Anglická Premier League - preview 35. kola

21.04.2012, 08:52, aktualizováno 22.04.2012, 09:30
Previews
Anglická liga se blíží svému finále. Manchester United jde do utkání s Evertonem s pětibodovým náskokem na Manchester City, který hraje na půdě posledního Wolverhamptonu. Liverpool hostí West Bromwich.
Manchester United - Everton FC  (neděle 13:30)
Měl to být na dlouhou dobu jediný opravdu složitý test před městským derby. Manchester United ale nakonec veškeré papírové předpoklady spálil tím, že vybouchl s oblíbeným Wiganem, a tak jej nyní kromě těžké bitvy čeká i povinnost naplno bodovat. Tu naopak úplně nemají Toffees, pro něž sedmá příčka téměř stoprocentně znamená maximum, takže už jen stěží mohou myslet na nějakou jízdu do pohárů.

Nicméně tak jako tak je pro Karamelky toto dočasné umístění fantastickou - zejména jarní - vizitkou. David Moyes nakonec přeci jen zapěl svůj evergreen, takže s minimálními prostředky hraje s přehledem v první polovině tabulky a ještě se aktuálně drží před rozhazovačným rivalem z červené části Liverpoolu. Vskutku jen vidina Evropy téhle sezoně zas a jednou chybí: také loni měl Everton po 33 zápasech 47 bodů a končil na - v tomto směru neuspokojivé - sedmé příčce. Letos na vyšší příčku ztrácí až 11 bodů (plus tento zápas k dobru), přičemž Chelsea určitě chce mířit výše, takže se u ní dá počítat se silným finišem.

Ten každopádně zažívá i Everton. Deset bodů ze 12 možných, čistá konta doprovázející všechna tři vítězství z nedávné doby, drtivý skalp Sunderlandu (4:0) nejčerstvěji. Je to sen. Sen, ze kterého se nyní mají Toffees probudit. Totiž na Old Trafford neslavili výhru od první sezony Premier League (1992/93); navíc Red Devils se po "žahnutí" od Wiganu ukázkově vzpamatovali, když na vlastní půdě v mistrovském stylu přejeli Aston Villu 4:0. Tehdy šlo o neskutečné šesté čisté konto v sedmi kolech a devátý triumf v deseti. Latics jednoduše tvoří pouze jeden osamělý ostrůvek obklopený samými suverénními výsledky.

V tomto kalendářním roce na Old Trafford ještě neztratili a dnes budou Red Devils o prodloužení této šňůry usilovat dost možná se stejnou jedenáctkou jako minule. Ferguson totiž nehlásí žádná čerstvá zranění, naopak jsou na obzoru dvě velká jubilea. Ferdinand se hotoví k 450. startu kariéry, Young ke dvoustému zápasu v Premier League.

Neobyčejně smolnou sezonu prožívá talentovaný Jack Rodwell, který letos vydržel být svému manažerovi po ruce akorát osm zápasů v řadě, jinak starty sbírá vysloveně jako samostatné jednotky. Dnes opět nebude Moyesovi k dispozici, což platí i o stálici jménem Baines, jež si menší zranění přivodila v pohárovém derby s Liverpoolem. Na levou stranu se naopak vrací Pienaar, který v takové soutěži nemohl nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
Nedělní program by klidně mohlo zaštítit heslo "slovutný klub obhajuje své renomé proti tomu značně menšímu". Zatímco však oba Manchestery vyráží na příslušná kolbiště v duchu boje o titul, Liverpoolu už v lize jde tak maximálně o předskočení městského rivala. Jinak je zřejmé, na jaký jiný zápas se ve zbytku sezony bude upírat největší pozornost všech, kdo mají něco společného s tradičním klubem.

Pohárová sezona. A zároveň co možná nejkontrastnější ročník. Po změně kalendářů ze 14 zápasů Liverpool vydoloval ubohých 12 bodů a aktuálně trčí až na osmé pozici; ovšem návštěvníci konkrétních zápasů, jako byl ten s Cardiffem ve finále Carling Cupu či nedávno s Evertonem v semifinále FA Cupu, si tuhle sezonu budou přesto pamatovat nadosmrti a spíše v dobrém. Poslední výsledek totiž Reds vrhá do bitvy o druhou pohárovou trofej v sezoně - a pokud by Dalglish tento husarský kousek předvedl, nejenže by napodobil Houlliera z ročníku 2000/01, ale zároveň by z Liverpoolu udělal první celek, jemuž se takto unikátní double povedlo "udělat" dvakrát v historii. Mohla by to tedy nakonec být - navzdory všem ligovým patáliím - vskutku památná sezona.

To návštěvníci z West Bromwiche zažívají, řekněme, průměrnou sezonu. O prvoligovou budoucnost se určitě bát nemusí, přičemž zároveň netlačí příliš vzhůru. Oproti loňskému ročníku jde nicméně o menší posun, neboť v této fázi měli Baggies minule o dva body méně a určitě na osmou příčku neztráceli jen čtyři body jako nyní. Proto by také ve finále měl prodloužit pomalu končící kontrakt manažer Hodgson, který kromě toho vyráží do souboje s týmem, v němž se naposledy neukázal zrovna v tom nejlepším světle. A rovnou má za úkol zpřetrhat šňůru pěti neúspěšných výletů na Anfield Road, charakterizovaných žádným bodem ani vstřeleným gólem.

Liverpool, který v posledních 21 měřeních sil s WBA propadl jen jednou na The Hawthorns, vítá zpátky z trestu svou brankářskou jedničku, Pepeho Reinu. Po chvilkové absenci se zároveň vrací i hříšná dvojka Doni, takže zaskakující Jones může opět odpočívat. V poli se dá očekávat jen jedna dramatická změna, a sice návrat Enriqueho na levého beka. Carragher se proti Evertonu ve stoperské dvojici se Škrtelem příliš neosvědčil.

Jonas Olsson před týdnem během rozcvičky přidělal Hodgsonovi pár vrásek na čelo, když si natáhl třísla a musel být na poslední chvíli vyškrtnut ze základní sestavy. Dnes by nicméně bez větších komplikací měl nastoupit. O něco více nejistý je start Fortuného, který si ze stejného duelu s QPR odnesl zranění hamstringu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (neděle 17:00)
Zkušenosti Arsenalu a Manchesteru United s Wiganem nás nabádají k ostražitosti; osobně si ale nejsem jistý, zda by ji měl srovnatelně popuzovat i současný Wolverhampton. Ten má totiž daleko spíše problémy sám se sebou, než aby je zvládal působit ještě někomu jinému. Ostatně pokud dnes nevyhraje nad druhými Citizens, můžeme si ho definitivně škrtnout ze seznamu příštích účastníků Premier League.

Jen tenká vrstva optimismu pokryla nejčerstvější výsledek Wolverhamptonu. Remíza se Sunderlandem totiž byla málo, jakkoliv se takový venkovní výsledek dá považovat minimálně za dílčí úspěch. Už jen proto, že právě tahle bezbranková plichta utnula děsivou šňůru sedmi proher v řadě. Na druhou stranu tedy Vlkům v boji o záchranu každopádně příliš nápomocna nebyla; tím spíš, že ostatní konkurenti sbírají body pomalu pravidelněji než mužstva na špičce peroucí se o Ligu mistrů. Dnes už by případná remíza byla kompletně osudová.

Body se nicméně mezi oběma mužstvy v poslední době zpravidla nedělí. Zároveň ale také nejsou v žádném drtivém poměru přisuzována Manchesteru City, spíš naopak. Wolves mají s favoritem pozoruhodně dobrou bilanci, když hned šestkrát v minulých devíti domácích střetnutí s tímto soupeřem slavili výhru - to přitom jde o horizont třiceti let vzhledem k vlčím pádům a postupům. Loni takto kupříkladu outsider na Molineux zvítězil 2:1. Letošní jediná domácí zkušenost s ManCity, jež je spojena se čtvrtým kolem Carling Cupu, každopádně příznivě nedopadla ani náhodou. Prohra 2:5 je navíc doplněna podzimní jasnou prohrou na Etihad Stadium (1:3). Jestli jsou nynější Vlci schopni tuhle aktuální vizitku napravit, tuhle předpověď už nechám na vás.

Nasnadě je nicméně domnívat se, že nikoliv. A to mimo jiné s ohledem na bodujícího protivníka. Ten se po spojení tria Tévez-Silva-Agüero opět přetvořil v děsivý stroj, který nejprve zválcoval West Bromwich a pak dalších několik kusů přidělil i Norwichi - ve finále je z toho 10 zásahů ve dvou kolech, šest bodů, mírné stažení náskoku United a sebevědomí zpátky na výši. Jakkoliv jsou Citizens v boji o titul dál velkými outsidery, počítat s jejich dnešním zaváháním se jeví být bláznovstvím. Ačkoliv venkovní forma bleděmodrých je v nedávné době vskutku tristní: 12 bodů z 11 posledních výletů, jen tři výhry.

Bavící trojlístek se zformuje i dnes, tím si můžeme být jisti nejen kvůli jejich fantastickým výkonům, ale i pro teprve končící trest Balotelliho. Jinak ManCity žádná významná absence netrápí. Naopak Wolverhampton, aby toho nebylo málo, do konce sezony přišel o svou brankářskou jedničku Waynea Hennesseyho. Svůj debut v Premier League si tak odbude letní posila ze Swansea, Dorus de Vries. Do sestavy by se dále měl vrátit Jarvis, po jednozápasové suspendaci je Connorovi k dispozici stoper Bassong.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Že se dá jen těžko předpovědět výsledek, můžeme říci prakticky u každého duelu, ovšem u toho mezi Arsenalem a Chelsea to platí dvojnásob. Obě strany potřebují vyhrát, ale je tu několik faktorů, na které je třeba brát zřetel. Který však bude ten nejdůležitější, to uvidíme až v sobotu po obědě na Emirates Stadium.

Situace v ligové tabulce je jasná. Arsenal drží třetí pozici, ale proti svým pronásledovatelům - Tottenhamu, Newcastlu a právě Chelsea - má o zápas víc, který navíc prohrál. Aktuálně má tedy k dobru pět bodů, ale ty se mohou rychle ztenčit na jeden jediný, a tak je v zájmu Gunners, pokud si chtějí udržet třetí pozici a tím jistou kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů, aby Chelsea porazili.

Může totiž nastat velice zajímavá situace a ačkoliv jsme od ní ještě daleko, nastiňme si, co se může stát. Aktuálně je totiž Chelsea mimo pozice zajišťující Ligu mistrů, jenže na rozdíl od všech svých konkurentů ještě v milionářské soutěži nadále bojuje a po prvním vítězném semifinále nad Barcelonou má nakročeno do mnichovského finále. Kdyby pak i v posledním zápase uspěla a v lize se naopak nedokázala dostat do první čtyřky, znamenalo by to, že by jí musel jeden tým z ligy uvolnit místo. Pak by tak šly do Ligy mistrů z Premier League jen první tři mužstva.

O vítězi Ligy mistrů je však zatím skutečně předčasné mluvit. A také Chelsea určitě dříve než na úterní odvetu s Barcelonou bude upínat pozornost na duel s Arsenalem. Nadále totiž rozhodně zůstává prioritou na Stamford Bridge čtvrté místo. Středeční první klání s katalánským velkoklubem nicméně jistě vzal svěřencům Roberta Di Mattea plno sil, a tak je otázkou, v jakém rozpoložení na Emirates Stadium přijedou. Jisté však je, že vítězství nad Barcou bude jistě kvalitním stimulantem. Navíc se očekává, že Di Matteo opět protočí sestavou, a tak nastoupí několik čerstvých mužů.

Chybí zraněný Drogba, vykartovaný Ivanovič a zřejmě také stoper Luiz. Do hry by se mohly podívat Torres, Malouda a Essien, kteří proti Barceloně nenastoupili. Di Matteovi ani nic jiného, než rotovat se se sestavou, nezbývá, protože smrtící program jeho klubu (21 zápasů v 68 dnech) se ani jinak přežít nedá. A to jsou Blues teprve v jeho dvou třetinách.

Na Emirates Stadium jedou s vědomím, že poslední dva zápasy s městským rivalem prohráli. Loni padli na tomto stadionu 3:1, v letošní sezoně na podzim prohráli na vlastní půdě po divoké přestřelce 3:5. Těmito zápasy byla přerušena předchozí pětizápasová šňůra, kdy se vždy z vítězství ve vzájemném zápasu radovala Chelsea.

Gunners sice vyhráli devět z posledních jedenácti ligových zápasů, ovšem povzbudit Chelsea může jejich poslední zápas - v něm Emirates Stadium překvapivě vyloupil Wigan, a tak nemusejí být hráči s kanónem na hrudi v úplné pohodě. Obzvlášť když až do konce sezony vypadl ze sestavy zraněný Mikel Arteta, jenž měl, minimálně statisticky, na hru svého mužstva blahodárný vliv. Manažeru Arsenu Wengerovi se vrací alespoň Laurent Koscielny, Abou Diaby a Francis Coquelin. Nastoupit nemůže Yossi Benayoun, jenž je v klubu na hostování ze Stamford Bridge.

O ligové formě Chelsea bychom určitě mohly vést různé debaty, ale pravda je taková, že modrý londýnský tým neprohrál ve všech soutěžích už osm zápasů v řadě, přičemž se dostal do finále FA Cupu a vyhrál "první poločas" v semifinále Ligy mistrů. Za to patří Di Matteovi určitě obdiv, jelikož kdo by tohle ještě za dob vlády Villase-Boase čekal. Zvládne však Di Matteo připravit své ovečky i na Arsenal, aby se udržel ve hře o čtvrté místo?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Nejlepší výchozí pozicí pro boj o záchranu se zatím stále může pyšnit Aston Villa, stále ale nemá vyhráno a pokud se chce vyhnout velkým starostem, nemůže si dovolit opakovat loňský výsledek a prohrát se Sunderlandem. Hosté už prakticky nemají o co hrát, jdou devátí a sezonu mohou dokončit v klidu.

Nejprve tedy pár slov k domácímu celku. Villans na výhru čekají už pět zápasů, pravdou ovšem je, že v posledních kolech měli doslova pekelný los, když se postupně utkali s Arsenalem, Chelsea, Liverpoolem, Stoke a Manchesterem United. A právě posledně zmíněnému sokovi podlehli nejjednoznačněji, z Old Trafford si odvezli vysokou porážku 0:4. Pozitivní na tomto neuvěřitelně složitém programu je to, že v závěru ligy už svěřence Alexe McLeishe čeká z horní poloviny tabulky už jen právě devátý Sunderland a pak čtvrtý, ovšem nevídaně se trápící Tottenham.

Už případné vítězství nad Sunderlandem ale domácí s nejvyšší pravděpodobností zachraňuje, důležitost tohoto duelu si tak uvědomuje i sám skotský manažer. "V minulých zápasech nám fanoušci projevili velkou důvěru a povzbuzovali nás, tak doufám, že to bude pokračovat, protože podporu budeme potřebovat. Hrajeme o hodně, další ztrátu už si nemůžeme dovolit, protože sestupové pásmo by se mohlo přiblížit. Dost možná to nebude krásný fotbal s velkým množstvím branek, ale tak už to v boji o záchranu chodí. Důležitý bude první gól," tvrdí McLeish. Jenže statistiky ukazují, že ani v případě vedoucí trefy Aston Villy nemusí být Sunderland poražen, soupeři Villans totiž už letos získali sedmnáct bodů v případě, že inkasovali jako první.

Oba manažeři se navzájem dobře znají z působení ve skotské lize, McLeish totiž Rangers, zatímco současný lodivod Sunderlandu Martin O'Neill vedl ve stejné době Celtic. Oba působili ve skotské Premier League pět let, O'Neill přitom získal tři mistrovské tituly, McLeish "pouze" dva. A kouč Black Cats je úspěšnější i letos, hosté už dávno neřeší starosti spojené se setrváním v nejvyšší soutěži, takže mohou hrát uvolněně, což dokazuje například fakt, že Sunderland je posledním celkem v tabulce se kladným skóre.

I hosté už ale čekají na tříbodový zisk čtyři zápasy, naposledy nedokázali dát ani gól Wolverhamptonu a uhráli jen bezgólovou remízu, předtím zase schytali výprask od Evertonu. Co se týče absencí, oba týmy jsou na tom velmi podobně. Villans určitě nastoupí bez Darrena Benta, Fabiana Delpha a Richarda Dunnea, hosté přijedou do Birminghamu chudší o Titusa Bramblea, Wese Browna a Marcose Angeleriho.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Norwich City  (sobota 16:00)
Blackburn je předposlední, v sobotu ho čeká Norwich. Jedenáctý celek Premier League je mírným favoritem, jeho souboj s Rovers ale nebude snadný.

Velkou otázkou je vztah trenéra Keana s obráncem Gaelem Givetem. Zkušený francouzský stoper byl pranýřován za údajnou neochotu nastoupit v utkání se Swansea, to ale manažer Kean rázně odmítá. Podle něj Givet "nebyl v nejlepším rozpoložení a proto nebyl nasazen." Nyní se ale jeho stav zlepšil a je připraven nastoupit.

Blackburn nutně potřebuje tři body z utkání proti hostům z Norwiche, pokud má své ambice na setrvání mezi prvoligovou elitou zachovat alespoň trochu živé.

"Byly zde některé věci, které jsme potřebovali prodiskutovat. Ale už jsme si je vyříkali, vše je nyní jasné. Gael přišel ke mě do kanceláře a zářilo z něj nadšení pro hru, takže jsem velmi rád, že ho můžu postavit do zápasu. Když jsem s ním mluvil minulý týden, něco na něm nebylo v pořádku, necítil jsem, že by bylo správné ho nasadit. Ale dnes je to něco jiného," říká s veselejší náladou trenér Kean.

Na otázku, zda Givetův postoj působí rozkladným dojem, odpovídá manažer těmito slovy: "Víte, někdy prostě přijdete do práce a cítíte, že něco není v pořádku. Prostě máte pocit, že dnes není ten správný čas nasadit toho nebo onoho. A z pozice trenéra, občas je přirozené, že dochází k nedorozumění."

"Dnes ale hráči trénují ve skvělém tempu, jsem na ně pyšný," uzavírá trenér Kean.

Na druhé straně, hosté z Norwiche se můžou soustředit na ligu o trochu více a hlavně s větším klidem. V jejich kolonce bodů svítí 43 bodů, což je pro malý celek velkou satisfakcí. Tým, který byl většinou zvyklý na boj o holé bytí, se tentokrát vzepřel osudu a jde za svým cílem skončit v polovině tabulky. Z jedenáctého místa tak shlíží na dnešního soupeře svrchu.

O pět branek prohrál Norwich s týmem Manchesteru City, hrozivé skóre 1:6 vskutku není moc přesvědčivé. Trenér Lambert proto očekává od svých svěřenců mnohem lepší reakci.

"Vím, že jsme tady pod velkým tlakem, ale nebudu vinit mé hráče za špatných výsledků. Musíme další zápas vyhrát. Fanoušci by ale měli tým podporovat, tím hráčům pomůžou.

Bude jejich podpora znát při zápase s Rovers, nebo se Blackburn pokusí o zázrak a vyhraje?
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson - Olsson, Dann, Orr, Lowe - N'Zonzi, Olsson, Pedersen, Dunn - Hoilett, Modeste
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Drury, Ward, Bennett, Martin - Johnson, Pilkington, Hoolahan, Bennett - Wilbraham, Holt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.75 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Swansea City  (sobota 16:00)
Dosti nepříjemné je bojovat nyní o záchranu s Boltonem. Jeho dva zápasy k dobru totiž můžou komukoliv ze dne na den přiřknout černého Petra - alespoň tedy toho dočasného. Wanderers hrají dnes a pak i v týdnu dva klíčové souboje, které se určitě v domácím prostředí dají vyhrát. Prvním pánem na holení bude Velšan ze Swansea a představí se od čtyř hodin na Reebok Stadium.

Není to tak dávno, co Trotters zázračně povstali. Snad i kvůli kolapsu Fabrice Muamby, který by se dle manažera Coylea nakonec mohl ještě vrátit k fotbalu; každopádně třikrát v řadě setnuli hlavu přímým konkurentům v boji o holé přežití, čímž získali alespoň psychologický náskok. Ten se nicméně opět začíná rozplývat. Dvě prohry, žádný vstřelený gól a zdá se, že jsou v tom boltonští zase. Aktuálně tedy se zmíněným handicapem, případně později výhodou, trčí v sestupové zóně na dva kroky vzdáleni od v rámci možností spokojeného QPR. Právě to přitom nedávno Trotters podlehlo a ze všech mužstev s praktickou nadějí (tedy sem nemusíme počítat Wolves) je před nimi nejtěžší los.

Swans se už fakticky bát nemusí. V minulém kole se výhrou nad Blackburnem - a zároveň přetržením nepříjemné čtyřzápasové série bez bodu - ujistili, že neskončí hůře než osmnáctí. I to je ale krutě nereálné. Leč velšský celek zaznamenal v poslední době mohutný úpadek formy a ve velkém začal ztrácet i na své vyhlášené půdě, stále je od Boltonu na celých 13 bodů vzdálen. I pokud by tedy Wanderers oba chybějící duely zvládli, bude ta mezera pořád uspokojivá. Ve Swansea tím pádem bojují hlavně o prémie, které pochopitelně slábnou, čím víc se blíží pásmu sestupu. Momentálně je jediný velšský zástupce v Premier League na dvanácté příčce a jen bod od fleku devátého!

Co se marodky týče, je aktuálně Bolton ve vcelku stabilizovaném stavu. Dlouhodobě sice postrádá borce jako Lee nebo Holden, samozřejmě je pak neznámo dokdy bez Muamby, jinak ale z těch nárazových absencí neregistrujeme prakticky žádnou. Definitivně vyléčen by již měl být levý bek Alonso, zatímco pravý kraj obrany akorát nebude moci obhospodařovávat opět zraněný Mears.

To ve Walesu jsou na tom ještě lépe: Brendan Rodgers se musí obejít bez Tateho, Agustiena a Boddeho. Ovšem start posledně jmenovaného - chtělo by se říct - zažili jen pamětníci, přičemž jeho kolegové také nejsou žádnými nepostradatelnými součástkami velšského mančaftu. Ten minule patrně našel konečně harmonické složení základní sestavy a patrně se tudíž nedá očekávat, že by se na něm něco závratného měnilo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fulham FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Není to tak dávno, co byl Wigan pasován do role jednoznačného adepta na sestup. Ovšem duben se nám posunul do své druhé poloviny a když se podíváme na tabulku Premier League, nalezneme Latics na šestnácté příčce s pětibodovým náskokem na sestup! Může za to především vynikající forma z posledních týdnů, špatně rozhodně nehraje ani Fulham, a tak se na Craven Cottage bude na co dívat.

Domácí sice museli přetrpět poměrně významný výpadek formy a tři porážky v řadě, v posledních třech kolech už ale opět navázali na předešlé výkony a získali sedm bodů, přičemž jedinou ztrátu zaznamenali v souboji s dobře hrající Chelsea. I tu přitom dokázali po většinu času přehrávat, inkasovali ovšem z penalty a nakonec tak byli rádi za remízu, kterou v závěru hlavou vystřelil Dempsey.

Cottagers se usadili v klidném středu tabulky, momentálně jsou desátí, oproti některým soupeřům navíc mají zápas k dobru. V závěru sezony už si ale nemohou vydechnout, po rozjetém Wiganu je čekají už jen samé výše postavené celky, konkrétně Everton, Liverpool, Sunderland a Tottenham. To Wigan už čekají jen čtyři duely, kromě Fulhamu cestují do Newcastle a v závěrečných dvou kolech se utkají v klíčových bitvách s Blackburnem a Wolves.

Ale zpátky k obdivuhodnému posunu Latics ze sestupových míst až na současnou šestnáctou pozici. Pokud vezmeme v potaz pouze předešlých sedm kol, získal Wigan hned čtrnáct bodů. Ale jaké soupeře dokázal dostat na kolena! Úžasně hraje hlavně na hřištích soupeřů, naposledy zvítězil na půdě Arsenalu zaslouženě 2:1. Předtím sahal minimálně po bodu s Chelsea a nakonec odešel smolně poražen, ještě předtím ale vyloupil i slavný Anfield Road a poslal do kolen Liverpool. K tomu připočtěte domácí skalpy Stoke City a hlavně Manchesteru United a uznejte sami, tyto výsledky zaslouží obdiv.

Hosté navíc při pondělní výhře nad Arsenalem stanovili jeden klubový rekord, na hřišti soupeře totiž skórovali poosmé v řadě, to se jim předtím nikdy v historii v Premier League nepodařilo. A už v sobotu to může být devět venkovních duelů v řadě s alespoň jednou trefou. Marodku mají oba kluby prakticky prázdnou, Fulham nastoupí jen bez Ruize, jemuž skončila sezona, zpět v sestavě jsou naopak Pogrebňak a Andym Johnsonem. Manažer Wiganu Roberto Martínez nemůže počítat se službami Crusata, zato Maloney a Rodallega už by měli být k dispozici.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Stoke City  (sobota 16:00)
Krasojízda Magpies pokračuje, naposledy to na St. James Parku odnesl Bolton, Newcastle si tak na své konto zapsal už pátý tříbodový zisk v řadě, čímž se hlásí zpátky do boje o Champions League. V tom si musí domácí nadále počínat jednoznačně, na řadě je Stoke.

Není tomu tak dlouho (přesněji něco málo přes dva měsíce), když Straky dostaly na White Hart Lane od Spurs potupného bůra - tehdy činil rozestup mezi oběma celky propastných jedenáct bodů a jen málokdo by si vsadil na Newcastle... Jenže týden se sešel s týdnem, Magpies potkali formu (na rozdíl od svého londýnského konkurenta), a navrch trápícího se Dembu Ba střelecky nahradila zimní posila z bundesligového Freiburgu Papiss Demba Cissé, jenž se na pětizápasové vítězné šňůře podílel hned osmi zásahy do černého (!!). Výsledkem toho je fakt, že svěřenci manažera Alana Pardewa zůstávají, i díky delšímu odpočinku největšími kandidáty na účast v kvalifikaci o LM.

To Stoke je na tom v pozorovaném období o poznání hůře: výhra nad beznadějně posledními Wolves se sice počítá, stejně tak velmi cenné dělby bodů z White Hart Lane nebo proti ManCity, potom se ale celé snažení zneguje porážkou ve Wiganu, přesto přese všechno se ovšem Potters pohybují v klidném středu tabulky, daleko od pohárových, ale zároveň i sestupových příček! A jestliže Magpies mají (po ManUtd) za rok 2012 nejlepší bodovou bilanci, tak u Hrnčířů to platí takřka opačně... Posledních sedm venkovních duelů pak do pokladnice Stoku přineslo pouhé tři body.

Alan Pardew dostal během týdne hned několik povzbudivých zpráv, co se týká absencí. Připraven ke skoku zpátky do základní sestavy by měl být klíčový článek středu pole Cheik Tioté, uzdravili se poté i Guthrie, Obertan a Perch, jež by mohli také hrát.

Naproti tomu na opačné straně skolil Jermaina Pennanta nepříjemný virus a nad jeho startem se tak vznáší nejasný otazník. Po zranění třísla ale bude alespoň k dispozici Andy Wilkinson. S dvojicí Diao - Sidibé se už ve zbytku sezóny nepočítá.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Londýnské derby načne i uzavře sobotní program 35. kola Premier League. Pravda, oproti velkému a ostře sledovanému šlágru Arsenal - Chelsea, který může výrazně napovědět o účastnících Ligy mistrů na příští rok, lze nazvat bitvu mezi Queens Park Rangers a Tottenhamem za "miniderby", avšak i v tomto klání jde o hodně.

Kohouti kokrhají na poplach, forma je prachbídná, Liga mistrů, kdysi takřka jistota, se nyní po osmi zápasech, v nichž se jen jednou týmu Harryho Redknappa povedlo vyhrát, vzdálila. Newcastle na pátém místě ztrácí jen zásluhou horšího skóre, Chelsea je pak pozadu o dva body. Modrý tým má ale skvostnou formu, pod Di Matteem drží bilanci 10 - 2 - 1, včetně výhry nad Barcelonou a debaklem 5:1 právě nad Tottenhamem. Proto musí Spurs uhrát na Loftus Road tři body.

To samé ale platí pro Queens Park Rangers. Momentálně se tabulka rýsuje tak (vydrží-li všem týmům podobná forma do konce sezony), že Wolves jsou jasným sestupujícím, naopak Wigan díky heroickým výkonům v posledních kolech prchá ze sestupových pozic. Špatně to vypadá s Blackburnem, který je druhým favoritem na sešup do Championship a třetí post spadá právě QPR. Nyní sice nováček není na sestupové pozici, jenže 18. Bolton má kromě ztráty dvou bodů ještě dvě utkání k dobru.

Hughesovi hráči jsou na tom nyní jako na houpačce. Doma hrají parádně, smetli Swansea, porazili i Arsenal a Liverpool. Naopak venku podlehli Sunderlandu, Manchesteru United i v posledním kole West Bromwichi. Nyní by ale měli těžit právě z formy z domácího stánku, kde se jim daří na výbornou, a Tottenham by neměl být ani omylem nepřekonatelným oříškem.

Navíc budou konečně moci využít služeb rabiáta Djibrila Cissého, který za jarní působení stihl už dvě červené karty a dohromady kvůli nim chyběl sedm zápasů. Pravou však zůstává, že pokud Francouz nebyl předčasně poslán pod sprchy a hrál od začátku, vždy skóroval. Hrát může i dlouho zraněný forvard Helguson.

Tottenham se opět bude muset obejít bez stabilního člena stoperské dvojice Younese Kaboula, stejně tak nebude moct nastoupit ani Niko Kranjćar. Do sestavy se ovšem vrátí gólmanský veterán Brad Friedel, který v FA Cupu přepustil místo Cudicinimu, a připíše si třístý zápas v Premier League.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United34264482:2882
2.Manchester City34245585:2777
3.Arsenal FC342041067:4364
4.Tottenham Hotspur33178857:3859
5.Newcastle United33178850:4259
6.Chelsea FC33169856:3857
7.Everton FC331381238:3447
8.Liverpool FC3312101140:3646
9.Sunderland AFC3411101342:4143
10.Fulham FC3311101243:4343
11.Norwich City3411101347:5843
12.Swansea City341191438:4442
13.West Bromwich Albion341261640:4742
14.Stoke City331191332:4542
15.Aston Villa337141235:4835
16.Wigan Athletic348101633:5834
17.Queen's Park Rangers34871938:5731
18.Bolton Wanderers32922136:6529
19.Blackburn Rovers34772045:7328
20.Wolverhampton Wanderers34582134:7323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2339)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koho tak dat dat kapitanem do Fantasy v tomto kole.

Reagovat
Maresma

Aguero/Tevez

Reagovat
Maresma

Dneska tam vidim krasnej under u Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Tohle mě dneska úplně rozsekalo.

http://www.youtube.com/watch?v=uWikXk3nQSs&feature=related

Reagovat
Maresma

Ten vrtulnik.

Reagovat
stas87

Reagovat
sejber

Tak absencia Drogby moze byt vo vzajomnom duely klucova rovnako ako absencia Artetu. Ale ak bdu mat v utoku toho 50-milionoveho "kanoniera" tak sa nemame coho obavat

Reagovat
afc

Arsenal zaváhal v pondělí s Wiganem, příčiny šokující porážky byly dvě. V úvodu utkání se zranil Arteta a než se jeho zástupce Ramsey dostal na hřiště, tým inkasoval dvě rychlé branky. Na obou měl už tradičně podíl slaboučký gólman Szcezesny, který Arsenalu v probíhajícím ročníku už nejednou zavařil. Trenér Wenger by se měl odhodlat dát důvěru jeho náhradníkům, ale francouzský stratég přistupuje ke změnám na gólmanském postu velice opatrně. Polský mladík tak dostane patrně šanci mezi třemi tyčemi opět. Nepříjemností je i už zmíněné zranění španělského špílmachra, který si dobře na středu hřiště rozuměl s Rosickým. Jeho post zaujme už zmíněný Ramsey, což určitě není slabý hráč. „Kanonýři“ se v soubojích s týmy ze špice umí vyhecovat k top výkonům, což před nedávnem poznal třeba Manchester City. Tříbodový zisk není nemožný ani tentokrát. Hosté budou po Lize mistrů s Barcelonou unaveni. Nejde tak ani o výsledek jako spíš o způsob hry, celý tým se tak během devadesáti minut naběhal až hrůza. Chelsea bude postrádat zraněného Luize, což týmu určitě neprospěje, i s ním v sestavě mužstvo neudrželo už třikrát v řadě čisté konto. Arsenal vyhraje na Chelsea potřetí v řadě, i když tentokrát nebude skóre tak divoké jako v předešlých zápasech (5:3 a 3:1).

Vo fortune maju samych expertov.

Reagovat
Maresma

slaboučký gólman Szcezesny

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to spatny golman, ale je to maximalne prumer v Premier league

Reagovat
sejber

zatial nepatri ani medzi sopicku ale urcite ani medzi priemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

No tyvole . Silný Ramsey a slaboučký Szczesny, ještě k tomu špatně napsaný

Reagovat
sejber

zabudli spomenut tragickeho utocnika van Pesieho ktory uz neraz v tejto sezone nedal v zapase gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Vcera Chelsea vyhrala FA Youth Cup, takze hosi, gratuluju!!! A ted aby na skvely vykon mladiku navazali seniori! Ten Arsenal musime dat.

Reagovat
Horcmen

na FA Youth Cup je jenom zaděláno , 9.května je finálová odveta

Reagovat
Arbiter

Heh, diky za upozorneni, to jsem si neuvedomil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Diabymu nevyšel návrat o trochu dřív. Dnes by byl ideální varianta na zalepení zálohy po zranění Mikela. Takže dnes je záloha asi jistá (Song, Ramsey, Rosa), jen doufám, že na levym křídle nastoupí Oxlade a ne momentálně špatnej Gervinho. Když se tak dívám na tu možnou sestavu, tak mne to moc nenaplňuje optimismem, no ale věřím, že to urvem...

Reagovat
sejber

Tak obrana je po Laurentovom navrate v plnej sile, Ramsey moze byt nebezpecnejsi pre nas ako pre supera ale teraz ma velku sancu sa ukazat ak do konca sezony nepresvedci v dalsej nema co v tyme robit. Utok moze byt problem. To aku taktiku chelsea na zapas zvoli moze rozhodnut. Ak budu branit podobne ako s Barcou tak Walcott a zformy Gervinho budu v utoku utopeny, ak hru otvoria moze byt Walcott klucovi hrac. Snad sa konecne trafi Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomové kolo...

Reagovat
blaugrana

Arsik ma čo napravovať a preto dnes porazí rafinérku rozdielom triedy.

Reagovat
Maresma

Minuly kolo jsem mel 81 bodu ve fante.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by měl vyhrát jako Tottenham tam Newcastle. Arsenal neprohraje, takže buď Chelsea definitivně zbaví naděje na třetí místo, nebo tabulku zamotá tak že o něho bude ještě pořádný boj všech čtyř týmů.

Reagovat
Arbiter

A to ja bych dneska zase tu ztratu NUFC a slepic videl docela realne

Reagovat
niflheim

Tak dneska i celkem pěkný rozpis zápasů i zápasy samotné jsou pěkné. Já bych se asi dneska stejně neučil.

Reagovat
sejber

Inak dnesny zapas ukaze ci sa Arsenal dokaze zbavit toho komplexu z o ktorom sa az tak nehovori ale trva dlhsie ako nase cakanie na trofej teda od roku 2004.

Reagovat
afc

Komplex z coho?

Reagovat
sejber

umiestnenie pred nami, proste nech je priebeh sezony akykolvek (2007-08) Chelsea nas vzdy v konecnej tabulke predbehla

Reagovat
smazaný uživatel

Kámen úrazu Chelsea je, že bude out Drogba(aspoň co sem slyšel), je to kat Arsenalu, a nikdo jiný, kdo by měl sestřelit Arsenal v Chelsea není..trochu se bojím 0-0

Reagovat
blade115

Nechápu lidi, kteří z Drogby dělají takového tahouna... Vždyť hrál celou sezónu (a prakticky i celou minulou) totální nic. Teď se mu povedly dva zápasy a už by měl být zas tahoun? Jako určitě bude chybět, velké zápasy on umí, ale Chelsea "bez něj" žila skoro dva roky. Navíc když už se tak vychvaluje Drogba, tak proč ne Torres, který hrál v období před rozehráním Drogby ještě lépe a ještě dal o gól více?... To mnohem víc může rozhodnout absence Ivanoviče, tam je to opravdu průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Drogba je takticky vyspelý hráč, ktorý sa jebne 15x za zápas a zem a získa tak čas na odpočinok pre svojich spolubetonárov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj fando Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ešte si zabudol dopísať, že to píše zrovna fanúšik Barcy, ako tej najracionálnejší argument.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
blade115

Fanoušek Barcelony něco vypravuje o simulacích? No to mě podržte...

Reagovat
Honza Matoušek

Ono mu po dnešnim clasicu zklapne, až uvidí, co tam zase ti jeho "borci" předvedou.

Reagovat
blade115

Tam to je vzájemné... Ale jak Pepeho nemám rád, tak bych dnes postavil celou jedenáctku Pepeů. Jen do nich...

Reagovat
asskicker

To je dych beruci "argument" preco niektori hraci cukotky simuluju.

Reagovat
mr.Silver

Chtěl bych to dneska takto: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermealen, Gibbs - Song, Rosický, Oxlade-Chamberlain - Walcott, Van Persie, Gervinho , ale je jisté, že bude hrát Ramsey. Nebude to lehký zápas, ale věřím, že i bez Artety to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá kéž by to tak poskládal...

Reagovat
afc

Jedno ofenzivne kridlo by sme si mali nechat na striedacke,aby v pripade nepriazniveho stavu mohol nastupit a ozivit ofenzivu.Wenger bude aj takto rozmyslat a dnes lavicka co sa tyka ofenzivy bude velmi slaba.

Reagovat
mr.Silver

Lavička bude otřesná, dneska by se Bendtner vážně hodil.

Reagovat
mr.Silver

Když tak může zahrát na křídle i Santos...

Reagovat
afc

Arsenal bez Mikela Rakety nevyhrál v tomto ročníku Premier League ani jeden zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pytli

Reagovat
sejber

ups

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teraz nevyhráme do konca sezóny ani jeden zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dle mě s určitostí neprohraje!

Reagovat
Arbiter

Slozeni utoku se nebojim, ale vrasky na cele mi dela nase obrana. Kdyz vezmu v potaz to, jak hrral Bosingwa proti slepicim, tak klidny fakt nejsem. Ale budem to muset proste odmakat, no. Prece jen na nej bude hrat bud Ox nebo Gervinho a ti by ho tolik cvivit nemuseli. Kazdopadne uz se moc tesim na zapas, uz jen tri hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si nacvičí beton na Barcu,ne?

Reagovat
Arbiter

To asi tezko

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě řekni, že CFC bude aktivní

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě řekni, že CFC bude aktivní

Reagovat
Mimalu

proč by ne? proti komu hrála Chelsea beton kromě Barcy? To si rád poslechnu

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham, ale to bylo spíš nic než beton

Reagovat
Arbiter

Tak ale je rozdil, kdyz se nic nedari a kdyz jsi vedome pasivni

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsem to napsal

Reagovat
Arbiter

Pak jsi ale neodpovedel na otazku...

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašný

Reagovat
Arbiter

A proc by nemela byt?

Reagovat
smazaný uživatel

pač dřív myslí na obranu než na útok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

A i kdyby vychazela ze zajistene obrany, to ale neznamena, ze bude pasivni

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidíme odpoledne jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať betonují, ať nám zase uznají gól co nebyl...ale hlavně ať vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 2x za sebou doma neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

To je napsaných v pravidlech nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to najít

Reagovat
FC Porto FC

Chelsea !!!!!!!!!!!!!!! Arsenal ej ted v řiti a Chelsea na koni

Reagovat
sejber

v riti

Reagovat
smazaný uživatel

diaby do hry!

Reagovat
FCSL

Klidně jen na 50-60 minut.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! NUFC, SWANSEA, AFC ! ! !

Reagovat
Wat

U Swans bych si přál remízku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči mají určitě sebevědomí hodně nahoře. Toho se musí využít. Dneska bych to viděl na útok Malouda (Kalou) - Torres - Sturridge. V záloze bude určo Essien a nejspíš Matís. Pak bych k nim dal Ramirese. Obrana je víceméně jasná. 3 body by mohly být!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že někde se objevuje i 4.00 na Chelsea Dobrá past. Těm prognozám typu CFC se bude šetřit na Barcu, budou odpočívat opory atp se musí soudný člověk jenom smát. Viz před týdnem FA cup s Tottenhamem a Chelsea je ve finále roznesla 5:1 (I když obv. po "sporném" golu )

X2

Reagovat
Godwinson

Dnes to vidím na jednoznačné vítězství Arsenalu.

Reagovat
Arbiter

Ty veris tomu, zee tohle zabere?

Reagovat
herbage

copa, před zápasem s Barcou viděl jednoznačnou výhru Katalánců?

Reagovat
Godwinson

Dovol. Nepamatuji si, že by to někdy nezabralo :)) Je to moje superschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nebude jednoznačné vítězství, ale o chlup?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stas87

myslite si ze ten stredajsi zapas s fyzickou chelsea fakt zacvici?ze treba v 80 minute budu tahat nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou

Reagovat
stas87

len sa pytam nech chelsea este poriadne zabojuje o to 4.miesto,dneska by newcastle mohol vyhrat a chelsea stratit

Reagovat
herbage

těžko, když hráli celou dobu v 9 lidech v bloku před vlastním pokutovým územím a jen čuměli, jak Barcelona přesouvá míč kolem jejich vápna z jedné strany na druhé. Kdyby nepršelo, tak by možná měli po zápase i suché dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Právěže Barcelona to srala středem...

Reagovat
Arbiter

vycerpali jsme se hlavne psychicky...

Reagovat
stas87

nj,arsenal vam loptu aspon na niektore pasaze hry pozicia loptu..cakam ze prevazit na stranu chelsea to moze dnes mata,chelsea si urcite nejaku tu sancu vypracuje a mata to zrejme zuzitkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty psychické síly se po vítězství doplnují o hodně rychleji, než kdyby jsme třeba dostali gola. Podle mě to nebude tolik znát a právě psychicky budeme nahoře.

Reagovat
Arbiter

Toho jsem si vedom

Reagovat
Nikikrew

COME ON ARSENAL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to pěkně nabité. FED Cup, PL, finále florbalu, EC...škoda že mám tolik práce do školy

Reagovat
smazaný uživatel

Fed cup snad semifinále v Monte Carlu...

Reagovat
herbage

Dnes před zápasem raději nebudu nic psát, karty jsou rozdány jasně. My musíme vyhrát, jestli chceme třetí místo, oni také. Bohužel, když my chceme, tak na ně vlítneme a když oni chtějí, tak zůstanou před vlasntí bránou. Oni mají poslední měsíc tak nebetyčné štěstí, že to až není možné. Vlastně jsem ještě neviděl Chelsea pod RDM hrát dopředu. Vždy jim stačilo čekat, co provede soupeř a vedlo to ke gólu. Jak proti Wiganu, Fulhamu, Tottenhamu, 2x Benfice, tak proti Barceloně. Vždy dali první gól, aniž by k tomu bylo zapotřebí nějaké větší úsilí (krom Wiganu, kde Al Habsi čaroval). Proto doufám, že dnes dáme první gól a uvidíme, čeho je Chelsea skutečně schopna, když musí dotahovat

Reagovat
Arbiter

Dyt dopredu jsme hrali proti Neapoli i proti slepicim v FA Cupu...Nikdo nemuze za to, ze se nedivas na vsechny zapasy Chelsea

Reagovat
herbage

Neapol neberu, ti se psychicky zhroutili po prvním góle, když je nahlodal týden předtím Arsenal, jak zametl s AC. A proti Tottenhamu jste měli štěstí, že první dvě gólovky Tottehamu jste přežili. No a pak vám pomohl sudí, že. To i proti Wiganu, Fulhamu a Benfice. Nj, to se pak dávají góly, když vás někdo tlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak hráče si během sezóny už koupit nemůžete, tak Roman investoval holt jinam, no

Reagovat
blade115

To jsou strašný kecy... Rozhodčí pomohli jen s Tottenhamem a Wiganem, jinak nikde. Diskutabilní by ještě mohla být penalta proti Fulhamu, ale víc ani ťuk. Postup přes Neapol, Benfiku, Birmingham, Leicester a všechny ostatní zápasy byly bez nějakého tlačení. Proti Barceloně to také beru jako zasloužené, protože efektivita činí rozdíl mezi kluby a to, že Barcelona není schopná proměňovat šance, opravdu není problém Chelsea... A sudí jsou letos celkově mimo, United tlačili posledně taky dost a těch chyb dělají neuvěřitelné kvantum. Ale zas a znovu - to není věc týmů...

Reagovat
herbage

tak s těmi rozhodčími to bylo jen rýpnutí, že Šlo mi jen o to, že jste vás prakticky neviděl ještě prohrávat, abyste museli otevřít hru. Naopak jste měli štěstím, že vás zachránil brankář, hráč na čáře nebo branková konstrukce, takže jste mohli ve většině těch zápasů klidně prohrávat, ale vedli jste a to vám ušetřilo děsně moc sil

Reagovat
blade115

Což je ale potěšující skutečnost, že nás už dlouho nikdo neviděl prohrávat. O to víc, když jsme hráli i proti Barceloně, Tottenhamu, Neapoli nebo Benfice. A štěstí k tomu patří, však jsme ho už taky delší dobu neměli... United takové štěstí už několikrát vyhrálo titul.

Reagovat
Arbiter

Zachrana brankare nebo hrace na care neni zadne stesti, je to prokazani kvalit hracu. A brankova konstrukce je zase ukazka neumeni utociciho tymu

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

tu poslednu vetu odvolaj!

Reagovat
Arbiter

Delas, jako kdyby brankar, hrac na care nebo brankova konstrukce nebyli soucasti hry navic brankova konstrukce neni branka, ale mimo branku...a jak jsem psal, prohravali jsme ve dvojzapase s Neapoli

Reagovat
herbage

Počkej, v jednom zápase ano, ale deseti zápasech už je toho moc a říká se tomu lidově štěstí či haluz

Reagovat
Arbiter

Jojo, to je totiz ta nejjednodussi moznost...

Reagovat
Arbiter

Kazdopadne pokud je neco takoveho deset zapasu za sebou a ne jen v jednom ze sta zapasu, tek je to prece hloupost nazyvat haluz, ne?

Reagovat
herbage

když hráč přehodí jednou vašeho brankáře a trefí břevno, je to štěstí, když se to stane deset zápasů po sobě, je to už z prdele klika

Reagovat
Arbiter

Tobe ta vyhra Chelsea nad Barcou jeste porad lezi v zaludku, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Chels postoupí

Reagovat
herbage

ano, ale tohle je na tom zápase nezávislé. Moje nenávist k vám roste tím více, čím více nezaslouženě vyhráváte

Reagovat
smazaný uživatel

Takže každým jejich zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

je to přímá úměrnost

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk, fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych plakal, být fanouškem Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proud to by a YIDDO!

Reagovat
smazaný uživatel

be

Reagovat
herbage

tak nějak Ale pod Boasem jsem je měl rád

Reagovat
herbage

snažili se hrát stále dopředu a prohrávali, jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda bytostně nemohl vystát Boase, to jsou mi sympatičtější pod Di Matteem.

Reagovat
herbage

já nemám rád ani jednoho, ale kdyby Boas zůstal, mohli skončit bez LM, musely by přijít drahé posily a v důsledku FFP by pak měli velké potíže. Škoda, no, ale i tak je čeká hodně práce v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je dnes porazíte, budou mimo hru. Věřím, že my pak u nich neprohrajeme. LM bez Chelsea by byla krásná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jeden z nejklasictejsich ucastniku posledniho desetileti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Nevim, cemu se smejes jsme jeden z mala tymu, ktery se vzdy dostal do vyrazovaci casti...

Reagovat
smazaný uživatel

bít se do prsou za koupený úspěch mi přijde k smíchu

Reagovat
Arbiter

Jo, my jsme si to vlastne nevybojovali na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

on tě provokuje a ty se necháš

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nejsi pokrytec a přiznáš to.

Reagovat
stas87

vies si predstavit ako by na tom chelsea bola kebyze je bez abramovica?obcas LM,titul ziadny....dost pravdepodobny scenar

Reagovat
Arbiter

Nebyt Abry, tak jsme zkrachovali...no a? Abra prisel, investoval do nas, ja s tim problem nemam...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jako kdyby si hrál Člověče nezlob se, ale mohl házet jen jednou kostkou, zatímco soupeř třemi. Nerovný boj.

Reagovat
smazaný uživatel

O to krásnější je, jak jim šlapete po krku

Reagovat
smazaný uživatel

Máte sice jednu kostku, ale speciálně vybroušenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vybrousil ji Levy, nevytáhli jsme je z ruského rukávu

Reagovat
Arbiter

Ono je ve fotbale zakazano kupovat hrace za penize majitele? to tvoje prirovnani strasne skripe

Reagovat
stas87

ono by treba stacilo vydat sa po podobnej ceste ako malaga ak budu uspesny tak tiez budu nenavideny ale mnohem mensim sposobom ako pariz,chelsea,city ci anzhi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jen bezduše nečteš, ale trochu se nad tím zamyslíš, tak neskřípe. Pointa je v tom, že by všichni měli mít stejné a nebo alespoň co nejpodobnější podmínky a tím úměrnou šanci na úspěch a pokud jeden tým koupí hráče za několikaletý rozpočet jiného klubu, tak to fér podmínky zkrátka nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

FFP jsou ještě výsměch tomu co dnešní fotbal potřebuje a bojím se, že čukotka,anži,PSG,MAn City atp. to stejně vochčijou a doplatí na to jenom kluby jako Everton...

Reagovat
Arbiter

Dyť tyhle podmínky tady fungují už od počátku fotbalu proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je kurva vůbec možné abys na tom neviděl nic špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát PL s nekonečnéma penězma je jako vyhrát DOOMa s nesmrtelností.

Reagovat
Arbiter

Tak jak je mozne, ze to vasim mestskym rivalum nejde?

Reagovat
stas87

a keby sa nejednalo o tim ktoremu prajes?dajme tomu taky sunderland,prisiel by zahranicny majitel,napumpoval do neho prachy a tvoja chelsea by sa mu marne pozerala na crbat,vadilo by ti to?

Reagovat
Arbiter

Kdyz mi to nevadi u ManCity, tak proc by mi to melo vadit u Sunderlandu? navic penize opravdu nejsou ve fotbale vsechno, zase to vidime krasne na prikladu ManC

Reagovat
papos182

Hlavne nebyt Abry, tak jim ted nefandis...

Reagovat
Arbiter

a to já jsem dycky psal, že jsem začal fandit Chelsea kvůli Abrovi, nikterak se tím netajím

Reagovat
papos182

Vzdyt ja vim, jen doplnuju Nestrilel bych jen tak od boku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

hele, to můžou za deset let tvrdit i PSG či Anži Machačkala

Reagovat
Arbiter

Az budou pravidelne postupvat ze skupiny, tak at si to klidne tvrdi

Reagovat
stas87

uvazoval by potom abramovic ze by sa na to vysral?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by

Reagovat
stas87

ale sejkovia v city asi budu v horizontu nejakych 10 rokoch uspesnejsi ako chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to oba dva nesympatický manšafty, kupovat si úspěch je hnus, ale jinak to dnes téměř nejde. Proto sláva vyjímkám!

Reagovat
herbage

možná, že se na to vysere letos, když vyhrají LM a pak ji bude do konce života vozit na své luxusní jachtě, kde ji bude vozit na svém kapitánském můstku. A Uefě vrátí kopii

Reagovat
stas87

nikdy basti podvihne trofej pre vitaza v AA,ivica sa rozluci stylovo

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych jim to nejvíc z té čtveřice!

Reagovat
vitasrp

Tak jsem presvedcen, ze urcite ne.. On si k tomu klubu za ta leta uz skutecne vytvoril vztah, a ackoli fotbal nedela spravne a klub neridi dobre, tak prodej klubu nejspis nepripada v uvahu..

Reagovat
smazaný uživatel

komplexů máš dost, to uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex máš nejspíš ty, když se neumíš vyrovnat s faktem, kdy tvůj klub je nenáviděný širokou veřejností.

Reagovat
smazaný uživatel

jseš jak ČTK

Reagovat
smazaný uživatel

Plná huba Chelsea? Nebo proč?

Reagovat
smazaný uživatel

"tvůj klub" jak Čechova Chelsea ,ale souhlasím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

dám si pozor pro příště

Reagovat
herbage

to by napsal místo "tvůj klub" Čechova Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych se na to měl ohlížet, tak už dávno nejsem jejich fanouškem

Reagovat
blade115

Komplex mají především hateři, že se pořád za těch osm let nedokázali přenést přes náhlý vzestup Chelsea... Ale koho to zajímá, když chcete, tak ať vám klidně prdne cévka. Stejně proti tomu nic jinýho neuděláte.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Vzdyt si to ukopeme skrz Ligu Mistru, tak jaky mimo hru..

Reagovat
blade115

Pevně věřím, že na konci sezóny budeš fanatik do ničení všeho modrého.

Reagovat
herbage

stačí mi, když skončíte v taubulce za námi a vypadnete s Barcelonou, což do úterka může být obojí v pohodě

Reagovat
vitasrp

Tak jasne, vypis si tu jen ty zapasy, ktery beres, a na ty ostatni najdi duvod, proc je nebrat.. Vynikajici..

Reagovat
herbage

jsou to skoro všechny za poslední měsíc, no

Reagovat
vitasrp

Fajn, ja ti tedy vypisu zapasy, ve kterych ofenzivni taktika prevysovala defenzivni - Birmingham, Stoke, Neapol, Leicester, Aston Villa, Wigan, Tottenham v FA Cupu.. To je 7 zapasu z celkovych 13, ktere jsme pod RDM odehrali.. Ano, evidentne jsme se nikdy nesnazili hrat dopredu a soupere prehrat..

Reagovat
herbage

Proti Wiganu jen do prvního gólu, pak jste se zatáhli a přestali jevit zájem o hru. Proti Birminghamu, Leicesteru a Stoke by to bylo smutné a proti Neapoli imbecilní, takže zbývá jen ta AV a Tottenham, no, kde ani AV, ani Tottenham nehrají na držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašný šášo

Reagovat
Bayern +

Co sa tyka niecoho ineho, ako AFC, jednoznacne.

Reagovat
vitasrp

Proti Wiganu jsme nasledne meli dost sanci z brejku, akorat jsme je nedokazali promenit.. Torres klouzal, Sturridge soloval a Mata spaloval.. Kazdopadne jaky nezajem o hru..

Zbytek komentare nechapu, ja reaguju na vetu, ze pod RDM nehrajeme dopredu - pritom vice jak polovinu zapasu jsme tak hrali.. Na zaklade ceho jsi ty zapasy vyskrtal nemam tuseni.. Pokud bys chtel tvrdit, ze proti silnejsim souperum casto branime a hrajeme na brejky, pak ano a nevidim na tom nic spatneho, jelikoz to nejlepe odpovida strukture naseho kadru..

Reagovat
Bayern +

100. pre West Ham United

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možný, že dnes nenastoupí do zápasu Krul,což by mohlo být rozhodující. Golman s asi nejlepším výběhem na centr by proti Stokies neuvěřitelně chyběl

Reagovat
Wat

Parádní program dneska.

Reagovat
niflheim

Tak čtyři kola do konce...kolik tipujete, že nebude stačit 18. týmu na záchranu? Loni to bylo 39 a 40 záchrana (Wolves). Letos bych tu hranici záchrany na těch 36.

Reagovat
smazaný uživatel

36

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že to bude letos o skóre. Ale těch 36 by stačit mělo.

Reagovat
Chazy

34

Reagovat
smazaný uživatel

Cooccini o tom, proč neodešel po sestupu:

“People left and I suppose I could have too.” “I was thinking ‘I have a black star on my career CV’ because we were going down.”

“But I felt responsibility and wanted to turn it around. I wanted to fix the damage and repair things.” “Yes, but I wanted to stay. I was happy here.”

Reagovat
Mimalu

na druhou stranu pokud se nepletu tak v té poslední sezoně v Premier League nebyl považován za nějak schopného ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale zájem ze Španělska byl.

Reagovat
vitasrp

Vazne mi tu chybelo bliti na Chelsea - nebylo tady uz dva dny, coz je preci jen dlouha doba.. Kazdopadne nas ceka dalsi velky zapas a sance dotahnout se na 4. pricku.. Jsem presvedcen, ze se namto muze podarit..

Drogbu nepovazuji za ohromnou ztratu, dle me by dnes stejne sedel, protoze bude potreba na Barcelonu.. Naopak Torres je idealni hrac do brejku, AFC hraje cysokou obranu, Torres si rad nabiha do ulicek, coz by mohlo nadelat obrane problemy.. Horsi to bude s Bosingwou v obrane, ale snad se mu podari tenhle mac zvladnou..

Tip: 1:2

Reagovat
herbage

ber to sportovně, snad jsi za ta léta už zvyklý Navíc před vzájemným zápasem musí být trošku vyhrocenější atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses neposral, ve středu se ve velkém blilo na Barcelonu, aji když pokud se jeden z týmů dal označit jako neuvěřitelně nudný a simulující, tak to byla určitě Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ja se neposeru, neboj, za ty roky jsem si zvykl.. Jenom mi proste prijde extremne divny porad a porad dokola nam cpat pod nos, jak je ten uspech koupeny atp, nebo ze bychom jako fandove CFC meli byt smutni..

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, obvykle Chelsea neřeším, dnes se tu rozjela diskuze, tak jsem jen napsal, jak to vidím a jako žádné zvracení bych to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zas přijde extrémně divné že pořád ještě považujete za normální že úspěch se kupuje když od všech stran slyšíte že normální to není.

Reagovat
blade115

Spíš jsme se s tím dokázali smířit a nežijeme z toho už osm let...

Reagovat
smazaný uživatel

Smířit se s koupeným úspěchem musí být fakt těžký

Reagovat
blade115

Však ti to taky zažíváš, ač ne v takové míře. Ba, Cissé, Arfa, Collocini, Krul atp. rozhodně nejsou čistým plodem akademie Strak. Podle té vaší teorie by nebyl ani jeden klub "ten dobrý". Drtivá většina klubů hráče kupuje, je to ve fotbale zcela běžné už od jeho počátku. Nechápu, proč z toho děláte takovou vědu. A už vůbec ne, proč to pořád vytahujete, když je jasné, že vy si pořád budete mlet svou a my tu svou. Nikdy se navzájem nepřesvědčíme, tak je nepochopitelné, proč je právě toto hlavní diskuzí EF...

Reagovat
Chazy

Je to naprosto absurdní, sám jsem nadával před 8 rokama, kdy to byla rarita a nechutnost. Ale když tak teď funguje tímhle způsobem prakticky každej klub a i takový bojujou o postup ze champu, tak už tomu vážně nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat nákupy za to co dělá Chelsea je demagogie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde nebrojím proti nákupům hráčů. Brojím proti nákupům hráčů za přemrštěné ceny

Například Krul přišel za 200 tisíc eur, takový přestup si může dovolit každý klub v první i druhé anglické lize.

Když to chceš otočit na Newcastle, tak zmiň nákup Shearera za tehdy neskutečně přemrštěnou částku a ne současné přestupy, které jsou pravý opak.

Reagovat
blade115

Nechci nic otáčet na Newcastle, jen jsem ti chtěl ukázat, že nakupuje každý klub. Každý ale jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě o tom to je - každý jinak Jak peníze ovlivňujou výkony je šíleně vidět třeba ve formulích, kde už to ani není o schopnostech jezdců, jako o "závodech v technickém zbrojení". Někoho to možná baví, mě ne, tak remcam.

Reagovat
blade115

Formule nesleduju, je to podle mého o ničem. A jak jsem psal výše, však si klidně remcej. Jen obdivuji tu osmiletou výdrž, nic víc. Vidinu, že jednoho krásného dne nějakého hatera přesvědčím, že Chelsea není špína, jsem už dávno opustil.

Reagovat
stas87

ja fandim werderu,keby prisiel do werderu zahranicny majitel a zacal skupovat to naj v nemecku a zacal vyhravat BL tak uz by to nebol ten stary werder...a osobne by som werder prestal podporovat a fandit im,fandil by som viacej furthu nez werderu...ale tak to zalezi na kazdom ako vnima titulov a uspechov a co za tymi uspechmi stoji ze jo

Reagovat
blade115

Já "starou" Chelsea nezažil, tak mi to zas tolik srdce nerve... Když jsem začínal fandit, neměl jsem ani páru o nějakém skupování hráčů, takže jsem ke klubu přirostl snadno. Ale ani když jsem se to dozvěděl, tak mi to nevadilo. Každý klub si jde svou cestou a mně tahle modrá revoluce vyhovovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kupuje? Proti Barce jsme vyhráli na hřišti, poslední zápasy pod Di Matteem vyhráváme, i když máme maximálně srovnatelný kádr se soupeři...

Reagovat
Chazy

A kolik máme v PL amatérskejch týmů, který si to nekupujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam je týmů, které si kupují hráče za 20+ a to i na lavičku (Žirkov ).?

Reagovat
Chazy

To máš přece fuk, polovina týmů PL je tam, kde je, díky tomu, že žije z majtele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě pravda. Ale je mnohem zábavnější sledovat souboj týmů, které mají stejné prostředky a vyhrává ten fotbalově silnější, nikoli ekonomicky.

Reagovat
Chazy

Njn, ale to prostě už máš jen v League One asi ... V PL max, kdyby o PL bojovali Spurs a Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, kam se to dostalo a hlavně ten Champ mě mrzí. Když jsme ho válcovali s NUFC, tak jsem si to sice užíval, ale stejně jsem cítil, že to je tak trochu nefér, vůči ostatním. Už jenom tím zázemím, obrovským stadonem atd.

U mě se tohle znechucení projevuje tím, že je mi poslední roky skoro jedno, kdo získá titul a kdo vyhraje LM, protože tam prostě je úplně minimální šance na nějaký překvapení.

Reagovat
Chazy

Já to mám stejný ...

ale prostě mi přijde trochu zvláštní plivat jen na Chelsea, když už je to běžná praxe. Ano, u nich to začalo, ale teď už nic výjimečnýho netvoří. LFC se snaží o to samý, City to překonalo. A týmy vespod hospodaří podobně nad svoje možnosti, akorát v menší míře, protože jsou to menší kluby.

Je to hnus, o tom žádná

Reagovat
blade115

V Anglii to začalo u Chelsea, ale jinak s tím původně přišel Real. Ale jinak máš úplnou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se děje ve světovym fotbale a běžný smrtelníky to ovlivní tak, že LA pustí Rychlý rotě zápas a to v tom ani žádný peníze nejsou

Reagovat
Chazy

Céčko mě přesvědčoval, že to úmysl nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LFC by se taky blilo kdyby přišli s tím že do kádru nalijou 100 miliónů liber a půjdou si pro titul. Zřejmě existuje nějaká psychologická hranice u které to všeobecně začíná vadit. Když majitel dotuje klub jako je třeba Blackpool a tak tak ho drží nad vodou, tak je to spíš sympatická zapálenost. Ale když by ten stejný majitel toho stejného Blackpoolu řekl že z něho do tří let udělá tým který je schopný vyhrát LM tak budou blicí smajlíky přibývat jedna radost. A není to divné, je to úplně pochopitelné.

Reagovat
Chazy

Jj, směšná hranice. Že nebejt peněz majtele, Wigan by hrál League Two, to je všem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná směšná, ale všeobecně akceptovaná a kromě fanoušků těch dotyčných dotovaných klubů viditelná.

Reagovat
Chazy

Njn, akceptováno je tolik nesmyslů, že to pro mě žádnou váhu nemá

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tvůj boj.

Reagovat
Chazy

Ale ale, takže boj není furt tu fňukat, jak je Chelsea ošklivá, zlá, cheatuje a ničí fotbal, hádat se 150x o tom samým s x generacema jejich fanoušků, ale přijmout, že takovej fotbal prostě je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není. Protože takový fotbal nechce ani UEFA. A tím že přichází s FFP to dává najevo. Možná to nebude fungovat jak by mohlo, ale je to signál že současný stav je prostě a jednoduše neudržitelný a navíc nežádoucí.

Reagovat
Chazy

Což jen potvrzuje, že vy s něčím bojujete a já mám klid

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to si špatně pochopil "to je tvůj boj" doslova.

Reagovat
stas87

zasa ale postupujucemu v champu pomozu tv prava v PL,co je tiez absolutne smiesne,ja sa v ekonomickej sile champu neorientujem ale ak postupis tak minimalne 50% na sezonu v PL ti zaisti prave tv prava a bonusy spojene s PL

Reagovat
kiwwi

ano, Glazerovci nas financne tlacia dopredu neskutocnym sposobom

Reagovat
herbage

ale je fakt kouzelné, že během měsíce jste proti sobě poštvali fanoušky Tottenhamu, Liverpoolu, Arsenalu a Newcastlu, protože všem proti vám o něco jde. Navíc mufani vás v lásce nemají tak jako tak, takže máte podporu jen fanoušků Mancity, Realu a haterů Barcelony, no

Reagovat
Chazy

Ježiš

Reagovat
herbage

dal jsi se na křesťanství?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kenneth

Kouzelný co poslední dobou předvádíš.

Reagovat
blade115

Děláš, jak kdyby byla nějaká válka, když takhle sčítáš síly... Podporu ničí nepotřebujeme, ta tvoje "koalice" se stejně nesnáší i mezi sebou, takže to je celé jeden velký nesmysl. Navíc to každý cítí jinak, nemůžeš házet všechny do jednoho pytle.

Reagovat
herbage

však to nejsou žádné koalice, bude to boj mezi Tottenhamem, Chelsea, Newcastlem a námi o zbylá dvě místa v LM. Bude to skvělý finiš sezóny

Reagovat
blade115

Ale jo, děláš, jako by proti sobě byly dvě strany - na jedné barikádě Spurs, Liverpool, United, Arsenal a Newcastle a na druhé Real, Chelsea a hateři Barcelony... Což je blbost.

Reagovat
herbage

no, tyhle dvě barikády jsou max v LM, kde sama o sobě polarizuej více Barcelona, než v Chelsea. V PL jste neoblíbení u všech stejně a mezi Arsenalem a Newcastlem či Tottenhamem rozhodně žádné přátelské vzaby nejsou. Navíc tady v diskusi je mi jedno, kdo komu fandí

Reagovat
blade115

Ani v LM to tak nefunguje. Fantomas je fan Arsenalu a fandil Chelsea. Hážeš všechny do jednoho pytle...

Reagovat
herbage

fantovas je více hater Barcelony než fanda Arsenalu, takže neháži

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně jsou proti nám fanoušci Spurs, Arsenalu a MU... To je klasika... Newcastle je jasnej, po X letech bojuje o něco, tak chtějí vyhrát a je jim šumák, kdo to odnese.

Reagovat
smazaný uživatel

yidos si proti sobě poštvali svým primitivním chováním už v dávno zapomenuté historii, a dosud se nezměnili

Reagovat
Chazy

200. pro Di Mattea a jeho další výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a frank hodi smajlika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aj tka poleti

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberl ain, Walcott, Van Persie

Substitutes: Fabianski, Djourou, Santos, Diaby, Coquelin, Gervinho, Chamakh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ukaz nam, ze na to mas

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az na gibssieho paradzina

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs je momentálně lepší volba než Santos. Respektive dozadu mu věřím mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem..momentalna forma je podla mna tak 50-50, ale celkova kvalita ktora moze rozhodnut detaily na strane santosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Santos hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

COYG !

Reagovat
Wat

To půjde!

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
fajdax

Něco pro ulehčení atmosféry(doufám že už to sem nikdo nedával) Záložník Liverpoolu Jay Spearing přiznal, že měl zpočátku před Stevenem Gerrardem tak velký respekt, že se na něj bál promluvit. (Daily Mirror)

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea: Cech, Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Kalou, Sturridge, Torres

Reagovat
fajdax

Cože? kde si to vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Why?

Reagovat
Arbiter

drsné

Reagovat
FC Porto FC

kec

Reagovat
Arbiter

oficiál

Reagovat
smazaný uživatel

To je v řiti.

Reagovat
Arbiter

To ne, já se na ten zápas teď těším ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak mluvíš mi z duše. CMon Bluesss

Reagovat
smazaný uživatel

‎[OFICIÁLNÍ SESTAVA] 4-2-3-1: Cech, Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand, Essien, Romeu, Malouda, Kalou, Sturridge, Torres.

Lavička: Turnbull, Ferreira, Cole, Lampard, Mikel, Mata, Meireles.

Zranění: Luiz, Drogba

Distanc: Ivanovič

Tak to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Takže autobus zaparkujete až na Nou Camp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, vy jste vlastně s námi prohráli Tak si poplakej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

roflmao, toto je na podnose, musime to dat

Reagovat
vodka

no ty vole, to je sestava jak od Fergusona někdy...

Reagovat
minoLFC

dnes dva sledované zápasy, snaď ich Barca s Chelsea nezmrvia povaľovaním

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava je strašná.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jedinej Malouda je mimo, ale s tím nic nenaděláš, šetří se zbytek...

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand na mě snad ani při jednom svém zápase nepůsobil jistěji nebo lépe než Ashley, nejsem si jistý jak bude sedět Orionce herní styl Di Mattea + Daniel taky nemá nic moc formu a hlavně HLAVNĚ Ramires není ani na lavičce .

Reagovat
Arbiter

Bertrand během těch zápasů, které odehrál, vždy předváděl, že dokáže dopředu něco víc než Ashley- krásný a nebezpečný centr. Dozadu byl vždy také jistý. Ash je zkušenější a jistě zatím kvalitnější, ale zrovna u Bertranda strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Postup do finále LM beriete dôležitejšie ako postup do budúceho ročníka LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně radši bych byl, kdyby Chelsea prohrála s Arsenalem, ale dokázala porazit ty sráče v úterý, než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by nevadila ani prohra 2:1 v úterý

Reagovat
smazaný uživatel

lepší 4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se naopak libi, navic ta vyhra pro vas pak bude sladci.

Reagovat
smazaný uživatel

až do večera tu nebudem, preto by som bol rád, keby mi nejaký dobrák poslal konečný výsledok AFC - CFC. Prosím, prosím, prosím.

+421 902 883 545

Reagovat
minoLFC

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlem

Reagovat
fajdax

No tak ted se musí fandové arsenalu velmi radovat...protože s touhle sestavou je prostě neproazíme...

Reagovat
13

Moc ofenzivní nebo co? Proč by jako tahle sestava neměla mít šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chtěl jsem tam Matu uprostřed místo Maloudy, ještě se dá doufat, že by to mohlo být 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlem

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

A najväčšia prdel by bola tá, že Chelsea by s touto zostavovou porazila Arsenal.

FORZA ABRAMOVIČ

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že porazí. Arsenal je vtip

Reagovat
stas87

cau dalmatinec,ty este zijes?

Reagovat
smazaný uživatel

Páčia sa ti filmy o psíkoch? O takých zlatulilinkých? Ktorí sú takí chru-ňu-ňu?

Reagovat
stas87

pacia,ale to mi bolo 10 rokov dneska uz nie,ale je to ovplyvnene tym ze som nikdy psa nemal

Reagovat
Arbiter

Di Matteo má superkoule Tak mě napadá, kdo z naších bývalých manažéru by se odvážil něco takového postavit

Reagovat
blade115

Ono vůbec vsadit všechno na postup v LM přes Barcelonu, když navíc nadcházející utkání bude odehráno na Nou Campu, je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to bohužel bude hrozně těžký, barcelona je na postup jasný favorit, ten náskok od nás skoro nic neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chapes..aky zmysel by malo vypustenie semifinale lm na ukor postupu do skupinovej fazy lm? kde ich potom na ich ceste bude cakat aj tak barca + x dalsich silnych tymov...di mateo si urcil prioritu a myslim ze uplne spravne...

Reagovat
blade115

Logicky bych vybral schůdnější cestu. A ta podle mého nevede přes Barcelonu a ani ve finále přes Real či Bayern, ale přes Newcastle s Tottenhamem. Případně Arsenal. Ovšem pokud Roberto jede po hlavě do toho těžšího, tak si nezaslouží nic jiného než palec.

Reagovat
herbage

když se tam dostane přes Newcastle či Tottenham, bude oslavován, ale to je tak vše. Když postoupí přes Barcelonu, bude navždy legenda a to ho láká asi více Navíc hráči jako Lampard či Drogba jsou zřejmě více namotivovaní vyhrát LM, než uhrát 4. flek v PL

Reagovat
blade115

Poprvé za dnešek souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, podla mna to je fakt sympaticke, a nie len preto ze som gooner

Reagovat
vitasrp

Ja teda radsi to finale LM, nez abychom soustredili sily na PL a v LM nam nezbyly sily na postup..

Reagovat
blade115

Teď ale jaká je šance v tom finále uspět. Proti Chozému bych to na výhru opravdu neviděl a Bayern je pro mě velká neznámá... Každopádně by měli domácí prostředí, což je ohromné plus v takovém zápase. Kdybychom soustředili všechny síly do PL, tak bychom to v podobném laufu mohli i ukopat. Takhle je to otazník no... Abychom pak neměli druhé místo v LM a páté v PL...

Reagovat
vitasrp

A nebylo by to i tak krasny? Predstav si to, hrat finale Ligy Mistru, to je absolutni vrchol sezony.. A jake mame sance? Kdyz vyradime Barcu, muzeme porazit kazdeho.. RDM je takticky schopny a hraci by hrali nejvetsi zapass zivota.. Navrch je to jen o 1 zapase, ktery je snazsi vyhrat, nez postoupit v dvojzapase..

Reagovat
blade115

Uvidíme, tohle je diskuze o něčem, co možná ani nikdy nenastane. Samozřejmě, bylo by to krásné, ale já bych to snad i oželel, kdybych měl jistotu, že bude LM i na příští rok. Pokud by ale mohlo být obojí, skákal bych radostí 2x víc než ty.

Reagovat
herbage

možná, že když viděl na ES Wigan, tak si řekl, že to bude na nás stačit

Reagovat
blade115

Podceňování spíš vidím ze strany vašich fanoušků...

Reagovat
herbage

kde? Já vás nebudu podceňovat, když nám odešel momentálně nejdůležitější článek středu pole a nebyli jsme schopni ani porazit doma Wigan. Vy máte lepší tým než Wigan a pokud vzadu budeme zmatkovat jako v pondělí, tak máte slušnou šanci. Navíc dnes žádné výmluvy neplatí, protože vám chybí více než půlka základu

Reagovat
blade115

Však neříkám tebe nebo dole Djouroua... Ale ostatní už mi přijde, že předběžně slaví.

Reagovat
herbage

podcenil vás jen jakýsi FCSL, kterého zde vidím poprvé v životě

Reagovat
blade115

Nemám chuť to tu teď třídit, nicméně bylo toho víc. Když ale dovolíš, o tom se hádat nechci.

Reagovat
herbage

jj, já také ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak my pozname fuck up-i nasich chlapcov a vlani sme v fa cupe vypadli s united aj ked postavili osem obrancov , toto je len take nevinne potesenie z pre nas necakane schodnej zostavy supera

Reagovat
smazaný uživatel

Grant?

Reagovat
Arbiter

don't think so Možná Hiddink, protože ten dokázal u hráčů odhadnout, na co má a jak to, na co má, maximálně využít

Reagovat
Chazy

To určitě ne

Reagovat
Chazy

Jestli zůstane, tak je Chazy regulérně scum.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/106723 - bloodzeed už vysílá.

Reagovat
FC Porto FC

Bomba no když chybý Luiz, Drogba a Ivanovič a na lávce je Lampard, A.Cole, Mata, Mikel.... a Ramires ani tam. Nic příjemnýho když ti chybý 7 hráčů základní sestavy No uvidíme co předvede Bosingwa, Bertrand, Essien, Remeu, Malouda, Kalou, Sturridge....

Reagovat
nemamvasrad

Jinak řečeno, máte 2 zraněné, což je úplné minimum, a ty už hledáš výmluvy předem.

Reagovat
FC Porto FC

nene Chelsea vyhraje tak proč nějaké výmluvy? jinak jsou 2 zranění a 1 distanc

Reagovat
FCSL

Slušná sestava Chelsea,to by ani nemusel bejt Ramsey nejhorší na hříšti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

wow Di Matteo postavil zajímavou sestavu

Reagovat
Lacko_Boh

aby sme sa nedosmiali,Chelsea bude hrať totalne uvolnene,polovica zostavy je nadržaná a plná energie(Essien,Torres,Malouda),kľudne môže byť remáza

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak já to cením, že má koule

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa tej zostave vôbec nečudujem. Neviem ako vy, ale má riskovať, že postaví opory teraz aj potom a kvôli únave a možno aj zranení a pod. poserie obidva zápasy? Bertrand je mladý a šikovný a aspoň na Ashleyho nebudú bučať, Romeu je na mieste a spolu s Essienom môžu byť veľmi platný. Malouda je síce mimo, ale aspoň si odpočinú ostatní. Ja Chelsea rozhodne nepodceňujem.

Reagovat
Wat

Podceňovat by to neměl nikdo, aby to nedopadlo jako proti Wiganu. Ale já doufám, že jim nedáme dejchat a 3 body zůstanou na ES.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava chelsea vypadá papírově poměrně slabá, věřím ve vítězství kanonýrů

tip: 3:1

každopádně sestava bez překvapení, sem rád že nehraje gervais, docela by se mi líbilo, kdyby wenger zkusil levou stranu ve složení gibbs(LB), santos(LW) a na pravém křídle ox místo walcotta, ale toho se dnes bohužel nedočkám

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea stejně vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že si to nechaj až na barcelonu, tam jim tu výhru fakt přeju, ale dneska nemaj nárok!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea budem dneska priať kvôli tomu, že Di Matteo sa rozhodol postaviť takúto zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Me ta sestava Chelsea neprijde extremne slaba , jedini dva ci mi delaji starosti jsou Romeu ktery dlouho nehral a Malouda ktery je letos extremne spatny. Ostatnim plne verim ze ten zapas zvladnou a dost se na to tesim jsou tam 4 ofenzivni hraci takze nemyslim si ze by tam dneska prijel RDM betonovat.Remiza pro nas nic neresi bud dneska vyhrajem a mame velkou sanci na LM nebo prohrajem a je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

pro povedeny zapas AOC, jako proti united nebo AC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze vidim Bertranda, ale ne dneska, chtel jsem tam videt Colea, ktery to na ES celkem umi.

Nejvic se tesim na Romeua a nejvetsi strach mam z Maloudy.

Reagovat
13

Tak podle sestav se na zápas začínam docela těšit.. Dneska by je mohl načnout Arsenal a v úterý dorazit Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Coquelin a Diaby sú späť.

Reagovat
Amos

C'mon Gunners!

Reagovat
herbage

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevim, mě ta sestava CFC nepřijde vůbec slabá. Jsem zvědavej na kraje obrany, protože středem to asi nepůjde, no a s tím, co má Chelsea dopředu nás asi taky zvládnou dost zaměstnat...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych sdílet tvůj názor na naši sestavu.. malouda tam prostě nemá co dělat. rad bych se spletl ale on i bosingwa budou zase hořet... romeu je zajimavá volba, škoda že nehraje lamps, ten si "to" mohl přenest ze zapasu s barcou..

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že to bude krásnej zápas bez dalších kontroverzí.. at vyhraje ten lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Taky věřím ve výhru Chelsea

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
herbage

to si také přeji ze všeho nejvíce

Reagovat
Arbiter

*ta lepší Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ale hraje ta horší chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by ! musíme

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=dOdarZTjKRk

come on, come on i bez Drogby

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz na sopcast? prosíím

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

moc děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

strašně slabou lavku maj gunners, snad i to bude hrát nějakou roličku

Reagovat
smazaný uživatel

ruud mluví fajně, atraktivně pro diváky :) csaplar by se moch učit

Reagovat
smazaný uživatel

http://h8.abload.de/img/safbieberl71cb.gif

JB má novýho fanouška..

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

Tak jdem na to... Let's go to make this day blue, guys!!

Reagovat
smazaný uživatel

wojcek NESMI být dneska nej golmanem PL

Reagovat
Amos

Achjo, zase to komentuje ten šašek Fekete na Digi Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

bud rád že se mužeš koukat na TV, pěkně se natáhnout, co my ta lúza máme robit u kompu

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

requieeeem to je teraz pred kazdym domacim zapasom? pamatam len proti tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo čéče.. top 3 movie OST jim takhle hrat před každym matchem... paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že je to docela často. Na Emirates Cupu to taky pouštěli...

Reagovat
Counter

Moc se těším, snad dneska hráči předvedou to nejlepší, co v nich je stejně jako proti ManCity.

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to zkusím naopak.. vždycky když sem napsal někomu že přeju gol tak vyhořel... Torresi, nedávej dneska gol !

Reagovat
Trand

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

cechino jak si fluse do rukavic.. su zvedavy, jestli si je pri podavani rukou sunda..

Reagovat
Wat

To nesnášim, když mi při podávání ruk brankář podá ruku v rukavicích.

Reagovat
Counter

Jeeej, to píská Dean? Tak to jsme dneska prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Song zatím kurví, co se dá

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Rosa gol

Reagovat
smazaný uživatel

dem na to !

Reagovat
smazaný uživatel

PODMEEEEE GUNNERE!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdyz mi sopcast prehrava pouze zvuk bez obrazu,kde muze byt problem? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

zkus ho restartovat..

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce jsem ho i preinstaloval a porad nic...

Reagovat
pawiel_afc

m medzikuse nemas zac

inak skus pause a znova play mneto pomaha

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to jednou delal a ted jsem si nemohl vzpomenout,jak na to.Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to dělalo když jsem měl zapnutý bsplayer a pak sem do toho pustil sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl zatim pěkná nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
13

Song má nejvtipnější účes z celý PL.

Reagovat
Side

To mě ho vyndej co to je

Reagovat
Amos

Aaronku

Reagovat
Wat

Omg, Aarone, ztratit na takovém místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa pozdravil

Reagovat
Wat

Kalou!

Reagovat
C0br

Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zatim dvojka Song - Ramsey "kraluje"

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč hned kritizuješ ramseyho po jedný chybě, na takovýhle soudy je zatim brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšu zatim...

Reagovat
Bayern +

Škoda, že nespadol hneď...

Reagovat
supervizor

Uvažuju kdo je horší, jestli Denilson nebo Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson mi teda přišel lepší, líp pracoval s míčem, rychleji.

Reagovat
Mada

to je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Aaron je je 3,14ča

Reagovat
SunFells

Boha jeho, už podruhé to odevzdává pozdě? To je tak natrvrdlý nebo mu nikdo ani nekřikne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně i tak musí s míčem pracovat o 80% rychleji a ne jak při tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Di Matteooooo!

Jediný, o čem zatím nejsem tolik přesvědčen, jak by zvládnul roli manažera a letní přestupy.

Reagovat
Chazy

ve WBA neudělal nic špatně.

Reagovat
terry

Já to spíš napsal špatně. Já určitě nic proti němu nenamítám, jen o trenérských schopnostech už poměrně přesvědčil, ale takovejhle klub by v létě řídil poprvý a ta obměna je v Chelsea extrémně důležitá. Každopádně má pro to určitě nejlepší pozici. Já ho chci dál.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně, už ten tým zná, udělal si o něm obrázek.

Reagovat
terry

Já prostě jenom pořád doufám, že o něm Abramovič vážně bude uvažovat. Ale teď už snad musí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole co to je zatial..

Reagovat
Arbiter

fck, ale ten centr od Bertranda lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

zatial vyzera super

Reagovat
r.mrazik

to je nasazeni!!

Reagovat
smazaný uživatel

bez artetu nevieme zalozit akciu

Reagovat
smazaný uživatel

aneb Arsenal ze začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou na presdrzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo, krásnej centr

Reagovat
Amos

Robineeee

Reagovat
smazaný uživatel

link? někdo nějakej kvalitní prosím, díkes

Reagovat
terry
Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

Reagovat
Wat

Co chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kalou mě už začíná srat jak on je v každe offenzivní strance vyloženě pruměrný.. on nemá nic čím by aspon trošku vyčníval. ani kličky ani zakončování ani přehled nic

Reagovat
supervizor

Střed nám teda absolutně nefunguje, Chelsea to stačí trošku zhustit a jsme v loji

Reagovat
SunFells

oooo

Reagovat
smazaný uživatel

theo

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra.

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to dal pravou, je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

no dopicče!! tyč..

Reagovat
Counter

Škoda, už jsem ho tam viděl.

Reagovat
Trand

Theo.

Reagovat
Arbiter

Malouda prostě není není AM

Reagovat
smazaný uživatel

on není hlavně vubec dobrej hrač už. neuvěřitelně výkonnostně zestarl za ty roky. žadná klička, pomalý, nic prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, jak ja ho nemam rad. Nic neudela poradne. Vsadim se, ze jako jedinej z cely ligy dneska udela stupidni paticku.

Reagovat
smazaný uživatel

ten čechíno si staví ty konstruce !!

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo zbytečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ale Vermaelen semlel Terryho, jen do něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

úplný hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdem do zmrda. A řikám, snad, že je to hrdina? Je to zmrd a musí se do něj prostě tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt klaun

Reagovat
Bayern +

Jj, snad to vecer Barton spravi Baleovi.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
icka

Už delší dobu sleduji tvé příspěvky,si řádný dement :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dle čeho tak soudíš? Ale na druhou stranu jsem rád, že jsem tak sledovaný a je o mě zájem.

Reagovat
Arbiter

neměl jsi už tady skončit?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne se dnes po QPR.

Reagovat
Arbiter

jsi už jako Tévez

Reagovat
kiwwi

preco nechce van Persie dat gol?

Reagovat
Arbiter

Zmrd Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si mohl odpustit, no

Reagovat
smazaný uživatel

laurent zatím fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny hraje parádně.

Reagovat
Godwinson

Ach ten Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

sagna, takove laxni braneni

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentář na Sky Sports 2 :

Barva have 80% of possesion, Chelsea have 100% of goals.

Reagovat
smazaný uživatel

*Barca

Reagovat
Counter

23 minut a už jsem slyšel 3x chant všech chantů Chelsea Chelsea Chelsea. Away sektor modráků je dneska očividně ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Já to sem nechtěl psát, modrá lůza je tu očividně v přesile, středeční výhra vyplavila kanály a teď se to sem naplavilo.

Reagovat
spider_8

Heh to jsi ty, kdo minulý týden říkal, že už sem nikdy nepřijde? Sliby se mají plnit.

Reagovat
terry

To zpívaj i doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey drží míč zbytečně dlouho na kopačce, musí to dát rychleji a znova si naběhnout.

Reagovat
Nikikrew

Co zas robi Ramsey omg?

Reagovat
13

Ramsey další ztráta

Reagovat
stas87

co ma znamenat v rohu ten napis cyprus blues?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste, to je fakt napřesdržku

Reagovat
Lacko_Boh

to Aaronovi nikto nekričí či ma v pi*i?

Reagovat
SunFells

Jdi už s tím do prdele, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou uz me fakt sere kdyby mel o trochu vetsi duraz tak uz dneska musel dat gola , takovy laxni hraci jsou na nic doufam ze potahne pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to fakt piča ten Ramsey! a kdo říká, že ne, tak je ještě větší!

Reagovat
smazaný uživatel

halvně že si florent robí na hlavě ty hruzy puberťácké

podme podme už se to začíná roztáčet !

Reagovat
supervizor

25 minuta a Ramseyho třetí ztráta míče v blízkosti vápna.

Reagovat
Trand

Aaron.

Reagovat
Trand

To mu jako nikdo nekřikne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale na tho dementa bys musel křičet pořád a stejně by to posral

Reagovat
Trand

Nereaguj na mě.

Reagovat
Counter

Křičí na něj 60 000 lidí a stejně to ztrácí...

Reagovat
Godwinson

Škoda, že to tam nehodil Torresovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si koleduje, za chvílí ho tam má.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne vychazkove tempo

Reagovat
smazaný uživatel

S kým má Chelsea tu dohrávku?

Reagovat
terry

Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

Nové Zámky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě dobré, ti se nedajou jenom tak lehko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je fakt top class, to tam nemá Wenger nějakého lepšího mladíka?

Reagovat
Trand

On není špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ano, hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, z toho středu zálohy Ramsey-Song budu mít šediny

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnovi dodělával melíry?

Reagovat
Minister

ty si tzv. vtipálek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No uplne hrozny faul na zlutou,ze ho teda urval...

Reagovat
Chazy

CARDIFF!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Začínam toho Ramseyho nenávidět viíc než Denilsona

Reagovat
Mada

můžes si pogratulovat jdeš s proudem

Reagovat
smazaný uživatel

K.O.K.O.T

Reagovat
smazaný uživatel

Je tohle uz mozny? Jak muze tak spatnej hrac jako Ramsey hrat v Premier league , ten kluk je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Arsenal by meli byt radi ze maji takoveho wonderkida jako Ramsey a oni na nej akorat nadavaj nad tim fakt zustava rozum stat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať už to wonderkid začne něco předvádět

Reagovat
Trand

minulej rok ManU, letos Marseille a obrat proti Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, 3x za rok je fakt třída a teď bych mohl začít cčítat ty podělané zápasy - a věř tomu, že by to bylo vyšší číslo

Reagovat
Trand

Počítej.

Reagovat
Godwinson

Já to mám tedy puštěné chvíli, ale ani nezůstává stát :)

Reagovat
Trand

No, moc zastánců tu nemá no. Možná tak mě, fantíka a yunggoonera. Ale je pravda, že poslední dobou dost zbytečně ztrácí.

Reagovat
Manik...

rádi? Je to tým, který hraje o nejvýšší příčky PL, Ligu mistrů a poháry... Ten lempl tam nemá co dělat!! V každém jiném takovém týmu by neleštil ani kopačky!!!

Reagovat
Trand

A proto o něj měl zájem SAF.

Reagovat
Manik...

jako kdy?

Reagovat
Trand

Když přestupoval z Cardiffu.

Reagovat
Manik...

tak to je jasný, byl to velký talent, ale musíme si na rovinu říct, že nevyrost. každý trenér se může splést.

Reagovat
fantomas

A každej by měl předvídat roční pauzu, vid?

Reagovat
Manik...

to jsem neřekl, ale poslední dobou je prostě víc než k prospěchu jako kámen

Reagovat
Mada

Roční zranění to nic není že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Wenger se v Ramseym nespletl Před tím zraněním hrál jako talent hodnej klidně i dvojnásobku toho, co za něj Arsenal dal

Reagovat
smazaný uživatel

Leda když hledal nějaké youtube video kde předvedl jednu ze svých parádiček, ne?

Reagovat
fantomas

Vždyť o něj bojovaly prakticky všechny top kluby...to je právě jeden z případů, kdy Wenger vysloveně přeplatil/porazil konkurenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já už sem si na to vzpomněl že o něho byl zájem když šel z Cardiffu, respektive mi k tomu pomohl ten komentář výš.

Reagovat
Manik...

a zrovna dost velká chyba

Reagovat
fantomas

Ale píču.

Reagovat
Manik...

tak seš asi slepej nebo nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie...

Ne jako ja ho az tolik nasledovanyho nemam , ale kdyz to tady docela casto ctu tak mi naopak prijde jako traged nejhrubsiho zrna , ale zatim ho nejak definitivne soudit nebudu.

Reagovat
Manik...

já kdykoliv kdy koukám na Arsenal (není to každý víkend) a hraje, tak je nejhorší na hřišti

Reagovat
Kenneth

wonderkida

Reagovat
smazaný uživatel

Wonderkid byl před zlomeninou. Teď je to akorát spící talent, kterej se ne a ne probudit...

Reagovat
smazaný uživatel

bez artety je ten střed zálohy naprosto tragikej

Reagovat
Manik...

Ten Ramsey nemá ani na Wigan natož na Arsenal. Co to dneska zase předvádí???

Reagovat
smazaný uživatel

sturridge bez chuti, uraženy...

Reagovat
Arbiter

55 - Number of times Aaron Ramsey has lost possession so far today. Snatched.

Reagovat
kiwwi

fanotmas: Ramsey bude robit hocico, len nie stracat lopty

Reagovat
niflheim

Škoda, že Wenger nestaví toho Coquelina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Jasně, postaví ho hned co se vrátil po zranění.....

Reagovat
SunFells

Vždyť byl několik měsíců out a teď se teprve vrátil do tréninku.

Reagovat
niflheim

Aha, to jsem teď nijak nezachytil v poslední době. Díkly

Reagovat
Error

Jak nestaví? Vždyť se akorát vrátil po zranění, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

az do tohoto tydne byl zraneny, ale skoda

Reagovat
smazaný uživatel

"Nuda nuda nuda, nuda nuda nuda, nuda nuda nuda, nuda nuda nuda"

* zpívá se na melodie Chelsea Chelsea Chelsea a opakuje až do zblbnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický ale aspoň letos konečně vyhraje na góly. Teda pokud si dobře pamatuju a ta čtyřka Hleb, Flamini, Fabregas a Rosa spolu hráli každou sezónu kdo dá víc gólů. Jestli to byli oni 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Manik...

Rosa hodně zbytečná žlutá

Reagovat
Amos

To je zase keců na Aarona.. Snad jste nečekali, že Mikela v TOP formě hned druhý zápas na nové pozici nahradí..

Reagovat
smazaný uživatel

To zase snad nikdo nečekal, ale je pravda, že kazí moc.

Reagovat
SunFells

Čekal bych, že aspoň nebude takový trouba, aby za 30 minut 4x držel míč tak dlouho než mu ho někdo vypichnul. Takové laciné ztráty se v PL moc nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro, ale ten ten balon pak často získá zpátky palaciovským skluzem

Reagovat
Trand

Ramsey toho ale taky spoustu vybojuje..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zbytečný, ho tady obhajovat. Stejně se to ztratí mezi těma dětinskýma výkřikama. Bale byl taky po zranění zdecimovaný a odepsaný, nikdo mu už nevěřil, a stal se zázrak.

Reagovat
Trand

Asi jo. Snad to bude mít podobný průběh. Důležitý je, že mu Wenger věří.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

tak u vasich fanusikov sa necudujem, vy ste chceli posadit aj Artetu

Reagovat
Amos

Tak tam si hodně lidí muselo zvyknout, že Mikel hraje něco jinýho, než hrál Cesc, takže jsme od něj čekali jinou hru, ale teď je vidět, jak je nepostradatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle má daleko od bojovnosti a chuti po golu.

Reagovat
smazaný uživatel

obě strany

Reagovat
Nikikrew

Znova nemame stred. Rosicky dnes nic, Ramsey to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand pěkné zrychlení

Reagovat
smazaný uživatel

píííča francouzská !

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne v 60. minute Malouda down Mata up protoze dneska se zase Florent predvadi v plne krase , pomaly , ztraci mice atd.

Reagovat
Godwinson

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Bertrand má problémy se stabilitou?

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti někdo dá loket na krk, tak se přes něj těžko dostaneš kamaráde

Reagovat
supervizor

Normální souboj. Akorát to zkoušel.

Reagovat
Arbiter

dyť mu podkopl nohy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Amos

Tyvole ten Čech má štestí. 3 tyče už..

Reagovat
Amos

Tyvole ten Čech má štestí. 3 tyče už..

Reagovat
stas87

sakra,ten cech si fakt vie tie brvna a zrde postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední týden Čecha z těch tyček a břeven musí bolet hlava

Reagovat
terry

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand super, začíná se mi celkem pozdávat. Ono ta Chelsea ty mladíky má, jen jim dát šanci.

Reagovat
SunFells

Kurváá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Braneni Bosingwy pri tom brevnu no tak z tohohle chciju smichu to uz ani nejde bejt nastvanej protoze tohle je pouze vtipny.

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

geniálně, to nečekal nikdo

Reagovat
Nikikrew

Dokedy budu mat stastie???

Reagovat
smazaný uživatel

luckeři

Reagovat
fantomas

Wtf omg

Reagovat
smazaný uživatel

odporně odchozený fotbal. kalou sturridge malouda dolů.. neser se s tím

Reagovat
smazaný uživatel

omg proč reakce

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych to neříkal.. bosingwa kokot...

Reagovat
sintha

Bosingwa.

Reagovat
Amos

Kurvaaa Robine

Reagovat
Trand

Kosc. So unlucky.

Reagovat
smazaný uživatel

omg.. to by byl krásný gól.. haluzáci!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Ale Song nádhernej pas, zase!

Reagovat
smazaný uživatel

ted jak byl kazdy liny udelat sprint k mici a nechali roh absolutne laxni dnes

Reagovat
smazaný uživatel

kua Robineee

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
Counter

Song zase parádní příhra

Reagovat
SunFells

Do háje, z takové pozice Robin jindy vraždí.

Reagovat
Manik...

Pokud bude hrát Chelsea takhle proti Barce tak dostane tak 5:0 ...

Reagovat
13

Ale ona takle hrála i proti Barce a vyhrála 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

robinovi fakt došel střelnej prach, nedat takovou tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Robinovi došel střelný prach..

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Chelsea má neuveriteľný luck

Reagovat
sintha

Toho Bosingwu už příští sezónu na hřišti nechci vidět. A Maloudu ať si vezme sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Staridž or Stüridž ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 5 tyček Arsenalu, pak break Chelsea zakončený gólem Torrese a bude nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

si 3,14ča

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky Ludolfovo číslo.

Reagovat
kiwwi

ty vole, Rooney toho van Persieho este fakt predbehne v boji o najlepsieho strelca

Reagovat
Hejnak

To chce kopat ještě tolik penalt ?

Reagovat
13

Rooney ale taky poslední dobou zase tak skvěle nehraje

Reagovat
kiwwi

ale dava goly

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne z penalt po divingu

Reagovat
13

Z penalt no Jinak proti Ville už jsem čekal že ho Fergie stáhne ze hry a on stihl dát ještě jeden

Reagovat
kiwwi

z penalt sa nerataju?

Reagovat
Counter

No jestli bude Superman Ashley pravidelně v základu, je to dost pravděpodobné :-)

Reagovat
Kaze

Sakra, kéž by se takový kontr dal provést v PESku

Reagovat
Godwinson

Nic moc, chtělo by to alespoň toho Maloudu sundat. A ani by se nemuselo čekat na poločas, mohl by to udělat Sagna.

Reagovat
Amos

Robin je mimo, jindy tohle dává, dvě velký šance.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz mu nahraje bosingwa, jak muze byt ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

správně odmávané..

Reagovat
smazaný uživatel

zatím pěknej hnus a nuda až na pár momentů...A Ramsey je vážně neskutečnej

Reagovat
kiwwi

fuj tak toto bola neskutocna nuda....dokonca aj komentatori na sky sports to tak komentovali

Reagovat
herbage

Aljoško, pořád ne štěstí, jo?

Reagovat
Bayern +

Porad nemoucnost van Persieho, jo?

Reagovat
Arbiter

nemůžu za to, že máte takové matláky v týmu

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam takovy divny tuseni ze dneska Arsenal Chelsea neporazi sice ta sestava a hlavne vykony nekterych jedincu je tragikomicka ,ale zda se ze RDM ma fakt nejakou smlouvu s dablem a dneska nejaky body uhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby na plac , na to vemeno z Walesu se uz divat nechcu , po sezone prodat a co nejdal nekam na sibir.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby in, Ramsey out - stále sa ho zastávam, ale on je strašne mimo

Reagovat
blade115

Bosingwa se Sturridgem jsou naprosto příšerní... O tom portugalským dřevákovi vím už dávno, ale že i Danny umí být tak strašný, to jsem nečekal... Zatím má jasnou převahu Arsenal, ale to se dalo čekat no. Snad se nám zas povede nějaký brejk či standartka a uvidí se... Každopádně do dalšího poločasu s Matou namísto Sturridge, Kaloua tedy dát napravo a Maloudu nalevo. Pak bych snad dal i na pravého beka Ferreiru, případně tam posunul Essiena, protože Bosingwa je fakt to nejhorší, co nás za posledních pár let potkalo... Pořád zbývá 45 minut, so COME ON CHELSEA!!!

Reagovat
Kenneth

Divím se že Mata nehraje. V Barceloně stejně bude zbytečný, tak sem čekal že bude hrát dnes.

Reagovat
Amos

Nuda, nuda, šeď, šeď.. Měli jsme vést 2:0 a nebylo by o čem, takhle to budou nervy až do konce. Chelsea jsou uspávači hadů. Robin je dneska mimo naopak Koscielny je skvělej. Snad to urvem.

Reagovat
Counter

Až v závěru poločasu se Arsenal trošku rozjel, jinak nuda. A mohli bychom si přestat hrát na Liverpool, trefování konstrukcí v posledních zápasech mě docela znepokojuje.

Reagovat
Amos

Reagovat
13

hrajete proti Chelsea, tam se s nějakou tou tyčkou musí počítat.

Reagovat
fantomas

No koukám od náký 20. minuty, takže sem to zapl až po těch ztrátách na naší šestnáctce, ale zase nemůžu říct, že by se mi Aaron nějak jó nelíbil. Ten hunt, co se tu na něj rozběhl, snad v dějinách týhle sekce nemá obdoby, fakt.

Reagovat
Chazy

Mně se dneska teda nelíbí opravdu vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pořiď nové skla, ale s fakt pořádné

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas byl horší dřív, ale i tak si hodně fanoušků AFC asi nevzpomíná na to jak dokázal zahrát dřív a že mu je jen 21 pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude až pak přihraje na gol, nebo nakej dá, ten obrat názoru.

Reagovat
13

No, ale bacha s tim Lucasem ještě. mě přišlo, že až poslední sezonu začal hrát aspoň trochu k světu. jinak ze začátku byl na něj ten hunt skoro oprávněnej, i když to byla spíš Rafova chyba.

Reagovat
Amos

Nehraje dobře, ale žádná velká změna oproti dřívějším zápasům a teĎ by měl mít větší toleranci, pač hrajeme s Chelsea a on hraje na pozici Mikela.

Reagovat
fantomas

Jistěže měl. A třeba Ox neni ani nulovej, spíš mínusovej, a neviděl sem tu na něj jediný hanlivý slovo...klasika no.

Reagovat
herbage

Ox neztrácí míče a když ano, píská se faul

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
herbage

naše dvě největší šance byly po faulech na Oxe, no. A hlavně na křídle má nulovou podporu spoluhráčů. Jamile se stahoval do středu pole, tak se mi líbil. Nebudu hodnotit hru bez míče, ale na míči je dneska mnohem lepší, jak Aaron. Škoda, že mu nevyšlo to zpracování při tom breaku v nastavení

Reagovat
Amos

No Ox zase vybojoval nějaký standartky, navíc je to Wonderkid, takže na něj nic neuslyšíš. Ale ten Ramseyho výkon je danej i tím, že hráči mu fakt nedůvěřujou, přehlížej ho a pak mu daj míč do prekérní situace, kde to pod tlakem skazí. Strašně bych mu přál gól.

Reagovat
Counter

Ox má ale mnohem větší právo na toleranci svých výkonů, vždyť je o tři roky mladší a až do letošní sezony hrál jen v League One!

Reagovat
fantomas

A pro Aarona je to první kompletní sezona v PL no, a co?

Reagovat
Counter

Opravdu ty dva stavíš na stejnou úroveň? Opravdu??? Tohle je pro Oxe ekvivalent Ramseyho počátků v klubu před zraněním, jsi hrozivě zaslepený...

Reagovat
fantomas

Jistěže nestavim. Jen nerozumim tomu, proč když hraje první sezonu v klubu, tak by měl bejt automaticky vylučovanej z kritických hodnocení. Vždyť je to uplně na hlavu postavený. Ty si možná úžasně uvědomuješ, pro co všechno je omluvitelnej Ox, ale že Ramseyho hodnotíš, jako by to byl 28letej mazák, to ti už nedochází.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě :-) Takových huntů už tady bylo nepočítaně. A Ramsey dneska opravdu nehraje dobře, těch prvních dvacet minut asi taky hraje svou roli na objektivnější poločasové hodnocení.

Reagovat
fantomas

Nebylo.

Reagovat
herbage

to není hunt na něj samotného, ale podívej, jak naše hra samotná trpí. Podívej, jak mu spoluhráči nedůvěřují a ignorují jej. Chci aby šel dolů pro jeho vlastní dobro. Poslední dva zápasy mě utvrdili jen v tom, že pokud má hrát, tak na postu podhrota. I dneska měl pár dobrých momentů, ale na půlce soupeře. Na vlastní je většinou na pěst

Reagovat
fantomas

A na koho je to hunt, když ne na něj samotnýho?

Reagovat
herbage

ok, tak na něj, ale ne všechnu vinu dávají lidé jemu

Reagovat
Chazy

Wow, Ramsey dlouhodobě jako podhrot, to by bylo zajímavý.

Reagovat
herbage

pořád tam nadělá méně škody. Navíc občas mu vyjdou pěkné věci a střelu má také dobrou

Reagovat
fantomas

Střelu dobrou prostě nemá. Už se tý iluze zbav, herbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke ztrátám se vyjadřovat nebudu, každý to viděl a uděla si obrázek sám, ale co mě na ně hlavně vadí je to, že dostane balon a strašně mu trvá, než s ním něco uděla... většina jeho přihrávek jde do stran a tímhle mi hodně připomína Denílsona Songovi to taky kolikrát až moc trvá a tihle dva spolu hrát nemůžou.. respektive můžou, ale šediví mi z toho vlasy

Reagovat
13

Jenže Song si může dovolit váhat, protože si umí balon pokrýt tělem

Reagovat
smazaný uživatel

častokrát taky úplně zbytečně ztratí

Reagovat
Kaze

Hunt byl i na Naniho nebo dvojčata.

Reagovat
fantomas

Jj, v žádnym případě srovnatelnej.

Reagovat
Chazy

Ale jo, i na Lucase naprosto srovnatelný

Reagovat
fantomas

Na Lucase maximálně, na tyhle tři ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Nani si to zaslouží.

Reagovat
Counter

Ramseymu do Lucase ještě dost chybí. Dodneška mi pojem Lucas evokuje úsměv na tváři, tak silné to bylo

Reagovat
kiwwi

http://25.media.tumblr.com/tumblr_la4lb0MIrT1qctiypo1_500.jpg

proste sa na tom neda nezasmiat aj po milionty krat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty sa tu snazis vytvorit iluziu o tom, ze to je najvacsi hunt na hraca v historii eurofotbalu aby si odviedol pozornost od jeho trapneho vykonu?

Reagovat
fantomas

Myslíš?

Reagovat
kiwwi

vidim

Reagovat
fantomas

Njn, tak to si vytvořil další kiwwiho primitivní logickou konstrukci.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

I na Hunta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to prežívaš, nehrá dobre a kritiku si rozhodne zaslúži.

Reagovat
fantomas

O to mi přesně nešlo no. O nějaký "nekritizování".

Reagovat
Trand

Ztratil asi 4 míče, cca další tři vybojoval, jednou se perfektně zbail tuším Romeua a docela dobře odcentroval. Jinak klasika, přihrávky do strany. Není to jeho nejlepší zápas, ale na takovou tragédii jako v komentech bych to neviděl.

Reagovat
fantomas

No právě, o tom mluvim.

Reagovat
Trand

Jj, jen jsem ti chtěl potvrdit, že ani v těch prvních dvaceti minutách nebyl tak špatnej, jak se zdá podle reakcí.

Reagovat
Trand

*zbavil.

Reagovat
SunFells

Ox je neviditelný a jednu dobrou příležitost zavraždil zasekávačkou, nehraje dobře. Nehaním Aarona za hru, taky bych od něj zrovna dnes nic světoborného nečekal, ale ty jeho ztráty míče jsou vysloveně hloupé. Když mu to jednou dvakrát seberou, tak by to pro něj měl být nějaký impuls začít dávat míče dřív od nohy, né si stále "suverénně" vodit míče s hlavou dole.

Reagovat
kiwwi

"dobrou příležitost zavraždil zasekávačkou" a co mal akoze tak podla teba robit...ved skusal asi najlepsi co mohol...nevyslo no

Reagovat
SunFells

Měl s tím valit k bráně, přinejhorším by ho stoper zahnal na kraj vápna.

Reagovat
kiwwi

to by fakt nemalo nadej na uspech...mozno by sa to nejak potom vyvinulo, ale takto to skusil vyriesit hned...keby mu to vyslo tak by z toho bol na 99% gol...toto nie je ziadne zabitie sance

Reagovat
Trand

99% gól? Jak to myslíš?

Reagovat
kiwwi

tak jak som to napisal

Reagovat
fantomas

Gól? Vždyť už se tam středem vraceli hráči.

Reagovat
kiwwi

prave preto sa to snazil vyriesit najrychlejsie ako sa dalo a ta klucka bola robena smerom dopredu, to nebola zasekavacka

Reagovat
fantomas

...proto mu taky nevyšla no.

Reagovat
kiwwi

bola to klucka 50 na 50...podla mna to ziadne zabitie sance nie je

Reagovat
SunFells

Měl před sebou prostoru dost, měl to táhnout ...buď by byl tak rychlý, jakože on je opravdu je a dostal se do zakončení levačkou a nebo by byl trochu vyhnán ke kraji, či u vápna to řešit ještě jinak.

Reagovat
Trand

Reagovat
Minister

Inak AFC štyroch britov v základe to už dlho nebolo...

Reagovat
13

Nic moc fotbal, ale sledovat se to dá. Na obou stranách byli i nějaký nebezpečný situace, ale žádnej gol. Sturridge mi přijde nějak z formy. Arsenal nebezpečný hlavně po standartkách, ale měli smůlu jako obvykle. Škoda že dostal Rosa tu žlutou, ale jinak patří k tomu lepšímu. Naopak se mi moc nelíbí Ox, Ramsey a RVP(kvůli zahozeným tutovkám). A ke konci poločasu hrál skvěle taky Song

Reagovat
13

A zapomněl jsem pochválit rozhodčího. Dean mi zatím přijde OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl tak nadšen, když jsme se zbavili po minulé sezóně Denilsona...ale prostě nezbavili

Reagovat
herbage

Ten Ramsey mě fakt sere. Čím více hraje vepředu, tím lépe, ale za Artetu nemůže zaskakovat. Když hraje z první, tak je to ok, ale když vodí míče, tak hru akorát neskutečně zdržuje. Je smutné, že tím trpí celá naše hra, protože Rosa, Song i Vermaelen mu evidentně nedůvěřují a pokud je to možné, ignorují jej a snaží se rozehrát sami. A tak se tam akorát plouží na středovém kruhu a k míči se nedostane. Je mi ho spíš líto. Ale ty dvě ztráty na vlastní polovině, to je otřes. On si vůbec neumí krýt míč. Druhou půli do středu Diaby nebo Coquelin, nejlépe Ox, ale koho pak na křídlo? Jinak hrajeme děsně nefeektivně a nevím co hrát. Ke konci první půle to už bylo lepší, ale i tak. Chtělo by to dát gól a pak čekat, co udělá Chelsea. Takhle hrozí akorát z breaků a standardek a bojím se, že jim to jednou vyjde

Reagovat
Amos

Bylo by to typický, kybychom ještě prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey beztak pristihl Wengera s Almuniou ve virivce , jinak si to nedokazu vysvetlit proc hraje zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ho má v daný situaci hrát? Jedině,že by se posunul Ox do prostředka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski by tam zahral lip

Reagovat
Edgar Davids

Kurva,jak já se těším na plnohodnotnej návrat toho Aboua.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si docela věří s takovou sestavou

Reagovat
blade115

Až na tři hráče úplně v pohodě sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta reklama na Mars

Reagovat
kiwwi

ta reklama na Mars je trapnaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Jsem chtěl zrovna napst, že je dobrá. Lepší než ty v našich televizích.

Reagovat
kiwwi

vsak to je nieco priserne

Reagovat
Trand

Mně se líbí, že tam maj ty komentátory, co normálně kometujou PL.A ještě se mi líbí, jak říká"Whoever he is, he stops van Persie."

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba ty reklamy s Kotkem se mi docela líbí. Ta-ble-ty, jiný gang

Reagovat
smazaný uživatel

Vodka tabletnaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší reklama v poslední době byla jednoznačně tahle: http://www.youtube.com/watch?v=3Fw33-hsvmA na konci jak se pleskne tou tkaničkou prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

maloudove vlasy

Reagovat
kiwwi

to je neskutocne teplosske

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduce nech skusi body modification

Reagovat
Arbiter

to je spíš tetování...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea byla lepší i v prvním poločase? Neviděl jsem ho...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla. afc dali břevno, jinak měli pár lepších utočných akcí, chelsea vubec dopředu nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda,nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rychle, Arsenal tři góly, za čtvrt hodiny jdu na vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

kam jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlastat na grilovací párty.

Reagovat
fantomas

Stopeři sou fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

tie zakrkoky kosa a vermieho su fakt lahodky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ox mal tiez dobre straty,,ale to niekto nespomenie

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne před šestnáctkou

Reagovat
smazaný uživatel

keby to takto kopol aaron ako on teraz, mas tu nablito

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Páč tam nehraje no. Strašný překvapení.

Reagovat
kiwwi

a preto tie straty nie su take dolezite.,..Ramsey proste na pozicii akej hra, lopty stracat nemoze

Reagovat
Trand

Song tiez.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to se zase spomínalo

Reagovat
Trand

Je to možný, nevšiml jsem si ale, jen jsem viděl, jak se vychvalovala jeho přihrávka na RvP. A to oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

No to je strašný, celá ta naše hra vypadá, jak kdybychom vyhrát ani nechtěli. Máme štěstí, že to samé předvádí i CFC, kdyby ne, tak už prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Walcott - konec sezony.

Reagovat
fantomas

Hm, to bysme byli už v hrozný prdeli. A Theo bez Eura.

Reagovat
Amos

Bohužel sezona pro něj končí na 99%

Reagovat
fantomas

Dyt už hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dohrál.

Reagovat
fantomas

Snad ho de jen šetřit, nevypadal, že by to bylo nějak hrozivý.

Reagovat
Amos

Ne vubec, jeho výraz ve tváři je jasnej. Natrženej zadní stehenní sval.

Reagovat
fantomas

Může to bejt jen natažený, to z výrazu těžko poznáš.

Reagovat
Amos

Tjn, raději počítám s tim horším. TeĎ ještě Wojta má problémy..

Reagovat
Amos

Tjn, raději počítám s tim horším. TeĎ ještě Wojta má problémy..

Reagovat
supervizor

Nesýčkuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

song

Reagovat
Godwinson

Už by to chtělo střídat, Malouda je vážně k ničemu. Naopak Essien, ten se mi dnes líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh na plac , střídej .

Reagovat
smazaný uživatel

toto je snad najnudnejsi zapas historie ludstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Typický zápas Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky si myslím.. nevím proč. oba kluby hrají o hodně takže mi to monitor nebere

Reagovat
fantomas

Šílený, Oxi.

Reagovat
smazaný uživatel

začíná se to nějak sypat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

admini v cfc dejte maloudovi ban na zapasy to je něco odporneho.. nemusím být 1A manager abych to viděl a věděl

Reagovat
smazaný uživatel

A Euro v čoudu Theo

Reagovat
Godwinson

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

žervé těžká ignorace wankera

Reagovat
Amos

Cahill druhá žlutá !!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Amos

Ho přepálil zezadu

Reagovat
kiwwi

prosim ta

Reagovat
Amos

Reagovat
Arbiter

Bertrand je perfektní!!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlil sem se.

Reagovat
Kaze

Tuta kamera by byla na pouzování offsidů perfektní

Reagovat
Amos

Abouuuuuuuuuu

Reagovat
Amos

za Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Abou !!

Reagovat
FCSL

Wengere

Reagovat
smazaný uživatel

Abou.

Reagovat
supervizor

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil

Reagovat
Trand

Rosa šel přímo do šatny, vy chytráci.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel.....

Reagovat
smazaný uživatel

bože a ten kokot tam zůstal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ak uz arsene strieda konecne skoro, tak zle..

Reagovat
r.mrazik

arsenal nechce vyhrat...

on ten zapas stejne tak vypada...nuda nuda...

Reagovat
kiwwi

fanusikovia Arsenalu v plnej krase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jen takový klasický EF vzorek, stejně je to těm lidem tady jedno, nikdo je nezná a píšou to v emocionálním rozrušení

Reagovat
kiwwi

najsmutnejsie na tom je to, ze oni sa este povazuju za najrozumnejsi tabor na eurofotbale

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Co máš konkrétně na mysli?

Reagovat
Counter

Jinak je to samozřejmě pravda, ledaže bys nás chtěl srovnávat s jednočlennou fanouškovskou základnou Potters nebo dvoučlennou Wigannerskou :-)

Reagovat
kiwwi

vy ste fakt v pohode len kym sa nezacne zapas Arsenalu...a este tak 8 hodin po nom

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe...

Reagovat
kiwwi

jaj zabudol som...vy ste len objektivny

Reagovat
kiwwi

*objektivni

Reagovat
smazaný uživatel

to uz samozrejme vyplyva z toho, komu fandime..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, krásnej balon

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál Oriol? Jsem si nevšiml.

Reagovat
SunFells

supr pas

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia prihravka dna, haters!

Reagovat
kiwwi

bola Songova na Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

songova bola skor o myslienke, tuto bolo velmi tazke prevedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Kalouuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

To střídání se ale dalo čekat. Rosa se klasicky kolem 70' vytrácí a dneska nebyl tak vidět jako obvykle, za tohle bych zase nějak Wengera nehanil.

Reagovat
SunFells

A Aaron se druhý poločas trochu vzpamatoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam proletělo za vzducholoď nad emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to asi 5 nejlepších sekund z dnešního zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou tvl...Maloudu mohl poslat sám na bránu a dá to do obránce

Reagovat
smazaný uživatel

santosik v zalohe, zaujimave a som veeelmi zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Diabyyyyy

Reagovat
Trand

Andre na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

to narve do prvního obránce

Reagovat
Amos

Aaron se neskutečně zvedl

Reagovat
fantomas

Po přestávce bývá lepší pravidelně, proto si ho vždycky nejvíc užívám jako žolíka v poslední době.

Reagovat
herbage

to je změnou pozice

Reagovat
13

Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

pooood aaron...rozhodne!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...mohli ho uznat

Reagovat
Counter

Tohle by Mata před Nou Campem zkoušet neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

praveze to chcel teraz zo seba dostat,,

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénař : Ramsey 1:0, Cole vlastní 2:0

Reagovat
fantomas

To je správnej Aaron, zase ho poznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

aaron momentalne najlepsi na ihrisku a tlaci nas dopredu..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas co dotyk, to skvělej balón

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

boze ten komentator na sky sports tiez dobre trepe...vraj kalou to torres

Reagovat
smazaný uživatel

To ted Dean imitoval slepici nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Cashley.

Reagovat
kiwwi

Persie skusil

Reagovat
Kaze

OT: Jak hraje McEachran?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je čím dál tím víc komický

Reagovat
kiwwi

jj...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
supervizor

Persiemu to dneska fakt nejde.

Reagovat
Trand

Historie se neopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to chtělo zaseknout a levou na zadní

Reagovat
smazaný uživatel

Robin poslední dobou...už se vidí jinde...?

Reagovat
fantomas

Si prostě potřebuje odfrknout podle mě..

Reagovat
smazaný uživatel

tam se muselo něco stat v te chelsea. takhle se hraje o LM ? každy hraje sam na sebe. tam se asi někdo pěkně rozhádal s někým a RDM s tím hovno udělal mam takový pocit. takhle odchozene to bylo při "rozlučce" Carla... nevím co to ...

Reagovat
sintha

Stejně to byl offside.

Reagovat
Tomekcz

mel tech klicek udelat jeste 5...

Reagovat
smazaný uživatel

Persie !!!!!! Pravačkou to dej !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Aaa, pravačka, Robine, vole!!

Reagovat
kiwwi

no z opakovacky bolo dobre vidno, ze to pravackou nemal kam...

Reagovat
fantomas

Tak to měl přihrávat. Hlavně u něj de o to, že on se střelby pravačkou prostě štítí..

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOL Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaaa o jednnu zajebanou zasekávačku méně!

Reagovat
tomasinho

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
Kaze

Robin dneska své pravé noze fakt vůbec nevěří

Reagovat
SunFells

Kristepane ...měl tam Gervinha, Diabyho nebo to mohl rvát pravačkou ...ta další zasekávačka zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Robine kurva, nejsi Glen Hoddle, prostě vystřel

Reagovat
smazaný uživatel

Studge

Reagovat
Trand

Kosc.

Reagovat
fantomas

Song Kosťa (MOTM)

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOS rozpravat nevies ale si panko!

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

chuck norris kick jak cyp..

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny - MotM

Reagovat
Counter

Kostelník

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to mělo být celý zápas a né až posledních 5 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

to mám za to, že jsem se tak těšil na tohle derby. odporný zápas hlavně díky chelsea

Reagovat
Kaze

Vždyť je druhý poločas skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sis pustil ten zápas na SB?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi šašek. Zaujatost z tebe přímo čiší.

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa takto nehra od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

A Gervinho po APN nejlepší výkon. Snad se nám vrací, se zraněním Thea se ještě bude hodit...

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Síce najlepší po APN, ale hral hovno.

Reagovat
SunFells

To teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ľahko odtlačiteľný od lopty, Taký čaptavý dribling miestami, kedy nevedel presne kde má loptu. Zbytočné útočné fauly. Ale inak tá zblokovaná strela na konci

Reagovat
SunFells

Překvapil, ztrát měl o 90% méně i než před APN.

Reagovat
pawiel_afc

krasne anglicanky v zabere

Reagovat
terry

Jestli nebude na Barcu Drogba, bude to těžký.

Reagovat
supervizor

Za to s Drogbou to bude uplna hračka.

Reagovat
sintha

Těžký to bude s Drogbou, bez něj si troufám říct, že to bude téměř nemožný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand? za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Torreees, on je prijebany vazne..

Reagovat
kiwwi

ty vole, ten Torres

Reagovat
Amos

Torres

Reagovat
Counter

Asi zasloužená remíza, Persie tentokrát neudělal rozdíl a je z toho 0:0.

Reagovat
blaugrana

Kedy naposledy išla cheslea do zápasu s úmyslom vyhrať a nie len spoliehať na nejakú haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

proti barce ve středu

Reagovat
blaugrana

Not really.

Reagovat
Arbiter

chjo, měli jsme vyhrát

Reagovat
herbage

Reagovat
Counter

Měli, Arsenal byl dneska k poražení. Ale to byste museli sami zahrát líp.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

a táhněte dohajzlu někam... tragedi zasraní

Reagovat
smazaný uživatel

Už jdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu, mám zápas od 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! A teď zabrat kohouti!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Newcastle i slepice dnes povinnost ztratit

Reagovat
SunFells

Jak se dneska nakládalo s šancemi ...škoda

Reagovat
Honza Matoušek

A teď výhra NUFC a Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Torres?

Reagovat
kiwwi

za cely zapas nic

Reagovat
blade115

Odpornější derby s Arsenalem nepamatuju... Výkon na obou stranách děsný, ani jeden jeden hráč nezahrál solidně a ofenzíva Chelsea je prostě k smíchu... Di Mattea jsem dneska taky nepochopil, Mata měl jít už v poločase, Lampard taky. Naproti tomu nasazení Mikela bylo něco nepochopitelného. Děs, hnus, bída. Úplně jak v lize s Tottenhamem... Teď jen doufat, že Newcastle alespoň remizuje a Tottenham se zas porazí... Tohle ve mně zanechá odpor až do úterka...

Reagovat
spider_8

Nasazení Mikela nám nejspíš zachránilo bod, když tam na poslední chvíli vypíchl přihrávku Van Persieho.

Reagovat
vitasrp

Co to meles, proboha?? Obcas mam vazne pocit, ze fotbalu absolutne nerozumis..

Reagovat
blade115

Však nerozumím. Jsem laik, který se chce fotbalem bavit. A dnes jsem od toho měl hodně daleko, tak jsem prostě nespokojen. To, co tu píšu, jsou jen subjektivní pocity, které netvrdím, že jsou pravdivé. Teď koukám, že jsem špatně vyjádřil to, že nikdo nezahrál dobře... Tak tedy nikdo z ofenzivy nezahrál dobře. Za zbytkem si víceméně stojím, čekal jsem, že budeme bojovat až do konce na všech frontách s plným odhodláním.

Reagovat
Arbiter

Podle skysports je MOTM Bertrand a ne Koščelny

Reagovat
smazaný uživatel

to dávaj schválně angličanům, když je to možny...

Reagovat
Arbiter

však by si to Ryan zasloužil

Reagovat
REPLIKATOR

van Persie z formy a Arsenal neuhraje nic...

Reagovat
fantomas

Njn, ztráta to je, ne že ne, ale co se dá dělat. Hlavně že se Chelsea nepřiblížila a Spurs večer stejně nevyhrajou.

Reagovat
Trand

Hm, čekal jsem výhru. Zklamání. Nicméně nutno pochválit obranu, stopeři výborní, Sagna vyhraje snad každou hlavu, Gibbs byl taky skvělej. Stejně tak André. Škoda, že se to nedotáhlo do vítězného konce.

Reagovat
Amos

Nudnej zápas, sice jsme měli šancí dost na to, abychom dali alespoň jeden gól, ale Robina nemohoucnost a štěstí Čecha a jeho skvěle postavené brány rozhodlo o dělbě bodů. Nebyl to hezkej fotbal, kterej se hrál na SB, je vidět, že Boas hrál více dopředu. Každopádně remíza asi bohužel zasloužená, teď do konce sezony musíme všechno vyhrát.

Reagovat
kiwwi

preco by ste museli vsetko vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím jednej věci proč chelsea stačila zjevně plichta a od 70 minuty Čech zdržuje kuva my potřebovali tři body,aby byla LM.Remíza nic neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

děěěs fotbal jinak bych se hodně divil, kdyby nejel Kosťa na EURO

Reagovat
fantomas

3 - Daniel Sturridge has passed the ball 3 times during his career.

Reagovat
blaugrana

To je joke, ale fakt?

Reagovat
mr.Silver

fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nando na ránu (asi nasranej,že nehrál ted dva důležitý zápasy,protože to měl úplně v piči) to samý s tím solováním Sturridge

Reagovat
vitasrp

Torres to rozhodne v pici nemal, odevzdal tymovy vykon, i kdyz individualne to nebylo dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na mě to teda tak nepůsobylo a jak říkáš individuálně byl také úplně mimo,ale to spousta našich dnes kolikrát tam špatně řešili přihrávky ,když se šlo dopřečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ocividne AW remiza stacila, hralo se trosku vic zezadu, skoda prvni pule kdy nefungoval stred, vlastne nefungoval cely zapas, sagna take slaby (as 14 dni, co AW vyhlasil, ze je nejlepsi RB v anglii) lito mne je thea Ramsey prvni pule hruza, druha take nic moc, ale aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když hrajou dva tragédi, příšernej zápas. Ted výhra Newcastelu a remíza Spurs

Reagovat
fantomas

Bolton v jakymsi 4-4-1-1, to sem na to zvědavej. C'mon!

Reagovat
herbage

Nejspíš zasloužená remíza, ale byli jsme celý zápas lepší a šahali jsme i po výhře. Škoda, že nám chyběla kvalita vepředu. Wenger dnes prokázal dobrý cit pro hru a zvolil super střídání. Jen jsem se bál, že Wojta má něco s ramenem nebo že se Abou zase zraní. Aaron s odchodem Rosy herně vyrostl a prakticky jsem neměl jeho výkonu co vytknout, téměř bezchybný výkon Rosa byl pak už hodně unavený a dneska to zkrátka nebyl jeho zápas. Abou výborný, doufám že zůstane zdravý A nejlepší dnes stoperská dvojice a Wojta. Koscielnyho styl hry zkrátka žeru. Ten jeho kung fu skluz ke konci byl zkrátka world class

Reagovat
Arbiter

hlavně ten šlapák na konci od Koscielneho zaváněl...

Reagovat
herbage

jaký šlapák?

Reagovat
Arbiter

ke konci tam kolíkama vletěl do balónu, když se Sturridge připravoval ke střele

Reagovat
Chazy

Šlapák na míč, to je anglická klasika, za to si zaslouží potlesk ve stoje

Reagovat
herbage

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Trand

Reagovat
spider_8

Kdyby do toho míče šel, tak by měl zlomenej kotník a Chelsea by kopala penaltu.

Reagovat
herbage

no to myslím, to byl ten world class zákrok Šlapák ani omylem

Reagovat
Bayern +

No neviem. Keby to Studge s divom skúsi, tak ako sa o to pokúsil van Persie v súboji s Garym, tak neviem neviem...

Reagovat
herbage

těžko to mohl zkusit, když měl k míči mnohem dále a hlavně by tam byl později. Maximálně mohl faulovat Laurenta, pokud něco

Reagovat
Bayern +

Skúsiť to mohol trebars vyslovene trápnym spôsobom, často vidiacim v PD, zariskovať a vyslovene nastaviť nohu do smeru Koscielnyho pohybu, ten by mu ju možno zasiahol.

Ja ten krásny zákrok nespochybňujem, ale proste keby tam súper nastaví nohu, Laurant by sa hrubo obával, aby nezaznel hvizd.

Reagovat
herbage

to by byla hodně trapná simulace, kdyby z ničeho nic spadnul a Koscielny hrál míč přitom o dva metry vedle. Akorát by dostal žlutou, no

Reagovat
Bayern +

O dva metry... Tak už je snáď logické, že keby sa vydal simulovať, tak by nezastal a šiel ku Koscielnymu natesno, no.

Reagovat
Trand

Ale jak to měl zkusit? Bylo očividný, že Laurent trefil balon. Jedině, že by to zkusil jako Alves vs. Pepe, ale tam to na první pohled vypadalo jak s kontaktem, tady měl Sturridge k míči ještě relativně daleko.

Reagovat
fantomas

Šlapák, spíš kung-fu kop.

Reagovat
Trand

Souhlas skoro se vším, ale Abou se mi moc nelíbil. Určitě se do toho dostane, první zápas po několika měsících, ale dneska mi nepřišel nějak moc dobrej.

Reagovat
herbage

tak evidentně ještě nebyl ve formě, ale ta jeho technika, to jeho přecházení hráčů, ten jeho ladný pohyb, to mi zkrátka děsně chybělo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Jo, to jo. To, jak on proniká středem hřiště, to je skvělý, ta kontrola balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Abou se mi nelíbil, s klukama si na tom place vůbec nerozuměl, každej jeho kop cukrovaly tuny nervozity, dvě uplně zbytečný střely do hráče před sebou tam měl...ne že by to všechno nemělo bejt pochopitelný a omluvitelný, a taky se na něj těšim, ale výbornej vážně nebyl.

Reagovat
herbage

ta střela právě byla výborná. Kdyby ji někdo z hráčů Chelsea nezblokoval, tak to byl pravděpodobně gól. Ke konci jsme se báli vystřelit a Abou to udělal dobře

Reagovat
fantomas

Jj, problém je, že kdyby to nezablokoval, zblokovali by to další dva hráči.

Reagovat
Chazy

Heh, vím, že bych po tom všem prostě Martineze měl jen chválit, ale to nenasazování Diameho je tragédie, nikdo lepší do zálohy prostě není. Sice chápu, že McCarthy-McArthur funguje parádně, ale chudák Jordi je prostě nepoužitelnej.

Reagovat
kiwwi

ja sa budem opakovat ako platna a kludne ma majte za debila, ale vazne si myslis ze tomu rozumies lepsie ako Martinez? vsak vobec nevies co za tym stoji

Reagovat
Chazy

Kde přesně říkám, že tomu rozumím víc jak Martinez?

Reagovat
kiwwi

to nenasazování Diameho je tragédie, nikdo lepší do zálohy prostě není.

Reagovat
Chazy

Jj, to sem psal, ale mě by opravdu zajímalo, kde říkám, že tomu rozumím víc jak Martinez. Já tu jenom zpochybňuju jedno jeho rozhodnutí na základě mýho subjektivního pocitu, což si prostě můžu dovolit. Podle mě do toho Martinez vidí víc jak já, přesto si myslím, že se nerozhod správně, tečka.

Reagovat
kiwwi

"nenasazování" - to nie je o jednom rozhodnuti

Reagovat
Chazy

Njn, opakovaný rozhodnutí, nicméně proti AFC to smysl dávalo.

Reagovat
Chazy

Já tě prosím, nestaň se fanouškem Martineze. Nechci zažívat tuhle tvojí demenci, co musej trpět fanoušci AFC kvůli tvý lásce k Wengerovi.

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
kiwwi

a aby si vedel, fanusikom Martineza uz som

Reagovat
Chazy

Smutný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Reagovat
hefy

No, to, že je Jordi mín platnej je vidět v každym zápase.

Reagovat
Chazy

Já mam podezření, že Jordi hraje z 80% proto, že je to jedinej použitelnej levák v týmu a ty standardky za něco stojí.

Reagovat
Chazy

Btw, já ti říkal, že se McArthur do sestavy dostane. Tohle je prostě Martinezova klasika, hodně dlouho se ti hráči pod ním zabydlujou. Ten blb z Birminghamu je výjimka, ale s Crusatem se taky asi počítá až příští rok.

Reagovat
hefy

Já vím, nedavno jsem to tady zmiňoval. Mam z McArthura radost, je fakt lepší, než jsem čekal.

Reagovat
Chazy

Akorát by to chtělo, aby se občas naučil víc přemýšlet a hrát rychlejš, ale to je otázka času. Bob má fakt mimořádný nadání najít podobný hráče, co maj obrovskej potenciál se zlepšit.

Btw. Ten Diame chybí fakt dost, už to tam hořelo dvakrát

Reagovat
Chazy
Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by mala dnes Chelsea schopneho utonika do kombinacie, tak dnes mohla aj vyhrat..

Reagovat
herbage

co myslíte, byla to na Robina penalta? Cahill tam měl ruce, takže dala se. Dean ale držel celý zápas stejný metr, takže se nezlobím, jen co si o tom myslíte?

Reagovat
Chazy

Bylo tam v pokutovým území dost podobnejch soubojů, který taky pustil, takže s ohledem na to prostě ne.

Reagovat
kiwwi

Robin to skusal

Reagovat
smazaný uživatel

Ne takovýhle penalty by se pískat neměly

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, pro zajímavost:

Ramsey stats:

97% -Pass Accuracy

100% - Aerials Won

80 - Touches

4 - Tackles

65 - Total passes

Holt škoda těch blbostí z první poloviny, jinak by to byl velmi solidní výkon...

Reagovat
fantomas

Za celej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
fantomas

Je to král.

Reagovat
herbage

vážně si myslíš, že by měl hrát na postu Mikela a ne Cesca? Říkal jsem, že více vepředu se mi líbí mnohem více a alespoň momentálně tam má větší přínos pro hru. Dle mého je to pro něj ideální post

Reagovat
fantomas

Celej druhej poločas odehrát právě na Mikelově postu víceméně, naprosto mu to vyhovuje. Jen se s tim zas potřebuje po x měsících sžít.

Reagovat
herbage

cože? Cesc hrával také staženěji, ale pokud jsi se dobře díval, tak když jsme drželi míč, střed pole jistila dvojice Song - Diaby a Aaron hrál volného hráče, který si sbíhal jak do vápna, tak se vracel i za tuto středovou dvojici, ale hrál víceméně to samé, co Cesc, tedy dirigenta naší zálohy, zatímco první poločas byl jen dělník středu pole, který měl za úkol posílat míče do stran a na Rosu

Reagovat
fantomas

*ses

Já sem se moc dobře díval, samozřejmě. Nespočtukrát byl při vypomáhání defenzívě ten první, co se stahoval až ke stoperum a zhušťoval střed. Při podpoře ofenzívy málokdy doběhl až k vápnu, operoval v hloubi pole, rozdával míče do stran všemožně technickými kopy, prostě příkladnej dispečink. Možná si tu Artetovu roli upravil, každopádně toho tvýho podhrota nehrál ani omylem.

Reagovat
herbage

ne podhrota, ale Cescovo pozici. Cesc se také stahoval do středu pole a vracel před vlasntí bránu

Reagovat
fantomas

No Cesc ke konci hrál podhrota, tak sem tušil, že si zas obhajuješ tu svou starou teorii. Pokud by to měl bejt Cesc ze začátku kariéry, pak se dá souhlasit. Prostě dispečerský CM, potažmo CAM no...to neni nijak v rozporu s tim, kde ho vidim já.

Reagovat
herbage

tak bavíme se o systému 4-3-3, který hrajeme. Tam vidím jeho pozici v tom nejvysunutějším záložníkovi, kterého jistí další dva hráči. Jeden DM, tedy Song a jeden ofenzivnější, tedy Diaby, Mikel či Wilshere. Ramsey by pak hrál nejblíže útoku a řídil by hru celé zálohy, střídal by se pak s Rosou

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, že Aaron není na CAM dostatečně kreativní... patří na CM

Reagovat
herbage

Mikel hraje něco jiného. Prakticky neriskuje, pořád je víceméně zatažený, neustále brání nějaký prostor a hraje defakto jen na jistotu, převážně z první a prakticky neztrácí. Brání pasivně, tedy čeká, co hráč udělá, než aby všude kolem splašeně pobíhal a díky jeho obrovským zkušenostem mu to vychází. A když může, zrychlí hru přesnou přihrávkou na středového hráče, většinou Rosu či Robina. Aaron naopak se na tenhle post nehodí, protože příliš dlouho drží míč, z čehož ústily dva breaky Chelsea. Naopak když má prostor a čas, dokáže vidět to, co jiní hráči nevidí, ale neumí hrát pod tlakem. Hlavně se umí výborně uvolnit a pak třeba skvěle odcentrovat nebo udělat nějakou patičku či přenést hru. Umí se i skvěle natlačit do zakončení. Umí si narazit před vápnem. Dneska krásně rozjel tu sérii narážeček, po které se Gervinho protlačil do vápna a pak fauloval. Zkrátka mi hodně připomíná Cesca a když bude mít pevné místo v sestavě, herně tam vyroste

Reagovat
fantomas

Cesca, pff.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí bez debat zrychlit hru s míčem a pak bude CM jako dělaný.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas jeho najlepsi vykon za dlhu dobu, snad ho to povzbudi

Reagovat
herbage

nejlepší jeho letošní výkon je dle mého proti AV v FA Cupu, kde dirigoval celou naší hru. A pak proti Newcastlu, kde hrál sice krátce, ale pomohl dostat soupeře pod drtivý tlak. A oba dva zápasy hrál na postu Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

když dává přihrávky do boku nebo do zadu na 3 metry, tak mě pass acuuracy nepřekvapuje...

Reagovat
Mada

koukal jsi na druhý poločas?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Žeru, jak se vždycky zbaví hráče. A ty staty jsem čekal horší.. I když někdy na začátku roku byl třetí v počtu úspěšných přihrávek, po Ashleym Williamsovi a ještě někom ze Swans. Btw, odkud to máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Britton?

Reagovat
Trand

Buďto Britton nebo Neil Taylor, ale spíš ten Britton. Jne si nejsem jistej. S Taylorem by to vypadalo, že si ve Swans přihrávaj jen stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

whoscored.com

Reagovat
Trand

Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zač

Reagovat
justcall

co odešel Rosa, tak byl fakt nejlepší na hřišti .. spíš náhoda než v tom hledat nějakou spojitost

Reagovat
kiwwi

inac je sranda ako sa to vnima...skusi to Young, odpiska sa penalta, najvacsi diver pod slnkom, skusi to Persie, neodpiska sa penalta, nikto to ani nespomenie

Reagovat
smazaný uživatel

Given, Lichaj, Collins, Cuellar, Baker, Albrighton, Herd, Ireland, N’Zogbia, Agbonlahor, Weimann

ach jaj, ďalšia usoplená remíza

jediné pozitívum je 6 odchovancov v základe

McLeish von!!!

Reagovat
13

V prvním poločase to zkusil Bertrand a toho nezmiňuješ ani ty.

Reagovat
13

sorry špatná reakce

Reagovat
fantomas

Na Reebok Stadium běhá s praporkem mladá holčina.

Reagovat
fantomas

Hm, pěkně Sinclair.

Reagovat
kiwwi

akurat som sa ta to siel spytat...ako dal?

Reagovat
kiwwi

tipujem ze tahal po lavej strane, zasekavacka na stred a strela na zadnu tyc

Reagovat
fantomas

Jj, akorát že to podél vápna táhnul docela dlouho. Steinsson si od něj udržoval nepochopitelnej odstup.

Reagovat
niflheim

Zastavte ho ...

Reagovat
niflheim

Bez reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kam se vlastně vypařil Makoun?

Reagovat
smazaný uživatel

na hosťovaní je niekde v Grécku, asi Pana...

Reagovat
smazaný uživatel

Pireus

Reagovat
fantomas

RYYYYOOOO!

Reagovat
fantomas

Jo, Eagles, sorry. Šílenej stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hateeeeeeeem opet

Reagovat
Godwinson

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucí kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

hraje na obrovském prostoru, nic nevypustí... awesome

Reagovat
smazaný uživatel

Ciosséééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaaaaaaaaaye neskutečná přihrávka

Reagovat
Godwinson

Velmi pěkně Newcastle, kéž by ten čtvrtý flek vzali oni :)

Reagovat
niflheim

Zastavte ho někdo ...je to blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

do pici preco ja pozeram na aston villu, ked hra newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

dobrovolne si kukal Aston Villu?

Reagovat
kiwwi

ja neviem, proste to bezalo na bloodzeed tak som to kukal

Reagovat
smazaný uživatel

lebo pod tým škótskym papagájom je to nepozerateľné

Reagovat
Nikikrew

Ten Newcastle teda znova vali

Reagovat
Trand

MK Dons, udržet.

Reagovat
Chazy

Fandíš Owls?

Reagovat
Trand

Fandím je silné slovo. Určitě si přeju jejich postup do Champu, už jen kvůli tomu, že by pak jejich zápasy byly líp dostupný, pro zahraničního diváka. Chtěl bych je i v PL. Je to asi můj třetí nejoblíbenější klub v Anglii. Arsenal, Everton a pak mám cca na stejý úrovni Wolves, Nottingham a Owls. A rád bych, by Owls postoupili přímo, protože PlayOff je hodně ošidný.

Reagovat
Chazy

Jj chápu, já chci Owls a Terriers, oba výhledově i do PL.

Reagovat
Trand

To by bylo super. Ideální scénař Owls přímo a Terriers v Playoff vyřadí ve finále Blades. Sice proti nim nic nemám, ale Terriers jsou mi sympatičtější. I když Steel City derby v Champu by taky bylo fajn, třeba by byl aspoň pořádný stream.

Reagovat
papos182

Za Owls.

Reagovat
Chazy

Zaha gól...

Každopádně Robins paráda, mně se letos zachrání oba týmy

Reagovat
Chazy

Wow, Gorkšs srovnal ... Chtělo by to výhru Royals, zaslouží si titul nejvíc.

Reagovat
Nikikrew

1.Man Utd.

2.Man. Shity

3.Arsenal

4.Newcastle

to by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aj bude , CFC uz tazko a slepice dneska stratia s QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Getzovi dlužím obrovskou omluvu. Ben Arfa je naprosto neskutečný hráč,

Reagovat
fantomas

Vorm-

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew vymyslel dokonale fungující střed AM (Cabaye) - 2 CM (Jonas, Tioté).

Reagovat
smazaný uživatel

tohle složení sedí všem krom Demby BA

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, že by mu to nesedělo. Demba nemá formu od APN, každý jeho dotek je heavy.

Reagovat
Chazy

A to bylo keců po jeho příchodu ... jsem fakt rád, že sem patřil mezi ty zastánce. I když to bylo hlavně o tom, že ho hodně lidí neznalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se hlavně nelíbil způsob jakým byl odejit Hughton a teď u Brums dokazuje, že není žádný máslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem jse Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha YES...

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge gól

Reagovat
hefy

Škoda, že Hugo neni na lavici. Se Sammonem je útok zabitej.

Reagovat
Chazy

Hugo prostě ve Wiganu skončil. Asi sere tréninky, bůh ví. Nechce bejt ve Wiganu, to je velká Martinezova chyba, že ho nezkusil prodat. Ale nemoh tušit, že je Hugo idiot no.

Reagovat
hefy

Já vim, ale na ty poslední zápasy bych se na to vykašlal a dal ho aspon na lavici. On prostě neni špatnej fotbalista a vypustit zápas by si nedovolil.

Reagovat
Chazy

V tom právě nemáš jistotu

Reagovat
Chazy

Každopádně logičtější by bylo dát tam Watsona nebo Diameho a vysunout Vicka na hrot no, od toho zranění Di Santa je to naprosto strašný.

Reagovat
hefy

Jo, to je taky řešení. Sammon je fakt k ničemu.

Reagovat
Chazy

No s takovouhle prostě moh zůstat Scotland. Moreno. I ten Mido by byl platnější

Reagovat
hefy

Mido byl platnej!

Reagovat
Chazy

Nj, v jednom zápase s LFC

Reagovat
hefy

A co zápas s Arsenalem?

Reagovat
Chazy

Krom toho gólu? Asi tak milión zbytečnejch faulů a zbržděnejch útoků. Fakt mi nechybí, celou PL kariéru žil z 4 měsíců u Spurs. Sráč.

Reagovat
hefy

Bojovnej výkon, neustálý napadání a jako jeden z mála si pořád chodil pro míče. Plus dal gol.

Minimálně to byl sympaták.

Reagovat
Chazy

Tyvole, jestli máš rád flákače, kteří během každho léta ztloustnou 10 kg, většinu zápasů prostě odchoděj, evidentně si jdou jen vydělat a výsledky jim jsou fakt ukradený, tak prosím

Reagovat
hefy

Ale za jeho pusobení ve Wiganu o něčem takovym prostě nemohla být řeč. On se vážně snažil Ale ty ho prostě nemáš rád.

Reagovat
Chazy

Jo, to já přiznám, že fakt ne. A ano, Wiganu bylo znát, že o něco hrál. O angažmá.

A přesně tak to bylo ve Spurs. Hostování, snad 18 gólů, pak ho docela draho koupili a on na to začal srát způsobem, že to svět neviděl. Strašně se mi tam znechutil.

GOOOOOL.

Reagovat
Chazy

Já bych regulérně vzal Nevlanda ...

Sice už mu bude 35, ale má to jediný, co nikdo ve Wiganu - zakončení

Reagovat
Chazy

Tomu sme se s cottagerem tolik nasmáli a on stejně vždycky nějakej gól dal.

Reagovat
herbage

To Stoke je tak špatné, že i hráči Newcastlu vypadají hned jako hráči Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

The Magpies

Reagovat
Chazy

Tak aspoň Gomez střílí, když je jinak úplně k ničemu

Reagovat
Chazy

Každopádně je to neuvěřitelný, že tak neschopnej hráč se ve Wiganu drží tolik let a ještě má občas docela uplatnění. Bych nevěřil po tom, co předváděl první sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Formica!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by Papiss rovnou zakončoval hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Demba hraje od APN jak Ameobi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd

Reagovat
Chazy

Gomez dolů. KONEČNĚ.

Reagovat
Chazy

GOOOOL. BOYCE:)

Reagovat
Chazy

GOOOOL. BOYCE:)

Reagovat
Chazy

Píča, jaká rána

Reagovat
fantomas

Kevinko je už uplně k ničemu. Jen zaclání Sordellovi.

Reagovat
hefy

BOOOYCE

Reagovat
Chazy

Lol.....

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye... já toho kluka žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.. hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Yohaaaaaaaaaaan

Reagovat
Chazy

Tak tohle je těžký amatérství

Reagovat
Chazy

Nemohli prostě jít proti němu

Reagovat
hefy

Takže se jede od znova.

Reagovat
Chazy

Smutný no. Každopádně chvilku Jordi chybí a už je ten zápas zajímavej

Reagovat
hefy

Tyvole. To snad neni pravda.

Reagovat
Chazy

To byl zas gól... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nezbývá než urvat 3. flek. Newcastle tu CHL chce...

Reagovat
Chazy

Le Fondre

Reagovat
Chazy

Wow, tak to byl nechutnej luck. Teď teda Fulham hraje neskutečně dobře.

Reagovat
Chazy

Riise parádně

Reagovat
Chazy

Mmmm, to dost možná byl gól.

Reagovat
hefy

Mně se líbí jak je Maynor šílenej flegma. Vůbec se nevzteká, nediskutuje, on vlastně vůbec nemluví. Umí vůbec anglicky?

Reagovat
Chazy

Nejsem si jistej, nikdy sem s ním žádnej rozhovor neviděl

Reagovat
Chazy

Btw, na naše slova došlo, bez Diameho je ten střed v tomhle rozestavení prostě HROZNEJ.

Okamžitě bych ho tam dal za Sammona.

Reagovat
hefy

Měl Sammon v druhý půce míč?

Reagovat
Chazy

dost dobrá otázka... aspoň aktivně napadá no.

Reagovat
Chazy

Já se radši zeptám takhle. Nezvlád by Mauro to samý, co hraje Sammon? S tím, že by tam byla naděje na přidanou hodnotu.

Reagovat
hefy

No, on Sammon je dost silnej. Boselli by asi hrál trochu něco jiného, nebyl to bořič, ale fotbalista no. Jsem pro jeho návrat!

Reagovat
Chazy

Taky ...

mně ale Sammon v soubojích ani nijak silnej nepřijde ... ve stylu Scotlanda třeba.

Wow, Figueroa teď

Reagovat
Chazy

HABSIII!

Reagovat
herbage

chytá teď někdo v PL v lepší formě?

Reagovat
Chazy

Těžko říct, nemám všechny nasledovaný. Každopádně investice 5 mega do gólmana je obrovská, kór u Wiganu. Ale nějakým zázrakem to není fail

Reagovat
smazaný uživatel

Colooooooooo

Reagovat
Chazy

Wow, Watson na plac ... takže už v záloze nebude žádnej defenzivně laděnej hráč.

wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

Ide na vyhru..

Reagovat
Chazy

Což je ale hustý v zápase, kde tě soupeř přehrává

Reagovat
hefy

Tyvole, bod bude očividně zlatej.

Reagovat
Chazy

Bob se chce pobavit evidentně

Reagovat
Chazy

Další haluz, další propad ve středu zálohy.

Tohle je hroznej prokauč od Martineze

Reagovat
fantomas

Hm, tohle Bolton ještě musí prohrát, jinak si to Swans budou nechutně vyčítat, hádám.

Reagovat
Chazy

Reagovat
CubONE

sopcast na straky?

Reagovat
smazaný uživatel

už se nic neděje posledních deset minut

Reagovat
CubONE

nevadi, daj ak mas...

Reagovat
smazaný uživatel

YES, nevim cislo

Reagovat
Tomekcz

Ngog je nejvetsi kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za prasnici?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Uu, taková těsnota.

Reagovat
Chazy

Špatně hozenej aut

Reagovat
smazaný uživatel

Cheik

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté Dva wonderstriky a Begovic krasne

Reagovat
Chazy

V hajzlu. Zasloužený ...

To se Martinez vyznamenal.

Reagovat
Mada

Tiote

Reagovat
smazaný uživatel

Here's our starting line-up at QPR - Friedel; Walker, Gallas, King, Assou-Ekotto; Parker, Sandro; Modric, van der Vaart, Bale; Defoe.

Here are our subs at QPR - Cudicini, Bongani Khumalo, Rose, Adam Smith, Lennon, Livermore, Giovani.

C'mon JD!

Reagovat
smazaný uživatel

Je vůbec možné, že můžu zdarma sledovat živě téměř každý zápas v takové kvalitě? Bloodzeede miluju tě!

Reagovat
smazaný uživatel

On není z Londýna, že nechodí na zápasy Spurs? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Však častokrát na twitteru píše, že nebude vysílat protože jde na WHL. Asi to není tak laciná zábava ani pro místní...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, twtter nemám, ale věřim, že chodit na všechny domácí zápasy svého klubu v PL je finančně plnohodnotný koníček. To není jako chodit na Kladnenský SK za 60 kaček

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, ale dává si ho tam o poločase....

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, ale dává si ho tam o poločase....

Reagovat
smazaný uživatel

to je vlastně fakt, vždy nadávám, že tam nenechá obraz ze studia

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, to je jeho jediná chybička....že je to naprostý egomaniak

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

ale ty komentáře k tomu jako by to bylo nějáké spiknutí proti slovenskému národu

Reagovat
kiwwi

diskusie necitat, pravda.sk, sme.sk a pod....necitat!

Reagovat
smazaný uživatel

QPR!

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček kurvaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

môže mať ten chuj Taarabt rukavice?

Neviem, aké je tma počasie, ale na rukavice to podľa mňa nebude.

Reagovat
vodka

Chimbonda je taky nosil furt...

Reagovat
smazaný uživatel

Taaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabt

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

anooooooooo, odpustím mu aj šál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je v piči!

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel trošku zaspal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je hodně velká chyba od Brada v takto jubilejním zápase

Reagovat
kiwwi

kraaasa Taraabt

trosku Friedel zaspal ale aj tak krasne

Reagovat
smazaný uživatel

on to bol dosť pomalý pľuvanec, to by Szczesny s vajcami chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Radoval se ten pablb z golu normalne?

Reagovat
Chazy

Může, on nemá jedinej důvod na Spurs vzpomínat v dobrým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslel opacne. Nejaky Ade style

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Porcello

Reagovat
Chazy

Kariérní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze mate na mlbcz chybu, sel jsem si to overit do fanty, ze se to vazne stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakou muslimskou oslavu tam hodil, celkem efektní

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že áno. A prečo by sa nemal, Spurs mu toho moc nedali, navyše, pri takom kreténovi je naivné myslieť si, že si vytvorí nejaký vzťah ku klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz reakce na Chaze

Reagovat
kiwwi

normalka

Reagovat
smazaný uživatel

3 v 1 a takto to zadrbať.

Reagovat
smazaný uživatel

Brad je pekne nervózny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupi...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mam na ne vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Já vsadil neprohru Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to aspon vypada realne.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám na hřišti Waddle

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo se docela usadil. Jemu by nakonec ta PL mohla svědčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je na ručník...

Reagovat
smazaný uživatel

Walker a Taarabt bratia.

Reagovat
kiwwi

ty vole ten Taarabt s Walkerom boli jak vajce vajcu

Reagovat
smazaný uživatel

jak mladší bracha

Reagovat
smazaný uživatel

a vy dvaja s youngom dnes tiez pisete jak bratia

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jediný hráč to teď může zachránit a to je Lennon, ale moc tomu nevěřím, neskutečně odevzdaný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs to s tím dohnáním na ''Wolwich'' myslí smrtelně vážně

Reagovat
smazaný uživatel

o

Reagovat
Liquid

kohútik Taarabt se nám trefil, má nějak spadeno na severní Londýn, asi ho tam okradli, že se vždycky hecne

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Taiwo je muslim, že poklal na zem s Taarabtem?

Reagovat
niflheim

Byl bych zvědavý na to, co jim Arry řekl o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně hoši, místo repre kouče už mi přeje i celé White Hart Lane

Reagovat
vodka

Hughes nesmí trénovat Champ!!

jaký je jinak zatím průběh zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes si to jen a jen zaslouží

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

No to, co předvedl ve Fulhamu, mu nikdo nezapomene.

Reagovat
vodka

tak furt lepší, než když by rezignoval těsně před začátkem sezony...

Reagovat
niflheim

Ale bylo to takové - "skončím tady a možná si všimne Chelsea..."

Reagovat
vodka

spíš Villa...

Reagovat
vodka

ono to taky neni tak jednoznačné, prý mu byly slíbené jiné finance a větší ambice klubu a po té první sezoně mu prý bylo řečeno, že kolem 6. místa to Al-Fayedovi stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

A co cekal?

Reagovat
vodka

já nevim, co čekal a co mu Al-Fayed řekl všechno... Ale v první sezoně dostal docela dost peněz na posily, tak předpokládám, že očekával něco podobné. Jol nakonec dostal celkem dost...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, tak to asi nebyl problem ve Fayedovi. Ted si konecne muze Sparky uzivat sve vysnene angazma v ambicioznim klubu, v Champu by byli nejambicioznejsi

Reagovat
vodka

no těžko říct, jestli nebyl problém v Al-Fayedovi, on je někdy taky divný... Jolovi jako novému manažerovi cash dát prostě musel, aby si mohl trochu přetvořit tým k obrazu svému...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
niflheim

S takovou se můžou rozloučit s Modričem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o LM? Za tohle fakt ani hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby! Takto to zadrbať.

Reagovat
vodka

jinak sranda, jak se Anton Ferdinand zlepšil v poslední době...

Reagovat
smazaný uživatel

niekde som čítal, že ho chce Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, skôr:

Reagovat
smazaný uživatel

Katy Perry fandí Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Už ji nemám rád

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pre Gervinha.

Reagovat
vodka

spíš za jeho ostřihání se...

Reagovat
vodka

1300. pro titul MUFC a záchranu Hughese

Reagovat
niflheim

Bloodzeed

Sun 22 Man Utd v Everton

Sun 22 Wolves v Man City

Tue 24 Barcelona v Chelsea

Sun 29 Tottenham v Blackburn

Mon 30 Man City v Man Utd

Reagovat
vodka

Taarabt? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

niekto ma otravoval na fb... za čo ju dostal?

Reagovat
vodka

to nikdo nevěděl, až teď do opakovačky..

Reagovat
smazaný uživatel

ktorú som tiež zmeškal.

Reagovat
vodka

rozhodčí písknul skluz Hilla, balon se kutálel ke Gallasovi, Taarabt po něm vyběhl a udělal mu kličku a pokopl balon asi 3 metry dozadu...

Reagovat
vodka

tak za takové zakopnutí, to je fakt idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale osobně bych za to kartu nedal, já bych dával za ty nasrané odkoputí úplně do prdele... ale tak když má žlutou, tak je kokot, tak provokovat...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Clattenburg nezapomněl, že už žlutou má, tak by ji podlě mě nevytáhl

Reagovat
niflheim

Bale

Reagovat
niflheim

Ale že nedostal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, ale je to dobře asi. Mně tyhle karty za interakci s fanouškem, za oslavu gólu (svlečení dresu aj) vadí.

Reagovat
niflheim

Taky s tím souhlasím...fotbal je emotivní hra a tohle by mělo být jeho součastí. Interakce s fanoušky rovněž, hlavně když je to v Anglii. Tady v Opavě máme taky celkem "nízko" tribuny a pamatuju si, že jak dal Janoviak svůj první gól za Opavu, tak vyskočil na zábradlí k fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho tam nezdrželi

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, ze mi ta sazka vysla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Vyhrávat v deseti lidech je složité, říká Taarabt.

To je fakt chuj ale

Reagovat
Bayern +

Ale vyhrali, cize

Reagovat
vodka

nemají už QPR nejvíc červených ze všech týmů? pod Hughesem dostal Cisse 2, Diakite, Taarabt a Derry...

Reagovat
smazaný uživatel

To meli uz pred Taarabtem

Reagovat
niflheim

Tak to mohli lépe vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora, bože, už druhá jasná tutovka.

Reagovat
vodka

nepadá mu to tam vůbec, špatně to řeší, moc mu to trvá...

Reagovat
niflheim

Aby Arryho vůbec u toho Albionu chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle potom jo no...

Reagovat
vodka

ty boje o záchranu jsou nakonec zajímavé, Wigan i QPR se zvedli celkem slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff....bomba, slepice prostě před arsenalem neskončej

Reagovat
Side

Pepe To sou přihrávky jak prase

Reagovat
Side

kurva, vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem fakt kurva nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou šašci, sere mě, že nakonec skončíme šestí po takový sezńě..naštěstí je mi LM u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

To je sranda, jak sborove opovrhujete LM. Ja bych se na ni po deseti letech tesil jak malej jarda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to nemyslel, byl bych rád kdyby jsme ji za rok hráli, ale nebudu brečet kvůli tomu, že tam nejsme.

Reagovat
kiwwi

to ich naucil bruce

Reagovat
fantomas

Zase ta populární póza.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš potřebu takhle tupě reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

nic jiného jsem ani nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

opět skončit za Arsenalem... pff

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teda ne, zápasy s Interem, Twente a Werderem na Lane, byly prostě magické. Vyřazení AC byl obrovský úspěch, ale herně jsem si to neužil...

Každopádně bych si to přál vidět znova

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky. ale prostě tahle sezona mě skoro vůbec nebavila a to mě sere nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě do výprasku z woolwichem bavila dost...

Reagovat
niflheim

Kdo zas vybíral fotku?

Reagovat
minoLFC

Dnes obe Liverpoolske muzstva vyhry

Reagovat
tomasinho

Toffees stačí remíza, nevěřím, že by dokázali vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nic jiného než 3 body, snad nám Vlci pomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte v kolik je dnes vyhlášení nejlepšího hráče roku PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak očekávám sestavu De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Scholes, Carrick, Nani - Welbeck, Wazza.

Ashleyho nechat radši sedět, teď je kolem něj takovej humbuk, tak ať si odpočine. A počas zápasu snad nastoupí Cleverley.

Reagovat
niflheim

Já bych byl rád za Berbu místo Dannyho. Jinak bych byl s tou sestavou spokojený, střídání v druhém poločase - Park, Danny a Clev.

Reagovat
Eric_The_King

Berba je zraněný, psal to na Twitter.

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Tak to bych i možná zkusil Javiera...tomu to proti Toffees i jde

Reagovat
mithro

vsak Berba nema twitter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

dnes LFC vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme se zasmali...

Reagovat
13

OT: V partičce právě komunista Kováčik prohlásil něco ve smyslu že včera na demonstraci bylo hodně naštvaných lidí a nebyli to jenom soudruzi. Komunisti mají podle dohadů 20%. Proboha kde to jsme.

Reagovat
13

to neměla být reakce

Reagovat
vladis271

tebe nepíde vtipné automaticky neznamená, že to nepríde vtipné nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja mluvim za sebe a podle me je to nemin vtipna obrazkova kolaz, jakou sem tu kdy videl. Proste na tom nevidim nic vtipnyho, mozna to, ze se Suarez stihl i ostrihat, nez jeho mozek zvladl vyprodukovat odpoved.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
13

Reagovat
niflheim

Zatím za duben

Arriving

Matija Nastasic (Fiorentina)

Luka Modric (Tottenham)

Bryan Oviedo (FC Copenhagen)

Iker Muniain (Athletic Club)

Eden Hazard (Lille)

Nicolas Gaitan (Benfica)

Simon Mignolet (Sunderland)

Nacer Hadli (FC Twente)

Jack Butland (Birmingham)

Luis Muriel (Udinese, on loan at Lecce)

Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lisbon)

James Rodriguez (Porto)

Jonathan Williams (Crystal Palace)

Julio Cesar (Inter Milan)

Oscar de Marcos (Athletic Bilbao)

Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)

Lucas Moura (Sao Paulo)

Michu Perez (Rayo Vallecano)

Aly Cissokho (Lyon)

Kevin Strootman (PSV Eindhoven)

Guilherme Siqueira (Granada)

David Henen (Anderlecht)

Leaving

Dimitar Berbatov (Galatasaray)

Javier Hernandez (Inter Milan)

Bebe (Benfica)

Davide Petrucci (Benfica)

Federico Macheda (Benfica)

Nemanja Vidic (Juventus)

Paul Pogba (Juventus)

Ezekiel Fryers (Tottenham)

Fabio (Benfica)

Tomasz Kuszczak (Ipswich)

Reagovat
smazaný uživatel

No, dokázal bych si z nich vybrat. Modrić, Rodriguéz, Cissokho.

Reagovat
niflheim

To je hlavně seznam toho, co všechno vypotí všechan média za měsíc...kolikrát slušný fail

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas takové seznamy najdeš vlastně u každého klubu. A jestli se z toho uskuteční alespoň jeden přestup, budu překvapenej.

Reagovat
niflheim

Tak z přestupů je už "hotový" Clyne. Ale řekl bych, že přivedeme někoho z tria Gaitán/Hazard/Modrič.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ten tam taky proto není, ne? Já myslel, že už je to hotové.

Reagovat
niflheim

Však jo, Clyna už nikdo neřeší, protože by to mělo být dohodnuté. I u Eagles mu už popřáli hodně štěstí u United

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, snad mu to neublizi.

Reagovat
fantomas

Se divim, že má vedle toho SAF vůbec čas na trénování..

Reagovat
vodka

proč tam jsou ti golmani, to mi teda neni moc jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrada za Kuszczaka, to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

napr. o Butlanda stojíme aj my, a to máme stále mladého Szczesného, Fabiańskeho, Martíneza a Shea.

Reagovat
smazaný uživatel

J. Cesar alebo Mignolet sú trošku niečo iné, no.

Reagovat
SunFells

Shea v Arsenalu budoucnost nemá.

Reagovat
Kaze

Julio Cesar

Reagovat
Kaze

A jaktože tam není Clyne? Znamená to doufám, že už je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fabrice Muamba: 'My recovery is more than a miracle':

He has little recollection of receiving treatment on the pitch during the FA Cup game at White Hart Lane, or being taken to London Chest Hospital, but was able to describe the moments shortly before he collapsed.

"I had no pain whatsoever," he said. "No clutching at my chest or tightness like you see when people have heart attacks in movies. Just an odd feeling that's impossible to explain.

"Then I started to see double. It was almost like a dream.

"I just felt myself falling through the air and then felt two big thumps as my head hit the ground in front of me then that was it. Blackness, nothing. I was dead," he added.

Reagovat
smazaný uživatel

brr.

Reagovat
fantomas

Neskutečný, že si to takle pamatuje. Podle mě si ještě čutne..

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo neuvěřitelný

Reagovat
niflheim

Tak po tom, co porazil smrt...bych se ani nedivil a ten jeho návrat bych chtěl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím jestli mu to doktoři dovolíjou. Ví se vůbec proč zkolaboval?

Reagovat
fantomas

Neví, bych řek.

Reagovat
minoLFC

vidno, ze po smrti nic neni(nicota)

Reagovat
C0br

Nicota nemůže být černá.

Reagovat
vladis271

dúfam, že tomu tak nie je

Reagovat
minoLFC

moje skusenosti su podobne, proste ako keby ta niekto vypnul, proste ani to nic si neuvedomujes

Reagovat
smazaný uživatel

on obral o loptu aj smrt

(i will get my coat)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil jsem na herbovu taktiku z fify. United - Toffees 4:0 - Wazza 3, Welbeck

Reagovat
mithro

De Gea Rafael Evans Ferdinand Evra Valencia Scholes Carrick Nani Rooney Welbeck.

Subs: Amos Jones Giggs Smalling Park Chicha Young

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně jsem to trefil. Přesně takhle jsem ti to představoval. Ze střídačky pak na plac poslat Chicharita, Parka a asi Giggse. Záleží na průběhu. A co je s Clevem, že není na lávce?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Co vlastně udělal Berbatov Fergiemu, že s nim tak vyjebal?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale to iste spravil park wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

s Parkem je to jine

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se.

Reagovat
smazaný uživatel

junior, pavel, adel, scott, yohan

Reagovat
niflheim

1400. za naše číslo 14 - Chicharita - ať najde zase formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

http://9gag.com/gag/3943201 - Pokud někdy někdo viděl něco od WWE, tak pochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

United: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Rooney, Welbeck. Subs: Amos, Jones, Smalling, Giggs, Park, Young, Hernandez.

Everton: Howard; Hibbert, Jagielka, Heitinga, Distin; Osman, Neville, Fellaini, Gibson, Pienaar; Jelavic. Subs: Mucha, Stracqualursi, McFadden, Cahill, Gueye, Barkley, Anichebe.

Reagovat
vodka

Moyes jde parkovat autobus, no...

Reagovat
niflheim

McFadden jenom tři zápasy od přestupu. Myslel jsem, že tam bude hrát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

uaaa, sorry ze to taham sem, ale po par hodinach pod stromom ma prave osvietilo a mam idealnu zostavicku na stoke a musim sa s nou podelit

......................robin..chamakh(gervais)

............................rosa..........

santos...diaby(ramsey)...song.......coq

..........vermie.....djourou....koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

V PL se na tři obránce nehrálo hóóódně dlouho pokud vím. Utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prave na stoke by to mohlo platit..ja neviem, uz by na nich mozno trebalo vyskusat nieco nove, lebo nas u nich vzdycky vytrepu..skoda ze je merte zraneny, s nim by to mozno arsenovi aj na chvilku napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Wigan nehral na tri vzadu uz skoro tyden

Reagovat
smazaný uživatel

nemate mail na arsena?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš že si mladý Francouz.

Reagovat
papos182

Tak myslim, ze Everton to ManU pusti. ManU jim za to opet poslou nejakeho "still B" hrace jako Gibson, tipuju Evanse.

Reagovat
mithro

njn Evans je hlavne tuto sezonu hrozne Bckovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

je to blb

Reagovat
papos182

Souhlasim s timto nazorem na Evanse

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

před 15 minutama sem si stáhl z nostalgie vlak a ani se mi nechce dívat na fotbal, jak jsem se do toho zažral...

Reagovat
kiwwi

C'mon UNITED!!!!!!!!!!!!!!! dnes musime!

Reagovat
smazaný uživatel

TOFFEES!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Drenthe ? Chlastal ?

Reagovat
Ligter

Nějak ospalý začátek.

Reagovat
fantomas

Osman se zas letos rozehrál k pěknym výkonum. Suprovej hráč.

Reagovat
kiwwi

no co jebe tomu Evertonu? oni chcu vyhrat ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

čo to palia Toffees za šance...kriste

Reagovat
fantomas

Sem fakt hodně zvědavej, jak budou vypadat standardky Toffees..

Reagovat
niflheim

Jelavič/Gibbo

Reagovat
fantomas

Jelavić je kopal u Rangers jo?

Reagovat
niflheim

To teď nevím, ale co jsou zápasy Everotunu - tak se tam kolikrát staví a už jsem ho pákrát viděl kopat a nebylo to nic špatného.

Reagovat
fantomas

Jako ty přímý? Já měl na mysli hlavně centrovaný no.

Reagovat
niflheim

Jo tak to nevím, kdo je bude kopat

Reagovat
niflheim

A rozhodně se nezlobím

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar

Reagovat
fantomas

Jj, taky to tak vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia se už zastřeluje.

Reagovat
kiwwi

Danny boy je uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Gibson očividne vie, kde je "doma" :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to už aj Lucas má lepšiu rozhrávku, trikrát za 2 minúty prihrať mancs

Reagovat
kiwwi

jj, je uplne bezne, ze zaloznici maju za zapas 100% uspesnost prihravok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Evans.

Reagovat
I am Mancunian

ten Evra co robi ? uplne je pozicne mimo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Rafael.

Reagovat
Bayern +

Tak podme Toffees!

Reagovat
Ligter

Jeeeej, to je škody.

Reagovat
niflheim

Not sure if Everton fans or wave of scousers

Reagovat
kiwwi

Fellaini hra strasne slabucko...tolko strat by som od neho necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný fotbal

Reagovat
kiwwi

hmm, ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to v tempu, šance se střídají . Daleko lepší, než Arsenal-Chelsea včera

Reagovat
kiwwi

tak ale to by bol hocijaky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jde, hra má spád . Chtělo by to gola Evertonu ještě

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TO TU

Reagovat
smazaný uživatel

Nani by se měl začít rozhlížet. Sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to fotbal sotva po šestnáctky. Tak pojďme, je čas na závěrečný nápor a gól před přestávkou.

Reagovat
Ligter

Carrick krásnej míč.

Reagovat
smazaný uživatel

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Jelaviiiiiiiić

Reagovat
fantomas

Naprosto zasloužený.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a cim si to akoze NAPROSTO ZASLUZILI...tym ze hraju proti Manchestru United? Prosim ta

Reagovat
fantomas

Wtf? Zkus vystrčit hlavu z prdele...už několikrát sem vám nepokrytě přál výhru, o titulu ani nemluvě, tak co tu zas ze mě děláš za nesmysly? I dneska sem byl připravenej vám "fandit", ale co zas předvádíte za ztělesněnou vlažnost, to fakt nejde. Dole sem to ve stručnosti popsal Kájovi.

Reagovat
kiwwi

Everton zasluzene vyhrava, pretoze teba sklamala hra UNited ... podarene no

Reagovat
fantomas

No, a nadchnul start/filozofie EFC...co to zas předvádíš?

Reagovat
kiwwi

to tvoje "naprosto zasluzene" bolo na smiech no, to je uz jedno ako si to myslel

Reagovat
fantomas

Tak běž do prdele no...od začátku mě zas neposloucháš, přesně jak řikal Chazy.

Reagovat
kiwwi

fantomas

22.04.2012 14:04

Naprosto zasloužený.

to bol tvoj prvy prispevok a ja som sa na tom zasmial...to ze to ty potom na milionkrat vysvetlujes.....

Reagovat
fantomas

Vždyť ses pak ptal, ty komiku.

Reagovat
kiwwi

vsak si to vysvetlil tym, ze my hrame vlazne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt se hraje podle jejich taktovky, a to sou venku. Oproti vám maj chuť i šance, neni co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máš. A je to zaslouženě.

Reagovat
fantomas

Ok, gratuluju teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle stav půběhu hry odpovídá víc. To musíš uznat.

Reagovat
fantomas

Po gólu ste se probrali, to nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Nikikrew

Everton super Udrzat!!!

Reagovat
fantomas

Evans to nemohl odkopnout?

Reagovat
fantomas

Hm, tak asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový góll dostat. To už nikdy netrefí. Do přestávky otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Paulova, škoda

Reagovat
Mada

Krásně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj..

Reagovat
smazaný uživatel

howard

Reagovat
smazaný uživatel

nojoono, Rafael je maličký

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOl. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Teďka měl Howard pořádnou kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Everton hraje parádně zatím, žadný beton . Přijeli si to užít, a autobus nechali zaparkovaný na parkovišti

Reagovat
vodka

zatím překvapili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pudeme proti City s 2 bodovým náskokem, tak papa titule. Možná, že by mohli začít hrát a ne se vidět s pohárem nad hlavou.

Reagovat
kiwwi

boze ty si debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen řikam jak to je, tak se uklidni pomeranči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale jít do derby s dvou bodovým náskokem, by byla sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
vodka

říkej si co chceš, ale sem to laskavě nepiš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

au dopici, to bolo hnusne

Reagovat
Ligter

Šmarjá, takhle tu situaci podcenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Toffees hrají sympaticky.

Reagovat
Legolas John

everton

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo myslíte, že je větší tragéd? Sturridge nebo Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd si ty. Ani jeden z těch dvou tragéd není.

Reagovat
kiwwi

najvacsi si jednoznacne ty

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je traged?

Reagovat
smazaný uživatel

ManUntd4ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty.

Reagovat
fantomas

Welbeck je zdaleka nejtalentovanější Angličan, co se útoku včetně křídel týče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aha, a argumentu se od tebe teda nedočkám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ox, Theo, Afobe?

Reagovat
fantomas

Sou pod nim no.

Reagovat
herbage

jen se ptám

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Afobe

Reagovat
fantomas

Njn, on holt vypsal všechno, co ho napadlo z toho jednoho týmu, o kterym má nějakej přehled.

Reagovat
herbage

psal talent, ne zkušenosti. Afobe má dle mého více talentu na hrot, Ox zase na křídlo

Reagovat
fantomas

Mg, a kde ho jako Afobe prokázal? Ox talentovanej je, to určitě, i tak je pro mě Welbeck daleko komplexnější a i použitelnější fotbalista.

Reagovat
herbage

Afobe zatím jen v rezervě a přípravě, no, nicméně Welbeck mi přijde hodně nejistej v zakončení a Afobe by mohl/měl být větší sniper, co jsem četl. Zatím to neměl šanci prokázat, ale tak má ještě čas. Že je Welbeck komplexnější, to jsem ani zpochybnit nechtěl

Reagovat
kiwwi

co jsem cetl

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mozno tak Ox

Reagovat
smazaný uživatel

5 kokůtků na mě reagovalo, bezva

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky slušný materiál

Reagovat
wild

dva fauly po sebe nam neodpiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Viac zapojit do hry Valenciu by to chcelo..

Reagovat
C0br

Wazzaaaaa

Reagovat
vodka

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool United

Reagovat
Janek9

Rooooooneeeey !!!

Reagovat
smazaný uživatel

čas vracení united od rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

Wazzzzzzzzzzzzzzzzzza

Reagovat
mithro

hohoho

Reagovat
wild

Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY is there!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Kurva já si odběhnu a ono 0:1...tak zapnu livescore že se podívám, kdo hodal...a tam už 1:1

Každopádně jak jsme ho dostali?

Reagovat
Kaze

Nani zasekl, centroval a Rooney hlavičkou ,,tečoval", když míč podcenil Neville.

Reagovat
smazaný uživatel

Haldovní a přitom parádní hlavička Jelaviče. Nechytatelný oblouček. Možná chyba Rafaela který se hodně zapojuje do útoku a pak chybí.

Reagovat
niflheim

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Přetažený centr na zadní tyč a z úhlu jak prase Jelavic hlavou přehodil De Geu na vzdálenější tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa

Reagovat
minoLFC

Karamelky

Reagovat
kiwwi

Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

SAF ty sálovky.

Reagovat
smazaný uživatel

to budu skor tie na škvaru

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééé, Alex jaké má boty ke kabátu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Karamelky

Reagovat
Side

Fergie jak tam cupital

Reagovat
smazaný uživatel

Sir a jeho boty

Reagovat
mithro

turfy k saku, fergie ja pan

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Fergie má styl.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, tak to môže skončiť...s bodmi do fanty a stratou MU

Reagovat
smazaný uživatel

chudák phil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak gol Wazzy yla chyba Nevilla, který podskočil centr v malém vápně . To se nesmí stát

Reagovat
papos182

Neville daroval svemu byvalemu klubu gol?

Reagovat
niflheim

Fergie a Moyes ...každopádně toto Howard předváděl i minulý rok.

Reagovat
Kaze

Fergie je dneska nějaký živý

Reagovat
minoLFC

Stiahnut Nevilla a Gibsona

Reagovat
papos182

To nee, to by ManU hrali jen ve 12...

Reagovat
niflheim

Ouuu....škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton parádně, to musím uznat. Trochu mi to připomíná včerejší Classico. Ale věřím že Everton zmáčkneme a ono to půjde. Ale bude to boj. 1:1 tomu sluší zatím.

Reagovat
C0br

Gary komentující Philovu chybu - k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

1600. pro výhru Evertonu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych remízu kdyby Vlci heroicky porazili City.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi měla být pentla. Nevadí, dáme jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tý reklamy s tim Indem mi taky hrabe už. Snad jedni co mě rozesměje, jak upustí tu jednohubku nebo co to je na sako toho chlapa vedle sebe.

Reagovat
niflheim

To jsou co za žluté zas...

Reagovat
kiwwi

ona sa zlta nedava len za faul ako taky...moze to byt kludne najmensi faul aky si vzivote videl, ale ked tym prerusis slubne sa rozvijajucu situaciu, tak je to proste zlta karta

Reagovat
niflheim

To je jasné, ale tady to třeba bylo takové...divné

Reagovat
fantomas

That goal means Rooney has joined George Best and Dennis Violett as Man Utd's joint 4th record goalscorer on 179 goals.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

uz len Rowley (211), Denis Law (237) a George Best (249)...za 3 sezony to ma...nech si kazdy pise o nom co chce, je to fenomen a legenda

Reagovat
fantomas

Místo Besta Charlton, ne?

Reagovat
kiwwi

jezis co som to napisal...jasne

Reagovat
Eric_The_King

Kdyby se počítala jenom liga, tak tam je tuším nejlepší Charlton s 199. To taky brzo padne

Reagovat
Ligter

Au.

Reagovat
mithro

Scholes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

ale ja by som spravil prese to iste

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

ten Evra by už mohl dat aj někdy pořádný centr...

Reagovat
C0br

Dannyyyyyyy vymrdeeeeeeeeej

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Áááááááááááááááááááááááááááááááááá! Nádhera

Reagovat
Trand

Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
jenage

danny welbeeeeeeeeeeeeck, ty krááááso!!!!

Reagovat
fantomas

Welbeckovo zakončení. Fantastickej hráč.

Reagovat
herbage

udělal to parádně, no

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vodka

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
kiwwi

Danny booooooooooooooooooooooooooooooooooy....I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
pajamu

Danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What a goallllll!

Reagovat
mithro

DANNYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Ligter

Welbeeeeeeeeeeeck, geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

:-*

Reagovat
niflheim

Ty pyčo Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy​yyyyyyy. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byť prerušená hra, Pienaar sa zranil

Reagovat
Erdovec

vyrovnat

Reagovat
Tomekcz

ted at si zdrzujou svi.e

Reagovat
Mada

Nádhera

Reagovat
Darren Fletcher

danny uz ma trademark na tu oslavu nech je toho co najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Neville sel na 1000% do toho souboje, bravo

Reagovat
niflheim

Phil je přemotivovaný...ten s takovou nedohraje.

Reagovat
C0br

Nádheraaa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: game, set Nadal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale peknej fik

Reagovat
niflheim

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Darren Fletcher

glory gloryyyy

Reagovat
vodka

DOKONALOST!!!

Reagovat
Trand

Pěknej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
Swarley

nádherná akce

Reagovat
Ligter

Krásně!

Reagovat
kiwwi

fantastic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FANTAZIEEEEEE!!!

Reagovat
mithro

a dalsia nadhera Naniiiiiiii

Reagovat
fantomas

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hrají mistři!!! UNITED!

Reagovat
jenage

to byla akce náádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Nani > Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

To je porovnanie.

Reagovat
fantomas

A ještě Rooney > Puyol.

Reagovat
kiwwi

kvoli vlasom urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Hele vy dva, jestli jste nevideli vcerejsi zapas, tak mlcte, je to zcela jasna narazka na to, ze Xavi z totozne pozice jako Nani palil mimo branku.

Reagovat
fantomas

Aha, ok. Ale za svym srovnánim si stejně stojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to slo do brany, ale Casillas to vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozice před golmanem stejná a jedno skončilo gólem.. zase nemam chuť to rozebírat nějak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Takový United mám rád. Moc, moc pěkný fíky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tolstobik

Nani 1+2

Reagovat
kiwwi

on je proste rozdielovy hrac

Reagovat
niflheim

Danny dneska paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nádherné góly. Tak doufám že přidáme ještě pár dalších.

Reagovat
fantomas

Welbecka nejde MU nezávidět no.

Reagovat
wild

nadherny gol Naniho! nieco obdobne ako v CS proti City! chcelo by to gif aj z tohto golu

Reagovat
kiwwi

urcite bude

Reagovat
wild

neviem kde nieco take hladat..ak najdes hod potom niekam do diskusie link

Reagovat
vodka

jak is to Valencia kopnul proti Distinovi dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

ta teroristicka banda vzdy sediaca vedla lavičky hostí na OT

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe. Nepoznáš sikhy od arabů.

Reagovat
nemamvasrad

Tímhle si zase ty označil Araby za teroristy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia si může se svojí rychlostí Balea i Thea namazat na kopačky.

Reagovat
kiwwi

to zasa nie

ale je porovnatelne rychly

Reagovat
smazaný uživatel

Ve sprintu možná ne, ale s míčem je určitě rychlejší než Theo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Balea na levo, to by byl krásný válec. On by k nám padnul jak prdel na hrnec.

Reagovat
kiwwi

to kazdopadne... je to moj sen

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím výborný druhý poločas, jasně v naší režii, Toffees k ničemu nepouštíme.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...

Reagovat
C0br

Krásně Fellaini

Reagovat
Trand

Fellainiiiiiii! What a goaaal!

Reagovat
Erdovec

ještě jedeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Erdovec

krása

Reagovat
mithro

aa game on

Reagovat
smazaný uživatel

wow, takové góly dneska..

Reagovat
fantomas

Wow, to sou fíky.

Reagovat
niflheim

Hodně naivně odbráněný

Reagovat
jenage

tyvole to jsou goly

Reagovat
smazaný uživatel

to je poločas

Reagovat
wild

tak tento bol pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Tomekcz

hm

Reagovat
vodka

taky pěkný, krásný volej...

Reagovat
Swarley

Evans vzpomínal na své staré dobré časy

Reagovat
Darren Fletcher

wooohooo fellaini krasa

Reagovat
Tolstobik

Fellaini Krasnej zapas

Reagovat
kiwwi

no to by si Gibson mohol odpustit

kazdopadne paradny gol (aj ked z nicoho)

Reagovat
smazaný uživatel

Krul by to měl

Reagovat
Usty

Nááádhera! Pojďme TOFFEES!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas.

Reagovat
niflheim

To je ale pěkný jako tady scouseři fandí Evertonu...holt vám asi nebude vadit, když skončí nad vámi

Reagovat
smazaný uživatel

Oni více nenávidím MU, než že by milovali LFC, to je na tom ještě krásnější.

Reagovat
smazaný uživatel

1trofej+1 finále>

Reagovat
kiwwi

jj, vcera som sa bavil s jednym scouserom a povedal mi, ze by nemenil vasu sezonu s nasou pretoze 2>1

Reagovat
mithro

to vies ich najsilnejsi argument je 18+5 > 19+3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zas iné, je to blbosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jestli náhodou vyhrajou FA Cup tak stejně začnou houfně tvrdit že má větší cenu než ligová trofej.

Reagovat
Erdovec

však má, i když teď by byla lepší liga než FA Cup kvůli tomu zoufale dlouhému čekání

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
papos182

No to teda houfne nebudou. Nepis kraviny.

Reagovat
papos182

No samozrejme, ze je to pekne. Prece Scouseri nebudou fandit protivnikovi, kdyz hraje jejich tym

Reagovat
pajamu

Snad to uklidníme, ty vole to je zápas resp. poločas

Reagovat
smazaný uživatel

what a match

Reagovat
smazaný uživatel

Hibbert opat

Reagovat
smazaný uživatel

Everton bude ještě kousat.

Reagovat
C0br

Fantasieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Ligter

Kdo by to byl čekal po tom vlažném úvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Trand

Hm, ta nic no.

Reagovat
C0br

Yorke-Cole-esque

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
jenage

wazzaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Darren Fletcher

kuuuurwa to je zapas

Reagovat
pajamu

YES

Reagovat
fantomas

Oh.

Reagovat
mithro

hahaha to je zapas

Reagovat
Swarley

další nádhera, hoši - tak tohle mě baví

Reagovat
vodka

další libovka

Reagovat
Eric_The_King

Wazzaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly behem 10 minut?

Reagovat
kiwwi

ty picooooooooooooooo to su goly....no proste nadheraaaaaaaaaaa....Danny boy je genius

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, to jsou opravdu nádherný góly

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza

Reagovat
fantomas

Kéž by si spolu zahráli na MS no..

Reagovat
fantomas

* předně na ME teda

Reagovat
kiwwi

ja inu moznost nevidim...momentalne anglicko nema nikoho lepsieho ako tuto dvojicu...myslel som si ze Sturridge by mohol byt rozdielovy hrac, nastup mal vyborny, ale toto co predvadza je na facku

Reagovat
fantomas

De hlavně o to, že Wazza nebude ve skupině no, a bůhví, jak to bude po případnym postupu.

Reagovat
kiwwi

bude, ved mu znizili trest na 2 zapasy

Reagovat
fantomas

Nj, tak na jednu třetinu.

Reagovat
Ligter

Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastic match! Fantasitic Welbeck! Fantastic Wazza! Fantastic United!

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že Persie má po zlaté kopačce...

Reagovat
kiwwi

why always we - 20

Reagovat
smazaný uživatel

Why always we

Reagovat
niflheim

Danny je prostě fantastický dneska

Reagovat
fantomas

Stejně za to podle mě může ten blbeček, co Welbecka nazval kopytem...

Reagovat
vodka

teď už takticky vypadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak já mu za to děkuju.

Reagovat
niflheim

Snad už se ale u něho nebude opakovat takový Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

A Rooney, klidni se s tim střílením branek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vzal bych to z tý druhý strany - Robine, nedej se.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, samozřejmě.

Reagovat
mithro

Reagovat
jenage

Wazza snad jeste bude nejlepsi strelec PL

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick dolu a Hrášek na plac... ať to skončí klidně 8:5.

Reagovat
Tomekcz

jeste 2 goly at vyrovname rozdil se City

Reagovat
mithro

aaa Fergie uz vtipkuje

Reagovat
pajamu

Taky jsem se zasmál, jak jsem to viděl

Reagovat
vodka

ferguson s rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem odběhnout po prvním poločase, ale štěstí, že zítra ČT4 dá opáčko tohodle matche

Reagovat
mithro

Rooney and Welbeck: England don't need a manager, strike partnership picks itself

Reagovat
Darren Fletcher

kolko to je vlastne v tabulke strelcov?

Reagovat
kiwwi

this is how it feels to be city, this is how it feels to be small

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

v 10 a 3 góly v nastavení, no a?

Reagovat
smazaný uživatel

MC v 10 z 0:3 na 2:3 ...a ?

Reagovat
smazaný uživatel

a s toho budete žít ještě 20 let

Reagovat
kiwwi

Rio ma za 1500 minut 2 fauly...sice ma to u neho neprekvapuje ale stale to je fantasticky pocin na stopera

Reagovat
C0br

Minulou sezónu udělal první faul až někdy v prosinci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

1800. pro Manchester United a jeho 20. titul

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamená 1800 ???

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas.

Reagovat
Tomekcz

wtf to nejni gol

Reagovat
mithro

evraaaa

Reagovat
smazaný uživatel

TYČ

Reagovat
niflheim

Škoda, Pate

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nádhera ale.

Reagovat
Ligter

Ty vole, ta tyč se třese ještě teď.

Reagovat
Trand

Jealvic! What a player!

Reagovat
niflheim

Do pyče co je to za bránění tohleto!

Reagovat
mithro

no ale uz by aj stacilo

Reagovat
wild

nedas-dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

ten jelavič to je kométa jak hovado, pekne.

Reagovat
vodka

jelavič je sice sobec, ale střelec zatím fakt spolehlivý...

Reagovat
fantomas

Hmm hmmm..

Reagovat
herbage

Evans

Reagovat
pajamu

Ty vole

Reagovat
jenage

hoši hoši kua

Reagovat
Tomekcz

zas drama, a mel byt byt klid

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není vtipný ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Pieanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
C0br

Fuuuucckkk

Reagovat
Erdovec

ty voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
mithro

parada

Reagovat
Amos

Kvůli takovýmto zápasům je PL nejkrásnější liga na světě !!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smutný.

Reagovat
niflheim

To je tak v pyči

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Darren Fletcher

ja sa z toho poserieeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

PIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečny

Reagovat
jenage

omg to snad nemyslí vážně

Reagovat
vodka

Evans za dnešek teda

Reagovat
wild

no do pice

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas, tvl

Reagovat
smazaný uživatel

a od Phila bz som to nečakal

Reagovat
JIMMY-PO

toto si Everton nezaslúži prehrať, musia udržať

Reagovat
fantomas

No to si děláte píču.

Reagovat
kiwwi

no to ma pojeb

Reagovat
herbage

olalalalá

Reagovat
smazaný uživatel

God is great.

Reagovat
pajamu

No, tak teď musíme

Reagovat
Erdovec

tak to je krása Pienaar to je krása

Reagovat
Tomekcz

kokoti, zas zacnouhrat az ted

Reagovat
smazaný uživatel

This is Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Schillo

Reagovat
niflheim

Ty krávo tam málem na 5:2 a z toho 4:4...ach ta Premier League.

Reagovat
kiwwi

povedzte mi ze sa mi to sniva

Reagovat
mithro

Jones miesto Scholesa? och cmon

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma byť majster ? dakujem, neprosim

Reagovat
Erdovec

ještě by mohl Evans korunovat výkon vlastním tak v 7.minutě nastavení

Reagovat
Amos

Jinak Felaini by se mi líbil v AFC.

Reagovat
Chazy

Toho by asi chtěl v týmu každej, ale je naprosto nechutně IP.

Reagovat
smazaný uživatel

Ip?

Reagovat
nemamvasrad

Injury prone?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

impotent?

Reagovat
Amos

Tak to by k nám zapadl.

Reagovat
fantomas

Já bych chtěl Rodwella, ale to je ultraIP.

Reagovat
Trand

Celou sezonu hraje skvěle, dneska opět výbornej výkon. Asi jejich nejlepší hráč tenhle rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád můžeme využít Fergie time.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady

Reagovat
smazaný uživatel

5 min?

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time...to su kkti

Reagovat
niflheim

Evans...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

until we score

Reagovat
vodka

ááá, Evans, už sem go tam viděl...

Reagovat
Tomekcz

jestli nas City porazi tak sou 1. to je konec....

Reagovat
Kenneth

5 minut .

Reagovat
Darren Fletcher

toto bude classic. deviaty gol padne

Reagovat
Trand

Howard!

Reagovat
smazaný uživatel

omg sudí to bol fual?

Reagovat
C0br

Kurvaaaa krásný ale prostě do píčeee

Reagovat
niflheim

Howard ty kokote

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

sudí nepomohol, bývalí nepomohli, to je v riti...

Reagovat
kiwwi

njn, vase konspiracie sa zrazu zosypali

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Gibsona a Nev*lla som mal strach:), ale chlapci postupne zabrali :-)). Sudí pripískol na konci nefaul fellainho, ale nevyužili ste to. našťastie sa nikto nedrbol vo vápne... :-)

Reagovat
niflheim

Reagovat
madridcan

ach jaj Velka skoda Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera...hlavně aby City dneska vyhráli a bude to hodně zajímavé

Everton

Reagovat
vodka

kurva, Howardeeeeeeeee

Reagovat
vladis271

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS

Ja vás zbožňujem karamelky, tento zápas som si nechal kvôli sprostej posilke ujsť??

Stahujem

Reagovat
smazaný uživatel

Sťahuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec super práce Everton

Reagovat
fantomas

Pičo..

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný zápas. Ale zbytečně ztracené dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas a Rafa titul v Monte Carlu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa

Reagovat
wild

s Wiganom to posrali..ale dnes to pojebali neskutocne

Reagovat
Erdovec

krása děkuju oběma týmům za skvělý fotbalový zážitek a za ty krásné goly, teď se mi na tu naši holomajznu ani moc nechce dívat, no snad překvapíme ať Toffees dotáhneme

Reagovat
smazaný uživatel

Ak City zvíťazia vo všetkých zvyšných zápasoch, majú titul?

Reagovat
Erdovec

jo

Reagovat
Tomekcz

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

misto 5:2 to je 4:4, takhle si to zavarit...

Reagovat
Ligter

Sakra, remíza.

Reagovat
Kenneth

Cmon City!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Eveton!

Reagovat
smazaný uživatel

* Everton

Reagovat
vodka

no, ok, dojebali sme to teda strašně... Góly nádherné, akce pěkné, výsledek na hovno... Jelavič je sice nesympatický, ale čich na góly má teda fantastický...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle hřeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

teba tesi viac strata United jak bod pre Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
cristiano.K.

už jsem se bál,že nepřijdeš nic napsat

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fenixLFC

za takyto vysledok mi je jedno ci budete pred nami

Reagovat
vladis271

naše ramená sú široké, Everton na nich unesieme

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Reagovat
Darren Fletcher

toto bol neskutocny zapas. nevadi. titul si potvrdime najlepsim moznym sposobom. vyhrame na etihad. a ak nie, ak prehrame oba zapasy s olejarmi, tak ho proste nebudeme mat. football, bloody hell

Reagovat
Legolas John

paráda Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebanci United, kéž by jim ten titul utekl. S Evertonem? tiket v pici!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaslužene ... za tu holomajznu nemôžu brať furt 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza tomu sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň to bude mít v pondělí ještě větší náboj..

Reagovat
fantomas

No, tak se předveďte, Vlci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ta tycka bola zlomovy moment, miesto 5-2 nakoniec 4-4....

Reagovat
herbage

Fellaini MOTM Myslím, že Fergie po dnešku něm půjde spíše než po Javi Martinézovi. A tragéd zápasu Evans. Fakt nechápu, co tenhle kluk dělá v základu MU. Slyšel jsem, že hrál doposud výborně, ale to Smalling ani Jones nejsou lepší?

Reagovat
vodka

nejsou, první zápas po 6 měsících, kdy hrál excelentně a z obrany nejspolehlivěji...

Reagovat
herbage

nevím, já pořád na něm nic extra nevidím. Na základ v klubu jako MU dle mého nemá, ale tak třeba se neshodneme, no

Reagovat
vodka

já sem nad ním už po loňské sezoně taky lámal pomalu hůl, ale letos hraje fantasticky, hrál dost podobně jako Koscielny. Dneska teda zahrál katastrofálně, nevim čím to bylo. Hlavně nechápu, jak mohl mít tak obrovské problémy s Fellainim, když třeba Yakubu proti němu nevyhrál snad ani jednu hlavu...

Reagovat
herbage

Koscielny? No to snad ne V Arsenalu by hrál tak 6. stopera

Reagovat
kiwwi

co keby si sa drzal toho, comu rozumies a usetril nas od tvojich analyz

Reagovat
fantomas

Bys mu to ty mohl oplatit stejnou mincí, co řikáš?

Reagovat
Kenneth

trefa

Reagovat
kiwwi

to je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

njn samozvany expert fantomas

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky si nervozny

Reagovat
kiwwi

co mam byt, kludny?

Reagovat
smazaný uživatel

sak pohoda, ja to chapem

Reagovat
smazaný uživatel

zalez nekam chytrolíne, kde chodíš na webovky v tom vašem super slovensku?hodím voko

Reagovat
papos182

Kdyz jsem zde psal, ze je Evans "still B" hrac, tak se tu mufani smali

Reagovat
fantomas

Taky právem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

No samozrejme, ze maji pravo se smat.

Reagovat
fantomas

Achjo.

Reagovat
vodka

v tom případě je Carra proti němu jeden velký fail player...

Reagovat
Trand

Fellaini je fakt skvělej, škoda, že je tak náchylnej na ty zranění.

Reagovat
Counter

Klasický Arsenal Oh, wait...

Reagovat
JIMMY-PO

paráda Everton

Reagovat
herbage

Další u řady klasických 4:4 zápasů

Reagovat
Swarley

tohle už fakt nasrat...

Reagovat
CHONG

Krásná práce, City mají zase všechno ve svých rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct. Máme šest bodů náskoku, Man City ještě ve Wolverhamptonu nevyhrálo aby se mohli radovat, a Fergie bude ve vzájemném zápase hrát na remízu. Posrali sme si to dneska, ale titul máme ve svých rukou. Stačí remíza a dvě výhry.

Reagovat
Counter

kiwwi ti za chvíli vysvětlí, že FAS nikdy nehraje na remízu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by sis doma udělat vlastního plastového kiwwiho a vysmívat se mu za to co by mohl udělat, když tě to tak baví.

Reagovat
Counter

Nade mnou se mu směje kupa lidí, řekl bych, že sis vybral špatné vlákno :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat. Za stavu 4:2 jsme to měli pohlídat a především jsme měli dát na 5:2 a byl by klid. Možná jsme se za stavu 4:2 až moc hnali dopředu. Ovšem zápas to byl naprosto fantastický i díky Toffees, kteří nepřijeli bránit, ale hrát fotbal. Odehráli výborný zápas. Prostě dnes musíme věřit, že Vlci šejky alespoň o 2 body oberou a podají heroický výkon. Na Eastlands se zřejmě bude schylovat k zápasu roku.

Reagovat
niflheim

No já to tušil, že toto nebude lehký zápas...ale takhle to posrat? Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Ja to po druhym golz Rooneyho vypl. Diky Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

United celekm velký pruser :( moc totiž nevěřím proti City ani v remízu

Reagovat
Ligter

1965. pro ztrátu City.

Reagovat
wild

ja sa obavam ze teraz sme ponukli City titul

Reagovat
kiwwi

prestante kurva

Reagovat
wild

ty fakt veris ze na etihad zabodujeme ? ja nie

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze verim, hanba vam

Reagovat
smazaný uživatel

to já spíš věřím Newcastlu, hrajícímu s výbornou formnou, navíc o LM

Reagovat
wild

ok tak verit verim..ale ked sa na to pozrem realne,nestranne..tak si myslim ze vyhra City

Reagovat
smazaný uživatel

ale nezapomínej na Newcstel ještě

Reagovat
wild

ale my hrame este na pode Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley to tam při nejhorším zařídí

Reagovat
C0br

Jsme samozřejmě bez šance, stejně jako třeba Real že.

Reagovat
mithro

prec by sme akoze nemali?

Reagovat
fantomas

To je zase kravina no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Furt to maj/máte, co já vim, kam patříš, ve svých rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vedem o šest bodů tři kola před koncem. Man City má sice zápas k dobru ale v nejhorším případě to bude o tři body tři kola před koncem. A tohle přece nemůžeme pustit. To by nepustil ani Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam se, ze muzete

Reagovat
minoLFC

s tym Arsenalom opatrne

Reagovat
wild

vobec to tak neberem..pre mna je to o 3body a zapas na pode City..ak ho prehrame je po titule

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Man City může ztratit v Newcastlu a my budem na Etihad hrát na remízu páč nám stačí. Odmítám připustit že je Man City v lepší výchozí pozici, protože je to prostě blbost. Kdyby to bylo naopak, my sme měli zápas k dobru a oni vedli o šest bodů a měli jet k nám tak by sme na tom nebyli líp než oni. Tohle je na hlavu postavené.

Reagovat
wild

nepovedal som ze City su v lepsej pozicii..ale my takisto mozeme stratit na Sunderlande..hovorim o tom ze my sme teraz pod ovela vacsim tlakom ako City,kedze uz nam "gratulovali" k titulu a nakoniec moze byt vsetko inak.do zapasu s City pojdeme branit,ale s tym ze ak prehrame City maju vo svojich rukach titul.tato myslienka nas moze zvazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád máme lepší výchozí pozici a mnohem větší zkušenosti v boji o titul. Man City půjde do každého zápasu přemotivovaně a to se jim může vymstít. Máme víc bodů, zkušenější kádr, nemusíme vyhrát všechno, a navíc máme SAF a oni Mancinniho. Bude to těžší než to být mohlo, ale titul bysme si neměli nechat vzít.

Reagovat
wild

toto sme si hovorili 3kola dozadu..a potom prisli nepochopitelne straty s Wiganom a Evertonom..ale ak si chceme zasluzit titul tak nesmieme dvakrat prehrat s CIty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, musíme akorát nasbírat víc bodů než oni. A to máme ve svých rukou.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Matematicky ano.. ale jinak? Mancicni sám řekl, že si United už titul vzt nenechají.. a ted taková obrovská bota.. Nemluvě o obrovské motivaci City, díky nové naději, která je již opravdu reálná.

Reagovat
vitasrp

Pokud City vyhrají na Wolverhamptonu, což je vysoce pravděpodobný, pak maj stejně dobrou výchozí pozici jako United. Oba týmy to mají ve vlastních rukou a mohou si to uhrát sami, vám sice stačí vyhrát dva zápasy a plichtit, jenže to kompenzuje fakt, že s Citizens hrajete na City of Manchester Stadium.. Teď je to vážně 50 na 50..

Reagovat
kiwwi

ked ti staci uhrat remizu, tak si urcite v lepsej vychodzej pozicii ako ked MUSIS vyhrat

Reagovat
vitasrp

To jo, ale tuhle výhodu trošku kompenzuje to, že hrajete prostě venku.. I když ok, furt asi máte tu pozici o něco lepší, nicméně před Wiganem jsem si myslel, že je hotovo, a vy to ještě takhle zdramatizuje.. Aspoň bude pořádný derby..

Reagovat
kiwwi

najvacsie derby v historii...chcel som ist, ale ceny listkov sa pohybuju od 400 eur vyssie

imho to bude sledovanejsi zapas jak el clasico

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě nebude

Reagovat
kiwwi

no dobre, ty urcite

Reagovat
smazaný uživatel

No já to sledovat budu

Reagovat
vitasrp

Reagovat
niflheim

Unleash the Wolves

Reagovat
kiwwi

dnes by teda mohli, ich rozhodujuci zapas, a hraju aj o svoju cest...ale vidim to tak na 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez hattrick

Reagovat
niflheim

Hmm obejmul už se Tévez s Mancinim po vstřeleném gólu?

Reagovat
mithro

a to este bude dobry vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves na Man City v posledních zápasech uměli. Ale jsou dost v kelu takže budou mět dost práce sami se sebou. Man City asi vyhrajou, ale myslím že docela dlouho bude naděje že by mohli ztratit.

Reagovat
papos182

Nadeje docela dlouho? Myslis tak 10 minut?

Reagovat
Wat

Hm, já takovej zápas zaspim, blbé sobotní noci.

Reagovat
vladis271

ale pre nezaujatých(taký tu aj tak nie je niktro ) je toto najlepší výsledok. Všetko smeruje k tomu, že o titule sa môže rozhodnúť v jednom zápase na Etihade.

Reagovat
Kenneth

2000. Pro Phila Jonese.Nejlepší přestup tohoto roku a 2. nejlepšího anglického obránce.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

hmm, počkej, Terry, Cahill, Baines, Cole.......ať počítám, jak počítám, 2. není po 3. nebo 4., takže ti to nějak nevychází

Reagovat
fantomas

Boltonskej Cahill by tam nebyl, viď?

Reagovat
Arbiter

Lepší než Jones? Proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Za všechny 3

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Everton a pro titul Manchesteru City

Reagovat
Amos

Reagovat
C0br

Divím se, že jsi první napsal ten Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divíš?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

To sem ti měl nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz to by zase znamenalo Manciniho pokracovani, celkem dilema

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju hlupáčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

pre Everton za dnesku a pre ManU na inom nez prvom mieste na konci(City palcovat nebudem)

Reagovat
Amos

2000. pro titul Manchesteru United, Chelsea bez LM a PL, jako nejlepší ligu světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Se to tu seběhlo Ale samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

člověk si nachystá takovou krásnou 2000 a vy tu naházíte vesměs takové sračky

Reagovat
Usty

OT:

Pro ty, co sledovali zápas na Bloodzeedu: O poločasový přestávce byl takovej krátkej trailer ze zápasu Chelsea v Barcelona, nevíte, kdo to komentoval?

Reagovat
smazaný uživatel

2000 pre mulholland drive a naomi watts

Reagovat
fantomas

To už si spíš měl počkat na 20000.

Reagovat
smazaný uživatel

20000 komentarov bude az dalsie kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, lesbická scéna.

Reagovat
smazaný uživatel

hned som si zaradil do all time classic

Reagovat
smazaný uživatel

ale vlastne poznal som ju uz pred tym, ako som videl film

Reagovat
Ligter

David Lynch.

Reagovat
smazaný uživatel

"Víš co dostaneš když necháš Lynche točit remake Kmotra?" "Nabídku která se nedá pochopit."

Reagovat
Ligter

Tak to je výborný. Dovolím si sdílet na FB.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nepotrvdená:

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Suarez, Carroll

Reagovat
vladis271

http://i298.photobucket.com/albums/mm276/AlexanderKruseBerg/liverpoolwarriorupdateaway.png

http://i41.tinypic.com/2cenrc4.jpg

zmiešané pocity....3. dávať nebudem ten je total fail na úrovni dresov united na budúci rok.

Ale ten čierny je slušný

Reagovat
Arbiter

znak je divný, jinak dres vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ten znak je právě hodně přísnej

Reagovat
Arbiter

Nevím, spíš to vypadá jako nějaká značka oblečení, no..

Reagovat
Usty

domácí jsou krásný

Reagovat
Kenneth

Oba dresy fantastický.

Reagovat
mithro

ale to su nejake fanusikovske navrhy nie?

Reagovat
vladis271

práveže už nie, vraj sú to ony

Reagovat
mithro

vsak to na nic vidno, ze je to robene v photoshope to logo banky na domacom drese je tam evidentne pridavane v pc

Reagovat
r.mrazik

i ty znaky na rukavech je jasny photoshop...

Reagovat
Erdovec

krása

Reagovat
fenixLFC

ten druhy pochybujem ze je ofiko, ved to je polokosela..ale ten cierny by som bral, kludne aj ako 1st on je naprosto genialny

Reagovat
vladis271

domáci musí byť červený

škoda, že to neni tento

http://i.imgur.com/rh3Pf.png

Reagovat
Erdovec

to je teda pěknější ten co si tu dal dřív

Reagovat
fenixLFC

ved viem ze musi, ale mne sa cierne vzdy pacili najviac..a dufam ze tento nie, prve co ma napadlo pri pohlade nanho bol MU

Reagovat
vladis271

jáj, tá biela

ale to čo si na budúcu sezónu vytvorili vývojári pre Arsenal je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ty letošní nasadili laťku příliš vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

koho dalej vysiela Blood ?

Reagovat
Usty

vás

Reagovat
EL Gringo

Starting XI : Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Suarez, Carroll

Reagovat
fenixLFC

coje so stevom?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by dnes Wolves s Citizens neprohráli tak věřím, že by jsme za týden dokázali City porazit, protože případná prohra by nás stále udržela na čele a mohli bychom tak hrát absolutně v klidu. Akorát mě znepokojuje, že Vlci už asi na nějaký boj o záchranu rezignovali a dnes to bude jasná dvojka. Snad překvapí.

Reagovat
vladis271

podľa mňa budú dokonca citizens nahánať dnes skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost možný a podle sestavy asi také cílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene Manciniho taktika se vyplatila

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart, Joleon Lescott, Vincent Kompany, Gaël Clichy, Pablo Zabaleta, Yaya Touré, Gareth Barry, Samir Nasri, David Silva, Carlos Tévez, Sergio Agüero

Reagovat
vitasrp

Ta ofenzivní čtyřka je neskutečná, tohle proti rozloženýmu a naprosto zoufale bránícímu Wolverhamptonu musí být debakl..

Reagovat
smazaný uživatel

No, spis trojka, Nasri mi tam proste nesedi, on chce furt balon, furt ho taha a furt se s nim toci, ale nahravku poradnou neda, takze vetsnou zadnej efekt, ale jen zbrzdeni kazde akce. Minule jsem tu daval statistiky tech tri ze zapasu, kdy spolu hrali v zakladu a to je fakt neskutecny. Hlavne Tevez je neskutecny oziveni..

Reagovat
herbage

ne, Nasri dělá fakt hodně. Pro hračičky jako Silva, Agüero a Tévez je takový hráč, který si umí v běhu přesně narazit, doslova požehnáním

Reagovat
vitasrp

On je obří rozdíl vidět v útoku třeba Balotelliho, Džeka v porovnání s Tévezem.. Edin nezapadá do herního stylu a navíc na City kvalitou nemá, Balotelli je abslolutní pičus, kterýmu není cizí zápas kompletně odchodit.. Tévez je úplně někde jinde, navíc když má k sobě ještě Agüera, tak je to snad nebránitelná dvojka, protože si zatím skvěle rozuměli.. Tuhle útočnou dvojku fakt závidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto me hrozne sere, ze si to Tevez tak posral, protoze ta predstava, ze jsem je spolu mohl videt celou sezonu...

Reagovat
jenage

rooney + welbeck > tevez + aguero

Reagovat
Kenneth

To musí být debakl. Takhle by mohli nastoupit i na derby, jen bez Nasriho.

Reagovat
Erdovec

je už někde sestřih, ještě bych se na ty goly podíval?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

dík jsem nevěděl že na livesportu mají i sestřihy

Reagovat
smazaný uživatel

wtf..pri gole na 4-3 sa gibson vobec netesil

Reagovat
smazaný uživatel

aj vam ten bloodzeed zasekava sem tam ?

Reagovat
smazaný uživatel

mě běží plynule

Reagovat
EL Gringo

Kuyt to si mal dat..

Reagovat
smazaný uživatel

1. čistá šanca kuyt

Reagovat
fantomas

Kuyt.

Reagovat
13

Pak se divte Suarezovi že nemá chuť v šancích přihrávat. Kuyt

Reagovat
Kaze

Kompany je můj kapitán ve fantě, City dneska neudrží nulu

Reagovat
smazaný uživatel

čudujem sa, že Jarvisovi to stále vychádza. Celú sezónu robí to isté, potiahne si po čiare, rýchlo zasekne a centruje. To robí stále a stále mu to obrancovia žerú. Nechápem, to už by som aj ja odbránil.

Reagovat
Kaze

Tak Robben taky a jak mu to obránci žerou

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta hráčů dělá dokola a dokola to samé, a pořád a pořád jim to vychází...

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, ale narozdiel od Valenciu alebo Robbena, on podľa mňa ani nič iné nevie a robí to stále tak isto.

Reagovat
fantomas

Pentle...ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na All trafford jasná.

Reagovat
13

taková Youngovina no

Reagovat
papos182

To ani nahodou, to by se Maxi musel sakra snazit, aby udelal Youngovinu

Reagovat
smazaný uživatel

taká menšia, ale s yoingom ťažko provnateľná, ten vyzeral ako to prehastorické zviera, kt. si vysune krídla a lieta

Reagovat
papos182

Napada me jen pterodaktyl

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa smeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu komplexu že si okamžitě vzpomeneš na Man United. Nenech se znepokojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no čo, hodbotím situáaciu, že takéto penalty sa pískajú, ešte aj "jasnejšie penalty"

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jo, tvoje chování je úplně pochopitelné. Nenech se znepokojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll bravúrne sklepnutie.

Reagovat
13

excelentně vyslal Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

35 hodnotu nemá, ale keď ho využijeme môže byť kurva platný.

Reagovat
Kaze

Mimochodem, udělal Hart už někdy chybu? Nemyslím tím Reinovku, ale fakt vyloženou chybu z jeho strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reinovka?

Reagovat
Kaze

Tzn ne vyloženě chyba. Top brankář by to chytil. Tím odkazuju na to, že Reina poslední dobou nechytí nic extra.

Reagovat
13

Dneska už chytil 2 extra zákroky, přičemž při rohu ho to trefilo no.

Reagovat
Chazy

Spoooustu, ale nevím, jak letos ...

Za Birmingham jich tam sázel, špatný vyběhnutí, podbíhání centrů.

Reagovat
fantomas

Zrovna nedávno.

Reagovat
Maresma

Pamatuju si proti Leicestru v poharu.

Reagovat
13

To je zase jednou pálení šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Silvov pohyb a z takejto diaľky aj výzor, účes, hra, prihrávky... veď to je mladší Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Yatiaľ typický lfc, žiaden gól, ale herne lepší ako súper

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

on niečo takéto dokáže?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Jojo, viz. loni proti Barce nahrával doma na gól Robinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééééééééééééééééé!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo krásně provedené. Škoda, Wolves do toho zápasu vstoupili dobře.

Reagovat
Kenneth

Clichy odjebal haters

Reagovat
Kaze

Chjo, kéž by Agüero byl Němec

Reagovat
smazaný uživatel

pak by mu aspoň na čt vyslovovali správně jméno

Reagovat
fantomas

Carroll zatim dokonalej výkon. Hodně dobře taky Johnson.

Reagovat
EL Gringo

Carroll takto hra uz 4 zapasy v rade.. dufam ze bude takto vzdy hrat

Reagovat
fantomas

Cejtí to Euro ve vzduchu no..

Reagovat
Maresma

Proti Evertonu v FA Cupu hral dobre, jo?

Reagovat
EL Gringo

ano hral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani José nehrá zle, konečne

Reagovat
fantomas

Jj, i Suárez je stoprocentně platnej...je zas neuvěřitelná senzace, že nevedete no. I když na druhou stranu, ty jejich dvě šance smrděly podobně jak vaše všechny dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké dve šance wba? roh a?

Reagovat
fantomas

A ten Brunt nebo kdo to byl, jak se Reina skvěle natáhl k tyčce.

Reagovat
fantomas

No, Ridgewell a Reina.

Reagovat
fantomas

*Brunt místo Reiny, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Reina tiež konečne sa dúfam, že prebúdza

Reagovat
13

ještě jedna střela před tim. Bylo to zrovna v době kdy na YESU přepli na Aguerovo gol

Reagovat
smazaný uživatel

Preto som to nevidel, kde to pozeráš?

Reagovat
fantomas

Oni to pak opakovali i na YESu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Asi tři minuty potom. Kde myslíš, že koukám já?

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
13

A nezapomeň na Reinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

link na LFC?

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
smazaný uživatel

Pojebat zápas v poslední desetiminutovce dokážeme opravdu jenom my To nás bude ještě na konci mrzet.

Reagovat
fantomas

Co řikáš na Welbze?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dřevák.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť ty už si titul stejně odjebal ne??

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Titul bude náš, ale nemusíme si to zbytečně komplikovat. Nechtěl jsem aby se rozhodovalo v zápase se City.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to nacentroval na aggera?

Reagovat
fantomas

Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
papos182

Nebyl to Carroll?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, aj mne sa zdalo. ale nvm to na 100%

Reagovat
papos182

Kazdopadne to bylo levackou, jestli to pomuze

Reagovat
fantomas

Johnsonovy centry dneska nemaj chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

A tá prihrávka na suáreza, kt. dával na aggera tá bola bravúrna. Vždy som hovoril, že mi trochu pripomína ofe. schopnosťami maicona.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy predved zivotni akci.

Reagovat
herbage

co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

těžko životní, v Arsenalu měl řadu lepších momentů. Ale pěkné to bylo

Reagovat
herbage

Nechápu, že Mancini přišel na to, že aby hráči jako Nasri či Clichy hráli jako v Arsenalu, musí hrát jako Arsenal, přišel až v závěru sezóny. Mohl si ušetřit spoustu starostí a dojít daleko jak v LM, tak v PL či Fa Cupu

Reagovat
fantomas

Nasadil někomu jesle a pak takovym kroucenym přízemnim centrem za obranu vyslal do úniku 1v1 Kuna.

Reagovat
fantomas

Výš mělo bejt.

Reagovat
fantomas

Dobrej fotbálek na Anfield Road. Takový pohodový pokoukání na závěr kola; i Reds mi přijdou dost uvolněný, pár hráčů hraje svuj nejvyšší standard v sezoně pomalu, a stejně je to 0:0...no, klasickej letošní Liverpool.

Reagovat
13

Hrajeme zatím fakt dobře, chybí akorát ten gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

rooney + welbeck > tevez + aguero

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem že se chytne někdo z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
papos182

Cekal jsem, ze se na jeho chytnuti chytne nekdo z ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal, akorát děláš chytrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nechci odhadovat, kam jsi to az dotahnul, ale nerovnice se berou na zakladni skole.

Reagovat
smazaný uživatel

další vtipná hláška

Reagovat
papos182

Zase az tak vtipne to jeho porovnani nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Luc-Luc

suarez + carroll > rooney + welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je teprv sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

zase nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec ma zaraza, ked uz Liverpoolu o nic nejde, preco Kenny nepostavi nekoho z rezervy, kedy ak nie teraz ? kludne mohol hrat Coates, Sterling mozno Coady aj keby sme prehrali tak sa nic nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pas Clichyho byl geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

United po dnešku jen náskok tří bodů, to je nehorázná houpačka letos v Premier League

Reagovat
EL Gringo

puče, to to uz neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

kuaa toto nenni monžééé, chudák hendo

Reagovat
13

Hendoooooo. ale skvělá akce. první břevno máme za sebou

Reagovat
papos182

Henderson, to ma z tech soutezi v trefovani breven

Reagovat
fantomas

Tak ani branková konstrukce nepřišla zkrátka. Fosterovo "wow" bylo výmluvný...nicméně West Bromwich je TOTÁLNĚ mimo, skoro to až vypadá, jak kdyby Hodgson LFC splácel dluhy či co.

Reagovat
fantomas

Stačilo přihrát...

Reagovat
13

jo no

Reagovat
EL Gringo

nenormalna smola

Reagovat
13

2. tyčka! To bolí

Reagovat
smazaný uživatel

omg, kuyt tyč, hendo brvno

Reagovat
fantomas

Ty vole, to je fakt neskutečný.

Reagovat
Ligter

Prosím, Vlci, dejte tam nějaký náhoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

Glen opět perfektní centr. škoda Andy

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak si to zkrátka asi budeme muset uhrát sami. Porazíme City a budeme pomalu slavit.

Reagovat
fantomas

Longu?!

Reagovat
13

Jaktože tm byl Long tak sám?

Reagovat
fantomas

Reagovat
13

Typický LFC

Reagovat
Chazy

Blbečku, dej mi na sebe nějakej kontakt (liga)..

Reagovat
Wat

Pěkně ho lákáš (blbečku).

Reagovat
Chazy

Mlč špíno.

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jayovi som to prial.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya uplne mimo navyse so zltou a on da dole Silvu...šašek

Reagovat
13

To je neuvěřitelnej válec a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

ma z tých šancí trafí.

Reagovat
smazaný uživatel

joooo Flyers dali gol...to znamená, že se série rozhodne v Pittsburghu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Phila vede 3-2 na zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dal v téhle sérii první gól, vždycky prohrál...dnes by tradice mohla pokračovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to zlomí

Reagovat
minoLFC

fuvk to nieje mozne kolko sanci sme zatial zahodili a kolko ich Foster vychytal

Johnson dnes paradne

Reagovat
smazaný uživatel

jj paradne mu to naserviroval

Reagovat
EL Gringo

ja to mozem okaslat celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ale docela dlouho vydrželi odolávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reds?

Reagovat
fantomas

Uh, já ty Reds musim normálně litovat.

Reagovat
minoLFC

ma jebne...sanci v pomere 20:1 ale gol len na nasej strane

Reagovat
papos182

Typicke.

Reagovat
smazaný uživatel

týmto glen preškrtol svoj výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

henten kokotko dal gól, pff.

Reagovat
Maresma

To neni mozny tohle.... letosni sezona je jeden velkej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, WB i MC

Reagovat
fantomas

Aggerova ruka.

Reagovat
fantomas

Nasri. Jak to dal?

Reagovat
smazaný uživatel

dosť mu pomohlo zranenie obrancu Wolves.

Reagovat
herbage

nepovedený rok Wolves, break Téveze. Tomu se míč zamotal pod nohy, až spadnul a tuším Edwards se snažil míč z podě nej vydolovat. Pískalo se, každý čekal, že pro domácí, ale Tévez rychle vstal, rozehrál si narážečkou s Clichym a nahrál nabíhajícímu Nasrimu takovou šouravou křižnou přihrávkou. Vracející Bassong by to měl, ale natáhnul si zadní stehenní sval, tak se míč kolem něj dokutálal až k Nasrimu, který stál 5 metrů před brankou a dal to pozemi na někam doprostřed branky, gólman bez šance. A radoval se pak jak kriplík, i když tohle bych dal i já, no

Reagovat
fantomas

Poslední věta.

Reagovat
herbage

Bys musel vidět, no. Tvářil se jak mistr světa a skákal radostí. Něco jako když McClean využil toho, že Mertesacker se zranil a pak slavil gól jak debílek. Chápu, že ten gól dal, ale nemusel tak slavit. Taky byl slušně vypískán a vybučen

Reagovat
fantomas

Njn, já se mu po tý sezoně, jakou prožil, ani nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je vážně směšný.

Reagovat
herbage

krysička nezasloužený unfair gól, no. Nejdřív Tévezovi nepískána hra na zemi, naopak posouzeno jako faul na něj a pak Bassong se zranil a nemohl odkopnout lehký míč, který mu tak doputoval na kopačky a mohl dát, kam chtěl

Reagovat
Amos

ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sme nemali 10 tutoviek, tak ani jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENALsite.cz

Brazilský playmaker Hernanes podle italského sportovního deníku La Gazzetta dello Sport sdělil vedení římského Lazia, aby naslouchalo pouze nabídkám Arsenalu, ačkoli se o 26letého záložníka zajímají i Tottenham a Anži Machačkala. Arsene Wenger údajně chystá rekordní nákup za 20 milionů liber.

ehm..who?

Reagovat
Wat

Hernanes.

Reagovat
Amos

Taky ho moc neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nehorázná smůla, už tak osm čistých gólovek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už asi není smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohoucnost taky

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se píše, jakou mí Live smůlu na tyčky. Když už je jich tolik, tak to fakt není smůla, ale nemohoucnost a neschopnost...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, ako sa na začiatku sezóny chválila Kunova produktivita, tak je to teraz úplne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

mna asi je.ne tak skvele poskladany tiket a litra pul ma vyfajci f*ck

Reagovat
smazaný uživatel

keď dávaš na víťazstvo Poolu, nič iné si ani nezaslúžiš.

Reagovat
13

TO nejsi první a obávam se ani poslední komu Pool pokazil tiket

příště na něj nesázej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma 17 zápasů a jen 5 výher. Jen blbec by na ně dával jedničku. Já dal neprohru WBA a můžu si pískat (kurz 2.7, těsně před zápasem bylo dokonce 3.1 na bwinu) ... i když mě to prohra neuvěřitelně se*e.

Reagovat
CHONG

Výborně, tak teď ještě příští kolo porazit v derby účkaře a jdeme zpátky na první místo. Title race is back on.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves škoda, v PL mi budou chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson táhne West Brom jako Fulham Nebýt toho, že ho přečasně Liverpool vyhodili, tak Liverpool mohl těžit z jeho skvělé práce

Reagovat
fantomas

Dneska fakt neni na místě mu skládat poklony. Příliš defenzivně nedokonalejších výkonů, než jakej dneska předvedlo WBA, sem letos neviděl.

Reagovat
Chazy

Udrželi čistý konto?

Reagovat
fantomas

Hrál proti nim Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím obecně . West Brom byl vždycky tým na sestup, a letos jsou desátí ! I když samozřejmě, dneska to bylo s velkým štěstím, ale to je potřeba když hraje slabší tým se silným

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne tento rok určite neboli ašpiranti na zostup.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak říkám, těží z Royové skvělé práce

Reagovat
fantomas

Jinak odvádí dobrou práci, to samozřejmě.

Reagovat
CHONG

Výborný trenér

Reagovat
Maresma

Pro prumerne tymy.

Reagovat
fantomas

Je záhada, že u vás neuspěl no..

Reagovat
smazaný uživatel

ukradol si mi to z úst.

Reagovat
Maresma

Liverpool neni prumerny tym.

Reagovat
fantomas

Nj, ale fakt to byla nahrávka na smeč, sorry.

Reagovat
kiwwi

ale je a uz je najvyssi cas sa s tym zmierit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, řekl to skoro každý hráč, kterého kdy trénoval Je to trenér pro takovéto kluby, provinční kluby Na velkoklub potřebuje dostat aspon dvě sezony, což mu skoro nikdo nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to, že každý hráč řekl, že je to výborný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou zapasy, kvuli kterym bych Manciniho hnal. Ten tym ma tolik potencialu, hlavne v ofenzive, v zaloze jsou hraci jako Toure, Silva nebo Nasri, a misto toho, aby se souper tlacil, tak hrajem jak posrani a prehrava nas s prstem v nose nejhorsi tym v tabulce. Pohyb s balonem je prisernej, nekdo ma balon, ale nabidka od ostatnich zadna, a bez balonu to je jeste horsi, to se zaleze, stoji a ceka, misto toho aby se pressovalo a vykryval se prostor, to snad delaj jenom Kun s Tevezem, kteri to ale delali vzdycky. Navic kombinace v zaloze, to je taky otres, vsechno ze tretiho doteku, zadny preneseni, zadna prekvapiva narazecka, no proste nic. To vzdycky nejak dostaneme balon pred vapno a ten pak jde behem peti prihravek az k Hartovi, to se mi chce brecet. A pak ma teda Joe balon, ale ze by se mu stoperi pohli do stran, aby to nemusel kopat na ty prcky vepredu, to nic, Kompanyho rozehravka snad klesla jeste pod Lescotta, fakt je to s kazdym zapasem horsi a horsi..To bych snad fakt radsi zmenu trenera nez titul, jelikoz koukat na tuto sracku dalsi rok a nebo vic, to se mi snad ani nechce..

Reagovat
kiwwi

to je komedia

Reagovat
fantomas

Seš fakt napřesdržku s podobnýma reakcema na spořádaný rozbory vlastního týmu, kterýmu ty sám rozumíš minimálně...už bys to fakt moh pochopit.

Reagovat
kiwwi

uz ma zacinas nudit

Reagovat
fantomas

Ty mě srát. Ale to ne že bys začínal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta hra je komedie.

Reagovat
kiwwi

to mozno hej, ale zasadil si tu taku pozu, ktorej neveris ani ty sam...taka kennethovka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta posledni veta je myslena v nadsazce, ze jo, protoze me to fakt NESKUTECNE sere!!

Reagovat
fenixLFC

titul a zmenu manazera

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, ale stejně bych po skoro odehraném kole vyzdvihl match UNITED-EVERTON !!! To byl fotbal, David Moyes je úžasný trenér, nebál se nasadit ofenzivní taktiku, a Everton si bod plně zasloužil Doufám, že se dívali hráči Arsenalu a Chelsea, jak se hraje s United na jejím hřišti P.S.: zítra všichni povinně sledovat záznam na ČT4 znovu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele