35. kolo
02.05.2009 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stoke City - West Ham United 0:1

Stoke toužilo v dnešním utkání stvrdit výhrou záchranu, jenže nepovedlo se mu to. Na domácí půdě, kde nebývá příliš zvyklé na porážky, se muselo sklonit před West Hamem United. Londýnskému klubu zajistil výhru 1:0 přesnou trefou Diego Tristan.

Radost domácím fanouškům udělal už ve 14. minutě Ricardo Fuller. Ten vyhrál souboj s brankářem Robertem Greenem a zakončoval do prázdné brány. Jenže jamajský útočník fauloval, a proto gól uznán pochopitelně nebyl. Podobná situace se opakovala už o minutu později také na druhé straně. Tentokrát se domníval, že se mezi střelce zapsal David Di Michele, jenže rozhodčího mu gólovou radost pokazil, protože Tristan zahrál rukou.

V 26. mohl prosadit domácí Faye, ovšem hlavou poslal míč nad. I přesto to byla pro Stoke dobrá příležitost. Za dalších šest minut ovšem rozvlnil síť za brankářem Sorensenem útočník Diego Tristan, který skvěle trefil horní roh brány dánského gólmana. Vedení mohl zanedlouho pojistit Di Michele, jenže mířil nad. O vyrovnání se pokoušel ještě Fuller, jenže včas zasáhl Green a odzbrojil jej.

Po změně stran mnoho šancí v úvodu druhé půle k vidění skutečně nebylo. První zajímavý moment přišel až po více jak patnácti odehraných minutách. Po dlouhém autu Delapa zahrál v pokutovém území rukou Stanislas, ale rozhodčí penaltu nepísknul. Druhý gól do sítě Stoke mohl o pár minut později přidat Stanislas, jenže míč poslal nad. Střelecky se pokoušel prosadit také Faye, jenže ani jemu nebylo přáno. Potters se cie snažili ještě s výsledkem něco udělat, míč ovšem do brány West Hamu propasírovat nedokázali.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, komu bych tady drzel palce. Oba tymy mam v oblibe, ale momentalne bych body pral vice Stoke. Doma jsou silnejsi, takze verim, ze proti West Hamu mohou uspet.

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
Ted

Jako fanoušek Hammers bych si samozřejmě přál výhru West Hamu. Na druhou stranu by mi i nevadilo kdyby se gólově prosadil Etherington :D (chtěl bych, aby ukázal Zolovi o jak kvalitního hráče se připravil) Takže 1:2 nebo 1:3... ;):)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele