Gambrinus liga - preview 21. kola

24.03.2010, 08:49, aktualizováno 25.03.2010, 08:12
Previews
Teplice hostí Slovácko a pokud vyhrají, budou mít stejný počet bodů jako vedoucí Sparta. Liberci se na jaře vůbec nedaří a snadné to nebude mít ani dnes, kdy zajíždí na hřiště Slavie...
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (čtvrtek 18:00)
Vrátit se zpět do čela tabulky, to je cíl fotbalistů Teplic ve čtvrtečním domácím utkání 21. kola proti Slovácku, jež bojuje o prvoligové přežití.

V uplynulém kole přišli totiž Tepličtí o své vedoucí postavení, když doma nečekaně podlehli Brnu 0:1. Toto zaváhání budou chtít napravit v dalším domácím zápase se Slováckem. "Hlavním cílem je samozřejmě tu porážku odčinit. Po utkání jsme nemuseli mít sklopené hlavy z výkonu, přestože výsledek nás nepotěšil. Teď na zklamání není prostor, musíme hledět dopředu," řekl trenér domácích Jiří Plíšek, jenž před čtyřmi lety vedl Slovácko.

Hráči čtrnáctého Slovácka doufají, že vítězství nad Slavií pozvedne jejich sebevědomí do následujících soubojů, zvláště když Mazurovo mužstvo dělí od sestupové propasti čtyři body. "Teplice po prohře v minulém kole nebudou chtít dovolit další klopýtnutí. Pokud ale zopakujeme bojovný výkon a nebudeme hrát ustrašeně, tak můžeme pomýšlet i na bodový zisk. Je otázkou, jak se vypořádáme s náročným programem, neboť náš soupeř měl více času na odpočinek," uvedl kouč hostí Josef Mazura.

Teplice nastoupí bez zraněného dua Mareše s Elsamniho a nemocného Lukáše, jenž podstoupil operaci slepého střeva. Otazníky visí nad startem Matuly. Hostům bude pouze chybět zraněný Chmelíček.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Matula, Rosa (Matula), Siva - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Zoubele - Došek, Mahmutovič.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Perůtka, Urbánek - Nestorovski, Ondřejka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (čtvrtek 19:00)
Slavia ve čtvrtek hostí Liberec. Oba týmy mají po víkendovém kole co napravovat. Sešívaní prohrou na Slovácku zřejmě přišli o možnost vrátit se do boje o titul, zatímco Severočeši doma nečekaně podlehli střížkovským Bohemians.

Aktuálně šestá Slavia deset kol do konce prvoligového ročníku ztrácí hrozivých dvanáct bodů na čelo tabulky, respektive devět na pohárové příčky. Aby její pohárové šance nadále žily, musela by nastartovat svou dlouhou vítěznou sérii. A může začít ve čtvrtek proti trápícímu se Liberci. Ovšem na tohoto soupeře slávisté nemají dobré vzpomínky, v posledních třech vzájemných duelech ani jednou nevyhráli. "Nemůžeme si dovolit dostávat tak laciné a hlavně naivní góly. Musíme udělat něco s defenzivou i zakončením," připomněl příčiny porážky se Slováckem trenér domácích Karel Jarolím.

Situace začíná být v Liberci velice vážná. Z ligového vítězství se radovali svěřenci trenéra Josefa Petříka naposledy v listopadu a navíc v dosavadních jarních zápasech získali pouhý bod. A aby toho nebylo málo, tak v uplynulém víkendu utrpěli před svým domácím publikem nečekanou porážku od střížkovských Bohemians 2:3. Proto jim v tabulce právem patří až dvanácté místo. A pokud v příštích zápasech nezaberou, zapojí se do záchranářských bojů. "Po těch výsledcích, které jsme viděli v minulém kole, kdy může jakékoliv mužstva uspět proti favoritovi, chceme na Slavii překvapit. Jedeme tam s cílem bodovat," uvedl liberecký kouč.

Červenobílí se budou muset obejít bez pětice zraněných J. Černého, Vomáčky, Hlouška, Kaufmana a Naumova. Otazníky visí nad startem Lafranceho, Jandy a Hoška. Hosté nastoupí skoro kompletní, chybět jim bude jen zraněný Gebre Selassie.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Senecký - Krajčík, Hubáček, Kopic, Trubila - Grajciar, Trapp, Koreš, Vaněk - Vlček, Šenkeřík.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Vácha, Kelič, Holeňák, Janů - Frejlach, Gecov, Bosančič, Vulin - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (středa 17:30)
Diváci ve Štruncových sadech budou svědky duelu svých miláčku proti houževnaté Příbrami. Domácí Viktoria Plzeň nadále bojuje o evropské poháry a letos doma body příliš nerozdává a nehodlá rozdávat ani proti Příbrami, ta se nachází v poklidném středu.

Na úvod je nutné podotknout, že Plzeň se s Příbramí utká v nejbližší době hned třikrát. Oba celky totiž na sebe narazí v poháru.

Plzeňští v minulém kole vyhráli na Kladně a výsledkem 3:1 se udrželi v kontaktu se špičkou. Výhru Západočechů zajistili až v průběhu druhého poločasu Bakoš, Limberský a Navrátil. Proti Příbrami se možná očekává poněkud složitější utkání, Viktoriáni tuší, že Příbram přijede do západočeské metropole s defenzivní taktikou. "Podle mého budou hrát ze zajištěné obrany a čekat na brejky nebo standardky," nechal se slyšet Navrátil, pro kterého bude utkání pikatní záležitostí, neboť je s Příbramským klubem těsně spjat. "V dorostu si mě trenér Krejčí, který je teď také v Plzni, vytáhl do Příbrami z Tábora. V dorostenecké lize jsme měli výbornou partu, pak jsem dělal v Příbrami krůčky i v první lize, takže vzpomínky jsou ty nej," prohlásil právě obránce Navrátil. Podobné to je i u Františka Rajtorala, ten byl přímo "odkojen" příbramským fotbalem.

Příbram sice vstoupila do fotbalového jara nadějnou remízou 1:1 se Spartou, ovšem následující dvě kola se Středočechům nepovedla. Příbram nejprve podlehla Sigmě Olomouc 1:3 a naposledy si z Litavky odvezli všechny tři body fotbalisté Jablonce. Příbram přitom v tomto utkání vedla, jenže Jablonec dokázal nepříznivý výsledek otočit. Desátý celek Gambrinus ligy se nyní pokusí překvapit Plzeň, a pokud možno navázat na podzimní vítězství 1:0 právě s tímto celkem.

Hostům bude chybět Huňa, ten se po delším návratu na trávníku prezentoval červenou kartou a svému týmu tedy kapitán nepomůže. Chybět bude rovněž Lukáš Pleško, který nasbíral velký počet žlutých karet. Stejný problém má i plzeňský David Limberský a tudíž ani on nevyběhne na trávník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Navrátil, Hájovský, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rada, Rajtoral - Rezek, Bakoš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Šmejkal - Klesa, Tarczal, Hušbauer, T. Pilík - Fantiš, Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Brno - SK Kladno  (středa 17:30)
Brno si na jaře drží skutečně báječnou formu. Zatímco na konci podzimních měsíců se trápilo a velmi rychle klesalo k sestupovým příčkám, nyní už mít strach o setrvání mezi elitou nemusí. Svou pozici by mělo v tomto kole potvrdit další výhrou, vždyť na jeho půdu zamíří poslední Kladno.

Jako by se po zimní přestávce v případě Brna vše změnilo. Nečekané porážky rázem vystřídaly bodové výsledky, které Jihomoravanům zajistily, že jsou od sestupových vod vzdáleni už třináct bodů. V posledních čtyřech zápasech Brno uhrálo tři výhry a jednu remízu. Především poslední vítězství má však hodně velkou cenu, jelikož si jej přivezlo z půdy o titul bojujících Teplic.

Zvláštní náboj bude mít tento duel pro domácího záložník Lukáše Křečka, jenž strávil v Kladně jedenáct let své kariéry. "Ten zápas asi budu prožívat o něco víc. Sice jsem mezitím působil ve Vlašimi, ale pořád je v klubu spousta lidí, které dobře znám. Jenom z mužstva je to tak polovina kluků. Nejlíp se znám asi s Tondou Holubem a taky s brankářem Jardou Tesařem. Ten nedávno zazářil v utkání s Jabloncem a byl dokonce v sestavě kola. Budu ho asi muset vyzkoušet a docela rád bych dal svůj první ligový gól právě jemu," hecuje Křeček na dálku bývalého parťáka.

To Kladno sice vstoupilo do druhé části sezóny úspěšně, jenže v poslední době, především díky těžkému losu, nebylo schopno vybojovat ani bod. Postupně prohrálo se Spartou, Jabloncem a posledně také doma proti Plzni. Venku už letos ale překvapilo Mladou Boleslav, a tak věří, že se něco podobného povede i tentokrát. Dopomoci by mu k tomu měl i zázračný mladý útočník Patrik Svoboda, který si o víkendu připsal první prvoligový start v pouhých patnácti letech.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (středa 17:30)
Korupční aférou zmítaná Olomouc doma přivítá trápící se Mladou Boleslav. Hanáci by pochopitelně rádi vyhráli, a alespoň tímto si spravili špatnou náladu. Jenže to samé bude chtít Mladá Boleslav, ta na jaře ještě nebodovala.

Olomouc výpraskem se Spartou završila černý den, který začal problémy s uplácením loňského zápasu s Bohemians Praha. Pouštět se do debat, jak to skutečně bylo, není nyní na místě. Pravdou je, že Olomouci může v případě viny hrozit až vyřazení ze soutěže. Nyní se ale hráči Sigmy musejí soustředit na zápas s Mladou Boleslaví. Olomouc se nachází na sedmém místě a loňské pohárové umístění s největší pravděpodobností nezopakuje.

Do pohárů se letos nedostane ani Mladá Boleslav, ačkoliv ta začala sezonu poměrně dobře. Na jaře však jako jediný z týmu Gambrinus ligy ještě nebodovala. Celkově trvá nepříznivá bilance už čtyři utkání. Boleslavští naposledy překvapivě podlehli Bohemians 1905, ovšem nedařilo se jim ani doma, prohra 0:1 s Kladnem je toho důkazem. Mladá Boleslav se už propadla na deváté místo. Trenér Karel Stanner zatím nedokázal probudit obrovský potenciál tohoto celku.

Mladá Boleslav nastoupí bez Marka Kuliče a Ondřeje Kúdely, oba dva si odpykávají karetní tresty. Otazník visí nad startem Kaliny a Janíčka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Škerle, Komárek, Onofrej - Rossi, Kaščák, Ordoš - Petr, Šultes, Hubník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Zahustel, Sylvestre, Opiela (Janíček), Poláček - Mendy, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.00 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - Baník Ostrava  (středa 17:30)
Do pražského Strahova, kde své domácí zápasy hraje Střížkov, zavítají fotbalisté ostravského Baníku, kteří budou chtít dát zapomenout na nepovedené domácí představení, zatímco jejich středeční soupeř se pokusí potvrdit senzační výhru v Liberci.

Velice důležité tři body v boji o prvoligovou záchranu si nečekaně připsali hráči předposledního Střížkova ve 20. kole, když přestříleli Liberec 3:2. Na to budou chtít navázat v následujícím utkání, kdy hostí silný Baník, i když poslední kolo se mu vůbec nepovedlo. "Soupeř má velmi dobrý a kvalitní tým, takže potvrdit tříbodový zisk z Liberce pro nás bude velice složité," řekl kouč domácích Jaromír Jindráček, jehož tým na nesestupová místa ztrácí čtyři body.

Pro Ostravu měl být domácí duel s Českými Budějovicemi poměrně jasnou záležitostí. Chyba lávky. Podlehla Jihočechům 0:1 a trochu jí utekl třetí Jablonec na rozdíl čtyř bodů. Ztracené body bude chtít získat proti Bohemians Praha. "Na hráčích cítím obrovské odhodlání," řekl trenér hostí Miroslav Koubek, jemuž bude scházet vykartovaný Bolf.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Drobný, Flachbart - Dittrich, Demeter, Dobeš, Fenyk - Jeslínek, Ibe.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Varadi, Zeher, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.15 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Bohemians 1905  (středa 17:30)
Bohemians 1905 míří mílovými kroky za udržením se v nejvyšší soutěži. Jenže v posledních zápasech mimo svůj stadión se jim příliš nedařilo, a tak to budou mít tentokrát v Českých Budějovicích hodně složité.

Přesto svěřenci trenéra Pavla Hoftycha necestují na Střelecký ostrov jen na výlet. "Jedeme na hodně horkou půdu a toho jsme si vědomi. Budějovice disponují zkušeným týmem, který je v tabulkově podobné situaci jako my. Jihočeši mají na české poměry nadstandardní záložní řadu a výborného brankáře. Přesto se na Střelecký ostrov pojedeme porvat," uvedl Hoftych.

Ten může mít skutečně radost, jelikož po dlouhé době má k dispozici zcela kompletní kádr. "Zatím to vypadá velmi dobře, všichni jsou v pořádku. I Martin Cseh vypadá, že by měl utkání v Budějovicích stihnout," doplnil charismatický kouč. Bohemians si dosud připsali na jaře dvě vítězství, když se jim podařilo zdolat Olomouc a Mladou Boleslav.

České Budějovice o víkendu šokovaly celou Českou republiku. Jako první v letošní sezóně si totiž odvezly všechny body z půdy Baníku Ostrava. Dynamo tak opět potvrdilo, že se může měřit s kýmkoliv. Jeho primární cíl je pochopitelně záchrana, k níž může udělat v tomto kole skutečně pořádný krok.

"Nepřiřadil bych to k utkání o šest bodů, přeci jenom Bohemka má po poslední výhře už 23 bodů, my samozřejmě budeme chtít naplno bodovat, hrajeme o své tři body," prohlásil trenér Šilhavý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (středa 20:00)
Největší hit 20. kola první fotbalové ligy se odehraje mezi třetím Jabloncem a vedoucí Spartou. Rozdíl mezi nimi činí pouhé dva body. Oba týmy v posledních dvou duelech slavily vítězství, na něž budou chtít navázat.

Pro Jablonecké, kteří v letošní sezoně doma klopýtli pouze jednou, bude středeční duel před televizními kamerami hodně motivující, v případě plného bodového zisku mohou vystřídat Spartu v čele tabulky. "Víme, jakou má toto utkání důležitost a také víme, že soupeř má vynikající obranu, to jsou všechno pro nás další motivační prvky," prohlásil trenér domácích František Komňacký.

V prvním vzájemném zápase s Jabloncem byla úspěšnější právě Sparta, která měla výhodu domácího prostředí, když vyhrála 2:0. Stejně tak hodlá uspět i na půdě soupeře, kde ovšem vyhrála pouze jednou za šest let. Ale Letenští se mohou pyšnit jinou bilancí. V posledních 23 ligových utkáních totiž ani jednou nepoznali, jak chutná hořkost porážky. Rozšíří tuto sérii i v neoblíbené jablonecké Střelnici? "Historicky se nám v Jablonci nedaří, ale na to dát nesmíme. Musíme si dát pozor na soupeřovy standardky, brejky a agresivitu a sami být aktivní," zdůrazňoval sparťanský trenér a manažer v jedné osobě Jozef Chovanec.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Jarolím, Pavlík, Kovařík - Lafata, Pekhart.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Hoheneder - Sionko, Kladrubský, Kucka, Žofčák - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha20119027:942
2.FK Teplice20117233:1940
3.FK Jablonec20124424:1740
4.Baník Ostrava20106428:1836
5.Viktoria Plzeň20106426:1636
6.Slavia Praha2087526:1931
7.Sigma Olomouc2084831:2428
8.1. FC Brno2076718:2327
9.FK Mladá Boleslav1974829:2625
10.1. FK Příbram1973920:2324
11.Bohemians 19052065913:1923
12.Slovan Liberec20631121:2921
13.České Budějovice2047917:2519
14.1. FC Slovácko20531218:2818
15.Bohemians Praha20421420:3814
16.SK Kladno20421414:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Mladá Boleslav si na vítězství ještě toto kolo počká. Tak že, Brno by si mělo upevnit osmé místo a snad vylepšit skore. V tom případě asi spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec podme dáme tu zapráskanou Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec podme dáme tu zapráskanou Spartu

Reagovat
Bakary3

A Libe a Libe a Li-be-rec !! A nejlíp pořádnej příděl, ať už se taky ve Slaviii něco stane..

Reagovat
clinger

Reagovat
Bakary3

Pěkně se vyblij, asi ti současnej stav vyhovuje, možná i to, že Jarolím už dva roky Slavii systematicky ničí, jsi sparťan ? Aha..

Reagovat
clinger

co to meleš?!!ty se tu projevuješ poslední dobou jako sparťan.já fandil,fandím a vždycky budu fandit Slavii,nebudu jako ty urážet Jarolíma či fandit soupeři jako to poslední dobou děláš ty.takhle se opravdový fanoušek nechová.tak mě tu neurážej laskavě.a za největší problém současné slavia a to kupu zraněných Jarolím nemůže.taky se mi spousta věcí nelíbí,ani všechny Karlovi kroky.ale k tomu abych ho urážel či fandil soupeři se nikdy nesnížím

Reagovat
smazaný uživatel

Za současné problémy krom zranění může mi Jarolím, nevím, proč se do něj navážíš, když má pravdu, sundej si ty růžové, jarolímovské brejle

Reagovat
clinger

já do něj navážím?já ho nazval sparťanem? taky mě současná situace mrzí.už za Jarolímem nestojím jako dřív ale abych fandil soupeři a přál si prohru klubu mého srdce?to nikdy.a ty by si to podle mě měl chápat

Reagovat
smazaný uživatel

No, chápu, jak to myslíš ale mě zas příjde, že furt věříš Jarolímovi a ruku na srdce, i když dotáhl SKS ke dvoum titulum za sebou, tak teď to nezvládá a možná by měl odejít

Reagovat
clinger

to nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bakary pouze vidí, že to jde s jeho týmem z kopce.. Proč tedy nepřestat padat a rovnou spadnout? Pak už se jde odrazit (snad) jen nahoru...

Reagovat
clinger

zajímavá myšlenka tady šlo ale jen o to že sem vyjádřil smajlíkem co si myslím o fandění Liberci.bakary mě pak nazval jedním z vás a už se to vezlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem byl v presne v situaci kdyz nas vedl Hrebik tak jsem ho nesnasel ze jsem si vylozene pral aby kdyz prohrajem tak s ostudou ani jsem uz nesledoval utkani protoze me bylo vzdy spatne,podival se na vysledek a rikam dalsi prohra,hruza vykon to uz musi prijit a nakonec jsme se dockali takze ja Bakaryho chapu,,,,A za ty problemy si muze Jarolim to on neustale obmenoval sestavu,vyhazoval hrace,hrozna strategie prestupu takze at si to vyzere,,,spousta neslavistu videla uz tupou prestupovou politiku po te LM a byla jen otazka casu kdy se mu to nevyplati kdyz to opakoval pulrok co pulrok a ted je nam hej citime se jako v nebesich,,,,stairway to heaven

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsme v podobný situaci kdy chceme dostat co nejvíc gólů, aby šel Brabec pryč..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale vyhrat musime pri tom

Reagovat
smazaný uživatel

Taj jasně..

Reagovat
Bakary3

Je mi jedno, jak se dle tebe projevuju, fandi si jak chceš. Jsem slávista a to, co se tam teď děje, je prostě špatný, Jarolím za poslední dva roky udělal málo dobrýho, spíš hodně špatnýho. Kdo za to, jak to vypadá, může ? Hráči ? Ano, ty hráči, který si tam natahal. Měl velký prostředky z prodeje Necida, Tavarese, Šventa, Marka Jarolíma.. a ty utopil v Naumovech, Bestech, Raguedech, Vasiljevičích, Jamesech Densích atd., neberu argument, že některý byli zadarmo- on to totiž vyšperkoval nehoráznejma platama. A jejich kvalita ? Je nějaká ?

Kopa zranění.. Je zraněnejch asi pět hráčů ? Z toho Kaufman nikdy nehrál, chybí akorát Hloušek, Jarda Černý.. Vomáčka s Hoškem a Lafrancem, to neni absence, ti, co hrajou, nejsou o moc horší.

Omlouvám se, jestli jsem tě urazil, ale mně se tohle prostě nelíbí a vadí mi, že okolo Jarolíma je pořád a pořád ta aura trenéra, kterej přines Slavii po dlouhý době titul. Mimochodem, ani tak ho neuznávám, protože se mi celkově jeho metody nelíběj, ať už je to zacházení s lidma (L. a M. Jarolím, Belaid, Brabec..) a prodávání kvalitních odchovanců, který nahrazuje předraženejma cizincema, který nejsou lepší. Radši bych tam viděl slušnýho trenéra, v týmu plno odchovanců, který to nebudou flákat a klidně, ať jsme zas věčně druhý, byl bych spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Znouv - KJ není bůh a neřídí přestupy... Ano, vybírá si do týmu některé hráče, ale jen ty kteří jsou v rámci možností... Samozřejmě, že kdyby to bylo na něm tak zůstanou všichni jmenovaní ale tak to nejde, takže za tohle KJ nemůže - stejně tak jako se mu nedají přičítat všechny zásluhy za příchody těchto hráčů... Ragued své kvality má, dře a dozadu odehraje své, Naumov byl krok vedle, který ale byl podložen výkoností, Besta přišel takřka zadarmo a nesplnil to co se od něj čekalo - opět krok vedle. Dense koupilo spíš vedení, podobně jako Cissého, KJ v těhle dvou přestupech moc zásluh nemá; Vasiljevič nic moc, ale též zadarmo (to ale není omluva, aj tak, v teste se nejevil špatně)... Abych to shrnul - u nás v lize tréneři nejsou zdaleka tolik zodpovědni za přestupy, takže KJ může být viněn spíš za rozmíšku s Belaiem, Markej Jarolímem apod. ale určitě né za odchody opor a příchody ne tak kvalitních hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Jarolim nemuze za prichody ale ty brepto

Reagovat
Bakary3

Ale, ale.. Ragued svý kvality nemá.. Naumov žádnou výkonnost neměl ani na Žižkově, dal sice deset golů, ale nepatřil pravidelně do základu. Besta skoro zadarmo ? Jestli je pět milionů skoro zadarmo, aha.. Dense a Cissého přivedlo vedení ? O tom si rozhod výhradně Jarolím. V tomhle má v ČR ohromnou výsadu, ale tak nějak mu to nepomáhá.

Reagovat
clinger

kdyby Ragued neměl kvalitu nehraje za tuniskou repre!a Naumov na naše podmínky není špatný útočník,na žižkově se uvedl dobře bohužel u nás se mu podzim nepodařil no a na jaře už neukáže co v něm je

Reagovat
Bakary3

Ragued je jeden velkej omyl, podíval jsem se na něj i na Africkym poháru, a ne, kvalitu opravdu nemá. Celej zápas vyklusává v prostředku, dopředu neumí, známá věc, ale on neumí ani dozadu, do souboje nejde, když už jo, je to faul, jenže má jméno a přijde mi, že někdo přes něj tu jeho skutečnou "kvalitu" nechce vidět. A Naumov ? Tenhle "útočník" nemá ve Slavii co pohledávat, opravdu ne, ať si válí za Žižkov, Kladno.. klidně, ale na Slavii nemá. Zkousnu třeba Trubilu, kterej je poctivej a maká, ale ne Naumova.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Pražského Střížkova nejedem, to bychom hráli na malém stadionku pro tým Kompresory, jedeme na obludný Strahov

Reagovat
centos

Nemám z toho zápasu dobrý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě to povídej

Reagovat
sosna

Baníku přeju málokdy, ale protentokrát - Vypráskejte tu verbež!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

kluci z Jablonce ukažte dneska rudochům fotbal!první pořádný soupeř na jaře pro Spartu,tak snad dostanou

Reagovat
goodbay

Sparta musí přivést bod/y

Reagovat
j_mrazik

Jdete někdo zítra na Slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska, pokud bude hrát Kladrubský, tak si troufám říct,ž e Hoheneder půjde na lavičku...

--------Kladrubský--------

Žofčák---Kucka---Kadlec

-----------Bony-------------¨

Jinak dneska to bude ohromně důležitej zápas, jestli vyhrajem... Tak bychom udělali velký krok za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš nějak málo hráču v té ofenzívě ne a bez Sionka to asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jablonci bych využil hru na 5 obránců, protože tam je hrozba Brabec... Ne, samozřejmě jsem zapomněl na Sionka.. Takže Kadlec na hrot a výměny pozicí se Sionkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze nasadi do toho zapasu uz Kladu a od zacatku preci jen je to dulezity zapas,myslim ze Niclas bude hrat,,protoze proti Olomouci to bylo po PSV asi jeho nej utkani i kdyz moc ho neotestovali a jeho rozehravka mela obcas do idealu daleko no ale co se da delat ,,kua me tak sere ze je zranen Husan

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já píšu, jestli bude hrát.. Protože tady jsou v pravděpodobný sestavě oba dva. A podle mě oba hrát nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec, Brno a Baník výhry! A my snad z Teplic aspoň bodík

Reagovat
smazaný uživatel

a Sigma výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tady tak čtu, je vlastně Jarolím nejúspěšnější trenér historie Slavie, nebo byl někdo úspěšnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejúspěšnější byli váleční Seifert a Reichert..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak teď koukám, tak úplně největší legenda je John William Madden.. Kterej vedl Slavii od roku 1905 do roku 1930! Vyhrál dohromady 16 trofejí..

Reagovat
clinger

nejúspěšnější trenér historie české ligy dle mě.přiznám se historii československé ligy detailně neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přece jen bych nad ním viděl toho Cipra... Jarolím má sice dva tituly, ale dohromady toho Cipro odvedl pro Slavii více..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci je to zakletý, takže klidně plichta. Nějaká herní pohoda snad je, takže stačí jen vyhnat z hlavy ten blok, že je to právě Gablonz

Reagovat
božský John

Tak jsem oznámil Ježíšovi,že dem na fotbal, on mi svojí fistulí řekl, óké ....Až bude táběr do VIP, kde bude plno malejch fakanů,tak to jsme my...Italové a Češi

A jak se baví,tak se baví JABLONEC !

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatím probíhá?

Reagovat
božský John

Tragédie...Makarón řek zatim deset slov..anglicky moc neumí,je děsně nekomunikativní,nespolečenskej ...já včera přijdu do hospody, poručim si rovnou dva kousky a ptám se ho,co si dá..on prej že nic nechce...pak tam seděl a čuměl doblba akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

To je Magor,,,nemas nejakou jeho fotku? Zajimalo by me jestli fotak umi zachytit jezise

Reagovat
božský John

Zejtra když nám daj na václaváku rozchod,tak ho přijdu ukázat trevorovi, ten se mi furt směje...

Reagovat
božský John

Mam, pak Ti ji někdy pošlu ...

Reagovat
božský John

Jinak skoro vůbec nejí a modlil se mi v posteli první večer,to sem myslel,že mě vodvezou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Chce mu to udělat "dobrý" koláčky..

Reagovat
božský John

A normálně..nikdo z nich nehulí ..když sem jim nabíd,jestli nechtěj jít na brko,tak všici no no no no no no ...tak jsem jim dal přičuchnout k banánovejm skunkům(fakt laskomina,zvlád jsem 4,pak jsem byl stoned a do toho drunk) a nic ...co je to za lidi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z meho okoli popravde treba taky vice lidi chlasta nez huli no Ale jezis asi ani nepije,,,to se me libi jak rikas dojde do hospody a cumi do blba

Reagovat
božský John

Tak tak ...prostě facku pěstí málo...všichni maj v pohodě pařmeny docela ...nebo ti šprti maj třeba taky takový uťápnutý(svý ke svejm)..jenom já dostanu tkaovýhleho ..

Reagovat
božský John

Tak ČR je 2. nejzkouřenější národ na světě( po Jamajce) a JBC nejzkouřenější město v ČR(na obyvatele) -....

Reagovat
sosna

Kdes vyhrabal to s tím JBC nejspukaněkší v ČR???

Reagovat
Shevchenko

A nevychlastanější taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je to takový hovadina.. Ježíš byl pěknej vochlasta.. Když přišel na svatbu kde se měla pít jen voda, tak přišel a všechnu vodu radši proměnil ve víno.. Někdy je zábava číst bibly, je to jako starověký incestní a někdy pěkně nechutný porno..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha živýho.. Udělej koláčky a neříkej co v tom.. Řekni jen, že jsou "on salt"

Reagovat
Liquid

Plzeň - Příbram 2:0

Brno - Kladno 0:0

Olomouc - MB 2:1

Bohemians Střížkov - Ostrava 2:1

ČB - Bohemians 1905 1:1

Jablonec - Sparta 4:0 Řepa červená

Reagovat
smazaný uživatel

ee Jablonec-Sparta=1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Chtěl bych vyzvat všechny fanoušky Sigmy, aby dnes přišli na Andrův stadion, podpořili Sigmu a svými pokřiky ukázali panu Kaprovi, co si o něm myslíme!!!! Kluci nás potřebujou!

SIGMAAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn,kdyby fans ostatnich tymu dali nejak najevo soudrznost s vami a hodne od huby co si mysli o tom kretenovi,vy do ligy patrite narozdil od tech debilu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

už se stalo, po zápase se Slávkou se řvalo proti Střížkovu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a, mam přatelak v 17.00 šel bych šel, ale je to zapas no. Čekam na nas nějaky poděl, ale doufam že vyhrajem. Tip 2:3

Reagovat
Jajinek

já jsem sám zvědavej co se stane...ale doufám že bude hodně lidí, kluci se hecnou a vyhrajou....a že to dáme Kaprovi brzo sežrat!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, co vim, tak jde hodně lidi, co jinak nechodi. Rozhodně jim to neni jedno, protože SIGMA !!!

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, nevíte kolik je vstupné na utkní Střížkova ?? že bych se šel mrknout , díky :-)

Reagovat
centos

Do našeho sektoru kilo, takže jinam to dražší nebude..

Reagovat
fantomas

No když tam hrála Slávka, tak snad na hlavní tribunu byly lístky ještě dražší než do kotle hostů. Ale možná se to změnilo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec 1:1 Sparta jasná věc a Brno 2:0 Kladno taky jasné :D

Reagovat
centos

Doufám, že ta odporná střížkovská verbež konečně potáhne, kdo má furt ty trubky poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Díky za názor, vážím si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
soukup

možná je to těžko k uvěření, ale Brno - Kladno je zatím jeden z nejhezčích zápasů co sem kdy v GL viděl, jen ti diváci chybí...

Reagovat
mastakillah

Doufám, že jim dá Baník aspoň pětku

Reagovat
smazaný uživatel

To vsici tady doufame,clovek musi byt vazne exot aby fandil te smesce trubek

Reagovat
soukup

A v Brně je rozhodnuto

Reagovat
Shevchenko

KING BANÍK!

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Budejky asi nedajú gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Žofčák, Kucka, Hoheneder, Sionko - Wilfried, Kadlec. Vitezna sestava

Náhradníci Sparty: Krejčí, Lačný, Kladrubský, Třešňák, Vacek, Hejda, Kozáčik.

Reagovat
Bakary3

Super, celej Pekhart, může hrát jako Bůh, ale pak to totálně, ale totálně po....

Reagovat
j_mrazik

pokálí... to jo. Jdeš dneska na fotbal?

Reagovat
Bakary3

Ne, nejdu, máme trénink.. No jsem na to ale docela zvědavej, oni jsou schopný prohrát i s tim tragickym Libercem.. No aleuž jsem to psal, nebude mě mrzet prohra, jen, ať se "něco" změní

Reagovat
Bakary3

Tak jedu, peču na trénink !!

Reagovat
j_mrazik

Já to pořád zvažuju.

Reagovat
Bakary3

No tak pojeď, rád poznám dalšího EF-káře

Reagovat
j_mrazik

No já bych jel rovnou z práce. Jsem na IPáku, takže tramvaj. Kde se potkáme?

Reagovat
Bakary3

A v kolik tam budeš ? No a kde.. třeba u vchodu do toho hotelu ? Tam by nemuselo bejt tolik lidí..

Reagovat
j_mrazik

Já přijedu tramvají na tu zastávku. Byl jsem tam 2x, takže se tam moc nevyznám.

Reagovat
fantomas

To jenom projdeš takovou užší uličkou mezi barákama směr Eden a hned budeš koukat na ten hotel.

Reagovat
j_mrazik

Ty jdeš taky?

Reagovat
Bakary3

Tady se rýsuje sraz.. Ještě nějaký slávisti ?

Reagovat
domingo

Jo, v Brně

Reagovat
Bakary3

Co ? Nechápu.. ty jsi slávista z Brna ?

Reagovat
domingo

"Ještě nějací slávisti?"

"Jo, v Brně."

(ano:)

Reagovat
Bakary3

To bylo ale těžký na pochopení

Reagovat
smazaný uživatel

Studuji v brne tak kdyby jste se chteli srazit i se Spartanem

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bohužel mám antibiotika, jinak bych šel. Pudu na Bohemku snad.

Reagovat
Bakary3

Jo tak No to se nemusíš bát, je to asi padesát metrů od stadionu. No a vchod do toho hotelu je přeci přímo v tom staďáku, ne ? Nejsem zjančenej, že ne ? Tak tam..a v kolik ? Já tam budu už tak chvilku po šestý..

Reagovat
j_mrazik

Ou shit, ono je to od 19h? Já myslel, že je to od 17h. To už něco mám od 20h.

Reagovat
Bakary3

Jj, od sedmi.. no takže nakonec ne ? To je teda..

Reagovat
j_mrazik

Zkusím to do 5 nějak zrežírovat. Dám ještě vědět.

Reagovat
fantomas

100. pro Slávinku.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

no, můj kamrád slávista tvrdí, že Slavie vždy skončí druhá...Po včerejšku tipuje konečné umístění a to sedmé

Reagovat
Bakary3

Věčně druzí.. Kam jen se ta lichotka poděla..

Reagovat
smazaný uživatel

no, vaši prioritou teď bude pohár, v lize to na poháry už asi nevypadá

Reagovat
Miky.77.14

Doufam že bude chytat Vaniak a hrát Raged

Reagovat
Bakary3

Uuff.. Když už, tak Romanovs.. A nevim, proč by měl hrát Ragued místo dobře hrajícího Trappa..

Reagovat
centos

Slovácko hezky, udržet!

Reagovat
centos

Nebo tak

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
centos

Reagovat
Sosi

Ještě že Senecký nehraje

Reagovat
Sosi

Vlčku, Vlčku, ty jsi prase... včera, dneska, zejtra zase...

Reagovat
soukup

nedáš, dostaneš a už se vezou

Reagovat
Sosi

ty vole, co to vyváděj

Reagovat
soukup

baví diváky u obrazovek

Reagovat
Sosi

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá na debakl

Reagovat
fantomas

OMG!

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, vy dostanete u nás v pondělí na prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

ubrečencům se v ostravě dlouhodobě daří,doufám že to bude tak i v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravda, deset let sme vás neporazili ale vše jednou končí

Reagovat
smazaný uživatel

ted si mě urazil,opravdu nejsem sešívanej,

Reagovat
smazaný uživatel

příjmi moji omluvu, pozdě jsem si to uvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

letenskej ti odpouští

Reagovat
smazaný uživatel

a teď netuším, co je pro mě větší zlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka aspon vyrovnat sakra...To je tak dyz si sadim po tisic letech

Reagovat
Liquid

já jako slávista, věřil v poločasou remízu, čekal sem bezzubost od obou týmů, bohužel Liberec překvapil, do Evropy vede cesta jedině přes pohár a tam to bude taky těžký

Reagovat
Liquid

Kvalifikační skupina ME hráčů do 17 let: ČR - Gruzie 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tepláky velmi pěkný obrat. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mi ale komediant, nech si vtipný názvy pro prahu

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu dva góly dal Došek, což je ještě víc překvapující

Reagovat
smazaný uživatel

jeden byl vlastní ,a druhej prej dal loktem

Reagovat
smazaný uživatel

jeho klasika, nic jiného snad ani nejde očekávat

Reagovat
smazaný uživatel

jeden byl vlastní ,a druhej prej dal loktem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele