Anglická Premier League - preview 4. kola

15.09.2012, 09:44, aktualizováno 17.09.2012, 08:17
Previews
Everton začal sezonu dvěma výhrami, poté prohrál s West Bromwichem. I tak se může v případě dnešního úspěchu posunout na úroveň druhého Manchesteru United. Proti bude Newcastle, který zatím dokázal nastřádat čtyři body.
Everton FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Až příliš pohádkově vypadal start Evertonu do nového ročníku Premier League. Cenný skalp Manchesteru United, snadná výhra ve Villa Parku a nakonec debakl v ligovém poháru 5:0 nad Leytonem Orient. Jenže před reprezentační přestávkou už to na Hawthorns nevyšlo. I tak ovšem šest bodů ze tří zápasů zůstává nad očekávání dobrý začátek jindy tak mizerného podzimu. Teď navíc mohou Toffees poskočit až mezi první tři celky tabulky.

Stačí udolat Newcastle, jehož úvodní duely se dají popsat souslovím "jakž takž". Výhra 2:1 nad Tottenhamem v sezonní premiéře byla zastíněna prohrou na Stamford Bridge a především domácí remízou s Aston Villou. Dojem napravil povinný úspěch v Evropské lize, kde Magpies nejprve uhráli nerozhodný výsledek na hřišti řeckého Atromitosu, načež jej v domácím prostředí porazili 1:0 a vybojovali si tím účast v základní skupině.

Start čeká svěřence Alana Pardewa už ve čtvrtek v Portugalsku proti Maritimu, dnes se však ještě musí soustředit na domácí soutěž. Tím spíš, když s Evertonem nemají právě dobrou bilanci. Případná výhra by byla teprve druhou z posledních deseti zápasů v Ewood Parku. Nebo ještě v bleděmodrém - Toffees ovládli pět ze sedmi minulých domácích klání. Povedlo se to i na konci loňské sezony, kdy v derniéře jubilejního ročníku porazili Straky 3:1.

V neprospěch hostů hovoří i jakási statistika ve spojení se závěrem loňské sezony. Zatímco Newcastle vyhrál z posledních sedmi utkání jen dvě, Everton to dokázal hned čtyřikrát. Navíc nebýt nepovedeného duelu proti West Bromwich Albionu, natáhla by se série neporazitelnosti Karamelek na 12 (7-4-1). Aby toho nebylo málo, Toffees doma dokázali na svou stranu získat všechny tři body už pětkrát po sobě.

Nicméně Newcastle může hnát dopředu velký milník. V Premier League skóroval tradiční klub se severu Anglie už 999krát a jubilejní tisící gól je na spadnutí. S jistotou jej nedá trojice obránců Fabrizio Coloccini, Danny Simpson a Ryan Taylor. Ne snad že by se nedostali do zakončení, všechny z pondělní dohrávky vyřadilo zranění. Stejně tak spoluhráče Tima Krula a Cheicka Tiotého.

David Moyes se pak nebude moci spolehnout na Darrona Gibsona, jehož vyřadí trable se stehnem. Dalším, kdo do utkání nenastoupí, je nová posila Evertonu Bryan Oviedo. Kostarický levý obránce či záložník ještě nezískal veškerá povolení nutná ke startu v Premier League.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Neville, Fellaini - Mirallas, Osman, Pienaar - Jelavić
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Harper - Perch, Williamson, S.Taylor, Santon - Gutierrez, Cabaye, Anita - Ben Arfa, Ba, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Reading FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Neděle si pro nás netradičně připravila pouze jeden jediný zápas, avšak o zábavu by mělo být i tak na míru postaráno: Royals prozatím stejně jako Tottenham čekají na vítězství a obě strany by tak rády své trápení včas ukončily.

Kdekdo z fanoušků Readingu by už mohl pomalu zapomenout, že pro jejich miláčky opět začalo dobrodružství ve slavné Premier League, neboť úvodní dvě utkání se Stoke a Chelsea jim musejí připadat jako nekonečná věčnost. Evropský superpohár z pohledu Blues, bouřka v Sunderlandu a reprezentační přestávka - všechny tyto důvody se podepsaly pod skutečnost, že od porážky na Stamford Bridge a nadcházejícím utkání se Spurs uběhne úctyhodných dvacet pět dnů (!). Hráče tak uchovalo v kondici alespoň vyhrané utkání ligového poháru proti Peterborough.

Zatímco domácí tak stále čekají na výraznější vzorek, příznivci Kohoutů již klopí zrak: Tottenham nezvládl dvě utkání na White Hart Lane proti WBA a Norwichi, opory Luka Modrić a Rafael van der Vaart jsou definitivně za humny a naopak z Fulhamu přibylo nové duo Dempsey - Dembélé, ale AVB na výhru stále čeká (celkově ovládl jenom tři z posledních patnácti zápasů v PL).

Dalším nově příchozím hráčem se na severu Londýna stala dlouholetá brankářská opora Lyonu a reprezentace, kde zároveň plní roli kapitána, Hugo Lloris. Ten si však bude muset na svůj debut za Spurs počkat, André-Villas Boas totiž chce nadále vsázet na mnoha bitvami ostřílenou legendu Brada Friedela. Llorisovi se pochopitelně tato situace nelíbí, ovšem ani 41letý Friedel tak jako tak nedokáže zastavit neúprosný stroj času a Francouzova šance určitě přijde. Americký brankář je dokonce o šest a půl roku (!!!) starší než jeho manažer.

Přestože se Adam Federici během reprezentační přestávky mimo jiné odvolával na problémy s kolenem, tak by měl být na neděli nachystán. Do tréninkového procesu již se vrátil také Jimmy Kébé, avšak na jeho start si budeme muset ještě chvíli počkat.

Jedna zvučná posila se tak s určitostí představí pouze na lavičce náhradníku, neboť jak už bylo uvedeno AVB ponechá brankářskou důvěru ostřílenému veteránovi. Premiéru by si měl alespoň odbýt Dempsey. Svůj 200. ligový zápas může za hosty absolvovat Aaron Lennon!
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - West Ham United  (sobota 13:45)
Domácí Norwich bude chtít navázat na skvělý výkon z utkání proti Tottenhamu, kde získal bod. Výborný výkon v minulém kole ale předvedli také Kladiváři, kteří porazili Fulham hladce 3:0. Který z týmů uspěje tentokrát?

Ke cti domácím slouží fakt, že ani po třech kolech nenašli sudí nic, za co by jedinému hráči z týmu Chrise Hughtona udělili žlutou kartu. Podle domácího lodivoda ale nemají soupeři očekávat hru v rukavičkách. Zkušený manažer zkrátka po svých hráčích vyžaduje přesnou disciplínu - to je podle něj vodítkem k dosažení cíle. Nyní je připraven na Carrow Road přivítat hostující Hammers a stále je hrdý na fair play, kterou se jeho svěřenci prezentují.

"To je pozitivní," tvrdí o unikátní sérii Hughton. "Na konci sezony je to skvělá věc, nyní je před námi pořád mnoho času. Chceme být na stejné úrovni s lepšími týmy, přesto se snažíme hrát bez faulů. Někdy se samozřejmě nějaký skluz v jeden z faulů změní, ale chceme hrát čistě," říká manažer.

Anglická liga je známá tvrdším přístupem ke hře a celkovou náročností. Přesto Nughton dodává: "Tohle asi nebude trvat moc dlouho, ale i bez faulů jsme byli schopni dosáhnout dobrých výsledků. Zvláště v posledních dvou zápasech. Je to něco, co vítám, navíc by nám to mohlo pomoci přestat sbírat karty a tím pádem i zredukovat počet diskvalifikovaných hráčů z důvodů příliš mnoha karet. A to by byla dobrá věc," dodává Chris Hughton.

Do zápasu by mohl zasáhnout také mladík Harry Kane, jež přišel na hostování z Tottenhamu a bývá přirovnáván ke slavnému Teddymu Sheringhamovi. Také k němu Hughton poznamenává: "Stejná pozice, podobné proporce. Navíc je Harry skvělý zakončovatel. Pokud nakonec dosáhne alespoň částečně Sheringhamových kvalit, bude to pro všechny jenom plus," zakončuje manažer.

Sam Allardyce, manažer Hammers, se také stihl vyjádřit k nové sezoně: "Když vidím hráče, jak poctivě pracují a připravují se na další zápasy, musím říct, že máme dobré vyhlídky. Je samozřejmě předčasné mluvit o nějakých prognózách, ale pevně tomuto týmu věřím a vím, že máme kvalitu."

"Každý, kdo chce hrát, tvrdě bojuje o své místo, vládne tu zdravá soupeřivost. Když už někdo do základu nastoupí, je jasné, že bude dělat maximum, aby si ho udržel. A to je velká motivace, která nás může posunout dál,"
zakončuje Big Sam.

Jeho West Ham se bude muset obejít bez Jacka Collisona a hrotového útočníka Andyho Carrolla, který přišel na hostování z Liverpoolu. Otazník se vznáší také nad zdravotním stavem Yossiho Benayouna.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Swansea City  (sobota 16:00)
Osamocená velšská výspa ze Swansea vletěla do nového ročníku s velkou chutí a po třech kolech okupuje druhou příčku, zatímco Aston Villa zeje s jediným bodem nad sestupovou propastí. Hosté baží po pokračování příznivé série, birminghamský celek tu svou chce kvapem zastavit.

Villians si hodlají v duelu s velšskou kometou napravit reputaci, ostatně přívržencům klubu po loňské katastrofální sezóně leccos dluží. Alexe McLeishe nahradil norwichský Paul Lambert, přivedl si několikero nových bijců a pustil se do práce, k níž patrně bude potřebovat více času, než se očekávalo.

Herní projev Villy je doposavad značně rozpačitý, čemuž možná nepřidává ani Lambertovo známé rotování s hráči v základních sestavách. Ponejprv mančaft padl proti kladivářským nováčkům, zanedlouho dostal výprask od Evertonu a v nedávném klání uhrál plichtu na hřišti Newcastlu.

Třiačtyřicetiletý lodivod Villians nemůže být spokojen, klub zažívá nejhorší vstup do sezóny 2002/2003, a přitom fanoušci vidí stále stejné problémy, které vedli doslova k nesnášenlivosti Alexe McLeishe. S trochou nadsázky lze tvrdit, že má Lambert malý nůž na krku, neboť potřebuje uklidnit fanouškovskou enklávu i vedení pozitivním resultem, tj. vítězstvím či v horším případě remízou proti rozjetým Swans.

The Jacks chytli na konci léta pořádnou fazónu, v prvém kole nařezali na holou Queen’s Park Rangers a v tom druhém snadno sprovodili ze světa i naděje West Hamu. Steven Fletcher jim ovšem v minulém kole dvěma brankami zatnul tipec, Swansea proti Sunderlandu překvapivě pouze remizovala a v samém závěru přišla o stopera Chica, jenž nepochopitelně sjel Louise Sahu a dostal červenou stopku na tři zápasy. Dánská legenda na lavičce Swansea Michael Laudrup postrádá i zraněného obránce Neila Taylora.

Lambert má na marodce poněkud více hráčů, různé zdravotní patálie vyřadí ze hry Albrightona, Carrutherse, Dunneho, El Ahmadiho, Gardnera a Petrova. Villians přesto nehodlají Swansea body odevzdat snadno, případná porážka by totiž znamenala nejen ohrožení Lambertovy pozice, ale ukrojila by fanouškům štráfek z naděje na budoucí progres a zlepšení.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Manchester City  (sobota 16:00)
Poslední zápas na půdě Wiganu znamenal pro Stoke City bod za remízu 2:2. Nyní čeká svěřence manažera Pulise o trochu tvrdší oříšek - přijíždí Manciniho Manchester City.

Manažer Tony Pulis uvítal do svého kádru novou posilu - z Manchesteru United přichází velezkušený a velezraněný Michael Owen. Pokud chce být Tony Pulis svědky zázraku třeba v podobě účasti v evropských pohárech, kdo jiný by mu měl pomoci, než právě bývalé zázračné dítě anglické kopané?

Pulis ale ví, že příliš mnoho tlaku by mohlo nové akvizici uškodit a tak zastává názor, že je to pouze jedna z mnoha variant v útoku. Ostatně, sobotní zápas s Manchesterem City by mohl být teprve prvním oficiálním zápasem Owena v novém dresu. Pulis proto nechce nic uspěchat a dává Owenovi čas na aklimatizaci. Dva roky po třicítce, ale již nyní je Owen celý inventář zranění a nemocí, které zbrzdily jeho kariéru.

"Přemýšlel jsem dlouho o jeho angažování. Máme nyní více možností, jak sestavit útok," tvrdí Tony Pulis. "Uvidíme, jak se věci vyvinou, nechci na něj moc tlačit a vystavovat ho tak zbytečnému tlaku," dodává zkušený manažer.

Premiéru v dresu Stoke by si mohlo odbýt více hráčů, mezi nimi například Maurice Edu a Steven Nzonzi. Již proti Wiganu pak nastoupila další velká akvizice, záložník Charlie Adama, jenž byl získán z Liverpoolu. Mimo hru budou Matthew Etheringhton a obránce Andy Wilkinson.

Manažer Roberto Mancini je rád, že si jeho svěřenci odbudou duel se Stoke již v začátcích sezony, neboť si je vědom síly svého soupeře. Naposledy na Britannia Stadium ztratilo City dva body, které je málem stály titul. Něčemu podobnému by nyní manažer rád zabránil.

"Teď se chceme plně soustředit na Stoke, nikdy jsme tu nevyhráli. Velmi těžko se tu sbírají body, je to skoro pevnost. Ale je lepší, že budeme mít tohoto soupeře za sebou teď, než abychom se zápasu obávali až na konci sezony," objasňuje Mancini.

Italský trenér zároveň dodává, proč je tak těžké zde vyhrát: "Není tam úplně kvalitní hřiště, navíc mají skvělý tým. Jsou vysocí, silní ve vzduchu a fyzicky je to velmi složitý soupeř, na kterého je třeba se dobře připravit," zakončuje italský stratég.

Ke třem bodům mu určitě nepomohou Micah Richards, Gareth Barry a nejasný je také zdravotní stav Sergia Agüera. Nastoupit by mohla nějaká z posil, například Maicon, Nastašič, Javi Garcia a Scott Sinclair.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Queen’s Park Rangers hostí v souboji týmů z opačných koutů tabulky lídra soutěže Chelsea, která se chce soupeři náležitě revanšovat za loňskou prohru 1:0. Ačkoliv Blues dostali nakládačku od Atlética de Madrid v evropském Superpoháru, jenž příští rok uvidí slávistický Eden, domovskou ligou zatím prochází bez ztráty kytičky.

Hanba a blamáž, jinako nelze kvalifikovat otřesný výkon Chelsea na startu evropské pohárové stáže. Fenomenální Radamel Falcao, o nějž projevoval Roman Abramovič v průběhu letních měsíců eminentní zájem, ponížil jindy téměř skálopevnou defenzívu hattrickem, díky němuž Atléti zvítězili 4:1. Roberto Di Matteo a kupa jeho svěřenců se hanila, sotva nacházela omluvná slova a snažila se kvapem hodit zápas za hlavu, soustředit se na nadcházející ligové boje.

Londýnský velkoklub hodlá po dvouleté odmlce ukončit panování manchesterských klubů a opět se vyhoupnout na nejvyšší mety, z nichž v loňském ročníku spadl, neboť obsadil až šestou příčku. Queen's Park Rangers se v loňském posledním kole účastnili fenomenální bitvy s Manchesterem City, jenž si díky fantastickému obratu zajistil ligový titul. QPR přitom museli čekat na výsledek ze Stoke, kam dorazil Bolton a k udržení mu stačilo zvítězit. Nakonec pouze remizoval a padl do Football League Championship.

Chelsea v tomto ročníku dvakrát neinkasovala, shodnými vítězstvími 2:0 si poradila jak s Newcastlem, tak s Wiganem Athletic. V intermezzu proti Readingu se mančaft zejména v první půli hodně trápil, prohrával 2:1, ale díky skvělému druhému poločasu a brankám Cahilla a Torrese nepřízeň zvrátil. Queens dostali hned v prvním klání interesantní nakládačku od Swansea (0:5) a po remíze v Norfolku naposledy nestačili na šampióna z Manchesteru. S jedním bodíkem se tak krčí na předposlední příčce tabulky, z duelu proti Chelsea by si přáli vytěžit alespoň bod.

Lodivod domácích Mark Hughes bude postrádat oporu zadních řad Antona Ferdinanda, na druhé straně se Di Matteo má v obranné čtveřici k dispozici Johna Terryho a Asleyho Cola, kteří se neúčastnili kvalifikačních duelů a soustředili se na rekonvalescenci. Jediným marodem tak zůstává německý záložník Marko Marin, jenž by se do základní jedenáctky pravděpodobně stejně nepodíval.

Jednoznačným favoritem klání jsou borci z Chelsea, pro něž by jakákoliv ztráta znamenala zvýšení nervozity, kteráž již tak panuje po nepovedeném souboji v Superpoháru. Queens se pokusí svého soupeře překvapit, zda-li na to mají, odpoví až devadesát minut vzájemného souboje.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Stařičká, bájná tvrz Old Trafford odpoledne hostí střetnutí domácích Rudých ďáblů s Wiganem Athletic, jenž v dubnu přepsal svou historii a Manchesteru United poprvé sebral všechny body. Po třinácti, mnohdy vysokých porážkách, to může být pro svěřence mladého španělského kouče Roberta Martíneze obrovská vzpruha a důkaz, že proti tomuto velkoklubu nemusí hrát druhořadou roli.

Loni se Wiganu podařil vskutku husarský kousek. Po pěti porážkách při skóre 0:21 dokázal Fergusonovy ovečky DW Stadium udolat 1:0, čímž se pět kol před koncem odrazil k záchraně. Tou dobou okupoval předposlední příčku a těžký los setrvání mezi anglickou smetánkou moc nenahrával. Jenže pak přišel skalp Arsenalu a Newcastlu, Latics uspěli i v klíčových soubojích s Wolverhamptonem a Blackburnem, načež je úchvatná série výher katapultovala mimo nebezpečí.

V této sezóně klub vykročil do soutěže špatně, když podlehl favorizované Chelsea. Ovšem pak nic nedaroval Southamptonu a v minulém kole pouze remizoval se Stoke City, ačkoliv měl po čas celého duelu více ze hry. Roberto Martínez bude mít k dispozici všechny opory mančaftu včetně debutujícího ománského brankáře Al-Habsiho, jenž se Stoke odchytal vynikající part.

Na druhé straně barikády spokojenost nevládne. Sir Alex Ferguson musí přejít zranění několika hráčů, obzvláště absence Wayna Rooneyho je velmi ožehavá. "Je to velmi ošklivé zranění. Bude nám citelně chybět, jen nevíme, jak dlouho," prohlásil manchesterský lodivod po zápase s Fulhamem a hned nazítří se dozvěděl, že velká tržná rána na stehně po srážce s Hugem Rodalledou a roztržený stehenní sval vyřadí anglického bijce na dva měsíce. S Rooneyho náhradou by při fantastické fazóně Robina van Persieho neměl být problém, ačkoliv nelze pochybovat o tom, že by si sedmdesátiletá skotská legenda přála mít na hřišti oba kanonýry. Krom Rooneyho si sice asi nezahraje dlouhodobě zraněný Darren Fletcher, jenž dokonce uvažoval o konci kariéry, ale k zápasu byl nominován a třebas se na hřiště podívá. Všichni příznivci Ďáblů ovšem mají při zlepšujícím se stavu skotské opory velkou naději, že se tak nestane. Do hry rozhodně nezasáhne ani zranění mladíci Phill Jones a Chris Smalling, menší zdravotní patálie trápí i ofenzivního záložníka Ashleyho Younga.

Nová akvizice Robin van Persie byl ústřední postavou mančaftu v zápase proti Southamptnu, neboť dokázal zatížit konto svého soupeře třemi fíky a zvrátit nepříznivé skóre v týmový prospěch. Po totožném vítězství 3:2 se tak po úvodní porážce s Evertonem klub přiblížil k vysněným metám, které zatím překvapivě okupují Swansea, W. B. A. či favorizované celky Chelsea a Manchesteru City. Aby se dostal do optimální pohody před Ligou mistrů a trojicí nesnadných klání proti Liverpoolu, Newcastlu a Tottenhamu, potřebuje Manchester United nutně zvítězit, což je také při papírových předpokladech nejočekávanější varianta zápasového rébusu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Trochu ve stínu lokálního derby na Loftus Road rozehraje svoje představení další celek ze západu Londýna Fulham, jehož čeká střetnutí s West Bromwichem Albion. Bráno loňskou optikou - narazí na sebe suverén na domácím hřišti a tým, jenž má jednu z nejlepších venkovních bilancí, avšak na CC dlouhodobě neúspěšnou.

Načasování reprezentační pauzy nebere většina týmů úplně pozitivně, neboť často zastaví mužstvo v rozletu, ovšem pro Cottagers přišla nedávná přestávka jako na zavolanou: Jolovi svěřenci sice dokázali na úvod rozstřílet Norwich, opojné pocity ale dlouho nevydržely a tři porážky v řadě už přeci jen stojí za zamyšlení... Všechno, jakoby symbolizoval odchod dvou dlouholetých opor a hlavních tahounů londýnského celku, jež se dokázal hlavně díky příspěvku Clinta Dempseyho a Moussy Dembélého v minulém ročníku podruhé v historii (!) protlačit do elitní desítky. Ukázkovým příkladem nám budiž první poločas na hřišti West Hamu...

Jeden velký důvod k optimismu však na Craven Cottage zůstává - Dimitar Berbatov se stal podle fulhamského manažera největší posilou v historii klubu, a jestli má ještě někdo vymáčknout z uvadající hvězdy maximum, bude to Martin Jol. Právě nizozemský odborník před lety bulharského kanonýra do Premier League přivedl a pod jeho vedením předváděli Spurs úžasný fotbal, jenž bývalému reprezentantovi bezmezně vyhovoval.

Birminghamský celek naproti tomu zažívá nejlepší start do sezóny od ročníku 1978-1979, kdy ovládl tři zápasy, nyní si za stejnou dobu zapsal na konto sedm bodů, přestože soupeři byla zvučná jména v podobě Liverpoolu, Tottenhamu a Evertonu. Nový manažer Steve Clark se, ostatně jako je jeho dobrým zvykem, zaměřil především na bezchybnou defenzivu a tento trend začíná přinášet ovoce (WBA ve dvou ze čtyř utkání přidrželo nulu!).

Jakožto očekávaná posila by si měl Dimitar Berbatov odbýt domácí premiéru v novém dresu, přičemž si jistě přeje tento primát patřičně oslavit. "Zápisné" by si mohl odbýt i Giorgos Karagounis, ovšem jeho nástup je pravděpodobný spíše v průběhu utkání, načež Kieran Richardson může na podobné úvahy rovnou zapomenout. Pořád nejistý zůstává stav u Briana Ruize, jehož šance jsou neustále vyrovnané.

Baggies zažívají něco podobného v bledě modrém: Steven Reid si obnovil zranění a jeho případný start zůstává nejistý, přičemž daň za předchozí střetnutí s Evertonem si vybírá Romelu Lukaku, jenž si poranil nohu. Dvoutýdenní pauzu si po operaci kolena dopřeje Thomas.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Poslední celek tabulky, osm inkasovaných branek, nula bodů na kontě - dosavadní ligová statistika Southamptonu nezní dvakrát valně, Arsenal přesto nesmí nic podcenit. Jihoanglický tým dokázal hrdě držet krok s oběma manchesterskými kluby, ovšem nakonec utrpěl jen dvě velmi kruté lekce a odešel s prázdnou.

Jestliže se na něco mohli Kanonýři v úvodu sezóny spolehnout, byla to bezchybná defenziva, ovšem pro změnu začala váznout po dlouhé roky samozřejmě a podle automatismů fungující útočná, respektive finální část (nečekaně). Vysvobození přišlo až na třetí pokus a slavný Anfield se nestačil divit - pevnou obranu na druhém konci hřiště doplnily nové posily Lucas Podolski a Santi Cazorla - třetí nulu na kontě obdržených branek (tato bilance se AFC vrátila po předlouhých 88 letech!!!) doplnily premiérové tři body a rázem je na západě Londýna o poznání veseleji. Domácí tak mohou čtvrtým čistým kontem v řadě přepisovat historii (naposledy se něco podobného povedlo Pompey v sezóně 2006/2007).

Soton dokázal během dvou let překlenout dvě patra a rázem se z League One katapultoval zpátky do Premier League, kterou si dříve tradiční účastník musel opustit na dlouhých sedm roků. Nezkušený klub tak byl rázem hozený do bitvy a musí chtě nechtě bojovat, jiná cesta na výběr ostatně od samého začátku ani nepřipadala v úvahu. Celou situaci umocnil zabijácký los, kdy se Saints utkají během čtyř kol s oběma Manchestery a Arsenalem, celou situaci pak dokresluje porážka na St. Mary s Wiganem, což je naopak duel, který by měl ambiciózní nováček zvládat, pokud chce mezi elitou nadále pobývat.

Bude tomu už nějaký ten pátek, co se tyto dva týmy potkaly naposledy, celou skutečnost dokládá fakt, že Svatí tehdy cestovali ještě na staré Highbury, kde se v roce 2004 rozloučili remízou 2:2. Na poslední vítězství na Arsenalu se pak čekalo ještě víc - konkrétně 25 let - tehdy vstřelil jedinou branku Danny Wallace.

Po dvouzápasové absenci zaviněné poraněním žebra se do arsenalské branky postaví Wojciech Szczęsny a k dispozici by měl být i Theo Walcott, jenž vinou infekce zameškal v polovině týdne přátelské utkání s Ukrajinou. Nejistý je pak start Diabyho, nakonec by však měl silný středopolař hrát.

Gastón Ramírez a Maya Yoshida by si mohli po svém příchodu odbýt ostrou premiéru, i přesto, že se do tréninkového procesu zapojili až ve čtvrtek. A zatímco Guly svorně přiznal řízení pod vlivem alkoholu, tak Fox stihnul vyléčit třísla.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Brendanu Rodgersovi se zatím nedaří tak, jak by si vedení Liverpoolu přálo - stále mu chybí výhra. Té by rád dosáhl již v dalším kole. Jeho svěřenci na Stadium of Light změří své síly se Sunderlandem.

V Liverpoolu si v těchto dnech mnoho lidí jistě připomíná tragédii, která se stala v roce 1989 v Hillsborough. Tehdy zhaslo 96 životů a právě jejich památku si v zápase na Stadium of Light budou hráči připomínat. Další tragédií je umístění Liverpoolu v současné tabulce Premier League. Slavný celek z města Beatles sídlí na hrozivě vypadající osmnácté příčce a vstup do sezony se mu katastrofálně nedaří.

Manažer O'Neill ale svého krajana drží nad vodou a v jeho schopnosti stále věří. Nejspíš doufá, že podobně optimistický pocit bude mít i po devadesáti odehraných minutách. "Brendan má svůj vlastní styl. S tím začal už ve Swansea a mě osobně zaujal. Myslím, že pokud dostane čas na práci, může se stát legendou," nastiňuje obdiv k mladšímu Rodgersovi.

"Vše, co chtěl, bylo přenést svou filozofii ze Swansea do Liverpoolu. To je to, co chce přece každý trenér. Ale nemyslím, že by to dělal naslepo, bez cíle. Ví přesně, co chce. Lidé často soudí z toho, co se dozví z novin. A to u takovéto práce nemůžete," uzavírá O'Neill.

Liverpool má další vzácnou mladou hvězdu - jmenuje se Raheem Sterling. A trenér Rodgers je přesvědčen, že mladý talent může zvládnout tlak, který je na jeho osobu přirozeně vyvíjen a má předpoklady k tomu stát se hvězdou. Navíc by mohl být příkladem svým ostatním vrstevníkům. Například i v tom, že byl jmenován do seniorské reprezentace Roye Hodgsona do utkání proti Ukrajině.

"Roy Hodgson mi volal a vysvětlil mi, proč by měl Raheema rád s sebou," začíná manažer Rodgers. "Myslí si, že Raheem má velkou budoucnost a toto pro něj mohla být velká zkušenost. Ví, že Raheem velmi tvrdě pracuje, o to se tu snažíme všichni. A pozvánka pro něj byla velkou satisfakcí. Raheemův vývoj sleduji dlouhodobě a budu ho nadále podporovat," uzavírá Brendan Rodgers.

Pro zápas se Sunderlandem nebude moci počítat s José Enriquem, otázkou je také stav Joea Allena. Naproti tomu by naprosto v pořádku měli být Luis Suárez a Sebastien Coates.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC33008:29
2.Swansea City321010:27
3.West Bromwich Albion32106:17
4.Manchester City32108:57
5.Manchester United32016:56
6.Everton FC32014:36
 West Ham United32014:36
8.Arsenal FC31202:05
9.Wigan Athletic31114:44
10.Newcastle United31113:44
11.Fulham FC31027:63
12.Stoke City30303:33
13.Sunderland AFC20202:22
14.Tottenham Hotspur30213:42
15.Norwich City30212:72
16.Reading FC20113:51
17.Aston Villa30122:51
18.Liverpool FC30122:71
19.Queen's Park Rangers30122:91
20.Southampton FC30034:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2227)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.pro vítězství AFC

Reagovat
EL Gringo

dnes uz konecne musime vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeňte na fantu

Reagovat
Maresma

Reagovat
Eric_The_King

Myslel jsem, že jsem na ni zapomněl ale mám to nastavené celkem dobře kupodivu. Asi jsem se někdy před dvěma týdnama nudil

Reagovat
goodbay

Bude dnes hrát Welbeck a nebo Hernandez?

Reagovat
smazaný uživatel

možno ani jeden podhrot Kagawa a hrot RvP.

Reagovat
goodbay

hm, tak nevím koho dát do fanty, mám 18,5 mega a nevím koho

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez asi ne. Welbeck nejspíš jo, myslím že bude střídat Naniho na křídlo / útok.

Reagovat
kiwwi

obaja by mohli striedat

Reagovat
smazaný uživatel

pls mužeš mi nějak stručně vysvětlit o čem ta fanta je? a kdyžtak mi poslat odkaz?díky

Reagovat
Miguel19

Konečně je zpátky. Nudných 14 nefotbalových dní

Reagovat
Maresma

Dneska nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu. COME ON LFC

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEA !!! At se QPR poserou blbci

Reagovat
Trapper

Reagovat
Arbiter

chjo, pitomý program

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland už dlouho nevyhrál LFC už musí

Reagovat
smazaný uživatel

Každej slušnej člověk přeje Swansea, nefotbalovější tým v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

nejfotbalovější *

Reagovat
smazaný uživatel

Není a Anglii.

Reagovat
Trand

Reagovat
hribco

A ked im neprajem som neslusny ?

Reagovat
Sm0ker

o co že LFC remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byste to otipovali?

Norwich - West Ham

Fulham FC - W. B. A.

Man. Utd - Wigan

Aston V. - Swansea

Q. P. R. - Chelsea

Stoke - Man. City

Arsenal - Southamp.

Sunderland - Liverpool

Reading - Tottenham

Everton - Newcastle

Reagovat
Miguel19

0

1

1

0

2

2

1

0

2

0

Reagovat
Rssa

Samé dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich - West Ham 2:2

Fulham FC - W. B. A. 1:1

Man. Utd - Wigan 3:0

Aston V. - Swansea 1:2

Q. P. R. - Chelsea 1:2

Stoke - Man. City 0:2

Arsenal - Southamp. 2:0

Sunderland - Liverpool 2:0

Reading - Tottenham 1:1

Everton - Newcastle 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

poslední tři netuším, zbytek over 1,5 a Man United, Chelsea over 2,5

Reagovat
Maresma

2

0

1

0

2

2

1

2

2

0

Reagovat
Ligter

2, 2, 1, 0, 2, 0, 1, 0, 0, 0

Reagovat
Miguel19

Jinak jsem zvědavý, jak to Matteo postaví. Mata by nemusel nastoupit. Třeba i Ivanovič, ale tomu moc nevěřím.

Kdyby to bylo takhle, tak bych se nezlobil:

Čech

Azpi-Cahill-Terry-Cole

Ramires-Lampard

Sturridge (moses)-Oscar-Hazard

Torres

Reagovat
Rssa

Luiz nemůže hrát?

Reagovat
Miguel19

Může.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusi.

Reagovat
fajdax

Reagovat
spider_8

Studge v základu nebude. Neměli bysme potom žádnýho hrota na lávce, což je naprd.

Reagovat
kvasha16

suhlas, potom je dalsi zapas s Juve a o par dni zas liga, treba ich prestriedavat

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Spurs jdou až zítra, když dnes neuvidim ani jeden match

Reagovat
spider_8

Vám to ještě AVB neznechutil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nekoukám především na Boase ale na Tottenham. Ať hraje jak hraje. Vy jste snad zvyklí, že když se nedaří, tak se nedíváte a serete na to?

Reagovat
spider_8

Já sem si to loni vytrpěl hezky všechno. Moc dobře si pamatuju na tu obrovskou frustraci jak hráčů tak fanoušků z toho stylu, který nám AVB nutil. Přihrávky mezi stopery, pomalý přechod do útoku, všechno za účelem co největší převahy v držení míče a šance žádný. Brrr, sem rád, že už je to pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu s Portem dokázal neuvěřitelný věci.

Reagovat
spider_8

To jo, já celkem i věřím, že pokud vám bude fungovat vysunutá obrana, můžete na tom být dobře. Ale co sem slyšel tak zatim AVB pokračuje tam, kde v Chelsea skončil, což je cesta do háje. Soupeři ví přesně, jak proti tomu hrát.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

jak hrajete je mi fuk, ale doufám, že Boas do března poletí

race, life is a race ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

co Dempsey bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mám vědět?

Reagovat
goodbay

tak jsi fanoušek slepic ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A to mění něco na tom, že bych měl více než 24 hodin před zápasem vědět sestavu, když ji dost možná neví ani AVB?

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo super..ale já bych dal ještě Vertonghena na kraj a Dawsona do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

A%t jde celá prohibice do prdele, všude mi včera nalili rum!

Reagovat
spider_8

Kolik prstů ukazuju?

Reagovat
M0rb1D4S

Teď se spíš máš ptát "Vidíš nějáké prsty?"

Reagovat
Arbiter

pokud to třeba proléval domácí, tak bude absolutně v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

zapíjeli sme to absintem, kterej sme si donesli...

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude kvalitny prenos na United

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na Chelsea je proste super

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy ve čtvrtek (?) sem si v duchu říkal-doufám,že se Robin na repre srazu nezranil.A pak mi došlo,že už nehraje za nás...Taková obava o jeho zdraví mi asi pořád přetrvává.

Reagovat
spider_8

On se opravdu zranil

Reagovat
smazaný uživatel

a naozaj už je vporiadku

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,vím,že si něco dovezl ,ale nedalo mi to,to sem nenapsat-pořád ho sleduju "víc" než ostatní hráče Arsenalu.Takovej zvyk u něho,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Moses' interview today - "If I keep working hard, who knows, I'll probably end up in Barcelona one day.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je mladý hlúpy a nevyzretý

Reagovat
tulen

aspon bod z vonku bude dneska super, minulu sezonu nam to vonku islo tak by sme uz mohli naviazat na to COYI

Reagovat
smazaný uživatel

věřím ve výhru

Reagovat
madridcan

Pozrel by som si oba Manchestre aj Chelsea Mohli daco z toho pichnut na vecer alebo na poobedie. No nic no, tak tri streamy...

Reagovat
niflheim

Sákryš, dneska stihnu jen první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

...a já kombo AFC+ Plzeň-Sparta.Sice se to jen prolíná,ale moc mě to neba tyhle míchanice TV s PC,ale co naplat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo vaše tipy?

Norwich - West Ham 1:1 (Holt - Benayoun)

Fulham FC - W. B. A. 1:1 (Berbatov - Long)

Man. Utd - Wigan 2:0 (Van Persie, Kagawa)

Aston V. - Swansea 1:2 (Bent - Michu 2x)

Q. P. R. - Chelsea 1:5 (Cissé - Lampard, Mata, Torres 2x, Moses)

Stoke - Man. City 0:2 (Tevez 2x)

Arsenal - Southampton 2:1 (Podolski, Giroud - G. Ramiréz)

Sunderland - Liverpool 1:1 (Ji Dong Won - Gerrard)

Reading - Tottenham 1:2 (Pogrebnyak - Adebayor, Bale)

Everton - Newcastle 1:1 (Naismith - Cissé)

Tých strelcov berte len z rezervou :D (Natipoval som ich len z nudy :D )

Reagovat
Counter

Všechny týmy ze špičky hrajou ve stejnou dobu v sobotu kvůli LM, nešlo to udělat moc jinak. Jen si užijte Canaries - Hammers

Reagovat
madridcan

budes tu vecer kvoli miestnosti?

Reagovat
Counter

Sry, dneska výjimečně nebudu.

Reagovat
madridcan

a kurva. Tiez to chcem len odohrat a vypadnut. Hmm tak to este bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to nevadí. Man United uvidím každopádně a Norwich s West Hamem bude lepší zápase než nějaké Stoke s Man City.

Reagovat
Kaze

Mohli dát Norwich odpoledne

Reagovat
Kaze

Teda Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska LFC nemohl hrát v horší čas.

Reagovat
cristiano.K.

pro mě ideální,zápas mám zítra a je to na digi

Reagovat
minoLFC

jj

Reagovat
Rssa

Všichni Slováci ale nejsou cikáni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

to bude asi skor mierene na sucasne problemy s chlastom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

len namiesto Jagra tam mali dat uces a la Jagr a bolo by to presne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

preeeesne

Reagovat
wild

aky zapas bude vysielat Bloodzeed dnes o 16.00 ?

Reagovat
niflheim

Na twitteru mlčí a na stránkách nic nemá.

Reagovat
kiwwi

Norwich : Ruddy, Martin, Bassong, Garrido;Snodgrass, Howson, Johnson, Surman, Jackson, Holt

West Ham : Jaaskelainen, Demel, Reid, Collins, O'Brien ; Noble, Diame; Vaz Te, Nolan, Taylor, Cole

Reagovat
niflheim

Jarvis

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je furt zraněný?

Reagovat
minoLFC

na 2 mesiace, nie?

Reagovat
havrys99

U Kanárků mám napočítáno 10 lidí, nějaký obránec chybí. Turner?

Reagovat
havrys99

Nebo spíš Barnett

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

aha, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jeden hrac v zostave chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehráva Morrison?

Reagovat
stas87

OT:preco maju v khl niekedy hraci mena na dresoch v azbuke a niekedy v latinke?ci podla coho to urcuju?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokial viem uz by mali mat vsteci mena na dresoch v latinke...mal to byt taky krok "otvorenosti" khl pre zapadne staty

Reagovat
Arbiter

podle pravidel, která jsem loni pro Lev Poprad překládal, jsou jména v azbuce pro zápasy v Rusku, jména v latince pak ve zbytku ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi si im zle prelozil tu cast pravidiel, kde sa hovori o dodrziavani zmluv

Reagovat
Arbiter

já jsem překládal jen část, hlavně začátek o trestech a povinnostech při zápasech...

Reagovat
pajamu

Robin van Persie vstřelí první gól & Man Utd 1-0 @ 17.00

Ze srandy to zkusím.

Reagovat
kiwwi

akoze United vyhraju 1-0 a ten gol streli RVP?

Reagovat
pajamu

Jj.

Reagovat
Kaze

Tak to s naší obranou vyjde jen těžko

Reagovat
stas87

Reagovat
stas87

reakcia na kiwwiho

Reagovat
herbage

100. pro prohibici

Reagovat
kiwwi

kludne ale nechajte si ju u vas

Reagovat
herbage

my byli vždy napřed

Reagovat
smazaný uživatel

ale len v chujovinach

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Přes kterou stejně koupíš, co chceš

Reagovat
Arbiter

jo? Kde?

Reagovat
Mervin

u nás doma

Reagovat
smazaný uživatel

V každý druhý hospodě, například.

Reagovat
niflheim

U nás tam byli prohibiční agenti včera

Reagovat
C0br

U nás už nalejvali jenom zelenou trhnul jsem si pár rekordů

Reagovat
smazaný uživatel

Taky záleží, jestli jsi z vesnice nebo z města. Na vesnici znáš v okolí v každý hospodě téměř všechny provozovatele, takže není problém si sehnat co potřebuješ.

Reagovat
niflheim

Z města no. Provozovatele sice známe osobně, ale my jsme stejně pivaři . Každopádně ti byli zajímaví - tři policisté, sebou ještě seznam hospod a tam to měli zapisované jestli "OK". Jedna tam asi nevyhovovala.

Reagovat
Ligter

Bruce Banner?

Reagovat
Mervin

Rex Banner

Reagovat
Ligter

Šmarja, kde jsem vzal Bruce.

Reagovat
Ligter

A jo, to je Hulk vlastně.

Reagovat
Mervin

Reagovat
kiwwi

Nelson Van Alden

Reagovat
niflheim

Eliot Ness

Reagovat
vladis271

prohibičný agent, toto vo mne inklinuje fakt ameriku 20, roky.

Reagovat
kiwwi

ja by som si tam spravil srandu...keby mi zopar naliali, tak by som zacal kricat ze nevidim

Reagovat
Miguel19

No když i Vietnamci to stáhli, tak je to vážný

Reagovat
Mervin

"je tu taky zákon, který požaduje aby kachny nosily dlouhé kalhoty"

Reagovat
smazaný uživatel

Která je dodržovaná stejně důsledně jako zákaz prodeje marihuany.

Reagovat
Mervin

však Jelzina by prodávat mohli, ne?

Reagovat
Miguel19

V Tescu to vzali na jedno brdo

Reagovat
Mervin

jejich mínus, myslím, že Jelziny a podobné hubolepy by jim alespoň částečně kompenzovaly vzniklé ztráty

Reagovat
Rssa

Kolik má šampaňské voltů?

Reagovat
Mervin

11,5 voltu myslím

Reagovat
smazaný uživatel

A ty pásky jsou kouzelné, že najednou z těch regálů sám od sebe ten methanol odteče?

Reagovat
Rssa

Nic neřeší.

Reagovat
herbage

pro většinu populace ne, ale jestli se přestanou točit ty levné patoky a zachrání to pár lidí, tak to cenu má. Navíc pivo s vínem můžeš pít furt, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to nikdo pořádně neřeší, dokud z toho někdo neudělá teroristický čin, tak lidi budou pít furt a nějací mrtví je vzrušovat nebudou.

Reagovat
herbage

to je fuk. Pokud si dáš v hospodě whisku, tak to nikhoo nezvruší, ale pokud někdo umře v těchto dnech a zjistí se, kde pil, tak 3 miliony pokuta je pro stánkaře už dost dobrý důvod, aby přestali točit

Reagovat
Arbiter

Reagovat
stas87

tak to chcem potom vidiet tu 3 milionovu pokutu max dostanu pol melky

Reagovat
Arbiter

ve chvíli, kdyby se zjistilo, že došlo k trvalým následkům? To je pomalu na kriminál pro toho prodejce

Reagovat
stas87

3 miliony je nerealne,to sa vzdycky napise maximalna suma pokuty a snad nikdy sa este plna ciastka nedal nikomu ako to s tym vlastne je?nejaky chmulo to vyrabal a potom predaval do stankov?alebo si to vyrabal priamo predajca stankov?

Reagovat
Arbiter

chmulo se dostal k originálním etiketám a kdo ví, komu všemu to prodával. Každopádně si myslím, že ve chvíli, kdy bude ohrožen lidský život, tak ta pálka za prodej bude maximální. Kdyby ale policajti přišli na to, že se ve stánku prodává jen nezávadný alkohol, tak ano, ta částka může být kolem těch půl mega a k té maximální částce se jen tak nedostanou...

Reagovat
Arbiter

šak během prohibice se k tomu pančovanému alkoholu lidé dostanou jen stěží...

Reagovat
Rssa

Pár dní bude klid, poté se to zruší a pokud metanol byl i v kolkovaných flaškách, tak tam stále bude a prodávat se bude. Nikdo nebude kontrolovat každou flašku. Já bych zakázal to rozlévání ve stáncích nekolkovaného alkoholu, ale flašku v Tescu? To už je zodpovědnost Tesca, co tam prodává. Oniby si dali pořádného majzla prodávat nějaký panč.

Reagovat
Arbiter

šak ty dny jsou hlavně na to, aby minimalizovali riziko, zjistili od toho, kdo pančoval alkohol, kam všude prodával a těmi cestami se dostali až k těm flaškám. A ty by se zničily třeba všechny se stejnou datovou šarži...

Reagovat
herbage

sorry, ale Tesco nenese zodpovědnost za to, kdyby ty flašky byly pančované. To by museli sehnat od jiného než oficiálního distributora a to si jen tak velký řetec nedovolí, protože by tím ohrozil byznys za desítky miliard

Reagovat
Arbiter

šak řetězec jako takový ne, ale třeba manažér prodeje by si to zkusit klidně mohl. Pokud došlo k takovému zákazu, možná něco takového hrozí...

Reagovat
Rssa

Každý prodejce zodpovídá za to, co prodává, proboha! Když tam bude mít pančované flašky, tak je to jeho chyba. Stánkař taky zodpovídá za to, že rozléval metanol.

Reagovat
herbage

však jo. Ale kdyby tam byla nějaká nepovedená várka přímo z likérky, tak za to zodpovídá likérka, ne Tesco. Tesco by zodpovídalo za to, kdyby nakoupilo ty flašky na černém trhu, ale to si nedovolí, protože by dostali takovou pokutu, že by tu rovnou mohli zavřít krám. Já bych se klidně napil z kterékoliv flašky v Tescu

Reagovat
Arbiter

já nevím, bez podrobnější znalosti toho případu bych se až tak úplně neodvažoval...

Reagovat
Rssa

Tak to já taky, proto obhajuju to, že by velkoobchody klidně mohli prodávat kolkovaný alkohol, protože bude nezávadný. Ale nic to nemění na tom, že pokud bude v nějakém metanol, tak je to zodpovědnost Tesca (a i výrobce).

Reagovat
herbage

a jak bys rozlišil zákonem velkobochod od maloobchodu? Vždyť by to maloobchodní sítě zruinovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Veď stačí znížiť spotrebnú daň z liehu na úroveň aby sa čierny trh nevyplatil. Nikto ti nebude kupovať pofiderný alkohol keď original bude stáť rovnako.

Reagovat
Arbiter

ta spotřební daň na alkohol má svou logiku...

Reagovat
smazaný uživatel

spotrebná daň nech kľudne bude. Ale jej výška je celkom mi neberie hlavu. Prečo ju máte takú veľkú a stále sa zvyšuje?

Reagovat
Arbiter

aby pokrývala náklady na léčbu alkoholiků? A aby těch alkoholiků nebylo jako pampelišek?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Tak velikost spotřební daně na alkohol je skutečně spíš preventivního rázu.

Reagovat
kiwwi

nepochopim, ako niekto moze verit takym bachorkam

Reagovat
Arbiter

jo, samozřejmě, že z toho má stát love, ale také mnohem méně problémů...

Reagovat
Arbiter

nebo si myslíš, že takoví Norové tu spotřební daň mají nejvyšší, aby měli pořádně plnou státní pokladnu?

Reagovat
kiwwi

snad nechces porovnavat Norov s nami...samozrejme ze u nas to je len cisto pre peniaze

Reagovat
Arbiter

s tou samozřejmosti tě s čistým svědomím posílám do prdele. Čau

Reagovat
kiwwi

hej, aj ja som si robil iluzie, ked som bol mladsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jooo....Koľko z toho ide na liečbu alkoholikom. 10%? Možno menej. Ťaží z toho len štát.

Reagovat
kiwwi

10%? tak to riadne uber...toto je konina jak hrom

Reagovat
Arbiter

tu první část jsem myslel jen ze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Tie percentá sú len mojim skromným odhadom vôbec ani netuším koľko vyberú za rok s tej dane ale musí to byť neskutočná pálka.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš proč je tak vysoká daň? Protože tak vysoká být může. Stát nechce aby lidi chlastali, ale je schopný se s tím smířit, pokud z toho bude mít pořádné prachy. To samé je s cigaretama a benzínem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

vysoká daň na benzín je jako tlumič výkyvu cen

Reagovat
Arbiter

u benzínu jde jasně o zisk, u cigaret a alkoholu ne...

Reagovat
herbage

o zisk? A co údržba a rozvoj silniční sítě? A co motivace lidí, aby používali hromadnou dopravu, jezdili na kole či chodili pěšky a nezatěžovali životní prostředí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všecky tři komodity jsou předražené proto, aby je lidi využívali s rozmyslem a neplýtvalo se s nima, a za druhé aby z toho stát vyrýžoval peníze. Benzín je v tomhle specifický v tom, že občas je žádoucí ho prodávat. Proto třeba železnice nakupujou benzín bez daně, nebo s minimální daní. ČSAD svého času taky.

Reagovat
Arbiter

A co údržba a rozvoj silniční sítě? O jakém rozvoji mluvíš? Každopádně tohle se hradí z daní => absolutně se to nerozchází s mým tvrzením Co se tyče toho zbytku, tak to je podle mého až ten následný efekt, který to přináší. Každopádně když jedeš ve čtyřech lidech nějakou kratší cestu, tak tě to vyjde pomalu levněji než jedna jízdenka na autobus...

Reagovat
herbage

a spotřební daň snad není daň? Co se rozvoje týče, tak zrovna u vás vede nový úsek dálnice přímo do Ostravy A já neřikám, že hromadná doprava je vždy výhodnější, ale je to nastavené právě tak, abys při plně obsazeném autu jel levněji než autobus, ale abys nejezdil autem sám

Reagovat
Arbiter

no šak mluvím o zisku do státní pokladny. A ze státní pokladny se platí rozvoj cest. Takže mluvíme oba o tom samém. A když už mluvíš o té ostravské cestě, tak máš na mysli tu, která se po několika měsících zvlnila natolik, že bylo potřeba tam snížit maximálku na 70 a která se bude reklamovat?

Reagovat
herbage

no, přesně tu A vím, že se to hradí celkově z daní, ale právě velká část se hradí ze spotřební daně z pohonných hmot, protože právě motoristé tu síť nejvíce využijí

Reagovat
Arbiter

tak tam se utopilo pěkných pár desítek melounů

Reagovat
Rssa

Což mi připomíná, že plánuji koupit si po cca 10 letech nějaké kolo. Jezdíš na kole? Existují nějaké speciální sedačky, aby mě při delší jízdě nebolely...ehm

Reagovat
C0br

Bolet tě budou vždycky, o tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bolia, naplnit lavor studenou vodou a trochu pomocit.

Reagovat
Arbiter

já třeba koupil tvrdé sedlo v intersportu za nějaké dvě stovky a jsem s tím nadmíru spokojený. Půlky tě budou bolet podle toho, jak často na tom kole budeš jezdit. Pokud jednou za čas nějakou delší trasu, tak tě bolet budou, pokud pravidelně, pak jen ze začátku...

Reagovat
Rssa

No...půlky jsem nemyslel.

Reagovat
Arbiter

ještě se mi nestalo, že by mě z kola bolely koule

Reagovat
herbage

třeba myslel třísla

Reagovat
Arbiter

to by napsal "nebolela"

Reagovat
herbage

však víš, že je negramot

Reagovat
Rssa

Nejsem, proto jsem to nenapsal, průměrný elektrikáři

Reagovat
herbage

tak napiš co myslíš nebo se pak nediv

Reagovat
herbage

jezdím a ano, existují, ale nepoužívám je. Jsou gelové a většinou si je kupují postarší paní Já se sedačkou tedy nějaké velké problémy nemám

Reagovat
Rssa

Tak já na kole fakt neseděl přes 10 let, tak si jen matně vzpomínám, že to bylo někdy celkem nepříjemné. Teď bych chtěl ale časem začít, poté jet nějakou fakt delší trasu, tak abych věděl do čeho investovat

Reagovat
Arbiter

já mám úzké pevné sedlo a absolutně žádné nepříjemnosti

Reagovat
herbage

záleží, kam chceš jezdit, ale jestli to bude vyrovnaný mix silnic a poních cest, tak doporučuji crossové kolo. Kolem 10 tisíc lze sehnat už slušné s přední vidlicí, která se hned nerozpadne

Reagovat
Arbiter

crossové kolo je absolutně k ničemu

Reagovat
herbage

já zapomněl, že se bavím s broukem pytlíkem

Reagovat
Arbiter

a k čemu je dobré? O moc lepší na silnici, než horák není a na polňačky je právě horák rozhodně lepší...

Reagovat
herbage

no na silnici je rozhodně lepší, protože záleží na šířce pneumatik kvůli valivému odporu. Já ho používám i jako cestovní prostředek a je znát, když jedu po hlavní silnici na crossce nebo na horském kole. Nemluvě o výletech 40km a více, kde bych se na horském kole pěkně nadřel. A pokud nejezdíš do těžkého terénu, tak to bohatě stačí. Pro mě ideální volba

Reagovat
Arbiter

nezáleží jen na šířce pláště, ale i na vzorku pneu. No a právě se dá sehnat v klidu plášť pro horáka na cestu. Po přehození plášťů můžeš mít opět plnohodnotného horáka. Tohle ale z crossky jen tak neuděláš...

Reagovat
herbage

neuděláš, ale zatím mě v terénu nikdy nezklamala, takže pokud nejezdíš nějaké riskantnější sjezdy za mokra v lese, tak horáka nevyužiješ. Naopak 99% cest využiji tu výhodu, že jede skvěle i po silnici a cyklostezkách

Reagovat
Arbiter

tak on ti stačí horský štěrkový sjezd, při kterém ten rozdíl prostě poznat jde. Ale pokud chceš být prďola, tak je crosska dobrá, no

Reagovat
herbage

horský štěrkový sjezd jsem jel zrovna minulý víkend a valil jsem to tam tak 50 z kopce, ještě něco?

Reagovat
Arbiter

nepíšu, že to nejde, píšu, že jde poznat rozdíl, když něco takového jedeš na crossce a nebo na horáku...

Reagovat
herbage

ano, to jde, protože na crossce to rozpálit po takové cestě je docela hazard, protože ta kontrola kola je o poznání horší, než na horském. Já k tomu ještě mám ošoupané brzdy a nedotažená lanka, takže kolo prakticky nebrzdí. Nicméně tohle byl jediný asi 3km úsek z 40km cesty, kdy jsem nejel po asfaltu, takže výhody crossového kola zcela převáží. Alespoň pro mě

Reagovat
Rssa

Taková kombinace, ale ne nějaký vysokohorský terén...a taky aby se vzadu dala upevnit nějaká ta taška/y, nebo jak se to jmenuje, na věci - spacák, stan apod...

Reagovat
herbage

myslíš nosič? Tak to bude nejlepší skládačka

Reagovat
Rssa

Jdi někam Normálně buď crossové kolo nebo horáka, každopádně musí uvézt nějaká ta zavazadla a mít příjemné sedlo.

Reagovat
Arbiter

kup si horáka, je všestrannější

Reagovat
herbage

tak to si kup nějaký s klasickým rámem, jinak tam nosič nenamontuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vysoká byť nemôže. Ćím viac zvyšuješ daň tím viac sa ti oplatí čierny trh.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky ano. Ale prakticky zákony, kontroly a horší dostupnost drží černý trh na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky ti na kontroly každý prdí. Pretože čím vačší zisk z čierneho trhu tím viac sa to oplatí aj napriek kontrolám ktoré su ľahko podplatiteľné. Niekde som čítal, že ten trh v Česku je obrovský a tečú z neho miliardy.

Reagovat
Arbiter

a proto cca 25% veškerého alkoholu na trhu je právě z černého trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je pořád docela málo, když vezmeš že prakticky to nejtvrdší co se v Česku pije je slívka a té je z černého trhu většina. Pointa je, že aji tak vysoké daně se vyplatíjou, stejně tak celá legislativa která kolem toho je. Něco jiného je například postihování držení marihuany které se nevyplatí a stát na to prakticky rezignoval - pokud jde o přijatelné množství. Podobně se nevyplatí postihování počítačového pirátství, tam jsou zákony doopravdy jenom pro srandu králíkům a stát jenom předstírá že je schopný je vymáhat.

Reagovat
Arbiter

Myslím, že policie je na stopě opravdu něčeho velkého, jinak by se ta prohibice nevyhlásila. Každopádně mi je to tak nějak šumák, je to dobré jako historka pro vnuky, že jsem zažil prohibici, ale jinak mi to život nikterak neotravuje

Reagovat
Rssa

Já piju taky jen pivo, max. zelenou. Takže v pohodě.

Reagovat
Arbiter

no já včera právě ihned po oznámení prohibice vyzkoušel servírku a poprosil o dva panáky slivky A donesla, se slovy, že o prohibici ví

Reagovat
herbage

a teď sedí v base, viď ty informátore?

Reagovat
smazaný uživatel

U něj bych se tomu vážně nedivil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
C0br

Arbiter dělá pro svý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

To byly panáky na zapití té šokující zprávy, ty se můžou

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mervin

to je na tom to nejlepší - Zažil jsem prohibici!

Reagovat
smazaný uživatel

300l kvasu v garáži to jistí.

Reagovat
Mervin

málo

Reagovat
smazaný uživatel

Jablek by bylo dost, ale už to není kam dávat.

Reagovat
Mervin

není nad meruňku a nad slívu abychom valili do kvasu i jablka, tak to by musela byt ta prohibice na všechno a na pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Jablka, hrušky. Švestka ještě nedorostla a meruňkám se v 550 m n.m. moc nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsimaj si ho. Jablckovica je uplne v pohode, o hruskovici ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

nič nevyrieši. Tím, že zakážu predaj metanol nezničí. Museli by skontrolovať každú fľašu v česku. To im zaberie toľko času, že medzitím vznikne čierny trh kde budú alkohol predávať (veľká šanca, že aj ten vadný). Takže nevyhrá nikto.

Reagovat
herbage

černý trh vznikne těžko, když právě teď ti lidé co padělají alkohol, tak ničí důkazy, výrobny a mají sevřené zadky

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jasné. Normálne sa boja o svoj život Tomu ani sám neveríš. Stačí ti týždeň prohibicie a špekulanti ti dovezú do krajiny toľko l pálenky že z nej oslepneš. Neverím, že si to mafia nepodchytí.

Reagovat
herbage

v dlouhodobém měřítku pochopitelně ano. V Americe se taky černý trh rozvinul během dlouhých 13 let a ne přes noc. Tohle je krátkodobé opatření, aby lidé nepili levný chlast pochybného původu na ulici. Jo když nekoukaj na zprávy a dál to chlemtaj, tak není divu, že vláda sáhne k takovému opatření

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže v česku je čierny trh už 10 rokov. Rovnako ako na Slovensku. Tá sieť je neskutočne prepracovaná. Všetko majú podchytené. Neviem skade USA čerpali alkohol ale nemôžeš to porovnávať s Českom kde ti stačí ísť za hranicu a nakúpiť fliaš koľko chceš.

Reagovat
Rssa

Myslím že vidina vysoké výdělku je u nich daleko vyšší než strach z policie a razie Maximálně přesouvají výrobnu, schovávají flašky, ale ve velkém neničí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaze

115. pro Nuckyho Thompsona

Reagovat
smazaný uživatel

A uz je dalsia seria?

Reagovat
Kaze

17. je další série. A píšu to hlavně kvůli prohibici

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to pochopil. Len som aj na ten serial zabudol, pritom bol vyborny, tak som chcel vediet.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

fandové MU, dá se někde bezprostředně po zápase celý zápas stáhnout s tím, aby kámoš nezjistil výsledek a mohl se na to podívat? dík

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.matchhighlight.com/forums/

je tam zákaz zobrazovat výsledky.

Reagovat
One-Real

paráda, dík

Reagovat
niflheim

Díky. Jsem přišel na to, že ani první poločas pořádně neuvidím

Reagovat
Carrick

nebo www.rojadirecta.me

Reagovat
Trand

Dneska to neuvidim, tipuju 3:0 a verim, ze se Giroud trefi.

Reagovat
herbage

Giroudek by gól dát mohl, ale v čisté konto nevěřím. Spíš by mě zajímalo složení zálohy, protože bez Diabyho tak hladce fungovat nebude. Jsem zvědavý, jestli přednost dostane Coquelin nebo Ramsey, ale tipnul bych si Aarona a přesun Cazorly na CM

Reagovat
Trand

Ja v ciste konto verim, obrana je ted silna, jedina potencialni slabina je Carl, ale ten proti Liverpoolu vubec nezklamal, je pravda, ze asi dvakrat prihral primo souperi na nohu, ale se zapasovou praxi se zlepsi, mozna, ze brzy bude hrat v zakladu hodne casto, pokud je pravda, co Bac rikal. Tezko rict, kdo nastoupi v zaloze.. Vlastne myslim, ze je celkem jedno, jestli bude hrat Coquelin nebo Aaron.

Reagovat
herbage

Southampton je silný, hrají dobře a minimálně jednou z breaku udeří

Reagovat
afc

Ramsey na AM?Tak to by bola totalna blbost zo strany Wengera.Jedine musi hrat na mieste Diabyho,alebo bude hrat Coquelin.

Reagovat
Trand

Na OH hral AM a hral nejlepe za celou sezonu. Sice jine rozestaveni atd., jasne, ale ja ho vidim spis vepredu nez vzadu, ma dobrou strelu z dalky, dokaze dobre pokryt mic, obcas vykouzli "cescovku"..

Reagovat
afc

Ja myslim,ze by bolo zbytocne davat Santiho na CM,ked mu to teraz tak paradne ide.Nic by som nemenil a nechal by som to tak,ako to je.

Reagovat
herbage

asi si nepamatuješ jak do dopadlo, když zaskakoval na konci minulé sezóny za Artetu. Ramsey jedině CAM, tam hraje nejlépe

Reagovat
afc

Ved dnes bude zaskakovat za Diabyho a nie za Artetu.Bude sa pohybovat niekde medzi Artetom a Cazorlom.

Reagovat
afc

Bude dnes Arsenal v nejakej normalnej kvalite?Allstars cafe dnes totalne sklamali

Reagovat
kiwwi

preco?

Reagovat
afc

Nedavaju ani Arsenal ani MU.

Reagovat
niflheim

Koukám...fajná putyka

Reagovat
smazaný uživatel

Charitativní koncert pro oběti metanolu uspořádalo hvězdné duo Bílá - Hůlka.

Reagovat
herbage

Reagovat
fenixLFC

jj to poznam

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Poradil by mi někdo kvalitní converter z Youtube do MP3? Vím, že ji je spousta, ale potřeboval bych najít nějaký, který zachová kvalitu zvuku z 720p, případně 1080p... Všechny convertery, co jsem zatím našel, tu hudbu vždycky zmršej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Nádhera. Díky

Reagovat
Kaze

A chceš online? Protože pokud vůbec někdy chci překonvertovat do hudby, tak si stáhnu video 1080p (plugin v Chromu, nic složitého) a pak FormatFactory překonvertuje video na hudbu. Můžeš si předtím vybrat parametry kvality. A proč prosímtě potřebuješ získat hudbu z videa?

Reagovat
Honza Matoušek

Hele ten conv, kterej mi poslal dEst vypadá parádně.. Kvalita je výborná. Co se týče hudby, tak jí potřebuju získat z různejch original mixů, který jsou na youtube, ale je témeř nemožný je kdekoliv stáhnout v nějaký rozumný kvalitě.. Navíc je to pohodlnější, než to hledat S tim convertem z videa jsem to taky zkoušel, ale je to zbytečnej krok navíc a ještě některý ty videa v 1080 mají třeba i giga a já nemam zrovna nejrychlejší internet... Navíc mam jen nějakej lite convert z mp4 do mp3, takže mi to nepustí video přes 6 minut Formatfactory neznám, ale stáhnu.. dík

Reagovat
Kaze

Nejlepší konvertor, který znám, konvertuje všechno (video, hudba, obrázky), je rozumně rychlý, má hodně funkcí a hlavně hodně šablon, takže třeba vybereš iPhone a už nemusíš nic jiného nastavovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
mike.84

taky vam konstantně pada blood i yes ?

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
Trand

Ja nerikam, ze je slaby. Jen proste verim v ciste konto. Ty ne, tak fajn, netreba to dal resit. :)

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobná zostava:

Szcz; Jenkinson, Vermaelen, Mertesacker, Gibbs; Coquelin, Arteta, Cazorla; Gervinho, Podolski, Ox.

to je snáď vtip.

Reagovat
herbage

náhodou dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker, Ox a Gervinho...

Reagovat
herbage

To je jednoduché, Koscielny s Walcottem nejsou zdrvotně zcela v pořádku a šetří je spolu s Diabym na LM, Gervinho je zase nejvíce odpočinutý

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je 100% ok, takisto Koscielny a obaja potrebujú hrať, ak majú hrať prvý zápas PL na City, tak zbohom, dnes mali byť v základe, Ox už musí byť unavený a Giroud proste potrebuje a musí hrať. Malo to byť zložené Podolski - Giroud - Walcott s Koscielnym.

A to som ešte chcel aj Santosa namiesto Gibbsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Honza Matoušek

Podolski na hrotu by vám podle mě prospěl.

Reagovat
smazaný uživatel

hral tam a bolo to zlé.

Reagovat
niflheim

Jéj

Reagovat
Ligter

Solidní mlejn.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl tlak.

Reagovat
Side

Teď to tam bylo jak u Verdunu

Reagovat
smazaný uživatel

ak boh da stream, prvykrat uvidim chlapcov tuto sezonu..tak snad nebudu mat tremu a bude to pekny fodbal..inak ak dnes giroud neda gola z tutovky, zacne to byt dost zle

Reagovat
Liveral

docela se bojim toho, že nebude žádný sopcast..

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na oberačke, takže možno prvý krát neuvidím a keď áno, tak v nejakom 90x90 pixelovom flashi.

Reagovat
Arbiter

wow, mám stream v HD, drsné

Reagovat
smazaný uživatel

daj link

Reagovat
Arbiter

je to rusky, asi bys to nechtěl

Reagovat
stas87

kde pozeras khl v dobrej kvalite?

Reagovat
Arbiter

já se na KHL nepozeram, hokej mě úplně nebere Ale na wiziwig určitě nějaké sopky na ruské televize budou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nádherný fotbal, ale potřebuju dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska od 16:00 je to nabity nevim na co koukat driv

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

co říkáte na LM Fantu sestavu?Vím,že to tu některý lidi irituje,ale mě by zajímal názor zbytku

Předem dík

-----------------čech----------------------------

alba------chiellini------------Kosťa

barnetta-robben-gaítan-denisov

-Podolski-james rodriguéz-zlatan

Reagovat
One-Real

Robben konečně přestane nahrávat a začne sobčit, takže gólový to bude dost

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal i pásku.A jako celek,myslíš,že to má šanci?

Reagovat
One-Real

jó to se mě neptej, já to hrál minule s pár lidma tady a hrál jsem stylem Messi, Benzema, Ozil, Rooney a doplnil to hráčema z Plzně a pár průměrákama, ale nakonec to celkem fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

hezký,no

Reagovat
smazaný uživatel

heh, hodně těsné...

Reagovat
niflheim

No...těžké rozhodnutí.

Reagovat
Arbiter

perfektní rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to zamrdat

Reagovat
Godwinson

West Ham má silnější lavičku než základní sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

dajte mi prosím vas link kde sa môžem do tej LM fanty zapojiť, dik ;)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu ve více článcích,takže madridčan by neměl protestovat-je třeba v tipovačce :)

Reagovat
Svatej

OT, který se tu sice už řešilo, ale moc jsem diskuze nepročítal a moc jsem nad tím nepřemýšlel, ale :

Zajímalo by mě celkově PROČ začali nekteří omezenci ten methanol do těch flašek pumpovat, nenapadly někoho nějaký teorie, nebo tak něco ?

Reagovat
Arbiter

byli blbí a chemii nedotčení

Reagovat
Svatej

Reagovat
herbage
Reagovat
Svatej

díky

Reagovat
Kaze

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

methanol do těch flašek pumpovat...

normálne som si to predstavil ako takú bezfarebnú gebuzinu, ako to tam lejú do tej vodky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

pěkná rána

Reagovat
Arbiter

Team news from loftus road expected shortly, expecting Oscar to make his 1st start for Chelsea #cfc #qpr

Reagovat
smazaný uživatel

no, to som zvedavý...

Reagovat
Side

Chce to Benayouna

Reagovat
smazaný uživatel

Noble sa pomiatol?

Reagovat
Arbiter

#QPR Cesar, Bosingwa, Nelsen, Ferdinand, Fabio, Park, Faurlin, Granero, SWP, Johnson, Zamora. #cfc

Reagovat
kiwwi

#MUFC team v Wigan: Lindegaard, Rafael, Rio, Vidic, Buttner, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Chicharito, Welbeck

Reagovat
Arbiter

na jak dlouho si De Gea sedne?

Reagovat
kiwwi

spytaj sa ma este raz

Reagovat
Arbiter

na jak dlouho si De Gea sedne?

Reagovat
kiwwi

skus este raz

Reagovat
Arbiter

na jak dlouho si De Gea sedne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

na stálo, Linde sa mi páči viac.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Minister

Reagovat
niflheim

David

Každopádně Buttner a trio Rio-Giggsy-Scholesy . Škoda, že to neuvidím. Zvláště, když s tímhle duem v útoku. Stáhnu jak dojdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 pekné dôvody, prečo si vás pozrieť. Škoda, že hráte v rovnaký čas.

Reagovat
patas92

nevis, proc Diaby neni ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie, nič vážne, len ho chce šetriť na Pellier a City. Máš už zostavu?

Reagovat
patas92

diky ...sestava uz je dole

Reagovat
wild

bud SAF zase raz odrbaval so zraneniami alebo potom nechapem ako mohol nechat RvP na lavicke..uz vidim ako Chicharito bude zadrbavat jednu loptu za druhou..po sezone sa budeme stazovat ze sme prehrali o skore

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne nieco riskovat s Robinom, zvlast ked o tyzden je Liverpool

Reagovat
kiwwi

Chicha sa celkom chyta, dobra zostava...uvidime na ihrisku

Reagovat
wild

ja som po tej skvelej prvej sezone z neho velmi sklamany

Reagovat
kiwwi

bench - de Gea, Evans, Valencia, Cleverley, van Persie, Powell, Kagawa

to je fakt sila ta lavicka

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, jak je slabý ten základ, tak je to vaše jediná útěcha

Reagovat
kiwwi

tak slaby vravis

Reagovat
herbage

půlka za zenitem, zbytek nezkušené mládí nebo z formy

Reagovat
kiwwi

este ze len trollujes

Reagovat
herbage

no, daleko od pravdy to není

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten zaklad je vazne slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie nenávidí moju fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Hergot, to je zas veletoč. Ale na Büttnera jsem zvědavý.

Reagovat
afc

Fu, este ze som nedal hcp,kurva.

Reagovat
kiwwi

budes lutovat

Reagovat
wild

MUFC team v Wigan: Lindegaard, Rafael, Rio, Vidic, Buttner, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Chicharito, Welbeck.

Reagovat
Arbiter

Cech - Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole - Mikel, Lampard - Ramires, Hazard, Bertrand - Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je u jedinýho Luize napsaný i křestní jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

Abritrov kôň.

Reagovat
Arbiter

jak to mám vědět?

Reagovat
kiwwi

Arbiter

15.09.2012 15:08

na jak dlouho si De Gea sedne?

Reagovat
Arbiter

tak třeba něco SAF říkal boha Já to zkopíroval z tweetu

Reagovat
kiwwi

a ja som to skopiroval z coho?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

To ať jde do píči.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Svatej

Reagovat
One-Real

to fakt nemáte nikoho lepšího, než je ten Bertrand? nebo je tak dobrej?

Reagovat
Arbiter

dozadu si s Ashem rozumí parádně, ta strana s touhle dvojici je prostě neprůchodná. Dopředu to až tak dobré není hlavně proto, že se tam moc necpe, protože je primárně bek. Ale má parádní centry.

Reagovat
niflheim

Subs: De Gea, Evans, Valencia, van Persie, Cleverley, Powell, Kagawa.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal team: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Arteta, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Podolski takže sa to potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Koscielny, Santos, Giroud, Walcott, Ramsey, Arshavin, Mannone

Reagovat
herbage

to je fakt síla ta lavička

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam ešte není Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

práve preto.

Reagovat
afc

A to este, ked sa vrati Squillaci a Chamakh to bude potom sila

Reagovat
afc

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa z neho toto robí? Kedy vznikol ten trend? Prišiel ako 4. stopér, keď hral, svoje si odohral, síce nepridal nič navyše, ale rozhodne to nebol tragéd ako Silvestre napríklad.

Reagovat
herbage

no, bohužel tragický poslední sezónu byl, tu první tolik ne. Ale přišel za 6,5 milionu euro, plat také nemá nejmenší a jen zabírá místo Miquelovi. A když á týmu pomocí, tak je nepoužitelný. Takový hráč si úctu fanoušků nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

veď v minulej sezóne ani nehral. To, že neodišiel, je síce trocha "cez", keď vedel, že tu už si nezahrá, ale stále to nie je dôvod si z neho robiť srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

zlééé

Reagovat
Side

Gervinho

Reagovat
afc

Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Coquelin, Arteta - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Gervinho - Podolski.

Reagovat
afc

Tak Wenger fakt ide z Podolskeho urobit hrotaka a Theo ak nepodpise,tak si asi tak skoro v zaklade nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl zraněnej?

Reagovat
afc

Bol,ale uz dva zapasy predtym nehral v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM: Hart, Maicon, Kompany,Lescott,Clichy,Garcia,Y Toure, Nasri, Tevez, Sinclair, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon, García, Sinclair... ja chcem vidieť aj to.

Reagovat
smazaný uživatel

3 nove akvizice v akcii ? len aby sa to neposralo

Reagovat
smazaný uživatel

radši Silvu než Nasriho.

Reagovat
diastan

Nasri je v této sezóně zatím určitě lepší ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradníci: Wright, Kolarov, K. Toure, Barry, Rodwell, Silva, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, ta repre přestávka byla tak dlouhá, že mám v základu Krula a Enriqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM (STOKE): Begovic, Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson, Walters, Whelan, N'Zonzi, Adam, Kightly, Crouch

Reagovat
kiwwi

Bloodzeed dava United

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Má rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

si užij ten hnusný obraz

Reagovat
smazaný uživatel

tak poslednu dobu to je fakt vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobu je to opravdu výhra.

Reagovat
Mircu5

Dejte sem prosím link na živé přenosy

Reagovat
norton

na Arsenal dnes asi nejaky pekny link tak lahko nenajdeme ze ??

Reagovat
afc

Mozno to pojde na Yes,ale este to nie je iste.

Reagovat
Liveral

Vzhledem k tomu, že Setanta Ireland dává MU a YES dává výhradně (??) Setantu, tak bych si tip, že tam bude MU...

Reagovat
afc

No super,takze dnes asi bez sopcastu.

Reagovat
Liveral

Na Wiziwig.tv jsou ještě nějací holanďani, ti by teoreticky mohli jít...

Reagovat
afc

Este tam pridali najeke TBD sopcast,bohvie co je to zac.

Reagovat
Liveral

Ten měl vysílat i Norwich, ale byl celej zápas offline, takže ten asi nepůjde....

Reagovat
smazaný uživatel

tuším, že anglický komentator, ktorý je stíšený a rozpráva tam nejaký číňan alebo japonec.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans will sing "You'll Never Walk Alone" at 3:06 today in memory of the 96 Liverpool fans who lost their lives at Hillsborough! #afc #JFT96 #YNWA

Reagovat
ďuriLFC

rešpekt Tak teraz už mám jasno v tom , koho si medzi KHL pustim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

I ve Stoke se bude hrát/zpívat.

Reagovat
smazaný uživatel

v Stoke sa skôr spieva, než hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: U18: Chelsea 2 - 1 Liverpool (Houghton, Kiwomya)

Reagovat
fenixLFC

U21 Chelsea- Liverpool 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Koukals?

Reagovat
fenixLFC

nie blbol mi net prave preto som to pisal aby dakto zreferoval ako ti nasi hrali..viem ze ich tam nasi tlacili a yesil zahadzoval co sa dalo ale viac neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim jen právě o Yesilovi, taky by mě zajímalo, jak to vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výkon celého týmu, vysoký pressing, neustálá chuť útočit. Výtečně zahráli Pacheco, Adorjan, Smith, který naprosto vymazal Marina a jistý golman Gulacsi.

Co se týká útočníků, Morgan byl na křídle, Yesil odehrál 58 minut, stihl zazdít jednu velkou a tři obrovské šance, od svých starších kolegů se učí rychle. A nakonec Ngo´o - komický, ale výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ten Pacheco mě furt tak nějak sere.

Reagovat
ďuriLFC

Súhlas.Pacheco MOTM , tesne za nim Adorjan a Smith. Naozaj to bol jeden slušný výkon , super pressing , pekne kombinacie len tie zahodene šance stále mrzia. Yesil na úvod dobrý , ponúkal sa , napádal len to zakončenie. Jednoznačne najlepši výkon U21 v sezone.

Reagovat
Arbiter

to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to sázení už mrdám, mám tenhle zápas na 2 tiketech, na jednom jako 1 a na druhým jako 2...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem měl over. Šance ale byly, takže tip to nebyl špatný. Akorát hovno z toho.

Reagovat
afc

Byt odfajceny hned o 15.35,tak to nasere.Mozes nalozit novy tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na to, zkoušel jsem fortunovýho experta na celý kolo a po prvním zápase oba tikety fuč

Reagovat
afc

Daj klasicky tiket,este je tam toho dost.

Reagovat
Ligter

Já už nebudu z pověrčivost dávat na první zápas, nikdy to snad ještě nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už mi něco nevyjde, tak je to skoro vždycky nejnižší kurz na tiketu, stejně jako dneska.

Reagovat
Ligter

No ano, na podobné schválnosti jsem taky zvyklý.

Reagovat
Kaze
Reagovat
Rssa

Ta sestava MU je fakt slaboučká jako slabý čaj.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
niflheim

Look who's talking

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marosh16

chelsea nevysiela ziadny poriadny stream dufam ze pribudne aspon daky rusky kvalitny sopcast

Reagovat
Tomekcz

moje fanta place co to zase SAF postavil

Reagovat
Kaze

Docela sranda, jak tu lidí brečí nad fantou kvůli Fergiemu to já postavil tým především z hráčů Chelsea a City, takže mě tolik trápit nebude ať už vyhrají nebo nezískám body win win situace.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám každého z iného tímu, iba od Swans, AFC a NUFC mám po 2 kusy.

Reagovat
Kaze

Já mám obranu a útok ze City a obranu a zálohu z Chelsea a pak doplněná o další jména, která mi snad budou dělat body.

Reagovat
pajamu

Já mám Persieho s Céčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Villa je slaboučká.. tam to bude tak o 2-3 goly pro Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

0-4; 2x Michu, Routledge, Graham

Reagovat
smazaný uživatel

možný to je, každopádně Villa pro v současný chvíli jasnej adept na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

najväčší.

Reagovat
kiwwi

som dal polcas/zapas 0/1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl McLeish tak bych tomu věřil, ale takhle ne.

Reagovat
kiwwi

ja som chuj...som chcel dat 0/2

facepalm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

zdar, byl by nějaký ENG sop na Arsenal? díky

Reagovat
Kaze

Neměl být Fletch na lávce?

Reagovat
kiwwi

Fergie

Reagovat
Hejnak

Budou dávat Arsenal na YESu ? Zatím tam je nějaký karaoke

Reagovat
Miguel19

To je jediný Sop na Chelsea?

Reagovat
Arbiter

asi, ale je to HD...

Reagovat
Miguel19

Jenže mně to ani nenačte. Mám to na 22

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast Arsenal - Southampton?

Reagovat
kiwwi

Bloodzeed krasne stabilny a nadherny obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vazne novinka

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe je.

Reagovat
kiwwi

no to je...jebalo sa mu to strasne

Reagovat
wild

ide vam Bloodzeed?

Reagovat
kiwwi

nadherne

Reagovat
kiwwi

Channel - 132927

Reagovat
wild

can not retrieve data..

Reagovat
kiwwi

aku mas verziu? 3.5.0 si daj a ide vsetko ok

Reagovat
wild

zrejme mi len trochu blbol net,lebo doteraz som nemal problem.

Reagovat
smazaný uživatel

sop cast 3.5.0

Reagovat
wild

uz ide

Reagovat
smazaný uživatel

ide a luxusne

Reagovat
Error

Tak Ferdinand se předvedl...

Reagovat
Arbiter

Ferdinand

Reagovat
kiwwi

co spravil?

Reagovat
Arbiter

no nepodal Terrymu ruku, i když mu ji JT nabízel...

Reagovat
iamek

Dobre Anton

Reagovat
Error

Ashleymu taky ne.

Reagovat
Arbiter

hňup...

Reagovat
kiwwi

nebol si jeden zo zastancou Suareza, ked nepodal Evrovi ruku, ze je to jeho vec?

Reagovat
Arbiter

není to úplně přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v pořádku

Reagovat
ďuriLFC

Spravil správnu vec.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro výhru LFC

Reagovat
madridcan

Tri streamy zapnute, moze sa zacat

Reagovat
herbage

TBD sopcast jede

Reagovat
smazaný uživatel

číslo?

Reagovat
herbage

123456

Reagovat
smazaný uživatel

to zkusím,vím,že takovej kanál existuje....ale jestli né....

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš napsat číslo chanelu?

Reagovat
smazaný uživatel

sop na AFC?

Díky....na moje záložky co čučím,tak nic

Reagovat
afc

Channel - 123456 Cinsky koment

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už nic, jede YES

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Lovec

SopCast na AFC. sop://broker.sopcast.com:3912/123456 Hovno kvalita, ale dneska asi lepší nenajdeme. Pokud přece, nebojte se podělit.

Reagovat
norton

yes

Reagovat
Kaze

BZ sice neseká, ale zdá se mi, že kvalita klesla

Reagovat
kiwwi

to je kvoli tomu, ze to vysiela setanta, ktora nevysiela v HD

Reagovat
smazaný uživatel

Mno jsem zvědavej. Stoke je těžkej soupeř. Snad ukopem, alespoň body.

Reagovat
Kaze

Alespoň body? Co víc chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

bod. Moje chyba.

Reagovat
Counter

Hrot Gervinho, to jsem zvědav. Theo musí mít radost

Reagovat
Liveral

Arsenal na YES!!

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

to je Gervinho na hrote?

btw, pekne, Poldi.

Reagovat
Tomekcz

doufam ze bude Scholes a Giggs stihat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ani nevěděl, že je fanta i na EL. Ta by pro mě byla hodně zajímavá, už někdo založil? Popř. nechtěl by někdo založit?

Reagovat
One-Real

nejaky funkcni dobry link na City? ne Sopcast a podobne

Reagovat
C0br

Danny přiskočil, ale od Habsiho pěkná p*čovina

Reagovat
C0br

Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Díky koubie77

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Arsenal na sopcastu,slušnej

Reagovat
niflheim

Reagovat
pajamu

Reagovat
wild

to nebola penalta v ziadnom pripade

Reagovat
Kaze

Netrefil ho

Reagovat
niflheim

Takovou blbost bych od Habsiho nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

chytit penaltu, ktera nemela byt?

Reagovat
niflheim

No ten jeho výběh ... Danny neměl kam jít, navíc bylo jasné, že tam první nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to showman

Reagovat
Tomekcz

nojo Javier jak jinak uplne na hovno

Reagovat
norton

Ide vam ten YES normalne ?? lebo mne to neskutocne seka ...

Reagovat
Side

Mně se ani nenačte. Can not retrieve data

Reagovat
smazaný uživatel

Habsi

Reagovat
niflheim

Chicharito

Reagovat
Kaze

Omg, proč nekope Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

preco to ako isiel kopat Javier?

Reagovat
C0br

Kope to v repre, kopal i nějakou loni. Ale měl to kopat Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick, Nani, Giggs..kazdemu z nich by som veril viac

Reagovat
pajamu

Hernandez s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lízl ho tím kolenem, nebo ne? Jinak debilně kopnuté.

Reagovat
Kaze

Podle mě vůbec.

Reagovat
diastan

Reagovat
niflheim

Bych řekl že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo trochu ho asi lízl

Reagovat
wild

kiwwi hovoril som..Chicharito zadrbe uplne setko

Reagovat
Tomekcz

a nwm proc to nekope Giggs nebo Nani ...

Reagovat
Miguel19

To je výborný. člověk se na to těší a on pak není Sop Cast. Jebat to.

Reagovat
niflheim

Máte ten ruský HD.

Reagovat
Miguel19

Hosteltv HD mi ani trochu nenačte.

Reagovat
smazaný uživatel

ako môže hrať na hrote hráč, ktorý nemá ani jeden predpoklad na hru na hrote?

Reagovat
Mervin

To byl gól

Reagovat
wild

Giggs je jednoznacne najlepsi exekutor na penalty

Reagovat
Mervin

tak Arsenal zase nuda

Reagovat
Counter

10 minut hry, v nichž Saints nepřešli za půlku a ty už kritizuješ Arsenal, který vede

Reagovat
smazaný uživatel

Bože,ať to střevo Žervíno dá letos co nejdřív kusa!!!!

Reagovat
Nikikrew

gibbbbs :)

Reagovat
smazaný uživatel

Giiiiibs

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Bolton vloni to poslední kolo nevyhrál

Reagovat
Horcmen

David Luiz probably thought Anton Ferdinand is a 'not very good geezer' as he didn't shake his hand before KO

Reagovat
Hejnak

Výborně Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Kieran♥

Reagovat
smazaný uživatel

Kieran♥

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi, pěkná klička.

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná hra zatiaľ

Reagovat
Mada

Lukas

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Chicharita

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ach ten Di Matteo má pořád lízlý trenky, to jsou sestavy ... tedy sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchie

Reagovat
diastan

Ajaj ..

Reagovat
smazaný uživatel

A Ramires už měl být ve sprše měl by se uklidnit

Reagovat
Counter

ManCity pořád bez čistého konta

Reagovat
niflheim

Nani zase prvního z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááááááúúúúččččččč

Reagovat
Tomekcz

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

zas toto geno vysoke

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se mu ten balon asi 2x dotknul rukou. To měl rozhodčí normálně písknou ruku,

Reagovat
patas92

Channel - 133889 Arsenal se super kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Danny. To byla pohotová střela.

Reagovat
Hejnak

Ten Coquelin je nervózní chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám č.2 když nehraje Abou-Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně šel nahoru.Vím,že to v něm bylo,rozhodně sem mu nedával za vinu to podklouznuti v semi LM proti účkám (?)

Naprosto perfektní bek :)

Reagovat
smazaný uživatel

náááádhernéééé kombinácie, toto je Arsenal!

Reagovat
Kaze

Tohle by Peršan dal ale Buttner i Danny hrají skvěle.

Reagovat
niflheim

Nemanju by měl Fergie poslat do nějakého fast foodu

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by se zeptat Andersona, jak na to

Reagovat
Tomekcz

Scoles pekne ho nabral

Reagovat
mr.Silver

škoda Merte...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ty ceny v CL fantě jsou fakt dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zároveň i hlasování o all stars nadcházejícího ročníku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl sem se tě zeptat na sestavu na úterý...a pak mi to došlo...beze srandy-chtěl sem se zeptat,jestli se dá do kupy Enriqué....

Reagovat
smazaný uživatel

No jelikož už teďka trénuje podle všeho normálně a dneska bude pravděpodobně na střídačce, tak asi už bude příští kolo schopnej tam jít od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc...a co tvoje alter ego.....dokáže mi odpovědět na otázku,jestli bude LM hrát Jordi Alba....?Nebo je tak dead,že ho neuvidíme? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak Jordi už včera trénoval, dneska asi hrát nebude, ale v tejdnu už by nastoupit mohl. Byl ''jenom'' nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny.

Reagovat
niflheim

Scholesy

Reagovat
Tomekcz

Fabio se zranil nebo proc stridal?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Mario..

Reagovat
Nikikrew

Zatial hrame paradne

Reagovat
smazaný uživatel

to sú orgazmické akcie, naozaj, neopísateľné.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Tohle betonari z Wiganu dlouhop nevydrzi.

Reagovat
Tomekcz

z toho co mel Danny by uz RVP dal jeden gol

Reagovat
iamek

Reagovat
pajamu

Nejspíš jo.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Mada

Santi a Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

a Gibbsie

Reagovat
Mada

Ten samozřejmě taky

Reagovat
mr.Silver

Cazorla a Podolski oni jsou neskuteční!

Reagovat
Counter

Poldi - Cazorla, to je radost pohledět

Reagovat
Lovec

Je to vážně paráda zatím. Úplně mě to vrací do sezony 07/08, kdy bylo něco takového na denním pořádku. Když bude podpora vypadat pořád takto, Podolski může zostat na hrotu úplně bez problému a Giroud ať radši sedí.

Reagovat
niflheim

Boyce

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbsy...už minule sem ho měl fedry vyhlásit mužem zápasu.....dneska to u mě vyhraje 100%

Reagovat
smazaný uživatel

od Szczesného po Gervinha je to zatiaľ nádhera, len si to udržte.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky na Loftus píská takový KRETÉN, když tam hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

I love youuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Nikikrew

Poooooooooooldiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Podolskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

co??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi nádhera

Reagovat
Minister

Podolskiiiiiiiiiiiii

Reagovat
patas92

Poldi

Reagovat
mr.Silver

Poldi!!!!!!

Reagovat
herbage

Robin who?

Reagovat
Mada

Lukasssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiin van.....oh wait...nádhera Poldi

Reagovat
iamek

Podolski gol, Crouch gol ... Fanta jede :).

Reagovat
Mervin

Poldi

Reagovat
Hejnak

HE SCORES WHEN HE WANTS LUKAS PODOLSKI HE SCORES WHEN HE WANTS

Reagovat
Arbiter

hmm, upřená penalta na Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

poldíku!!!!!

Reagovat
Rssa

Kde se hraje dobrý fotbal? Koukám na City a to je hrizná nuda..

Reagovat
mr.Silver

Arsenal

Reagovat
Mervin

Arsenal

Reagovat
Mada

Arsenal

Reagovat
herbage

na Emirates, jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
pajamu

Berba už to tam sype.

Reagovat
iamek

Berba :).

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

spojlery chlapi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

Tak to nečti

Reagovat
smazaný uživatel

7:1...končím s tím

Reagovat
Counter

Budu muset důkladně prohledat diskuze a vypíchnout všechny, kteří o Poldim pochybovali

Reagovat
herbage

já se klidně přiznám Ale zatím 4. kolo a nejslabší soupeř, proti kteréhmu jsem hráli, nepřeceňoval bych to

Reagovat
Counter

Ale hrál dobře i v těch předchozích zápasech, na Anfieldu byl skvělý.

Reagovat
herbage

jo, to byl. Ale první dva zápasy jsem neviděl a to měl podat jen matné výkony Zatím si vede dobře, nečekal bych to, ale na nějaké hodnocení je zatím čas. Start má ale povedený

Reagovat
afc

Tak dollar hned napisal,ze je to priemerny hrac,no.

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOl

Reagovat
Mervin

goooolll

Reagovat
Nikikrew

Gervais

Reagovat
Tomekcz

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

gervinhoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
diastan

Garcia

Reagovat
diastan

Sorry neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Jááááááviiiiii

Reagovat
Hejnak

ARTETA !!! What a pass

Reagovat
herbage

Arteta A Gervais

Reagovat
Counter

Krááása Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

žervíno

Reagovat
mr.Silver

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne neuvěřitelný. on dal!!!

Reagovat
Mervin

Reagovat
mr.Silver

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nebolo choré, tak na tej našej hre by sa dalo dnes aj onanovať.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

ko-ne-čně...žeru víno :)

Reagovat
Counter

Club in crisis

Reagovat
Nikikrew

4:0

Reagovat
diastan

Arsenal wtf

Reagovat
pajamu

Gunners, teda palec hore.

Reagovat
Minister

Arsenal super, ale Ox zatiaľ neviditeľný

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pro saints je tohle prostě velkej skok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Gibbs

Reagovat
Mervin

Gibbo

Reagovat
mr.Silver

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvení mancs, zas hentaké penalty, kedy to skončí?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě kolo to vydrží.

Reagovat
kiwwi

penalta jak oci

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tvoje zaslepené.

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq jsem čekal upocenou výhru 1.0 s několika spálenýma tutovkama..

Reagovat
pajamu

Akorát ten Clyne ve fantě, mi to zase zkurví.

Reagovat
Side

Kurva, ale škoda že to odnese zrovna Soton

Reagovat
Mervin

Arsenal - Southampton 2:2

Reagovat
Lovec

Dostane Gibbsie za asistence na dva vlastňáky body ve fantě?

Reagovat
Counter

Měl by .-)

Reagovat
herbage

když se daří Teď už nás o body neoberou ani Barton s Dowdem dohromady

Reagovat
diastan

ŠKodááá

Reagovat
Mada

Gibbsie

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie rudá, to jsem zvědavej co ten blb udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Odemwingie gets a straight red for kicking Riether straight up the behind

Dement.

Reagovat
smazaný uživatel

captain Berba

Reagovat
Ligter

Arsenal 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario parádně. Škoda Carlos.

Reagovat
Mervin

co udělal Odemwigie?

Reagovat
niflheim

No...Javier si zatím snad kromě penalty pořádně nešáhnul na míč. A z tria Nani-Giggsy-Danny snad pořádně kolikrát neví, kde má vůbec hrát . Každopádně Danny pár pěkných šancí, ale jinak to celkem vázne. Buttner se mi líbí.

Reagovat
Rssa

Já blbec díval na Arsenal kvůli zpívání pro LFC, pak zklamaný přepnul....teď se zase dívám, takže žádné góly už nečekejte

Reagovat
smazaný uživatel

vypni to

Reagovat
herbage

radši to zase vypni

Reagovat
Rssa

A City dali branku, jen co jsem to přepl

Reagovat
mike.84

ja nechapu proč se mi pořat sopcast seká. 350 mam, fotbal mi jede 4 minuty a pak zamrzne a sekne se.. a furt dokola..

Reagovat
Mervin

Teď to byl zase starý Gerv

Reagovat
Ligter

Dneska mám rekord, 40 minut a ještě jsem nespustil žádný stream, který by běžel bez sekání dýl jak minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Javier neda jedenatku a cely polcas potom hraju hovno

Reagovat
pajamu

Naše klasická pasivní sračka, za 1:0 budeme rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý gól v sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte jaký...

Reagovat
Hejnak

Aby to nedopadlo jako proti Newcastlu

Reagovat
Nikikrew

Wojtech

Reagovat
Kaze

Peršan má šediny

Reagovat
smazaný uživatel

už asi pol roka.

Reagovat
Ligter

Úplně zešedivěl z toho nedostatku trofejí.

Reagovat
mr.Silver

Wojto sakra!

Reagovat
Side

Wojta? wtf

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
Mervin

Szcz dobře zase

Reagovat
Rssa

Wito do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj Wojto..ty asi nikdy nedospejes...

Reagovat
Lacko_Boh

Wojto by sa mohol spamätať už...

Reagovat
Mervin

Střídat za tohle

Reagovat
Minister

Vito na plac!

Reagovat
iamek

Berba dva kusy a ja musim cumet na HErnandeze

Reagovat
Tomekcz

poradne Hernandeze vyfenuj

Reagovat
mr.Silver

Ox je mimo, chce to Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak snad vyhrajeme...já valím na Expendables ... GGMU

Reagovat
smazaný uživatel

No tak snad si to Wojta vybral a takovou minelu už od něj neuvidíme

Reagovat
Mervin

nejdřív zase v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze prvy gol v sezone padol po totalne kokotskej chybe brankara..

Reagovat
herbage

tenhle gól by Mannone nedostal, ten by stál celý záps na čáře

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Mervin

Wojta by měl jednu koupit o přestávce od Poldiho, aby se vzpamatoval, protože takovou minelu neudělá ani dorostenec!

Reagovat
smazaný uživatel

No, sestava je hodně poslepovaná, ale zkraje to aji fungovalo. Danny měl něco proměnit, protože už klidně mohlo být rozhodnuté. Ten Buttner se mi líbí, bojuje a je rychlý. Snad si podobně povede i proti silnějším soupeřům.

Reagovat
Ligter

Mufani, jak to vypadá? Můj net stávkuje, stačí v třech až pěti větách.

Reagovat
kiwwi

Zle. Zle. Zle. Zle. Zle.

Reagovat
Ligter

Jsem měl říct, že to chci v jedné. Takhle to úplně bodá do srdce.

Reagovat
pajamu

To jsem zvědavý, co s tím Fergie o přestávce udělá. Beztak nic

Reagovat
smazaný uživatel

No nevadi,aspon ze nam tu snuru nepriestelnosti prerusil v skutku sympaticky Southampton a nie Man city buduce kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

City je z nás každoročne dosrané, tých sa bojím menej ako takého Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejenom z vas, uz se tesim na RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netreba ich podcenovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Berba dva góly. Ten mi zachrání fantu.

Reagovat
herbage

píši report Arsenalu, tak se nedivte, až budete narážet na slova jako epický, monumentální, graciózní, velkolepý, geniální, epochální a orgasmický

Reagovat
kiwwi

epochalny

Reagovat
herbage

epochální zkrat Szczesného

Reagovat
madridcan

raz za rok si to mozes dovolit

Reagovat
kiwwi

tak zatial jediny co sa mi paci je Danny a celkom sa mi paci aj Buttner...chce to rozhybat stred zalohy, cize Carrick alebo Scholesy dole, Clev alebo Kagawa hore, Chicha dole, RVP hore, Giggs dole, Valencia hore a pojde to krasne

Reagovat
iamek

Presne zapas jak jsem cekal. Trojice Scholes - Giggs - Carrick spolu hrat nemuze. Fotbal jak v 80 letech.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

no, keby dal Javier gol, tak podla mna je teraz aspon 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade zase neviditelny, ale na vrub to jde i Jenkinsonovi, ktery je smerem dopredu stale slaby

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som povedal, že keď sa Jenks nevyťahuje hore, tak Oxovi by sa malo útočiť lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje nekoho do kombinace. Vetsinou dostane balon do nohy, kdyz jsou kolem neho dva hraci. Na druhe strane s ofenzivou pomaha Gibbs a kolik z te strany prislo sanci a golu...

Reagovat
kofin

http://media.tumblr.com/tumblr_m9ujwq3ngl1r01uxc.jpg

Arsenal average player positions v Liverpool

Reagovat
Miguel19

Matteo by měl okamžitě něco dělat. Ať už jde do prdele s defenzivními křídly.

Reagovat
Marosh16

to sa neda nazvat kridlami.. nechapem ako mozme hrat s lavym obrancom a stredovym zaloznikom na kridlach.. ramires sympatak ale odtrhol by som mu hlavu na tom kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa betonite ?

Reagovat
Miguel19

Zase hrajeme hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou sestavou to neni prekvapko

Reagovat
Tomekcz

uz jen cekam kdy nam Wigan da gol z protiutoku, kazdej zapas proste to stejny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, penalta to asi byla. Ale stejně divná.

Reagovat
Nikikrew

Skoda cisteho konta. Naozaj skoda. Ale 4:1 je krasny vysledok, hrame zatial super. Cazorla je genialny hrac. Najlepsi nakup co som kedy videl ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si nákup Henryho nevidel.

Reagovat
Maresma

800. Pro vyhru LFC

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
herbage

Sice výsledek mluví za vše, ale varianta s Gervinhem na hrotu se mi moc nelíbí. Proti silnějšímu soupeři by to stačit na body nemuselo. Zato obranná fáze zatím na jedničku, i když Jenkinson s Mertesackerem zase mají problém s rozehrávkou a Jenkinson si neodpustil opět jeden zpětný nepřesný pas, kterým pěkně zavařil Vermaelenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim zajimave piska Clattenburg. Jeden z tech kopyt taha za dres Teveza po 15 m a nic, Adam kopne balon umyslne do pici a nic, Crouch si zaharaje na LeBrona, da gol a on plati. Parada.

Reagovat
smazaný uživatel

45% času stráveného na tretine ihriska Sotonu

63% držanie lopty

to hovorí za všetko

Reagovat
SIRBRANIKE

parádne sa bavím, mám celkom slušný obraz: sopcast channel-6816 v EN

Reagovat
Miguel19

Mně fakt připadá, že Matteo nemá žádnou taktiku tvl. Jenom postaví sestavu a hrajte si. By mě zajímalo, jestli aspoň umí zařvat na hráče. Nechápu, k čemu jsme kupovali křídla, když tam pak naháže středního záložníka a obránce tvl. Neřeknu proti týmu jako Bayern, United, Barcelona. Ale proti QPR?

Reagovat
smazaný uživatel

Když RDM nemá podle tebe žádnou taktiku, co jste podle tebe hráli pod Boasem?

Reagovat
Miguel19

Hovno na entou

Reagovat
spider_8

Je na to nějakej sop?

Reagovat
Miguel19

sop://broker.sopcast.com:3912/133007

Reagovat
spider_8

diky

Reagovat
Kaze

Jak hraje Hazard?

Reagovat
vladis271

scouseri sú už nejaké neoficiálne zostavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ta ze včera, Shelvey a Kelly v základu, José s Nurim na střídačce, zbytek ''klasika''.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson je rýchly

Reagovat
miky10

Sem tu, tak už můžou začít Hazard s Torresem válcovat.

Reagovat
Tomekcz

ten hernandez je marnej ani mic neumi zpracovat

Reagovat
pajamu

Začínám mít pocit, že i jednonohý Persie by byl lepší.

Reagovat
C0br

Scholesyyyyy

Reagovat
Tomekcz

kdyz to nejde normalne tak to tam domlati

Reagovat
iamek

Scholes gol, Podolski gol, Crouch gol, Fanta

Reagovat
Swarley

scholesyyyyy, díky dědku náš zlatej

Reagovat
iamek

Smutne, ze nas takovy hraci musi tahat

Reagovat
Swarley

na jednu stranu ano, ale na druhou, užívejme si ještě tyhle chvíle

Reagovat
Ligter

PAUL SCHOLES, kdo jiný!

Reagovat
smazaný uživatel

Paul

Reagovat
smazaný uživatel

Scholesyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
Kaze

To je zpracování, Danny

Reagovat
Godwinson

52.minuta a pořád bez střídání, žádná motivace to někde ladit. Alespoň toho Oscara tam mohl hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, väčšina mufanov sa klepala po čele, na čo im bude Persie a oni sú bez neho úplne v piči.

Reagovat
iamek

Bohuzel je to tak :).

Reagovat
smazaný uživatel

Reina; Kelly Skrtel Agger Johnson; Allen Shelvey Gerrard; Sterling Suarez Borini

Za Kellyho a Shelveyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Glen na LB to je zase

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ta, co se dala vyčíst z tréninku, pokud je to teda ofi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je oficiální

Reagovat
ďuriLFC

Zostava ako včera na treningu ale stále som v kútiku veril v Downinga miesto Fabia.

Reagovat
Rssa

Arsenal nuda, zase přepínám

Reagovat
Tomekcz

Scholes to je blazen

Reagovat
C0br

Tak tahle série tacklů byla naprosto neuvěřitelná

Reagovat
miky10

To byla i první půle takle příšerná?

Reagovat
Swarley

Scholes, tak se to má hrát, pořádně od podlahy

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto střídej sakra Bertrand je obránce né křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim len nedopadnut jak s Newcastlom pred dvomi rokmi..

Reagovat
wild

tak toto bolo paradne branenie od Chcharita aj Scholesa

Reagovat
Tomekcz

wtf ten Hernandez ani netrefi mic mel stesti ze mu piskl faul pritom se ho snad ani nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

@BenSmithBBC

James McArthur booked after a two minute tackle fest at Old Trafford, worth watching on @MoTD later this evening

tackle fest

Reagovat
Tomekcz

no jako bylo to brutalni co tam Scholes a Javier predvadeli

Reagovat
Swarley

Scholes dává góly, pak tvrdě sestřeluje jednoho protihráče za druhým, SAF řve na čtvrtýho rozhodčího...kurňa jednou mi tyhle časy budou svinsky chybět...

Reagovat
Jollae

Reagovat
Miguel19

Konečně ho to napadlo tvl! Ukaž se Mosy!!!

Reagovat
Mervin

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Yayo

Reagovat
iamek

Nani zase trefi z rohu prvniho

Reagovat
Mervin

Gervais

Reagovat
iamek

Hernandez

Reagovat
iamek

Buttner asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si tam parádně naběhl.

Reagovat
Mada

Santi a jeho dlouhé balony jsou úžasné

Reagovat
Tomekcz

tohle ani nemohl minout se divim ze nebyl ofsajd

Reagovat
Swarley

takhle mám Chicharita nejradši...žádný vymýšlení, jeden dotek a balon se třepotá v síti...

Reagovat
C0br

Javier konečně

Reagovat
diastan

Co zas Mancini vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

Javieeeeeeeeer

Reagovat
Mervin

Barry?

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito. Snad mu to pomože.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres...najlepsi utocnik v historii

Reagovat
Mervin

Arséne střídej už

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. My si nenahrajeme ani 2 krát za sebou. Nákop Čecha, samozřejmě ztracený balon, útok QPR...a furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
C0br

Jinak Buttner je skvělej. Patrice se může začít klepat, snad ho to nakopne.

Reagovat
C0br

To je kurva debut

Reagovat
iamek

Buttner pico !!!! Neuveritelny gol !!!

Reagovat
Tomekcz

Evra si uz nekopne

Reagovat
iamek

Omylem dam Buttnera do CZ Fanty a jak mu to jde. Navic Crouch, Podolski a

Reagovat
kiwwi

Evra nema problem s hrou dopredu...Buttnera dnes dozadu nikto nepreveril

Reagovat
madridcan

Scholesov 700 zapas za United?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak, ze z Buttnera by mohol SAF spravit spickoveho krajneho obrancu

Reagovat
pajamu

Buttner

Reagovat
smazaný uživatel

Coqovi to dnes nešlo, dobré striedanie.

Reagovat
Mervin

náhodou, mně se hejo hra dopředu líbila

Reagovat
kofin

nahravka na Oxe byla moc dobra

Reagovat
Swarley

no olalááá

Reagovat
kiwwi

Buttneeeeer co ti jebeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Buttner

Reagovat
smazaný uživatel

Buttneeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Kaze

Ten hráč číslo 17 a Al Habsi se teda vyznamenali

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo.

Reagovat
miky10

Ani nevim, jak vypadá, ale přeju mu to. Snad si Evra sedne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

A vypadne z PL.

Reagovat
Swarley

představ si Cleva a......vlastně vypadá úplně stejně

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom prvním jeho sprintu sem si je spletl.

Reagovat
kiwwi

akurat je to vacsi frajerik

Reagovat
Kaze

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to "jenom" Wigan. Zkusil bych ho v LM a pak až by se vidělo jestli ho poslat aji na těžší soupeře.

Reagovat
Mervin

Szcz je fakt na ránu

Reagovat
mr.Silver

WTF Szcz?

Reagovat
Miguel19

Lampard snad nebyl u balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczseny dneska na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron tak se nam libi

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey a Gervinho. Nikomu to neprajem viac, len týmto dvom "mučeníkom".

Reagovat
kiwwi

Wigan by mohol dat gol

Reagovat
pajamu

Spíše QPR by mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tam je remíza ideální.

Reagovat
kiwwi

tam mam prave over 3.5 to uz mam v pici...ale aj tak by mohli no

na nas mam ze vyhrame presne o 2 goly

Reagovat
wild

naco tam teraz ide davat RvP ? radsej by som si pozrel Powella

Reagovat
kiwwi

vsak ide

Reagovat
Godwinson

Jsou mi teda hodně sympatičtí, ale za Mayuku na lávce, dobře jim tak.

Reagovat
herbage

Aaron

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
Counter

Krásně to udělal, a zas ne gol

Reagovat
Swarley

díky dědci

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla dava zabudnut na Fabreho...

Reagovat
Nikikrew

tak nejak

Reagovat
kiwwi

Danny ma najpopici najcoolovejsi uces v celom futbalovom svete

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

to myslim uplne vazne, strasne sa mi to paci

Reagovat
Mada

Aaron pěkně a Gervais to je hrot

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii není větších lemplů, než fanoušků QPR

Reagovat
kiwwi

Millwall a Stoke

Reagovat
Tomekcz

Javier taky mohl prihrat hned

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kaze

Reagovat
herbage

Gervais, to je pravý kanonýr. Ten přehled, to zakončení

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mervin

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Javier, to musi ist z prvej prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

střídačka lfc : Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Downing, Carragher

Assaidi A Josého teda nechápu, i se zraněným kolenem by byl nalevo lepší než glen, nebo ten Downing.

Reagovat
Maresma

To je síla

Reagovat
miky10

Ty vole chce aspoň jeden hráč Chelsea vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

QPR by už mohl zabrat, tohle jsou 2 ztracené body pro ně.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora

Reagovat
Godwinson

De Bruyne se trefil, dobrá zpráva

Reagovat
miky10

Jj, moh by sis pro příští sezonu vysloužit nějaký lepší angažmá než Brémy.

Reagovat
Godwinson

Věřim, že nový kouč ho docení.

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

Ballotelli spadol na cieru, hada sa s rozhodcom a cely ksicht biely ma

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

pome Villans!!

Reagovat
Kaze

Vidovi bych doporučil P90X.

Reagovat
smazaný uživatel

keby Ox dával do tých striel menej razancie, lietalo by mu to presnejšie.

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Ten střed Mikel-Lampard to je taky děs. Oba pomalý, ani jeden nic nevymyslí. Samozřejmě opět hrajeme bez hrota

Reagovat
pajamu

Nani.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

clattenburg si taky dělá srandu..

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
iamek

Powell !!! To je den !

Reagovat
C0br

Niiiick, dneska je debutanskej zápas

Reagovat
Mervin

škodá

Reagovat
Counter

Theo

Reagovat
pajamu

Nick.

Reagovat
Side

Theo takhle to zajebat

Reagovat
smazaný uživatel

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
kiwwi

wow Powell...ten prvy dotyk bol uzasny a zakoncenie jemu typicke...ten sa fakt neboji vybombovat

Reagovat
smazaný uživatel

hmhm movy Pippo Inzaghi primo

Reagovat
kiwwi

legenda AS Rim?

Reagovat
smazaný uživatel

nn AC Milan jsem se jen popletl

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná střela.

Reagovat
Tomekcz

dpc Nani uz prihraj nekdy

Reagovat
diastan

Viděl jsem sice ze zápasu Úček jen útržky ale ten Powell je výborný

Reagovat
iamek

Proc se ten Nani do toho Ruska neprodal :(

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A poďme na pátý, ať nemá Arsenal nejimpozantnější výsledek.

Reagovat
Hejnak

zapomeň

Reagovat
Kaze

Omg Nani, úplně volný Danny a on to napálí doprdele

Reagovat
iamek

Naprosty traged. Nekopl by si ani za becko

Reagovat
smazaný uživatel

pises hluposti

Reagovat
iamek

Napodobne.

Reagovat
kiwwi

sa mi strasne pacia Carrickove 'interceptions' - jak keby sa nechumelilo, daj tu loptu, diki

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Bentekeeeee

Reagovat
Miguel19

Edeneeeeeeeeeeee

Reagovat
nani92

Nani hrá dnes príšerne

Reagovat
Tomekcz

ale prihral na 1. gol

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak villa překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sme sa osrali.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ze ja som nedal priebeh zapasu 1/1 namiesto 0/1

Reagovat
Maresma

Reagovat
miky10

Bóže, Hazarde...

Reagovat
Mervin

krása

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro LFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Maresma

A 1000. pro výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SIRBRANIKE

six , MVP Cazorla

Reagovat
Kaze

Buttner MOTM.

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

Santička výborný

Reagovat
Mada

hraje s neskutečným přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlička je lepšie.

Reagovat
iamek

MOTM Buttner a Scholes. Traged dne Nani . Snad ho nekdo v zime bude chtit

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Nani hrál v prvním poločase slušně. Obcházel si tam obránce a byl platný. Pak se trochu vytratil, ale tragéd určitě není.

Reagovat
Kaze

Ale ty jeho střely...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej save ... to není možný

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

áááá

Reagovat
Nikikrew

Cazorla MOTM. Arsenal, dakujem za krasnu Sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl oproti minuly zapasum slabsi, MOTM Arteta, dneska byl stred hriste jeho

Reagovat
kiwwi

Danny, sice to bolo skoro ciste, ale aj tak take zakroky v 93. minute..

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej konec

Reagovat
afc

Vyborny vykon,vyborne kolo+tiket mi vysiel,maximalna spokojnost.Vecer to treba zapit

A Cazorla je kral

Reagovat
pa3ce

Tak, tak, dokým sa dá, treba zapíjať

Reagovat
iamek

No dneska krasne vysledky . Jeste Sunderland a spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se nepletu, tak sme na čele, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš. Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, uhráli ste bod. No nevadí, tak další kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Chelsea uhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Begovič. Jinak nebýt Clattenburga tak máme 3 body. Takhle nám 1 musí stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na Jonja.

Reagovat
C0br

Skvělý kolo

Dneska všichni super až na Naniho, kterej množství situací řeší prostě špatně (ať si vystřelí, ale šajtlí levačkou?). Scholes je bůh a Buttner vypadá super.

Reagovat
Mindas

Begovič předvede dva super zákroky a Shawcross vykopne z brankové čáry jasnou branku. Škoda, tady se měly brát tři body.

Reagovat
kiwwi

konecne trochu nestastia aj pre vas

Reagovat
Mindas

No jo, City toho štěstí minulou sezónu mělo neskutečně.

Reagovat
kiwwi

takze existuje len stastie alebo nestastie?

Reagovat
Mindas

Tak jinak. City minulou sezónu mělo neštěstí až až. Hlavně první část sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně kolohnát hrál evidentně rukou.Nechápu jak to mohl přehlídnout...

Reagovat
kiwwi

Crouch? Tomu sa prehliada 90% faulov tak sa necuduj

Reagovat
miky10

Achjo, to je tragédie. Timhle stylem od toho Juventusu fakt dostanem, to musí bejt uplně jinej výkon...

Reagovat
Maresma

To je jedině dobře

Reagovat
Counter

Na Juventus se vytáhněte, ať jejich fandům zas trochu sklapne. Pak návrat k výkonům ala Superpohár :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
herbage

Ideální remízka po hrozném výkonu z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výsledky, ještě ať vyhraje Sunderland a su úplně spokojený. První poločas vypadal podle sestavy, druhý rozhodla kvalita. Pošetřili sme síly na LM, tak snad to hráči odmakajou a nebudou pro změnu šetřit sílu zase na ligu. Líbil sem mi Danny, skvělý byl Buttner, Scholes, Carrick.

Reagovat
Hejnak

první čtyřka už se pomalu rýsuje, akorát ta Chelsea tam furt smrdí

Reagovat
afc

Neboj,ti zachvilku odpadnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tá sedlač má ale štastie ...

Reagovat
Kaze

Krásný den. City i Chelsea ztratili, dostal jsem body od Brana a Carlita, my jsme vyhráli, debutanti dali góla

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem připravenej na všechno. Kluci mě můžou jen překvapit.

Reagovat
Maresma

Já nic jinýho než výhru neberu, nevyhrát 4 kola v řadě se prostě nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Podobne. Može to dopadnuť akokolvek.

Reagovat
Rssa

Asi se blíží má první prohra ve fantě s Erikem a CF Looprevilem ....

Reagovat
Kaze

OT: Laura Harring má úžasná prsa

Reagovat
vitasrp

Spatny vykon hrace jsem ochotny akceptovat, obcas se proste a jednpduse nedari.. Musim ale videt, ze maka na 100 procent, jde do vseho naplno a obetuje se pro tym..

Ale Torres dnes? Snad jeho nejhorsi vykon v CFC, a to je hodne co rict.. My jsme zkratka 80 minut hrali o 10 a Sturridge za 30 vterin udelal vic nez Spanel za cely zapas.. Ale ok, to bych akceptoval, jenze on se na to proste vysral.. A to je za hranici.. Nebojoval, nedohraval souboje, nebyl aktivni, akorat rozhazoval rukama a vztekal se.. A jeho odchod do saten? Zaslouzil by par facek a poradne servat..

Ne, Nando, doba hajeni skoncila.. Dost uz bylo tvych kecu do medii, ktere evidentne nejsou mineny vazne.. Neco jineho tvrdis a jinak se prezentujes na hristi..

Hrozne me nasral. Celkove nas vykon byl desny, ale tohle prekrocilo meze.. Nemam daleko k tomu, abych prohlasil, ze u me skoncil.. Takhle to proste dale nejde, svou sanci by mel dostat Sturridge a Torres si uvedomit, ze jeho misto je stale v ohrozeni.. Budu se opakovat, ale budu prekvaPeny, pokud za rok neodejde..

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že je to váš prakticky jediný hrotový útočník spolu se Sturridgem, tak moc šancí jak ho posadit není

Reagovat
minoLFC

tak som zvedavy dnes na ten nas zazrak, ktoremu nikto nechcel dat 20 000 tyzdenne...teda ak dostane sancu zo striedacky

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link/sop na LFC pls?..

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/132927

sop://broker.sopcast.com:3912/91871 - rusky

Reagovat
ďuriLFC

Bundy

Reagovat
Side

Borini zase na křídle. Bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej hezkej flash/veetle v angličtině?

Reagovat
ďuriLFC

OMG červene štucne To je kombinacia.

Reagovat
Side

To je strašný no

Reagovat
smazaný uživatel

Co to máme dneska za kombinaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by i spodek neměl bejt stejnej, jako má soupeř, tak asi proto.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo podle všeho bude hrát nejvejš, asi to nebude Allen a před nim dva další CM, ale SG - Allen a před nima ještě Jonjo.

Reagovat
ďuriLFC

Borini hrot

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá jako by Liverpool hrál v kozačkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v Tedovo

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo naši hráči se tu kombinaci snaží docela podstatně zrychlit?

Reagovat
smazaný uživatel

a konečně borini na hrotu..

Reagovat
Maresma

Jede vá Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jo

Reagovat
Maresma

Mně se prvně vůbec nechtěl načíst, pak se to rozjelo a ted to vypadává každou chvíli...

Reagovat
Maresma

Kurva jooo, Borini na hrotu

Reagovat
Maresma

Suarez musí mít za sezonu víc jesliček, než střel na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na twitteru mu to počítaj.

Reagovat
Maresma

Nevíš kolik zatím má?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to tam objeví, tak to postnu, ted jsem si toho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to jedinej zpusob, jak obchazi protihrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobré.. sunderland je takovej mimo.

Reagovat
Maresma

Fields of Anfield je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tam ten Suárez hned dal kurva

Reagovat
smazaný uživatel

A Jonjo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

k tyči víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, kdo to tam Luise doběhl? Vždyť měl docela náskok

Reagovat
smazaný uživatel

On není zrovna nejrychlejší hráč.

Reagovat
Rssa

Luis? Luis je jeden z těch rychlejších

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne. Je hbitej a má dobrou akceleraci, ale celkovou rychlost ne.

Reagovat
Rssa

Ale ano, neříkám že nejrychlejší, ale z našeho kádru jeden z těch rychlejších.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má zrychlení, ale v plnym sprintu už tak dobrej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajem pěkně, fakt dobrý zatím. Hlavně v tom pokračovat.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

..........

Reagovat
smazaný uživatel

Já to fakt mrdám

Ale ten Glen už mě fakt sere.

Reagovat
EL Gringo

to to uz neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akca a navíc Fletcher.

Reagovat
Maresma

Ty si děláte prdel už do píči fakt

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt psychicky náročný. Hlavně pro hráče LFC... nezasloužený strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově to bylo celý odporně odbráněný, špatně od obou stoperů a Glena.

Reagovat
Maresma

Glene omg, co děláš?

Reagovat
Rssa

Je to definitivní - Reina je díra. Neskutečný propadák, měl by sedět, ať už bude chytat kdokoliv

Reagovat
Maresma

Guláš

Reagovat
Kowe

toto měl chytit jak?

Reagovat
Rssa

Jak asi ? Se na to podívej znova, špatné načasování, natahoval se tam a stejně mu to prošlo....

Reagovat
Kowe

no já bych to teda jako nějakou velkou chybu neviděl, tam měl zaúřadovet jeden ze stoperů a předevšim Glen

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechapu, proc hraje ten super-reprezentant misto Enriqueho..

Reagovat
smazaný uživatel

José má problémy s kolenem, ale když už je na lávce, tak nevím proč nehraje to za prvý a za druhý nevím proč včera musel hrát Robinson za u21.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Kdyz jsem ho totiz videl naposled, tak bych perfektni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono i Downing by to odehrál líp jak Glen.

Reagovat
Rssa

Enrique je po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Live potvrzuje pravidlo, že na posraného i hajzl spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Noční můra pokračuje. 3 šance zapícháme a pak dostanem góla z první akce

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel je tiez dost z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Měl by hrát Coates.

Reagovat
Maresma

Z McCleana se to nějak odlepuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tímhle do prdele...

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debilko

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde? Spadl mi stream.

Reagovat
Maresma
Reagovat
Side

Ještě se diví dement. Skok jak do vody

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by se aji Young styděl.

Reagovat
Kowe

zas nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Time for Kiwwi!

Reagovat
Tomekcz

kdyz to udela nekdo jinej tak kartu ani nedostane ale on uz je proste znama firma

Reagovat
smazaný uživatel

Než přijedu domu, chci vidět 1:2 pro hosty.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

tak cez polcas chcem vidiet vymenu sahin shelvey a gerrad na shelveyho miesto

Reagovat
Rssa

Rodgers musí ukázat, že není posraný z velkých jmen. Příští kolo by měl posadit jak Reinu, tak Gerrarda, možná i Suareze. Všichni hrajou neskutečné hovno, Reina horší než kdejaký matlák, Gerrard hraje bez zájmu a nadšení. Hrůza. Pokud letos máme hrát u dna, tak ať hrajou mladí.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohohle Liverpoolu doopravdy strach nejde. Bez sebevědomí, nedaří se jim, bez důrazu v soubojích, nefungují automatismy. Su zvědavý co na ně Fergie vymyslí, ale jestli jako zázrakem příští víkend na trávník nevyběhne o 100% lepší tým, tak bysme je měli přetlačit už jenom kvalitou.

Reagovat
iamek

Liverpool se zase jako kazdy rok proti nam zahraje nejlip.

Reagovat
iamek

Jezis a to nejsem ozralej :D. Znova - Liverpool jako kazdy rok proti nam zahraje nejlepe jak muze.

Reagovat
iamek

At si kazdy mele co chce, ale Liverpool je zaruka kvalitni zabavy

Reagovat
Zaschrona

Kdyz vidim co na hristi ted zase predvadi znamy podvodnik a simulant Luis Suarez, tak mam jednak opravdu radost, ze podobny fotbalista v Evertonu nehraje, a pak taky z toho, ze Liverpool zatim opet potvrzuje svoji sestupovou formu v kalendarnim roce 2012. Ale jako bavim se, ne ze ne..

Reagovat
ďuriLFC

Glen hraje jak hovno , proste nič. Suarez . Treba sa dať dokopy veď Black Cats nič nehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

ten derland je hrozne hnusnej klub ty dresy...fuuuj jak slavoj tvl

Reagovat
ďuriLFC

Hnusne dresy dneska jeden tim má , ale derland to určite nieje.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

a to se ti jako ty jejich dresy libi?

Reagovat
ďuriLFC

Nehovorim že sa mi práve páčia , ale pôsobia oveľa menej rušivo ako naše.

Reagovat
vladis271

já bych ich tak prefackal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Glena nemuzu. To je fakt obrance?

Reagovat
cristiano.K.

jo,křídel máme dost,celkem 3,no spíš 2, z Downinga se dělá obránce,ale výkonům Glena se ještě nedopracoval

Reagovat
Virtuos

v Liverpoole chýba os hry počnúc brankárom - obrancom - záložníkom - a končiac útočníkom + ta hra nemá náboj alebo v istých momentoch je až predimenzovaná a nepresná

Reagovat
ďuriLFC

Heh tak ono to aj penalta byť mohla..

Reagovat
Rssa

No, každopádně fanda Liverpoolu má jistotu, že ho nikdo nenazve gloryhunterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bramble má fakt postavu fotbalisty

Reagovat
smazaný uživatel

Novej

Reagovat
kiwwi

no uz to chce len 3 tycky od Liverpoolu a rozhodca moze piskat koniec

Reagovat
kiwwi

prva

Reagovat
smazaný uživatel

jedna by uz bola

Reagovat
smazaný uživatel

kto ju dal ? nevidel som

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě dvě. Ale Fletcher by mohl góla přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

druhá

Reagovat
kiwwi

druha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tobě to vyjde

Reagovat
cristiano.K.

na přes držku klasicky nedáme gola a pak z první šance dostaneme a už se to veze.

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

ten Sterling nehraje špatně. Až se trošku vyhraje, tak by mohl příští léto zakotvit v Arsenalu

Reagovat
kiwwi

tak nie nadarmo zaplatili za 15 rocneho usiaka taku palku

Reagovat
smazaný uživatel

Akú pálku?

Reagovat
kiwwi

600 tisic a moze sa to vysplhat az na 5 mega, co sa podla jeho vykonov asi aj vysplha

Reagovat
smazaný uživatel

To nazývas pálkou? 600 tisíc nie je veľa, vzhľadom na talent a pri presadení sa je 5 mega akurát.

Reagovat
kiwwi

tak za 15 rocneho? je to dost no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dneska nic moc, nalevo je mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

seká se vám BZ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne

Reagovat
Maresma

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale zpomaluje mi všecko ostatní kolem netu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt v pici

Reagovat
ďuriLFC

pči

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreze bych ve svým týmu fakt nevydýchal...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

mna hej

Reagovat
smazaný uživatel

ten reina je debilek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Vysvetlite mi jedno...jak moze premier leagovy hrac vystrelit 100m nad branu? Ja tomu proste nerozumiem

Reagovat
Maresma

To fakt není možný už.........

Reagovat
Rssa

To už ale běžte do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

(PD warning)

Messi nehraje, Cesc jo. Villa ne. Je po repre přestávce a je to Getafe... ach jo.

Reagovat
Rssa

Jakto že nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi unavenej. Na hrotu má bejt ale Villa Aspoň ten Thiago.

Reagovat
Rssa

Thiago po zranění, Cesc úplně bez formy, Tello bez nahrávek, Adriano po červené, Puyol po zranění, Montoya....tohle bude ztráta, Tito dává šanci Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem předpokládal, že to urve Messi. Snad tam v 60. půjde. A hlavně se snad mýlim.

Reagovat
ďuriLFC

Sterling je fenomenalny. Jediny hráč , ktorý hrá tak ako by mal. Stieve

Reagovat
smazaný uživatel

Allena už se chytla liverpoolská aura a dneska je taky špatnej.

Reagovat
herbage

"Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho, kdo se na něj koukne, toho pešek bouchne!"

dneska je Liverpoolem peškem bitej až, až

Reagovat
Maresma

Super, takže Suarez na hrot

Reagovat
Rssa

Kdybychom si nechali Carrolla a postavili ho samotného do útoku, kopali na něj 100 % všech útoků dopředu, tak dáme více branek než teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik času do konca. Jestli Kočky nedajou góla, tak budou brát tak maximálně bod.

Reagovat
ďuriLFC

Neboj sa , my už dávno neotáčame zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou totálně bezzubí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No neříkal sem to?

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa dostane k Suarezovi tak sa akcia konci, bud to kopne dakam doprdele, alebo sa pokusi neuspesne prihrat, kedtak sa zruti na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Zrovna a špína

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco. Půjde to, náhodou je ještě dost času, při tom hnusu naštěstí ten čas moc neutíkal .

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci v té spomalovačce

Reagovat
13

Sterling!!

Reagovat
ďuriLFC

jooooooooooooooooo! a podme ešte

Reagovat
Luc-Luc

Sterling

Reagovat
Rssa

nevěřím. Nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Rose sa nemoze tak primitvne nechat ojebat

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 to sice není, ale o co jsem přišel ten druhej poločas a jak padl gol? dík

Reagovat
ďuriLFC

Glen do brvna , paru dalšich šanci ,slušne ich tlačime . Gol : Raheem na čiare vycvičil Rose , center a Suarez na dvakrat dotlačil.

Reagovat
Rssa

Sterling oblbnul obránce, nacentroval, Suarez netrefil míč, ale od Brambleho se mu to vrátilo a on z blízka trefil

Reagovat
smazaný uživatel

O nádherný břevno Johnsona, líznutou tyčku po střele Gerrarda, lepší LFC... Gól po průniku Sterlinga a hlavičce Suáreze, kterou potom sám dorazil...

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnul bych Allena a dal tam Nuriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to stihne přezout

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, aha, na brankáře se vlastně čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole toho sterlinga brzo někdo zláme s takovouhle

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten kokot nepřihraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Už dneska přihrál faul ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl a taky jsem ho poslal někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ESPN to rozoberali. Kontakt tam bol. Žltá byť nemala a penalta zrejem tiež nie.

Reagovat
niflheim

Reagovat
ďuriLFC

Prečo to nedal Stievemu pre boha

Reagovat
vladis271

každého na pohovor zavolať a vysvetliť, že bude prvý v lietadle. Teda okrem Raheema, už teraz má naňho bu%d ruskí alebo arabský zmrd pripravených 20 mega, ak by hral lepšie ako Messi pripojili by sa aj 2 španielske kluby.

krásne bolo vidieť ako odpadla pravá strana, ked sa Raheem presunul naľavo. Má zmluvu aspoň na 5 rokov? dúfam, že hej.

Glen ma fakt sere, tak 3 minôty dokonca, treba sa sústrediť na každú akciu a on to zadrbe 3 metre nad z 30 metrov. Jonjo sa mi tiež nezdal, no a Allen ale tomu to odpustím.

Reagovat
cristiano.K.

ono je skoro jedno na jak dlouho má smlouvu

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
kiwwi

So, after just 4 games the "Big 5" (Chelsea, United, Arsenal, City and Liverpool) are in positions - 1, 2, 3, 4 and.......17.

Reagovat
fajdax

Reagovat
FCSL

Reagovat
niflheim

... když už je tam ale City kvůli umístění z předchozích let - neměli by tam patřit spíše Spurs místo LFC?

Reagovat
kiwwi

to by teda nebolo o moc lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Škoda, že je to tak blbě rozlosované. Sice poháry - ale i tak mohl nějaký zápas ze včerejška být dneska. Třeba Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemate nekdo stranku kde najdu streamy na premier league? Ty co jsem pouzival uz bohuzel nefunguji

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hergot, to byla rychlost :) diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys vybral záběr ze střechy stadionu, tak jde na jeho nohy vidět ještě míň.

Reagovat
Maresma

Vždyť de úplně krásně vidět jak se tou levačkou odráží do skoku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Maresma

Kdyby tam byl nějakej dotek, tak spadne hned, nebo ho to aspoň rozhodí... ale on beží furt stejně a pak s sebou hodí...

Reagovat
Maresma

*sebou

Reagovat
niflheim

Jak říká prospero níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten dotek tam byl. Kdyby sis nevybral tak debilní gif, tak bys to viděl. Ale potom by ses nemohl smát jako debil.

Reagovat
kiwwi

ty by si mohol ist z fleku robit elektronicku ceruzku do Digi Sport, mas na to vsetky predpoklady

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tenhle chytře zvolený pohled úplně zakryl že mu Al-Habsi štrejchnul o nohy.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

To byl takový dotek, že musel spadnout jak čubka? Dyť je to naprosto komický pád.

Reagovat
Arbiter

a mi se smějete, že jsem obhajoval Ivanoviće

Reagovat
Arbiter

a to jsem neměl jiný než dvakrát vzdálenější pohled...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Z tohodle fakt nejde moc poznat, ale penalta to nebyla ani náhodou, v MOTD to bylo vidět krásně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Maresma

To je fakt vtipný, jak jediní mufani se to snaží obhájit. Kdyby to udělal Suarez nebo někdo tak tady je vysmáto a nablito jak prase. To ste tak zaslepení, že nedokážete uznat dive vlastního hráče??

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je vtipné jak se z fanoušků Liverpoolu stali experti na fauly na hráče Man United. No, vlastně je to dost smutné.

Reagovat
Maresma

Já dokážu uznat dive i vlastního hráče, jako třeba Suarez včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nereaguješ na to co píšu.

Reagovat
Maresma

Tak sorry, ale já nejsem žádnej expert simulace hráčů MU. Já dokážu uznat i sumulace hráčů jakéhokoliv týmu včetně LFC. To jenom mufani jsou jiní a nedokážou uznat tenhle jasně nahranej pád. Teď jsem to viděl v MOTD, máte pravdu, kontakt tam byl, to uznávám. Ale to na věci nic nemění. Welbeck si pro ten kontakt šel a pak sebou mrsknul o zem, kdyby chtěl tak to v pohodě ustojí. (teď přiběhne kiwwi s stím, že v plně rychlosti tě srazí k zemi i malinkej kontakt)

Reagovat
Arbiter

jen k té poslední závorce, v tom já třeba s kiwwim souhlasím, jenže ten pád by nevypadal tak, jako vypadal tady. Tady se regulérně skácela na zem jen svou vlastní vůli...

Reagovat
kiwwi

prave naopak...dive vyzera uplne inac

Reagovat
Arbiter

nesouhlasím

Reagovat
kiwwi

trebars vcera Suarez...bol to faul, ale ten so sebou praskol o zem jednoznacnym sposobom, ze rozhodca nemal o com uvazovat a hned tasil zltu kartu...zato Danny padol tak, ze to s diveom nemalo nic spolocne a rozhodca odpiskal penaltu...fauly to boli oba

Reagovat
Maresma

Reagovat
Arbiter

já si nemyslím, že na Welbecka to faul byl. Kontakt neznamená přece automaticky faul. A to, že se po doteku skácí k zemí, je podle mého jeden z nejhnusnějších podvodů.

Reagovat
kiwwi

ty vole, ved to vie len sam Welbeck ci to mohol ustat alebo nie...je uplne nieco ine ked robis klucku zo stoja a niekto ta kopne, potiahne, pristrci - vtedy sa to da ustat, ale bezis v plnej rychlosti, naozaj staci jemny kontakt a proste to neustojis a pre mna za mna nech ten pad vyzera akokolvek komicky...beriem to z vlastnej skusenosti - minule sa mi stalo ze ma v plnej rychlosti skrizoval obranca ale v poslednej chvili stiahol nohy, lenze aj tak ma jemne strajchol...spravil som asi 7 kotrmelcov, proste to bolo absolutne nekontrolovatelne a ten blbecke na mna zacal hukat, ze sa ma skoro ani nedotkol tak nech tu nerobim akrobaticke kusky...asi si to predstavoval tak, ze spadnem 10cm od miesta kde ma sfauloval a ostanem lezat

Reagovat
Arbiter

vlastní zkušenost, hehe. Máš tu zkušenost nafilmovanou, abychom viděli, jak moc "jemný" ten kontakt byl?

Reagovat
kiwwi

z videa neposudis dokonale jemnost dotyku vies? a hlavne su tam aj ine faktory, asi nebezim tak rychlo ako Welbeck, ine miesto dotyku a pod...toto fakt neries

Reagovat
Arbiter

dyť Welbz běžel docela pomalu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

no dobře, nevyklusával, ale bůhvíjak rychlý sprint to rozhodně nebyl...

Reagovat
kiwwi

co keby si si vypol ten slow motion co mas zapnuty v playeri

Reagovat
Arbiter

a nebo ty si vypni to dvojnásobné zrychlení

Reagovat
kiwwi

dvojnasobne by mal skor zrychlit ten obranca, ktory absolutne nestihal na Welbecka...Danny ma strasne dlhe nohy, preto ten sprint niekedy vyzera ako keby vyklusaval, ale je to naozaj rychlost

Reagovat
kiwwi

a nie je to pravda?

ano Welbeck si za tym vyslovene isiel, ale to neznamena, ze to nema byt penalta preboha

Reagovat
Maresma

Jo, ono to vyznělo trošku jinak... samozřejmě, že je to pravda. Ale... viz Arbiter

Reagovat
herbage

to je fakt mimo. Vaši hráči často a rádi ve vápně padají. Nejen Young s Nanim a Evrou , ale i Rooney, Welbeck a už to zkoušel i Chicharitem. Ty to vždy omlouváš, ať je ten záměr od hráče sebejasnější a ještě z toho děláš věc klubové příslušnosti. Včera se Suárezovi všichni vysmáli, včetně fanoušků Liverpoolu, ale smutné je spíš to, že ty nedokážeš to samé u vlastních hráčů

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

aspoň to vidia ostatní, nie len scouseri. To ma teší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, urobím to za teba:

Reagovat
smazaný uživatel

to neznamená, že to tak myslím ja...

Reagovat
Arbiter

to je takové středovesmírné uvažování

Reagovat
herbage

no, tys uvíznul v době kamenné, tak furt jsem dál

Reagovat
Arbiter

jen píšu, jaké je uvažování mmufanů

Reagovat
herbage

tak to sorry. Teď jsem přepnul do středověkého módu já a myslel si, že je to na mě

Reagovat
kiwwi

na Suareza to mala byt penalta

Reagovat
herbage

Reagovat
vladis271

toto je nový filozofický smer kiwwiizmus, účel svätí prostriedky v maximálnosti.

Urobiť Luisov dive penaltou len preto aby sa obhájila penalta Wellbecka.

Reagovat
kiwwi

a vy ste hrdinovia a objektivni fanusikovia, pretoze poviete ze Suarez diveoval (co je z casti pravda, ale aj tak to mala byt penalta)

Reagovat
Maresma

Taky že diveoval, stejně tak Welbeck... nevím co se tady snažíš vymešlet za píčoviny

Reagovat
kiwwi

sa nesmej, mala

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt smutny, kdyz maji byt takovy hovna za penaltu.

Reagovat
Mindas

Na OT? To byl ještě faul jak prase.

Reagovat
Arbiter

likvidační zákrok

Reagovat
kiwwi

bavime sa o Liverpoole ale nevadi

Reagovat
Mindas

Vadí.

Reagovat
kiwwi

ked vadi tak sa oprav/ospravedln

Reagovat
Mindas

"Na OT?" Byla tam otázka, ribery neodpověděl, že reaguji ve špatným vláknu. Takže to vadí tobě, když si to musel uvést na pravou míru. Mně to nevadí, riberymu, arbitrovi...

Reagovat
Rssa

Neměla. Stejně tak neměla být penalta na Limberského včera...takové penalty se pískat nemají, to je poškození druhého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mela. Na OT se to bezne piska, coz je nejobjektivnejsi meritko, takze mela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Na Naniho sem se nablil dost, stejně tak na Younga a na Rooneyho. Vždyť vždycky říkám že simulování je z dlouhodobého hlediska pro hráče kontraproduktivní. Na Naniho musí být penalta 150% aby ju rozhodčí odpískal, a může si za to jenom on sám. To že mi nepalcuješ moje příspěvky kdy bliju na vlastní hráče, tak to neznamená že neexistujou. A věc klubové příslušnosti z toho dělajou jenom ti experti na hru a fauly soupeře. Poznáš je lehko, většina z nich ti ten tvůj výplod opalcovala.

Reagovat
vladis271

vždy, vždy sa tu riešiilo simulovanie.

áno, robili a robíte to aj vy mufani, a to veľkej miere robíte aj vy. Ved ty sám si tu miliókrát poblil Suáreza, vodka tuším a ešte nejaký mufan majú z neho dokonca taký komplex, že grcajú ajj keď sa škaredo pozre na spoluhráča.

A v momente, keď my, áno všetci scouseri, schopní uznať, že Luis simuloval ( zatiaľ čovy nie u Wellbecka ), tak my sme "experti na hru a simulovanie"? a priveľmi sa zaujímame o chovanie hráčov a pády u mancs?

Toto je pokrytectvo a strašne to smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvoje příspěvky které začínají jedním z těhle smajlíků odmítám reagovat už z principu.

Reagovat
vladis271

ja som smailíky nepoužíval, to som odkukal od vás strašne ma to sralo, najmä pri kiwwim a ešte pri niekom od vás, tak som si povedal...ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva...

Reagovat
nani92

súhlasím, na Welbecka to penalta byť nemala

Reagovat
smazaný uživatel

mufani su v tom neskutocni

Reagovat
stiflerovamama

to uz neni mozne co tomu United odpiskaju

Reagovat
Rssa

Obhajujte si to jak chcete, ale toto je prvotřídní simulace.

Reagovat
Rssa

Teda simulace...sviňárna, prostě si šel zcela evidentně pro penaltu a kontakt si Habsim si zajistil Welbeck sám.

Reagovat
kiwwi

toto beriem...povedal by som ani nie ze svinarna ale vychcanost a jediny ako debil z toho vysiel Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

takže Welbeck, ktorý tam so sebou hodil o zem a teatrálne sa vyvalil 2 metre za Habsim, z toho vyšiel ako "vychcaný" hrdina?

Reagovat
kiwwi

si este raz pozri ten pad, ved este sa snazil na tu nohu dostupit...prave ked diveujes tak letis rovno jak mech zemiakov...toto absolutne nie je teatralny pad

Reagovat
Arbiter

no právě, že ten dostup byl kvůli tomu, aby spadl. Kdybych chtěl spadnout já, tak to tělo půjde stejnou trajektorii...

Reagovat
kiwwi

bez toho dostupu nemohol spadnut akoze, hej?

ten dostup beriem skor ako snahu nieco ustat...prave keby preletel a padol, tak ako prvy napisem ze to bol dive

Reagovat
Arbiter

nepíšu, že bez dostupu by spadnout nemohl...

Reagovat
kiwwi

no právě, že ten dostup byl kvůli tomu, aby spadl.

vyznieva to tak

Reagovat
Arbiter

v tomto případě to beru tak, že ten dostup využil k tomu, aby spadl. Může spadnout i bez dostupu, ale tady si dostoupil. Kdybych chtěl spadnout, tak bych si také dostoupil...

Reagovat
kiwwi

nerozumiem vazne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Rssa

Jo, jenže to samé (přesně to samé) dělá Suaréz. Taky tam je vždy sebelehčí kontakt. Jenže je teatrální, zato Welbeck se tváří "já nic, já muzikant, vždyť to byl jasný faul". Rozhodčí pak pískne, jak je na OT zvykem, i takovou penaltu potom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle je o pověsti. Suarez má zaslouženou pověst simulanta a tak když rozhodčí neví, tak se přikloní k pověsti a je to pro něho simulace. Danny takovou pověst nemá. Zatím. Ještě pár takových faulů / nefaulů a mět ju bude. A pak na něho budu řvát při každém takovém pokusu a nebo penaltě která být měla, ale díky jeho pověsti nebyla.

Reagovat
Rssa

Ta pověst ale pomáhá jen rozhodčímu na hřišti. Fanoušci u TV, internetu nebo na EF mají možnost záznamu, vysoce kvalitního. TO opravdu je potřeba pak ještě omlouvat jeho simulaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady jde o toho rozhodčího na hřišťu. Ten ty penalty píská, ne blijící většina na EF. A pokud jde o mě, dokud tohle bude u Dannyho spíš výjimečné, tak mu budu věřit že prostě spadl po kontaktu. Až se to začne podezřele kupit, a nebo si získá pověst simulanta, tak se budu přiklánět k tomu že spadnout nemusel. To je to samé jak s Berbou a tou penaltou proti vám. Mohlo to vypadat jako dive, ale Berba prostě za sebou nemá historii divů, on hraje jako kdyby měl nohy na provázcích a padá často aji sám o sobě. Takže mu věřím že prostě spadl.

Reagovat
Rssa

Ale na rozhodčího, co odpískal dive, se většinou nikdy nevzpomíná. Vzpomíná se na toho hráče, který simuloval. V tomto vláknu nejde ani tak o to, že rozhodčí to odpískal (ano, špatně), ale o to, že vy Welbecka bráníte, když zasimuloval. A to je prostě špatné. Kór, když (ty ani tak moc ne) někteří fandové MU poté ostře kritizují druhé "Welbecky" u jiných týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

A co chudák Webb? Jo, Welbecka bráním, protože si zkrátka nemyslím že je simulant. Bránit ho přestanu až si to začnu myslet. A ještě než se zeptáš, ne dopředu to nejde odhadnout kdy se tak stane. Upřímně, mně by vůbec nevadilo to že se na Dannyho blije, ale spíš mě sere to, že se to rozmazává další den. A jestli nastoupí ve středu, tak se to bude rozmazávat aji v tu středu. Pořád ten samý okamžik, dokola a dokola. Tohle sem myslel tím "experti na fauly a hráče Man United". Někteří holt nedokážou odolat pokušení si znovu a znovu kopnout do nenáviděného týmu, aji když není důvod. Teďka se Maresma tetelí blahem jak to krásně rozmázl. A to je asi tak jediný přínos tohohle všeho. Ani se neřeší ten Young, ten už je dávno vyřešený, teďka už se bude jenom kopat.

Reagovat
Rssa

"Většinou", Webb je nezapomenutelný i díky dalším chybám . No, ale pokud dobře vidím, tak od vás není ani jeden, co by odsoudil Welbecka za včerejší dive. Prostě a jednoduše napsat - zasimuloval, zachoval se srabsky. Do budoucna těžko bude někdo říkat, že Welbeck je největší simulant v MU, protože to udělal jen jednou, ale i tak prostě NEBYL od vás nějak odsouzen, tvrdě pokárán. O to jde. Ne, že ho budete bránit až to udělá znovu. Když se řekne simulantské MU, každý řekne Young, Nani, Rooney a možná Chicharito, ne Welbeck.

Reagovat
kiwwi

Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito? No nevím. Ale já sem říkal že ta penalta byla divná, ale že mu věřím že spadl protože prostě spadl. Nebudu odsuzovat hráče kterému věřím že si to nezaslouží. To by musel skočit bez kontaktu, a nebo se té penalty hlasitě dožadovat, nebo by si ten rozhodčí musel být natolik jistý že to byl dive, že by mu dal žlutou. Pak bych napsal že je to blbec a ať si mě příště nepřeje. Do té doby radši vydržím posměch na sebe a urážky od vladise, než abych odsoudil hráče o němž si myslím, že si to nezaslouží.

Reagovat
Rssa

Proboha, ale já nechci, abys ho odsoudil na dobro. Já chcu jen takovou maličkost, aby ho alespoň jeden fanoušek MU odsoudil za včerejší simulanství, za jeho unfair počínání. Pak si ho klidně uznávejte dále. Ale to by se asi přestala země točit...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se točíme v kruhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, mě se to nezdálo. Ale o přestávce říkali že tam kontakt byl, rozhodčí to odpískal, penalta teda byla. Zdála se mi divná a já bych to nepískal. Chicharito ju stejně nedal, takže se nic moc nestalo. Primárně si myslím že to byla blbost brankářa, kupil je celý zápas a tohle byla jeho první. To jestli Danny musel spadnout, tak to ví jenom on sám. Ale jak říkám, nezdálo se mi to.

Reagovat
Rssa

Kontakt tam byl ale ze strany Welbecka, on si naběhl do Habsiho. To se pískat nemá.

Ukázka ze včerejška: Messi jde sám na bránu, obránce ho v pokutovém území skopne a nenastane nic. Jasný faul. Ale rozhodčí má prostě strach. Stejný strach měl rozhodčí na OT, že budou problémy, když to neodpíská...

http://www.youtube.com/watch?v=rUspvFFtaIQ

Reagovat
kiwwi

povedz mi, v akej mudrej knihe si sa docital, ze sa to piskat nema

Reagovat
Rssa

Že si hráč záměrně naběhne do protihráče a upadne? Krom toho, že je to proti veškeré logice, tak snad je to podchycené i v pravidlech, ne?

Reagovat
kiwwi

nikde to podchytene nie je a podla mna je to uplne logicke...protihrac ti skrizuje cestu, loptu nehra, je tam kontakt, keby ti ju neskrizoval tak bezis dalej (teraz si odmysli to, ze Welbeck uz nemal kam bezat) - pre mna je to proste faul 100x zo 100

Reagovat
Rssa

Jenže je rozdíl, když ti někdo zkřižuje cestu a když do tebe někdo naběhne úmyslně. Welbeck naběhl do Habsiho.

Reagovat
kiwwi

zhypnotizoval Habsiho...heeeej ty tam v brane, pod ma skrizovat a ja do teba nabehnem...neuveritelne

ved Danny absolutne nezmenil smer behu

Reagovat
Rssa

Takže Habsi měl zůstat na čáře a čekat, až k němu doběhne Welbeck? Ne, on vyběhl za míčem, ale ne do hráče. Proto taky dával ruce za sebe, snažil se jakkoliv vyhnout kontaktu, Welbeck do něho sprostě naběhl a pak už si zaYoungoval

Reagovat
kiwwi

no samozrejme ze mal cakat na ciare, nebol by za hlupaka a nevyrobil by penaltu

ruky si mohol strkat aj do riti a je pekne ze sa tomu snazil vyhnut, ale nevyhol...

logicky, bezim rovno, nijako nemenim smer, z boku ide do mna hrac, ja o neho zakopnem...ja som na vine?

Reagovat
Rssa

A pořád není chyba na straně Welbecka, pořád odmítáš uznat, že zasimuloval. No jo, zbytečná snaha s tebou.

Reagovat
kiwwi

presiel si z logickej debaty na klasicku, ale neni sa comu divit, chytas sa slamky

Reagovat
Rssa

Bohužel ty už jsi tu debatu zabalil dávno a už jen obhajuješ simulanta. Jak jsem řekl výše, Welbeck je černý Suaréz.

Reagovat
kiwwi

klesas nizsie a nizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Habsi nevybehol po loptu jak posraty, tak ju mohol mat pod kontrolou a mohol byt pokoj.

Reagovat
kiwwi

presne to je dalsia vec...on tam na chvilu zavahal, to bola ta hlavna chyba, inac by tu loptu stiahol...takto to bolo ani ani, ani ostat ani dostat loptu...proste Habsiho chyba nech sa na to kukam z akej strany chcem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys sledoval zápasy Man United pravidelně, tak bys věděl že to funguje aji naopak. Penalta je, ale nepíská se, ze strachu že nebyla 100% a rozhodčí bude obviněný z nadržování silným týmům. Ale carpe diem, stává se to občas všem a nikdo to tady moc neřeší. A fanoušci jiných klubů to neřešíjou tím tuplem.

Reagovat
Arbiter

ale o to tu přece nejde, ne? Jde jen o to, že se vyblije na dive Welbecka, kterého tu obhajujete...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že tady šlo hlavně o tu penaltu. A na tu druhou věc jsem reagoval výš.

Reagovat
Arbiter

tak se podívej, co odstartovalo toto vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se fakt piska jenom na OT.

Reagovat
herbage

no, Old Trafford klasika. Marně vzpomínám, kdy něco takového pískli na ES

Reagovat
smazaný uživatel

jako faul bych to neviděl, ale ani jako dive, zdá se mi že prostě špatně došlápl a neudržel rovnováhu a spadnul

Reagovat
Rssa

10:58 Soukup: Měli jsme přidat druhý gól

Tady mají někteří uživatelé privilegia dostávat prostor k vyjádření v expreskách? Elita

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád že to privilegium nemá aji kiwwi.

Reagovat
Rssa

To by byla cenzura, toho se nebojím

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

by mal byť rád za tie zahodené šance City. Nenažranec.

Reagovat
Rssa

11:10 Herbage: Bylo to epochální vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

... napriek monumentálnej chybe Szczesnyho.

Reagovat
herbage

ano, začátek nové epochy

Reagovat
Ligter

Reagovat
soukup

Reagovat
Bayern +

A este to vyznieva uplne dementne, stazuje sa, ze nepridali druhy gol, popritom boli za 90 minut jediny krat pri Hartovi aj to basketbalovym sposobom.

Reagovat
herbage

Jinak k sólu Büttnera. Vypadalo to sice pěkně, ale dost mu ulehčilo situaci to, že hráči Wiganu pobíhali ve vlastním vápně jak zfetovaní křečci. Bylo vidět, že má dlouhé vedení míče a že byl vůbec rád, že se k míči po ukopnutí zpátky dostal

Reagovat
kiwwi

som uz pisal hned po gole...stastia za 3 vagony, ale vyzera dobre chalanisko...hlavne je megaagilny

Reagovat
herbage

ještě jsem ho v akci neviděl, ale čeká ho dost práce. I tak si mylsím, že takový Willems by byl pro vás lepší volbou a důstojnou náhradou za Evru

Reagovat
kiwwi

tak Willemsa som videl len na ME a tam tazko nepochodil...sice mam radsej mladsich hracov, ale aj tento Buttner vyzera schopne, uvidime. Konecne ma Evra konkurenciu, uz to bolo neunosne miestami.

Reagovat
smazaný uživatel

ved Buttner ma len 23, do dvoch rokov z neho kludne mozu spravit spickoveho obrancu

Reagovat
kiwwi

ved hej, ale Willems ma len 18

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pre skvelú prácu Boasa u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

koľko ešte? mesiac-dva?

Reagovat
vladis271

To už Johnson včera bola 10krát jasnejšia penalta ako Wellbeckova. A tá Glenova sa pískať rozhodne dala.

Reagovat
minoLFC

znovu neopravnena penalta na Welbecka? no a?

Reagovat
Mindas

Takže si to shrňme. Pro kiwwiho je United na pomyslném žebříčků nejlepších světových klubů hned za Barcelonou. Co jim chybí, aby byl i před ní? Po včerejším pádu Welbecka už asi i nic. Bravo!

Reagovat
kiwwi

ty si niekedy strasne decko

Reagovat
Mindas

Jen mám hravou povahu.

Reagovat
Rssa

Tak to zase prrrr, z toho mám nějaký (možná přehnaný) pocit, že máš Barcelonu za simulanty

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

Reagovat
herbage

nezapomíchal bych na kvalitu akademie, kvalitní odchovance a jejich zapracování do týmu. Tady má MU co dohánět

Reagovat
kiwwi

ale chod ty barcofil

Reagovat
smazaný uživatel

Trápne.

Reagovat
Mindas

Děkuji, Jevo.

Reagovat
fenixLFC

trapne..on ma united pred bracou

Reagovat
fenixLFC

*barcou

Reagovat
Miguel19

Hazard byl zase MOTM? Škoda, že neproměnil jednu z těch 120% šancích

Reagovat
Arbiter

dyť byl absolutně jalový I když na druhou stranu, kdo ne. Radost dělal snad jen Luizek...

Reagovat
kiwwi

vsak ste kvoli nemu mohli prehrat jak tam pozicne zazmatkoval

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

jednou se stalo, že s Branislavem za sebe pustili snad Zamoru, ale jinak byl dobrý. Žádné velké poziční zmatky si neuvědomuju. Kdybys mi o nějakých řekl, možná si vybavím.

Reagovat
Wat

Při hlavičce Parka ne?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

jo, to je ten moment

Reagovat
miky10

Cahill by to uhlídal.

Reagovat
Arbiter

já věděl, proč kiwwimu dáváš ten palec

Reagovat
Wat

Asi proto, že má pravdu. :x

Reagovat
Arbiter

pff

Reagovat
miky10

Reagovat
vitasrp

Tak z nasi hracu byl nejlepsi, i kdyz latka byla nastavena hodne nizko..

Reagovat
Arbiter

říkáme vlastně totéž Ale na MOTM to snad nebylo

Reagovat
vitasrp

Tezko rict, osobne bych MOTM asi strihnul nekomu z QPR..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Kdyby proměnil jednu z těch loženek, tak bych ho asi dal. Takhle asi fakt ne no.

Reagovat
Miguel19

No na Juve jsem zvědavý. Pokud předvedeme výkony jako poslední zápasy, tak to bude debakl. Snad už Matteo nebude posraný a nasadí Azpiho, Mosese a Studge. Vůbec nevím, jak s tím středem, protože ta dvojka Mikel-Lampard to je děs.

Reagovat
Arbiter

tak v té středové dvojce je právě největší problém s Mikelem, bohužel za ním je jen Oriol...

Reagovat
Miguel19

Nevim. Mně už ani Lamps poslední obou nevoní. Včera nebyl vůbec u balonu a když jo, tak přihrál na 2 metry. Pomalý, nic nevymyslí.

Reagovat
Arbiter

Lamps začátek sezóny podchytil dobře, byl to zatím jeho první slabší zápas letošní PL...

Reagovat
Maresma

1400. pro mexickou kuchyni

Reagovat
niflheim

To je sranda, jak tady další skupinka uživatelů nehorázně klesá dolů. Házet špínu na Welbecka, který v minulé sezóně ustával souboje za každou cenu a snažil se hrát i když by to mohla být klidně penalta...teď po jednom pádu, kde tam šel navíc jako šašek Habsi...ale ne, já jsem v klidu. Klidně padněte ještě na větší dno.

Reagovat
kiwwi

ABU fans

Reagovat
vitasrp

Welbeck behem 1 tydne predvedl rovnou 2 teatralni pady ve vapne (ve Wembley s Ukrajinou, ted Wigan), za ktere by drtiva vetsina jinych hracu byla take poblita a odsouzena.. Tak tu nebrec...

Reagovat
kiwwi

jo, to s Ukrajinou sa da brat za dive, to bolo na facku, ale tu mozme hovorit maximalne tak o vychcanosti, bola to proste blbost len a len Habsiho

Reagovat
fenixLFC

to s ukrajinou je dive lebo nemal na sebe obrus united

Reagovat
kiwwi

fandim Albionu mozno rovnako ako Slovensku

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Spíše tady brečíte vy (Chelski fans po včerejšku), scouseři se s radostí přidají. A téměř bezdůvodně házíte špínu na hráče, který během minulé sezóny byl známý tím, že se snažil ustát každý souboj. Bylo tam strašně moc incidentů, kdy sebou mohl kdykoliv plácnout o zem - ale místo toho se to vždy pokusil ustát nebo se rychle zvednul. Proto toto nepochopím.

Reagovat
Arbiter

brečíme? WTF?

Reagovat
miky10

Kdo že po čem brečí?

Reagovat
niflheim

Vlastně jo, mindas není váš ... ale taky má asi po včerejšku trauma

Reagovat
Arbiter

dobré vědět, že je Mindas nejen CFC fanda, ale vydá za více fandů

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mindas

Že já toho tady ale napsal. Trauma po včerejšku? Proč? Za bod? Mám mít trauma za bod ve 4. kole? Působil jsem tady snad někdy, že by se mi po nevydařeným zápase hroutil svět?

Reagovat
vitasrp

Ja zapomnel, ze ty spatni jaou vzdycky ty ostatni, hlavne pak fans CFC.. Aneb kdyz vas hrac udela neco spatne, musime prejit do ofenzivy a kopat do ostatnich.. Nadhera..

Welbeckse kritizuje, protoze dle nekterych nafilmoval penaltu.. Naprosto bezny jev, nevim, co tu z toho delas za aferu..

Reagovat
cristiano.K.

nech je dál se ztrapnovat

Reagovat
Miguel19

Dyť je to stejný jak s Limberským.

Reagovat
vladis271

nikto, absolútne nikto tu nerobí z Wellbecka simulanta. Ale opäť sme nenašli ani jediného mufana, ktorý by odsúdil jeho včerajší dive (nie jeho ako osobu ), tak ako sme sa všetci zhodli na simulovaní Suáreza. Jediný kto by pískol penaltu naňho je paradoxne kiwwi ( ale ten to robí preto, aby si podchytil Wellbecka, inak by grcal aj on )

A prečo to riešime? Lebo opäť narážame na ten váš komplex dokonalosti "všetko v MU je božské" akákoľvek kritika na jeho adresu si zaslúži spoločenské odsúdenie. Vy si ani neuvedomujete akí ste s tým strašne otravný.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

"všetko v MU je božské"

Reagovat
soukup

tady je to fakt čím dál legračnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době konečně uvidím zápas. Must win game jako vyšitá, tohle už MUSÍME zvládnout!

Reagovat
kiwwi

na jednej strane chcem, aby sa Spurs uz konecne vzchopili, na druhu stranu moze ist LFC naspat kam patri - do zostupovej zony...dilema

Reagovat
miky10

Není to pořád ta jedna strana?

Reagovat
miky10

Není, sorry. Myslel jsem, že jsou Spurs za Poolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké dilema? Tottenham se musí vzchopit a do sestupové zóny můžem poslat Liverpool příští týden sami. A to je hodně lákavé, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm sem to říkal letos bude PL hóódně zajímavá ! A to je dobře !

Reagovat
nemamvasrad

Ty jsi neskutečný prorok !

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

vím a díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Paul Scholes dokázal dát gól ve svém 100., 200., 300., 400., 500., 600. sice ne, ale teď i ve svém 700. utkání.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

mu staci hrat len tie stovkove zapasy a stale bude mat lepsie statistiky ako Downing

Reagovat
Arbiter

myslím, že je nemožné, aby hrál jen jubilejní zápasy

Reagovat
kiwwi

to je pravda no

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rssa

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

ale znáš to...We'll do what we want...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

a furt a furt LFC, LFC, LFC frekvencia tvojho písania o LFC sa vyrovná frekvencie všetkých scouserov o MU.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
miky10

Škoda toho 600. ale.

Reagovat
Swarley

jj, je to škoda, ale i tak zajímavá statistika hned se mrknu na ten 600. zápas

Reagovat
Swarley

Portsmouth, výhra 2:0 - tak to je sakra škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co 666. ?

Reagovat
Swarley

tak tohle se bojím jen hledat

Reagovat
smazaný uživatel

ten nehral kvoli zraneniu

Reagovat
Swarley

jn, byla to škoda, že ho musel prosedět celý na tribuně

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

ty vole mne to doplo az teraz

takze uz druhy krat

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Boha, sem jak slosy.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně 3 body....

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice dneska vyhrají ! Jsem o tom přesvědčený

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross Btw, hrál Owen něco, nebo se nedostal k míči?

Reagovat
miky10

Vždyť nastoupil v 90. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák. Doufal sem že se dostane na hřiště dřív než na taktické střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že Slepice dneska ukážou svojí formu a nevyhrají

Reagovat
Rssa

1500. pro Liverpoooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

Až teď

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Taky platí

Reagovat
A Seleção

Reagovat
miky10

Tohle byl 1500.

Reagovat
Rssa

Ne, ten můj dovětek

Reagovat
miky10

Teď je 1503, a tos po Selecaovi přibyl dvakrát ty a jednou já. Bez šance.

Reagovat
kiwwi

navyse nema ziaden dokaz, len donho

Reagovat
Rssa

Mně to ukazovalo 1500 po mých příspěvcích...ale protože Selecao reagoval na moji 1500, tak vlastně patří 1500 mně.

Reagovat
miky10

Tak to poslední už ti nevyvrátim.

Reagovat
kiwwi

-1st time more than 1 debutant scored in same game was 03/10/1891 v Man City. John Sneddon, Alf Edge

- 2nd time was James Coupar & Bob Donaldson 03/09/1892 v Blackburn Rovers

- 3rd time was Aitken, John & Kennedy, William 07/09/1895 v Crewe

- 4th time was Holt, Edward & Grundy, John 28/04/1900 v Chesterfield

- 5th time was Picken, Jack & Sagar, Charles 02/09/1905 v Bristol City

- 6th time was Powell, Nick & Buttner, Alexander 15/09/2012 v Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

107 let, dobré. To jsou jenom hráči Man United, nebo aji jiných klubů?

Reagovat
fantomas

A ten Sagar dal při debutu hattrick, jako jedinej s Wazzou.

Reagovat
smazaný uživatel

utopit se v močůvce, brr

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem netušil, beru zpět...

Reagovat
Miguel19

Už je to tady

Chelsea se podle zpráv chystá otestovat Everton nabídkou 30m liber za Marouana Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

ano, budeme je testovat a rovnou 30ti miliony

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

16th of September, 1996 - The day when Arsene Wenger was appointed as the Arsenal manager. #OneArseneWenger

Reagovat
smazaný uživatel

bude dnes bloodzed vysielať Spurs? :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Gary Neville on Scholes: "Don’t watch anyone else. Just watch him for 90 minutes. Sacrifice your gate money and don’t look at the ball, unless Scholes has it. Don’t worry about watching the goals or any other player. Just look at his positioning, where he places himself, his body shape when he receives the ball, where he moves when he hasn’t got the ball and how he sets himself to play the ball. You’ll learn more about the game in 90 minutes than you will from any coaching video or training session."

Gary to zasa vystihol dokonale

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo z liverpoolských, proč pořád nenastupuje Assaidi? Raheem je super, ale přestává se mi líbit to jeho nasazování do každého zápasu...

Reagovat
vladis271

1. neviem

2. súhlasím, a o týždeň ho zrejme čaká najťažší zápas v doterajšej kariére. A je až moc dobrý, to je blbé, lebo Mancinni aj Abramovič majú bohužiaľ scoutov všade.

Nvm ako je to uňho s loajalitou. Marí sa mi, že sme ho vyfúkli fergiemu, pretože je oddetsva náš fanúšik, ale nejako overené to nemám. Jedna babka povedala.

Má k tomu niekto viac info?

Reagovat
kiwwi

Ferguson a Wenger ma scoutov vsade = Mancini a Abramovic ma scoutov vsade

Reagovat
Arbiter

no nic proti, kiwwi, ale my máme vlastní soběstačnou a velice kvalifikovanou síť skautů, kteří nepotřebují pomoc od Wengera nebo SAFa...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

jj databazu Football managera

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Wengera sa nebojím (ak by aj bol na predaj ) jeho cena by ( podľa toho ako sa zatiaľ javí ) možno tromfla aj Rooneyho, a to by wWenger nedal.

Vás sa už nebojím duplom, žiadny liverpoolsky manažér nie je taký šialenec aby vám predal hráča, tobôž rozdielového.

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

a vyfukli ste ho Wengerovi

Reagovat
vladis271

celkom nepodstatné. príspevok bol o inom.

Reagovat
kiwwi

ty si neskutocny

Reagovat
vladis271

keby si to aspoň nechal tak. Nechcelo sa mi pindať, ale ty si začal.

Mne neišlo o to poukazovať nato, že nejaký hráč si MOžNO dovolil taký zločin proti ľudskosti a MOžNO dal prednosť LFC pred MU.

Opäť ten váš komplex dokonalosti.

Išlo mi o to, ako je natom s loajalitou, keďže dal prednosť LFC pred AFC, resp. MU, a či sa na niečo podobné môžem spolahnúť aj v budúcnosti.

Lenže tvoje manc ego to nevydržalo a musel si reagovať, tak ako reaguješ vždy, kopať okolo seba, keď čo i len v náznaku nie je tvoj nadpozemský klub v niečom absolútne dokonalý.

Tak to je vždy, a asi sa ani nikdy nezmeníš.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

no povedz, je toto normalne?

Reagovat
niflheim

Já se dobře bavím

Reagovat
kiwwi

njn, combo vladis a arbiter je zaruka zabavy

Reagovat
kiwwi

ty si retardovany som ta len opravil

no a teraz kto ma z koho komplexy

Reagovat
vladis271

"ty si neskutocny"

a týmto si reagoval akože načo?

Reagovat
kiwwi

lebo by si tak vzivote nezareagoval, keby ti to napisal nejaky scouser alebo gunner

Reagovat
vladis271

neuveríš mi, ale písal som to v pacifistickej nálade, a nemalo to vyznieť útočne, preto aj toto " "

fakt som chcel len článok, za to potom sa ti pretentokrát nemám problém ospravedlniť.

Reagovat
Arbiter

dyť ta reakce, kdy napsal, že je tvá oprava nepodstatná, je úplně v pohodě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty chceš slyšet informace a když ti je kiwwi dá, tak ho pošleš do pryč s tím že je to nepodstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak uděláš jeho psychologický rozbor a ještě ho seřveš.

Reagovat
vladis271

ja som chcel nejaký článok, zdroj o tom komu dal prednosť a prečo. Cˇi sme ho vyfúkli Arsenalu alebo vám mi je jedno (píšem to už 3krát )

kiwwi napísal, že Arsenalu, pre mňa rovnako informačne hodnotné ako jedna babka povedala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych věřil kdybys běžně argumentoval pomocí ověřených zdrojů a odkazů a vyžadoval to od ostatních. Což neděláš. Stačí ti tvrzení, nebo jenom domněnka.

Reagovat
vladis271

aha, lebo vy ste v tomto iný.

Veď celý futbalový svet je 90 percent špekulácii a 10 percent faktov. Ani platy hráčov sa nikdy presne nedozvieme, sú to len fámy. Klub pri predĺžení neuvádza plat.

Takže mi nevyčítaj niečo, čo robíš sám.

Reagovat
kiwwi

pri platoch plati jednoduchy, casom overeny postup...pri MU plati najnizsie cislo ktore sa da najst a pri LFC, CFC a MCFC najvyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady se bavíme o tobě, ne o mně, takže výmluvy typu "no a co, ale on to dělá taky" neberu. Pokud víš že fotbalový svět je 90% domněnek a 10% faktů, tak se máš spokojit s názorem člověka který ty informace mívá, protože je prostě vyhledává. Tak to tady dělá každý.

Reagovat
vladis271

lenže podobné info mávam aj ja. Sterling, raz som zabrúsil na nejaké forum MU, písali tam o Sterlingovi ( v dobe, keď dal v zápase FaCupu Youth, a tam týpek napísal, že ste oňho mali tiež záujem, ale on dal prednosť nám, pretože je náš fanúšik ) toto ma nejako neuspokojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A kiwwi ti to zpřesnil Kdyby tady byl herbage, tak by to potvrdil a nebo vyvrátil nebo potvrdil Vyřízené.

Reagovat
vladis271

polka mufanov sa tu smiala a grcala, keď niekto dal bulkvárny špekulatívny článok o tom, že Hazard bere 170000, ste v tomto prípade iní ako my?

Nie, nie ste.

Reagovat
kiwwi

to boli fanusikovia Chelsea

Reagovat
vladis271

smial som aj ja, to priznávam.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to niekde čítal, že sa "len" zaujímali mancs, ale to som čítal pred dvoma rokmi, keď prišiel a potvrdené to nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá pretože nemá fyzičku na PL. Má osobného trenera ktorý sa s tým niečo snaží spraviť. Proste zatiaľ nezvládne ani polčas v PL.

Reagovat
niflheim

Tohle Wolves neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

The awkward moment when you realize that Hazard has more MotM's than Liverpool or Tottenham points.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.csfd.cz/film/317836-elementary/ si Američani dělají srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fakt musíjou zprznit všecko co se dá. Life on Mars, Sherlocka... Jestli šáhnou aji na Intouchables, tak spálím te jejich pruhama posetý hadr kterému říkajou vlajka.

Reagovat
Ligter

Zrovna u Intouchables mám dojem, že se na nich nic zkazit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Our starting team today: Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Sigurdsson, Bale, Lennon, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

And our subs today: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Townsend, Adebayor and Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys ses nezabýval Dernelem, tak to máš třeba rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

kým? mimochodem jsem zvědavej na ty dresy, ve kterých dneska hrajem

Reagovat
Arbiter

bydete hrát v těch hnusných sešívaných nebo v těch modrých?

Reagovat
smazaný uživatel

sešívaných

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Adebayor ? Má s ním Boas nejaký problém nebo je jen z formy ?

Reagovat
Tomekcz

kde je Ade Boas doufam ze zase nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Our starting team today: Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Sigurdsson, Bale, Lennon, Defoe hurá, konečně Ekotto na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný, není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry stream na spurs poprosim, nie sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

AVB je kokutek

Reagovat
kiwwi

nestava sa vam to, ze na flash stremoch vam po chvili posunie cely obraz doprava a mate kus obrazu vyseknuteho?

Reagovat
fajdax

jo stává,stáhni si sopcast a máš po starostech

Reagovat
kiwwi

v praci mi sopcast nejde, som odkazany len na flash (aj to mi idu len 2 z 10)

Reagovat
fajdax

jede vám bloodzeed normálně enbo vám taky tak "poskakuje" obraz jako mě?

Reagovat
niflheim

Taky poskakuje.

Reagovat
miky10

Netrhá se vám Bloodzeed? Na to se nedá koukat...

Reagovat
fajdax

trhá,trhá....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dajte alternativu

Reagovat
kiwwi

YES

Reagovat
smazaný uživatel

Na sopcaste ? mimo toho?

Reagovat
kiwwi

tam neni nic poriadne a este mi to aj posuva obraz doprava

Reagovat
miky10

Yes mi nejde, jedině ti rusáci v HD.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je na sopcaste ?

Reagovat
miky10

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/133007 2700kbps bez trhania

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten blood, este ze tu su stari dobrí rusaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta pro Reading, a taky neodpískaná.

Reagovat
kiwwi

a ten faul ta uz nezaujima co?

Reagovat
miky10

Fu, ruka nad hlavou, zasáhla balón. To je penalta...

Reagovat
miky10

Ale byl postrčenej no, tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klidně to pencle mohla být. Kyle tam zaspal a pak tam šel jak nemehlo...

Reagovat
Rssa

Snad Friedel udělá chybu, já chci vidět chytat Llorise

Reagovat
kiwwi

krasna akcia

Reagovat
kiwwi

Gylfi krasna kolmica

Reagovat
smazaný uživatel

He's a Yido!

Reagovat
miky10

Nádherná akce, perfektně sehráno.

Reagovat
niflheim

Pěkný míč na Lennona.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi Ale tady to udělali všichni tři na výbornou.

Reagovat
supervizor

Čtyři obránci Readingu uplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

GYLFIIIII!!! AZZAA!!! JDJDJD!!!

Reagovat
supervizor

Bale drží trend z minulé sezony.

Reagovat
miky10

Jé, Federici je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

JD

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zajebal to, měl to dát dřív

Reagovat
miky10

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

No buď rovnou do kasy a nebo mezi obránce na gylfiho a nečekat až se mu tam poskládají na lajně.

Reagovat
miky10

Komentuješ jinou situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
miky10

Ou, to moh bejt fantastickej gól.

Reagovat
niflheim

Tak to měli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je hrozný zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je hrozný zatím.

Reagovat
Godwinson

Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Když budu chtít koukat na starého plešatého Američana, pustím si Smrtonosnou past. Ale já chci vidět Llorise

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsi měl x let, kdy chytal ve Francii

Reagovat
herbage

chtěl bych vidět, jak bys řekl Bruci Willisovi do očí, že je starý a plešatý

Reagovat
smazaný uživatel

Harte se nějak blbě vyspal

Reagovat
Rssa

Ta obrana je vtipná

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tohle ale musíme trestat!

Reagovat
Tomekcz

Reading hraje uplnej humus ale ze Spurs neumi vyresit ani situaci 2na2, tak to asi nebude Boasova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý, ale mělo to být 3:0.

Reagovat
norton

Teraz som prisiel ... oplatí sa púšťať ten tottenham ??

Reagovat
supervizor

Oplatí, oni to v závěru zase pustí.

Reagovat
fajdax

Ok,du si to zapnout,za chvíli to bude 1:1

Reagovat
miky10

Reading to rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Měli desetiminutovku, kdy si Spurs ani neprdli, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Je úplně rozjetý

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To kopnul jak?

Reagovat
Ligter

To by mohl Bale mít body za přihrávku i gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení 20

Reagovat
smazaný uživatel

JERMAIIIIIIIIIIIIN DEFOEEEEEE IS YIDOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Readingu.

Reagovat
miky10

Dostane Dembele assist?

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey číslo 2

Reagovat
vladis271

Za Defoa by sme teraz dali celé kráľovstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mancs by sme mohli dať Morgana alebo Yesila.

Reagovat
niflheim

Moje fanta

Reagovat
kiwwi

ja sa na svoju ani nekukam...kapitan Kagawa, vicekapitan Valencia a tak dalej

Reagovat
niflheim

Kapitán Robin...krásné dva body z něho

Reagovat
kiwwi

ok tak som kukol....mam celych 15 bodov a ked nebude hrat Collocini a Simpson, tak som v srackach

Reagovat
niflheim

Simpson je myslím snad mimo ještě na dva týdny...23 bodů a to už mi nikdo nehraje. Zlatý Berba

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán berba

Reagovat
Ligter

Ani mi nemluv, a to jsem si myslel, jak je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

30b

Reagovat
smazaný uživatel

26

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

43. A ještě hraje Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

ja 39, ešte Fellaini a za De Geu mi tam pôjde Schwarzer s ôsmimi, takže to bude aspoň tých 50 snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ti v patach

Reagovat
smazaný uživatel

v Pirschel league alebo v Chazy league?

Reagovat
smazaný uživatel

V Gunners a EF

Reagovat
smazaný uživatel

Az ti z toho dosla rec

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov, no. Hlavne už som pred kiwwim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi je babrak, pred nim jsem skoncil i v me zacatecnicke sezone Ja chci skoncit hlavne pred Counterem

Reagovat
kiwwi

to vies, po takej uspesnej sezone mi chybala motivacia

Reagovat
smazaný uživatel

Já vyčerpám snad obě wild cards ve dvou po sobě jdoucích kolech

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si na začiatku myslel, že to bude prepadák, ale napriek "najlepšiemu" rozhodnutiu dať si tam namiesto Hazarda Walcotta, sa držím v Top 5.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já teda 5 za Al Habsiho, ještě, že lapl tu penaltu

Reagovat
kiwwi

za tie chyby mal mat -5

Reagovat
tomasinho

52

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1700. pro Cazorlu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
SunFells

Je neuvěřitelný, nenapadne mě pohyblivější playmaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reo-Coker stále bez týmu? Hned bych ho bral do Evertonu místo Hitzlspergera

Reagovat
smazaný uživatel

3 dny a 3 velký večerní zápasy

EFC - NUFC

Real Madrid - MCFC

CFC - Korupčníci

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kiwwi

fajne, konecne sa sezona rozbehla na plne obratky...akurat si v stredu kuknem nas proti Gala

Reagovat
blaugrana

No minimálne ten posledný bude pekný...... To zas bude zákopová vojna so sporadickými šancami na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Však máš na výběr dalších 7 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce i tu tvojí děsně zábavnou Barcelonu...

Reagovat
blaugrana

Tak je jasné, že budem sledovať Barcu.

Reagovat
niflheim

OT: Dneska nový díl Boardwalk Empire

Reagovat
protiproudu

Já jsem fakt zvědavý co se pode dít po tom podpisu na konci první série...

Reagovat
kiwwi

hmm asi si necham par casti nabeh...btw k homeland sa uz asi nevratim, je to chujovina, ale zato Breaking Bed je genialita

Reagovat
niflheim

Reagovat
biznizmen

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

to bude dlhý týždeň ale v nedeľu najsledovanejší zápas futbalového sveta.

Ktovie, či bude nejaká mediálna "vojna" predtým.

Reagovat
niflheim

Minulý rok mi to přišlo celkem slabé.

Reagovat
vladis271

to hej. U vás sme v druhom polčase odkráčali bez boja, a u nás nudná remíza po heroickom výkone Degeu.

Tentokrát tipujem minimálne jednu červenú.

Reagovat
niflheim

Tak zápas na OT byl hlavně zajímavý kvůli duu Evra-Suaréz. David krásně samozřejmě, pohárové utkání taky moc zvláštní nebylo. Připadá mi to, že to klesá...a přitom z mého pohledu vždy nejočekávanější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu ten náboj boje o přední místa.

Reagovat
Eric_The_King

Já ani ne, spíš bych čekal celkem klidný průběh a nudný zápas na 0:0. Snad jenom ten Suaréz a Evra by mohli dělat nepořádek.

Reagovat
kiwwi

media to uz nezmyselne rozputali, kvoli chantom na OT

Reagovat
SunFells
Reagovat
vladis271

passmaster, majster sveta, Európy, neoddeliteľná súčasť základu víťaza PD. Alonso mu tuším hovorievajú.

Reagovat
blaugrana

Má smolu, že hrá zrovna vtedy ako aj Xavi, Iniesta, Silva, Cesc a Cazorla.

Reagovat
kiwwi

ked rozprava, tak mam vzdy pocit, ako keby sa mal kazdu chvilu rozplakat

Reagovat
cristiano.K.

jsou kamarádi,dost toho odkoukal od Xabiho

Reagovat
SunFells

Dobře udělal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Sem za něj nakonec hrozně rád..

Reagovat
fenixLFC

OT: ako sa po naglicky povie potítko?? iba wristband ci aj nejak inak??

Reagovat
blaugrana

dress-shield

Reagovat
fenixLFC

takze moze byt aj toto? ja som si to nasiel cez mobil a profka zacala ze to je blbost

Reagovat
blaugrana

Tak jej povedz, nech si rozšíri slovnú zásobu.

Reagovat
tomasinho

Takhle, to co píše blaugrana nebo i sweatband.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mně říká, že dneska Newcastle Everton vykostí

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme straky, aspoň ten bodík urvat

Reagovat
Trand

Dneska to vidím na 1:1/2:1.

Reagovat
kiwwi

ja som dal priebeh zapasu 2/0, kurz 12

Reagovat
DieFohlenBMG

Padne 2-3 gólů @1.95

Reagovat
kiwwi

2 kludne, len nech padaju v spravnom poradi a v spravnom case

Reagovat
smazaný uživatel

Realistickym pohledem cekam jasnou vyhru EFC

Reagovat
miky10

3:1

Reagovat
goodbay

Co si udělali A. Ferdinand a Cole? Já myslel, že ta kauza byla jen mezi Antonem a Terrym nebo ne?

Reagovat
mike.84

čaute moc prosím o radu , jakoukoliv.. pustím sopcast , najíždí, přenos jede minutku, dvě ale pak program (ne přenos) zmrzne a napíše se hlaška "sopcast mani application přestal odpovídat".. zkouším všecko možné od reinstalu až po nevím co. verzi mam aktualni, nemate s tím někdo zkušenost. prosím... díky za případné info..

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus VLC.

Reagovat
mike.84

díky za ozvání . co myslíš ? odinstalovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, myslim spustit sopcast přes VLC. Dáš v sopcastu option a tam to už najdeš.

Reagovat
mike.84

jo. díky, zkusím..

Reagovat
norton

pls co je to to VLC ?? vobec neviem ako to cez to spustit .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84

VLC je dobrej přehravač. něco jako BS nebo WMP.. prostě další z řady..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle line-up: Harper; Perch, S Taylor, Williamson, Santon; Anita, Gutierrez, Ben Arfa, Cabaye, Marveaux; Cisse

Wau.

Reagovat
kiwwi

hmm Ba na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Ba on #nufc bench along with Elliot, Tavernier, Bigirimana, Gosling, Obertan and Shola Ameobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba se asi setri na ctvrtek, kde ocekavam podobnou sestavu s hrotem Dembou Ba

Reagovat
smazaný uživatel

ne sestavu ale taktiku*

Reagovat
fantomas

Marveauuuux, a na jednoho hrota. Paráda, Pardsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo konecne se Pards odhodlal k tomu 4231

Reagovat
niflheim

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvaaain. Zrovna, keď som ho vyhodil z fanty základ.

Reagovat
fantomas

Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Jelavic, Mirallas, Distin, Neville, Osman, Pienaar, Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Klid, máš to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco

Reagovat
fantomas

Má no přitom já to bral z oficiálního twitter účtu EFC. Nevim, proč to maj takle zpřeházený.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa čísel, nie?

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Hibbert, Jagielka, Distin, Baines, Mirallas, Neville, Osman, Pienaar, Fellaini, Jelavic.

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha, Heitinga, Naismith, Gueye, Coleman, Anichebe, Duffy

Reagovat
Trand

Mirallas dneska góla.

Reagovat
kiwwi

tak tento zapas je kriz jak lusk...este nech bude polcas 2 a paradicka

Reagovat
fantomas

Taky to vidim na remízku. 2:2.

Reagovat
Trand

Wow, na Newcastle kurz 5.75, to je hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream okamzite A poriadny a nie slideshow Dik

Reagovat
smazaný uživatel

2 sympatický, tradiční kluby v perfektní kvalitě? Nemůžu se dočkat... Výhra EFC 3:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Kde tu perfektní kvalitu máš?

Reagovat
miky10

Ahá, už ok. Předtím se mi Bloodzeed nechtěl rozjet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéjo, Toffees sú skvelí!!!

*JUSTICE FOR 96!*

*DON'T BUY THE SUN*

*YNWA!*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, ty děcka jsou roztomilý Liverpoolské kluby

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

někdo lepší stream než nutjob?

Reagovat
cristiano.K.

někdo lepší stream než nutjob?

Reagovat
cristiano.K.

i když zatím jede. jsem jedinej,kdo vsadil 0-1gol?

Reagovat
Trand

Já dal, že oba dají a že dá gola Mirallas.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sstv.co/ Veetle. Teď to ale přepli na horší kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi pekný ceremoniál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Až mám vlhký oči, nádhera...

Reagovat
fantomas

Oh...oba krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Fellaini, škoda

Reagovat
niflheim

Au...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám Bloodzeed? Mě se to vždycky sekne na 65

Reagovat
niflheim

Šlape krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Mam radost, co dneska pred zapasem bylo v Goodisonu, kdyz si vzpomenu na udalosti kolem Rhyse Jonese, tohle mi to zase hodne pripomnelo.. Pak si vzdycky tak nejak uvedomim, ze jsem celkem pysny na to, jakeho rivala mame..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

@GaryLineker

There are no football fans quite like those on Merseyside

Jsem rád, že jsem to poznal na vlastní kůži a snad ještě poznám.

Reagovat
tomasinho

Už se na to taky těším.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příští sezonu už konečně.

Reagovat
fantomas

Bainesy..jakej to poklad.

Reagovat
miky10

Krásně sehráno, škoda.

Reagovat
miky10

Co to Neville vymejšlí za příšerný chujoviny, proboha? Nejdřív vezme Fellainimu (?) balón z nohy, založí protiútok Magpies a musí to uhasit za cenu karty, teď se tam taky hlásí, ať mu to Jags nechá, a pak do toho nejde. Strašný.

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Trand

Bainesy.

Reagovat
miky10

Bainesyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
fantomas

Jako bych to neřikáááál, nádhera!!

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
Minister

krááása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Baines-Pienaar, PL těžko pamatuje moc líp sehraných dvojic. Oh oh.

Reagovat
Zaschrona

mam z navratu Stevieho strasnou radost.. chybel nam mnohem vic, nez nam chybi Arteta..

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě lepší tam vidiím. Ale oni jsou taky vynikající no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve formatu bek-kridlo lepsi dvojici nenajdes

Reagovat
fantomas

Tak sem to myslel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom.

Reagovat
herbage

snad Gibbs - Podolski budou podobných postrachem, našlápnuto mají výborně

Reagovat
kiwwi

Gary - Becks

momentalne ma na to dobre nasliapnute Rafael - Valencia...zatial to brzdi trosku Rafael zraneniami, ale miestami su dopredu nebranitelni

Reagovat
SunFells

To je prostě úžasný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, klasika Toffees, krasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Leighton!

Reagovat
protiproudu

skvela kombinace a paradni zakonceni

Reagovat
herbage

Everton parádně, Newcastle tragický. Největší slabinou Evertonu je však Phil Neville. Tenhle hráč je dávno za zenitem a kromě bojovnosti a zkušeností už nemá hře co dát. Jen rozdává míče do strany nebo na pár metrů, plete se spoluhráčům pod nohy a jeho nákopy vždy spolehlivě najdou hlavu stoperů Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Neville je i pres tenhle handicap pro Moyese nepostradatelny.

Reagovat
herbage

možná, že se nezapomínjá vepředu a vždy jistí své kolegy z útoku a zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Ano, bohuzel s tim souhlasim. Nicmene, je to temer jediny hrac, ktery je z hracu schopny na hristi zakricet na ostatni, organizovat hru. A nutno rict, s tim jak je v stredu zalohy, tak s nim ma Everton dost vitezstvi, az me to samotneho prevapuje..

Reagovat
fantomas

Jako ojedinělej lídr se pořád uživí.

Reagovat
fantomas

Hm

Reagovat
herbage

teď jako správný lídr nabídnul Cissému šanci na vyrovnání

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Panejo, ten Mirallas se mi libi..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatí se. Hlavně umí zakončit, levá, pravá, hlava je mu to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říkal že bude remíza?

Reagovat
miky10

Mirallas Eevrton je fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

proč sme nekoupili Mirallase my?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dá gol

Reagovat
fantomas

Hm hm, Mirallas.

Reagovat
niflheim

Mohl to hodit Jelavičovi.

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

toho jsem chtěl jako náhradu za Robina, kdyby nevyšel Matías Suárez

Reagovat
fantomas

Jako na hrot? No way.

Reagovat
herbage

ne, jako ofenzivní univerzál, který byl Robin v první řadě. A ano, i na hrot, protože předpoklady na to má. Je pohotový v zakončení, důrazný a umí se dobře uvolnit

Reagovat
fantomas

Má na to předpoklady zhruba jako Poldi - čili bych ho tam vidět nechtěl. Moyes taky určitě ani neuvažuje o jeho stavění na osamocenej hrot.

Reagovat
herbage

Poldi je více do kombinace a víc omezený na svojí levačku, naopak Mirallas je celoplošný hráč jako Robin. Rozhodně tam má lepší předpoklady než Gervinho. Ale je to fuk, teď už stejně nepřijde a snad vyjde ten Suárez či Guidetti

Reagovat
fantomas

Llorente se nám vnucoval dneska.

Reagovat
herbage

moc typologicky podobný Giroudovi, navíc plat by asi nebyl nejmenší. Dva Španělé v kádru jsou až až

Reagovat
fantomas

Ale zas by byl za hubičku no. Asi bych se mu nakonec nebránil. V létě sem ho nechtěl, v zimě už to pude.

Reagovat
Zaschrona

V zime to bude stejne jako v lete, teda pokud Llorente nahodou neprodlouzi. Tezko si muzu predstavit situaci, kdy by ho Athletic pustil za mene nez vykupku.. Jedina sance, je pristi leto, ale uvidime, porad verim, ze Fernando si to rozmysli..

Reagovat
fantomas

Počkat, jemu smlouva končí až v létě 2014? Tak to pak nic no..

Reagovat
herbage

příští léto myslí 2013, kdy mu končí smlouva

Reagovat
Zaschrona

2013, trochu spatne jsem to napsal.

Reagovat
fantomas

A ten náš univerzál Robin hrál kdy naposled jinde než na hrotu?

Reagovat
Trand

Na hrotu si ho teda já představit nedokážu, maximálně AM/křídlo, na hrot fakt jen jako nouzovka.

Reagovat
fantomas

Nebo do 4-4-2. Jinak to je prostě nesmysl.

Reagovat
Trand

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebylo moc fér no

Reagovat
miky10

Neville je ale dneska fakt jedna velká katastrofa, zatim neudělal nic dobře...

Reagovat
niflheim

Největší katastrofa je ale střed od strak.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Cabaye je od začátku sezony mimo a Anita zatím vůbec nestíhá PL.

Reagovat
niflheim

Jonase jsem taky zaregistroval snad jen u odkopu balónu dneska.

Reagovat
Trand

Ooooo, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Straky jsou dneska hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

letos*

Reagovat
smazaný uživatel

Stevův výraz

Reagovat
miky10

Ouuuuuuuuuuu. To jsou prostě fantastický akce.

Reagovat
Trand

A oni takhle hrajou pořád.

Reagovat
miky10

Já vím, tyhle oslavy nemají znít jako nějaký nový zjištění, jen je to prostě úžasný, bavim se.

Reagovat
Trand

A já jen říkám, že se bavím každý zápas.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je perfektní, Jags

Reagovat
Ligter

Krásně jednoduchá akce.

Reagovat
fantomas

Harpsův pohled nemohl bejt výstižnější.

Reagovat
smazaný uživatel

nááádherný volejík, škoda toho falšu, ale krásne trafený.

Reagovat
miky10

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět souboj Fellainiho s Crouchem s míčem na zemi i ve vzduchu

Reagovat
herbage

hra Newcastlu je nesmírně statická. Teď jak se tam váleli 3 hráči na zemi, tak míč šel k Bainesovi a ten měl asi 5 vteřin, kdy stál na místě a nebyl nikým atakován

Reagovat
miky10

Olala, Bainesy je bůh prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, potřebuju nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy, já tě prostě žeru...

Reagovat
fantomas

Toho může EFC závidět každej jednotlivej klub v PL, bez výjimky velkoklubů.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ja, osobne, nie. Je to skvelý hráč, ale za Gibbsieho by som nemenil.

Reagovat
fantomas

Takle doslova sem to nemyslel no. Na základ by měl prostě všude.

Reagovat
herbage

musím uznat, že jsem se v něm zmýlil. V současnosti nemá v PL konkurenci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

At si kdokoliv rika co chce, minimalne ja si myslim, ze Baines je nejlepsi levy bek tehle planety..

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Atkinson by písknul gól.

Reagovat
Zaschrona

Mirallas nadherne, bohuzel, v tehle situacich by mel asi misto zakonceni spis jeste hledat nahravku..

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas.

Reagovat
fantomas

Už by ten míč ale mohl pučit i někomu jinýmu no.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej akcii, ktorú som palcoval, spravil najlepšie, čo mohol, len nevyšlo zakončenie. Nepozerám od začiatku, tak neviem, či nerád prihráva.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

tipy na střídání newcastlu?

Reagovat
fantomas

Rotace zpátky do 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze to neni Community Shield.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

ale ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, to je sakra poměr šancí na minutu u Evertonu

Reagovat
wild

spustal uz niekto z vas bloodzeed cez nejaky smartfon?

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Evertonu je parádní Má to hlavu a patu, nutno však podotknout, že ti namalovaní pruhovaní panáci jim to více než usnadňují... Což je pro mě velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

ten trend stavania vysokých hráčov na free role na podhrot je zaujímavý... Fellaini, Michu, Gylfi, Cazorla...

Reagovat
kiwwi

Cazorla sa ti tam jak dostal

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už nebudem skúšať vtipy na fórach, asi mi to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

3 tečky a smajlík

Reagovat
Trand

1,68 je fakt hodně no.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Hamšík de facto a hádaj, čo majú tí hráči spoločné? :)

Reagovat
herbage

Arsenal holt udává trendy

Reagovat
Trand

*Trandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

No, asi bychom dle prubehu meli vest vice nez o gol, hlavne ta sance Pienaara uplne volala po golu, mel prihravat Osmanovi.. Ale taky, kdyby byl fotbal kruty, jsme klidne mohli i prohravat.. Hlavne at to ted Moyes zase nezatahne dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na sezonu jsem se tesil hodne, prehnany ocekavani jsem nemel, ale takovou bidu jsem fakt necekal. Na prestupovym trhu me ta bida neprekvapila, ale na hristi je to jeste horsi

Reagovat
fantomas

Ke všemu ten trest pro Pardse. V míň vhodnou dobu asi ani přijít nemohl.

Reagovat
kiwwi

neber to tak, tocili vas v prvom polcase len o nieco viac ako nas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvim o jednom polocase, bohuzel.

Reagovat
blaugrana

Keby Barca nemala najlepšie CDM na svete a ako záskok Alexa, tak by som bral Fellainiho všetkými 20timi. Je famózny. Baines, Jagielka top kvalita. Mirallas a Pienar perfektne, ale nemuseli by toľko sebčiť.

Reagovat
J0EL

Barca ani zdaleka nema najlepsie CDM na svete

Reagovat
blaugrana

ja sa tu hádať nejdem. Keď niekto nie je schopná doceniť Busquetsa, tak to je jeho problém.

Reagovat
blaugrana

ja sa tu hádať nejdem. Keď niekto nie je schopná doceniť Busquetsa, tak to je jeho problém.

Reagovat
J0EL

Barca ani zdaleka nema najlepsie CDM na svete...

Reagovat
J0EL

Barca ani zdaleka nema najlepsie CDM na svete...

Reagovat
herbage

Fellaini ale není CDM a jeho největší předností je držení míče, zatímco největší předností Busquetse je, že mu jde míč rychle od nohy a vytváří tak prostor pro své kolegy ze zálohy

Reagovat
kiwwi

co to tu citam, Neville otrasny vykon?

na zaciatku trosku zazmatkoval 2x po sebe ale inac hra paradne

Baines bozi, Fellaini klasicky dobry, Pienaar super ale je to aj super sebec a som milo prekvapeny z Mirallasa

z Newcastlu sa neoplati vyzdvihnut nikoho

Reagovat
kiwwi

ale aj napriek tomu mali 2 tutovky

Reagovat
blaugrana

Nj a do jednej namazal práve Phil.

Reagovat
fantomas

Pienaar je kvůli jedný akci supersobec, ale Mirallas je kvůli nějakym čtyřem v pořádku?

Reagovat
kiwwi

ano je to sebec...ked vidi moznost zakoncenia, tak ma klapky na ociach a nie je to len o tej jednej sanci, toto robi pravidelne

Reagovat
Trand

Tak zrovna v tomhle Mirallas dneska exceluje.

Reagovat
fantomas

A kdy se dostanem k tomu Mirallasovi? Pienaar dneska vypadá tak 100krát týmovějc.

Reagovat
kiwwi

Mirallas je utocnik, to je nieco ine

Reagovat
fantomas

Wtf. Dyt hrajou na zrcadlových pozicích dneska.

Reagovat
kiwwi

njn, mna Mirallas prekvapil skor v tom, ze sa pekne ukazuje v PL, sedi mu to...nejake zakoncenie u neho teraz neriesim...Pienaar je ale stary harcovnik a take situacie by mal riesit skusenejsie

Reagovat
Trand

Mirallas je podle mě teda hodně blíž Pienaarově pozici než třeba Jelavičově.

Reagovat
miky10

Zazmatkoval třikrát, a byly z toho jediný tři aspoň trochu po šanci volající akce Newcastlu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ako super sebec sa ukazuje Mirallas.

Reagovat
stiflerovamama

Newcastle jalovy . Ba na pľac.

Reagovat
Trand

Já bych vyzdvihnul Distina, dneska tam měl jen jeden špatný odkop a ten pak napravil, hraje teď celkem dlouhou dobu vyrovnaně a dobře, občas je dokonce on lepší v tý dvojici a má nemalej podíl na jedný z nejlepších obran v PL.

Reagovat
fantomas

Tim lepšim byl už celou loňskou sezonu, ne-li dýl.

Reagovat
Trand

Jj, mám ho rád. Škoda, že tam teď není místo pro Colemana, toho bych rád viděl hrávat pravidelně.

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, hned prvni sezonu, co prisel se dostal do dobre formy a tu si zatim porad drzi. Hodne nedoceneny hrac u dost lidi. Jagielka se taky dostava do formy, kterou mel pred tim jeho velkym zranenim. A pak chudak Heitinga, ktery loni na jare hral vyborne, tak ten si letos zatim temer nekopl, jeste hur na tom je Duffy, ten se loni uvedl za tech par minut vyborne, nicmene, skoro jiste si letos temer nekopne..

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou problémy

Reagovat
fantomas

U něj to dělalo těch pár blikanců na sezonu, který míval fakt pravidelně no. Naštěstí se loni totálně vyklidnil a hned je na pokraji top5 na svym postu.

Reagovat
Zaschrona

No, on je bohuzel hodne obcas ma, treba ani jedno derby se mu vloni moc nepovedlo, to v FA Cupu si urcite pamatuje kazdy.. Ale povetsinou se na nej da spolehnout.

Reagovat
fantomas

Njn, už to má v sobě asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do Lescott-Jags tomu porad neco chybi, to byla uzasna dvojice

Reagovat
Trand

To já už nepamatuju. Tak si užívám zatím tohle.

Reagovat
Zaschrona

To jo, i tenkrat Yobovi s Lescottem to slo vytecne..

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodne

Reagovat
A Seleção

OT: Ciste ze zvedavosti-fandi tu nekdo Red Wings?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, tak to je naprostá paráda to, co předvádí Everton!!! Jestli zůstane Moyes ještě v Evertonu, tak možná můžeme začít přemýšlet o tom, že Liverpool může vystrnadit z BIG FOUR právě Everton. Opravdu Everton hraje fotbal budoucnosti! Rychlý, dynamický, přimočarý, oba dva beci podporují perfektně útok, navíc všechny řady se úžasně prolínají, prostě paráda! A Baines na kraji obrany zatím nejlepší hráč. De facto on zařídil, že Everton vede a hraje v pohodě. Krásná gólová akce, kterou s Pienaarem, a potom ještě zachránil jasný gól Magpies vykopnutím z brankové čáry. Jinak Marouane hraje tzv. "volného hráče", který běhá po celém hřišti, ale hraje ho skvěle a distribuje spoluhráče skvělýma přihrávkama. Co se týká Pienaara, tak o tom nemusíme mnoho slov, ten hraje výtečně ve všech zápasech, škoda té jeho šance, to by byl krásný gól ke konci půle navíc. Jinak se mně hodně líbila spolupráce Jelavic - Jagielka, škoda, že Jagielka napálil tyčku, byl by to gól týdne. A ještě fakt musím pochválit oba beky Evertonu, jak Bainese, tak Hibberta. Protože dopředu famózní a dozadu taky. Prostě paráda. Klidně to mohlo skončit po prvním 3:1 pro Everton. Jak se dneska všichni ve studiu na ČT4 rozplývali nad zápasem Jihlava - Baník, tak tohle je o dvacet levelů před tím

Reagovat
Trand

Nefandil jsi náhodou před zápasem Magpies?

Reagovat
Miguel19

Big4 je snad furt stejná ne?

A jinak proč zrovna Everton by vyřadil Liverpool z Big4?

Reagovat
fantomas

Krásně Gary. Williamson je pozičně absolutně mimo, a to celou kariéru, hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou kariéru ne, Colo si ho na to správné místo často ořve. S Taylsem spolu snad nikdy nehráli, nebo jsem ten zápas neviděl asi.

Reagovat
fantomas

Když si ho ořve no. Ale sám se správně nepostaví..

Reagovat
miky10

Říkali, že dneska potřetí.

Reagovat
miky10

A ty předchozí 2 zápasy Ncastle prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. výkon odpovídající

Reagovat
Trand

Komentátor říkal, že hráli 2 a oba 2 jste prohráli, 1 zrovna proti Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že komentátoři říkali něco o tom, že když spolu hráli vždy jste prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

S Coloccinim ani ne. Jasne, ze je to primarne strasnej moula, ale s Coloccinim takovy problemy nema. Se Stevenem nemaji nic odehrano a ani jeden z nich neni dirigent

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nedirigenti Agger a Šrktel, Colo do LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Vypichni si oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že i když hrajeme tak otřesně, tak Cissé a Anita měli větší šance než celý Everton, krom gólovky. Třeba z toho ještě kříž bude.

Reagovat
kiwwi

uz ste mi dojebali tiket, dufam ze prehrate

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si vsadil uplnou blbost

Reagovat
miky10

Thats a poor header from Philly.

Reagovat
Darren Fletcher

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro JFT96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Dembaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Dembaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
miky10

Ježiši, to muselo bejt chytatelný, ne?

Reagovat
miky10

Ježiši, to muselo bejt chytatelný, ne?

Reagovat
miky10

Se tam skládal jak pytel brambor.

Reagovat
fantomas

Malinko zaváhal no.

Reagovat
fantomas

Achjo, já to tušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pardsovy projevy emoci ♥

Reagovat
stiflerovamama

Ben Arfa je neskutocna hracicka , milujem toho hraca

Reagovat
Zaschrona

No, chytat se to dalo.. Mozna by ten Boruc mel dostat smlouvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Boruc místo Howarda, jo? Pěkná blbost. Maximálně jako dvojka.

Reagovat
Zaschrona

Ne, tak to nemyslim. Spis jen by Howardovi malinko tlaku na jeho misto pomohlo.. Mucha neni konkurence..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Byl jsem se psem - jak to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabs krásná do běhu a Demba takovou křižnou šmudlou pozemi z hranice vápna.

Reagovat
niflheim

Díky

Reagovat
Zaschrona

Ten Anichebe je na tom hrotu uplne marnej. Nechapu, proc dostal prednost pred Naismithem..

Reagovat
Trand

Nejsem si jistej, že by Naismith sám na hrotu byl lepší.

Reagovat
Zaschrona

Horsi nez Vic snad byt nemuze..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá žlutá nic?

Reagovat
smazaný uživatel

No pro fotbal líp takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. štěstí za Bainesův čárový odkop se přiklonilo tentokrát k nám. Ještě, že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to bol gól.

Reagovat
miky10

Nebyyyyyl

Reagovat
Trand

Perch playmaker.

Reagovat
fantomas

Nebyyyyl. A podle toho, že měl po tom rozhodnutí asistent zavřený oči, tak to nejspíš celý prospal.

Reagovat
smazaný uživatel

Harper

Reagovat
smazaný uživatel

ale fuj.

Reagovat
Arbiter

škoda, naběhl si tam perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se Fellaini nechal ostříhat tak mu to nepískli ted

Reagovat
A Seleção

Ten Harper je desnej nesympatak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Pusobi ne me nejak divne.Kazdopadne ten muj komentar nemel zadnou spojitost s tim jeho gestem ktery bylo sympaticky to se musi nechat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

hm, na ofsajdy je Everton celkem bitej. Stačí vzpomenout, když jsme naposledy na Goodison Parku přijeli my

Reagovat
niflheim

Harper

Reagovat
smazaný uživatel

Harper je největší sympaťák v kádru prostě. Neskutečný hráč a osobnost. Doufám, že už má nachystané doživotní místo v realizačním týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harps obhajoval Anichebeho? Sympaťák, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Harps

Reagovat
Trand

Mohl by střídat David.

Reagovat
Zaschrona

Naismith tam musi jit, za Nevilla..

Reagovat
Godwinson

Já myslel, že Harper je černej, s holou hlavou. S kým jsem si ho sakra spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna s Hislopem

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

tak to fakt neviem. S Diabym asi.

Reagovat
Godwinson

Vsadil bych se, že ten hrál taky za Newcastle. Úplně ten obličej vidim, to neni možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Hrubas.

Reagovat
Godwinson

Ale hovno, to je tak dva roky, co jsem ho viděl, ale vážně bych se vsadil, že chytal za Newcastle. Ten mozek si taky dělá, co chce. Podobu bych viděl s Marlonem Kingem, ale nebylo na něm narozdíl od něj vidět, že je zmrd už od pohledu. Ach jo, to zase neusnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Kingson za Blackpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
Godwinson

Kdepak, ten je zase moc černej Takovej světle černej, poměrně sympatickej na způsob Kinga ... to je kombinace No hledat jednoho hráče v PL za poslední tak tři roky, to bude lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude Tim Howard ne? Byl to urcite golman?

Reagovat
Godwinson

Nevím, to je zvláštní anomálie, protože bych ještě před pár minutama vsadil všechno, že je to gólman Newcastlu :) Ale asi to nemá cenu, i když řekl bych, že zrovna ty jsi asi jediný, kdo to může říct, protože pokud je to takhle, tak to bude někdo z nedávno postoupivších (dnes už pravděpodobně zase sestoupivších) týmů.

Reagovat
Godwinson

Brown z Blackburnu je zatím nejblíže ... to už jsem skoro zajásal, že jsme u cíle. Ale ještě vypadal o trochu jinak

Reagovat
Godwinson

Aha, sorry, je to James Harper ... ale nevím, jestli se někdy dostal do brány.

Reagovat
herbage

Myhill?

Reagovat
smazaný uživatel

Herbe, tu zmínku o tý barvě pleti jsi vynechal proč?

Reagovat
herbage

jsem myslel, že je snědší

Reagovat
smazaný uživatel

Kingsooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

alebo s Habsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, Harps, ľadový pokoj a skoro assist.

Reagovat
herbage

škoda, že Jagielka nevyšel minulé léto místo Mertesackera

Reagovat
Side

Na co, vždyť máme Kosťu a Merte je letos zatím famózní. Jako 3 stoper je luxus

Reagovat
Trand

Jasnej.

Reagovat
Trand

A výhodu nenechal proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to teď posral

Reagovat
Zaschrona

Ty vole

Reagovat
Darren Fletcher

do piceee:D ale mam podanu dvojku, mohol pustit ten brejk

Reagovat
Tomekcz

uz podruhy neuznal Evertonu jasnej gol

Reagovat
niflheim

Evertonian skáče z okna

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd, ať si ten praporek strčí do prdele...

Reagovat
fantomas

Ježiši, chudinky Karamelky.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

První je za neuznanej regulérní gól, druhej za to směšný písknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sholaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jupí. Dlouho jsem ho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

3 na jednoho a on nenechá výhodu

Reagovat
herbage

kompenzace

Reagovat
blaugrana

Pojebaný kokot slepý skurvený.

Reagovat
Trand

Ticket.

Reagovat
ďuriLFC

Fuu tak teraz to hrubo nezvadli. Aj na jednej aj na druhej strane giganticke chyby.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

to sou podělávky

Reagovat
niflheim

A to jsem chtěl rozhodčí pochválit po prvním poločase (asi to bude tím, že na tu druhou stranu se pořádně nehrálo)...offside, co nebyl...teď gól. A ještě špatně neponechaná výhoda hned na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico, co to bylo? Dva neuznany goly a ted jeste zastavil ten protiutok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Samozřejmě toho zase bude všude mraky...

Ale kdyby rozhodčí nepřerušil(nejspíš kvůli svědomí), tak by to byl problém toho videa... Pak by se ukázalo, že už ta akce Evertonu byl opravdu gól(samozřejmě počítám s tim, že by to následně i Newcastle proměnil). Jak by se pak jako postupovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ten problem

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině asi ty čipy s tim, že by to rozhodčímu okamžitě hlásilo, že balon je celym objemem v bráně.

Reagovat
herbage

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Video by měl na svědomí 4. rozhodčí, ve hře by se pokračovalo, zahlásil by mu to mikrofonem kdyby byl gol. Co je na tom těžkýho?

Reagovat
protiproudu

na svedomi byl mel video tezko, radsi na posouzeni, co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a kdyby šlo v tomhle případě o milimetry? Kdyby to gól byl, tak by to těžko stihnul zjistit do gólu Newcastlu a kdyby to gól nebyl a přerušilo se, zabránilo by se tim protiútoku Strak?

(Díky, sám jsem přišel o oba góly)

Reagovat
ďuriLFC

Jak v hokeji. Gol EFC by platil.

Reagovat
smazaný uživatel

A při oslavách hráčů NUFC by se koukalo na video jako v hokeji a najednou by rozhodčí nahlásil gól Evertonu? Oh come on.

Reagovat
Tomekcz

jako v hokeji proste by uznali gol Evertonu a hralo od casu kdy padl, to co bylo pak je uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, bude se vracet cas ve fotbale

Reagovat
Trand

Reagovat
stiflerovamama

Tak v kratkom slede rozhodcovia opet potvrdili ze su najvecsia slabina PL . Jasny gol Evertonu a nasledne nepochopitelne nenechanie vyhody Newcastlu .

Reagovat
REPLIKATOR

rozhodčí

Reagovat
Nikikrew

To bol gol toto

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe

Reagovat
Tomekcz

doufam ze to ty humusaci cernobili projedou

Reagovat
minoLFC

klasicky anglicky posrany postranny hovno vidi

Reagovat
smazaný uživatel

VIDEO

Reagovat
fantomas

Do píči přihrááááj.

Reagovat
smazaný uživatel

mirallas je zmrd, a anichebe neumí běžet s míčem

Reagovat
miky10

Anichebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hatemeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

já ten zápas miluju

Reagovat
smazaný uživatel

mhh, ještě prohrajem nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Yes

Reagovat
Trand

Wow, paráda.

Reagovat
Zaschrona

VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
Zaschrona

VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Darren Fletcher

pre taketo zapasy sa oplati pozerat futbal

Reagovat
Arbiter

Zasloužené

Reagovat
smazaný uživatel

wooohoooou

Reagovat
miky10

JOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Už sem ani nevěřil..

Reagovat
smazaný uživatel

Spravodlivost zvitazila

Reagovat
Darren Fletcher

no tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO, zaslouženě

Reagovat
blaugrana

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool. A nech sa ten pičus na strane aj pojebe. Chudák.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tomekcz

kur.y

Reagovat
herbage

nj, šmatlák

Reagovat
pa3ce

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Dembaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

kokot Howard fakt

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

BA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááááááááááááá

Reagovat
fantomas

...

Reagovat
Arbiter

hehe, další šmudla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jdi do píči...

Reagovat
ďuriLFC

Neskutočny mač

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Shola assist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší zápas letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas

Reagovat
13

neuvěřitelný. Super akce Shola i Demba

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem 3:2, tak jedem kurva

Reagovat
fantomas

Zase Howardovo. Tušit v týhle situaci lob byla kravina, stejně tak skákal uplně mimo možnou trajektorii střely. Katastrofa.

Reagovat
Zaschrona

Boruc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok, tak ted už i já...

Reagovat
Zaschrona

Hosi, ja nechci Howarda strkat pryc z brany. On podle meho jen potrebuje nekoho, kdo na nej vytvori trochu tlak..

Reagovat
fantomas

Souhlas...ale proč to musí bejt zrovna ten pablb?

Reagovat
Zaschrona

No ale kdo jinej je dostupnej? Craig Gordon mozna, nikdo dalsi me poradne nenapada..

Reagovat
fantomas

No Gordon!!! Je nepochopitelný, že furt nemá angažmá. I jen půlrok mimo ho asi definitivně zabije..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
miky10

Tomuhle zápasu už chybí jen Bainesův gól v poslední minutě nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbertův

Reagovat
Rssa

To byla rychlovka

Reagovat
Kaze

Achjo, měl jsem šanci porazit Maresmu ale alespoň jsem si zápas užil.

Reagovat
herbage

kdo psal, že to skončí 2:2?

Reagovat
fantomas

Fantomas.

Reagovat
Trand

Fantík.

Reagovat
herbage

chtěl jsem dát původně palec nahoru, ale nejspíš si to odpustím

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

Já teda rád dám.

Reagovat
smazaný uživatel

Priatel na telefone

Reagovat
Nikikrew

Mal radsej chytat Janko Mucha

Reagovat
Tomekcz

spekoun na lajne to zas cely pos.al

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost dnes slepá, díkybohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi se vydala na Moravu...

Reagovat
blaugrana

Choré na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píče, škoda... Ale úžasnej zápas... Rozhodčí

Reagovat
herbage

to sice ano, ale kde je řečeno, že kdybyste srovnali už dřív, že byste ještě neinkasovali? Tohle bylo trestuhodné selhání obrany

Reagovat
miky10

Jj, a kdyby po půlce ved Everton 4:0, možná by nakonec prohrál 4:5. A co?

Reagovat
herbage

furt lepší vést 2:1 5 minut před koncem než 20 minut před koncem. Everton při vší smůle, kterou si dnes vybral, tak přeci jen strhnul vedení na svojí stranu a sám si to v závěru posral. Já tohle jako fanoušek Arsenalu moc dobře znám, tak vím o čem mluvím

Reagovat
miky10

Takže i kdyby nebylo Evertonu uznáno třeba šest regulérních gólů, je to vlastně jedno, protože i tak vedli a posrali si to sami? Nebo fakt nevim, jak mam tomuhle zas rozumět...

Reagovat
fantomas

Everton nikdy neprohrával -> nesrovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší letošní záápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej zápas

Reagovat
Trand

Ve fantě mám dvojku Howard-Davis, ještěže se ty výkony neznámkují.

Reagovat
kiwwi

pekny tip kiwwi, este krajsi fantomas

paradny zapas, skoda len, ze tak hrubo ovplyvneny rozhodcami...postranny dobre, beriem mozno nevidel, ale preco Jones nenechal vyhodu Arfovi, to nepochopim asi nikdy!!!

Reagovat
Trand

"pekny tip kiwwi" Tohle mě hrozně rozesmálo, nevím, proč Já měl taky pěkný tip, sice celkem srabácké dva, ale byl jsem blízko.

Reagovat
ďuriLFC

Som presvedčený o tom , že si myslel že to bol gol , preto to nechcel pustit lebo by bol zato zvozeny ešte viac. Tak má od golu pokoj , tam si to zlizne postranny a tú výhodu už nejak vysvetli. Ale nebude mať zato take problemy ako keby to pustil.

Reagovat
kiwwi

coze? ved keby pustil tu vyhodu, tak je uplne cisty a neuznany gol ide na vrub postranneho

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl zaříznou jenom everton, tak raději zařízl oba

Reagovat
ďuriLFC

Tak nejak.

Reagovat
ďuriLFC

Svedomie . Nedalo mu to proste . Môj názor.

Reagovat
Zaschrona

Nema cenu nadavat a zbytecne se nervovat, stejne se nic nezmeni. Pozitiva prevazuji nad negativy, mel bych z toho paradni pocity.. Bohuzel ale, mrvi to rozhodci a chyby v obrane.. Chjo..

Reagovat
niflheim

No...po prvním poločase bych i rozhodčí pochválil, ve druhém to byla katastrofa. EFC to mělo potvrdit už v prvním poločase, ve druhém se to skoro podobalo zápasu s Arsenalem.

Reagovat
fantomas

Chtělo by se říct "reklama na PL", ale to by pak znamenalo, že má minimálně polovina týmů trapnou golmanskou jedničku a na každej zápas sou nominovaný naprosto neschopný asistenti. Takže radši...

V jádru úúúžasnej mač!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

keby takto rozhodca neuznal 2 goly domácim v dedinskej lige, tak by bol minimálne mrtvy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol na jeden záapas minule, jednej dedinky západne od Nitry a boli sme na výjazd do pomaďarčenej dedinky, to bolo zábavy aj bitka bola.

Reagovat
smazaný uživatel

teda východne od Nr, ja blb :)

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden týpek od nás 6 zápasov stopka za napadnutie fanúšika a protihráča.

Reagovat
nani92

u nás mal 6 za rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Však pískajú jak magori niekedy, asi bol podplatený. V 90 min. pískol penaltu aby to dali na remízku...

Ešte aj pokutu má klub samozrejme.

Reagovat
nani92

hej hej proti nám v posledných 2 domácich zápasoch neodpískali jasné penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Z kade si vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

u nás na mestskom derby zbili rozhodcu dáždnikom a plastovými pohármi od piva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele