Gambrinus liga souhrn - 18. kolo

23.02.2008, 17:06, aktualizováno 25.02.2008, 19:10
Komentáře a souhrny
Slavia v dohrávce kola prohrála v Brně a umožnila tak Spartě, která rozstřílela Žižkov 6:1, dotáhnout se na pouhé dva body. Ztratily Teplice, když nečekaně hladce prohrály v Liberci, na záda jim po vítězství nad Zlínem dýchá Baník. Boleslav vyhrála na Kladně a jinak se v neděli zrodily tři remízy - z hřiště Bohemians veze bod Plzeň, z Mostu Olomouc a z Českých Budějovic Jablonec.

Slovan Liberec - FK Teplice 4:0

23.02.2008 15:00

Góly: 7. Filip Dort, 31. Petr Papoušek, 45. Andrej Kerić, 74. Petr Papoušek

V rámci osmnáctého kola nejvyšší české soutěže přijel do Liberce tým Teplic. Očekávala se vyrovnaná partie, ale Liberec svého soupeře nemilosrdně smetl čtyřmi brankami. Teplice se nezmohly ani na gól a ze severočeského derby si odvezly pořádný debakl.

Liberec přetavil v branku hned svou první šanci, kterou měl v sedmé minutě Filip Dort. Dort využil nahrávku Keriče a v rozhozené teplické obraně si počínal nemilosrdně, když poslal míč k pravé tyči branky - 1:0. Druhá vážnější šance přišla přesně minutu po půlhodině hry, to se k balonu dostal Petr Papoušek a ani on se nemýlil a zvýšil tak vedení domácích už na 2:0. Papoušek se prosadil pro něj typickou "dělovkou", kterou vyslal z přímého kopu. Balon před Slavíkem skočil a poté zapadl k pravé tyči. O chvíli později mohl aktivní Liberec vést již o tři branky, ale Dočkalovu ránu Slavík kryl. Domácí se třetí branky dočkali v závěru první půle, když se prosadil chorvatský útočník Andrej Kerič. Brance předcházela přihrávka Dorta, ten tak Chorvatovi v libereckém dresu oplatil asistenci na prvním gólu. Kerkič si balon předkopl a zdálo se, že Slavík míč chytí, jenže jej neudržel a útočník snadno skóroval - 3:0.

Ve druhé části se dlouho nic pořádného nedělo a první šance přišla až v sedmdesáté minutě, kdy střílel teplický Mareš, střela mu ovšem příliš nesedla a Zlámal bez problémů kryl. Neprosadily se Teplice a branku vstřelil Liberec, na potupných 4:0 zvyšoval svou druhou brankou v utkání Papoušek. Křižná střela z velkého vápna zapadla přesně k tyči. Tři minuty před koncem měl Liberec další šanci, o celou akci se postaralo trio střídajících hráčů. Nejprve Dohnálek z pravé strany poslal míč k Radzinevičiusovi, ten posunul na Smetanu, jehož střelu ale tečoval obránce na roh, který Liberec nevyužil. Utkání skončilo 4:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Tescoma Zlín 2:1

23.02.2008 17:00

Góly: 4. David Bystroň, 56. Václav Svěrkoš - 61. Vladimír Malár

Průměrný zápas rozhodl gólem a přihrávkou domácí Bystroň. Zlín ani ve druhém jarním kole nedokázal získat body, nepomohl mu ani gól Malára. Baník se tak přehoupl přes třicet bodů a šlape na paty Teplicím.

První poločas byl ve znamení nepovedených standardních situací. Hra se nepříjemně často kouskovala a to se bohužel projevilo na počtu šancí. Ale hned tu první dokázal ve čtvrté minutě proměnit v gól domácí Bystroň. Po autovém vhazování se dostal míč do vápna, kde se po Magerově nepřesnosti míč odrazil k domácímu obránci a ten střelou k pravé tyči otevřel skóre. Ve 21. minutě se Magera opřel z třiceti metrů do míče, který letěl do středu branky. Přesto musel Baránek zasahovat nadvakrát. Pár minut před koncem si rozhodčí Příhoda poštval proti sobě Bazaly, když neodpískal penaltu za Zúbkovu ruku.

Dvě minuty po změně stran vyslal dalekonosnou střelu Otepka. Míč mířený do šibenice však skvělým skokem vyrazil zlínský Baránek. V 56. minutě vedli domácí již o dvě branky. Střelec první branky David Bystroň si všiml na hranici vápna trestuhodně neobsazeného Svěrkoše, který pak mířil přesně k pravé tyči. Za pět minut se podařilo hostům snížit, když Krausovu střelu vyrazil Vašek pouze k Malířovi, který střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci. Čtvrt hodiny před koncem mohli hosté dokonce vyrovnat. Po Čoupkově chybě nahrál před prázdnou bránu Baranyai Zbožínkovi, který nedokázal z metru míč ve skluzu lépe usměrnit. Když v 78. minutě s námahou vychytal tvrdou ránu Bystroně, mohli se domácí hráči radovat z nejtěsnější možné výhry.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK Mladá Boleslav 0:1

24.02.2008 15:00

Góly: 8. Jan Rajnoch

Ve středočeském souboji na sebe narazily týmy domácího Kladna a Mladé Boleslavi. V nezáživném utkání rozhodl o třech bodech pro hosty svou již sedmou trefou v tomto ročníku Jan Rajnoch. Domácí mužstvo mělo snahu výsledek zvrátit, ale selhalo v koncovce. Boleslav vydřela výhru 0:1.

První šance přišla v osmé minutě a hned skončila brankou. Boleslavští zahrávali roh, míč směřoval na Rajnocha a ten efektivní střelou přes hlavu otevřel účet zápasu. Domácí obránci byli překvapeni netradičním zakončením a hosté se tak ujali vedení 0:1. Po dvaceti minutách mohlo být vyrovnáno, jenže kladenský Kroupa nepochopitelně namísto do branky směřoval svou hlavičku vedle sebe. Šanci na reparát měl Kroupa o chvíli později, ovšem proti jeho krásné střele z 13 metrů se vytáhl brankář Pižanowski. Boleslavský gólman se ukázal v dobrém světle i po střele Cigánka z přímého kopu, asi z davceti metrů, když balon vyrazil na roh, ten Kladenští nevyužili. Další příležitost Kladna přišla pár minut před přestávkou, kdy hlavičkoval Beneš, ale míč o kousek minul roh branky.

Ve druhé půli se dlouho nic pořádného nedělo a první šance přišla až v 65. minutě, to se balon dostal po volném kopu Szaba až na malé vápno, tam ho však nikdo nedokázal dopravit až do sítě. Kladno bylo lepší, ale nedokázalo proměňovat šance, v další hlavičkoval po centru Kroba opět nad Beneš. Více zajímavého se už nestalo a nepříliš pohledné utkání skončilo šťastnou výhrou Boleslavi 0:1.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec 97 0:0

24.02.2008 17:00

Góly: -

Do Budějovic přijel Jablonec, který je letos zklamáním. Jablonečtí by se rádi v druhé polovině soutěže zvedli a postoupili v tabulce vzhůru, nyní je však čekal podruhé zasebou výjezd ven. Po remíze v Boleslavi urvali bod i v Budějovicích, kde tak stále platí, že tým pod vedením Františka Straky doma neprohrává. Oba týmy se rozešly smírně po bezbrankové remíze.

V první půli nic moc zajímavého vidět nebylo a o její úrovni vypovídá situace z desáté minuty, kdy brankář domácích Kučera nakopnul balon dopředu, ten se však zastavil až u gólmana Jablonce Špita. Hra byla vyrovnaná a do velkých šancí se týmy příliš nedostávaly, za zmínku snad stojí pouze pološance jabloneckého Žofčáka, jemuž míč před Kučerou ukopnul obránce Horejš. Kdyby se útočník k balonu dostal, byl by ve velké šanci. Ve 27. minutě pálil z přímého kopu nebezpečně Šíma, jeho rána škrtla o břevno Špitovy brány. Po půlhodině zkusil z půlky hřiště trefit odkrytou bránu Žofčák, ale špatnou rozehrávku brankáře Budějovic nepotrestal, mířil mimo. A tak, když gól nepadl ani z této příležitosti, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Minutu po přestávce přišla obrovská šance domácích. Po rohovém kopu se dostal k balonu Horejš, jeho střelu Špit pouze vyrazil před sebe a v obrovské příležitosti skórovat se tak ocitl Stráský, který ale trestuhodně pálil opět jen do brankáře hostí. Pět minut po hodině hry se dostal do své největší šance také Jablonec. Valenta vyslal Straku vstříc Kučerovi, ale brankář domácího celku situaci zachránil včasným vyběhnutím. Skoro z poloviny zaplněný stadion toho víc neviděl, utkání skončilo bezbrankovou remízou a reklamou na fotbal taky rozhodně nebylo.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2:2

24.02.2008 17:00

Góly: 41. Jan Morávek, 89. Jan Rezek - 30. Ferenc Róth, 74. Adam Varadi

Zápas ve Vršovicích nepoznal vítěze. V dobrém světle se opět ukázal Sylvestre, který byl znovu u většiny šancí hostů, kteří dokonce dvakrát vedli. O vítězství je v posledních minutách obral Rezek.

Až po devatenácti minutách se do první šance dostali hosté. Ve formě hrající Sylvestre se probil před Sňozíka, aby nakonec vystřelil nad branku. V podobné šanci se po půlhodině hry objevil Róth. Domácí obrana polevila, jelikož se domnívali, že hostující hráč je v ofsajdu. Róth se tak po levé straně dostal až před Sňozíka a nemýlil se. Bohemka si první větší příležitost vypracovala ve 34. minutě. Hašek našel centrem ve vápně Ordoše, který ale hlavičku nedokázal usměrnit lépe než nad břevno. Lépe si už vedl Morávek. Domácí sevřeli Plzeň v blízkosti jejich vápna, až našel zkušený Knakal ve vápně Morávka, který nedal zblízka Ilizimu šanci.

I přes aktivitu domácích hned od prvních vteřin druhé půle se do vedení mohli vrátit hosté. Sylvestre rozjel protiútok po levé straně, do vápna nahrál Varadimu, kterému střelu vyrazil Sňozík, míč se dostal k Róthovi, který odkrytou branku přestřelil. V další šanci se ukázala opět nová plzeňská akvizice. Tentokrát hosté překvapili rychlou rozehrávkou přímého kopu, Varadi šel z úhlu sám na brankáře, který však dokázal dobře vykrýt prostor.

Na druhé straně mohl zaúřadovat Bálek. Přízemní střela z šestnáctky nakonec skončila jen pár decimetrů od tyče. Fotbalovou lehkost pak ukázali hostující Varadi se Sylvestrem, když se po výměně míče dostal plzeňský útočník před Sňozíka a pohotovou střelou vrátil tři body na západ Čech. Po dvou minutách mohl rozhodnout Sylvestre, ale přímý kop namířil těsně vedle tyče. Domácí se snažili vyrovnat. V 83. minutě se po Haškově centru prosadil Slezák, ale mířil mimo. Gól tak dal v samém závěru Rezek, když si zpracoval odražený míč po rohu a z hranice vápna poslal přízemní střelu přesně k tyči.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Sigma Olomouc 1:1

24.02.2008 17:00

Góly: 32. Jiří Studík - 89. Martin Hudec

Na hřiště posledního Mostu zavítala Olomouc. V nudném utkání bez mnoha šancí padly dvě branky, tou první poslal Most do vedení Studík a minutu před koncem řádné hrací doby vyrovnal olomoucký Hudec. Most zůstává poslední se ztrátou dvou bodů na Bohemians, Sigma odskočila o bod Liberci a je desátá.

Jediná zajímavá šance v první půli byla ta, která skončila brankou. Stožický zahrával rohový kop, perfektně našel Studíka a ten hlavou do pravé šibenice Drobiszovy brány otevřel skóre. Toto se odehrálo ve 32. minutě hry a bylo to také jediným zajímavým momentem hry v prvním poločase. Most byl aktivnějším týmem a vedení se ujal zaslouženě, ovšem do velkých šancí se nedostával především díky nepřesnostem a proto první poločas skončil jen 1:0.

Druhá půle začala velkou šancí Olomouce. Onofrej dostal míč až do vápna, kde proti němu vyběhl brankář Švenger a nohou míč vyrazil mimo hrací plochu na rohový kop. Další šance přišla v 70. minutě hry, Trubila centroval z levé strany, balonu se ujal Pešír, ale v těžké pozici mířil nad bránu. Most byl lepším týmem, ale doplatil na neproměňování brankových příležitostí. Minutu před koncem se totiž prosadil Martin Hudec a zajistil tak svým barvám bod. Hudec se trefil ranou z voleje přesně pod břevno. Brance předcházel volný kop, rozehraný střídajícím Kazárem. Sigma tak se štěstím dokázala remizovat, Most může litovat, že nevyužil svou převahu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Žižkov 6:1

24.02.2008 20:15

Góly: 21. Miroslav Matušovič, 36. Kamil Vacek, 49. Miroslav Slepička, 73. Miroslav Slepička, 75. Daniel Kolář, 90. Jiří Kladrubský - 84. Radek Bukač

Sparta ukázala, že na Žižkov prostě umí, s přehledem vyhrála a Slavia se tak zítra na Moravě zapotí. Za Spartu se i ve druhém jarním kole trefila dvojice Vacek – Slepička.

První šanci měl ve druhé minutě utkání Matušovič, který po centru Kuliče neprostřelil zblízka Bartalského. V další šanci se stejný hráč již nemýlil. Po chybě na polovině Sparty se k míči dostali domácí. Slepička přesnou přihrávkou za obránce našel Matušoviče, který neměl větší problémy s nedůraznými obránci a trefil se přesně k pravé tyči. I další gólovou akci načal Slepička. Tentokrát si narazil s Vackem, díky čemuž se mladíček dostal za obranu a poté zamířil přesně k pravému hornímu rohu branky. Sparta dala obě velké příležitosti a do šaten odcházela spokojená.

A tak mohla načít druhý poločas dalším gólem. Poté, co obránci Žižkova nebyli schopni odvrátit balon z malého vápna, se do míče opřel skvělý Slepička a míč se stočil do horního rohu branky. Za další tři minuty mohl skórovat Kulič. Matušovič mu po brejku nahrával před prázdnou bránu, sparťanský útočník však v tísni nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Vrátit jiskřičku naděje mohl svému týmu Kalod. Švancarovu střelu zpoza vápna vyrazil Grigar právě ke Kalodovi, který z bezprostřední blízkosti nasměroval míč nad. Na druhé straně utekl po pravé straně Kulič, toho však Bartalský vychytal a odvrátil s obtížemi na roh. Ve velké šanci se ocitl Švancara. Po centru Kušníra se k němu dostal míč před malé vápno, hostující útočník byl natolik zaskočen, až mu míč odskočil.

Sparta tak mohla definitivně rozhodnout. Nejdříve na Kolářovu přihrávku nedosáhl Kadlec, za kterým stál Slepička a bombou pod břevno zvýšil skóre. Neuběhly ani dvě minuty a opakovala se podobná akce. Voříšek tentokrát zprava našel Kadlece, ten se probojoval až do malého vápna a střelou o vzdálenější tyč skóroval. Čestný gól hostů se podařilo dát střídajícímu Bukačovi, jenž se dostal za obranu Sparty a míč poslal pod nohama brankáře až do sítě. V posledních vteřinách však ještě na Kuličův přímý kop naskočil, jako jediný hráč, Kladrubský a vrátil Spartě pětigólové vedení.

Zajímavý kontrast byl dnes k vidění na půlce Žižkova. Výtečný ofenzivní výsledek Sparty byl zapříčiněn skvělým výkonem Slepičky a žalostným výkonem hostujících obránců. Sparta tak stihla dát Žižkovu za dva ligové zápasy plných deset branek.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slavia Praha 2:1

25.02.2008 17:15

Góly: 59. Aleš Besta, 64. Marek Střeštík - 28. Daniel Pudil

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že si Slavia připíše další vítězství. Jenže domácí Brno ve druhém poločase zabralo a nepříznivý stav otočilo.

Brno bylo sice v první půli aktivnějším týmem, ale jedinou branku vstřelila hostující Slavia. Ve 13. minutě byli domácí skutečně velmi blízko gólu. Do samostatného úniku se dostal Marek Střeštík, ale svou ranou trefil pouze Vaniaka, který míč vyrazil na roh. Další mladík v dresu Luboš Kalouda, jehož při tomto utkání sledovala řada skautů evropských klubů, na sebe upozornil o pár okamžiků později. 20letý záložník napřáhl pár metrů za šestnáctkou soupeře, Vaniak střelu nečekal, ale i přesto s s ní poradil.

V 29. minutě z ničeho nic zaútočila také Slavia a byla úspěšná. K odraženému míči se dostal Daniel Pudil a přesnou ranou prostřelil i gólmana Lejsala. Sešívání mohli těsně před přestávkou své vedení zvýšit. Střihavka sice přehodil brněnského brankáře, ale míč včas odkopl do autu kapitán Jan Trousil. Ani jeden tým se v první půli nijak zvlášť nepředvedl, spokojenější byla přesto Slavia.

Brno vstoupilo do další části s úkolem minimálně vyrovnat, což se mu také povedlo a nejen to. První gól domácích vstřelil v 59. minutě Aleš Besta. K tomu se dostal mít v pokutovém území a Vaniak byl proti jeho zakončení bezmocný. Besta zaregistroval už pátou letošní brankou. Pak se dočkal i aktivní Marek Střeštík. Už za šest minut se k němu trochu nečekaně odrazil míč, ale brněnský záložník si s ním věděl rady a střelou ke vzdálenější tyči poslal svůj tým do vedení.

Slavia v závěru přitlačila na pilu, ale na skvěle organizovanou domácí obranu nic vymyslet nedokázala, a proto odjíždí s prázdnou. Její náskok na druhou Spartu se tak ztenčil už na pouhé dva body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha18115228:1138
2.Sparta Praha18113437:1636
3.FK Teplice18103525:1733
4.Baník Ostrava1887327:1931
5.1. FC Brno1885528:2529
6.Viktoria Plzeň1885521:1829
7.FK Mladá Boleslav1858520:1923
8.České Budějovice1865721:2123
9.Tescoma Zlín1865717:2223
10.Sigma Olomouc18410412:1522
11.Slovan Liberec1856718:1821
12.Viktoria Žižkov1854923:3519
13.FK Jablonec1837811:1816
14.SK Kladno18441022:3016
15.Bohemians 19051836912:2415
16.Siad Most1827920:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda ..pral sem aspon remízu ..dva zapasy dve prohry ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si přál, ať už píská konec. Dneska to bylo trápení, hlavně druhý poločas. Čoupek mi málem přivodil infarkt, za stavu 2:1 v šestnáctce prohrál třikrát osobní souboj, naštěstí borec ze Zlína netrefil prázdnou kasu z metru...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl podobně ten zápas dneska .. alespoň vidíš že fotbal z tribuny a z ochozu je stejný ... Ale Opravdu nevím proč pořád staví toho Čoupka to je opravdu o nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal z tribuny je lepší, i když dneska moc ne, bylo za trest poslouchat ty chytré hlavy kolem : "Magera je piča", "Magera je kokot", "Magera běhá, jak by byl zpomalený. ", "Magera pořád padá" a když pak vidím marného Mičolu a Čoupka (s přehledem nejhorší hráči zápasu) a o nich se ti chujopleti ani nezmíní, tak nato nemám moc slušných slov.

Čoupek nezaútočí, v obraně hoří. Mičola zas ani jednou neobešel chlapa, je nedůrazný, přihrává pozdě, za zápas má jednu nebezpečnou akci - levá strana je největší slabinou Baníku. Kdyby dneska hrál Rajtoral (nemoc), tak by to byla jiná píseň. S Otepkou nalevo a Rajtoralem napravo by to byla jiná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano souhlasím MIčola je opravdu jěště zbrklý(mladý) věřím ale že jednou z něho bude dobrý hráč... Bohužel ale je pravda, že na jeho místo není v Baníku lepší hráč. Navrhuješ Otepku ale kdo bude hrát ve středu zálohy? JÁ:-D Jak se uzdraví Lukeš s Tomašákem tak to bude jiné kafe ale bohužel jsou zranění. Místo Čoupka bych klidně nasadil i Cigánka... nebo Križana.. myslím že Večeřa tím nemá co zkazit. Horší už to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím MAgerou to je i na ochozech... Hold lidi jsou lidi .. Nepatří mezi mé oblíbené hráče ale nesnižuju se k tomu abych na něj pokřikoval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mu nedařilo, ale první gol je jeho velká a nesmazatelná zásluha.

Reagovat
smazaný uživatel

No jen fakt, že ve středu teď nikoho nemáme, možná Ficek, ale ten asi taky nemá prvoligové parametry. Každopádně někoho nalevo to chce a to hned. Minimálně Tchuř do obrany, už se uzdravuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano fakt na tribuně byli skvělé ty ožralecké kecy jinak nemá Bystroň nejvíce golu v lize z obránců?

Dnes se (pokaždé) strídal v záloze s Markem a pěkně jim to funguje....Jinak Čoupek at se vrátí do Benjamínků tam bude vynikat....

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář na rádiu Bohemka: No, plzeňští fanoušci ve svém středu odpálili granát, uvidíme, kolik jich přežilo...

mj. Plzeň vede 1:0 jedééééééém

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři tento týden perlí.

Reagovat
smazaný uživatel

jejejku, když Bohemka vyrovnala, málem jsem ohluch

Reagovat
-Kopy-

To je střelec.

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

jj parada

Reagovat
Marv

slyseli ste to skandovani spartanu?? sparta sparta mistr ligy a uz se nemuzu dockat derby uz budem kricet vecne druzi

Reagovat
Kapřík

Hlavně to nezakřikni, nebo nám to pak daj všichni sežrat .

Reagovat
Maritazzi

byl si někdy na Spartě že ten pokřik tak "znáš"?

Reagovat
Kapřík

Je to sice krásnej výsledek, ale Žižkov byl dneska tragickej. Jinak jsem rád, že Vacek ukazuje, že jeho výkon ve Zlíně nebyl náhodný . Mimochodem, Míra Slepička dorovnal Došana v počtu branek(8 kousků)... .

Reagovat
anonym

excelentní střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké, Sparta se zase předvedla, tentokrát v nejlepším slova smyslu. Ale Slavii bude výhra o gól stačit.A mohl by se trefit Toleski, aby dorovnal Doška a Slepičku, ten souboj střelců by byl zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

BOHEMIANS 1905 !!! Záchrana se blíží !

Reagovat
smazaný uživatel

On nekdo jeste Gambrinus ligu sleduje???? Ceska liga je jedna z nejslabsich v Evrope a co se tyce poctu branek tak taky(snad s vyjimkou dneska sparty)

Reagovat
smazaný uživatel

My, kteří si nemůžeme zajet každých čtrnáct dní na Barcelonu, Liverpool nebo Juventus, tak se chodíme aspoň kouknout doma. A jestli ti jde o koukání v televizi, prostě ani top týmy Evropy nenahradí jedno ubohé Kladno (nezlobte se Kladeňáci) naživo na stadioně.

Reagovat
Maritazzi

jednou vstan od televize a prid mezi lidi, pomůžu ti to

Reagovat
M11

jejda ty si traged...

Reagovat
smazaný uživatel

:)) Blbec,už podle přezdivky:) nehledě na komentař:)

Reagovat
smazaný uživatel

mozna prave kdyby ty a tobe podobni na ten ceskej fotbal prisli tak by se mohl cesky fotbal zlepsit

Reagovat
fantomas

Reagovat
Radin

Omg co ta Sigma dělá

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Pěkná hra, pěknej výsledek. Jedinej, kde mě v naší hře přijde "navíc", tak je Horvi. Uvidíme, ale zdá se mi, že za ostatníma opravdu zaostává.

Největší plus vidím v tom, že se všichni ihned po získání balonu ženou dopředu. To je návyk, kterej hlavně napodzim hodně chyběl. A ty kombinace - to byla lahoda pro oko. Bejbl za mikrofonem hodně trpěl . Jen by mě zajímalo, kterýho myslitele napadlo, že Spartu a Žižkov bude komentovat bejvalej Slávista. To byla zase kardinální pitchovina ...

Jinak obrana a záloha dozadu dost propustná. Ale to je daň za tu pěknou ofenzivní podívanou. Pokud bude Sparta vítězit 4:2, 5:3, zlobit se nebudu .

Slepička s Vackem bude asi velmi obávaná dvojice .

Největší mínus zápasu byly ty modrý dresy, to byl humpl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, bych nikdy nečekal, že nekopa Slepička bude v prvních dvou jarních kolech nejplatnější hráč Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ho taky málem hodil přes palubu, ale viděls to? Paráda. A v kombinaci s Vackem je to skoro ZHN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Sparta hrála pěkně, ale nedělal bych z toho vědu. To že to skončilo 6:1 byla asi víc zásluha Viktorky než Sparty, ale někdo je tam dozadu taky musel zatlačit že..

Ale hlavně bude důležitý potvrdit vítězství v příštím kole, včera to bylo fajn, ale to je pryč, jede se dál. Co má Real z výhry 7:0.. od tý doby vůbec nic nehrajou.

Takže teď musí zapracovat Bílek, aby si hráči nemysleli že v Olomouci to půjde stejně jako s Žižkovem. Ale jinak samozřejmě za včerejšek chválim!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně tak. Chce to pracovat dál a neukolébat se dvěma dobrejma výkonama .

Jen doufám, že vedení konečně pochopilo, že není třeba každej půlrok překopávat kádr a dokupovat pseudohvězdy z naší ligy. Konzolidovat kádr a hlavně dát šanci mladejm, máme jich dost (já bych dal šanci i Holendovi, Kúdelovi, Petrželovi, Ludvovi ... Je jich opravdu hodně )

Reagovat
rufus

To by se mi líbilo, kdyby se Sparta rozhodla konečně stabilizovat kádr. Doufám, že zase v létě nebude velká obměna, ti mladí hráči co jsou v týmu, nebo po hostováních slibují poměrně optimistickou budoucnost. Jedinej z těch hráčů, co jsi jmenoval, kterej se mi nezdá že by měl na to hrát ve Spartě je Holenda. Příprava před jarem se mu sice povedla slušně, ale je to docela nekopa - takovej mix Doška s Junem..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je tomu i naopak, třeba minulý týden Slavii komentoval Pešice (zaměstnanec Sparty).

Reagovat
smazaný uživatel

ale bývalý trenér Slávie. Co má společného Bejbl se Spartou či Žižkovem?

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně irelevantní, že dříve trénoval Slavii, když pak utekl pouze z důvodu peněz k největšímu rivalovi. Bejbl je pouze bývalý hráč Slavie, zatímco Pešice současný zaměstnanec Sparty, což je mnohem horší.

Jinak včera to byl zápas pouze v uvozovkách, velký bratříček vždycky rád pomůže.

Reagovat
Maritazzi

cože? neviděl si zase tyHorváthovo lahůdkový nahrávky? nikdo nemá takvoou myšlenku jak on (v český lize)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Černý má myšlenku minimálně stejnou, navíc je na tom dobře i po rychlostní stránce.

Reagovat
Maritazzi

no, rychlostně je na tom líp to jo, ale žádnej rychlík to neni, centr má dobrej ale prostě ty kolmice nemá takový

Reagovat
smazaný uživatel

Kolmice má ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, kolmice má nejlepší v lize. Bože, kde na tenhle materiál chodíš ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadiony, z obýváku se to sleduje těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno hrálo skvěle a zaslouženě vyhrálo. Gratulace! Už jen dva body sešivky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě prokaučované - Abraham, jedinej útočník. Druhej gól jde jasně na vrub Černýho - to ho kde naučili kopnout standardku po zemi přímo na nohy protihráče, ještě když za sebou nikoho nemá? S tou posilou ze Sparty mám pocit, jako bysme hráli o deseti.

Život jde dál, stačí neztratit ani bod a titul bude.

Reagovat
Radin

a hlavně dobrý výkon Brna

Reagovat
Marv

hm nastesti stejna veta uz plati i pro spartu

Reagovat
fantomas

neplati, když bude platit i pro slávku

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: Nebyl náhodou trávník příliš pokropený? (A v Brně měli zápas předčasně ukončit za petardy.) Koukám, že nervy pracují...vidím zde jistou pararelu mezi španělskou a českou nejvyšší soutěží

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy nepracují, pořád vedeme, z Brna jsem stejně výhru nečekal, stejně jako z Ostravy. Titul se bude rozhodovat jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak příště by jste si mohli na dres místo "Sparta fandí slušně" dát "Sparta hraje nejen na hřišti".

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, stará otřepaná fráze, když se půlky stahují a jde do tuhýho. Sice nebyl jedinej spornej okamžik na hřišti, sice nejsme ještě nakonci, ale Slávista už vidí jasný spiknutí ve prospěch Sparta. Bravo.

PS: neslyšíš ty rovnou trávu růst

Reagovat
Maritazzi

moooc hustej koment

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham je zatim vic nez trapny,myslim ze by mu meli dat v satne poradnou sodu.Titul je v haji to je jasne Sparta je rozjeta dala sest branek zizkovu.

Reagovat
$dolar$

Abraham je totiz takovej trojskej kun

Reagovat
Radin

Jedem jedem dáme pepíkům na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl na spartě konzert, myslím že slávie je pěkně rozklepaná, byl to suveréní výkon, ted už je máme a titul bude zase náš, a Slávie? Jako vždy druhá

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

to jiste to co predvedl zizkov bych spis nez koncert pojmenoval komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je prostě zmáčkla, nemohla nic hrát, neřekl bych že to otevřeli, nedostali se skoro za půlku byl to jasnej zápas...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Brnu, skvělý výkon, mají mnohem lepší tým než Teplice či Ostrava, pokud budou takhle pokračovat, měli by skončit třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

možná i druzí za Spartou, ne? Utrápená výhra nad Budějkama, teď takovejhle výkon, nebvýkon v Brně ... No,

Reagovat
smazaný uživatel

ale, pšt, já nic neříkám, já nic nepředpovídám. Jen hodnotím výkony týmů v prvních dvou kolech opravdovýho jara

Reagovat
smazaný uživatel

No on ti spadne hrebinek az se vrati loketnik

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že není Bílek debil a když vidí, že to Slépovi jde, tak ho tam nechá. Ale kdyby vyndal ze sestavy reprezentanta Kuliče, tak bych se vůbec nezlobil. Ale pak bych se bál, že se hra po zemi změní na nákopy na Doška ....

Když o tom tak přemýšlím, tak by to možná šlo - Došek (ač se to o něm říká) není taky žádný kopyto a hru pozemi taky zvládá, si myslím. Každopádně je ten útok teď vcelku nabitej - Slepička, Jeslínek, Holenda, Kulič, Došek ...

Reagovat
$dolar$

a nebo druzi za Slavii :P

Reagovat
$dolar$

Zapominas jeste na Plzen, hraje tedka paradne a ma taky na to treti misto.

100% treti nebudou Teplice, hrajou hnusne a navic venku jim to vubec nejde.

Brno, Ostrava a Plzen se jeste o pohray porvou.

Reagovat
Kapřík

Brno mě dost překvapilo, jsou vážně dobrý...když chtějí.

Reagovat
$dolar$

kdo jeste pokracuje v CMFS poharu? diky

Reagovat
$dolar$

kdo jeste pokracuje v CMFS poharu? diky

Reagovat
dadoprso
Reagovat
smazaný uživatel

gratulace do Brna... krásny vykon v podani Strestika a Kaloudy a nástupce Holka...to bylo pěkný představení!! už se těším na derby,to snad aby Jarolím uzavřel smlouvu s Hednixem, aby zdarma mohl odebírat papírové kapesníčky, když sparta zase vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rad,ze dnes vyhral tym,ktery byl jednoznacne lepsi, protoze po tom golu Pudila (mimochodem z hovna) jsem malem uz omdlel,jelikoz proste nesnasim Slavistickou haluz,hrat hovno,byt horsi ale vyhrat...Jasne se ukazuje ze Slavia vitezi jen kdyz ma stesti a nikoli diky kvalitnimu vykonu,ale to nerikam ze se tak deje porad,jenze na podzim bylo tech haluzi az prilis a kdyby vyhrali i ted tak to uz bych Gambrinus ligu snad prestal sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta super a Slavie taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele