LaLiga - souhrn 10. kola

28.10.2016, 22:33, aktualizováno 31.10.2016, 22:38
Komentáře a souhrny
Deportivo se rozešlo smírně s Valencií. Las Palmas vyrovnalo utkání s Celtou Vigo, která již vedla o tři branky. Real Betis nestačil na Espanyol, Bilbao se rozešlo smírně s Osasunou. Sevilla jenom remizovala v Gijónu a nevyužila možnost posunout se do čela tabulky, samotný Real Madrid navíc překonal špatný start a v Alavésu hladce triumfoval. Barcelona si posléze proti Granadě vystačila s jediným gólem. Atlético i v oslabení nastřílelo celkem čtyři góly, Villarreal jede s prázdnou z Eibaru...

Deportivo La Coruña - Valencia CF 1:1

31.10.2016 20:45

Góly: 45+2. Emre Çolak - 56. Rodrigo

Pouze remízu 1:1 brala ze hřiště Deportiva Valencia, která se potřetí představila pod trenérem Cesarem Prandellim. Netopýři s La Coruňou po brance Colaka prohrávali, ale ve druhém dějství zařídil dělbu bodu Rodrigo.

Depor, který v předchozích dvou duelech utrpěl debakly, začal hodně aktivně. Z úhlu poslal střílenou přihrávku před branku Colak a Marlos Moreno na ní těsně nedosáhl. Na druhé straně ostře vypálil Parejo a gólman Tytoń musel vyrážet. Pak byl v šanci zase Colak, zblízka hlavičkoval do připraveného Alvése. Valencia postupně převážila držení míče mírně ve svůj prospěch, ale zato těsně před koncem inkasovala. Juanfran poslal do vápna lehký centr a v náběhu hlavičkující Emre Colak rozradostnil Riazor!

Hosté tedy museli dohánět manko a vyrovnat se jim podařilo poměrně rychle. V 57. minutě vracel Nani balón do vápna a Rodrigo v malém vápně nezaváhal - 1:1.

Od vyrovnávací branky se toho dlouhou dobu nic nedělo, až v 85. minutě se dostal do blízkosti domácího brankáře Montoya, ale vyběhnuvší Tytoń situaci ustál. Deportivo tak remizovalo s Valencií 1:1.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Celta Vigo 3:3

30.10.2016 20:45

Góly: 52. Pedro Bigas, 66. Jonathan Viera (pen.), 68. Kevin-Prince Boateng - 6. Daniel Wass, 14. Iago Aspas, 21. Iago Aspas

Další neuvěřitelný zvrat nabídla španělská Primera division, konkrétně utkání mezi Las Palmas a Celtou Vigo. Hostům ke konečnému vítězství nestačil ani tříbrankový náskok po prvním poločase. Las Palmas i díky vyloučení srovnal na konečných 3:3.

Utkání nezačalo pro Las Palmas vůbec dobře a golman Lizoain poprvé kapituloval už po šesti minutách. Volný přímý kop Daniela Wasse viděl na poslední chvíli a nestačil na něj reagovat! Celta navíc po pár minutách vstřelila druhý gól, Iago Aspas si šikovně Lizoaina přehodil a zvýšil na 2:0. Obrana domácích byla naprosto v troskách a do 21. minuty už to bylo 3:0 pro Celtu Vigo. Nepolapitelný Iago Aspas si seběhl za obranu a špičkou kopačky překonal vyběhnutého brankáře Lizoaina!

Celta měla nakročeno ke třem bodů, ale ve fotbale nikdy neříkej nikdy. Domácí ještě do konce poločase zvýšili aktivitu, ovšem rána Boatenga skončila přesně v náruči Álvareze a brankář hostí musel zasáhnout i po koncovce Garcíi.

Las Palmas se přesvědčilo, že to směrem dopředu jde a do druhého poločasu vstoupilo hodně aktivně. Hned zkraje David García těsně minul branku, ale o chvíli později už se domácí radovali. Po standardní situaci se trefil hlavou Pedro Bigas a čisté svědomí rozhodně neměl brankář Álvarez, který si pro míč vyběhl, ale nezasáhl jej. Tříbrankové vedení si mohla vzít Celta zpátky, ale Hérnandez blízka orazítkoval tyč! Domácí přežili klinickou smrt a pak už je v cestě za vyrovnáním nic nezastavilo.

V 65. minutě fauloval ve vlastním vápně Sergi Gómez a nařízenou penaltu proměnil Jonathan Viera. Navíc pro Sergio Gómeze to byla už druhá žlutá karta, takže bleděmodré čekala zhruba půlhodina hry o deseti. Nováčkovi soutěže však stačily jen další dvě minuty, aby srovnal na 3:3. Rychlou akci zakončil na malém vápně Kevin Prince Boateng a domácí vycítili šanci na obrat. Las Palmas jasně ovládal hru, byl lepší, ale další branku už nepřidal. Naopak v nastavení si mohl výrazně oddechnout, neboť Díaz trefil břevno! Las Palmas tedy remizoval se Celtou Vigo 3:3.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 0:1

30.10.2016 18:30

Góly: 62. Diego Reyes

Poprvé od září po čtyřech ligových kolech se podařilo Espanyolu získat tři body, dostal se v tabulce těsně před svého soupeře a vyhoupl se blíže klidnému středu. Betis potvrdil, že jeho útočná potence je v posledním měsíci hodně nevýrazná, a i díky tomuto faktoru prohrál už potřetí během uplynulých čtyř utkání.

Jestli měl andaluský celek štěstí před týdnem, kdy Felipe Gutiérrez zařídil svému týmu vítězství v nastavení druhého poločasu, pak nyní jednoduše nedokázal zareagovat na trefu Diega Reyese z 62. minuty. Katalánci dokázali v říjnu udržet třikrát čisté konto a tentokráte se už radovali z plného bodového úspěchu.

Hostující brankář Diego López byl poprvé v akci v 8. minutě, když musel likvidovat pokus Tonnyho Sanabriy, ve 25. minutě se osmělil rovněž Castro, nicméně ten svou střelu namířil jen nad bránu. Na druhé straně zahrozil Moreno, jenž se na bližší tyči snažil zužitkovat centr Pabla Piattiho, avšak gólman Antonio Adán zasáhl včas.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Betis, nicméně větší šanci si nevytvořil, a tak velké emoce plály na hřišti snad jen po ostřejším zákroku hostujícího Hernána Péreze na Tonnyho Sanabriu, po němž sudí Burgos Bengoetxea musel oba týmy pracně roztrhávat. Chvilku na to následně Espanyol vsítil jedinou branku utkání.

Pablo Piatti poslal centr z rohového čtvrtkruhu na Diega Reyese, který zcela zapomenutý usměrnil hlavou míč pod břevno. Sevillský klub měl ve zbývajícím čase smůlu v koncovce, takže nakonec z placu odcházel nespokojený. Výborně hlavičkoval Germán Pezzella, ovšem Diego López si mezi třemi tyčemi s velkým štěstím poradil.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CA Osasuna 1:1

30.10.2016 16:15

Góly: 28. Raúl García - 23. Oriol Riera

Lokální baskické derby mezi Athleticem a Osasunou nakonec vítěze nepoznalo. Přestože měli první jmenovaní místy drtivou převahu a celkem si za zápas připsali sedmdesátiprocentní držení míče či celých osmnáct střel, ujala se pouze jediná. Jejím autorem byl Raúl García, jenž však v osmadvacáté minutě pouze vyrovnával na průběžných 1:1, neboť pět minut předtím otevřel skóre Oriol Riera. Na víc se již domácí nezmohli a musí se tak spokojit se sedmým místem v tabulce, zatímco Osasuna zůstává předposlední.

Hosté za sebou v La Lize mají už jen trápící se Granadu a chuť vítězství ochutnali za uplynulých deset kol pouze jedinkrát. Do zápasu na stadionu San Mamés však osasunští vstoupili způsobem, který jejich ligové postavení ani zdaleka neodrážel, a aktivní Riera přinutil v úvodu brankáře Gorku Iraizoze ke dvěma solidním zákrokům. A jelikož se Athletic z těchto šancí nepoučil, na třetí pokus už byl forvard Osasuny úspěšný, když hlavou uklidil do sítě centr Roberta Torrese.

Vedení hostí ovšem mělo jepičí život. Garcíovo vyrovnání přišlo rovněž ze vzduchu, přičemž o asistenci se postaral centrující Sabin Merino. Hostům z Pamplony záhy na výkonu nepřidalo ani zranění Didiera Digarda, a když Sergio León poslal svou ránu mimo tři tyče, začali se ke slovu čím dál více dostávat domácí. Ani po změně stran se ale Athleticu nedařilo docílit kýženého obratu, neboť Garcíovu střelu zablokovala pozorná obrana a střídající Aritz Aduriz si zase vylámal zuby na brankáři Nauzetu Pérezovi, jenž si pohlídal jeho nebezpečnou hlavičku k pravé tyči.

S blížícím se závěrem se již hrálo takřka jen na jednu branku, jenže Aymeric Laporte, Iňaki Williams i Mikel San José se svými pokusy neuspěli a stejně si jako poslední v pořadí počínal i Mikel Rico, jehož střela proletěla těsně vedle. Utkání tak k nespokojenosti domácích skončilo remízou 1:1, která sice Osasunu nevymaní ze sestupového pásma, ovšem ke zvýšení sebevědomí poslouží zcela bezpochyby.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Villarreal CF 2:1

30.10.2016 12:00

Góly: 80. Iván Ramis, 87. Pedro León - 41. Bruno Soriano (pen.)

Fotbalisté Eibaru zlomili neporazitelnost Villarrealu a zvítězili 2:1. Znovu tak potvrdili, že se mohou rovnat s jakýmkoliv celkem. Domácí ale ještě deset minut před koncem prohrávali, než se trefili Iván Ramis a Pedro León.

Úvodní oťukávání se rozhodl vyřešit překvapivou střelou z velké vzdálenosti León a Asenjo musel krotit nadvakrát. V začátku utkání to byla jediná nebezpečná šance. Až po půlhodině zahrozil Villarreal. Propadlý míč se dostal až k Musacchiovi, před kterým zívala prázdná branka, ale obrana Eibaru na poslední chvíli zasáhla. Ve 40. minutě už ale hasila šanci hostů pozdě a po faulu na Sansoneho odpískal sudí pokutový kop. Bruno Soriano ho nekompromisně proměnil a poslal Villarreal do vedení.

Žlutá ponorka těsné vedení poměrně dlouho a bez problému držela. V 65. minutě sice nebezpečně vypálil Enrich, ale Asenjo byl na místě. Už už to vypadalo, že Villarreal prodlouží svojí sérii neporazitelnosti, jenomže přišla závěrečná desetiminutovka v ní dva těžké direkty Eibaru.

Po standardní situací domácích nedokázala obrana Villarrealu odkopnout balón do bezpečí, ten se několikrát vrátil před Asenja a po koncovce Ivána Ramise skončil v síti - 1:1. Jen o čtyři minuty později zahodil obrovskou šanci Bakambu a to muselo hosty mrzet dvojnásob, neboť v 87. minutě Eibar rozhodl. Výbornou práci odvedl Enrich, který vše připravil Pedru Leónovi a ten před Asenjem nezaváhal! Domácí tak otočil skóre a nakonec Villarreal porazili 2:1, čímž mu přichystali první porážku na ligové scéně.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Granada CF 1:0

29.10.2016 20:45

Góly: 48. Rafinha

Zápas jasného favorita s naprostým outsiderem sice bodově dopadl podle očekávání, ovšem konečný výsledek utkání Barcelony s Granadou vypovídá sám o sobě, že vítězství katalánského velkoklubu 1:0 nebylo nikterak přesvědčivé. O jedinou branku utkání se postaral Rafinha a barcelonští tak drží kontakt s čelem tabulky.

Brazilský záložník se prosadil krátce po startu druhé půle, když doklepl do odkryté branky Neymarovu ránu do tyče. Jinak ovšem finální fáze domácího celku vázla, a zvláště Luis Suárez si odbyl jeden z mála večerů, kdy se ani náznakem nepodobal onomu špičkovému forvardovi, který každoročně usiluje o korunu krále střelců... Tak jako tak ovšem matný výkon obhájci titulu nakonec stačil na tři body a díky zaváhání Sevilly také na posun hned za záda vedoucího Realu Madrid s dvoubodovým odstupem. Granada naopak zůstává přikována ke dnu tabulky.

První půle nabídla vyrovnanou a nepříliš atraktivní podívanou. Barcelona sice měla jako obvykle územní převahu a míč neustále na kopačkách, jenže granadská defenziva přinejmenším oproti předešlým zápasům zaznamenala jistý pokrok a poctivě favoritovi odolávala. Před odchodem do kabin si tak domácí vytvořili pouhopouhé dvě střely na bránu a nebylo tedy divu, že se do přestávky diváci průlomu skóre nedočkali. Celou řadu brankových příležitostí měl zmíněný Suárez, jenže pokaždé buď minul, uklouzl či ztroskotal na brankáři Ochoovi.

To vše ovšem rázně napravil Rafinha jen tři minuty po změně stran, když Lionel Messi potáhl míč až do šestnáctky a předložil jej do strany Rafinhovi, který obratem poslal do gólové šance Neymara. Brazilská superstar sice napálila jen brankovou konstrukci, ovšem její krajan zareagoval ze všech nejrychleji a akrobatickým zakončením přes hlavu poslal Barcelonu do zaslouženého vedení.

Kdo však očekával, že se s průlomem skóre otevřou gólová stavidla, musel být zklamán. Barcelona totiž místo toho pokračovala v trápení, zatímco Granada neklesala na duchu. Když postupně selhali Neymar, Suárez i Messi, museli si domácí s nejistým jednobrankovým náskokem prožít nervózní závěr zápasu. Ani v něm ale nakonec granadští nedokázali vyrovnat, a tak se z Camp Nou poroučí s nepořízenou, jakkoli je prohra 1:0 z tohoto svatostánku na pohled decentním výsledkem.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 4:2

29.10.2016 18:30

Góly: 7. Yannick Carrasco, 24. Kévin Gameiro, 44. Kévin Gameiro, 86. Yannick Carrasco - 31. Sandro Ramírez, 64. Ignacio Camacho

Yannick Carrasco a Kévin Gameiro byli hlavními postavami utkání jejich Atlética Madrid s Málagou. Dohromady oba zaznamenali celkem čtyři branky, a pomohli tak přestřílet svého soupeře, za nějž vždy jen snižovali Sandro Ramírez a Ignácio Camacho. Domácí si v LaLize spravili chuť po neúspěchu v Seville, hosté naopak poprvé po třech kolech padli.

Madridský celek vstoupil do zápasu, jak nejlépe mohl. Griezmann v 7. minutě posunul míč na vápno na Carrasca, ten se až příliš snadno dostal mezi dvěma obránci před brankáře Carlose Kameniho, jehož svou levačkou ke vzdálenější tyči překonal. Ve 24. minutě už Atlético po centru Juanfrana vedlo o dvě branky.

Gameiro byl ve správný čas na správném místě, a protože Koné ani Ignácio Camacho nedokázali míč odvrátit do bezpečí, jal se Francouz usměrnit ho záda Carlose Kameniho. Po půlhodině hry však situace pro mužstvo kouče Diega Simeoneho nevypadala tak růžově, Ramírez totiž balón z přímého kopu poslal krásně do vzdálenějšího růžku.

Ještě do poločasu si však domácí dvougólový náskok vrátili zpět na svou stranu. Minutu před přestávkou Filipe Luís poslal dlouhý centr dopředu, Griezmann ho hlavou chytře sklepl pro Gameira, který se z vyložené pozice v koncovce nezmýlil. Nicméně rozhodnuto ještě zdaleka nebylo, obzvláště, když se po druhé žluté kartě a červené nechal zbytečně vyloučit Savič.

Jen o čtyři minuty později se totiž Málaga znovu dostala na dostřel. Hosté rozehráli rohový kop nakrátko, Chori Castro poslal centr na bližší tyčku, kde hlavou přesně zacílil Ignácio Camacho. Více toho však už andaluský klub nestihl. Čtvrthodinu před koncem Carrasco ještě orazítkoval břevno, v 86. minutě už však Los Colchoneros pojišťoval svou trefou tři body.

Do parádního úniku ho vyslal svým pasem Ángel Correa a Belgičan i v plném náběhu dokázal nesnadnou střelu usměrnit pravačkou od tyčky a do sítě. I svěřenci Juandeho Ramose nakonec dohrávali o deseti hráčích, chvilku po Carrascově trefě si totiž Chori Castro nedal pozor a i jemu druhá žlutá karta vystavila stopku.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Madrid 1:4

29.10.2016 16:15

Góly: 7. Deyverson - 17. Cristiano Ronaldo (pen.), 33. Cristiano Ronaldo, 84. Álvaro Morata, 88. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dal svým kritikům tu nejlepší možnou odpověď a Real Madrid především díky jeho jubilejnímu čtyřicátému hattricku v dresu Bílého baletu zvítězil na půdě Deportiva Alavés v poměru 4:1. Domácí sice poslal na úvod do vedení Deyverson, ovšem Real dvěma góly ronalda otočil skóre ještě do přestávky a v závěru přidali výsledku punc snadného vítězství Álvaro Morata se stále hladovým Ronaldem. Madridský klub tak nadále zůstává v čele La Ligy, zatímco Deportivo je v dolní polovině tabulky na třinácté příčce.

Navzdory konečnému výsledku se triumf Realu opravdu nerodil lehce. O včasný budíček letargické obrany hostí se postaral brazilský forvard Deyverson, jenž zblízka ve skluzu zasunul do sítě střílený centr Thea Hernándeze a poslal ligového nováčka překvapivě do vedení. Na rozdíl od zápasu na Camp Nou, kde Alavés statečně uhájil vedoucí stav až do samého konce, však tentokrát obdobné štěstí neměl, neboť se dočkal tvrdé nepřízně rozhodčích.

Přímý kop Garetha Balea ze sedmnácté minutě totiž trefil právě střelce Deyversona do hlavy, avšak hlavní sudí Sánchez ukázal nekompromisně na značku pokutového kopu za domnělé hraní rukou. Nabídnutou příležitostí Cristiano Ronaldo nepohrdl a přízemní ranou doprava srovnal na 1:1. S Alavésem ovšem kontroverzní vyrovnání nezamávalo a Manú García s Kikem Femeniou se oba dostali do slibných střeleckých pozic, jenže neuspěli. To Ronaldo, pro nejž šlo teprve o třetí ligovou trefu tohoto ročníku, byl nekompromisní a i s přispěním teče bránícího hráče procpal svou prudkou ránu z třiadvaceti metrů až do sítě.

Po změně stran herní tempo nabralo ještě více na obrátkách a bylo jen otázkou, zda se Alavési podaří srovnat, anebo jej předstihne některý ze střelců Realu. Jak domácí Camarasa s Deyversonem, tak Isco, Kovaćić, Bale i Ronaldo však byli ve svých šancích neúspěšní a těsné vedení hostí přetrvávalo i s blížícím se koncem zápasu. O klíčovou pojistku se mohl jedenáct minut před vypršením základní hrací doby postarat Ronaldo z dalšího pokutového kopu, jenže tentokrát brankář Pacheco vystihl směr jeho rány a brilantním zákrokem udržel Alavés ve hře.

Naděje domácích však v tu chvíli měly i tak jepičí život. Šest minut před koncem se totiž prosadil střídající Álvaro Morata, když si naběhl na dlouhý pas Marcela a jemným obloučkem nedal Pachecovi šanci zasáhnout. Třešničkou na pomyslném dortu pak byla hattricková trefa Cristiana Ronalda z osmaosmdesáté minuty, na níž se opět podílel výtečný Marcelo. Real tak nakonec zvítězil 4:1, přičemž pro jeho portugalskou superstar šlo navíc o vítanou vzpruhu a potvrzení role favorita na zisk letošního Zlatého míče.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Sevilla FC 1:1

29.10.2016 13:00

Góly: 20. Moi Gómez - 4. Luciano Vietto

Sevilla si i přes výraznou převahu odvezla z Gijónu pouze bod a to je pro ní ztrátou. Na El Molinón byl k vidění ofenzivní fotbal plný šancí, ale branky viděli diváci jen na začátku prvního poločasu.

Sevilla vstoupila do zápasu dle očekávání aktivněji a už po čtyřech minutách se ujala vedení. Ben Yedder vyslal do úniku Luciana Vietta a ten přehodil Cuéllara! Sporting mohl po necelých osmi minutách vyrovnat, sám na Rica postupoval Viguera, ale nepovedla se mu finální klička a z akce nakonec nic nebylo. Na druhé straně připravil zajímavou příležitost Nasri a Ben Yedder ramenem netrefil zařízení. Zajímavý začátek prvního poločasu vygradoval vyrovnávací trefou Sportingu ve 20. minutě. Centr Canelly nalezl Gómeze a ten srovnal na 1:1. Hosté z Andalusie si mohli vzít vedení okamžitě zpátky, ale Vázquezově ráně se postavila do cesty tyč!

Hosté měli více ze hry, ale nedá se říci, že by se Gijón pouze bránil. Po půlhodině hry mířil těsně mimo jak Nasri, tak i domácí Viguera. Přehlídka zahozený šancí pokračovala až do konce prvního poločasu, ale průběžné skóre 1:1 se neměnilo.

I po změně stran byla aktivnější Sevilla, Ramiho hlavička po rohovém kopu zamířila těsně vedle a Mercado orazítkoval další tyč. Svěřenci trenéra Jorgeho Sampaoliho se dál tlačili do zakončení a před Cuéllarem bylo pořádně živo, jenže Yedder ani Vitolo ne a ne domácího brankáře překonat. Sevilla nakonec kýženou druhou branku nevstřelila a ze hřiště Gijónu si odváží jen bod.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Sociedad 0:2

28.10.2016 20:45

Góly: 29. Willian José, 59. Xabi Prieto

Nováček z Leganés čeká na první domácí vítězství v letošním ročníku La Ligy dál a dál. Naposledy madridský celek ostrouhal v páteční předehrávce desátého kola proti Realu Sociedad, který potvrdil dobrou formu a trefami Williama Josého s Xabim Prietem ukořistil tři body za pohodlné vítězství 2:0.

Domácí doposud naplno bodovali třikrát, avšak výhradně na hřištích soupeře a na pořádné představení na vlastní půdě si ještě budou muset počkat. Sociedad totiž v posledních týdnech sbírá jedno vítězství za druhým, konkrétně tři z posledních čtyř kol, a navíc stejně jako v případě předešlých triumfů znovu neinkasoval. Baskický celek se tak posunul již na šesté místo tabulky s dvoubodovým odstupem na páté Atlético Madrid, s nímž se doma utká v příštím kole.

Na úvod zápasu sice ještě neuspěl hostující Mikel Oyarzábal, avšak Willian José v devětadvacáté minutě již Sociedadu zařídil vedení, když centr Carlose Martíneze z pravé strany přetavil za přihlížení dvou bránících hráčů v gólovou hlavičku. Druhý gól pak přišel o půlhodinu později a stejně jako v minulém kole proti Deportivu Alavés se kromě Williama Josého prosadil i Xabi Prieto. Záložník hostí stál ve správnou chvíli na správném místě, aby dorazil od brány střelu Davida Zurutuzy, kterou brankář Jon Ander Serantes nedokázal ztlumit.

V závěrečné půlhodině se sice hráči Leganés pokoušeli o zdramatizování zápasu, jenže s jakýmkoli střeleckým pokusem mezi tři tyče si dokázal gólman Rulli poradit a střídající Robert Ibaňez v nadějné pozici pouze přestřelil. Real Sociedad si tak odváží tři body za prvenství v poměru 2:0, zatímco jeho soka čeká v příštím kole nanejvýš obtížný úkol ve snaze odvrátit čtvrtou porážku za sebou, neboť zavítá na půdu Realu Madrid.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1073028:1024
2.FC Barcelona1071230:1222
3.Atlético Madrid1063125:621
4.Sevilla FC1063118:1321
5.Villarreal CF1054117:719
6.Real Sociedad1051416:1216
7.Athletic Bilbao1051415:1316
8.SD Eibar1043316:1415
9.Celta Vigo1042416:2014
10.UD Las Palmas1034320:1813
11.Málaga CF1033414:1412
12.Espanyol Barcelona1025313:1711
13.Real Betis1032511:2011
14.Valencia CF1031614:1910
15.Deportivo Alavés1024410:1510
16.CD Leganés103169:1910
17.Deportivo La Coruña102357:159
18.Sporting Gijón102358:199
19.CA Osasuna1014512:207
20.Granada CF100378:243

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (236)

Přidat komentář
10FKK
Reagovat
smazaný uživatel

nudááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to už je mánie

Reagovat
10FKK

U tebe posedlost Vlastíku...

Ty máš rád černobílý, já radši současný

Reagovat
Ed_Hazard

Hej Messijugend, je mi už trapne aj za vás.

Reagovat
10FKK

Hej demente komu to cpeš? Dovolil jsem si na fotbalovým portálu postnout fotbalový video a vidlák ed bude píčovat

Reagovat
valloire
Reagovat
10FKK

Rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sem myslel, ze tam nebude ten Boateng...ten je tam jako zlatej hreb, neskutecna vec

Reagovat
smazaný uživatel

Seville asi chybalo to stastie, ktore mala v predchadzajucich zapasov. stava sa

Reagovat
Switchback

Penaldo is back

Reagovat
misinho7

jj az jeden gol z penalty, prvy v sezone ale penaldo

Reagovat
LAM

Tak tu druhou nedal že jo.Asi mu teď začnou pískat víc aby dohnal manko

Reagovat
misinho7

Cristiano dnes parada snad je spat, ten druhy golik aj s kuscickom stastia pekny

Reagovat
Ed_Hazard

Pýtal som sa už pod Preview, ale - ako to šlo ofenzíve? BBC + ˇAlvarovi. Ten gólik si dal luxusný

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemy jsem si ani nevšiml, Morata na druhou stranu opět z lavičky gól. Říká si dost hlasitě o základ. Ronaldo 2 góly dost šťastný (jeden z penalty, která byla hoooodně přísná, druhý po odrazu), ale když si vezmu jakou měl do teď smůlu na to zakončení, tak jsem rád, že mu tam právě takhle šťastný góly padly. Do toho nedal další penaltu a jednou tam po ztrátě míče pustil Alavés do dost nebezpečnýho brejku. Herně teda tak nějak klasika jako vždycky, ale hlavní rozdíl byl, že dal hattrick.

Reagovat
misinho7

Skoda ze to nasadenie nemame stale ale niekedy to posobi ako keby sme nato srali..hlavne pri stave 2:1 to bolo niekedy dost blbe ...Karim snad dalsi zapas sedi a konecne bude hrat Morata od zaciatku, ten si to jednoznacne zasluzi a je jsne lepsi tuto sezonu

Reagovat
Jordi Alba

Na Real sem nekoukal, ale myslím, že o diskuzi bude postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbilo se mi jak jsme hráli.. 4:1 je vysoká výhra, ale přišlo mi, že to bylo 2 góly relativně na začátku, hluchých 75 % zápasu a 2 góly na konci. Nuda. Ale aspoň další 3 body do sbírky, což bylo po zaváhání Sevilly důležitý + Ronaldo hattrick, takže pozitiva tu jsou, né že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam, mali sme hluchych 20 minut od 45. do 65.minuty, ale inak to nudne nebolo a zapas pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ronaldov hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

Ronaldo: "Škoda, že penalty nekopu častěji."

Reagovat
smazaný uživatel

pekny vykon, celkovo dobry dojem, Ronaldo je hadam spät a na takejto urovni potiahne aj dalsie zapasy, stale nam vsak chyba pressing...chapem, ze to nie je tak potrebne ak vyhravame, ale bolo to 2:1 a dokazali nas zatlacit aj na dlhsie pred branu...Skoda, ze nepostavil aspon na 20-30 minut Jamesa.

Inak Ronaldo, Kovacic, Kroos, Marcelo, Morata, Navas

Benzema kym nestriedal, tak som ani nevedel, ze je na ihrisku (az na tu prihravku Ronaldovi, co je vynimka)

iHalaMadrid!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ronaldo: Mohli bysme hrat proti Jihlave a Pribrami casteji

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Bůhnaldo

Reagovat
Al Capone

Výborně kluci

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Cv8qorxWgAAFZy_.jpg

Zase určitě hlásil ofsajd. Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kokesh

Vzdy se proti nemu neco najde. Dnes uplne citim, jak by se mu chtelo hodne lidi vysmat za tu nepromenenou penaltu, ale pres hattrick je to tezka uloha.

Reagovat
hntlyl

Ale tohle je jasně viditelný.Co jsem koukal na youtube tak tořešej i Realisti.Podívej se na to z chladnou hlavou.

Je to neuvěřitelné, ale je to tak.

Vy máte ty hlavy fakt vypatlané. Tomu člověku jde jen o jeho statistiky, vždyť už to řekl mnohokrát a tohle mu do not hodně nehraje, když za něj střílí góly náhradníci. Ale když to nechceš vidět a slyšet , tak to prostě neuvidíš a neuslyšíš.

On chce bejt vždy za největší hvězdu.Nebo to taky není pravda?

Reagovat
Al Capone

Trollolo, trollolo

Reagovat
CHONG

Ty jsi máslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne. kdyz se podivas pozornejc tak muzes postrehnout jeho rotaci hlavy smerem k lavicce. rukou pak dava zidanovi signal k vystridani moraty.

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

https://www.youtube.com/watch?v=2f8k_IshF5o

Hajzl a navíc ten gól zase s Moratou nešel oslavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Takze ted do Atletica, Barcelony, Valencii, Sevilly a Celty. Se vsi uctou, mene jak 12 bodu neberu.

Reagovat
raduinho

2 body, vyhazov ZZ a příchod Juande Ramose.

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Tak to byl soupeř pro Ronalda ( sračky a hned dá góly)

Reagovat
hntlyl

3. kolo 10.09.2016 20:30 FC Barcelona - Deportivo Alavés 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty sračky, který vás porazili na Nou Campu a s Atléticem na Calderonu remizovali?

Reagovat
roberos

Ty moc dobře víš komu váš rekordman dává góly !! a není čím to vyvrátit - bohužel !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
misinho7

sracky ktore vylupili Nou Camp a nezabranilo tomu ani slavne MSN ..

Reagovat
LAM

Které nehrálo,ale dobrej pokus

Reagovat
misinho7

Neymar zaklad, Suarez a Messi potom z lavicky

Reagovat
Kokesh

??? Loni normalne hrali zaklad.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto tomu nezabránilo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Hlavně,že Ronaldo táhne Real

Reagovat
Jordi Alba

Ty tu furt strašíš, jo ?

Reagovat
LAM

Hnus.Tohle byla hlavně Luchova chyba.Hráčům dal 4 dny volna a bylo na nich hodně vidět že vypadli úplně z tempa a navíc hlavní povel byl nezranit se.Tohle mohlo úplně v pohodě dopadnout jako s Alavesem a nikdo by ani nepípl.Záloha dnes úplně směšná a fotbal nudnej.Nejhorší výkon sezony.

Brát 3 body a na zbytek zapomenout a už žádný blbosti a hrát na 100% jinak těžko uděláme ligovej hattrick.Proti City snad nastoupí jinej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je i důležité se šetřit na Sevillu a City.

Reagovat
LAM

Po tejdnu volna ať jdou s timhle někam.

Reagovat
ADM

Zatial sa od začiatku ligy dookola len šetríme

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že při těžších soupeřích je nadšení z hry úplně jiné Při těch papírově slabších mi přijde, že je to ani nebaví.

Reagovat
LAM

Což je velká škoda.Na domácí zápasy jsem se vždy těšil právě kvůli tomu že jsme se většinou hrou bavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

výkon hroznej. Ale důležitý jsou tři body. Pořád je říjen, důležitý je jaro. Barcaa!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

výkon na úrovni soupeře. Prostě nejde všechny vždy přehrávat.

Reagovat
Visca el barca

Jasně já to beru. Však počítaj se hlavně body Jen jsem se těšil celej tejden na zápas no

Reagovat
LAM

Jinak další zápasy-City venku,Sevilla venku,Malaga doma,Celtic venku,Sociedad venku No s naší hrou zálohy to bude asi zlýTohle bude chtít úplně jiný výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslíš si třeba, že v těch větších zápasech bude ta intenzita úplně jinde?

Tady ta kritika za každou cenu je neuvěřitelně směšná. Granada včera neměla vůbec nic a byť závěrečné skore je těsné, tak Barca měla celou dobu zápas v rukách. Co víc už (do hadí prdele) chcete?

Když si Cristiano udělá z nějakýho slabšího týmu střelnici, tak jeho góly zesměšnějete(me), ale pak chcete podobné střelnice vidět i od Barci. Nechápu vás.

Reagovat
Visca el barca

máš naprostou pravdu. O střelnici ani nejde,spíš o výkon kolik gólovek jsme si vypracovali?

Reagovat
LAM

Tohle jsou kecy.Nemusíme nutně vyhrávat každej zápas 5:0,ale hráči měli tejden volno a mohli a hlavně měli předvést víc.Tohle byl hodně ubohej výkon a nebejt toho šťastnýho golu,tak to mohlo dopadnout jak s Alavesem.

Ať si daj klidně dva goly a pak ať si kombinujou na půlce.Pořád chceme aby na CN chodilo víc lidí,ale takhle těžko budou.¨

Jinak letos bych řekl že je velkej rozdíl v nasazení v zápasech LM a ligy.Doufám že s tim Lucho něco udělá,protože mám z hráčů pocit že jsou už přehlcení výhrami v PD a nejdou do zápasů na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

KLID

Reagovat
LAM

Zatím klidnej jsem,ale letošní výkony v lize se mě teda moc nelíběj.Řekl bych že všechno je to o tom jak zahraje Messi.Když letos nastoupil od začátku do konce tak se vždy vyhrálo,ale když chyběl tak to bylo daleko horší.Teď Bez Iniesty je ten problém daleko větší,protože on se musí stahovat ještě častěji hodně hluboko a nikdo není schopnej mimo něj nic vymyslet.

Ostatní hráči by potřebovali trochu kopnout do zadku,aby začli i oni hrát líp.Tahle závislost na výkonu jednoho hráče je až moc velká.Těžko může Leo odehrát z 60 zápasů 60 skvělých zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nemůžeš čekat, že sezonu Barca odehraje beze ztráty a všem naloží, jsou to lidi a ne roboti. S tím Leem máš pravdu tak na půl, loni se vyhrávalo 2 měsíce bez něj (asi se ostatní hecli), ale když hraje, tak mi přijde, že všichni spoléhají na něj a hrají pod své možnosti... i včera ten vítězný gól prakticky vykombinoval on s Luisem. Jinak já taky očekával, že Granadu zničí 5:0 nebo podobným výsledkem, ale co se dá dělat. Důležitý, že jsou 3 body doma, nikdo další nepřibyl na už tak velkou marodku a Suárez nedostal 5. žlutou a může hrát proti Seville. Ono to taky 4:0 mohlo klidně být, Suárez tuším zazdil 2 šance a Neymar další 1.

Stejně je liga a celkově sezóna dlouhá, důležitý bude být na čele a chytit formu na rozhodující část sezóny. Jasně, máš pravdu, výkony jsou zatím za očekáváním, ale když to vezmeš čistě z hlediska výsledků, tak superpohár je doma, v lize 2 body od čela (navíc po 10. kole a za 2 kola je madridské derby) no a v LM i pokud City v úterý vyhraje, tak věřím, že Barca 1. místo dá.

Reagovat
LAM

Docela i souhlasim,akorát ne s tou formou.Ligu musíš hrát dobře celou sezonu,protože když chytnem manko teď,tak bude jedno že máme formu na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni šlo krásně vidět, jak jde ztratit 10 bodů za 4 kola...máš pravdu, že liga je dlouhodobá záležitost, ale řešit ztrátu dvou bodů po 10 kolech je prostě blbost.

Reagovat
LAM

Neřešim body ale výkony v lize který jsou zatím slabý.

Reagovat
valloire

pěkný Jirko

Reagovat
LAM

Jinak kdy se bude hrát zápas Valencie s Realem když je Real na MS klubů?

Reagovat
smazaný uživatel

Barce to přeložili loni na únor, tak možná udělají to samé

Reagovat
Phillipinho

Zbytecne zkomplikovanej zapas proti nulovy Malaze, snad prvni chyba Savice v sezone. Gameiro a Carrasco parada, druhy gol Carrasca jenom podtrhnul jeho senzacni formu kdy do ceho kopne to skonck golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid C. F. and Gareth Bale have agreed an extension to the player's contract, keeping him at the club until the 30th of June 2022.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na ten plat. 15 mega pro mě bude maximální částka se kterou bude dát žít. Cokoliv víc je píčovina.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Vážně paráda.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

To nemuzes myslet vazne uz.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

After last night's hat-trick, Cristiano Ronaldo is now the 6th-highest scorer of all time (behind Bican, Romário, Pelé, Puskás and Müller).

Reagovat
smazaný uživatel

Eusébio co?

Reagovat
smazaný uživatel

12. 552

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš tenhle žebríček? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_men%27s_association_football_players_with_500_or_more_goals

To je pěkná kravina. Ronaldo má 560 a Messi 523...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ta stránka messivsronaldo má u All-time career napsáno "excluding club friendlies" a tohle číslo z wiki zas bere "goals scored in official matches played with national teams at all age levels and clubs in all divisions". Proto ten rozdíl (asi).

Reagovat
valloire

wiki má ty čísla z RSSSF

Reagovat
Jerichoo

Ten Bican 1,52 golov na zápas to sa ako dá

Reagovat
valloire

stovka za 10,8 , umíš s míčem úplně všechno a když se dostaneš do šance - dáš gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tchoříku, máš pravdu.

Vše řečeno: https://www.youtube.com/watch?v=mSa3cdsCm8U

Reagovat
valloire

já mám vždycky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, tu svojí, z 99,9% zasmradlavělou bílým průjmem vytékajícím všemi jeho otvory. Ale co se týče PANA Bicana, nelze nesouhlasit. Holt ta setina procenta.

Reagovat
patas92

No tak zase co tvrdí Bican není úplně tak jednoduché, žejo. Šance sice sou furt, ale není vždy a všude stejně jednoduché se do nich dostat. Takový Lafata by pak měl dávat góly všude.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nemluví. Pokud šance je, hráč se do ní dostane, musí se proměnit, tečka. Jestli je dnes obtížnější než dřív se do nich dostat, to je věc jiná, ale prostě to, co včera nedali Suaréz s Neymarem, to by Bican nebo Romário proměnili.

Reagovat
valloire

výborně tchoříčku, souhlasím

Reagovat
patas92

Ok. Asi sem z těch valloireových nesmyslů tak zblblý, že už je vidím i tam, kde nejsou

Reagovat
valloire

Lafata je třetí nejlepší střelec u nás v historii..... Nechápu.

Reagovat
valloire

nic

Reagovat
valloire

tohle máš odkud?

Reagovat
valloire

Takže my kopali po 28 zápasech penaltu? Tady něco vane odněkud....

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Mendes, Pérez, Tebas, Franco, valloire pls

Reagovat
valloire

Dovedeš si představit, že byste ob zápas nekopali penaltičku?

Reagovat
smazaný uživatel

ne a nelži, jen včera jste kopali 2 a celkově Ronaldo letos kopal 8 penalt (nevím kolik z nich bylo za Real a kolik za Portugalsko) a z toho dal jen 3 (ano je tomu tak )

Reagovat
valloire

Vopičí se po Messim no....Real nekopal penaltu od dubna a já nikdy nelžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jako 2016 nebo letos sezona 2016/17? V 2016/17 určitě 8 penalt nekopal teda.

Reagovat
smazaný uživatel

kalendářní rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bol zraneny, nemal to kto vyskakat.

Reagovat
valloire

Zato u vás skáče každej co může.

Reagovat
roberos

Ty si nikdy viděl Messiho skákat . On není váš ctižádostivý bazénový rekordman.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=E2ROY-fCm9c

jistě a není to tak dávno....to už byl zoufalej, páč tušil další neúspěch

Reagovat
smazaný uživatel

a nedal mu tam fakt tím levým kolenem do stehna?.. nevím, blbě to jde vidět

Reagovat
valloire

Nemyslím si, šel si pro penaltu. Ten sudí to musel vidět. A taky mu dal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho videa to tak vypadá, že byl faulovaný. Dobře, možná chtěl být faulovaný a šel si pro penaltu a za to ale o simulaci zde nemůže být podle mě řeč, to je něco jiného

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
samson192

Reagovat
valloire

ach jo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

takže mi chcete říct, zde máme rovnici: jde si pro faul = hned jasné simulování?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vždyť sebou škubne jak ryba na suchu.

Reagovat
drussbarb

OK, Messi jednou zkusil simulovat. Tak a teď zkusme probrat, jak simulují jiní. Jako první srovnatelný hráč v pořadí mě napadá třeba CR7. Prosím o Valloireho o nějaké video, jestli zvládne najít

Reagovat
CHONG

Jednou

Reagovat
CHONG

Navíc o CR7 vůbec nejde, všichni víme, že je Cris diver, tady jde o tu úsměvnou křečovitou snahu dokázat, že Messi nikdy nesimuluje

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

nezvládnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192
Reagovat
patas92

To je hodně zoufalé. Ale chápu, že natáhnout všech těch 5 kontroverzních situací aspoň na 8 minut není nic jednoduchého

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ten hráč v 0:19 jak odletí od toho rozhodčího.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Switchback

rovnou dvě, pokud sis nevšiml

Reagovat
valloire

Jo, po 28 zápasech. Za tu dobu jste jich kopali tak 15. Tady asi Flo zaspal.

Reagovat
X-bano-X

ak by ste v tíme nemali hráča, čo sa snaží strieľať z 30 metrov, možno by ste sa dostali k vápnu a získali pokutový kop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Přesně Ronaldo už 47 střel ( jen v lize) to nemá 95% hráčů za sezónu !!!

Reagovat
valloire

protože se k těm střelám vůbec nedostanou

Reagovat
valloire

Blbost. Nepískaj nám nic, vám všechno. Rozdáváte dárky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha uz 5 bananikov tuto sezonu.

Reagovat
ADM

Z 5 striel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Iniestov post ziadna poriadna nahrada, pritom na Rakiticov sa okrem este stale relativne mladeho Ivana tlaci Rafinha, Halilovic a Alena. To je v riti.

https://youtu.be/m_I223CuMzY

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Úplně přesné

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Děcka blbé, jedno mělo hrát Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Pozrel som si záznam a podľa očakávania zaloha neexistovala. Denisa doslova alibistický posuvac. Jedine pozitivum Mascheho pasy a centre. Trestné, že po nich nepadol ani jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se na to podíval a opravdu hra není dobrá, není vyvážená a záloha jakoby neexistovala. S tím je potřeba něco udělat jinak tato sezona nedopadne dobře. Navíc mě stále více trápí Neymarova laxnost a Suarézova slabší forma. No nic, sezona je dlouhá a o zvraty i zlepšení zde není nouze. Takže Visca el Barca!!

Reagovat
Visca el barca

Spíš jsem nepochopil, proč denis i rafinha nehráli proti noze. Denis je pro mě největší zklamání. Hra nebyla dobrá, ale to se stane. On je to co mi dělá vrásky. Nehrál dobře snad ani jednou co jsme ho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, jsem taky zklamaný, přijde mi, že na to vůbec nemá, bojí se cokoliv udělat. Zálohu je nutno posílit nějakým kreativním dravcem.

Reagovat
Visca el barca

Jako každej ho tady při přípravě chválil a já moc nechápal za co. Je z těch posil co přišli suveréně nejhorší. A to jsem se na něj těšil skoro nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se na něj těšil , ve Villarrealu i v Seville se mi zdál výborný, ovšem teď je to téměř katastrofa, zřejmě vůbec neunáší ten tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si s naší hrou vůbec neumím představit, jak to zvládneme v Seville, myslím, že bychom odtud asi měli brát i bod.

Reagovat
Visca el barca

Takhle černě bych ot neviděl. Musíme tam vyhrát a taky, že vyhrajeme. Denis hold musí máknout, ale zas bych nešířil paniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že jsem pesimista, hrajeme zase o titul, měli bychom chtít tři body z každého stadionu,ale přijde mi to, že má naše hra sestupnou tendenci.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hoďte se do klidu, takhle kritizovat mladý hráče je úplně nesmyslný. Potřebuje čas na adaptaci (stejně jako Arda, Luisito, Rafinha a další, kteří měli podobné problémy). Jsem naprosto přesvědčený, že na Barcu má, ale bude potřebovat nějaký čas, stejně jako se ho Lucho bude muset načit lépe využívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mladý, ale už prošel dvěma dobrými španělskými kluby a v Barce mu to vůbec nejde,přijde mi teď nejenom nekvalitní, ale i typologicky nevhodný. Ale máš pravdu, že Lucho jej asi bude znát líp a tu šanci mu dal. Tak doufejme.

Reagovat
patas92

Za tu cenu je to fajn hráč, ale nikdy to na víc, než na druhého třetího náhradníka nebude. Je slušný ve všem, ale nemá nic, čím by vynikal a co by té hře přidal navíc.

Reagovat
Phillipinho

Palmy se Celtou nezklamali . V PD neni moc atraktivnejsich tymu. Aspas 6 golu v poslednich 6 zapasech. Z ty formy bude muset prijit pozvanka do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/qgau

wtf, to je kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím jestli se mi to jen nezdá, ale přijde mi, že Neymar má nějaký problém s protihráčem pomalu v každým zápase. Možná by se měl něco málo přiučit od Messiho, když už s ním hraje.

Reagovat
drussbarb

Asi tak, měl by se učit a ne že sebe dělat hňupa

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

Asi jo ale bůh ví co tomu předcházelo

Reagovat
smazaný uživatel

Toje přeci irelevantní, ne?

Reagovat
Switchback

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Fotbalista jak vino, ale charakterove to bude hroznej debil

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byla dohra situace ze závěru zápasu.

https://www.youtube.com/watch?v=CCamG-sQkxY

Reagovat
Ed_Hazard

Jak dohra? Najprv ho prebrúsi a potom zhodí zo schodov? Tomu sa nehovorí dohra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten zákrok (mimochodem mi to teda ani nepřijde jako faul) byl tuším na Cuencu a Vezo tam začal vyvádět jako pominutý. Samozřejmě s úmyslem vyprovokovat Neymara k nějakýmu zkratu.

Reagovat
Ed_Hazard

Pravda, Vezo si to sním prišiel iba "vysvetliť" Faul to nebol, bola tam lopta. Ostrý zákrok ale "čistý"

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Je fakt blbější a blbější ... Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je hlupák no

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas více více..... ale on mu jednou někdo ty jeho tenké hnáty poláme:))) .... karma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hňup. Jednou se mu to vymstí.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
-Carles-

155 ročne

Reagovat
misinho7

Adidas by sa mali zacat bat Pereza...

Reagovat
Billy McClane

Je super, ze to dohodli skor ako Real. Takze teraz uz vieme pod ake cislo nepojdme. Som ohromeny

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to velmi pravdepodobne, ze Real sa na tomto prizivi.

Reagovat
Kokesh

Tak Adidas ma v tomto daleko silnejsi pozici.

Reagovat
LAM

zvýšení o 120mega ročně

Tohle by mělo znamenat velkou stabilizaci klubu na poli financí a ještě jsou rezervy na reklamě na dresech kde hledáme sponzora kterej by dal minimálně 60mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najdi 10 rozdilu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Jestli jsou ty fámy o Crisovi pravdivé, tak se jedná o celkem riskantní počin.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

, ten výraz v obličeji tuto domněnku rozhodně nevyvrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Billy McClane

Urcite su to fandovia Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuveritelne, ze sa nevieme dostat z tohto marazmu. Pritom hraci na to su. Budeme nuteni v lete kupit hrotoveho utocnika.

Reagovat
Atalanta

Villa - Aduriz - Soldado a teraz Rodrigo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele