kole LaLigy, v němž se jeho Sporting střetl s Celtou Vigo. Po debaklu od Atlética Madrid se Sporting potřeboval ukázat v lepším světle a nakonec toho dosáhl. Krátce po změně stran se dokonce dostal do vedení díky proměněné penaltě Moie Gómeze. Vedení ale nakonec i kvůli vyloučení Merého neudržel a Iago Aspas zachránil pro hosty z Viga alespoň bod. Výsledek Sportingu moc nepomáhá, protože jej zanechává v sestupovém pásmu se 17 body na kontě.

Právě brazilský bek Douglas ale tvrdí, že Sporting je odhodlán bojovat i s Barcelonou. "Na Barcelonu mám plno vzpomínek a většina z nich je pozitivních. Sdílel jsem zážitky a úspěchy s nejlepšími fotbalisty na světě, velmi dobře znám Messiho s Neymarem. Dobře proto vím, co proti nám stojí. Máme před sebou velké utkání, ve kterém budeme chtít zanechat svou stopu a získat dobrý výsledek. I Barcelona má své slabiny, my jich musíme co nejlépe využít. Každý z nás musí ukázat maximum schopností i soustředěnosti. Tyhle zápasy jsou především o psychice a sebeobětování,” dodává Douglas.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Umtiti, Piqué, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Amorebieta, Babin, Canella - Cases, Vesga, Gómez - Rodriguez, Traore, Burgui
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.05 - 19.00 - 47.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (středa 21:30)
Souboj dvou sousedů v tabulce bude mít zajisté dopad na případné boje o evropské poháry. Byť se vlastně až do konce sezóny mohou spokojit jen s klidným středem tabulky, alespoň Evropská liga je pro oba určitě velkým lákadlem. Celta Vigo bude v tomhle duelu mírným favoritem i proto, že s Espanyolem neprohrála již čtyřikrát v řadě.

Domácí už několik týdnů v řadě hrají prakticky každé tři dny, ale i přesto pořádně nabitý program zvládají velmi dobře. Především v Evropské lize zaznamenali minulý týden velký úspěch, když se jim podařilo vyřadit silný Šachtar. Jako by ale euforii nedokázali přetavit do ligového dění a na půdě podprůměrného Gijónu uhráli jen bod.

Célticos každopádně nyní čeká souboj před vlastními fanoušky na Estadio Balaídos, kde jsou letos nesmírně silní. A hned z jedenácti utkání osmkrát slavili vítězství. Pokud se jim podaří uzmout všechny body i nyní, posunou se v tabulce před svého protivníka a dotáhnou se osmou pozici. Z ní by pak měli slušnou pozici zaútočit na pohárovou Evropu.

Až na vykartovaného obránce Facunda Roncagliu bude mít kouč Eduardo Berizzo k dispozici kompletní kádr, a to včetně Jonnyho Castra, jenž by se měl vrátit na levý kraj defenzívy. Na rozdíl od minulého kola by se v základu již měl objevit nejlepší střelec Iago Aspas i Pione Sisto, vepředu zřejmě bude preferován John Guidetti.

Espanyolu uplynulá tři kola nevyšla úplně podle představ, po dvou porážkách s Realem Sociedad a Realem Madrid si však o minulém víkendu napravil reputaci a poslední Osasunu skolil třemi brankami. "Každý zápas je důležitý. Když získáme tři body, nabije nás to energií. Musíme se snažit hrát co nejlépe," uvedl trenér Quique Sánchez Flores.

Ani barcelonský celek se v tuhle chvíli nepotýká s nijak početnou marodkou, chybět budou stále pouze Víctor Sanchez a Leo Baptistao. "Udělám změny v sestavě, protože někteří jsou unavení," sliboval hostující šéf lavičky. "David López může hrát na dvou pozicích, takže by se mohlo uvolnit jeho místo pro někoho jiného," dodával k výběru základu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.43 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - UD Las Palmas  (středa 21:30)
Real Madrid si v posledních týdnech povážlivě zahrává a nechybělo mnoho, aby o luxusní náskok na čele La Ligy nepřišel ještě do února. Po prohře s Valencií totiž Bílý balet proti Villarrealu musel dotahovat dvoubrankové manko, což ovšem úspěšně zvládl a skvostným obratem na 3:2 si od druhé Barcelony udržel odstup jednoho bodu, navíc stále se zápasem proti Celtě Vigo k dobru. Ve středu pak čeká tým Zinedina Zidana v rámci vloženého pětadvacátého kola další překážka v podobě Las Palmas.

Francouzský manažer si své hráče nemohl po zmíněném zápase s Villarrealem vynachválit a také je vyzval, aby podobnou soudržnost předváděli až do konce sezony a ukořistili první ligový titul po dlouhých pěti letech. "Vítězíme i prohráváme všichni společně a takto tomu bude až do konce. Čekají mě příjemné starosti, když vidím, že všichni chtějí hrát," hlásí Zidane především v souvislosti s Álvarem Moratou, autorem vítězného gólu z minulého kola. "Je nemožné zařídit, aby byli všichni spokojení, ale chci ukázat, že všichni mí hráči jsou důležití."

Real v první polovině sezony navázal formou na závěr té minulé a první porážku si připsal až v lednu, kdy podlehl Seville. Následovalo však nečekané selhání proti Valencii a rázem je boj o španělský ligový titul znovu otevřený. "Máme za sebou několik náročnějších zápasů, ale až do ledna jsme ani jedinkrát neprohráli. Během sezony se vždy najdou chvíle, kdy víte, že se vám nedaří. Je to něco běžného, stejně jako tlak, kterému jsme dennodenně vystaveni," zachovává Zidane chladnou hlavu. "Musíme do toho jít soustředění na sto procent, abychom už předešli dalším špatným výsledkům."

Las Palmas se momentálně forma vyhýbá velkým obloukem. Celek z Kanárských ostrovů totiž prohrál všechny čtyři poslední zápasy a z posledních sedmi dokázali svěřenci Quiqueho Setiéna triumfovat pouze jedinkrát. Momentální dvanácté místo v tabulce je s takovou ve vážném ohrožení, přesto kouč ostrovního klubu nehodlá svůj herní styl měnit ani proti Realu. "Budeme se snažit držet míč, na naší filozofii nezměníme vůbec nic," prohlásil Setién. "Jako trenér uznávám, že směrodatné jsou především výsledky. Hráči jsou zklamaní z prohry proti Realu Sociedad, přestože hráli dobře, a už se těší na další zápas, aby již stávající stav konečně zlomili."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Modrić, Kovaćić - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Aythami, Bigas, Castellano - Viera, Mesa, Gómez - Tana, Boateng, Jesé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.50 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Deportivo Alavés  (středa 21:30)
Ačkoli je Deportivo v rozhodně lepší formě a střádá určitě lepší výsledky než o záchranu bojující Granada, ve vloženém kole nebude mít vůbec lehkou pořízenou, protože se nově bude muset obejít bez třech vykartovaných hráčů. Oba celky dělí v tabulce hned sedmnáct bodů, na podzim jejich měření sil skončilo vítězstvím Alavése.

Hosté jsou v posledních týdnech jednoduše ve velké pohodě. Až na debakl s Barcelonou s pravidelností bodují, zdržují se v klidném středu tabulky a ještě by ve finále mohli zaútočit na pohárové příčky. V minulém kole se jim povedlo přetlačit Valencii, ačkoli ještě dvanáct minut před koncem před vlastními fanoušky prohrávali o branku.

V tuhle chvíli si kouč Mauricio Pellegrino zkrátka opravdu nemá na co stěžovat. "Musíme se neustále zlepšovat každým zápasem, být pokorní a pokračovat v naší práci," nechce v žádném případě usnout na vavřínech "Granada má solidní tým a spoléhá na individuální výkony. Doufáme, že můžeme odehrát skvělé utkání. Je to pro nás další výzva."

Marcos Llorente, Manu García a Víctor Laguardia, ti všichni jsou nyní pro tenhle duel suspendovaní, což určitě není pozitivní zpráva pro Babazorros. Každopádně zpět by měl být útočník Deyverson, jenž vepředu zřejmě nahradí v nevalné formě hrajícího Christiana Santose. Údajně je mimo hru také Rubén Sobrino.

Granada v tuhle chvíli okupuje předposlední příčku, pořád se však reálně může zachránit, byť se sestupové starosti začínají týkat čím dál menšímu okruhu konkurentů. V únoru celek z Andalusie zaznamenal jakési zlepšení, porazil před vlastními fanoušky Las Palmas i Betis, a vzhlíží tak ke své třetí domácí výhře v řadě.

Ani Nazaríes nebudou mít k dispozici kompletní kádr, Sergi Samper obdržel pátou žlutou kartu o minulém víkendu na půdě Bilbaa a utkání proti Deportivu se ho týkat nebude. Je dost možné, že se bude měnit složení obrany a hodně chybujícího Martina Honglu asi nahradí David Lombán. Pořád nejistý je jinak start beka Matthieua Sauniera.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.10 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - SD Eibar  (úterý 19:30)
Evropské poháry mají pauzu, ale minimálně ve Španělsku se o ně bude bojovat i v týdnu. Na programu první ligy je totiž vložené kolo a hned jeho první duel je zápasem mezi dvěma uchazeči o poháry. Real Sociedad hostí Eibar.

Času není nazbyt a ve španělském fotbale čeká diváky další porce skvělé zábavy. Už v úterý načne 25. kolo nejvyšší LaLigy ostře sledovaný duel mezi domácím Realem Sociedad San Sebastian a Eibarem. Oba týmy bojují o to, aby se v příští sezoně dočkaly pohárů a oba k tomu mají blízko. Ve veselejší náladě mohou být právě domácí, protože tým ze stadionu Anoeta sídlí na výborné 5. příčce se ztrátou pouhého jednoho bodu na čtvrté Atlético Madrid.

Oba celky si v minulém kole poradily se svými soupeři, přičemž rozhodně lepší podívaná čekala příznivce Eibaru. Real Sociedad se potřeboval zotavit z porážky od Villarrealu a v páteční předehrávce to těsně zvládl, když porazil Las Palmas 1:0. Mnoho kvalitní podívané se ale diváci nedočkali. Eibar naopak o den později příjemně překvapil své fandy, když udržel proti Málaze čisté konto a ještě soupeři vstřelil tři góly. Příjemné chvíle pak prožil především zkušený záložník Adrián González, který se trefil dvakrát.

Eibar je i díky tomuto vítězství na výtečné sedmé příčce a přeje si na ní minimálně zůstat. Zároveň po očku sleduje dění před sebou a doufá v zaváhání týmů výše postavených, protože v tuto chvíli mu schází jen bod na Evropskou ligu! Real Sociedad má podobné úmysly a sní o Lize mistrů. Ani v jeho případě není situace rozhodně ztracená, protože celek ze San Sebastianu ztrácí na čtvrté místo a s tím spojené předkolo LM rovněž jen bod.

V obou případech by byl případný úspěch nečekán, což si oba trenéři dobře uvědomují. Eibar má několik zraněných hráčů a k minulému kolu cestovalo jen 16 zdravých jedinců. I proto si trenér José Luis Mendilibar výhry váží: "Viděl jsem mužstvo, které se nebojí dovolit si něco, co bylo dřív nemyslitelné. Každý z nás sní, nebojí se dělat víc, než se od něj čeká. Na svých hráčích vidím obrovskou chuť a odvahu, což je pro náš klub skvělé. Doufám, že budeme mít co nejdřív opět k dispozici více hráčů.”

Eibar dokázal Real Sociedad v poslední době porazit už dvakrát za sebou, ale přeci jen má něco, na čem musí pracovat - ještě nikdy si totiž nevezl tři body ze stadionu Anoeta! A trenér Eusebio Sacristán doufá, že k tomu jen tak nedojde: "Doma se nám daří a zvláště proti Eibaru odvádíme dobré výkony. Pokud chceme do Evropy, musíme porážet co nejvíc týmů. Někdy i na úkor předváděné hry, protože se na konci vždy počítají hlavně body.”
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, Juanmi, Oyarzabal
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Rodríguez - Arbilla, Ramis, Lejeune, Luna - Garcia, Escalante - León, González, Peňa - Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.47 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Real Betis  (úterý 21:30)
Málaga minule utrpěla těžký debakl s Eibarem a teď hledá na stadionu La Rosaleda cestu k vykoupení. Najde ji proti Betisu Sevilla, kterému se vůbec nedaří?

Nutno říct, že Betisu se poměrně daří právě v Málaze, takže domácí nečeká vůbec nic snadného. Situace je vzácně vyrovnaná. Za posledních 16 let zde domácí vyhráli nad Betisem jen čtyřikrát a hosté ze Sevilly si tři body odvezli ve tsejném počtu utkání. V pěti posledních duelech na stadionu La Rosaleda domácí dvakrát zvítězit, dvakrát padli a jednou se body dělily.

Teď je situace obou celků dost podobná. Oba bojují o záchranu a oběma se to příliš nedaří. Málaga má sice o dva body víc než její soupeř, ale ten má zase jeden zápas k dobru, takže se dá předpokládat úporný boj o záchranu právě mezi těmito dvěma týmy. Domácí jsou totiž na 14. příčce, hostující béticos jen o jedno místo za nimi.

Domácí los boquerones po dobrém výsledku s Las Palmas nestačili v minulém kole na Eibar, který se trefil třikrát. Málaze moc nepomohlo ani vyloučení Roberta Rosalese, který svůj tým oslabil dvacet minut před koncem. Betis zase prohrál ostře sledované sevillské derby, ačkoli na stadionu Manuela Luize de Lopery vedl. Osudným se domácím stal druhý poločas, ve kterém se prosadili Gabriel Mercado s Vicentem Iborrou.

Málaga se musí potýkat s mnoha absencemi, mimo hru jsou zranění Kuzmanović, Recio, Koné, El-Nesyri a právě vykartovaný Rosales. Hosté zase přijedou bez zraněného dua Joaquín a José Carlos, zatímco za červené karty pykají Nahuel s Piccinim. I kvůli absencím domácí trenér Marcelo Romero ví, že jej čeká těžká práce.

"Minulé utkání nás hodně mrzí, protože jsme opravdu tvrdě pracovali, abychom získali dobrý výsledek. To se nepovedlo, ale nic nevzdáváme. Teď je naším cílem nepanikařit a dobře se připravit na Real Betis, protože to je z hlediska tabulky pro nás hodně důležité utkání. Víme, že máme co napravovat,” dodává trenér domácí Málagy.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Torres, Hernández, Demichelis, Juankar - Rodriguez, Camacho - Keko, Juanpi, Castro - Dias
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Pezzella, Mandi, Tosca - Cejudo, Petros, Pardo, Ceballos, Durmisi - Castro, Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.44 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - CD Leganés  (úterý 21:30)
Valencia se v úterý večer pokusí navázat na dobrý výkon proti Realu Madrid a zapomenout na nešťastné minulé kolo. To naopak vyšlo naprosto parádně jejímu dalšímu soupeři, nováčkovi z Leganés.

Stadion Mestalla se stane dějištěm dalšího napínavého utkání, které spadá do kategorie záchranářských bojů. Fanoušci domácí Valencie sice stále nemohou být spokojeni, ale faktem je, že pod vedením staronového trenéra Vora Gonzáleze se Valencii začalo alespoň trochu dařit. Po výhře nad Bilbaem si domácí Valencia připsala zřejmě největší úspěch její dosavadní sezony, když obrala o body Real Madrid.

V minulém kole ji ale štěstí opustilo. Trochu nečekaně totiž Los Che nestačili na domácí Deportivo Alavés, které se radovalo díky skóre 2:1. Valencii musí mrzet i to, že vedla, ale během posledních 15 minut utkání přišla o vše. A trenér González byl hodně smutný. "Předvedli jsme dobrý výkon, ale vše jsme ztratili v samém závěru. Byl to výpadek, který nás stál body a radost z výhry. Přesto chci hráčům vyjádřit díky. Doufám, že v příštím kole si napravíme chuť a doma vyhrajeme,” přeje si trenér Valencie.

Oba týmy bnudou mít potíže s absencemi. Domácí Netopýři se nemohou spolehnout na karetního hříšníka z minulého kola Fabiána Orellanu, zraněni jsou navíc Santi Mina, Nani a Rodrigo Moreno. Hosté přijedou bez zraněného Serantese, Koného, Ibaněze a Timora.

Leganés se v minulém kole konečně probralo a jeho procitnutí odneslo Deportivo La Coruňa. To navíc po zápase, který skončil 4:0, odvolalo trenéra Gaizku Garitana, protože situace klubu je již neúnosná. Leganés se právě díky tomuto vítězství posunulo před Deportivo a má nyní o dva body víc. Stále mu to však stačí pouze na 16. místo, což je velmi blízko sestupovému pásmu.

Oba kluby už spolu mají nějaké zkušenosti, třebaže ne četné. Dosud se utkaly třikrát a pokaždé vyhráli Netopýři. Ani jednou se navíc nestalo, že by diváci odcházeli bez toho, aby viděli alespoň dva góly. Předvede oslabené Leganés další zázrak na půdě Valencie?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mangala, Garay, Siqueira - Pérez, Parejo - Haddadi, Soler, Gayá - Zaza
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Díaz, Insua, Mantovani, Marín - Pires, Alberto - Garcia, Bueno, Szymanowski - Neves
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.50 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid23174260:2255
2.FC Barcelona24166265:2054
3.Sevilla FC24164448:2952
4.Atlético Madrid24136544:2145
5.Real Sociedad24142837:3244
6.Villarreal CF24109532:1839
7.SD Eibar24115839:3138
8.Athletic Bilbao24115831:2938
9.Espanyol Barcelona2498733:3135
10.Celta Vigo23104937:3734
11.Deportivo Alavés2489724:2933
12.UD Las Palmas24771032:3628
13.Valencia CF24751234:4326
14.Málaga CF24681031:4026
15.Real Betis23661123:3724
16.CD Leganés24561320:3921
17.Deportivo La Coruña23471226:3919
18.Sporting Gijón24451526:4817
19.Granada CF24371422:5216
20.CA Osasuna24171624:5510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (776)

Přidat komentář
Visca el barca

1.Pro titul FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to pěkné, kdybychom...

Reagovat
valloire

chceš se zase nalejvat čůčem že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Eibar Jinak ted jsem videl tu chybu Varase z minulyho kola

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci mam pocit, že Monacké knieža podplatilo rozhodcov, Parížu nepískli 2 penalty a Monako si tak udržalo náskok. Toto nie je možné rozhodcovia tlačia Monako k titulu lebo už niekoľko rokov ho nevyhrali a je to úplne očividné veď nikde sa nerobia také chyby v pískaní (jedine že by skoro v každom zápase) dúfam že Thiago Silva ako správny kapitán tweetne niečo na rozhodcov! je predsa sloboda slova! koho vám to pripomína ?

Reagovat
Visca el barca

ty seš retard, tu vaší fofr ligu by jsme vyhráli už v prosinci

Reagovat
CHONG

Hlavně PSG byste nehorázně smázli.

Reagovat
Visca el barca

Jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
CHONG

Ale čtyři už jo

Reagovat
Visca el barca

Ale kolik pokusů na to potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

hah :D vyhrali ste vyraznejšie raz keď mal paríž zranených 6 hráčov základnej zostavy myslím, že to bolo pred 2 rokmi predtým ste postúpili na remízu ty šašo

Reagovat
Visca el barca

No takže to je na postupy zatím 2-0 a ve skupině jsme udělali taky lepší výsledek. Jak říkám jedna vlaštovka jaro nedělá. ještě se budeš klepat šášulo

Reagovat
Visca el barca

Jinak před dvěma lety jsme přejeli každýho a hráli jsme ještě lepší fotbal než za pepka. Dostali by jste tak jako tak. Letos forma není a možná i nechuť. Ten výsledek je rozdílem třídy, což ruku na srdce mezi těma týmama není.

Reagovat
CHONG

Výlet do historie

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to by ste najprv museli lahko porážať tímy na 16. priečke bez filmovania

Reagovat
Visca el barca

Ty si teď myslíš, jak jste největší favoriti LM viď?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude temný lord Flo Pérez. Ten riadi všetko

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti povedlo, viděl jsem zápas PSG-Monaco a penalta na Draxlera byla velký žert, něco jako v neděli na El Madrigalu.

Takže si opravdu můžeš s madridskými notovat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Barcu1 však všichni známe, má svůj vlastní svět a vždy se cítí podveden.

Reagovat
smazaný uživatel

youtube.com/watch?v=8_rOWoGflqQ počuvaj pána... Sidibe nestíhal draxlera tak fauloval nebiť faulu draxler by mal krasny center rovno na hlavu... ale tak čo budem dohovárať fanúšikovi klubu, ktorí svojho hráča chvália za 3 body keď prifilmuje penaltu v 90 min

Reagovat
smazaný uživatel

, ty umíš pobavit, gólman míč v pohodě kryl a ty řekneš rovno na hlavu. Rovnu na hlavu si pouze ty!

Reagovat
CHONG

A ty

Reagovat
Diego2

Mas tusim noveho chranence

Reagovat
valloire

ten je můj, já ho viděl první

Reagovat
smazaný uživatel

no ale k tomu,že to je jasný faul (rovnako komentator na sport hovoril najprv, že draxler zahral ale po opakovanom zabere potvrdil hlupy faul hráča monaka :) ale čo čakať od cirkusanta... plienku si si už menil? či necháš tú istú aj na 8.3. ? nesmrdí už trocha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí ti nechybí. Jako bys tu Barcu porazil sám. Co kdyby PSG ještě nepostoupilo, budeš mít taky tolik řečí?

Reagovat
smazaný uživatel

s tým ako cirkus humberto hrá sa toho neobávam, problém by mali aj s hociktorým iným súperom, jedine, že by hryzák newton a delfínie mláďa zafilmovalo 5 penált

Reagovat
Visca el barca

a co je potom skurvena ropná paříž? Když je Barcelona cirkus? to otočení by bylo fajn, aspoň bys tady přestal otravovat

Reagovat
madridcan

A po zapase bol odfoteny Veratti s igelitkou PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
houdic

Neni to El Madrigal, ale Estadio de la Ceramica

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je na všem asi to nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

co na to rict.. asi jen klasickej cobol no

Reagovat
smazaný uživatel

"Thiago Silva ako správny kapitán tweetne niečo na rozhodcov!"

--- tohle je dnešní svět? kapitán se musí umět ozvat na twitteru?

Reagovat
ADM

Máme tú česť sledovať onedlho dvoch najlepších strelcov top líg

https://twitter.com/Twitugal/status/836229944225169409/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný čísla

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Kde sa tí dvaja zastavia

Reagovat
ADM

Najlepší strelci LM

Najlepší strelci svojich reprezentácií

Najlepší asistent v La Lige / najlepší asistent v LM

Najviac zlatých lôpt / druhý najvyšší počet zlatých lôpt

Najlepší strelec La Ligy / Najlepší strelec líg vôbec (čoskoro)

Najviac gólov v jednej sezone (50) / druhý najvyšší počet gólov v jednej sezone (48)

Najviac gólov v jednom roku / Najviac zlatých kopačiek

A to som pomerne mladý a títo dvaja páni začali úradovať zhruba 2 roky potom čo som začal sledovať fubal. Neviem či ma na staré kolená ešte niečo nadchne

Reagovat
Gazdo

Ono je to tak trochu pravda no

Reagovat
Mateo16

ZZ tlacovky On si tam proste to Alzirske hovno pretlacat bude, ZZ musi po sezone ist do prdele . Skoda tej vyhry nad Villarrealom s Celtou sa musi stratit .

Reagovat
CHONG

Ty jsi jak zaseknutý gramec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš už jít sám?

Reagovat
vacin

Ty seš už otravnejší než salmonela v létě... Ty máš snad jeden pozitivní koment na tisíc negativních na trenéra, kterej za rok působení vyhrál LM, vede ligu, má nakročeno k postupu v LM do ČF a vytvořil rekord....

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Nemáme lepší variantu, než je ZZ. Doteď si pamatuju časy, kdy nás "trénoval" Rafa.

Reagovat
CHONG

Jiřího dvojníka radši ani nezmiňuj, to byly hodně temné časy.

Reagovat
teenz

Já na to radši přestal koukat po několika zápasech a mám takovej dojem, že jsem nebyl tehdy sám.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vyhrajem titul a bude aspon SF LM tak neni duvod ho vyhazovat

Reagovat
Billy McClane

Del Bosque by mohol rozpravat

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale tak v ty dobe sme meli precejenom jiny postaveni nez ted

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Marcelo & Carvajal už 13 asistencií túto sezónu. Asi najlepší hráči Realu túto sezónu, teda minimálne Marcelo určite.

Reagovat
Switchback

Marcelo je boží, navíc děsnej sympaťák ...

Reagovat
teenz

Marcelo, náš jedinej pořádnej křídelník.

Reagovat
ADM

Hráčov ako on alebo Dani Alves svojho času je až škoda v tej obrane. Contemu by boli ako šitý do jeho systému na kraje zálohy

Reagovat
teenz

Přesně. Ale tak Dani i Marcelo toho křídelníka hrajou, v obraně jsou málo kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně mě nenapadaji lepší krajní obránci, na pravé straně možná Walker, a na druhé asi Alba a Alaba, nebo ještě Alex Sandro, ten hraje výborně

Reagovat
aimar21

Los Che dnes musia zvytazit. ak uz nedame leganes tak to bude velmi zle po tom minulom kole kde sme pustili zapas alavesu..

Reagovat
netopier

Veď máme náskok 9 bodov na zostupové pásmo... Teraz je podstatnejšia predvedená hra ako výsledky... Ak zlepšíme bránenie a držanie lopty tak výsledky prídu samé.

Reagovat
aimar21

do konca je este vela kol. najprv treba ziskavat body proti outsiderom a potom od novej sezony sa uz mozeme pozerat aj na predvedenu hru. Bohuzial teraz sme uz outsider aj my. A pri tomto zlozeny kadra sa pekna hra asi ani neda ocakavat

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra vyhraje Gijon nad Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

dik za tip

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v počte žltých určite

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué je pánko "Nezáleží mi na tom, co si lidé myslí o tom co píšu na twitru. Je to pravda. Nakonec, někdo by se měl pokusit porazit celtu, aby dosáhl toho, co já. Dvakrát Lehký trolling Ramose

Reagovat
Kokesh

Josep Vives (Barca Spokesman): "The club has said that we respect Pique because we understand that he exercised his freedom of expression."

Zajimavy, ze o Messim se v klubu nemuze mluvit ani za zadami. Pique se trolli sam, byt v Barce porad Puyol, myslim ze by mu rekl svoje pekne od plic. I takovy Iniesta se musi chvilemi stydet, co to maji v tymu za debila.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam charakter jako Puyol

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Aj kapitán ako Puyol

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

"Pique se trolli sam, byt v Barce porad Puyol, myslim ze by mu rekl svoje pekne od plic" jo jo rozmubrado

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol byl frajer

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

https://www.youtube.com/watch?v=mJu_saChLws

Tohle je tak vystizna metafora na to vsechno. Pique klasicka uplakana devka a Puyol se soustredi na vykon na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Není uplakanej, jen tobě zřejmě leží v žaludku víc než by bylo zdrávo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kokesh

Neni uplakany? Vytvari kontroverze, neumi drzet jazyk (prsty) za zuby, stezuje si na protezovani ostatních , vedeni ligy osocuje ze zaujatosti a nejhorsi co je, on si ten blbec fakt mysli, ze ma pravdu.

Vase vedeni ho par mesicu nazpatek usmernovalo, ted se za nej stavi.

Reagovat
X-bano-X

Pretože vedia že má pravdu, vole.

Reagovat
Kokesh
Reagovat
X-bano-X

2 dni nazpátek: https://gfycat.com/QuerulousDependentAmazondolphin ty pravdo. Nie je ti tak trochu trápne?

Reagovat
Kokesh

Tak ted tu hod Bano i gif Neymara, at mame ty kontrovetzni penalty za sebou. Nebo o ni media vubec nediskutovali a byla vlastne 100% jasna? To bylo jen 9 dni nazpatek a krasny tri body doma, ze.

Reagovat
X-bano-X

Kontroverzní? Čo bolo na Neymarovi kontroverzné? To že si nabehol do obrancu? V ktorom vesmíre sa toto nepíska? Veď to robí pravidelne každý útočník a 90% takýchto stretov je pískaných ako penalty, na druhej strane koľko takýchto "rúk" sa zapíska? 1 z 10, 1 z 20? 1 z 50? A keby to bola vaša jediná takto "pochybná" penalta....., keby takto "neosrali" Barcu o pecku proti Ponorke a nie o takúto ale o klasickú, pekne hádzanarskú......že kontroverzné......

Reagovat
Kokesh

http://www.marca.com/en/football/spanish-football/2017/02/20/58aa253de2704e7e7a8b45ff.html

Najdi si ty popisky videa, reporty, clanky z medii, cokoliv, vzdyt to byl dive jako prase. Udelal to chytre, to ale nic na simulaci nezmeni.

1 z 50? K tomu uz nemam co rict Bano.

Reagovat
Jerichoo

načo sa s ním bavíš. Preháňa, nezvláda. Robí to odkedy tu je.

Reagovat
X-bano-X

Co ty vies o tom od kedy som tu ty pofiderna existencia?

Reagovat
X-bano-X

Marca? Vazne? A 1:50 je malo? Nechcel som byt hned extremny. Ziafny dive to mebol, urobil to uplne normalne ako to robi 90% hracov kde si nabehne do protihraca, ktory sa hp chystal zastavit celkom nesikovne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestěžuje si na protěžování ostatních jen na protěžování Realu, což je pravda.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Visca el barca

ty seš tak neskutečnej zaujatej dement.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sorry, ale tobě už z Piquého regulérně hrabe.

Reagovat
Kokesh

Asi jak Vam z Mourinha, ktery si v jednom kuse otiral o Barcelonu nebo jejich hrace hubu. Kritizoval rozhodci i vedeni ligy, nerespektoval odvekeho rivala, zesmesnovani jinych treneru/hracu kvuli trofejim, atp....ale zatimco je Mourinho pro vas nejvetsi spina, Pique for president.

A nakonec je uplne nejsmesnejsi ta vec, ze ten prostacek, ktery se z Barcelony nejvice odezyva a nejvice kritizuje ostatni, chce ukoncit karieru po MS kvuli neustale kritice na jeho adresu. To je proste zlaty bonbon na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dob Mourinha s ním tady většina z vás plně souhlasila a o Barcu se otírala stejně jako on. Takže to co píšeš funguje i obráceně, ale to asi nevidíš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, s Mourinhem to má určitý společný rysy, to rozhodně nepopírám. Já se klidně přiznám, že mi takoví hráči (kteří si umí rýpnout) v obou týmech chybějí, přece jenom v minulosti to bylo žhavější a zábavnější. A ačkoliv třeba Gutimu vylezou doteď z úst všelijaká moudra, tak ho respektuju jako opravdovýho madridistu.

Ta kritika byla často úplně šílená, třeba ta kauza s údajným ustřihnutím dresu kvůli španělskýmu znaku, to jsou takový nesmysly, že dokážu pochopit, že už nechce pokračovat. Samozřejmě se nelze divit tomu, že po něm tak jdou, za to si může sám a je to zcela pochopitelný. Ale i kritika by měla mít nějaký svý meze...

Reagovat
Kokesh

Ano, ma sve meze. Mne se prave u Piqueho nelibi ta forma. Uz v prestrelce s Arbeloa, ho nazval kuzelem, smal se mu ze nehraje a je ten posledni co ma mluvit a ohanel se trofejemi.

On proste urazi lidi. Urazi rozhodci, dokaze byt zakerny jako Mourinho, rve tam na tribunu na Tebase jako nejvetsi povl a jeste ke vsemu si mysli, ze je v pravu. To nema s respektem, co si pamatujeme od te "stare gardy" vubec nic spolecneho.

Ta kritika se s nim tahne od doby, kdy do fotbalu zacal tahat i politiku a verejne bojovat za nezavislost Katalanska. Pak se nemuze divit, ze byl uz nekolikrat na zapasech repre vypiskan...kdyz k tomu pridame jeho aktivitu na socialnich sitich a nevymachanou hubu, mel by byt posledni na svete, co si bude stezovat na kritiku, to on si vybral tuhle cestu, nikdo jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Amen Ale myslim ze to vela Cules vidi takto isto, len sa to proste hanbia priznat

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Magic player

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Puyol měl bejt madridista. Jedinej z klaunů, co hodně beru.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Pique je král

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nemůžu najít, že by něco takovýho řekl. Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nollores. Jinak jsem to četl na facebookové stránce Fc Barcelona - Blaugrana central

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué je mindráček

Reagovat
Kokesh

Setreni Casemira. Idealne Kova, Isco i Morata zaklad.

Reagovat
misinho7

Kova Toni Isco -Asensio/James,Morata,Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Jjo to by slo. Modrice jsem videl proti ponorkam, ze taha nohu a Bale by taky nemusel hrat cely zapas.

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Inak ten center a následná hlavička leteli snáď hodinu

Reagovat
aimar21

Valencia: Alves; Cancelo, Garay, Mangala, Gayá; Enzo Pérez, Carlos Soler, Parejo; Munir, Bakkali, Zaza

podmeeeeeee ich rozbiiiiiiiit ........ 2-0! alebo 1:2

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, Leganes to šetří na Granadu, tohle je skoro povinná výhra.

Reagovat
aimar21

dufam

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Prial by som si remízu, ale snáď aspoň remíza, hlavne neprehrať dve derby po sebe.

BTW. Eibar dnes na Anoete predviedol viac ako Barca s Atléticom dokopy, možno to bude aj slabšou formou Erealy, ale hrajú suprovo, a Pedrito Leon, legenda Realu , ich vykúpal jak nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Táto sezóna sa výhrami na konci zápasov začína podobať na tú pre mňa prvú víťaznú v júni 2007.

Po rokoch sem píem komentár divný pocit

Hala Madrid

Reagovat
aimar21

MAN - GA - LA MAN - GA - LA MAN - GA - LA MANGALAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

WAU.... toto vo fail compilation tejto sezóny nemôže chýbať

A to sme začali celkom dbre ....

Reagovat
aimar21

tak toto hej. dufam ze to dobehnete v druhom polcase :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá dať kto gól, keď tam nie som ja, Sanabria je taký menej efektívny Munir a na lavici tiež nikto, možno až na Alegriu.... Ak dáme gól, tak jedine po štandartke alebo žeby pencla (Demichelis efekt).

Reagovat
aimar21

aha.. a uz je tam vidis!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cancelo je tak neskutečně primitivní hráč, že bych se ani nedivil, pokud ho naše vedení slavně vykoupí

Reagovat
Visca el barca

snad ne.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To by bol sen

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nekdo chtel pracovat v Kauflandu na Palmovce v Praze jako detektiv, tak at mi napise do zprav

Reagovat
smazaný uživatel

Na Palmovce je Kaufland?

Reagovat
smazaný uživatel

Vybrať si z tej vety práve toto

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vlastně ty myslíš ten vedle mostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Za 55 Kč na hodinu?

Reagovat
smazaný uživatel

takove jako ty mam nejradeji, jeste ani nechytil lopatu do ruky a uz se pta na penize. Panacku ja kdyz jsem nastupoval do prace tak jsem mel 12kc na hodinu a pak se mi to zvedlo na 16 a 22. Takze i kdyby si po zdaneni dostal 55kc + stravenky a dalsi vyhody, tak pokud budes dobre pracovat, polepsis si, ale pokud si lempl ktery by chtel letajicici pecena kuratka, tak te s kazde prace vyhodi a skoncis na pracaku

Reagovat
Miguel19

Omg v klidu.. Já jen jestli je to klasická ochranka v marketu, kde u nás brali 55 Kč na hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

slovo ochranka nemam rad, pouziva se detektiv a hlavne taky pak budes dopredu vedet, kdy bude co v akci nebo muzes dostat za babku jeden den prosle zbozi

Reagovat
Kokesh

V CR jsem sice par let uz nebyl, ale detektiv je pro me Colombo, ne ochranka v Kauflandu....a 55 Kc na hodinu je nejaky vtip, nebo to opravdu nekdo muze za "normalni" praci dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze se jeste moc nevyznas...ochranka je treba u prezidenta, kdy ho ma chranit zatimco v obchode nejsi proto, aby si nekoho chranil, ale aby si zabranil kriminalni cinnosti a odhalil zlodeje a k tomu pouzivas kamery atd, takze je to detektivni prace. A mimo jine Colombo byl porucik, mozna kdyby si min cumel do bendy a prestal verit vsemu co tam vidis a radsi sel ven mezi lidi, tak ti to prospeje

Reagovat
Xavi

Však oni ty kamery snad nepoužívají ne? Na to se přivolá policie.

Reagovat
smazaný uživatel

A zlodeje by si chtel odhalit jak?? Zadrzis ho do prijezdu policie na zaklade kameroveho zaznamu, na kterem je videt ze krade. Mensi obchody s oblecenim nemaji zvlast detektivni "velin" ale detektiv ma monitor, na kterem vidi vsechny kamery v obchode vetsinou u vstupu do prodejny, aby mohl rychle reagovat a zlodeje zadrzet, kdyby chtel utect.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Poručík je hodnost, ne označení profese

Reagovat
smazaný uživatel

Colombo byl porucik a tak se take predstavoval. V obchode se ti taky predstavi, ze jsou detektivove a ne ochranka. A mimo to, detektivove ve velkych obchodech se nekdy nadrou vice a umi toho vice nez cela nase slavna policie.

Reagovat
Xavi

Počkej... To jako s těma detektivama není sranda? Snad mají na sobě napsáno security ne?

Reagovat
smazaný uživatel

security je zabehle a pouzivane slovo, mohlo by se pouzivat - private nebo corporate detectvive, ale lidi by nevedeli co to je a byli by z toho akorat zmateni. Ale lepsi obchody nemaji napsano nic, naopak detektiv chodi nekdy i v obleku nebo oblecen jako normlani zakaznik, aby ho nikdo nepoznal.

Reagovat
Xavi

Ok, tak jsem zase o něco chytřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou poslední obranou západní civilizace

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

pouziva se detektiv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ja obdivujem ludi pri dnesnej modernej dobe kde mozes robit snad vsetko od bankovnictva, marketing , manazment , IT , reality , obchod atd a na to nepotrebujes snad ani VS ... a ako bonus na nete mozes zarobit affiliate marketingom ci dalsimi x moznostami na burze, ze si vyberu tak zlu ponuku prace ako je tato.

A teba obdivujem za to ze tu prezentujes ten tvoj shit ako TOP ponuku

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase obdivuju vymlety coboly jako si ty, ktery nedokazou poznat, kdo na netu trolli a kdo ne ..

Reagovat
Jordi Alba

Ty budeš asi docela blbeček.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LTT z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Kritika zafungovala, Sanabria

Priovnať niekoho k Munirovi musí byť skutočne ponižujúca urážka

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se na Jeseho proti Realu, mohl by jim nalozit. Snad bude hrat

Reagovat
Mateo16

Ok posledny komentar fakt mi to neda to su neuveritelne perly uz som ako Matovic :

"Jak vysvětlit lavičku pro Isca a Moratu? Je nás tady 24 a musím si někoho vybrat. To jsou těžkosti trenéra. Vy moc dobře víte, co si myslím o nich i o ostatních hráčích. V neděli nastoupili a odvedli si svou práci, ale vyhráváme i prohráváme společně. To se nedá změnit, že jednou hraje jeden a jindy zase druhý. Jednou jsem vysvětloval, že můžeš nasadit hráče 14krát za sebou a pak jej necháš jednou sedět a on bude naštvaný. To je jen dobř epro mě, protože jsou všichni hladoví po hře. Nemohu uspokojit všechny, ale nejdůležitější je to, že všichni dokazují, že jsou důležité pro toto mužstvo."

"Jestli bude hrát Benzema vždycky? Bude hrát, když jej nasadím. Všichni jsou pro mě důležití a vždy musím činit různá rozhodnutí při skládání sestavy. Jestli je BBC neohroženo? Uvidíš zítra. Víš co? Sám jsem už unavený tím, jak musím poslouchat neustále stejné otázky. Všichni jsou pro mě důležití."

Najlepsie argumenty ever

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by měl jako přijít místo Zidaneho? Je dlouhodobě uvnitř klubu, má dobrý vztah s hráči a má u nich respekt. To, že dělá chyby je snad u nového trenéra normální... takže kdo je podle tebe lepší alternativa, když tu furt vypisuješ to samý dokola? Chceš snad střídat trenéry jak na běžícím pásu? ... A jen tak mimochodem, nejsi to ty, jak tu vypisoval ty nesmyslný sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

*nejsi to ty, kdo tu...

Reagovat
teenz

ZZ je aktuálně po Carlovi ideální trenér. Tady neni o čem. Má slovo u Prezidenta, fanoušci ho milují, tým ho respektuje. To jsou nejduležitější body na kterých se může stavět. ZZ se má ještě co učit, ale to vše příjde časem, zápasama.

Reagovat
valloire

dost nechápu tu kritiku, doufám, že nejsou všichni tak rozežraný

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasím

Reagovat
Zizou

Získat si respekt, je u těchto hráčů, kteří patří mezi nejlepší na světě, to nejdůležitější. A tohle Zizou splňuje na 100%, protože byl sám jeden z nejlepších na světě a to oni moc dobře ví. Myslím, že v Realu vydrží dlouho a že pro Real ani není lepší volby než on. Možná snad jen Mateo16.

Reagovat
teenz

Samozřejmě, že dělá chyby a nebo moc lpí na svejch koních, na svym DM. Ale co, to neovlivníme. Každej má nějakej styl. Taktiku se taky snaží pomalu (hodně pomalu ) upravovat. Podle mě to půjde.

Reagovat
Zizou

Tak každý trenér má svoje koně a snaží se o nějaký svůj rukopis. Ale klub jako Real potřebuje mít trenérovi hlavně fakt osobnost, která bude uznávaná úplně všemi od hráčů až po fanoušky. A to prostě Zidane splňuje dokonale. On nastoupil na ten trenérský trůn v hodně obtížné pozici a prakticky téměř bez zkušeností. No a prozatím si podle mě vede nad očekávání skvěle a kdybych byl fanoušek Realu, děkuju bohu za to, že mu dal Peréz tu šanci. I když on určitě moc dobře věděl, co dělá. Enrique například nikdy takovou auru u hráčů Barcy mít nebude. A jasným důkazem toho, je ten odfláknutý zápas s PSG. Tohle se Zidanovi nestane určitě nikdy, protože k němu by si to ti hráči prostě nedovolili.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Otocil jsi, to se ceni.

Dalsi krok je Bale.

Reagovat
teenz

Neotocil, ZZ mam rad a tesi me, ze nas trenuje. Jen me obcas pobavi nejaka sestava nebo stridani (Isco, Kova, Morata).

Pokud bude Gareth produktivni, tak at. Jestli ale zapadne do jeho klasickyho plouzeni po hristi s invisible plastem od Harryho, tak at tahne zpet do PL.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

A povedzme si narovinu. Ktory (aj top) trener je bezchyby? Pep nevie casto reagovat na vyvoj hry, Carlo mal svoju svatu starting eleven a ani bohovi nejaka rotacia, Conte, Klopp, Pochettino....vstci maju nejaku tu chybicku a my tu chceme aby bol ZZ neomylny? Budme radi zanho a za tu auru co nastolil v kabine.

Reagovat
Billy McClane

Tak Pep v prvom rade nie je ziadny top trener

Reagovat
Ed_Hazard

Ale no tak Nemyslel som zase uplný top, dajme tomu že sa bavíme o Top10 Každý má proste niečo, nikto nie je bezchybný

Reagovat
teenz

Pep je sice nesympatickej kreten, trener je to bezpochyb jeden z nejlepsich. S nasi sestavou by udelal masinu.

Reagovat
teenz

Jop, presne.

Reagovat
roman1978

Gil Manzano, the referee who wrongly gave RM a penalty vs Villarreal, is the president of an official Real Madrid fan club

Surprise surprise

Reagovat
CHONG

Vy to hrozně nezvládáte.

Reagovat
roman1978

a vy jste se zase naučili jednu stupidní větu o nezvládání.

pouhé poukázání na fakt není nijaké nezvládání. jen madristům se to nelíbí a proto ta nová formule

Reagovat
CHONG

K čemu se jich učit víc, když ta jedna prostá věta vystihuje 90% zdejších culés A fňukání není poukazování na fakta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

... ale bylo to "někde na netu"

Reagovat
roman1978

Barcelona would have 48 points instead of 42 in La Liga and Real Madrid would have 39 points instead of 46 without refereeing errors.

prostě náhoda. nikdo je netlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
roman1978

nevím, někde na netu

Reagovat
CHONG

Prostě fakta, no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je nesporný,l

Reagovat
roman1978

byl jsem v práci, nudil jsem se, měl jsem otevřeno asi padesát záložek - jeden text jsem zkopíroval, teď už tam nejsem. není těžké si to vyhledat. ale jo, pište si další blbosti. nejlepší reakcí na pravdu je ji zesměšnit, očernit apod.

prostě klasičtí madristi

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno co si přečteš na internetu není pravda. A dotaz na zdroj je očernění ?

Reagovat
CHONG

Ne, nejlepší reakcí je vydávat bláboly, které jsou někde na netu za fakta, prostě klasičtí culés.

Reagovat
roman1978

tak hlavně, ono je to fakt. celou sezonu vám rozhodčí tlačí káru a nás poškozují.

Reagovat
CHONG

Piqué style, bitch

Reagovat
roman1978

to zase jo. ale vždyť piké.....

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

To mně připomnělo tvoje: "Byla kdysi jednou jedna anketa".

Reagovat
valloire

Ano, byla kdysi jednou jedna anketa....No ale ona byla, já nikdy nelžu.

Reagovat
Afrokrecek

Nejvíc ulhaný děda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

hlavnespravy.sk a tam nejaka nova sekcia futbal ze...

Reagovat
roman1978

čobolské něco nás fakt nezajímá šašku

Reagovat
smazaný uživatel

chlape musíš sa ešte viac zdebilňovať ?

Reagovat
roman1978

nerozumím řeči tvého kmene

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
CHONG

www.cryingboysfrombarcelona.com

Reagovat
smazaný uživatel

No, psát do vyhledávače to radši nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Barça in La Liga:

Without Umtiti:

10 Games

2 Wins

6 Draws

2 Loss

12/30 points

With Umtiti:

14 Games

14 WINS

42/42 points

WHAT A BEAST

Reagovat
madridcan

A potom pride Pariz a Cavaniho sa spyta, ze ci mu nezavadza

Reagovat
roman1978

jo no

Reagovat
valloire

docela masakr bez něj

Reagovat
ADM

niečo ako vy bez Ramosa

Reagovat
roman1978

jo no, těch ztracených bodů

Reagovat
Majk91

Tak Barcelona poslala ziadost vedeniu ligy ohladom nahrady za zraneneho Vidala. Do par dni by mali dostat odpoved. Ak bude kladna, budu sa snazit ihned ziskat novu posilu na kraj obrany. Otazka znie, je niekto dostatocne kvalitny v La Lige, koho by klub bol ochotny teraz pustit, popripade niekto bez zmluvy? Najcastejsie sa hovori o Morenovi z Deporu, popravde nemam ho vobec nasledovaneho, takze sudit nemozem.

Reagovat
Visca el barca

Pokud vypadneme v LM. Tak bych to nechal tak jak to je. Kupovat někoho na sílu, mi příjde jako blbost. A v létě bych pořídil špičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bez zmluvy.

Reagovat
Sergi Samper

Snad nikoho

Reagovat
David143

Proč nenasedi někoho z La Masie?

Reagovat
Kluivert9

Protože je na hostování v Arsenalu...

Reagovat
ADM

OT: Tak tých Loganových 9,5 na IMDB asi nebude hype aby boli tržby

http://www.csfd.cz/film/370872-logan-wolverine/komentare/

tiež slušné bomby zatiaľ. Večer asi uprednostním premiéru pred Barcelonou

Reagovat
misinho7

No tak podla ohlasov to vyzera uzasne, ja dnes dam prednost realu ale cez vikend uz Logan

Reagovat
technecium

Reagovat
fefo

Aj ked ma marvelovky poslednu dobu riadne seru (vsetkym davam 1*), hned som objednal listky do kina na piatok. Toto vyzera ok a rating R ma laka, koneckoncov Deadpool je za poslednych 5 rokov jedina pozeratelna komiksovka.

Reagovat
CHONG

The Dark Knight Rises

Reagovat
fefo

OK, mal som dojem ze to je uz starsie jak 5 rokov. Na veci, ze vsetky od TDKR su uplne picoviny, to nic nemeni :)

Reagovat
ADM

Vec názoru, mňa zas Deadpool nijak extra neoslovil a radšej si pustím Days of Future Past alebo hocičo s Tonym Starkom / Thorom, ale tam to je hlavne kvôli tým dvom hercom.

Celá Nolanova séria Batmana je ale úplne niekde inde no. Na TDKR som bol preistotu 2x v kine

Reagovat
fefo

No Robert Downey je jediny svetly bod v tej miliarde nezaujimavych, nudnych postav a digitalnom bordeli, kde vzdy chce nejaky zmrd z vesmiru znicit svet a seci litaju v lufte.

Jako nemam uz ani 20 rokov, aby ma taketo kraviny bavili, asi to bude aj tym, ze som stary.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

Deadpool brat ako komiksovku ... veď Deadpool je len paródia... to je ako brať horúce strely ako akčnú drámu

Reagovat
fefo

Ja sice nie som nejaky znalec Marvel komiksov, ale mam taky dojem ze Deadpool aj je v podstate komiksova parodia, ci ne? Nevidim absolutne ziadny problem so zaradenim medzi komiksy.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to vzniklo len ako čistý úlet proste si chceli spraviť srandu z postavy od DC, ktorá sa volá Deathstroke (Slade Wilson), ktorý je prakticky totožný, je to nejaký polo hero - polo villain, žolďák a vrah, ktorý robí pre toho kto mu zaplatí. Marvel vlastne spravilo paródiu na tú postavu a pomenovali ho Deadpool s menom Wade Wilson.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nechápu jak Deadpoola někdo nemůže brát jako komiksovku.

Reagovat
patas92

Tak ale Deadpool je i v komiksu podobný, ne? Že je to jediný komiksový hrdina, co si uvědomuje, že je v komiksu atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tyhle komiksovky nemám rád, ale on i samotnej trailer je fenomenální.

Reagovat
blaugrana

Na webu španělského Don Balon se objevila zajímavá spekulace. Barcelona se podle ní chystá v létě prodat Paca Alcácera, který do klubu přišel teprve minulé léto za 30 milionů eur z Valencie. Alcácer toho zatím příliš neodehrál a do branky se trefil pouze dvakrát. Navíc prý Lionel Messi preferuje odchovance klubu, Munira El Haddadiho, který odešel na hostování právě do Valencie.

Tak to som fakt zvedavý, kto zaňho zaplatí aspoň 20. Crystal Palace by mohol aj 30.

Reagovat
CHONG

Navíc prý Lionel Messi preferuje odchovance klubu, Munira El Haddadiho

Reagovat
misinho7

To ma dostalo

Reagovat
CHONG

Ten až skončí, tak to celé zavřou.

Reagovat
ADM

To su strasne sracky co vzdy media vedia o tych dvoch napisat aby sa to citalo

Reagovat
Footballer

Prodat za 30, Gomese za 55 a máme na Verrattiho za 85, není o čem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Ganso velky zklamani, docela jsem veril ze se prosadi

Reagovat
X-bano-X

OT: Heh tak Verrattiho cenovka je 85 melčo? No prečo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

* Minimálně 85 melčo ale asi to u něj bude boj... a přece jen, hráče kupujeme my, vy si je vychováváte

Reagovat
Juan Román Riquelme

Bejvávalo

Reagovat
X-bano-X

Vychovávame ale nie vždy sa dokážu presadiť. Vždy je dobré doplniť vlastných hráčov iným typom.

Reagovat
Visca el barca

Pokud vedení chce udělat pořádnou věc, tak pročistí zálohu a koupí ho. Pořád máme el tridente, v očích hráčů máme kurevskej zvuk. Tak proč toho nevyužít. Peréz bude celý léto nahánět Dybalu a jinéh konkurenta nevidím. Teda pokud by vysloveně nechtěl do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky se musí počítat s Manchesterem

Reagovat
Visca el barca

Jo to mi nedošlo pravda a možní s interem, ale to bych ho pak nechápal

Reagovat
vilp

Dybalu? Zase bych ten bulvár tak neprožíval.

Reagovat
ADM

Este pred dvoma tyzdnami nechcel nikam ist. Neni o com pisat asi

Reagovat
X-bano-X

Tiež si myslím že je to skôr kačica, ale bral by som ho. Jeden z mála hráčov mimo Bracu, ktorého mám celkom rád.

Reagovat
smazaný uživatel

musíme

Reagovat
drussbarb

Kluci, nevím, jestli to tu zaznělo, ale kdepak je Jiri-fcb? Uz letos zabalil? Aby se mu něco nestalo ...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Ten vsivak videl, ze sa era uspesnej Barcelony chyli ku koncu. Navyse La decima a La undecima mu znacne podlomili psychiku A pravdepodobne pre vlastne zdravie to tu radsej zabalil. Obycajny glory hunter

Reagovat
smazaný uživatel

A presto vsechno si na nej tak rad reagoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Proto skončil po dvouch hodně úspěšných sezonách treble,double

Reagovat
Visca el barca

Ta éra končí už asi pátej rok a vy furt né a né vyhrát titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Billy McClane

To lebo sme sa sustredili na ligu majstrov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fefo

Fanusik realu niekoho nazyva gloryhunterom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen rafinha mascherano umtiti alba sergio denis rakitic msn

Reagovat
LAM

Stegen, Mascherano, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Neymar

3-4-3 budem hrát teď asi pořád,ale zrovna tuhle kombinaci obrany teda nevim.Hodně nebezpečný můžou bejt standartky.Jinak to složení obrany ve třech je dle mě ideální-Umtiti,Pique,Mascherano

Reagovat
Visca el barca

Tohle se mělo zkoušet na paříž, když nám nešlape tříčlenná záloha.

Reagovat
ADM

Ved je tam Umtiti, Raketa, Bus a Suarez na standartky.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

Na stoperu bude spíš Busquets, ne? Nebo teda Albu si tan neumím moc představit...

Reagovat
ADM

Bez lopty 4-4-2 s Rafinhom nakraji a pri utoceni 3-4-3 s Busom vzadu. Zeby to az takto prekombinoval Lucho?

Reagovat
patas92

Netuším, Lucho je teď docela nepředvídatelný

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad bude nějaký výprask

Reagovat
FCSL

Villareal dvojka?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitny stream? dakujem :)

Reagovat
fefo
Reagovat
Messiáš

Reagovat
patas92

Macherano DM, Bus pravý stoper wtf

Reagovat
patas92

tak nakonec to je naopak

Reagovat
ADM

jj už som sa bál ale Bus len zaskakoval

Reagovat
patas92

golman

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
Gazdo

On to MSN neposadi nikdy?

Reagovat
blaugrana

Keďže sa ako alternatíva ponúka Pačo a Arda, tak nie.

Reagovat
ADM

Rád by som to videl v druhom polčase v zložení Arda - Paco - Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Arda není v nominaci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
Jordi Alba

Pěkně, pěkně.

Reagovat
CR7RONALDO

Brankár

Reagovat
CR7RONALDO

Obranca Darované góly

Reagovat
roman1978

Reagovat
CR7RONALDO

Dúfam, že to započítajú ako vlastný, a vlastný by to mal byť.

Reagovat
roman1978

Ne, ať se z toho ta buznicka pojebe

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo ich predbehne aj tak podľa mňa, ale predsa som radšej ked majú čo najmenej golov a toto by vlastný byť mal podľa pravidiel.

Reagovat
Pato44

Reagovat
ADM

Mať tvoje starosti

Reagovat
valloire

nebyly ty goly z ofsajdu?

Reagovat
ADM

Messi bol asi o meter "onside" a Luis bol akurát

Reagovat
CR7RONALDO

Prvý určite nie, a druhý som opakovanie nevidel, ale asi tiež nie.

Reagovat
roman1978

Jistě

Reagovat
blaugrana

Štvormetrové offsidy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikate uz mas dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že byly ale máme jako vždycky podplacené rozhodčí a taky kamery které to ukázaly špatně

Reagovat
X-bano-X

To si nechaj na večerný zápas

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Nostradamus

Reagovat
Majk91

Messi asi meter v ofsajde a pri druhom odisiel postranny do bufetu na hotdog

Reagovat
blaugrana

Vraj ho pozval ten vystvany nahradny brankar Suttonu.

Reagovat
loki5

A ještě měli kopat penaltu po té ruce Mascherana.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v ofsajdu nebyl.

Reagovat
blaugrana

To bola irónia.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Ed_Hazard

Čudná irónia. Ja som si popravde rozklikol jeho profil nech viem komu fandí

Reagovat
Majk91

som sa snazil

Reagovat
Ed_Hazard

Hmm, dnes majú rozhodcovia asi špatný deň. Oba góly regulérne. Ťažké situácie na posúdenie (hlavne prvý gól), sa čudujem že to ten tragéd na čiare nefúkol.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CR7RONALDO

Pome! Obranca Barcy je určite zdolateľná

Reagovat
patas92

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Nádhera.

Reagovat
ADM

Nock, draw, loose

Reagovat
popltak

Směšná obrana.

Reagovat
Phillipinho

Ta obrana . A to jsem si myslel, ze horsi stoperska dvojice nez Amorebieta-Mere uz byt nemuze...

Reagovat
Jordi Alba

Burgui si to tam celkem vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor ten Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Ney

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Ney

Reagovat
smazaný uživatel

oops

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej první poločas. Jeden z nejlepších v sezoně. MSN výborný, Denis s Rafinhou zrovna tak. Nejhorší asi Raketa. Super kombinujeme, skvěle dostupujeme soupeře, čímž mu ztěžujeme hru. Celkově ofenziva dnes top, i když pravda, je to "jen" Gijon...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to zase celkově nelíbí. Nemáme odpovídající hru v záloze ani ve čtyřech a s Gijonem se prakticky stále naháníme, za tohoto stavu už bychom měli umět vydechnout a kontrolovat hru. A těch nepřesností je stále moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava

Reagovat
misinho7

Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Isco, Kovačić, Kroos - Bale, Morata, Ronaldo

zostava jak lusk uplne paradna, jedine by som mozno este nechal oddychnut Garetha a dal tam Jamesa alebo Asensia ale inac vyborna, hlavne ta zaloha top top

Reagovat
Billy McClane

Co hovori na zostavu mateo16?

Reagovat
Ed_Hazard

Že je ZZ kokot lebo nepostavil Jamesa. Idem All in.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

hovoril som o úplne iných zápasoch

Reagovat
Raul=Real

parada som zvedavy ako to pojde bez Casemira

Reagovat
Ed_Hazard

Olalaaa, tak to som zvedavý

Reagovat
ADM

8-0

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Pacoooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Zabijak.

Reagovat
blaugrana

Neé. Gomesa ně.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Denis tam má skvelé nábehy ale dalej je nulový. škoda

Reagovat
Raul=Real

Neymar to teraz pekne skusal

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes za Messiho

Reagovat
Ed_Hazard

Gijon zabereme

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Messiáš

Neymar najs

Reagovat
Murena

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze v buducej sezone bude o takomto case a skore behan po ihrisku Carles Alena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze v barce kope standardky messi, tusim ze ney se suarezem by bylo jine terno. hlavne ty standardky z vetsi dalky ma messi nic moc, i kdyz trefi branu tak lepsi golman chyta, protoze to nema takovou rachlost a leti to predvidtelne

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Bus, keby si takto machroval radšej proti Atlétom..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Raketomet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

klasický gijónovský výsledek 6:1

Reagovat
ADM

Neymar dnes opäť skvelý, ale s Ardom by tam dnes asi padlo o pár golov viac

Reagovat
smazaný uživatel

a ted si Halilovič namaže Real gólem ze čtyřiceti metrů do šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho nasadí, velkou motivaci má i Jesé.

Reagovat
Ángel di María 22

Podte jim dat bura.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půle už o poznání lepší, samozřejmě to bylo i odevzdaným výkonem soupeře, který se zřejmě začal šetřit na další zápas, když už to tady na body přestalo vypadat.

Co ten Alba dnes, to byl souhrn nepřesností

Reagovat
Ángel di María 22

IIIISCO. A Kova ta kolmice

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd. Fasisti zase vdaka rozhodcovi.

Reagovat
Messiáš

Ofsajd

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Messiáš

Aspoň, že tak, ale první gól prostě neměl platit..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Z tohohle pohledu bych řekl offside..to tam nemůžou dávat lajny?

Reagovat
Messiáš

Potřeboval bych lajnu, ale jako i kdyby, tak tohle rozhodčí samozřejmě pouštět může bez problému ve prospěch hry, na první pohled se mi to zdálo spornější. Každopádně palmy tady s tou ofsajdovou pastí ještě 3 góly dostanou, hrát to takhle proti Realu je ohromně riskantní

Reagovat
Miguel19

Ramos Ještěže dává ty góly. V bránění je naprosto komickej..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vilp

Poslední dobou ani ne, myslím, že takovou chybu udělal po docela dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, jestli je nám to zapotřebí.... neměl být, byl tam o chlup dřiv no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ofsajd vy šašci z Barcelony!!! Hlavnbě, když dal Villareal gol z ofsidu, to jste drželi pusu,co??

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak i Ronaldo ho maval...

Reagovat
smazaný uživatel

s rukou ani nehl

Reagovat
smazaný uživatel

ne? tak proto to pustil

Reagovat
Ed_Hazard

Morata teda v ofsajdu nebol

Reagovat
smazaný uživatel

A Isco byl přesně na lajně z obráncem !!

Reagovat
smazaný uživatel

vykřičníky chatrnou gramatiku napřebiješ

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu! Oki, už budu speciálně pro Tebe psát gramaticky správně

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš to pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

A Morata také nebyl v ofsajdu, jsem zvědavý, jestli to Pique zmíní na Twitru

Reagovat
smazaný uživatel

Opačně by se pískala s kartou navrch.

Reagovat
smazaný uživatel

31% držení míče proti Palmám je slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

iagooo que golazoo!!

Reagovat
Fairplay

Máte někdo stream na Real prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique po sezoně skončí v Barce. Ofiko. Řekl to na tiskovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique prý taky, prej se bude více věnovat twiteru

Reagovat
Switchback

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Visca el barca

Asi to je dobře, na druhou stranu mu patří kurevskej dík

Reagovat
smazaný uživatel

tvl celta to je moc

Reagovat
Messiáš

Jesé se chce předvést, hezkej pohyb dneska

Reagovat
smazaný uživatel

proboha to je ocas ten fontas

Reagovat
Ed_Hazard

Sakra Morata, troška viac dravosti

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, já nechápu, proč tady nepřijdete až po 93.minutě.

Reagovat
CHONG

Protože chceme vidět celý zápas, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, mně se hra palem líbí už dlouho, ale často prohrají a to je čeká i dnes.

Reagovat
misinho7

jezis chcu vobe vyhrat? posobia otrasne vobec sa im nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Zinedine Zidane's side have found the back of the net in their last 45 games in all competition, beating a record held by Barcelona

tak ešte tie 3 body, futbal super

Reagovat
Ed_Hazard

Pekná sračka z našej strany. Medzihra vôbec žiadna a to je v zálohe Kova+Toni+Isco. Nejde mi to do hlavy

Reagovat
misinho7

som sa tesil ze to bude jedna basen..a pritom ked obranujeem nikto tam nie je zo zalohy a pravidelne nas precisluju a co sa tyka utoku tiez des az na Kovacica ktory tam ma prieniky...asi zidane vie co robi s tym Casemirom

Reagovat
smazaný uživatel

93 to jistí.

Reagovat
Miguel19

Real vs Palmas pěkný fotbal. Hosté jsou tam tom parádně technicky a hodně se mi líbím jak to vzadu po zisku míče dokáží vykombinovat..

Trochu mi přijde, že ta záloha Realu dost hoří. Největší komik je ten praporkář na obranné půlce Palmas. Snad 5 špatně odmávaných/neodmávaných offsidů..

Reagovat
vilp

Nevím, jestli hoří záloha, ale spíš systém "napadání" bez míče. Půlka týmu pressuje, půlka ne, záloha se vytáhne, Las Palmas si to "pod tlakem" v klidu rozehraje a hned jdou do přečíslení. Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je divoch

Reagovat
EXoRcIsT

trosku mu preplo no

Reagovat
Ángel di María 22

Diky Bale ty vymleta hlavo

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Taková gorila, když se rozzuří, to není žádná sranda,

Reagovat
CHONG

Máma přišla z práce?

Reagovat
off-olda

U něj leda z třídních schůzek.

Reagovat
teenz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Vopičák

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal

Reagovat
smazaný uživatel

frustrace asi.... nechal se vyprovokovat

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte voľačo o rozhodcoch? To není možné.

Reagovat
CR7RONALDO

Nehovorím, že nebola úplne nezaslúžená, mohol aj nemusel, ale keby nám pomáhali tak mu ju nedá, ale akurát som si v hlave hovoril, že Bale mi tam vadí, že možno kvôli tomu hráme tak zle a asi 5 sekúnd potom červená

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

jebnuty rozhodca za toto priamu cervenu? a ze nam pomahaju rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

vsak dostal prvni zlutou...

Reagovat
Miguel19

I kdyby nedal přímou, tak by ho vylil.

Reagovat
MadMrJacky

Si děláš prdel ne? Už za ten první kopance na koleno si o to koledoval

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty jsi dobrej retard

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

proti tobe by jsem si chlapce fakt rad zahral fotbal

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrac jak si chytil hlavu jakoby dostal pesti kazdopadne bez nejlepsiho hrace to bude mit real tezke, tesim se

Reagovat
CHONG

To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz sem ti psal, ze dela chyby, ze ho kabina nevezme a ze v lete pujde, tak si se mi smal a ted sam uznasvas, ze sem mel pravdu

Reagovat
CHONG

Jo no, přesně to jsem napsal.

Reagovat
Pato44

Reagovat
Mateo16

To bola celkom sila. 2 krat zamerne tvrdo na achilovku a koleno a potom este hento ? Bude trest ?

Reagovat
alcantara

Soriano style

Reagovat
smazaný uživatel

hezké bloky

Reagovat
Miguel19

Ramos Jak se chytl za obličej

Reagovat
smazaný uživatel

RAmos kktko simulantsky

Reagovat
EXoRcIsT

Ked mu trafil tu ruku co mal na hrudi tak nemala byt ked tu druhu tak bohuzial ano

Reagovat
Messiáš

Najs Jonathan !!

Reagovat
Mateo16

Reagovat
MadMrJacky

Ale pencli bych možná nepískl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zidaneho sem mel jako hrace rad, ale mel by v lete odejit, neumi s tema hracema pracovat. Takovy tym jako Las Palmas musime doma porazet 5:0. Ale hlavne musi odejit hraci a prijit nova krev, hladova po trofejich

Reagovat
smazaný uživatel

Takový tym jak Las Palmas? Jsi normální? Hrajou hodně hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

se prober, za posledni 4 zapasy 0bodu a 1gol, tohle neni souper pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se prober idiote, občas se na ně koukni jak hrajou a ne "jen" kolik sbírají bodu. Mají na to porážet pakluby jako Real.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi borec co osvobodil Prahu a vojnu videl z rychliku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu meleš o Praze a vojně . Jdi už spát.

Reagovat
Phillipinho

Si mimo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

s Realem se člověk nikdy nenudí

Reagovat
misinho7

no som zvedavy kedy sa ozve niekto dalsi z barceloni ..ci aj teraz bude pique mat reci..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

nj teraz hovori o nepravosti nebudes ze

Reagovat
X-bano-X

Menil som vodu v akvarku, tak som nesledoval zapas ale legenda hovorí že Karma je zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Úplně jiná situace, no... Zmaření gólové šance, jasná penalta

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Majk91

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal style

Reagovat
teenz

Wow

Reagovat
aither

Dobře

Reagovat
gonzalesl_is_back

Chci dnesa slyšet ještě něco o rozhodčích a Realu. 3 jasné góly odpískané jako offside - který offside nebyl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
gonzalesl_is_back

Isco (dlouhý balón od Marcela), Moratův gól (ne ten první) a pak ta šance, kdy tam nebyl Morata, ale dával zpět a to je reset. 3x jasný gól odpískaný nesprávně jako offside.

Reagovat
gonzalesl_is_back

A další

Reagovat
X-bano-X

nj dnes vám nie je dopriate. Stáva sa, aj keby sa nemalo. Celkom hanba tí čiarový, aj ke´d Ramosovu ochranu tváre postrehli celkom presne

Reagovat
Messiáš

Prince !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle všechno viním Balea.

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Magic player

Curak, normalne pusobi, ze ma vsechno na salamu a najednou takove extempore. Nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Zly sen tvl.

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor nechyti vubec nic navic. To nejsou chyby, ale proste se z nej stal naprosto prumernej golman. Celou letosni sezonu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Cože nechytí navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

chyti, ale je to k hovnu...dnes bolo uplne jedno, ze spravil 3 dobre zakroky, ked treti gol, ktory nas zrazil dole, bol jeho

Reagovat
alcantara

Navas

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

omg ale kde byli stoperi

Reagovat
smazaný uživatel

blebleble

Reagovat
Ángel di María 22

Bale zařídil

No nic..

Reagovat
gonzalesl_is_back

a ty 3 offsidy co nebyly offsidy, ale jasné góly pro nás zavinil taky Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Real to ale ještě může klidně otočit, Zidane je madridský Šmíca

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ed_Hazard

Labilní dementi. Bale môžeš ísť za tú kokotinu na zbytok sezóny do Castilly.

Pencla - no neviem neviem. Pravačku mal pribitú o hruď ale ten pohyb čo tam robil predtým bol strašne okatý. Tak nám treba, pekne si prejebávame titul.....

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už tady vykřikujte o zisku titulu tři měsíce, tak to musí být jisté!

Reagovat
Ed_Hazard

Zastrel sa. Dík.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je jese? ho vubec nepoznavam, vypada nejak moc fotbalove, pekny vykon dneska

Reagovat
Mateo16

waaau tie protiutoky a nasa obrana

Reagovat
Xaviercreus

Dneska píská Piqué? redka a pecka na Bernabeu, to se jen tak nevidí

Byly zasloužené?

Reagovat
X-bano-X

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale měl dostat 3 žluté, ne 2

Reagovat
EXoRcIsT

a dostal 1

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyly , rozhodčí jako vždy trestá Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí asi nedostal od Peréze patřičný balíček.

Reagovat
X-bano-X

Igelitku!!!!! Nauč sa to. Igelitku!!!!!!

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte jeden dostaneme. Minimálne. Jesé si to krásne vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
CHONG

Škoda slov, opičák asi místo rekonvalescence smažil Mortal Kombat, Ramos si plete sporty a Navas si v půlce zápasu běží pro klobásu a pivo, prostě banda dementů

Reagovat
smazaný uživatel

Táta (poku jej máš) se vrátil domů?

Reagovat
CHONG

Dobrý pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mlady hejsku, co si v zivote dokazal, ze tem hracum, tak nadavas? Proste se zapas nepovedl, to ale neznamena, ze je budes urazet a zvracet na ne, hlavne tu pak pis jaky si fanousek a kolikrat si byl v Madridu trosku respektu a pokory, ale tobe proste chybi vojna jako remen, tebe bych chtel mit pod sebou jako mazak, bych te naucil pokore

Reagovat
CHONG

Vykuř si cara.

Reagovat
smazaný uživatel

Chong je submisivní, jemu by se to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dneska neviditelny, at uz konecne v lete privedou Lewu

Reagovat
Mateo16

Klasik prehravame o 2 goly a da tam Lucasa

Reagovat
Ed_Hazard

Najlogickejšia volba, nie?

Reagovat
Mateo16

Lucas jedine co nedokaze je rozhodnut zapas ked sa RM nedari.

Reagovat
Jerichoo

Isca dá dole

Reagovat
Ángel di María 22

Isca šetříme na LM

Reagovat
Jordi Alba

valloire opovaž se sundat nohy ze stolu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

já to neviděl a tak jsem je měl furt na stole a tím se stalo, že "sme nevihrály"

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ofsajd nebyl no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tak sudí je v tomhle zápase největší mrdka. To je neuvěřitelný co ten čárovej předvádí. Piqueho zoufalej pláč vyslyšen

Reagovat
gonzalesl_is_back

Však to píšu, 3x offside co nebyl, možná 4x = 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

víc jen víc. jak jsi včera říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam pořád staví toho Moratu a nedá tam Benze?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Už je tam

Reagovat
smazaný uživatel

kua nemohli takhle bouchnout i s ponorkou?

Reagovat
X-bano-X

No mohli ale "kauza" igelitka sa prevalila až po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

přečteš si vůbec někdy článek a né jen nadpis?

Reagovat
X-bano-X

Nie, zo zásady čítam len audioknihy

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to nebyl jediný uhaluzený zápas.

Reagovat
Magic player

Pls Pique, dej dneska tweet o tom praporkari na strane Palem. Diky.

Reagovat
Ed_Hazard

Okej, tie kurvy nás obrali o druhý regulérny gól. Čakám na Piqueho komentár

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Halil je dorazí

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema = Kuka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Benzem ven!

Reagovat
Mateo16

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Ta barcelonská černá s***ě dneska zase řádí. Teda... ono jich je tam koukám víc.

Reagovat
alcantara

Pozeram, ze Pique sa dobre dostal do hlavy hromade bielych

Reagovat
smazaný uživatel

i těch černejch na hřišti

Reagovat
X-bano-X

neskutočne sa bavím nad tým hromadným kvílením a sledovaním Piquého tweetov

Reagovat
Jerichoo

bano píše o kvílení

Reagovat
X-bano-X

Nestíhaš tempo diskusie od kedy si sa sem prihlásil a teraz bambilión smajlikov?

Reagovat
Jerichoo

Tvoje tempo kvilenia nestihanm, priznavam

Reagovat
X-bano-X

Mr.emotikon

Reagovat
CHONG

Škoda toho "offsidu", mohla to být ještě šavlovačka

Reagovat
fefo

Sak to bol jasny ofsajd. nejde o postavenie noh, ale celeho tela, okrem ruk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
fefo

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod pojmem "jasný ofsajd" si představuju něco jiného

Reagovat
fefo

A tak jo, moja chyba, pozeral som to v praci jednym okoma nevsimol si toho hraca dalej, ktory bol k brane najblizsie. Ofsajd asi ozaj ne.

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Magic player

Zitra zajdi k ocnimu, potrebujes to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste normalni? Ted hraje Real tak poprosim detsky tabor z Barcelony, aby si sel umyt zuby, vycurat a spat

Reagovat
dextroza_m

Běž sledovat kamery do Kauflandu

Reagovat
Mateo16

Palmy su fakt kombinacne neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na jejich puli, jak se v pohode dokazou dostat z tlaku realu bez odkopu. v obrane navic ma real neskutecne diry tam by obcas stacila lehka prihravka a jese by sel sam na branu, nechapu, co obranci realu hrajou

Reagovat
Spasitel

Canarias

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

halilovic je novy rosa, ten jeho styl hry, zpusob vedeni mice, pohyb i prehled.. hodne mi ho pripomina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Pozor!!

Reagovat
eliskafan

Dneska rozhodčí bez igelitek

Reagovat
smazaný uživatel

tvle to se tam po tom trávníku válí tolik zlatý balónů že se je Cristýn snaží pořád po té zemi sbírat??? dostal tu kartu zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady.

Reagovat
Sali5

Praporkář

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč planety gól z penalty. Tak ještě dvě ruce a tři body jsou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ronalda byste byli ztracení, toto už je na zlatý míč.

Reagovat
X-bano-X

toto je lepšia komédia ako naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden. Prosíííííím

Reagovat
aither

Neuvěřitelný tvl

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelný!!!!!!!!!!!!!!!! Jedeeeeeeeeeeeem! Zaslouženě pro výhru!!!!

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Magic player

Tohle se muze dit jen v La lize.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé je jasný, schválně spálil ty tři tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

to on dělá celej život

Reagovat
smazaný uživatel

vsazet na penalty pro Real to je prostě jistota.... 3:3 pojdme jeste jednu penaltu to je hnus

Reagovat
valloire

a cos dělal loni? Barcelona udělala rekord v lize - 19 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zas nahání na slabých

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte 1!

Reagovat
Mateo16

Reagovat
alcantara

Ako nechutne zdrzuju

Reagovat
Magic player

Ti nez rozehrajou.

Reagovat
EXoRcIsT

3 min trochu malé nastavenie

Reagovat
EXoRcIsT

Vajcia nadstavy iba 3 min z ktorých sa odohrá asi len minúta ostatný čas sa zdržuje a nakoniec to odpískal presne

Reagovat
Messiáš

Pěkně Real ukázal, že se nevzdává, ty závěry neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

někdy mám pocit, že pro španělskou ligu je slovo "neuvěřitelný" málo, protože se tam toho stane tolik, že se to ani nedá popsat

Reagovat
alcantara

Palmy ale trosku Ponorka style cez vikend. Strasne, co tam zahodili a ako to pustili.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Za bojovnost 1. Reálné skóre min 5:3. Škoda. Jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To jestli bude tento bod k necemu uvidime az na konci. Kazdopadne ted i pres ten prubeh je tenhle bod pro Barcu zlaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné i tak

Reagovat
ADM

Ak by to zas otočilo už by ma vážne jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co ty palmy začaly předvádět, to nebylo ani na divizní tým, stejně jako Villarreal za stavu 2:0. Ale konečně to vyšlo! Máme to v rukou. Real ten titul nechce, na co, když jich má přes třicet, to už nebaví!

Pojďme si pro něj!!!

Reagovat
ADM

Sledoval som len skóre..

Nemáme to v rukách stále majú zápas k dobru .. Jedine v prípade že ich doma porazíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

V rukách znamená, že když vše vyhraješ tak jsi mistr a to by bylo. Nemít v rukách znamená, že nemusíš být mistr ani když vše vyhraješ.

Reagovat
johan14

Presne tak, El Clásico rozhodne o titule. A to Barca prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase to vykřikování posledních let.

Reagovat
DreamTeam

Ne stále nemáte

Reagovat
X-bano-X

Ale máme

Reagovat
DreamTeam

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou počty druhé třídy.

Reagovat
DreamTeam

Takže dle tvé logiky mají oba týmy titul ve svých rukách

Good

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu. Když vše vyhrajeme , musíme se ohlížet na výsledky soupeřů? Ne! To znamená, že to máme ve svých rukách. To není o Realu. Ten už navíc dle madridcana nemá žádné těžké soupeře před sebou.

Reagovat
DreamTeam

Takže pokud Real vše vyhraje musí se ohlížet na výsledky soupeřů? Ne. Máme to ve svých rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš prostě nenapravitelný hlupec. Napsal jsem , že to máme v rukou. To je pravda. Neznamená to, že by to v rukou neměl i real. Dle vašich posledních tří zápasů o tom není vůbec pochyb.

Reagovat
DreamTeam

Tak dnes smůla na ty neuznane holý. Nic se neboj vám zase spadne hřebínek, až vám dá doma psg další sadu a zahrajete klasický hovinko proti nějakému outsiderovi

Reagovat
DreamTeam

*góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě větší blbe než jsem myslel. Mluvíme o tom, že v lize se Barca po dlouhé době dostala k tomu, že prakticky nemusí dotahovat a při všech výhrách by byla mistrem a ty začneš o psg, když zjistíš , že jsi vůl, který celou tu dobu nebyl schopen spočítat elementární věc.

A hovno proti outsiderovi? Nedíval ses dnes náhodou na palmy?

Reagovat
DreamTeam

No Pokud Real porazí celtu, tak musí dotahovat. Šokující

Díval, však píši že smůla na offsidy. Už v poločasu mohlo být rozhodnuto. Bohužel, ale bod v pohodě beru vzhledem k vývoji.

Reagovat
smazaný uživatel

To už si děláš srandu, tak hloupý není ani čong. Ano, pokud Real vyhraje na Celtě(madridcan říkal, že venku už nikdo těžký není), musí Barca dotahovat, A dotáhne to, když vše vyhraje?

Reagovat
DreamTeam

Tvoje teorie o tom jak vše vyhraje má zásadní trhlinu v tom, že klidně Real může všechno vyhrát. Ba co víc, může si i dovolit remízu v clasicu.

Takze pořád to máme ve svých rukách. Dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu takový blb, že neumíš pochopit, že to mají v tuto chvíli ve svých rukou oba?

Reagovat
roman1978

to myslíš vážně? takto se upálit

Reagovat
CHONG

Skoč si do gay baru, po návratu nebudeš tak podrážděný

Reagovat
smazaný uživatel

, určitě mě tam nečekej!

Reagovat
drussbarb

Kámo kolego, označovat někoho, s kým diskutuješ, za blbce není zrovna nejlepší vizitka tvé úrovně komunikace...

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně jsem jej nechtěl urážet, ale jestliže někdo nepochopí, že mít v rukách znamená při samých výhrách titul a neumí si to fakt dopočítat, tak jsem se vztekl. Všem účastníkům a hlavně postiženému se omlouvám.

Reagovat
valloire

jsi hrubý a nevychovaný

Reagovat
roman1978

Ale piču

Reagovat
valloire

Je hrubý a nevychovaný, nicméně má tentokrát pravdu, máte to ve svejch rukou.

Reagovat
placa

A proc by to jako neslo? Stejne tak jako na zacatku ligy to maji ve svych rukou vsechny tymy, tak ted 2 a mozna i Sevilla, to nevim, co je na tom divnyho?

Reagovat
CHONG

Vzhledem k tomu, že vedete o bod a my máme o zápas míň, tak nemáte v rukou nic, ale zase dobrý pokus.

Reagovat
popltak

Když vyhrají vše, tak mají.

Reagovat
placa

Presne Maj to ve vlastnich rukou, stejne tak ale i samozrejme Real.

Reagovat
CHONG

To je dost reálné, no

Reagovat
popltak

No vidíš, takže to mají ve vlastních rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom vše vyhráli tak nejsme mistry?

Reagovat
CHONG

Tak já nevěděl, že se bavíme v rovině sci-fi, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš prostě vůl, který neumí počítat a pak musí jenom zapisovat, co kdo řekne.

Reagovat
Pato44

Odkdy se rika "mit ve vlastnich rukou" tomu, ze beres v potaz par proher, ale i tak budes mistr? Vsak se to vzdy pouziva ve smyslu, ze mas sanci stat se mistrem bez ohledu na vysledky druhych ne?

Reagovat
X-bano-X

Pokiaľ všetko do konca vyhráme tak sme majstri ergo máme to vo svojich rukách. Kdeže to pracuješ?

Reagovat
CHONG

Většinou na tvojí mámě.

Reagovat
X-bano-X

Duchaplné

Reagovat
smazaný uživatel

Zase neunášíš, ale v poho, zřejmě jsi nechal zlikvidovat kilyho, takže můžeš i svým hnusárnám uzdu popustit.

Reagovat
CHONG

Tak to radši nečti, ať z toho zase nemáš mokré sny.

Reagovat
Jordi Alba

Tak hlavně, že tu píšeš většinu příspěvků, jako bys byl v pohodě a jen tak něco tě na rozdíl od druhých nerozhází ..

Reagovat
CHONG

Moje řeč

Reagovat
Jordi Alba

To má myšlenku.

Reagovat
CHONG

Jsi fajn

Reagovat
Jordi Alba

Děkuju.

Reagovat
CHONG

Reagovat
roman1978

to jako fakt? jsi sice hovado, ale že neumíš počítat , to jsem fakt nečekal

Reagovat
valloire

Když ho budeme chtít, tak si ho vememe. Je náš, ostatním ho jenom půjčujeme, aby s náma vůbec hráli.

Reagovat
CR7RONALDO

Rozhodca to nastavenie vôbec nezváladol

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu penaltu ještě určitě dostal.

Reagovat
r3

Sialeny zapas, Garetha prefackat, zlaty bod nakoniec.

Reagovat
popltak

K smíchu ta obrana bílých hoven Ramos komedie.

Reagovat
Jerichoo

naše zápasy bavia no

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý vidět, kolik fanoušků Barcelony nešlo spát, jen aby viděli nejlepší tým planety v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych ty Palmy nepřeceňoval.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Majk91

Reagovat
X-bano-X

Spát? o 11?

Reagovat
Ed_Hazard

Sa ti smeje ked ty to zajtra dospis v skolke, co?

Reagovat
X-bano-X

Choď si radšej omrknúť Piquého twitter

Reagovat
Majk91

tak fanusikovia Realu to maju trochu inak, ich mamicky vyhanaju spat uz o 10, zajtra je predsa skola a este ked maju nejaku pisomku z vlastivedy, tak duplom musia byt vyspinkaní

Reagovat
smazaný uživatel

o 10

Reagovat
Xaviercreus

To snad není možný už

Reagovat
Ed_Hazard

Som nasrany. Proste, som nasrany.........

Reagovat
CHONG

Praporkáře poslat do lágru a Balea prodat do Číny.

Reagovat
X-bano-X

Uvedomuješ si že to "praporkár" stojí za tou penlou? Keďže hlavný to najprv nechal tak?

Reagovat
CHONG

Kdyby to předtím x-krát nezkurvil, tak ta pecka nebyla ani potřeba

Reagovat
Visca el barca

Real si klasicky řeže tu větev krásně sám. Díky Palmy Jen škoda, že ty brejky za stavu 1-3 řešili tak laxně.

Reagovat
Ed_Hazard

A to nastavenie, wtf? Redka, 6 striedani, zdrzovanie paliem....

Reagovat
smazaný uživatel

, rozhodčí? To se mi nechce věřit.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

aspon nebudeme citat tweety od Ramosa ako nas poskodzuju rozhodcovia

Reagovat
X-bano-X

Aby si sa nečudoval

Reagovat
smazaný uživatel

, vzpomínám si na jeho větu, že je čas, aby sudí udělal chybu v jejich prospěch.

Reagovat
patas92

Střídání i červená karta je součást hry, za to se nic nenastavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Za střídání se nic nenastavuje? To žiju celý život v omylu?

Reagovat
patas92

Mám takový dojem, že jsem to slyšel někdy v televizi od nějakého experta

Reagovat
patas92

Ale podle toho, co teď čtu, tak asi kecal

Reagovat
Zizou

Rozhodčí smí za každé střídání nastavit půl minuty.

Reagovat
Diego2

Karoch???

Reagovat
patas92

Myslím, že to byl ten "expert" rozhodčí co byl/je na Nova Sportu, ale nejsem si jistý.

Reagovat
johan14

Čo sa tu človek nedozvie

Reagovat
Xavi

Za jedno střídání by mělo být půl minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je pouze doporučení a ne závazný pravidlo. Sudí mají v tomhle v podstatě neomezenou moc, můžou si nastavit kolik chtějí a pokud se nepletu, tak se tím ani nemusí řídit a zápas můžou ukončit kdykoliv.

Reagovat
Xavi

jn, pravda.

Reagovat
patas92

PF byla zrušena povinnost R nastavit minimálně 30 vteřin za každé střídání. Střídání hráčů je

přirozenou součástí hry a proto v případech, kdy střídání proběhne bez zjevného úmyslu zdržovat

navázání hry, nemusí R dobu hry nastavit...

Reagovat
Xavi

tak to mne uniklo.

Reagovat
Majk91

Dakujeme Las Palmas Btw Halilovic sa mi dost pacil, za tych 20 minut co bol na ihrisku si to tam celkom vodil

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Bale tomuto zapasu uskodil najviac, skoda

Reagovat
celeb

Nech uz mame proti Realu hocico, ci uz len rivalitu alebo to niekto preziva viac, treba im uznat, ze konce zapasov maju neskutocne. A je jedno, ci sa jedna finale LM, alebo ligovy zapas. Toto im fakt zeriem.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně , je to výborný tým, ale vzhledem k tomu, že je to historicky nejúspěšnější tým, mají takoví všelijací týpci tu odvěkou potřebu patřit k nejsilnějšímu. Pak to vypadá jako tady. Osm let tu nepřetržitě vykřikují, že ten titul je zase jejich.

Reagovat
johan14

Akých 8 rokov? Pod Mourinhom ho aj získali, a to mali ako prvý v európe 100 bodov, a rekord v počte nastrieľaných gólov platný doteraz. Takže tak, treba pozrieť históriu milý Barca1

Reagovat
smazaný uživatel

Osm let, ve kterých získali jediný titul. S tou historií jsi mě pobavil, ale z jiného důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to byl den blbec... Bale červená, Real remíza a Barca1 vylezl po 14 dnech naplno z kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tam musíš denně pracovat,co?

Ale Ronaldo si v pichichi polepšil, takže vlastně super.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsi posedlý osobními statistikami Ronalda neznamená, že to tak má každý

Reagovat
CHONG

Z výsledku mám s odstupem trošku schizofrenní pocit, na jednu stranu jsou to úplně zbytečně ztracené dva body, protože jsme dali další dva regulérní góly a Bale se nechal vyprovokovat jak Barca1, ale na druhou stranu vzhledem k tomu, jakou srajdu jsme hráli a vzhledem k tomu, že jsme ještě pět minut před koncem prohrávali o dvě branky, je ten bod celkem úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampaoili trochu na Pohlreicha, doufam ze dneska prekvapime

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Mestalla bude hotova roku 2021.

To urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapí dnes Deportivo?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo som to sem napísal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli už je znám náhradní termín pro dohrávku Real vs Vigo?

Reagovat
Makiii

Takhle otresny vykon jsem od Atletika nevidel hodne dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

aupa athletic y puta haluzevilla!!

Reagovat
pingla

Bilbao v základu i na lavičce samí Španěl

Reagovat
pepinho2

Tyjo, tak to je divný

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je ukazkovy epic fail

Reagovat
Jordi Alba

Tak, pokud nehraje Laporte, tak je to jasný.

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

to neznáš co

Reagovat
smazaný uživatel

skapte zmrdi simulansti

Reagovat
smazaný uživatel

skoda tej penalty nemusel to byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to vubec nemela byt penalta, skoda ted rg tyc

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi takymto tempom sa to este da otocit

Reagovat
terry

Může Atlético otočit?

Reagovat
Visca el barca

Co ten Nando?

Reagovat
Pipo123

Fanúšikovia Deporu dobré piče, ešte pískajú na Torresa

Reagovat
Visca el barca

Teda, ale vypadalo to příšerně, ikdyž byl jen jeden záběr....

Reagovat
LAM
Reagovat
Pipo123

Tak takých súbojov už bolo veľa, vyplo ho, horšie bolo to ako spadol na hlavu ešte, ale myslím že keď ho odnášali tak vedel už o svete.

Reagovat
Visca el barca

Fuj, já tohle nemám rád. Snad bude v pořádku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele