Anglická Premier League - souhrn 35. kola

21.04.2012, 15:50, aktualizováno 22.04.2012, 18:56
Komentáře a souhrny
Manchester City vyhrálo na hřišti Wolves a vzhledem k remíze United s Evertonem se vrátil do boje o titul, zatímco Vlci jsou prvním sestupujícím. Liverpool nestačil na WBA, Chelsea remizovala na Arsenalu a ztratil také Tottenham proti QPR. Newcastle porazil Stoke a dále bojuje o poháry...

Liverpool FC - West Bromwich Albion 0:1

22.04.2012 17:00

Góly: 75. Peter Odemwingie

Již 30krát Reds v letošní sezoně ozkoušeli pevnost brankové konstrukce a již potřetí v tomto ročníku Premier League padli na svém svatostánku. Anfield Road viděl fascinující koncert spálených šancí v podání liverpoolských a té nejprostší efektivity na druhé straně. Pokud vezmeme v úvahu minulých deset kol, sklání se Dalglishův tým před svým soupeřem již posedmé!

Klasický letošní Liverpool, chtělo by se říct. První poločas byl koncertem liverpoolských šancí; velmi uvolněné výkony takřka kompletní jedenáctky v červeném plus i několik ryze nadstandardních projevů vzhledem k těm předchozím soustavně vrhalo zadáky i záložníky WBA do nedbalek. Ti pozičně nestíhali nejen ve vlastním pokutovém území, kde to nejvíc bilo do očí, ale i třeba při pokrývání křídelních prostor, kde dnes konstantně zvládali hrozit oba krajní beci, Johnson i Enrique. Výsledek prvního poločasu nicméně přesto hovořil bezbrankovou řečí, a to se navíc na druhé straně dvakrát zaskvěl opět chytající Reina, aby skóre opravdu drželo v rovnováze.

Šance Baggies samozřejmě přicházely zčistajasna. O tu první se zasloužil sklepávající Long a z halfvoleje velmi pěkně pálící Brunt, jehož projektil směřující k bližší tyči dokonalým skokem zlikvidoval Reina. Na ten druhý velmi nebezpečný, jehož autorem byl tentokrát netradiční střelec Ridgewell, si pro změnu počíhal se svou rozlehlou hrudí díky výtečnému čtení hry.

Na druhé straně to ale vskutku hořelo o poznání více, za což kromě fungování krajů hřiště - jak už jsem zmínil - skoro až harmonicky klapala také spolupráce dvou útočníku, mohutného Carrolla a agilního Suáreze. Jejich doplňování pro dnešní hru Liverpoolu bylo zcela zásadní. Co bylo ale vůbec nejdůležitější: v 10. minutě fantastickou práci těchto dvou znehodnotil Kuyt, když ve vyložené pozici minul; a o dalších deset minut později se Agger neprotlačil k téměř ideálnímu přízemnímu centru Uruguayce. Zároveň konečné ovoce nenesla ani přímá kombinace obou forvardů. Například jednou Suárez po zasekávačce nevystřelil správně včas ani správným směrem, a tak přihlížel jen zblokované ráně.

V úplném závěru úvodního dějství, kdy pak Reds svůj tlak ještě zvládli vystupňovat, pro změnu přišly na řadu heroické bloky Olssona či Fostera. Druhý jmenovaný se vyznamenal hlavně proti koncovce stopera Aggera, kolega z obrany pak vypomáhal hlavně při jedné z mnoha šancí Suáreze. A právě obětavost nestíhajících hostů hrála prim i po pauze, když například závar z 65. minuty nabídl favoritovi snad tři "loženky" a všechny byly nějakým způsobem zažehnány, nejlépe heroicky zblokovány.

Neuvěřitelnost dnešního liverpoolského zmaru ale vůbec nejlépe charakterizovala pokračující smůla, co se nastřelování brankových konstrukcí týče. Dnes se do ní opřely dva projektily. Jeden, Hendersonův, po překrásné kombinační akci a shození Carrolla do druhé vlny orazítkoval břevno; druhý Kuytův při zemi dorazil akorát do pravé tyče. O tom, že se dnes štěstí Reds vyhýbalo obloukem, nesvědčila snad akorát situace, v níž se Long ocitl úplně sám před golmanem, aby jej chvilkové pomatení mysli donutilo k nepochopitelné obrátce vzad a příhře daleko hůře postavenému spoluhráči.

V nastaveném rytmu se navíc pokračovalo, přičemž docela dobře vygradoval v 75. minutě. Tehdy Johnson pošpinil svůj skvělý výkon prachmizernou přihrávkou, jíž Mulumbu okamžitě využil k nastartování Odemwingieho a ten sám před Reinou postavil brankáře na špatnou nohu, aby Anfield dokonale paralyzoval. O několik tříd horší Baggies se právě ujali vedení!

Na to už Reds nenašli odpověď dokonce ani v žádném soustavném tlaku, kterého si doteď užívali. Akorát jeden nejistý zákrok Fostera dal možnost skórovat Carrollovi, ten však zůstal věren dnešní šabloně a nečekaně selhal. Až v pětiminutovém nastavení měl pak další šanci Suárez, ani on ale neskutečné prokletí nezlomil. Liverpoolští tak akorát pokračují v ligové mizérii.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 0:2

22.04.2012 17:00

Góly: 27. Sergio Agüero, 74. Samir Nasri

Známe prvního sestupujícího. Wolverhampton zcela dle očekávání nedokázal porazit rozjetý Manchester City a už s jistotou se neukáže v utkáních Premier League sezony 2012/13. Citizens se díky vítězství přiblížili městským rivalům na čele tabulky na tři body - příští pondělí nás tedy čeká Manchester derby, které s velkou pravděpodobností může rozhodnout o majiteli ligového titulu.

Man United už krátce po nedělním obědě ztratil nesmírně důležité dva body po domácí přestřelce s Evertonem a upustil tak rukavici, po které se s chutí vrhli dravci z Manchesteru City. Proti debutujícímu De Vriesovi v brance Wolverhamptonu se postavili všechny čtyři ofenzivní hvězdy Manciniho týmu a ne náhodou se o obě branky postarali právě zástupci "Fantastic Four" - Sergio Agüero, Carlos Tévez, David Silva, Samir Nasri.

Klíčovou roli dnes sehrál první jmenovaný, především v prvním poločase byl prakticky jediným, kdo znamenal pro obranu Wolves nebezpečí. V sedmé minutě ještě z velkého úhlu těsně minul, stejně tak se mu "zadařilo" v minutě dvacáté. Přeci jen se však dokázal do přestávky prosadit. Ve 27. minutě se Clichy na levé straně zahrál na Messiho, nasadil Kightlymu jesličky a následně famózním pasem připravil stoprocentní gólovku pro Sergia Agüera. Argentinský kanonýr se tváří v tvář De Vriesovi nemýlil a uklidnil do té doby poměrně nervózní Man City - 0:1.

Z příležitostí ostatních na hrací ploše v úvodním dějství stojí za zmínku snad dělovka Jonese po sklepnutí Fletchera nebo střela Téveze vně vápna - pro brankáře však obě situace znamenaly spíše potěšení, spojili příjemné s užitečným a připsali si čárku do kolonky "saves". Prvních pětačtyřicet minut nicméně nabídlo velmi vyrovnaný fotbal, což se přeneslo i do druhé půle.

V té měli dokonce více ze hry domácí, kteří také poprvé zazlobili po deseti minutách, kdy nebezpečně hlavičkoval Fletcher a Hart pohotovým skokem k tyči zachránil světle modrým vedení. To navíc navýšil a definitivně tak pohřbil naděje Vlků na udržení Samir Nasri, který po bleskově rozehraném trestném kopu a perfektní příhře Téveze propálil křížnou ranou De Vriese podruhé - 0:2.

Ve zbylé čtvrthodině už hráli vlastně jen hosté, dvakrát výborně zachytal De Vries, nejprve po střele Adama Johnsona, poté reflexivně vyrazil hlavičku spoluhráče Stearmana. Wolverhampton pouze ukázal, proč že je v tabulce beznadějně poslední. Fanoušci sestupujícího týmu ovšem vytrvale podporovali své hráče a nevyhnal je ani stále sílící déšť - zkrátka stylové rozloučení z nejvyšší anglickou fotbalovou soutěží.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 4:4

22.04.2012 13:30

Góly: 41. Wayne Rooney, 57. Danny Welbeck, 60. Nani, 69. Wayne Rooney - 33. Nikica Jelavić, 67. Marouane Fellaini, 83. Nikica Jelavić, 85. Steven Pienaar

Neuvěřitelný průběh měl první nedělní zápas anglické Premier League. Jakkoliv bylo toto klání fascinující v odlišném smyslu jako třeba jiné - také Ďábly zpackané - s Wiganem, výsledek je hodně podobný: nahrávka na smeč pro ManCity. Lehkomyslná ztráta dvougólového vedení může lídra připravit o další dva body náskoku.

Pozoruhodným diktátem hostujícího Evertonu byla minimálně první půlka úvodního dějství předsunutého nedělního mače. Toffees, kteří obvykle přistupují k takovým zápasům s čistě defenzivním vyznáním a dnes se navíc nemohli opírat o standardky Leightona Bainese, vlažně startujícího mistra dokonale překvapili aktivní, přímočarou hrou. Ta jim hned v úvodu přinesla pár šancí - například Jelavić poměrně slabě střílel po vysunutí Osmanem a marné nebyly ani další rány Gibsona (z pětadvaceti metrů mimo) s Osmanem (z rohu šestnáctky také vedle).

Naproti tomu se United rozehřívali opravdu polehoučku, i když to zase nebylo tak špatné jako při prohře s Aston Villou. Pořád tu od nich hrozilo konstantní nebezpečí, jež zprvu symbolizovala jedovatá Naniho rána na přední tyč, s níž si poradil Howard, či Scholesův nepřesný projektil z jeho oblíbeného prostoru. Přesto nicméně nebylo divu, že se vedení ujali nepolevující hosté. Ve 33. minutě zprava centroval Hibbert, na zadní tyči se k hlavičce prosadil Jelavić a pak ukázkově přehodil de Geu pokusem zapadnuvším ke vzdálenější tyči. Po třech zápasech na Old Trafford symbolizovaných nulou v kolonce vstřelených gólů se teď Moyesovi odlišná filozofie dokonale vyplatila.

Ani poločasové vedení z toho nakonec každopádně nebylo, neboť Red Devils ihned po zásahu protivníka zabrali; prakticky okamžitě také mohli srovnat, když několikrát tečovaná Scholesova střela skončila na Howardem reflexně vytrčené levé noze. Takto se tedy chumelilo až v 41. minutě, když Naniho brilantní centr umožnil Rooneymu přerušit své střelecké trápení proti mateřskému klubu. Po šesti utkáních se opět prosadil, takže se v historické tabulce střelců ManUtd dotáhl na čtvrté duo Best-Violett (179 branek).

To byl tedy první poločas; ten druhý už charakterizovalo něco docela jinačího. Uvědomělý Manchester United, chtělo by se až říct "starý dobrý". Krátké narážečky, efekt(iv)ní kombinace a krásné góly - nakonec i z obou stran. Zkrátka špičková podívaná, která zároveň dlouhou dobu nepřinášela příliš pochyb ohledně vítěze. V 57. minutě po chvilce zahřívání přišel Welbeck s chirurgickou vložkou a pak už se vše mělo odvíjet opravdu jen v režii domácích.

Druhý gól MU tedy sice trošku pohoršují následné protesty hostí ohledně nepřerušení hry při zranění Pienaara, nicméně tak nádhernou podívanou jako celek něco takového zkazit nemohlo. Welbeck se nejprve na hraně šestnáctky uvolnil jemnou, krátkou stahovačkou a pak neuvěřitelným krouceným finišem vymetl všechny pavouky v levé šibenici. Tím dokonale předznamenal pohodový popřestávkový výkon sebe i svých spoluhráčů. Hned tři minuty nato ostatně ve vápně krásně přiťukl míč do běhu Nanimu a ten jemným obloučkem překonal Howarda i potřetí.

Jenže tahle lehkonohost útočících borců v červených rozhodně nutně neodrážela jistotu zadáků. Ti také brzy naivně odbránili centr Hibberta, takže pak jen přihlíželi utěšenému voleji Fellainiho akorát do de Geova protipohybu. Zde se ale ještě drama nepřipustilo: další parádní spolupráci předvedlo duo Welbeck-Rooney, druhý jmenovaný po přihrávce "jeslemi" hladce skóroval, a tak se vše zase zdálo být v rovnováze. Avšak nebylo.

Po celou dobu sympaticky působící Karamelky se totiž ještě vybičovaly k heroickému závěru podpořenému mizernými chvilkami jinak spolehlivého Evanse...aby se ve finále dospělo k senzační remíze. Nejprve svůj již šestý zářez od příchodu do Premier League přidal Jelavić, když k němu dopadl míč v šestnáctce; posléze Fellaini uvnitř pokutového území ukázkově zachoval chladnou hlavu, počkal si na náběh Pienaara a právě včas jej na malém vápně vyzval ke srovnání. Šikovný křídelník nepohrdl; a v závěru spolu s ostatními ubránil křečovitě tlačící Ďábly, za které už stihl promluvit akorát Ferdinand, jehož prudkou ránu vytěsnil Howard.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur 1:0

21.04.2012 18:30

Góly: 24. Adel Taarabt

QPR dokázalo přehrát nevýrazný Tottenham a udělalo tak výrazný krok směrem k záchraně v Premier League - na sestupové pozice momentálně hájí tříbodový náskok! Naproti tomu Kohouti pokračují ve svévolném opouštění dříve vydobytých pozic.

Spurs se museli obejít bez služeb Emmanuela Adebayora, kterého postihlo zranění v oblasti třísel, ze základní sestavy vypadnul také Aaron Lennon. Na hrotu se potom bil osamocený Jermaine Defoe. A hosté nezačali vůbec špatně, drželi míč na svých kopačkách, ovšem tím jejich akce povětšinou byly u konce. Naproti tomu na opačné straně byl plán jasný: odepřít čas a prostor dvojici Modrić - Bale, což se Rangers od samého úvodu dařilo. Přesto přese všechno právě druhý jmenovaný mohl otevřít hru, jeho hlavičku, ale tak jako van der Vaartovo zakončení musel lapit Paddy Kenny.

To na druhé straně se musel Brad Friedel (jenž chytal svůj 300. zápas v Premier League) činit rovnou ve 24. minutě: Sandro si podržel Taarabta, jenž si poté vzal balón a přízemní střelou do protipohybu otevřel skóre - 1:0. Ještě do přestávky mohl po Vaartově akci srovnat krok Defoe, ani on však nebyl úspěšný.

Po změně stran se do hry, místo defenzivních hráčů (Sandra a Assou-Ekotta) podívali Lennon a poté i Rose, ani to ovšem nemělo na hru Tottenhamu valný dopad... Zvláště, když druhý jmenovaný se uvedl klíčovým defenzivním zákrokem proti střele Bobbyho Zamory! Frustrace hostujícího celku nabírala na obrátkách - van der Vaart z nadějné pozice nedokázal usměrnit standardní situaci do branky. Taarabt nakonec utkání nedohrál, dvanáct minut před koncem si musel po druhé žluté kartě sbalit kufry, aniž by jeho prohřešek měl na zbývající minuty zásadní vliv.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sunderland AFC 0:0

21.04.2012 16:00

Góly: -

Očekávanou i zaslouženou remízou 0:0 skončilo klání mezi Aston Villou a Sunderlandem. Hosté měli o něco více ze hry a byli nebezpečnější, jenže gól dát nedokázali a v závěru mohli jen děkovat brankáři Mignoletovi, že si vezou z Birminghamu alespoň bod.

Hned v první minutě ale vyrobil Mignolet velkou chybu, když svým odkopem trefil jen dotírajícího Agbonlahora. Od něj se míč odrazil k úplně volnému Weimannovi, hostující gólman se však dokázal bleskurychle přesunout a vynikajícím zákrokem udržel čisté konto. Ve třinácté minutě hezky vypálil zpoza šestnáctky N'Zogbia, Mignolet ale i tentokrát dokázal svůj tým uchránit od inkasované branky.

Sunderland poprvé výrazně zahrozil zásluhou Bardsleyho, jeho tvrdá dalekonosná rána ale proletěla těsně vedle levé tyče. Po necelé půlhodině hry posílal nebezpečný míč před bránu Gardner, Given si však mohl oddychnout, nikdo z hostujících hráčů na jeho centr nedosáhl. Na druhé straně opět zahrozil Weimann, jenže svůj pokus opřel jen do boční sítě. Těsně před přestávkou posadil Sessegnon balón přesně na hlavu nabíhajícího Bendtnera, ten ale ve vyložené pozici přestřelil.

Weimann dnes v zakončení neměl příliš štěstí, pouze boční síť totiž rozvlnil také krátce po návratu ze šaten. Jednu z největších příležitostí celého zápasu měli v pětapadesáté minutě Black Cats, to se Sessegnon krásně uvolnil od postranní čáry až do vápna a předložil jako na zlatém podnose přihrávku McCleanovi, ten ale odmítl a zblízka přestřelil.

A zdaleka největší možnost ke skórování měl o chvíli později Bendtner, který už dokonce překonal Givena, toho ovšem na brankové čáře zastoupil Ireland a odkopl míč do bezpečí. Útočník Sunderlandu pak dokonce skórovat, branka ale nemohla být pro ofsajd uznána. A v samotném závěru ještě sahali po třech bodech i domácí Villans, hezkou akci však zakončil Bannan nepřesným zakončením. V nastaveném čase už byl jen vyloučen záložník Sunderlandu Gardner, na bezgólovém stavu už se však nic neměnilo.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Norwich City 2:0

21.04.2012 16:00

Góly: 41. Mauro Fórmica, 49. Junior Hoilett

Norwich se nevzpamatoval z domácího debaklu s Manchesterem City a prohrál podruhé v řadě. Podlehl Blackburnu, který body potřebuje nesmírně, a tyto tři by mohly výrazně promluvit do celkového účtování. I tak ovšem zůstávají na sestupových příčkách a budou muset ještě hodně bojovat, aby se sešupu do Championship vyhnuli.

První půle byla poměrně vyrovnaná a nabídla zhruba stejné množství šancí na obou stranách. Šťastnější byli domácí, kteří v závěru poločasu díky Formicově voleji otevřeli skóre. První šanci přitom měli hosté, Holt se po centru dostal do šance, ale Robinson dobře zasáhl. I na druhé straně hrozilo po centrovaném míči - Hoilett kopal a Ruddy hasil.

Okolo třicáté minuty se Norwich dostal do dvou šancí, nejprve Howson pálil pod břevno, kde byl připraven Robinson, poté Bennett hlavičkoval těsně vedle. Pak poprvé výrazně zahrozili hráči Blackburnu, když Yakubu krásnými nůžkami trefil tyčku. Přece však branka padla - 5 minut před koncem Pedersen našel na zadní tyči úplně volného Formicu, který pohotově mezi nohy gólmana otevřel skóre - 1:0.

Krátce po návratu z kabin se domácí prosadili podruhé a byla to nádhera. Junior Hoilett potáhl míč do středu hřiště a z nějakých 20 metrů vymetl šibenici bezmocně plachtícího Ruddyho - 2:0. Norwich pak měl dvakrát v krátkém časovém pásmu možnost snížit, ale vždy scházelo maličko, aby se vlnila síť. Nejdříve zasáhl skvěle Robinson po ráně z otočky od Wilbrahama, zakrátko pak po rohu zakončoval Bennett, ale těsně minul horní roh brány.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Swansea City 1:1

21.04.2012 16:00

Góly: 14. Chris Eagles - 6. Scott Sinclair

Po závěrečném hvizdu se bučelo. A fotbalisté Boltonu určitě budou vědět proč. Na domácím hřišti se nechali přehrát Swansea, nakonec mohou být rádi za bod a očekávaný první opravdový krok za záchranou se tedy v žádném případě nekonal. Tím intenzivněji bude tedy vyhlížen zázrak v úterý, když na Reebok Stadium zavítá Tottenham.

Na další problémy si před domácím publikem zadělal Bolton v zápase se Swansea. Vždyť už v šesté minutě si od Sinclaira udržoval nesmyslný odstup Steinsson, takže se anglický křídelník v klidu proběhl podél šestnáctky a pak blízko její ose krásně zatočil míč do vzdálenější šibenice. Bogdán tehdy měl naprosto čisté svědomí; což však nebylo znát v příštích minutách, kdy mladý brankář působil nezvykle nervózním dojmem. Sigurdssonův přímý kop jen vyrazil před sebe, aby při dorážce totálně selhal Caulker; a hodně nejistě působil také ve vzduchu. Jednou pak měl štěstí, že se včasným blokem přišel skluzující Steinsson, jinak mohlo být v 19. minutě ještě hůře.

I když "ještě hůře" - Swans by se tehdy jen vraceli do vedení, neboť Trotters poměrně brzy zareagovali skrze útok podél levé, dnes daleko lépe obhospodařované postranní čáry. Petrov tehdy mírně pod sebou našel Eaglese, který i v krkolomné pozici dopravil míč do sítě. To se později opakovalo ještě jednou, aby pro změnu zasahoval Williams, přičemž aktivní Petrov se mohl o gól zasadit ještě jednou sám, přímo. Prostřednictvím perfektně rozehrané standardní situace si na Vormovi vynutil famózní reflexní zákrok.

Jestliže každopádně první půle nabízela jakž takž vyrovnanou podívanou, ta druhá se už zvrhla v hegemonické řádění hostí. Leč tedy poněkud impotentní. Trotters jako by si čím dál víc uvědomovali tlak, jaký na ně v domácím prostředí leží, a začali kupit jednu chybu za druhou - ať už v poziční hře, nebo v rozehrávce. A toho v poklidu kombinující labutě zvládaly docela dobře využívat. Kupříkladu Graham šel z menšího úhlu sám na Bogdána, aby jej neprostřelil mezi nohama, a stejný hráč byl následně i u dalších dvou výrazných okamžiků.

Nejprve těsně před atakem Wheatera stihl obránce soupeře obstřelit a divže netrefil prostor u vzdálenější tyče, posléze se obsadil do role nahrávače a k jeho křižnému pasu Sinclairovi scházel doslova krůček - takto Steinsson zvládl zasáhnout. A když to ani příště Grahamovi nevyšlo (tentokrát si přehodil míč na levačku a nechal při zemi vyniknout golmana), začínal tlak velšského celku doopravdy gradovat. Hned vzápětí totiž nejviditelnější muž v oranžovém krásnou ranou napálil břevno.

Až zhruba čtvrthodiny před koncem se Bolton dle očekávání konečně chopil taktovky zápasu. A ne že by snad bylo pozdě: Chris Eagles ještě stihl jednu povedenou akci svých spoluhráčů zakončit opravdu jen o chloupek nepřesnou přízemní ranou. Dva dobré průniky navíc předvedl N’Gog. Skóre se již nicméně tak jako tak neměnilo.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wigan Athletic 2:1

21.04.2012 16:00

Góly: 58. Pavel Pogrebnjak, 89. Philippe Senderos - 57. Emmerson Boyce

Parádní zápas se odehrál na Craven Cottage, Fulham v něm nakonec dokázal po boji zdolat Wigan 2:1. Hosté po gólu Boyce z padesáté sedmé minuty vedli, jenže už o minutu později vyrovnat Pogrebňak. Domácí pak promrhali několik obrovských příležitostí, minutu před koncem se ale přece jenom dočkali a slaví výhru.

Začalo se zostra, hned po pár sekundách hry srazil v šestnáctce Caldwell Dempseyho, naštěstí pro hosty však sudí Mason neposoudil zákrok jako nedovolený. A už o dvě minuty později se penalty dožadoval také Wigan, v tomto případě ale lze sudímu dát za pravdu, Gomez spadl až příliš ochotně.

Cottagers si v úvodu více užívali míč, přesto poprvé zahrozili Latics, rána Gomeze ale prostor mezi třemi tyčemi ani zdaleka nenašla. Al Habsi v bráně hostujícího celku se poprvé zapotil v desáté minutě, nakonec si ovšem mohl oddychnout, střela Duffa po chytré rozehrávce Murphyho letěla nad branku.

Na Craven Cottage se hrál zajímavý fotbal, solidní možnost měl hned v zápětí na druhé straně Moses, jeho střílený centr však dokázal Schwarzer před dobíhajícím McCarthym lapit. Ze zajímavé pozice se pokoušel zakončit Pogrebňak, hostující obrana ovšem dokázala jeho pokus zblokovat na roh. Z něj ještě zahrozil Hangeland, jenže hlavou minul.

S blížícím se koncem prvního poločasu začali hosté ovládat střed pole, vyložené příležitosti ale stále nepřicházely, a tak to Latics zkoušeli převážně z dálky, Gomeze však vychytal pozorný Schwarzer, Mosesův pokus skončil jen odkopem od domácí svatyně. V nastaveném čase úvodního dějství zahrozil ještě i Fulham, Duffův pokus ze standardní situace ale minul branku o dobrých pár metrů.

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, a tak byli i nadále o něco nebezpečnější a přesnější hosté. Gomez ještě našel pouze boční síť, v padesáté sedmé minutě už se ale Wigan dočkal zaslouženého vedení. Pravý obránce Boyce se vydal na útočný výlet a snažil se narazit si balón se Sammonem. Domácí obrana tento úmysl zhatila, míč však zůstal za hranicí pokutového území, kde si ho znovu našel Boyce a přesnou ranou k pravé tyči nedal Schwarzerovi šanci.

Jenže Latics se z vedení radovali pouhou minutu. Akce začala u Dembeleho, jenž našel Pogrebňaka, ten si ještě vyměnil míč s Dempseym a přesnou střelou vrátil Fulham do hry. A už za dalších pět minut mohli jít domácí do vedení, Riise totiž poslal před bránu perfektní prudký centr, Pograbňak ovšem v zakončení selhal, když trefil jen břevno, od kterého se kulatina odrazila na brankovou čáru a poté zpět do hřiště.

Domácí vyrovnávací branka nakopla, najednou byl na trávníku už jen jeden tým. Wigan musel při další gólové hlavičce Pogrebňaka zachránit Al Habsi, jenž perfektním zákrokem vytěsnil balón nad břevno. Dvanáct minut před koncem pálil z úhlu Dempsey a hostující brankář jen vyrazil jeho střelu před dobíhajícího Pogrebňaka, ruský útočník ale i tuto svou možnost neuvěřitelným způsobem spálil a trefil pouze tyč.

Pozoruhodná situace byla k vidění i ve dvaaosmdesáté minutě, Senderosovi se totiž balón odrazil od zad a už to vypadalo, že skončí v síti, nakonec ale branku těsně minul. Přesto se Fulham nakonec dočkal. Běžela osmdesátá devátá minuta, když z volného přímého kopu krásně nacentroval do vápna Duff, nejvýše vyskočil stoper Senderos a umístěnou hlavičkou rozhodl o tříbodovém zisku Cottagers.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 3:0

21.04.2012 16:00

Góly: 14. Yohan Cabaye, 18. Papiss Cissé, 57. Yohan Cabaye

Pohádka Newcastlu nekončí. Klub ze začátku sezony odborníci pasovali spíše do středu tabulky, po odchodu Carrolla, Bartona či Nolana se nad severoanglickým klubem stahovali černá mračna. Jenže Magpies chytli v závěru sezony famózní formu, vyhrávají zápas za zápasem a momentálně jsou čtvrtí. Sen o Lize mistrů tak dostává stále konkrétnější obrysy. Dnes zářil hlavně Yohan Cabaye, který dva góly dal a třetí parádně připravil Cissému.

Newcastle tlačí v posledních týdnech především skvělá dvojice Hatem Ben Arfa a Papiss Cissé - a byli to právě tito dva hráči, kteří měli společně se střelcem Cabayem na svědomí úvodní branku utkání. Ben Arfa si pohrál na kraji vápna s obráncem soupeře, odcentroval na hlavu Cissého, který ale trefil jen břevno. Od něj se však míč odrazil přímo k Cabayemu, jenž měl za úkol jen doklepnout míč o brány - 1:0.

Neuběhlo ani pět minut a senegelaský kanonýr se přeci jen svého jedenáctého gólu v jubilejním desátém utkání za Magpies dočkal. Yohan Cabaye geniálně kolmicí vyslal Cissého do úniku a Begovićův výběh byl zbytečný. Afričan si počínal přesně tak, jak je mu zvykem a podél bosenského gólmana zakončil na zadní tyč - 2:0. Stoke se v prvním poločase nedostali vůbec do šance, ba ani nevystřelili na branku. V jednačtyřicáté minutě ještě zahrozili domácí, jmenovitě Santon, který mířil přesně, leč razance scházela.

Hned po návratu z kabin měl příležitost na definitivní tečku Demba Ba. Po centru koho jiného než Ben Arfy si zpracoval míč v šestnáctce, ale pak už se dostal do přílišné blízkosti Begoviće, jenž šanci zlikvidoval. Na střelu Cabayeho ze sedmapadesáté minuty už byl ale krátký. K francouzskému záložníkovi se odrazil balón po akci Demby Ba a uklidil ho precizně k zadní tyči - 3:0.

Možnost udělat něco s výsledkem měl ještě deset minut před koncem Walters, ten ale po krásné přihrávce ve slušné pozici mířil úplně mimo. Líný závěr zápasu rozzářil krásnou ránou z pětadvaceti metrů Tioté, radost mu ovšem zkazil neméně krásným zákrokem Begović.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 0:0

21.04.2012 13:45

Góly: -

Jako by hráči Arsenalu a Chelsea vystříleli všechen střelný prach na podzim, kdy na Stamford Bridge ve vzájemném zápase padlo osm branek. Dnes naopak bylo na Emirates Stadium k vidění povětšinou nudné představení, které nerozčísl byť jen jediný gól. Arsenal remizoval s Chelsea 0:0.

Roberto Di Matteo kompletně protočil sestavou, když oproti zápase s Barcelonou udělal osm změn. Jeho protějšek, Arsene Wenger, zase nemohl počítat s Artetou

První šanci si skrze Salomona Kaloua připsala Chelsea. Hostující útočník sice po kontaktu se Sagnou ve vápně upadl, ovšem o nedovolený zákrok se nejednalo a Kalou měl spíše zakončovat. Na druhé straně našel po čtvrthodině hry svým pasem Walcott Van Persieho, ale ten místo pravou nohou zakončoval levou a branku v dobré pozici netrefil. První poločas skutečně mnoho fotbalové parády nenabídl. Za zmínku stojí snad jen pokusy Torrese a Cahilla z 25. minuty, která nicméně úspěchem neskončily.

Největší šanci prvního dějství měl ve 41. minutě bezesporu Laurent Koscielny. Van Persie ho našel z volného přímého kopu zcela neobsazeného v pokutovém území a jeho hlavička nakonec skončila na břevně. Bosingwa ho trestuhodně nechal zakončovat. Ještě do poločasu to zkoušel sám Van Persie, ale na Čecha nevyzrál.

Ani po změně stran se nijak zvlášť pod kotel nepřiložilo. Torres se snažil v šestnáctce obejít Koscielnyho, ale domácí stoper dobře zakročil. Dvacet minut před koncem se předvedl se střelou střídající Diaby, když mu pozici připravili Gervinho s Van Persiem, ale zablokoval ho Bertrand. Ten mimochodem hrál na levém kraji obrany velice dobré utkání.

Hra dostala spád až v poslední desetiminutovce. Nejprve hrozil Arsenal, když Song skvělým pasem našel Van Persieho, jenž ve vápně po kontaktu s Cahillem upadl, ale penalta se nepískala. Další šanci Gunners vytvořil znovu přesnou kolmicí Song. Na jeho přihrávku nedosáhl Terry a Van Persie mohl zakončovat, jenže pravačkou netrefil bránu. Nizozemský ostrostřelec mohl vše napravit vzápětí, když se snažil ukličkovat Cahilla, ale tomu pomohl vyběhnutím Čech, a tak ani nyní Van Persie neuspěl. Neproměněné šance mohla potrestat Chelsea, když ve vápně zaváhal Vermaelen a Sturridge mohl zblízka jednoduše zakončovat, ovšem v tom se ve vzduchu se skvělým zákrokem zjevil Koscielny a požár uhasil.

Konečná bezbranková remíza je patrně zasloužená, více do karet nicméně hraje Arsenalu. Chelsea zůstává šestá.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United35265486:3283
2.Manchester City35255587:2780
3.Arsenal FC352051067:4365
4.Newcastle United34188853:4262
5.Tottenham Hotspur34178957:3959
6.Chelsea FC341610856:3858
7.Everton FC341391242:3848
8.Liverpool FC3412101240:3746
9.Fulham FC3412101245:4446
10.West Bromwich Albion351361641:4745
11.Sunderland AFC3511111342:4144
12.Swansea City3511101439:4543
13.Norwich City3511101447:6043
14.Stoke City341191432:4842
15.Aston Villa347151235:4836
16.Queen's Park Rangers35971939:5734
17.Wigan Athletic358101734:6034
18.Blackburn Rovers35872047:7331
19.Bolton Wanderers33932137:6630
20.Wolverhampton Wanderers35582234:7523

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (758)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Chelsea na 4. pozici

Reagovat
Honza Matoušek

Zmr*e

Reagovat
smazaný uživatel

sám si

Reagovat
blade115

Po tomhle mám rozporuplné pocity, ale

Reagovat
Honza Matoušek

1. pro Chelsea mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

5. pro výhru Tottenhamu a Newcastlu v tomto kole.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Usty

Tottenham rupne

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Song mě neuvěřitelně ničí poslední zápasy...kazí jak děcko z přípravky...

Reagovat
Liquid

Dneska se tam dalo v pohodě vyhrát, Kalou v 1.půli a jinak Torres a Sturridge jakoby ani nechtěli toho góla dát, na druhé straně tragický výkon Ramsey a Rosa už zase ve starých kolejích, centry lítali do autu... nečekaně špatný zápas, Arsenal holt nesmí 2x vyhrát z těch 3 kol, jinak pokud Chelsea vyhraje LM a skončí třeba 5., tak jde příští rok do LM místo toho 4. ???

Reagovat
smazaný uživatel

půjde všech 5

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chelsea postoupi do finale LM tak z Anglie pujdou jenom prvni tri tymy do LM.

Reagovat
Honza Matoušek

Pokud vyhraje*

Reagovat
niflheim

Chelsea by musela vyhrát LM - tedy pokud by se chtěla dostat do LM jiným způsobém než z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nestačil počítat šance Arsenalu, nee Chelsea, tak nevim.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
herbage

Arsenal trefil dvě tyčky a měl další gólovky, co měla Chelsea?

Reagovat
blade115

Kaloua...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To byla taková nuda...až jsem začal dělat věci do školy.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ses rychle vrátil, abys nám to řekl... Děkujeme, že sis dal tu chvíli pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mu to dal! Pašák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

i kdyby Chelsea Newcastle porazila, budeme mít náskok 4 body a ve hře je 9, takže máme to ve svých rukou. I kdyby Tottenham vyhrál obě dohrávky, tak budeme mít lepší skóre. Teď už ten třetí felk pustit zkrátka nesmíme

Reagovat
kiwwi

"I kdyby Tottenham vyhrál obě dohrávky, tak budeme mít lepší skóre"

a to si vyratal jak?

Reagovat
smazaný uživatel

5 golů náskok je slušných, museli by se pěkně rozstřílet...

Reagovat
smazaný uživatel

5 golů ve 2 zápasech bohužel klidně můžou umazat, nevím teď sice proti komu hrajou kromě QPR, ale možné to je

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne zadny nedostat, a v poslednich zapase vetsinou aspon jednoho fika dostali...

Reagovat
smazaný uživatel

z toho matche proti Stoke mám blbý pocit... pokud tam ale uhrajem aspoň bod a porazíme Norwich i WBA, tak to 3 místo už uhájíme

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by super, kdyby někdo z dvojice Magpies či Spurs rupnul, ale nevěřím tomu vůbec

Reagovat
Nikikrew

Tento zapas sme mali jednoznace vyhrat. Chelsea by sme mali z krku. Ale znova sme si to skomplikovali a zbytocne. Ani neviem, ci Chelsea vystrelila na branu Arsenalu, ich najvacsia sanca bola Terryho hlavicka. Prvy poclas bol celkom dobry, skoda brvna a zahodena tutovka RVP. Prave ked teraz potrebujeme najviach jeho goly, tak ich dat nemoze. Druhy poclas velka bieda, podobna ako aj s Wiganom. Stale to mame vo vlastnych rukach ale uz davno sme si mohli definitivne potvrdit 3 miesto. Nie, teraz musime este stale bojovat. Som velmi rad, ze sa Abou vratil. MOTM u nas asi Kosta. Na defenzivu Ramseyho musim povedat, ze po odchode Rosu hral celkom dobre

Reagovat
justcall

OT: jak by vypadal nový dres AFC na Songovi

http://bit.ly/HVkqyJ

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to právě ani nevypadá tak hrozně...

Reagovat
smazaný uživatel

On je v podstate klasickej prouzek, jen bych chtel najit toho chytraka ktery tam primaloval ten cerny! prouzek a narvat mu tu fixu nekam.

Kez bysme meli zase vinovy dresy jako na Highbury ty byly fakt krasny

Reagovat
kiwwi

ten dres je super...jeden z najkrajsich ake arsenal mal

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
kiwwi

no ja si to fakt myslim

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt? Ja myslel ze je to ftip no. Jestli se ti libi tak musis byt fanda ManWho protoze mi ten dres pripomina dres united. Jak kdyby to vzali v Nike pres kopirak.

Pro me nejhezci dres vinovy jeste kdyz sme hrali na Highbury (04/05 tusim) a away bily se zlatym pismem jako tribut Chapmanovi. Home dresy tuhle sezonu jsou taky pekny...

Reagovat
Chazy

Vínovej byl pěknej

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí...

Reagovat
Trand

Mně se taky líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze to byl zas zapas. Uz vim co rekne Arsene na tiskovce: "Hrali jsme proti silnemu souperi, ten branil dobre, bylo to tezke. Vytvorili jsme si nejake sance, ale nepromenili jsme je. Ale bod je dobry proti takovemu souperi. Stale to mame ve svych rukou. A pak rekne jeho nejvetsi vtip, ze jsme vyhrali 9 z poslednich 12 utkani.

Dneska se na to nedalo koukat. Uplne zbytecny ztraty, zadna kreativita, proste nic. Na druhou stranu Chelsea, na to ze potrebovala vyhru hrala stejne tragicky, takze remiza zaslouzena. Prislo mize nikdo nechtel dat gol, vcetne Robina. Jeste pred mesicem by dal alespon jeden gol z tech sanci co mel. Bohuzel. O to 3. misto bude jeste velkej boj. Snad to udrzime. Kazdopadne jsme si to zkomplikovali sami.

Ja fakt zacinam mit pochybnosti o trenerskych schopnostech Arsena a jeho asistentu. U nekterych hracu neni videt zadny progres a nekteri se snad jeste zhorsili. Song je posledni zapasy strasnej, Nekdo by mu mel rict ze neni zadny Cesc, pak hrajeme bez DM. Vsichni kritizuji Aarona, ktery nehraje dobre, ale Song, Rosicky a Diaby byli minimalne stejne spatni jako on.

Ox taky nic moc. Theo a Robin to samy. Proste prumer a sed.

Nas nejlepsi hrac: Kozzer, ktery zachranoval i za Vermaelena.

Cela tahle sezona je hrozna a uz se tesim az bude po ni. Za vinu to davam spatny priprave a spatnym zmenam v kadru pres leto. Ty hekticky nakupy toho moc neprinesly, takze pres leto musi prijit opravdu velky vitr, jen si nejsem jistej zda je toho Wenger schopen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Snáď zostane rafinérka na tomto peknom 6. mieste. V CHL určite nikomu chýbať nebude,.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy taky ve finále LM nikomu chybět nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemám rád, ale další El Clasico v této sezoně už snad nikdo vidět nechce ..takže ideální finále Chelsea:Real a výhra Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas v LM copak radsi tymy typu BATE Borisov , Otelul apod? Ja bych byl teda radsi kdyby z anglie slo treba 6 tymu , z italie aspon 5 atd.

Reagovat
blaugrana

Rovno 10 nie? Sú tu aj iné ligy okrem tej nadzemskej PL.

Reagovat
oddy

ježiši dyť napsal že z Anglie TŘEBA 6, z Itálie aspoň 5 atd. Ale jak se nezmínil o španělsku (mimochodem v pl sekci) tak je zle...bože...

Reagovat
blaugrana

Tých 10 bolo samozrejme zveličenie, ktoré sa bežne používa. A to, že sa nezmienil o Primere je mi u prdele. Ja len hovorím, že ostatné tímy si tiež potrebujú finančne prilepšiť a získať skúsenosti na európskej scéne. Modrákom ta jednosezónna prestávka neuškodí.

Reagovat
oddy

tak potom nechápu poznámku o nadzemské pl ... jinak já s ním souhlasím protože bych tam taky radši viděl víc kvalitnějších týmu z lepších lig než koukat na otloukánky ... já neříkám ať se tam nedostávaj vůbec, ale že už mi jich tam přijde moc a zápasy to moc atraktivní ani pro diváky nejsou...

Reagovat
blaugrana

Ja si myslím, že taký APOEL bavil v LM ďaleko viac, ako chelsea...

Reagovat
Usty

bože..

Reagovat
blade115

Jak já se na toho Pepého večer těším...

Reagovat
FC Porto FC

ježiš vypadni už do sekce PD tady ty tvoje komenty jsou o ničem furt jen na to stejný téma

Reagovat
blaugrana

Pozri sa na tie svoje.

Reagovat
Didier Drogba

Torresi, ty vemeno! Táhni už pryč A vem si s sebou Bosingwu,Maloudu a Kaloua.

Reagovat
FC Porto FC

Dneska rupne Newcatsle a Sprus

Reagovat
Usty

Kdyby Chelsea vyhrála LM, tak jdou za rok z ligy jen první tři, je to tak? A všichni přímo do skupiny, zatímco Chelsea by šla od prvního předkola?

Reagovat
blade115

Vítěz LM jde rovnou do skupin. Předkolo by pravděpodobně patřilo v případě Premier League třetímu.

Reagovat
Usty

posledně šel Pool od prvního předkola..

Reagovat
blade115

No ale to byla celkově nějaká výjimka, ne?... Já nevím, někdo by si měl pořádně nastudovat pravidla a pak to tu objasnit. Já někde čtu to, jinde zas to a potřetí to je úplně jinak...

Reagovat
fantomas

Ve FM to tak u mě bylo.. Skončil sem čtvrtej v lize, tj. sem měl jít do předkola, ale výhra v LM mi z toho udělala automatickou účast ve skupinách. Nevim, jakej vliv na to ale bude mít to umístění v lize - jestli to nebude jinačí, když se tým umístí úplně mimo LM.

Reagovat
kiwwi

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity je tam to kdyby

Reagovat
Usty

you don't say

Reagovat
smazaný uživatel

Torres bohužel vypadal, jak kdyby vůbec nechtěl hrát!...Sturridge jak už je zvykem solista jak prase, měl by přestat hrát FIFU, prostě dneska na hovno zápas od obou týmu, jen co mě potěšilo byl Bertrand, jinak ...

Reagovat
oddy

Může mi někdo napsat jak ten zápas vypadal? zatím se tu komentáře docela popíraj

Reagovat
smazaný uživatel

bohatě bude stačit -> http://arsenalist.com/

Reagovat
oddy

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nudnej zápas, kde byly nějaký tyčky, nějaký střely, ale nic extra se nedělo...

Reagovat
fantomas

Theo Walcott will have a scan tomorrow on hamstring problem, but his season all but over. BBC say 3 weeks out. Should be fit for Euro's.

Reagovat
herbage

bylo jasné hned jak přestal hrát, že bude střídat. Já jen nechápal, proč to zkoušel dál, vždyť takhle si to mohl pokurvit mnohem více

Reagovat
fantomas

Však to "zkoušel" asi dvě minuty bez jedinýho sprintu, to holt zkoušel rozchodit, nic neobvyklýho. Ale hlavně že teda snad to Euro aspoň..

Reagovat
herbage

já jak vidím, jak se hráč chytá za zezadu za stehno, tak vím, že je to vážné a měl by hned zmizet ze hřiště. Tím sprintem si to možná ještě více natrhnul

Reagovat
fantomas

Kterym sprintem? Já u něj žádnej nezaregistroval teda..

Reagovat
herbage

ten, jak to zkoušel, než definitivně odešel ze hřiště

Reagovat
fantomas

Fakt o žádnym nevim no.

Reagovat
herbage

tak pokusem o sprint, fakt neslovíčkař

Reagovat
fantomas

Tady je to docela důležitý. Nehledě na to, že pokud má bejt mimo 3 tejdny, je to snad minimální "sazba" při zranění tohohle typu, takže si to asi těžko "ještě víc natrhnul".

Reagovat
herbage

zkrátka mi šlo o to, že neměl vůbec riskovat a jít hned do šatny na vyšetření, takhle si to akorát mohl jen zhoršit

Reagovat
fantomas

Nj, a já ti řikám, že tolik zase neriskoval a v takovym zápase se mu nelze moc divit.

Reagovat
herbage

byl nerozhodný stav a Gervinho byl prakticky okamžitě připraven nastoupit. Kdyby se už nevrátil na hřiště, ale přišel by místo něj rovnou Gervinho, vyšlo by to nastejno. Navíc i Gervais hrál mnohem lépe

Reagovat
fantomas

Naprosto irelevantní argumenty.

Reagovat
herbage

pro tebe ano, no btw. i na gunners.cz je psáno, že Ramsey se zvednul přesunem na ACM

Reagovat
fantomas

Což sem nepopíral. Samozřejmě se zvedl tím, že převzal jinou úlohu, jen nesouhlasim s tou její definicí jako CAM.

A ne, tady nejde o mě, prostě zas argumentuješ z cesty. Já se na to koukal z pohledu hráče, ty z pohledu fanouška nebo manažera nebo nevim koho...přitom pohled hráče je tu logicky to, o čem se bavíme předevšim.

Reagovat
herbage

i z pohledu Thea to byl obrovský risk, ale koukal jsem na to z pohledu fanouška, no

Reagovat
fantomas

Risk samozřejmě, ale pochopitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=LW0haz-n4c8

tu takisto mohol ostať ležať a neurobil to, Theo je bojovník, ktorý sa nevzdáva.

Reagovat
smazaný uživatel

TAM SI STEJNĚ NEKOPNE

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Amos

Told you.

Reagovat
fantomas

You didn't. S natrženym hamstringem se, pokud vim, jen tři tejdny nemarodí.

Reagovat
Amos

No, ale je out do konce sezony . Alespoň si odpočine, snad to bez něj zvládneme, zahraje si víc Benyoun, Gervais a Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně odešel Carletto od CFC? Kvůli LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Neumel motivovat hrace, neustale stavel ty stejne lemply. Zadne vyrazne znamky zlepseni, LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se poseres: http://www.livesport.cz/zapas/0ApdAo0b/#prehled-zapasu

Prvni gol po peti letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy se trefil pri 7:1 proti AS Rim v dubnu 2007

Reagovat
smazaný uživatel

A ligovy gol dal naposledy Charltonu v listopadu 2005

Reagovat
smazaný uživatel

What a legend

Reagovat
Eric_The_King

To je zajímavé, měl jsem za to, že těch gólů dal daleko víc... Ale když byl ještě wonderkid, tak jsem fotbal ještě tak moc nesledoval. Jenom si pamatuju, že v CM 03/04 byl bůh

Reagovat
smazaný uživatel

On uz te doby, co se vratil po tom dlouhodobym zraneni kotniku, hral v utoku jen parkrat, postupne se presunul az na pozici DM a tam se vypracoval na slusnou uroven, bohuzel v posledni dobe se mu to zdravi uz rozpada a nebyl schopny se vratit do formy, bylo hodne smutny sledovat svyho nejoblibenejsiho hrace, jak se trapi. Ted u Dons hraje pravidelne a predpokladam, ze od pristi sezony bude moct zadarmo podepsat nekomu v Champu (snad ne za Dons )

Reagovat
terry

Protože Abramovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Magpies!!! Papis Cissé jede !!!...nejlepší zimní posila

Reagovat
herbage

100. pro 3. místo Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

predovšetkým, ďakujem Jevovi za správu, aj za mini-súhrn a minovi za neprijatý hovor (ak si to bol ty ). O priebehu zápasu neviem skoro nič, ale Chelsea v takej zostave, v akej hrala, by sa mala poraziť, ešte k tomu doma. Nevadí, aj bod dobrý, teraz len veriť v zaváhanie Spurs a LM už je skoro upečená.

Inak, strata Thea je dosť zlá, ale aspoň si viac zahrajú ku koncu sezóny Gervais s Oxom.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais vypadal, že se konečně probral po APN...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma teší neuveriteľne moc strašne najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ox bol nulovy, kazil a nic nevymslel

Reagovat
smazaný uživatel

si sa bal zdvihnut, co?

Reagovat
smazaný uživatel

hovno, zápas som mal.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa reakcie nejakých fans na facebooku hral Ramsey znova strašne. Je to tak? To mi je ho už fakt strašne ľúto.

Reagovat
Mada

První půle průměr, v druhý se rozehrál k dobrému výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň za to som rád.

Reagovat
smazaný uživatel

v druhej polke patril medzi najlepsich na ihrisku..ale zapas to bol strasny

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne dnes nehral nijak hur jak Rosa nebo Song. Cela zaloha mi prisla hrozne staticka a prihravky hrozne pomaly.

Reagovat
minoLFC

Newcastle na 4.tom fleku miesto Chelsea a Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes perfektní výkon. Podobně jako proti Manchesteru United doma. Cabaye MOTM a naprosto perfektně zahrál Santon (dnes ho vyjímečně neprotěžuju ).

Reagovat
smazaný uživatel

6 vyher v rade, poprve po 16 letech! There is only one Alan Pardew!!!

Tak, a ted hura do LM, come on QPR!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt super a co jsme přešli na 4-3-3, tak se na to konečně dá i dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem pust si tohle - http://www.youtube.com/watch?v=ntP4r1LgpMU

Ginola předstírající Geordie nářečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak tohle je voser. Po těch posledních týdnech si člověk říká, že už Martinez vyspěl a podobný chyby prostě dělat nebude, no tak bohužel bude. Neskutečný zklamání.

Poklona hráčům, mimo ten první gól hráli fakt dobře. Martinez prostě musí zůstat, za takovýhle prokauče by ho ve velkým týmu sežrali (to si může dovolit jen Kenny).

Gratulace Fulhamu, mohlo to bejt 4-1 od toho idiotskýho střídání McCarthyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat co Martinez udělal?

Reagovat
Chazy

No zaprvý šel asi poprvý letos do tohodle rozestavení bez DMF - teda bez Diameho.

V první půli to relativně šlo, ale pak Fulham začal kontrolovat hřiště, prakticky nepouštěl Wigan přes polovinu. Zázrakem sice Boyce snížil, ale ten tlak Fulhamu pokračoval a okamžitě se srovnalo na 1-1.

No a pak, a to prostě asi do smrti nepochopím, Martinez zareagoval tak, že tam poslal za jedinýho (trochu) defenzivně hrajícího McCarthyho AMF Watsona.

Od tý doby dal Fulham 2x tyč, dva regulérní góly a Wigan neměl naději ani na bod. Od toho střídání bylo držení míče tak 70-30.

Reagovat
Chazy

* Zázrakem sice Boyce dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sestavu jsem ho videl hrat uz nekolikrat...

Reagovat
Chazy

Dneska to nebylo na 3 obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Chazy

Jako když se hraje normálně na 4 vzadu, tak prostě v tý záloze někdo hraje zezadu ... dneska to byl dost hurá fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jeste sranda, Rovers vyhrali, Bolton bod, QPR taky neprohraji...

Reagovat
Chazy

NUFC doma se dá ... a poslední kolo jsou prostě 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrajte si to jinde jo, laskave Nas pak ceka Chelsea, ManCity a Everton, vy si to uhrajte s Rovers a Wolves a nam dejte pokoj

Ale Pards rikal, ze ze zbyvajicich zapasu je nejlehci ten dnesni se Stoke, takze byl asi prinucenej Wigan respektovat

Reagovat
Chazy

Každopádně Boyce se s věkem fakt zlepšuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky.

Reagovat
Chazy

Fakt nemám slov, sem docela zvědavej na tiskovku ... Bob běžně nemá problém chyby uznat.

Reagovat
Chazy

Novak ... snad budou do PO už jen výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, pis to srozumitelne aspon v dobe, kdy se soubezne hraje tenis

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Blades taky docela voser.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Ja to PO měl za Paris Open.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by sranda, kdyby Villans ještě spadli..

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats nejako došiel dych. Od zápasu so City nedali gól, to sa mi nepáči. Zvlášť kvôli mojej fante.

Reagovat
smazaný uživatel

"Stoke se v prvním poločase nedostali vůbec do šance, ba ani nevystřelili na branku. "

Jednak to není pravda a jednak se píše Ba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně tohle byl poslední "snadný" zápas v sezoně. Čeká nás :

Wigan (A)

Chelsea (A)

Man City (H)

Everton (A)

7 bodů z těch zápasů bych považoval za úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Stoke (A), Norwich (H), WBA (A)

THFC: QPR (A), BCFC (H), BWFC (A), AVFC (A), Fulham (H)

CFC: QPR (H), NUFC (H), LFC (A), BCFC (H)

Nic moc no, holt vyhra s Wiganem bude nezbytne nutna.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem přehlíd, že má Arsenal o zápas navíc.

Paradoxně si myslím, že prohra přijde spíš s Wiganem nebo Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea uděláte, to věřím že jsou 3 body pro vás. S Man City bod uděláte, klíčový bude zápas s Wiganem. V posledním kole už si to utéct nenecháte a Evertonu už nepůjde o nic...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to vyzerá na dosť ľahký los, ale opak je pravdou, zvlášť pri tej poslednej "forme".

Reagovat
soukup

Arsenal: Stoke away, to máte v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

not this time, bitch. tento krát vás porazíme vašou vlastnou hrou.

Reagovat
soukup

ste našli nějakýho autistu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey vypadá, že hraje fotbal v nějakém svém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakha už dlhšie podozrievam z autizmu, ale nič nové.

Do kolien vás zloží Oxlade, Vermaelen, Koscielny a spol., to uvidíme tvrdú hru.

Reagovat
soukup

no dobrá, ale můžete jen třikrát střídat, tak pozor ať se vám nezraní víc než tihle tři

Reagovat
herbage

Reagovat
Godwinson

Cabaye skvěle.

Je vážně škoda, že má Newcastle nejhorší los z oněch tří týmů.

Reagovat
Chazy

SAINTS!

Reagovat
smazaný uživatel

To budou novacci

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že vy dva ne, ale hrozně bych si přál postup Brums.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to jedno, ja tam nemam komu prat ani mi nebude nikdo vylozene vadit. Nejvic bych pral Hollowayovi, ale Blackpool by asi moc novyho neprinesl.

Reagovat
niflheim

Snad to urve Cardiff nebo právě Tangerines.

Reagovat
Chazy

Jj, paráda ... snad bych i lexovi odpustil Brums, za ty dva to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz nehraji McLeishovsky, kdyz budeme hledat pozitiva...

Reagovat
Chazy

No, do šatny nepříjemný. Ale remíza by stačila.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Owls!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Edgar Davids

Cabaye ve fantě

Reagovat
Edgar Davids

Cabaye ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Taarrabt!!!! Pěkně se mstí slípkám

Reagovat
kiwwi

btw. Swansea pred Norwichom

Reagovat
Chazy

Od obou už to ale není žádná sláva, něco jako Wigan a WHU v první sezoně ke konci.

Reagovat
kiwwi

Swansea si ide stale svoje...ze pojde dole Norwich mi bolo jasne

Reagovat
Chazy

Tím myslíš, že klesnul na úroveň Swansea?

Reagovat
kiwwi

a pojdu este nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, na WHL holt umi v poslednich letech vyhrat kdejaky novacek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
Jajinek

OT:

Otázka pro Vitasrpa

ohledně té stránky, co jsi mi posílal na prodej lístků na Chelsea. Děkuju moc, při objednávání to po mě chce ale nějaký member number nebo něco. Lze tam tedy objednávat jen, když to číslo člověk má, nebo se stačí zaregistrovat na té stránce. Případně bych chtěl poprosit, jesli by se od někoho to číslo nedalo sehnat. Potřeboval bych 4 lístky, takže ty čísla asi dvě. Jedná se mi o zápas s Blackburnem.

Díky noc za ochotu.

Reagovat
vitasrp

No na Blackburn general sale začíná až v pondělí, takže do tý doby maj možnost ke koupi lístku jen ti, co mají zaplacený membership.. Já ho mám a mohl bych ti ho poskytnout + ten druhý bys mohl získat od terryho, na druhou stranu ale lístky jdou do volného prodeje už v pondělí a pak žádný membership nepotřebuješ.. Což mi pro tebe přijde jako jednodušší varianta, jelikož dost lístků určitě zbyde, o zápas s Blackburnem není nějak extra velký zájem..

Reagovat
miky10

Co to je za stránku?

Reagovat
vitasrp

Normálně jsem tu dával odkaz jen na ten online ticketing, kterej máš na stránkách CFC..

Reagovat
Jajinek

super, díky

Reagovat
Pinturicchio

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten pas na Cisseho byl genialni

Reagovat
smazaný uživatel

Jonasovi se našlo super místo. Když podepsal na 4 roky smlouvu, tak jsem si říkal, že ho rozhodně nechci vidět v 31 letech "brousit" lajnu a ono lišák Pardew takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, navic hraje vyborne

Reagovat
Pinturicchio

Neměl jsem čas , zkouknu alespon HL

Reagovat
Pinturicchio

... ta byla jak od Pirla , jinak Benny před tím prvním golem taky moc pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem si poslední zápasy dělá co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byl Wilkinson...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to taky on, kdo dostal od Cabayeho jesle při té přihrávce Cissému?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, ja si to ted nevybavim

Reagovat
Pinturicchio

? Ta klička a centr z křídla? ( Nebo spíš myslíš toho, co ho bránil ? )

Reagovat
smazaný uživatel

No mam pocit, ze sel pres Wilka, to se ani neda pocitat jako uspesnej prunik

Reagovat
Pinturicchio

Tak alespon za ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no jo, ja to jen euforicky zlehcuju

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
soukup

a ten hráč jako nepřišel o kotníky, pak v nějakým souboji? Já bych se bál Wilka nějak frajersky obejít

Reagovat
Spalovač šancí

Newcastle a Tottenham do LM, to by bylo hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Tottenham

Reagovat
Higi

Chci se zeptat, ten kdo vyhraje ligu mistrů, má zaručenou účast v LM i příští rok? A jestli jo, tak je to na úkor někoho z ligy, kdo skončí 4. ? Díky za odpověď, ale byl bych rád, kdyby mi napsal někdo, kdo to ví 100%....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, postup by byl na ukor toho, kdo skonci v lize na poslednim postupovym miste do LM, to znamena, ze napr. kdyby vyhrala Chelsea, tak jde do LM ona a treti tym z PL by tak ziskal az to 4. misto a misto zakladnich skupin by musel hrat predkolo. Ta narodni liga ale tim padem ziska o jedno misto navic v EL.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs přijdou o LM jako CnT o Play-off

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

ja som cez tu vrtulu niektore otazky nepocul ale to nakopnutie a to ako zacal spievat you'll never walk a ta posledna otazka ma dorazila shield

Reagovat
smazaný uživatel

4 flek

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
fenixLFC

este mozte zabojovat o tretie

Reagovat
niflheim

Spurs na pátém místě, náskok na Chelsea už jenom jeden bod...kdo by toto čekal před pár týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nedopadne tak, ze se Cukotka dostane diky tomu na 4. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukejte na tom taky podilet

Reagovat
niflheim

Nestraš

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

je to táám. krása.

Reagovat
Arbiter

ten boj o LM začíná docela gradovat

Reagovat
smazaný uživatel

To teda graduje, kdyz tymy bojujici o zachranu sbiraji daleko vic bodu nez AFC, CFC a THFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

8 - QPR have now been shown eight red cards this season. Only Sunderland (nine in 09/10) have ever seen more in a single PL campaign. Bath.

Reagovat
vodka

teda, ja sem jim napočítal 7, ale je možné, že 8... jinak QPR začalo hrát vážně hodně slušně, akorát z formy Zamora je dost chabý, ale teď už si fakt myslím, že spadne Bolton a Rovers... kéž by místo jednoho z nich spadla Villa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los Newcastlu je celkem vražda snad ten 4. flek ukopou

Reagovat
herbage

QPR, díky

Reagovat
niflheim

A málem bych zapomněl - Jožka Čabajka

Reagovat
fenixLFC

OT: Slovan majster v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

teraz neviem ci zvraciate namna alebo na ten titul

Reagovat
vodka

na titul, buď klidný

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pardew requested the fans to buy all the home tickets at Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

http://9gag.com/gag/3928773 Torres strikes again

Reagovat
smazaný uživatel

"He was actually pretty good in liverpool."

"He misses Liverpool"

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Link na MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni az za hodinu?

Reagovat
niflheim

Až ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, jsem nějak mimo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

a teď?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coolsport.tv/stream1.php

Ma to byt tady, ale mne to nejede. Tobe treba jo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak se asi podivam az rano

Reagovat
smazaný uživatel

dík, já si to stáhl někdy v úůl pátý pustil jsem, že zkusím Diablo III a nějak jsem se na něm zasekl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Newcastle

Reagovat
fantomas

Hehe, na to se fakt dalo v klidu vsadit, že Spurs nevyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

já snad Taarabta budu mít jěště rád, díky QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice ty pudou.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=YSMZGtOn0Hw&feature=youtu.be

Loptu mal asi stokrát, úspešnosť prihrávok by mal mať okolo 90%, napočítal som mu 6 strát lôpt, z toho 2 veľmi naivné a blbé a 2x ju hneď vybojoval späť. Vytvoril 2 veľké šance, 3x založil akciu dlhou loptou na krídlo a urobil asi 5 rýchlych narážačiek v strede ihriska.

Ja teda fakt nechápem tú kritiku všade na internete, veď toto by bol nadštandard aj u Artetu.

Reagovat
fantomas

Sou jak navedený všichni.

Reagovat
fantomas

0:35 *IN LOVE*

Reagovat
Trand

To jsem se ti snažil včera popsat. Jen to z toho asi úplně nevyplynulo.

Reagovat
fantomas

Aha, sorry.

Reagovat
Trand

No, nevím za co se omlouváš.

Reagovat
fantomas

Že sem uplně nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

A 1:33

Ale nadstandard pro Artetu by to nebyl, ty blbý ztráty na vlastní půli byly fakt strašný. Ale jinak jo, byl to slušnek výkon, Aaron si hlavně vybírá nenávist, protože je zvykem na něj nadávat a navíc ze všeho nejvíc jsou v při jeho hře vidět jeho chyby (koho by zajímalo, jestli diriguje střed hřiště, že jo - hlavně, že to 4x za zápas posere)

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, protože mu je už 21 a to je v Arsenalu věk, kdy se tým táhne!

Reagovat
vodka

Ramsey je teď v pozici, v jaké byl i Rosický, kdy byl pravidelně hodnocený nejhůř, přestože nejhůř ani náhodou nehrál (loni sice párkrát jo, ale i tak ten hate byl přehnaný)..

Reagovat
smazaný uživatel

pise sa to aj v tom popise videa, a presne to som si myslel aj ja - nastartoval ho ten pas prvy polcas to daval hlavne najblizsiemu, po tom pase ziskal sebavedomie, uvedomil si --heey, ja niesom denilson, ja som aaron co dava take prihravky a prestal hrat s rucnou brzdou

a prave to je unho momentalne najvacsi problem, psychika, a ked sa to odblokuje - a ja uz strasne dlho cakam, kedy sa to stane, a pomaly som sa zacinal bat, ci sa to vobec stane, ale ten vcerajsi pas a jeho vykon po nom boli indicia, ze ano, len staci par takych impulzov, tak to bude stary dobry aaronik

Reagovat
Counter

Achjo, zase z něj nedělejte hrdinu. Tahle sezona se mu opravdu moc nepovedla, všichni včetně jeho samotného čekali mnohem víc. S Chelsea byl v první půli špatný, v x zápasech předtím byl taky špatný a kritika na jeho hlavu je oprávněná.

Denílson měl ve své první sezoně v PL z pozice staženého střeďáka 3+7 a jeho úspěšnost přihrávek byla snad pokaždé nad 90 %. A stejně se z něj dělal tragéd, a to větší než jaký se tady dělá z Ramseyho. Protože na rozdíl od některými milovaného velšánka tady Denílson žádné urputné zastánce neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=6DVRcjjFu9w

denilsona dokonale charakterizuje toto skvele video ..on mal sice stale 90 percentnu uspesnost, ale to len preto, lebo tych 90 percent slo na najblizsieho hraca..timu nedaval nic, nemakal a po chybach sa nevracal..maximalna nevyraznost, na ihrisku nulovy charakter

aaron je kvalitami niekde uplne inde..a aj ked sa mu momentalne totalne nedari, aspon to vzdycky odbeha uplne naplno a snazi sa to strhnut

Reagovat
Counter

Denílson ve své první sezoně takový tragéd nebyl, opravdu špatně se projevil až v těch dalších. A já je s Ramseym nechci srovnávat, Aarona považuju za lepšího fotbalistu s mnohem zářnější budoucnosti v klubu. Jen mi jde o srovnání jejich popularity v jedné konkrétní sezoně, která byla jejich první kompletní. V Arsenalu je overhype mladých hráčů tak běžná záležitost, že mě opravdu udivuje neustálá fantíkova nechápavost očekávání fans ohledně Ramseyho. Denílson si to slíznul mnohem víc a nikomu to očividně nevadilo. Jakmile se ale snese kritika na hlavu Aaronka, je to největší hate v historii Eurofotbalu.

Proč jednoduše neuznat, že prožil nepovedenou sezonu? Proč neuznat, že na základ v AFC ještě nemá? Ne, jednodušší je v jednom kuse ho obhajovat, bagatelizovat všechny jeho nepovedené výkony, přesměrovat kritiku na ostatní hráče či na jeho kritiky samotné a těšit se z každé jeho povedené přihrávky.

Stejně tak, jak je ze strany některých blbců přehnaná kritika Ramseyho, rodí se na druhé straně jeho zaslepená obrana. Což je špatně, nemělo by se zabíhat z extrému do extrému.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Kto tu zhadzuje všetku vinu na iných a neurputne ho bráni? ja, a takisto aj fantomas a ostatní, uznáme, že v poslednej dobe hrá väčšinou zle, je v psychickom bloku, neverí si, nie je tak prospešný pre tím a všetko toto. Ale tu je úplne iný extrém - 30 ľudí tu napíše, že nemá ani na Champ, že je to drevák, že na to nikdy nemal a pritom dva roky dozadu to bol skoro najväčší talent na Ostrovoch...

Reagovat
smazaný uživatel

ak je zaslepená obrana to, keď niekoho vysmejem, keď napíše, že Ramsey nemá na Arsenal, alebo že Arsenal prehral kvôli nemu, tak prosím...

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

trošku od věci, ne? jakých 30 lidí? Buď konkrétní. Má cenu komentovat názory lidí, co sem pravidelně chodí, ne co právě vylezli odněkud z kanálu. Spousta lidí na stránkách gunners během podzimu třeba i psala, že Aaronovi přeje, aby mu někdo zlomil nohu. Pokud vím, já ani counter jsme nikdy nic takového Aaronovi nepřáli, ani jsme jej neposílali do champu. I z toho co tady counter píše, tak mu věří, že na Arsenal má a já rovněž. Jen se snažíme objektivně zhodnotit, že se mu letošní sezóna zrovna dvakrát nepovedla. Přesto měl dost povedených momentů a bude se jen zlepšovat. To, proti čemu se zde ohrazuji, je nepřiměřná adorace z fantomasovy strany, kde viděl chyby všude jinde, než v Aaronovi samotném. Kritizoval Wenger, ať jej postavil kam postavil a bránil Aarona, byť pokazil sebetriviálnější přihrávku, ať zbrabral sebelehčí zakončení, ať přišel o míč sebestupidnějším způsobem a když místo založení rychlého breaku vedl míč o pár vteřin déle, vystavil spoluhráče do ofsajdové pozice a pak dlouhým přenesením hry na Rosu zazdil gólovou příležitost, ještě dostal pochvalu za výborné přenesení hry. Naopak Song zchytal kritiku téměř za vše, i když co se týče tvorby hry a připravování gólových šancí, tedy co mělo být po odchodu Cesca hlavní Aaronovo náplní hry (plus střílení gólů), tak v tom jej Alex naprosto zastínil. Fantomas to rovněž sváděl na Wengeram, že jej staví na špatné pozice, ale na vysněném staženém dispečerovi hry, kterého Aaron poslední dva zápasy hrál, tak naprosto zklamal a vyšly najevo jeho velké nedostatky, jako špatné bránění a poziční hra. Proto jej řada lidí posílal do champu, protože si toho všímala. Hrál dokonce lépe i na tom kritizovaném křídle, kde proti Evertonu předvedl celkem slušný výkon. Jeho vrchol pak přišel na pozici ACM v FA cupu proti AV, kde spolu s Theem byl MOTM. Dobrý výkon předvedl i proti Newcastlu, rovněž na pozici ACM. Stejně jako vloni proti MU, kdy hrál v záloze spolu s Wilsherem. Já nevím, jak si povede příští rok, ale na Arsenal má a je otázka, jestli i na základní sestavu. To by se mělo odvíjet od jeho výkonů. Stejně jako fantomas v něm vidím jeho vůdčí potenciál a klidně může za pár let patřit k nejlepším záložníkům PL, který bude rozhodovat velké zápasy. To ale zase předbíhám a k tomu jej čeká velký kus práce

Reagovat
smazaný uživatel

no, vidíš, jediné preháňanie a zaslepená obrana, o ktorej hovoríš, je z úst (alebo nicku) fantomasa. Tak teda nechápem, o akom formovaní opačného extrémizmu a podobne, písal Counter, keď reagoval na mňa.

Ja, napríklad, som zápas s Chelsea nevidel - prídem domov, pozriem twitter a fb a ef a všade len príspevky o tom, kedy Wenger pochopí, že Ramsey nemá ani na Champ, že namiesto Ramseyho by mal hrať ten náš trávnikár roku atď., pritom podľa toho videa zahral Ramsey Artetov štandard... Tak je logické, že ho bránim, keď cítim krivdu a hunt naňho.

Reagovat
herbage

jde o to, že já i counter se o Ramseym defakto bavíme jen s fantomasem, který je nám věčně v opozici. Zbytek gunnerů tady to bohužel vidí podobně jako ty, takže mě házejí do antiramseyho tábora a fantíka do ramseyho tábora. A co se týče Ramseyho výkonu proti Chelsea, tak si stáhni celý zápas a uvidíš. O žádném Artetovo standardu se nedá vůbec mluvit. Jen za prvních 30 minut hry měl na svém kontě více ztracených míčů, než Mikel za celou sezónu. Nerozuměl si se spoluhráčí a celkově naše hra vázla. Bylo to vidět, že ani spoluhráči mu nedůvěřují. V situacích, kdy normálně Rosa, Song nebo Vermaelen posunou míč na Mikela a zkusí si narazit, tak Ramsey přišel na dva metry od nich a Rosa radši obkroužil kolečko a rozběhnul se do plných, Song to samé a Vermaelen radši nakopnul dopředu. Zkrátka jej ignorovali. Jednou si Rosa zkusil narazit a Aaron běžel úplně někam jinam a byl z toho break. Neřikám, že to byla čistě jeho chyba, ale bylo vidět, že si se spoluhráči nerozumí a neklape to. Naopak s Mikelem to fungovalo bezvadně a z tohoto hlediska se vůbec nedá mluvit o náhradě, natož rovnocenné. Zkrátka dlouho vodil míče, nechal se o ně lacino obrat, špatně hrál pozičně, stínoval spoluhráče a byl tam prakticky k ničemu. Naopak po odchodu Rosy zahrál velmi dobře, prakticky nezkazil jediný balón a byl platný i směrem dopředu. Nekazil přihrávky, dobře přenášel hru a v poklidu kombinoval. Taková Cescova klasika, tedy s tím, že sice nic nevytvořil, ale byl hodně platný. Na tomhle výkonu z poslední půlhodiny může stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ťa ale v nijakom tábore nemám, žiadneho z gunnerov tu nemám v žiadnom tábore vo veci okolo Ramseyho. Len prosto vidím tú kritiku všade na internete, na twitteri od starých fanúšikov Arsenalu, od týpkov, čo mám aj na fb a Arsenal sledujú pravidelne už roky a takisto aj tu - a je jedno, či je to od no-nameov, alebo adminov. A nie je to objektívna kritika, ako je to napríklad v mojom alebo tvojom prípade, je to hlúpe urážanie a tak, ako ho bránim všade inde, tak ho bránim aj tu a nehodlám s tým prestať...

Reagovat
herbage

já jen na gunners.cz rovněž bráním, když čelí nemístné nekonkrétní kritice

Reagovat
Counter

No jo, ale proti komu ho bráníš tady v diskuzi? Ani já ani herb ani další nickem známí uživatelé mu tady nic zlého nepřejí a kritizují jej racionálně. A nad ty no-namy se povznést musíš, jinak to na EF ani nejde :-)

Reagovat
smazaný uživatel

z hlavy ma napadá miguel bain, ten sem chodí viac-menej pravidelne už nejaký ten čas...

Reagovat
fantomas

Je jich víc samozřejmě.

Reagovat
Counter

A komu on vůbec fandí? Takový člověk spadá do mé kategorie neznámých, nick mi sice něco říká, ale v životě jsem s ním na žádné téma o ničem nediskutoval. Jinak co vím, tak ze známých nicků má Ramseyho v nelibosti Rssa, ale jinak?

Reagovat
fantomas

Fandí Arsenalu.

Reagovat
Counter

Já to možná napsal v reakci na tvůj příspěvek, ale už v první větě je jasné, že to je myšleno obecně do pléna, ne na konkrétního jedince ;-)

Reagovat
Counter

Těch 30 lidí bych chtěl vidět. Kolik z nich má nějaký profláklý nick s aspoň trochu rozumnou nálepkou? Uměním je právě pominout kecy takových no-nameů a mírnit podobné diskuze. Ne se pouštět do žabomyších válek, které stejně nejde vyhrát. A fantomas má k nějakému uznání, že Ramsey hraje poslední dobou zle, docela daleko.

Reagovat
fantomas

Píčovina. Neni to tak dávno, co sem ho dával na lávku, at si odpočine. Obecně na jaře sem ho na hřiště nijak necpal. To jen ty sis to zas překroutil do obecný roviny vzhledem k nedávnym zápasum, kdy začal nastupovat převážně jinde než doteď, a to zejména kvůli výkonům, únavě nebo zranění spoluhráčů. Proto ho zas bránim, jelikož je nesmysl ho kritizovat čím dál tvrději, přestože se má zas zabydlovat na úplně jiných pozicích.

Reagovat
Counter

A zas to ukončuješ jeho obhajobou Já nikde netvrdím, že ho za každou cenu cpeš do základu. Jen že kdykoli se objeví jeho kritika, máš potřebu ji co nejvíce mírnit a hledáš chyby všude jinde. Herb to docela obsáhle popsal výš.

Reagovat
fantomas

Herb to popsal špatně no. Samozřejmě, že ho - proboha! - budu obhajovat, když je to jeden z mých největších oblíbenců vůbec, ale rozhodně neni pravda, že bych ho nikdy nekritizoval, cpal ho bezhlavě do základu a všechno možný, co mi tu cpete do klávesnice. Jestliže já (a nikdo jinej, podotýkám...tvoje paušalizování je vážně roztomilý) představuju jeden extrém, vy ste stoprocentně součástí toho druhýho, kterej na Aarona nahlíží jako na matadora, co v žádnym případě nehraje svou první sezonu v PL a od kterýho se naopak v každym případě očekávaly bezchybný výkony a táhnutí mužstva. Tim bych to uzavřel a zároveň bych se rád vysmál zejména tvym a herbovym pokusum o objektivní zhodnocení mýho i všeobecnýho postoje k Ramseymu - protože toho nemůžu bejt logicky schopnej ani já, jakožto zástupce jedný extrémní polohy, ani vy dva, jakožto zástupci tý druhý.

Reagovat
herbage

"ale rozhodně neni pravda, že bych ho nikdy nekritizoval, cpal ho bezhlavě do základu a všechno možný, co mi tu cpete do klávesnice."

Je pěkné, že už nám to podruhé dnes píšeš (a celkově asi po sté), nicméně nikdo tu neřiká, že ho cpeš bezhlavě do základu. No, hlavně že máš jasno a opět jen potvrzuješ, že tvé ego není schopno se pokusit alespoň o kompromis

Reagovat
fantomas

Jakej kompromis??? O ten sem se pokusil nesčetněkrát, když sem ho viděl na lávce. Ale to vy zase přecházíte a vytahujete moje vášnivý, neobjektivní - vážně ukrutná senzace - a kdoví jaký obhajoby v záplavě komentářů "co ten čurák (průměrák) zase vyvádí" a to, zdůrazňuju, nejen od nějakých counterových nonameů..

Reagovat
herbage

sorry, ale tohle už se tady vyjasnilo a nyní se bavíme v rovině já-ty a counter-ty, takže neodbíhej prosím od tématu

Reagovat
fantomas

Hm, potom vážně netušim, co po mně chceš. Já uznám, že Ramsey neodehrál dobrou sezonu. Na druhou stranu taky vim, čeho je schopnej, (někdy mi přijde, že na rozdíl od tebe) znám jeho přednosti, uvědomuju si, že hraje první kompletní sezonu v PL a další věci, který vy v x případech vůbec neberete do úvahy. No, dobře...whatever, milujte si Oxe, mě si nadávejte, jakej sem sprostej zaslepenec, ale pro začátek (a hlavně konec našich únavných debat) mě třeba aspoň schválně nepopichujte ke kontroverzím, jako to neustále děláš ty při "hledání" ideálního postu pro něj a podobných věcech.

Reagovat
fantomas

*mně

Reagovat
Counter

*mně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

a v tom příspěvku jsem jen říkal, že nám cpeš pod klávesy něco, co jsme nenapsali. Nebo kde jsem ti já nebo counter vytýkali, že jej cpeš bezhlavě do základu?

Reagovat
fantomas

"kde viděl chyby všude jinde, než v Aaronovi samotném" - to je například lež.

"fantomas má k nějakému uznání, že Ramsey hraje poslední dobou zle, docela daleko." - to je například druhá lež

"Proč jednoduše neuznat, že prožil nepovedenou sezonu?" - to je například třetí lež (resp. irelevantní poznámka, protože to tu na požádání uzná snad každej).

Reagovat
Counter

Když se na to díváš takhle, tak je to lež. Ale já to myslel tak, že když napíšu "Ramsey tuhle sezonu odehrál špatně", tak od tebe nedostanu palec, ale stoh vysvětlení, proč se mu nepovedla.

Reagovat
fantomas

No jistě, protože to budu považovat za tendenční shrnutí. Kdybys mě ale požádal o rozsáhlou analýzu jeho výkonů, stručnej výtah by obsahoval slova o tom, že se mu sezona jako celek nepovedla (ovšem, ano, z různých a převážně pochopitelných důvodů, bych nejspíš dodal)..

Reagovat
herbage

1. vytrhnuto z kontextu

2. s tím bych se ztotožnil, navíc je to relativní a vyjadřuje názor autora, takže to nemůže být lež

3. viz druhý bod, je to názor autora, na který neexistuje jednoznačně objektivní odpověď

4. k tomu jsi se nevyjářil - takže lež ze tvé strany, protože jsme nic takového netvrdili

Reagovat
fantomas

Jakej názor autora? To, že mi diktuje moje pocity a názory, jako spadá do kategorie "projekce vlastních názorů"?? Si ze mě snad definitivně děláš prdel...

Reagovat
herbage

asi jako kdyby napsal: "Hitler měl k uznání, že Židé jsou plnohodnotná rasa, docela daleko"

vychází ze závěrů svého pozorování, které si udělal zde v diskusi. Pochopitelně, že se tím můžeš cítit dotčený, ale není to otázka typu ano/ne, ale otázka míry, protože použil slovo docela, které značí relativnost

Reagovat
Counter

Jestli my jsme tvůj protipól, tak co jsou pak všichni ti blázni, kteří mu týden co týden nadávají? Ty jsi ohledně Ramseyho zaslepený, já se na něj snažím pohlížet co nejvíc objektivně a kritizuju jej, jen když si to zaslouží. Tvé intervence pak samozřejmě dokážou zkřivit i můj pohled na věc, protože mě nutíš víc a víc se hádat o svou pravdu. Ale pořád se ani náhodou nevidím někde na opačné straně barikády... Ramseyho mám rád a budu mu v příštích sezonách fandit, aby nehrál tak špatně jako letos.

Reagovat
fantomas

Tak fajn, asi pomalu začnu přejímat tvuj názor, když je takovym ztělesněnim objektivity.

Reagovat
Counter

Heh

Reagovat
herbage

tak, tak

Reagovat
herbage

když už tu jsi, kde vidíš ideální post pro něj? Na pozici Mikela nebo Cesca?

Reagovat
fantomas

Výborně, teď si ještě Herb potvrdí, že má "pravdu" i tady a na planetě nebude spokojenějšího člověka. Tak ještě než se ti to povede: já ho v sestavě vidim MÍSTO Artety, ne v jeho ROLI nebo tvou řečí NA JEHO MÍSTĚ. Tak to, prosim, konečně začni brát na vědomí.

Reagovat
herbage

dobrá, ale jakou roli by měl tedy hrát, kdyby jeho spoluhráči byli Song a Rosa? Proti Chelsea to evidetně nefungovalo, když hrál "místo" Artety. A pokud šmátrám v paměti, tak jsi vážně tvrdil, že jeho místo je více v hloubi pole, tak alespoň pomalu ale jistě jsi schopen uznat, že mu to sedí více vepředu

Reagovat
fantomas

No nejsem, protože i v tom suprovym druhym poločase teď hrál víc z hloubi pole. Když teda musíme argumentovat jednotlivýma zápasama, což se mi obecně nelíbí, protože nám Wenger víc možností na posouzení celkem nepochopitelně nedal.

Reagovat
herbage

opět tvé slovíčkaření, na které jsem již alergický. Takže ještě jednou. Po odchodu Rosy se přesunul z CM na CAM, tedy post, který hrajeme od sezóny 08/09, kdy jsem na jaře přešli na tento systém. V tomto systému hrají DM, CM a CAM. I když je pravda, že hráči si své úkoly v tomto rozestavení průběhu let trošku měnili a Song ze sezóny 08/09 a té letošní jsou defakto naprosto jiní hráči, stále se tohoto schématu držíme. V zápase proti Chelsea jsme začali se Songem na DM, Ramseym na CM a Rosou na AM, jak to dlouho fungovalo. Post CAM je u nás význačný tím, že tento hráč hraje defakto pod Robinem, ale má volné ruce při tvorbě hry a jiné defenzivní úkoly. Proto vždy tento hráč při rozehrávce stojí ve středovém kruhu a při bránění napadá rozehrávku stoperů spolu s Robinem, zatímco křídla čekají na půlce. Tento hráč se může pohybovat klidně před stopery, protože diktuje tempo hry a snaží se pomáhat spoluhráčům s rozehrávkou. Tuto úlohu u nás plnil Cesc, nyní po jeho odchodu Aaron, který tam na podzim víceméně se střídavými úspěchy a neúspěchy nastupoval a pak od jara Rosa, s kterým jsme přeřadili na vyšší rychlost. V 60, minutě proběhlo střídání, po kterém Aaronovo místo na CM zaujmul Diaby, který tam hrál i v sezóně 09/10 a patřil k tam nejlepším hráčům ligy a Aaron se posunul více dopředu, na CAM. Pochopitelně, že se i vracel dozadu a hrál i z hloubi pole, ostatně jako v tomto systému i Rosa, ale pořád byl z té zálohy ten nejvysunutější, ten, kdo se cpal před vápno a ten, kdo měl z úkol řídit naší hru. Bohužel, ty nejsi schopen uznat ani to, což vážně nepochopím, ale vidím v tom jen to, že bys mu musel dát za pravdu a tvojí ješitnost, bohužel

Reagovat
fantomas

What the fuck? Jistěže byl občas vepředu, to sem se nikdy nemoh snažit popírat, jenom podle mě i to CAM bylo na něj až příliš ofenzivní vzhledem k tomu, co doopravdy hrál. Diaby mi jednak ve většině případů přišel vysunutější, jednak bych se po tom vystřídání jednoduše nedržel týhle zaběhlý terminologie, protože nefunguje. Aaronovou devízou, na kterou soustavně poukazuju a která dokonale vynikla i v inkriminovanym poločase, byl zkrátka 100% dispečink. Ten ať si - pro mě za mě - dělá na CAM, CZM nebo CWM, jen ať mu proboha nikdo neřiká, ať co nejvíc střílí (protože střelbu nemá dobrou, jakkoliv to můžeš dokolečka opakovat), cpe se do zakončení, ať tvoří hru a pokouší se o jednu finální přihrávku za druhou...protože to mu nesedí, ukázal to letos nesčetněkrát a vydedukovat by to měl zvládnout každej i z těch jeho výkonů před zraněnim.

Tečka. Teď bych s dovolenim uvalil komunikační embargo na téma Aaron; já ho budu probírat jen s Madou, Trandem, Fenrim nebo Yungem, čili mně více či méně podobnym uživatelum, a zbytek se budu snažit přecházet, případně nereagovat na jeho (čti převážně tvoje) trapný výzvy k hádkám.

Reagovat
herbage

aha, tak trapná výzva k hádkám O té střelbě si myslím své, má tvrdou střelu pravačkou i levačkou a umí i techniké obstřely. Podle mě je problém vážně jen v jeho hlavě, jako u Torrese a pak bude sázet jeden gól za druhým, respektive bude náš nejgólovější záložník

Reagovat
fantomas

Jo, trapný výzvy to sou, protože seš už kolikrát přesvědčil, že se o tom spolu nedokážem bavit, a přesto tě furt cosi nutí tohle téma otevírat, a to dokonce skrz výslovný oslovení mý osoby.

Nejlíp by bylo, kdyby někdo po sezoně vytvořil kompilaci jeho střel ze střední i malý vzdálenosti, by ses asi divil.

Reagovat
herbage

stačilo by udělat kompilaci jeho gólů za Arsenal a Wales a viděl bys, že je drtivá většina ze střední vzdálenosti, popř. zpoza vápna

Reagovat
fantomas

To by rozhodně stačilo no. Stejně jako by to stačilo u Taarabta, kterej má v týhle sezoně 78 střel, dva góly a drtivá většina těch pokusů je ze střední či ještě větší vzdálenosti. Pak můžeš udělat kompilaci těch dvou gólů a rozhodně si na tom dokážeš velký věci...

Reagovat
herbage

stejně tak můžeš udělat kompilaci střel Torrese za působení v Chelsea a vyjde ti také zajímavé video

Reagovat
fantomas

Zajímavý určitě, ne tak průkazný...

Reagovat
herbage

zkrátka za naší zálohy mu v tomhle směru nejvíce věřím. Rosa už to v sobě nemá, Jack není obounohý a umí vystřelit spíše technicky, Diaby má v noze dynamit, ale neumí mířit, Song škoda mluvit a Mikel z dálky umí, nicméně se do střeleckých pozic tak často nedostává a tak mi to vychází na Aarona, který umí oběma, techniky i silou a má slušnou orientaci v pokutovém území

Reagovat
fantomas

Spíš holt nemáme v záloze žádnýho schopnýho střelce no, nevim, co v tom hledáš za vědu.

Reagovat
herbage

zkrátka to, že ty góly dal, nebyla náhoda a Taarabt rozhodně v champu prokázal, že také není špatný střelec

Reagovat
herbage

ale finální přihrávku musí výrazně zlepšit, no Proto vidím jeho pozici více vepředu, kde může posílat kratší míče a kde nás budou ztráty méně mrzet, než když máme vzadu dveře dokořán

Reagovat
fantomas

Zezadu ho to nebude nutit dávat finální přihrávky no, logicky.

Reagovat
herbage

Song to umí

Reagovat
fantomas

Jj, taky je to hráč, co naši zadní linii nejvíc "terorizuje".

Reagovat
herbage

což už je jiná diskuse, kde zase já mohu požádat o embargo tebe

Reagovat
smazaný uživatel

S tim poslednim odstavcem souhlasim, ale větší čočku dostává rozhodně Ramsey než Denilson. (Denilsonovi aspoň nevyhražovali smrtí, že jo ) A myslim, že všichni, kdo tu Ramseyho obhajují a těší se z jeho povedených momentů neříkají, že by měl Ramsey hrát základ a že má povedenou sezónu (proboha, kdes to vytáhl? ), spíš ho prostě odmítají pranýřovat po každym špatnym balónu a po každym zápase nadávat, jakej je to tragéd a že na Arsenal nemá a mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim, ze to vyhrozovanie smrtou je taka novinka a prislo to s twitterom a lepsou interakciou fanusik hrac, denilsonovi by teraz niektori asi vyhrozovali tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je dost dobře možný, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To jsi mě špatně pochopil, já tam dal zápor v tom smyslu, že jeho obhájcům dělá potíže to uznat (resp. fantomas a kdokoli ho za to palcuje ), ne že by někdo přímo tvrdil opak. A jinak souhlas s djourouem, vystilh to přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je slovíčkaření, a moc to situaci nemění.

A sice ano, třeba by ho nikdo neurážel přímo na Twitteru a podobně, ale zkus se podívat, jak se letos nadává na Gunners.cz na Ramseyho, a jak se nadávalo na Denilsona. Uvádím zvláště tuhle stránku, protože přesně v těchto diskuzích máš ukázku toho "fanouškovskýho extremismu". Ta nenávist vůči Ramseymu je očividně mnohem hrubější, zatímco z Denilsona si akorát lidi utahovali.

Reagovat
fantomas

Přesně, tohle je nenávist, tamto byl převážně výsměch.

Reagovat
herbage

taky ty stránky mají obří čtenost a chodí tam pousta 12 letých smradů a retardů. Nicméně z řad pravidelných čtenářů jsem nic takového nepostřehl a Patrick jako šéfredaktor byl z toho dost špatný a začal rozdávat bany, napsal o tom i článek

Reagovat
smazaný uživatel

No právě proto píšuu, že to je ukázka fanouškovskýho extremismu. A to, že kvůli tomu musel admin začít rozdávat bany, je jenom potvrzení toho, že na toho Ramseyho byla ta kritika krutější a překračovala meze, zatímco v diskuzích o Denilsonovi (podotýkám, na stejné stránce, tutíž stejné podmínky a poměr umírněných fanoušků a dementů) se něco takového nedělo. Maximálně tak "ten Deni musí s Wengerem spát, hahaha, protože jinak by nehrál, haha."

Reagovat
herbage

to bych spíš přisoudil růstu počtu fanoušků a více retardů/dětí, kteří musí něco komentovat. Z řad těch normálních jsem si ničeho nepovšimnul

Reagovat
herbage

respektive stejný hate by byl třeba na Cygana 10 let zpátky, možná větší

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě, že z řad těch normálních tohle neuslyšíš, protože ta nevraživost k Ramseymu není normální A je jedno, jestli to pochází od dementů nebo normálních lidí, zkrátka, ten hate k Ramseymu je mnohem větší... Neřekl bych, že se fanouškovské protředí tolik změnilo během jedné sezóny, že by se tolik změnil poměr demence, aby přístup k Denimu/Aaronovi byl o tolik jiný. Srovnání s Cyganem je přeci jen už zájezd do příliš dávné doby a je to jen spekulace.

A koneckonců, ani na EF tu nebylo tolik vášnivých diskuzí na téma Denilson jako o Ramseym, kde se to řeší pomalu vždy když nastoupí a několikrát tu byly opravdu velmi rozsáhle diskuze. Což taky o tom docela dost vypovídá...

A teď mne prosím omluv, jdu pařit Zaklínače Už dlouho mě takhle nechytla žádná hra

Reagovat
herbage

protože o Denim bylo jasné, že vypadne a že když hraje, tak jen z nouze. Ramsey bude u nás ještě mnoho let, hraje pravidelně v základu a tak je logické, že se více jeho výkony řeší, ale nic špatného na tom nevidím. A ty haty stačí ignorovat

Reagovat
fantomas

To ale zase argumentuješ z cesty. Pokud deš porovnávat míru hateů, tak se samozřejmě nemůžeš obrnit slovy "hatey stačí ignorovat".

Reagovat
Counter

Já na gunners.cz nebyl asi několik let a nechci na tom nic měnit :-)

Každopádně nesouhlasím. Myslím si, že za těch pár let se komunikace na internetu dost změnila. Během začátků Denílsona u nás nebyl facebook, twitter a ani na gunners.cz ani na EF to nežilo tak jako dnes. Schválně jsem se koukl na počet komentů v PL ze sezony 08/09 - preview 26. kola má neuvěřitelných 47 komentářů Kolo předtím 267, preview 34. kola jich mělo 207. To dnešní aktuální jich už má 2337. Nevěřím, že by to na gunnerských stránkách bylo jiné. Netroufám si odhadovat, jestli tenkrát byly méně bouřlivé hádky, ale rozhodně se v diskuzích pohybovalo méně lidí, kteří plodili méně roztržek a méně hateů. O nějakém trollingu jsme si mohli nechat zdát...

Kromě toho jsem se královsky pobavil při čtení titulků tehdejších článků, kouknout s odstupem na tehdejší spekulace nebo si nostalgicky zavzpomínat, to bychom na odlehčení měli dělat častěji :-))

Reagovat
Lacko_Boh

ale Aaron je sympaťák Denilson mal oveľa viac šancí a najmä Denilson nikdy (aspon mna ) nepresvedčil že na to má,zatial čo Aaron predviedol výkony a robí v zápasoch veci pri ktorých človek vie že na to má len je u neho vidieť psychycký blok...je premotivovaný

Reagovat
fantomas

Zase ty tvoje statistiky, fantazie. :))

Reagovat
fantomas

* neuvěřitelně účelný, aby bylo jasno

Reagovat
Counter

Mi je naprosto jasné, co tím myslíš, ty jedna fantazie. Jenže pokud se ti statistiky nelíbí, tak je pak neber v potaz ani u Ramseyho, kde na papíře vypadají mnohem lépe než jaký je jeho výkon ve skutečnosti.

Reagovat
fantomas

Vůbec ne, já bych jima nejradši neargumentoval v ani jednom případě. :))

Reagovat
Chazy

Shooter to asi vezme.

Reagovat
Counter

Woohoou

Reagovat
Chazy

Tak on herně není superhvězda, ale prostě ideální člověk ..

Reagovat
Counter

Ostudu neudělá a se svým charakterem by měl bez problému zapadnout. Skvělá posila :-) A navíc kvalitnější hráči by měli větší problém s nepravidelným nasazováním...

Reagovat
Chazy

To se ještě uvidí, jak nepravidelně bude hrát

Reagovat
niflheim

Slušný zázrak že Trotters nedostali druhý gól

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelnej no. Ta jedna desetiminutovka hlavně..

Reagovat
fantomas

Bejt tam místo Grahama někdo, kdo se ráno nekoupal v bazénu plnym smůly, určitě to tak dopadne.

Reagovat
niflheim

I v tom jednom momentu, kdy tam byl Sinclair na malém vápně. Stačilo to jenom někomu posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu

Reagovat
Trand

Ty nůžky? Jako určitě to nechtěl, ale kdyby místo tyčky dal gól, tak by bylo považovanej za génia, brankář to určitě do protipohybu nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

On se odrazil do vzduchu a nestihl si uvedomit, kterou nohou to vlastne bude chtit zakoncit, tak tam nechal obe. Ale vypadalo to uzasne

Reagovat
Bayern +

300. pre WHU v PL

Reagovat
Kenneth

Chelsea už má díky FA Cupu poháry zajištěný?

Reagovat
niflheim

EL.

Reagovat
Trand

Krásně Toffees! Fellaini naprosto úžasnej!

Reagovat
Legolas John

Reagovat
smazaný uživatel

To sou dementi

Reagovat
niflheim

Mně se chce z tohodle brečet. Takový zápas nakonec zremizovat.

Co na to říct - zápas to byl krásný, doslova nahoru-dolů, padaly pěkné góly. V jednom momentě dáváme tyčku, kdy skóré mohlo být 5:2. Za pár minut 4:4 a v posledních vteřinách se Howard představuje excelentním zákrokem. Co na to říct - posrali jsme to.

Reagovat
Darren Fletcher

ber to v pohode. na tento zapas roky nezabudneme, 4:4 s krasnymi golmi, plus ta situacia so zrdou, alebo ferdinand v zavere. sice z toho fergieho dlho bude boliet hlava, ale my sa tesme na bitku o titul. stale to mame vo vlastnych rukach a vyhrat u belasych sa da a ne ze ne. vid fa cup. bude to parada

Reagovat
niflheim

Jenom ale aby toto nemrzelo. Takové naivní bránění už nesmíme předvést do konce sezóny.

Reagovat
Darren Fletcher

to mne bolo do placu, ked nam to spravili karamelky naposledy, z 1:3 na 3:3 cahill a arteta v nadstaveni ak sa nemylim. to bola tiez haluz

Reagovat
kiwwi

lenze to bolo na zaciatku sezony, to tak nemrzi...dnes sme mohli rozhodnut o titule

Reagovat
niflheim

A místo toho jsme si to udělali kurevsky těžší.

Reagovat
mookyn

Reagovat
CHONG

Krásná práce, City mají zase všechno ve svých rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale United taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To je jasné, ale myslel jsem to tak, že City se teď už nemusí spoléhat na ztrátu United,tak jak by museli kdyby United ten Everton porazili, když City vyhrají všechny čtyři zbývající zápasy tak je titul jejich děj se co děj.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale v Newcastlu se vyhrát nedá.

Reagovat
CHONG

Vyhrát se dá všude, Real to včera názorně předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, ze United v pristim kole v derby vyhraji, aby uz Citizens nemeli dal o co hrat

Reagovat
CHONG

Naopak doufejme v to, že vyhraje City a pak už to nějak doklepou do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak 50:50 ale stale s tazsim losom pre MC

Reagovat
CHONG

Tak ten los možná o fous těžší mají to je pravda.

Reagovat
kiwwi

tak maju este United...my uz nikoho tazkeho nemame

Reagovat
smazaný uživatel

i ked teoreticky ten Sunderland by sa mohol hecnut na x-ku

Reagovat
scholes18

si mi to z ust zobral

Reagovat
CHONG

Tak vy zas máte City a ti jsou letos doma v lize celkem suverénní, plus ten Sunderland bych být tebou taky úplně nepodceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundeland až na ten jeden výbuch bránia solídne a keď si spomenú, ako sa dávajú góly, tak... Titul bude na Old Trafford, no matter what.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce i skore mají lepší, to jsem nečekal...Dokonce i skore mají lepší, to jsem nečekal... I souboj o titul může být zajímavý, pokud je nesestřelí Wolves.

Reagovat
cristiano.K.

Skvělý Everton nám moc neutekl a MU ztratil

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

CITY

Reagovat
Swarley

takhle si to zbytečně, ale naprosto zbytečně komplikovat vypuštěným zápasem s Wiganem a tímhle dnešním hurá fotbalem...tahle sezóna je jak na houpačce, někdy bych klukům líbal kopačky a jidny bych je nechal políbit mi prdel...

no nic, musíme si to uhrát v přímém souboji se City, aspoň to bude přímý boj o titul a uvidí se, kdo jak na tom je...

Reagovat
kiwwi

ja som este nezazil zapas, kde by sme hrali tak dobre a neziskali sme vsetky 3 body...toto je pre mna dokonaly sok, normalne nechapem co sa stalo

Reagovat
niflheim

Letos třeba proti strakám doma

Reagovat
kiwwi

jebnuta sezona, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ..ked bolo 4-2 vypol som to s tym, ze je koniec a united este nejaky pridaju

Reagovat
smazaný uživatel

paráda. City už má titul zase ve svých rukách S Tevezem navždy a nikdy jinak.

Reagovat
ryzskej

Teď jsem se na to chtěl zeptat. Takže to teď záleží pouze a jen na city, woooow

Reagovat
Manik...

Výborně Everton!!! Už to je zase na City jestli titul vyhrají nebo ne . Musejí už ale do konce sezóny všechno vyhrát. Včetně derby Manchesteru

Reagovat
Usty

OT:

Pro ty, co sledovali zápas na Bloodzeedu: O poločasový přestávce byl takovej krátkej trailer ze zápasu Chelsea v Barcelona, nevíte, kdo to komentoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Justin Bieber

Reagovat
goodbay

360. pro MU bez trofeje!

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

a everton je fakt najtypkovejsi klub

Reagovat
smazaný uživatel

2. naj v Anglicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned za Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

dostat doma 4 goly je fakt vela..skoda tej Evrovej tycky mohlo byt rozhodnute. podobna situacia ako v La Lige ked sa zadlo ze je o titule rozhodnute a zrazu pred vzajomnym zapasom je vsetko inak

Reagovat
smazaný uživatel

I ran upfield to try and get on the end of a cross from Martin Petrov on our left wing and as I ran back into midfield I felt very slightly dizzy.

'It wasn't a normal dizziness - it was a kind of surreal feeling like I was running along inside someone else's body.

'Then I made another burst forward and noticed it again. Then my vision started to go. I had no pain whatsoever. No clutching at my chest.Then I started to see double. It felt almost like a dream. There was no one anywhere near me when I started to feel myself falling

'The last thing I remember was our defender Dedryck Boyata screaming at me to get back and help out in defence. I just felt myself falling then I felt two thumps as my head hit the ground in front of me then that was it. Blackness, nothing. I was dead.'

aby som doplnil toho Muambu. brr, až mi je zima, keď si to predstavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to o poločase vypnu a ono nakonec taková přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

ja to zapnul asi 5 min pred prvnim golem

Reagovat
vitasrp

Zapasy Evertonu s United jsou kouzelny, v minuly sezone EFC doma srovnal v nastaveni z 1:3 na 3:3, ted zas predvedli podobny navrat na Old Trafford.. Kazdopadne MU jsou posledni tym, u kteryho bych takhle nezvladnutej zaver cekal.. Na hristi meli dostatek zkusenych hracu, kvalitni obranu, nechapu, jaktoze to nedohrali.. A dalsi vec je, ze dostavali vazne laciny goly - Evans to dneska vubec nezvlad a fyzicka sila Fellainiho na nej dost platila..

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt Moyesovi! To co on dokaze s tak maly rozpoctem je neuveritelny Chtel bych videt jak by se predved kdyby mel vic penez na utraceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

fantíku, bys tam v reportu i mohl zmínit to břevno od Evry za stavu 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

vyjeba...j united

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
kiwwi

4: The last game in which #ManUtd scored 4 and failed to win was v Sheffield Wednesday (4-4) away, 07.12.1974.

sialena sezona

Reagovat
mithro

pre mna bude ceresnicka na torte zapas s City, budem buduci pondelok nahanat v Odesse nejaky bar, kde to budu vysielat

Reagovat
Maresma

Aspon ten souboj o titul bude mit grady.

Reagovat
Maresma

Mensi OT: Po nespravnem vzhazovani jednoho tymu, vhazuje druhy tym, ale jak je to pri nespravne kopnutem rohu? Opakuje se?

Reagovat
Chazy

Jednoznačně.

Si pamatuju ze zápasu MU vs CFC.

MU zkuselo tu fintu, kdy hráč jen trochu posune míč z rohu, jakobyho přenechá dalšímíu hráči a ten rozehraje po zemi, protože roh je rozehranej. MU to tak zahrálo a Vidic dal gól hlavou.

Rozhodčí nechal roh zopakovat, tentokrát MU centrovalo a Vidic dal gól...

Reagovat
C0br

Ten první gól dával Cristiano.

Reagovat
Chazy

Neva.

Reagovat
vitasrp

Strasnej zapas tehdy, skutecny vrchol Scolariho neschopnosti.. Obdrze dva goly z jednoho rohu je vazne unikat..

Reagovat
Chazy

Jj, to byla kuriozita, na to do smrti nezapomenu. Něco jako kiwwi s Alcarazem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
Maresma

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kreten ten pomezni

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný gól dal kdysi Otepka Spartě.

Reagovat
vodka

no jo, ono už to jsou 3 roky...

Reagovat
wild

vhadzuje druhy tym

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

kua zle som si to precital

Reagovat
smazaný uživatel

Didier Drogba se dnes zapojil do tréninku a vypadá to, že by mohl být na úterý fit.

Reagovat
kmotor corleone
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nvm, či si nepozrem City. Tá naša zostava je strašná, nehráme o nič. Na lavičke okrem Jonja nikto zaujímavý. Hra bude vyzerať všetci vieme ako.

Reagovat
kiwwi

vsak im fandis, tak preco hladat ospravedlnenia

Reagovat
C0br

Reagovat
13

Zrovna ty dáš přednost koukání na city před zápasem LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
papos182

Reagovat
Counter

jen se koukni, měl by to být lepší fotbal a na rozdíl od toho vašeho zápasu v něm i o něco jde.

Reagovat
niflheim

Ty nefandíš City?

Reagovat
vladis271

bože, to je také vtipné, skoro som dostal orgazmus a oblial si monitor s minerálkou, čo som mal v ústočkách

Reagovat
vladis271

vylížte mi prdel, bol som v čase zápasov v šenku a hral šach

Reagovat
Liquid

Velice pozitivní zjištění, že titul má Citizens ve vlastních rukou.

Reagovat
Lacko_Boh

to je strašne pozitívne...

Reagovat
smazaný uživatel

To samá může říct United

Reagovat
smazaný uživatel

*samé

Reagovat
wild

najvacsia haluz bude ked o titule rozhodne Tevez

Reagovat
kiwwi

tym ze bude nulovy

Reagovat
papos182

Hatricek to site ManU bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

No jak může nestranej fanoušek přát titul něčemu takovýmu jako je city, to vážně nechápu. Leda u fans chelsea se taková úchylka dá pochopit...

Reagovat
kiwwi

ABU

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka
Reagovat
kiwwi

In some countries this is considered the hardest of hardcore porn. 

do pici, to je chujovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ten najrozumnejší dôvod.

Reagovat
smazaný uživatel

to je úžasné

Reagovat
C-M@ster

ja to nejak nechapu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Woah, hm, hm

Reagovat
smazaný uživatel

CARLOS VELA, Y U NO PERFORM LIKE THIS FOR ARSENAL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som nad nim este normalne porozmyslal..

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie, ak príde dobrá ponuka.

Reagovat
smazaný uživatel

max. 4 mil

Reagovat
smazaný uživatel

1 čistá šanca kuyt

Reagovat
r.mrazik

dostat doma 4 goly? to si snad delaji prdel ne?!!

Reagovat
C-M@ster

Musis se na to divat z pohledu, ze 4 goly dali.

Reagovat
r.mrazik

ne...dostat doma 4 je debilita...(a je jedno,ze ctyri dali...)

a nic proti...ale proti evertonu?! snad dostali od Alexe poradne servano...zapas jsem nevidel,ale z 4:2 na plichtu?

na facku...

Reagovat
blaugrana

Po góle na 3:1 som šiel do krčmy s pocitom, že je už vymaľované, a keď teraz vidím 4:4, tak mi je do plaču. Keď urve city titul, tak to bude ďalší úder pod pás.

Reagovat
smazaný uživatel

neprial si ty city, lebo maju gaia?

Reagovat
blade115

Sakra, to musel být mač... Co se proboha na Traffordu dělo, že United dostali čtyřku?

Reagovat
blaugrana

Clichy.

Reagovat
fantomas

Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade rovnosti bodov rozhoduje na konci skore?

Reagovat
blaugrana

Vzájomné.

Reagovat
Chazy

Podle mě teda v PL skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma City potom vsetko vo svojich rukach

Reagovat
Chazy

To má tak jako tak, když MU porazí, což prostě musí, tak bude mít to skóre opravdu výrazně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra na St.James ? .. neviem, bude to tazke...

Reagovat
smazaný uživatel

ma to vo svojich rukach znamena ze ked vyhra vsetky svoje zapasy tak ma titul a nemusi sledovat vysledky United

Reagovat
smazaný uživatel

vazne?

Reagovat
vodka

skóre

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa uz dohodnite kua. vzdy som mal za to ze skore ale teraz uz PL tak nesledujem tak som si nie celkom isty

Reagovat
C0br

Je to určitě skóre, neposlouchej Španěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Skore a v případě rovnosti větší počet vstřelených branek

Reagovat
smazaný uživatel

United, to co bola za dalsia fraska??? Uz Vam doslo stasticko???

Reagovat
smazaný uživatel

Super. City

Reagovat
CHONG

Výborně, tak teď ještě příští kolo porazit v derby účkaře a jdeme zpátky na první místo. Title race is back on.

Reagovat
papos182

Zapas LFC pekny, moc jsem se bavil. Sice to na konci trochu upadlo zasluhou hlavne stridani, ale i tak zapas hodnotim kladne. Nejlepsi Hendo se Spearem

Reagovat
13

Výsledek mě až tak netíží, protože už o nic nešlo. Ale ta koncovka je fakt něco neuvěřitelnýho. O tý už se nemá smysl bavit. Jinak byl výkon docela dobrej a WBA bylo pro mě až překvapivě slabé. Sice vyhráli, ale za takovej výkon bych se spíš styděl. Takovej Hodgson style no.

Reagovat
Chazy

ignorante.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzime palce City

Reagovat
minoLFC

Zostava v rámci možnosti možno až na Kuyta dobrá (Henderson v strede, Maxi na krídle tak ako si to všetci želali), striedania včasne, do hry sa dostali všetci ofenzívny hráči, hra veľmi dobra, plno šanci....bohužiaľ premieňanie šanci na prezdržku aj vďaka skvelému Fosterovi..WBA uplietlo z hovna bič...dúfam, že do dalšej sezóny už nepôjdeme len s dvoma útočníkmi a prídu aspoň De Jong so Suarezom (tí by mohli byť v našich možnostiach)

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez je krídlo.

Reagovat
minoLFC

útočník/krídlo ... a práve preto by bol vhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám, že ti oslové neplánovali derby o Manchester na pondělí nesnáším pondělní zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Fanoušci Wolves

Reagovat
kiwwi

Liverpool blizsie k zostupu, ako k Lige Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já jsem si to prohodil

Reagovat
fenixLFC

no co, uz so oplakal dnesnu remizu?

Reagovat
hefy

Tak ahoj, Wolves. Mně chybět nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať přibalí ještě QPR a Roves.

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

NO.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Blackburn ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

mne aj hej, celkom som si ich obľúbil za tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tento?

Reagovat
smazaný uživatel

predtým som ich vôbec nesledoval, tento rok som na začiatku sezóny videl pár zápasov a aj keď možno nevyhrali, ich hra sa mi páčila, celkom sympatickí hráči... odvtedy som ich zápasy dokonca vyhľadával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pečeň-bazeňáci zase raz pobavili (výsledkovo).

Reagovat
Kaze

OT: Tribes Ascend - Naprosto parádní naspeedovaná hra vážný konkurent pro TF2 a Quake Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

LFC

Reagovat
fenixLFC

sme radi ze vam LFC sposobuje radost ked ti vasi to nedokazu

Reagovat
kiwwi

dufam ze v tom hodlaju pokracovat

Reagovat
fenixLFC

som nevedel ze chces aby vasi dalej stracali

Reagovat
smazaný uživatel

Naši vedou ligu a dnes nám připravili krásný fotbalový zážitek, 8 branek, parádní zápas. Sice ztracené 2 body, ale zážitek krásný. Já jsem spokojen s námi i s vámi.

Reagovat
fenixLFC

nam uz o nic nejde v lige, tak az na to premienanie v pohode, nas caka uz len jeden zapas, ostatne mi je jedno

Reagovat
niflheim

Mně dneska udělali radost i naši. Byl to pěkný zápas, sice špatný konec, ale rozhodně jsem se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme sa tiež bavili hrou...

Reagovat
niflheim

Kromě zamindrákovaných a zakomplexovaných to musel být pro nestraného fanouška krásný zápas.

Reagovat
vladis271

všetci sme spokoný, krásny to deň...a to sme obaja stratili body

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, ale stejně bych po skoro odehraném kole vyzdvihl match UNITED-EVERTON !!! To byl fotbal, David Moyes je úžasný trenér, nebál se nasadit ofenzivní taktiku, a Everton si bod plně zasloužil Doufám, že se dívali hráči Arsenalu a Chelsea, jak se hraje s United na jejím hřišti P.S.: zítra všichni povinně sledovat záznam na ČT4 znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten záznam se těším. Když pominu ten komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky bych nechal původní anglický A sem tam jen vstup třeba Karocha

Reagovat
Trand

No oni jsou teda ti angličtí komentátoři na MUTV hrozně neobjektivní, hlavně ten jeden, co mluví míň. Ale je to pochopitelný, když je to jejich klubový program.

Reagovat
niflheim

No a nedá se nic dělat...první sezónu ve fifě 13 holt budu muset věnovat vykopání Wolves z Champu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, Manchester City ma stale nadej na titul, prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Flyers! Pens si to letos nezaslouží.

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
terry

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

600. pro Aaronka.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zvedne, talentu má mraky.

Reagovat
Trand

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsi zapomněl na Garínka

Reagovat
fantomas

Pravda, napravim při další stovce. :-*

Reagovat
herbage

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak čtu co se dělo dneska na Anfieldu, tak jsem rád, že jsem to neviděl, bych zase zestárl o pár let, ale letošní klasika asi.

Aspoň flyers dělaj radost.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro modrou část Liverpoolu dneska

Reagovat
13

Ale byl to náhodou pěknej fotbal. Jeden z lepších výkonů letos.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Podle mě bys byl spíš spokojenej, ono vám v tý lize stejně o nic nejde a po fotbalový stránce ste na mě udělali dobrej dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak mě jde o ty neproměněný šance, to je vžycky o nervy.

Reagovat
ďuriLFC

Tak tiež som dneska nevidel , ale z toho čo tu čitam by to bolo opäť raz de javu takže ma to až tak nesere. Ale pozeratelne to vraj bolo takže aspoň niečo.

Reagovat
cristiano.K.

já to taky neviděl zrovna

Reagovat
vodka

Jágr by eště mohl dat gól, zatím hraje hodně dobře, škoda toho přestřelení brány, když byl Fleury na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to od 2. třetiny, dneska maká dozadu i neskutečně, na ESPN ukazovali i rozbor jeho akcí. A Voras krásně provokuje Malkina.

Reagovat
ďuriLFC

maš link?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před chvíli to šlo tady: sop://broker.sopcast.com:3912/128582

ale buď už to nejde, nebo je problém u mě

jinak na http://www.streamhunter.tv/ je dobrej ten veetle...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně dneska zatím možná až moc klidnej zápas, žádný emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. Jsem rád že začali tak brzo a mám Nova Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa odovzdáva PFA?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, hej. tu máme prvého fešáka. :-*

http://lockerz.com/s/203361042

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Sakra, teď jsem to sem chtěl dát!

Reagovat
smazaný uživatel

FB je mocný

Reagovat
blade115

Hlavně jedna modré veřejnosti zcela neznámá stránka, že?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
blade115

Nepochopil jsi text, ironii nebo to máš snad z jiné stránky než Chelsea CZ/SK aktuální info?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle..jojo ...

Reagovat
Arbiter

tak on to Mata hodil sám na svůj twitter, že

Reagovat
blade115

Tak já třeba nejsem z těch, co celý den čekují twittery a facebooky všech hráčů. Tohle mám z výše zmíněné stránky, na jinou ani nechodím...

Reagovat
Arbiter

Tak mi se to zobrazuje na zdi (oficiální face některých hráčů) a nebo když si zapnu twitter, tak zkouknu několik posledních tweetů a nemusím u toho vysedávat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levák Bob

Reagovat
smazaný uživatel

18 - Number of attempts it will take Roy Hodgson to say Peter Odemwingie in his post-match interview. Woy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ligu mistru.

“People talk about my hair a lot. Would I shave it off if we got promoted? No, no, but maybe one day. We should go up, so that is not something I will consider. But I would happily shave it all off if we can qualify for the Champions League.

“It seems a very long way off at the moment, but Newcastle are a club with the potential to play in the Champions League again. It would be fantastic and if it happens I’ll cut my hair completely off to celebrate.”

Reagovat
smazaný uživatel

“People talk about my hair"...to mi stačilo, abych věděl, o co půjde..

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

póza

Reagovat
smazaný uživatel

U něj v pohodě.

Reagovat
Arbiter

hehe, byla by sranda, kdyby se Chelsea dostala do finále, v lize by skončila 5. nebo 6., vy byste skončili čtvrtí, on by se hned po zápase ostříhal a Chelsea by nakonec LM vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bych se za bricho popadal... nastesti vypadnete z LM uz v utery

Reagovat
Arbiter

doufám, že se pleteš

Reagovat
Darren Fletcher

656. pre Davida Ginolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Vyhrát eště Arsenal, tak to bylo snové kolo

Reagovat
Kaze

OT: Jak se jmenuje ta písnička, která hrála po gólu Schenna?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hrála nějaká jiná než u ostaních?

Reagovat
smazaný uživatel

*ostatních

Reagovat
ďuriLFC

Tiež by som rád vedel. Je skvelá,presne taká ,,hokejová,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam nebyla jiná, tak maj tohle.

http://www.youtube.com/watch?v=E9vwnd7FQRA

Scooter - I like it loud

Reagovat
ďuriLFC

Presne

Reagovat
Kaze

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hraje u kazdyho golu Flyers , kazdej tym si na zacatku sezony zvolil svuj song kterej jim budou pri kazde brance hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za objasnění, fakt jsem to nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle kolo se povedlo.

Reagovat
C-M@ster

To bude pořádný derby.

Reagovat
Swarley

na jednu stranu mě to neskutečně sere, protože ten titul mohl být už v pohodě v kapse...takhle se ještě budeme trápit a budou to neskutečné nervy...

ale to je i druhá strana mince, bude se bojovat do konce, bude se hrát neskutečně důležitý zápas ve kterém půjde přímo o titul...sice bych preferoval tu klidnější cestu, ale takhle porazit City v přímém souboji o titul, to není k zahození

Reagovat
C-M@ster

Presne tak, ale hlavne to neprosrat.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

grr to su vyjeb*nci ten liverpool takto mi dojebat tiket mozu len oni, a tom som sa tesil ze som nedal tutovku na Manu a oni mi takto skurvia den.

Reagovat
Chazy

tutovky..

Reagovat
soukup

tak madrid yankees silou vůle přelezli přes 28 směn, jeho béčko se tento týden na pálce heclo a já s tím blbečkem kvůli tomu rupnu, ta D-Liga je úplně na hovno fakt mě to baví jako...

Aspoň že drtím Hrubase u tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Chazy liga je uplne na hovno!

Reagovat
Chazy

Je zvláštní. V FA je tak málo nadhazovačů, až si člověk říká, že hraje proti 11 zkušeným hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem zvedavej, jestli to tam v prubehu sezony stihnu jeste zachranit, kdyz mi hraci porad putuji na DL a neni je kym nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

HA! Vedu B ligu

Reagovat
Chazy

Klid prosímtě ... to se stane. Vždyť vlastně ještě můžeš bejt rád, že byl neaktivní, protože s áčkem by ti dal víc

Reagovat
soukup

to by mě štvalo míň, než když mě porazí s tragédama

Reagovat
tomasinho

Já třeba trefil nulu United za 5,25 a Liverpool mi to dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

ja trefil Mladou Boleslav, Plzen, Atletico, nejspis i Valencii, ale dosrala mi to neprohra AS

Reagovat
vladis271

scouser a v tejto sezóne podáva na LFC? čo si mal? priznaj sa, muchotrávky?

Reagovat
tomasinho

Samozřejmě jen za body na eurotipu, peníze bych do LFC nedal, vždy, když na ně vsadím, tak to nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge, který byl nominován PFA na hráče roku do 23 let, se vítězem nestal, tím byl zvolen Kyle Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

RvP PFA Player Of The Year

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, nejlepší asi ne ale MVP rozhodně.

Reagovat
wild

Sestava roku: Hart - Walker, Kompany, Coloccini, Baines - Yaya Toure, Parker, Silva, Bale - Rooney, van Persie.

Reagovat
tomasinho

Yaya je tam jak pěst na oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny je kde?

Reagovat
mul

Yayu by som vymenil za Carricka ,inak v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Ocenění asi rozdána nejspravedlivěji a nejsprávněji.

Reagovat
smazaný uživatel

There is only Cisse and C.Ronaldo who in premier league history have managed to score in 6 consecutive games

Je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prijde divny.. vsak treba Persan na podzim?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie má nejdelší šňůru 5 zápasů myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud v deseti, ale byl to konec a zacatek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer a Henry by meli mit 8, vic toho asi ted nenajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, dik. Tak snad Cisse zabojuje

Reagovat
j_mrazik

Ufff, už jsem se lekl, že ta úvodní fotka je z Twilightu.

Reagovat
vladis271

Ale ten Jelavič A keď si zoberem tú fámu, že nám ho ponúkali, lebo si mysleli, že ho Kenny chodí sledovať, no on len rád chodil na zápasy Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Njn, když Moyes tolikrát vystřelil naslepo, tak to vyjít jednou muselo ... kéž by vzal Tottenham po Harrym, sice je nesnáším, ale on si zaslouží jednou mít k dispozici peníze.

V životě udělal jedinej opravdu velkej přestup a je z toho prakticky nejlepší hráč, co maj.

Reagovat
vladis271

desím sa toho, ak by prevzal United

Reagovat
tomasinho

Fellaini že?

Reagovat
Chazy

Jj, snad za 15 mega. To bylo tehdy kritiky, že to vyhazuje za relativně neznámýho hráče a jak neumí s penězma, když je dostane ..

Reagovat
tomasinho

To si pamatuju, taky jsem si říkal, co se mu střelilo v bedně. Nakonec ale asi dobře věděl, co dělá.

Reagovat
Chazy

Já teď koukám, že modrá antuka moc úspěch nesklízí ... docela mě překvapilo, že je to nějaká specifická, umělá antuka, já myslel, že to bude prostě přírodní a nabarvená.

Reagovat
tomasinho

Jojo, však jsme o tom už bavili. Hlavně, jak píšeš na tenisportalu, má Rafa super výmluvu, když se na antuce v Madridu hraje teprve 4. rokem. A pobavil mě ARod, přímo jsem si říkal, že to bude určitě vypadat jak US hard a on to pak zmínil, že se bude cítit lépe.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
niflheim

Mancini: Put your money on United

Manchester City boss Roberto Mancini saw his side claw their way back into the title race, then insisted: Put your money on United. City closed to within three points of Sir Alex Ferguson's Manchester United thanks to their win at Wolves and United's slip-up against Everton. Leaders United travel to the Etihad Stadium a week today, where victory for Mancini's men would put them back in the driving seat. But despite that, the Italian reckons the title remains an impossible dream. “I don't bet, I don't like it, but maybe you can put your money on Manchester United, 100 per cent,” said Mancini, while insisting he is not playing mind games. “Only one team can win this title. We have three points less and after the derby game we play Newcastle, who are fighting for the Champions League, and QPR, who are fighting relegation. I don’t think United are under pressure because they are used to this every year. For us it is different – it’s our first time. At the moment we don’t have any pressure because we don’t have any chance to win. It’s impossible. We will probably lose to United. Everyone wrote that the title race was finished seven days ago.”

Reagovat
vladis271

toto musí safa normálne uraziť, že ho považuje za takého debila, čoby mu na toto skočil.

Reagovat
kiwwi

ty vole

Reagovat
vladis271

" because we don’t have any chance to win" magor, vážne

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt idiot.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

blbecek

Reagovat
tomasinho

To je blbec.

Reagovat
fantomas

To musí bejt fór.

Reagovat
Amos

Reagovat
ďuriLFC

Oh my ..

Reagovat
smazaný uživatel

Podobny kraviny rikal uz v rozhovoru po zapase. On je nejvetsi nula jaka kdy vedla fotbalovej tym v Anglii, vetsiho idiota jsem fakt nezazil, ani o vetsim neslysel. Byla by to silena ostuda, pokud by tady ten klaun ziskal titul.

Reagovat
Arbiter

Scolari nebyl teda o moc lepší. Strašný alibista...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi nemel tolik prostoru se vyjadrovat Mancini prekonal i Beniteze

Reagovat
kiwwi

remember that? clown

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Arbiter

nesměj se mu, vždyť je to manažér, který má jako jeden z mála úroveň a navíc uznává sílu soupeře

Reagovat
niflheim

Ale je to krásné, když si Roy odveze z Anfieldu tři body

Reagovat
tomasinho

Loni na Hawthorns taky s LFC vyhrál, vrací nám to i s úroky.

Reagovat
vladis271

žeby sme mu to nejako šťažovali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele