Gambrinus liga souhrn - 8. kolo

28.09.2007, 21:07, aktualizováno 01.10.2007, 19:18
Komentáře a souhrny
Po minulém kole, v němž všechny čtyři vedoucí celky prohrály, se situace zcela obrátila a nikdo z čela tabulky body naztratil. Slavia rozmetala Zlín 7:1 a posunula se do čela před Teplice, které zdolaly Plzeň jen 1:0. Třetí Baník vyhrál 2:0 na Žižkově, čtvrtá Sparta po dvou porážkách vyhrála také 2:0 v Jablonci. Na páté místo už se vyhoupla Mladá Boleslav, naopak znovu prohrál Liberec.
Slavia Praha - Tescoma Zlín 7:1
Branky: 3. T. Belaid, 6. S. Vlček, 16. M. Ivana, 17. T. Belaid, 34. D. Pudil, 50. L. Volešák, 89. O. Šourek - 82. I. Zbožínek
Pouhých 3704 diváků shlédlo skvěle vydařenou generálku Slavie na úterní utkání Ligy mistrů proti Seville, když nečekaně rozdrtila aktuálně pátý Zlín 7:1! O vítězi bylo rozhodnuto již v 34. minutě kdy na ukazateli skóre svítilo 5:0. Jednoznačnou výhrou se svěřenci Karla Jarolíma vyhoupli do čela tabulky a před svým nejbližším pronásledovatelem Teplicemi mají tříbodový náskok.

Domácí odstartovali gólovou kanonádu už ve třetí minutě, kdy Krajčík přihrál z pravé strany hřiště do středu Belaidovi, který zůstal volný a křížnou střelou překonal zlínského brankáře Baránka. O tři minuty později se střelecky prosadil slavistický kanonýr Stanislav Vlček, jenž sprintoval sám na bránu a střílel gól do opuštěně sítě, když Baránek při vyběhnutí uklouzl. Třetí branka padla v šestnácté minutě zásluhou Milana Ivany, který prudkou střelou propálil hostujícího brankáře. O několik okamžiků později diváci na Strahově se dočkali již čtvrtého gólu, když skóroval hlavou Belaid. Ve 34. minutě už domácí vedli 5:0 zásluhou Dana Pudila, který krásným obloučkem překonal bezmocného Baránka. V prvním poločase Zlín působil naprosto odevzdaným dojmem, zato Slávistům vše vycházelo, a proto vedli zaslouženě 5:0.

Druhé dějství hry se odehrávalo už v exhibičním duchu. Fanoušci Slavie volali během již rozhodnutého zápasu po deseti gólech svého týmu. A v úvodu druhé půle se zdálo, že by se přání domácích příznivců mohlo naplnit, když v 50. minutě zvýšil na 6:0 Ladislav Volešák. Ten samý hráč mohl vstřelit branku i o devět minut později, kdy byl zcela sám v pokutovém území, ale tentokrát trefil pouze břevno. Zlínským fotbalistům se podařilo vstřelit alespoň gól útěchy, v 82. minutě se hlavou po rohovém kopu trefil Ivo Zbožínek. O poslední úspěšnou trefu se postaral domácí Šourek, který uzavřel stav zápasu na 7:1.

Vývoj tohoto duelu se jednoznačně odehrával podle sešívaných, kteří si s valašským celkem poradili bez jakýchkoliv problémů. Na strahovském stadiónu byl vidět úplně jiný tým než ten, který hrál vyrovnanou partii s Teplicemi, Ostravou a Spartou. Svěřenci Pavla Hoftycha se budou z ostudného debaklu, v němž dostali víc gólů než za uplynulých sedm kol dohromady, těžko vzpamatovávat...
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:0
Branky: 59. L. Hartig
Fotbalisté Olomouce vybojovali zaslouženou výhru 1:0 nad Libercem, který toho na Moravě moc nepředvedl. Hanáci díky plnému bodovému zisku tak sesazují Zlín z pátého místa a na svém kontě mají 12 bodů. Slovan si naopak své dosavadní postavení v tabulce nevylepší a nyní figuruje na předposledním místě s pouhými pěti body po osmi odehraných zápasech.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji. Již ve druhé minutě si dokázali vytvořit slibnou šanci, kdy Melinho hledal lobem za libereckou obranou volného Hartiga, který byl na hranici pokutového území připraven střílet, ale jeho pokus zneškodnil obránce Košťál. Pak zahrozili ve 12. minutě, kdy Bajer pálil těsně vedle Zlámalovy brány. Hosté se ke první střele dostali až ve 22. minutě, kdy Papoušek zahrával přímý kop, ale vůbec se mu nevyvedl. Diváci na Andrově stadionu viděli během první půle u obou týmů minimum střeleckých pokusů a šancí, ale mírně navrch měli Hanáci. Před odchodem do šaten byla ještě k vidění největší šance prvního poločasu, když asi z sedmnáctimetrové vzdálenosti tvrdě střílel olomoucký Melinho, míč díky teči při cestě k hostujícímu brankáři Zdeňkovi Zlámalovi změnil směr, ale ten jej nakonec s velkou námahou vyrazil nohou.

Úvod druhého poločasu nepřinesl žádné zajímavé momenty, hra byla opět plná nepřesností. Až v 54. minutě museli diváci zaostřit svůj zrak směrem na obrannou polovinu Sigmy, kdy se hostující Frejlach z pokutového území nebezpečně prověřil brankáře Drobisze, ale míč napálil pouze do gólmana. V 59. minutě Olomouc udeřila. Melinho našel Lukáše Hartiga, který přízemní střelou překonal Zlámala. Domácí tak vedli 1:0.

Po trefě Hartiga se obraz hry změnil. Slovan se snažil vyrovnat, ale nakonec nedokázal nalézt žádný recept jak dopravit míč do olomoucké sítě Hanáci mohli v nastaveném čase zvýšit své vedení, ale Melinho, nejaktivnější hráč utkání, trefil obloučkem břevno soupeřovy brány.
více informací
SK Kladno - 1. FC Brno 1:2
Branky: 63. O. Szabo (pen.) - 42. J. Trousil, 89. R. Wagner
Zápas, který přinesl snad jedinou vážnější šanci, která ještě k tomu gólem neskončila, nakonec vyhráli hosté, když rozhodli dvěma brankami v závěrech poločasů. V prvním poločase se štěstím skóroval Trousil. Vyrovnání se štěstím obstaral z pokutového kopu Szabo, ale celýá zápas rozhodl, k potěšení všech Brňanů, René Wagner.

První poločas se obešel prakticky bez šancí. Kladenští se snažili dostat k zakončení především po centrech Cigánka, ale většinou byli úspěšnější obránci. Ani Brno si nedokázalo vytvořit žádnou větší šanci, a tak muselo využít standardní situace. Až ve 42. minutě se tak po Střeštíkově centru dostal k míči Trousil, který propálil domácího Pavlíka.

Po hodině hry roztleskal fanoušky skvělý zákrok Lejsala, když musel zasahovat proti standardce Dočkala, který zamířil střelu přesně do šibenice. V 63. minutě byl ve vápně stažen Zoubele, k penaltě se postavil Szabo a angličákem vyrovnal. Ani změna stran nepomohla hráčům k vytváření šancí. Zápas tak rozhodl v 89. minutě Wagner, který hlavičkou přesně usměrnil Kaloudův centr.
více informací
České Budějovice - Siad Most 1:0
Branky: 87. D. Homoláč
Na jihu Čech se dnes ukončily dvě série, jedna příjemnější, druhá už podstatně méně. Trenér Straka mohl s Budějovicemi slavit první vítězství, Most na něj stále čeká a navíc se mu poprvé v sezóně nepodařilo skórovat. Hosté byli sice aktivnější a měli více šancí, jako jediný však v závěru zápasu svou příležitost využil domácí Homoláč, který se nejlépe zorientoval v chaosu před Svobodovou brankou.

Hned ve druhé minutě mohl otevřít skóre Radzinevičius, z jedenácti metrů v dobré pozici netrefil branku. Na druhé straně chybělo pokusu Pilaře z vápna jen pár centimetrů. Ve 22. minutě se sám před Kučeru dostal agilní da Silva, jenže domácí brankář svůj tým podržel. O pět minut později střílel zpoza vápna Bogdanov, Kučera s obtížemi odvracel na roh. Ke konci poločasu ještě zahrozil Vozábal, ale po hezké kombinační akci domácích mířil těsně mimo.

Aktivita hostů nepřestávala ani v druhém poločase. Po nacvičeném signálu však Škoda mířil jen těsně vedle. Poté se také probudili domácí, ale nepřesnost jim znemožňovala jakoukoliv větší šanci. V 85. minutě ještě zachránil hosty gólman Svoboda, když Hílkovu střelu skvěle vyrazil. O dvě minuty později se po závaru dostal k míči Homoláč, jehož střela překvapivě dojela až za brankovou čáru a rozhodla celé utkání.
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň 1:0
Branky: 86. M. Klein
Plzeň, venku před nedávnem neporazitelná, si letos již potřetí domů nic neveze. Celý zápas byl průměrný s šancemi na obou stranách. Vše podstatné se odehrálo během čtyř minut, ve kterých byl nejdříve vyloučen stoper Lukáš, což mohl o chvilku později potrestat Trapp, ale jeho pokus mířil pouze do břevna. Zápas tak mohl rozhodnout v 86. minutě Klein, když svou hlavičku umístil proti pohybu Daňka.

Jako první zahrozil hostující Krbeček, který z malého vápna hlavičkoval pouze do náruče Slavíka. Ten předvedl skvělý zákrok v 18. minutě proti tvrdé ráně Jarolíma. O minutu později centroval Verbíř a tečovanou střelu vlastním obráncem vyškrabával na roh Daněk. První větší šanci domácích zahodil svou zbrklostí Smíšek, když hlavičkoval z pěti metrů mimo. Aktivnější hra domácích v poslední čtvrthodince nic nepřinesla.

Po změně stran se pokračovalo stejně jako na konci první půle, výraznější šance přišla až v 67. minutě. Smíškovu střelu Daněk vyrazil, Fenin mohl skórovat do prázdné branky, kdyby mu míč v poslední chvíli nevzal skluzem Halama. Celý zápas se pak rozhodl bezi 82. a 86. minutou. Nejdříve byl po druhé žluté vyloučen domácí Lukáš. Za dvě minuty orazítkoval z přímého kopu z pětadvaceti metrů břevno hostující Trapp. A v 86. minutě se po centru dostal k hlavičce domácí Klein, který mířil do protipohybu brankáře a rozhodl o těsném vítězství Teplic.

Severočeši se tak bodově dotáhli na Slavii a horší jsou jen o skóre. Plzeň na devátém místě otevírá druhou polovinu tabulky.
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 2:0
Branky: 18. I. Táborský, 56. I. Táborský
Nadprůměrný fotbal s velkým množstvím šancí viděl velmi slušně zaplněný stadion v Boleslavi. V prvním poločase domácí Pražany prakticky k ničemu nepustili, a také se dostali do vedení po dorážce Táborského. Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější, zápas však rozhodla druhý přesný zásah domácího útočníka brzy po změně stran.

V hledišti sice měli navrch fanoušci hostujícího týmu, na hřišti ale byli lepší domácí hráči. V 18. minutě si tak po střele Kysely, kterou Sňozík vyrazil před sebe, mohl první gól za Boleslav připsat Táborský. Rajnoch se po půl hodině hry dostal sám před Sňozíka, ale ten mu nedal šanci zakončit. Ve 37. minutě Mendy zavezl míč do vápna, přihrál Táborskému, který mířil jen těsně mimo. O dvě minuty později mohl vyrovnat Škoda, jeho hlavička mířila pouze do spojnice. Do další šance domácích se zapojil rozhodčí Jára, který nechtěně zastavil akci Bohemians, odražený míč se dostal k Matějovskému a ten našel přesně Táborského, jeho střelu však Sňozík kryl. V posledních minutách ještě musel po rohu domácích odvracet Sedláčkovu střelu z brankové čáry Šmarda.

Když v 55. minutě chyběl Kotyzovi krok k vyrovnání, mohl o minutu později pojistit vedení Táborský. Bohemians ve druhé půli vyrovnali hru, Miller byl však pozorný. I Sňozík předváděl důležité zákroky, tvrdou střelu Táborského k tyči vyrazil mnohem lépe, než před prvním gólem střelu Kysely. Chvílemi se hosté dostávali i k územní převaze, výborný Miller ale dokázal například nadvakrát vychytat Rychlíka. V úplném závěru mohl nejdříve zvýraznit výsledek Mendy, ale Sňozík opět dobře zasáhl, na druhé straně Škoda hlavičkoval těsně nad.

Boleslav už šest kol neprohrála a vyhoupla už se na páté místo, Bohemce patří dvanácté místo.
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha 0:2
Branky: 82. K. Kisel, 90. K. Kisel
Sparta po matném prvním poločase nedovolila v tom druhém domácím prakticky nic. Hrdinou utkání se stal velmi aktivní Kisel, když nejdřív devět minut před koncem otevřel skóre výbornou hlavičkou a v 90. minutě pak zahrál přesně přímý kop. Jablonec tak přišel o třízápasovou neporazitelnost v Chance Aréně.

Lépe začala Sparta, ale Kisel ani Kulič nedokázali využít v prvních třech minutách výhodné pozice. Ve 20. minutě utekl obráncům Štěpánek a nahrál Svátkovi, proti tomu však dobře vyběhl Poštulka a jablonecký útočník zakončit nedokázal. Poté Svátek centroval do vápna, kde z dobré pozice hlavou minul Hloušek. Před domácí brankou stejně zakončoval Kisel. V poslední minutě poločasu vyběhl Poštulka mimo vápno, souboj se Svátkem prohrál, ale ten míč před prázdnou branku nedostal.

V 57. minutě se po závaru před brankou Sparty dostal ke střele Fukal, ale Poštulka svůj tým skvěle podržel. O minutu později mířil Došek pouze do pravé tyčky Špitovy branky. Došek se dostal do další gólovky za deset minut, když ho výborně našel Kisel. Pražský dlouhán však ve vyložené šanci obstřelil brankáře i branku. Převaha Sparty vyústila v gól v 81. minutě. Do Kuličova centru se položil Kisel a důraznou hlavičkou nedal Špitovi šanci. V poslední minutě pak ještě stejný hráč zahrával přímý kop a jablonecký brankář se jen ohlédl, jak míč končí v síti.

Sparta tak po dvou porážkách bodovala naplno a drží se na dostřel vedoucí dvojici Slavia - Teplice. Jablonec se propadl až na třetí místo od konce.
více informací
Viktoria Žižkov - Baník Ostrava 0:2
Branky: 69. D. Bystroň, 90. V. Svěrkoš
Baník Ostrava potřetí v sezóně přicestoval do Prahy a potřetí si na sever Moravy odváží body. Po vítězství v prvním kole na Bohemians a remíze na Slavii před dvěma týdny se ve formě hrajícímu týmu sklonil Žižkov, když prohrál 0:2.

Pod žižkovskou televizní věží se dlouho hrál fotbal bez šancí, k vidění byla marná snaha hostí a nakopávaná domácích. Až v závěrečné čtvrthodině první půle byly k vidění zajímavější momenty, v hlavní roli byl většinou domácí útočník Petr Švancara. Ten nejprve neuspěl hlavou, pak netrefil branku šajtlí, v největší šanci, do níž se dostal po nádherném uvolnění, ho vychytal gólman Vašek. Baník před přestávkou vážněji zahrozil jen jednou, Magerův únik ale dobře zastavil brankář Bartalský.

Po celý první poločas pořadatelé marně bojovali s nefungujícím umělým osvětlením a po změně stran to bylo znát. Pomalu se stmívalo a nechybělo mnoho, aby musel být zápas předčasně ukončen. To se u čtvrtého rozhodčího snažil prosadit ostravský kouč Karel Večeřa, ale nakonec byl určitě rád, že se mu to nepodařilo.

Za ne zrovna ideální viditelnosti přišly rozhodující momenty. Nejprve unikal domácí Švancara, ale doplatil na svou pověst - ve vápně jej sice fauloval Bystroň, ale Švancara svůj pád přihrál a vysloužil si žlutou kartu za simulování. O chvilku později udeřilo na druhé straně, po centru zprava se do zakončení položil David Bystroň a ve skluzu poslal míč do sítě - 0:1.

Chvilku nato se umělé osvětlení umoudřilo, alespoň částečně začalo fungovat a dovolilo tak zápas dohrát. Domácí chtěli vyrovnat, ale šance si nevytvořili, naopak minutu před koncem podruhé inkasovali. Václav Svěrkoš si pěkně obhodil obránce a skákavou střelou překonal Bartalského. Ten si mohl oprávněně postěžovat na terén, směr střely měl vykrytý, ale míč před ním dopadl na drn a padajícího gólmana přeletěl.

Ani případný úspěšný zákrok by ale Viktorce nepomohl. Po nečekané výhře v prvním kole v Mladé Boleslavi přišlo sedm zápasů bez vítězství a logický pád tabulkou, Žižkov je momentálně čtrnáctý. Baník naopak napravil zaváhání z domácího duelu s Olomoucí a drží se na třetím místě, dva body za vedoucím duel Slavia - Teplice a bod před Spartou.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha861116:619
2.FK Teplice861113:619
3.Baník Ostrava852116:617
4.Sparta Praha851211:516
5.FK Mladá Boleslav83329:712
6.1. FC Brno833211:1012
7.Sigma Olomouc83326:612
8.Tescoma Zlín83328:1212
9.Viktoria Plzeň82335:79
10.SK Kladno822413:148
11.České Budějovice82248:128
12.Bohemians 190581434:87
13.FK Jablonec81344:86
14.Viktoria Žižkov813411:176
15.Slovan Liberec81254:95
16.Siad Most804412:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*homer

asi bych to sem neměl dávat, tak se předem omlouvám, ale můžete si vyzkoušet komu se podobáte, stačí zadat svojí fotku..

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?morph=1

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si teda chlapci sešívaní zastříleli, dokonce se trefil i tragéd Pudil a to je co říct...

Reagovat
HOST*slávista jako řemen

SLÁVKA-MISTŘI!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*1860

na muj vkus a minuly zkusenosti dava hartig nejako hodne golu.. rozhodne sem od nej necekal, ze bude tak velka posila pro sigmu..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak já jsem to čekal

Reagovat
HOST*Pedrozzz

no, co jsem ho sledoval, je to takovej lepsi Sifonko v koncovce - na ligu porad rychlej...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak konečně Sparta korunovala zlepšenou hru i gólama. Je to dobrý a přijít to muselo. Bylo to jen otázkou času. Pokud budou hráči poračovat v nastartovaných výkonech, tak se toho nebojím. Jediý, co nám chybí, je koncovka, ale to přijde ...

Reagovat
HOST*

Ještě talent a technika.

Reagovat
smazaný uživatel

1. podepiš se

2. Netalentovaný mužstvo by si nevytvořilo 6 gólovek za zápas

Reagovat
Kapřík

Taky to už vidím trochu optimističtěji. Ovšem mile mě překvapil Kisel. Já ho už tak rok vyhánim ze Sparty a on takhle zazáří(I když ta spálená šance v prvním poločase mi hejbnula žlučí). Už dlouho jsem ho neviděl nemakat na plno a když bude takhle pokračovat, tak ho ho snad budu i považovat za fotbalistu vhodnýho pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Otevřeně. Vhodným fotbalistou pro Spartu je v jejím srabu každý, který do toho umí lehce nadprůměrně kopnout.

Reagovat
HOST*

verím tomu že sparta v dánsku nepostoupí .....

Reagovat
HOST*

Věřím tomu, že se příště pod svůj zásadní názor podepíšeš. Takhle se akorát zařazuješ do kolonky anonymních internetových hermafroditů...ale jestli ti to stačí, tak prosím.

Reagovat
Kapřík

To jsem psal já, nějak mi vypadnul login.

Reagovat
HOST*sir DILLA

sparta nepostoupi ani kdyby se jebla

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nepískáním penalt na Švancaru jsou rozhodčí neskutečně trapní.

Reagovat
sansiro

to nebyl faul na pencli

Reagovat
Kapřík

Ale byl. To že to přihrál neznamenalo, že to nebyl faul.

Reagovat
sansiro

Bystroň ho držel lehce za ruku, ale ta "vývrtka" na druhou stranu - no nevím. Podle mě to na penaltu nebylo.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

by the way! Magera se mi dneska docela líbil.

Reagovat
sansiro

příště já doufám v zeher+svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš bude zatím platnější na střídačce.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale je to ďábel.. na českou ligu mu stačí běhat s prstem v nose!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se to pískat dalo, ale protože, tam sebou Mercedes plácl jak žabák, jsem rád, že ji nefoukl. Filmování se mi hnusí. Ale kdyby to šlo, tak bych dal pentli a žlutou za filmování (něco jako v hokeji, když dostanou 2 minuty oba hráči - i ten, co fauloval, tak i ten, co to přihrál)

Reagovat
Shevchenko

Byl to takový polofaul, ale Švancara to mohl ustát.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jasná pentle!!! ovšem kdyby tam nepřidal ten debilní pohyb. Takhle rozhodčí viděl jenom tu vývrtku. Myslím, že žlutá karta je v tomhle případě velký omyl..kdyžtak to měl rozhodčí vyřešit následovně! písknout pentli a Švancarovi dát žlutou.

Reagovat
Shevchenko

to je blbost, buď nic, penalta nebo žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta a žlutá pro Bystroně.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no ale, že to byl jasný penaltový zákrok nemůžeš popřít!

Reagovat
smazaný uživatel

za to filmování si to neodpískání zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná, co chceš víc?

Reagovat
sansiro

mám jiný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jako na Mičolu v zápase na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tímto smajlíkem je vážený sterda neskutečně trapný, trapčíš s tím už dlouho, nechceš tu šňůru přerušit?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že mě nikdo nenařkne z brečení, páč Baníku vcelku přeju, ale je jasný, že Baníku letos sudí zrovna neškodí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vás do Ligy Mistrů, pokud se s mým důvěryhodným zdrojem nepleteme, posunula neexistující penalta v zápase s Českými Budějovicemi. Nebudeme snad v celé diskusi řešit jednu (ne)penaltu, kterou mimochodem rozhodčí vyhodnotil správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, ale to se tady nenosí

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, známá dvojka. V tom zápase žádná penalta být odpískána neměla, nevím, co tady trapčíte.

Reagovat
smazaný uživatel

sni dál

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak si myslím, źe letos si na výroky rozhodčích nemůžeme stězovat. Nepískl nám sice penaltu proti Mostu, ale naopak nepískl zase jasnou penci pro Libe za staźení Nezmara v pokutovém, tahle penalta myslím taky byla, ale Švancara to posral tou vývrtkou. Kdyby to nedohrál myslím, že by penaltu rozhodčí pískl. Dále ta penalta co pro nás pískl rozhodčí v zápase s Libe byla taky na hraně a klidně to mohl pŕehlédnout jak bývalo v případě Baníku v minulosti zvykem.

Takźe jsem se zmohl na to na co mnozí jiní fans jiných klubů nikdy mít nebudou: uznal jsem, že nás momentálné rozhodčí rozhodně nepośkozují spíše naopak.

Reagovat
HOST*romiňo

Souhlasím s tebou.

Reagovat
HOST*rominho

Ja tiéž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele