Gambrinus liga souhrn - 11. kolo

27.10.2007, 19:05, aktualizováno 29.10.2007, 19:50
Komentáře a souhrny
Slavia ztratila něco ze svého náskoku v čele tabulky, veze jen bod z Liberce. Sparta se dokázala oklepat z posledních špatných výsledků a i když doma s Kladnem prohrávala, nakonec zvítězila přesvědčivě 4:1. Úplně stejně si vedly i Teplice s Žižkovem a na Slavii ztrácí tři body. Na dno tabulky klesl Most.

Tescoma Zlín - FK Jablonec 97 0:1

27.10.2007 17:00

Góly: 5. Jiří Homola

Jablonec poprvé vyhrál na soupeřově hřišti a je zároveň prvním týmem, který si odváží plný bodový zisk ze Zlína. Severočeši se díky vítězství 1:0 odpoutali z předposlední příčky, zatímco se Tescoma střelecky trápí, již třetí zápas za sebou nedokázala skórovat a tabulkou se začíná propadat směrem dolů.


Hosté vstoupili do zápasu nejlépe, jak mohli. Již v páté minutě využili standardní situace, kterou zahrával Miroslav Baranek. Jeho míč letěl na hlavu Homoly a ten jej usměrnil do zlínské brány. Rychlý gól Zlín evidentně zaskočil, s velkými problémy se probíjel k soupeřově brance střežené Špitem. Až v osmnácté minutě si domácí vypracovali slibnou šanci. Vidlička poslal nacentrovaný míč směrem do velkého vápna k volnému Bačovi a ten hlavou mířil nad. Jablonec mohl podruhé udeřit ve 32. minutě, kdy Flachbart si našel Klapku, ale ten přestřelil bránu. Do konce první půle se nic podstatného neudálo, a tak Jablonečtí vedli po rychlé brance Homoly 1:0. Domácí celek hrál v prvním dějství špatně, zatímco hosté díky rychlé vstřelené brance kontrolovali hru a nepouštěli soupeře do vážnějších šancí.

Kouč Tescomy Pavel Hoftych do druhého poločasu posílil útok, na trávník poslal Vyskočila, který nahradil středopolaře Zapletala. Po změně stran začali domácí aktivněji, ale nikdo nenašel recept, jak překonat Michala Špita. Bača hlavičkoval těsně nad a hlavičkující Zbožínek už viděl míč v brance, jenže Špit jej reflexivním zákrokem stihl vyrazit do bezpečí. Další příležitost si dokázalo vypracovat zlínské mužstvo v 61. minutě, kdy Šmahaj poslal míč při zahrávání rohového kopu přímo na Kroču, jenž nasměroval jej pouze do Špitovy náruče. V 77. minutě šli hosté do početného oslabení, když Baranek viděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a musel tím pádem jít předčasně do sprch. Zlín už ale nedokázal do konce zápasu gólově odpovědět, a tak si Jablonec navzdory patnáctiminutovému oslabení překvapivě odváží z Moravy tři body.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK SIAD Most 1:0

28.10.2007 14:30

Góly: 2. Pavel Lukáš

Ve vršovickém Ďolíčku se střetli adepti na sestup do druhé ligy, pražští Bohemians doma přivítali Most. Oba týmy, nacházející se na dně tabulky, od sebe dělil pouhý bod, proto oboěma mužstvům záleželo na tom, aby neudělaly zbytečnou chybu. Bohemians nakonec zvítězili 1:0 díky rychlé brance a odsunuli Most na dno tabulky.

Druhá minuta - první branka! Důvod k radosti dal domácímu publiku Pavel Lukáš, stoper Bohemians, který hlavičkoval po rohovém kopu a otevřel tak skóre utkání. Lukáš se prosadil na bližší tyči branky Martina Svobody - 1:0. Po dvaceti minutách se mezi střelce mohl zapsat opět domácí Lukáš, ovšem rozhodčí jeho dorážku do brány neuznali pro ofsajd. Celou situaci načal střelou Hašek, Svoboda ji vyrazil a Lukáš dorážek do sítě, avšak v době střely se nacházel v ofsajdovém postavení a jelikož se aktivně zapojil do hry, branka nesměla platit.

Most měl snahu něco s výsledkem udělat, ale jeho hru kazily nepřesnosti. Velkou šanci na vyrovnání měl v závěru půle kanonýr Toleski, ale chybu Sňozíka nepotrestal. Holenda byl s Toleskim v nadějném brejku, cizinec v barvách Mostu, ovšem nenahrál a jen slabě vystřelil, takže do kabin se šlo za stavu 1:0.

Mostečtí v druhé půli přidali a vytvořili si mírnou převahu. Největší šanci na vyrovnání měli v 63. minutě, když střídající Bogdanov při pokusu přehodit brankáře trefil břevno. Deset minut před koncem mohli domácí navýšit své vedení a pojistit si vítězství, jenže Slezák pouze promáchl a Kunášek nepálili přesně. Hosté si ke konci ještě vytvořili tlak, ale ten ke vstřelení branky nevedl, a tak se Bohemians odrazili ode dna tabulky, kde je nahradil právě Most.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:0

28.10.2007 15:00

Góly: 57. Tomáš Randa (vl.), 90. Marek Jarolím

Plzeň si v zápase proti dobře hrající Olomouci udržela domácí neporazitelnost. Zápas byl velmi vyrovnaný a po většinu času se hrálo ve středu hřiště. Skóre smolně otevřel Randa, když skluzem umístil míč do vlastní branky. V posledních minutách ještě navýšil vítězství Plzně Psohlavec.

Hned v úvodu nabouralo ofenzivní plány Olomouce zranění Lukáše Hartiga při souboji s dvěma obránci. První gólovou příležitost měl Fillo, jeho hlavička skončila pouze na boční síti. Ve 36. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, Jarolímova prudká střela však mířila těsně nad. Mírnou převahu domácí nedokázali v prvním poločase zužitkovat.

Když v 50. minutě vychytal skvělým zákrokem Daněk hlavičku Hudce, otevřel skóre o sedm minut později Randa. Ten, ve snaze zastavit pronikajícího Jarolíma, usměrnil míč přesně k tyči vlastní brány. Olomouc se snažila vyrovnat, nicméně k šancím se nedostávala. V 88. minutě hlavičkoval Psohlavec pouze do břevna. O dvě minuty později se už po rychlém přečíslení tři na jednoho nemýlil Jarolím a do prázdné branky rozhodl o vítězi.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Žižkov 4:1

28.10.2007 17:00

Góly: 50. Michal Doležal, 62. Michal Doležal (pen.), 67. Martin Fenin, 81. Karel Kroupa - 9. Luděk Stracený

Skvělý obrat se dnes podařil hráčům Teplic. Po gólu Straceného šli domácí do kabin s jednogólovým mankem, jenže Doležal v úvodních 16 minutách druhého poločasu otočil stav, uklidňující gól přidal chytrým lobem kanonýr Fenin a ke konci se je3t2 trefil střídající Kroupa.

Ve druhé minutě se po kombinační akci domácích dostal do zakončení Fenin, jehož střelu zblokoval Besta. Do vedení se tak dostali hosté. Luděk Stracený se postavil k přímému kopu ze 30 metrů a dokonale zaskočil brankáře Slavíka. Tepličtí se snažili vyrovnat. Smíšek minul ve skluzu branku o půl metru, Fenin osamocen přestřelil o metr a Lukáš trefil v dobré pozici trefil pouze Bartalského.

Vyrovnání tak přišlo až na začátku druhého poločasu. Kaufman vysunul kolmicí Doležala a ten nedal Bartalskému šanci. Po hodině hry zasáhl ve vápně Kropík Smíška a Doležal penaltu proměnil ve vedoucí gól. V 67. minutě už domácí vedli o dvě branky. Fenin chytrým obloučkem překonal špatně vyběhnuvšího Bartalského. Osm minut před koncem pak poslední ránu hostům Kroupa, který byl v tu chvíli na hřišti jen čtyři minuty. Doležal odcentroval a Kroupa osamocen se střelou k tyči nemýlil.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Dynamo České Budějovice 2:1

28.10.2007 17:00

Góly: 10. Aleš Besta, 75. Luboš Kalouda - 84. Jaroslav Černý

Zajímavé utkání s mnoha šancemi vyhrálo zaslouženě Brno. Skóre brzy otevřel Besta, když si osamocen pohrál s brankářem Kučerou. Ve 20. minutě musel za záchranou brzdu zatáhnout Horejš a po faulu na Kaloudu se poroučel z hřiště. V druhém poločase přidal uklidňující gól dobře hrající Kalouda. O chvíli později ještě snižoval Černý, vyrovnání však bylo nad síly Jihočechů.

Domácí hráči využili hned své první šance. Budějovice špatně rozehrály, Došek předložil volnému Bestovi a ten bez větších problémů poslal míč za záda Kučery. Hned za minutu mohlo být srovnáno, ale proti Mrkvičkově hlavičce se vytáhl Lejsal. V další šanci se ocitl domácí Kalouda, jehož tvrdou střelu vyrazil Kučera. Od 20. minuty hráli hosté bez vyloučeného Horejše, který zezadu zastavil unikajícího Kaloudu. Po půlhodině hry si aktéři prvního gólu úlohy vyměnili, Došek však z malého vápna přestřelil. V závěru poločasu to ještě zkoušel zpoza vápna Střeštík, umístěnou střelu lapil Kučera.

V 62. minutě z malého vápna hlavičkoval Besta, ale Kučera svůj tým výborným zákrokem podržel. Za deset minut mohlo být srovnáno, kdyby se proti točené střele Černého nevyznamenal Lejsal. Čtvrt hodiny před koncem se k odraženému míči po rohu dostal Kalouda, a ten střelou po zemi propálil vše před sebou. Lejsal poté nejspíše polevil v koncentraci a střelu Černého z 22 metrů podcenil. Avšak druhý gól už hosté nepřidali.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - SK Kladno 4:1

28.10.2007 17:00

Góly: 38. Karol Kisel, 43. Zdeněk Pospěch, 74. Libor Došek, 90. Miroslav Slepička - 9. Pavel Bartoš

Sparťané si v dnešním utkání s Kladnem spravili chuť po sérii nepovedených výkonů v lize a také odčinili ostudnou porážku s Curychem v Poháru UEFA. Domácí již od deváté minuty prohrávali, ale do konce poločasu stihli skóre ještě otočit. Vítězství potvrdili po změně stran dalšími dvěma brankami. Sparta se díky vítězství 4:1 posunula na průběžné třetí místo a na čelo ztrácí pět bodů.

Sparťanům vstup do zápasu vůbec nevyšel. Po opatrném začátku přišel v deváté minutě šokující úder kladenských fotbalistů. Hosté zahrávali přímý kop, nacentrovaný míč doletěl k Pavlu Bartošovi a ten jej hlavičkou usměrnil do brány Grigara. Domácí fanoušci reagovali na úvodní gól pokřikem: "My chceme Spartu". O čtyři minuty později se Kladno dožadovalo penalty, když sprintujícímu Semerákovi v malém vápně vypíchnul míč Brezinský. Rozhodčí Jílek však protestu nevyhověl. Sparťané si v dalších minutách dokázali vytvořit několik brankových příležitostí a vyrovnávacího gólu se dočkali ve 38. minutě, kdy Karol Kisel tvrdou střelou překonal brankáře Pavlíka. Tato branka domácí fotbalisty hodně nabudila. Do konce poločasu ještě stihli vstřelit další branku zásluhou Zdeňka Pospěcha a rázem to bylo 2:1 pro Spartu.

Po změně stran ovládli hru úřadující mistři ligy. Další gól přidali v 74. minutě, kdy Kisel poslal centr před bránu hostujícího mužstva a míč skončil u zcela volného Libora Doška, jenž lehce obhodil brankáře Pavlíka. Autor branky na 3:1 se mohl dočkat i svého druhého střeleckého zápisu. Deset minut před koncem zápasu se Došek totiž ocitl ve dvou velkých šancích, první mu vychytal brankář a v druhé minul bránu. Domácí pak v poslední minutě utkání upravili skóre na konečných 4:1 brankou Slepičky.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 3:3

28.10.2007 20:15

Góly: 6. Václav Svěrkoš, 14. Tomáš Mičola, 58. Tomáš Mičola - 29. Marek Matějovský, 45. Jan Kysela, 80. David Vaněček

Po fotbalové stránce skvělé utkání, rozhodčí však zápas nezvládli. Uškodili hlavně hostům. Nejdříve špatně odmávaný ofsajd, poté neodpískaná penalta a nakonec podivné vyloučení Sedláčka. Domácí brzy vedli po gólech Svěrkoše a Mičoly. Gólem kola snížil Matějovský a v poslední minutě poločasu srovnal Kysela. Ve druhém poločase pak vrátil Ostravě vedení Mičola. Po další chybě rozhodčího však Vaněček deset minut před koncem vyrovnal.

V šesté minutě otevřel skóre po výborné přihrávce Rajtorala Václav Svěrkoš, který se ještě před střelou dobře podíval, kde stojí brankář a svůj pokus umístil přesně k tyči. Ve 14. minutě zachyboval Rolko a sám před brankářem se nemýlil Mičola, ten si velmi zkušeně počkal, než se brankář Miller sám položil a střelou nad něj zvyšoval na 2:0. Snížit mohl Mendy, ale jeho hlavičku Vašek kryl. Mičola poté mohl ještě zvýšit, ale zblízka trefil pouze tyč a z brankové čáry vykopával Táborský. Na druhé straně pak napřáhl Matějovský, skákající míč trefil naprosto dokonale a točená střela zapadla přesně pod víko. Ve 34. minutě mohlo být srovnáno, Mendy dobře hledal Kalinu, ale Vašek reflexivně zasáhl. Poté se Boleslavi podařilo skórovat, ale chybně odpískaný ofsajd zabránil uznání gólu. V další šanci trefila Matějovského střela ruku Cigánka ve vápně, ale rozhodčí nechal pokračovat. Po protestech musel trenér Ščasný odejít na tribunu. Hosté se dál hnali za vyrovnáním, tváří tvář Kyselovi podržel svůj tým Vašek. V první minutě nastavení se již Kysela prosadil po skvělém sklepnutí Mendyho v pádu umístil míč mezi nohy Vaška - 2:2.

V 51. minutě měl blízko ke gólu Rajtoral, když mohl potrestat špatný výkop Millera, ale jeho střela se točila až moc mimo bránu. Po ose Magera – Svěrkoš – jesle Rajnocha – Mičola skóroval sám před brankářem poslední jmenovaný a poslal domácí opět do vedení. V 62. minutě obdržel Sedláček žlutou kartu a odběhl pryč, poté však k nepochopení všech ukázal Jára Sedláčkovi červenou kartu. V 73. minutě mohl zvýšit vedení Bystroň, odražený míč však umístil jen těsně vedle branky. V 80. minutě nejdříve skvěle zasáhl proti Kalinově střele Vašek, míč se poté v jasném ofsajdu dostal k Vaněčkovi a ten lehce zakončil. Tentokrát rozhodčí překvapili domácí, když gól uznali. Z další akce se mohl dokonat obrat, před Mendym však zasáhl Vašek.

Zajímavý moment ze 62. minuty pak vysvětlil 4. rozhodčí. Ve 20. minutě prý žlutou kartu nedostal Voříšek, ale právě vyloučený Sedláček. Nicméně opakované záběry s více než stoprocentní jistotou dokázali, že žlutou kartu opravdu dostal Voříšek. Rozhodčí Jára se díval Voříškovi do očí, dokonce ho chytil za dres, aby to boleslavský hráč sám viděl...

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:1

29.10.2007 17:15

Góly: 78. Petr Papoušek - 35. František Dřížďal

Liberec potvrdil, že se jeho herní projev po příchodu trenéra Škorpila zlepšil, a i když proti oslabené Slavii nedokázal vyhrát, šance k tomu rozhodně měl. Zápas poznamenala 27. minuta, kdy byl vyloučen slávistický Krajčík. Slavia však ještě do poločasu po první ligové trefě Dřížďala vedla. V druhém poločase se Liberec tlačil do předu a v 78. minutě Petr Papoušek se štěstím proměnil přímý kop ze 17 metrů. V samém závěru pak ještě Liberec nastřelil břevno.

Skóre již v 6. minutě mohl otevřít Petrouš, ale z malého vápna přestřelil. Po čtvrthodině hry přeskočil nedůrazného Frajlacha Pudil, Zlámal však stál na správném místě. Ve 27. minutě musel do sprch po druhé žluté Krajčík, paradoxně poté Slavie začala hrát lépe. A ve 36. minutě se dokonce hosté radovali z gólu. Kalivodův přímý kop lehce tečoval Dřížďal a míč, který před Zlámalem ještě skočil, skončil v síti. Gebreselassie našel ve vápně Vlčka, ten trefil pouze brankáře Liberce. I proti další šanci Slavie se vyznamenal Zlámal. Kalivodův přízemní centr tečoval Švec a domácí brankář vytáhl reflexivně nohou.

V úvodu druhého poločasu unikl Vlček, který si obhodil i posledního obránce, Zlámal však dobře četl hru a těsně před útočníkem míč lapil. Poté začali konečně úřadovat domácí. Hodúrovu tvrdou střelu k levé tyči vyrazil brankář Vorel, a podobně si vedl i proti střele Frajlacha. V 77. minutě se k odraženému míči dostal v těsném ofsajdu stojící Nezmar, Vorel ho sice vychytal, ale ihned poté byl Janů těsně před vápnem skolen Švecem. Míč si postavil Papoušek a po teči ve zdi už nestihl pražský gólman na změnu směru zareagovat. Brzy se mohli hosté opět dostat do vedení. To by však Vlčkův centr nesměl pár centimetrů před Pudilem dobře tečovat Košťál. Poslední velkou šanci zápasu spálil Dohnálek. Dostal míč do vápna, jeho střelu ještě zády tečoval Suchý a míč po odrazu od břevna chytil Vorel.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha1182122:726
2.FK Teplice1172217:823
3.Baník Ostrava1155120:1020
4.Sparta Praha1162316:920
5.FK Mladá Boleslav1144315:1216
6.1. FC Brno1144315:1616
7.Sigma Olomouc114437:816
8.Viktoria Plzeň1143410:1115
9.Tescoma Zlín113448:1513
10.SK Kladno1133517:2012
11.České Budějovice1133512:1512
12.Slovan Liberec112458:1110
13.FK Jablonec112457:1110
14.Bohemians 1905112456:1210
15.Viktoria Žižkov1123615:249
16.Siad Most1115516:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (47)

Přidat komentář
HOST*Alons0

Je vidět, že to Komňackému jde, ale minule si to mohl ještě odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlín se již přesouvá tam kde je jeho místo!

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ač je Zlín jaký je, tak je to moravské mužstvo a taková musí v první lize být. Idylka by byla, kdyby se ke kvartetu Ostrava, Olomouc, Zlín, Brno přidalo v příští sezoně postupující duo Opava, Slovácko.

Reagovat
M11

to si pis

Reagovat
Marv

anebo by duo Zlin, Olomouc nahradili Dukla a Krč

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pátek si Sparta dodatečně vydupala zákaz účasti Jeslínka v dnešním zápase. To je fakt směšný Neřeknu Kúdelu, to bylo dáno už předem a já to beru, ale tohle je trapné.

Reagovat
HOST*klasik

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Já se naopak směju.

Reagovat
HOST*klasik

moc mi to nepřipadá, že se směješ, podle tvejch prvních 2řádků

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Mně přijde směšný částečně to, že se teď Sparta třese, aby ji nepotopil vlastní hráč kterýho odložila. Ale ještě lepší je, že tímhle krokem vlastně Jeslínkovi říká "Hele, vůbec sme nepočítali, že by si mohl hrát takhle dobře. U Kúdeli jo, u tebe ne." Jen to ilustruje, do jakýho srabu vedení klub dostalo.

Reagovat
Slejdy

sparta

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

supr match, paradni goly debilni Jara

Reagovat
HOST*

Jara to je fakt magor Sedlacek predtim zadnou zlutou nemel na von ho vylouci a ovlivni takhle zapas to je idiot

Reagovat
Shevchenko

Dve neodpiskane penalty a vymyslena cervena

Reagovat
HOST*

tak o ty penalte pro Banik nemohla byt ani rec, ta druha byla jasna tam zabranil strele na branu a ta cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá fraška a to jsem žil v představě, že Jára skončil společně s Ivánkem. Asistenti stejně "pozoruhodný" výkon jako on.

Reagovat
M11

nema obdoby... Scasny si pak dobre nebral servitky... uz je na case s tim opravdu neco delat...

Reagovat
HOST*

je to tragedie ceskyho fotbalu, rekl to dobre sice bude asi pokuta, ale po tom co ty rozhodci predvedli se huba drzet neda

Reagovat
M11

presne tak...

Reagovat
HOST*

Parada Bolka ole sice z ofsajdu ale plati

Reagovat
Shevchenko

Ovšem ten metrový ofsajd mě totálně dorazil, jsem nasraný...

Reagovat
smazaný uživatel

V celkovém součtu bys měl být rád, Boleslavi upřel jasnou penaltu + totálně vymyšlený ofsajd, ze kterého by na 90% byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě skandální červená.

Reagovat
Shevchenko

totálně vymyšlený ofsajd to určitě nebyl, on totiž v ofsajdu stál penalta mohla být i na naší straně a to nezapřeš

Reagovat
smazaný uživatel

V ofsajdu nestál a to se ještě nebavím o tom, kdo ten míč hrál...

Reagovat
Shevchenko

Hrál ho jasně Boleslavák (Nevím kdo to přesně byl, myslím Mendy) Vždyť mu to jasně vypíchl na Kyselu, který stál na úrovní ofsajdu, ale stojím si za tím, že v ofsajdu stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdyby Baník poškodili, tak tu Spanhel už dávno předložil referát

Jako rozhodčí to posral na obě strany, ale jestli se někdo může cítit ublíženej, tak spíš Boleslav. Nicméně i tak to byl pěknej zápas. Ještě štěstí, že Matějovský nestřílí častějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu musím zopakovat, že letos Baník rozhodčí určitě neřežou ...

Doufám, že dostane Jára distanc do konce sezony, páč chyba se stane, ale takovýhle kopance by se fakt tolerovat neměly ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasného v lásce moc nemám, ale včera perfektní rozhovor. Souhlasím. Macelu neznám, ale jestli si do něj Ščasný dovolil se takhle veřejně navézt, tak to musí bejt pořádná kurva

Reagovat
Nazgúl

Zápas měl všechno. Góly, zvraty, hrál se v dobrym tempu, obě mužstva chtěli vyhrát, krásný góly, minely, kontroverzní situace, nic nechybělo. Jen ten Jára je čůrák a totálně to ovlivnil a posral. Do konce seźóny by si neměl už zapískat, Ščasnej to řekl v rozhovoru dobře, jen čekám, jakej mu za to daj trest, aby mu ukázali, že oni jsou páni. A hlavně jakej trest dostane Jára, jestli zase třeba jen dvě utkání, tak už to bude výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

S pozápasovým rozhovorem Ščasného musím jen souhlasit! Včera ten pěkný fotbal totálně zazdil hovado Jára, který nám v českém fotbale už dávno co dělat a jeho stejně schopní asistenti.

Reagovat
-Kopy-

jo, skurvit takhle jeden z nejlepších zápasů podzimu to se jen tak nevidí...a co si budem povídat, více to posral Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu, jak nemohl vidět tu ruku našeho hráče, když stál přímo u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně. BTW krásné tričko za dobrou cenu:

http://www.trickoteka.com/detail/arsenal/

Reagovat
HOST*petris

chlape nejlepsi triko co sem kdy videl uz sem si ho objednal thx za tip:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Slavíci tak co, jste s remízou v Libereci spokojeni?

Reagovat
HOST*

pořád lepší bod z Liberce než remiza s Mladou Boleslavi doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak v tabulce pravdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně jo.

Reagovat
HOST*Radys

Gaucho-nevím, za co ho platí, stopeři Slavie opět potvrdili moje domněnky, že Jarolím potřebuje spolehlivé stopery, jinak zajímavý zápas, Liberec ukazuje, že jde nahoru, ke konci měli na vítězství.

Reagovat
HOST*HOST*HOST*

Nesouhlasím: Gaúcho přišel na poslední část zápasu, ve které navíc Slavia bránila. Když se Vlček přesunul do zálohy, byl Gaúcho jediný útočník a to se těžko něco předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě hůř se něco předvádí, když stojíš za soupeřeme, což on celou dobu dělal. A zazdil tam dvě šance, minimálně. Já sem se ho zastával jako hráče na lavičku, ale hraje neuvěřitelně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať toho lenochoda z áčka vypere. Na jeho výkon se nedalo dívat, nerozběhl se, nezabojoval. Ukázal, že si hrát v prvním mužstvu nezaslouží a tím pádem ani v Baníku. Doteď jsem se ho zastával, ale když ho vidím, nemůžu si pomoct, on snad za ten Baník ani hrát nechce...

Reagovat
HOST*spartan02

slavie jkonečně ztratila body a vadi mi ze prti sparte nehral jeslínek mohlo to bejt zajímavější a sem rád že bohemka konečně vyhrála

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele