LaLiga - preview 24. kola

16.02.2018, 08:49, aktualizováno 19.02.2018, 08:20
Previews
Souboj sousedů v tabulce zakončí čtyřiadvacáté kolo španělské nejvyšší soutěže. Getafe remizovalo čtyřikrát v řadě a tentokráte hodlá zůstat všechny tři body, proti bude Celta Vigo...
Getafe CF - Celta Vigo  (pondělí 21:00)
Těžký los a pět zápasů bez prohry, takovou formou se prezentuje momentálně Getafe. Pondělním zápasem proti Celtě Vigo uzavře 24. kolo LaLigy. Sebevědomí se týmu na předměstí Madridu podařilo udržet rovněž minulý týden, kdy vydřel bezbrankovou remízu na hřišti FC Barcelona. Před tím dokázal uhájit remízu s Athleticem Bilbao, Sevillou nebo Leganésem.

Azulones nyní hájí 11. pozici, jen dva body za svými protějšky z Celty Vigo. Právě vítězství v tomto klání by jim umožnilo proniknout do horní poloviny tabulky. Hlavním důvodem solidního umístění Getafe, které ještě v loňské sezóně hrálo v Segundě División, je dobrá obrana. K dnešnímu dni totiž obdrželo pouze 21 branek, což staví jeho defenzívu jako třetí nejlepší.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Markela Bergary a vykartovaného Vitorina Antunese. "Hodně se na tento zápas těšíme, protože bude bezesporu hodně zajímavý. Nedíváme se na nějaké pohárové příčky, jen chceme body, jejich zisk ale není nikdy snadný. Celta má skvělou kombinační hru. Navíc mají dva hráče, kteří dali patnáct, respektive třináct gólů," řekl kouč José Bordalás.

hostující výkony jsou od začátku sezóny jako na pověstné houpačce, což je důvod, proč se nacházejí na pozici na míle vzdálené od příček zaručující evropské poháry. Problémy musí řešit zejména v obraně, jelikož v zápasech s Realem Betis, Alavésem nebo Espanyolem dostali vždy po dvou brankách.

Nicméně, Juan Carlos Unzué může stále spoléhat na fenomenálního Iaga Aspase, který v této ligové sezóně nasázel již 15 branek. Stejně tak ale i na Maxi Gómeze, který se prosadil 12krát. K zápasu pak trenér řekl. "Budeme čelit dobře organizovanému a defenzivně založenému týmu. Pokud ho chceme porazit, musíme hrát náš nejlepší fotbal. Hráči jsou dobře připravení."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Dakonam, Cala, Molinero - Arambarri, Fajr - Portillo, Rodríguez, Ndiaye - Molina
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Roncaglia, Gómez, Jonny - Wass, Radoja, Lobotka, Sisto - Gómez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.37 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Sociedad - Levante UD  (neděle 12:00)
Real Sociedad se po náročném duelu v Evropské lize vrací zpátky do prostředí LaLigy, kde se musí pokusit o zlepšení. Jeho aktuální výkony totiž fanouškům moc radosti nenabízejí. Výhodou by mohl být fakt, že jeho další soupeř strádá ještě mnohem více.

Účastník Evropské ligy se nachází téměř na dně tabulky LaLigy. Překvapivé postavení La Realu ještě umocňuje rozdíl mezi tím, jak se prezentuje na domácí scéně, a jak hraje v pohárech. Zatímco v Evropské lize sehrál naposledy velmi dobré utkání se Salzburgem a jeho šance do odvety nejsou vůbec špatné, LaLiga nabízí mnohem horší podívanou.

V rámci elitní španělské soutěže se totiž baskický celek umístil na současné 14. příčce, což je zkrátka velké zklamání. Poté, co nastřílel pět branek Deporu, jich pět zase dostal. Minulé kolo pro něj bylo velkou lekcí produktivity a fanoušci doufají, že se hráči z debaklu od Bílého baletu poučili.

Záložník Asier Illarramendi věří, že ano. "Máme za sebou hodně náročný týden. Dostat od Realu Madrid pět branek není nikdy příjemné, i když jsme bojovali. Soupeř nás ale převyšoval prakticky ve všem a my jsme se nedokázali plně koncentrovat. Navíc nás stála hodně sil bitva se Salzburgem. Ale myslím, že nás to ještě víc stmelilo a že si v příštím kole dokážeme vybojovat tři body," přeje si mladý hráč.

Proti jeho ekipě se postaví Levante, které naopak sklízí jednu kritickou reakci za druhou a vůbec se mu nedaří. Levante patří do sestupového průměru a aktuálně se drží až na sedmnáctém místě. Po dvou slibných remízách se v minulém kole postavilo proti Valencii a tohle derby nezvládlo. Na Mestalle dostalo od domácích tři branky a domů se vracelo bez bodů.

Oba týmy navíc nebudou v nedělním klání kompletní. Snazší práci mají domácí, kterým schází jen dvojice Carlos Martínez a Willian José. Hosté přijedou na Anoetu bez Lermy, Fernándeze, Alegríi nebo Lópeze, což z jejich snahy odvézt si body činí ještě náročnější pokus.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Aritz, Raul Navas, De La Bella - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Juanmi, Bautista, Oyarzabal
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Rober Pier, Postigo, Luna - Campaňa, Lukić, Doukouré - Morales, Pazzini, Ivi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.56 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 16:15)
Tým z hlavního města Španělska se bude snažit zmenšit mezeru, která jej dělí od první příčky v LaLize, kterou hájí stále Barcelona. Před tímto kolem Los Rojibalncos ztráceli na lídra sedm bodů. První překážkou v cestě je baskický klub. Domácí v týdnu ještě cestovali do Dánska, aby odehráli první zápas vyřazovací fáze Evropské ligy s Kodaní. Zpět do Španělska se vrátili s vysokou výhrou 4:1.

I když svěřenci Diega Simeoneho na úvod prohrávali, tak ve zbytku utkání už jen dominovali. V posledním ligové zápase se nicméně hodně natrápili na hřišti poslední Málagy. Už v první minutě se prosadil Antonie Griezmann a nakonec se ukázalo, že se jednalo o jedinou branku zápasu. Právě touto výhrou Los Colchoneros stáhli náskok na vedoucí Barcelonu.

Navíc drží rekord v počtu inkasovaných branek na zápas, jejich bilance činí 0,4 gólu na utkání, což je v pěti nejlepších evropských soutěžích nejlepší statistka. Rovněž Athletic odehrál ve čtvrtek utkání Evropské Ligy, kdy zamířil do chladného Ruska, konkrétně na stadion Spartaku Moskva. Zde dokázal celkem překvapivě zvítězit 3:1, když se o dvě branky postaral Aduriz a domácí si navíc vstřelili vlastní gól.

Nicméně po návratu domů se musí přeorientovat na domácí soutěž, kde to není žádná hitparáda. Minulý týden jen remizovali na San Mamés se slaboučkým Las Palmas 0:0. Baskové ani nepředvedli dobrý výkon, právě proto se před začátkem tohoto 23. kola nacházejí až na 13. pozici s 28 body. Naposledy zvítězili před více než měsícem proti Deportivu Alavés.

Na druhou stranu Altético zůstává jako jeden ze dvou týmů v domácím prostředí neporažené. Na novém stadionu Wanda Metropolitano drží výbornou bilanci v podobě sedmi výher a třech remíz. Diego Simeone stále nemůže počítat se stoperem Stefanem Savićem. Otazník rovněž visí nad Janem Oblakem a Diegem Costou, oba do pohárového utkání nenaskočili a trápili se se svými drobnými zraněními.

Útočník už však v pátek trénoval společně s ostatními. Zato Jose Angel Ziganda již tradičně nemá v nominaci Ikera Munaina, kterého vyřadily kolenní vazy ze hry až do konce sezóny. Pohybnosti se rovněž rojí okolo Mikeal Balenziagy, kterého trápí svalové zranění. Kvůli kartám se do Madridu ani nepodívají Aritz Aduriz a Raúl García.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vrsaljko, Godín, Hernández, Filipe Luis - Vitolo, Saúl, Gabi, Koke - Griezmann, Costa
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Lekue, Núñez, Martínez, Saborit - San José, Iturraspe - De Marcos, Etxebarria, Susaeta - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.64 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Espanyol si v minulém kole připsal jen bod proti bojující Celtě Vigo a před vlastními fanoušky bude chtít větší bodový přísun. To by mu mohl zajistit Villarreal, který má za sebou náročné utkání Evropské ligy a jeho sil nebude zrovna mnoho.

Villarreal se pomalu začíná dostávat do fáze, kdy se mu nedaří téměř nic, na co sáhne. Trenér Javi Calleja odcházel v roli poraženého už třikrát v řadě. Při poslední příležitosti jeho hráči naprosto nestačili na domácí Lyon a jejich šance na postup přes francouzského soupeře se po třech inkasovaných brankách zdají být minimální.

No a v LaLize se Villarrealu také nedaří tak, jak by si fanoušci přáli. Porážka od Realu Betis hodně bolela, ale minulé kolo tyhle pocity ještě znásobilo. Od Deportiva Alavés totiž domácí Villarreal dostal také dvě branky a ani kontaktní trefa Carlose Baccy domácím nepomohla. Na Estádio de la Cerámica bylo hodně smutno a naopak se překvapivě radoval hostující outsider.

A trenér Calleja ví, že takhle to dál nejde. V rozhovoru pro média zmínil: "Procházíme si teď hodně těžkým obdobím, nic se nám nedaří. Je ale zbytečné hledat viníka nebo ukazovat prstem. Teď můžeme dělat jen jedno. Pečlivě analyzovat, v čem děláme chyby, pracovat s pokorou a úsilím a dostat se z toho. Jsme silný klub, který se zotavil z mnoha problémů a já věřím, že své výkony velmi brzy zlepšíme," neztrácí naději Calleja.

Trenéra Calleju může těšit minimálně fakt, že dvojice Rodri a Daniele Bonera je zpátky po odpykání karetního trestu. Do hry se ale nezapojí Rúben Semedo, Bruno Soriano a Andrés Fernández. To domácí mají luxus, že mohou vybírat z kompletních sestav, neboť zraněn není nikdo a trest už má za sebou také zkušený záložník Esteban Granero, který by se rád zapojil do hry od začátku.

A tím pozitiva v kádru trenéra Quiqueho Sáncheze Florese nekončí. Ačkoli to tak nevypadá a pohled na tabulku stále nenabízí mnoho nadějí, tak jeho celek už dokázal zastavit mnohem věhlasnější soupeře. Například si v rámci derby rozdělil body se slavnou Barcelonou, což vlilo hráčům novou krev do žil. V minulém kole zase Espanyol díky trefě Gerarda Morena slavil bod proti Celtě, i když ještě pár minut před koncem prohrával.

V návaznosti na tento duel trenér Flores poznamenal: "Je to hodně vyrovnaná liga, není sporu o tom, že se jen těžko nějaký výsledek dá předpokládat dopředu. Stát se prostě může všechno a myslím, že už tu není slabých týmů. Villarreal možná není v úplně nejlepší formě, ale to pro nás nic neznamená. My musíme k utkání přistoupit, jako kdyby to bylo poslední velké finále a šlo o všechno."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Navarro, D. Lopez, Naldo, Didac Vilà - Granero, Darder, Sanchez, Jurado - Gerard, S. Garcia
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - M. Gaspar, Alvaro, Victor Ruiz, Costa - Rodri - Castillejo, Trigueros - Fornals - Martinez, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.35 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Real Madrid  (neděle 20:45)
Po klíčové výhře v prvním osmifinálovém zápase Ligy mistrů je atmosféra okolo Realu Madrid rázem uvolněnější, avšak spekulace o možném odvolání kouče Zinedina Zidana přetrvávají i nadále. Přestože francouzský manažer během svého působení v Madridu osm trofejí v rozmezí dvou let, po letošním výkonnostním výpadku však tlak na jeho osobu vzrůstal s každou další ztrátou, a i po středeční výhře 3:1 nad Paris Saint-Germain musel Zidane na tiskové konferenci v souvislosti s nadcházejícím zápasem proti Realu Betis čelit dotazům ohledně své budoucnosti.

Na téma vlastních plánů po skončení této sezony Zidane přiznal, že pozice kouče Realu je vyčerpávající. "Nejdůležitější pro mne je, co dělám nyní. Den po dni, dál se nedívám. Chci se dopracovat až ke konci sezony, zajímám se jen o to, na čem nyní záleží, a o ničem jiném se bavit nehodlám. Je to ale samozřejmě extrémně únavné, obzvláště v Realu Madrid. Mohl by opravdu přijít čas, kdy bude změna namístě, ale to se jedná každého, včetně hráčů."

Real momentálně ztrácí v domácí soutěži na vedoucí Barcelonu dvacet bodů, a byť má dva zápasy k dobru, takto propastné manko již s největší pravděpodobností do konce sezony nedožene. Přesto Zidane odmítl odsunout ligová utkání na vedlejší kolej. "Vedli jsme si naposledy velmi dobře a nyní se musíme soustředit zase na náš denní chléb, tedy La Ligu. Neměli jsme moc času na odpočinek, ale tak už to chodí. Soustředíme se jen na to, abychom zítra odvedli dobrý výkon."

"Betis má velmi dobré mužstvo a na domácí půdě je opravdu silný," varuje Zidane. "Víme, jak náročný zápas nás čeká, ale máme vlastní zbraně." Jedna z nich však bude Bílému baletu najisto scházet, neboť Toni Kroos si přivodil drobné zranění kolene a čeká jej boj s časem, aby se stihl dát do pořádku před odvetným osmifinálovým zápasem v Paříži.

Hráči Realu by měli mít stále v živé paměti, jak na domácí půdě Betisu překvapivě podlehli, když v samém nastavení nečekaně udeřil Antonio Sanabria a zajistil andaluskému klubu výhru 1:0. Trenér Betisu Quique Setién se nechal slyšet, že zopakování takto překvapivého výsledku bude odvislé od favoritova rozpoložení. "Proti soupeřům na této úrovni se mnohé odvíjí od jejich výkonu. Musíme si vést nadmíru dobře a Real naopak musí zahrát pod vlastní možnosti."

Setién dále poznamenal, že i ve zmíněném zápase na Bérnabeu byl pravděpodobně nejlepším hráčem sevillského celku brankář Adán. "Realisticky si musíme uvědomit, že nebudeme mít tolik šancí jako Real. Madrid je jeden z nejlepších klubů na světě." Ani Betis si ovšem v posledních týdnech nevede vůbec špatně, o čemž se na vlastní kůži přesvědčily Villarreal s Deportivem La Coruňa, neboť oba kluby ze zápasu proti Betisu odešly s prázdnou.

"Zisk šesti bodů nás posiluje a dodává nám sebevědomí. Hráli jsme v těchto zápasech vážně dobře, jsme v dobrém rozpoložení jak fyzicky, tak psychicky a snad toho využijeme, abychom dostali Madrid do potíží," věří Setién.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Barragán, Mandi, Bartra, Amat, Durmisi - Fabián, Guardado, Joaquín - Morón, Castro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Hernández - Kovaćić, Casemiro, Isco - Vázquez, Ronaldo, Bale
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.27 - 6.37 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Sevilla napjatě vyhlíží duel Ligy mistrů, ale ještě před klubem z Manchesteru se musí utkat s Las Palmas. Bylo by hodně snadné podcenit celek z Kanárských ostrovů, ale zároveň by to pro tým trenéra Montelly mohla být veliká chyba.

Nápor na Sevillu postupně ustává a s každým dalším vyhraným duelem se trenérovi Montellovi může dýchat zase o něco volněji. Zatímco většina fanoušků už netrpělivě odpočítává dny do doby, než se jejich oblíbený tým představí v duelu s Manchesterem United. Ještě předtím se ale Sevilla postaví proti soupeři, který má renomé o mnoho slabší a jehož úspěchy jsou jen zlomkem toho, čeho dosáhli Rudí ďáblové.

V sobotu po poledni má Sevilla dostaveníčko na Estadio Gran Canaria, kde své domácí zápasy hraje Las Palmas. A bylo by hodně snadné soupeře podcenit, jenže to si právě trenér Montellův tým nesmí dovolit. Dobře si to uvědomuje například útočník Luis Muriel, který pod Montellou dostává mnohem více času a plně toho využívá. V rozhovoru pro klubové stránky někdejší tahoun Sampdorie Janov sdělil, co pro něj změna trenéra znamenala.

"Máme hodně kvalitní kádr a především v ofenzívě je mnoho hráčů, kteří mají velkou kvalitu. Takže je jasné, že musíte opravdu bojovat, abyste se dostali do základu. Pro mě osobně byl příchod trenéra Montelly skvělou šancí, protože se známe a protože se snadněji přizpůsobuji tomu, co po nás chce. Není mezi námi ani jazyková bariéra a jeho styl hry mi vyhovuje. Proto jsem rád, že můžu hrát. Vím ale, že musím pořád neustále pracovat. Teď je před námi především Las Palmas a teprve po tomto zápase můžeme přemýšlet o Lize mistrů."

V minulém kole se sice Luis Muriel netrefil, ale svým pohybem přispěl k nebezpečí před bránou Bounoua. Ten kapituloval jednou, když ho překonal Pablo Sarabia. Další cenné tři body udržely Sevillu v boji o Evropu a na pátý Villarreal ztrácí Sevilla jen jediný bod. Sevilla musí zapracovat na svých výkonech na hřištích soupeřů, protože za dvanáct venkovních duelů už osmkrát prohrála.

Las Palmas má jiné starosti, zaměřuje se spíše na boj o záchranu. A zatím se mu to moc nedaří, protože celek z Kanárských ostrovů tráví polovinu února na 18. příčce. Na jeho kontě je jen 18 bodů a na 17. Levante ztrácí body dva. Může za to především velmi špatná obrana, která už inkasovala hrozivých 50 branek!

Horší obranu v celé LaLize má jen Deportivo La Coruña, které inkasovalo o dvě branky navíc. Las Palmas ale poslední dobou mí zabrat a ukázalo to už ve dvou minulých duelech. Nejprve si poradilo s Málagou a v minulém kole nedostalo ani jednu branku od baskického Bilbaa, takže si připsalo remízu.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Macedo, Galvez, Bigas, Matias A. - Penalba, Etebo - Tana, Viera, Nacho Gil - Calleri
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Pizarro, N’Zonzi - Sarabia, Vazquez, Correa - Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.67 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Lídr LaLigy si v sobotu v podvečer udělá výlet do Eibaru, kde se pokusí ideálně se nastartovat na blížící se duel Ligy mistrů. Nesmí ale soupeře podcenit, protože to by mohlo mít fatální následky. Katalánský velkoklub nedokázal vyhrát už dvě kola za sebou a nehodlá připustit, aby se Atlético moc přiblížilo.

Barcelonu čeká již v týdnu ostře sledovaný a hodně propíraný duel s londýnskou Chelsea, který by měl opět patřit ke spektakulárním představením. Zatímco fanoušci si mohou dovolit ten luxus pomalu balit a přemýšlet o tom, jak by asi Barcelona měla proti Blues hrát, trenér Ernesto Valverde teď musí uklidit hráčům v hlavách a naladit je jen na jediné utkání - ligový střet s Eibarem.

Bude zřejmě dost náročné pro Valverdeho i hráče odsunout napjatě očekávaný duel nejslavnější soutěže světa a naplno se soustředit na tým, jehož renomé nebo výsledky nejsou zase tak uchvacující. O to větší potřeba to ale je. Eibar totiž už několikrát ukázal, že umí překvapit a že když ho soupeř byť jen trochu podcení, umí vytvořit parádní kulisu a bojovat.

Dokázal si poradit s Valencií, toho času druhým týmem LaLigy. Remizoval na půdě silného Bilbaa nebo nastřádal pět branek do sítě Sevilly. Navíc Eibar hraje jen jednu soutěž a sil má dostatek, což je luxus, který Barcelona postrádá. V minulém kole navíc Eibar ukázal, že umí hrát až do posledních vteřin, protože s Leganés si poradil jedinou brankou Ivána Ramise až v nastaveném čase utkání.

I díky těmto třem bodům zůstává Eibar na sedmé pozici, přičemž na evropské poháry ztrácí jen jeden jediný bod. Barcelonu ale ještě nikdy neporazil a navíc od ní vždycky dostává poměrně velký příděl branek. Naposledy si Eibar odvezl z Katalánska debakl 6:1. Teď by se proti Barceloně mohl postavit také dlouhodobě zraněný Pedro León, kterému lékaři konečně dovolili naplno se zapojit do tréninku. A León se už nemůže dočkat, až znovu nastoupí na hřiště.

V rozhovoru pro klubové stránky León uvedl: "Když jsem viděl tu vlnu solidarity a to nadšení fanoušků, dojalo mne to. Všichni tak moc chtěli, abych se rychle vrátil na trávníky, to bylo neskutečné. Teď se cítím konečně opravdu zdravý a věřím, že týmu do konce sezony ještě hodně pomohu. Doufám, že přerušíme ty špatné výsledky proti Barceloně a doma ukážeme svoji kvalitu," dodává zkušený hráč.

Barcelona v minulých dvou kolech moc neexcelovala a teď se pokouší o návrat na vítěznou vlnu. Kromě náročné účasti v Copa del Rey a dvojutkání s Valencií se poprala o body s Getafe a nedopadlo to zase tak dobře, jak asi fanoušci Blaugranas čekali. Getafe dokázalo na Camp Nou udržet nulu v kolonce inkasovaných branek a odvezlo si domů remízu. Katalánská Barcelona má přesto pohodlný náskok na druhé Atlético Madrid, který činí sedm bodů.

K tomuto utkání se vrací hvězdná posila, Brazilec Coutinho. "S Getafe se nám hrálo opravdu špatně, protože soupeř zalezl do obrany a prakticky celou dobu jsme museli jeho vápno dobývat. Bylo to fyzicky náročné utkání, ale věřím, že jsme nabrali dostatek sil a v příštím kole si poradíme. Čeká nás Eibar, který je rovněž velmi náročným soupeřem, takže musíme odevzdat maximum," hodnotí zkušený Brazilec nadcházející duel.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rubén Peňa, Ramis, Arbilla, Angel - Orellana, Diop, Garcia, Inui - Kike Garcia, Charles
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Paulinho - Messi, Suarez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.02 - 5.11 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña  (sobota 18:30)
Deportivo Alavés zabralo a v posledních týdnech se mu začalo dařit. I díky zlepšujícím se výkonům se maličký celek posunul dál od zóny sestupu, do níž se nikdo nechce namočit. A teď mu los přidal další zajímavou možnost, protože na jeho stadion zavítá předposlední Deportivo La Coruña.

Sobotní podvečer láká mimo jiné na záchranářskou bitvu, která slibuje hodně emocí a napětí. Svede ji domácí Deportivo Alavés, které na stadionu Mendizorrotza sehraje duel s Deportivem La Coruña. Návštěva z Galicie má před sebou jednu z klíčových epizod sezony, protože pokud se chce nakonec zachránit, musí začít porážet právě týmy, které má vedle sebe v tabulce nejblíže.

První vzájemný duel v sezoně zvládla lépe a svého soka porazila jedinou trefou, přičemž jí nedělalo velký problém udržet čisté konto. Dlouhodobě se ale Depor v Alavésu trápí a naposledy si všechny tři body odvezl před dlouhými patnácti lety! Rovněž současná forma favorizuje jednoznačně domácí ekipu, která za posledních deset duelů prohrála jen třikrát. V minulém kole Alavés navíc navázal na dobrý výkon proti Celtě Vigo další výhrou, když si poradil s Villarrealem.

A za tento výkon byl trenér Abelardo Fernández velmi rád. "Porazili jsme krátce za sebou dva velmi silné týmy, které jsou zvyklé bojovat o evropské poháry. Nebáli jsme se, neztratili tvář a naopak jsme si mohli vyzkoušet, že když táhneme za jeden provaz, můžeme se měřit s mnohem výraznějšími soupeři. To se pokusíme zužitkovat v dalším kole, které pro nás bude klíčové," uvědomuje si Abelardo.

Deportivo La Coruña má na svém kontě pouhých sedmnáct bodů a největší podíl na tom má velmi špatná obrana. Ta je dokonce o dvě branky nejhorší defenzivní linií v LaLize, protože dostala už 52 branek! Jen za posledních pět duelů byla obrana Deporu překonána sedmnáctkrát! Změnit to má především nový trenér Deportiva, kterým byl po propuštěném Cristóbalovi jmenován legendární Nizozemec Clarence Seedorf, který má pozvednout úroveň týmu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Alexis, Rodrigo Ely, Laguardia, R. Duarte - Pérez, Torres, Pina, Pedraza - Guidetti, Munir
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Boveda, Albentosa, Luisinho - Borges, Krohn-Dehli - Lucas, Adrian, Bakkali - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.59 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Valencia CF  (sobota 20:45)
Valencia tuto sobotu od 20:45 odehraje utkání na stadionu La Rosaleda. Málaga potřebuje okamžitě začít svou situaci řešit. Kdo ví, jestli nemůžeme už hovořit o zázraku, pokud právě tento klub zachová svou existenci v nejvyšší španělské soutěži. Na první nesestupovou pozici ztrácí z poslední příčky již sedm bodů.

V příštích zápasech se domácí utkají s Valencií, Athleticem, Sevillou, Leganésem nebo Barcelonou. První pokus na zisk důležitých bodů mají nyní proti Netopýrům, kteří se potýkají s bídnou bilancí oproti začátku sezóny. Svěřenci Marcelina totiž narazili v předchozích zápasech třeba na Real Madrid nebo Atlético a ani v jednom z těchto soubojů nevybojovali ani bod.

"Čeká nás další zápas. I když Málaga nedala v posledních třech zápasech branku, tak k ní máme maximální úctu, jelikož jí poslední zápasy utekly jen o kousek. Rádi bychom hráli příští sezónu v evropských soutěžích a uděláme pro to vše. Nejdůležitější je nyní vyhrát a udělat další krok k našemu cíli," prozradil na předzápasové tiskové konferenci trenér Marcelino.

Jedním dechem je třeba podotknout, že Málaga poslední tři zápasy nevstřelila gól, navíc osm duelů v řadě ani nedovedla do vítězného konce. V LaLize má rovněž nejhorší bilanci, pokud mluvíme o vstřelených brankách, jelikož vstřelila jen 14 gólů v 23 zápasech. Na druhé straně stojí třetí nejlepší ofenzíva v soutěži s 45 brankami.

"Potřebujeme vstřelit gól, který nám usnadní práci. Nezměníme moc věcí, protože ty, které děláme, jsou správné, jen nemáme moc štěstí. Každopádně musíme dále usilovně pracovat. Každý bod je pro nás nyní úspěchem. V žádném případě neházíme ručník do ringu. Budeme bojovat v každém dalším zápase až do konce," řekl José González, který trénuje andaluský klub.

Na marodce domácích se nachází Juan Carlos Pérez, u Recia a Adalberta Peñarandy je start nejistý. To naopak hosté mají velice rozsáhlou absenční listinu, na které se momentálně nacházejí Javi Jiménez, Ezequiel Garay, Andreas Pereira, Geoffrey Kondogbia a Rodrigo Moreno. Poslední zmiňovaný však již absolvoval poslední tréninkovou jednotku, fit potom konečně je Jeison Murillo.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Rosales, Hernández, Miquel, Ricca - Keko, González, Iturra, Castro - En-Nesyri, Ideye
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Montoya, Paulista, Vezo, Gayá - Soler, Coquelin, Parejo, Guedes - Mina, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.92 - 3.55 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - CD Leganés  (pátek 21:00)
V pátek večer se na svém stadionu Municipal de Montilivi představí Girona. V rámci předehrávky 24. kola LaLigy bude chtít dát zapomenout na poslední kolo, které se jí zase tak moc nepovedlo, k čemuž by jí mohl pomoci Leganés.

Girona toho s Leganésem zase tak moc neodehrála, ale radost může mít z toho, že Leganés nad ní ještě nikdy nevyhrál. A teď by se Girona mohla postarat o prodloužení tohoto stavu. Zatímco Girona se dlouhodobě pere v první desítce, Leganésu ubývají síly a jeho poslední výkony nejsou zrovna pozitivní.

Girona za posledních pět ligových duelů prohrála jen jednou. V minulém kole totiž nedokázala zopakovat velmi dobrý výkon proti Bilbau a se Sevillou prohrála. Domácímu celku trenéra Montelly k tomu stačila jediná trefa, o níž se postaral zkušený útočník Pablo Sarabia. Girona i kvůli tom zůstala na desáté příčce a nedokázala reagovat na remízu deváté Celty Vigo.

Leganés pro ni nebude nic snadného, což si dobře uvědomuje také zkušený brankář Bounou. V rozhovoru pro klubové stránky opora Girony uvedla: "Máme za sebou hodně těžké utkání se Sevillou, které nám vzalo hodně fyzických sil. Ale víme, že je v našich možnostech vyhrát v pátek proti Leganésu. Je naší povinností si před našimi fanoušky připsat body, i když Leganés nebude snadným sokem. Jeho protiútoky jsou velmi nebezpečné a my musíme být naprosto koncentrovaní."

Leganés začala trápit koncovka, což se projevilo už ve třech posledních duelech. V ani jednom z nich se Leganés střelecky neprosadil, což jde ruku v ruce s přísunem bodů. Za posledních deset soutěžních utkání se Leganésu povedlo vyhrát jen dvakrát. Minulé kolo pro něj rovněž znamenalo zklamání, neboť o bod proti Eibaru Leganés přišel až v 94. minutě po brance Ramise.

Navíc musel dohrávat konec utkání bez vyloučeného Siovase, který tím pádem zmešká duel s Gironou. Kvůli zranění v dresu hostí neuvidíme ani Alexandera Szymanowskiho. Domácí zase postrádají Josého Luise Suáreze, zatímco do hry se vrací Pablo Maffeo.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Maffeo, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Mojica - Portu, Aleix Garcia, Granell, Borja Garcia - Stuani
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Ezequiel, Mantovani, Raul Garcia - Gumbau, Rubén Pérez - El Zhar, Gabriel, Amrabat - Beauvue
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.53 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona23185060:1159
2.Atlético Madrid23157134:952
3.Valencia CF23134645:2743
4.Real Madrid22126450:2342
5.Villarreal CF23114834:2837
6.Sevilla FC23113929:3436
7.SD Eibar23105832:3435
8.Real Betis231031038:4533
9.Celta Vigo2395941:3432
10.Girona FC2387831:3031
11.Getafe CF2379726:2130
12.CD Leganés2285920:2229
13.Athletic Bilbao23610724:2528
14.Real Sociedad23751143:4526
15.Espanyol Barcelona2368921:3126
16.Deportivo Alavés23811421:3325
17.Levante UD23311921:3520
18.UD Las Palmas23531517:5018
19.Deportivo La Coruña23451424:5217
20.Málaga CF23341614:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real Madrid snáď potvrdí stupňujúcu sa formu a Barcelona by mohla znova stratiť body, Eibar je nepríjemný Btw, citujem funfact: "Sobotní utkání mezi Eibarem a Barcelonou odřídí Hernández Hernández. Bude to již potřetí v řadě, co střetnutí mezi těmito dvěma týmy povede stejný rozhodčí. Hernández Hernández přitom v obou předchozích chyboval."

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Španělsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Hernández

Reagovat
valloire

náhoda? nemyslím si

Reagovat
roman1978

As already outlined, Hernandez Hernandez had a nightmare second half, failing to award Luis Enrique's side a penalty and not awarding a clear goal.

Sergio Ramos was the protagonist on this occasion when he blatantly blocked a Hernan Perez strike with his hand while on a yellow card. The same man, Hernandez Hernandez, didn't punish him or even award a free-kick.

jojo, barca má na něj spoustu krásných vzpomínek

Reagovat
roman1978

Is Alejandro Jose Hernandez Hernandez a Real Madrid referee?

Round 4

Ramos handball and second yellow, and red not given against Espanyol at 0-0, by the referee Alejandro José Hernández Hernández. He cave the exact same handball for Umtiti/Barcelona just few weeks back vs Sevilla.

Alejandro José Hernández Hernández, already marked as Real Madrid referee, gave fake penalty at the beginning of the game at 0-0. Game ended 2-1 vs Gijon.

Alejandro José Hernández Hernández again gave a phantom penalty to Real as soon as they needed it against tough opponent when it was 0-0. If it was Barcelona, there would have not been a penalty.

Alejandro José Hernández Hernández already marked as multiple times Real Madrid referee, took a clear goal and 2 points, which everyone saw even real time from Barcalona. BET 1-1 BAR.

Reagovat
CHONG

Reagovat
roman1978

to měla být jen reakce na tamtoho nahoře a jeho funfact

Reagovat
CHONG

To mi došlo, ale spíš se směju tomu, že vás tohle baví řešit pořád dokola, prostě rozhodčí přepískávají Realu i Barceloně, stejně jako dalším velkoklubům, zkrátka silnější pes mrdá, no.

Reagovat
roman1978

baví. a hlavně nejsilnější pes je v madridu. a to už hodně dlouho.

Reagovat
CHONG

Jo jo, protože Barceloně se nikdy nepřipískává, její hráči nikdy nefaulují ani nesimulují a ... Franco, to už známe

Reagovat
roman1978

přesně tak

Reagovat
valloire

ale

Reagovat
smazaný uživatel

Citlivá struna zabrnkala ? Písal som to kvôli tomu, že sa často nestáva, aby rovnaký zápas pískal 3x po sebe rovnaký rozhodca. Zámerne som vynechal tú časť o kontroverzných penaltách, ktoré odpískal proti Eibaru. Aby sa to tu zasa nezvrhlo, ale evidentne to nepomohlo. A keď sme pri "pomoci" tohto rozhodcu pre RM, do posledného ligového zápasu zo 4 zápasov pod jeho taktovkou Real vyťažil 1 bod

Reagovat
Visca el barca

Rozhodčí nemůže za to, že jste lemplové

Reagovat
Murena

Reagovat
CHONG

Škoda, že jsem se vrátil, jinak bys takový hádavý koment nikdy nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

Len nechápem, ako to, keď tu roman napísal taký sloh o tom, ako HH pomáha Realu, tak toľkokrát v zápasoch pod jeho taktovkou Real s ním stratil body, či vylúčil hráčov. Chlapec sa trochu sekol

Reagovat
roman1978

sloh

copy and paste

Reagovat
roman1978

ani ne.

jen tak dál, stále stoupáš v žebříčku. každým dalším příspěvkem.

příštího kokota roku asi nevyhraješ, ale to jen proto, že už jsi tak velký, že to ani nedokážeš vyhrát a budeš druhý.

Reagovat
CHONG

Parádní nevousatý fór

Reagovat
roman1978

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ ako srdnatá dáma v období menštruácie po tom, ako ju vyhodili z práce, zistili neveru manžela, ukradli jej auto, vyhorel dom a diagnostikovali nevyliečiteľnú chorobu

Reagovat
smazaný uživatel

A inak nikde v tom mojom príspevku som nenapísal, že chyboval v prospech Barcelony. Iba, že chyboval. Si nejaký prchký

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tie manželky AdM a Thiaga Silvu veru po strede Emeryho v kritike nešetria

Reagovat
technecium

nějaký článek?

Reagovat
technecium

Ti hráči z něj musí mít neskutečnou prdel. Dobře, že je vypakujete

Reagovat
CHONG

Jsem zvědavý, jak dlouho bude trvat, než tam půjde Mourek.

Reagovat
Visca el barca

Já tipuji Antonína.

Reagovat
CHONG

Teď v létě asi jo, ale Mourek tam jednou taky skončí, na to bych si vsadil.

Reagovat
roman1978

já jsem tipoval 19-20

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nenasadenie AdM, ktorý má dobrú formu a mal by extra motiváciu, je naozaj na pováženie. V odvete ho ale zrejme aj so Silvom po takej kritike nasadí do základu. Ak bude fit aj Motta, bude hrať aj on.

Reagovat
smazaný uživatel

Emeryho je mi trochu líto, protože on není ten hlavní viník. On jako nicka má v kádru velké borce s ještě většími egy. Tam je jasno, kdo to tam v kabině opravdu vede. By mě zajímalo, jestli Emeryho vůbec o přestávce pustí ke slovu, nebo mu rovnou ukážou, ať se jde uklidit někam do kouta a nekecá jim do toho.

Reagovat
Visca el barca

Hlavní viník je Neymar, který nenahrává.

Reagovat
CHONG

Však nahrál na gól

Reagovat
remeslnik

Nahrál na gól, ale na dalších pět mohl, ale raději se chtěl zviditelnit sám až do kuchyně, ale v tom mu obránci Realu nechtěli pomoct. Emery na PSG nemá, protože v kritických chvílích by to měl být on, kdo má poslední slovo, což evidentně nemá. Co mu stačí na L1, tak nestačí na Evropu. V tu středu si ti tři vpředu si vůbec neuměli vyhovět (hlavně Ney) a proto dali jen jeden gól. A taky po psychické stránce Real PSG převálcoval.

Reagovat
CHONG

Snažil se vytáhnout před novým zaměstnavatelem

Reagovat
Visca el barca

Jo to jsme zvědav jak to chcete udělat, když Khelaifi hned po zápase plakal, jak se proti ním píská vůči Realu či Barce

Reagovat
CHONG

Doufám, že nijak, nechci ho, ale začíná se k tomu vyjadřovat nějak moc lidí z Realu na to, aby to byla jenom kachna

Reagovat
Visca el barca

On je špičkový fotbalista, ale je to takový parchant, že za to fakt nestojí.

Reagovat
CHONG

Fotbalista je to fantastický, ale jeho příchod by podle mě znamenal odchod Cristiana a tuhle rovnici prostě nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale logické by to bolo, LW za LW, marketingovo silné meno, ronaldo má predsa 33, môže sice ťahať do 40 ale Neymar by bolo logickým riešením. Aj keď je to kokot.

Reagovat
CHONG

Pokud by Cristiano chtěl odejít sám, tak fajn, to bych asi Neymara skousl (i když bych si teda představoval jiné posily), ale pokud by to mělo být postavené tak, že by měl Neymar Cristiana vyštípat, tak za mě ani omylem, prostě vykopnout legendu a nahradit ji takovým zmrdečkem, navíc s Barcelonskou minulostí, to se mi dost příčí.

Reagovat
Visca el barca

To nahrál Nacho.

Reagovat
CHONG

Mně teda z některých opakovaček přišlo, že to šlo od Neymara, ale teď se na to dívám znovu a nevím, no

Reagovat
Visca el barca

Je to jedno, hlavně to ani nechtěl. Prostě tam zadrbal co se dalo. Nevím, on chce získat zlatý míč, uteče pryč, aby byl jednička. A přistoupí k tak důležitému zápasu, kde si může vyřadit jednoho ze dvou soků a zahraje to takhle. To je prostě šílenost.

Reagovat
CHONG

Zrovna jeho se fakt zastávat nechci, ale přijde mi, že v tomhle zápase to bylo hlavně o jeho přemotivovanosti a taky frustraci, protože naši hráči mu dávali strašnou sodu

Reagovat
remeslnik

Žádnou větší sodu mu nedávali., když hrál v Barce, dostával větší. Hráli to na něj, jako vždy a na každého, ale nic brutálního. Jeho problém je ten, že se chce prosadit a ukázat hlavně SÁM a za každou cenu, ikdyby jako mančaft neměli vyhrát. On nahrává jen když už nic jiného nejde. A přitom by mu stačilo tak málo, aby byl víc kolektivnější. Dispozice má špičkové, jen velký problém v hlavě, což bývá kolikrát větší problém, než technika, která se dá doučit.

Reagovat
CHONG

Emery je pro mě podobný případ jako Pelle, dobrý trenér, ale ne pro velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé ne pro velkoklub, ale zadruhé - ne pro tyhle parchanty. Popravdě nevím, kdo by něco takovýhleho dokázal postavit do latě.

Reagovat
CHONG

To je problém no, mají tam těch primadon prostě moc, taky mě nenapadá nikdo, kdo by to mohl srovnat a měl v kabině náležitý respekt a úctu. Podle mě je na tom Emery podobně jako u nás Benítez, akorát na rozdíl od PSG my jsme to mohli celkem lehce řešit, protože máme ZZ, který i když má jako začínající trenér samozřejmě slabiny, tak ten respekt hráčů k němu je prostě obrovský.

Reagovat
Visca el barca

Pepek by je srovnal jak prt.

Reagovat
roman1978

magatha na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažoval jsem nad tím, ale zavrhl jsem tu myšlenku. Pep potřebuje naopak oddané hráče a ne takové, které by musel lámat a přesvědčovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pep by v tom plaval podobně. Hlavně by si teda takový tým nikdy nesložil a kdyby už ho měl převzít, tak pouze pod podmínkou, že se může zbavit kohokoliv z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to by se musel zbavit minimálně dvou, ale spíš rovnou třech Brazilců, takže by tím zase ten tým přišel o celou osu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však jo, což se stalo i v Barce. Jestli je něco Pepova slabina, tak je to zvládání takových egoistů. Je to proti jeho filozofii a nemá ani takovou autoritu a schopnost ukočírovat takový typy hráčů.

Reagovat
Billy McClane

Podla mna skor ako by sa mal s niekym natahovat, tak ho po sezone posle prec.

Reagovat
smazaný uživatel

*před

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by je srovnal velmi rychle.

Reagovat
remeslnik

Kdyby šel Mourinho do PSG, tak potom by byli ještě nebezpečnější. Stejně si myslím, že v PSG je největší, ne-li jediný problém Neymar. Ostatní by se dali srovnat bez většího násilí. Kromě Neye tam hapruje už jen taktika a souhra.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je tam Thiago, kterej obcas taky neunasi kdyz nehraje...A vubec bych se bal te brazilske kliky, co se tam postupne vytvorila, umocnena prichodem Daniho, kterej teda neni taky nejakej beranek.

Reagovat
remeslnik

Šmurin by se jich na nic neptal a srovnal by je na dvě doby ani by nekvíkli.

Reagovat
celeb

Bielsu na nich!

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je strašně komický klub. Potřebují někoho, kdo tam to sportovní vedení srovná do latě a ne, že každá rozmazlená hvězda chodí rovnou za majitelem, to už je jak v Česku. Asi nejlepším důkazem, jak neprofesionálně ten klub funguje, byla Neymarova narozeninová oslava dva dny před pohárovým zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse o sudích ještě před odehráním byť jedné minuty zápasu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak se taky jednou přidám, kupodivu až dneska se objevily záběry (nebo jsem si toho dřív nevšimnul), který Kroose usvědčují z cca metrovýho předpenaltovýho ofsajdu v zápase s PSG.

https://pbs.twimg.com/media/DWHVMrXWkAAR78p?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/DWHlYb_WkAA99_b?format=jpg&name=medium

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Protekcny fasisticky klub z Madridu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Billy McClane

Tak si sa vygrcal a mozes si dat s kludom obed

Reagovat
smazaný uživatel

Docela o parník. Otázka je, kam čumí ten prápora, protože to má jasně před sebou a nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestoji v lajne s hracema PSG ale tak dobrej metr mimo. Ja bych se vubec nedivil kdyby to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim ale samozrejme nezpochybnuju ten ofsajd, ten je uplne evidentni a mel ho videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně v lajně mezi očima a postranního jsou dva hráči PSG u sebe, za něž se mohl Kroos ukrýt, to je fakt. Nicméně tady praporkář pochybil už tím, kde stál. Kdyby stál pořádně, viděl by to.

Reagovat
roman1978

ne, nemohl. kross je o dost vedle. stopnul jsem si to na telce a není možnost, aby ho v ofsidu neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ale

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ona to není tak lehká situace, když to nemáš zastavený či takhle vyfocený. Celý se to stane během malý chvilky, dochází k protipohybům a těžko se to lidským okem vidí. Nevinil bych rozhodčí, tohle jsou situace jako stvořený pro video. Spíš nechápu, proč se to neřešilo už po zápase, když se řeší všemožný detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle situace kdyz mas na kratko rozehranej roh a prihravku hned zpatky obecne smrdej ofsajdem dost casto, ale ja teda nevidel ani jednou, ze by to regulerne odpiskali.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrdí to ofsajdem, ale ofsajd to nebývá, protože se nemusí stihnout vrátit hráči stojící u tyčí.

Ale už jsem to viděl mávat a pískat.

Reagovat
Ed_Hazard

To ste si fakt nevšimli, že ten prvý obrázok je pekná 3.14čovina? Marcelo to posúval ľavou nohou, na obrázku si ju ešte len spracováva pravou. Za ten čas čo nahral ubehla asi sekunda a Kroos prešiel dobrý meter. Ak tam offside bol, tak tesný, žiaden meter..

Reagovat
janinho

tak to je celkom ze slusny fail od asistenta... nie je vobec o com.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude zavedeno video, tak Real končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

EC ve druhé lize, to bude maso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

To i oba tvé oblíbené týmy. Především Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic překvapujicího.

Reagovat
Dayman

Nemáš video z toho druhého obrázku?

Reagovat
vilp

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné postavení pomezního no.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj to by mal niekto mávať

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by, ale nedivím se, že to pustil, když to pořádně neviděl. Co si budem ta penalta nás vrátila do hry a můžem být za tu jeho chybu rádi.

Reagovat
vilp

První obrázek totální bullshit (přihrávka levačkou), druhý má zase takovou kvalitu, že na tom člověk nepozná photoshop. Je to klidně možné, ale tohle mi tedy nepřijde moc věrohodné.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vilp

Kdyby načasování prvního screenu nedělal někdo jako ty, tak bych měl u toho druhého mnohem méně pochybností, to ti klidně můžu říct.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

A ten druhej ty chytráku?

Reagovat
Ed_Hazard

A ty si ma už predbehol

Reagovat
Dayman

proto jsem se ptal na to video, i když to fakt spíš vypadá na těsný offside

Reagovat
Majk91

Proste Real, ten ma na nepiskanie ofsajdov patent. O to smiesnejsie to je, ze po tom prisiel dive a velmi prisne nariadena penalta.... Real klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Kroos netrpělivě čeká na výsledky podrobného vyšetření. Záložník Realu Madrid je v tuto chvíli mimo hru, během tréninku si poškodil kolenní vazy. (football-espana.net)

Karma.

Reagovat
roman1978

Teď jsem dostal jeden obrázek a jsou na něm poslední roky madristů v LM.

1998 - Mijatovič - gól ve finále - offside

2014 - při vyrovnávacím gólu - Bale faul (loket v ksichtu) na Godína

2016 - Ramos - gól z offsidu

2017 - delfín - 2 góly z offsidu proti Bayernu

208 - ruka Ramose ve vápně a nic, offside před nafilmovanou penaltou

Prostě klasika. Celou dobu to tak ten paklub má.

Reagovat
CHONG

Tohle je tak roztomilé

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A zastavoval sis to na telce, aby to bylo nezpochybnitelný?

Reagovat
smazaný uživatel

2018 - nafilmovaná penalta

Reagovat
CHONG

Zase buďme trochu soudní, Toni tam hodil solidní dive, ale skutečnost, že má zrovna tohle potřebu řešit fanda Barcelony je trochu na pováženou, no

Reagovat
smazaný uživatel

Když v jednom týmu hraje Ronaldo a v druhým Suarez, tak je to špatný no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neví komu fandí.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

uz sa nad tym clovek ani nepozostavuje, za tie roky sme si zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti zápasu: CHELSEA - BARCELONA 2009!!!

Reagovat
technecium

Tam jediný co se stalo za nepravost, bylo bezdůvodný vyloučení Abidala. Všechno ostatní jsou pohádky a výmluvy, proč Chelsea vypadla

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně by sis ten zápas měl znovu zkouknout.

Reagovat
technecium

Já jsem na to narozdíl od vás koukal živě

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to také koukal živě. Neodpískané 4 penalty (2 jasné, 2 sporné).

Reagovat
valloire

to se máš čím chlubit, takovejch tu bude plnej EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

moc okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

chapem tvoju potrebu obhajit najvacsiu lumparnu co sa stala v LM. Tisic krat opakovana loz sa raz moze stat pravdou. Tak pokracuj, bud vytrvaly.

Reagovat
Xavi

Přesně tak. Posměváčci by si měli nastudovat pravidla. Tady je vidět, jak jsou lidi blbí a jen se vezou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

čo to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Všechno tohle se vejde do vašeho jedinýho zápasu s Chelsea. Jinak těch zářezů soupeřů Barcelony bylo daleko daleko víc. Arsenal, AC Milan, my, Chelsea .....

Mijatovič v žádným ofsajdu nebyl, to je jenom pohádka cules. Bale se tam s Godinem drželi, vůbec neskákali úžasný, co dokážou vyplodit zhrzený prdelky....prej faul

Já bych ti potom neudělal obrázek, ale rovnou celou knihu o Barceloně. A zbytek je samozřejmě taky blbost, ale ten Bale pobavil nejvíc. Zpochybnit gol Ramose je neuvěřitelná drzost.

Reagovat
technecium

Jakej Arsenal? Jaký vy? Asi jsi sledoval jiný zápasy

Reagovat
valloire

nene ty

Reagovat
valloire

Viděl jsi někdy, aby za vystřelení po zapískání na hučícím stadionu byl někdo vyloučenej To je specialita v zápasech Barcelony.

Reagovat
technecium

Jo jenže Peršan měl být už dávno vyloučený, měl tam dva oranžový zákroky a pak tenhle incident se zapískáním, pusť si ten zápas znova, ano?

Reagovat
valloire

no jistě....KDO byl ale vyloučenej za tohle? ušetřím tě vytáček....NIKDO

Reagovat
Visca el barca

Klídeeek. Takhle dominantní a super fotbal od roku 2011 stejně nikdo nehrál, tak to nehaň

Reagovat
valloire

My. My jsme dominantní poslední léta. A není to žádná házená.

Reagovat
Visca el barca

Tobě se ten středeční fotbal z vaší strany líbil jo? Mně se váš fotbal nelíbí. Pod Zidanem teda určitě ne.

Reagovat
valloire

Poločas ušel, takovej úvodní tlak je pro nás tradiční a málokdo ho takhle umí. Pak nás ale docela přehrávali. Tahle sezona myslím neskončí úspěchem, je to křečovitý. Mluvím o minulých sezonách.

Reagovat
Visca el barca

Jak vidíš odvetu?

Reagovat
valloire

no trochu se bojim

Reagovat
Visca el barca

Já se bojím úterka. Fuj jak mi je zle. No pokud Neymar přestane sobčit, tak by to mohli dát. Jinak furt spíš věřím Realu

Reagovat
valloire

Mně tam něco chybí. Nezdá se mi to tak kompaktní. přiznejme si, že jsme měli štěstí, že nedali druhej gol.

Chelsea na vás umí a zatavený opory budete mít tak kolem března/dubna. Doufám, že se Eden vytáhne před přestupem k nám.

Reagovat
X-bano-X

Takze vsetky udelene karty za zakopnutu loptu boli v zapasoch bez divakov tak to klobucik

Reagovat
valloire

A my, No Pepe a dive Alvese a v odvetě neuznanej gol na 0-1, protože přece Ronaldo dokáže faulovat zádama. I když...je to Král a umí všechno.

Reagovat
technecium

Pepe poprávu vyloučenej, kdyby se trefil, má Alves po kariéře. Jasně červená za úmysl, to stejný jako loni Ramos na Messiho.

Reagovat
valloire

furt dokola...v tom případě taky Alves ven za bohapustou simulaci

Reagovat
ADM

Alves žltá, Pepe červená. Obhajovať ten Pepeho zákrok snáď nemôže nikto na svete..

Reagovat
valloire

nic neobhajuju, ale tvrdím, že nebýt Alvesovo simulace, nic by se nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jen dvě možnosti.

Buď to myslíš vážně a jsi opravdu jen starý zapšklý ču**k.

Nebo to nemyslíš vážně a jsi nudný starý zapšklý ču**k, co se tu pokouší o zábavu dětí.

Tak jako tak, jsi ču**k.

Reagovat
valloire

Bolíčku, ty jsi tady už znemožněnej. Klidně to nemusíš psát s tečkama jako nějakej korektní píčus. Tyhle napůl řešení jsou známkou nevyrovnané a slaé povahy, která si nevěří. Což tě provází celej život dle toho, jak se tu prezentuješ. Za silnými slovy to nám, lidovejm psychologům, neskryješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Znemožněný?

Kým konkrétně? Hloupým mladším bratrem nebo tebou, senilním lhářem? Jinak jde o hvězdičky, asi to chce silnější brýle.

Reagovat
valloire

Podstata je jiná než tečky nebo hvězdičky Bolouši....Znemožňuješ se sám a ani tvoje vyplakávací slohovky ti nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nebyt Alvesovej simulacie, tak Alves nedohra zapas. Otazka je, preco by mal za Pepeho bezhlavy zakrok trpiet Alves a nie Pepe? Vo futbale je uz standartom, ze hraci sa snazia tvrdim zakrokom aspon scasti vyhnut (skorsi pad, vyskok zo stojatej nohy atd), ale tie zakroky stale standartom nie su...

Reagovat
Kokesh

Takze dnes se odsuzuje Kroos za simulaci, z minulosti se Alves stava hrdinou, ktery si zachranil zivot...

Reagovat
ADM

Ale ja pod zapasom Realu nemam tusim ani jeden koment, takze mne to nehovor

Reagovat
ADM

Navyse ten Alves je proste klasicky pripad, kedy to hrac jemne uhra (nejde to na stojatu nohu) ale kontakt tam zvacsa aj tak je. Spravil to aj sam Messi, ktory nefilmuje a hore pisem, ze Alves za to mal dostat zltu. Zavaznost faulu to ale v ziadnom pripade nemeni, nieco take nema vo futbale co hladat, vsak siel stuplami napred ..

Reagovat
valloire

Jenže i Messi to dost přihrál....pochopte už konečně, že se ho Pepe vůbec nedotkl. Takže následnej trojitej ritbergr ovlivnil sudího. Pepe byl u toho míče dřív a Alves tam neměl co strkat haksnu. A šel proti míči stejně, i když s menší vervou. Souboj. Tady to plakání o konci kariéry je jenom na papíře. Tady slavila úspěch vychytralost Alvese, podobný parakotouly umí.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš? Nebyt Alvesovi simulace, tak se z toho dvojzápasu nestala fraška. Pepe se ho ani nedotkl. Faul i nebezpečný zákrok to byl bez debat, ale to divadlo, co tam předvedl bylo naprosto zbytečné. Žlutá byla na místě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, simulace, kdy se Alvés z místa bezdůvodně vymrštil jako nikdo nikdy před ním.

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že to byla simulace, kdyby ho Pepe opravdu trefil, tak by si Alves dost možná nezahrál už nikdy a určitě by pět minut po tom zákroku neběhal jak laňka (čímž nezpochybňuji tu červenou, ta byla oprávněná, protože Pepe do toho vletěl hrozně nebezpečně).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Argument level Bola

Reagovat
smazaný uživatel

V životě nikdo nikdy nenapsal, že jej vzal přímo. I senilní starý ocas si musel všimnout, že vzal Alvese přes balon. Jasný faul na červenou, kde ano, řval a točil se po zemi jak ocas a i když to neschvaluji, udělala by to tak většina fotbalistů. Ona piruetka, kterou podle mnohých udělal Alves sám a vědomě, je to, co se tu celou dobu řeší. Snad se netřeba bavit o tom, že řval jako by mu urvali nohu a bylo to zbytečné. Červená by ale byla i bez toho.

Reagovat
CHONG

Takže oprávněná červená karta pro Pepeho a zároveň simulace od Alvese, přesně, jak jsem psal.

Reagovat
patas92

Reagovat
X-bano-X

Zaujimave ze pri tom Arsenale ti vypadol chybne neuznany gol na 0:3 v Londyne, ktory by prakticky rozhodol cely dvojzapas. Co uz selektivna pamat je sfina

Reagovat
valloire

chybně neuznaný goly má Barcelona dle tebe v každym zápase tak 5

Reagovat
X-bano-X

si normalne kus organu

Reagovat
technecium

Dědku, zalez

Reagovat
valloire

1992 - před kopem Koemana nebyl faul

2006 - Eto vyrovnával z ofsajdu

Reagovat
madridcan

A na Shevchenkov regulerny gol sa tiez zabudlo....vynimocne...neocakavane...samozrejme

Reagovat
Visca el barca

Kroos konec sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec. Na strankach Realu zatim pisou, ze ty vazy jsou "sprained", cili namozeny. Ne pretrhnuty, ani natrhnuty. Jako jeste asi bude mit nejaky vysetreni, ale pokud je ta prvotni diagnoza spravna, tak necekam, ze bude chybet nejak extremne dlouho (max mesic treba, spis i min).

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na namozene vazy v koleni nemohl běhat 3 měsíce, ale je pravda, že oni mají jiné doktory.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tech letech se mohl zranit, paradoxne spis nez pri tom jeho vyklusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Doktory a nandrolon, za ktery byl trestany i slavny Pep Guardiola a 4 mesice nesmel hrat fotbal.

Reagovat
LAM

Aby nakonec byl ze všeho zproštěnej viď.

Reagovat
valloire

Jo, prej o tom nevěděl. Doplňky stravy nebo co. To známe. Měl v těle nandrolon? Měl. Basta. Spolupracoval s kým? Luis Garcia del Moral, který působil kde, US Postal. Jedete v dopinku hoši a to dlouho.

Reagovat
Kaspar

OT: ct nedava hokej krome nasich zapasu ? ze se hraji odpoledne dva zapasy a nedaji ani jeden a radsi tam daji nakou blbost ze zaznamu, co to maji letos za program ?

Reagovat
Mercury

Eurosport wins. Flawless victory.

Reagovat
remeslnik

Vysílací práva na Olympiádu má koupený Eurosport a ČT si mohla od nich překoupit a vybrat pouze 100 hodin, vč. obrázků ze souhrnů. Po jednání s maj. EuSp se dohodli na navýšení na 190 hodin. Tak proto nemůžou vysílat co chtějí, kdy chtějí a kolik chtějí.

Reagovat
Teoretik

nezvládli to letos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

jak už do těch videí radši ani nedávají to jeho finální řešení

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ho tam měli dávat? Tohle je video o té kličce.

Reagovat
Teoretik

do cirkusu by byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Emery je strašný plačko: "Ak by zvýhodňoval znova tak domáce mužstvo aj v odvete, potom by som v nej chcel rovnakého rozhodcu (Rohchi)

Reagovat
smazaný uživatel

*Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

Federer GOAT!

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by dnes Culés nešťastnou náhodou ( ) remizovali a my naplno bodovali, tak by to bol náskok o 15 (12)b. To už vyzerá lepšie. Tak poďme, dnes vpredu takto Cebba, Kova, Isco - Cris, Benz, Asensio

Reagovat
Majk91

Sa bojim aby dnes neprisla prva prehra. Eibar hraje paradny futbal, navyse nasi budu hlavami uz asi v Londyne.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
X-bano-X

Dnes isto

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho, Messi y Suárez

Reagovat
Visca el barca

Takhle se nastoupí i v Londýňe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

V tomhle složení bude Raketa napravo, ale mnohem líp funguje v tom středu vedle Busquetse. V Londýně by to mělo být bez Paulinha.

Reagovat
LAM

Chelsea šetřila nějaký hráče včera a Barca která hraje v sobotu kldině plnou palbu.Už se těšim až nás v úterý přejedou fyzicky stejně jak loni na PSG či Juventusu.

Reagovat
Visca el barca

dej si Lexaurin.

Reagovat
LAM

JJ viděli jsme s Getafe.Ten tým je docela unavenej a potřebuje to dobře prorotovat a né hrát pořád s 12 lidma.Navíc při zranění Iniesty tam není nikdo na LM a stejně tam nedá Coutinha.

Reagovat
Visca el barca

Tak a teď beze srandy. Ten tým měl volno celej tejden. Já to chápu, dostane základ do pohody a v druhé půlce prostřídá. Furt tu nebreč, nedá se to číst.

Reagovat
Gazdo

Neboj u nas sa nikto neohreje dlhsie ako tri roky. Valverde uz za tri roky max pojde tak to este chvilu vydrz a pride maestro

Reagovat
valloire

Tak ale ono to možný je. Ledaže máte pod Valverdem nějaký zázračný pilule oddalující únavu...

Reagovat
Gazdo

Je to takmer iste. Hrame tuzku tuto sezonu a body len tak chodia ale v LM sa na body nehra. Jedine co je pozitivne je ze cukotka tiez nie je v oslnujucej forme. Pravedepodobne vypadne ten co bude hrat vacsiu sracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Toho bych se fakt nebál

Reagovat
Majk91

Coutinha setrime na co? na finale CdR?

Reagovat
smazaný uživatel

finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo ty bramburky na tribune/v obyvaku roznaset musi.

Reagovat
smazaný uživatel

messi beztak bramburky roznasi lip jak cristiano, letos to vidim na jeho lays d'or

Reagovat
smazaný uživatel

Messi umi lip klickovat mezi gaucema, ale Ronaldo ma zas lepsi finalni fazi - pokladani na stul atd. Malokdy se trefi vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se málokdy trefí vedle? vždyť je to ještě větší pálič jako Suarez, Panebože

Reagovat
valloire

Ne, Král pálí velmi přesně.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Dembeleho snad v dresu Barcy neuvidim Proc zase nehraje??

Reagovat
LAM

Valverde.

Chce dohrát sezonu s 11 hráči a posili budou hrát až příští.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhý zranění...

Reagovat
Teoretik

v týdnu byl nějaký marod ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dik vsem, sice jsem dostal 3 ruzny odpovedi, ale i tak dikec

Reagovat
valloire

protože to je dřevák za 140 mega

Reagovat
Coutinho10

lavička pro Coutse ? ...takhle se fakt sehraje, když nemůže hrát ani LM

Reagovat
LAM

Jak už jsem psal Coutinho i Dembele budou moc opravdu něco předvést až příští sezonu kdy se asi trochu změní styl a budou moc hrát ve všech soutěžích.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale doufal jsem, že i tahle jarní část se využije k tomu, aby to bylo od nový sezony snadší obzvlášť, když těch zápasu nemůže odehrát tolik

Reagovat
smazaný uživatel

ja se zas starsne tesil na Dembeleho, jak zapadne s tim svym individualnim stylem do koncepce tymove Barcelony. Takovej ten stret dvou fotbalovych svetu na nejvyssi urovni...Zatim jsem ho videl asi 30 minut, kde byl vylozene na pest a okamzite bych ho posadil....Jenze on tak hral i v Nemecku, kde zadrbal 8 po sobe akci a i takovej Reus s Aubem mu to stejne dali do nohy i po devaty a on vykouzlil nadhernou akci..

Reagovat
Coutinho10

jj chce to bejt trpělivej, ale jestli po jednom ne top vykonu nasleduje lavička, tak to je tezky no....

Reagovat
Teoretik

Dnes musíme brát 3 body, jinak začne být zle!

Reagovat
LAM

Jinak příští sezonu bych si nechal líbit změnu stylu na 4-2-3-1

Stegen-Alba,Umitit,Pique,Semedo-Sergio,Raketa-Coutinho,Messi,Demebel-Suarez.

Dle mě by ty zápasy byly daleko koukatelnější a proto Coutinha,Dmebelho i Semeda lepší kvůli jejich stylu hry.

Reagovat
LAM

Dembele

Reagovat
Teoretik

Roberto, jako jeden z nejlepších vždy na hřišti, ale musí být v základu. A trochu je problém, že do tohoto systému nemáme v té ofenzivě dostatek alternativ. Já si myslím, že bychom si měli na příští sezónu připravit tak 3 rozestavení a točit je podle potřeby/formy/zranění.

Reagovat
Teoretik

Suárez je fakt na ránu, jak se soustředí víc na rozhodčí než na fotbal

Reagovat
2miguel1

ide vam acestream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde a chytám nervy.

Reagovat
Rattlesnake

www.sport365.live/ taky blbne, hernajz

Reagovat
Switchback

Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

Suaaaaaa!!!! on si kritiky vždycky namaže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná přihrávka Messiho

Reagovat
Switchback

http://streamspn.com/tv/beins celkem dobrý stream btw

Reagovat
Rattlesnake

dikes

Reagovat
Xavi

Reagovat
Rattlesnake

ty Leovy tyčky byly celkem prča, ale už to začíná drobek unavovat....

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče zas tyčka

Reagovat
2miguel1

oni sa na treningoch predbiehaju, kto ju viac trafi a potom to takto vyzera v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

14 tyčka

Reagovat
LAM

Tom,u řikám smolná sezona.

Reagovat
blaugrana

Postranny zas sedy zakal.

Reagovat
Rattlesnake

offside ovšem

Reagovat
LAM

Ta hra pod Valverdem

Záloha děsivá a nikoho prostě nepřehrajem.Jediná taktika je dobře vránit a věřit že Leo ve předu něco vymyslí(Ta nahrávka na první gol )

Snad z toho aspoň budou nějaký trofeje,protože jinak to nic zábavnýho není.Doufám že příští sezonu s Coutinhem a Dembelem budem hrát jinak.

Eibar na to vletěl obrovsky tak snad ve druhym poločase odpadnou a my rozhodnem.

Reagovat
Visca el barca

Je to venkovní zápas. Ano dnes máme slabší držení venku, ale po dlouhé době. Za druhé ty bys prskal i za stavu 0:5. Což jsme 3 góly mohli dát úplně v klidu.Takže furt neremcej, jsi jak ženská v přechodu.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

je to trochu ina hra na aku sme boli zvyknuti ale hlavne ta defenzivna istota je neuveritelna. Mne sa to zatial pozdava, jedina chyba pre mna je paradoxne ked hrame doma, ked sa snazime az moc aby sme kontrolovali hru a nedari sa nam tak potom do plnych utocit

Reagovat
Teoretik

Dneska je to hodně špatný. Zdá se mi, že nemáme teď úplně nejlepší formu, a nejhorší na tom je, že to přišlo zrovna před začátkem vyřazovacích kol v LM

Reagovat
Rattlesnake

Sam je stěna

Reagovat
Rattlesnake

busqinho zkušeně

Reagovat
Teoretik

Ten Orellana a to hrál docela dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůůl

Reagovat
smazaný uživatel

HH proti Eibaru zasa nesklamal

Reagovat
RKBoy

ja samozrejme Barcelonu nijak nepodcenujem, je to favorit na postup,ale toto je čo za výkon? zvlášt ten 2. polčas? snád takto zahrajú aj proti nám.

Reagovat
RKBoy

a to má Eibar dokonca redku a aj tak je to na držanie lopty 51:49 a na strely 2:1 bez strely na branú (2. polčas).

Reagovat
Teoretik

No rozhodně neočekávaj žádný pěkný fotbal. Bude to taktická nuda, ale právě kvůli tomu, jak jsme letos takticky silní, tak nás nelze podceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je schválně, abyste nás podcenili

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se dnes ukázalo, jak moc je pro hru Barcelony důležitý hráč s číslem 10. Na toho se zaměřte a můžete myslet na postup.

Reagovat
Teoretik

Eibar nás přehrává i v deseti, to jsme to dopracovali

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je fakt hráč akorát na nervy

Reagovat
valloire

Dvojitej Hernandez dal redku?

Reagovat
Switchback

zaslouženou

Reagovat
valloire

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

hehe a je to doma

Reagovat
Switchback

V suchým

Reagovat
smazaný uživatel

důležitá výhra na nějaký výkon sere pes, zkušený tým ví, že je třeba hrát naplno až v zápase o všechno

Reagovat
Gazdo

Pravy fanusik fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska taktika tzv. na Mourinha. Ale vyšlo to

Reagovat
technecium

Myslím, že naši se ani nenadřeli

Reagovat
blaugrana

Co ten Alaves? Predat ho?

Reagovat
Majk91

Munir sa nam pekne rozbehol, dnes krasny gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy sa v Európe začala kontinentálna súťaž Champions League v roku 1955, zúčastnilo sa jej celkovo 511 tímov, no iba 48 tímov má na konte viac gólov ako CR7 (116) Zároveň historicky najgólovejším tímom v tejto súťaži je Real Madrid C.F., ktorý nastrieľal celkovo 929 gólov, teda o 277 gólov viac ako druhý tím v tabuľke, FC Bayern Mníchov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Ak by hral Ronaldo v nejakom z tich klubov tak da max 5 golov a taketo srackoidne statistiky by neboli

Reagovat
valloire

bla bla bla

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Malaga hrá ako o život

Reagovat
netopier

Aspoň vie Lim podplatiť rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny obrat. Pred Parejovou penaltou som bol dost nervozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne sme vytazili z minima maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako čítam najnovší Xaviho rozhovor, v tom Katare mu dobre kúruje na hlavu. Zápas RM - PSG ťažko predýchal a zrejme sa to uňho skončilo rozbitým TV.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě to teda naplno koresponduje s tím, jakou má Xavi představu o fotbale. Klidně se tomu může spousta lidí smát, ale je to prostě jeho legitimní úhel pohledu.

Mě spíš v poslední době překvapuje, jak vám najednou nevadí, kolik vašich současných i bývalých hráčů se vyjadřuje o hráči jinýho klubu, shodou okolností před vzájemným zápasem v LM. Vždycky si u toho vzpomenu na ságu Fábregas a kolik u toho bylo (zaslouženýho) povyku.

Mimochodem jen tak pro zasmání k tomu, že fanoušci Barcy jsou především antimadridisti a vy Barcu nijak neřešíte. Dnešní titulní strana největšího madridskýho deníku:

https://pbs.twimg.com/media/DWTTA6JWAAAzP0i?format=jpg&name=medium

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravda. Ta nenávist k Barceloně je obrovská!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná statistika...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduché, když celý tým hraje na jednoho hráče. Real nemít Ronalda, tak vyhrává každou sezónu titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zřejmé, že Ronalda nemusíš, ale tohle tvrzení je hrozný nesmysl. Prostě ho nemáš rád a to je vše - Objektivita žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kdyby jsme nemeli jednoho z nejlepsich hracu historie, tak by jsme na tom byli lip. Jakoze jak tohle muze nekdo vymyslet a rict si "okej, to je fakt dobra myslenka".

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom to vysvetleni ty absence titulu v minulych letech je jednoduchy - Messi. Ronaldo je jednim z nejdominantnejsich hracu historie, ale proste ma tu "smulu", ze musel ve svy ere souperit o tituly s hracem, ktery je jeste dominantnejsi.

Reagovat
Raul=Real

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

o nějaký éře a kdo je dominantnější mluv až oba ukončí kariéru. Zatím má víc trofejí Messi, Ligu mistrů mají oba dva 4x. Tak bych se ještě pár let zdržel s tím kdo je dominantnější. To se dá hodnotit až po konci kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim o lize. Messi ma 8 (a spis uz 9) ligovych titulu, Ronaldo jen 2. Typek nahore mluvi o tom, ze nemit Real Ronalda, tak ma tech titulu vic. Ja mluvim o to, ze Real (Ronaldo) by tech titulu mel vic, kdyby nebylo Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým byl silný jako celek. Nemyslím si, že by to bylo jen o Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem to přečetl. Myslel jsem že tím myslíš Ronalda. Nedošlo mi že píšeš o Messim.

Reagovat
patas92

true story

Reagovat
smazaný uživatel

Některý z Culés vždy nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť proti barceloně hrál už 28 nebo 29 zápasu tak proč je jich tam napsaných 14?

Reagovat
smazaný uživatel

teda 15

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o překonání Raúlova rekord v počtu zápasů, ve kterých skóroval. Takže já tu tabulku čtu jakože třeba proti Barce skóroval v 15 zápasech a dal 17 gólů.

Reagovat
SIRBRANIKE

A jaký to má zmysel bez zobrazenia počtu zápasov kde sa netrafil? Takto vyzerá ako superman, nič proti nemu, ale tá tabulka je demagógia.

Reagovat
smazaný uživatel

A proti Atléticu 30 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som toho nazoru, ze Ronaldo je top strelec a posledné roky jeho predvedené hra je až podpriemerná, prakticky je to čistokrvný útočník, ktorého jedina úloha je dávať góly, pridanú hodnotu tam ale nevidím žiadnu...na druhej strane Messi je najlepší hráč, on nemusí dávať 40-50 gólov za sezónnu ale tá jeho predvedená hra jasne ukazuje, že je technicky a futbalovo o level-dva pred ostatnými a to aj pred Ronaldom..kazdý ma vsak iný nazor, pre mna je Ronaldo spolu s Messim najlepsi strelec, aj ked aj tam ma Leo lepsi priemer za celu karieru a Messi je najlepsi dribbler, playmaker a celkovo hráč...najlepsieho hraca proste neurcuju len goly ..ale aj predvedená hra...ved kolko tých golov ma na konte Maradona ci Ronaldinho...a v tomto je ta vynimocnost Lea..ze on je predvedenou hrou ako oni (len ju uz udrziava 11 rokov) a k tomu dava nespocetne vela golov :)

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Barcelona - Sem Messi jo, vemu ten balon, běžim, klika, druhá, dobrý. Nikdo se mi ani nedotkne, páč sem Messi vole mimozemšťan né, navedu si to jako nalevo, napravo ne, tou moc neumim. Takže nalevo, pošlu balon doleva s falší né, sem Messi, takže to neumí nikdo a je jasný, že tam nabíhá někdo ....no protože jestli ne, takovej kartáč by těžko rozdejchal a pakoval by se z mýho klubu. Pakoval se i ten karatista, když mi sral, takže ňákej Alba či co nebo Neymar by šli taky. Karatisty sem se bál, byl děsně drsnej, tak sem přišel brečet za Pepíkem, kámoš a postavil to tu na mně. Teď už bych se toho sráče vůbec nebál, sem potetovanej bejvalej blonďák s delším vousem než měl Usáma a jde ze mě hrůza nejen ve Valencii, když umravňuju domácí fandy. Ještě předtím se samo musel pakovat ten brazilskej nekop, páč ten mi taky sral, moc pařil a nespal s míčem jako já, ale s děvkama. Fuj.

Argentina - Sem Messi jo, vemu ten balon, běžim, klika, druhá, dobrý. Nikdo se mi ani nedotkne, páč sem Messi vole mimozemšťan né, navedu si to jako nalevo, napravo ne, tou moc neumim. Takže nalevo, pošlu balon doleva s falší né, sem Messi, takže to neumí nikdo a je jasný, že tam nabíhá někdo ....no kurva, nikdo tam neni, jak je to možný? No nic, ale co mam teď dělat....do prdele, vzali mi balon, co to jééé? Dyť sem Messi, to musel bejt faul né? Tady je to s těma krajani divný, vůbec nejsou v těch místech co kucí v Barce, sou normální? Co mam dělat? Tady fíka asi nedam, je to nějaký rozhozený celý a jak nejsou na těch místech tak já teda nevim. No nic, počkáme na rozstřel, sem Messi vole mimozemšťan né, tak dam penaltičku, pohoda, sem zvyklej. U nás v Barce jich kopem hrozně moc, někdy i čtyry za zápas ... No kurva, já netrefil ani bránu, tak na to jim tu teda seru. Končim. Už mě tu neuviděj, beztak jsou to nevděčný pasáci z pampy.

Reagovat
smazaný uživatel

na toto sa ani neoplati reagovat, je to tvoj nazor aj ked troska padnutý na hlavu, ale aj takých ludí treba akceptovať :)

Reagovat
valloire

to už jsi to přečetl?

Reagovat
smazaný uživatel

prečítal som tvoj nick a hned som vedel, že to bude pičo.ina :)

Reagovat
SixtoRodriguez

tak už vieš ako ťa tu berú ostatní.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
10FKK

ty píčo to je masakr! Tobě už vážně jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ctrl C - Ctrl V? Vymysli něco novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se prosím léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom akú pičovinu svedčí aj to, že si to zbúchal do minúty, kto napíše toľko riadkov tak abyto dávalo zmysel do minúty?!

Reagovat
vladino10

Gratulujem, najhlupejsi príspevok aký som tu kedy videl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tobě už slušně straší na maják

Reagovat
smazaný uživatel

šplouchá* mobil pojebaný

Reagovat
Majk91

tak krč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

tl;dr

Reagovat
roberos

A teď napiš - jenm Penaldo běžím s míčem přihraju vedle stojicímu spoluhráči ( těch pár metrů zvládnu) a mažu do vápna a tam čekám na odraz. Nebo běžím s míčem fláknu sebou do bazénu a kopu penalty. A tím to končí víc já CR7 neumím. Třeba při pokusu o kličku bych si nafackoval od míče a nebo zlomil hnáty.Jak mě nebudou přihrávat tak jdu brečet za Perezem. Moje krédo je simulovat - a´t mě naskakujou góly z penalt. Mám já CR7 štěstí , že jde jen o fotbal a za podvody za simulaci nejdu sedět ( dostal bych několikrát doživotí za podvod) tak to jsem já manekýn CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
homeles8

Momentálně je Ronaldo takovej horší Pippo Inzaghi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no... Horší Pippo, ale už má letos 25 golů... tolik snad Pippo nedal nikdy za jednu celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se.

96/97 - 25

97/98 - 27

99/00 - 25

02/03 - 30

Reagovat
Phillipinho

Koke porad v zakladu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Cholovy poměry náhodou slušná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke cim dalej je slabsi. S takouto vykonnostou by ho zo zostavy vytlacil aj Lobotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inac Saul tiez neni vobec videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér mu věří.

Reagovat
Phillipinho

Jo to teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico 1:0 tak ci tak

Reagovat
RKBoy

Costa je presne to čo im od jeho odchodu k nám chýbalo, som si istý ,že ak by ostal ,Atleti by v tej sezone 15/16 ten titul alebo LM dali.

Reagovat
valloire

nemožné, v LM to bylo daný

Reagovat
smazaný uživatel

Emery bude teraz na každej predzápasovej a pozápasovej tlačovke spomínať Real Madrid ?

Reagovat
smazaný uživatel

poskodit takhle real, tak o tom mluvite stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta špatně udělená žlutá je tedy tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Ed_Hazard

Ceballos*

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho tam chceš dnes narvat, když bylo jasný, ze dnes v základu určitě budou Lucas, Marco i Bale. Kova s Danim stred bych se bal, ze by to byl docela pruchodak . Za mě dobra sestava, jen bych tam raději videl Thea místo Marcela, pro jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

V průběhu zápasu ho tam snad dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne toto

Reagovat
Bastaron

Proč Tello začíná tak často na lávce, když je to jeden z jejich nejlepších hráčů¿

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná atmosféra v Seville!

Reagovat
Xavi

Někdo stream? Ten Sport365 je nějakej špatnej poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boudebouz

Reagovat
smazaný uživatel

Marco ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Betis hraje skvěle, ale počítám, že ve druhém poločase zase odpadnou a dostanou kouř

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají Valverdeho, ale ZZ. Takže 2. poločas s ničím nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor

Reagovat
Visca el barca

Betis hraje krásnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Betis zaslouzene. Bez Kroose a Modrice nemame absolutne zadnou kontrolu na mici.

Reagovat
Visca el barca

Kovacic je šílený, přál bych mu přestup někam kde by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

zaloužený gól, už dlouho visel ve vzduchu

Reagovat
misinho7

mohol dneska aspon nechat hrat Modrica ci Isca..takto nemame absolutne kontrolu nad hrou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Betis mě hodně překvapil, pěkný fotbal, dobře tlačí Real.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tě to mohlo překvapit, vždyť stejně ničili v prvním poločase i nás, akorát nám nedali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nějak jsem čekal, že bude dominovat Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha a obrana zatím tragédie.

Reagovat
X-bano-X

Zda sa mi to alebo ma Ronaldo nejake divne flaky po tvari

Reagovat
blaugrana

To ma z toho vulkanickeho prachu, co mu steka z vlasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle pěkným zápasu tě zaujala jen tahle blbost?

Reagovat
X-bano-X

Nie len ze ho ukazali zblizka a boli tam take nechutne zlte flaky, tak ma to prekvapilo, ze co to sakra je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Mne sa zdá že má nejaké čudné oko odkedy si nedávno rozdrbal obočie počas zápasu

Reagovat
X-bano-X

On to vtedy ale nemal tu ranu v oboci ale tesne vedla oka? Hej tiez som si to vsimol ze to je vidiet.

Reagovat
Ed_Hazard

Ano vedľa oka, myslím že to bude pozostatok (asi dočasný).

Reagovat
smazaný uživatel

podejte mu telefón

Reagovat
Visca el barca

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

A zase vonku horime

Reagovat
smazaný uživatel

GENIÁLNÍ BETIS

Reagovat
misinho7

tato sezona je katastrofa totalna nekonzistentnost...

Reagovat
Ed_Hazard

Danimu tá pravá strana prestala fungovať

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Marcelo? Že by jen křeč?

Reagovat
smazaný uživatel

celkem jednoznacne hamstring

Reagovat
Dayman

křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal, že je v pohodě a ještě dělal calma calma.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je tragédní.

Reagovat
misinho7

zatial totalna katastrofa...ten chlapec nevie ktora bije ..nevie utocit ani branit ...snad sa spameta

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám už delší dobu a vždy předvede ten samý výkon. Snad se časem vzpamatuje...

Reagovat
Israha

Jak jsme všichni jásali, že Danilo jde o dům dál...a ve finále máme místo něho ještě většího mantáka

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy, co přišel zatim nepředvádí nic. I Achraf ho strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokryl protihraca ale hra slusne, ma prieniky. Ma velky potencial, musi sa adaptovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už 8 červených co se tam asi děje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to přerušili.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jaký instrukce dnes dostal od Zidana Casemiro. Doufal jsem, ze ten stred s Kovacicem a podporou Asensia bude v pohodě, ale je to katastrofa. Bez te jistoty na balonu od Toniho s Lukou je ta hra hoooodne špatná.

Reagovat
madridcan

Ze ja KOKOT si este vzdy beriem volno tuto sezonu, aby som stratil polovicu zivota a nadobudol sedive vlasy pri takychto tragediach, kde by bol aj Shakespeare totalny uboziak...Stale verim, ze otocia, ale tak aspon chcem vidiet snahu do pici

Reagovat
smazaný uživatel

aj hráči si zjavne túto sezonu vždy berú volno

Reagovat
smazaný uživatel

Navas v létě asi končí, oba góly mohl mít.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Setien spravil oproti poslednemu domacemu zapasu s Barcelonou, ktory skoncil fiaskom, velke zmeny, ked nasadil zaroven Boudebouza, Joaguina a Cuadrada. Stavil na ofenzivnu kartu a to sa zatial vyplaca. Kreativita tychto hracov robi obrane realu problemy. Navyse Barcelona hrala iny styl, vysoko napadala, s cim sa nemohli defenzivny zaloznici Betisu pri rozohravke vysporiadat. Zidanova taktika Betisu vyhovuje, lebo brani hlboko a snazi sa vyrazat do brejkov, cim nechava nasich kreativcov hrat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Setien hrál proti Barce poločas úžasně, pak ten systém napadání Valverde prokouknul a Setien už nemohl zareagovat, jelikož byl na tribuně. Hodně by mě zajímalo, jak by vypadalo nebýt jeho disciplinárního trestu.

Reagovat
Billy McClane

Aj Zidane to prokuknul

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cuadrado hra v Juve. Za Betis hra Guardado

Reagovat
eliskafan

Chtělo by to udržet, jaj porazit ty chcípáky podruhé v sezóně by byla krása

Reagovat
Majk91

Reagovat
Israha

Jako nic proti Betisu, hrajou pěkně...ale ta jejich obrana a záloha by se pod tlakem bortila úplně stejně, jako obrana Realu, tak dobří dozadu prostě nejsou. Jenže ten tlak tam prostě není...v náběhu věčně Ronaldo sám, a ještě navíc v ofsajdu. Bale nikde, Vazquéz nikde, Asensio na půlce, náběhy krajních beků minimální. Kdežto Betis každou akci v pěti, šesti lidech. To je ten hlavní rozdíl...oni ty góly prostě chtějí dávat víc .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Setien je král, jeho práce s prostorem je naprosto úžasná. Jeho týmy jsou garancí zábavy. Fábian Ruiz by v Barce mohl klidně plnit Paulinhovu/Gomesovu roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergiooo

Reagovat
misinho7

Sergiooo krasne a este jeden hlavou v 90 min ako za starych cias

Reagovat
Ed_Hazard

V tomto, je najlepší na svete. Tá hlava mala sakra silu, kurňa.

Reagovat
blaugrana

Betis pome. Nebudete strácať zbytočne body s nejakým madridom.

Reagovat
madridcan

Hlavna vec, ze s Gomesom to bola pre teba vzdy iba nejaka Barcelona

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu někdo minule psal, že ZZ je výbornej v reakcích na vývoj zápasu, tak bohužel naprostej opak je pravdou, jelikož to je jedna z jeho největších slabin. V zápasech, kdy nejsme na míči a může udělat poločasové střídání a nasadit např dnes Modriče a Isca za Lucase a Caseho, tak toho se u něj prostě nikdy nedočkáme. Co se týše jeho trenérských kvalit taktika / strategie / reakce na vývoj, tak je z top klubů jeden z nejhorších.

Tak jak je pro mě nejoblíbenějším hráčem fotbalový historie, tak mě začíná jako trenér víc a víc srát. Jeho naprostá ignorace Ceballose je pro mě něco neuveřitelnýho. Doufám že mu dneska doma dopřeje aspoň pár symbolických minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho dnes az na ten vlastnak vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mi kazi komentare.. uz jsem mel napsany jak je dneska neviditelnej a on se ted dvakrat dostane do dobry sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat, tohle si nesmí dovolovat

Reagovat
teenz

Reagovat
X-bano-X

Ale Bartra neskutocne hori

Reagovat
blaugrana

Kedy nehorel?

Reagovat
madridcan

V autobuse Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Carvajal!!! Asensio skvělý zakončení.

Reagovat
misinho7

Ronaldo jaka nahravka ale Bale dva tutovky a takto to posrat na Karima

Reagovat
smazaný uživatel

Marcoooooo

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

ez

Reagovat
smazaný uživatel

uplně to samé jak proti nám, sem to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOOOOOOOOOOOS JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kokesh

Carvajal top akce, Marco oprt dotek boha.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Tak teraz Dani perfektne, zlatíčko!

Reagovat
misinho7

Marcoooo konecne sa i on dostava spat

Reagovat
smazaný uživatel

akoze co teraz riesili na BeIn, ze to nebola zlta karta a faul na Keylora? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio je strašne výnimočný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mu chybi konzistence, ale to je vekem. Kdyz ma formu, tak je spicka, kdyz nema, tak je kolikrat uplne neviditelnej.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

doklepavac

Reagovat
Kokesh

Cristianooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Betisu su sklamani. Zrejme je rozhodnute.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis potopila zla rozohravka. Uplne podobny pripad ako doma proti Barcelone.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní kup si brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo branenie na Marcela

Reagovat
Kenneth

A dopredu na Danila

Reagovat
PP

ta přihrávka byla dokonalá

Reagovat
Kenneth

Ronaldo za Benzemu wtf??

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom šok, že tam nehodila Ceballosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme pridat rychle dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Ed_Hazard

Stavím barák na to že si to pôvodne písal sarkasticky

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie, imp je najvacsi fanusik Karima

Reagovat
smazaný uživatel

To je tajemstvi, ktery si sebou vezmu az do hrobu.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To byl tah!!! Famózní ZZ.

Reagovat
Mateo16

Ani pojebanych 5 min mu neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Karim dal gol, konec je blízko

Reagovat
Mateo16

Bartra to je taky drevak

Reagovat
Kenneth

*Bartrabauer

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Adan jak kdysi na treninku. Sorry mate.

Reagovat
Ed_Hazard

No lol, on tam ZZ pošle za Crisa najväčšieho lenochoda na lavičke, ktorý dal gól ešte v paleolite....a on nakoniec rozhodne. Zizou je čarodej

Reagovat
Kokesh

Mel byt mimo nominaci a misto nej Mayoral. Tohle maji byt zapasy pro nej...

Reagovat
smazaný uživatel

8 golu a dobrej konec. Jsem z dneskem spokojenej.

Reagovat
Kokesh

Ja ne. Marcelo je kanka.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastne.

Reagovat
JM

Nádherný zápas!

Reagovat
Mateo16

Ale vykon ako proti PSG sialenost. Kovacic Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nebyl posledni dobou az tak na pres drzku, ale dneska opet jeden z tech jeho klasickejch zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho chytá formu. Směrem dozadu jeden z nejlepších.

Reagovat
Kenneth

Nacho byl vzdycky spolehlivy. Neskutecne sem za to rad ze tenkrat neodesel do AS.

Reagovat
blaugrana

Paulinho se o víkendu zapsal do historie španělské nejvyšší soutěže. Brazilský záložník byl u výhry Barcelony v Eibaru a stal se prvním hráčem, který nepoznal hořkost porážky v žádném z prvních 23 zápasů LaLigy.

Prosto najlepší záložník v lige by far.

Reagovat
CHONG

Tomu nějak nerozumím, Barcelona letos ještě neprohrála, takže žádný z hráčů Barcelony nepoznal hořkost porážky v žádném z prvních 23 zápasů LaLigy, ne?

Reagovat
CHONG

Dobrý, už rozumím

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč barcelony zkrátka.

Reagovat
blaugrana

Fanoušci Barcelony měli zvolit, která sestava je podle nich lepší, jestli Guardiolova ze sezony 2010/11 nebo dnešní sestava Valverdeho. Volili po dvojicích mezi hráči a trenéry a výsledky dopadly nerozhodně 6:6.

Najlepšia zostava bola beztak v sezóne 08/09.

Reagovat
2miguel1

Valdes-Dani,Puyol,Pique,Abidal-Sergio,Xavi,Iniesta-Henry,Eto'o,Messi

ja som mal rad aj

Valdes-Gio,Puyol,Marquez,Belleti-Xavi,Deco,Edmilson-Ronaldinho,Eto'o,Messi

Reagovat
blaugrana

Ta bola tiež skvostná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele