Anglická Premier League - souhrn 38. kola

13.05.2012, 18:21
Komentáře a souhrny
Manchester City slaví titul! V úžasném finálovém dni to sice do posledních vteřin s Manciniho družinou vypadalo bledě, jenže nakonec Agüero dokonal úžasný obrat Citizens proti QPR a titul slaví modrá část Manchesteru. Smutek po dnešku zavládne v té červené. Třetí místo zůstává Arsenalu, čtvrtý končí Tottenham. S nejvyšší soutěží se loučí Bolton...

Chelsea FC - Blackburn Rovers 2:1

13.05.2012 16:00

Góly: 31. John Terry, 34. Raúl Meireles - 60. Yakubu Aiyegbeni

Ve zbrusu nových dresech a v sestavě, jež rovněž zaznamenala dosud nevídané zásahy, dnes vyběhla Chelsea k poslednímu nic neřešícímu utkání Premier League. Skvělá pětiminutovka v první půli, v níž přetavila své šance squadra Roberta Di Mattea v góly, znamenala, že tři body zůstaly na Stamford Bridge.

V duchu šetření opor na finále Ligy mistrů skládal italský manažer se švýcarskými kořeny jedenáctku, v níž nechyběl ani jeden ze čtveřice vykartovaných hráčů, nastoupil i mladík Hutchinson, poprvé v lize od začátku taky oslavenec Romelu Lukaku.

A byl to čerstvě devatenáctiletý Belgičan, kdo za Blues prvně zahrozil. Ještě předtím se vytáhl náhradník za Petra Čecha Ross Turnbull, který výtečně vyškrábl nepříjemně tečovanou střelu Lowa. Pak už mohutný forvard obdržel výborný pas za obranu, jenže mu chybělo pár decimetrů - rovněž náhradní gólman Rovers Kean vyběhl včas a před Lukakuem míč vypíchl.

Gólu se Blues dočkali až po půlhodině hry a opět u toho byl talentovaný fotbalista s konžskými kořeny. Z pravé strany poslal do vápna pěkný centr, na nějž si neohroženě a důrazně naskočil kapitán John Terry a poslal Chelsea do vedení 1:0. Uplynuly asi tři minuty a už to bylo o dvě branky. Essien zavzpomínal povedenou akcí na dobu své slávy, z rohového praporku dovedl míč až k vápnu, kde jej utaženou ranou napálil k tyči Raul Meireles - 2:0.

Do poločasu mohl přidat třetí gól do sítě bezmocného Blackburnu třetí gól Ramires, ale ideální čas na střelbu prováhal a následně zblízka zakončil mimo. Krátce po návratu z kabin měl branku na noze Sturridge, nicméně krásnou ránu poslal těsně nad. Záhy poté zkoušel štěstí z úhlu Lukaku, ale rovněž minul. Chelsea ve druhé půli takřka vypnula všechny své motory a nechala více méně snahu na Rovers.

Pasivita se nevyplatila po hodině hry, kdy hosté zahráli rohový kop, kromě obrany nezareagoval správně ani Turnbull a Yakubu tak mohl po přiťuknutí od jednoho ze spoluhráčů hlavičkovat do odkryté svatyně - 2:1. Hned vzápětí se snažil filigránsky vrátit dvoubrankové vedení na stranu Blues Ramires, jeho nádherný oblouček přes Keana však narazil jen na břevno.

Tato situace byla zároveň jakousi tečkou za fotbalem na Stamford Bridge. Zbávající půlhodina se až na náznaky od Sturridge a Bertanda obešla bez napětí a největší aplaus sklízel Didier Drogba. Není se čemu divit, dnes už zřejmě legenda Chelsea nastoupila v 54. minutě místo Lukakua k možná poslednímu zápasu před domácími fanoušky. Jakoby se ale pozornost hráčů už ke konci utkání přesunula na následující události - pro Blues příjemné, tedy finále Champions League, pro Rovers samozřejmě nepříjemné spojené se sestupem...

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 3:1

13.05.2012 16:00

Góly: 16. Steven Pienaar, 27. Nikica Jelavić, 65. John Heitinga - 73. Tony Hibbert (vl.)

Vzhledem k výsledkům kolegů nad sebou se Newcastle za žádných okolností nemohl posouvat tabulkou na přívětivější a hlavně milionářské posty. Což se nakonec možná promítlo i na ukazatel skóre v Goodison Parku: domácí, hnaní touhou finišovat před městským rivalem, tu zvítězili jasně 3:1.

Poprvé od sezony 2004/05 a podruhé za uplynulé čtvrtstoletí se to tedy Toffees povedlo; v tabulce se umístili nad Liverpoolem, navíc sezonu končí na devítizápasové vlně neporazitelnosti. A dnes to byla zase jednou velmi suverénní jízda. Everton se poté, co v šestnácté minutě Pienaar z 20 metrů překonal brankáře Krula poprvé v zápase, už nikdy nemusel ohlížet dozadu; vždy byl, dá se říct, o hodně napřed. Ještě předtím, než v 27. minutě Jelavić náskok zdvojnásobil, byl ostatně hostující křídelník Tottenhamu brilantně vychytán nizozemským brankářem.

Ten nejspíš na dálku s Michelem Vormem soupeřil o post jedničky na nadcházejícím evropském šampionátu a dnes vedle tří úspěšných tref musel likvidovat hned osm dalších. Na ránu nejlepšího hráče soutěže za měsíc duben, Chorvata Jelaviće, nicméně neměl nárok - respektive udělal, co mohl. První protivníkův projektil totiž fantasticky vyrazil, jen dorážka už byla nad jeho síly. A není se moc čemu divit, pravdou totiž je, že spoluhráči mu dnes dvakrát nepomohli. Newcastle byl jen stínem toho kolektivu, který nedávno šestkrát v řadě neztratil ani bod.

Vlastně jen Cissého pokus ze sklonku úvodního dějství, na němž si smlsl Howard, snesl měřítka gólové příležitosti. Jinak se v tomto ohledu činily hlavně Karamelky; a ty v 65. minutě rozhodly. Po centru Gibsona se hlavou zblízka prosadil Heitinga, a to pak ani nešťastný vlastňák Tonyho Hibberta (stále mimochodem čekajícího na první pořádný ligový zásah) nemohl domácí rozházet. Tedy, výsledkově. Jinak se ještě děly věci: vždyť Osman trefil tyčku a Cahill se nechal vyloučit po zlostném udeření Cabayeho.

Více informací k zápasu

Manchester City - Queens Park Rangers 3:2

13.05.2012 16:00

Góly: 39. Pablo Zabaleta, 90. Edin Džeko, 90. Sergio Agüero - 48. Djibril Cissé, 66. Jamie Mackie

Anglický fotbal opět připravil svým svěřencům důvod k tomu, aby ho milovali nadevše na světě. Takový scénář si každý fanoušek pro svůj tým v koutku své romantické duše přeje, ale zrovna dnes se to nedalo očekávat ani za mák. Manchester City po bídném výkonu senzačně prohrával ještě v nastaveném čase s QPR 1:2, ale Džeko s Agüerem přivedli v druhé a čtvrté nastavené minutě Etihad Stadium do stavu absolutní euforie.

Omlouvám se za všechna "nej", ale dnešek je prostě a jednoduše nabídl v plné míře. Nejdůležitější zápas za bezmála čtyři a půl dekády. Dlouho to s favoritem vypadalo tragicky, jenže nejúžasnější závěr zápasu od slavné výhry Manchesteru United ve finále Ligy mistrů proti Bayernu přinesl vytoužený titul po 44 letech do rukou City.

Bez jakýchkoli změn oproti ideální sestavě posledních týdnů nastoupil Manchester City do závěrečného a klíčového utkání sezony. Jenže výkon domácího týmu proti sestupem ohroženým Queens Park Rangers nepřipomínal tu rozjetou mašinu se silným čtyřválcovým ofenzivním motorem. Dlouhé minuty připomínala hra Citizens zoufalou snahu Barcelony proti perfektní defenzivě Chelsea jen s tím rozdílem, že QPR stačilo bránit "jen" bez chyb.

Snad byl na Manciniho svěřencích vidět obrovský tlak veřejnosti, snad nervozita nebo nezkušenost z vypjatých klání, jež stála blankytně modré i vyřazení z Ligy mistrů či Evropské ligy. Manchester City se zkrátka trápil. V prvním poločase nepředvedl prakticky nic, skóre otevřel jen díky mizernému zákroku Kennyho.

Po čtvrthodině hry to chvíli před brankou QPR vřelo. Silva se po přihrávce Téveze odhodlal ve vápně ke střele z úhlu, ale razantní pokus ztlumil do rukavic Kenny. Upokojil tak fanoušky Rangers i Manchesteru United, kteří o chvíli dříve po centru malého Španěla trnuli, když skotský gólman krotil balon až těsně před dobíhajícím Nasrim. Jeho nejistota se stala hostům osudnou až krátce před přestávkou. Zabaleta si narazil se Silvou a Tourém, prudce vypálil a Kenny dokázal balón vyrazit jen podivně nad svou hlavu, načež se od tyčky se štěstím odrazil do brány - 1:0 a Citizens konečně shodili obrovský kámen ze svého srdce.

Jenže po návratu z kabin se začalo vedoucímu celku Premier League vše hroutit. Jen dvě minuty stačily, aby Lescott neodhadl vysoký míč, hlavou jej prodloužil přímo do běhu Cissému a ten potvrdil zabijáckou formu nekompromisně ke stojné noze Harta - 1:1. Pro Francouze to byl už šestý "single" gól v osmi zápasech na QPR; v těch zbylých dvou byl vyloučen.

To, co se dělo pak, ale lze vysvětlit těžko a mluvím o obou stranách. Jako první potopil svůj tým kapitán hostů Joey Barton. Anglický záložník neunesl pošťuchovanou s Tévezem a loktem jej srazil k zemi. Rozhodčí jej po poradě s čárovým poslal pod sprchy, načež Barton ještě nakopl do pozadí Agüera. Zkrátka kapitán, jak má být. Potyčku s členy vlastního realizačního týmu nevyjímaje.

Přesilovka se ale zcela minula účinkem. Nějakých pět minut sice Man City tlačil, vzešly z toho ale pouze parádní reflexní zákroky Kennyho - nejprve po střele Nasriho, pak dokonce dvojitý po pokusech Téveze a dorážejícího Agüera. Jenže domácí hráči v bláhové představě, že proti desetičlennému týmu budou v poklidu bušit do vrat Rangers, nechali ta svá zadní vyvalená dokořán, Traoré prosvištěl po levé lajně, narýsoval perfektní centr do vápna, kde nikým neobsazený Mackie hlavou poslal senzačně do vedení QPR - 1:2.

Kdo si ale myslel, že zbylých 25 minut zapne forsáž a nějakým způsobem se vrátí do zápasu, mýlil se. Mancini skákal u postranní čáry, jako pominutý, ale herní výraz jeho svěřenců nepřipomínal, že by mělo jít o všechno. Šanci měl Džeko, ale tehdy ještě výtěčně zasáhl Kenny.

Pak ale přišel nastavený čas a Premier League napsala jednu z nejkrásnějších kapitol své dvacetileté historie. V poslední minutě hlavičkoval po rohovém kopu Balotelli a skotský gólman opět reflexivně vytáhl míč na další roh. Ten už ale přetavil Džeko hlavičkou v gól a fanoušci na tribunách slavili poprvé - 2:2. To, co ovšem přišlo za další dvě minuty, o tom se bude v Manchesteru vyprávět dlouho. Ve čtvrté minutě nastaveného času se míče ujal Sergio Agüero, narazil si s Balotellim, ustál i jasný faul Traorého ve vápně a utaženou ranou připravil pro celý stadion nezapomenutelné chvíle - 3:2.

Více informací k zápasu

Norwich City - Aston Villa 2:0

13.05.2012 16:00

Góly: 9. Grant Holt, 22. Simeon Jackson

Když se Aston Villa po více než hodině hry ocitla na 17. příčce, fanoušci tradičního birminghamského celku museli v puse polykat další hořké sliny, jež by patrně nejraději vrhli směrem na manažera Alexe McLeishe. Ten sice nakonec díky obratu ManCity finišuje s Villans na pozici šestnácté, i to je ale děsné zklamání. Naproti tomu Norwich přišel kvůli pozdní trefě Grahama akorát o 11. místo, což je pochopitelně v jeho perspektivě nic...

Měl to být souboj dvou kandidátů na reprezentační výjezd pod Alpy, místo toho se předváděl jen vyslanec Norwiche. Grant Holt dnes patřil opět k důležitým postavám Canaries, dokonce je vlastně autorem vítězné branky; naproti tomu Darren Bent navzdory předpokladům neusedl ani na lavici náhradníků a nad jeho účastí na evropském šampionátu se povážlivě stahují mračna. Tím spíš, když se třeba ještě ve Walesu trefil Danny Graham.

Dnešní zásah Granta Holta každopádně do nějaké vitríny nepoputuje, spíš šlo o velmi neortodoxní úder ramenem a hrudníkem naráz. Stalo se tak po Johnsonově přímém kopu, na zadní tyči a již v osmé minutě - což je zvláště podstatná informace, neboť právě i tak brzký úder vzal Villans zbytky odhodlání, které v sobě před výkopem derniéry zpackané sezony našli. Definitivní tečku navíc už ve 21. minutě zasadil vlastním řadám loučící se Cuellar. Ten odklonil pas Ryana Bennetta do cesty Simeona Jacksona, jenž si s Givenem nadvakrát poradil.

To už byla Villa zlomena kompletně. Norwich i nadále s přehledem válcoval její záložní sílu, nebo spíš "sílu", i defenzivní linii, takže postupně irský golman musel odmítat Howsona, Lappina i Elliotta Bennetta. Na osamocený atak první poločasu se v dresu hostí vydal Lichaj, také on byl nicméně vychytán pozorným brankářem. Nejpernější chvilky si tedy Ruddy prožil až těsně po přestávce, kdy byl brzy povolán do pohotovosti Irelandem a Heskeym.

Pak se ale iniciativy znovu chopili domácí, což už víceméně platilo až do konce. Hostující zmar ještě potvrdilo Cuellarovo vztekání se při vystřídání a Ruddyho fantastický zákrok proti Agbonlahorově "gólové" ráně. Zda v týdnu naváže i McLeish, jehož čeká dost možná nepříjemná schůzka s majitelem Lernerem, to je zatím jen ve hvězdách?

Více informací k zápasu

Stoke City - Bolton Wanderers 2:2

13.05.2012 16:00

Góly: 13. Jonathan Walters, 77. Jonathan Walters (pen.) - 39. Mark Davies, 45. Kevin Davies

Ohromující paradox se dnes narodil na Britannia Stadium, respektive Etihad Stadium. Bolton Wanderers byl přesně před deseti lety součástí trojky nováčků, která se jako poslední dokázala kompletně zachránit. Dnes, díky další relativně zbytečné ztrátě vedení, svým sestupem umožňuje repete takového unikátu. QPR se na jeho úkor drží mezi elitou...

Tunu krystalického štěstí navezl pro první poločas na trávník Britannia Stadium hostující Bolton. Ten první půlku úvodní části strávil v nevídané křeči, úplně všude byl později, dostal hloupý gól a QPR drželo remízu na Etihad Stadium - takže vlastně všechno špatně. Naštěstí je ale závěrečná Super Sunday, a o té se může stát doopravdy všelicos.

Každopádně do 25. minuty minimálně to bylo celé o Potters. Fuller protáhl Bogdána, Crouch to nadějně zkoušel z těžkého úhlu a Etheringtonovu pumelice teatrálně vyrazil dnes nepříliš jistý Maďar. Pro něj doznalo dnešní odpoledne nepříjemného vrcholu jen těsně poté, ve 13. minutě. Tehdy se Walters na hraně ofsajdu vrhal po pasu Etheringtona, a jakkoliv byl u míče jako druhý, možná lehce nesportovní srážku s Bogdánem mu rozhodčí prominul, takže se irský bijec radoval z dalšího gólu v sezoně. Pro Trotters takřka smrtícího úder, tím spíš, když záhy mohl stejný hráč vedení zdvojnásobit. Z otočky se ale zprostředka pokutového území mezi tři tyče netrefil.

Což dalo naději Wanderers. Ti nejenže s ohromným štěstím přečkali předešlé pasáže, ale zároveň se neméně náhodně dostali do vedení. Jestliže Huthovi ještě "pokus o vlastence" nevyšel, Kevin Davies těžkou hlavičkou orazítkoval jen břevno a Sorensen se s prvotřídním zákrokem vytáhl proti přízemní bombě Klasniće - to byly všechno otřesy půdy předznamenávající tsunami, to ano. Jenže ono samo pak ničilo soupeře doopravdy spíše kuriózní silou.

Mark Davies srovnával poté, co naběhl do odkopu protivníka; těžil tak čistě ze šťastného odrazu. A jeho jmenovec Kevin se pak trefil ještě nepochopitelněji, když mu na pravé straně vůbec nesedl centr před bránu a k údivu všech na přední tyči nachytal rozpačitého Sorensena, bojujícího o post dánské jedničky na Euru.

Druhý poločas byl oproti tomu prvnímu o hodně klidnější. To nejdůležitější se vlastně odehrávalo více na severu, kde nejprve QPR srovnalo v zápase s ManCity a pak dokonce i bez vyloučeného Bartona přešlo do vedení. V tu chvíli by Bolton nespasil ani debakl; a tomu se on sám stejně nijak neblížil. Petrovovy dva projektily sice neměly ke gólu příliš daleko, to ale bylo zkrátka málo. Navíc v 77. minutě Bogdán nejprve senzačně vychytal Crouche a pak jej dle sudího Foye strhl na zem ve snaze zabránit gólové dorážce - což z penaltového puntíku potrestal Walters.

Těsně po srovnání City pak ještě majestátní hlavičkou vyzval Sorensena k dobrému zákroku Ream, a i to nakonec mohlo vzhledem k neskutečnému finiši novopečeného mistra Trotters mrzet. "Prohráli" si druhý zápas v řadě, zase remízou 2:2. A padají dolů.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester United 0:1

13.05.2012 16:00

Góly: 20. Wayne Rooney

Tak strhující finiš Premier League v žádném případě nepamatuje! A Manchester United ho byl účasten jen jako takový fackovací panák - jak se čekalo, udělal, co bylo v jeho silách, to ale nakonec na hrdiny z modré části města textilu nestačilo. Red Devils si tak navzdory výhře nad Sunderlandem budou muset na jubilejní 20. mistrovský titul minimálně rok počkat...

Byla to vlastně příhodná fluktuace mezi tím a oním rivalem, vždyť podobně si pole position oba celky přehazovaly jako horký brambor i v kontextu celého ročníku. Dnes to byl přitom hůře postavený mančaft Sira Alexe Fergusona, kdo po většinu Super Sunday tahal za delší konec provazu. Pak ale přišel Kun Agüero a plápolající rudé šály drsně odhodil na zem. Vyměnily je ty bleděmodré.

Samotný průběh duelu na Stadium of Light nicméně mnoho kotrmelců neprodělal. Wayne Rooney mohl do poločasu zkompletovat hattrick, po přestávce navíc Scholes trefil tyčku. Fanoušci Red Devils se tak vskutku mohli soustředit zejména na utkání hrané rovněž na severu Albionu, to však na Etihad Stadium. Tady bylo fakticky rozhodnuto už ve 20. minutě. Black Cats od počátku nestíhaly vysokému tempu zápasu a při gólové situaci pak Bramble (startující prvně od Boxing Day) s Turnerem navíc zcela konkrétně přispěli k vlastnímu pokoření. Propustili totiž centr Jonese až na zadní tyč, kde se prosadil Rooney.

Jeho den to ale nicméně nepředznamenalo; spíš naopak. Brzy poté pihovatý forvard opřel svůj projektil z přímého kopu pouze do břevna a Young, potažmo záhy ještě spíše Rooney, měli zvýšit po akci Valencii. Teprve záhy se s krátkým, ale o to nebezpečnějším intermezzem dostavil exďábel Campbell, aby nevyužil chytrého dloubáku Sessegnona. Jinak to ale dnes opravdu byla zřetelná dominance ManUtd, leč později mírněná vývojem skóre na bývalém City of Manchester Stadium.

Stav v Sunderlandu se už naproti tomu měnit neměl. Hra se po pauze docela vyrovnala, Rooney byl ještě odmítnut jedním bystrým zákrokem Mignoleta, Scholes nastřelil tyčku a Giggs nedovedl ideálně zakončit rychlý brejk. To vše ještě v situaci, kdy by byli korunováni United. Dramatická obrátka na Etihad Stadium se už odehrála převážně po závěrečném hvizdu sudího Webba.

Více informací k zápasu

Swansea City - Liverpool FC 1:0

13.05.2012 16:00

Góly: 86. Danny Graham

Swansea doma porazila slavný Liverpool 1:0 a s povedenou sezonou se rozloučila tím nejlepším způsobem. Dlouho se přitom hrálo bez branek, rozhodující trefu vsítil až tři minuty před koncem Danny Graham.

Zápas, ve kterém formálně už o nic nešlo, začal z obou stran dost opatrně. V 8. minutě se sice utrhli Allen s Grahamem, ovšem druhému jmenovaném chyběl před odkrytou brankou zhruba krok. Liverpool měl možná větší územní převahu, ale do větších příležitostí ho defenzíva Swansea nepouštěla.

Velké vzrušení přinesl až závěr prvního poločasu. Williams fauloval Carrolla a ten celou situaci vůbec neustál. Nastala potyčka, při které Williams Carrolla složil, a sudí měli co dělat, aby situaci uklidnili. Kdo nakonec čekal tresty v podobě červených karet, byl zklamán. Carroll i Williams dostali pouze žluté karty, za což mohli být rádi.

Ani druhá půle toho příliš nenabídla. Diváci na Liberty Stadium viděli spíše taktickou bitvu. Utkání ale nakonec do remízového konce nedospělo! Rangel totiž našel na penaltové značce Dannyho Grahama a ten překonal brankáře Doniho - 1:0 pro Swansea. Reds mohli okamžitě odpovědět, ale tutovku Suaréze vychytal Vorm. Liverpool se sice v závěru snažil o ofenzívu, ale Swansea si těsný výsledek pohlídala.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 2:0

13.05.2012 16:00

Góly: 2. Emmanuel Adebayor, 63. Jermain Defoe

Na rozdíl od kolegů ze severní části Londýna se Tottenham na vítězství při své derniéře dvakrát nenadřel. Vedl dnes jako vůbec první a o tohle privilegium také nikdy za celých 90 minut nepřišel. Ve finále mu však ani přesvědčivá výhra 2:0 nevynáší nic většího než čtvrtý flek a poněkud vratkou jistotu předkola Champions League.

Spurs byli v podobné situaci jako United. Sami svého osudu strůjcem nebyli, a tak se na White Hart Lane pomalu stejně hlasitě jako góly Tottenhamu oslavovaly i zásahy WBA. Naopak trefy Arsenalu, jichž se nakonec našlo více, provázelo jen hrobové ticho. Takhle Tottenham poputuje do Ligy mistrů jedině tehdy, pokud Bayern zvládne finále Ligy mistrů. V opačném případě bude mít zajištěný jen přímý postup do skupinové fáze Evropské ligy.

Za svým milionářským snem dnes nicméně Kohouti kráčeli velmi cílevědomě. Martin Jol zkrátka při svém prvním návratu na White Hart Lane od října 2007 neměl šanci na úspěch - hned ve druhé minutě si Adebayor narazil s Van der Vaartem, aby po necelých 120 sekundách vnesl do řad domácích potřebný klid. Toho pak Tottenham využíval k mnoha oku lahodícím kombinacím a naprosté dominanci. Po zbytek zápasu byl v myšlení vždy o několik kroků vepředu, jeho výkon lze charakterizovat i jako snaživější.

Tyhle atributy pak kromě pohledných pasáží nesly ještě sladší ovoce: šance a hlavně druhý, uklidňující gól. Defoe totiž v 63. minutě zametl do sítě ztečovanou Lennonovu střelu ve chvíli, kdy krotil soupeřovo vzmáhání se. Dembélého střela totiž napodobila dřívější Van der Vaartovu, když si to namířila do tyče, a také sám Friedel jednou Spurs spasil, když dvojitým zákrokem odmítl Riiseho s Dembélém.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 2:3

13.05.2012 16:00

Góly: 11. Shane Long, 15. Graham Dorrans - 4. Yossi Benayoun, 30. André Santos, 55. Laurent Koscielny

Ve "svém" stylu - aby to fanoušci neměli vůbec jednoduché - nakonec Arsenal vyválčil jistotu vstupenky do příštího ročníku Ligy mistrů. Sice nutno jedním dechem dodat, že zejména díky zranění Fostera a zaskakujícímu brankáři Fülöpovi (zpříma je podepsán pod dvěma brankami), to ale zvláště s přihlédnutím k dalším bizarním událostem dneška těžko bude někoho zajímat...

Nejlépe jak mohla, začala pro Arsenal honba za pojištěním strategické třetí příčky. Fosterův záskok z Maďarska, Márton Fülöp, totiž už po třech minutách vyrobil donebevolající hrubku a umožnil tak Benayounovi vstřelit jeden z nejsnazších gólů kariéry. Izraelec tedy podruhé za sebou poslal Arsenal velmi brzy do vedení, tentokrát když využil Fülöpova rozjímání nad tím, zda na hraně šestnáctky hrát ještě rukou nebo raději nohama. Jenže stejně jako proti Norwichi, i tentokrát to bylo z pohledu Gunners spíše na škodu. Ti už do konce přestávky nikdy nezasedli na pomyslné koňské sedlo, jako by navždy měli hrát s Albionem tak maximálně vyrovnanou partii.

Navíc opravdu věrni vzoru Canaries si také dnes vzápětí nechali nasázet dvě branky, tentokrát ještě v rychlejším sledu. Mezi 12. a 15. minutou stihli zaváhat Szczesny, respektive Koscielny a protivník chladnokrevně trestal. Nejprve Morrison hladce pronikl středem hřiště, a když mu utekl míč, doběhl si ho díky brankářovu váhání hladce skórující Long. Později Dorrans pěknou přehazovačkou zmátl Koscielného a z hranice pokutového území trefil míč ze vzduchu tak ideálně, že Szczesny nemohl zasáhnout.

Wenger zažíval déja-vu, nadávky nejspíš mířené na vlastní svěřence mu však nebyly moc platné. Arsenal se musel sebrat, a to co nejrychleji. Což se mu každopádně vůbec nedařilo, nadlouho se zmohl akorát na Persieho zablokovanou střelu. Ještě do půlhodiny nicméně vyrovnávající trefu vtěsnat přeci jen stihl. Zčistajasna se ke střele proháčkoval Santos a Fülöp mu k dalšímu gólu pomohl druhým rozpačitým, nedobrým zásahem do průběhu hry. K jinému už prakticky do přestávky nebyl přinucen; leda v nastavení když se zprava ke střele prodral Gervinho.

A druhý poločas byl jalový snad ještě výrazněji, z obou stran. Nehrálo se pěkně, nehrálo se s šancemi, jen v 55. minutě Fülöp vyrobil další děsivou minelu, postrčil tak Arsenal rovnou do Ligy mistrů a zápas do tuplovaně nezáživné roviny. Maďarský brankář tentokrát vůbec nezvládl vyboxování Persieho centru od rohového praporku, neboť míč odrazil na pohled zcela chtěně do cesty Koscielnému, který se už zvládl osudově prosadit. V tu chvíli ještě nemohl natuty vědět, že posílá svůj tým mezi milionáře, ve skutečnosti tomu tak ovšem bylo.

Gunners si sice koncem zápasu neuvěřitelně koledovali, vůbec se jim nedařilo zadržet aktivního žolíka Odemwingieho, standardky tradičně hořely (Persie jednou vykopával míč akorát před Szczesnym) a polská jednička svou hrubku z úvodního dějství musela jednou konkrétně odčinit při dělovce Andrewse...nakonec však i díky heroickému skluzu Gibbse v závěrečných vteřinách Wengerova parta kýžený výsledek zuby nehty ubránila.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 3:2

13.05.2012 16:00

Góly: 12. Franco Di Santo, 14. Emmerson Boyce, 79. Emmerson Boyce - 9. Matthew Jarvis, 86. Steven Fletcher

Wigan navázal na nevídanou fazonu a v devátém ze závěrečných utkání přidal sedmou výhru. Na nejlepšího ze sestupujících tak získal náskok sedm bodů. Kdo by to byl před nějakými dvěma měsíci řekl... Dnes už ani jednomu z celků o nic nešlo, a proto diváci ocenili pohledný zápas se spoustou gólů a nakonec i kladným koncem pro domácí.

Strhující byl především úvod a konec zápasu. Už po čtvrthodině padli tři góly a JJB Stadium spokojeně "předl" u vedení 2:1 pro domácí. Už po osmi minutách překvapivě otevřel skóre Wolverhampton, Edwards přihrál Jarvisovi, jenž pronikl do vápna a jeho střelu zastavila až síť - 0:1. Jenže neuplynuly ani tři minuty a bylo srovnáno. Franco di Santo se opřel do odraženého míče z kopačky McCarthyho a bylo to 1:1.

Wigan využil momentu překvapení a za minutu už dokonce vedl. Na rohový kop Beausejoura si krásně naskočil Emerson Boyce, který hlavou otočil skóre - 2:1. Veškerá aktivita hráčů se zřejmě spotřebovala už v úvodu, jelikož první poločas už další šance nenabídl. Wolves nedokázali udržet míč a Wigan zase proměnit svou mírnou převahu v příležitosti.

Ve druhém dějství byla hra podobného ražení jako v tom prvním. Zraněného De Vriese musel v úvodu poločasu vystřídat Carl Ikeme, který byl v zápřahu díky pokusům Beausejoura a Di Santa. Na druhé straně hlavičkoval nad Ebans-Blake, Ward pak střílel do míst, kde úřadoval Al-Habsi. Snaha sestupujícího klubu ale lehce povadla necelou čtvrthodinu před koncem. Střídající Rodallega sklepl míč na Boyce a stoper Wiganu parádní volejí svým druhým gólem zvýšil už na 3:1.

Přesto přišlo pět minut před koncem snížení. Wolverhampton využil trošku laxního bránění uspokojených Latics a Steven Fletcher mohl bez větších potíží uklidit míč do prázdné svatyně po dobré akci a přihrávce Kevina Doylea - 3:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City38285593:2989
2.Manchester United38285589:3389
3.Arsenal FC382171074:4970
4.Tottenham Hotspur38209966:4169
5.Newcastle United381981156:5165
6.Chelsea FC3818101065:4664
7.Everton FC3815111250:4056
8.Liverpool FC3814101447:4052
9.Fulham FC3814101448:5152
10.West Bromwich Albion381381745:5247
11.Swansea City3812111544:5147
12.Norwich City3812111552:6647
13.Sunderland AFC3811121545:4645
14.Stoke City3811121536:5345
15.Wigan Athletic3811101742:6243
16.Aston Villa387171437:5338
17.Queen's Park Rangers381072143:6637
18.Bolton Wanderers381062246:7736
19.Blackburn Rovers38872348:7831
20.Wolverhampton Wanderers385102340:8225

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1247)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Márton Fülöp - True gooner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil ?

Reagovat
fantomas

Zavinil prakticky všechny tři góly, dva uplně.

Reagovat
smazaný uživatel

keby neslo o Arsenal tak by som aj pochyboval ci v tom neni nieco viac..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
CHONG

Tak toto byla teda moc velká paráda. Manchester City - Champions 2011/2012. Manchester City Forever. Díky Šampióni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.pro zaslouzeneho vlastniika titulu

Reagovat
smazaný uživatel

To vlastníka jsi vystihl...

Reagovat
Marv

Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Neuvěřitelný

Reagovat
papos182

Udrzeli jsme 8. misto

Reagovat
CubONE

Do riti! Teraz som prisiel domov a vidim vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

a ty komu fandíš? bud rad, ze vyhrali City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se Bolton příští rok vrátí.

Reagovat
Rarášek

Bburn taký!!

Reagovat
Kluivert9

Blackburnu je fakt škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Málem jsem dostal infarkt. Když už, tak mohli vyhrát 3:0 a nedělat nám tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych si dal v komentářích nějaký opravdu velmi dlouhý příspěvek o celé sezoně, nebo posledních kolech. Předveďte se pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná nádhera. Není nic krásnějšího než vidět fergusona a rooneyho úplně na dně City!!

Reagovat
C0br

Musíte mít fakt smutný životy.

Reagovat
ryzskej

Skrz tyhle emotivní zážitky naopak veselý život

Reagovat
C0br

Jo no, vidět nejlepší okamžiky svého života v neúspěchu jiných (navíc ve sportu, což je činnost, která by měla spojovat) na to opravdu ukazuje.

Reagovat
ryzskej

Kdo tady mluvil o největších zážitcích? Profesionální sport je i částečně rivalita. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro výhru Bayernu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

To asi těžko pane, Bayern dostane nášup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
godwood

Reagovat
blade115

Já chci taky brečet za druhé místo !!

Reagovat
smazaný uživatel

THERE IS ONLY ONE BAYERN MUNICH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak tedy vybírej

Reagovat
raduinho

A jinak perfektní že pudem do LM zrovna místo KFC

Reagovat
herbage

Je mi líto, že jste po tak dobrém podzimu projebali takový náskok, ale těší mě, že ten třetí flek je náš. Doufám, že v sobotu vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Happy St. Tottenringhams Day :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok uzasna sezona, dakujem City za sprijemnenie dna a gratulujem k titulu, je v spravnych rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pár minútami si sa hanbil za hráčov City

Reagovat
JozkokozleJ

Nazzamir je horkokrvny predsa

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem byt?

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som tam tiez, ze som neveril a bol to hnev, kedze posledne kolo, doma a oni takto s tym nalozia, este aj o jedneho hrača viac..

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si podotknut, ze do toho dali srdce a podobne somariny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon nemali na to rozhodcov, jak 101% sezony United ofsajdy, nezmyselne penalty..nebyt toho, City su majstri uz na Vianoce

Reagovat
ACSMan

Tohle je pěkně podělaná sezona odedneška nesnášim QPR ještě před půl hodinou jsem je miloval ale tohle to je moc

Reagovat
hawk

to asi budeš pravý fanda

Reagovat
honziss

Stalo se někdy v novodobé historii Premier League, že by se zachránili všichni tři nováčci?

Reagovat
smazaný uživatel

2001/02 (Bolton, Blackburn, Fulham).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tak teda gratulacia City a vela síl skalnym fanusikom Manchestru United. Ja sa citim uplne na pi*u, tak radsej ani nechcem vediet, ako sa citite vy. Este aj kamaratovi, ktory fandi United odfajci 100eurove tiket Twente...ked sa dari, tak sa dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace všem pravým fanouškům City! A vám gloryhunterům tak naplivat do tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Já jsem prostě z tohodle úplně v prdeli. Kdyby je aspoň City přejelo hned, takhle to neuvěřitelně bolí. O to víc, že je to jenom o blbé skóre. Jen si odmyslet ten blbý zápas na OT či jenom blbý bod s Blackburnem doma nebo na Wiganu, ztráta zápasu s Evertonem. Toto mě bude srát ještě dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

...alebo ten prvy suboj s City...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně City Silva, Kun a hlavně Yaya

Jen tak dál...

Reagovat
exse

Wow, kam se hrabou jiné ligy na PL! Oh wait, PD je o 2 levly jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O 2 levely níž jedině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o Barcu a Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se bude ještě dlouho vzpomínat. Paráááda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, éra United končí, koncepční práce vítězí.

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ironia?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

peniaze nie su vsetko..

Reagovat
exse

Jinak to tetování dostal Kun rozkazem od majitelů či co?

Reagovat
JozkokozleJ

Som o dalsi velky futbalovy zazitok bohatsi. Fakt velkolepy zaver ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná a napínavá sezóna za nami.

Reagovat
raduinho

Jooooo PRAVDA a PENÍZE zvítezily !!! Nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

a čo bude teraz s Owenom Coylom??????

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja za seba dufam, ze taky nesympaticky trener nedostane prilezitost trenovat ani v 15. triede..

Reagovat
fenixLFC

liverpool za evertonom city pred united qpr pred boltonom arsenal pred spurs newcastle mimo LM premier league ako najlepsia a najdramatickejsia sutaz na svete

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To byl prostě neskutečný finiš, fandit MU, tak si du hodit....

Jinak 3. místo je naprostá paráda, kdo by to byl řekl po tom jebnutém létě a začátku sezony...

Reagovat
herbage

Nevím, jestli je to spíš pocit štěstí, zadostiučiněnění či úlevy, ale jsem nesmírně šťastný. Po této sezóně jsme si to třetí místo fakt zasloužili, byť Tottenham byl více než důstojným soupeřem. Nechci říkat, že jsme dnes prokázali psychickou sílu, protože jsme odehráli děsný zápas, ale to, že jsem dokázali vybojovat 3 body a v závěru jsme se psychicky nezhroutili, to bylo velmi důležité. Velmi jsme cítil s Wengerem, který se v nastavení objímal s Patem, bylo to nejdelších 5 minut v mém životě. Moc to přeji Arsénovi a hlavně Patovi, že se loučí s námi vítězně a bude mít na co vzpomínat. Dnes jsem opravdu hrdý, že fandím Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k třetím fleku, byl to krásný souboj.

Reagovat
herbage

díky moc, málem mě vezla sanitka

Reagovat
Rarášek

Pod tohle bych se podepsal

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

jasne jasne hlavne ze sme spokojny s higauinom !!!!!!!! ... oni by nam toho aguera dali ale my musi byt drbnuty !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*musime

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejzajímavější sezóna v EPL, co jsem zatím viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

a my se těšíme na tvůj pěvecký koncert

Reagovat
Alons0

Je smutné, že se opět potvrdilo, že se všechno dá koupit Nechť se žoldákům v Shity usídlí v podpaží blechy tisíce velbloudů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A United si nic nekupovalo? Rooney a další tam hrajou jen tak za chleba s vodou, viď?

Reagovat
raduinho

asi tak , klasická výmluva na peníze

Reagovat
niflheim

Tam jsou celkem rozdíly.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsou a zároveň nejsou. Něco takovéh bych ještě jakž takž bral od fandy klubu, který hraje jen s odchovanci.

Reagovat
niflheim

Tak u nás je rozhodně ten přístup k odchovancům a všeobecně mladým hráčům daleko lepší, než třeba u City a Chelsea. Ti hráči se do týmu dostávají a nejnovějším důkazem je Welbz s Clevem. Holt ale někdy je zapotřebí udělat velký přestup - viz třeba Wazza, dražší byl i Rio - ale oba se osvědčili a hlavně jde zmínit i platová struktura.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Neuvěřitelný, jak tohle vůbec může někdo srovnávat

Reagovat
ryzskej

Nechť united příští sezónu opět nezíská titul

Reagovat
smazaný uživatel

a lejnomor jim přeju, z uší ať jim padají výkaly!

Reagovat
Jardin

Reagovat
JozkokozleJ

Kde je ta doba, kedy sa hralo z lasky ku klubu a za pivo i v anglickej premierleauge, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hráči ManU hrají jen za polévku, vyrostli v ManU a majitelé vůbec do posil neinvestují, že?

Reagovat
raduinho

A ještě bych dodal , že fanoušci United fandí minimálně 10 let, mezi nimi přece není žádný, který by fandil jen rok či dva

Reagovat
smazaný uživatel

všetci fandia kvôli Scholesovi a od finále proti Bayernu

Reagovat
Alons0

Jenomže United si šli pro úspěch postupně, dlouhodobou prací, zatímco Shity jsou jenom hračka nějakých Arabů, kteří za nehorázné prachy vykoupili během chvíle Arsenal a půl Evropy k tomu. Až je to přestane bavit a zarazí tok peněz, tak budou pěkně v zadní části.

Reagovat
smazaný uživatel

musím se přiznat, že už jsem si připravoval gratulace pro devil´s fans pořád tomu nemůžu uvěřit

Reagovat
smazaný uživatel

a čo bude s tým Owenom Coylom????

Reagovat
smazaný uživatel

jde do Košic

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kretén ja som sa slušne pýtal

Reagovat
smazaný uživatel

však ti slušně odpovídám kryple

Reagovat
smazaný uživatel

ty si magor takúto odpoveď dá iba blbeček ,že do Košíc

Reagovat
smazaný uživatel

vy..ř čo

Reagovat
JozkokozleJ

Pozeram, ze ty si v kazdej diskusii ides to svoje.

za vytrvalost a neoblomnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nepřestal věřit. Škoda že to nevyšlo, bylo by to krásná pohádka. Příští rok se vrátíme znova, ještě silnější, a titul bude tentokrát náš.

Reagovat
Chazy

Krásný kolo, neuvěřitelnej poslední den, ale přesto a ne naposled... Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

je to děsný ubožák

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to uděláme se sázkou?

Reagovat
niflheim

Já ještě čekám na tvojí vendetu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo no joo

Reagovat
niflheim

Klidně na to zapomeň

Reagovat
herbage

zkus tyhle stránky http://yourlisten.com/, regni se, nahraj to, pak to označ jako soukromé a hoď sem link. Ale jestli nechceš, nenutím tě Klidně mi to můžeš poslat na mail, kdybys nechtěl veřejnou produkci

Reagovat
fantomas

No to teda bude chtít veřejnou produkci!

Reagovat
tomasinho

Máš nějaké video?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

To je píčus.

Reagovat
herbage

snad už si za to hodně dlouho v PL nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma či v 90 minúte už neviezli ten pohár a medaily do Sunderlandu alebo ako sa takáto situácia rieši ...

Reagovat
smazaný uživatel

Origoš je u toho, kdo je na prvním místě a u ostatních jen kopie, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem preto sa pýtam čiže aj tie medaily sú nejaké kopie ?

Reagovat
Trand

Co dělal Jelavic před tíms vým gólem? http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/13-05-2012-everton-newcastle-united_en.html Jinak to vypadá, že Newcastle měl smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to byl opravdu neskutečnej závěr ligy. Při golu kuna jsem měl mráz po celým těle a otevřenou hubu, protože 20 minut předtím to byla zoufalost od city totální a oni to ještě dotáhli, velkej mančaft.

Letos nemám připravenej souhrn u LFC jako loni, ani jsem nad ním neuvažoval, ono stačí to, že jsme skončili za Evertonem a to je prostě to nejhorší co se mohlo stát a Kennymu to neodpustím stejně jako Rafovi v 04/05.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mi je líto Boltonu, rozhodne bych si přál v PL radši je než QPR.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja nie po tom čo túto sezónu predvadzali

Reagovat
13

A co jako předvádělo QPR?

Reagovat
vodka

v druhé polovině sezony skvělý bojovný fotbal a zápasy byla radost sledovat...

Reagovat
13

dejme tomu, ale hráli za ně "sympaťáci" jako Barton nebo Cissé. Už to je důvod přát jim sestup..

Reagovat
13

37 bodů na mistra. Tohle je fakt na odstoupení

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno říct, že ať Rafu máme, nebo nemáme rádi, tak tohle by se pod ním nestalo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Roy kdyby dostal víc času a v létě možnost co měl kenny by to zvládl určitě líp.. to je prostě fakt.

Reagovat
tomasinho

Bohužel je.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Erdovec

mít výher stejně jako proher je tragédie, Kenny by se nad tím měl zamyslet

Reagovat
-Carles-

City parada

Reagovat
smazaný uživatel

Joleon Lescott. First Klingon to win the Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Dovedu si živě představit ty troll face fanoušků United 10 minut před koncem zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné!!! City!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

100. pro Arsene Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, můj drahý Arsenale, občas to bylo fakt za trest... ale teda neskutečná sezona. Díky za ni.

Reagovat
havrys99

"Navíc v 77. minutě Bogdán nejprve senzačně vychytal Crouche a pak jej dle sudího Foye strhl na zem ve snaze zabránit gólové dorážce - což z penaltového puntíku potrestal Walters."

To mi neříkejte, že spadli kvůli penaltě. Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nesnáším ty blbečky co pruběžně psali že už má City titul nebo pak, že má MU titul, Džeko je dřevák a za 5 minut je Džeko hrdina! vymaštěnci!

Reagovat
minoLFC

THIS IS PREMIERLEAGUE

Najlepší finiš ligy čo si za posledných 13 rokov pamätám....ManU podľa očakávania na farme vyhráva, City buši do QPR, pomaly ich nepustí od 16ky, k tomu hraje proti 10tim a aj tak paradoxne vyhráva...Ferguson spokojne žuve žuvačku, naraz v nastavení Drevák vyrovná a Kun všetkých vycvičí a je všetko inak ...City jak v tom zápase tak v celej sezóne najlepší a zaslúžené berú titul (škoda toho Manciniho)

No a Barton je definitívne najväčší magor čo behal po travníkoch a my najväčší tragédi tejto sezóny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

To jo, skončit 4 body za Evrtonem je ostuda.

Reagovat
blaugrana

Zdochneeeeeeeeeeeeeeem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Hrálo (by) se tak dlouho dokud se Manch.City nestal mistrem.Jen mě překvapuje,že se takto "hraje" už i v Anglii!

Reagovat
Erdovec

Mancini time!

Reagovat
minoLFC

Na Old Traford už 20 rokov...nebyť extempore Bartona tak by sa toľko nenastavovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Fergie takhle hraje pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Gol dali v case cca. 93:00 ty 3-4 minuty se v Anglii nastavi vzdy takze to na to vubec vliv nemelo. Mozna ze tech 5 bylo lehce vic nez by bylo zahodno , ale maximalne o tu minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

...nastavilo se 5, ale Agüero dal gól v +3 - zbytek nastaveného času běhal polonahý Agüero po trávě

Reagovat
smazaný uživatel

co to žvaníš? buď trošku soudný chlapče

Reagovat
Kovi81

Ten nastaveny cas byl vzhledem k tem udalostem zaslouzeny. Bartonuv zkrat, nejake to stridani, 2 goly QPR, to chvilku zabere.

Reagovat
frankiefcb

až na to, že goly padli v 1. a 3. minutě, takže těch 5 minut na to nemělo vliv. a pokud sleduješ Anglii, tak po 4 minuty se málokdy jde

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, blackburn na podzim vyrovnal venku na 3:3 v 90.+10min měl jsem plichtu na tiketu ale je to asi jen světlá výjimka

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

QPR vraj dostalo pekny balik aby koniec vypustilo ked Bolton nevyhra

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

smutne ja viem..

Reagovat
2miguel1

bla bla bla blaaaaa blaaaa blaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, řikal ti to Pepa ve školce, viď?:))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vlastně slyšel, že Fergusson půjde do City, s ním i Rooney...a teď se modlili, aby to nějak Džeko zvládnul... jo a Pep pak vezme ManU a s ním přijde Messi...znáš to...tyhle ty zaručený informace :D

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial, ta moja je celkom aj realna..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, proste je to konspirace...vsichni proti ManU, neni mozne, aby nevyhrali titul...:)

Decko, jdi plakat k mamince...a sleduj kolegy, kteri umi vitezi pogratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty šaško, ved ja ani nefandim MU..

Reagovat
smazaný uživatel

a? Stejne akorat siris stupidni pomluvy...

Sasek jsi tu akorat ty... Ja taky nefandim City a ocenim dobrej zapas...ale tys ho ani nevidel, co? Jasne, ted reknes, ze videl, bla bla... radej uz se neztrapnuj, kašpárku:)

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si preview ty šašo.. ved som ho tu komentoval.. tak na co som asi reagoval ak nie na zapas.. proste z QPR bolo jasne ze sa riadi podla zapasu Boltonu.. az po tom co poculi ze vyhravaju tak zacali nieco hrat.. a na konci uz zrejme vedeli ze su zachraneny tak to vypustili

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vidím nějaké video, a oni se United už radovali nebo co?

Reagovat
Aldeano

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to muselo být dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

nene tak to je mi ovšem líto

Reagovat
smazaný uživatel

Link ? To musím vidět

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=bHrYn4ALhgc ... Jsou tam jen takové krátké prostřihy, proto se ptám.

Reagovat
Erdovec

1:09

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ta ženská v červeném, jak tleská a najednou nic. :D

Reagovat
smazaný uživatel

1:19

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

takisto by som porposil

Reagovat
Swarley

s určitým odstupem času už jsem schopen vnímat trošku okolí, takže začnu jediným a tím nejdůležitějším - neseklo to se mnou

tohle je vyvrcholení ligy, které fotbalový svět snad nepamatuje...neskutečné, neuvěřitelné, neopakovatelné - prostě totální ultramagořina na ntou a co se vlastně stalo mi přibližně dojde až tak příští úterý...

sezóna posraná se vším všudy a tohle bylo jen grandiozní vyvrcholení toho všeho...co říct k novým šampionům...porazili nás v lize dvakrát, dvakrát jsme v tom zápase byli jasně horší, nemám k tomu co víc dodat...gratulovat nebudu, negratuloval jsem ani nikdy Chelsea a u City to rozhodně měnit nebudu...

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru jako gratulaci, vysekl si rivalům poklonu. já bych vám taky pogratuloval kdyby to dopadlo tak jak to do nastavení vypadalo, že to dopadne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

WBA, Aston Villa, Everton, Sunderland. Proti čtyřem týmům jsme dokázali letos získat 6 bodů. Zaplať pánbůh za 3.flek

Reagovat
smazaný uživatel

To musel bejt neskutečnej nervák a euforie. Gratulace City. Letos si ten titul určitě zasloužili - šejkové nešejkové, hrajou bomba fotbal a na řadu jejich hráčů stojí za to se dívat. A Spurs udrželi čtvrtý místo, takže jednoznačně

Ještě tak aby Bayern vyhrál finále LM...

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam chybu.. chcel si napisat šejkové šejkové..

Reagovat
smazaný uživatel

pozor pan ucitel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sem radši někdo hodil tu oslavu United...

Reagovat
Steve Stifler

Kennymu a Deanovi ten ostrůvek poblíž Emirátů upřímně přeju.

Reagovat
honziss

... a příští rok i s Hammers.

Reagovat
herbage

těším se na vás

Reagovat
hawk

jj snad jo, za ten týden to musí dát i kdyby 1:0. V obou předchozích zápasech jim dali čtyřku, tak snad je opět přehrají

Reagovat
honziss

Kdyby Blackpool vyhrál, tak to bude největší skandál v historii fotbalu. Vůbec si nepřipouštím, že by West Ham nepostoupil.

Reagovat
hawk

tak to já taky ne, ale přece jen v průběhu sezóny Irons několikrát ukázali, že po skvělých zápasech jsou schopni zahrát totálně tragicky, ale doufám, že je Sam dobře připraví, a že zase po roce budeme moci sledovat PL

Reagovat
afc

Gratulacia Samirkovi,Kolovi a Clichymu

Reagovat
herbage

já jen Kolovi a Gäelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
Amos

Reagovat
Kenneth

Gratuluješ kryse Nasrimu?

Reagovat
afc

Preco krysa?

Reagovat
herbage

Birds flying high you know how i feel

http://www.youtube.com/watch?v=CmwRQqJsegw

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš zase tahle debilní skupina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl jsem to čekat a neotevírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se ptal nahoře, jak to uděláme?

Reagovat
smazaný uživatel

Bacary Sagna na Twitteru - TOP player !

i'm very proud of my team and happy right now..at least had a broken leg for something this season ..champions league WE ARE COMINGGGGGGGG

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco tak neuveritelnyho, na to slova fakt nestaci. Kazdymu bych pral todle zazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Gratuluju

Reagovat
Chazy

Pamatuju z finále LM proti CFC..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zažil při gólu Balea proti Norwichi.

Reagovat
niflheim

LM proti Bayernu

Reagovat
vodka

jn, sebrali ste nám aj naše štěstí... jako kdybych to neodepsal už předem, tak bych teď byl pěkně v knedli, takto to až tak nesere...

koncovka ligy, která asi nebude mít obdoby.... a vůbec, celá ta hra o titul byla letos masakr...

Reagovat
vladis271

snád sa toho raz dožijem

Reagovat
smazaný uživatel

snád si už dožil vo finále LM proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace ke koupenému titulu, QPR si asi pěkně nahrabalo.

Reagovat
smazaný uživatel

pij furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano pane Wengere mate pravdu skvela sezona, taky jsem si ji uzil.Tym ma mentalni silu.

Zustan!Neni potreba nic menit, tahle sezona ukazala ze mame na titul!

Nepotrebujeme posily.

Nepotrebujeme zmenu platovy politiky.

Nepotrebujeme lepsi sponzory.

Nepotrebujeme motivovat hrace.

Nepotrebujeme taktickou pripravu

A vubec nepotrebujeme zmenu trenera.

Ano pane Wengere, vsechno je v pohode. Good job ,haluzacky 3 misto staci. A pristi sezonu nanovo. Stejny chyby, stejne prohrany zapasy, podceneni souper, zadna takticka priprava a nenamotivovany hraci.

Pravda ze jsem to moh napsat 2 slovama: Wenger out!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna když vybojujete 3. flek tak předvádět frustraci... zajímavý.

Reagovat
Trand

Ne každej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt, že se na tom 3. místě poflakujou celkem dlouho a každoročně prodávají klíčové hráče, díky čemuž nemají šanci posunout se o stupínek výše, do boje o titul do posledního kola Tomu se celkem dá rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz jsem frustrovanej tim co posledni dva roky predvadi Wenger...

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimíre si to ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s Vladimirem nemam nic spolecnyho. Na gunners.cz ale chodim a myslim ze ma obcas pravdu.

Ja stejne jako kupa fanousku v anglii uz ma Wengera po krk...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho. Ne teď, ne dneska. Na tohle bude času dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...ved to je lepsie ako nas anfield

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Premier League, nejlepší fotbalovou soutěž na světě

Reagovat
Aldeano

Večer se koukni na korunovaci fotbalového krále nejlepší ligy světa

Reagovat
Chazy

MON ... 13. místo nakonec... a to ještě nezačly ty jeho gigainvestice do průměrnejch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: OWEN HARGREAVES BREAKS ARM LIFTING TROPHY

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On by ale nemel dostat medaili, nema starty

Reagovat
Aldeano

Ale tak pohár mu ukážou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude si pri rehabilitacich prohlizet fotky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Trand

Snad jí nedostane.

Reagovat
minoLFC

isiel si pre nu v cele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hráč musí mít určitej počet minut? Pár minutek určitě má, ne?

Reagovat
Chazy

Aby dostal do ruky pohár, nemusí nic. Na medaili musíš mít účast v 10 zápasech, žádný minuty.

Reagovat
Chazy

Ale jsou výjimky, Larsson ji dostal.

Reagovat
Jardin

nebo i Macheda ne? nebo ten měl dostatečnej počet zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to pravidlo porad stejny, tak musi mit 10 startu (vcetne stridani).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

on ji snad ani nedostane, ne? má vůbec 5 startů?

Reagovat
fantomas

Trofej se snad dostává individuálně?

Reagovat
Chazy

Trofej nedostane?

Reagovat
vodka

omg, tak medaili, to už je snad detail, ne?

Reagovat
Chazy

Není, když jde o ten vtip

Reagovat
fantomas

Neni no.

Reagovat
smazaný uživatel

trofej se mu do ruky dostane určitě, medaili by nejspíš dostat neměl

Reagovat
Kaze

Naprosto brutální finiš, tohle snad nikdy v jiné lize nebylo, drama, jak má být každopádně, stále se nemůžu zbavit dojmu, že jsme to projeli proti Evertonu každopádně, nabrečeno bylo dost, gratuluju Kunovi, Kompanymu, Hartovi a Silvovi, jsou to snad jediní sympaťáci v tom týmu. Dále gratuluju jedinýma dvěma rozumným fandům City na EF - Mindasovi a Riberymu22.

Holt se nedá nic dělat, na příští sezonu se musí uzdravit Fletch s Vidicem, Jones a Smalling dorůst ve spolehlivější hráče a Kagawa s Gaitánem snad s Nanim a Valenciou vytvoří nejvyváženější křídla PL. Teď holt spolknout zklamání (proč mě ti dementi napínali do poslední chvíle ), těšit se na Německo, řidičák, Dark Knight Rises, Prometheus a samozřejmě na sourhn PL

BTW nehraje tady někdo Tribes?

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nevíte, jak se jmenoval ten film, ve kterym malý kluk začal střílet plno gólů, protože si myslel, že dostal kopačky od legendy Man. City a nakonec si vyslopužil kontrakt v City?

Reagovat
frankiefcb

něco pro Jimmyho, ale nevím co. Ale mám ten film rád

Reagovat
smazaný uživatel

Jo..to bylo nějaký jméno

Reagovat
smazaný uživatel

There's Only One Jimmy Grimble. Mám fakt strašnou pamet

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to fakt hodně příjemnej, hodnej, nevtíravej film. Vedle sraček typu Pes fotbalista 2: Evropský pohár je to masterpiece

Reagovat
tomasinho

Taky se mi líbil, navíc ještě Main Road.

Reagovat
smazaný uživatel

There's Only One Jimmy Grimble

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle city!!!! Alespoň nějaká radost po našich výkonech a titulu liberce....

Nás nemá cenu ani rozebírat.... Nedalo se na to dívat, stejně jako celou sezónu.... Kde jsou Rafovi časy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579779_10150895928842697_339818632696_9620311_1508602544_n.jpg

(ne, s tim nápisem s červenym pozadím veprostřed tý fotky si mě nespojujte

ale stejně mi to nedalo )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkný dívat se na komentáře na FB "fanoušků", který nikdy nebyli na zápase svýho oblíbenýho klubu (většinou jsou to fans United) a jsou schopný psát o tom, jak všichni co fanděj City, tak jim podle nich na 100% nefandili, protože nejsou věrní a choděj jenom za tituly.

Pak se podivám sem a tady vidim slušnou část fanoušků, který CIty nefanděj, ale aspoň maji mozek a i když se jim to nelíbí, tak jsou schopný i pogratulovat Citizens k titulu a nebo to prostě berou sportovně, že tak to je a finále ligy stálo za to.

Těm co to berou sportovně a s nadhledem.

Reagovat
Tomoro

Závěr ligy na který se nikdy nezapomene hlavně se fanoušci ManU neponižujte a nenadávejte tu na QPR, že to prodali, protože ti makali neuvěřitelným způsobem a prohráli jste si titul jinde a ne tím, že QPR dostalo 2 fíky v nastavení...Arsenal 3.místo přeju škoda Newcastlu, že povedenou sezonu nedotáhl na LM pozice, ale i tak perfektní sezona..no a náš Liverpool to škoda mluvit skončit 8. za Evertonem? Kenny Kenny to je prostě hrůza..Carling cup sice dobrý ale liga byla hrozná...rok bych ti ale ještě možná dal..sám nevím..

Reagovat
Kaze

Nikdo z rozumných fandů MU tu nebrečí kvůli QPR, možná že je Barton debil. Zbytku si všímat nemusíš, blbečky má holt každý klub.

Reagovat
Tomoro

já to taky neglobalizuju..všude se takoví najdou, ale bylo by fajn, kdyby jich tu bylo, co nejméně nebo si takové názory nechali pro sebe..

Reagovat
tomasinho

Já nevím, já už spíše ne teda.

Reagovat
Hai

doufam ze kenny odejde

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec ani od nas to nebolo take zle, ako sa to dlho javilo..

vseko sa teraz bude odvijat od robina, ak zostane, ideme na titul..ak nie, cyklus pokracuje a mozme zase budovat

dik za pamatnu sezonu, konecne sa mozem ucit...

Reagovat
afc

Ak nepridu posily co asi zas nie,tak to bude take pekne 10-12 bodove manko na City a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi, ci a ako budu posilovat oni no..na sucasnych city a united by nam kader stacil aj bez posil

Reagovat
afc

Jo a preto je 20bodove manko a 49 inaksovanych golov!To myslis toto vazne?Nase muzstvo na nich nema ani kvalitou ani psychickou odolnostou.

Reagovat
smazaný uživatel

si zabudol ako sme zacali sezonu?..boli sme uplne v rici, najprv neboli hraci, potom sa to zohravalo...teraz bude vsetko vyladene od zaciatku...plus podolskeho som este ratal

Reagovat
afc

Aj keby sme tych uvodne 4 zapasy vyhrali,tak stale je tam velke manko.Staci,ze sa zrania Vermaelen,Arteta,Persie na dlhsiu dobu a zas sa to cele rozsype.Ak chces ziskat titul v takej konkurencii, aka je dnes v PL,tak musis mat vsetkych kvalitnych hracov najma nahradnici.To proste nemame a na to sa stale doplaca a asi aj preto Wenger tak rotuje resp nerotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jednou se budou toči filmy o dnešnim finiši. Nejsem spokojenej, v boji o titul jsem fandil United, ale o titul se připravili sami. Mancini je nesympaták nejvyššího kalibru, ty jeho gesta, co předváděl za stavu 1-2, z toho m ibylo na blití.

Viděl jste někdo Wigan? Boyce dal dva goly, cože?

Reagovat
Chazy

Di Santo dal krásnej, hra byla parádní, ale kolem 40. minuty mi to padlo

Reagovat
hefy

Hezky, jsem rád, že konečně začíná dávat goly.

Reagovat
SqueeZy

Už od Fulhamu se z něj stal kanonýr

Reagovat
Maresma

FERGIE TIME

ManCity ukazalo, ze to neni jenom sebranka primadon, ale i skvely mancaft.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte nech to Fedex dokope do víťazného konca

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Nananana

Reagovat
minoLFC

dalsich 24 hodin bez kiwwiho

Reagovat
kiwwi

co mas zas dopici?

Reagovat
minoLFC

a škoda

Reagovat
smazaný uživatel

komplex

Reagovat
smazaný uživatel

8.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z nejlepších sezon v historii a vyhrál ji Il Manciooooooo .

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=O1tpjYurl8o 42 sekunda...nepricetny ksicht uplne

Reagovat
CHONG

Slušný dement

Reagovat
smazaný uživatel

Exemplární zmrd prostě.

Reagovat
JozkokozleJ

klasicke svihadlo

Reagovat
Trand

Fuj, už ho sem ani nedávej, je mi z něj na blití, ze zm*da.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

a k nedostane minimálne 10, tak je FA už úplne na smiech

Reagovat
kiwwi

fakt sa to vsetko stalo?

Reagovat
Swarley

nechlastej, je sobota...hrajem až zítra...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to jen divadlo kvůli tobě, ve skutečnosti titul získal United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Nejde mi to pustit, ale dostanu se přes tebe na Zpěv KOZLA, takže jsi v elitní společnosti

Reagovat
Chazy

Ale btw, herb měl připravenou celou písničku, takže zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

To hekání na závěr mi i přes hodiny cviku jednoduše nešlo.

Reagovat
Chazy

Však jo, chválím, to bych asi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si diky tomu vzpomnel na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=TbWEXb8TEsg

Reagovat
Chazy

Reagovat
Erdovec

co to kurva je

Reagovat
niflheim

Já to musel otevřít v jiném prohlížeči.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Oceňuji tvou procítěnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se musim zpětně pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nejde to

Reagovat
niflheim

zkus jiný prohlížeč

Reagovat
smazaný uživatel

..si to precitil

Reagovat
Chazy

Reagovat
minoLFC

bože, v krčme snaď nespievaš ale máš

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Trand

Ale jsi frajer.

Reagovat
herbage

Boží Ale to nezpívá Matt, ale Nina Simone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
raduinho

zabííl

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to pošlem do Superstar, až bude.

Reagovat
Amos

Reagovat
Trand

"Mňam, mňam bobík

soutěž s bobíkem

Aneta králová • 424 zhlédnutí

yidofromthewhl Líbilo se uživateli yidofromthewhl

"

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si musel najít snad vzor, ne?

Reagovat
Trand

Ale to video je super, taky ho "lajknu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Československo našlo svůj HLAS !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
afc

Reagovat
Aldeano

Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten obrázek je kvůli mně????

Ale hezky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten obrázek jsme tam dal kvůli tobě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, máš takový jemný hlas, na tobě by se dalo zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva je? to byla nějaká sázka nebo co? angličtina otřesná, zpěv taky a vtipný mi to nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva, záměr bylo naučit lidi anglicky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Konec dobrý, všechno dobré

Reagovat
Rarášek

Ave Arsenal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, co bude cez leto, nejake posily proste treba, hlavne do zalohy..

Reagovat
CubONE

Sranda, ze ma to vobec nesere. Az po zapasoch som zistil vysledky, takze som neprezival nervak a teraz som ok. Pre mna bolo dnes aj tak prioritou AC a lucenie sa Pippa, Gennara a Nestu.

O rok vyhrame!

GGMU!

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Some stats

City je prvy klub od roku 1989 co vyhral titul na zaklade skore.

United je prvy tim ktory ziskal najviac bodov a nevyhral s nimi titul.

Musim povedat ze dnesny den sa absolutne vyrovnal tzv. Helicopter Day 2005 ked opacnym sposobom vyhral titul Rangers. Celtic este v poslednej minute viedol aby v nadstavenom case dostal 2 goly a "daroval" titul Rangers ktory vyhral na Hiberniane.

a preco Helicopter Day? nuz trofej bola pripravena v Motherwelli pretoze Celtic to mal vo svojich rukach ale kedze sa veci zmenili helikoptera nabrala trofej a kurz Edinburgh

ktovie ako by to bolo dnes keby City neotocili. ale to uz je defacto jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

United je prvy tim ktory ziskal najviac bodov a nevyhral s nimi titul.

Reagovat
Swarley

no to by byla doopravdy asi jedinečná událost

Reagovat
vladis271

ešte aj to nám zobrali z 08/09

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl asi 10x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Zajímavé je, že kdyby vyhrálo United, tak by to bylo poprvé taky od 1989 (Anfield ), co by někdo v posledním kole přeskočil prvního.

Reagovat
hefy

Ok, ok, nikdo nechce zpochybnovat to, že je Joey magor, ALE opravdu něco tomu Tevezovi udělal? V to dobu jsem se na TV nedíval, takže jsem opakované záběry nevidel a z tech videí na YT je hovno to neni jasné... Udělal tedy?

Reagovat
eibe

jo, ukazovali to tam pak zvětšeně. Loktem tuším mu dal do krku nebo hrudník, tak nějak..ps: a neviděl si teda ani pak jak odcházel Burton, co udělal Aguerovi? to byla sila

Reagovat
hefy

To jsem viděl právě na tom videu na YT. Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby ne, ohnat se po něm ohnal, a to se nedělá.. pak už to jen zabil tím co prováděl dál

Reagovat
Chazy

On není magor, on je prostě nemorální a nekontrolovatelnej píčus bez špatky rozumu. Ty vlastně patříš do tý party pitomců, co s ním sympatizujou.

Reagovat
vodka

on je fakt časovaná bomba, ale má už skoro 30, to už mu neni pomoci...

Reagovat
Chazy

On by byl schopnej někoho zabít, když se dostane do vypjatý situace.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz na to mal moznost, a sklamal..

Reagovat
raduinho

A ty seš vlastně ten egoista co sežral všechnu moudrost světa.

Reagovat
Chazy

No to je fakt relevantní v týhle chvíli

Reagovat
raduinho

námitka

Reagovat
Chazy

Bych moh já, protože opravdu žádnej egoista nejsem a neřek by to o mně nikdo, kdo mě zná

Reagovat
raduinho

Tak já tě sice neznám, ale posledně ses mi tak prostě jevil

Reagovat
Chazy

Chybá.

Reagovat
hefy

Posledně před pár lety, vid? :)

Reagovat
Chazy

Ale jako jo, já tak občas působím, a to i mimo net. Jenže ono je to často v hrozný nadsázce a taky takové na udržení odstupu.

Reagovat
Trand

Taky to někdy takhle používám.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Znám tě?

Reagovat
Chazy

Vskutku relativní ... ale asi jo.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Potom je tvé tvrzení pravdivé tak napůl

Reagovat
hefy

Proč to vytahuješ ted? Sám jsem ho odsoudil.

Reagovat
Chazy

Mně z toho pocitově právě vyplývá, že by to mělo zas směřovat k tomu, že je frajer...

Reagovat
hefy

Špatnej pocit.. Jen jsem prostě neviděl tu situaci a předtím než někoho odsoudím, tak se raději zeptám. Ty jsi zas jednou přehnaně prudkej, nechápu to.

Reagovat
Chazy

Když špatnej, tak promiň.

Reagovat
hefy

Příště si náky škatulkování do pitomců odpusť.

Reagovat
Chazy

Pro mě jím byli v tomhle ohledu všichni, co se ho zastávali, hledali na něm něco sympatickýho a přesvědčovali mě, jak je jiný.

Reagovat
hefy

Jenže tohle jsem já nikdy nedělal. Já vždycky tvrdil, že ho mam rád jako fotbalistu, mam rád jeho zápal pro hru, to že je magor, jsem nikdy nezpochybnoval.

Reagovat
Chazy

Wow ... tak to sem roky žil ve lži, sry.

Reagovat
Counter

Dan Roan ‏(reportér BBC)

Finally replay shows that Barton did indeed elbow Tevez in the chin. Had to go.

Reagovat
hefy

.. Tak to je opravdu blbec, fakt totální zkrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začíná další sezóna ?

Reagovat
madridcan

Vzdy si pri takychto zapletkach spomeniem na Golonku: ,,Taku drámu by nenapisal ani Hamlet."

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si radsej vypocul Laca Borbelyho.. uz nejako dlho sa nikde neukazal

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kolik myslíte, že dostane Barton stop?

Reagovat
smazaný uživatel

Od manažera nejspíš půl sezony :))) Joey je magor, mno...

Reagovat
vodka

10-15

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přes deset určitě.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

to je dobry humus...ale je dost velka sanca ze by to bolo na stadium of light nieco podobne

Reagovat
Pinturicchio

400. pro NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

400. pro NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty od titulu, to mě bude pít krev ještě hodně dlouho. Ale rozhodlo se především v derby. Dnes už sme to neměli ve vlastních rukou. Říkat, že QPR to prodali mohou jen dementi. Jako klíčový zápas, ale beru to selhání v poslední 10ti minutovce proti Evertonu, kdy sme si nechali dát dva góly na konečných 4:4...

Reagovat
Chazy

Krásně Berdych

Reagovat
C0br

To jsem neviděl

Reagovat
tomasinho

2. místo je na dosah.

Reagovat
smazaný uživatel

na odľahčenie:

BREAKING NEWS:

OWEN HARGREAVES BREAKS ARM LIFTING TROPHY

Reagovat
Kenneth

you dont say.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

ROGEEEEEER Snad ho dodela..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vidím, že fanoušci účkařů to moc nezvládají, toto vám snad zvedne náladu: http://www.youtube.com/watch?v=n6RoOwSKI7M

Reagovat
Kaze

Kdo konkrétně to nezvládá?

Reagovat
JozkokozleJ

Nie aby sa tesil z vyhry svojho mansaftu, ale viac dava najavo potesenie z prehry ineho teamu. Jak typicke...

Reagovat
CHONG

Já jsem si ho užíval a proti účkařům jsem nic neříkal, pak jsem si ale přečetl některé komentáře jejich fandů...

Reagovat
CHONG

SLOSY SEF, C0br, Alons0, vodka...

Reagovat
niflheim

wow, trefil jsi dva mufany

Reagovat
vodka

a já to teda strašně těžce nesu, jenom co je pravda 2x sem se tam vyblil hned po konci zápasu shame on me

Reagovat
Carlos Juan Pablo

má někdo přehled, komu fandí slosy?

Reagovat
vodka

tipuju LFC a baník

Reagovat
Carlos Juan Pablo

aby to nebyl po Vaderovi Rssovi druhý fejk

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rssovo

Reagovat
vodka

Rssův, když už

Reagovat
Carlos Juan Pablo

taky většinou nepíšu jsem nebo mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jsi teda kovaný fanoušek City

Reagovat
CHONG

No, ty jsi teda kovaný idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Fedex!

Reagovat
Erdovec

ale jo skvělých 28b ve fantě za toto kolo

Reagovat
smazaný uživatel

26

Reagovat
niflheim

33

Reagovat
Erdovec

zkušeně jsem nenechal hrát Vorma a radši jsem nasadil Al-Habsiho

Reagovat
Erdovec

takže místo 7b mám pěkný 1, Jarvis taky 7b taky na lavičce, jsem úplný mág

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas před tímhle kolem vyhodil Koscielnyho a koupil Kompanyho

Reagovat
Trand

38, ale stejně mi už o nic nejde.

Reagovat
13

já zapomněl na deadline, žádný změny a 46 bodů. naprostá spokojenost

Reagovat
Slejdy

Gratulace City

Reagovat
Losinho

Fülöp

Reagovat
Chazy

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fajne střidani s Balotellim ,Mancini by ho neposlal ,kdyby vedli ,ale už to nemohlo byt horši ,tak ho vystřidal a Balo diky němu padl 3 gol a se vratil fajně a sebral mič když QPRzdržoval .........Balo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já se těším na příští sezónu a další sázky.

Reagovat
niflheim

Jonesy dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, jaký bude trest. Co jsme navrhovali? Nick?

Reagovat
niflheim

Asi jo...jsem si tenkrát věřil, navíc mě ta krása toho vybraného nicku fakt bavila

Reagovat
niflheim

A taky zaslepila

Reagovat
smazaný uživatel

horší je, že já nemám nápady... Možná "I love pajamas".

Reagovat
niflheim

Pohoda, dej si čas do půlnoci

Reagovat
Kokesh

Udička jak se patří, ti se musí zbořit jak prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty mrzí ale City si to HROU zasloužili stejně nebo i více než my. To uznávám. Více mě mrzí Wolves kterým to posralo vedení. Bruce by je zachránil. No, tkaže příští rok začínám sledoval Champ a United? Na titul neveřím. Napíšu kdyžtak o tom později. Gratulace Šejkovi a novým fans City

Reagovat
Trand

Taky ten Champ začnu pořádně sledovat, Wolves, Owls a Forest, to je pro mě moc velký lákadlo na to, baych odolal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejuzasnejsi rocnik PL co pamatuju, klobouk dolu

Reagovat
ďuriLFC

Ty vole až teraz som prišiel zo zápasu a pozerám. OMG,to čo sa tam porobilo. Ale ako SŤAŽOVAŤ SA NESŤAŽUJEM

Poteral niekto nás? Ako to vyzeralo?

Reagovat
minoLFC

nic moc prvy polcas...druhy som sledoval uz City

Reagovat
Wat

Oh my...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vicinda07

Ak nebol Fulop podplateny tak by mal radsej skoncit s futbalom

Reagovat
Aldeano
Reagovat
r.mrazik

ale stejne...skoda toho divneho golu z rohu...ale kopali je moc dobre,uz predtim tam mel Kenny neskutecny zakrok...

skvely konec sezony,snad nezklame finale LM...tesim se na pristi sezonu...bude potreba naprava v evrope,nejaky posileni...navic se vraci Juve do LM...tesim se tesim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vodka

jako dkyž to vezmu kolem a kolem, tak z našeho pohledu byl zázrak, že sme se dostali do toho trháku...

Reagovat
r.mrazik

bylo to prekvapive...to ano...ale zkazil to zapas s evertonem...to selhani MU stalo titul...ale co..dyt je to kazdy rok stale jedno a to same...je jedno,kdo vyhraje...hlavne at se na to da koukat a letosni zaver je proste legendarni

Reagovat
djwenca

proč byl Rosa střídán v poločase? slabý výkon nebo snad zranění???

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejaké zranenie, kríval.

Reagovat
djwenca

nu ještě aby se před EURO zranil

Reagovat
Pinturicchio

500. pro NUFC, vítěze EL 2012 / 2013

Reagovat
13

Reagovat
johan14

Ten Barton to je nepochopiteľný blb. Ešte keby sa pobil s Ballotelim, ktorý tam nepochopiteľne išiel nadávať Bartonovi. Rozdiel medzi nimi je len farba pleti. Fanúšikom, hráčom a majiteľom City titul prajem no Mancinimu nie

Reagovat
Kokesh

Nepochopitelně? Tohle hlavně musí odsoudit i jeho spoluhráči a trenér. Má jediný štěstí, že QPR nespadli, to by byla teprve prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl ukázkovej norskej rybář - nahodím, přítáhnu...

Reagovat
smazaný uživatel

LM máme, keď ešte podpíšeme toho M'Vilu, tak sme s posilami asi skončili. Teraz sa pozbavovať hráčvo ako Almunia, Squillaci, Denílson a prípadne sa posilniť o nejakého záložníka.

Potom, ak si veci dobre sadnú, vylieči sa Jackie, Abou, Bac a zapracuje sa na defenzíve, tak môžme bojovať aj o titul a nie-že-nie. Ten tím na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

...akurat vlastne podla mna treba vyriesit rb, ja sa na jenkiho nemozem pozerat, cim si zasluzil, ze ma v tyme taku rolu? vykonmi nie...a fanusik som aj ja a za arsenal nehrajem

....ak posila, radsej by som kagawu/eriksona ako mvillu, myslim ze sa to navzajom vylucuje

ale nevadilo by mi, keby sa len stiahol a konecne dostal sancu lansbury...

co sa tyka hrota, v robinovej absencii bud podolski, alebo prechod na 442, kde uz v utoku zahraje podstatne viac hracov.....na kridlo v takom pripade santos, ox, ryo, jack alebo lansbury

Reagovat
smazaný uživatel

+ rosa.....a benayoun, ten si posledne zapasy hovoril o podpis

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Mvila nestaci. Naprosto nutnej je podle CAM Rosicky to sam neutahne celou sezonu. A Song fakt nemuze hrat nic jinyho nez DM. Jinak jestli s Podolskim pocita na kridlo tak utocnika, v opacnym pripade kridlo. Obranu podle posilovat urcite nebudeme I kdyz bych si to pral.

Jenze to jsou jenom zbozny prani, co jsem dneska cet na arsenal.com a na legrove tak Wenger je spokojenej a privede jedno az dva hrace. Nepoucitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nepřivede nikoho :-) Ledaže by odešel někdo z tria RvP, Theo, Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim ze nikoho neprivede. A presto si to preju a presto to nechapu.

Podle me pod Wengerem nemame sanci neco vyhrat, hraci potrebujou novej impuls. Myslim ze by dokazali neco ukopat, nemame spatny tym, to urcite ne, ale ne pod timto trenerem. Sanci neco zmenit mel dost.

Reagovat
Counter

Musíš to brát tak, že Arsenal je sice bez trofejí, ale jinak úspěšný klub, který prosperuje (což je pomalu unikát) a rok co rok předvádí stabilní výkony na všech frontách. S takovou prostě vedení klubu nemá důvod Wengera vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co ja tohle beru, presto si myslim ze bysme mohli s nasim rozpoctem skoncit mnohem lip.

Spousta veci se da delat lip.

a)Platy hracu. ty plosny a stejny platy vsech hracu jsou podle me chyba. Velkou cast platu bych navic udelal podle vysledku. Takle si tam sedi hraci na lavce za 60k mesicne a nemakaj.

b)Lepsi sponsorsky smlouvy, podle me jsme hrozne podhodnoceny. Arsenal ma podle me vetsi jmeno nez city a oni podepisou 150mil deal s nike.

c)Ta motivovanost, takticka priprava a takovy veci se daj delat mnohem lip. Napr. obrana dyt sme dostali skoro stejne golu jako Fulham,Swansea a WBA. a naopak tymy pod nama jako Chelsea,Spurs,Everton a LFC dostali min golu. Lip branit dokazou i horsi hraci nez mame my, ale musi se na tom pracovat. To stejny mas nase "nebezpecny" rohy ktery kope utocnik(mnohdy spatne), neexistujici strelba z dalky, malo hracu nabihajicich do 16tky atd.

Pak si vem kolik mame hracu ktery by se dali prodat a usetrili by se prachy za platy a navic by klidne 25 mil mohlo z toho kapnout. + 30 mil z nasi kapsy bysme mohli dat.

To samy mas minulou sezonu 50 mil za nasriho a Cesca(kteryho sme prodali naprosto neomluvitelne pod cenou) jsme utratili nerozvazne. Arteta OK, Per nicmoc ale Santos,Park,Gervinho a Chambo byly podle me chyby. Park byly vyhozeny prachy za plat. Santos je do obrany strasnej, ikdyz dopredu skvely. A misto Parka,Chamba a Gervinha jsme mohli mit Younga a Matu kdyby Wenger tolik nesetril. A nebyly to prachy ktery by nas polozili.

Me nevadi ze nic nevyhravame, ale ze jedeme na 80% a mame na vic. Jenze vedeni i Wengerovi to staci a to mi vadi ze vseho nejvic. Pred par lety byl hezkej fotbal ted uz neni ani to. Pritom mame nejdrazsi listky v lize a ted sebrali vsem SC i slevu do arsenal eshopu.

Reagovat
Counter

Plnohodnotná reakce na takový komentář by byla na dlouho a já zítra píšu zatraceně hnusný test, takže si na odpověď budeš muset počkat... Zítra se kdyžtak mrkni ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pockam!

Reagovat
Counter

Tak konečně jsem se k tomu dostal

Reagovat
Counter

Takže: V zásadě samozřejmě souhlasím, tyhle chyby vidí každý trochu rozumný fanoušek a žádný klub na světě není dokonalý, vždycky je co zlepšovat. Jen je třeba uvědomit si, že ne všechno je tak průzračně jasné a jednoduše opravitelné.

1) Platová politika Arsenalu se mi taky nelíbí. Nejde díky tomu prodávat hráče, protože je nikdo z ostatních klubů není ochotný platit. Taky to nepůsobí moc motivačně, když dvacetiletému no-nameovi, který doposud nic nedokázal, hned nastřelíš královské peníze. Na druhou stranu, vedení se k takové politice uchýlilo proto, aby se neopakovaly případy jako Flamini. Hezky si hráče podepsat na mnohaleté smlouvy se slušným platem a jejich loajalita bude zajištěná. Byly to vlastně investice do budoucna. Namísto toho, aby Wenger draze kupoval hráče, tak si chtěl vychovat a udržet vlastní. Bohužel to moc nevyšlo a řekl bych, že si z toho Wenger vzal ponaučení. V posledních letech většinou přichází hotoví hráči v nejlepších letech, kteří už si takový plat zaslouží, nebo pečlivě vybrané neznámé talenty, kteří první dlouhodobý kontrakt nijak přehnaně lukrativní nemají, a pak se uvidí.

2) Podhodnocení jsme sponzorsky hodně silně, ale to je důsledek dlouhodobého závazku v souvislosti s novým stadionem. Tehdy to byla jedna z největších sponzorských smluv ever, dneska je to almužna… Bohužel, to je cena za snahu zajistit dlouhodobou stabilitu splácení stadionu a nic s tím nejde dělat. Naštěstí už za dva roky vyprší smlouvy s Nike a Emirates, co se dresů týče. Jestli se do té doby udržíme nahoře, budeme vydělávat nechutně víc peněz víceméně ze dne na den – odhadem tak 30 milionů liber. A klub si v tomhle směru zaslouží slušnou pochvalu. V poslední době se opravdu dělá všechno pro to, aby se nedostatky financí od hlavních sponzorů nahradily těmi drobnějšími (Carlsberg, Indesit, Citroen, Betsson ad.) + pořádnou předsezónní Tour (ta loňská vydělala něco přes 10 milionů, letošní bude ještě našlapanější).

3) Obrana letos víc jak měsíc trpěla ztrátou všech krajních obránců + na startu sezony bylo v krizi úplně všechno… Až na tato dvě období a nervózní závěr si ale nepočínala vůbec zle. Třináct čistých kont není špatných, je to srovnatelné s Chelsea, Tottenhamem, Liverpoolem i Newcastlem. Velké zlepšení nastalo KONEČNĚ v bránění rohů a standardních situací obecně, z loňských 54 % všech obdržených gólů se to povedlo srazit na polovinu, tedy 27 %. To je velký pokrok, je úleva, že už se člověk nemusí bát každého rohu soupeře Z našich rohů je to pořád bída, pravda. Střelbu z dálky ti předvedl několikrát Ox, Santos zrovna proti WBA nebo Arteta proti ManCity. Dle mého pokrok oproti letem minulým. Dokonce i z přímáků se zadařilo, Persie dal krásný gól Sunderlandu a Arteta Villans.

Pořád je to klasický sebedestruktivní Arsenal, ale rozhodně se nenecháváme tak šikanovat jako kdysi.

4) Problém s prodejem hráčů jsem už nastínil výše. Cesca jsme sice prodali pod cenou, ale v té dané situaci z něj asi moc víc vytřískat nešlo. Chtěl holt odejít a Barcelonští jsou na přestupovém trhu mazané lišky. A řekl bych, že na to, v jakém spěchu se pak nakupovalo, povedlo se ztráty minimalizovat parádně. Pera hodlám soudit až v příští sezoně, Santos na mě rozhodně udělal dobrý dojem, Yossi a Ox jakbysmet. A zimní příchod Henryho byl taky supr tah ;-) Oxík je pořád neobroušený náctiletý diamant, to nejlepší od něj teprve přijde. Gervinho zatím zklamání, uvidíme, jak se mu vyvede další sezona. Park je jediný opravdový provar, ale zrovna on AFC moc nestál. A Younga s Matou jsme mít nemohli – oba chtěli jinam. To fakt nebylo o šetření, Mata dal prostě přednost Chelsea.

5) Ona letošní sezona byla hodně zvláštní. Fantomas to onehdy hezky vystihl. Spousta zklamání, mnohdy otřesná hra, ale zato těch pár úžasných zápasů (domácí zápasy s AC, ManCity, NLD nebo venku na Chelsea) prostě stálo za to :-))) Já si osobně moc užil ještě třeba domácí mače s Dortmundem nebo NUFC a určitě bych se rozpomenul i na další, kdyby zrovna nebylo po čtvrté ranní

Na závěr teda ještě jednou – v mnoha ohledech máš pravdu, ale dokud je Arsenal na třetím místě i s takovými mezerami, není na místě Wengera propouštět. Vždyť se nakonec povedlo získat víc bodů než loni! Jsem zvědavý, jaké změny nás čekají přes léto, klub je teď v silné pozici a snad se poučí z loňských chyb.

Hodně štěstí ve čtení, nas*al bys mě, kdybys tenhle koment nezaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsem sem koukal asi 3x a nic, tak jsem si rikal zes na to zapomnel. A dneska jeste jednou a je to tu, tak mam stesti

1)Souhlasim, snad uz se konecne poucili a nebudeme hrace preplacet. Robinovi snad nabidnou slusnej deal. Podle mych info hral za 70k /week a Diaby ma 60k

Jinak celkem by me zajimalo, jak by fungovalo kdyby velka cast platu byla zavisla na vykonech tymu,golech a cistych kontech. Liberec to pry tak ma, a letos se dostavily vysledky. Samozrejme ze je to jen teorie a neni to jen o tom, ale mohlo by to donutit hrace vic makat.

2)S tema sponsorama mas asi pravdu ze se to lepsi. Ty reklamy s citroenem byli dost videt. Kazdopadne doufam ze Nike vyzdimeme a po Emirates ziskame nejaky masivni prachy:)

Celkove co jsem koukal na vyrocni zpravy jsme na tom dobre. Dluh skoro splacen, jen doufam ze Kroenke nas neprisel vysat jako treba glazer.

3) Tak jasne ze jsme meli zraneni tech krajnich obrancu to byla smula, ale presto jsme byli dost zranitelni i s nima. Ja bych to nehazel jen na obrance, dost velkym problem byl podle me post DM. Songa sice vsichni chvalej, ale ja si myslim ze proste to braneni obetuje tem asistencim. Tech ma sice dost, ale casto podle ztraci mice a celkove pak dost chybi vzadu. Navic ja si myslim ze kreativniho hrace by Song hrat proste nemel, neumi vystrelit, klickova a celkove kdyz hraje na malym prostoru tak hlavne vyuziva telo. Kdyby daval jednou za cas takovy zazracny asistence a k tomu branil jako minulou sezonu tak by to byl ideal.

Urcite by se dalo vylepsi presink a braneni kridel. Castokrat jsme branili skvele, a parkrat se jsme to vypustili. Nevim cim to bylo, jestli unava.

31 -37 - 41 - 43 - 49 jinak tohle cislo jsem cetl vcera na LeGrove. Pocet golu co sme dostali posledni sezony. Bould ma na cem pracovat. Tech cistych kont je dost, to mas pravdu, zajimalo by me zjistit jaka byla sestava a co na to melo vliv, ale uprimne jsem na to dost linej:) Celkove mi prijde ze jsme bud dostali kupu lacinejch golu nebo jsme meli cisty konto. Je pravda ze kdyby sme nedostali tu osmicku od ucek, ale jen 2:0 tak jsme na tom hned lip.

S tema rohama mas pravdu, zlepseni tam je. Naopak mi prijde ze bysme meli pracovat na utocnych rozich a hlavne by je nemel kopat Robin.

Jo a co me neskutecne stve je to nase vypusteni po tom co dame gol nebo hluchy 20ti minutovky kdy skoro nehrajeme. Castokrat jsme vlitli do zapasu dali gol a misto abysme je dorazili tak je nechame srovnat. Nebo prohravame, otocime na 1:2 a pak dostaneme gol:)

klasika

4) Yossiho hodnotim dobre, rozhodne doufam ze ho podepiseme. Skvely pracovity hrac, idealni hrac co neni uplny zaklad, ale odehraje dost utkani. Hlavne maka, nekeca a hraje dobre a navic dal nekolik dulezitych golu. Arteta se taky ukazal dobre.

Kdybych mel Pera hodnotit tak dopadne spatne, ale sam uz rikal at ho hodnotime az pristi sezonu, tak snad na sobe zamaka. Santots ma potencial do utoku, ale v obrane je fakt nejistej. Snad se zlepsi, protoze muj vysnenej Baines urcite neprijde

Ox ma obrovsky potencial podobne jako Jack, snad vytrva a bude z nej legenda.

Gervinho i Park propadak. Jinak nevim jestli toho Parka vubec Wenger chtel, protoze mi prijde ze mu vubec neveri.

Jinak k tomu Matovi a Youngovi, podle mych informaci minimalne Young mel Arsenal jako oblibeny klub. Ale fakt do toho nevidim, jsem si jistej ze kdybysme do toho sli a nabidli srovnatelny prachy jako chelsea/mu tak by mohli jit k nam. Ale prijde mi ze mi nikdy moc neusilujeme o ty hrace o ktery stoji konkurence. Arsene vzdycky privede nekoho uplne jinyho.

Jinak abych to trosku shrnul. Ja Wengera moc uznavam za to co pro Arsenal udelal, asi zustane do konce smlouvy jeste dva roky. Moc bych si pral aby odchazel jeste s nejakou trofeji.

Na druhou stranu, ja tam vidim moc zbytecnych chyb, nevim jestli Arsene vidi nebo nevidi, ale casto se opakujou. Navic mi prijdou resitelny. Prijde mi ze tak trochu bojoval posledni roky se sebou. S tim projektem mladych hracu si podle me dost navaril kdyz to nevyslo(z pohledu trofeji), ikdyz je to skoda. Podle me ten projekt nechtel ukoncit uplne ze sezony na sezonu(coz by asi ani neslo) protoze by tim tak trochu priznal ze to nevyslo. Kazdopadne ted to vypada ze uz se trochu poucil, ze v ty konkurenci je to proste neuveritelne tezky s nezkusenymi hraci.

Jinak pres leto doufam ze odejdou ti prebytecni hraci, kteri za nas nechteji hrat. A Arsene jeste posili tu zalohu a utok. 2-3 hracema. To 3. misto jsme v podstate dostali, tak snad je to znameni k lepsim zitrkum:) Jinak mas pravdu ze tuhle sezonu jsem byl castokrat v euforii NLD a 3:5 s Chelsea:)

Kazdopadne super diskuse, snad si to prectes:). Zas nekdy

Reagovat
Counter

Už to vezmu jen krátce, na čím dál větším množství věcí se shodujeme :-)

Persie má podle mě o něco víc, ale i tak nebude rozdíl mezi ním a Diabym víc jak 30 tisíc liber, což je fakt k smíchu. A platy založené na bonusech se dneska na takové úrovni nenosí, žádný zdravý kvalitní hráč na něco takového nepřistoupí.

A Young bere v MU dost vysoký plat, který by mu Arsenal v životě nenabídl.

Se zbytkem vesměs souhlas, víc takových pohodových diskuzí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem myslel ze si to neprectes

Super diskuse, taky radsi nebudu nic rozepisovat

Jinak s tim Ashleym mas pravdu, ted jsem to googlil a pry ma az 130k coz u nas nema nikdo. No uvidime treba az doplatime ty dluhy uplne tak budeme moci vic konkurovat. Tech 130k jsou fakt nechutny prachy, kvuli tomu si rikam jestli by nebylo dobry zavest platovy stropy, ale to je na jinou diskusi

Tak zas nekdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujaty fanoušek dobrého fotbalu jsem se podíval na manchester city a litovat určitě nebudu. Pro mě je EP nej. liga na světe a myslim, že to dnes v plné míře potvrdila. Fotbal trochu připomínal barcelonu, ale ten závěr neměl chybu. Pro tyhle okamžiky se fotbal hraje a my amatéři se na něj koukáme, to hold ženský nevysvětlíš:)

I když některé hráče v city nemusím, tak jsem jim to na konci přál a po golu argentince, jsem nebyl nasranej.:) Hold fanoušci united musej druhé místo přežít, nemusej vyhrávat pořád ty stejné týmy, to by pak nebyla taková zábava, přejte to i jiným :) o tom ten fotbal přece je. Snad bude podobných zápasu na Euro dost. Mějte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

ROGEEER. Zas vyhrál nemožný.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
C0br

Zas Berdych prohrál nemožný, hlavně ta hra, kdy dal tři esa a po nich dvě dvojchyby.

Reagovat
smazaný uživatel

DŽEKO SMASH!

AGUERO SMASH!

To musel být zápas jak prase! Nakonec vše dopadlo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od niekoho s takym nickom..

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr sezony, jaký si nezaujatý fanoušek nemohl přát ani ve snu. A všechno dopadlo tak, jak mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není závěr sezóny. Až v sobotu.

Reagovat
SunFells

Wenger also confirms Szczesny hasn't trained for five weeks because of a shoulder injury and has needed pain killing injections.

Huh, snad se do Eura zotaví.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Pro Wojtu.

Reagovat
smazaný uživatel

to preto tie vykony....hmmm ved mame nahradneho brankara, nemyslim ze by bol lukasz horsi

Reagovat
SunFells

Fabi je ve formě fantastický, ale dlouho nechytal, my nevíme jak na tom je zrovna teď a ta pozice zaskakujícího brankáře mu nikdy nevyhovovala, dostával se do toho postupně. Možná taky rozhodla jejich dost odlišná mentalita, přece jen Fabi patří mezi ty nervóznější brankáře v důležitých zápasech, zatímco Wojta je v tomhle úplný protipól.

Reagovat
fantomas

No, ale Wojta nás málem připravil o třetí flek de facto. To mi trochu připomíná loňský Jackovo dohrávání - v tom smyslu, že možná ponese krutý následky.

Reagovat
SunFells

To se tak nedá říct. Ve výsledku ten třetí flek je a možná naopak právě díky tomu, ale my se nepohybujem uvnitř klubu, abychom to mohli nějak smysluplněji posoudit.

Reagovat
fantomas

No myslim to tak, že dneska je podepsanej pod vyrovnánim, stejně jako proti Norwichi. Selhával v dost důležitých okamžicích, který nás klidně ten třetí flek stát mohly.

Reagovat
Trand

Jj, ale máš záruku, že by Lukasz podržel?

Reagovat
fantomas

Nemám, ale divim se, že se to takle dlouho pokoušelo, když prakticky celou sezonu neni takovou oporou jako loni.

Reagovat
Counter

Pořád nás hodněkrát parádně podržel, měl jen dvě hluchá období.

Reagovat
fantomas

Njn, supr zákroky měl, super zápasy si pomalu nevybavim.

Reagovat
Jardin

jak moc reálně bys viděl do nový sezony prodej Fabianskiho, odchod Almunii a koupi novýho golmana?

Reagovat
fantomas

2%.

Reagovat
smazaný uživatel

viac, aj 20%, povedal by som. Hovorí sa o Butlandovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin van Persie responded with 'we'll see' when asked if he is hopeful of sorting out a new Arsenal contract.

Reagovat
smazaný uživatel

podepíše

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale komu?

Reagovat
smazaný uživatel

manželce se prý nikam nechce

Reagovat
celeb

takze Chelsea alebo Spurs?

Reagovat
13

To je špaténka. Aby fakt neodešel

Reagovat
smazaný uživatel

Will Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Muhammada Aliho...ale proč si jsem jinak napsal jeho jméno nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

*sem

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

turnaj v Madride.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Marv

13.05.2012 17:37

Snad to Citizens otočej až v nastavení jako dárek pro fandy United

[reagovat]

eazy

13.05.2012 17:39

pochybujem

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nice one

Reagovat
Wat

Tzv. nulová šance.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

když je pravděpodobnost, že se věc stane jedna ku milionu, tak se většinou tato věc stane devětkrát v deseti případech.

z Terryho Pratchetta

Reagovat
smazaný uživatel

If FSG have decided that Kenny isn't the man, announce it. otherwise back him. The 2012/13 season starts now.

Pod tohle bych se podepsal. Není na co čekat.

Reagovat
13

otázka je, jestli bude mít FSG kuráž Kennyho odvolat. Scouseři za ním ještě stále dost stojí a pokud by nový kouč nebyl okamžitě úspěšný, nastalo by mu v LFC peklo.

Já být majitelem, tak bych Kennymu dal ještě jednu sezonu, ale jako fanda si přeju jeho odchod..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.... není co dodat....

Reagovat
fantomas

Teď čtu, že Walker střídal kvůli zranění, bude na Euro?

Reagovat
Wat

Alespoň Arsenal mě nezklamal.

Reagovat
66pepo66

http://www.youtube.com/watch?v=TA37VbKyMOw&feature=share

Toto je chore... to pojbane QPR to urcite pustilo hned ako sa dozvedeli, ze su zachraneni, svine!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze sa tesili z toho, ze sa im to nakoniec podla dohody tesne podarilo pustit?

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse a Nasri jsou kamosi

Reagovat
frankiefcb

určitě Všichni si na hřišti řekli těsně před golem. jsem zachráněni, tak teď to pustíme. Boha jeho to jsou konspirace. a už Sparkyho, jak vědomě říká hráčům, aby to za jisté záchrany pustili.

Reagovat
minoLFC

bože vrať sa na toe vaše stránky

Reagovat
Al Capone

Skvěle City další tým co si koupil v Anglii titul

Reagovat
vodka

vodka

13.05.2012 12:39

šak právě, podle mě bude do 30 minut hotovo... a nejvíc by mě jeblo, kdyby drželi 90 minut remízu a v nastavení by tam Tevez drbnul gól...

Reagovat
niflheim

KDyby to aspoň rozhodli v prvním poločase nebo po Bartonově vyloučení...takhle je to jenom depresivní.

Reagovat
herbage

Když Yido našel odvahu, tak i já: http://yourlisten.com/channel/private/?id=127273

Enjoy

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Jakou sázku jsi prohrál? Nebo to jen tak, aby nebylo Yidovi smutno?

Reagovat
herbage

bylo to vyrovnané, až mi bylo Tottenhamu líto. navíc dneska mám radost

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Džízs

Reagovat
C0br

Reagovat
SunFells

Kudrlinky Dobrý, že jsme tě k tomu ani nemuseli přesvědčovat, byl jsem zvědavý na tvou verzi

Reagovat
Wat

Slušný.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééé

Reagovat
niflheim

Heeeerb

Reagovat
r.mrazik

zvlastni smysl samoublizovani

Reagovat
C0br

Je pravda, že při těch "fistulích" zní, jak kdyby se tahal za koule.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

I když ze začátku jsem tam slyšel jemné třepání hlasu ve výškách...

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

jeslti jsi poznal, že je to jiná verze?

Reagovat
Chazy

Já to neotevřel, protože jsem myslel, že už jsem jí slyšel

Reagovat
herbage

tahle je vtipnější, ale s falešným lifeee

Reagovat
C0br

Jakože falešnějším než všechno ostatní?

Reagovat
Chazy

On tam má spoustu částí docela dobrejch

Reagovat
Swarley

těch prvních 10 vteřin je v pohodě, pak se to nějak sere ale musím uznat, že u závěru mi málem ukápla slzička

Reagovat
Pinturicchio

Sexy, ... chlapi na tebe žárlí, protože by chtěli být jako ty a ženy po tobě hází přinejmenším svá rodidla.

Reagovat
Trand

2:08

Reagovat
fantomas

Achjo...pěknej bublátor tam.

Reagovat
tomasinho

Ale charakter teda.

Reagovat
Swarley

já chci vidět duet pánové, ale i s videem

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Wat

Teď si to můžeme pouštět místo písniček u haxu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to je vibráto

Reagovat
Kenneth

To co je do piči?

Reagovat
Pinturicchio

Kvalita zpěvu vyjadřuje to, co si tady spousta lidí myslí o tvých příspěvcích.

Reagovat
Kenneth

Slušně ti ležím v žaludku.

Reagovat
Counter

Herbe, je to masterpiece, smekám.

Reagovat
herbage

alespoň gunneří bratři drží při mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

what the...

Reagovat
vodka

Tags: arsenal bellamy matt

Reagovat
herbage

chtělo to dva tagy, jinak to nešlo odeslat

Reagovat
smazaný uživatel

tě někdo nakládal do zadečku?

Reagovat
vodka

ten koneeeec

Reagovat
smazaný uživatel

dobré Herbe máš mou podporu

Reagovat
herbage

díky

Reagovat
Mihi

Reagovat
Maresma

Kde to mam pustit?

Reagovat
herbage

už nikde, konec produkce

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci nechci vypadat jako idiot víceméně tady chodím jen číst články a komenty.Fandím city už dlouho a když jsem před pěti lety začal pracovat v anglii (byl jsem tam 2 a půl roku) tak jsem nevynechal ani jeden zápas city.... tolik k představení, nechci at si myslíte že jsem nějaký fanoušek bohatého týmu, ale, chci at víte, že city jsou moje srdcovka a nenarodit se mi syn minulý týden tak jsem dneska v manchesteru.

Zápas byl pro mě straěně moc plný euforie a pořád jsem si opakoval a modlil se at otočí, bylo to neskutečné, ještě teď mám husinu...nemám ani slov jak to popsat...prostě boj o titul jak má být

Reagovat
r.mrazik

tak hlavne gratulace k prckovi

Reagovat
Pinturicchio

600. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

JO.

Reagovat
13

takový mrhání.

Reagovat
r.mrazik

pro Pavla,ze ten maraton prezil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky rozhodlo DERBY 1-6. Keby City vyhralo iba o jeden gól, tak by bolo rovnaké skóre...

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

nj, tam to taky rozhodlo nastavení...

Reagovat
niflheim

Každopádně zítra sepíšu nějak ýten souhrn sezóny...dneska bych si na to netroufl.

Reagovat
Frony

škoda QPR tak snad příští sezónu ať už to prase Barton nikdy nehraje PL

Reagovat
tomasinho

Liverpool Football Club today announced that it would freeze ticket prices for the 2012-13 season.

Reagovat
vodka

tak ještě aby ne, po takové bídě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
stas87

OT:tatar

Reagovat
Filipow

Za dnešní match City, pole mě skončilo dnes lidí v nemocnici, kvůli infarktu!

Zápas jsem neviděl, ale prohrávat v 89. minutě ještě 1:2 a vyhrát nakonec 3:2, muselo být pro fanoušky City nádherné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

666. pro UNITED a NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, jsem připraven nést svůj trest...

Reagovat
Pinturicchio

A jo, vidíš, naše sázka, mám ti to poslat na mail nebo takhle veřejně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na mail, rád budu zase aspoň chvilku v utajení Takže Rssa@centrum.cz

Reagovat
Pinturicchio

Během 20-ti minutos to tam máš

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

na jak dlouho to má bejt?

Reagovat
niflheim

Neříkali jsme měsíc? Tak 4 týdny?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na sestřih ze zápasu City....to musela být krása!

Dřevák Džeko slušně odpověděl pomlouvačným lidem a Aguero? To je prostě borec.

Reagovat
cristiano.K.

paráda. Sparky by mohl zas nechat chytat Černého,Kenny měl první gol chytat, u rohu téměř bez reakce, a u třetí golu si nepohlídal přední tyč.Černý>Kenny

Reagovat
minoLFC

nebyť Kennyho, tak to dnes Coty ani otáčať nemusia

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

já zápas neviděl,jen goly a celkově měl Kenny špatnou sezonu

Reagovat
vodka

to neměl teda, on má problém malou výšku, ale z obrany byl nejspolehlivější on...

Reagovat
Kenneth

Trošku fail napsat tohle, po tom co chytil snad 4 tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri: "I hope #AFC fans can get on with their lives and forget me, they should celebrate finishing 3rd and I'll focus on winning titles."

Pravdupovediac, keď som ho videl, ako sa tešil z titulu, pocítil som radosť. A Clichy ako dostal medajlu a bozkával ju celý šťastný ako malé decko, keď dostane líhzatko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri you're cunt! Clichyho nelituju, nikdy to nebyl top hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že fandím Liverpoolu, sice trofeje skoro žádné, ale aspoň nejsem v ohrožení života díky podobným věcem

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle "fanoušky" bych nakopal do prdele nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, ber to s nadsázkou zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle brát nemůžu teda.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Ale prosímtě, s takovou jdi fandit Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Istanbul si asi nezažil....

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku už viem čo to je futbalový orgazmus nemam slov....možno ich najdem až zajtra. proste neskutočné predstavenie. Neveril som, že to dajú. Ale jednoznačne si to zaslúžili, nikto nehral lepší futbal, nikto neporazil 2x MU, nikto nedal viac golov...proste na MC nikto nemal tuto sezonu ! BLUE MOON

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

"nikto nehral lepší futbal"

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší ta část, jak v cca v 93 min. City hrálo 2:2 a na Sky Sport ukázali, jak United vyhráli a Rooney si tam plácnul se spoluhráčem a pak o minutu pozdějc Kun Aguero rozhodnul

gratulace City

Reagovat
Swarley

no a čemu se přesně divíš? já už doma taky pomalu skákal ke stropu...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sem to myslel v tom smyslu, že United už si museli myslet, že maj titul v kapse, ale nakonec nemaj nic. Jinak obrovská emoce u toho gólu City....nepopsatelný.

Reagovat
Swarley

tak za stavu 1:2, kdy končila 90. minuta už jsem fakt věřil, že to dopadne dobře...takové K.O. nečekal asi nikdo

a nepopsatelný emoce byly asi na obou stranách barikády...

Reagovat
niflheim

Já už se viděl v hospodě oslavující

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, každý z Goonerov mi dá za pravdu ak poviem. Díky YOSSI za všetko, kiež by si podpísal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte dodám Happy St Totteringham's Day

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu si tenhle borec zaslouží víc minut na hřišti, než mu pravděpodobně arsenal může nabídnout...

Reagovat
vitasrp

RDM na otázku, zda si myslí, že finále v Mnichově ovlinní jeho budoucnost v Chelsea: "Nemyslím si to, ale nemám s tím problém."

Jestli u nás opravdu má skončit i třeba navzdory výhře v LM, tak to škoda slov.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se tomu nedivil. Dokuď tam bude rusák, tak to jinak nebude u vás.

Reagovat
blade115

Mě jen udivuje, že sis na to už za ta léta nezvykl... Jako by to snad někdy bylo jinak.

Reagovat
vitasrp

Na něco takovýho se nedá zvyknout.. Alespoň z mého pohledu prostě ne..

Reagovat
Mimalu

ach jo, no doufám v tu druhou variantu jinak bychom byli už úplně k smíchu

Reagovat
Pinturicchio

700. pro ...

Reagovat
smazaný uživatel

Herba

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Joseph Barton ‏ @Joey7Barton

Still not my proudest moment but who gives a f*ck, we are safe..........and that is all that matters.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on není člověk, kterej by toho litoval nebo se omluvil upřímně, takže očekávanej tweet celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tweet to perla od neho

Reagovat
niflheim

Bezmozek.

Reagovat
smazaný uživatel

@Joey7Barton

The head was never gone at any stage, once I'd been sent off, one of our players suggested I should try to take 1 of theirs with me...

Tohle už je horší.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
Pinturicchio

Co vlastně udělal?

Reagovat
Chazy
Reagovat
Pinturicchio

sem ho doted měl za takového "správného" magora

Reagovat
Chazy

Tjn, což se projevilo třeba když típnul cigáro spoluhráči o oko, předpokládám..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

O to jsem věděl, ale tak víš, člověk si řekne, "no jo, kokot byl ožralý, stane se"

Reagovat
Chazy

Akorát já se pletu, on mu jí típnul o tvář, oko poškodil Dabovi, když ho nejdřív pěstí sundal na zem a pak ho mlátil do hlavy, dokud mu nepoškodil sítnici. Dobrák.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo, uznávám, je to debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Dabo mu nejdřív zapálil tričko.

Reagovat
smazaný uživatel

(což ho samozřejmě nijak neomlouvá, jen to píšeš, jakoby si Barton řekl "tak a teď sejmu Daba, protože mě štve)

Reagovat
Chazy

Já kdysi čet, že šlo prostě o nějakou provokaci. Ale neomlouvá ho to vskutku ani v nejmenším, ono docela stačilo, že ho poslal do bezvědomí.

Reagovat
Chazy

Jako když ho měl na sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepředpokládám, že by mu pálil tričko ve skříňce.

Reagovat
Chazy

To se musel hodně snažit ale

Reagovat
Chazy

Já si prostě nedokážu představit, co musel udělat, aby na něm chytlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějaká hodně procentní bavlna chytne hned. Mohl bych vyprávět o mojem incidentu se spálenym trikem doma, ze kterého nezůstalo VŮBEC nic.

Reagovat
Chazy

Tyvole, ale fakt sem nikdy neslyšel tuhle verzi to vypověděl u soudu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tuším od očitých svědků. Nepamatuju se přesně ale... hledal jsem to loni po zápase s Arsenalem 4-4, kdy se všichni do Bartona naváželi. Tak jsem se zkoušel celou noc dopátrat pokud možno pravdy o různých jeho incidentech.

Teď to neber jako jeho obhajobu, ale - Ono típnutí doutníku o oko nemusí být nic složitýho, pokud se otáčel a rozmáchl rukou, Dabo stál za ním, mohl ho trefit i omylem .Sice ne do očí, ale k různým popáíením od cigár dochází v restauračních zařízeních v pokročilých hodinách docela často :))

Ale zatímco jednu chvíli jsem měl chuť věřit těm mírnějším úhlům pohledu, tak od zápasu s Gunners a jeho vyloučení Gervinha už jsem ho naprosto vymazal z hlavy. Je to pitomec.

Reagovat
Chazy

Jj, já sem si tehdy taky říkal, že se to prostě stane, ale pokud vím, tak to mělo docela dohru a hlavně když něco takovýho udělá Barton, koukáš na to prostě jinak. To zmlácení mi přijde daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

On má snad i na youtube video, jak zmlátí někoho na ulici.. a co twitteruje, tak není pochyb, že je to takový klasický anglický dickhead.

Reagovat
Chazy

Njn a jeho bratr snad sedí za vraždu s rasovým motivem, ne? Kdo ví, v čem vyrůstali, to je těžký pak.

Reagovat
minoLFC

keď vidím tie komentáre, tak s anglickými fans nieje niečo v poriadku

Reagovat
Chazy

To je takovej imbecil...

Reagovat
afc

Nasri: I made right decision in joining Manchester City from Arsenal

Reagovat
herbage

a kdyby to neotočili, tak řiká co?

Reagovat
afc

Tot otazka

Reagovat
smazaný uživatel

What a wanker. Kez bych ho nekdy potkal

Reagovat
Counter

A Arsenal zase že ho prodal :-)

Reagovat
niflheim

hax

Reagovat
Counter

Musím se učit, založím až později. Zkus přemluvit chazíka ;-)

Reagovat
niflheim

Nulová účast, takže se odkládá

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Maresma

Pod to bych se podepsal.

Jinak ja bych nejraci Hiddinka, toho trenera naprosto zeru. Popripade ten Blanc... Pardew s Kloppem by asi nesli.

Reagovat
afc

Kapitán Robin van Persie pro Sky Sports potvrdil, že bude v příštím týdnu jednat s Arsenem Wengerem a Ivanem Gazidisem o prodloužení stávajícího kontraktu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Amos

Modlim se, modlim.

Reagovat
herbage

není proč. Teď bych řekl že už je jasné, že zůstane na 100%. Kdybychom neuhráli LM, tak by to bylo tak 90%

Reagovat
Amos

Neříkej hop...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, jak jsme se tady dnes bavili o filmech a komiksových adaptacích, zapomněl jsem na jednu z mých nejoblíbenějších vůbec - The Crow, ukrutá, gotická pecka.

Reagovat
minoLFC

slebý film, nebyť omylom zastrelený Lee, tak je to v kinách prepadak ako pokračovania

Reagovat
Pinturicchio

Pokračování jsem neviděl, první díl je super, ... neřekl bych, že by to tomu filmu ubralo na kvalitách, spíš by nebyl tak známý, ... ona ta jeho smrt tomu filmu dává ještě zvláštnější atmosféru ( stejně jako třeba v Dark Knight smrt Ledgera, z toho pak běhá mráz po zádech ( když člověk navíc čte historky o tom, jak se na tu roli připravoval a tak )

Reagovat
minoLFC

no ja si pamätam ako v polovici 90. rokov prešla vrána našimi kinami bez väčšeho povšimnutia a išla rovno, pretože média vtedy neinformavali o tej tragédii ako tie v USA...až neskôr to začali kvôli tomu ľudia vyhľadávať na VHSkach

A Ledger ač má jeho smrť šokovala, tak ako Joker má nenadchol, vďaka jeho smrti sa tá rola ale stala paradoxne legendárnov

Reagovat
smazaný uživatel

tu roli zahrál naprosto luxusně

Reagovat
Pinturicchio

Byť to zní hnusně, tak smrt obou těch herců těm filmům rozhodně neublížila, ... jak píšu, běha z toho mráz po zádech ( u té Vrány snad ještě víc, vzhledem k roli, jakou tam Brandon hrál ).

Jinak Heathova smrt nebyla jediným úmrtím, při natáčení zemřel i jeden kaskadér ( tuším, že to bylo při scéně v tom "tunelu" )

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tady bylo filmové OT beze mě?

Jinak přihodím něco tématu - Avengers jsou opravdu super, pověsti nelhaly.

Reagovat
Pinturicchio

Včera to šlo u nás, po dlouhém rozhodování jsem nakonec nešel.

Reagovat
Counter

Taky jsem na nich dneska byl Parádní film, bavil jsem se od začátku do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně se mi líbí, že po temných (ale výborných) comicsovkách přišla zábavná jízda. Několikrát výbuch smíchu (epické Lokiho povýšenecké na Hulka: "Já jsem bůh a ty obyčejný..."), Hulk smash, Thor a Iron Man...i ten chcípáček Captain se pochlapil Parádně natočené bitky mezi všemi....

Reagovat
Counter

Jojo, Lokiho scéna s Hulkem vyvolala smích napříč kinosálem Souhlas do puntíku :-)

Reagovat
Counter

Nebo třeba Captainovo udílení pokynů policajtům (Why should we take orders from you?) si takhle spatra vybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce mě překvapil právě Hulk, jehož zelené scény jsou všecky super - udílení pokynů Captaina na Hulk - You, you smash!, nebo Hulkovo "já jsem naštvaný pořád" a pak pořádná rána do "spoiler". Hodně povedené a vtipné.

Reagovat
Amos

Ještě bylo dobrý: "Svezeš mě Iron Mane? Milerád Legolasi"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že až v posledním kole se to už dlouho neslavilo :D

Reagovat
Counter

Ještě to chtělo nějakou citaci, jak mají Spurs nejlepší kádr za posledních 50 let. Ostatně Vaartovo prohlášení v říjnu, že není možné, aby Arsenal skončil před nimi, je dneska taky hodně vtipné :-)

+ ty jejich Mind the Gap trička

Reagovat
smazaný uživatel

A nemáme?

Reagovat
fantomas

No však máte - o to je to vtipnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Najslabsi Wengerov Arsenal je pred najsilnejsim Tottenhamom za poslednych 50 rokov.Epic.

Reagovat
herbage

neřekl bych nejslabší, na jaře jsme byli do zranění Mikela kurva silní

Reagovat
afc

Co ja sledujem Arsenal,tak slabsi kader este pod Wengerom nebol.

Reagovat
fantomas

Jednoznačně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

08/09 a 06/07 byly slabé dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

No, nejsilnější Tottenham to byl do poloviny sezóny, pak to byl Tottenham o dost slabší než třeba za Jola.

Reagovat
fantomas

Jmenovitě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to asi jo, škoda, že herně to tak nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

naaaaaaaajs

Reagovat
Marv

Marv

13.05.2012 17:37

Snad to Citizens otočej až v nastavení jako dárek pro fandy United

[reagovat]

eazy

13.05.2012 17:39

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde seženu na stažení celé fotbalové zápasy? Díky

Reagovat
Maresma
Reagovat
herbage

nick zkus hodit do googlu rojadirecta forum full matches

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo před sezónou nabídl 4. flek s 5. Newcastlem v závěsu a Chelsea na 6. fleku, tak bych asi dlouho neváhal. Teď je to ale spíš velké zklamání. Ten tým měl z přehledem na 3. flek a s trochou štěstí mohl zůstat i dost dlouho v boji o titul. Je to škoda a stálo za tím několik faktorů. Ten první byl nevydařené nastavení na Etihadu, které nás odepsalo z boje o titul dřív, než jsme se do něj zapojili a ten druhý a bolestnější, bylo zkurvené NLD, které nakoplo Arsenal a nás na dlouhých deset zápasů odepsalo. Nevidím tolik nějakou paralelu mezi naším bídným obdobím a situace kolem Harryho a Albionu. Podle mě je to spíš dílkem náhody, že se tyhle dvě věci odehrály téměř ve stejném časovém intervalu. Spíš bych řekl, že to bylo podceněním Arsenalu a nešťastnými prohrami s United a Evertonem, po kterých přišla psychická deka, kterou ze sebe hráči zhodili ,až když se před nás Arsenal opravdu dostal a muselo se začít jezdit po prdeli. Škoda nedopadlo to úplně nejlíp jak mohlo a po celkovém průběhu sezóny je to teda spíš sklamání, ale hodně to ještě může napravit Bayern. Na srazu to asi bude divočina. Jinak titul jsem od prohry na Etihadu přál United a rozhodně jsem nechtěl pád Wolves. No nic příští sezóna snad vyjde líp. Budu se na ní těšit. English Premier League Olé!

Reagovat
herbage

na titul jste s vaším úzkým kádrem a jednám stylem hry vážně neměli, ale to třetí místo to s přehledem být mohlo a ani za ztráta na čelo nemusela být tak vysoká. A to jste letos měli téměř vyprázdněnou marodku, takže vinu můžete dávat jen a jen sobě. Snad vás Chelsea nevyšoupne z LM, ale pokud ano, tak alespoň nebudu tak nasraný, jako kdybychom vypadli my

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se dívej v sobotu. Doufám,že tobě a Yidovi bude tuze zle !!!! Snad pudete tam kam patříte- max EL. V LM byste byli jen pro ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně jako nováčci vyhráli skupinu, ve které svedli dvě úžasné botvy s obhájcem titulu Interem Milán a došli do čtvrrtfinále přes AC Milán, kde nás vyprášil Real Madrid. Strašná ostuda fakt že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

bitvy*

Reagovat
smazaný uživatel

Nechme toho a uvidíme v sobotu. Drž palce němcům.

Reagovat
smazaný uživatel

A máme snad držet vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak blade115 tu minulý týden psal, že Chelsea musí přát všichni, protože prý jde o čest Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

No to je super. Pro čest fanoušků Spurs musí Chelsea vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak trochu pozitiva do našeho tábora - získali jsme cennější trofej než MU

Reagovat
herbage

jestli půjde Kenny pryč, tak Ferguson musí tuplem

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
Swarley

"cennější"

Reagovat
fenixLFC

micky mouse > 0

Reagovat
fenixLFC

*mickey

Reagovat
Trand

Hibbert si dal super vlastňáka, kdyby takhle někdy hlavičkoval i proti soupeři.

Reagovat
osobnostx

Co by na to řekl Štajner ? ? ? ??

Reagovat
Pinturicchio

Josep ; Máš to tam

Reagovat
Pinturicchio

Kompany: Nikdy jsem nepřestal věřit

To je kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Still can't believe we won a game without Arteta. All we needed were three gifts from their keeper and a world-class block in the dying minutes."

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux zvolený hráčem zápasu fandama NUFC. Nezkazil prý jediný míč, jemu to zdraví musí vydržet a má jasný základ příští sezonu.

Reagovat
herbage

škoda, že celou sezónu promarodil. Hodně jsme se na něj těšil. Tak stejně jako my na Wilshere, vy se můžete těšit příští rok na něj

Reagovat
SunFells

To bych neřekl, Marveaux je chatrný jak Diaby.

Reagovat
herbage

je, no, ale to teď Jack může být taky

Reagovat
SunFells

Nebude

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že po příští sezóně bude další zpěvák do party.

Reagovat
herbage

já už s tím končím

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych klidně něco dal, abych se zlepšil. Ale uvidíme, jestli by do toho někdo šel. Hlavně do toho půjdu nejdřív asi až po deadlinu v létě, až bude jistá podoba mužstev. Třeba se vsadím s někým zase o umístění, v hledáčku mám soukupa nebo kancika.

Reagovat
herbage

S kancikem jsem se vsadil o nick, ale od března se tu neukázal, takže nic. O umístění se vsázet s fanouškem Stoke či Sunderladnu? To asi nepřijmou Ale mohli by se vsadit mezi sebou Nebo můžeme zase my dva, ale jiná písnička Btw. hlas máš náhodou dobrý, ale mohl jsi se více snažit a zazpívat hlavně verzi od Matta

Reagovat
smazaný uživatel

kde je to k slyšení?

Reagovat
herbage

už nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Můj výkon hodný finále Hlasu je někde nahoře. Jsou tam desítky oslavných palců a tajných obdivovatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem to mohl dát líp, i když jsem rád, že jsem to vůbec dal. na druhou stranu si cenim, že jsi to sem postnul, protože kdybych vyhrál sázku já, asi bych to sem nedal. Ale věděl jsem, že mám proti sobě silného konkurenta. Taky to je na tom zpěvu znát, značně zaostávám.

Ale jo, super sezóna, hlavně to napětí. Nebýt té sázky, tak ty zápasy snad tolik neprožívám.

Reagovat
herbage

značně nezaostáváš. Zaostával bys, kdybys se snažil zpívat stejně vysoko, jako já. Vybral jsem kreténskou písničku, kde 95% lidí zní v těhle výškách hloupě. Já jsem trénoval celý rok, jen abych se k nim přiblížil a největší pokrok jsem udělal až v posledních týdnech. Tys to měl bez doprovodu a zpíval si dle mě podobně jako Nina Simone, který má takový hlubší, zastřený hlas. Kdybys na tom pracoval, na té její verzi, tak to budem časem hodně, ale hodně pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh. Každopádně by mi nevadilo, kdybychom slyšeli nového "zpěváka".

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Třeba budu mít jednou i více shlédnutí.

Reagovat
herbage

nového zpěváka myslím nenajdeme. Každý se rád zasměje nebo výkon zkritizuje, ale aby do toho šel sám, na to nemá koule

Reagovat
tomasinho

Já bych do toho šel, sranda musí být a zpívat jsem chtěl vždycky, i když je to děs.

Reagovat
herbage

dáme o lepší umístění z trojky Liverpool, Tottenham a Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hohohooo

Reagovat
herbage

vítěz by určil písničku poslednímu a kdo by skončil druhý, určil by si písničku sám

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych stejnou, ať je vidět rozdíl nebo se může porovnávat. Ale jen vyřešit, zda by zpíval jen poslední nebo poslední dva.

Reagovat
herbage

poslední musí být potrestán více a navíc tři se na písničce neshodneme. Já bych nechal to moje s tím, že každý určí ty písničky pro sebe a pro poraženého předem, aby byl čas trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, já počítám s tím, že Liverpool skončí tak 8. a Spurs snad hůř nedopadnou.

Reagovat
herbage

no, nevím, jak by byl tomasinho nadšený, kdybych ho nechal zazpívat Exogenesis 1 od Muse, což je 5. oktáva

Reagovat
smazaný uživatel

5. oktáva asi těžko

Reagovat
herbage

celá ne, ale vzhledem k tomu, že je tam asi 10 vět na zpívání celkem, tak je to na pomezí 4. a 5. oktávy

Reagovat
smazaný uživatel

najdi mi prosím nějaký odkaz, kde je to slyšet

5.oktáva vypadá nějak takhle - http://www.youtube.com/watch?v=lJTzzVsUNAU

Reagovat
Pinturicchio

To je hlásek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý falzet

Reagovat
herbage

pěkné, ale to bude možná G5, A5. Navíc hodně čistě

Reagovat
herbage

C5 a D5 tam musíš čistě a dlouho udržet

Reagovat
smazaný uživatel

No... to bych asi nedal.

Reagovat
tomasinho

Klidně, já to beru, akorát by to musel někdo někam uploadnout, já jsem na tohle strašný debil.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez by som do toho siel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já do toho klidně pudu, ale nepoženu se do nějakých nesmyslných sázek ve jménu klubu zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se klidně vsadím s Chazym, že LFC skončí výše než Wigan. A jakože jsem grant, tak Chazy může vybrat píseň.

Reagovat
Chazy

? doufám, že to nemělo bejt vtipný

Reagovat
Pinturicchio

A ted můžu ve finále CHL fandit CFC, ... spadl mi kámen ze srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím.. pro nás lepší výhra CFC, protože Spurs pak neudrží top hráče a můžeme je vyšoupnout z pozice, ale zase Bayern má domácí pohádku a fandit klubu, který nastolil trend "koupíme si titul v PL", to asi nemůžu..

Reagovat
Pinturicchio

Je to těžký výběr a s těma "proti" souhlasím, vlastně i s těma "pro", ale Bayernu prostě přát nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

strach co? Oprávněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Strach? Ne, napětí. Trochu i nasranost, že kvůli tomu hloupému systému může přijít Tottenham o Ligu Mistrů, ačkoliv bude 4. v lize. Prostě nejsme Arsenal nebo United, aby jsme si z toho nic nedělali. Oni by si řekli "No tak co, za rok se tam dostaneme". Tottenham se tam dostane jednou za několik let, to bys mohl vědět. A LM by nám pomohla, v udržení hráčů, přílivu financí, zvýšení reputace, vyšší ambice při přestupech. To ti prostě nedojde, nechápeš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chápu chápu. Bodejť,že by to pomohlo. Tak stejně i NC,ale bohužel. Stejně si myslím,že neudržíte své "hvězdy". Jako Balea a pod. A nakupovat ve velkém taky nebudete. Navíc nemáte silnou lavičku....a pak se to taky může tzv sesypat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je otázka pro vedení a těžko říct, co bude v létě. Ale účast v LM/EL bude hodně důležitá.

Reagovat
Pinturicchio

Chjo, sem úplně zapoměl na to, že to vítězství CFC připraví o to místo Tottenham, který jsem to přál stejně jako NUFC, ... takže nakonec asi ten Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no proto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jim teda nefandil, kdyby jste byli 4. Tos posral

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby tam s nima nebyl Bayern / Inter, tak bych jim nedržel, ale takhle musím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm aspoň někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Poběží dnes MOTD? Popřípadě v kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

23:25

Reagovat
fantomas

MOTD@10.25pm: 1.City/QPR&Sun/Utd 2.Sto/Bol 3.WBA/Ars 4.Spurs/Ful 5.Eve/Newc 6.Wig/Wol 7.Chel/B'burn 8.Swans/Liv 9.Nor/Villa...and an amazing Goal of the Season.

Reagovat
Wat

Díky oboum.

Reagovat
niflheim

Nemám potřebí na to koukat...ani na klasický souhrn sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

♥I love Roberto Mancini♥ ...? Nic víc mě nenapadá. A mohlo by to být zajímavé, budeš pro spoustu lidí jen ubohý gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

24 znaků, pustí to jenom 20.

Reagovat
smazaný uživatel

♥Roberto Mancini♥

Reagovat
niflheim

Nějak mi to nechce projít přes registrací...nebudeš schopný to lognout a poslat mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ti to mám poslat? A trochu jsem to upravil, tamto nešlo.

Reagovat
niflheim

banner.from.heaven(at)gmail.com

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, no, aspoň to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy opadne kletba?

Reagovat
smazaný uživatel

10. června - je to přesně 4 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

I ♥ Roberto Mancini

Reagovat
Kenneth

Kde se na to da koukat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Reagovat
t0mmy33MCFC

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Některé věci jako titul si bohužel koupit lze....Shity...

Reagovat
smazaný uživatel

mohl být aspon balotelli jednou taky užitečný, kdyby jí bartonovi natáhnul

vůbec by mi to nevadilo za to co udělal

Reagovat
klvana

Závěrečná epizoda 1. řady telenovely Carlos Tévez v ManCity:

http://img.blesk.cz/img/2/gallery/1277050_.jpg

Reagovat
Pinturicchio

FIN

Reagovat
klvana
Reagovat
bakasa

fuj,hnus světle modrej

Reagovat
Pinturicchio

900. pro všechny fanoušky anglické ligy, kteří mají rádi Calcio

Reagovat
fantomas

Egoisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Wtf?

Reagovat
fantomas

Jakože si to dáváš jen sobě.. nevadí, nevinnej fórek.

Reagovat
Pinturicchio

Já to od tebe bral jako fór, jen jsem ho nepobral, ... do toho nepasuju, jsem fanoušek italského fotbalu, který rád koukne i na PL

Reagovat
fantomas

Jj, pravda, naopak...nevinnej a nepovedenej.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

nevrátí se k vám Zambrotta, když končí v AC? Opět by mohl brousit oba kraje obrany

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, nejspíš ne

Reagovat
Trand

Grazie.

Reagovat
SunFells

Pro všechny tři?

Reagovat
Pinturicchio

I kdyby byl jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA

Reagovat
goodbay

To, co jsem si za žádnou cenu nepřál a nechtěl připustit se stalo skutečností. QPR i Wigan se docela s přehledem zachránili. Blackburn bohužel byl marnej od zápasu s MU, kdy vyhrál jen jeden zápas a ostatní prohrál. Bolton zase celkem pravidelně sbíral body, ale bohužel bylo až moc remíz a zbytečných ztrát. Dnes si myslím, že prohra ve Stoke nebyla rozhodující. Už doma s WBA, kdyby se vyhrálo, mohlo být vše jinak. Ale takhle se může pokračovat dál.

Reagovat
stas87

SLOVENSKO

Reagovat
smazaný uživatel

Barton

Reagovat
stas87

SLOVENSKO ciel sa podaril

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký je? Čtvrtfinále asi co?

Reagovat
stas87

jj,a vyzera to aj na priamy postup do soci ale neviem co to norsko ktore asi tiez postupi konecne trener nepozeral na mena ale vybral tim ktory naozaj hra timovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon 9:0

Reagovat
fenixLFC

nemci su nejaki rozleptani

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tou olympiadou?

Reagovat
stas87

postupuje snad prvych 10,sam neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to dobře chápu, tak kdo postoupí do čtvrtfinále jde rovnou na OH, ale jistej si nejsem.

Reagovat
fantomas

Spíš je to podle nákých těch bodů/koeficientů ne? Slováci snad potřebujou SF nebo tak něco, maj to docela přísný..

Reagovat
stas87

http://www.iihf.com/home-of-hockey/championships/world-ranking/mens-world-ranking/2011-ranking.html

ja si myslim ze ide prvych 10 priamo a zvysok sa pobije v predkole,mozne je aj prvych 8,9 je asi blbost,fakt neviem

Reagovat
Minister

istotu má prvých 9 v rankingu IIHF

Reagovat
fantomas

Hm hm..

Reagovat
fantomas

No, to bude ono, ale nezdá se mi těch prvních 10. To spíš bude osm.

Reagovat
smazaný uživatel

To by dávalo větší smysl, no.

Reagovat
stas87

Bojovat o co nejlepší umístění budou ale i další země, protože podle žebříčku Mezinárodní hokejové federace po turnaji budou nasazeny celky pro olympijské hry v Soči v roce 2014. Prvních devět bude mít jistou přímou účast a boj o důležité body čeká třeba Slovensko s českým trenérem Vladimírem Vůjtek starším.

Zatímco tradiční mocnosti Finsko, Švédsko, Rusko, Česká republika a Kanada se Spojenými státy americkými se nemusejí obávat a hrají "jen" o nejlepší pozice pro nasazení na příští MS i olympiádu, Slováci se potřebují dostat z desáté pozici před Norsko, Německo či Švýcarsko, aby nemuseli hrát kvalifikaci o účast pod pěti kruhy.

takze je to takto,dneskom sme skoncili pred svajciarskom aj nemeckom cize by sme tam mali byt nie?

Reagovat
fantomas

No ten systém "přeskakování v tabulce" asi těžko bude takle jednoduchej..

Reagovat
Erdovec

mě vychází že Slovensku stačí skončit před Norskem

Reagovat
Erdovec

ovšem to jsem zase řekl blbost

Reagovat
stas87

no,az skonci tieto ms tak sa zmeni poradie a ja neviem kolko bodov je za 1/4,tuto mas k tomu clanok a snad ti to bude uz jasne:http://mshokej.wbs.cz/120331.htm

Reagovat
smazaný uživatel

kto bude vo 1/4 finále, automaticky bude aj na ZOH..postupuje prvych 9. tímov..ostatni potom hraju kvalifikaciu..takze ziadne SF

Reagovat
smazaný uživatel

Dohledal jsem, že prvních 9 jde přímo. O zbytek se hraje kvalda.

http://www.iihf.com/home-of-hockey/championships/world-ranking/mens-world-ranking/2011-ranking.html

Reagovat
ďuriLFC

Je to tak.My sme teraz 10 a musime predbehnut jedneho z dvojice Norsko , Nemecko. Kedže predpokladam že Nemci už asi s Normi neotočia tak preskočime Nemcov a to nám na Soči stači. Žiadne SF už potrebne nebude. Samozrejme by to ale bol vitaný bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nie je istý.

Inak Graňák bude citeľne chýbať, môžme ešte niekoho dopísať? Napadá ma mžono Podhradský.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jste dopsali Marka Hovorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ešte jedného nemôžeme? Sme si nechávali voľné miesta pre Meszároša a Gáboríka.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte plno už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Nj len my teraz potrebujeme dopisať nejakeho obrancu , ktorý tam však momentalne žiaden nieje A myslim že už ani nemožme,kedže tam bol napisaný aj Kudroč ktorý sa zranil+ teraz Graňak.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v..

Reagovat
ďuriLFC

Tak trocha hej no. Ale máme stále 6 plne funkčných bekov + Zdena ktorý tam je za dvoch. KeĎ sa už nikto nezrani tak by sa to dalo dohrať v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to netusim ale mezsaros nepride,pred turnajom je supiska+nahradnici?ked sa ti zrani obranca zo supisky mozes ho nahradit nahradnikom nahlasenym pred turnajom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nám sa zranili dvaja obrancovia,Kudroč a Graňák. Teraz to bude ťažké hrať na 6, keď sa jeden zraní(súperi si budú vyšľapávať na našich bekov) bude zle.

Reagovat
fenixLFC

BTW ked tak ma opravte, ale preco vsetci oslavuju 1/4 finale, ked ho este iste nemame? ak francuzi porazia nas aj bielorusov idu oni....

Reagovat
stas87

mozme sa s nimi v poslednom zapase trapit kolko chceme ale neposereme sa a ja frantikom neverim proti bielorusom,oni su schopny francuzov vypraskat

Reagovat
fenixLFC

tak ale este stale to neni iste..no a ja neviem ci to so svajciarskom bola nahoda, ale ked zas bielorusom niekto emigruje tak neviem neviem

Reagovat
Miguel19

V Portugalsku se píše, že se Chelsea dohodla s Portem na přestupu Hulka

Reagovat
vitasrp

To by bylo parádní no..

Reagovat
Miguel19

Bohužel bulvár

Reagovat
herbage

80 nebo 90 mega?

Reagovat
vitasrp

Za 35 půjde úplně bez problémů..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh

tak to potom pohoda

Reagovat
herbage

nedávno ho vykoupili za 19 a v létě odmítli 80, takže za 35 ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zážitek. Díky, moc.

JInak mi ten mač City hrozně připomínal Barcu s Chelsea a říkal jsem si, že tohle nemůžu přece dvakrát za tak krátkou dobu zažít. Ale alespoň něco dobře dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

V příštích očekávej nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dychtivě jsi ho chtěl zastihnout, až zapomínáš slova...

Reagovat
Pinturicchio

Dafack, se mi stává poslední dobou nějak často. Jinak chválím nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Koukám, že sis našel novej tým. Doufám, že svý podělaný povýšenecký kecy si necháš jen pro PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at sem netahá ty jeho onlajny přenosy.

Reagovat
Chazy

Však jim fandí celej rok a skoro ho tu nevidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já se snažím ho nevidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdekoliv.

Reagovat
Tomanatura

Jesteze jsem ten titul uz odepsal pred zapasem, jinak netusim, co by to se mnou udelalo.

Reagovat
Erdovec

němci zaveleli k obratu

Reagovat
Pinturicchio

1000. pro vítězství České republiky na hokejovém MS a fotbalovém ME

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Ses posral v kině ne? Taková blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je odvážně tvrzení

Reagovat
Pinturicchio

já to beru jako spíš takové přání, tyhle "100" příspěvky

Reagovat
Bayern +

1000. pre Manchester City!

Reagovat
Pinturicchio

chi chi

Reagovat
wild

Reagovat
Pinturicchio

So true

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergiooooooooooo Sergiooooooooooooooo

Reagovat
t0mmy33MCFC

nananana nananana eeeee kun aguero

Reagovat
fenixLFC

OT-villareal vypadol mopzno bby sme mohli skusit nilmara alebo kto tam este je?

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlavy De Guzman, Rossi, Zapata, Nilmar.. Lopez asi taky nebude chtít chytat druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

De Guzman moc nezahrál, do PL nevhodný.

Rossi je na rok mimo, zranění.

Zapata je tragédní, ale třeba by se zvedl...jenže stoperů máme dost

Nilmar taky moc nehraje, navíc je semizdá na odchodu do Brazílie. Jako třetí útočník, proč ne.

Lopez není lepší než Reina nebo Doni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě, že místo Zapaty k nám přišel Coates. Zájem tam byl od LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme na tom ještě dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi je zraněný. U něj nikdo neví, co s ním bude.

Reagovat
fenixLFC

hej hej ti ma napadli, o rossim viem toho som ani neespominal...a co borja valero? poznate ho dakto?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřihem hlavy by se k nám hodil

Reagovat
Bayern +

Zapata je vyborny stoper.

Reagovat
herbage

vtipnější je, že tím automaticky sestoupí i jejich béčko

Reagovat
Erdovec

škoda že nepostoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

to je stupidní systém těch Béček...prej, že v česku chcou udělat ligu rezerv jako v anglii...tím by prostějov šel automaticky o ligu výš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

O Rossiho asi vzhledem ke zranění nebude moc rvačka, škoda, toho bych jinak v PL viděl rád.

Reagovat
Chazy

Znovu? Podle mě by to pro něj nebylo dobrý.

Reagovat
fantomas

Vždyť by se vracel jako hotovej hráč.

Reagovat
Chazy

Jenže on hrál dobře v Itálii i Španělsku hned, takže asi už když hrál v Anglii, dost kvalitní byl a prostě to nebyl schopnej prodat. Určitě by hrál líp, ale podle mě by mu PL neseděla.

Reagovat
fantomas

No hrál dobře v Parmě, zpátky doma, když mu bylo dvacet. Že se v 18-20 neprosadil v PL mu nemůže mít nikdo za zlý a nedaj se z toho vyvozovat náký šílený závěry, teď by to nepochybně bylo o něčem jinym. I ty základy jazyka a všeho z Anglie musí mít, když tu byl tři roky ve foremnym věku.

Reagovat
Chazy

Možná i dětství strávený v USA mohlo pomoct...

Reagovat
fantomas

No tak bez legrace mohlo, k anglofonnim zemim ten vztah vytvořenej mít musí, tady překážku fakt nevidim. A na PL, kór velkoklub, maj v 18-20 jen opravdoví gigatalenti..

Reagovat
Chazy

Spíš muselo, to mělo bejt jako "utahuju si z tebe" ...

A já hodnotím spíš jeho výkony z NUFC.

Reagovat
Chazy

A o to mi jde, že v PL naprosto na nic, pak šel do Itálie a hned střelec, šel do Španělska a hned hvězda. MU ta změna evidentně moc prospěla, tak jestli by mu návrat zas trochu neuškodil. Ale třeba ne, vyrůst tam musel.

Reagovat
Chazy

Mu

Reagovat
fantomas

Nechápu. Však se nemá vracet do MU nebo co...furt netušim, v čem vidíš ten nepřekonatelnej problém. V tom, že je drobnej? Že má komplex z týhle země ( )? Nebo co? Já bych se toho ted vůbec nebál, je to kompletní a hotovej hráč (teda před zraněnim byl, jak se vrátí, netušim)...

Reagovat
Chazy

Však to mělo bejt jemu ... jo, je drobnej, slabej, když vezmeš, co za post hraje, tak se to podle mě enormně nehodí.

Reagovat
Trand

Jojo, na twitteru si pravidelně updatuje status o baseballu. A vztah k NJ má velkej.

Reagovat
homeles8

KOUKNĚTE SE NA NĚMECKO-NORSKO !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Víme.

Reagovat
smazaný uživatel

je to holt národ Breiviků...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kokos

Reagovat
iamek

Gratulace vsem fanouskum city co jim fandi dele nez prisli ropne penize. A to myslim kurva uprimne :). Zbytek az mi polibi prdel :). City si titul zaslouzilo vice a je spravedlive, ze ho maji. Jasne konec me po zapase sral, ale ted jsem prekvapive v pohode z mnoha duvodu, ale to se mi tady nechce psat :). Takze gratulace a dalsi rok se tesim na dalsi souboj a hlavne se tesim jak to natreme Londynu :). Jinak Liverpool ostudna sezona a tak to ma byt. Necekal jsem, ze budeme mit o tolik bodu vice.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vsadit 10 000 abych mohl vyhrát 100 kč - nic jinýho si nezasloužil

Reagovat
homeles8

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

celu sezonu som si myslel že city su babraci ale skutoční babraci su tí čo stratia v zavere suťaže 8 bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

wow, motd bude na sopcastu. Těším se jak budou rozebírat toho idiota. Určitě bude reagovat na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

jako bloodzeed?

Reagovat
tomasinho

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako jestli to bloodzeed vysílá

Reagovat
tomasinho

Jo tak, to nevím. Já vždycky až stahuju ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/125902

zatím neni BZ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ok něco vyberu, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace!

EF fantu classic vyhrál hrubas a jeho The Toon Army s celkovým počtem 2,169 bodů. Sice vyhráváš velký hovno, ale i tak gratulujeme

Reagovat
Erdovec

2169

Reagovat
Erdovec

a já neudělám ani těch blbých 1900

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nejsou bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

"Sice vyhráváš velký hovno, ale i tak gratulujeme"

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral jsem i Chazy league a Fans from pl.cz head-to-head. A v premierleague.cz jsem druhej, protoze se zranil Walker. Kdyby hral az do konce, atakoval bych taky prvni misto, uvidime po bonusech, kolik budu ztracet. Takze jsem nakonec ziskal vic velkych hoven

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva koukám, že jsem o 2 body nepřeskočil lexesse v posledním kole v chazy league. Ale tak na první sezonu solidní, jsem před chazym, to je hlavní, i když.. kdo není

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy je tam pro srandu kralikum, jeho by porazil i superfrankie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutný, když já používam fantu hlavně jako zaklínání soupeřových hráčů

Reagovat
tomasinho

A já v chazy league i fans from pl.cz (tam podle bodů) druhý. Zatím životní sezona, příští rok tě snad víc proženu, když jsem letos už byl chvíli na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budu hrat dustojnejsi roli nez predchozi obhajci

Reagovat
tomasinho

Kdo vyhrál loni? Counter byl už předloni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi

Reagovat
tomasinho

Kruci, dva mufani v řadě, to je třeba protrhnout.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Dopiče, v posledním kole mě kapitán Torres potopil na čtvrtý místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda tohle v motd moc nevymysleli, dávat city na začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ne.

Reagovat
fantomas

Sem si tu Kennyho hrubku představoval teda docela dramatičtějc..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole klingon taková chyba

Reagovat
fantomas

Ten Balotelli je fakt hustej, jak tam nakráčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda kdyby tam nepřiběhl Micah Richards Bartona uklidnit.. tak nevím co by se ještě mohlo stát.

Reagovat
smazaný uživatel

něco zajímavýho právě...

Reagovat
fantomas

Hehe, Clichyho stará dobrá poziční hra.

Reagovat
fantomas

Hm, neubránil sem se husině...to prostě nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky a to jsem to už viděl živě. Neskutečný prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, a to mě přitom ty 2 týmy moc nevzrušujou...a stejně se to blížilo závěru odvety Chelsea na CN

Reagovat
Trand

Podobnej pocit jsem zažil jen u Arsenal-Barcelona 2:1.. Nekoukám na Arsenal tak dlouho a tohle pro mě byl nejlepší zážitek.

Reagovat
PJ

finále LM v 99 bylo lepší

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně s lepším konečným výsledkem.

Reagovat
PJ

právě proto

Reagovat
fantomas

"looking for career elsewhere" - rozuměl sem dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

jj pak řikal cricket

Reagovat
Trand

Jj. Ale pak říkal "was just joking.."

Reagovat
fantomas

Je to sympaťák..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Hart je hustej... Nejlepší stejně bylo: Nigel, whats your favourite trick? Hart: Tackling

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

city nemam rad, ale Kompany

Reagovat
fantomas

Jones.

Reagovat
fantomas

Hm, tak tohle znova nemusim vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za song, který hrává před zápasem na Brittania stadium?

Reagovat
Trand

Walters nefauloval?

Reagovat
fantomas

Jen mi řekněte - při úzkostlivostí sudí, odkdy tohle neni faul na brankáře? By ten míč docela v pohodě měl, kdyby do něj obyčejně nenaběh...a ta penalta je pak taky kurevsky přísná.

Reagovat
Trand

Penaltu jsem neviděl, ale Walters podle mě Bogdana fauloval, ten měl míč v rukou.

Reagovat
herbage

gól Stoke

Reagovat
Side

Huth

Reagovat
smazaný uživatel

Sorensen

Reagovat
Trand

Davies.

Reagovat
minoLFC

kedy bude na stiahnutie motd?

Reagovat
fantomas

Hm...necitlivý. Foy je prostě hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tohle mě hodně mrzí. Hlavně v PL zůstanou dement Barton a Cissé s Taarabtem

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Hm Bolton dva luckerský góly a Stoke dva, který asi neměly bejt. Moc krutý pro Bolton.

Reagovat
fantomas

Kevinko.

Reagovat
fantomas

Achjoooo, to mě ničí. Kdyby je aspoň Stoke vyklepl.

Reagovat
smazaný uživatel

A Fulop to prodal...

Reagovat
Trand

Ale čárovej taky.

Reagovat
Trand

*pomezní

Reagovat
herbage

počkej na zákrok Gibbse v nastavení, se mi zastavilo srdce

Reagovat
herbage

snad bude příští rok naše dvojka, dneska si otevřel k nám dvěře

Reagovat
herbage

"... and Arsenal defending is not very clever at all"

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Fulop je fakt uplně jasnej.. jak mu to ještě boxnul vážně přímo na nohu, z toho nemůžu.

Reagovat
Trand

Teď ještě koukám na konci to tam mohl nakopnout, ale raději přihrával stoperovi do strany, sice by to rozhodčí písknul asi stejně, ale tohle je taky pěkný.

Reagovat
fantomas

Počkej, co co?

Reagovat
Trand

Jen takovej detail.. 95. minuta, míč se dostává k Fulopovi a ten místo nákopu dopředu, jako by to udělal asi každej, raději přihrává do strany stoperovi.

Reagovat
fantomas

Jo aha.

Reagovat
herbage

jj, to bylo dokonalý. Ale kdyby si to hodil do brány rovnou, tak by to bylo moc okatý

Reagovat
herbage

Pat

Reagovat
fantomas

"whatever happens", hm...

Reagovat
smazaný uživatel

bolton mi bude velmi chybat..coyle to tam od allardyca neskutocne pretransformoval smerom k sympatickosti

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Ade placírka á la Henry

Reagovat
fantomas

No ty jo, aby ten Walker byl pro Euro v pořádku..

Reagovat
Trand

Spadl mi stream, kde koukáte?

Reagovat
fantomas
Reagovat
Trand

Díky, koukám na stejným, nakonec to byla chyba u mě.

Reagovat
herbage

co to má Defoe na hlavě za komedii?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Mám lepší mušku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sry, to mělo byt pro Tranda..

Reagovat
Trand

Za snahu.

Reagovat
smazaný uživatel

dembele

Reagovat
fantomas

Krááásně!

Reagovat
Trand

Soustřeďte se teď na to, co udělá Jelavic před svým gólem. Nechápu to.

Reagovat
fantomas

Hibbert ten gol fakt chtěl..

Reagovat
herbage

podívej pod Manciniho, je tam Nasriho vyjádření směrem k Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert

Reagovat
smazaný uživatel

hibbert scores, we riot

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill debílek Ale zrovna Cabayeho profackovat mohl.

Reagovat
Trand

A když jsem tu psal o Hibbertovi předtím já, tak nikdo nereagoval, mohl jsem být populární.

Reagovat
herbage

Wigan má nádherný nový dresy

Reagovat
Trand

Boyce.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vediet ako by to dopadlo, keby sa foster nezranil na rozvicke ..a to ho isto zranil fulop

Reagovat
vacin

Já myslím, že byli domluvení a o tu odměnu se pak šábli, akorát Foster ze sebe nechtěl dělat vola, holt Fulop má silnej žaludek

Reagovat
fantomas

Boyce

Reagovat
smazaný uživatel

wow Boyce

Reagovat
herbage

Boyce střelec zajímavý progres ke konci kariéry

Reagovat
herbage

jsem zvědavý, kam zamíří v létě Rodallega. Nebo radši ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

essien před druhým gólem..

Reagovat
fantomas

Rami.

Reagovat
Side

Andy

Reagovat
fantomas

Supermaní gól.

Reagovat
fantomas

Stan.

Reagovat
smazaný uživatel

neznate nekdo tu pisnicku, co ted hraje u vyberu tech golu?

Reagovat
fantomas

Rizzle Kicks - Down with the Trumpets.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď čekání do srpna.

Reagovat
Trand

Teď je tu aspoň Euro. Loni zas byla Copa, i když chápu, že to každýho nezajímá. Já si od PL rád na chvíli odpočinu, příští sezonu už to bude zas o něčem úplně jiným, noví manažeři, nové přestupy, nové týmy.. Už se těším na ty změny.

Reagovat
fantomas

Plus LOH, o tohle léto fakt nemám strach, že bych se měl nějak nudit.

Reagovat
Trand

Nojo vlastně, super. Letos už tam bude podruhý i "můj sport", tak to se těším ještě víc.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to taky vždycky řikám, vydrží to tak měsíc a pak už PL chci vidět znova. A abych řek pravdu, tak po delší době se na EURO fakt netěším a to hlavně díky pořadatelským zemím. LOH je jiná, na tu se těším moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

It was never in doubt really...

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobré shrnutí nakonec..

Reagovat
minoLFC

tak už je MOTD k stiahnutiu?

Reagovat
smazaný uživatel

CITY

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Hargreaves - tam je titul (vyjma sezony 09/10)

Reagovat
Bayern +

Nejaky link na stiahnutie MOTD prosim...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Vdaka.

Reagovat
vacin
Reagovat
klvana

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

mají comunity shield to jim stačí

Reagovat
smazaný uživatel

20 rokov Man Utd bez titulu a uvidíme, či budú mať toľko fans ako teraz Liverpool...

Reagovat
iamek

City - 3 , Liverpool - 18, Chelsea - 4 ... A United 19 ... To je realita ...

Reagovat
smazaný uživatel

no tento rok je to akurát piča s príchuťou karamelky

Reagovat
smazaný uživatel

Community Shield...sice ze startu sezóny, ale zápasový zážitek to byl pěkný.

Reagovat
vladis271

že mackems po 3. góle na SoF imitovali Poznan?

chcem video

Reagovat
smazaný uživatel

wau, oslavovat prehru titulu druheho timu, ktory nie je ani rival...ten Man United je fakt najnenavidenejsi klub

Reagovat
vladis271

zas bych to nehrotil, ak by tam boli u nich City a situácia by bola rovnaká, smiali by sa City. Škodoradosť je silná vec, najmä v podaní fanúšikov, ktorý vzhľadom na finančné krytie ťažko niekedy budú zažívať časy ako mufani, či modrá časť.

Reagovat
iamek

http://www.barrandov.tv/72490-splnene-sny-11-5-2012 Od 33 minuty ... Neuveritelne chovani klubu

Reagovat
klvana

He, he, měli ho vzít na United - City.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero ukazal ze nema konkurenciu na poste utocnika v Man City ...... NA NA NA NA HEEEJ KUN AGUERO !!!! City si zasluzili titul ... hrali dobre celu sezonu .. zvladli dobre dolezite derby s United .... takze nie je co vytknut .... snad uz len v buducej sezone LFC sa dostane vyssie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele