Gambrinus liga souhrn - 1. kolo

02.08.2008, 19:07, aktualizováno 04.08.2008, 19:15
Komentáře a souhrny
Mistr nevstoupil do nového ročníku dobře - Slavia prohrála v Liberci. Teplice doma rozprášily České Budějovice, pod výhru 4:0 se podepsal především Tomáš Jun, který soupeře zneškodnil hattrickem. Dařilo se také Brnu. Moravané si sice v Příbrami nepočínali tak suverénně, za výhru 1:0 ale také berou tři body. V pondělní dohrávce porazila Olomouc Bohemians Praha...

Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 3:2

02.08.2008 17:00

Góly: 26. Pavel Horváth (pen.), 35. David Limberský, 85. Josef Hušbauer (vl.) - 62. Martin Vozábal, 90. Riste Naumov

Prakticky zaplněný plzeňský stadion sledoval zahajovací zápas Gambrinus ligy, který přinesl tempo, nasazení a bohužel i mnoho nepřesnosti. Avšak přinesl také velké množství gólů. K vidění byla penalta, jesličky brankáři a dokonce i vlastní gól. Plzeň podala výkon hodný svých ambicí a zaslouženě tak první tři body zůstávají na západu Čech.

První pětadvacetiminutovka přinesla snaživý fotbal, bohužel často se v samotné koncovce ukázalo, že Štruncovy sady dnes hostí zahajovací zápas. A tak přišla minuta dvacátá šestá, Rezek byl ve vápně stažen Šťastným, který si tak jako první připsal žlutou kartu a zadělal i na první gól sezóny. K penaltě se postavila nejzvučnější letní posila Plzně a po střele do horní části Hruškovy branky se odtajnilo jméno prvního střelce, jímž se stal Pavel Horváth.

O vyrovnání se pokusil novic v pražském dresu Vozábal, ale dalekonosná střela nakonec skončila v rukavicích Poštulky. A tak mohli domácí favorité své vedení zvýšit. Navrátilec David Limburský překonal obránce při průniku do vápna a následnou tvrdou ranou podél brankáře rozvlnil síť. V poslední minutě poločasu ještě vyslal nejlepší střelec uplynulé gruzínské ligy, Dimitri Tatanašvili, do velké šance Rezka, kterého však tváří v tvář dokázal Hruška bravurně vychytat.

Druhý poločas začal stejně jako ten první – hra se sice přelévala ze strany na stranu, avšak zakončení postrádalo přesnost. Západočeši se nemuseli bezhlavě rvát do útoku a čekali na brejky. V 55. a 57. minutě rychlé kontry zakončoval Rezek, nicméně neměl vyladěna svá mířidla a jeho střely branku míjely. O další tři minuty se Rezkovi konečně podařilo skórovat, bohužel pro něj převahu tři na jednoho vyřešili domácí nešťastnou přihrávkou do ofsajdu.

O to víc pak tento moment plzeňské hráče mrzel v 62. minutě. Martin Vozábal dostal přesný pas, aby pak střelou mezi Poštulkovy nohy vrátil Žižkov do zápasu. O šest minut později to zkoušel stejný hráč zpoza vápna mířenou střelou k levé šibenici. Tentokrát plzeňský gólman, sic s potížemi, míč za svá záda nepustil. Na druhé straně poslal kapitán Horváth do zakončení Rezka, který však nevyzrál na Hrušku a trefil pouze jeho nohy. Třetí plzeňský gól tak vsítil nešťastník Hušbauer, když si poslal Petrželův centr do vlastní sítě. Zápas nakonec daroval sedmi tisícům diváků pět gólů, když v posledních minutách vyskočil nejvýše makedonský Riste Naumov a hlavičkou snížil na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

02.08.2008 19:00

Góly: 69. Michal Kadlec

V sobotním šlágru získala cenné body domácí Sparta a učinila ambiciózní Boleslavi lekci. Sparta do vedoucího gólu nepustila svého soupeře prakticky k ničemu. Hned po sparťanském gólu sice překonal Papadopulos brankáře, ale míč se odrazil od tyče. Většina z patnácti tisíc diváků, tak odcházela ze stadionu v povznesené náladě.

Skóre mohl brzy otevřít obránce Kučera, když po rohu hlavičkoval jen těsně mimo. Ve 24. minutě měl blízko ke gólu Kolář. Při vniku do vápna se míč střetl s rukou bránícího Kaliny, rozhodčí však nechal hru pokračovat a Kolář mohl vystřelit jedovatou střelu zblízka, jež Miller dokázal vyrazit. A boleslavský brankář odvedl dobrou práci i o tři minuty později. To se ke střele dostal volný Slepička, který nevyzrál na Millera střelou ke vzdálenější tyči. Boleslav vyčkávala na možnost brejků, ty však většinou končily ještě před vápnem.

Zaskočit mohli hosté Spartu hned ve druhé minutě druhého poločasu. Pecka prodloužil centr na nohu Rajnocha, který zblízka trefil pouze boční síť. Pohlednou a rychlou akci na jeden dotek zakončoval na druhé straně prudkou mířenou ranou Matušovič, ale Miller předvedl skvělý zákrok. Závar ve sparťanském vápně nenechal klidného Tomáše Řepku, který vyčinil svým spoluhráčům po boleslavské šanci. Papadopulos napálil odražený míč, trefil však pouze Pecku. K boleslavskému hráči se míč vrátil a jeho další střelu musel vyrážet Kozáčik a hosté se dále snažili, nicméně již byl pískán ofsajd.

Po Slepičkově nebezpečné střele zpoza vápna, která letěla jen centimetry od Millerovy tyče, přišel vedoucí gól Sparty. V 69. minutě vystřelil z velké dálky Kadlec a boleslavský brankář míč poprvé uviděl až v bráně. Obrovské štěstí pak hned po rozehrávce měl Kozáčik, kterého už dokázal překonat Papadopulos, jenže jeho skákavá střela skončila na tyči a přes délku brankové čáry míč odputoval pryč z gólového pásma. Rozhodnout mohl jedenáct minut před koncem Zeman, kterého vysunul do vápna Slepička a zachraňovat tak musel včasným pádem pod nohy Miller. Po kombinační akci se ke střele z malého vápna dostal střídající Nečas, kterého bravurním zákrokem vychytal Kozáčik a vysloužil si hlasitý potlesk. Na druhé straně podržel svůj tým skvěle chytající Miller, když vytáhl dobrou hlavičku Wilfrieda.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - SK Kladno 1:0

02.08.2008 19:00

Góly: 72. Václav Svěrkoš

Na očekávané gólové hody na Bazalech čekalo přes devět tisíc diváků zbytečně. Jediný gól vsítil osmnáct minut před koncem Svěrkoš a přispal Baníku zasloužené tři body.

Ostravský klub začal dle očekávání aktivněji, do první šance se však dostal až v 19. minutě. Svěrkoš obešel Hajníka a napřáhl ke střele, kterou mu bránící hráč dokázal zblokovat. Další akci načal právě Svěrkoš, který našel přihrávkou Rajtovala, jenž odcentroval na Střihavku, jehož hlavičku dokázal kladenský Pavlík vyrazit na roh. Ofenzivně ladění domácí pokračovali v nátlaku, po Markově přímém kopu hlavičkoval Svěrkoš z dobré pozice vedle. Podobně si vedl ve 36. minutě, když z otočky trefil jen dobře postaveného Pavlíka. A tak málem přišla ledová sprcha minutu před koncem poločasu. Cigánek zaměstnal svým přímým kopem Vaška, který musel míč krotit nadvakrát.

V druhém poločase se na první šanci čekalo až do 69. minuty. To se Střihavka ocitl sám před Pavlíkem, který jeho střelu dokázal vyrazit, k míči se sice dostal Rajtoral, ale jeho střelu již zblokovali obránci. Jenže po třech minutách rozehrál Rajtoral aut na Lukeše, ten nahrával Střihavkovi, který za sebou viděl Svěrkoše, přenechal mu míč a ten potvrdil pověst kanonýra. Těžké chvilky měl poté Vašek, nejprve skvěle vyrazil Zachariášovu střelu na roh, po kterém se dostal k zakončení Šilhan, jenž opět prověřil kvality ostravského brankáře.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Baumit Jablonec 0:1

02.08.2008 19:00

Góly: 4. Tomáš Huber

Přesně z padesáti procent zaplněný stadion sledoval nezáživný zápas, který už ve 4. minutě rozhodl hostující Huber. Ani jeden z týmů však svým výkonem nijak neohromil.

Nejrychlejší sobotní branku viděli diváci ve Zlíně, ovšem domácí přívrženci z ní moc velkou radost neměli. Ve 4. minutě si na roh naskočil Tomáš Huber a s pomocí teče dopravil míč za Barankova záda. Vyrovnání měli nadosah domácí o čtyři minuty později. Před Kroupou odkopával míč na poslední chvíli brankář Špit, aby nadějnou akci nepřesně zakončil Žůrek. Stejný hráč pak v 17. minutě dostal příležitost po přiťuknutí Čelůstka, ale hlavičkou branku opět netrefil. A Žůrek to zkoušel dál, po jeho centru na který nedosáhl Špit, mohl skórovat Malár, míč však nedostihl. Na druhé straně to zkusil Žofčák, který se efektně dostal přes Kroču, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila. Do poločasu ještě mohli domácí vyrovnat. Pennerovu střelu vyrazil Špit před sebe a jen díky Homolovu odkopu neskóroval Kroupa.

Nudný druhý poločas oživila srážka jabloneckých hráčů, díky které se do vápna dostal Šmahaj, ale ten mířil před samotným Špitem nad. V 69. minutě si na Pennerův centr naskočil Kroupa, ale hlavičku mezi tři tyče nevměstnal. Dvě šance na zvýšení však spálili také jablonečtí. Nejprve Heskova hlavička jen lízla břevno a o pár minut později nedokázal zamířit přesně Hloušek tváří v tvář Barankovi. V poslední minutě ještě zblízka minul Bača a podtrhl tak nevýrazný výkon svého mužstva.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Brno 0:1

03.08.2008 17:00

Góly: 55. Aleš Besta

Nováček z Příbrami nevstoupil do nového ročníku zrovna nejlépe. Ve svém domácím utkání proti Brnu totiž podlehl 0:1. Jediný gól střetnutí zaznamenal ve druhém poločase Aleš Besta.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka, jak je v zápasech Příbrami obvyklé, moc fotbalové krásy nenabídla a diváci se rozhodně atraktivním a útočným fotbalem nebavili. První minuty byly ve znamení opatrnosti a až ve 13. minutě se Marek Střeštík odhodlal ke střele. Jeho bombu ale gólman Krbeček vychytal. O deset minut později nepřesně hlavičkoval domácí Huňa.

Největší šance celého prvního poločasu přišla v 28. minutě. Bestova střela k bližší tyči ale příbramského brankáře pouze protáhla. Těsně před přestávkou mohl skórovat ještě talentovaný Mareček, jenž vypálil z velké vzdálenosti, ovšem Lukáš Krbeček jej skvěle vychytal.

Po přestávce málem šla do vedení Příbram, avšak zaváhání hostujícího brankáře Bureše, kterému po rohovém kopu vypadnul míč z rukavic, ani jeden hráč nevyužil. A po pár minutách přišlo potrestání této promarněné příležitosti. Přesnou Poláchovu přihrávku zpracoval před Krbečkem Aleš Besta a tváří v tvář nedal příbramskému gólmanovi střelou po zemi nejmenší šanci.

Domácí fotbalisté po inkasované brance přeci jen ožili. Ovšem Pleško, Huňa i Kalabiška buď nemířili přesně, nebo si s jejich pokusy Tomáš Bureš poradil. V Závěru sice Příbram dostala Brno pod tlak, ale vyrovnávací branku už vytěžit nedokázala.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 4:0

03.08.2008 17:00

Góly: 5. Tomáš Jun, 35. Tomáš Jun, 44. Jakub Mareš, 70. Tomáš Jun

Jiří Plíšek si odbyl vítězný debut na postu hlavního trenéra Teplic. Nejvíce ho určitě potěšil útočník Jun, který potvrdil střeleckou formu z přípravy a vsítil hattrick. Budějovicím se nedařilo dostávat do koncovky a ze severu Čech vezou debakl.

Domácí favorité na svého soupeře vlétli hned od prvních vteřin a hned ve 5. minutě potrestali chybu budějovické obrany. Doležal z pravé strany odcentroval na zadní tyč, kde osamocený Jun neměl potíže hlavičkou do odkryté branky otevřít skóre. Teplický útočník mohl za pár minut vedení zvýšit, ale střelu zpoza šestnáctky u tyče vytěsnil Kučera na roh.

Severočeši poté zklidnili hru, což sice umožnilo Budějovicím poznat také druhou stranu hřiště, ale přes pozornou obranu se jim dostat nedařilo. Poté, co ze slibné standardky z 20 metrů přestřelil Kovařík, přišel trest v podobě druhého gólu. Verbíř rozehrál roh, pro který si šel brankář Kučera, u míče byl však později jak Klein, který hlavičkou našel Juna. Domácí střelec pak využil nastalého zmatku a podruhé v zápase dopravil míč do branky.

A aby toho nebylo málo, skórovali domácí ještě potřetí. Aktivní Jun vybojoval přímý kop a následně se zasloužil i o roh. Po něm opět zachyboval Kučera, míč vyrazil pouze k Marešovi a ten měl už jednoduchou práci.

Při chuti zůstávali i po změně stran hráči Teplic. Ve 49. minutě vytěžili ze soupeřova rohu brejk, na jejímž konci se Mareš zbavil obránce a nahrál Verbířovi doprostřed vápna, kterého však skvěle vychytal Kučera. Po následném rohu hlavičkoval Rosa, překonal hostujícího brankáře, ale na brankové čáře zachraňoval Kovařík. A Teplice nelenily. Ještě v první desetiminutovce druhé půle našel ve vápně Jun Mareše, ten se kličkou zbavil Hudsona, aby následně orazítkoval tyč.

Aktivita domácích musela přinést odměnu. Ta skutečně přišla v 69. minutě, kdy Marešův centr vyrazil jen pár metrů před sebe Kučera a Jun pohotovou střelu opřel o zem a následně míč přeskočil ležícího brankáře. Po rozehrávce si největší šanci zápasu vybojovali hosté. Sedláček sám proti Belicovi neuspěl, dorážka z chumlu hráčů směřovala do břicha teplického brankáře, a tak Lukáš mohl odehrát na roh. V naprostém závěru ještě Vachoušek vybízel kolmicí Juna, ten přenechal Marešovi, který unáhlenou dělovkou mířil metr vedle levého rohu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 2:1

03.08.2008 20:15

Góly: 43. Jan Nezmar, 73. Petr Papoušek - 50. Tomáš Necid

Liberec v televizním utkání přemohl Slavii a připsal si tři body za výhru 2:1. Utkání rozhodl brankou z přímého kopu Papoušek, před ním se trefili Nezmar s Necidem.

Pod Ještědem měla první šanci Slavia. Švento geniálně poslal balon mezi obránce Toleskému a ten se dostal až před brankáře Zlámala. Jenže gólman dobře zasáhl a balon skryl v dlaních, ještě předtím než stihl slávista zakončit. Liberec na šanci sešívaných odpověděl akcí, kterou započal Dočkal. Liberecký záložník odcentroval k Papouškovi, jenž z voleje vystřelil nepřesně, míč se skluzem ještě snažili uklidit do sítě útočníci Nezmar s Keričem, ale ani jeden z nich na něj nedosáhl.

V další příležitosti se Liberec ocitl po rohovém kopu, kdy přetažený centr vrátil do ohně Košťál a ke střele se dostal Kerič, hlavou ale trefil jen Vaniaka. Liberec byl aktivní a do další možnosti se dostal Dočkal. Ten běžel z úhlu na branku a zamířil těsně vedle tyče. Liberec se dočkal gólu dvě minuty před přestávkou, když se prosadil Jan Nezmar. Domácí tým zahrával volný kop a slávisté si připravili ofsajd systém, avšak při vyběhnutí se Nezmar zaklesl do Jarolíma a neumožnil mu tak odběhnout pryč. Ofsajd se tedy nekonal a centrovaný míč doputoval k Dortovi, který přiklepl Nezmarovi a ten nejprve napálil břevno a z dorážky následně vstřelil branku – 1:0.

Do druhého poločasu naskočil Tomáš Necid a byl to právě on, kdo v 50. minutě vyrovnal stav utkání. Švento zleva odcentroval a Necid využil rozhození liberecké obrany a z deseti metrů tvrdě vystřelil a vyrovnal – 1:1. Sešívané gól nabudil, o chvilku později pálil nebezpečně z 20 metrů Jarolím, ale branku netrefil. V další šanci se ocitl opět Jarolím, po přihrávce Šventa střílel z hranice velkého vápna a jeho technická střela mířila jen o centimetry mimo. A do třetice Jarolím pálil po přetaženém centru Šventa, který mu sklepl Necid, jenže ani tentokrát nedal a střelu mu zblokoval jeden z obránců.

V 67. minutě přišla další příležitost Slavie, Švento nahrál Šenkeříkovi a jeho střelu vyrazil Zlámal s vypětím sil. Nedáš-dostaneš, toto přísloví se vyplnilo v 73. minutě, když skóroval Petr Papoušek. Záložník vystřelil z třiceti metrů, Vaniak pozdě zareagoval a na míč nedosáhl - 2:1.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Sigma Olomouc 1:2

04.08.2008 17:15

Góly: 6. Michal Ordoš (vl.) - 5. Martin Komárek, 57. Darko Šuškavčević

To, že Bohemians Praha budou mít v letošní sezóně zřejmě velké problémy, se potvrdilo už v prvním kole. Na domácím hřišti totiž nestačili na průměrnou Olomouc a prohráli 1:2.

Utkání začalo pěkně zostra a diváci se nestačili divit, co všechno se za pouhých šest minut stalo. Sigma byla ze začátku aktivnějším celkem na hřišti a také toho využila. Domácí obranu rozhodil rohový kop zahraný nakrátko a po centru Melinha se prosadil neobsazený obránce Martin Komárek. Pro něho to byl vůbec první ligový gól v kariéře.

Jenže minuta se s minutou sešla a stav byl opět nerozhodný. Po standardní situaci se tentokrát prosadil domácí kapitán Miroslav Obermajer, jenž hlavou dokázal zužitkovat centr Pavla Grznára. Ve 12. minutě mohli jít domácí dokonce do vedení, nebezpečnou ránu Vošahlíka ale Petr Drobisz zlikvidoval. Hra se s postupem času vyrovnala a ani jeden tým nedokázal znovu najít recept na defenzívu svého soupeře.

Většina návštěvníků z prořídlých tribun si hlasitě oddechla v 56. minutě, kdy po velkém závaru před bránou Wintera nastřelil břevno hostující Hubník. Podobné štěstí už ale domácí gólman neměl o pár sekund později. Po rohovém kopu zajistil vedení Sigmě stoper Darko Šuškavčevič. Bohemians cítili šanci na vyrovnání, a proto většinu svých sil dali do útočení. V nastaveném čase byli vytouženému vyrovnání poměrně blízko, jenže očividnou ruku Hubníka v pokutovém území rozhodčí Královec neviděl a nařídil pouze odkop od brány Drobisze. Nováček letošní sezóny tak nezačal sezónu vůbec dobře.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice11004:03
2.Viktoria Plzeň11003:23
3.Sigma Olomouc11002:13
Slovan Liberec11002:13
5.1. FC Brno11001:03
FK Jablonec11001:03
Baník Ostrava11001:03
Sparta Praha11001:03
9.Viktoria Žižkov10012:30
10.Bohemians Praha10011:20
Slavia Praha10011:20
12.FK Mladá Boleslav10010:10
SK Kladno10010:10
Tescoma Zlín10010:10
1. FK Příbram10010:10
16.České Budějovice10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
havrys99

juchúúúúúú......vedeme

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělý no, po prvním zápase.

Reagovat
havrys99

njn , ale to fakt nebude dlouho...dneska Baník - Kladno minimálně 3,4:0

Reagovat
smazaný uživatel

No jenom aby...

Reagovat
havrys99

Zlín - Jablonec 0:1 (4.Huber)

Reagovat
smazaný uživatel

No to to pěkně začíná teda... A ty formule, Lewis zas první a Heikki pouze druhý...

Reagovat
fantomas

Kovalainen je rád, že se sem tam vecpe na bednu. Divim se, že s nim prodloužili, ale zase je fakt, že ho to zjevně povzbudilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on už dojel si pro pole position na Silverstone. Tam je spíš problém, že Kovalainen měl náraz, ve Španělsku a pak se do toho těžce dostal, narozdíl od Glocka, před ním klobouk dolů! Navíc McLaren všechno podřizují panu ocasjsemnejlepšíhamilton a pak se jezdí těžko, no. Jinak Heikki ještě ukáže!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo i Schumachera...Takový Irwine byl lepší než on, jenže reklama je raklama

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je pravda. Já proto nemám rád Ferrari, kvůli jejich suverenitě... Nefandím nikomu, ale spíš sympatizuji s Red Bullem, tam teď příjde Vettel a budou promlouvat do bojů o bednu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby. Takhle se mluvilo i o Webberovi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vettel není Hamilton, aby shořel jako papírová svíčka. Prakticky si všechno sám ohmatal, nejezdil nižší soutěže, tj. Hamilton přišel k hotovému, dostal se pod tlak, nezvládl. Proč? Neměl zkušenosti! Od Vettela se taky dost čekalo, je to nejmladší jezdec co kdy bodoval, jenomže první čtyři závody nedojel, tři skončil v prvním kole. Jenomže teď je na koni, vyhrával testy a má jezdeckou formu. Navíc až bude k dispozici KERS, může dokázat velké věci.

Reagovat
smazaný uživatel

A říkal jsem něco, že Vettel je jako Hamilton? :)))Vůbec jsem ho s ním nesrovnával

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl říct, že je lepší než Hamilton, takže máš pravdu. Ale řečeno takto: on si své najezdil a Red Bull je jen přechodná stanice, tudíž, nebude mít takové problémy jako Hamilton, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsší ze všech je ALONSO

Reagovat
smazaný uživatel

jj,Alonsoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace v závodě se může stát cokoli

Reagovat
havrys99

ježiš, já zapomněl tatarka...takže když s oblibou nazíváte dny..dnešní den má název den "H" (Horváth,Hamilton,Huber.....)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo Holendu

Reagovat
fantomas

Prdlačky...rozhodne Hrdlička z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mimochodem ještě Halaška

Reagovat
havrys99

tak sem hledal a zjistil, že to je hráč Opavy co vyrovnával v 90.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledals dobře

Reagovat
havrys99

ten to rozjede snad rozjede každou chvílí

Reagovat
božský John

Loni sme ve Zline taky vyhrali 0:1 a gol padl taky ve 4. minute..ale daval ho Baranek:)

Reagovat
havrys99

OT: Začal Emirates Cup.....Real - HSV 2:1....dovolim si připomenout, že za nás tedy HSV nehrál VdV, ale nebojte, ani za Real

Reagovat
fantomas

A Arsenal s Juve 0:1.

Reagovat
havrys99

fakt??

Reagovat
fantomas

Jo...Trezegól zaúřadoval z třímetrového ofsajdu...nevadí. Aktivnější jsme sice byli my, ale finální přihrávka absolutně scházela. Tys to neviděl?

Reagovat
havrys99

píšu to dolejš

Reagovat
fantomas

Jaj. Tak to je škoda, dost tenhle zápas odhalil naše slabiny.

Reagovat
havrys99

já zrovna hledam sumář..na arsenalu zatim neni tak du na Kuve

Reagovat
fantomas

Sumář?

Reagovat
havrys99

no jako sestavy,ŽK,diváci.....

Reagovat
fantomas

Aha aha. No začli sme zas se samejma mladejma no.

Reagovat
havrys99

tak jasný no, před sezonou nějak vycukat, ale tak aspoň když sme domácí tak by měla přijít výhra...tak hold dneska večer se kouknu na Pearl Harbor a pak budu čekat a čekat jestli nepřijde na Sportu1 opáčko....a komentoval to asi slepička, co????

Reagovat
fantomas

Já koukal na Golu.

Reagovat
havrys99

to věřim...Slepička je strašidlo, častokrát radši přepínam, hlavně když komentuje tenis...to je strašný...15:0,30:0(pěkný beckhand),30:15(aj páska),40:15,tak Berdych vede 1:0 a potom zase 2 minuty mlčí

Reagovat
havrys99

joooooo tak super....voba zápasy budou na S1 vopakovat každej dvakrát

Reagovat
havrys99

ale aspoň sem našel, že má Kolo afro

Reagovat
havrys99

no tak sem se aspoň na youtube kouknul na góly Real - HSV...fakt Zizu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Zizu? To byl Mohamed Zidan,ne?

Reagovat
havrys99

no.....vždyť se mu taky tak přezdívá

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,já myslel,že v historii byl jen jeden Zizou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburk hrál skvěle!

Reagovat
havrys99

a dávali to někde v bedně???třeba DSF??

Reagovat
fantomas

Celej Emirates Cup vysílá Sport1. Jelikož je to dost prestižní záležitost, troufl bych si říct, že i DSF ho neopomenula.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně jako tvrdí kolega.

Reagovat
havrys99

do pytle....kdybych ZROVNA dneska neseděl clej den u compu....tak se na to bezkonkurenčně dívam .....já sem fakt blb

Reagovat
smazaný uživatel

Dost prestižní záležitost.

Reagovat
fantomas

Dobrá, to sem trochu přepísk.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se zasmál.

Reagovat
fantomas

Dobře ty.

Reagovat
plechi

Sport 1 a GolTV. No Hamburk hrál skvěle a přesto prohrál... Ale ten Zidanuv goal

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první poločas a HSV hrálo velice sympaticky...Jak vidíš sezónu pod Jolem? :)

Reagovat
havrys99

tak příprava super, jak řikáte i teď zápas s Realem...akorát sou pořád problémy s Rafou, Jol řikal, že si ho ponechá, pak že ho klidně prodá, ale bude to ztráta. Jol má zkušenosti, je to výbornej trenér, sází taky hodně na mladý jako u Sp*rs (sry), takže už snad půjde do základu Vincy a budeme bojovat o druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se bude dařit. HSV má rád, hlavně díky Dollovi...a teď za Jola jim přeu ještě víc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec=tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

dávaj někde v tv Spartu???

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak dík

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Čt jsou pěkní ubožáci. Ať si to svoje fotbalživě strčí do řiti.

Reagovat
fantomas

Měli byste bejt rádi alespon za to, že existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím, tak neexistuje. Prý "budeme vám přinášet živě všechny zápas Gambrinus Ligy!".

Reagovat
fantomas

A lidi jsou asi roboti...abyste se nepo...

Reagovat
plechi

tak nemají slibovat, měli dost času na to si to odzkoušet a vychytat

Reagovat
fantomas

Jakto? Dyt se zápasy nehrály...

Reagovat
plechi

tak si to měli vyzkoušet na přípravácích, těch bylo milión. nebo třeba to zkusit v průběhu eura... jak říkám měli spoustu času

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt odborník... Přenášet furt techniku na jeden zápas přípravný, někam do Horní DOlní a pak ještě z Eura, na které ani neměli práva?!

Reagovat
plechi

boha... tak když chtěli aby to fungovalo, tak si to prostě mohli odzkoušet, neřikam že měli jezdit pořád na horní dolní... s tim eurem sem střelil mimo, nějak sem si to neuvědomil...

Reagovat
rufus

To vypadá, jakoby tam ani nikoho nenapadlo, že bude zájem fanoušků a může se klidně stát, že se jim to přetíží. Souhlasim s tim, že to měli určitě vyzkoušet, podle mě ideální volba na to bylo ME do 19 let.

Reagovat
fantomas

Nevim technika je věc záludná. Leckdy nemají technické chyby ani své opodstatnění. Nedělal bych z toho vědu, když se jim to stalo první kolo. Pokud by se to opakovalo, už by to stálo za takové lamentování. Ted to ale myslim až moc hrotíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to poprvé, co mají chybu. V minulé sezóně jim dost přenosů nešlo. Takže jaksi mimo.

Reagovat
fantomas

Aha, ono je povoleno chybovat jen jednou za život...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsou vlastně čt chudáci, kteří za nic nemůžou. Však v 16. kole to možná rozjedou a umlčí kritiku...

Reagovat
fantomas

Ne. Měl bys jim bejt vděční jen za to, že se i tobě snaží vyjít vstříc, aby sis letošní ročník užil co možná nejvíce. Za takovou inovaci bys měl být rád, i kdyby měla jet až od 29. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude fungovat tak, jak slibovali, tak za to rád budu. Jedna z mála dobrých zpráv v souvislosti se sportem na čt.

Reagovat
smazaný uživatel

omg premyslej... na pripravny zapasy by se nedivalo tolik lidi jako na prvni kolo GL => dostatecne by to neodzkouseli

EURO... Proc by se nekdo dival na net, kdyz se muze divat v TV a k tomu jeste CT nemeli prava a i kdyby tak by to stejne neodzkouseli, protoze by se na to skoro nikdo nedival...

Verim, ze dalsi kolo bude vic vychytany... osobne jsem rad aspon za neco a urcite to neni lehky neco takhle pripravit...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají počítat s tím, že pět návštěvníků jim tam asi nezavítá. Už minulou sezónu s tím měli problémy, očividně si vzali ponaučení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak možná zdechlí psi. Když vidím ve vedení Otu Černého a další klauny, tak se nedivím, že nerozjedou ani posraný přenos na fotbalzive.cz.

Reagovat
fantomas

Posraný přenos...neni jediný samozřejmě. To je asi ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je omlouvá?

Reagovat
fantomas

Neomlouvá...prosim tě, nikdo neni dokonalý, neřešil bych to. Každej se zmejlí. Ted se zmejlili v ČT a svět se nezboří. Krom toho nechápu, proč když se to hraje v Ostravě si tam sám nezajedeš.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi proto, že mi zápas skončil v 18:30.

Reagovat
plechi

dyt to ani neexistuje... za posledních 10 minut to hodilo asi 4 různé chybové hlášky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to měl tušit a jet na Bazaly hned, co mi skončil zápas. Teď leda poslouchám ty jejich hlášky, že mají nějakou závadu a pracují na její odstranění.... Možná po zápase se jim to podaří vychytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to sralo, ale což no, každý má slabší chvilku.

Reagovat
$dolar$

Tak vedeme ligu Co vic si clovek muze prat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vést jí po 30. kole?

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

dejta si pauzu, stáhnuto z centrum.cz:

Věty, které pronesl Bosák, a pokus o jejich výklad:

"Ševčenko neprorazil. To by u toho musel být jeho otec, tankista."

Ukrajinský útočník se marně pokusil projít mezi dvěma obránci.

"Hraje se jen na jedné polovině hřiště, z toho bude mít radost správce hřiště."

Jeden z týmů má výraznou převahu.

"A toto mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou."

Hra obou týmů není pěkná na pohled.

"Pořadatelská služba i policie se chovaly tak, jako by šlo o přátelák k výročí 1. máje a ne o derby."

Policie a pořadatelé podcenili tvrdé jádro fanoušků, takzvané hooligans.

"Stadionem zní brazilská samba, zatímco pruský marš se ztrácí někde v dáli..."

Vývoj zápasu Brazílie - Německo měli plně pod kontrolou brazilští fotbalisté.

"No a jak tak na Schmeichela koukám, tak bych se s ním nechtěl hádat o to, kdo bude mýt nádobí."

Někdejší dánský brankář byl rozčilen.

"Běloruský obránce visí na Barošovi jako vánoční ozdoba na stromku."

Jemně kritický výrok na adresu těsné obrany hrané soupeřem na českého útočníka.

"Protáhl se mezi dvěma obránci, jako by tam byli namalovaní."

Jemně obdivný výrok na adresu technicky vybaveného útočníka.

"Ledviny Igora Gluščeviče vyslaly nebezpečnou střelu."

Exsparťan vystřelil, aniž věděl jak.

"Úúúúúúú, to byl pane zákrok! Tak ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!"

Obzvlášť tvrdý zákrok, pravděpodobně do citlivého místa.

"A ve vzduchu zavoněla sádra po zákroku Zagarokise."

Ještě tvrdší zákrok, na jakoukoliv část těla.

"Poborský zrychlil jak řidič Stanislava Grosse."

Jednoznačný obdiv nad rychlostí českého záložníka.

"Tady by se dal vzpomenout kolega Shakespeare: "Mnoho povyku pro nic"."

Hra nestojí za nic.

"To byla kosa jak od prvorepublikového zemědělce..."

Zákrok na červenou kartu.

"Trenér Rehhagel ctí známou zásadu, že nejlepší obrana je... obrana."

Taktika řeckého týmu, která sice vedla k historickému zlatu na ME, ale nelíbila se kromě Řeků nikomu.

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák je borec.

Reagovat
plechi

FOTBALŽIVĚ JEDE!!! ZPRÁVA DNE

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to udrží při životě alespoň celý druhý poločas.

Reagovat
fantomas

Aha, ale já bych se do nich stejně ještě jednou pořádně opřel. Co ty na to?

Reagovat
plechi

proč? když už sprovoznili aspoň ty přenosy

Reagovat
fantomas

To právě byla narážka na vaše zbytečné klení.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to spustim? Pri kliknuti se mi spusti BS player a napise mi to chybovou hlasku Can't open file

Reagovat
plechi

otevři si to ve windows media playeru

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz to facha, diky

Reagovat
plechi

100 pro Fotbalživě.cz

Reagovat
smazaný uživatel

100. mělo být pro Baník, že to je po první polovině s Kladnem 0:0 mě nemile překvapilo...

Reagovat
plechi

no taky sem doufal že tam alespoň jeden spadne... ale když ted hraje baník proti baníku

Reagovat
fantomas

Bolka už by tam taky něco mohla fouknout.

Reagovat
fantomas

100. Pro Slavii.

Reagovat
plechi

skavka nema narok...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka zase mistr, Sparta hraje hovno, dneska předvedla slišný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch měl tutovku

Reagovat
rufus

Jejich první šance zápasu.. a snad i poslední

Reagovat
fantomas

Tomu ani ty sám nevěříš. Sparta v posledních minutách odpadne a bude se na ní sypat jeden utok za druhym, uvidiš.

Reagovat
rufus

Tak to jedině za předpokladu, že už Sparta povede v tý době tak 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe ten Slepička co ještě chce

Reagovat
smazaný uživatel

nááááááhoďáááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Svěrkoš. Kdo jiný.

Reagovat
božský John

Tak to je dobry...z 6 tymu dal zatim jen gola ten s nejhorsim utokem (ale me to nijak netsve ze sme to zrovna My:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš nej střelec opět

Reagovat
$dolar$

To jsou krypli Radime Radime

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec nejlepší kanonýr u nás. :)))

Reagovat
božský John

U nás Huber taky:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak důležité body pro baník i jablonec,takhle se půjde do dalších bojů lépe

Reagovat
božský John

Navic pristi kolo je Jablonec-Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička si fakt myslel, že dá s tím jedním útočníkem gól?

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Není důležité, na kolik hraješ útočníků, to bys mohl vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Je důležité kolik padne gólů, co? Ale že se ten tým na tom vítězství s jedním útočníkem víc nadře Ti uniká.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to má společného s počtem útočníků? Si myslíš, že když jich nastoupí třeba 5, tak ta hra bude pohlednější či efektivnější? To je dobrej kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastoupíš s jedním útočníkem, je jasné, že nemůžeš čekat výsledek 3:0, spíše to vypadá na brejky a potom na bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl, i s jedním útočníkem se dá hrát pohledný a efektivní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá, ale říkám Ti, s jedním útočníkem se víc nadřeš...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky není pravda. ManU hraje často jen na jednoho klasického útočníka a dává dost gólů a hra je pohledná...a rozhodně se víc nenadře. Prostě a jednodušše to nelze nikdy tvrdit obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jest pravda, ale já to soudím podle nás, protože vždy jsme hrávali 4-5-1 a to se nedalo. Každý vyfluslejší než obyvkle...

Reagovat
smazaný uživatel

Nás, to jako koho? Sparty? Ani tam to nemusí platit, pokud bude ta hra správně přizpůsobená.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás, to neznáš, taká malá dědina.

Reagovat
$dolar$

Vzdyt Barcelona hrala taky v podstate jenom na jednoho utocnika s velkou podporou kridel a takhle hraje x evropskych veleuspesnych utocnych muzstev

Reagovat
božský John

Mas pravdu..treba Lpool hraje na jednoho hrota a da se na to koukat...nebo Jablonec..to je nemlich to samy

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku to je většinou jinak. Záložníci špatně doplňují hrota, soustředí se spíše na brání a ve výsledku to je nekoukatelný hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak to nelze tvrdit obecně. Vždy jde o konkrétní zápas či tým...to není chyb v rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme tak kvalitní křídla (případně falešná křídla), uvidíme, jak to půjde Baníku, až se vrátí Otepka. Třeba Grigovi to očividně nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý,že s jedním útočníkem třeba CFC dali ManCity 6:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelskí je Chelskí...

Reagovat
$dolar$

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Sparta není Chelsea....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,neřikej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta=více štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

diváků 15 521

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 15000 a banik 9000 divaku ale i tak byla na sparte komornejsi amosfera jako vzdy

Reagovat
-Kopy-

Všechno co šlo rozhodčí připískl Spartě hlavně v druhým poločase, ach jo, to mě sere. Sparta měla hrát někde od 20. minuty v deseti, ale tak je to pojištěný no.

Reagovat
-Kopy-

Měl bejt novej koment.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, že jsme nemohli vidět ani jeen zápas. Jako vždy mě mrzí výhra Sparty tentokrát prohra Jablonce, ale chuť mi spravil Baník.

Reagovat
božský John

Jablonec vyhral a ne prohral

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam měl být Zlín.

Reagovat
božský John

Tak vyhra Jablonce mne naopak potesila a jinak mito je jedno:)...jinak kdyz jsem videl reportaz z Letne tak jsem si rikal ze tam hraje Argentina:)...ale musel to byt pekny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to po tom gólu přepnul na Ovu.

Reagovat
božský John

Ova me mirne prekvapila ze tomu Kladnu nedala vic golu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nesmí si to hned vystřílet...

Reagovat
božský John

Taky pravda...kdyz uz neziska letos titul Jablonec pak to preju prave Ostrave..ta hraje pekny fotbal...a v UEFE by taky neco mohla ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to chodíš, titul půjde na jih Moravy.

Reagovat
božský John

Ne na sever Cech(tim nemyslim ani Liberec,ani Teplice:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, na jih Moravy.

Reagovat
božský John

Nehadej se semnou...Míra pelta nam zaridi titul.. takze na sever Cech:)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to radši ukončil...

Reagovat
božský John

Tak jo..kazdej mame svoji vizi aopdle kazdyho je spravna jenom ta jeho:)

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je na jihu od kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je střední Morava, ale kdysi patřila pod Jihomoravský kraj, tak možná proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel brno...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy tam patřila?? Za komunismu?? Olomouc má vlastní kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě asi v roce 1994, potom padly bývalé kraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nebyl žádný zápas v TV?

Reagovat
božský John

bo bude az zitra...LBC-Slavka

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se na tři body pěkně natrápil, do zahuštěné obrany se buší těžko. Škoda, že je nenačli už v prvním poločase, pak by to šlo jedna radost. Svěrky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral Zeher a Križan?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher náhradník. Křižan válí v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Križan je dobrý škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty ho ani pořádně neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznám ... má velmi šikovnú lavačku, často som chodil pozerat na repre U-19 a on samozrejme hral

Reagovat
smazaný uživatel

V Baníku je dost mládežnických reprezentantů, kteří nehrají v áčku. Křižan má čas, je to ročník 89, v přípravě se moc neukázal, počítám, že v zimě nebo v příští sezóně už bude dostávat více šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

15 521 pekná návšteva chcel by som sa spýtat má Sparta nejaké chorály, raz som tam bol a oni furt kričeli len Sparta Sparta alebo Lets go Sparta lets go ... nebo také neco

Reagovat
smazaný uživatel

Čas od času přijdou s melodickým bučením na černé hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam mají toho z Pobřeží slonoviny, takže když bude hrát, tak to nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,jak zpravu občas reagovali na Ludvu,tak nevim,nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme postupem času.

Reagovat
smazaný uživatel

*zprvu

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Baníku jim taky den. Třeba když je minuta ticha za zemřelého fanouška ostravských...

Reagovat
smazaný uživatel

*jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to, jak se to u vás říká? Ano, CHUJOVÉ!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tradičně strašnej fotbal a 3 body. Bez Horváta to bude o bojovnosti. Řekové přes ni postoupí i kdyby nechtěli. Bolka zklamala Papadopulos s Peckou Miller s Kozáčikem

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by se zeptat banikovcu jake to je hrat s panathinaikosem Sparta dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Sparta Kozáčik a Kadlec Duležité tři body Ještě aby zítra prohrála slavie a bude to skvělé kolo ACS 4EVER

Reagovat
papanegra

Reagovat
One-Real

OT:St.Pauli:Stuttgart 2:5 Šimák se trefil

Reagovat
dadoprso

St. Pauli prohrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře že se Honza trefil

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Baník.

Reagovat
rufus

Sparta hrála docela dobře, i když teda ta hra ještě zdaleka neodpovídá tomu, že chceme na konci roku slavit titul.. Boleslav si moc šancí nevypracovala a když už měla slibnej útok, tak zasáhl Kozáčik. Dneska chytal opravdu dobře. Naštěstí si toho Lavička všimnul a Grigara už snad stavět nebude. Na úvod jsou tři body super.

Reagovat
smazaný uživatel

Však bude chytat Blažek potom, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak bronz na tribuně

Reagovat
$dolar$

Lukas Magera se trefil hned v prvnim ligovem zapase za Politechniku

Reagovat
smazaný uživatel

To už je však docela dlouho ne?

Reagovat
$dolar$

No dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to šlo asi o nějaký přátelák, dolare.

Reagovat
$dolar$

Co slo o pratelak? Dneska liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o Magerovi na banicek.com četl, že se poprvé trefil v dresu Temešváru a to už je nějaká doba. Tak šlo asi o přátelák.

Reagovat
$dolar$

Aha , asi jo Stejne skoda , ze odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Kladno, no nevadí, příště porazíme Spartu

Reagovat
-Kopy-

Pěkně rozhodčí dotlačil Spartu k vítězství.

Reagovat
-Kopy-

Řepka dvakrát vyloučenej, ani jednou nešel.

Reagovat
-Kopy-

Řepka měl bejt dvakrát vyloučenej *

Reagovat
-Kopy-

No měli jsme smůlu, minimálně bod jsme si zasloužili, dvě tyčky z toho jedna fakt smolná

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy to hezky neunesl. Hold vysoký sebevědomí a hned na začátku taková trhlina. Kopy, sudí tlačil Spartu tak vehementně, že jí nefoukl naprosto jasnou pentli. Započítal jsi si to taky do tý svý rovnice?

Vcelku jsi zklamal

Reagovat
-Kopy-

Viděl si to utkání celé ? neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

ano, neviděl. Takže jsem přišel o hroznej zářez. Vyspi se prosímtě

Reagovat
-Kopy-

Vidíš, neviděl, takže nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor s Limberským: Přestože sám dal druhý gól domácího celku, sypal si popel na hlavu. „Před první brankou Příbrami jsem udělal chybu,“ přiznával.

Chudák ani neví, proti komu hrál Ale ne, byl jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Kilyho nebo PJje, až bude mazat opyho aby smázl i můj příspěvek, kterej úplně ztratí význam. Ď

Reagovat
-Kopy-

Vždyt mam pravdu, za celej zápas tam předvedl 5 odkopů na tribunu a 2 prasácký fauly.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to emoce kdyz vidis tu nepravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá nic dělat, ty a fcbéčko dostanete ban.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Souhlas.

Reagovat
papanegra

tady cejtim zavist ze mam repku ve sparte je hodl dobrej a ma respekt

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mel hrat řepka v mym oblibenym tymu tak mu pretanu fandit ale nastetsi v bolce jsou rozumni a kupuji normalni hrace a ne jak sparta co kupuje bezmozky viz repka.jediny co udelal spaarta dobre byl berger ale toho kluka je mi lito akorat ho tam zkurvej

Reagovat
Nazgúl

Nebejt to Řepka, tak už by šel ven v prvnim poločase, už ten první zákrok mohl být i na červenou, nakonec dostal žlutou, o pár minut později další prasáckej zákrok jasně na žlutou a rozhodčí se bál mu ji dát, měl jít ven už v první půli, zcela bez diskuzí. I sparťanskej fanoušek, co seděl vedle mě o něm řikal, že je to magor, takový zákroky.

Reagovat
papanegra

tak kdyz uz dostane ten ban??

Reagovat
-Kopy-

Nedostanem. Viděl bych to navarovaní, kilymu koupím pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka by neměl hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak repka patri maximalne do ringu tam se hodi bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

ban nedostanem ptz mame pravdu vis

Reagovat
smazaný uživatel

Jěště, že není v repre

Reagovat
One-Real

Tady by se mohli dávat oskary za emoce

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou emoce, to je alkohol . Neúnavné duo Kopy - hanzuss možná jelo spolu ve vlaku, když začali psát zhruba ve stejnou dobu. Boleslav zase uplácí v hokeji, on si člověk stejně nevybere .

Reagovat
-Kopy-

Spolu v buse, merengues .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

no řekl jsem to trochu nadneseně Prohra bolí, ale takovéhle kecy to je příliš

Reagovat
smazaný uživatel

merengues ty ses nejakej chytrej ses jak sherlock holmes no nevim jak je to s hokejem o ten se nezajimam a kdyz vidim ve fotbale tu spinu řepku je mi z toho nabliti

Reagovat
smazaný uživatel

jakou pentli????za co jako zadny faaul sem tam nevidel na penaltu

Reagovat
One-Real

ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak povidej jakej zakrok by me teda zajimalo

Reagovat
One-Real

já osobně jsem ten zápas neviděl ale výše v komentářích je to tu zmíněno takže věřim že je to pravda a kdyby nebyla tak by na ten komentář na hoře byli reakce že je to lež atd......

jiri - fcb 02.08.2008 23:12

Kopy to hezky neunesl. Hold vysoký sebevědomí a hned na začátku taková trhlina. Kopy, sudí tlačil Spartu tak vehementně, že jí nefoukl naprosto jasnou pentli. Započítal jsi si to taky do tý svý rovnice?

Vcelku jsi zklamal

Reagovat
-Kopy-

Hm tak názor kovaného Spartana, který ani neviděl to utkání, to je fakt pecka.

Reagovat
One-Real

Tak asi někde viděl sestřih že to napsal,nebo si myslíš že si to vymyslel?

Reagovat
-Kopy-

To možná viděl, ale já to utkání viděl a žádná pentli jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju ze borec co ma nick FCB bude spartan,ale necham te zit v iluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš,že FCB je zkratka pouze Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

jiste v cesku maji dovoleno psat jen chachari fcb a ne nejaka barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš ďábel!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek realu a ještě k tomu spar´tan?

Reagovat
One-Real

Fandim hlavně Realu českou ligu až tak nesleduji, ale když Česko tak Sparta, ale jak říkám neni to že bych byl nějaký velký fanda

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak je to docela nešťastná konstelace... Dokážu pochopit, že se něco nezadaří a prostě sudičky nějaký ten neduh přidělí... (yarda, fcébčko), ale hned dva.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

jj o tom bychom si mohli povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinace je Baník Barcelona. FCB, modrá barva, skvělý fotbal, sympatické kluby.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste mi rekni co by si dal repkovi za ten zakrok na pecku jasna cervena

Reagovat
One-Real

Řikám ten zápas jsem bohužel neviděl spoléhal jsem na fotbalživě ale ten mě zklamal,takže nevim o jakej zákrok přesně jde takže hodnotit nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty si teda vybornej nevidel si zpas na vlastni oci hlavne ze tady kecas o tom ze mela bejt pentle ty si vybornej hochu

Reagovat
-Kopy-

300. MLADÁ BOLESLAV

Reagovat
One-Real

ku 1né na vítězství Mladé Boleslavi v letošním ročníku GL

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím Kopyho a Hanzusse :)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jste to tu pěkně rozjeli :D

Reagovat
-Kopy-

Ale kdyby jsme byli slušnější, tak máme i pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Spartě, ale musí uznat, že po tom jednom faulu Řepky jsem se bál, že dostane redku (druhou žlutou), ale naštěstí jí nedostal.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další zabiják z boleslavského kotle?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, já ty dva tak trochu znám :) Já jsem Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

To si určitě dobře rozumíte, zvláště v této diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

aaždý fandíme někomu jiném, ale my se tady mezi sebou hádat nebudeme

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, už jsem si chtěl koupit popcorn.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi Sparťan nebo Slávista, popřípadě fanda někoho jiného??

Reagovat
-Kopy-

Ty vole, kyslíku ty si nepřej aby jsme dostali do poháru Vsetín.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych domluvil bitku s místními důchodci, kteří ten fotbal vždy sledují na dálku z místní hospody.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy nechceš toho svého druha ve zbrani naučit reagovat?

Reagovat
-Kopy-

Nech ho, je to jezeďák, ale tak zmínim se mu příště.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo jezeďák je, jiný se tak chová

Reagovat
-Kopy-

ŘEPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

těší mě, jirka fcb

Reagovat
smazaný uživatel

boha odkad se tu ten kopy vzal???.. asi prave vylezl z kanalu a nahodou objevil pocitac a nahodou na nem byl EF, tak si asi rekl, ze sem napise naky ty kraviny a zesmesni se

prosim te prestan.. ty tvy projevy stupidity uz me fakt dostavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, Kopy náhodou umí, jenom je dneska nějakej vytočenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych se krotil, Kopy patří k hooligans s nejdrsnější pověstí...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě uličník

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska diskuse stojí. Mám pocit, že Kopy je dneska naszenej, aby se diskuse trochu rozjely .

Reagovat
-Kopy-

Omg už jsem nic půl hodiny nepíšu, nechte mě.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale vyváží to ta hrůza, cos tu nablil předtím

Reagovat
-Kopy-

Nj a jinej názor už mít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Po půlhodině Řepka brutálně zezadu sestřelil Pecku, rozhodčí Jílek domácího stopera potrestal k nelibosti nového kouče Středočechů Hapala jen žlutou kartou. Podruhé mohl jít Řepka ze hřiště těsně před poločasem, další tvrdý zákrok na Papadopulose sudí druhou žlutou kartou neohodnotil.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tohle: "Obrovská šance Sparty a oprávněná zloba letenských fanoušků. Po ideální nahrávce Slepičky zakončoval Kolář a jasně trefil ruku hostující obránce. Při pokračující akci byl Kolář ještě sražen, ale ani tentokráte se nepískalo."

Reagovat
smazaný uživatel

pšššt, to se Kopymu nehodí do tý jeho pohádky, že sudí MBčka NESKUTEČNĚ zařízl

Reagovat
smazaný uživatel

Sice byl sražen ale bylo to čistý a přes míč, jinak kdybys tam byl a viděl, tak by si musel uznat, že Řepka měl bejt v prvním poločase dvakrát venku a také, že v druhém poločase co šlo, tak všechno obrátil pro vás...

Reagovat
smazaný uživatel

jde spíše o tu ruku, která byla naprosto jasná a sudí by musel stát opradu daleko, aby ji přehlídl

Reagovat
$dolar$

Papadopoulos : V době, kdy už měl sparťan Řepka žlutou kartu, tak vás tvrdě fauloval. Měl být vyloučen?

Zákrok to byl tvrdý, ale nejsem žádný bolestínek. Dostat kartu možná mohl. Ale je to věc rozhodčího, jestli ji dá, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už měl bejt vyloučenej před tím.

Tohle to už jen dotvrdilo ale stejně nešel, prostě výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to minulost, nezměníš to. Stěžovat si můžeš, ale nic s tím neuděláš. Možná máš pravdu, možná ne, neviděl sem to. Ale už se to tom nebav, je to už dávno...

Reagovat
$dolar$

ja to spis napsal , abych vam ukazal , ze Papa je smypatak

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, tohle nezachráníš. Prostě tragédie, ale omlouvá tě tvá situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Brno 0:1

Teplice - Budějovice 2:2

Liberec - Slavia 1:2

...ať ještě na tom 1.místě vydržíme

Reagovat
$dolar$

Plzen Mistr ligy!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik zase to (fotbal "živě") nejde! Nebo je problém na mém přijímači?!

Reagovat
smazaný uživatel

WMP ukazuje error. (Navíc vůbec nemají odkaz na Příbram-Brno.)

Reagovat
smazaný uživatel

příbram - brno už bylo avizováno, že z technických důvodů nepojede ...pár dní předem... ale tohle už je otřesný, myslim, že budou mít co dělat, aby si lidi udobřili...

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalzive saje

Reagovat
smazaný uživatel

Do pr... Budějovice zklamaly....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, mame jeste 29 kol. Zatim je to jenom o skore, ty Teplice predbehnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jun ukázal svůj potenciál, ale celkově se mi Teplice - alespoň ve druhém poločase a bez zvuku - dneska líbily, hrály přímočaře, míč šel od nohy. Nefandím jim, ale s takovou se do pohárů dostat můžou.

A Brno? Neviděl jsem, ale podle komentáře teda moc nepřesvědčilo

Teď už jenom doufám, že od 20h Slávii uvidím i uslyším

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak Jun jako za mladejch let.

Reagovat
$dolar$

Sakraaaaaaa!!!§ Jsme druhy

Reagovat
smazaný uživatel

zato s plným bodovým ziskem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Jůn zpátky do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se bude dál podobně prezentovat,tak proč ne. Hlavně na sobě musí začít hodně makat a může se ještě vyhrabat na nástupce Kollera(šance hodně malá,no ).

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Jůn do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,Josef

Reagovat
smazaný uživatel

Říkam si. Alespoň jeho příjmení by znát mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

detailisto

Reagovat
smazaný uživatel

Jun hrál někdy dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby to nebyl bývalý sparťan, ptal by ses tak blbě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nejde o klubovou příslušnost. Prostě to je nehorázné kopyto, které v reprezentaci nemělo nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal typický antisparťan...

A říkal si to i v době, kdy byl nej střelec ligy a dal třeba v repre důležitý gól proti Finsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

pak ale nejsi normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo da divíš nevieš komu okrem Baníku fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jun byl vždycky herně na obtíž. Fotbalista to je prachmizerný. Nejlepším střelcem Gl byl i Kowalík a nikoho by nenapadlo ho nominovat do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jun ale v repre byl a byl v ní poprávu, kopyto není ani omylem...to ale neznamená, že je hvězda, což já taky netvrdím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, abys to o něm tvrdil. To by byl vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jun je kopyto a to že dal dneska 3goly natom nic nezměni.. to seme Kowalik

Reagovat
smazaný uživatel

Maximum 14 gólů za sezónu v český lize, jako sorry, ale jestli to považuješ za nějakou známku kvality, tak to je neprve nenormální. Jun je slabej, v Turecku naprosto vyhořel, po návratu ve Spartě vyhořel a loni v Teplicích taky nic. Teď dal hattrick, OK, pět kol bude na čele tabulky střelců, ale tím to podle mě skončí. Vlastně na začátku snad každý sezóny dá někdo hattrick, tak bych z toho nedělal závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá tři góly matným Budějovicím a už se tady mluví o reprezentaci. To bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že si chápavější

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byla ironie, tak uff. I když ta reakce pod tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík tam má svůj důvod , já ho do repre necpu...ale nevidím důvod, proč by tam v budopucnu nemohl být, když mu to bude nadále střílet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí nebude, takže jsem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

očividně nejsi....jinak bys tak nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

No, když tam teď sedí neschopný Rada, tak i strach mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš, že nejsi v klidu, nakonec si to přiznal a určitě je ti hned lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je mi tak akorát zle. Spojení Jun a reprezentace (byť ironické) mi hned nahnalo husí kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud považujež Juna za slabýho, tak pak je slabejch 90 % hráčů v naší lize. Hvězdu z něj nedělám, ten komentář ohledně repre byl doplněm smajlíkem, to sis asi nevšiml, že , ale nazývat ho kopytem, je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize je plno lepších útočníků. Namátkou Svěrkoš, Střihavka, Zeher nebo Markovič.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,Jun je kopyto a Střihavka ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Střihavku mám dobré vzpomínky z Baníku a tam mi jako kopyto teda nepřipadal. A potvrdil to i v 1. kole proti Kladnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,ale dáváš tu za příklad například to,že Jun totálně vyhořel v Turecku a že Střihavka neobstál v druhé anglické lize jaksi zmínit pozapomeneš...A co se týče gólů,tak se mu povedla možná ta jedna sezóna,kdy dal 15 branek za Baník. To mi nepřipadá jako viziitka hráče,kterého bych stavěl před Juna. Svěrkoš je samozřejmě jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nic za příklad nedával, čti pořádně. Střihavka je samozřejmě lepší a pro mužstvo platnější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

sry,to napsal wector,jsem se překoukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně možná, já ho hodnotím celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sleduj tu ligu poředně a nědelj z kopyta nějakeho super střelce

Reagovat
smazaný uživatel

Kde z něj dělám super střelce?

Nebo vy všichni rozdělujete fotbalisty na super střelce a kopyta? Nic mezi tím?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Superstřelec

2. Dobrý útočník

3. Průměrný útočník

4. Kopyto

100. Jun

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo slabší! Zkus to znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě jak slyšim jmeno jun tak se mi zveda kufr...a nedej bože když ho vidim v tele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít těžkej život.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne protože o něm slišim jednou za uhersky rok...a pak je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj. Když bude Jun na sobě makat, tak se možná dostane na 58. příčku...

Reagovat
smazaný uživatel

A tím by přeskočil na místě 59. nacházejícího se Svěrkoše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si kape uletě ne dej si sprch apořadně studenou.srovnavaš nesrovnatelné jun a svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že se tady bavíte na bázi absoultního nedorozumění a potom také klubismu!!! Dělat z komára velblouda po prvním zápase je chyba, ale na druhou stranu, proč by se nemohl rozstřílet... ???

Reagovat
havrys99

OT: Viděli ste někdo Chelsea - AC 5:0????Kalač mě fakt dodělal

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň tady dejte s Chelsea pokoj. Prosím.

Reagovat
havrys99

OK...já nechci zdůrazňovat výsledek, mě je to jedno....dřeváci sou tak i tak, ale Kalač potvrdil, že to neni gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Heeeej jak netrefil tne balooon!!:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,viděl. A taky pořádně pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Slavia ... zatím hnus, fakt strašnej zápas, jestli chce Slávie takhle obhájit titul nebo se neztrapnit proti Fialkám, tak potěš Pán Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia prohrává!!!!

Reagovat
One-Real

žádné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k průběhu opravdu není

Reagovat
One-Real

to každopádně, celé toto utkání je pro mně zklamáním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta Slavia hraje při standardních situacích ofsajd systém? Když si vzpomenu, jak se v minulé sezóně s tím ztrapnili na Bazalech... Nezmar si z nich udělal pěknou srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmič je bůh!!!

Reagovat
papanegra

jj nezma je pekne vochcal

vite v cem nam udelaj slavisti v lize mistru ostudu??? se kouknete kolik maj na dresu a kratasech reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Nezmarovo přidržení byl jednoznačný pokyn a ukázka geniality a důsledného studování videa od Láďi Škorpila...

A zrovna když to píšu, tak ho tam odstanem...taková díra

Reagovat
smazaný uživatel

Sláááviaááá

Reagovat
One-Real

400 pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

400 tisíc pro svaz a hlavně oddělení sudí pro titul Sparty? Trochu slabé oproti minulým sezonám, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vystizne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pro titul Brna

Reagovat
$dolar$

Ty ses dement

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
$dolar$

Proc pises 1000???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš zase asi "King" maličkostí, což? To je absurdita...

Reagovat
$dolar$

Ne , akorat to nedava smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Česká televize se rozhodla vysílat z každého zápasu jenom jeden poločas?

Reagovat
$dolar$

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to tady vypadlo, ale jenom tuzemské TV. Tomu se dá bohužel jen zasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to jde po streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano...vždy ten lepší...

Reagovat
rufus

Výborně Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok dal gól za Besiktas :))

Reagovat
smazaný uživatel

Do vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

Papouch

Reagovat
smazaný uživatel

kua,to neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ee do soupeřovy kupodivu

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolíme, Jarolíme, ty jsi tomu dal.

Reagovat
smazaný uživatel

A Škorpil taky. Nebude večeřet, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už přiznal Jarolím svou chybu s Abrahámem, ať to udělá i s Černým.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hráč to byl v Českých Budějovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jeho maximum, na Slavii nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu věřím, na jaře měl rodinné problémy, v přípravě nebyl špatný. Problém je někde jinde, hlavně v samotném KJ. Když už hráči, tak mám jasnou prioritu: Marek Jarolím ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je hroznej - nebojuje, nevrací se, nemá rychlost, prostě to samý, co Jarolím, ale ten aspoň dneska střílel, což je další věc, která Slavii chybí. Oba si s takovou můžou leda tak sbalit a jít. Slavii pomůžou pouze pokud bude stavět tým pro plážový fotbal. Každopádně ještě pár takovejch sestav alá Bílek ( každej mimo svůj post ) a Jarolím by mohl končit jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

věrný Škorpil

Reagovat
smazaný uživatel

Škorpil zas perlil

Reagovat
smazaný uživatel

A Jarolím taky, to bylo vysvětlení jako od Skuhravého...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je...U něj se vždycky těším na rozhovory

Reagovat
smazaný uživatel

I mistr světa přímých kopů se někdy utne a díky bohu za to....

Titulové ambice nejsou od věci, nakonec porazit hned první kolo obhájce je velice důležité a ukazuje to naši sílu. Chce to ale vyřešit tu pravou stranu, s Radzim to asi moc nepůjde, Šventovi tam nechával dost prostoru a to se nám několikrát málem vymstilo, těch šancí tam hlavně ze začátku druhé půle bylo hodně....Dočkal taky nemlže hrát základ, je to brzda jako prase, pryč s ním....

Jinak - Nezmar, Janů, Bílas a hlavně Papouch

Reagovat
smazaný uživatel

Co naplat, dneska to prohrál rodinný klan Jarolímů.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl už jen reprezentační tvůrce David.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas pry taky vali.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych bral všema deseti. Marek Jarolím je neuvěřitelně pomalé kopyto, to už se jinak říct nedá. KJ opravdu enchápu, to jeho experimentování nemá konce. Nechci ze sebe dělat chytrého, ale nasadit Šventa do útoku, Gebreho na pravou zálohu, do středu M. Jarolíma, to už fakt nemá obdoby. Nejlepší útočná dvojice Šenkeřík - Necid bude zahřívat lavičku... Suchý na pravé obraně? Vždyť nemá rychlost ani centr, jeho předností je čtení hry, kterou teda na pravém obránci moc neuplatní...

Reagovat
Miky.77.14

to je přesně co furt tvrdim a akorát na mě tady mají keci no furt se zaslepujete tim,že Suchý je výbornej a Gebresselasie je Ronaldo.Slavie se díky Jarolímovi rozpadne,hrači jako Krajčík,Belaid,Ivana atd. radši odejdou,než vysedávat a dívat se jak hrajou ty co na to nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím se aspoň snažil střílet, i to je v jeho případě pokrok. Nasadit Černýho vlevo a kvůli tomu Šventa do útoku, to rovnou můžeme hrát v devíti.

Do příště:

Vaniak

Šiklič - Latka - Brabec - Jablonský

Suchý - Tavares - Volešák

Šenkeřík - Švento

Necid

Ideálně bez zranění

Vaniak

Latka - Suchý - Brabec

Tavares - Belaid - Volešák

Janda - Švento

Šenkeřík - Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak - Gebre (Krajčík), Latka, Brabec, Jablonský (Šiklič) - Janda, Tavares, Belaid, Švento - Necid, Šenkeřík

Reagovat
havrys99

já bych to dal jednoduše...Vaniak - Krajčík,Latka,Brabec,Dřížďal(než se uzdraví tak Šiklič) - Janda(než se uzdraví tak Volešák nebo Černý),Tavares,Suchý,Švento - Necid,Toleski(nebo toho taliána)

Reagovat
smazaný uživatel

Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo ten rozhodčí na Liberec - Slávka

to by člověk blil, jen začne liga a takej shit udělá

Reagovat
havrys99

taky si to viděl...já ho vnímal, kvůli tomu, že jdu na rozhodčího, ale z tutoho si příklad brát rozhodně nebudu..takový zbytečný zákroky a dělá z nich vědu a celej druhej poločas byli fauly skoro jen proti Liberci a po celej zápas neměl rád Papouška...a navíc po zápase si šli Slávisti stěžovat, že prej nebyla vodpískaná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

slovááááááán oléééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

slavia zas velky keci a kde nic tu nic.. divim ze jen, ze prohrala tak malym rozdilem

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle ža Slavie prohrála Tomu se říká parádní kolo Spartička vyhrála a slavie prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme to vcera proti Slavii se stestickem zvladli!!!Strela Papena fakt stala za videni Jen tak dal panove, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

velebnosti du blejt sparta vyhraje,slavia prohraje,nejvetsi kopyto vlize da hatrick,jarolim nasadi nejhorsi moznou sestavu co mohl-svet se asi zblaznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Jun nezahrál špatně!!! Ale chtělo by to do Gambrinus Ligy Náký fotbalisty tipu Ronaldinha(stačí bílej) nebo C.Ronalda. A chodilo by v průměru (o 2 000 s Prahou), (o 900 bez Prahy) !!!víc!!! fanoušků.

Reagovat
$dolar$

Krasne povidani s Melinhem Ten komentator prelozil uplne neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná remíza. To mě docela překvapilo.

Reagovat
Xavi8

Z dobreho zdroja : Ak vsetko dobre dopadne, zajtra, najneskor v stredu by sa mohol na

treningu Spartaka Trnava objavit avizovany novy utocnik z ceskej ligy so skusenostami z nemeckej bundesligy. Neviete o koho moze ist? Vy cesi mate lepsi prehlad o vasej lige nez mi slovaci

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě Svěrkoš

Reagovat
Hiko

Papoprdelos není prý spokojen v Bolce

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze ta bohemka sestoupi :X

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma...jooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele