Gambrinus liga souhrn - 21. kolo

15.03.2008, 19:02, aktualizováno 17.03.2008, 19:26
Komentáře a souhrny
Spartu v Mladé Boleslavi nijak nezaskočil vedoucí gól domácích a nakonec vysoko vyhrála. Hodně letenským pomohl kapitán Středočechů Jan Rajnoch, který byl před přestávkou vyloučen. Sparta díky vítězstí opět stáhla náskok vedoucí Slavie na pouhé dva body.

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1:0

15.03.2008 17:00

Góly: 19. Martin Hudec

Přes jedenáct tisíc fanoušků sledovalo letošní druhou výhru Sigmy nad Baníkem. Olomoučtí si tak udrželi domácí neporazitelnost a navíc se, alespoň do zítra, dotáhli na sedmou Boleslav. Ostravě naopak hrozí pád z třetího na páté místo.

První vážnější možnost připravil chybou Neuwirth šanci pro Hubníka, který tvrdou střelou z šestnáctky nechal vyniknout Vaška. Skóre po opatrném začátku otevřel v 19. minutě Hudec, když si naskočil na Bajerův rohový kop a hlavou mířil přesně. Hostující fanoušci asi chtěli pomoci svým hráčům k rychlejšímu otřepání a na chvíli pozastavili hru pyrotechnikou. K vyrovnání měl blízko Zeher, když po závaru před vápnem domácích vystřelil po zemi jen těsně vedle kolem pravé tyče. Přes snahu hostů o vyrovnání se v nastaveném čase málem dostala do dvoubrankového úniku Olomouc. Hořava našel uličkou Onofreje, který se hnal na branku, v tísni však nedokázal zamířit mezi tři tyče.

I na začátku druhé půle měli blíže k brance domácí. Nejprve musel Vašek zasahovat proti skvělé střele Bajera pod břevno a o dvě minuty později vyrážel Kazárovu střelu poté, co hostům selhala ofsajdová past a domácí hráč unikal sám. Aktivita Baníku často přicházela vniveč, Sigmě se rozhodnout z brejků také nedařilo. Domácí Drobisz střelecké pokusy hostů bezproblémově kryl, Hořava na druhé straně vystrašil Vaška střelou z dálky, kterou namířil jen pár centimetrů nad. V závěru tlak Ostravy polevil, nepomohlo ani třináct rohových kopů, a Sigma v klidu uhlídala vedení.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Dynamo České Budějovice 2:0

16.03.2008 10:15

Góly: 40. Richard Kalod, 67. Tinga

Viktorka se nenápadně zvedá, na jaře prohrála jen jednou a dnes si připsala již čtvrté domácí vítězství v řadě. Budějovice naopak na jaře zajely systém, ve kterém se střídají remízy a prohry, po zimní přestávce tak ani v pátém zápase nezvítězily.

Dlouhých pětadvacet minut končily akce obou týmů nepřesností, diváci se tak dlouho nedočkávali žádné zajímavé šance. Ta přišla, i přes další nepřesnost, právě ve 25. minutě, kdy Kalod nenašel centrem do vápna Švancaru, odražený míč se dostal na hranici vápna ke Stracenému, který mířil jen pár decimetrů vedle pravé tyče. O deset minut později se po dalším odvráceném centru, tentokráte z rohu, dostal ke střele Kušnír. Z pětadvaceti metrů protáhl Kučeru, který skokem k pravé tyči jen tak tak odvracel na roh. Pět minut před koncem první půle se již domácí zaslouženě do vedení dostali. Vedoucímu gólu předcházela opět nepřesnost, když Kušnír střelou z úhlu mířil mimo. Míče se ale na zadní tyči chopil Stracený, který místo střely zvolil přihrávku volnému Kalodovi a ten z kroku nemohl odkrytou branku minout.

I druhou půli začali lépe Pražané. Švancara našel uličku mezi obránci a přihrál Kalodovi, který ve spěchu mířil mimo. V 58. minutě mohl skórovat sám Švancara, na Kušnírův centr si nabíhal na zadní tyč, aby nakonec jen o pár centimetrů míč nezastihl. Bylo jen otázkou času, kdy se územní převaha domácích znovu projeví gólově. V 67. minutě Švancara přenechal přihrávku Tingovi, který obešel jak obránce, tak brankáře, a bez potíží skóroval do prázdné branky. Nejpohlednější akci zápasu tak zakončil pojišťujícím gólem. Potopit hosty mohl Kalod, ale osamocený na malém vápně nedokázal ihned vystřelit a poté se mu míč zamotal, Hunal pak již míč odkopl do bezpečí. Poslední čtvrthodinka už se pouze dohrávala, domácím již o nic nešlo, Budějovičtí svou neškodností podtrhli svou jarní bezmoc, kdy za pět zápasů dali jediný gól.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 0:1

16.03.2008 15:00

Góly: 52. Andrej Kerić

Zimní obměna kádru Plzni moc nepomohla. Svěřenci kouče Levého prohráli už potřetí za sebou. Ze Štrumcových sadů si tentokrát odváží plný bodový zisk rozjetý Liberec.

Domácí fotbalisté mohli otevřít skóre již v 5. minutě. Přesný centr se dostal až k Martinu Psohlavcovi a ten poslal hlavičku přesně k tyči liberecké brány. Výborným zákrokem gólu zabránil až gólman Zdeněk Zlámal. Slovan si postupem času vypracoval nad Plzní tlak, z toho ale nic vážnějšího nevytěžil. Při jediné nebezpečné příležitostí zasáhl včas před hostujícími hráči brankář Ilizi.

Z dálky zkusil štěstí v 23. minutě domácí Ludovic Sylvestre. S jeho nevýraznou střelou si ale poradil bez větších potíží Zlámal. Domácí hráli dost zakřiknutě a pouze přihlíželi útokům hostů, po jedno z nich pálil z dobré pozice na hranici šestnáctky Petr Papoušek, ale jeho rána byla značně nepovedená a pro Plzeň neznamenala téměř žádné nebezpečí.

Tentýž hráče na sebe upozornil také ihned na začátku druhého dějství. Dalekonosnou střelou minul jen o centimetry pravou šibenici Iliziho brány. Padesátá druhá minuty už ovšem znamenala gól v sítí Viktorky. Dort vyslal za obranu Keriče a ten se v zakončení nemýlil. Nákup chorvatského útočníka se Liberci skutečně povedl, jelikož pro svůj tým vybojoval další body.

Navíc nechybělo moc a málem přidal také druhý zásah. Na Iliziho se řítil nikým neobsazený, ale nedokázal zakončit ideálně. Celá akce zaváněla ofsajdem. Poslední příležitost na vyrovnání spálil v 72. minutě domácí Sylvestre. Francouzský záložník se dostal na zadní tyči k hlavičce, skvělý zákrok proti jeho pokusu ovšem vytáhl gólman Zlámal.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - 1. FC Brno 2:0

16.03.2008 15:00

Góly: 77. Pavol Straka, 83. Pavol Straka

V souboji týmů z opačných pólů tabulky se utkala mužstva Jablonce a Brna. Pro Moravany hovořila série vítězství a výborná bilance s domácím mužstvem, které porazili čtyřikrát v řadě. Hosté navíc byli motivováni prohrou Ostravy a v případě výhry se mohli osamostatnit na třetí příčce Gambrinus ligy. Nic takového se ale nestalo, Jablonec totiž zaskočil brněnský tým aktivní hrou a zvítězil 2:0.

V první šanci se ocitl domácí Valenta po dvanácti minutách hry, dostal se s míčem až do pokutového území, ale z deseti metrů pálil mimo brankovou konstrukci. Brno ihned odpovědělo svou velkou příležitostí. Polách rozehrál rohový kop a míč dopadl až k Sieglovi, který napálil balon z voleje přímo do Špita. Další příležitosti přišly až v závěru první půle. Nejprve střílel po přihrávce Loučky z 15 metrů Žofčák, jenže jeho střela mířila těsně vedle brány a poté se ještě do slibné příležitosti dostávali Straka s Valentou, ti však celou akci překombinovali. Do šaten zamířily oba týmy za stavu 0:0.

Aktivní Jablonec měl první příležitost i ve druhé půli, ovšem tu nepochopitelně zahodil Hamouz. Dlouhý aut se dostal až k zadní tyči brněnské brány a Hamouz z několika kroků přestřelil. Domácí se branky dočkali až v 77. minutě, kdy se prosadil Pavol Straka. Branku zařídil Necid, který nejprve obešel obránce a poté vystřelil na Lejsala, ten balon pouze vyrazil před sebe a Straka pohodlně skóroval do prázdné brány - 1:0. Pár minut před koncem chyboval brankář Špit, když špatně odkopl a brněnský Mareček míč zachytil a vystřelil, ale jablonecký gólman svou chybu napravil a míč skvěle vyrazil. A tak když neskóroval Mareček, opět se potvrdilo známé nedáš - dostaneš. V 83. minutě se totiž podruhé v zápase prosadil Pavol Straka a bylo dokonáno. Brance předcházela akce Necida, jehož střelu ještě Lejsal s Trousilem zblokovali, pak se však míč dostal k levé lajně odkud přišel centr do vápna, Žofčák prodloužil a Straka propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Jablonec zvítězil naprosto zaslouženě.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Tescoma Zlín 2:1

16.03.2008 17:00

Góly: 12. Martin Klein, 38. Petr Smíšek - 90. Ivo Zbožínek

Teplice slaví po třech prohrách druhé jarní vítězství a zlepšily se také ve střelecké produktivitě. Po celou dobu utkání se Zlínem byli domácí jasně lepším týmem, a tak zaslouženě vyhráli 2:1 díky brankám Kleina a Smíška. Dnešní výhrou Severočeši sesunuli ze třetího místa Baník a na druhou Spartu, která má zápas k dobru, ztrácí čtyři body. Zato Zlín figuruje po tomto kole na desátém místě.

Teplice se v první půli ukazovaly ve velmi dobrém světle narozdíl od hostujícího celku, vytvářely si mnoho brankových příležitostí. Již ve druhé minutě utkání se domácí dostali do první vážnější šance, když útočník Jun zleva krásně odcentroval na Mareše a ten poslal ránu bez přípravy nad zlínskou bránu, kterou střežil Vít Baránek. O deset minut později rozveselil diváky Martin Klein, který otevřel skóre zápasu. Dostal se k míči po zahrání rohu Verbířem a hlavičkou rozvlnil síť.

Tato branka zlínské hráče dost zaskočila, po ní nabídli soupeřovi další příležitosti ke zvýšení skóre. A ve 38. minutě svěřenci kouče Petra Rady zvýšili, když z hranice pokutového území namířil střelu k pravé tyči brány Petr Smíšek a zlínský brankář nedokázal včas zareagovat. Na ukazateli se tak rozsvítilo skóre 2:0. Zlínští v první půli ani jednou vážně nezahrozili u teplického brankáře Slavíka. Před ukončením prvního dějství přišli hosté o jednoho hráče v poli, protože rozhodčí Jílek poslal do sprch Marka Zúbka za strčení do Saboua v době, kdy se nehrálo. Severočeši po první půli vedli zaslouženě 2:0.

Zlín chtěl ve druhé půli s nepříznivým stavem něco udělat, a tak kouč Hoftych poslal na hřiště místo záložníka Musila útočně laděného Žůrka. Ve 49. minutě ale mohlo být o vítězi již rozhodnuto, když Jun trefil z malého vápna tyč! Mezi 60. a 65. minutou byl hlavním aktérem na hřišti teplický Smíšek, jenž se uvedl třemi gólovými tutovkami. Ani jedna neskončila v síti. Jednou hlavičkoval těsně vedle branky a podruhé mířil do břevna. A do třetice v pádu zblízka trefil tyč.

Pak se předvedl i Zlín slušnou příležitostí, když Šmahajova dalekonosná střela olízla břevno Slavíkovy brány. V 90. minutě se hosté dočkali gólu a upravili stav na konečných 1:2 brankou Zbožínka, který se nejlépe zorientoval v závaru před bránou Teplic a dopravil míč do brány.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK SIAD Most 1:1

16.03.2008 17:00

Góly: 12. Jan Krob (pen.) - 76. Patrick Oboya

V souboji dvou sestupem ohrožených celků se utkalo domácí Kladno s Mostem. Most v posledním zápase ukončil sérii bez výhry a zdolal Mladou Boleslav, kladenští na jaře ještě nevyhráli. A nic na tomto faktu nezměnil ani tento zápas, utkání skončilo remízou 1:1.

Most měl první šanci, ale Kladenští vstřelili první gól. Nejprve Stožický vystřelil a klouzající balon na mokrém terénu musel vyrazit Pavlík, poté však na druhé straně fauloval brankář Švenger Kroupu a domácí kopali penaltu. Míč si postavil Jan Krob a s přehledem skóroval do horního rohu brány – 1:0. Domácí tak od 12. minuty vedli, ale že se ještě budou muset hodně snažit jim bylo jasné, zvlášť když ve 29. minutě musel předčasně do sprch Beneš, který byl vyloučen za faul na Rilkeho. A taky že ano, dvě minuty před koncem první půle si Trubila obhodil brankáře Pavlíka a zakončoval do prázdné brány, ke smůle Mostu však trefil balon slabě a Hochmeister ho stačil vykopnout z brankové čáry zpět do hry.

V druhé půli měl opět první šanci mostecký Stožický, jeho nepovedený centr se snášel pod břevno a Pavlík s vypětím všech sil vyrazil. V nepohledném utkání na špatném terénu toho ke koukání moc nebylo a na hřišti se dlouho nedělo nic zajímavého, to však přerušila vyrovnávací branka. V 76. minutě se trefil Patrick Oboya. Keňan pobýval na hřišti jen několik desítek sekund, když mu Pešír předložil míč před prázdnout bránu a poté již nešlo nedat - 1:1. V závěru přišla ještě šance Kladna, ale Kroupa po centru Kroba hlavičkoval mimo.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians 1905 2:1

16.03.2008 20:15

Góly: 10. Ivan Hašek (vl.), 89. Mickaël Tavares - 40. Milan Škoda

Slavia dlouho nechávala své fanoušky na pokraji krize, ale v posledních chvílích přeci jen vítězný gól vstřelila, a Bohemka tak momentálně okupuje poslední příčku. Slávisté však v první půli rozhodně nepodali výkon hodný horkého kandidáta na titul.

Hned první vážnou šanci dokázali domácí proměnit v gól. Černý našel centrem z rohového kopu Tavarese, jeho nebezpečnou hlavičku vytěsnil Zich pouze do tyče, od které se míč odrazil ke druhé straně branky, kde se po něm vrhl Hašek, ten však míč trefil nešikovně a poslal nechtěně Slavii do vedení. Bohemians se ihned snažily srovnat krok, nepříjemnou standardku blízko vápna zakroutil Hašek těsně vedle pravé tyče.

V 17. minutě byl blízko skórování Karal, v dobré pozici a s blokovaným Vaniakem netrefil míč dobře a branku minul. Další možnost ke srovnání měl Ordoš, ale Moravcův centr umístil pouze do tyčky. Na druhé straně mohl zvýšit Jarolím, po přihrávce Střihavky mířil zpoza vápna do horního rohu Zichovy branky, ale nakonec o decimetr branku netrefil. Pět minut před koncem první půle hosté srovnali. Po Krajčíkově špatném odkopu se k míči dostal Ordoš, který ve vápně našel mezi domácími obránci nabíhajícího Škodu, který hlavičkoval do země, míč tak proletěl pod padajícím Vaniakem.
,
Ve druhé půli se v první čtvrthodince nikdo do gólové šance nedostal, většina akcí totiž končila pády po soubojích, které rozhodčí posuzoval v rámci pravidel. Poté přišly nepříjemné chvíle pro hostujícího brankáře. Nejdříve se na malém vápně vymanil Střihavka Niklovi, těsně před brankářem se snažil míč postrčit po zemi, Zich se štěstím odrazil míč na roh, z kterého se k hlavičce dostal Tavares, mířil jen pár centimetrů nad břevno.

V následující minutě vychytal jak křižnou střelu Černého, tak střelu zpoza vápna od Jarolíma. Skórovat mohli i Bohemians. Přímý volný kop Haška propadl až na malé vápno, kde se při souboji Rady s Krajčíkem odrazil míč směrem na branku, Vaniak se po míči vrhl a vyrazil jej, poté byl navíc pískán útočný faul. Slavia nadále tlačila, k závažnější šanci chyběla přesná finální přihrávka. Ta se naopak podařila na druhé straně, kdy se z čistého nebe objevil Hašek za všemi obránci, který nestrhl pohled z míče a nakonec zamířil vedle vzdálenější tyče, volní Rezek a Škoda se nestačili divit, jakou šanci teď spálila Haškova unáhlenost. To, co v 89. minutě dovolil slávistický Tavares, potřebovalo opravdové nervy. Černý zamířil přímý kop z dálky na branku, Zich nešikovně vyrazil míč těsně před sebe k Abrahamovi, který přihrál lépe postavenému Toleskému, tomu se ale střela nepovedla tak šťastně, že vlastně nahrál Tavaresovi, ten pak efektní a hlavně efektivní patičkou rozhodl celý zápas.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:4

17.03.2008 17:15

Góly: 30. Radim Holub - 34. Miroslav Slepička, 39. Petr Voříšek, 52. Jiří Kladrubský, 90. Jiří Jeslínek

Utkání mezi Mladou Boleslaví a Spartou dopadlo lépe pro hostující tým, který si za výhru 4:1 odváží tři body. Boleslav přitom vedla po gólu Holuba, Slepička ale ihned vyrovnal a výsledek utkání otočil Voříšek. V druhém poločase ještě pojistili vedení na konečných 4:1 Kladrubský a Jeslínek.

Od začátku utkání vyběhl překvapivě na hřiště v dresu Mladé Boleslavi i Radim Holub, na druhé straně naopak seděl jen na lavičce útočník Došek, místo kterého dostal šanci Slepička. První větší příležitost utkání měli domácí, Řezníček zkusil štěstí z dálky, tečovaná střela ale nakonec Grigara neohrozila. V 11. minutě dostal Matušovič přihrávku za obranu, jeho následný centr ovšem nikoho nenašel. Na druhé straně se už do pokutového území Sparty dostal Řezníček, přes Sivoka ale cesta nevedla. Miroslav Slepička vyzkoušel z dvaceti metrů připravenost brankáře Millera, který si s míčem bez problémů poradil. V 15. minutě přišla velká příležitost Boleslavi. Volný Holub dostal v pokutovém území přihrávku a po jeho střele se musel pořádně protáhnout gólman Grigar, míč stačil vyrazit.

O pět minut později přišla další velká šance domácích, k Poláčkově přízemnímu centru se dostal Holub, v obležení protihráčů ovšem nedokázal přesně zakončit. První branka padla po půlhodině hry. Kysela napravo dostal míč, odcentroval do pokutového území, kde balón přiklepl Sedláček Holubovi a ten se zblízka nemýlil, 1:0. Vedení Boleslavi dlouho nevydrželo, už o čtyři minuty později bylo vyrovnáno. Voříšek našel Slepičku, útočník Sparty předskočil Procházku a vstřelil vyrovnávací gól. 39. minuta znamenala další gól Sparty. Matušovič poslal centr Voříškovi, který střelou ze 14 metrů překonal bezmocného Millera, 1:2. Těsně před poločasovou přestávkou fauloval Rajnoch Horvátha a dostal druhou žlutou kartu, odcházel tak do kabin.

Druhá půle začala a místo Poláčka vyběhl na hřiště Ganugravu. Od počátku druhého poločasu byly šance spíše na straně hostí a v 52. minutě se aktivita Spartě vyplatila. Kladrubského střela byla zblokována na roh. Ten zahrával Horváth, v pokutovém území se k míči dostal Kladrubský a hlavičkou překonal gólmana Boleslavi, 1:3. O pár minut později mohla Sparta své vedení ještě zvýšit, po rohu Horvátha dostal balón Sivok, mířil ovšem jen do břevna. V 73. minutě hry přišla další velká příležitost Sparty a Miller měl co dělat, aby Kuličovu hlavičku vyrazil. V 84. minutě byli domácí velmi blízko gólu, i když u toho nikdo z nich nebyl. Řepka se nedohodl s gólmanem Grigarem a obránce Sparty si svou malou domů málem poslal míč do vlastní sítě. Hosté si ještě jeden gól schovali na závěrečné chvíle zápasu. V 90. minutě Jeslínek dostal na vlastní polovině míč, utekl všem domácím obráncům až před jejich bránu a prostřelil Millera. Utkání skončilo a Sparta si odváží tři body, za výhru nad Mladou Boleslaví v poměru 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha21136234:1445
2.Sparta Praha21134442:1743
3.FK Teplice21113727:2036
4.Baník Ostrava2198433:2235
5.1. FC Brno21105630:2735
6.Viktoria Plzeň2185822:2629
7.Slovan Liberec2177722:2028
8.FK Mladá Boleslav2168724:2626
9.Sigma Olomouc21511513:1626
10.Tescoma Zlín2175921:2626
11.Viktoria Žižkov2175929:3826
12.České Budějovice2166922:2524
13.FK Jablonec2158815:1923
14.SK Kladno21461123:3218
15.Siad Most21381023:3817
16.Bohemians 190521371115:2916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (250)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super Sigma! perfektniii vykon, 3 body zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

To je dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

jj sigma super,myslel sem ze bude spis remizka ale 3 body jsou lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jo,to ja sem upe nadšenej

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam radost jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda baník...ale tři body jsou na moravě tak aspoň to

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak bych to řekl,ale baník"nechce"titul,nejlepší pro nmě by bylo třetí místo

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu se dalo reálně uvažovat, kdyby porazili Slavii. Hlavně urvat to třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle nějak sem to myslel,titul by byl takovej bonus,pro ně je hlavní třetí místo a ruku na srdce v lm by asi udělali ostudu ikdyž v předkole asi ne,to by se vidělo.to třetí místo nevím nevím,ted musí doma dát žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Mě začíná pomalu, ale jistě sr.t, že proti Slavii se každej vytáhne, ale proti ostatním (hlavně Spartě) na to kašlou. Baník zahrál proti SKS zápas roku, a teď nic. Já bych jim ty poháry přál. Doufám, že něco zahrají proti Spartě, a že to nevypustí jako Teplice, Zlín, Žižkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec,jestli neztrati ted v Boleslavi tak asi zase zacnu verit na jeziska

Reagovat
PJ

Jojo, Slavisti, uzijte si to. V minulych letech to tak totiz vzdycky bylo u Sparty, kazdej se na ni chtel vytahnout.

Reagovat
fantomas

njn spartany už konečně přišli na to, že je lepší peníze vrážet do rozhodčích než zkupovat celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jakejje v tom rozdíl,jestli si koupí sudí nebo jestli podplati soupere

Reagovat
fantomas

"zkupovat ligu" se rovná hráče (jablonec)...nemyslel sem to podplácet celou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v některejch sezonách to tak bylo, ale ne vždycky, a proti Slavii se "vytahovali" stejně. Jen když se Slávka dostane do čela, tak je z toho takový humbuk, že všichni hrají o stošest, a Spartě jde skoro každej z cesty. Se nedivím těm jarním finišům Sparty. Ale to je holt fotbal. Mimochodem, s Tottenhamem hrála SKS taky, když měli kohouti asi nejlepší letošní formu a teď už to zase nějak není ono. Na druhou stranu se na zápasy Slavie dobře kouká, jsou to nerváky.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne,uz me vazne dojima jak kdyz Slavia hraje tak ze vyhraje a soupere k nicemu nepusti tak je nejlepsi na svete,ale kdyz tak hraje sparta tak ji to ten souper nechava...uz je mi vazne z takovyhle slavistu na nejdriv vsichni mate reci jak sparta porazila jen slaby soupere a kdyz ted uz k nicemu nepustila teplice, tak to tvrdite ze to oni vypustili.A jen pro info - kazdej se driv vytahoval hlavne proti Sparte,kazdej proti ni zahral svuj nej zapas roku a ted kdyz to postihuje konecne i slavii tak tu zase melete o podplaceni...hlavne ze Brno na podzim proti sparte predvedlo super fotbal,banik se spartou taky remizoval tak co to tu mektas za kraviny?to ze slavia prohraje neznamena ze souper predvedl zrovna super fotbal,ale ono to bude spis tim ze slavii dochazi ta stestena kterou mela na podzim a uz inkasuje goly.Ted se totiz ukazuje kdo na tom jak je,kdyz slavia hraje s tezkejma souperema venku a sparta doma (ono to totiz na podzim bylo obracene a hlavne proto mela slavia takovej naskok) a jak je videt tak slavia jde jasne Jestli sparta vyhraje v Boleslavi tak podle me ji titul nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Dopr... Baník....toho jsem se přesně obaval....Olomouc zahrala dobře posledni zapsay,až na ty neproměněne tutovky....a musel to koupit Banik, ktery by měl vyhravat pokud je řeč o Titulu, což je ale stejně blbost....tenhle zapsa to jenom potvrzuje, nehraje utok, nehraje Banik...bohužel a škoda...

Reagovat
fantomas

tak co ten váš boj o titul, ostraváci?

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej není a v týhle sezoně nebyl :P

Reagovat
alegre

oni jsou "ostravaci kratky zobaci", ne ostraváááci!

Reagovat
fantomas

já tu čet neco jinyho hlavně před duelem se slávkou..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to psali ti utopisti,já jsem realista,třetí místo bude bohatě stačit,ovšem nevím s těma nevyrovnanejma výkonama

Reagovat
fantomas

tak na slávku ste se chteli vytáhnout no a povedlo se, proti olomouci se těžko hraje naplno, i když je to svým způsobem moravské derby..

Reagovat
smazaný uživatel

jako chceš říct,že Sigma je menší motivace než Slavia?

Reagovat
fantomas

no tak objektivně vzato, ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako jo no...ale moravsky derby je moravsky derby,navic, kdyz je to vicemene kousek,a hraji skoro doma,dyz je tam takova atmosfera ..

Reagovat
fantomas

jj to určitě, ale už jen to postavení v tabulce ..

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

prostě je to tak když hjraješ proti prvnímu navíc doma před 18 000 diváky tak je to něco jiného než venku,prostě v tom sám musíš citit rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nám seberou dva útočníky těžko můžem vyhrát. Nicméně i bez našich opor hrajeme DLOUHODOBĚ lepší fotbal než upocení pražáčci. Svědčí o tom mimo jiné i fakt, že na nás chodí v průměru 3% obyvatel města. O tom, že byste měli někdy někde 60 000 kotel se Vám pepíci může jen zdááááááááááááááááááááááááááááááááát

Reagovat
fantomas

supr, supr, supr, a kdo že je to na prvních dvou místech???

Reagovat
PJ

Na Blšany chodilo asi 300%, a nikdo se tim nechlubil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bobe, uklidni se, v Ostravě je Baník a dál nic, v Praze hrají čtyři prvoligové kluby, mraky dalších v nižších soutěžích. Navíc je v Praze hromada dalších možností zábavy. Nechci kritizovat fanoušky Baníku, jejich základna je pěkná, jen je třeba srovnávat srovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bacha,, z časti pravdu maš, to je logicke vzhledem k velikosti města, ale nepodaval bych to timhle typycky jasnym nadnešeneckym Pražskym stylem...protože sory, ale nakonec to vyzniva vcelku směšně a nepřesně...nedělej s Ostravy vidlakov...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Pražák, su ze Znojma, jen nemám rád výroky typu "Pepíci jsou mamlasi", ratthy si prostě jen neobjektivně zahrál se statistikou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a baníkovci jsou opět ve zprávách a opět ukázali světu, co jsou skutečná vypatlaná prasata. Já tleskám, všechny baníkovce musí jistě hřát u srdce, že jsou už zase jednou středem pozornosti

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se běž spláchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

a banikovec, podtrefena huda se vzdycky ozve

Reagovat
smazaný uživatel

i jako největší fanda musíš uznat,že někteří fans baníku jsou neskutečná prasata

Reagovat
smazaný uživatel

přesbě tak,táta fandí baníku už od malička a já jsem to od něj pochytil,to jak fandí je krása,ale pokud fandímty jejich výjezdy radost pohledět,každý závidí,ale to vše končí až začnou dělat bordel,rvát se atd.to se za ně stydím

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud členíte fotbalisty takhle a ne podle lidí a prasat tak běžte do

Reagovat
smazaný uživatel

ja proti baniku nic nemam!! jen rikam ze nekteri fanousci se nechovaj jako lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si výplody jako "všechny baníkovce to jistě musí hřát u srdce" nechat pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, vždyť je to vlastně v pořádku ...ty mě dostáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě taky, jak nedokážeš pochopit, na co jsem reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, já to pochopil moc dobře, jenom mě dostává, jak jsi se chytil první maličkosti kterou jsi mohl obrátit proti mě a mezitím srdnatě opomíjíš tu hlavní podstatu problému

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu nejde nastavit nějaká šablona, určitě bych každé druhé kolo na tvůj příspěvek odpověděl takto:

Jsem hluboce rozčarován chováním některých fanoušků Baníku, kteří snižují kredit klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo moc hezké, vrhalo by to na tebe mnohem lepší světlo, než když mi odpovíš "běž se spláchnout"

Reagovat
smazaný uživatel

..promluvil další tuplovaný baníkovec...I když při tvé již několikrát zde projevené inteligenci chápu, že se ti jejich neustálé výstupy musí mimořádně líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslti si ten liberecký fanoušek, který od toho Baníkovce dostal do oka, tak tvoji rozčarování plně chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

*tvé

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá být projev rozčarování, ale pouhý výsměch. Jenom jsem čekal až mě tu nějaký kašpar začne nesmyslně osočovat a to, že jsi se chyil zrovna ty, mě těší dvojnásob.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi náhodou můj tajný ctitel, že tak toužebně čekáš na mou reakci ? Já jsem ti totiž tou reakcí chtěl zpříjemnit den (který asi tak záživný nemáš, když tě máš upřímnou radost z takových trivialit), tak snad už je ti lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tééda takže najednou i víš jaký jsem měl den..? Ty mě snad sleduješ? jestli ano, tak za moc nestojíš, dnešek byl moc zajímavý, mám zas novou bolestnou zkušenost, ale tak to snad není důležité, tím tě zatěžovat nepotřebuju.

Jenom jsem byl prostě zvědavý, jak se k tomu baníkovci postaví a to, že mě tu začneš osočovat zrovna ty, je takový bonbonek navíc. Opět jsi mi potvrdil, že prostě nevíš, co bys mi na danou věc řekl a přiznat mi mou pravdu ti brání tvé zaslepené baníkovské srdce. To je velmi dojemné, baníkovci tvé kličkování a odbočování od problému jistě ocení. Mně tvoje neschopnost projevit soudnost nepřekvapila a pouze mě utvrdila v mém názoru na tebe, takže už mi to stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jinak reagovat nejde, když to do diskusí pleteš pořád a jako přes kopírák povrchní formou.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě..Důvodem tvých nesmyluplných reakcí je má povrchní forma. Ovšem pokud tě baví si něco takhle namlouvat, já to řešit nebudu, to je tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

S prvním odstavcem naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno jistě, jak si přeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, že vas to Bavi....škatulkovat se jak u blbych pořad dokola....Jsem Ostravak jak poleno a za tim si stojim, ale proto přece nemusim snižovat Pražaky,Liberečaky atd....Banik je určitě kvalitni mužstvo srovnatelne s oběma S, ale debilni vypadky jsou pro něj bohužel typicke....a to že jsou někteři Ostravaci nefalšovane hovadka, to je znamy fakt....tak nechapu proč se tomu pořad někdo divi,,jasně, je to děj....ale je to tak:) však do konce sezony ještě zbyva nějaky ten patek, takže uvidime:) panove...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč, u každého klubu, kterej něco hraje, se najde pár debilů, ať už je to Baník, Sparta, Slavia, Brno...Paušalizovat všechny na hovada je blbost, já tvrdím, že má konat policie. Jenže i když policajti něco dělají, tak se těm syčákům stejně nic velkého nestane, já bych je tak oflastroval, že by zapoměli, kolik hráčů hraje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se viděl tu Olomouc , tak si říkám , že t čeští útočníci co brázdí trávníky GL jsou fakt nemožní .... Nebo jsou u nás nejlepší brankaři světa!

Reagovat
smazaný uživatel

Laco Onofrej - 3 zápasy - 20 šancí - 0 golu...krasa no

Reagovat
fantomas

tos mu ty šance vážně počítal? nebo jen tak od oka?

Reagovat
smazaný uživatel

20 šancí si nevypracuje za 3 zápasy celá Olomouc s jejich stylem...

Reagovat
smazaný uživatel

to je přeháňka...tak mě napadlo číslo dvacet...samozřejmě že ne tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je to o blbě nastavených pravidlech, kdyby ta hovádka věděla, že za to jak se na fotbale chovají je bude čekat nějaký postih, tak si velmi rychle najdou jinou platformu, kde budou dělat ty své hovadiny, protože jim ani náhodou nejde o fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen na fotbale..., jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se po asi čtyřech letech dokoukal na Miss a zjistil jsem, že už jsem starej - všechny se mi líbily. Ale napadl mě dobrej špíl - z finalistek posledních třech let poskládat dva manšafty včetně náhradnic a zahrát megamač, jeden tým v modrejch plavkách, druhej v červenejch, jenom myslím, že u nás není dost velkej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a hlavně povolit tahání za dres, že...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si to přepnul až na závěr zápasu, až si budou měnit dresy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník...

to bylo jasné celou sezonu, že nebudou bojovat o titul, na to prostě nemají!

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně ty jejich fans , banda primitivů

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, např. na Bazalech proti Slavii, to jsem se musel až smát, jak trapně fanoušci reagovali i když to rozhodčí vyřešil dobře, tak hulákali taková hnusná hesla na jeho adresu.. no fuj. Ale celkově moc rozdíly ve fans bych neviděl, rozdíl je jediný a dost vypovídající a to je počet a základna fanoušků Baníku.. v počtu je síla a proto se cítí tak namistrovaně.. za to bych jich neodsuzoval, navíc když Ostrava dlouho byla městem tvrdých chlapů, kteří byli od rány. Někde jsem slyšel, že tam dříve neexistovalo abys pil rum jinak než po deckách.. holt tvrdí chlapi. Tak to potom vypadá. Ale zas na druhou stranu, pokuď nedělají žádné hovadiny, tak jsou velmi příjemným spestřením GL. Umí vytvořit hezkou atmosféru i na venkovních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

kdby jako hovada , tak by to byli výborný fanoušci , ale je mezi něma spousta rasistů a vypatlanejch hovad , který akorát dělaj bordel

Reagovat
smazaný uživatel

no to je ten kontrast, právě ty hovada dokážou vytvořit bouřlivou atmosféru, jenomže to co někdy dělají to je na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

* kdyby se nechovali jako hovada...

Reagovat
-Kopy-

Olomouc 1, Žižkov 1 za pade a 300 kč doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Mám ze sebe radost, to že jsem na dalším tiketu netrefil ani jeden ze čtyř zápasů druhé francouzské ligy si nechám rači pro sebe.

Reagovat
M11

tak stane se i lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Kušuj, vždyť si to nechal pro sebe.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady máte ukázku duševního obzoru "tvrdého" jádra baníkovců.....myslím, že není co dodat

takže po umístění tohoto neškodného a celkem i zábavného klipu vypukla mezi těmi dobytky takováto "panika"...

http://www.stream.cz/video/10/46067-banik-ostrava-mistr-ligy-2008

Kurva tak mi to napište ana privát.Toho zmrda osobně dokopu

Plech: myslíš , že to je levicově orientovaný žid?

Ten klip se asi bude anatáčet v Osvětimi vzhledem k tělesným konstrukcím členů Silesian Humrs

Žid, žid, žid... Všudééé židíííí...

dufam ze dnes bude hon na sionistu

Tulen: musis si v prohlizeci vypnout zamek pro zobrazovani zidovske tematiky

Tak to je maras.

Kuwaa!!! Co to je za hnus. Já myslel, že židi fandí jen Spartě a Slávii. Ale nejspíše bych celé gesto chápal jako sprostou provokaci, anebo největší debilitu debila, co vůbec nic neví, a akorát si teď myslí, že je in. Nicméně je to ostuda pro celý klub a slušné fanoušky jako takové.

Snad se mu to přání nesplní, bo bych si myslel, že za Baník oroduje i Madonna s celou tou svou kabalou.

Musel jsi to sem dávat? ted půjdou všichni skííni celého světa po Baníku a ne po Bohemce.

--------------------------------------------------------------------------------

Chachar boys: A ty už to kurva nežer!!! Protože opravdu nevím co to pořád máš s těma skínama. Kde žiješ v roce 1992 nebo co? Pokud vím tak na bohemku chodí daleko více skínu než na Spartu, Brno, atd. Fuck off Skinheads! NATIONAL SOZIALISMUS, JETZT!!!

inak si myslím, že je to debilově orientovaný maloměšťák, jehož světonázor byl po několik let utvářen mezi 19:30 - 20 : 00 na TV Jewish Nova. Provokaci Mosadu bych v tom až tak neviděl

Žid, žid, žid... Všudééé židíííí...

Reagovat
fantomas

tak je to tady...šlágr kola (alespon pro pražáky, potažmo vršovičáky) slávka - bohemka se blíží...muj neomylný tip: 2:0 boemka přijede jen betonovat, podobně jako teplice na spartu a v obranné činnosti zas tak silná neni, takže neodolá. Možná že to bude spíš 2:1, protože ona většinou v posl. době vede a pak to právě díky deravé obraně pustí

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zase pozapasovy rozbor

Reagovat
fantomas

si piš zase dukladnej, píšu si poznámky

Reagovat
smazaný uživatel

To se ani nemusím dívat......................................Ale ne, Slávka už vede, to si nemůžu nechat ujít.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Krajčík Bohemka ,ovšem slávka zase vyhraje,mají moc štěstí,ale ten dnešní výkon zatím ostuda.bohemka sympatický výkon

Reagovat
fantomas

počkej si na rozbor tam ti to rozeberu, todle páchne neobjektivitou a spartanskou zaníceností

Reagovat
smazaný uživatel

ne,spartu nemám rád,ale slavii nesnáším.když už at titul má sparta,na tosem si zvykl,ael slávka to nikdy

Reagovat
fantomas

mužu se zeptat proč ta nenavist?

Reagovat
smazaný uživatel

už od jakživa vůči praze,ale na spartu sem si zvykl.ale na sešívaný ne

Reagovat
fantomas

to je divný, nezlob se

Reagovat
M11

98

Reagovat
M11

99

Reagovat
M11

100 1.FCS

Reagovat
Slejdy

aleee oleeee

Reagovat
M11

Tavares

Reagovat
smazaný uživatel

no jo dyt to říkám,zmrdi jedni,takoví štěstí zase mají,hrajou celej zápas hovno (viz Budějovice doma) ale haluzáckej gol na konci,ale na druhou stranu je to umění takhle vyhrávat zápasy.a bohemka neschopná v utoku z brejku

Reagovat
M11

placas hovinka

Reagovat
smazaný uživatel

jo?se podívej na zápasy slávie;)

Reagovat
smazaný uživatel

slávie rozhodně hovno nehrála (dobře v první půli nepodala dobrej výkon), po přestávce hrála hodně dobře a minimálně kolem té šedesáté minuty si gól zasloužila...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který měl být jednoznačně vyloučen ( i vzhledem k jinak přísnému metru rozhodčího, byť nepotrestal blažkovo simulování), upachtěně rozhoduje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to strčení? se ho sotva dotkl, potom by neupadla ani moje babička, blažkovo simulování bylo v docela velký rychlosti, myslim, že rozhodčí o tom nebyl stoprocentně přesvědčen.... jinak by červenou spíš za to strčení měl dostat hráč bohemky (teď přesně nevim, kdo to byl), páč strkal do slávisty i po tom držení a po skončení souboje, následně ihned běžel za míčem za jasným účelem - zdržet hru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen jeden dotaz: Kdo to pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí akorát šetřil kartami, jinak (ne)odpískal souboje, který mě se na první pohled zdáli úplně jinak a až následné opáčko ukázalo pravdu rozhodčího... taky se mi nelíbily některé jeho výroky, ale to na obě strany...

Reagovat
fantomas

že by další stěžování se na sudího?? božeeee...

Reagovat
fantomas

Úvod duelu dost rozháraný, naši dost ztráceli míče ve středu hřiště, přesto nacházím mírné zlepšení v oblasti přechodu dopředu. Ordošovo zakopnutí míče, když sme měli házet aut

Brzký gól hodně pomohl (nakonec ne, ale logicky vzato by sme bez něj nevyhráli), byl poněkud nešťastný, ale už jen to bránění rohu bylo z pohledu bohemky katastrofální!! Střihavka by to pak dal i bez Haška (i když při pohledu na opakovačku na 100 procent asi ne) . Btw když už sem u toho bránění standardek, tak bohemka hned o chvíli později (a pak dál a dál) odkryla asi naší největší slabinu právě v tom bránění stand. situací to je opravdu k pláčiii!!!

Po gólu se mi vůbec naše hra nelíbila! Bohemka nám nedala ani kus pole zadarmo (žádnej sparing partner na rozdíl od Viktorky, že Sparťani?)a my se pro jistotu ještě radš nehejbali. Jarolímovy výběhy úplně na nic! Ojedinělá střela Kalivody v tuto chvíli více než potěšila. Nakonec se poté ukázalo, že to nejsou jen standardky, ale obecně centrované míče, se kterými máme problémy. Při té tyčce mi sakramentsky zatrnulo! Navíc dva beci úplně bez důrazu!!! Ordoš smůla docela, už dvakrát za chvíli hlavičkoval kousek mimo gól! No, v tomto směru máme opravdu co zlepšovat!

A pak dál a dál, stále ta samá písnička. Energická hra Bohemáků nám toho příliš nedovolila a unavený favorit se trápil dál . Dalekonosná rána Kalivody na tom nic moc nezměnila. Hra místy až nudila, Bohemka totiž rozhodně není tým, který je předurčen pro diktování tempa hry, a tak jejich houževnatá hra akorát bránila atraktivnosti utkání. Slávie se totiž, k mé a (nejen mé) nevoli, spokojila s hubeným náskokem, který se jala poněkud laxně bránit.

Velice zajímavě pak střílel Jarolím, poté co sme se dokonce na chvilku nechali zatlačit. . Ale už to bylo lepší ten přechod dopředu – viz Střihavkovo přiklepnutí Jarolímovi. Zahřál i povedený průnik ke střele tradičně neúnavného Černého.

Jenže!!! Jak jinak, než po centru zase zahrozila Bohemka a musím říct, že z toho zaslouženě (!) vyrovnala. Od Slávie do budoucna očekávám opravdu zlepšení poziční hry při centrech! Jinak Krajčík mu namazal obdivuhodně, pak už nás to asi zaskočilo natolik, že sme si prostě Škodu nepohlídali . Asi to tady však teď nebylo ani tak o bránění, ale spíše individuálním selhání Krajčíka, jenž byl na druhou stranu taky v tísni!

První poločas sme vskutku třeli bídu s nouzí, Bohemka byla po pravdě o chlup lepší. Sice fotbalovější sme byli my, ale Bohemka hrála taktičtěji o něco lépe, bych řekl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Druhá půle začala konečně hned zpočátku naplňovat má očekávání. Vytvořili sme si obstojný tlak, ale střela nikde. Přesto sem měl takový pocit, že je gól na spadnutí. Zdání však klame! Bohemka začala opět šlapat a tlak se vypařil do neznáma stejně rychle, jako nastal.

Po delší odmlce sme se dostali opět do šance…Střihavkův důraz gól ovšem nepřinesl. Z následného rohu opět hlavičkoval úplně osamocený Tavares, bohužel nad, no… A Černýýýýý! Zase ne, to byl tlak pánové!!! Pak ještě Jarolím, ale to už mi začala docházet trpělivost, chtělo to opravdu už „alarmujícně“ góla!

No to snad ne! Hned po příchodu Blážy a Gočeho přišla na řadu standardka hostí a zase problémy, hrůůůza! Trošku bokem se musím vyjádřit k nadskočení Blažka při skluzu soupeře – ubohost, nemám to bytostně rád . Jinak hra v tuto chvíli opět kouskovaná, což vyhovovalo pochopitelně soupeři. Došlo konečně ke stažení hry na tři beky a tlak mohl začít. Bohužel, dopředu šel ovšem Latka, což sem čekal, že bude mít za důsledek nakopávání míčů, naštěstí se mé obavy následně neukázaly jako oprávněné. A pak přišlo neskutečné „ufffff“…ještě že byl Hašek, sobec, i když - netrefil to špatně.

Závěrečná desetiminutovka nám přinesla nejprve slušnou šanci Abrahama a také konečně žlutou kartu pro nesportovně hrajícího (sparťana) Zicha. A pak jen marné snažení Slávistů o dobytí soupeřovy pevnosti.

Ovšem pak sme se dočkali!! Hrubka nesympatického Zicha a pak, řekněme, dokleplá situace až do branky, pochvala pro chladnokrevnost Tavarese, jenž je opravdovým elegánem každým coulem.

Jistě se my, „sešívky“, neubráníme zejména sparťanským narážkám, že sme měli „opět“ (nevim, co to má znamenat, že by závist?)štěstí, ale to je omyl, pánové. Za výkon, vcelku průměrný, jsme si přece jen gól zasloužili a ne že ne! Sice ta gólová situace zaváněla ušmudlaností, ale to na oné situaci nic nemění!

Sice sme vyhráli, ale z tohoto vítězství mám opět smíšené pocity. Tři body sou doma, to jo, ale kritice se naši určitě nevyhnou, zvláště za pasivní styl hry po prvním gólu, který i mě zklamal. Momentálně je však ta výhra klíčová, ať je sebejaká, neboť Sparta jede do Boleslavi, kde by mohla (a měla ) zaváhat.

K fanouškům: Klokani nás zase přeřvali, ale k výtečné kulise přispěli i naši fandové.

Derby jak se patří, parádní vyhecovaný mač! Klobouk dolů před všemi aktéry, až na výjimky, že pane Zichu a Rado?!

Tak kluci, reagujte ! Rád si pokecám a třeba i přidejte hodnocení hráčů, na to v tuhle chvíli nemám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu to cpeš vůbec ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba mě, já si to rád přečtu, i když třeba s některými detaily nesouhlasím, některé detaily mi potvrdí můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

čím delší příspěvek, tím větší blbost ...

To ne, přiznál se, nečetl jsem to

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Synovec me opet nezklamal az na jednu strelu to bylo z jeho strany zase utrpeni,uz me nebavi cekat az Jarolim titul prokaucuje kvuli rodine.

Reagovat
fantomas

náhodou ze středu mu to šlo líp, i když jeho snažení tvořit hru občas šlo vniveč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oproti minulym zapasum ano,ale tohle protezovani se mi proste nelibi,Abraham uz sedi pritom by si uz za vykon v Ostrave zaklad zaslouzil-Jarolim zatim ani v jednom zapase nepresvedcil a to nastupuje porad.

Reagovat
fantomas

jj to zas jo, taky bych tam šoup Abika, ten se aspon lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, už jsem měl strach, že to KJ prokaučuje, ten střed byl v první půli děsnej, Abraham ba měl hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal bych že se ozve tak brzo tolik podpory pro Abrahama ale souhlas naprostej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zasloužil? Dal gól, ale co dál, hrál 20 minut. Zasloužit si to měl na tréninku a ne hrát hned ostrý. Ale to už je jedno. Mladej Jarolím dnes lepší, ale platí to samé - měl nejdřív dřít na tréninku. Aspoň že Tavares se vzpamatoval.

Za současných forem se jeví záloha nejlíp asi Ivana - Tavares - Černý - Pudil. Brabec mě s těma nákopama sere čím dál tím víc, přes zimu se asi zcvoknul nebo co. Krajčík padá stále níž, takže obrana by měla jít do složení Dřížďal . Latka - Suchý - Hubáček. No a v útoku je to celkem jedno, kdo nastoupí.

Každopádně dneska byla zase z prdele klika, Slavia ten titul asi fakt nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s tou zalohou bych souhlasil,jenze on tam zase napere synovce a pak to bude tocit a stridat a nikdo se poradne nesehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava se fakt strašně točí, už by to měl stabilizovat. Nebo přerotovat přímo na hřišti, jenže včas, ne na poslední chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to taky dost o přístupu těch hráčů - když to nefunguje kombinací, tak se to musí urvat. Když to tam Krajčík nebo Jarolím odchoděj jak nedělní procházku se psem, tak to dopadá takhle. Co mě ještě štve ( a největší umělec je v tom právě Krajčík ) je neuvěřitelně dlouhá doba, než vhoděj out. Tím se tak zabrzdí hra až běda.

Reagovat
smazaný uživatel

no ehm mohl jsi to pojat více stručněji ale zajímavý názor

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

"Nesympatičtí" Zich s Rezkem ale za své mnohem menší "nesympatické" prohřešky dostali kartu.

Reagovat
fantomas

o rezkovi nepadlo ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou mi haluze, a to jsem si myslel, že po loňské "jízdě" Realu Madrid nemůže přijít nic horšího

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

proste se mi projev rady a zicha na hřišti nelibil, nic vic v tom neni

Reagovat
smazaný uživatel

Zich je sympaťák, z pozápasového projevu to je zřejmé..

Reagovat
fantomas

jo tam jo, ale na hřišti to bylo neco jinyho...navíc ja napsal že se mi "projev na hřišti" nelibil, ne mimo nej , Andy!

Reagovat
smazaný uživatel

no však já ti také nic nevytýkal.. jen jsem podotýkal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sanitka právě odjela, doktor mi zakázal zítřejší zápas Sparty, mám mít klid a v televizi sledovat Svět umění. Já se z té Slavie jednou zblázním. (Kua, ještě mám tik doleva a nemohl jsem trefit myší smajla)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove me s tim pristupem serou,zacnou hrat az kdyz opravdu tece do bot,zatim fakt nevim jak na tom ta Slavka herne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, je to takový rozporuplný, první půle úplný prd, v druhé měli mezi 55. a 65. minutou střelit 4 góly. Ale když dají gól, tak je to perla - v Ostravě Toleskiho přihrávka, teď ten Tavares.

Reagovat
fantomas

jj - a zároven

Reagovat
smazaný uživatel

No psycho kdyby se tam zacal tocit tak to uz neda,nekdy az moc klickuje ale kolikrat tim soupere perfektne precisli s uspesnosti bude urcite v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nehrála nic moc, ale na Bohemku to stačí. Bohemka byla docela blízko bodu, ale opět se projevila tragická defenzíva, nekvalitní kádr vše navíc podpořeno neúčastí Morávka. Zajímavé je jak slavia hraje čistě v Ostavě i dneska bez žlutý karty. Přitom v obou zápasech šlo o hodně a nehrálo se zrovna v rukavičkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě mrzí, že Brno s Baníkem nezahráli. Boj o špici začíná být nezajímavej, Sparta se Slavií a pak dlouho nic. Bude to asi jen bitka o UEFU.

Reagovat
Kapřík

Dokud jsme na vršku tabulky spolu, nikdy to nezajímavý nebude . Ale je pravda, že jsem si od Baníku a hlavně Brna sliboval větší dostihy (Uličnýho mám vážně rád, takže aspoň to třetí místo mu přeju zdaleka nejvíc).

Reagovat
smazaný uživatel

To jistě, kdyby měla Sparta ztrátu 8-10 bodů na Slavii, boj o titul by byl nezajímavej. A v minulosti už Sparta takhle vedla. Přesto situace Sparta 2 body za Slavií a Brno s Baníkem 1-2 body za Spartou je mnohem zajímavější, než teď, kdy se o titulu rozhoduje jen mezi Slavií a Spartou, a ostatní hrají "jen" o Pohár UEFA. Ačkoliv ještě není konec...

Reagovat
Kapřík

To máš pravdu, že to bylo o něco zajímavější...ale jednak jedna prohra konec pohárovým ambicím nedělá a druhak věřím, že se Brno(Baník radši už ne, chceme aby ze stadiónů ještě něco zbylo...) o to ještě popere...co naplat, ale ten mančaft je mi prostě sympatickej .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Brno je složením týmu velmi sympatické, navíc nemá mezi fanoušky ani zlomek počtu primitivů fandících Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je opravdu "divné" ze slavia ani v jednom z techto dvou zapasu nema zlutou kartu,holt si to nejak musi posichrovat,kdyz to herne nezvladnou...Jeji vykon opet tragickej,jen Slavia dokazuje ze boduje pouze diky pani stestene,ktera (stale nechapu proc?) se ji drzi jako kliste.A opet se divim ze sesivany paka jako napr. Fantomas tvrdi ze souperi sparty delaji ze sebe sparing partnery kdyz je sparta poráží,ono to spis bude tim ze slavia hraje hovno a vitezi usmudlanym zpusobem narozdil od sparty ktera soupere k nicemu nepusti (Zlin,Zizkov,Teplice).Doufam ze to dnes Sparta v Boleslavi urve

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé kartu dostal Hubáček, jen pro upřesnění, měl by sis aspoň přečíst zápis, když už na to nekoukáš. Za druhé na Baníku nejlepší a nejzajímavější zápas ligy v poslední době. Za třetí dnes to bylo se štěstím, ale za druhou půlku si to Slavia zasloužila - stejné štěstí ji ale třeba opustilo v zápase se Žižkovem, kde byla Slavia zřetelně lepší na strašném terénu, přesto Žižkov minutu před koncem vyrovnal na 1:1. Za čtvrté Sparta zahrála pěkně na Zlíně a s Viktorkou (za což jsem jí tady taky gratuloval), byť ani Zlín ani Žižkov zdaleka nepředvedli nějakej výkon (ona by Sparta asi stejně vyhrála, jen ne tak zřetelně). Za páté v Olomouci to Sparta odflákla a neprohrála jen díky střelecké nemohoucnosti Olomouce. Za šesté snaha Teplic "nedat Spartě gól" byla doočíbijíci. Za sedmé doufám, že v Boleslavi se bude hrát dobrej fotbal, aby se diváci nenudili, a je mi docela jedno, kdo vyhraje, i když pochopitelně by pro Slavii byla výhodnější remíza nebo prohra Sparty.

Reagovat
alegre

Ztráta casu... Spartan nepochopi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám čas, do práce jdu až v šest. Sparťan možná pochopí, ale ivosek (a ještě pár dalších) asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

jaky je jinak vas nazor na fanousky v CR?podle me se opet ukazalo co jsou banikovci zac a rozhodne nejlepsi fanousci u nas nejsou,to ze jich prijde hodne kdyz se tymu dari a to ze jich jede ven hodne kdyz jim vlak zaplati klub neni zadne umeni,ale prave umeni ukazuji fanousci bohemky,to oni vytahli klub zpet do ligy a oni pri klubu stoji stale i kdyz se prohrava...takze moje hitparada fanousku - 1.Bohemians 2.-3. Banikovci spolecne se spartanama(protoze kdyby meli spartani stejne financni narocnosti jako ostravaci tak by byli mozna i lepsi) 4.Liberec 5.Brno a to je vse co stoji za zminku v gambrinus lize (o fans seshitek se nema ani cenu zminovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se "nezmiňuješ" o fans seshitek. Pár pitomců mezi baníkovci bohužel kazí dobrou pověst jinak velmi dobrého a početného fanouškovského zázemí Ostravy. V podstatě totéž platí o Spartě, Bohemce a Brnu. Slávistům se prostě na stadion nechce, nebo nemůžou.

Reagovat
Kapřík

Nikdy se nepřestanu divit tomu, že přes neuvěřitelných výskyt nových slávistických fanoušků všude po netu, se na Strahov dopraví vždycky jenom pár zarytých příznivců...tohle je prostě ostuda. Pokud ten titul nakonec přece jenom urvete, nebude to rozhodně zásluha fanoušků .

Reagovat
smazaný uživatel

Mi povídej...

Reagovat
Kapřík

Já znám ze svýho okolí dva ortodoxní Slávisty a ty pravidelně choděj na domácí a venkovní pražský zápasy...tak mi řekni kde je chyba? Na netu to vypadá, že Vám fandí celá republika .

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Strahov je děsnej stadion. Dnes tu byla diskuse v alegreho fejetonu, jestli se republika dělí na Sparťany a Slávisty - já myslím, že ano, i když to samozřejmě nemusí být to ortodoxní fandovství, jen třeba nějaká sympatie (jasně, jsou vyjímky typu "nemám rád Pražáky"), no a když Slavia vede ligu, každej tu sympatii zdůrazní a najednou je velkej fanda. Pražáci si asi zvykli chodit víc na Spartu (prostě proto, že Sparta v posledních cca 20 letech byla lepší a lídrovi se vždycky líp fandí), a jen kvůli tomu, že to zrovna teď jde o trochu líp Slavii, tak nepřesedlají, a myslím, že přímo v Praze má Sparta víc fanoušků než Slavia. A z venkova na Slavii je přece jen daleko - já taky ze Znojma jezdím tak 2x za rok, ale na netu kecám pořád. Apropo, pojedu na Spartu, můžem se sejít (asi ne do stejného kotle , ale třeba po zápase, předpokládám, že se nezbijem)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Slavia v Praze rozhodně nemá tolik fanoušků jako Sparta. Ze svého okolí znám spoustu trosek, kteří se vezou na Spartě, jelikož je dlouhodobě úspěšná (ale za jakou cenu, že?). Naproti tomu fanoušci Slavie jsou mnohem vděčnější a své vlastní hráče nikdy neurážejí. A jsem si prakticky jistý, že poté, co se přestěhujeme domů do Edenu, budou návštěvy minimálně srovnatelné. Vždycky jsme s Váma!

Reagovat
Kapřík

Tak vraždění tenhle rok nemám v plánu, takže se bát nemusíš . Jen nevím jestli zrovna na Derby budu přítomen, protože budu mít dost povinností(bakalářská práce, náročná slečna...), ale jestli se ukáže že se tam vydám, hned ti tu dám info . No a co se týče toho odvěkého sporu Sparta/Slávia, tak i já předpokládám že většina fotbalem dotknutých lidí v republice, až na ty notorické antipražáky, se k tomuhle tématu nějak vymezuje...u nás v okolí Českého Brodu a Kolína jsem se musel vymezit už na základce, ale neměl jsem moc na výběr, protože všichni okolo fandili Spartě, rodina fandila Spartě...a já nakonec přes velké sympatie k ACS začal z neznámých důvodů fandit Blšanům (možná proto že jsem taky z vesnice, nebo to bude tím chmelem co mají všude okolo...) . Ty mám pořád ještě rád, ale vzhledem k rozvratu tohohle milýho klubu, je nakonec Sparta to jediný v Gambrinus lize, co mi zbylo. Upřímě nevím, jestli je v Praze víc sparťanů než slávistů, protože když jsem se na fakultě zmínil o tom komu fandím, tak se ukázalo že kromě jednoho viktoriána se na mě všichni dívali skrz prsty .

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem byl malý, tak taky všichni okolo fandili Spartě, slávistů nás bylo velmi málo. Postupně se ale řada z nich přeorientovala na slávisty, když začali postupem věku zjišťovat, co je Sparta za špínu a jak dlouhé má prsty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem měl tu čest být s přáteli ve slávistickém kotli (spolu s dalšími sparťany na derby, kteří přišli bez lístku), a když mi nějaká holá lebka hodila cizího člověka, sedícího o dvě řady výš, na záda, také jsem z bezpečnostních důvodů zvažoval přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si opravdu dokážeš vymyslet cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: Ty si poravdu myslíš, že jsem si to vymyslel? Důkaz v podobě fotky pochopitelně nemám, takže máš na svůj názor právo. Já byl rád, že můžu sedět a držet hubu, ale nemám důvod si cokoli vymýšlet, protože já nejsem ten, kdo kriminalizuje fanoušky určitých klubů a rozděluje je po vzoru nacistických rasových katalogů...

Btw to nebyl jediný záitek, borci vedle mě část světlice, která se svezla z horního ochozu po choreu, propálila košili, a po celý zápas jsem se dusil přetrvávajícím dýmem...Zkrátka civilizované prostředí...jak říkám, všude je to velice podobné, kreténi jsou mezi všemi fanoušky...

Reagovat
Kapřík

Cože? Násilí u Slávistů? Nemožné! Slávii fandí jen slušní lidé...je to čistý klub, má jen hodné fanoušky a průhledné hospodaření...jaký to protiklad vůči "špinavé Spartě"...ta určitě může i za zmizení těch prachů z přestupů Poborskýho a spol., nikdo ve Slávii by takovou prasárnu přece neudělal! Sterda má pravdu... .

Reagovat
smazaný uživatel

Sterda je těžký demagog, mohl by pracovat v politice. P

Reagovat
smazaný uživatel

Však to taky poznáte, až se přestěhujete na Strahov.

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: Jasně, když nejsou dlouhodobé úspěchy ani návštěvy, vymyslíme si "vřelost" fanoušků - proto jich je i v této sezoně, kdy je tak módní fandit Slávii, tak málo. Holt ne každý má na ten fotbal z jiné planety a rychlé kombinace dostatečný charakter a nemůže tak rozšířit řady vyvolených Slavia Intelectuals http://www.slaviafoto.net/displayimage.php?album=104&pos=21

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu, jakto, že Tavares nedostal za to žďuchnutí do protihráče kartu a to možná hned rudou ...

Mám dojem, že za přesně tohle byl v derby vyloučen Horváth, že ...?

Fantomasi, těch prasáren, na který ty odkazuješ udělali Slávisti v tom mači víc než dost a ty sis samo žádných nevšiml - skluz zezadu Hubáčka - nepotrestán, Abraham vysokou nohou kopne hlavičkujícího Haška do žeber - nepotrestáno ani faulem, Tavares a jeho žďuchnutí už jsem psal, dále je tady Latka a jeho fakt hustej loket do xichtu Rady. Bylo to na obě strany, takže nevím, proč jsi si vybral jen Zicha za zdržování, což dělá 95 % hráčů kdekoli na světě a Radu (za co vlastně? Doufám, že ne za to padnutí ve vápně, kdy mu soupeř držel ruku a on to prostě neustál ...).

To jen tak pro informaci, když jsi tady psal o tom nesportovním chování hráčů Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth byl vyloučen za kopnutí. Mě jenom překvapuje, jak mají rozhodčí stejnej metr. Ve zlíně byl za stejný strčení hráč vyloučen, tady nebyla ani karta. Podle mě to bylo oboje na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včerejší večer byl total na hovno! Barca remizuje, Slávie vyhraje gólem v poslední minutě . Snad to alespoň Sparta dnes zachrání

Tavares a Abraham oba měli jasně dostat kartu a Tavares nejen žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

To. že Slávie utrpěla výhru, je smutné, k absolutnímu déja-vu s Realem mi tam chyběla už jen penalta / gól z ofsajdu.

Nicméně daleko důležitější je dnešní zápas Sparty, podle mě zlomový...do značné míry rozhodne o tom, v jaké situaci půjdou oba týmy do derby, včera jsem chvíli věřil, že k titulu bude Spartě stačit remíza v derby, ale nejspíš bude muset vyhrát. I když tyhle červenobílé haluze (Budějovice, Bohemka..) nemůžou trvat věčně.

Co se týče fanoušků...těžko je dělit na dobré a špatné, poslední dobou slýchávám, že nejvíce skinheadů fandí Bohemce, prasata jsou tu na Spartě, tu na Baníku i jinde, jen se to třeba tolik nemedializuje...Dělení na věrnější a méně věrné je už přesnější. Čísla nelžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se tu zaobírají fanoušky Baníku, ale co prováděli přiznivci Brna v Jablonci, o tom tu snad není ani zmínka. Slavisti bijou bezmocné turisty a pak vidím, že tady nějaký sešitý mamlas mumlá cosi o složení primitivů v klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

"Slávisti bijou bezmocné turisty"

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie má jen slušný fandy, takže toho nech, jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel: Souhlas, je to demagogie, co tu někteří podsouvají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím slušný výkon a pěkné branky. Chtělo by to pojišťovací třetí trefu, aby konec nebyl zbytečně nervózní jako s Teplicemi. Sčasný klasicky běsní, jsem zvědav na pozápasová vyjádření. Dufám, že zraněných hráčů na naší straně nebude díky "aktivní hře" Boleslavi příliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle mě vyslyšeli, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

wow

No, pěkně kluci zahráli Nechci nic zakřiknout, ale máme to ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ščasnej je fakt pitcha . Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

o tom si to myslím jak odešel z Mostu...

Reagovat
smazaný uživatel

3 body

Voříšek

Jeslínek moc mě potěšilo, že to vzal na sebe a proměnil

Ščasný

Vyloučení bylo možná přísně, ale oba zákroky byly na žlutou a tudíš červenou. Spíš jde o to, že to byly zbytečný fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nechtěné fauly....oba chtěl hrát balon,ale tak měl byt rychlejší jeho minus

Reagovat
One-Real

Pěkně Voříšek mě překvapil,Jeslínkovi jsem ten gol přál jinak si myslim že toto je odpověd na všechny hlasy proti Spartě to vyloučení bylo sice přísné ale jak sám komentátor řikal že viděl i příšnejší karty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první zákrok byl navíc na tmavožlutou kartu. Sčasný měl ale pravdu v tom, že v některých zápasech se s kartami až podezřele šetří, a to i v případě napadení protihráče...pak logicky požaduje stejný metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta, ta nám dělá radost . Fakt na jaře předvádíme parádní výkony. Alespoň některému z mých oblíbenémých klubů se daří

Reagovat
One-Real

Sparta jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak super výkon, byť zpočátku to tak nevypadalo, krásné branky a skvělá pozvánka na derby. (Jsem natolik potěšen, že těm vyděračům požadujícím 400,- za lístek na větrnou hůrku dělám dokonce reklamu.)

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, úplně mě tady z těch pěkně pod sebou seřazených slziček košťálovců polilo rudé horko.

Tinga - to byla krása, takových akcí v české lize moc není .

Reagovat
One-Real

Dnes jsem tu akci viděl celou poprvé ale musim říct

Reagovat
smazaný uživatel

jj,byla fakt pěkná

Reagovat
One-Real

Gol týdne

Reagovat
smazaný uživatel

ale tuším že nebyl nominovanej ne?

Reagovat
One-Real

Asi ne ale já bych ho osobně dal

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
fantomas

gratulace Spartě takle suverenni výkon sem opravdu nečekal, no bude to boj o titul až do uplneho konce, což je jen dobře, jen se bojim,bojim, aby byl nakonec dobrý pro nás, ten konec (btw. vypadá to, že sparte letos to lámání černých serii vskutku de )

Reagovat
One-Real

Už se těšim na derby

Reagovat
fantomas

jo to já taky, jen si dodat sebevedomi ve zlíně a pak neni co řešit

Reagovat
One-Real

Máme sice před sebou potom ještě Ostravu a Brno ale doma takže to by mohlo vyjít

Reagovat
fantomas

no, no, nevim

Reagovat
One-Real

ale já vim

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitni comment! ... derby bude zajimave a hodne dulezite...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zahrála pěkně, gratuluji ke zlomení dalšího "mindráčku". Letos se to množí - Slavia prolomila LM a Spartu, Sparta zase překonala Zlín a Boleslav - jen Baník s tou Slavií zase nevyhrál.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No psali jsme to zároveň, jinak jsem se nacpal pod tebe

Reagovat
fantomas

prostě sem byl první

Reagovat
Kapřík

No, Sparta do inkasovanýho gólu hrála nic moc, ale pak začala hrát výborně a myslím, že Derby bude mít asi vážně pořádnej náboj . To vyloučení...no, já bych ho asi nevyloučil, ale rozhodně se to dalo. Vyhráli bysme i bez toho. A Ščasnej by se měl trochu krotit, hlavně to byla Rajnochova blbost tak nevím co to háže jenom na rozhodčího. Teď jsem se ještě dozvěděl že Ščasný zvažuje konec...komediant jeden. Ještě bych vyzdvihnul Jeslínka, takhle zabijácky ho tam šoupnout, to prostě musím ocenit .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abych pravdu řekl, já viděl jen sestřih (zatím), včera mi to doktor zakázal, takže nějaké velké hodnocení ode mne nečekej. Ale v sestřihu vypadala Sparta dobře, pěkné góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta jede jako tornado.

Reagovat
fantomas

tjn, ale tak přejme ji to, aspon se při ty ceste za titulem aspon trochu zapotíme

Reagovat
One-Real

tak jsme se zasmáli,a zpět k realitě

Reagovat
smazaný uživatel

abyste se nepřehřáli

Reagovat
fantomas

já jim samosebou věřim, ale až tak nezdravě jak sem popsal určitě ne bude to boj na ostří nože

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že to zse nemyslíš do slova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem cekal,ze jim zase budou na jare pomahat rozhodci-nejake pentle a tak,ale zatim nic...

Reagovat
fantomas

konečně začali hrát bez peněz no, a proto taky titul zase nevyhrajou

Reagovat
One-Real

zase

Reagovat
fantomas

ale no tak, neber to ZASE tak osudově furt

Reagovat
One-Real

no jo musím využít každé šance

Reagovat
smazaný uživatel

jak zas?

Reagovat
fantomas

myslel sem to tak, že si daj zase (jako dá se říct obvykle) s titulem pauzu asi sem to blbě formuloval

Reagovat
smazaný uživatel

no tak neřekl bych že tu pauzu si daj zrovna letos...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslel jsi hokeeej?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak scasny konci v bolce

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli zasloužene prohře...bo esi te červené kartě..tak to by rupli aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

je to komediant. Nevím proč, ale měl jsem ho jednu dobu fakt rád. Dokonce jsem ho dával na kandidáta do repre, ale co předvedl hlavně dneska (ale nejen dneska, on sedí na tribuně fakt často), ať jde do řiťky. ž vidím, jak by takhle impulzivně vyskakoval na sudí v mezistátních mačích ... Měli bysme s ostudy kabát

Reagovat
smazaný uživatel

no tak rek bych ze do vylouceni ktery nemelo bejt jestli ste to videli co nasimuloval horvath.takze zkazil to rozhodci ale myslim ze kdyby hrala bolka v plne sile i druhy polocas tak sme bod meli ale holt rozodci nezvladaji situace a uz potreti v sezone poskodili boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

jinak scasny je kvalitni trener a nai se mu nedivim protze co predvadi rozhodci tak opravdu nei normalni a je zcela jiste ze neco neni na komisi rozhodcich neco dobreho myslim ze macela je zasedly na scasneho a vyrizuje si na nem ucty a odnasi to cela bolka uznávam zdenak scsneho aplne za nim stojim a macelu poslete k certu

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si přiznat, že Boleslav je letos marná i bez těch zářezů, minulé kolo proti Mostu jste byli zralí na pětku, Sparta je jen takové vyvrcholení jarní bídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako slávistovi mi dost vadí, když si Bolka stěžuje na rozhodčí (třeba Liberec - Boleslav 2:3, 30.kolo 2005/2006) Navíc Sparta při té červené už vedla, a ta to jen tak nepouští.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt mazec. Po zákroku na Eduarda se všude mluví o tom, jak podobným zákrokům zabránit a jednou za 2 šlapáky dostane hráč červenou a zase je nesmyslná. Oba fauly byly na žlutou, nedivil bych se kdyby po tom prvním rozhodčí škýznul.

Reagovat
smazaný uživatel

No trosku mimo misu bych rekl,kdyz jeden tym kope za zapas tri penalty v poslednim kole.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to shrnu - bylo to zajímavé kolo. Jenom mě štve, že když se Bohemka bodově dotáhne na Slavii, bude na tom líp kvůli vzájemnému skóre 3:2 (na podzim 2:0, teď 1:2)

Reagovat
fantomas

no teče nám do bot, ale že zas tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Zofcak ? Vcera, v priprave ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem zjistil, že to už nejde, tak to je supeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

to měla bejt reakce na mě a tu Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

ital:::ty si fakt chytrej si nevidel ze do nej rajnoch nezajel do horvatha ten se pak podival kde je rozhodci a kdyz videl ze je u nej zacal kricet je to prote vypatlanej spartan

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím,že ital měl na mysli ten první zákrok,po něm mohla přijít červená,a když jsem viděl za co byl vyloučenej hráč interu v odvetě s liverpoolem,tak to byl totožný zákrok.je fakt že bolka byla lepší,ale po vyrovnání už to byla sparta

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se to keca ze byla sparta lepsi se nedivim kdyz hrajou polocas proti deseti.by se takhle kecalo kazdymu a prvni polocas mela vice ze hry a byla lepsi bolka a ze dala sparta goly z niceho se holt stava

Reagovat
smazaný uživatel

jinak opravdu letos bolka hraje spatne to se musi uznat ale az se uzdravi opiela a bude hrat ganugrava a vrati se pecka tak to bude zase slapat

Reagovat
smazaný uživatel

psycho jmeno,jsem myslel ze za bolku hraje gargamel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele