LaLiga - preview 15. kola

12.12.2016, 09:11
Aktuality
Zajímavou pondělní dohrávku mají na programu také ve Španělsku. Atlético Madrid s Villarrealem bok po boku drží poslední pohárové příčky a šestá Žlutá ponorka dnes v případě vítězství klidně může svého rivala přeskočit...
Villarreal CF - Atlético Madrid  (pondělí 20:45)
La Liga má takřka kompletní patnácté kolo zasebou a zbývá již jen pondělní dohrávka, kterou ve šlágru obstarají Villarreal a Atlético Madrid. Rozhodně půjde o hodně. Žlutá ponorka i Los Colchoneros bojují o Ligu mistrů, na kterou zatím ztrácejí.

Oba celky vzešly z minulého kola bez vstřelené branky. Zatímco Villarreal dělil body na půdě Leganésu, Atlético tak učinilo v domácím souboji s Espanyolem. Pro domácí šlo už o třetí bodovou ztrátu v řadě a zdá se, že po úvodní eufórii nastal přeci jenom útlum. "Nejsem spokojený, protože jsme si nevytvořili mnoho šancí. Na druhou stranu je pravda, že to nebyla zrovna zábavná podívaná i když ve druhém poločase jsme se přeci jenom zlepšili," prohlásil po utkání s Leganésem trenér Fran Escríba.

Ani v Evropské lize to nebylo ze strany Villarrealu úplně stoprocentní. Postup si zajistil až z druhého místa, v posledním kole těsnou výhrou nad Steauou Bukurešť.

Evropské poháry si na jaře zahraje i Atlético. Finalista posledního ročníku sice padl v Mnichově, ale i přes porážku s Bayernem skončil na prvním místě a už nedočkavě vyhlíží osmifinálový los, kde mimochodem může narazit na městského rivala Real.

O bezbrankových remízách z minulého kola už tu byla řeč a také poslední vzájemný zápas žádný gól nepřinesl. Celkově jsou vzájemné zápasy na branky dost skromné, za tři roky padla vždy maximálně jen jedna.

Žlutá ponorka nadále nemůže počítat se Soldadem, dále budou scházet N'Diaye, Castillejo, Musacchio a Čeryšev. Ani Atleti nebudou v plné síle, zranění si obnovil Filipe Luis a připraveni nebudou ani Augusto Fernández a paběrkující Alessio Cerci.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruíz. González, Costa - Santos, Trigueros, Bruno, Soriano - Sansone, Bakambu
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Gimenéz, Godín, Hernández - Koke, Tiago, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.40 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Baskické derby je vždy význačnou událostí a nejinak tomu bude i v pravé nedělní poledne, kdy se na stadionu Ipurua utkají domácí Eibar s Deportivem Alavés, a to vůbec historicky poprvé na prvoligové úrovni. Zatímco Eibaru budou scházet vinou zranění Ivan Ramis, Fran Rico a také obvyklá brankářská jednička Asier Riesgo, hosté mají na výběr z celého kádru.

Nelze však říci, že by svěřenci Josého Luise Mendilibara nebyli s Alavésem patřičně obeznámeni. Oba týmy se již dříve dvakrát utkaly v nižší soutěži, přičemž pokaždé z utkání vzešel vítězně Eibar i s čistým kontem. Na svém stadionu se baskickému celku vůbec v kláních s místními kluby pravidelně daří, o čemž svědčí momentální bilance čtyř vyhraných lokálních derby z posledních pěti. I tentokráte budou domácí favoritem, neboť se jim vstup do sezony vyvedl podstatně lépe a z desáté pozice ztrácí na šestou pohárovou příčku pouze dva body.

To Alavés ve své nováčkovské sezoně působí v roli španělského Robina Hooda. Zatímco bohatí favorité s Deportivem na vlastních stadionech zcela nečekaně ztrácí (jmenujme například remízu na půdě Atlétika Madrid, šokující vítězství na Camp Nou či nedávnou venkovní výhru proti Villarrealu) méně věhlasní soupeři naopak ze zápasů s Alavésem získávají. Baskická derby ovšem nejsou silnou stránkou Deportiva, neboť z pěti nedávných případů triumfovali pouze jedinkrát, a to v roce 2005 proti Athleticu.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Yoel - Arbilla, Gálvez, Lejeune, Luna - García, Escalante - León, Adrián, Inui - Enrich
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Alexis, Feddal, Hernández - Torres, Llorente - Edgar, Camarasa, Gomez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Šlágr nedělního programu patnáctého kola La Ligy bude k vidění po čtvrté hodině v Galicii, kde se na půdě Celty Vigo představí ambiciózní Sevilla. Stadion Balaídos je však v posledních měsících nedobytnou pevností, zatímco Andalusané si v posledních letech naopak právem vysloužili nelichotivou nálepku týmu, který na hřištích soupeřů pravidelně ztrácí...

Celta se sice pohybuje až ve středu ligové tabulky a zaostává tak na úvod sezony za výsledky z minulého ročníku, ovšem její domácí forma vypovídá o tom, že se nejspíš blýská na lepší časy. Svěřenci Eduarda Berizza totiž po úvodních nečekaných dvou nezdarech na Balaídosu triumfovali ve všech posledních pěti kolech. Pokud tento počin dokáže celek z Galicie proti Seville ještě vylepšit, vyrovná své maximum ze sezony 1997/98.

Jestli za tyto úspěšné výsledky hráči Viga vděčí některému jednotlivci obzvláště, je jím Iago Aspas. Drobný forvard Viga je totiž v letošní sezoně nejlepším španělským střelcem La Ligy, který s devíti vstřelenými góly zatím stíhá konkurovat i vedoucímu hvězdnému triu Messi - Ronaldo - Suárez. Pouze Diego Costa z londýnské Chelsea dokázal ze všech španělských hráčů v předních evropských ligách vstřelit ještě více branek (11). Vůbec celá ofenziva Celty v posledních týdnech funguje na jedničku, neboť její průměrný počet vstřelených branek v oněch zmíněných pěti domácích zápasech činí přesně tři góly.

Zatímco domácím budou vinou zranění či karetního trestu chybět Carles Planas, Claudio Beauvue či Hugo Mallo, Sevilla se bude muset obejít bez šestice Trémoulinas, Fernández, Krohn-Dehli, Carriço, Mariano a Sergio Escudero. Návrat po zranění naopak hlásí klíčový záložník Samir Nasri, který již naskočil do nedávného zápasu Ligy mistrů proti Lyonu, kde andaluskému klubu pomohl k postupu do jarního osmifinále. Přestože jde nesporně o úspěch hodný oslavy, znamená také zároveň ukončení bezprecedentní dominance v Evropské lize, kterou Sevilla dokázala opanovat hned třikrát za sebou.

Pod vedením Jorgeho Sampaoliho jsou Sevillané obzvláště nebezpeční v závěrech zápasů a také ze standardních situací. Nikdo v celé lize nedokázal vstřelit více branek po pětaosmdesáté minutě než právě Sevilla s úctyhodnými osmi zásahy, a to samé platí i pro počet gólů z rohových kopů. Zde se třetímu týmu ligové tabulky vyrovná s bilancí pěti tref pouze Valencie.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Roncaglia, Cabral, Fontás, Jonny - Wass, Díaz - Orellana, Hernández, Bongonda - Aspas
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Rami, Mercado - Kranevitter, N'Zonzi - Correa, Nasri, Vitolo - Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Sporting Gijón  (neděle 18:30)
Espanyol je sice už v osmi zápasech neporažený, drží se ovšem jen ve středu tabulky, neboť má na svém kontě až příliš mnoho nerozhodných výsledků. Utkání proti Gijónu, jenž sice naposledy skolil Osasunu, ale přesto se nachází v sestupovém pásmu, je pro něj zajisté dobrou možností, jak se přiblížit bojům o evropské poháry.

Domácí před dvěma týdny porazili před vlastními fanoušky Leganés, získali vůbec své první vítězství na Estadi Cornellá-El Prat a hodlají v tomhle trendu pokračovat. Mužstvo kouče Quiqueho Sáncheze Florese je schopno hrát prakticky s kýmkoli. Nevyhrál nad ním Villareal, Bilbao a naposledy ani Atlético Madrid.

Takticky Periquitos zvládli duel před týdnem mistrně a z Madridu si přivezli velmi cenný bod. Sympaticky hrající barcelonský celek jen strádá na nevalnou sérii z domácích utkáních a také na celkový zisk vítězství, kterých má na svém kontě jen čtyři. Ani nedobrá útočná potence mu zatím do karet příliš nenahrává.

Aktuální soupeř by ale měl být zajisté v jeho silách, byť s ním v posledních dvou vzájemných střetnutích na vlastní půdě padl. Menší zdravotní trable se svou nohou měl sice Víctor Sanchez, ale ten by měl být nakonec připravený nastoupit. Nejistý je vlastně pouze start u Pabla Piattiho a Víctora Álvareze.

Sporting byl po čtyřech porážkách v řadě v rozkladu, nicméně minulý skalp Pamplony, s níž zároveň soupeří o záchranu, situaci značně uklidnil. Poprvé po jedenácti kolech se mu podařilo naplno bodovat, což tým určitě notně povzbudilo. Ani hosté nemají výrazné potíže s absencemi, jistojistě nebude hrát jen Dani Ndi.

Ve španělských médiích se spekulovalo, zda-li se do Gijónu nevrátí ukončit svou bohatou kariéru útočník David Villa, avšak ten tuhle myšlenku rázně odmítl. "Mám smlouvu v New York City a navíc mě nikdo nekontaktoval," upřesňoval. "Nemá to smysl. Ve Španělsku se bude přestupovat 1. ledna a já 21. ledna začínám přípravu."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Víctor Sanchez, Dav. López, Diego Reyes, Aarón Caricol - Hernán Pérez, José Manuel Jurado, Fuego, José Antonio Reyes - Moreno, Leo Baptistao
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Iván Cuéllar - Douglas, Castellano, Fernando Amorebieta, Jorge Meré, Ismael López - Carlos Carmona, Sergio Álvarez, Aït-Atmane, Moi Gómez - Čop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Athletic Bilbao  (neděle 20:45)
Betis nemůže být se současným stavem spokojený. Ani pod vedením Víctora Sáncheze nenašel sevillský celek optimální pohodu a konstantní výkonnost je pro něj stále tabu. V lize vyhrál jen jednou v posledních pěti kolech, a i nadále okupuje pozice v dolní polovině tabulky. Bilbao by na něj již mělo vyrukovat s Aritzem Adurizem.

Už před týdnem domácí stratég, jenž je ve funkci teprve chvíli a jeho mužstvo si stále zvyká na nové pořádky, avizoval, že v zimě bude muset klub posilovat. Boje o evropské poháry se ho v současné chvíli netýkají, spíše má blíže k příčkám sestupovým. Na změny v kádru má například doplatit Charly Musonda, přijít by naopak mohl Marc Muniesa.

Pakliže prvně jmenovaný už sotva figuroval v plánech bývalého kouče Guse Poyeta, pak Víctor Sánchez se k němu vůbec nehlásí, a je dost pravděpodobné, že jeho hostování z Chelsea bude předčasně ukončeno. Druhý jmenovaný by se rád vrátil do Španělska poté, co ve Stoke City odehrál letos jen čtyři zápasy.

Zájem Betisu o španělského obránce je velký. "Mluvil jsem se sportovním ředitelem Miguelem Torrecillou už v srpnu, ale Stoke mě nechtěl pustit. Líbí se mi myšlenka, že bych hrál v Betisu," přál by si Marc Muniesa. "Od té doby sleduji všechny jeho zápasy na dálku. Mám mnoho přátel, kteří fandí Betisu, a ti mi říkají, abych tam podepsal."

Athletic Club měl minulý týden pořádný vítr z baskického derby proti Eibaru. Chyběly mu totiž dvě vykartované opory v podobě Aritze Adurize a Raúla Garcíy. Ale duel zvládl možná až nečekaně snadno, vyhrál 3:1 a vrátil se do soupeření o pozice zaručující evropské poháry. Ve čtvrtek v Evropské lize už to však taková sláva nebyla.

I když měl postup do jarní fáze už jistý, na půdě Rapidu Vídeň jen remizoval, takže ve finále skončil ve skupině jen na druhé příčce. "Hodně se před týdnem mluvilo o našich suspendovaných hráčích. Ale my tu máme i jiné. Duch tohohle týmu je to, co nás žene dopředu," hodnotil minulý zápas proti Eibaru trenér Ernesto Valverde.

Ten může být určitě rád, že v Seville bude mít oba dva karetní hříšníky již k dispozici. Na marodku nikdo nepřibyl, takže na ní zůstávají pouze Ager Aketxe a Óscar de Marcos. Domácím se po karetním trestu vrací Cristiano Piccini, nicméně do karetního kolotoče se zamotal Petros, který poprvé v sezóně nuceně vynechá ligový zápas.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Antonio Adán - Mandi, Germán Pezzella, Bruno González - Piccini, Felipe Gutiérrez, Donk, Dani Ceballos, Durmisi - Castro, Tonny Sanabria
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Eneko Bóveda, Yeray Álvarez, Laporte, Mikel Balenziaga - Beňat Etxebarria, Mikel San José - Iňaki Williams, Raúl García, Markel Susaeta - Aritz Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (sobota 13:00)
Podzim je pro tým z Pamplony hodně nepřátelsky naladěn a příliš pozitivních nadějí si zřejmě Osasuna nedělá ani před víkendem. Čeká ji totiž katalánský velkoklub z Barcelony, který prahne po prvním místě.

Duel Davida s Goliášem začne v sobotu v jednu hodinu odpoledne a na stadionu El Sadar se dá očekávat skvělá atmosféra. Tu si domácí příznivci uchovávají i přesto, že jejich postavení v rámci španělské Primera Division rozhodně není ničím příznivým. Osasuně patří v tuto chvíli až poslední příčka a na místa znamenající záchranu ztrácí už pět bodů. V minulém kole se Osasuně opět vůbec nedařilo.

Tým z Pamplony navštívil Gijón, kde hrává domácí Sporting. Na jeho kvalitu i štěstí hosté jednoduše nestačili a odvezli si porážku 3:1 i kvůli dobré formě Carlose Carmony. Přestože se Osasuně dlouhodobě nedaří ani na jedné polovině hřiště, trenér Joaquin Caparros si příliš těžkou hlavu nedělá a sám zůstává optimistou.

V rozhovoru pro média poznamenal: "Můžeme najít řešení našich problémů, stále máme dostatek času. Nezapomínejme, že jsme stále ještě neodehráli ani polovinu utkání. Je sice pravda, že se s každý dalším kolem naše situace stává obtížnější, nicméně musíme nadále bojovat a zachovat si pozitivní smýšlení. Cestou ven z této situace je jen a jen práce, která se později vyplatí. Nechceme ponechat nic náhodě ani se spoléhat na ostatní - jediným řešením je naše vlastní úsilí. Třeba překvapíme Barcelonu," přeje si Caparros.

V Barceloně se Osasuně moc nedaří a je snadné vzpomenout si na debakly jako 7:0 nebo 5:1, ale s podporou domácího prostředí je to o poznání lepší. Osasuně neinkasuje tak často a v roce 2012 na El Sadar dokonce slavného soka porazila! Barcelona navíc poslední dobou neoplývá nějak zázračnou formou. Nezvládla El Clásico, k čemuž přidala další tři remízy a jednu porážku za posledních deset soutěžních duelů.

Vyšlo jí ale poslední kolo základních skupin Ligy mistrů, ve kterém se předvedla proti hostům z německého Gladbachu. K jedné brance argentinského esa Lionela Messiho přidal hned hattrick Turek Arda Turan, který zářil štěstím i kvalitou a měl po utkání hodně velkou radost z výhry i vlastního výkonu.

"Hráli jsme skvěle a i když mě hodně těší můj výkon, jsem rád nejvíc právě za výhru celého týmu. Máme tu několik výjimečných individualit, ale každý z nás ví, že to hlavní je tým. Bez něj bychom nebyli nikým. Přeji každému z mých spoluhráčů to nejlepší a co možná nejvíc branek. Máme v týmu pohodovou náladu a já jsem moc rád, že jsem součástí tak slavného klubu s úžasnou historií a hráči světové třídy. Víme, že se nám teď párkrát nedařilo, ale na tom už nic nezměníme. Pořád se díváme jen dopředu," dodal turecký záložník.

Barcelona si také prožila nepříjemnou krizi, kdy se hodně spekulovalo o budoucnosti trenéra Luise Enriqueho a hra Barcelony se ocitala pod palbou. Ztráta na první Real Madrid ale stále činí jen šest bodů, což není nic nepřekonatelného. A v Lize mistrů blaugranas zkompletovali svůj postup, čímž splnili další z mnoha úkolů. Real Madrid čeká taktéž souboj se sestupem ohroženým týmem, takže Barcelona na jeho zaváhání spoléhat nechce. Povede se jí snížit náskok rivala?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Nauzet - Oier, Márquez, Flaño, García, Fuentes - Cuevas, Elias, Caustić, Torres - Riera
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Umtiti, Piqué, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Turan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 21.00 - 9.50 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (sobota 16:15)
Real Sociedad se snaží zapomenout na minulé kolo a s ním spojený ostudný debakl od Deportiva La Coruña. Pro nápravu věcí si nemohl vybrat lepšího soupeře, neboť hostující Valencia se vznáší těsně nad sestupovými vodami.

Z Realu Sociedad je velká senzace a klub ze San Sebastianu to vůbec nemá daleko k pohárům. Na jeho případné účinkování v evropských pohárech je sice ještě hodně času a možná k němu vůbec nedojde, ale už teď se fanoušci a obyvatelé tohoto tradičního města chodí na fotbal zase bavit. Real Sociedad okupuje šestou příčku, na jeho kontě je 23 bodů a předkolo Ligy mistrů je vzdáleno pouhé dva body!

Radost Realu Sociedad se mu ale vymstila, protože v minulém kole, před nímž média spekulovala o evropských pohárech, tým zaváhal. A to je možná ještě hodně slabé slovo. Po sérii několika výher a solidních výsledků totiž přišel šok v podobě debaklu od Deportiva La Coruña. Sociedad vystřízlivěl a na stadionu Riazor dostal pět branek! Dvakrát se mezi střelce zapsal rumunský útočník Florin Andone, který pořádnou měrou zaměstnával obránce hostí.

A trenér Eusebio Sacristan dobře ví, že se jeho tým musí vrátit nohama na zem. "Před utkáním s Deportivem jsme možná podlehli falešnému pocitu, že stačí aktuální forma. Nestačí, je třeba tvrdě pracovat. Ve chvíli, kdy si začnete myslet, že vám to opravdu jde, je to nejtěžší. Pohybujeme se na úrovni, kde každý takový postoj může být smrtelný. Minule nám nefungovalo vůbec nic z toho, co šlo dříve samo. Teď vůbec ne. Musíme se vrátit na zem a začít opět pracovat," ví trenér Sacristan.

Teď bude jeho celek čelit Valencii, které se sice dlouhodobě nedaří, ale občas umí překvapit. Z minulých tří vzájemných duelů se hned dvakrát dařilo Realu Sociedad, který dokonce v obou případech udržel čisté konto. A do karet mu hraje také fakt, že se Netopýrům hrubě nedaří. Aktuálně se pohybují až na 17. místě LaLigy a od pásma sestupu je dělí jen lepší skóre! Na tak ambiciózní a tradiční celek je to katastrofická sezona.

Zachránit ji měl italský stratég Cesare Prandelli, ale ani tomu se zatím moc nedaří. Po remíze s Málagou si to uvědomuje i on: "Mrzí mě, že nemáme dobré výsledky. Víme, co je špatně, kde jsou chyby a co dělat. Ale chce to čas. Když jsem přišel k tomuto týmu, byl zlomený a nevěřil si. Každá změna si žádá čas. Už teď na hráčích vidím pozitivnější změny, takže doufám, že se brzy vrátíme na vítěznou vlnu. Valencia si zaslouží poháry, ne strach o záchranu," dodal Prandelli.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - C. Martínez, Navas, I. Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Abdennour, Santos, Siqueira - Parejo, Suárez, Medrán - Cancelo, Munir, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - CD Leganés  (sobota 18:30)
Desáté Las Palmas je příjemným překvapením ligy a odmítá sklouznout od nižších pater tabulky, což by znamenalo starosti se sestupem. Ty se naopak týkají dalšího soupeře Las Palmas, nováčka Leganés.

Domácí Las Palmas je v dobré formě a potvrzuje ji poměrně často. Za posledních deset soutěžních duelů prohrálo Las Palmas jen dvakrát, což je velmi dobrá bilance. Poté, co se týmu z Kanárských ostrovů povedlo porazit Lvy z Bilbaa, nastalo období remíz. Jedna v rámci Copa del Rey, druhá naposledy v minulém kole. Tam už se Las Palmas trochu zklamalo, protože z duelu proti Deportivu Alavés určitě chtělo víc bodů. Ukázalo ale vnitřní sílu, protože brzy prohrávalo po brance Alexise a muselo dotahovat.

Přesto trenér Quique Setien nebyl moc spokojený. "Nepovedlo se nám splnit náš plán. Šli jsme na hřiště s jasnými pokyny, ale nedařilo se nám je uplatnit v zápase. Soupeř hrál velmi dobře a šokoval nás rychlým gólem. Museli jsme napnout všechny síly, abychom si z utkání odnesli alespoň bod. Přesto mě tato ztráta mrzí. Víme, jaké chyby jsme udělali, takže se na ně zaměříme a doufám, že příště je opakovat nebudeme," přeje si trenér Setien.

V první lize se jeho tým s Leganés ještě neutkal, ale oba kluby mají za sebou bohatou historii střetů v nižších soutěžích. Při posledním utkání v minulém kalendářním roce se radovalo Leganés, které na domácím Estadio Municipal de Butarque zvítězilo těsně 2:1. Ačkoli nasbíralo Leganés za posledních deset duelů jen dvě výhry, minulé kolo mu přineslo radost.

Maličký celek totiž dokázal remizovat s Villarrealem a ještě udržel jeho střelce na uzdě. K tomu mu notně pomohl i brankář Iago Herrerín, který sem byl zapůjčen na hostování po dlouhodobém zranění jedničky Jona Serantese. Povede se mu něco podobného i s Las Palmas? V jeho dresu ještě není zcela fit Dani Castellano, který stále léčí poranění svalového rázu.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Bigas, García, Lopes - Viera, Mesa, Gómez - Tana, Livaja, Boateng
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Bustinza, Insúa, Mantovani, Díaz - Timor, Alberto - Ramos, Gabriel, Machís - Neves
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Deportivo La Coruña  (sobota 20:45)
Lídr z Madridu má další dobrou šanci poodskočit pronásledující Barceloně a minimálně udržet svůj šestibodový náskok na čele tabulky Primera Divison. V sobotu jej totiž čeká Deportivo La Coruña, které má kvůli špatné formě už tak svých starostí dost.

Deportivu patří v tuto chvíli 16. příčka a v jeho držení se nalézá celkem 13 bodů. Tradiční španělský celek, v jehož barvách se kdysi proháněli slavní fotbalisté, spíše v poslední době paběrkuje a v LaLize se mu vůbec nedaří. V deseti minulých soutěžních duelech vyhrál jen dvakrát a moc dobře to s ním nevypadá ani v Copa del Rey. Teď jej navíc čeká slavný Real Madrid.

Po sérii tří utkání bez bodů se Deportivu přeci jen něco povedlo, když si v minulém kole konečně dopřál výhru. A ne jen tak ledajakou. Před zraky vlastních diváků na stadionu Riazor rozstřílel Real Sociedad San Sebastian, který byl do té doby ve skvělé formě. Dvěma góly se na demolici týmu ze San Sebastianu podílel Rumun Andone, kterého ostatně trenér Gaizka Garitano také po úspěšném utkání chválil.

V rozhovoru s médii Garitano mimo jiné řekl: "Líbil se mi jeho výkon, protože poctivě pracoval a neustále se nabízel. Dnes byl jedním z našich nejlepších mužů na hřišti. Vždy ale upřednostňujeme výkon týmu před jednotlivci, proto chválím celý tým. Doufám, že se hráči nastartovali a že jejich sebevědomí opět stoupne. Pokaždé, když se vám zápas podaří podobně jako nám, je to dobré znamení. Teď nás čeká Real Madrid a i když jsme velkými outsidery, můžeme jej překvapit," míní Garitano. Tomu budou chybět hráči jako Bruno Gama nebo Laure.

Slavný celek z Madridu je sice stále první, ale v posledních dvou duelech se mu nepodařilo vyhrát ani jednou. Bílý balet si hýčká na čele tabulky svůj náskok na druhou Barcelonu, se kterou také v minulém kole odehrál slavné El Clásico. Celý střet dvou titánů evropské kopané načal úspěšněji domácí Luis Suárez, jenže Real Madrid se nevzdal a v 90. minutě se jeho snaha konečně vyplatila. Na konečných 1:1 srovnal obránce a jeden ze symbolů týmu, Sergio Ramos.

Ani poslední kolo základních skupin Ligy mistrů se Realu nepovedlo tak, jak by možná chtěl. Real doma sice vedl nad Borussií Dortmund, ale ani to mu na výhru nestačilo, protože na 2:2 srovnal krátce před koncem Marco Reus. To znamená, že kromě další remízy Real musel přenechat první místo ve skupině právě německému soupeři a sám bude očekávat složitějšího soupeře. Konečné umístění ve skupinové fázi však podle francouzského ostrostřelce Karima Benzemy znamená pramálo.

V rozhovoru pro BeIn Sports Benzema sdělil: "To, jestli jste první nebo druzí, na věci nic nemění. Hlavní byl postup a toho jsme dosáhli. A dělat si starosti o síle příštího soupeře nemá smysl. Pokud chce tým jako Real Madrid vyhrát trofej, musí umět porážet všechny soupeře. Ve druhé půli jsme trochu polevili a spoléhali se na vedení o dvě branky. Ztratili jsme koncentraci a to je na takové úrovni hodně ošidné. Doufám, že příště se nám něco podobného nestane a připíšeme si brzy další výhru," dodal Benzema, kterému bude po boku stále chybět Velšan Bale i Ronaldo s Modrićem.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo - James, Kovačić - Vázquez, Isco, Mariano - Morata
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Navarro - Borges, Guilherme - Gil, Colak, Babel - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Granada CF  (pátek 20:45)
Páteční předehrávka 15. kola španělské elitní soutěže má na programu jediné utkání. V roli domácích hostitelů se objeví Málaga, která usiluje o průnik do první desítky. Má k tomu poměrně lehkého soupeře, protože Granadě se vůbec nedaří a je v tuto chvíli až předposlední.

Granada zoufale volá o pomoc a čeká, až se její situace zlepší. Dlouho to trvalo, ale v posledních dnech hráči nacházejí vlastní sebevědomí a způsob, jak se vypořádat s krizí. Je to vidět především z výsledků. Po porážce od Celty Vigo se zdálo, že krize bude pokračovat, ale Granada se dostala do rytmu v poháru. Osasunu sice porazila jen nejtěsnějším možným rozdílem, ale velká radost na ni teprve čekala.

V minulém kole ji čekala nebezpečná Sevilla, jenže utkání celek z Andalusie vůbec nezvládl a radovala se právě Granada. Ta nakonec inkasovala v samém závěru, což jí po brankách Pereiry s Lombánem nijak nevadilo. Konečně se Granada dostala zpět a teď ji čeká další více než hratelný soupeř. V pátek večer totiž cestuje na stadion La Rosaleda k duelu s Málagou. A k dispozici jí bude i Andreas Pereira, jeden ze střelců posledního klání.

Hráč, který patří Manchesteru United, zatím v Granadě září a sám říká: "Tohle angažmá si hodně užívám. Učím se plno nových věcí, baví mě to tady a cítím, že rostu každým zápasem. Mladý hráč jako já potřebuje co možná největší zápasovou praxi na získání schopností i klidu, což mi Granada umožňuje. Jsem sice připraven kdykoli se vrátit k United, pokud mne bude třeba, ale tady jsem spokojený."

Ve dvou minulých utkáních mezi těmito celky se pokaždé zrodily remízy, předtím se radovala právě Granada. Málaga je týmem s hodně nestálou formu, která nedokáže na své výkony nijak výrazně navazovat. V minulém kole prožila zajímavé okamžiky, když nad Netopýry z Valencie nejprve vedla, ale nakonec musela zachraňovat samotný bod. V nastavení druhé půle svým druhým gólem srovnal Fornals. Připíše si další branky?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Torres, Juankar - Camacho, Fornals - Juanpi, Santos, Ontiveros - Ramírez
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulkuier, Sauntier, Lombán, Silva - Pereira, Samper, Uche - Boga, Kravec, Carcela-González
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid14104037:1234
2.FC Barcelona1484234:1528
3.Sevilla FC1483325:2027
4.Atlético Madrid1474328:1125
5.Villarreal CF1465319:1023
6.Real Sociedad1472523:1923
7.Athletic Bilbao1472520:1723
8.SD Eibar1463521:1921
9.Celta Vigo1463524:2621
10.UD Las Palmas1455425:2220
11.Málaga CF1455423:2120
12.Espanyol Barcelona1447317:1719
13.Deportivo Alavés1445514:1717
14.Real Betis1443717:2815
15.CD Leganés1442811:2514
16.Deportivo La Coruña1434718:2413
17.Valencia CF1433819:2612
18.Sporting Gijón1433815:2812
19.Granada CF1415813:308
20.CA Osasuna1414913:297

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (385)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na konci treble do katalanska - BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nezačnou hrát k Messimu i ostatní, tak to spíš budou trable.

Reagovat
Frantszek

tak tak. Protoze jsou na hrozivem, desivem 2. miste

Reagovat
celeb

na konci coho?

Hlavne treba zacat poriadne hrat, tituly ma az tak netrapia (a budem rad ak vobec vyhrame aspon CdR tento rok).

Hlavne bude treba:

1.) najst nahradu za Daniho Alvesa, lebo Vidal vyzera byt no-go a SR uz prestava ziarit na tomto poste.

2.) Poriesit formu MSN, ktora je, povedzme si uprimne, velmi pochybna, hlavne Neymar ma zrejme nejake problemy a ovplyvnuje to ako Messiho, tak aj Suareza.

3.) Zapracovat Gomesa, Suareza, Rafinhu do zostavy natolko, aby boli schopni na 90% nahradit Iniestu, Busquetsa, Rakitica v pripade zranenia, vykartovania alebo poklesu formy

4.) Zapracovanie Umtitiho a Marlona Santosa na poziciu stopera a postupne nahradzovanie Mascherana

5.) Najst nove miesto Mascheranovi, ci uz v 3clennej obrane ako univerazal na poste praveho beka, alebo skusat 4 clennu zalohu, ... whatever.

Reagovat
celeb

6.) Paco

7.) ocakaval by som nejaky progress aj na poste trenera, Lucho by mal nejakym sposobom zapracovat na svojej reakcnej stranke, podcenovanie superov na znamych stadionoch uz snad skoncilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Také si nemyslím, že bychom měli letos vyhlížet trofeje, přestože naši soupeři hrají asi nejhorší fotbal za poslední léta ,my jsme ten pokles zaznamenali snad ještě větší. S touto formou asi nemůžeme pomýšlet ani na úspěchy v LM, kde ta kvalita mi letos přijde taky nižší, ale takový Bayern v OF pro nás může být konečnou.

Reagovat
celeb

Bayern je na tom este horsie teraz , navyse ten uz ma kupene letenky do Londyna.

Ale momentalne v LM su snad hrozivejsie muzstva z 2. miesta, nez z 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím pro nás na ten Bayern. A do jara může být ve staré formě. Ale s kým bude hrát Real, když tam nené APOEL ani Antverpy?

Reagovat
Mateo16

Tak zajtra Isco s Kovacicom celkom ma tesi ze Casemiro stratil tu poziciu co mal pred zranenim ale na 100 % to bude suvisiet so zranenim Garetha

Reagovat
pepinho2

Wanda Metropolitano?

Reagovat
misinho7

tak bez Ronalda,Karima a Modrica to som zvedavy na ten utok ako to Zizu posklada

Reagovat
smazaný uživatel

Lukin a Cris nebudou hrát? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba, už jsem četl expresku

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldu se prece solarkuje pro predani GB

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena uz umrela :D tento rok jej dali finalne K.O :D

Reagovat
misinho7

umrela pretoze nevyhral tvoj oblubenec? zial nie kazdy novinar ci trener ma taky nazor ako ty..bohuzial nie su taki odbornici ako ty co je skoda..mal by si o nej rozhodovat ty

Reagovat
valloire

on je ten největší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NIE..umrela lebo sa nedala najlepsiemu, ale tomu co ma najvacsi marketing a vyhral hlavne trofeje ...a každý co neni realista to vidí

Reagovat
misinho7

najvacsi marketing o com tocis? si sa naucil nove slovicko a teraz ho stale pouzivas? akoze Messi Neymar a dalsie hviezdu su snad neznami verejnosti? alebo snad Ronaldo robil nejaku reklamu kde sa propagovalo ze hlasujte za mna? a kazdy to vidi ..hlavne ze nie ti co tak hlasovali a to su trosku ludia inde co sa tyka porozumenia futbalu ako ty a tvoja barcelonska skupinka

Reagovat
Kokesh

Marca třeba zveřejnila anketu od Forza Football, kde hlasovalo 340000 uživatelů a Cristiano vyhrál s 38.5%, kde Messi měl pouhých 22%. Nebo tady máš další zajímavou anketu hráčů z Ligue 1....http://www.francefootball.fr/news/Ballon-d-or-france-football-2016-la-ligue-1-vote-cristiano-ronaldo-real-madrid/758097

Rekl bych ze Crise favorizuje naprostá většina, což vás musí asi hodně bolet. Chápu.

Reagovat
Visca el barca

Ono by to nikdo neřešil, kdyby nehrál celej rok převážneě sračku

Reagovat
misinho7

nikto by to nereisil a riesite to iba vy a on vyhrava skoro vsetky ankety..

Reagovat
Visca el barca

Neřekl bych, že jen my. Popři, že nehrál hovno Hrát tak jako on někdo jinej, nemít jeho jmenovku tak cenu nedostane

Reagovat
Kokesh

Já když u vás momentálně vidím hrát Neymar, tak nebýt repre neřekl bych ze je na něm něco výjimečného. A už mu to víceméně nejde od té vaší krize z minulého roku...a to je v nejlepších letech. Cris má lehce po třicítce a už nebude dribblovat přes pět hráčů a běhat někde u lajny...přizpůsobuje se době, požadavkům na moderní fotbal a svým možnostem, a stále je naprosto top.al aby jste nebyli překvapení, co se s Messim třeba za tři čtyři roky stane...

Reagovat
Visca el barca

Rozhodně nebude m ávat na zadní tyči a čekat, až mu tam kdokoliv z týmu pošle balón. Hra Cristiana vážně není super a už vůbec né top. Góly bude dávat vždycky, protože na něj hraje celej tým. Už letos v lm je vidět jak těžce nestíhá

Reagovat
misinho7

tezce nestiha ked Messi mal v LM par golov a Ronaldo ovela viac tak to bolo v lahkych timoch minuly rok 16 g teraz ma 2 a uz zrazu nestiha

Reagovat
Visca el barca

Tak on nestíhá herně druhej třetí rok. Letos mu odešly v lm góly a rázem je k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu odešly góly, lol. Loni jich násazel ve skupině 11, ale prostě za ten rok se tak zhoršil, že už prostě ty góly v LM nedokáže dávat no.

Reagovat
smazaný uživatel

A úplně čekám argument s Malmem, takže rovnou odpovím i na to. Letos měl ve skupině Legii, která je na srovnatelný úrovni jako Malmem. Jo, gól Legii nedal ani jeden, ale to spíš podtrhuje to, co tahle celá situace je - anomálie, která se stane jednou ze 100 případů. Gólově mu skupinová fáze nevyšla, ale to mi je tak nějak fuk, protože když už ty góly dal, tak je dával v důležitých situacích - přímák na Sportingu a první gól v Dortmundu.

Reagovat
Visca el barca

Jestli se ti jeho hra líbí tak prosim.

Reagovat
Visca el barca

Jeto jen střelec. Né, nejlepší fotbalista na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to řeknu takhle.. přijde mi, že jste moc rozmlazlený Messim a tím jak hraje. Vy se skrz Messiho výkony na ostatní hráče a podle těch výkonů pak ty hráče srovnáváte. Pro vás prostě hráč nepředvede top výkon pokud za zápas nedokáže předriblovat minimálně 5 hráčů, nevytvoří minimálně 2-3 gólovky spoluhráčům a nemá minimálně 1-2 velký šance sám. A to je špatně no, protože hráč jako Messi je prostě unikát, který tady nikdy nebyl, teď není a možná ani nebude. A jiný hráč není míň jen kvůli tomu, že nedokáže ovlivňovat hru na úrovni jako Messi a třeba "jen" střílí góly.

Reagovat
Visca el barca

Tohle je dobrá odpověď, svým způsobem jí beru. Na druhou stranu ten Leo hrál letos prostě líp. A na základě týmových trofejí se má hodnotit individuální trofej? Já Cristianovi kvality nezpochybňuju, jen ten rozdíl mezi něma vidím týden co týden. A jako s úplným klidem dokážu říct, že ikdyby v roce 14 ve finále Messi tu šanci dal, tak by si ten Balon zasloužil Cristiano a letos to je přesně opačně. Jinak mi to je vcelku fuk a je to jen klasická hecovačka Stejně je to od Eura už prostě jasný

Reagovat
LAM

Přesně proto je Messi nejlepší a měl by to vyhrávat skoro každej rok né?Právě proto že je to unikát a že na tý úrovni nehraje nikdo.Ale bohužel se rozhoduje v jiných kritériích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty jsi hloupější než jsem si myslel

Reagovat
misinho7

hrozne ze som hlupy pre cloveka ktory tu suhalsi s nazormi Addyna ci visca el barca a spol a sudit mudrost/inteligenciu podla nazorov.. to je ono

Reagovat
misinho7

*nazorov o futbale kde ty samozrejme nato nepozeras objektivne, pradupovediac skoro nikto z jednejj ani druhej strany

Reagovat
Visca el barca

Dál to hodnotit nebudu. Srovnávat koncáka s nejlepším hráčem na světě je vcelku urážka.

Reagovat
Kokesh

Tak proč už možná po čtvrté tím nejlepším hráčem nebude? Marketing Cristiana, nahrivani míčků, Messiho klauni móda nebo prostě jen Franco?

Reagovat
Visca el barca

To, že se udělala vcelku hluzácky trofej, né jeho výkon. Proti letům 8,14 nic nemám.

Reagovat
Kokesh

Víš na co já se těším? Až čiste hyperteoreticky Argentina za tři roky vyhraje Copu a Lionel shodou okolností už nebude tak dominantní jako pár let tomu, zastinovat herně ho bude třeba Neymar. A vy všichni do jednoho budete volat po GB pro Neymara, protoze herni stranka hry je preci to nejdulezitejsi. Nezalezi co vyhrajes, jake mas trofeje a statistiky, ale jak krasne pro oko divaka hrajes. Cest pamatkam Xaviho a Iniesty, kteri maji dohromady 0, slovami nula GB.

Reagovat
Visca el barca

Statistiky má ale lepší než CR. Trofeje má taky a hraje líp. Není o čem. Pokud bude za 3 roky Neymar lepší hráč proč by ne. CR nedosahuje kvalit Lea a nikdy to už ani nestihne dohnat. Protože ten rozdíl se poslední dva roky víc a víc prohlubuje

Reagovat
Kokesh

Fotbal neni jen o talentu, Ronaldinho by ti mohl vypravet.

Reagovat
Visca el barca

Nepochopil stačí.

Reagovat
LAM

Opravdu by jsi byl schopnej říct že je CR v roce 2016 lepší než Messi?Myslel jsem že zrovna ty jsi jeden z těch lidí kteří jsou schopni vidět realitu.

Ano Marketing to je,Cr byl v tom vždy lepší než Leo.Dle mě rozdíl ve hře je v posledních dvou letech mezi nima snad dokonce největší.CR se soustředí víc na goly což mu neberu,ale potom ať je v anketě o nejlepšího útočníka a né o nejlepšího hráče když nic navíc nepředvádí.Ani těch golů nemá víc i když se na ně soustředí.

GB jvyhrávat samozřejmě může i nadále a to i s větší sračkou,protože goly nějaký dávat bude i dál a některý ho budou volit prostě kvůli jménu.Je ale jasný že nikdy nebude tak jako Leo srovnávanej s Maradonou nebo Pelem.Týhle úrovně nikdy nedosáhl.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Ale už brzdite preboha. Toto sú nezvládačky aké som tu nevidel dobrých 5 rokov

Reagovat
LAM

Co ,je na tom komentáři nezvladačka?Je to jen otázka na jeho názor a myslim že smysluplná.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Nemyslím konkrétne tvoj názor, len som reagoval práve na teba ako posledného komentujúceho vo vlákne.

To čo tu predvádzate nemá obdobu. V Čechách bude lacnejšie pivo ak vyhrá Messi či o čo ide že to tak prežívate? Mne je to uplne u prdele a vždy bolo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne ze su to nezvladacky, to je hola pravda, ze futbalovo je Leo dakde inde, ale neni to ziadna hanba , na neho sa nechyta nikto ...budme radi, ze ho mozeme sledovat kazdy týžden

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Já ale netvrdím, že je Cris lepší. Práve naopak som tu jeden z mála čo Crisa kritizuje. Ale kde beriete tú potrebu stále riešiť dokolečka to isté a obhajovať toho alebo hentoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tvrdim, ze ZL sa tento rok nedala najlepsiemu, a som za to po prve aby sa to rozdelilo : na obrancov , zaloznikov a utocnikov...adavalo sa to napr podla hodnoteni hry game ratio

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší podle hodnocení na whoscored.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Messiho marketing na MS 2014 žádnej nebyl?

Reagovat
CHONG

Ty jsi fakt neskutečná plačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Plačka ? len to objektivne vidim, mne by nevadilo ak by to ronaldo ziskal , ale bol najlepsi..sak si predstav ze Messi by hral tak jak Ronaldo v roku 2016 a vyhral by ZL..sak to by ste aj vy nadavali..ja len ze týmto cela ZL padá, vidi to strasne vela ludi, ze Ronaldo si to nezasluzi, to je proste fakt ...pred tým netreba zatvarat oci, povedz mi viac ako 5 podarených zapasov CR...ked si pozreme rok 2016, tak liga pohar nic, tam ani nic nevyhral..LM jediny podarený odveta proti Wolfsburgu, semifinale nehral finale 0 bodov...Euro..priemerný hrac, co mu vysli dva zapasy...to ako hra teraz na jesen o tom sa snad nemusime bavit ...podarený zapas jedine proti Atleticu a Alavesu...inak nic, ani goly dava ale hra ? to sa so mnou nehadah ale to je nic...a ma vyhrat ZL bo vyhral LM a Euro, to vyhral aj napr Pepe, a euro sa moze podakovat Ederovi, alebo nebodaj rozhodol ronaldov chearleading na lavicke ? ,..mne by naozaj nevadilo ak by to vyhral a naozaj bol najlepsi, ale davame to naozaj len podla mena alebo podla výkonov ? a ti poviem ze Leo co ziskal ZL tak v ani jednom roku nehral takto slabo, co hral minimalne 2x tak dobre ...ale tak podla vas je toto len plakanie, podla mna je to poukazovanie na fakty ale kedze na to asi nemate ako reagovat, tak sa obracate na taketo veci, ako vyplakavanie atd...ale proti faktom, by som poprosil fakty, ak tie protifakty nie su, tak asi je pravda na inej strane ako si myslia fans realu, a to este nemusim spomenut ako moc fans realu (objektivnych) suhlasi s tým, ze ronaldo si to nezasluzi...ale ok nech to vyhra, ale týmto pre mna ZL pada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto som cakal ziadne fakty, len smiech ...pretoze nic na to napisat nemozes, bo to je pravda, ziadne realny protiargument nic cim by si to vyvratil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

takýto higlight z 20 zapasov - neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

(zkouším jestli se opět chytíš)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jim prostě nevysvětlíš...Já už sem si zaškatulkoval fanoušky realu jako ingorantský debily, co neuměj pracovat s fakty...Každej kdo fotbalu trochu rozumí, musí vidět že je Messi nejlepší fotbalista, co tu kdy byl a že Ronaldo se s nim nikdy nemůže měřit co se kvality hry týče...Ukážu jiný video, a je to taky sestřih z jedný jediný(!) sezony a ten, kdo i po shlídnutí videa bude tvrdit že Ronaldo je lepší, je prostě dement, nebo lhář. Todle kdo podle mě nevidí, tak je debil, jednoduše debil, viz video: https://www.youtube.com/watch?v=wPrHkwAtrz0

Reagovat
valloire

todle mi baví...kdo rozumí fotbalu, musí....

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no. Si neuvědomují jak arogantní a nadutý takový smýšlení je.

Reagovat
valloire

cules

Reagovat
CHONG

No jo no, vůbec nefňukáš

Reagovat
valloire

taková tapeta....nechceš mi vytapetovat byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá sa mi to ako dobré rozhodnutie Zidana, bez Ronalda Benzemu a Modriča to bude mat Real tažké. Zoberme si , že je este zranený Bale, teda celý útok padá, plus pre mna najklucovejsi hrac Realu ( Modrič) tiež mimo, ako Deportivo by ste mal poraziť aj tak, ale skôr to vidím na nejaké vítazstvo max o 2 góly , ako debakel...necudoval by som sa ani remíze, ale myslim si vsak ze 3:1, 2:1 vyhráte

Reagovat
hntlyl

nejaké vítazstvo max o 2 góly stačí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu těm rotacím nerozumím. Já bych byl teda radši, aby na Depor zítra šla normální sestava a hráči se šetřili na MS klubů, než aby tomu bylo naopak. Ve čtvrtek hrajeme semifinále, úplně vidím, jak tam nastoupí plná palba.

Reagovat
Kokesh

Cris si myslím že má doteď problémy s tím trislem a Karima ani ne trenoval. Ne vždy Zizu povi jak to je, Depor venku ještě nevyhrál, podle mě ideální čas jim dát volno.

Reagovat
LAM

Po těch dvouch zápasech s Barcou a Dortmundem by stejně zápas odchodili a bylo by to ještě horší.Deportivo je venku hodně špatný.

Reagovat
celeb

asi preto, ze kvalita tych majstrovstiev o dost zaostava za LaLigou. SF zvladnete aj s nahradnikmi. Asi sa dava z vasej strany lige priorita, comu sa vobec necudujem.

Reagovat
misinho7

sak on to aj tak myslel ze zajtra radsej plna palba a setrit hracov pocas MS klubu minimalne pocas semifinale

Reagovat
LAM

A jak by to vypadalo podle tebe kdyby hrála top sestava zejtra po těch dvouch duelech a jen dvouch dnech volna.Dle mě by to byla hrozná sračka.A ano já počítám s tim že v obouch duelech MS klubů bude hrát top sestava stejně jako na minulym MS.

Jinak na kdy máte přeloženej zápas s Valencií.

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/VCF_Nordic/status/807254073913253888

Prej kvuli tomu, ze mel zacit trenink v 11 a jedinej kdo tam byl vcas byl Prandelli, hraci prisli o 15 minut pozdeji. To jsem zvedav, jak se cela ta situace ve Vale vyvine. Tohle muze klidne skoncit sestupem.

Reagovat
Visca el barca

Co se stalo přesně?

Reagovat
Phillipinho

http://www.sportyou.es/noticias/video-planton-prandelli-jugadores-valencia-671617

15 minut uz mel byt trenink ale hraci byli v satne....

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa to tam sakra deje? Čo im nechodia výplaty?

Reagovat
Mateo16

Medran im to vystriela

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, neskutečně trapný klub, šašci a klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby bylo po vyhlášení GB

Reagovat
smazaný uživatel

Naivko, tohle nikdy neskončí. Uběhne týden od vyhlášení a Addyn tady bude rozjíždět Messiho kampaň na příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco z vašeho tábora tu na obhajobu Ronalda nic nezaznívá.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát začal vlákno někdo o Ronaldovi, jak si ten GB zaslouží? A kolikrát tu bezmoci jako Addyn a jemu podobní začali s opakem? Akce a reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, akce a reakce tu probíhá,to já vím, to napiš impovi, který tu píše jen o culés hájích Messiho, aby příště napsal i o bezmozcích hájících Ronalda a hatejících Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nepsal o culés, ale o Addynovi který tu polední týden píše pořád jen o GB a Messi vs. Ronaldo. O to tady v tom vlákně jde, o culés obecně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Addyn je culé a není jediný s takovým názorem, stejně jako u většiny vašich je ten názor , že Messi si nezaslouží GB, tak o čem pořád meleš.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že my tady nezaciname neustále vlákno komentáři proti udělení GB Ronaldovi apod.. Neříkám, ze je to jindy vína jen z vaší strany, ale to co tady poslední dobou někteří předvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji číst i příspěvky z vašeho tábora. Samozřejmě na Messiho, těch v tuto chvíli tolik není, protože to vypadá, že jeho šance není ani 4% jako u Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj nemá cenu snažit se to vysvětlit, stejně si bude pořád mlet to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

picaaaaaa malaga ojsajd..prooc

Reagovat
smazaný uživatel

pojebani kopaci z granady....ach jo

Reagovat
LAM

Jinak je jasný že z Osasuny nečekám nic jinýho než výhru.Ta serie ztrát se musí ihned přerušit a Osasuna je letos vyloženě špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru očekáváme všichni,ale s naší formou a psychikou ztráty 6 bodů, jsme zranitelní i tam. Kdy jindy by si měla Osasuna poléčit ego, než dnes ,a to důsledným betonem.Už nám to párkrát znepříjemnili.

Reagovat
alcantara

Vypnite diskusiu pls

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ángel di María 22

To vis, dokud budou ti dva hlupáci Addyn a Visca rozjizdet porad dokola ty samy veci okolo Ronalda, tak to jiny nebude

Reagovat
patas92

Nebo taky pokud na ně jiní hlupáci nebudou věčně reagovat

Reagovat
valloire

vždyť ty si taky rád zareaguješ....

Reagovat
patas92

Ale jenom na tebe

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

To taky

Reagovat
blaugrana

Očakávam remízu, dúfam vo výhru.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
blaugrana

Čo sa ti nezdá?

Reagovat
Ángel di María 22

Že očekáváš remízu proti poslednímu týmu ligy.

Reagovat
blaugrana

A? Barca je v ťažkej nepohode a môže sa stať čokoľvek.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu vsadit barák na to, že Real dnes remizuje ale překonají ten slavný rekord, takže bude všechno vlastně v pořádku

Reagovat
ADM

Zade bez Iniestu a s Andrem?

Reagovat
patas92

Já zas nechápu, proč není Vidal ani v nominaci, proti Monchengladbachu hrál dobře

Reagovat
patas92

A Iniesta hraje

Reagovat
ADM

Mal som zostavu z Livescore a tam nebol. Vidala nechapem teda uz vobec. Toto ide za Luchom. Nechapem co s nim ma ale skodi tym timu (podla toho vykonu v LM)

Reagovat
patas92

Dostat Roberta zpátky do herní pohody je asi priorita, ale místo Digneho tam ten Vidal měl být, no.

Reagovat
ADM

Neviem no, kazdopadne mi Vidal prisiel lepsi ako Roberto zo zaciatku sezony, prinieslol tam lepsiu kombinaciu na tej strane ktora vyustila do viacerych nebezpecnejsich sanci z tej strany. Takze keby to potvrdil v dalsich dvoch zapasoch, pomohlo by to timu, Vidalovi ale aj Robertovi mozno

Reagovat
blaugrana

Ter Stegen; Alba, Umtiti, Piqué, S. Roberto; Busquets, A. Gomes, Iniesta; Arda, Suárez, Messi.

Reagovat
blaugrana

SOm zvedavý, ako zaalternuje Gomes na mieste Rakitiča. Určite ohromí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezus, běžte už s tím Vidalem někam. Není to žádný spasitel, ale průměrný kopáč a smiřte se, že ho trenér navíc (asi narozdíl od vás, když ho vzýváte jako boha) nemá rád. Takové věci se prostě stávají a tady se tomu pořád dokola někdo diví jak magor

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Nikdo z něj spasitele nedělá. Ale vzhledem k současné formě Sergiho, a vzhledem k tomu, že ve středu Vidal zahrál dobře, je celkem logické, že by si další šanci zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale já za nějakým Vidalem, který za nás odehrál pár zápasů, určitě plakat nebudu. Pokud ho trenér nechce, asi má své důvody a vidí ho na tréninku každý den. Pro mě jako fanouška Barcelony jako hráč ani člověk nic neznamená, ničím si zatím žádný respekt nezasloužil (jestli odehrál tři nadprůměrné zápasy, za to ho mám jako adorovat?)...tak proč ho proboha pořád řešit.

Reagovat
patas92

Možná protože na tu pozici nemáme zrovna dvakrát z čeho vybírat

Reagovat
smazaný uživatel

proto bude přestupové období

Reagovat
patas92

Že by se v zimě přived špičkový pravý obránce, v tom moc nedoufej

Reagovat
ADM

Tak tam nechame Roberta bez formy bez akejkolvek konkurencie ked Vidal ukazal, ze to nie je ziadny Douglas

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Messi Suarez

Reagovat
technecium

Luis

Reagovat
ADM

Luis trpí za to že minuly rok mu tam padlo všetko

Reagovat
blaugrana

Len palte sance...

Reagovat
smazaný uživatel

proč to není 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

staci?

Reagovat
patas92

Odkdy je Caballero v Osasuně?

Reagovat
ADM

wtf, už to malo byť spokojne 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta a jeho střely, ach jo

Reagovat
blaugrana

Leo dopice, to musis vsetko zakoncovat tym pojebanym dloubakom.

Reagovat
blaugrana

5 tutoviek zadrbanych a uz klasicky zacina jalove obliehanie...

Reagovat
ADM

Kedy už konečne zlomíme tu nepohodu. Dnes to mohla byť uplna pohodka už po pár minútach, bohužial to momentálne nie je také jednoduché.

Reagovat
patas92

Achjo to zas bude poločas

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že hrajeme venku, to byl výtečný poločas (dokonce i Gomes hraje dobře), ale je nám to k ničemu, když nikdo netrefí do brány, dnes bohužel ani Messi

Reagovat
LAM

Letos na ligu naprosto nemáme.Oproti Lm hrajem daleko víc lehkovážněji(dnes hlavně v proměňování šancí)Aby to po dnešku nebylo o 8 bodů a papá ligo

Reagovat
ADM

hráme super (je to len Osasuna..), treba proste zlomiť tu smolu v zakončení a ísť za titulom! Boha

Reagovat
LAM

0:0 to je hlavní.Nic jinýho teď není podstatný.Ztrát už bylo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

len pokoj, potreboval som, aby barca dala aspon gol v oboch polcasoch, takze po prestavke sa to uz rozbehne...

Reagovat
celeb

Strasne trpime na impotenciu na hrote. Suarez absolutne mimo, Paco ...

Este horsie je, ze Luis zacina krwit okrem zakoncenia aj finalne nahravky. Viac krat dostal super predfinalnu nahravku a nebol schopny to presne posunut na dalsieho hraca.

Musime dufat, ze Arda s Messim daju aspon 2 goly, kedze my radi vieme inkasovat vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Stegen se hezky díval

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Tak toto bude velmi tažký polčas..oproti tomu prvému

Reagovat
Switchback

Bože, co tam zase dělaj

Reagovat
ADM

davaju gol, čo ine

Reagovat
Switchback

No jo

Reagovat
Switchback

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Suarééééééézek!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
ADM

Inak že niekto skočí Busovi dvakrát za sebou na to, že ide vystreliť

Reagovat
blaugrana

Des, kolko sanci potrebuju, aby dali gol poslednemu timu ligy.

Reagovat
Switchback

Tak hlavně tohle už nešlo neproměnit, že ...

Reagovat
ADM

Boha, tak neni to vzdy bim bim bim treble.

Reagovat
Fairplay

Ofsajd

Reagovat
roman1978

škoda, že ti tam chybí sparta

Reagovat
ADM

Jasnejšiu ruku už toto kolo neuvidíte

Reagovat
Murena

Reagovat
technecium

LEEEOŠ, jak to je jednoduchý...

Reagovat
patas92

Reagovat
Baronne

Roberto je dneska výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam jinak Roberto dnes hraje výborně, zas tak špatné, aby ho ze sestavy vykopl i Vidal, to s ním zas nebude a Lucho to ví

Reagovat
celeb

To, co robi Alba potrebujeme nutne aj na pravej strane. SR sa snazi byt zodpovedny vzadu, ale par krat, ked mal sancu ist 1vs1, tak sa stiahol, par centrov skoncilo na 1. obrancovi ... zabehnutie po ciare az do sestnasty a nasledna presna prihravka od neho moc nechodi.

Reagovat
ADM

jj, presne to ma na nom serie, ze jeho center casto neprejde cez prveho obrancu .. nesnaži sa ist hlbšie, to bol prave rozdiel čo dodal cez týžden Vidal (dosť mu v tom pomohol Denis), ale dnes je inak Roberto dobrý

Reagovat
celeb

ked si uvedomis, ze dlhe roky bol Dani Alves Messiho dvorny nahravac, tak ma SR stale na com pracovat. Zatial je to zodpovedne smerom dozadu, ale ta utocna nadstavba stale nie je to, co sa od neho ocakava. Par prienikov je slubnych, ale ak sa zapaja do rychleho protiutoku, dost sa tlaci na stred a nevyuziva svoju stranu, tak ako ALba.

Reagovat
celeb

*tak, ako Alba

Reagovat
patas92

Au...to bylo na redku

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha do zápasu doslova vletěl.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a pánové, nejlepší hráč na světě právě vstřelil gól

Reagovat
valloire

Osasuně Pamploně....takže Vejprnice. A nejlepší bude vyhlášenej v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlaseni v pondeli je marketingova anketa, realita je na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlásit si můžou koho chtějí, ale stejně budeš v hloubi duše vědět, že ten nejlepší je Lionel Messi

Reagovat
valloire

neni

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

BOH ! toto co daal....nema konkurenciu...pozerajte sa

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je proste fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl dneska všechno, jen ne fantastický. Samozřejmě dva góly od něj potěší ale na můj vkus měl moc zkažených prihravek. Odehrál dobrý zápas, no určitě bych čekal i neco víc. Vamos Barca

Reagovat
roberos

a první gól padl po jeho akci ! Představ si Ronalda, že by zkusil sólo jako Messi při třetím gólu - tak by si Ronaldo zlomil obě nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by nic nezkoušel a vystřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

by se ztrapnil, vlastne jako pokazdy co to zkousi

Reagovat
valloire

zase si Leoš naháněl góly na nejslabších co?

Reagovat
roberos

Jo akorát,že Messi dává góly každému a když si dá jeden nebo dva ,tak se většinou už nikam nehrne a ta vaše pomáda se může přetrhnout na slabíkách !! Komu dal letos Ronaldo góly ( s výjimkou Atletů - ty jsou ale zatím z formy ) ty víš moc dobře jak to je !

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Pusti znova Bez neho by to Barcelona len veľmi ťažko zvládla. Viazanie protihráčov, kľúčové prihrávky, nábehy. Proste celé nebezpečie Barcy bol dnes Leo. 3 Highlighty prečo som napísal že je fantastický. Prihrávka Suárezovi do šance v 1. polčase bola úplne iný level futbalu. 2. To ukázanie rozhodcovi, keď spadol, že sa nejednalo o faul. 3. posledný gól, ktorý úplne demonštroval jeho futbalovú kvalitu. Ak ti to je málo ok. Mne to pride dosť aby som mohol napísať, že je pre mňa fantastickým futbalistom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo Shodneme se beze všeho, že Messi je fantastický plejer. Pro mě osobně je nejlepší na světě a nejlepší v historii Jak jsem psal, odehrál dobrej zápas, ale nebyl to jeden z jeho nejlepších. Na můj vkus prostě dnes víc kazil a některý situace mohl vyřešit líp. Poslední branka samozřejmě world-class a souhlas se v ším co jsi napsal. Asi jsem už zvyklej na Leovy výkony, že i 2 branky jsou pro mně lehkým zklamáním. Ale asi jsme se nepochopili, neva Vamos

Reagovat
drussbarb

Druhá branka lahůdka

Reagovat
Phillipinho

Wilian Jose je vybornej, konecne maji Socky hrotak. Valencie by to mela rozpustit. Horsi zalohu nez Suarez-Medran-Parejo a Fede jsem letos jeste v PD nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ s tím, co máš k dispozici no.

Reagovat
smazaný uživatel

netopyr na padaka?

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Danilo, Pepe, Ramos, Nacho; Kroos, Casemiro, Isco; James, Asensio y Morata.

Reagovat
misinho7

to vyzera velmi dobre 4 2 3 1 alebo 4 4 2 Isco snad na podhrote predvedie nejake dalsie kuzla, dost som ale zvedavy na Jamesa

Reagovat
vilp

Parádní.

Reagovat
misinho7

dnes to vidim na isty gol do nasej siete cez Danila

Reagovat
CHONG

Stream?

Reagovat
Ed_Hazard

V poslednej dobe mi všetko z 365 seká jak sviňa Nechápem

Reagovat
misinho7

napodobne LM s BVB som ani nemohol pozerat to bol des..ale dnes to ide fajn no problema

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa teda mordujem so zozoomovaným tipsportom

Reagovat
ADM

Mne sekaju napr slováci či česi pravidelne, ale španieli či poliaci nikdy..

Reagovat
Ed_Hazard

Mne niekedy šli Chorvátske streamy, ale teraz už tiež nie. A nemám ani chuť skúšať 10 min všetky možnosti, radšej si to vytrpím na tom tipsporte

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, počkat. Co to tam bylo za kobru s Cristianem v lóži?

Reagovat
misinho7

nova frajerka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už vidím. Georgina Rodríguez se jmenuje.

Reagovat
CR7RONALDO

Georgina Rodriguez sa volá tuším, už asi pred 2 týždňami bol s ňou vyfotený vo veľa fotkách, ale mal na sebe parochnu, slnečne okuliare, šiltovku, šál, kapucnu, proste aby si ho nikto nevšimol, a asi pred 3 dnami boli fotky kde bol s nou so synom aj s matkou a mal im ju proste predstaviť, ale nevie sa, kde to bolo odfotené a dnes je s ňou prvýkrát na verejnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Asensio měl dobrej start, ale už je docela marnej S míčem vypadá dobře, ale příhrávky ve finální třetině hřiště jsou většinou uplně na hovno, nebo jeho nápady..

Reagovat
misinho7

Morata dnes ale slabota zatial..bud je v ofsajde alebo zle nahra a strati..

Reagovat
Ángel di María 22

Kurva my nejsme schopný doma porazit v klidu týmy ze spodku tabulky. To je neuvěřitelný

Reagovat
misinho7

klud nie je tam BBC a hlavne Luka..je to vidno proste..a Morata ja po zraneny co je na nom dost vidno

Reagovat
Ángel di María 22

A když tam byli, tak jsme neporazili Eibar trapili se s Gijonem a podob.

Reagovat
nani92

Real by mal Ronalda predať, dnes sa ukazuje ako škodí ich hre, doklepávača najdu hocikde a Isco s JAmesom sa naplno ukážu..

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Kokesh

Doklepavaca, o kterym Ferguson rekl ze to byl nejlepsi hrac kteryho kdy vedl.

Reagovat
misinho7

myslel to ironicky nani92

Reagovat
ADM

ty si ozaj zle

Reagovat
valloire

no neni, zle je ten váš pomatenej tábor, kterej furt brečí

Reagovat
ADM

Ty bud momentálne reaguješ na kritiku CR alebo mna

Reagovat
valloire

na tebe

Reagovat
Ángel di María 22

Tys to nepochopil?

Reagovat
vilp

Naivně jsem si myslel, že tam ti mladí naběhnou a budou chtít soupeře sežrat, ale zkrátka se zdá, že je fakt jedno, jaká sestava na Bernabéu nastoupí, protože to zase vypadá úplně stejně hrozně. Bez intenzity, ten rádoby pressing je spíš vtipný než účelný, víření hráčů na soupeřově půlce bídné, kombinace hrozně kostrbatá, individuální průnik se tam povedl akorát Casemirovi, což je fakt komická vizitka ostatních. Nelíbí se mi víc hráčů, ale Danilo podle mě nemá ani na Castillu.

Reagovat
misinho7

Danilo je strasny komik..nechapem ako sa taky futbalista dostal do realu..ked si ho uz len porovnam s napr Petom Pekarikom tak to je neskutony rozdiel

Reagovat
Ángel di María 22

Moratič z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

morata nice

Reagovat
misinho7

alvaro krasny golik

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
Kokesh

Na Tonim absence neni nikdy znat. Pokazde se vrati maximalne pripraveny na svoje strojove vykony.

Reagovat
vilp

Casemiro

Reagovat
Ed_Hazard

Joselu, bývalý hráč Castilly, to trafil nádherne.

Ale hlavne Casemiro, to si robíš srandu? Posledný hráč a robíš takéto kokotiny?

Reagovat
misinho7

co teraz kurva ten casemiro tam skusal ako poseldny hrac vzadu? ...taky zbytocny gol

Reagovat
Matić

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Case

Reagovat
valloire

No Ronaldo and Modric no party.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Jo, hoši, to je paráda, tak se hraje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Joselu to teda suše zavěsil

Reagovat
popltak

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz zase Ramos, ved s ním bežal celý čas, ako to že ho predskočil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je kurva vtip ta obrana ne

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš kozy

Reagovat
Ed_Hazard

Nevadí, konečný bude 3:2

Reagovat
Fairplay

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes som si požičal vešteckú guľu. Akonáhle odpískal sudí roh, vedel som, že Ramos zasunie

Reagovat
Ángel di María 22

Nezasloužíme si nic jinýho, než tohle prohrát. Zizou je bohužel fakt amatér, k tomu nemám slov. Tohle neni o tomhle zápase, o to si doma řikáme pořád a s klikou jsme to někdy uhrávali, s uplnejma dementama proti nám. Hehe, titul prej.

Reagovat
smazaný uživatel

tezka prehanka, jako ostatne vzdy u tebe, Matea a dalsich klaunu.. tohle v pohode vyhrajeme

Reagovat
blaugrana

Keď to otočia, tak bude za boha.

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt?

Reagovat
Ed_Hazard

Šance sme mali, aj riadne tutovky. Tu by som nehladal chybu u Zizoua.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Reagovat
popltak

Ale valloire písal

Reagovat
valloire

Čo písal? Čo ty kokot?

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
r3

Reagovat
Zark

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
misinho7

vam jebe nacisto..a nakonec prehrame doma s Depertivom po tej serii

Reagovat
misinho7

bo setrime na MS klubov kde v semifi by sme vyhrali aj s castillou

Reagovat
patas92

Ramos solidní bránění u gólu, v tomto se na budoucího prezidenta Barcy vůbec nechytá

Reagovat
misinho7

podme podal jedneho golu hodnotit branenie jakeby Pique stale predviedol uzasne zakroky a v zivote cez nehp nesiel gol

Reagovat
patas92

To byla jen narážka na jeden komentář

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Ed_Hazard

Ak si teda myslel Puyolita, na Piqueho by sa tiež dačo našlo

Reagovat
smazaný uživatel

LOL ten Morata, vidno, ze sa uci od majstra

Reagovat
vilp

Zase Isco, to snad nemyslí vážně. Co tam ještě dělá Case? Co tam dělá Nacho? Já tomu chlapovi prostě nerozumím.

Reagovat
Ángel di María 22

Taky mu nerozumim už.

Reagovat
vilp

Ono mu to zas vyjde. Ale vtipné je, že Casemiro může posrat zápas, může být na hřišti úplně k hovnu a stejně mu tam Zizou bude držet místečko.

Reagovat
Matić

proč tam nedá místo Nacha Marcela? To fakt nechápu

Reagovat
Ed_Hazard

Okej, od Nacha to bolo jasné. Ideme na 3 defenderov

Reagovat
MadMrJacky

To teda celkem smrdělo rudou

Reagovat
Ed_Hazard

Ten chalan sa mi začína páčiť čím ďalej viaac

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol

Reagovat
Ángel di María 22

Mariano je dobrej. Ale je to šílená bída.

Reagovat
misinho7

Mariano, ten chalan si zasluzi ovela viac sanci

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte 1

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kovi81

pekne

Reagovat
blaugrana

Díki hoši.

Reagovat
Ed_Hazard

Tieež

Reagovat
valloire

Zlikviduj si ten směšnej nick a přejdi na stranu dobra.

Reagovat
blaugrana

Dobro neexistuje. Len korupcia, konexia, Smer, dane a smrť.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, tak toto bol takzvaný tiket na istotu, kde nebola možnosť aby si bol neštastny

Reagovat
blaugrana

Tak jest.

Reagovat
valloire

ty se mi líbíš

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte aj s plecíčkom Na frajera, vyzeralo to ako ukážková hlavička

Reagovat
-Carles-

Navas sa hrá na Valdesa?

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Keylore... teď se stydím.. taková Valdésovina

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos a Lucas bez karty, Keylor žltá. To to píska Stevie Wonder?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou buzeranti ten depor

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos time, pod si pre to!!!!!!

Reagovat
vilp

Ty vole, jak to ten Zidane dělá.

Reagovat
patas92

Sám neví

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To je dabel...

Reagovat
aither

Pls

Reagovat
-Carles-

Neskutočný luck

Reagovat
valloire

BUH Z CAMASUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

to je hovado

Reagovat
smazaný uživatel

golazooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kokesh

Patas

Reagovat
patas92

Co?

Reagovat
Billy McClane

Prezident...

Reagovat
patas92

Ještě nemám 40

Reagovat
misinho7

Reagovat
Coutinho10

Raaaaamooooos buuuh

Reagovat
loki5

Toho můžeme realu jen závidět Je pro ně mnohem důležitější než Ronaldo.

Reagovat
Coutinho10

j tjn fakt neskutecnej s tema klicovejma golama...ted to vyslo 2x za sebou v lize, predtim zase finale LM s Atleticem....takovejch hracu moc neni

Reagovat
ADM

to už nie je možné

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso

Můžeme bejt víc šťastnej tým? Začínám mít pocit, že Zidane to schválně postaví na hovno, hrajeme bez intenzity, děláme si potíže, jen proto, aby to pak mohl zachraňovat Ramos. Jinak si to nedokážu vysvětlit, proč musíme hrát piču. Asi proto, aby byly tyhle momenty. Nevim.

Reagovat
CR7RONALDO

Som vedel, že ho Ramos dá, ale Deportivo si to zaslúžilo za to zdržovanie a bitky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už snad nemůže být ani o štěstí

Reagovat
CHONG

Bůh nám dává jasně najevo, že je na naší straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na straně dobra no

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale není to o něm tak moc, jak to vypadá. Třeba ty Ramosovy góly.. minule jsem viděl nějakou statistiku, že vyhráváme největší % hlavičkových soubojů v celý Evropě. Je to evidentně naše silná stránka a proto kolikrát, když potřebujeme dát gól, tak sypeme jeden centr do vápna za druhým. A očividně to vychází.

Reagovat
vilp

Není, takhle to pravidelně uměl vyhrávat i Alex Ferguson, který tím byl pověstný a přineslo mu to mnoho titulů.

Reagovat
valloire

Všichni ví, kde bude, všichni ví, že bude střílet a stejně ten gól dá. Sergio Ramos.

Reagovat
FCSL

Ramos je strašný zvíře Víteznej typ, lídr

Reagovat
CR7RONALDO

Ale keby tam nedá Marcela, tak nevyhráme, hovorte si čo chcete ale sme bez neho o polovicu slabší, hovoril som si, že nech tam dá Marcela a volačo tam spraví a možno aj vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Ramos je kral, prsote to je clovek velkych momentov taketo dolezite goly nedavaju ani utocnici v takych momentoch proste je to pan kapitan a halvne paci sa mi ta nasa chut bojovat a otacat to a potom ta radost

Reagovat
Coutinho10

skvelej match

Reagovat
valloire

Tak zkušenej tým ví přesně kdy a kolik má dát gólů, aby vyhrál. Takový tým nepotřebuje hysterický výhry jako 3-0 apod. Takový výhry jsou naopak znakem týmu, který si nevěří. Už si to konečně nacpěte do palice.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
loki5

Člověk si může vsadit na to, že dá Ramos důležitý gól po 85 minutě a na to, že valloire napíše podobnou koninu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si můžeš vsadit, ze se stejně najde někdo, kdo na takovej shit zareaguje

Reagovat
Visca el barca

A zkušenej fanda ví, že je 15 kolo a vyhraje titul stejně Barcelona Naopak nezkušenej fanda slaví upocený výhry v závěru na podzim

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné,kolik se najde blbců na ty jeho bláboly. Co budeš říkat,až Real vyhraje 5:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Bombarďáci...... Však to znáš

Reagovat
Xaviercreus

To snad není možný

Nezbývá než doufat, že tohle štěstí prostě jednou přejde

Reagovat
valloire

to není štěstí, to je známka kvality

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Tohle mužstvo má ty největší koule ze všech současnejch mužstev. Opakovaná remontada navazuje na ty nejskvělejší tradice Královskýho klubu. Tohle není žádná náhoda, stejně jako nebyla náhoda, když podobně otáčela zápasy Quinta. Soupeř ví, že i když zahraje skvěle, stejně nemusí vyhrát a v hlavě to určitě má. Takový zápasy stmelujou tým jako máloco. Očekávám od tohohle mužstva veliký věci a nemusí se dařit, ale tým bojuje do poslední chvíle a nikdy to nevzdává. Hala kurva

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
blaugrana

Last 6 shots on target Claudio Bravo has faced in the Premier League.

Ehm.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
blaugrana

Zabudol som nakopírovať dodatok. Z posledných šiestich striel fasol 5 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to uz nemuze byt nahoda

Reagovat
Whitemedia

Náhoda to není.. on zatím působí, jak kdyby v bráně předtím nikdy nestál.

Reagovat
blaugrana

Montreal. Najskôr 10 fasnú, potom 10 dajú.

Reagovat
technecium

Myslím, že pod Titem jsme ty zápasy taky takhle haluzili a pak nás rozjebal Bayern jak pozadí Kubánskejch děvek....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Espanyol 6 zapasů za sebou v lize čisty konto

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ten athletic vubec nevi, tecou a kopou si to nekde na vlastni pulce, golovka od nich snad zadna

Reagovat
blaugrana

Ten Villaŕeal je k posraniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico riadne zlyhava. Simeone sa mozno ani noveho stadiona nedocka. Jeho taktika uz stratila svoje caro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele