Gambrinus liga - preview 13. kola

31.10.2009, 10:10, aktualizováno 02.11.2009, 08:29
Previews
Plzeň hostí v pondělní dohrávce Brno a patří jí role favorita. Viktoria posledních pět ligových zápasů neprohrála, kdežto hosté se poslední dobou trápí a propadli se na jedenácté místo.
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 16:00)
Do Příbrami zavítá mistrovská Slavia. Ta tam bude chtít odčinit své domácí zaváhání z uplynulého kola a domácí fotbalisté by rádi protrhli sérii tří proher.

I přes tři neúspěšně zápasy se Příbram momentálně nachází v tabulce na desátém místě, šest bodů od sestupového pásma. Domácí výběr navíc čeká neoblíbený tým, kterého devětkrát v řadě neporazil. "Každé mužstvo má nějaké slabší zápasy, nám se to také stalo, ale teď je před námi nová motivace. Přijede mistr, ale obavy určitě ze soupeře nemáme," řekl příbramský trenér Karol Marko.

Až šestá Slavia by se ráda z Příbrami vracela se dvěma splněnými úkoly. Jednak napravit domácí prohru od Olomouce a také by chtěla svým vítězstvím uctít památku zesnulého legendárního fotbalisty Františka Veselého, jenž výraznou část kariéry prožil právě u sešívaných. "Do Příbrami jedeme s cílem napravit nečekanou domácí porážku s Olomoucí. Musíme se vyvarovat chyb v obraně, které jsme si důkladně rozebrali. A v útoku musíme přidat více důrazu a přesného zakončení," uvedl kouč hostí Karel Jarolím.

Domácím v sestavě budou chybět oba marodi Borek s Fetišem, zatímco na soupeřově straně bude absentovat pětice zraněných Kaufman, Volešák, Pekhart, J. a M. Černí.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, J. Štochl, Müller, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Šmejkal - Huňa, Rodrigues.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Grajciar, Ragued, Belaid, Skácel - Naumov, Hloušek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.25 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 18:15)
Šlágrem třináctého kola fotbalové Gambrinus ligy je bezesporu tradiční duel mezi Spartou a Baníkem. Bude to také boj o třetí místo, na níž momentálně sídlí hosté, kteří mohou teoreticky po vítězství na Letné poskočit až na samotné čelo tabulky.

Sparta, jež bude chtít odčinit poslední domácí vystoupení s Českými Budějovicemi (1:1), má na Ostravu dvoubodovou ztrátu, kterou bude chtít smazat v sobotu vítězstvím. "Nejen diváci, ale také někteří hráči vnímají zápas velmi prestižně a věřím, že zbytek týmu dostatečně vyburcují. Baník je odvěký rival," prohlásil kouč domácích Jozef Chovanec, jemuž budou chybět pouze dva dlouhodobě zranění Berger s Kladrubským.

Baník, jenž naplno bodoval v posledních třech ligových zápasech, si dělá zálusk na první místo v tabulce, na nějž ztrácí pouhé dva body. To však musí vyhrát na pražské Letné a zároveň doufat v prohru Teplic a Jablonce. "Víme, že pokud máme na Letné uspět, tak nesmíme chybovat. Třeba v Jablonci nebo na Slavii jsme nehráli špatně, měli dost možností ke skórování, ale vzadu jsme vyrobili příliš mnoho chyb," řekl trenér Ostravy Miroslav Koubek, jenž bude moci postavit sestavu v kompletním složení. Nejistý je pouze start Bolfa.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Vacek, Kucka, Kovba (Hušek), Zeman - Holenda, Prudnikov.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Tchuř - Lukeš, Marek, Lička - Mičola, Strnad, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - FK Teplice  (neděle 15:00)
Teplice mohou už v neděli zvýšit náskok v čele Gambrinus ligy. Stačí k tomu dvě věci - spoléhat na klopýtnutí Jablonce v souboji se Střížkovem a hlavně porazit Kladno.

Sobotní remízový duel mezi Spartou a Baníkem nahrál do karet hostům, Tepličtí totiž mají zápas k dobru a náskok tří, respektive jednoho bodu na již zmiňované týmy.

Hostům se proti Kladnu daří, vzájemné zápasy hovoří jasně pro Teplice. Žlutomodří pětkrát vyhráli, jedno utkání skončilo dělbou bodů. "Jako trenér Kladna s nimi ale tak špatnou bilanci nemám. Před rokem jsme s nimi hráli 1:1 a mohli jsme i vyhrát, na jejich půdě jsme pak na jaře těsně prohráli 1:2, i když jsme vedli 1:0 a sahali aspoň po bodu," řekl lodivod Kladna Hřídel. Přesto jsou Teplice velkým favoritem - vedou ligu a v letošní sezóně v ní ještě nepoznaly hořkost porážky.

Před soupeřem ale varuje teplický Štěpán Vachoušek: "Kladno je velmi nevyzpytatelný soupeř, dokáže porazit favorita a pak selhat s relativně slabším týmem. Navíc jistě bude chtít být prvním celkem, který má náš skalp."

Protivníkem fotbalu může být i nepříliš dobrý terén na kladenském hřišti. "Pokud bude pršet, tak nás tam jistě nečeká nic příjemného, ale musíme se na to dobře připravit. Jedeme do Kladna s pokorou, ale s cílem zvítězit," říká před utkáním trenér Plíšek.

Právě nevyhřívaný trávník rozhodl o tom, že Kladno v neděli odehraje poslední letošní utkání před domácím publikem. Další "domácí" zápas s Bohemians 1905 se totiž bude hrát na Strahově.

Kladno postrádá vykartované Strnada s Holubem. Zoubele hostuje v Kladně právě z Teplic, a tak nemůže nastoupit. Dlouhodobě mimo hru jsou Mašanský a Beneš. "Šanci dostanou další, kteří mají možnost přesvědčit, že do základní sestavy patří," řekl trenér domácích Hřídel.

Teplicím bude dva zápasy chybět v minulém kole vyloučený Mareš.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Procházka, Cigánek - Szabo, Mráz, Zachariáš, Hajník - Tatanašvili, Klinka
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Smejkal, Matula - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.15 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha  (neděle 15:00)
Jablonec v neděli hostí střížkovské Bohemians. V tomto utkání jsou jasným favoritem domácí fotbalisté, kteří si budou chtít zachovat vedoucí postavení v tabulce.

Lize nevévodí Jablonečtí sami, ale společně s Teplicemi. Oba týmy mají na svém kontě 26 bodů. Komňackého svěřenci budou v neděli proti poslednímu týmu tabulky chtít jednak potvrdit vítězství z Brna a zároveň se omluvit svým příznivcům za poslední domácí vystoupení, v němž podlehli Plzni. "Ale to nás neopravňuje k nějakému sebeuspokojení. Zápas musíme kontrolovat od začátku až do konce," varoval své svěřence před podceněním soupeře trenér František Komňacký.

Jak již bylo řečeno, Střížkov se krčí na samotném dně tabulky a v Jablonci nemá co ztratit. Může jen zaskočit favorita. "Naše výkony mají sice stoupající tendenci, ale když dáme dvakrát po sobě dva góly, nějaké body bychom z toho měli vytěžit," poznamenal kouč hostí Jaromír Jindráček. Aby jeho tým pomýšlel na nějaký úspěch, musí se zlepšit v obraně, protože při posledních čtyřech ligových duelech desetkrát vytahoval míč z vlastní branky.

Domácí v neděli nebudou moci počítat s pěticí marodů Zábojníkem, Drskem, Jablonským, Eliášem a Klapkou. Hosté postrádají vykartovaného Fenyka, zraněného Macha a otazník visí nad startem Beláně.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Huber, Pavlík, Kovařík - Haurdič, Loučka, Jarolím, Čížek - Vukovič, Lafata.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Modeste - Dittrich, Zoubek, Turtenwald, Dobeš - Ibe, Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - České Budějovice  (neděle 17:00)
Do Olomouce v neděli přijedou České Budějovice, které stále čekají na druhé vítězství v letošní sezoně. Zato domácí se z krize probudili, když dvakrát v řadě slavili úspěch.

Hanáci se z hluboké krize vymanili před dvěma týdny, kdy překvapivě převálcovali Brno 5:0. Tuto kanonádu potvrdili dalším nečekaným výsledkem, když vyhráli na horké půdě Slavie 2:1. Na vítězné vlně by se chtěli vézt i v následujícím kole, kdy doma přivítají jihočeské Dynamo. "Soupeř se po výměně trenérů zvedl, uhrál dva pozitivní výsledky a hlavně remíza na Spartě má váhu. Neřešíme, jakou hrou se bude prezentovat, k úspěchu musí vést vlastní aktivita," věří trenér domácích Zdeněk Psotka.

Trenérská výměna zřejmě prospěla Českým Budějovicím, když pod vedením nového kouče Jaroslava Šilhavého v obou zápasech bodovaly. Ale na další vítězství stále čekají. Poprvé a naposledy dosáhli Jihočeši plného bodového zisku ve druhém kole, kdy porazili střížkovské Bohemians na její půdě 2:0. Navíc jedou do prostředí, kde ani jednou nevyhráli. "Sigma s Brnem a na Slavii jasně ukázala, že nepatří do těch nižších pater tabulky. Čeká nás velmi těžké utkání, musíme být efektivní v zakončení, jako jsme topředvedli na Spartě," přeje si Šilhavý.

Domácí budou v neděli postrádat zraněného brankáře Drobisze a vykartovaného Kaščáka, hostům nevypomůže trojice marodů Benát, Horejš a Stráský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Onofrej - Bajer, Rossi, Hořava - Šultes, Ordoš, Hubník.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Jarabica, Žižka - Hudson, Doležal, Černák, Šíma - Sedláček, Meszároš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav v neděli doma přivítá Slovácko. To vyhrálo poslední dva zápasy, když se po trestu vrátil Švancara a dá se tak očekávat vyrovnaná bitva.

Domácí v posledním zápase remizovali 2:2 na hřišti Teplic a nyní chtějí zvítězit. To potvrdil svými slovy i trenér Dušan Uhrin mladší. "Polovina hráčů včetně střelce Chramosty skončila bolestivě pokopaná, a tak jsme se celý týden dávali dohromady. Každopádně doma potřebujeme udělat tři body a za vítězstvím půjdeme důsledně," řekl Uhrin, jemuž možná budou chybět Poláček a Sylvestre.

To Slovácko vyhrálo poslední dva duely, k čemuž již přispěl i navrátilec po dlouhém trestu Petr Švancara. Slovácko se díky tomu posunulo na dvanáctou pozici se třinácti body. "Atmosféra je určitě lepší. Každý bod přidá na klidu. Na druhou stranu to naše problémy nevyřešilo," komentoval situaci kouč Mazura. Ten bude postrádat Fujeríka s Perůtkou.

Úvodní hvizd rozhodčího Matějka zazní v Boleslavi v neděli v 17 hodin.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Janíček, Rolko, Fabián - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Kulič, Chramosta
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Struhár, Němčický, Urbánek - Racko, Kordula, Zelenka, Cleber - Chmelíček, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.50 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Třetí souboj za poslední měsíc čeká Bohemians s momentálně nejhorším severočeským celkem Libercem. Po národním poháru čeká oba soupeře boj o důležité body, které mohou před blížící se zimou zajistit větší klid v ligové tabulce.

Trochu paradoxně si postup do dalších bojů v Ondráškova Cupu zajistil Liberec úvodní výhrou v Ďolíčku. Doma pak uhrál dostačující remízu 1:1 a pouť nováčka ligy tak zarazil v osmifinále. V posledním ligovém měření sil, které se odehrálo téměř před dvěma lety, zvítězili na domácím hřišti Pražané brzkou brankou Škody.

Klokani však dřou prvoligovou bídu. Tři body si naposledy připsali za vítězství nad tou dobou posledními Budějovicemi. V neděli tak nejen bude třeba ukončit pět zápasů trvající mizérii, ale především získat body, které pomohou zelenobílým k odpoutání se od sestupového pásma. K tomu určitě nepomůže slovenská distancovaná dvojice Csech a Janek, kterého by naopak měl nahradit navrátivší se Róth. Zpět do hry je také připraven Hartig, v nominaci je také letos poprvé čtyřicátník Slezák.

Ani trenér Škorpil neprožívá nejšťastnější období v nejvyšší české lize. I když si na rozdíl od Slavie odnesl ze zápasu s Příbramí všechny body, načekal se na ně skoro měsíc. Na hřištích soupeřů je dokonce tým s pohárovými ambicemi na sestupové patnácté příčce s jediným ziskem bodů z Plzně. Od té doby proběhly hned čtyři neúspěšné pokusy, v posledních dvou dokonce bez vstřelené branky. Zatímco Holeňák s Krbečkem stále mohou doufat, dvojice Kerič - Frejlach se v nedělním střetnutí kvůli zranění neobjeví.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Róth, Lukáš, Dian, Štohanzl - Ibragimov, Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Polák, Kelič, Janů - Dočkal, Bosančič, Vácha, Papoušek - Liška, Blažek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.80 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Brno  (pondělí 17:30)
Poslední zápas 13. kola první fotbalové ligy zbývá odehrát v Plzni, kam zavítají hráči Brna. Ti by tam rádi zastavili výsledkovou krizi, ale nastoupí proti domácímu týmu, který pětkrát v řadě nepoznal hořkost porážky.

Plzeň, kterou vede trenér Pavel Vrba, v tabulce figuruje na pátém místě a v případě tříbodového úspěchu v pondělí poskočí o jednu příčku vzhůru. "Pokud chceme skutečně hrát na špici, musíme doma vyhrávat," prohlásil Vrba, jehož mužstvo by si rádo připsalo sedmou výhru v letošní sezoně a zároveň natáhlo sérii na šest zápasů bez porážky.

Zato Brno se trápí. Po skvělém startu do nového ligového ročníku přišel velký útlum. Aktuálně patří svěřencům trenéra Miroslava Beránka až nelichotivá jedenáctá pozice. Navíc v posledních dvou zápasech nevstřelila žádnou branku a vyšla bodově naprázdno. "Zlepšili jsme herní projev, mnohem méně jsme kazili, předvedli jsme víc fotbalovosti. Z toho chceme vycházet. Hráče jsem ale nemohl pochválit za to, že neproměňovali šance. Teď se je snažíme motivovat a povzbuzovat, aby měli chuť a radost ze hry," uvedl brněnský kouč.

Domácí v pondělí budou postrádat pouze vykartovaného Petrželu, kdežto jejich soupeř se bude muset obejít bez čtveřice marodů Večeři, Trousila, Michny a Jílka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Limberský - Kolář, Rada, Horváth, Jiráček - Rezek, Střihavka.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Sus, Dřížďal - Šural, Mareček, Polách, Lira - Rabušic, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.35 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1275024:1026
2.FK Jablonec1282214:926
3.Baník Ostrava1273217:1124
4.Sparta Praha1257013:622
5.Viktoria Plzeň1263313:1021
6.Slavia Praha1254317:1119
7.FK Mladá Boleslav1244419:1416
8.1. FC Brno1244410:1316
9.Slovan Liberec1242614:1614
10.1. FK Příbram1242611:1414
11.Sigma Olomouc1234515:1313
12.1. FC Slovácko1241711:1613
13.Bohemians 1905122556:911
14.SK Kladno123279:1811
15.České Budějovice121566:168
16.Bohemians Praha1221911:247

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (164)

Přidat komentář
smazaný uživatel

den D, zápas podzimu, 3. tým se 4. Hrají proti sobě dva týmy, jehož rivalita se dá srovnávat se západem, snad vyprodáná letná, výborná atmosféra, přes tisíc chachárků. Už se nemálo těším, až budu součástí tohoto dramatu

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodaná letná?

Reagovat
smazaný uživatel

napsal sem SNAD

Reagovat
vanGomm

Doufám,že utkaní bude mít jak diváckou kulisu tak kvalitu na hřišti s rovnatelnou s tím západem jak píše trevor20.A nebude to mít nic spollečného s "divokým západem",jak je u nás občas někdy k vidění.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát se děsím toho, že rudí si přinesou ty řechtačky apod. jak bylo k vidění v africe Aspoň to hrotili na svém webu bo prej nemaj jinak šanci "nás" překřičet

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda - Prudnikov?? To snad nee!!!

Reagovat
Bakary3

No výborně, zase bude hrát Hubáček, lenochod Naumov, tragued, protože je mnohem líp placenej než Trapp, že jo.. Čelůstka, to je zas Hubáček o třináct let mladší.. Jarolíme, jaký jsi si to udělal, takový to máš..

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka je takovej traged?

Reagovat
Bakary3

Je to silový kopyto, nic jinýho v něm nevidim.. S jeho "fotbalovostí" může hrát maximálně stopera, toho beka jen, když se bude betonovat, jako zápas na Valencii..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tos mě docela překvapil. Všude čtu, jakej to je hroznej talent, že půjde někam na západ, že za něj dali hrozný prachy apod...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomeň na to,že jsi se vlastně narodil-vlastně ani nejsi (Čelůstka)

Reagovat
Bakary3

Nerozumim..

Reagovat
smazaný uživatel

meleš lejna

Reagovat
Bakary3

Tak se omlouvá, je to úplně jinak: Čelůstka je vlastně výbornej kopáč, jeho pohyb po hřišti, fotbalový myšlení a cit pro hru mu může kde kdo závidět..

Reagovat
smazaný uživatel

to není vyloženě o něm-jde o to ,že Ty jako skalní Slávista dokážeš po půlce podzimu odepsat Vaši největší naději do budoucna (dle mne).

Vím,že fandíš i Arsenalu (já taky).....-a připadne mi,jako by jsi (hypoteticky) po pár nevyvedenejch zápasech odepsal Jacka.Nebo:víceméně i po pár slabších zápasech Walcotta-ten taky nehraje každej zápas úplně nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

...a zapoměl sem dodat aby ses neoháněl posty -----já vím

Reagovat
Bakary3

Ale ne, abych to vysvětlil, tady jde o něco úplně jinýho.. Já bych třeba nikdy neodepsal Hlouška, Milana Černýho, jako jsem nikdy neodepsal Váchu, Dočkala, i když jim to nešlo, tak ty jsem miloval.. V Arsenalu bych nikdy neodepsal Walcotta, Wilshera, Persieho.. Mně jde o to, samozřejmě, že nehraje nic moc, ale hlavně, HLAVNĚ, se mi jako fotbalista vůbec nelíbí. Jak řikám, třeba to nepůjde Milanu Černýmu, ale já vim, že to je pan fotbalista, že umí, ale u Čelůstky nic nevidim, nic.. Stál 12 milionů ? To je tak na jeden.. Jenom proto, že je mladej a dal minulej rok dva goly, je tak drahej, jinak ? Hraje, jak už jsem napsal, jako Hubáček, kterej si to odstojí vzadu a je mu už přes třicet, prostě ten Čelůstka´= mladej důchodce..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě zapomínáš v jakým stavu se ta naše liga nachazí....-moderního beka,co si s útočením nebere servítky abys pohledal.Čelůstka to podle mne splňuje (neměř s Krajčíkem-to v tomhle ohledu BYL démon).Připadne mi,že současní mladí beci sou připosraní a neudělají něco natruc trénérovi,sou až moc svázaní taktikou,dopředu se vydaj max. po očním kontaktu s trenéren atd....zkrátka,že už ani nehrají fus,ale šachy.Vím,je to od mne divočina,aleten dnešní fotbal je strašně odosobněnej,no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi sledoval Čelůstku ve Zlíně, tak uměl. Zápasy Slavie sice moc nesleduju, ale asi mu to tam prostě jenom nejde, nebo není ještě zralej na větší klub.

Reagovat
Bakary3

Možná snad ještě dodám, že je to o nějakejch dvanáct (?) let mladší Hubáček..

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Hocine je dalekolepší než Trapp, akorát nemá rozehrávku, ale jinak míče odebírá čistěji a hlavně častěji než Trapp. OK, červená na Mestalle zbytečná, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

mno nic, hospoda a potom Baníček, adios muchachos

Reagovat
Radar

Na letenské pláni má uzemí své...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

ac sparta praha kurva je!!!! aj vy kurvy, vy nás bojte se!!!!!!!!!!!

Reagovat
Radar

Dneska každý sparťan dostane !

Reagovat
didosh

Dneska teda jo!!!!!!!!!Dnes máme krvavé oči a chceme vyhrát ,vyplenit a vydrancovat Letnou

Reagovat
$dolar$

Banicku Plzen je s tebou ...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Plzeň děkujem !

Reagovat
Tsigi

Polná taky

Reagovat
didosh

I tam děkujem

Reagovat
smazaný uživatel

Každej správnej maník, nenávidí Baník! Dneska čekám boj jak hovado, v hledišti a hlavně na hřišti.

Reagovat
Radar

Kde příjdem tam vlajky šály berem, doma jsme všude a to tě ku*va sere !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jakože dneska věřím, že se Sparťani nenechaj přeřvat. Hodně se to zlepšilo. Hlavní ale je, že to nebude taková debilní atmosféra jako minulou sezónu, kdy měli naši zákaz mít kotel a vašich taky přijela jen hrstka.

Reagovat
Radar

No mě stačilo, když ultras vyhlási akci nepřekřičme baníkovce, ale přehlučme je řehtačkama a podobnýma instrumentama, promiň ale je to ubohé a k smíchu .

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu víc říct no...ale vyhlásil to jen web sparaforever, co vím, tak lidi z kotle jsou z toho znechucení a s trubkama posílají ty lidi co to vymysleli na Střížkov...

Reagovat
smazaný uživatel

no, na to se těším, za to se jim vysměju uplně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se na to většina lidí vysere a když už, že to bude mít aspoň dobrej efekt, ale v tomhle se vám nedivím

Reagovat
didosh

Dnes fotbalová válka na Letné už se těším jak na první Vánoce!!!!!!!To bude masakr!Jedem Baník 0:1 stačí!Forza BANÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude těžký zápas, ale věřím tomu, že kvalita je na straně jenom jednoho mužstva, které si dnes Baník povodí..

Reagovat
Radar

Kvalita je na straně obou mužstev jinak by nebyly tam kde jsou

Reagovat
didosh

Tak tak(objektivně)

Reagovat
Radar

Ale tak beru, že chtěl poškádlit. Je to zdravé hecování

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takový pocit, že ta kvalita je na naší straně.. Ani na jednom místě v sestavě nemáte lepšího hráče než Sparta, což dříve nebývalo..

Reagovat
$dolar$

Zalohu maji lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají.. Ale tohle zrovna tobě vysvětlovat nebudu, protože nedokážeš být trochu objektivní, když je pro tebe Kolář nejlepší hráč ligy..

Reagovat
$dolar$

Nemusis to sem stale vytahovat, a ano byl to nejlepsi zaloznik ligy, ale v soucasne dobe ma k tomu daleko ...

Reagovat
centos

Baník má nejlepší zálohu ligy. V momentální formě.

Reagovat
Radar

Tím bych si nebyl tak jist. Takový Lička (mimichodem nejlepší střelec ligy) ti nic neříká ? Krom toho vždy nevyhraje ten lepší, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že právě ne vždy vyhraje ten lepší.. To máš pravdu, vždycky se uvidí až při zápase.. Jinak Mario Lička vs. Kucka, Zeman?

Reagovat
Radar

Lička je oba strčí do kapsy btw. a co Lukeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš je v pohodě, ale kvalitou není ani jako Žofčák..

Reagovat
Radar

Pravda no, Lukeš je lepší .

Reagovat
didosh

A CO NEJLEPŠÍ STŘELEC LIGY SUPERMÁRIO Nes.už před zápasem

Reagovat
Radar

Je to oboustranné Takže buďme objektivní

Reagovat
Shevchenko

Neuwirth strčí Řepku s Hubníkem do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to znění zní strašně srandovně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Baník si je povodí za ručičku jak na hřišti tak i na tribunách o tom jsem přesvětčený

Reagovat
Radar

*přesvědčený V hlesišti je to samozřejmost, na hřišti to bude iná

Reagovat
didosh

ou samo jasný že tam je d nějak jsem nepřemýšlel(příště si to odvodím )

Reagovat
smazaný uživatel

po pár dobrých výkonech Sparta konečně prohraje...Baník leos jasný mistr ligy a Letná jak tomuhle můžete říkat stadion?!

Reagovat
Radar

Já bych se moc s tím stadionem moc neoháněl

Reagovat
didosh

Notak nemusel jsi to tady vytahovat

Reagovat
Radar

To on taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že objektivita ti zřejmě nechybí...

Reagovat
didosh

Tak to má být respekt obu soupeřů a hlavně čekám oboustraně výborný a vypjatý zápas na hranicích možností,kur*a ať už to vypukne

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Baníku! Hecovačky, hecovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

vole, to smrt baníku sis mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Však víš, že to není myšleno doslovně, je to je na hranici rivality.

Reagovat
Radar

I když nadávky beru, ale přání smrti?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrazně řečeno, smrt vám nepřeju, tyhle zápasy by mi chyběly, ale tenhle pokřik už je zkrátka legendární.

Reagovat
Radar

Jo je přímo vhodné ho skandovat při minutě ticha za zesnulého fanouška, opravdu se proslavil

Reagovat
didosh

Co bys po nich chtěl když má víc jak půlka rudých vymlácené mozky od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na tom s iq asi taky nebudeš moc dobře že....nepatříš mezi ty plešatý fanatiky co se chodí mlátit?

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To kotel nedal no...Neříkám, že souhlasím se vším.

Reagovat
didosh

To teda nedal,mezi fanatiky(fotbalové a hlavně Baníkovského fotbalu)patřím ale ne mezi ty blázny co si to rozdávají někde na domluvu na poli to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Hmm.

Sparta to stara kurva,

Sparta jebana jest,

Spartu trzeba pierdolicz,

Sparta o tego jest.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaleko od Ostravy,

jede špína zas do Prahy.

Slabé mužstvo má,

FC Toulen Ostrava.

Vy jste špína český ligy,

vy jste přece polský židi.

Polský židi.

Reagovat
didosh

Ty zmr... zasra*ý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To je buzna a ještě se zubí

Reagovat
smazaný uživatel

Už to neunášíš před zápasem.

Reagovat
didosh

Kundo ještě mě budeš vytáčet joooo?

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, fandi ale slušně, BP!

Reagovat
$dolar$

Dobre ty

Reagovat
Radar

A to že nám nadáváte do polských židů to jen dokazuje vaší mentální bídu a zase se ti ku*va musím začít smát každý přece ví že Polsko je katolický stát.

Reagovat
didosh

Hustý nenapsal bych to líp(a ješ tě s rýmovačkou)Dostal jsi ho

Reagovat
Radar

To je od čoníka

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
didosh

JÓÓÓ ROZJÍŽDÍŠ TO NA NÁS

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo a kdo a kdo to je, kdo ten fotbal kurví, je to Baník FCB, ty ostravské kurvy...či a či a čičiči, Baník patří do p.čy

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma fandí s náma?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
didosh

Hanáááááááá,hanáááá prrrrrdel zakopanááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neskáče, není sparťan hop hop hop...

Reagovat
smazaný uživatel

Sedím... Ale jestli Baník vyhraje, tak spousta sparťanů bude křičet ten tvůj pokřik na Nuselským mostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma ne, vandertom jo, ten má Spartu v závěsu za Sigmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vyhraje 2:1

Reagovat
didosh

Dík za podporu

Reagovat
didosh

Jo a kde jsou vůbec všichni rudí,čekal bych víc koment.od nich než jen jednoho blázna(nic proti tobě teda téměř nic)

Reagovat
didosh

Asi mají špatné tušení že od nás dnes dostanou na prcku anebo čekají propadák a výsměch za ty jejich řehtačky

Reagovat
smazaný uživatel

řechtačky je zlo no ale sám si myslím, že to bude remíza a to mi ani nevadí

Reagovat
didosh

remku bych bral ale výhra nad odvěkým rivalem to by byla pohádka!!!!!Jo dnes je prostě škubnem! FC,FCB,FC Baník olééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Takže je to tak

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší zápas ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě je to sporný, ale spíš bych se přikláněl taky k tvojemu názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaleko od ostravy, jede baník na sparťany, slávné mužstvo má, manchesteru se podobá a takovému každý tleská, co má meno SK SLEZSKÁ!!

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro sigmu.

Reagovat
sosna

Reagovat
sosna

100. pro prodloužení Olomoucké vítězné série.SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
Tsigi

Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Grajciar, Ragued, Trapp, Skácel - Naumov, Hloušek

Tipuju výhru 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super, hraje Trapp, jsem na něj zvědavej, ve Španělsku byl dobrej.

Reagovat
$dolar$

S Trappem jste jeste neprohrali

Reagovat
$dolar$

Bude to remza 0:0 nebo 1:1 Krbec vic golu nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím obléhání jedné branky, roh za rohem - a jako obvykle prdlajs. Ve válečnictví se obléhání značně změnilo s nástupem balist a katapultů. Chtělo by to něco vymyslet pro fotbalovou Slávii.

Reagovat
$dolar$

Jj ja koukam

Reagovat
smazaný uživatel

No a potom šance protivníka jako prase z ničeho. Ach jo. Umíráme na krásu. Pusťte mě tam, sakra, já jsem tak škaredej...

Reagovat
$dolar$

No neprehanej, pro me jako nezainteresovaneho fanouska vase hra nijak hezka neni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jó, taky furt porád... Schází překvapení, rychlost, přesnost, haluz... Máme jen územní převahu a to je málo.

Reagovat
$dolar$

Mne to staci

Reagovat
Tsigi

ježiš Naumov je trotl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

klasický vopruz je to hrozně pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (2x Lička)

Reagovat
Miky.77.14

Ta Slavie je horší a horší,už ani dneska neběhaj,to je fakt parta kašparů v čele s plešatym debilem co je vede. At už ho vyhoděj,jinak bude ztracená celá sezona!už to lepší za něj porstě nebude,chce to novej impuls a to přinese jedině novej trenér,todle je už vážně ostuda fotbalu co předváděj...JAROLÍM VEN !

Reagovat
rufus

Blažek - Kušnír, Řepka, Hubník, Pamić - Vacek, Kovba, Kucka, Zeman - Wilfried, Kadlec

ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Super sestava

Reagovat
rufus

A ještě přidám skromný tip:

3:0 Bony, Zeman, Řepka

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram nahodila centr, a jak je již mezi slávisty zvykem, vybodli se na to a nechali si dát banán. Neříká se mi to lehce, ale: Jablonec-MISTRRRR!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc tam pár magorů dělá pěknej bordel. Ach jo. Františku, ještě, že jsi se toho nedožil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pry delobuch na Vaniaka ,,,,jinak Franta velky respekt

Reagovat
smazaný uživatel

No tezko bych cekal ze reknes ze budem mistr i my Ale chapu to ja bych to opacne taky nerek,,,ale pevne verim ze dnes to bude o 6 bodu uz pred vami...Jinak pro me jsou teda silnejsi Teplice,toho povazuji za konkurenta,,Jablonec moc ne

Reagovat
$dolar$

Jablonec nebude mistr ani nahodou, mozna tak Teplice

Reagovat
Bakary3

Proč ? I když srovnáš kádry, tak tam velkej rozdíl nevidim.

Reagovat
$dolar$

Ja jim proste neverim, a navic nemaji ani zkusenosti, ikdyz Teplice na tom nejsou o moc lip, asi jde jen o muj pocit

Reagovat
Bakary3

Jo, dobře, ale zase v Jablonci maji borce, jako Drska, Špita, Pavlíka, Lafatu, Jarolíma.. K nim mladý jako Jablonskýho, Vošahlíka, Haurdiče.. Teď jen, aby třeba někoho neprodali..

Reagovat
Shevchenko

Teplice podle mě nemají žádnou šanci, na jaře odpadnout a budou tak kolem pátého fleku. Jablonci bych i věřil. Můj názor.

Reagovat
$dolar$

Ja to mam presne naopak nez ty Nechame se prakvapit

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOLLLLL-------Super Slavie Heja Heja Super Slavie......dnes to musi byt uz o 6 bodu ACS FOREVER,,,P.S.Diky Plaso

Reagovat
$dolar$

Krbecek je BUH, je videt odkud pochazi a komu patri

Reagovat
Miky.77.14

JOOOO KRÁSNĚ SLAVIE!!! Jarolím řekne že to v dalším zápase napravěj,to řiká furt Furt řikej te jakej je to trenér,je to idiot,hráči nenapdaj,neběhaj,jen se tam plazej a odchoděj to. Všechno je věc trenéra,bejt soudnej vypadne už sám.A vedení je banda imbecilů,který čekaj nevim na co,protože už ted je jasný že ligu nevyhrajem,natož 2 místo.Takže se vracíme tak do roku 2000 kdy sme obsazovali tak 4. nebo 5.místo v lize.OLE SLAVIE,OLE KAREL!!!

Reagovat
Bakary3

Moc ostrý, ale v podstatě souhlasim..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten problem je proste jasny a nekolikrat jsme ho uz tady vzpominali(strasne tupe a necitlive posilovani) takze nema se smysl vyjadrovat k tomu,,,ale co me prekvapuje ze Jarolim nema rad posily na stopery jsem si za posledni leta vsiml,ze je jeho specialita met uzky pocet stoperu zato dopredu chce mit hracu habadej,,,,a pak ty jeho slavne alternace do obrany Celustka a Hubacek stoperi,,,ci Hlousek na kraji obrany ,,,

Reagovat
Miky.77.14

tak to taky nechápu,proč furt todle dělá stim kádrem,měl ho podržet a prostě posílit jen o 3,4 hráče...Stačilo to v zimě,když hráli Fořt a Besta,dyt to viděl každej a kopali furt,fakt je díky němu Slavie zase k smíchu a pláči. Za tři zápasy poslední tři body a to ješte s Kladnem?FOstuda v EL s Lille,jako todle volá dost dlouho po radikální změně!Furt má keci jak do dalši zápasu to bude ok,že se připravujou a je to neunosný todle!Z rohu nikdy nedaj gola,furt to kopou do golmana,z každý standartky malem dostanou gola,neběhaj ,nenapadaj,prostě to flákaj,Jarolím neni už žádnej impuls!Ale nač by odešel sám,když má 400táců mesíčně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tywe, slávie rupla v PB

Reagovat
smazaný uživatel

Na straně Sparty jsme opět mohli vidět nevyrovnaný výkon, který je důsledkem nízkého věku hráčů. Což je sice špatné teď, ale velice velice nadějné do let příštích. Takže hlavu nahoru.

Mimochodem, před časem jsem se tady rozplýval nad výkony Kovby. Po pár měsících můžu zcela klidně říci, že to byla ode mě chyba. Pomalejšího hráče v GL by jsme jen těžko hledali. Navíc tento hráč nemá ani kloudnou rozehru. Zbyteně ztrácí míče. Vůbec nehraje dopředu. Prostě bída.

Kovbu i s Prudnikovem bych poslal nejbližším letadlem směr Rusko, ať si je nechaj a ještě bych k nim přidal i Střeštíka

Reagovat
Kepy_FCB

Až ti vaši mladíci začnou podávat výkony vyrovnané na Letné už dávno nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sigma musi potvrdit body ze Synot-tip Arény. Budějovice musí tež bodovat, čekám nudný zápas, který rozhodne jeden gol. Nevím jestli uvidim zápas, ale držím palce. SK Sigma

Reagovat
homeles8

Dneska Budějcům musí kučera vychytat nulu a alespoň nějakej haluzáckej gól jim tam dát.Dynamo Budějce

Reagovat
didosh

Aspoň bodík z Letné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele