Anglická Premier League - souhrn 35. kola

02.05.2009, 15:43, aktualizováno 04.05.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Manchester United je opět o krok blíže k titulu, když dokázal vyhrát na hřišti Middlesbrough. Vyhrál i Liverpool, který neměl problém s Newcastlem. Chelsea si doma poradila s Fulhamem, Arsenal zase triumfoval v Portsmouthu. Tři body mají i Tottenham, Manchester City, Everton, Aston Villa a West Ham...

Middlesbrough FC - Manchester United 0:2

02.05.2009 13:45

Góly: 25. Ryan Giggs, 51. Ji-Sung Park

Middlesbrough je už jednou nohou ve druhé lize. V nesmírně těžkém zápase s Manchesterem United totiž opět prohrálo, tentokrát 0:2, a záchrana v jeho podání by byla poměrně překvapivá.

Trenér Ferguson šetřil několik klíčových hráčů a od počátečních minut figuroval na hřišti například mladíček Federico Macheda, který vytvořil útočné duo s Dimitarem Berbatovem. Na kraji zálohy se pro změnu objevil Wayne Rooney.

První střelecký pokus patřil domácím hráčům. Do listiny střelců se pokoušel zapsat Aliadiere, jenže jeho pokusu chyběla přesnost a také razance, a tak gólman Foster zasahovat nemusel. Na druhé straně se pokoušel zakončovat Wayne Rooney, ale vedl si podobně, branku vysoko přestřelil. Pořádná gólovka stále ne a ne přijít. Diváky ze sedaček dostal až moment z 12. minuty, kdy vystřihnul nůžky Tuncay a míč poslal jen těsně mimo. Nakonec ale bylo stejně všechno vzrušení zbytečné, protože turecký reprezentant stál v ofsajdu.

Velmi aktivní byl dnes hostující Rooney, který se z pozice záložníka pokoušel neustále zaměstnávat Jonese svými dalekonosnými pokusy, ty se však s úspěchem nesetkaly. První skutečně nebezpečná šance utkání přišla v 22. minutě, kdy nezastavil Aliadiereho Vidič a jeho střelu tak musel vychytat až Foster. Potrestání přišlo o tři minuty později. Za hranicí šestnáctky dostal příliš mnoho prostoru Ryan Giggs a zkušeně zakončil. Za jeho přízemní ranou směřující k tyčce se Jones jen otočil.

Inkasovaný gól byl pro Middlesbrough pohromou, až do tohoto okamžiku totiž Manchester k ničemu vážnému nepustilo. V 31. minutě se pokoušel o vyrovnání Tuncay, jeho dělovka byla ovšem zblokována Vidičem. Zbytek prvního poločasu se nesl především ve znamení bojů ve středu hřiště a diváci příliš šancí neviděli. Až v samotném závěru mohl se stavem ještě něco udělat Scholes, ale hned dvakrát nemířil přesně.

Ve 49. minutě měl Manchester šanci své vedení navýšit. Po pravé straně se probil až do pokutového území Rooney, zbavil se bránícího McMahona a těsně před vybíhajícím Jonesem přihrál před bránu na Machedu. Ten byl však dobře bráněný a míč poslal vedle brány. O dvě minuty později to už ale vyšlo. Rooney skutečně chytrou přihrávkou vyslal do šance Parka, který využil zaváhání domácí obrany a zvýšil na 2:0.

Middlesbrough bylo po tomto gólu opět o něco blíže sestupu do druhé ligy. Dnes totiž nutně potřebovalo bodovat a druhým gólem ve vlastní síti si cestu za tímto cílem velmi zkomplikovalo. Jenže ani v následujících minutách se Boro příliš nepředvedlo. Ke vstřelení gólu, podobně jako United, mělo hodně daleko, a tak diváci sledovali opět poměrně nezáživnou podívanou, která nějakou atraktivitou rozhodně nepřekypovala.

Až v 70. minutě se pokusili domácí hráči s nepříznivým stavem něco udělat. Po centru Hutha hlavičkoval Wheater, jenže jeho pokus měl k úspěchu daleko a skončil mimo. V 81. minutě se ocitl v dobré gólové příležitosti obránce O’Shea, jenže jeho střela nakonec ani nedoletěla k brankáři Jonesovi, protože jí zblokoval McMahon. Domácí fanoušci v poslední desetiminutovce začali již hromadně odcházet a je nutno říci, že o nic zajímavého už ani nepřišli. Manchester své vedení bez problémů uhájil a získal další tři body.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 3:1

02.05.2009 16:00

Góly: 1. Nicolas Anelka, 10. Florent Malouda, 53. Didier Drogba - 4. Erik Nevland

Úvodní přestřelka slibovala do dalšího průběhu zápasu mnohé, nakonec držel úroveň zápasu rychlý přechod do útoku v podaní Chelsea. Ta se tak bodově dotáhla na druhý Liverpool. Naopak Fulham přijde o svou sedmou pohárovou příčku.

Londýnské derby začalo z pohledu nezaujatého diváka opravdu skvěle. Hned po padesáti vteřinách se s míčem rozeběhl Anelka, přihrál Maloudovi, který z první dával na hranici vápna Drogbovi. Tomu obdobně stačil jeden dotek s míčem, aby vrátil míč Anelkovi, který se hravě dostal za obranu a brankáře bez problémů překonal.

Jenže domácí radost netrvala ani tři minuty a míč ze sítě lovil Petr Čech. Nevland využil chyby Alexe, který zaspal při ofsajdové pasti a po několikametrovém sprintu vystřelil z rohu vápna ke vzdálenější tyči. Čech se po míči natahoval zbytečně. Stále běžela první desetiminutovka a Chelsea opět vedla. Anelka nahrál do běhu Drogbovi, ten se mu snažil vrátit míč do vápna, ale balon nakonec doputoval k Maloudovi, který nikým nehlídán pohodlně zakončil do protipohybu brankáře.

Poté se hra přeci jen uklidnila. Oba brankáři se v následujících dvaceti minutách prakticky nedotkli míče. O rozruch se tak zasluhoval především Drogba. Ten ve dvacáté minutě vsítil gól, bohužel pro jásající fanoušky, po odpískaném ofsajdu. Následně se snažil vymodlit penaltu po kontaktu s Koncheskym, ale rozhodčí správně do píšťalky nefoukl.

Další gólem zavánějící střelu tak vyslal až sedm minut před koncem poločasu Gera, který pohotově střílel z dobrých pětadvaceti metrů nad Čechovu branku. Na druhé straně úřadovali hostující obránci, když Pantsil se štěstím zblokoval gólovou střelu Maloudy na roh, po kterém v dobré pozici nepropálil obránce ani Lampard. Poslední šanci poločasu neproměnil Essien, který po přihrávce od Anelky mířil z dálky k bližší tyči, kterou o metr netrefil.

Po změně stran začali hráči Chelsea opět excelentně. Na počátku akce nemohl chybět Anelka, který potáhl balón, přihrál Drogbovi, a ten procpal míč pod Schwarzerem. Domácí snažení mohl po hodině hry výsledkově zvýraznit Lampard, kterému se naskytla skvělá příležitost z přímého kopu. I když obstřelil zeď, zamířil přesně do míst, kde stál připravený brankář, který tak dokázal vytěsnit míč nad břevno.

Lépe hrající favorité a Malouda si dost hlasitě říkal o penaltu, nicméně Fulham se nadále nevzdával. Z dvaceti metrů to dobře zkoušel k bližší tyči Kamara, ale branku o decimetry minul. Po chvíli zase Ivanovič katastrofálně přihrál Čechovi, který si vysloužil obdivný potlesk, když dokázal sebrat míč z nohou chytře vyběhnuvšího Zamory.

Na druhé straně se další skvělou přihrávkou do vápna blýskl Anelka, ale v plném běhu střílející Drogba zamířil jen těsně vedle Schwarzerovy branky. Právě velmi dobře týmově hrající Anelka mohl přidat svůj druhý gól v zápase sedm minut před koncem, ale po centru Maloudy jeho hlavička branku o nějaký ten decimetr minula. I přesto se zápas již dohrál v poklidu a domácí zaslouženě vyhráli o dva góly.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:0

02.05.2009 16:00

Góly: 43. Jermaine Jenas

Tottenham se po sobotním odpoledni opět přiblížil pohárům. Po ne zrovna záživném fotbalu proti poslednímu West Bromwichi vyhrál zásluhou Jenase, který tak tým ze střední Anglie nejspíše už poslal do nižší ligy.

Vysoké tempo, kterým hosté překvapili, znemožňovalo favorizovanému Tottenhamu zatlačit svého soupeře od úvodních minut. Dlouho se tak zdálo, jakoby oběma týmům už o nic nešlo, přitom pravda byla přesně opačná. West Brom tížen blížícím se sestupem se hrnul do útoku a po rohu mohl gólově potvrdit snažení hostů Koren, ale jeho hlavičku ukryl do své náruče Gomes.

Na druhé straně měl co dělat Carson, aby se ke střele nedostal Lennon, ale s pomocí Olssona se míč dostal mimo nebezpečí. Postupem času se přeci jen hra dostala do očekávaných kolejí a domácí vzali otěže zápasu do svých rukou. Dobrá defenzíva West Bromwiche jim ale znemožňovala dostat se k lepšímu zakončení.

Až poslední pětiminutovka nabídla dvě zajímavé šance domácích. Lennonovu střelu ještě skvělým zákrokem Carson zneškodnil, ale za dvě minuty už musel vytahovat míč z branky. Jearmine Jenas totiž mířil přesně při své střele z rohu vápna. Před poločasovou přestávkou tak svůj tým zase o něco přiblížil pohárové Evropě.

Jestli byl v první čtvrthodince druhého dějství vidět někdo v barvách hostů, byl to bezpochyby Fortune, který však útoky na Gomesovu svatyni nemohl sám utáhnout. Zápas bez šancí pokračoval i nadále, Tottenham se nikam nehnal a hosté z Bromu nevěděli, jak na kompaktní obranu londýnských hrát. Předváděná hra se samozřejmě nemohla líbit manažeru Redknappovi, který nešťastně z lavičky vyhlížel, jak jeho svěřenci nechávají soupeře vrátit se do hry.

Devět minut před koncem mu vrásky přidělal Koren, který nádherně vypálil z dálky a nechal tak vyniknout skvělého Gomese. Za domácí zatápěl soupeři především Lennon, ale když minutu před koncem jeho střela v brance nakonec neskončila, musel se favorit strachovat o své úzké vedení až do posledních vteřin.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Bolton Wanderers 0:0

02.05.2009 16:00

Góly: -

Severozápadní derby mezi domácím Wiganem a hosty z Boltonu branky nepřineslo. Přestože měly oba týmy spoustu dobrých příležitostí, pochvalu si zaslouží především gólmani obou mužstev.

"Viníkem" bezbrankového stavu byl hlavně gólman hostů - finský reprezentant Jussi Jaaskelainen, který v prvním poločase hned třikrát vychytal hráče Wiganu. Dvakrát se proti němu neprosadil Rodallega, potřetí byl na něho, přestože z veliké vzdálenosti, krátký Egypťan Mido. Wigan tak pokračuje v matných výkonech, z posledních čtyř zápasů ani jednou nevyhrál a vstřelil jedinou branku. Bolton si podruhé za sebou připsal bod, v minulém kole totiž potrápil Aston Villu, a také díky tomu se posunul o místo výš - na dvanáctou příčku. Přímo tak nyní sousedí se svým dnešním soupeřem z Wiganu.

Rodallega chtěl hned ve druhé minutě zrušit prokletí, které si s sebou jeho tým táhne už od začátku roku - přestal totiž dávat góly. Kolumbijský útočník využil nahrávky Mida, přehodil si míč na silnější levačku a div že nepřekonal Jaaskelainena. Ten dokázal jeho střelu vyrazit pouze za pomoci tyčky, která nakonec odvrátila míč definitivně mimo nebezpečí. O pár minut později ukázal své "umění" také hostující Kevin Davies, který ostře, přesto čistě, zajel do Mida. Chvíli se zdálo, že se egyptský útočník nechá vyprovokovat k šarvátce, vše ale utnul rozhodčí Mike Jones.

Domácí se ale i nadále snažili spíše útočit a výsledkem byla střela Charlese N'Zogbii z desáté minuty. Jeho rána levačkou ale chytila opačnou faleš a do branky se nevešla. Z úvodního náporu Wiganu nic nepramenilo, a tak se ukázali i hosté. Chris Kirkland vyrazil přímý kop McCanna pouze před sebe, Cahill z voleje napálil obránce Figueroua, od kterého se míč nakonec odrazil pouze do břevna.

Do další šance se dostal Rodallega, který nadále čeká na svůj první gól v soutěži po lednovém pětimilionovém přestupu z Necaxy. Jeho chytrou teč po Valenciově přímém kopu ale opět dokázal zneškodnit jistý gólman hostů. Boltonu se příliš nedařilo, a i proto změnil své rozestavení z 4-3-3 na klasických 4-4-2. Díky tomu se jim více dařilo ve středu pole a neztrácel zbytečně míče. Ke konci poločasu ještě přišlo po jedné veliké příležitosti na obou stranách. Nejdříve se do šance probil hostující útočník Johan Elmander, který obral o míč obránce Figueroua, následně ale zamířil zpoza pokutového území pouze do ochranné síťky. V první minutě nastavení pak z pětadvaceti metrů napřáhl Mido, který pořádně protáhl Jaaskelainena. Dorážka Taylora už byla posouzena jako ofsajd.

Komplikace Wiganu přišly těsně po začátku druhé půle, kdy musel kvůli zranění odstoupit Melchiot a následně i jeho kolega z obrany Scharner. Na hřiště se tak podíval Boyce s Edmanem. Ztráta dvou obránců ale na Wiganu nebyla znát a nadále se snažil vstřelit úvodní branku. Rodallega si naskočil na Valenciův centr zprava, jeho slabá hlavička ale neznamenala pro Bolton nebezpečí. Mnohem nebezpečnější se zdál McCannův pokus na druhé straně, ten si ale ani zblízka na Kirklanda nepřišel. Šance střídala druhou a o chvíli později pálil za Wigan Mido, jeho volej po přihrávce Rodallegy skončil mimo.

Ani Bolton se nevzdával a znamenal pro obranu Wiganu neustálé nebezpečí. Elmanderova tečovaná střela skončila jen těsně vedle pravé tyčky, zatímco Tamir Cohen po McCanově rohu hlavičkoval nad branku. Právě autor nebezpečné hlavičky byl jediným mužem hostů, který zápas kvůli střídání nedohrál; nahradil ho Mustapha. Za Wigan nastoupil Amr Zaki, který přišel místo Mida.

Pět minut před koncem zápasu se ve veliké příležitosti objevil Kevin Davies. Ten svou hlavičkou nadělal Kirklandovi veliké potíže a gólman domácích ji zlikvidoval pouze za pomoci brankové konstrukce. Hra už ale byla předtím přerušena za faul hráče Boltonu. Poslední šanci na vstřelení branky v napínavém zápase tak měl v první minutě nastavení Lee Catermole. Ten ale z veliké dálky bránu netrefil a Wigan tak nadále vstřelil v roce 2009 pouze sedm branek.

Více informací k zápasu

Manchester City - Blackburn Rovers 3:1

02.05.2009 16:00

Góly: 27. Felipe Caicedo, 34. Robinho, 45. Elano (pen.) - 66. Keith Andrews

Manchester City dnes jasně ukázal, že to se získáním sedmého místa zaručující účast v pohárové Evropě pro příští sezónu myslí skutečně vážně. V důležitém zápase přehrál Rovers v poměru 3:1, když gólově se pod tento výsledek podepsali Robinho, Elano, Caicedo a na hostující straně Andrews.

Již po první půli bylo v Manchester rozhodnuto o vítězi. City předvedli skvělý výkon a po úvodních čtyřiceti pěti minutách zaslouženě vedli již o tři branky. Utkání přitom mohlo začít pro Blackburn hodně dobře. Do solidní šance se totiž dostal hostující McCarthy a jeho střelu dokázal zastavit až obětavým skluzem záložník Nigel De Jong. Jak se ovšem zdálo, nešťastně zahrál míč rukou, ale rozhodčí Dean penaltu nepísknul. V 27. minutě konečně přišel gól. Radost udělal domácím hráčům a fanouškům. Po rohovém kopu se dostal míč až ke Caicedovi, který dokázal Robinsona propálit.

To však ještě rozhodně nebyl konec. Po pouhých šesti minutách musel gólman Blackburnu lovit míč ze své sítě podruhé. Opět v tom měl prsty Brazilec Elano, přesně zakončujícím hráčem se ovšem stal jeho krajan Robinho, který tak střelecky navázal na minulý zápas. Svěřenci kouče Allardyce si svůj kalich hořkosti vypili skutečně až do dna. Těsně v závěru daroval Mike Dean Citizens penaltu a tu s klidem proměnil Elano.

Ve druhém poločase se už tak pohledný zápas, který by nabídnul větší počet šancí, nehrál, to však většině přihlížejících fandů vůbec nevadilo. Manchester totiž své vedení v poklidu kontroloval a ani Rovers do nějakých nepříjemných šancí nepouštěl. Situaci si trochu znepříjemnil akorát v 65. minutě, kdy vybojoval pro Blackburn penaltu Pedersen. Tu sice Diouf neproměnil, jenže k dorážce se dostal záložník Keith Andrews a dokázal rozvlnit síť. To ale bylo ze strany hostů vše, a tak odjeli s prohrou 1:3.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Arsenal FC 0:3

02.05.2009 16:00

Góly: 13. Nicklas Bendtner, 41. Nicklas Bendtner (pen.), 56. Carlos Vela

I ve značně obměněné sestavě potvrdil Arsenal výtečnou formu. S řadou mladíku dokráčel na půdě Portsmouth v poklidu k vítězství 3:0.

Už od úvodních minut byla v Portsmouthu k vidění zajímavá podívaná. Jako první mohl rozvlnit síť domácí Mullins, jeho střelu ale dokázal vychytat gólman Fabianski. V 7. minutě se dopustila chyby obrana Arsenalu, když mnoho prostoru dala Belhadjovi, jenž se prodral až ke střele, ale v zakončení zklamal - scházela mu přesnost. V 13. minutě se dokázal poprvé v zápase prosadit Arsenal. Další z řady svých klasických chyb předvedl gólman David James a dal možnost ke skórování Nicklasi Bendtnerovi. Hlavička dánského reprezentanta proklouzl domácí jedničce nepochopitelně až do brány.

Vedení mohl krátce na to pojistit ještě Carlos Vela, ale neuspěl. Výbornou příležitost, jak s nepříznivým stavem něco udělat, měl Peter Crouch, jemuž se dokonce povedlo nastřelit tyčku, jenže od ní se míč odrazil vedle. Portsmouth toužil ještě v první půli vyrovnat, ale v závěrečných minutách si situaci značně zkomplikoval. Davis zfauloval v pokutovém území Aršavina a rozhodčí se nerozpakoval a odpískat penaltu. Tu proměnil bez větších problémů Bendtner a připsal si druhý gól v utkání.

Trochu znepříjemnit Arsenalu poklidný zápas mohl hned na začátku druhé půle útočník John Utaka, to by ale musel mířit o něco přesněji. Jenže krátce na to přišla další šanci Pompey, kterou spálil pro tentokrát Peter Crouch, jenž míč poslal nad břevno, a tak se skóre stále neměnilo. Domácí fotbalisté začali skutečně skvěle, v 53. minutě měl další šanci Kanu, ale dokázal vybojovat pouze roh.

Všechny tyto nevyužité šance se Portmouthu vymstily, a to již v 57. minutě. O vítězi tohoto střetnutí v podstatě rozhodnul třetím gólem za zády Davida Jamese mladíček Carlos Vela. Se svou pozemní střelou propálil vše co mu stálo v cestě a vstřelil svůj vůbec první branku v Premier League. Mexický mladík mohl dokonce přidat i čtvrtý gól, ale James jej už dokázal vychytat. Závěrečné minuty utkání svěřencům kouče Harta pořádně znepříjemnil Noe Pamarot, který viděl v 78. minutě červenou kartu. Arsenal početní výhody už využít nedokázal, mrzet jej to ale pochopitelně vůbec nemusí.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 0:1

02.05.2009 16:00

Góly: 33. Diego Tristán

Stoke toužilo v dnešním utkání stvrdit výhrou záchranu, jenže nepovedlo se mu to. Na domácí půdě, kde nebývá příliš zvyklé na porážky, se muselo sklonit před West Hamem United. Londýnskému klubu zajistil výhru 1:0 přesnou trefou Diego Tristan.

Radost domácím fanouškům udělal už ve 14. minutě Ricardo Fuller. Ten vyhrál souboj s brankářem Robertem Greenem a zakončoval do prázdné brány. Jenže jamajský útočník fauloval, a proto gól uznán pochopitelně nebyl. Podobná situace se opakovala už o minutu později také na druhé straně. Tentokrát se domníval, že se mezi střelce zapsal David Di Michele, jenže rozhodčího mu gólovou radost pokazil, protože Tristan zahrál rukou.

V 26. mohl prosadit domácí Faye, ovšem hlavou poslal míč nad. I přesto to byla pro Stoke dobrá příležitost. Za dalších šest minut ovšem rozvlnil síť za brankářem Sorensenem útočník Diego Tristan, který skvěle trefil horní roh brány dánského gólmana. Vedení mohl zanedlouho pojistit Di Michele, jenže mířil nad. O vyrovnání se pokoušel ještě Fuller, jenže včas zasáhl Green a odzbrojil jej.

Po změně stran mnoho šancí v úvodu druhé půle k vidění skutečně nebylo. První zajímavý moment přišel až po více jak patnácti odehraných minutách. Po dlouhém autu Delapa zahrál v pokutovém území rukou Stanislas, ale rozhodčí penaltu nepísknul. Druhý gól do sítě Stoke mohl o pár minut později přidat Stanislas, jenže míč poslal nad. Střelecky se pokoušel prosadit také Faye, jenže ani jemu nebylo přáno. Potters se cie snažili ještě s výsledkem něco udělat, míč ovšem do brány West Hamu propasírovat nedokázali.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 3:0

03.05.2009 14:30

Góly: 22. Yossi Benayoun, 28. Dirk Kuijt, 87. Lucas Leiva

Domácí Liverpool reagoval na včerejší výhry svých konkurentů a v utkání s Newcastlem v pohodě dokráčel k tříbrankové výhře. Sestup Strak se naopak stává kolo od kola reálnější.

Liverpool se musel obejít opět bez kanonýra Fernanda Torrese, který si poranil koleno, a tak do dnešního duelu zasáhnout nemohl. Na hřišti se ovšem opět objevil kapitán Steven Gerrard, jenž byl několik dní mimo hru.

Newcastle domácí hráče poměrně zaskočil svou aktivitou. Hosté se již od úvodních minut tlačili do útoku a hýřili pohybem, ale až na pár náznaků šancí gólmana Reinu příliš neohrozili. Liverpool dal o sobě vědět až v 11. minutě, kdy ovšem zasáhl včas před Kuijtem gólman Harper a k míči nizozemského útočníka nepustil.

O tři minuty později si Reds připsali první přesný střelecký pokus. Z přímého kopu sice dokázal Gerrard obstřelit zeď a poslat míč k levé tyčce brány Newcastlu, dobrý zákrok ale předvedl Haper a míč ukryl do své náruče. Liverpool začínal být čím dál nebezpečnější, především hladový Gerrard, který toužil opět rozšířit své střelecké statistiky. Se svým dalekonosným pokusem však neuspěl.

V 18. minutě měl gól na hlavě Kuijt. Po centru Aurelia se sice objevil ve vápně zcela osamocen, ale nedokázal zamířit přesně. Ani Newcastle se nechal zahanbit a krátce na to měl dobrou šanci, jak otevřít gólový účet tohoto klání. Barton poslal míč na Lovenkrandse, ten si pohrál dokonce i s Reinou a snažil se zakončit do odkryté brány. Jenže jeho střele v pádu chyběla razance, a tak jí na brankové čáře zastavil Agger.

Úvodní gól, který přišel v 23. minutě, nakonec patřil podle očekávání Liverpoolu. Beyeho obral v pokutovém území o míč Kuijt, dostal prostor k zakončení a z otočky nakonec vypálil. Jeho střela byla sice nepřesná, ale míč nakonec dokázal kolenem poslat do brány záložník Benayoun. Celá situace zaváněla ofsajdem. Izraelský reprezentant mohl svůj tým zanedlouho poslat do dvougólového vedení, ale gólman Harper jej vychytal. Benayoun se tentokrát navíc při zpracování přihrávky ocitl v ofsajdu.

Na druhý gól ale stejně Liverpool příliš dlouho nečekal, v 28. minutě udeřil podruhé. Gerrardův centr z rohového kopu doletěl až k aktivnímu Kuijtovi, a ten hlavou vstřelil svůj jedenáctý ligový gól. Holandský kanonýr hostující obranu zmátl svým pohybem, díky čemuž se mu dostalo dostatku prostoru k zakončení. Kuijt byl skutečně při chuti, což potvrdil následně nepřesnou střelou.

Liverpool hrál v první půli ve velké pohodě a Newcastle téměř nepouštěl ke svému pokutovému území, natož do nějakých šancí. V 39. minutě byl blízko gólu Xabi Alonso. Jeho dalekonosná střela ale orazítkovala pouze břevno. Kuijt byl dnes k nezastavení, a tak se nebál vystřihnout ani efektivní nůžky, míč ale nakonec trefil jen obránce Bassonga. V 43. minutě vyzkoušel pozornost Harpera pro změnu Agger.

Bylo jasné, že pokud chce ještě Newcastle pomýšlet v tomto těžkém utkání na bodový zisk, bude muset začít hrát trochu jinak. Hlavně proto se rozhodnul kouč Shearer o přestávce pro změnu na hřišti. Nevýrazného Lovenkrandse nahradil Jonas Gutierrez. Liverpool na výkon z první půle v úvodu té druhé příliš nenavázal. Ovšem ani Straky nijak výrazně nezvýšili svojí aktivitu, a tak jej to zase tolik trápit nemuselo.

Až v 56. minutě se pokoušel v dosti složité situaci překonat nečekaným obloučkem Harpera záložník Riera. Jeho střela ale byla nepřesná a navíc jí hostující gólman v poklidu kontroloval. Své štěstí pokoušel také Gerrard, ale nedopadnul o moc lépe. O poznání blíže brance byl Kuijt. Po centru Benayouna ovšem hlavičkoval pouze do míst, kde stále připravený Harper, jenž míč v poklidu pokryl.

Liverpool se s postupem času rozjížděl, a tak obrana Magpies zažila místy hodně horké chvilky, při kterých se rozhodně nenudila. Jedna z nich přišla v 71. minutě, kdy opět zakončoval Gerrard, jenž ovšem narazil na jistého Harpera. Ten měl dnes skutečně dobře postavené tyče, krátce na to totiž Xabi Alonso již podruhé v zápase nastřelil břevno.

Newcastle tahal po většinu zápasu za kratší konec v provazu, a tak se snažil již hlavně neinkasovat. Jenže situaci mu ztížil záložník Joey Barton, který předvedl další ze svých zkratů. V rohu hřiště tvrdě fauloval Xabiho Alonsa a za svůj zákrok viděl červenou kartu. Liverpool to v závěrečných minutách utkání zkoušel ze všech možných pozic a třetí gól nakonec také přišel. Hlavou se prosadil střídající Lucas Leiva a stanovil tak konečný stav na 3:0.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 0:2

03.05.2009 17:00

Góly: 48. Steven Pienaar, 71. Marouane Fellaini

Výsledková mizérie Sunderlandu pokračuje. Svěřenci kouče Sbragii navázali na minulé hodně nepovedené výsledky a na domácí půdě prohráli s Evertonem. O vítězství hostů se střelecky postarali záložníci Steven Pienaar a Marouane Fellaini. Díky výsledkům posledních tří celků ze dna tabulky má stále Sunderland před sestupovými příčkami náskok čtyř bodů.

Hráči obou táborů diváky pohlednou hrou, která by nabídla větší počet šancí, příliš nebavili. Jedna z mála přišla už v 11. minutě, kdy se zpoza hranice pokutového území odhodlal ke střele Tim Cahill a nebezpečnou ranou zaměstnal Martona Fulopa. Ten však stál na správném místě, a tak se střelou příliš velké problémy neměl. Bohužel to byla na dlouhou dobu jediná možnost, ze které by teoreticky mohl padnout gól. Zbytek prvního poločasu nabídl tvrdou a vyrovnanou bitvu, během které řada fotbalistů utržila několik bolestivých ran.

Po změně stran konečně přišla branka, která mohla předváděné hře přeci jen trochu pomoct. Na svědomí jí měli hostující hráči a konkrétně Steven Pienaar, jemuž připravil gólovou šanci útočník Jo. Vzápětí ale mohlo být vyrovnáno. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce obránce James Collins a nevedl si zase tak špatně. Míč ale poslal přímo na Howarda, který si s ním už poradil.

V 65. minutě mohl Everton podruhé v zápase rozvlnit síť. V dobré příležitosti se ocitl Marouane Fellaini, jenže gól vstřelit nedokázal. Vše si ovšem mladý belgický středopolař vynahradil již o šest minut později. Po centru Pienaara z pravé strany chladnokrevně zakončil a nasměroval tak svůj celek k vítězství. Toffees v závěru utkání již k ničemu vážnému Sunderland nepustili, a tak dokráčeli k cenným třem bodům. Minimálně do zítřka se navíc posunou na páté místo před Aston Villu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Hull City 1:0

04.05.2009 21:00

Góly: 34. John Carew

K tomu, aby si Villans upevnili pátou příčku, stačilo v pondělní dohrávce podat ne zrovna dvakrát přesvědčivý výkon. Na druhou stranu lze říct, že domácí po většinu zápasu určovali tempo hry a vítězství si zasloužili spíše než pasivnější soupeř.

Do tak důležitého utkání prakticky Hull nemohl odstartovat hůře. Hned zkraje se dostal pod tlak především vinou lajdáckého strážení Younga a navíc už po devíti minutách hry přišel o kapitána. Ian Ashbee nepřežil souboj s Milnerem bez zdravotní újmy a již takhle brzy musel přepustit místo na hrací ploše Marneymu. Veškerá ofenzivní snaha Tigers, a že nebyla nijak intenzivní, k tomu všemu troskotala na nulové podpoře záložníků. Hosté zpravidla vyráželi kupředu ve třech, ve čtyřech a to se pak těžko střílejí góly. Dá se tedy říct, že doteď Villans s přehledem kontrolovali hru, avšak Myhilla poprvé pořádně procvičili až ve 25. minutě. Tehdy se k exekuci přímého volného kopu postavil Milner, aby ho zahrál přímo doprostřed soupeřovy svatyně.

Postupem času se Tygři přeci jen začali osmělovat, přesto však brzy inkasovali. Třebaže se doposud zdálo, že na rychlých protiútocích budou stavět spíše hosté, byla to Aston Villa, komu ve 34. minutě jeden takový atak do otevřené obrany vynesl vedení. Young z levé strany pokutového území nasměroval kroucený balon ke Carewovi, který se zbavil svého strážce, jen taktak protrhl ofsajdovou past a lehkou tečí rozjásal domácí publikum. To však zkraje slavilo poněkud rozpačitě, vždyť kompletní trojice zadáků v oranžovém reklamovala Norovo postavení mimo hru, na které to také nejprve vypadalo.

Na šance vyloženě chudý první poločas tak branku sice přinesl, avšak brankáři se příliš nezapotili. Do přestávky už se totiž obraz hry nezměnil. S míčem se opět mazlila především neefektivní Aston Villa, která svou místy až drtivou územní převahu přetavila už jen v jedinou gólovou příležitost. Gabrielu Agbonlahorovi v cestě za Youngovou parádní kolmicí výrazně pomohlo podklouznutí Zayatteho, rychlíkova pumelice na bližší tyč pak ovšem bystrého Myhilla nepřekvapila.

Po čtvrthodinovém odpočinku se Hullu povedlo víceméně vyrovnat hru, žádné nebezpečí pro Villu však z takového faktu nepramenilo. Šancí dlouho nepřibývalo ani na jedné straně, až v 78. minutě konečně došla trpělivost Cousinovi, který zprava směřoval nebezpečný centr ke kopačkám Barmbyho. Ten jen těsně nedosáhl.Tigers v těchto chvílích celkem pevně svírali taktovku zápasu ve svých rukou a hned za čtyři minutky se propracovali k další možnosti srovnat se soupeřem krok. Dawsonův kroucený balon ze standardní situace však postupně minul jak Cousin, tak Manucho, aby se nakonec pouze k nepatrné teči dostal Barmby. Friedel si na čáře mohl dovolit jakýsi skok na efekt. V nastavení ještě americký brankář musel zasahovat proti spíše propagační hlavičce Manucha, pak už se mohl se svými spoluhráči spokojeně uklidit do kabiny.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United34255463:2380
2.Liverpool FC352211269:2677
3.Chelsea FC35228559:2174
4.Arsenal FC351911563:3268
5.Aston Villa351610951:4458
6.Everton FC351511950:3656
7.West Ham United351391339:3848
8.Manchester City351451656:4647
9.Fulham FC3512111235:3147
10.Tottenham Hotspur351381442:4147
11.Wigan Athletic341191431:3842
12.Bolton Wanderers351161840:5139
13.Stoke City351091633:5039
14.Portsmouth FC359111535:5338
15.Blackburn Rovers359101638:5837
16.Sunderland AFC35981831:4835
17.Hull City358101737:6034
18.Newcastle United356131637:5631
19.Middlesbrough FC357101825:5131
20.West Bromwich Albion35772133:6428

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (151)

Přidat komentář
smazaný uživatel

další krůček za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

už vidim titul

Reagovat
smazaný uživatel

JooJooo,doufám,že titul bude náš

Reagovat
papos182

dalsi krucek za sestupem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

giggs

Reagovat
honziss

Diego. Ten chlapík dokáže překvapit..

Jinak Stoke - WHU skvělý zápas zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt na strely je to podle statistik 3 - 3

Reagovat
honziss

Na statistiky během zápasu nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba takhle, Wigan mel dneska uz 13 strel a je to 0:0, vy 3 a je to 0:1.. to je k posrani

Reagovat
honziss

O střelách to není, ten zápas má náboj, jede se ze strany na stranu, chvíli má převahu WHU, chvíli Stoke. Všichni makají na max. (díky tomu nejde ani tolik vidět ta neschopnost Di Micheleho), vlastně padly už tři góly, ale jak Fullerovi (faul), tak Di Michelemu (ruka Tristána) nebyl uznán. Opravdu výborný zápas. A Tristán dal gól po parádním přimáku, jsem ani nevěděl, že to umí takhle kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tim taky nerikal, ze to o necem svedci, akorat jsem to chtel vysvetlit:)) a to se strelama Wiganu taky nemelo znehodnotit tvuj zapas, ale vyjadrit pohorseni nad strelci WAFC:))

Reagovat
honziss

Aha aha, tak to jsem špatně pochopil. Sorry. A jak jinak vypadá tvůj zápas krom teda 13 střel a žádného gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja videl asi jen 30 min, ted uz to dokonce neni ani na atdhe Ale je to dobry zapas, utoci se na obe strany (i kdyz hlavne na tu Boltonu), hodne souboju a vetsinou je vyhrava Wigan. Navic se fanousci snazi vytvorit nejakou atmosferu, tak to bylo i zajimavy poslouchat.

Ale hlavne se ukazuje, ze jediny co Wiganu chybi, tak je K.Davies

Reagovat
honziss

No jo, to už musí vyřešit Bruce v létě, ikdyby to nebyl třeba K. Davies.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, už to mohlo být 3:1, kdyby Drogbovi nemával ofsajd, který nebyl, snad v druhém poločase nedostanem z nějaké haluze na 2:2 a nebude to jen za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba uz Drogbovi konecne vyjde nejaka simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lojd

Middlesbrough

Reagovat
smazaný uživatel

snad ich druha liga neminie

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Portsmouth si toho minimálně jendoho góla zasloužili..

Česko - Slovensko..

Akorát sem trošku nepochopil, jak ten sllovák při našem 8. gólu praštil brutálně brankářa do hlavy a nemělo to ani žádnou dohru.. ani komentátoři nic neřekli.. to nechápu, že jim to uniklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis tobe uniklo, ze prastil do horni tycky branky... brankar se akorat leknul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se mně nezdálo.. dyť mu dal tečku.. sice ho enom šurnul zvrchu o helmu, ale určitě ho trefil..

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna strejchnul, ale chtel riznout o tycku, ne o brankare

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale první jsem si taky myslel, že chtěl lištit Jarovi... Každopádně bych řekl, že to bylo něco stejného, jako když Pepe kopal do vzduchu...

Reagovat
smazaný uživatel

první ránu dostal brankář, druhou golman

Reagovat
smazaný uživatel

* druhou tyčka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fuck.. 25 strel, 0 golu.. nehoraznost

Reagovat
smazaný uživatel

spíš fňuk...

Kolik z těch 25 střel ohrozilo bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

No primo na branu bylo 6, z toho 4 Rodallega, pak si tam mel 2x konstrukci brany a tak 5 strel, ktery goly bejt mohly, nebo spis musely.

Fakt neuveritelny. Snad vyrazi Bruce Mida i Zakiho a privede nekoho golovyho

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 6 na bránu+5 střel co byly přímou hrozbou+2x konstrukce? To je hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Spis naprosto typicky

Reagovat
honziss

Tak s těmahle třema bodama jsem vůbec nepočítal, o to víc jsou cennější. Vyhrát se Stokem na jeho hřišti se počítá.

Jinak jestli jsem si první poločas pochvaloval, tak druhý už nemůžu, tedy aspoň z naší strany. Zbytečně jsme zalezli a jen bránili výsledek, což v kombinaci s tím že k takové taktice je potřeba rychlý forward, zcela eliminovalo naše útočné snažení. Už jsme potom byli strašně pasivní a Stoke nás bez problémů přehrával, naštěstí to bylo bezzubé od nich. Zola by trošku měl přehodnotit s čím vyšle na hřiště hráče do druhého poločasu, kdy o přestávce vedeme. Takhle jsme klidně mohli o dobrý výsledek přijít.

Jinak dneska hrál dobře, zejména teda v prvním poločase, celý mančaft, samozřejmě s výjimkou Di Micheleho, kterého ovšem asi budem muset trpět v sestavě i v posledních třech kolech, no co už. Samozřejmě Tristánův přímák byl excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Slovenskych hokejistov

500. pre Cesku desiatku

::cry: :

Reagovat
Tomanatura

Trošku mi uniká, proč jsi před ty události napsal ty čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je naj

Reagovat
smazaný uživatel

V čem konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

ve vsem

Reagovat
smazaný uživatel

sry for N.Novo

Reagovat
smazaný uživatel

Pouč nás.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, zkus to, pobav nás.

Reagovat
smazaný uživatel

manchester bude majster

Reagovat
smazaný uživatel

super haluz chlape

Reagovat
kubys

Zápas jsem neviděl, ale je dobře, že jsme dokázali vyhrát, takhle je stále reálná šance na to 7. místo v případě, že doma obereme Liverpool...a já s tím počítám hoši, i kdyby to mělo být po haluzi Jinak týmy, které bojují o poslední místo v pohárové Evropě mají opravdu smrtelný los, ale líbí se mi, že se Citizens, Tottenham a Fulham budou muset postavit proti sobě a tím se navzájem eliminují

Reagovat
kubys

Teda co blbnu s tím Fulhamem, jen Citizens s Tottenhamem, každopádnně hodně dobře nalosované to je proti Evertonu

Reagovat
honziss

Po haluzi třeba tak jak loni, 1:0 po penaltě v nastaveném čase.

Reagovat
kubys

Jj, ale hlavně jsme měli vyhrát už na podzim na Anfieldu a nebylo by co řešit

Reagovat
honziss

Tak na podzim jsme vyhrát i jiné utkání (např. s AV).

Reagovat
smazaný uživatel

Kapo v létě odejde z Wiganu

jupiiii

Reagovat
smazaný uživatel

"Nevím, proč nehraji. Jsem na tom dobře psychicky i fyzicky, asi nebude problém ve mně. " bude ho skoda

Reagovat
Kapřík

Ironie ve své nejčistší podobě...na to by se dalo vyučovat rétoriku .

Reagovat
SqueeZy

na Charlese nema, divim se ze neodesel uz v lednu...

Reagovat
smazaný uživatel

ani jako zolik nebyl dobrej..

Reagovat
SqueeZy

Birmingham se vraci do PL, treba se vrati i Olivier

Reagovat
honziss

Jinak k Tristánovi, začínám uvažovat, že by ho nebylo špatné podepsat i na příští rok. Letos vstřelil tři branky, díky kterýmž máme o šest bodů víc (na 2:1 doma se Stoke, na 1:1 na AV a teď na 1:0 ve Stoku), a to už se počítá. Navíc on nehraje zrovna špatně, herně se mu nevedlo dobře jen na Ville a doma s WBA, kde to ale bylo tragické od celého týmu. Dneska podal taky nadprůměrný výkon. Kdybych ho měl porovnat s Di Michelem tak to je sto a jedna. V něm pořád dřímá ten čuch na góly, nejlepší léta má sice za sebou, ale zase má nepřeberné zkušenosti. Kdyby byl nějakým čtvrtým nebo pátým útočníkem, tak nebudu mít nic proti, když zůstane. Hlavně ale musí zmizet Di Michele..

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Nevěřim, Jaaski má čisté konto?

Reagovat
honziss

Chytal proti Wiganu, co se divíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hvezda zapasu

Reagovat
fantomas

Takže obrana zase průser. To sem si moh myslet. Kdyby měl Jaaski před sebou komplet linii z Chelsea, Čech na něj nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby....

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin je charakter. Po zákroku na sebe v pokutovym území ukázat okamžitě, že to nebyl penaltový zákrok. Klobouk dolu. Zatím ten kluk jenom příjemně překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som take gesto este nikdy nevidel od ziadneho fotbalistu...Klobuk dole tiez...

Reagovat
smazaný uživatel

ale urco bude velky boj o 2 a 3 misto chelsea a livrpool ale jak jinak zase bude ta 4 v lize mistru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ou Beckham a Cantona, to byly léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka gól? Zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ve vsech soutezich 22 zazrak

Reagovat
Tomanatura

Gratuluju Birminghamu k postupu.

Jinak, je čas udělat Strakám pápá..

Reagovat
Devil

No myslim,ze kazdymu bylo jasny,ze na Live neuspeji.Rek bych,ze rozhodne zapas Newcastle doma s Boro a Fulhamem.

Reagovat
Staenly10

Proč? Ještě bysme měli hrát doma se Sunderlandem,pokud se nemýlím,a na Hull strácíme jen3 body (pokud prohraje toto kolo) a máme lepší skóre...

Reagovat
Tomanatura

Teď už nečekám, že by se dokázali nějak zformovat a na poslední 3 zápasy se hecnout...

Reagovat
honziss

Fulham to taky dokázal a to byl v ještě horší pozici. Ale taky už jim moc nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky se pomátl, Whitehead hraje místo Tainia...

Reagovat
smazaný uživatel

No uz se tesim, az se na vas podivam

Reagovat
smazaný uživatel

To se máš na co těšit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz to bude na Sky ve vysoky kvalite, preziju i Sbragiuv antifotbal

Reagovat
honziss

Ty se na to nedíváš proto, že bys chtěl, ale prostě proto že máš super obraz, co?

Reagovat
Tomanatura

Hej vy dva, potřeboval bych trošičku manuál na ten FilmOn přehrávač. Třeba ten Sunderland, jak ho mám zapnout?

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyz to zapnes, tak by se ti mel otevrit obraz + vyhledavac. Kdyby se ti neotevrel, tak mas nahore u toho obrazu Tools a tam si zaskrtnes Show Playlist.

Pak jen do toho vyhledavace napis Sky, objevi se tii Sky Sports, to si pust a budes se diat na predzapasovy program:))

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to ?:)

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale ten s lepší kvalitou nechce jet..

Reagovat
smazaný uživatel

A ten playboy kanál je taky pěkný hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Sky Sports neobjeví

Reagovat
fantomas

Však ne, musíš Sky News, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, to sem si taky myslel, každopádně díky za odpověď:) A o víkendu tam teda bude PL jo? Který programy jsou ještě fotbalově zajímavý?

Reagovat
fantomas

Eurosport možná, to je tak vše. Ted to na Sky News nejde, v neděli mi to tak myslim šlo. Sem z toho jelen, holt co se dá dělat. Atdhe to jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem právě myslel že tam bylo Sky sports a zmizelo. Tak uvidíme co z toho bude. Jinak to určitě jistí atdhe a rojadirecta, mně šlo spíš o tu kvalitu, která na FilmOnu není vůbec špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v nedeli slo SkySports cely den, tak snad to pujde i za tyden. Ja na myp2p odkaz na stazeni tohoto videl uz hodnekrat, takze bych tipoval, ze to bude pravidelne fungujici. Asi tam proste reguluji nabidku toho, jaky televize muzes sledovat podle toho, kdy tam neco davaj... proto taky porno jede 24 hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ted už je mi všecko jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to je parada .... jen skoda, ze pro me zadnej zajimavej program

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis... a kdyz pustim PlayboyTV, tak tam sou naky dva buzeranti

Reagovat
Tomanatura

No vidiš, konečně zajímavý program pro Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, ani mladou na chlapy koukat nebavi, takze to bohuzel nevyuziju

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tři...

Reagovat
Tomanatura

Pusť si BBC a nekecej.

Reagovat
smazaný uživatel

To si muzu pustit v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

No ja se akorat bojim, aby to na me za tyden nevybaflo, ze musim neco zacit platit, abych to mel dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam bezela treba ruska kabelova НТВ+, klidne bych si i zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

S vietnamskou HTV se asi nespokojis, co

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v azbuce, je to NTV ....a vietnam nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

FilmOn XXX

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem se chvíli díval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bacha at si neuspinis klavesnici

Reagovat
smazaný uživatel

no stress hodil jsem jen očko

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné dcérečky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ještě nevím, zda to přežiju...

Reagovat
smazaný uživatel

No, paradni prvni polocas

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jsem si to stáhl tež a nějaké sopcasty a tv antsy můžou jít do řiti dík za to

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Teprve teď jsem si všiml, že z 2. ligy sestupují samé bývalé (nedávno) prvoligové týmy. A koukám, že Leeds se o postup ze 3. ligy popere v baráži...Jinak se příští sezónu těším na Vlky a jsem dost zvědavý na to, kdo nakonec postoupí z baráže...Asi budu přát Prestonu, ale pravděpodobně to vidím na Žiletky

Reagovat
smazaný uživatel

no ta League 1 bude v buducej sezone zaujimava ... Charlton, Norwich, Southampton, Leeds/Millwall ... rozhodne sa bude na co pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ked tam postupi Milwall...to bude prasarna...stadionami sa budu prehanat hurikany v podobe ich fanusikov...nezostane kamen na kameni...

Reagovat
smazaný uživatel

V 1.polčase sme hrali famózne. Krásne sme sa pohybovali, takmer všetky akcie vychádzali.Musím odceniť hlavne výkony Kuyta a Benayouna,Xabi dal brvno a Gerrard mal pár dobrých striel + Agger ukázal skvelú strelu,mohlo to byť aj 4:0,5:0...

V polovici 2. polčasu sme boli trošku statický.Potom sa to všetko rozhýbalo,Xabi ďaľšie brvno.Neúnavný Kuyt s Benayoun,ktorí si výborne menili miesta.Škoda že SG nevyšperkoval svôj dobrý výkon gólom.Stevie nastrelil ďaľšie brvno . Musím ešte odceniť štandartky, ktoré využili v 1. polčase Kuyt a striedajúci Lucas...

Inak niečo k zápornej stránke zápasu: Barton ukázal aké je hov*do a zranil Xabiho. Masch sa taktiež zranil.Netrpezlivo budeme čakať na lekárske testy. Xabiho by mohol nahradiť Agger na DM....

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehrál Nando, nějak mi to uniklo jinak dneska šancí zase na tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie...

Reagovat
papos182

jednu dobu utocna dvojice gerrard benayoun

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,veď píšem že si príkladne menili miesta.Bolo to pekné...

Reagovat
papos182

ja jen ze ciste utocniky vlastne ani nepotrebujem s takovou

Reagovat
smazaný uživatel

1útočnik by sa nám hodil.Yossi nie je útočnik do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

Stěžovat si na břevna po zápase, který skončil 3:0

A k Bartonovi - to je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa sťažuje ? Ja som spokojný s výsledkom....

Reagovat
smazaný uživatel

- tenhle smajlík jako by vyjadřoval znechucení z těch břeven. Ale třeba to bylo na SG.

Reagovat
minoLFC

len chcel poukazať na to, že tych golov mohlo byť viac a že Newcastle je v riadných sračkach

Reagovat
vodka

Ale zase tak moc bych toho Bartona nekritizoval, šel do skluzu s úmyslem zasáhnut balon, dokonce se ho aj dotknul... Ty Smithovi skluzy byly některé nebezpečnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Pozrem si opakovačku...

Reagovat
vodka

toto je horší faul...

http://tn.nova.cz/sport/fotbal/dalsi-fotbal/brutalni-faul-hrac-proslapl-souperi-koleno-video.html

Jako já uznávám, že to bylo na červenu, protože mu trefil nohu, ale šancu zasahnut balon měl a me se zdalo, ze se ho aj dotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

No,nepekný faul....

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to zákerný faul a Barton by sa mal krotiť...

Reagovat
smazaný uživatel

njn Repkovi se nezaprou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak přesně tohle mi dneska vyprávěla maminka jednoho z těch Libereckých kluků......Co na to říct, snad jenom že řepkova maželka musí být totální ****, potom se jí Řepka asi přirozeně musel zastat a protože moc inteligence taky nepobral, tak to dopadlo jak to dopadlo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj žena...

Reagovat
Devil

Je videt,ze Repka a jeho stara jsou totalni dementi.

Reagovat
domingo

100. pro záchranu Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cardiff to teda pěkně po*ral...

Reagovat
kubys

Tak teď ten Pienaarův gól Bardsley to řešil mizerně...

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba byla už u Ferdinanda...

Reagovat
kubys

I když je fakt, že tohle měli mít stopeři a ne pravý bek

Reagovat
kubys

Jones je hodně frustrovanýod té asi špatně neodpískané penaltě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tak teď ten error v obraně byl ještě výraznější

Reagovat
Staenly10

Msuíme sakra,3 body neni moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, ale přece, musím dát Aršavinovi opět . A jak se zachoval u toho penaltového incidentu, všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele