Anglická Premier League - souhrn 13. kola

15.11.2008, 15:44, aktualizováno 16.11.2008, 19:33
Komentáře a souhrny
V prvním nedělním utkání si Everton s Middlesbrough body rozdělil. Manchester City si potom rozdělil body a Hullem. Již v sobotu vyhrála Chelsea na hřišti West Bromwiche a opět vede před Liverpoolem, který nezaváhal v Boltonu. Fanoušky bavil Manchester United, výhra 5:0 nad Stoke je toho důkazem. Neuspěl Arsenal, který prohrál doma s Aston Villa. Po dlouhé době našel přemožitele Tottenham, který nestačil na Fulham...

Bolton Wanderers - Liverpool FC 0:2

15.11.2008 13:45

Góly: 28. Dirk Kuijt, 73. Steven Gerrard

Liverpool chtěl jít minimálně do večerních hodin do čela tabulky. Pro svůj cíl musel porazit Bolton, což se mu také podařilo. Děkovat za to může Dirku Kuytovi a Stevenu Gerrardovi, jediným střelcům dnešního střetnutí.

Bolton začal poměrně dobře a již ve 4. minutě se snažil jít do vedení. Nenápadnou střelou se prezentoval Taylor, ale Reinu moc nezaměstnal, protože mířil vedle. O poznání nebezpečněji vypadala ve 22. minutě příležitost Liverpoolu. Gerrard vysunul vpřed Kuijta, ten se dostal až do dobré palebné pozice a málem otevřel gólový účet tohoto střetnutí. Jeho dělovku ale zastavila tyčka.

O šest minut později už se ale dočkal a poslal svůj tým do vedení. Na levé straně se k míči dostal Aurelio, poslal centr do pokutového území, kde dokázal hlavičkovat právě holandský záložník. Těsně před přestávkou Wanderers dokázali vyrovnat zásluhou Garyho Cahilla, jejich trefa ale nebyla uznána.

Na začátku druhé půle gólmana Reinu Bolton hned dvakrát nepříjemně ohrozil. Nejprve pálil z úhlu tvrdě Elmander a zanedlouho zkoušel štěstí z přímého kopu Nolan. S oběma pokusy si španělský brankář v hostující bráně dokázal poradit. V 53. minutě však přišla více než tutovka Gardnera. Ten dostal vynikající přihrávku za obranu, obešel také Reinu, do odkryté brány ale v pádu zakončit nedokázal.

Bolton byl v úvodních minutách druhého dějství aktivnější a obraně Reds několikrát nepříjemně zatopil. Hosté o sobě dali opět vědět až díky Stevenu Gerrardovi. Střelu hostujícího kapitána nejprve zblokovali obránci a krátce na to nedokázal po přízemním centru z kopaček Torrese poslat míč do odkryté brány. Scházela mu totiž přesnost.

Gerrard byl po přestávce velmi aktivní, zkoušel to z dálky, snažil se vymýšlet útoky a v 73. minutě byl za svou práci oceněn. Po centru Torrese nikým nehlídán poslal hlavou míč až za záda bezmocného Jaaskelainena. Velkou možnost na snížení měl v 85. minutě Gardner, jenž se opět objevil tváří v tvář Reinovi, jenže tentokrát pálil nad. Liverpool si své dvougólové vedení už vzít nenechal a zaslouženě zvítězil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wigan Athletic 2:2

15.11.2008 16:00

Góly: 80. Michael Owen, 87. Obafemi Martins - 3. Ryan Taylor, 89. Titus Bramble

Newcastle poslední dvě domácí utkání vyhrál, ale na svou úspěšnou sérii proti Wiganu nenavázal. Po divokém závěru totiž uhrál jen remízu 2:2. O dva body přišel až v nastavení.

Hosté přijeli do St. James Parku s cílem urvat minimálně bod, za své současné situace si nemohli dovolit ani nic jiného. Jenže ani Newcastle na tom nebyl před tímto duelem zrovna nejlépe, a tak bylo jasné, že diváci uvidí bitvu na ostří nože. Ku překvapení všech přihlížejících se na gól tentokrát moc dlouho čekat nemuselo.

Konkrétně do třetí minuty, kdy napřáhl z hranice šestnáctky Taylor a pěknou střelou překonal bezmocného Givena. Latics se tak poměrně překvapivě ocitli ve vedení a drželi si jej celý první poločas, který byl kvůli mnoha ošetřením nastaven o několik minut. V té poslední málem přidal už druhý zásah Kapo. Jemu ovšem scházela při zakončení přesnost.

Velmi nepříjemně zkomplikoval situaci Wiganu v 59. minutě jeho obránce Emerson Boyce. Ten po faulu na Ameobiho uviděl druhou žlutou kartu a musel tak předčasně do sprch, čímž kouči Brucovi značně narušil plány na ubránění vedení. I přes početní nevýhodu ale nescházelo mnoho a hosté málem přidali druhý gól. Valencia se odhodlal ke střele a snažil se překonat gólmana Givena. To mu ale nevyšlo a irský gólman míč vyrazil na roh.

Newcastle v následujících minutách dostal svého soupeře pod tlak a vypracoval si velké množství šancí. Nejprve ale hlavičkoval nad jeden z nejmenších hráčů na hřišti Obafemi Martins, zanedlouho scházela přesnost Owenovi. Uběhla sotva minuta a anglický útočník v domácím dresu narazil ve své další tutovce na skvělého Kirklanda. Také Wigan zahrozil, jenže Valencia pálil příliš nad.

V 80. minutě to Newcastlu konečně už vyšlo a vyrovnal. Pokus Ameobiho sice ještě Kirkland vyrazil, ovšem na dorážku Owena byl už krátký. Uběhlo devět minut a hostující gólman musel míč ze sítě lovit již podruhé, to když nestačil na střelu Martinse. Zdálo se, že se Strakám povedl dokonalý obrat, v nastaveném čase ale přišel další důležitý moment. Hlavou totiž dokázal vyrovnat bývalý hráč Newcastlu Bramble a zajistil pro svůj tým alespoň bod.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Sunderland AFC 1:2

15.11.2008 16:00

Góly: 45. Christopher Samba - 49. Kenwyne Jones, 71. Djibril Cissé

Přes úvodní dobrý start domácích získal po zlepšené hře ve druhé půli všechny body Sunderland. Hosté tak přesně vrátili svému soupeři porážku ze středečního poháru.

Blackburn vlétl na svého soupeře jako blesk. Ve 3. minutě neuspěl Warnock po přihrávce od Andrewse. Po pěti minutách další obránce Khizanishvili zase brejk zakončil nepřesnou střelou. Chuť zopakovat gólový úspěch ze středečního duelu byla patrná na Santa Cruzovi, ten stále ještě v úvodu utkání orazítkoval po rohu břevno. A Blackburn v aktivitě pokračoval. Pedersenův přímý kop se kroutil přímo do šibenice, Fulop však skvělým zákrokem vytáhl míč na roh.

Na druhé straně musel po dobré přihrávce Malbranquea zasahovat Robinson proti střele z úhlu od Jonese. S čím si nevěděli obránci hostů rady byly standardní situace. Jakýkoliv Pedersenův roh znamenal ohrožení branky. A po několika neproměněných šancích přišel v nastaveném čase gól. Na centr z rohu si vyskočil Samba a tvrdou hlavičkou nedal Fulopovi sebemenší šanci.

To ovšem překvapivě povzbudilo do druhého poločasu hosty a hned ve čtvrté minutě potrestali Robinsonovu chybu. Po ní totiž mohl lehce vyrovnat Jones. Domácí brankář si napravil reputaci o pár minut později, když se vytáhl proti dobře kopnuté standardce Richardsona. I nadále byli hráči Sunderlandu aktivní. Právě po Richardsonově centru totiž Simpson nejspíše zahrál rukou ve vápně, rozhodčí však nechal pokračovat.

V 71. minutě se podařilo hostům zvrátit vedení na svou stranu. Cissé ustál souboj s bránícím hráčem a lehkým přiťuknutím překonal obloučkem padajícího Robinsona. O vyrovnání se snažil Santa Cruz, nejprve ho však Fulop vychytal a následně zmenšil úhel natolik, že donutil útočníka Blackburnu ke střele do boční sítě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Portsmouth FC 0:0

15.11.2008 16:00

Góly: -

Zápas v Londýně rozhodně nepatřil k tomu lepšímu, co Premier League nabízí. Lépe hrající hosté z Portsmouthu nedokázali své pološance proměnit a domácímu celku zase skoro nic nedovolili, skóre se tak změnit ani nemohlo.

Ve 12. minutě se ke střele dostal Defoe, který po přihrávce od Glena Johsnona nadělal Upsonovi a brankáři Greenovi první problémy. Po dvaceti minutách hry přišlo vynucené střídání poté, co se zranil hostující Diarra. Průběh prvního poločasu nebyl pro diváky nikterak lákavý, když už se některý hráč k zakončení dostal, často nemířil podle svých představ. Pravdou zůstával fakt, že nebezpečné šance měli před přestávkou pouze hosté. Jestli se však za nebezpečné vůbec brát dají. Po přímém kopu jen těsně nedosáhl na míč Diop.

A druhý poločas pokračoval podobně. Hned v úvodu dvakrát neuspěl Defoe a Green si vysloužil potlesk svých fanoušků. Konečně se také začali do šancí dostávat Kladiváři. Behrami získal pro svůj tým přímý volný kop. Ten zahrával Bellamy a rozezvučel břevno hostující branky. To jeho spoluhráče nabudilo a ti se drali do útoku, Parker v nadějné pozici jen těsně netrefil. Bohužel pro domácí hrála obrana Portsmouthu nadmíru kompaktně a nepouštěla je do dalších šancí. Naopak na druhé straně se dostal Upsonem tísněný Defoe ke střele, kterou s obítěžmi lapil domácí brankář. V poslední minutě nastavení nedokázal přesný centr Belhadje umístit Kanu, a tak se Green mohl poprvé od 23. února radovat z čistého konta.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur 2:1

15.11.2008 16:00

Góly: 35. Simon Davies, 70. Andrew Johnson - 81. Fraizer Campbell

Tottenham dnes narazil. Po několika skvělých výkonech tentokrát nestačil na Fulham, se kterým prohrál v poměru 1:2. Opět se tak navíc propadl na sestupové příčky.

Zápas začal poměrně opatrně, a proto zajímavé momenty pro diváky přišly až po úvodní desetiminutovce. Jako první mohl otevřít skóre americký reprezentant Clint Dempsey. Ten napřáhl z poměrně velké vzdálenosti a moc mu k úspěšnému zakončení skutečně nechybělo. Jeho dělovka byla lapena gólmanem Gomesen, jenž musel vytáhnout skvělý zákrok.

Tottenham opět nastoupil s pouze jedním útočníkem a moc zajímavých šancí si v prvním poločase nevypracoval. Naopak v 19. minutě nebyl daleko gólu Johnson, jenže míč poslal nad břevno. Až o deset minut později o sobě dali konečně vědět i Kohouti. Po Modričově centru se snažil z voleje zakončovat Bentley, avšak scházela mu přesnost. Jediný gól první půle nakonec vstřelil Fulham ve 33. minutě. V minulých letech byl za velké chyby kritizován gólman Paul Robinson, neobvyklý kiks se povedl tentokrát Heurelho Gomesovi, který nedokázal nepochopitelně lapit dalekonosný pokus Daviese.

Po přestávce bylo jasné, že pokud bude chtít Tottenham navázat na poslední skvěle výsledky, musí začít hrát mnohem aktivněji a vypracovat si nějaké gólové příležitosti. Jenže už v 51. minutě se musel vyznamenat gólman Gomes, jenž dokázal zlikvidovat nebezpečný pokus Bullarda z přímého kopu.

Brazilský gólman ale musel řešit dalších několik nepříjemných příležitostí soupeře a dařilo se mu to až do 70. minuty. Woodgate dokázal Dempseyho střelu sice odvrátit na roh, jenže po jeho rozehrání se prosadil útočník Johnson a nasměroval tak Fulham k vítězství. Spurs se však nevzdali a udělali dobře. V 81. minutě našel Bentley mladíka Campbella a ten dokázal vybojovat pro svůj tým alespoň malou naději. Tentokrát to už ale Tottenhamu nevyšlo a vyrovnat nedokázal. Pod koučem Redknappem si připsal svou vůbec první porážku.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 5:0

15.11.2008 16:00

Góly: 3. Cristiano Ronaldo, 45. Michael Carrick, 49. Dimitar Berbatov, 84. Danny Welbeck, 89. Cristiano Ronaldo

Manchester si po prohře od Arsenalu z minulého kola spravil chuť. V domácím zápase s nováčkem ze Stoke bez problémů zvítězil vysokým rozdílem pěti branek.

Outsider ze Stoke přijel na Old Trafford podle očekávání především bránit a hlavně proto zápasu měl pomoct velmi rychlý gól. Ten také přišel už ve 3. minutě. K exekuci přímého kopu se postavil Cristiano Ronaldo a krásnou střelou dokázal poslat svůj tým do vedení. Pro hosty to byl jasný signál, že dnešní utkání nebudou moci jen ubránit.

Také proto to zkoušel už zanedlouho z hranice pokutového území Diao, jenže i přes dostatek času nemířil přesně. Nepříjemnosti způsobil obraně Manchesteru také Delap a jeho dlouhý aut, který musel vyrážet až gólman Van der Sar. Na druhé straně naopak musel při zajímavé šanci Parka zasahovat včasným vyběhnutím gólman Sorensen.

Manchester si žádný velký tlak nevypracoval, scházely mu především skutečné gólové šance, jelikož Potters hráli v obraně opět poměrně dobře. United měli míč na kopačkách mnohem častěji než soupeř, ale ani to k úspěchu nevedlo. Domácím hráčům se dnes v první půli skutečně moc nedařilo, těsně před přestávkou se ale prosadili podruhé. Ronaldo našel Carricka, který si na hranici pokutového území udělal místo ke střele a nakonec úspěšně zakončil.

Také začátek druhého dějství vyšel Manchesteru skvěle. Stačilo totiž pár okamžiků a bulharský kanonýr Berbatov dokázal zvýšit na rozdíl tří branek. Po centru od Téveze střelou z otočky propasíroval míč až do brány. Hosté si mohli stěžovat na hru rukou, jenže gól i přesto platil.

Stoke se jen bránilo, na nějaké útoky mohlo zapomenout, a tak se hrálo pouze na jednu bránu. Další zajímavou šanci měl v 59. minutě Ronaldo, jehož střela z přímého kopu z dobrých třiceti metrů ale gólmanu Sorensenovi žádné velké problémy nenadělal, jelikož mířil jen do středu brány. O tři minuty později to pro změnu zkoušel technickou ránou Tévez, jenže ani on neuspěl.

Manažer Ferguson si byl výsledkem dnes hodně jistý a už v 64. minutě poslal na hřiště hned dva mladíky, a to Welbecka a Gibsona. I přes jasný výsledek Manchester ze svého tlaku nepolevil a nadále držel Stoke na uzdě. Své vedení nakonec dokázal ještě navýšit zásluhou Welbecka, jenž se předvedl nádhernou střelou z dálky. V závěru se opět z přímého kopu prosadil také Ronaldo a stanovil tak konečný stav na 5:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 0:2

15.11.2008 16:00

Góly: 70. Gaël Clichy (vl.), 80. Gabriel Agbonlahor

Skvělý výkon Aston Villy zařídil jedno z překvapivých vítězství v tomto kole. Arsenal nikdy nezískal jasnou převahu nad svým soupeřem a po vlastním gólu a trefě Agbonlahora odcházeli domácí po právu se sklopenými hlavami.

Hned po osmnácti vteřinách vyslal první střelu hostující Ashley Young, který jakoby věděl, že se jeho tým na dlouho k míči nedostane a unáhlený pokus namířil přímo do náruče Almunii. Na druhé straně dal rychle vědět o svých běžeckých kvalitách Walcott. Ve vápně se dostal za Lukea Younga a šťastně pro hosty jeho centr proletěl malým vápnem nikým netečován.

Po čtvrthodině hry se zaskvěl Davies, který ubránil Gallase před dorážkou Fabregasovy střely. Pokus zpoza vápna totiž Friedel neudržel a obránce Villans měl co dělat, aby míč stihl odkopnout. Pomalé zamykání hostů na polovině uspokojilo Arsenal a málem přišel trest. Po šťastně odvráceném centru se totiž míč dostal k Youngovi, kterého okamžitě po vniku do šestnáctky fauloval Fabregas. Sám postižený si však s penaltou neporadil nejlépe, střelu neumístil a Almunia míč vyrazil těsně před sebe, dorážku už domácí obránci nedovolili.

Ale právě oni zaspali jen pár chvil poté. Centr mezi stopery si totiž na hranici vápna zpracoval osamocený Sidwell, ale střela mířila jen do brankáře. Neúspěšný exekutor penalty byl poté v útočné fázi hostů vidět nejvíce. S naprostou lehkostí se zbavoval domácích obránců, zakončování už mu dělalo problémy větší. Nejprve zpoza vápna branku minul, poté již zhloubi mířil pouze do rukavic brankáře Almunii.

A hráči z Birminghamu pokračovali ve skvělém představení. Young vybídl Agbonlahora k průniku do vápna, ten se zbavil Clichyho a zpětnou přihrávkou našel Barryho, jehož střelu do protipohybu brankář Arsenalu kryl.

Do druhého poločasu bohužel vystřídal útočný fotbal nepřesný. Jen ztěží se oba týmy dostávaly před branku svého soupeře, kde většinou rychle ztratily míč. Když už se Walcott dostal ke střele, Friedel celkem bezstarostně jeho pokus kryl.

Jako blesk z čistého nebe tak vyzněl gól v 70. minutě. Ashley Young se nepozorovaně dostal k centru do vápna, ve kterém v tu chvíli byl z jeho spoluhráčů pouze Agbonlahor. Toho hlídal Clichy a nešťastně si při pokusu odhlavičkovat míč do bezpečí srazil míč, pro Almuniu nechytatelně, do vlastní branky.

Arsenal rázem ožil a mohlo být hned vyrovnáno. Friedel však neskutečným zákrokem zabránil ve skórování Adebayorovi, který zblízka mířil dobře k tyči. A brankář Villy si poradil i s přízemní střelou Denilsona z dálky. A domácí se nevzdávali. Adebayor nejprve v hloubi vápna nastřelil jen obránce a odražený míč využil k akrobatické střele zády brance, kterou ovšem přestřelil.

Veškerá snaha vešla vniveč s příchodem 80. minuty. Skvělý pas si pro sebe stáhl Agbonlahor a přes nedůrazného Gallase se dostal ke střele k bližší tyči. Almunia byl na zemi pozdě a i přes dotyk míče už gólu zabránit nemohl. Návrat naděje Kanonýrům mohl zařídit Fabregas, ale skvělý výkon Friedela opět gólu zabránil. Tentokráte vyrazil nad branku.

Závěrečný tlak již domácím nic nepřinesl. Střely sice přicházely, starosti však brankáři Aston Villy nenadělaly. A tak fanoušci birminghamského celku mohli slavit vítězství na hřišti Arsenalu poprvé od listopadu 1993.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 0:3

15.11.2008 18:30

Góly: 34. José Bosingwa, 38. Nicolas Anelka, 45. Nicolas Anelka

Chelsea opět nezaváhala a po hladké výhře 3:0 na hřišti West Bromwiche si i nadále drží první příčku o skóre před Liverpoolem. Albion naopak zůstává na chvostu pelotonu Premier League.

Mnoha zraněními postižení Blues přijeli na Hawthorns v pozici jasného favorita, nicméně úvod utkání vyšel lépe domácím a zejména Bednář s Millerem několikrát zadákům Chelsea nemile zatopili, ačkoliv se přímo do ohrožení branky nedostali. To se povedlo až na druhé straně Lampardovi, který otestoval Carsona ve 22. minutě a v té chvíli se slova ujali Londýňané.

Carson musel nejprve řešit pokud Maloudy, ve 34. minutě však již domácímu brankářovi nezbylo nic jiného, než lovit míč ze své sítě. Na pravé straně se snažil prosadit Bosingwa, který když viděl, že se přes bránícího hráče nedostane, zkusil levačkou vypálilt a povedlo se mu to náramně - trefil přesně pravý horní růžek branky - 0:1.

Hosté po vedoucí brance ještě přidali, ve 38. minutě přiťukl Malouda míč hlavou do běhu Anelkovi, který si v samostatném úniku chladnokrevně poradil s Carsonem - 0:2. Ještě do přestávky bylo rozhodnuto, v nastavení první půle si znovu Anelka naběhl pro změnu na pas Kaloua a střelou na bližší tyč překonal Carsona potřetí - 0:3.

Po gólové smrští v podání Chelsea se druhá půle již ani nemusela hrát, West Brom byl zralý na ručník, hosté se příliš nikam nehnali, přesto měli další šance na zvýšení náskoku. V 56. minutě sahal po hattricku Anelka, na poslední chvíli ho ale zablokoval Zuiverloon. Francouzský útočník zahrozil ještě o čtvrt hodiny později, kdy ho vychytal Carson, a poté byl vystřídán Drogbou.

Ve zbytku utkání se již odehrálo pramálo zajímavých situací a tak Chelsea konfortní výhru samosebou uhájila. Jediným mínusem pro londýnský klub je možné zranění kapitána Johna Terryho, který byl krátce před koncem vystřídán zřejmě kvůli poranění nohy.

Více informací k zápasu

Everton FC - Middlesbrough FC 1:1

16.11.2008 14:30

Góly: 65. Yakubu Aiyegbeni - 8. Gary O'Neil

Middlesbrough se letos daří nadmíru dobře. V předminulém kole porazilo Aston Villu a také dnes v Goodison Parku proti Evertonu sahalo po vítězství. Nakonec si ale oba týmy rozdělily po bodu za remízu 1:1.

Stačilo pouhých osm minut a už se hosté překvapivě ujali vedení. Downing dokázal najít na pravé straně hřiště O’Neilla, ten v poklidu kontroloval míč a po nějakém čase se odhodlal ke střele, díky čemuž se stal prvním úspěšným střelcem tohoto duelu. Pro Everton to znamenalo jediné - zvýšit útočné snažení a věřit, že dokáže co nejrychleji vyrovnat. Střely Yakuba i Fellainiho byly ale zblokovány.

V 31. minutě se Everton dožadoval penalty po faulu brankáře Turnbulla na hlavičkujícího Yakuba, ale bezúspěšně. O tři minuty později mířil jen těsně nad Yobo a hostující jednička si mohla hodně nahlas oddechnout. Domácí fotbalisté se ovšem nevzdávali a toužily ještě do přestávky vyrovnat. Při poslední příležitosti Cahilla ovšem scházela opět přesnost. Australský reprezentant poslal hlavou míč o zem těsně vedle tyče.

Také po změně stran patřily ty nejlepší příležitosti Toffees, kterým se nakonec povedlo také vyrovnat. Skórovat mohli již v 56. minutě, kdy si skvělou přihrávku od Artety zpracoval kolega ze zálohy Leon Osman, probojoval se až ke střele a pořádně vystrašil brankáře Turnbulla. Jeho zakončení ale nebylo ideální, což si moc dobře uvědomoval.

Evertonu to nakonec vyšlo až v 65. minutě. Centr z přímého kopu poslal do pokutového území Mikel Arteta, našel hlavu Yakuba, jenž se dokázal prosadit. Bylo jasné, že se svěřenci kouče Moyese pouze s bodem spokojit chtít nebudou. I přes velkou snahu ale výsledek otočit nedokázali.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester City 2:2

16.11.2008 17:00

Góly: 14. Daniel Cousin, 60. Geovanni - 37. Stephen Ireland, 45. Stephen Ireland

Po třech porážkách si Manchester na konto připisuje alespoň bod. Proti Hullu sice vedl, nakonec ale zápas dospěl ke konci za stavu 2:2.

Hull odstartoval tím nejlepším možným způsobem a již ve 14. minutě zaregistroval svou první branku. Na svědomí ji měl útočník Daniel Cousin. Manchesteru moc nepomohlo ani brzké střídaní gólmanů, jelikož Joe Hart musel ze hřiště kvůli zranění. Hostům to v úvodních třiceti minutách příliš nešlo, bránu Myhilla nijak výrazně neohrozili.

V 36. minutě se však povedlo Manchesteru z ničeho nic vyrovnat. Největší zásluhu na brance na 1:1 měl ovšem domácí Zayatte, který předvedl skutečně nevídanou chybu. Nebezpečnou přihrávku Wright-Phillips sice dokázal zachytit, jenže následně si míč příliš předkopnul a nabídnul tak zajímavou možnost ke skórování pro Irelanda. Ten jí nepohrdnul a vyrovnal.

Citizens rázem ožili a Hull ve zbytku první půle téměř k ničemu nepustili. V 43. minutě jim navíc rozhodčí upřel penaltu, a to když po střele Robinha evidentně zahrál rukou v pokutovém území obránce Turner. Moc mrzet je to ale nemuselo. Krátce na to totiž dostal prostor a čas k zakončení z hranice šestnáctky opět Ireland a už podruhé rozvlnil síť za zády Myhilla.

Během pár minut přišel Hull o své vedení, a tak po přestávce nastoupil s ofenzivní taktikou. Svého soupeře přehrával a po většinu času v úvodu se hrálo na polovině Manchesteru, jenže to bylo tak vše. Nejvážněji vypadala příležitost Geovanniho z 48. minutě, kdy v krkolomné pozici mířil vedle a bránu Schmeichela nijak vážně neohrozil.

V 61. minutě ale přišel druhý gól Tigers. K exekuci přímého kopu z dobré pozice se postavil obávaný záložník Geovanni a i tentokrát si vedl skvěle. Jeho dělovku tečoval ve zdi stojící Kompany, míč změnil směr a zapadl až do sítě za bezmocného hostujícího gólmana. Nechybělo moc a už po pár sekundách mohl Hull dokonce vést. K nebezpečné hlavičce se dostal Daniel Cousin, ale neuspěl.

Také Manchester po inkasované brance ožil, jeho aktivita vyústila v zajímavou příležitost až v 70. minutě, kdy ale byla Robinhova střela zblokována, nakonec pálil ještě dvakrát Vassell, ale ani on nedokázal přes hradbu těl dostat míč do sítě. Závěr zápasu nabídnul atraktivní podívanou a hodně blízko vítězné brance byl hostující Vassell, který ale ztroskotal na skvělém Myhillovi. Zápas dospěl k zasloužené remíze.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC13102132:432
2.Liverpool FC13102121:832
3.Manchester United1273225:1024
4.Arsenal FC1372425:1523
5.Aston Villa1372422:1623
6.Hull City1363419:2121
7.Everton FC1354419:2119
8.Middlesbrough FC1353514:1818
9.Portsmouth FC1353513:1818
10.Fulham FC1252512:1117
11.Sunderland AFC1343612:1915
12.Manchester City1342726:2214
13.Bolton Wanderers1342711:1514
14.West Ham United1342716:2214
15.Stoke City1342713:2414
16.Wigan Athletic1334615:1813
17.Newcastle United1334617:2213
18.Blackburn Rovers1334614:2413
19.Tottenham Hotspur1333716:2012
20.West Bromwich Albion1332810:2411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (309)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fernando Torres.

Reagovat
herbage

Huš, huš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ibiševič Helmes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chi,Anelka zase slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie ty si iba zaslepený chudáčik pozeraj sa na futbal aj s futbalovej stránky a potom komentuj výkon hráča. na tvojom komentári som sa len poriadne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si kup mozek a pak reaguj...

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, ten Kuijt na fotce vypadá jako skřet z Pána prstenů

Reagovat
smazaný uživatel

keby len na tej fotke

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý sice to nebylo tak jednoduchý jak proti WBA, ale tři body jsou tam ! Akorát mně zas naštvalo, že Torres nehrál v základu. To se z něho sakra stal náhradník, nebo Rafa připravuje tým na to, až ho bude muset prodat !

Reagovat
R22

je po zranění, tak se musí nejdřív rozehrát a dostat se zase do zápasový kondice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ještě není úplně fit, proto ho zatím Benitez do základu nedává, ale až se uzdraví, tak tam na 100% bude!

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale uz se lepsi v carlingu byl neviditelnej dneska pripravil rozhodujci gol skoda ze na konci trefil tyc YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Gatantujem ti,ze najblizsie 2 roky ho liverpool nepreda

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale nemá cenu nic gatantovat, platí zde totiž pravidla, že nic není jisté a nikdy neříkej nikdy, nedáš, dostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z Kuyta mám v poslednom čase radosť...škoda toho brvna,ale vynahradil to krásnou hlavičkou...,Keane(1šanca zahodená),Nando(2 šance zahodené) by sa mali dosať do psychickej pohody,Gerrad tiež zahodil 100 % šancu,ale dal pekný gol po ešte krajšom centry Nanda...,také šance sa musia premienať vo velkých zápasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

hm mas tam asi vsechny golovky, mozna jeste Lucasova hlavicka ... to nepromenovani sanci je uchvatny ale aspon se bylo dneska na co divat

Reagovat
smazaný uživatel

Musia sa dosať do pohody inak to bude v boji o titul tažké...

Reagovat
smazaný uživatel

torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Před chvílí vyslovil komentátor přímého přenosu zápasu Manchester United - Stoke City na Primě [krištijano ronaldo], co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to slyšel, neřeknu kdyby to byl nekdo neznámý... ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ten Ronaldo se potom gólu tvářil...Jak kdyby se udělal...Divnější grimasy jako oslavu gólu jsem ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

da se nekde sledovat premier league na netu zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nejsem trener Wiganu ja. Rikam, at hraje Taylor, hraje Taylor, 3 minuty, Wigan vyhrava...

Reagovat
smazaný uživatel

jj. skoda, ze nejsi trener Wiganu....uz by byly nekde v League One

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco na odlahcenie nalady:

http://www.youtube.com/watch?v=Qu3JfWdYUF0

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nekopal penaltu Barry...?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemuzu pomoc... me se proste nelíbí jak Tevez hraje... kazí strašně moc, pořád ta samá klička do středu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, ted se usmíváš, ale straky otočej

Reagovat
smazaný uživatel

To ri rikali i Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme víc nez nejaky Pompeys oni nemaj OWENa

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo ..

Reagovat
One-Real

Villians zatím Arsenal skvěle tlačí... .

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame naozaj strašne

Reagovat
smazaný uživatel

"[karik] dal druhou branku..." - zajímavá výslovnost komentátora

Reagovat
smazaný uživatel

Krištiáno Ronaldu, to je jeste lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom jsem tady už taky psal, no co k tomu chceš říct ??

Reagovat
smazaný uživatel

Keano zrejme konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves zase vyhravaji, souper ma cervenou, udrzi si naskok 7 bodu. Pusobi to jako Reading z pred tri let, jeden tym PL pro pristi rok uz je asi docela jasny. Pokud se to tam nejak nezlomi. Kazdopadne 12 vyher, 1 remiza a 3 prohry je az moc vymluvny.

Reagovat
honziss

Ani nevíš jak mě to těší.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločasi se mi absolutně nelíbili O´Shea a Ronaldo(až na ten gol).Uvidíme jak to bude probíhat v druhé půli,Stoke by to mohli trochu otevřít,at je se na co dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Stoke otevřou maximálně tak dveře od kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea se nikdy nikomu nelibi, ale zas na druhou stranu jsem ho snad letos nevidel udelat zadnou chybu, cokoliv spatne. Sice navic neprida nic, ale nikdy mu neni co vycitat Dobra zaplata.

Reagovat
smazaný uživatel

On dneska hrál pravého obránce? Neviděl jsem zápas od začátku. Byl celkem vidět v útočné fázi,ale pohyboval se tam těžkopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze je to velice proziravy tah od SAF a je tam na auty Delapa. Rafael by s nima moc nenadelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho jako je Rafael bych na hřiště vůbec nepouštěl .Jsem rád že dnes dostali šanci Gibson a Welbeck.Prosimtě nevíš jak je na tom Fraizer?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha jak se tak dívám tak Fraizer právě skoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hroza..

Vyzerame ako absolutne demotivovani..Prihravky hrozne, o ostatnom ani nehovoriac..Toto dnes nevidim ružovo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tohle na tom komentatorovi Primy nenavidim. Jemu se neco na prvni pohled zda a obhaji si to, ackoliv mu to nic neprokaze. Mne teda zadnej zaber moc nepomoh abych videl, jestli to byla ruka nebo jen bok.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov dal teď sice branku, ale pomohl si rukou...Zatím nad většinou jeho branek za ManU visí řada otazníků - v Lize Mistrů proti Celtiku 2 branky z ofsajdu, dneska ruka, no

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si ji tam videl??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, trochu si tou rukou pomohl, i když, pravda, nebylo to tak jasný, jak avizovali komentátoři. Ale rozhodčí to měl dost těžký na posouzení, to je zase fakt! Jinak ten Delap je psychicky jaksi na dně, nehraje teď vůbec nic, pořád si pomáhá fauly, jednu žlutou už má, viděl bych to dnes na červenou pro nejlepšího metače Premier League...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vazne nevim, nechci obhajovat gol, ktery nemel platit, ale proste koukal jsem pozorne a ani jednou jsem to nedokazal presne vyhodnotit. No to je jedno, gol to je.

Jinak Delap, je dobre, ze on toho umi daleko vic, nez jen auty - jeden z nejlepsich u Potters... Dneska ale nejvetsi radost mam z dvojce Fletcher-Carrick, Scholes je skvele nahrazen. A je daleko vic videt, jak je nepotrebny Anderson.

Souper, Boyce cervena... achjo.. zranil Bartona, rikal sem si, chvalim, ale tohle uz je moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí Delap centroval do vápna ManU a komentátor prohlásil: "Delap teď použije nohu". A s tím svým [krištijánem] ať už jde do háje, když se k tomu přidá [karik], což zní jako [karlík], je toho i na mě trochu moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Ty je máš jaksi rád, teď vedou, ale pochybuju, že tam tu remízu udrží...

Reagovat
smazaný uživatel

To vis ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

No do p..e

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhy gol bola klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se ukazalo presne to, co jsem cekal. Kdyz se Ville darilo a cekala je Chelsea, tak to hrozne podcenili, moc si verili a sli do toho zapasu jako souperi rovni. Naopak Chelsea byla pripravena. Ted po dvou zkazenych zapasech, se sebevedomim nekde dole, se strachem a respektem a absolutne Arsenal prehravaji. Skvely.

Reagovat
vitasrp

Jednak do toho Villans dali srdce, totálně Arsenal přebojovali uprostřed hřiště( To bylo obzvláště vidět na Fabregasovi, jak ho záloha Villans vymazala) a dokázali dotáhnout své nadějné akce do zakončení.. Už v první půli to mělo být 0:2, leč Villa totálně selhala v zakončení, až jsem se začal bát, že dopadnou jak s Borou.. Dnes se tak ovšem nestalo a ukázalo se, že přeci jen ten pravý anglický fotbal v PL existuje a hlavně že se s ním dá vyhrávat nad top soupeři.. Ville děkuji, byl to z její strany super zápas a vidět takhle trapný Arsenal je taky k nezaplacení..

Jinak absolutně nejlepší hráči: A. Young a G. Agbonlahor..

Který tým je v budoucnu získá, tak bude mít velice zlaté ruce.. Z tohoto pohledu je ale jasné, že CFC po nich nešáhne.. Vidím to na MU a i jim to přeju. Kdo v nich totiž ten talent nevidí, tak je naprosto pitomej

Reagovat
smazaný uživatel

To se da jen podepsat

Reagovat
vitasrp

To taky na mne nemůžš reagovat jinak...??? Vždyť se poslední dobou jen podepisuješ..

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ja uz musel bezet a nechtel sem abys byl smutnej, ze sem nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

krasne se na tu tabulku kouka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojte, stejně skončíte nejlíp třetí, jako vždy Chelsea - mistr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by me zajimalo ceho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmíru přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho asi - Premier League a možná, že i Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

neni mozno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor úžasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

především ůžasný rozhodčí který si asi zapomněl píšťalku

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je buh, co dokaze s tema mladikama, nad tim zustava rozum stat

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé

Tevéz Ronaldo Wellbeck

Reagovat
smazaný uživatel

niekto by mal youngovi pofukat bibinky

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 8. zápas od začátku a 8 gólů, to mě celkem překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro porovnání, po 13.kole v minulé sezoně měl na kontě "jenom" 6 gólů. Klidně to může být zase čtyřicítka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak klasika, proti Arsenalu neviditelný, proti Stoke 2 góly.

Reagovat
-Kopy-

Proti Arsenalu hrál týmově, měl gólovku, sice nedal ale neviditelnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jenže tyhle jeho góly jim musí stačit, bez něho by byli sedmí.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně pěkny zapas byl manchester utd:stoke,delap už v druhem poločasu nedokazal udržet nervy na uzdě a manchester to bral jako exibici,jako neutralni divak toho zapasu to beru za super show

Reagovat
smazaný uživatel

ja jako fanousek Liverpoolu se za neutralniho povazovat nemuzu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě jako fanouškovi liverpoolu je jedno jak hraje manchester když zrovna neohrožuje liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno je na case, aby si Wenger zbalil kufre.

Reagovat
smazaný uživatel

nn,at' tam zustane,to neni trenerem ale namyšlenyma hračema samozřejmě ne všema

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorych si tam sam priviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim,spis by ses radsi nemel zapojovat do dikuze.Podivej se na statistiky,kolik Wengerova politika usetrila klubu penez.Zadluzenym Man U a Liverpoolu ted banky pri soucasne temer globalni financi krizi nic nepujci.Aby neprisli o hvezdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze on usetril viac ako taky Ferguson titulmi ziskal ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim,ten Man jsem mozna ani nemel zminovat,je pravda,ze oni si to kompenzuji uspechy.No ale o tom nebyla rec.Psal jsem proc je Wenger tak cenny.Videls zapas Wigan-Arsenal "U19" v Carling Cupu?Ja jo..a myslim,ze by bylo skoda posilovat a nechat ty kluky sedet.A to je Wengerova prace!Ja ho hrozne uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

Usetrit peniaze....Barca bola pred prichodom Laportu v uplnych srackach nie len co sa tyka hry ale i financii. Mala obrovsky dlh, napriek tomu investovala nemale peniaze a hla dnes, v prvej trojke najbohatsich klubov sveta s nulovym dlhom.

Takze ta Wengerova cesta setrenia na prestupoch na priklade Barcelony zda sa akosik nie je ani zdaleka najidealnejsia.

Mna vobec nezaujima nejaky Wigan. Vsimam si jeho schopnosti a je to presne ten trener, ktory ma svoj styl a ten sa snazi zdokonalovat. Ak ten styl nie je este vyladeny na optimum, tak sa vobec nedokaze v otazke taktiky vynajst.

Je to dobry trener, ale nie je to uplne top.

Reagovat
smazaný uživatel

a super je že arse(a)nal prohral a Liverpool vyhral,co vic si přat??možna at' chelsea prohraje

Reagovat
One-Real

Villiaaaaaans ...

Agbonlahor skvěle!!!

At zije Aston Villa .

Reagovat
Staenly10

Tak jsem koukal chvíli na Man Utd.-Sotek City (asi na posledních 15 minut). Ronaldo hrál celkem dobře,až na ty pády ,přihrával,nabýhal,střílel,prostě dělal to,co ofenzivní hráč má. Hodně mě překvapili mladíci Manchesteru ,ale ten komentář ,to [krištijano] sem oprvadu nbemohl vystát

Reagovat
One-Real

A máme tu další spekulace na téma " příchody do Madridu", novým fotbalistou na obzoru, není nikdo jiný, než Amir Zaki z Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No do haje,To jsme to (gunners) dneska pekne dojebali.Nulove nasazeni,zadna vule po vitezstvi.Ach jo,pohled an tabulku me desi.Snad to bude naopak nez loni,spatny zacatek,ale skvely zaver(muzu jenom doufat).Zasluhu si na t eprohre pripsal taky AW,Nick mel jit o polocase dole,nedarilo se mu,stejne tak Diaby...ze ne meli prijit Ade a Vela...ale co uz,musime jit dla.GO GO GUNNERS

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy,co jsem ti říkal...

Reagovat
One-Real

100. pro Aston Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. To je stastia v poslednom case.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester si skvěle poradil s nováčkem ze Stoke - skvělá podíváná pro všechny fanoušky dobrého fotbalu!

Moje hodnocení: (jako ve škole 1-5)

V.d. Sar (1), Evra (1*), Vidič (1), Evans (2), Brown (2), Ronaldo (1-), Fletcher (1), Carrick (1), Park (2), Tevez (3), Berbatov (1-), Welbeck (1), Gibson (2), Manucho (2)

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla podívaná, ale pěkná nuda....Stoke si holt venku moc neškrtá....Stejně jako Čukoétka proti naivnímu a právem poslednímu WBA....prostě jsou to nudné zápasy, jenom v nich padá hodně gólů....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

sakra, já že napravo hrál O'Shea....

Reagovat
hefy

Jestli si viděl Browna tak klobouk dolů

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačný zápas. Nádherné, jak se do týmu zapracovávají i Welbeck s Evansem, kdežto portugalsky mluvící blb nastoupil dnes jen jeden (škoda že dal 2 góly, jelikož hrál opravdu špatně). Hra nebyla excelentní, to v žádném případě, ale ta sestava se mi docela líbila. A chazy, opravdu myslíš, že budou problémy v obraně Vidičem? Já bych spíš (tak jak jsem říkal už minule) nechal Ferdinanda odpočívat i poté, co se uzdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupili 2 Manucho coby Angolan taky mluvi francouzsky

Reagovat
smazaný uživatel

portugalsky jsem nejaky seknuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bertone: vsak BROWN dnes nehral...toto ti vyslo haha

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ty zástupy nekritických obhájců Wengera a obdivovatelů krásné hry Ars-nalu? Jak jsem tady už psal po středečním Carlingu - liga je o něčem zcela jiném......

Reagovat
smazaný uživatel

Zastupy opravnene smutia, dnes boli neskodni. Futbal bez striel nie je futbal, je to len vozenie lopty do brany a ani to im dnes neslo. Zasluzena vyhra AV, jedine mi prislo divne, ze penaltu kopal Young, mal to kopat Barry, bolo by to aspon rozdielom triedy. Young+Agbonlahor A co Spurs? zapas som nevidel, tak daj aspon strucny nazor, nech mam s cim konfrontovat highlight...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal momentálně prostě není na úrovni nejužší evropské špičky, at si hraje v Carling cupu třeba s jedenáctiletýma.

Reagovat
fantomas

Spíš taky Villa je o něčem jiném než Wigan v rozkladu. Navíc naši byli opět s nosy nahoru, na výši, to se to pak těžko někdo poráží.

Reagovat
fantomas

Wenger: “We were a bit unlucky as well on the first goal because we have Bacary Sagna who is down after getting injured. I believe as well for the second goal there was a blatant foul on Carlos Vela on the edge of their box. Instead of having a chance to play 1-1 we are then 2-0 down."

Arsenal:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na tom druhém gólu měl podíl i rozhodčí, myslím že klidně mohli písknůt tů kosu na Velu. No dopadlo to tak jak to dopadlo.

Reagovat
fantomas

Já se sice taky podivoval, ale jen tak hodit za hlavu nepochopitelné selhání obou stoperů, kteří zcela zadarmo nechali Gabbyho doběhnout balon a zavěsit (nebyla to chyba jen Gallase, ten s tim už mohl těžko něco dělat, ale katastrofa je spíš to, že oba střední obránci byli s Agbonlahorem v kruhu, nezdvojili ho a ve finále se dostal o dva metry před ně), to mi přijde jako alibismus. Zase za to muže rozhodčí prostě.

Reagovat
fantomas

*nebyla to chyba jen Gallase

Reagovat
fantomas

Pardon, já to tam mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No joooo...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmě na rozhodčího sa vymlůval zas tak nemožem,sami sme si prohráli zápas, a když nemíní skusit ani vystřelit ze střední vzdálenosti a furt tocpů do vápna jak .... tak to už fakt nevím co s tím. Jinak dnes Fabre a Gallas hooodně zklamali, naopak mě zaujal docela jediný Diaby ale bohužel, nestačilo to

Reagovat
smazaný uživatel

Villa si zaslúži preniknúť do BIG4...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Davida Villu, nebo ty kopáče, co s haluzí porazilu Slavii v UEFE??

Reagovat
fantomas

Ne, ty fotbalisty, co s přehledem porazili Arsenal.

Reagovat
$dolar$

Jestli to nebude Arsenalem ...

Reagovat
fantomas

Bude to obojím pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

na ukor liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn.

Reagovat
smazaný uživatel

V Expres zprávách je napsáno, že Chelsea vyrovnala rekord Tottenhamu, starý 46 let, v počtu vítězství na hřištích soupeřů - 10. To je celkem síla, že?? A pak kdo je nejlepší, Chelsea forever!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, bylo to dokonce už před 48 lety

Reagovat
smazaný uživatel

Super a o cem to prosimte vypovida?.. Maximalne o tom, ze Chelsea hraje hur doma nez venku. A proto je predpokladam nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

10 vítězství venku přece nevypovídá vůbec o ničem, to není žádná rarita, že...Brát to tak, že hraje hůř doma, než venku, může snad jenom někdo, jako ty - trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

A o cem to teda vypovida? ... A jak jinak to mam brat? Vzdyt kvuli tomu, jak hraji doma loni prisli o titul a kvuli tomu jsou letos prvni jen o skore. Loni takovy stupidni ztraty jako Everton, Wigan, Villa rozhodli o tom, ze zase nemeli nic po tom, kdyz se Terry neudrzel na nohach. A kvuli tomu, jak hraji doma, letos remizovali s poslednim tymem a maji ze zapasu s Big Four jen jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto sa nedá pozerať : ´´Chelsea forever!!!!!!!!!!!!!´´

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes během té parodie na fotbal s WBA se má nenávist k té modré sračce vystupňovala až na maximum....a takový humáč jako to co jsi právě vyplodil ve mně skoro probouzí násilnické přesdstavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Parodie na fotbal to byla oboustranna, nejhorsi fotbal dne...

Reagovat
smazaný uživatel

a tos viděl jenom tento zápas nebo i všechny ostatní? z naší strany to byl průměrný fotbal, hráli jsme daleko horší zápasy s daleko horšíma výkonama........ ale jestli vás to baví fotbal se hraje na body a ne na arsenal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to typický scum...

Reagovat
vitasrp

Tak mám tu pár poznatků, které jsem si musel vytvořit během zápasu abych se ke konci vydržel dívat.

Je až neuvěřitelné, s jakou lehkostí nakonec dokázala Chelsea ten zápas vyhrát. Jelikož Scolari přišel do zápas s naprosto nevhodnou taktikou, kdy se snažil houževnatého soupeře překombinovat ve středu pole a snažit si takto vynutit tlak. Vzešli z toho ale jen zbytečné ztráty míčů a následné nebezpečné kontry soupeře. To se po té dvacaté minutě změnilo( nevím, zda k tomu zavelel trenér, nebo to tak vyplynulo ze hry) a my jsme byli ti, kteří stáli zformováni a čekali na chybu v rozehrávce soupeře. Díky následným rychlým kontrům jsme tedy byli schopni vytvářet si šance(viz šance Lamparda, Maloudy a jiné nedotažené akce) Takto jsme vlastně i docíli dvou přesných zásahů které tam šoupnul Anelka.. Do druhé půle jsme tedy vstoupili v podobném duchu a nechali WBA hrát na vlastní půli, ale jakmile překročili půlku, hned jsme je dostávali pod tlak a odebírali míče. Výsledkem byli další šance, které měli Deco, Anelka, Kalou, ale něco bylo značně překombinované, něco nedotažené a něco jen špatně zakončené. Zkrátka finální fáze, hrůza.. To se nám v budoucnu může vymstít( no a vlastně už i vymstilo, třeba netrefování prázdných branek v zápase s MU)..:) Nicméně ta druhá půle do 70 minuty byla dle mne vcelku dobrá. Pak jsme již ubrali a nechali WBA hrát. Mimochodem dnes bych ani nekritizoval Drogbu, mě přišlo, že byl i poměrně rád, že si zahrál a dokázal ukázat, že pokrytí míče a následné sklepnutí má nejlepší na světě. Pokud začně makat a mužstvo ho přijme, můžeme mít vynikající útok. Je to sobec, to ano, ale to občas útočník potřebuje( v zakončení samozřejmě, pokud jsem v kombinaci, tak radši nahrát než jít sám) Dokázal se dostat sám i do pár náznaků šancí, které ale nevyužil. Nevím, ale jak přišel, tak už jsme tak pomalu přestali hrát, proto zase neměl možnost ukázat, jestli na to stále neuvěřitelně kašle, vlastně tak, jak jsme zvyklí. On ještě letos nehrál, když jsme hráli naplno. Vždy tam přišel až když bylo hotovu a nebo jsme byli totálně mimo tempo. Proto ho chci alespoň jednou vidět v základu, ať všichni víme, co je schopný odvést. Je ale pravda, že nevím, zda kvůli tomu bětuji jedno možné odskočení si na hazl a následné vyblití. Aby to nebylo špatně, já Drogbu nehájím, je to magor, jen dnes vlastně nic extra neudělal(vlastně teda nezkazil) a nebylo tedy jak a za o ho kritizovat Jinak tedy bylo posledních dvacet minut nudných, už to bylo nezranit se a jen to dohrát.

Ještě bych se pozastavil nad tím, že dle mého skromného úsudku Chelsea prostě neumí letos bránit. Vlastně náš defenzivní výkon stojí a padá s Mikelem. Pokud on hraje dobře, jsme nepřekonatelní, pokud ale nehraje excelntně, máme problémy. Dnes stačilo, abysme byli prvních dvacet minut pod tlakem a hned z toho vyplývali nebezpečné protiútoky( dnes totiž Mikel nehrál nic extra na jeho poměry) Dle mne je příčina jasná: Deco.. To není žádná kritika, on prostě nevyrostl v prostředí, kde se brání a tak to prostě a jednoduše neumí. Jenže působí přímo v srdci zálohy a tam značný nedůraz a prohrávání soubojů může být problém. Nehledě na to, že to občas vypadá tak, jako by ani nevědel jaký že to prostor má střežit. My málo golů dostáváme ne proto, že bysme byli tak bezchybní v defenzívě, ale proto, že soupeře většinou nepustíme do aktivity. Tak jsme to provedli 70 minut s MU, celý zápas s Villans, a všechny ty slabší soupeře jsme takhle udolali. Když se ale hrálo S AS a Mikel neměl den, hnedle z toho byli tři goly. Nehledě na to, že v těch nejdůležitějších zápasech jsme toho banána vždycky dostali. Nekritizuji tedy Deca, pouze říkám, že kvůli němu až extrémně záleží na výkonu Mikela a nedá se s ním hrát beton. Proto by tedy mohlo být lepší, aby v některých zápasech hrál Ballack, který to bránění zvládá přeci jen lépe( nepočítám zraněného Essiena, jinak by bylo jasné, kdo by nastupovatl) Takže tohle je dle mého příčina občasného chaosu v defenzivní činnosti.

Jinak co se týče jednotlivců dnešního zápasu, tak bych vyzdvihl pár jmen. Jednak Bosingwu, který určitě patří mezi TOP hráče na jeho postu, jeho ofenzivní činnost byla super, jeho gol výstavní, co více si přát???

Dále ANELKA, MOTM. Jeho zakončení dnes v první půli bezchybné, jeho zaujetí prohru ukázkové, napadání, aktivita, vše na jedna s hvězdou. Dokázal, že i dokáže nehamounit, to když v jasné pozici ještě přihrával Decovi, i když to bylo zbytečné. Ano, bylo to na škodu, ale ukazuje to jeho chrakter, nehraje pro sebe, ale pro tým. Momentálně bych řekl opak Drogby.

Dále mne zaujal výkon dnešního trojúhelníku Mikel, Deco, Lampard. A jde mi hlavně o defenzivní činnost. V těch prvních dvaceti minut se nedokázali vyrovnat s tvrdým stylem hry WBA a ztrácel tedy příliš mnoho míčů. Nehledě na to, že se nestíhali stahovat zpět a zamezovat útokům soupeře. Dle mne tedy Mikel neměl nejlepší den( i když nic hrozného neudělal, alebyl párkrát v nebezpečném prostoru obelstěn). Vlastně všechny ty nebezpečné střely soupeře byli z prostoru naší zálohy. To bylo v těch prvních dvaceti minutách alarmující. Pak jsme přestali blbnout, zbytečně kazit, čekali na soupeře na vlastní půli a vyráželi do rychlých kontrů.. Celkově nikdo nehrál pod psa, ale nikdo ani nejak moc nevyčníval. Kromě tedy těch prvních dvaceti minut bych řekl, že všichni pracovali svědomitě pro tým a nakonce se i chopili vypracovávání šancí.

No a nakonec, naše křídla.. Od Kaloua toho očekávám mnohem více, svojí rychlostí i schopností obejít protihráče do něj vkládám velké naděje, i když kvalitního zakončení asi není schopen.. Nicméně to zase až tak nevadí, pokud bude ty goly vypracovávat. Ano, dnes vypracoval třetí gol, to byla parádní ukázka jeho schopností, leč kromě své jedné šance již více nepředvedl.

Malouda.. Ach jo, je kritizován neprávem(a nebo vlastně právem, když není schopnej z těch akcií co udělá vyplodit jeden pitomej gol), protože svojí aktivitou daleko, ale daleko za sebou nechal Kaloua a akce přez něj chodili v pravidelných intervalech. Ano ani on není schopný solidního zakončení, ale kolik akcí dnes z křídelního prostoru připravil?? V druhé půli více než dost. Je škoda, střelec to nikdy nebude, ačkoli šancí má habaděj, tak mě osobně se jeho výkony letos líbí čím dál více. Můžete mít jiný názor, neberu vám ho, jen dle mne je tak trochu trnem v oku většiny zde, ačkoli je mnohdy nejaktivnější náš hráč. A to že občas zkazí, je prostě normální jev. Protože kdo nic neudělá, nic ani nezkazí. ¨

Reagovat
smazaný uživatel

Atakujes rekord Inak celkom vecne zhrnutie...

Reagovat
madridcan

gratulujem kazdemu kto toto precita

Reagovat
smazaný uživatel

no du to prelouskat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys měl delší, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byly takové doby, ale moment, najdu toho vazqueze .

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea letos neumi branit ? podivam se na tabulku ... 4 obdrzene goly ... neco na tom bude

Reagovat
vitasrp

Ano, takhle jsem předpokládal, že se na to každý podívá.. Jenže mne nejde jen o to, kolik golů padlo, ale kolik jich mohlo padnout a taky v jakých zápasech. Vždyť si vem náš match ve Wiganu, to jsme měli dostat min. 2 goly. Dneska s WBA jsme měli za dvacet minut kliku, že ty náznaky nedotáhly do konce. Doma s MU jsme dostali gol a pustili je zase za dvacet minut do několika loženek, při zápase s Live jsme dostali gola v prvních dvaceti minutách( i když to byl největší náhoďák ) No a pak ta naše banda jede do světa, přesněji do Říma a dostane tři kousky a to po třech strašlivých chybách. Tehdy je potrestali a ukázali, že pokud hraješ proti nám aktivně, tak šance přicházejí.. To za MOurinha a jeho betonu pravidlem nebylo.

Jen tak ve finále, to, že my neumíme bránit jsem možná přehnal, většina týmů je na tom daleko hůr, jenom já to porovnávám s minulými zaběhlými kolejemi.. Tehdy když jsme měli bránit, tak jsme nikoho nikam nepustili. Letos, když k nám jede někdo vyhrát, tak taky vyhraje a zaručeně toho gola dá

Reagovat
$dolar$

Tak Frankie tomuhle se ani nepriblizis

Reagovat
smazaný uživatel

"ještě bych se pozastavil nad tím..." a za to dopíše 2x tak větší porci, než do tý věty

Reagovat
smazaný uživatel

Slohovka o Čukotce..? Díky ale nemám na to žaludek....Místo toho shrnu to tvoje téma svými slovy do několika bodů:

- Byl to katastrofální fotbal, který si nezaslouží sebevětší pozornost (a už vůbec ne takovou slohvku jakou jsi sepsal ty), možná jenom tím jak byl nudný....

- Čukotka vydělala na představě WBA, že s nimy může hrát vyrovnaný fotbal.

-Čukotka vydělala na tom, že WBA hraje dosti "donquijotsky" tzn. že hraje stejně i proti celkům které mají značně vyšší kvalitu než oni

- Čukotka neustále vydělává na tom, že je taková sračka a že ropné srdce se jaksi nevylučuje se zlatými nohami...

---> Čukotka je prostě jedna velká modrá sračka a kdo to nevidí, měl by se nad sebou zamyslet, zvlášť nad svou inteligencí a morálními hodnotami

Reagovat
smazaný uživatel

ty komplexy.....

Reagovat
smazaný uživatel

jaké prosímtě...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys prosím tě více rozvést tento bod?

--> Čukotka neustále vydělává na tom, že je taková sračka a že ropné srdce se jaksi nevylučuje se zlatými nohami...

Nějak jsem nepochopil pointu. Vyhráváme proto, že dáváme víc gólů než soupeř a když ne, tak výhra prostě není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, jaksi jsi nepochopil pointu....to se může stát....to byla jaksi narážka na vaše hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nad svou inteligencí a "morálními hodnotami" by ses měl zamyslet především ty, teda pokud jseš vůbec schopen se nad něčím zamyslet, zatím to vypadá, že zřejmě ne . A jinak fakt, že je Abramovič vlastníkem Chelsea?? Taky ho nemám příliš rád, ale Chelsea fandím už dost dlouho, byl to můj oblíbený klub dávno před tím, než do něj vstoupil Abramovič. A teď, když tam hrají hráči jako je Lampard, J. Cole, Terry a navíc Čech, neumím si představit, že bych v Anglii mohl fandit někomu jinému. Jinak řečeno - mám prostě rád klub, hráče, o vedení se nezajímám, podívej se, komu patří Liverpool, Arsenal, o Manchesteru City radši ani nemluvím. Zajímalo by mě, komu v Anglii fandíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že si sem našel cestu další 16 letý scum, který fandí čuktoce už tak aspoň 16 let a 9 měsíců......

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se vzal, tu se vzal, další inteligentní zastánce teorie uměle vytvořeného klubu Jinak, nejsem 16 letý scum a Chelsea fandím opravdu už dlouho, určitě jsem jim fandil už před tím, než jsi pochopil význam slova fotbal, bruci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj fandil jsi jim od dob Zoly, je mi to jasné, samozřejmě že to není umělý klub, mezi nimy a Liverpoolem není žádný rozdíl....

A i když si to těžko uvědomíš, nepřipadá ti, že jsem právě na tohle narážel..? Komu v Anglii fandím já...? Na to bys asi nepřišel, protože to není klub big4, nemá žádný ropný kohout ani nemá balík peněz kterým bys umlátil velrybu ....i když abych pravdu řekl McCabe takový balík možná i má, když vlastní ještě Ferencváros, Red Star a Chengdu když o tom tak přemýšlím.....

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, mohl bys ses mi ozvat na icq 376-506-462 ?? díky moc, rád bych něco probral

Reagovat
vitasrp

Sorry, ale jelikož jsem si přeinstalovával kompa, tak jsem byl schpen zjistit, že jsem zapomněl své heslo .. A nový účet si nezakládám, jelikož věřím, že se mi rozsvítí.. Takže jediná možnost, jak tu něco pořešit, je zde a nebo na stránkách chelsea-fc.cz buď v komentářích nebo na foru.. Jinak se se mnou mmentálně asi nespojíš

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal Cech????????

Reagovat
smazaný uživatel

Není problém to z EuroFotbalu vyčíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je historicky nejdelší příspěvek na EF, kdyby měl někdo náhodou zájem o jeho překonání . Patří samozřejmě Madridu . Zlaté časy diskuse o PD .

http://www.eurofotbal.cz/primera-division/2005-2006/reportaz/real-sociedad-real-madrid-100461/

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
vitasrp

No, tak v tom případě ten můj článek je v porovnání s tímto jen takovým malým chudým příbuzným...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si hned vzpomněl na vazqueze, když jsem viděl tenhle cácorek...

Reagovat
smazaný uživatel

"jdu si uvařit kávu"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A po třech letech se tomu někdo zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

dočkal ses

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě už jsem pomalu přestával věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

každej den omrknout EF, jestli náhodou. až konečně po 3 letech GATTUSO...

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě stíhám tak jednou za dva dny, přece jenom těch nedoceněných fórků mám za ty roky několik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

ten vtip očividně potřeboval dozrát

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byly sloky . a já si někdy připadám jak šašek, když napíšu z deset řádek...

Reagovat
fantomas

Tyy vojdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt, je to aj o usilovnosti a elane, ten musel byt pekne nabudeny, take nieco sa obcas stane aj mne, ale v ustnom prejave Na taketo siahodlhe pisanie ma vedela prinutit len moja slovencinarka, chvalabohu za lenivost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto si ulozim do oblubenych položiek a ked sa budem nudiť tak to prečitam

Reagovat
smazaný uživatel

Ono moc z toho už neplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko vic, nez delka toho jednoho komentare me udivuje vysoka uroven cely ty diskuze. Na tomhle webu pro me neco absolutne nepredstavitelnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ta reakce fakt jit nemela. Ale to je jedno no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nemáš odkaz, kdy se dosáhlo historicky nejvyššího počtu "Re:", než to pak zrušili?

Reagovat
smazaný uživatel

To budu nějaká se mnou a rominhem...

Reagovat
-Kopy-

to jo

Reagovat
Radin

Moc lidí tam nepsalo a asi o to to bylo kvalitnější :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk mel talent od Boha...otazka pro pametnik-vystupuje ted pod jinym nickem nebo skoncil???

Reagovat
smazaný uživatel

Vystupuje tu pod stejným nickem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chodim tady asi rok a pul, ale nevsiml jsem si, ze bych tady videl nekoho s timto nickem

Reagovat
smazaný uživatel

To ale na věci nic nemění..., já jsem mu asi před týdnem odepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre.. ja netvrdim, ze to tu stoji na tom, jestli jsem tu nekoho videl nebo ne... jen jsem podotkl, ze jsem ho tady nevidel a myslim, ze nekoho, kdo pise takovehle slohovky bych si asi zapamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

On ty slohy nepsával každý den, tohle byla pochopitelně výjimka, navíc tehdy byl delší příspěvky (pochopitelně ne až tak) v naprosétm normálu, dnes bohužel stačí pár řádků a každý je vyvalený.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja to chapu... taky tam bylo napsano, ze to sepsaval i s opravami atp. 4 hodiny kdyz si predstavim, ze na maturitu je predepsany cas 120 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk mel talent od Boha...otazka pro pametniky-vystupuje ted pod jinym nickem nebo skoncil???

Reagovat
smazaný uživatel

Na Live, Chelsea i Villu sem měl vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

199.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulant, to neplati

Reagovat
smazaný uživatel

No to co nam predviedol Arsenal Mam pocit,ze toto bude najhorsia sezona za poslednych 10 rokov,ak uz nie je.Hra Arsenalu velmi nevyspytatelna.Zapas zahra dobre ,druhy sa nevie vobec presadit.S takymito kolisavymi vykonmi som uz titul vylucil pre tuto sezonu.Liverpool vcera nehral nic aj napriek tomu dokazal vyhrat.Nehovoriac o Cukotke.

Mam pocit ,ze vcera keby nastupia mladici Arsenalu ,ktory hrali proti Wiganu,by toho predviedli rozhodne viac.Uz druha domaca prehra a to neni este sezona na konci. Tak mi zostava len popriat Aston Ville k vyhre a k rozhodne lepsej predvedenej hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry zaver od tebe k te nasi diskuze u clanku o prohlaseni Essiena.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ktory zaver myslis a tak isto neviem ,co to ma spolocne s tym co som napisal tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, vyzdvihujes hru Aston Villy, kterou si jeste pred nedavnem hazel nekam za Arsenal. A ja myslim, ze vcera se jasne ukazalo, proc jsem psal, ze hraji nejhezci fotbal v PL. A to je podle me dobry dokonceni cele te diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vcera nehral nic ? videl si ten zapas ? kolik jsme meli sanci ?

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave,ze som tu hru videl

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze vyzdvihujem hru Aston Villy vo vcerajsom zapase,nie v celej sezone.Vies?A to je rozdiel.Nehadzal som Aston Villu za Arsenal..Ale aj napriek tomu ,ze vcera vyhrala na Emirates neznamena ,ze je lespia alebo,ze hra krajsi futbal.Vyhrala tam po 13tich rokoch ,na to nezabudaj.Aj to ze vyhrali nebude teraz znamenat ,ze hraju najkrajsi futbal.Vies vela krat vitazstva nemaju nic spolocne s "krasnym" futbalom.Vid cukotka albo lfc vcera.Vcera Arsenal nemal svoj den a dovod preco to tak skoncilo je ,ze Villa hrala ofenzivnejsie a pozorne branila.Arsenal bol uplne bezzuby a bez napadov.Mal jeden z tych svojich tohtosezonnych "vydarenych" dni.Nemozes tu robit zavery z jedneho zapasu.Historicky je uspesnejsi Arsenal.Vies na odvete moze Arsenal vyhrat tam.Co napises potom??

Reagovat
smazaný uživatel

Co má historie společného s momentální hrou Villans?

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron - ignoruj toho vola, jinak tady z toho zase udělá maďarskou vesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...na něj je škoda slov, je to chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak?ved ma ani nepoznas ty idiot.Ale chapem si jedna z tych malych zdemagogizovanych Bruceovych prostitutok.Tupec bez vlastneho nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mě dostal...veď si o mě posudky jaký chceš...od chudáka jako jsi ty je mi to fakt jedno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Staci uz:))) hlavne uz to nerozvadej.

Reagovat
Kily

už nemusí, petuloo1984 nás na týden opustil

Reagovat
smazaný uživatel

:)))

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze Villa proste podala svuj standart, vyjma zapasu s Chelsea, ktery fakt krute podcenili a jeli tam jako sampioni. Zajimalo by me, jestli by jsi vubec mohl hru Villans za celou sezonu hodnotit, tim myslim, kolikrat si je asi tak videl. Nerobim zaver z jednoho zapasu, ale z cele sezony, kdy Villa hraje neuveritelne atraktivni fotbal. I kdyz i proti Liverpoolu to nebylo ono, az moc se bali utocit. A co ma nejaka historicka statistika spolecneho s jejich aktualni hrou mi vazne nejde do hlavy. Jinak kdyz se stane, tak si stejne nejakou chytrou reakci najdu, to ted neresit:))

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nezdálo, že by Aston Villa betonovala, nebo hrála defenzivně - naopak, to jenom Arsenal jí tím svým antifotbalovým, nekonečným přihráváním nepouštěl k míči. Tak co měli Villans dělat? O pressing se snažili, ale nikdo není takový blbec, aby proti Arsenalu otevřel obranu a pro nic za nic pustil hráče soupeře do svého vápna. Nicméně když AV balón měla, šli dopředu, z toho vyplýval i mnohdy větší počet gólových šancí a o tom ofenzivní fotbal je.... ne o stupidním, v nic neústícím držení míče...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale to zdegenerovaným jedincům nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ,ale to neznamena,ze musi hrat atraktivnejsi fotbal,za to ,ze vyhrala na Emirates.Hovoris ako keby,to ze vyhrala,bolo tvoje velke vitazstvo v nasej diskuzii pred tym.Mne sa hra Villy paci,je to jeden z mala mne sympatickych klubov premiere league.Ja som sa ti nikdy nenapisal,ze nehraju atraktivny fotbal,ale iba som sa ta pytal na tvoj nazor aky mas na to dovod ty si to mysliet.Ja som videl par zapasov Villy tuto sezonu a netvrdim ze nehraju zaujimavy fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

zkusíme se vrátit k nedávné diskusi pod článkem "essien - ars-nal nikdy nic nevyhraje" kde máš na hru Villy velmi negativní postoj......no, stejně 90% tvých příspěvků zde nemá žádný smysl, takže je fajn, že tu teď díky Banu bude od tebe chvíli klid, a normální lidi tu teď mohou normálně rozebírat fotbal aniž jim do toho se svými nesmysly bude vstupovat jeden donkey ze Slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sem to cet cely.Myslim ze tam neni nic negativniho z jeho strany na adresu Villy.Ale nechci se hadat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to možná bylo pod jiným podobným článkem kde blinkal ze všeho anglického......on tu teď během posledního týdne měl takovou menší "One Man Show"....

Reagovat
smazaný uživatel

no ja sem cet hodne prispevku,mozna vsechny a nic sem tam nepostrehl takovyho,ale mozna sem neco precet. vy dva ste byli hodne na smich.jak jeden tak druhej,ale nechci urazet

Reagovat
smazaný uživatel

už vydal Wenger nějaké své oficiální prohlášení k zápasu s Villou?...

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC good

Reagovat
honziss

No vida, tak je to už asi fakt krize. 7 zápasů - 2 body. Hmm. Ještě že jsem to neviděl.

Reagovat
honziss

Aspoň ten Wolverhampton v League Championship mi dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves šlapou, to se musí nechat, ale aby se nezasekli jako loni Watford....těch je mi líto a Aidyho zvlášť .....ještě by si na PL mohli znovu stáhnou Millera, na toho bych se zase koukal rád ....

Reagovat
honziss

Pro mě to je docela překvapení. Loňské výkony ani nenaznačovaly takový vzestup. McCarthy tam ale dělá dobrou práci. Moc to Wolves přeju ten postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn,aj ja im držím palce...

Reagovat
minoLFC

povinné tri body a veľa zahodených šancí

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ManU trošku dotáhne Chelsea a LiverPool ... zatím se jim to daří...C. Ronaldo se uzdravil a hned dva nádherný góly...oba z trestnaku...fakt pekny, ten tu hru zase roztancuje..

Reagovat
smazaný uživatel

CRonaldo je zdravy uz davno, dobre rano, bez si uvarit kavu kamo...

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyly nádherný góly, ale chyby brankáře, kterej se nemohl rozhodnout, jestli půjde doleva, nebo snad doprava...Dokonce už i ti profesionální komentátoři na Primě si toho všimli, a to je co říct. Ale zasněný fanoušek největšího simulanta na světě si toho pochopitelně všimnout ani nemůže. Mimochodem, C. Ronaldo v tomhle zápase spadnul asi tak šestkrát, možná i víckrát, aniž by rozhodčí přerušil hru. A to už o něčem vypovídá, rozhodně ne o nepozornosti sudího!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je aj tak BEST a vsetkym vam ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle to všem za rok v té druhé lize ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

jo a pak se vrati do te prvni stejne fenomenalne jako juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má k Juve opravdu hodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,nebudeme se prece snizovat k nejakemu Juve,ze jo

Reagovat
One-Real

Trochu zcestné ne? Juventus má trochu jinou kvalitu kádru, rozpočet, ambice...

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita kadru neni az taky obrovsky rozdil jak se muze zdat,rozpocet tak to jo,newcastle momentalne nema asi zadny a ambice se mi zda ze si newcastlu nekdy stavi vyse nez prave Juve....ale samozrejme sem predtym jenom rypnul z nudy

Reagovat
One-Real

Newcastle se potácí dole v PL a Juventus je nahoře v SA, Juventus má ambice každoročně hrát LM, Newcastle je rád za PU....

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je rád za Pohár UEFA? Vzhledem k současné situaci celkem dobrý joke

Reagovat
One-Real

Myslím z dlouhodobého hlediska .

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím že v budoucnu se i do té UEFY bude dostávat strašně těžko, v konkurenci Aston Villa, Manchester City, možná i Everton...

Reagovat
One-Real

Tottenham, Portsmouth....

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, Straky budou rády, když se udrží...

Reagovat
One-Real

Když se stabilizují, tak to 9-12. místo je v jejich silách...

Reagovat
smazaný uživatel

Straky mají kádr reálně na nějaké 7. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš teoreticky než reálně

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechápeš význam slov ´´kádr a reálně´´.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že chápu, ale fakt na to "reálně" nemají

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses nějakej expert, magpies maj kádr na boj o pohar uefa jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechápeš význam slov ´´kádr a reálně´´.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechápeš význam slov ´´kádr a reálně´´.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechápeš význam slov ´´kádr a reálně´´.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze diky tomuhle to pochopi??

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct... Ale třeba se mu rozsvítí a začne myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Objavuje sa tu další scum...

Reagovat
smazaný uživatel

co??? kdo??? ja??? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi daj radšej ICQ... a nepýtaj sa ma hlúposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Tottenham zmrdi z Londýna jenom kurvěj tikety

Reagovat
smazaný uživatel

a nemyslíš, že to je spíše naopak? Třeba tak, že jeden zmrd z Česka jen neumí sázet?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byli ale celkem drsne prekvapka. :)) Jako dalo se tusit,ze by Villa mohla neco na UFU uhrat,ale ze by tam vyhrala? A ze by Sp*rs po tom vzestupu prohrali na Craven Cottage,i presto,ze to bylo derby? No ale i tak na blby prispevek banana tvoje adekvatni reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak především se nedalo donekonečna spoléhat, že Spurs budou mít to své současné štěstí (kterému šli sice naproti), navíc na Fulhamu se Tottenahmu vždy hodně blbě hrálo.......a jen naivka by dal v takovém derby 2, když tam je na ní tak nízký kurz

a bylo jasné, že namachrované lemry z Ars-nalu jsou absolutně nevyzpytatelné, a když se ve svých prachových peřinkách blbě vyspí, tak jsou na tom přesně tak jako Sparta v Gambrinus lize, tzn, že jsou schopni prohrát s kýmkoliv - a rozumný tiper na takový zápas dá vždy na "překvapení"

Jinak opravdu rozumný tiper si zápasy vybral v Championsipu - kde se nabízely jasné tutovky - Derby a Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...jen magor by vsadil na výhru Arsenal i Tottenhamu.....miluju tyhle lidi, kteří vědí o sázení velký hovno a pak píšou ubrečené nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych se podival Aarone kolik penez si vyhral ty v posledny dobe,ci vubec vyhral dakedy v zivote?

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době moc nesázím...naposled na derby s Goons..a rozhodně žiju v zelených číslech, takže neměj starosti ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mas pravdu,ja nesazim,protoze nemam to spravne stesti,kdyz mi ujede vzdycky naka jasna tutovka.Proto uz jsem se na to vysral. Podle jakych faktoru se ty rozhodujes nez jdes podat tiket? Slysel jsem,ze docela casto beres prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sázím u bwin.com, kde mně vyhovuje, že mám naprostý přehled o tom jak se mi daří či nedaří...

potom zásadně nesázím na "tutovky", spíše si vyberu dvě "překvapaení" na které "něco" dám kvůli "vývaru", no a na druhý tiket hodím 3-4 zápasy, které se mně tak nějak "vyloupnou" - většinou z 2. anglické ligy - tam se dá dost odvovodit z toho jak si ty týmy navzájem sedí a jakou mají zrovna sérii - když je dlouhá, tak jít proti ní anebo když je krátká, tak se na ní ještě svézt (Wolves je toho čítankovým příkladem), někdo je dobrý doma a někdo zase vvyhrává venku (čítankový přklad - Blackpool).....ale je důležté nedávat více než na 4 zápasy, protože ten 5 se ti většinou už posere, no a když cítíš, že někde udělal bookmaker chybu, tak na ten zápas vlož větší balík - většinou to totiž vyjde....:-)

základní pravidlo je - sázej si jen tak pro radost, protože když "prozřetelnost" pozná, že sázíš z mamonu, tak ti nic už nepadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chodis na bwin, nevis jak tam vypada poker??? Jestli ma cenu se tam registrovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Má :)....vypadá tam poker slušně...můžeš si vybrat, zda chceš hrát při větším blindu či menším, nebo u stolu kde je od 2-10 lidí..nebo jen tak pro srandu bez peněz atd....jen bacha, abys tam moc neprohrál...najdou se tam dost tupců, kteří to neumí a prosází tam dost peněz, ale jsou tak i vynikající hráči, proti kterým to není žádná prdel :)

Reagovat
smazaný uživatel

:))) dik moc... jinak neboj, v pokeru jsem docela slusne v plusu, navic jsem pochopil tu rozumnou gamblerskou mentalitu. Penize co do toho davam mam od ostatnich rozdeleny, ze je prohraju mi nevadi, nedavam je do toho proto, abych neco vyhral, ale abych neco vyhral a mohl to nasledne prohrat. Hlavne ze je to zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis na netu stvou ti tupci, kteri neco malo ziskaj, maji vic nez vetsina hracu a pak davaji all-in v kazdy hre, protoze spolehaj na to, ze to ostatni vzdaj:)) a protoze maj vic nez ostatni, tak o vsechno stejne neprijdou. Sice je lehky si s takovym hracem poradit, problem je, ze tim kazi zazivnost ty hry. Nikdo pak nehraje tak, jak by hral normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ti jsou na prd...Prostě mají prachy. Jsou to Němci, Amíci apod. takže těm je jedno, že projedou třeba 20 dolarů :)...v reálu ale taky rád dávám all-in :)...na netu si to nějak nedovolím, přitom tam hraju o míň peněz než právě v reálu :)....Jinak takového blbce skoro najdeš u každého stolu, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky,jako priklad pro sazeni to vypada jednodusse a vystizne. Ja ale ucet na bwinu zaklad moc nechci,bo sazim treba jednou za dva mesice,jak rikas pro radost.Rad chodim do chance,bo to mam blizko.Ale abys vybral ty 3-4 zapasy,aby ti sis myslel,ze ti vyjdou,to musi zabrat docela dost casu ne?Abys pozjistoval s kym se komu dari a tak,bo urcite v hlave nemuzes mit uplne vsechno,to bys byl robot potom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se tyce Anglie, proc by nemel :))

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak já tu anglickou ligu sleduju už nějaký ten pátek, takže mi vybrat ty tipy nezabere více než nějakých 30 minut.....

pár známých zase objevilo kouzlo "undergroundových" lig, kde se prý dá docela snadno pochopit jejich "zákonitosti"....

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik si tak v pluse mesicne Bruci,ak se smim ovsem zeptat...Docela me to zajima,kolik penez davas na jeden tiket??

Reagovat
smazaný uživatel

13 kolo: A. Alves Agbonlahor Dempsey Carrick Welbeck

Ben Haim Zayatte Fabregas Gomes King

Reagovat
smazaný uživatel

Zayatte hral vyborne..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele