Anglická Premier League - souhrn 21. kola

01.01.2011, 15:42, aktualizováno 02.01.2011, 18:56
Komentáře a souhrny
Chelsea připravila svým fanouškům další zklamání, v utkání plném zvratů ztratila v závěru výhru nad Aston Villou, Newcastle uspěl ve Wiganu. Včera Manchester United pojistil své postavení na čele tabulky, když vyhrál na půdě WBA. Dále vyhrávali domácí - Liverpool, West Ham, Sunderland, Tottenham, Manchester City a Stoke. Arsenal uspěl v Birminghamu.

Wigan Athletic - Newcastle United 0:1

02.01.2011 17:00

Góly: 18. Shola Ameobi

Shola Ameobi se na JJB Stadium stal jediným střelcem utkání a rychle tak ukončil začínající sérii proher Newcastlu. Naopak Wigan zůstává jen bod nad sestupovým pásmem.

Vše přitom mohlo vypadat jinak. To by se ale v páté minutě nesměl proti Cleverleyho střele vytáhnout navrátilec mezi tři tyče Harper.

Brankář hostí se za necelou čtvrthodinu nachomítl i k jedinému gólu utkání. Po jeho odkopu se hra rychle vrátila k šestnáctce Wiganu, kde Watson místo toho, aby odkopl míč do daleka, přihrál Gohourimu, jenž nezpracoval a ani neodvrátil, čímž dal možnost vyniknout Bartonovi, jehož ránu neudržel Al Habsi, načež Lövenkrands svou dorážku nasměřoval do tyče, od které se míč odrazil k dobíhajícímu Ameobimu, pro nějž nebyl problém doklepnout míč do otevřené brány.

Newcastle byl i nadále aktivnější, v 31. minutě prováhal svou možnost na skórování Lövenkrands, jemuž na poslední chvíli na malém vápně ustřelil míč Watson. O pět minut později přišlo poslední výraznější ohrožení branky hostí, jenomže Alcaraz hlavičkoval do břevna a dorážející Rodallega zamířil nad. Straky odpověděly podobně, Bartonův rohový kop se netradičně vytočil ven ze šestnáctky, kde našel nabíhajícího Colocciniho, jehož hlavička se s udiveným výrazem všech ve Wiganu otřela o břevno.

Do druhého poločasu vyběhl Newcastle s tím, že bude bránit jednogólový náskok a také se mu to povedlo. Latics si žádnou výraznější šanci nevypracovali, naopak mohli v 68. minutě kapitulovat. Barton rozehrál další ze seriálu svých skvělých volných kopů, po němž Taylor hlavičkoval do břevna. Ani to ale nic nezměnilo na tříbodovém zisku svěřenců Alana Pardewa.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 3:3

02.01.2011 14:30

Góly: 23. Frank Lampard (pen.), 84. Didier Drogba, 89. John Terry - 41. Ashley Young (pen.), 47. Emile Heskey, 90. Ciaran Clark

Užuž to vypadalo, že se Chelsea skutečně alespoň výsledkově probere. V nastavení však o dlouho stíhané vedení přišla a její fanoušci se tak klidně mohou obávat, že do toho, lidově řečeno, spadla znovu. Hned v týdnu nicméně budou mít Ancelottiho svěřenci možnost své příznivce přesvědčit o opaku.

Poté, co Chelsea minule na posedmé konečně vyhrála, se od ní možná dnes dal očekávat zase jednou sebevědomý herní projev. Toho se však její fanoušci rozhodně nedočkali. V rozhodujících fázích si Blues prakticky nebyli schopni dát přesnou přihrávku, jejich úspěšnost v kombinacích se zatraceně dlouho nemohla vyšplhat ani nad obligátních 80 procent. Ne nepodobně na tom však byli i Villans, rovněž poslední dobou ztrápení. Přesto právě oni, jestli někdo, zvládali aspoň nějak hrozit. Agbonlahor ze stoje nepálil úplně nepovedeně a Downing pak prvně vyprášil Čechovu náruč.

Zlomový okamžik se však přece jen odehrál na opačném konci hrací plochy - Collins se ve vápně nepatrně opřel o Maloudu, ten využil příležitosti a okatým pádem si možná poněkud nečekaně na sudím úspěšně vymodlil penaltu. Tu pak prudkou ranou proměnil Lampard. Od té doby nějaký čas jako by hrál jenom rozhodčí, ten se v jednom kuse stával terčem výlevů hráčů ve vínovém.

Kompenzace se Aston Villa dočkala až těsně před přestávkou potom, co Clark z vyložené pozice minul a nejinak si vedl v ještě větší příležitosti jeho kolega-stoper Dunne. V případě birminghamského celku to nicméně byla kompenzace, o níž nešlo říct křivého slova. Essien totiž ve vápně Reo-Cokera doslova nabral na lopatu a i sám exekutor Young si pak počínal o mnoho suverénněji než Lampard, když se trefil prakticky tak akorát "pod víko". To bylo do konce poločasu víceméně všechno, úplně těsně před závěrečným hvizdem snad ještě z velkého úhlu zakončoval Collins po výzvě Downinga.

Villans byli dnes po vítězství hladovější od samého počátku, na vedení se přesto načekali. Dostali se do něj až ve 47. minutě, kdy Downing netradičně pravačkou nacentroval a Heskey zblízka jen taktak překonal Petra Čecha. V tu chvíli se Chelsea konečně jakoby chopila taktovky, pořád to však z její strany bylo dosti umolousané. Změnu mohl přinést Lampardův pokus, který ovšem narazil pouze do připraveného a pohotově zasáhnuvšího Friedela. Nicméně být to gól, trojka rozhodčích by si na své konto připsala další vroubek - Malouda totiž svému spoluhráči sklepával míč z jasného ofsajdu. V pořádku byla tedy až další tutovka Blues z 67. minuty, kdy Lampard poslal do šance Maloudu, proti němuž tak akorát včas vystartoval opět pozorný Friedel.

Blues se nicméně trpělivost přeci jen vyplatila. I když to z její strany bylo stále děsně utrápené a ubojované, alespoň toho vyrovnávacího gólu se holt dočkat nejspíš měla. A taky tedy dočkala šest minut před koncem, kdy se k odraženému míči dostal Drogba, obešel ležícího Friedela a skrze tři bránící hráče propašoval míč do sítě. To však ještě nebylo všechno. V 88. minutě se americký golman zase mohl přetrhnout, aby zlikvidoval Drogbovu hlavičku, přesto mu to nebylo nic platné a z dorážky došlo k definitivní popravě Villans. Terry se totiž nemohl mýlit a oslavy na Stamford Bridge mohly naplno propuknout.

Nemohly. Blues totiž jako by se euforií nechali dokonale strhnout a v nastavení ještě úplně vypustili hlídání stopera Clarka, který si takto snadno naběhl na centr Albrightona a jen lehce jej protečoval do sítě. Tentokrát svou radost v hledišti těžko krotil majitel Villans Randy Lerner, vždyť i trenér anglické reprezentace se mu musel smát.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Arsenal FC 0:3

01.01.2011 18:30

Góly: 13. Robin van Persie, 58. Samir Nasri, 66. Roger Johnson (vl.)

Pokud by mělo v případě Arsenalu platit úsloví "jak na Nový rok, tak po celý rok", můžeme si být jisti, že se letos o titul ještě pořádně popere. Očekáváné složité utkání na St. Andrews totiž zvládl na jedničku podtrženou a žádné novoroční drama ani za mák nepřipustil. Po dlouhé době se navíc trefil Van Persie.

Zápasy s Brums pomalu vždycky bolely, vždyť kdo si nevybaví Eduardovu zlomeninu, a také dnes měl duel těchto dvou týmů nakročeno ke spíše katastrofickému scénáři. Johnson totiž hned zkraje zápasu "dohrál" Fabregase a tehdy další hrozivý úraz opravdu jen visel ve vzduchu. Nicméně španělský záložník se nakonec oklepal a stál za prvním úderem hostí. Po jeho mírně přihraném pádu totiž pomocí Bowyerovy teče z přímého kopu skóroval Van Persie. Právě on byl ústřední postavou celého prvního dějství, vše se kolem něj točilo. Nejprve marně hledal Djouroua, který však jen těsně nedosáhl, posléze sám nepřesně zakončoval v domnění, že stojí v ofsajdu. Birmingham naproti tomu klasicky hrozil jen ze standardek. Pro Larssonův projektil si ovšem doskočil Fabianski a Johnson pak pro změnu přehlavičkoval bránu.

Také po poločase Gunners nepřestávali vládnout hrací ploše na St. Andrews. V 53. minutě se Walcott prohnal kolem Ridgewella, čerstvě 19letý Wilshere ale jeho následnou pobídkou pohrdl. Vedení tak za něj zdvojnásobil rozjetý Nasri, když nechytatelnou střelou završil povedenou spolupráci s Fabregasem. Od té doby si nejen hráči v červeném, ale i jejich příznivci utkání jenom užívali. Za zvuku mnoha oslavných chorálů se pak za Fosterem vlnila síť ještě jednou. Znovu si porozumělo duo Fabregas-Nasri, tentokrát byl prvně jmenovaný vychytán, jenže míč se pak přes Danna a Johnsona přeci jen zase podíval za brankovou čáru. Na 4:0 pak ještě mohli zvyšovat Walcott s Aršavinem, ani jednomu to však nevyšlo. A jedinou birminghamskou příležitost v druhé půli zahodil Žigič, když hlavou trefil břevno.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 2:0

01.01.2011 16:00

Góly: 51. Ronald Zubar (vl.), 79. Freddie Sears

Freddie Sears na gól čekal skoro dobré tři roky, ale dnes střeleckou smůlu prolomil a pomohl West Hamu k velice důležité výhře nad Wolverhamptonem. Hammers se díky třem bodům poprvé v sezóně dostali ze sestupového pásma, ačkoliv ještě před zápasem byli poslední. Na chvostu tabulky jsou nyní právě Wolves.

Wolverhamptonu se nepodařilo zopakovat loňský výsledek z Upton Parku, kde rovněž ve veledůležité bitvě zvítězili. Přitom pro West Ham mohl zápas začít hodně zle. Hammers totiž v úvodu nejprve nedokázali odvrátit rohový kop a po další standardce pak mohl Ebanks-Blake zblízka hlavičkovat, naštěstí pro domácí ale přímo do Roberta Greena.

První vážná šance přišla po půlhodině hry. Parker vyslal Carltona Colea, ale ten branku při zakončení netrefil. Těsně před přestávkou měli Hammers ještě jednu příležitost. Searsovu dělovku zblízka však na čáře skvěle zlikvidoval Stearman.

První poločas byl relativně vlažný, zato ten druhý začal parádně. Wolves si během čtyř minuty dokázali vytvořit stejný počet šancí, ale žádná se neujala. Green totiž v rychlém sledu předvedl tři dobré zákroky, postupně vychytal Berru, Warda a vlastního obránce, který míč nechtěně poslal na svojí bránu. Nenad Milijas pak poslal svojí hlavičku nad břevno.

Wolves mohli svých neproměněných šancí litovat hned vzápětí, kdy se West Ham dostal do šťastného vedení. Piquionne, který byl pravděpodobně v ofsadju, utekl po pravé straně a poslal míč na Colea. Ten však míč zcela minul, ale naštěstí pro domácí trefil do kolena Zubara a od něj šel až do sítě. Hammers si chtěli vedení pojistit, protože věděli, jak moc je důležité. Parkerův roh poslal do brány Upson, ale jeho hlavu skvěle na břevno vytáhl Hennessey. West Ham byl v tu chvíli na vlně euforie, ale Wolves nebyli daleko od srovnání. Ebanks-Blakově střele se však do cesty postavila branková konstrukce.

Stejně jako tomu bylo u první branky, i nyní Wolverhampton pykal za promarněnou příležitost. Scott Parker vyslal napravo Ben Haima, Izraelec odcentroval a přesně zakončoval Sears, který upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Fulham FC 1:0

01.01.2011 16:00

Góly: 42. Gareth Bale

Fulham opět odjíždí z White Hart Lane s prázdnou, ale s tím nebude pro dnešek spokojen. Tottenham totiž nepředvedl bůhvíjaký výkon a Fulham měl několik příležitostí, jak vstřelit branku. Domácím nakonec ke třem bodům postačila přesná trefa Garetha Balea, která je minimálně do zítřka vynesla zpět na čtvrté místo. Cottagers jsou předposlední.

První poločas toho divákům v Londýně mnoho nenabídl. V sestavě domácích byli nejvíce vidět záložníka Luka Modrič a Rafael van der Vaart, který si připsal asistenci u jediného gólu zápasu. Na druhé straně se v útoku snažil Andrew Johnson, jenomže se nedostával do střeleckých pozic.

První akce, co stojí za zmínku, přišla ve 20. minutě, Dempsey pálil vedle. O deset minut později se poprvé předvedli také Spurs, Assou-Ekotto z velké dálky prověřil schopnosti Schwarzera. Tři minuty před koncem nakonec domácí otevřel skóre. Van der Vaart kopal trestný kop, posadil ho na hlavu Balea a ten překonal Schwarzera. Pro waleského křídelníka to byl už 11. gól sezóny.

Fulham se ve druhém dějství nevzdal, soupeře dokonce v některých pasážích tlačil. Největší příležitost měl po Johnsonově střele a Gomesovu vyražení Dempsey, jenže těsně před ním stihl zasáhnout Dawson a zachránil situaci. Gareth Bale mohl na druhé straně pojistit vedení, ale po Corlukově zpětné přihrávce přestřelil. Pět minut před koncem si šanci vytvořil Lennon, ale nedal. Lepším řešením možná bývala byla přihrávka na střídajícího Jenase. Cottagers v posledních vteřinách tlačil, ale obranný val soupeře nakonec překonat nedokázali.

Tottenhamu se tak po dvou zápasech konečně podařilo dohrát zápas v plném počtu.

Více informací k zápasu

Stoke City - Everton FC 2:0

01.01.2011 16:00

Góly: 23. Kenwyne Jones, 69. Phil Jagielka (vl.)

Everton venku neprohrál už osm zápasů, až dnes narazil na Stoke. Potters první den nového roku zvítězili 2:0 a nedovolili svému soupeři, aby je předskočil v tabulce. Přitom Toffees nehráli špatně, jenže jak už je v letošní sezóně zvykem, z podobných zápasů si často neodnáší ani bod.

Nejlepší akce domácích přišla v prvním poločase bezesporu s úvodní brankou. Jones našel Etheringtona, ten se prosmýkl kolem Phila Nevilla a Seamuse Colemana, vrátil míč zpět svému spoluhráči a urostlý Jones už pak neměl větší problémy přesně zavěsit. Ačkoliv Everton první pětačtyřicetiminutovce dominoval, nedokázal z toho vyrovnání vytěžit. Chvilku před přestávkou byl v šanci Pienaar, jenže ho stihl zastavit Higginbotham.

Ve druhé půli už to nebyl stejný Everton a dvacet minut před koncem navíc podruhé inkasoval. Hodně nešťastný návrat do sestavy Toffees si připsal Phil Jagielka. Ten si totiž dlouhý míč, který ve vápně našel Jonese, nakonec poslal do vlastní sítě. Potters si tak poprvé od svého návratu mezi anglickou elitu mohou vychutnat vítězství nad Evertonem, které je posouvá na osmou pozici.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Blackburn Rovers 3:0

01.01.2011 16:00

Góly: 11. Danny Welbeck, 19. Darren Bent, 89. Asamoah Gyan

Bruce s Gordonem si s jednodenním zpožděním nadělili k narozeninám dárek v podobě vítězství s čistým kontem. Manažer Sunderlandu ukázal, že na Rovers na vlastním stadionu umí a ani dvě trefené tyče mu nezabránili k zisku všech bodů. Kean tak na předchozí výhru z výjezdu nenavázal.

Black Cats se tentokrát na přesný zásah netrápili jako proti Blackpoolu a hned druhý pokus skončil v síti. Al Muhammadi hledal svým centrem Welbecka, který se k míči opravdu dostal a po zpracování pálil z šestnáctky. Balón pak nešťastně tečoval Nelsen do protipohybu svého brankáře.

Vedení navíc pojistil v 19. minutě Bent. Centroval znovu Al Muhammadi a anglický útočník ukončil pěti zápasů dlouhé čekání na trefu hlavičkou, na kterou byl Bunn krátký. Právě Bent mohl chvíli poté zvýšit, po centru Melbranqua zblízka přestřelil.

Krátce po půlhodině hry mohl vrátit hosty do hry El Hadji Diouf, ale po centru Pedersena ze tří metrů nepochopitelně minul. Na druhé straně byl blízko druhému gólu v zápase Welbeck, když vybojoval u vápna soupeře míč a rozezvučel brankovou konstrukci. Ve 44. minutě pak zkoušel štěstí Dann, ale z pětadvaceti metrů o metr branku čerstvě devětadvacetiletého Gordona minul.

Do druhé půle vstoupili domácí s větším důrazem na pečlivou defenzívu. Aktivitu tak přebrali Rovers a po devíti minutách vybízel El-Hadji Diouf Mameho Dioufa, který hlavičkoval vedle. V následující minutě dal o sobě znát střídající Mwaruwari, když přihrál Dannovi, ten ale z hranice vápna nemířil přesně.

Po odehrané hodině vypracoval Melbranque s Richardsonem vyloženou příležitost pro Benta, ten však z pár kroků přestřelil. Dvanáct minut před koncem dostal před vápno přihrávku od Zendena Henderson a podruhé v zápase znělo břevno Blackburnu.

Místo honby za snížením tak v závěru přišel definitivní result v podání Gyana. Rychlý kontr rozehrál Zenden na Hendersona, který našel úspěšného střelce před vápnem. Gyan parádní ranou protrhl šest zápasů dlouhou sérii bez jeho gólu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Bolton Wanderers 2:1

01.01.2011 16:00

Góly: 49. Fernando Torres, 90. Joe Cole - 43. Kevin Davies

Liverpool s velkou dávkou štěstí nakonec otočil nepříznivý vývoj utkání a Hodgson si tak zřejmě udrží rozviklanou židli své pozice. Boltonu tak nepomohl ani první gól na Anfield Road od roku 2003.

Opatrnější fotbal přinesl první zajímavou akci až po osmnácti minutách hry. Přízemní centr do vápna našel Torrese, který tísněn dokázal uvolnit Maxi Rodriguéze a balón jistě mířící za brankovou čáru na poslední chvíli vykopával v pádu Cahill.

Bolton si vypracoval několik standardních situací. Nejblíže přesnému zásahu měl Taylor, když z přímého kopu obstřelil zeď a rozvlnil síť z vnější strany. Brzy poté musel zasahovat finský brankář, když střídající Gerrard našel ve vápně Johnsona.

Dvě minuty po půlhodině hry centroval Kuyt a hlavičkoval Maxi Rodriguéz. Míč se nakonec pomalu snesl pouze na břevno. Do vedení se tak ve 43. minutě dostal pasivnější tým. Aurelio fauloval Taylora, který z příméh kopu našel volného Kevina Daviese, který hlavičkou snadno skóroval.

Mnozí fanoušci zvedali předčasně ruce dvě minuty poté. Centr Kuyta na zadní tyč propadl ke zcela volnému Lucasovi, který kolem sebe měl až nevídaně mnoho prostoru, ale v pádu usměrnil míč pouze vedle levé tyče.

Jenže do druhé půle vstoupili Reds přesně podle svých představ. Johnsonův pas sklepl NGog pro Gerrarda, který okamžitě poslal míč do vápna na Torrese, kterého nehlídal ani jeden ze stoperů a bez přípravy placírkou poslal míč ze vzduchu pod břevno.

V 55. minutě unikl stejný hráč ofsajdové pasti, ale střelou přes Cahilla minul vzdálenější tyč. Po deseti minutách se do obrovské šance dostal Gerrard, když v malém vápně dorážel sražený pokus Maxi Rodriguéze. Nicméně pálil pouze do připraveného Jaaskelainena, a přestože se míč odrazil do ruky Muambeho, penalty se nedomohl.

Liverpool se snažil o obrat, ale po centru Kuyta pálil bez přípravy Torres obdobně mimo, jako se pár minut předtím "podařilo" na druhé straně Taylorovi. Dvanáct minut před koncem řádné hrací doby tak po rychlém kontru hrozil opětovným vedením Marka Davies, ale odražený míč na vápno využil k dělovce jen do míst, kde stál Reina.

Obrovskou příležitost pro Klasniće vytvořil obrovskou hrubkou Johnson, ale unáhlená koncovka z šestnáctky skončila v rukavicích Reiny. Liverpool reagoval vzápětí, ale Torres nadvakrát nepropálil obětavého Marka Daviese. Dva pokusy nestačily ani Gerrardovi, který z třiadvaceti metrů nejprve ztroskotal na chumlu těl, aby následně těsně minul.

Přesto se hráči Liverpoolu dočkali. Gerrardův centr sklepl před prázdnou branku Maxi Rodriguéz, pomezní nemával zřetelný ofsajd Joe Colea, ten tak snadno vsítil vítěznou branku. Pochybnosti však vznáší fakt, že se míč možná odrazil od obránce. Klasnić pak v poslední minutě přízemní střelou mnoho problémů brankáři nenadělal.

Více informací k zápasu

Manchester City - Blackpool FC 1:0

01.01.2011 16:00

Góly: 34. Adam Johnson

Manchester City dokázal odpovědět na vítězství svého městského rivala a po těsné výhře nad Blackpoolem se na něj opět dotáhl na čele tabulky. Duel, v němž Citizens spálili mnoho šancí, včetně Tevézovy penalty, rozhodl v první půli přesnou trefou Adam Johnson.

Tangerines však byli svému soupeři čestným protivníkem, nebýt dvou vynikajících zákroků Joea Harta, mohl zápas dopadnout jinak. Ten první domácí gólman vytáhl už po čtvrthodině hry, kde se ho ve vápně chystal obstřelit Taylor-Fletcher, ale Hart skvěle vyrazil. Ve 20. minutě skvěle zakombinoval Silva s Tevezem. Španělský záložník vyslal přesným pasem svého kapitána, který mu ve vápně míč vrátil, ale Silva z voleje těsně minul. V další šanci byl Silva po špatném odvrácení Cathcarta, ale opět nebyl přesný.

Skóre se měnilo ve 34. minutě. Taylor-Fletcher hlavou nedokázal úplně dobře odvrátit rohový kop, čehož využil Johnson a skrze několik těl poslal míč na bránu. Nakonec rozhodla teč Craineyho, od něhož se míč odrazil do sítě. Jen dvě minuty nato si mohli Citizens vedení ještě pojistit, Yayu Tourého ve vápně fauloval Varney a kopala se penalta. Jenomže Carlos Tevez velkou příležitostí pohrdl, branku Kingsona vůbec netrefil.

A jakoby zahozená penalta předznamenala, že domácí se dnes již netrefí. Začalo to ve druhé půli, po hodině hry se uvolnil Tevez a dobře vypálil, ale míč těsně přeletěl břevno. Další velkou šanci Argentinec promarnil po výtečné přihrávce Toureho, když šel sám na Kingsona, kterého dokonce obešel, ale nakonec uklouzl a obránci Blackpoolu ho dostihli. A do třetice Tevez zklamal čtvrthodiny před koncem. Milner předvedl skvělou práci na levé straně, nacentroval, ale Tevez nebyl schopen míč namířit do sítě, opět nad. Pak si mohl domácí kapitán oddychnout, když Eardleyho parádní ránu vytáhl Joe Hart. V poslední desetiminutovce už Tangerines gól dát nestihli a City tak vyválčili tři body.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester United 1:2

01.01.2011 13:45

Góly: 14. James Morrison - 3. Wayne Rooney, 75. Javier Hernández

West Bromwich podal solidní výkon a po většinu zápasu dokonce favorizované ďábly přehrával. Přesto si všechny body odváží Manchester, když se po čtrnácti minutách na hřišti prosadil hlavou Hernández. Za hlavu se tak jistě drží Odemwingie, který hrozivě zahodil penaltu.

Starý rok hodil Rooney za hlavu a hned při první šanci poslal svůj tým do vedení. Berbatov posunul Obertanovi, který vracel volnému Evrovi, ten z první centroval a Rooney hlavičkou přesně k tyči prolomil své prokletí.

Baggies však dokázali reagovat ještě před čtvrthodinkou hry. Vidić nedokázal přes Odemwingieho odvrátit pas dostatečně daleko a Morrison si pohotovou ranou řekl o zařazení do výběru nejhezčích zásahů sezóny. Kuszczak neměl žádnou šanci.

V chaotickém utkání rozlítil domácí fanoušky sudí Foy. Dorrans se řítil do vyložené šance, ale těsně před střelou ho kontaktem rozhodil Neville a pokutový kop by zřejmě na místě byl, kdyby však píšťalka nezůstala němá.

V další moment mohl skórovat Brunt, jeho pokus z dvaceti metrů skončil jen těsně nad břevnem. Poté se přeci jen zorganizovala i obrana hostů při součtu s nedůrazným Obertanem a nepřesným Fletcherem tak ani neudiví, že se na další gólem zavánějící akci čekalo až do první nastavované minuty. Odemwingie našel přihrávkou z půle volného Dorranse, kterého nestíhal Vidić, ale domácí hráč rozvlnil síť pouze z vnějšku.

Po změně stran se opět projevili Baggies, když se Brunt zpoza vápna netrefil přes trojici obránců. I nadále hrozili jen domácí. Po rohovém kopu položil Scharner veškerou svou sílu do hlavičky, která minula pravou tyč.

V 62. minutě už každý fanoušek domácích viděl, jak se stav mění. Ferdinand totiž ve vápně nešetrně strhl nohou k zemi Odemwingieho, který se následně ujal exekuce. Penaltu však trestuhodně zahodil, když míč putoval po zemi daleko od pravé tyče.

V 73. minutě přišly očekávané reakce favorita a měly vzestupnou tendenci. Nejprve se Fabio dožadoval penalty za zablokování svého centru rukou Thomase. Následně se do míče opřel Carrick a Carson musel vyrazit. Další roh rozehrál Rooney a před malým vápnem našel osamoceného Hernándeze. A střídající hráč, měřící pouhých 175 centimetrů, povedenou hlavičkou vrátil vedení hostům.

Baggies se nechtěli vzdát zadarmo, Thomasovu střelu z hloubi vápna musel vykopnout až Vidić, Brunt zase zpoza šestnáctky mířil jen decimetry nad břevno. Zhuštěný prostor před vápnem hostů pak nedokázali domácí prorazit a nakonec zklamaně tak odchází bez bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United19118041:1841
2.Manchester City21125433:1641
3.Arsenal FC20123542:2239
4.Tottenham Hotspur20106430:2336
5.Chelsea FC20105536:1835
6.Sunderland AFC2179524:2230
7.Bolton Wanderers2178633:2829
8.Stoke City2083925:2427
9.Liverpool FC1974823:2425
10.Newcastle United2074929:3125
11.Blackpool FC1874726:3025
12.Blackburn Rovers21741026:3425
13.Everton FC20410621:2422
14.West Bromwich Albion20641026:3622
15.Aston Villa2056923:3721
16.West Ham United2148922:3320
17.Wigan Athletic2048817:3220
18.Fulham FC20310719:2419
19.Birmingham City19310618:2419
20.Wolverhampton Wanderers20531220:3418

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1351)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Smůla pro WBA, hráli pěkně, tenhle zápas měli vyhrát. Za to MU pro výhru nic neudělal, ta mu jen spadla do klína

Reagovat
supervizor

Pevný střed obrany jim zajistil body.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc věcí, který by šlo pochváýlit tě nenapadlo, co?

Reagovat
Ligter

Vzpomeň si na podzimní zápas United s W.B.A. Jestli to někdo hodil do klína teď United, tak W.B.A tu remízu narvali do držky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych se, že tehdy WBA bojovalo tak 10x víc, než MU dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou klasický ManU, vždycky jim to spadne do klína jen náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, proč dává SAF přednost tomu negramotnymu kopytu Berbatovovi před mladym mexikánem

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi jaký dal Mexikánec dnes gól? Z takovýhle šance by dal Berbatov možná dva....

Reagovat
vocasisko

koneckonců útočníka, kterej umí z jedné hlavičky dat 2 góly by si každej tým přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hraje Berba...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to dřevo, sice góla dat umí, ale to Hernandéz taky a navíc má i nějakou techniku, Berbatovovi balón viditelně zavazí

Reagovat
vodka

Reagovat
supervizor

Lol, je to nejtechničtější hráč MU.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Rooney nejkrásnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jeden z nejtechničtějších 100%

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal ze s prehladom najtechnickejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Proč mě to vůbec nepřekvapuje... Zaslouží si prohrát a berou tři body

Reagovat
vocasisko

Manchesterovská liga zelených zase udeřila, Šrek a Hrášek vystříleli 3 body. Už tomu chybělo jen nasazení bezdomovce aby rozpohyboval kraje zálohy, který tam dneska nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zase upletl z hovno bič , škoda neproměněné penalty

Reagovat
Tomekcz

smuly uz bylo pri venkovnich zapasech dost, konecne trochu stesti

Reagovat
smazaný uživatel

WBA spravil v podstate dve chyby:

1. nepremenil penaltu

2. Hernandéza nechal pri rohovom kope absolutne nebráneného

Keby sa WBA vyhlo týmto dvom chybám, tak Man.United by prvý raz v sezóne kapituloval v PL.

Reagovat
Tomekcz

nj kdyby..... tak uz je treba Blackpool prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Kdyby, ... Kdyby měla babka kokot, tak je dědeček.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len zanalyzoval, v čom urobilo WBA chyby(dve) a ktorým by sa teda mohlo vyvarovať, aby dokázalo poraziť aj 1.tým tabuľky.

Reagovat
Chazy

Nj a dostal si reakce od dvou naprostejch dementů. Jinak máš pravdu, ale na druhou stranu pokud tohle předvedou proti týmům na podobný úrovni, tak o body nepřijdou a to je hlavní.

WBA fakt aspiruje na nejlepší tým letošní sezony, jen se tedy musí zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HU HU HU HU HU

Reagovat
smazaný uživatel

z minima maximum škoda

Reagovat
smazaný uživatel

WBA si zasloužilo za ten vykon aspoň bod

Reagovat
PePiG7

glory glory man united

mu4ewer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle musíme hrát at sme první .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ten Birmingham no urve body.

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

FOR EVER! Jinak tento víkend nechť patří Chicharitovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, tie remizy zo zaciatku sa nam mozu revansovat aj takto

Reagovat
vodka

pěkný příjezd dom, ale co to bylo s Brums?

Reagovat
PePiG7

Rooney dnes 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem to před zápase a napíšu to zas : Macheda by měl odejít, on umí dávat góly jenom proti Ville, jinak je na trávníku na nic. Ale dokud je v týmu, tak se Hernandez na trávník jenom tak nepodívá.

Reagovat
smazaný uživatel

rooney

Reagovat
vitasrp

Úžasně nezasloužený, ale tak co už čekat od United v letošní sezóně na hřišti soupeřů.. Pravdou ale je, že to utkání silně nedával rozhodčí, ta penalta po faulu Nevilla byla klíčovým okamžikem zápasu, penaltu jim sice v druhé půli odpískal, nicméně do 10 United už neposlal a to byl klíč k dnešní výhře.. Dost pochybuju, že proti tomu běhavému kombinačnímu stylu domácích by účka vydržela nekapitulovat i v početní nevýhodě.

Stejně je to ale neuvěřitelnej luck, tři střely na bránu znamenaj dva góly v podstatě z ničeho, soupeř pospaluje, co může, nedá penaltu(dlouhou dobu jsem neviděl nikoho kopnout horší) a přinejhorším Vidic vykopne jistej gól z brány.. Jestli to takhle půjde dál, tak United v tý sezóně fakt neprohrajou a budou mistři.. Snad se od nich štěstěna v nejbližší době odvrátí..

Reagovat
Tomekcz

neco jak Cukotka minulej zapas

Reagovat
vitasrp

Přesně reakce idiota, na kterou dneska fakt nemám náladu..

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
vitasrp

No to rozhodně nemá, a i kdyby jo, tak je to prostě velice smysluplná reakce ohánět se soupeřem, když o něm vůbec řeč není, což mám fakt rád..

Reagovat
Tomekcz

kdyz ztratili vyhru treba v nastaveni tak se smejes a ted si zas stezujes radsi se starej o vase uzasny vykony.

Reagovat
vitasrp

Já se zaprvý rozhodně nestěžuju, jenom poukazuju na to, jaký prostě máte štěstí.. A za druhý se vašim ztrátám v závěru utkáních rozhodně nesměju, momentálně mi může vlastně teoreticky bejt i ukradený, kde vy ztratíte, protože CFC teď v boji o titul není..

Reagovat
Chazy

Tak takhle se vyhrávaj tituly. CFC v tom byla přeborníkem, vzpomínáš? Na Birminghamu jednou vyhráli z 0 střel na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byl něco ted nák nemáme štěstí ale dřív fakt kdy byl potřeba gol padnul i v poslední vteřině .

Reagovat
Chazy

No mně tím CFC pila krev nejvíc. Všechny nesmyslný nákupy, 130 mega utracenejch za léto atp bych v pohodě přešel, ale ty výhry který nikdo neviděl, protože všichni usnuli u nejnudnějšího fotbalu všech dob, to sem fakt nesnášel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale.... jdi ty brepto.

Reagovat
Chazy

No tak ty sleduješ fotbal tak tři roky, takže chápu, že ti to k současný CFC nesedí, ale ty tituly byly vyhraný nejdefenzivnějším fotbalem co sem kdy od mistra viděl

Reagovat
Kovi81

tak zas tak strasne to nebylo... tedka na netu koluje mourinhova statistika domacich zapasu... mrkni sem http://fotbal.sport.cz/clanek/180432-novorocni-vyzva-pro-soupere-realu-zdolejte-mourinha-doma-neprohral-8-let.html a golu sme davali celkem dost, ale uznavam, ze pro nekoho to byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky? Ne... 1rok. Minulý titul nejdefenzivnější? Další trotl. Nejvíc bodů,nej skóre atd atd. Ale ty tituly s Mouem máš recht.

Reagovat
Chazy

No a ty já řeším, loňskej samozřejmě ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo....sorry.

Reagovat
vitasrp

Ale on nemluví o posledním titulu, proboha..

Reagovat
Chazy

Což ti mohlo dojít, kdybys uměl číst

Reagovat
herbage

Krleš si dodělává dálkově základku, musíš být k němu shovívavý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...teď se ti to hodí,co? Zajímavé na tom je to,že když udělám nějakou chybu a i se omluvím,tak se tady dycky na mně "navážou" pořád stejné "typy" . To mě těší.

Reagovat
herbage

Ale tak nějaký pokrok na tvé straně vidět je, takže to nevzdávej a se studiem pokračuj. Pamatuji si doby, kdy 90% tvých příspěvků byly smajlíky a vykřičníky a nyní dokážeš poskládat i gramaticky správnou větu. Ještě na obsahuj zapracuj a nebudu mít důvod si na tebe stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. zapracuju na obsahuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Sparta dokáže urvat zápasy ve kterých by měla být bez bodu, tak to dokáže aji Man Utd. To je to hlavní co do hráčů Sir Alex vtloukl.

Reagovat
vitasrp

Však jo, každopádně letos mi těch zápasů vyhranejch(nebo minimálně zremizovanejch) z hovna od United přijde nějak moc.. I když ono to dost možná bude způsobeno tím, že Chelsea takovýmhle stylem prakticky přestala vyhrávat, tak proto mě ta na soupeři irituje o to víc.. Hrát dneska CFC, tak jí tam spadne každá šance, Odemwingie penaltou vymete růžek atp..

Tak zápasy na Birminghamu byly z pohledu CFC vždycky zvláštní, letos jsme tam pro změnu měli asi 30 střel na kasu a hovno z toho.. Mimochodem nebyl to tehdy ten zápas, jak dal gól Pizzaro po rohu?? To bylo extrémně vtipný, on v tý sezóně dal v lize dva góly a oba Birminghamu..

Reagovat
Chazy

No to nevím, ale ten jeden Pizzův gól si pamatuju, naprosto šílená teč

Reagovat
Chazy

A jinak buď rád, tehdy to byla taková hlavní zbraň proti CFC. Teď už se moc často neříká, že by CFC hrála nějakej anti fotbal

Reagovat
vitasrp

Náhodou to bylo fantastický, vyhrát takovým způsobem, že tím ještě dokonale naštveš fandy všech ostatních klubů.. Musím říct, že stát na opačný straně barikády už tak skvělý není..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

no co uz, neostava ti nic ine len sa zmierit s vysledkom

Reagovat
herbage

Holt mají psychicky silný tým. Přej a bude ti přáno

Reagovat
herbage

Jinak takové výhry má i Arsenal, naposled 26.9.2009 na Craven Cottage, kde vyhrál 0:1 gólem van Persieho a fantasticky zachytal Vito Mannone

Reagovat
vitasrp

Jasně že má, takovou výhru má letos i Chelsea, třeba na Blackburnu to bylo hrozně podobný jako MU dneska(i když tehdy CFC krom gólů měla i nějaký šance, to se o Účkách dnes říct nedá)

Každopádně MU má tenhle luck(nevím, jak jinak to nazvat ) určitě nejvíckrát, alespoň letos o tom nemůže být sporu..

Reagovat
smazaný uživatel

šak to sou buzeranti

Reagovat
herbage

klidni se

Reagovat
herbage

Arsenal má právě taková utkání nejvyš 1x do roka, viz vzpomínané utkání před rokem a půl. Ale chtěl bych také někdy okusit pocit, jak chutná nezasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

jn Arsenal takovou snad ješte nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Vitasarpovi rozbory

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě po*er ! Sice sem ten zapas nevidel,ale když vidim statistiky , tak sem fakt nas*anej protože jako střely 15:5 pro WBA ..tak to mě ho jako mámo vy*uř! proste buze*anti s Manchestru sorry za slovník,ale na to nemam nervy

Reagovat
Tomekcz

skoda ze na branu sli jen 4

Reagovat
mithro

tak WBA strielali dost ale co z toho ze mimo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi to neříkej

Reagovat
kiwwi

Javier novy Ole?

love him

Reagovat
mithro

ja som sa zacinal trochu bat ako ho Sir prestal stavat, ale dnes nam zas rozhodol zapas vonku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kovi81

ja sem treba rad za ty hypermoderni stadiony a fotbal v tv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Copak ?

Reagovat
Tomekcz

Taylor-Fletcher zkousel obstrelit ve vapne a Hart mu to pekne vytahl

Reagovat
terry

Nebejt Hart tak venku, nemá to.

Reagovat
Swarley

neviděl jsem, ale asi jsem přišel o pěkně šťastný vítezství no aspoň se mrknu na konkurenci

Reagovat
kiwwi

bud rad

Reagovat
Bosko

Takhle mizerně koupnutou penaltu jsem dlouho neviděl

Reagovat
Bosko

* kopnutou

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jednu věc, my ve sračkách, bolton ve formě, dobrej zápas s chelsea a přehráváme je.

Reagovat
Tomekcz

Bolton ma mozna formu, ale rozhodne nepatri do spicky a kazdej zapas nemuzou hrat tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, coyle přijel s taktikou á la manutd

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

tevez asi inspiroval u wba

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to tady... podle očekávání, i když jsme lepší, tak nejsme schopný dát branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinje ted mohl dát gol,než Bale má fakt formu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byla haluz jako prase... Vaart zahraval ze 40m primak a Bale to tecnul hlavou do protipohybu golmana ani nevedel jak... cely polocas byl Fulham lepsi a pak toto

Reagovat
kiwwi

hmm podla mna vedel co robi

Reagovat
Tomekcz

tecovat to urcite chtel, spis de o to ze to bylo tak dobre pod brevno, tohle by se mu povedlo tak 3x z 10 pokusu

Reagovat
smazaný uživatel

spis jednou z deseti a to bylo prave ted

Reagovat
vitasrp

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dal ten bolton gol?

Reagovat
vitasrp

Přímák z pravý strany hřiště rozehranej na zadní tyč, tam obránci LFC nechali trestuhodně volnýho Daviese(stínoval ho Johnson) a ten neměl problém z malýho vápna uklidit míč hlavou do brány..

Za minutu šance Liverpoolu, Meireles dal centr mezi oba stopery, tam byl na malým vápně úplně volnej Lucas, chtěl střílet, nějak divně na ten míč šlápl, málem se zabil, a i když stál čtyři metry před prázdnou bránou, dal to vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

Raul už nehraje. Byl střídanej Gerrardem. Centroval maxi tuším.

Reagovat
vitasrp

Jo, tak to pardon, já na to nekoukám, jenom jsem si to na vás na chvíli přepnul a viděl dva nejdůležitější okamžiky poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Centroval Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kocovina, sotva na to vidím.

Reagovat
Side

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

už se teším jak je Sparta zničí

Reagovat
smazaný uživatel

primak Taylora hlavicka Daviese a gol... Pool uz mel 3 sance a nic

Reagovat
SunFells

Trotters

Reagovat
cink

Sýr Alex Ferguson je senilní dědek a namyšlenec.

30.12.

2010 Fergusona střídá Unsworth

Preston kvůli neuspokojivým výsledkům odvolal Darrena Fergusona a dnes na místo manažera dosadil Davida Unswortha, teprve 37letého bývalého obránce Evertonu, který dosud vedl rezervní tým.

Darren Ferguson byl předevčírem odvolán z pozice manažera Prestonu a jeho otec Sir Alex na to ihned zareagoval. Z druholigového klubu si zpět do Manchesteru United stáhl mladíky Jushuu Kinga a Ritchieho de Laeta, kteří zde byli od léta na hostování.

Reagovat
Chazy

Omg, ti hráči tam nehráli, PNE je nepotřebovali a byli tam jen proto, že Darren jim zajistil občasný hraní. Bylo to ohleduplný k hráčům, tak jako tak by je PNE poslalo zpět.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

a ty seš cinknutej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

mě už je těch scouserů snad i líto...

Reagovat
vladis271

tak to musíme byť fakt solídne v prdeli, pretože si neviem predstaviť situáciu, kedy by bolo ľúto mne vás

Reagovat
Tomekcz

tech by me nebylo lito ani v 2. lize

Reagovat
vladis271

bezcitná sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jak vidíte dnes Birmingham-Arsenal ?

Reagovat
Tomekcz

1:0 Rosa vlastni

Reagovat
Darren Fletcher

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alkohol přestává působit a mě přestává být jedno jak to dopadne....musíme to tam zlomit, ale bude to sakra těžký match

Reagovat
Darren Fletcher

ten liverpool dokaze vzdy potesit.

Reagovat
Rssa

Nandooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rssa

to si Roy ani nezaslouží takový překrásný gól

Reagovat
Tomekcz

Fernando to protrhnul

Reagovat
SunFells

...ale krásný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce... všechno perfektní. Ngog sklepnutí, Gerrardův pas a zakončení torrese

Reagovat
Rssa

to má Bolton na střídačce jen 4 hráče? Šetří za jízdenky nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo má coyle osm hráčů mimo

Reagovat
Tomekcz

Hodgson jeste zije

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole mu zachránil krk

Reagovat
smazaný uživatel

West ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Azza

Reagovat
mithro

Evra on Rooney playing through injury: "The team is full of warriors. I'd play with one eye!"

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
C0br

Talking point: Can United still keep playing like this and keep winning?

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez uz podruhe ty lampasaku !!...

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

west ham

Reagovat
smazaný uživatel

Ani z toho nemám radost. Znamená to setrvání Roye...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, ale, že jsem dneska viděl ten starý Liverpool, který bojuje o každý centimetr na hřišti, včetně v poslední době znuděných Gerrarda s Torresem. Oba dnes skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

az na kyuta

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas se mi ještě nelíbil N'Gog a s Kuytem je to jiný. Zas se mu nedá upřít bojovnost...jen ty přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

mě docela pobavila ta jeho přešlapovačka co zkoušel ve vápně Od něj sem to nečekal

Reagovat
tomasinho

No já nevím, mi se Torres dneska moc nelíbil, už to bylo lepší, ale pořád hrál alibisticky a občas moc na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale splnil si sovju úlohu. Chýbala mu možno iskra, lepšie prihrávky atp, ale aspoň bolo vidieť chcenie oproti minulým zápasom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To by měla být samozřejmost, to mu jako plus nepřičítám. Ale jsem rád, že aspoň celkem makal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ja, shiti se klepali o výsledek až do konce a tohle, že by měli bejt mistři? never!

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavne ze United, Cukotka nebo Gunners jsou hrozne suvereni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GERRARD MOTM. To nasadenie, chcenie, krásne centre.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v tom bude pokračovat. Letos jsem to od něj viděl poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

jo já taky..

Reagovat
smazaný uživatel

jediny z tej biedy si zasluzi

Reagovat
vodka

ty vole, Fulham jak si dával spurs a nakonec je z toho hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt paráda. Konečně LFC dneska bojoval o tu výhru. Torres i Gerrard dnes fakt skvělý výkony oba dva. Teď to ale musíme potvrdit v Blackburnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu,jak tam může bejt ještě Lucas....

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees

Reagovat
vladis271

Gerrard Aurelio omg keďsi človek uvedomí o koľko viac bodov sme mohli mať ak by namiesto toho tragéda nastupoval Aurelio

Reagovat
smazaný uživatel

Aurelio priemer, Konchesky hlboký podpriemer. Dúfam, že to Roy zbadal, ešte Johnson na krídlo a sme vybavení.

Reagovat
vladis271

no priemer to nebol...teda neviem, mpžno sa mi po Koncheskyho výkonoch tak brutálne znížili nároky na ľavého halva.

Reagovat
Bayern +

Ještě výhra AFC a sázkaři si mohou mnout ruce.

Reagovat
PePiG7

Welbeck,Bent,Gyan-to je trio,jen tak dál chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

Birmingham 3body musíte,já vám věřím

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim ze se povezou do Londýna

Reagovat
PePiG7

po prvním poločase to tak vypadá,alespon bod vydrit

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene reds

Reagovat
Rssa

Lucas (celkově) s Kuytem (už) na Liverpool asi nemají. Nando kromě gólu toho hodně oběhal, bojoval, ale jeho nahrávky jsou hrůzostrašné, soupeři odevzdal špatnou příhrou více míčů než svým spoluhráčům. Ngog dneska dobrý, ale na všecko potřebuje strašně moc času, tak by to dál nešlo. Maxi opět kvalitní výkon, i Aurelio.

Joey i přes vstřelenou branku má hodně blbou formu, přihrávky mu nejdou a celkově je nějaký slabý a pomalý.

Stevie Capitan Fantastic

Doufám, že Raulovi nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi s Aureliom teda nič moc(nehovorím, že hrali zle), ale na základ v LFC to stačí, čo je smutné, to istéplatí aj o N´Gogovi. Kuyt jedine podhrot. Inak pravda.

Reagovat
Rssa

kvalitní jako v poměru se spoluhráči, ne celkově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do 80. se mi Lucas celkem libil, pak ale sekal chyby, s Kuytem souhlas (na lavku bych ho ale nechal), Torres - tomu sem ten gol pral hrozne moc, snad mu to pomuze.,.

Reagovat
tomasinho

Aha, takže budeme soudit formu podle desíti minut? Neříkám, že něco předvádí, ale uvědomte si, že odehrál od začátku snad jen 4 zápasy, v 1. kole poločas, kdy pak dostal redku, pak tři zápasy na levém křídle, kde to není prostě jeho šálek kávy a pak jen střídání po pár minutách. Evropskou ligu neberu, tam hrajem hovno vždy a ať hraje kdokoliv.

Reagovat
Rssa

Ať je na levém křídle nebo na pravém, mě jde o jeho současné schopnosti, které se nehráním nemají měnit. Ani v jednom zápase letos nepředvedl nic, co by z něj dělalo výjimečného hráče, žádná překvapivá přihrávka, hodně kazil i jednoduché kombinace. Možná, že sedí právem, to je přece taky možnost, že Hodgson vidí, jak mu to na tréninku (ne)jde

Reagovat
tomasinho

V ani jednom zápase, ale z kolika? Jasně, že neukázal, ale herní praxe ti nic neříká? Možná, že se nerozehraje, ale hrát potřebuje a LFC ho potřebuje taky, kreativních hráčů moc nemáme. A kreativní akci předvedl, viz krásná gólová nahrávka Torresovi proti Rovers.

Reagovat
Rssa

Praxe to zlepší, ale v základu se objeví nejspíš až jednou při střídání opravdu předvede velkou kvalitu a pak ho Roy nasadí. A zrovna po dnešku nebude ten náš konzervativec "vítěznou" sestavu asi měnit.

Perlička: Nevím jestli sis při střídání Ngoga všiml, jak mu ve stoje tleská jeden maník. Ten samý maník minulý zápas při střídání Ngoga vypadal, že vběhne na hřiště a Davida nějak napadne

Reagovat
salami

viděl jsem to asi od 50. a musim říct, že mě taky dost překvapilo jak Torres strašně kazí přihrávky, hraje sice na jeden dotek ale je strašně vidět kam to pujde a obránci mu to v klidu pokrejvaj

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co vsichni proti Kuytovi mate, nikdo lepsi na jeho post neni (krome varianty ze misto neho postavit Johnsona a do obrany Kellyho, ale nemyslim si Kelly je ten pravy na RB), hlavni prednost Kuyta je bojovnost, nekdy az velka...nejvetsi problem v minulych zapasech byl ze Hodgson chtel hrat defenzovni fotbal a pri pohledu na nasi obranu (Kyrgiakos, Konchesky) je to nadlidsky ukol...

sestava do dalsich zapasu pro me: pepe-glen-skrtel-agger-aurelio-kuyt-steve-lucas(lepsi nez poulsen, libil by se mi tam meireles, ale ten neni DM)-maxi-ngog-nando

babel by mel dostat vice sanci

nerikam ze je to luxusni sestava, ale pri forme hracu asi jedina co by mela neco uhrat

Reagovat
13

proti Kuytovi mam třeba to, že zahrál dobře poprvé po x zápasech. jako sice je známej že jeho hlavní přednost je zarputilost a bojovnost, ale viděl sem statistiku jak si vedl v soubojích proti Wolverhamtonu a totální bída. kdyby měl předvvádět to co předváděl tak bych ho nejradši posadil na lavičku a aspoň by si uvědomil že neni nenahraditelný, ale na to Roy nemá odvahu..

k tomu středu : já bych se nebál Lucase posadit a zkusit to prostě se středem Raul + Steve..

kdo říká že jeden z dvojice středních hráčů musí být dycky DM? copak chcem hrát diamant??? oba dva sou dost všestranní na to aby ovládli celej střed hřiště, jen jim k tomu musí roy dát šanci a nestrkat Meirelese někam, kam nepatří..

Reagovat
smazaný uživatel

za to jak hrali proti wolves si zaslouzi posadit vsichni, ale celkove je Kuyt pro tym podle me prinosem, jinak k tomu stredu raul-steve ten by se mi libil nejvic ale nevim kdo by pomahal obrane, proto radsi s lucasem, vim ze lucas neni zadna vyhra, ale zase na druhou stranu se zlepsil, nekdo na tu cernou praci tam byt musi

Reagovat
13

Kuyt se mi v týhle sezoně zatim vůbec nelíbil, je to daný i tim že ho Roy cpe moc na křídlo, přitom jemu by spíš podle mě sedělo něco jako podhrot. Ale jinak je to sympatickej typ hráče, takovej ten dříč co ho potřebuje každej tým..

Lucas už dávno neni ten hráč co si tady z něj mohli všichni dělat srandu. drží si svuj standart v týhle sezoně. zdálo se mi že vedle Raula mu to šlo líp než když hrál vedle Stevieho. ted když je Gerrard zpět, tak bych minimálně proti slabšim soupeřum co přijedou hlavně bránit, hrál 4-4-2 se středem Gerrard Meireles. obraně můžou vypomáhat oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a, já o půlce usnul

Reagovat
smazaný uživatel

podle výsledku si asi o moc nepřišel

Reagovat
kubys

To 15. místo vypadá hned pěkněji.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Tomekcz

po dnesku budou 16

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se hodí říct jenom: díky kluci.

Reagovat
goodbay

WHU

Reagovat
Tomekcz

a ve zbytku kola uz doma vyhraje jen jeden tym (hrajou dneska)

Reagovat
Counter

200. pro dnešní vítězství Arsenalu

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

bude to boj

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu poolu tu penaltu prostě nikdy nepísknou

Reagovat
salami

byl ten liverpoolskej gol z offsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale byl...

Reagovat
salami

já měl strašnou kvalitu, takže jsem to nemohl rozluštit, ale přece to museli nějak ukázat a okomentovat, takže bych rád věděl, jak to bylo a ne číst si vaše subjektivní názory, který se odvíjej podle toho komu fandíte

Reagovat
smazaný uživatel

díval jsem se čistě na zápas, nikomu jsem nefandil, ten centr tečoval hostující hráč

Reagovat
salami

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

šlo to od hráče Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

joe cole v ofsajdový pozici byl, ale asi se to odrazilo od boltonu, takže vlastně nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

ale těžil ze své pozice, takže si myslím že to odpískáno být mělo

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebyl v offsidu při centru jen při tom odrazu od obránce boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v úplně jasném ofsajdu http://www.youtube.com/watch?v=4zvAXf8zRfs

Reagovat
smazaný uživatel

ano,úplně jasně tečované od Elmandera,takže žádný offside

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si přečíst co jsem napsal výše

Reagovat
minoLFC

išlo by to tak či tak do brány

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, ale tohle Joey nemel riskovat kdyz to slo do brany...klidne to mavnout mohl a nikdo by se v tu chvili na place nicemu nejspis nedivil...nicmene nastesti to dopadlo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

210. Pro mistra z Blackpoolu

Reagovat
Filip12

Hráškorito ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes úplne strašné výsledky. Snád sa to zlepší po zápase Arsenalu.

Reagovat
kiwwi

trafil som 5 zo 7 a mohol som mat 6 zo 7 keby mi to nedokurvil Cole

Reagovat
SunFells

Umístění kamer na St. Andrew's je pěkně na hovno

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

simulant spanelskej

Reagovat
SunFells

co s Iniestou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ty jsi ta největší lůza co fandí Manchestru

Reagovat
Tomekcz

tak si tam zahral divadylko jak kdyz mu ta noha upadla

Reagovat
herbage

Vždyť mu šel kopačkou na stojný kontík, jasná redka, bez mrknutí oka

Reagovat
herbage

Bože, to jsou lamači kostí

Reagovat
SunFells

Ach jo, Peršane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

počkal bych na opakovačku, byl tam vidět jen závěr celé akce, z které to vypadalo na simulaci. Přihráté to bylo, ale postrčení předtím tam podle mého bylo

Reagovat
SunFells

No právě, cítil kontakt (který ho nikterak neomezil, uvědomil si to a rozhodl se padnout.

Reagovat
kiwwi

Fans Brums: Same old arsenal, always cheating!

Reagovat
SunFells

Parádička, ještě něco pro nás máš?

Reagovat
kiwwi

co to je za komentar toto

Reagovat
smazaný uživatel

adekvátní k tomu tvému.

Reagovat
kiwwi

moj bol k teme co sa ti nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

jako co čekáš že ti na to fanoušek Arsenalu napíše... navíc když už to máš jednou v preview.

Reagovat
kiwwi

ale ja som nechcel aby mi nieco odpisoval

tam som to dal ale som nevedel ze tu sa o tom diskutuje

Reagovat
afc

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Omg,debil Johnson

Reagovat
mithro

sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Fabi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale zasluzi si aj Larsson, on ma tie standardky paradne

Reagovat
SunFells

Při každém přímáku stojí téměř uprostřed a ještě se první pohne k bližší tyči ...jednou ho někdo vyytrestá, až to kopne na tu vzdálenější tyč ( jak Larsson) razantněji.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Môj sen, že zostúpia oba birminghamské celky

Reagovat
salami

oba 3?

Reagovat
Woods

preco nie je ani na lavicke M.Chamakh ?? nieco mi uslo ? d.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo hrá zle.

Reagovat
smazaný uživatel

má volno

Reagovat
SunFells

Hleb

Reagovat
RickNash

žlutá a přitom to nebyl ani faul...

Reagovat
Tomekcz

neco jak ten primak co si Robinek vysimuloval a ted jasna ruka

Reagovat
RickNash

Taky na to trošku zírám... Sudí to úplně nezvládaj, doufám, že se už žádný další chyby nebhudou pískat, ale hlavně - že tyhle chyby nepovedou k vyhrcení atmosféry zápasu a neskončí to nějakou řezničinou... (protože na to jsou birminghamští experti, žejo...)

Reagovat
smazaný uživatel

di do píči debile koukni se na ten tvůj slavnej Manžestr co předvádí

Reagovat
mithro

rucicka

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny, vubec to nebyla ruka

Reagovat
afc

taketo sance treba davat,do prdele!

Reagovat
kiwwi

that should be a penalty

Reagovat
SunFells

...Tohle nás bude mrzet.

Reagovat
Tomekcz

1000% penalta

Reagovat
panca

koukam po dlouhe dobe na anglicky fotbaly a rozhodci strasne chybuji

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela normální (i když poslední kola zas tak uplne ne :-)), když se hraje rychlejší fotbal, tak to mají rozhodčí mnohem těžší.

Reagovat
Side

Co to zkoušel van Persie? To bylo zakončení jak od školáka

Reagovat
smazaný uživatel

Zastim velmi dobry kolo

Reagovat
C0br

Rozhodčí v poslední době jedou, za chvíli to tu bude jak v Španělích...

Reagovat
Tomekcz

to je taky borec, takhle to napalit

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan teda zatim válí...

Reagovat
kiwwi

jezisi kriste to co bol za prekop

http://i28.tinypic.com/b97z20.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si dela kozy, pane boze

Reagovat
smazaný uživatel

there is only one Robin van Persie...

Reagovat
kiwwi

mam pocit ze ho dneska niekto prebrusi za ten dive

Reagovat
SunFells

Co to dělaj před tou bránou

Reagovat
nani92

konečne skorovali Rooney a Torres

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to Jerome schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharitooooooo!!!!!!!!

Reagovat
Tomekcz

dalsi herecka

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že nemyslíš Koscielneho, protože tomu Jerome hnusně dupnul na kotník.

Reagovat
vodka

eštěže je ten van persie charakter...

Reagovat
RickNash

No Birminghamu se povedlo přinutit Gunners, aby hráli anglickej fotbal... Bude to ještě zajímavý, pokud rychle nepřijde pojistka...

Reagovat
afc

takto hrame vonku celu sezonu

Reagovat
RickNash

Já vím, ale každý zápas doufám, že se to zlomí...

Reagovat
supervizor

Persie: 2 zabité tutovky, herní přínos nula, gol z nasimulovaného faulu, dost se mi protivý dneska.

Reagovat
SunFells

Reagovat
supervizor

ještě ta ruka

Reagovat
afc

Birmingham smerom dopredu uplny trapas,budu hrozit jedine standartkami,nejaka kombinacna akcia im nic nehovori.Hrame dobre,za 1 polcas sme si vypracovali viac sanci nez napr MU za cely zapas co tam hrali,trujoholnik Persie-Cesc-Nasri si ich skvele dava a som prekvapeny ako moc sanci sme si uz vytvorili.Treba dat poistku a o vyhru sa nebojim a hlavne vzadu treba hrat nadalej pozorne a koncentrovane.

Reagovat
kiwwi

sak o tom to je, pride jedna standardka, padne gol a uz sa cez nich neprebijes

Reagovat
afc

sak ale ako pisem,treba stale hrat smerom dopredu a ziadne posrate branenie a oni jedine mozu dat gol zo standartky,ak sa na 2:0, malo by byt hotovo.

Reagovat
RickNash

Jako hra není špatná, pominu-li to, že je na Gunners příliš do těla...

Zatím dobrej výkon, ale Brums budou nebezpeční, a to nejen ze standartek, pokud jim Arsenal dovolí natačit se před vápno a centrovat, bude to o hubu (resp. o gól).

O výhru se každopádně ještě stále trochu bojim, ještě více se ale bojím toho, že výkon rozhodčího strhne utkání do zákeřnejch zákroků, k čemuž se už v první půli párkrát hodně scylovalo...

Chce to držet balon, krátké přihrávky (Cesc-Nasri-Persie hrají fakt super, ještě bych k nim přihodil Wilshera), co nejdříve gól a nefaulovat... Ale hlavně zatrácet balony

Reagovat
RickNash

*neztrácet

Reagovat
Trand

Robin teda hraje dost špatně.

Reagovat
Counter

Jestli bude Djorou ok, tak to zvládneme. Jen to chce proměnit šance.

Reagovat
Counter

Že já na United nadával Gólový trestňák se pískat neměl, stejně tak 2 kola zpátky neměl Cesc dostat žlutou za zákrok na Essiena (jak Bizon ucítil ruku na rameni, sesul se jako raněná laňka)... Penalta se dala klidně odpískat, přece jen se to čas od času odpustí i jiným než Utd!

Ale Brums si to stejně nezaslouží, tolik kopyťáckých/úmyslných zákroků v jednom zápase jsem už dlouho neviděl. Jerome za poločas stihnul tři věci - jednu hlavičku, kopnout Fabianského do kolena a šlápnout na Koscielného. + zákrok Johnsona a Gardnerovo postrčení Djoroua, doufám, že jim to dáme sežrat.

Reagovat
RickNash

Ale pentle se měla pískat, ale pokud přijde ještě jeden takovýhle moment, tak to Brums vystresuje, nasere a hučící tribudńy z toho udělají opravdovou arénu...

Reagovat
Counter

Přidávám Bowyera, akorát tady o úmyslu není pochyb

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
afc

neskutocny picus

Reagovat
RickNash

Reagovat
mithro

jo bowyer je

Reagovat
kiwwi

ten mal byt vyluceny uz proti nam za slapak na Giba

Reagovat
mithro

njn ale rozhodcovia posledne dve kola slusne nezvladaju ale zas giggs mu ukazal ze si to len tak nenechame ten sklz nemal chybu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ale ani si nechcem predstavit co by s nim spravil Keano

lenze to by si Bowyer ani jedovolil vyskocit na niekoho

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je ta NOVINKA na fortuně?

Reagovat
cink

to vi jenom oni

Reagovat
SunFells

Ani na ty narozeniny se Jackie netrefí

Reagovat
afc

uz to vidim,ze za tieto sance budeme pykat

Reagovat
SunFells

No podle těch nevyužitých šancí to vidím na obdržený gól v 94. minutě jako v loňském sezóně na St. Andrew's.

Reagovat
RickNash

doprdele, jestli ty řezníci birminghamský něco udělaj Wilsheovi, tak se fakt naseru

Reagovat
RickNash

soráč, to sem tak úplně nepatří

Reagovat
afc

Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Reagovat
RickNash

ou jes

Reagovat
Trand

Samir

Reagovat
SunFells

Nananananana Samir Nasri

Reagovat
herbage

Samiiiiiiiiiiiiiiiiir

Reagovat
Counter

Jooooo, in your face!!! Samir

Reagovat
smazaný uživatel

oh la laaaa....

Reagovat
kiwwi

pekny chant na Nasriho

Reagovat
SunFells

Reagovat
RickNash

doprdele, jestli ty řezníci birminghamský něco udělaj Wilsheovi, tak se fakt naseru

Reagovat
smazaný uživatel

prosímvás jaktože nehraje Nani o jeho zranění není nic nikde psáno a přesto nehraje už 3 zápasy za sebou

Reagovat
mithro

davame arsenalu a city nadej na titul

Reagovat
herbage

Samir + Cesc

Reagovat
kiwwi

tomu Bowyerovi fakt jebe v tej lebeni

Reagovat
RickNash

pěkně Nasri

Reagovat
mithro

lol arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

taky gól

Reagovat
afc

Vyhravat na Birminghame 0:3 v 65 min to sa nepodari kazdemu.Dnes paradny vykon

Reagovat
Trand

Cesc se vrací ve velkým stylu.

Reagovat
Counter

awesome

Reagovat
herbage

Pro sestup řezníků z Birminghamu

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

nechybali by mi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jen ocekavam kdy ty hovada nekoho zrani

Reagovat
smazaný uživatel

To očekávám už pár let, ale nadávat do hovad hráčům Arsenalu je ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
RickNash

pointless

Reagovat
mithro

tuto sezonu ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

To sa zaradí do edície roku 2011, však?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to dost ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně ho vystřidal Bowyer

Reagovat
herbage

Žigić = tonoucí se stébla chytá...

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nehraje Nani?

Reagovat
kiwwi

lebo hra Birmingham s Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

slabé

Reagovat
RickNash

Tak když se ptáš ve vlákně, ve kterém se diskutuje o Brums-Gunners, tak co můžeš očekávat...

Reagovat
mithro

birmingham dnes naprosto tragicky, dufam ze sa v tej zone zostupu udrzia

Reagovat
afc

alebo dnes Arsenal uplne skvely,ze ano?

Reagovat
mithro

no zas neprehanaj az taka hitparada to nebola

Reagovat
afc

mas pravdu,ak by sa premenili vsetky sance,tak je to tak 1:6

Reagovat
mithro

keby pes nesral,

Reagovat
smazaný uživatel

já mám takovou radost z toho Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham slušně prasí. A sudí na to jen čučí. Bowyer mohl být venku už dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

neznám víc zákeřnýho hráče, za těch 14let co ho sleduju pořád to stejný

Reagovat
Counter

Já chcu vidět debakl

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

Brums už jsou odevzdaní, ještě horší výsledek si za dnešní hnusárny zaslouží a ještě nám to vylepíš skóre...

Reagovat
afc

tak ja som mal na tikete 0az3 goly a cakal som posledny zapas na 150ecok,boli to nervy, ale nakoniec to vyslo,tazke za to ta reakcia

Reagovat
kiwwi

to si tam mal aky kurz prepana...1.15?

Reagovat
afc

1,3

Reagovat
Counter

aha Blahopřeju!

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

To je debakl. Brums snad doma o 2 a vic golu neprohrali...hodne dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz!

Reagovat
herbage

Řikám, zapracuj na obsahu

Reagovat
smazaný uživatel

jo furt.

Reagovat
Trand

Theo Walcott replaced by Andrey Arshavin. Smile like assassin.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se na to kouká. Jakoby to ani nebyla Anglie.

Reagovat
RickNash

Tak jeden tým anglický není...

Reagovat
SunFells

Přitom zápasy v Birminghamu bývají většinou nepohledným utrpením.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak mezi tím co jsme na St. Andrews předvedli v úterý my a dneska Arsenal je fakt diametrální rozdíl...

Takže dneska tady určitě zas všichni fans Arsenalu budou tvrdit jak je jejich tým nejlepší na světě a takový blbosti... ale co, za pěknej fotbal se body nedávaj...povíme si za pár tejdnů

Reagovat
mithro

im sa podarilo to co nam nie, dali gol na dva nula, keby tam berba dal vzapati tu strelu co skoncila na tyci tak je to tiez iny zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky narozdíl od nás dali gola hned na začátku, to se pak taky hraje jinak, zvlášť proti takovejm kopálistům jako Birmingham...

Reagovat
smazaný uživatel

záběr na fanynku Birminghamu a komentátor na Foxu "happy new year"

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Na ESPN že prej na ní jsou vidět známky včerejší noci

Reagovat
Godwinson

Hmm, pěkně Arsenal ...

Reagovat
smazaný uživatel

To tady zase budou probíhat oslavy titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pockaj v stredu ked sa im poadri uhrat vysledok proti City

Reagovat
mithro

podari

Reagovat
SunFells

Tady mě to od některých zdejších tolik nesere, ale oni o tom obvykle začnou i hráči ...a z pravidla další kolo Arsenal ztratí body.

Reagovat
smazaný uživatel

Řikám si, že si toho nevšimnou, už se to stalo tolikrát, že by mohli být hráči s takovýma vyjádřeníma být opatrnější. I když ono to obvykle vzejde od novinářů - otázky typy "Myslíte, že už jste dost zralí na to vyhrát titul?" je neomrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys fandil někomu pořádnymu, mohl bys probírat taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem stavěnej na úspěchy, mně stačí, když se dívám na Spurs, ať hrajou jak hrajou a a ať hrajou kde hrajou.

Reagovat
herbage

Chudák Hleb, jediný fotbalista v týmu

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

super zápas i výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas,na hovno výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

každej to má jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na hovno zapas, na hovno vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, WBA si prohrát nezasloužil

Reagovat
SunFells

Away fans snad ještě fantastičtější než obvykle, zvlášť chant na Samira byl hodně slyšet

Reagovat
Amos

Eduardooooooo ...

Reagovat
smazaný uživatel

šalalalalalala SAMIR NASRI

Reagovat
kiwwi

pochybujem ze anglicania si spievaju šalala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šalalalalala? Ten chant o Nasrim mají i yidos na Rafu. Je to nanananananananana ....

Reagovat
smazaný uživatel

ale zní to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, hlavně to "ša" na začátku. . Ikdyž u fans Arsenalu nevíš, třeba to je chant na Nasriho s Arshavinem. Šavašavašavašava Samir Nasri...

Reagovat
herbage

Uf, už jsem čekal v závěru typickou Birmingham haluz. Skvělé čisté konto, ksvělý výkon všech hráčů a to přes řadu nepříznivých faktorů, jako hustý déšť, středověké krvelačné publikum, a brutalita kvazifotbalistů, amatérských řezníků a jiných kostilamů na straně domácích. Hodně nám pomohl sporný první gól, avšak rozhodčí celý zápas připískával spíše domácím. Co se týče penalty, v 30. minutě mi spadnul internet a inkriminovanou pasáž jsem neviděl, takže nemohou posoudit. Druhá půle odehrána s velkým přehledem, byla radost pohledět na ten kvalitní fotbálek, který jsme předváděli. Potěšil gól Samira, který si jej za svou píli nepochybně zasloužil. Škoda, že podobně odhodlaný výkon jsme nepředvedli i na hřišti Wiganu, ale program je plný a hráči musí také někdy odpočívat. Jen ztráta dvou bodů skutečně o to víc mrzí, že dneska jsme vybojovali mnohem těžší tři a slabší Wigan nás o dva obere. Nyní se hlavně koncetrovat na utkání s Mancity a ukázat jim, jak se hraje fotbal. Myslím, že s podobnou sestavou to nebude problém, naši hráči jsou kvalitou přeci jen někde jinde a měli by to i potvrdit, stejně jako na půdě Citizens

Reagovat
Pinturicchio

Vždy objektivní herbage ... stejně jako třeba kiwwi

Reagovat
herbage

Jestli si viděl zápas se radši ptát nebudu

Reagovat
Pinturicchio

A dobře uděláš

Reagovat
herbage

Je mi to jasné. Kdybys viděl ten brutální zákrok na Cesc z úvodu zápasu, mluvil bys jinak, i když je mi jasné, že spíše hecuješ

Reagovat
Pinturicchio

Tak ty zákroky nijak nezpochybnuju, to tady psalo víc lidí. Ale líbí se mi, jaké každičký hráč AFC zase zahrál na 120% a všechno bylo naprosto dokonalé

Reagovat
herbage

Narozdíl od tebe jsem zápas viděl, vím jak jsou zápasy s Birminghamem vždy vyhecované a dneska jsme předvedli parádní týmový výkon, takže není třeba nic zveličovat. Hráli jsme zkrátka dobře

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Nejvíc mě na tom fascinuje, že Johnson to ani nevidí jako faul...

Reagovat
herbage

Bezmozek jako Johnson to nemá čím posoudit, tak možná proto...

Reagovat
kiwwi

co mas za problem, staraj sa o seba

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kiwwi

co je zase

Reagovat
vitasrp

No co asi, nechápu, proč reaguješ jak arogantní hovado, když Pinturicchio o tobě nic strašnýho neřekl. Pokavaď ti teda nevadí pravda, protože ty v drtivý většině případů prostě objektivní nejsi..

Reagovat
kiwwi

reagoval som tak preto lebo nechapem co ma spomina ked som si s nim vzivote nepisal ani neviem kto to je dnes uz ma vytocil Mindas s tymto a este aj ty sa pridaj kurva...ked si uz taky frajer a postavil si sa do fronty tak aspon mi povedz kde som pisal nieco neobjektivne naposledy...ci si si len precital dnesnu diskusiu kde to napisal Chazy a Mindas a viac ti netreba?

Reagovat
vitasrp

No hledat ti tvoje neobjektivní příspěvky vážně nehodlám, za to mi nestojíš, i když teda moc velkou práci by mi to nejspíš nedalo.. Každopádně do diskuzí přispívám už dlouho(ne nějak intenzivně, to je pravda) a drtivou většinu si přečtu, no a zrovna u tebe mě zaujaly tvoje naprosto "objektivní" názory, co se MU týče.. Rozhodně nepotřebuju Chazyho nebo Mindase k tomu, abych si na tebe vytvořil názor, akorát jsem nikdy neměl nutkání ti ho sdělit..

Reagovat
kiwwi

este ze ti stojim zato aby si sa do mna navazal...

Reagovat
vitasrp

Vidíš, aspoň za něco mi stojíš.. Ale dost už, nebo rozjedeme totálně nesmyslný vlákno a skončí to úplně zbytečnou hádkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"naši hráči jsou kvalitou přeci jen někde jinde"

Reagovat
herbage

Kvalitou a sehraností

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou rozhodne ne, sehranost beru. Kazdopadne na vas v posledni dobe umime. A i posledni zapas, presto ze jsme prohrali, byl z nasi strany dobrej, na to, ze jsme hrali v deseti. Ta cervena vam strasne pomohla, stejne jako nasledna chyba Manciniho, kdyz na stopera stahnul Yayu, diky cemuz jsme dostali gol. Pak jsme to museli otevrit a tak jsme dostali dalsi dva. Tim ale nechci rict, ze byste vyhrali nezaslouzene, jenze tenhle zapas pro ten stredecni neni zadny meritko, ve stredu to bude uplne o necem jinym...

Reagovat
herbage

Tak v poslední době jak se to veme. Za Erikssona a Hughese jsme vždy prokázali větší kvalitu a sehranost a zápasy s vámi byly vždy jendoznačná záležitost. Co se loňské sezóny týče, jak doma na podzim jste vyhráli šťastně, větší kvalitu jsme předvedli my. Za stavu 2:1 pro vás jsme neproměnili jasné šance, trefili tyčku, měli vás zmáčklé před vaším vápnem, ale vám pomohly dva góly z breku a bylo prakticky po zápase. Na jaře nám zrovna marodka dosahovala extrémních rozměrů a chybělo nám snad 7-8 hráčů základní sestavy, to snad nechceš brát za měřítko, že ne(stejně jste nás nepřehrávali, i když jste vyhráli zalsouženě)? Naposledy jsme proti vám nastoupil v kombinované sestavě, ale utkání jsme celkem v klidu kontrolovali, i když pravdou je, že vyloučení(spravedlivé) zápas hodně poznamenalo. A zápasy Carling Cupu snad nemusím zmiňovat, když naše rezerva slušně potrápila vaší áčkovou. Takže sečteno podtrženo, v daleké ani nedávné historii jste nás ani jednou nepřehráli, jen se stále zlepšujete, doháníte dříve propastný náskok mezi oběma týmy a čas od času i vyhrajete. Ovšem když nastoupí oba týmy v plné síle, tak pořád vám naší herní kvality toho hodně chybí, byť kvalitou kádru jste nás již celkem dohnali

Reagovat
Mindas

Hlavně je blbost to vůbec porovnávat, když City mají mnohem větší kvalitu, než vloni, a to samé se dá říct i o Arsenalu. Každopádně napsat o zápase se City, že by to neměl být problém, tak to je přece nesmysl, který bych nenapsal, i kdybych je hrozně nesnášel. Zvlášť, když mají City takovou venkovní bilanci. Zápas ukáže, i když já také věřím víc vám.

Reagovat
herbage

Arsenal nemá větší kvalitu než vloni, jen je zas o rok sehranější. Utkání by nemělo být problém nemyslím v urážlivém slova smylu, vyhrát klidně můžete, ale přehrát nás zatím ještě ne. Když oba týmy nastoupí v nejsilnější sestavě a formě, tak vám do nás zkrátka něco ještě schází. Asi jako když jste porazili doma Chelsea, ale nebyli jste lepším týmem. Ke všemu zápasy venku vám nesedí, i když tohle nebude typický away zápas, vy nebudete muset tvořit, ale spíše se bránit. Také hodně záleží, kdo dá první gól. Nyní se nám podařilo po letech dát první gól Chelsea, jinak bychom se možná opět trápili až do konce

Reagovat
Counter

ManCity jsou letos nejlepší away team v PL.

Reagovat
herbage

Možná výsledkově, ale ne herně. Co si pamatuji komentáře fanoušků citizens, tak vždy naříkali na jejich hru venku

Reagovat
vitasrp

Citizens nesedí venkovní zápasy?? Vždyť jsou v tabulce venkovních zápasů na prvním místě..

Reagovat
Counter

Teď už nejsou :)

Reagovat
vitasrp

Ajo vlastně, tak aspoň v něčem je momentálně AFC na prvním místě..

Reagovat
herbage

Chtěl jsem vyrukovat tabulkou fair play, ale když jsem jí spatřil, rychle jsem si to rozmyslel

Reagovat
vitasrp

Nejste tam náhodou pro změnu úpně poslední??

Reagovat
herbage

To zas ne, 11.

Reagovat
Counter

nevěřím, ještě nedávno jsme byli poslední a co jsem se naposledy díval, tak to bylo snad 17. místo.

Reagovat
herbage

Nevím, jak se to počítá, ale na ofic. stránce PL jsme 11. na TM zase 16.

Reagovat
kiwwi

na oficialnej stranke ste 18., City posledne, Fulham tradicne prvy

http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

Reagovat
kiwwi

niesu tam ale este zaratane dnesne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

jak to suverene vede uz nekolik sezon Davies

Reagovat
Counter

Bude to hodně zajímavý zápas, v současné chvíli jsme konečně na dobré vlně, hráči makají naplno a i publikum citizens připraví horkou atmosféru. Naposledy šlo všechno v náš prospěch, znovu stejný průběh neočekávám, rozhodovat budou drobnosti.

Reagovat
vladis271

bože, keď mi bude najhoršie, potom čo mancs vyhrajú titul, spomeniem si, že ani herbage neni happy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšeš o tom, že ti spadnul net (nemám důvod nevěřit)...přišlo mi to stejný, jak když se vždycky ptaj trenérů a jeden řekne jasná penalta a druhej šalamounsky řekne, že to bylo moc daleko a neviděl to.

Reagovat
herbage

Btw Koukám, že přesvědčivý výkon Arsenalu je pro řadu fanoušků těžko stravitelný. V tom případě bon apetit

Reagovat
smazaný uživatel

Užijte si to. Gratuluji.

Reagovat
herbage

Vidíš, že to jde

Reagovat
smazaný uživatel

You are top of the league.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jen reagoval na herbageho tím chantem, abych ho podpořil v mistrovských oslavách.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se slaví titul. NESKUTEČNÉ...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Já vyrážím do ulic.

Reagovat
Counter

Pověz, kdo tady slaví titul? Yido from the WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Aneb jak si trio fanoušků United, Spurs a Chelsea dokáže vystačit tím, že něco vloží fanoušků Arsenalu do úst a pak se tomu smějí. Není překvápko, že tato trojka se nachází na Gaussově křivce rozložení inteligence ve společnosti na její levé části

Reagovat
smazaný uživatel

ať žije herbage.

Reagovat
herbage

Co na mém příspěvku nechápeš? Máš právě možnost polemizovat s člověkem, který se nachází na druhé straně této křivky

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu všechno narcis,neboj.

Reagovat
herbage

Však já jen hecuji, proti lidem z levé části křivky nic nemám

Reagovat
supervizor

až na to zahazování šancí a zbytečných kombinací před brankou soupeře

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frony

Birmingham je jenom banda prasat .....a poslední dobou se na Chelsea dívá líp než na Manchester

Reagovat
herbage

OZ: Emmanuel Eboué prodloužil smlouvu do roku 2014. Myslím, že se nám pomalu ale jistě rýsuje mistrovský kádr

Reagovat
smazaný uživatel

.... a je to tady. Na to sem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Eboá a jeho vytažený trenky.

Reagovat
afc

Velmi cenne 3 body ak by mi niekto pred zapasom povedal,ze sa vyhra 3:0,tak ho vysmejem.Birmingham za posledne 2 roky neprehral doma so ziadnym silnym timom,takze o to viac je toto vitazstvo cennejsie.Hraci proste dospievaju,away forma je fakt skvela a moze byt klucom k titulu a samozrejme navratom Persieho a Cesca sa kvalita hry velmi zlepsila.Hraci ako Persie,Cesc,Nasri musia zostat fit a o ten titul sa bude toho bojovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Právě, ak hráči ako Persie, Cesc a Nasri zostanú fit Přidal bych ještě Songa, protože jeho význam pro naší defenzivní část hry je nevyčislitelný

Reagovat
afc

zas na druhej strane si zober,ze os timu Vermaelen,Fabregas,Persie prakticky pol sezonu nehrali a stale sme na tom dobre,takze aj bez nich si hraci poradia,ale to su hraci,ktori urobia rozdiel.

Reagovat
herbage

To mi dvakrát řikat nemusíš, že se teprve dostáváme do formy je snad jasné. Při plném zdraví hráčů a optimální formě klíčových hráčů přejedem všechny ve stylu jako dnes či v pondělí proti Chelsea, alespoň v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné! Titul v PL "na cestě" a LM jakbysmet. Šampaňské už máš?

Reagovat
afc

v LM sa s Barcou pekne hned vypadne a ostanu sily a koncentracia iba na ligu,kym MU a Chelski postupia v LM dalej a potom aj tak niekde v semifinale vypadnu a bude im to hovno platne

Reagovat
kiwwi

este nieco vyvesti

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak to mně fotbal už nebaví. Teď sem se dozvěděl jak to všecko bude tak to je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si děljí v Pl snad prdel Tottenham i ManU jsou vyjebanci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano ano...

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Konečně pořádný názor.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ja sa tiez smejem co to tam mate za bordel

Reagovat
Counter

Směj se čemu chceš, přesvědčit tě je marná snaha.

Reagovat
kiwwi

o com by si ma akoze mal presviedcat?

Reagovat
Counter

O mém (pravdivém) názoru na věc :)

Reagovat
kiwwi

ale sak ma nemusis presviedcat, len mi ho povedz, rad by som vedel na to nazor fanusika Gunners...mne sa to zda dost neprofesionalne (okrem toho ze je to vrcholne pokrytecke a uplakane)

Reagovat
Counter

Szczesny zkritizoval rozhodnutí rozhodčího stejně tak jako dalších X lidí tady v diskuzi. Měla to být jasná penalta + červená, nebylo nic. Není to ani poprvé ani naposled, co se tohle United povedlo/povede. Je to snad pár dnů zpátky, kdy Hrubas hezky osvětlil Fergieho taktiku na ovlivňování rozhodčích, dneska se zas ukázalo, jaké nese ovoce.

Jedno rozhodnutí v "neprospěch" Utd. kdy rozhodčí neodpíská nastřelenou ruku, je dost ubohý argument k pranýřování Wojciechových tweetů. Vaše dlouhodobá protekce zvláště na OT je nezpochybnitelná a pokud si ji odmítate přiznat a zarytě podrobíte kritice kohokoli, kdo na to upozorní, je to jen a jen vaše zabedněnost.

Kecy o sporných momentech v zápase s AFC jsou jen vata na odvedení pozornosti, vždyť to se Szczesného výroky nemá nic společného.

Reagovat
kiwwi

o tej penalte a redke nikto nepochybuje, to malo samozrejme byt, lenze Arsenalu sa tiez co to poodpustalo tak nemusi vyplakavat jak maly chlapec na socialnej sieti ze zasa sa to stalo Manchestru...neviem no, proste mi to pride take uplakane a neprofesionalne...sem tam rozhodca pomoze, sem tam zareze ako napr. proti Brums

Reagovat
Counter

Zkus tohle na pl.cz říct Mildovi a ten tě sežere zaživa Velkoklubům se pomáhá všeobecně, ale vy jste extrém, Arsenal se nemůže měřit. Naposledy proti Wiganu jsme měli kopat penaltu za totožnou situaci, kterou proti Cescovi odpískali doma v NLD. Ruka kopyta Žigiče je ve srovnání obhájitelnější incident.

Twitter je od toho, aby se prezentovaly krátké zprávy, aktuální názory na věc atd. Szczesny si zanadával stejně jako každý zainteresovaný člověk, který nepřeje United. Zbytečně to nafukujete a jen tak odvádíte pozornost.

Reagovat
kiwwi

to nas naucil Fergie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

čekal bych víc podpory

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Amos

O tituli radši nic řikat nebudu,protože zápasů je ještě dost,ale dneska to byl parádní výkon.

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - spolehlivý výkon 7,5/10

Johnson - podporoval utok ale znamku kazi zbrklost a hrubice v zaveru 6,5/10

Agger - po zraneni mi prisel v dobre pohode, byla videt chut do hry 7,5/10

Skrtel - dobry vykon, hlavy vyhraval a s Aggerem mu to docela slo 7,5/10

Aurelio - rozhodne lepsi nez Konchesky ale zbytecne faul kazi, levacku ma dobrou 7/10

Kuyt - drel bojoval ale techniku moc vytribenou nema a za LFC uz odehral lepsi zapasy 6/10

Maxi - skoda brevna jinac mi prisel takovy zpomaleny a moc se ztahoval do stredu 6,5/10

Lucas - DM splnil skoda tutovky a zahral i rukou v 16 - 7,5/10

Gerrard - prisel v prubehu polocasu a nezklamal zasobou utocniky centry a nekolikrat mohl skorovat MOTM 8/10

NGog - snazil se par strel mel dobrej vykon 7/10

Torres - konecne dal gol ale take mohl byt vyloucen, stale to neni el nino 7,5/10

Meireles - nehodnotim

Cole - dal vitezny gol jinac neni co hodnotit

Kyrgi - nehodnotim

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší ta Samirova oslava gólu

Reagovat
Counter

Vypadalo to dneska jako hold Bellamymu

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamyho bych poslal na Bowyera, ať se trochu uklidní

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se neuklidnil Bowyer .

Reagovat
smazaný uživatel

no však jo

Reagovat
Counter

Golfová hůl je na takové hovado ještě málo...

Reagovat
herbage

Lepší byl Cesc, jak se radoval směrem k fanouškům

Reagovat
Frony

OT:20:48 Redknapp: Beckham k nám chce

Harry Redknapp by rád na White Hart Lane přivedl Davida Beckhama a podle vyjádření manažera Tottenhamu je náklonnost oboustranná. "David by rád přišel a hrál tady," uvedl Redknapp......ten přestup vypadá reálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frony

?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tady dělal? Beckham v Tottenhamu akorát přitáhne pseudofans. Odchod Keana a příchod Beckhama, to je z nebe do pekla...

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

Chelsea má dva Lampardy, tak Tottenham musí mít dva Beckhamy?

Reagovat
SunFells

Ta Bentleyho beckhamovská sláva už je celkem povadlá.

Reagovat
j_mrazik

Ona někdy nějaká byla? Je to další hráč, který nenaplnil očekávní. Neříkám, že jeho vinou. Třeba na to fakt neměl.

Reagovat
herbage

Byla, viz přestup ke kohoutům za 17 milionů liber (a do naší pokladničky 7)

Reagovat
Counter

myslím, že z toho přestupu jsme měli rovných 50 %

Reagovat
herbage

Dokonce

Reagovat
herbage

Zato McEachranova stoupá jako raketa do nebes

Reagovat
SunFells

je to čerstvý

Reagovat
Frony

nevím,mě je to jedno..chtěl jsem začít zajímavou diskuzi ...fandím Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jen to ne!

Reagovat
13

dneska se na Liverpool po dlouhej době dalo koukat aniž by to člověka nudilo. Myslel jsem si že to bude remízovej zápas, ale na hráčích bylo vidět že fakt chtějí vyhrát. Roy se tam pak radoval jak kdyby vyhrál MS, ale tak přece jenom mu šlo o krk.

Pepe Reina podržel dalším skvělým výkonem. obrana v novém složení fungovala daleko líp. sice k závěru školácký chyby, ale Agger hrál po dost dlouhý době a Aurélio ukázal že zbytečně seděl půl roku. Vážně doufam že už si Roy přestane stavět svého oblíbeného Koncheskyho, když může na levém obránci hrát hráč co je sice průměrnej v obraně, ale dokáže aspon nejak podpořit ofenzivu. po dlouhý době sem viděl fungujcí spolupráci Nando+ Steve, Gerrard byl pro mě MOTM a Nando sice hlavně v 1. půli kazil ale jinak byl dost aktivní a proměnil nabídnutou šanci.. Lucas dneska průměr. Maxi má prostě formu a je nejlepší hráč v současné době kterého na to křídlo roy v systému 4 4 2 může dát. Dirk po dlouhej době suprovej výkon. Doufam že se Meireles nezranil nějak vážně. příště bych se nebál dát střed Raul Steve a Lucase posadit na lávku

Reagovat
j_mrazik

Škoda Bolton, škoda WBA.

Výborně Arsenal.

Reagovat
herbage

Proč škoda Bolton? To je nějaká nová družba s Boltonem?

Reagovat
j_mrazik

Ne, Litrpůl.

Reagovat
herbage

To páté místo jim přeji více než Chelsea Navíc nám se proti nim celkem daří a když budou dostatečně silní, tak budou okrádat o body méně vyspělé celky jako Tottenham, Mancity či Chelsea

Reagovat
j_mrazik

Asi to mám zafixovaný z minulých sezon. Jak vypadala hra Arsenalu? Já to prospal.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa šancí, málo golov. Keby sme premenili všetko, hlavne Robin, dostanú šestku.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
herbage

No, tak přeješ jim jen ty, pochybuji že většina Arsenal fans. Asi něco podobného, jako jsi měl před lety s Evertonem, jenže po tom dnes ani neštěkneš. Bolton má nízké ambice, tak bych tu družbu i chápal, ale nic převratného na nich není a pravědodbně se jim brzy rozpadne kádr jak domeček z karet a za dva roky po nich neštekneš, jako dnes po Evertonu

Reagovat
fantomas

Co to, do háje, meleš? To, že si skočil na mé a Danielovy řeči o tom, jak se odvracíme od Arsenalu a přecházíme k Evertonu, neni moje věc, nicméně stejně neni pravda, že bych po něm ani neštěkl, když sem se tu několikrát vyjadřoval k sympatičnosti jejich kádru, projevu i manažera. Takže laskavě přestaň vařit z vody. A co se Boltonu týče, že na nich nic převratného nevidí někdo, kdo ho má nasledovanýho asi jako já Hercules, není samozřejmě žádný osmý div světa. A ani tě o dokonalosti Boltonu nebudu nějak přesvědčovat - nemůžu říct, že bych k sobě nějak potřeboval dalšího sympatizanta. Takle mi to vyhovuje.

Reagovat
herbage

Takže je stejná možnost, že za dva roky budeš mluvit stejně i o Boltonu Nejde mi ani o sympatie, ty cítím jak k Boltonu, tak k Evertonu taky, ale zkrátka žádná družba mezi Arsenalem a Boltonem není, to jen ty a pár nadšenců sleduješ jejich zápasy a přeješ jim. Nic proti tomu nemám, ale družbou bych to vážně nenazýval Stejně je to kvůli půlroční hostovačce Jacka a příchodu Coyla

Reagovat
fantomas

Já je měl rád i za Megsona a ještě před Jackem. Takže určitě neni. A to s tou družbou nemělo bejt bráno tak osudově, obyčejně sem se připomněl...

Reagovat
herbage

V tom případě jsi měl svůj původní komentář doprovodit nějakým upřesňujícím smajlíkem Kvůli Wilsherovi jsme je sledoval i já, ale jejich hra mi nikterak nenadchla ani neunesla. Kdyby měli alespoň nějakou dlouhodobou koncepci, ale jejich jedinou koncepcí je nezkrachovat a nesestoupit. Přitom jsou prakticky bez peněz, odejde jim Cahill, Lee a Elmander a jsou v kelu. Hráči jako Davies ani Taylor, kteří jsou za zenitem, to nevytáhnou a zbytek týmu je průměr

Reagovat
fantomas

Jo, Elmander to vytrhne, zato Davies ne. Úžasný. Ty už se fakt ke kvalitě kádru a důležitosti hráčů radši nevyjadřuj. A dlouhodobá koncepce, nevim, co ty si pod ní jako představuješ, ale to, že to je skromnej klub, kterej počítá každou penny, má bejt jako náká jejich chyba a vada na koncepci nebo co jako? Nechápu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

Daviese myslím pochopitelně z dlouhodobého hlediska. A Elmander ať je sebevětší kopyto, tak góly dává. Až odejde, bude je dávat kdo? A co se koncepce týče, tak neřikám, že šetřit každou penny je špatné, jen řikám, že ten tým nemá žádnou budoucnost a bude se jen plácat maximálně ve středu tabulky, bez výhledu na lepší budounost

Reagovat
fantomas

Góly dává zhruba v takovym poměru jako Adebayor v poslední sezoně u nás. Čili z deseti šancí ti tam možná jeden foukne, před domácim publikem jeden z dvaceti. To je hrůza. Ono taky aby ty góly nedával, když odehraje pomalu 38 zápasů za sezonu, protože je z bůhvíjakýho důvodu prakticky nedotknutelnej. No a co se tvýho rozjímání o budoucnosti Boltonu týče, radši to nechám bez komentáře. Tohle bys/si o Boltonu stoprocentně řikal i za Allardyce a Megsona, přestože ho pak nakonec oba dotáhli až do UEFY - a opáčko s Coylem nemusí být žádnou utopií. Už jen viz. dosavadní letošní výkony.

Reagovat
herbage

To neřikám, i když tomu nevěřím, ale pokud je nikdo nekoupí, tak časem nejspíš sestoupí. Nemají v podstatě žádnou akademii ani pořádné zázemí a když připočteš nedostatek financí, tak závěry jsou jednoduché. Coyle nemůže čarovat věčně

Reagovat
fantomas

K ozdravení budou stačit prakticky jen dvě sezony zakončený v první půlce tabulky. Btw. ta jejich žádná akademie celkem nedávno porazila juniorku MU a Reebok Stadium patří k nejnovějším (i nejpěknějšim, z mýho pohledu) stadionum v lize, takže o nákým špatným zázemí taky podle mě nemůže bejt řeč. Spíš řídká fanouškovská základna je problém.

Reagovat
herbage

A koho již zapracovali do sestavy z té akademie? Portsmouth měl jeden čas taky skvělý kádr, stadion, fanoušky a kde je mu dnes konec? Bolton má narozdíl od jinýc týmů velmi úzký kádr a když se mu zraní pár hráčů nebo ti hráči odejdou, tak je nahraný

Reagovat
fantomas

Bolton ho má úzký právě proto, že plno náhradníků dost trpí na zranění. Spíš se to prostě zdá. Jinak je každej post prakticky ideálně zdvojen, tedy pominu-li kraje obrany, kde je ale problém v kvalitě, ne ani tak v kvantitě. Z juniorů se poslední dobou propracovali na soupisku áčka Ward s Eavesem a bude to určitě pokračovat. Sice to není tak přesné srovnání, nicméně ani Arsenal těch juniorů za posledních pět let do kádru moc nezapracoval a přitom o něm těžko řekneš, že nemá prakticky žádnou akademii. Prostě se Bolton vydává jinou cestou, má spíš zkušenější kádr a mladší hráče zpravidla přivádí odjinud, tak jako to obvykle dělával i Wenger. No a srovnávat případ patrně vytunelovaného Portsmouthu a Boltonu, který už léta financuje rodák z Greater Manchesteru se silnou vazbou na kraj i klub, můžeš fakt snad jen ty. Tohle je spíš případ Evertonu třeba, majitel je holt skromnější, i přesto ale pod Daviesem Bolton nikdy nedojde k bankrotu, to v žádným případě nehrozí.

Reagovat
herbage

Tak stačí se podívat na soupisku, věkové složení kádru, délku smluv a finační možnosti. Perspektivní hráči, na kterých se dá stavět, jsou v podstatě jen tři. Cahill (v létě nejspíš odejde), Lee (skvělý hráč, brilatní technik i rychlost, jen šíleně neproduktivní) a Muamba(dobý DM, ale nic víc). Na rozsáhlejší obměnu kádru by byla potřeba velká suma

Reagovat
fantomas

A Holdena, M. Daviese a Alonsa si jako opomněl proč? Kádr je stejně ideálně vyváženej prostě, to mi nevymluvíš. Už jen proto, že sílu a potenciál těch hráčů dokážu odhadnout stoprocentně spíš než ty.

Reagovat
herbage

Protože neprokazují své kvality dlouhodobě

Reagovat
fantomas

Protože jednomu je 20, druhýmu 22 a třetí byl rok mimo kvůli De Jongovi. Přesně. Perspektivní sou zrkátka tak jako tak a jednou je Bolton dost možná slušně zpeněží, minimálně na svý poměry. Navíc Holden ty kvality stoprocentně prokazuje, už dva roky hraje pravidelně za repre, základ v klubu má po zranění prakticky zajištěnej, furt mu je jen 25...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Chápu, že v Manchestru by hráli jistě v základu, já v nich nějakou extra kvalitu teda nevidím

Reagovat
fantomas

Měl sem dojem, že o ryzí kvalitě se nebavíme.

Reagovat
herbage

To také ani nejde. Ale ty věříš, že tým postavený kolem Holdena, Muamby, Daviese a Alonsa má šanci na pravidelné boje o příčky první poloviny tabulky?

Reagovat
fantomas

Proč by ne?

Reagovat
herbage

Protože ostaní týmy mají o třídu kvalitnější a širší kádry. Bolton má možná posty zdvojené, ale vždy stejným průměrem až podprůměrem. Hráči jako Steinsson, Samuel, Robinson, Gardner, Knight, McCann, Ricketts, Taylor, Petrov, Cohen, O'Brian, Elamander, Davis, Mustapha, Klasnić či Blake jsou buď za svým zenitem nebo přestárlí nebo trapí na zranění nebo jsou průměrní, popřípadě kombinace výše zmíněného. Zpravidla jim končí do roku smlouva a bude potřeba je nahradit. Vážně v tomhle týmu nevidím zázřnou budnoust, alespoň ne v nejbližších letech

Reagovat
Counter

Doufej, že to neuvidí krleš...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

(Poslední dobou se tu handrkují o kvalitu příspěvku ve smyslu větné skladby, smysluplnosti atd. Tady má herbage poskládaná slova místy tak, jaký byl jeho tok myšlenek...)

Reagovat
fantomas

Aha aha. Sice si teda nedovedu moc představit, jak se zrovna o tomhle handrkuje takovej krleš, ale budiž...

Reagovat
Chazy

Nemyslím, že zrovna jemu by došlo, že má šanci na herbageho zaútočit

Reagovat
herbage

To je pozdní hodinou

Reagovat
fantomas

Skáčeš od jablek k hruškám, herbage. Naposled sme se bavili o budoucí kostře týmu - ta, jak si ji vyjmenoval, slibná prostě je. Současný složení na víc než na náký devátý místo asi nemá, ale to nák moc nesouvisí s tím, co sme právě probírali.

Reagovat
herbage

Kostra týmu je pro mě gólman - stoper - DM - špílmachr - hrot. V součanosti mají tyto posty dobře vyřešené, ale za pár let těžko. Navíc pro Bolton jsou klíčové spíše kraje obrany a zálohy a tam adekvátní náhrady ani hráče nevidím

Reagovat
fantomas

Kraje zálohy sou problém dlouhodobě a doufám, že Coyle bude časem pracovat na jejich pořádnym zlepšení. Kraje zálohy a jejich zdvojování se pak pod Coylem řeší zatim spíš hostovačkama - i kvůli financím (viz. Weiss, Rodri, vlastně i Wilshere). Ale jakmile se prodá Elmander nebo ten Cahill (snad ještě vydrží, když se Wenger ne a ne rozhoupat), budou prostředky na jejich zpevnění, to mi věř. Jak řiká Chazy, na dokonalý provedení gen. obměny je ještě fůra času. Kevinko dvě sezony na nejvyšší úrovni hladce odehraje, Petrov taky a Matty jakbysmet.

Reagovat
fantomas

*První věty měly bejt ke krajum obrany

Reagovat
herbage

Petrov když mu vydrží zdraví, což těžce pochybuji a Taylor je jen stínem hráče, kterým býval. Času dost, ale cesta hostovaček je začarovaný kruh

Reagovat
fantomas

Cesta hostovaček je pochopitelně provizorní cesta v době, kdy na Bolton nejvíc dosedaj ty jakože finanční problémy. Pravidelný ztrátě ale učiní zadost prodeje Elmandera a Cahilla (vem si, že Bolton za poslední roky neměl nikoho s takovym cenovym potencionálem jako tyhle dva), takže pak už se touhle cestou Coyle vydávat nebude muset. A Taylor se zvedá, hrozně mu uškodilo, že místo něj loni hrál holobrádek Jackie a letos hned po přestupu dostával přednost mizernej Petrov. Už letos párkrát ukázal, že to v sobě stále má a problém je holt v sebevědomí a ve ztraceném pocitu nepostradatelnosti.

Reagovat
herbage

Elmanderovi končí v létě smlouva, jestli neodeje přes zimu, dostanou akorát kulový. Cahill je podobný případ. Prodajího až nejspíše v létě, rok do konce smlouvy, budou rádi i za 10 milionů liber, což je lsušná částka, ale nic závratného. Jinak za poslední roky prodej Anelky za 20 milionů eur a přivedli právě Elmandera, za kterého moc nedostanou

Reagovat
fantomas

O Elmandera ale je zájem a taky nikdy neřekl, že v Boltonu neprodlouží. To samý Cahill. Nevim, proč ty stávající kontrakty bereš jako stoprocentně jejich poslední. Cahill pod 15 rozhodně nepůjde. No a Anelka, pravda, je výjimka potvrzující pravidlo, navíc jak řikáš se to pěkně "pobilo" s Elmanderem.

Reagovat
herbage

Možná že to v Boltonu chodí jinak, ale v ostatních menších klubech je zvykem, že své nejlepší hráče si pojistí dlouhodobým kontraktem zpravidla více než rok před prodloužením smlouvy, aby neměli později velký vyjednávací prostor. Je možná i ta tvá varianta, ale ty mé jsou rovněž velmi pravděpodobné. Hlavně čekat od jistého Švéda a odchovance Aston Villy loajalitu k Boltonu, když jim jinde dají více než dvojnásobný plat a lepší umístění, je mírně řečeno naivní

Reagovat
fantomas

Tak Elmander, pokud je soudnej, by měl bejt vůbec rád, že tady může pravidelně nastupovat. Jak pude za lepšim, nebude se mu toho dostávat. Ale to už je druhá věc. No a zvyky v Boltonu sou očividně jinačí no, když jak sám řikáš, maj ty kontrakty nakrátko pomalu všichni hráči. A je to i logický, Cahill když podepisoval, byl ještě dost mladej na to, aby se chtěl vázat dlouhodobějším kontraktem než na ty tři roky a půl. No a za tu dobu se prostě stal tak žádanym artiklem, že si Bolton ani nemohl dovolit mu "adekvátně" navyšovat plat. Je jasný, že Bolton přerostl a třeba ani neprodlouží, ale pod 15 prostě v Boltonu nepůjdou. Na to je o něj až moc velkej zájem. Můžou si dovolit licitovat a hnát jeho cenu nahoru.

Reagovat
herbage

Elmander nemusí být soudnej, v součanosti se mu daří a pokud od Boltonu nedostane nabídku lukrativního kontraktu, tak v létě zadarmo odejde. Cahill je podobný případ. Bolton si nebude moc vyskakovat. Kluby jako Manchester či Chelsea si klidně rok počkají, nebudou chodit do přetahované o stopery, zvlášť když stopery do základu stále mají. Kluby jako Aston Villa či Everton se sice získat Cahilla pokusí, ale jinak jsou rádi že jsou rádi a takových 8 milionů liber je jejich maximum. Zahraniční angažmá nepřipadá v úvahu a tím se výběr rovněž zužuje. Cahilla samotný ví, že když v létě půjde, tak půjde a když rok počká, může si později vyjednat lepší platové podmínky a bude mít volný výběr klubu. Pro nulovou konkurenci bude stejně v Boltonu nastupovat tak jako tak, ti ho nemají jak potrestat, protože bez něj jsou nahraní a kdyby k něčemu podobnéhmu sáhli, tak jim bude spíš škodit než pomáhat. Takže v létě má Bolton poslední šanci vytřískat pořádné prachy a musí spolíhat, že Chelsea, MU a MC půjdou do cenové války a vyšponují vysoko cenu. Přesto tipuji, že přes 10 milionů liber se cena pohybovat nebude, spíš ještě níže (7-8)

Reagovat
fantomas

Věř mi, že se o něj v létě kluby poperou. A že se pod deset nepude. Vsadim se s tebou o cokoliv.

Reagovat
herbage

To není výhodná sázka, protože kluby jako Manchester City velmi zkreslují trh, navíc kvůli Cahillovi bude ochotná řada klubů rozbít prasátko. Ale pokud zvýšíš tuto sazbu na 12 milion liber(kompromis mezi tvými 15 a mými 10-8), tak tvojí sázku přijímám

Reagovat
fantomas

Klidně. Pod 12 se nepůjde.

Reagovat
herbage

Tak vymysli o co, ale domluvíme se až zítra, protože nyní jdu spát. Dobrou

Reagovat
fantomas

To vymejšlení nechám na tobě, nejsem na to moc dobrej. Dobrou.

Reagovat
Chazy

Stoprocentně.

Reagovat
herbage

Tak to se asi neshodnem

Reagovat
Chazy

Ti hráči za zenitem jim ještě tři roky odehrají a mezitím mají dost prostoru na to ten kádr omladit. Jejich letošní umístění jim přinese potřebný finance.

Reagovat
fantomas

No tím spíš je slušně odehrají, když je podle herbageho za zenitem i Davies?

Reagovat
fantomas

* bez otazníku

Reagovat
herbage

Napsal jsem Davis, ne Davies

Reagovat
fantomas

"Hráči jako Davies ani Taylor"...ale kdeže.

Reagovat
herbage

Ale myšlen Kevin, ne Mark

Reagovat
fantomas

No dyt. Ani on neni za zenitem. Možná věkově, ne výkonnostně.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne

Reagovat
Chazy

To je zoufalý

Reagovat
herbage

Tobě i hrubasovi. Ok, není to úplně košér údaj, ale jistou vypovídací hodnotu má. Minimálně ukazuje na výkonostní vzestupy a pády Daviese. Možná že mám zdeformovanou mysl Arsenalem, ale prohlásit o 33ti letém hráči že je za zenitem, zvlášťě v premier league, mi přijde naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentovat klesajici trzni hodnotou u 33letyho hrace je ale k popukani

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Myslím, že půjde hlavně o nedorozumnění co se týče pojmu "zenit". Rád bych použil metaforu z ropného průmyslu, protože se to sem dobře hodí. Stejně jako těžba ropy, tak i kariéra hráče zažívá různé zlomy, vzestupy a pády. Profesionální kairéra hráče začíná zpravidla kolem 18ti let a končí přibližně ve věku 36ti let, což nám dává průměr okolo 20ti let produktivní kariéry. Kdyby křivka výkonosti hráče byla přesně symetrická, vrchol hráče by měl přijít kolem 27. roku kariéry hráče. Tehdy řikám, že hráč je na vrcholu. Pochopitelně často zálěží, na které pozici daný hráč nastupuje, jaký má herní styl, apod. Stopeři mají zpravidla nejlepší léta kolem 30. roku života, křídlení hráči již kolem 25. roku života, apod. Nejde generalizovat, u každého hráče je tato křivka individuální. Já zenitem označuji bod, když už daný hráč svojí výkonost nezvyšuje nebo nemá kam zvýšit. Může sice ještě pár let stahnovat či se držet na podobné úrovni, ale svůj profesiní vrchol již má za sebou a před sebou pouze vidinu, že v důsledku stáří bude jeho výkonst spíše klesat, než růst. Kevin Davies je zvláštní případ, jehož styl hry je založený na důrazu, výběru místa a fyzické připravenosti, přičemž s věkem klesá pouze to poslední a ještě jak u koho. Nicméně můžem se shodnout, že nějaký extrémní posun vpřed v jeho kairéře jej již nečeká a pokud jste označení za zenitem brali jako pejorativní, tak se vám tímto omlouvám

Reagovat
Chazy

Pěkné.

Reagovat
fantomas

"Nejde generalizovat, u každého hráče je tato křivka individuální" - no tak se podle toho začni řídit, fakt! Zase zbytečnej sloh. Vždyť Davies hraje ve 33 snad líp než ve 30. A žádnej strmej pád se ještě další dva tři roky čekat nedá. Takže je spíš na zenitu, ba na vrcholu sil. I když to může znít divně, v jeho případě to není tak daleko od pravdy, bych řek.

Reagovat
Chazy

Ale pěknej a výstižnej sloh! Každopádně pravda je, že Davies je specifickej hráč. Na druhou stranu pravda je, že teď už výš půjde těžko. I když může najít způsob, jak se udržet na současný úrovni. Chytrej hráč to zvládne - Giggs si herní styl upravil tak, že je platnej čtyři roky stejně hodně.

Reagovat
fantomas

Prostě zbytečnej sloh no. Taky vám tady můžu vyprávět o tom, že důchod se zpravidla bere každej měsíc nebo tak něco. Každej tohle víme a taky se ale bavíme o výjimečnym hráči, kterej se docela dobře těmhle obecnym tvrzenim vymyká. Právě jako Giggs se i po třicítce drží strašně vysoko, pomalu i budí dojem, že furt ještě zraje, chuť do fotbalu má pořád obrovskou. Takže neklesá, stagnuje - a pro to bych já nikdy termín "za zenitem" nepoužil. Sorry.

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

U Giggse bych směle prohlásil, že za zenitem je už minimálně 5 let

Reagovat
fantomas

Tak u něj je to logický, že jo...má výraznější konkurenci, navíc Davies na rozdíl od něj nikdy nebyl vážně světová špička na svém postu.

Reagovat
herbage

Formuluj si to jak chceš, ale tím že je Davies za zenitem jsem myslel jen to, že nějaký výrazný výkonostní vzestup může o něj čekat jen velký optimista

Reagovat
fantomas

No...a když se vrátíme k jádru pudla - nechtěl si náhodou tim "za zenitem" argumentovat v tom smyslu, že se na něj nedá spoléhat nebo tak něco? Protože to je pak tak jako tak blbost, ať si to právě formuluješ, jak chceš. Opora to bude i další dva, ne-li tři roky, to ti můžu zaručit.

Reagovat
herbage

Jde o to, že s rostoucím věkem se pojí rostoucí pravděpodobnost zranění, únavy a ztráty formy. Minimálně solidního náhradníka pro tyto případy bude Bolton do dvou let potřebovat

Reagovat
fantomas

No, adekvátní náhradu spíš prostě bude potřebovat. Jo. Ale Davies NIKDY na zranění netrpěl a neni ten typ, kterýho by to mělo i v pokročilym věku potkat - koneckonců ani teď nepotkává. Únava to samý. I u takovýho Haška by se dalo čekat, že už bude unavenej, a neni. Prostě ne, on Bolton potáhne i příští dva roky, proto bych pro něj termín "za zenitem" jakživ nepoužil.

Reagovat
fantomas

Jak to může demonstrovat náký jeho pády, když letos neni o nic míň platnější než loni? Prostě to jen demonstruje, že stárne. Stejně jako my všichni okolo.

Reagovat
fantomas

Jo, Bolton už ho asi opravdu za pořádnej peníz neprodá, to je fakt. Nicméně kdyby se v PL udělovala náká obdoba Hart Trophy, sem si jistej, že Kevin by byl jednim ze tří nejžhavějších kandidátů na její získání.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se smeju tomu, jak dokazes v kazde diskuzi placat uplne z cesty, s nulovejma znalostma problematiky vseho mimo AFC a stejne se najde vzdycky nejaka dobra duse, ktera s tebou ma trpelivost a ztraci cas vysvetlovanim. Takze palec nahoru pro fantika za pevny nervy a s tebou se loucim, protoze netusim, co ma Mark Davies spolecnyho s Manchesterem.

Reagovat
Chazy

Daviese je furt škoda. Měl to bejt nejkreativnější hráč co kdy fanda Boltonu viděl a furt je jen tak mezi základkou a lavičkou. Ale dobře, že ho Megson neznechutl, pod Coylem se časem prosadí.

Reagovat
fantomas

Je hloupý, že prostě musí hrát Elmander. Střed Davies-Holden-Muamba by byla naprostá nádhera, na hrotu pak samotnej Davies, běhavý křídla...neřikej mi, že by to nefungovalo. Fakt doufám, že se Elmandera povede střelit už v zimě a bude hráť buď Klasnič anebo tenhle tříčlennej střed.

Reagovat
Chazy

Jj, ale pak tam máš problém, že furt spoléháš na starýho útočníka a je už opravdu nutný najít náhradu. Ale z Elmandera pár mega přijde a Bolton nějaký prachy má. Ale na máloco jsem tak moc zvědavej jako na boltonský řešení náhrady Keva.

Reagovat
fantomas

Nápodobně, i když se toho na jednu stranu samozřejmě obávám. Podobnýho hráče v PL momentálně nevidim, možná takovýho Rangera bych si tam jednou dovedl představit. Ale ta náhrada bude asi potřeba dřív, než on dospěje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ehm...

Reagovat
fantomas

Carroll se k Rangerovi stejně nehodí, v základu oba asi těžko někdy dlouhodobě budou (nebo myslíš, že jo?), takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll se hodi ke vsem, on ma horsi zapasy jen kdyz je osamocenej. S Rangerem uz si par minut zahrali a oba se vyjadrili v tom smyslu, ze doufaji, ze se spolu jednou sehraji a budou tvorit utocnou dvojici

Reagovat
fantomas

Protože sou mladý a nevyzrálý ještě. Každopádně stylem hry se docela podobají, minimálně ani jeden z nich asi nebude představovat nákou kreativnější složku, která kór při vašem středu zálohy, kde vyloženej špílmachr taky chybí, nejspíš bude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to ja vim samozrejme, ale Carroll muze mit jakyhokoliv partaka, kterej bude tezit z jeho sily ve vyhravani hlavicek. Ranger je takovej prubojnejsi a vetsi bojovnik, kdyby meli vhodny role na hristi a neprekazeli si, jako to bylo treba pri spolupraci Andyho s Ameobim, tak by to fungovat mohlo. Zasobovat je muze klidne Ben Arfa, v dnesni dobe neni problem mit zpevnenej stred zalohy a kreativitu na kridlech

Reagovat
fantomas

Jo, Ben Arfa, pokud ho teda vykoupíte. Jinak tam kreativní potenciál taky dvakrát nevidim, by se leda Jonás musel jó pochlapit a v to ani tak nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa je Pardsova priorita uz pro nejblizsi tydny

Taky zalezi, o jak vzdalene budoucnosti se bavime, v te dobe uz muze byt zase vsechno jinak, treba uz bude v acku hrat Vuckic, Gosling taky umi dat balon... Navic ja Pardewovi v prestupech verim, on pozna, co tym potrebuje

Reagovat
vodka

tak Barton je schopný dispečer, dorůst by do něj mohl časem i Guthrie, pokud se probere...

Reagovat
fantomas

Ten to může dirigovat leda tak zvenku, mimo hřiště. Na něj spoleh neni a nikdy nebude. No a koneckonců dispečer je dobrej i Denilson a furt to neznamená, že je kreativní.

Reagovat
vodka

tak já eště beru rozdíl dispečer a posouvač, dispečer podle mě dokáže měnit tempo hry, to Denilson neumí, zatímco Barton ano...

spoleh na něho 100% nebude nikdy, ale beru ho jako nejkreativnějšího středového záložníka v momentálním NU, pokud neberu Arfu, kterého já beru furt víc za dribléra, než kreativního tvůrce hry...

Reagovat
fantomas

Tak ale to, že je nejkreativnější z NU, ještě přece neznamená, že jim v tomhle směru vytrhne trn z paty. Spíš je to jednookej král mezi slepými než cokoliv jinýho. Jak píše hrubas, na křídlech je ten potenciál větší.

Reagovat
vodka

jo, to je pravda, ale furt si myslim, že pro klub, který má momentálně cíl stabilizaci ve středu tabulky + postupný postup nahoru zatím Barton bohatě stačí

Reagovat
fantomas

Jo, ale předmětem debaty bylo přece jen něco docela jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho. Je příjemný vidět jednou za rok někoho, kdo Joeyho taky pochválí.

Reagovat
fantomas

Já mu nic nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nechválím, ale možná přeceňuju jeho schopnosti. Ale přenášet hru, posílat přesné pasy prostě umí. Teď je otázka, jakou úroveň požaduje fantomas, jakou já.. Ale v tvoření ry ho já dávám na stejnou úroveň, jako třeba Dunna... a toho považuju za dost schopného

Reagovat
fantomas

Jak řikám, přenášet hru a posílat přesné pasy výborně dovede i Denilson.

Reagovat
vodka

tak ale toho dávat na úroveň Dunna a Bartona? to já je beru jako kreativnější oba dva... nic, teď eště idu na chilku ven, tak nevim jak to pak přečtu...

Reagovat
fantomas

Labužník...

Nedávám je na stejnou úroveň, samozřejmě, že sou kreativnější. Ale ne o tolik - vynikaj především v tom, v čem vyniká i Denilson. To tim chci říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeceňuješ. Bez něj letos vypadá hra NUFC jako pes běhající do kola za vlastnim ocasem.

Reagovat
Chazy

Bendtner?

Reagovat
herbage

Mistr světa v machrování a skromný Bolton? Ale kdeže

Reagovat
fantomas

Jemu by se musel hrozně přizpůsobovat parťák, ale šel by. Nicméně ten do Boltonu nikdy nepáchne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze Rooney bude 2 tyzdne mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo už je půl roku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ze vraj nie, FAS po zapase povedal ze bude pripraveny na Stoke...uvidime ale bola by to skoda pretoze sa dostal do dobrej formy

Reagovat
vodka

to FAS je doufám překlep

Reagovat
kiwwi

lol jasne ze hej

Reagovat
smazaný uživatel

Čaro nechceného

Reagovat
minoLFC

tak toto si zapamätam

Reagovat
vodka

to se nedivím

Reagovat
vladis271

aj ja, dlho ma nebavilo syr, žuvačka, fergie.....ale FAS??? ODTERAZ MU INAK NEPOVIEM

Reagovat
kiwwi

ndpc som vam teraz nahral na smec...ale inac zaujimavy preklep pretoze sa mi vymenili pismenka nie pri sebe ale prve s poslednym...nechapem

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je prostě borec, sen každého klubu

Reagovat
smazaný uživatel

That's true! Ten gól byl úlet

Reagovat
vitasrp

Podľa najnovších informácii bude John Obi Mikel mimo až na dva mesiace, má problémy s kolenom.

Tak to je vážně paráda, další dlouhodobě zraněnej hráč je přesně to, co momentálně potřebujem.. Naštěstí se i v tom dá pár pozitiv najít - zaprvé, na DMF bude nastupovat Essien, kterej se mi na tom postu v posledním zápase neskutečně líbil, proti slabším týmům je, alespoň dle mého mínění, pro naši hru daleko větším přínosem díky ofenzivním kvalitám..

Zadruhý to dost možná Carletta donutí k tomu, aby se rozhoupal a v lednu přivedl posily, což je vážně třeba..

Mimochodem Carlo řekl, že zejtra ve stoperský dvojici nastoupí Bruma, takže experimenty s Ferreirou se už snad nikdy nebudou opakovat.. Zaplaťbůh..

Reagovat
herbage

Co smutníš, více prostoru pro Ramirése a McEachrana Na Brumu se těším, ale abyste ještě nevolali zpátky po Ferreirovi

Reagovat
vitasrp

Já Brumovi věřím, zahrát hůř jak Ferreira proti Sunderlandu snad ani nemůže.. Navíc Villans jsou tým s momentálně jasně nejhorší formou v PL, třeba to utkání bude vypadat tak, že se dostanou dvakrát za půlku a to snad Bruma odbránit zvládne.. I když pravděpodobnější varianta je, že se tím utkáním oba celky protrápí, no uvidíme.

Jinak ten Ramires si fakt užije, aklimatizace po příchodu z portugalský ligy do PL chvíli trvá a on přitom nedostal ani minimum času na to, aby si na rozdíly ve hře zvykl.. Díky těm zraněním okamžitě vklouzl do základní sestavy a dost možná nezaslouženě si vysloužil takovou tu nálepku tragéda, kterej je srovnávanej s Lucasem.. On má záblesky a pár utkání už se mu i povedlo, příští sezónu to už bude třeba úplně jinej hráč..

A potěšilo by mě, kdyby Carlo dával víc příležitostí McEachranovi, nicméně tomu nevěřím, frajerovi je teprve 17 a musí se zapracovávat postupně, ne aby z ničeho nic byl momentálně jediným zdravým náhradníkem do středu zálohy(nikdo neví, kdy se uzdraví Žirkov).

Reagovat
smazaný uživatel

Heh asi přestanu sledovat zápasy spurs-poslední dva jsem nestihl a 6 bodíků doma. I když dnes to bylo asi s odřenýma ušima podle toho co tu čtu...Zítra Villa prostě musí!

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

hahahahha ROFL

Reagovat
kiwwi

hh ten ma taku pamat jak ja, len rozmyslam z coho ju moze mat taku on

btw. solidna anglictina, som normalne prekvapeny

Reagovat
Counter

Bylo by smutné, kdyby se ji za těch sedm roků v Anglii dobře nenaučil :) Navíc jako kapitán si nemůže dovolit žvatlat nesmysly, dost na svých výrocích v posledních letech zapracoval

Reagovat
kiwwi

tak vies ale ti juzania maju taku smiesnu tu anglictinu aj ked ju mozu ovladat vyborne, ten juzansky akcent je tam pocut nenormalne...u neho to bolo uplne v pohodke

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda přijde, že ho u něj pořád slyšim a to nejsem zas kdovíjakej angličtinář.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten akcent tam cítiť dosť. Občas je to dosť vtipné; napr.: http://www.youtube.com/watch?v=ShCFsjfEjNU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, len mi pride trochu krcovity, ako komediant by sa neuzivil, ale myslienka dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, takze matlak Rosenior prerazil Cunninghamovi nohu. Pro Grega to znamena operaci a konec sezony, co vic si prat

Reagovat
Mindas

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomena holenni kost

Reagovat
Mindas

Tak to je paráda. Doufám, že mu to neovlivní kariéru, protože moc větších talentů v City v poslední době nevylezlo. Hlavně obrovský sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, navic se zacal pravidelne prosazovat i v repre a nehral vubec spatne.

Reagovat
Mindas

Právě no, já spíš u něj vidím větší budoucnost v reprezentaci, než v City. Škoda, že zrovna takové vemeno mu zlomí nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
Chazy

Dohajzlu s nima konečně. Poslední sympatickej tým měli ten půlrok se Zaratem. Tragický od vedení až po fanoušky, jen ať konečně skončí ta jejich yoyo sága a jsou utopený ve druhý lize.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bowyer

Reagovat
Chazy

Ale stejně je zajímavý, že nejvíc takovejch prasáren je proti AFC. Je to takovej fenomén sprasit co nejvíc těch "dětí" od ubrečenýho manažera.

Reagovat
herbage

Hele, pojď vážně fandit nám Když už nic jiného, tak budem invicibles alespoň na diskusích fórech

Reagovat
Chazy

Takhle to nefunguje Už tak je dost, že s AFC sympatizuju, před pár rokama to bylo něco nepředstavitelnýho.

Reagovat
herbage

Ok, budem vládnout diskusím s tvojí podporou jako ČSSD v roce 2005 vládla ČR za tiché podpory KSČM

Reagovat
smazaný uživatel

z takové analogie má Chazy jistě radost

Reagovat
herbage

To byl také účel

Reagovat
Chazy

Moc pěkný!

Reagovat
smazaný uživatel

Chazyho sen je ovladat EF diskuzema o rope? Se mi ani nepochlubil...

Reagovat
Chazy

Je fakt, že nejlepší PL diskutér už jsem dost dlouho, chtělo by to rozšířit pole působnosti! I když zrovna energetika..

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Zajímavý obor Nedávno jsem provedl extrapolaci nejnovějších statistik od British petrol a vytvořil příslušné grafy. Možná by tě to zajímalo

Reagovat
Chazy

Tak mail máš A já se zas někdy objevím na icq.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Si myslej, že Wigan je přestupní stanice i pro fandy

Reagovat
smazaný uživatel

dávám bolševikovi rok, maximálně 2

Reagovat
Chazy

Mimochodem: Dementěvová bude viceprezidentkou tenisového svazu

Fakt ji maj radši, než sem myslel. Jsem tak nějak podleh tý všeobecný pravdě, že Rusky jen s Rukama a nikdo je nemá rád.

Reagovat
Chazy

* Ruskama

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou proti nim taky nic nemam, Verce fandim, Masu zboznuju , louceni Eleny me mrzelo, Kuznetsova mi taky nevadi, nesnasim jen Dinaru a nemusim ani Kleybanovu.

Reagovat
Chazy

Já Dináru svým způsobem obdivuju, vždyť ona ten tenis vůbec neumí a byla světová jednička snad dýl než její bratr, kterej byl možná nejtalentovanější tenista vůbec

Reagovat
kiwwi

to je hovado ten Bowyer...uz proti nam mal vidiet redku za faul na Gibsona, a dnes sa zasa predviedol v plnej parade...normalne mu prajem aby ho niekto tak prejebal cez nohy aby sa posral od bolesti...zakera zakrena

Reagovat
fantomas

No nevim uplně jestli ten Jerome byl úmysl, spíš je to prostě kopyto s míčem i bez něj, ale ty zbylý dva, to už fakt pěkný neni. A ten bezmozek Bowyer by dodatečnýmu trestu uniknout rozhodně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by to posledni FA resit mohla, protoze to nejspis uniklo pozornosti rozhodcich, pokud jsem to dobre pochopil. Jen musi pockat na zapis o utkani.

Reagovat
fantomas

No, však. To ostatní se stíhat pochopitelně nebude. By pak na FA vlastně nemuseli řešit nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna vec

Reagovat
Counter

Souhlas, od Jeroma to nejspíš byla kopyťárna. Jen jsem tady shrnul všechny nepříjemné zákroky, + Bowyera jsem hned označil :)

Reagovat
vodka

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt k zblití Mně byl Birmingham vždycky sympatický jen jako město a dresama (+ loni Hartem)...

Reagovat
vodka

co je Birminghamu jako městu sympatické?

Reagovat
Chazy

Maj tam dost zajímavý čtvrti a architekturu! Továrny maj jen po stranách

Reagovat
vodka

hmm, fakt nevim, mám akorát pocit, že tam něco stavěla ta skupina okolo Kaplického..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí ty jejich kanály, pak je tam pár zajímavých architektonických kousků a Bullring, což je monstrozní nákupní centrum od Kaplického. Celkově to všechno dohromady dává takový zvláštní dojem (nemyšleno negativně), je to určitý mix staré a moderní architektury, mně to prostě sympatické přišlo (i když jsem asi trochu ovlivněný tím, že jsem tam strávil docela dost času)

Reagovat
smazaný uživatel

Editors

Reagovat
vodka

aha.. potom ok... a Motorhead jsou tuším ze Stoke, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lemmy je ze Stoke, takovej typickej Stokie Odtama sou dobri Discharge, ikdyz to neni zrovna muj salek

Reagovat
vodka

náhodou, zatím je to discharge dost zajímavé jj, já mám tu Lemmyho autobiografii, je to ďábel. Je to psané syrovějším stylem než "Na tahu s Shanem MacGowanem." Navíc tam jsou takové perličky, třeba že ho vyhodili z letadla, protože nechtěl odevzdat flašku Jacka Danielse, takže to má šťávu...

já mám jinak taky radši kapely typu Libertines...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno čisté...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Že se chytneš zrovna ty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham snad se konečně zvednou a utečou sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Je toto vôbec možné? za ten záver by som nechal celý tím behať do polnoci okolo štadióna...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzou byt radi ze vubec dali dva goly na koncu , jinak by prohrali

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by prehrali keď by nedali 2 góly? neverím...

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc věcí, ktery bych v nedělu dělal raději, než sledoval nemohoucnost a zmar CSKA Londýn...Krásnej pocit mě opět hřeje u srdíčka, děkuji Clarku

Reagovat
Godwinson

Ještě hoď druhýho Lamparda, ať se pobavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

cska londýn to je vůl . horší už by bylo fakt napsat jen křídla sovětů londyn

Reagovat
smazaný uživatel

Nice one, Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrálo všech 11 hráčů naplno, i když se nedařilo, bojovali. Stojím si zatím, že dneska může slavit Chelski, ne my.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan: Al Habsi, Stam, Gary Caldwell, Alcaraz, Gohouri, Gomez, Thomas, Watson, Diame, Cleverley, Rodallega. Subs: Pollitt, Boselli, Steven Caldwell, McArthur, Lopez, Figueroa, McManaman.

Newcastle: Harper, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Jose Enrique, Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez, Ameobi, Lovenkrands. Subs: Krul, Williamson, Routledge, Perch, Smith, Best, Ranger.

Vyborna sestava od Pardewa - navrat Harpse, idealni zaloha, hra na dva utocniky...

Reagovat
vodka

nebude Lovenkrands a Gutierrez hrát z křídla, Shola bude centrforvard a pod ním Nolan Barton, DM Tioté?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude variabilni, ale spis to vidim na tu prvni moznost

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol karty x zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneni stehna, je v Londyne u doktora.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to prosímtě budeš sledovat? od té doby co je nějak pomrvené yes, tak nemůžu přes sopcast chytit žádný kvalitní link

Reagovat
smazaný uživatel

Mne YES jede, ale jen na notebooku, na PC mi taky prestal jit, netusim proc Zkus to alv1172 z myp2p, to by ti jit melo.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě na yes jede jen audio s tmavým screenem Ty ostatní linky mi právě tak dobře nefungují, to se asi zase na toho alcaraze nepodívám

Reagovat
smazaný uživatel

U toho alv musis par sekund pockat, nacita se o neco delsi dobu.

Reagovat
Lovec

Měl jsem stejný problém. Tak jsem zkusil odinstalovat nový Sopcast a stáhnout tu starou verzi, tuším 3.0.3. Teď už to víceméně jede v pohodě ... třeba vám to pomůže.

Reagovat
kiwwi

na 82153 to asi pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Jonase posadit No a Harps... jsem rad, ze ho zas uvidim, ale nechtel bych vysvetlovat Timovi, proc si musi sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Harpera nechápu... vždyť jak dlouho byl vůbec mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Od 18.9.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonase posadit a co pak? Nikdo jinej tam neni. Krulova prihravka na gol Citizens je dobra zaminka, dat prednost Harpsovi je spravne rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Bud tam stahnout Petera a nebo klidne zkusit toho mladyho Fergusona. Horsi nez soucasnej Jonas bude ztezi. No a Harpsovo nasazeni vnimam spis jako vysvobozeni Krula z toho hroznyho tlaku, ale vyporadal se s nim skvele. Stejne tak dneska Forster v Old firm se mi libil. Budoucnost golmanu je bezproblemova.

Reagovat
smazaný uživatel

Peterova forma byla jeste horsi ne Jonasova a stahnuti na kridlo by mu asi moc nepomohlo, nevim. Ja bych s tim zatim nic nedelal, aspon do te doby, nez se uzdravi HBA.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je za rohem

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Krul není sympatický tím, že snad po každém golu buzeruje spoluhráče. Dělal to i právě proti City, kde měl sám máslo na hlavě...

Reagovat
vitasrp

Tak z týhle krize se vážně jen tak nevylížem..

Teď je tu základní otázka, zda-li Ancelotti svůj kádr posílí, nebo zda bude i nadále tupě prosazovat, že ten tým na to má atp., i když má na lavičce pravidelně jen jednoho jediného schopného hráče. Buď se rozhodne někoho nakoupit, což nám nakonec ani nemůže ublížit, nebo zůstane stejně konzervativní a Roman ho brzo vykopne.. Vlastně mě tak napadá, neztratí Rusák trpělivost i po dnešku?? To by bylo asi to nejhorší, co by mohl udělat..

Mimochodem s Villans jsme si dali repete zápasu z prosince 07, tuším, že to tehdy bylo na Boxing day, kdy jsme taky otáčeli výsledek(tenkrát z 0:2), v 89. minutě dal Ballack z přímáku na 4:3 a v nastavení ještě Villa taky stihla vyrovnat.. Já totálně nechápu, jak je tohle možný.. Tohle nás sestřelí hodně hluboko..

Reagovat
Kovi81

podle me si roman uvedomuje, ze za nej momentalne nahrada na trhu neni

Reagovat
vodka

Allardyce, pro CFC ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

O Neil, Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes, který v CFC pár let hrál a zná ostrovní fotbal a umí budovat týmy, pokusit se vykoupit Moyese, Rijkaard by neodmítl,

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nevím jestli třeba ten Rijkaard je trenér pro PL a na to, aby se pokusil probudit současnou Chelsea... To by vám spíš pomohl ten O´Neill, celkem schopnej trenér, má velký zkušenosti s PL, v kabině by udělal pořádek a třeba by si vydupal nějaký posily

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že to musí automaticky sestřelit tým.

Za posledních 10 minut jsem viděl více pozitiv než za předchozí 2 zápasy. Navíc snad konečně přestane počítat s Ferreirou a uvědomí si, že záloha je nefunkční (navíc Mikel out na 2 měsíce), tudíž má k dispozici na následující 2 měsíce do zálohy jen trojici essien-Ramires-Lampard. To znamená, že v současné situaci bud přivede posilu nebo bude hrát v základu

sem tam McEachran. Negativní může být, že bude topit uprostřed Maloudu.

A že je to nejhorší, co se může stát, že vykopne Roman Ancelottiho? Já si na něj celkem zvykl, ale on tu krizi zrovna s grácií nezvládá a dělá větší blbosti, než dělal Scolari. Musí se rozhodnout, jestli chce i nadále bojovat o titul, což znamená příchod minimálně 2 hráčů nebo jestli chce dát šanci mladým.

Reagovat
Kovi81

kdyby se nikdo nekoupil (beru to je nejpravdepodobnejsi variantu, s tim, ze tam stopi maloudu), tak stejne si nemuzeme dovolit ztracet takhle body, protoze ta spica je silene vyrovnana... ja doufam, ze LM se aspon nejak zmasti pro pristi rok... porad bych ale zkusil vyhrat FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejpravděpodobnější mi po dnešku přijde, že přijdou 2-3 hráči...

Ono se Carlovi asi blbě vysvětluje, jak je možné, že totožný tým první 2 měsíce válcoval ligu a najednou to nejde... Zvlášť, když celou dobu tvrdil, že ten týmn na titul má.. Tím si vykopal jámu, hodil tam past na medvěda a po práci se ožral a skáče přes ní.

Reagovat
Kovi81

bude to znit jako porad ohravana pisnicka, ale vyhazov raye na tom ma urcite svuj podil

Reagovat
vitasrp

Jenomže to prostě bylo jenom posledních nicotných 10 minut, já viděl pozitivní části zápasů i proti Tottenhamu nebo posledně proti Boltonu, jenže nikdy se na ně nenavázelo a další zápas byl opět tragický. Navíc nám hrozně pomohla pasivita Villy, která se stáhla před vlastní vápno a jen čekala, co přijde. Kdybychom vyhráli, věřil bych, že jsme z tý krize už pomalu venku, protože co se týká sebevědomí, hráče by to asi dost nakoplo.. Ovšem tenhle výsledek po vyrovnání v poslední minutě hráčům na sebevědomí nepřidá a pochybuju, že kvalitní výkon z posledních 10 minut zopakují i příště..

Mikel nakonec bude out jenom na tři týdny, ty dva měsíce byly jen prvotní spekulace a nebylo to ověřený. A ono by bylo fajn, kdyby hrál s mladejma a my byli na nějakém druhém/třetím místě, to bych neměl problém zkousnout, jenže věci jsou teď tak, že i čtvrtej flek bude problém.. Proto doufám, že Carlo nějaký posily přivede..

Reagovat
smazaný uživatel

No shodneme se v tom, že je potřeba někomu nastřílet sedmičku a modlit se, aby ostatní týmy od té doby jen bránily...

Reagovat
PePiG7

AV

Reagovat
Tomekcz

no ale Cukotka pekne oslavovala po tom golu na 3.2 jak kdyz vyhrajou titul

Reagovat
Maresma

Jak vidíte Wigan? remízka?

Reagovat
smazaný uživatel

Over 1,5 do polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi se tvému overu zatím výborně brání

Reagovat
smazaný uživatel

A taky trocha aj pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Od 7.11 Chelsea odehrala 10 zapasu s bilanci 2-4-4 a z moznych 30 bodu, ziskala pouhych 10.

Reagovat
vladis271

OT:

Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter v rozhovore pre Sonntag Zeitung prezradil, že vrcholný orgán svetového futbalu sa pohráva s myšlienkou nájsť menej ultimatívnu náhradu za inštanciu rozstrelov z 11 m na vrcholných podujatiach v prípade nerozhodného výsledku.

"Diskusie na túto tému, ktoré prebiehajú, vychádzajú z toho, že pre kolektívny šport by bolo vhodné nejaké riešenie viac zohľadňujúce výkon celého mužstva. Pri terajšom systéme totiž leží zodpovednosť vyložene na jednotlivcoch," podotkol Blatter, ktorý sa v minulosti skôr prejavoval ako zástanca opačnej tendencie. Navrhoval totiž rozstrely pri nerozhodných výsledkoch v základných skupinách na šampionátoch, ale aj okamžité pristúpenie ku kopom z 11 m už po riadnom hracom čase vo vyraďovacej fáze, teda vypustenie hracieho času navyše.

rád by som vedel, čo také by mohlo nahradiť rozstrel

Reagovat
vodka

panna, orel?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nezohlednuje vykon celyho muzstva ne? Ja to vidim na kamen,nuzky,papir

Reagovat
Tomekcz

jako v hokeji, dokud nepadne gol, tak se hraje

Reagovat
Maresma

kdyby rači zavedli video..

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale mě to přijde zase jako hloupost. Penalty jsou sice v některých zápasech nespravedlivým vyvrcholením zápasu, ale zase jsou divácky velmi sledované a zábavné. Pokud by chtěl Sepp něco na tomhle měnit a udělat něco proti tomu, že rozhodují jednotlivci, tak ať rozstřel prodlouží na deset penalt s tím, že by musel kopat každý z týmu. To by podle mě ještě zatraktívnilo tuhle disciplínu.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoli jinyho je nesmysl. zas prave to, ze nekope kazdy z tymu tomu dodava stavu, ... treba finale LM, kdy jde kopat seedorf, tak snad kazdymu bylo jasny ze neda a tak

Reagovat
vodka

to je ale pořád na individualitách, třeba přetahovaná s lanem je týmovější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz vlastne Blatter nechce techniku ve fotbale, takze zadny lano nebude

Reagovat
smazaný uživatel

já si počkám na to, s čím senila Sepp přijde, ale pravděpodobně s tím nebudu souhlasit. Doufám, že to nebude třeba nekonečné prodloužení, kdy by se hrálo, než bě někdo dal gól. Dokážu si představit, že tým, co by z tohohle dlouhého dvojzápasu postoupil, by vypadnul hned v dalším kole, protože by byl zákonitě fyzicky vyšťaven. Další možností je v případě remízi rozhodnout o postupujícím třeba zápasem na playstationu, kde by proti sobě hráli oba trenéři.

Reagovat
Tomekcz

za ten playstation

Reagovat
smazaný uživatel

Upřesnění: kopal by každý v týmu, který by byl na hřišti. Pokud by tým dohrával v menším počtu hráčů, kopal by někdo dvakrát (byl by to takový malý bonus týmu, který v menším počtu hráčů dotáhnul zápas k penaltám)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jak to moh nedat

Reagovat
smazaný uživatel

To je dresem, cítí se v něm jako vězeň, proto je svázaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sholo

Reagovat
vodka

Clev

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Steve. To potreboval

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za skokana v tom stredovym kruhu? To je nova disciplina - vidim protihrace, volim skok plavmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jordi

Reagovat
vodka

Yawning sir Alex...

Reagovat
SunFells

SAF

Reagovat
Kaze

co se děje? Přišel se sir podívat?

Reagovat
Kaze

co se děje? Přišel se sir podívat?

Reagovat
terry

Chelsea prepare £15m bid for Cahill

Reagovat
Usty

tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malo *

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

To ne, 15 mega je hodně, to by neodmítli.

Reagovat
fantomas

Nebuď jak herbage..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nedele, takze...

Reagovat
smazaný uživatel

dokážu si představit, že by vám tu hru rozhýbal a ve dvojice s Drogbičem by to mohlo být pořádně úderné kladivo.

Reagovat
fantomas

Počkat, to neni Tim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vodka

toto by ale měl byt Gary, stoper Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze Gary.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že se tu bavíme o Cahillovi z Boltonu, tj stoperu, který bude 2.-3. stoperem spolu s Alexem a Ivanovič se přesune na RB..

Reagovat
fantomas

Cože? Gary by tam snad šel hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Terry je jasnej a o místo v základu by si to rozdal s Alexem.. Záleželo by, jak by se chytil..

Reagovat
fantomas

Zrovna sem se s herbagem vsadil, že pod 12 Bolton nepůjde. Furt mám ještě rezervu.

Reagovat
terry

Hehe, pár jsem vás dostal.

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohl vymyslet každej novinář, nejen ty, tak se nediv, že ti důvěřujeme...

Reagovat
fantomas

Tak na Mirroru a pár dalších serverech to včera fakt psali, jak tak koukám.

Reagovat
terry

Že si někdo myslel, že to byl Tim. Ale nakonec asi jenom Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

I Usty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda nenapadlo, Cahill není hráč, který by současnou situaci v ofenzivě zachránil, chybí spolupráce zezadu, až od stoperů k AM a ke křídlům, proto to nejde. Cahill a nějaké špičkové CM, které umí s míčem jako Ballack a je to v pohodě... Už se těším na FA Cup, až nastoupí zase McEachran od začátku - aspon doufám.

V lize není nic ztraceno, 6 bodů na titul s tím, že s United a s Citizens jsou ty vzájemné duely stále před náma, to není nic nereálného...

Reagovat
vitasrp

Já bych řekl, že ta titul už i ztracenej je, vem si, že my bychom museli začít ztrácet fakt minimálně a tři kluby by si musely projít určitou krizí, abychom měli šanci je dotáhnout. Momentální prioritu bych nastavil na čtvrtej flek, přece před náma nebude takovej tým jako Tottenham..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měly mít 3 týmy krizi? Stačí jeden tým v krizi a je to.

MU - ztráta 6 bodů + vzájemnej zápas, ale mají navíc jinej zápas.

MC - 6 bodů, vzájemnej zápas + mají navíc odehranej zápas

WA - 3 body náskok, to nemusí být krize, stačí jedno ligové kolo.

Slepice - 1 bod náskok.

Z toho ti vyjde, že stačí vyhrát vzájemný zápas s MU a potom budou oni jediným týmem, který může mít náskok více než 3 body.

Reagovat
Chazy

Úžasný

Reagovat
Usty

"Neškrtne si " ...

Reagovat
Chazy

Tak ve hře je zatím úplně tragickej Tohle by možná dal i Park

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej? A to, ze vyhral zatim vsechny hlavy a vetsinu osobnich souboju nevidis?

Reagovat
Chazy

To je jak Heskey, ten taky vyhrál všechny hlavy a poslal je jinýmu soupeři nebo do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba ta golova akce zacala prave jeho vyhranou hlavou, nebo ne? Snazim se u toho ucit, tak si ted nejsem jistej, jestli to nebyla predchozi akce. Jinak samozrejme Sholuv prinos pro tym se da obvykle popsat "nula od nuly pojde".

Reagovat
vodka

Gogouri má se zpracováním a kontrolou balonu ale problémy často... už ve víc zápasech z jeho chyb vznikly nebezpečné situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma podobny problem jako TIote, skvele brani, ale neni zvykly, ze nema na vsechno pul hodiny cas

Reagovat
Chazy

Jj, ale narozdíl od Tioteho měl víc času se přizpůsobit, takže kdo ví, jestli to zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to rikal, ze WIgan bude pro Sholu idealni

Reagovat
smazaný uživatel

Joey Baaaaaaaaaaaaarton

Reagovat
Chazy

No tak o něm tohle nebylo, ta střela rozhodně mohla bejt lepší, míč mu Gohouri prakticky daroval.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou ja se o Newcastlu nebavim. Si zaslepenej jak herbage u Arsenalu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

acjh konecne sme sa dockali :D, chelsea sa svojimi vykonmi pomaly vracia do starych dobrych cias z rokov pred prichodom abramovica

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek United nebo Woolwiche?

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel jsem, že hráli hrozně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To měl už Watson odjebat dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Villans! Konečně 4. flek!

Reagovat
smazaný uživatel

teď spurs ten 4tý flek udržte

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Wiganu má ohromné trhliny. To jsou díry jako vrata.

Reagovat
Chazy

No a to je právě k pláči, protože kvalitativně jsou ti obránci lepší než u několika týmů, kterým obrany fungujou prostě daleko líp

Reagovat
Chazy

Moc pěkne Cleverley, klasika, neumí kličkovat prakticky vůbec a stejně to musí zkoušet na vlastní půlce, když jsou kolem něj dva hráči. To je dokonalý.

Reagovat
vodka

přesto je to nejnebezpečnější hráč Latics

Reagovat
Chazy

Fakt by mě zajímalo v jakym smyslu

Reagovat
vodka

mohl dat 2 góly, nikdo jiný se do šance nedostal a dobře kombinuje s Diamem...

Reagovat
Chazy

On je ale nejnebezpečnější i směrem dozadu, to je ten problém. Hraje si s míčem jako kdyby s ním uměl

Reagovat
vodka

to je ten martinezův pozitivní přístup, už mám moc velké sebevědomí... jak on, tak Gohouri, ten si ho teďka ale srazil...

Reagovat
smazaný uživatel

uf to mel Peter dat

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze je Hugo takovej ostrostrelec

Reagovat
Chazy

Už aby hrál křídlo no, tam toho spalí míň a občas se projeví, že má techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho zafixoavnýho jako schopnýho střelce z dálky, ale neschopu při proměňování tutovek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea zase překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde koukáte, ale u mě se Watsonovi komentátoři krásně vysmáli

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten roh a hlavička kudrnáče... Tomu se musí zatleskat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý,Joey má neuvěřitelně seřízený mířidla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl skvelej signal se Simpsonem jako navnadou, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl gol kola od Cola

Reagovat
Chazy

Tak doufám, že má Martinez soudnost a stáhne Gomeze hned v poločase. Fakt proč hraje v PL hráč na úrovni tak Conference

Reagovat
$dolar$

A zase se ukazuje, ze jsem mel pravdu

Carlo uz brzy pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

ze by ses pak vratil?

Reagovat
Kaze

Jak je na tom Valencia? V pořádku bude někdy ve vyražovacích částech LM nebo do konce sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že na konci února by měl být zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas a gol? Ale jděte...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, bejt tam útočník tak si balon posune kolem brankáře a střílí v poklidu do prázdný branky... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No. Kdyby dělal kličku a utekl mu míč, nebo kdyby přehazoval golmana a minul branku... ale on dá slabou placírku přímo do něj....

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove hraje ale dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska se mu to dá odpustit. Protože už ten sprint, kterym vyzval Josého k přihrávce byl perfektní. A i jinak je dost aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

To bysme po něm asi chtěli moc...to by rovnou mohl míč ještě zaseknout,dát obráncoj housličky,potom obejít další tři, pak ještě naznačit Habsimu a nakonec střílet do prázdný branky

Ale tahle situace úplně volala aby nezakončoval tak tupě jak to udělal. Jestli hraješ fotbal tak víš, že když na tebe golman sprintuje a ještě jde hnedka k zemi, tak jak to předvedl Habsi, tak je poměrně jednoduchý (v uvozovkách ) si strčit balon vedle něj a mít prázdnou kasu...

Ale odsuď se nám to samozřejmě krásně říká...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc lexessovi vysvetlujes jeho vlastni prispevek?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevysvětluju, jen rozvíjím svoji myšlenku a i jemu potvrzuju že má pravdu na tom není nic špatnýho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Chazy

No nic, tenhle výkon je naprostá tragédie, ale to bylo jasný už podle sestavy. Každopádně jako vždycky se tam čas od času objeví dobrá myšlenka, jen se to nepodaří dotáhnout ke gólů. Očekávám, že Wigan nějakej gól dá, na bod to stačit nebude. Hlavně ať vypadne Jordi a během týhle zimy je vyhozenej, protože to je něco otřesnýho, čeho je ten hráč schopnej. Míč nezpracuje, přesně nenahraje, hraje křídlo a stejně jen vrací balony do středu. Otřesný.

Reagovat
Chazy

Thomas tak hrozně nehrál. A Gomez mi zůstává. Supr.

Reagovat
hefy

Já mam obavy, že dnes gary uvidí už desátou rudou.

Reagovat
Chazy

Já bych se toho nebál, aspoň nebude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem sa cudovat, ked ancelotti na tlacovke zase zhodnoti ze sme hrali dobre, ale chybalo nam stastie...

necudoval by som sa keby ako posily do timu privedie do obrany na stare kolena maldiniho ktory uz nehra, a na omladenie utoku snad zoberieme na hostovanie robbieho keana....

taktiez ocakavam posilu ala mineiro, nakup spotorocia.....

Reagovat
Chazy

Gomez

Reagovat
Chazy

A znovu

Reagovat
smazaný uživatel

'In the centre-back i think we have to look at the condition of Alex,' he responded. 'This week he comes back from Brazil and we have to look. I dont like to speak here, but we need some players.'

Ancelotti po zápase... Vypadá to, že se posilovat bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez To byl dive jak od Gilardina.

Reagovat
Chazy

Kretén prostě. Nesnáším Bartona, ale kdyby Gomeze nějak sundal a donutil tak Martineze ho vystřídat, neřeknu proti němu ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, jak to chodí

Reagovat
Chazy

A zas ty idiotský Watsonovy přímáky po zemi. Snad jen neumí kopat do balonu a není to nějaká iniciativa Martineze, protože se takle posraly už poslední tři standardky proti AFC.

To je otřesný, to ať je radši Wigan rovnou nahraje soupeři a nezdržuje hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ať rovnou sestoupí.

Reagovat
Chazy

No to je nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli to takhle půjde dál, tak prohrajem 4:1 (i když mě nenapadá, kdo by to za Wigan dával). Ta hra po poločase je otřesná.

Reagovat
Chazy

Nene, jen Wigan bude mít 65% držení balonu, víc střel, dalších 150 důvodů proč si přát zmrzačení Jordiho a hromadu keců o smůle, ale několika pozitivech

Reagovat
$dolar$

Někdo z Prahy a okolí se zájmem hrát Hanspaulku s lidmi z EF? (par lidi vypadlo, idealni by bylo, kdyby se prihlasil nejaky obrance )

Reagovat
smazaný uživatel

obránce? ten si stejně nemá šanci kopnout v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Zraníš se Ty, nebo Jindros a jsme v řiti. Minimálně jeden je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

je brno okolí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bys mohl pravidelně dojíždět, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se chodí hrát a budou na to moje plíce stačit? Info o tom jak hraju u Treva, yardy a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takovou odpověd jsem očekával

Reagovat
$dolar$

Hlavne o vikendech a vicemene zaklad mame, ale kdyby nekdo nemohl (coz se stava dost casto) nebo nejaky zraneni, tak bychom byli nahrani

Reagovat
vodka

já bych mohl potom zranit nějaké soupeře, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obrana/defenzivní záloha je jediná pozice, kde hraju nějak tak... Až na občasné výlety dopředu... pošli mi víc info přes fb a porad se s frankiem a spol, kteří mě viděli hrát na srazu...

Reagovat
vodka

to budeš asi stejný player jak já velká verva, akorát brzo odpadnu, protože běhat až tak dlouho nevydržím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, typově podobnej... Takovej buldok, co nepustí soupeře... Ale na srazu jsem toho naběhal relativně dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš mi na FB, dohodnu se s Tebou... Docela to spěchá, proto sorry, že je to tak narychlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi fungoval FB chat a nebo si pamatoval tvoje jméno, tak ti rád napíšu...

Reagovat
smazaný uživatel

btw kdo z EF hraje?

Reagovat
$dolar$

Viz kousek nize

Reagovat
smazaný uživatel

Co hrajete za skupinu? Předpokládám že začínáte, tže osmička?

Reagovat
$dolar$

Ano, teprve zaciname, zaklad tymu je tady z EF - Frankie, One-real, fantomas, Lexess, Mr.Jindros a ja

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, rád bych si proti vám zahrál...my letos postoupili do pětky

Reagovat
smazaný uživatel

Závist, tam už se může hrát i fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

No, je znát zvýšení kvality, na druhou stranu už nedáváme soupeřům každý zápas 15 golů jako v osmičce Jo a připravte si ocelové nervy, občas potkáte slušné výmazy a nebude daleko od rvačky

Reagovat
$dolar$

To je asi to, z ceho mam nejvetsi strach

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, dyztak utecem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud budeš provokovat jako tady na EF tak pravděpodobně sem tam nějakou schytáš

Reagovat
$dolar$

Treba se casem potkame

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že vy tak rychle postoupíte nebo my sestoupíme? Ale jo, jde to, my hrajem od té doby co studuju v Praze a zatím jsme s vyjímkou jednoho půlroku vždycky postoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v prčicích, to mě viděli hrát všichni až na lexesse...

Reagovat
$dolar$

Nevadi, Frankie rika, ze bys mohl nosit rucniky

PS: si na FB offline, tak se hodn online a pisni Frankiemu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi FB chat, nevím proč...

Reagovat
Chazy

Jooo. Martinez není tak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si asi dám i fullscreen a budu sledovat, jak se to teda změní.

Reagovat
Chazy

Co by se mělo měnit? Jen zmizí nejslabší článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když zmizí nejslabší článek, tak se snad hra zlepší, ne?

Reagovat
Chazy

Kdo ví, třeba ne, ale aspoň se nebudu muset nervovat kvůli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by měl ukázat Pardew, že neni mimo a stáhnout Strolu

Reagovat
smazaný uživatel

lexess: Neviděl jsi poslední Gyanovu oslavu?

Reagovat
smazaný uživatel

nene, byl jsem od 27mýho mimo internet. proti komu? najdu si

Reagovat
vodka

včera proti Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomci. Pekny

Reagovat
vodka

Gyan je borec, pro mě strašně sympatický hráč... jak zvedal tu prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

A našel kamaráda v Antonovi.

Reagovat
$dolar$

A jeste prihodim, ze trenovat Chelsea Jose, tak urcite nema za poslednich 10 zapasu 2-4-4 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak mi prosimtě řekni, jak by na tom byl Sunderland, kdyby tam zůstal Keano?

Reagovat
$dolar$

Asi tak 13. v championship

Reagovat
smazaný uživatel

Díky a Sbragia?

Reagovat
Chazy

To dolar jen tipne, protože nezná

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to zkazil. Teď už se nikdy nedozvím, co by bylo kdyby, které nikdy nebylo.

Reagovat
Chazy

Nemáš přát Wiganu sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to nestane, pane.

Reagovat
$dolar$

Tak jestli je to ten typek co tam byl po Royovi, tak myslim, ze si spatne nevedl a Sunderland by vicemene hral porad ten stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s Keanem v Championship, s Rickym ve středu PL... Válíš...

Reagovat
$dolar$

A tak ja Sunderland neznam, je to tvuj tym, ale znam Joseho, znam Chelsea, tak si to dovolit muzu

Reagovat
smazaný uživatel

Já Chelsea neznám?

Reagovat
$dolar$

Nerikam, ze neznas, ale myslim, ze ji znam lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť o to nejde, jde o to, že píšeš kraviny.

Reagovat
$dolar$

Nepisu, Mou by mel rozhodne vic bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak můžeš tvrdit?

Reagovat
$dolar$

Je to naprosty fakt, od odchodu z Chelsea nemel ani jednou podobnou serii, v Chelsea ji mel jednou a to jeste vinou smuly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jak pise chazy, netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně. A co Bob Stokoe, mistře?

Reagovat
$dolar$

Kdyz netusim Sbragiu (u kteryho tusim o koho jde) tak mi vazne nedavej nejakyho Boba Stoku, coz ani netusim co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

"Helee, todle by sis neměl dovolovat Václave k předsedovi..."

Reagovat
smazaný uživatel

Než dostal padáka, tak měl 3-8-3, na krku zápas s MU To není o moc lepší statistika...

Reagovat
smazaný uživatel

aby chelsea ešte nebojovala o europa league :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

tie 3 smajliky asi signalizuju že si napísal niečo k zasmáti...funguje to, málem som sa posral od smiechu..

Reagovat
smazaný uživatel

komu tykaš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to som este nevidel ale dobre

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemám to kriminální hovado rád, tak dnes to kope moc dobře.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

inak kedy stihol scolati platiku, zmenu identity a návrat do chelsea? ale aj tak sa mu celkom darí, v minulej sezone double

Reagovat
Chazy

Cleverley MU křídlo

Reagovat
vodka

No, ale Obertan je eště o třídu horší...

Reagovat
Chazy

To nepopírám, ale podle někoho zdejšího je to super technik.

Reagovat
kiwwi

podla koho?

Reagovat
Chazy

Cojávím, třeba se ozve.

Reagovat
kiwwi

este stale si budem mysliet ze nemyslis mna

Reagovat
Chazy

86% držení míče a 0 střel, to je hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Leon Worst

Reagovat
soukup

doufám, že nepůjde do Forrest, lempl a ještě nesympaťák

Reagovat
soukup

forest samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Mi z tech nervu spadnul pocitac.... nastesti se nic nezmenilo Nejaka vyrazna sance na jedny nebo druhy strane v poslednich 5 min?

Reagovat
Chazy

Ne, jen Wigan nepustí NUFC k balónu, přesto jsou oba týmy stejně nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat mi to nabehlo, kdyz ukazovali statistiku possesion asi 85 ku 15

Reagovat
Chazy

To mě sere nejvíc, máme první pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

tak karlitto neskutočne prekvapil, uvedomil si, že potrebujeme posily...koho tipujete na prichod na stamford bridge? ako som sa už zmienil...na hosťovanie robbie keane,,,možno by pomohol návrat mineria..takýchto mazákov ma carlo rád....a anelkovi treba predlžiť zmluvu, aby sa mal kto v time modliť

Reagovat
vitasrp

Robbie Keane, Mineiro.. To by fakt byly posily..

Reagovat
smazaný uživatel

A k nim Deco, Belleti, Makelele a Gudjohnsen...tyhle mazáky by měl taky rád a určitě i fanoušci!

Reagovat
smazaný uživatel

Belletti nebyl špatnej, hodil se a pěkně likvidoval slípky... Makelele byl špička a Guddyho bych klidně bral z fleku Jako náhradník ideál, umí DM/CM/AM...

Reagovat
soukup

on sice umí 3 pozice, ale když se ani na jednu nedokázal prosadit u nás (a to před ním nenastupují žádný silný kalibry) tak už to asi nebude ono

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já ho mám strašně rád... Letos jsem ho bohužel na hřišti nezahlédl...

Reagovat
hefy

Boselli napálí Taylora do ruky a Taylor se chytne za břicho a předstírá, jaká to byla rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlitlo mu to do predlokti a v obliceji se pekne stahnul bolesti. Nerekl bych, ze to bylo predstirany.

Reagovat
hefy

Noo, dobře, ale nevim, proč se pak držel za břicho. Ale to je jedno, nepodstatnej moment. :)

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jsem se nevyjadroval, protoze jsem si toho nevsim Videl jsem jenom tu prvotni reakci. Kazdopadne jsem si rikal, ze je to frajer, ze se za tu ruku nechyt

Reagovat
hefy

Joooo, McManaman, může hrát úplný hovno, ale je to odchovanec!

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge proste neni spatnej hrac... kdyby mel centr, tak je platnej jak hovado.

Reagovat
vodka

jupí, Alan

Reagovat
smazaný uživatel

garry neville: načo sa tešíme cez polčas?

wayne rooney: kožu, zo zavináča

Reagovat
smazaný uživatel

Tioteho kolinko

Reagovat
Chazy

To je tragédie. Samozřejmě chci záchranu, na druhou stranu kdyby Wigan spadnul a já podobný výkony nemusel sledovat, bude mi líp ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže nie si až tak skalný fanúšik?

Reagovat
Chazy

To sou zas dedukce. Jen vím, že bych byl spokojenější, kdybych to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je dedukcia. Len si napísal, že by si sa na to aspoň v druhej lige nemusel pozerať. A skalný fanúšik by asi svoj klub sledoval, aj keby vypadol, keby našiel stream : ). Necháp ma zle, len som to pochopil tak, že máš nejaké 3-4 vytipované tímy v PL podľa sympatií a tým fandíš.

Reagovat
Chazy

No vidíš, a o to jde, těch streamu by tolik nebylo

Reagovat
Amos

Měl bys už přejít k tomu Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ses vůbec dostal k Wiganu? Jestli se teda můžu zeptat

Reagovat
Chazy

Prostě si mě získali první sezonu tak jako většinu lidí, jen mi to narozdíl od většiny zůstalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tak trošku fanušik pompey a tiež mi to po zostupe narozdiel od ostatnych zostalo..robim dokonca o nich stranku

Reagovat
Chazy

No tak to se nech vyšetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc jako

Reagovat
smazaný uživatel

hovoris z vlastnej skusenosti už ti zistili alzheimera co

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Tioteeeee

Reagovat
Side

Bože, Tiote, máš to zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

FUj. DIvadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Simtě, pošli mi na FB do zprávy datum narození.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych to tam mít vyplněný, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to u Tebe právě nenašel, pokud to tam máš, tak omluva, jsem holt slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecny divadlo

Reagovat
hefy

Heh, Tioté. Ale Wigan by už stejně nic neudělal. Škoda, ten gól byl ale typickej wiganskej. Nedůraz někoho u Bartona, nedůraz Garyho u Lovekrandse plus chybička Habsiho, protože tohle musí mít a pak dorážka Ameobiho, s tou se nic dělat nedalo, ale hlavně ní vubec nemělo dojít.

Dneska MOTM Jordi, protože on byl ten rozdíl. Bohužel zápornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimvás, bylo v druhém poločase něco zajímavého kromě Taylorovi hlavičky do břevna a kriminálních výmazů Bartona s Tiotém ( )? Když už jsem po terrym vzal ten report.

Reagovat
kiwwi

co spravil Barton?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl pásku a byl v kriminále, hraje za Newcastle. Může být něco horšího?

Reagovat
kiwwi

ale co spravil v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál za Newcastle a měl pásku.

Reagovat
vodka

v prvním poločase král středu pole, přesně centroval, přihrával, vybojoval dost balonů, po jeho napadání padl gól...

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej byl poločasovej rozbor toho gólu. záběr na skoro celou polovinu hřiště a Barton mimo kameru, a během pár sekund už střílel na Habsiho a ....

Reagovat
hefy

Nic moc, zajel do McArthura a dostal žlutou.

Reagovat
kiwwi

no to som videl, ale bolo na tom kriminalne to nechapem...ja ze mi uslo nieco

Reagovat
hefy

Dyť to napsal kancik, nemužeš brát vážně, když neco píše o Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych si poprvé přečetl report, abych zkontrovolal objektivitu? Bartonuv zakrok byl na hranici faulu. Vzal mic prvni, pak nohu a nijak hrozive. Zluta zaslouzena, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi to neřekl spíš, to bych si dal záležet.

Reagovat
kiwwi

moji komentatori sa zhodli ze to bolo v poriadku, nebol tam ziaden umysel zranit niekoho, len vybojovat loptu, ktoru konieckoncov aj zasiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky všechno posuzuješ podle komentátorů, jako včera...

Reagovat
kiwwi

co to tu melies

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je pravda, ža angličtí komentátoři na rozdíl od těch našich fotbalu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem si taky nepořizoval Digi Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Zlatí čeští oproti těm Slovákům na Digi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

http://sport.sme.sk/ninajovsvet/najpopularnejsie/

pravda, tady sú nějaké perly...

Reagovat
vodka

ale musí se to rozklikat no..

Reagovat
hefy

Reagovat
vodka

nejlepší je asi toto: "Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty." Ivan Niňaj...

Reagovat
hefy

"Škoda!!"

OH 2010, keď súpera vystrelil a netrafil Halákovu bránku.

Reagovat
vodka

Lucim sa s vami mili televizni divaci a dufam ze ste mali z tohto stetnutia vyborny sexualny zazitok...ehhmmm teda sportovy som myslel...samozrejme.

on je neskutečný...

Reagovat
hefy

"Potrebujeme vyhonit."

Škoda, že nechytam doma STV.

Reagovat
kiwwi

you lucky guy

Reagovat
kiwwi

Hrac prihrava Demitrovovi

Reagovat
kiwwi

si pamatam ako na MS bola prestavka, a par sekund pred zacatim tretiny hovori Ninaj: "je cas vratit sa na lad" v tom dali zaber do hladiska kde bola nevesta zo zenichom a Ninaj: "tak jej cas pride az po polnoci, my sa podme venovat hokeju"

Reagovat
vodka

Presná strela, ale bohužiaľ minula bránku...

nebo nevim kdo to byl, ael při MS světa v hokeji hláška: Striela, ejj, chýbali iba milimetry, ale bolo ich veľa...

Reagovat
vodka

Borbély: Mám pocit, že v slovenskom futbale neexistuje pozitívna opozícia. Z politickej sféry sme transformovali zlé tendencie uniformovať niekoho a eliminovať ho ako nepriateľa národa a futbalu. Musíme byť divergentní a nie konvergentní. Divergencia je najsilnejší kreatívny element v postoji k realite.

Reagovat
kiwwi

ten je neskutocny

http://sport.sme.sk/ninajovsvet/Ladislav-Borbely/k/79

to snad ani nie je pravda co ten dokaze nadristat

Reagovat
C0br

viete správnu odpoveď?? B? bohužiaľ správna odpoveď je C ja som povedal C,,,áno správne vyhrávate 30 euro gratulujeme

Reagovat
božský John

Buď rád za český, ruskej eurosport je utrpení. Když to Rusákům jde,tak jsou nejlepší, jsou to zlatí chlapci..dlouho jsem/jsme věděli(i), že je famózní.....a když jim to nejde, tak to nevadí, jde to bratrům z Ukrajiny/Kazachstánu ....prostě neexistuje event v kterym by to "našim" nešlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, český EuroSport opravdu ne. Tomu chybí už jen Radotínský.

Reagovat
vodka

třeba snooker je komentovaný hodně slušně, nebo cyklistika, od Bakaláře se dozvíš spoustu věcí mimo...

pije mně ale krev, když tam ti 2 šašci komentují motorky...

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal tam komentují výborně

Reagovat
vodka

to, že Cleverleyho výkon šel do háje a už neuhrál nic... a šance Routledge, nebo kdo to byl, jak šel sám na Habsiho, ale pak ho buď překopl, nebo to Habsi vytáhl nějakou částí těla...

Reagovat
smazaný uživatel

Minuta?

Reagovat
hefy

Best.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Best, Routledge by bezel az za lajnu k rohovymu praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty tri body, jeste to ted potvrdit proti matlakum z vychodniho Londyna a hned se bude dychat lip

Reagovat
Bayern +

( ) za dnes. Jinak proti WHU 100 % nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmírně důležitý 3 body První poločas i díky prachbídný hře Wiganu paráda, druhý naopak dost katastrofální. MOTM pro mě dnes asi Colo, vzadu nesmírně podržel a škoda že mu nepadla ta hlava. Tiotého divadlo špatný, Webb mu snad domluvil do dalších zápasů. Joeyho zákrok byl normální skluz na žlutou maximálně, pozdvižení se z toho zas dělá kvůli jeho osobě. Nolan i když neni vidět, tak je jednim z nejdůležitějších hráčů v poli, s ním ta hra prostě má řád a víceméně klid. Pozitivum je výkon Jonase, který až na neproměněnou šanci dnes dobrý. Peter měl dát gól a ne si to házet na levou, ale to je nerozehranost. Best v zimě odejde. Obrana ctverka dobrý. Harps v bráně paráda, důležitý první zákrok zvládl na jedničku a je vidět, že dodává týmu před sebou klid. Stejně tak jeho zkušenosti, kdy se neunáhlil a po teči Enriqueho neměl problém chytit balon, který by jinak mířil do branky. Kdyby přišel Beckham a naučil Routledge centrovat, budu šťastnej jak blecha. Ať žijou chaotický souhrny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě. Jen si počkej, bude po Simpsonech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budu na Jonase jeste chvili nadavat a za chvili bude patrit zase k nejlepsim

Reagovat
smazaný uživatel

s prepáčením, ale väčší hnoj som ešte nepočul, a to chelsea milujem

http://www.youtube.com/watch?v=Uu7antMYQjc&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-12-HM

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Ameobiho 70. gol v 290tym startu za NUFC. Nevim jestli blahoprat, nebo bejt zdesenej, ze takovej hrac u nas zjevne dosahne 300utkani.

Reagovat
Bayern +

1100. pro záchranu West Hamu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa to zároveň rovná padáka pre Granta, tak

Reagovat
Bayern +

Záleží, co uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

NESN společnost patřící pod NESV majitele LFC : Report: Liverpool Beginning Search for Roy Hodgson's Replacement .

Potencionální náhrady : Owen Coyle, Kenny Dalglish, Frank Rijkaard, Andre Villa Boas, Jurgen Klopp and Didier Deschamps.

Reagovat
smazaný uživatel

where the hell is Svenn Goran Ericcson

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by som vám prial

Reagovat
vladis271

kde je MON

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych čekal jeho.... Troufám si tvrdit že by pro vás byl lepší varianta než všichni výše napsaní. Ale podle přání fans se trenér nevybírá.

Reagovat
goodbay

Chelsea

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
herbage

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Odmítám koukat na NUFC , předchozí dva zápasy s "mou účastí" = prohra, dneska vynechám = důležitá výhra na Wiganu.

Každopádně super.

Reagovat
herbage

Myslím, že Wigan by porazili ať už bys koukal nebo ne

Reagovat
Pinturicchio

A tak třeba jo ... já jen, jestli nedostávám nějaké znamení ... no, z vyšších míst

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho dostal naposled u Citizens.. zacal jsem hledat stream pozde a tak jsme dostali dva goly nez jsem to pustil, abych priste mel pripraveno nekolik oken hned od uvodniho hvizdu a o NIC neprisel. Takovou chybu uz priste neudelam

Reagovat
Pinturicchio

Zkusím příště znovu jen koukat na livescore ... abych tím fanděním / sledováním nepřivedl NUFC do druhé ligy

Reagovat
herbage

Tak od doby co fanadím Arsenalu, tak ještě nic nevyhrál, třeba je to také nějaké znamení

Reagovat
Pinturicchio

To už je na pováženou

Reagovat
herbage

No to jo. Hlavní je při zápase se nemodlit. Když jsem to naposledy zkoušel, tak to bylo 2x během zápasu; poprvé, když Rosický kopal pokutový kop a překopnul bránu, podruhé, když běžela poslední minuta nastavení a Sunderland kopal rohový kop. Pochopitelně, že jsme inkasovali Bůh zřejmě ví, že jsem ateista a za mé znevážení nás trestá

Reagovat
Pinturicchio

Já to zkoušel taky, respektive ... ono to není modlení, ale spíš jen sepjaté ruce, co si pamatuju, tak mi to vyšlo min. jednou ( Krasic v 94' na 2:1 s Laziem ), u Chieva se mi to vymstilo ... a jsem taky ateista.

Reagovat
herbage

To mi nepřekvapuje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

Jen neznaboh může fandit korupčníkům

Reagovat
Pinturicchio

Slabota, try harder

Reagovat
kiwwi

Bůh zřejmě ví, že jsem ateista - zaujimava veta

Reagovat
Bayern +

Škoda, že nebyla tak předevčírem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Myslel jsem agnostik

Reagovat
smazaný uživatel

kdy si tě získal?? LM 05/06??

Reagovat
herbage

Tehdy získal, ale tak nějak aktivněji jsem začal Arsenalu přát až od sezóny 2007/2008, protože jsme začal sledovat zápasy přes internet

Reagovat
smazaný uživatel

já sem je začal registrovat od sezóny invicibles, sezónu 04/05 už sem pravidelně sledoval a od 05/06 věrně fandím...neboj letos se už dočkáme, minimálně ten carling cup, ale věřím aji v ligu a FA cup...LM bude strašně těžká a nevyzpytatelná aji když případně přejdem přes Barcu...tam je to loterie

Reagovat
Chazy

No když se vezme průběh utkání, tak to klidně moh Wigan vyhrát, takže nějakej detail jako Pintu to fakt moh ovlivnit

Reagovat
Pinturicchio

Ha, vidíte to!

Reagovat
fantomas

Malé aktuální statistické lahůdečky pro náruživce, jako sem já...

Hráči Manchesteru United letos skórovali už třináctkrát hlavou. Takového čísla nedosáhlo 16 týmů EPL ani za celou loňskou sezonu!

Johnsonův vlastní gól proti Arsenalu byl jubilejním 600. v historii Premier League. Kompletní stoperská dvojice Birminghamu (Dann-Johnson) se pak jenom letos postarala už o tři takové kousky.

Dobře si v tomhle směru vedou i Toffees– ve třech po sobě jdoucích zápasech si vstřelili vlastní gól, o dva z nich se postaral Jagielka. Ten takto v Premier League již častěji zamířil do vlastní sítě než do té soupeřovy (šest ku pěti).

Van Persie skóroval rovnou z přímého kopu prvně od října 2007, kdy se trefil proti SAFC.

Stoke proti Evertonu vystřelil na bránu jen jednou jedinkrát – vyhrál 2:0.

Nasri dal gól ve všech třech ligových zápasech s Birminghamem, do kterých zatím nastoupil. Brums takto i díky němu doma prohráli o tři góly vůbec poprvé po pěti a půl letech.

Manchester United včera v prvním poločase inkasoval prvně od konce září.

Rooney se ze hry trefil přesně po 1418 minutách, tedy bezmála po jednom dni čistého času.

Chelsea zatížila soupeřovo konto více než jednou brankou vůbec poprvé od konce října, na desátý pokus.

Ashley Young konečně v Londýně proměnil penaltu. Předtím neuspěl jak na Arsenalu, tak na Upton Parku.

Bolton na Anfieldu prolomil sedmileté čekání na gól.

Newcastle je po dnešku spolu s Blackpoolem jediným týmem, který vyhrál venku víckrát než doma.

Reagovat
kiwwi

Stoke, Birmingham a Everton

Reagovat
fantomas

Úžasný kolo s těma vlastňákama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přímák od Persieho to už fakt chtělo. Už loni jsem si nevzpomínal na jeho poslední trefu z přímáku.

Nasri

Reagovat
herbage

Hlavně vloni kdyby mu tam spadla ta rána proti Tottenhamu, tak to by byl přímák roku. Jenže blbej Gomés

Reagovat
kiwwi

vtedy co Gomes pochytal to bolo daco neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň, že to padlo teď...

Reagovat
fantomas

No, tady zas můžou celkem srát ty okolnosti. Aspoň já z toho kvůli tomu nemůžu mít až takovou radost - přihranej faul, ještě klíčová teč. Snad ho to teda nakoplo a vystřihne letos ještě nákej povedenější kousek.

Reagovat
kiwwi

ale od tych MS je neuveritelne slaby...to uz aj Rooney alebo Torres hraju lepsie a to je co povedat

Reagovat
fantomas

Jak to o něm můžeš říct, když teď od MS odehrál vůbec první kompletní zápas? Potřebuje se dostat do tempa, to je snad jasný.

Reagovat
kiwwi

beriem aj tie MS a ked v tejto sezone vybehol na ihrisko ako striedajuci hrac tak posobil vzdy ako nafetovany...totalne ako keby nechapal co sa okolo neho deje...ale tak on je kvalitny player a verim ze sa do toho rychlo dostane...ak sa este rychlejsie nezrani teda

Reagovat
fantomas

Panebože, však chyběl dva měsíce, plus zezačátku sezony taky nebyl úplně fit. To s člověkem zamává, kor po s těmi psychickými bloky z MS, který tu samozřejmě taky musely bejt.

Reagovat
fantomas

* bez po

Reagovat
kiwwi

ja to chapem ale ked sa uz smejem Rooneymu tak musim aj Persanovi pretoze jeho story je podobna tej Rooneyho

Reagovat
fantomas

Nooo...jeden celej den to nebyl ani zdaleka.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu...ted mi došlo, že ze hry se on vlastně letos taky ještě netrefil. V přepočtu na dny by to asi taky nebylo hezký číslo. Vydrž...

Reagovat
fantomas

Jo tak nic, on vlastně dával v obou posledních kolech loňský sezony...takže to neni taková doba.

Reagovat
kiwwi

skoda

Reagovat
SunFells

Ani na MS to nebylo z jeho strany optimální, ale i tam hrál po zranění.

Reagovat
fantomas

Řek bych, že právě to MS kiwwi považoval za startovací lajnu - že tam se to s nim začalo vléct.

Reagovat
SunFells

Aha, takto

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Ale po tom dlouhym půstu jsem rád, že mu to tam padlo, i když to byl divnej gól. Kor když ještě navíc dlouho čekal na letošní trefu, tak se fakt neohlížim, jak povedený to bylo...

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rooney když si představim, že běhá celej den po hřišti a neni schopnej trefit bránu

Reagovat
fantomas

Přesně tak sem si to taky představil.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

Těch 18 minut to mohl ještě vydržet

Reagovat
kiwwi

*22

Reagovat
fantomas

Zhruba tak.

Reagovat
herbage

Den má ale 23 hodin a 56 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Pro většinu lidí ne.

Reagovat
kiwwi

takze tebe konci den po 23 hodinach a 56 minutach?

Reagovat
herbage

Ano, respektuji totiž astronomický čas

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jaký máš teď čas??

Reagovat
smazaný uživatel

Astronomicky!

Reagovat
kiwwi

to nie je tazka otazka lebo je este len 2.1. ... spytaj sa ho tak niekedy o 135 dni a ked neodpovie do 30 sekund tak klamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

cize ked na zaciatku roka zacnes chodit spavat o polnoci tak zhruba v july uz chodievas spavat naobed?

Reagovat
C0br

On nemá půlnoc.

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

vychází to tak....

Reagovat
C0br

Pochop, že on si tak v podstatě vyrobí den navíc.

Reagovat
herbage

Ne, podřizuji se většině a řídím se proto 24hodinovým cyklem, neboli slunečním dnem

Reagovat
fantomas

Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

*jinak technická, v poledne by šel spát až kolem srpna...

Reagovat
kiwwi

nechce sa mi to ratat ale nejak sa mi to nezda

Reagovat
kiwwi

ja pridam jednu:

Rio Ferdinand dostal naposledy zltu kartu 14. marca 2009 v domacej prehre s Liverpoolom 1-4 po faule na Kuyta. Odvtedy odohral 53 zapasov (4515 minut) bez inkasovanej zltej karty.

Reagovat
fantomas

Jj, i já mám perličku s Riem - jeho první faul v sezoně vyústil v Odemwingieho penaltu. No aspoň ji nedal...

Reagovat
C0br

To byl druhý faul.

Reagovat
fantomas

Jakto?

Reagovat
C0br

Někde před třemi týdny jsem v nějakém previwe četl, že Rio má v této sezóně zatím jeden faul, takže toto byl druhý.

Reagovat
fantomas

Nevěřim.

Reagovat
kiwwi

to bol vobec jeho prvy faul?

to su na stopera neuveritelne cisla...ale tak zasa ma pri sebe Nemanju a ten valcuje co mu pride do cesty, pri nom Rio vyzera ako neskutocny elegan

Reagovat
fantomas

Tak na druhou stranu toho letos Rio tolik neodehrál, ale i tak. Měl by být.

Reagovat
kiwwi

vynechal prvych 6 zapasov...odvtedy fullka 13x90 minut + LM...je toho dost podla mna

Reagovat
fantomas

Tak nejsem si jistej, jestli se nebere v úvahu jen liga, ale i tak no. Je to slušná porce. A i kdyby fakt byl druhej, jak píše C0br (máme holt asi jinačí zdroje), pořád je to super vizitka na stopera. Až neuvěřitelná.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

když Robin skóruje i proti ManCity bude to jeho 50. gól v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela prace

Reagovat
fantomas

Můžu to dělat po každym kole, neni problém. Pokaždý vyberu těch dvanáct nejzajímavějších...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to beres? Z opty?

Reagovat
fantomas

Opta a Infostrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam tady ta cisla hrozne rad, klidne sem obcas neco hod

Reagovat
fantomas

Já taky právě.

Reagovat
kiwwi

ved asi 2 alebo 3x tu bol clanok ze statistiky po kole...som myslel ze to bude pravidelne

Reagovat
fantomas

To dělal Martin Hájek a nebylo to po kole, ale po určitym delšim časovym intervalu. Já se bohužel k Optě a Infostradě dostal až po pár kolech, kdy sem se po tom začal víc pídit, a to už bylo pozdě nákej seriál (jako maj kluci ve Francii - po každym kole) začínat...ale od příští sezony něco takovýho určitě plánuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo pro nás líný si to najít perfektní.

Reagovat
fantomas

Tak já bych to samozřejmě spojil i s nákou sestavou kola (ne tou od Goalu ), hvězdou kola a tak podobně...problém by moh bejt leda v tom, že mám často zápasy, to pak vidim třeba jen dva zápasy za vejkend a potom by byl problém to dávat dohromady (kór když kolega terry pracuje zároveň na SA, takže u něj by to taky nebylo s výpomocí úplně růžový). Proto sem se do toho nikdy nechtěl pouštět. Na druhou stranu mě teď napadlo, že bych to mohl propojit i s váma, nejerudovanějšíma diskutérama, na který mám zároveň kontakty i mimo EF svět, a mohlo by to pak bejt fakt hodnotný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rad pomuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebudu muset koukat na Mackems kolo co kolo , tak klidně pomůžu, protože beztak většinou aspoň 2-3 zápasy vidim živě a zbytek z higlights.

Reagovat
fantomas

Super, řeknu ještě Chazymu, soukupovi a to by už mohlo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

A napadlo me, ze na konci sezony by se dal udelat i takovy celosezonni prehled vcetne nejlepsich a nejhorsich sestav jako maji treba u RPL. Nejsem si jistej, jestli neco takovyho uz je i u EPL.

Reagovat
fantomas

Já to tu rozjížděl něco takovýho. Teda minimálně za tu dobu, co tu na EF dělám, to byla PL určitě první, která s něčim takovym přišla. Pak se na to nabalily i ostatní ligy. Vždyť u jednoho z prvních all-stars sem se hrozně pohádal s Chazym a vypadalo to, že budem navěky největší konkurenti a nepřátelé na diskuzi. No a na souhrn ligy, jako ohodnocení jednotlivých lig, sem se vybod po jednoletý zkušenosti, kdy to nikoho moc nezajímalo a ani to nakonec nemělo takovou kvalitu, jak bych si představoval.

Reagovat
kiwwi

http://www.premierleague.com/page/TeamOfTheWeek/0,,12306~2243767,00.html

taka mala inspiracia...pod tou zostavou je jednou vetou shrnute cim si to ten ktory hrac zasluzil

Reagovat
fantomas

No, já to dělal tak, že sem to krátce komentoval jednim odstavcem před uveřejněnim sestav všech redaktorů. Určitě se to dalo udělat obsáhlejší no, nejspíš to letos zas nějak rozšíříme.

Takle to u nás vypadalo loni no..

http://www.eurofotbal.cz/clanky/all-stars-premier-league-2009-2010-116401/

Reagovat
fantomas

Jo, tohle je pro jednotlivý kola. Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze dodnes posledni uplny kolo bylo pred Vanocemi, takze kluci od EA maji prazdniny a cekaji na dohravky, to by ti moc nepomohlo

Reagovat
fantomas

Tak holt...co se dá dělat no. Případně bych do týmu kola dal 7 hráčů z MU třeba - to by se koneckonců moc nelišilo od nákých těch pošahaných all-stars LM, kde je zpravidla to to samý, akorát s Barcelonou.

Reagovat
vodka

a to poslední kolo tam je nějak moc Sunderlandu...

Reagovat
kiwwi

vtedy sa hrali len 3 zapasy:

Sunderland 1-0 Bolton Wanderers

Blackburn Rovers 1-1 West Ham United

Manchester City 1-2 Everton

Reagovat
smazaný uživatel

.. ze treti nejlepsi hrac Newcastlu tuhle sezonu je Jonas, to ty hodnoceni trochu degraduje

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak se vam zmensuje naskok ve fante, uz ses smiril s tim, ze vas oba preskocim?

Reagovat
vodka

fantu ani nepřipomínej, teď přes vánoce sem to hrozně prokoučoval... 35 bodů nebo kolik za 3 kola...

Reagovat
vodka

samozřejmě průměrně...

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne... nejhorsi na tom je, ze ten osklivej kancik je porad nademnou, jakoby to nestacilo v realny tabulce PL

Reagovat
kiwwi

ty si ktory?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Je fakt, že těch typů vodek je... zrovna dneska sem slyšel i o náký dánský, to mě fakt překvapilo.

Reagovat
kiwwi

vinny strik?

Reagovat
vodka

jop, ale jak vidím, tak nakonec jenom 2 kola sú na prd, to eště doženu...

Reagovat
kiwwi

vela budu robit tie dohravky, ale celkovo vo fante sa za par kol da dostat dopredu alebo spadnut dole...hlavne sa tazko dobieha niekoho kto ma podobny tim...ja som v lige manutd.cz druhy za nejakym Evil Lordzom a mame v zaklade 8 rovnakych hracov, tak ukrajujem bodik po bodiku, potom jemu nieco vyskoci hore a zasa mozem zacat od zaciatku

Reagovat
vodka

nad Guettů momentálně... 8., ale byl sem už 4

Reagovat
kiwwi

ja mam teraz strasnu marodku a nechcem to menit lebo to uz naspat tak neposkladam, hodnota hracov mi isla dost hore

ja som cakal ze ma uz predbehne Usty teraz, chvala bohu za tu dnesnu remizu 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke proti Evertonu vystřelil na bránu jen jednou jedinkrát – vyhrál 2:0.

Reagovat
fantomas

Mě pobavil i ten Rooney - že to je fakt bez pár minutek jeden celej den. Hrozná zoufalost.

Reagovat
Tomanatura

Kdysi jsi tu posílal odkaz na nějakou stránku, kde jsou výslovnosti cizích slov a jmen . Nemáš ji ještě? nemůžu to najít.

Reagovat
fantomas

Teď se tam náko nemůžu dostat, ale je to www.forvo.com.

Reagovat
Tomanatura

Dík.

Reagovat
soukup

jojo prostě nejsme žádný másla

Reagovat
smazaný uživatel

A Blackpool bys za to rozkopal.

Reagovat
soukup

Blackpool to má ale skoro pořád, u nás je tohle vyjimka, jinak pravidelně prohráváme jen držení míče (tam sem taky viděl nějakou hodně zajímavou statistiku) ale nebezpečný akce a zakončení, těch míváme dost

Reagovat
soukup

a Blackpool bych za to nerozkopal, jen už jim přeju nějakou šňůru bez výhry aby trochu zkrotli, jinak ale chci aby se zachránili

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=3Y0kpT_DD6I&feature=related

Shay Given is the only Irishman who didn't know where Dublin was

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

u videí s Shayem jsou vůbec skvělý komentáře - The only way to score on Shay Given is a spectacular out of this world shot smack in the top corner or a lucky deflected shot, but by the look of these saves sometimes thats not even enough!!!

Reagovat
hefy

Mně se líbí komentáře u videa, kde Diaby nakopl Terryho do hlavy ve finále Carling Cupu.

"Wayne Bridge gave this five stars."

"is diaby's foot ok?" atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten Bridge. :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tim si mi pripomnel tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=TbWEXb8TEsg

Nejdriv se podivej na to kratky video, pak si precti nejlip hodnocenej komentar

Reagovat
smazaný uživatel

marně jsem těch 20 sekund videa přemejšlel, jak bych něco takovýho okomentoval...

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Skvělý video, neznal jsem ho. Komentář taktéž skvělej.

Mimochodem já jsem napsal komentář k videu, kde Keane sejmul Haalanda. "It was dive" nebo neco takovýho a během tří tejdnů to dostalo asi 70 likes. Asi muj jedinej uspech na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle perly jsou perfektní.

Mně dostal ještě druhý komentář u tohodle - http://www.youtube.com/watch?v=s_tdBdoCA5s

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
kiwwi

popici

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

Ale ta doba než jsem to pochopil

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Swarley

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ted koukam na expresky a na fantu... Carroll poprvy od 3rijna nedostal zadny body, krom tech za odehrany minuty. I v tom je dnesni vitezstvi dulezity, ze jsme dokazali vyhrat bez nej v dobe, kdy se cim dal vic rika, ze letosni Newcastle je bez nej polovicni ba nulovej.

Reagovat
j_mrazik

A vidíš tu ruku, jak si ten dres urychleně, ale opatrně sundavá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Hmm, dobrej Friedel.

Reagovat
smazaný uživatel

1300 pre Spurs,Newcastle a West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

, a

Reagovat
mithro

dzeko do city no to som zvedavy

Reagovat
Pinturicchio

Už oficiálně? Máš nějaký zdroj, prosím?

Reagovat
Pinturicchio

A jo, až ted jsem koukl na expresky.

Reagovat
herbage

No to je tedy zdroj

Reagovat
Pinturicchio

Ten nejexkluzivnější. Ale množí se to čím dál víc, v tomhle případě už je, podle mě, bohužel, hotovo.

Reagovat
herbage

Na goal.com jsou zatím jen neurčité spekulace a na transfermarkt.de také není nic ještě potrvzeno. Podle italských médií prý Džeko žádá vedení Vlků, ať jej pustí do Turína a Džeko sám do Juventusu napsal, ať ho vykoupí a zachrání Přesto to vypadá na přestup do Mancity, kde by měl dostat plat kolem 200 tisíc euro týdně. Do hry však ještě chce vstoupit Bayern a přispěchal prý s nabídkou 35 milionů eur

Reagovat
Bayern +

Blbost.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

Ale nesmutni, zbydou na vás Jo, Santa Cruz a Adebayor

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, útěcha jak noha, můžem je, pro jistotu, vzít všechny tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko pry zitra leti do Manchesteru, dneska asi o moc moudrejsi nebudeme

Reagovat
herbage

Ale tak Pinturicchio si dělal naděje, že by Džeko mohl přijít do Juventusu, tak ty mu myslím můžem sebrat již dnes

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Juventus...

Reagovat
herbage

Já vím, já vím, ale on žije v iluzi, že jeho milovaný klub berou lidé mimo Serii A jako současný velkoklub, proto musíš na něj jemně

Reagovat
Pinturicchio

No vidíš, Herbe, přece jen máme něco společného ... stačí zaměnit Juventus za AFC, Itálii za Anglii

Reagovat
herbage

Fanoušci AC mají respekt, protože za poslední roky 3 střetnutí a pokaždé být horším týmem, to už není náhoda O Juventusu ani nemá cenu mluvit, ten by odjížděl s brekem, ale zajímavá by byla konfrontace s Interem

Reagovat
Pinturicchio

To je Ti podobné, vybrat si slabšího

Reagovat
herbage

Kdyby mi šlo o slabšího, tak přeji Džeka vám a ne ropákům. Takhle ale vítězství Arsenalu nad zlem z Manchestru bude ještě více bájné a epické

Reagovat
Pinturicchio

Nepochopils.

Reagovat
mithro

Reagovat
Pinturicchio

Ty naděje byly oprávněné, vzhledem ke všem těm prohlášením. Bohužel, jako už tradičně, v dnešním světě opět zvítězila řeč peněz.

Reagovat
herbage

Tak Manchester využívá moci peněz k zisku hráčů, to je legální, horší je uplácet sudí

Reagovat
Pinturicchio

Nějak to ztrácí na síle ... už mi to nestojí ani za vytočení očí v sloup

Reagovat
herbage

Zrovna od fanouška Juventusu mi to přišlo pokrytecké, když jste dříve dělali to samé a jediná proměná, která se změnila je, že už nemáte takové prachy a postavení a proto fňukáte pokaždé, když nějaký lepší hráč dá přednost jinému klubu než vám

Reagovat
Pinturicchio

Fakt mě nepřestáváš udivovat se svojí odvahou, respektive drzostí mluvit o věcech, o kterých nevíš nic, ale fakt úplné NIC.

Uplácení se nedokázalo, soudy stále probíhají, takže tolik k uplácení ( se svojí biblipedií se neobtěžuj, tam ty články stejně píšeš sám ).

Juventus je pořád stejně silný, finančně, jediné, v čem je letos rozdíl je to, že se nehraje CHL - to ovlivní naprosto KAŽDÝ klub - proč myslíš, že nedávno AC prodalo Kaká do Mardidu?

"a proto fňukáte pokaždé, když nějaký lepší hráč dá přednost jinému klubu než vám " - O Džeka jsem stál, to je pravda, ale nějaké fňukání? Pokaždé? Nemáš pravdu, takže asi tak.

Ještě něco jsi si vymyslel, o čem bys tady chtěl veřejně lhát nebo už je to všechno?

Reagovat
herbage

Korupci jsme si nevymyslel a to nebyly řeči z wikipedie, ale jen přeložené stati z italeského deníku Res publica, mohu kdykoliv citovat. Přímé důkazy to zajisté nejsou, ale asi 40 hovorů mezi Moggim, sudím a ředitelem komise sudích předvečer před zápasem z anonymních SIM karet, to je snad každému normálnímu člověku jasné. Kdo chce vidět, vidí, kdo nechce, nevidí. Čekám, že stejně budeš argumentovat i v případě Michálka s Knetigem a Drobilem, kdy přeci Drobil je tak slušný člověk, Knetig rovněž, jen Michálek si vymýšlí a je to vůbec podivný člověk. Taky čekáš, až rozhodne soud a vše se zamete pod koberec nebo si nedokážeš udělat vlastní úsudek sám? No nic, zrovna u tebe mi to nepřekvapuje A k původní myšlence: Když jste kupovali Buffóna, Nedvěda, Diega či Mela, tak ti peníze nesmrděli a najendou ti peníze smrdí. Holt těžký život pokrytce

Reagovat
herbage

"Investigating the SIM cards, the prosecutors discovered some worrying details. During the 24 hours preceding the match Juventus-Milan, one of the most important matches of that championship, played on 18 December 2004, they discovered a series of 13 telephone calls between Moggi and Bertini, the referee of that match. They also discovered a series of 18 telephone calls between Bertini and Fabiani and another 11 between Fabiani and Moggi. According to the prosecutors, Fabiani would be the "instigator", the intermediary between Moggi and the referees. The match finally resulted in a goalless draw and all the press severely criticized Bertini for not allowing two clear penalties to Milan and for a perceived clemence with regard to Juventus."

Zdroj: http://www.repubblica.it/2007/04/sezioni/sport/calcio/juve-milan-telefonate/juve-milan-telefonate/juve-milan-telefonate.html

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, argumentovat 3, vlastně 4 roky starým článkem - Proč si myslíš, že jsou ty procesy znovu otevřené? Proč je prakticky jisté, že nám vrátí zpátky tituly, které nám odebraly?

Jediný pokrytec jsi tady Ty - Pokud rozhodne soud v náš neprospěch - je to pravda, soudy jsou svaté, atd.

Pokud by se ukázalo něco jiného, tak už "Taky čekáš, až rozhodne soud a vše se zamete pod koberec nebo si nedokážeš udělat vlastní úsudek sám? No nic, zrovna u tebe mi to nepřekvapuje".

"A k původní myšlence: Když jste kupovali Buffóna, Nedvěda, Diega či Mela, tak ti peníze nesmrděli a najendou ti peníze smrdí. Holt těžký život pokrytce " - Jinak tohle absolutně nechápu - Kde říkám, že mi smrdí nebo něco podobného? Píšu, že jsem pořád stejně finančně silní a tenhle rok je úspornější z důvodu přestavby kádru a absence CHL.

A oprav si ty hrubky, bud tak hodný

Reagovat
herbage

Soudy nejsou svaté a moc dobře to víš. Pokud nemáš záznamy hovorů, tak je to prakticky neprůkazné. Asi jako kdybychom se sešli, tys mi nabídnul milion, když zavraždím prezidenta republiky a já tě pak udám. Je jedno, jaká je pravda, ale je to tvrzení proti tvrzení a neodsoudí tě. Nevím, proč bych nemohl argumentovat 3 roky starým článkem v 5 let staré kauze. Důležitý je obsah článku. Zatím jsi ty ani kdokoliv jiný nebyl schopen vyvrátit tato tvrzení, čímž mě jen přesvědčujete, že víte o celé kauze ještě větší prd. Když ti opět položím otázku a zeptám se tě, co je na těch tvrzení lživého a proč volal Moggi 13x před zápasem rozhodčímu Bertinimu, dokážeš mi dát odpověď nebo budeš mlčet či polemizovat i smyslu pravdy či budeš tvrdit jiné bláboly? Nicméně odpověď stejně nečekám, když mi ji nedokázal dát ani váš guru 10ka, ale třeba překvapíš

Reagovat
Pinturicchio

Odpověd zní - je to naprosto běžná praxe, dělali to všichni, obsah těch hovorů je předmětem řešení a já odmítám vynášet nějaké soudy do doby, dokud nebude všechno naprosto hotovo - s čímž ( s vynášením unáhlených závěrů ) Ty evidentně nemáš žádné problémy, to je Tvá věc ( pokud pak budeš případně za hlupáka ).

Jde mi o to, že Ty někoho apriori odsoudíš za něco, co nakonec vůbec nemusí být pravda. Bráním se tomu, protože tím urážíš jak mě, tak klub, kterému fandím - a ještě máš tu drzost to tady předkládat tak, jakoby to byla naprosto neotřesitelná pravda - je možné, že to tak bude, je možné, že ne. Jediné, co mě v tomhle případě utěšuje je Tvá pověst tady, kdy nejsi zadobře ani s fanoušky klubu, kterému fandíš, což taky o něčem svědčí.

Reagovat
herbage

Evidentně vůbec netušíš, o co mi jde, přesto děkuji za upřímnou odpověď, která potrvdila mé předtuchy. Tady vůbec nejde o Juventus či Moggiho, ale o princip. Řekni mi jediný důvod, proč by ředitel nějakého klubu měl mít telefonní číslo na rozhodčího, jediný důvod. Natož aby mu volal 13x před zápasem svého týmu. Tady vůbec nejde o obsah telefonátu, tady jde o jasný střet zájmů a je mi úplně jedno, jestli mu řekl Ahoj Luigi, přeji ti vše nejlepší k narozeninám nebo Ahoj Luigi, zítra to AC zařízni.. A už vůbec nevidím důvod, aby tato komunikace probíhala přes anonymní SIM karty zakoupené kdesi ve Švýcarsku. Už tento samotný fakt je jasným důkazem korupčního jednání, nehledě na obsah telefonátů a v každé civilizované zemi se na to tak pohlíží. Že je to v Itálii běžné, tím hůř, ale co mi zaráží, je tolerance takovýc činů a fakt, že ani nechápeš, proč je to vůbec špatné. A o mé vztahy s ostatními gunnery se nestarej, myslím, že jsou nadstandardní a nemám důvod se o tom s tebou bavit

Reagovat
vodka

nepoužívej prosím "mi," když tam má byt mně, strašně to bije do očí.

Reagovat
Pinturicchio

Tak s tím souhlasím, volat by určitě neměli, ať už je obsahem cokoliv.

"Už tento samotný fakt je jasným důkazem korupčního jednání" - Není.

"že ani nechápeš, proč je to vůbec špatné" - Já samozřejmě chápu o co Ti jde především, ale taky zkus chápat mě, jako člověka v tom zainteresovaného - Jak píšu, souhlasím s tím, že by se volat nemělo vůbec, ale pokud už se tak stalo, tak mi sakra záleží na obsahu těch inkriminovaných rozhovorů - Aby se třeba prokázalo to, že mu Moggi popřál vše nejepší k narozeninám a neřekl, at zařízne AC / Inter.

O Tvé vztahy s ostatními se zajímám do té míry, jako o vztahy všech ostatních - vidím, co čtu a logicky si z toho udělám nějaký závěr.

Reagovat
herbage

Mýlíš se. Klientelismus neboli neoficiální systém v založený na protekci a konexích, je rovněž druhem konexe a co jiného, než propojená mafiánská síť zahrnující ředitele klubů, rozhodčí a jiné funkcionáře svazu, by mělo být potom korupcí? Vím, že si to nechceš připustit, ale 13 rozhovorů přes anonymní SIM kartu a dalších 29 mezi Moggim a Fabianimi hovoří samo za sebe

Reagovat
Pinturicchio

Pokud mají takovou výhodu všichni bez rozdílu a nezískává se tím žádná výhoda pro ten který tým? Tomu bych pak neříkal korupce, ale taková morálně šedá oblast ( ano, souhlasím s tím, že je to špatné a nemělo by to být vůbec )

Reagovat
herbage

Ale pochopitelně, že výhodu mají ty silnější celky, jinak by celý takový systém neměl smysl

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsou "silnější" jasně, vliv a tak. Ale jak píšu výš ( a než se do toho začnu znovu zamotávat ) - Souhlasím s tím, že už to samotné volání je špatné. Policisté / soudy mají k dispozici desítky nových odposlechů. V současné situaci mi jde hlavně o to, co bylo obsahem těch hovorů. Počkám si na to, až bude vynesen definitivní ortel. ( Na což bys měl počkat i Ty, nebo začít rýt stejným způsobem do Interu, jelikož i tam už začínají věci vyplouvat na povrch. )

Reagovat
herbage

Nevím, na co bych měl čekat, už jen samotný tento fakt, který jsem uvedl výše, by měl stačit na odebrání titulu a přeřazení do Serie B, ne-li níže. Do Interu bych ryl stejně, kdybych měl k dispozici stejná fakta, což nemám, i když jak jsme několikrát řekl, nedělám si o jeho "čistotě" žádné iluze. Až budu mít k dispozici hovory Morattiho s jakýmkoliv rozhodčím, milerád si na Interu smlsnu. Nicméně ať už je Inter vinen nebo ne, na faktu vaší korupce to nic nemění a řeči o vrácení titulu jsou totálně zcestné. Navíc já silně pochybuji, že šlo jen o jednoroční úkaz, ale vypadá to na zaběhlou praxi, přičemž já silně pochybuji o regulérnosti vašich titulů i sezóny předtím. V mých očích jste pošpiněný klub a pokud budete volat po návratu lidí jako Moggi, tak i navždy budete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ex-Newcastle boss Hughton favourite for Crystal Palace job

Reagovat
kissak

Newcastle uhrál povinné body ve Wiganu, teď ještě porazit doma WHU a jsme zase někde jinde :-)

Reagovat
kiwwi

Macheda do Sampdorie...vraj uz chybaju len formality

Reagovat
mithro

mal ist niekam do anglicka, hostovanie v zahranici je pre jeho dalsi vyvoj u united zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

hostovani v italii = zadny dalsi vyvoj u united

Reagovat
kiwwi

to je dobre

Reagovat
mithro

njn, asi tak ..nie ze by ma to nejak extra mrzelo teda ale ten gol proti Ville nezabudnem

Reagovat
kiwwi

POTVRDENE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia. Predsa som sa dočkal. Už nemusím premier league pozerať cez net. Konečne mi po pol roku prišli namontovať to digi tv. Že vraj za montáž sa neplatí , ale mi povedali že za výjazd technika vraj 12 euri a za kábel 0,50 centov za meter. Tak ma to vyšlo celkom na 20 euri. Neodrbali ma? Dajte vedieť aké máte skúsenosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele