LaLiga - preview 18. kola

14.01.2017, 09:34, aktualizováno 16.01.2017, 08:14
Previews
Pondělní dohrávka je v plánu také ve Španělsku. Real Sociedad bude chtít využít klopýtnutí Villarrealu na půdě Málagy, kde si může v případě výhry zajistit posun na pátou příčku tabulky...
Málaga CF - Real Sociedad  (pondělí 20:45)
Do druhého největšího města slunné Andalusie zavítá baskický Real Sociedad napravit průšvih z minulého kola, kdy utrpěl ošklivý debakl od Sevilly. Málaga zrovna neoplývá formou, což samozřejmě bude chtít změnit.

Málaga naposledy slavila vítězství koncem listopadu, od té doby však na tříbodový import čeká. Nic na tom zatím nezměnil ani odchod trenéra Juande Ramose, kterého ve funkci hlavního trenéra nahradil Uruguayec Marcelo Romero. Jeho debut na lavičce Málagy nedopadl podle představ, neboť Albicelestes padli ve Vigu. Postavení v tabulce se tak pro Málagu neustále zhoršuje. V tuto chvíli jí patří až třinácté místo, zatím s devítibodovým náskokem na osmnáctý Sporting Gijón.

Mnohem větší důvody ke spokojenosti má místo Marcela Romera Eusébio Sacristán, mimochodem nejlepší trenér španělské ligy za měsíc listopad. Jeho tým se dostal do velmi dobré formy, ovšem ani v Baskicku se vstup do nového roku nevydařil. Tím spíše, že doma totálně selhal proti Seville, když dostal vypráskáno 0:4! San Sebastian v důsledku toho klesl na šesté místo, na pátý Villarreal však ztrácí jen dva body.

Málaga a San Sebastian jsou dva tradiční účastníci španělské La Ligy a pochopitelně se spolu utkali nesčetněkrát. V posledních dvou letech měla navrch Málaga. Baskové naposledy dokázali zvítězit na půdě Albicelestes před téměř třemi lety.

Oba tábory se musejí vypořádat s velkou absencí svých hráčů. Na straně domácích zůstávají na marodce Weligton, Charles Dias, Kuzmanovič, Ricca, Torres nebo Keko. Navíc v týmu nejsou Bakary Koné a En-Nesyri, jenž reprezentují svojí vlast na africkém šampionátu. Podobná je i situace u Basků, zranění do hry nepustí Martíneze, Gonzáleze, Bergaru a Agirretxe. Kouč Marcelo Romero navíc netuší, zdali se stihnou dát do pořádku Navas, Zaldúa, či Carlos Vela.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Villanueva, Juankar - Recio, Camacho - Castro, Fomals, Juanpi - Ramírez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.30 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Espanyol se nachází pouze ve středu tabulky, byť ze sedmnácti ligových kol prohrál pouze čtyřikrát. Jenže získat nějakou šňůru vítězství a přiblížit se pohárovým příčkám je zkrátka obrovský problém. Jeho poslední duel s La Coruňou skončil jako obvykle, tedy remízou. Dopadne stejně i na půdě Valencie, kde nevyhrál od roku 2007?

Na Mestalle tehdy barcelonský celek vyhrál o sezónu později, co se v dnes už zaniklém Poháru UEFA střetl ve finále se Sevillou. Od té doby se však Periquitos ani jednou neprobojovali do evropských pohárů. Je to už poměrně dlouhá doba. V koutku duše klub věří, že třeba letos by se k němu štěstí mohlo přiklonit. Musí však začít vítězit.

Pořád není nic ztracené, pořád o tuhle metu může usilovat. Valencia konkrétně není v tomhle ročníku v dobrém rozpoložení, takže zisk tří bodů určitě není žádnou utopií. "Připravujeme se na těžký zápas v obtížné atmosféře," říkal trenér Quique Sánchez Flores. "Soupeř má hráče techniky i fyzicky skvěle vybavené. Musíme do toho dát všechno, abychom vyhráli."

Hosty trápí poměrně početná marodka. Své reprezentační povinnosti si na Africkém poháru národů plní Papakouli Diop, chybět pak budou především útočníci Leo Baptistao a Pablo Piatti. Možná že klasické rozestavení 4-4-2 nyní nahradí pro Espaynol netradiční 4-2-3-1. Protože do hry totiž nemusejí zasáhnout hned další čtyři hráči.

Barcelonský stratég si však na tyhle problémy nehodlá stěžovat. Věří, že i případní náhradníci přinesou na hřiště kvalitu. "Když víte, že někteří klíčoví hráči nemůžou nastoupit, vložíte všechnu důvěru těm, kteří hrají méně," vysvětloval Sánchez Flores. "Každé utkání je zkouškou a novou příležitostí. Nasadím dobrou sestavu," ujišťoval.

Los Che ani vstup do nového roku příliš nezvládli, stačili vypadnout z Copa del Rey, naposledy v důležitém souboji o záchranu na půdě Osasuny uhráli jen nerozhodný výsledek, ačkoli hned třikrát vedli. Ze sedmnácté pozice ztrácejí již čtyři body na šestnáctou příčku, na osmnáctý Gijón disponují jen jednobodovým náskokem.

Domácí jistojistě nebudou mít k dispozici obránce Eliaquima Mangalu, jenž je vykartovaný, na stoperu ho tak pravděpodobně nahradí Mario Suárez. Pořád fit není ani další z beků Ezequiel Garay, takže druhou pozici ve středu defenzívy by měl přebrat Aderlan Santos. Další hráč do obrany Aymen Abdennour pak odjel na Africký pohár národů.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.56 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Deportivo Alavés  (neděle 16:15)
Typický souboj ze středu tabulky hostí Estadio Balaídos, které přivítá duel mezi Celtou Vigo a Deportivem Alavés. Celý duel bude o to pikantnější, že mezi oběma týmy panuje minimální rozdíl pouhých dvou bodů, takže je o co hrát.

Celta Vigo se poslední dobou dostala opět do tempa a chytila formu. Nejdřív postoupila dál v rámci poháru Copa del Rey a v minulém kole Primera Division její soupeř taktéž odcházel s poraženou náladou a hlavou plnou otázek. Vlastně dali všechny čtyři branky dva střelci Celty, protože Daniel Wass se jednou trefil do soupeřovy a poté do vlastní branky. Naštěstí má Celta Vigo ve formě hrajícího Aspase, který rozhodl.

Sám po utkání několikrát zdůraznil, že dobrá forma týmu je především věcí kolektivu, ne jen jeho samého. "Pro výsledek vždycky dřeme všichni, táhneme za jeden provaz a doufáme, že za to budou body. Někdy se to povede lépe, někdy zase ne. Je to ale kolektivní sport, takže i když je někdo víc vidět, ještě to neznamená, že si chválu víc zaslouží. Já jako zakončovatel nejsem bez mých spoluhráčů vlastně nic," říká s pokorou Aspas.

Celta Vigo dřív byla považována za černého koně soutěže a ráda by se znovu podívala do pohárů. Ty jí zatím nejsou souzeny a trenér Berizzo ostatně sám podobné myšlenky nepublikuje. Prozatím si vystačí s chválou svého střelce Aspase.

"Iago je naším klíčovým hráčem. Má dost zkušeností, ale především neskonalou touhu se zlepšovat a pracovat pro tým. Dal už 15 branek v této sezoně a to jsme v její polovině. Doufám, že bude dávat další a přispěje k tomu, že se diváci opět na náš stadion pohrnou. Aspas je velkým příkladem a profesionálem. Mnoho mladých kluků by chtělo být jako on, ale není to jen o schopnostech," ví mladý trenér.

Teď se na stadion Balaídos dostaví Deportivo Alavés, které si coby maličký celek také nevede úplně špatně. Nyní mu patří solidní 12. příčka s tím, že na svého konkurenta a přímého soupeře v nedělním duelu ztrácí jen dva body. V minulém kole například Alavés remizoval se silným Bilbaem. A právě defenzíva bude podle trenéra Pellegrina tou největší zbraní Alavésu.

"Máme dobré obránce, ale chce to ještě vypilovat systém. Především se snažíme hrát až do samého závěru, což může být někdy trochu vyčerpávající, ale když se to povede, pak je problém dát nám branku. Hrajeme hodně zataženým stylem v obraně a navíc k tomu přispívá i fakt, že poctivě brání všichni. Ukázkově se vrací i naši útočníci," poodhalil svůj recept. Bude platit i na Celtu?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.50 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - SD Eibar  (neděle 18:30)
Ne že by se před listopadem Gijónu dařilo vyloženě dobře, ale právě od tohoto měsíce se svěřenci kouče Abelarda Fernándeze opravdu neuvěřitelně trápí. Vždyť od té doby v sedmi ligových utkáních hned šestkrát prohráli a vlastně zaslouženě okupují sestupovou osmnáctou pozici. Desátý Eibar si na svého protivníka rozhodně může věřit.

Možná že poslední porážku Sportingu na půdě Las Palmas způsobily absence dvou důležitých záložníků Moie Gómeze a Nacha Casese, kteří by tentokráte již měli být k dispozici. Každopádně domácí nějaká velká marodka netrápí. I proto je značně znepokojivé, že se jim už dva a půl měsíce vůbec nedaří.

Se svým protivníkem se Gijón střetl nedávno v rámci Copa del Rey a v obou případech ho v rámci 4. kola baskický celek porazil. Celkově už popáté v uplynulých čtyřech případech. Právem si tak Eibar vysloužil v nynějším duelu roli opravdu mírného favorita, který se drží v klidném středu tabulky daleko od sestupových pozic a poměrně blízko k těm pohárovým.

Fernández aktuální situaci neviděl tak černě po minulém zápase. "Nehráli jsme špatně. Ale musíme už začít reagovat," hodnotil minulé kolo na půdě Kanárských ostrovů. "Víme, na čem jsme, a budeme bojovat, abychom se udrželi pořád ve hře. Naše pozice je složitá kvůli naším výsledkům. Tým prostě potřebuje začít uspívat."

Eibar je určitě v daleko větší pohodě než jeho nynější sok, a to také proto, že přes Osasunu dokonce prošel až do čtvrtfinále národního poháru. Kouč José Luis Mendilibar tuší, že to potřebuje být jeho mužstvo, kdo musí převzít iniciativu hry, aby se získaly tři body. "Chceme začít tlačit hned od začátku," nastínil jasnou taktiku.

Baskové sice působí trochu nenápadným dojmem, ovšem matematicky klidně můžou usilovat o evropské poháry, kterých se ve své sedmasedmdesátileté historii ještě neúčastnili. Vždyť sedmé Bilbao je vzdálené jen na rozdíl pěti bodů. "Máme šanci vyhrát. I tak však očekávám těžký zápas," dodával Mendilibar.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.27 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Tohle bude souboj dvou aktuálně nejhorších týmů LaLigy s nehorší defenzívou i ofenzívou. Pro Granadu i Osasunu je tohle utkání především možností, jak zapomenout na své postavení v tabulce a nějakým způsobem se přiblížit ligové záchraně. Oba by rozhodně chtěly rozšířit své konto vítězství, kde tkví hubené číslo jedna.

Podzimní část sezóny, to byla pro oba hrůzostrašná pohádka, kterou by už na jaře oba kluby opravdu nerady slyšely. Právě jakýkoli úspěch může nastartovat jejich pouť ze sestupového pásma do klidných vod. A opravdu jen stěží povědět, jestli je na tom lépe ten či onen. Vždyť jejich bodové konto ani nečiní dvouciferné číslo.

Celek z Pamplony se do nejvyšší soutěže vrátil po dvou letech, jenže na její úroveň si prostě doteď nezvykl. Mužstvo stále vede dosavadní sportovní ředitel Petar Vasiljevič, k pohodě má jeho tým opravdu hodně daleko. Na druhou stranu v minulém kole vybojoval bod ze zápasu proti Valencii, a to i přesto, že třikrát prohrával.

Hosté si plně uvědomují, že nynější střetnutí je nejen důležité pro celkový boj o záchranu, ale i pro případné lepší výsledky v budoucnosti. "Granada je náš přímý konkurent, má jen o bod víc. My jsme zahájili novou cestu, abychom získávali body," uvedl Vasiljevič. "Chci nás vidět bojovat tak, jak je hodno této soutěži."

Granada toho naposledy na půdě Realu Madrid opravu moc nezmohla, nakonec padla vysoko o pět branek, na rozdíl od svého protivníka měla však delší čas na odpočinek, neboť Osasuna musela absolvovat odvetu Copa del Rey na půdě Eibaru. Celkově Nazaríes patří na domácím hřišti dost rozpačitě, vždyť v osmi utkáních vstřelili jen šest branek.

Domácí i přes nevalné výsledky i nadále věří trenérovi Lucasovi Alcarazovi, s nímž prodloužili kontrakt až do roku 2018. "Musíme myslet sami na sebe. Očekávám, že budeme hrát s maximálním nasazením, zároveň však s chladnou hlavou," říkal. "Soupeř má sice nového trenéra, já však nechci přemýšlet o tom, co nám předvede."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.43 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (neděle 20:45)
Čtyřicet neprohraných utkáních napříč všemi soutěžemi učinilo Real Madrid novým španělským rekordmanem a to ještě nemusí být konec. Jedenačtyřicátý korálek může Bílý balet navléknout opět v Seville, kam zavítá v jednoznačném šlágru kola.

Sevilla hostila Real Madrid už v týdnu, v rámci odvetného utkání Španělského poháru. Vzhledem k prvnímu zápasu, který Real jednoznačně vyhrál 3:0, se týmu z Andalusie příliš šancí nedávalo. Sevilla ale vzala utkání zodpovědně, předvedla dobrý výkon a nakonec i sahala po vítězství, nebýt famózního sóla Karima Benzemy, který srovnal na konečných 3:3, čímž prodloužil onu fantastickou sérii neporazitelnosti.

Vyřazení nemusí domácí celek až tolik mrzet, v lize má totiž vše parádně rozjeté. Tři výhry v řadě, navíc dost vysoké, posunuly Sevillu už na druhé místo. Tam se sice díky sobotnímu vítězství vrátila Barcelona, ale Sevilla má zápas s Realem k dobru. Během dvou týdnů se se Zidanovým výběrem utká potřetí. A právě francouzský lodivod se stal terčem chvály a uznání i samotných hráčů Blanquirrojos. "Je vzácné, že hráč, který je tak dobrý, může být i dobrý trenér. Jeho kariéra je prostě neuvěřitelná. Ve svých prvních 32 zápasech získal více bodů, než Guardiola, Pellegrini a Mourinho. Vyhrál také Ligu mistrů a v současnosti je na vrcholu LaLigy se spoustou zápasů bez porážky. Má neuvěřitelnou sezonu," složil poklonu legendárnímu Zidanovi Samir Nasri.

Zidaneho Real opravdu válí, ale v Seville jej znovu nečeká nic jednoduchého, čehož si je sám Zidane moc dobře vědom, podle jeho slov tým v Andalusii trpěl a čeká ho to znovu: "Nedělní odveta? Myslím, že jsme tady hodně trpěli. Oni byli připravení na všechno. S hráči, které mají a s fanoušky, kteří dělají spoustu hluku, to bude opět spousta utrpení, ale bude to jiný zápas. Na druhém místě tabulky nejsou náhodou, uvidíme, jak bude nedělní utkání vypadat, ale určitě zase budeme trpět."

Bílý balet má před tímto zápasem na čele dvoubodový náskok před Barcelonou, ovšem pozor, hned dvě utkání k dobru!

Realu bude nadále scházet rychlík Gareth Bale a hned u trojice fotbalistů je start nejistý. Jisté potíže totiž měli Pepe, James a Isco. V tomto směru je na tom Sevilla stejně, otazník visí nad startem Correy, zatímco Trémoulinas, Krohn-Dehli a Carrico jsou zranění.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Rami, Mercado, Pareja - Escudero, Nasri, N'Zonzi, Mariano - Vitolo, Yedder, Vázquez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Modrič, Kroos - C.Ronaldo, Vázquez, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.80 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Athletic Bilbao  (sobota 13:00)
Athletic Bilbao se rozloučil s poháry a přenechal své místo Barceloně. Boj o lepší umístění v LaLize ale sotva vypouští, protože jeho ambice žene i blízkost pohárů. V polovině ledna se navíc utká s týmem, kterému se příliš nedaří.

Baskičtí Lvi jedou v prvním sobotním klání těsně po obědě na Estadio Municipal de Butarque, kde své domácí zápasy hrává tamní Leganés. Tomu se vůbec nedaří a jeho forma má značně klesající tendenci. Po třech ligových remízách, ve kterých se zdálo, že by se Leganés snad mohlo zlepšit a pomýšlet na záchranu, přišel opět pád. V pohárovém střetu nad Leganés dvakrát vyhrála Valencia (což je vzhledem k její formě co říct). A naposledy si po novém roce nechal doma všechny tři body Real Betis.

Nezkušený nováček nemá mnoho nadějí ani před duelem s Basky. Řeší nejvíce absence, které značně oslabují jeho již tak slabý a nekvalitní kádr. Kvůli červeným kartám nebude hrát Unai Bustinza, ale více hráčů trápí zranění. Mimo hru jsou Robert Ibaňéz, Diego Rico, Serantes, Koné a Alberto. Fit nejsou ani Szymanowski nebo Víctor Díaz.

Přesto je trenér Asier Garitano odhodlaný bojovat až do konce. V rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Nevím, jak zakončíme sezonu. Zatím to vypadá na hodně divoký boj. Určitě se pokusíme v lednu přivést hráče, kteří by nám mohli pomoci a oživili naši hru. Zároveň si ale každý z nás musí sáhnout až na dno a ukázat maximum. Nemůžeme se spoléhat na nikoho jiného, jen na sebe. Přeji si, abychom se v novém roce dokázali co nejrychleji dostat do tempa."

Leganés s Bilbaem ještě nesehrálo ani jeden soutěžní duel, takže tohle bude slavnostní premiéra. Baskové mají co dokazovat, protože naposledy se museli poklonit před Barcelonou. Ta si odnesla výhru v poháru, takže pokračuje do další fáze místo Basků. A Bilbao chce na toto selhání navázat úspěchem.

Po několika výhrách a velmi dobrých výsledcích si Bilbao připsalo v minulém kole jen remízu s Deportivem Alavés, což fanoušci i trenér chápali jako zklamání. Navíc se diváci nedočkali ani jedné branky. Bilbao chce pracovat také na své venkovní formě, která není moc pozitivní. Za posledních pět duelů se Bilbau nepovedlo vyhrát ani jednou, pokud v zádech nemělo své fanoušky. Leganés sice není kdovíjakým pojmem, ale doma se mu poměrně daří a už tři poslední duely zde neprohrálo.

Ani Bilbao nebude kompletní, protože přijede bez Agera Eketxeho, Yeraye Álvareze a Etxeity. Chce ale vyhrát, protože na místa zaručující Evropskou ligu stále ztrácí jen jednu příčku a všehovšudy dva body.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Champagne - Díaz, Insua, Mantovani, Marín - Pérez, Timor - Ramos, Pirés, Machís - Guerrero
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Lekue, Laporte, Bóveda, Balenziaga - Etxebarria, José - Williams, García, Muniaín - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.07 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - UD Las Palmas  (sobota 16:15)
Barcelonský soubor hvězd má v sobotu odpoledne na programu hodně zajímavé utkání, po jehož konci nutně potřebuje tři body. Aktuálně je totiž tým trenéra Enriqueho až na třetím místě, přičemž i druhé je v Katalánsku opovažováno za selhání. Další krok vedle blaugranas odmítají, třebaže jejich další soupeř umí překvapit. Las Palmas na začátku ligy kde kdo pasoval do role outsidera, který by měl strávit většinu času v sestupové zóně. Ale tým z Kanárských ostrovů se zatím statečně bije.

Naposledy se o tom mohlo přesvědčit například Atlético Madrid, které i přes menší výpadky formy stále patří k ligovým lídrům. V poháru Copa del Rey se mu ale odvetné utkání moc nepovedlo a třebaže nakonec díky součtu obou zápasů postoupilo dál, Las Palmas určitě zanechalo dobrý dojem. Podobný, jaký se mu podařilo vyvolat naposled v LaLize, když si poradilo se Sportingem Gijón.

Také v tomto utkání se Las Palmas ukazovalo v dobré formě a nakonec mu hodně pomohly dva faktory. Tím prvním byla branka Nabila El Zhara, tím druhým však především hodně pevná defenziva, která nepropustila za svá záda ani jeden gól. Las Palmas je nyní na průběžné osmé příčce a na sedmé Bilbao ztrácí jen tři body.

Pro duel s Barcelonou bude muset řešit pár drobností a absencí. Zraněn je Pedro Bigas a zcela fit není ani David Simón. Přesto si trenér Quiqué Sétien těžkou hlavu nedělá: "Porazili jsme Atlético Madrid a to jsou utkání, která nám mohou postupem času a díky tvrdé píli získat renomé. Jsem na své chlapce velmi pyšný, jak to zvládli. Atlético je nesmírně náročný soupeř, ale je toho před námi víc. Kéž bychom to dokázali zopakovat i proti Barceloně," přeje si zkušený technik.

Barcelona na druhé straně nemusí řešit žádné zásadní potíže, nikdo není vážně zraněn. Přesto nemá tak úplně pohodu v kabině, protože třetí příčka pro ni moc radosti neznamená. Tým postavený na Camp Nou je zvyklý jen a jen vyhrávat, což se mu poslední dobou nedaří s takovou lehkostí či snad pravidelností. První prohru s Bilbaem v rámci Copa del Rey sice odčinil, ale trápil se i v lize proti Villarrealu. Blaugranas musel proti domácí Žluté ponorce spasit opět Lionel Messi, konkrétně brankou na 1:1 v 90. minutě.

A možná i na to narážel trenér Luis Enrique, když v médiích řekl: "Máme již delší dobu jeden problém. Nedaří se nám dostatečně rychle rozhodnout. Někdy vedeme a jsme v klidu, hrajeme to, co máme rádi. Musíme se ale naučit rozhodnout dřív, aby náš soupeř už neměl šanci ani chuť na nějaké zdramatizování. Pak stačí jedna malá chyba, trocha nepozornosti a může se vše šeredně otočit."

"Jsme na třetím místě, na Real ztrácíme jen pět bodů a jeden bod na Sevillu, takže nemám tendenci nic moc dramatizovat. Je ale pravda, že vidím mnoho prostoru pro zlepšení. Chceme vyhrát každé utkání, do něhož nastoupíme. Měli jsme nějaké problémy a čekali na uzdravení několika hráčů, ale nesmíme se vymlouvat v případě zaváhání," dodává trenér, jehož tým při posledním měření sil s Las Palmas těsně vyhrál. Ostatně, Las Palmas nad Barcelonou za posledních téměř 17 let ještě nevyhrálo.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Mascherano, Piqué, Alba - Iniesta, Busquets, Rakitić - Messi, Suárez, Neymar
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Lemos, Artiles, Castellano - Viera, Mesa, Gómez - El Zhar, Livaja, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 10.40 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Betis  (sobota 18:30)
Real Betis není v příliš dobré kondici a vyhlídky na jeho další tři body se oddalují. Dalším soupeřem mu totiž bude Atlético Madrid, které má výhodu domácího prostředí a menšího počtu marodů.

Atlético Madrid patří každoročně mezi hlavní uchazeče v bojích o titul a ani letos to nemíní vzdát. Problém je, že se mu příliš nedaří. Především v ofenzívě trochu tápe a jeho ikona Antoine Griezmann již nezáří tak jak by se zdálo. Především jeho dlouhý gólový půst Atléticu moc nepomohl a i když se madridský celek kvalifikoval do další fáze Ligy mistrů, v LaLize to trochu skřípe.

Atlético je zatím na průběžné čtvrté příčce a faktem je, že pokud by na ní také na konci sezony skončilo, pak by jej čekal boj o samotnou kvalifikaci do milionářské soutěže. Na svého konkurenta a městského rivala v podobě Realu ztrácí už devět bodů. A přitom Bílý balet nehrál jedno utkání, takže by se jeho náskok mohl ještě více rozšířit.

Atlético se po čtyřech výhrách naposledy musel sklonit před Las Palmas, třebaže mu to příliš nevadilo a postoupilo v Copa del Rey dál. Přesto taková ztráta bolí, protože Las Palmas rozhodně není tradičním sokem madridského velkoklubu. I v tomto utkání se konečně prosadil francouzský střelec Antonie Griezmann, který otevíral skóre utkání. To byl jen další doklad slov trenéra Diega Simeoneho na adresu mladého hráče.

Argentinský kouč mimo jiné řekl: "Celé mužstvo samozřejmě velmi spoléhá na schopnosti Antoina. Když máte v týmu tak vynikajícího hráče, který umí rozhodnout prakticky cokoli, je to jen přirozené. Možná se ale někdy zdá, že na něj spoléháme až moc, že jsme na něm závislí. V takové chvíli je třeba, aby každý vzal odpovědnost na sebe a vystoupil z davu. Tady se hraje hodně těžko, protože je to ambiciózní tým."

Atlético má jen dva hráče, kteří jsou dlouhodobě mimo hru. Je jím brankář Jan Oblak a záložník Augusto Fernandez. V táboře hostí je situace mnohem vážnější a trenér Victor Sanchez del Amo má asi vrásky z výběru. Do hry nemůže počítat s hráči jako Bruno, Petros, Felipe Gutiérrez, Antonio Sanabria a nejspíš ani s Mandim.

Betisu se poměrně daří nepropadat panice a sbírat body pravidelně. Alespoň, pokud hraje doma. Na stadionu Benita Villamarina je totiž opravdu silným soupeřem, což dokazují například zápasy s Bilbaem, Deportivem La Coruňa, Las Palmas nebo naposledy s Leganés. Horší je to ve venkovních utkáních. A právě to by chtěl střelec Rubén Castro změnit co možná nejdřív.

V rozhovoru pro média poznamenal: "Samozřejmě mám velkou radost z toho, že se nám daří vyhrávat na naší půdě, kde je nejvíc fanoušků a kde z toho mají největší zážitek. Od toho se musí každé mužstvo odpíchnout. Nelze ale spoléhat jen na domácí formu, pokud chceme někam dojít. Je potřeba, abychom upravili plán, změnili svůj postoj a vyhrávali také ve venkovních duelech," dodává 35letý veterán.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Vršaljko, Savić, Godín, Luis - Juanfran, Ňíguez, Gabi, Koke - Gameiro, Griezmann
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Carlos, Pezzella, Donk - Piccini, Martin, Brašanac, Ceballos, Dumisi - Castro, Alegría
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 5.45 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Villarreal CF  (sobota 20:45)
Nový rok zatím nevychází ani jednomu z támů, které se v sobotu večer ještě střetnou. Na stadionu El Riazor se domácí Deportivo pokusí konečně prolomit smůlu, kterou má v těchto týdnech. Jeho sokem bude favorizovaný Villarreal, který rovněž mnoho formy nepobral a jeho umístění se zhoršuje.

Čekání na Godota. I tak by se dalo označit klání, které čeká diváky a fanoušky španělského fotbalu obecně na stadionu El Riazor. Deportivo i Villarreal čeká stále na dobrou formu, na nějaký náznak, že se věci zlepší. Villarreal možná ještě víc, protože se mu pohárové příčky a zejména Liga mistrů pořádně vzdalují. Na druhé straně se zase domácí strachují o první ligu, takže důvodů k vítězství mají oba celky požehnaně.

Villarreal se zatím stále drží na příčkách, které znamenají evropské poháry. Žlutá ponorka obsadila páté místo, jenže bez formy a kvalitních střelců se její honba za Ligou mistrů může ukázat jako marná. Za pět posledních soutěžních duelů vyhrála Žlutá ponorka jen jedno jediné klání. Nefiguruje již ani v Copa del Rey, odkud ji po výhře a remíze vyprodvodil Real Sociedad San Sebastian.

V minulém kole to přitom v podání Villarrealu mohla být senzace. V prvním poločase hrál Villarreal vyrovnanou partii se samotnou Barcelonou a čtyři minuty po změně stran se dokonce prosadil domácí Nicola Sansone! Barcelona poté přidala a nakonec se jí úsilí vyplatilo. V 90. minutě, když už Villarreal nestačil a polevoval, srovnal na konečných 1:1 argentinský zachránce Lionel Messi.

Jedním z hráčů, kterým se ve Villarrealu příliš nedaří, je bezpochyby Alexandre Pato. Zkušený střelec má na svém kontě jen dva ligové góly, což trenéra Frana Escribu nadšením nenaplňuje. "Pato je velmi dobrý hráč s mnoha zkušenostmi. Věříme, že nám může hodně pomoci, jinak bychom ho ani nekupovali. Ale poslední dobou má velké výpadky formy. Musí pracovat na ustálení své formy a na zachování si co nejlepší úrovně."

Domácí obránce Juanfran stojí kvůli kartám, zraněni jsou Carles Gil a Bruno Gama. Villarreal je na tom mnohem hůř, protože jeho dres na sobě nebude moci mít Mateo Musacchio nebo Roberto Soldado z důvodů zranění, zatímco nenastoupí ani karetní hříšníci Nicola Sansone nebo Jaume Costa. Obě poslední klání vyhráli hosté, na galicijské půdě se z vítězné trefy radoval v 95. minutě Bruno Soriano.

Ani Deportivu se poslední dobou moc nedaří a od nového roku spíše strádá. Herně i výsledkově, což se odráží na současné 15. pozici. Ve třech posledních soutěžních duelech se vždy body dělily a ve dvou minulých kláních nevstřelilo Deportivo nikdy víc než jednu branku. Navíc se jí v této sezoně daří spíše proti týmům ze spodních pater tabulky, popřípadě rovnou proti níže postaveným.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Laure, Albentosa, Sidnei, Navarro - Colak, Santos, Borges, Luisinho - Joselu, Andone
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruiz, González, Ángel - Santos, Trigueros, Bruno, Soriano - Pato, Borré
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.03 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid16124045:1440
2.Sevilla FC17113336:2136
3.FC Barcelona17105242:1735
4.Atlético Madrid1794431:1431
5.Villarreal CF1786326:1230
6.Real Sociedad1792628:2529
7.Athletic Bilbao1783622:1927
8.UD Las Palmas1766527:2424
9.Celta Vigo1773728:3224
10.SD Eibar1765622:2223
11.Espanyol Barcelona1758421:2323
12.Deportivo Alavés1757515:1722
13.Málaga CF1756626:2921
14.Real Betis1763820:2921
15.Deportivo La Coruña1745823:2817
16.CD Leganés1744913:2916
17.Valencia CF1634924:3213
18.Sporting Gijón17331117:3412
19.Granada CF17161014:389
20.CA Osasuna17151116:378

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (519)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud porazíme Sevillu, už to bude mít Barca hodně těžký

Reagovat
Ed_Hazard

Nemyslím si. Spomeň si na poslednú sezónu, keď sme boli v 15 bodovej strate a aj tak to dotiahli na rozdiel bodu. To bolo velmi ťažké

Reagovat
pejsek5

Dneska bych to viděl na Marc - Sergi, Masch, Umtiti, Digne - Gomes, Denis, Rakitic - Messi, Luis, Arda

Reagovat
madridcan

Nechajme sa prekvapit ako to Messi posklada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

si blbí, az je to vtipne

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Leoš? Bude to stačit?

Reagovat
LAM

Spíš to bude:Stegen-Alba,Mascherano,Pique,Vidal-Sergio,Rakitič,Denis-Neymar,Suarez,Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal bude určitě hrát, Roberto není v nominaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že bude hrať. Konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud LE nebude zkoušet zase nějáký harakiri s Rafihnou na RB, tak hrát bude myslím si že šanci si zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Som na neho zvedavý. Poriadnu príležitosť zatiaľ nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Setién s novou smlouvou, Boateng ready. Težkej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Roberto konečně posazenej, Denis mimo nominaci jestli to zas nebude 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

MATS - Vidal - Umtiti - Mascherano - Alba - Busquets - Arda - Rakitič - Messi - Suárez - Neymar.

Iniesta, Paco a André Gomes už okolo 60. minúty do hry. Tak by som si to dnes predstavoval.

Reagovat
Majk91

Dnes by mohol Paco dostat viac priestoru a skorovat, velmi by mu to pomohlo. Typ 4:1 (Messi, Messi, Neymar, Sua)

Reagovat
madridcan

Mal by dostat priestor, skorovat, ale do strelcov ho nenapises. Si blby az je to vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

tak mal by, to značí, že to môže byť v budúcnosti, hoc aj o rok, chlapec je trpezlivý

Reagovat
Switchback

Tip = přání?

Reagovat
madridcan

Dostat viac priestoru by nemal co najskor?

Reagovat
Phillipinho

Pique mimo nominaci. Viera by v ty forme co hraje mohl obrane Barcy pekne zatopit.

Reagovat
Ángel di María 22

Otázka: Komu chybí Bale? (a ptám se jen madridistů )

Reagovat
Ed_Hazard

Zatiaľ sa to nedá nejak extra porovnať. A hlavne odohrali sme len 2 dobré zápasy začiatkom tohoto roka, posledný match so Sevillou bol trest pre oči Uvidíš, že Garetinho rozhodne túto sezónu o nejakom titule

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

mne ( ake prekvapive ze ) ale nie ako to si musime priznat ze ked hral bol jeden z najlepsich podla mna to uz nie je ako na zaciatkoch ked v la lige bol totalne odpisany ale uz sa prisposobil, z BBC bol vlastne vacsinou najlepsi jediny problem bolo ze ten system s BBC nie je uplne idealny lebo nebrania ..ale on ako hrac je podla klucovy a dokaze rozhodovat, len keby ho vedel ZZ nejak inac zapracovat do systemu nieco na sposob 442 kde by hral krajneho zaloznika a tym padom by aj branil viac

Reagovat
misinho7

a samozrejme som aj zato aby sa viac rotovalo lebo ked boli zdravy tak vzdy hrali(BBC) ale mam pocit ze teraz to ZZ zacina viac menit ked uz aj Cristiano sedi viac, cize podla mna ked sa vrati to bude idealka keby sa rotoval s Jamesom, Lucasom atd

Reagovat
alcantara

Reagovat
teenz

co to je za otazku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to otazka na to, kolik picusu tady jeste od vas je...a taky ste se navzajem dlouho neplacali po ramenou jak ste strasne ftipni s tim hejtem na nej..

Reagovat
teenz

Nezajem.

Reagovat
Ed_Hazard

Bilbao ve%lká slabota zatiaľ, Leganés lepšie.A fans Leganés

Reagovat
smazaný uživatel

pozeri, ktorí chodia keď sa darí... každopádne mandril sa v tom nájde

Reagovat
technecium

Musí hrát Neymar. Minule si dal gól, tak snad by se teď mohl hodit do pohody a vrátit se do starých kolejí. Má k tomu dobrou příležitost.

Rád bych viděl: Stegen - Vidal, Umtiti, Mascherano, Alba - Iniesta, Gomes, Arda - MSN

Reagovat
ADM

Toho Iniestu mimo pozície tam máš naschvál?

Reagovat
Ed_Hazard

Z Muniaina mi je normálne smutno

Reagovat
Frantszek

Neco je spatne v zakulisi. Vsichni jsou nejak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, ALEIX VIDAL, Mascherano, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Rafinha, André Gomes; Messi, Suárez y ARDA

Reagovat
smazaný uživatel

Gomesuv dalsi zapas aby se ukazal, ale absolutne mu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale mě André nepřichází, že by byl nějak výrazně špatnej. Střídá dobrý momenty s horšíma, někdy je neviditelnej ale zase je novej tak než se sehraje tak to potrvá....

Reagovat
LAM

Nic moc.Hlavně záloze moc nevěřim ale snad Leo se Suarezem máknou.Rakitič měl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem naopak rád, že Raketa sedí Plus Arda s Vidalem mají šanci se předvést, tak doufám že zaválí Visca

Reagovat
ADM

To vážne Ney sedí?

Reagovat
alcantara

Na Vidala som velmi zvedavy.

Reagovat
madridcan

Zajtra bez Isca, Jamesa a uz klasicky Balea s Pepem..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to nějak urvete, buď v klidu

Reagovat
madridcan

Som nervozny z toho zapasu. A cakanie na ten zapas je dlhe ako cakanie na Fritzlovu dceru, kym pride z pivnice s kompotom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako prohra nebo i remka potěší, neříkám že ne Ale moc tomu nedávám

Reagovat
misinho7

Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth

Reagovat
misinho7

diki ja som si myslel ze Frantisek..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že sestava je poměrně jasná. V bráně, obraně, záloze není co řešit. V útoku na dvou místech taky. Jediný otazník je kdo bude hrát napravo v tý ofenzivní trojici a to stejně ani moc otazník není, protože to bude na tuty Vázquez.

Reagovat
misinho7

podla mna je realna aj varianta s Kovacicom miesto Lucasa s tym ze posilnime stred a nebudeme hrat na kridla a v utorku jasne Cris aj Benz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo slusnej link?

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
ADM

Mne sa ešte nestalo ze by sli zle, hlavne teda poliaci

Reagovat
Kokesh

Polakum nekdy nesedi zvuk, je opozdeny, ale i tak bezkonkurencni stranka na streamy.

Reagovat
Ed_Hazard

Mne v decembri (prosinci) nešli prakticky nikdy EMG a ESP streamy. Fičal som na ruských Ale ako vravíš, nemajú konkurenciu. A tá kvalita

Reagovat
ciernyribiz

su aj lepsie

Reagovat
Jordi Alba

Tak snad se dnes MST bude dařit.

Reagovat
ciernyribiz

kral priamych kopov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ne?

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooo

Reagovat
ADM

Gol

Aleix vzdy ked nastupi, je z toho golova akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Offside?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyl

Reagovat
ADM

Hrac na druhej strane ihriska bol zaroven nie?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Pěkně, pěkně.

Reagovat
alcantara

Rafinha

Reagovat
ADM

Z toho by som daval gol aj ja...Ked uz sa rozhodol strielat

Reagovat
Ed_Hazard

Kľud Culés, gól na polčase bohato stačí

Reagovat
Switchback

jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Varas pěkně

Reagovat
alcantara

Trafil u nas Gomes niekedy branu?

Reagovat
Switchback

proti city

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Gomes dnes celkom slusne zatial.

Reagovat
misinho7

Las Palmas tragicke...cakal som od nich nieco viac ale nevedia si ani nahrat dva prihravky

Reagovat
misinho7

dve*

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Bigas, obrana je úplně mimo

Reagovat
ADM

André škoda. Ale časom sa u nas celkom zohrava

Messiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng slušnej breakdance

Reagovat
alcantara

Faul na Suareza bez karty? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozdávání karet má svá pravidla.

Reagovat
Ed_Hazard

Wtf obrana Paliem. Nech to rovno zabalia keď takto nechávajú hráča (to Messiho točenie sa na malom vápne). Naletia na každú kľučku ako dorastenci

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Messi

Reagovat
Ed_Hazard

Skôr Varas

Reagovat
alcantara

...

Reagovat
X-bano-X

Aby sa nám to zahrávanie sa nevypomstilo

Reagovat
smazaný uživatel

to je dnes pálení čarodejnic vole...poločas mohl být klidně 5:0 ale Messi si to tam maže na chleba hezky

Reagovat
Visca el barca

Hrajeme dobře. Taková naše klasika, pálení šancí. Nejeden zápas nás to už stálo. v druhý půli přidat co nejdřív druhej. Gomés se mi dnes líbí, ale už by taky potřeboval dát góla. Tu druhou situaci rval zbytečně silou

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty šance, to je katastrofa, chce to brzo gól, soupeř je sice dopředu zatím nic moc, ale v poli kvalitu má a při proměňování šancí našich soupeřů by mohl být průšvih na světě hned.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt maji jen jedinou vyhru z venku nad tragickou Valencii, celkove pet bodu z hrist souperu.

Vam nic nehrozi i kdyby jste tam poslali becko.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkš mohli jsme začít klidně hrát až od 90.minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Palmy klasicky nezvládají konce zápasů. Viz zápasy se Sevillou a Villarealem, kde celý zápas vedou a dostanou góly v 80+

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal páči sa mi jeho odvážny prístup. Vôbec sa nebojí niečo vymyslieť a maká dopredu aj dozadu. Škoda, že nehráva viac. Inak zatiaľ pomerne dobrý výkon. Problém sú len nevyužité šance.

Reagovat
smazaný uživatel

S ním mi přijde ta pravá strana jistější.

Reagovat
alcantara

Mal tam asi 2 momenty ked prepadol resp. bol nedorazny, plus ten sialeny aut. Inak solidny vykon.

Reagovat
X-bano-X

Golasoooo Kráľ

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Dva krát ho Varas krásně vychytal a teď mu to přímo namazal

Reagovat
smazaný uživatel

*dvakrát

Reagovat
ADM

Mne sa ten system s Ardom pri sucasnom Neymarovi proste paci viac. Sice nie je tak nebezpecny ako Ney ale ovela viac tam funguje suhra a je to rychlejsie

Reagovat
ADM

Opat super riesenie od Ardy - Rafinhu a gol

Reagovat
blaugrana

Arda sa s tým hlavne toľko nepiplá a rovno to maže do vápna. ˇ6iadne zbytočné prešľapovačky a pod.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Frantszek

Reagovat
X-bano-X

Golasoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Super Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, Sui dolů, Ney sem!

Reagovat
Jordi Alba

Nádhera.

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooooooooo

Reagovat
ADM

To boli dvojite jasle od Ardu?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jordi Alba

MST

Reagovat
smazaný uživatel

Arda viděl jsem dobře dabl jesle?

Reagovat
smazaný uživatel

Arda je v poslední době fakt parádní, po minulé sezoně jsem mu vůbec nevěřil

Reagovat
ADM

"Prichdza chorvatsky forward, kto by ho nepoznal"

Reagovat
-Carles-

Po dnešku by som Neymara kludne nechal znova na lavičke. Arda si základ na krídle zaslúži podstatne viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ney v těch posledních zápasech hodně tlačil káru, Arda je takový zkušenější mazák, ale lepší není a Ney se zlepšil,až na ty góly.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Ale kdeze.

Reagovat
-Carles-

No Neymar sa musí zlepšiť, zatiaľ dosť zaostáva oproti minulým sezónam. Arda naopak veľký progres.

Reagovat
smazaný uživatel

ale že mu to trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem te zbouural!

Reagovat
REPLIKATOR

Turan

Reagovat
X-bano-X

Golasoooooooooo Pacooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Heh tak nie aspoň asistencia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Vidal

Reagovat
Jordi Alba

Jemu sem ten gól hodně přál.

Reagovat
ADM

Vidal je perfektny na tom kraji v kazdom zapase v ktorom nastupil a aj Messi si s nim ocividne viac rozumie. Strasne mu prajem tento golik

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal celou lavičku rozesmát i s Luchem. Říká si o základ čím dál tím víc. Bude ho tam třeba jako oživení do dalších zápasu. Snad nastoupí i ve středu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Vidal > Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem, i Lucho to musí dneska vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v současné formě je obrovský.

Reagovat
-Carles-

Aleix

Reagovat
smazaný uživatel

spolupráce dvou kopyťáků

Reagovat
MadMrJacky

Aleix Když jsem viděl jak se rozbrečel a na střídačce se všichni smáli, tak si nedovedu představit, jak to bude vypadat až dá gól Paco. Ale teda on vypadá, že ho nikdy nedá

Reagovat
Ed_Hazard

Odegaard už dnes na lavičke, som zvedavý či si aj kopne nejakú minutku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho poslední zápas?

Reagovat
Jordi Alba

On už je v Heerenveenu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro ho tam pošle. Jsem na něj zvědavej.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež som, ak naskočí a nájdem stream, tak si ho pozriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4 minutky ho tam poslal nakonec, jeden dotek s míčem měl..

Ale fanoušci si ho tam dobře hypujou. Snad posledních 15 minut nepřetržitě volali jeho jméno.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som si to pustil nakoniec len na sofascore appke popri cvičeniu A vidím, že som dobre urobil, keď som neskysol pri PC kvoli tým odohratým 4 minútam Snaď nabudúce.

Reagovat
misinho7

a tak nikto nemohol cakat ze ho tam posle na viac po necelom tyzdni ale fanusici...mam pocit ze oni od neho budu cakat hned zazraky ....tak snad im nejaek ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme dnes nerozhodli v 93.minutě a místo toho jsme sledovali pouhou celozápasovou dominanci se spoustou nudných šancí?

Reagovat
CHONG

Protože jste másla a neumíte to

Reagovat
Visca el barca

zrovna tým, kterej vás 10 let v kuse slušně drtí, není moc máslo

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrm trolla. Krm lesní zvěř, ta to potřebuje.

Reagovat
valloire

Protože dát zbytečně víc gólů než musim je znakem nezralosti a slabosti mužstva, který si nevěří. Proto.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrm trolla. Krm lesní zvěř, ta to potřebuje.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Môj obľúbený hráč .. go Irons !

Reagovat
Visca el barca

Vidal

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/01/14/587a950c22601d29408b4645.html

Podla vsetkeho by sme mali podpisat Alexandra Isaaka prezyvaneho ako novy Ibra,podla vsetkeho nejaky novy super talent minule dal gol aj Slovensku v priatelaku co hrali ligove vybery vyhrali sme boj s Bayernom , Juventusom , Chelsea atd...som zvedavy na ten wonderkid je to taka FMko politika a zatial sa mi paci som rad ze sm sa vidali aj touto cestou, Asensio je uz v prvom time, Vallejo vali vo Frankfurte, Odegaard ma teraz sancu sa ukazat v Heerevene,Serio Diaz zatial nabera skusenosti v Becku.....tak som zvedavy ako dopadne Isaak ak k nam pride

Reagovat
madridcan

Tak snad Getafe postupi, nech si ti hraci zahraju aspon Primeru Division

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

s Gorositom na stopérovi v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

novy messi, novy ibra, kto dalsi?

Reagovat
misinho7

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

novy faubert

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Ten aspon nedostaval tolik herniho casu.

Reagovat
Ed_Hazard

Vale začala zhurta

Reagovat
smazaný uživatel

Montoaya

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí tlačili Madrid v celém dosavadním průběhu ligy (zdroj. http://laligareferees.blogspot.cz/). Věřme však, že boží mlýny melou a Sevilla přeruší tu špinavou vítěznou sérii plnou nahřátých míčků a korupce vůbec.

Reagovat
Ed_Hazard

Pep si tú anglickú ligu dáva královsky

Reagovat
X-bano-X

Komu to tu cpete kkti? To akože ste do španielskej sekcie došli vysmiať cules, že tréner ktorý dokázal to čo nikto pred ním, prehral v PL?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

no ono kdybyste z něho nedělali nejgeniálnějšího trendu ve vesmíru, kterej si povodí každou ligu a ta anglická z něho bude paf a změní tam úplně fotbal......

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Pep

Reagovat
Visca el barca

Mindrák z minulosti ňoumo?

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
CHONG

Hori, jak rissky snem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek by mel zacit neco vyhravat. Vsak trenuje radu let a nevyhral nic..co sezona to 3 pohary, jinak je nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Sevilla zvládne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón-Eibar je zatím dost zábavný zápas, o to víc, že mám vsazeno na Eibar

Reagovat
valloire

Tohle je ale fakt dobrý....Everton vs Pepa : držení míče 29 - 71, přihrávky 182 - 594, skóre 4-0. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to bude fakt rezba, snad to nejak prezijeme

Tesim se, ale bojim se, ze nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme s 5 obráncema.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, záloha klasika a Ronaldo s Benzemou vepředu.

Reagovat
Ed_Hazard

Zostava, LOL

Keylor - Nacho, Varane, Ramos, Carvajal - Marcelo, Toni, Case, Luka - Cris, Benzín

Reagovat
Ed_Hazard

Takto mi to vyskočilo na sofascore. Nebudeme my hrať nakoniec na 3 stoperov? 3-5-2 jak vínko

Reagovat
ciernyribiz

3-5-2 konecne

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Ramos, Nacho, Varane; Carvajal, Modric, Casemiro, Kroos, Marcelo; Benzema y Cristiano.

WTF?

Reagovat
Kokesh

352

Mozna to neni spatny reseni, po golu vzdy muze prijit zmena. Snad Cris bude mit svuj den.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak dnes nezahrá Ronaldo, tak to bude sterilita dopredu. Ale ja si myslím, že by mu to mohlo vyhovovať. Bude mať viac priestoru pri brejkových situáciách.

Reagovat
Kokesh

Simeoneho si zmenou systemu na Calderonu povodil jako male decko, treba mu to vyjde i se Sampaolim. To by pak bylo ale na pekny kloboucek.

Reagovat
Ángel di María 22

Snad nebudem zas nekreativni. Ale trochu se toho obavam, tahle sestava k tomu trochu dava podnet. Ale tak dneska srat na krasu, kdyz to urvem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě chce Zidane prostě dát volnou ruku Marcelovi. Je to pomalu náš nejkreativnější hráč, drtivá většina útoků jde přes na něj na levý straně a takhle bude mít míň defenzivních povinností. Podle mě to nebude nějaký experiment s třemi obránci, ale prostě klasický 4-4-2/4-3-3 s Marcelem víc vepředu než obvykle.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

tak na to jsem fakt zvědavej....ale mělo by to fungovat, Marčelo je dopředu skvělej a vypadá to jako dobrý řešení využít i dobrou formu Nacha

Reagovat
Ed_Hazard

Bude to 3-5-2/3-4-3 v útočnej fáze a v obrannej 3-5-2. Ono je ťažko identifikovať formáciu, ale myslím, že Marcelo sa bude pohybovať často na krídle vďaka Nachovi. Ak nás Sevilla zatlačí tak tam bude narvaných 5 obrancov v lajne. 4-4-2 si nemyslím, trojka Toni-Case-Modrič prehustia stred a po lajnách budú pendlovať Dani s Marcelom.

Takto "na papiery" to vyzerá lahodne, uvidíme aká bude realita.

Reagovat
smazaný uživatel

papiery

Reagovat
Ed_Hazard

Panna madová. Asi som prepracovaný

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane kludne to mohol postavit 4-3-1-2 a na mieste Isca/ Jamesa postavit Kroosa a na lavu stranu dat Kovacica. Tazka volba ale OK.

Reagovat
misinho7

vyzera to na 3 -5-2 tak nato som sakra zvedavy ale ako pise hore imp tiez si myslim ze to ej stavane na marcela ktory je pre nas utok doslova klucovy

Reagovat
Kokesh

V prve rade jde o to, ze jsme vsechny tri goly dostali po akcich z kraju s naslednym zakonceni na penalte. Takze eliminovat centry + tri stoperi do vapna by to meli vyresit. Btw. media s timhle rozestavenim prisli uz v pulce tydne...

Reagovat
misinho7

kedy s tym prisli? pozeram pravidelne marcu ci as ale nic som tam o tom nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe 3-5-2/3-4-3/4-3-3 s Marcelom na krídle ... whatever teší ma, že sa toho Zizou nebojí a predošlé stereotypy sú narušované, aj keby sa prehralo, klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaky dobrý stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
valloire

Tak jo.... Do nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Na Ramose se vždycky v Seville pískalo? Nebo je to jen letos takovej divnej trend pískat na všechny své bývalé hráče?

Reagovat
Teoretik

ok, ale očividně na něj byli nabroušení už předtím

Reagovat
Kokesh

Zatim je Cris jak dnesni Pogba, i Casemiro oproti nemu vypada jako Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je pravda že hráči Sevilly ho dneska brání jakýmkoliv způsobem.. Nemá moc prostoru..

Reagovat
ADM

Reagovat
andycek1

James proc neni ani na lavke??

Reagovat
smazaný uživatel

zraněn

Reagovat
CR7RONALDO

zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

prestup

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to aby dal gol Ramos

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

,to už není náhoda.

Reagovat
Mishko

Case je dnes božííí

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Zatim pripomina Makeleleho v nejlepsich letech. Ale taky treba rict, ze je to zapas presne usity pro nej.

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Jak ho ja vždy kritizujem, tak dnes neskutočný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Videl jsem cely dnesni slagr PL a za cely zapas tam nebylo tolik krasnych fotbalovych momentu, jako se jich odehraje za 10 minut v tomhle zapase.

Reagovat
Miguel19

Fakt? Mně to přijde jako naprosto hroznej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Ok

Reagovat
Miguel19

Ale tak už skoro usínám a dneska je to můj třetí fotbal.. Asi jsem přesycený..

Reagovat
Magic player

Asi jde i o to, co od fotbalu ocekavas, ja si uzivam tu techniku hracu, jak jsou schopni pracovat s micem v rychlosti na malem prostoru, dostane se i na paradicky a podobne, to proste v PL neni tolik videt. Nepotrebuju nutne 30 centru do vapna a 5 golovek, ale potrebuju videt zabavnou mezihru.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak je to nuda... videl jsem dneska everton v. city a to byla jina jizda

Reagovat
Teoretik

za trolling

Reagovat
vacin

Největší paradox je, že i když se hraje bez šancí, tak se člověk vůbec nenudí

Reagovat
smazaný uživatel

Já si občas říkám, že LL je nuda, a že se raději podívám na takřka jakýkoliv zápas PL. Dneska to mám ale opačně. Šlágr PL nuda, nezájem, zatímco u sevilla-real se celkem bavím. Dobré tempo, nasazení, jsou slyšet fanoušci, i nějaké šance tam byly....Ještě chybí Sergiův rohodující gol v 90+3 a budu spokojený :D

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

sudi nezvlada

Reagovat
Hokaido

N'Zonzi je král. Momentálně možná jeden z nejlepších střeďáků světa.

Reagovat
Messiáš

Souhlasim, doufam, ze prodlouzi a v lete neprchne

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápu, že pořadí v míči nebylo Messi, Modrič, Kroos.

Reagovat
valloire

ty toho nechápeš....

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič není pro média zajímavý. Proto ti co o tom hlasují o něm moc netuší a neuvažují. Nikdy nebude mít článek na druhý den v novinách i když předvede v zápase nadlidský výkon. Ronaldo dá gol a i přes mizerné výkony o něm všude píší jako o bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to zase vidět, hraje Modrič, Kroos, Case, Marcelo, spolehlivý Ramos, ale Ronaldo? Ten toho má se hrou málo společného.

Reagovat
misinho7

Casemiro je uzasny po tom zraneni potreboval nejaky cas ale v poslednej dobe je paradny a Lukito dnes tiez vyborny aj Toni ok skor ma stve Cris nedaju mu ani kus priestoru a nevie sa presadit...ale tak snad im v druhom polcase nejaky pifne

Reagovat
smazaný uživatel

za naše rozostavenie, takto skvele kontrolovanú hru od nás som dlho nevidel, len tak ďalej ... Marcelo zatiaľ nie je v hre, ale to nevadí, celý tím funguje super

Reagovat
vilp

Dozadu super, ze stran nešlo skoro nic a před stopery kraluje Casemiro. Ale dopředu bída, střed přecpaný a na krajích většinou beky nikdo nepodporuje. Otázka je, jestli chce Zidane vyhrát nebo mu stačí bod.

Reagovat
madridcan

Zatial jasne lepsi, mame to vo svojich rukach!

Reagovat
smazaný uživatel

, v čem jste lepší, přijde mi to absolutně vyrovnané, ani žádnou statistiku memáte lepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Zapni si zapas a necum na livesport.

Reagovat
Kokesh

Hra na tri stopery je dnes jediny duvod, proc neprohravame, hrat 442 nemame asi sanci. Je to peklo, dostupovani na maximum, nikdo nema na nic cas. Od nas suverenni vykon Ramos a Casemiro, od Sevilly vyborny Vitolo.

Systemove vyborne, jeste lepsi kdyby hral misto Karima ci Crise, Gareth. Cris je ale uplne mimo, nedari se mu ani jednoduche zpracovani mice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako není to ideální, ale zas tak tragické mi to nepříjde. Ono je těžké něco hrát, když při každém souboji máš na zádech jednoho nebo dva hráče, kteří tě prostě buď zbourají nebo zbourají..

Ale je pravda že pár zpracování tam měl horších no..Škoda že se netrefil po té Benzemově nahrávce, to ho mohlo nakopnout.

Reagovat
Kokesh

Tak on hlavne neumi hrat zadama k brane, uz davno ne...neni Karim, vetsinou nejhorsi zapasy ma proti houzevnatymu a neprijemnymu souperi.

Reagovat
vacin

Case dneska neskutečnej, za celej poločas ztratil snad jedinej balón aniž by jakkoliv zdržoval přechod, spíš naopak a to kolik zastavil útoků a vybojoval balónů

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle nebyl spatnej polocas, jen chybi presnejsi reseni v ty finalni prihravce.

Sevilla je doma vzdycky nahecla, dobre se pohybuje, vscihni jedou na doraz, takze je tezky tam hledat skulinky, ale z nakyho brejku by to treba vyjit mohlo. Jinak 352 je na kraje Sevilly dobrej system, uz Juventus tam takhle uspel, da se rict. Treba si Zizou inspiroval a na to, ze to hrajem poprve, to docela jde. Remiza se ale nebere, proste musime vyhrat, kazda ztrata v boji o titul zaboli, snad to tam nak uhaluzime.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak nejlepsi za polocas Modric, Casemiro a Ramos.

Reagovat
One-Real

K prvnímu poločasu hlavně jedno. Real s Modričem a bez něj jsou dva rozdílný týmy. Dneska tam měl jen mezi 20-25 minutou tři klíčový zákroky, kdy musel udělat krok navíc (spousta hráčů by se na ten krok vykašlala) a díky tomu tam byl skluzem, tělem, pohybem včas a měli jsme z toho tři vybojované balóny. Jediný co mě uklidňuje, že ať se Kova zklidní, (vypiluje slabiny) tak ho jednou nahradí.

Reagovat
Ángel di María 22

Modric je sam o sobe nenahraditelnej. Kovacic je moc zbrklej proste a nema to genialni mysleni. On ma dobry vedeni mice, dynamiku, ale ty rozdilovy prihravky + strelu ma Modric jinde.

Reagovat
Ed_Hazard

Case dnes božský. Nemôžem si pomôcť, ale ten systém 3-5-2 by nám tak sakra sedel. Len čo z toho keď ho nevieme hrať. Dani nonstop voľný pri lajne a aj tak dostáva tak pätinu lôpt proti tomu čo by mal. Hráči sú proste po ihrisku rozhádzaný perfektne, len tie prihrávky veľa krát nejdu tam, kam by mali..

Ronaldo je šialený, najlepšie by bolo ak by šiel o polčase dole. A začínam mať pocit, že ak je Cris mimo a hrá vedľa neho Karim, tak to odneho chytí a tiež hrá strašne..

A Sevilla brutus, aj keď sa veľa tutoviek z oboch strán nekonalo tak som bol v napätí celých 45 min. Proste to má náboj, sakra ťažký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš o nejlepším hráči v Evropě,jo?

Reagovat
r3

Golik pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbalista,že?

Reagovat
r3

Najlepsi v Europe

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho ještě brzdí brzdy jako Modrič apod.

Reagovat
valloire

čau puso

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dost dobrý zápas, jen málo šancí. Ty ale přijdou, tak nerviones, ať se daří!

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pískatelný teda..

Reagovat
smazaný uživatel

100% faul

Reagovat
valloire

Dobře Keylor

Reagovat
Magic player

Cris je regulerne v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

to vyřešil naprosto nesmyslně...

Reagovat
Ed_Hazard

Stačilo to jemne podkopnúť a Benzín by to zasunul hlavou

Reagovat
patas92

Toto je přesně ten zápas, který rozhodne

Reagovat
patas92

je to tu

Reagovat
valloire

Reagovat
r3

Reagovat
teenz

Reagovat
Magic player

Prorok

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Ed_Hazard

Kariiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto bez diskuze

Reagovat
Ed_Hazard

Jasnááá. No ukáž sa Cris.

Reagovat
Kokesh

cristianooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Klasikaaa Penaldooooo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Teoretik

Tak snad konečně Sevilla zapne, zatím hraje na půl plynu

Reagovat
vacin

Reagovat
Teoretik

Reagovat
valloire

Gol gol daly sme gol Král to rozhodne

Reagovat
Ángel di María 22

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Fairplay

Hezky uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
misinho7

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Neměl dostat kartu za to hození míče?

Reagovat
C0br

nechtěný

Reagovat
patas92

mastnej popcorn

Reagovat
r3

Asi mal, aj ten druhy typek. Ale zatial piska sudi vyborne, vyhecovany zapas ale v tom dobrom slova zmysle

Reagovat
Ed_Hazard

Rovnako aj Nzonzi v prvom polčase, ked sa mu po odpískaní faulu zastrelo pred očami a najebal loptu medzi divákov. Dnes to sudi púšťa no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vacin

Měl no, ale zase když nedal nikomu ze Seville, tak se nedivím, že mu ji nedal

Reagovat
Magic player

A Vitolo ji mel dostat za to, ze se snazil dokurvit hriste v miste odkud se kope penalta no.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

penalticka ukazkova

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, Rico úplně to samý jak Kranevitter ve čtvrtek.. úplně zbytečnej yolo zákrok, který způsobí penaltu.

Reagovat
Kokesh

chtel bych mit jeho nervy...jeho muzu kritizovat kdykoliv a on to pokazde vrati...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co tam sevillští předvádí? Za tohle si můžou sami. Za prvé debilně ztratili míč a vyslali Daniho, a za druhé ten do toho šel idiotsky. Vždyť to byla naprosto učebnicová penalta. Naprosto bez diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

*ten golman

Reagovat
Magic player

Divas se poprve na spanelsky fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

ako penalta jasna, kopnuta pekne ale nemal dostat ronaldo redku za to umyselne hodenie lopty do supera?

Reagovat
smazaný uživatel

snad za tohle nechcete vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

redku? pls.. žlutou jo, ale za tohle vylučovat wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se ti sasci divili? Vždyť byla naprosto jasná..

Každopádně Crisova vybíjená měla být za kartu no.

Reagovat
Ed_Hazard

Mala, ale ako som písal hore, dnes má rozhodca iný meter na obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Seville nedává taky karty? Vy jste strašně směšní.

Reagovat
vacin

Říká vrchní klaun cirkusu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Praporkar ted.

Reagovat
alcantara

Neviem si predstavit, ze Madrid strati.

Reagovat
alcantara

Hehe, funguje to

Reagovat
smazaný uživatel

A snad už to bude fungovat stále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz by to chcelo ešte Vazqueza s Moratom, nech ich tam ponaháňajú a zožerú aj zbytok síl, čo im zostal.

Reagovat
valloire

Už jim tečou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

škoda teď CR, pěkně to udělal...

Reagovat
X-bano-X

Ramos muž posledných minút

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
valloire

do prdele

Reagovat
Miguel19

Wtf Ramos

Reagovat
patas92

Ramos time

Reagovat
Teoretik

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nevymyslíš..

Reagovat
Jacks11

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL joooooooooooo PUTA madrid navždy

Reagovat
misinho7

ajajaj sergio chcel dneska za kazdu cenu skorovat

Reagovat
Jacks11

PUTA madrid

Reagovat
Jacks11

Puta Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! špíny zdechněte

Reagovat
Jackmaker1989

Navasov gol

Reagovat
valloire

jsme pod drtivým tlakem

Reagovat
Magic player

Hmm, uz Caseho poznavam.

Reagovat
misinho7

to bude peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Haha Madrid

Reagovat
X-bano-X

To je kok ta 7

Reagovat
Ed_Hazard

No ty vole, Case skoro rozhodol....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos celý zápas suverénní, a pak si dá vlastní. Case famozní, a v 90té jim nabídne tutovku

Reagovat
Magic player

Reagovat
Manik...

Už bych mu dal žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou.

Reagovat
Manik...

Za to hození míče ji měl mít taky no

Reagovat
X-bano-X

jooooooooooooooooooo golasooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

golasooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ty jsi fakt smesnej tady se clovek az divi Jak tohle stvoreni muze nekdo povazovat za nejlepsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

čůůůůůůůůůůůůůůs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Vamoooooooooooooooos

Reagovat
Jackmaker1989

Navas do piče, oba goly jeho

Reagovat
Miguel19

Joveeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou věci

Reagovat
Jacks11

HAHAHAHHAHAHAH madrid špíny

Reagovat
patas92

Navas prostě není gólman pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

Za druhy gol nemohol

Reagovat
Miguel19

Mně se zdálo, že stál moc na pravé straně. Kdyby stál na středu, tak to dá do košíku..

Reagovat
Mateo16

Mozno ale mna skor sere kto to tam tak stratil a dival sa na Jovetica s usmevom na tvary

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

Vždyť to letělo skoro doprostřed brány

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Navas teda pekna dira

Reagovat
Mateo16

Benzema ? Mal to on taku blbu stratu a potom to cele vypustil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Navas

Reagovat
vilp

Oba góly jeho.

Reagovat
Manik...

Ten 1. byl těžký... Já chápu, že to golmani nemají jednoduché u těchto vysokých míčů... Pořád se musejí rozhodovat jestli jít ven nebo stát na čáře... Tentokrát to odhadl špatně no ... To bych mu až tolik nezazlíval, ale ten druhý gól je příšerný... Stál totálně mimo...

Reagovat
vilp

Já bych mu to tedy zazlíval. Jako jediný stál čelem proti míči a od toho "souboje", který Sergio vyhrál ( ), stál tak metr.

Reagovat
Manik...

Možná brankářskému řemeslu rozumíš víc, já moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

1. ťažko. Druhý blbo stál ale viac by som vinil Benzemu, ktorý prišiel hlúpo o loptu.

Reagovat
vilp

Asi těžko, že těžko. Tohle by takový Buffon, DDG nebo Neuer možná ani nevyrážel, ale rovnou chytal. Se podívej, kde Navas stál a odkud hlavičkoval Ramos. S Kikem by nepadl ani jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

keylor stál blbě...

Reagovat
Manik...

hodně blbě

Reagovat
X-bano-X

To šťastie nemohlo trvať večne

Reagovat
technecium

Tak a teď už se budou do konce sezony jen sypat jak domeček z karet

Reagovat
valloire

to mrdam

Reagovat
X-bano-X

Mrdej valle, mrdej

Reagovat
Manik...

Takhle posr*t zápas se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

ku*vaaaaaaaaaaa, to je škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema a Carvajal by měli dostat přes držku za ten aut..

Reagovat
smazaný uživatel

bublina splaskla!!!!zacatek konce!!!! to sou lamy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pápááá luck se konečně vyčerpal!

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušené mužstvo ví přesně , kdy má prohrát.

Super! Sevilla dost dobrá

Reagovat
Teoretik

Sampaoli takticky super, na menší týmy mu to vychází. Ale proti těm větším týmům tomu chybí šťáva. Proti nám i teď proti Realu mi tam chybělo totální nasazení, na tý motivaci by měl Sampaoli ještě zapracovat. Potvrdil to i ten závěr, kdy to prostě Sevilla urvala, když šlapala naplno

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jacks11

Madridským špínám se už rozpadá svět!!!!!!!!!!! počátek Pádu

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi za čuráka?

Reagovat
misinho7

zbytocne reagovat nejaky idiot ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš?

Reagovat
CHONG

Od tebe to sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem si vzpomněl na tvé hloupé komentáře, tak jsem to tam projednou dal taky. A hle, tys nezklamal.

Reagovat
valloire

Barcelona a Sparta. Gratuluju.

Reagovat
roman1978

každý, kdo tam má spartu je 3,14čus, a je jedno, jestli je k tomu bílé zlo, barca apod. ještě to doplnit čelzí a juchů

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jak to delfin zkousel

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot no :)))))

Reagovat
smazaný uživatel

SEVILLA Zaslúžene. Hrali vynikajúco. A čo predvádzal Nzonzi, tak to bol supervýkon. Naozaj skvelý tím. Nasri, Jove, Vitolo, Mariano atď. výborné výkony. Slabší akurát Rico.

Reagovat
smazaný uživatel

co se tady vyrojilo za debily

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM: Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představte, že by neměli Ronalda, to by byli úplně v prd.... Věřím, že zase řekně, že kdyby byli všichni na jeho úrovni, tak nemohli prohrát.

Reagovat
Manik...

Vy bez Messiho taky... To je jasný, že tak důležití hráči by chyběli...

Reagovat
Messiáš

Jove druhej zapas, oba proti Realu a jako stridajici hrac a dva goly, tak se mi to libi

Reagovat
CHONG

Tak jsme dostali ochutnat vlastni medicinky, nevadi, jedeme dal, titul dame.

Reagovat
Ed_Hazard

Zaslúžene. Uplne sme vypli a odflákli záver. Čo záver, väčšinu druhého polčasu. Dani s Karimom tomu dali len korunu tým hlúpym hodením autu. Keylor nemá tiež čisté svedomie, stál mimo ideálnej pozície...veď tá lopta nebola tak dobre umiestnená Škoda, toto sme posrali. A posralo mi to aj tiket takže dnešný katastrofálny stávkovací deň je u dokonaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohráli jsme po vyrovnaném souboji na hřišti druhého nejlepšího španělského týmu. Tragédii bych z toho nedělal. Jede se dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého měřítka? Posledních osmi let?

Reagovat
CHONG

Ze by postavenim v tabulce?

Reagovat
smazaný uživatel

, vychutnávejte.

Reagovat
r3

No nic, tak po 40 zapasoch si tu opat mozu retardi vyliat srdce Kazdopadne velka skoda bodov, nestastny prvy gol a druhy imho Karimov. Zatial sa nic nemeni na tom, ze sezona je super rozohrata. Hala Madrid!

Reagovat
pejsek5

Sevilla hrála fakt skvělě, u nich vyhrát, ještě když jsou tak nahecovaní, to je skoro nemožné a Nzonzi jasný MOTM, neskutečně to tam ovládal

Reagovat
smazaný uživatel

bleblebleblebleble

Reagovat
Manik...

Jděte už fakt někam... Já do PD sekce moc nechodím, hlavně kvůli tomuhle... Seběhnou se fandové Barcelony aby si mohli kopnout... Trapáčci... Jako nevím, jestli to Realisti nedělají taky, ale nezdá se vám to trošku trapný?!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle chvíli čekali dlouhých 40 zápasů. To se omlouvá

Reagovat
valloire

musí bejt nadržený

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

To je fuk. Je to dětinské... A přijde mi, že v jiných sekcích to není tak hrozné jako tady...

Přitom nerespektovat jedno nebo druhé mužstvo je ubohé

Reagovat
smazaný uživatel

zlo se nemůže respektovat

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Je to z obou stran to samé, někdo si občas rýpne, někdo má takový každý 2. příspěvek.

Reagovat
Manik...

Smutné

Reagovat
smazaný uživatel

bijte madristy na vecne casy a nikdy jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej třeba na článek o odvolaném funkcionáři Barcy.

Reagovat
Manik...

Jako upřímně řečeno, tam se nedivím, že se Barceloně (jako klubu) leckdo směje, protože to řeší je fakt špatné... Ten zaměstnanec neřekl nic špatného, jenom holou pravdu a oni s ním zametli jak s hadrem ... Ale myslím, že tomu se lidi smáli i kdyby to byl Liverpool, Bayern, Real či kdokoliv jiný

Reagovat
smazaný uživatel

no s hadrem...akorát teď bude mít třeba místo mega za měsíc 700 litrů

Reagovat
Manik...

I to zabolí

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem se podíval na tvůj profil.

Reagovat
Manik...

a?

Reagovat
roman1978

co a? nejhorší možná kombinace. tři super zla. real, sparta, čelzí v jednom

a to tady přijdeš moralizovat. a přitom madristi dělají úplně to samé, v pl je to taky to samé, ale zrovna dneska se hodí to hodit na cule.

Reagovat
Manik...

Ale prosím tě ty zlo ... To fakt není, to jsou jenom výmluvy... Tam někdy zajdi. Klidně hned na toto kolo, kdy se hrál zápas odvěkých rivalů ManU a Liverpoolu...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

My prohrajeme po tolika zápasech na hřišti brutálně těžké Sevilly ale dle komentu mám pocit že jsme prohráli s Granadou doma..

Reagovat
smazaný uživatel

tak není se co divit, s tím nevyčerpatelným štěstím jste vypadali neporazitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Real prohrál svojí medicínkou krásně Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

svojou medicínkou .. akože dostal viac gólov ako súper?

Reagovat
Visca el barca

85 vyrovnání, výhra Sevilly v 92 Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedna série nepadla, hráči Realu vstřelili znovu rozhodující gól v závěru a zase Ramos. Ještě víc bych to přál CR4.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Phillipinho

Pisu to sem uz po nekolikaty letos, ale musim znovu. N'zonzi je naprostej kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Ten zákrok na CR7 byl dokonalý

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

A inak ten Ronaldo, to je neuveriteľné ale on je proste pre ten Real úplne zbytočným hráčom. Herne tragický, správa sa ako najväčšia primadona. Nenapáda, netvorí, prihráva v podstate výlučne dozadu. Podľa mňa dnes najslabší hráč Realu. A ešte to jeho vystupovanie pred penaltou a po nej ako si prstom pichal do hrude. Mňa dneska jeho prejav znechutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, prosím, ať hraje za Real v základu do těch 41 let. Moc prosím!

Mně jeho projev znechucuje stále.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Urobila niekedy v poslednej dobe Sevilla zlý prestup ? Jove ešte neoddohral ani zápas a už 2 góly Realu

Reagovat
alcantara

Konoplyanka

Reagovat
Mateo16

Zrovna Kono hral hodne dobre to ze mal problemy s Emerym je druha vec

Reagovat
ADM

zlý jedine tak do ich systému, inak to bol slušný hráč

Reagovat
alcantara

To asi jo, ale to je chyba predovsetkym Sevilly.

Reagovat
Mateo16

Ganso

Reagovat
Phillipinho

Kakuta

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, serte na Real, do mrtvol se nekope

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Oni přece nejsou mrtví, stále vedou ligu, to že prohráli v Seville moc neznamená.

Reagovat
Xaviercreus

Strašně laciné goly, ale je to tam Byla to dlouhá šňůra a upřímně jsem začínal mít strach, že by nás mohli v boji o titul potrápit, ale teď už to pofrčí Visca

Reagovat
Frantszek

Jove zavrel hubu. Neveril jsem mu. Tak at se dari. Kdyby to vyhrala Sevilla, bude to aspon zmena

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzenej banan pro socky, sice pro malagu dost blbej, ale...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele