Anglická Premier League - souhrn 33. kola

09.04.2012, 17:57, aktualizováno 11.04.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
Boj o anglický titul ještě rozhodně nekončí, Manchester United prohrál na půdě předposledního Wiganu a tuto nabídku ihned zužitkovali Citizens, kteří neměli problém s WBA. Arsenal vyhrál ve Wolverhamptonu a pojistil si třetí místo před Tottenhamem a Chelsea...

Queens Park Rangers - Swansea City 3:0

11.04.2012 21:00

Góly: 45. Joey Barton, 55. Jamie Mackie, 67. Ákos Buzsáky

Boj o záchranu nedramatizuje jenom Wigan, který oloupil lídra tabulky, ale i QPR. To si vzpomnělo na poslední vzájemný souboj se Swansea zde, na Loftus Road, a podobně jasně jako loni - tentokrát 3:0 - jej přejelo. Také pro Rangers to tedy znamená alespoň dočasné vysvobození ze zajetí sestupu.

Možná za to mohl i výkon kapitána Joeyho Bartona. Ten byl v nedávně době kritizován i vlastními fanoušky, dnes však exceloval od začátku do konce a dokonce se blýskl i veledůležitým prvním gólem, jenž navíc vstřelil těsně před přestávkou. To je vždycky nepříjemné, kór pro mužstvo, jež se předtím ocitalo blíže gólu častěji než protivník. Protože právě Swans málem šli do vedení skrze vlastní gól Taiwa nebo velkou šanci Routledge, který svůj volej poslal trestuhodně nad břevno.

Nicméně domácí i přesto vypadali hladověji a odhodlaněji v dnešním klání uspět, což se jim tedy vyplatilo konkrétně situací ze 45. minuty. Tehdy se Barton nekompromisně opřel do odvráceného Taarabtova centru a Vorm byl v tu chvíli stoprocentně bez šance. Přitom holandský brankář dříve nemusel složitě zasahovat ani proti zpackané střele Mackieho střele, jež mířila přímo do Vormovy náruče, ani proti Buzsakyho nepřesnému pokusu.

Oba neúspěšní střelci si nicméně později spravili chuť. Mackieho ráně v 55. minutě pomohla teč Rangela, zatímco Maďarova rána z podobné, zhruba 20metrové vzdálenosti už zaplula do sítě zcela čistě. Tak se stalo v 67. minutě a zlomení hosté už neprokázali moc vůle minimálně upravit nepříznivý stav. Snad akorát Grahamově hlavičce po přímém kopu Sigurdssona mnoho nechybělo.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Bromwich Albion 4:0

11.04.2012 20:45

Góly: 6. Sergio Agüero, 54. Sergio Agüero, 61. Carlos Tévez, 64. David Silva

Tak že by přeci? Hanebný výkon Manchesteru United a jeho porážka 1:0 ve Wiganu dala Manchesteru City prostor k nadechnutí. Svěřenci Roberta Manciniho splnili povinnost, naložili West Bromwich Albionu čtyři góly na cestu a stáhli vedení městských rivalů v čele tabulky na pět bodů. Vzhledem ke vzájemnému utkání obou klubů z Manchesteru v předposledním kole na Etihad Stadium se ještě máme na co těšit. Zápletka tak není pouze v boji o čtvrté místo...

Mario Balotelli odpykával trest za červenou kartu a v útoku se tak objevilo argentinské duo Sergio Agüero - Carlos Tévez. O jasné výhře Citizens v dnešním utkání se rozhodlo už po šesti minutách a byl u toho právě jeden z Jihoameričanů. Agüero převzal kousek za půlící čarou míč, potáhl jej až před šestnáctku, odkud nechytatelně k tyči vypálil a otevřel skóre zápasu - 1:0.

Domácí chtěli pochopitelně své vedení potvrdit, ale jak Silva po pěkné spolupráci s Tévezem, tak Richards - rovněž po úchvatné přihrávce problémového forvarda - ztroskotali na defenzivě hostí. Silvu vychytal na bližší tyči Foster, anglický obránce sice svého krajana překonal, ale na brankové čáře jej zaskočil Olsson. WBA se kromě Longovy střely těsně vedle k ničemu podstatnému nedostalo.

Do druhé půle ManCity skočilo podobně jako do té první - už po osmi minutách se měnilo skóre. Nasri našel krásně v šestnáctce Agüera a ten placírkou přidal svůj druhý gól v utkání - 2:0. Prakticky vzápětí mohl zvyšovat právě francouzský středopolař, který však těsně minul. O hattrick Agüera připravil opět jeden z dobře blokujících hráčů po hodině hry.

Bleděmodří ale nemuseli dlouho truchlit, za pár vteřin totiž Nasri vyslal Agüera, jeho zadovka se vrátila až k Tévezovi, jenž z nějakých 12 metrů uklidil balón do odkryté sítě - 3:0. Dílo zkázy dokonal už tři minutky poté David Silva. Skvělý Agüero sebral soupeři míč při rozehrávce, v rychlém brejku předal Silvovi a malý Španěl krásným lobem překonal Fostera počtvrté a naposledy - 4:0.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester United 1:0

11.04.2012 20:45

Góly: 50. Shaun Maloney

Jedním slovem hanba! Manchester United si ještě zbytečně zavařil v boji o titul, když odchodil zápas na DW Stadium a Latics tu dovolil zpřetrhat dlouho trvající a z jejich pohledu nesmírně frustrující šňůru. Po pěti zápasech, pěti prohrách, 21 obdržených gólech a žádném vstřeleném...je tu výhra 1:0 a minimálně na pár dní úprk z propadliště.

Přehnaně jásat samozřejmě ještě není proč - stále je tu pět dalších kol a Bolton s jedním zápasem k dobru. Nicméně minimálně z psychického hlediska půjde stoprocentně o mimořádnou vzpruhu. Tím spíš, že dnešní výhru nelze označit za nezaslouženou. Ačkoliv Wigan celou půl hodinu podnikalo dosti bezzubé výpady do obrany United, oproti výkonu soupeře, nad nímž ve své technické zóně Ferguson neustále lamentoval, to byla pořád pohádka. United notně scházela Scholesova preciznost, stejně jako byl rozhodující vysloveně tragický Rooneyho výkon. Obvykle důležitý člen sestavy pak byl dokonce v 65. minutě vystřídán, ačkoliv se už v tu chvíli mělo ze všech sil útočit.

Latics totiž šli do vedení po 50 minutách, když Maloney s Beausejourem opět zopakovali osvědčenou rozehrávku rohového kopu na krátkou vzdálenost a prvně jmenovaný vzápětí krásně zakroutil míč do sítě. Do poločasu se diváci mohli významně vzrušit akorát při jiné brance atletů, tentokrát však kontroverzně neuznané - to když měl být vedle Mosesovy úspěšné hlavičky faulován brankář De Gea.

Do druhého dějství okamžitě namísto Younga vyběhl Cleverley, který strávil loňskou sezonu na hostování právě ve Wiganu, ani on ale Red Devils příliš nevytrhl z předčasně mistrovské letargie. Ta se začala vytrácet až dvacet minut před koncem. Nejprve se pro změnu United vztekali kvůli neodpískání Figuerovy ruky uvnitř vlastní šestnáctky, pak Al Habsi dobře vychytal Welbecka. Ani závěrečných šancí tedy nebylo mnoho, tlak nepřišel už vůbec a navíc si na De Geovi ještě jeden solidní zákrok stihl vyžádat Moses. Zkrátka blamáž, jak má být.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC 0:3

11.04.2012 20:45

Góly: 9. Robin van Persie (pen.), 11. Theo Walcott, 69. Yossi Benayoun

Konečná. Velice brzo zapečetil osud Wolverhamptonu mezi 20 nejlepšími londýnský Arsenal, stíhající naopak jistotu třetí příčky. Zápas rozhodl prakticky již v první půli, takže teď vzhledem k senzační výhře Wiganu zanechal Vlky devět bodů od prvního nesestupového místa. To už pak sestup snad ani zázrak neodvrátí.

Už v osmé minutě bylo jasno, že je zle nedobře. Van Persie uvolnil ke klíčovému sprintu Walcotta a Bassongovo ne zrovna šikovné zatažení za ruční brzdu přineslo oranžovým tak akorát možnost dohrávat v oslabení a s mankem. Van Persieho sebevědomý pokutový kop a následně i další, tentokrát opravdu rovnou gólová spolupráce s pravým křídelníkem, totiž daly Londýňanům faktickou záruku vítězství.

Tu se celých zbývajících 35 minut Wolverhampton nahlodat dvakrát nesnažil. Ostatně každá jejich sekvence přihrávek či veškeré rozhodnutí sudího Swabricka v jejich prospěch se neobešlo bez ironických potlesků či popěvků. Ve velmi nepříjemné atmosféře zápas začal; a také pokračoval.

Nepříliš chvály hodně ovšem vstoupil Arsenal do druhého poločasu, který zpočátku jako by byl připraven odjezdit takříkajíc na koni a bez vlastního přičinění. Jenže to Wolves úplně připustit nehodlali, a jak je už jejich pravidlem pod Connorem, druhý poločas se jim vyvedl přeci jen lépe než první. Ještě v 56. minutě možná rázem svěží Vlky nepatrně přidusil Arteta svým vběhnutím do pokutového území a přihrávkou Persiemu do jasné šance, jenže Holanďan trestuhodně přestřelil, a tak málem úřadoval soupeř. Nejprve se k první zaznamenání hodné střele do boční sítě dostal Jarvis, posléze s odbitím hodiny hry předvedl Szczesny. Po necelých dvou měsících se opět mohl trefit Doyle, jeho hlavičku ale neuvěřitelným způsobem pravačkou zadržel Szczesny.

Teprve poté, co se přehnal tento tlak, dostali hosté nabuzené Wolves zpět "pod pokličku". Znovu nejvlivnější duo Kightly-Jarvis se už k zajímavým průnikům dostávalo čím dál méně, zatímco v 69. minutě Benayoun definitivně rozhodl. Po zpětném pasu Songa zaskočil Hennesseyho na špatné noze, když místo k zadní tyči mířil na tu přední. To už vzápětí Gunners mohli v klidu dohrávat, druhá vlna vlčí nevole se již nezdvihla - tedy s výjimkou slušné střely Milijaśe, po níž se opět vrhl polský brankář. Naopak ještě Ramsey dvěma pěknými projektily nepěkně vyděsil Hennesseyho.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Liverpool FC 2:3

10.04.2012 21:00

Góly: 36. Yakubu Aiyegbeni, 61. Yakubu Aiyegbeni (pen.) - 13. Maxi Rodríguez, 16. Maxi Rodríguez, 90+1. Andrew Carroll

Fotbalisté Liverpoolu se pořádně nadřeli, ale zápas na Blackburnu nakonec se štěstím zvládli. Hrdinou zápasu se stal útočník Andy Carroll, který i přes oslabení svého týmu dokázal skórovat v nastaveném čase!

Liverpool vstoupil do zápasu tím nejlepším způsobem a už po čtvrthodině hry vedl zásluhou Maxiho Rodriguéze 2:0. První branku započal přesnou přihrávkou Craig Bellamy a Maxi měl snadnou práci. Ta druhá odstartovala střelou Shelveyho, kterou Robinson neudržel, a z další vlny dorážející Maxi Rodriguéz vsítil druhou trefu.

Jenže pohodlné a brzké vedení se začalo komplikovat o devět minut později. Flanagan po chybné malé domů donutil Doniho k faulu na Hoiletta a rozhodčí nařídil pokutový kop. Mimoto byl Doni vyloučen a mezi tři tyče musel za Flanaghana golman Jones. Náhradní brankář Jones se uvedl jak nejlépe mohl. Bídnou Yakubovu penaltu chytil a uchránil Liverpoolu dvoubrankové manko. To ale neplatilo na dlouho. Ve 36. minutě si naběhl na parádní centr Yakubu a míč od něj skončil v síti - 2:1. Tlak domácích do poločasu sílil, ale vyrovnání se zatím nekonalo.

Výsledek 2:2 přišel na pořad dne až v 60. minutě a stalo se tak po sérii hrubých chyb golmana Jonese. Ten odstrčil ve vápně soupeře a rozhodčí nařídil druhou penaltu. Yakubu se tentokrát nemýlil a Liverpoolští tak přišli o dvoubrankové vedení! Blackburn dokonce mohl výsledek otočit, Carroll si při hlavičkování málem vstřelil vlastní gól. Když už se utkání schylovalo ke konci, rozhodl Andy Carroll! Někdejší útočník se prosedil ze vzduchu hlavou a Robinson se mohl natahovat zbytečně. Liverpool vyhrál na Blackburnu za pět dvanáct a nadále zůstává ve hře o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 1:1

09.04.2012 21:00

Góly: 82. Clint Dempsey - 45. Frank Lampard (pen.)

Nadmíru nudný a nezajímavý zápas skončil zřejmě zaslouženou remízou, a pokud by fotbalový bůh někomu měl přiřknout tři body, je to určitě Fulham. Chelsea dnes nepředvedla absolutně nic, gól dala z kontroverzní až darované penalty a celý druhý poločas sterilně bránila hubené vedení. To nakonec modrým sebral kanonýr posledních týdnů Clint Dempsey.

Jak Roberto Di Matteo avizoval, do západolondýnského derby vyběhlo oproti utkání s Wiganem hned šest nových hráčů. Do sestavy se vrátil i přes naprasklá žebra John Terry, také John Obi Mikel a čtveřice hráčů do ofenzivy - Torres, Lampard, Kalou a Ramires. Fulham až na dvě změny nasadil stejnou jedenáctku jako v úspěšném duelu v Boltonu.

Úvod utkání, ostatně jako snad v úplně každém derby mezi Chelsea a Fulhamem, nenabídl příliš fotbalové zábavy, do šestnáctek soupeře se oba týmy dostávali prakticky jen po standardních situacích. Defenzivy na obou stranách fungovaly prvotřídně, což logicky atraktivitě střetnutí nepřidalo.

Výjimky zdvihající diváky na Craven Cottage ze sedaček tvořily střely ze střední vzdálenosti zpravidla v podání Fulhamu, který měl v první půli více ze hry. Ať už to byla hlavní hvězda domácích Clint Dempsey nebo s o poznání lepší střelou Kevin Frei, Petr Čech v bráně Chelsea si vždy poradil.

A přestože Blues nepředvedli v úvodním dějství lautr nic, šli do vedení. Bertrand přihrál do vápna Kalouovi, proti němuž tak nešikovně vyjel skluzem Murphy, že ač afrického útočníka zřejmě vůbec nezasáhl, Mark Clattenburg měl důvod písknout do píšťalky. Penaltu suverénním způsobem proměnil již svým 150. gólem v Premier League Frank Lampard a poslal Chelsea do vedení 0:1.

Nemastný-neslaný fotbal pokračoval i ve druhém dějství; opět spíše pod taktovkou Fulhamu. Ten z dnešního souboje "nekopů" vyšel pravděpodobně s čistším štítem, ačkoli utkání opravdu nemělo valnou úroveň. Slušnou akci po hodině hry ukázala dvojice Frei - Riise, po které norský zrzek šajtlí těsně minul branku.

Až deset minut před koncem se domácí konečně dočkali zaslouženého vyrovnání. Nejdříve ještě Čech fantastickým zákrokem zneškodnil Hughesovu hlavičku na roh. Ten rozehrál Damien Duff přesně na hlavu Clinta Dempsey, který trestuhodně zcela nekrytý trknul balón ještě s pomocí tečujícího Garyho Cahilla k tyči mimo dosah Petra Čecha - 1:1. Pak nastala desetiminutovka čehosi, co připomínalo snahu Chelsea o navrácení vedení na její stranu, ale vzešlo z toho jen pár brejků domácích, které nepřinesly větší nebezpečí.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Stoke City 1:1

09.04.2012 18:30

Góly: 32. Andreas Weimann - 71. Robert Huth

Nevyhrát doma pět měsíců, to chce odvahu. A Alex McLeish ji tedy evidentně nepostrádá. Se svou Aston Villou na vlastním hřišti naplno nebodoval od 5. listopadu a po dnešku je jasno, že se tahle série ještě natáhne: poté, co birminghamští neudrželi ani vedení nad Stoke a znovu se s tímto soupeřem rozešli smírně, trčí jen sedm bodů nad sestupovou zónou. Což fanoušci svému manažerovi po závěrečném hvizdu pěkně od plic připomněli.

Po Vánocích to byla ukrutná nuda a bezbranková plichta, tentokrát to bylo jen o něco málo lepší. Stále platilo, že síla obou mužstev spočívá hlavně v poctivé defenzivní práci, zatímco vpředu chybí kreativita i spolehlivý zakončovatel (Crouch jen střídal, na druhé straně je dlouhodobě mimo Bent). Jediné, co bedlivý pozorovatel obou letošních vzájemných měření sil, musel ocenit, je infiltrovaná mladá krev, jež přeci jen hře Aston Villy i dnes přidala na atraktivitě. Byl to ostatně zrovna rakouský reprezentant do 21 let, Andreas Weimann, který ve 32. minutě proměnil hned první větší šanci zápasu. Narazil si s Irelandem a pak z hranice šestnáctky krásnou střelou nedal Begovićovi naději.

Jakkoliv šlo o nádhernou trefu, je nicméně záhodno poznamenat, že o nějaký životabudič v žádném případě nešlo. Kromě Waltersova skoro-vlastňáku už do přestávky domácí nepřišli vůbec s ničím. Iniciativu raději přebírali Potters, v jehož dresu se o gól v první půli marně pokoušeli Palacios i Walters, který hlavičkoval příliš vysoko. Hned po restartu byl navíc blízko srovnání Huth - klasicky zakončující po standardní situaci.

Z ní také ten samý Němec nakonec gólu dosáhl. Pomohlo vystřídání tradičního a kvalitního exekutora přímých kopů Pennanta, jenž pouhých devět minut po nástupu na plac z pravé strany dovolil Huthovi ve druhém po sobě jdoucím utkání vstřelit velmi důležitou branku. Tentokrát už bez navázání gólem vítězným, neboť Penantův další centr - pro změnu od rohového praporku - byl sice zdárně odhlavičkován do sítě Shawcrossem, zároveň ale také správně usvědčen z krátkodobého vycestování "mimo výseč".

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 4:0

09.04.2012 16:00

Góly: 52. Magaye Gueye, 75. Steven Pienaar, 76. Leon Osman, 81. Victor Anichebe

Kdyby se hrálo jen na jaře, může Everton s klidným vědomím aspirovat na pohárovou Evropu. Vždyť za podzim získal jen o bod více než v dosavadním průběhu druhé části sezony a to zbývá odehrát ještě pět utkání. Dnes Toffees zvítězili už čtvrté utkání z posledních pěti, když deklasovali sterilní Sunderland 4:0. Všechny góly přitom padly až ve druhé půli.

Black Cats byli bez útočníka Nicklase Bendtnera, který nedoléčil bolavá záda, zcela ofenzivně odkázáni na jediného forvarda a tím byl dnes založením spíše podhrotový záložník Sessegnon. A na hře se to podepsalo, Sunderland za celých 90 minut nevystřelil na bránu a duel se dal považovat spíše jako čekání na první gól v síti Mignoleta.

První pětačtyřicetiminutovka jej ještě nenabídla, Everton vážněji zahrozil ze dvou situací. Nejprve si Pienaar narazil s Gueyem a z pokutového území bránu přestřelil. Ke konci úvodního dějství se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal McFadden, ale jeho solidní pokus hbitým skokem lapil gólman hostů Mignolet.

Síť se konečně rozvlnila až pár minut po návratu z kabin. Po rohovém kopu se míč dostal až k Osmanovi, jehož střelu sice gólman dokázal vyrazit, avšak na dorážku Magaye Gueyeho z bezprostřední blízkosti už byl krátký - 1:0. Debakl se nicméně zrodil až čtvrthodiny před koncem zápasu, kdy během šesti minut domácí skórovali do branky rozloženého soupeře třikrát.

Druhý a třetí zásah přišel navíc v rozmezí jediné minuty. Na 2:0 zvyšoval Steven Pienaar, jenž po přihrávce střelce prvního gólu Gueyeho z hranice vápna technicky vypálil k zadní tyči. Prakticky totožný gól přidal za zmíněnou minutu Osman - z podobného místa a dokonce do stejného prostoru v brance, jen s pomocí tyčky - 3:0. Poslední hřebíček do rakve zoufalých Mackems pak přibyl Victor Anichebe. Ten po dalším rohu na dvakrát s notným přispěním blokujícího Colbacka překonal Mignoleta počtvrté.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Bolton Wanderers 2:0

09.04.2012 16:00

Góly: 73. Hatem Ben Arfa, 83. Papiss Cissé

To jsou věci. Tottenham senzačně podlehl doma Norwichi a Newcastle je na tom nyní bodově stejně jako severolondýnský soupěř. Jestli Chelsea dnes večer vyhraje na Fulhamu, bude 4. a 6. místo oddělovat jen skóre. Magpies si dlouho nemohli s defenzivou Trotters poradit, odpor zlomily až dvě největší hvězdy současného Pardewova výběru - Hatem Ben Arfa a nezastavitelný Papiss Cissé.

Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase - všechny góly, všechny zajímavé akce, dokonce i všechna střídání (překvapivě) a jediná žlutá karta. Úvodní dějství ovšem vskutku nenabídlo nic záživného, největší vzruch do tribun Sports Direct Areny přinesla nemastná-neslaná střela domácího stopera Colocciniho. První půle se nesla v duchu nepřesností, až poločasová přestávka vlila hráčům krev do žil a začalo se něco dít.

Dvě minuty po návratu z kabin se do vedení málem dostali hosté. Chris Eagles ve vápně zakombinoval s kapitánem Kevinem Daviesem a ocitl se ve veliké šanci - tu ovšem vynikajícím zákrokem zmařil gólman domácích Tim Krul. Newcastlu to jako výhružka nestačilo a za pět minut Bolton zahrozil podruhé, Pratleymu scházelo k doklepnutí Petrovovy přihrávky do odkryté sítě pár centimetrů.

Domácí se do blízkosti branky Boltonu dostali až zhruba v polovině druhé pětačtyřicetiminutovky a opět tomu předcházela šance hostí. Po centru se za obranou ocitl Mark Davies, ale zblízka si na Krula nepřišel. Za okamžik pak Ben Arfa z přímého kopu těsně minul branku. Síť se pod náporem míče rozvlnila až sedmnáct minut před koncem zápasu.

To už se francouzský špílmachr prosadil a byla to nádherná podívaná. Ofenzivní záložník s tuniskými kořeny převzal míč na vlastní půli, jako nůž máslem proběhl celou obranou soupeře a v šestnáctce obstřelil i vyběhnuvšího Bogdana. Vysvobození Newcastlu ve velkém stylu - 1:0. Za deset minut pak opařeným Trotters přidal druhou záminku ke smutnění kanonýr Papiss Cissé. Svůj desátý gól v devíti startech a zároveň osmý v posledních pěti za Magpies přidal po výborné práci Ameobiho takřka do prázdné branky a upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Norwich City 1:2

09.04.2012 16:00

Góly: 33. Jermain Defoe - 13. Anthony Pilkington, 66. Elliott Bennett

Otřesný výkon Londýňanů zejména směrem dozadu ústící v domácí prohru s nováčkem z Norwiche senzačně míchá kartami v boji o Ligu mistrů. Arsenal dostal před duelem s posledním týmem tabulky zajímavou výhodu jít do pětibodového trháku, zatímco na druhé straně dotáhl ztrátu na čtvrté místo Newcastle. O to samé přitom ještě dnes večer bude usilovat Chelsea.

Tottenham vlastní pátou nejpevnější obranu v lize. Kdybyste tuhle pravdivou informaci někomu sdělili o přestávce dnešního klání, na sto procent by vám nevěřil. Defenzivní linie Spurs hořela katastrofálním a dlouho nevídaným způsobem, přičemž hlavně představení obou stoperů bralo dech v tom nejhorším slova smyslu. Jejich pomyslný vrchol přišel ve 13. minutě, když Kaboul nenaložil ideálně s balonem na hraně šestnáctky, způsobil zmatek a ten završil kolega King nechtěnou přihrávkou skórujícímu Pilkingtonovi. Chvíli předtím navíc paniky v defenzivní složce Tottenhamu odmítl špatným prvním dotykem využít Holt.

Vepředu se Tottenham pro změnu trápil ani ne tak kvůli nedobrému vyspání svých hráčů, jako spíš vinou klasické aktivní obrany Norwiche. Jeho nasazení a vířivý pohyb deptaly Modriće a spol. zhruba stejně jako fyzické dispozice zkušeného ofenzivního dua Holt-Wilbraham zadáky. Kohouti se tím pádem dostali vlastně jen do dvou solidních šancí, přičemž jednu z nich po prudkém centru Balea ani nezakončil marně skluzující Defoe a té druhé pro změnu předcházela kontroverze lomeno hrubka Pilkingtona.

Nejprve Oliver nenařídil pokutový kop po nerovném souboji Kinga s Holtem a následně lehkomyslná ztráta Pilkingtona umožnila protivníkovi z bleskového kontru srovnat. Livermore vykouzlil ideální kolmici a Defoe v koncovce zachoval chladnou hlavu. Vybíhajícího Ruddyho jen jemně přehodil. Tak se stalo ve 33. minutě, přičemž nelze říct, že by na tomto ojedinělém kladném momentu domácí zvládali dál stavět. Naopak se hned pár sekund poté třásli při Wardově voleji zpoza zadní tyče. Friedel se nicméně stihl přemístit právě včas.

Na podzim bývalo zvykem, že Norwichi po přestávce začaly dramatickým způsobem docházet síly. Takový byl případ Chelsea, Manchesteru United a ostatně i Tottenhamu; dnešek byl tomuto evergreenu podobný minimálně v tom směru, že už Canaries nevypadali tak pevně vzadu, nechali se rozlítat a ve finále se duel strhnul v zábavnou, strhující záležitost ve stylu nahoru-dolů.

Té zdánlivě kralovali Kohouti. Pěkná narážečka s Adebayorem zanechala Ekotta tváří v tvář Ruddymu, jenž si na něm smlsl za užití hokejového semaforu; a další tutovku Balea zmařila nepřítomnost štěstí, neboť v tuhle chvíli pravý křídelník opřel svůj prudký projektil pouze do břevna. Šance si ale tvořili i hosté. Kupříkladu Bradley Johnson měl po ideální příhře od Holta zachovat chladnou hlavu a na zadní tyči sklepnout míč do sítě - místo toho vypálil vysoko nad bránu.

To však Norwich nikterak mrzet nemuselo, zápas totiž nakonec nabral zcela opačný vývoj než ty jmenované podzimní exempláře. V 66. minutě se totiž k životní ráně z 20 metrů odhodlal Bennett a Friedel na jeho křižnou střelu ani nereagoval. Vzápětí navíc Tottenham nikdy nevypadal být zralý na srovnání. To se raději Kanárci hlásili již o třetí penaltu po domnělé ruce Nelsena, Howson v dobré pozici místo zakončení zbytečně volil přihrávku a zajímavě pálil také Johnson. Spurs už byli až příliš zaskočeni na to, aby ještě nějak reagovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United33254478:2879
2.Manchester City33235579:2674
3.Arsenal FC33204966:4164
4.Tottenham Hotspur33178857:3859
5.Newcastle United33178850:4259
6.Chelsea FC33169856:3857
7.Everton FC331381238:3447
8.Liverpool FC3312101140:3646
9.Fulham FC3311101243:4343
10.Norwich City3311101246:5243
11.Sunderland AFC331191342:4142
12.Stoke City331191332:4542
13.West Bromwich Albion331161639:4739
14.Swansea City331091435:4439
15.Aston Villa327141135:4435
16.Queen's Park Rangers33871838:5631
17.Wigan Athletic337101631:5731
18.Bolton Wanderers32922136:6529
19.Blackburn Rovers33771945:7028
20.Wolverhampton Wanderers33572134:7322

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1360)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Norwich a Newcastle

Reagovat
ďuriLFC

Canaries !

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro Chelsea v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na FFC to bude těžký

Reagovat
smazaný uživatel

flinky = newcastle, duriLFC = tottenham ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no oba jsou před Chelsea

Reagovat
blade115

Tak alespoň někde.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, ale ty jména nevim co znamenají..

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

flinky, duriLFC - myslim tyhle jména, proč tam je to = ten klub...ale to je fuk

Reagovat
blade115

No tak se podívej na obsah komentářů a zkus si nějak vydedukovat spojitost.

Reagovat
ďuriLFC

Keby sme boli , keby...

Reagovat
sejber

tá aktuálna pozícia je pre ten paklub úplne ideálna :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslíš pozici, kde má Chelsea zápas k dobru a když porází Fulham 2:0 a víc, tak bude hrát LM, tak máš asi pravdu.

Reagovat
sejber

tak tak staci porazit Fulham a Liga Majstrov je zarucena

Reagovat
Arbiter

to asi nee

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem chtěl poukázat na to, že Chelsea ještě hraje s Fulhamem, tudíž tvoje radost z aktuálního úmístění Chelsea má stejnou hodnotu, jako moje radost z konečného 4. místa . Teda jen v případě, žes poukazoval na to, že je teď Chelsea 6., pokud ne, tak se omlouvám za nedorozomění.

Reagovat
smazaný uživatel

už začínám mít strach spíš z Newcastlu než z Chelsea, natož ze slepiček

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, zabojujte o LM

Reagovat
13

Tohle musí být pro ty co jim fandili i v champu sezona snů.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies fandim uz 16 rokov a budem fandit aj keby spadli do Blue Square, coz sa ale nestane :D, .... ale zas ono sa dalo cakat, po tych "prejavoch" fandov, ze Mike nieco spravi .... a je to tu, .... treba udrzat, co mame + nieco dokupit a ... bez urazky mozme hrat o tie najvyssie priecky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez urazky, ale bude problem takovou sezonu aspon zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Běží 92 minuta, Spurs se ženou za vyrovnáním a Yidos hojně odchází

Reagovat
smazaný uživatel

A že vyrovnání by teda pomohlo, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo lepší je prohrát no

Reagovat
sejber

to sú tý najlepší fans na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

Hustě Spurs, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle do LM

Reagovat
smazaný uživatel

raději Arsenal a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má nejvíc bodů od sezony 2002-2003, kdy měl na konci sezony 69.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

abych rekl pravdu, kdyz Pardew nahrazoval nevim koho, tak jsem byl, skepticky, ale ted jen tak dal, budte 4. za arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

ak si dobre pamatam, a to teraz pisem kvalitne spluty, tak posledny bol ten asistent, na ktoreho meno si teraz nespomeniem ..... ale Pardew-ovi som tiez moc neveril, ale dal ma do omylu kluku jedna ...... coz je iba

Reagovat
smazaný uživatel

4 cisty konta z poslednich 5 zapasu, jen jeden obdrzenej gol, druhy double v sezone a ta tabulka, tu radsi nehodnotim...

Reagovat
smazaný uživatel

Horší je, že to vypadá opět jen na jednoho kvalitního útočníka v kádru. Demba se dnes předvedl. From hero to zero :/ Budu se modlit, ať se vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze prijit nekdo jiny, kdo se bude hodit k Cissemu.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale je to pech. Demba hral dobře i na tom křídle. Jestli fakt trucuje jen proto, že ho to tam nebaví... ach jo. Ale když Pardew zvládl Hatema a Perche, mohl by zvládnout i jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To si robíš prdel? Už by si ho vyhadzoval kvôli pár nevydareným zápasom?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule se neradoval z golu spoluhrace, dnes si nejspis odmitl podat ruku s manazerem. Neurcuj mi, co muzu a nemuzu rikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos vyčetl odkud zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton!

Krásnej výsledek, letos bude před Liverpoolem.

Reagovat
13

letos bude před Liverpoolem kdekdo..

Reagovat
smazaný uživatel

A Pienaar neměl od Toffees nikdy odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si to sám uvědomil a bude chtít zpět po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
Zaschrona

Hrac pro jeden klub.. Nastesti by mohl byt zpatky v lete natrvalo, dobre zdroje tvrdi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nám dělá radost.

Reagovat
sejber

nie si sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kdyby Spurs ještě stačili párkrát vybouchnout a skončili 6. to by byla krása, když si vzpomenu , jak se neustále posmívali Yidos Arsenalu a ty kecy, že mají celej tým lepší až na Robina.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Kdo by to byl čekal, že letos budou hrát o LM. A navíc, ta sestava..Santon, Ben Arfa, Ba, Cissé Skvělé nákupy v poslední době.

Reagovat
blade115

Jenže Ba je bohužel trochu mimo, co přišel Cissé. Možná prostě nemůžou hrát spolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda no z pohledu Newcastle. Ale tak důležitý pro ně je, že to střílí alespoň jednomu a ty zápasy vyhrávají. Jinak, věřím, že se Ba chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

odchod Cissého prospěl všem, ani jsem nečekal, že se Pappis takhle rychle chytí - ale jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem z jeho formy mile prekvapen Doufam,ze to nebude jen klasicke "stesti zacatecnika"...Arshavin mel taktez prvni sezonu v PL famozni.Jak to snim dopadlo vime vsichni...Kazdopadne Papissovi preju jen to nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Newcastle have won five Premier League games in a row for the first time since April 2006. Contenders.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máte rekord? Můžete to protáhnout na 7 - Stoke doma, Wigan venkuů...

Reagovat
smazaný uživatel

klidně 8

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už musíme vyhrát my

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra 0:1 ideál - nebudeme na 4. místě, takže budeme muset bojovat dál, ale budeme bodově srovnaní

Reagovat
Arbiter

no když vyhrajeme 0:1, tak rozhodně nebudeme čtvrtí

Reagovat
miky10

Vždyť to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

A abych nezapomněl.

People need to stop comparing Ben Arfa with Messi. He’s good, but he’s no Ben Arfa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To už jsou dost silácký řeči. V přímé konfrontaci by Hatem nebyl na hřišti ani vidět. A to mám dokonce vůči Barceloně menší hatík.

Reagovat
Usty

..nepovídej

Reagovat
blade115

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Reagovat
sejber

Tottenham potesil a sprijemnil pondelkove popoludnie, skoda troch bodov pre Newcastle predsa len Boltonu by som tie tri body v boji o udrzanie prial viac. Inak momentalny pohlad na tabulku je nadherny ked si odmyslim fiasko Wolves ktorym som tu zachranu prial snad najviac. Uz len vymenit. Snad sa Wigan v zostupovej zone udrzi a ku nemu sa prida bud Blackburn alebo QPR . A Norwich by mohol preskocit Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Nananananananananaaaaaaaaaaaaa Kohouti ztratili A zrovna na Velikonoční pondělí. Pěkné

Reagovat
13

Jen aby vám to k něčemu bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

NUFC Norwich Everton Papiss

Reagovat
Wat

Až na ten Everton, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak ještě jednou! ... Lambert je bůh.

Reagovat
Trand

Jojo, dneska dalsi dva goly, uz se tesim, jak mu to bude strilet pristi rok v PL. :) Ale Paul samozrejme taky, no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Kdyz ja mam slabost spis pro Swans. Ale Lambert odvadi skvelou praci, to musi uznat snad kazdej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musí Chelsea vyhrát! Ale bude to sakra těžký. Fulham je doma silnej jako prase. Ale Chelsea musí uspět jinak nemá v LM co pohledávat.

Reagovat
goodbay

No, tak Bolton určitě dnes měl na to, aby na NFC bodoval, bohužel je potřeba někdy štěstí, které Trotters dnes neměli. Snad příště...

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers and potters save us!

Reagovat
smazaný uživatel

*Wolves

Reagovat
Bayern +

Omg, tie sviatočné jingle na DigiSport, to je des.

Reagovat
Liquid

no takže docela slušná šance že by 3.mohla skončit Chelsea a 4.dokonce Newcastle.... to by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě větší, že šestá

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, že ManCity tolik ztratí

Reagovat
vanGomm

Z podobných výsledků jako npř.nedávno Sparta-Příbram a dnes Tottenham-Norwich mají asi největší radost sázkovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho mám minimálně stejnou radost

Reagovat
vanGomm

Oni větší přináší jim to obrovské zisky.Pokud jsi ale na tyto zápasy vsadil větší částku a vyhrát,pak to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel je ale v tom, ze Sparta Pribram tlacila cely zapas, al Norwich bol lepsi a zasluzil si vitazstvo..

Reagovat
vanGomm

Na tiketu,jak pro sázející tak sázkovky není podstatné jest-li je někdo v utkání lepší,nebo horší.Podstatné je pouze to,kdo má vyhrávající tiket zda sázející,nebo sázkovka.Tedy lhostejno jakým zbusobem se ten či onen zápas ke konečnému výsleku dopracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa dal první gól v lize na St. James'. A jakej gól to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas prosim link?Pred chvilkou jsem dorazil domu,rad bych to videl,diky

Reagovat
smazaný uživatel

link pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Bože, to sem nemusel vidět.

Reagovat
cristiano.K.

a co si chtěl vidět vidět?

Reagovat
fantomas

Nákou supr nechytatelnou střelu a ne znemožnění kompletní jedenáctky mýho druhýho nejoblíbenějšího týmu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

fakt parádní.

Reagovat
blade115

Hm... Tak teď už trochu chápu to silácký srovnání s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Fantastic.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Slušně zesměšnil obranu první dotek s míčem si obhodil jednoho soupeře a pak jen upalovat přímo k brance, všechno ignorovat a předkopnout si míč Ale v jednoduchosti je síla (a krása), parádní gol..

Reagovat
Mada

link?

Reagovat
goodbay

byla to hlavně nedůslednost Boltonu, hrůza, takhle lajdácky se nechat obejít a hned 3x. Bohužel taková chyba rozhodla zápas, do té doby NFC nevěděl a Bolton byl nebezpečnější.

Reagovat
herbage

wtf, jak udělal tu poslední kličku před gólem?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu.. čekám na MOTD, tam to snad ukážou

Reagovat
herbage

hádám, že si narazil o dřeváka Wheatera nebo udělal Ronaldinohovu cikcak stahovačku v obří rychlosti, ale to by musel mít tak třímetrovou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že prostě počítal s tím, že mu tam strčí nohu a tak ten balon jen píchl tak 15 cm do vzduchu. Ale stejně

Reagovat
herbage

je to Bůh

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Jakou kličku? Udělal tu první kličku a pak v podstatě jen běžel. Nebo jinou situaci?

Reagovat
herbage

z toho videa je to špatně vidět. Spíš jsem to měl formulovat: "jak se kurva dostal přes ty dva poslední hráče?" Asi si to hodil vzduchem

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelal zadnou klicku, jen si to predkopl

Reagovat
herbage

musel vzduchem, jinak by to měli

Reagovat
smazaný uživatel

Skakalo mu to, ale klickou bych to nenazyval

Reagovat
Rssa

Někdy je nejjednodušší řešení to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

trochu si to špičkou nadhodil ne?

Reagovat
herbage

do Arsenalu s ním

Reagovat
Rssa

Pozdě, ten už je náš, lexess souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jenže já už poslal mail Wengerovi

Reagovat
niflheim

Nějak vůbec nevidím důvod, proč by odcházel - spíše bude mít pořád pocit, že klubu i celkem dluží za to, že ho udrželi natrvalo i přes zranění. Sice takové "přání", ale snad tam zůstane co nejdéle.

Reagovat
Rssa

Časem ti z takového klubu, jako je Newcastle, odejde každá (pokud to není jó odchovanec) kometa za lepším (čti lépe placeným). Takže co je dnes skoro nemožné, za pár týdnů nebo spíš měsíců reálné může býti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hatem je dost osobitý hráč s vlastní hlavou. Však i proto měl problémy ve Francii. S tím, jak se o něj v Newcastlu pečovalo při zranění,.. věřím, že zrovna jemu se nebude chtít odcházet. Ale sazmořejmě těžko říct.

Reagovat
blaugrana

Ten Cissé. To bola kúpa.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľnéé ako keby niekto prikazal sliepkam ustupiť s vrchných pozícii

Reagovat
13

ideální závěr: LFC vítěz FA, Newcastle 3. a Arsenal 4.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
cristiano.K.

rozum i po dvojce v žíle

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

ked uz tam neni LFC tak nech ide do tej LM newcastle este vam skusime pomoct s chelsea

Reagovat
Bayern +

100. pre West Ham

Reagovat
Liquid

snad ten posranej Reading předhoníte a postoupíte

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

mě fakt Reading nezaujal možná je to,že jsem je viděl málo,ale ám svůj názor

Reagovat
Chazy

Nic jinýho v tom bejt nemůže, pro mě je to druhej nejúžasnější nováček, co sem zažil

Reagovat
13

kdo je 1.?

Reagovat
smazaný uživatel

To bys neuhod...

Reagovat
13

aha hm, stačilo se zamyslet.

Reagovat
Chazy

Tak 10 kol do druhýho místa, celej rok fantastický výkony, finále CC, nádhernej fotbal, spousta úžasnejch hráčů. Fakt to bylo neskutečný, co předváděli

Reagovat
13

Já tenkrát PL ještě zas tak nesledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zatim paradne

Reagovat
Trand

Forest, dulezitej krok k zachrane, uz se o ne nebojim. A Owls, taky skvele, super jejich posledni vysledky, hlavne vyhra na Huddersfieldu. Postup by byl super.

Reagovat
Rssa

http://www.youtube.com/watch?v=1U_551oTTcg&feature=player_embedded

Ti hráči Arsenalu jsou hrozné baletky...

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Parádní reklama, Keown za piánem mě definitivně odrovnal

Reagovat
Mada

nejlepší je Wojta

Reagovat
SunFells

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Yido měl pravdu, tady se to Spurs hatery jenom hemží... Pomalu to vypadá, že ostatní výsledky jsou úplně irelevantní, hlavně že Tottenham prohrál!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

už se těšíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmocnily se mě obavy.

Reagovat
herbage

to mě po prohře s QPR taky Ve středu ztráta s vlky, se Stoke celkem jistotka, Chelsea klasicky zahaluzí a jste zpátky před náma. Alespoň bude drama až do konce

Reagovat
blade115

Reagovat
afc

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prostě stojí v cestě třem týmům, kteří chtějí na 3. místo... Kdokoliv z té čtveřice ztratí, tak udělá radost dalším třem. Nehledě na to, že žvejkačkáři jsou furt na straně Spurs...

Reagovat
cristiano.K.

scouserská opile ká ahoj :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe na Morganovém twitteru probíhá zajímavá diskuze

Reagovat
Arbiter

link nebo nick?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

To vzdycky. Ale ja ho moc neuznavam, prijde mi, ze ma moc hulvatsky chovani.

Reagovat
smazaný uživatel

je to kokot.

Reagovat
Chazy

BIRMINGHAM!

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton

Reagovat
smazaný uživatel

taky jim to přeju

Reagovat
Chazy

Já ne, ale zkazej to WHU. Do PL nesmí oni ani WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje aspoň ta Kometa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Nechci se opakovat, ale toto by nemělo být fotbalistům tolerováno, proto dávám i zde:

http://www.youtube.com/watch?v=TA3zgtjetUY&feature=player_embedded

Reagovat
13
Reagovat
frantamlad

Když jim na ně holky nešáhnou..Co jim zbývá..

Reagovat
Arbiter

ten Alves na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se opakovat...dyť to běželo asi celý 3 dny po celém světě. To viděli všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím poprvé.

Reagovat
frantamlad

Já taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage
Reagovat
Arbiter
Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

ten mě napadl také, ale tak ten si dává do nosu sám sobě

Reagovat
Arbiter

no to jo, ale prostě tohle je klasika

Reagovat
blade115

Reagovat
Arbiter

In Ryan Bertrand's first Premier League start this season against Wigan, he had a pass success of 91.1%

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fajdax

je pravda to že JT je fit na dnešní match?

Reagovat
Arbiter

neměl by být...

Reagovat
fajdax

RDM prý řekl že s těmi žebrami může hrát...

Reagovat
Arbiter

No na tiskovce řekl, že pro dnešní zápas nebude k dispozici Jinak [reagovat]

Reagovat
fajdax

to vím ale před chvílí jsem někde četl že je fit...ale ani az boha si nemůžu vzpomenout kde jsem to četl....však uvidíme za nějakých cca 50 minut

Reagovat
Arbiter

no já o tom dost pochybuju, na té tiskovce byl docela kategorický. Možná to změnil ve chvíli, kdy zjistil, že nebude k dispozici Luiz, ale i tak pochybuju...

Reagovat
fajdax

nemáte kvalitní link na druhej gol norwiche?

Reagovat
niflheim

Vaz Te

Reagovat
Arbiter

OT: Teď jsem narazil na něco, co už asi proběhlo nějakou dobu zpátky, ale pobavilo http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=jdFC-SsN4zs

Reagovat
fajdax

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Heh, no to je hnus.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Xavi8

Reagovat
havrys99

Piráti!!

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka teď vypadá dost zajímavě, jsem zvědavej na konečný stav

Reagovat
vodka
Reagovat
niflheim

Kings ale můžou být i v hokeji.

Reagovat
fantomas

Však tam sou, ne?

Reagovat
niflheim

V tom quizu to má být jako Sacramento.

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že je mi to uznalo.

Reagovat
vodka

to i jets a rangers, právě to máš dávat tak, aby ti zbylo pro každou ligu jeden tým ale popravdě já sem tipoval.

Reagovat
niflheim

NFL je ale dvakrát...jou'dácký quiz

Reagovat
fantomas

Ta omlazená Villa je hnedka sympatická a koukatelná. Teda ne že by to bylo jó překvapivý...

Reagovat
fantomas

Stoke. (Pennant to kopal hodně slušně už proti Wolves, to je takle dobrej exekutor celou sezonu? )

Reagovat
soukup

sice sem to dnešní neviděl, ale jestli mluvíš o standartkách, tak fakt je kope dlouhodobě dobře, už od loňska

Reagovat
fantomas

Jj, dík.

Reagovat
Arbiter

Drogba prý v základu s Nandem

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem tuto

Cech - Bossie Iva Cahill Berty - Romeu Rami - Lampard - Mata - Torres Drogba

Reagovat
vodka

fakt, nejodpornejsi prezdivky a zkratky tvori CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, proto ten smajl navíc je vymyšlená

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři v obraně vidím takhle poprvé... Takže klid s tou CFC, tohle je výmysl nějakého retarda, asi jako když kiwwi napíše do sestavy místo Jonese "Boh"

Reagovat
fajdax

Oficiální sestava: Čech; Ivanovič; Terry, Cahill, Bertrand; Meireles, Mikel; Ramires, Lampard, Kalou; Torres ŘÍKAL JSEM ŽE JT BUDE HRÁT.

Reagovat
Arbiter

no je to nejspíš kvůli absenci Luize...

Reagovat
miky10

Mohl hrát Braňo uprostřed a Bosingwa napravo, ne?

Reagovat
Arbiter

asi dvojici Braňo-Cahill nevěří natolik a nebo nevěří moc Bosovi, čemuž bych i věřil Každopádně včera byl v tomhle RDM kategorický

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Fulham

Reagovat
miky10

Terry!!!! ♥

Reagovat
miky10

Cech - Ivanovic, Cahill, Terry (c), Bertrand - Mikel, Meireles - Ramires, Lampard, Kalou - Torres

Reagovat
fantomas

Uvidim Garyka!

Reagovat
miky10

Pak poreferuješ...

Reagovat
Godwinson

Chtěl jsem napsat krása, ale když tam čtu tu středovou dvojku :)

Reagovat
miky10

Já toho Meirelese prostě nerozdejchám.

Reagovat
vitasrp

Pozici Maty má převzít Meireles, s Mikelem by na pozici defenzivního záložníka měl hrát Lampard..

Reagovat
fantomas

Meireles jako Mata - další lákadlo.

Reagovat
Arbiter

on tak hrál proti Leicesteru a nebyl tam špatný, tohle mu může sednout. Navíc si rozumí s Torresem...

Reagovat
fantomas

...Leicesteru.

Reagovat
Arbiter

tak Mikel je zatím dobrý, Meireles poslední zápasy taky není nejhorší...Lépe to vzhledem k odpočinku Maty asi vymyslet nešlo

Reagovat
Godwinson

Znechutili se mi v poslední době oba :) Na lavičce navíc sedí Romeu nebo Sturridge, ale to jsou jen detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Meireles mi poslední dobou vůbec nevadí, nehraje špatně. A Mikel je v pohodě, nechápu, co se ti nezdá na středu zálohy.

Já se spíš děsím té ofenzivní trojky - Meireles, Ramires, Kalou - nejlépe přihrávat umí Meireles, což je na pováženou, Ramires neumí zakončit a Kalou přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasla by se nejaka dobra duse ktera by mi popsala vykon Kanarku? docela prijemny sok z vyhry na WHL

Reagovat
fantomas

Records keep coming for Thierry Henry: 1st MLS player to win Player of Week 3 weeks running. 7 goals, 4 assists in 5 games. Still class.

Poď mi. Stejně za to může ten epizodní návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

No nedělal bych z toho takovu vědu vzhledem k tomu v jaký lize hraje.

Reagovat
fantomas

Tak ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Proti Columbusu zase klasika, prvni gol po zemi na zadni tyc a druhy napalil po zpracovani skakajici mic do sibenice. King! Jinak si to v tom tymu ale nema s kym dat, jedine s Marquezem. Cooper, jeho partak v utoku by asi skvele zapadl do Stoke a po odchodu de Rosaria uz tam zadni extra technici snad ani nejsou.. Jedine snad Agudelo, ale ten ted nehraje nevim proc, asi zranenej. Kazdopadne to je taky skvelej hrac, mladej utocnik, rychlej, uz je i v repre. Snad velkej prospekt do budoucna.

Reagovat
Trand

A ta jeho asistence patickou, nevim ted proti komu,, ale tusim, ze NY vyhral 5-2, to byla skvela vec.

Reagovat
sintha

OT: Jak byste přeložili větu " A ritual must signify something beyond itself"? Jde mi hlavně o to "beyond itself", vím co to znamená, ale vůbec mě nemůže napadnout, jak to říct normálně česky, aby to neznělo hloupě.

Reagovat
domingo

Ritual musi signalizovat neco, co presahuje hranice samotneho aktu. ?

A z ceho to je?

Reagovat
sintha

Díky moc.

Je to Jacob Milgrom: Leviticus. A Book of Ritual and Ethics. Nečetl jsem to, jenom si zkouším cvičně překládat texty na přijímačky na FHS.

Reagovat
fantomas

Tak se zaměř na Bibli, prej tam často bejvaj úryvky právě z ní.

Reagovat
sintha

Tak já jí přečtu česky, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to skor, .... ze ritutal, je nieco , co je naucene, ... aj ked to beyond itself je zavadzajuce, ale nie vzdy sa vsetko preklada doslovne, ..... to mam ale min 3-ku v krvi, tak tu nechcem mudrovat :D

Reagovat
herbage

Lansbury přišel, viděl a pomohl West Hamu k remíze

Reagovat
blade115

Terry je prostě neuvěřitelný... Však taky co, nějaká žebra, kdo je potřebuje. Captain, leader, legend!! Come on you Chels!!

Reagovat
blade115

A sakra, tohle je vlastně souhrn...

Reagovat
smazaný uživatel

Who are YA ?

Reagovat
Wat

Pardubice, nanana.

Reagovat
blade115

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Ten Wiemann bude nejspíš dobrý hráč, ne? Líbil se mi už proti Arsenalu a nyní to vypadá, že by mohl nakouknout i do základu Rakušanům roste silná generace

Reagovat
fantomas

*Weimann

Reagovat
herbage

díky

Reagovat
fantomas

No to ti nikdo neřekne, odehrál zatim hrozně málo. Takže oprava bylo maximum, co pro tebe můžu udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal krasny gol Fulhamu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jol trochu připomíná Gilmoura. Asi proto ho mám rád

Reagovat
Liveral

Reagovat
Amos

OT: Nevím, jestli to tu bylo, ale je to boží http://www.youtube.com/watch?v=5Gr2dCFtUMQ&feature=relmfu

Reagovat
Amos

Ještě jedno super videjko. http://www.youtube.com/watch?v=EQ-kf1d9-qI

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kvalitní link? Jede bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jet YES - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 116205

Tohle je mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Každopádně mám slabej net (DL dneska jel 700-950kb) Snad to pojede bez seků

Reagovat
I am Mancunian

Channel - 124891

Reagovat
vitasrp

Dneska prostě musíme.. Je jedno jak, ale tohle se musí vyhrát.. Tottenham nám dal obrovskou šanci, tak ji sakra pojďme využít.. Come on Chelsea!!

Reagovat
Rssa

300. pro LFC a Barcu

Reagovat
13

a

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Tos nemusel to druhé.

Reagovat
cristiano.K.

tak ale palec mu snad dáš kurva

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel se pokoušel o premierovej gol v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit kopačky, pokolikáté už naši hráči za poslední 2 zápasy uklouzli?

Reagovat
fajdax

je mi k zblití snaší hry....

Reagovat
fajdax

Co to je? snažíme se mít pod Di mateem poprvé lepší držení míče než soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham hraje naprosto úžasně!!

Reagovat
Marv

Na těch sestupových příčkách by se mohli nakonci místo Blackburnu objevit QPR. Jinak Wolves ani Wigan by asi nejen mně v PL vubec nechyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Vlků škoda

Reagovat
fenixLFC

po zajtrajsku je to dost mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill čistej skluz a žlutá..

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

What??? Dyt zakop o míč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no taky bych to nepísknul...ale nevim proč tam šel tak nešikovně skluzem, Kalou by z toho v životě nemohl vyjet..

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD!!!!! ♥

Reagovat
herbage

Není nad "team spirit". A když se nedaří, vždy si jde koupit pomoc rozhodčích

Reagovat
sintha

Viděl jsi celej poločas?

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, Fulham hraje zatym útočný atraktivní fotbal, Chelsea hraje hovno a tak mosí přijít penalta.. .

Reagovat
nevros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ten Tioté. To je nový Song.

Reagovat
SunFells

*starý

Reagovat
SunFells

a to je trochu rasistické, styl hry mají dost odlišný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frei hraje skvěle, připomíná mi Aarona Lennona. Walcott by mu jeho schopnosti mohl závidět.

Reagovat
Counter

To zní, jako by mohl Theo závidět Lennonovi

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslim, že by měl.

Reagovat
niflheim

Se ti za něj lépe hraje ve fifě či co?

Reagovat
tomasinho

Tak jedině centr a defenzivní činnost.

Reagovat
fantomas

Jedině centr.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pi.čo, jedem Fulham, ještě jednoho

Reagovat
Rssa

Čech

zázračný zákrok, seřval spoluhráče a stejně ten gól dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham zcela zaslouženě

Reagovat
Rssa

A Terry vypadal jako nějaký rookie volejbalista

Reagovat
nevros

Dempsey!

Příští rok bych toho kluka moc rád viděl v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je moc starej, to už by se mi líbil víc Dembele.

Reagovat
nevros

Nejmladší možná není, ale ono by to nebylo na škodu.

Viz. koupě Mikela, ten taky není nejmladší.

Reagovat
smazaný uživatel

To jistě, ale nechce se mi věřit, že by za něj AW dal já nevim cca 10 mega, když mu bude 30, to radší koupí někoho jinýho si myslim? Ale uvidíme.

Reagovat
fajdax

ne borci klidně mě ukamenujte ale tohle je tak třikrát horší než pod boasem

Reagovat
fantomas

Pěkná píčovina. Tenhle konkrétní zápas je tak maximálně stejnej jako pod Boasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Cliiiiiint.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude sranda až skončí čtvrtej Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo Chelsea to opět dokázala, teď už jen vyřadit Barcu a je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey,Frei

Reagovat
blade115

Nemám slov. Ale zasloužili jsme si to. Až se ty hvězdy konečně uráčí makat, pak třeba tu LM ukopeme. To nekonečné štěstí jednou muselo pominout a já jsem za to i rád. Ať si to pěkně vyžerou... S takovouhle laxností prohrát tak skvěle rozehraný zápas. Konkrétně Ramires tragéd na entou, Torres neškodnej, Drogba znuděnej, Kalou taky bez sebemenšího náznaku gólového potenciálu, Lampard podle mého dost nevyužitý a Mikel opět hrozný v rozehrávce. Co na to říct? Jsme šestí a po právu.

Reagovat
blaugrana

Skvelý rozohraný zápas po stránke možného víťazstva max.

Reagovat
blade115

No však... Vždyť v případě výhry se o hru není v naší situaci potřeba starat...

Reagovat
tomasinho

Paráda Cottagers, skvěle Dempsey, je prostě skvělý. Už jsem se lekl, že by Chelsea přeci jen měla šanci na to 4. místo.

Reagovat
blade115

Zatím to vidím nejreálněji na Newcastle, ale rozhodne vzájemný zápas s Chelsea. Tottenham půjde pomalu dolů...

Reagovat
tomasinho

Podle mě to stejně urve Tottenham, Newcastle pátý a vy šestí. Ideál.

Reagovat
blade115

Tottenham bych právě úplně odepsal. Sice se ještě můžou probrat a stále mají úplně úžasný los, ale jestli budou pokračovat tímto stylem, tak prostě nemají naději. Newcastle naproti tomu hraje skvěle organizovaně a jeho rozdíloví hráči jsou v top formě, snad jen až na Ba. No a my jsme jedna velká neznámá, buď do sebe půjdou a tomu čtvrtýmu fleku bych snad i věřil, nebo budeme nakonec se Spurs bojovat o EL...

Reagovat
tomasinho

Sprus se proberou a navíc mají ten lso lehčí.

Reagovat
blade115

No, ono bude taky záležet, kteří haluzáci o víkendu vyhrají. Kdyby vyhráli ti naši, tak to může ty hráče opravdu rozhodit. Uvidíme no, ty tam jasně vidíš z jistých důvodů Newcastle nebo Tottenham, já Newcastle nebo nás. Stačilo mi vidět dnes ten Norwich... A to si zdaleka nemyslím, že by to byla otázka jednoho zápasu.

Reagovat
tomasinho

Zkusil jsem si to teď z prdele hodit do Predictoru a vyšlo.

95 United, 81 City, 77 Arsenal, 70 Spurs, 67 Newcastle, 64 Chelsea.

Reagovat
blade115

Hm...Tak to jo. S tím už se prostě nehne.

Reagovat
tomasinho

Přesně tak.

Reagovat
blade115

1. Utd 95, 2. City 84, 3. Ars 77, 4. Che 68, 5. New 68, 6. Tot 67... 11. Liverpool

Reagovat
tomasinho

Ohromně objektivní. A Liverpool mi tu necpi, já se bavím o první šestce, konkrétně o boji 4-6.

Reagovat
blade115

Náhodoul, házel jsem výsledky přesně tak, jak si myslím, že to dopadne. V zápasech Chelsea s Arsenalem a Newcastlem jsem tam naházel remízy a Newcastlu dokonce, tuším, dal výhru nad City.

Reagovat
tomasinho

Přesto si jim tam někde přidal. Třeba zrovna s tím Arsenalem.

Reagovat
blade115

No ale Arsenalu jsem tam házel skoro samé výhry, až na nás a Villa Park. A Tottenhamu jsem taky nějak výrazně neubral. Je jasné, že jsem si trochu přidal třeba zrovna proti Liverpoolu (1:2), ale celkově vzato si myslím, že jsem byl soudnej.

Reagovat
herbage

Jenže my ve Villa Parku nehrajeme

Reagovat
blade115

Aha... No tak to jste asi ztratili se Stoke no.

Reagovat
herbage

možná WBA. Těch faktorů může být více

Reagovat
tomasinho

Tak odtud vane vítr. S výhrou u nás nepočítejte.

Reagovat
herbage

A kde by Arsenal nabral tolik bodů? Je ti jasné, že zápasy venku proti Stoke jsou pro nás mnohem těžší, než bude zápas s vámi na Emirates

Reagovat
blade115

Se Stoke jsem vám věřil, ale ztratili jste remízou ve Villa Parku, jak jsem zmínil. A s námi samozřejmě. Ale jinak nevím, proč by to tak nemělo být, vždyť máte fazónu a dokázali jste sejmout i City... Why not?...

Reagovat
herbage

protože venku my neumíme a trápíme se. Naopak doma jsme dost suverénní a vás dle mého pokud neporazíme, tak určitě přehrajeme.

Reagovat
blade115

Fajn, když jinak nedáš, tak skončíte za námi čtvrtí, spokojen?

Reagovat
herbage

nn, vás obereme o cenné tři body, zajistíme si tím účast v LM a dopomůžeme Tottenhamu/Newcastlu ke čtvrtému místu

Reagovat
blade115

Ale prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšlo mi, že budeme o golovej rozdíl 4.

Reagovat
herbage

A Liverpool?

Reagovat
tomasinho

8. za Evertonem.

Reagovat
Rssa

O los v této fázi už dávno nejde. Spurs podle mého skončí až za Newcastlem a možná i za Chelsea

Reagovat
blade115

Hlavně si Spurs vytvořili situaci, kdy je pro ně těžkým zápasem snad úplně každý...

Reagovat
tomasinho

Za Chelsea určitě ne. S tímhle nemůžou být prostě výš. A podle mě prostě budou příští rok bez pohárů.

Reagovat
niflheim

Škoda, Fulham by si i tři body zasloužil. Každopádně Cint

Reagovat
terry

Už třetí zápas v řadě jedna a ta samá písnička. Bylo jasný, že na to musíme jednou dojet. My si ten boj o čtvrtý místo prostě neulehčíme.

Reagovat
spider_8

Musíme to brát tak, že jsme stáhli bod na 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham hrál krásně zato naše modré hvězdy k blití ...Radši nehrat LM a přebudovat kádr a zautočit na PL. Ta záloha je katastorfální a ta hra

Reagovat
rickroll

CLINT DEUCE DEMPSEY

Reagovat
Tomekcz

jeste prohodit v tabulce Liverpool se Swansea a bude to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? Prostě upachtěnej výkon, jen chyběla ta troška štěstí - zase chvilka, kdy všichni vypnuli a Čech ze tří golovek chytl dvě, protože zbytek hráčů zaspal při bránění. No nic, prostě špatenka, Kalou ať mi neleze na oči, ten kluk musí odejít nebo se z toho poseru, absolutně na tenhle level nemá. Potřebujeme kvalitní křídla a ne někoho, kdo umí maximálně trknout do míče a běžet... Ramires na druhé straně taky o ničem, když už na křídlo, tak na LW - tam aspon může v klidu centrovat.

Líbil se mi Bertrand, snad 5 míčů pálil do pokutového území a všechny o vlásek minuly vlastníka. Rozhodně bych ho tam nechal, jen bych mu za parťáka nevybral nekopa, kterej není schopnej přihrát přesně na 5 metrů, nedejbože udělat narážečku.

MotM za nás Čech, který chytl nějaké 3-4 tutovky.

Reagovat
herbage

"jen chyběla troška štěstí" - já fanoušky Chelsea zkrátka miluji

Reagovat
blade115

Hovno štěstí, chyběl chtíč od hráčů... Koukni na Arsenal, Newcastle anebo vlastně i na Fulham, jak šlapou... To jen u nás to mají prostě na háku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam měl zásadní problém s kvalitou, ne s chtíčem. Kalou makal, ale to je neškodnej tard - něco, jako kdybys tam postavil Forresta Gumpa a řekl mu běhej za merunou a kopej do ní. Úplně to samé. Ramires absolutně mimo na RW, neměl tucha co hrát, snad ani jednou nezakombinovali s Branem...

Náš nejlepší hráč v poli, Bertrand dostal jako parťáka právě Forresta, kterej neumí přihrát na 5 metrů. Pak se není co divit. Šance tam nějaké byly, především z rohů tam mohlo něco padnout, popřípadě z těch Ryanových centrů, které byly cítit golem.

Reagovat
blade115

Kvalita nám taky nějaký ten pátek chybí, ale jak jsi viděl proti Neapoli - oni se dokážou hecnout a jde to. Jenže to jim opravdu musí téct do bot nebo já nevím, co prostě chtějí... Vždyť to je tragédie, co asi tak dělali celý zápas? Přihrávky Cahill - Terry, pak do toho občas zapojili Mikela, který taky jen posouvá míče a při jakémkoliv náznaku delší přihrávky okamžitě ztrácí, a v záloze a útoku prostě nikdo nedokázal vzít míč a jít... Nebo si tam nějak narazit. Vždyť jediná šance ze hry přišla od Kaloua po centru zleva. Od KALOUA !! To je prostě na zamyšlení...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže proti Neapoli hrál Mata, Sturridge křídla, střed Essien, Lampard, Ramires.

To je něco jiného v ofenzivní fázi než křídla Kalou a Ramires se zálohou Meireles, Lampard, Mikel...

Reagovat
blade115

Ramires hrál levé křídlo, špatně si to pamatuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro něj stejně lepší post než RW prostě, může centrovat a nemusí se cpát do zakončení. Každopádně kvalita tam byla o 2 třídy větší než právě v tomhle zápase.

Reagovat
blade115

No já prostě nechápu, co se snažíš naznačit, hráči byli vesměs stejní a že jeden hrál nalevo nebo napravo toho moc nezmění. To, že chybí týmový duch či nějaké odhodlání, je zcela zřejmé. A kvalita samozřejmě rovněž.

Reagovat
vitasrp

Opět, já žádnou absenci odhodlání nebo týmového ducha nevidím. Vedli jsme 1:0, absolutně nemáme na to, abychom se snažili Fulham nějak přejet, to si musíme ujasnit.. Taktika proto byla celkem jasná - bránit a snažit se něco udělat z protiútoků. Ty jsme bohužel řešili naprosto katastrofálně, většinou jsme ho zpomalili a následně nesmyslně odevzdali míč. Ostatně podobně jsme hráli třeba venku s Benfikou, taktéž defenziva a snaha o brejky, měl si snad tam problém s odhodláním atp?

Reagovat
blade115

Tyto problémy už nějaký pátek mívám, ano... Prostě nevím no, když kouknu třeba na jiné týmy, tak jim to prostě jde. A to nemusí být ani moc kvalitní. Pravděpodobně nikdy zcela neodhalíme pravou příčinu, ale já myslím, že v tomhle je taky trochu chyba. Na hřišti mi často chybí pohyb a to je jen o přístupu a o tom, že se dokážu hecnout a zabojovat... A na to ti hráči stále mají...

Reagovat
herbage

jenže vy jste hráli furt stejně i v prvním poločase, než vám byla darována penalta

Reagovat
vitasrp

Já také nikde netvrdím, že ne.. Ale pod Di Matteem nehrajeme fotbal pohledný na oko, většinou bráníme a snažíme se dát branku z protiútoků nebo standardních situací.. Dneska jsme se taky o žádný dominantní fotbal nepokoušeli, podle mě by s 0:0 po půli byl RDM spokojen a postupně by se snažil poslat ofenzivnější hráče a zápas rozhodnout.. Tím, že jsme se dostali do vedení, jsme mohli i nadále hlavně bránit..

Reagovat
herbage

to ano. Také vám to málem vyšlo, ale nemůžete za to chtít pořád tři body. Dřív vám to vycházelo třeba ve 4 zápasech z 5, pod Boasem téměř naopak a nyní se vracíte do starých kolejí, nicméně třeba Arsenalu musí přidat ohromnou nasdstavbu vepředu, aby ten gól vsítil a vám to bylo hodně ulehčeno, navíc za takového počasí na takovém terénu, kdy je rychlá a přesná kombinační hra velmi obtížná

Reagovat
vitasrp

Já nevím, ale svádět všechno jen na to, jak hráči chtěj, mi přijde zvláštní.. Pod AVB to byl jeden velkej extrém a bylo úplně jednoznačný, že ten přístup správný nebyl.. Ale tady jsem od hráčů nějaký flákání neviděl, prostě nám chybí kvalita a nakonec nám vaz zlomila série chyb při standardce.. Celkově vzato, směrem vzad si ten tým pořád svoje na vysokém levelu odvede, jenže směrem vpřed je to absolutní zoufalost.. A to není o chtíči, ale o kvalitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Momo Diarra?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, ale svoje si odehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Dempseyho

Reagovat
smazaný uživatel

To je nádherná tabulka, nemůžu se na ňu vynadívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

staci aby Liverpool vypadl z desitky

Reagovat
cristiano.K.

jsou tam dobré věci,ale zlé převažuji

Reagovat
afc

Chelsea slabucka.barca si s nimi neskutocne vytre prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpieeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaké+ dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, už jen 2 body ztráta na vás

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že to bereš takhle, když jste už mohli mít stejně bodů, ale místo toho 2 ztrácíte a už i na NUFC.

Reagovat
blaugrana

V chelsea dosluhuje stará garda v čele s Lampardom a Drogbom a ta mladá nemá kvalitu. Roman bude musieť o5 napumpovať prašule do tej svojej rafinérky.

Reagovat
vitasrp

Hlavně žádnou mladou gardu nemáme..

Reagovat
blaugrana

Tak Mata, Kalou(i keď to je kopyto), ten mladý LB, čo hral dnes..vyzerá nádejne a Sturridge. A na hosťovaní máte Lukakua.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz, Cahill, Bertrand, Mikel, Sturridge, Mata, Ramires.... Ta mladá garda tam je celkem kvalitní, jen musí být prostě doplněná.

Reagovat
blaugrana

Ten Mikel a ramires out. Sú to priemeráci, ale snáď sa rozohrajú. Minimálne Mikel hrá pod svoje možnosti.

Reagovat
vitasrp

Ramires žádnej průměrák není, je to asi 3. nejlepší hráč CFC v letošní sezóně..

Mikel je pod RDM pravidelně výborný, tohle byl první zápas, který mu nevyšel.. A třeba loni pod Ancelottim krom zimní krize podával vynikající výkony, on kvalitu má, akorát se musí hodit do systému, což třeba pod Boasem rozhodně neplatilo..

Reagovat
fantomas

Ramires a průměrák.

Reagovat
vitasrp

Já myslel, že mladou gardu bere odchovance, když i koupené hráče, tak to je potom jiná..

Reagovat
herbage

jestli je Cahill mladá garda, tak to je i potom Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska skvělé výsledky Jen je škoda Boltonu. Výhra proti Wolves je povinná, tak snad to kluci nepodcení. Máme možnost utrhnout se na pět bodů, do konce sezóny nás čeká vyloženě těžkej zápas akorát proti Chelsea doma (je ale pozitivní, že to bude víkend mezi semifinále s Barcou) a ve Stoke. Pokud nepodceníme ostatní zápasy, tak už bychom to měli doklepat na tom třetím místě. Tak držme palce a hezky zápas od zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Chelsea má ľahší los ako Newcastle. Lebo vidieť NU nad Chelsea by bol celkom sladký pocit. Tipujem ale, že NU ešte dosť zaváha, pretože ich čakajú zápasy vonku proti Chelsea a Evertonu, doma ich zas čaká Manchester City.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehčí los?

CFC - AFC a LFC venku, vzájemnej souboj s Magpies...

Newcastle má venku Everton + vzájemnej zápas + pak doma City.

Reagovat
smazaný uživatel

No Vy máte len 2 ťažšie zápasy a to spomínaný Arsenal + Liverpool a NU až tri ťažké zápasy- proti Chelsea, Everton a City. Takže preto hovorím, že Chelsea má ľahší los.

Reagovat
blade115

Jo takže myslíš, že pro Newcastle je vzájemný zápas s Chelsea těžký, ale pro Chelsea onen zápas s Magpies těžký není? No to je mi logika... Vždyť podle aktuální formy by si z nás Papiss s Hatemem udělali dobrej den...

Reagovat
vitasrp

Ale no tak...

Reagovat
blade115

Víťo, sorry, ale tohle ze mě jen tak nevyprchá. Na fóru jsem po Wiganu, Benfice a Ville před Alexem obhajoval, že hra může být jaká chce a snažil se nevidět, že je opravdu hrozná. Je to tak a musíme si to přiznat. Jde sice jen o výsledky, ale těch docílíme především dobrou hrou. A tu my prostě nepředvádíme...

Reagovat
vitasrp

Ale hovno, k výhře nepotřebuješ hezkou hru, ostatně tohle CFC mnohokrát ukázala.. Dneska jsme také nehráli dobře, nehráli pěkně a stejně jsme klidně mohli vyhrát, pokud bychom byli lépe zorganizovaní při standardních situacích.. Newcastle se určitě porazit dá, navíc hrajeme doma.. Fakt nemám v plánu rozjíždět nějaký poraženecký kecy, nevěřit a dělat ze soupeře něco neporazitelnýho..

Reagovat
blade115

Ale však ne hezkou, ale především efektivní !! Nedělám ze soupeře zbytečně něco víc, ale prostě si musím přiznat, že zaslouženě trčíme na šesté příčce a už jen kvůli tomu bude Newcastle nebo Arsenal favorit. Nehledě na jejich formu...

Reagovat
herbage

z Newcastlu nemáte důvod být připosraní, oni zas takovou kvalitu nemají

Reagovat
smazaný uživatel

bavíš herbe, umístění NUFC je vlastně jen souhra náhod

Reagovat
herbage

to ani ne, ale je to dáno směsicí více faktorů. Zas takovou kvalitu tam nevidím, aby to na 4. flek mělo stačit, nicméně AV nedávno nebyla daleko, Tottenhamu se to také předloni povedlo, tak třeba budete mít štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Williamson, Simpson, Jonas nepatří k tomu nejlepšímu na své pozici. Základní sestava je extra kvalitní.

Reagovat
herbage

víceméně ano, ale máte právě úzký kádr a dohromady to furt nefunguje tak, abyste kamkoliv přijeli a soupeř se z vás posral. Máte šanci, pokud předvete výborný týmový a disciplinovaný výkon. Navíc Chelsea vám dost ulehčí rozehru, protože pod RDM nechávají soupeře hrát jejich fotbal, takže rozhodně vás nepodceňuji

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel pod Pardewem málokdy jsme ten dominující tým a hrajeme spíš vyčkávačku s tím, že právě ta kvalita útočných hráčů rozhodne. Jediný tým, který jsme přejeli (krom nějakých 15 minut druhé půle) byl Manchester United doma. Tam podali všichni naprosto suverénní výkon.

Jasně, že 4 flek by byl zázrak. To je koneckonců i ten 6tý. Před sezonou jsmě měli hrát o záchranu podle některých "expertů".

Reagovat
fantomas

Simpson čistě za letošní výkony i jo, pro mě je to obří překvapení. To spíš to LB mi hapruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon se rozkoukává teprve no. Sice pro něj mám slabost, ale stejně mi přijde jako budoucí world class obránce. Nevím jak moc jsi ho viděl, zrovna proti vám zahrál špatně. Ale teď dva poslední zápasy naopak společně s Cabayem nejlepší hráč. Enrique občas zmatkoval vzadu, Santon je mnohem klidnější a lepší na míči. Občas se zapomenu vpředu, ale to se naučí a jediný co mi vyloženě vadí jsou ty jeho odkopy, kdy krásně vyřeší situaci u vápna, ale pak to nahraje soupeři někam 20 m před naše vápno.

Reagovat
fantomas

No v tolika zápasech, pravda, ne...o technický vybavenosti se nemusíme bavit, jen mi prostě furt nevoní dozadu no. Baines, Evra, Kolarov a nakonec i Ekotto s Colem z formy a Enriquem půlku sezony z formy sou pro mě pořád celkem jasně výš. Jakkoliv se to může hned příští sezonu změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas souhlasim, ti jmenovaní hráči jsou určitě výš. Myslel jsem tou kvalitou spíš to, že Simpson už se zlepšovat nejspíš nebude, Santon naopak může vyletět hodně.

Reagovat
fantomas

Ok, souhlas. Simpson dost možná bude one-season star no, něco jako Clichy, bych to tipoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To ho fakt vidíš až tak?? Pro mě je to takový spolehlivý průměrák od kterého nic moc nečekám, ale zároveň si na něho nemůžu stěžovat. Je fakt, že má asi nejvíc zákroků na lajně (tuším 7 letos).

Reagovat
fantomas

Jako jak? Že je to star? Podle mě má minimálně jaro špičkový no - ale tys ho přirozeně viděl víckrát, takže budiž. I kdyby, chtěl sem tim říct, že příští sezony zas klidně může zapadnout no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svojí kvalitu mají, nemaj nabitej program, takže na nás budou odpočatí... My proti tomu musíme urvat hromadu zápasů kolem a to nás bude stát spoustu sil - už jen ty dva zápasy proti Barce a mezitím s Arsenalem nás vyždímou do morku.

Reagovat
blade115

Na jednu stranu ale dobře, alespoň vidíme, čeho jsou hráči schopni a kde je jejich maximum...

Reagovat
vitasrp

To myslím už všichni z letošní sezóny víme..

Reagovat
herbage

přelézt v LM přes Neapol?

Reagovat
vitasrp

Favoriti být můžou, ale zkrátka psát, že si z nás jejich hráči udělají dobrý den, mi přijde strašně poraženecký..

Reagovat
blade115

No jo, to bylo mimo... Nejraději bych to svedl na emoce, ale uznávám, že to bylo trochu mimo. Což ale nemění nic na tom, že jim bude opravdu těžké čelit.

Reagovat
herbage

navíc favorité budete doma rozhodně vy

Reagovat
blade115

Možná. Ale možná ani ne. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet, pak budeme moct dělat závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už má teraz úplne iné výsledky ako pod Boasom...nepodceňoval by som ich...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, my máme 2 těžké zápasy + NU a oni maj 3 těžké (Everton, City a nás) - nevychází to nastejno? Oba týmy mají 2 těžké zápasy + ten vzájemnej.

Nehledě na to, že Magpies mají ještě 2 body k dobru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Vy ste v tom vzájomnom zápase ďaleko väčším favoritom ako NU. Takže preto hovorím, že pre nich je to ťažký zápas. Takže stačí, že ich dáte na domácej pôde a už ste pred nimi.

Reagovat
fenixLFC

ty si mimo, chelsea by som za favorita nepovazoval, pozri si ich posledny zapas okrem vysledku to bolo vyrovnane navyse teraz staci NU remiza+ vo forme je ben arfa aj cisse, chelsea je teraz dost mimo, posledne vysledky nic moc, aj ked aspon zbieraju body, ale neni to ono naopak NU slape

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si ich posledný zápas okrem výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Santon poslední dva zápasy naprosto s přehledem. Dobrého hráče jste nám poslali.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ďakujem za informáciu Teší ma, že sa mu u Vás tak darí a bodaj by sa mu tam darilo aj naďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím střídá výborné výkony s takovým průměrem. Ale vyloženě špatně nezahrál a na svou první sezonu hraje velmi dobře. Hlavně žasnu nad jeho technikou, síle a klidu na balonu. Třeba dnes jak zpracovával těžký balon - stáhl ho ve skoku ze vzduchu a ještě stihl špičkou postrčit, aby nebyl aut, a odcentrovat. Jestli bude takhle pokračovat... Už teď pro něj mám slabost.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že u nás boli pred ním hráči ako Faraoni, Nagatomo a Jonathan, ktorý už pre istotu odišiel na hosťovanie do Parmy, kde ani nehráva. Ale tak my prežívame veľmi ťažké a hektické časy, o čom svedčí možno aj to, že Santon, 7.hráč na RB alebo LB po Zanettim, Maiconovi, Chivuovi, Faraonim, Nagatomovi, Jonathanovi podáva slušné výkony v PL v jeho 1.sezóne. Áno, to ako spracoval tú loptu som videl, pretože nejakých 40 minút som zo zápasu NU vs Bolton videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomo hraje špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

No s Arsenalem zahrál dost špatně a proto ho taky Pardew už po poločase stáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl jeho jediný špatný zápas. Nastoupil proti uzdravenému a nažhavenému Sagnovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Thea nezvládal, ale jinak je v pohodě a může z něho vyrůst výborný bek

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem odehrál celý tým špatný zápas. Střídající Perch nijak Santona nezastínil, bylo to dál to samé. A vpředu se motal Obertan jako nějaký podhrot a byl tam úplně k ničemu. Ale jo, máš pravdu, že tam Santon měl problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=sk7g9YPxEr8&feature=related kukni na ten gol(1:1), tam právě zaspal... ale zas na druhou stranu je potřeba říct, že to udělal Sagna,Rosa a Walcott výborně, to se brání špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle vystupování proti hráči je zbytečný, zase kdyby ten míč vypíchl, mohl z toho být dobrý brejk. Ale jinak to tam podělal hlavně Williamson tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

RvP zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Santon mel tech slabsich zapasu vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi na něj zasedlý

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozny, ale stejne se mi nelibi. S micem je vybornej, ale na to, jak je ofenzivni, tak je to casto uplne k nicemu, protoze levou nohou neni schopnej dat poradnej centr, takze musi akce resit zaseknutim a prihravkou na tri metry. Ja jsem proti bekum hrajicim pres nohu celej zivot, takze nejsem zasedlej jenom na Santona. Na nem mi ale taky vadi, ze casto zapomina na prostor, do kteryho se ma vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně máš pravdu. Kdyby hrál napravo pod Ben Arfou, tak by mi asi taky pil krev, ale nalevo s Jonasem je to v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

jaj jasne, ty si pozeral len vysledky a podla toho odhadujes ze? poviem ti tajomstvo-vysledok nemusi zobrazovat priebeh to je objav ze? ten zapas bol vyrovnany, vyhrat mohol jeden aj druhy a dva goly padli az v uplnom zavere

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok bol tiež vyrovnaný Takže neviem o čo ti ide.

Reagovat
fenixLFC

0:3 za vyrovnany vysledok nepovazujem

Reagovat
fenixLFC

jaj jasne, ty si pozeral len vysledky a podla toho odhadujes ze? poviem ti tajomstvo-vysledok nemusi zobrazovat priebeh to je objav ze? ten zapas bol vyrovnany, vyhrat mohol jeden aj druhy a dva goly padli az v uplnom zavere

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za skvelé "tajomstvo".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale NU má mnohem lepší formu... Z posledních 5ti zápasů 4x čisté konto, 15 bodů. My máme 8 bodů ze stejné dávky zápasů a udrželi jsme čisté konto jednou. K tomu přičti rozpis zápasů a to co psal vita - tenhle týden máme Spurs, Barcelonu, Arsenal, Barcelonu, pak tým, který hraje o záchranu a hned vzájemný zápas.

Skončit před NUFC bude malej zázrak vzhledem k tomu, že už 12 zápasů hrajeme co 3 dny.

Reagovat
smazaný uživatel

Globálne áno.

Reagovat
vitasrp

Chelsea nemá ani lehčí los a už vůbec ne lehčí rozpis.. V neděli Tottenham, za tři dny první semifinále s Barcou, pak v sobotu Arsenal, úterý odveta, sobota QPR, středa Newcastle, neděle Liverpool a za týden konec sezóny.. K tomu bychom mohli postoupit do finále FA Cupu, který se hraje 5. května, takže další odklad.. Je to zkrátka absolutní nářez, tolik zápasů v tak krátkém období pro tenhle tým nebude úplně to nejlehčí na zvládnutí..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpis celkových zápasov nemáte ľahší, ale konečný zostatok zápasov v PL máte ľahší, o tom som písal. Keď k tomu pridáme ťažkú Barcelonu, sa to začína vyrovnávať ...

Reagovat
herbage

ještě, že finále LM naštěstí nezmiňuješ

Reagovat
blade115

To je automatické...

Reagovat
vitasrp

Taky nevidím jediný důvod, proč bysme v něm měli být..

Reagovat
herbage

třeba Roman uplatní kontakty u KGB a Messi bude záhadně otráven

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle to teď má ve svých rukou víc než kdy předtím. Chelsea už nemusíme porazit, stačí tam neprohrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, ste vyššie, takže to máte vo vlastných rukách, ale tie niektoré zápasy sú mega ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. City už o nic nebudou hrát a Chelsea se nebojim. Nejtěžší bude Everton.

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

Když bude zdravej Colo, Cabaye, HBA a Cissé, tak to můžete na to 4, místo ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke by měla nastoupit nejsilnější možná. Cabaye je OK, teď čtu, že Colo taky bez problémů, Tioté se za 12 dní dá do pořádku a můžeme na ně vlítnout. Jsem hodně natěšený. Sice se bojim ,že nám nakonec zbydou oči pro pláč, ale stejně je to nejlepší sezona za posledních 10 let.

Reagovat
Amos

Oči pro pláč ti nezbydou, minimálně 5. místo dáte, tomu věřím a to je ohromnej úspěch pro NUFC. A už takhle se můžete vysmát Andymu s Enriquem.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique a Liverpool je velký zadostiučinění

Reagovat
Amos

Reagovat
Honza Matoušek

400. pro Magpies v CL

Reagovat
hefy

Dempsey je bůh. Chudák Donovan bude muset zabrat, aby si to prvenství udržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham manager Martin Jol has confirmed Bryan Ruiz will miss the rest of the season due to a broken foot

Reagovat
cristiano.K.

ou

Reagovat
herbage

sestoupit nesestoupí, na poháry také nemají a do příští sezóny bude fit

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Přeji si,aby Fulham udržel tento sympatický tým pro příští sezonu. Mohou čeřit vodu podobně jako NUFC a zkrátka jim nejde nepřát

btw: Riiseho šajtlička byla úžasná

Reagovat
fantomas

Kightly o víkendu předved lepší.

Reagovat
cristiano.K.

po prvním přečtení jsem chtěl napsat neviděl jsem, ale koukám na čas budoucí,tak nic

Reagovat
cristiano.K.

nééééééééééééé

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/7bkcoks - ten první gól...bejt tam menší kopyto než Edwards, tak to i trefí a je z toho ještě větší paráda.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

možno zabil nejakú celebritu na tribúne.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Newcastle uhrál to 4 místo, tak by byl v předkole nenasazený a tudíž by ho čekali docela těžcí soupeři

Reagovat
j_mrazik

Zatím luxusní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Čo to je s kohútmi, to tak slabo hrajú, alebo sú už unavení a tak nestíhajú?

Reagovat
fantomas

Nemůžu si pomoct, ale solidní problém vidim v tom, že se jim vytratil Ade. Dál i to haprování Lennona (série zranění), který jim nabořilo rozestavení, páč za něj nemaj adekvátní náhradu a pak to různě lepili. No a nakonec se na ně i pěkně hecli soupeři (ať už teď Norwich, nebo Arsenal), případně možná Stoke ještě těžil z Muamby. Taková debilní souhra všeho najednou no.

Reagovat
j_mrazik

Ohledně toho Adeho... ten je hodně táhnul.

Reagovat
vodka

a odešla jim i obrana... ale redknapp to teď fakt skládá divně a ty ztráty jsou do velké míry i jeho chyba..

Reagovat
lajka30

Samir Nasri z Manchesteru City se vsadil s britskou televizní hvězdou Piersem Morganem o to, že City získají trofej dříve než Nasriho bývalý klub Arsenal. Poražený má dát 10 tisíc liber na charitu. Francouzský záložník v létě opustil Arsenal a přestoupil do City, s nimiž dlouho útočil na titul. Po sobotní prohře 0:1 právě s Arsenalem však už ztrácejí na čelo tabulky už osm bodů. Nasri je ovšem stále přesvědčený, že s City má větší naději na úspěch, než měl v dresu Kanonýrů. "Jsem si jistý, že s Man City zvednu nad hlavu pohár dříve, než se to povede Arsenalu," napsal Nasri na Twitteru.

Reagovat
Amos

Nasri je krysa. Myslím si, že je jasný, že už teď lituje toho přestupu.

Reagovat
j_mrazik

What a dick.

Reagovat
smazaný uživatel

však má pravdu tak čo

Reagovat
smazaný uživatel

penalta po offsajdu pro United ....

PS: Nejen Barceloně je nadržováno

Reagovat
Chazy

Hrubasi, našel sem v počítači úžasnou věc, co si asi neviděl, na netu se objevila tak před 4 rokama.

http://img717.imageshack.us/img717/4935/footteams.jpg

Hledej tam typický znaky/odkazy na přezdívky anglickejch klubů. Burnley je úžasný

Reagovat
j_mrazik

Ti bílí zmatení v okně venku je asi Tottenham.

Reagovat
Chazy

Tam sme se snad kdysi shodli, že jsou to Whites (Leeds)

Reagovat
kiwwi

no podla mna su to Saints

Reagovat
Chazy

Tak Saints jsou samozřejmě ty obrázky vedle okna

Reagovat
kiwwi

tak to moze byt Plymouth, ale to uz si pomaham googlom

Reagovat
Chazy

Google sem netahej no

Reagovat
kiwwi

no nie tak ako myslis...len som si pozrel prezyvky timov

Reagovat
niflheim

Nemohl by to být i Exeter?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Burnley?

Reagovat
Chazy

LEY v plamenech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Tractor Boys

Reagovat
Chazy

Portsmouth je taky drsnej...

Reagovat
Chazy

Nebo Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Portsmouth mi chvilku trval A ti dva dementi v televizi, to je co?

Reagovat
Chazy

Tyvole nevím. Spíš mi řekni, co všechno tam vidíš.

Stoke, Cardiff, QPR, Wolves, Arsenal, Leeds, Southampton, Crystal Palace, Charlton, Portsmouth, Sunderland, Burnley, Ipswich, Sheffield United, Leicester, Norwich, Derby, Sheffield Wednesday, Newcastle, Fulham, Aston Villa a už nevím.

Reagovat
Chazy

Já k tomu žádnej návod nemám, vůbec netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Blades vidis kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Chazy

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi hledal scimitars, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja si vubec nepripoustel, ze maji ty nebohy deticky vedle sebe takovy macety

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton...

Reagovat
Chazy

A co je ta mašinka? Tuším, že odkaz na Newton Heath asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Railwaymen (tak se rika Crewe Alexandra).

Reagovat
Chazy

Jj, to spíš

Reagovat
Chazy

Lol, teď mi ten Brighton došel..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Aston Villa a co je ten bazen venku?

Reagovat
Chazy

Pro mě je Aston Villa ta vila venku....

Reagovat
smazaný uživatel

A ti dva na kopci jsou Chalupari?

Reagovat
Chazy

Jej, já měl za Fulham lilywhites na stole...

Reagovat
Chazy

Pak teda Fulham je ta chatka na konci a tohle je PNE...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A nevím, co je bazén...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Hartlepool

Reagovat
Chazy

Tak nám chybí paruka, klobouky, sušenky, ten pruh na stěně a logo nahoře vlevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerika si nejaky klub Hatters? A susenky jsou pod LEY? Ja myslel, ze to jsou pastelky

Reagovat
smazaný uživatel

Stockport County - Hatters

Reagovat
kiwwi

to je stvrt City

Reagovat
Chazy

Já myslel, že sou v televizi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to v TV porad nevim

Reagovat
Chazy

Njn, bruce kdysi věděl, co sou zač, ale já si to nepamatuju.

Právě sem našel bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Chazy

Na hrnčířským stole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ze zbytku sem ale fakt zoufalej. Asi to vážně budou pastelky, ty záclony možná taky maj nějakej význam, kýbl tam taky není náhodou a ještě snad to oblečení postav by mohlo mít nějakej význam.

Reagovat
Chazy

Ti dva maj na tričkách asi Tygry

Reagovat
smazaný uživatel

nie su tigre nahodou hull ?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, obleceni, takze ty kalhoty budou Baggies

Reagovat
Chazy

Hustý

Reagovat
smazaný uživatel

A mozna Blackburn ten cernej ohen?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To mě fakt rozesmálo ovšem, asi jo

Reagovat
Chazy

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Kde, v televizi?

Reagovat
j_mrazik

V ruce má kladivo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chjo

Reagovat
Chazy

Nene, drží v ruce kladívko

Reagovat
kiwwi

a Boro mate este na telke

Reagovat
Chazy

Nojo, blbá kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Telka je znacky Boro?

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
kiwwi

susenky su v telke

Reagovat
kiwwi

ty, a nemoze byt ta parochna Wigan?

Reagovat
Chazy

A teda kvůli čemu? mě k ní nic nenapadá.

Reagovat
kiwwi

no parochna je wig - a dava si ju akoze na hlavu akoze "on" wigon - wigan...neviem

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

mohlo by to byt, ale nenapadlo by mě to...

Reagovat
kiwwi

tak pozrel som sa do slovnika ako sa povie parochna...pozeram ze wig a co ta ine napadne...ten zvysok je uz improvizacia a kludne to moze byt aj picovina

Reagovat
Chazy

No mně se tohle ani Chelsea nelíbí. Zatím tam všechno bylo naprosto přesný, nic na podobný domýšlení.

Reagovat
kiwwi

a hlavne su vsetko nicknames a tieto dva nazov klubu...asi som to prespekuloval no

Reagovat
Chazy

Tak ne, máš tam Blackburn, Burnley, Portsmouth atd.. ale je to moc komplikovaný

Reagovat
blade115

Chelsea bude určitě ten stolek pod televizí.

Reagovat
Chazy

Everton

Reagovat
Chazy

Asi Swans

Reagovat
smazaný uživatel

A vzhledem k barve oblohy tam bude i Coventry

Reagovat
kiwwi

Chelsea

Reagovat
Chazy

Hej, kde?

Reagovat
kiwwi

shall + sea ... ale mozno je to aj nieco ine

Reagovat
Chazy

nene, Brighton má přezdívku The Seagulls.

Reagovat
kiwwi

co to ma s tym spolocne

Reagovat
Chazy

No počkej, nic, to je ale bordel. Já myslel, že je to Swan.

Reagovat
Chazy

V tom případě ta Swansea tam není a co je obrázek furt nevím.

Reagovat
kiwwi

nebude Swansea ten pruh na stene? neviem to rozoznat ale mohli by to byt labute

Reagovat
Chazy

Je to možný no, je z toho vidět akorát takovej obrys

Reagovat
kiwwi

manchester united

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kytky budou Preston (Lillywhites)...

Reagovat
Chazy

To byl můj Fulham no

Reagovat
kiwwi

najlepsie je QPR

Reagovat
j_mrazik

Coventry jako Sky Blues?

Reagovat
Chazy

Jj, sice už zmíněné, ale je to tak

Reagovat
j_mrazik

Sunderlandem se asi už neblýsknu, že ne?

Reagovat
Chazy

Hmm, ani Arsenalem hele

Reagovat
j_mrazik

Jinak co je to malý mezi za těma děckama?

Reagovat
Chazy

Hrubas tvrdí, že pastelky...

Reagovat
j_mrazik

Hrubas neviděl ty mačety a značku televize, tomu bych tohle nevěřil ani za mák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nemá někdo přezdívku seashells?

Reagovat
smazaný uživatel

seasiders?

Reagovat
smazaný uživatel

To by samozrejme sedelo na ten spodni obrazek, ale co potom ta musle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hledal ziletky, jsem jeste zblblej z Galaxie Sport

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
Chazy

Takže.

Stoke, Cardiff, QPR, Wolves, Arsenal, Leeds, Southampton, Crystal Palace, Charlton, Portsmouth, Sunderland, Burnley, Ipswich, Sheffield United, Leicester, Norwich, Derby, Sheffield Wednesday, Newcastle, Fulham, Aston Villa, Brighton, Crewe, Preston, Coventry, Middlesbrough, WHU, Bolton, Blackburn, Hull, Stockport, Hartlepool, WBA...

Dobrý, to sme toho dali dohromady určitě daleko víc než tehdy. Snad ještě někoho něco napadne.

Reagovat
kiwwi

a moj wigan, chelsea a manchester united si vynechal

Reagovat
kiwwi

a aj plymouth

Reagovat
Chazy

Promiň, s tím souhlasím. A Whites asi budem hledat v těch záclonách no

Reagovat
Chazy

A kde máš MU?

Reagovat
kiwwi

pozri co je na nadobke kde su cukriky

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Sem slepej fakt

Reagovat
Chazy

To je hezký, že MU a EFC jsou u sebe, když jsou založení ve stejným roce

Reagovat
smazaný uživatel

To dostali teda hodne prostoru, pitomej Brighton je pres pul zdi

Reagovat
j_mrazik

Burton Albion za předpokladu, že u toho hrnčíře je v tom kýblíku pivo.

Wycombe Wanderers kvůli židli.

Reagovat
j_mrazik

Belper Town = Nailers.

Reagovat
Chazy

To si podle mě u až moc malejch klubů

Reagovat
j_mrazik

Já ten tým vůbec nikde nezaregistroval. Ti musí hrát hodně dole.

Reagovat
Chazy

Jako pivo to teda opravdu nevypadá

Reagovat
j_mrazik

Lincoln City = Imps... ve slovníku je darebák, což ti kluci hrající si s traktorem a mačetama vcelku splňují.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kluci jsou Ipswich...

Reagovat
j_mrazik

Já vím, že to jsou tractor boys.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli na ten obraz nebo do TV dat Victoriu Beckham a bylo by to jednodussi

Reagovat
Chazy

Jn, z těch sušenek sem vyloženě zoufalej

Reagovat
kiwwi

a nemozu to byt royals?

http://digs.by/Hu9Nmz

Reagovat
kiwwi

raz to segra doniesla domov z anglicka

Reagovat
Chazy

Hele, něco podobnýho v tom bude, takže dost možná jo. Evidentně neexistuje klub, kterej by měl přímo v přezdívce sušenku, nebo to šlo odvodit z názvu, takže dost možná máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam radšej mohli dať tú Kate Middleton.

Reagovat
kiwwi

haaaaa spurs

Reagovat
Chazy

?

Reagovat
kiwwi

zena na topankach...spurs su ostrohy

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

co je to tam na dome, resp medzi domom a strakami...nie je to ul a vcely?

potom by to mohol byt Brentford podla wiki

Reagovat
smazaný uživatel

Luton?

Reagovat
smazaný uživatel

A Everton ti chybí.

Reagovat
Chazy

Njn a to sme ho psali

Reagovat
smazaný uživatel

A luton si dopiš, jste slepý a vidíš to, jsem se na to chtěl podívat ještě, tak jdu na to.

Reagovat
Chazy

Když oni sou hatters i Stockport no .. každopádně Luton má klobouk i v logu

Reagovat
herbage

našel jsem Arsenal

Reagovat
herbage

(kanón na TV)

Reagovat
Chazy

Zoufalý

Reagovat
herbage

Reagovat
Rssa

My jsme na tom už tak blbě, že tam ani nejsme

Reagovat
Chazy

Z tehdejší PL tam bylo docela málo týmů

Reagovat
kiwwi

pockaj a ten pool je co?

Reagovat
Chazy

Kdo ví no, hrubas ho označil za Hartlepool, ale já sam nevím, proč by to měl bejt víc on než Blackpool nebo Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se jim rika Pools

Reagovat
Chazy

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tractor = Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nudnej.

Reagovat
Maresma

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu rozeznat co je to za zvířata na té tapetě, to asi nebudou terriers co?

Reagovat
smazaný uživatel

som celkom laik v tomto smere, preto sa spýtam:

je možné stiahnuť toto video? ak áno, ako to spravím?

http://www.arsenal.com/news/news-archive/see-mikel-s-matchwinner-from-a-new-angle

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý 3 body v tom, že musíme prostě skončit před Evertonem. HENDERSON MOTM. Neskutečnej výkon na RB, kolik ten absoloval soubojů, sprintů dneska, neskutečně hrál a makal. Carroll je zvláštní hráč, 50x těžší pozice než z tý golovky a dá to. Jones je průser, Doni je mnohem jistější, obratnější, lepší ve všem snad.

Nejvíc mi ale mrzí, že místo golovýho a do kombinace dobrýho Maxiho, nebo motorku Craiga v sobotu uvidím Kuyta.

Reagovat
tomasinho

Souhlas do puntíku.

Reagovat
13

Hendo hrál jako ďábel a on jenom ukazuje že talent má, jde o to ho správně využít. Jones byl hodně nejistej, ale to neznamená že příště bude zase. A i když sice na 90% budeš muset koukat na Kuyta, tak bych to jako takovou tragédii neviděl. Dirk se dokáže v těhle velkých zápasech vyhecovat k životním výkonům

Reagovat
cristiano.K.

kterou tutovku myslíš? to jak mu to zblokoval a pak Maxi dorazil? prvních pět minut jsem neviděl

Reagovat
13

myslí určitě to jak měl na hlavě gol po perfektně kopnutym rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu golovku v 2. půli ne? To bych dal i já a stál bych LFC hovno.

Reagovat
cristiano.K.

crazy match mohli jsme v klidu dostat tři červené (Flanno,Doni,Jones) a místo toho vezeme tři body MOTM Hendo, neskutečný dříč, docela rád bych viděl jeho sprint přes celé hřiště, kdy mu nahrával Bellamy.Střídání prapodivné asi chtěl Kenny vyzkoušet,co nejvíce hráčů po zranění.

Nevím, co kdo čekáte od Carrolla,ale dnes pro mě odehrál slušný zápas,bojoval, byl nebezpečný na obě strany míče sklepával a většinou to našlo adresáta, plus dal vítězný gol, jen tak dál z Aggera se stává žolík, který rozhýbe hru. Na Jonjovi je vidět, jak strašně chce hrát. Škrtěl první vítězství jako kapitán

Reagovat
cristiano.K.

sem né

Reagovat
fenixLFC

ja som ich chapal viacmenej...jones je jasny....glen mal dohodnute ze bude hrat tolko kolko hral a agger s josem tam sli, aby ta obrana viacmenej nejak vyzerala

Reagovat
cristiano.K.

první pět minut druhé půle jsem neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

(stále dúfam, že Dirk nebude hrať )

Reagovat
tomasinho

Já tuším, že bude. Downing vlevo, Dirk vpravo, Suarez hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A pod nimi Gerrard, Spearo, Hendo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi to nepripomínaj,,,,,

Reagovat
fenixLFC

tak tento zapas si vsetci pozrite, ked chcete zlepsit naladu dva goly live z dvoch akcii, prvy po odkope KAPITANA skrtela cez cele ihrisko, potom cervena pre brnakarsku dvojku a jones chyti penaltu:D aby toho nebolo dost tak vtipne vypracuje dalsiu penaltu aby v nadstaveni nas kon hlavou rozhodol zapas na tomto sa budem smait este fakt dlho

Reagovat
tomasinho

Danny Agger, 2 zápasy po zranění, 2 asistence. Simply the best!

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
blaugrana

Ani ten by nebol zlý. Koľko že by stál?

Reagovat
tomasinho

Not for sale.

Reagovat
fenixLFC

15-20 mega urcite

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Zvažoval by som udelenie staronovej prezývky po Robbiem Fowlerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny už přezdívku má...

Reagovat
smazaný uživatel

Akú vlastne?

(či som ju vôbec počul)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zabudol som na ňu.

Reagovat
tomasinho

Pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale nie moc originálna...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to na něj sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

j, Dýka

Reagovat
tomasinho

To bude Morgan. New god.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...

Reagovat
minoLFC

tak toto bol crazy zápas...skoro sme prišli o oboch brankárov behom jedného zápasu a potom Carroll, ktorý je celý zápas na prezdržku , dá rozhodujúci gól

Reagovat
herbage

Andy

Reagovat
blaugrana

Ja zomrem. Maxi dva kusy a Andy rozhodol. Ten koniec sveta bude.

Reagovat
13

U Maxiho jsou ty goly normální a Carroll už se jednou musel trefit..

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt ti nepřeju, ale zlámání rukou nebo všech prstů u ruky jo.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Pinturicchio

Šel jsem sem s tím, že napíšu něco velmi podobného.

Reagovat
blaugrana

Tak si lám prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo special pro tebe. Pro nikoho jinýho.

Reagovat
blaugrana

Tak ty si vytretý, to ja viem.

Reagovat
Pinturicchio

Až příště, až to Andy zopakuje

Reagovat
blaugrana

Snáď to stihne do 21.12.

Reagovat
Pinturicchio

No, podle mě můžeme být oba klidní.

Reagovat
blaugrana

Ale tak možno o5 udrie nejaký suchý blesk.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
hefy

Tak a ted hromadně držet palce Swans.

Reagovat
EL Gringo

Mato Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Skerts už navždy kapitánom!

Reagovat
smazaný uživatel

Místo jasné redky pro Škrťela vítěznej gól, no nic moc a doufám že se jim to minimálně dvojnásobně vrátí....Liverpool musí letos být konečně modrý

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to těžko po dvou prohrách

Reagovat
Swarley

zase je ti rozhodčí tlačí na sedmé místo, děs

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tlačí prostě to přehlíd, to se stává, každopádně doufám v nějaké dodatečné potrestání, na hřišti se musí ovládat každý a ať jde o Baloteliho nebo tohohle slovenského mazánka měl by platit stejný metr.....

Reagovat
smazaný uživatel

debilko

Reagovat
goodbay

Proč si musel LFC zpravit náladu zrovna na Blackburnu a ne na QPR či Wiganu, uplně naopak všechno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ty jo, ten je.

Reagovat
cristiano.K.

ještě tu kartu mu mohl vytáhnout

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
papos182

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

Tam šlo o to, že Dowd při vytahování žluté začal sunout červenou. Tak na Warnocka udělal takový xicht

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

http://www.premierleague.cz/clanek-blog/blog/jak-moc-chybi-liverpoolu-agger/?aktualitaId=8950

A slova padla na úrodnou půdu. Dohromady kolem 55-60 minut a najednou 4 body. Ejhle, on fakt chyběl víc, než by se mohlo zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

práve som sa dozvedel, že MichaDelik je scouser

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

Reagovat
Darren Fletcher

v piatok bude v ke majk spirit a prave dnes mi brat povedal, ze s nim pridu moja rec. no mozem si to nechat ujst? zas tam budem jak chuj najstarsi

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu fandí Sting

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce se aktivně připojil k protestu fandů proti přejmenování St. James', ale bohužel neefektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

čo ti môže už na Delikovi vadiť.

Neskĺzol na rytmausovu cestu komercie, majú najlepše rými na scéne, Ukazujú, že sa to dá robiť cestou pokroku, a pritom nerobia z tejto hudby to, čím nie je.

Reagovat
tomasinho

Řekne už mi kurňa někdo, co je zač?

Reagovat
vladis271

akého smailíka si predstavíš, ak zmienim hudobný štýl rap?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

ja tuším nejakého pozerského hiphopera

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa môjho vkusu je to proste trapák...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

a to je do?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

on je z Liverpoolu?

Reagovat
vladis271

nie, ak chceš rozvíriť diskusiu o tom, o čom myslím, že áno, tak to nerob.

Reagovat
smazaný uživatel

o čom si myslíš že chcu rozvíriť diskusiu ?

Reagovat
minoLFC

true scouser

Reagovat
smazaný uživatel

pořád tam nejsem., podrobněji....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Delik je TOP

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že niektorý to vedia už pár rokov...stačí počúvať sem tam aj jeho tvorbu a vedel by si to už dávno

Reagovat
j_mrazik

Něťahajťe sem vašich kokotou.

Reagovat
kiwwi

tak rozhodca sa dnes nenudil, ale zvladol vsetko excelentne...super vykon...co ale zasa robil postranny pri tom skoro gole Hoiletta, to mi rozum neberie...viac ako metrovy ofsajd, este k tomu na jeho strane, potranni su strasne mimo v poslednom case

kazdopadne zapas ma velmi bavil aj napriektomu, ze to bol slaby futbal - k dokonalosti chybal uz len gol Rovers na 3:2...takto mi to Carroll pokazil

Reagovat
goodbay

závěry Rovers nejdou...když vzpomenu dnes s MU, WBA, Sunderland...snad jen na OT dali gol ve svůj prospěch....

Reagovat
goodbay

když vzpomenu dnes (LFC), s MU....

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

ale po tej druhej vyrobenej to musel byt facepalm jak vysity

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

800. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Jak vubec hraje Macheda v tom QPR? Od té doby co tam je jsem o něm slyšel jednou.

Reagovat
kiwwi

zranil sa a uz je naspat v manchestri

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll 900 milionů Kč

Reagovat
blaugrana

Čo sa smeješ? Je to muž momentu ako bol kedysi Sili Mémeth. Celý zápas bačov kokot a potom udrel ako kladivo po hlavičke klinca!

Reagovat
smazaný uživatel

Zo Sziliho si nerob pi.u ...

Reagovat
blaugrana

Som mu akurát vystrúhal poctu. Čo sa ti nezdá?

Reagovat
papos182

Kolik by za to asi bylo traktoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto fotku Skrtela ako kapitána LFC?

Reagovat
minoLFC

kedze si tu kapitansku pasku nasadil tak, ze mu sklzla pod rukav, tak by ti bola na nic

Reagovat
smazaný uživatel

neva skus :)

Reagovat
Liquid

poradím vám, zítra vsaďte všechny své peníze na výhru QPR proti Swansea, je to jasná 1 a kurz 2,10 a jdete si pro balík...

Reagovat
fantomas

Šílenej kurz na to, že to nic jasnýho neni. Já tipuju nulu.

Reagovat
cristiano.K.

kurz je přiměřený,ale balík bych nesázel

Reagovat
fantomas

Nepřijde mi přiměřenej.

Reagovat
kiwwi

ja tipujem teda tiez jednotku, ale uz mam podane na drzanie lopty, cize jednotka mi bude vyhovovat

Reagovat
cristiano.K.

kolik si dal víc jak 60%?

Reagovat
Liquid

QPR musej, kádr silnej a sestupem to smrdí, a Swans venku nejsou tak silný jako doma

Reagovat
fantomas

No ty jo.

Reagovat
Wat

Anooo.

Reagovat
Rssa

No to mě poser, co to doprdele bylo? Nejnejnejnejnejpodivnější výkon brankářské dvojky v jednom zápase v rámci jednoho týmu. Jones...

Viděl jsem jen ze záznamu, ale ten zápas je celkově divný. Maxi 2 fíky, Yakubu penalta jak od Dády Patrasové, pak jeho svalení v souboji...a Andyho branka

Reagovat
r.mrazik

Theo Walcott se netají úmyslem prodloužit v Arsenalu smlouvu, nový kontrakt ale zatím nepodepsal. Podle anglických médií mu Gunners nabízejí týdenní plat osmdesát tisíc liber, zatímco Walcott žádá částku o dvacet zisíc vyšší.....ehm...

Reagovat
j_mrazik

Klasika. Potkají se na 90.

Reagovat
r.mrazik

s nasrim u city

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Já bych řekl, že to by měl být pro něj odstrašující případ.

Reagovat
r.mrazik

par hracu z arsenalu tam uz je...tak co by je nedoplnil

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
herbage

Reagovat
Manik...

Kdo byl v Live kapitán toto kolo? Vůbec nikdo mě nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel ty šašo

Reagovat
Manik...

fakt? Tak to je paráda. Slovák a kápo Live

Ale nehodí se mi jako vůdce takového klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak to skvěle dokládá stav ve kterém ten klub aktuálně je

Reagovat
tomasinho

Jo, že vedl jako kapitán jeden z nejlepších stoperů této sezony.

Reagovat
Filipow

Endýýýýýýýý Keróooooooooolll!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je od Mu pěkný, že chce boj o titul ještě zdramatizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

špatnej článek, to určitě otočej kvůli mě ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

lexova sázka na Wigan se vyplatila

Reagovat
nani92

s takýmto výkonom by United nevyhralo aj keby bolo na ihrisku 11 rozhoddcov

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť bylo hodně pravděpodobné, že Ferguson Latics pomůže, když ty body má

Reagovat
nani92

no, zas nejaký úžasný náskok to nieje, ked majú ešte vzájomný zápas..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co je, vsak je to totalna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost je, pokud si myslíš, že tak odevzdaný výkon jste podali náhodou.

Reagovat
kiwwi

proste sme hrali slabo, nic viac za tym hladat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Není to poprvý, kdy se na to vyflákli, i když jim o něco šlo.

Reagovat
vodka

ehm, Ajax, Athletic, těch zápasů, kdy byl výkon po většinu zápasu trapný je dost...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
CHONG

Krásná práce, City opět ve hře o titul.

Reagovat
Swarley

tak tohle je odpověď pro ty, co už nás viděli s pohárem...i tento výkon bohužel krásně podtrhuje letošní rozporuplnou sezónu...bude to ještě boj...

Reagovat
minoLFC

Snáď sa WIgan zachráni namiesto Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton ještě vyměnit za Rovers a budu maximálně spokjen.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

výborně Wigantice a QPR samozřejmě také , oběma přeju záchranu, proti Wiganu se bude zase dobře sázet v příští sezóně, jen mě trošku mrzí pád Boltonu, Reebok dresy, stadion mi budou chybět a do PL patří

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně United

Reagovat
Liquid

a vole nám se tu mufani smáli když jsme je porazili 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

protože jste nedali jediný regulérní gól a naopak jeden dostali

Reagovat
Liquid

Co bylo na tom druhým neregulérního ???

Reagovat
hefy

Ofsajd.

Reagovat
Liquid

no to bych teda neřekl

Reagovat
hefy

No podívej se na to ještě jednou. Byl mininální ale byl. Já se kvuli tomu nezlobil, protože to se těžko postřehne. Já byl nasranej kvuli tomu prvnímu.

Reagovat
Counter

http://is.gd/3P6W6v

Byl, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že byl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jones zase tragét dne, Giggs taky, nechápu to vždy když hraje jedenznich aj Chicharito tak ta hra je marná a on je tam furt sere, hlavně Jones je nulovej a Smalling vždy byl lepší, jenomže stal prachy tak ho tam furt musí srat nekopu, neumí nic, navíc je nesimpatickej jak Terry, a nejhorsi natom je ze se chova jak kokot,vzdy fauluje a ještě se hádá.

Reagovat
smazaný uživatel

povinné, a trocha nudné víťazstvo.Ignoráciu Parka nepochopím, fakt len obeť marketingu asi, no. Aarona mi je ľúto, ten gól si zaslúžil, potreboval a chcel dať, ale nevyšlo, no, snáď proti Wiganu. Theo po začiatku, keď už som si rozmýšľal, aké superlatívy k nemu napíšem, upadol a padal až tak, že v druhom polčase som si ho všimol, až keď ho striedal Ox. Song ďalšia asistencia a kredit v ofenzíve, ale ďalšie mínus za defenzívu a chyby... Záverom, ešte raz mi nejaké tropické ovocie bude hovoriť, že Djourou nemá na Arsenal, tak ho pošlem, nech si siahne tento zápas.

Reagovat
mr.Silver

Djourou skvělý, stejně jako Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Djourou nehral spatne ale v podstate nemusel nic moc hasit. Neudelal chybu a to se ceni.

Ale naopak "sloppy again" Santos me fakt dovadel k silenstvi. Nevim jestli to jenom tou jeho nerozhranosti, ale hral fakt strasne dozadu a dopredu to nebyla zadna slava. Me prijde ze chodi az moc do stredu misto aby hral do kridel, coz by jako bek mel delat. Kez by prisel Baines v lete. Kazdopadne Gibbsy hral ty predchozi zapasy mnohem lip nez Santos a hlavne skvele dopredu.

Jinak Aaron dneska pekne, snad konecne da toho gola:) Jinak nas DM jednou na pravym kridle jindy zas na levym. Nevim jestli je to dobre nebo spatne, rozhodne Song uz neni klasicky DM a to nam myslim chybi, na druhou stranu dopredu to taky neni zadna slava. Hlavne Alex nestrili(coz teda skoro nikdo z AFC) ale on podle ani moc strilet neumi. Nekolikrat dneska na vapne si to od Alexe primo rikalo o strelu a on jeste nahral. Uvidime jak to Arsene posklada pristi sezonu. Song je velka otazka.

Theo po dvouch golem klasicky nevidetelnej a zkazil prakticky kazdy mic. Naopak se mi libil Yossi, doufam ze za neho nebude chtit chelsea nejaky balik, bral bych ho.

Jinak celkem vykon nic moc, kdyz dame 2:0 v 15 min z ucty k fans by meli hrat a dat dalsi goly a ne si to tam kopat jak naci kuci vopaleny, todle se proste nedela. A taky nas mohli potrestat, ale Wojta vytahl z rukavu kouzlo.

COYG

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan je neskutecnej, snad jim ty body k necemu budou

Reagovat
niflheim

Hanba, hanba, hanba.

Takhle posrat ty tři body, co nám Arsenal daroval. Latics mám rád a jsem i rád, ale toto měly být jasné tři body. Wigan ale udělal vše, co mohl - přestřílel nás a využil laxnosti naší hry. Maloneyho gól byl krásný, ale to naše bránění - nikdo k němu pořádně nepřistoupil až to bylo doslova "dej si klidně gól".

Fergie celkem prokaučoval, snad už konečně si uvědomí, že Javi i Danny jsou poměrně z formy a začne hrát pořádně Berba - který by si to i zasloužil.

Snad jenom dvě střely na bránu za celý zápas? Žádný pořádný tlak, jenom zbytečné ztráty. Bez Scholesyho neexistující záloha, navíc hra na jednoho útočníka v době, kdy je třeba dát gól. Penaltu jsme mít měli - nějak nechápu, proč ta ruka zůstala nepovšimnutá, ale nějak výrazně se zlobit nebudu, protože s touhle katastrofou jsme si ty body nezasloužili. Takhle, opakuji takhle, opravdu ne.

Stále je tam ale pět bodů, teď to ale musíme doma potvrdit. Snad to na Villu Fergie pořádně namotivuje, s Evertonem to bude hodně těžký zápas. Chce to minimálně uzdržet do derby na té pětibodové hranici. Pořád je to v našich rukou a snad si to neprosereme sami - tak, jako dnešní zápas.

Každopádně - Latics Maloney

Reagovat
CubONE

Reagovat
Wat

Kua, prohodit Bolton s QPR a je to tak, jak si to již delší dobu přeju...

Reagovat
blade115

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi Fergusonom a Berbatovom muselo dojst k nejakej ostrej vymene nazorov, inak si nasadzovanie tragickeho Chicharita nedokazem vysveltlit.

Reagovat
blaugrana

United.

Reagovat
Bayern +

Aspon to City, QPR a Wigan.

Reagovat
niflheim

900. za Man UTD

Reagovat
kiwwi

nie prilis najvhodnejsi cas na tak hrozny vykon, ale 5 bodovy naskok je stale luxusny...nestresovat

Reagovat
smazaný uživatel

SAF je geniální. Bylo vidět že hráči United nechtějí vyhrát, dostali pokyny. Díky těmhle darovaným bodům, které United v konečném součtu nemusí trápit, se Wigan doufejme zachrání a příští sezony zase budou dobrovolnými dárci bodů.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Achjo, nemam slov.. To je daleko lepší než náký Ligy Mistrů. Martinez je bůh. Caldwell je bůh. Maloney je čaroděj. Santo hroznej pracant (začni dávat goly a budu tě milovat). McCarthy je neskutečnej bojovník. Moses je naprosto geniální fotbalista, bohužel trochu hlupák a sobec. Sammon dneska hrál fotbal.

Tohle je něco, co prostě, no, já nevim, achjo.. ♥

!!!LATICS!!!

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hmm, sem si myslel, že ta výhra je největší zázrak dne, ale tys napsal pozitivní komentář k Di Santovi... to sou věcí teprve.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase zpět nohama na zem a v neděli proti Aston Ville očekávám úplně jiný výkon. Jestli nás tahle facka probere tak je možná dobře že přišla.

Reagovat
herbage

povinné tři body doma Teď porazit doma Wigan s Čukotkou a třetí flek je doma

Reagovat
mithro

dnes len jedno slovo, kt zhrnie cely zapas - hanba

tak snad tie tri body aspon wiganu pomozu

Reagovat
Trand

Hm, minuly kolo jsem mel kapitana Grahama, ted Valenciu. I kdybych to daval nahodne, tak by to snad dopadlo lepe. Kazdopadne congrats Wiganu, snad se udrzi, ta jejich schopnost zapnout, kdyz je fakt potreba me fasicnuje, viz. minulej rok. Arsenal jsem nevidel, ma cenu to stahovat nebo postaci highlighty?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Highlighty, moc vzrušující utkání to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Postačí highlighty,v 11 minutě už bylo hotovo a pak už jsme si to pohlídali a hru kontrolovali(až na dvě zaváhání,který vychytal Wojta) a všechno nakonec pojistil Yossi

Reagovat
Trand

Jo, to si myslim celkem zive dokazu predstavit. Diky obema. :)

Reagovat
Mindas

Až v sestupové sezóně konečně Latics urvalo body proti United? Už jsem se bál, že by si tu nekonečnou sérii vzali s sebou o soutěž níž.

Reagovat
hefy

Neřikej hop.

Reagovat
Mindas

Bavili jsme se o tom v zimě na srazu a snad až na Mildu, překvapivě, říkali, že letos sestupujicí Wigan nechá i poslední body účkám. Příjemná změna a konec jedné, nekonečné, série.

Reagovat
hefy

Wigan to už uhraje. S takovym nasazením se toho nebojim a všem se vám (snad) na srazu vysměju.

Reagovat
Mindas

Přijedeš na sraz? No paráda, těším se. To víš, Wigan je na každém srazu vždy vděčné téma, přece jen fanoušků United jezdí pomálu, pokud nepočítáme pražskou sebranku v čele s ManBoyem a marcelem, takže nepřejících lidí je až přehršel. Milda ten největší.

Reagovat
hefy

Snad, snad. Rád bych, ale radši to nezakřinout. Každopádně se budu snažit, aby to vyšlo.

Reagovat
Mindas

Jasný, chápu. Ale je dobře, když čim dál víc lidí jezdí odsud z EF, aby poznalo fanoušky PL i mimo web. H Takový Kohout by mohl po minulém srazu vyprávět

Reagovat
fantomas

A já o něm celou dobu nevěděl, kdo to je! Mi to řikal zas až tady na fóru, že tam byl.

Reagovat
Mindas

On byl na zimním, takže si ho pravděpodobně nepotkal. Ale už chápu, proč si říká Kohout, Ten jeho dred a vyhulený obličej je památným okamžikem zlínského srazu. Tedy když nepočím to, že fanoušek bohatých Citizens, tedy já , najde na ulici 200,-.

Reagovat
fantomas

Aha, tak že by to byl Yido? Jeden z nich dvou byl prej teď v létě každopádně...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Liquid

OT: Třetiligový Quevilly ve finále Francouzského poháru.... nevíte někdo když ho s Lyonem prohraje, zdali půjdou do EL oni, nebo třebas 6.tým z ligy ?

Reagovat
frankiefcb

no to by byla sranda kdyby překvapilo i to ajaccio, dva třetiligisti ve finále. To by byla asi rarita

Reagovat
kiwwi

a pred dnesnou ligou:

"Pojďme dát Montpellieru co nejlepší šanci, aby se stal v této sezoně mistrem. Nechme Montpellier zvítězit, musíme se poučit z historie," zveřejnila ve své výzvě na internetu vlivná fanouškovská skupina klubu Marseille South Winners 87.

Příznivci Marseille nemohou konkurenčnímu pařížskému týmu zapomenout, že v roce 1999 prohrál v závěru soutěže 2:3 s Bordeaux. Olympique kvůli tomu přišel na úkor Girondins o ligový titul, oba soupeře v konečné tabulce dělil jediný bod.

vysledok 1:3

Reagovat
Liquid

jj přesně tak, Montpellieru také přeju titul a ve finále poháru jsem si taky přál oba týmy z 3.ligy...

Reagovat
domingo

koukni pod francouzsky objevy 4, je to tam rozepsany

Reagovat
Liquid

díky takže stačí když skončí Lyon 3. a Quevilly už máme rovnou ve skupině EL, no to by byl masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat k Wiganu....i poslední prachy bych vsadil na to že se zas zachráněj, prostě to není možný....je dostat z ligy je jak odstavit cikána od dávek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

United ještě 5 bodů a věřím, že to udrží, zkušenosti na to mají. Dneska chyběl Scholes, šlo to znát. V útoku taky slabší, ale v neděli nový zápas a věřím že Villains doma přejedem. Believe :)

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Wigan Moc sympatický mužstvo, oni se snad zase zachrání a já budu jenom rád...Arsenal taky za 3 body stejně jako Citiziens, paráda No doufám, že ty lůzy z United budou pokračovat v podobných výkonech a ještě by to mohlo být zajímavý...

Reagovat
vodka

ten boj o záchranu je nakonec kurevsky zajímavý, QPR a Wigan za zdramatizování všeho

Reagovat
fantomas

Moc nerozumim těm řečem, že to Ferguson Whelanovi pustil. Při čtení reportu BBC sem nabyl dojmu, že celých 90 minut řádil jak smyslů zbavenej, hádal se s Rooneym apod...takhle bych si jeho chování uplně nepředstavoval, pokud to mělo bejt puštěný.

Reagovat
justcall

divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

snov

Reagovat
kiwwi

ale vsak jasne, ze mu nic nepustal...minulu sezonu bolo o titule uz rozhodnute a pred poslednym zapasom s Wiganom Fergie prehlasil, ze by bol velmi rad, keby sa Blackpool dokazal zachranit, pretoze su mu velmi sympaticki a obdivuje Hollowaya (s ktorym ma aj vyborny vztah)...tam som tomu naozaj veril ze mu to pusti, ale nepustil a vyhralo sa 5:2

je to strasna blbost myslet si, ze to pustil teraz, ked este o titule nie je rozhodnute

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

*pred poslednym zxapasom s Blackpoolom

Reagovat
fantomas

A Rooney se fakt choval jako fracek? McNulty ho úplně démonizuje..

Reagovat
kiwwi

nic zvlastne som si nevsimol

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

75 - Wigan have become the 75th different side to beat Manchester United in the league. Frontier.

Reagovat
Tomekcz

Wigan posledni zapasy hral dobre, na Chelsea je obral rozhodci a dneska je taky skoro zariznul, nakonec i tak brali 3 body. Vyborny napadani nedali nam zadnej prostor a zaslouzene vyhrali, ale doufal jsem aspon v remizu.

Ted cekam ze proti Ville a Evertonu bude horet travnik na OT a do derby se to udrzi na 5 bodech, tohle je vrati na zem a zacnou zas poradne hrat, uz se urcite videli s poharem nad hlavou

Reagovat
poz3n

proč nehrál Rosický?

Reagovat
fantomas

Odpočíval. Což měl dělat i Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase na Wolves se da "odpocivat" i na hristi, hlavne, ze se nikom nic nestalo

Reagovat
fantomas

A hrajem až v pondělí no, ale stejně - dneska hlavně byl risk zranění. Můžem bejt rádi, že sme z toho takle vyvázli, bych řek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezká poznámka Ale on potřebuje odpočívat hlavně psychicky si dovolim říct. On není stoprocentně koncentrován na zápasy, na to aby hrál co nejefektivněji.

Reagovat
fantomas

Ty pičo, Wojta...fakt že jo.

Reagovat
Counter

ale je to průměrák...

Reagovat
fantomas

No někdy mezi listopadem a únorem se mi taky nelíbil. (ale samozřejmě neni )

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero, Tevez, Silva

Reagovat
vodka
Reagovat
Tomekcz

tak a Flyers zaberem, at ten den zacina aspon trochu veseleji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Crosby 1:0

Reagovat
Tomekcz

no zatim vubec nestihaj, treba ted jagr se nedokazal vratit 2:0

Reagovat
Minister

jj a to sa mi páči

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek měli flyers fakt strašnej, pens byli výborně nahecovaný, ale teď už je to vyrovnanější. To nasazení je každopádně fantastický.

Reagovat
Tomekcz

presne kazdej kdo je u puku dostane hita ale chce to kontaktni gol

Reagovat
Marosh16

OT:chalani nevie mi niekto povedat preco mi niektore streamy z wiziwig idu v slucke??? hlavne tie 1800 Kbps a viac... cez sopcast.. nacita to hned, ale potom ide stale ten isty zaber (cca 30 sekund) dookola... a internet na to mam... diky

Reagovat
smazaný uživatel

otvorit cez Sopcast a nasledne cez VLC a pojde to krasne

Reagovat
Marosh16

hmm to mi mohlo dojst ked za tymi prenosmi bolo napisane "VLC Required".. len som si myslel ze ho staci mat nainstalovany... este jedna otazocka, ako nieco otvorim aj cez Sopcast, aj cez VLC Player????

Kazdopadne dakujem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Marosh16

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=daRYIhCMecg ale ze pivo netocili uz v 11 to nikdo nenapise

Reagovat
C-M@ster

5 bodu a vzajemnej zapas pred nama, tak uvidime... to uz je jak ten Real v PD.

Reagovat
kiwwi

snad to ani uz my, ani Real nestrati

Reagovat
minoLFC

uz je to davno na lfc weboch

Reagovat
fantomas

No sorry, že nelezu na lfc weby.

Reagovat
Chazy

Neskutečný

To jsou takový plus body, že nemám slov. Sice to pořád bude zatraceně těžký a ten los je zatraceně těžkej, ale už to "máme" ve svejch rukách. A konec tý debilní série je parádní plus.

Reagovat
Tomekcz

Flyers 3:3 prodlouzeni, to budou nervy

Reagovat
Tomekcz

Vorassss je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

to byl tevéz celý tři roky v evropě jen na hostování a doopravdy ho koupilo až city?! ja to zjistil až teď a docela mi to nejde do hlavy, že v corinthians byli tak ochotný...

Reagovat
fantomas

No on to tam má ještě nějak s tou agenturou, která vlastní práva na jeho přestup, ne? Takže do toho určitě hodně co kecala a bylo ji jasný, že čím dýl ho bude držet v tomhle typu úvazku, tim víc za něj pak vyinkasuje.

Reagovat
Chazy

Jeho nevlastnilo Corinthians, ale Kia Joorabchian.

A právě v souvislosti s Tevezem a Mascheranem a tímhle agentem byl udělanej jeden z nejhnusnějších podvodů v PL za poslední dlouhý roky, takže proto ať shnijou ve druhý lize

Reagovat
insane

díky vám oběma

Reagovat
kiwwi

United s 8 bodovym naskokom, Mancini: "Its still possible for Man City to win the league. Never say never!"

United na dalsie kolo s 5 bodovym naskokom, Mancini: "The title race is finished because United is a fantastic team and they have a fantastic spirit. I think five points is too much."

naucte niekto toho sasa ako sa hraju mind games, ma to nejake popletene

Reagovat
smazaný uživatel

... idiot

Reagovat
minoLFC

heh no co ten team je aj tak bez trenera, ti hraci hraju sami

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

První krok týhle mind game mu vyšel, tak proč takový výsměch?

Reagovat
kiwwi

jj, urcite preto sme vcera prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to spíš jako legraci. Ale je fakt, že výsledek vyšel, a to je to jediný o co trenérům teď jde, takže neni proč se tomu smát (pokud pominu jak vtipně to od něj zní ) .

Mohlo to mít vliv, pokud slyšeli poraženeckou náladu z tábora soupeře, tak nemuseli mít adekvátní přístup k zápasu - což očividně neměli.

Reagovat
kiwwi

"pokud slyšeli poraženeckou náladu z tábora soupeře, tak nemuseli mít adekvátní přístup k zápasu"

nj, tak by to bolo spravne zahrane, ale precitaj si chronologiu este raz

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý prohlášení je po posledním kole, ne? Však to řikám dobře - první krok mind game mu vyšel, další se uvidí.

Reagovat
kiwwi

hmm asi sa nechapeme

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív řekl, že ještě mají šanci a poté co stáhli náskok, tak řekl, že ji nemaj. To je samozřejmě blbost a já to chápu.

Ale moje první reakce v nadsázce byla, že mu to zatim vyšlo, tak ať se nesmějete! Okej?

Reagovat
kiwwi

no nato, aby mu to "vyslo" mal hrat tu porazenecku naladu po prvom zapase...teraz mu to vyhlasenie po druhom zapase uz nikto neveri, cize mu zasa nic nevyjde, ani keby United zasa prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se tady nesnažim tvrdit, že to hraje Mancini dobře, chápeš?

Samozřejmě, vzhledem k tomu že plácá protiřečící si bláboly, tak má teď v těch mind games ztíženou pozici, že mu nikdo neuvěří. Ale to nic nemění na tom, že v posledním kole mu to vyšlo

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Wigan.

Reagovat
Rssa

Wigan

Reagovat
kissak

1000. pro WIGAN a názornou ukázku pro Wolves, Bolton, Blackburn, jak se má bojovat o záchranu

Reagovat
kissak

sice už jsem to o 2 komenty nestihl, ale byla by škoda nedat takhle kulaté číslo právě pro včerejší excelentní zápas Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten wigan vala sympaticke muzstvo

Reagovat
Chazy

Hele, dá se někde podívat na motd? Nebo stáhnout, toje fuk.

Reagovat
kiwwi

http://matchofthedays.com/match-of-the-day-2-apr-11/

na tom druhom odkaze by sa to malo dat aj pozriet online

Reagovat
Chazy

Dík.

Reagovat
kiwwi

Obránce Chelsea Branislav Ivanovič chce bojovat proti možnému třízápasovému zákazu startu, který mu hrozí za úder do soupeře v utkání proti Wiganu. Spoluhráče Petra Čecha z chování proti pravidlům usvědčily opakované záběry, tým chce však předložit vlastní video a písemné důkazy o opaku. Srbský obránce podle záznamu udeřil Shauna Maloneyho, protože se to však událo za zády rozhodčího, v zápase neviděl ani žlutou kartu. K incidentu došlo krátce před sporným vítězným gólem jeho spoluhráče Juana Maty na konečných 2:1. Ivanovič však popírá, že by mezi hráči došlo k výraznému kontaktu.

vlastne video, pisomne dokazy...mal by mu niekto povedat, ze 1. april uz bol

Reagovat
Arbiter

skvělé, jak se směješ, aniž bys ty důkazy viděl

Reagovat
kiwwi

vsak ale to je ako keby si povedal, ze Chelsea nedala tie dva goly proti Wiganu z ofsajdu a predlozis vlastne video a pisomne dokazy, ze tomu tak nebolo

Reagovat
Arbiter

počkej, ty snad máš jiný záznam, než ten, který proběhl internetem?

Reagovat
niflheim

Tak FA má k dispozici záběry ze všech kamer. On tam snad dodá záběry od někoho z mobilu či co?

Reagovat
Arbiter

o tom já spekulovat nechci, jen mi přijde hloupé smát se důkazům, které někdo neviděl ani z rychlíku

Reagovat
kiwwi

na ktorom je jasne vidno, ze mu Ivanovic zasadil punch do zaludka? nemam, ale ani nepotrebujem

Reagovat
Arbiter

Tak jasne vidno? Ivanović nepopírá, že se ho dotkl, jen chce předložit důkazy, že ho nepraštil...

Reagovat
Arbiter

navíc říct, že na videu, kde jsou oba aktéři zády ke kamerám, je jasne vidno, co se děje v prostoru břicha je vážně výsměch

Reagovat
kiwwi

no kazdopadne to ma nulovu sancu na uspech, ale som zvedavy co im to tam predlozi...najskor to bude trapas

Reagovat
niflheim

Možná spíše jenom chtějí oddálit ten trest o pár utkání.

Reagovat
Chazy

Jj, nic jinýho v tom zcela evidentně není

Reagovat
Arbiter

A k čemu by to bylo? Byl by možná připravený nastoupit proti T'hamu, jenže pak by si odpykal čtyřzápasový trest, takže by chyběl proti N'castelu a ještě v dalším zápase. Tohle by bez nějakých důkazů bylo spíš kontraproduktivní...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo super, protože takhle stíhá NUFC, pokud to dostane až po dalším zápase, tak ne

Reagovat
Arbiter

jsem rád, že ses dál na věštění

Reagovat
kiwwi

ako chces povedat, ze z toho nieco moze byt hej?

Reagovat
Arbiter

tak dívej, v případě neúspěchu mu napaří čtyřzápasovou stopku, chyběl by v zápase se strakami, což je daleko horší než kdyby chyběl v pohárovém zápase...

Reagovat
kiwwi

takze ano?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

pokud budu vycházet jen z toho záběru, který koloval netem, tak ano, z toho klidně může být zrušení banu...

Reagovat
smazaný uživatel

naivko

Reagovat
kiwwi

vsak na zaklade toho mu ten trest udelili nie?

Reagovat
Chazy

Musel bys mít 100% důkaz. A ten určitě nemaj naději předložit.

Reagovat
Arbiter

necháme se překvapit... Každopádně se nebudu vysmívat důkazu, který jsem neviděl...

Reagovat
kiwwi

ved ale ja som sa vysmieval tomu, ze snad od toho caka, ze by mu mohli ten trest zrusit

Reagovat
Arbiter

ne, nevysmíval:

kiwwi12.04.2012 10:07

vsak ale to je ako keby si povedal, ze Chelsea nedala tie dva goly proti Wiganu z ofsajdu a predlozis vlastne video a pisomne dokazy, ze tomu tak nebolo

Reagovat
kiwwi

cele je to komicke

Reagovat
kiwwi

chapes, pisomne dokazy

Reagovat
Arbiter

Já si pod tím neumím nic představit, ale směšné by mi to mohlo přijít až potom, co bych si to třeba prostudoval a podíval, co v těch písemných důkazech vlastně stojí. Ty to šmahem odsoudíš a řekneš, že je to směšné

Reagovat
Arbiter

jo, hlavně to, že ten překlad, který tady je, není přesný. V anglických mediích se o žádném "vlastním" videu nemluví, jen to, že předloží video a písemné důkazy. A navíc ta spekulace o odročení trestu je také nesmyslná, páč se to má projednávat a rozsoudit už dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

písemné důkazy

Reagovat
herbage

Přísahám na svojí čest, že jsem vědomě Maloneyho nepraštil ... Branislav Ivanović

PS: podvědomě možná, ta malá krysa si o to koledovala celý zápas

Reagovat
Arbiter

co ty víš, třeba je tam podepsán sám Maloney, že ho Branislav nepraštil...Jako odsoudit něco, o čem nemám ani páru je fakt dost směšné...

Reagovat
Chazy

Tak pokud dostal nějakej bonus za podpis, proč né

Reagovat
herbage

hm, to by slovní spojení "bonus za podpis" nabylo zcela nového významu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

A podepíše mu to máma, že je Brano hodnej chlapec a nikoho by nikdy nepraštil

Reagovat
Arbiter

S takovou bych spíš tipoval, že jím ta maminka napsala nějaký výhružný dopis

Reagovat
herbage

Můj Braněčko by nikdy nikoho neuhodil, přísahám na smrt Slobodana Miloševiće

Reagovat
Arbiter

Dresy Chelsea pro novou sezónu http://goo.gl/084Kk

Reagovat
smazaný uživatel

nové ?

Reagovat
Arbiter

jo, nové

Reagovat
kiwwi

Interesting quotes from Rene Meulensteen spoke about Hazard yesterday when doing an interview in Holland:

"The manager wanted to see Hazard by himself. That's a sign he thinks it's an interesting player. We talked a lot about him. Hazard is a special talent, but it always takes a while. As example: We've followed David de Gea for a long time before we got him. Ferguson wants to know the character of the player. Because of that he's going to look by himself for players. Hazard is 'the man' at Lille. Ferguson wanted to see if that had an influence on him."

Reagovat
niflheim

Tento přestup se zdá celkem reálný a rozhodně schvaluji. Bude to boj v létě.

Reagovat
Arbiter

jsou na trhu asi lepší možnosti, než uvalit x desítek miliónů za Hazarda

Reagovat
niflheim

Podle mě to půjde do 30ti. Ještě to bude zajímavé s Gaitánem. Prostě se můžeme těšit na léto plné spekulací

Reagovat
Chazy

Alcaraz evidentně geniální výkon

Reagovat
Chazy

A rozhodčší dost obrovskejch chyb, naštěstí na obě strany

Reagovat
Arbiter

Mancini prý chce prodat Johnsona Zajímalo by mě, zdá to stihne dřív než ho vyhodí

Reagovat
Chazy

By mě zajímalo, kdy naposled se zachránili všichni nováčci. Od toho roku 2001, co to sleduju, tak podle mě ani jednou.

Reagovat
kiwwi

ako som uz pisal skor, za 3 roky moze mat liga 8 "novych timov", to je naprosta parada

Reagovat
Chazy

Ani ne, WBA a NUFC se prostě nedaj počítat ..

Reagovat
kiwwi

no ok, tak za 2 roky 6 novych timov

Reagovat
Chazy

No a když jeden z nováčků 2012/2013 bude Birmingham, Blackpool nebo WHU

Reagovat
kiwwi

"moze mat" ratam Saints, Royals a mojim konom v PO je sice Blackpool, ale stale je tam moznost na Cardiff, Liecester, Brighton, Boro

Reagovat
kiwwi

aj ked Boro a Liecester tiez neviem ako by sa dali pocitat

Reagovat
Chazy

Leicester bych bral, ty ani pořádně nepamatuju ... já jen chci, aby to nebylo Boro, Birmingham nebo WHU. Takže Blackpool, Brighton, Leicester a Cardiff. Jinak mi to trochu pokazí radost z těch dvou.

Reagovat
kiwwi

popravde ale nevidim z tych potencialnych timov v PO okrem WHU a Birminghamu, aby sa niekto dokazal potom udrzat v PL

Reagovat
Chazy

Tak třeba Leicester má tým pravděpodobně silnější jak Saints, Cardiff je taky dost silnej. Reading se zachrání snad úplně snadno, největší problémy čekám právě od Sotonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohokoliv, jen ne Leicester, na dalsi takovy kluby uz fakt nejsem zvedavej.

Reagovat
Chazy

Jiný už v PL skoro nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

No prave proto si preju, aby jim ten King Power projekt krachnul.

Reagovat
niflheim

Saints, Royals a Cardiff....a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

WBA klidne pocitej, moc sezon v PL nemaji, nejspis min, nez Wigan. A bylo by to hodne zajimavy, kdyby pristi rok hralo PL tolik neobvyklych tymu (Wigan, Stoke, Norwich, Swans, WBA, QPR, Reading, Saints, treti novacek, pokud to nebude WHU nebo Boro...) To je skoro pulka.

Reagovat
Chazy

Jenže jsou v PL každej druhej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto tech sezon moc nenasbirali, hraji asi sestou celkove. Ale ted se uz konecne dokazali usadit a rozhodne je to podle toho kriteria netradicni tym v PL

Reagovat
Chazy

Njn, jen říkám, že když sleduješ PL takovejch 8 let, tak pro tebe WBA nemůže bejt ničím nový a zajímavý, což je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si urcil kriterium podle poctu odehranych sezon v PL

Reagovat
Chazy

Njn, tak pokud sleduješ PL po celou její existenci, může pro tebe bejt WBA furt velmi exotickej tým, pro mě je mimořádně ohranej a nudnej, to samý Birmingham. Přál bych jim oběma buď navždy v PL nebo sestup a rychle další sestup. Birminghamu momentálně teda ten další sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o zabavnosti/nudnosti se nebavim, psal jsem o netradicnich tymech v nejvyssi soutezi

Ale od Di Mattea me Baggies bavi a Hodgson to vubec nezhorsil, momentalne uz proti nim nic nemam

Reagovat
niflheim

Taky by mě zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to tu psal, ze naposledy v sezone 01/02 (Fulham, Blackburn, Bolton).

Reagovat
Chazy

Dík. Nemůžeš čekat, že to tu čtu

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jim ho nepovedlo vyautovat, to jsem se strasne nasmal V B-lize zatim drtim orliho, a to jsem dnes jeste nechal sedet Romera, mel v kariere proti Bostonu strasny cisla

Reagovat
Chazy

Jj, to se moc nevidí, úplná rutina .. a na dva auty celý.

No mně zatím úplně spěj hvězdy. Ani nevím, jak je možný, že to ve většině lig zatím zachraňuju. A zrovna někoho okrádám tradem v C lize a modlím se, aby mi to prošlo bez veta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pujols je zatim taky marnej a body mi delaji Freese, Willingham a dalsi A Saunders mi krasne zahazel, tak by meli hrat hraci z FA

Reagovat
Chazy

Jn, Pujols si zvyká, o něj strach nemám.

Reagovat
soukup

úplně to samý, Pujols, Bautista

Reagovat
Arbiter

OT: Nicolas Anelka has been named player - manager of Shanghai!! He replaces Jean Tigana.

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

As of 11.04.2012 he has been named as a player-coach to aid manager Jean Tigana, as four of his backroom staff quit the club due to disagreements.

Reagovat
Arbiter

Aha Ale i tak je to docela prdel Anelka a trenér

Reagovat
kiwwi

coze to? neviem ci tomu rozumiem spravne

Reagovat
Chazy

Bude hrající manažer no

Reagovat
niflheim

Tigana je pořád manažer, Anelka bude jenom "coach".

Reagovat
Chazy

Hm, tak to nic.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

Taky by mě zajímalo, jaký to je pro hráče hrát za Wigan. Každej rok obrovská radost ze zázračný záchrany, ale prostě víc nic. Příští rok to bude o tom samým. A další rok zase. Absolutně žádný vyhlídky na nějakej breakout year. Rodallegu už to bavit přestalo

Reagovat
j_mrazik

Podle mě to berou jako odrazový můstek k dalším klubům, prostře vstupní brána do PL. Když budu dobrej, koupí mě za šílený prachy Tottenham, Fulham apod. Když budu extratřída, tak po mně sáhne ManUtd. To jsou pěkný vyhlídky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se říká - buď hrát o titul a nebo o záchranu, hrát střed tabulky je nuda.

Reagovat
kiwwi

tak potom otazka lezi takto... ake je to pre hracov hrat za Liverpool?

Reagovat
Chazy

Asi fajn, když máš CC

Reagovat
niflheim

1100. za nše číslo 11 - Ryana GIggse

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

tvoj komentar bol 1111. to by bolo krajsie

Reagovat
mithro

Damien Comolli sacked by Liverpool #lfc

Reagovat
mithro

excellent decision by LFC. the whole world can see that they needed more of the good honest British talent identified by King Kenny

Reagovat
kiwwi

Excellent! LFC owners think it's Comoli's fault, not Dalglish's! We could have another season or two of this humiliation yet.

Reagovat
mithro

Liverpool's American owners presumably felt someone had to pay the price for poor signings - and decided it was not Kenny Dalglish.

Reagovat
kiwwi

Comolli gone. That's Stewart Downing's first assist of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to ale byla z velke casti Comolliho chyba

Reagovat
kiwwi

neviem kto presne stal za ktorymi nakupmi, ale zda sa mi, ze tou britskou cestou sa vybral KKK a nie Comolli

Reagovat
Chazy

I kdyby, tak on nepochybně stojí za špatnýma volbama. U Tottenhamu taky neudělal nic dobře.

Reagovat
kiwwi

neboli vsetci fanusikovia LFC vystriekani z toho, ze im Comolli vybavil/zohnal Suareza?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Suarez je slusnej hrac za vcelku schudnou prestupni castku, ale pochop ten rozdil, kdyz hrace vybira nejakej jouda z kanclu, a kdyz si je vybira sam manazer. Tahat do toho nejaky reakce fanousku je nesmysl, tady jde o zodpovednost pri napachani skody.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja rozhodne vidim vetsi vinu u Comolliho, i kdyz chyby delali bez pochyb oba.

Reagovat
kiwwi

no pockaj, s tym Tottenhamom to nemyslis vazne nie? ved tam stal za prestupmi Balea, Modrica, Ekotta, Kaboula ...

Reagovat
smazaný uživatel

A odesel kvuli nemu Jol a prisel Ramos, urcite mu postavi sochu pred WHL

Reagovat
Chazy

Stál za strašně moc příšernýma přestupama + vyhodil Jola a zařídil jim boj o sestup, chtělo by to najít nějakej seznam

Reagovat
kiwwi

+ Boateng, Santos, Taarabt

v Arsenale Kolo, Eboue, Clichy

podla tychto nakupov mi vazne nepride ako niekto, kto stal za prichodmi Adama, Carrolla alebo Downinga

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng, Santos, Taarabt, Kaboul, Hutton, Bentley, BAE, Corluka, Pav... Vazne senzacni

Reagovat
Chazy

Jj a hlavně je to mistr naprosto přemrštěnejch částek.

Reagovat
kiwwi

to uz je vec druha

Reagovat
kiwwi

no pockaj, Prince je spickovy futbalista, Taarabt je tiez dobry futbalista, co mas proti Ekkotovi

ja len chcem povedat, ze mal aj vydarene aj nevydarene prestupy (skor by som poveda podla toho co citam, ze prevazuju vydarene), ale podla typov hracov si fakt nemyslim, ze ma na svedomi to, co sa natahalo do Liverpoolu

Reagovat
Chazy

V THFC prostě ti hráči hráli příšerně, navíc přišli za částky, který neodpovídaly jejich kvalitě. A když tam byl, tak byli po desítii kolech poslední díky změnám, co on udělal.

Reagovat
kiwwi

tak zasa to nemozes hodit len na neho, asi tam nejaku obmenu kadra chceli a niekedy to proste trva...to ze dotahuje hracov za velke prachy to nepopieram, ale trebars 3ja z tych jeho kupenych su zakladnou osou terajsieho Spurs a na dvoch z nich vyslovene lezi cela hra a vykony

Reagovat
Chazy

Jj, udělal nějaký dobrý rozhodnutí, který se s odstupem času daj hodnotit pozitivně. Ale celkově prostě jeho práce úspěch nepřináší.

Reagovat
kiwwi

no hlavne to nacasovanie nie je priliz najstastnejsie...povedal by som, ze pred nedelnym finale budu chciet drzat pozornost od seba co najdalej, aby sa mohli sustredit

Reagovat
smazaný uživatel

Prince nehral v THFC nic, Taarabt neni kvalitni fotbalista, u Ekotta mas asi kratkou pamet, kdyz si zapomnel, jak se 5 let rikalo, ze je to nejslabsi clanek sestavy. Nekdy mi fakt prijdes natvrdly

Reagovat
kiwwi

u Evru sa tak isto hovorilo ze je slaby, ze na to nema a co...Ekotto je skvely teraz futbalista a je oporou Spurs

Taarabta nemusis zhadzovat len za to, ze je to blbecek

a Prince je vyborny, Comolli tam proste priviedol super futbalistu, ktory sa tam ale nepresadil, presadil sa az v ovela vacsom klube, cize ocividne na to vzdy mal

Reagovat
kiwwi

*teraz skvely

Reagovat
Chazy

O Evrovi se to říkalo jen první půlrok, kdy taky byl nejhorší hráč MU.

Reagovat
kiwwi

aj keby sa to o nom hovorilo 10 rokov a dalsich 10 rokov by bol opora timu...bol to zly prestup?

Reagovat
Chazy

Ekotto ty roky ještě nevrátil, takže to srovnání nesedí

Reagovat
vodka

tak jemu hlavně trvalo po tom zranění strašně dlouho nabrat formu... pod jolem nehrál zle, vytlačil Leeho, pak se zranil a hrál jenom sem tam a hrál příšerně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto neni oporou Spurs, jen uz neni prokazatelne nejhorsim hracem. Taarabta neshazuju, ale kvalitni fotbalista to neni, udelat nejaky sup sem sup tam umi kdejakej moula, ale k cemu to je, kdyz to nema zadny prinos pro tym a skonci to nepovedenou prihravkou nebo oblibenou strelou ze 30 metru do hornich pater? V Champu ty jeho picovinky stacily, ale do velkyho fotbalu je ten hrac porad nepouzitelnej.

Prince hraje dobre v AC Milan, ale z toho THFC zadny profit nema, navic to byl dalsi z rady vypatlanych egoistu a Spurs z jeho angazma nic pozitivniho nevytezili.

Reagovat
vodka

Comolli každopádně přiváděl hráče, které tehdy Jol nechtěl. Třeba o Boatengovi a Kaboulovi nikdy neslyšel a druhý den je má v kabině...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hruza, tohle by se v NUFC nikdy nestalo

Reagovat
kiwwi

ok, ale ja riesim to, ze Dalglish si podla mna vyberal hracov sam - len ten neuspech spichli na Comolliho...kazdopadne to bude sranda, pretoze teraz uz o tom nebude ziadnych pochyb, kto si novych hracov vybral, a tesim sa na to, ako po dalsej zbabranej sezone vyhodia majitelia klubu najvacsiu legendu

Reagovat
Chazy

A Kaboula taky během něj prodali, stejně jako Defoa, Keana. Úplnej rozvrat Tottenhamu, to bylo kouzelný období.

Reagovat
smazaný uživatel

On 31 July 2008, Tottenham Hotspur announced their signing of Bentley from Blackburn Rovers for £15 million, and up to an additional £2 million payable upon future performances.

Tohle je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

z dnešního pohledu ano, ale tehdy hrál fantasticky.

Reagovat
Chazy

Jednu sezonu u Rovers, jinak nikdy nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredbihej porad

Reagovat
smazaný uživatel

One-season star a byvaly hrac uhlavniho rivala, ta castka mi urcite nesedela uz tehdy a ted se nad ni vylozene bavim, zvlast po tom, co pak predvadel

Reagovat
Chazy

Když on levně koupit nešel no, když 50% mělo dostat AFC ... měli ho tam nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste dalsi dukaz Comolliho geniality

Reagovat
fantomas

Tak v srdci to byl třeba přece jen víc Gunner.

Reagovat
smazaný uživatel

Na me pusobil vzdycky spis jako gauner

Reagovat
vodka

kdyby to nebyl takový lenochod a labil, tak mohl být hodně užitečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se fotbal nehraje

Reagovat
fantomas

To jen v Arsenalu se mu za něco málo vděčí, ale tam měl taky sevřenější půlky (rozuměj menší vliv) než v těhlech dalších angažmá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze na me to pusobi tak, ze Kenny si nediktoval, ktery hrace bude chtit do tymu, a pokud ti do prestupu keca nekdo tak vlivnej, nemuze to dopadnout dobre.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Právě jsem si projel sestřih madridskyho debry a ten Ronaldo...to je takovy zvíře...co to zas bylo za přímák

Reagovat
kiwwi

cosi, podla Barcelonskych fanusikov to boli v pohode chytatelne strely

je to proste pan, tu strelu ma jedinecnu

Reagovat
Arbiter

jj, trošku doprava, trošku dozadu, trošku povyrůst...

Reagovat
kiwwi

najnovsie stacilo trocha povyskocit

Reagovat
Arbiter

a ještě si nechat narůst ruce, ne?

Reagovat
mithro

pred chvilou som ten komentar ako lahko sa to dalo chytit cital

Reagovat
Arbiter

Každopádně jediný gól, který si Thibault za rámeček nedá, je ten poslední...

Reagovat
j_mrazik

Aston Villa... 6 bodů na sestup..hmmm

Reagovat
kiwwi

Reports in Portugal say #mufc have agreed a player plus cash deal for Benficas Gaitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson?

Reagovat
mithro

bebes coming home?

Reagovat
smazaný uživatel

Players who could leave MUFC in the summer - Owen, Macheda, Berbatov, Park, Anderson, Kuszazc, Bebe and possibly Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe

Reagovat
fantomas

Anderson

Reagovat
r.mrazik

bohuzel...dyt on vubec nehraje...mel by jit jinam a do tepla

Reagovat
fantomas

Však půlku sezony promarodil.

Reagovat
r.mrazik

no dyt to rikam,ze vubec nehraje,protoze je stale zraneny...

Reagovat
fantomas

Což z toho vážně nevyplynulo, spíš to vypadá, jak kdyby nehrál, protože na to prostě nemá.

Reagovat
r.mrazik

aha...tak jsem predpokladal,ze oba vime,proc nehraje... samozrejme na to ma...ale ty jeho zraneni jsou nezastavitelny...bohuzel

Reagovat
kiwwi

ja som asi blbec, ale stale mu verim...tie zapasy s nim a Clevom v strede pola boli proste uzasne

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

to je fakt,ze zacatek sezony a tahle dvojka ve stredu hriste byl fajn...sice docela dost ten stred otevreny,ale prekvapive to fungovalo...

bohuzel ani jeden z nich neni zadny drzak a stavet se na jejich spolupraci neda...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
blade115

Já myslel, že Bebé už odešel někam do Turecka...

A spíš by mě zajímal výprodej u jiného Manchesteru. Takovým Johnsonem nebo Milenerem bych nepohrdl.

Reagovat
fantomas

Hostovačka.

Reagovat
blade115

Aha... Díky.

Reagovat
niflheim

Bebe se hlavně ještě během přípravy zranil.

Reagovat
kissak

Newcastlu letos už nepomůže Haris Vučkić, jehož si nedávno stáhl z hostování v Cardiffu. Mladý slovinský záložník má problémy s kolenem a tento ligový ročník pro něho skončil, tvrdí to trenér slovinské reprezentace do 21 let Tomaz Kavčić.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten hráč moc neuchvátil. Střelu a myšlenku má, ale postrádá vůli a bojovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

*mě

Reagovat
smazaný uživatel

V nejakym jinym stylu by hral urcite lip, ale v NUFC to bude mit strasne tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

A na jeho střídání kvůli naražený ruce taky nezapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

já si zase myslím, že nedostal tolik času v áčku jako třeba Ranger, ale určitej potenciál má a několikrát to také prokázal. Bude zajímavé sledovat jeho další vývoj.

Reagovat
cristiano.K.

na EL se bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Dalglish has told the media that all signings since he arrived at the Club have been his choice – not Comolli’s.

Tak jsou to idioti oba

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

tadaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Porad tu jsou nesmyslny prestupni castky, jen rozlozeni zodpovednosti se trosku zmenilo. A porad je mozny, ze to, co rekl Dalglish, nemusi byt pravda. Byl by za blbce, kdyby priznal opak

Reagovat
kiwwi

tak mozno v Liverpoole zistili, ze dobre nakupy dokaze robit Dalglish aj sam a Comolliho uz nepotrebuju

Reagovat
smazaný uživatel

A ted jim bude rok trvat, nez zjisti, ze ty nakupy vlastne porad stoji za hovno

Reagovat
kiwwi

dufam, ze dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ve výsledku toho všeho stojí za hovno akorát Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam ani Henderson ne?

Reagovat
cristiano.K.

ty jsi čekal,že Hendo se stane tahounem v první sezoně? ale no tak.....

Že Adam bude hrát daleko pod své možnosti nikdo nečekal, ale vzhledem k částce tohle brát jako špatný nákup nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, vysvetlovat to porad dokola Za Hendersona dali 20 mega a ten hrac je LFC k nicemu, protoze nevyuzivaji jeho prednosti, naopak je jeste potlacuji tim, jakou roli dostava. Adam sice moc nestal, ale taky nebyl zrovna sikovne vyuzitej, proto se ptam, proc si ti dva zpetne taky nezaslouzi oznaceni "prestupy, ktere staly za hovno".

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Henderson v poslední době je jeden z nejlepších hráčů. Proti blackburnu to byl jeden z nejlepších výkonů co jsem viděl v týhle sezoně a to hrál RB. Jeho nasazení je neskutečný, v každým zápase tam nechá duši, navíc už není tak připosranej jako zezačátku v LFC, dovolí sí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne o tom mluvim, nemate pro hrace za 20 mega ani pozici

Reagovat
fenixLFC

mna najviac na tom nakupu sere ze za 20 mega sme mohli mat trebars erikssena ale mame henda, ktory navyse zabija jonja....

Reagovat
smazaný uživatel

to, že je jedním z nejlepších hráčů Liverpoolu není žádný měřítko..Henderson je příliš přeceňovanej, přitom žádnej extra fotbalista to není

Reagovat
vodka

ale je, on když se nebojí, tak umí hrát velmi dobře. Jeden na jednoho umí, pasy za obranu taky, akorát hraje zbytečně připosraně a ještě k tomu na pozicích, kde nemá moc co hledat...

Reagovat
cristiano.K.

Hendo je prostě koupě do budoucna, já od něj nic světoborného nečekal, vedení asi ano,když za něj dali takové peníze. Nedokážeme využít jeho potenciálu,protože je stavěn na jiný post, hraje průměrně,což není špatné, na to kde nastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jinymi slovy je zatim na hovno, chapu

Reagovat
cristiano.K.

přelož si to jak chceš, stejně to děláš je nesprávně využit, přesto prospěšný

Reagovat
tomasinho

Vzhledem k výkonům ano, k částce Carroll. Podle mě je ale nejhorší z posil Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hral blbe Bellamy, tak ani neceknu, protoze nic nestal, ale 20 milionu a 6 milionu neni totez, co 0 milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt má Adam nějakejch 11 asistencí, kdo to má jinej z týmu?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

11 ale vo vsetkych sutaziach snad, nie?

Reagovat
tomasinho

Kde to nabral tolik asistencí? Mně se nelíbil už od úvodu sezony, i když měl i dobré zápasy.

Reagovat
cristiano.K.

Carrolla beru jako jediný provař za Comolliho, jinak mu nevyčítám absolutně nic.

Vzhledem celkově k výkonům ano, hlavně měli všichni velké očekávání od Charlieho, o to je ted větší zklamání.

Reagovat
kiwwi

preco za Comolliho, ked ho kupoval Dalglish?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to Comolli domlouval, proc asi

Reagovat
kiwwi

teraz neviem ci si robis srandu, alebo to myslis naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglish si hrace vybiral, Comolli vyjednal prestupy, uz? Tobe kdyby nekdo rekl, ze chce v tymu Carrolla, das za nej 35 milionu a bude ti to jedno?

Reagovat
kiwwi

no pre mna ma proste hlavnu zodpovednost za Carrollov prestup (a vlastne vsetky prestupy) Dalglish, takze by som hovoril za Dalglisha, nie za Comolliho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou v tom namoceni oba stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Kto má zodpovednosť, kto má väčšiu zodpovednosť, či to bolo 50/50 sú len špekulácie. Fakty sú také, že napr. po príchode hráča s ním podpísoval zmluvu Comolli, prvý sa s hráčmi fotil Comolli...

Reagovat
Chazy

Čet si vůbec, co hrubas psal? Já mám občas pocit, že úplně ignoruješ, čím ostatní argumentují. Dalglish přestupy nevyjednával, kdyby ano, tak Comolli nemá žádnou funkci v LFC.

Reagovat
kiwwi

vsak viem, ze tie prestupy vyjednaval Comolli, ale prstom si na ne podla vsetkeho ukazal Dalglish

Reagovat
Chazy

To ale neznamená, že chtěl, aby za něj vyhodil 35 mega. A třeba za 18 by ten přestup i smysl dával.

Reagovat
soukup

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem doposud za to, že ty přestupy jsou 50na50 s Dalglishem. Speciálně pro tebe kiwwi: jediné co Comollimu a Dalglishovi vyčítám z přestupů je Carroll

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/cwekb5s

http://tinyurl.com/cyzqqy6

Ještě tohle sem chtěl, letos je to na tu obranu bohatý Reddick fakt šílenej příhoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vzdalenost Vsechny moc pekny, i Cano z otocky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie ako to je, Kenny môže povedať hocičo, a nemyslím, že stále hovorí pravdu či priamo...

Reagovat
niflheim

In your face, scousers

Reagovat
minoLFC

moc tomu necerim, ze to skutocne povedal aj keby si to myslel, odporovalo by to oficialnemu vyhlaseniu klubu...Kenny takto narovinu mediam nic nehovori, skor bulvar

Reagovat
Chazy

1200. pro Amra Zakiho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

The FA have today been in touch with Everton ahead of Saturday's FA Cup semi-Final. Everton have been warned that any player found marking Andy Carroll will be booked for time wasting!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson:“When Robin saw those photos of my old bedroom he said ‘have you got a picture of me on your wall?"

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

@BBCMOTD come on, 99.9% of people know the results prior to your screening. Wake up BBC - its not 1973 anymore

Reagovat
smazaný uživatel

Na co narazi?

Reagovat
fantomas

Nevim přesně na co on (podle mě to dle tweetů MOTD nebude nic spontánního), ale i já sem se posledně zarazil, když vysvětlovali, že teda jako dávaj i LFC, i když my diváci už jeho výsledek známe. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze se nekomu neco nezda na MOTD

Reagovat
fantomas

Je to jen úsměvná a trefná poznámka, nikdo proti MOTD jako celku nic nenamítá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste moc nechapu, co jim vlastne vadi

Reagovat
fantomas

Tak to ti už asi nepomůžu.

Reagovat
kiwwi

to je ako ked na STV siel priamy prenos LM a komentator hovori, pozname, uz aj zmeny skore na ostatnych stadionoch, kto chce pozerat o jedenastej skratene zaznamy, nech si zapcha usi

Reagovat
fantomas

Jj, to myslim říkávaj i na ČT..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jeste jsem se chtel zeptat, kde si vcera videl tu souhru Aguero-Tevez? Ty ses na ten zapas dival? Protoze v sestirhu nebyla jedina akce, kdy by si ti dva nahrali nebo nejak jinak pomohli

Reagovat
fantomas

Však si navzájem asistovali snad (nebo aspoň jednim směrem)...

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nahraval Nasrimu, ten mic minul a dostal se k nemu Tevez, jestli to tak meli domluveny, tak klobouk dolu

Reagovat
kiwwi

jasny dokaz

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude pisemny, tak neuverim

Reagovat
fantomas

Tak písemný je právě teď - na papíře je to áčko jako každý jiný.

Reagovat
fantomas

Obecně bude prostě těžko náhoda, že se najednou celej mančaft zvedl a v ofenzívě válcoval. Ale však ono se to ještě prokáže v dalších kolech, já o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel po tom tvym prohlaseni vysoky ocekavani a oni pak zadnou spolupraci nepredvedli...

Reagovat
fantomas

Byly to jen highlighty. Nenuť mě to stáhnout a vypsat ti všechny jejich akcee.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si v ten okamzik myslel, ze se na ten zapas divas, a rikal jsem si, ze to bude v jejich podani nejaky velky predstaveni, takze se nediv, ze jsem byl pak zklamanej. Netvrdim, ze jim to nebude klapat

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
vodka

odovolání proti redce Doniho? to je už dost zoufalý pokus, to nemlže vyjít...

Reagovat
kiwwi

co ty vies, mozno maju nejake vlastne videa a pisomne dokazy

Reagovat
Arbiter

skvělé, jak používáš to "vlastní video", ač už jsem tu psal, že se jedná o špatný překlad

Reagovat
soukup

tak to zkusí no bóže, nic tím neztratí...

Reagovat
cristiano.K.

zkusit se to má,pokud opravdu existuje alespoň minimálně šance, tady jí opravdu nevidím.

Reagovat
kiwwi

kludne mu mozu pridat nie?

Reagovat
Arbiter

ale to se stejně dříve vrátí Pepe, takže risknout to můžou

Reagovat
kiwwi

nevrati...Doni dostal 1 a Pepe 3, cize im ide o tu FA

Reagovat
kiwwi

a keby mu predlzili, tak by este dalsi zapas musel chytat Jones, ked by uz mohol Doni

Reagovat
minoLFC

ale dalsi zapas je v lige, ten je uz nepodstatnejsi nez semi FAcupu

Reagovat
Arbiter

ach tak, tak to je jiná. Ale s takovou se divím, že se QPR neodvolalo kvůli té červené pro Derryho...

Reagovat
vodka

odvolali se, ale neúspěšně

Reagovat
Arbiter

Tak s takovou už tomu, že odvolání Ivanoviće bude úspěšné, nevěřím

Reagovat
kiwwi

no samozrejme v tom povodnom vysmiani sa tomu Ivanovicovmu odvolaniu, som narazal aj na Derryho neuspech...som si myslel ze o tom vies

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Za takové odvolání bych jim spíše napařil ještě pokutu.

Reagovat
fenixLFC

vy by ste len naparovali pokuty ked sa liverpool rozhodne odvolat

Reagovat
smazaný uživatel

A precedent was set with Brad Friedel winning his appeal for red against LFC a few seasons ago.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šance je samozřejmě téměř nulová.

Reagovat
niflheim

Tak pro Friedela to byla v rámci jeho série. Že by to udělali i pro Doniho?

Reagovat
vodka

a pravda, to byla hodně podobná situace...

Reagovat
kiwwi

Leeds confim Robert Snodgrass has been offered a new deal at the club making him highest paid player at Elland Road.

Reagovat
Chazy

Hmm, snad nepodepíše

Reagovat
kiwwi

Newcastle have been given an allocation of 7,000 tickets for their game at Wigan priced at £25. #mufc had 4,000 priced at £28.

co to ma znamenat navyse ked tam bola kopa volnych miest

Reagovat
Chazy

No co, stejně polovina lidí, co chodí na JJB, jsou fandové MU

Reagovat
kiwwi

tak ale o dobrom manazmente to vela nesvedci

Reagovat
Chazy

Nj, to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

4500 je prodaných prý už teď

Reagovat
kiwwi

no u nas by sa po tych 7000 len tak zaprasilo, zaujem bol vraj obrovsky, navyse je to co by kamenom dohodil

Reagovat
Chazy

U zápasu s týmem jako MU prostě očekáváš, že bude obrovskej zájem i z domácí strany

Reagovat
smazaný uživatel

+ atraktivnejsi souper = vyssi ceny listku.

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

http://soundcloud.com/the-tchendos/nechci-vajgla-klaus-barbie-1

ty vole, se s tím klausem moc neserou...

Reagovat
smazaný uživatel

úcta k hlavě státu

Reagovat
smazaný uživatel

to je sračka :D

Reagovat
blade115

tinyurl.com/7wmsjqk

Pchá, trumfněte to Nikáči...

Reagovat
tomasinho

Mnohem hezčí než poslední dva domácí.

Reagovat
blade115

2010/11 se mi náhodou líbil. Byla tam spojena tradice, moderní styl, klasické barvy a hlavně žádný stupidní límeček. Letos prostě tolik spokojený nejsem, čekal jsem tamtu bombu, kterou jsem sem už nesčetněkrát házel a bohužel... 09/10 byl hrozný, 08/09 se mi nelíbil kvůli límečku... Takže spolu s loňským dresem nejhezčí minimálně za posledních pět let.

Reagovat
Mihi

Fakt krásny. Tu sú ďalšie fotky http://www.chelsea-fc.mzf.cz/?p=4388

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobe pekné, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to je uplna nuda

Reagovat
blade115

V jednoduchosti je síla...

Reagovat
kiwwi

a ja ze krasa

Reagovat
blade115

To je jedno, jestli krása nebo síla. Důležité je, že se povedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou naprosto klasický, akorát "ozvláštněný" tou zlatou. Nic originálního

Nicméně hezký to je, nic proti, ale pořád tříproužkatý

Reagovat
smazaný uživatel

Povedená mi přijde ta brankářská zelená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Bez zbytecnejch blbosti navic to stejne vzdycky vypada nejlip.

Reagovat
Bayern +

Inšpirovali sa správnym klubom, no.

Reagovat
Ligter

Krásný dres. V jednoduchosti je síla.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to celkem ohrany

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

still funny

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje ten debilní čský způlsob vyjadřování "chtít já chci" nebo jak to bylo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele