LaLiga - preview 10. kola

28.10.2016, 08:39, aktualizováno 31.10.2016, 08:46
Previews
Ve venkovním prostředí Deportivo La Coruňa stále čeká na výhru, a tak musí co nejvíc bodů sbírat v domácím prostředí. Platí to i tentokrát, v pondělní dohrávce, kdy na Riazor zajíždí Valencia Cesareho Prandelliho. Ital poprvé venku s Los Che triumfoval, zvládne to i podruhé?
Deportivo La Coruña - Valencia CF  (pondělí 20:45)
Ze druhé poloviny tabulky na sebe narazí v dohrávce kola Deportivo La Coruňa a Valencia. Loňskou sezonu skončily oba zápasy smírně, letos by však remíza znamenala pro oba celky spíše ztrátu.

La Coruňa se po relativně dobrém začátku propadá tabulkou, a pokud v dohrávce nezíská proti Valencii alespoň bod, zakončí 10. kolo na sestupové pozici. Kdysi slavný Depor se trápí zejména na hřištích soupeřů. Stále je jedním z celků, který venku ještě nevyhrál a v celkové tabulce venkovních zápasů mu patří až předposlední místo! Naposledy dokonce dvakrát schytal čtyřgólový debakl, a sice na Barceloně a ve Vigu.

Valencia v minulém kole těsně podlehla Barceloně a utkání opouštěla výrazně zklamána. Netopýři totiž dokázali zareagovat na první branku Barcy a otočit skóre ve svůj prospěch. Vedení však neudrželi a Kataláncům nakonec podlehli 2:3. Kouč Césare Prandelli tak zažil neúspěšnou domácí premiéru, nicméně zoufat nemusí. Porážka s Barcelonou se očekávala, mnohem důležitější bude zápas na Riazoru, který by chtěli Netopýři výsledkově zvládnout.

Současná šestnáctá pozice Valencii samozřejmě nesvědčí. Klub by rád hrál evropské poháry, ovšem k naplnění tohoto cíle je potřeba pravidelně sbírat body a to hlavně na domácí půdě, kde se Valencii vůbec nedaří. Na Mestalle letos porazili pouze Deportivo Alavés. Venkovní bilance je o něco lepší - dvě výhry nad Leganésem a Gijónem.

Deportivu bude chybět Joselu, ale je to jediná ztráta, která domácího trenéra Garitána trápí. Také trenér Prandelli nemá v tomto směru žádné problémy. Postrádat bude pouze dvojici José Gayá a Siqueira.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Navarro, Sidnei, Albentosa, Juanfran - Mosquera, Guilherme - Fajr, Colak, Gama - Andone
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mangala, Garay, Montoya - Suárez, Pérez - Rodrigo, Parejo, Nani - Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Villarreal ve španělské La Lize stále nenašel přemožitele a o prodloužení této série bude usilovat na hřišti nevyzpytatelného Eibaru. Ten dokáže obrat o body jakýkoliv tým, ale stejně tak dokáže padnout s papírovým outsiderem.

Eibar se zatím pohybuje v klidném středu tabulky a to mu jistě vyhovuje. Svěřenci trenéra Josého Luise Mendilibara představují pro každého protivníka velice nečitelného a nevyzpytatelného soupeře. Vždyť Los Armeros dokázali bodovat na půdě Realu Madrid nebo doma obrat o body Valencii či Sevillu, načež před vlastním publikem nezvládli souboj s předposlední Osasunou. Zdá se, že domácím více vyhovuje pozice outsidera, ve které nemají co ztratit. V podobném postavení budou i proti Villarrealu, který v novodobé španělské historii ještě nikdy nedokázali porazit. V minulé sezoně sice dokázali získat bod z El Madrigalu, ale doma Žluté ponorce podlehli 1:2.

Hostující pozici favorita ještě umocňuje fakt, že Villarreal letos zatím nenašel přemožitele. Nepovedlo se to ani Realu Madrid na Santiago Bernabeu a ani dalším celkům. Aktuálně čtvrtý tým soutěže, zejména doma, poráží jednoho soupeře za druhým. Celta Vigo dokonce schytala "bůra" a s nepořízenou z El Madrigalu odjíždělo naposledy i Las Palmas, kterému nestačila krásná branka Kevina Prince Boatenga, jež doslova obletěla celý svět.

Eibar bude mít výhodu nejen domácího prostředí, ale také kompletního kádru. Totéž se o Villarrealu rozhodně říci nedá. Útočník Bakambu je sice zpět, ale zranil se pro změnu jiný forvard Alexandre Pato. Vedle Roberta Soldada je to další citelná absence v útoku. Mimo budou i Bojan Jokič a Daniele Bonera.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Luna, Lejeune, Ramis, Capa - Bebé, García, Rico, León - Kike, Enrich
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Ruiz, Musacchio, Costa - Soriano, Trigueros, Bruno, Castillejo - Bakambu, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (neděle 16:15)
Athletic Bilbao si brousí zuby na evropské poháry a k přiblížení cílu bude chtít před vlastním publikem na San Mamés porazit předposlední Osasunu. Ačkoliv hosté nasbírali jen šest bodů, není radno je podceňovat.

Athletic má za sebou poněkud nešťastný týden. Nejprve prohrál v Genku 0:2 a poté padl i na Santiago Bérnabeu s Realem Madrid. To by samo o sobě nebylo žádnou tragédií, kdyby Baskové neinkasovali rozhodující branku sedm minut před koncem. Není však důvod k panice, pokud Bilbao porazí na domácím hřišti poslední Osasunu, znovu se posune na pozice znamenající evropské poháry.

O těch si samozřejmě mohou v Pamploně jen nechat zdát. Osasuna zatím prožívá katastrofální sezonu a pokud se nestane něco zásadního, čeká jí tuhý boj o přežití. Že by to ale přeci jenom mohlo jít, ukázaly nedávné zápasy s Las Palmas a zejména Eibarem. Proti Las Palmas Osasuna neudržela dvoubrankové manko a nakonec jen plichtila 2:2. Proti Eibaru už na tři body dosáhla a připsala si první vítězství v sezoně. Pradoxně je vybojovala na půdě soupeře, zatímco na první domácí vítězství stále čeká.

Oba celky se dobře znají z předchozích ročníků, ještě než Osasuna spadla do Segunda Division. A poměrně výrazně lépe si vedlo Bilbao. Za posledních šest let zvítězil celek z Pamplony jen jednou.

Domácím budou scházet zranění Aketxe, Aymeric, Laporte a Yeray. Osasuně zase Javier Flaňo a ze zápasu s Betisem si odnesl červenou kartu Riviére.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Bóveda, Marcos - José, Beňat - Muniain, García, Williams - Aduriz
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Nauzet - García, García, Flaňo - Oier, Digard, Cuevas, Torres, Berenguer - León, Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Nedělní večer nabídne ve španělské lize mimo jiné střetnutí Realu Betis s barcelonským Espanyolem, jež od sebe dělí pouhopouhé tři body, které po devíti kolech stále představují rozdíl mezi klidným středem tabulky a tuhým bojem na hraně sestupu.

Navzdory těsným bodovým rozdílům však není o favoritovi zápasu sporu. Real Betis si totiž doposud nevedl vůbec špatně, pokud tedy uložíme stranou vysoké porážky proti favoritům jako Real Madrid nebo Barcelona, kdy andaluský celek pokaždé inkasoval hned šestkrát. Jinak ovšem Betis ukořistil obstojných jedenáct bodů, přičemž na domácí půdě podlehl doposud pouze zmíněnému Realu. Svěřenci Guse Poyeta tak doposud prožívají výkony jako na houpačce, ovšem proti celkům z dolních pater tabulky bývají obvykle úspěšní.

Espanyol se doposud trápí o poznání více, což také odráží momentální sedmnáctá příčka v ligové tabulce. Barcelonský klub si doposud připsal jediné vítězství, když v pátém kole porazil obdobně matnou Osasunu, ovšem od té doby již opět marně čeká na vítězství. Útěch budiž družině Quiqueho Sáncheze Florese aspoň to, že ve všech třech posledních zápasech pokaždé vybojovala alespoň bod za remízu, a to mimo jiné proti favorizovanému Villarrealu.

Zatímco Betisu budou v neděli stále scházet Charly Musonda, Riza Durmisi nebo Ryan Donk, hosté se zase musí obejít bez vykartovaného Felipeho Caiceda či zraněných Oscara Duarteho s Álvarem Vázquezem. Poněkud specifické bude toto střetnutí pro forvarda Espanyolu Lea Baptistaa, jenž dříve působil právě v Betisu a v dresu Raya Vallecana zde dokonce debutoval i vsítil svůj první gól ve španělské lize.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Martínez - Jonas, Petros, Gutiérrez - Joaquín - Sanabria, Castro
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Demichelis, Reyes, Martín - Hernán, Fuego, López, Piatti - Baptistao, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Celta Vigo  (neděle 20:45)
Pro oba celky, které se nacházejí ve středu tabulky, to bude skvělá možnost, jak se nějakým způsobem přiblížit bojům o evropské poháry. Rozdíl mezi Las Palmas a Celty Vigo je pouze jednobodový, takže se dá očekávat poměrně vyrovnaný duel. Hosté se svým soupeřem prohráli z posledních šesti zápasů hned čtyřikrát.

Los Amarillos měli opravdu velmi dobrý start do této sezóny, jenže teď už čekají na vítězství pět ligových kol v řadě. Pořád vlastně v tabulce těží ze svých devíti získaných bodů v úvodních čtyřech zápasech. Naposledy si mohli odvést alespoň cennou remízu z půdy Villarealu, jenže nakonec padli smolně o branku.

A trenér Quique Setin po utkání nebyl spokojený s výkonem rozhodčích. "Když řeknete něco na jejich adresu, jste za to potrestán. Takže tady se zastavím, to je jasné," volil co nejopatrnější slova. "Sudí jsou podle mého ovlivněni pouze domácím publikem. Je to škoda, protože na tohle není lék. Musíme pokračovat dál."

Domácím se do sestavy vrací útočník Marko Livaja, který musel minulý týden pykat za karetní trest, v pořádku by měl být i obránce Michel a záložník Tana, jehož lehce trápila poraněná noha. Jedinou ztrátou tak i nadále zůstává José Artiles, jenž v srpnu podstoupil operaci kolene a jeho návrat je zatím v nedohlednu.

Celta Vigo si naposledy bez větších problémů poradila s La Coruňou a rozšířila svou bilanci na čtyři výhry z uplynulých pěti ligových utkání. "Byl to pro nás skvělý den. Hráli jsme velmi dobře," broukal si spokojeně kouč Eduardo Berizzo. "Není to zásluha jen jedenácti hráčů, ale všech dvaceti pěti. Poctivě jsme se na ten zápas připravovali."

Ani hostující celek nemá výraznější potíže s absencemi, chybí mu pouze forvard Claudio Beauvue, který letos neodehrál ani minutu. Na pravém beku by se měl objevit Hugo Mallo, jemuž klub v průběhu tohoto týdne prodloužil smlouvu, Nemanja Radoja by ve středu pole měl být upřednostněn místo Marcela Díaze.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Sevilla FC  (sobota 13:00)
Sobotní program desátého kola La Ligy odstartuje hodinu po poledni Sevilla na půdě Sportingu Gijón. Rozdíl mezi oběma celky je v tabulce propastný: zatímco domácí se pokusí utnout černou sérii šesti zápasů bez vítězství, Sevilla naopak usiluje o šesté vítězství za sebou, díky němuž by nadále narušovala očekávané pořadí favoritů na čele tabulky a navíc si připsala i historicky nejlepší vstup do ligové soutěže...

Andaluský celek má totiž po ohromně cenném skalpu Atlétika Madrid z minulého kola dvacet bodů na kontě, přičemž mít po sobotním zápase ještě o tři více by znamenalo jejich vůbec nejlepší bodový zisk po deseti kolech za celou dobu působení ve španělské první lize. Přestože budou svěřenci kouče Sampaoliho favoritem zápasu, nic lehkého je na stadionu El Molinón nečeká. Sporting zde totiž Andalusany přehrál hned v pěti případech z posledních šesti vzájemných zápasů na domácí půdě, přičemž poslední triumf hostí přišel v roce 2009.

Podpoření této statistiky by momentálně Gijónu přišelo mimořádně vhod. Sporting to měl s udržením v první lize namále již loni a zdá se, že letos tomu nebude jinak. Tým Abelarda Fernándeze sice do nového ročníku vstoupil skvěle, když si za první tři kola připsal špičkových sedm bodů, jenže pak následovala krutá série pěti porážek, kterou gijónští přerušili až v předešlém kole bezbrankovou remízou s obdobně tápající Granadou.

Zatímco domácí se budou muset obejít bez tria Jen-Sylvain Babin, Víctor Rodríguez a Xavi Torres, kteří schází vinou zranění, Sevilla má vedle absencí Benoita Trémoulinase, Michaela Krohna-Dehliho a Carlose Fernándeze také co zvažovat v souvislosti se středečním zápasem Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb. Sampaoliho družina má zatím skupinovou fázi milionářské soutěže rozehranou na výbornou a proti chorvatskému celku potřebuje nutně zvítězit, aby se udržela na výhodnějším prvním místě. Zůstává tak otázkou, zda argentinský manažer sáhne již proti Gijónu k určité hráčské rotaci, anebo nasadí to nejsilnější, čím momentálně disponuje.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Meré, Amorebieta, Canella - Moi, Casés, Álvarez, Burgui - Castro, Ćop
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Pareja, Rami - Mariano, N'Zonzi, Nasri, Escudero - Vietto, Vázquez, Vitolo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - Real Madrid  (sobota 16:15)
Real Madrid možná na úvod sezony ještě neoplývá nejlepší formou, ovšem ani série remíz Bílému baletu nezabránila v tom, aby do desátého kola La Ligy vstupoval z pozice tabulkového lídra, který na rozdíl od nejbližších rivalů Barcelony s Atlétikem Madrid stále nepoznal chuť porážky. V sobotu odpoledne hodlají svěřenci Zinedina Zidana tuto šňůru prodloužit i na půdě nováčka z Alavése.

Francouzský manažer momentálně čelí poměrně zajímavému dilematu, jak poskládat útočné trio. Obvyklou sestavu, známou pod zkratkou BBC, tedy Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo, totiž aktivně narušují Álvaro Morata, Marco Asensio či Lucas Vázquez, kteří se všichni těší výtečné střelecké formě a dohromady nasázeli již třináct branek. To Ronaldo se naopak na své poměry střelecky trápí, neboť za dosavadních sedm zápasů po svém návratu ze zranění skóroval jen dvakrát.

I s ohledem na blížící se zápas Ligy mistrů tak Zidane nevyloučil, že možná v zápase s Alavésem učiní několik změn v základní sestavě. "Čekají mě náročná rozhodnutí, u nichž se vždy snažím zachovat nejlépe pro všechny zúčastněné. Zítra uvidíte, kdo nakonec nastoupí."

Navzdory momentálnímu Ronaldově poklesu střelecké formy je ovšem portugalská superstar favoritem na zisk Zlatého míče, neboť za uplynulý rok vyhrál s Realem Ligu mistrů a na letním mistrovství Evropy zase dovedl Portugalce až k nečekanému triumfu. Zidane tak věří, že si jeho nejzářivější hvězda zmíněné ocenění plně zaslouží: "Viděl jsem ho po celý rok a Cristiano si to zaslouží. Nastavil si tak vysokou laťku, že kdykoli mu jen trochu poklesne forma, okamžitě se rojí spekulace, co je s ním najednou špatně. To, co dokázal v roce 2016, nejen na individuální, ale i týmové úrovni, je zkrátka neuvěřitelné."

Co se výjezdu na sever Španělska do baskické Vitórie týče, Real si rozhodně nesmí dovolit nic podcenit a Zidane to dobře ví. Alavés ostatně způsobil pořádný šok, když si vyšlápl na samotnou Barcelonu, a tak lze očekávat, že nebude mít přílišný respekt ani z dalšího španělského giganta. "Čeká nás velmi náročný zápas proti týmu, který doma ještě neprohrál. Musíme být koncentrovaní a hráči na to musí neustále pamatovat. Jestli chceme tuto sezonu ukončit ziskem trofejí, bude nutné myslet na tento úspěch dennodenně, a ne si myslet, že se některé zápasy vyhrajou samy," varuje Zidane.

Real se bude muset obejít bez vykartovaného Daniho Carvajala, zatímco trio Casemiro, Modrić a Ramos zůstává mimo hru vinou zranění. Alavési pro změnu nepomůže Víctor Laguardia a Marcos Llorente, který u ligového nováčka hostuje právě z Realu, který si vymínil, že ve vzájemném zápase jednadvacetiletý záložník nastoupit nesmí. Otazník navíc visí také nad startem Ibaie Gomeze.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Alexis, Feddal, García, Hernández - Krstićić, Camarasa, Torres - Edgar, Deyverson
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Varane, Marcelo - Kovaćić, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (sobota 18:30)
Po dvou nečekaných remízách z úvodních kol se Atlético Madrid rozjelo do špičkové formy, kdy v dalších devíti zápasech s výjimkou dělby bodů na Camp Nou vždy zvítězilo. V minulém kole však kosa narazila na kámen ve šlágru se Sevillou, která si na domácí půdě počínala o trochu lépe a vítězstvím 1:0 odsunula madridský klub až na páté místo ligové tabulky. To se nyní Simeoneho družina pokusí napravit v domácím zápase s Malagou.

Nic sice stále není ztraceno, o čemž svědčí pouze tříbodová ztráta na první místo, ovšem další zaváhání si již Atlético dovolit nemůže. "Chceme být na čele a k tomu bude zapotřebí Malagu za každou cenu porazit," burcuje pravý bek Juanfran. "Už od chvíle, co skončil zápase v Seville, tento zápas vyhlížíme, protože po prohře si člověk vždy přeje, aby na další kolo došlo co nejdříve a my se znovu vrátili na vítěznou vlnu."

Malagu na stadionu Vicenteho Calderóna rozhodně nečeká nic lehkého, vždyť Atlético zde neprohrálo již celých jednadvacet zápasů v řadě, tedy více než rok. "Těžko se mi to popisuje, ale přál bych každému fanouškovi, aby si prožil to, co cítíme pokaždé, když před zápasem nastupujeme na trávník," popisuje Juanfran. "Hned naberete pocit důležitosti a ohromné zodpovědnosti s ohledem na všechny, kteří nás podporují, pomáhají nám a chtějí vidět Atlético Madrid stoupat na ty nejvyšší příčky. Je to jeden z nejlepších pocitů, jaké jsem kdy zažil."

Ve zmíněném zápase se Sevillou uviděl červenou kartu Koke, jenž tak proti Malaze nemůže nastoupit. To na straně Malagy se naopak po vypršeném trestu může vrátit do hry záložník Juanmi, avšak vinou zranění do Madridu ani neodcestovali Charles Dias, Keko či Diego Llorente. Svěřenci Juandeho Ramose zatím mají výkony jako na houpačce, což momentálně stačí ke klidnému středu tabulky na desátém místě, odkud ztrácí čtyři body na pohárovou Evropu, avšak rovněž čtyři body jej dělí také od sestupu.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Gaitán, Gabi, Ňíguez, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Koné, Villanueva, Carlos - Fornals, Camacho - Castro, Juanpi, Jony - Sandro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Granada CF  (sobota 20:45)
Obhájce titulu z Barcelona se ještě pořád tak trochu vypořádává s kontroverzí, kterou odstartoval závěr utkání minulého kola ve Valencii, čemuž chce katalánský gigant definitivně učinit přítrž v sobotu večer očekávaným vítězstvím proti trápící se Granadě.

Dramatické rozuzlení na Mestalle totiž vyvrcholilo pokutovým kopem pro hosty za stavu 2:2, který ve čtvrté minutě nastavení bezpečně proměnil Lionel Messi. Ke hloučku slavících hráčů Barcelony posléze přiletěla řada předmětů z hlediště, přičemž zvláště vržená plastová lahev vyvolala až komicky nepřiměřenou reakci barcelonských. Místo zastání od ligového prezidenta Javiera Tebase se navíc Barcelona dočkala kritiky za podněcování frustrovaného publika, což katalánský klub vedlo k okamžitému podání protestu. "Tebasova prohlášení jsou nezodpovědná a nevhodná vzhledem k jeho funkci," brání se klubový prezident Josep María Bartomeu.

"Barça tato slova požene až před tribunál sportovní arbitráže CAS, neboť se chceme ujistit, že projevy násilí budou řádně potrestány," dodal Bartomeu v tiskovém prohlášení. Trenér Barcelony Luis Enrique se už ovšem k celému incidentu příliš vracet nechtěl a není se čemu divit - po zápase s Granadou čeká jeho tým výjezd od Manchesteru utkat se s místním City pod vedením Pepa Guardioly. "O Mestalle se už nehodlám vůbec bavit. Máme v klubu nastavené jisté hodnoty, které se snažíme dodržovat. Nemám zájem ještě přilévat do ohně, naším cílem je hrát fotbal, ne napadat a působit zranění jiným hráčům. Tyto hodnoty se snažíme dávat vždy najevo."

Barcelonský kouč se také musí vypořádat s absencemi v obranné řadě či záloze v čele s kapitánem Andrésem Iniestou, přičemž nejistý je také stav Rafinhy či Ardy Turana. Klíčové také bude nepodcenění soupeře, který v letošním ročníku La Ligy doposud ani jedinkrát nevyhrál. "Hlavně si to nesmíme sami nijak komplikovat. Nacházíme se ve fázi soutěže, kdy vzrůstá počet zraněných a musíme se s tím nějak vypořádat," nehledá výmluvy Luis Enrique.

Jeho granadský protějšek Lucas Alcaraz, jenž nahradil neúspěšného Paca Jémeze, hodlá stavět na bodu z minulého kola proti Sportingu Gijón, jímž Andalusané ukončili černou sérii čtyř porážek za sebou. "Ze zápasu se Sportingem si musíme odnést to, co se nám dařilo, a upravit to, co nám nešlo. Čeká nás velký boj." Granadskému manažerovi dost možná nepomohou obránci Foulquier se Silvou, ovšem do hry se naopak vrací trio Sauniere-Tito-Vezo.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rakitić, Busquets, Rafinha - Messi, Suárez, Neymar
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Vezo, Lombán, Saunier, Silva - Cuenca, Angban, Uche, Pereira - Ponce
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 17.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Real Sociedad  (pátek 20:45)
Páteční předehrávku španělské La Ligy obstarají Léganes a San Sebastian. Domácí se po těžkém KO od Málagy potřebují zvednout a proti Baskům rozhodně nebudou bez šance. San Sebastian totiž venku prohrál už tři zápasy v řadě.

Drtivá porážka od Málagy byla už druhou po sobě a celkově pátou v probíhajícím ročníku. Přesto svěřenci trenéra Asiera Garitána zatím nemusejí panikařit. V tabulce je nováček na čtrnáctém místě, ovšem od osmnáctého Gijónu ho dělí už jen dva body. Z tohoto hlediska by Léganes potřeboval zabrat a doma konečně zvítězit, ve španělské nejvyšší soutěži je totiž jedním ze čtyř celků, které ještě doma nezískaly tři body. S jednou remízou a se skóre 4:10 je dokonce v tabulce domácích zápasů nejhorší z celé soutěže.

Naproti tomu Real Sociedad venku v žádném případě neoslňuje. Hosté si zvenčí přivezli jen tři body a to hned ve druhém kole na půdě Osasuny, poté už následovaly jen a jen porážky. Baskům se zatím daří především doma na Estadio Anoeta, naposledy tu smázli tříbrankovým rozdílem jiného nováčka Deportivo Alavés, ale solidní příděl si odvezlo i Las Palmas. Kouč Eusébio Sacristan tak musí na venkovní bilanci zapracovat, a kde jinde ji vylepšit než na půdě letošního nováčka.

Léganes a Real Sociedad se utkávají vůbec poprvé v historii a vzhledem ke zmíněným skutečnost zápas nebude mít favorita.

Zatímco domácí budou kompletní, hostům bude scházet hned trojice fotbalistů. Na marodce pro zranění zůstávají Imanol Agirretxe, Markel Bergara a Esteban Granero.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantes - Díaz, Medjani, Mantovani, Rico - Pérez, Timor - Ramos, Gabriel, Szymanowski - Neves
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Martínez, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illaramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid963024:921
2.Sevilla FC962117:1220
3.FC Barcelona961229:1219
4.Villarreal CF954016:519
5.Atlético Madrid953121:418
6.Athletic Bilbao950414:1215
7.Real Sociedad941414:1213
8.Celta Vigo941413:1713
9.UD Las Palmas933317:1512
10.Málaga CF933312:1012
11.SD Eibar933314:1312
12.Real Betis932411:1911
13.Deportivo Alavés92439:1110
14.CD Leganés93159:1710
15.Valencia CF930613:189
16.Espanyol Barcelona915312:178
17.Deportivo La Coruña92256:148
18.Sporting Gijón92257:188
19.CA Osasuna913511:196
20.Granada CF90368:233

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (459)

Přidat komentář
10FKK

Tot el camp

és un clam

som la gent blaugrana

Tant se val d'on venim

si del sud o del nord

ara estem d'acord, ara estem d'acord,

una bandera ens agermana.

Blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom el sap tothom:

Barça, Barça, Baaarça!

Jugadors, seguidors,

tots units fem força.

Son molt anys plens d'afanys,

son molts gols que hem cridat

i s'ha demostrat, i s'ha demostrat,

que mai ningu no ens podrà torcer.

Blaugrana al vent

un crit valent

tenim un nom el sap tothom:

Barça, Barça, Baaarça!

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Barcaaaa do dvou kol jsme v čele!

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/ltcw Huh ( Realisti radši nekoukat )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Trošku klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

so magic !

Reagovat
-Carles-

Jeho asi druhý najkomickejší dive celkovo

Reagovat
Visca el barca

Trapák no

Reagovat
CHONG

To, že je Cristiano diver ví všichni, ale že na to máte potřebu upozorňovat zrovna vy, zvláště po té taškařici s plastovou lahví, to je vážně úsměvné

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

.... ale když už jsme teda u toho minulýho kola https://streamable.com/f1mx?t=20.4 Huh

Reagovat
10FKK

Jj perez je kokot

Reagovat
CHONG

Je, ale v téhle bandě kokotů výjimečně chybí.

Reagovat
10FKK

Sám si kokot a slepej... perez je kapitán valencie, zranil Iniestu a chtěl se prát s Neymarem...

Reagovat
CHONG

Jo tenhle Perez, ten byl dobrý

Reagovat
valloire

Neymar byl drzej.

Reagovat
10FKK

Jj, a ty s čongem dobří věrní bratři a usměvavé madridské dívenky

Reagovat
valloire

Co máš proti madridskej usměvavejm dívenkám? Seš teplej?

Reagovat
CHONG

Má radši klučíky, které klátí na tréninku.

Reagovat
10FKK

Už zase ty latentní bukvice? To ti to dlouho nevydrželo...

Reagovat
CHONG

To ti říkají kluci na tréninku?

Reagovat
10FKK

Ne, to říkám tady tobě...

Reagovat
CHONG

OK, tak pozdravuj kluky a netlač moc na pilu

Reagovat
10FKK

Nezáviď

Reagovat
CHONG

Teď ses odkopal

Reagovat
valloire

ty vaše debaty....

Reagovat
10FKK

čongáček je nejspíš buzna a pořád to tady někomu podsouvá, bejt tebou, tak sem na těch vašich srazech vopatrnej

Reagovat
valloire

my jsme tam všichni heterodrsňáci, bez obav

Reagovat
10FKK

Kdepak blbánku, píšu o trénování... Tvůj homosexuální mozeček za tím vidí bůh ví co...

Ty si v životě trénoval akorát filcky v gaybarech a tak závidíš...

Reagovat
CHONG

Určitě, budu ti tedy věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne debaty tuna máte

Reagovat
10FKK

Kdepak Vlastíku madridský dívenky miluju!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dramatická hudba z Interstellaru.

Jinak jako fanoušci Vale jsou kokoti, nic házet neměli, ALE fakt nechápu co hráči Barcelony sledovali jako tím, že jdou po gólu v nastavení z penalty oslavovat před kotel domácích fandů a ještě na ně budou držkovat. Tohle si na sebe přivolali sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Kokoti to jsou, házet plastovou lahvičku, měli tam radši naházet prasečí hlavy.

Reagovat
valloire

To zas ne. Prasečí hlavu může hodit jenom někdo fakt moc frustrovanej bůhví odkud. Třeba od moře.

Reagovat
patas92

Myslíš, že fotbalisti po gólu, navíc rozhodujícím v nastavení, nějak přemýšlí nad tím, kde se shluknou, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že na fanoušky pořvávali byla vlastně taky jen náhoda, že?

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

vymaštěnci, provokujou a pak sebou hází na zem a potetovanej 160 cm drsňák na ně řve

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co pozeravam ankety a hlasovanie ludi, kto by mal vyhrat ZL, tak 90% z nich vyhráva jasne Messi...takze je fajn, ze si ludia uvedomuje ako sa veci maju

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

nekonecny pribeh s tebou

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire
Reagovat
Switchback

Neměl si na to klikat

Reagovat
10FKK

A nebude ten Maročan žárlit?

Reagovat
valloire

Conor ho sundá.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra proti Alavés. Bude zajímavý sledovat jestli bude Marcos Llorente moct hrát nebo ne. Pro ně je to základní kámen v sestavě, jsem zvědavý jestli Florentino ten start zatrhne a nebo ne.

Reagovat
Ed_Hazard

Nie je unho kauzula o tom, ze nemoze nastupit proti RM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, o tom přesně mluvím.

Reagovat
Ed_Hazard

No ak je to tá klauzula, ktorú myslím, tak tam nie je nikdy možnosť výberu. Ale je možné že ide o takú, kde sa dajú podmienky v priebehu hosťovačky meniť. Pokiaľ viem, vždy bola tá klauzula zakotvená v počiatočných podmienkach, hráč proste nemohol byť ani nominovaný na zápas proti RM. A popravde, zatial som nominačku Alavesu nevidel, idem mrknúť.

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba u Cherysheva si Villareal ten start mohl koupit, jestli si to dobře pamatuju. Jestli je pro Alavés Llorente tak důležitý a taková klauzule tam je, tak si dovedu představit, že by si ten jeho start taky mohli koupit.

Reagovat
Mateo16

Ten start Cheryseva stal samizda 1 mega alebo 500k to si Villarreal nemohol dovolit . Alaves na tom budu este horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

tento víkend ocakavam jasne vyhry Barcelony aj Realu

Reagovat
valloire

tento víkend ocakavam jasne vyhry Granady aj Realu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

aby jsi nebyl zklamaný

Reagovat
vacin

No vidim, že elita fans Realu i Barci tady má zase dostavení...

Reagovat
CHONG

Tradice je tradice.

Reagovat
Ed_Hazard

A to sme este vacsina v praci. Pockaj vecer.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

a další, kterej skončí někde v zapomnění třeba ve Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, uz dorazil.

Reagovat
madridcan

Po tomto kole sa toho asi vela nezmeni, ale dalsie kolo po Lige Majstrov bude zaujimave a ak by Sevilla bola bod za nami na druhom mieste, tak by to bolo fajn.

Predtym smiesnym turnajom a nasimi vykonmi si musime udrzat aku taku poziciu na novy rok.

Reagovat
madridcan

Inak Praha El Clasico stretavka? Mne krasne vychadza volno na ten vikend, plus dovolenky do konca roka mam habadej, takze u mna problem nebude sa doterigat

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, ja som zabudol napisat to podstatne. Zavistlivec.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrilo vyssie.

Reagovat
LAM

OT:Pro ty který ještě neviděli průběh rekonstrukce CN:

https://www.youtube.com/watch?v=hfsxpnLXSxg

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí jak jeden z mála komentářů, který v týhle diskuzi má nějakou informační hodnotu a není úplná sračka si radši označil jako off-topic.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

takze buduce leto sa to ma zacat , a zhruba v 2020 dokoncit...uz si predstavujem ako tak v roku 2021 - 2022 tam bude Leo koncit , vypredaný štadion a rozlucka s nim

Reagovat
valloire

za 2 roky čau

Reagovat
smazaný uživatel

Najkrajsi stadion pre najlepsi klub historie !!!

Reagovat
CHONG

Nejlepší klub historie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Podle jakého měřítka?

Reagovat
valloire

Veletržní Pohár.

Reagovat
Kokesh

Nejkrasnejsi stadion.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hokaido

Bude to pěkný a NC si to zaslouží, protože momentálně je zvěnčí fakt strašně ošklivej a zanedbanej.

Vůbec si ale nedokážu představit diváckej zážitek v těch nových prstencích za bránami, protože i teďka je to z těch nejvzdálenějších míst úplně o ničem.

Reagovat
Visca el barca

Rekonstrukce bude super, jen to nebude už ono. Chci jet opět na jaře. Je to nádhernej pocit, když vyjdeš do útrob a rozlehnou se před tebou ty tribuny. Krása

Reagovat
smazaný uživatel

video super (ved aj stadion), ale je jasne odkial brali inspiraciu pri jeho tvorbe))): https://www.youtube.com/watch?v=2oq1rXISveU

Reagovat
smazaný uživatel

je krásnej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

A kdyby ten koš trefil a nešel ten balon před ním, tak ti možná dám i palec.

Reagovat
Phillipinho

Naprosto luxusni diskuze

Reagovat
patas92

Stačí kouknout na jména, které v těch vláknech figurujou a můžeš to přeskočit, protože předem víš, že to bude žumpa.

Reagovat
CHONG

Zloděj křičí, chyťte zloděje.

Reagovat
patas92

Ani ne, no

Reagovat
Mateo16

Dnes to tu roztacaju hlavne vasi rytieri . Velky ze si ides proti svojim. Thug life

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba patas92?

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco strašnýho. Pořád dokola Messi vs Ronaldo, Madrid vs Barcelona a poměřování genitálií, týden co týden přesvědčování a urážení druhé strany o své pravdě. Žádná konstruktivní kritika, přínosný informace, zajímavosti... Vážně mizerná úroveň diskuze. Některým uživatelům, jako valloire, CHONG, Barcak1 a dalším by se hned z fleku měla nasadit koruna

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Jordi Alba

A nejspíš si na to budeme muset zvyknout.

Reagovat
Ed_Hazard

Alebo sa zmeniť no

Reagovat
Jordi Alba

To bych chtěl vidět.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja tiež, ale verím vo vás

Reagovat
Jordi Alba

Tak fanoušci obou klubů sou občas dost mimo.

Reagovat
Jordi Alba

Samozřejmě i fanoušci ostatních klubů můžou být trošku mimo, ale ty to tu tak nezasíraj.

Reagovat
roman1978

můj malý synátor na chvilku usnul a tak jsme si udělal hezké odpoledne. pustil jsem si el clásico - manitu. a až takhle, s odstupem času, musím uznat, že Xavi to hřiště prostě vlastnil - taková dominance ve středu hřiště se jen tak nevidí. také mne celkem překvapilo, že i když už je to pár let, tak ta kvalita byla na velmi vysoké úrovni.

ps. ramos je fakt kus totálního pičuse

ps2: komentátoři u toho říkali, že prý šla taková sranda v novinách, že mourek chtěl přejmenovat nou camp na mou camp

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsi zmínil Xaviho Já dnes shlédnul snad asi nejlepší video, co se těchto sestřihů o fotbalových osobnostech týče https://www.youtube.com/watch?v=l9KxpxQl6GU Jen uznejte sami, už jen z té hudby mi naskakuje husí kůže A sakra, až ted si uvědomuju jaký génius ten Xavi byl. Naprosto jedinečný, fenomenální. Jeho přehled, nahrávky, prostě Maestro Chybíš Xavi, strašně moc

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

A na živo byl vždy ještě výraznější.Proto máme teď ty hluchý pasáže. Maestro chybí.

Reagovat
Xavi

Reagovat
.13

aj Villa mi chyba, to bol hracik. Xavi, Carles uplne ina liga.

Ramos inak slusny mental, este tam odsoti Puyola a Xaviho...

Aspon, ze sa trochu ukludnil posledne roky, lebo hento absolutne nezvladol

Reagovat
valloire

takhle mrhat časem

Reagovat
Kokesh

Bez par dnu uz sedm mesicu neporazeni. A jen tri hraci / Casemiro, Kovacic, Coentrao/ v letosni sezone neskorovali, 18 skorujicich. Zizu.

Reagovat
Jordi Alba

Tak my Vám pošleme na jedno zápasový hostování Alcácera.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
dextroza_m

Jak se tady resilo FIFA vs pes... Nezahral by si nekdo pro evo? Napiste mi do zprav...

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že Luis dnes nebude vymýšľať žiadne kraviny. Stegen, Roberto, Masch, Umtiti, Digne, Ivan, Bus, Rafinha, MSN

Reagovat
smazaný uživatel

A já doufám, že bude - opravdu si nemyslím, že je potřeba doma proti poslední Granadě posílat plnou palbu. Navíc Barcu čekají těžké zápasy proti City (V), Seville (V) a Maláze (D).. potom dále Celtic (V) a Socky (V). I když ono ani moc možností s těma zraněnýma hráčema není. Tím pádem sestava asi jak píšeš, ideálně Granadu rozstřílet a ve druhým poločase někoho pošetřit.

Reagovat
blaugrana

Videli sme proti Alavesu, ako to nebolo potrebné...

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla o 13:00? Tak to si pozrem.

Reagovat
Mateo16

COPE Gareth Bale v pondelok podpise novu zmluvu plat 15 - 20 mega v cistom

Tak ta rakovina cele RM si to vyzobrala

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne ma mat N´zonzi 190 cm , ale teraz som videl video, kde je N´zonzo hned vedla Sirigua a ten meria 192 cm, Nzonzi je realne o pol hlavy vyssi tak od Sirigua ako aj od Ramiho. Kolko ma realne 196 - 198 cm?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Tahle celonská kampaň je strašně trapná. Je to stejný, jako kdyby někdo loni chtěl GB pro Boha z Madeiry.

Reagovat
LAM

Rozdíl je v tom že Messi je letos opět daleko herně lepší než CR,stejně jako loni.Kdy byl CR naposledy lepší než Messi?

Reagovat
valloire

vždycky ty herní maniaku

Reagovat
smazaný uživatel

People that understand football know Messi is the best. -Bastian Schweinsteiger

Reagovat
valloire

stádní myšlenka

Reagovat
Kokesh

"He’s the heritage of football. Anyone who likes football, likes Cristiano." Diego Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked to povie ten fetak tak to asi bude, Maradona sa len boji, aby mu Leo neprevzal miesto, ale tak Leo uz je lepsi, hovorim Leo Pele najvacsi bohovia futbalu..ale Leo je este nad Pelem, 10 rokov na vrchole...robi veci, nad ktorými ostavam zasnut, je to boh futbalu..gtenius, uzivajme si to..proste toto je Gretzky futbalu :) neni o com, playmaking, dribbling, scorring, ak chce je najlepsia 9, ak chce tak 10, ak cche tak 8...on ma vsetko, staci to sledovat a uzivat si to , viem ze sa mi tu teraz budu nevedomi fanusikovia smiat, ale to co predvadza Leo na ihrisku mi dava za pravdu...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

k Barce ma dostal Ronaldinho, jeho hru som si uzival, bol najlepsi aj ked nemal bohvieake statistiky, bol najlepsi hrou ...a to je aj Leo, pri nom je uzasne aj to , ze okrem toho, ze herne na neho nik nema ma aj absolutne uzasne statistiky...daleko pred ostatnými, výnimkou ronalda ....skoda inak toho Ronaldinha ze nevydrzal na vrchole dlhsie ...sledovat jeho s Leom dlhsie by bolo magicke

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

presne co som povedal, nevedomi fanusikovia sa budu smiat

Reagovat
Kokesh

Urcite neni nad Pelem, to zatim hranici s urazkou. A jak muze byt lepsi, nez Diego, kdyz pro svoje vlastni fanousky, tedy fanousky Argentiny, je jasny numero 1. zrovna Diego? .]

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

tak nad Maradonom myslim je, a vies preco ? Lea nemaju radi , bo odisiel do Spanielska ako 13 ročný a vyhovaraju sa na to, ze nezazil ich ulice a tak...skoda , ze Leo nezobral to Spanielske obcianstvo ..uz by nebolo pochyb, inak Argentina moze Leovi dakovat, to co je Arg bez neho vidim na kvalde tento rok , sam Riquelme sa vcera vyjadril : "Dufam, ze sa Leo nezrani, pretoze bez neho je Argentinu schopny porazit ktokolvek "

Reagovat
misinho7

aj s nim ju moze porazit kazdy wtf..hocikoho moze porazit hocikto o tom je futba;

Reagovat
valloire

a s ním Argentina nevyhraje nic, tak kde je rozdíl?

Reagovat
Kokesh

V cem ja s Maradonou souhlasim, je to, ze rekl o Messim ze nema zadnou osobnost a neumi byt na hristi leader (to nema nic spolecnyho s jeho hernim prinosem). To znamena, ze i pres jeho naprosty herni nadstandart, si nikdy s fanousky nevybuduje takovou vasen, jakou mel prave Maradona. A to, co vsichni od nej cekaji, tedy nejakou trofej pro Argentinu, mu ZATIM neni souzeno.

Co maji od nej vsichni nejvice momentalne v pameti je to, ze naznacil a na chvili i uskutecnil odchod z repre po reprezentacnim nezdaru na Cope, to mu asi v ocich fanousku urcite nepridalo. Byl jsem na jeho repre zapasech 2x live, vsichni rvou Messi, Messi. Ale kdyz jsem se ptal kdo je pro ne fotbalovym bohem, nikdo ho nerekl. Vsichni do jednoho rekli Diega. A hlavne ta starsi generace na nej nikdy nezapomene, opravdu nikdy.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

tym ze vtedy to nezvladol a odisiel z repre si to posral este 2krat viac..toto nerobi idol a lider timu...a nasledne nedodrzanie slova a navrat spat...moze mat aj 15 GB ale v argentine vzdy bude jednotka Diego

Reagovat
misinho7

pre argentinskych fanusikov

Reagovat
valloire

a dvojka Kempes a trojka Passarella, žádnej tajtrdlík co nic nevyhrál

Reagovat
valloire

Nehraničí to s urážkou. To je urážka.

Reagovat
smazaný uživatel

Seriously?

Reagovat
valloire

Ak chce tak 3, ak chce tak 5... Maradona se nemá čeho bát. Je to mistr světa. Pelé trojnásobný a na vrcholu byl 12 let. Messi není schopný vyhrát ani tu podřadnou Copu. Je to břídil.

Reagovat
misinho7

aha co povie Maradona je blbost ale co povie Schweini je ok

Reagovat
smazaný uživatel

tak Maradona tie kabaty prezlieka ako sa mu zachce, ale po tom co nafetoval mi to ani nepride cuddne

Reagovat
valloire

Maradona ho měl v týmu, tak ví, co říká.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci staci pozerat futbal, mali ste na to už 10 rokov a potom by ste vedeli, kto ma pravdu

Reagovat
valloire

už ho pozerám skoro 40 let, takže vím, kde ta pravda je a kde se nachází a kde leží

Reagovat
smazaný uživatel

10 rokov co je Leo na vrchole :P ale ty si taký ceskej mudrlant, ktorý vsetko ví, takze to ma neprekvapuje, urcite nosis ponozky v sandaloch

Reagovat
valloire

to si mi pleteš s Jirkou ty slovenský trdlo

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to za sociku davali v tv ?

Reagovat
valloire

ne, koukali jsme na fotbal v rádiu

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si 3 zapasy MS a teraz tu robis doleziteho. Ty fando hrdiny poloprofesionalnej pralesnej ligy.

Reagovat
valloire

Ten hrdina z poloprofesionalnej pralesnej ligy je trojnásobný mistr světa a sportovec století, k čemuž se nějakej Messi nikdy ani nepřiblíží. Srovnávat ho s Messim je urážka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale coby , on pozeeral cez internet v 80 rokoch kazdý zapas

Reagovat
Visca el barca

sorry, ale jestli chceš srovnávat hru ronalda a messiho tak si zaujatej diletant. Dát mu to jen za trofeje je sračka. Hraje hovno? Hraje Hràl ho? Hrál. Za dva zápasy se zlatej míč nedává

Reagovat
valloire

Každej hraje jinak. Je to podobný, jako kdybych tu vyzdvihoval hru hlavou a říkal, že kdo ji nemá na úrovni Ronalda nezaslouží si GB. Teď CR formu nemá, ani to po tom zranění nelze očekávat. Když se Messi vracel po zranění, žádná sláva to taky nebyla. A to měl alespoň natrénováno v létě.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt dal jen 26 ligovych golu, to je nejmene za jeho poslednich 8 let. (ted na me nekdo vytahne urcite gol na minuty, ojojoj). Posledni 3 sezony ho Cristiano prestrilel jako v lize, tak neskutecnym zpusobem i v LM, kde 2x za posledni tri roky naprosto dominantne dotahl svuj tym k dvou titulum a doded drzi rekordy jako nejlepsi strelec sezony.

Kde byl Messi minuly rok, kdyz se Barce lamala sezona, kde z petii zapasu prohrali ctyri? Kde bylo jejich cele hvezdne trio? (mimochodem tady se odvolaval Zidane po trech remizach v rade). A kde byl Messi, kde ho na konec sezony totalne zastinil Suarez? A kde byl Messi, kdyz Argentina potreboval nutne jeho penaltu?

Ale ne, tady vsichni vidi naprostou herni dominanci Messiho. Bohuzel bud jsem slepy ja, nebo zaslepeni oni. A ano, dobre si pamatuji jeho nektere zapasy/ to opravdu bylo neco neskutecneho, hral vyjimecne. Ale nehral takhle celou dobu, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zl sa urcuje za kalenadrný rok , tam ma Leo najviac golov asistencii driblingov klucových nahravok , a neporovnavajme Lea s Ronaldom v goloch minulý rok, kedze ich pozicie boli a stale su zcela rozlicne

Reagovat
misinho7

aha ok ked mal viac tak ich neporovnavajme lebo maju odlisne pozicie , inac ked ma Leo viac tak to porovnavajme

Reagovat
valloire

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

a Suarez lea nezatienil si myslim, sak sam Leo na neho hral, pustal mu penalty, pripravoval mu sance aby vyhral tu pichichi :) Leo sa vie predat pre tím, nie ako Ronaldo ...a Arg by bez Lea nebola ani v tom finale 5+4 na cope a tu ho ideme kritizovat za jednu penaltu , mam pocit ze ronaldovi staci za rok aby mu vysli 3 zapasy a uz je najlepsi na svete a Leovi aby mu za rok 3 nevysli a uz je nula ..sak to je choré

Reagovat
valloire

5+4 proti indiáni je stejný jako kdyby to měl na turnaji okresu Plzeň sever proti Vejprnicím a Vochovu. Nevyšli mu tři nejdůležitější zápasy.

Reagovat
FCSL

Nasri parádně ožil, hraje fakt výborně a má skvělej styl

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je skvelá posila, ako sa všetci posmievali, ked prišiel do Sevilly a plakali za Konoplyankom, pritom kde je dnes Konoplyanka a kde je Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Sevilla to zatial pekne zahadzuje

Reagovat
valloire

Ronaldo Luís Nazário de Lima

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tak, Georgios Samaras hrá za našu pičovinu v Amerike, prečo neni v hlavnom mužstve?!

inak ano, Rayo má "svoj" klub v amerike, volajú sa Rayo Oklahoma City

Reagovat
Mateo16

Keylor Navas; Danilo, Pepe, Varane, Marcelo; Kroos, Kovacić, Isco; Bale, Benzema, Cristiano

Reagovat
misinho7

Navas - Danilo, Pepe, Varane, Marcelo - Kovačič, Kroos, Isco - Bale, Benzema, C. Ronaldo

Znova vyborna az na Karima tam mal byt Morata...a Isco sa dostava do formy a konecne mu Zizu nasiel poziciu ale zas skoda Jamesa..

Reagovat
One-Real

James, Morata, Asensio misto celyho slavnyho BBC a byla by vyborna

Reagovat
Ed_Hazard

Ale ten Bale by mohol začať namiesto Asensia zľava. Jeho časy ešte len prídu

Reagovat
misinho7

tak Bale z BBC zatial najlepsi a na lavo hraje vzdy dobre

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si nemôžem pomôcť, ale vždy ako sa presunie na ľavé krídlo tak bombarduje súperovu 16tku jedným centrom za druhým. Som zvedavý koľko času tam odohrá dnes a aký bude nebezpečný. Karim už by sa mohol tiež prebudiť.

Reagovat
misinho7

tak tak a hlavne tam moze naplno vyuzit rychlost kedze si moze tu loptu lepsie pokryt

Reagovat
CHONG

Mezi slepými jednooký králem.

Reagovat
misinho7

ale aj tak ..

Reagovat
teenz

Snad jeho cas prijde hned jak nedostane ten nekrestanskej plat, kterej ta opice chce.

Reagovat
Ed_Hazard

V pondelok by mal podpísať. Som zvedavý na tú sumu. Ak by to bolo len mierne prilepšenie a plat do 15M tak by som to neriešil. Ak to bude viac tak...

Reagovat
Mateo16

Ved aj 15 mega je sialene moc to je o 3 mega menej ako Cristiano

Reagovat
misinho7

podla mna ok..vsade inde by bol najlepsie platenym hracom a este s vyssim platom teda okrem barci

Reagovat
Mateo16

312K/w e . hmm na to sa ani PL nechyta

Reagovat
One-Real

Reagovat
teenz

ok

Reagovat
Ed_Hazard

Je to moc, ale hovorí sa aj o viacej 15M by sa dalo ešte prekúsnuť.

Cris berie rovných 20, nie?

Reagovat
Mateo16

18 alebo 19 teraz neviem .

Reagovat
CHONG

Šílené a přitom by si zasloužil tak maximálně polívku a lahváče.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Zajtra officialne , Pondelok podpisuje

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Inac uz 25 zapasov neporazeny

Reagovat
CHONG

Zase BBC ZZ by si měl od někoho půjčit koule.

Reagovat
misinho7

najhorsie to je s Karimom..toho tam drzi neviem ci kvoli tomu ze je frantik abo co ..ale Morata tam mal byt uz davno

Reagovat
CHONG

Všichni tři teď patří na lavičku, Legenda a Cris jsou otřesní a Bale je standardně špatný, jak píše One-Real, Álvaro, Marco, Miláček a jedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...myslel som si, ze tie gule ma, ked sa nebal nasadit do niektorych zapasov mayorala v minulej sezone...ale asi to bol chvilkovy stav...nepochopim nasadenie benzemu, ktory je preferovany, pretoze je jeho krajan a zjavne teda oblubenec, pricom lepsi hrac momentalne sedi na lavicke...

ak to bude trapenie, zase tam posle lucasa a moratu, aby mu zachranili prdel a uvidime ci sa to podari...ale tento obrazok na slabucke BBC a zolikov lucasa a moratu, ktori zachranuju situaciu je az moc casty...

Reagovat
One-Real

BBC v základní sestavě

"Není to nic nespravedlivého. Já jsem ten kdo činí rozhodnutí a mým záměrem je vždy pouze dobro mužstva."

Tohle bude dlouhodobějšího charakteru. Jakmile o něco půjde a budou k dispozici, nemůžeme o jiném složení útoku ani uvažovat.

Reagovat
misinho7

on to uz aj raz povedal ze ak bude BBC zdrave bude hrat

Reagovat
Kokesh

Par zapasu je pust, kde se dva z jejich trech clenu doted nedostali do formy diky zraneni, a tady uz vetsina vola po zmene. Myslis, ze si nezaslouzi duveru po tech letech, co pro nas udelali?

Urcite je spatne, ze Alvaro v super forme nedostane zapas v zakladu, ale volat po nejake dlouhodobejsi zmene je nesmysl...

Reagovat
CHONG

Základní sestava by neměla být za zásluhy, ale podle aktuální formy.

Reagovat
Kokesh

Pekne napsano. Ted mi rekni jediny tym z te top spicky, kde tomu tak je...

Reagovat
CHONG

Tak třeba Rooney teď lavičku leští, ne? Ale hlavně není potřeba se ohlížet jinam, můžeme jít příkladem

Reagovat
One-Real

Ty jsi jak ženská, která má permanentní krámy. Vše pochopíš jinak a ještě to překroutíš. Nikde tu ve vší vážnosti netvrdíme, že by měli skočit na lavičku a zůstat tam. Ale pokud jsou všichni tři bez formy, nebylo by od věci posadit aspoň jednoho a tím složením útoku trochu promíchat. Vždyť je to šílený vzkaz pro všechny náhradníky. Můžou se snažit dvakrát víc, můžou i za kratší čas předvádět daleko lepší výkony a stejně ví, že jakmile nejsou ti tři vepředu zranění, nebo nehrajeme proti Horní Dolní, tak budou hrát bez diskuze.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt to tak paneboze neplati jen pro ne. Takovou silnou pozici ma i Modric, Kroos, Ramos...

Reagovat
CHONG

Ale Luka a Toni nehrají sračku a Sergio je kapitán.

Reagovat
One-Real

Modrič a Kroos jsou neposaditelní kvůli výkonům, to je poměrně velký rozdíl.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ten misinho, to je urcite nejaka buzna, ked tu neustale obhajuje toho egoistickeho samponika.

Reagovat
CHONG

A ty jsi určitě piča, když tady pořád píšeš takové pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty s takovou budes asi Mongol...

Reagovat
vilp

Danilo, jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Varane s Navasem taky co dělali jako?

Reagovat
Mateo16

Danilo

Reagovat
Mateo16

Rafa tiez

Reagovat
Kokesh

Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

danilo radsej nemam slov..navas tiez trosku nechapem, ked brankar ide do takejto lopty, tak ju predsa musi mat...preco mam ten pocit, ze momentalne by bol kiko lepsia volba? keylor velmi zaostava za minulou sezonou..

Reagovat
vilp

Reagovat
CHONG

Danilo je totálně k hovnu a Varane neskutečně stagnuje.

Reagovat
patas92

A Navas nemá odhad na míč

Reagovat
CHONG

Ten je oproti loňsku taky poloviční.

Reagovat
One-Real

On se za každou cenu snaží chytat šíleně na efekt, aby to prostě dobře vypadalo (vyražení jednoduchých balónů přímo před sebe), místo toho aby občas zachoval klid a zvolil lepší řešení.

Reagovat
Phillipinho

Theo fakt pripomina mladyho Balea na levym beku. Pouze 18 let. Budoucnost na nasem levym beku

Reagovat
vilp

Taková Barcelonská...

Reagovat
Mateo16

Dik za uplne darovanu penaltu

Reagovat
Kokesh

cristianooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Netrafila ho ta lopta do hlavy? Preco odpiskal ruku... Nic. Vypol som to.Vecer sa kuknem ako to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda len penalty mozu zachranit :D

Reagovat
drussbarb

Opravdu fenomén, co by si bez něj Real počal

Reagovat
CHONG

Postrádal by skoro 300 gólů?

Reagovat
patas92

150. Penalty by kopal někdo jiný

Reagovat
CHONG

Třeba bychom mohli koupit Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla mna v lige by ste ziskali viac ako jeden titul za 8 rokov bez neho

Reagovat
CHONG

Reagovat
Al Capone

Reagovat
drussbarb

No tech 301 jeho originálních a sympatických oslav gólu by chybělo málokomu

Reagovat
valloire

mně jo

Reagovat
CHONG

Vždycky je fajn zabývat se tím podstatným

Reagovat
smazaný uživatel

Mongole

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň penalty nezabudol, ale fakt neviem teraz či to bola ruka alebo hlava, tak neviem či sa mám tešiť

Reagovat
Kokesh

Byla to jasna ruka. Ale chranil si oblicej, to je vzdy tezky...

Reagovat
CHONG

Ruka to podle mě byla, ale tohle jsou hrozně přísné penalty.

Reagovat
patas92

Ten pohyb ruky proti míči byl hrozně výrazný. Kdyby ji měl před obličejem celou dobu, tak by to třeba nepískl

Reagovat
smazaný uživatel

Odrazilo se mu to od hlavy

Reagovat
Ed_Hazard

Krásna vyrážačka, brankár v NHL by bol za takýto zákrok frajerom večera

Reagovat
Kily

co si zranil Pepe?

Reagovat
vilp

Asi zadní stehenní.

Reagovat
Kily

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Nevypadal, že by měl nějaký potíže, nekulhal, nic.. jen prostě okamžitě věděl, že musí střídat. To je většinou hamstring no.

Reagovat
One-Real

Nechtěl hrát na jedný straně s Danilem.

Reagovat
Kily

Reagovat
teenz

Reagovat
Mishko

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Bale a Cristiano na míči... jedna velká tragédie, ty jejich pokusy o průniky jsou tak hrozně čitelné...

Reagovat
vilp

Alespoň trochu štěstíčka pro Crise.

Reagovat
Mishko

a je po kríze

Reagovat
CR7RONALDO

Král je späť Ale tá penalta fakt nemala byť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

nauč se pravidla, naprosto jasná

Reagovat
CR7RONALDO

Ved ho tá lopta trafila do hlavy.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzák

Reagovat
valloire

golaso Golden Ball winner

Reagovat
Kokesh

Tohle potreboval. Penaltu a strelu z dalky, ktera tam i se stastnou teci zapadne....jdeme na hattrick, Crisi.

Reagovat
smazaný uživatel

karim, hrajes vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nepřesvědčivý výkon teda. Góly dost lucky, ale vzhledem k tý smůle v zakončení, která se nás poslední zápasy držela, tak mi to ani v nejmenším nevadí. Benzema je úplně v prdeli, ten je prostě momentálně na míle vzdálený od základu.

Reagovat
misinho7

Danilo je otras..nikdy by som si nepomyslel ze budem za Arbeolom este smutit inac Cristiano pekne dva goliky a hned je to na nom vidiet a najlepsi zatial asi Mateo ten je posledne zapasy naozaj paradny Karim znova des..snad dostane priestor Morata

Reagovat
CHONG

Benzín a Bale ubohé výkony a Danila nehodnotím, to není výkon, to je zvěrstvo.

Reagovat
teenz

Me prijde, ze Danilo dokaze podat "normalni" vykon jen kdyz hraje pres nohu.

Reagovat
Mateo16

Tie zapasy pod ZZ proti hlbokej defenzive su vsetko do jedneho TOPky

Reagovat
misinho7

inac snad nebude Pepe zraneny na dlho..neviem si predstavit hrat s dvojkou Varane -Nacho dlhsie ako mesiac..naposledny ich pametny zapas bol proti atletom ked sme fasli 4ku...hlavne Varane potrebuje k sebe bude Sergia alebo Pepeho

Reagovat
Mateo16

2 zapasy Atletico znova vonku ,

Reagovat
misinho7

..ajeje ..Pepe sa asi dovtedy nestihne dat dokopy...no tak asi sa treba pripravit na najhorsie

Reagovat
Ángel di María 22

Klasicky dominantní výkon z naší strany

Reagovat
Mateo16

Marcelo v tom nechce Danila nechat sameho charakter

Reagovat
valloire

Keylor

Reagovat
CHONG

Keylorito

Reagovat
vilp

Pěkně jim zas odevzdává každý balon.

Reagovat
CHONG

Pěkně zachránil dva góly.

Reagovat
vilp

To taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, to je hrozný. 2:1 je furt ještě dost nebezpečný výsledek a oni na jakoukoliv hru dopředu, jakýkoliv pohyb úplně serou...

Reagovat
vilp

Holt na lavičce druhý Mourinho.

Reagovat
ADM

Tak to škoda že nie je 8. v tabulke

Reagovat
Hokaido

Jop, přesně tenhle herní obraz by na Mourinha v Realu seděl.

Reagovat
vilp

Pozor na experta z PL. Jinak seděl, samozřejmě, možná ti to není jasné, ale přesně proto jsem to psal, ten tvůj debilní smajlík na tom nic nezmění.

Reagovat
vilp

Jen abych to doplnil... pokud byl při vedení rozdíl ve skóre minimální a na časomíře se rozběhla poslední čtvrtina zápasu, tím větší měl strach o výsledek a na nějaké útočení úplně rezignoval. Vymstilo se mu to několikrát, v lize i LM. Nejvíc asi při domácí odvetě semifinále proti Bayernu a ve stejné sezoně v lize doma proti Málaze a o kolo později na Madrigalu, kdy tímto způsobem zbytečně prodrbal desetibodový náskok na šestibodový, a tak vzhledem k následujícímu Clásicu vrátil Barcelonu do hry o titul.

Reagovat
Mateo16

Ja fakt neviem co sa rozculujes pohyb hracov je najvacsi problem ZZ zapas co zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mě to sere no.. že Zidane je fakt takový pragmatik a při jakýmkoliv vedení jim naordinuje, aby to vedení bránili a ne se ho snažili navýšit. Neřeknu pokud tohle budeme dělat proti Barceloně nebo silnějším týmům, ale proti Alavesu? Zidane pls.

Reagovat
Kokesh

Dnes si to vylozene rika o zmenu Bale/James. Proc to tam neposle na poslednich dvacet minut...

Reagovat
vilp

Krásný krátký rozběh. Už ani ty penalty neumí.

Reagovat
patas92

Karma

Reagovat
CHONG

Ty máš s tím bojlerem problémy každou chvíli.

Reagovat
patas92

Ty očividně taky, když ani nevíš, co to je

Reagovat
CHONG

My doma bojler nemáme, ale babička si na něj taky občas stěžuje, že dělá málo teplé vody

Reagovat
patas92

A co já s tím?

Reagovat
CHONG

Těžko říct, nevím, jaké technické problémy s ním máš ty.

Reagovat
patas92

Ty furt nechápeš, viď

Reagovat
CHONG

Ty nechápeš

Reagovat
patas92

Varné konvici taky říkáte bojler?

Reagovat
CHONG

Takže fakt nechápeš

Reagovat
patas92

Tak mi to vysvětli

Reagovat
CHONG

Tak chytrému klukovi nic vysvětlovat nemusím.

Reagovat
patas92

Ale můžeš

Reagovat
CHONG

Prostě si dělám prdel z experta na karmy a bojlery.

Reagovat
patas92

Aha, tak snad si to nějaký přečte

Reagovat
CHONG

Už se stalo

Reagovat
patas92

Tak snad se mu to líbilo

Reagovat
CHONG

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele sice rikals ze delas v naky nadnarodni pozici jako kravatak ale ty vole... dyt karma vohrejva vodu tim plaminkem. bojler je zas na elektrinu nebo naftu.

Reagovat
CR7RONALDO

Takže už aj penalty zabudol

Reagovat
valloire

missi vir zasáhl i Krále

Reagovat
vilp

MORATA Jinak Marcelo, jenom wow, neskutečný pas.

Reagovat
One-Real

Morataaaaaaa

Reagovat
ADM

AKurát si vravím, že Madrid hrá strašnu sračku ale Morata má formu ako hrom ...a bim

Reagovat
smazaný uživatel

a uz konecne do zakladu s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Morata = základ.

Reagovat
vilp

Reagovat
vilp

Ale nemyslím si, že je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata hraje tak, že to prostě nemůže přehlížet. Jako jasný, že Benzemu nemůže posadit na furt, ale prostě dát Moratovi start ve 2-3 důležitějších zápasech a ne proti dřevorubcům přece není tak moc velká žádost.

Reagovat
vilp

Já souhlasím, ale se ZZ je to těžké, když moc nehledí na výkony hráčů. Zatím dokázal posadit akorát Danila na úkor Daniho (Rafova volba), to je potom těžké něco takového očekávat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Ako mu to šlo? A hlavne ako to šlo dnes Crisovi? Zápas som nevidel a keď som videl výsledok, nechce sa mi ho pozerať zo záznamu

Reagovat
misinho7

Cristiano dnes dobry vykon, stale to nebola super ale hlavne premenil sance(skoda druhej penalty) snazil sa a hlavne po tych goloch bolo na nom vidiet ze je v pohode podla mna mu tieto 3 goly masakralne pomohli a bude spat, len to potreboval zlomit proste ..co sa tyka Alvara tak za tych 20 min spravil viac ako Karim za cely svoj cas, dal pekny gol a hlavne to jeho nasadenie je uzasne ak mu neda najblizsie Zidane zaklad tak neviem..Karim je asi jeho oblubenec abo co..

Reagovat
Ed_Hazard

Díky, snad sa hlavne Cris dá dokopy lebo doteraz to bolo vo väčšine zápasov na poriadnu facku.

A z Alvara mám teda radosť

Reagovat
valloire

Alvaroooo

Reagovat
CHONG

Co chce ZZ ještě víc, Álvaro prostě musí hrát základ, před Benzínem je teď o parník.

Reagovat
CR7RONALDO

Predsa je tam hattrick

Reagovat
Mateo16

Konecne sa to rozbehlo

Reagovat
vilp

Jednou Ronaldo místo nesmyslné střely přihraje a hned dá z akce gól. Mohl by si opět uvědomit, že to jde i týmově.

Reagovat
One-Real

Z Kovačiče budeme jednou uchcávat podobně jako teď z Modriče, s balónem u nohy je neskutečnej. Vyspěje, naučí se kdy dávat od nohy, zlepší poziční hru a bude terno.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

neskutocny je v tejto sezone

Reagovat
vilp

A čím to je, kamaráde? Můžeme zase navázat na naši poslední debatu. PS. odpověď je herní praxe.

Reagovat
vilp

Ještě by se trochu mohl naučit nahrávat, tím myslím jednoduše přihrávky, co té hře něco dají. Zatím to hlavně posouvá. Ale jinak souhlasím, hlavně to nasazení se mi na něm hrozně líbí.

Reagovat
Majk91

krasne dve vymyslene penalty

Reagovat
valloire

A máme tu krásný hattrick Krále Ej

Reagovat
smazaný uživatel

Královny, tchoříku, královny.

Neboj, stále svým okem bystrým sleduji tvé smraduté výroky vycházející z tvých smradlavých úst a sto let zašlé špíny za nehty.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná mašina na góly je zpět.

Reagovat
Mateo16

On mu to proste neprihra a neprihra kludne sa tam moze rozkrajat

Reagovat
ADM

Za stavu 2-1 Madrid takmer nehrá a teraz sa idú pretrhnúť

Reagovat
valloire

soupeř musí být rozstřílen

Reagovat
CHONG

Tak snad je Cris zpět

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ci kokos, ta zostava Atletica aka ofenzivna,.. zaloha a utok: Gabi, Saul, Gaitan, Carrasco, Gameiro, Griezmann.

Reagovat
misinho7

kolko dnes barca? tipujem 8:1

Reagovat
Ed_Hazard

1:1

Reagovat
misinho7

posledna granada podla mna nema sancu ocakavam ze tam drbne 4 goliky Messi alebo Suarez

Reagovat
Ed_Hazard

Treba veriť, ja si tiež myslím že ich Barca prejde. Ale nádej umiera posledná

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Zápas před LM,takže je otázka jak k tomu přistoupíme.Klidně to může bejt docela makačka.

Reagovat
misinho7

granada je totalne bezradna ..to aj Paco by sa mohol prvyraz trafit

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to dnes na dalsiu kanonadu

Reagovat
Visca el barca

atleti se mi herně moc líbej. Letos se rozhodne o titulu opět až ke konci. Jsem na Real zvědavej jak budou hrát na Calderonu

Reagovat
culé

Ter Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rafinha, Rakitić, Denis - Messi, Suárez, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Bez klasického DM.Tak snad ta záloha bude fungovat.Je vidět že Lucho chce víc šetřit Sergia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že nezkusil Marlona

Reagovat
Visca el barca

Carles Alena na lávce, snad se podívá do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví proč začali fanoušci culé ve 12. minutě pískat a mávat bílýma šátkama?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Protest proti Tebasovi.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
patas92

To je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně slabá záloha.

Reagovat
Ed_Hazard

Mladý Suarez neunáša.

Reagovat
ADM

Mlady Suarez v prvom rade nic nehra

Reagovat
Ed_Hazard

No veď preto neunáša. Krásne si ho odstavil telom ten obranca Granady

Reagovat
patas92

Krásně faulem, no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Telom jo?

Reagovat
patas92

Gomes s Busquetsem místo Rafinhy a D.Suareze

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Rafinha-Rakitic-Bus-Digne záloha. Sergi určite zvládne vzadu stopéra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Spíš bych je zkusil prohodit, aby hráli silnější nohou do středu.

Reagovat
patas92

Jo to je taky možnost. Denisovi by mohlo prospět, když bude mít Messiho co nejdál od sebe. Ale moc ve zlepšení i tak nevěřím

Reagovat
Visca el barca

Denis hraje strašně připosraně. Podle mě půjde dolů jako první. není to tím, že ve Vilarealu hrál nejlíp na křídle?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já teda naopak, ale čím dál víc mě štve Luisitův letošní naprosto neefektivní pohyb/výběr místa, to je tragédie, protože to trvá už příliš dlouho. To ani nechci řešit jeho doteky s míčem...

Reagovat
LAM

Hnus a sračky.Tohle šetření před LM je už u nás jasný jako že zejtra vyjde slunce.Lucho opět tým naprosto nepřipavil a záloha vůbec neexistuje.Bez Iniesty a Sergia je to jen o tom jestli někoho najde Messi.

Pokuď nám dá Granada gol tak to dopadne stejně jako s Alavesem.Letos našim v lize moc nevěřim,protože těch výkonů bez nasazení je strašně moc.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

Denis a Rafinha dolů. Trochu nechápu proč nehrajou proti noze. Denis se mi nelíbí od začátku sezony ani trochu. Pro mě obrovský zklamání oproti tomu jak hrál ve Villarealu.

Reagovat
roman1978

Reagovat
LAM

Proto jsem se smál tomu jak tu někteří psali 7,8 golů.Před LM hrajem totiž často velký kulový.

Reagovat
Jordi Alba

Ahoj, neviděl sem 1. poločas, jak vypadala hra ?

Reagovat
Switchback

Hodně slabý, hlavně Denis teda

Reagovat
Switchback

prostě strašná údržba

Reagovat
Jordi Alba

Jenom přídu, zapnu a gól.

Reagovat
Switchback

Koukám

Reagovat
ADM

Pohyb nebol zlý, ale proste záloha 0 bodov. Čo nevymyslel Messi nebolo

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

RAFINHAAAAAAAAAAAA

Reagovat
patas92

golasooooo

Reagovat
ADM

Rakitič stoper

Reagovat
ADM

Každopádne Digne čo zápas, to kvalitný výkon. A to sa tu o ňom písalo ako o odpísanom hráčovi, najhoršej posile (do príchodu Alcacera)

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

82.000 lidí se přišlo podívat na Nou Camp. A to hrají s poslední Granadou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrá sa v úplne ideálny čas . Ja tam idem na budúci domáci zápas s Málagou, tak snáď ma chlapci nesklamú.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dej potom tady info, jak bylo. Určitě nezklamou, užij si to

Reagovat
smazaný uživatel

Určite dám. Miesta sa mi podarilo zohnať dosť dobré, úplne dole oproti hlavnej tribúne, takže ich uvidím pekne zblízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Umtiti je úplne neskutočný, každý zápas odohral zatiaľ perfektne. A to má stále len 22 rokov

Reagovat
ADM

Jedna nevýrazná letná posila strieda druhú, ešte nevýraznejšiu. Takto som si to nepredstavoval pred letom aj ked som sa toho bál

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Messi je dnes fakt veľmi slabý, skoro každú loptu stratí

Reagovat
valloire

Jako 1-0 není žádná výhra. Bombarďáci je prostě rozstřílej 4-1 a jdou vod toho. To je výhra.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým....

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm, ne.

Reagovat
Switchback

Drž už s tím rypák

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkem si vas vodi.

Reagovat
LAM

zkušenej tým přece dává jen tolik golů,kolik potřebuje na výhru.Nepotřebuje si dokazovat něco proti slabejm týmům Tvoje slovu mudro

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti a Roberto super výkony, taky se mi dost líbil Mascherano, ostatní slabota. Nevadí, 3 body doma a to se počítá. Taky se hlavně nikdo nezranil, což je před následujícím těžkými zápasy důležitý.

Reagovat
teenz

Gareth ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera eibar, nadhera

Reagovat
Atalanta

a to som už išiel zahodiť tiket

Reagovat
smazaný uživatel

celte se ten zapas vymkl, ale 2. gol palem spis penalta nebyla, no co uz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kdo hraje FIFA mobile, tak se může přidat do ligy Champions League (s obrázkem diamantu), má popisek league for everyone. Přijmu každého.

Reagovat
blaugrana

Aurier kandidátom na post PO. Skvelý hráč. Mladý, rýchly, technický, ale bohužiaľ vypatlaný. A navyše si myslím, že by mal prísť len back up. Nikto na tom RB neodovzdá toľko, čo Sergi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina mi to odspanielcovanie hracov Barcelony vadit.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=2wdETsHoqVs

To je kokot ty vole. Poslednp dobu mu to neskutočne drbe na hlavu. Slávu očividne nezvláda a myslí si, že je nedotknuteľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu fraja, no. A jeho otec vzdy rad podoji toho, koho sa len podojit da.

Reagovat
drussbarb

To je vážně trapné, taky mě už začíná srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že incident odstartoval hráč Granady, ale tohle je moc a Neymar se do těch konfliktů dostává velmi často. Měl by se spíš zamyslet nad svou hrou.

Reagovat
teenz

Guti dnes 40.

Reagovat
smazaný uživatel

hnuj jako hnuj, ale neresit ty akce tak chaoticky mohla dat sevilla jeste jednoho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele