LaLiga - souhrn 25. kola

28.02.2017, 21:26, aktualizováno 02.03.2017, 23:22
Komentáře a souhrny
Barcelona si proti Gijónu s chutí zastřílela, řádil také Villarreal v Pamploně. Real Madrid i bez vyloučeného Balea stáhl dvoubrankové manko, ztratilo i Atlético. Sevilla si proti Athletiku vystačila s jediným gólem. Granada přetlačila Alavés. Vše zahájila čtyřbranková podívaná v San Sebastianu, kde domácí Real Sociedad byl velmi blízko vítězství proti Eibaru...

Sevilla FC - Athletic Bilbao 1:0

02.03.2017 21:30

Góly: 14. Vicente Iborra

Sevilla zvládla těžké utkání s Bilbaem a nadále zůstává ve hře o titul. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho rozhodli o výsledku na začátku utkání brankou Iborry, který dorazil do sítě zpackanou Jovetićovu penaltu.

O motivaci měla Sevilla postaráno, jen vítězství by jí totiž udrželo v těsném kontaktu s vedoucím duem Real, Barcelona. Andalusané vstoupili do zápasu aktivně a brankář Iraizoz byl v jednom ohni. V 5.minutě hlavičkoval těsně nad Jovetić a jen o chvíli později musel Iraizoz vytasil těžký zákrok proti Correovi. Každopádně Sevilla byla jako utržená ze řetězu, Vietto pronikl do šestnáctky a byl faulován Etxeitou, načež následoval pokutový kop. Stevan Jovetić penaltu nezahrál dobře, Iraizoz se znovu vyznamenal, ale dorážející Iborra procedil balón do sítě.

Vedení Sevilly bylo zasloužené, ale po vstřelené brance její tlak ustál a ke slovu se dostalo i Bilbao. Raúl García byl blízko vyrovnání, ale do cesty se mu postavila tyčka. Zbytek prvního poločasu vyložené šance postrádal, takže do šaten šli spokojenější domácí.

Bilbao neskládalo zbraně a snažilo se vyrovnat. Po hodině hry se znovu připomněl García a Rico musel předvést dobrý zákrok. Čtvrthodiny před koncem poslal do vápna nebezpečný centr Susaeta, ale ani poté se skóre neměnilo. Sevilla těsné vedení úspěšně uhájila a bodově se přiblížila Barceloně a Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 1:1

02.03.2017 20:45

Góly: 13. Florin Andone - 68. Antoine Griezmann

Atlético Madrid chtělo z tohoto duelu vytěžit určitě více. Na půdě La Coruni, která soupeří o ligové přežití, potřebovalo odrazit útok Realu Sociedad, který usiluje o jeho současnou čtvrtou pozici. Konečný nerozhodný výsledek je pro madridský celek určitě zklamáním. Alespoň dobrou zprávou je, že útočník Fernando Torres by měl být v pořádku.

Nebyla to vůbec příjemná situace pro všechny přítomné na Estadio Riazor. Blížil se konec utkání, když se španělská fotbalová legenda Fernando Torres, který přišel na trávník jako náhradník v 65. minutě, srazil hlavou s protihráčem Bergantiňosem a upadl ošklivě na zem. Ze hřiště musel být odnesen na nosítkách.

Deportivo prohrálo čtyřikrát v řadě, na své vítězství v LaLize v novém roce stále čeká, takže v tomhle souboji jednoduše nemohlo nic ztratit. Hodně ho uklidnila poměrně brzká branka Andoneho ze 13. minuty. Brankář Oblak, navrátilec do sestavy Los Colchoneros, namazal svému protihráči, který nabídnutou šancí jednoduše nepohrdl a snadno skóroval.

Takticky hráli domácí i nadále velmi dobře a svého protivníka do nějaké série gólových příležitostí nepouštěli. Celkem bez větších problémů hlídali těsný náskok, který navíc ještě v závěru první půle mohli navýšit. Po přetaženém centru z rohového čtvrtkruhu se na zadní tyči dostal k zakončení Mosquera, na Oblaka ovšem nevyzrál.

Hostující kouč Diego Simone věděl, že je potřeba změna, a tak v 57. minutě poslal na hřiště Carrasca spolu s Nicolásem Gaitánem, aby posílil ofenzívu. A když vlastně ani jejich příchody výrazněji nepomohly, nasadil do hry také Fernanda Torrese. Ihned po jeho střídání situace začala nabírat správný směr, nicméně Filipe Luís trefil ještě brankovou konstrukci.

O pár chvil později se již hostům podařilo srovnat stav. Carrasco si vyměnil míč s Griezmannem, který táhlou střelu usměrnil nechytatelně pod břevno. Více toho už ovšem Atlético nestihlo, byť slušnou možnost měl ještě deset minut před koncem Fernando Torres, jenže gólmana Germána Luxe překonat nedokázal.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 2:2

01.03.2017 21:30

Góly: 21. Iago Aspas, 30. Daniel Wass - 28. Gerard Moreno, 32. Pablo Piatti

Espanyol neporazil Celtu už čtyřikrát v řadě, a i když tuhle nepříjemnou statistiku neotočil k lepšímu ani v tomto případě, na konečnou remízu rozhodně nemůže hudrovat. V kontextu celého utkání, v němž barcelonský celek musel hned dvakrát dotahovat, byl nerozhodný výsledek asi nejspravedlivějším řešením.

Oproti minulému duelu na půdě Gijónu domácí stratég Eduardo Berizzo poslal na hřiště nejsilnější možnou sestavu, a to včetně Sista a svého nejlepšího střelce Iaga Aspase. Právě druhý jmenovaný zaznamenal svou patnáctou ligovou trefu ve 21. minutě. Svou střelu z přímého kopu zakroutil přes zeď parádně do šibenice.

Hosté o sedm minut později dokázali srovnat. Pablo Piatti posadil centr z rohového čtvrtkruhu na bližší tyčku, odkud Moreno umě zatočil balón za záda brankáře Rubéna Blanca. O chvilku později ovšem znovu slavili Célticos, Wass si ve středu pole navedl míč na svou pravačkou a výstavní ranou překonal gólmana Diega Lópeze.

Poslední gólovou tečku v tomto střetnutí zařídil jen dvě minuty nato Pablo Piatti. Felipe Caicedo prodloužil hlavou centr z pravé strany na zadní tyčku, kde se sice jeho spoluhráč ocitl v poměrně složitém střeleckém úhlu, ale i přesto dokázal svou dělovkou najít skulinku mezi nohama nešťastného Rubéna Blanca.

Jestliže první poločas nabídl hned čtyři branky, pak druhý poločas byl o poznání méně zajímavější. Utkání vlastně hodně změnilo vyloučení Andreua Fontáse, který ve 43. minutě ve slibné šanci Hernána Péreze drkl do míče rukou, a sudí Santiago Jaime ukázal domácímu obránci druhou žlutou kartu a následně červenou.

Od té doby jako by se Espanyol smířil s bodem, celek z Viga naopak v deseti nenacházel mezery v soupeřově defenzívě. Skóre vlastně mohl posunout kupředu jen ve skvělé formě hrající Iago Aspas, ten ale dvacet minut před koncem nedokázal vyzrát Diega Lópeze a stejně dopadlo i jeho zakončení v samotném nastavení.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Las Palmas 3:3

01.03.2017 21:30

Góly: 8. Isco, 86. Cristiano Ronaldo (pen.), 90. Cristiano Ronaldo - 10. Tana, 56. Jonathan Viera (pen.), 59. Kevin-Prince Boateng

Real Madrid v krásném utkání opět dovolil soupeři odskočit na rozdíl dvou branek, ale tentokrát otočit výsledek ve svůj prospěch nedokázal. S Realem to vypadalo už hodně zle - nejen, že prohrával o dvě trefy, ale navíc hrál bez vyloučeného Bala. Přesto díky hvězdě Cristiana Ronalda získal alespoň bod.

Zaplněné Santiago Bérnabeu mohlo začít jásat už po pouhé minutě hry, ovšem Morata střílel branku v ofsajdovém postavení. Hosté jinak vstoupili do zápasu sympaticky, Realu to však nezabránilo jít do brzkého vedení. Kovačić krásnou kolmicí vyslal do vyložené příležitosti Isca a ten střelou podél brankáře zajistil Realu jednobrankový náskok. Odpověď hostů byla blesková. Tana se zbavil Ramose a uvnitř šestnáctky přesně vypálil - 1:1.

Utkání mělo solidní tempo, oba týmy si byly schopny vypracovat velké příležitosti a lépe bylo na tom poněkud překvapivě Las Palmas. Po půlhodině hry selhal v zakončení Boateng a nebezpečnou hlavičku Tany zastavil obranným zákrokem Ramos. Španělský stoper se ocitl v akci i ve vápně soupeře, svojí hlavičkou ale Varase nepřekonal.

Real hrál o poločase 1:1, což pochopitelně neznamenalo dobrý výsledek. Na začátku druhého dějství se začaly plány Realu na zisk tří bodů výrazně komplikovat. Gareth Bale totiž nejprve okopával protihráče Vieru jako brambory, což se hostujícímu hráči pochopitelně nelíbilo, takže do Bala protestativně strčil, načež Velšan okamžitě a s větší razancí oplácel. Vše před zraky sudího Fernándeze, který neměl jinou možnost než hvězdu Realu vyloučit.

A Zidaneho partě mělo být ještě hůř, neboť v 55. minutě zahrával ve vlastním vápně rukou Ramos a a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jonathan Viera Navase bez problému překonal a poslal Las Palmas do vedení. Utrpení Realu před zraky vlastních fanoušků tím nekončilo. Hned o čtyři minuty později vyrobil obrovskou hrubku Keylor Navas, Boateng ho obral o balón a následně mu jej "vrátil" do prázdné branky.

Bílý balet si už o víkendu vyzkoušel, jaké to je dotahovat dvoubrankový náskok soupeře, nyní měl však úlohu stíženou, neboť hrál bez vyloučeného Bala. Vedoucí celek La Ligy však ukázal svojí obrovskou sílu. Jesé sice mohl deset minut před koncem ukončit veškeré naděje, ale Navas tentokrát zasáhl dobře. V 86. minutě poslal do vápna střílený centr Ronaldo a také Dani zahrál rukou. Portugalec penaltu proměnil a Las Palmas čekaly krušné chvilky. Při sérii rohových kopu se pověsil do vzduchu Ronaldo a hlavou srovnal na konečných 3:3. Real tak znovu utekl hrobníkovi z lopaty a získává alespoň bod.

Více informací k zápasu

Granada CF - Deportivo Alavés 2:1

01.03.2017 21:30

Góly: 38. Wakaso Mubarak, 53. Isaac Cuenca - 57. Víctor Camarasa

Už potřetí v řadě Granada dokázala naplno uspět před vlastními fanoušky a jasně celému pelotonu LaLigy naznačila, že se záchranou to v tuhle chvíli myslí smrtelně vážně. Po vítězstvích nad Las Palmas a Betisem skolila taktéž Alavés, který disponoval v uplynulých týdnech velmi dobrou formou a padl pouze se silnou Barcelonou.

Body z tohoto duelu určitě více potřebovali domácí. Ti i přes toto vítězství sice zůstali v sestupovém pásmu, ovšem jen díky horšímu skóre oproti sedmnácté La Coruni. Do vedení je poslali Wakaso Mubarak a Isaac Cuenca, hosté, kteří dlouhodobě okupují klidný střed tabulky, stačili už jen snížit zásluhou Víctora Camarasy.

První poločas příliš střeleckých pokusů na branku nenabídl, přesto byl asi v o něco větší permanenci brankář Fernando Pacheco, jenž v první půlhodince celkem snadno likvidoval pokusy Agba a Adriána Ramose. Granadský gólman Guillermo Ochoa naopak neměl výraznější potíže s Kataiovou pološancí.

Ta nejpodstatnější událost prvního dějství přišla na řadu sedm minut před obrátkou. Litri provedl autové vhazování, míč nasměroval do šestnáctky, odtud se Adrián Ramos snažil balón sklepnout pro Mubaraka, trošku krkolomně dosáhl svého cíle, a jeho ghanský spoluhráč z voleje zpoza vápna zamířil přesně ke vzdálenější tyčce.

Po přestávce mohl náskok navýšit Carcela-González, levačkou chtěl obstřelit Fernanda Pacheca, usměrnil však svou střelu jen do jeho rukavic. Nazaríes ale nemuseli smutnit, v 53. minutě totiž znovu skórovali. Zase Deportivo neubránilo autové vhazování, za pokutovým územím se dostal k zakončení Isaac Cuenca, a jeho skákavý pokus skončil v síti.

O čtyři minuty později Babazorros snížili. Prvotní hlavičku Víctora Camarasy sice Guillermo Ochoa vyrazil, jenže pouze zpátky k padajícímu protihráči, od nějž se míč odrazil za brankovou čáru. V 74. minutě Víctor Camarasa překonal Guillerma Ochou podruhé, avšak jeho gól neplatil kvůli ofsajdu. Ten byl přitom asi odpískán nesprávně.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 1:4

01.03.2017 19:30

Góly: 64. Roberto Torres (pen.) - 2. Roberto Soriano, 27. Roberto Soldado (pen.), 74. Rafael Borré, 78. Rafael Borré

Trápení Osasuny nebere konce ani v pětadvacátém kole. Tentokráte si na klub z Pamplony vyšlápl Villarreal, který vyplenil stadion El Sadár drtivě 4:1 a dotáhl se tak z šesté příčky ke dvojici Atlético Madrid, Real Sociedad na dostřel tří bodů, byť madridský celek má ještě utkání k dobru. Osuna po další prohře zůstává beznadějně poslední a od sestupu ji s blížícími se Velikonocemi může spasit snad už jen zázračné zmrtvýchvstání.

Lepší vstup do zápasu si hosté snad ani nemohli představovat. Cedric Bakambu se již v druhé minutě dostal ke střele z ostrého úhlu, která zaskočila brankáře Sirigua a odrazila se od tyče před odkrytou branku, kde již už dobíhající Roberto Soriano neměl problém doklepnout do sítě.

Osasuna sice zareagovala slibným úsilím okamžitě srovnat, jenže záhy ji poslal do kolen další defenzivní kolaps, když aktivního Soriana zastavil v náběhu Berenguer pouze za cenu faulu a dopřál tak soupeři výhodu pokutového kopu. Následovala kuriózní situace, kdy se Roberto Soldado pustil do zakončení ještě před hvizdem rozhodčího a nepovedenou ranou nechal vyniknout Sirigua, jenže sudí González oprávněně nařídil penaltu opakovat a napodruhé již španělský forvard nezaváhal.

Také po změně stran byli na koni hosté a zdálo se, že jejich třetí gól je jen otázkou času. Bakambu i Soldado však v zakončení neuspěli a místo poklidného průběhu večera se ještě Žlutá ponorka dočkala chvilkového dramatu. Kapitán Mateo Musacchio totiž ve vlastní šestnáctce nešikovně podrazil Sergia Leóna a nabídl tak Osasuně možnost snížit rovněž z pokutového kopu, čehož Roberto Torres nekompromisní ranou doprostřed náležitě využil.

Najednou bylo na El Sadáru opět živo a domácí mocně sahali po vyrovnání. Oriol Riera však ve nadějné šanci po rohovém kopu selhal a další pád Leóna v šestnáctce se tentokráte s pochopením sudího Gonzáleze nesetkal. Místo toho Villarreal udeřil bezprostředně z protiútoku, na jehož konci stanul střídající Santos Borré, který v samostatném úniku propálil Sirigua a pojistil tak vítězství svého týmu. Demoralizovaná Osasuna chvíli nato předvedla další defenzivní kolaps, kterého využil aktivní Santos Borré a připsal si tak dvě trefy v rozmezí čtyř minut.

V samém závěru dokonce mohl kolumbijský forvard dokonat hattrick, avšak jeho dorážka po dos Santosově ráně do břevna si tentokráte na Sirigua nepřišla. Tak jako tak Villarreal v bláznivém zápase triumfoval v poměru 4:1 a drží se ve hře o kvalifikaci do Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sporting Gijón 6:1

01.03.2017 19:30

Góly: 9. Lionel Messi, 11. Luis Suárez, 27. Luis Suárez, 49. Paco Alcácer, 65. Neymar, 87. Ivan Rakitić - 21. Carlos Castro

Barcelona úspěšně navázala na cenné vítězství proti Atlétiku Madrid a nováčka z Gijónu si na vlastním stadionu vychutnala tenisovým skóre 6:1. Katalánský velkoklub tak nadále drží krok s Realem Madrid a přinejmenším na pár hodin svého úhlavního rivala vystřídal na čele ligové tabulky, neboť utkání Realu s Las Palmas je na pořadu dne s dvouhodinovým odstupem.

Vedle tref Messiho, Neymara a Denise Suáreze skórovali také Paco Alcácer, Ivan Rakitić a ke zmaru hostí přispěl vlastencem i Juan Rodríguez. Barcelona tak poskočila na zisk sedmapadesáti bodů a připisuje si páté domácí vítězství v řadě. Celkově již barcelonská šňůra neporazitelnosti v La Lize činí osmnáct kol, ovšem hned v pěti případech se jednalo o remízy.

Trenér Luis Enrique opět vsadil na rozestavení 3-4-3, které se v minulém kole osvědčilo, a znovu slavil úspěch. Neobešlo se to ovšem bez občasné defenzivní nejistoty, jíž alespoň ke kosmetické úpravě šestigólového debaklu využil Carlos Castro. Ale hezky popořádku: úvod první půle se Barceloně vydařil a projevilo se to také na brzké změně skóre. Již v deváté minutě překonal pas Javiera Mascherana gijónskou ofsajdovou past a Lionel Messi perfektní hlavičkou poslal favorita do vedení.

Hned dvě minuty nato navíc Barcelona své vedení pojistila, když se Suárezův střílený pas do ohně s nešťastnou pomocí bránícího Juana Rodrígueze odrazil až do sítě. Gijón se však ještě nevzdával a o deset minut později dokázal snížit zásluhou Carlose Castra, který doklepl míč do sítě po původní Álvarezově ráně do tyče. Ještě do přestávky ovšem barcelonští dvoubrankové vedení obnovili, a to díky povedené ráně z voleje, o níž se postaral Luis Suárez.

Stejně jako domácí vlétli do první půle, tak činili i po změně stran a znovu slavili úspěch. Střídající Paco Alcácer, jenž o přestávce nahradil Luise Suáreze, využil dobré práce Messiho a snadno skóroval jen po čtyřech minutách pobytu na trávníku. Nedlouho nato opustil za rozhodnutého stavu hřiště i Messi a z obávaného útočného trojzubce tak již zbyl pouze Neymar.

Brazilský forvard se doposud na Camp Nou v ligových zápasech střelecky trápil, ovšem právě proti Gijónu toto prokletí přece jenom zlomil. A nutno dodat, že jeho vůbec první ligový gól před domácími fanoušky stál za to: perfektně zakroucený přímý kop na přední tyč byl mimo možnosti brankáře Cuéllara. Tři minuty před koncem pak ještě tvrdou ranou zblízka vylepšil už tak vysoké skóre Ivan Rakitić a barcelonští fanoušci mohli odcházet ze stadionu plně spokojení.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Betis 1:2

28.02.2017 21:30

Góly: 39. Pablo Fornals - 48. Jonas Martin, 74. Tonny Sanabria

Betis dal zapomenout na prohráné derby a ztracené body si vzal na Málaze zpátky. Sevillský celek byl hlavně ve druhém poločase o něco lepším týmem a nakonec zvítězil zaslouženě.

První velkou šanci si vytvořili domácí. Hernández vhodil do vápna dlouhý aut, na ten si naskočil Camacho a Adán musel pokus vyškrábnout na rohový kop. Poté se na hřišti dlouho nic nedělo, až do 39.minuty, kdy vyrobil fatální hrubku Tosca. Jeho přihrávku "domů" vystihl Pablo Fornals a střelou podél brankáře poslal Málagu do vedení.

Betis si schoval odpověď až na druhý poločas. Hned z kraje vyslal parádní kolmici Brašanac a Jonas Martín šikovně překonal vyběhnutého Kameniho. Následně tempo hry opět uvadlo a znovu nebylo k vidění nic, co by diváky zvedlo ze sedadel. Až Camachova střela stála za to, nicméně do branky se nevešla.

Utkání se zlomil v závěrečné čtvrthodině. Nejprve zazdili slibnou příležitost domácí a Betis to vzápětí potrestal. Výborný pas dostal rozeběhnutý Sanabria, který si poradil s Kamenim a zařídil sevillskému celku vedení. Málaga se s tímto výsledkem nehodlala smířit a závěr ještě sliboval pořádné drama. Střelu Demichelise zastavil Adán a v nastavení dokonce sahal po vyrovnání sám brankář Kameni. "Černou kočku", jak se mu mimojiné přezdívá, zradilo zpracování. Betis tak zvítěziol na Málaze 2:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CD Leganés 1:0

28.02.2017 21:30

Góly: 29. Eliaquim Mangala

Valencia ukázala, že na Leganés se jí jednoduše daří, a získala už svoje třetí ligové vítězství z posledních čtyř utkání. Na jaře tak i nadále pokračuje ve zlepšujících se výkonech a ještě více stabilizovala své postavení ve středu tabulky. Její soupeř na poslední hladkou výhru nad La Coruňou nenavázal a padl už popáté během šesti uplynulých případů.

Oba celky se letos střetly už počtvrté, tentokráte bylo nynější klání gólově nejchudší. O jeho osudu rozhodla jediná trefa Eliaquima Mangaly z prvního poločasu, na kterou hosté reagovat nedokázali. Vůbec poprvé tak proti svému protivníkovi nedokázali skórovat, domácí naopak udrželi čisté konto, což byl ve finále klíč k úspěchu.

Opravdu velkou mizérii prožívali Los Che ještě před novým rokem. První polovina sezóny jim vůbec nevyšla, pohybovali se jen těsně nad sestupovým pásmem, v horším případě dokonce v něm, teď se však zdá být jejich krize definitivně zažehnána. Na Mestalle uzmuli tři body už potřetí v řadě, což se jim naposledy povedlo v říjnu roku 2015.

Netopýři byli v prvním poločase lepším i aktivnějším týmem. Do první slušné šance se propracoval v 19. minutě Bakkali, který po pěkné kombinaci pronikl do šestnáctky, nicméně zamířil jen vedle vzdálenější tyčky kolem vyběhnuvšího gólmana Iaga Herrerína. Následně se z přímého kopu snažil prosadit Dani Parejo, fantasticky si však vedl Iago Herrerín.

Ona gólová akce na řadu přišla ve 29. minutě. Hosté nedokázali odvrátit míč do bezpečí pryč z pokutového území po rohovém kopu, od Munira El Haddadiho se balón odrazil k Mangalovi, který napoprvé sice reflexivně zasahujícího Iaga Herrerína nepřekonal, napodruhé už ale neměl problém doklepávat.

Opravdu marně se celek z madridského předměstí snažil o nějaké vyrovnání. Měl štěstí, že po přestávce ve svých šancích nakonec selhal v 51. minutě a 72. minutě Carlos Soler a že Iago Herrerín i nadále chytal velmi dobře. V závěru hosté přišli ještě o vyloučeného Alberta Martína, který inkasoval druhou žlutou kartu a následnou červenou.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - SD Eibar 2:2

28.02.2017 19:30

Góly: 14. Juanmi, 67. Carlos Vela (pen.) - 26. Gonzalo Escalante, 90+3. Pedro León

Celkem čtyři branky, dvě červené karty a spoustu dalších příležitostí. Souboj San Sebastinu s Eibarem toho nabídl mnoho, ovšem vítěze nepoznal.

Že to domácí nebudou mít s Eibarem jednoduché naznačila už 3.minuta, ve které dostal přesný centr na hlavu Peňa, ale naštěstí pro San Sebastian zamířil těsně vedle. Baskové se osmělili ve 14.minutě a rázem z toho byla vedoucí branka. Odriozola odcentroval a Juanmi hlavou rozvlnil síť.

Eibar na nic nečekal a okamžitě vrhl síly do ofenzívy. Leónův pokus ještě Rulli zpacifikoval, ale hned minutu na to stejný hráč odcentroval a Gonzalo Escalante srovnal stav. Remíza 1:1 se zase nelíbila domácím a změnit to mohl v dobré pozici Vela, ovšem to by mu musela sednout střela. První poločas nabídl dvě branky i další zajímavé okamžiky, takže se bylo do druhého dějství na co těšit.

Hned z kraje také přišel jeden ze zásadních momentů celého utkání. Lejeune si v souboji počínal dle sudího nedovoleně a přísnou druhou žlutou kartou hostujícího hráče vyloučil. San Sebastian toho chtěl pochopitelně využít, jenomže Oyarzabal trefil jen brankáře a v 59.minutě se poměr sil na hřišti vyrovnal. Naprosto zbytečně se projevil Juanmi a rovněž on musel po druhé žluté kartě opustit hrací plochu.

A diváci se dál nenudili. V 66.minutě fauloval brankář Rodríguez, což znamenalo pokutový kop pro San Sebastian. Carlos Vela se ujal zodpovědnosti a nezklamal. Baskové vedení 2:1 dlouho drželi a zdálo se, že už jim neunikne, když zničehonic v nastaveném čase Eibar srovnal. Enrich sklepl dlouhý nákop pro Pedra Leóna a ten zařídil konečnou dělbu bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25176271:2157
2.Real Madrid24175263:2556
3.Sevilla FC25174449:2955
4.Atlético Madrid25137545:2246
5.Real Sociedad25143839:3445
6.Villarreal CF25119536:1942
7.SD Eibar25116841:3339
8.Athletic Bilbao25115931:3038
9.Espanyol Barcelona2599735:3336
10.Celta Vigo24105939:3935
11.Deportivo Alavés2589825:3133
12.UD Las Palmas25781035:3929
13.Valencia CF25851235:4329
14.Real Betis24761125:3827
15.Málaga CF25681132:4226
16.CD Leganés25561420:4021
17.Deportivo La Coruña24481227:4020
18.Granada CF25471424:5319
19.Sporting Gijón25451627:5417
20.CA Osasuna25171725:5910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (176)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

Zase gól v nastavení

Reagovat
RS

Zbytečnej hlavně

Oyarzabal je úplně z formy, proč nezkusí Conchu?

Reagovat
Israha

Jehe, a prý sudí pískají chybně jen v zápasech Realu a Barcelony. To řekněte Undianovi dneska...šílenější výkon rozhodčího jsem teda neviděl už dlouho.

A celkem by mě zajímalo, kdy už ta euforie Eibaru opadne. Jako jo, je to sranda, občas vidět takovéhohle outsidera vířit vody v horní půlce tabulky, ale všechno má své meze. Zrovna letos ta reprezentace španělské ligy v pohárech není kdovíco, a tihle by to teda zrovna dvakrát nepozvedli.

Reagovat
RS

Přesně, sudí byl jak sjetej Pískal snad každej kontakt, každej druhej karta

Nechápu, že se Eibar pořád drží

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepcia, žiadne nadšenie....

Po minulej sezóne, kedy sa udržali asi len vďaka Bastónovi, rozšírili káder (dalo by sa povedať o dvoch nových hroťákov, i keď Kike tam už bol dlhšie, ale nemohol hrať kvôli niečomu), kúpili dvoch osvedčených borcov do ofenzívy (Leon, legenda Realu a Bebe, lebenda Man United), ktorý to tiahnu, i keď Bebeho vyšupol zo základu Inui, vyriešili stopérsky problém, kvôli ktorému minulé sezóny strácali body kúpou Lejeuneho (dnes to moc nepotvrdil, ale je opora) a ešte rozšírili stred poľa, kto by to povedal, ale mne to ako koncepcia príde, najmä už nikto nehosťuje a všetko sú to kmeňoví hráči, takže o ďalšieho Bastóna znovu neprídu.

+ aj tréner viac experimentuje, posadil v polke sezóny Capu (asi naj hráč a odchovanec) potom, čo pokazil zápas s Osasunou, čo im veľmi defenzívne pomohlo. Aj dnes posadil Enricha, po minulom zápase, kde hviezdil by to asi nikto len tak neurobil, ale chcel trochu posilniť stred poľa, príliš dobré riešenie to nebolo, lebo neboli na to rozostavenie zvyknutý, ale v konečnom dôsledku uhrali bod, s tradičnou zostavou by najskôr chytili debakel.

Reagovat
Israha

Bez šance na udržení dlouhodobě, podle mě. Zázemí, prachy a celková prestiž tam není, kohokoliv, kdo bude trochu vyčnívat, jim přetáhnou věhlasnější a majetnější kluby, kostru týmu budou skládat každý rok víceméně odznova. A navíc tohle není kádr na hraní evropských pohárů a zároveň ligy s jakous takous důstojností.

Jasně, prognóza, která mi nemusí vyjít, ale...té udržitelnosti nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tým ich štadiónom by asi ani EL hrať nemohli, s tou dlhodobosťou, sú tri sezóny v La lige veľa alebo málo? Viem, že v prvej sezóne zostúpili, ale.... sú tu a asi len tak nespadnú, vykúpenie kádru čakám, Enrich a niekto zo stredu poľa asi pôjde, ale ak ich nahradia, môžu aj v budúcej sezóne hrať pomerne vysoko, i keď v budúcej sezóne pôjde hore Valencia a snáď Betis, asi aj Espanyol, takže budú asi hrať o Top10, ale aj to je úspech

So šírkou kádra súhlasím, asi by museli deliť sily ako Celta, pričom Celta má kvalitnejší káder a aj tak to na začiatku sezóny dokonca vyzeralo na vyhadzov pre trénera, ale ja im fandím, i keď v EL by som radšej videl Athletic alebo Vale, ale ak ni sú schopní si to vybojovať v lige, tak nech do EL ide aj horná-dolná

Reagovat
smazaný uživatel

taky v tom vidim koncepcni praci Mendilibara, a zaroven konstantne dobry posilovani, letos hrajou super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom

Ešte nám nepískol penaltu, video do futbalu poprosím

Reagovat
Switchback
Reagovat
X-bano-X

Tie jeho priamaky sú v poslednom roku neskutočne kvalitné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

wow

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Filipow

Zase první.

Reagovat
smazaný uživatel

Princ

Reagovat
Switchback

Enrique po sezóně končí

Reagovat
ADM

Zdroj?

A Barcelona je vraj v kontakte s Blancom

Reagovat
Spalovač šancí

Barca = 75% Slavia

Reagovat
Alan_Shearer

Napada vas tym, kterej ma dlouhodobe vetsi stesti nez Real?

Reagovat
Ángel di María 22

Stesti? Dneska jsme nedali asi 6-7 gólovek.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
misinho7

stastia? nedat tutovky a potom vyrovnat je stastie nie ..

Reagovat
Diego2

pises jako kdyby Las Palmas krome golu nevystrelili na branu , trosku objektivity

Reagovat
alcantara

Prvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Len vdaka viac odohranym zapasom no

Reagovat
Ángel di María 22

Že máme největší vnitřní sílu na světě, o tom nepochybuju. Ale je nám to k hovnu, když si to budeme pořád takhle komplikovat. My nemáme bejt tým, kterej musí půlku zápasů zachraňovat v 90. minutě...

Dneska sice remíza, ale je to k hovnu, je to ztráta 2 bodů. Bale je vypatalnej dement, dostat ve vtěřině 2 žlutý, zachoval se jako uplnej bezmozek. A jinak samozřejmě Benz za spálení 2 tutovek

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to nebyl moc dobrý fotbal, ale i takové výsledky těší!

Reagovat
Ángel di María 22

Tak my si s vama stejne letos v lize vytrem prdel, takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy, ta neutuchající nabubřelost. Věřím, že i letos dojedete na tu bohorovnost, při které vám vlastně ani nemůže dojít, že je něco špatně.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Baronne

Už by bylo načase no

Reagovat
technecium

Tak už ti tyhle výhry nedělají radost?

Reagovat
pantondavo

Souhlas, psychicky teď nenajdeš lepší tým, možná ne ani fyzicky, ale je otázka, jak dlouho se takhle dá hrát.

Já bych si letos přál snad víc i tu ligu, než LM, ale věřím spíš LM, protože liga bude ještě sakra těžká a Barca to bude mít bez LM jak procházku, závěry oni umí a i když to zas skončí o půl bodu, Barca kids to podaj jako drtivou výhru celý ligy, což si doufám aspoň letos odpustí, protože pokud to Real neudrží, tak se to nedá vnímat jinak, než jako dárek

Reagovat
Largo

Minimalne Juve je na tom psychicky urcite lip....

Reagovat
pantondavo

Nojo, ale Juve v zápasech většinou nedotahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo dal dnes rozdielovy gol.

Reagovat
off-olda

Rozdílový na 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

však 3:3 a 2:3 je dost velký rozdíl

Reagovat
off-olda

Pod pojmem rozdílový gol si tedy představím gol na 4:3 než vyrovnávací. Ta věta je prostě nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

však jen sranduju

Reagovat
Jordi Alba

Výhra Barcelony super, remíza Realu taky, ale je až neuvěřitelný, jak dokáží bojovat pokaždé až do úplného konce a často ty zápasy obracet.

Reagovat
alcantara

My tiez. Atletico, Vale, Ponorka, Leganes, Sevilla...

Reagovat
LAM

Přesně tak.Letos jsme toho taky zvládli dost

Reagovat
Jordi Alba

Snad nám to na konci k něčemu bude, ta tabulka vypadá hned líp.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pantondavo

Ale vy nebojujete, vy máte Messiho, kterej buď kopne dokonalej přímák, nebo to prostě nějak doklepe až do kuchyně.

Když dáte stranou veškerou nenávist, tak přece nemůžete srovnávat finiše Realu a Barcy v týhle sezoně. Neřikám, že je to 90:10, ale 50:50 určitě ne.

Reagovat
Mateo16

Urcite najhorsi Kroos asi jeho najhorsi zapas vobec ale aj tak ho tam nechal 90 min

Reagovat
misinho7

preco tie zaciatky furt sereme ja nechapem ..keby smetu silu dali do zaciatku zapasu a ne do konca tak je 5:0 a je po zapase

Reagovat
Kokesh

Njn, honime se venku pro vyhru s jednim z nejlepsich tymu poslednich tydnu, aby jsme ztratili s jednim z nejhorsich. Ctyri prohry po sobe a na nas se chytnou...melo byt rozhodnuto uz v polocase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale škoda, ty šance na ještě jeden gól tam byly. Moratův neuznaný gól a to jak Benzema přestřelil někde z penalty. Jinak Ramos a Bale hlavní viníci ztráty. Nejhorší na tom je, že to tyhle dva vůbec neodnesou, ale odnesou to členové širšího týmu, který se teď Zidane určitě bude bát rotovat.

Reagovat
Jerichoo

Chudak Alvaro. Neuznali mu hned dva

Reagovat
smazaný uživatel

, kluci přece nebudete brečet jako ten Piqué?

Reagovat
Jerichoo

A ja sa tu niekde stazujem na rozhodcov a konspirujem? Ci co skusas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí vám ublížili, tak jsem ti chtěl jen pomoct vyvolat pocit, kdyby to bylo pravidelně.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
RMCF

Ramos chyboval u prvního gólu, ale tu penaltu bych mu za vinu nějak moc nedával... škoda toho jeho břevna a ještě k jedné hlavičce se tam dostal....

Reagovat
Hokaido

3 minuty nastavení a ještě to písknout na vteřinu v takovým zápase, to je fakt umění. A doteď nechápu, jak Las Palmas nedalo víc gólů do ty otevřený obrany. Až na rozhodčí skvělej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

celta da 2 paradni golasa a pokazdy si necha z hovna srovnat a cely to vysperkuje fontas vyloucenim..ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca krása, Real krása

Reagovat
smazaný uživatel

O tvém nicku se to ale moc říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

O tvé osobě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

a penal este srovnal, to je zas kolo

Reagovat
smazaný uživatel

penal hlavně nebyl v ofsajdu před tím jedním gólem

Reagovat
LAM

Palmy

Tohle jsem opravdu nečekal a trochu to vrací ten obrat z Villarealu.Teď už to Realu konečně nevyšlo.Jinak ta penalta Realu dobrej vtip.Prostě jasnej nástřel ruky kdy jí měl hráč dost u těla a stejně fouknou pentli.Tohle by se mělo rychle změnit.

Teď to je hodně zajímavý.Real poslední zápasy dost špatnej v obraně a ztrácí.U nás mám pocit že po tom hroznym tejdnu z LM jdem zas nahoru a hráče to zas začíná bavit.Teď by mohl Real ztratit i na Eibaru.

Reagovat
dave30

S tou penaltou s tebou nesouhlasim. Jestli ma ruce na hrudniku, ale potom se vytoci, tak uz je ta ruka nekde, kde nema co delat. Kdyby zustal stat velem proti mici a dostal takto do ruky, tak to rozhodci nepiskne...

Reagovat
berger321

Ale to je hrozné. Palmy si s nimi hráli (jasně, že hráli v 10), mohli několikrát dát na 4:1. Celou dobu to měli pod kontrolou. Pak přijde jeden sporný moment a zajímalo by mě, co se stane s celým týmem. Hrají proti 10, nepustí je k míči celý druhý poločas a nakonec se strachují v nastavení o remízu a zdržují. Tohle sledovat pro fanouška Barcelony utrpení. Musíme je zlomit na Bernabeu. Jinak tenhle Real je herně nejslabší za hodně dlouhou dobu, co to sleduji, ale ta jejich nezlomná vůle je fantastická. Ta jich drží při životě

Reagovat
r3

Tak bojovnost je absolutne neskutocna, ale to bohuzial aj posledna forma. Ja prave tomuto Realu verim, forma kazdeho ide hore-dole (aj vy, aj my, kazdy), ked sa to ale bude lamat v tych najdolezitejsich zapasoch, tak to bude najvacsia zbran.

Reagovat
berger321

Strašně nebezpečně skoro jako přes kopírák se začínají podobat naše sezóny 2014/15 a 2015/16 a vaše 2015/16 a 2016/17. Skoro odepsaný tým nakonec nabral fantastickou formu a byl nezastavitelný celé jaro. Na podzim to pokračovalo šňůrou neporazitelnosti a teď přichází jaro a naráz možná začíná docházet dech a z toho všeho dost možná nemusí být ani jedna trofej.

Reagovat
vladino10

Ono sa nedá udržať forma tak dlhú vkuse..

A istá paralela tam je rok čo rok..2013 bayern na jar nezastaviteľný, vyhral lm, prišiel pep, zima nezastaviteľní a na jar im došiel dych, ledva vyradili moyesov united a dostali od realu 4:0, real vyhral lm.. Po víťazstve realu v lm 2014 prišla zima, hrali najlepší futbal na svete a tiež im na jar došiel dych, vyradilo ich juve.. atď atď atď

Ono sa zrejme tá top forma proste nedá udržať celý rok, carlo teraz hájil slabé výkony bayernu práve tým, že pokiaľ nemajú formu na jeseň tak to je dobre, lebo ak by ju na jeseň mali tak by ju do mája neudržali..

Uvidíme či sa to tento rok potvrdí aj pri reale, ale v zásade vždy po geniálnom futbale posledné roky padla na tím ktorý ten geniálny futbal hral deka v najnevhodnejšom momente

Reagovat
Kokesh

Nezbyva, nez doufat. Sevilla, Barca i Atleti mame doma.

Reagovat
RMCF

Tak penalty byly na podobné úrovni a nepískal bych ani jednu, ale když pískl tu první, druhou musel taky...

Reagovat
pantondavo

Počkej, takže Ramosova se pískat měla a ta druhá pro Real ne, jo?

Jakej tam byl rozdíl?

Reagovat
Kokesh

Chelsea dokaze vest o 10, Juve o 7 a my postupne ztracime pracne vybojovany naskok. Rok co rok. Nejhorsi, ze si porad muzeme rikat, ze to mame ve svych rukou...ale s takovou se to rychle zmeni. Jeste kdyz Barca pravdepodobne vypadne z LM...

Reagovat
Miguel19

Tak Juve nemá soupeře v lize už několik let. My vedeme i hlavně díky tomu, že nehrajeme Evropu..

Reagovat
Kokesh

Oba dva zminovani zvladali semifinale LM i ligu prakticky kazdorocne, Barca jeste k tomu Copu, Juve moc nasledovany nemam. Nedokazeme hrat dve, natoz tri souteze naraz, vzdy v necem selzeme...kadr by na to byl, jen uz si to nedokazu nicim vysvetlit.

Reagovat
berger321

No bude to ještě zajímavé. Real poslední zápasy nehrál moc dobře a doháněl na poslední chvíli. Naopak my se vracíme do herní pohody + se budeme moct soustředit pouze na ligu. Los máme lehčí a dost možná nebudeme muset ani nutně vyhrát na Bernabeu. Ovšem s tím losem je to těžko, to se může kalkulovat, ale kdo by řekl, že budou 3 body z El Madrigalu a dnes ztráta

Reagovat
Majk91
Reagovat
misinho7

ehm..vy ste dnes len s tamat vyliezli a preco by tam fanusici realu mali ist? stale zapas k dobru, v LM asi pokracujeme..kiezby barca na tom bola podobne

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo vtipný akorát kdybychom prohráli ne? (teda moc vtipný by to nebylo ani tak ale aspoň by to dávalo trochu větší smysl)

Reagovat
Jordi Alba

Za pár dní hrajeme s naší oblíbenou Celtou, tak aby tam těch fandů nebylo pak ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale to udělal fakt mizerně. Měl to udělat jak ten z Las Palmas. Při tom prvním strčení se svalit na zem a chytit za hlavu. Dívím se, že ho to ve Španělsku ještě nenaučili

Reagovat
madridcan

Ale dalsi zapas sme dali kurva

Reagovat
madridcan

Gol

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bylo taky v plánu?

Reagovat
madridcan

Je velmi krasne ako sa ma snazis dojebat ohladom diskusie tazke zapasy VONKU a stale ti to nevychadza a nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Stále? To jako, že jste vyhráli od té dobyjeden zápasvenku? Ale jsem rád, že jsi jako všechny běluhy v bohorovném klidu i po dnešku.

Reagovat
madridcan

Nie, diskusia bola o tom co pivazujem/nepovazujem za tazky zapas vonku. Ja som ti predhodil Valenciu, ty mne okrem ineho Villareal.

Ty mi tu teraz pises o nejakom plane a ja vobec neviem o com hovoris.

Suma sumarum ma tu nahanas z toho dovodu, ze si sa ako vidim pod previewom opustil a mas chut skakat do kazdeho bez dovodu ako Bale Vypust trosku paru, kludne sa tes, ze ste nieco spravili v tabulke a prestan tu na mna reagovat ako hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny jasny, ty tu do nikoho neryjes co? Nandals malo sandalu a michacek co vychodniarskej krivaku? Daj basnicku a napchaj sa do PL rici

Reagovat
madridcan

Zase moj najvacsi fanusik? Vstal si z kontajnera lavou zlou nohou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaj, blbe na to kukas, ja nejsem tvuj fanda spino

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse byla o tom, že jsi jako většina z vás namistrovaný, že týmy jako Villarreal , Bilbao nebo Málaga pro vás ne jejich hřištích nejsou silní soupeři. A to je podle mě opovrhování soupeřem a navíc to reálně není pravda, ty problémy má na většině stadionů favorit skoro pokaždé. Nikdy by mě nenapadlo tvrdit, že v LL existuje doma slabý soupeř, natož týmy z první půlky tabulky.

Reagovat
madridcan

Dobre, takze si len potvrdil co pisem ja a moj pocit ze koho povazujem za tazkeho/lahkeho si si definoval ako ,,namistrovany" co je len tvoj problem Uz ani zmienka o plane, o povode diskusie a vlastne potvrdis co pisem. Takze potom naco diskusia?

Reagovat
Kokesh

Njn, aby to nebylo jeste jak zminoval alcantara. My rekordy, oni titul. Letos serie neporazitelnosti, serie se vstrelenym golem, ale zatim houbelec z toho.

Reagovat
madridcan

Fuha...nato co pisu verni Cules tuto sezonu by som si daval pozor, lebo sa im vracaju hriechy minulosti

Reagovat
Jordi Alba

I když tomu asi dost lidí neuvěří, tak třeba furt počítat i Sevillu.

Reagovat
C-M@ster

Las Palmas škoda

Reagovat
C-M@ster

Ale jak vytrollil Balea až k redce a Messiho gól hlavou... super momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč Palem nedostal žlutou? Dyť do něj strčil úplně stejně

Reagovat
dave30

Samozrejme mel ji dostat, ale Bale mel mel za tech asi 10 sekund dostat 2 cervene...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to souhlasím

Reagovat
ADM

Komentátori na ESPN za ten kop do nohy hovorili ako o jasnej žltej, ale nemala by to byť rovno červená? Nemal šancu hrať loptu .. aj keď tam do toho nešiel jak uplny blazon ako nedávno Isco na Neymara alebo dávnejšie Ramos na Messiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to nebylo tak drsné jako ty dva dávnější případy, za zákrok samotný bych dal pouze žlutou.

Nicméně bude-li to takto pokračovat, dočkáme se brzy.

Reagovat
C-M@ster

Surová hra bez šance hrát míč. Žlutá jen když se rozhodčí smiluje.

Reagovat
masly008

hlavně se jak žena zase chytl za ksicht, i když ho trošku strčil do ramene.z toho mi je na a dával bych tresty na 2-3 zápasy za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky do své vlasti by se mohl brzy vrátit Ganso. Brazilský záložník se nedokázal prosadit do sestavy Sevilly a podle posledních informací je nakloněný k přesunu do São Paula, za které už dříve hrál

Hral on vubec? Ja ho chtel konecne videt hrat, takova legenda, konecne sem se mohl presvedcit, ze je to clovek z masa a kosti a on to chce vzdat? 454 minut a ja nevidel ani jednu Je to nekdo, kdo ho videla po pripade mi popsal, jak si vedl? Dik

Reagovat
roman1978

výborně palmy. zase to po dlouhé době máme ve svých rukou. stačí vyhrát vše a titul je doma

Reagovat
Visca el barca

Jedna věc je, že Real se vždy hecne v závěru. Na druhou stranu nebere to strašně sil? Vždyť oni si neodpočinou zápas co zápas. Trápěj se s kýmkoliv. Našemu týmu věřím, jen tak dál, teď je to už jen a jen na nás

Reagovat
SaLaDiN

Ani nie, setria sa vacsinu zapasu na zaverecny tlak, takze by sa dalo povedat, ze este aj posetrime sily.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pantondavo

Ne, je to jen na Realu, ne na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na skore, nebo vzajemnej zapas?

Reagovat
masly008

ve španělsku vzájemný zápas,v anglii skore.

Reagovat
Ed_Hazard

Da

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je ta LaLiga zajimava, dobry zapasy, prestrelky, ztraty favoritu, vyrovnana spicka Pro nas nezaujaty super, kvalita je ve Spanelsku obrovska, konecne kdyz nemam PL a mel bych vic casu sledovat.... Zkur*veny O2 a ceskej Sport1 a 2, letos bych poctive sledoval...Celo nabity, konecne sympaticka Sevilla s Jovem, Samirkem <3, Viettem a a bez kongogbii a podobnejch nesympataku + Emery fuc

Kdo centroval na ten Crisuv vyrovnavaci gol?

Reagovat
JM

James

Reagovat
smazaný uživatel

dikes, a pripadlo mi to jako improvizace.K dokonalosti toho golu v takove dobe chybelo aby ho dal Sergio..Pekne po sezone do Arsenalu...i s Jamesem prave

Reagovat
CHONG

Slušný mokrý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastiram, mozna se zas poblazni...ale podepsal uz novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

..A ten Messiho gol na 1:0 skoro jak nasi v Anglii 96...Nemec(?) > > > Kuka . To byl taky silenej zapas..nasi o postup, Rusaci bez starosti, nepostupovali...V druhym, soubeznym zapase nasi potrebovali, aby Nemci neprohrali, Kopke capl penaltu a druhej den ve Sportu dostal 10... Joooo, to byly casy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Masch ten pas poslal libove teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tie goly Realu v zaveroch zapasu su snad naprogramovane. Dokazu dostat v zavere zapasu supera pod tlak a v sanciach si veria. Presny opak zlych zapasov Barcelony, kedy mdlobý výkon graduje a záver je často dynamikou podobný tureckej telenovele

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme pár zápasů v závěru letos zvrátili v závěru, ale v drtivosti závěrečného náporu na ně skutečně nemáme.

Na druhou stranu je to jen jedna strana mince. Kolik zápasů letos oni dokázali rozhodnout v průběhu zápasu? Velmi málo, většinu z nich honí v závěru a teď už jim to ani moc nevychází. Přestože včera v 10 lidech(a do kombinace prakticky v devíti, co si budeme povídat) dokázali obdivuhodně dotáhnout, body ztratili a liga je vlastně na začátku, šance téměř srovnané a to jsme to už odepisovali.

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/RMadridInfo/status/837221437245177856

Letos je to celkem slusny. Nechtel bych ale videt statistiku uvodnich 10 minut.

Reagovat
Sergi Samper

Ten Ramos proti Barceloně je překlep nebo co ?

Reagovat
drussbarb

Lidi, musím se znova zeptat, existuje nějaký ČR/SK server, kde se dá normálně pobavit o fotbale? To, co tady předvádí někteří realisti i naši, nemá s diskuzí nic společného. Občas se tu da dobře počíst, ale většinu svého drahocenného času trávím přeskakováním flamů. Nějaký tip pls? Já si o fotbale čtu rád, rád se podívám na zápas a dokážu si přiznat, když třebas Barca hraje houno nebo jí pomůže sudí. A věřím, že mentálně vyspělých jedinců se najde dost i v řadách "konkurence". A kluci, mějte serl rádi, vždyť nás všechny baví fotbal, hrát si v ČR na tak drsný klubismus týkající se španělského fotbalu, je přece směšné

Reagovat
drussbarb

Toto píšu hlavně kvůli preview na toto kolo, někteří ze sebe dělají malé kluky

Reagovat
Raul07

souhlas hlavně teda Barca1 se činí, to je něco

Reagovat
drussbarb

Zrovna o Barca1 jsem psal, dřív to vypadalo, že je v pořádku ...

Reagovat
Raul07

kdy?

Reagovat
Raul07

když spal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje, EF je největší a tudíž je zde i největší koncentrace dementů

Reagovat
drussbarb

Hmmm to

Reagovat
ADM

Reagovat
PP

amen..

Jinak k problému - mrkni se na Německou či Italskou sekci, kde jsou dobré rozbory od fandů a i rivalita je tam tak nějak v normě.. PL je kapitola sama pro sebe a PD je bohužel pouze válka červenočepičkářů proti modročepičkářům..

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych u té PD řekl, že to rozdělení a žabomyší války jsou způsobený tím, že Real a Barca dlouhodobě patří mezi nejlepší týmy na světě (a podle mě to i jsou dva nejlepší týmy), který naprosto vyčnívají. Proto je to tak vyhrocené oproti jiným sekcím

Reagovat
PP

to má být vysvětlení toho, proč se drtivá většina chová k tomu druhému táboru jako kreténi? Já chápu rivalitu, špičkování, ale u úplně každého zápasu se řeší akorát - Messi vs Ronaldo, penalta byla / nebyla a od toho se odvíjejích - kdo je větší simulant, kdo víc podmazává rozhodčí apod.. dyť je to fraška. Přitom oba týmy předvádějí dlouhodobě nejlepší fotbal na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to sere, ale ano, myslím si, že to z většiny ten stav vysvětluje. Jinak samozřejmě souhlasím.

Reagovat
janinho

ja uz sem napr. chodim akurat aby som nasiel nejake vtipne gif-ka, nech sa aspon trosku zasmejem. aj real-madrid.cz (teraz uz bilybalet.cz) bol pred 5 rokmi super a chodilo tam diskutovat aj zopar normalnych cule. dneska mi to pride ako zbierka pomylenych 11rocnych frackov. profutbal.sk detto.

je to skoda, lebo normalni ludia vedia diskutovat a je jedno ci jeden fandi ManU a druhy Lpoolu a pod.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gazdo

Rano sa zobudim... Barca vyhrala, Real remizoval, enrique po sezone konci, nemusim ist do roboty... Boha ja som asi zomrel

Reagovat
Raul07

tě vyhodili že si zaspal ne?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je totální tragéd.

Reagovat
pantondavo

Střelu Jesého chytil skvěle, málem měl i pencli, ale ten třetí gól byl ostudnej (když pominu laxnost Marcela, to bylo taky na facku), šel do toho až moc opatrně. Na druhou stranu v devíti by ten průběh byl možná úplně jinej, takže těžko hodnotit, nákup golmana by ale asi nikoho nepřekvapil.

Reagovat
SIRBRANIKE

Lol

Reagovat
Switchback

Valloire buď chlap a vylez

Reagovat
Footballer

Reagovat
blaugrana

Nevolaj ho. Možno išiel na Šumavu a bude od neho pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec po nem, ze takhle svolavas ty svoje placky, kdyz ste hrali hovno... tak ste si tady nechali chcat na hlavu. Tak bud chlap a bud lepsi jak oni, jinak neunasis a lezou ti ty diskuze slusne pod kuzi

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
JackDaniels.

TORRES ZIJE??

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, extremne usmudlana vyhra Sevilly, zaslouzili jsme si aspon remizu ale bohuzel je nase finalni faze bez Adurize polovicni

Reagovat
smazaný uživatel

sevillska haluz zumpa nakonec vyhrala diky penaldovske penalde, to bych blul

Reagovat
Ed_Hazard

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy 3. a 4. týmu ligy si zasloužily jenom 4 komentáře v souhrnu?

Reagovat
raduinho

Real do piče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele