Anglická Premier League - souhrn 7. kola

01.10.2011, 15:49, aktualizováno 02.10.2011, 19:01
Komentáře a souhrny
Manchesterské kluby si pojistily postavení v tabulce - United porazili Norwich, City uspělo v Blackburnu. Na to zareagovala vysokou výhrou v Boltonu Chelsea. Tottenham porazil Arsenal, Fulham deklasoval QPR, Newcastle vyloupil Wolverhampton a je třetí, Liverpool uspěl v derby a porazil Everton. Vyhrála i Aston Villa, Sunderland a WBA se o body podělily...

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:1

02.10.2011 17:00

Góly: 40. Rafael van der Vaart, 73. Kyle Walker - 51. Aaron Ramsey

Stejně jako vloni v dubnu Tottenham vítězí v severolondýnském derby poměrem 2:1. Shodou okolností tehdy po dlouhých deseti letech a na 21. pokus konečně svého rivala porazil. Dnes naproti tomu potvrzoval svou vlastní dominanci v posledních soubojích s Arsenalem, který po dalším mizerném výkonu padá na 15. příčku.

Tentokrát žádný divoký úvod, spíš na poměry severolondýnského derby nevídaně rezervovaná hra obou mužstev. Především tedy Arsenalu, jehož hra se vrátila ke své absolutní degradaci zkraje sezony. Střed pole tu znovu byl jen od toho, aby popostrkoval míče do stran, případně je poslušně odevzdával. V tom vynikalo především duo Ramsey-Song (dnes kvůli jednostranně zatížené marodce netradičně na stoperu), z jejichž hrubek také pramenily na dlouho jediné šance zápasu. Nejprve Song nepřesně nahrával z hranice šestnáctky a Spurs okamžitě zareagovali kolmicí pro rozeběhnutého Parkera, kterého v překážkovém sedu vychytal Szczesny. Také podruhé Kohouti bleskurychle přešli do protiútoku a málem slavili úspěch. Tentokrát u středového kruhu pochybil Ramsey, Bale nakopl svou motorku a pak servíroval míč Van der Vaartovi. Ten však byl o krok napřed, takže balon lovil zpoza sebe a rozpačitě přestřelil.

Tottenham nicméně působil daleko flexibilněji a jistěji v kramflecích, přestože třeba svou levou stranu díky nezodpovědnosti Balea dosti odkrýval a takový Modrić se po celý zápas marně dostával do varu. Ale ten první fakt bílým moc neškodil, protože Sagna centroval nadmíru naivně a jinudy se Arsenal dopředu nedostával. Až když se Van Persie u levé postranní čáry skvěle zbavil Kaboula, měl rozhodně skórovat z druhé vlny nabíhající Gervinho. Jeho rána do protipohybu ale mezi tři tyče nemířila. Další solidní, nicméně o chlup nepřesné pokusy měl na svědomí Walcott, jediný gól poločasu každopádně zaslouženě zaznamenali domácí. Dvě rychlá přenesení hry ze strany na stranu vyústily ve Van der Vaartovo kontroverzní zpracování bicepsem (či ramenem) a následnou přesnou koncovku v obležení dvou protivníků. Tehdy to už přitom mohlo být 2:0, kdyby Szczesny opět brilantně nezasáhl proti Nizozemcovu sklepnutí Defoeova přízemního centru na přední tyč.

Jen proto nakonec mohl Arsenal hned po přestávce vyrovnat a dostat se do hry, v níž prakticky celý poločas pořádně nebyl. V 51. minutě Song nabral odvrácený balon na kopačky, zaběhl s ním až za ve vápně poslušně nahuštěnou obrannou linii Tottenhamu a pak si mohl vybírat, komu ze spoluhráčů předloží pas do prázdné klece. Nakonec se mohl radovat po první půli všemožně kritizovaný Ramsey. Gunners hned ožili, dokonce záhy po vstřelené brance rivala zamkli na vlastní půlce a po prvních deseti minutách se jen 15 procent času hrálo v té třetině hřiště, kde stála Szczesného svatyně.

Ta byla přesto brzy ve velkém ohrožení. To když Song nepochopitelně vystartoval po Baleovi, jemuž se takto otevřela možnost vyzvat ke skórování rázem nehlídaného Adebayora. Někdejší útočník Arsenalu ale tváří v tvář polskému golmanovi selhal, Szczesny jej parádně vychytal pravým předloktím - včas přiloženým k zemi. V tu chvíli už Gunners opět pomalu ztráceli nadvládu, dokud o ni úplně nepřišli a po více než hodině hry neinkasovali podruhé. Dosud bezchybného Szczesného tehdy zaskočila stoupající a zase klesající dalekonosná pumelice Kylea Walkera. Pravý bek se takto trefil v Premier League poprvé od doby, kdy rovněž skóroval za Aston Villu v 73. minutě a i tehdy dával na 2:1.

V tomto případě však už soupeř odpovědět nestihl. A ani k tomu nebyl nijak blízko. Arsenal se již nikdy nedostal na vlnu z počátku druhého poločasu, ke konci působil nervózně, rozháraně a v neposlední řadě neškodně. Naopak Bale ještě mohl využít hrubého nedorozumění obou stoperů Gunners, svůj projektil ale namířil těsně vedle vzdálenější tyče. Vedení nicméně pojistku nepotřebovalo. Arsenal jako by byl se stanovením venkovního historického minima (osmkrát v řadě na cestách bez vítězství nikdy předtím nevydržel) tak nějak smířený...

Více informací k zápasu

Fulham FC - Queens Park Rangers 6:0

02.10.2011 16:00

Góly: 2. Andrew Johnson, 20. Danny Murphy (pen.), 38. Andrew Johnson, 59. Andrew Johnson, 65. Clint Dempsey, 74. Bobby Zamora

Západolondýnské derby jednoznačně ovládl Fulham, který nováčkovi, jen o čtyři kilometry dále sídlícímu Queens Park Rangers, nasázel pět branek. Vítěznou trefu si připsal už po 89 vteřinách Andrew Johnson, jenž do závěrečného hvizdu stihl zkompletovat hattrick. Druhou branku si připsal z penalty po faulu právě na Johnsona Danny Murphy. Na 6:0 pak upravovali Clint Dempsey a Bobby Zamora. Cottagers tak díky první výhře v ligové sezoně konečně opustili sestupové příčky.

Po bleskové trefě Sturridge z utkání Bolton - Chelsea zareagoval další ze západolondýnských klubů ještě rychlejším gólem. Střelu Bobbyho Zamory ještě Paddy Kenny vyrazil, ale na dorážku Andyho Johnsona byl již krátký - 1:0. Za další dvě minutky to Johnson zkoušel znovu, tentokrát neúspěšně. Velkou šanci měl v 11.minutě Dempsey, Orr ji však stačil včas odvrátit.

Druhý gól přesto přišel. Aktivní Andy Johnson přepadl ve vápně přes Kennyho a rozhodčí odpískal penaltu. S tou si poradil tradiční exekutor Danny Murphy a po dvaceti minutách to bylo 2:0. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale ani Bothroydova hlavička, ani Taarabtova střela příliš Schwarzera neohrozily. Naopak sedm minut před koncem poločasu udeřilo znovu na druhé straně. Zblokovanou střelu vrátil Zamora zpět na Johnsona, který zblízka neměl problém uklidit do branky - 3:0.

Úvod druhého poločasu zastihl v lepší pohodě QPR, po pěti minutách nebezpečně střílel Faurlin. Poté už ale opět úřadovali domácí, dalekonosná rána Hangelanda z 58.minuty ještě bránu těsně minula, za další minutku už se však síť rozvlnila. Chytře rozehraný přímý kop se dostal k nohám Andyho Johnsona, jenž tváří v tvář Kennymu nezaváhal a završil hattrick - 4:0. A aby toho nebylo málo, za dalších pět minut na 5:0 dával Clint Dempsey.

Queens Park Rangers poté již úplně vypadli ze hry, americký záložník v 71.minutě nicméně v solidní šanci šestý gól nepřidal. Lépe si počínal Zamora, jenž čtvrt hodiny před koncem přízemní střelou z pravé strany ke vzdálenější tyči překonal zoufalého Kennyho - 6:0. Zmírnit debakl mohl zakrátko střídající D.J. Campbell, avšak hlavou v dobré pozici minul.

Šance Campbella hosty trošku nakopla, o střely se pokoušeli Barton a Wright-Phillips - bez potřebné přesnosti. V závěru utkání ještě ve snaze alespoň kosmeticky upravit skóre ve vápně pálil MacKie, ale tísněný nasměroval svoji střelu téměř na rohový praporek. Na druhé straně ještě těsně vedle mířil Bryan Ruiz, ale ani on už s šestkou na kontě vstřelených branek nepohnul a tak bitva o západní Londýn skončila jasným debaklem 6:0.

Více informací k zápasu

Swansea City - Stoke City 2:0

02.10.2011 16:00

Góly: 9. Scott Sinclair (pen.), 85. Danny Graham

Branka z pokutového kopu v úvodu utkání rozhodla o vítězství Swansea. Nováček z Walesu udeřil už v 9. minutě, kdy se z penalty prosadil Scott Sinclair. Po minele v rozehrávce a následném samostatném nájezdu na konečných 2:0 zvyšoval Graham. Svěřenci Brendana Rodgerse tak zaslouženě zvítězili a vzdálili se od sestupových vod.

Domácí měli od začátku navrch, ale v prvních minutách se jim nedařilo ohrozit branku. Pak v osmé minutě dostal míč do vápna Routledge, jenž byl nedovoleně zastaven Shawcrossem a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Toho se chopil Scott Sinclair a přestože Begović vystihl směr, natahoval se marně - 1:0. Za pět minut byli Swans blízko druhé brance, nicméně Graham na zadní tyčce na centr Routledge nedosáhl.

Hra se poté vyrovnala, ale ani Stoke ani Swansea se do větších šancí již neprobojovali. Pennant namířil z dobré pozice přímý kop jen do zdi, Delap z vápna bránu úplně minul. Na druhé straně se snažil zvýšit Rangel, ale hlavou netrefil prostor mezi třemi tyčemi a tak se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Chvíli po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky dostal šanci podobnou té Pennantově z první půlu domácí Gower, ale počínal si úplně stejně a trefil jen zeď. Po hodině hry z dalšího přímáku už Glenn Whelan mířil lépe, jeho pokus však přeci jen ještě zastavila tyč Vormovy branky. Stoke získali po změně stran převahu, skóre se však mohlo měnit na opačné straně, když Dyerovu střelu zblokovala obrana.

V 69.minutě už se musel činit i Begović, jenž parádně vyrazil krásnou Sinclairovu střelu na roh. Poté se ofenzivní snaha přelila zpět na kopačky Swansea, ale srbského gólmana v bráně hostí se jim podruhé překonat nedařilo. To se změnilo pět minut před koncem po hrubé chybě v rozehrávce Stoke. Whelanovu přihrávku na Woodgatea vystihl Danny Graham, jenž postupoval sám na bránu a nemýlil se - 2:0.

V nastaveném čase ještě došlo k velkým šancím na obou stranách, nejprve Gower využil špatného ofsajd systému Stoke, ale jeho střela postrádala gólové parametry. V úplném závěru pak z bezprostřední blízkosti hlavičkoval střídající Cameron Jerome, nicméně Vorm se rozhodl, že za svá záda dnes nic nepustí a zázračně míč vyrazil. Swansea tak porazili Stoke 2:0.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Chelsea FC 1:5

02.10.2011 14:30

Góly: 46. Dedryck Boyata - 2. Daniel Sturridge, 15. Frank Lampard, 26. Daniel Sturridge, 27. Frank Lampard, 59. Frank Lampard

Chelsea potvrdila, jak moc se jí na Reebok Stadium daří a také dnes utkání zcela opanovala. Když po necelé půlhodině vedla už 4:0, nikdo nemohl mít o její výhře pochyby. Hattrickem se blýskl Frank Lampard, dva góly přidal Daniel Sturridge, jenž ještě před pár měsíci za Bolton kopal. Zápas nakonec skončil výsledkem 1:5 z pohledu Trotters.

André Villas-Boas nasadil prakticky to nejsilnější, co měl k dispozici. To jeho protějšek Owen Coyle udělal v sestavě několik změn ve víře, že povedou ke zlepšení. Jenže už po 92 vteřinách ho z omylu vyvedl Daniel Sturridge. Anglický mladík využil špatného bránění rohového kopu a hlavou otevřel skóre.

Brankář Bogdan, který v domácí kleci zaskakoval za Jaaskelainena, si nemohl představit horší začátek. Blues hře dominovali, procento držení míče v jednu chvíli svítilo na necelých 80 procentech. V 16. minutě vše vyvrcholilo úžasnou akcí hostů. Načal ji Ramires, míč pak pokračoval přes Matu až ke Sturridgovi, který na penaltě našel Lamparda a ten přízemní ranou zvýšil na 2:0.

Daniel Sturridge byl na levé straně hodně aktivní a domácí borci si s ním nevěděli rady. Ve 26. minutě ovšem zklamal také gólman Bogdan, jemuž trestuhodně vypadl Sturridgova střela zpoza šestnáctky a míč následně zapadl do sítě. A aby toho nebylo málo, krátce po rozehrávce se Chelsea opět zmocnila míče a rozvinula další gólovou akci. Před Luizem se otevřel obrovský prostor, takže mohl ze své poloviny v klidu dojít až před vápno, odkud také vystřelil. Bogdan jeho ránu dokázal jen vyrazit před sebe, kde již stál připravený Frank Lampard a zvýšil na 4:0. Owen Coyle asi na lavičce nevěřil svým očím.

Do poločasu si ještě mohl dát po rohu Lamparda vlastní gól Davies, ale naštěstí pro Bolton se šlo do šaten za stavu 4:0. I když ono slovo "naštěstí" asi není příliš na místě. Coyle o přestávce reagoval stažením Steinssona a nasazením Knighta.

Druhé dějství začalo úplně stejně jako to první, jen s tím rozdílem, že udeřil Bolton. Chelsea znovu nedokázala ubránit standardní situaci a Boyata trestal. Byl ještě rychlejší než Sturridge, gól dal ani ne minutu po startu poločasu.

Chelsea sice už ve druhé půli nebyla tolik dominantní, ale nadále s přehledem kontrolovala průběh zápasu. I díky tomu, že se na hřiště podívali místo Ramirese a Bosingwy Ivanovič s Mikelem. Krátce na to dovršil hattrick Frank Lampard. Spolupráci s Drogbou zakončil další přesnou koncovkou.

V poslední desetiminutovce mohl ještě Bolton nepříznivé skóre korigovat, ani jednou se mu to ale nepovedlo. Nejprve Petrov přihrával před bránu Daviesovi a ten mířil do prázdné, ale skvělým zákrokem míč z čáry vykopl Ivanovič. Opakovaný záběr nicméně prokázal, že míč zřejmě celým svým objemem čáru překročil. V 89. minutě neuspěl ani Eagles, když jeho dělovku Čech vytěsnil na tyč, a tak zápas skončil jasným vítězstvím Chelsea.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wigan Athletic 2:0

01.10.2011 16:00

Góly: 36. Gabriel Agbonlahor, 62. Darren Bent

Aston Villa jenom tak zlehka překračuje další překážku v podobě Wiganu a dál zůstává nepřemožena. Po úchvatné sérii čtyř remíz teď tedy konečně vyhrála, což jí může akorát pomoci. Naopak Latics již počtvrté v řadě nebodovali a od sestupové zóny je momentálně dělí jediný krůček.

Atleti na posledních šesti výjezdech do Villa Parku ani jednou neprohráli, dnes však podali neskutečně sterilní výkon. Shay Given si déle než hodinu mohl na brankové čáře cvrnkat kuličky, jak málo byl zaměstnaný. Tedy spíš nijak. Po představení záložníka McArthura už se Wigan ve finální fázi o několik tříd zlepšil a irský brankář dokonce v samotném nastavení musel dvakrát čarovat, aby udržel své třetí čisté konto v sezoně. Zasahovat musel postupně proti Mosesově nepříjemně tečované střele i Di Santově pokusu. To bylo z pohledu celého utkání asi tak celé. Krom ještě jednoho závaru v samotné koncovce utkání, po němž odvracel žhavý balon z brankové čáry Barry Bannan.

Skotský mladík vůbec podal další skvostný výkon a jenom potvrdil, že se letos směle pasuje do pozice tahouna záložní linie Aston Villy. Dnes navíc krom obvyklé podpory Agbonlahora mohl počítat i s abnormální aktivitou Darrena Benta, což se pro birminghamský celek ukázalo být vůbec klíčovým. Byl to koneckonců právě Bannan, kdo pěkným dalekonosným krouceným míčem vyzval ke sprintu přes Caldwella Agbonlahora a minimálně z jedné třetiny tak zařídil vítěznou branku.

Zahanbit se ale nenechal ani Bent. Ten nejprve hlavou minul po centru Bannana, posléze se díky šňůře technických fines dostal i k přesnější ráně, kterou bravurně zlikvidoval Al-Habsi. Ománský brankář celkově zažil hodně krušné odpoledne. Likvidovat musel i následné pokusy Bannana a Petrova, aby už byl doopravdy krátký na utěšený Bentův volej ze 62. minuty po přesném centru Agbonlahora. Pak už posvátný birminghamský trojlístek nechal asijského golmana vydechnout.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Manchester City 0:4

01.10.2011 16:00

Góly: 57. Adam Johnson, 59. Mario Balotelli, 73. Samir Nasri, 87. Stefan Savić

Manchester City zapomněl na bídný úterní výkon z Ligy mistrů proti Bayernu a spravil si chuť na Blackburnu. Rovers nestačili hlavně na střídajícího Samira Nasriho, jenž měl po svém příchodu prsty ve třech brankách. Góly za Citizens přišly všechny až ve druhé půli a nasázeli je Adam Johnson, Mario Balotelli, Samir Nasri a další ze střídajících hráčů Stefan Savić.

Hosté utkání opanovali od samého začátku, už po deseti minutách mohli jít do vedení. Střelu z úhlu od Davida Silvy vyrazil Robinson jen k nohám Balotelliho, který mohl dorazit míč do sítě, jenže pálil vysoko nad. Za dalších sedm minutek se do veliké šance dostávali i domácí. Samba využil ztráty míče Manchesteru City na útočné půli, prošel přes několik soupeřových hráčů a předložil míč do běhu Hoilettovi. Toho ovšem výborně zablokoval Zabaleta, takže k ohrožení brány vůbec nedošlo.

Ve 28.minutě musel být ke zklamání fanoušků zraněný Sergio Agüero, místo něhož přišel na hrací plochu Samir Nasri, což se v průběhu zápasu ukázalo být klíčové. Do konce první půle mohli svěřenci Roberta Martineze, ještě několikráte jít do vedení, nejprve těsně minul Balotelli, poté stejný hráč parádními nůžkami rovněž netrefil branku a nakonec "Super Mario" do třetice střílel vedle ve výborné pozici po centru Zabalety.

Také druhý poločas začal šancí italského "Enfant terrible". Ve dvaapadesáté minutě si míč perfektně hrudí sklepl na pravačku a napálil balon do tyčky Robinsonovy branky. Za další čtyři minuty už se ale skóre měnilo. Adam Johnson se po rohu dostal k míči a nádherně jej poslal do levé šibenice - 0:1. Za nedlouho už to bylo o dva góly. Nasri na levé straně přešel přes Danna a jeho centr na bližší tyč uklidil do sítě konečně Mario Balotelli - 0:2.

Čtvrt hodinu před koncem definitivně utnul naděje Rovers Samir Nasri. Francouzský záložník ve vápně společně se Silvou přehrál dvojici obránců, načež díky teči jich obou propasíroval míč za Robinsonova záda - 0:3. Až v závěru duelu se do šance dostali i domácí. Z dálky střílel Yakubu a jen těsně minul Hartovu svatyni. Minutu po tomto pokusu však opět udeřil klub z Manchesteru. Další Nasriho roh tentokrát do branky nasměroval Savić, čímž dodal utkání konečný stav - 0:4.

Více informací k zápasu

Manchester United - Norwich City 2:0

01.10.2011 16:00

Góly: 68. Anderson, 87. Danny Welbeck

Manchester United stanovil další rekord! Už podevatenácté v řadě doma neztratil body, což se mu v nejvyšší soutěži nikdy nepovedlo. Poslední maximum navíc stanovil již v sezoně 1904/05. Na onen poslední korálek se ovšem Red Devils nepříjemně natrápili. Norwich by za dnešní bojovný výkon zasloužil absolutorium i čestný gól.

Sir Alex Ferguson udělal před utkáním jednu poměrně nečekanou změnu na levém kraji hrací plochy, kde místo Younga, který dostal od manažera volno, poletoval Park. A popravdě většinou zbůhdarma. Jako mozek, leč nepříliš efektivní, v prvním dějství rozhodně fungoval Nani, jehož zezadu aktivně podporoval Valencia, na což obvykle zadní linie pružně reagovala stažením Fletchera na stopera a posunutím Jonese k čáře. Ani tahle strategie nicméně United ovoce nenesla. Ti se vůbec nebyli schopni dostávat do palebných postavení, jejich klasické narážečky vycházely jen ve zlomku případů. Zkrátka přestože s Rooneym projev MU opět nabyl jakési hlavy a paty, pořád to s ním bylo dosti profesorské, upajdané a nezvykle šablonovité.

Naopak Norwich si počínal šikovně a zkušeně. Ačkoliv blok tří středových hráčů coby neprostupná hráz nefungoval a Canaries povětšinou vzadu zachraňovaly hlavně různé nepřesnosti a nedorozumění soupeře, opačným směrem hráli hosté nanejvýš účelně. Rychle, tu po zemi, tu vzduchem. Na hrotu se ke všemu nadmíru srdnatě rval osamocený Morison, jenž ustál nespočet fyzických soubojů, a jen štěstí dvakrát Jonesovi s Evansem pomohlo v utnutí jeho nadějného útoku.

Gólové příležitosti nicméně dlouho scházely na obou koncích hrací plochy. Až v 35. minutě prolomil bariéry Rooneyho zátylek, či snad rameno, který po rohu v hlavičkovém souboji odrážel Naniho centr do prostoru těsně sousedícího s levou spojnicí. A pihovatý forvard, jehož v posledních dnech trápila bolest v tříslech, byl i u další zpočátku nadějně vypadající akce. Jednou jedinou chytrou, skrytou přihrávkou zvládl konečně doopravdy přelstít pevný blok hostí, jenže Anderson ho za to odměnil jen slabou ranou hodně mimo.

Ještě větší šanci si nicméně v 53. minutě vypracovali Canaries. Ti v jednu chvíli prakticky přečíslili dva zadáky United, Phil Jones ale nakonec heroickým blokem Pilkingtonovy střely výrazně pomohl Lindegaardovi k udržení čistého štítu. To se ovšem mělo měnit v 65. minutě, kdy ten samý hráč dostal šanci na reparát od milostivého Valencii. Tomu nikdo nezařval "záda", on sám nepochopitelně přestal s balonem sprintovat a všudybyl Pilkington se rázem mírně ze strany řítil sám na Lindegaarda. Jakkoliv si ale mohl dlouho vybírat, trestuhodně minul.

Jestliže ManUtd začínal být čím dál bezradnější v dobývání soupeřovy pevnosti, mohl si v 68. minutě lebedit, že tu stále je ono rezavé pravidlo "nedáš-dostaneš". A také Rooney. Ten opět sehrál v gólové akci podstatnou roli - tentokrát navázal na Jonesovu hlavičku svým precizním výskokem a posunul míč na čelo Andersona, jenž už prostřelil víceméně bezmocného Ruddyho.

Ani poté však nebojácný nováček neskládal zbraně. Hned v 75. minutě Jones odhlavičkoval míč pouze na hranu šestnáctky k Pilkingtonovi, který po bleskurychlém zpracování ani do třetice nerozvlnil síť napnutou za Lindegaardovými zády. Tentokrát už dánského golmana sice za vydatné teče Andersona překonal, jenže proti vyrovnání stále ještě byla dobře postavená pravá tyč. Poslední možnost potom spálil Morison, když hrozivě zaváhal po situaci dva na jednoho.

Místo toho tedy ještě potvrdili vedení domácí. Nejdříve Rooney nepochodil s křižnou střelou, pak ale norwichskému duu ukázal tandem Welbeck-Park, jak se ve dvou rozebírá hned čtveřice fotbalistů v odlišných trikotech - Welbeck uličkou rozeběhl korejského záložníka a ten mu už vracel před prázdnou bránu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Bromwich Albion 2:2

01.10.2011 16:00

Góly: 24. Nicklas Bendtner, 27. Ahmed Elmohamady - 4. James Morrison, 5. Shane Long

Vše podstatné se v utkání Sunderlandu s West Bromwichem událo ještě před přestávkou. Padly čtyři branky, hrál se svižný fotbal plný střeleckých pokusů. Jenže z toho vzešla remíza 2:2, s kterou se postupem času obě strany dokonale spokojily a už se na Stadium of Light nebylo moc na co koukat.

Strhující začátek, fascinující střed a pořád ještě zábavný konec. První poločas by se dal rozdělit zhruba na takové, pro nestranného diváka rozhodně uspokojivé pasáže. Krátce po úvodním hvizdu přišla divoká 69sekundovka, během níž si nejprve Morison našel cestičku za Bruntovým centrem z přímého kopu a pak Long proměnil po ztrátě protivníka uprostřed hřiště samostatný nájezd. Jenže Sunderland se nesložil, a přestože ještě zprvu Sessegnon s Turnerem nezakončovali s potřebnou precizností, po 26 minutách již bylo srovnáno. Tentokrát oba góly dělily rovněž nicotné dvě minuty. Bendtnerovi umožnila skórovat delikátní patička Larssona a následná jemná teč, Elmohammadymu naopak právě Dánův ideální centr z levé strany.

Okolo 15minutové pauzy se už nehrálo v tak nervy drásajícím tempu, pořád se každopádně bylo na co dívat. Těsně před odchodem do kabin znovu zakombinovalo duo seveřanů Bendtner-Larsson a druhý jmenovaný tentokrát z pravého okraje šestnáctky přiměl Fostera k pohotovému zákroku. Naopak po opětovném vstupu na trávník se po zmařené šanci drbal na hlavě obránce Wes Brown, kterého očividně na zadní tyči Larssonův dokonalý centr zaskočil.

Bohužel se ale jinak druhé dějství tvářilo jako hodně malý a nekonkurenceschopný bráška toho prvního. O vítězství se usilovněji pokoušeli domácí - pokud tedy vůbec nějaká strana -, ale také jejich pokusy stejně jakou soupeřovy zpravidla nestály ani za zmínku. Snad akorát průnik skvěle hrajícího Sessegnona a následná koncovka Elmohammadyho přímo do Fosterovy náruče může být vypíchnuta. Jinak nic.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:2

01.10.2011 16:00

Góly: 88. Steven Fletcher - 17. Demba Ba, 38. Jonás Gutiérrez

Newcastle se dál veze na vítězné vlně, tentokrát na jeho skvělou formu doplatili Vlci z Wolverhamptonu. Především efektivita v prvním poločase a fantastické zákroky brankáře Tima Krula rozhodly o výhře Magpies 2:1. O branky hostí se postarali Demba Ba a Jonas Guttierez, za domácí v závěru utkání korigoval Steven Fletcher.

Gólman Newcastlu se poprvé vyznamenal již po třech minutách utkání, kdy si poradil s nevyzpytatelným přímým kopem Jamieho O’Hary. Za dalších pět minut mohl skórovat Fletcher, trefil však jen tyčku. Poté zchladil fanoušky domácích Demba Ba. Cabaye v 17.minutě nacentroval míč z rohového kopu do malého vápna, kam se jako buldozer vřítil senegalský reprezentant a otevřel skóre - 0:1.

O dvacet minut později střílel těsně vedle domácí Doyle, za necelou minutu ovšem udeřilo opět na druhé straně. Jonas Guttierez si udělal z hráčů Wolverhamptonu cvičné kužely a po úžasné individuální akci uklidil míč na zadní tyč - fotbalová nádhera a 0:2. Do poločasu ještě trefil břevno O’Hara, ale do přestávku již zůstal stav nezměněn.

Druhá půle přinesla pořádný vzruch až po dvaceti minutách, tehdy zazářil ve velkém stylu brankář Krul. Nizozemský gólman postupně čelil hned trojici střílejících hráčů Wolves, přesto za svá záda nepustil ani jeden pokus. Domácí se dočkali až v samotném závěru zápasu. Dvě minuty před koncem základní hrací doby nacentroval do vápna Hammil a Steven Fletcher hlavičkou prolomil střeleckou smůlu Vlků - 1:2.

Domácí fanoušci hnali své borce za vyrovnáním, čemuž pomohl i rozhodčí, nastavující pět minut nad rámec řádného času. A nakonec se málem dočkali, Jarvis však podle asistenta na pomezí hlavičkoval Jarvis před branku už mimo hřiště. Newcastle poté již udržel ofenzivní choutky Wolverhamptonu na uzdě a po závěrečném hvizdu se mohli radovat z vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 0:2

01.10.2011 13:45

Góly: 71. Andrew Carroll, 82. Luis Suárez

Premier League si na své fanoušky přichystala v rámci sedmého kola hned tři derby, z toho dvě dlouho očekávaná. To mezi Evertonem a Liverpoolem, známé též jako Merseyside derby, celý víkendový program otevřelo a podle očekávání se bylo na co koukat. Liverpool nakonec zužitkoval početní převahy a díky brankám Andyho Carrolla a Luise Suareze zvítězil 2:0.

Střetnutí probíhalo po většinu času v úžasné atmosféře, která strhla i samotné hráče. Hned v té třetí střílel těsně vedle kudrnatý dlouhán v dresu Evertonu Marouane Fellaini, o chvíli později hledal ve vápně Downing volného Suareze, ale přihrávka postrádala potřebnou přesnost. Uruguayský kanonýr se však přeci jen do tutovky dostal, hlavou ale v bezprostřední blízkosti nepřekonal.

Prakticky vzápětí se k téměř gólové šanci dostal také Tim Cahill, jenž si našel krásný Colemanův pas, přeskočil Carraghera a donutil k parádnímu zákroku Pepe Reinu. Po následném rohu se pak nezvykle obratně mezi dvěma obránci Liverpoolu protáhl Distin a střílel ve výborné pozici nad. Do 15. minuty ještě těsně vedle tyče pálil Louis Saha.

Že Merseyside derby nikdy nemůže být jen všedním duelem dokázala 23. minuta. A do nevděčné hlavní role s rudým kartonkem v ruce se vtělil sudí Martin Atkinson. Je sice pravdou, že Jack Rodwell do souboje s Luisem Suarezem vlétl dosti nevybíravě, ještě důležitějším faktem ovšem zůstává, že mladý Angličan forvarda Reds kopačkou vůbec nezasáhl, a například v porovnání se "skokem" Fernanda Torrese z minulého kola šlo o naprosto neškodný zákrok. Bohužel, rozhodčí je v utkání pánem a Everton tak pokračoval jen v deseti lidech, čímž bylo doposud krásné derby velmi negativně ovlivněno.

Liverpool početní převahy využil a získal v utkání lehkou převahu. V 33. minutě ještě trefil Suarez z úhlu boční síť, Charlie Adam zase o pět minut později z přímého kopu jen zeď. Těsně před koncem prvního poločasu opět zaúřadoval sudí Atkinson - tentokrát již zřejmě správně, když posoudil zákrok Jagielky na Suareze jako penaltový. Že boží mlýny melou následně ukázal jindy neomylný exekutor Kuyt, jenž svůj projektil ze značky pokutového kopu poslal přímo do skoku skvělého Howarda. Když pak gólem neskončila ani úchvatná rána Adama do břevno, odcházelo se za bučení domácích fanoušků za stavu 0:0.

Druhá půle začala ve stejném duchu jako skončila ta první. Pár minut po začátku střílel Kelly jen do brankáře, v 54. minutě už Carroll hlavou po centru Adama Howarda překonal, ale u levé tyčky stál naštěstí pro Toffees připravený Saha. Po hodině hry zaúřadoval francouzský útočník i u druhé branky, tentokrát se snažil míč dostat do sítě, ale mířil mimo.

Liverpool si nepočínal tak, jako by si tým hrající proti deseti počínat měl, změnit hru se manažer Reds pokusil dvojím střídáním, po němž se do hry dostal Craig Bellamy a hlavně miláček fanoušků Steven Gerrard. A výsledek se dostavil - v 71. minutě našel José Enrique po pěkném průniku Carrolla a dosud neviditelný střelec se v těchto situacích obvykle nemýlí - 0:1.

Oslabený Everton se snažil převzít iniciativu a s výsledkem něco udělat, kromě několika centrů do vápna však konsolidovanou obranu soupeře překonat nedokázali, naopak udeřilo na druhé straně. Běžela 82. minuta, když zmatků v defenzivě "Karamelek" využil Suarez, jenž zoufalého Howarda překnal podruhé - 0:2.

V tu chvíli už bylo o vítězi prakticky rozhodnuto a napovídal tomu i uvolněnější výkon obou celků. Pět minut před koncem ještě zkoušel zdramatizovat utkání Baines, ale jeho střela levačkou branku neohrozila. Stejně si vedl i v 89. minutě na druhé straně Gerrard. V nastaveném čase razantně pálil do brankáře Drenthe, za několik okamžiků trefil po nakrátko rozehraném rohu Kuyt dokonce tyč. Skóre se nicméně nezměnilo a vládci Liverpoolu se tak minimálně na půl roku stali po vítězství 2:0 Reds.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United761024:519
2.Manchester City761023:519
3.Chelsea FC751117:816
4.Newcastle United74309:415
5.Liverpool FC741210:813
6.Tottenham Hotspur640211:1012
7.Aston Villa72509:511
8.Stoke City72324:89
9.Norwich City72237:108
10.Swansea City72236:98
11.Queen's Park Rangers72235:138
12.Fulham FC714210:77
13.Everton FC62136:87
14.Wolverhampton Wanderers72146:107
15.Arsenal FC721410:167
16.Sunderland AFC71339:86
17.West Bromwich Albion71245:105
18.Wigan Athletic71245:115
19.Blackburn Rovers71158:174
20.Bolton Wanderers71069:213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (812)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre výhru AFC v NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 můj tip.

Reagovat
mul

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

♥ YNWA ♥

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
C-M@ster

Cirkus Atkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, ten Suarez je herně jeden z nejnesympatičtějších hráčů, co znám

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Ronaldo v MU taky (v Realu se polepšil), ale v týmu bych takové hráče v životě nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, on je špičkový hráč to bez debat. Ale jakmile vidím byť u špičkového hráče herní sobeckost a chorobné simulování, tak je prakticky automaticky nesnáším a je docela jedno, jestli je to Ronaldo, Villa, Suarez nebo Malouda ať pálím i do vlastních řad

Reagovat
Rssa

Villa a herní sobeckost? To si hodně ujel.

Reagovat
smazaný uživatel

A s čím jako, že hraje za svatou SuperBarcu znamená, že nemůže být herně sobecký?

Reagovat
Rssa

Právě že herně sobecký není. Ale stop tomuto tématu, to do PL nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale Villa je sobecký i coby koncový hráč a to ne málo...

Reagovat
Infi

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentuj, čekám...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho argument je tak hodný tvojho.

Reagovat
smazaný uživatel

závidíte nám Suáreza...keby je Man U alebo kdekoľvek inde tak je najelpší hráč podľa vás...podľa mňa už ním je

Reagovat
mithro

az nato, ze nie je fanusik United ale dobry pokus

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že k výhře v jednom z nejdůležitějších zápasů sezóny dopomůže sudí, ale i tak su moc rád za 3 body

Reagovat
minoLFC

zápas som videl len do 60. minúty, ale dovtedy kým mi neodišiel sopcast to bolo hrozné...podla toho čo sa píše, som rád že sa Bellamy ukázal a že Carroll dál gól (aj keď kým som mal obraz hral hrozne)

3 body v derby sú skvelé vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice dají AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, nejdřív pomoc rozhodčího, pak haluzový gól. Podobajou se nám víc než my sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson to opět nezvládl, pravda, ale haluzový gól? To né.

Reagovat
minoLFC

e ešte v derby

Reagovat
smazaný uživatel

a předtím neproměněná penalta, břevno a v závěru tyč výhra byla naprosto zasloužená

Reagovat
vladis271

Reagovat
domingo

Hm. Bude hrat Dzeko?

Reagovat
smazaný uživatel

Je na lavicce, ale stridat bude

Reagovat
domingo

Tak at kouka dat aspon dva goly

Reagovat
Trand

lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodinu čekat na gól když Everton hrál v 10? Pak haluz a rozhodčí. A jéjé Kenny.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas som nevidel, ale dať gól desiatim je často krát ťažšie než jedenástim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo taktický vyčkávání

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jak nastavím ve Fifě rozlišení? nějak se nemůžu dohledat

Reagovat
smazaný uživatel

Na PC ve fifaconfig.exe

Reagovat
Side

A jak se tam kopou penalty?Když to chcu kopnout do strany tak to vždycky narvu úplně mimo, jenom doprostřed se trefím

Reagovat
sintha

Musíš tu směrovou šipku začít mačkat pozdějš, až když se hráč začně rozbíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tu je ten OT, tak se ještě zeptám, jak se penalty chytají. Za boha na to nemůžu přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravým analogem.

Reagovat
tomasinho

Tři body jsou a to je nejdůležitější, ačkoliv výkon nebyl dobrý a zápas byl ovlivněn tím nesmyslným vyloučením. Rozhodně potěšili střídající hráči, hlavně Bellamy, u kterého začala gólová akce. Taky konečně gól Carrolla, i když byl celý zápas špatný, stejně tak Suarez. Výborní i Škrtel a Enrique. Tragéd zápasu krom Atkinsona Jagielka, ten byl úplně mimo. První polovina derby dvojboje úspěšně zdolána, teď přijde daleko větší překážka, kterou s dnešním výkonem rozhodně neporazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

i když neproměnil penaltu jasně nejlepší hráč na hřišti KUYT paráda

Reagovat
tomasinho

No to ani náhodou, nebyl nikterak dobrý. Nejlepší byl Škrtel a následně Bellamy po nástupu. A taky Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel dozadu famózní, ale ta rozehrávka... Já chápu, že klíčové je vzadu neztratit míč, ale každý druhý pas dávat Pepemu dozadu taky není žádná sláva. Každopádně výkon dobrý, ale pro mě MOTM José.

Reagovat
Pipo123

Škrtel hral na stopérovi ? Asi to tam búral že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral parádne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sežeňte mi link na Newcastle!

Reagovat
smazaný uživatel

Sežeň si ho sám. Porno ti taky nikdo nehledá.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím! Zase samý sekačky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ooojoj! Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ti ho poslu, zasekne se ..

Reagovat
Swarley

sekačky, klepačky, šoustačky...vždyť to je to stejný, co bys chtěl jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tohle je přesně zápas, kdy má hrát Santon a ne Raylor. Snim svoje boty jestli první gól Wolves nepůjde přes naší levou...

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast Manchester?

Reagovat
smazaný uživatel

ktory manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pravý :)

Reagovat
smazaný uživatel

na pravy nemam sopcast, ale na ten z periferie hej ....

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

rozsekals mě

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě jsem měl na mysli United, ale už jsem si poradil sám..

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

BaBaBa!

Reagovat
smazaný uživatel

Za to mohlo sluníčko

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dal?

Reagovat
smazaný uživatel

BaBaBaDemBaBa?

Reagovat
smazaný uživatel

Yeehaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle letos velmi příjemné překvapení, snad jim to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Chci říct, že bych je v TOP 4 viděl raději, než Litrpůl, Slepice nebo školku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

no zatial je to teda otras

Reagovat
mithro

a hlavne sloppy sloppy sloppy

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je naprosto fantastickej !

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo fous! Skvěle Taylor s Krulem!

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas úraduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

za 27 minút 4 góly, to si idem pozrieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej sop ?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

8.div sveta. kopyto Bendtner dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky kopyto proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

znalec.

Reagovat
fantomas

Už se fakt vyjadřuj jen k tý SPL, prosim...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

...

Kopyto Bendtner dalo gol, kopyto Krul chytil asi 3 goly v prvni desetiminutovce... Prehodnot to trochu.

Reagovat
Counter

Ještě kopyto Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll.

Reagovat
Counter

Jo, ten taky. Nějak se to kiwwimu sype.

Reagovat
smazaný uživatel

a co s ním? tam se něco změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že ne, to je kopyto pořád a jestli se něco nezmění, tak vždycky bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

to mam prehodnocovat po jednom zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vždyť to není po jednom zápase. Krul chytá dobře od začátku této sezony a Bendtner má v prvních čtyřech startech za SAFC 1+3, když už ignoruješ jeho stats v AFC nebo repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Spageta pekne osral Džeka

Reagovat
vodka

před chvilkou sem chtěl napsat, že Sunderland je tým hrající nejvíc pod svoje možnosti letos a ono vypadá, že se probrali...

Reagovat
smazaný uživatel

cleá fanta v piči, kapitán Aguero je zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

nie si sam, ale snad to zachrania ostatni

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

United zatím slabota, střed zálohy naprosto bez nápadu, park je slabý, útočníci odřiznutí.. jediní, kdo se to občas snaží prokombinovat, jsou Nani a Valencia..

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte, co je s Richardsem, že není ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Zas má na půlroku vystaráno... Ale moc pěkně to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takovej nas Delfouneso

Reagovat
smazaný uživatel

Remember when Jonas first signed for us he torn Man Utd apart…..now he has just signed a extension and scores a goal…….MAKE HIM SIGN A CONTRACT EVERY WEEK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas Ronaldinho STYLE

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň jeden tým z Manchesteru by mohl dneska ztratit, ať už ten pravý nebo z předměstí

Reagovat
smazaný uživatel

To už i Jarvis je skokan jo? Z opakovačky to vypadalo, že si tam ještě schválně máchnul nohou vzadu aby štrejcnul o Simpsona... No.

Reagovat
Jakubisko

OT: Straka do Slavie http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=94515

... vím, zatím nepotvrzená spekulace, ale bojím se nejhoršího

(choose one)

Reagovat
smazaný uživatel

už aj Bob Sinclair dal gól... Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomino, akurát sme ho spomínali....

Wilfred Zaha zatím hraje za Crystal Palace druhou nejvyšší anglickou soutěž, brzy by se to ale mohlo změnit. O osmnáctiletého útočníka se údajně zajímají elitní kluby Premier League a také Bayern Mnichov.

Reagovat
tomasinho

My jsme neuvěřitelní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšlali sme, kto by mohol zlepšíť našu krídelnú hru...

Hazard (Lille), Payet (Lille), Lee (Bolton), Noone (Brighton), Hoillet (Rovers), Lallana(Saints), Marin (Werder), Snodgrass (Leeds), Tabanou (Toulouse), Jarvis (Wolves), Albrighton (A. Villa), André Ayew (Marseille), Zaha (Crystal Palace).

Všetci na to nemajú, len pre zamyslenie...

Reagovat
tomasinho

Hazard + někdo na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak starý je Snodgrass ?

Reagovat
smazaný uživatel

24 r.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa v Chapmu veľmi páči...ale na či ma aj na LFC si netrufam odhadnut..skor nie...ale ak by šiel za cca 5 libier (je to možne? ) tak na lavku prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
vodka

i míň, vyšel by tak na 3...

Reagovat
vodka

Snodgrass na první polovinu PL nemá, stejně tak Lallana...

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšem, že na to všetci nemajú, len nahlas rozmýšlam...

Reagovat
tomasinho

Jen jsme shrnovali jména, které by šli. Navíc by to byla posila až jako 3.-4. varianta na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana urcite ne, ale u Snodgrasse si tak jistej nejsem, mozna by mu prospel nejaky mezistupen jako Fulham, ale na prvni pulku PL by pak byt mohl. I kdyz... Jestli zrovna do LFC by se hodil? To bych ani nerekl

Reagovat
vodka

on je celkem šikovný driblér, dokáže nacentrovat, ale prostě mu na to nevěřím... Není takový rychlík... Z leedsu už bych spíš věřil Gradelovi, který je skoro vždycky jak utrhlý ze řetězu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gradel uz je ale nejakej ten tyden v Saint-Etienne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrá vo Francúzsku, ale zuajímvaý hráč, to áno...

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu Snodovi - sice to neni rychlik, ale ma docela slusny prehled a umi dat dobrou prihravku, vzdycky se mi zda, ze je tam, kde by v tu chvili mel byt. V repre se mi sice moc nelibil, ale loni sel v Leedsu strasne nahoru a to trio Gradel-Becchio-Snod jim udelalo celou sezonu. V PL bych ho casem videl moc rad, takze doufam, ze do ni prestoupi, protoze Leeds v PL nechci. Jako nahrada treba za Dempseyho prave v tom zminenym Fulhamu by byl typologicky idealni

Reagovat
vodka

já vím, ono už předloni byl Snodgrass jediný hráč, co dokázal něco pořádné i vymyslet...

Reagovat
vodka

hmm, tak to je můj fail, sem vůbec nevěděl, že přestoupil, eště sem se divil, že proti MU nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Noone, kolikrát jste ho viděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Párkrát, bude jej sledovat bedlivěji, v poháru proti LFC nejlepší z Brightonu.

Reagovat
smazaný uživatel

a nechceš pak případně podávat info o Seagulls? já fakt poslední dobou nemám čas je k tomu všemu sledovat

Reagovat
minoLFC

kto nahraval Bentovi?

Reagovat
smazaný uživatel

myslí, že Gabby,

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš, dostaneš, dpč.

Reagovat
Usty

Tak tohle už je trapný..

Reagovat
smazaný uživatel

A že kto máš šťastie, Kanárici neskutočná smola...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Shelvey gol v premiere za Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jonjo! Jsem rád, že se trefil a že je zrovna v Blackpoolu. Snad se rozehraje a ukáže, jaký talent v něm dříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

dobře že hraje

Reagovat
tomasinho

Wow, nakonec Tangerines 5:0

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto prokoučovanej druhej poločas od Pardewa

Reagovat
smazaný uživatel

Co steš máte tri body? Máte

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu se fandi kvuli predvadeny hre, ne kvuli bodum, to bych byl davno v blazinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budeš remcat tehdá ak budete hrát pekne a stratíte všecky body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No nic si nenamlouvejme - hodně ušmudlaný tři body dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Typický zápas našeho typického října.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska parádny výkon Gabbyho Agbonlahora 1+1

skvelý bol aj Given

z Wiganu vynikal Di Santo, šikovný chlapec

celkovo to bol taký medzišestnástkový futbal s dobrým koncom

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornej, odpornej, odpornej výkon v druhym poločase. Wolves si nezasloužili vyrovnat, ale regulérně otočit. Fuj.

Reagovat
fantomas

Tak MU má další neuvěřitelný rekord. Tohle může bejt opravdu historická sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád vedem jenom o skóre.

Reagovat
fantomas

To je jedno, ManCity bude postupně odpadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám taky. Zatím se na to nechystá.

Reagovat
fantomas

Ale chystá. V LM se nechytá, po LM to poprvý nebylo dobrý. Teď mělo akorát pomalu nejlehčího možnýho soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím. Teďka jeden na Liverpool, pak je máme doma, pak jeden do Evertonu. Jestli potom povedem ligu víc než o skóre, tak budu klidnější. Teďka je aji ta historická sezóna a spanilá jízda "jenom" neztracení kontaktu s absolutní špičkou.

Reagovat
fantomas

No jo, tu ale na druhou stranu představuje jen jeden, max. dva soupeři.

Reagovat
minoLFC

ty už fandíš ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

ja len že z nich nejak často v posledných komentároch uchcávaš a Arsenal nechávaš bokom

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu zbývá... A bude jich víc a víc.

Reagovat
fantomas

No tak to je jen náká další pošahaná scouserovská selekce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No ste fakt až paranoidní v tomhletom, co vám na to mám říct?

Reagovat
Rssa

Paranoidní? Že to řekne jeden fanda LFC neznamená, že si to myslí jiný fanda či všichni fandové LFC taky. Navíc teď, když mi připadá, že se začínají tvořit 2 křídla eurofotbalovských scouserů...

Reagovat
tomasinho

Jaká 2 křídla máš na mysli? Carrolovci a antiCarrollovci?

Reagovat
Rssa

To je jen jeden ze sporných dílků této obrovské rozepře . Nevím jak to popsat, jen mám pocit, že nastal rozkol mezi jednotlivými přispěvateli LFC. Možná je to jen můj pocit...nebo má ještě někdo takový feeling?

Reagovat
tomasinho

Já nevím, já beru vážněji jen Ol!vera a dEsta, ostatní jsou někdy tak mimo, až to bolí, nebo tak trapní, že to snad svět neviděl.

Reagovat
tomasinho

A ješět cristiani.K. no. Tebe nepočítám, ty jsi Katalánec

Reagovat
smazaný uživatel

Aj miňo sa dá brať vážne, len ma občas štve, tým, že trepne hovadinu a nemá argumnety, pritom stále o tej veci píše ako o všeobecnej pravde. Vlado je milý človek :))), len si často robí srandu, s ním sa dá tiež pokecať...

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka je normálních a druhá půlka ne. To dřív nebývalo

Reagovat
fantomas

Tak Oliver tu brečí, mino to řekl, vladis se tu takovym způsobem prezentuje už delší dobu. To je pro mě docela adekvátní vzorek...

Reagovat
kiwwi

si vybral troch najlepsich fakt

Reagovat
Rssa

Tak Oliver spíš reaguje na to tvoje zevšeobecnění (tedy jen na jeden příspěvek), vladis je léčitel kiwwiho syndromu a s minem jsem si ještě tak moc nezadiskutoval, abych poznal, co je zač. Kdyby se to takhle udělalo u všech klubů, tak to můžeš rovnou napsat, že fans Barcy jsou kreténi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je pravda, to můžu. No, tak dobře, neurážejte se ctění kolegové.

Reagovat
tomasinho

mina nemůžeš brát vážně

Reagovat
minoLFC

to jo nezjedol všetku múdrosť ako hoši z blogísku lfcway

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píšem hore, ale dávaš dole len sám seba...

Reagovat
smazaný uživatel

Plačem? Kedy?

Reagovat
niflheim

Tak vladis je šílený scouser, ale i tak podle některých komentů je to normální týpek

Reagovat
Swarley

vladis je šílenec, ale stejně ho mám nejradši

Reagovat
kiwwi

jj z lutosti

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

No tím, že napíšeš toto o scouserech podporuješ teorii o tvému přechodu na temnou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj fantomas prisluhovač mancs a gloryhunter :-)))))).

Reagovat
Rssa

A takový to byl dobrý člověk. To dělá ten alkohol a koleje, to hned člověkovi změní charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Stal sa z neho korunovaný zloduch. Vlado!!! Potrebujeme ťa.

Reagovat
fantomas

Aj, busted!

Reagovat
smazaný uživatel

to je marnost co?

Reagovat
minoLFC

hneď sa neurážaj aspoň ťa dˇalšia nakladačka od nich nebude mrzieť

Reagovat
smazaný uživatel

To doufam, že bude.

Reagovat
fantomas

Ale ne pro vás!

Reagovat
kiwwi

19 je magicke cislo

Reagovat
smazaný uživatel

jaký ?

Reagovat
kiwwi

United now have won 19 consecutive home games in the the Premier League, breaking a club record of 18

Reagovat
fantomas

Nevíš, jakej je rekord celý historie první anglický ligy?

Reagovat
kiwwi

Most consecutive home wins: 25, Bradford Park Avenue (Third Division North, 1926–27)

Reagovat
fantomas

Hmm, tak to sem na vás zvědavej.

Reagovat
fantomas

Jo, ale to je třetí liga! Já chtěl jen nejvyšší soutěž.

Reagovat
kiwwi

no to je v ramci celeho anglicka...v ramci PL je vlastne nasa seria najdlhsia

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Record away win in top division: Newcastle United 1–9 Sunderland Kdybych byl fanoušek Strak, tak po tomhle derby bych se asi šel oběsit.

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMário Takto sa bojuje o základ

Reagovat
smazaný uživatel

Savič Star is born

Reagovat
kiwwi

Norwich mal 17 streleckych pokusov...je toto normalne?

Tolko proti nam nemali ani 5 superi po sebe spolu v minulych sezonach...a to sme ani nehrali sialeny futbal dopredu

Reagovat
mithro

Vidic Vidic Vidic

Reagovat
cristiano.K.

Luis Suarez na FB

Very happy for the match! It's exciting to win a classic, and I'm very happy for all my friends who were great!! YNWA:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál jsi dnes nějakou sázku s tim De Geou?

Reagovat
kiwwi

to by si musel De Gea sadnut este 10x

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. To se nejspíš nestane.

Reagovat
cristiano.K.

nn....Gea musí odchytat v PL 28zápasů a kiwwi vyhrává,nedokáže to vyhrávám já. Pak jsme se vsadili ještě,že Gea bude v sestavě sezony(což je blbost) a já vsadil na Harta

Reagovat
minoLFC

a o čo? to druhé ty môže výjsť (že Hart bude v zostave sezony, DeGea k nej samo ani nečuchne)

Reagovat
kiwwi

ty

Reagovat
minoLFC

no tak ti korektore

Reagovat
kiwwi

tak toto je mimoriadna hrubka

Reagovat
minoLFC

ty si mimoriadná hrubka

Reagovat
Usty

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

jen změna nicku

Reagovat
minoLFC

a na aký?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude Čech, vsázím cokoliv

Reagovat
vodka

ne.. to by musel lindegaard odchytat dalších 9 zápasů...

Reagovat
cristiano.K.

kiwwi o matematiku nedával pozor

Reagovat
kiwwi

*10

Reagovat
vladis271

všetci sme very happy. Teraz prežiť repre zraz a potom by si mohol spomenúť na to aký výkon podal na Anfielde proti mancs minulý rok.

A zopakovať ho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zaujalo mě jak za to dodal YNWA,ale nebudu tomu dávat velkou váhu,aby jste nás nesjeli, jak za střídání Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamená, když jedou dva cikáni novým autem?

Policie je odváží do vyšetřovací vazby.

Reagovat
smazaný uživatel

kde by vzali benga nový auto?

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
kiwwi

After 553 minutes of football, @Ph1lj0nes committed his first foul of the season (league games) in the last minute v Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma jeho skluzama je to docela výkon

Reagovat
kiwwi

je uzasny

Reagovat
Rssa

Tak to skoro až neuvěřitelný. To jsou ty správné perličky, u nás například vloni Xavi fauloval přesně 6x za celou sezónu a pokaždé za ten faul uviděl žlutou kartu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Jones bude lepší, i když Rio je mi sympatičtější..

Reagovat
smazaný uživatel

Slo mi o tu statistiku, Rio ma obvykle podobnou

Reagovat
kiwwi

200. pre Welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Taký YorkeCole. Škoda ho tam...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro united

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci - sakra? Straky si z nás udělali papírovou hračku, Doyle je jediný plus dnešního dne. O'Hara zehraje 5 minut geniálně, 5 minut je úplně strašnej. Druhej poločas se konečně tlačilo, takže něco do budoucna tam snad je. Micku, něco dělej! Každopádně minimálně 1 penalta měla bejt. Doyle

United - Dneska nudááááááá, hrozný. Jediný 2 co kombinovali byli Nani s Valenciou, levá strana byla neviditelná, Young hodně chyběl. Wazzovi ten výkon odpustím, ikdyž nybel zas tak strašný, první zápas po zranení. Valencia, Nani, Danny

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prosím neznáte někde dobré místo na squash v Brně? PS: za Cejl bych nebyl zrovna nadšený, díky moc

Reagovat
C-M@ster

Squash Slovan - na Olomoucke, ale je to tam dost drahy.

Taky se da hrat na GML(Gymnazium Matyase Lercha), kdyz si to tam nejak domluvis.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://bit.ly/pBcyjo

Luis Suarez: A cunt

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To nemáš žádnou úroveň ? (že ji nemá kwwi víme dávno)

Reagovat
smazaný uživatel

Copak muze za to, ze Suarez je simulantskej kripl?

Reagovat
smazaný uživatel

Luis si rád lehne, to nikdo nepopírá, ale pranýřovat ho za tohle - http://i51.tinypic.com/2hdcr4m.jpg ? To zapružení stojné nohy nevypadá moc zdravě.

A v tom článku se zmiňuje i jeho oslava neproměněný penalty Gyanem - to je snad přirozený, že se člověk raduje, když se kvůli tomu nechal vyloučit, ne ?

Ten článek je s*ačka a nejde mi do hlavy, jak si od někoho mohl vysloužit palec nahoru.

Reagovat
vodka

už za ten nadpis si to zaslouží každý z těch palců...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to sis popletl, úroveň nemá Suarez...

Reagovat
kiwwi

ja som pisal ten clanok ci co?

Reagovat
kiwwi

ale samozrejme s nim suhlasim

Reagovat
tomasinho

S něčím se tam dá souhlasit, s něčím ne. Je to sice simulantský blb, některé ty excesy však plynou z toho, že je to rozený vítěz (matchwinner by řekli Angláni). A pro je schopný obětovat i svou pověst.

Reagovat
kiwwi

no a ked clovek nie je fanusik Liverpoolu, tak proste plati Suarez = cunt

Reagovat
minoLFC

možno simuluje, ale dnes to nebola jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když Ronaldo simuloval za MU tak to byl stejně největší borec a plejr na světě viď ?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej argument kamaráde !

Reagovat
vodka

škoda slov na takovou kokotinu... nikdy sem nebyl v tomto pokrytec, Ronalda sem se NIKDY nezastával a byl sem zastánce jeho odchodu ještě dřív... To naopak spousta scouserů na Ronalda nadávala a u Suareze to omlouvají, kde můžou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Luisem je Krystýnou je jeden podstatnej rozdíl. Luis je temperamentní magor schopnej kvůli vítězství sežrat soupeře . Kdežto Ronaldo v ManU byl buzík, co padal při každým kontaktu a pokud byl v okolí vápna nebo v něm, tak skákal automaticky pokud byl obránce blíž jak 50 cm.

Reagovat
vodka

háháhá, málem sem se smíchem udusil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Repre pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rssa

Výjimečně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tyžden viac čakania na Derby o Manchester kvoli repre šmatlakom

Reagovat
kiwwi

bud rad, sa vam zranil Aguero, Tevez ma ban a Dzeko je tragicky...by ste zasa len parkovali autobus

Reagovat
smazaný uživatel

zato vy máte jeden lepší zápas než druhý , každy by si měl první zamést před svým prahem

Reagovat
kiwwi

ja som si zamietol pod preview co sa tyka dnesneho zapasu...inac sa uz neda kritizovat nic co sa tyka utocnej hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pinturicchio

Konec už jsem kvůli Fantě zase neviděl, škoda. Důležité tři body, NUFC do CHL ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad. Naprosto katastrofalni vykon...

Reagovat
Pinturicchio

Je umění vyhrávat i takové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

banda smradlavých kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Každej nemusí vědět, že pořádáš doma párty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl manchester hodně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vážné zranění Aguera?

Reagovat
kiwwi

2 tyzdne

Reagovat
vladis271

Kedy bude nominácia? Dúfam, že ten tragéd nezavolá Gerrarda. Ak už niekoho siloumocou chce, nech zobere Kellyho.

Reagovat
minoLFC

snaď nie, to by bola riadna hovadina ak by ho tam kenny pustil...pôjdu Downing, Carroll

Reagovat
kiwwi

keby ho nepustil, tak by ho potom nemohol postavit na dalsi zapas

Reagovat
minoLFC

šak on sa s ním dohodne....aj keď vezmem Cappellovú angličtinu a Kennyho nezrozumiteľný prízvuk, tak mali hodiť radšej nejaký chat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Řeknou, že je zraněný a do dalšího zápasu se dá do kupy...Nic složitého...

Reagovat
kiwwi

jasne, jeden zapas hra, na repre zraz nepojde pretoze je zraneny a tak ho zasa postavi lebo sa uzdravil

to by asi neuhrali

Reagovat
Arbiter

Tak nějaké neurčité svalové zranění, které trvá vyléčit necelý týden. Navíc je po zranění, něco si namohl. To tak zvláštní prostě není.

Reagovat
Woods

ten Newcastle by uz mohol ist tabulkou dole na nejake 11-12 miesto kde patri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to určuješ ty, kam patří?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt byla druha pulka takova katastrofa? Ja musel asi v 55. minute pryc, posledni, co jsem videl, byl prichod Hammilla, jeste me to stvalo, ze ho neuvidim na hristi. Ale to nase umisteni, to je neco neskutecnyho, kdyby ti nekdo rekl, ze po sedmi kolech budeme ctvrti a bez prohry, strcil bys mu drat do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá. McCarthy to střídání vymyslel náramně a Pards dnes trochu zklamal svou nereakcí. Poslal až někdy po 70min Petera do útoku za Dembu... Wolves nás naprosto mleli a my si nebyli schopný přihrát, natož udržet míč za půlkou. Ale abych jenom nekřivdil - Best tam krásně vysunul Dembu, kterej zklamal sám před golmanem, mělo to být 3:0 a klid. Takhle se to ještě zdramatizovalo, protože Obertan, Best, Lovenkrads byli naprosto neschopný udržet míč. Takže hlavně těch 20minut posledních jsem kousal do polštáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Musim se podivat na MOTD, abych videl i ten zbytek Ale nakonec to dobre dopadlo, na Wolves mam pocit docela umime, i kdyz jsem na statistiku nekoukal

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Hammill dělal největší rozdíl. U Wolves hráč utkání. U nás Krul a Saylor. Ten dneska skočil snad do 5střel, který by šly jinak do prázdný. Loni bych to určitě neřekl, ale ze současnýho pohledu jsem rád, že zůstal on a ne Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll se stejne jednou vrati, kdyz se bude v LFC takhle placat, vrati nam ho za dva roky za 10 Steven hraje od toho zraneni vyborne, v priprave nejlepsi hrac, v lize taky skvelej Strasne se bojim toho, co by se delo, kdyby se on, Colo nebo Cheik zranili.

Nenasazovani Hammilla do zakladu je Mickova obrovska chyba, misto Hunta by ted tu sanci dostavat mel.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro NUFC do CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatí, regulérna je moja. Som na starom kokote.

Reagovat
Pinturicchio

To víš, že platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatí, nahral som ti!

Reagovat
Pinturicchio

Všechna čest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mám za to, že som dal palec nesprávnemu (Woods)... Ok, pridelujem ti ju...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, to byl boží trest za NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pre LFC.

Reagovat
Woods

to uz radsej nech nastane konec sveta co by tam robili?

Reagovat
Pinturicchio

Zarábali keš.

Reagovat
minoLFC

ak by to nebol na ukor LFC tak kludne

Reagovat
Pinturicchio

Na úkor CFC / M.City

Reagovat
minoLFC

najradšej by som bol za mrdky ale to sa nestane...inak mi jejedno kto tam bude ak tam bude aj LFC

Reagovat
kiwwi

cize United, City/Chelsea, Arsenal a Newcastle?...to by som bral

Reagovat
Pinturicchio

NUFC, Swansea ( ) a o zbytek se poperte mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

CIty/Chelsea? Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwísek z nich má vítr :)

Reagovat
smazaný uživatel

Môjmu bratovi sú tiež sympatický City, gloryhunteri sa nezaprú.

Reagovat
tomasinho

Počkat, fandí mancs a jsou mu sympatičtí City?

Reagovat
smazaný uživatel

Tušim to spomínal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca mal radosť z toho, že kluby z manchestru sa pobijú o titul..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

A najfutbalovejšie anglické mesto to bude len sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Everton, Stoke, Newcastle . Raz to tak bude... :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, akú liečbu plánuješ pre fantomasa?

Reagovat
vladis271

čo sa mu stalo? nebodaj ho mancuniani dostali?

Reagovat
smazaný uživatel

No (znovu plačem ). Pozri hore...

Reagovat
smazaný uživatel

debilko, to som nikdy nespomenul, co fetujes ?

Reagovat
kiwwi

daj si to doma do poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

keby som doma, tak si to aj dam

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Pinturicchio

01.10.2011 20:03

Na úkor CFC / M.City

Reagovat
kiwwi

inac Herbage ... nuda, sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

on už psal několikrát, že ho derby nějak extra nebere....

Reagovat
smazaný uživatel

ten liverpool hral zas hovno.. kdyby jim nepomohl rozhodci,tak nevyhrajou. vubec tomu tymu s takovou neverim,ze uhraje 4 flek,to uz se vic bojim tottenhamu. palec hore pro pristi vyhru manutd na anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

tyčka,břevno,penalta,2 góly..Liverpool loni porazil Everton o 10,měli se víc snažit..Ale redka to nebyla,to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a chápu, že si potřebuješ řešit mindráčky kvůli výsledkům tvých oblíbenců a pohanit tak jiné týmy.Neříkám,že nějak oslnili, ale mají i smůlu v koncovce - za 7 zápasů asi 10 tyček..Tak nemel nic o "hovně"

Reagovat
smazaný uživatel

do te cervene hrali pekne hovno zapasy proti vlkum nebo slepicim hral blbe

Reagovat
smazaný uživatel

však říkám - neoslnili,ale i tak to chodí.Takový je fotbal.Souhlas,se slípkama to projeli,né že né, ale zase s vlkama 3 tyčky..prostě si myslím,že kousíček štěstí a ty výhry přijdou a i o 2 nebo 3 branky..

Reagovat
Chazy

Tak koukám, že překvapení se nekonalo. Snad se nebude na další body čekat až do opakování duelů s nováčkama

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dal do fanty Mignoleta na ukor Givena, co jsem si do prdele myslel? Uz nikdy nebudu verit Wiganu, ze da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle mi dělá takovou radost

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni vysledky Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, co bylo dobrý na tomhle kole, byla Vicenteho premiéra

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, koukám trošku podrobnějš a odvolávám...

Přeformuloval bych to na to, že jediný špatný na tomhle kole je prohra teploměsta

Reagovat
Chazy

Jjj. Já mám problém jen s debaklem Robins a prohrou Pompey.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja trefil krasnej kurz 2,35 na Ipswich-Brighton Cekal jsem, ze na domaci bude tak 1,9, ale Brighton byl vys v tabulce, tak to bookies dali takhle, nevim proc Jinak me tesi vyhry Saints, Tigers, Tangerines, Clarets, Doncaster se taky probral, jeste kdyby vyhral Reading nad tema srackama z Teeside, bylo by to uplne skvely

Reagovat
Chazy

Ty sračky jsou letos holt hodně dobrý. Hlavně organizace hry je prý úplně jinde a to je prostě základ. Jinak se ale zatím liga vyvíjí příjemně. Hammer na žádnej válec nevypadaj a Leeds furt není na přímej postup. Naopak návrat Rams nahoru mě moc těší.

Ale zbytek jindy, jdu koukat na D-Backs - Brewers

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ono je uz play-off Lohse vs. Halladay, to si nejspis pustim, je to v rozumnou dobu. Tigers proti Yankees, to ti nezavidim

Reagovat
Chazy

Letos by to mělo stát za to všechno. Jsou to vážně nejlepší proti nejlepším. Akorát Arizona to má hodně zlý, protože neumí na praváky a Brewers maj v rotaci jen jednoho leváka. Takže prostě jim vyšel nejhorší možnej soupeř - Phillu by klidně rozsekali.

V pohodě. Tigers jsou slabší snad jen na pálce a to ne nějak výrazne. Rotace, bullpen je na straně Detroitu. Mělo by to bejt vyrovnaný. Včera se už hrálo, ale nakonec to bylo PPD. Takže se dneska dohrává včerejší zápas a nebude pauza během stěhování do motorovýho města. Ale hlavně to znamená, že M-Verlander-P a Sabathia budou házet jen jednou. Teď je otázka, komu to uškodí víc.

Reagovat
Chazy

Hehe, právě naprosto evidentně úmyslný HBP.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, tys rikal, ze zacinaji uz v patek. Ja sem si zrovna rikal, ze Tampa to ma super, ze na ne vysli zrovna letosni Rangers, a oni uz jim vcera nalozili 9:0 Z dvojice Cards-Phillies favorizujes koho? Rotace je na strane Philly predpokladam

Reagovat
Chazy

Philla by to měla mít naprosto jasný. Rotace je lepší, bullpen maj Cards asi nejhorší, co kdy byl v playoff a ta pálka je podobně silná. Co mají Phillies Pence, tak prostě nemají slabinu. Rozhodnout může jen psychika. Cards si to prostě vybojovali poslední den, takže můžou bejt v laufu jako včera Rays. Tam to bylo jasný po chvíli. Vůbec to bylo neuvěřitelný, supertalent Matt Moore hazel druhej start v MLB v kariéře, úvodní zápas playoff (to samotný je snad poprvý v historii) a dal 7 shutout směn. Ve svým prvním startu dal 11 K Yankees ... A Philla naopak postoupila jako první, takže na konci jim forma odcházela a jde o to, jestli se teď zkoncentrujou. Ale jako hodně lidí říká, že by byl zázrak, kdyby letos nevyhráli WS oni.. jenže to se říkalo i loni ...

Podle kvality by to mělo být Brewers-Phillies, Yankees-Rangers. Ale loni vyhrál playoff nejhorší tým, takže..

Reagovat
smazaný uživatel

Phillies meli taky na konci sezony strasne narocny program ne? Kvuli hurikanu se jim to myslim nahrnulo tak, ze posledni dva tydny meli vic odehranych zapasu nez kalendarnich dnu No bylo by to skvely, kdyby Phillies vyhrali WS

Reagovat
Chazy

Jj, neměli to snadný ... ale líbilo se mi, jak zabrali na konci, protože chtěli hrát proti Cardinals a ne proti D-Backs. Tak prostě vyřadili Atlantu sweepem.

Nebyl bych proti. Ja bych to nepřál snad jen St. Louis a Texasu, pro mě nezajímavý týmy. Ale ať to dopadne jakkoliv, dopadne to dobře, když jsou Red Sox eliminovaní

Reagovat
Chazy

Ale osobně to přeju Brewers. Maj neskutečně vyváženej tým. Ohromnou sílu Fieldera, Harta a Brauna, rychlost Morgana, Weekse, Brauna, k tomu vyváženou rotaci, dva top closery, skvěle namixovanej tým z pohledu praváků i leváků, velmi dobrýho catchera. A jejich manažer je strašně schopnej taktik, prakticky na každýho pálkaře infield mění rozestavení, protože maj všechny hráče dokonale skautovaný.

Reagovat
Chazy

A hodně sem rád za další gól Rodrigueze. Nakonec snad nebude úplnej bust.

Reagovat
smazaný uživatel

Fryatt taky gol, skvely A Ambrose

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Millwall Jinak Foxes a Saints

Reagovat
smazaný uživatel

grazie mario siete migliori tevez

Reagovat
kiwwi

19 Premier League titles

19 consecutive league wins at Old Trafford

19 points on the board so far this season

19 goal difference

AND..

Our last goal was scored by kit number 19 - Danny Welbeck!

Reagovat
smazaný uživatel

účka

Reagovat
mithro

our history makes us strong, your hate makes us stronger

Reagovat
mithro

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak doufejme ze to tak zustane co nejdyl

Reagovat
fantomas

Wow.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Už se nemůžu dočkat až uvidím za dva týdny ty kluky ušatý přímo z Anfieldu.

Zasraná repre pauza!

Reagovat
smazaný uživatel

nevite co je s Aguerem?

Reagovat
Counter

Další důkaz, jaká je fanta naprostá fraška - Talkers, který zapomněl heslo v prvním gameweeku a od té doby na svůj tým nešáhl, je v Chazy league čtvrtý a celkově na hranici prvních 100 000 hráčů (celkem je registrovaných 2,5 mil.)

Reagovat
smazaný uživatel

kolikaty ses ty na arsenalsite nebo pl.cz ? chci prekopat tym a udelat utok rooney-persie-aguero doufam,ze mi to k necemu bude

Reagovat
Counter

Na pl.cz jsem teď dvacátý. Ale sleduj, jestli Kun není z dneška vážně zraněný, jinak to zní zajímavě. Jen si dej pozor, aby tě s takovou taktikou nenařkl kiwwi z porušení autorských práv :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se ta jeho taktika teda moc nelibi, ja spis praktikuju vyvazenost

Reagovat
Counter

Souhlas, pevně věřím, že vyhoří Nikdy bych si takový tým nenaskládal, už ten současný mám na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam tedka taky vyvazeny tym.. ale zas ti beci budou delat podstatne min bodu nez ti top utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Delej, jak uznas za vhodny, ja tu svoje uvahy zverejnovat nebudu, kazdy at si to slozi, jak sam uzna za vhodne,o tom to koneckoncu je

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasne

Reagovat
smazaný uživatel

proc sis vybral Givena pred treba Begovicem,kdyz mas jeste v banku? jinak nechcete tady nekdo hodit kod do ligy EF head to head?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze to udelal ze stejnyho duvodu, jako ja, a nepocitam s tim, ze ti to jen tak rekne

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys radsi poslal kod do head to head EF ligy teda,jestli to jeste jde

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ho nepamatuju, kdovi, kdo ji zakladal, mozna mithro.

Reagovat
herbage

já s tím seknul po druhém kolo, jak jsem na tom?

Reagovat
Counter

Je to znát, jsi hned pod ním

Reagovat
Counter

Tedy 5. v Chazy league a celkově na hranici 200 000.

Reagovat
herbage

chazy našel nějakou fantu, co je podobná té z baseballu a není placená, tak příští rok můžeme zkusit. Jen tam prý není draft, ale to zvládneme zorganizovat sami

Reagovat
Chazy

Jen počtem statistik. Nejen, že tam není draft, ale můžeš mít libovolně hráčů z jednoho týmu atp. Což je ale koneckonců asi dobře, když budeme chtít mít draft.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat to s draftem by bylo skvely, o hodne lip se uplatni ti se vseobecnym prehledem

Reagovat
Chazy

Využijem systém draftu třeba z NFL ... rozepíšeme si, jakej hráč je kdo (Tom Brady - Wayne Rooney) a budem draftovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro prehlednost bude asi jednodussi sejit se na nejakem nove vytvorenem foru nebo pripadne pod nejakym ukrytym clankem tady a psat tam, kdo si koho bere. Chtelo by to ale rozdelit do vic divizi, treba na zaklade letosniho konecnyho umisteni vytvorit dve nebo tri ligove urovne a mezi nima pak postupovat a sestupovat jako to mame v Ceskoslovenske MLB fantasy.

Reagovat
herbage

"skvělý" nápad, když 2/3 lidí tu ligu zcela ignorují

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to neni z pohledu organizace zadny problem, kdo tu ligu bude ignorovat, nemusi pristi rok vubec hrat, nebo bude diky svemu ignorovani hry mit nizky bodovy zisk a tim padem tomu bude odpovidat i jeho nasazeni do prislusne vykonnostni ligy.

Reagovat
Chazy

Ale kdeže, to bude rozděleno podle společenského významu. Každopádně Rangerovi to radši neřeknu, už tak ho naštvalo, že ho kopírujou český fanoušci NFL ...

Reagovat
Chazy

* postavení

Reagovat
smazaný uživatel

Spolecensky vyznam ti stejne neprojde Ja bych rekl, ze letosni rocnik muzeme klidne brat jako takovou kvalifikaci, vsichni budou mit jeste dost casu se poprat o dobre umisteni.

Reagovat
Chazy

Ok, ale speciální případ je zakladatel.

Reagovat
smazaný uživatel

No klidne Muzeme rovnou zkusit ten muj navrh hodit pod zitrejsi preview a dozvime se tak, jestli by letosni ucastnici souhlasili s planem na pristi sezonu s tim, ze letosni rocnik bude vlastne kvalifikacni.

Reagovat
Chazy

Moc se mi to nelíbí. Třeba Danda je obrovskej bojovník za lepší fantu, má k tomu spoustu nápadů a nezaslouží si hrát spodní ligu jen proto, že ho současnej (hroznej) formát nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravidelni ucastnici budou nasazeni automaticky, nedelal bych z toho drama

Reagovat
herbage

takže ve výsledku dle společenského významu, jak naznačoval chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nesmysl, proto jsem chtel predlozit ten svuj navrh vsem, aby se k tomu mohli vyjadrit a pokud by s mym modelem vetsina lidi souhlasila, je mozny, ze by se ti, co je to letos nebavi, konecne probrali a zacali to brat vazne.

Reagovat
herbage

Hmm, to je tak pěkné. Škoda že lžeš, až se ti práší od huby. Nějak ti pokulhává logika. Nejdřív se tváříš jako rovnostář a demokrat a pak když pípne chazy, tak bys hned ve svém systému dělal obligátní výjimky pro své známé, proto jsem ti napsal: tedy dle společenskéhoé významu. Mohlo ti třeba dojít, že já, chazy, fantomas, talkers a další na to sereme zkrátka proto, že je to extra nudná hra s nesmyslným bodováním a kde nemusí člověk projevit vůbec žádné znalosti. To je ten důvod, proč je ten tvůj systém nesmyslný. Takže ve výsledku řekneš: uděláme tři ligy, abychom potrestali lidi, kteří na to serou. Fajn, ale vzápětí dodáš, že udělíš výjimky pár lidem. A pak komu ji udělit a komu ne? Pak to začneme dělit podle historických účastí ve fantě a podobné koniny, co už tady rovněž zaznělo a ve výsledku to bude dle společeného významu, jak se tady ta skupinka lidí domluví. To je to, co jsem se ti snažil dvakrát sdělit a to je to, co jsem myslel, že budeš chápat, ale očividně ne. Buď jasná pravidla pro všechny a nebo říci jasně: máme zde uzavřenou ligu starých známých, bohužel. Obojí je prosté, jasné a čestné a není to žádné polovičaté kvaziřešení. Ještě se ani nedořešilo, jak se udělá draft a jaké budou pravidla, tak to ani nemá teď tak valný smysl. Do skupin by pak mohlo proběhnout rozlosování, jako u fanty LM, kde se myslím osvědčilo. Takhle z toho mám spíš pocit, že ti jde jen o tvé výstavné postavení v tabulce, které chceš nějak zužitkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Ja jsem jasne rikal, jak si tu kvalifikaci predstavuju a na zaklade ceho bych teda udelal to rozdeleni do skupin. Chazyho navrhum jsem se smal, pokud sis nevsiml. Ja totiz mel v planu jen udelat navrh vsem zucastnenym s tim, ze jsem doufal, ze by to letos zacali brat vazne i ti, co na to jebou. Nemusis mi tu davat lekce slusnyho chovani, ja sam tezko snasim jakoukoliv nespravedlnost vuci ostatnim, navic to byl z me strany jen navrh, ktery jsem chtel prodiskutovat. Za 20 minut jsem stejne zjistil, ze danda uz ma vymyslenou jinou propracovanejsi metodu, takze jsem za tu svou ani dal nebojoval.

Reagovat
herbage

dobrá, omlouvám se, ale už při tom prvním kole fanty, jak udělali organizátoři hromadnou výjimku, tak mi přišlo, že to bereš moc vážně. Současný formát fantasy je zkrátka nudný a používat výsledky ze stávajícího ročníku jako kvalifikační do nového mi přijde hloupé

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jen navrh, protoze pokud chceme hrat formou draftu, musi se to bezpodminecne rozdelit. Hrat to ve triceti lidech je nesmysl. Snazim se to brat vazne aspon do urcite miry, kdyby ne, ani se neprihlasuju do nove sezony. V prvnim kole me organizatori jenom nastvali, ze kvuli jejich demenci a strasnou potrebou vylepsit grafickou stranku se hned v prvnim kole musi delat nejaky neocekavany zmeny pravidel, taky by te stvalo, kdyby Arsenal vedl 1:0 a muselo by se zacit od 0:0 kvuli tomu, ze nefunguje casomira.

Reagovat
Chazy

Doporučil bych nebrat to tak vážně

Reagovat
Chazy

Nějak se to rozdělit prostě musí, protože je nás moc. Ideál by byl asi na konci sezony, cca posledních 10 kol, udělat tipovačku všech zápasů PL a podle konečnejch výsledků rozdělit lidi do skupin.

Reagovat
Chazy

A de se na Philluu

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/3kywte4

Jinak tohle je naprostej génius .. letos už chytil snad dvě desítky homerunů. On má naprosto geniální odhad, už ho rozebírali i elektronickou tužkou. Skoro vždycky vybíhá těsně po odpalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna chce zmenit vyznam slova 'outfielder'

Reagovat
Chazy

Hlavní je, že to hodil zpátky. To vždycky nechápu, když si domácí fanda nechá homerun soupeře.

Reagovat
fantomas

Takže si to sami podle různých zdrojů dělat nebudem?

Reagovat
Chazy

Můžem ... jen bude těžký najít dalšího blázna jako jsi ty

Reagovat
fantomas

Tebe a Hrubase bych určitě nějak ukecal. Myslim, že by se díky EuroSportu dalo přijít i na nějaký nestranný pravidla, takže bysme to i my tři z pozic "organizátorů" nakonec mohli hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakych zdroju?

Reagovat
fantomas

Zdrojů je blbý slovo, spíš inspirací jako je právě EuroSport...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi budes muset byt konkretnejsi, protoze nemam tuseni, o cem je rec

Reagovat
fantomas

Tak nedávno tu víceméně jen ode mě padl návrh, že bysme tu Fantu PL dělali fakt ručně, podobně jak nákej dračák nebo co já vim. Draft by se udělal jako v CHL - princip podobnej tomu jakej popisuješ i výš - a pak by se vytvořila tříčlenná nezávislá "porota", do níž sem se hned dobrovolně přihlásil, která by se starala o bodování. Ruční, domácí bodování. Což by bylo složitý a náočný. Ale tim, že ted Chazy objevil tuhle propracovanější fantu, by se její statistiky daly úžasně zneužít, k tomu přidat třeba známky/jen MOTM od SkySports/Goalu(nic moc no)... (BBC mám pocit to nedělá a nikdo jinej důvěryhodnej, co by něco takovýho vymejšlel, mě nenapadl), plus ten draft a ještě něco, co by nás napadlo (já třeba na australskym webu objevil fantu - nevim, jestli to takle funguje i jinde - kde se hráči dávaj/odečítaj body i za vítězství/remízu/prohru jeho týmu...z toho by se vytvořil nákej atraktivní mechanismus a pak by snad bylo zaručený, že by to nikoho nepřestalo bavit. Nevim, já bych se toho fakt rád ujal...

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

S tim, že pokud by to s náma hrál Forrest, tak ten už nám dělal jedno forum na CHL...takže by se buď tam založilo nový téma, nová diskuze, nebo by třeba Forrest svolil k vytvoření dalšího fóra...tam se tyhle věci v pohodě daj řešit, stejně jako tady u preview sanmarinský ligy no...(my draftovali po Skypu, a přišlo mi to taky v pohodě).

Reagovat
Chazy

V jedný věci to má obrovskou výhodu. Když uděláme draft, moh by někomu vyjít tým dražší, než jakej si může dovolit. A systém by nám nedovolil hrát. Když to budeme počítat a organizovat sami, takový věci se nemůžou stát.

Reagovat
fantomas

No to já bych klidně ty týmy sestavil v tý australský fantě...ta je dobře promakaná, jak sem ti řikal, v těch tisících, platech - že to je pak o něco reálnější. Tam máš hranici nákých 100 tisíc, do toho se prostě při draftu musíš vejít a problém to nebude. Takle si to jen budeš v tý fantě kontrolovat, ve finále ale pak budeš mít tým poskládanej jen někde v Excelu a bodovat ti to bude porota/eurosport/skysports, to už je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no to je o dost slozitejsi system bodovani, prece jen hodnotit vykony ve fotbale pomoci nejakych cisel je dost narocny, a znamky na goal.com jsou podle me nahodne prirazovany pocitacem Budeme to muset jeste promyslet.

Reagovat
fantomas

Goal sem jen plácnul...jen sem znejistěl, jeslti na SS vyhlašujou jen MOTM nebo dávaj i všem známky...každopádně ten Eurosport je dobrej základ.

Reagovat
terry

My to takhle hrajeme v Itálii a je to výborný.

Reagovat
fantomas

Já vim, tady by to díky ES bylo ještě promakanější no.

Reagovat
smazaný uživatel

David De Geš mal na lávke dost šišiek ?

Reagovat
smazaný uživatel

De geš.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinsooooooon je čurááááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinsooooooon je čurááááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se predvedl v derby Atkinson,zitra to bude Dean

Reagovat
smazaný uživatel

MU at si vytřou s rekordama zádel, za to co předvedli s Basilejí bych jim přál aby nepostoupili ze skupiny a v lize skončili mimo příčky LM ,bohužel asi to se nestane

Reagovat
mithro

bohuzel

Reagovat
Minister

kde sa da sledovat MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy to vlastne začína?

Reagovat
smazaný uživatel

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
mithro

no podla vsetkych tych komentarov na zapas United sa neviem dockat ako si ho zajtra pustim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jemu tie vlasy nerastú, alebo má taký zostrih naschvál?

Reagovat
smazaný uživatel

Alopecia universalis.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Tévez si možná vzal příklad ze syna Roberta Manciniho, který zhruba před šesti týdny odmítl jít v zápase rezervních týmů na hřiště jako střídající hráč. (Daily Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl nadhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

To Balotele umí taky dobře vystřelit. Technicky.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo z takove pozice dal uz spojnici snad 3x ale gol furt ne....

Reagovat
niflheim

Toho Johnsona je tam škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
Deywid

CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se vratit na SJP

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty vole norwich takovy sance omg

Reagovat
smazaný uživatel

To MU má letos fakt asi taktiku, že dá prostě víc golů než dostane.

Reagovat
Swarley

marně vzpomínám, kdy ta taktita byla jiná

Reagovat
Minister

Norwich mal koľko šancí škoda, že to nevyužili

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
Minister

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyrovnávací gól Wolves vypadal regulérně...

Reagovat
Trand

Chtělo by to průkaznej záběr z čáry, ale mám stejnej pocit.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se prvne Lovenkrands chytal za oblicej a najednou se zacal hlasit..

Reagovat
fantomas

500. pro krásný NLD!

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne at da Ade gol

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po těch minulých sezonách se ani nic jiného nečeká.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

krásný pro mě ale bude jenom když vyhrajem, výsledky 4:4 a tak jsou sice super, ale není to nic pro mý nervy

Reagovat
fantomas

Já už je mám snad ocelový, takže ať. Hlavně aby se neprohrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

... snad to bude stejný či lepší než to poslední

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mě štve jak je Kenny hrozně spokojenej, i když ta hra žádná sláva nebyla...

Reagovat
Trand

Agbonlahor.

Reagovat
Zaschrona

http://i51.tinypic.com/2hdcr4m.jpg

Jak je videt, Rodwell mu nesel po nohou vubec. Sel po balonu jedinou nohou. Kdyby ho chtel sejmout, tak do toho jde obema. Tohle "faul" ani nahodou na cervenou nebyl. Proc? Jestli tam vubec byl kontakt, tak hodne minimalni, asi takovy, ze by to Suarez v klidu ustal. Spis nez jestli cervenou bych polemizoval, jestli to vubec byl faul - i zluta by byla prisna. Nemuzu si totiz pomoct, ale kdyby Rodwell skutecne Suareze sejmul, tak tam Suarez takhle po tom zakroku teatralne neskace do vzduchu a dela to divadlo trochu jine.. A bez tohohle zakroku, by Liverpool spis prohral nez vyhral, Everton pomalu zacinal mit v dobe tohohle zakroku mensi prevahu..

Reagovat
tomasinho

To je jasné, že to nebylo ani na žlutou, maximálně na faul. Ale že by Everton vyhrál? Jak to můžeš vědět? Do té doby byl Everton jen opravdu mírně lepší a na šance to bylo vyrovnané. Nemůžeš vědět, co by se dělo, vyloučení zápas ovlivnilo, ale tyhle kdyby coby si strč za klobouk.

Reagovat
Zaschrona

Chci tim rict, ze to Evertonu kompletne znicilo hru..

Reagovat
Arbiter

Atkinson to včera podělal, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík. Ako hral N´Gog?

Reagovat
smazaný uživatel

Zle.

Reagovat
smazaný uživatel

resp. patřil k těm horším z Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
kiwwi

to je tak tragicky hrac ze to nie je ani mozne....ten podla mna nema ani na champs

Reagovat
smazaný uživatel

Väčší talent ako Frazier Campbell :)))).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto vám dal gol ale tragéd to je.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopnul Terryho do nádobíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a to je prva a posledna vec, ktoru v zapase urobil dobre

Reagovat
fantomas

Neviděl sem.

Reagovat
Rssa

Nejlepší hráč Boltonu, obrana Chelsea byla v pozoru jen kvůli němu a jen souhrou náhod nedal Ncock branku. Shrnuto, hrál o stupínek hůř než u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Chelsea Studge Lamps

Reagovat
honziss

Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Prečo vadí stále některým fanouškům West Hamu, že přestoupil za lepším ?

Reagovat
honziss

Ach jo. To, že jsi retard tady o tobě všichni ví. Ale myslel jsem, že znáš aspoň minimum okolností, proč fanoušci Hammers nenávidí Franka Lamparda juniora. Evidentně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

juniora?

Hmm, vysvětlíš mi to? Nějak se nechytám...

Reagovat
honziss

Je pouze jediný originální Frank Lampard, který strávil ve West Hamu 18 let, během kterých odehrál za Hammers 551 zápasů.

http://ds.dial.pipex.com/bob.dunning/frank%20snr.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud jsi vylez proboha.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ta vizuální podoba je neuvěřitelná.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

přesně, zoufalost Boltonu se ukázala už předsezónním angažováním tragéda N'Goga, tehlec hráč vážně nemůže hrát v Premier League

Reagovat
Liquid

takže tip Tottenham - Arsenal 4:1 Adebayor 2x, van der Vaart, Bale - Gervinho, plno žlutých karet

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Arsenal sopcast,vi nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz potreti v sezone padly dva hat-tricky v jeden hraci den

Reagovat
niflheim

Adebayor ho tam taky sicher dá

Reagovat
mithro

a zrovna tento tyzden vyhodim Johnsona z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart ma stesti, ze nepiska Atkinson

Reagovat
mithro

krasne zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Yiiidooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham Jsem zvedavej, jak dlouho tohle McClaren ustoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj SPORT jako v TV na netu, vše na jednom místě zdarma: ★ www.sazkovky.info ★

Reagovat
Godwinson

Chelsea moc pěkně. A ještě lepší střelci branek ... super.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zas nehraje Rosický? Vydrží on pohromadě aspon dva zápasy v řadě?!

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham konečně první výhra a hned 6ti gólová.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký strem na Tot vs Ars pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýři

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně. Uff aspoň gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice další hřebík do rakve.

Reagovat
blaugrana

Arsik, Arsik, toto už je kritické.

Reagovat
smazaný uživatel

Parker je to nejlepsi, co mohlo Spurs potkat. Fantastickej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

k nám do zálohy miesto Lucasa by sadol jak riť na šerbel.

Reagovat
tomasinho

Volal jsem po něm celé léto.

Reagovat
vladis271

Viem, ty s Oliverom ste sa tu zaňho bili tak, ako sa teraz bijete za Hazarda. A keď pozriem na jeho dnešný výkon z rovnice mi vychádza jedna vec.

Hazard musí prísť.

Reagovat
tomasinho

Určitě, ten musí, někoho takového, jako je on, v City Silva nebo v Chelsea Mata potřebujeme. Rozdílový hráč schopný zahrát AM i křídlo. Snad mu Joey neříká o LFC nci špatné. A nejen Hazard musí přijít, musí přijít i pořádný DM, M´Vila/Tioté.

Reagovat
honziss

Reagovat
herbage

musím uznat, že hrál výborně Ale i tak bych ho k nám nechtěl

Reagovat
fantomas

Potom se ale dost křečovitě bráníš posunutí naší hry o další dva levely dopředu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

jednak není perspektivní, jednak dopředu je podle mě špatný. Pro Tottenham je platný, protože spoustu toho vybojuje, ale v Chelsea ani v repre se mi nelíbíl. Wilshere je úplně někde jinde

Reagovat
spider_8

Tak vzhledem k tomu, že je DM tak nevadí, když mu to dopředu nejde

Reagovat
kiwwi

ty vole naco ti je perspektivny hrac, ked potrebujes okamzitu kvalitu do stredu pola...Parker je proste dric, pri ktorom sa ma kreativny stredak ako prasa v zite a moze si s kludom hrat svoju hru, vsetko za neho odmaka Parker...navyse Parker dokaze dobre strielat aj nahravat..

Reagovat
tomasinho

Nejen, i kreativitou předčí všechny zdravé záložníky Gunners.

Reagovat
honziss

Dopředu že je Parker špatný? :-O Kvality Nasriho, co se týká ofenzivních schopností, sice nemá, ale říct, že je špatný dopředu? To nemůžeš myslet vážně.

Nechápu tě. Vyjadřuješ se tady, že vám chybí kvalita, že v zimě musí někdo přijít, že Arteta, Benayoun... nemají na Arsenal, a pak napíšeš že bys stejně Parkera v Arsenalu nechtěl? Co to je za póza?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
honziss

Ještě abych to rozvedl, tak loni ve West Hamu to byl jedině Parker, kdo tvořil hru. Jen díky němu jsme měli ještě jakés takés naděje na záchranu. Střed hřiště byl jeho. Má výborné vedení míče, dokáže dobře vystřelit, výborně přihrát, oči pořád nahoře. Nevím, co víc bys ještě chtěl. Argumentace, že v Chelsea a repre se ti nikdy nelíbil je pitomá, protože v Chelsea hrál před 7 (?) lety? A v repre hraje dobře. Přesně typ hráče, který zraje a svého vrcholu dosahuje až kolem třicítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když podle herbage, pokud se hráč nezapomíná vepředu, odvádí 100% dozadu a nehraje komplikovaně (rozuměj nezadrbává akce), tak neni dostatečně ofenzivně naladěný a kreativní na to, aby hrál za Arsenal, jen by překážel budoucím hvězdám.

Reagovat
herbage

žádná póza, jen chci, aby Arsenal hrál co nejvíce na držení míče a do toho absolutně nezapadá. Navíc na post holding midfieldera máme mnohem lepšího Wilshera. Problém je tvořivý podhrot

Reagovat
fantomas

Tam se ale může posunout Jack!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nejaky dovod? ved ten hrac nema chybu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A z tábora Kanonýrů nikdo. Hmm nedivím se.

Reagovat
niflheim

600. za pivo a ženy

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro posranou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Tottenham zahrál výborně, nebo aspoň od cca 50. minuty

Reagovat
tomasinho

Pro mě po těch loňských NLD trošku zklamání, přesto to jasně převýšilo včerejší Merseyside, i když výsledekově právě špatně. Škoda, že tam Gunners po tom prvním góle ještě něco nepadlo. Krom těch asi 10-15 minut jinak byli úplně jaloví. Pro Spurs zasloužená výhra, remízové přání nesplněno.

Reagovat
herbage

Tak úvod do druhé půlky smrtící, Tottenham jsme k ničemu nepustili a mohl jsem být konečně na naše hráče hrdý. Ale co pak následovalo, to nemá obdoby. Něco v týmu je špatně. To že nemají hráči kvalitu, to se dá odpustit, ale vůbec tam není cítit týmový duch. Vždy jsme měli právě tu velkou kvalitu a ta nám vyhrávala zápasy. Cesc, Nasri, Robin si narazili a soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí. Při vší úctě, Ramsey, Benayoun ani Arteta nejsou hráči pro Arsenal, někteří ani ne na lavičku. Proč jsme po vstřelí gólu přestali hrát, to vážně nechápu. Tehdy stopeři hráli výborně, protože nebyli pod tlakem. Jenže jak přestala záloha hrát, šla celá naše hra do kopru, včetně obrany. Moc mě potěšil Wojta tím zákrokem na Adebayora, kterým dal vzpomenout na Seamana. To byl přesně jeho styl. Loket vždy u země, aby pod ním neprošlo ani smítko. Za gól Walkera nemohl, chyba byla už při amatérském nepokrytí nabíhajícího hráče při rohu, následovaná nedohráním balónu a zakrytým výhledem. Bude to krušná sezóna, hlavně se nesesypat a nějak to dohrát do zimy, kdy musí nutně někdo přijít, jinak nevím

Reagovat
minoLFC

Wengere to máš za to, že si vynechal OXe

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs Simply The Best

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je PL rozjeta víc, než zajímavě. Souboj o titul United, City, Chelsea, o 4. místo Tottenham, Liverpool, Newcastle. Docela se těším na další průběh

Reagovat
Nikikrew

Nechapem co robi Ramsey v zaklade.Ved on nedal poriadnu loptu za obranu, kolmicu hocico.Len posuvac ala Denilson.Arteta nema nato nahradit Cesca, to je proste fakt. Po tom druhom gole sme hrali tak, ako som chcel.Ale odisiel Sagna a uz to bolo cele zle.Jenkinson, to je asi najhorsi nakup za 5 rokov.Je mlady ale na Arsenal ani zdaleka nema.AW tam mal dat Santosa. Wojta super, mozno skoda toho druheho golu ale bola to neprijemna strela.Coqulin solidny vykon. Stoperska dvojica absolutne nezohrana ale co uz. Toto bude velmi zla sezona.Nech sa hlavne Arsenal zameria na Fa. cup, Carling cup. Liga je uz v pase a na LM s takymto tymom nemame naror. Jednoducho ked nie sme komplet zdravi, nie sme konkurenci. Je to fakt

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/1UQfS92dnLw

Hilarious Slide Tackle by ... referee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

krasne odobral a este sprintoval podporit protiutok

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

mně by zajímalo jestli by dostal kartičku, kdyby ho přes ty hnáty vzal bez balónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

Reagovat
Marosh16

tie komenty pod videom

Reagovat
Marosh16

reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Imagine how depressed #afc fans feel. Now imagine having one fewer point and losing the derby in the next game. That was #lfc last year.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se kvalifikovat do LM bude mít co dělat .

Reagovat
fantomas

Po dlouhý době volim hodnocení individuální, protože v dnešním zápase snad až na Gibbse se Songem vlastně všichni podali svůj obvyklý výkon, takže to zároveň poslouží i jako shrnutí dosavadního průběhu sezony:

Szcz - Gól se mu vyčítat musí, to se nedá nic dělat, každopádně kiwwiho pokusy sou dost ubohý - problémy s těma střelama nemá, zaváhal poprvý, navíc Walkerova střela na mě působila nevyzpytatelnějším dojmem než ta Longova, resp. Džekova. Jinak podal svůj standardně průměrný výkon - čtyři jisté, důležité a vesměs těžké zákroky.

Sagna - Nechci si ani představovat, kde bez něj budeme. Kotník asi těžko bude jen vymknutý, když s tim evidentně hnedka mířil do nemocnice. Bojim se zlomeniny a pár měsíců out. To by skoro chtělo nákej emergency loan, protože aniž bych chtěl nějak předčasně odsuzovat Jenkinsona, to je prostě svízel jako blázen. Jinak s rozjetym Balem si věděl rady tak půl na půl, což i lze považovat za úspěch, dopředu byl mizernější než kdy jindy letos. Centry se snad bály menšího tlaku tam nahoře, takže se držely jen při zemi.

Mertesacker - Jeho těžkopádnost mi pije krev, stejně jako neustálý zvedání rukou na znamení odkopu od branky nebo ofsajdu. Kdyby se na to radši vysral a víc komunikoval s druhym stoperem (namísto rozhodčích), třeba bych se nemusel hořce smát nad tou Baleovou šancí po propadnutí dlouhýho nákopu...

Song - Na stoperu ho už nikdy nechci vidět. Letos i loni platil za nejliberálnější DM v PL, měl hrozně volný ruce a už v tomhle ročníku párkrát dovedl zajančit i na týhle míň zodpovědnější roli. No, na stoperu to vůbec neomezil, spíš naopak, pozičně vůbec nestíhal a nesvůj se očividně cítil i v rozehrávce - což u něj naopak tradiční není.

Gibbs - Pro mě spolu s Coquelinem příjemný překvapení, opravdu. Gervinho mu to dělal tak maximálně složitější, a přesto mi nepřišlo ani v nejmenším, že by levá strana nějak hořela. Minimálně ne víc než střed nebo ta pravá. Měl tam několik zdatně zvládnutých osobních soubojů, i slušných vývozů balonu.

Coquelin - Přirovnání k Flamsterovi mi přijde trošku nešťastný, to ale jen proto, že se Coquelin jeví být o mnoho konstruktivnější a přemýšlivější typ hráče než Flamini. Jinak srovnatelná motorová myš, neskutečně efektivní v odebírání míčů a balzám pro oči vedle tý předržující dvojice okolo. Rychlá a přitom precizní, nezbrklá rozehrávka - rozdíl jak oproti Frimpongovi (chybí druhej atribut), tak oproti Artetovi s Ramseym (první atribut).

Ramsey - Zvedl se na deset minut. Dneska na jeho výkonu lze pochválit krom gólu leda odolnost v osobních soubojích, víc nic. Předržování přesáhlo veškerý meze, v obraně taky dvě velký hrubky, z nichž mohly a měly pramenit góly.

Arteta - Jako by dál dělal vše pro to, aby mě usvědčil v domněnce, že po fyzický stránce už na tuhle soutěž jednoduše nemá. Ze soubojů tělo na tělo pravidelně odlítává jak papírová vlaštovka, pohybuje se pomaleji než Fabregas a ve finále nabývám dojmu, že i tak desetkrát pomaleji než on myslí...nelámu nad ním hůl, ani nad Ramseym, ale takhle slabou "kreativní" složku středu pole nemá nikdo v potenciální top10 PL.

Gervinho - Psal sem to už v poločase a víceméně se pak na mym dojmu nic nezměnilo. Piruetky u čáry mu Walker nežral ani náhodou, ve středu nestíhal včas předávat balon. Pro ofenzívu měl plus mínus nulovej přínos.

Walcott - Měl dvě slibný střely. No...nic víc. Stejně si myslim, že do základu patří. Názor, že Aršavin pořád z křídla vnáší do naší hry nějakou tvořivost, mi už pomalu přijde jako přežitej. Neukazuje to už sakra dlouho, minimálně konstantně ne. A Theo je pořád po Persiem suverénně náš nejgólovější hráč.

Van Persie - Hrozně těžkej zápas pro něj. U balonu skoro nebyl, a když jo, tak se na něj hned slítli dva-tři soupeři. Stejně se s tim popasoval na jedničku podtrženou, měl mít i asistenci. Je holt očividný, že tenhle tým aktuálně přerůstá.

Střídající nehodnotim, ničim mě nezaujali. Snad jen že Jenkinson absolutně nestíhal "teoreticky unavenému" Baleovi, ale to se možná i dalo čekat.

K soupeři: Líbila se mi jakási přímočarost v útoku, kdy po naší chybě hnedka následovalo pár přihrávek a snaha ohrozit Szczesného. Z toho na druhou stranu pramenilo taky dost ztrát a menší držení míče, než který by se dalo očekávat. To ale přičítám i tomu, že se Modrić za celých 90 minut nezvládl pořádně chytnout a Van der Vaart až nezdravě často kazil (oba solidní zklamání). Pochvala naopak směřuje k Parkerovi a Walkerovi, ale i Kaboulovi, Baleovi a Adebayorovi. Individuálně celkově daleko vyspělejší výkon než ten náš a výhra samozřejmě zasloužená.

K rozhodčímu: Hrozně divnej metr, navzdory 70procentní ruce ale stejně Dean spíš připískával nám než Spurs.

A nakonec - asi jedno z nejmíň záživných NLD, jaký sem zažil. Na druhou stranu to pořád nebyla nuda ani zdaleka, což je i z historickýho hlediska jenom pozitivní poznatek.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs perfektní. Řekl bych, že Clichy by dnes hořel víc.

Reagovat
fantomas

Taky si myslim.

Reagovat
herbage

pěkné. Souhlasím do puntíku, ani nemám co připomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Já to řikal v létě - pustit Ebouého byla totální kravina a obrovskej fail, další obrovský mínus k posranýmu létu. S "formou" Ramseyho a Artety už začínám natvrdo litovat hostování Lansburyho a i toho Denilsona (což je známka totálního zmaru). S tímhle středem se řítíme do pekel.

Jen bych řekl, že v obraně jsme byli jaloví už pár let, to je známej fakt. Že jsme slabí psychicky, taky. Že se nám někdy nedařily zápasy a hráli jsme neefektivní házenou, to taky. Ale ono to tak většinou vypadalo, že než jsme dali vedoucí gól, tak jsme se trápili, a když padl a soupeř otevřel hru, tak jsme tam nasázeli další kousky. Ale na to, abychom dali ten první gól, jsme měli hráče, rozdílové hráče, teď nám tam zbyl akorát tak Peršan, jinak tak jsou samí držáci. S větší kvalitou jsme si tu házenou relativně mohli dovolit, teď už je fakt záhodno přehodnotit styl hry. Protože Robin, ačkoli by se mohl utlouct, nemůže rozhodovat zápas co zápas. Kor, když, jak řikáš, ho každej tým zdvojuje-ztrojuje, protože je to jedinej opravdu nebezpečnej hráč.

Reagovat
fantomas

Já to už herbagemu vtloukal do hlavy, že po odchodu Nasriho s Fabregasem je prostě naivní snažit se hledat za ně dva podobně schopné a tvořivé hráče. Proto sem třeba chtěl i M'Vilu, a proto bych se nebránil Parkerovi. Krásně hrajícímu Arsenalu zkrátka pro tuhle sezonu už v létě, s odchodem Nasriho a Fabregase, odzvonilo. Což si tu až nečekaně dost lidí pořád neuvědomuje, mi přijde. A ani Wenger, když investoval do dvou hráčů za zenitem, kteří jakž takž, respektive aspon z nějaký zapadlý části, splňují ty požadavky na kreativní náhrady za ty dva.

Reagovat
smazaný uživatel

My dva si rozumíme, no

S tim, co předvádíme, je to akorát parodie na ten styl, co se snažíme hrát. Boring, boring Arsenal.

Reagovat
herbage

Sorry, ale jak se liší M'Vila od Coquelina? Já nechtěl ani jeho, ani Artetu, ani Benayouna, chtěl jsem Diega, Sneijdera, Hazarda či Götzeho. Nepřišel ani jeden, tak se pak nemůžeme divit. Místo toho jsme si do týma natahali s prominutím druhořadý bordel a čekáme na zázrak, že nás 20 letý Ramsey spasí

Reagovat
fantomas

Takze uz i Coquelin je tvuj tajnej kun? Nikde neni psano, ze hnedka vyleti na celou sezonu jako Flamster...jeste bych se nenechal unaset. Ale jak chces, v zime at si treba misto defenzivnejsich jistot jdeme po neprodejnych ofenzivnich hvezdach, akorat z toho bude dalsi blamaz a hra o stred tabulky. A budes dal a dal zklamavanej ve svym tvrdohlavym svete...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

zasa to niekto zobral vazne...ved ja som ten gol este ani nevidel

Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

tak to je minimalne na takej istej urovni ako ten Dzekov gol...nie je to vyslovene chyba, ale chytat by to taki brankari mali no

ale som ze to rad, konecne mame nieco na obranu De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate

Len doplnim miesto Kaboula by som urcite vyzdvihol skor Kinga. Younes sa sice dneska vyhol svojim kaboulovinam ale Ledley to je stena, navyse ma o 100 percent lepsiu rozohravku a hra v klude a to nie len tento zapas.

+ este k tomu Jenkinsonovi... to si fakt neodpustim ale este stale si naivne myslis ze z neho moze nieco byt? uz davno som nevidel ze by Gareth niekoho tak vetral, nie len ze ten chudak je uplne nulovy pozicne ale ked si Bale hodil loptu do behu on vyzeral ako by len stal s takym Sagnom sa to absolutne neda porovnavat tam je rozdiel niekolkych tried a opat raz mi dokazal ze by nemal ani na champ tam su tiez o triedu lepsi hraci. Navyse je nulovy aj dopredu...

Zato coquelin, z toho chlapca bude hviezda hral paradne. Od nas by som este prefackal Adebayora a Vaarta. Ade dnes zaje....l 2 ciste goly a ani herne mu to neslo a Vaart stale kazil vdaka bohu za ten gol. Inak sme mali urcite vyhrat o viac ako gol ale Defoe a Bale v zavere palili slepymi...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Sczesneho ma musim zastat... ten gol bola chyba celeho tymu. Spurs arsik pri tom vhadzovani uspali, nikto sa riadne dlho nehybal, potom sa z nicoho nic tusim modric rozbehol a vznikla z toho taka cudesna akcia s este cudnejsim zakoncenim. A taka strela sa poradi raz za sezonu strasne divne padala to sa s tymi De dierovymi strelami do stredu brany neda porovnavat (teda hlavne ten Dzeko)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kludne sa smej... de diera na PL zatial nema a Sczesny je niekde uplne inde. Dokonca aj Lindegard je lepsi. Jasne ze sa moze zlepsit, ale aby sa fans MU triasli pri kazdej centrovanej lopte ked David chyta tak to sa mi zda na jednotku najlepsieho muzstva PL trochu sila

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta

zlepsovat je co, ale uz teraz je to nadpriemerny brankar v PL...o dva tri rocky nebude mat v PL konkurenciu rozmyslam ci uz brankar niekedy v historii vyhral Ballon d'Or brankar...

Reagovat
Erdovec

Lev Jašin?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
KnoxXx

niet nad kritiku do vlastnych radov

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Viděla jsem první půli. O poločase jsem usla... a koukám, že to bylo asi dobře.

Ach jo, kam se to sakra ženem? (odpověď nepotřebuju, to byla řečnická otázka. sama dobře vím kam)

Reagovat
Erdovec

jinak Enrique jsem zvědavý jestli si toho už Vincent z Lesa všimne

Reagovat
tomasinho

Bohužel zatím nevšiml. Aspoň teď bude fit na zápas sezony.

Reagovat
Erdovec

taky jsem rád že se nezraní při reprezentačním zápase ale myslím že on sám by si za Španělsko rád zahrál a myslím že na to v klidu má

Reagovat
tomasinho

Ne v klidu, ale má na to rozhodně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

on to bude mať v tomto ťažké. Bosque sere aj na Silvu. Ale zas mu to nemožno tak vyčítať, ak je tréner z krajiny, ktorú trénuje, tak sa logicky snaží uprednostnovať svoju súťaž.

Reagovat
niflheim

Nějaké nové zprávý o Vidičovi? Na jak dlouho to ještě vypadá?

Reagovat
tomasinho

Na nás by měl být prý fit.

Reagovat
Erdovec

jinak King už letos v PL zvládl více než polovinu toho co loni ve všech soutěžích

Reagovat
niflheim

A jde to neskutečně poznat když hraje. Vedle něho roste každý stoper.

Reagovat
Erdovec

však jenom dobře, snad mu zdraví vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

něják moc často používám slovo jinak jako začátek věty

Reagovat
tomasinho

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak? Nerekl bych

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Jinak to ani nejde.

Reagovat
kiwwi

zacni pouzivat btw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jak jinak.

Reagovat
herbage

nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea se rozjela

Reagovat
kiwwi

McClaren has resigned as manager of Nottingham Forrest.

Reagovat
niflheim

Žádné překvapení.

Reagovat
tomasinho

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ideální spojení to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Andrew Johnson , že by nechal vzpomenout na časy v Crystal Palace??

Reagovat
Erdovec

700. pro vítězství Liverpoolu FC v FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

"Jinak 700. pro vítězství..."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sagna má pravděpodobně zlomenou lýtkovou kost.

KURVA!

Reagovat
fantomas

No ty vole! Ja teda cekal zlomeninu, ale kotniku...tuhle snad ani u zadnyho fotbalisty nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je daleko lepsi, nez neco s kotnikem nebo cokoliv jinyho

Reagovat
fantomas

Jo? Ja prave nevim, rikam, ze sem se s tim jeste nesetkal...na jak dlouho tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se na ten jeho souboj divam, podle me je do Vanoc zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Povzbuzující zpráva pro fanoušky Arsenalu. Jenkinson bude hrát levé soupeřovo křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, ale já doufám, že bude dostávat přednost Coquelin.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tam maji toho Coquelina ne?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A nemel to nahodou loni Holden? Ja vim, ze v lete si ji zlomil Izaguirre z Celticu asi dva dny po tom, co o nej projevili Magpies zajem. Valencia to mel taky, ale bohuzel tesne u kotniku, takze to asi schytaly i vazy. Sagnu jsem nevidel, ale pokud to ma zlomeny nejak "dobre", za 2 mesice ho muzes mit zpatky v procesu.

Reagovat
tomasinho

A co měl Ben Arfa? Zlomená lýtková i holenní?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
fantomas

Holden to měl u kolene.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejnou kost, pokud se nepletu.

Reagovat
Amos

To mě poser....

Reagovat
Erdovec

The England squad in full

Goalkeepers

Scott Carson, Joe Hart, David Stockdale

Defenders

Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Phil Jagielka, Phil Jones, Micah Richards, John Terry, Kyle Walker

Midfielders

Gareth Barry, Stewart Downing, Adam Johnson, Frank Lampard, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Ashley Young

Forwards

Darren Bent, Andy Carroll, Wayne Rooney, Danny Welbeck, Bobby Zamora.

Na kvalifikaci s Černou Horou

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko tomu neco vytknout, chybi tomu jen Wilshere a Gerrard, kteri tam ani byt nemohli Hlavne jsem moc rad za Stockdala

Reagovat
smazaný uživatel

Plus by misto Jaggyho byl Smalling, kdyby byl zdravy.

Reagovat
tomasinho

Navíc po tom, co Jagielka předvedl včera. Dawson je taky zraněný že?

Reagovat
kiwwi

no ja by som bral namiesto Carrolla Defoa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A i Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Carson jinak se mi nelíbí střed zálohy, ale to je dlouhodobý problém.

Reagovat
tomasinho

Paráda. bez Gerrarda, ještě, že má Fabio rozum.

Reagovat
kiwwi

a na U21 nemas nominaciu?

Reagovat
Erdovec

The England Under-21s squad in full

Goalkeepers

Ben Amos (Manchester United), Jack Butland (Cheltenham Town - on loan from Birmingham), Declan Rudd (Norwich City)

Defenders

Nathan Baker (Aston Villa), Joe Bennett (Middlesbrough), Ryan Bennett (Peterborough United), Matthew Briggs (Fulham), Craig Dawson (West Bromwich Albion), Phil Jones (Manchester United), Martin Kelly (Liverpool), Adam Smith (MK Dons - on loan from Tottenham Hotspur), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

Midfielders

Ross Barkley (Everton), Gary Gardner (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Henri Lansbury (West Ham United - on loan from Arsenal), Jason Lowe (Blackburn Rovers), Josh McEachran (Chelsea), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jack Rodwell (Everton), Jonjo Shelvey (Liverpool)

Forwards

Nathan Delfouneso (Aston Villa), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Marvin Sordell (Watford), Martyn Waghorn (Hull City - on loan from Leicester City), Danny Welbeck (Manchester United), Connor Wickham (Sunderland)

Reagovat
tomasinho

Takže minus Walker, Welbeck a Jones, místo nich asi budou povoláni náhraníci. Dá se říct, že slušný přetlak ve středu zálohy a žádné křídlo krom Oxe.

Reagovat
kiwwi

Barkley na kridle zahra

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo, je třeba využít potenciálu toho středu, zahraje Barkley na kraji i v 4-5-1 nebo 4-2-3-1? Na jedné straně on, na druhé Ox, upstřed Rodwell, Henderson, McEachran(Lansbury, Shelvey).

Reagovat
kiwwi

len sa mi vidi ze Barkley hra radsej napravo...a to asi aj Ox nie?

Reagovat
tomasinho

To nevím, abych řekl pravdu, nasledovaného nemám ani jednoho pořádně, abych řekl, kde hrajou lépe či radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Studge, když už e tam to kopyto Carrol

Reagovat
vladis271

Ďakujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
blade115

Ten Capello to fakt nemá v hlavě v pořádku... Vezme tragickýho Carrolla a ve formě hrajícího Sturridge opomene... Přitom je na tom stejně, ne-li lépe, jako Welbeck... No co, aspoň se nezraní. Zas ale dobře, že nevzal Gerrarda. Skvělý záložník, ale v repre to bude buď on nebo Lampard. A současně je na tom líp Frank.

Reagovat
Erdovec

za reprezentaci vždy podával Gerrard lepší výkony než Lampard, nejede protože je po zranění

Reagovat
kiwwi

toto je snad joke

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses neposral...

Reagovat
kiwwi

no skoro som sa

Reagovat
Arbiter

Co je z toho joke? To, že tam Studge povolán být měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, McClaren fakt dnes skoncil A to se bil do prsou, jak na kontinente nabral zkusenosti a ze by ted uz vedl reprezentaci mnohem lip

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Ale yidos strašne závidím. Vidieť svojho največšieho rivala v sračkách? wauuu. fergie? 3, 4 roky? To už nejako vydržím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší pocit by bolo vidieť rivala na druhom mieste, hneď za nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty animace v motd jsou peckový

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Counter

Sagna potvrzený. Zlomenina, tři měsíce out. Když se to sype, tak už se to sype všechno.

Reagovat
Amos

jojo fakt máme smůlu.

Reagovat
Liquid

Jenkinson má 3 měsíce na to aby ukázal, že na tu Premier League má, což prozatím vyvracel

Reagovat
fantomas

Ani tak ne. Zatim vyvracel jen to, že nemá na ty nejlepší, kam se řadí jak Tottenham, tak MU.

Reagovat
niflheim

Tak on se musí zlepšit hodně v obrané fázi, ale na jeho obranu to měl v těch zápasech, kdy nastoupil, hodně těžký. Ale má hodně energie - při zápase s náma si pamatuji, že běhal celý zápas nahoru-dolu. Často ale za něj musel hasit Walcott.

Reagovat
kiwwi

pozicne bol na tom strasne zle

Reagovat
fantomas

Zápas s tehdy nejrozjetějšim týmem Evropy taky nemůže bejt měřítkem, proboha.

Reagovat
kiwwi

napisal som nieco zle?

Reagovat
SunFells

Tak je pravda, že on za sebou neustále nechával prostor i proti nějaké Malaysii v přípravě, na poziční hře musí fakt hodně zapracovat.

Reagovat
fantomas

Tak v přípravě se rozkoukával. Ale třeba proti Udine a pak hned i v lize mu šlo máloco vytknout.

Reagovat
vodka

to se jako měřítko brát nemusí, ale on byl pozičně slabý i v těch ostatních zápasech...

Reagovat
fantomas

Na jeho věk to neni vůbec zlý.

Reagovat
SunFells

No to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

OT: byly ty chanty na Adebayora opravdu tak strašné? jestli ano, pak se za naše fanoušky neskutečně stydím. pitomci.

Reagovat
kiwwi

"You should of died in Angola" tak toto je fakt hnus a ubohost najvyssieho rangu

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a este jedno

"It should have been you, it should have been you, Shot in Angola. It should have been you."

no to sa vyznamenali fanusikovia Arsenalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

tak a este jeden chant

"3 dead in Angola, it should have been 4"

Reagovat
vodka

to je už teda ubožejší, než to, co předvedli naši na Leedsu... už se to vyrovnává scouserom...

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela smutné

Reagovat
vladis271

“There is a big rivalry between clubs in this country and it isn’t healthy when you go away on international duty,” he said. “When I was with England, there was always a lot of United players and Liverpool players in the squad and it was obvious that some of our lads didn’t like some of their boys and some of their lads didn’t like some of us.”

Toto tú reprezentáciu jednoducho ovplyvní. Je zázrak, že Del Bosque v krajine kde je dotoho ešte zamiešaná politika vyhral majstrovstvá sveta.

Reagovat
cristiano.K.

Někdo mi tu minule v tloukal do hlavy jak slípky skvěle presují a vyzdvihovali Vaarta, jak se poctivě vrací a presuje. Včera naprosto ten souboj se Songem vypustil

Reagovat
kiwwi

pre scouserov:

SAF: "We want to have Vidic & Cleverley doing some really strong work that would bring them on to a level that they could play at Anfield."

takze no way, aby Clev hral na Anfielde?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jen jediné - nádherných 2,85 na ostrou jedničku

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

naloz aspon za barak

Reagovat
vladis271

jj, pretože výhra Liverpoolu nad mancs na Anfielde je niečo, čo sa nikdy nestalo ani nestane. Uvažovať o tom vobec je hlúpe.

Reagovat
mithro

ale pisat o tom ako o tutovke, ako keby ste s nami doma nikdy neprehrali a nemohlo by sa to stat

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední vzájemné zápasy na AR mluví jasně. Nepíšu o tom jako o tutovce, ale jako o dobrém kurzu.

Reagovat
mithro

a aj Smajlinga

Reagovat
niflheim

Doufám, že postaví Berbu

Reagovat
mithro

no neviem, ja to vidim na dvojku rooney a danny

Reagovat
kiwwi

tak to bude...

Ideal by bol De Gea - Evra, Rio, Vidic, Jones - Young, Clev, Anderson, Nani - Rooney - Welbz

Reagovat
vladis271

no iste.

Reagovat
kiwwi

sak uz teraz vam lepi z takejto zostavy

Reagovat
vladis271

Gerrard si z toho stredu spraví trhací kalendár.

Cˇítal som s Clevom jeden rozhovor. Redfaktor sa pýtal, proti ktorému hráčovi sa mu najhoršie v kariére hráva/ proti komu najlepšiemu v kariére nastúpil ( nepametám presne formu otázky ), no a samozrejme Clev odpovedal Gerrard.

Ja tomu neverím, ťažoba toho zápasu by mu nemusela spraviť dobre.

Reagovat
kiwwi

kedy hral Cleverley proti Gerrardovi?

Reagovat
vladis271

a čo ja viem?

Reagovat
smazaný uživatel

Za wigan?

Reagovat
vodka

ale jeden zápas a to eště k tomu hrál na křídle..

Reagovat
vladis271

nerozohraného Berbatova?

Reagovat
niflheim

Strašně rád bych ho viděl sestřelit scousery

Reagovat
vladis271

no vy by ste chceli ešte viac aby nás zostrelil na Anfielde Owen, ale priznajme si utópia.

Reagovat
niflheim

V posledním kole, kdy by rozhodl o titulu před Kopem během "Fergie time"...to je sen

Reagovat
vodka

on je fakt kus ****

Reagovat
fantomas

Známá věc.

Reagovat
niflheim

By mohl přestoupit do City.

Reagovat
kiwwi

800. proti cheaterom

Reagovat
Erdovec

všichni nováčci 2-2-3

Reagovat
cristiano.K.

Agbonlahor je neskutečnej Momentálně strčí do kapsy Downinga i s Youngem a ještě mu tam zbyde místo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele