Kvalifikace MS (Evropa) - souhrn barážových odvet

19.11.2013, 22:04, aktualizováno 19.11.2013, 22:55
Komentáře a souhrny
Opravdový souboj dvou velikánů světového fotbalu se strhl ve Švédsku. Ronaldo tam přestřílel Ibrahimoviće 3:2. Francie obrátila vývoj dvojzápasu s Ukrajinou a po domácí výhře 3:0 na MS nebude chybět. Řekům k postupu do Brazílie v barážové odvetě stačila i jen remíza 1:1. Chorvaté proti Islandu nepřipustili drama a doma si výhrou 2:0 rovněž zajistili postup...

Francie - Ukrajina 3:0

19.11.2013 21:00

Góly: 22. Mamadou Sakho, 34. Karim Benzema, 72. Mamadou Sakho

První zápas: 0:2, postupuje Francie

Svěřenci Didiera Deschampse vstupovali do odvetného utkání baráže o mistrovství světa v notně pošramocené náladě, ale nakonec to byli oni, kdo se radoval z postupu - po jasné výhře 3:0 nad Ukrajinou si letenky do Brazílie zajistili právě oni! Nutno dodat, že utkání výrazně poznamenalo několik sporných rozhodnutí slovinského sudího Damira Skominy.

Musíme na Ukrajinu zatlačit, nenechat je hrát svoji hru, nedovolit jim vydechnout," zdůrazňoval v předvečer klíčového souboje kouč Nantes Michel Der Zakarian, a Les Bleus jeho slova beze zbytku následovali. Domácí předvedli na Stade de France heroický výkon, a stali se tak po právu prvním evropským celkem, který v baráži zvrátil dvoubrankové manko a dokázal postoupit. Skóre otevřel svou první reprezentační trefou Mamadou Sakho a ještě před půlí se k němu přidal Karim Benzema, načež další Sakhova střela po změně stran našla cestu do sítě po teči Husjeva.

81.338 - tolik diváků se sešlo na Stade de France, aby si společně zazpívali hymnu a pomohli svým favoritům překonat houževnatého soupeře. Úvod utkání pak ukázal, že šance Francouzů rozhodně nejsou malé - Ukrajinci byli nervózní, pod obrovským tlakem dělali chyby a zejména pravý bek Vitalij Mandzjuk si nevěděl rady s útočnými výpady Francka Ribéryho na levém křídle. Jedna z Ribéryho povedených akcí vyústila v první velkou šanci zápasu, kterou zlikvidoval gólman Andrij Pjatov; míč se na zadní tyči dostal k Benzemovi, který jej napálil napříč vápnem, a Valbuena donutil ukrajinského brankáře k výbornému zákroku.

Tlak Francie v úvodních minutách byl skutečně drtivý; poté, co Paul Pogba nedokázal proměnit své pokusy hlavou (6') a střelou zpoza vápna (8'), dočkali se domácí vedoucí trefy ve 22. minutě. Opět u toho byl Ribéry, jehož přesný pas našel ve vápně nabíhajícího obránce Sakha; Pjatov sice správně odhadl směr dráhy míče, ale nebylo mu to nic platné. Mladý stoper, který v létě vyměnil dres domovského PSG za ten liverpoolský, se tak Deschampsovi za důvěru odměnil tím nejlepším možným způsobem.

Touto brankou zároveň skončila Pjatovova série neprůstřelnosti v národním trikotu, která trvala 752 minut (a znamená tak nový ukrajinský rekord); hostující gólman však měl hodně práce i poté, jelikož Francouzi jej ohrozili hned dvakrát v následujících sedmi minutách. Nejprve Ribéry po dalším náběhu vypálil nebezpečně pravačkou, poté Benzema dokonce dokázal propasírovat míč do sítě, ale sudí Skomina gól neuznal pro ofsajd. Toto rozhodnutí bylo naprosto jasně chybné.

Ukrajinská defenziva si v kvalifikaci vysloužila pověst neprostupné zdi, ale odhodlání domácího týmu bylo dnes zkrátka příliš velké; ve 33. minutě se tak Francie dostala už do dvoubrankového vedení. Valbuena nacentroval do vápna, Rakyckyj nedokázal míč ideálně odklidit, a Matuidiho následná střela se odrazila až k Benzemovi, který před Pjatovem nezaváhal. Nutno říci, že branka byla prakticky jistě neregulérní - střelec Realu Madrid stál v postavení mimo hru.

Ukrajinci se ke konci poločasu herně zvedli a Andrij Jarmolenko málem zaznamenal snížení skóre, ale naštěstí pro domácí přispěchal včas Mathieu Debuchy se skvělým obranným zákrokem. Když se potom po změně stran nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující obránce Jevhen Chačeridi, zdálo se, že je pouze otázkou času, než Les Bleus svoji výhodu definitivně stvrdí; Chačeridi se vykartoval na zákroku na aktivního Ribéryho.

Útočné laděné 4-3-3, které zvolil domácí kouč Didier Deschamps, se v početní výhodě ukázalo pro Ribéryho jako perfektní rozestavení: křídelník Bayernu krátce poté vyzval k zakončení Benzemu, ale ten poté, co si dobře udělal místo ve vápně, pálil příliš vysoko. Ukrajina před tímto utkáním vyhrála venku čtyřikrát po sobě, ale dnes zkrátka tahala celých 90 minut za kratší konec - definitivně se to potvrdilo při třetím inkasovaném gólu. Ribéry vtrhnul do vápna a vypálil, jeho střela se na zadní tyči otřela o Sakha, ale nakonec ji do Pjatovovy sítě srazil až nešťastný Husjev - 3:0.

V tento okamžik už bylo jasno - pokud se skóre nezmění, Les Bleus postupují na mistrovství světa. Deschamps nicméně odmítl čistě defenzivní taktiku a vyslal na hřiště útočníka Arsenalu Oliviera Girouda, který málem stvrdil domácí úspěch čtvrtým gólem - Pjatov se však proti jeho hlavičce z 87. minuty vytasil fantastickým zákrokem. V ten okamžik bylo hotovo. Ani jeden ze soupeřů už nedokázal toho druhého výrazně ohrozit, Les Bleus tak přežili svoji klinickou smrt a příští rok budou bojovat o nejvyšší pocty na brazilské půdě.

Více informací k zápasu

Švédsko - Portugalsko 2:3

19.11.2013 20:45

Góly: 68. Zlatan Ibrahimović, 72. Zlatan Ibrahimović - 50. Cristiano Ronaldo, 77. Cristiano Ronaldo, 79. Cristiano Ronaldo

První zápas: 0:1, postupuje Portugalsko

Odvetná část očekávaného souboje Ibrahimoviće s Ronaldem našla vítěze až v závěru zápasu. Švédský útočník se sice radoval hned dvakrát, ale první i poslední slovo měl přece jen Ronaldo. Útočník Realu Madrid se trefil třikrát a jeho země se může těšit na další fotbalový svátek.

Domácí hráči slibovali atraktivní podívanou s větší podporou ofenzivní hvězdy číslo jedna a plnění tohoto závazku vůči nadšeným davům Friends Areny se ujali hned od prvních minut. Časté kombinace na jeden dotek však postrádaly finální přihrávku do průniku, takže brankář Rui Patrício mohl zůstat relativně klidným. Již před zápasem upozorňovali domácí hráče svého soupeře, že by se měl připravit na obtížnější (více kontaktní) hru, což po čtvrthodině utkání pocítil například Bruno Alves.

I když se většina pozornosti portugalských obránců poutala právě k Ibrahimovićovi, dokázal se kanonýr Pařížanů zapojovat do rozehrávky velmi často. Vytáhlý rodák z Malmö se často stahoval do hloubi pole, odkud rozdával nahrávky nabíhajícímu duu Kačaniklić - Elmander. "Anglický" styl sudího Howarda Webba se projevoval především na straně Portugalců, kterým pískal časté útočné fauly. Výjimkou nebyl ani hvězdný střelec Cristiano Ronaldo, který se díky pečlivé snaze Lustiga s Nilssonem nedostával ani na dostřel Isakssonově bráně.

Ronaldo se tedy pokoušel prosadit po druhé straně, kde si zpracoval skvělý pas od Coentraa, obhodil si stínujícího Olssona a vypálil. Isaksson se však na zem přesunul velice rychle. Tlak Bentových svěřenců ale ke konci prvé půle narůstal, čehož mohl využít právě Ronaldo. Hráč Realu Madrid se zjevil před bránou domácích hlídán jen velice špatně a z první málem usměrnil nebezpečný centr za brankářova záda. Ještě větší šanci vytvořila madridská ikona pro spoluhráče, protože po průniku do vápna našel citlivým pasem hlavu Huga Almeidy, který ale ve stoprocentní šanci selhal!

Zkušený útočník mohl ukončit sny švédského výběru o postupu na světový šampionát, ale místo toho se Portugalci ještě v rámci prvních pětačtyřiceti minut museli bránit. Kombinaci s Ibrahimovićem totiž pohotovou ranou zakončil Rasmus Elm. Ani úvod druhého dějství se Portugalcům nejevil jako příliš přívětivý, hned dvakrát se totiž s povrchem trávníku Bruno Alves obeznámil více než by si přál. To mu ale příliš vadit nemuselo, protože o pár minut později se jeho spoluhráči přiblížili vysněnému postupu.

A sektor hostujících fanoušků mohl skandovat jen jediné myslitelné jméno - Cristiano Ronaldo si totiž naběhl na výtečný pas za obranu a tváří v tvář Isakssonovi nezaváhal!

Švédský národní tým ale nesložil zbraně a Solna mohla na chvíli dokonce uvažovat o postupu. Naděje svého týmu totiž přiživil Zlatan Ibrahimović. Hráč svou důležitostí srovnávaný právě s Ronaldem využil svých centimetrů a poslal do sítě centrovaný míč - 1:1.

A to v žádném případě neukončilo zajímavé jednání - o pouhé tři minuty později se totiž švédský kanonýr dostal k zahrávání přímého volného kopu z hranice velkého vápna a skvěle umístěným projektilem strhl vítězství na stranu domácích!

Brazilský šampionát však mohl z hvězdného dua Ibrahimović - Ronaldo vidět pouze jednoho. Tím šťastnějším se nakonec stal Portugalec, který dnes večer těžil z výtečné práce spoluhráče Moutinha. Dvorní nahrávač Ronaldovi připravil také vyrovnávací gól Portugalců, když opět výtečně načasoval nahrávku za obranu. Zbytek úkolu Ronaldo zvládl neméně dobře, takže sektor hostujících fanoušků se mohl opět plně oddat oslavám!

S remízovým výsledkem se však Ronaldo smířit nehodlal a nálepku osudového muže utkání konkurentu Ibrahimovićovi nenechal. Deset minut před koncem totiž prokázal prvotřídní cit pro hru, naběhl si za obranu a počkal na vyběhnutí brankáře Isakssona. Toho následně bez větších problémů obešel a střelou do prázdné brány završil hattrick!

V tu chvíli museli svěřenci trenéra Erika Hamrena vstřelit dvě branky, pokud se chtěli do dění brazilského svátku zapojit také coby aktéři. Dobře organizovaná obrana Portugalců a také neúnavný fenomén Ronaldo jim to však nedovolily. Madridská hvězda si narazila míč s Nanim a dostala se až k zakončení, ale bránu Andrease Isakssona těsně minula! Ani pětiminutové nastavení Švédům k výhře nepomohlo, naopak mohlo rozšířit statistiky Cristiana Ronalda. Sudí Webb nechal ve hře po jeho nájezdu citlivě pokračovat a dovolil mu zakončit. Lob přes vyběhnuvšího brankáře Isakssona však Ronaldo namířil těsně vedle brány. Přesto patří dnešní noc právě jemu - konečně totiž potvrdil svou excelentní formu také důležitými brankami v národním týmu. Brazilský šampionát tak o další velkou hvězdu nepřijde.

Více informací k zápasu

Chorvatsko - Island 2:0

19.11.2013 20:15

Góly: 27. Mario Mandžukić, 47. Darijo Srna

První zápas: 0:0, postupuje Chorvatsko

Chorvati dnes večer zvládli odvetné utkání s Islandem a porazili jej 2:0. Cesta za výhrou však rozhodně nebyla snadná, i když hlavní vina za její zkomplikování padá na samotné domácí hráče. Ještě v první polovině utkání se totiž nechal vyloučit útočník Mario Mandžukić.

Chorvatský výběr měl ve svém kádru jména rozhodně věhlasnější, navíc se pokoušel využít výhody domácího prostředí. To se mu částečně dařilo, protože úvodní minuty se odehrávaly jasně v jeho režii. Již po třech minutách se tým trenéra Nika Kovače pokoušel dostat do vedení Ivica Olić, ale jeho ránu brankář Halldórsson bez větších problémů chytil. Ani mnohými podceňovaný islandský celek se ale nehodlal vzdát své naděje na oslněný fotbalového světa a po deseti minutách se mohli Lagerbäckovi hráči radovat ze vstřelené branky. Potíží však bylo postavení dorážejícího Finnbogasona, který stál v ofsajdu.

Island se bránil domácím útokům často i za cenu faulu či ruky, jak to po dvaceti minutách předvedl Skúlason. Jeho prohřešku si sudí Björn Kuipers dobře povšiml a k míči se tedy mohl postavit vyhlášený technik Darijo Srna. Míč z jeho kopaček obstřelil postavenou hráz před Halldórssonem, ale právě zákrok pohotového brankáře hostí se ukázal jako rozhodující. Ani jeho snaha však nestačila k čistému kontu.

O pět minut později totiž po akci Ivana Rakitiće mírně usměrnil míč Perišić a volný Mario Mandžukić pohodlně míč dopravil do poodkryté brány. Nechat útočníka Mandžukićových kvalit jen zpola obsazeného se zkrátka nevyplácí, což je pro německou Bundesligu známý fakt.

Spolupráci s vytáhlým útočníkem Bayernu Mnichov si pochvaluje také Ivica Olić, který mohl o chvíli později navýšit skóre. Halldórsson si ale s jeho tečí poradil. Hosté se pokoušeli zdramatizovat utkání a vlastní postup ještě do konce prvního poločasu, ale pomohli jim k tomu samotní Chorvati. Deset minut před koncem pětačtyřicáté minuty totiž právě skórující Mario Mandžukić poslal nevybíravým zákrokem na trávník Gudmundssona, s čímž sudí Kuipers zkrátka nemohl souhlasit. Rozpor v pravidlech "ocenil" červenou kartou, což diváky velmi pobouřilo.

Nicméně, domácí hráči si jejich přízeň získali téměř okamžitě. Pouhou minutu po návratu ze šaten se totiž i v početním oslabení dostali do dvoubrankového vedení! Střelu Darija Srny totiž brankář Halldórsson podcenil a ta mu proklouzla až do sítě - 2:0.

Druhý zásah definitivně zlomil ducha islandského týmu, který se nedokázal dostat zpět do tempa. Jakákoli souvislá ofenzivní akce mu byla téměř cizí, naopak se hosté prezentovali nepodařenými přihrávkami a chaotickým postupem vpřed. V kontrastu k jejich výkonu se domácí desítka jevila jako nadmíru živá. S další šancí pokořit brankáře Halldórssona totiž přispěchal mladík Kovačić, který díky pečlivě vybroušené technice oklamal dvojici protihráčů a zakročit musel až brankář. Z následného rohového kopu se na správném místě objevil střelec Ivica Olić a jeho ránu muselo zastavit až břevno!

Mozek Luka Modrić narýsoval skvělou nahrávku na nabíhajícího Perišiće, ale jeho tvrdou ránu stihl skvěle zablokovat brankář Hannes Halldórsson! Od té doby se Chorvati míče téměř nezbavovali a jejich hra nepostrádala nápadu. Exhibici připomínající kombinace vyslala do akce Pranjiće, kterého vychytal dnes vynikající brankář Islandu. Stipe Pletikosa si na svůj velký zákrok počkal až do závěru zápasu, kdy jeho schopnosti prověřil Gylfi Sigurdsson - jeho rána však zdramatizování nepřinesla. A protože úvodní zápas žádnou branku nepřinesl, mohou se domácí hráči po dvou vstřelených gólech radovat z postupu na mistrovství světa!

Více informací k zápasu

Rumunsko - Řecko 1:1

19.11.2013 20:00

Góly: 55. Vasilios Torosidis (vl.) - 23. Konstantinos Mitroglou

První zápas: 1:3, postupuje Řecko

Dobojováno! Reprezentace Řecka zvládla vyhrocený odvetný duel v Rumunsku a po remíze 1:1 postupuje na mistrovství světa do Brazílie. O to se postarali v úvodním barážovém klání v Aténách, kde soupeře porazili 3:1.

Rumuni tak svůj smělý cíl zvrátit dvojzápas na svou stranu nezvládli. Před více než čtyřiceti tisíci fanoušků sice splnili slib o vytrvalé bojovnosti až do samého závěru, na houževnaté Řeky to však nestačilo. Jedinou branku si ostatně Balkánci vsítili sami a vzhledem k tomu, že je v první půli poslal do vedení kanonýr Mitroglou, těší se z postupu do Ria oni.

Úvod utkání přitom vyšel lépe domácím, kteří měli ze hry více a ovládali míč častěji na kopačkách - přesto se do šancí nedostávali. Po chybě Torjeho naopak byli blízko brance Holebas. Obránce Řecka se uvolnil ve vápně a jeho ránu na zadní tyč musel gólman Rumunů Tatarusanu zastavit skvělým zákrokem.

Krátce nato se však favorité dostali do vedení. Skvělý oblouček kapitána Karagounise za obranu zpracoval Konstantinos Mitroglou a s přehledem sobě vlastním otevřel podél vyběhnuvšího brankáře skóre. Potvrdil tak svoji neskutečnou formu, když od srpna vsítil v jednadvacátém klání už třiadvacátý gól ve všech reprezentačních i klubových duelech.

V závěru první půle už zahrozil jen Marica, jenže ve slušné příležitosti mířil vysoko nad. Domácí se tak dočkali až po deseti minutách druhého dějství. Převahu zužitkovali nešťastnému odkopu Torosidise, jenž po pěkné akci soupeře uvalil balón nešikovně přes nohu spoluhráče Holebase do vlastní sítě.

Vyrovnání Rumuny obrovsky nakoplo a za podpory takřka naplněného národního stadionu se hnali za dalším gólem. Blízko byli po hodině hry, kdy Hoban div neposlal domácí do vedení - Karzenis byl však proti a včasným zákrokem udržel Řeky v lepší pozici. Vedení na svoji stranu nestrhl ani Latovlevici z přímého kopu za vápnem.

V Bukurešti se i nadále schylovalo k brance, kterou by ochozy důrazně schvalovaly, jenže rumunští fotbalisté nedokázali tlak přetavit v branku. Co na tom, že na střely i rohové kopy jasně soupeře předčili, síť již znovu nerozvlnili. Do Brazílie na vysněný světový šampionát se tak podívají Řekové.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (491)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak hrál Gibraltar?

Reagovat
smazaný uživatel

Remizoval

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak.. herně :D

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zvladol akurat tak prvych 30 minut lebo to nebol futbal, mne to prislo akoby nasi tam hrali doslova nasilu. napriek tomu ich nasi skoro vobec nepustili cez polovicu, aj ked to bol viac-menej jalovy tlak. uplne zbytocny zapas s takmer nereprezentacnou zostavou na prazdnom stadione. potom som prepol na slovan-omsk, uplna parada, atmosfera, nasadenie, skvely hokej a potom som dal svedsko-portugalsko a na konci mi bolo luto svedov kedze oba mancafty si postup zasluzili. na rozdiel od volejbalovej reprezentacie istej euroafrickej socialistickej buducej dzamahirije....

Reagovat
fantomas

No nic, Island teda nevyšel...ale ME už musí bejt jejich.

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

Škoda toho Islandu

Reagovat
jester Radka Bejbla

všechny zápasy kvalifikace zastínil zápas Slovenska s Gibraltarem, jen tak dál

Reagovat
madridcan

Jaaaaj ze si pozeral hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s kvalitními evropskými mančafty jako je Lichtenštensko nebo Gibraltar se každý bod počítá

Reagovat
smazaný uživatel

a ja to nevsadil jen diky nizkymu kurzu na Slovaky...diky bohu !! tak jsem dal portug 02 a franice ukr +2,5g za 5000,- a už je to snad hotovka :) (kurz 2,78)

Reagovat
db18

já trefil neprohru s kursem 9,00 a pak to pomrdam na SWE-POR, NED-COL a ENG-GER

Reagovat
Bayern +

Mandža na MS nesmie chýbať! Francúzi sú po polčase na koni, navyše v presile, Franck ho bude nasledovať, krásne dresy sa využijú a všetko sa na dobré obráti.

Reagovat
db18

Reagovat
Vasil

A za co dostal tu červenou? Chorvati sice postoupili, ale Mandžukič může chybět aji tak.

Reagovat
Bayern +

Neviem, pozrel som len na livescore. A prečo by Mandža mal chýbať?

Reagovat
Vasil

Jestli na někoho třeba šlápl a dostane 3 zápasy stop, tak ho asi vůbec nevezmou ne?

Reagovat
Bayern +

Aha, som si ani nevšimol, že dostal redku. Tak snáď to nebude na 3 zápasy, na druhú stranu, Mario je top hráč a bola by blbosť ho nevzať trebars i na vyraďovačku, podobne ako Rooney na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

na 99% dostane 3 zapasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

proslapl nohu souperi kolikama (oba stali). Ale bylo to nechtene, promachl balon a noha mu vystrelila nahoru a trefila soupere nad koleno

Reagovat
smazaný uživatel

proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ? No bude chybět přeci první zápas na MS (vzhledem k počtu zápasů ve skupině je i to dost)

Reagovat
db18

...lepšího útočníka nemají

A jinak zabořil kolíky do protihráče v souboji o balon (bez rozběhu, jen z místa - takže to zase tak surové nebylo)

Reagovat
smazaný uživatel

Naši východní bratři Jen tak dál,děláte mi radost Jo a Rosický je přeceňovaný, proti hvězdné sestavě Gibraltaru by si neškrknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Sa smeješ ako keby ste vy boli na MS :D

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar a doma

Reagovat
Milan.B

co doma?

Reagovat
Puskas

co se směješ? je to úspěch, sice ne takový jako nedávno bod v Lichtenštejnsku, ale i tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň,ale tohle je asi stejný trapas,jako kdyby anketu "Největší Slovák" vyhrál Rytmus

Gibraltar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Gibraltar má dlouholetou zkušenost s reprezentačním fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

A jejich profesionální mančaft má opory 5. anglické ligy

Reagovat
smazaný uživatel

A opory z Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Z vaší skupiny možná jo. Třeba i s Bílkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a možná ne, ani s Vrbom.

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ale se mnou určitě jo. Při vší skromnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

džeko by vam dal cez tu deravu obranu 6 kusov a ani by si to nedopozeral...dokazali ste doma vyhrať jedine nad maltou tak čo tu robiť machri?

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Slovák dělá machra já mu to vracím stejným ale nakonec jsem ten kdo to začal.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovakia 0 GIBRALTAR 0 , jaaj taka ostuda .. ještě že jsme se tenkrat rozdělili :D jen ostudu děláte holoto slovenska ! čechy čechům !

Reagovat
smazaný uživatel

to meli tezky, hrali venku

Reagovat
smazaný uživatel

Gibrlatar taky.Nemají stadion,hráli v Portugalském Algarve

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Foppy

Nemají odpovídající stadion by bylo lepší napsat, ale fakt hráli v Portugalsku... Tento je podle pravidel UEFA nevyhovující

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate prazdne tribuny, nulova motivacia, skuska nevytazenych a novych hracov a taktiez sucit so superom , remiza vonku je cenna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LUX - CZE 1:0 v kvalifikacii na ME96

Vcera hralo ledva becko a nastupili aj dvaja hraci z U19, hanba to je, ale branili jak keby si dali drogy a nasi totalne nezohrati...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co ten samý rok ještě dokázali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko!

Jestli Ronaldo nezíská zlatý míč, tak je to fraška.

Reagovat
off-olda

Respekt pro Ibrahimoviče a Ronalda. Měli by tam být oba.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Škoda té Ukrajiny, docela jsem jim fandil, na druhou stranu Francie na MS s kvalitou kádru patří, těžko si představit víc cool stoperskou dvojici s větším potenciálem než duo Sakho - Varane, snad bude Koscielny mimo častěji, tyhle dva bych věru rád vídal..

Reagovat
FC Porto FC

ještě má Francie v záloze dueo Zouma-Mangala

Reagovat
Rarášek

A stejně budou hrát Planus a Boumsong

Reagovat
Josifek

Zlatan vs Cristiano, hezky si podmanili vzájemný duel, pak že to jsou jen hříčky novinářů atp..každopádně to dopadlo, jak mělo i dle jejich individuálních kvalit, Cristiano má prostě o fous navrch. ...kéž by šlo Švédy vyměnit za Řeky, pak by celá ta baráž dopadla, jak by ideálně měla.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
Milan.B

ten hnusny metrosexualny chvastoš ide na MS!!

Reagovat
smazaný uživatel

porad to je ale lepsi clovek jak ty

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne neni cobol

Reagovat
Milan.B

co by si zato dal byt cobol, sak si len feferon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem rozladěn

Reagovat
smazaný uživatel

Máš niečo proti metrosexuálom

Reagovat
Milan.B

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Metrosexuál je akorát buzerant, kterému nechce nikdo dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš koupenou letenku jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim kadr Francie, tak to je samy cernoch nebo muslim. Chudak Cabaye, ten musi mit tezke spani na hotelu

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye má zas předky z Vietnamu

Reagovat
smazaný uživatel

akorát nechápu, co si myslel tim "tezke spani na hotelu "

Reagovat
FC Porto FC

Portugalsko na MS krása

Reagovat
fantomas

Teď už snad nikdo nemůže říct, že je Ronaldo ve velkých zápasech k ničemu.

Ať žije nejlepší fotbalista planety.

Reagovat
Milan.B

naco sem zase tahas messiho?

Reagovat
fantomas

Pokud vim, tak sem ho nezmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ma nizke IQ, tak vidi i to co neni

Reagovat
smazaný uživatel

To ¨B¨ máš jakože blbeček? to by sedělo

Reagovat
Milan.B

to B je akoze Boh

Reagovat
Maresma

Reagovat
Wat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste nekdo tvrdi?

Reagovat
herbage

já bych počkal na konec sezóny. Real bez trofeje, Portugalsko skončí v osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
CHONG

Reagovat
herbage

obrana Lustig - Nilsson - Antonsson - Olsson aneb Celtic - Norimberk - Bologna - Norwich Navíc Švédi to museli otevřít

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme, jak jinak..

Reagovat
herbage

ok, co jméno, to "pojem"

Reagovat
hefy

Ale ostatní jim hattrick nedali. Neni důvod to shazovat. :)

Reagovat
herbage

a kdo jako jim ho měl dát? Irové? Rakušáci? Či snad Kazachstán nebo Faerské ostrovy? Kvalitativně lepší byli jen Němci a ti hrají týmově, ne na jednoho hráče. Proto vždy končí ve finálových duelech a Portugalci ve vyřazovacích bojích

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

přátelák a baráž, snad to nechceš srovnávat

Reagovat
Arne

Reagovat
herbage

tak v přáteláku je hlavní se nezranit, protože hráči se šetří pro klub kvůli náročné sezóně. V přátelácích mají motivaci možná hráči, kteří se chtějí ukázat, ale né hvězdy, které mají místo v klubu jisté. Naopak v baráži se jde do všeho naplno. Uznávám, že prvním gólem doma rozhodl, ale dneska Švédi museli to otevřít, třikrát tam byla dálnice a Ronaldo třikrát precizně zakončil. Sice naprosto bezkonkurenčně a chladnokrevně, formu má, ale nedělal bych z toho událost roku. Messi dal Bayeru Leverkusen taky 5 gólů a přesto nikdo tento jeho vskutku famózní počin nepřeceňuje a i sám Messi si asi více váží gólů ve finále proti MU, kdy obě finále rozhodl

Reagovat
fantomas

ACHJO, STAČILO!

Reagovat
smazaný uživatel

krleš?

Reagovat
herbage

ok. Tak až příště Barcelona přejde v osmifinále LM přes Bayer, Olympiakos nebo Zenit a Messi dá hattrick, tak budu psát, že nen pochyb, že Messi umí velké zápasy a že tím potvrdil, že je nejlepší hráč světa

Reagovat
fantomas

Tak jo.

Reagovat
Aldeano

To už tady píše hodně lidí....

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole dyť to neni ani zdaleka jen o tomhle zápase.

Reagovat
herbage

já už psal pod Ribérym, komu bych dal zlatý míč a proč. C.Ronaldo má sice životní formu a je to momentálně nejlepší zakončovatel na světě, ale já se snažím na věc dívat střízlivě a ne pod návalem emocí, že dostal Portugalsko na MS. Dává se ocenění za rok a ne za poslední dva měsíce, byť uznám, že kdyby se hlasovalo za tohle období, tak si to zaslouží o parník nejvíc

Reagovat
Ángel di María 22

A já se nebavim vůbec o zlatym míči. Podle mě je prostě Cristiano nejlepší hráč planety, a jestli mu tu cenu daj nebo ne mě příliš netrápí.

Reagovat
herbage

to je subjektivní, takže ti to brát nebudu a je celkem zbytečné se o tom hádat. Každý má jiný náhled na fotbal. Já jen reagoval na ty velké zápasy a dnešní haló

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

hej nene, že ne?

Reagovat
hefy

Spíš jsem myslel, že třeba Nani ho nedal, Postiga ho nedal... Nebud tak útočnej.

Reagovat
herbage

tak jednak hrají všichni na Cristiana a jednak má formu jako hrom

Reagovat
fantomas

No, co si to dovoluje!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ses takovej znalec a divas se na nej strizlive, uvedomujes si vubec, proc se ne na "nej tak hraje"? Davaji mu to proto, ze se v jakekoliv nadejne situaci umi uvolnit a primo si o tu prihravku rika, ne ze to na nej bezmyslenkovite cpou jako treba Atleti na Falcaa. Dneska vsechny goly presne tenhle pripad. Kdyz je rozbehlej na ofsajd lajne a je tam dalnice jak svine, tak to ten Moutinho asi tezko posle zpatky na stopery.. To tady kazdej zminuje porad v tom smyslu, jako by to pro CR byla nejaka automaticka vyhoda nebo co.. a pritom je to jedna z jeho nejsilnejsich vlastnosti..

Reagovat
Ángel di María 22

Ty jseš fakt idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved napisal pravdu a hned vysmech. Kredit Mu nikto neubera ale predsa len to nebol az tak kvalitny super, ktory musel hrat este k tomu na vitazstvo. Proste trochu prehnane zavery

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

To ako keby hral velky zapas proti Malage ... Ved Svedsko Portugalcom nebolo superom. Kazdopadne Ronaldo dotiahol Portugalcov tam kde patria ale vychvalovat ho za to, ze splnil to, co mala byt od Portuglacov povinnost mi pride prehnane. A samozrejme najlepsim hracom na svete taktiez nieje. Kazdopadne gratulacia Ronaldovi a Celemu portugalskemu tymu

Reagovat
fantomas

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

To uz si sa radsej mohol vzdat reakcie Co ti mam k tej tvojej uzasne debilnej skratke napisat ...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade pisat striebro , mlcat zlato

Reagovat
fantomas

Však nic nepiš, tohle e totiž nevídaně směšný argumentovat zničehonic silou Švédska. Portugalci byli na odpis, hrozil jim nepostup na MS (naprostá katastrofa, konec trenéra) - a on dvěma slepenýma gólama rozhodl. Nehledě na ten důležitej v prvnim zápase. I kdyby hrál proti naprostym amatérum (což nehrál, proberte se, v baráži nejsou pro nic za nic), tak minimálně po psychický stránce prokázal svou extratřídu.

Reagovat
fantomas

A ještě ke všemu - "povinnost" se určitě nerovnala 4 góly ve dvou zápasech no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povinnost som myslel postup na MS celkovo ... nie barazovy dvojduel, ten zvladol z bravurou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja suhlasim ze je extratrieda a tym zapasom to len potvrdil ale ty tu hlasas, ze je to najlepsi hrac planety. Tak sa snazim len miernit tu euforiu a vyjadril som svoj nazor, ze tym ze dal tri goly priemernej Svedskej obrane nemusi automaticky znamenat ze je vyssie nad vsetkymi hracmi a podotkol som ze vlastne mohol zabranit tomu uz skor aby Portugalci museli na poslednu chvilu ujst hrobarovi z lopaty.

Reagovat
fantomas

Tak nejlepšim hráčem planety samozřejmě neni jen na základě tohohle zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsim hracom v poslednom rocniku mozno (ak si to myslel takto, tak viac-menej suhlas ) Najlepsim hracom planety celkovo proste nieje. Vzhladom na zranenia jeho najvacsieho soka sa to da tvrdit len za casovy horizont. Aj to hlavne na zaklade statistik, herne si to nemyslim ani za toto obdobie. A aby som tu hned neschytal len hate, tak dodavam, ze podla mojho nazoru

Reagovat
smazaný uživatel

ako si spriemeroval tu svedsku obranu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani neviem ci tu ma zmysel nico pisat a na niekoho reagovat pokial to nieje podla jeho predstav ... Ak to mal byt pokus o vtip, vskutku vydareny ak nie, tak potm mi to pride vtipne este viac

Reagovat
smazaný uživatel

vtip? tvoje prispevky su vtip...len aby si znegoval vykon Ronalda, dokazes napisat o Svedoch, ze su to priemeraci a Portugalcov pasovat za samozrejmost na MS a ty mi pises , ze ja som napisal vtip? OK, vidim , ze ti to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nikde nenegujem vykon Cristiana, ja negujem vasu snahu spravit z neho vdaka golom priemernej svedskej obrane (co je fakt) najlepsiho hraca planety. A Portugalsko je tym, ktory by sa mohol na zaverecny turnaj dostat aj bez baraze na to, ze podla vas ma vo svojich radoch najlepsieho hraca sveta no niee ?! A pravidelne sa im podari postup az na poslednu chvilu, tentokrat to vytrhol Ronaldo ale urcite tym nepotvrdil nejaku svoju neskonalu dominanciu. Neuberam mu kredit, rozhodol a zasluzi si ovacie ale nie honor najlepsieho hraca len preto ze splnil to co sa od neho viac-menej cakalo ... Neviem ako by malo toto naprikald zavazit v porovnani s Messim, ktory bol hlavnym strojcom priameho postupu v ovela tazsej skupine a nikto ho za to nevynasal do nebies

Reagovat
Magic player

Ale vzdyt ti jasne napsali, ze to oznaceni si vubec nezaslouzi jen za dnesni zapas, tim to jen vygradovalo. Cely rok je uzasny, start do letosni sezony ma neuveritelny, za tento rok je to proste nejlepsi hrac na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ok, takto napisane to beriem ale nech mi potom nepodstrkuju vedi, ktore nepisem. Nikde neposem ze Ronaldo tento dvojzapas nerozhodol a pisem len o tom ze sa to trosticku precenuje v jeho prospech. Gratuloval som jemu aj Portugalcom tak vo co go. Ale npisat na zaklade tohto zapasu ze dokaze rozhodovat velke zapasy a je najlepsim hracom planety ako to aj vyznelo, pretoze neboli v tom povodnom prispevku zahrnute ziadne podmienky je podla mojho nazoru blbost tak som sa proste vyjardil. A dockam sa tu len uplne hlupych reakcii a ziadnej normalnej komunikacii. Kebyze napisem ze Ronaldo je panom sveta a dam palec, tak ho okamzite dostanem spat a je vsetko neuveritelne bezproblemove. Ved naco o niecom diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme nechapem ako to moze niekto napisat s takou urcitostou. Nepochybne hral celu sezonu skvele ale vy to tu pisete akoby konkurencia neexistovala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Ángel di María 22

Ale mám pocit, že to už nikdo poměrně dlouho netvrdí.

Reagovat
fantomas

Já jen pro jistotu.

Reagovat
alcantara

Ved to tu tvrdia niektori o Messim, nieto este o Cristianovi. Ludia su vselijaki.

Reagovat
alcantara

Pomalicky rehabilituje, na novy rok je spat, nemusis sa bat.

Reagovat
Magic player

No, tak snad si uz necha poradit a nepoleze na hriste za kazdou cenu.

http://leomessi.milujufotbal.cz/tvrda-kritika-hlavu-messiho-sva-zraneni-sam/2013-11-19

Reagovat
Hejnak

bezpochyby

Reagovat
mithro

Reagovat
DelPiero137

fandil som Ibrovcom a neskutocne ma sral ako premienial tie najazdy z boku

To sa musi uznat, je to borec a absolutna spicka v premienani. Jemu staci kusok priestoru a je zle. On potrebuje rychly prechod a to mu jeho trenery daju. Do sformovanej obrany nema taku uspesnost.

Na druhu strau treba uznat ze hra Portugalska je ako stava na Ronalda (nehovorim ze je to zle). Maju vybornu obranu, techniku, pri silnych superoch to hraju na protiutoky. Nestava sa casto aby pri takto vyrovnanych zapasoch isiel hrac 3x prakticky sam na branu. Svedi to riadne podelali ze si toto neustrazili, priliz sa tlacili dopredu a offside pasce im nevychadzali.

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych radči na MS viděl Ibrahimoviče,škoda no ,ale pořád lepší než třeba Slovensko

Reagovat
Milan.B

a vy ste na MS ze sa smejes?

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam neni

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Portugalsko Jak zlý sen...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pedro10

dnes tolko orgazmov od fanušikov madridu a obzvlášť ROnalda

Reagovat
Milan.B

šicko tu obstrikaju smradi

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je lepsi jak ten podvodnik s danemi, co ma kuni xicht

Reagovat
LAM

No lepší a kdo má 4 zlatý balony?Já vim pro vás je to směšný ocenění o který rozhodujou nekompetentní lidi (trenéři,kapitáni a novináři) a ještě vás asi i dost štve že Messi je v tý svatý trojce nej hráčů historie spolu s Maradonou a Pelem a Ronalda tam k nim nikdo nepočítá.

Jinak nevim proč by jinak Ronaldofilové museli v jednom kole na Messiho nadávat a brečet že je všechno nespravedlivý.

Reagovat
C0br

Tu svatou trojici si trrefil, akorát místo Leoše je tam Best.

Reagovat
LAM

jj tak určitě akorát nevim kde si o tom myslel.Poslední dobou se už uvažuje jestli byl lepší Pele nebo Messi a ty tam hodíš Besta.Možná se to dá napsat jako Best Messi

Reagovat
C0br

Uvažují o tom tak možná lidi jako ty. V poslední době se spíš uvažuje o tom, proč nikdo nečekal, že stereoidy Messimu předčasně ukončí kariéru.

Reagovat
LAM

jj přesně o to teď jde.

Reagovat
Pedro10

Reagovat
valloire

Ronaldo tam je. Ten brazilskej. Messi ani boha. Por que?

Reagovat
smazaný uživatel

A na to je něco divnýho? Vždyť dal hattrick, dotáhl svůj tým na MS a jen podtrhl svoji momentální životní formu. Dneska jsou ty orgasmy plně zasloužený a opodstatněný.

Reagovat
Pedro10

Však dobre ja to beriem hral famózne bez neho by tam neboli ale tak oslavujú všetci jak keby majstrovstvá sveta vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

i toto je dost velky duvod pro velkou oslavu. Treba kdyz postoupila Francie, tak slavila cela Afrika

Reagovat
bruchy

Cristiaaano

Reagovat
CHONG

Generál Cristiano je prostě neskutečný, zkrátka Bůh z Madeiry

Força Portugal

Reagovat
es tut mir leid

Jsem rád, že žiju v době, kdy se dá koukat na tolik fenoménů. CR7, Ibra, Messi; předtim Ronaldinho, Zidane a Mára Kincl. Buďme za to rádi..!

Reagovat
smazaný uživatel

jj a grygera

Reagovat
smazaný uživatel

To máš tedy čeho litovat, že jsi neprožil ta nejhezčí fotbalová léta a to devadesátá Ok, teď je C. Ronaldo, Messi, Ibra.. možná pár dalších. Ale takových borců jako Weah, Ronaldo, Haghi, Stoichkov, Šuker, Batistuta, Gazza, Maldini, Mila, Sanchez, Sanchís.. a stovky stovky jiných, to už fotbal asi nezažije..

Reagovat
kubys

Reagovat
janinho

kto je to ten Haghi? to je ten co mal prezyvku balkansky Maradhona?

nehnevaj sa na mna, ale radost davaju hlavne ofenzivny hraci a v tomto smere sucasnost nijak nezaostava za 90tymi rokmi. Weah? mmkay...

taki ako Sanchis, Baresi a pod. boli perfektni obrancovia, ale zeby rozdavali az tolko radosti?

dalej, asi si myslel Rogera Millu... ale malinko si sa sekol... ten mal v 90tych rokoch uz okolo/po 40ke, takze radost rozdaval skor na turnajoch starych panov.

nehraj sa na fajnsmekra a uznaj ze to co predvadza Ronaldo, Messi a Ibrahimovic je skutocne vynimocne a ten rozdiel prvej 2jky so zvyskom sveta sa da prirovnat k dominancii Peleho, Maradonu, Cruyffa a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Francie - Ukrajina 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se Dolare..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? Jakej dolar?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

na dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žabaři to měli podplacené

Reagovat
smazaný uživatel

To hlasování mělo bejt o týden později.. a bylo by to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, dejte toho Benzemu pryc. Fuj..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vše špatně dneska (krom Chorvatů),ale aspoň BERU !!!!

Reagovat
fantomas

!!! LES BLEUS !!!

Senza, bez Portugalců a Frantíků by to prostě nebylo vono.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší čuráci...

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo jde pít.

Reagovat
fantomas

Spíš už je zpitej pod vobraz, když tu od něj nic nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fb už něco napsal a potom umlkl, tak si asi objednal lahev absinthu.

Reagovat
domingo

plus minus

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska máš důvod slavit.

Reagovat
domingo
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
OVi.77

Co to kur...?! ty fousy jsou nalepovací?

Reagovat
domingo

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chlape, vyzeras jak mudzahid))))

Reagovat
Honza Matoušek

A dál žiju svůj sen o Portugalsku jako vítězi MS

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla poezie

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně!

Reagovat
CHONG

Reagovat
clinger

proč fandíš té nesympatické bandě?

Reagovat
Aldeano

Francie a Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

ty jo a to někdo psal že nechtěl

Reagovat
mastakillah

Ty jo tak to je humus

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro zápas Slovensko-Vatikán

Reagovat
Aldeano

Jako taky jsem byl v šoku z toho výsledku. Ale pak jsem koukal, že hrál Juhar!!!

Reagovat
masly008

a papež by vás podělal.ostudy už mají dost tak je nechte

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý míč pro Cristiana.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne pro Messiho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzil by si ho ... ma skvelu formu. Aj ked nerozumiem tomu glorifikovaniu vdaka 3 golom priemernej obrane ale za cely rok by si ocenenie zasluziil ... Messi aj Ribery su vsak viac nez zdatnymi supermi. Ked to vyhra ktokolvek z nich, nebudem mat namietky

Reagovat
Aldeano

Plus bych se nebál přidat k té trojici hráčů i Zlatana

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Proste krasa, vyzera to tak, ze vsetci velki favoriti idu na MS. To bude kvalita! Dnes najma Cristiano Ronaldo, proste naaaadhera!!! V najdolezitejsich chvilach ukazal, ze je to hrac z inej planety.Ked po tomto nedostane Zlatu Loptu tak ta anketa len potvrdi, ze sa tam nerozhoduje o tom kto je najlepsi!

Reagovat
LAM

Jak tenhle zápas ovlivnil hlasování když to bylo už 15 Listopadu?

Reagovat
iamek

29.listopadu

Reagovat
LAM

Nevim kde jsi na to přišel ale hlasování už bylo a to 15.Listopadu.

Reagovat
iamek

čti španělský tisk

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

nepadl ten Benzemův gól z ofsajdu?

Reagovat
dadoprso

byl tam v asi metrovým ofsidu, nechápu jak to rozhodčí mohl nevidět.

Reagovat
Biozdenda

v okamžiku střely určitě v offisidu nebyl. Následná v uvozovkách přihrávka byla od Ukrajince. Mě se zdá gól v pořádku.

Reagovat
Arne

Čím si to tam dal ten Husjev, patičkou? Já co viděl opakovačky, tak bych dal ruku do ohně za to, že to šlo od Sakha, ale asi vidím blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to odrazilo Sakhovi od holeně rovnou do branky.

Reagovat
masly008

no já viděl taky od sakha

Reagovat
vanGomm

Tak nakonec to dopadlo jak mělo a všichni čtyři favotité jsou na MS.Hlavně vítám postup Portugalska,protože má C.Ronalda.Tento hráč je skutečně vyjímečný a je jen dobře,že na MS nebude chybět.Fotbal sleduji už hodně dlouho,ale takových hráčů jako je on jsem moc neviděl.

Reagovat
madridcan

Strasne sa smejem ako sa tu zdvihla naladu pre Svedov pri Ibrovych dvoch goloch. Cristiano to tu hned zchladil ako kral. Neskutocny hrac a tento rok je jeho. Dohlasovane uz asi je, toto uz sa riesit nebude, ale.....

...dufam, ze Eusebio nie je sklamany, ze Cristiana s nim porovnavaju

Reagovat
smazaný uživatel

Co je směšnýho na tom, že to lidi přejou sympatický repre a né bandě cigánskejch haluzáckejch simulantů?

Reagovat
madridcan

Ved Rumunsko vypadlo.

Reagovat
mastakillah

Postupující u mě dobrý. Vše jak má být Teď to už jen dotáhne do zdárného konce Mexiku a Uruguay a pomaličku se můžeme těšit na Brazílii

Reagovat
Aldeano

Po 98 to byla v Asii tragédie. Po Německu v JAR trapas... V Brazílii se Francii dá věřit

Reagovat
tomasinho

Takže Sakho nejspíše dobrý co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že tak skvělý fotbalista, jako je Ibrahimovič bude chybět na Mistrovství světa v Brazílii.. I tak ale dnes Ibra ukázal, že momentálně je asi nejlepší na světě on. Cristiano Ronaldo to měl dnes snadné. Hrál do otevřené obrany a vlastně všechny tři branky vsítil z brejkových situací. Ibra i přes mizerné spoluhráče a prachbídnou ofenzivní hru svého týmu, dokázal vstřelit dva góly a ještě přihrát za stavu 0:1do tísíciprocentní šance. Bohužel se ukázalo, že Portugalci mají daleko kvalitnější kádr, především ve středu pole a celkově v ofenzivní hře. Z tohoto pohledu postupují zaslouženě. Je však mrzuté, že Zlatan Ibrahimovič, jenž momentálně hraje asi v životní formě, bude sedět doma. Hráč jenž v posledních letech hodně vyrostl ve všech směrech. Především po mentální stránce je z něho velký hráč. To je bohužel to, co třeba Cristianu Ronaldovi a Messimu, zatím chybí.. Zlatý míč bych dal jednomu z dvojice IBRAHIMOVIC / C.RONALDO. Díky dnešku k němu má blíže spíše CR7. Pokud by ale Zlatý míč vyhrál, nedejbože opět Messi, bude to asi největší fraška v historii fotbalu..

Reagovat
F.Torres

Ibra a nejlepší? Ronaldo to měl snadné?

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
F.Torres

Změnte fotku na krále všech králů

Reagovat
CHONG

Vždyť tam je

Reagovat
F.Torres

tak určitě

Reagovat
masly008

zidana tam už dávat nebudou když nehraje,to zase neblbni

Reagovat
Godwinson

Jedinou kaňkou na dnešní Francii je Benzema. Jinak prostě paráda.

Reagovat
C0br

http://i.imgur.com/1zOEC9S.gif - oslava třetího gólu, Cristiano jako vždy táhne celý tým na zádech

Reagovat
F.Torres

one man show

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ

Reagovat
Ángel di María 22

jj, libová.

Reagovat
smazaný uživatel

cerny den pro dolara, vrba sokujuco opusta plzen a ukrajinu vyliali francuzski podvodnici

Reagovat
smazaný uživatel

Černý den pro slovenský fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

uz som to pisal hore, cenna remiza a aj niektori hraci si zarobili

Reagovat
F.Torres

a co Ronaldo + Slovensko? Zas tak černý to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

no pravda, ten Ronaldo mi pije krv

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/1zOEC9S

Chudák Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA prodlouží lhůtu hlasování Zlatého míče místo plánovaného 15.11 na 29.11.

http://futbol.as.com/futbol/2013/11/19/internacional/1384883082_294190.html

Reagovat
masly008

to jako že ti co hlasovali si vezmou hlasy spátky a dají je někomu jinému?

Reagovat
LAM

Mě to spíš připadá pokuď je to pravda že už vědí kdo by to měl vyhrát a nelíbí se jim to tak se to budou snažit změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže lidi hlasovali ze setrvačnosti pro Messiho. No, aspoň je vidět "úroveň" týhle ankety. A je jedno jestli to vyhraje Cris, Ribéry nebo nedejbože Messi.

Reagovat
masly008

tak každý kdo sleduje fotbal aspoň od 2006 ví že je to fraška.tam to taky měl jasně dostat zizou,ale díky hlavičce to museli dát canavarovi.

Reagovat
LAM

Za prvý těžko můžeš vědět pro koho hlasovali nejvíc.

Za druhý-dle mě je blbost že by někdo dal hlas někomu 15 listopadu a o dva týdny dýl by svůj hlas změnil-to by ho museli přesvědčit .

A za třetíi když tu anketu budete furt tak stejně zůstane ta nejprestižnější protože o ní rozhodujou lidi kteří se ve fotbale pohybují a né nějakej týpek na EF.

Reagovat
C0br

Hmm, Sepp se snaží.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ángel di María 22

Nejvíc budu fandit pochopitelně Evropě. Moje top3 je: Portugalsko, Německo a Belgie. Tak snad někdo z nich udělá úspěch.

Naopak nehorázně nebudu přát těm domácím zmrdům. Až na pár hráčů nemůžu ty Brazilce vystát.

Reagovat
alcantara

Messi dostal tim na MS z kvalifikacie, Cristiano az z baraze...

Messi=> GB ya rok 2013

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano dal Svedom 4 goly, Messi ziadny

Ronaldo=GB za rok 2013

Reagovat
alcantara

Messi hral finale Copa Americy 2007, Cristiano sa tam ani nekvalifikoval

GB 2013 pre Messiho

Reagovat
C0br

Tohle mi začíná připomínat ti vtípky s Heskeym a Messim.

Reagovat
Jerichoo

vysoká informáčná hodnota

Reagovat
alcantara

A tom som povodne nic takeho neplanoval. Ale dik

Reagovat
Jerichoo

potom sa treba opúšťať nad úrovňou diskusie hlavne

Reagovat
alcantara

Ved to bol vtip, hlavne ber vsetko smrtelne vazne, fakt ste podaktori komicki.

Reagovat
Jerichoo

ja viem, že si to nemyslel vážne, len tu zbytočne provokuješ určité individuá ktoré to tu potom zaserú

Reagovat
iamek

to je zajímavé že opět v baráži nejlepší hráč Francie Platini.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

jinak nejlepší už dávno je zizou,to ví každý

Reagovat
madridcan

Pred mesiacom kurzy na Zlatu loptu- Ribery-1,5, Messi 2,3, Cristiano 15

Teraz- Ribery 2,3, Messi 7, Cristiano 1,9

Reagovat
Ángel di María 22

Dyt tu beztak vetsina lidi tvrdi, ze uz se odhlasovalo, tak jak to muze klesat?

Reagovat
CHONG

Tak prý se konec hlasování posunuje z 15.11. na 29.11.

Reagovat
Aldeano

Hrozná fraška...

Reagovat
CHONG

To je už několik let, koneckonců co taky čekat od organizace, v jejímž čele sedí starý senilní klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to má posunovat? jakto??

Reagovat
smazaný uživatel

tak po dnesku je vitaz zlatej lopty viac nez jasny ... Lionel Messi

Reagovat
masly008

Reagovat
Kypřící prášek

odehrane minuty ronaldo 90 > messi 0

goly ronaldo 3> messi 0

strely ronaldo bambilion>messi 0

vcera ronaldo ho neskutecne porazil

Reagovat
CHONG

Cristiano vyrovnal Pauletu, takže rok 2014 - nejlepší střelec v historii Portugalska, rok 2015 - Nejlepší střelec v historii Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Že by CR7 znovu v TOTW?

Reagovat
masly008

on hrál v total world?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Dnes postupilo na MS 6 hracov Realu

Reagovat
Aldeano

*5 hráčů + Benzema. Ale ne, já mám Karima rád

Reagovat
C0br

A ještě bych chtěl tedy Ocenit skvělého Moutinha - to byly fantastické míče.

Reagovat
herbage

jsem rád, že si toho taky někdo všimnul

Reagovat
Wat

Wat 19.11.2013 22:40

Pěkně, pěkně. Já bych nezapomněl pochválit za dnešek i Moutinha, výborné dvě nahrávky na góly a celkově zahrál dobrý zápas.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Honza Matoušek

úžasnej hráč, škoda, že nikdy nebude víc na očích.

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

vsak za rok bude v LM

Reagovat
Ángel di María 22

Snad ne. Nic proti Moutinhovi, jen škoda, že vlezl do tohohle paskvilu.

Reagovat
domingo

jenomze je z ty top 3 nema kdo vysoupnout

Reagovat
Ángel di María 22

Asi jen Marseille, nebo někdo nasazenej v předkole, ale taky tomu moc nevěřim. Aspoň ať pak v LM dostávaj na prdel.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by absolutni fraska to dat Messimu. A Ribery je na tom bohuzel v porovnani s Crisem co se tyce individualniho hlediska dost směšně....letos uz Konecne RONALDO

Reagovat
Jerichoo

Cristiano je proste neskutočný frajer

Reagovat
smazaný uživatel

druhy gol z metroveho ofsajdu a červena z ničeho ... zase Francie postupuje z pomoci rozodčiho

Reagovat
Minister

určite si videl ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Minister

tak potom láskavo nepíš pičoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom zapni si na You Tube druhy gol a láskavo nepíš pičoviny

Reagovat
nani92

chvíľu predtým im neuznali gol,ktorý platiť mal,čiže toto by som dalej neriešil..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak stim Irskem

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Švédska. Ale je dobře, že postoupila Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Francie podrazem postoupila , tak i pojede domu po skupině

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi celkem fuk.

Reagovat
osobnostx

Bez ohledu na sympatie k týmům či zemím je postup těchto týmů dobrý pro fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozdělení do košů pro los je naprosto stupidní! Výhoda: Můžeme se dočkat skupiny smrti Brazílie (Argentina), Nizozemsko, Anglie (Francie, Itálie).

Reagovat
madridcan

300 pre Cristiana Ronalda, futbaloveho krala roku 2013

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Magic player

Reagovat
CHONG

Reagovat
nani92

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Kovi81

Reagovat
valloire

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
forma

Reagovat
clinger

jak někdo může fandit simulantovi.běžte všichni dopr...pak má to herectví zmizet z fotbalu

Reagovat
Mrvinho

Simulant je snad kazdej fotbalista hod si na youtube "předávání oscarů v Barceloně"a urcite tam najdes i skritka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Btw. Borussie na Bayern možná bez kompletní obranný čtveřice, hustý.

Reagovat
Miguel19

Co to?? Se dnes všichni zranili?

Reagovat
fantomas

Schmelzer s Hummelsem to dorazili no.

Reagovat
Ángel di María 22

Je to uplně na hovno, no. Ještě pořád i bez Ilkaye. Špaténka.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak teda Almeida > Postiga. Sice jsou oba tezkej prumer, ale ten prvni aspon dokaze vyhrat souboj a sklepnout a podrzet mic, druhej neumi nic.

Reagovat
fantomas

Postiga docela umí popoběhnout, když musí.

Reagovat
fantomas

Low on Gnabry "The boy is really good. He has exceptional qualities. I'm still open [to him making the WC squad]. We have an eye on him."

Reagovat
madridcan

Rio musel klasicky dat poznatok

Rio Ferdinand ‏@rioferdy5 2hod

Hold tight, @Cristiano is at it again.... The Balon D'or has to be handed over now....

rioferdy5

@rioferdy5

"@UberFotbalFacts: Goals Since January 2013: Cristiano Ronaldo - 66 Liverpool - 61 Arsenal - 58 Man City - 56 Chelsea - 54 Man United - 54 Spurs - 39"

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný Bůh je Cristiano

Reagovat
VdV

PLATINI si to pěkně pohlídal FC Platini UEFA mafia

Reagovat
Billy McClane

Takze kose pre MS pri predpokladanom postupe Mexika a Uruguayu:

1. kos:

Brazilia, Spanielsko, Nemecko, Argentina, Kolumbia, Belgicko, Uruguay, Svajciarsko

2. kos:

Holandsko, Taliansko, Anglicko, Chile, USA, Portugalsko, Grecko, Bosna a Hercegovina

3. kos:

Pobrezie Slonoviny, Chorvatsko, Rusko, Francuzsko, Ekvador, Ghana, Mexiko, Kosta Rica

4. kos: Alzirsko, Nigeria, Honduras, Japonsko, Iran, Juzna Korea, Australia, Kamerun

Skupina smrti: Brazilia, Holandsko, Francuzsko, Nigeria

Najlahsia skupina: Kolumbia, USA, Kosta Rica, Honduras

Reagovat
valloire

Pěkná blbost hele. Evropani budou v 1 koši.

Reagovat
Billy McClane

Jak to? Nelosuje sa podla rankingu FIFA?

Reagovat
F.Torres

ne, přeci nenalosuješ skupinu kde budou 3 Evropský týmy, popřípadě 4..

Reagovat
Billy McClane

Aha takze pardon, pozrel som si ako sa losovalo MS 2010, takze som napisal blbost

Reagovat
VdV

ještě jednou napiš hele a rozstřelím ti ten tvůj blbej cajzlmozek

Reagovat
F.Torres

hele vo co de?

Reagovat
valloire

Hele vo co ti de? Bez pistole bys byl mimochodem malinkej

Reagovat
F.Torres

hele myslíš si, že s pistolí se mu zvětší?

Reagovat
valloire

tak někomu asi jo

Reagovat
Usty

jak jsi ty koše vytvářel?

Reagovat
Billy McClane

Podla rankingu, ale tak sa tvori len prvy kos, ostatne mam zle.

Reagovat
madridcan

Tak normalne ako sa tvoria kose. Separoval

Reagovat
smazaný uživatel

zatial to vyzerat tak, ze:

1.kos: bra,esp,ger,arg,col,bel,uru,swi

2.kos (asi bude cisto europsky tak ako vzdy): ned,ita,eng,por,gre,bih,cro,rus (podla fifa rebricka)

3.kos: fra a k nim aby to sedelo a neboli federacie rozbite, tak asi civ,gha,alg,nig,cam,chl,ecu

4.kos po styri zo sev.ameriky a azie: usa,mex,cos,hon,jap,irn,kor,aus

tak mi to logicky nejak vychadza.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostarika Honduras USA v jedné skupině jasný to by FIFA určitě dopustila

Reagovat
Shevchenko

2. koš: Nizozemsko, Itálie, Anglie, Portugalsko, Řecko, Bosna, Chorvatsko, Rusko

3. koš: Francie, Chile, Ekvádor, CIV, Ghana, Nigérie, Alžírsko, Kamerun

4. koš: USA, Mexiko, Kostarika, Honduras, Japonsko, Jižní Korea, Írán, Austrálie

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
F.Torres

Německo, Nizozemsko, CIV, Japonsko. To by byl nářez

Švýcarsko, Řecko, Alžírsko, Honduras. To by byl taky nářez

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze sme sa strafili do rovnakej "logiky" tvorby kosov))) to iste som kus vyssie napisal

Reagovat
Shevchenko

Myslím, že je to jediná logická možnost

Reagovat
smazaný uživatel

ina ani neni. z toho tam potu mozu vyliezt niektore zaujimave skupiny. napr. ger, ned, gha, usa ale naopak aj swi, gre, alg, hon

Reagovat
Shevchenko

http://www.sport.cz/fotbal/kvalifikace-ms2014/clanek/526246-italie-a-anglie-nebudou-pri-losu-fotbaloveho-ms-mezi-nasazenymi.html#article-artcl

Tady mají jinou možnost I když se mi to vůbec nezdá. Z toho vyplývá, jakoby ten Evropský koš byl nejhorší

Reagovat
fantomas

Didier Deschamps contract has been extended until 2016

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy by som neveril ze sa dozijem obdobia, ked moj vyrok ze Sandro je lepsi ako Buskets bude rovnako vtipny ako ti, co tvrdia, ze Messi je lepsi ako Cristiano

CR7

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved ja som lepsi ako ty a to bez srandy

Reagovat
C0br
Reagovat
smazaný uživatel

cigani posahani portugalski

Reagovat
Rišan

Takže papíroví i faktičtí favorité postoupili a zdá se, že brazilské MS by mohlo být nejnabitější přehlídkou světového fotbalu v historii. Aspoň doufám. Mj se ukazuje, že žebříček FIFA ukazuje dost přesně skutečnou sílu týmů. V kontrastu s alibistickými kecy Bílka a jiných ubožáků, snažících se zakrýt vlastní neschopnost, že světový fotbal se vyrovnává a pod.

Reagovat
F.Torres

toto vystihuje přesně moje pocity, když jsem se odvážil přečíst tento koment. 1) jsi určitě pamětník, aby si hodnotil historické hledisko 2)Fifa ukazuje skutečnou sílu týmů a proto je Švýcarsko a Uruguay v prvním koši To, že nevidíš, že fotbal se vyrovnává, je tvůj problém, on se totiž doopravdy vyrovnává, stejně jako hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký hokej se vyrovnává?

Reagovat
smazaný uživatel

japonci jsou na stejné ürovni jako rusové

Reagovat
F.Torres

švýcarsko, norsko? Dánsko už nedostává zdaleka takový klepce jako dřív, německo se zase zvedá. Na posledních 2 MS bylo spousta překvapení, to se dřív nikdy nestávalo. .. Vždy to bylo jen o ČR, Kanada, Swe, Fin, Rus, USA. Pak se přidalo najednou Slovensko a tedka zbytek smazává tu propast. Už se prostě jen tak nevidí výprasky, který byly dřív běžný..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že takové menší rozdíly se mažou, ale Kanada, USA a Rusáci jsou daleko přede všema i teď Švédsko docela dost zaostává. Kanada a USA zvysoka serou na nějaké MS zajímá je jen olympiáda, takže pro mě není nějakým měřítkem MS. 20 nejlepších hráčů na světě obsahuje 3 rusáky - Malkina, Ovechkina a Datsyuka. 1/2 američany - Kane/Kessel a zbytek jsou Kanaďani - Crosby, Toews, Stamkos atd. A to jim dorůstá generace jako je Tavares a v závěsu za ním McDavid, který by povodil celou naší repre už teď v 16 letech. Mažou se rozdíly mezi Českem nebo Norskem, ale ten velký rozestup se pořád prohlubuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa, ale celý Tvoj príspevok je blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho, centralni obrance na zaskok, 2 fiky, a vy date na uvod 1 golovyho strikera Benzemu..

Reagovat
fantomas

Sakho dal jeden fík. A u Sakha sem nenašel pořádnou fotku (v něčem jako francouzskym dresu), soráč.

Reagovat
db18

A to obrázky můžete brát jen z flickru a oficiálních stránek?(případně čtk)

Reagovat
fantomas

Dá se říct. Takhle je to nejbezpečnější.

Reagovat
db18

Ok (a nejbezpečnější myslíš jako v tom smyslu, že ty obrázky zůstanou nahrané a neobjeví se u nich, že nejsou k dispozici? Nebo ohledně autorských práv)

Reagovat
smazaný uživatel

Francie

Reagovat
clinger

tak všechny 4 dvojice dopadly jak sem nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc to vsichni řešej za prví my ani čobola tam nebudem,zadruhé se ty zápasy budou hrát v noci,zatřetí na vidláckejch stadionech který stavěli otroci,za čtvrtý bude to komentovat čapoun,vlášek,kalous,lípa a šalamoun šampionát vo hovně a předpokládám ,že i když tam nebudem tak kvuli tomu předehráváme 17 kolo v prosinci a končíme v kvetnu když je konečně hezky

Reagovat
Ranoth

hejteri prdzá krv, Ronaldo kral roku 2013 ked po tomto nedostane tu zlatu micudu tak bude neco spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nic nevyhral. Statisticky zatial nie je na tom tak dobre, ako Messi minuly rok. K tomu je tu Ribery...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale je to trochu nefer voci Ronaldovi, ze ma jak v Reale, tak v Portugalsku vedla seba dreva, ktore nedokazu potiahnut tim k titulu...jeden hrac to sam na takej urovni nespravi ani keby bol superman

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno je to tym, ze na tom ihrisku sebci a hra vsetko na seba.

Reagovat
Mrvinho

Jo jo, solista jeden

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl cely rok ovlivneny tim zranenim. Nehral naplno, Cristiano chytil ohromnou formu a tenhle rok ho proste predcil.. Ribery by to dostal za cely Bayern, taky je to moznost, ale zda se mi spravedlivejsi dat to Cristianovi. Navic bych byl moc zvedavy na Messiho motivaci, kdyby tu micudu dostal jeho uhlavni rival..

Reagovat
alcantara

Este dva mesiace dozadu bol Cristiano skor tretia volba za nimi dvomi, na zaciatku sezony sa mu mozno aj kvoli tahaniciam okolo zmluvy prilis nedarilonetreba na zaklade formy v poslednych dvoch mesiacoch prehanat. To je vzdy pekne, ako sa to tu sezonne menia nazory podla formy. Kazdy z tych troch si to obhaji, kazdy si to svojim sposobom zasluzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas tak často názory neměním. To už sis mohl všimnout. Jde o to, že Messi je jasně nejlepší hráč světa, ale není dobré mu to dávat i když neprožil výbornou sezonu.

Reagovat
alcantara

Ono to ani nebolo konkretne na Teba, skor vseobecne reakcia na to, co tu citam, ked sa tu rozbehla neskutocna glorifikacia Cristiana. A to bol v prvych zapasoch sezony nevyrazny a Ancelotti bol pranierovany za to, ze ho zabija. Messi si nastavil svojimi sezonami latku tak vysoko, ze tento rok je unho podpriemerom, stale ale dosahuje uroven, na ktoru sa takmer ziadny iny hrac nechyta. Osobne by som to dal do Mnichova, ale Leo je stale volba, ktora sa dokaze obhajit.

Reagovat
Diego2

Snad mu to daji jinak bude skupinova sebevrazda fanousku Realu a CR7

Reagovat
smazaný uživatel

toto by na to nemělo mít vůbec vliv. hlasování se mělo uzavírat 15.11.., ale nahoře někdo psal, že se to posunulo. takže už fakt nevím. samé machinace

Reagovat
smazaný uživatel

...a když jsem se pak po kvalifikaci rozhodoval komu dále fandit, Belgie pro mne byla jasná volba

Reagovat
kiwwi

kopa ludi place ze Francuzi dali gol z ofsajdu, ale ani jeden nenapise, ze im neuznali regulerny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak.

Reagovat
vacin

Ten druhej gól Ronalda to je fakt něco. Během asi 9 sekund přesprintuje skoro 3/4 hříště přebere balón a zakončí...

Reagovat
Diego2

A to minutu predtim se valel v bolestech nesloucitelnych se zivotem

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě skupina smrti:

Argentina, Mexiko, Nizozemsko, Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

K Argentine pujde Portugalsko, aby se Blatter mohl pak v klidu rozhodnout...

Reagovat
Diego2

Reagovat
Shevchenko

Za mě skupina smrti:

Brazílie, Německo, Španělsko, Uruguay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za mna skupina smrti gre, hon, irn, fra. lebo kto to bude pozerat, toho porazi....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

no ta anglie tam....

Reagovat
DelPiero137

Chrac ako Ibra bude chybat na MS a nenahradi ho ziadna "Uganda" s ponatim hry ala Seria C2.

Deschapm v rukaviciach a kabate vyzeral ako najomny vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, jestli vyhraje GN nebo ne, tohle je Ronaldo v životní formě, tento podzim byl z pohledu jeho výkonnosti naprosto neuvěřitelnej...pro fotbalovýho diváka určitě dobře, že se tam Portugalci dostali...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty vaše skupiny smrti si strčte někam, ještě ani není známo rozdělení týmů do košů...

Reagovat
smazaný uživatel

vysie o tom so shevchenkom debatime a vyzera to asi tak ako to tam uvadzame.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, asi tak by to mělo vypadat, ale oficiální tohle rozdělení ještě není...

Reagovat
j_mrazik

Zdravím dominga, i když je mi ho líto, že nemůže použít svůj článek o neúčasti Francie na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ibrahimoviće by se měla udělat výjimka a měl by být zařazen na MS k jinému týmu. Takový hráč tam prostě nesmí chybět! Ale nevím, jak by se určilo za koho by hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba za bosnu?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla zase škoda. Spíše za Francii, když tam teď hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jen že když má to bosenské občanství :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale to by zase skončil ve skupině, takže by ho museli pro vyřazovací boje dát zase do nového týmu.

Reagovat
SunFells

I přes ten tvůj výtečný nápad o přeřazení do jiného týmu, s Francií by si asi moc nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Argentinu, s Messim v útoku, už si to vyzkoušeli a šlo to...

Reagovat
smazaný uživatel

GB 2013 KURZY

RONALDO 1.3

RIBERY 3

MESSI 9

Reagovat
cristiano.K.

Messi by z těch šancí co měl Ronaldo dal víc golů, i tak to byl neskutečný výkon od něj, dlouho jsem neviděl lepší v jeho podání. Jestli tenhle zápas má u někoho rozhodnout,že zlatý zlatý míč má mít Ronaldo,tak je to směšné tenhle zápas se neměl vůbec odehrát při síle Portugalska.

Reagovat
olis

Zlatan Ibrahimović byl po barážovém neúspěchu s Portugalskem viditelně rozčarován. Ani jeho dvě branky Švédům nepomohly k postupu, a tak novinářům uraženě sdělil: "Mistrovství světa beze mě nestojí za sledování: takže není důvod na něj čekat."

Reagovat
madridcan

Ono ma ciastocne pravdu. On tam bude chybat, jeho kolegovia z reprezentacie ani nahodou. Boli trapni vsetci do jedneho.

Reagovat
olis

ved ano, stale je tam ale vela hracov na ktorych sa da tesit

Reagovat
madridcan

Tak to samozrejme. Ale Ronaldo by mi tam chybal viac ako on, takze je to dobre ako to je.

Reagovat
j_mrazik

Samotný Ibrahimovič by tam chyběl víc než samotný CRonaldo, ale celkově Portugalsko by tam chybělo víc než Švédsko. Je to banda kopáčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by tam chyběl víc, než Ibrahimovič, a Portugalci by chyběli víc, než Švédové...

Reagovat
madridcan

Co tu este nebolo. Hmm...Svedsko by tam chybalo viac ako Ibrahimovic!

Reagovat
vocasisko

Messi makal narozdíl od Ronalda celou kvalifikaci a tak se Argentina dostala na MS bez problému.

Ronaldo na to celou dobu sral a teď ho tu ještě všichni vynáší do nebes.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ucast na MS:tak nejak politicky:

severná Europa-nikdo

východná Europa-Rusko

bývalá Juhoslávia-Chorvátsko a Bosna

južná Europa-všetci 4-Portugalsko,Spanielsko,Taliansko,Grécko

západná Europa-Nemecko,Švajčiarsko,Holandsko,Belgicko,Francúzsko, Anglicko (chýba Rakusko,Irsko, Skotsko)

Reagovat
Darren Fletcher

stredna Europa - nikto

Reagovat
Darren Fletcher

aj ked na zakladnej skole sme sa o nemecku ucili ako o strednej europe

Reagovat
Shevchenko

Zajímalo by mě kam řadíš Česko.

Reagovat
smazaný uživatel

buffer zone

Reagovat
SunFells
Reagovat
goodbay

Stejně ta kvalifikace je strašně nefér. Mexiko se tam dostane, i kdyby nechtělo. Proč Evropa také nemá mezinárodní baráž? Hned by měla další jisté místo. A nebo ať se utkají třeba 2 týmy (z každého kontinentu) z JA, SA a Evropy mezi sebou. Takhle na tom Evropa strašně prodělává. 13 míst je prostě málo. Švédsko, Ukrajina, možná i Island a Rumunsko by šampionátu dali více než Jordánsko, NZ či Honduras.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale zase je to mistrovstvi sveta a mela by se pokryt co nejvetsi plocha sveta.jde taky o sledovanost, i divaci okolnich statu budu vice sledovat souseda nez treba island nebo ukrajinu.

Reagovat
Pigeon

Podle informací španělské Marcy prý FIFA oddálí uzávěrku hlasování o držiteli Zlatého míče za rok 2013 až na úplný závěr listopadu. Jestliže tedy původní deadline již proběhl o minulém pátku, ten nový by byl nastaven až na 29. listopadu. Důvodem by pak byla právě odehraná baráž o MS 2014, což by výrazně nahrávalo Cristianu Ronaldovi. ... no v tomto případě by byl jakýkoliv jiný vítěz než Cristiano největší trapnost a výsměch. Generál

Reagovat
Tomekcz

vsak to posunuli pro Riberiho, jak to neuveritelne otocil v kvalifikaci

Reagovat
Dominator

Skoda, namiesto Grekov tam mohol byt radsej ktokolvek z nepostupujucich zo zvysnych duelov.

Reagovat
Rssa

Dá se říct, že pokud z těch 3 kandidátů vyhraje kdokoliv, tak to nebude překvapením. Každý má něco pro a něco proti.

Ale jak jsem donedávna psal, že CR to nebude, tak teď musím uznat, že s Riberym svede bitvu o Zlatý míč on, ne Messi. A je to dobře, Leo si to letos asi nezaslouží a možná by bylo nejlepší, kdyby to nedostal, protože těch prochozenych zapasu bylo letos opravdu moc (i vinou zranění, samozřejmě). Snad by ho to nakoplo a namotivovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Bude to těsné, ale doufám, že to bude Franck

Reagovat
Stiksxx

Francie= .První gol haluz, druhej taky a navíc z ofsajdu a třetí vlašák. No nedivil bych se kdyby si Ukrajina podala protest, že se kvůli jasnému ofsajdu nedostala na MS.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

todle už fakt ne

Reagovat
Sandstorm

A Francie si podá protest, že jim neuznali regulérní gól a nakonec tedy postoupí stejně Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Myslím, že Evropě a Africe by mělo připadnout jedno místo na úkor Střední Ameriky a Asie

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný výsledky všechno obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Cele zle...

Reagovat
Sandstorm

Vadí mi tam jenom to Řecko. Proti Rumunsku sice nehráli zle, ale na turnaji to bude klasický beton. Místo nich bych bral Ukrajinu nebo Švédsko.

Reagovat
Hans82

Nejhorsi jak to mohlo dopadnout dalsi africky tym na MS a tym s latentnim homosexualem v cele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele