LaLiga - souhrn 15. kola

09.12.2016, 22:36, aktualizováno 12.12.2016, 22:40
Komentáře a souhrny
Villarreal přehrál Atlético Madrid, Bilbao překvapivě nestačilo na Real Betis. Espanyol porazil Gijón, Sevilla díky hattricku Iborry vyloupila stánek Celty Vigo. Real Madrid v závěru otočil zápas s Deportivem La Coruňa, vytvořil nový klubový rekord a drží si šestibodový náskok na Barcelonu, která si odvezla výhru z Pamplony. Real Sociedad si poradil s Valencií...

Villarreal CF - Atlético Madrid 3:0

12.12.2016 20:45

Góly: 28. Manuel Trigueros, 38. Jonathan dos Santos, 90+3. Roberto Soriano

Až nečekaně snadno si fotbalisté Villarealu poradili před vlastními fanoušky s Atléticem Madrid, kterému uštědřili již jeho čtvrtou porážku v sezóně, a odsunuli ho v tabulce na šesté místo. O tři branky se postarali Manuel Trigueros, Jonathan dos Santos a Roberto Soriano, díky nimž se Žlutá ponorka vyhoupla už na čtvrtou pozici.

Pro hosty to byl vyloženě zápas blbec. Nejenže výsledkově vlastně zopakovali bídný výkon z listopadového utkání proti Realu, přišli také o dvě své opory, a to o jedničku mezi třemi tyčemi Jana Oblaka a záložníka Tiaga, kteří museli oba v průběhu první půle kvůli zranění střídat. Slovinský muž v rukavicích má podle nejnovějších zpráv chybět dokonce půl roku.

Byl to souboj dvou nejpevnějších obran LaLigy, který nakonec jasně vyzněl pro domácí. Ti si svůj úspěch rozhodně zasloužili, na hřišti zkrátka byli hladovější po třech bodech. Do první větší příležitosti se dostal Jonathan dos Santos, kterému se podařilo zakončovat akrobaticky přes hlavu, jeho střelu však dokázal zastavit dobře postavený obránce Savič.

Na druhé straně mohl skórovat Ángel Correa, ovšem jeho pokus vytěsnil pryč brankář Sergio Asenjo, a Kokeho zakončení z následného rohového kopu bylo zablokováno. Ve 28. minutě se Villareal dočkal své první trefy. Tiago mizerně rozehrál s Diegem Godínem, čehož využil Trigueros, jenž udělal pár kroků do vápna, a odtud zamířil ke vzdálenější tyčce.

Ihned poté se hlavní hříšník této situace Tiago poroučel ze hřiště, pravděpodobně díky poraněnému kolenu, a v sestavě ho nahradil Saúl Ňíguez. Atlético i nadále působilo spíše bezradným dojmem a ve 38. minutě inkasovalo podruhé. Střelu Alexandra Pata nedokázal Oblak udržet v rukavicích, takže se z dorážky prosadil Jonathan dos Santos.

Hájit hostující svatyni již nemohl slovinský reprezentant, který si právě během tohoto momentu poranil levé rameno, a jeho místo zaujal Miguel Ángel Moyá. Ani po obrátce se hra madridského celku nijak výrazně nezlepšila. Ve třetí minutě nastavení přidal ještě jeden domácí gól R. Soriano, jehož skákavý pokus zaplul k tyčce.

Více informací k zápasu

Real Betis - Athletic Bilbao 1:0

11.12.2016 20:45

Góly: 18. Rubén Castro

Ačkoli už hosté nastoupili v prakticky nejsilnější možné sestavě, a to včetně útočníka Aritze Adurize, za posledních několik týdnů předvedli jeden z nejhorší výkonů, a z půdy nevalně hrajícího Betisu si domů neodvezli ani bod. Domácí porazili Bilbao po dvou letech zásluhou jediného gólu Rubéna Castra z prvního poločasu.

Mužstvo kouče Ernesta Valverdeho se tentokráte vůbec nedokázalo prosadit směrem dopředu. Žádnou branku nezaznamenalo poprvé od začátku listopadu, kdy se netrefilo v Espanyolu. Přitom v Andalusii bylo favoritem už jen proto, že soupeř vedený Víctorem Sánchezem vyhrál jen jednou z posledních pěti ligových duelů.

Domácím se pochopitelně tenhle výsledek hodil do krámu, protože se od sestupového pásma vzdálili na rozdíl pohodlných šesti bodů. Po rychle udělených třech žlutých kartách přišel na řadu v 18. minutě rozhodující moment. Tonny Sanabria si na hranici pokutového území vyměnil míč s Castrem, a druhý jmenovaný pak pohodlně zakončoval.

Následně si na své konto připsal úspěšný zákrok domácí brankář Antonio Adán, jenž dokázal zastavit Iňakiho Williamse, na druhé straně v závěru poločasu znovu zahrozili Castro s Tonnym Sanabriou, nicméně jejich pokusy byly tentokráte zablokovány. Po přestávce došlo ve hře baskického klubu k mírnému zlepšení, avšak kýženého vyrovnání se nedočkal.

Zkraje druhého poločasu se Antonio Adán hodně potil proti hlavičce Aritze Adurize, po hodině se hostující forvard protlačil k zakončení ještě jednou, ale ani v tomhle případě nebyl úspěšný. Antonio Adán si poté poradil rovněž se střelou Ikera Muniaina, a protože náskok Betisu odmítl navýšit Donk, skóre se již žádným směrem nepohnulo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sporting Gijón 2:1

11.12.2016 18:30

Góly: 54. Felipe Caicedo, 90. Léo Baptistão - 90+2. Duje Čop

Sporting Gijón se zatím ze sestupových míst nepohne, rozhodla o tom další porážka na půdě Espanyolu. Domácí se dostali do vedení až ve druhém poločase zásluhou Caiceda a v poslední minutě pojistil výsledek Baptistao. Hosté stačili ve druhé minutě nastavení už jen snížit, trefil se Čop.

Aktivněji vstoupili do zápasu Katalánci a už v páté minutě mohli vést, kdyby Gerard Moreno svojí volej z oblasti značky pokutového kopu neposlal vysoko nad. Domácí nadále zůstávali u balónu, ale ve 20. minutě byli nuceni poprvé střídat. Zraněného Péreze nahradil Vázquez. Za dalších pět minut si připsal další zahozenou šanci aktivní Moreno, po Baptistaově sklepnutí opravdu těsně minul tyčku! Gijón se osmělil až po uplynulé půlhodině, pozornost brankáře Diega Lópeze vyzkoušel pokusem ze střední vzdálenosti Duje Čop.

Vyrovnanou partii viděli diváci i ve druhém poločase, hlavičkujícího Davida Lópeze vychytal Cuéllar, ale v 55. minutě už to domácím konečně klaplo. Sánchez posadil balón přesně na hlavu Felipeho Caiceda a Espanyol vedl 1:0! V 66. minutě došlo k dalšímu zajímavému okamžiku, brankář Cuéllar předvedl obrovskou minul, když napálil míč na prvního hráče soupeře a od něho skončil míč v síti. Gijón měl v tu chvíli štěstí v neštěstí, neboť Caicedo zahrál rukou, a tak nemohla být branka uznána.

Každopádně Gijón se do nějakého souvislejšího tlaku vůbec nemohl dostat a k ohrožení Lópezovi branky docházelo jen sporadicky, jestli teda vůbec. Minutu před koncem se domácím naskytl rychlý protiútok, Baptistao si ve vápně poradil náramně a definitivně rozhodl o vítězství domácích. Hosté sice ještě vykřesali naději pozdní krásnou brankou z volného přímého kopu v podání Duje Čopa, ale to bylo to poslední, co se v zápase událo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 0:3

11.12.2016 16:15

Góly: 51. Vicente Iborra, 84. Vicente Iborra, 90+2. Vicente Iborra (pen.)

Ani výtečná domácí bilance Celty Vigo nezastavila Sevillu, aby vyrabovala stadion Balaídos a jasnou výhrou 3:0 poskočila pouhý bod za druhou Barcelonu. Hrdinou zápasu se stal bezesporu střídající Vicente Iborra, jenž se jakožto autor hattricku postaral o všechny góly hostí.

Družina Jorgeho Sampaoliho měla po nedávné prhře s Granadou rozhodně co napravovat, aby se udržela v kontaktu s čelem tabulky, přičemž jí k tomu dopomohl hráč, od nějž by se to tolik nečekalo. Vicente Iborra v předešlých osmnácti zápasech, do nichž během letošní sezony naskočil, neskóroval ani jednou, avšak tentokráte se rozjel nevídaným způsobem. Nejprve španělský záložník poslal hosty do vedení pět minut po do druhé půle, pak přidal pojišťovací trefu číslo dvě šest minut před koncem a finální tečku dokonal v nastavení proměněným pokutovým kopem.

Již hned na úvod mohl Seville zařídit brzký náskok Franco Vázquez, ovšem brankář Rubén Blanco si s jeho pokusem zvládl poradit. Na opačné straně byl podle očekávání aktivní především nejlepší střelec Celty Iago Aspas, ale ani jedna z jeho dvou střel se proti Sergiu Ricovi gólově neujala. Atraktivní podívaná bez přílišného důrazu na defenzivu pokračovala i nadále a v osmadvacáté minutě dělily hosty od vedení pouhé centimetry, neboť hlavička Stevena N’Zonziho po rohovém kopu skončila na břevně domácí branky.

První velké šance po změně stran si zase vypracovali hráči Celty, když se Aspas protentokrát proměnil do role nahrávače a připravil palebné pozice Danielu Wassovi s Marcelem Díazem, jenže bezbrankový stav přetrvával i nadále. Tedy jen do padesáté minuty, kdy Sarabiův roh přistál na hlavě střídajícího Iborry a hosté šli do vedení. Průlom skóre utkání ještě více oživil a šance nadále přibývaly na obou stranách, přesto si diváci museli na druhou trefu odpoledne počkat až do čtyřiaosmdesáté minuty. Šťastným střelcem se stal znovu Iborra, jemuž tentokráte asistoval Vitolo.

Příležitost k ideálnímu zakončení už tak povedeného vystoupení dodal Iborrovi v samém závěru Gustavo Cabral, jenž ve vlastní šestnáctce fauloval Joaquína Correu a zapříčinil tak odpískání pokutového kopu. Osmadvacetiletý záložník Sevilly touto nabídkou nepohrdl a nezapomenutelným hattrickem zařídil Seville cenné prvenství v poměru 3:0.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo Alavés 0:0

11.12.2016 12:00

Góly: -

Odpolední utkání mezi Eibarem a Deportivem Alavés branku divákům nenabídlo! Nějaké šance sice k vidění byly, ovšem žádná z nich neskončila v síti. Konečná remíza je pro obě strany víceméně zasloužená.

Utkání začalo přesně ve 12:00 a diváci, kteří si našli cestu na Estadio Municipal de Ipurua, možná mohli litovat, neboť branka za devadesát minut nepadla. Eibar se i tak udrží v první polovině tabulky, zatímco Alavés setrvá v její spodní části.

Do první velké šance se dostali hosté, Eibar si nepohlídal ofsajdovou hranici a Manu García se řítil sám na Rodrígueze. Brankář domácích rychle vyběhl a García ho již nestihl přelobovat. O chvíli později byl Manu García v další dobře šanci, ale střela mu vůbec nesedla. Eibar se osmělil až ve 39. minutě prostřednictvím standardní situace, po které si málem vstřelil vlastní gól Gaizka Toquero!

Taktická bitva pokračovala i po změně stran a tentokrát si mohli vstřelit vlastence domácí. Gálvez se nepohodl s brankářem, ale Alavés nakonec zahrával jen rohový kop. V 65. minutě poslal Peňa přesnou příhrávku na rozeběhnutého Enricha, ovšem i ten těsně minul branku. Stejná situace se opakovala znovu i deset minut před koncem.

Závěrečné minuty už byly z obou stran hodně opatrné a bylo evidentní, že nikdo nechce riskovat porážku. Konečná remíza 0:0 je vzhledem k průběhu spravedlivá.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo La Coruña 3:2

10.12.2016 20:45

Góly: 50. Álvaro Morata, 84. Mariano, 90. Sergio Ramos - 63. Joselu, 65. Joselu

Už to vypadalo, že Real doma senzačně ztratí body s La Coruňou, ale nakonec slaví dramatické vítězství. Depor sehrál s vedoucím týmem La Ligy dobrou partii a ještě šest minut před koncem vedl, jenomže přišel nastavený čas a další spása v podání Sergia Ramose.

Španělský reprezentační stoper vytáhl Real z kaše už v prestižním souboji s Barcelonou a proti Deportivu tak učinil zase. Svěřenci Zinedina Zidana to v souboji s La Coruňou neměli jednoduché, navíc postrádali největší hvězdu Cristiana Ronalda.

Domácí měli převahu a Tytońovi v brance Deportiva bylo několikrát pořádně horko. Po Asensiově centru dokázal včas zasáhnout a přímý kop Sergia Ramose jen tak tak minul branku. Po půlhodině hry se musel předvést i Navas, Borgesovu ránu na přední tyč dokázal vyrazit na rohový kop a vzápětí na druhé straně musel zase zasahovat Tytoń, tentokrát po ráně Jamese Rodrígueze. La Coruňa rozhodně nehrála na Santiago Bernabéu žádného zanďoura a po přímáku Borgese dokonce domácí zachránila tyč!

Nerozhodný výsledek vydržel až do 50. minuty, kdy se rychle otočil s balónem Álvaro Morata a povedenou střelou rozjásal domácí příznivce. Depor na nic nečekal a hru oživil příchodem střídajícího Joselua, což se ukázalo jako skvělá volba. Casemiro totiž po souboji s Andonem ztratil balón, čehož hosté rychle využili a právě střídající Joselu nechytatelnou ranou srovnal na 1:1. A to nebylo ze strany Deportiva všechno. Za další dvě minuty přichystal Joselu celému Madridu pořádný šok, když ustál souboj s Ramosem a propasíroval balón za Navasová záda. La Coruňa tak během tří minuty otočila vývoj utkání a vedla.

Real se dlouho nemohl vzpamatovat, ale vyrovnat nakonec dokázal. V 84. minutě přesně odcentroval Lucas Vázquez a Mariano Díaz nezvykle ramenem překonal Tytońe. Bíly balet se ve zbytku zápasu hnal za vítězstvím a sudí Santiago Jaime Latre přidal ještě dlouhých pět minut, které nakonec byly pro Depor osudové. Ve druhé minutě odcentroval na zadní tyč Kroos a Sergio Ramos nekompromisní hlavičkou strhl všechny body na stranu svého týmu. Real tedy nezaváhal a nadále má před Barcelonou šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - CD Leganés 1:1

10.12.2016 18:30

Góly: 21. Marko Livaja - 76. Miguel Ángel Guerrero (pen.)

Las Palmas již v zápase s Leganés mělo zisk tří bodů na dosah, neboť ještě čtvrthodinu před koncem měl domácí celek jednobrankový náskok díky trefě Marka Livaji, avšak ligový nováček si vzápětí vybojoval výhodu pokutového kopu, který Miguel Guerrero bezpečně proměnil. Zápas tak skončil nerozhodně 1:1, což Las Palmas zabránilo v poskočení tabulkou vzhůru vstříc pohárovým příčkám, zatímco hosté se posunuli o další bod dále od sestupového pásma.

Madridský celek, který na ligové prvenství čeká od jednadvacátého listopadu, se na úvod utkání prezentoval nebojácným výkonem a nechybělo mnoho, aby šel brzy do vedení. Martín Mantovani ovšem z rohového kopu poslal míč jen vedle. Ve hře svěřenců Quiquého Setiéna byla sice nadále patrná absence ofenzivních tahounů Kevina Prince Boatenga se Sergiem Araujem, ale i tak se klubu z Kanárských ostrovů povedlo v jednadvacáté minutě prolomit skóre.

Šťastným střelcem první branky odpoledne byl Marko Livaja, jemuž se povedlo dostat k přízemnímu centru Míchela Maceda dříve než brankáři Herrerínovi a pro chorvatského forvarda tak již nebyl žádný větší problém uklidit míč zblízka do sítě. Hosté se pokoušeli o gólovou odpověď ještě do přestávky, když se hned ke dvěma střelám dostal Darwin Machis, ovšem brankář Javi Varas byl v obou případech připraven.

Také po změně stran hráli prim hráči Leganés a Varas měl co dělat, aby si poradil i s pokusy Rubéna Péreze či Miguela Guerrera. Druhý jmenovaný ale čtrnáct minut před koncem přece jenom se snahou o vyrovnání uspěl, a to z pokutového kopu, který si sám vybojoval na Davidu Garcíovi a bezpečně jej také proměnil.

Las Palmas tak najednou muselo znovu zabrat směrem dopředu a opravdu si v závěrečných minutách vypracovalo řádný tlak v honbě za vítězstvím, jenže dalekonosná rána Jonathana Viery si cestu do branky neproklestila a Leganés tak vybojovanou remízou 1:1 poskočilo na zisk patnácti bodů z patnácti kol, který je od sestupových vod drží na tříbodovou vzdálenost.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 3:2

10.12.2016 16:15

Góly: 2. Willian José, 24. Willian José, 90+1. Juanmi - 36. Dani Parejo (pen.), 90+3. Zakaria Bakkali

Real Sociedad napravil poslední blamáž na půdě La Coruni, před vlastními fanoušky se mu podařilo přestřílet Valencii, a v tabulce se alespoň do nedělního programu vyhoupl na čtvrté místo tabulky. Základem domácího úspěchu byly dva góly Williana Josého, na které hosté reagovali penaltou. V nastavení druhé půle ještě oba celky přidaly po jednom zásahu.

Mužstvo kouče Cesareho Prandelliho neodehrálo na Anoetě vyloženě špatný zápas. Nicméně touha San Sebastiánu po napravení posledního kola, v němž inkasoval hned pět branek, byla přece jenom o něco větší. Los Che se tak stále nemohou oddálit od sestupového pásma, na vítězství v LaLize čekají už sedm zápasů v řadě.

Baskové vstoupili do tohoto střetnutí, jak nejlépe mohli. Centr z rohového kopu prodloužil na bližší tyči hlavou za sebe Xabi Prieto, v malém vápně se objevil volný Willian José, a ten z blízkosti nezaváhal. Následně mohl náskok navýšit Zurutuza, jenže ten svůj pokus usměrnil pouze mimo.

Ve 24. minutě Real Sociedad přece přidal druhou trefu. Opět se prosadil po rohovém kopu, Carlos Vela posadil centr na hlavu Williana Josého, jehož si hostující defenzíva nedokázala pohlídat, a Brazilec znovu snadno skóroval. Devět minut před koncem první půle se Valencia dotáhla na svého soupeře, dopomohla k tomu proměněná penalta.

Santi Mina byl na hřišti sotva pár vteřin, když nahrazoval Federica Cartabiu, a už ve vápně po skluzu Iňiga Martíneze vybojoval pokutový kop, jenž do protipohybu brankáře Rulliho proměnil Dani Parejo. Po hodině hry kopali penaltu také domácí, Carlos Vela však z bílého puntíku selhal a na gólmana Diega Alvese nevyzrál.

Domácí útočník dokázal situaci napravit v první minutě nastavení, to když vymyslel gólovou přihrávku na zadní tyčku pro skórujícího Juanmiho. Ještě však Valencia dokázala tenhle zápas zdramatizovat, o pár chvil později snížil Bakkali po svém individuálním průniku, nicméně ze strany hostů to už bylo vše.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 0:3

10.12.2016 13:00

Góly: 59. Luis Suárez, 72. Lionel Messi, 90+2. Lionel Messi

Necelou hodinu trvalo slovutné Barceloně než odemkla defenzívu posledního celku soutěže, aby nakonec zvítězila jednoznačným výsledkem 3:0. Svojí nepostradatelnost, jako už tolikrát, ukázal dvougólový Lionel Messi.

Osasuna v dosavadním ročníku La Ligy nasbírala pouhých sedm bodů a proti Barceloně se jí mnoho šancí nedávalo. Domácí byli hned od úvodní minuty pod velkým tlakem a na branku Péreze se valil jeden útok za druhým. Poločasový bezbrankový výsledek se dá považovat za menší zázrak, protože kdyby Barca vstřelila pět branek, nikdo by se nedivil. Už v 8.minutě vysunul Messi pohledným obloučkem do tutovky Suáreze, ale ten těsně minul branku. Za chvíli Suárez trefil z malého vápna tyčku a na Messiho si po prováhání koncovky počíhal Pérez. Osasuna s vypětím všech sil odolával a po půlhodině hry mohla nečekaně udeřit. Riera se obejvil za Umtitim, jenže podobně jako u Suáreze mu scházela přesnost. Převaha Katálánců trvala až do 45.minuty, kdy sudí Martínez ukončil první poločas.

Barcelona nemusela panikařit. Výsledek byl sice příznivější pro domácí, ale pokud by Barca pokračovala v nastoleném tempu, jistě by se gólu dočkala. Věděl to i Luis Enrique, který narozdíl od svého protějška ještě nesáhl k prvnímu střídání. V 59.minutě se skóre ve prospěch hostů konečně pohnulo. Messi přesnou kolmicí našel Jordiho Albu a ten ještě poslal přihrávku na malé vápno, kde pohodlně skóroval Luis Suárez. Klasická kombinace Barcelony!

Osasuna ještě čtvrthodiny před koncem živila naději na bodový zisk, ale po další Albiho přihrávce zavěsil Messi a všem bylo jasné, že dvoubrankový náskok už se stáhnout nepodaří. Barcelona jasně kontrolovala hru a v nastavení ještě vstřelila třetí branku. Předcházet jí mohlo snížení, ovšem Berenguer brankáře ter Stegena nenachytal. Ve druhé minutě nastavení završil svůj koncert Lionel Messi. Sám proti celé obraně Osasuny si "přilepil" balón ke kopačce a parádním sólem zvýšil na 3:0.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Granada CF 1:1

09.12.2016 20:45

Góly: 24. Ignacio Camacho - 82. Artem Kravec

Přestože byla domácí Malaga v zápase s Granadou jasně lepším týmem, skončilo jejich střetnutí nerozhodně 1:1. Postaral se o to především hostující brankář Guillermo Ochoa, který letos v Granadě hostuje právě z Malagy a proti svému mateřskému klubu se vytáhl jaksepatří...

Oproti například anglické Premier league lze ve španělské La Lize povolit hostujícím hráčům, aby nastoupili i v utkáních se svými zaměstnavateli, čehož nyní musí vedení Malagy jistě litovat. Ignacio Camacho sice domácí poslal již ve čtyřiadvacáté minutě do vedení, jenže následnou herní dominanci již svěřenci Juandeho Ramose nedokázali přetavit ve více branek, za což nakonec pykali osm minut před uplynutím základní hrací doby, kdy se trefil Artem Kravec a zařídil hostům cenný bod.

Granada se sice na úvod letošní sezony ohromně trápila, avšak nedávné nečekané vítězství nad silnou Sevillou signalizovalo, že se andaluskému celku blýská na lepší časy. Po této vůbec první ligové výhře nastoupili granadští do dalšího kola sebevědomě a brazilský forvard Andreas Pereira, který v Granadě hostuje z Manchesteru United, tvrdou ranou domácí branku jen těsně minul. O tvrdé procitnutí hostí zpět do kruté reality boje o sestup se ovšem po čtyřidvaceti minutách postaral kapitán Malagy Camacho, jenž zcela nehlídán usměrnil do sítě centr Roberta Rosalese.

Osm minut nato měl na dosah navýšení skóre Mikel Villanueva, k němuž propadl přímý kop Juanpiho, ovšem Guillermo Ochoa předvedl první z řady kvalitních zákroků večera a udržel míč před brankovou čarou. Dalším, kdo si na mexickém gólmanovi vylámal zuby, byl Juan Carlos, který se Ochou v úniku marně pokoušel obejít.

Ve dvaaosmdesáté minutě již Malaze jasná herní převaha nebyla nic platná, neboť perfektně zahraný přímý kop střídajícího Alberta Buena poslal hlavou do sítě Artem Kravec, jemuž se povedlo předskočit Diega Llorenteho. Ten mohl hned vzápětí své zaváhání odčinit, avšak jeho vlastní hlavička z bezprostřední blízkosti našla neomylně pouze připraveného Ochou.

V samém závěru pak sice nepřehlédnutelný Llorente dokázal procpat míč až do granadské brány, jenže radost mu krutě zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího, přestože opakované záběry ukázaly, že o postavení mimo hru nešlo. Malaga se tak musí smířit s dvoubodovou ztrátou a zůstává ve středu tabulky na osmém místě, zatímco Granada slaví nečekaný bod za remízu 1:1, který ji opět o kousek posouvá vstříc úniku z pásma sestupu. Na sedmnáctou Valencii nyní Andalusané ztrácí tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid15114040:1437
2.FC Barcelona1594237:1531
3.Sevilla FC1593328:2030
4.Villarreal CF1575322:1026
5.Real Sociedad1582526:2126
6.Atlético Madrid1574428:1425
7.Athletic Bilbao1572620:1823
8.SD Eibar1564521:1922
9.Espanyol Barcelona1557319:1822
10.UD Las Palmas1556426:2321
11.Málaga CF1556424:2221
12.Celta Vigo1563624:2921
13.Deportivo Alavés1546514:1718
14.Real Betis1553718:2818
15.CD Leganés1543812:2615
16.Deportivo La Coruña1534820:2713
17.Valencia CF1533921:2912
18.Sporting Gijón1533916:3012
19.Granada CF1516814:319
20.CA Osasuna15141013:327

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (411)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele