Gambrinbus liga preview - 30. kolo

17.05.2008, 08:59
Previews
V posledním kole sezóny jde ještě pořád o titul, i když Slavia by musela předvést neskutečné zaváhání, aby ještě o primát přišla. O záchranu budou Bohemians bojovat v Ostravě, ale trumfy drží v rukou Kladno, které se utká s Teplicemi.
Sigma Olomouc - České Budějovice  (sobota 15:00)
Andrův stadion uvidí v závěrečném kole Gambrinus ligy duel mezi sousedy v tabulce, tedy jedenáctou Olomoucí a o příčku horšími Českými Budějovicemi.

Fotbalisté Olomouce by se rádi s letošní sezonou rozloučili vítězstvím. Pokud by domácí porazili Jihočechy, tak si mohou polepšit o dvě pozice vzhůru. "Předchozí tři zápasy jsme hráli velice špatně. Byl bych velmi rád, kdyby se tentokrát od slov přešlo k činům a mohli jsme se rozloučit se sezonou, ale především vlastními fanoušky důstojným způsobem. I v posledním kolech ligy je stále o co hrát. Jde o body, které nám mohou pomoci vylepšit konečné umístění a v neposlední řadě také o prestiž," řekl dočasný kouč Sigmy Jiří Fryš. Jeho tým nenastoupí v kompletním složení. Dres si určitě neobléknou zranění Rossi, Štěpán, Petr, Šuškavčevič, Heidenreich, M. Hubník. Nejasno okolo startu je u Randy a Jindříška.

Hosté ještě mohou teoreticky pomýšlet na devátou příčku, pokud by si z Olomouce odvezli výhru a týmy Žižkova a Plzně by prohrály ve svých závěrečných kláních. Jedno je ale jisté, určitě by Strakovi svěřenci přeskočili právě Hanáky, kteří jsou aktuálně o bod lepší. "Kdybychom jej ale ještě vylepšili, určitě bychom se nezlobili," řekl František Straka, pro kterého to bude poslední zápas ve funkci trenéra klubu SK Dynamo České Budějovice. V sestavě pro poslední zápas této sezony se neobjeví vykartovaný Šíma a zraněná čtveřice hráčů Plichta, Pivoňka, Stráský a Hunal. Zatím není jisté, zda nastoupí Leština a Mezlík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Hudec, Škerle, Jurkič - Bajer, Kaščák, Hořava, Onofrej - Janotka, Schulmeister
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Homoláč, Žižka - Plocek, Vozábal, Hílek, Mezlík - Svátek, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.95 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Siad Most  (sobota 15:00)
Plzeňští se v závěrečném kole doma střetnou s již jistě sestupujícím Mostem. Západočeši půjdou do tohoto zápasu s cílem vyhrát a udržet si deváté místo v tabulce.

"My uděláme všechno proto, abychom fanoušky potěšili závěrečnou výhrou," slibuje plzeňský útočník Adam Varadi. Podle trenéra domácích Karla Krejčího je třeba navázat na týmový výkon z posledních dvou vystoupení. "Oproti duelu v Mladé Boleslavi jsme se s Jabloncem i v Budějovicích zlepšili a začali hrát týmově. To musíme předvést i proti Most," řekl Krejčí. Ten nebude moci v sestavě počítat pouze s dvojicí zraněných Halamou a Müllerem.

Svěřenci hostujícího kouče Roberta Žáka se pokusí přerušit sérii sedmi proher a důstojně se rozloučit s Gambrinus ligou. Žák dá v sobotu příležitost několika mladým fotbalistům. "Sestava bude nakombinovaná ze stabilních a mladých hráčů. Někteří kluci nastoupí poprvé od začátku. Pokud chceme na příští sezonu budovat nový mančaft, musíme ty kluky vyzkoušet," řekl mostecký kouč. Hrát určitě nebudou zranění Bogdanov, Andrei, Boutasgount, potrestaný Rilke a vykartovaný Webster. Otazník visí nad starty Johany a Jamricha.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Malcharek, Rada, Navrátil, Lecjaks - Petržela, Trapp, T. Krbeček, Róth - Sylvestre - Varadi.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Svoboda - Stožický, Loos, Lafrance, Čermák - Brandon, Gedeon, Pilař, Schut, Oboya - Pešír.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tescoma Zlín - 1. FC Brno  (sobota 15:00)
Osmý Zlín přivítá na své domácí půdě fotbalisty z Brna, kteří stále bojují o třetí místo v tabulce. Pokud jej chtějí získat, musí v posledním kole vyhrát a zároveň spoléhat na zaváhání Baníku.

Domácí celek se sice ocitá v klidném středu tabulky, jenže něco dluží svým divákům. V letošní sezoně doma hodně ztrácel body, přitom v minulých letech byl nedobytnou tvrzí pro soupeře. Fotbalová Tescoma tak slavila na Letné pouhé čtyři výhry. A proto by se chtěla se svými příznivci rozloučit s výhrou. "Chceme se před vlastními diváky rozloučit s úspěšnou sezonou vítězstvím. Budeme hrát naplno, nic nevypustíme," slíbil trenér Zlína Pavel Hoftych. Ten bude v sobotu postrádat zraněné duo Pazdera a Kraus. Kvůli dohodě mezi oběma kluby nenastoupí ani Pacanda.

Brno odjíždí do města obuvi s jednoznačným cílem, vyhrát a věřit, že v souběžně hraném utkání Baník nebude doma naplno bodovat s Bohemians 1905, kteří hrají o prvoligové bytí. Pokud se obojí povede, tak mohou svěřenci hostujícího kouče Petra Uličného slavit postup do Poháru UEFA. "Chceme vyhrát, protože výhra nám dává naději na splnění našeho klubového cíle, tedy postupu do Poháru UEFA. Samozřejmě přitom musíme spoléhat na zaváhání Baníku,” řekl Uličný, jemuž bude chybět v důležitém zápase několik klíčových hráčů. Kvůli zranění nemohou hrát brankářská jednička Lejsal, Trousil, Střeštík, Polách, Živný, Mareček a Kuncl.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Elšík - Musil, Zúbek, Šmahaj, Vrtělka - Vyskočil, Žůrek.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Švejnoha, Trousil, Dvorník, Siegl - Baláž, Pavlík, Večeřa, Střeštík - Besta, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.90 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Bohemians 1905  (sobota 15:00)
Ostrava hostí Bohemians a k jistotě třetího místa a startu v Poháru UEFA potřebuje zvítězit. Vyhrát však musí i Klokani, kteří bojují o setrvání v první lize. Jakýkoliv jiný, než vítězný výsledek znamená pro Bohemians sestup.

Baník má vše ve svých rukou, pokud vyhraje, nemusí se zajímat o výsledky Brna či Teplic a může se radovat ze třetího místa. Ostrava naposledy vyloupila Letnou a nejspíš připravila Spartu o titul, teď může další pražský klub, Bohemians, poslat do druhé ligy. "Nezajímá mě Bohemka, my se musíme soustředit sami na sebe a pokud k utkání přistoupíme tak, jak máme, a s pokorou, pak věřím, že to zvládneme," řekl trenér Karel Večeřa. Ostravě v zápase nepomůže střelec ze zápasu proti Spartě Otepka, který si odpyká trest za osm žlutých karet a nejistý je start Tchuře.

Bohemians před týdnem podlehli Teplicím a nejspíše se odsoudili k sestupu, setrvání v lize jim může zajistit pouze výhra v Ostravě a zároveň by Kladno nesmělo vyhrát v Teplicích. "Nemáme sklopené hlavy. Čeká nás těžký, ale ne nepřekonatelný soupeř. Na jaře jsme zvládli souboje se Spartou i Brnem, což nás posiluje i před cestou na Baník," řekl trenér Michal Zach. Ten bude postrádat Nikla s Knakalem, které trápí zranění a nejistý je start Škody.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - T. Marek, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Rajtoral, Bystroň, Lukeš, Mičola - Svěrkoš, Magera
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Marek, Rada, Lukáš, Šmarda - Kotyza, Karal (Slezák), Morávek, Rezek - Ordoš, Bartek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 5.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 15:00)
V Liberci se utká domácí Slovan se Spartou, která musí vyhrát, pokud chce ještě myslet na titul, navíc však musí spoléhat na zaváhání Slavie. Oba týmy se spolu utkají podruhé v pěti dnech, když za sebou už mají finále Poháru ČMFS. V tom byla úspěšnější Sparta, která vyhrála na pokutové kopy.

Liberečtí mají štěstí na série se stejnými týmy, stejně jako s Brnem, se nyní setkávají v krátké době znovu i se Spartou. Právě v Brně Liberečtí naposledy v lize prohráli, podlehli 0:2. Hráči však možná již byli myšlenkami ve finále poháru, které skončilo bezbrankovou remízou a po penaltách vítězstvím Sparty. Liberec si i přes prohru ve finále zajistil místo v Poháru UEFA a v sobotu bude hrát pouze o konečné umístění v ligové tabulce. "Po prohře v poháru v hráčích zklamání bylo, v sobotu se chtějí důstojně rozloučit se sezonou. Navíc hrajeme doma a se Spartou, což je motivace sama o sobě," řekl trenér Škorpil. Domácí se budou muset obejít bez zraněného brankáře Zlámala a Váchy, nejistý je start útočníka Smetany.

Sparta v Liberci musí vyhrát, pokud chce titul, navíc bude muset doufat v zaváhání Slavie. "Šance umírá poslední, i když k radosti má blíže Slavia. Musíme hrát tak, aby nás případně informace z Edenu mohly vůbec zajímat. Ale budeme se soustředit hlavně na svůj výkon," řekl dočasný trenér Sparty Chovanec. Ten ve svých plánech nemůže počítat se zraněným Doškem a vykartovaným Huškem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Matula, Holeňák, Košťál, Janů - Papoušek, Bílek, Dort, Dočkal - Nezmar, Kerič
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Kladrubský - Jeslínek, Horváth, Vacek, Kolář - Slepička
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.30 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Desátý Žižkov přivítá doma tým okupující šestou příčku, Mladou Boleslav. Oba týmy si v posledním zápase sezony budou chtít spravit pověst po výsledcích z minulého kola, kdy lehce prohrály. První střetnutí, jenž se odehrálo na podzim v Boleslavi, skončilo nejtěsnější možnou výhrou Žižkova 1:0.

Žižkovští v posledním kole překvapivě snadno podlehli Jablonci, když prohráli jasně 0:3 a svému soupeři tak dovolili zajistit si s předstihem záchranu. Nyní se tedy dá očekávat, že si tým bude chtít spravit reputaci a navíc se rozloučit se sezonou výhrou před vlastními fanoušky. To potvrzuje svým prohlášením i kouč Griga. "Čeká nás velmi kvalitní soupeř, který naše kvality dokonale prověří. I přesto je cílem mužstva odčinit jeden z nejhorších výkonů sezóny, tím mám na mysli právě minulé kolo, a rozloučit se s tímto ligovým ročníkem, ale i diváky kvalitním fotbalem," řekl Griga. Ten se ale bude muset jistě velmi dlouho zamýšlet nad složením sestavy, protože pro zápas postrádá hned několik hráčů. Disciplinární trest má Labant, za osm žlutých karet stojí Kušnír se Šťastným a nejisté jsou i starty Kučery a Novotného.

Mladá Boleslav podává pod trenérem Stannerem velmi dobré výkony a vítězí, hlavně proto zaráží výkon z utkání posledního kola proti Slavii, kdy Boleslavští prohráli po bázlivém výkonu 0:2. Mužstvo se na zápas těší a pokusí se prohru odčinit, trenér boleslavského týmu o výhře svého celku nepochybuje. "Těším se, že vyhrajeme," řekl Stanner. Ke třem bodům ale hostům určitě nepomůže brankář Pižanowski, který na Žižkově dřívě působil, neboť ho stále trápí zranění. Otazníky visí nad starty Kysely, Hodúra a Opiely.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Kušnír, Pilař, Besta, Xavier - Stracený, Tinga, T. Procházka, Kalod - Koukal, Demjan
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Rolko, Rajnoch, Procházka - Kalina, Hrdlička, M. Sedláček, Poláček - Řezníček, Mendy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.80 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Slavia se může stát po dvanácti letech opět mistrem v nejvyšší domácí soutěži. Chybí jen malý krůček, a to neprohrát v posledním kole s Jabloncem.

Před několika týdny Slavii už nikdo nevěřil, že vyhraje titul, když po její nečekané domácí prohře se Žižkovem se výrazně vzdálila vidina mistrovského titulu a na Spartu najednou ztrácela čtyři body. Jenže i její největší konkurent o celkový triumf v Gambrinus lize nedokázal udržet velice solidní náskok a dvakrát za sebou doma prohrál. Nejprve s Brnem a poté nestačil na Baník. A sešívaní toho plně využili. Ti totiž pokaždé brali plný bodový zisk, a to z obou zápasů na soupeřově půdě. Nejdříve v Olomouci, kde zvítězili 3:1 a o týden později v Mladé Boleslavi, kterou zdolali 2:0. A nyní jim schází velice malý krůček k vytouženému zisku titulu. Ve vyprodaném Edenu, kde poprvé odehrají ligový duel, potřebuji minimálně remizovat s Jabloncem. "Už jenom to, že kluci mohou trénovat na takovém stadionu, znamená, že mají o motivaci navíc. Všichni víme, co je v sázce," věří kouč domácích Karel Jarolím, že jeho týmu stěhování do nového domácího stánku prospěje.

Fotbalisté Jablonce, kteří figurují na třináctém místě, necestují do Prahy předem poraženi. "Nejedeme do Edenu v poraženecké náladě. Důležitost zápasu jde tak trochu mimo nás a je nám jedno, kdo získá titul. Ale kluci pochopitelně ví, že se mohou ukázat, proto se snažím jejich přemotivovanost trochu brzdit," uvedl kouč František Komňacký. V případě bodového úspěchu by si mohli hosté vylepšit své postavení v tabulce.

Na domácí straně budou absentovat marodi Šourek, Ivana, Kalivoda, Střihavka a Janda. A hosté budou určitě postrádat trojici zraněných hráčů Zábojníka, Fukala a Hlouška a Necida kvůli dohodě mezi oběma kluby.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Brabec, Latka, Hubáček - Šmicer, Belaid, Suchý, Švento - Toleski, Šenkeřík.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Laciga, Homola, Huber, Krejčí - Michálek, Valenta, Klapka, Žofčák - Fujerik, Straka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - SK Kladno  (sobota 15:00)
Teplice, které živí velice malou naději vybojovat si účast v Poháru UEFA, musí porazit Kladno. Naopak hosté mají blízko k prvoligové záchraně.

Severočeši, kteří zaujímají pátou pozici v tabulce, ztrácí před závěrečnými zápasy na bronzový stupínek dva body. Aby mohli postoupit do Poháru UEFA, musí v sobotu vyhrát a zároveň doufat v klopýtnutí Brna a Ostravy. "Naše šance na pohár není velká, ale je naší povinností bojovat o její uchování," řekl trenér Petr Rada.

Kladenští jsou krůček od záchrany, na předposlední Bohemians mají náskok jednoho bodu. Jejich největší soupeř o udržení v Gambrinus lize odehraje velice náročné utkání na Bazalech, kde musí vyhrát. Aby se nemuseli svěřenci kouče Jaroslava Šilhavého ohlížet na tento souboj, potřebují v Teplicích naplno bodovat. "Pro nás je důležité, že vítězství nám dá jistotu záchrany, aniž bychom se museli ohlížet na výsledek Bohemians. Uděláme v Teplicích maximum," prohlásil hostující trenér Šilhavý. Ten nebude moci počítat do sestavy se Szabó, Zoubelem a Kroupou, kteří nemůžou hrát kvůli dohodě mezi oběma kluby.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Kaufman, Lukáš, Klein, Merzič - Doležal (Mareš), Benát, Sabou, Verbíř - Smejkal, Jun.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Gross, Krob - Cigánek, Vršajevič, Hochmeister, Jablonský, Čáp - Klinka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha29178443:2259
2.Sparta Praha29176650:2257
3.Baník Ostrava291410549:2852
4.1. FC Brno29157742:3252
5.FK Teplice29155939:2750
6.FK Mladá Boleslav29119937:3542
7.Slovan Liberec291181031:2841
8.Tescoma Zlín291081128:3038
9.Viktoria Plzeň29981226:3535
10.Viktoria Žižkov29971334:4834
11.Sigma Olomouc297121019:2633
12.České Budějovice29881327:3432
13.FK Jablonec29881322:3032
14.SK Kladno29691431:4427
15.Bohemians 1905295111324:3826
16.Siad Most29481729:5220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tipy:

Sigma Olomouc - České Budějovice 1:0 (tak tohle bude největší nuda)

Viktoria Plzeň - Siad Most 3:0 (Viktorka si s Mostem v klidu poradí)

Zlín - 1.FC Brno 0:2 (Zlín už není doma moc dobrý,snad Brno aspoň potrápí)

Baník Ostrava - Bohemians 1905 3:1 (se strašně těším,že konečně aspoň od nějakého týmu hostů přijede hodně fans,navíc mají být plné Bazaly,takže takových 16-17 tisíc, navíc s efektem,všichni příjdou v černém - bomba,jen doufám,že kluci zaberou i na hřišti a UEFA nás nemine)

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:1 (myslím si,že se Sparta bude snažit o zázrak a bude se chtít důstojně rozloučit se sezónou)

Viktoria Žižkov - Mladá Boleslav 0:1 (Boleslavi se kromě špatného výkonu ze Slavkou docela daří,takže asi vyhraje,gól by moh dát Rajnoch)

Slavia Praha - Jablonec 2:0 (skvělá atmosféra na nádherném stadionu se postará o to,že Slavka titul udělá)

Teplice - Kladno 2:0 (tady asi není o čem,ale doufám,že Teplice skončí až páté)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

tak pome, pome Slavie, nechci videt ostudu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku musíííííííš

Reagovat
M11

1.Slavia

2.Sparta

3.Banik

Reagovat
smazaný uživatel

1.Slavia

2.Baník

3.Teplice

4.Sparta

Reagovat
fantomas

škoda že už to nejde

Reagovat
Slejdy

tesim se

Reagovat
M11

ja ze si nasrany jak pes

Reagovat
fantomas

i já a jak

Reagovat
M11

dalsi prekvapko

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

1.Slavia

2.Sparta

3.Brno

4.Baník

5.Teplice

Reagovat
Marv

Sigma Olomouc - České Budějovice 0:0 (tady snad ani nejde topivat jinak)

Viktoria Plzeň - Siad Most 2:2 (Most se s ligou rozlouci bodem)

Zlín - 1.FC Brno 1:1 (Brno bojuje o pohar UEFA ale ve Zline to nikdy neni jednoduche.. o body pripravi Brno Zurek)

Baník Ostrava - Bohemians 1905 2:1 (Zapas by mela doprovazet skvela atmosfera..Banik si UEFU pohlida naopak Bohemka proste na ligu nema a spadne do druhe ligy)

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:1 (Sparta ma silnejsi muzstvo coz jsme mohli videt v tydnu ve finale poharu tentokrat dokaze i vstrelit gol)

Viktoria Žižkov - Mladá Boleslav 2:1 (Boleslav podava nestale vykony.. oproti minulemu tydnu sice zamaka ale na body to stacit nebude.. jinak asi pravdepodobna Rajnochova rozlucka-myslim ze bude i golova)

Slavia Praha - Jablonec 0:1 (Vsichni uz vidi titul na Slavii fanousci uz slavi nyni navic Eden byl okamzite vyprodany.. to vsechno dostava Slavii pod obrovsky tlak s kterym jak sme mohli mnohokrat videt hrat neumi.. Verim ze na zaver ligy se dockame prekvapeni a Jablonec veme Slavii titul- gol vstreli Jirka Homola!)

Teplice - Kladno 1:3 (Kladno vyhraje a zachrani se.. bohuzel )

Reagovat
smazaný uživatel

5. a 7. zápas jsi otipoval víc jak správně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přání otcem myšlenky. Já to znám, mezi slávisty bylo takových myšlenek za posledních pár desítek let mnoho. Ujala je jen ta v roce 96.

Reagovat
smazaný uživatel

no, taky je to na 12 let dopředu tak vystrašilo, že to Spartě dycky nechaly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak způsob, jakým často dotahovala Sparta na jaře, býval hodně deprimující, občas padnul haluzovej gól, občas se foukla spornější pentle ( ne nadarmo se kdysi říkalo, že když kope Sparta pokutový kop, tak to není penalta, ale pelta). Neříkám, že všechno byl podfuk, chraň bůh, ale prostě to Sparta vždycky nějak dotáhla a když to bylo moc kostrbaté, tak to vedlo ke spekulacím a to samozřejmě k pohodě nepřidalo. Letos si to Sparta ale zkazila sama - teď než jsem stihl napsat, že vedení v sedmé minutě Spartě nepomůže, tak Liberec dorovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, Slavia už to pak asi poštěla Spartě ze setrvačnosti, letos a loni, jenže Sparta si to taky chtěla vyzkoušet, a všichni vidíme jak to dopadlo! nakonec ale je to zajmavější, líbí se mi to! ale nervy mam pořádný, věřím ale pořád Spartě, že to získá *ACS*

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna věc - za pana Lešky nebylo zázemí ve Slavii zrovna ideální, problémy s prachama, kdo třikrát kopl dobře do balonu, byl okamžitě prodanej atp. morálce to škodilo. Sparta byla v psychice mnohem pevnější a odolnější, až je s podivem, jak se to zlomilo po tom Řepkově házeném balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj brno bude pristi sezonu patrit tam kde ma.......BRNO 2 LIGA VOLÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O slovenského fotbalistu Slavie Praha Mateje Krajčíka projevil zájem polský mistr Wisla Krakow. Informaci přinesl polský server futbol.pl.......predajte ho kým ho niekto chce

Reagovat
fantomas

to ne, jeden z mála oddaných slavistu co zbyl

Reagovat
smazaný uživatel

je sice oddanej, ale na jaře slabej . . . Měli by se ho zbavit dokud má nějakou hodnotu. Je tu možnost, že se na podzim zvedne, ale moc tomu nevěřim

Reagovat
rufus

Přání:

1. Sparta

2. Slavia

3. Teplice

-------------

14. Bohemians

15. Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

AHOJ, AHOJ, AHOJ!!! Zdravím všechny. Všichni - to je alegre, fantomas, netret, sterda, ale taky jiri-fcb, ivosek, kapřík, dr. kyslík, kopy, spanhel a spousta dalších, slávistů, sparťanů, brňáků, anebo třeba hradečáků - prostě všichni. Poslední události mě utvrdily, že vás mám stejně všechny v oblibě, i když mě někteří občas štvou, a pro všechny mám dobrou radu do života: NEPADEJTE Z LEŠENÍ. Před derby S, na které jsem chtěl jet, jsem dělal nějakou zednickou činnost, když v rádiu hlásili, že je vyprodáno, vzteky jsem nakopl kýbl, poté uklouzl po rozlité maltě, zhučel z lešení a pohnul páteří do nevhodných poloh. Čumět ve špitále do zdi sešněrovanej na posteli je na zbláznění, na přenosnou TV jsme chytli jen Novu, mě už ten fotbal tak chyběl, že se mi zdály sny, jak Slavia útočí čtyři na jednoho, absolutní tutovka a najednou sestřička místo rozhodčího nenechá akci dohrát a píská vizitu - strašný. Ale už jsem zde, živ a doktor tvrdí, že zdráv - prostě jsem na tento víkend musel vypadnout, v pondělí se ještě na pár dní vracím na rehabku. Takže SK Slavia - jedéééééééém. Apropo - gratuluji Spartě k zisku poháru ČMFS a Svěrkošovi k obdivuhodné potenci při skórování.

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne ja uz myslel,ze ses tuhej z toho zaveru ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr byl hektickej, o to víc mě točí, že jsem viděl jen pár sestřihů, ach jo. Ale vypadá to moc pěkně, zvraty na špici, stadion, je je škoda že se bohemka asi nezachrání, já bych jim to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi jedina kanka na tom letosnim rocniku,banik bude konecne zase v poharech to je super

Reagovat
fantomas

jejda, to je smula...a ani dnes si nemohl být že

Reagovat
rufus

Proč je sakra ve studiu ČT Luhový? To už stačí, že pravděpodobně dneska vyhraje Slavia titul a ještě k tomu takovej host. Navíc mluví tak, že mu neni vůbec rozumět, ale u něj je to snad i výhoda, než ho poslouchat..

Reagovat
Slejdy

nemusim ho no

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nesnasim,hraje si na strasneho chytraka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka si z nás dělá druhý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nebo se?

Reagovat
Slejdy

Plzeň

Reagovat
Radin

ten luhový je fakt debil,si nemůžu pomoc .Jinak gratulace k titulu paráááááááááááda

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

SLÁÁÁVIÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Radin

Tak je tu konec,Sigma 11 místo,je to zklamání,určitě si Olomouc zaslouží víc ...Tak snad za rok...Brno 4 místo,nakonec je to škoda,ale aji tak gratulace a sympatické výkony letos...Slávie titul paráda,jsem rád ,že sem u toho aspoń jako divák,po těch letech,co by za to jiní dali...celkově GL letos určitě zajímavá a bavila mě,tak děkuju

Reagovat
Slejdy

hřebík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele