LaLiga - preview 14. kola

03.12.2016, 08:51, aktualizováno 05.12.2016, 08:52
Previews
Tradiční dohrávka španělské LaLigy nás zavede na půdu Deportiva La Coruña. To se propadlo do sestupového pásma, navíc poměří síly s rozjetým Realem Sociedad...
Deportivo La Coruña - Real Sociedad  (pondělí 20:45)
Už přes dva měsíce čekají fotbalisté La Coruni na vítězství a přesně během této doby spadli v tabulce až na sedmnácté místo, jen o bod nad sestupovou propastí. Depor zkusí z krize vybřednout proti San Sebastianu, což je mimochodem celek, kterému se daří.

La Coruňa naposledy vyhrála 1. října, kdy doma na Riazoru těsně porazila Sporting Gijón 2:1. Od té doby ale nevyhrála, připsala si pouze dva nerozhodné výsledky a tabulkou se rapidně propadla až do sestupových vod.

Pochopitelně, Depor má pondělní dohrávku s Realem Sociedad k dobru, ale pokud jí nevyhraje, zůstane po čtrnácti kolech na osmnáctém místě. La Coruňa ale potřebuje výrazně přidat a to po všech stránkách. Nefunguje především defenzíva, vždyť čtyři branky jí nasázela Celta Vigo, Barcelona nebo Málaga. Tři branky nedávno schytala od Sevilly a mohli bychom pokračovat. Nedařilo se ani ve španělském poháru, Depor v prvním zápase prohrál na půdě Betisu 0:1.

Zcela jinou formou oplývá Real Sociedad. Ten narozdíl od domácích už pět kol nenašel přemožitele a to minulý týden hostil Barcelonu. Výsledek 1:1 je pro mnohé překvapivý, ovšem ne tak docela. Kataláncům se na Anoetě dlouhodobě nedaří a vlastně se dá říci, že tam získali bod. Mnohem překvapivější je fakt, že San Sebastian porazil Barcelonu v držení míče, což Španělsko, potažmo celá Evropa dlouho nepamatuje. San Sebastian bude na Riazoru usilovat o průběžné čtvrté místo, které zaručuje play-off Ligy mistrů.

Oba celky hlásí několik absencí. Na domácí straně jsou zranění Bruno Gama a Laure a nejisté jsou starty Valleho a Babela. Baskové zase nemohou počítat s Pardem, Bergarou a Gaztaňagem. Zdravotní obtíže trápily i Oyarzabala a Agirretxe.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Gil, Guilherme, Borges, Fajr - Moreno, Andone
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Martínez, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Celta Vigo  (neděle 12:00)
Celta se vší silou snaží proniknout do vyšších pater LaLigy, ale zatím není moc úspěšná. Její účinkování v Evropské lize se na ní hodně podepisuje a odpočinout si teď bude chtít v nedělním utkání proti Realu Betisu.

Ve chvílích, kdy většina pracujících odpočívá, musí hráči Realu Betis a Celty Vigo za svými pracovními povinnostmi. Nedělní poledne bude patřit právě duelu na Estadio Manuel Ruiz de Lopera, kde se domácí Real Betis utká s Celtou Vigo v boji o důležité body. Mnohem víc je teď potřebují domácí, kteří mají problémy s formou a jejich umístění v ligové tabulce rozhodně není optimistické.

Béticos sídlí na 14. místě a na jejich kontě je 14 bodů, což je jen o pět víc, než kolik mají týmy na sestupových příčkách. Betis vyhrál za posledních deset utkání LaLigy jen třikrát, což není moc nadějná situace. Přesto si trochu napravil chuť, když se mu povedlo zvítězit v rámci Copa del Rey nad Deportivem La Coruňa. Ani tady to ale nebyla žádná atraktivní kanonáda - utkání rozhodla jediná branka, kterou vstřelil mladík Antonio Sanabria.

V minulém kole Primera Division trenér Victor také nezažil mnoho radosti, protože jeho celek byl rychle oslaben vyloučením Picciniho ze 17. minuty a nakonec s Eibarem prohrál 3:1. Sám ale hlavu neztrácí: "Začali jsme hodně dobře a dařilo se nám, ale v momentě, kdy jsme přišli o jednoho hráče, jsme zpanikařili. Přesto zůstávám optimistou, protože mám k dispozici velmi dobrý tým a věřím, že se zvedneme. Už v poháru jsme ukázali, že hrajeme dobrý fotbal, na což snad navážeme proti Celtě."

Do utkání v Seville půjdou domácí bez několika hráčů. Zmíněný Piccini má karetní trest, zraněn je pak Charly Musonda. Hosté jsou na tom s absencemi ještě hůř, protože jim kvůli kartám chybí Hugo Mallo a Sergio Álvarez. Zraněni jsou navíc ještě Claudio Beavue a Planas. Fabian Orellana by se měl včas dát dohromady.

Celta je dost unavená z působení v pohárech, takže jí brzy dochází síly. Poslední dobou se jí moc nedaří navázat na dobré výkony a především je pak potvrzovat. Za deset minulých soutěžních utkání Celta Vigo vyhrála jen čtyřikrát. V Primera Division se Celtě povedlo vyhrát 3:1 nad Granadou, o což se postaraly branky Iaga Aspase, Thea Bongondy a Papeho Cheikha. Celta je i díky tomu na průběžném devátém místě.

A rozhodně plánuje ještě si polepšit. Trenér Eduardo Berizzo k tomu prohlásil: "Doufám, že se nám povede navázat na náš duel s Granadou a po pohárovém klání s Murcií si připíšeme další výhru. Je důležité, abychom se učili vyhrávat pravidelně a sami to od sebe očekávali. Když bude každý dělat maximum, můžeme dojít s jedním cílem dostatečně daleko. Naším cílem je vyhrát a postoupit v tabulce zase výš."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, Bruno - Cejudo, Petros, Donk, Ceballos, Martínez - Castro, Joaquín
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Roncaglia, Fontás, Cabral, Jonny - Radoja, Wass - Orellana, Hernández, Bongonda - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - SD Eibar  (neděle 16:15)
Bilbao potřebuje v LaLize co nejrychleji zapomenout na pořádně nepovedený duel z minulého kola na půdě Las Palmas. Částečně se mu to podařilo v průběhu týdne v Copa del Rey, byla to ovšem jen slabá náplast. Každopádně proti Eibaru bude v derby hrát bez dvou klíčových mužů sestavy Aritze Adurize a Raúla Garcíy. Soupeř si tak určitě může věřit.

Domácí zkrátka nečeká vůbec nic lehkého, několik absencí jim opravdu může notně zkomplikovat život. Přitom tři body budou jednoznačnou prioritou, aby si nějakým způsobem nekomplikovali cestu za evropskými poháry a neztratili před vánoci kontakt. Letos v lednu Athletic Club svého soupeře porazil vysoko 5:2.

Byl to na Kanárských ostrovech zápas blbec. Nejenže muselo Bilbao skousnout porážku 1:3, ještě přišlo díky červené kartě o historicky svého nejlepšího střelce a legendu Aritze Adurize a vykartovat se nechal též Raúl García. "Když jsme inkasovali druhý gól, hodně nám to uškodilo. Už jsme se zpátky nevrátili," hodnotil kouč Ernesto Valverde.

Kromě nich ještě nebudou k dispozici dlouhodobě zraněný Ager Aketxe, fit stále nejsou Óscar de Marcos ani Mikel Rico. "Dostali jsme ty dvě branky těsně před přestávkou a po přestávce. Byly to dva důležité momenty," vracel se k pondělní dohrávce Valverde. "Věřím tomu, že kdyby nepadly tak rychle za sebou, bude utkání jiné."

Los Leones zvládli první zápas čtvrtého kola Copa del Rey a na půdě Santanderu v průběhu tohoto týdne vyhráli 2:1. Stejným poměrem mimochodem uspěl také Eibar na půdě Gijónu a celkově získal už svou třetí výhru v řadě. V lize je překvapivě o bod lepší než jeho protivník, také on by rád usiloval o evropské poháry pro příští sezónu.

Oproti sestavě z minulého utkání proti Betisu, v němž hosté potvrdili solidní formu a zvítězili 3:1, by nemělo v eibarské jedenáctce dojít k nějakým výrazným změnám. Dokonce se dá očekávat, že vběhne na hřiště totožných jedenáct hráčů, protože klub má před tímto baskickým derby luxus zcela prázdné marodky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.30 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - UD Las Palmas  (neděle 18:30)
Na Estadio Mendizorrotza v Baskicku se střetnou dva celky s velice zajímavou formou a sice domácí Deportivo Alavés a Las Palmas. Oba celky v minulém kole naplno bodovaly a oba si v týdnu zajistily solidní výchozí pozice ve španělském poháru.

O poznání lepší výchozí pozici si vypracoval domácí Alavés. Ten zvítězil na hřišti Gimnásticu Tarragony vysoko 3:0! Navázal tak na předchozí úspěšné představení na půdě Villarrealu, kde zvítězil jako vůbec první tým v letošní Primera division. Deportivo je o tři příčky za Las Palmas, tedy třinácté a i s tímto panuje v Baskicku spokojenost.

Las Palmas nastoupilo v týdnu v Huelvě a i ono má po prvním výsledku 2:2 solidní výchozí pozici. Sice ne tak komfortní jako jeho ligový sok, ale pořád dosti dobrý. V lize se Los Amarillos pochybují v klidném středu tabulky. Naposledy si v lize poradili s Athleticem Bilbao 3:1 a to po velmi dobrém výkonu, kdy Basky k ničemu nepouštěli a celých devadesát minut ovládali hru.

Alavés se s Las Palmas pochopitelně neutká poprvé. Oba celky se střetávaly zejména v nižší Segundě division. Na prvoligové scéně se ale spolu utkají po dlouhých čtrnácti letech! Vzájemnou bilanci můžeme označit za velmi vyrovnanou.

Co se týče absence domácích, tak nejistý je pouze start Víctora Camarasy. O něco hůře je na tom v tomto ohledu Las Palmas. Zraněný je Dani Castellano a suspendovaný Roque Mesa. Otazník v jednu chvíli visel i nad startem Boatenga, nicméně někdejší hráč Milána nebo Schalke bude k dispozici.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Hernández, Feddal, Alexis, Femenía - Torres, Llorente - Gómez, Camarasa, Méndez - Deyverson
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Bigas, García, Lopes - Viera, Montoro, Gómez - Tana, Livaja, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Oba celky si v tuhle chvíli rozhodně nemají co závidět. Gijón se v tabulce nachází na osmnácté příčce, Osasuna je dokonce poslední. Vzájemný zápas je tak zcela určitě skvělou příležitostí na to vymanit se ze sestupového pásma, k tomu ale bude potřeba naplno uspět. S formou jsou na tom oba týmy vlastně totožně, prohrály už čtyřikrát v řadě.

Atmosféra ve Sportingu aktuálně není vůbec dobrá. Mužstvo kouče Abelarda Fernándeze nemůže najít optimální pohodu, ani v úterý si nespravilo chuť ve 4. kole Copa del Rey a podlehlo před vlastními fanoušky Eibaru. Po zápase byl domácí lodivod hodně naštvaný na novináře. A na tiskové konferenci jednoho z nich seřval sprostými slovy.

Šestačtyřicetiletý rodák z Gijonu si opravdu do pusy neviděl. "Ty a ta tvoje zku...ná Marca. Vždycky jenom hledáš sra...y, vymýšlíš si. Jsi ostuda," veřejně urážel a pokračoval. "Hraješ si na to, že fandíš Sportingu. Ale to ty neděláš. Působíš nám jenom škody, takže ti to teď říkám z očí do očí. Píšeš tyhle zprávy, poškozuješ nás, aby sis udržel práci."

Tenhle trenérův výjev jen potvrzuje, že Rojiblancos jsou ve velké krizi, vždyť výhru naposledy slavili v září ve 3. kole proti Leganés. Tehdy se sezóna vyvíjela skvěle. Jenže od té doby domácí urvali pouhopouhé dva body. Na druhou stranu před týdnem nehráli vyloženě špatně na půdě Realu Madrid, kde pohráli jen o branku.

Osasuna je na tom v tabulce ještě hůř než její soupeř, a to o dva body. V uplynulých čtrnácti kolech si připsala na své konto jen jedno jediné vítězství. Historicky se hostům na tohoto protivníka příliš nedaří, od roku 2012 ho porazili jednou z pěti případů. V minulém kole jednoznačně nestačili doma na Atlético Madrid.

Klub z Pamplony, jenž nedokázal ve Španělském poháru skolit venku ani další trápící se celek Granadu, bude postrádat dvojici Javiera Flaňa a Didiera Digarda. Ani domácí nemají nějaké výraznější potíže s marodkou, chybět možná budou pouze Carlos Castro a Alberto Lora, vyloučený je pak start Daniho Ndiho.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (neděle 20:45)
Četné obměny kádru, a ještě četnější rotace tváří na manažerské stolici se ve Valencii stále míjí účinkem. Los Che se po zpackané loňské sezoně trápí stejně, ne-li více i letos a do čtrnáctého kola La Ligy půjdou v pozici jen těsně nad sestupem a s černou sérií pěti zápasů bez vítězství. Jen těžko však historicky hledat vhodnějšího soupeře na přetržení této šňůry, než jakým je Malaga - Andalusané se za svou historii představili na Mestalle patnáctkrát, přičemž zde ještě ani jednou nevyhráli.

Alespoň mírnou vzpruhou může být pro svěřence Cesareho Prandelliho pohárová výhra 3:1 na půdě Leganés, což je vzhledem k jejich postavení v tabulce čím dál schůdnější cesta, jak se probojovat po roční absenci zpět do pohárové Evropy. Italský manažer pravděpodobně vyrukuje s rozestavením na tři obránce, přičemž v útoku by se měl dočkat šance v základní sestavě Munir el Haddadi, jenž ve Valencii hostuje z Barcelony.

Malaga sice na vlastním stadionu La Rosaleda válí v plné kráse, o čemž svědčí bilance pěti vítězství v řadě s průměrným počtem přesně tří branek na zápas, avšak na cestách se zatím Andalusané vesměs trápí. Výjimkou budiž nedávná bezbranková remíza na Camp Nou, která ovšem nemění nic na tom, že družina Juandeho Ramose v letošní sezoně mimo vlastní stadion v La Lize stále ani jednou nebodovala naplno. Zatímco Valencie v Copa del Rey triumfovala, Malaga si naopak připsala krutou porážku 2:0 s druholigovou Córdobou, mimochodem právě na tamním stadionu. Větším lákadlem je tak momentálně liga, kde Malaga ztrácí z jedenáctého místa na pohárovou Evropu čtyři body.

Juande Ramos se bude muset obejít bez suspendovaného Juankara a Diega Llorenteho, přičemž nejistý je také stav Sandra Ramíreze, který v týdnu utrpěl svalové zranění a přišel již o zmíněný pohárový zápas. Střelecky by jej mohl a měl nahradit kdokoliv z tria En Nesyri - Michel Santos - Javier Ontiveros.

Zvláště poslední jmenovaný si zaslouží detailnější zmínku. Teprve devatenáctiletá hvězdička je v posledních týdnech největším hitem letošní Malagy, neboť se Ontiverosovi již v nedávném zápase s Deportivem La Coruňa povedlo vsítit premiérový gól v La Lize, a navíc šlo hned o gól vítězný, který rozhodl ve dvaadevadesáté minutě zápas s Deportivem La Coruňa.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Mangala, Garay, Abdennour - Cancelo, Pérez, Suárez, Siqueira - Parejo - Rodrigo, Munir
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Torres, Villanueva, Ricca - Juanpi, Camacho, Fornals, Castro - Santos, Ontiveros
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Španělský fotbal se těší na očekávané El Clásico, ale to samozřejmě nebude jedinou atrakcí. O své šance na vylepšení postavení bude bojovat také Sevilla, která jede do Granady. Domácí tým je naopak na samém dně tabulky.

Znáte heslo o tom, že když se dva perou, třetí se směje? Ve 14. kole LaLigy se zhmotní ve skutečnost, protože v přímé konfrontaci se utká Real Madrid s druhou Barcelonou. Třetí je právě Sevilla, která by se tuze ráda "zasmála". Teď má ideální možnost k odskočení čtvrtému Atléticu Madrid, neboť jede do Granady. V ní by si ráda zastřílela, což bude vzhledem k mizerné a dosti průchozí obraně domácích možné.

Po krátkém intermezzu v podobě pohárového klání Copa del Rey se ve Španělsku navrací prvoligový fotbal. Třetí Sevilla naposled zvládla důležité utkání s Valencií, kterou porazila i díky brance Parejy těsně 2:1. Následovalo pohárové utkání s Formenterou, ve kterém se Sevilla dobře připravila a nasázela svému soupeři pět branek! Jedním z hrdinů tohoto utkání byl mladý Argentinec Joaquín Correa, který vstřelil hattrick.

A po utkání sám přiznal: "Mám nesmírnou radost z výsledku celého týmu i z toho, že jsem k dobrému výsledku mohl přispět. Moc mě to bavilo, fotbal jsem si užíval a jsem moc rád, že se nám to povedlo. Vždycky mě baví nejvíc to, že fotbal je především týmový sport, takže chci nejdřív myslet na celek. Snažím se být vždycky maximálně připraven, abych mohl pomoci týmu. Je jasné, že mám nějaké preference, ale budu tam, kam mě trenér umístí a kde mě potřebuje," dodal mladý útočník.

Sevilla je jasným favoritem a dlouho se jí dařilo udržovat si ve vzájemných duelech s Granadou převahu, jenže v posledních měsících se už dvakrát za sebou radovala právě Granada. Ta by teď výhru potřebovala jako sůl, alespoň pokud jde o ligu. V ní dlí až na posledním místě a nedaří se jí ani na jedné straně hřiště. Po remíze s Valencií dostala tři branky od Celty Vigo a opět odešla bez bodů. Aspoň že první výhru má trenér Lucas Alcaraz za sebou.

V poháru přehrál jeho tým Osasunu o jednu branku a trenér z toho měl samozřejmě radost: "Je důležité, že jsme vyhráli nad Osasunou. Pro naši morálku a vlastní sebevědomí jsme to hodně potřebovali. Teď musíme vzít ty dobré aspekty z našeho projevu a přenést je do ligy. V ní jsme na posledním místě, což by nám mohlo trochu komplikovat snahu o lehkost a klid. Ale nehodláme nic vzdávat a budeme bojovat až do posledních chvil každého zápasu," burcuje své hráče trenér Alcaraz.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulquier, Vezo, Sauniér, Lombán, Silva - Carcela-González, Pereira, Uche, Boga - Kravec
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Mercado, Pareja, Rami, Escudero - Sarabia, N'Zonzi, Vazquez, Vitolo - Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (sobota 16:15)
Souboj dvou titánů je na spadnutí! Už v sobotu odpoledne se do sebe pustí celky dvou nesmiřitelných mužstev, které se přetahují o slavné hráče, množství trofejí i nadvládu nad španělskou LaLigou. Vítejte u slavného El Clásica.

V sobotu krátce po čtvrté hodině vyvrcholí dlouhé čekání mnoha fanoušků fotbalu, protože začne výkop jeden z nejsledovanějších a nejemotivnějších zápasů historie. Na stadionu Camp Nou se představí nenáviděný vyzyvatel tamní Barcelony, Real Madrid. Dost možná nejsledovanější sportovní událost, která znamená nervy, nadšení a vzájemné škádlení obou táborů by mohla udělat poměrně velké změny na čele ligového žebříčku.

Ten momentálně ovládá tým z hlavního města Španělska. Bílý balet je mírným favoritem, protože má aktuálně lepší formu. Potvrdil ji devíti výhrami z posledních deseti soutěžních utkání, o čemž se Barceloně může jen zdát. Naposledy se mu v lize dařilo těsně vyhrát nad Sportingem Gijón a třebaže na skóre 2:1 s outsiderem je zvyklý jen málokdo, dá se to jistě omluvit absencemi či přílišným očekáváním právě derby. V minulém soutěžním utkání už to byl zase ten starý dobrý Real, protože v Copa del Rey nadělil šest branek Leonese.

Na El Clásico se tak Real připravil velmi dobře, což si uvědomuje i trenér Zinedine Zidane. "Nechtěl jsem před utkáním Copa del Rey mluvit o střetu s Barcelonou, protože se snažíme respektovat každého soupeře a neznehodnotit Leonesu jen proto, že pak přijde Clásico. Ale je pravda, že tohle utkání je vrchol, je to sledovaný a dramatický zápas, který má v sobě neobyčejný náboj. My jsme se na něj pečlivě připravili a doufáme, že se nám povede vyhrát. Bylo by to pro nás velké vítězství," zakončil trenér Realu Madrid.

El Clásico není jen soubojem dvou mužstev, ale také individuálním střetem několika hvězd. Často se propírá souboj Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. V poslední době se k tomu přidala ještě trenérská rovina, neboť také Zinedine Zidane se několikrát coby hráč utkal se svým protějškem, Luisem Enriquem. Do formy se dostává trio Messi, Neymar a Suárez a do hry se vrací také Andrés Iniesta. Menší problémy měl Gerard Piqué, ale také on by měl být v pořádku. Na straně Realu je vážnou absencí dlouhodobě zraněný Gareth Bale a mimo hru bude i Álvaro Morata.

Stejně jako Barceloně se vrací Iniesta, i Real Madrid má jednoho navrátilce. Je jím brazilský záložník Casemiro, kterému se minulé Clásico proti Messimu vydatně dařilo. Barcelona je v tuto chvíli na druhém místě, přičemž se po očku musí dívat i za sebe. Dravá Sevilla má totiž ztrátu jen jediného bodu. Pro blaugranas bude toto utkání asi nejklíčovější. A to i proto, že za posledních pět soutěžních duelů vyhráli jen dvakrát. Přesto se trenér Enrique neukvapuje.

"Podobné zápasy není snadné vyhrát. Když hraje Barcelona utkání s menším týmem jako v Copa del Rey, naráží na pečlivou obranu. Náš soupeř se úzkostlivě snaží bránit a není jednoduché celý zápas hrát jen u brány soupeře. Přesto si myslím, že jsme se toho zhostili dobře. El Clásico je pro nás hodně důležité, protože hrajeme před vlastními fanoušky a to nás vždycky vede k pocitu odpovědnosti. Zároveň je to velká šance dostat se blízko k prvnímu místu," dodal trenér Enrique. Bude v čase, kdy (nejen) fotbalový svět truchlí, El Clásico vítaným osvěžením?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Mascherano, Piqué, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kovačič - Vázquez, Isco, Ronaldo - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.33 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Domácí Leganés postupně směřuje k sestupovým vodám, ale ještě se odmítá vzdávat. Teď se u jeho břehů vynoří Žlutá ponorka, která si po několika horších výkonech chce říct o tři body a stoupat tabulkou.

Leganés se statečně bije s prvoligovým osudem a ačkoli většinou zažívá jen hořkou pachuť porážky, občas se mu podaří překvapit a vyhrát. I díky tomu sídlí na patnáctém místě LaLigy a na jeho kontě je 13 bodů. Od výhry nad Osasunou ale zažívá jen porážky. Po ligové prohře s Espanyolem Barcelona se mu nepoštěstilo ani v Copa del Rey, protože prvoligová Valencia byla moc velkým soustem a vyhrála 3:1.

Pro Leganés bude tohle utkání vůbec tím prvním střetem s Villarrealem v rámci první ligy. Jako by nestačilo, že je již tak velkým outsiderem, ještě musí řešit množství absencí. Ty má realizační tým až nad hlavu, protože zraněni jsou Diego Rico, Adrián Marín, Alexandr Szymanowski, Koné, Serantés a Robert Ibáňéz. Včas by se mohl dát do pořádku snad jen Bustinza. Leganés dokonce muselo sáhnout k zoufalému kroku a místo zraněného brankáře Jona Serantese si z Athleticu Bilbao vypůjčilo schopného brankáře Iaga Herrerína.

Villarreal je na tom s absencemi mnohem lépe. Schází mu snad jen Roberto Soldado a Alfred N'Diaye. Mašina Villarrealu se na nějakou dobu zasekla a v lize se Žlutá ponorka začala trochu propadat. Po remíze v Curychu v rámci Evropské ligy se Villarrealu nedařilo ani doma, protože jej překvapil Alavés. Takže si hráči spravili náladu alespoň duelem v Copa del Rey. Toledo porazili třemi góly a budou doufat, že tento výkon zopakují proti dalšímu outsiderovi.

Villarreal teď bojuje na šestém místě LaLigy, což je poslední místenka do Evropské ligy pro příští ročník. Pokud by ale Žlutá ponorka chtěla navštívit milionářskou Ligu mistrů, musí zabrat. Aktuálně na 4. místo ztrácí sice jen dva body, nicméně konkurence je letos velmi obstojná a daří se jí. I proto musí Villarreal zápasy jako ten s Leganés vyhrávat. I trenér Fran Escriba si uvědomuje, že duel na Estadio Municipal de Butarque nebude snadný.

V rozhovoru pro média zkušený trenér zmínil: "Leganés je hodně zajímavým týmem, protože hraje jednoduše a nebojácně. Umí táhnout za jeden provaz a atmosféra na jeho půdě je prý velmi účinná. Nečekám nic snadného, třebaže je mezi námi v tabulce velký rozdíl. I proto se svým hráčům snažím vštípit, že v LaLize není slabých týmů a musíme ke každému z nich přistupovat tak, jako kdyby to byl náš poslední zápas. Na každém bodu totiž záleží," dodal před duelem s Leganés trenér Escriba.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Bustinza, Insúa, Mantovani, Díaz - Timor, Alberto - Ramos, Gabriel, López - Neves
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruiz, Musacchio, Costa - Soriano, Trigueros, Bruno, Castillejo - Sansone, Pato
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.00 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 20:45)
Atlético Madrid se bude z povzdálí dívat na El Clásico a doufat, že mu výsledek bude hrát do karet. V současné době jej totiž od prvního místa dělí nepříjemných devět bodů, což není maličkost. Naštěstí pro něj zavítá na stadion Vicente Calderon Espanyol Barcelona, kterému se příliš nedaří.

Colchoneros nezvládli dva těžké zápasy s Realem Sociedad a Realem Madrid, čímž ztratili kontakt s prvním týmem tabulky. Od poloviny listopadu se jim ale daří dostat se zpět na vítěznou vlnu a klíčem k tomu je i dobrá defenziva. Jen Villarreal je v této činnosti statisticky lepší, Atlético pak inkasovalo jen o jednu branku více. V posledních třech soutěžních duelech se tým trenéra Diega Simeoneho dokázal radovat z čistého konta pokaždé.

Po výhře nad PSV v Lize mistrů se Atlético dočkalo další výhry v minulém kole LaLigy proti Osasuně Pamplona a opět to bylo s čistým štítem. Osobní skóre si pak střelci colchoneros ještě vylepšili v duelu Copa del Rey proti CD Guijuelo, jehož konto zatížili hned šesti brankami! Teď by potřebovali další body i proto, že čelo LaLigy zdá se poněkud zhuštěné. Atlético na 4. místě ztrácí tři body na Sevillu, ale pozor musí dávat také za sebe, kde se hromadí Real Sociedad San Sebastian s Villarrealem.

Na výtečné defenzivě má velký podíl především brankář Jan Oblak, který musí odrážet přestupové spekulace médií. Slovinský brankář v minulém kole chytil penaltu, za což si vysloužil poklonu od trenéra Simeoneho. "Osasuna minule začala velmi dobře a nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa. Nakonec jsme se zlepšili a máme tři body, i když to nebylo jednoduché. A velký dík patří za výhru brankáři Oblakovi. Jeho výkony rostou každým zápasem, je vzadu jistotou a perfektně sem zapadl. Doufám, že mu jeho výtečná forma vydrží ještě dlouho."

Atlético Madrid poslední dobou ustálilo své výkony a je to do jisté míry výsledek také jeho vyprázdněné marodky. Na ní jsou déle jen Alessio Cerci a Augusto Fernandez, což jsou dlouhodobě zranění hráči. Menší zdravotní problémy má útočník Fernando Torres. V dresu hostujícího týmu taktéž nepanují žádné větší obavy, protože v menším ohrožení je snad jen Pablo Piatti.

Espanyol je na 12. místě, což tak nějak zapadá do jeho každoročního plánu. Barcelonský celek se stereotypně snaží udržet se ve středu tabulky, což mu delší dobu vychází. Párkrát za sezonu se sice zdá, že by to tentokrát mohlo vyjít a Espanyol by se mohl podívat i výš, ale nakonec je z toho vždy jen boj o střed. Průměrnost dokazuje také nejčastější výsledek jeho duelů - remíza. Těch nemá zatím žádný jiný celek v LaLize tolik. Poslední dvě kola však Espanyol vyhrál a rovněž udržel čisté konto. Zvládne to i proti Atletům?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Koke, Tiago, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, López, Reyes, Caricol - Pérez, Jurado, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.75 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid13103036:1133
2.FC Barcelona1383233:1427
3.Sevilla FC1383224:1827
4.Atlético Madrid1373328:1124
5.Real Sociedad1372422:1423
6.Villarreal CF1364319:1022
7.SD Eibar1363420:1621
8.Athletic Bilbao1362517:1620
9.Celta Vigo1362521:2320
10.UD Las Palmas1354424:2119
11.Málaga CF1354421:1919
12.Espanyol Barcelona1346317:1718
13.Deportivo Alavés1344513:1616
14.Real Betis1342714:2514
15.CD Leganés1341811:2513
16.Valencia CF1332817:2411
17.Deportivo La Coruña1324713:2310
18.Sporting Gijón1323812:279
19.CA Osasuna1314812:267
20.Granada CF1305811:295

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (412)

Přidat komentář
Jerichoo

Tip redakce ten kurz inak dost slusny

Reagovat
ADM

Logicky už len pri pohľade na tabulku, nic ine ako vitazstvo nepripada v uvahu. Som zvedavy s cim vybehneme na ihrisko, ale musime to dotiahnut do uspesneho konca, aby nebola liga takmer rozhodnuta uz v decembri

Predpokladam, ze nas Madrid bude zo zaciatku drtit v strede pola jak Sociedad, no dufam ze dnes zavazi faktor Iniesta a konecne sa ustreli aj Suarez ( a bude na to potrebovat menej nez 5 sanci)

Ronaldov gol istota, na to by som vsadil barak

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si myslím presný opak. Od prvej minúty to bude hrať defenzívne a za prvý polčas budeme mať tak 3 pokazené protiútoky a 1 strelu na bránu

A tento náskok nič nerieši, spomeň si na minulú sezónu kedy sme mali ešte niekedy vo februári 15 bodovú stratu a nakoniec vyhrala Barca titul s náskok iba jedneho.

Reagovat
ADM

Lenže vy máte Zidana, ktorý asi vyhral v jackpote nejakú auru na nestrácanie bodov A my vyzeráme, že momentálne sme schopný stratiť s hocikým

Reagovat
Ed_Hazard

Vy ste mali túto auru asi 4 roky vkuse (sem tam ste niekde stratili a to vlastne aj teraz Zizou pri tej sérii nezmyselných remíz). To snaď nebolo možné ako ste rozhodovali zápasy v posledných minútach a sekundách a to sa dialo v lige pravidelne.

Reagovat
patas92

To není aura, ale známka kvality

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Clasico je často o tom, že vyhrát může fakt kterýkoliv tým. Víceméně bych se na dnešek neodvážil sázet.

Reagovat
Ed_Hazard

na 02 je stále pekný kurz. Tak isto na Vale bol super pred týždňom, to sa skusiť proste musí

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusit asi jo, ale jistý si být v zápase nemůžeš být ničím..

Reagovat
valloire

To není aura, ale známka kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

bry rano spanelsko!

Reagovat
roman1978

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Ma EC nekde svuj clanek?

Reagovat
smazaný uživatel

Dik...

Bojim se, co na me vyskoci

Reagovat
Kepy_FCB

link na přenos... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Mourinho, Falcao a další novináři obviněni z daňových podvodů. Ještě třeba bude sranda :)

Reagovat
smazaný uživatel

No trochu se bojím tý sestavy. Myslím si, že Zizou to zahraje na jistotu s Casemirem na úkor Isca, což je škoda. S fotbalovější zálohou by jsme rozhodně taky měli šanci.

Reagovat
Mateo16

Marca , AS , ABC tvrdia ze by mal hrat ale tie ZZ reci

Netusim aka by potom bola ofenziva pretoze ist na EC s Benzemom bez formy neefektivnym Lucasom a Kovacicom a ak sa nepodari CR zapas tak to tam pojdeme iba odbetonovat remizu .

Co je pri sucastnej forme hracov fail od ZZ

Reagovat
valloire

Od Benzemy čekám že se zápasem vyroste i on.

Reagovat
Mateo16

Nasadenie urcite ale zahazovanie sanci je jeho parketa

Reagovat
valloire

doufám že ho tam šoupne kvůli tobě

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky jsem na to hodně zvědavý, jestli takový pragmatik jako ZZ dokáže tu zkušenost z Calderónu zužitkovat. Mně přijde jako vaše momentálně nejsilnější (neřeším obranu) ta z Calderónu, akorát Asensio na místě Garetha.

Reagovat
ADM

O tom, jak bude vypadat dnešní sestava, měl Zizou již delší dobu jasno. „Sestavu už mám jasnou. Casemiro je s námi a moc dobře víte, čím nám může přispět. Jsem spokojený, protože je na tom každým dnem lépe."

Ak to nie su novinarske bludy ale dobrý preklad, tak vyzerá že hrať bude no

Reagovat
valloire

Normálně bych tam pustil zálohu Isco, Modrič, Kovačič, James s Vazquezem jako žolíkem a CR s Benzem před nima a vytřel si s nima zadek. Ale čekám Casemira a James na lavici.

Reagovat
valloire

Největší světový zápas se blíží. Nebude na škodu připomenout, kdo v Clasicu taky dával excelentní góly. Žádnej zápas na světě tohle nenabízí....Takže pěkně po dvou po dekádách.

https://youtu.be/0GcdJcVe3jM?t=80 ...Gento

https://youtu.be/tkUyhvmHUqs?t=2135 .....Cruyff

https://youtu.be/5Hx97wTyiGU?t=3 ....Maradona

https://youtu.be/YuqLRQPoCwE?t=1208 ....Juanito

https://youtu.be/i_oFYo_hlFY?t=4 ....Romário

https://youtu.be/9Jx8kXnRVy8?t=9.....Roberto Carlos

https://youtu.be/cd_EoNBxM1g?t=886 ....Ronaldo

https://www.youtube.com/watch?v=CPi0n4lyDgw ....Ronaldinho

https://www.youtube.com/watch?v=NwsFYkp_r5w ....Messi

https://youtu.be/E023l6yqFCs?t=4 ...Cristano

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Carlos ty kráso A Figo ještě v barcelonským

Reagovat
Jerichoo

parádne clasico, Enrique a Xavi slušne nezvládali a Guti červená na Puyola mňa teda tieto vyhrotené bavia viac ako tie mierumilovné

Reagovat
valloire

to musí bejt válka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

to by jste potom neměli šanci, Suárez by vám půlku týmu pokousal a zbytek by zmlátil Leoš

Reagovat
valloire

Leoš by zmlátil tak možná Isca, ale Ronaldo by zrušil celej tým i s lavičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl dobrej

Reagovat
Ed_Hazard

And then Pepe arives

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Carrick

Madrid bez Garetha, Barcelona vyhraje

Reagovat
valloire

Nejstatečnější hráč v historii Clasica :

Boudewijn Zenden (Barcelona)

https://youtu.be/9Jx8kXnRVy8?t=281

Reagovat
smazaný uživatel

Jako koupit jednu od Carlose, to už by bylo pomalu na funus

Reagovat
valloire

v podstatě skoro sebevražda

Reagovat
valloire

Největší mučedník v historii Clasica :

Luis Figo (Real Madrid)

https://youtu.be/kPVNolBVpn4?t=46

Reagovat
valloire

Největší srdcař v historii Clasica :

Luis Enrique (Real Madrid)

https://youtu.be/kGgwCh0EuEg?t=126

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, vyrostl z toho

Reagovat
valloire

Tak pojď Zizou a dej mu zase fén :

https://youtu.be/6qw1ZT2Sf2M?t=85

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo didn’t pay taxes worth €150 MILLION to authorities. Messi was treated as a criminal for not paying €4m as a 17 year old. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně ale úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

o Messim sa trapne 4m , ked mal 17 rokov riesilo a stale riesi ako keby bol najvacsi kriminalnik, u ronalda cca 35X vacsia suma sa ma len tak zamlcat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zamlčet ne, problém je v tom, že ty absolutně nechápeš rozdíl mezí tím, co udělal Ronaldo a co udělal Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nasiel som len taku spravu, viac to neriesim, ked tak mi povedz ten rozdiel, ale myslim aj tak ze obaja su v tom takpovediac nevinne

Reagovat
smazaný uživatel

Na hlavní stránce je tady o tom článek.

Reagovat
hntlyl

tak nasiel som len taku spravu, viac to neriesim

Reagovat
Jerichoo

klasický internetový dement no

Reagovat
smazaný uživatel

no je to to iste co ste robili na Lea ked mal daký problem, furt budeme dve strany a dva nazory

Reagovat
Jerichoo

tu nejde o tému ale o to, že si videl nejakú debilinu na nete a dalej si to neriešil

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty koniarik

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Este k zapasu, dnes moze vyhrat ktokolvek, Barce sa vracaju Umtiti a Iniesta , inak celý tým okrem Messiho bez formy, Real s fformou, ale zase bez Krossa a Baleho

Reagovat
smazaný uživatel

Mam taky pocit, ze velkou nevyhodou Sampaoliho muzstva je, ze velmi casto inkasuju v zapase ako prvi. To napr. Atletico vie pravy opak.

Reagovat
Robbie

at ZZ dá Navas-Carvajal-S.Ramos-Pepe-Marcelo-Modrič-Kovačič-Isco-L.Vazquéz-C.Ronaldo-Benzema :-)

Reagovat
Ángel di María 22

Uvidíme, co Zizou vymyslí za taktiku a co pošle za sestavu, mám pocit, že tohle clásico je hodně o něm..

Jinak samozřejmě stát se může uplně cokoliv, hrajeme venku, bude to hodně těžký, ale neporhrát by bylo skvělý. Při těch 6 bodech náskoku se neděje nic ani při porážce, navíc budeme mít odvetu doma, ale byl by luxus ten náskok udržet, né-li ho zvýšit, to by bylo už hodně dobrý

Ať se stane cokoliv, Hala Madrid!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle Clásico svlíkne ZZ donaha, sám jsem na to hodně zvědavý. Podle mě rozhodně není typ trenéra, který chce dominovat, ale "stačí" mu vyhrávat zápasy (a z toho tituly). Od Lucha čekám nějakou změnu, dost bych věřil Maschovi na místě Sergiho Roberta.

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna dnes nema BBC a na protiutoky sa spoliehat nemoze s formou Karima a vykonostou Cristiana . Ja fakt len dufam ze to nebude beton ala Mourinho ideme si pre bod

Reagovat
Ángel di María 22

Ja si myslim, ze se Zidane zesere, ale uvidime. Snad ne.

Reagovat
Kokesh

Bojim se jen dvou veci. Messi uz dva roky, presneji receno pet Clasic nedokazal skorovat. Letos je ale ve vyborne forme a Barcelona na nem zavisla cim dam vice. Ta druha je samozrejme nominace rozhodciho, Clos Gomez. Takova mensi zajimavost je, ze pod nim Barcelona jeste nikdy neprohrala. 20z/17vyher/3 remizy.

Nicmene treba se divat vice na nas. Jsme ve fantasticke bodove snure, i pres radu zraneni klicovych hracu. Na zacatku zapasu je to vzdy 50/50, tipuji 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

dva a třičtvrtě roku dokonce.. naposledy dával ten hattrick v Madridu (http://www.bdfutbol.com/en/p/j1753.html?rival=2)

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla

Reagovat
ratusek

V Granadě Chápu, že nejde pořád vyhrávat, ale to už je pomale Emeryovský z minulý sezony porážet silné a prohrávat a ztrácet s nýmandama. Gijon, Granada Emery style

Reagovat
valloire

Odcházím na mač.

Nechť se peklo otevře. Přichází armageddon a má podobu Bílého baletu.

Celá ta barcelonská stodola uvidí, jak bude jejich tým bit. Strašlivě bit !!!

Reagovat
patas92

Tak nakonec bez Casemira

Reagovat
patas92

A bez Iniesty...fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Roberto Pique, Mascherano, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar

Iniesta není v základu

Reagovat
ADM

Ou ... toto bude mordor prvy polcas

Reagovat
Mateo16

ufffffffffffff . A Este bez Iniesty pojde ich rozobrat ako Atletico

Reagovat
Ed_Hazard

Aby si to nezakríkol. Zostavy ale super

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Modric, Isco; Lucas Vázquez, Ronaldo y Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robbie

nemám co vytrknout, protože před půl hodinou sem tu sestavu dával, akorát že já tam měl Pepeho a on hraje Varane, což se čekalo

Reagovat
Robbie

vytknout :D

Reagovat
Mateo16

Ani nie posledne zapasy siel Varane hore

Reagovat
Kokesh

A jak se tu v pulce tydne opet brecelo na Zizu, kvuli nevinnemu odhadu Marcy. Mame co se cekalo, vsichni spokojeni...ted jen aby to tak vypadalo i na hristi.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

uplne uzasna zostava, lepsie to nemohol dat

Reagovat
Robbie

až na Varana sem se trefil, jako chtěl sem ho tam napsat, ale Pepe je furt lepší

Reagovat
patas92

Optimisticky: 3:1 (Messi 2x, Suarez - Avoidano Penaldo)

Realisticky: 0:2 (Avoidano Penaldo, Vazquez)

Reagovat
Pokahontas

Clásico odpoledne

V době umělého osvětlení !

Reagovat
Phillipinho

Tyvole ta zaloha to je sileny. Gomes i Rakitic nedokazi poradne podrzet balon. Naopak Real tam ma Isca, Modrice, Kovacice- vsichni vyborne kryti balonu. Todle bude pruser. Kdyz uz teda ne Iniesta, tak tam mel byt Arda nebo Denis. A Rafinha mimo nominaci tomu teda nerozumim uz vubec...

Reagovat
LAM

Proč tam nedá Lucho Iniestu od začátku Už da tejdny trénuje na plno a hrát mohl.Na co tam půjde na posledních 30?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to naopak vidím docela optimisticky. Asi se shodneme na tom, že celý zápas prostě nevydrží a myslím, že ten zápas se bude lámat až v druhým poločase, tam ho budeme sakra potřebovat. Čekám hodně opatrný zápas a jsem rád, že budeme mít možnosti, jak hru oživit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový eso v rukávu no, uvidíme co jim Lucho naordinuje třeba se je jen snaží překvapit

Reagovat
blaugrana

Gomes v základe proti madride? Ani to nejdem zapínať.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si Clásico pustíš a ještě budeš slintat. Fandi i když se nedaří

Reagovat
blaugrana

Ako ja fandím, ale na to, čo teraz Barca predvádza sa fakt nedá pozerať. Výhra ma poteší, ale na Gomésa v základe fakt nemám náladu.

Reagovat
Kokesh

I hraci od Pepka neunasi? Prijemna zmena. Ale Aguero fakt prase.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on sám se na konci choval jako smyslů zbavený, což hráči prostě vnímají.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi bolo niečo pravdy na tých "prehnaných" rečiach, že s Barcou by mala úspech aj upratovačka na trénerskej lavičke Proste tá hráčska záklaďna akou disponovala a disponuje si to vie vo väčšine zápasov uhrať sama a o veľkých úpsechoch potom rozhodujú iba detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Martino?

Reagovat
Ed_Hazard

Čo s ním?

Reagovat
patas92

Reagovat
Atlético de Madrid

Aguero je vymaz..

Reagovat
smazaný uživatel

to je zostava preboha, nevidim to ale vobec dobre dnes, zaloha totalne bez formy a real tam mas isca modrica kovacica...seci silný na lopte...dnes zaloha barcy nebude mat sancu a ronaldo bude na kraji vetrat bezformy roberta...no nic moc

Reagovat
Jerichoo

0:4 pome

Reagovat
vilp

Isco snad konečně nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Lol a kurzy stúpajú. Na tipsporte za poslednú pol hodinu na X2 z 2.0 na 2.20. Čakal som že budú padať

Reagovat
Kokesh

Franco si chce nahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

veď s ňou vyhrali na Celticu

Reagovat
-Carles-

Rovnaká zostava ako proti Sockam, to neveští nič dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Mayoral první start za Wolfsburg. 12 minut na hřišti a gól.

Reagovat
misinho7

bol zraneny predtym ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, trenér na něj prostě sral.

Reagovat
Kokesh

Spis prehlizeny...nedostal sanci ani kdyz byli jejich dva utocnici zraneni, ani v poharu. Pritom by dokazal zahrat s prehledem i levy kridlo...tak jako zacinal treba Alvaro u nas. Celkove dost nepovedeny hostovani hlavne pro nej.

Reagovat
misinho7

skoda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messiáš

Ty vole ta záloha..., tak jsme s ní vyhráli na Celticu a pak se pomalu nedostali k balonu na Sebastianu...no to začíná, nicméně se budu velice rád mýlit. Real může hrát uvolněněji, my musíme, snad to zvládneme. Visca el Barca ! Pomeee

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude muset fungovat střed hřiště jak nikdy jindy, věřim, že to zvládnou.

Visca El Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

někdo slušnej stream?

Reagovat
misinho7

niekto kvalitny stream?

Reagovat
Jacks11
Reagovat
misinho7

iba v sporte

Reagovat
Ed_Hazard

Pekná kvalita

Reagovat
panca

nejakej sopcast?? diky moc

Reagovat
drussbarb

Budu tipovat tak, jaký 1:2, dneska to nevidím

Reagovat
Jacks11

díky šéfe

Reagovat
Xaviercreus

Frajer

Reagovat
aurelio

Kvalita obrazu je síce perfektná, ale čo z toho, keď sa to po troch sekundách zastaví a ďalej ani nehne? Čo sa s tým dá robiť? Je to pomalý internet, či?

Reagovat
Alan_Shearer

Mam to stejne a nemyslim si, ze bych mel pomalej internet.

Reagovat
aurelio

Detto... Ja som si zvykol vybrať niečo z Roja Directy, ale v poslednej dobe sa mi cez reklamy žiaden obraz ani nenačítal. Tak som skúšal rad-radom všetko z tohto a bez úspechu...

Reagovat
raduinho

Tak pojdme Barca!

Reagovat
Miguel19

Solidní začátek

Reagovat
Ed_Hazard

Sa začalo z ostra Mateo

Reagovat
patas92

Čisté od Buse

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta....

Reagovat
patas92

Kokos taková jasná

Reagovat
r3

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

skokan

Reagovat
EXoRcIsT

skokan šak vôbec netrafil loptu iba nohy dajte tomuto dmntovy konečne ban

Reagovat
smazaný uživatel

tak penaltu jasná, ale zaskočil si solidně, proto mu to asi nepískl... nebreč prosím tě, mourinho hraje až zítra

Reagovat
EXoRcIsT

Ty si vážne debil

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje mama

Reagovat
EXoRcIsT

Na rodinu sa nenadava chuju keď tak mne môžeš napísať že som kkt

Reagovat
smazaný uživatel

žádnou nemáš

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

Jasná penalta

Reagovat
misinho7

jasna penalta to ej v riti toto

Reagovat
Kokesh

Zasranej Gomez.

Reagovat
Switchback

Dobře rozhodčí

Reagovat
Miguel19

Co tam nasadili za píšťalku? Napřed jasná penalta, teďka nechá trapnou výhodu k hovnu

Reagovat
GeneralGoat

Proč ty Španělský věci musí komentovat ten uřvanej Skot pořád to nepochopím

Reagovat
REPLIKATOR

ter Stegen

Reagovat
EXoRcIsT

Ten rozhodca je katastrofálny fauly hráčov realu nepiskne potom jasnú penaltu tiež nie a teraz Suarez naschvál odkopne loptu a zase nedá zltu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Druha penalta

Reagovat
Miguel19

Piqué chtěl penaltu pro Real?

Reagovat
smazaný uživatel

pique wtf

Reagovat
Kokesh

Zluta pro Isca. To je normalne uz neuveritelny.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vůbec se mi zatím nelíbí ta zbytečná zataženost a připosranost - to je jak čekání na gól. Jinak 2 jasné penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Pique signalizuje ruku spoluhráče

Reagovat
Aldeano

Pique klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je slaboučká, ale Real bez Bale bude neškodný

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten sudího metr.. Iscovi dá žlutou, ale Modričovi za mnohem žlutější faul ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hrozně se v tom plácá

Reagovat
Switchback

Modric neunáší

Reagovat
raduinho

Hey Gomés hraješ za Barcu, to co stačilo na Valencii ti tady stačit nebude

Reagovat
Switchback

Ramos bez žluté?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Šli tam stejně. LOL.

Reagovat
Switchback

hm, ne

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pokud Ramos fauloval, měla už být 3. penalta - Mascherano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Suarexovi že nespadol

Reagovat
smazaný uživatel

suarez skoro jak costa

Reagovat
smazaný uživatel

3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Macherano bože, ta španělská liga nemá úroveň... ten hňup si píská, co chce

Reagovat
Ed_Hazard

Na Ramosa sa nemôžem pozerať. Otázka času kým vyvedie zase nejakú kokotinu vedúcu ku gólu

Reagovat
REPLIKATOR

Mascherano dlouhodobě nejslabší článek spolu s Robertem...

Reagovat
Free_player

pěkně Masch

Reagovat
Ed_Hazard

Neymar pičus jak vidly Škoda že ho za ten potlesk neposlal rovno von

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nezvládá

Reagovat
I am Mancunian

strasny zapas, to sa ani neda porovnať s dnešným duelom medzi City a Chelsea

Reagovat
raduinho

A pořád je to kvalitou výš než 90 procent zápasů PL

Reagovat
Kaze

Vidime

Reagovat
smazaný uživatel

isto

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vocasisko

Nechce se mi tam dívat.

Takže, rozjel se v PL sekci aspoň pořádnej hate na Guardiolu?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Modričovi chvíli trvalo než se do toho dostal, ale teď už hraje dobře.

Reagovat
Miguel19

Lucas zatím výborný.

Reagovat
Ed_Hazard

Mateo začína byť neskutočný beast. To jeho napádanie a výbušnosť, proste wau.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta byla nejjasnější

Reagovat
Usty

Koukáte někdo na stream od Bein? Ten týpek s fistulkou je šílená histerka

Reagovat
smazaný uživatel

s cim?

Reagovat
Usty

U každý kličky nebo zpracování "magical!", "magnificent control, wonderfully taken, amazing!". U každý mini šance skoro řve vzdychá, heká... Hrůza poslouchat.

Reagovat
smazaný uživatel

bez nej by ten zapas za nic nestal, on udrzuje kvalitu tohoto zapasu na prijatelne

http://mads.thescore.com/rayhudsonsoundboard

Reagovat
Usty

Proti gustu

Reagovat
mato Kreator

ja som to tiez nemohol pocuvat som vypol zvuk tak som si pustil novu Metallicu

Reagovat
Kaze

Cristiano "Black Invader" Ronaldo

Reagovat
hntlyl

*Dark, a je fakt strašný

Reagovat
Kaze

A je to hysterka

Reagovat
Usty

Reagovat
Ed_Hazard

Možno chcel napísať hipsterka

Reagovat
patas92

Hudson?

Reagovat
Usty

To mi řekni ty

Reagovat
patas92

Ray Hudson...je super

Reagovat
celeb

jj

Reagovat
Miguel19

Strašný...ale ten komentuje furt ty velké zápasy v PD..

Reagovat
smazaný uživatel

ray je nejlepsi komnetator na svete, spanelskou ligu sleduju jen kvuli nemu.. a nechapu jak muzes zit a neznat ho jsem myslel,ze o nem slysel uz kazdy

Reagovat
Usty

Na španělskou ligu se se hodí, a teď fakt bez urážky, je hrozně afektovanej, hypercitlivej na cokoli, takovej latina styl komentování... Kdyby komentoval Anglii, tak ho na Twitteru zničí.

Zajímavý, já mám kvůli němu spíš chuť to vypnout.

Reagovat
Sali5
Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Scream 6

Reagovat
Usty

No Půlka z toho je poté, co někdo z Barcelony přihrál na 15 metrů, předpokládám.

Reagovat
patas92

Náhodou: "Shakespeare was wrong, its not King Lear its king Leo" , to je genialní

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

stop talking about tennis players and stupid Hollywood actors, phil!!! je moje oblibene a jeste dirk a disco

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
MadMrJacky

Nemáte někdo odkaz na ten stream s Rayem?

Reagovat
smazaný uživatel

jen ace

acestream://c204f5b6f436310fe5f9eb1ecd03bed13e869342

Reagovat
MadMrJacky

!! Dík

Reagovat
Usty

Teď centr do vápna, Ronaldo zpracoval na prsa -> Magic!! Tohle bych fakt poslouchat nemoh...

Reagovat
Ed_Hazard

Ouuu škoda, vlastňák od Shakiry by bol perfektný

Reagovat
smazaný uživatel

Little bearded beast

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto prisernej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně ufňukanej poločas

Reagovat
Pipo123

Modrič najlepší na ihrisku, on neprehral súboj, kopec lôpt zachytil

Reagovat
raduinho

* Zachytil rukou.

Reagovat
Steven666

no čakal som trošku lepší zápas...

Reagovat
celeb

pri nasej sucasnej forme tazko. A Zizu je trochu priposrany, lebo zatlacit viac by sa z jeho strany dalo. Ale zas EC, na NC... Mozno v 2. polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, Neymar, Gomes katastrofa Gomes hned po Čygrinskyjm nejhorší nákup posledních let

Reagovat
gonzalesl_is_back

Spokojenost, zatím jsme nebezpečnější a lepší tým. V klidu můžeme diktovat i tempo hry, když budeme chtít. Zálohu na to máme.

Reagovat
Rssa

Real zatim lepsi, vice sanci a taky jsou nebezpecnejsi. Nam uz, stejne jako kopu letosnich zapasu, nefunguje zaloha a i proto jsou hodne odstrihnuti Luis s Messim.

Neymar ma prisernou formu, skoda ze Paco ji ma jeste horsi. Ted by se hodil Munir...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale pořád má Neymar mnohem lepší formu než Luis, který má naprosto příšerný pohyb/výběr místa.

Reagovat
REPLIKATOR

Real vyhraje

Reagovat
LAM

Záloha nám prostě nehraje.Samej posouvač a nikdo z nich to nedokáže vzít na sebe.Iniesta musí na plac.

Reagovat
Dr. Admess

Iniesta na místo Gomese, hned, prosím.

Reagovat
Miguel19

Barcelona je strašně slabá. Hráči jako Gomés nebo Roberto tam nemají co dělat.

A jinak Neymar je fakt strašně nesympatickej zmrd. Fotbalově mu to ani trochu nejde, jakmile se ho někdo dotkne, tak to je samozřejmě faul, rozhazuje tam rukama jak pičus a když někomu zašlápne kotník, tak se strašně moc diví jak pičus. Odpornej hráč.

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimavé ale je, že Gomes (spolu s Lucasom) nabehali najviac km za polčas (6.0)

Reagovat
CR7RONALDO

Odkial máš, kto koľko km nabehal? Ja to nikdy nikde nemôžem nájsť.

Reagovat
Ed_Hazard

Dávali to na streame na tipsorte po skončením polčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to shrnul slovem "picus"

Reagovat
LAM

Něco jako Ronaldo no.

Reagovat
Switchback

Nebo Costa, takže on musí být zvyklej ...

Reagovat
Miguel19

Letošní Costa ani náhodou. Se nějak změnil. Až čumím

Reagovat
hefy

Neymat je příšernej. Hrozne se tady nadává na Garetha, ale Neymar by zasloužil podobnou kritiku, nehledě na to, že Bale je aspon sympaták.

Reagovat
smazaný uživatel

coze? chces rict, ze se tu neymar nekritizuje za jeho pady??

Reagovat
hefy

Nejde o pády ale o hru.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz ide ale 20x opakovačka faulu na Vasqueza. Toto je v 9 prípadoch z 10 penalta pri ktorej ani obrancovia neremcajú

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne mela byt pecka za drzeni mascherana..

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Gomes to je co za parodii.. proc proboha nehraje Andres?

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič je naprosto šílenej, takový defenzivní práce co dělá + geniální v ofenzívě. Nejlepší hráč na hřišti. Výkon mi přijde ok, záloze chvíli trvalo než se rozjela, ale potom už to bylo ok. Ještě se mi líbil Lucas, který tam dost leze na nervy Albovi a Neymarovi. Z Barcelony mi přijde nebezpečný akorát Messi, Suárez je úplně neviditelný. Zatím to vypadá dobře, ale trochu se bojím Iniesty.. jako byl rozhodujícím faktorem pro Real v první půli Modrič, tak on dokáže být to samý pro Barcu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát mi teda přijde, že v záloze byste měli mnohem více dominovat. První poločas mi přišel jako první zápas play-off Ligy mistrů.

Reagovat
Phillipinho

Rakitic je prisernej, on neda normalni prihravku snad

Reagovat
Kokesh

Tezky zapas pro obe strany, Barca vyborna na sve polovine, v tomhle se Enrique dost poucil. Rozhodne asi maličkost, vyvoj zapsu mohl byt ale uplne jiny, nebat se rozhodci pisknout penaltu v naprostem zacatku hry.

Reagovat
raduinho

Jediný kdo hraje dobře je král, musí si to tam vytukávat s klukama už od půlky, jinak by se k němu ani nedostal míč přes tu příšernou zálohu. Iniesta chybí hrozně moc. Zápas může rozhodnout použe Messiho genialita, jinak to skončí 0-0 i po druhé půlce ZZ si dojel pro remízu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Maximálně do 60. minuty musí Andres a Denis místo Rakety a Gomése, zatím zápas naprosto o ničem.

Reagovat
Miguel19

Ten komentátor omg To jako zpíval?

Reagovat
Ed_Hazard

Cris, to si mal dať oblúčikom na malé vápno a bolo by 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOL

Reagovat
Switchback

Hovno

Reagovat
Switchback

Škoda, že ho nedal Pique ...

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivé

Reagovat
Miguel19

Gooool

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
patas92

goalsooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
CR7RONALDO

Ale v takomto čase sme aj naposledy prehrávali 1-0 a vyhrali sme 2-1 ešte

Reagovat
smazaný uživatel

konecne tu standardku nekopal Leo

Reagovat
patas92

Neměl tam Navas být?

Reagovat
Messiáš

Goooooooooooollllll

Reagovat
Jordi Alba

Jooooooooooooooooo

Reagovat
Ed_Hazard

kurva Karim kým sa ty zorientuješ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

a je tam lamky

Reagovat
ADM

Kurva Rakitic dole?? To nmozme aspon raz v sezone hrat s tym čo nam fungovalo???

Reagovat
patas92

Dneska je lepší než Rakitič

Reagovat
ADM

no neviem teda

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt byl docela strasny dneska

Reagovat
Miguel19

Ten Gomés je strašnej tragéd.

Reagovat
Whitemedia

Komentátor, co si šlape na jazyk

Reagovat
Messiáš

Busquets buh stredu pole..

Reagovat
ADM

Ale ten Kovacic .. to je hráčik..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ještě nenahrál přesně

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kovačič ultra beast mode. Benzema dolu, Mariano in!

Reagovat
MadMrJacky

Dneska teda Bus

Reagovat
smazaný uživatel

fakt isco dole za casemira?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nepochopím, prohráváme a místo Jamese nebo Asensia tam jde DM...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, maximalne to nepoberam

Reagovat
gonzalesl_is_back

A hlavně je to ještě větší větrák vzadu, než to bylo. Stratég.

Reagovat
smazaný uživatel

totalne netusime...

Reagovat
ADM

NEYMAR

Reagovat
Switchback

Reagovat
pingla

Neymar

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Ney

Reagovat
smazaný uživatel

don ray ney

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta klicka neymara byla famozni

Reagovat
ADM

Neskutočne jak sa nám zdvihla kontorla hry v strede ale..

Reagovat
-Carles-

O dosť lepšie sa na to pozerá

Reagovat
Whitemedia

Real takhle netuší celý zápas?

Reagovat
ADM

Prvý polčas boli lepší o niečo

Reagovat
Switchback

Nn, první poločas byli o něco lepší než barca

Reagovat
smazaný uživatel

Do gólu to bylo ok. Pak ho Barca ale dala, přišel Iniesta, přišel Casemiro a vypadá to takhle.

Reagovat
Whitemedia

Vypadá to příšerně, jsem od vás za těch 13 minut, co to mám zaplé, neviděl snad ani přihrávku..

tak teda až teď

Reagovat
Free_player

Carvajal vůbec netušil co se stalo

Reagovat
vilp

Isca sundá, ale toho tlouštíka s číslem 9, co se tam motá jak špína v kýblu, vesele nechá hrát. Mariano by se aspoň rval o každý míč.

Reagovat
Miguel19

Barce o dost lepší výkon druhá půle. Snad je to nakopne..

Reagovat
Messiáš

Busquets na pocatku vsech akci, Iniesta to taky hned zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

City Chelsea dneska mnohem záživnější, je to bída

Reagovat
smazaný uživatel

ten gomes je tak 4x pomalejsi nez vsichni ostatni na hristi

Reagovat
Switchback

Benzema celkem slabota dnes

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jo?

Reagovat
Switchback

Já real zas tak moc nesleduju, tak nevím jak moc hrává ...

Reagovat
smazaný uživatel

letos hrozne slabucky... bohuzial

Reagovat
ADM

Bus si dnes obul kopačky z minulej sezóny

Reagovat
patas92

Věděl, že tu budou hejteři z PL, tak si je maže na chleba

Reagovat
ADM

Reagovat
gonzalesl_is_back

Casemiro Jestli mi ještě někdy někdo řekne, že je Zidane stratég, tak ho proplesknu.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema ja vam nevim, vzdy si hracov realu obranujem, aj balea pocas obdobia slabej formy...ale z benzemu mne je neskutocne zle... momentalne je to turista, chodiaci kuzel...konecne a zasluzene dole

Reagovat
smazaný uživatel

carvajal

Reagovat
Switchback

Néééééé

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je ozaj keket

Reagovat
smazaný uživatel

leo mohl dat pod sebe na neymara

Reagovat
ADM

no toto neni Celtic 7-0, že ešte pošpekuluješ čo s loptou ale mal to spraviť

Reagovat
smazaný uživatel

od nikoho jineho bych to necekal(ok ozil), ale na lea mam jine naroky

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro evidentně není vůbec rozehraný.. to byl fakt jalovej nápad ho tam dávat.

Reagovat
ADM

Striedanie pre Jamesa, ked treba z ničoho spraviť áčko alebo gol

Reagovat
teenz

Reagovat
Messiáš

Messi skoda, hodne z uhlu, ale dalo se to promenit, ovsem ta zaloha s Iniestou a bez..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ako vysvetlí mi niekto čo to bol za nápad poslať na trávu Casemira? My prehrávame a stiahneme jedneho z hráčov, ktorý tvorili hru a pošleme tam drevorubca? Prvé striedanie malo byť jednoznačne Benzín out a Asensio//James/Mariano in.

Vysvetlite mi to prosím niekto.

Reagovat
aither

To si naser

Reagovat
ADM

Kurva mali sme to rozhodnuť ,ked sme dominovali, teraz nas Real drtí

KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

ooops, he did it again ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

grcam

Reagovat
smazaný uživatel

olalala

madridisti, vylezme z děr! :)

Reagovat
Whitemedia

to nasere

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň že tak

Reagovat
hntlyl

SERGIOOO ❤

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos Dnes som ťa podcenil

Ale treba povedať že to bolo otrasné bránenie, už pri nábehu som vedel že padne gól. Tam boli snaď 4 naši hráči uplne neobsadení.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaal serrrgiiioooo Raaaamoooos

Reagovat
smazaný uživatel

SRVCD

Reagovat
smazaný uživatel

zas ta zruda a arda je retard, takto blbe faulovat...

Reagovat
loki5

Už zase haluzáci

Ti mají takovou kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane rekord neporazitelný hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takovy nahodaci az to neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ach boha. Tak skvelý polčas. Uplne som to tušil tých posledný 10 minut.

Reagovat
vilp

Jak to ten Zidane dělá? To je neuvěřitelné.

Reagovat
Coutinho10

twl proc nenchal jeste ten brejk

Reagovat
ttopi

Nedas - dostanes. Neymar s Messim rozhodnuti na kopacce...

Reagovat
roman1978

enrique je asi slepý - od začátku to totálně kurví masch a nakonec to dopadne tak, že nám pokazí celý zápas. dvakrát fauloval na penaltu, fouloval i před přímákem před gólem, při přímáku se vykašlal na ramose - měl být střídán po deseti minutách.

totálně posrali zápas

jinak, to co nedal neymar -

jasně vyhraný zapas takto dokurvit

Reagovat
roman1978

sorry - arda

Reagovat
misinho7

jasne vyhrany zapas ..

Reagovat
hntlyl

Casemiro saves the day

Reagovat
Messiáš

Ramos a Koncovky.. achjoo

Reagovat
oli9

Skoda ze to tam v tech poslednich sekundach nepadlo... nej hraci messi a z realu Marcelo...Ronaldo druhy polocas snad nemel ani balon..krom toho jak hlavickoval z pul metru...pokud se to da nazvat hlavickoval to co predvedl

Reagovat
r3

Zasluzena remiza.

Reagovat
misinho7

Ramos ten cas okolo 90 min to je jeho tak este jeden zapas neprehrat a rekord je na svete teda tusim vyrovnanie rekordu

Reagovat
roman1978

ty jsi takový šašek

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

No nic, tak to máme furt 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

a zápas v mordoru k dobru

Reagovat
Jordi Alba

mordoru

Reagovat
smazaný uživatel

3 2 1 brekot katalánců

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól je přesně to proč se Ramos každý rok objevuje mezi nejlepšíma stoperama na světě. On je co se týče defenzivní složky naprůměrný, ale ne elitní. Nicméně to vyvažuje tím, že prostě ví, kdy má ho míče trknout hlavou na druhý straně hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední minuta s Atleticem, poslední minuta se Sevillou, poslední minuta proti Barceloně a pokaždé ten jeden samy hráč

Reagovat
smazaný uživatel

tak prinos ardy jako v minulem clsicu, posral co mohl, ale to jde na luca

Reagovat
Robbie

Zidane, to je zatím lucker jako kráva :D kurva proč Real nemůže trénovat člověk který bude hrát domimantní fotbal, at se hraje skýmkoliv

Reagovat
Mateo16

Práve pre toto na to ZZ nemá , tie striedania zajebal celý zápas . Holý stesticko nebude trvať večne

Reagovat
smazaný uživatel

casemiro asi druhy najhorsi hrac realu po benzemovi a zachrani bod...tak diky casi, aspon neco zizou je fakt asi dieta stasteny, za ten druhy polcas sme si to nezasluzili, ale strasne cenny a zlaty bod...GRACIAS, HALA MADRID

Reagovat
gonzalesl_is_back

To zas těžko říct. Kdybychom byli punktlich, tak na penalty pro Real to mělo být 3:1 a navíc se ukázalo, že Suaréz byl v offsidu. Pak to samozřejmě odnesla psychika a "hloupé" střídání, každopádně se dá říci, že se štěstím.

Reagovat
Ed_Hazard

Zlatý bod.

Prvý polčas sme boli o niečo lepší, boli tam aj nejaké šance (i keď nie tutovky). V druhom sme totálne odpadli a gól Barci to len podčiarkol. Korunu tomu nasadilo po chvilke nasadenie Iniestu a Casemira (ktorý ak sa nemýlim v posledných sekundách vyhlavičkoval loptu z čiary? ). Ako som písal hore prvé striedanie malo byť absolútne bez formy hrajúci Benzín za prakticky hocikoho ofenzívne ladeného, či Asensio/James alebo Mariano. Nasadenie Casemira ma prekvapilo rovnako ako keby tam v tom momente jebol Yáňeza do útoku.

Celkovo mala mierne navrch Barca, hlavne v druhom polčase nás priviedli normálne k zúfalstvu.

Ideme ďalej, rekord v neporazitelnosti je čoraz bližšie. Hala Madrid

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kdy má dát vyrovnávací gol.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Olé

Reagovat
netopier

Dneska už musíme vyhrať a začať nejakú dobrú sériu aj keď nás nečakajú v blízkej budúcnosti najlahšie zápasy

Reagovat
Phillipinho

Aspas zivotni forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

A jak je na tom ten Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

prandelli valec

Reagovat
smazaný uživatel

malaga makejte

Reagovat
smazaný uživatel

no do pice, v hodine 12cte GOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
blaugrana

19:48 sa stal historický moment. Paco Alcacer strelil svoj prvý gól v drese Barcy do siete Benficy!

Reagovat
blaugrana

19:53 druhý!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele