LaLiga - preview 13. kola

25.11.2016, 08:22, aktualizováno 28.11.2016, 08:59
Previews
Jednu pondělní dohrávku mají na programu ve Španělsku. Athletic ve čtvrtek oslavil postup do další fáze Evropské ligy, teď se ale musí plně zkoncentrovat na výjezd do Las Palmas, které se po skvělém startu propadá tabulkou. Klub z Bilbaa naopak může poskočit na pohárové příčky...
UD Las Palmas - Athletic Bilbao  (pondělí 20:45)
Bilbao by rádo oslavilo postup do play-off Evropské ligy v pondělní dohrávce třináctého kola na půdě Las Palmas. Celek z Kanárských ostrovů ovšem společně s Realem Madrid před vlastními fanoušky ještě nepohrál a tuhle bilanci rozhodně nehodlá měnit k horšímu ani nyní. Z posledních osmi zápasů však mimochodem vyhrál jen jednou jedinkrát.

Když naposledy domácí porazili svého soupeře, psalo se přesně nové milénium. Od té doby na něj narazili celkem pětkrát a ani v jednom případě neurvali všechny body. Na druhou stranu klub z Baskicka naplno uspěl pouze v jednom případě. Vyrovnaný souboj se dá očekávat i nyní, v tabulce přece oba dělí pouhé čtyři body.

Athletic Club v minulém kole LaLigy dokázal v těsném souboji skolit o jednu branku Villareal a ve čtvrtek na svůj výkon navázal vítězstvím na evropské scéně proti italskému Sassuolu. Aktuálně jsou tedy hosté v poměrně dobrém rozpoložení, prodloužili totiž svou sérii neporazitelnosti ve všech soutěžích už na pět utkání v řadě.

Uvidíme, zda-li se do hry zapojí útočník Iňaki Williams, který má zdravotní problémy, a jestli se po zranění levé nohy vrátí v plné síle záložník Óscar de Marcos, jenž po reprezentační přestávce vynechal obě utkání. Chybět jistojistě bude pouze vykartovaný záložník Ander Iturraspe a taktéž jeho kolega ze středu pole Ager Aketxe.

Las Palmas naposledy prohrálo na půdě Betisu, jeho pozici v klidném středu tabulky to ovšem v žádném případě neohrozilo. Domácí každopádně cítí, že by se mohli při případném vítězství ještě více odpoutat od sestupových pozic. "I když jsme v Seville prohráli, budeme i nadále hrát stejným způsobem," říkal obránce David García.

Čtyřiatřicetiletý kapitán patří k vůbec největším osobnostem Los Amarillos a od roku 2003 nashromáždil přes 400 klubových startů. "Jsme v dobré pozici. Náš herní styl nám v poslední době přinesl úspěchy, takže věříme, že na něm můžeme stavět i v budoucnosti," dodával. "Musíme si věřit obzvláště proti někomu, kdo hraje v evropských pohárech."

Ani domácí nemají výraznější problémy s absencemi. Svalové problémy trápí obránce Daniho Castellana, jehož by na levém beku měl nahradit Hélder Lopes. Menší potíže má Kevin-Prince Boateng, ten by však nakonec měl být připravený nastoupit. "Do každého zápasu jdeme s cílem zvítězit, neděláme rozdíly," hlásal do světa David García.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Javi Varas - Michel, Bigas, David García, Hélder Lopes - Jonathan Viera, Mesa, Vicente Gómez - Tana, Sergio Araujo, Boateng
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Eneko Bóveda, Yeray Álvarez, Laporte, Mikel Balenziaga - Beňat Etxebarria, Mikel San José - Iňaki Williams, Raúl García, Iker Muniain - Aritz Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Boj o Ligu mistrů se neustále dramatizuje a na aktuálně čtvrtý Villareal se mocně dotírají San Sebastian a Atlético Madrid. Žlutá ponorka má k dobru jen lepší skóre, proto si nesmí dovolit v domácím duelu s Deportívem Alavés ztratit. Nováček soutěže je zatím čtrnáctý.

Villarreal si ve čtvrtek trochu zkomplikoval postup do jarní fáze Evropské ligy, když pouze remizoval na půdě Curychu 1:1. Žluté ponorce sice nadále patří druhé postupové místo, ovšem se stejným počtem bodů jako třetí Curych i čtvrtá Steaua Bukurešť. Právě s rumunským celkem si to na závěr rozdá o postup.

Situace se komplikuje i v domácí soutěži. Poté, co Villarreal ztratil svojí neporazitelnost na hřišti Eibaru sice porazil Betis, ale o víkendu znovu prohrál, tentokát na půdě Bilbaa 0:1. Čtvrté místo ještě uhájil, ale už pouze zásluhou lepšího skóre, než má pátý San Sebastian. Jen o bod méně pak má silné Atlético Madrid.

Alavés si po svém návratu mezi španělskou elitu nevede špatně, celkem pravidelně boduje, ale od sestupu ho dělí jen čtyři body. Paradoxně se hostům daří spíše na hřištích soupeře, než doma. Na Estadio Mendizorrotza zvítězili jen jednou, zatímco venku získali už sedm bodů a vyhrát dokázali senzačně na Cam Nou.

Oba celky se naposledy utkaly před dlouhými deseti lety! Tehdy na El Madrigalu zvítězil Villarreal jen těsně 3:2. Bylo to přesně v tom ročníku, ve kterém Žlutá ponorka hrála semifinále Ligy mistrů. Pokud bychom zašli ještě dále do historie, zjistili bychom poměrně vyrovnanou bilanci.

Villarrealu bude chybět dlouhodobě zraněný Roberto Soldado, naopak dobrou zprávou pro trenéra Frana Escríbu je návrat Denise Čeryševa. Ani Mauricio Pellegrino si nemusí lámat hlavu s početnou marodkou, neboť chybět mu bude pouze osamocený Alexís, jenž nemůže hrát kvůli karetním trestu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Musacchio, Ruiz, Mario - Castillejo, Bruno, Trigueros, Soriano - Sansone, Bakambu
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Laguardia, Feddal, García - Llorente, Torres - Espinoza, Camarasa, Hernández - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Atlético má před sebou jediný a jasný úkol - v příštím utkání vyhrát tři body a co nejrychleji se vrátit do boje o titul. Zatím je na průběžné šesté příčce a z té se liga vyhrát nedá ani teoreticky. V neděli odpoledne se proto pokusí porazit Osasunu Pamplona.

Pokud sledujete španělský fotbal delší čas, pak jste nejspíš zvyklí vídat Atlético mezi prvními třemi či čtyřmi týmy. Na špici LaLigy to zkrátka colchoneros umí a zvládají ohrožovat Barcelonu s Realem Madrid celkem bez obtíží. Ty však nastaly v tomto ročníku, protože Atlético cosi ztratilo. Je samozřejmě předčasné a zbytečné mluvit o krizi nebo říkat, že Atlético přišlo o něco ze svého umění, ale současná šestá příčka zkrátka příznivcům ambiciózního týmu stačit nemůže.

V posledních pěti ligových kláních poznalo Atlético pachuť porážky už třikrát. V minulém kole pak hořkým způsobem narazilo na lídra ligy, když v městském derby nestačilo na Real. Naštěstí pro Atlético je tu Liga mistrů, kde se Atletům zatím daří. Proti PSV Eindhoven se sice domácí v první půli střelecky trápili, ale po změně stran zaznamenali v rychlém sledu dvě rozhodující branky, takže mohli slavit cennou výhru.

I když se Atlético nachází devět bodů za prvním Realem, brankář Jan Oblak svému týmu věří: "Máme své sny a věříme, že je v této sezoně můžeme vyplnit. Vždycky se snažíme zlepšovat a posouvat se kupředu, k čemuž nám vítězství nad PSV může hodně pomoci. Potřebovali jsme po zpackaném derby nějaký silný signál a tohle je něco, co jasně ukazuje náš potenciál. Naším cílem je v LaLize skončit mezi prvními třemi a hodně daleko dojít také v Lize mistrů," sdělil mladý Slovinec deníku AS.

Osasuně se na druhé straně vůbec nedaří a za posledních deset utkání si celek z Pamplony odnesl tři body jen jednou! Takže se nelze divit, že v současnosti působí až na předposledním místě LaLigy s pouhými sedmi body. Tam ho odsoudilo mimo jiné minulé kolo, ve kterém se Osasuna nezvládla poměřit s domácím Leganés a tři body si po výhře 2:0 bral nováček ligy. Osasuna musí zabrat a ví to i trenér Joaquín Caparros.

"Všichni víme, že hrajeme pod svými možnostmi a hráči jsou na prvním místě. Musíme se zlepšit v mnoha ohledech, protože pokud bychom takto pokračovali dál, brzo spadneme a nebude cesty zpět. Liga je ještě dlouhá, ale to můžeme říkat hodně často. V prvé řadě začne každý od sebe a nastolíme trochu jiný režim. Nejsme vůbec sebejistí a při každém náznaku problému se začínáme sypat. Platí to především pro obranu, ale na vině je celý tým včetně mě," sebekriticky uznává trenér Caparros.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Granada CF  (neděle 18:30)
Celta Vigo bojuje o evropské poháry a k naplnění svého cíle by měla zdolat zdánlivě jednoduchou překážku v podobě Granady. Hosté dosud nevyhráli, ovšem každá série jednou končí.

Celta se zrovna nenachází v optimálním rozpoložení. V lize naposledy prohrála na Eibaru a chuť si nespravila ani v Evropské lize, kde doma jenom remizovala 1:1 s belgickým Lutychem. Pro další vývoj ve skupině to byla citelná ztráta, neboť Celta již nemá situaci ve svých rukou. V závěrečném kole pocestuje na žhavou půdu Panathinaikosu, ale ani vítězství jí nemusí stačit, když v souběžně hraném zápase Lutych porazí Ajax.

Granada sice za poslední čtyři kola prohrála jen jednou, ale její čekání na první vítězství stále trvá. Hosté jsou už jediným týmem, kterému se to ještě nepodařilo, a to už je na programu třinácté kolo. Svěřenci Lucase Alcaraze však bojují, o čemž svědčí poslední remíza 1:1 na půdě Valencie. Celkový zisk pěti bodů je však málo a je jasné, že andalusanům ujíždí vlak, nicméně ztráta na nesestupové místo ještě není tak velká a určitě se dá stáhnout. V tuto chvíli činí pět bodů i díky tomu, že La Coruňa prohrála v Málaze 3:4.

Favoritem bude Celta. Hovoří pro ní nejen lepší forma, ale i lepší vzájemná bilance. Granada dokázala Celtu porazit před čtyřmi roky, ale na Estadio Balaídos se jí to ještě nepodařilo.

Celta v zápase s Eibarem neztratila jen tři body, ale také několik hráčů. Vinou nedisciplinovasti budou chybět Álvarez, Mallo a Hernandéz. K dispozici nebude ani zraněný Claudio Beauvue. Na druhé straně zase nenastoupí zraněný Barral a otazník visí nad starty Tita, Bogy a Gabriela Silvy.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Jonny, Cabral, Gómez, Roncaglia - Wass, Radoja - Bongonda, Orellana, Sisto - Aspas
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Saunier, Lombán, Vezo - Cuenca, Samper, Agbo, Silva - Carcela, Kravets, Pereira
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Barcelonu před očekávaným duelem s Realem Madrid čeká ještě jedna těžká překážka, a sice Real Sociedad - pátý tým soutěže. Baskický celek se rozehrál ke skvělým výkonům, vyhrál čtyřikrát v řadě a věří si i na Barcu. A ještě aby ne, když ji doma celkem pravidelně poráží.

Pro příznivce Katalánců je to tak trochu záhada, proč se jejich milovanému klubu na půdě San Sebastianu dlouhodobě nedaří. Poslední výhra Barcelony na stadionu Anoeta je stará neuvěřitelných devět let! Tedy z doby, ve které ještě řádili Ronaldinho a Samuel Eto'o. Barca od té doby několikrát vyhrála všechno, co se dalo, ovšem na Anoetě prostě nezvítězila.

San Sebastian se může pyšnit velmi dobrou formou. Vyhrál čtyři zápasy v řadě včetně domácího duelu s Atléticem Madrid a v tabulce se posunul už na páté místo. Navíc má shodný počet bodů jako čtvrtý Villarreal. Trenér Eusébio Sacristán zatím odvádí skvělou práci a svůj celek by rád vrátil do evropských pohárů. Podaří se mu to?

Prokletí stadionu Anoeta již bylo probráno, jinak má Barcelona dobrou formu, a to i navzdory poslední bezbrankové ztrátě s Málagou. V týdnu si navíc Katalánci zajistili postup do další fáze Ligy mistrů, když porazili Celtic na jeho půdě 2:0. Obě branky nevstřelil nikdo jiný než Lionel Messi.

Barcelona ztrácí na vedoucí Real Madrid už sedm bodů, neboť Bílý balet zvládl své utkání třináctého kola s Gijónem. Pokud by na San Sebastianu opět ztratil a následně nezvládl El Clásico, mohlo by to s vyhlídkami na obhajobu mistrovského titulu pořádně zamávat.

San Sebastian nebude moci počítat s trojicí hráčů, zdravotní potíže mají Pardo, Bergara a Gaztaňaga. Barcelona opět nemůže počítat s Iniestou ani stoperem Umtitim, ostatní hvězdy jsou plně k dispozici.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, Navas, Martínez - Zurutuza, Illarramendi, Prieto - Oyarzabal, José, Vela
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitič, Busquets, Mario Suárez - Messi, Neymar, Luis Suárez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Deportivo La Coruña  (sobota 13:00)
Málaga se veze na úspěšné vlně a po skvělé remíze s Barcelonou se v sobotu po poledni utká s dalším zajímavým týmem. Deportivo La Coruña jednak není v úplně dobrém rozmaru, ale především je to oblíbený soupeř Málagy.

Oba celky za sebou mají už hodně dlouhou historii vzájemných duelů a poslední dobou má jasně navrch právě Málaga. Od začátku milénia se sice jednoznačně dařil právě Deporu, který byl dlouhou dobu strašákem Málagy. Jenže od roku 2013 se tato nadvláda změnila a více bodů sbírá právě Málaga. Ta by ráda navázala obdobně dlouhou sérii a má k tomu ideální podmínky.

Málaze se povedlo vyhrát nad Sportingem Gijón, takže mělo mužstvo poměrně dobrou náladu, když cestovalo na Camp Nou. Při zpáteční cestě však muselo přímo slavit, třebaže nevezlo tři body. I bod spolu s čistým kontem se v duelu s hvězdou Barcelonou může počítat jako vítězství. Málaga díky tomuto bodu nejen prodloužila pozitivní trend, ale na 11. místě i zůstala v kontaktu s první desítkou LaLigy. Jeho další sok na stadionu La Rosaleda navíc trpí špatnou formou.

Deportivo La Coruña v minulém kole nezopakovalo dvě předchozí remízy a prohrálo se Sevillou. To se možná dalo čekat, ale domácí muselo mrzet především to, že nad Sevillou vedli o dvě branky, a přesto prohráli! První ze tří branek sevillské mužstvo vstřelilo až před odchodem na poločasovou přestávku. O bod pak domácí přišli až v nastavení utkání. A mrzí to i trenéra Garitana.

"Udělali jsme, co bylo v našich silách. Nechci se radši vyjadřovat k sudím, to není správné a k ničemu nám to nepomůže. Víme jen, že jsme skvěle začali, ale nakonec nezískali ani bod. Sevilla byla zdatným protihráčem a vyhrála, ale my máme čisté svědomí, že jsme se s tím popasovali statečně. Doufám, že se z toho poučíme a najdeme chyby, které vedly k porážce," přeje si trenér Gaizka Garitano.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Villanueva, Torres, Ricca - Camacho, Fornals - Ontivero, Juanpi, Castro - Ramírez
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Tyton - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Borges, Mosquera - Gama, Colak, Moreno - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Sporting Gijón  (sobota 16:15)
Sporting Gijón sní o datu 2. dubna 2011. Je to sice už starší záležitost, ale snad každý fanoušek Sportingu je na tohle datum patřičně hrdý. Proč? Sporting tehdy stejně jako v sobotu cestoval do Madridu, aby se zde utkal s Realem. Proti slavnému a hvězdami nabitému celku neměl mít ani tehdy moc šancí, ale přesto zvládl překvapit. Podaří se mu to opět?

Real tehdy vsadil na hráče jako Adebayor, Di María nebo Özil s Khedirou, ale ani ti mu nepřinesli štěstí. Rozhodla jediná branka z konce utkání, jejímž autorem se stal Miguel de la Cuevas. Teď se Sporting chce pokusit o něco podobného. Nemá k tomu ale ideální podmínky, protože vyhrál soutěžní duel naposled ve třetím kole, když si poradil s nováčkem z Leganés. Od té doby se mu smůla lepí na paty, což dokázal například v minulém kole. Na své půdě hrál s Realem Sociedad San Sebastian hodně dlouho za nerozhodného stavu, ale nakonec se kvůli nepozornosti a individuálním chybám poroučel ze hřiště za stavu 3:1 pro soupeře. Aktuálně je až na 17. místě s pouhými devíti body na kontě.

Teď to hosté budou mít ještě náročnější kvůli absencím. Dlouhodobě zraněn je Dani Ndi, mimo hru je také Burgui. Ten nemůže hrát kvůli doložce v jeho přestupu, která mu znemožňuje start právě proti Realu Madrid. Zcela zdráv není ani Alberto Lora. K týmu se po zranění opět připojil Lillo, který by se rád zapojil proti Realu do hry a doufá, že přispěje k dobrému výsledku.

"Když nastupuji proti Realu Madrid nebo Barceloně, je to vždycky skvělý pocit. Nikdy vám to nezevšední, takže se nebojím o ztrátu motivace. Hrajeme proti výbornému týmu, čeká nás mnoho světových hráčů. Doufám, že budu dostatečně fit, protože potřebujeme každou pomoc. Nejsme v moc dobrém období a i když si tím musí projít asi každé mužstvo, už se chceme dostat zase do naší optimální formy. Kdyby se to povedlo právě proti Realu, bylo by to skvělé," dodal Lillo.

Real pořád těží z výhry v rámci derby, kdy porazil v souboji o čelo Atlético. A nejenže nad ním vyhrál - rovnou rozdílem tří branek a s čistým štítem. Dobré pocity byly vidět na hráčích Bílého baletu i v utkání Ligy mistrů, ačkoli proti Sportingu ser možná čekal větší kolotoč. Ještě tři minuty před koncem totiž domácí hráli s Realem nerozhodně, než se trefil Karim Benzema. Teď se může první Real zase soustředit na LaLigu.

Pokud je v kádru Realu hráč, který se úplně nebaví, je to zkušený bek Fabio Coentrao. Ten zatím v lize neodehrál ani minutu a sám uznává: "Momentálně se mi nic nedaří. Mám pocit, že všechno, na co sáhnu, se promění v nepořádek a chaos. Kladu si otázku, čím to asi je, ale stále neznám odpověď. Musím usilovně pracovat, abych se dostal do formy a byl schopen se zlepšovat. Chci ukázat, že jsem dobrý fotbalista, který je hoden tohoto dresu. Potřebuji jen trochu důvěry a správný směr."

Coentrao se během hostování v Monaku zranil a stále nedokázal nabrat dřívější formu ani po fyzické stránce. Navíc proti Sportingu zavinil penaltu. Chybět budou další. Například Gareth Bale, který se vážně zranil a musí na operaci. Nebo dvojice Álvaro Morata a Toni Kroos. Uspěje Bílý balet i bez nich?
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kovačić - Vazquez, Isco, Ronaldo - Benzema
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lillo, Amorebieta, Meré, Canella - Carmona, Cases, Alvarez, López - Viguera, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.07 - 13.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - CD Leganés  (sobota 18:30)
Dvanáct zápasů a jen tři porážky. Espanyol se i tak s touto velmi slušnou bilancí nachází jen v dolní polovině tabulky a důvod je zcela prostý. Opravdu dlouhou dobu nedokázal vítězit. V posledních kolech se však tahle situace změnila k lepšímu a tři body hodlá získat i proti Leganésu. Ten naposledy dokázal přerušit sérii čtyř porážek v řadě.

Barcelonští příznivci letos na Estadi Cornellá-El Prat opravdu hodně trpí. Ještě se totiž od svého mužstva nedočkali na svých tribunách výhry. Doma naplno nebodovali v LaLize už pouze Granada s Osasunou. Espanyol jako by měl zkrátka radši hrát venku. Vždyť lépe jsou na tom v tomhle ohledu už jen Real Madrid a Barcelona!

Jenže domácí statistika je vskutku mizerná. Pouhé čtyři body jednoduše srážejí mnohdy kvalitně hrající Espanyol do šedého průměru a hlavně dále od pohárových příček. "Máme obrovskou touhu vyhrát v našem prostředí. Každý zápas je výzvou, každou výzvu se snažíme proměnit v něco pozitivního," burcoval trenér Quique Sánchez Flores.

Jeho mužstvo neprohrálo už šestkrát v řadě, venku naposledy skolilo Alavés nejtěsnějším možným způsobem, před dvěma týdny stejným poměrem také Betis. "Cítíme nadšení," přiznával barcelonský lodivod. "Bylo by obrovské riziko Leganés podceňovat. Je to totiž soupeř, který moc dobře ví, co hraje. Plně ho respektujeme."

Espanyol netrápí nějaké výraznější absence, chybět bude pouze forvard Álvaro Vázquez a suspendovaný záložník Hernán Pérez, který už během uplynulých dvanácti kol stihl nabrat dostatečný počet žlutých karet, aby mu disciplinárka vystavila stopku. Do útoku by se jinak měl vrátit Leo Baptistao, jenž minulý týden vynechal.

Leganésu se naposledy opravdu hodně ulevilo, svých prvních branek se v novém dresu dočkal Robert Ibaňez, který výrazným způsobem pomohl porazit Pamplonu. Hosté se tak ze sedmnácté příčky posunuli na patnáctou a dýchá se jim zajisté daleko lépe. Celkově si připsali už své čtvrté vítězství, na druhou stranu mají na svém kontě již sedm porážek.

Klub z předměstí Madridu aktuálně trápí mnohočetná marodka. Právě hrdina minulého utkání Robert Ibaňez si v závěru poranil koleno a zřejmě přišel o zbytek sezóny. Vlastně stejný problém má nově Alexander Szymanowski a Diego Rico si pro změnu zlomil nohu. Fit přitom stále ještě není ani Adrián Marín.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Víctor Sanchez, D. López, Diego Reyes, Aarón Caricol - José Manuel Jurado, Marc Roca, Fuego, Pablo Piatti - Moreno, Leo Baptistao
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Jon Ander Serantes - Bustinza, Pablo Insúa, Martín Mantovani, Díaz - David Timor, Alberto Martín - Omar, Gabriel, Machís - Luciano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (sobota 20:45)
Třetí Sevilla nechce ztrácet vedoucí duo příliš z dohledu a k tomu by jí mohlo báječně posloužit utkání, které bude na programu v sobotu večer. Hostující Netopýři se totiž dlouhodobě trápí a jen těžko by mohli být považováni za hrozbu.

Sevillské FC zažívá zlaté chvíle. Po delších letech se může klubová strategie změnit, protože místo zarytého vyhrávání Evropské ligy má Sevilla šanci zazářit v Lize mistrů. O příčku výš ji má dostat trenér Jorge Sampaoli, kterému angažmá v Seville hodně sedlo a s týmem si rozumí. Rozumí si s ním dokonce tak moc, že je Sevilla ve hře o postup do další fáze milionářské soutěže i přes složitou skupinu a v LaLize to také není vůbec špatné.

Ale pěkně postupně. V rámci Ligy mistrů teď v Seville vzplálo hodně emocí, protože podle názoru mnoha lidí sudí Mark Clattenburg Sevillu hodně poškodil. Deset minut před koncem první půle vyloučil domácího Franca Vazqueze a v příliš dlouhém nastavení první půle kopal Juventus spornou penaltu. Prakticky po celý zápas fanoušci sevillského celku dávali najevo svůj nesouhlas s výroky anglického sudího a ještě víc důvodů k pohoršení měli po finálním hvizdu, neboť Juventus Turín vyhrál 3:1.

Potíže přijmout výroky sudího a porážku celkově měl i trenér Sampaoli. Po utkání rozhořčeně konstatoval: "Sudí měl právo poslat mě pryč, protože jsem hlasitě protestoval. Byla to hodně bolestivá noc, protože jsme byli ve vedení, měli jsme šanci se kvalifikovat a kvůli mnoha překážkám a potížím jsme nemohli. Můj tým do toho dal všechno, nebudu je nijak vinit. Ani se nesnažím hodit vinu na někoho jiného. Prostě se z toho poučíme, zatneme zuby a zlepšíme se pro příští duely. Ten další také nebude jednoduchý," naráží Sampaoli na Valencii.

V rámci ligové scény se Seville povedlo otočit výsledek utkání s Deportivem a mohla slavit tři body. I díky nim je na třetím místě, přičemž na druhou Barcelonu ztrácí jen dva body. Pro utkání s Valencií nemůže Sampaoli počítat se zraněnou trojicí Trémoulinas, Nasri a Krohn-Dehli. Hosté zase postrádají zraněného Cartabiu.

Ve Valencii nejeden fanoušek doufal, že s nástupem italského taktika Cesareho Prandelliho se věci změní a Netopýři znovu povstanou. I když takové plány se pro ambiciózní celek rozhodně hodí, zatím se tak nestalo. Valencia se dál potácí v matných výkonech a její boj a zlepšení pokračuje. Po prohře s Celtou nedokázala na domácí půdě porazit ani Granadu, se kterou navíc po první půli prohrávala. Konečný bod alespoň zachránila branka Portugalce Naniho.

Ani se Sevillou nemá Valencia moc dobré zkušenosti - obzvláště ne na její půdě. Když si ze stadionu Ramona Sancheze Pizjuana odvážela tři body naposled, psal se rok 2004 a hostující Valencii tehdy zachránily branky dvojice Vicente - Baraja. To byla pro Valencii skvělá sezona, která je té letošní na hony vzdálená.

I kapitán Enzo Perez ví, že se Valencia dostala hodně dolů: "Jsme na dně a mám pocit, že hlouběji už ani klesnout nemůžeme. Nehráli jsme vůbec tak dobře, jak jsme si ukázali na trénincích. Tam se nám daří reprodukovat to, co po nás trenér chce. Ve hře ale ne, kupíme chybu za chybou a hraje se nám moc těžko. My se ale nesmíme vzdát. Stačí pár povedených utkání za sebou a půjde to," věří zkušený Perez.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Pareja, Rami, Mercado - Mariano, Iborra, N'Zonzi, Escudero - Vazquez, Vietto, Vitolo
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Mangala, Garay, Gayá - Suárez, Pérez - Cancelo, Parejo, Nani - Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Real Betis  (pátek 20:45)
Eibar v minulém kole uspěl nad Celtou Vigo a připsal si další výhru. Dařilo se však také Realu Betis. V pátek večer se v rámci předehrávky 13. kola španělské LaLigy oba týmy utkají ve snaze navázat na dobré výkony.

Real Betis pořád sní o tom, jak jednou porazí Eibar. Když se oba kluby utkaly v rámci soutěžní premiéry, nedopadlo to s Betisem moc dobře a Eibar mu nasázel čtyři branky! Pak se zrodila remíza, takže Béticos pořád na svou výhru čekají. A čekají i na delší a úspěšnou sérii výher nebo alespoň dobrých výsledků. Pokaždé, když se Realu Betis nějaké utkání povedlo a v ideálním případě v něm brali tři body, ihned poté zase zklamali. Betisu se zkrátka nedaří navazovat trvale na dobré výkony.

Což si uvědomuje i nově jmenovaný trenér Victor Sanchez. Tomu se povedlo hned první utkání ve funkci, když jeho nový tým porazil Las Palmas dvěma góly. Victor si ale uvědomuje, že zbytečné jásání není na místě. "V minulém kole jsme vyhráli a musím říct, že je to hodně příjemný pocit. Dařilo se nám v obraně a také v ofenzivní fázi jsem viděl několik příjemných akcí. Ale zároveň si nesmíme myslet, že máme vyhráno. Dlouhodobě se Betisu nedaří opakovat dobré výkony, což chci změnit. Musíme zůstat nohama pevně na zemi a pokusit se udělat znovu maximum i příště," domnívá se trenér Victor Sanchez.

Jeho tým jede na Estadio Municipal de Ipurua, kde sídlí místní Eibar. Ten právě s Las Palmas nezažil moc příjemné chvíle, protože s ním předminule prohrál. Svou sílu ale demonstroval v utkáních s mnohem silnějšími soupeři, ať už to byl Villarreal nebo v minulém kole také Celta Vigo. Tu obelstila jediná branka Frana Rica z deváté minuty. Celta sice ihned poté začala tlačit, ale Eibar předvedl parádní obrannou práci.

Výhodou pro nestranného diváka je fakt, že před duelem není ani jeden z hráčů na obou stranách výrazně zraněn, což poskytuje oběma trenérům šanci postavit to nejlepší, co mají k dispozici. Což vítá i trenér José Luis Mendilibar. Když se jeho týmu i vinou absencí nedařilo, mnozí jej odepisovali. Vedení jej ale podrželo, za což se mu Mendilibar odvděčil zlepšenými výkony.

"Teď vůbec necítíme tlak, který na nás ještě nedávno tvrdě dopadal. Dvakrát jsme vyhráli díky dobré práci na obou stranách hřiště, ačkoli proti nám stály pokaždé silnější a věhlasnější týmy. Jsem na své hráče hrdý a pevně věřím, že dojdeme v této sezoně daleko. Jde jen o to, abychom se nesypali pokaždé, když věci nejdou úplně podle našeho plánu. Právě tehdy se utkání vždycky zlomí," myslí si Mendilibar.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Arbilla, Ramis, Lejeune, Luna - León, Rico, García, Inui - Enrich, Kike
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Mandi, Pezzella, González - Piccini, Petros, Donk, Ceballos, Martínez - Castro, Joaquín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1293034:1030
2.FC Barcelona1282232:1326
3.Sevilla FC1273222:1724
4.Villarreal CF1264219:822
5.Real Sociedad1271421:1322
6.Atlético Madrid1263325:1121
7.Athletic Bilbao1262416:1320
8.SD Eibar1253417:1518
9.Celta Vigo1252518:2217
10.UD Las Palmas1244421:2016
11.Málaga CF1244417:1616
12.Espanyol Barcelona1236314:1715
13.Real Betis1242613:2214
14.Deportivo Alavés1234511:1613
15.CD Leganés1241711:2213
16.Valencia CF1232716:2211
17.Deportivo La Coruña1224610:1910
18.Sporting Gijón1223711:259
19.CA Osasuna1214712:237
20.Granada CF1205710:265

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (504)

Přidat komentář
Visca el barca

1. Pro vítězství na Anoetě!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to skvělé!!!

Reagovat
smazaný uživatel

uz by to chtelo probuzeni pistolnika, jemuz narozdil od neymara chut a drive nechybi

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych ho posadil a dal tam Ardu, horší to být nemůže.

Luis se probudí a možná už v neděli.

Reagovat
Visca el barca

Hlavně Arda za těch 20 minut na celticu ukázal, že by byl v tuhle chvíli platnější. Ty kombinace s Andrém byli super, plus to dával od nohy. Neymar si myslí, že obehraje celé hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečným způsobem mě Neymar irituje. Bez nasazení, styl Brazílie 70,let,čili pěší. Chování spratka. Kombinovat je ochotný pouze s Messim a pravděpodobně o současném stavu věci nemá pro zahleděnost do sebe ani tušení. Každý jiný by zabral, ale on nezměnil nic. Myslím, že on stojí za naším herním a výsledkovým poklesem nejvíc ze všech.

Reagovat
Visca el barca

u něj je největší problém, že je strašně na tom hřišti namyšlenej. Tím, že jsme mu prodloužili ihned smlouvu ví, že je nedotknutelnej a tak se i chová. Balon nedává včas od nohy, drbe to, vymejšlí blbosti. Taky mě štve, ale mám ho rád. On se do toho zas dostane, i když jeho pokles trvá víc jak půl roku. Co si budem. Gólů dává o mnoho míň a když, tak ty méně důležité. Například třetí čtvrtej gól za rozhodnutého stavu. Kdy naposledy nám fakt vytáhl trn z paty?

Reagovat
valloire

Zase mě od vás baví nejvíc. Vždycky něco vymyslí a ty jeho provokace a strkanice...Zábavnej hráč.

Reagovat
Sergi Samper

Zábavný jo, divadlo mu jde

Reagovat
valloire

tak hraje u klaunů....

Reagovat
Sergi Samper
Reagovat
Visca el barca

To ano, ale hraje o dost hůř než před rokem a nebo na jaře 2015. Ale když Vás za tejden sundá, budu jen rád Bylo by na čase

Reagovat
smazaný uživatel

no arda me nepresvedcuje ze by mel byt nahradou, to uz radej linej neymar

Reagovat
patas92

Neymar aspoň pravidelně dělá body, i když hraje kulové

Reagovat
madridcan
Reagovat
CHONG

Jak to vidíš s EC v Praze, dojedeš?

Reagovat
madridcan

Odpisem vecer na poštu

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

*Pro vítězství Realu Sociedad na Anoetě!!!!!!

Reagovat
-Carles-

Na Anoete sme vyhrali naposledy 9 rokov dozadu Posledné tri zápasy sme tam prehrali a strelili dokopy iba jeden gól.

To je proste peklo, asi neexistuje štadión kde by sme mali posledné roky horšiu bilanciu. Zrovna tento ročník sú ešte k tomu v solídnej forme. Bude to ťažké ale zrovna teraz je už najvyšší čas tú sériu pretrhnúť a konečne zobrať 3 body.

Reagovat
Xavi

Vidím to tak, že buď rozhodne Messi nebo šňůra bude pokračovat.

Reagovat
ADM

No, bohužiaľ predpokladám, že na Anoete opäť nevyhráme. Ale pred dvoma rokmi nás práve prehra na tomto štadióne nakopla k Treblu, takže snád si nejaký kus mágie schováva aj na tento ročník..

Reagovat
CHONG

Snad to dobře dopadne, mít před EC náskok sedm bodů, to by bylo velmi milé

Reagovat
X-bano-X

Toto kolo je pre nas klucove. Nie len z hladiska bodoveho zisku ale hlavne z hladiska psychiky. Vyhrat na Anoete by bolo pre nasich ako ziva voda. Posledne roky sme tu nevyhravali najma kvoli zlym trenerskym rozhodnutiam, aj ked erreala prave formou neoplyvala. Tento rok tam je forma ako hrom a ja prave verim v masaker z nasej strany. Zapasy ked musime nam idu

Reagovat
valloire

ja zas verim v masaker z jejich strany

Reagovat
X-bano-X

Tak čo ti iné ostáva, že?

Reagovat
Xavi

Já si pamatuju, teď si nejsem jistej, jestli to bylo za Marina, jak nechal sedět Messiho, dostali jsme nějakej ten gol a Messi se začal rozcvičovat, že už tam půjde a Montagner (myslím) mu jakože ze srandy bránil, ať tam jde.

Reagovat
Mateo16

Waauu takze Casemiro rychlostou svetla do zakladu za nic. Tu maju niektori hraci proste zaklad jasny a ostatni maju proste smolu , kludne sa mozu aj roztrhat. napr Kovacic .

Snad na to v EC doplati

Reagovat
valloire

Nešil. Je to varianta do Clasica a rozehrát se musí. Až ho tam bude pak dávat furt, můžeš nadávat.

Reagovat
Mateo16

Aka varianta ? - 0-3 proti Atleticu nestacilo ??

Reagovat
valloire

To s tím nesouvisí. S Casemirem se vyhrála LM a tak to prostě varianta je. Netvrdím, že ho dá do základu v Clasicu, ale rozehranej bejt musí.

Reagovat
Mateo16

S casemirom sa žiadna LM nevyhrala , myslím že si to mýliš s výkonom celého mužstva

Reagovat
misinho7

ak Case posadi Kovacica tak Zidane sa zblaznil...

Reagovat
Kokesh

Vzdyt nic takovyho Zizu nerekl. Zminil, ze se Pepe a a Case vraci do nominace. Spis je horsi, ze pravdepodobne bude hrat kartami ohrozeny Ramos.

Reagovat
madridcan

Ja uz som tak nastaveny, ze uz aj keby vypadol Ramos, tak proste to Zidane nejak posklada a posklada to dobre.

Reagovat
Kokesh

Uvidime pristi tyden, ale taky mu verim. Neprohra je zlata.

Reagovat
Mateo16

Ten určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
blaugrana

Na Anoete to vidím na klasickú prehru a preto priletí na tiket 1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bez turana, mathiea, dvou zbytecnych hracu, verim ze se hecnem, at ta liga neni rozhodnuta uz na podzim tip 3:2

Reagovat
celeb

no to si teda moc pozitivne nenatipoval.

Reagovat
Visca el barca

Ty jseš fanda idiot

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som skôr použil slovo exot

Reagovat
patas92

Hned mám z toho zápasu lepší pocit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fanoušek úspěchu?

Reagovat
blaugrana

Nie. Len to proste vidím reálne. Posledná výhra na Anoete bola v roku 2006 a Barca nie je vo forme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To ti samozřejmě vůbec neberu, reaguju na to, jak se projevuješ poslední dobou. Kromě kritiky jsem od tebe nezaznamenal nic konstruktivního.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
10FKK

Reagovat
blaugrana

Tak momentálne nie je moč čo chváliť. Messi je stále geniálny, Gerard skvelý, Umtiti taktgiež paráda, ale zvyšok tímu stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Messim v tejto forme nemôžeme prehrať

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro nadherny gol. To bol dobry biznis zo strany Malagy. A Santos sa tiwz zacina chytat.

Skoda ze Andone prestupil do tak slabeho timu ako La coruna. Jasne videt ze mu chyba podpora od spoluhracov.

Reagovat
Phillipinho

Sandro je borec, dalsi paradni trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Navas; Danilo, Pepe, Ramos, Nacho; Kovacic, Modric, James; Lucas, Benzema & Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spokojený.

Reagovat
Switchback

to budou jatka

Reagovat
misinho7

vyborna, aj ked cakal som Fabia nalavo , najviac sa bojim ale o Ramosa, ten tu zltu moze v pohode dostat...ak budeme vyhravat Nacha by som poslal do stredu a poslal tam Coentraa za Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, s tím Ramosem jsem si to neuvědomil. No tak to měl hrát Coentrao a Nacho stopera.

Reagovat
misinho7

do polcasu 3:0 a potom striedanie ramosa

Reagovat
Ángel di María 22

Coentrao se zas zranil.

Reagovat
misinho7

tak to je uplne zbytocny hrac potom..kvalitny je ale s tym ze odohraje max 5-10 zapasov za sezonu nam je na nic

Reagovat
Magic player

Parada

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad predvedeme dobrej vykon.

Reagovat
Jerichoo

Danilo už ide na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

krásný dresy

Reagovat
Ángel di María 22

Co to máme za neviditelný dresy?

Reagovat
misinho7

to by aj mna zaujimalo

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid will wear kits manufactured from entirely recycled ocean-dumped plastic, later this month.

Reagovat
smazaný uživatel

Opici se po bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mají oba Adidas jako sponzora dresů.

Reagovat
Kokesh

To jsou ty dresy z recyklovanych odpadu z oceanu. Videl jsem par upoutavek.

Reagovat
Xavi

Taky tak vypadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sporting dost smolný, začali vcelku dobře a pak přijde takováhle blbá (nešťastná) penalta.

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
misinho7

nechapem ako Danilo moze hrat za Real Madrid..to uz faubert bol lepsi hrac

Reagovat
Kenneth

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nachův centr. Wow.

Reagovat
Kokesh

Top....nadherny centr.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dresy jsou jak kdyby jsme neměli na nový a z těchto se zprala barva ...

Reagovat
X-bano-X

Dresy boli vyrobené z plastov vylovených na pobreží Malediv. Bayern má hrať tiež v takýchto.

Reagovat
Bastaron

Bayern už v nich hrál.

Reagovat
misinho7

uzasny golik vyzera to tak ze ten hattrick proti Atletom Cristiana prebral

Reagovat
Kenneth

Nacho uzasny centr

Reagovat
CR7RONALDO

Král

Reagovat
Ángel di María 22

Nacho je super hráč na pomezí lavičky a základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos se chce asi opět zranit ale bylo to nádherné :)

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, něco jako čistý konto se nedalo čekat no.

Reagovat
misinho7

nj sranda ze proti atletom sem ho udrzali ale inac proti hocikomu vzdy dostaneme gol

Reagovat
misinho7

luka velmi lacna chyba

Reagovat
smazaný uživatel

A Mateo teda taky mohl bránit.

Reagovat
valloire

Král má chuť hrát a drtit soupeře. Nazdárci všech zemí, třeste se !!!

Reagovat
Visca el barca

Dnes hraje dobře

Reagovat
valloire

Forma zkušeného hráče se šteluje na El Clasico.

Reagovat
Visca el barca

Kdyby takhle hrál častěji nikdo nemůže nic říct. Opak je pravdou

Reagovat
Visca el barca

Real je hratelnej. Tohle by Gion mohl zremizovat

Reagovat
CR7RONALDO

Síce nehráme najlepšie, ale Cris je vo forme a nejaký ten gól tam ešte určite podľa mňa dá, takže žiadna strata bodov sa konať nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vasquez asi poprvé hrůzostrašný

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhýho gólu to bylo dobrý, ale pak jsme úplně vypli, nechali Sporting hrát a oni z toho dali gól. Po jejich gólu jsme ale zase zapli. Nepřijde mi, že hrajeme nějak špatně, jen prostě opět v některých časových úsecích chybí koncentrace a intenzita (což je letos dost často se opakující problém).

Reagovat
smazaný uživatel

A teda kdybych se nepodíval na základní sestavu, tak ani nevím, že Benzema hraje.

Reagovat
Ángel di María 22

Benz neni videt vubec.

Reagovat
Kenneth

Rikal sem si to samy.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Magic player

Nacho ma lepsi tah na branu, nez vetsina nasich ofenzivnich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dole. Dobrý.

Reagovat
Ángel di María 22

To jsme super dementi, jestli tohle doma nevyhrajeme... Ale tyhle zápasy nějak Zidane nezvládá prostě. Nechápu.

Reagovat
Ángel di María 22

UFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

penalty style Neymar

Reagovat
Magic player

Diky bohu...

Reagovat
patas92

Při Zidanovi fakt všichni Svatí

Reagovat
Kokesh

Typek jak si meril tep a pak to kopl na mesic.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

uff ty vole.. ale tohle jsem přesně čekal, takový zápasy prostě nesmí bejt o gól

Reagovat
Kenneth

Danilo je suverene nejhorsi hrac v Realu za poslednich 10 let.

Reagovat
Kenneth

A dalsi akce pres nej...

Reagovat
misinho7

to bez debat

Reagovat
Ángel di María 22

Benzín dneska neudělal dobře nic ty vole. Naopak Cristiano dobrej zápas.

Reagovat
vilp

Isco

Reagovat
Mateo16

Skoda ze mu to tam nepadlo

Reagovat
vilp

Jdeš koukat na Hazarda?

Reagovat
Mateo16

Šiel by som ale mám veľa práce aj dnešný zápas som videl iba 10 min

Reagovat
vilp

Ok, zatím by se ti na tom zápase líbil hlavně pressink Tottenhamu, to je paráda.

Reagovat
Visca el barca

Škoda. Madrid naprosto strašnej. Pokud ho neporazíme, jsme normální kokoti.

Reagovat
valloire

Reagovat
CR7RONALDO

Ale naše nasadenie v zápase proti vám bude úplne iné, než dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jste

Reagovat
misinho7

lebo vy hrate uplne ze krasne ze? dnes bolo hrozne nasadenie..zapas proti vam bude uplne o niecom inom tak isto ako proti atletom

Reagovat
Visca el barca

No při Cristianově sprintu na konci bylo spíš vidět, že nemůžete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohlo to bejt jedno s druhým - nemohli jsme, nechtěli, to je jedno. Proti Atléticu a Sportingu v LM hrála v podstatě jedna a ta samá sestava, dneska byla obměněná akorát obrana a James. Ronaldo, Vázquez, Modrič, Kova hráli 3. zápas za týden. Teď je tejden pauza, v Copě snad nikdo z těch vytížených hráčů hrát nebude, takže v Clásicu problém se fyzičkou nečekám.

Reagovat
Visca el barca

Konečně normální odpověď

Reagovat
Kenneth

Radsi se soustred at to neni zitra o 7 smudlo.

Reagovat
Visca el barca

tos mi to nandal no

Reagovat
Kenneth

Tezce to nezvladas.

Reagovat
Visca el barca

Povíme si na konci sezony

Reagovat
Ángel di María 22

To jste tak jako tak

Reagovat
Visca el barca

Řekl sám kokot

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby si někdo o vás myslel něco jinýho

Reagovat
valloire

v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle já prostě nechápu.. to zavírání krámu při sebemenším vedení, doma, proti týmu z konce tabulky. Sakra, vždyť máme dost individuální kvality na to, aby jsme je zatlačili a dali pojišťovák, ale ne, my se prostě stáhneme, necháme je hrát s míčem a hrajeme si tak s ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád vám to vychází,i když je to docela slabé. Letošní sezona vypadá jako vaše nejšťastnější za poslední roky.

Reagovat
vilp

Benzema hrozný, navíc kdyby dával na 3:1, tak se to mohlo dohrát v daleko větším klidu.

Reagovat
Ángel di María 22

Kez by.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver tiez som nechapal

To by bola pecka keby sa vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial pekny zapas z nasej strany. Pro troske stastia by sme mohli brat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Správný fanoušek Vale už je zvyklý na takový vývoj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo ma namakanu tu kopacu techniku. Skoda ze z toho nevieme vytazit. Rodrigo je neskutocny traged.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby barca zejtra na Sociedadu ztratila. Doma to Realu proti trávníkářům dycky šlo

Reagovat
Visca el barca

Dnes mám od rána super pocit. My to prostě zvládnem. Visca el Barca!!!!!

Reagovat
Crustyq

Klidně ať vyhrajem 1:0 z penalty na konci, hlavně ať jsou 3body, proti Baskům to stejně hezký zápas nebude.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Veľké oči pred týmto zápasom nemám. Keď zvážim všetky fakty, tak mi z nich vychádza prehra, či upotená remíza 1:1.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal Alaves komentujw na Digi dobry komentator. Neviem ako sa vola , ale asi najlepsi co som doteraz pocul

Reagovat
Xavi

Tak to by mě zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal za tie poloprazdne tribuny si zasluzi prefackanie. Dneska to uz tri body nebudu

Reagovat
Phillipinho

Escriba musi ven. Ten fotbal co letos predvadi neni dobrej. Dozadu stejne jako pod Marcelinem dobry, ale smerem dopredu hrozny. Pritom maji vepredu hrace jako Bakambu. Sansone nebo Pato...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Switchback

Dnes věřím v easy výhru

Reagovat
LAM

Jako posledních 9let?Nevyhrál tam ani Guardiola.Pokuď dnes vyhrajem tak to bude malej zázrak.

Reagovat
Visca el barca

Hráli jsme tam v takovéhle pozici? Já nám dnes věřím

Reagovat
CHONG

Jako v pozici, kdy mají Socky formu a vy hrajete hovno?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Switchback

Se zase uklidni čongu

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má pravdu...Barca má v piči na lehátku, nemá ani nasazení (možná tak když dostane góla) ...kurva ty hráči maj makat od začátku do konce, vypustit tam duši...hrát, jako by to bylo finále MS posledních 15min zápasu a oni by prohrávali 0:1 !!! má pravdu plus Barca s její marodkou (hlavně Iniesta a Arda)

Reagovat
smazaný uživatel

Barca line-up vs Real Sociedad: Ter Stegen, Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar

Reagovat
celeb

Gomes na zaciatku pri zraneni Adru mi prijde predsa len spolahlivejsia alternativa ako Suarez, navyse ma aj par cm k dobru pri standardkach. Dufam, ze Sergi Roberto sa vrati do formy zo zaciatku sezony a poriadne sa skoncentruje na zapas, kym Mascherano zaciatok sezony zahodi za hlavu s nebude predvadzat svoje neuspesne banzai nalety oproti superovym utocnikom.

Ja nam verim, podla zakladu je vidiet, ze Lucho neskusa ziadne blbosti a ideme do toho naplno.

Visca el Barca !!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska prostě vyhrát musíme, cokoliv jinýho je zklamání.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Ak do polčasu Barca nefasne, tak to bude zázrak.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ útok odrezaný až hrôza. Neviem či sme už mali 3 úspešné prihrávky po sebe

Reagovat
ADM

Držanie lopty musí byť snád 75:25 pre Sociedad

Reagovat
blaugrana

15 minút a už dvakrát to smrdelo gólom.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty pičo, Socky je tam míchaj jak špínu v kýblu Ale dokud z toho neni gól, tak je to k ničemu..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Ta psychika katalancu je uplne v hajzlu, to je az neuveritelne jak si neveri a prohravaji vetsinu souboju.

Reagovat
Ed_Hazard

Socky sakra tie hlavy mali byť góly. Už mohlo byť 2:0 a klud na kopačkách

Reagovat
Jordi Alba

To je nářez toto ..

Reagovat
Ed_Hazard

Willian José je "náš", nie? Nejakú dobu kopal za Castillu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
celeb

zatial jeden z najhorsich vykonov za dlhu dobu. Katastrofa.

Reagovat
blaugrana

Toto je proste na smiech, čo Barca aktuálne predvádza. Totálne nebehavá, drevená záloha, ktorý absolútne nestíha. Proste keď sa držala lopta, tak takýto prejav sme od súperov nevideli, ale keď už sa nedrží, tak ta záloha neskutočne dostáva napiču.

Reagovat
Ed_Hazard

Wau, tak naša impotencia sa na tento Barcelonský počin nechytá. Ale neverím že takto odohrajú celý alebo väčšinu zápasu, to je neskutočná prevaha zo strany RS

Reagovat
drussbarb

S takovou budu rád za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Praporkar k ocnimu.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bolo vidieť aj pekne z telky ako tam tuším Alba nakkt stál, žiadny offside

Reagovat
valloire

Barcelona je pod drtivým tlakem.

Reagovat
celeb

Rakitic uz taha dlhsiu seriu bez formy, Busq to sam nema najmensiu sancu zvladnut v 3clennej zalohe.

Reagovat
blaugrana

To je nulačlenná záloha, keďže všetci jej členovia su niekde na obežnej dráhe.

Reagovat
celeb

Ako Real Sociedada je doma silny ako svina, je to 5. muzstvo LaLigy a momentalne hra so srdcom, plnym stadionom, s dobre pripravenou taktikou ... My mame len 3 zaloznikov, Busq je IMHO ok - na to, kolko ma roboty a proti kolkym hracom hra sucasne hra fantasticky. 2. najlepsi (hlavne koli kvantu prace) je Pique, ktory je zraneny ...

Vsetko v riti

Rakitic dole, Suarez hore, kym je to este stale 0:0.

Reagovat
bartlu

Tak z toho je mi na bliti

Reagovat
Jordi Alba

To bylo jasný, že spadne.

Reagovat
Magic player

To je bezny stav, ze Neymar ztrati 90% micu? Tragedie. A Vela ted mel dostat kartu a nebo po tlame.

Reagovat
ADM

Toto je najhorší polčas, aký som od nás za 12 rokov fandenia videl

Reagovat
smazaný uživatel

omg....to je hnus doprdele...a pochybuju že by to zachránil Iniesta... zdá se mi že to maj všichni z barcelony u piče, už i ten Messi...achjo...Dřív jsem se tak těšil na zápasy Barcelony, teď sem to raději vypnul a jdu spát...Zejtra čekám že tam bude barca svítit 1:0..nějakej vymodlenej gól v 80´ ....děkuju, takhle mě to nebaví. Nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo stream na bein s Rayem Hdusonem?? vsude jen same sky, takhle me to vubec nebavi...

Reagovat
Switchback

7:0 na rohy za 35 minut

Reagovat
Ed_Hazard

Alba zázračne v poriadku? Ja som myslel že mu Vela amputoval nohu.

Reagovat
Switchback

Pochybuju, se tam chvílama pohybuje jak mongol

Reagovat
Ed_Hazard

Jasné beriem, preto som najprv nič nepísal. Až po pár šprintoch. Ak by to fakt zabolelo, tak by sa už na ihrisko nevrátil, keď "zabolí" koleno, tak si v prdeli a ledva sa dokážeš o tú nohu oprieť. Asi to bude iba precitlivelosťou a Alba sa viac zlakol ako si ublížil.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo tam něco pekelně zabolet při tom dopadu, neměl důvod něco předstírat

Reagovat
X-bano-X

"Ja som myslel" tým sa všetko vysvetľuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Toto dopadne 0:1

Reagovat
valloire

7-0 na rohy

Reagovat
misinho7

tu nam ide Visca el Barca vycitat ze hrajeme sracku ale toto co predvadza barca to som uz strasne dlho envidel, sak posobia ako tim z tretej ligy a socieada ich neskutocne tlaci

Reagovat
MadMrJacky

Jenže vy to tak máte tuhle sezonu každý druhý zápas a my každou sezonu na Anoetě. Nedělej si zase přehnaný naděje

Reagovat
misinho7

takto sme nehrali este ani raz nie vzdy hrajeme oslnivo ale takuto sracku nehrame..a zas nehovor ze to mate iba na anoete pretoze tiez hrajete kazdy druhy zapas dost blbo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

samozrejme povedz nam ako uzasne hrajete tuto sezonu

Reagovat
Ed_Hazard

Nechaj ho tak, zo zúfalstva už nevedia ako reagovať

Reagovat
X-bano-X

Hráte 10 zápasov sračku, pod vašimi zápasmi je to samý zhnusený výlev, až tak že tam už nikto nechodí. Potom dojdeš sem a mudruješ? Nikoho tieto pitchoviny nezaujímajú. Píš si to pod váš zápas, nech to nikto nevidí tu na to nie je nikto zvedavý

Reagovat
Billy McClane

Pekne nezvladas

Reagovat
X-bano-X

Ty si si zjavne pomýlil portál ty znalče

Reagovat
MadMrJacky

Jako že sis zvykl na nějaký náš standard ti nemůžu mít za zlý, ale takhle špatně jsme nehráli ani nepamatuju. Vlastně se mi vybaví ten zápas na Anoetě dva roky zpátky.

Reagovat
X-bano-X

Ach jo.....

Reagovat
smazaný uživatel

kua socky uz dejte gola

Reagovat
ADM

Pique out

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

ukazoval striedanie ale nakoniec zatial zostava

Reagovat
valloire

aj zostanie

Reagovat
ADM

zostane

Reagovat
valloire

no jo furt

Reagovat
valloire

8-0 na střely

Reagovat
X-bano-X

Vyspelý tím vie kedy a koľko strieľať. Viď jediná strela Barcelony v Sf LM proti Chelsea

Reagovat
valloire

je fakt, že plýtvaj

Reagovat
smazaný uživatel

šetří se na clasico

Reagovat
smazaný uživatel

a teď tu o karkulce....

Reagovat
ADM

Po týchto kumulujúcich sa výkonoch vyvrcholených v dnešný prvý polčas sa Clásica naozaj obávam..

Reagovat
Switchback

Taková bída

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase výkon za všechny prachy vole...8:1 na střely, 0 šancí...Míša Bílek by zaplesal

Reagovat
bartlu

Borec měl plachtu na 350k a chyběl mu gól v poločase. Aj sem mu ty socky tlačil. Škoda :D

Reagovat
smazaný uživatel

já měl sranda tiket tenhle, teď to často zkoušim na 1,5 v poločasech, pěkný kurzy...https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDI2NzMyMzk5MjAwMDqf1Y7onxnVMNII5eg%3D&kind=MAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas je tezce rozdrtime

Reagovat
Ed_Hazard

Je pekné od teba, že fandíš v posledných kolách všetkým okrem Barcy, ale obmedz radšej postovanie podobných príspevkov lebo ťa tu už nikto nikdy nebude brať vážne

Reagovat
ADM

Reagovat
blaugrana

Tak ja reagujem na aktuálny stav a ten je taký, že Sociedad bude brať 3 body a ja mám piči, že hviezdičky z Barcy majú na saláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

V téhle formě (Bus) a kvalitě (Gomes) je naše záloha naprosto tuctová a vůbec ničím výjimečná a nejhorší na tom je, že ať už by na hřiště přišel kdokoliv, tak s tím stejně nic neudělá, protože na to, aby to nějak vytrh, kvalitu nebude mít stejně...Říkat, že sem tu něco podobného před sezonou předvídal asi nemá cenu

Reagovat
Jordi Alba

Zrovna Gomes mi dneska příde jako jeden z lepších.

Reagovat
patas92

Má nejlepší pohyb, ale furt je to málo

Reagovat
-Carles-

Remíza celkom fajn na polčas

Reagovat
madridcan

Fuuu dva obľúbené tímy emaka z BA snáď fandí druhému Busquetsovi-Illarovi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Zakomplexovaný maďarsky kokot. Nič viac, nič menej

Reagovat
madridcan

Tesim sa za teba...

Reagovat
Pedro10

Link ?

Reagovat
ADM

to nechceš

Reagovat
Pedro10

Ale no

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Switchback

Reagovat
LAM

Opět zápas na Anoetě a opět jeden z nejhorších výkonů roku.To už od našich musí bejt nějakej blok a to že tam nevyhrál ani jednou Pep něco ukazuje.

Hlavní problém je v záloze která neexistuje a Socky ji naprosto přehrávaj.Naše jediná šance je že jim dojde dech,ale tyhle výkony na Sebastianu jsou prostě ostuda.

Reagovat
ADM

Dojde dech? Ved sa ani nemusia snažiť, to neni ako Man City ktoré nás fyzicky ničilo v druhom polčase LM. Oni nás prehrávajú úplne v klude a my si nedokážeme dať dve prihrávky za sebou. A absolútne nechápem dnes toho Leo väčšinou na hrote, ked ho akútne potrebujeme v zálohe

Reagovat
celeb

ku koncu sa to zlepsilo, lebo Busq zaradil turbo mod a zacal to zvladat aj proti velkej presile. Lenze dokedy. Rakitic je akoby nevyspany pri detailnych zaberoch mi prijde uplne mimo. Ak je chory, tak nemal nastupit, ak ma problemy so svojou jebackou, tak nech mu nariadia psychologa. Bola by mozno dal aj zlavu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

A ani jeden prispevek co Sockam. Perfektni pohyb a presink. Kdo videl nejaky z jejich poslednich zapasu nemuze byt prekvapen.

Reagovat
-Carles-

Neprídu mi nejak výnimočne dobrí, takýto presing urobí doma polovica tímov z PD. Skôr im to uľahčujeme neexistujúcou zálohou a tým naším unaveným výkonom.

Reagovat
X-bano-X

Ale sú. Pressujú na našej polke s 4-5 hráčmi, vykrývajú priestory, sú o krok pred nami v každom súboji.

Reagovat
celeb

Uff, chcem sa z tohto rychlo vyspat. MSN neexistuje bez podpory zalohy a krajnych bekov. Neynar neexistuje vobec, k Suarezovi sa nahodou odrazila 1 lopta (ale od neho sa az tak kreativita neocakava), Messi najlepsi z nich, ale aj tak hodne podpriemerny.

Rakitic sa nemal ostrihat. Dopadol ako Samson. Gomez o trochu lepsi, ale aj tak dost nevyrazny vykon. Nakazat Rakiticovi hru na 120% na prvych 15 min. 2. polcasu a vystriedat ho. Keby tam bol Pepek, tak by si trufol na stiahnutie Neymara/Suareza, prichod Marlona a prechod na 4-4-2. Ak nam 4-3-3 absolutne nejde (akoze dnes to nefunguje vobec), tak preco nevyskusat nieco ine?!

Takto ak sa nikto nezrani, tak Lucho bude striedat standardne 2 zaloznikov a mozno Luis <-> Pako, pripadne Alba<->Digne.

Reagovat
blaugrana

Alcacer by bol čerešničkou na tu tragédiu.

Reagovat
celeb

zial horsie to byt nemoze, lebo Luis nepredviedol nic. Radsej by som videl na hrote Rafinhu. Kazdopadne ak nenastupime so zmenou do polcasu, tak ma Lucho naserie

Reagovat
ADM

Denis za Ivana išiel

Reagovat
celeb

chvala bohu, ked som videl ten zakrok Luisa, tak uz si pomaly viem predstavit aj Paca ...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

a sudí přebírá zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla vyhoda po spanelsku

Reagovat
Switchback

lel

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

ze by?

Reagovat
Billy McClane

Fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

lol vzdyt to slo vedle

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

fuck off...sám mezi dvěma

Reagovat
CR7RONALDO

Zaslúžené A ešte k tomu Willian José

Reagovat
valloire

golasooooooooooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooooooo

Reagovat
drussbarb

Hm, tak.aspon tu ligu mistrů

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

šlo by to do tyčky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
bartlu

To je ubohost

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a prasí

Reagovat
misinho7

slo to max do tycky pique si to pekne sklepol do brany

Reagovat
CR7RONALDO

A Piqué je tiež dobrý

Reagovat
misinho7

tak pome este neyamr zlta

Reagovat
Ed_Hazard

Mal by stopku na EC??

Reagovat
CR7RONALDO

jj

Reagovat
Ed_Hazard

Do 75. min ju dostane

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze asi zaslouzeny, ale solidni luck tenhle gol

Reagovat
Ed_Hazard

Golaso a Socky ich drvia ďalej. To je fantázia z pohľadu kvality ligy.

Reagovat
madridcan

Nova profilovka na facebooku Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho out

Reagovat
X-bano-X

golasoooooooooooooooooooooooooooo Leooo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Switchback

Kde se stala chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Buh!

Reagovat
smazaný uživatel

d10s

Reagovat
-Carles-

Král

Reagovat
CR7RONALDO

Toto neni možné

Reagovat
ADM

KURVA TAK SA ZOBUDTE A PODTE

Reagovat
ADM

Neymar konečne !!!

Reagovat
Jordi Alba

Leooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ktery jiny hrac na svete by si dovolil si to takhle zpracovat? ostatni by to zkouseli z prvni a bud to vyjde nebo ne.. ale buh ne

Reagovat
smazaný uživatel

presne jako na Arsenalu

Reagovat
patas92

Zico by si to zpracoval stejně, ale pak místo voleje by nůžkama vymet šibenici

Reagovat
valloire

konečně jsi to pochopil

Reagovat
valloire

...ale Zico by tolik prostoru nedostal

Reagovat
Afrokrecek

Král opět dává gól.

Reagovat
valloire

penalta

Reagovat
Afrokrecek

tobě do hlavy

Reagovat
X-bano-X

Veď nehrá Real

Reagovat
madridcan

Hra si strasne hlupy

Reagovat
hntlyl

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
X-bano-X

Vidíš tu niekde Hu? Je hlúpe ako sa snažíš o pozornosť ale zatiaľ si len otravný ako hovno na topánke. Taký vypasený maďarík s mastnými vlasmi. Tvoja snaha je taká nasilu ako celé tvoje pôsobenie tuna. Vieš to aj lepšie. Podlizuj sa ako zvyčajne, možno za to dostaneš palec a budeš mať deň. Zatiaľ je to len trápenie

Reagovat
madridcan

Neviem ani slovo po madarsky, umyvam sa kazdy den....nedavaj zrkadlo svojmu zebrackemu fetackemu zivotu niekomu, kto sa zo zivota tesi. Aktualne to vyzera, ze tvoje dva oblubene timy zoberu po bode...nemusis si rezat zily emo

Reagovat
X-bano-X

Kto by čakal od maďarského kokota že povie pravdu? Tak komu tu tie lži vlastne cpeš?

Reagovat
madridcan

Ze si sa az tak ponizil, ze nepoznas svoju rodnu rec na zahranicnej stranke...podrez sa emak

Reagovat
X-bano-X

A ty si na jakej stránke ty kokotko? Na tvojej rodnej ťažko paprikáš pojebany Doklusal si sem zo stepi na poníkovi a teraz sa tu hráš na slováka?

Reagovat
madridcan

Tak a si sa ponižil definitívne emak. Dobrú noc

Reagovat
smazaný uživatel

dobre te sestrelil ukrajince

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vseci tu zijem jen proto, abychom dostali palec, nedelej ze sebe neco vic

Reagovat
smazaný uživatel

(krome me)

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jordi Alba

Real sociedad nestíhá a prasí.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Koukáš asi na jinej zápas, ne? Vůbec nevíte.

Reagovat
Jordi Alba

Jednou fauloval a valloire to tak píše.

Reagovat
X-bano-X

Vela, Vela...už druhá taká simulovaná

Reagovat
smazaný uživatel

no uz se vubec nedivim, ze chcete Belleho, kdyz vidim ty centry Roberta... ale mne to nevadi mame tam vybornou nahradu Jenks a po dnesku i Gabby jsou zajimavejsi

Reagovat
ADM

Kurva ale tá zaloha to je tragédia vážne

Reagovat
valloire

Ale hrajou fakt dobře ty klucí Sociedad

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak takovej kolotoč jsem dlouho neviděl. Škoda té jedné šance, doufám, že Socky, které jsou o třídu někde jinde v tomto zápase to dotáhnou do úspěšného konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela

Reagovat
smazaný uživatel

A klasicky neexistující offsajd

Reagovat
vilp

Takže regulérní gól.

Reagovat
patas92

To už bylo snad bráně

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

wow

Reagovat
gonzalesl_is_back

Trapnost, jasně regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej zářez..bez něj by to nebyl správnej zápas proti "velkoklubu"..

Reagovat
CR7RONALDO

Rozhodca

Reagovat
celeb

Obrovska chyba ciaroveho, zobral domacim regulerny gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Vyjebaný hajzel, toto offside nebol ani omylom

Reagovat
Magic player

Tak tohle je hnus. Praporkari na rucnik.

Reagovat
bartlu

Ani s podporou pomeznich to nedáme. Škoda socky, aj jim to přeju. Ti naši tragédii. Chudák Messi. Chtělo by to propadák v lize, v lize mistrů brzo vypadnout a snad by se pak hecnul a odešel. To by byla pak barca ráda, ze by se udrželi v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

já si taky neskutečně přeju, aby odešel...V Barce už dokázal opravdu všechno (snad jen obhajobu LM, ale to já osobně neberu jako podstatnou věc)...fakt mi příjde, že tam sou skoro samý dřeváci a jen on dělá výsledky..Dyť doprdele za těch 8 let kolik jeho gólů příher a nahrávek bylo zcela určijícíma v postavení v tabulce, on sám udělá rozdíl 20bodů v tabulce !! ano, fakt si to myslim. Nejrozdílovější hráč co kdy byl... A děsně bych si ho přál v Anglii...On by sednul do City, ale spíš bych ho rád viděl v tradičnějších klubech - třeba pod Kloppem v Poolu s tou jejich současnou dynamikou v útoku, pecka představa ...Na druhou stranu...ze slunečnýho Španělska do Anglie..no nevim :) bral bych to po týdle sezoně...Ať se pak hezky vidí, jak tu Barcelonu dělal.

Reagovat
misinho7

jasny gol.....tak toto je des

Reagovat
Ed_Hazard

Uplne vidím ako Barca vstrelí nejakého náhoďáka. Toto je zase raz šialený zárez

Reagovat
Bastaron

Zkurvení rozhodčí, regulérní gól a ještě neexistující ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny ofsajd

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem samozrejme tu akci denise suareze... ale ne vy realisti vidite vse jen proti sobe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

jo, a Clintonová je skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla ta Velova střela už gól?

Reagovat
patas92

Zdálo se mi, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle opakovaček asi jo

Reagovat
X-bano-X

Neviem zo spomaleného záberu na digi to vyzeralo že celým objemom nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože teď podle opakovaček se mi taky zdálo, že ne.

Reagovat
Ed_Hazard

Už dali pekný záber, za čiarou bola cca polovica objemu lopty. Ale Carlos offside teda v žiadnom prípade, takže to je viac menej jedno, proste zárez no.

Reagovat
X-bano-X

Teraz to zas ukazovali takže nebol, aj keď je to vlastne jedno keďže dorážka mala platiť.

Reagovat
patas92

Ten záběr z brány byl na hovno, protože to stopli až když už byl balon ve vzduchu

Reagovat
Jordi Alba

Na 1. pohled se mi taky zdálo.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz z opakovačky z kamery vo vnútri brány to tak vyzeralo, ale bolo to zle vidieť

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Ed_Hazard

Jop, tento záber som myslel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

sudí ven

Reagovat
blaugrana

Tak to je bomba, že Sociedadu neuznali regulerny gól...

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj tohle byl gol jeste pred tou dorazkou carlita

Reagovat
Magic player

A ted pusti uplne jasny offside na druhe strane a je z toho golovka, jdu blejt.

Reagovat
Ángel di María 22

Dela si ten rozhodci prdel?

Reagovat
Ed_Hazard

Pičo a teraz to an druhej strane pustia

Reagovat
Bastaron

Už tomu chybí jenom gól od Piqueho v nastaveném čase

Reagovat
valloire

Vítr vane od moře

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

To snad už neni možný...smůly kopec

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
bartlu

Vela trochu badluck

Reagovat
alcantara

Nase branenie je parodia.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to jsou zase zářezy.. ještě že Denis Suarez nedal

Reagovat
Ángel di María 22

To je smuuula. Jestli tohle Barcelona ukope, tak uz nevim ty vole.

Reagovat
alcantara

Kazdopadne snad Leo v nastaveni z penalty

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
samson192

*vymyslenej

Reagovat
smazaný uživatel

paradni zapas, ale koukam, ze spousta lidi ma jeste zkreslene predstavy o spa. rozhodcixh

Reagovat
Magic player

Nechej vyhodu ty kkt.

Reagovat
valloire

Když tak sleduju Velu, nezbývá než se zeptat : Kdo je Messi?

Reagovat
X-bano-X

To je ľahké, ten kto nesimuluje Daj ďalšiu

Reagovat
smazaný uživatel

buh?

Reagovat
valloire

je z Madeiry...

Reagovat
smazaný uživatel

http://65.media.tumblr.com/7f6c2419dfea9c9ae519b828793e72b8/tumblr_o1pz8oatfB1ririjeo1_500.jpg to je jednoznacne leova ruka a asi to dost vypovida o tom, kdo stoji nad kym

Reagovat
celeb

Cca v 70. minute odisiel Gomez a my stale nestriedame?

Reagovat
Jordi Alba

Šaškárna.

Reagovat
ADM

Ak v El clásicu predvedie Barcelona to najhoršie z tejto sezóny, a Real takisto, to bude zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirát

Reagovat
alcantara

Z Gomesovych prihravok je mi regulerne spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca127.11.2016 12:38

Ale pořád vám to vychází,i když je to docela slabé. Letošní sezona vypadá jako vaše nejšťastnější za poslední roky.

v kontextu tohoto mače, nebo např. zápasu ve Valencii.. just lol

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vy hrajete letos úplně stejné h...o jako my, akorát vám to tam vždycky nějak spadne.

Reagovat
valloire

Už nám to tam jakousi náhodou spadlo v lize 36x, tj. o 3 víc než vám. Lukeří no...

Reagovat
valloire

normální tělo a dá mu kartu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
gonzalesl_is_back

Granero = ultra fail.

Reagovat
Ed_Hazard

el Pirata pochovaj ich

Reagovat
bartlu

Uz delší dobu se nedá ani fandit. Ten tým je bez messiho nic. Banda milionářů, které jsou nicky. V záloze je to největší ubohost. Jak nekoupime Coutinha tak sme v řítí. Nejmíň kreativní záloha v dějinách světa. Prostě mocky a posunovaci, každý zápas doufajic ze messi něco,vytvoří. Shit shit shit.

Reagovat
smazaný uživatel

ospina prestoupil do sociedadu??

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zasloužili jsme si jednoznačně vyhrát..

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
samson192

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Euphael

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
valloire

Ani neví jak to ukopali dřevácí

Reagovat
gonzalesl_is_back

Beru si z toho to pozitivní. Byli zralí na ručník. Hlavně Carlos Vela si je tam motal líp než celý MSN dohromady. Sice mají bod zdarma, ale i to beru. Pokud si udrží podobnou formu na El Clásico (což je samozřejmě vždy jiný zápas), tak by to mohlo být Hala Madrid!

Reagovat
valloire

Clasico bude jiný, to je jasný. Ale Vela

Reagovat
Switchback

až na těch 8 divů od něho

Reagovat
REPLIKATOR

Zaveďte už konečně video

Reagovat
CR7RONALDO

Ale takýto nespravodlivý zápas som nevidel už fakt dlho, ved toto je ešte o mnoho horšie než s Valenciou

Reagovat
bartlu

Prodat buznice busquetse, z nejlepšího DM se stala mocka mockozni. Gomes prostě totální nulicka úplně k ničemu, si s tema prachama radši mohli vytirat prdel. Mocka D.Suarez taky zahraje jeden z milionů zápasů dobře. Rakitic je v lese, snad se probere nebo at.jde taky.do řítky. Luis jak nedostane dobrý balón tak je to taky dost tragédie. Ney začal hrát trochu Balea, kopnout balón do pejce a utíkat. Bohužel,proti němu nestál Marc Bartra.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
bartlu

Prodat buznice busquetse, z nejlepšího DM se stala mocka mockozni. Gomes prostě totální nulicka úplně k ničemu, si s tema prachama radši mohli vytirat prdel. Mocka D.Suarez taky zahraje jeden z milionů zápasů dobře. Rakitic je v lese, snad se probere nebo at.jde taky.do řítky. Luis jak nedostane dobrý balón tak je to taky dost tragédie. Ney začal hrát trochu Balea, kopnout balón do pejce a utíkat. Bohužel,proti němu nestál Marc Bartra.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

suarez uz neni delsi dobu do kombinace, neymar to taha do trech, messi je genius ,jediny si drzi nadstandard

Reagovat
roman1978

Socky si jednoznačně zasloužili vyhrát. Měli mít tři body. Trapný výkon ze strany Barcelony. Ten stadion je asi fakt zaklety. Rozhodčí na čáře je proste na přes držku. Začínám se bát bílého zla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prekliatie Anoety neskoncilo, možeme byt radi za remizu,Suarez viac v offside ako v hre a Leo jedna sanca a gol a ano Leo sme na tebe zavisli

Reagovat
Visca el barca

Socky krásnej fotbal Hrajem hovno je potřeba si to přiznat. Standart si drží jen Messi,Pique, Mascherano a dnes i Neymar. Zbytek hrůza. Ale co užuž. Barca!!

Reagovat
celeb

hovorit o udrziavani standardu pri Mascheranovi, ktoreho na whoscored.com ohodnotili ako suverejne najhorsieho hraca zapasu so znamkou 5.9 ... aj ked, vlastne, standard si (zial) drzi.

Reagovat
Visca el barca

Ono je problém v tom jako v roce 14, že se ty útoky valili jak lavina. To prostě nejde. a Může za to dost záloha.

Reagovat
celeb

urcite ano, mne sa dokonca az tak strasny dnes nezdal, par krat zle rozohral na kopacky supera, ale to skoro kazdy, zial. Ten gol ohodnotili ako jeho chybu, lebo nechal Carlosa Velu (?) presmyknut sa okolo seba a vystrelit do.

Najvacsi problem je momentalne nasa prava strana - SR, Rakitic; mame v zalohe 3 hracov a ked 1 odpadne, tak sa to ustat neda, navyse ak ma jeho sused vedla tiez horsi den.

Reagovat
celeb

1:1, vdaka aj za bod, moc sme si ho teda nezasluzili, aj ked v 2. polcase to uz bolo o cosi lepsie (stale velmi zle).

Poklonu si zasluzia domaci hraci, hrali fantasticky, prekvapivo kvalitny vykon podal (urcite na spanielske pomery) hlavny rozhodca (za neuznany gol zodpoveda ciarovy). Piskal fauly, pustal simulacie, nenechal si hru prejst cez hlavu ako zial vacsina spanielskych rozhodcov.

Od nas velka bieda, ak pochvalit tak Busq, mal par nepresnosti, ale jeho vykon zacina ist zas nahor od asi tretiny zapasu preradil na vyssi kvalitativny stupen, keby niet jeho a Piqueho, tak odchadzame s debaklom. Piqueho nakoniec tiez pochvalim, aj ked kvalitativne siel urcite nadol, Na to, aka chaoticka nasa obranna hra bola, tak odvratil desiatky centrov a pochvalu si zasluzi aj napriek tomu nestastnemu golu ...

Sergi Roberto pokracuje v matnych vykonoch, Rakitic - zial - velmi zle. Hrac, na ktorom minuly rok nasa hra vyslovene stala, resp. na jeho suhre s Busquetsom, Messim, Alvesom, ...

Mlady Suarez nasu hru okamzite vylepsil, ale stale to nestacilo. Ku koncu mal par nadejnych unikov a paci sa mi, ze tie suboje ustal, aj ked nas to mohlo v suhrne stat 2 nezasluzene body.

Neymar v 1. polcase snad nepresiel cez jedineho hraca, resp. mozno aj presiel, ale stroskotal na dalsiom - loptu nodovzdal. V 2. polcase uz to bolo lepsie, vybavil nas jediny gol, som aspon rad, ze neprskal ako besny pes ako posledne zapasy a bol kludny. Suarez - nula. Obcas sa ukopne a da gol, ale aj jeho forma je na bode mrazu.

Lucho bol schopny zareagovat na absolutne tragickeho Rakitica, ale nic viac. Ziadne dalsie striedanie, nic, nada. Pritom minimalne Rafinha a Pako by nasej hre rozhodne neublizili. Gomez uz poslednych 20 minut nevladal, ci uz fyzicky, alebo psychicky.

Ukazuje sa, ze ak sa niekto dosledne pripravy na nasae 4-3-3, tak nam vie narobit obrovske problemy, pokial to nase hviezdy hrajuce vo forme jednoducho nepretlacia kvalitou. Ine riesenie nemame. Teda 1-2 krat skusil Lucho aj 3-4-3, ale nakolko v tom dlho nepokracoval, tak to bolo asi zbytocne.

Barcelona cim dalej tym jasnejsie vyzaduje ZMENU. Nechcem vyhadzovat Lucha po par zapasoch, ale mal by mu niekto dohovorit, porozpravat sa s nim, ako si predstavuje dalsi pristup a co planuje ako zalozne varianty, ked je jasne, ze nasim jedinym stylom neprerazime.

Reagovat
celeb

kopec gramatickych chyb a preklepov, ale aspon to "pripravi" upravit musim. Skoda, ze nie je moznost naslednej editacie textu ..

Reagovat
Visca el barca

Klídek. Napsal si to tak jak to je. Ono bude zas lépe

Reagovat
celeb

tak v to dufam

ale cim skorej, tym lepsie!

Reagovat
X-bano-X

Ani neviem, čo k tomu povedať. Hristo to pred zápasom pekne vystihol. Všetko okrem výhry je sklamanie a to sme ešte netušili, čo za hru vyprodukujeme. Nič, treba sa oklepať v pohári si spraviť chuť a potom už myslieť len na clásico. Dnes nie je čo vyzdvihnúť, čakanie na Andrésa je ako čakanie na spasenie. Už bol odpisovaný a teraz má spasiť zálohu a vtlačiť jej tvár. Neviem čím to je, že sme sa stali tak závislý na Leovi. Kúpili sme kopec hráčov, posilnili viacero postov a aj tak nemáme koho nasadiť v čase keď sa nám nedarí. Viacero hráčov sa tvári ako keby tu boli len za trest. To ma celkom sklamalo. Tých pár, ktorí sa bijú za svoj dres to dnes nedokázalo vytrhnúť. Každopádne čaro Anoety vydržalo a nám neostáva nič iné len zaťať zuby a makať.

Reagovat
smazaný uživatel

no andres co hral, tak taky to nebylo vzdy ono, uplne bych v zazraky od nej necekal, spis jako moralni pozdvizeni

Reagovat
X-bano-X

On ako jediný dokáže tú loptu podržať a presne nahrať, dokáže hru upokojiť, hráči sa rozostavia a hrajú svoju hru, bez neho je to chaos.

Reagovat
ADM

ja ked som nad tym včera rozmýšlal, je dosť možné že by nás to mohlo vytrhnúť z biedy hlavne kvôli tomu rozostaveniu. Teraz je úloha "rozohrať loptu" asi tak na milion hráčoch..Bus, Ivan, hlboko chodí Neymar plus nahradník za Iniestu. S Iniestom može byť Neymar vyššie, tým pádom aj Luis, Bus sa bude môcť viac venovať svojej hre a Ivan sa snád skonsoliduje a bude hrať aspon niečo, dorážať odrazené lopty, vyrávať súbojy..aspon niečo, nič konkrétne nevyžadujem

Reagovat
blaugrana

Tak je jasné, že záloha Ivan-Bus-Don je najfunkčnejšia zo všetkých variánt. Pri neprítomnosti Dona padá bremeno na plecia Rakitiča a Sergia a tí to ťažko nedávajú. Snáď sa Donovi budú vyhýbať zranenia a v lete príde adekvátna alternatíva za Andrésa.

Reagovat
blaugrana

Absolútne nezasluzeny bod. Toto sa nedá nazvať ani len tieňom Barcelony.

Reagovat
Diego2

Slusny blivajz....diky rozhodci za bod. Jsem strasne zvedavy na El Clasico. Jedine pozitivum je ze u toho budu chlastat

Reagovat
Ed_Hazard

V pondelok do práce EC by malo byť vždy v sobotu večer a to bez akýchkoľvek debát

Reagovat
patas92

Však taky je

Reagovat
Ed_Hazard

Cez týždeň som to tu kontroloval a bolo tam 4.12. Len čo som sa zbytočne nasral 16:15 je sice skoro ale nevadí, lepšie ako tá nedeľa

Reagovat
Diego2

No ja uz nekde videl dokonce i pondeli cemu jsem se potesil protoze 16:15 budu nekde kde neni Digi takze budu hledat streamy

Reagovat
patas92

A teda za mě by se měly všechny fotbaly hrát v neděle, nebo aspoň v sobotu ne moc pozdě večer

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo? To si nemôžeš ani poriadne vypiť, nemáš kedy vyspať opicu

Reagovat
patas92

V soboty večer občas chodim mezi lidi a tam na fotbal koukám málokdy A u fotbalu, který mě zajímá zásadně nepiju

Reagovat
valloire

fuj, fotbalovej abstinent....to jde?

Reagovat
patas92

Tak já na fotbal obecně docela nerad koukám v hospod a doma jen tak bez důvodu nepiju, nejsem alkoholik

Reagovat
Diego2

Neni nad to mrknout El Clasico s kamosama v hospode, jeste kdyz fandi Madridu

Reagovat
valloire

a super je, když Madrid vyhraje

Reagovat
valloire

Je fakt, že se potom musím kouknout ještě jednou, protože mi toho půlka uteče nebo to neposoudím jako doma

Reagovat
Jordi Alba

Za tu sobotu večer.

Reagovat
valloire

Nejlepčí kanonýr je Ronaldo a nejlepčí tým je Real Madrid. Svět je docela v pořádku, přesně tak jak má být.

Reagovat
blaugrana

Idem sa túto chalaňov z bieleho tábora spýtať, že či ma nezoberú do partie, keď sa teraz Barce nedarí. Pokiaľ nebude na prvom mieste, tka by som fandil Kráľovi a jeho poddaným. Beriete ma do baletu?

Reagovat
JM

Běž do piče

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Teď ho nechtěj nikde.

Reagovat
CHONG

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

fauly 6:16, tak takhle to baskove nepujde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele