Gambrinus liga souhrn - 17. kolo

16.02.2008, 19:08, aktualizováno 18.02.2008, 19:17
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce mezi Libercem a Ostravou padly dvě branky až v závěru. Po úspěšné trefě domácího Papouška zchladil příznivce Slovanu hned o minutu později střídající Svěrkoš a zařídil pro svůj tým bod. Již v neděli vedoucí Slavia zachránila zápas s Českými Budějovicemi až pět minut před koncem a udržela pětibodový náskok. Krok stále drží hráči Sparty a Teplic, kteří zdolali Zlín, respektive Most.

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1

16.02.2008 17:00

Góly: 45. Michal Hubník - 78. Michal Ordoš

Fotbalové jaro v Gambrinus lize začalo minutou ticha za v prosinci zesnulého bývalého obránce a oporu Sigmy Jiřího Vaďuru. Oba poločasy ovládl jiný tým, konečná remíza je tak tím spravedlivým kompromisem.

Aktivní počínání domácích v úvodu zápasu mohl zúročit Petr, ale sám před brankářem vystřelil nedůrazně. V další šanci se volný ocitl ve vápně Hubník, střela z úhlu však skončila pouze na rohu. Drobisze prověřil skákavou střelou z dálky Hašek. Na druhé straně vyhrál Hubník souboj s Radou, ale střelou z vápna nechal pouze vyniknout Sňozíka. Ve 32. minutě Onofrejovu přihrávku lehce tečoval agilní Hubník, i tentokrát však vyhrál Sňozík. V poslední minutě to ještě jednou Hubník proti hostujícímu brankáři zkusil. Halfvolejem z dálky poslal přízemní střelu k pravé tyči, Sňozík se jen ohlédl - 1:0.

Brzy po změně stran mohl vyrovnat Ordoš, jeho střela z dálky nakonec skončila na břevně. Vyrovnat mohl i Bálek, ale z malého vápna hlavičkoval vedle branky. Z přímého kopu vybídl Hašek k hlavičce Ordoše, kterého vychytal ještě lepším zákrokem Drobisz. V 78. minutě však již gólu nezabránil. Chyby domácích obránců využil právě Ordoš a zblízka prostřelil brankáře Drobisze.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Sparta Praha 0:2

16.02.2008 17:00

Góly: 31. Miroslav Slepička, 50. Kamil Vacek

Sparťané po třinácti letech zlomili baťovské prokletí a jaro začali důležitou výhrou. Jejich aktivní fotbal nepřipustil, že by se Zlín mohl nějakých bodů dožadovat.

První hrozbu vyslal na Baránka Matušovič, jehož střelu z 20 metrů jen taktak vyrazil domácí brankář na roh. Na druhé straně se po rohu dostal k míči Musil, proti umístěné střele z pětadvaceti metrů zasáhl skvěle Grigar. Po rychlém brejku uvolnil Kulič Vacka, ten napálil míč přesně do Baránka. Do vedení dostal hosty ve 31. minutě Slepička, když levačkou vystřelil z vápna přesně k tyči.

V 50. minutě nejdříve prověřil kvality domácího brankáře Kulič, Baránek byl úspěšný. Ovšem ještě v té samé minutě našel Kadlec centrem Vacka a ten si připsal svůj premiérový gól. Nově příchozí Žůrek se uvolnil po levé straně a nahrál volnému Zúbkovi, který ve vyložené šanci nechal vyniknout Grigara. Zvýšit mohl neobsazený Slepička, ale Baránek jeho pokus kryl.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - SK Kladno 1:0

17.02.2008 10:15

Góly: 70. Petr Švancara (pen.)

Promrzlé nedělní dopoledne týmům z druhé poloviny tabulky nesedlo. Zvláště první poločas nabídl množství nepřesností. Druhá půle byla v režii domácích, výkon Kladna rozhodně nenaznačil touhu po udržení prvoligové příslušnosti.

Počátek zápasu provázela nepřesnost a střely z dálky létající metr od branky. Tu první měl na svědomí Kučera, jenž pouze roztleskal diváky. Podobně to zkoušel Kalod, střela z dvaceti metrů minula pravou tyč. Na druhé straně to ve 13. minutě zkoušel Semerák, ale zpoza vápna mířil těsně nad. Oba týmy se snažily k zakončení dostat po stranách, akce však pokaždé ztroskotala na odvráceném centru. Když už Švancara připravil dobrou pozici ke střele z patnácti metrů, Procházka napálil míč bezmyšlenkovitě mimo. Nejtěžší moment prvního poločasu pro Bartalského přišel ve 36. minutě, ve vzdušném souboji se Semerákem uspěl. Blízko ke gólu měl ještě v samém závěru Stracený, jenže přímý kop z 19 metrů technickou střelou zamířil nad břevno.

Dvě minuty po změně stran uběhl Švancara po straně Benešovi, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kušníra, jehož střelu vytáhl reflexivním zákrokem Pavlík nohou. V 58. minutě to zkoušel Kučera, ale jeho skákavá střela proletěla kolem pravé tyče. O pět minut později mohl otevřít skóre Švancara, z deseti metrů střílel levačkou, Pavlík však svůj tým podržel. Gól domácích už byl jen otázkou času. Odpověď se dostavila dvacet minut před koncem. Kalod udělal brankáři kličku, po níž upadl na zem a sudí odpískal penaltu. K míči se postavil Švancara a střelou doprostřed branky poslal Žižkov zaslouženě do vedení. Definitivně rozhodnout mohl Novotný. Společně s Kalodem se dostali do rychlého brejku, ale stoprocentní šanci mu vychytal Pavlík. První šanci hostí ve druhém poločase neproměnil dvě minuty před koncem Hochmeister, po centru Kroba hlavičkoval jen těsně nad. Do brejku se dostal na druhé straně Kušnír, ale nebezpečná střela skončila pár decimetrů od tyčky.

Viktoria ukázala, že se chce z bojů o záchranu vymanit co nejdříve a po skvělém výkonu ve druhé půli si připsala důležité body. Naopak kladenští fanoušci musí doufat, že předvedený výkon byl ovlivněn nesehraností nováčků v týmu. Za celý zápas totiž prakticky nezamířili mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 2:0

17.02.2008 15:00

Góly: 22. Adam Varadi, 35. Ludovic Sylvestre (pen.)

Brno, i přes velkou snahu, ztratilo v Plzni právem všechny body. Západočeši podali až překvapivě dobrý sehraný výkon a góly nováčků v týmu si připsali důležité tři body. Dostali se tak před svého dnešního soupeře.

První nepříjemnou střelu vyslal hostující Pavlík, míč však levou tyč míjel o metr. Velkou příležitost na druhé straně promarnil Krbeček, když se dostal k míči na malém vápně. Lejsal svůj tým podržel skvělým zákrokem. Obdobně si vedl Ilizi v souboji proti Bestovi, když střelu z pěti metrů vytěsnil na roh. Vedení se tak ujala Plzeň. Krbeček přihrál za obranu Varadimu, který z jedenácti metrů namířil přesně k pravé tyči. Nic platný nebyl obránci signalizovaný ofsajd, praporek pomezního zůstal dole a gól byl uznán. Ve 27. minutě přišel historický okamžik Brna. Na hřiště totiž nastoupil brazilec Lira a stal se tak prvním hráčem mimo Evropskou unii, který nastoupil v brněnském dresu. Bohužel pro hosty hru nikterak neoživil. Ve 34. minutě Varadi stříleným centrem trefil břevno, o minutu později již Plzeň vedla o dva góly. Trousil si nedovoleně počínal ve vápně proti Krbečkovi, na penaltu se postavil Sylvestre a střelou po zemi k levé tyči nedal Lejsalovi šanci. V závěru poločasu si obešel Sylvestre tři hráče, ale mezi tři tyče zamířit nedokázal.

Zlepšený výkon Brna kazily nepřesné střely a přesnost často chyběla i finálním přihrávkám. Plzeň si naopak náskok hlídala, do útoku se nehnala, Lejsal tak moc starostí neměl. Přesto první vážnější šanci druhé půle měli domácí. Malcharek našel přesným pasem výtečného Sylvestreho, který obloučkem přehodil jak Lejsala, tak branku. Příležitost na snížení odmítl Polách, když přímý kop těsně před vápnem namířil nad břevno. Rozhodnout mohl Varadi, který se po přihrávce Rótha dostal k zakončení ve vápně, Lejsal ale dal svému týmu ještě naději reflexivním zákrokem nohou. Když to nešlo po dobrém, zkoušelo to Brno pády ve vápně. Trousilův a následně Bestův pád toužený Adamův hvizd nepřivolal. V závěru to ještě střelou zdálky po zemi zkoušel Střeštík, ale Ilizi na dvakrát míč pokryl.

V poslední minutě ještě trenér vystřídal Sylvestreho, jehož výkon ocenili fanoušci potleskem. Na poslední chvíli příchozí hráč podal v novém dresu nejlepší výkon na hřišti a společně s dalším nováčkem v plzeňském dresu, Adamem Varadim, zařídil již v poločase zaslouženou výhru domácích.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 97 1:1

17.02.2008 17:00

Góly: 6. Jan Rajnoch (pen.) - 64. Tomáš Necid

První zápas bez Matějovského sice Boleslav neprohrála, rozhodně však nepodala dechberoucí výkon. Jablonec překvapil aktivní otevřenou hrou a minimálně bod si zasloužil.

Hned první šance znamenala gól. Ve vápně byl faulován Kalina Homolou, exekutorem penalty se stal Rajnoch, který dělovkou zamířil doprostřed branky, Špit tak musel od pravé tyčky dojít vylovit míč ze sítě. Zápas moc vzruchu nepřinášel, pozdvižení přišlo v 17. minutě, když Mendy vrazil ve vlastním vápně do protihráče. Jak hosté, tak diváci věděli, že rozhodčí byl mírný, když nechal pokračovat ve hře. Přes větší aktivitu hostů měli blíže k dalšímu gólu hráči Boleslavi. Špit v poslední chvíli zabránil Kalinovu centru, aby se dostal na kopačku Mendyho. Jablonec se do vyložených šancí nedostával kvůli dobrému výkonu domácí obrany, nedokázal tak zúročit svou převahu. Hostující brankář ještě v závěru poločasu jednou prokázal skvělou četbu hry, tentokráte vyhrál souboj s Kyselou a míč odkopl do bezpečí.

Snaha o vyrovnání pokračovala i na začátku druhé půle. Hamouz poslal nepříjemnou přízemní střelu, kterou s obtížemi vyrazil Pižanowski. V další šanci byl Eliáš, který v té chvíli pobýval na hřišti tři minuty. Obešel si dva domácí hráče a centr poslal tak šikovně, že nechybělo mnoho a Rajnoch si připsal druhý gól, tentokrát by z něj moc velkou radost neměl. Vyrovnání přesto nakonec přišlo. V 65. minutě se prosadil v hostujícím týmu hostující Tomáš Necid, který využil Žofčákovi střely do břevna, jež se odrazila přímo k němu. Vrátit domácím vedení mohl Řezníček, ale ráznou střelou z úhlu vzdálenější tyč minul. Otočit výsledek mohl Necid, když si precizně zpracoval Žofčákův pas. Střela ze šesti metrů se mu ovšem hodně nepovedla, a jablonecký hráč se tak jen chytal za hlavu. V 89. minutě ještě hlavičkoval domácí Holub, dobře chytající Špit ale dokázal střelu vyrazit.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK SIAD Most 1:0

17.02.2008 17:00

Góly: 67. Tomáš Jun

Zápas rozhodně nepotvrdil rozdílné postavení klubů v tabulce. Most sehrál vyrovnanou partii ve velmi průměrném utkání, ale Teplice si nakonec doma ponechávají všechny body.

V 6. minutě mohl skóre otevřít hostující Simpson, kdyby hlavičku usměrnil trochu níž, a těsně tak nepřestřelil. Většina akcí obou týmů končila na hranici vápna, výjimkou byla 23. minuta, kdy se po souhře Juna s Doležalem dostal teplický útočník do slibné palebné pozice, ale mířil těsně vedle. Kdyby se mu podařilo vměstnat míč mezi tři tyče, minimálně by měl Švenger velké starosti. Ve 33. minutě si Strožický málem připsal kuriózní gól. Jeho centr se stočil do branky a Slavík musel odvracet na roh.

V úvodu druhé půle měl blízko k vedoucímu gólu Most, když se Oboya na vápně uvolnil od Kleina a prudkou střelou mířil neúspěšně k pravé tyči. Nepříliš atraktivní hra rozladila fanoušky natolik, že v 62. minutě si část vylila zlost nadávkami na Simpsonovi, hráči tmavé pleti. Po šesti minutách už se stejní diváci radovali z vedoucího gólu, který zařídil Jun. Po rohu Verbíře se k míči dostal domácí útočník a střelou k tyči otevřel skóre. Teplice bez větších potíží bránily výsledek do poslední minuty. V nastavení se dostal do velké šance Bogdanov, z gólové pozice ve vápně ale branku netrefil.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 1:0

17.02.2008 20:15

Góly: 84. Jaroslav Černý

Trapná návštěva dvou tisíc diváků dlouho podtrhávala neschopnost slávistů vstřelit gól. Ten však v závěru přeci jen přišel. Vítězství zařídil Jaroslav Černý, na podzim ještě hájící dres Budějovic, a splnil si tak přání, které vyřkl před zápasem. Slavia si tak udržela náskok před Spartou.

Od počátečních vteřin bylo jasné, kdo bude udávat tempo a kdo čekat na rychlé brejky. První nebezpečnou, avšak nepřesnou střelu vyslal ve 14. minutě slávistický Černý, k němuž se dostal odražený míč. Prudká střela z první zpoza vápna prolétla kolem levé tyče. Přes převahu domácích se žádné gólové šance nerodily a zápas postrádal na záživnosti. Většina akcí totiž končila standardkou, ze které domácí nic vytěžit nedokázali. Ve 29. minutě dvakrát vyšla Slavii hra na hranici ofsajdu. Ivana přesnou nahrávkou přes obránce našel Toleského, ale ten, naprosto osamocený, z prostřed vápna nedokázal překonat dobře vyběhnuvšího Kučeru. Převaha slávistických byla, až na jeden světlý moment, v první půli bezzubá, a to díky tvrdé hře a dobrém pokrytí standardních situací od hostujících hráčů.

Úvod druhé půle přinesl spornou situaci, když Ivana našel přihrávkou ve vápně Toleského, který byl důrazně atakován Peroutkou. Rozhodčí penaltu neodpískal a diváky zůstal nepochopen. Stále ještě v počátku poločasu se naskytla dobrá příležitost pro Toleského, přímý kop těsně před vápnem zakroutil k bližší tyči, přesněji přímo do tyče. Kučera by byl bezmocný. Po hodině hry přišla asi největší šance pro Budějovic. Mrkvička dostal přihrávku za obranu a po střele ke vzdálenější tyči mohl litovat opačné falše.

I druhou spornou situaci rozhodl sudí v neprospěch Toleského a odpískal při nejlepším minimální ofsajd, gól po odpískání navíc ocenil žlutou kartou. Do další šance poslal hlavičkou Kalivoda opět Toleského, jehož tvrdou umístěnou ránu skvěle vyrazil Kučera. Obrovskou šanci pak spálil Stráský. Hosté šli do brejku, Vozábal z dvaadvaceti metrů nepříjemně vypálil, skákavou střelu vyrazil Vaniak pouze ke Stráskému, který odkrytou branku trestuhodně přestřelil. A tak mohla přijít radost na domácí straně. Proti Kalivodově střele ještě Kučera bravurně zasáhl, vyražený míč se však dostal k volnému Černému a ten propálil, co se dalo. Ve druhé minutě nastavení ještě obětavě skočil do střely Peroutkovi střelec gólu Černý, a chvíli poté tak mohli domácí slavit.

Budějovice do zápasu šly s taktikou rychlých brejků a kouskování hry. To mělo za následek skoro třicet faulů hostů, ale také dvou velkých příležitostí na překvapující gól. Slavia přišla během hry o dvě posily, Střihavku a Jarolíma, což nejspíše mělo za následek ne zrovna očekávaný počet šancí domácích.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 1:1

18.02.2008 17:15

Góly: 80. Petr Papoušek - 81. Václav Svěrkoš

K dohrávce 17. kola Gambrinus ligy zavítala na hřiště tápajícího Liberce ambiciózní Ostrava. Oba týmy se mohly v případě výhry posunout v tabulce, zápas ovšem skončil remízou, a tak si polepšila jen Ostrava, která se dostala o skóre před Plzeň na čtvrtou příčku.

První střelu viděl poloprázdný stadion po pokusu domácího Filipa Dorta, ten ovšem mířil v deváté minutě těsně vedle brány Petra Vaška. V další šanci se po pár minutách opět ocitli aktivnější domácí, když ze třinácti metrů Petr Papoušek střílel těsně vedle, nechybělo mnoho a míč skončil v "šibenici" brány Baníku. V další větší šanci se mohlo ocitnout tentokrát mužstvo Ostravy, jenže centr, jenž prošel před domácí branku, nebyl nikým tečován a následnou podobnou situaci odvrátili obránci Liberce. Mezi třicátou a čtyřicátou minutou utkání přišly ještě další dvě šance Liberce, obě však skončily nevyužity. Nejprve střílel z patnácti metrů Bílek těsně mimo branku a poté se do šance dostával po přihrávce Radzinevičiuse Nezmar, ovšem balon mu ukopl ostravský bek.

Čtyři minuty po začátku druhé půle střílel skoro z půlky hřiště Papoušek, míč před Vaškem skočil a ten jej horko-těžko odvracel na roh, který domáci nevyužili. Tato šance byla na nějaký čas poslední a hrálo se převážně mezi oběma bránami, další šance přišla až při tvrdé střele Magery, kterou kryl Zlámal. Liberec kontroval akcí Nezmara, který si však namísto střely vybral nahrávku a celou případnou šanci tak zmařil. V 80. minutě se již liberečtí dočkali. Petr Papoušek si postavil míč k volnému kopu a ranou z třiceti metrů dal branku – 1:0. Vašek chtěl dělovku vyrazit ven z brány, ale dokázal si jen srazit balon na opačnou stranu. Domácí se ovšem mohli radovat pouhopouhou minutu, tak dlouho trvalo než ostravští vyrovnali. Přízemní střelou se prosadil Václav Svěrkoš – 1:1. Útočník dostal přihrávku do vápna Liberce a střílel ke vzdálenější tyči. Za pár minut mohl přijít Liberec i o bod, který mu zaručovala remíza, ale Magerova střela se jen otřela o tyč Zlámalovy branky. V poslední minutě ještě mohli jít do vedení znovu domácí, ale Smetana sám proti Vaškovi trestuhodně minul míč. Ostrava ještě kontrovala hlavičkou Rajtorala, ale i přes mnoho šancí v závěru zápasu se oba týmy rozešly smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha17115127:938
2.Sparta Praha17103431:1533
3.FK Teplice17103425:1333
4.Baník Ostrava1777325:1828
5.Viktoria Plzeň1784519:1628
6.1. FC Brno1775526:2426
7.Tescoma Zlín1765616:2023
8.České Budějovice1764721:2122
9.Sigma Olomouc1749411:1421
10.FK Mladá Boleslav1748519:1920
11.Viktoria Žižkov1754822:2919
12.Slovan Liberec1746714:1818
13.SK Kladno1744922:2916
14.FK Jablonec1736811:1815
15.Bohemians 19051735910:2214
16.Siad Most1726919:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (211)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jenom naivky mohli věřit Zlínu. Zaváhání se prostě Sparta nemůže připustit a bude vyhrávat dál. Teď jde jenom o to, aby Slavia nezačala ztrácet, čehož se docela bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli čekáš, že Sparta nebude ztrácet, tak jsi naivka spíš ty. Ale Zlín to vzal za špatnej konec, plno řečí o tom, že je sparta jejich oblíbenej soupeř, a skutek nakonec utek. Příště by to chtělo zase výkon na hřišti, ne v novinách.

Reagovat
smazaný uživatel

* Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že jsem přesvědčený, že Sparta nebude moc ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

měl tam být otazník s vykřičníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

A není tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem dnes na tu Sigmu o5 nešel,to byla určitě zase bída a utrpení.Klokanům gratuluji k bodu a doufám,že se zachrání,hlavně kvůli fanouškům a celkově kvůli jejich tradici

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že se remíza dala čekat. Přece jen myšlenka, že dá Sigma víc jak jeden goal mi přišla neuvěřitelná. Navíc když se přičtě nabuzená Bohemka, která se chce očividně zachránit. Jasná plichta. Ale škoda, fandím Olomouci, jenom by nemuseli hrát tak profesorsky a někdy to prostě pustit od podlahy. Někdy je zapotřebí upustit taktické pokyny. Sigma to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem olomoučák,ale bohužel Sigma na to nemá s tím kádrem aby hrála ve vrchní půlce tabulky,spíš naopak,budou rádi když se zachrání.Není tady útok,záloha a ani trenér já jsem čekal plichtu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak trenér je docela dobrý.. teda aspoň mi přijde kvalitní. Ale hráčský kádr je slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

je to rapl,co po hráčích jen řve..osobně by mi vadilo kdyby mi někdo sprostě nadával..je ale fakt,že s tím kádrem co má,tak je to asi maximum co může udělat

Reagovat
smazaný uživatel

ty se s ním znáš? já teda jednou sem ho potkal v olomouci,a normálně se se mnou bavil,přijde mi docela sympatický, je to nejlepší trenér od dob Kalvody! Po hráčích neřve,viděl sem dost zapasu na to abych ho mohl posoudit,navíc i s vlastní skušenosti! rapl není,jen se vymlouváš na to že se nám nedaří! to ze se neak extra nedaří není vina trenéra!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on opravdu rapl je, to se nedá popřít. V soukromí je to pohodový člověk, ale jak se jedná o fotbal, tak je neuvěřitelný, ani bys nevěřil, jak hodně (a sprostě) řve...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trenér je to velmi dobrý, pracovitý, který se snaží hrát útočně, bohužel v Olomouci dostal do ruky druholigový kádr a tak bude ještě chvíli trvat, než se na tu hru bude dát dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jí v tomhle zápase věřil a vyplatilo se. Vacek bude dobrý player. Sparta Praha olééé

Reagovat
One-Real

Tak to je pro mě překvapení myslel jsem že budem rádi za remízu... ve Zlíně se snadno nevyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

17.02. 10:15 Viktoria Žižkov - SK Kladno 1

17.02. 15:00 Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 02

17.02. 17:00 FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 0

17.02. 17:00 FK Teplice - Siad Most 1

17.02. 20:15 Slavia Praha - České Budějovice 1

18.02. 17:15 Slovan Liberec - Baník Ostrava 0

Reagovat
smazaný uživatel

17.02. 10:15 Viktoria Žižkov - SK Kladno 1

17.02. 15:00 Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 1

17.02. 17:00 FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1

17.02. 17:00 FK Teplice - Siad Most 1

17.02. 20:15 Slavia Praha - České Budějovice 1

18.02. 17:15 Slovan Liberec - Baník Ostrava 2

Reagovat
Maritazzi

tak co šéfové, co tady brečeli, že se Sparta zbavila Ludvy, co řikáte na Kamila Vacka? když jsem o něm tady psal, tak mi nikdo nevěřil, no nic, Sparta navždy!

Reagovat
smazaný uživatel

se přece neposereš z jednoho goalu co dal?

Reagovat
Maritazzi

z jednoho golu ne, ale už v přípravě byl jasně nejlepší hráč Sparty a ted v povedených výkonech jen pokračuje

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

...druhá

Reagovat
smazaný uživatel

to ne.. za rok bude zase první. klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si ještě Vacka v Sigmě,obrovský talent! Pak mu do toho začal kafrat fotříček a skončil ve Spartě..doufejme že ho tam nezkur.víte jak mnoho dalších nadějných fotbalistů

Reagovat
fantomas

ta tečka je tam docela na nic

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné

Reagovat
Kapřík

Konečně mi taky po dlouhý době udělali radost. A ty zvěsti o Vackovi - zdá se - nelhaly. Jen aby zůstal zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po dlouhý době? Závěr podzimu neměla Sparta tak špatnej a v přípravě taky byly výsledky. Nebo narážíš na přestupy? Ale vypadá to, že černé serie letos nekončí jen ve Slavii. Gratuluji k prolomení "prokletí", i když (jak jistě uznáš) zrovna nadšenej z toho nejsem.

Reagovat
Kapřík

To jistě chápu . Ono bylo na podzim sice pár náznaků dobrý hry, ale jako celek to dostalo tvář po tom výprasku v Brně. Ale přestupová politika se mi v zimě naopak docela líbila, škoda toho zranění Kůdely...a samozřejmě odchodu Pospěcha, ale to se dalo čekat. Jediný otazník mi zůstává v případě Kóni, protože vážně nevím, proč ho furt máme v sestavě, to prostě nepochopím. Ledaže by s ním počítali jako se stálým členem Béčka(na druhou stranu by po něm určitě šáhnul třeba Standa Griga). No nic, vykročili jsme dobře a teď si počkám na biják "Slávia vrací úder" .

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, snad Karel Spielberg Jarolím nenatočí žádnou béčkovou komedii, ale pořádnej akční thriller.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

To by mohl, takový filmy já rád. A to hlavně, když neskončí tradičním happyendem...inspirace filmem "Sedm" se tu přímo nabízí...

Reagovat
smazaný uživatel

sedm kulí z Sarajeva

Reagovat
smazaný uživatel

spis,,sedm golu s londyna

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že tohle byl happyend jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci dělají chybu, že nepočítají s Melinhem. Sice těm tréninkům hlavně v zimě moc nedává, ale je to jediný pořádný fotbalista, kterého tam mají... Olomouc mi totiž příjde opravdu tragická a rozhodně bych je ze hry o sestup "neodepisoval"....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s tím sestupem.Co se týče Melinha,tak nevím,nevím..Kvalitní fotbalista to určitě je,teď je otázka,jestli do toho dává 100procent.On se netají tím,že chce jít pryč a já když jsem ho na podzim viděl hrát,tak víc než nahrál balónů,tak si víckrát upravil tu svou hřívu.Pro Olomouc už nehraje jak dřív,proto by měl odejít.Věřím,že kdyby se dostal do dobrého zahraničního klubu,tak tam by se vytáhnul a byl by to zase ten starej známej Melinho..toť fše

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, podle mě si moc nesedl s trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Melinho si za to muze sam! nechodí na treninky, neplni taktické ukoly! ja se nedivim Pulpitovi,ze ho vyradil s kadru na podzim! dyz nebrání,nevrací se i kdyz je to ofenzivni zaloznik,tak když ztratím míč,tak se snažím ziskat ho z5,a ne cekat az ho brankar vykopne spatky na pulku! Melinho není co byval,a je to jeho chyba! dyt se za tu dobu co je v CR tak neumi poradne cesky,tak jako kde to sme...řídí hru ceskyho tymu,a neumi cesky?

Reagovat
smazaný uživatel

sigma nespadne,a ani nezasáhne do boje o sestup...tomu sám snad nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, v týmu, kde je nejlepší střelec Hartig s třemi goly mi to příjde reálné...

Reagovat
Radin

Nene Olomouc ligu musí hrát,prostě bez Olomouce by to nebylo ono.Zvednou se,umí zahrát s kýmkoliv,většinou bohužel na plichtu :-((

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, Olomouc ani náhodou nebude namočená do boje o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

reálné to určitě je,prostě ten tým zatím navíc nemá....bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA DOCELA DOBRÝ ALE PROTI DNEŠNÍMU FA CUPU SLABOTA

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin(diky nesmyslne prestupove politice managmentu v druhem nejbohatcim kraji CR) dnes body Sparte daroval,takze bych to vitezstvi nejak neprecenoval.Sparta za stavu 0:0 lepe kombinovala a to vetsinou po leve strane kde skolila Zlinskou obranou fazy v cele s topornym Pennerem.Bohuzel si toho Hoftych 3krat nevsiml a tak po 4 z toho prostoru vystrelil Slepicka a bylo vymalovano.Zlinska prihravka byla odchodem spilmachra Opieli paralyzovana a dalsi rana na sebe nenechala dlouho cekat.Hned po zmene stran se Zlinske obrane jmenovite Pennerovi nepodarilo na dvakrat dostat mic dal nez 5m za 16 kde se k mici dostal Kadlec,ktery vyskolil 2 Zlinske prihral Vackovi a bylo hotovo.

Reagovat
Radin

Ach jo,s kým jiným by se mělo vyhrávat?No aspoň díky za ten gol,protože utok letos to je bída .Snad bude lépe,jede se dál.Sigma Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians začali dobře, jen tak dál, hl. plně bodovat doma v Ďolíčku, venku už to snad přijde !!! K výhře Sparty nemám co by napsal. Snad jen, že pokud bude Sparta sahat po titulu, tak může hrát na jaře jako z partesu (což dlouhodobě nevydrží), ale za podzimní část by si zasloužila úplně něco jiného !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov tempo!

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara je král.. nejgeniálnější útočník GL a to bez pardonu.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc je to svéráz a to se mi na něm líbí.

Reagovat
RMCF

škoda že s tou genialitou líp nenaložil...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, škoda. Ale právě to je ta jeho svéráznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Švancaru mám hodně rád, ale neodvážil bych se říct, že je nejgeniálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

možná jsem měl napsat, že je nejjedinečnější. Nevím jak bych to napsal. Je prostě svůj. A já se na něho rád koukám, protože když se mu chce, dělá neokoukané akce. Někdy složité, ale vyjímečné. Podle mne se vymyká většině českých útočníků v zajímavosti řešení situací. Někdy to přežene, ale je prostě jedinečný. A jak mluví do kamer. Paráda. Je s ním sranda, v té šedi GL aspoň někdo neobyčejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, hráčů jako on je skutečně málo.

Reagovat
One-Real

Bílku Bílku ty si jarin Sylvestr se hned v prvním zápase prosadil mamma mia

Reagovat
fantomas

z penalty

Reagovat
One-Real

njn ale asi spatne nehral... ale toho Bílka stejne nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál vůbec špatně, byl výborný!!! počkejte si všichni na Studio fotbal

Sylvestre

Reagovat
One-Real

taky si myslim mam to v prispevku ... dolejs

Reagovat
M11

jn slo videt ze si to uzival

Reagovat
One-Real

slysel jsem ze byl skoro u vseho

Reagovat
smazaný uživatel

A já to i viděl a byl dnes v zkutku famozní, jen tak dál, UEFA DO PLZNĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
One-Real

spíš Plzen do UEFA ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys viděl dnešní výkon, nepochyboval bys

Reagovat
One-Real

sem sice nevidel ale porazit Brno neni lehky takze asi jste hrali good

Reagovat
smazaný uživatel

brno je venku nemastny, neslany, ale nechci snizovat vitezstvi plzne, sem zvedavej na sestrih..

Reagovat
lukass111

ako dnes zahral tento paradny hracik, ktoreho sparta dos.rala????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Toleski....tohle musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

tak bojím se o tu naši Slávku. nedá mi to, musím napsat to, co chci už napsat déle. "V zaběhnutém, dobře sehranéném kádru, který zažil velice úspěšný podzim se v Zimě vymění skoro polovina mužstva! Co je teda v nepořádku?" nepochopils jsem co se v té Slavii dělo. Něco mi říká, že Sparta z toho bude těžit. Doufám, že ty Budějky dají, ať si prozatím ten náskok udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ještě doplním, že na zapracování a sehranosti hráčů bude potřeba asi nějaký čas.. ale má ho Slavia? nemůže si dovolit ztrácet. Fakt děs ten dnešní výkon. Neurovnaná chaotická hra. Je mi z toho smutno.

Reagovat
fantomas

ted nás zase sudí pěkně podkopl

Reagovat
M11

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je úměrná více faktorům, nejenom obměně kádru.

Reagovat
M11

GOOOOOOOL

Reagovat
M11

Cerny

Reagovat
smazaný uživatel

díky Bohu to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

gól po jasným offside a vy se z toho radujete

Reagovat
M11

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

Chacha, blbá výmluva, už i moje stará ví, jak vypadá ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten hráč, který šel do skluzu před brankářem byl v metrovým ofsajdu a ovlivňoval hru. Samozřejmě Černý který dorážel do prázdné brány v ofsajdu nebyl. Tvoje stará to možná ví, tak se jí prosím zeptej.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Až jsem byl překvapený, že to nakonec Slávisti zvládli. Hlavně ta uřvaná fanynka Blanka je musela pořádně znervozňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ziková! Dělá akorát ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,přesně, upe je mi s ni nechutno! sem musel radsi zeslabit zvuk! katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že jí dali permici do VIP v Edenu - jsou tam tlustý zdi a silný sklo, tam ať si řve jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že tam bylo diváků, co by se ke mně do obyváku vlezlo (a to bydlím v paneláčku), dělali docela rambajs Sehranost Slavie opravdu není zrovna dobrá. Bez posil by už asi opravdu hrálo béčko, jsem zvědav, co bude se Střihavkou a Jarolímem. Budějovičtí hráli dost tvrdě, Slavii by víc vyhovovalo, kdyby rozhodčí hru tolik nepustil a vytáhl pár žlutejch, ale celkem pískal rovinu - drobné renoncy jako ofsajd Toleskiho prostě nelze považovat za chyby. Kandidát na krále střelců měl dnes smůlu. Ale konec dobrý, všechno dobré, hip hip Černý, Slávia utrpěla vítězství, i když utkání by spíše slušelo 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda žádná atmosféra nebyla, když je po celý zápas v klidu překřičela jeden vychlastaný hlas fanynky Blanky Zíkové...

Reagovat
-PeCa_08-

po tom zápase..

Reagovat
M11

no to byl lol... to byl muz zapasu... jaroslav silhavy :))))

Reagovat
smazaný uživatel

No spletl se tak o patnáct let

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoct ten jarolim se mi nelibi ani trochu,technika dobry to jo ale kdyz si ho kazdy odstavi tak mu mu to celkem na nic zlatej kalic.

Reagovat
M11

nic proti nemu ale vypada a mluvi jak lehce sjetej

Reagovat
Slejdy

presne neco si dal urco

Reagovat
smazaný uživatel

On je ještě opojený repre nominací.

Reagovat
smazaný uživatel

Některé přestupy se vyplatily, že? Černý, Necid v Jablonci, Sylvestre exceloval v Plzni, Jun dal gól v Teplicích. Varadi je v Plzni taky nový.

Reagovat
M11

to jo docela cumim

Reagovat
Slejdy

jn pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem na Vacka, ten měl taky premiéru, ne? Sorry, Sparta.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním járním kole bych nedělal závěry, jestli kluby udělaly dobrý přestup nebo ne. Ale faktem je, že posilám patřilo 17. kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Abrahama. Sme si včera říkali, jestli on KJ od něho nepotřebuje nějakej orgán, jinak nepředvedl, co stálo těch deset mega. Mohli říct, zrovna sem měl v autě kopačky

Reagovat
M11

Reagovat
M11

ale rozhodne ne pro navstevu na lidra ligy

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

jo voe pod

Reagovat
M11

jn a my nejdem vlastne do prace brzo rano

Reagovat
Slejdy

jn sakra uz ale idu chrnet ciao lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Byla zima, televizní přenos je pohodlnější, někteří byli už ve čtvrtek, jiní jako já to mají 200 km a ráno v pět vstávají. Ne, že by se mi to líbilo, ale čekal jsem to.

Reagovat
M11

nj hold proste pohodlni ''fans''

Reagovat
Shevchenko

Viděli jste ten konec zápasů Teplice - Most?

Reagovat
Slejdy

ne

Reagovat
smazaný uživatel

proč co tam bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo po jarní přestávce se vydařilo - Sparta si z grácií došla pro zasloužené vítězství v neoblíbeném Zlíně, dle mnoha "odborníků" nekopa a dřevák Jun rozhodl o výhře Teplic a superofenzivní motor Slávie se nějak zadrhl a ta se do konce třepala o hauzoidní výhru nad vybrakovanejma Budějkama (PS: gól z ofsajdu )

Nebudu stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko, ale musím to napsat: JEN TAK DÁL

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí mohl pískat penaltu, toleski dal regulérní gól - dobře, brankář už nehrál, ale ofsajd to nebyl ...a na čt4 jsem si nevšiml záběru, který by dokazoval ofsajd, a jelikož ani jeden z budějovických nezvedl ruku, nepředpokládám, že byl... zlín nepodal žádný dobrý výkon, budějovice plnili taktické plány výborně a nebýt ukvapenýho stráskýho, mohli jsme být bez bodu ...každopádně, esli žižkov podá stejný výkon na spartě jako ve druhém poločase proti kladnu, může všechny body ztratit ta graciózní sparta ...ještě ke slávce, víc jak hodinu nám chyběl hlavičkář střihavka, který hodně chyběl při těch x milionech standardkách, co jsme měli...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten ofsajd Toleskiho 100pro nebyl. Ten gól by možná dal, možná ne. Neřeším, zda sudí Slávii připískl nebo ublížil. Pentle na Toleskiho nebyla. Ten souboj se mi zdál v mezích a nemůže si myslet, že když po kontaktu spadne, že to urychlěně pískne ...

Reagovat
smazaný uživatel

toho Střihavku nemůžeš myslet vážně. To jako máte založenou hru na jednom vysokým hrotovi ...? Neblbni

PS: když tak moc potřebujete vysokýho hrota, proč jste pouštěli Necida do Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám hru, říkám, že utrpěly standardky ...řekl bych, že střihavka je přeci jen lepší... určitě se na to nechci vymlouvat, slávka hrála marně a nevěřil jsem v gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1) Jun je nekopa.

2) Haluz vypadá jinak.

3) Gól z ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nu dobře, nekopa, co rozhoduje zápasy

2. Ano haluz - Budějice měli za druhou půlku stejně šancí, co vy. Jedno dokonce tisíciprocentní

3. Ano, ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

1. Jun rozhodl zápas poprvé po dvou nebo třech letech - opravdový zabiják.

2. Střely na branku 8-2, držení míče 67-33 atd - známka totální haluze... Šancí jsme také měli o dost víc.

3. "Ve fotbalu popisuje ofsajd pravidlo 11, které nejprve definuje ofsajdovou pozici, kdy se některý hráč nachází na soupeřově polovině, blíže soupeřově brance než míč i než předposlední hráč soupeře. Taková situace sama o sobě není porušením pravidel, pokud se však hráč v ofsajdové pozici zapojí do hry ve chvíli, kdy se jeden z jeho spoluhráčů dotkne míče, jedná se o ofsajd, hra je přerušena a naváže se nepřímým volným kopem proti provinivšímu se mužstvu. Za zapojení se do hry je považováno jakékoli zasahování do hry, ovlivňování soupeře nebo získávání výhody ze svého postavení." Nespletl sis to s něčím jiným?

Reagovat
smazaný uživatel

takže když se Toleski, stojící v té době v ofsajdovém postavení, tlačí do koncovky a svým pohybem ovlivňuje zásah gólmana tak, že ten jen vyrazí míč před dobíhajícího protihráče, tak je to jen ofsajdové postavení? Neblázni. Dle mě ten Toleskiho mrtvej ofsajd vcelku slušně oživnul, ale je to otázka náhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodám, že jen obhajuju svůj názor. Neříkám, že vám rozhodčí pomohl nějak výrazně k bodům.Byla tam situace, kdy šel právě Toleski sám na bránu a sudí mu mávl neexistující ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Toleski v žádném případě vliv na Kučeru neměl, jelikož nebyl v ose mezi míčem a brankářem ani poblíž, nýbrž až za ním...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to si děláš jenom srandu, že jo?

No, nic, jdu od toho

Reagovat
smazaný uživatel

anebo jinak. Popiš mi, prosím roli Toleskiho ve vašem gólu. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Po hledání místa ve vápně se pokoušel o doklepnutí Kalivodovy STŘELY z pozice na ofsajdové hraně (ofsajd to opravdu nebyl, asi ti šilhá sparťanské oko) a jelikož nestínil ani neomezoval jak obránce, tak ani brankáře Kučeru, je pro mě nepochopitelné, co tady z toho děláš za aféru, jasně regulérní gól, takových padají spousty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozor, žádnou aféru z toho nedělám. Já to napsal ve svém příspěvku do závorky. Jinak jsem rozebíral jiný věci. Ty ses toho chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

na elitniho strelce se teda moc nepredvedl, co mohl to zahodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1

Mnohem fotbalovější se mi v tomto zápase jevila Sigma, jelikož rychlí útočnící mě velice překvapili a Sigma si zaloužila výhru, alespoň minimálně za první poločas... V druhém poločase se ovšem hra zhoršila a Bohemians se trochu vyorvnali, ale i přesto si podle mého souzení bod nezasloužili.

Tescoma Zlín - Sparta Praha 0:2

Tescoma má velice ambiciózní tým, hlavně Opiela se mi velice svou hrou líbí.. Ovšem Sparta jde za titulem a musím uznat, i přesto, že jsem Ostravák, že Sparta v tomto zápase kralovala a Zlínu nepovolila nic... Kamil Vacek se ukázal jako velmi dobrý hráč, ale i přes dobrý start do jarní části se podle mého mínění Sparta již do boje o titul neprobojuje..

Viktoria Žižkov - SK Kladno 1:0

Právě Kladno je s Mostem pro mne hlavním kandidátem na sestup. I tentokrát ve velmi nudném zápase Kladno prohrálo s nepříliš oslnivým Žižkovem, který se podle mě zachrání s velkým štěstím.

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 2:0

Dva týmy, které budou určitě útočit na poháry. V tomto zápse byla lepší Plzeň, ale to pouze hlavně zásluhou třech hráčů, tedy Petržely, Varadiho a Sylvestreho. Bohužel takové individua právě v tomto zápasu chyběly Brnu, což by mohlo i v tabulce hodně rozhodovat.

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 1:1

Souboj týmů, které mě v této sezóně společně s Libercem nejvíce zklamaly...Mladá Boleslav dopadne podle mne ještě hůř, než zmiňovaný Liberec, jelikož ztráta Matějovského se určitě hodně projeví v stylu hry Mladé Boleslavi.

FK Teplice - Siad Most 1:0

Kdyby Martin Fenin neodešel ze Stínadel a Jun by sním tvořil útočné duo, tak by pro mne byly Teplice hlavním favoritem na Titul, ovšem v této sestavě to bude se štěstím stačit na třetí místo. Most je bezradný a pokuď do konce soutěže vyhraje alespoň dva zápasy, tak může oslavovat.

Slavia Praha - České Budějovice 1:0

Slavia je hlavním favoritem na titul, ale já věřím jinému klubu. Budějovice nejsou tak silné ve fotbale, jako v hokeji a proto by se měly pohybovat okolo 8. místa. Každopádně v tomto zápase měly Budějovice alespoň na bod. Pokuď takto hraje budoucí mistr Ligy, tak se půjdu dívat na přebor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dpbrý ..až na to že Opiela uz ve Zlíne nehraje..prestoupil do Bolky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čau.taková tvůrčí osobnost :) nechceš psát sám články? icq 323-462-812,dozvíš se víc

Reagovat
smazaný uživatel

chtel sem se kouknout nejprve na prvni polocas, ale oba tymy, hlavne liberc, me prekvapili svoji fotbalovosti, uz se mi dlouho nestalo, ze jsem u ceske gambrinus ligy vydrzel cely utkani a nebyl v hodpe.. jinak me take prekvapilo, ze posledni dvacetiminutovku se po hristi loudali unaveni fotbaliste a prestala existovat zaloha..

Reagovat
smazaný uživatel

To je po zimní přípravě normální .

Reagovat
Radin

Hospoda ,jo to je to místo kam patříš.Se nedivím,že si po dlouhé době viděl nějakej celej zápas,na tvojich příspěvkách to jde vidět

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses nikdy nedival na fotbal v hospode? promin, zapomel sem, ze 13letejm deckam jako ses ty nenalejvaj.. jinak uz si ani nepamatuju, kdy si naposled napsal neco o fotbale a zbytecne neurazel..

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, když člověk nemůže být na stadionu, tak v hospodě mezi svejma, kde se to rovnou okomentuje. Jen magor se u fotbalu ožere na plech a dvě piva, utopenec a na konci frťan na žal nebo radost jenom podpoří trávení. Co ty mladý v tý škole dneska učej...

Reagovat
M11

Sverkos uz zase strili

Reagovat
smazaný uživatel

1gol

Reagovat
M11

1 zapas 1 gol... u me dobra vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

tak to muzes mluvit i treba o Slepičkovi...1.zapas 1.gol

Reagovat
M11

no

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu bude zdraví přát, tak trefa z Liberce není zdaleka poslední. Spíše jednou z mnoha...

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je na úvod dobrá. Myslím, že z Liberce za na jaře body vozit nebudou a ani si popravdě nemyslím, že Baník bude zvenku stabilně bodovat, síla bude hlavně na Bazalech...Ale prý jsme dneska Liberec herně přehráli, to jsem rád...

Reagovat
smazaný uživatel

*se

Reagovat
Radin

No ty si zase nějakej chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

No, no, tak přehráli bych úplně neřekl, každej chvilku tahal pilku, ve výsledku spravedlivá remíza po vyrovnaním utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal mi to jeden oddaný Baníkovec, jsem neměl důvod mu nevěřit...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Radin

Milan aby zase nelezl do zadku někomu

Reagovat
smazaný uživatel

jenom prý,kluci dneska kazili finální přihrávky jednu za druhou,ale to se zlepší,snad

Reagovat
Shevchenko

http://www.youtube.com/watch?v=TStGnbf9QJI&feature=related

Pro většinu z nás nejlepší fotbalový zážitek.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to teda .. mi behal mráz po zádech ..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl fotbal z jine galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

Je, nazdar, někde jsem čet, že jsi z Hranic (nebo Hranice - teď nevím ), nejezdíš náhodou do Mohelnice na Dostavník?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nejezdim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, to bylo jen tak mimo, zapomeň...

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl nejlepší reprezentační zápas, co jsem viděl. Znám dva lidi, co se dodnes mlátí do hlavy, protože za stavu 0:2 řekli, že "tohle vidět nemusí", a odešli z hospody.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem říkal chlapům, že to ještě otočí z 0:2 na 3:2, ale všichni jen kroutili hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem po tom zápase dělal legraci, že s Dánama to bude sranda, horší bude potom Řecko. Všichni si klepali na hlavu, že Řekové proti Francii nemají šanci a že jsem úplně blbej. Báječně jsme se bavili. Kdybych tenkrát věděl, jak to nakonec dopadne, radši bych si nafackoval. Dlouho jsem se potom budil ze spaní, protože se mi zdálo, že jsem "proklel" nároďák. Ale ti Holanďani - to bylo prostě super.

Reagovat
smazaný uživatel

mráz po zádech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted davaji na CT4 neco podopneho jenom je to hokej,ale taky se na to pekne vzpomina USA vs. ČR Nagano 98

Reagovat
M11

jj dival sem se na bajecnou druhou tretinu

Reagovat
smazaný uživatel

velky fotbalovy zazitek..

Reagovat
smazaný uživatel

Toleski sice proti Budějovicím v koncovce vyhořel (to asi se psychicky sesypal z té uřvané Blanky), ale jde vidět, že je to na naše poměry top útočník. Spolu s Černým to byl nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že měl prostě den blbec, snad to s ním nezahejbá psychicky, bylo by špatné, kdyby se "bál" vystřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, Liberec - Baník o 5 fanoušků víc než v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fotbalportal.cz/cs/bulvar/vse/clanek/7470-jan-blazek--muz-dvou-tvari/

Teď co je (ne)důležité - nedůležité je, že se fotí a dává to veřejně ( i když je to nevhodné ), nakonec mě je jeho přirození ukradené... Vše je to z libimseti.cz, je to dost staré, sám za tím prý udělal tlustou čáru a jako slávistu mě zajímá, co bude dělat teď.

A nyní to důležité: nechápu, komu se ještě snažej namluvit, že má virózu - od 2. ledna co přišel?! Buď má smrt za zády ( proč by se pak dělalo hostování? ) nebo tu něco zapáchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak už je to venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalbleskportal je na tom už opravdu bídně. Sto let starý a oni kvůli tomu zakládají dokonce novou sekci .

Reagovat
Radin

Milan Kopic,kámoš opic

Reagovat
M11

co si tu dokazujes ?

Reagovat
-Kopy-

Jo jsi dobrý.

Reagovat
M11

u me je traged

Reagovat
-Kopy-

Nejsi sám.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to mam podepsat?

Reagovat
Radin

rozbrečte se debílci

Reagovat
Radin

Právě ty kopicovi opice napsaly :-D

Reagovat
M11

ptam se po 2. co si tady dokazujes ??

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že jsem se rozhodl ošoupávat klávesnici kvůli reakci na tak ubohého tvorečka, jako jsi ty, ale mám návrh. Napiš nějakou kontaktní adresu, já ti pošlu nafukovací anču s příručkou na použití, abys věděl, co dělat, ty konečně strávíš čas při seberealizaci, my budeme mít klid a spokojení budou všichni. A máš to zadarmo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, ale najdi si ve slovniku slovo souhlasit, urcite tam nenajdes lizt dopr.. nebo nemit vlastni nazor, imbecile..

Reagovat
Radin

Chudáci jste ,já se nepotřebuju seberealizovat,jen mě baví, jak jste tupý :-D

Reagovat
M11

ty si zebrak

Reagovat
smazaný uživatel

Proč urážíš budoucího reprezentanta?

Reagovat
Kapřík

To byl teda komentář...věčně vykřikovaný Otééépka mě ještě teď tahá za uši a Radzinevičius z Ukrajiny... pěknej trapas. Nicméně Svěrkoš vážně ukázal, že umí, takže spanhel - zdá se - opravdu nevsadil na špatnýho koně. Ale nemůžu nepřipomenout, že jsem bezvadně trefil výsledek .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Radzinevicius(teda jestli to mam spravne)je z Litvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze kdyz jsme tak vyhodne prodali nase nejkreativnejsi hrace ligove konkurenci,tak co nevidet budem mit ten vyhrivany travnik,aby trener nemel priste na co skuhrat.Opiela se nam uz asi nevrati,ale Vlastik by mohl to je takovy nas cestovatel,i kdyz mu samozrejme preju uspech.Jinak ty jeho centry a prihravky po lajne+Opieluv prehled no jeste ze mame nahrane.Bude to jeste tuhy boj.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, taky nevim, kde vyhrabete minimalne stejne tak dobryho playmakera jako byl opiela..

Reagovat
smazaný uživatel

taky souhlas ..uvidíme zda se v Bolce prosadí ..sem zvedavý na M.Pacandu...tedka ten zapas ..toho moc neukazal ..snad to chce jen trosku vic casu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a 2stý

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ale mám z toho celkem blbý pocit... Vždyť nevystřelili za první poločas ani jednou na branku!!! Magera nehrál uplně špatně ale nevím něco mu chybí... Mičola neudělal ani jednu akci dobře. Čoupek to je klasika... Snad to bude doma se zlínem o něco lepší... A bude Venca Svěrkoš hrát od začátku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A taky bych chtěl mit poznámku k rozhodčímu... Pokud takhle hodlá kurvit fotbal tak at raději tu píšťalku zahodí...

Reagovat
smazaný uživatel

nejakou vyraznou chybu neudelal, ale obcas to piskal jako basket..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele