Gambrinus liga - souhrn 20. kola

20.03.2010, 15:30, aktualizováno 22.03.2010, 19:26
Komentáře a souhrny
V pondělcí dohrávce porazilo Slovácko Slavii a připsalo si první jarní tři body, sešívaní naopak poprvé padli. Sparta v sobotu neměla problémy s Olomoucí a posunula se do čela tabulky, jelikož Teplice doma nestačily na Brno. Jablonec vyhrál v Příbrami a stále může pomýšlet na zisk mistrovského titulu, Ostrava doma přenechala body Českým Budějovicím. Plzeň zase může myslet na poháry, vyhrála na Kladně, doma znovu padl Liberec. V neděli vyhráli také Bohemians 1905. Ti si poradili s Boleslaví.

1. FC Slovácko - Slavia Praha 3:1

22.03.2010 17:30

Góly: 15. Lukáš Fujerik, 26. Ilija Nestorovski, 73. Václav Ondřejka - 8. Petr Trapp

Slovácko doma překvapivě porazilo Slavii 3:1, když vyhrálo oba poločasy. Sešívaní seci brzo vedli brankou Trappa, ale po trefách Fujerika, Nestoroskiho a Ondřejky domácí skóre otočili a vyhráli.

První gól přišel již v osmé minutě. Kysela odcentroval před bránu, Koreš sklepnul Trappovi a ten se střelou k levé tyči nemýlil - 0:1. V 10. minutě se vytáhl slávista Senecký, když vytáhl dobrý zákrok po Urbánkově přímém kopu. To se mu už nepovedlo v 15. minutě. Tehdy na sebe Nestoroski navázal několik beků Slavie a nahrál volnému Fujerikovi. Ten z mírného úhlu vyrovnal - 1:1. A sám Nestoroski se trefil také a dokonal obrat. Po přímém kopu nahrával před bránu Fujerik, Senecký míč vyrazil a Nestoroski se trefil zblízka z dorážky - 2:1. Do poločasu měl dobrou šanci ještě domácí Ondřejka, který pálil těsně vedle.

Za Slavii mohl vyrovnat Koreš. Ten ovšem nevyužil nahrávky od Kysely a mířil vedle. Sám Kysela dobře hlavičkoval po Grajciarově centru, ale ani on bránu netrefil. Na druhé straně střílel Urbánek, ale jeho prudká střela mířila mimo. V 72. minutě vystřelil slávista Vaněk a trefil tyč. Lépe se dařilo slováckému Ondřejkovi, který dal na 3:1. I tento gól padl po standardní situaci, když Ondřejka centroval, ale míč propadl až za Seneckého. V závěru ještě střílel po individuální akci Švancara, ale Senecký konečky prstů vytáhl a Slovácko tak porazilo Slavii 3:1.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 2:0

21.03.2010 17:00

Góly: 47. Jiří Kaufman (pen.), 89. Jan Štohanzl

Dobrý krok k záchraně udělali domácí Bohemians 1905, kteří 2:0 porazili Mladou Boleslav. Hosté prohráli svůj třetí jarní zápas v řadě.

První příležitost měli domácí. Miller neudržel Ibragimovův centr a Kaufman netrefil prázdnou bránu. V zápětí mohli skórovat hosté, ale Mendyho nahrávku nevyužil Zahustel a mířil vedle. Poté se do akce dostal Mendy s Kuličem, ti si několikrát vyměnili balón, až akci zastavil vyběhnuvší Sňozík. Agilní Mendy byl vidět i ve 22. minutě, kdy se dostal ke střele. Tu spacifikoval opět domácí gólman. Skórovat mohl i Zahustel, ale jeho ránu vyrazil na brankové čáře Sňozík a poločas tak skončil smírně 0:0.

Ve 47. minutě přišla důležitá situace. Domácí zahrávali penaltu po faulu boleslavského Rolka. Tu přesvědčivě proměnil Kaufman, který balon umístil do pravého rohu brány. Deset minut před koncem střílel domácí Roth a nastřelil břevno hostí. O minutu později potom Miller likvidoval Hartigovu střelu. A minutu před koncem přišlo definitivní rozhodnutí, když domácí dali na 2:0. Štohanzl se dostal k odraženému míči a rozhodl - 2:0.

Bohemka tak právem porazila Boleslav, která se na jaře trápí, 2:0.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 2:3

20.03.2010 18:00

Góly: 6. Lovre Vulin, 58. Andrej Kerić - 13. Tomáš Fenyk, 54. Roman Dobeš, 71. Jiří Jeslínek

Liberečtí stále čekají na své první jarní vítězství a první letošní body z domácího prostředí. Po prohře s Plzní totiž překvapivě ztratili všechny body i s posledním Střížkovem. Ten se tak dotáhl na předposlední Kladno.

Zápas pod Ještědem začal ve vysokém tempu a diváci si na góly na obou stranách nepočkali ani čtvrthodiny. Nejprve zahrozili hosté, ale Jeslínek střílel sám před Hauzrem nepřesně. V další moment tak skóre otevřeli domácí, když po akci Keriče s Bosančičem zakončoval ke vzdálenější tyči Vulin. Liberecký hráč si tak připsal už druhý jarní zásah.

Zvýšit mohl Frejlach, jeho střelu z vápna ale vytěsnil brankář Belaň. Hosté se tak dočkali vyrovnání, když po rychlém přechodu do útoku zamířil přesně k tyči Fenyk. Střížkov pokračoval v dobývání liberecké branky. Macháček svou dalekonosnou střelou nechal vyniknout Hauzra. Ten se vyznamenal i ve 23. minutě, když po faulu Gecova na Jeslínka zahrával Dobeš penaltu. Jeho pokus k levé tyči domácí brankář vyrazil.

Osm minut před koncem půle zahrozil po vyraženém míči na vápno Dittrich, ale odkrytou branku trefit nedokázal. V poločase si tak týmy body rozdělily.

Druhý poločas začal obdobně jako ten první, tentokrát svou první šanci Pražané proměnili. Po straně unikl Ibe, na vápno nahrál Dobešovi, který se střelou po zemi k tyči dokázal prosadit. Ovšem stejně jako v úvodu utkání přišlo vyrovnání záhy poté. Po závaru se k míči dostal Kerič a přesnou trefou vyrovnal svou podzimní bilanci.

Oba týmy se snažily zvrátit misky vah na svou stranu, Nezmarova střela branku minula, proti Jeslínkovi se vytáhl Hauzr. Za tři minuty se už mohl Jeslínek radovat, když z protiútoku dostal míč od Demetera a zblízka bez větších problémů mířil přesně. V tradici rychlých vyrovnání mohl pokračovat Janů, který se po prodloužení centru dostal ke střele v pádu, odkrytou branku přestřelil.

Papouškův pokus hlavičkou pod břevno vyškrábl Belaň. Na druhé straně nevyzrál Mach na Hauzra. Když se Kerič nedokázal přes Belaně prosadit ani po pohledné individuální akci, museli se Liberečtí smířit s prohrou proti poslednímu týmu ligy.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 0:1

20.03.2010 18:00

Góly: 22. David Horejš

Budějovičtí se ještě před půlhodinou hry dostali do vedení, čímž nešťastně dali zápasu špatný spád. Jako outsideři totiž vložili všechny své síly do udržení těsného vedení, Baník se na vyrovnání nezmohl.

Domácí sice podle očekávání převzali iniciativu zápasu na své kopačky od prvních minut, když se však po rychlém brejku ve 22. minutě dostali Budějovičtí k rohovému kopu, museli sklonit hlavu. Na centr si totiž nejvýše vyskočil Horejš a hlavičkou překonal brankáře Baránka. Baník nedokázal odpovědět lépe, než jediným závarem, po kterém míč nedokázal do branky dopravit Mičola. Do šaten se tak šlo za překvapivého vedení Jihočechů.

Trestuhodně zahodil jednu z větších šancí Lukeš, který se v 65. minutě dostal k voleji, který namířil vysoko nad branku. Zbylých pětadvacet minut jen dokazovalo, že tvořiví hráči Baníku potřebují prostor k tomu, aby vyvinuli na svého soupeře ofenzivní tlak. Po tristním výkonu neměl Baník prakticky žádný nárok na vyrovnání.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Brno 0:1

20.03.2010 18:00

Góly: 85. Martin Jílek

Stínadla přišla v sobotu o svou nedobytnost. Brněnští fotbalisté potvrdili skvělou jarní formu a po výhře v Teplicích se tak Sparta udržela na pozici lídra.

Úvod zápasu sice patřil domácím, do vážnější šance se však dostal pouze Došek, který se ke střele odhodlával přespříliš dlouho. V dalším průběhu se Brno dostávalo do hry častěji, ale ani ono na obranu soupeře vyzrát nedokázalo. Nepřesnost hrála v první půli prim, nebylo se tak co divit, že se šlo do šaten bez branek.

Po změně stran se zlepšila hra především v moravském týmu. Nicméně Křeček pálil nad, Doškovu přízemní střelu kryl Slavík a při Rabušicovo dorážce Husárovy střely zaúřadoval dobrým obranným zákrokem Rosa. V náznaku šance se na druhé straně objevil Vondrášek, v dobré pozici ale na Sivův centr těsně nedosáhl.

Čtvrthodiny před koncem hrozil Mahmutovič. Nejprve se natřikrát snažil procpat míč k Burešovi, který jeho poslední pokus kryl. V další minutě mířil ke vzdálenější tyči, branku minul. Teplický tlak se nadále zvyšoval, Ljevakovič po odraženém centru pálil z vápna nad branku. Radost tak propukla na druhé straně, když si na Poláchův roh naskočil Jílek a hlavičkou u přední tyče rozvlnil síť.

Teplické snažení v posledních minutách už bylo marné, naopak Dostálkovu přihrávku mohl v druhý gól přetavit Okleštěk, ale Slavík předvedl solidní zákrok. Prohře už zabránit nedokázal, naopak Brno si připsalo už třetí jarní úspěch.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 4:0

20.03.2010 15:45

Góly: 35. Igor Žofčák (pen.), 45. Libor Sionko, 58. Wilfried Bony, 67. Libor Sionko

Zápas, ve kterém byla od prvních minut lepší domácí Sparta, rozhodla situace deset minut před koncem první půle. Dreksův faul ve vápně byl hned dvakrát potrestán - penaltou a vyloučením. Výborný výkon Sionka, který dvakrát skóroval a zařídil penaltu, tak pomohl k dalšímu tlaku na teplické hráče.

Ačkoliv patří Olomouc k týmům, které se nebojí zaútočit na hřišti silného soupeře, musela hned ve druhé minutě děkovat brankáři Lovásikovi, když vytáhl Sionkovu tečovanou střelu nad břevno. Na Spartě bylo vidět, že chce rychlým gólem potopit hanácké šance. Blízko k tomu měl v 15. minutě Žofčák, po jehož přímém kopu se musel vytáhnout opět Lovásik, který vyrazil míč i za cenu bolestivého nárazu do tyče.

Jenže postupem času tlak Sparty ochaboval a nechybělo mnoho, aby po půlhodince hry otevřel skóre Šultés. Toho neubránil Brabec a výborný zákrok proti střele z kritické blízkosti musel ukázat Blažek. Kontroverzní rozhodnutí pak vynesl hlavní sudí. Dreksa na prakticky neviditelný moment zatáhl ve vápně Sionka, penalta se tak sice pískala správně, červená karta ale nejen olomoucké fanoušky povede k mnohým debatám.

K pokutovému kopu se postavil Igor Žofčák, který míči dodal především razanci a Lovásikovi tak nedal mnoho šancí, i přes uhodnutí směru. Sparta nijak extrémně oslabeného soupeře nepřehrávala, přesto si do poločasu své vedení pojistila. Kuckův pas na malé vápno využil Sionko a přesnou střelou vnějším nártem ke vzdálenější tyči ukončil první poločas.

Po pěti minutách druhé půle mohlo být s Olomoucí ještě hůře, ale špatné vyběhnutí brankáře využil Hoheneder pouze k hlavičce metr vedle vzdálenější tyče. Utrápení Hanáci přesto brzy inkasovali. Po výtečné samostatné akci poslal Kadlec do úniku Wilfrieda. Ten si s lehkostí pohrál s Lovásikem a do odkryté branky definitivně rozhodl.

V pohodě hrající Sparta si už mohla dovolit hrát pro diváky. Kdo jiný se tak mohl ujmout parádní střely bez přípravy vnějším nártem, než velezkušený Libor Sionko, který svou ranou nedal brankáři sebemenší naději. Posledních dvacet minut bylo ve znamení povinné dohrávky, kde se Sparta tu a tam snažila o akce pro diváky. Ty ovšem často končily ještě před zakončením, fanoušci v rudém se tak pověstného "bůra" nedočkali.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Viktoria Plzeň 1:3

20.03.2010 13:30

Góly: 80. Marcel Lička - 54. Marek Bakoš, 64. David Limberský, 69. Jakub Navrátil

Kladno doma podlehlo Plzni výsledkem 1:3. Hosté dali všechny tři góly v rozmezí 54. a 69. minuty, domácí jen korigovali deset minut před koncem na konečných 1:3.

Přihlížející diváci viděli první šanci po deseti minutách hry. Zoubek odcentroval zprava před plzeňskou bránu, ale Šilhan s Novotným vhodnou chvíli ke skórování prováhali. Poprvé o sobě dala vědět Plzeň ve 25. minutě, to se dobrou střelou z 25 metrů uvedl Rajtoral, ale gólmana Tesaře nepřekonal. Další nebezpečnou střelu vyslal na Tesaře Limberský, ale i jeho bombu domácí gólman s potížemi vyrazil. Deset minut před přestávkou ještě hlavičkoval nebezpečně Bartoš, ale když netrefil bránu, poločas skončil bez branek.

Hned v úvodu druhé půle měl možnost skórovat hráč hostí Petržela, ale jeho střela z úhlu byla zblokována. První gól přišel v 54. minutě. Autorem byl Marek Bakoš, který se trefil hlavou po přetaženém rohu. Plzeň dostala po gólu křidla, Limberského první ránu Tesař vyrazil. Ne však druhou. Limberský si narazil s Rezkem, poté obešel i brankáře a do prázdné brány hezky zakončil a upravil na 0:2. V 69. minutě to už bylo 0:3. Přetažený centr vrátil před bránu Ševinský a tam se prosadil zblízka hlavou Navrátil. Čtvrthodinu před koncem to opět zkoušel střelou Limberský, ale podruhé na Tesaře už nevyzrál. Naopak na druhé straně nejprve pálil nebezpečně Zachariáš a poté snížil na 1:3 Marcel Lička. Lička se trefil z přímého kopu z hloubi pole. Těsně před koncem ještě hlavičkoval vedle plzeňský Jiráček a v úplném závěru si Tesař poradil se sólem Petržely.

Plzeň vybrala Kladno a po zasloužené výhře 3:1 si odváží tři body. Domácí ještě mohou za výsledek děkovat brankáři Tesařovi.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baumit Jablonec 1:2

20.03.2010 13:30

Góly: 49. Tomáš Pilík - 65. Petr Pavlík, 84. Tomáš Pekhart

Jablonec dokázal získat všechny tři body ze hřiště Příbrami a stále zůstává ve hře o titul. Svěřenci trenéra Františka Komňackého sice ještě v průběhu druhého poločasu prohrávali, jenomže Pavlík a Pekhart zajistili zvrat v utkání.

Utkání začalo ve velmi dobrém tempu a ve 23. minutě přišla první stoprocentní šance utkání - měl jí hostující Jablonec. Petr Pavlík krásně vysunul Lafatu, ten se obtočil kolem obránce a následnou střelou rozezvonil tyč domácí branky. O sedm minut později se souhra Pavlíka s Lafatou opakovala, útočník Jablonce se ocitl sám před Krbečkem, který však vyběhl a znemožnil Lafatovi skórovat. Jablonec měl vzápětí další šance, hodně vidět byl Pavlík, jeho pokus z přímého kopu Krbeček vytáhl na rohový kop. Hosté měli v prvním poločase výraznou převahu, tu však nedokázali gólově zužitkovat.

Ve druhém poločase se diváci konečně dočkali první branky a vstřelili jí tak trochu překvapivě domácí fotbalisté. Z hranice pokutového území se nenápadně přesně prosadil Tomáš Pilík a Příbram vedla 1:0. Hned za dvě minuty mohlo být se Severočechy ještě hůře, Jablonečtí vyrobili chybu a domácí šli do velmi nadějného brejku, vše ale zmařila nepříliš povedená střela Klesy. Jablonečtí chtěli co nejrychleji gólově odpovědět, ale Vošahlíkův pokus Krbeček reflexivně vyrazil. V 58. minutě pohrdl další velkou šancí útočník Jablonce David Lafata, který zblízka nedokázal poslat míč do sítě. Lafata přitom dokonce přestřelil bránu. Obrovskou šanci měli i na druhé straně domácí, Klesa s Wágnerem postupovali sami na Špita, jenže celou akci pokazili a zazdili.

V 65. minutě se hostům přeci jenom podařilo vyrovnat, Petr Pavlík se opřel do míče a Krbeček musel lovit míč ze své branky - 1:1. Petr Pavlík byl ústřední postavou dalšího momentu, opět se dostal ke střele, ale tentokrát zamířil nad. Po standardní situaci mohli domácí opět jít do vedení, Plašil zblízka trefil jen dobře postaveného brankáře Špita. Příbramští získávali převahu, ale tím, kdo vstřelil další branku, byl hostující tým. Jablonečtí několika přihrávkami dokonale svého protivníka uspali, a pak přesným centrem a ještě přesnější hlavičkou Tomáše Pekharta udeřili - 2:1 pro Jablonec. Hosté už výsledek udrželi a na sever Čech si odvezli všechny tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha20119027:942
2.FK Teplice20117233:1940
3.FK Jablonec20124424:1740
4.Baník Ostrava20106428:1836
5.Viktoria Plzeň20106426:1636
6.Slavia Praha2087526:1931
7.Sigma Olomouc2084831:2428
8.1. FC Brno2076718:2327
9.FK Mladá Boleslav1974829:2625
10.1. FK Příbram1973920:2324
11.Bohemians 19052065913:1923
12.Slovan Liberec20631121:2921
13.České Budějovice2047917:2519
14.1. FC Slovácko20531218:2818
15.Bohemians Praha20421420:3814
16.SK Kladno20421414:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (347)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Jo jo Franta Komňacký se jen tak nevzdá.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Lapíz děkuje Davidu Limberskému! Ještě aby vyhrála Slávka a Bolka... Nechci bejt pokrytec, ale u Dynama je to potřeba. Účel světí prostředky - betonujte a získejte aspoň bod!

Reagovat
božský John

Vy zas hrajte ten svůj beton a uhrejte něco ve Vítkovicích ..

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že beton bude. Nemůžeme hrát s Baníkem otevřenou partii, ačkoli bychom mohli navázat na zápas se Slávií. Nebo jinak řečeno - Baránek by mohl navázat na Seneckého a my bychom mohli inkasovat míň branek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mile překvapen!

Reagovat
smazaný uživatel

komňacký do slavie

Reagovat
Radar

Lička

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a titul...nějak mi to nejde dohromady

Reagovat
Radar

Ty Johníku, jak můžeš mít radost z výhry, když tvůj tým uplácí ?

Reagovat
božský John

A co nějakej argument, byl by na skladu? Nebo nedej bože důkaz ? :)

Reagovat
Liquid

To snad není pravda Za toto červenou a penaltu, zase Sionko diver Jojo Kocourek v rudém dresu.... Kušnír bez karty, Řepka za ty kecy také...

Reagovat
smazaný uživatel

taktak penalta...ale červená ani mylem, chyba sudiho, ale hraje se u rumunu, taže se neni čemu divit

Reagovat
Liquid

podle mě ani penalta, Brabec předtím postrčil takto Olomoučáka a ten nespadl, +- stejná situace, ááá kompenzace Bonny žlutá, typické

Reagovat
smazaný uživatel

Postrcil a zatahani je rozdil

Reagovat
Bakary3

Ale já bych to neřešil, tu pentli klidně písknout moh, s tim nemam problém, jen ta karta..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - pentle jo, rudá ne.

Pokud je opravdu v pravidlech to, že tohle musí být rudá (čemuž nevěřím), tak je to debilní

Reagovat
Bakary3

Přiznám se, že nějak nastudovaný to nemam, ale asi je to tam nějak, že "..když zabrání hráč faulem jasné šanci..", tak nějak bych to tipoval- přeci jen to dává rozhodčímu prostor pro vlastní výklad a ten rozhodčí by sám měl mít cit pro to, jak to zhodnotit. Myslim si ale, že Kocourkovi se to nepovedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu to takhle - pokud by ten zákrok byl viditelnější, tvrdší, nebezpečnější (stačí jedna z těchto možností) a přeruší se jasná šance, tak bych tu rudou asi taky dal. Tady byl tn zákrok málo nebezpečnej, málo viditelnej a tvrdej ani náhodou. Měla být žlutá. Pokud to pravidla dovolují, tak uričtě žlutá

Reagovat
Bakary3

Souhlasim, že tam v jednu chvíli bylo lehounký potažení, dobře, ale Dreksa chtěl zahrát čistě, nijak brutální to nebylo..

Reagovat
antonio13

no on ho zatahl a tim vytocil Sionka z osy, uz nebyl primo celem k brane, kdo hraje fotbal vi ze staci malinko, ale opravdu malinko zatahnout a clovek se uz ani netrefi poradne do balonu :-), takze faul ano, penalta urcite, ale cervenou bych asi nedaval.

Reagovat
Liquid

jenže takových zatáhání za zápas je...no nic, teď už to je jasné, ale rozhodčí tou červenou zabil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

S tou kartou souhlasim s tebou vicemene ale vis jak to je kdyz by sam hrac sel sam na branu tak se dava no,,,ale jsem proto jak rikaji v TV pro zmenu toho pravidla

Reagovat
Liquid

ale pro tebe za uznání, že Řepka měl mít kartu, to sem čekal, že mě hned napadneš

Reagovat
smazaný uživatel

Nee Bylo to evidentni ja jsem pro se kapitan kdyz nepouzije sprostych vyrazu tak at si diskutuje jak chce ale kdyz tam telesny kontakt jako Repa tak to uz je moc....Ale vis za tohle si rozhodci muzou sami kdyby dali prisny metr tak si bude davat pozor,takto vi Repa ze jsou z neho posrani a dovoluje si

Reagovat
smazaný uživatel

diver sionko si dal gola...hmmm, absence Dreksy se projevila...diky sudimu

Reagovat
Bakary3

Sionkovi bych nic nevyčítal, zakončit chtěl.., ale červenou v 35. minutě za tohle ? To snad ne.. No a s tim Řepkou klasika, jak jsou posraný z něj, ubožáci trapný, ať si nechaj s... na hlavu, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasna ale ta redka no jako sel byl sam kazdopadne souhlasim s Bakarym ze Tom uz mel mit kartu

Reagovat
10

červená karta se v těhlech situacích musí dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta byla jasná, o tom snad žádná....co se týče té červené, tak je hloupost po takovém zákroku vytahovat červenou kartu, navíc když je z toho penalta...na druhou stranu to bylo zmaření 100%šance, takže zas tak tomu rozhodčímu moc vyčítat nejde, podle psaných pravidel ji vytáhl právem...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak je to bohuzel tak v pravidlech

Reagovat
Liquid

tak před 5 lety, trend posledních let je jasný, maximálně žlutá pokud tedy vůbec jí pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Divej ja myslim ze ten trend je viceme stejny kdyby nebyl tak by se preci nezaclo diskutovat o tom pravidlu ze kdyz bude pentle ze se nebude davat redka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kde se na Kucku hrabe nějaký messi v těhle pasech

Reagovat
smazaný uživatel

nemela byt reakce...

Reagovat
clinger

červená být neměla.podle tvých slov by se musela červená vytahovat skoro při každé penaltě,páč většinou se jednává o jasnou šanci a to se rozhodně neděje.když je penalta tak červená se dává opravdu výjímečně a to hlavně když jde o ostrý zákrok což v tomto případě určo nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

osobně jsem proti tomu aby se za takový zákrok dávala červená, i když šlo právě o zmaření 100% šance (když následuje penalta), ale pravidla jsou pravidla.....tak jak píšeš, po penaltovém faulu byhc vytáhl červenou jen v případě hodně ostrého zákroku....

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole GOAAALLL super kluci

Reagovat
Bakary3

Tak do tohohle ale musí jít golman hlava- nehlava, ale tenhle strejda Lovásik..

Reagovat
smazaný uživatel

Lovasik neni golman to se vi hodne dlouho no

Reagovat
smazaný uživatel

diver sionko si dal gola...hmmm, absence Dreksy se projevila...diky sudimu

Reagovat
irik

Sparta .

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Kapře !!!

Reagovat
smazaný uživatel

po shlédnutí záznamu nechápu, proč tady někdo nazývá Sionka diverem....vždyť neudělal nic, čím by si toto označení "zasloužil"...byl potahován úplně jasně a tu situaci dohrát chtěl, to že ji neustál a šel na zem je podle mého věcí právě toho zákroku, kdy byl prostě rozhozen a vyveden z rovnováhy....

Reagovat
Liquid

no má nějakou pověst..., sry ale podle mě to ustát šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jde spise o tu povest malokdo muze zapomenout Liborove radeni v LM za Spartu Vim na co narazis.....Ustat to mozna slo ale jak rikam ta penalta se opravdu dala pisknout v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

bez komentáře tohle už

Reagovat
Liquid

no ale zase mi přijde krajně nepravděpodobný, kdyby se nic nestalo, proč by se chtěli Střížkovští zdiskreditovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
Liquid

myslím to tak, kdyby si to vycucali z prstu, tak protireakce = žaloby soudní a nějaký kárný řízení od svazu, tím ale neříkám, že to Olomouc podplatila, jen mě přijde divný, pakliže nic nebylo, tak něco výřit, chybí mě motiv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ofikostrankach Sigmy je malinkata reakce.

Reagovat
Jajinek

motivů spousta....pokud by třeba Sigmu přeřadili o ligu niž, padal by z ligy třeba jen jeden celek....nebo se opravdu jedná o pomstu Kubíčkovi, ze to, jak jede proti svazu a jeho fin. hospodaření a Kapr bude jen prostředník. zatím by se zdiskreditovali jen 2 hráči, kdyby se to vyloženě neprokázalo, což půjde těžko, bude to nejspíš tvrzení proti tvrzení takže nevím, co s tím budou dělat. A zaplatit si 2-4 hráče aby něco zažvanili, je z pohledu potencionálníhc motivů úplný nic....i když to už hodně spekuluju....

jediný co mě hlava nebere je to, že Sigma měla skoro nulovou motivaci kupovat právě tento zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to dokaží, že Sigma uplatila. Protože podmaznou vsecky ty zainteresovane...Kincl, Obrmajer, Zoubek a Dobeš...každy dostane třeba 50, nebo nvm, jak se to dava, aby mluvili prostě to co se stalo, pak se tam nějak dostanou dalši svědci, kteri budou proti Sigmě.

Reagovat
Jajinek

já pořád čekám, s čím přijde v pondělí Jirka, to bude tepvr sranda....o víkendu nechá vyblbnout indes, kteří zatím chrlí co hodina článek proti nám....

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to jo no...

Reagovat
Jajinek

mezi tim rozhovorem a těmi oskenovanými zápisy jsou celkem nesrovnalosti, navíc by mě ajímal celý ten zápis právě od Zoubka, na netu jsem se zatím dostal jen k utnuté polovině.

Reagovat
Liquid

Po shlédnutí záznamu se vás zeptám, vy byste tu penaltu pískli? Mě ten zákrok přišel o dost méně závažný než např. obejmutí a svalení Drogby ve středu, či držení a svalení Ivanoviče, za což ste se mě smáli, takže nevím no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rici vim na co narazis,,ja bych to dal tak 50 na 50 ale vem si ze se musi rozhodnout v momentu jinak mas pravdu ze kdyz to srovname s tim zapasem jak vzpominas tak je to prisne no...Kazdopadne davam za pravdu Csaplarovi s tim ze bych Dreksovi radne vycinil

Reagovat
Liquid

no to každopádně, šahat na něj nemá, btw to postrčení Brabce penalta nebyla taky ani náhodou, Slavisti pod Jarolímem začli hrát zónovou obranu při rozích právě pro obavu, že si rozhodčí při osobním bránění může vpodstatě kdykoliv tu penaltu odpískat a obhájit, bo se hráči drží, strkají apod.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono pri rozich se to asi musi brat nejak jinak protoze tam ty ruky jsou neustale to by opravdu pentle byla furt no...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta urcite, cervena karta ani nahodou ...

Reagovat
Bakary3

Lovásik Takhle promáchnout, to jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

On je opravdu strasny golman,,,me dostalo uz minuly rok jak rikali ze bude delat trenera golmanu Rikam no tohle kdyby me melo ucit chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat teda moc vas nesleduji ale neni tam nikdo lepsi nez Lovasik mezi mladyma,protoze mladez ted mate obecne skvelou tak jestli ve starsim doroste nemate nejakou nadeji v brane?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mame tam naděje...Karabina - staž v Celtiku. Sustr, na podzim byl na hostovačce ve třetí lize v Uničově, po navratu nevim jak je na tom. Drobisz = Drobisz pak tam je Reichl ( kamoš ) ale ma problemy se zraněnimi celkem. Je tam Blaha, Barta...Snad dostane ve středu šanci Blaha proti Bolce.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Godwinson

nesnášim rozhodnutí penalta a červená :))

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Super spoluprace panove

Reagovat
smazaný uživatel

sionko!

Reagovat
smazaný uživatel

"to byla petelice vole"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty VOOOOLLLEE kua Libore co zeres

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno se musí nechat. Na jaře na Spartu slyším jen blitky, jak škaredý fotbal hraje. Já ji vidím porpvní, ale dá se na to koukat hodně dobře ....

A ty góly jsou pěkné všechny

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz vemu prvni dva zapasy opravdu des,,,,S boleslavi do prvniho golu hrali opravdu slusne a druhy polocas uz je tlacili takze asi tak a dnes super zacatek pak do pentle takovy boj o stred a pak koncert zatim

Reagovat
smazaný uživatel

mě se dnes líbí obrana celá - Řepka určitě nejlepší dozadu, Kušnír zase výborný dopředu. Hoheneder na DM nevypadá zle. Já jsem na něj teda dost vysazený. Zatím to byl takový Kutil Tim, kdykoliv jsem ho viděl . A ta záloha dopředu je opravdu hodně dobrá. Na české poměry lítá dopředu hodně takových těch "riskantních" pasů, které jsou klíčové pro ty akce. Velmi dobré bylo i stáhnutí Kadlece do zálohy, kde mu to opravdu jde.

Zatím jsem příjemně překvapen. Opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

v "oddělení" LaLigy se asi neshodnem....v GambrinusLize to vypadá nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam zajimave typy v te zaloze ,,boric s myslenou -Kucka,,,megastar--Sionko,,,rychlik--Kaca,,Centrar--Zofcak,,boric--Hoheneder (jako nezvlada to spatne ale tu rozehravku by mel vylepsit ale nutno rici ze s uzdravenim 100% Huska,Klady a Zemana ta zaloha bude jeste silnejsi)

Reagovat
smazaný uživatel

nejdůležitější je chuť běhat. S tím jde všechno. A to zatím dneska vidím. Uvidíme dále.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufam ze to bude pokracovat Sparta ma ted proste smrtici los mela Bolku venku,Sigma doma,pak Jablonec ven pak myslim nastartovane Brno doma Plzen venku a DERBY Pak je az oddych v budejkach

Reagovat
smazaný uživatel

ani v budějkách se to nesmí vypustit, to pak dělá rozdíly mezi malými a velkými kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ale neni to souper takoveho kalibru jako ti predchozi

Reagovat
smazaný uživatel

já vim , ale takhle hráči uvažovat nesměj, že jim tam spadne výhra sama do klína ba naopak, takový zápasy bývají nakonec nejtežší, diť to známe

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rikal, že 4-0 to bude.

Reagovat
Jajinek

taky jste si nás před zápasem hezky rozložili a v 35. minutě hezky dodělali....to se pak chvástá....

Reagovat
smazaný uživatel

já se nechvástám. Jen popisuju. kdyby se mi to nelíbilo, tak to napíšu taky

Jinak ta rudá ... Blbost, no

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

jakou fanoušek Sparty musím uznat, že ty první zápasy byly opravdu špatné....zápas s Bolkou sem viděl poločas, ostatní celé a nebylo moc na co koukat....

Reagovat
Godwinson

na kolika se to zastaví?

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to nebo rudoši převzali chorály od baniku? jinak ten diver to dobře trefil...ostuda tohle

Reagovat
smazaný uživatel

děláš, jako kdyby baník nějaké chorály vymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

netušim, ale určity věci si spojuju s banikem...a pak to slyšim u rudych, docela divny no

Reagovat
smazaný uživatel

kua jenom aby se nam ta zaloha nerozpadla...zeman zraneny, zofiho odnesli, kuco odkulhal, kladrubsky se musi rozehrat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman s Kladou uz hrali za becko cely zapas takze to vypada nadejne

Reagovat
Bakary3

No a co teď udělal Hoheneder ? To stažení u vápna ? Bejt trenérem, tak ho za to snad zabim, má jediný štěstí, že je to nepískaný a o nic nejde, udělat to v nějakym důležitym zápase.. Nechápu, jak ho to může vůbec napadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Niclas

Reagovat
smazaný uživatel

zatáhl ho, to viděl každý....ale ten útočící hráč sigmy tomu taky dost přidal...po takovém zatáhnutí za ruku takový pád?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul určitě, nicméně Janotka tam s sebou praštil jak pytel brambor.

Reagovat
Bakary3

To jo, ale prostě z principu, jak to Hohentrotla může napadnout ho zatáhnout, když byl snad metr od něj a natahuje se po něm jak chobotnice, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím to nějak provokativně ale po jak dlouhé době dali ACS v lize víc než dvě branky?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a takovej detail, na to, že na letné byla necelá desítka k. lidí, tak nějak zvlášť nefandili...Ale překvapil mě buben v kotli ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Mejtský nadšeným hlasem: "Co jste vzkázali soupeřům v boji o titul".

Chovanec ležérně: "Vůbec nic ..."

Takhle se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz to shrneme:::Tak jako tym jsme hrali hodne dobre prvnich 15 minut bylo ve velkem pohybu hodne behal zejmena Kaca,Kusnir,Libor tam mel tutovku proste libivy fotbal pak prislo takove zvolneni zhruba do te penalty,,pak prisel nadherny moment od Kucky a super nabeh Libora....A druhy polocas SUPER tam neni co dodat,,obranna rada hrala velice dobre,Repa vladl cnel opet nad vsemi,,,Kusnir se skvele vytahoval,,,zaloha netreba mluvit proste fantazie hraci jako Sionko,Kucka a Kadlec super....a Bony super gol mel tam nejake i jine momenty proste neni co kritizovat krivka vykonnosti jde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Marty jeste musim dodat ze Brabec priste bude hrat asi hral slusne no sice sla pres neho jedina sance Sigmy ale dostal do frnaku pri tom tak v tom byl trochu nevinne,skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, no doufám, že se Brabec zraní při sexu...

Reagovat
Bakary3

100. proti tomu hloupýmu pravidlu "Dvojí trest" (ve vybraných případech)

Reagovat
božský John

Tak teď musíme porazit Spartu ...

Reagovat
smazaný uživatel

A už jsme první

Reagovat
božský John

Do středy kámo,do středy...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne se (po hoooodne dlouhe dobe) diva na tabulku krasne - takto by mel vypadat domaci vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ooo bože,ta Sparta byla dneska tak všemocná,silná,a Josef Chovanec,největší Mačo mezi českými trenéry konečně sklízí zasloužený úspěch za svou tvrdou práci,a skvělý tým který sestavil.. Proboha.. kdyby Sionko nezakopl a Kocourek měl mozek tak vyhrají maximálně tak 1:0 z rohu v 90.minutě.. no hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Podme brecet

Reagovat
božský John

Až ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem si na takový zápasy zvykl,tak to ustojím . Přesto děkuju .

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta Sigma Dreksovu červenou jsem moc nepochopil do té doby do nebyl zas tak špatný výkon ale po té kartě plus k tomu když hraje Hubník tak jsme hráli už jenom v 9 no 4:0 dost krutej výsledek bych řekl ale Sparta byla lepší to zas jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak super ta nase sparticka uz zase vali

Reagovat
smazaný uživatel

po jednom zápase je brzo dělat závěry

Reagovat
smazaný uživatel

Navic celkem nefer

Reagovat
smazaný uživatel

ze to bylo nefer bych nerekl vysledek 4:0 vypovyda za vse a celkova statistika tez

Reagovat
smazaný uživatel

pravda pravda.. snad to vydrzi

Reagovat
božský John

Pome Kompresory ! ! !

Reagovat
Liquid

kam až hodlá ten Liberec klesnout...ale hádám, že v Jablonci to je úplně jedno

Reagovat
božský John

To by byla nádhera,kdyby sestoupili

Reagovat
Mindas

Nemyslím si. Přišlo by se o derby v ryze severočeském počasí. Kroupy, vítr, déšť.

Reagovat
Liquid

to sou výsledky, takový tutovky na domácí a všude vedou těsně před koncem hosté

Reagovat
vanGomm

Naše liga mě dává neustále za pravdu proč jsem ji před lety vyškrtl ze svého sázkařského "jídelníčku".

Reagovat
Liquid

já ji vyškrtl když sem dal na rozjetý Jablonec proti Příbrami, a 0:0, dnes odvedl zvládli....

Reagovat
božský John

Nádhera....

Reagovat
smazaný uživatel

No super na Banik 6 bodu uz to je fantazie A konecne prvni

Reagovat
božský John

Prostě se ukazuje,že Jablonec a aj ta Sparta momentálně nemaj konkurenci...marná sláva...ve středu šlágr jara

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime kazdopadne vy na nas mate jen dva body a to je rozdil, Teplice tam uz nepocitam vubec to uz i Baniku verim vice...Uvidime kazdopadne stredu nedospim

Reagovat
božský John

Já tady mam na výměnym pobytu ty Italy...nějak musim Ježíše ukecat,aby šel na fotbal...páč ho prej sport neba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis uz tam mas toho blba,,tak to uprimnou soustrast

Reagovat
božský John

V pondělí přijede...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka je lepsi

Reagovat
Studna

DYNAMOOO

Reagovat
smazaný uživatel

baník

Reagovat
božský John

Péééépa Péétřík ! ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň váááálí na všech frontách... kluci děláte nám radost, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

ja cumim jako blazen. To ten titul nechce nikdo jinej nez moje ruda laska

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól. Hlavou. Po rohu.

Reagovat
irik

Baník

Teplice

Jablonec

Plzeň

Sparta

Reagovat
božský John

Prohoď 3. řadu emotikonů s 5. a dalo by se s tim souhlasit

Reagovat
irik

Jablonec válí, takový Wolfsburg BL 08/09.

Reagovat
božský John

I ta barva sedí :)

Reagovat
smazaný uživatel

JJ mozna k bych baniku pridal jeste nejaky ten smajl

Reagovat
smazaný uživatel

a ja taky

Reagovat
Murtago

Petříka zastřelit

Reagovat
božský John

Katano je dnes ve formě...jsem zvědavej na Psychora...

Reagovat
smazaný uživatel

DIval jsem se dneska na Sydney vs. Melbourne. Kam se hrabe ceska liga . Toho Lavicku tam musej pozlatit. A Karolko tu pentli kopnul snad nejlip ze vsech .

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovýdle výsledky by si člověk ani nevymyslel.akorát liberec měl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že už není o čem, kam půjde na konci ročníku titul

Trochu bych měl obavu, kdybychom ve středu rupli v Jablonci, ale jestli je dáme, jako že je dáme, tak sem v klidu

Reagovat
Liquid

třetina ligy je ještě před náma....

Reagovat
smazaný uživatel

JJ jeste zbyva hodne to je pravda takto budu vykrikovat az vyhrajeme v Jablonci,doma s Brnem,v Plzni a Derby a pak uz muzem zacat kricet zatim jeste ne i kdyz na Banik je to uz 6 bodu

Reagovat
božský John

Kříč si jak chceš, rudý bratře,ale v Jablonci,doufejme,nevyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mam celkem respekt,,,uvidime bude to kua tezke utkani

Reagovat
božský John

Bacha budu s sebou mít Ježíše, nařídim mu několik otčenášů a je s Váma ámen ..

Reagovat
domingo

Ondřej Smetana směšnějšího hráče jsem v životě neviděl... Holeňákovi s Hauzrem asi zkrátili důchod či co... no a Petřík to je trenér, pane jo

Reagovat
Liquid

on si góly nechává na Spartu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

Tisíce lidí odepisovalo Střížkov a podívejte, bod od udržení jsou a to chybělo málo a bod by sebrali i Slavii a Teplicím a vlastně proti Slovácku odvolal sudí nesmyslně penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby, kdyby, v Čelski by nebyli velké ryby

Reagovat
Liquid

no poukázal sem na to, že všichni rádoby experti z fotbalové veřejnosti, ten Střížkov odepsali jasně, stavějí to na zkušenostech a to se mi celkem líbí, je to něco jiného než u většiny jiných případů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano prekvapili to jo ale vem si ze hodne expertu je odepisuje i z duvodu ze je tam uz z principu nechcou a ja patrim mezi ne i kdyby hrali jako Barcelona tak je tam nechci

Reagovat
Liquid

Co konkrétně ti na nich vadí? Ono těch věcí může být dost, že jo.... Kapr smrdí od hlavy.... ale za ten název já viním ČMFS, či nějaký výkonný výbor našeho fotbalu, z principu prostě, když jim to ČMFS schválí, a až pak když se obejví subjekt fanoušků, který to celý postavil na čistě klokanských základech, a pak ČMFS řekne, ne, naše rozhodnutí rušíme, přejmenujte se....načež se Střížkov očekávaně odvolal k soudu, který potvrdil, že Střížkov má pravdu...tak je podle mě chyba v orgánech ČMFS, neboli neměli jim nic povolovat a jméno Bohemians Praha prostě "chránit"

Reagovat
smazaný uživatel

Divej nerikam ze nemas pravdu tohle jde trochu mimo me ty kauzy protoze mam v tom gulas jednou uz Pribyl rikal ze se musi zpatky prejmenovat protoze to schvalil soud a stale nic tak nevim jak to tam je.....Ale co me na nich vadi nejvice...Zadna podpora fanousku,zadny stadion, zadne tradice a hlavne oni se povazuji za Bohemku coz je smesne a vsechny ty veci co delaji ohledne listku a organizace zapasu jsou dost trapne....Ja bych proste misto Kladna a Strizkovu privital v lize Opavu a Hradec to jsou pro me basty a hravaly i ligu kdyz ja jsem se zacal zajimat o fotbal a souboje Sparty v Opave no to byvalo neco

Reagovat
Liquid

sem z východní Čech, takže Hradec bych si tam taky přál, takhlec to skoro vypadá, že se u nás hraje nejhorší fotbal v republice....

Reagovat
smazaný uživatel

No ja videl nedavno stadion Hradce v sestrihu a to je fakt hruza ale vim ze uz byla i nejaka studie noveho ze?Jako pral bych to uz jen proto ze odtud je Soula a myslim i Misa Smarda

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Smarda, ale ten prisel do Sparty ze Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ale je to Hradecak rozeny u nas toho sice moc neodehral ale tak vzpomenul jsem si na nej ,,,ale spise je tam chci kvuli tradici a taky si rikam ze by se tam treba vratil Soula do nejake pozice kdyby postoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to hradecak. A Mira Baranek...toho mi nepřipominej...Hajzl je to.A taky tuším z HK ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Havirovak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hral za Hradec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

NN vitkovice pak k vam a pak primo k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Aha aha...Nezapomenu nikdy tu ruku...Debut Romana Hubnika, fauloval tak třicet od brany...Rasta Michalik střela, a Baranek rukou...To sem nemohl ani chodit, jak sem byl nasranej. A pozapasovy rozhovor...Jarabinsky, jo byla to ruka asi.

Ale Baranek...pane Baranku byla to ruka? No, ja, ja nevim...a divaci nad nim : BARANKU TY KURVO !!!! a cele to bylo v přimem přenosu

Reagovat
Liquid

no mě byl Baranek vždycky nesympatickej teda, s božským Johnem sem se shodl na něm

Reagovat
smazaný uživatel

Me se zhnusil pravě tehdy.

Reagovat
Liquid

pokud si dobře pamatuji, tak asi tak před 14 roky sme vyhráli my u vás taky gólem rukou, onehdy Robert Vágner nějak po standartce, a pak se ho ptali, a on, řekl, nevím co to bylo, ruka, rameno, hlava....

Reagovat
smazaný uživatel

TO mi bylo pět no...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mel Miru strasne rad on hral vyborne tenkrat v te legendarni zaloze Rosa---Svoboda--Hasek--Baranek to byla proste basen pak se pozdeji pripojil jeste Libor to byvaly casy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

já ze Sparťanů měl vždycky rád Jirku Jarošíka, Hübschmana, a poměrně dlouho i Petra Čecha, a z poslední doby určitě Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Od vas mam nejradsi Miru Baranka To byl pan hrac u nas

Reagovat
smazaný uživatel

, především je odepisovali "vršovičtí"

Reagovat
Shevchenko

Stejně to jsou ostuda ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko do sebe zapada...Libe, ktery hraje o nic da se říct, tak jim to pustil. Kapr si dosahne sveho, svrhne Sigmu do druhe ligy a tim padem spadne ten posledni klub. A nebo Sigmě odectou body, kdyby odecetli dvacet, tak Sigma to asi i tak neda. Prostě Kapr je ču_ak a takhle si zatim pujde. Nečestně !! Hajzl !

Reagovat
smazaný uživatel

Kapr

Reagovat
Liquid

Kapr má problém s kapříkama jinak mi je taky dost nesympatický, ale snad nemůže tak neomezeně počítat s tím, že v případě přeřazení Olomouce, automaticky spadne jen jeden.... jinak se ale divím, že s tím nepřišel v době kdy ste na tom na podzim byli špatně, uvidíme co se vyšetří, já osobně neakceptuji jedinou možnost, a to že všichni vyváznou bez trestu, buď ať to slízne Olomouc za korupci, nebo když se to neprokáže, ať pořádně potrestají Střížkov co křivě napadne klub z korupce

Reagovat
smazaný uživatel

On s tim počíta pravě, že to tak bude, beztak ma infa. A jinak, ony existuji nějake dokumenty...Ale je to jen oskenovany papir bez datumu a podpisu...Takže tak nějak to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Odečet 20 bodů bychom zvládli

Reagovat
JarousFCB

Velký Petangue to tak chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemela problem s olomouci..Tak to je jasny, ze nemeli problem kdyz rozhodci piskne vymyslenou penaltu a jeste mu da cervenou !!

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty mas asi problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Nic se nestalo, Baníčku nic se nestalo !!!

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
homeles8

Dynamoooooooooooo

Reagovat
Radar

Šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nehrál na Bazalech...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro SK SIGMA OLOMOUC - cisty klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čistý není nikdo. Akorát někdo se tak pořád snaží tvářit a bojovat za "čistý český fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

vis jak je to mysleno

Reagovat
smazaný uživatel

vím

Jen dodám, že "bojovníci za čistý český fotbal" bojují s panem Doležalem, což je asi poslední přeživší z bývalého svazového vedení, v čele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vynikajici spartansky den! nejdriv Becko vyhraje 4:2 i kdyz prohravalo 2:1, pak nasi suteri uplne smetou sigmu a uz tak nadhernej den vysperkuje hokejova Sparticka, ktera smete Vitky co vic si prat...

K zapasu: Od zacatku panovala na letny dobra atmosfera a na hracich bylo hodne vydet ze chteji vyhrat. Po 20 minutach naseho tlaku, prisel mozna zakonite utlum a od te penalty bylo uz na hristi jen jedno muzstvo - ted k tomu hlavnimu, teda desitce - penalta to byla naprosto jasna, kdo o tom pochybuje je blazen, karta hodne dikutabilni, spis to bylo asi na zlutou, ale rozhodci na tu cervenou rozhodne pravo mel, nutne je zminit ze rozhodci na to mel naprosto jasny vyhled, takze to posoudil asi sparve (cervenou) protoze preci jen to byla 100% sance, navic popotazeni zezadu, jiste cerveny se nedavaji za mnohem horsi penaltovy fauly, ale taky uz jsem videl i za trivialnejsi zakroky, zkratka a dobre - cervena sice prisna, ale obhajitelna (jinak olomouc hrala celej zapas jako prase a takovej Hubnik si svyma loktama koledoval tak o 3-4 zluty karty za zapas...

jak uz jsem napsal, po promeneny penalte jsme zapas naprosto ovladli, hrali jsme jak z partesu, opravdu famozni, vyborna obrana a skvele utocne vypady. Chvalit zvlast budu jen Libora Sionka, protoze ten zahral dneska opravdu ejste o tridu vys nez ostatni, ale potesili me uplne vsichni, bez vyjimky Olomouc docela zklamala, protoze kde je dano, ze za stavu 1:0 a v deseti se musi dostat ranec???

Jinak k recem ze na stadione nebyla atmosfera - to zase muze tvrdit opravdu jen nekdo od televize, ci pocitace, fandilo se dobre - buben v kotli je vybornej napad a po hodne dlouhy dobe jsem konecne zase videl i megafion, je tak dal ultras sparta co jeste chci vyzdvihnout - 10 a pul tisice divaku, i kdyz to bylo v televizi a zejmena taky po tom otresnym minulym zapase s pribrami vyborne, je cosi opet skveleho ve spartanskem tabore, jen tak dal. Ve stredu nas kupodivu ceka asi nejtezsi zapas jara, tak vzhuru do nej SPARTA FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu přidej prohry Teplic a hlavně Baníku Otrava. A to, že jsme v čele ligy. Hlavně to potvrdit v Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

no to ze prohraly Teplice je docela sokujici, ale to ze prohral i Banik to je primo faux paux Ale ted to hlavne potvrdit v Jablonci, nebudu v oblacich, ve stredu se spokojim i s bodem, ale jestli na strelnici vyhrajeme, pak uz nam titul snad nikdo nevezme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...faux paux? To je faux-pas.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, nebyl jsem si jistej jak se to pise

Reagovat
smazaný uživatel

onanie, onanie ACS!!! Onanie, onanie ACS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když prohraje Sparta, tak onanie SKS, FCB a dalších tu je teda rozhodně ve větším měřítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by zavist???

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě nemám co závidět nebo bych měl?

Reagovat
smazaný uživatel

no treba konkretne tohle kolo???treba 6 bodiku naskoku???vyber si co chces...

Reagovat
smazaný uživatel

až bude 29. kolo, budete mít 6. bodů náskok, tak napíšu, že vám gratuluji, takhle ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

drahá Ostravo, takhle se hraje o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

ono uprimne krom zapasu s Jabloncem (ze kteryho byli vsichni tak vystrikani) toho banicek zas tolik nepredvedl, aby se mohl pasovat za kandidata na titul, natoz jeste po tom dnesnim vykonu...

Reagovat
smazaný uživatel

kreténe...

Reagovat
smazaný uživatel

jen si kopni do ležící mrtvoly ale na prvního máje se budu smát já

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

pojď si vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Něco vymysli, protože mě nic nenapadá...a jednu sázku tu už mám od začátku sezóny se Shevchenkem na změnu nicku a to už je trošku ohraný.

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost s výsledkem. Jak jsem již napsal - účel světí prostředky

Reagovat
smazaný uživatel

To běž do prdele Kocourku, za tohle vyloučit Dreksu.. No jo vlastně Sparta chce titul tak už si to jistí tak jak tomu bývávalo před lety..

Reagovat
smazaný uživatel

zmareni 100% sance pridrzenim zezadu, co se ti na tom nezda?na tu redku mel jednoznacne pravo, i kdyz 95% sudich by dalo jen zlutou

Reagovat
Radar

Sparta si platí těch 5% že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

penalta bejt měla, o tom žádná ale červená ne, s tím se shodli snad úplně všichni čeče

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem nerekl ze cervena bejt mela, taky se priklanim ke zluty, ale na tu cervenou mel proste pravo, neni to tak ze by byla vytahnuta za nic

Reagovat
smazaný uživatel

ano, máš recht, rozhodčí měl právo na oboje karty, jen ta redka byla holt přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

trevor20: No, tkomentátoři ji jednohlasně potvrdili. Navíc, dle pravidel být má a já jsem pro to, aby se fotbal hrál dle pravidel, ne tak, jak si přeje zhrzený baníkovec.

Reagovat
smazaný uživatel

zhrzený baníkovec.... Ta červená byla kurde přísná :)

Reagovat
Radar

Co řeknou kometátoři to je sváte že ?

Reagovat
smazaný uživatel

pro tohoto sparťana nejspíše ano ale bůh mu to přej

Reagovat
smazaný uživatel

Já tím jen negoval manipulativní lež, že "na tom se shodli snad všichni". Navíc, dle pravidel být má, na tom nebylo nic přísného. Samozřejmě, taková Slávie už by měla třikrát sepsaný protest

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že mi to je jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny vysledky vcera, krasny

Reagovat
božský John

Pan katano povídal, že bez sparťana KOCOURKA a vymyšlené PENALTY by sparta stěží ukopala - REMÍSU !

Reagovat
božský John
Reagovat
sosna

Tak jsem se probral ze sobotního masakru. Sigma zaslouženě prohrála na Spartě. Dopředu téměř nic nepředvedla a stopeři opět potvrdili, že s kvalitními útočníky mají problémy. Sparťané měli včera svůj den, zejména dvojice Sionko a Kocourek. První jmenovaný hrál výborně a svůj výkon potvrdil krásným gólem. Druhý udal zápasu jasný směr v 35. minutě, kdy písknul hodně přísnou penaltu a pro jistotu přidal zcela nesmyslnou červenou kartu. Tímto prakticky rozhodnul o výsledku utkání. Svůj charakter následně potvrdil dalším mariášem, kdy nejprve zažlutil za protesty Škerleho s Rossim (brazilec co umí pár slovíček česky ho musel pořádně urazit) a následně se nechal z dvoucentimetrové vzdálenosti parádně poprskat od tradičně nepříčetného cholerika Řepky. Samozřejmě bez trestu pro kapitána domácích. Děkujeme.

Je jistě dílem náhody, že zrovna v den utkání na Letné se v deníku AHA (chloubě české žurnalistiky) objevily nařčení hráčů rádobyBohemians Praha z uplácení Olomouce. Úplatky mohu potvrdit. Hráči Sigmy si i přes výbornou formu a motivaci museli pojistit zcela jasné vítězství, jelikož se těsně před zápasem zalekli síly velkých klokanů a mocného Kapra. Další úplatek navíc putoval do kabiny Mladé Boleslavi, aby se tamní hráči vzdali účasti v EL a jasně doma podlehli pražské Spartě. Díky moc. Já sám jsem peníze předával a teď jsem si na to po půl roce vzpomněl, stejně jako hráči střížkova. Tímto se omlouvám všem hráčům a fanouškům...

P.S. Část úplatku pro střížkov putovala na nákup nové sady akustických trumpetek tamního fanklubu. Ještě jednou omluva.

Reagovat
soukup

vsadím se že z těch pár slovíček co umí jsou část i nadávky

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že s těch 3 jmenovaných myslíš Rossiho.

Reagovat
sosna

Nepochybuju o tom, že Rossi umí české nadávky a že je i používá na hřišti. Ale stejně tak nepochybuji o tom, že z Řeponě se valila jedna nadávka za druhou. Kartu dostal jen Rossi... Bohužel víme všichni, že v Gambáči není stejný metr pro všechny. A už vůbec ne na Spartě....

Reagovat
soukup

tak to je určitě pravda, bohužel z Řepky jsou všichni rozhodčí posraní...

Reagovat
smazaný uživatel

byl tu nekdo na bcku sparty vcera?na zemana slysim jneom samou kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Co vim tak mel zdravotni problemy a rozehraval se ted za becko

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl jsem, ale treba report na spartaforever mluvi zcela jasne - naprosto oflaknul zapas, chova se jak ublizenej a podobne, proste ta jeho stara klasika, bohuzel. Pritom ma v sobe megapotencial jenze je to lempl bohuzel a bohuzel ho to ani moc netankuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je bohužel u nás poslední dobou pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

je to vazne az smutny, ten chlapec uz touhle dobou mohl hrat treba v bundeslize, jen kdyby sam chtel, vazne ho sam nechapu. Kdyz opravdu chce tak je to radost pohledet, ale kolikrat tomu tak bylo??1 za 3 zapasy??ach jo proste, jeste ze jsme privedli na stranu toho Libora

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vůbec nechtěl vidět v Bundeslize. To je totiž právě to - hráči Spartu považujou za přestupní stanici na západ (nebo aspoň do Turecka, že ano) a pak to podle toho vypadá.

Ale máš samozřejmě pravdu - slušnej talent a sám si zabíjí kariéru.

Sionko se solidně chytnul, z toho mám radost, vůbec jsem mu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyjimecni talenti se proste u nas moc dlouho neohreji a prave vyjimecny on je, kdyby hral porad tak jak umi, sel by v rosickeho stopach, ale bohuzel...mozna je to pro sparticku tak lepsi, ze ho jeste mame, ale podle me se Martin timto pristupem sam odstavuje a za par let z nej bude jen vyhorelej talent

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, pro Spartu to lepší není. Rosický... Rosický toho pro Spartu odehrál dost a přestup si zasloužil. Jenže on makal a měl to v palici srovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace 1905

Reagovat
smazaný uživatel

Ray Koranteng- Bohemians Střížkov..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky sem se od srdce zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

k.rva, boleslav wtf?

nechapu, ze vedeni za dva roky nedoslo, ze rolko jako obrance je kopyto, jeho rozehravka napicu, rychlostne zaostava, maximalne tak pozicni hra.

obrana nase nejvetsi slabina uz pres dva roky a na jare se letos opet nic nezmenilo, prohra s kladnem a bohemkou, boze za co me trestas...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Kubičkovi věřím. Včera se pěkně prezentoval v telke aj Lebr Dobře jim to davaji :)

Reagovat
salami

prej "A proč bysme platili mužstvu kvalit Střížkova!"

Reagovat
Jajinek

No dokonce už i idnes ráno ve svém článku přiouští možnosti komplotu a zpochyb'nuje některá tvrzení atd.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Lebra jsem slysel a mluvil dost dobre Slusne od pasu.....Ja bych ty Strizkovske existence nejradsi preradil do divize

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zas...Trošku mi to dava smysl z druhe strany...My sme jim poslali na hostovačku Heidenreicha, aby drželi pul roku hubu, abysme se pak mohli branit že to je už skoro rok pryč, a že to jsou nesmysly...Ja myslim, že Sigma pujde z ligy tak jako tak. Ale věřím Sigmě a Kubíčkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem vidělv TV prohlášení Kubíčka Olmík musí zůstat, všichni jdou proti Kaprovi, ať ten hnusák jde pryč, ta prasečí hlava vysmáta

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, daval sem odkaz do toho Nazory a Komentaře, kdyžtak, aj na FB...

Reagovat
centos

Jednou nejdu a jak to dopadne..

Reagovat
centos

A navíc moc optimistický nejsem, ze tří zápasů, co jsem viděl, jsme hráli dobře jen tři poločasy a ten čtvrtý zápas byl prý bída celý.. hodně napoví Střížkov.

Reagovat
božský John

Snad nevyhodí ani jeden tým...jak by k tomu potom přišel Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

jablonec jedem na titul

Reagovat
centos

Slovácko hezky

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIA: Kdyby zápas skončil plichtou nebo výhrou Slavia tak budu nahrávat na blbej povrch... Takhle tleskám Slovácku a musím říct - že jsme hráli nejhorší fotbal za celou sezonu... Senecký, Koreš, Starý a Trubila jasně nejhorší na hřišti... Ale co se dá dělat, máme zraněnejch 9 hráčů a nikoho za nima... Spíš mě mrzí, že se podceňuje Vlček, který vždycky dře jak kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu proc nehral dyt ted se mu celkem dari ne?

Reagovat
smazaný uživatel

on hrál asi půlhodinku... nevím, KJ si asi myslím, že na co sáhne se v zlato promění, ale ono to bohužel už dávno neplatí... Takže by měl zklopit uši a opět stavět na Vlčkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Konec sezony vidim rudě

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní chorály, jen nezazněl ten převzatý od Kolejorz

Reagovat
smazaný uživatel

me skvele zahralo slovacke podani Horto Magiko opravdu bravurne udelane do cestiny

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko prostě

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, taky mě to mrzelo, ale bylo to způsobené tím, že choreo o pyru se nepovedlo, takže se ani nevyvěsilo a kvůli textu toho chorálu se nakonec nezpíval, navíc je to nové, takže je potřeba to dostat do podvědomí výjezďáků a to pujde

Reagovat
sosna

Gratulace Slovácku. Slávia neodskočila Olomouci a hlavně se Slovácko vzdálilo Kladnu a tomu pražskýmu vředu...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíš s Bolkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Olomouci bych se vůbec nebavil. Bůh ví, jak to s nima skončí

Reagovat
sosna

Jako vždycky - na tři body. Myslím si, že aktuální Bolka by na domácím hřišti neměla být větší problém. Jen doufám, že se na hráčích moc nepodepíše ta kauza a debakl na Spartě. Navíc stopera bude hrát nejspíš Komár a vepředu mají Kuliče, tyhle souboje budou rozhodující. Věřím, že Psotka vymyslí dobrou taktiku a hlavně postaví Bajera - ten hraje poslední dobou luxusně. Každopádně v 17:30 na Andráku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave nevim...cekam vsecko mozne, i prohru...Nevim proč, ale tuším to...

Reagovat
sosna

Tak to doufám, že tušíš špatně. Hráči by se měli semknout a předvést, že dokážou vyhrávat na hřišti a ne někde podplácet. I když jsou poháry z ligy utopie a tak vlastně o moc nejde, právě teď je vítězství důležitější než kdy předtím. Jak píše Pažout - Sigma je zázrak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budu tam, a budu fandit. Ale něco mi to podvědomě říka, že sudi pujde proti nam.

Reagovat
M11

FSC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

F Slovácko C?

Reagovat
centos

Fajne Pendolino!

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

* FCS

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zas fotbal

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem kousek. a teda nenadchlo mě to. bohužel.

Reagovat
centos

ten nick

Reagovat
Radar

Propracovaný

Reagovat
centos

Vskutku.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. s odstupem času si říkám co jsem to vymyslel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

I když to možná nevypadá, připadám si normální

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Senecký luxusně, zase potěšil

Reagovat
georgeo

kdyby si z něj dělali srandu jenom fanoušci, tak to pochopím, ale jak už i hráči, to jsem byl v křečích....viz. Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

co mu proved Mercedes?

Reagovat
georgeo

v druhé půli Slavia hodně využívala Seneckého při nákopech, jelikož hráli často malou domů a jemu se ty odkopy moc nedařili a diváky to náramně bavilo...když přišel Švanci na plac a dobíhal na Seneckého, který nakopával míč, tak máchal rukama, aby ho znervozněl...zase něco pro lidi udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

To ale neudělal poprvé, neřekl bych, že by si z něj přímo dělal srandu.. ;)

Reagovat
georgeo

já to u něj viděl poprvé, jestli to udělal už poněkolikáté, tak je to možné....každopádně docela vystihnul správnou chvíli, protože ten Senecký byl nervozní a spoluhráčům tímto moc na klidu nepřidal

Reagovat
smazaný uživatel

dělá to proto, že tím rozptyluje golmana hostí a taky je to divadlo pro fanoušky

Reagovat
centos

Však jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

šak 10 dubna bude komendiatit i u nás na Bazalech :)

Reagovat
smazaný uživatel

Plaval kraula proti němu

Reagovat
$dolar$

Jak je to letos vubec s pohary? Sanci na LM maji prvni 2? Nebo jen mistr? a do EL 3. a 4. misto? diky

Reagovat
Liquid

LM jen 1.

Reagovat
$dolar$

A EL 3?

Reagovat
Liquid

podle vybarvení tabulky ano, 2. a 3. a vítěz ČP, pakliže to bdue někdo z 1-3., mám dojem, že by tam šel 4.z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ze čtvrté ligy?

Reagovat
vanGomm

Ano do předkola LM jde jen 1.Do předkol EL jdou 2. a 3.z ligy.A také + vítěz ČP.Pokud by ČP vyhrála Sparta a zároveň byla 1. v lize,pak jde do předkola EL ten poražený finalista ČP.

Reagovat
salami

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

FANATICOS - nemožu mluvit, ale tohle stálo za to!! Nádherný pocit na srdci, kluci bojovali a zasloužili si 3 body, konečně. atmosféra po našem vedoucím golu se zvedla o 400% a už vydržela až do konce!

Reagovat
Liquid

Slavie mě opět zklamala, hrůzostrašný výkon, 1.gól navíc neregulérní, to co předváděla obrana, od Seneckého bych čekal lepší výkony, při 1.gólu nechal zbytečně volnou pravou stranu branky, 2.gól jde podle mě jasně na vrub brankáře, byť 2 obránci před ním a nechají si dát góla, a 3.branku měl mít taky brankář, záloha netvoří, útok nestřílí, jestli se to nezlepší výrazně, tak bych přivítal odchod Jarolíma.

Reagovat
Bakary3

No výborně.. Ani na Slovácko už to nestačí.. Ten ubožák Krajčík to na konci ještě svede na terén, že prej to "technickejm hráčům nesvědčí", tak to by to potom Slavia měla zválcovat, protože víc technickejch hráčů jsem viděl v dresu Slovácka Ať se nad sebou Jarolím zamyslí, z týmu, kterej měl a nemusel ho nutně rozbít- nepočítám vynucený odchody jako Tavares, Švento, Necid..- udělal takovouhle sebranku, která sotva stačí na spodek tabulky. Tam nehraje záloha, útok nulovej, obrana na ozdobu.. Hlavně, že si přived superreprezentanta Seneckýho, kterej chytá na úkor Romanovse.. Proč seděl Vlček ? Ne, on když byl tragickej, hrál furt, teď se chytil, nechá ho sedět.. A Starý ? Jeden Hubáček stačí, děkujeme, i když je mladej, třeba se ještě zlepší. Jinak u něj je paradox, že ho Jarolím chtěl prodat do Hradce, oni ho nechtěli a lup, hraje v zíkladu, nebejt tam ani on, tak může dát na toho beka tak Řeháka možná, ale Šiklič na to podle něj neměl a poslal ho do Hlučína.. Tohle prostě NENI normální

Reagovat
salami

Jarolím podle mě vubec nezná slovo taktika, místo aby to po našem náhodáku zatáhnul a hrál na brejky, když tam máme rychlýho Trubilu, Kyselu a Grajciara, tak si místo toho necháme dát goly z brejků my, j fakt přemejšlim nad tim kde vzal licenci.S těma běhačema se furt snaží hrt technickej fotbal což je hovadina, bud musí změnit styl anebo nemá posílat techniky pryč nebo sedět třeba na tribuně.

Reagovat
Bakary3

No Jarolím je zvláštní, opravdu.. Když si vzpomenu na jeho tahy jako Suchý na beku, nechávalp hrát Vorla místo Vaniaka, hrál Kratochvíl místo Švece.. Já opravdu nevim, jestli to má v hlavě srovnaný..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten druhej mladík hrál celkem dobře, jen ten Senecký je opravdu "reprezentant"

Reagovat
Bakary3

Jakej druhej mladík ? Koreš ? Ten neni špatnej, ale taky to nevytrhne..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten, hrál celkem solidně

Reagovat
smazaný uživatel

koreš a mareš jsou kamarádi do deště

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele