Gambrinus liga preview - 11. kolo

24.10.2008, 09:29, aktualizováno 27.10.2008, 08:35
Previews
O první příčku si to dnes rozdají Mladá Boleslav se Slavií. Oba týmy zdobí velmi dobrá forma, domácí věří, že na vlastní hřišti získají všechny body. Slavia jich zatím má o dva více.
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (pátek 17:00)
Již v pátek odstartuje 11. kolo Gambrinus ligy. Postarají se o to týmy Olomouce a Liberce. Důvodem této předehrávky je skutečnost, že oba spolu svedou boj i v úterý v rámci osmifinále Poháru ČMFS.

Fotbalisté Sigmy na domácím Andrově stadionu ještě nekapitulovali. Ale proti třetímu Slovanu to budou mít dost těžké, tým ze severních Čech totiž v lize během posledních 284 minut neinkasoval. "Obranný blok mají opravdu velmi kvalitně propracovaný. Je poznat, že se tomu v přípravě hodně věnovali a věnují," uznal trenér osmého celku Zdeněk Psotka, jenž zároveň ocenil chorvatského střelce Keriče. "Je hodně nebezpečný. Celý zápas se pohybuje na hraně ofsajdu, a když se dostane do šance, umí ji proměnit. Tyto situace si musíme pohlídat," dodal.

Liberec se díky vítězství nad Jabloncem posunul na třetí místo v tabulce. A nyní má v plánu dotáhnout se na Mladou Boleslav, na kterou ztrácí tři body. Pokusí se o to již dnes na Hané. "Rádi bychom v Olomouci uspěli, ale má to svá specifika. Nyní se musíme soustředit především na ligu, chtěli bychom nejvyšší soutěž zdramatizovat," řekl kouč hostí Ladislav Škorpil s odkazem na to, že o příštím víkendu budou hrát jeho svěřenci s momentálně druhou Mladou Boleslaví.

Hosté nenastoupí bez zraněného Vulina a potrestaného Smetany. Zato Hanáci budou téměř kompletní, otazník nad startem visí pouze u Škerleho.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Komárek, Hudec, Šuškavčevič, Onofrej - Kaščák, Rossi - Janotka, Melinho, Hořava - Hubník.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Papoušek, Dort, Bílek, Dočkal - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Čtvrtá Sparta, která ztrácí na vedoucí celek tabulky již sedm bodů, hostí v rámci 11. kola Příbram. Domácí věří, že černou sérii konečně prolomí a po čtyřech kolech se budou opět radovat z vítězství. Zato hosté si před týdnem s chutí zastříleli proti Zlínu a na pražskou Letnou nejedou s poraženeckou náladou.

Trenérovi Jozefu Chovancovi se návrat na sparťanskou lavičku nevydařil, když po bídném výkonu jeho svěřenci nakonec remizovali v Plzni 1:1. Druhý pokus bude mít před domácími příznivci a ti očekávají od svého týmu jediné – porazit nováčka soutěže a začít konečně vyhrávat. Letenští totiž naposledy slavili výhru v lize 15. září v Brně. "Soupeř se zatím prezentuje velmi dobře, i když ne vždy se mu to podařilo dotáhnout výsledkově. Je to velmi dobře kondičně připravený tým, silnou stránkou jsou brejky," řekl Chovanec.

Příbram se po zaslouženém vítězství 3:0 nad Zlínem posunula v tabulce na desáté místo. "Po prohrách hráčům říkám, ať na ně zapomenou, a stejně by to měli vnímat i po vítězství, protože týden po něm si za něj už nic nekoupí. Když na Spartě neustoupíme od své hry, můžeme uspět," uvedl kouč hostí Massimo Morales. Ten řeší v sestavě velký problém, neví se, zda bude moci počítat s Huňou, který zařídil v minulém kole svým hattrickem mužstvu tři body. Trápí ho svalové problémy.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kúdela, Voříšek, Kladrubský, Krob - Kisel, Hušek, Vacek, Zeman - Slepička, Došek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Slavík - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Klesa, Borek, Tarczal, Tomašák - Huňa (Fantiš), De Oliveira.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 4.70 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Viktoria Žižkov  (neděle 14:30)
Jedenácté kolo nabídne kromě souboje prvního s druhým i nedělní boj dvou nejhorších týmů. Na hřiště nejslabšího domácího celku, Kladna, přijede nejslabší tým, co se týče zápasů na cizím hřišti, kterým je Žižkov.

Středočeský tým sice okupuje poslední příčku jak celkové, tak domácí tabulky, přesto na svém stadionu prohrál naposledy 10. srpna, když ve druhém kole podlehl Spartě. Na Žižkov navíc doma umí. Ve třech vzájemných duelech hraných na jeho stadionu totiž pokaždé vyhrál. Nepříjemností je však aktuální forma, kdy Kladno získalo za poslední čtyři utkání jediný bod a vstřelilo jedinou branku. Trenéru Hřídelovi navíc bude chybět dvojice ze čtyř prozatimních střelců sezóny. Szabo, stejně jako Bartoš, stále nese následky ze smolného zápasu v Boleslavi. Druhý ze střelců, Jan Procházka, opět přijde o souboj s bratrem Tomášem, když v minulém kole viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně. Kladenskému kouči ještě bude chybět dvojice Mašanský, Dubský.

Spodní část tabulky okupuje pražský tým zejména z dvou důvodu. Prvním je čtyřzápasová série bez výhry zapříčiněna hlavně tragickou koncovkou. Druhým důvodem, v tomto kole o to nepříjeměnším, je děsivá bilance zápasů hraných mimo vlastní stadion. V prvním kole sice vsítili Žižkovští v Plzni dvě branky, ty však nestačily ani na remízu, a navíc se v dalších čtyřech venkovních zápasech nedokázali gólově prosadit ani jednou a všechny body nechávali domácím. Josef Csaplár zná svého nedělního protivníka z trenérské lavice velmi dobře. Kladenský Hřídel mu totiž dělal asistenta v Liberci, Slavii a v Aténách. Na souboj s ním bude postrádat pouze vykartovaného Xaviera.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Bartoš - Gross, Beneš, Killar, Jurkič - Smutný, Herzán, Strnad, Cigánek - Šilhan, Zoubele
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Besta, Gabriel, Čermák - Stracený, Procházka, Vozábal, Koukal - Švancara, Kalod
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (neděle 15:00)
Jablonec v neděli hostí Teplice. Oba týmy by rády odčinily porážku z minulého kola. Komňackého parta totiž neuspěla v severočeském derby s Libercem a hráči ze Stínadel doma podlehli Mladé Boleslavi 2:3.

Po velice vydařeném vstupu do sezóny předvádějí fotbalisté Jablonce kolísavé výkony. Podle slov trenéra domácích Františka Komňackého se jeho svěřenci z vysoké prohry od Liberce vzpamatovali a plně se koncentrují na blížící se duel s Teplicemi. "Vždy venku uděláme ostudu a pak to doma napravujeme. Z tohoto rámce nevybočuje ani zápas s Teplicemi. Bude to boj o diváka, sebevědomí hráčů a lepší atmosféru," řekl kouč František Komňacký, jehož celek po odehrané třetině soutěže figuruje na osmém místě.

Po výhře nad Ostravou a remízou se Spartou přišly pro Teplice dvě prohry v řadě. Nejprve "žlutomodří" šokovali na hřišti Bohemians a před týdnem doma nestačili na druhou Mladou Boleslav. A v tabulce jim proto patří až devátá pozice se ziskem dvanácti bodů. "Potřebujeme neprohrát a přivézt nějaké body. Pokud k tomu kluci přistoupí stoprocentně a v obraně uděláme minimum chyb, tak jsme schopni uspět," uvedl kouč hostí Jiří Plíšek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Klapka, Pavlík, Žofčák - Lafata, Hesek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Matula, Klein, Lukáš, Rosa - Doležal, Sabou, Ljevakovič, Verbíř - Mareš, Jun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.90 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - České Budějovice  (neděle 15:00)
Brno hostí v neděli České Budějovice. Domácí si budou chtít vylepšit své současné postavení v tabulce, zatímco Jihočeši se touží vzdálit od sestupového pásma.

Se šestým místem vedení brněnského klubu po odehrané třetině soutěže nejspíš nepočítalo, zvláště když před sezonou vyhlásilo útok na nejvyšší mety. Proto domácí vstoupí do nedělního zápasu s cílem vyhrát a neztratit tak kontakt s předními příčkami. "Abychom udrželi kontakt s čelem, tak musíme vyhrát. Úkol to ale nebude snadný, Budějovice pod novým koučem šest kol neprohrály a mají zkušený tým. Předpokládám, že budeme bojovat s nepříjemnou defenzivní taktikou soupeře, který bude vyrážet k nebezpečným protiútokům," mínil trenér Brňanů Petr Uličný.

Českým Budějovicím se pod koučem Pavlem Tobiášem sice daří, když šest zápasů neprohrály, ale v tabulce se nijak výrazně neposunuly kupředu. Aktuálně jim patří třinácté místo s bilancí jedna výhra – šest remíz – tři prohry. Jihočeši budou navíc v Brně postrádat klíčové opory – středové záložníky Hílka s Homoláčem a útočníka Sedláčeka. "Budeme muset improvizovat. Ale nechci se na to vymlouvat, v Brně se popereme o body. Samozřejmě, že ani remíza by nebyla špatná," přemítal Tobiáš.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, Živný, Čoupek - Baláž, Mareček, Polách, Střeštík - Šural, Heinz.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Horejš, Hunal, Leština - Hudson, Benát, Jasanský, Šíma - Svátek, Stráský.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Na žizkovském stadionu přivítají jedenáctí Bohemians dvanáctou Plzeň. Čeká nás tedy důležitý zápas, který slibuje atraktivní podívanou.

Značně podceňovaní Pražané zůstávají ve spodní polovině tabulky, ale kromě "Edenské" výjimky nemají soupeři cestu za vítězstvím nikterak lehkou. Právě od zápasu se Slavií vstřelili Bohemians pokaždé alespoň jednu branku a v posledních dvou domácích duelech, proti Liberci a Teplicím, udrželi čisté konto. Na Plzeň má střížkovský tým dobré vzpomínky z loňského roku. Právě přes Viktorii totiž postoupil dále v Poháru ČMFS díky domácí dvoubrankové výhře. Z prohrané přestřelky na Bazalech bude domácímu trenéru chybět střelec Macháček, který ve stejném zápase dostal čtvrtou žlutou kartu v sezóně. Na marodce pak zůstává Zoubek.

Ve značné bezvýherní krizi se ocitá tým ze západu Čech. Od prvního kola stále na plný bodový zisk čeká. Za devět zápasů dvakrát prohrál, jinak pokaždé remízoval, z toho hned pětkrát 1:1. Trenér Vrba začal svou štaci tímto výsledkem proti Spartě, i když jeho svěřenci měli k vítězství o něco blíže. Nový plzeňský kouč bude moct vybírat ze všech svých hráčů, když se po odpykání karetního trestu vrací obránce Limberský, který možnost úspěchu vidí v rychlých brejcích. Hostující trenér chystá, i přes vcelku zdařilý výkon týmu, tři změny v základní sestavě.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Kropík, Lencevič, Obermajer, Grznár -Demeter, Jeslínek, Galbavý, Jablonský - Ibe, Kincl
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Limberský, Rada, Navrátil, Smola (Lecjaks) - Petržela, Horváth, Kolář, Jiráček - Rezek, Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.85 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tescoma Zlín - Baník Ostrava  (neděle 20:00)
Tápající Zlín se v neděli před televizními kamerami střetne s pátým Baníkem. Fotbalisté Tescomy se budou chtít omluvit svým příznivcům za ostudnou prohru v Příbrami, zatímco Slezané by rádi úspěšně navázali na divokou výhru 5:4 z minulého víkendu.

Zlín okupuje čtrnáctou příčku a od sestupového pásma ho dělí pouhý bod. "Pro nás je ale spíše důležitá současnost. Hráči mají po propadáku v Příbrami možnost prohru odčinit. Podobný výkon jako proti Slavii nebo v Příbrami by na Ostravu nestačil," uvedl provizorní trenér Ladislav Minář, pro něhož zápas s Baníkem bude posledním na trenérské lavičce. V příštím kole by měli totiž nastoupit "ševci" již s novým trenérem Stanislavem Levým, jehož smlouva v Plzni řádně vyprší k 31. říjnu.

Baníku se ve Zlíně dlouhodobě nedaří vyhrát. Naposledy se mu to povedlo před více než čtrnácti lety. Nyní má k tomu velkou šanci vzhledem k současné formě obou mužstev. "Zlínu nevyšla první třetina soutěže. Tím hůře pro nás, protože o to více se bude snažit špatné výsledky odčinit," míní kouč Ostravy Karel Večeřa, jemuž se po odpykání karetního trestu do sestavy vrací kanonýr Svěrkoš.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Konečník - Kraus, Kóňa, Vyskočil, Malár - Bača, Kroupa.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Marek, Galásek, Otepka, Mičola - Svěrkoš, Lička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 2.85 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (pondělí 17:15)
11. kolo Gambrinus ligy vyvrcholí v pondělí zápasem podzimu, střetnou se totiž dva aktuálně nejlepší celky. Vedoucí Slavia hraje v Mladé Boleslavi. Domácí se budou chtít opřít o svou stoprocentní bodovou úspěšnost na domácím hřišti, zatímco "sešívání" se pokusí jít do pětibodového trháku.

Mladou Boleslav požene za vítězstvím a sesazením Slavie z prvního místa plný stadión. Na pondělního soupeře totiž ztrácí pouhé dva body. Domácí ještě doma neztratili ani bod a patří k nejlépe bránícím mužstvům v lize. Jejich pevnou defenzívu ovšem prověří tým, který pro změnu dominuje ofenzívě. "Je vyprodáno a my chceme být úspěšní a zvítězit, i když víme, že Slavie je nejkvalitnější tým v současné lize. Hodně gólů dává a málo dostává. Domnívám se, že naše hráče více než vidina vyšvihnout se v této fázi sezony do čela tabulky motivuje touha porazit Slavii," prohlásil trenér Středočechů Pavel Hapal.

Slavia vyhrála posledních sedm ligových zápasů a na tuto úspěšnou sérii by ráda navázala i na půdě druhého nejlepšího týmu soutěže. "Čeká nás těžký soupeř, hraje první mužstvo s druhým. Podstatné je, abychom se na zápas dobře připravili. My samozřejmě chceme uspět, ale to domácí také. Narazí na sebe mužstva laděná směrem dopředu, takže věřím, že diváci uvidí hezký fotbal," uvedl kouč hostí Karel Jarolím, podle něhož bude důležité nedostat gól.

Na trávník určitě nevyběhne v dresu Mladé Boleslavi stále zraněný Hrdlička a otazník nad startem visí u Sylvestreho a Poláčka. Hosté nebudou moci počítat hned se čtveřicí zraněných Dřížďálem, Šikličem, Litterim a Grajciarem. O tom, zda budou k dispozici slávistickému trenérovi Švento s Toleskim, není zatím jasné.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller (Kubásek) - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy, Sylvestre, Rajnoch, Kysela - Pecka, Papadopulos.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Belaid, M. Jarolím, Tavares, Černý - Šmicer, Necid.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 2.70 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1081128:625
2.FK Mladá Boleslav1072117:923
3.Slovan Liberec1062215:1020
4.Sparta Praha1053214:1018
5.Baník Ostrava1052317:1117
6.1. FC Brno1043311:1015
7.FK Jablonec1043311:1115
8.Sigma Olomouc1034311:1313
9.FK Teplice1033410:912
10.1. FK Příbram1032512:1211
11.Bohemians Praha1031615:2110
12.Viktoria Plzeň1016312:169
13.České Budějovice101636:159
14.Tescoma Zlín102265:138
15.Viktoria Žižkov1021711:187
16.SK Kladno101366:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (79)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kerić to ukope, Liberec vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je venku tragický, neprohra domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

omyl, Liberec byl venku tragický, ted se to zmeni ver mi

p.s. nejsem fanda Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, ze dne na den se fotbal hrát nenaučí.

Reagovat
irik

nemusí se učit hrát fotbal , to umějí ...jde o to přenést se přes to, že nehrají doma a přes to se přenesou jedině vítězstvím

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko tipovat, ale asi 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza SIGMA!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

boleslaaavvv. uz aby bylo pondeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se v pondeli na ct2 sehraje dobry zapas.....Fandim slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim žádná sláva ale přesto vedem 2:0, kladrubský si krásně naběhl

Reagovat
smazaný uživatel

SK Kladno - Viktoria Žižkov - 02

FK Jablonec - FK Teplice - 10

1. FC Brno - České Budějovice - 1

Bohemians Praha - Viktoria Plzeň - 02

Tescoma Zlín - Baník Ostrava - 2

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha - 10

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré tipy ....

Reagovat
božský John

jenom z jednoho tipu bych ubral nulu a nechal tam jedničku...zasvěcení ví,.,,

Reagovat
smazaný uživatel

no mozna mas pravdu jablonec je doma silny !!

Reagovat
božský John

Každopádně ,ale jsem nemocnej a bude zima,takže nikam nepůjdu asi:(

Reagovat
$dolar$

Tak to se s tebou neshodnu, ja bych tu nulu ubral, ale dvojku bych tam nechal

Reagovat
božský John

hm..to bych to prosral na plný čáře,ještě že jsem nemocnej a moh sem koukat na Josku kubíčka a potom na CFC....bejt na Střeláku tak mě trefí šlak

Reagovat
fantomas

:2

Reagovat
fantomas

*1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolka to poslední dvě sezóny na Slavii doma neumí. Kéž by vyhráli, protože dohánět pak sedmibodový náskok SKS a ještě k tomu, když nás čeká příští kolo Baník venku by bylo nepříjemné.

Reagovat
havrys99

já mam dotaz....proč nehraje Janda????

Reagovat
smazaný uživatel

protoze hraje Smica

Reagovat
havrys99

aha......a proč nehrál Janda, když nehrál ani Šmíca???

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku hral,ale nechytil se-jinak v te dobe to misto mel predplacene synovec

Reagovat
$dolar$

Synovec, ale hraje velmi dobre

Reagovat
fantomas

Ted už ano.

Reagovat
Shevchenko

Teď mi sice bude plno lidí nadávat, že zase opravuji, ale když vidím, že si něktěří lidí myslí, že před "ale" se píše vždy čárka, tak mi to prostě nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc opravuješ špatně, protže tady ta čárka být může, záleží na smyslu té věty.

Reagovat
fantomas

To těžko.

Reagovat
$dolar$

Ne, lehko. Ona tam opravdu patri

Reagovat
smazaný uživatel

no nic,tak ja prijdu az po hodine ceskeho jazyka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tam být nemohla?

Reagovat
fantomas

V tomto případě se tam vyloženě nehodí.

Reagovat
$dolar$

No ja jsem to psal a tak si myslim, ze se tam vylozene hodi

Reagovat
Shevchenko

Tak to mi teda smysl té věty vysvětli.

Reagovat
fantomas

Tak jaks to teda myslel?

Reagovat
$dolar$

Napriklad - Synovec to jo, ale ted hraje dobre Nebo- Ja vim z je to synovec, ale ted hraje dobre Nebo - Synovec(protekcne) , ale ted hraje dobre

Reagovat
fantomas

Ty první dvě varianty sou celkem absurdní, ale tu třetí beru. Jinak proč nám tu podáváš tři vysvětlení, tys to snad nějak musel myslet ne?

Reagovat
$dolar$

To treti jsem myslel, a jinak jsem chtel ukazat, ze tem muze byt i v jinych pripadech

Reagovat
Shevchenko

příště už budu radši mlčet.

Reagovat
$dolar$

Mne nevadi, kdyz me nekdo opravuje, ale tady to neni na miste

Reagovat
smazaný uživatel

jo zlepsil se,ale stejne si myslim,ze by sme meli hrat 4-4-2 s ostrymi kraji Sventem a Smicou,ten Jarolim tam ma chvilky kdy to hodne kazi hraje si na playmakera,kterym proste neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, sem tu novej:) Jak vidite tu Slavku? Ja na ne vsadil

Reagovat
fantomas

Však si taky udělal dobře.

Reagovat
božský John

tak,když budeš chtít pomlouvat Spartu,fantomas je ten pravej,před nim nesmíš říci křivého slůvka na Slávii..to si pamatuj a když budeš chtít opěvovat Žofčáka nebo Lafatu ptak řekni mně..

Reagovat
fantomas

A věz, matrixi, že Sparta je za námi jen kvůli fůře smůly, nic víc, nic mín.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, chlapi, všechno je jinak, teď jsem dorazil a stejně jen kvůli Slavii. Je mi líto, ale zatím to vypadá, že z tý Aston Villy nic nebude

Reagovat
fantomas

Tuplovaně...listky sem šel koupit dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím tě mezi námi.

Reagovat
božský John

Zdravím Tě zpět mezi námi.Kde ses toulal?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohelnice, Zlín, a hlavně Brno.

Reagovat
božský John

Aha..práce asi že...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Kdyby nebyl ten fotbal dneska, tak tu nejsem, když jsem řekl, že jedeme domů, parťák mě chytil pod krkem a přestal, až když jsem na něj vychrchlal, že Svěrkoš za stejný chvat dostal flastr 80 tisíc.

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

a propos,nikdy si to nesmíš rozházet s porcupinem a PJem...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne at uz dnes slavie konecne prohraje

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi se pomodlit v kostele?

Reagovat
smazaný uživatel

to by stejne zrovna me nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za pokus to stojí a je to zadarmo... Pane náš, jenž jsi na nebesích, dej, ať pomezní ten ofsajd nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych radši normalni porážku slavie bez pomoci rozhodčích

Reagovat
fantomas

=Utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

twe, tys tu chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, já bez vás taky večer v posteli brečím do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kafíčko, chipsy, a jsem ready. Pojďte na to kluci moji sešívaní. Slavia, jeDÉÉÉÉM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT nazdar je tu nejaky admin nebo nekdo vie ako sa spojit s nejakym adminom na eurotip.cz? diky moc

Reagovat
fantomas

Uplně jiný obraz hry oproti zápasu s Kladnem. Oba týmy hrají přímočaře, jenže z naší strany se mi to zdá takové kostrbaté dost často. Zato Boleslav proniká středem jakoby lehce. To se musí změnit, naše defezniva je až příliš prostupná. Jinak se hraje pěkný fotbal v tempu, škoda šance Necky a Šmícy, nás jednou podržel Vaniak proti Papadopoulosovi, párkrát zradila boleslavské koncovka. Je to zatim vyrovnaný zápas, nedokážu odhadnout, jak skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela souhlasím, aktivní napadání Bolky nám dělá dost problémy, náš systém bago až do branky se v tak plastické defenzivě moc nechytá. Chtělo by to hrát přímočařeji, kolmý přihrávky za obranu. Ale dívat se na to dá.

Reagovat
fantomas

Čaroděěj.

Reagovat
smazaný uživatel

nedivam se, co se stalo pls?

Reagovat
fantomas

Brabec tečoval Sylvestreho střelu do protipohybu Vaniaka, ten neskutečnym skokem uplně u tyče ještě stihl zasáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho co rikas

Reagovat
smazaný uživatel

A má pravdu, kdyby tohle předvedl Čech o víkendu, tak Chelsea nepukla.

Reagovat
fantomas

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale, vzhledem k tomu že střela xabiho měla větší razanci a byla z větší blízkosti tudiž čech reágoval hned jak mu vyšla od nohy - tudiž s tim čech nemohl udělat nic a vaniaka by v tom vykoupali stejně jako čecha....

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak!!! newim co z teho vaniaka delate . vasek v nedelu pochytal vetsi sance !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele