7. kolo
01.10.2011 16:00 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

Sunderland i WBA budou s bodem spokojeny. Alespoň dle svých projevů ve druhém poločase

Vše podstatné se v utkání Sunderlandu s West Bromwichem událo ještě před přestávkou. Padly čtyři branky, hrál se svižný fotbal plný střeleckých pokusů. Jenže z toho vzešla remíza 2:2, s kterou se postupem času obě strany dokonale spokojily a už se na Stadium of Light nebylo moc na co koukat.

Strhující začátek, fascinující střed a pořád ještě zábavný konec. První poločas by se dal rozdělit zhruba na takové, pro nestranného diváka rozhodně uspokojivé pasáže. Krátce po úvodním hvizdu přišla divoká 69sekundovka, během níž si nejprve Morison našel cestičku za Bruntovým centrem z přímého kopu a pak Long proměnil po ztrátě protivníka uprostřed hřiště samostatný nájezd. Jenže Sunderland se nesložil, a přestože ještě zprvu Sessegnon s Turnerem nezakončovali s potřebnou precizností, po 26 minutách již bylo srovnáno. Tentokrát oba góly dělily rovněž nicotné dvě minuty. Bendtnerovi umožnila skórovat delikátní patička Larssona a následná jemná teč, Elmohammadymu naopak právě Dánův ideální centr z levé strany.

Okolo 15minutové pauzy se už nehrálo v tak nervy drásajícím tempu, pořád se každopádně bylo na co dívat. Těsně před odchodem do kabin znovu zakombinovalo duo seveřanů Bendtner-Larsson a druhý jmenovaný tentokrát z pravého okraje šestnáctky přiměl Fostera k pohotovému zákroku. Naopak po opětovném vstupu na trávník se po zmařené šanci drbal na hlavě obránce Wes Brown, kterého očividně na zadní tyči Larssonův dokonalý centr zaskočil.

Bohužel se ale jinak druhé dějství tvářilo jako hodně malý a nekonkurenceschopný bráška toho prvního. O vítězství se usilovněji pokoušeli domácí - pokud tedy vůbec nějaká strana -, ale také jejich pokusy stejně jakou soupeřovy zpravidla nestály ani za zmínku. Snad akorát průnik skvěle hrajícího Sessegnona a následná koncovka Elmohammadyho přímo do Fosterovy náruče může být vypíchnuta. Jinak nic.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com, skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sunderland AFC 1 - 3 West Bromwich Albion

Reagovat
smazaný uživatel

Oba potřebují body jako sůl, pro Sunderland mluví domácí prostředí - 1:0.

Reagovat
paver

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele