Gambrinus liga - preview 25. kola

17.04.2010, 08:54, aktualizováno 19.04.2010, 08:47
Previews
Baník se dnes může dotáhnout na vedoucí Spartu. Svěřence trenéra Koubka ale nečeka snadná práce, jedou do Liberce, který do matných výkonech dokázal v posledních zápasech zabrat.
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Zápas jako hrom se očekává v Liberci. Domácí hráči konečně začínají připomínat partu fotbalistů, o Baníku a jeho aktuální formě netřeba mluvit.

Ostrava přijíždí na sever Čech s jediným cílem - vyhrát. Výrazně jí totiž nahrála ztráta bodů Sparty v nedělním zápase s Budějovicemi, která tak dává naději týmu ze druhého místa se na ní bodově dotáhnout. Velké očekávání potvrzuje i hostující Tomáš Mičola: "Pojedeme do Liberce s velkým odhodláním. Dostali jsme se do situace, že pokud chceme teď skončit co možná nejvýše, musíme v každém utkání vyhrát. Je nám jedno kde a s kým."

Trenér Koubek dokázal tým dostat na vítěznou vlnu, kterou na jaře přerušil jen jediný výpadek v domácím zápase s Budějovicemi. V minulých týdnech si však připsal Baník důležité vítězství na půjdě Teplic, za kterou však může děkovat všem svatým. Před pár dny zase dokázal vyhrát ligovou přestřelku v domácím zápase se Slováckem. Tým se navíc může opřít i o navrátilce Mičolu, kterého trápila viróza, ovšem nyní by měl být připraven do služby.

I domácí stratég nešetří silnými slovy a jen dokazuje, že psychika rozhodně není ostravským nepřítelem: Nemáme důvod mít z utkání venku noční můru, ani se nebudeme vymlouvat na los. Chceme dál vítězit."

Nyní však před jeho týmem čeká rozjetý Liberec. Ten dokázal v posledních čtyřech zápasech získat 10 bodů, když si dokázal poradit s takovými tými, jakými je Slavie, Jablonec či Teplice. Severočechům se navíc pomalu probouzí i spící dělostřelec Kerić. Zatímco Ostrava nepostrádá nikoho, kouč Petřík se bude muset vyrovnat s absencí Keliče, Frejlacha, Holeňáka, Bosančiče či Gebre Sellasieho.

Liberecký stadion U Nisy tak uvidí třaskavou bitvu, ve které zejména hostujícím hráčům půjde o hodně. Remíza, natož pak prohra pro ně nic neřeší. I Liberec se bude chtít ukázat před svými fanoušky v dobrém světle a připsat si na svůj štít další skalp silného soupeře.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Polák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Papoušek, Vácha, Liška - Nezmar, Kerič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Vydra, Varadi, Mičola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 2.80 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slavia Praha - SK Kladno  (neděle 17:00)
Po oslavách postupu do semifinále Poháru ČMFS čeká "sešívané" v neděli další ligový program. Doma totiž přivítají sestupem ohrožené Kladno.

Slávisté si zlepšili náladu, když ve čtvrtek vyřadili ve čtvrtfinále tuzemského poháru svého největšího rivala ze Sparty a zachovali si tak ještě naději zahrát si v pohárové Evropě Nyní se však chtějí opět koncentrovat na další ligové utkání. "Rozhodně ligu nevypustíme, Slavia přece nemůže skončit v tabulce tam, kde v současné době je," zdůraznil slávistický kouč František Cipro, jehož týmu patří v tabulce až osmé místo.

Předposlední Kladno potřebuje body jako sůl, pokud se chce udržet i v příštím roce mezi nejvyšší elitou. Na nesestupovou čtrnáctou pozici ztrácí dva body. "Slavia hraje vířivý fotbal uprostřed hřiště, ale nemáme v Edenu co ztratit a každé utkání začíná za bezbrankového stavu," řekl trenér hostí Stanislav Procházka.

Ciprovi svěřenci se budou muset obejít bez čtveřice zraněných Hlouška, Vomáčky, Kaufmana a Naumova, vykartovaného Krajčíka a nejistý je start Kysely. Hosté přijedou bez marodů F. a T. Mašanských, Pavlíka a distancovaného Novotného.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dens, Trapp, Kopic, Hubáček - Janda, Ragued, J. Černý, Trubila - Vlček, M. Černý.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Kostolanský - Mráz, Beneš, Gross, J. Procházka - Strnad - Zoubek, Holub, Novotný, Bartoš - Tatanašvili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
První jistý sestupující z Gambrinus ligy je známý. Bohemians Praha mají v tabulce -6 bodů a svou ztrátu již dohnat nemohou. Naopak Mladá Boleslav by pozitivním výsledkem mohla snad ještě trochu zachránit zpackanou sezonu.

Ve čtvrtek 15. dubna disciplinární komise ČMFS odebrala střížkovským Bohemians za nenastoupení k ligovému utkání proti vršovickým Bohemians dvacet bodů a tím je odsoudila k sestupu z první do druhé ligy. Sestup do nižší soutěže se ale začal rýsovat i předtím - vždyť tři prohraná utkání a ztráta osmi bodů nebyla tou nejideálnější pozicí.

"Bez ohledu na naši situaci chceme ligu dohrát důstojně, napravit si reputaci a zkomplikovat Mladé Boleslavi fotbalový život. Hráči hrají o své další angažmá," zdůraznil před zápasem trenér Jaromír Jindráček. Pro střížkovské se pochopitelně nejedná o jednoduchou situaci - motivace téměř nulová, čtyři ligové prohry v řadě v zádech.

Mladá Boleslav navíc patří venku k lepším týmům letošní sezony, když z dvanácti utkání dokázala vyhrát hned třetinu. Prohrála pětkrát. Minulý rok ale na Stadiónu FK Viktoria Žižkov mladoboleslavští Bohemians Praha podlehli. Za "domácí" se trefil Zoubek s Dobešem, za hosty pouze Procházka. Celkovou statistiku vzájemných zápasů má ale Boleslav lepší - ze tří celkově odehraných zápasů zvítězila dvakrát. Včetně zápasu minulého - ten zvládla jasně 4:2.

V minulém kole ale klub z města Škodovek přišel o jasnou výhru v Příbrami. Až do 86. minuty byl zápas jasný, hosté vedli 2:0. Poté se ale trefil Klesa s Huňou a o překvapení bylo postaráno. "Zklamání ze ztracených bodů a pocity křivdy z rozhodčího byly značné," glosoval kouč Stanner po utkání.

Jeho tým nevyhrál již dva zápasy v řadě, předtím doma podlehl Jablonci. Na sedmém místě tak na pohárovou Evropu ztrácí již třináct bodů. Hostům pak budou chybět dva důležití defenzivní hráči - kvůli červené kartě z minulého zápasu nenastoupí Kúdela, Adrian Rolko zase nasbíral již osm žlutých karet. Zraněný je mladý záložník Ondřel Zahustel.

Domácí budou postrádat dva hráče - Ditricha a Macha - kteří v klubu hostují právě z Boleslavi. Oba se před sezonou dohodly, že ve vzájemných zápasech nenastoupí.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Horáček, Drobný, Flachbart - Fenyk, Dobeš, Demeter, Jeslínek - Pospíšil, Ibe
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Janíček, Procházka, Hrdlička - Mendy, Sylvestre, Opiela, Sedláček - Chramosta, Táborský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.10 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (neděle 17:00)
České Budějovice v neděli hostí Spartu. Oběma týmům půjde o hodně. Domácí bojují o záchranu, zatímco Letenští si chtějí udržet vedoucí postavení v tabulce a přiblížit se tak k zisku mistrovského titulu.

Tři body. Takový je odstup českobudějovických fotbalistů od sestupového pásma. Proto potřebují uspět proti favoritovi zápasu, aby se ještě více nepřiblížili k sestupu. "Soupeř je v čele tabulky a samozřejmě tady u nás nebude chtít o první místo přijít. My si ale nemůžeme v naší situaci vybírat soupeře a doma to musíme Spartě hodně znepříjemnit," pronesl kouč třináctého týmu tabulky Jaroslav Šilhavý.

Sparta si nadále drží vedoucí příčku v tabulce nejvyšší ligové soutěže. Ale neustále se na ni dotírají s dvoubodovým mankem týmy ostravského Baníku a Jablonce. Nedělní zápas s Jihočechy bude pro Letenské třetí zápas, který odehrají v jediném týdnu. Ve čtvrtek totiž absolvovali čtvrtfinálovou odvetu v Poháru ČMFS s pražským rivalem ze Slavie, kterou prohráli a ukončili tak pohárové tažení. "Každý hráč jinak prožívá zápasy, snažili jsme se hráče hned po čtvrtečním utkání přeorientovat na neděli, nemělo cenu se zabývat nevydařeným zápasem," uvedl sparťanský manažer a trenér v jedné osobě Jozef Chovanec.

Českobudějovičtí nebudou moci počítat s vykartovaným Sedláčkem a oběma rekonvalescenty Mezlíkem a Jarabicou. Hosté nastoupí bez distancovaného Wilfrieda, trojice marodů Hejdy, Huška, Střeštíka a nejistý je start Pamiče.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Hunal, Krob - Volešák, Riegel, Otepka, Černák, Šíma - Meszároš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Kladrubský - Sionko, Hoheneder, Kucka, Žofčák - Lačný, Kadlec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.80 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 19:30)
Teplice budou doma na Stínadlech hostit Příbram a nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu. Žlutomodří usilují o titul a pohárovou Evropu, proto potřebují naplno bodovat. Příbram chce zase po výhře nad Brnem a remíze s Mladou Boleslaví bodovat i v Teplicích.

Domácím fotbalistům jakoby v závěru sezony docházel dech. Teplice kolo po kole ztrácí body kde se dá a titul se jim výrazně vzdaluje. Dokonce je ohrožena i účast v evropských pohárech a to by bylo pro podzimního mistra velké zklamání. Svěřenci trenéra Plíška se trápí především v koncovce, proti Slavii, Brnu, Ostravě i Liberci se nedokázali prosadit a bez gólů mohou těžko pomýšlet na zisk tří bodů. Teplicím by měla k úspěchu pomoci tleskadla, která fanoušci obdrží při vstupu na utkání a měli by vytvořit elektrizující atmosféru.

Příbram po sérii nepovedených zápasů opět začala bodovat a již nyní je jisté, že se na Litavce bude hrát Gambrinus liga i příští sezonu. Středočeši doma porazili Brno 3:1 a cenný bod si přivezli i z Mladé Boleslavi. Bod by byl určitě úspěchem i proti Teplicím, ovšem na Stínadlech nečeká partu trenéra Karola Marka nic snadného.

Teplicím bude chybět zraněný Mareš, dále jsou mimo hru Elsami, Vondrášek a Stožický. Posledně jmenovaný bude chybět za čtyři nasbírané žluté karty. Nejistý je start u Doška a Veverky. V táboře Příbrami budou chybět zranění Müller, Videgla, Plašil a Tarczal. U Plašila s Tarczalem se jedná o karetní trest.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Gašparík - Mahmutovič, Zoubele
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Šmejkal, Nohýnek, Štochl, Pleško - Klesa, Borek, Pilík, Hušbauer - Fantiš, Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (sobota 15:45)
25. kolo nejvyšší fotbalové soutěže bude zahájeno v sobotu televizním zápasem mezí Plzní a Jabloncem. Pro oba celky je to také duel o evropské poháry.

Plzeňští v posledních týdnech ztrácejí, když si v předchozích třech kolech připsali jediný bod. V tabulce jim patří páté místo se sedmibodovou ztrátou na třetí místo, o nějž šest kol do konce soutěže stále usilují. To by totiž zaručovalo účast v Evropské lize. "Výhra nás může nastartovat k boji o třetí příčku. Bude to tedy strašně důležité utkání pro vývoj tabulky a po něm si řekneme, jak na tom jsme," uvedl plzeňský trenér Pavel Vrba, jehož tým by navíc chtěl potvrdit vítězství z podzimního vzájemného zápasu v Jablonci.

I Jablonec hraje o poháry. Momentálně v tabulce figurují na pohárové třetí příčce a jejich mise pro zbývající ligové zápasy je jasná. Upevnit si svou pozici a přinejlepším ještě zaútočit na mistrovský titul. Na vedoucí Spartu totiž ztrácí pouhé tři body. "Uvědomujeme si, že i Plzeň cítí šanci a má ambice na poháry. My zase máme soupeři co oplácet," podotkl jablonecký kouč František Komňacký.

Domácí nastoupí kompletní, zatímco start jabloneckých Jarolíma, Drska a Pavlíka je nejistý.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář - Bakoš, Střihavka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Haurdič, Michálek, Loučka, Eliáš, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Brno - Sigma Olomouc  (sobota 18:00)
Brňané přivítají v rámci pětadvacátého ligového kola na svém trávníku nájezdníky z Hané, kteří přijíždějí v optimální pohodě, neboť v minulých týdnech dokázali porazit silnou Plzeň či Liberec, díky čemuž se dostali do semifinále Ondrášovka cupu.

Zbrojováci však neskládají zbraně předem. Do jejich sestavy by se měl vrátit základní stavební kámen obrany, totiž kapitán Trousil, kterého vyřadilo ze hry zlomené žebro. Nutno podotknout, že obrana jeho týmu se po jeho zranění sesypala doslova jako domeček z karet. "Jeho stav se lepší, v tomto týdnu už se zapojil do tréninku s týmem. Doufám, že v sobotu bude připraven nastoupit," věří trenér Brna Miroslav Beránek.

Ten má navíc ještě jeden důvod k radosti. K důležitému zápasu totiž může počítat s ostříleným harcovníkem Richardem Dostálkem, který si v minulém kole v Příbrami odpykal jednozápasový distanc za žluté karty.

V minulém kole, kdy Moravané prohráli v příbrami 1:3, oba zkušení hráči týmu výrazně chyběli: "Když nám takoví hráči vypadnou ze sestavy, tak máme velké problémy s dirigováním hry. To je velice důležitý aspekt a naše výsledky to bohužel potvrzují. Návrat Trousila s Dostálkem proto vítáme," doplňuje Beránek

To Olomouc se nachází v dobré psycické pohodě. Po skvělém závěru podzimní části a poměrně dobrého vstupu do jarních ligových bojů přišel mírný herní útlum, který však, zdá se, pomalu odeznívá. Svěřenci trenéra Psotky opět těží z velmi produktivního útoku a ofenzivně laděné hry. I díky tomu dokázala v minulých týdnech přejít přes Liberec ve čtvrtfinále Ondrášovka cupu a jako zákusek přidali hráči Sigmy svým fanouškům výhru nad Plzní.

Městský fotbalový stadion uvidí jistě velice atraktivní zápas. Olomouc je známá svou atraktivní hrou a do pohledného fotbalového podvečera by se mohli přidat i hráči Brna, kteří budou moci konečně využít svých zkušených opor.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Trousil, Husár - Dostálek, Křeček, Polách - Rabušic, Došek, Kalabiška
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Komárek, Škerle, Heidenreich - Bajer, Kaščák, Hořava - Hubník, Schulmeister, Petr
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.85 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians 1905  (sobota 18:00)
Fotbalisty Slovácka čeká v sobotu v rámci 25. kola Gambrinus ligy jeden z klíčových zápasů o záchranu. Doma se střetnou s dvanáctými Bohemians 1905.

Dva body, takový je aktuální rozdíl Slovácka od sestupového pásma. Svěřenci trenéra Josefa Mazury si uvědomují, že proti rovnocenným klokanům by měli uspět, pokud chtějí hrát i příští rok nejvyšší soutěž. "Pod psychickým tlakem jsme však stále a stres skončí až budeme mít jistu záchranu," uvedl Mazura.

O mnoho lépe jsou na tom ohledně záchranářských bojů vršovičtí Bohemians. Pomohla jim k tomu kontumace v jejich prospěch, když v uplynulém kole nechtěli nastoupit k vzájemnému zápasu jejich klokanští rivalové ze Střižkova. "Raději bychom hráli dvakrát týdně, není to příjemné. Teď navíc jedeme k soupeři, který je v domácím prostředí velmi nebezpečný," uvedl kouč zelenobílých Pavel Hoftych, jehož tým dělí od sestupu osm bodů.

Slovácko se bude muset obejít bez trojice marodů Ondřejky, Urbánka a Chmelíčka, zatímco hosté přijedou v nejsilnějším složení.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Valenta, Kordula, Perůtka - Nestorovski, Švancara.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Kotyza, Pávek, Kaufman, Štohanzl - Škoda, Hartig.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha241311033:1150
2.Baník Ostrava24146438:2148
3.FK Jablonec24145531:2347
4.FK Teplice24128436:2344
5.Viktoria Plzeň24117631:2440
6.FK Mladá Boleslav24105941:3335
7.Sigma Olomouc241041037:3134
8.Slavia Praha2497830:2534
9.1. FK Příbram24941130:3331
10.Slovan Liberec24941128:3131
11.1. FC Brno24861024:3230
12.Bohemians 190524771017:2328
13.České Budějovice24581120:2923
14.1. FC Slovácko24641422:3322
15.SK Kladno24621622:4020
16.Bohemians Praha24421823:5114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (343)

Přidat komentář
Radar

Viktoria Plzeň - FK Jablonec. . . . . . . . 1

1. FC Brno - Sigma Olomouc. . . . . . . . 0

1. FC Slovácko - Bohemians 1905. . . .1

Hlavně ať rupne JBC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hej však Jablonec nemůže poskočit na první místo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza Plzně a Jablonce by byl ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Ne... Plzen 1 .

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo a budou se dotahovat na špicu ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno Plzen na to nemá... ale Jabko jo.

Reagovat
smazaný uživatel

mno, remíza by byla jistější

Reagovat
Radar

To bych neřekl, jak bylo řečeno JBC je nebezpečnější...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, dneska musí vyhrát Plzeň, my bychom na ně i přes jejich výhru měli náskok 5 bodů a nepředskočil by nás JBC.

Reagovat
Radar

Mají jen 40 bodů a v případě výhry 43, takže bych to tak tragicky neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to řikám...

Reagovat
Radar

Dyť reaguju na trevora

Reagovat
Radar

A zbytek by mohl dopadnout takto :

České Budějovice - Sparta Praha . . . . . . 0

Bohemians Praha - FK Mladá Boleslav . . 2

Slavia Praha - SK Kladno . . . . . . . . . . . . .1

FK Teplice - 1. FK Příbram . . . . . . . . . . . . 0

Slovan Liberec - Baník Ostrava . . . . . . . .2

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dost odvážné,ale nezlobil bych se.

Reagovat
Radar

To jsou spíše zbožná přání, než "seriózní" tipy

Reagovat
božský John

Prostě si mohl říct,že Baníčeknejlepšíunáspyčo vyhraje a ostatní snad zaváhaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne snad ale musí

Reagovat
Radar

Když já mám smysl pro krásné komentářů a to ty moje jsou Takže by mi rvalo srdce kdybych naspal jen, že Baník vyhraje a ostatní zaváhají

Reagovat
smazaný uživatel

krásné komentářů?

Reagovat
Radar

Typický řadový, konzumní uživatel. Nemáš ten smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

spíše nepíšu jak východní tatar

Reagovat
Radar

Ale jak zapádní blb

Reagovat
smazaný uživatel

pořád mi je rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

nehádejte se tady nebo Vám daruju šálu ACS.

Reagovat
božský John

Tak oni snad na sirky maj ne ....zapalovat si cigára šálou,zbytečnej luxus...

Reagovat
centos

Ty sparťanské hadry ani nechcou hořet.

Reagovat
božský John

Aušus...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ntb Asus je skutečně špatnej výrobek

Reagovat
Radar

Furt lepší než Acer

Reagovat
smazaný uživatel

no, tyhle dvě značky si nemaj co závidět

Reagovat
Radar

Kvalitou zpracování je Aušus kus před Acerem

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Dneska aspoň plichtu kluci !

Reagovat
božský John

Jé,von přijede už v pondělí trevor :))))))))) no to se těšim ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky, budu se muset krapet zrubat bo budu mít za sebou 8 dní v kuse ve wrku a další 4 před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš LIBE?! My nejspíš jedeme už zítra dopoledne opět a zase

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ve dvanáct končím ve wrku a hurá na bus a jedu...Bohužel jedu jak vandrák, zaplatil sem si cestu

Reagovat
centos

Kde spíte?

Reagovat
smazaný uživatel

My nespíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

To mě taky napadlo, ale to bych asi nedal :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, čeče, díval sem se na potencionální soupeře FCB na evropu a je tam skoro samej Balkán

Reagovat
božský John

Kde se to dá takhle očekovat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no a na coen.com mám pocit

Reagovat
smazaný uživatel

až budu doma, pošlu odkaz, tam jsou tabulky a mění se to dle pohybu tabulek v lize jednotlivých států

Reagovat
smazaný uživatel

Férově by mi třeba takové Sarajevo co teď měla Trnava nebo tak nevadilo Je to blízko, dalo by se tam dobře dojet a nevyšlo by to draho

Reagovat
smazaný uživatel

Hajduk Split, Sarajevo ale i Maccabi Haifa

Reagovat
smazaný uživatel

Split by byla nádhera rovněž jak Sarajevo. K židákům bych nejel to je tutové a navíc ti turbani jsou nevyzpytatelní.

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl by to kurde výjezd do země svaté :) Jinak, pokud se dostanem do Evropy, tak si budu přát buď tým z Bosny (krásná země a je tam levno a není to tak daleko) anebo Chorvatsko a udělal bych si z toho malou dovolenou

Reagovat
centos

Ve Splitu by to mohlo být docela divoké, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Torcida je celkem drsná, na balkáně tvoří s bělehradskejma a BBB silnou 4 v oblasti ultras a hools

Reagovat
smazaný uživatel

i když ono ani Sarajevo či Mostar nejsou svatoušci

Reagovat
božský John

Split je nádherný město, všude na Tebe dýchá historie ..a na všech zdech jsou znaky Torcidy...to samý na přilehlejch ostrovech...to musí bejt pořádný peklo na staďáku ...

Navíc Hajduk založili v Praze v jedný knajpě ...četl jsem to tam snad i na nějaký pamětní desce

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, taky sem někde kdesi četl, že byli založeni v Praze

Reagovat
božský John

Já byl ve Splitu asi třikrát a fakt to stojí za to se tam ject podívat ..a Poljud(nebo jak se jmenuje) je podle obrázků taky monument...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenosti z Plzně a Teplic nás naučili, že se to dá v pořádku, sem tam zdřímneš na vlakáči, ve vlaku a pohoda

Reagovat
božský John

Tak jsem myslel,že se moc nezrubu,bo mam trénink..ale trénink budu muset asi odložit na pátek,jak tak koukám :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak před zápasem plzeň a brko, to je povinnost!

Reagovat
božský John

Já si bláhově myslel,že tak 2-3 brka a tak 4 Svijánky postačej ...

Reagovat
smazaný uživatel

6 svijan a dvě brka

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu jít zas až tak najebaný na stadion bo by mě ani nepustili

Reagovat
božský John

Teďko bude problém s tim hulenim(ale to se sežene)...zavřeli nám 2 dealery,tak je trošku nouze...prej si natáčeli,jak prodává,tak jsem možná na videu ...

Reagovat
božský John

Umluveno ..

Reagovat
smazaný uživatel

jupíjej to bude potom kvalitní support na stadioně

Reagovat
božský John

Záleží na tom,jaký bude matro...moh bych sehnat něco krapet silnějšího(banánový skunky-neptej se mě,jak se to dělá,sám nevim...ale fakt to voní a chutná jak banány ...silný jak svině) ....

Reagovat
smazaný uživatel

ne, banán ne! Stračí klasiku čeče, chci vidět potom fotbal, ne růžové slony na modré žirafě, jak tam skákaj

Reagovat
božský John

Já nepřinesu houbičky,čudlo ...

Já jsem prostě kamarád, vy tam prohrajete,ale Tobě to vadit nebude,Tobě bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

asi si dám raději 10 svijan, to bude jistější

Reagovat
božský John

To je taky slovo do pranice..

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to tu jak by se slézali B1905

Reagovat
božský John

To Ti fakt jenom připadá ...

Reagovat
Radar

Drogisti !

Reagovat
smazaný uživatel

prcku!

Reagovat
Radar

Kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

Svijany to je to co nalévají tam pod stadionem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

svijany jsou nejlepší pivo s Plzní, doporučuji

Reagovat
božský John

Já nevím, tolik to v Liberci neznám,ale tak Svijany jsou regionální pivovar a teďko je točej skoro všude ....takže je to možný, nejlepší jedenáctka..

Reagovat
smazaný uživatel

ale já myslel u vás

Reagovat
božský John

Jo,nó,tam je točej(podle vývěsky),ale nechodim tam,tudíž nehodnotim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, ale vím že tam bylo zeleno jak jsme tam byli.

Reagovat
božský John

Jó,slejzaj se tam ..jenže tam bejvá plno,co kolem toho chodim,navíc já mam svůj stůl jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli hraje Jablonec bez Drska ,Jarolíma a Pavlíka tak to je jednednička

Reagovat
božský John

Sám jsem zvědavej,jak to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to musí byt za tři body! Doufám, že Hofťa nám to kolegiálně pustí. Jo a taky bych rád viděl 2 goly aj doma, když sem je viděl minulý týden venku

Reagovat
Didier Drogba

Podme Brno!Jestli bude hrat Trousil,tak muzem i vyhrát! ....Snad bude aspon k videni ofenzivni fotbal a hodne golu,treba 5:2

Reagovat
sosna

Schulmeister a Heidenreich v základu? No to snad ne. Je možný že Zdenda bude někoho šetřit na pohár, ale tihle dva byli jednoznačně nejhorší na hřišti v minulém zápase... Viděl bych to Bajer-Rossi-Kaščák-Hubník -- Ordoš - Šultés. V kase snad Bláža. Sem zvědavej na toho Kalabišku, snad to tam nebude moc větrat. Tip: 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

PLzeeeň !!!

Reagovat
Radar

skvěle únavový syndrom !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

co to? jak hrajou?

Reagovat
Radar

Hádej, prohrávat asi nebudou

Reagovat
Radar

1-0, centr Sydromu a gól Střihavky

Reagovat
smazaný uživatel

Olala, baníkovská spojka pomáha bejvalým spoluhráčům

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká spojka, jde dobře vidět za koho furt kopu Rajty nám pomohl proti Spartě, teď zase Střihavka proti Jablonci

Reagovat
Radar

Střihavku jsem nikdy moc nemusel, ale ten zápas kdy dal proti Kladnu 4 góly byl nezapomenutelný

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje sestřenka se přišla za mnou podívat do wrku...Konečně sem jí viděl střízliv....ef...pěkná

Reagovat
centos

Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, nic, on ví

Reagovat
Radar

A co já s tím ?

Reagovat
smazaný uživatel

že ona se povedla ale ty ne

Reagovat
Radar

Však je taky nevlastní ty chuju a já jsem krásny hlavně vnitřně

Reagovat
smazaný uživatel

a pokecali jsme dobře o tobě to máš za tu angličtinu

Reagovat
Radar

Nějaké bajky staré Procházkové, už ji vidím jak dělala, že jí to zajímá a naopak. Jste drbny oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

no, nebudu psát nic veřejně o tvém krmení

Reagovat
Radar

S vámi jsem skončil..

Reagovat
centos

Máš i ségru? :)

Reagovat
Radar

Mám, ale tak pro pedofila, máš zájem ?

Reagovat
centos

Ne, dík, já jen tak.

Reagovat
Radar

Jo to určitě

Reagovat
centos

Bych nepodváděl!

Reagovat
Radar

Polygamie není nevěra

Reagovat
centos

Tak jestli ti to doma tolerujou, proč ne.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo na ten taky vzpomínám, a 5. dal tuším Slončík Škoda že u nás Střihavka nezůstal, na podzim jsme totiž neměli útočníka a musle hrát tragický Dinosaurus který se doufám pakuje zpátky dom.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, je dobře, že odešel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak je pravda že kdyby zůstal nepřišel by nejspíš Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nemusel, jako teď Strnada ale není to vejškou hráčů, třeba Megera mi nevadil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho měl rád, ale srovnáváš nesrovnatelné, Strnad je marný dinosauří kolohnát který bude rád za ČFL ve Střížkově

Reagovat
Kepy_FCB

Oba jsou stejní nekopi, jeden jako druhej. Tihle šašci by za federálu nehráli ani 3. ligu!!!

Reagovat
Radar

No Strnad je úplně jiné kafe a Magič svým hraním ležel hodně lidem v žaludku

Reagovat
Radar

Nejdřív fal Střihy hattrick za 16-18 minut , pak dával před poločasem gól Slončík a konec zase patřil Střihymu

Reagovat
smazaný uživatel

Střihavku nemusím do teď ale ten gól kvituju

Reagovat
centos

Já si ho nejvíc pamatuju za odstavení protihráče Otepkovi v Rusku.

Reagovat
irik

Plzeň .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Sestava Plzně = 11x Varadi

Reagovat
Radar

A záloha sem tam připomíná přihrávkami Zehera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ty vole Petržela Ale pěkně si pohrál

Reagovat
PJ

Tak nevim, je tragictejsi obrana Jablonce nebo zakonceni Viktorky?

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska, a dneska, a dneska Sigma vyhraje ! Sigma je hvězda, Sigma je naše hvězda, Sigma je nejlepší, HEJ HEJ !

Reagovat
smazaný uživatel

a proč nejsi v brně?

Reagovat
smazaný uživatel

Od rana sem měl autoškolu, přijel sem ve čtyry, nestiham.

Reagovat
sosna

Psotka šetří hráče na středu. V základu Šumák a Navrc. Mara s Bájou jen na střídačce. A Šulty má něco se svalem, takže vůbec nenastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Navratil je dobry, snad se neposere z toho. Překvapiva sestava, snad nedostanou na prdel.

Reagovat
centos

Remízka taky jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šak sem to psal...proč se na konci tak vztekali na rozhodčího?

Reagovat
centos

Prý chtěli ještě roh, ale zdálo se mi, že to hlavičkoval Plzeňák.

Reagovat
božský John

Téda, měli jsme vcelku z prdele kliku ...

Reagovat
PJ

To sakra, bejt to po puli 3:0 tak se nemuzes ani uprdnout

Reagovat
božský John

Já přišel z venku a akorát končili,tak si řikám..plichta dobrá...po sestřihu jsem si řikal" Zaplaťpámbu za to

Reagovat
smazaný uživatel

Hosté přijedou bez marodů F. a T. Mašanských, Pavlíka a distancovaného Novotného.

SK Kladno - pravděpodobná sestava:

Kostolanský - Mráz, Beneš, Gross, J. Procházka - Strnad - Zoubek, Holub, Novotný, Bartoš - Tatanašvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy Pavel hraje v záloze? ... to bude zas.

Reagovat
Liquid

Slavie to dnes Kladnu pustí, bude se doufám šetřit na Jablonec.....

Reagovat
centos

Jo, a tomu to zas pustí v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus tyhle dohody

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se bojím, že tam Kladno dneska vyhraje!

Reagovat
Losinho

Pochybuju, nebude chtít prohrát doma. Hrát venku tak s tebou souhlasím, ale tady to Cipro nedopustí.

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nula na spartu se mi tam líbí Třeba se Budějce hecnou a bude překvápko

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky to na Spartu umí, taky tuším remízu i když zase, Poborák je šéfik Budějek a něco málo odehrál za Spartu, tak aby jim neusnadnil cestu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians Praha mají -6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

ne.. věř tomu hele..

Reagovat
Radar

To musí být nějaká novinka ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej SLOVÁCKO co ti jé? Hrajete slušný fotbal a potácíte se dole, dupejte se udržet bo nemůžou nám odpadnout všechny výjezdy které máme za humny

Reagovat
smazaný uživatel

my chcem do druhé ligy, prý na Dukle mají dobré klobásy

Reagovat
smazaný uživatel

SI asi nebyl v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

v jablonci sem byl právě! Nejlepší klobásy byly na Strahově se Střížkovem, pak byly dobré v Budějkách celkem.

Reagovat
Kepy_FCB

Nej klobásy mívali v Blšanech!!!

Reagovat
smazaný uživatel

+ Vám přeju derby se Zlínem

Reagovat
smazaný uživatel

takže zejtra na Slovanu? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

No, Sparta i Baník mají zhruba stejně těžký zápasy, tak jsem zvědav kdo vydoluje víc bodů.

Reagovat
centos

My, máme s dolováním více zkušeností než Pražáci.

Reagovat
Radar

V Praze se spíše tuneluje no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Co ti je ? Jsi poslední dobou nějak agro(tím nemyslím, že jsi zemědělský)

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
centos

Náhodou ta Blanka (či co to bylo) se vám povedla, trefili se skoro přesně na milimetr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělali to náhodou inženýři vystudovaný v Ostravě?

Reagovat
centos

Ne že bych se divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se bál, že by v tom nebyl nějakej háček... Pochvala Pražákům, to se v Ostravě nenosí..

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Doufejme, že Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dneška se bojím asi nejvíc, protože jestli se prohraje, tak se na Bazalech musí vyhrát..

Reagovat
centos

Hm, já mám zas docela obavy z Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by jste porazit měli.. Ti nehrajou tak strašně defenzivně. U Baníku bych se bál o zápas s Příbramí, ta taky umí ubránit výsledek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se po neděli strávené se slečnou můžu zase soustředit na fotbálek. Rozsekáme Kladno, letos to Brabec neprodal... Jsem zvědavej, jestli Sparta vyhraje v Budějovicích, přece jen to pohárový derby odehráli na doraz a určitě jsou ještě úplně vyčerpaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Dnes se musí zadařit ČB, Příbrami a Slávii ...

Reagovat
centos

Jestli je obraz z Edenu na fotbalzive aktuální, tak ta návštěva bude hádám nejnižší ever.

Reagovat
centos

A ty cirkusácké dresy Kladna k tomu, ach jo.

Reagovat
Radar

That what she said..

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Vážně ?

Reagovat
centos

No, nějak v tom mojem nevidím ten dvojsmysl :)

Reagovat
Radar

Ono je to o dvojsmyslu ? Dobrá, mlčím

Reagovat
centos

amatére

Ale stane se, brácha se tomu furt smál, dokud se mě nezeptal, jaký že to má vlastně smysl.

Reagovat
Radar

Tak to jsem ten samý případ

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

ČB !!!!

Reagovat
Godwinson

200. pro titul do Teplic

Reagovat
Radar

a s kým by ho oslavovali ?

Reagovat
centos

S Godwinsonem

Reagovat
Godwinson

až tak daleko jsem neuvažoval, to vymyslim pro 300.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Český fotbal pro fanoušky super, že se ten náš pokřik chytil napříč kluby.

A jsem zvědav na slávisty, teď vytáhli transparent, že kdo nesouhlasí s tím, aby tam hrál klokan, má ve 30. minutě opustit stadion.

Reagovat
centos

Hm, jenom do poločasu.. srabi :)

Reagovat
Radar

Ta zeleno-červená vypadá fakt blbě

Reagovat
centos

By mě zajímalo, jestli těm ostatním je to jedno, nebo jsou líní zvednout prdele.

Reagovat
Radar

Nebo chodí jako marty na fotbal a ne na klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Nebo je tam chcou.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo řval český fotbal pro....?

Reagovat
centos

Slávisti. Kladenští možná taky, ale ty nejde slyšet.

Reagovat
Radar

SLávysty

Reagovat
Radar

Tak Eden teď představuje fotbalové peklo a ne ráj...

Reagovat
smazaný uživatel

co tam je?

Reagovat
Radar

Právěže nic, nuda, nefotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

já už se těšil, že stadion bouří :) na poslední hodinu ve wrku si pustím fotbal, chce se mi spát, snad u toho neusnu :)

Reagovat
centos

Já chci taky mít práci, u které budu trávit čas na facebooku, EF a fotbalzive!

Reagovat
Radar

Jo no a on si ještě stěžuje

Reagovat
smazaný uživatel

pač mám krizi po prohýřené akci

Reagovat
Radar

Ale ty si stěžuješ pořád

Reagovat
smazaný uživatel

to už patří ke mě

Reagovat
Radar

Jako slávista

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, však nejvíc ubrečení jsme my Baníkovci, ne? Aspoň dle místních sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potrefená husa se vždy ozve

Reagovat
Radar

*nejvíc kejhá

Reagovat
smazaný uživatel

máš několik verzí

Reagovat
Kepy_FCB

Hrozný že sparťany zde reprezentuje takovej párkožrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

párko co? :)

Reagovat
smazaný uživatel

že žeru párky..

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti jsou v tomhle bezkonkurenční.. Kde jsi vzal, že bych říkal, že Baník je ubrečenější? S těmi penaltami se to sice přehání, dokonce i s tím vaším "pomáháním" Spartě od rozhodčích.. ale na Slávisty pořád nemáte..

Reagovat
smazaný uživatel

neb jsi amater, nejsi toho hoden vykonávati tuhle fyzicky náročnou práci

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, nemít po ruce Radga tak bych se asi unudil k smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná nuda.. Krob dneska super, jako dvojka za Pamičem je to nejlepší varianta.. Jestli tam teda opravdu Chovanec nechce dávat Poloma..

Reagovat
Radar

Při sledování zápasu v Edenu jsem asi překonal svůj osobní rekord v počtu zívnutí během 90' a to mám ještě 15' před sebou..

Reagovat
Kepy_FCB

Tak proč nekoukáš na SK Dynamo České Budějovice - AC Sparta Praha ?

Reagovat
Radar

Protože nejsem cyp.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Radar

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Radar

Zakoulej očkama, to na mě platí...

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Reagovat
Kepy_FCB

Nasaď brýle to platí na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, že se tam hraje ještě horší fotbal než se hraje teď v Budějkách..

Reagovat
centos

Já mám puštěné oba najednou a jako nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti s pyrem

Reagovat
Kepy_FCB

že žereš párky...

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi...

Reagovat
Radar

Jdi pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tady one team show?

Reagovat
Kepy_FCB

Nemůžem za to že nikoho jinýho Kpr liga nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba jo

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kepy_FCB

15' [1 - 0] T. Rocchi

Reagovat
centos

No to byl humus v tom Edenu. Kdyby ti fanoušci u toho protestu zůstali a čuměli do zdi, udělají líp.

Reagovat
Ligter

To byl ale vyčpělej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo - a to jsem se na ten fotbal tak těšil.... Tak snad se chytne zítra Baník. Vracím se za slečnou, tam bylo aspoň trochu vzrůšo...

Reagovat
Radar

Ty kujóne

Reagovat
centos

Z chacharů:

"Hosty dnešního Studia fotbal (17:00,ČT2) budou i zástupci z řad fanoušků (Strašák a někdo z Bohemky). Sice se budou věnovat především stěhování Bohemky do Edenu, ale tak snad se dostanou i k takovým věcem, jako jsou pondělní termíny zápasů, pyrotechnika apod."

Konečně zajímaví hosté.

Reagovat
smazaný uživatel

a mě nepozvali. Nějaký strašák, to sem klidně mohl jít místo něho, já su taky strašák

Reagovat
centos

To by zas bylo moc stereotypní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A Boleslav jsou taky dobří komedianti..

"Za špatné chování, přecházení po stadionu, potyčku s pořadateli a pokřikování hesel proti vedení FKMB je zastavena veškerá podpora fanoušků od klubu na domácí zápasy."

Fandí jim tu vůbec někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

škodováci

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel rad Gumaky jak v TV tak jako kokina ale tyhle Gumaky umelaky rad nemam A nevim kdo by jim krom od Boleslavi mohl fandit

Reagovat
centos

Jsem na tom stejně. A zákaz chodit po stadionu, no lol.

Reagovat
Shevchenko

Co vím tak Kopy ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, za dvacet minut padla ve wrku a hurá na výjezd do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v Libercu jasna 2 !! BP jeste ty rude zebraky sesadime HAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v Libercu jasna 2 !! BP jeste ty rude zebraky sesadime HAHAHA

Reagovat
centos

Nesesadíme.. Až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, myslim to celkove ale prijde to a uz se na to tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty šmejde tvarůžkový...

Reagovat
smazaný uživatel

Zástupce Ba - Bohemians

Reagovat
Rip

Fajně dneska Baníček do čela :))

Reagovat
smazaný uživatel

si upad´,že.

Reagovat
Rip

nejsi ty náhodou tady nějaký ten místní parazit?veš?virus?pijavice?klíště nebo něco podobného? ale jedno je jisté jsi celkem otravný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se teď nepískala penalta za faul na Vydru? Sparta proti Olomouvi kopala pencli za velice podobný zákror.

Reagovat
sosna

Na Spartě platí trochu jiná pravidla, tos nevěděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, je to všechno podplacený..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava si koleduje o peknych par jestli tak bude pokracovat LIBE JEDEM

Reagovat
centos

No jo. Naštěstí pro nás i po prohře to máme pořád ve svých rukou, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

co? Nesmíme prohrát a neprohraem! Uvidíš!!!

Reagovat
centos

AAAAAAAAA!!!!

Reagovat
Godwinson

jeden útok Baníku za druhým se valí na branku Liberce, až mi je chudáka Hauzra líto ...

Reagovat
centos

Počet penalt v sezoně = 0!

Reagovat
Shevchenko

Proti nám se taky nekopala co? Ale aspoň tady Sparťani a hlavně Jirka nebudou brečet.

Reagovat
centos

Však já jen konstatuju :)

Reagovat
centos

Trevor vzkazuje, ať furt nebrečíte, že nám odpouštějí penalty

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

300. pro titul do Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat!!!!

Reagovat
centos

Moc nudnějších týmů v lize není

Reagovat
Shevchenko

NEVEEEEEEEEEEEEEEEEEES

NANDOOOOOOOOOOOOO

NEVEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
centos

Ještěže si dal vlasy do culíku!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóól, ty krávo, to je nádhera....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Hm, že by si tu žlutou teď nechal dát schválně? :)

Reagovat
Shevchenko

Lukeš v Ďolíčku nehraje... ale hlavně bude na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
centos

Nekecal jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Mám věšteckou kouli...

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Se z toho poseru no takova haluz ale mame to ve svych rukach Chaba naplast ale co se da delat

Reagovat
centos

Tohle byl aspoň fotbal, ne jak ta vaše holomajzna :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj u nás ACS dostanou na hřišti i mimo něj.

Reagovat
centos

Myslím, že teď máme na to je rozložit úplně stejně jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

letos sou lepší...... ale MY takýýý....

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak, nejlepší zápas kola z toho, co jsem viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný... Liga má náboj, zápletku, nic není jistýho (teda kromě toho, že my jsme v háji ), to se mi líbí, to má lepší šťávu, než když Sparta s balíkem peněz za nic vyhrávala ligu v 27. kole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my sme eště ve větším háji

Reagovat
Radar

Druhá liga, taky liga... Né vy to nějak ukopete, ale Kladno bude klíčové

Reagovat
smazaný uživatel

já chcu do druhé ligy, na Duklu na klobásky!

Reagovat
Radar

Vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

ČONÍK BAPI!

Reagovat
Radar

Jak se do Liberce volá Baník, tak se ozývá MISTR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já znám jiný přísloví - začíná slovy "Neříkej hop" a končí "dokud jsi nepřeskočil Spartu"

Reagovat
Radar

Reagovat
božský John

Dele dopr....Posranej Koberec zklamal....jinak odpoledne s Trevorem, supr

Reagovat
Radar

Na mači jsi s ním nebyl ?

Reagovat
božský John

Nebyl.,jen jsem ho vyprovodil ke staďáku ...

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím, trevor je prima týpek.

Reagovat
Radar

Fakt ? Mě je furt vyhrožováno

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

tě zabim!

Reagovat
Radar

Oujé !

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavně jak si kráčí v klidu v čepici a šálkou Baníku po Praze a eště se mu nic nestalo Na Strahově proti Trumpeticos byl hlavní atrakcí našeho kotle, pak se mě každý ptal, jestli nebyl ožralý nebo zabloudil

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, nejsem amatér a kodex fanouška jasně říká, abys propagoval svoje barvy klubu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Honzí, máš u mě pivo, když si mě zachránil před tím busem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele