Gambrinus liga preview - 5. kolo

30.08.2008, 08:37, aktualizováno 01.09.2008, 10:06
Previews
Po dvou sobotních a pěti nedělních zápasech se páté kolo dohrává šlágrem na ostravských Bazalech, kde domácí Baník přivítá mistrovskou Slavii Praha...
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (sobota 17:00)
Tepličtí se z vítězství radovali pouze v úvodním kole Gambrinus ligy a ve svém pátém utkání by si rádi konečně připsali další plný bodový zisk. Zabránit jim v tom ovšem bude chtít Viktoria Plzeň.

Západočeši v tabulce disponují pěti body, což je řadí na devátou příčku. Svou bodovou sbírku si budou chtít rozmnožit doma proti tápajícímu celku. "Mužstvo v minulých zápasech ukázalo, že má velkou vnitřní sílu, spoléháme na podporu fanoušků," řekl plzeňský trenér Jaroslav Šilhavý.

Teplicím sice vítězně vyšel úvodní duel v nejvyšší soutěži, ale pak nastal útlum. V následujících třech kolech totiž nedokázaly vstřelit gól a celkově vytěžily pouhý bod za bezbrankovou remízu s Příbramí. Severočeši tak odcestovali na západ Čech s cílem urvat body ve Štruncových sadech a dokonce si troufají i na vítězství. "Uvidíme, jak se ten zápas bude vyvíjet, ale každé utkání chceme vyhrát," řekl obránce hostujícího týmu Martin Klein.

Do hry nezasáhnou zkušený Verbíř, Gašparík a Smíšek, otazník visí nad startem Rosy. Kouč Jiří Plíšek bude moci naopak počítat v sestavě s novou posilou - středopolařem Vlastimilem Stožickým z Jablonce. Domácí Plzni chybí distancovaný Milan Petržela.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Limberský, Rada, Navrátil, Smola - Vaculík, Trapp, Horváth, Jiráček - Rezek, Tatanašvili.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Vidlička, Lukáš, Klein, Sabou - Mahmutovič, Doležal, Ljevakovič, Vachoušek - Jun, Smejkal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tescoma Zlín - České Budějovice  (sobota 19:00)
České Budějovice s novým trenérem se pokusí ze Zlína odvézt nějaké body a vyhoupnout se tak ze dna tabulky, zatímco Moravané budou chtít potvrdit vítězství z posledního domácího vystoupení.

Fotbalové Tescomě po čtyřech kolech patří dvanácté místo se ziskem čtyř bodů. A všechny posbírala v posledních dvou zápasech. Před dvěma týdny konečně prolomila svou šňůru domácích neúspěchů vítězstvím nad Žižkovem a v minulém kole remizovala na Kladně 1:1. Potřetí bodovat hodlají svěřenci domácího kouče Josefa Mazury i tuto sobotu, kdy se doma představí proti poslednímu týmu tabulky. "Čeká nás soupeř, který bude mít po trenérské výměně větší motivaci na úspěch. Ale máme kvalitní a hlavně psychicky odolný tým, který by měl zápas zvládnout," uvedl Mazura, jenž přivítal v tomto týdnu novou posilu – talentovaného záložníka Pavla Malcharka, jenž přišel z Plzně.

Prohra se Spartou minulý víkend poslala českobudějovický celek na samotné dno tabulky. To přineslo odvolání trenéra Jana Kmocha. Jeho místo zaujal Pavel Tobiáš, pro něhož to bude čtvrté působení u tohoto týmu. Jihočeši na svou výhru čekají již sedm utkání. "Hráči musí jít ze hřiště s pocitem, že odvedli maximální výkon. Musíme ten zápas ve Zlíně odjezdit," nabádal Tobiáš.

Domácím budou jen fandit zranění Penner, Kroupa, Zúbek a Malár, hosté hlásí kompletní kádr.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Malý - Kraus, Malcharek, Šmahaj, Vyskočil - Žůrek, Bača.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Skopalík, Horejš, Hunal, Žižka - Hudson, Benát, Hílek, Šíma - Svátek, Sedláček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - SK Kladno  (neděle 17:00)
Rozjetý Jablonec přivítá na své půdě celek z Kladna, jež obývá sestupové pásmo. Domácí stále nemají na svém kontě žádnou porážku a tuto bilanci si hodlají udržet i v tomto souboji.

Jablonec vedle Olomouce zažívá překvapivě skvělý start do ligového ročníku Gambrinus ligy. Aktuálně okupuje třetí příčku se ziskem osmi bodů a na lídra má tříbodové manko. Veliká příležitost vylepšit si své postavení v tabulce se mu naskýtá v zápase s Kladnem, které je považováno za největšího aspiranta na pád do nižší ligy. "V popředí tabulky se nám samozřejmě líbí, ale úspěchy musíme potvrdit výhrou nad Kladnem, jinak ty předchozí body degradujeme," řekla hlavní opora domácího mužstva David Lafata. Kouči Františku Komňackému bude určitě scházet v neděli distancovaný Fujerík, o startu Klapky a Homoly ještě není rozhodnuto.

Kladno si připsalo svůj první bod až ve čtvrtém kole, když doma vyválčilo remízu se Zlínem. Svěřencům hostujícího kouče Martina Hřídela se střelecky nedaří a zatím vsítili pouhé dva góly, o které se postaral útočník Šilhán. Proto se ocitají na dně tabulky společně s Českými Budějovicemi. Tým se tedy zaměřil v tomto týdnu na odstranění problému s koncovkou. "Když to přeženu, tak ve valné většině tréninků nic jiného neděláme. Opravdu se v koncovce chceme zlepšit, aby to dospělo k tomu, že začneme dávat góly," uvedl Hřídel, jehož výběr může v Jablonci jen překvapit. V sestavě mu bude chybět pouze zraněný záložník Mašanský, jenž si do konce podzimu už nezahraje.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Loučka, Pavlík, Žofčák - Lafata, Hesek.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Gross, Procházka - Holub, Strnad, Szabo, Cigánek - Šilhan, Zachariáš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Liberec zajíždí v neděli na půdu desáté Příbrami. Hosté si budou chtít spravit náladu po vyřazení z předkola Poháru UEFA, kdežto nováček soutěže by rád opět obral favorita o body.

Středočeši si v minulém kole odvezli z Teplic cennou remízu a na své konto si připsali čtvrtý bod. Nyní se představí před vlastním publikem proti Slovanu, jemuž patří v tabulce osmé místo. "Věděli jsme, že začátek ligy nebude vůbec lehký. Kromě Sparty hrajeme se všemi top celky, což se týká i Liberce. Domnívám se však, že pokud zahrajeme dobře a budeme mít i trochu štěstí, tak získáme i nyní body," řekl trenér domácích Massimo Morales, jenž se bude muset obejít bez čtveřice zraněných - Klesa, Müller, Penc a Šindelář

Liberec bude chtít v Příbrami rychle zapomenout na své vyřazení z evropských pohárů a upínat své myšlenky hlavně na domácí ligovou soutěž. "Musíme se hlavně snažit, abychom se k tomu už nevraceli a dívali se jenom dopředu. S Žilinou už nic neuděláme, jen si z toho musíme vzít ponaučení. Bylo by zbytečné se v tom dál pitvat," prohlásil zkušený trenér Severočechů Ladislav Škorpil, jenž bude moci počítat s kompletním kádrem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Huňa, Nechvátal, Oguzhan, Kalabiška - Borek, De Oliveira.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Radzinevičius, Košťál, Polák, Vulin - Dočkal, Holeňák, Bílek, Frejlach, Kerič - Blažek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav, posílená výhrou v Brně, hostí v neděli druhou Olomouc. Hanáci stále drží neporazitelnost, to ovšem bude chtít změnit domácí mužstvo.

Středočeši se postarali o první porážku Brna v této sezoně. Nyní se o totéž pokusí proti olomoucké Sigmě. "Budeme chtít navázat na úspěšný výsledek z Brna, hlavně na výkon, který jsme tam předvedli v první půli. Chceme za každou cenu vyhrát," prohlásil kouč domácích Pavel Hapal, jenž na Hané prožil výraznou část hráčské kariéry.

Olomouc pokračuje ve své spanilé jízdě. Po čtyřech odehraných zápasech totiž figuruje na druhém místě a na vedoucí Spartu ztrácí dva body. Sigma, se kterou se v této sezoně vůbec nepočítalo na atak nejvyšších pater tabulky, odjíždí do města automobilů s cílem bodovat a tím si tak udržet svou neporazitelnost. "Hlavně díky velké konkurenci v kádru je Boleslav hodně obtížný soupeř. Sílu má v kvalitní defenzivě, góly se jim střílí těžko. Ale stejně tak dopředu má trenér Hapal možnost výběru z několika výborných útočníků," upozornil Psotka.

Mladoboleslavští jsou takřka v kompletním složení, chybět jim bude zraněný Hrdlička a distancovaný Táborský. Naopak návrat hlásí útočník Pecka. Hosté budou postrádat pouze zraněného Petra.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Řezníček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Škerle, Šuškavčevič, Komárek, Heidenreich - Kaščák, Hořava - Hubník, Melinho, Kazár - Ordoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Bohemians po debaklu 0:5 od Slavie budou v neděli hostit ambiciózní Brno, které v minulém kole poprvé poznalo, jak chutná hořkost porážky. Uličného výběr se pokusí získat zpět ztracené body na Žižkově a vrátit se v tabulce do elitní pětky.

Týmu z pražského Střížkova momentálně náleží třináctá pozice se čtyřmi body. Svěřenci trenéra Luboše Urbana potřebují sbírat body, pokud se chtějí vzdálit sestupovému pásmu. Ovšem v neděli to budou mít proti silnému Brnu obtížné. "Rozebrali jsme to a hráči by si z toho měli vzít ponaučení. Lze očekávat nějaké změny," naznačil Urban možné změny v sestavě po drtivé prohře se Slavií. Domácí budou hrát v kompletním složení.

Rozjeté Brno v minulém kole narazilo, když doma nečekaně podlehlo Mladé Boleslavi 0:2. To bude chtít napravit v Praze. "Příčiny prohry jsme si u videa rozebrali, kritiku si tentokrát vysloužili všichni. Nyní chceme všechno napravit. Nejedeme k soupeři bodovat, ale pro vítězství," uvedl kouč šestého týmu prvoligové tabulky Petr Uličný, jenž rovněž nevyloučil možné změny v sestavě po pondělním výpadku. Určitě nenastoupí čtveřice zraněných – Lejsal, Kuncl, Vrána a Lira.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Turtenwald, Zbončák - Galbavý, Fenyk, Demeter, Zoubek - Vošahlík - Kincl.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Švejnoha, Trousil, Dvorník, Čoupek - Mareček, Večeřa, Polách, Střeštík - Besta, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.85 - 2.95 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Viktoria Žižkov  (neděle 20:00)
Sparta po neúspěchu v předkole Ligy mistrů si bude chtít doma před televizními kamerami spravit náladu v zápase proti Žižkovu.

Svěřenci domácího kouče Vítězslava Lavičky se ani letos nepodívají do hlavní části Ligy mistrů a budou se muset spokojit pouze s Pohárem UEFA. Nyní je však opět čeká domácí liga. V uplynulém víkendu si odvezli z Českých Budějovic hladkou výhru 4:1 a na ni by rádi navázali doma na Letné proti Viktorii Žižkov, nad kterou vloni na její půdě také zvítězili stejným poměrem. "Bude klíčové dokázat rychle přepnout myšlenky na ligu. Viktorka má kvalitní mužstvo, které se neustále zlepšuje, a motivaci bude mít dostatečnou," řekl trenér domácích Vítězslav Lavička.

Pražská Viktoria letos bodovala pouze jednou, když nečekaně hladce zvítězila nad Teplicemi 3:0. Tento úspěch nedokázala potvrdit v dalších dvou zápasech, v kterých nedokázala vstřelit jedinou branku a vyšla bodově naprázdno. Momentálně ji v tabulce náleží čtrnáctá příčka a na sestupové příčky má náskok dvou bodů. Nyní změří síly s vedoucí Spartou, na kterou nemá vůbec dobré vzpomínky. "Proti našemu minulému zápasu, který tu skončil ostudou, nesmí mít hráči poraženeckou náladu. Tehdy se po první brance naše hra sesypala a podle toho to také dopadlo. Jakmile začne být jakýkoliv soupeř na Letné pasivní, Sparta toho dokáže využít," varoval kouč hostí Stanislav Griga, jenž na Letné prožil slavné chvíle nejen z hráčské, ale i trenérské kariéry.

Malé pražské derby si za domácí stranu určitě nezahraje rekonvalescent Wilfried a otazník visí nad startem Kisela, Matušoviče a Huška. Hostům bude chybět distancovaný Gabriel a nejistý start je u Straceného.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Voříšek, Řepka, Kučera, Krob - Kladrubský, Vacek - Kulič, Berger, Kušnír - Slepička.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
A. Hruška - Šťastný, Labant, Besta, Xavier - Novotný, Vozábal, Procházka, Koukal - Švancara, Naumov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
Ve šlágru 5. kola se doma představí Baník proti Slavii. Ta si bude chtít spravit chuť po neúspěchu v předkole Ligy mistrů, kdežto domácí by rádi navázali na jednoznačné vítězství na Žižkově. Oba celky zatím nastřádaly sedm bodů, což je katapultuje do elitní pětky.

I fotbalisté Ostravy měli na pořadu dne uprostřed týdne mistrovské klání. Ve středu totiž hráli první kolo Poháru ČMFS v Brumově, kde nakonec vydřeli postupový výsledek 2:1. Nyní svěřence kouče Karla Večeři čeká opět domácí liga a velice silný protivník. V pondělí si totiž změří síly s úřadujícími mistry. "Jak na Slavii? Musíme být dobří a nedělat chyby. S Brnem jsme duel odehráli poctivě dozadu, na Žižkově ve druhé půli také, a když k tomu přidáme i útočnou kvalitu, jsme schopni zdolat v lize kohokoliv," nechal se slyšet Večeřa, jehož tým ve svém domácím prostředí již deset let nedokázal slávisty porazit.

Slavia ve středečním zápase proti italské Fiorentině nedokázala smazat dvoubrankové manko z prvního duelu a místo bojů v hlavní fázi Ligy mistrů si zahraje Pohár UEFA. Nyní ale musí koncentrovat veškeré síly na těžký souboj na Bazalech. "Ostrava má kvalitní a zkušené mužstvo, hodně posílila včetně příchodu Galáska. Ale samozřejmě do Ostravy jedeme s tím, že tam chceme uspět. Stejně tak jako v každém jiném zápase," řekl trenér hostí Jarolím.

Domácí nastoupí v kompletním složení, zatímco hostující straně bude scházet kvarteto zraněných – Šmicer, Latka, Dřížďál a Vácha.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Marek, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Mičola, Otepka, Galásek, Lukeš, Lička - Svěrkoš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Šiklič - Janda, Tavares, Belaid, Švento - Necid, Toleski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.70 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha43108:210
2.Sigma Olomouc42206:48
3.FK Jablonec42205:38
4.Slavia Praha42118:37
5.Baník Ostrava42115:27
6.1. FC Brno42115:37
7.FK Mladá Boleslav42114:27
8.Slovan Liberec42115:67
9.Viktoria Plzeň41216:65
10.1. FK Příbram41123:24
11.FK Teplice41124:44
12.Tescoma Zlín41122:34
13.Bohemians Praha41124:84
14.Viktoria Žižkov41035:73
15.SK Kladno40132:71
16.České Budějovice40131:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (61)

Přidat komentář
božský John

Po tomhle kole bude na čele duo Sparta,Jablonec jinak dneska to vidim na dvě remízky...a předpokládám,že maximálně 1:1

Reagovat
Radin

Tak co trefí se po třetí za sebou v zápase s Mladou Boleslaví Tomáš Kazár?Minulej rok jim v obou zápasech dal gol a jeden výstavní gol kola z přímáku,tak uvidíme :-)Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bolky jedem pro body.

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, vydrží Plíšek ještě aspoň 5 kol?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám mu maximáně 2... Je to dobrý asistent nebo scout, ale na hlavního kouče v prvoligovém celku nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že 4-5 ještě dá, i kdyby v nich byly 2 body. Je strašně podobnej Csaplárovi a ten se uměl před vedením dobře pochválit.

Reagovat
One-Real

Dneska musí vyhrát Sparta a Jablonečtí

Reagovat
smazaný uživatel

sparta prohlaseni: dostaneme se do ctvrtfinale poharu uefa... toto rict pred 1. kolem se Zahrebem je vic nez strkani hlavy do opratky.. zatimco Slavie prejede Vasluj, tak Sparta dostane nakopano.. a cela jeji prohlaseni si strcej nekam.. To uz vic verim baniku

Reagovat
smazaný uživatel

no tak tu spartu bych zase tak nezatracoval, sice vsichni vime co sou zac, ale zase uz by to byla trochu sranda kdyby vypadla, nedivil bych se tomu, ale na Dinamo si nevsadim

a Banik? nezbyva nez doufat, ze tentokrat to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to,jestli projde přes Záhřeb Tohle by si neměla dovolit říct ani kdyby v poháru dostala 5.ligovej tým,který vyhrál náhodou pohár

Reagovat
herbage

Nevíte někdo co je s Rajtoralem? V nominaci lvíčat není a v Baníku taky moc nehraje v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

rajty byl po zranění a jelikož záloha baníku je nadupaná,moc nehraje a tak i logicky dáva kotrba příležitost jinejm v jednadvacítce....ale už se těším na tomašáka,až se plně rozehraje v pb

Reagovat
smazaný uživatel

Byl po zranění a teď se u něj zjistil únavový syndrom...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho,to mi je líto,rajty je výbornej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje špatně, nevím, co s ním je.

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník František Rajtoral bude delší čas chybět v sestavě Baníku. Lékař klubu Marián Pažický u něj diagnostikoval únavový syndrom. „Informace o jeho stavu může od této chvíle podávat pouze MUDr. Pažický. František se bude připravovat zčásti s týmem, ale také často individuálně. Pevně věříme, že zdravotní problém co nejdříve překoná a zase týmu pomůže. Nyní ale potřebuje hlavně klid pro léčbu,“ řekl generální manažer Baníku Verner Lička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, to nebylo totiž normální, co na hřišti předváděl. Tak snad se dá zase do kupy, jeot špičkový pravý záložník a takových není nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je celkem na dlouho,nějakej ten zápas si nezahraje...

Reagovat
herbage

Něco podbného měl i Deisler a bylo to hodně na dlouho. Pak když se vzpamatoval, bum ho zranění, pak hrál zas jak bůh a další zranění, tak to radši zabalil v 28letech (jen s fotbalem). Tak snad Frantu potká lepší osud a když bude mít štěstí, tak třeba přestoupí do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

únavovej syndrom je na dlouho,pokud se stihne úplně vyléčit do konce roku/(kalendářního),bude to dobrý výsledek.. Celkem smůla že to chytil,co si pamatuju,tak to chytne tak 0.5% populace...

Reagovat
Logan

Kdyz bude mit stesti? Kdyz prestoupi do Sparty,bude to spis velka smula

Reagovat
herbage

No já jen chtěl popíchnout fandy Baníku, když jich tu bylo tolik. Oni si všichni myslí, jak Sparta ubližuje jejím hráčům a kdyby šli od nich přímo do Evropy, tak dneska Bolf hraje na stoperu s Nestou v AC Milán a Inter by koupil Matušoviče místo Quaresmy.

Reagovat
smazaný uživatel

smůla,co?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi špičkový,snad,až se dá do pořádku a bude hrát dobře,tak se dostane do narodaku,přeju mu to

Reagovat
Shevchenko

BANÍK PIČO!

Reagovat
smazaný uživatel

A to mám trénink.

Reagovat
Shevchenko

Já taky, ale trenéři to pochopili.

Reagovat
fantomas

Já taky, ale jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jo, dneska opravdu: Baník pičooooo

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

SK SLESKÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček, Baníček FCB!

Reagovat
Tomanatura

SKS

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička sice včra žádnou kanonádu nepředvedla ale důležité tři body Dneska vyhraje Ostrava nad slavii slavie nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smát se mužeš jak chceš ale takhle to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to pravda a zapiste to tady zlatym pismem

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta by se hodila víc.

Reagovat
fantomas

Já bych ji bral všema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu.

Reagovat
fantomas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme. To by byl nejlepší možnej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak a dneska to vypadá na paradni navštěvu na bazalech a stim vyhra......................BP

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

na ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš na nepovedený ofsajd-systémy. To už i my v 2.třídě to hrajeme líp.

Reagovat
smazaný uživatel

baník by měl vyhrát,už dlouhou řádku let na slávii nevyhrál a vžy jednou každá serie končí,proto BANÍK PIČO

Reagovat
smazaný uživatel

Krajcik-Necid

Reagovat
Tomanatura

Ehm... Je tu nějaký Baníkovec?

Reagovat
smazaný uživatel

ne uz zalezli,lekce z produktivity

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel bude na Bazalech, tohle je jediná příležitost tam vidět pořádnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že je na tréninku.

Reagovat
Tomanatura

No tak čekám, že do večera tu bude milion komentářů od ,,Baníček nejlepší u nás!!!´´, ve kterých budou plakat jak se nadržuje Pražákům

Reagovat
smazaný uživatel

Velice trapne

nevidim duvod, proc by to tady mel nekdo rikat, rozhodci piskal dneska ferove. A jestli to ma byt nejaka provokace, tak radeji mlc, diky

Reagovat
Tomanatura

No jistěže to je provokace Jestli sem chodíš pravidelně, tak bys měl vědět kolik fanoušků tu nadává na SKS... A Baníkovci kór.

A když většinou ti lidi mají argumenty typu ,,Baníček nejlepší u nás´´ tak si přece musím rýpnout

Byli jsme lepší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nepopira, ze jste dneska byli lepsi My hrali bohuzel hrozne a taky tak ten vysledek vypada.

Jen prosim priste bez tech zbytecnych a blbych kecu, nestoji to za to....

Reagovat
Tomanatura

Někdy se opdívej na komentáře okolo reprezentace Tam jsou vždycky nejlepší perly od Baníkovců

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele