Eredivisie - souhrn 6. kola

23.09.2017, 20:27, aktualizováno 24.09.2017, 18:43
Komentáře a souhrny
Feyenoord doma senzačně vybouchl s Bredou Ajax zase nestačil na Vitesse, naopak PSV vůbec nešetřilo Utrecht. Heracles v závěru urval tři body nad Rodou. Sobotu zahájil venkovní triumf Heerenveenu, který uspěl v Tilburgu, a naopak ho uzavřela domácí výhra Den Haagu...

AZ Alkmaar - SBV Excelsior 0:2

24.09.2017 16:45

Góly: 2. Luigi Bruins (pen.), 8. Luigi Bruins (pen.)

Alkmaar naprosto nezvládl úvod zápas s rotterdamským Excelsiorem a během osmi minut prohrával o dva góly, v obou případech inkasoval z pokutového kopu. Toto manko proti skvěle bránícímu soupeři již dohnat nedokázal a nepodařilo se mu ani snížit. Po čtyřech výhrách v řadě za sebou tak utrpěl nečekanou porážku a v tabulce Eredivisie klesl na páté místo s dvanácti body. SBV se naopak posunul na dvanáctou příčku se sedmi body.

Stadion AFAS zažil obrovský šok hned v první minutě, kdy byl proti domácímu týmu nařízen pokutový kop. Svensson totiž na levé straně pokutového území poslal k zemi unikajícího Luigiho Bruinse a rozhodčí Blom bez váhání ukázal na penaltový putník. Míč si vzápětí postavil právě faulovaný Bruins a nabídnutou příležitostí nepohrdl, svůj přízemní pokus uklidil přesně do pravého dolního rohu a brankář Bizot nemohl zasáhnout.

Za dalších šest minut hosté kopali svou druhou penaltu v zápase, tentokráte se dopustil nedovoleného zákroku Vlaar a k tomu vyfasoval žlutou kartu. Bruins zvolil naprosto shodné zakončení akorát k opačné tyči, Bizot i v tomto případě směr střely nevystihl - 0:2. Krátce po odehrané čtvrthodině mohl náskok Excelsioru definitivně pojistit Caenepeel, po rohovém kopu z levé strany a následné hlavičce zasáhl také hlavou na brankové čáře skvělý Svensson.

Domácí až do konce úvodního poločasu působili opařeným dojem, k prvnímu vážnějšímu ohrožení soupeřovy branky se dostali v 55. minutě. K přímému volnému kopu z dobrých třiceti metrů se postavil Vejinovič a gólman Kristinsson vyrazil tečovaný pokus před sebe, nabíhající Weghorst se k dorážce nedostal. Zhruba dvacet minut před koncem se tlačil do zakončení Friday, nicméně důrazný Kristinsson odkopl míč špičkou kopačky do bezpečí.

Alkmaar měl největší možnost zdramatizovat duel v 81. minutě, kdy se ke standardní situaci z dvaadvaceti metrů znovu odhodlal Vejinovič. Ten dokonce propálil zeď, jenomže balón se odrazil od bližší konstrukce zpět do pole. V závěrečném průběhu AZ začal hodně riskovat a toho se snažil využít Karami, jehož centr před nabíhajícím spoluhráčem dokázal na poslední chvíli tečovat na roh vyběhnuvší Bizot. SBV tak dosáhl na nesmírně cenné tři body.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - SBV Vitesse 1:2

24.09.2017 14:30

Góly: 83. Nick Viergever - 21. Guram Kašia, 45+3. Milot Rashica

Ajax Amsterdam se na začátku nové sezóny rozhodně nenachází v optimálním rozpoložení, kromě nečekaného vypadnutí z evropských pohárů podruhé prohrál na ligové scéně a čelo tabulky se mu začíná vzdalovat. Momentálně má na kontě deset bodů, je sedmý a za vedoucím PSV zaostává o pět bodů. Naopak Vitesse vyhrálo počtvrté v tomto ročníku, doposud posbíralo třináct bodů a posunulo se na třetí místo Eredivisie.

Domácí poprvé zahrozili po necelých deseti minutách hry, kdy si na přímý volný kop Ziyecha naskočil Veltman a hlavou těsně mířil na horní tyčku. Po necelé čtvrthodině hry se na druhé straně vyšvihnul brankář Onana, jenž fantastickým způsobem vyrazil ránu Slovince Matavže. Nicméně ve 21. minutě už inkasoval, po přímém volném kopu Brunse si před branku naběhl Guram Kašia a z devíti metrů zamířil hlavou přesně do levého horního rohu.

Vzápětí hvězdný domácí útočník Huntelaar trefil ve výborné pozici jen před sebou stojícího obránce, po půl hodině hry opustil trávník v potokách krve domácí de Ligt, jenž byl po nešťastné srážce s Matavžem odnesen na nosítkách. Sedm minut před přestávkou vypálil levačkou Kluivert a gólman Pasveer musel předvést výtečný zákrok, vzápětí minul van Beek hostující svatyni zhruba o dva metry. Vitesse zvýšilo svůj náskok ve třetí nastavené minutě.

Po obrovské hrubce amsterdamské defenzívy ve středu hřiště uvolnil Linssen rozběhnutého Milota Rashicu a ten po pěkné kličce prostřelil Onanu ranou ze čtrnácti metrů. Ještě do poločasu pálil de Jong a Pasveer s vypětím všech sil vyrazil balón na rohový kop. Ihned po změně stran mohl hned dvakrát pojistit náskok hostů Matavž, ale napoprvé srazil jeho střelu bránící hráč a vzápětí reflexivně zasáhl Onana.

V 50. minutě se zjevil v obrovské šanci Dolberg a tentokráte se musel předvést Pasveer, následně byl domácí forvard zablokován. AFC byl blízko k vyrovnání v 65. minutě, kdy po zpětné nahrávce od Ziyecha trefil nabíhající Huntelaar bližší tyč. Zhruba čtvrthodiny před koncem neuspěl Younes v tváří tvář proti strážci Vitesse, v 81. minutě letěla střela Huntelaara z otočky příliš vysoko. Domácí favorit sice snížil za další tři minuty zásluhou úspěšné hlavičky Nicka Viergevera, jenomže na více se již nezmohl.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - PEC Zwolle 1:1

24.09.2017 14:30

Góly: 69. Clint Leemans - 30. Kingsley Ehizibue

Venlo potvrdilo dobrý vstup do Eredivisie a při své obnovené premiéře opět dokázalo bodovat, tentokráte se v domácím prostředí rozešlo smírně s rozjetým Zwolle po výsledku 1:1. Nováček soutěže tak po šesti odehraných kolech má na kontě jedinou porážku a s devíti body je na solidním osmém místě. PEC prohrál taktéž jen jednou a navíc hned třikrát naplno bodoval, patří mu šestá příčka s jedenácti body.

Utkání se od samého začátku odvíjelo v opatrném duchu, především v úvodním poločase se diváci mnoho vyložených příležitostí nedočkali. Nicméně ta největší skončila vedoucím gólem hostů, přesně po odehrané půl hodině se prosadil Kingsley Ehizibue. Dvaadvacetiletý obránce skóroval letos poprvé, když po rohovém kopu z levé strany a několika odrazech včetně toho závěrečného od Freireho napálil balón z hranice brankového území pod břevno.

Po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil. Domácí se snažili vyrovnat a stále častěji se tlačili do zakončení, nicméně hosté zodpovědně bránili a soupeře téměř k ničemu nepouštěli. VVV bylo za svou aktivitu odměněno v 69. minutě, vyrovnával Clint Leemans. Ten skóroval potřetí v tomto soutěžním ročníku po přímém volném kopu z hranice pokutového území a jeho bomba skončila v bližším horním rohu, brankář Boer i přes teč nezabránil míči v cestě do sítě.

Od tohoto momentu se ledy přeci jen lehce prolomily a závěrečná čtvrthodina nabídla několik slibných možností. Nejprve v 75. minutě odcentroval do šestnáctky soupeře aktivní Leemans a našel přesně hlavu Posta, jenž nedokázal usměrnit balón mezi tři tyče. Za dalších osm minut poslal Post přesně načasovanou přihrávku na střídajícího Nwakaliho a ten stanul tváří v tvář proti Boerovi. Hostující strážce však gólu zabránil a včas zasáhl před brankovou čarou.

Venlo se za každou cenu snažilo vsítit rozhodující branku a do další stoprocentní šance se probojovalo v 86. minutě. Jiný střídající hráč Vito van Crooij se řítil zcela sám na Boera, jenomže v zakončení selhal a brankáře PEC trefil pouze do nohy. VVV i přes mírný tlak až do závěrečného hvizdu nic dalšího nevymyslelo, vzhledem k průběhu je pro něj bod málo. V příštím kole bude hrát v Rotterdamu s Excelsiorem, Zwolle přivítá Groningen.

Více informací k zápasu

FC Groningen - FC Twente 1:0

24.09.2017 14:30

Góly: 51. Oussama Idrissi

Groningen zvládl důležitý souboj s konkurenčním Twente a díky jedinému vstřelenému gólu krátce po změně stran ukořistil svou druhou výhru v letošním ročníku. Domácí FC má na kontě osm bodů a posunul se na jedenácté místo tabulky, tento tříbodový zisk rozhodně potřeboval. Enschede naopak nedokázalo navázat na minulé premiérové vítězství s Utrechtem, v této sezóně už popáté prohrálo a je až šestnácté se třemi body.

Domácí se mohli dostat do vedení již po necelé čtvrthodině, kdy si na dlouhý pas Reijnena z vlastní poloviny naběhl Veldwijk a ze sedmi metrů ve skluzu vystřelil. Fantastický brankář Brondeel balón vyrazil a vzápětí si poradil i s dorážkou Mahiho. V 18. minutě se na druhé straně musel vytáhnout také gólman Padt, jenž po posunutí od Assaidiho z levé strany a následném přistrčení Jensena vykopl levou nohou přízemní pokus Vukčiče.

Dvě minuty před poločasovou přestávkou mohl stadion Noordlease dostat do varu Mahi, jeho výtečnou ránu z hranice pokutového území odhlavičkoval z brankové čáry obránce Lam a famózním způsobem tak zastoupil Brondeela. Groningen působil o něco svěžejším dojmem i ve druhém dějství a jediný gól nedělního duelu vstřelil v 51. minutě, podruhé v tomto soutěžním ročníku se prosadil teprve jednadvacetiletý útočník Oussama Idrissi.

Výbornou kolmici na levou stranu převzal Warmerdam a poté zpětnou přihrávkou do šestnáctky protivníka vyzval ke skórování Doana. Ten sice napálil jen před sebou stojícího obránce, ale vzápětí se míč snesl před hranici brankového území přímo na hlavu Idrissiho, který zblízka mířil k bližší tyči kolem bezmocného Brondeela. Od tohoto okamžiku se domácí zatáhli do defenzívy a jejich strategie jim vyšla do puntíku.

Enschede se ve zbývajícím průběhu nemohlo dostat na dostřel k Padtovi a až do závěrečného hvizdu ho prakticky neohrozilo ani jednou. Groningen sice měl k dispozici několik brejkových situací, vinou špatné finální fáze však ani jeden úspěšně nezakončil. V příštím kole zavítá na půdu Zwolle a za favorita považován nebude, Twente se toto zaváhání pokusí napravit s Heracles a čeká do další nesmírně těžká úloha.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PSV Eindhoven 1:7

24.09.2017 12:30

Góly: 22. Zakaria Labyad (pen.) - 15. Jürgen Locadia, 40. Hirving Lozano, 49. Jürgen Locadia, 68. Jürgen Locadia, 80. Marco van Ginkel (pen.), 85. Jürgen Locadia (pen.), 90. Steven Bergwijn

Takhle ostudný výkon Utrecht nepředvedl možná i několik sezón zpátky. PSV je opravdu jeho hodně neoblíbeným protivníkem, kterému v rámci Eredivisie podlehl předtím devětkrát v řadě, ale až "jubilejní" desátá porážka zcela zapomenula všechny předchozí. Celkem sedm inkasovaných branek, to byl před vlastními fanoušky absolutní majstrštyk.

Ještě do poločasu nevypadal průběžný rezultát pro mužstvo kouče Erika ten Haga tak tragicky. Jednobrankové manko se určitě dalo stáhnout. Jenže v hostující sestavě se úplně rozparádil Jürgen Locadia, který se na střeleckou listinu zapsal celkem čtyřikrát a navrch přidal asistenci. A byl logicky hlavním strůjcem eindhovenského úspěchu.

PSV se ujal vedení po čtvrthodině hry. Za obranou se najednou objevil Lozano, který se řítil sám na gólmana Jensena, dánský muž v rukavicích jeho střelu vyrazil pouze k Locadiovi, a ten se z dorážky prosadil poprvé. Vyrovnáno ovšem bylo záhy, Isimat-Mirin ve vápně stáhl Bahebecka, zahrával se pokutový kop, a ten proměnil Labyad.

Pět minut před obrátkou však hosté znovu byli na koni. Van de Streek ve vápně nepochopitelně zaváhal, toho využil Locadia, který ho o balón obral, naservíroval přihrávku ke druhé tyčce, a tam Lozano zakončil do prázdné brány. Zkraje druhého poločasu byl pak rozdíl mezi oběma mančafty již dvougólový.

Lozano ve 49. minutě stačil balón poposunout na nabíhajícího si Locadiu, ten vyzrál na ofsajdovou past a upaloval sám na Jensena, a toho následně překonal s troškou dávkou štěstí. Hattrick Locadia završil v 68. minutě, to když ho kolmicí uvolnil Hendrix, aby pak svou střelu usměrnil naprosto přesně ke vzdálenější tyči podél Jensena.

Poslední desetiminutovka byla pro Utrecht doslova ponižující. Nejenže přišel o vyloučeného Troupéeho, zároveň proti němu svěřenci trenéra Phillipa Cocuho kopali hned dvakrát penaltu v rychlém sledu, a obě proměnili. Nejprve van Ginkel a poté Locadia. Bergwijn navíc v úplném závěru předvedl úchvatné sólo a úplně znemožnil domácí defenzívu.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Sparta Rotterdam 1:0

23.09.2017 20:45

Góly: 50. Abdenasser El Khayati

Den Haag zvládl důležitý zápas s konkurenční Spartou Rotterdam a díky těsné výhře 1:0 se dostal na čtrnácté místo se sedmi body. Po třech úvodních neúspěších tak nyní drží šňůru tří utkání bez porážky, ve kterých hned dvakrát zvítězil a jednou remizoval. Hosté naopak v lize podruhé za sebou prohráli, na kontě mají pět bodů a jsou patnáctí. O jediný gól se krátce po pauze postaral Abdenasser El Khayati, jenž ve čtyřech odehraných duelech skóroval potřetí.

Úvodní dvacetiminutovka nic zajímavého nepřinesla, následně se poprvé ozvali domácí. Becker unikl po levém křídle a poté zpětnou přihrávkou naservíroval balón do pokutového území nabíhajícímu Falkenburgovi, který z první mířil o pár decimetrů vedle levé tyče. Po půl hodině hry se domácí dostali ještě do větší příležitosti, ale po přečíslení dva na jednoho zahodil Johnsen nahrávku od Beckera, před odkrytou brankou trestuhodně přestřelil.

Ve 49. minutě mohl na druhé straně z ničeho nic udeřit Ache, jenže po centru z pravé strany a následné hlavičce fantasticky zasahoval na brankové čáře gólman Zwinkels. Naopak z protiútoku skóroval El Khayati a zařídil tak výhru pro svůj výběr. Centr Beckera propadl na zadní tyč, tam osmadvacetiletý útočník obelstil Floranuse a nezištně z mírného úhlu zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci, gólman Kortsmit neměl šanci zasáhnout.

Za dalších pět minut se ADO mohl dostat do dvoubrankového vedení. Fantastický Kortsmit zlikvidoval dvě rány Falkenburga, poradil si s tečí vlastního obránce a na závěr akce vyrazil i hlavičku Johnsena. V dalších minutách začali domácí zodpovědněji bránit a soupeře téměř k ničemu nepouštěli, sami se však do rychlých brejků nedostávali. Sparta byla nejblíže k vyrovnání v 76. minutě po střele Mührena.

Ten se opřel do balónu z hranice pokutového území a napálil bližší tyčku, ke skórování vskutku chyběl malý kousek. Ve zbývajícím průběhu si Den Haag těsný náskok pohlídal, Zwinkels nemusel čelit jediné vážnější situaci. ADO v příštím kole zavítá na půdu nováčka z Bredy a čeká ho tak velmi zajímavý souboj, Sparta se pokusí odčinit tuto prohru v domácím prostředí proti poslední Rodě Kerkrade.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - NAC Breda 0:2

23.09.2017 19:45

Góly: 33. Giovanni Korte, 87. Thomas Enevoldsen

Fotbalisté Bredy se postarali o největší senzaci dosavadního ročníku Eredivisie a na půdě obhájce titulu z Feyenoordu vyhráli 2:0. Rotterdamský výběr tak po čtyřech vítězstvích v řadě za sebou utrpěl druhou porážku a s dvanácti body momentálně klesl až na čtvrté místo. Nováček nejvyšší soutěže uspěl v lize podruhé a odčinil nedávnou šokující prohru v národním poháru, se sedmi body se vyhoupl na třináctou příčku.

Svěřenci kouče Giovanniho van Bronchorsta se tak dostávají do krize, včetně Ligy mistrů totiž prohráli potřetí po sobě a před úterním vystoupením v Neapoli nejsou v ideálním rozpoložení. Přitom domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a od úvodního hvizdu měli jasně navrch. Po necelé čtvrthodině hry zahrávali rohový kop a k hlavičce se probojoval van der Heijden, jenž poslal balón pouze do břevna.

Ve 24. minutě se El Ahmadi ocitl v tváří tvář proti brankáři Birighittimu, avšak v obrovské příležitosti ho nedokázal propálit. Neuběhly ani tři minuty a z ničeho nic mohli udeřit hosté. Po nádherné kolmici od Garcíí si míč mezi dvěma stopery zpracoval Ambrose a zjevil se zcela osamocen před gólmanem Jonesem, jenže ten mu zmenšil střelecký úhel a skvěle zakročil. NAC se přeci jen dostal do vedení ve 33. minutě.

Po dlouhém pasu do pokutového území nejprve vyhrál hlavičkový souboj Koch a pak i Ambrose, jenž předložil balón pro volného Giovanniho Korteho a ten zblízka neměl problém rozvlnit síť. Do druhého dějství vstoupil Feyenoord jako opařený, postupem času se více rozehrával. Po hodině hry se za Birighittim podruhé zachvěla konstrukce, tečovaná rána Kramera opět skončila na horní tyčce a byl z toho jen rohový kop.

V 64. minutě střídající Larsson pálil z dvanácti metrů a jeho dobře mířený pokus odhlavičkoval až jeden z obránců z brankové čáry. V 73. minutě mohli domácí srovnat z pokutového kopu za faul El Allouchiho na Amrabata, jenomže Birighitti fantasticky vyrazil střelu Kramera a pak si úžasně poradil i s následnou dorážkou. V závěrečných minutách Feyenoord otevřel svou defenzívu a tři minuty před koncem podruhé inkasoval, po obrovské hrubce Jonese zamířil do odkryté branky Thomas Enevoldsen.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Roda JC 2:1

23.09.2017 19:45

Góly: 51. Robin Pröpper, 90+3. Vincent Vermeij - 5. Mitchell Paulissen

Roda Kerkrade byla blízko k prvnímu bodu v tomto ročníku, jenomže na půdě Almela inkasovala ve třetí nastavené minutě, proto je beznadějně poslední osmnáctá s nulou na kontě a v dalším průběhu ji tak čekají opravdu perné chvilky. Heracles dokázalo vyhrát podruhé v sezóně a přerušilo svou sérii čtyř zápasů v řadě bez tříbodového zisku, v tabulce se prozatím posunulo na desáté místo s osmi body.

Domácí se mohli dostat do vedení po necelých třech minutách, kdy se do míče opřel Jamiro Alvarenga a svou nádhernou ranou orazítkoval tyč. Neuběhly však ani další dvě minuty a do vedení šla z ničeho nic Roda. Po centru z levé strany od van Peppena se k hlavičce z dvanácti metrů probojoval nabíhající Mitchell Paulissen a balón usměrnil k pravé konstrukci, brankář Castro se natahoval marně. V polovině první půle mohl srovnat domácí Darri, ale zcela sám ze středu pokutového území pálil trestuhodně mimo prostor tří tyčí.

V závěrečné desetiminutovce úvodního dějství nejprve vyrobil obrovskou hrubku Jurjus a celou situaci museli hasit spoluhráči, poté opět nebezpečné střílel Darri a levou tyč minul jen o několik decimetrů. V poslední minutě první půle využil krásné kombinace Gladon a mířil k levé konstrukci, Jurjus se tentokráte vytáhl s parádním zákrokem. Domácí se vrátili do hry šest minut po změně stran, vyrovnávací branku vsítil Robin Pröpper.

Ten využil pasu od Jamira a před hranicí brankového území propálil z voleje bezmocného Jurjuse. V 54. minutě mířil na druhé straně přímo do horního rohu El Makrini, avšak Castro se proletěl vzduchem a míč famózně vyrazil. V závěrečné dvacetiminutovce nejprve pálil ze střední vzdálenosti Jamiro a Jurjus si nadvakrát poradil, poté se k hlavičce dostal Pröpper a o pár centimetrů minul pravou konstrukci.

V 83. minutě spálil velkou možnost hostující Schahin, jenž zblízka v předbrankovém prostoru neodkázal protlačit balón do branky. V poslední minutě sobotního duelu se ukázal střídající Vincent Vermeij, jenže hlavou mířil těsně nad. Stejný hráč přeci jen dostal fanoušky do varu na stadionu Polman, když rozhodující gól vstřelil ve třetí nastavené minutě. Třiadvacetiletý útočník využil zpětné přihrávky jiného střídajícího hráče Niemeijera a z první uklidil míč do sítě kolem stojícího Jurjuse - 2:1.

Více informací k zápasu

Willem II - SC Heerenveen 1:2

23.09.2017 18:30

Góly: 12. Elmo Lieftink - 45. Stijn Schaars, 59. Yuki Kobayashi

Heerenveenu se ani v celkově čtyřiadvacáté sezóně Eredivisie v rámci vzájemných zápasů nepodařilo v Tilburgu udržet čisté konto, ale i přesto dokázal na jihu Nizozemska naplno uspět, a radovat se ze své už páté výhry v řadě. Willem II padl se svým soupeřem doma poprvé od roku 2008 a zůstal na předposledním místě tabulky.

Fríský celek zastihl začátek nového ročníku v opravdu parádní formě a už teď se řadí mezi černé koně soutěže. Určitě se nepočítalo s tím, že by i po šestém kole mohl zůstat v nizozemské nejvyšší lize jako jediný neporažený. Stejně jako před týdnem v Excelsioru přitom zase dokázal otočit nepříznivý stav.

Hosté už úvodních minutách dokazovali, že jsou aktuálně ve velké pohodě. Zeneli ve 4. minutě vnikl do šestnáctky, předložil přihrávku do středu, kde našel Ghúčannejháda, a tomu se podařilo skórovat, jenže dle názoru sudího Janssena si íránský reprezentant počínal předtím faulem vůči soupeři, a tak jeho branka nemohla být uznána.

Na druhé straně naopak domácí proměnili vůbec svou první šanci utkání. Heerkens poslal do vápna z pravé strany centr, který doletěl až na zadní tyčku, a tam v pádu do prázdné brány snadno zakončoval Lieftink. Navýšit náskok se pak ještě snažil Haye, jenže nebyl v takové pozici, aby lépe zamířil, a poslal svůj pokus pouze mimo kýžený prostor.

Srdíčka dokázala srovnat stav v závěru prvního poločasu. Schaars dostal možnost rozehrát přímý volný kop těsně za vápnem a udělal to náramně. Levačkou usměrnil míč nechytatelně k tyči, kam se brankář Wellenreuther jen marně natahoval. V 52. minutě selhal v koncovce Ghúčannejhád, jenž hlavičku z blízkosti trestuhodně poslal vedle brány.

Nakonec Heerenveen přidal rozhodují zásah v 59. minutě. Schaars přistrčil balón Kobajašimu a ten krásnou střelou zpoza vápna překonal Wellenreuthera. Willem II mohl v poslední třetině utkání korigovat ze dvou příležitostí. Avšak hostující gólman Hansen výtečně lapil dělovku Lieftinka a v nastavení zlikvidoval i tu od Crowleyho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven650117:615
2.SC Heerenveen642012:714
3.SBV Vitesse641114:613
4.Feyenoord Rotterdam640212:612
5.AZ Alkmaar640210:712
6.PEC Zwolle632110:811
7.AFC Ajax631211:610
8.VVV Venlo62318:69
9.FC Utrecht63039:139
10.Heracles Almelo622210:118
11.FC Groningen62229:108
12.SBV Excelsior62137:97
13.NAC Breda62139:137
14.ADO Den Haag62135:97
15.Sparta Rotterdam61234:95
16.FC Twente61056:83
17.Willem II61056:143
18.Roda JC60065:160

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Feyenoord a doma a s Bredou

Reagovat
Stiksxx

Pekne Brad Jones namazal Enevoldsenovi.

Reagovat
AjaxFans

Hrajem strašné hovno pod Keisrem

Reagovat
afc ajax

Vitaj naspať FRANK .

Reagovat
AjaxFans

Jako odešlo dost hráčů ze základu,ale proč nehraje lasse od začátku je záhada.Dávámě strašně málo gólů.Nejvíce ze všech odchodů nám bude chybět bosz

Reagovat
jáá

je to tak, odchody mě pěkně mrzely...ve snu mě nenapadlo, že by bosz hned takhle odešel, ale bohužel se stalo, i tak jsem čekla nebo doufal v podobný herní projev...obrana se prostě rozpadla, Dolberg je neviditelný a proti Haagu byl krásně vidět co vše se dá nedat....proti mi strašně připadalo, že když dáma gola, tak si celý tým myslí, že je konec zápasu a nejednou úplně opadnou jako by to chtěli jen ubránit....my něco ubránit

Reagovat
afc ajax

je to tak dával som mu čas ale ale toto je moc a takto sa o titul nehrá !!! hlavne keď nemáme LM,EL.. cez týždeň tento víkend sme už mali byť na 1. mieste!!! na "A" tým jednoducho nemá ,žiaľ.A FRANK má teraz ideálnu možnosť( teda ak mu ju dajú ) .

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ajax

Reagovat
Elliasson

Tak Feyenoord není sám.

Reagovat
jáá

co se stalo po MC? při zranění Jorgenssena jsem věděl, že to je velký oslabení, ale proti PSV jsme hráli dobrý fotbal i v 10, jen to konečné řešení

Reagovat
Stiksxx

Tak naštěstí jsme z tech tri důležitych zapasu vytezili solidní počet bodů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele