Anglická Premier League - preview 24. kola

22.01.2011, 10:38, aktualizováno 24.01.2011, 09:30
Previews
Ze čtyřiadvacátého kola anglické Premier League zbývá dohrát utkání mezi Boltonem a Chelsea. Domácí věří, že jsou schopni zaskočit favorita, který poslední dobou často klopýtá. Chelsea ale potřebuje naplno bodovat, aby udržela kontakt s vedoucími týmy.
Bolton Wanderers - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Na Reebok Stadium začne pondělní dohrávka minutou ticha za nedávno zesnulou legendu domácího týmu Nata Lofthouse. Trotters by tak určitě rádi po sedmi letech porazili trápící se Chelsea.

V prosinci 2003 se už oba týmy spokojovaly s bodem, když centr Daviese tečoval Terry a v poslední minutě poslal balón do vlastní sítě. Od té doby však uplynulo 14 ligových střetnutí, ve kterých favorit pouze třikrát remízoval. Pět minulých duelů mu patřilo pokaždé, v posledních čtyřech dokonce neinkasoval. Sám přitom skóroval v posledních dvaceti setkáních.

Je to právě Bolton, který je společně s Blackburnem jediným klubem, jenž s Ancelottiho stranou prohrál v předešlých deseti kolech. Koncem prosince započal na Stamford Bridge sérii čtyř zápasů bez výhry s jedinou domácí remízou s Wiganem. Chelsea zase už šestkrát za sebou přivezla z hřiště soupeře maximálně bod.

Její špatné výsledky si každý vysvětluje jinak. Zatímco jeden poukazuje na zranění klíčových hráčů, druhý argumentuje ztrátou motivace postarších hvězd. Jiný zase stále nemůže unést odchod asistenta manažera Raye Wilkinse. Ancelotti je ale přesvědčen, že se týmu začne znovu dařit, protože po vítězství prý přichází touha vyhrát znovu.

Pochybnosti se ovšem znovu vznášejí nad startem Franka Lamparda a Johna Terryho, kterého trápí záda. Alex, Benayoun a Žirkov se do hry nedostanou určitě. V dresu domácích by mohl debutovat David Wheater, který před pár dny přestoupil z Middlesbrough. Nejistou účast pak má Klasnic se Steinssonem, Chung-Yong Lee plní reprezentační povinnosti. Sean Davis a O'Brien si nezahrají kvůli kolenům, Gardner kvůli stehnu a Samuela trápí lýtko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
West Bromwich naposledy Ewood Park vyloupil před dávnými dvaceti lety, ještě ve druhé lize. Jenom měsíc poté, co Blackburn převzal do svých rukou ocelový magnát Jack Walker, aby zahájil jeho mohutnou transformaci v klub, který po čtyřech letech dokonce opanuje Premier League. To WBA tu sezonu raději sestoupilo a mimo takovou hrozbu se nenachází ani nyní.

Nováček Premier League má na první sestupující tým, jímž je momentálně Wigan, náskok pouhého jednoho vítězství, nutně by tak teď potřeboval urvat své teprve druhé vítězství nad Rovers v deseti zápasech. Pro to ale bude záhodno rovněž zlepšit své výkony na hřištích soupeřů, kde Baggies už pětkrát v řadě prohráli. To v Blackburnu před jediným nedělním kláním smýšlejí o poznání pozitivněji, leč záchrana pro ně také nepředstavuje žádnou jistotu. Nový manažer Kean na Allardyce navázal relativně slušně a právě proti WBA si v prosinci připsal své první vítězství v roli ústředního lodivoda. Problém by ale mohl tkvít v inkasování prvního gólu zápasu, za takových podmínek totiž ještě Rovers letos neposbírali ani bod - a to na to měli už devět pokusů.

Albion těžko může naříkat, že ho v posledních dnech provází neštěstí spojené s početnými absencemi. Přestože si teď Graham Dorrans na tréninku vymkl kotník a dost možná v neděli nenastoupí. To je totiž zároveň společně s hříšníkem Reidem jediný nedostupný borec. A ani na straně Blackburnu takových hráčů není příliš mnoho. Emerton tedy sice reprezentuje Austrálii na Asijském poháru a duo Jones-Nelsen se nadále potýká se svými koleny, ovšem Dunn, N‘ Zonzi, Grella i Andrews jsou výměnou za to zpátky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Jenom dvoubodový může být po tomto kole rozdíl mezi Wolverhamptonem a Liverpoolem. Oba týmy v prvním utkání víkendového kola změří síly na Molineux Stadium...

Liverpool vyměnil manažera, ani pod Kennym Dalglishem ale zatím nepřicházejí dobré výsledky. Red vypadli z FA Cupu po porážce 0:1 od Manchesteru United, v Premier prohráli v dohrávce 19. kola v Blackpoolu a nezvítězili ani před týdnem, to v derby remizovali doma s Evertonem.

Dalglish tak stále čeká na první výhru. "Kenny je významnou osobností klubové historie. Má kvality, které obdivujeme. Věří, rozumí klubové filosofii a hodně ho těší pokrok," chválí manažera předseda Liverpoolu Tom Werner.

Liverpool z 22 zápasů vytěžil jenom 26 bodů a v současné době mu v tabulce patří až třinácté místo s patnáctibodovým mankem na pátý Tottenham. "Máme zdroje, které můžeme v lednu použít. Nechystáme se ale utrácet nějak přemrštěně. Náš tým hlavně potřebuje mladou krev," naznačil Werner, že se v závěru ledna dají očekávat příchody několika posil na Anfield Road.

Ve Wolverhamptonu nenastoupí kapitán Steven Gerrard, který si odpykává trest za vyloučení v duelu s Manchesterem United. Velký otazník visí nas startem nemocného Milana Jovanoviče, do sestavy by se naopak měl vrátit Joe Cole.

Také Wolverhampton má absence, mimo hru jsou Dave Edwards (nemoc) a Sylvain Ebanks-Blake (lýtko). Hrát už by ale měli Jody Craddock a Karl Henry a také záložník Adam Hammill, jehož manažer Mick McCarthy v týdnu přivedl z Barnsley.

Wolverhampton je na tom v tabulce ještě hůře než Liverpool, s 21 body se krčí až na předposledním místě. Minulý týden dlouho dotahoval ztrátu na hřišti Manchesteru City a nakonec si odvezl porážku 3:4.

Hodně branek padlo také v jeho opakovaném duelu třetího kola FA Cupu, tam Wolverhampton doma smetl Doncaster 5:0.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Newcastle v minulém kole v samotném závěru ztratil prestižní Tyne-Wear derby a bude se za to svým fanouškům chtít omluvit výhrou. Tou by ale paradoxně pomohl rivalovi ze Sunderlandu, který by se tak dotáhl bodově na Tottenham. Naopak Spurs by rádi udrželi kontakt se špičkou.

V Anglii se o tomto utkání mluví jako o tom, které má rozhodnout, zda Tottenham opravdu má na titul. Čeká jej totiž utkání proti nepříliš oblíbenému soupeři, byť s ním doma dvakrát v řadě zvítězil. Na St. James‘ Parku je ta bilance už mnohem horší, Spurs se tam naposledy vítězství dočkali ve druhém kole sezony 2004-2005. Mimochodem, za Spurs tehdy odehrál 69 minut Jamie Redknapp, syn současného manažera Spurs.

Samotný Harry by si zřejmě rád v tomto utkání prohlédl i svou možnou lednovou oběť Andyho Carrolla, ale to by se útočná hvězda Magpies nesměla řadit do dlouhého zástupu zraněných. Na něm jsou kromě něj Ben Arfa, Campbell, Gosling, Smith, S. a R. Taylorovi, jež doplňuje ještě na dvě utkání suspendovaný Tioté.

"Proti Tottenhamu to bude velmi obtížné utkání, protože mají kvalitního hráče na každém postu. Je to tým, který má velmi dobře vyvinutou útočnou fázi a toho se bude držet. Doufejme, že v sobotu obrannou čtveřici Spurs co nejvíce prověříme a dokážeme zvítězit," prohlásil před utkáním manažer Strak Alan Pardew, jemuž úvod do nového angažmá zatím vychází. Nebýt náhodného gólu Asamoaha Gyana v severovýchodním derby, Newcastle by v tomto roce měl na kontě tři vítězství ze tří utkání.

Kohouti se v současnosti vynacházejí na pátém místě tabulky Premiership a mají před sebou hodně náročný program, vždyť v následujících sedmi utkáních jedou celkem šestkrát ven a z toho jednou do Milána. Vítězství v hrabství Tyne by tak přišlo opravdu vhod, neboť týmu z White Hart Lane už na záda začíná dýchat další tým ze severu, Sunderland.

Do utkání půjde navíc zcela jistě oslaben o Huddlestona, Kinga, O’Haru a Woodgata, nejistý je start u dvojice Assou-Ekotto - Palacios. "Bude na nás vyvíjen velký tlak. V Newcastlu jsou velmi vášniví fanoušci, takže musíme vědět, co chceme a mít silný charakter. Soupeř v posledních zápasech našel formu, což nám zápas udělá jen a jen těžším. Ale víme, že hrajeme dobře a postavení v lize si zasloužíme, takže do utkání půjdeme pozitivně naladěni," vzkázal asistent manažera Kevin Bond.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Potters se v anglické lize houpají na extrémní houpačce. Mezi tři prohry v posledních šesti kolech vměstnali tři výhry o dva góly. Jednou tak napravovali domácí porážku od Fulhamu. Dokážou se znovu odrazit vzhůru nebo je znovu potopí Chris Baird?

Ten dvěma zásahy v úvodních deseti minutách získal na konci prosince důležitou výhru, přesto jeho tým ztrácí na svého sobotního hostitele sedm bodů. Od posledního střetnutí uběhla tři ligová kola, Stoke jel s prázdnou z Old Trafford, Fulham si bez problémů poradil s Baggies.

Zatímco lépe postavený celek v ligové tabulce udolal ve 3. kole FA Cupu Cardiff až v opakovaném zápase po prodloužení, Cottagers rozstříleli Petersbrough 6:2.

Od říjnové bitvy v Ligovém poháru, kdy se Stoke doma radovalo z výhry 2:0, se manažeři týmů nemají příliš v lásce. Liší se i v hledání útočníků. Hostitelé se snaží ulovit na hostování mladíčka Kakutu, Villou odstrčený Carew přinesl během tohoto týdne své zkušenosti jen o pár kilometrů dál na Britannia Stadium.

Briggs, Senderos, Zamora se v dresu Fulhamu neukážou kvůli zranění. Schwarzer pak plní reprezentační povinnosti. Otazníky před zápasem pak visí nad trojicí hostů. Gudjohnsen s krkem, Higginbotham s hamstringy a Sidibe s achillovkou neví zcela jistě, zda do zápasu zasáhnou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Birmingham City  (sobota 16:00)
Manchester United stále v letošním ligovém ročníku nenašel přemožitele a nikdo asi nepředpokládá, že ten oný statečný by se měl zjevit právě dnes. Na Old Trafford totiž zavítá Birmingham, který po loňské úspěšné sezóně letos výrazně paběrkuje.

Brums letos všechny body ze soupeřova hřiště přivezli pouze v jediném případě - bylo to začátkem ledna z Blackpoolu - a co víc, na velestánku Rudých ďáblů je jejich statistika ještě beznadějnější. Psal se leden 1978 a z momentální birminghamské základní sestavy byli na světě pouze Stephen Carr a Barry Fergunson, když se zrodilo vzpomínané vítězství 2:1.

Každopádně že Birmingham není radno podceňovat, to si svěřenci Sira Alexe Fergusona zřejmě již zapsali za uši, v posledním zápase kalendářního roku 2010 totiž na St. Andrew’s ztratili v závěru vedení a jen remizovali 1:1. V posledních dvou vzájemných kláních na své půdě ale zvítězili shodně 1:0 a minimálně totéž se od nich očekává i tentokrát.

Manchester si naposledy odvezl bezbrankovou remízu ze hřiště londýnského Tottenhamu, kde kromě dvou bodů také ztratil Brazilce Rafaela, který byl vyloučen a nyní bude pykat. K dispozici Ferguson nemá ještě zraněné Hergreavese s Valenciou a nenastoupí ani korejský bojovník Park, jenž si plní reprezentační povinnosti v Kataru.

To na druhé straně Alex McLeish je na tom o chloupek lépe, na marodce má pouze Danna s McFaddenem. To už se však rozhodně nedá říci o tabulkové situaci, City naposledy remizovali v městském derby s Aston Villou, předtím ale nestačili na poslední West Ham a rozhodně mají co do činění s boji o záchranu, neboť před dnešním zápasem mají náskok na sestupové příčky pouze jednobodový.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Avram Grant se nyní nachází v situaci, kdy každý jeho zápas může být poslední a právě díky tomu se dnes v Goodison Parku mohou spolehnout, že svou kůži neprodá lacino. Everton se bude zase chtít před svými fanoušky odtrhnout alespoň částečně od sestupových pozic.

Hammers ale na předchozí zápasy s dnešním soupeřem vůbec nevzpomínají s láskou. Vždyť v posledních osmi utkáních (7 v Premier League, 1 v League Cupu) vždy buď zvítězily Karamelky, nebo utkání skončilo remízou. Poslední výhra Kladivářů nad liverpoolským týmem se tak datuje až k dubnu 2007, poslední triumf na hřišti soupeře dokonce až k prosinci 2005.

Týmu Davida Moyese se na rozdíl od minulých sezón vůbec nedaří, o čemž vypovídá i fakt, že za posledních dvanáct utkání zvítězili jen dvakrát, byť s Manchesterem City a Tottenhamem. Největší oslabení zaznamenává hlavně na poli ofenzivním, nejlepší střelec Cahill je stále na Asijském poháru, pochybnosti navíc panují nad startem Sahy. Skotského manažera by tak mohl potěšit alespoň avizovaný návrat Phila Jagielky.

"West Ham bude zoufale chtít tři body. Myslím si, že mají dobrý tým, ale záleží, jaký mají den. Avram Grant se dostal do finále Ligy mistrů bez finančních prostředků, takže je to určitě dobrý manažer. Ne všem manažerům se dařilo tak jako jemu. On není ve snadné pozici," vyjádřil na předzápasové tiskové konferenci důvěru svému protějšku Moyes.

Z West Hamu se stal doslova lazaret. Do utkání z různých důvodů nezasáhnou Collison, Kurucz, Da Costa, Dyer, Hitzlsperger, Jacobsen, Stanislas, na dva zápasy suspendovaný Obinna a nejistý je také start Ilungy. O to horší to bude mít již zmiňovaný izraelský manažer, kterému je předpovídán konec nebo sestup na konci sezony. V historii Premier League bychom totiž našli pouze jeden tým, který byl po 23 zápasech na posledním místě a nesestoupil, byl jím West Brom v sezoně 2004-2005.

"Chci se soustředit jen na zápas a budoucnost týmu. Nebude to snadné, ale pokud všichni budou pracovat na plno, můžeme z toho ještě dobře vyváznout. Hráči celou dobu pode mnou bojují. Někdy jsme hráli dobře, někdy ne, ale vždy se snažili. I když minulý měsíc jsme získali pár bodů, stále to nemáme jednoduché. Naším cílem do budoucnosti je zůstat v lize, o nic jiného nejde," zakončil Grant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackpool FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sunderland jede do Blackpoolu k prvnímu utkání bez Darrena Benta a bude chtít napravit dojem z prvního utkání, kdy Blackpoolu tři body doslova spadly z nebe.

I když je Blackpool příjemným zpestřením Premier League a je poměrně vysoko v tabulce, zdá se, že i nad Bloomfield Road se stahují mračna. Svěřenci svérázného manažera Iana Hollowaye totiž dokázali vyhrát jen jednou z posledních tří utkání a od prvního sestupujícího Wiganu jsou vzdáleni jen šest bodů. Navíc jsou před nimi (pokud počítáme i toto utkání) tři střetnutí na domácím hřišti, což je pro nováčky soutěže naprostá katastrofa, neboť v domácích zápasech jsou nejhorší z celé soutěže.

Proti Sunderlandu ale budou mít v zádech ukázku toho, že to jde. Jako jediným se jim totiž v letošní sezóně povedlo dobýt Stadium of Light, odkud s prázdnou nebo poloprázdnou odjely oba manchesterské celky a londýnský Arsenal. Velkou radost Seasiders dělá také DJ Campbell, autor pěti z posledních šesti gólů Blackpoolu. Londýnský rodák se v tomto utkání bude zřejmě muset obejít bez kolegy z útoku Harewooda, naprosto vyloučeny jsou starty Bashama, Carneyho, Clarka, Gilkse a Martina.

"Sunderland možná bude těžším soupeřem než kdy jindy," prohlásil Ian Holloway na otázku, jak s Wearsiders zamává nečekaný úterní odchod Darrena Benta. "Máme se čeho bát a o tom je fotbal. Steve Bruce odvádí skvělou práci a doufám, že ještě dlouho bude. Jeho práce je fenomenální. Naše vítězství v Sunderlandu bylo velmi šťastné. Nemyslím si, že bude toto utkání podobné, protože Mackems proti nám opravdu měli smůlu. Nemyslím si, že takovou senzaci zopakujeme," dodal.

V Sunderlandu se o vítězstvím Hollowayova týmu bude vyprávět ještě hodně dlouho. Nejen, že to bylo první utkání v historii, kdy se na pomezí objevilo i něžné pohlaví, ale také kvůli tomu, že Tangerines udělili Black Cats lekci z produktivity. Zatímco SAFC vystřelilo na branku 16x a ani jeden jeho pokus se neujal, Pool ze čtyř pokusů dvakrát prostřednictvím DJe Campbella skóroval.

Tentokrát bude dost možná velkou starostí, jak se vůbec ke střelám dostat, neboť od Red and White odešel nejlepší střelec týmu Darren Bent. Kromě toho nemohou naskočit ani další dva dlouhodobě zranění útočníci Campbell a Welbeck (jehož zranění se protáhne zřejmě na osm týdnů). Porce gólů tak na nějakou dobu připadne ghanské útočné perle Asamoahu Gyanovi, jehož zřejmě doplní někdo z rezervy.

"Ian dělá velmi dobrou práci. Nevím, jak se mu podařilo zvítězit na Stadium of Light. To je ale za námi, nás zajímá jen výhra a splnění cíle - tedy umístit se do desátého místa. Máme skvělou šanci ale ještě udělat nadplán. Máme velkou vnitřní sílu a potřebujeme jen trochu štěstí," prohlásil Steve Bruce, jemuž kromě již zmiňovaných Campbella s Welbeckem budou chybět i Mensah, Turner, Cattermole a Meyler.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Po necelém měsíci na sebe narazí Arsenal a Wigan znovu. Londýnští fotbalisté mají Latics co oplácet, vždyť na konci prosince vybojovali na jejich půdě pouze remízu. Nyní tedy budou dělat vše pro to, aby si napravili svou reputaci.

Stíhací jízda za vedoucím Manchesterem zatím není v případě Arsenalu příliš úspěšná. Svěřenci trenéra Wengera ztrácejí na Red Devils dva body, k tomu všemu mají navíc ještě zápas k dobru, a tak rozhodně nemohou říct, že by měli celou situaci ve svých rukou.

Gunners však nezbývá nic jiného, než nadále tvrdě pracovat, pravidelně bodovat a věřit v zaváhání United. Ovšem poslední výsledky Arsenalu nebyly úplně uspokojivé. Kromě výše zmiňované remízy s Wiganem totiž nedokázal porazit doma ani defenzivně laděný Manchester City a v tabulce mu tak patří až třetí pozice. Náladu si alespoň částečně spravil během minulého víkendu, kdy porazil bez problémů poslední West Ham United.

I pro tentokrát čeká na Arsenal soupeř z těch nejspodnějších pater tabulky. Wiganu totiž patří sestupová osmnáctá příčka a jeho výkony z poslední doby také nejsou zrovna ideální. Kouče Martineze musí mrzet především domácí prohra s Newcastlem a poslední remíza proti Fulhamu. V obou dvou zápasech toužil Wigan vybojovat vítězství.

"V této sezóně zatím nejsme schopni přetavit náš dobrý výkon v bodový zisk," mrzí Roberta Martineze. V tomto kole asi ale španělský lodivod s nějakým úspěšným výsledkem moc počítat nemůže. Arsenal to totiž na Wigan umí. V Premier League se potkaly tyto dva týmy již jedenáctkrát a hned v osmi případech brali Londýňané plný počet bodů, Wigan naopak pouze jedinkrát, a to když senzačně otočil nepříznivý stav 0:2 na konečných 3:2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.15 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester City  (sobota 18:30)
Letošní výsledky Aston Villy jsou pro fanoušky obrovským zklamáním. Kouč Houllier ale věří v lepší zítřky, dopomoci by k tomu měl především útočník Darren Bent, jehož před pár dny přivedl za rekordní částku 18 miliónů liber. Svou premiéru si anglický útočník odbude v těžkém střetnutí proti Manchesteru City.

Villans dosud postrádali v týmu opravdového kanonýra, vždyť nejlepším střelcem je nyní pětigólový záložník Stewart Downing. S příchodem Benta však všichni věří, že konečně nastane výrazná změna, kterou birminghamský klub už skutečně potřebuje. Stále se totiž pohybuje v těsné blízkosti sestupové propasti, což je místo, s nímž před sezónou vedení klubu ani v nejmenším nepočítalo.

Ovšem Aston Villa v posledních deseti kolech vybojovala jediné vítězství, a tak se rozhodně není co divit. Tato nepříznivá statistika se navíc bude nyní napravovat hodně těžko, protože všem je jasné, že mírným favoritem je právě Manchester. K tomu všemu musí Villa zapomenout na služby útočníka Heskeyho, který je pod disciplinárním trestem, a zraněnou trojici Ireland, Young a Delph.

To pro Citizens se sezóna vyvíjí o poznání radostněji. Zatím vypadá velmi reálně, že by svěřenci trenéra Manciniho mohli proklouznout do první čtyřky a příští rok si zahrát Ligu mistrů, což byl jejich letošní cíl. Nyní navíc mají formu jako hrom. Hořkost porážky již nepoznali pět kol v řadě, během nich hned ve čtyřech případech vyhráli a cennou remízu si naopak přivezli z půdy Arsenalu.

Na tyto výsledky budou pochopitelně chtít navázat také ve Villa Parku, kde však v posledních letech příliš neoslňovali. Nyní ale cítí šanci na změnu. Určitě k tomu však nepomůže prostořeký útočník Mario Balotelli a obránce Micah Richards.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21129043:1945
2.Manchester City23136437:1945
3.Arsenal FC22134545:2243
4.Chelsea FC22115638:1938
5.Tottenham Hotspur22107531:2537
6.Sunderland AFC23810526:2334
7.Bolton Wanderers2379734:3130
8.Stoke City22931028:2630
9.Newcastle United2285935:3229
10.Blackpool FC2184931:3628
11.Blackburn Rovers23841129:3728
12.Everton FC22511625:2726
13.Liverpool FC22751027:3126
14.West Bromwich Albion22741129:4125
15.Fulham FC22411723:2523
16.Birmingham City21411621:2623
17.Aston Villa22571024:3922
18.Wigan Athletic22410819:3422
19.Wolverhampton Wanderers22631324:3821
20.West Ham United23481122:4120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (829)

Přidat komentář
smazaný uživatel

HAAAA'WAY THE LADS!

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tak koukám na konec tabulky, přemýšlím, kdo by mi nechyběl jako sestupující - Wolves, Wigan, Birmingham

Reagovat
RickNash

jo, tohle jsou vlatně jediný tři týmy, bez kterejch bych se obešel

(btw. nick!? )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Reagovat
Kaze

Wolves hrají pěkný útočný fotbal. Zato West Ham má tak nesympatické hráče...

Reagovat
Chazy

Wigan hraje taky pěkný útočný fotbal, ale je to úplně k ničemu ... Wolves maj výhodu v tom, jak maj fantastický útočníky.

Reagovat
Kaze

Fakt? Co jsem pochopil z tvých komentářů, tak začali pořádně hrát až po změně formace, takže předchozí 2 zápasy z nichž v jednom Rodallega spálil tutovku a stál mě body v tipovačce

Reagovat
Chazy

Účelně, to jo, ale atraktivní fotbal to je většinou. Dřív to končilo před finální přihrávkou, ale ten přechod do útoku byl furt krásnej. Problém je prostě v těch posledních dvou krocích, ale netuším proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher a Blake po třech gólech, wolves spíš než z fantastyckých útočníků těží z týmové práce a náhody, jinak Fletcher je navíc záložník

Reagovat
Chazy

Doyle a Fletcher, navíc Fletcher není záložník ... Letos jsem je viděl jen dvakrát, ale oni jsou oba dva velmi týmoví, umí šance vytvářet, to je velký plus. Kdyby sis projel všechny góly Wolves, oni ve většine z nich budou namočení.

Reagovat
smazaný uživatel

na soupisce je jako záložník, jinak všude se uvádí "in Wolverhampton as a striker." takže máš asi pravdu.

Reagovat
Chazy

EF opravdu nemůžeš brát jako zdroj, ze kterýho budeš čerpat jakýkoliv informace

Reagovat
smazaný uživatel

já měl ten pocit hlavně ze zápasů který jsem letos viděl, a EF byla taková ta tečka co mi to bohužel potvrdila

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher je utocnik, ktery obcas pri hre na jednoho hrota nastupuje na pravem kridle.

Reagovat
Chazy

Což je taky docela nešťastný.

Reagovat
cubinho

OT: Pétra Kvitová!!!

Reagovat
tomasinho

Zahrála výborně, v dalším kole hratelný los.

Reagovat
Chazy

Izzy ti nevyšel Ale hrál skvěle. Lajnoví byli fakt na pěst.

Reagovat
tomasinho

Jo, i ten hlavní tu párkárt musel vidět. Ale hrál skvěle, škoda no, však víš, že Čiliče moc nemusím. A co říkáš na Raonice? Zatím podává excelentně, že vystřílí Llodru jsem po prvním kole tušil, ale že to bude stačit i na Južného, tak to jsem pochyboval. Jsem zvědavý, jestli to bude stačit i na Ferrera. Taky se těším na Tomice, první dvě jeho kola jsem nějak prospal.

Reagovat
Chazy

Cilice mám rád, aspoň obhájí body. Každopádně Izzy udělal neskutečnej pokrok ve hře, asi nikdy nebude (pravidelne) top 10 hráč, ale z top 20 vypadávat nebude. Stejně jako Fish. Raonic je výbornej, o tom žádná. Narozdíl od Dolgopolova má výhodu v tom pitomým servisu, kdyby nebyl potřeba, tak je Dolgopolov už ve špičce.

Tomic hraje výborně, už žádný chopovaný forhandy. Spíš si byl ve škole, ne? On pokud vím často hrával v 19:00 jako teď. I když jistej si nejsem.

Reagovat
tomasinho

Jednou ve škole a jednou hrál ve tři, já zaspal a vstal až v půl sedmé. Tuším ve čtvrtek proti Lopezovi. Jo, Tomic zatím výborný, udělal zase pokrok za ten rok, co jsem ho viděl naposledy. Jo, Dolgopolova jsem viděl přiznám se do teď jen párkrát, ale dneska si mě získal. Hrou je na tom úžasně, lépe než Stachovskij, který se mi líbil s Kubotem, škoda, že na Robreda nestačil. Tak snad servis Alex dopiluje.

Reagovat
Chazy

Tomic je fakt boží. Ale má jeden exces za druhým, takže si k němu rychle vytvoř nějaký sympatie, jinak pokud někdy bude světová jednička, budeš ho nesnášet ...

Reagovat
tomasinho

Líbí se mi i teď, i loni proti Čiličovi, i když byl vyčerpaný v 5. setu, tak bojoval. Jaké excesy máš na mysli?

Reagovat
Chazy

http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_tomic

Dole ty kontroverze a rozhodně tam nejsou všechny ...

Reagovat
tomasinho

Pak si to projedu, až skončí zápas. Akorát vidím, že Melzer nějak otáčí. Tím líp pro Murrayho, podle mě je pro něj jednodušší než Marcos.

Reagovat
tomasinho

A jinač mi zase nějak extra kontroverzní hráči nevadí, pokud už to nejsou psychopati ala Köllerer nebo jak se píše.

Reagovat
Chazy

On je jen takovej harant nevychovanej drzej.

Reagovat
Chazy

Ale geniální.

Reagovat
tomasinho

Úžasně geniální

Reagovat
smazaný uživatel

dany je entertainer

Reagovat
tomasinho

Spíš psychopatický magor.

Reagovat
smazaný uživatel

muze se tak zdat. na jeho zapasy jsem se vzdycky tesil, tolik fanousku si behem zapasu neziskal snad zadnej hrac. highlighty na youtube muzou vypadat hrozive, ale skonci zapas /vyhranej i prohranej/ a on v klidu odchazi. hrat proti nemu zadnej med, ale ze by to prehanel a nevedel co zrovna dela se mi nezdalo.

Reagovat
Chazy

Já ho viděl hrát ve Švédsku, kde po každým druhým úderu hodil raketou (třikrát málem trefil podavače míčků), neustále nadával, hulákal na všechny kolem sebe, nadával rozhodčím, fanouškům i Verdaskovi a rozhodčí často nemohl nechat hru běžet, jak na něj fandové pískali.

On má tři podoby. Maximálně se snaží a hraje naplno, bez předvádění - turnaje v Rakousku, snaží se chovat jako bavič, chová se vesele a využívá pozice outsidera - grandslamy, chová se jako psychopat - všechny ostatní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny, ja ho videl jen 4x a nastesti sem tu nejhorsi nevidel /nebylo to na grandslamu ani v rakousku/

Reagovat
gocii

no aby cilic obhájil body musel by ted porazit rafu což si nemyslim takže ztratí asi 540 bodů což ho pěkně posune dolů

Reagovat
Chazy

Pokud Cilic odehraje svoje maximum, má dost velkou šanci na výhru. Problém je snad jen v tom, že má odehráno o pár hodin víc.

Reagovat
tomasinho

Problém je, že už nějakou dobu maximum neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

raonic mě naštval jako jediný dneska nevyšel tak sem zase nic nevyhrál

Reagovat
Chazy

Proč jsi dal na tak nepředvídatelnej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsem čekal že si to youzhny pohlídá a vyhraje, přece jenom má dost zkušeností ale tak nestačilo to

Reagovat
Chazy

Ale jeho šance na výhru byly tak 55-45, ať si počítáš šanci na úspěch jakkoliv, tak jsi musel být v mizernejch číslech a nevyplatilo se to. Speciálně pokud jsi to měl na tiketu s jinýma zápasama, který ti dál snižovaly procentuální naději

Reagovat
Chazy

Jinak doufám, že už koukáš s anglickým komentářem, my máme na ES příšerný diletanty v tenisu.

Reagovat
tomasinho

Jo, jeden tam ještě je solidní, ale taky to přepínám do angličtiny. Třešnička byl ten Poulíček loni

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam i letos

Reagovat
Chazy

Je vůbec něco, co on komentuje primárně? Jakože se v tom vyzná aspoň trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho slysel komentovat jen tenis a skoky na lyzich a u obou jsem umiral

Reagovat
Chazy

Já ještě nejakej magazín z alpskýho lyžování, kde musel sám mluvit za reportéry a několik lyžařek a fakt z toho byl zoufalej.. až mi ho bylo líto ...

Reagovat
tomasinho

Nápodobně, měl zůstat u toho svého Kolotoče nebo co to moderoval na Nově.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=UDtnJQRMrvg

Já bych úplně zapomněl, že to bylo ... a jak to bylo nervydrásající.

Reagovat
hefy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
hefy
Reagovat
Chazy

To děláš evidentně schválně už

Reagovat
Chazy

A stav se pak na icq.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Madafaka, zas dva pre mňa najlepšie zápasy dávajú v tom istom čase (Arsenal, Newcastle). Aspoň Bolton stihnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Madafaka, zas dva pre mňa najlepšie zápasy dávajú v tom istom čase (Arsenal, Newcastle). Aspoň Bolton stihnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj už se těším na 16:00! Chelsea zítra vyteče takže jdeme na 4. flek!

Reagovat
smazaný uživatel

Za prohru na SJP se ale body do tabulky neprideluji

Reagovat
smazaný uživatel

no věřím že to klapne,bez Carrota budete poloviční ...teda doufám

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo netvrdí

Reagovat
Mimalu

a v Pondělí se vrátíte tam, kam patříte

Reagovat
smazaný uživatel

aha chelsea hraje az v pondělí,já že zítra,ale stejně vytečete,bolton bude doma těžký soupeř...

Reagovat
Lorcan

Gunners !!!

Reagovat
Sosi

Lidi, v jakým zápase teď někdy padl ten gol z půlky z pravé strany?

Reagovat
blaugrana

VVillarreal s neviem kým. Dal ho Cani.

Reagovat
Sosi

diky

Reagovat
vladis271

Ian to myslí s tým udžaním kádru vážne. Ma jednu stranu som rád, ale Charlie by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: aaa vida vida tak harry potvrdil zajem o forlana,ale jak sem psal pod clankem o pienaarovi tolik za nej nevysázíme...ale na druhou stranu sem rad,jermaine,roman a peter je dobra trojka akorat uz by to mohlo nekomu z nich zacit poradne strilet,nejlip jermainovi!

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Ďalšieho hráča? Do útoku?

...

Reagovat
minoLFC

no utok majú teraz impotentný ak teda berieš varta ako utočníka

Reagovat
smazaný uživatel

No Vaart je spíš AM ale i tak je nejproduktivnější :-( Doufám že dnes dostane šanci Jermaine a ukáže že je to ná nejlepší hrot!

Reagovat
smazaný uživatel

No já spíš nechápu toho pienaara ale Forlán by se hodil,ale podle mě to neklapne,vzhledem k tomu že harry zatím nakupoval fakt za pár šlupek by mě to překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim, až v příští sezoně uvidim Stoke v EL. Dneska jasná výhra o gól a další tři body do tabulky. Pak už nás nikdo nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stoke v EL sa teším aj ja. Ešte aj na koniec sveta v 2012, výhru našich na MS v hokeji, 2. sériu Flashforward...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe JASNÁ výhra O GÓL

Reagovat
herbage

Chválím redakci za výběr fotky, Arsenal - Wigan je dnes jednoznačný šlágr

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa na nej páči, ako Nasri klopká Ebouému na prdel

Reagovat
REPLIKATOR

Pořád lepší než fotka Rooneyho nebo Naniho

Reagovat
soukup

tak pro tebe je Arsenal - kdokoli šlágr v každým kole

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Lucas, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Gulacsi, Cole, Konchesky, Aurelio, Spearing, Kyrgiakos, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to ten istý základ ako proti Blackpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nehrál maxi. Ten Poulsen ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Po zápase bude vypadat takhle: http://tinyurl.com/6fljb44

Reagovat
vodka

zase ta supersilná trojka Meireles Lucas poulsen?

Reagovat
smazaný uživatel

A Glen na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

by ma hoodne zaujimalo preco tam neda Colea, kedy ho nasadit ak nie vtedy ked Gerrard nemoze hrat ?

Reagovat
tomasinho

Je po zranění, přes týden hrál poločas za rezervu, asi ještě není připraven no.

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou si ale Joe moc nezahraj, pac on je furt "po zraneni"...

Reagovat
tomasinho

Cos čekal. Nevyplatil se no zatím, je zraněný a pobírá velký plat.

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem vic no, i kdyz myslim, ze kdyz nastoupil, tak nezklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

to by me taky zajimalo...

Reagovat
tomasinho

To zas je děs. Obrana očekávaná, záloha no, čekal spíš Jaye nebo Jonja.

Reagovat
smazaný uživatel

"dislike"

Reagovat
REPLIKATOR

Ach jo zase bez výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, to musi byt tri body pro Wolves

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

tam měl byt jenom jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si ten druhej odmyslim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

při současné formě stoperů a zranění Carry, je pro mě hráčem do základu Wilson. Dnes ani na lavici...

Reagovat
tomasinho

Ale hráčem do základu, prosímtě zas tak bych to nežral. Kolikrát si ho viděl, že ho tam cpeš? Postupně by měl dostávat šanci, ale ne ho tam hned cpát a nepcat všechny mladíky do sestavy. Škrtel s Aggerem jsou zkušenější a zvyklí na tlak. Wilson má čas, měl by jít hostovat někam.

Reagovat
tomasinho

Navíc byl proti Evertonu v té první půli dobrý, taktéž předchodí domácí zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem zastáncem bezhlavého stavění ostrovních mladíků, ale současná forma Sota a Škrtěla není dobrá. Wilsona jsem letos viděl pokaždé, když nakoukl do áčka plus 2x v rezervě a ani jednou nezklamal. Vedle Aggera si ho rozhodně umím představit

Reagovat
tomasinho

Pokaždé, když nakoukl do áčka. Tos ho teda viděl, když odehrál jeden zápas v CArlingu a jeden v EL.

Reagovat
cristiano.K.

Poulsen základ na druhou stranu chce asi Kenny dát šanci všem,aby se ukázali popřípadě, které hráče prodat a které si ponechat.....

Reagovat
vladis271

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6692416,00.html

vyzerá to dobre. Fakticky pripúšťajú odchod v zime. Len to treba rýchlo dotiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Manchester United

Reagovat
vladis271

ten rozhodca je sexi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Atkinson

Reagovat
vodka

nedokážu si vybrat zápas od těch 4....

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Spurs jasná volba.

Reagovat
Bayern +

Everton - West Ham

Reagovat
tomasinho

Hra na jednu bránu je nuda.

Reagovat
Bayern +

Tjn, vím že Everton má problémy z útokem, navíc bez Pienaara.

Reagovat
smazaný uživatel

ked je v zostave poulsen tak by tam nemal byt lucas lebo dopredu nebude o nic lepsi nez mladici bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen Ten kluk mě ničí, svým odhadem a rychlostí.

Reagovat
REPLIKATOR

Už vidím jak Poulsen dnes nedohraje a nebude to střídáním

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to fotbal jako v Championship

Reagovat
REPLIKATOR

Reina získal území

Reagovat
Bayern +

Po hodně dlouhej dobe přeji LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, tohle musi Torres davat...

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson by měl začít rozdávat karty, nějak se to přiostřuje.

Reagovat
vodka

kde byla obrana

Reagovat
vodka

a Zubarův offside systém

Reagovat
tomasinho

Jako bys neznal Zubara.

Reagovat
smazaný uživatel

Celej zápas tam maj wolves díry.

Reagovat
vodka

celou sezonu... největší slavina Wolves...

Reagovat
tomasinho

Hodně chybí Craddock no.

Reagovat
Chazy

Ten už by asi stejnak nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce.

Reagovat
tomasinho

A Poulsen taková kolmice

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda

Reagovat
ernyyyy

pro buchtu-rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool. Torres Meireles Slečna rozhodčí

Reagovat
tomasinho

Ale hlavně Poulsen za tu kolmici.

Reagovat
REPLIKATOR

Jo jo ta byla suprová, nevšiml jsem si právě kdo ji dával

Reagovat
smazaný uživatel

to by clovek donho nepovedal

Reagovat
13

King Kenny, ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

A Kuyt pred tým vybojoval dôležitú hlavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se mi líbí spolupráce Maxi - Torres a všimněte si jak dneska Fernando hraje... Dalglish style. Chodí si pro balony, rozehrává je, podrží míč.. skvělej dneska. Hlavně přidat druhej gol, to bejvá náš největší problém.

Reagovat
tomasinho

Torres je výborný, chodit si pro míče musí, když mu nikdo pořádně nedá dopředu.

Reagovat
13

ale příští zápas si asi nezahraje kvůli kartam co?

Reagovat
tomasinho

Je to možné no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si predstav Suáreza - to by bol Dalglish style (nechcem povedať, že s tebou nesúhlasím ohladne Torresa). Ešte by dostal pravdepodobne aj číslo 7, ktoré nosili liverpoolske osobnosti na čele s Kennym a správanie by mal pod Kennym určite dobré.

Reagovat
vladis271

To by kľudne mohol byť najlepší útok v lige, ktorému by mohol konkurovať len útok citizens. Nech ho už podpíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som ho.

Reagovat
Bayern +

Naivita nezná hraníc.

Reagovat
Ranoth

Reagovat
tomasinho

Co je s Ngogem? Je zraněný že?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
13

Dneska zatim obrana dobrá, hlavně aby to vydrželo.

jinak hrozně se mi líbilo jak si Hunt začal otevírat hubu a když viděl že proti němu stojí Škrťel tak mu sklaplo a odběhl

Reagovat
vladis271

ak nedáme druhý opäť sa to do*urví ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dolezite bude aby sme zase nepokaslali zaciatok druheho polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to zvladame dobre...az na konec polocasu a ten zavar - tam to hodne smrdelo golem...hlavne to chce pridat jeste jeden na uklidneni...YNWA!

Reagovat
cristiano.K.

hodně slušnej výkon hodně na to oraništi to chvílema vypadá jako válka, navíc ty burgáni jenom okopávaj.Nevím komu co vytknout snad jen Kuyt je napravo neviditelný,ale to je dáno,že hrajeme přes fotbalovější Maxiho na druhé straně.Sice tu chválíte Torrese,ale já furt čekám víc od něj.Stále zbytečně diskutuje hází rukama.Až situace po 45.min. mě štvaly.Nepohlídaná standartka a pak Torres z brejku měl přenést míc na úplně volného Maxiho Slečna rozhodčí za posouzení golu a Poulsena přihrávka

Reagovat
minoLFC

no pokiaľ nebude 0:3 nebudem kľudný

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt skoda to mal dat

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Meireleeeees lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

oooouuuu nice..0:2

Reagovat
REPLIKATOR

Gól roku

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
13

raul má fakt vinikajcí střelu jenom kdyby střílel častěji

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

je to smutné

Reagovat
tomasinho

Ooo, unbelievable! Krása, už to tam muselo začít padat s tou jeho střelou. Paráda, teď už se to snad uklidní, pohlídáme to a přidáme ještě jeden. A poslat na hřiště Jonja třeba na 15 minut zase.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas je strašný kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

šikovná fanynka

Reagovat
Minister

Reagovat
Usty

Nezaznamenal o poločase na YES někdo tu písničku při Pick of the Week ?

Reagovat
REPLIKATOR

Zaznamenal a zapomněl

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Nasri, Walcott, Van Persie

Reagovat
Usty

Reagovat
Minister

super

Reagovat
Chazy

Sakra, já chtěl sestavu jako minule na Wiganu ...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

United's Starting XI (vs B'ham): VDS, O'shea, Smalling, Vidic, Evra, Nani, Anderson, Carrick, Giggs, Berbatov, Rooney

Reagovat
mithro

Subs; Kuszczak, Owen, Scholes, Fabio, Evans, Obertan, Gibson

Reagovat
C0br

Co je s hrachem?

Reagovat
mithro

nikto nevie , rio vraj nejake zranenie ale mal by byt ok na tangerines

Reagovat
C0br

No o Smallinga se nebojím, ten kluk hraje dobře.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Ferdinand ?

Reagovat
soukup

tak Jonjo dostane 20 minut

Reagovat
tomasinho

Paráda a taky Hammill si zahraje. Škoda, že šel k Wolves, tam si moc nekopne.

Reagovat
soukup

ale jo, postupně si zakope dost, navíc kdoví jak dlouho ještě třeba Jarvis bude u Wolves

Reagovat
tomasinho

To je taky fakt, a taky jak dlouho ještě bude zdraněný Kightly. Hammill zatím ale výborný.

Reagovat
tomasinho

Ou, Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo, škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

taka skoda

Reagovat
13

ale torres za tu přihrávku

Reagovat
minoLFC

Meireles dnes super výkon, len aby nás nepotrestal Hamill teraz

Reagovat
Bayern +

Everton FC:

Howard, Neville, Distin, Heitinga, Baines, Coleman, Fellaini, Osman, Arteta, Anichebe, Beckford

Subs: Mucha, Hibbert, Jagielka, Rodwell, Bilyaletdinov, Gueye, Saha

West Ham United:

Green, Faubert, Tomkins, Upson, Bridge, Spector, Parker, Noble, Boa Morte, Hines, Piquionne

Subs: Boffin, Reid, Gabbidon, Barrera, Sears, McCarthy, Nouble

Reagovat
Usty

Ten útok je fakt otřesnej..

Reagovat
tomasinho

Ty útoky, to je bída na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye Konecne dostane sanci, v priprave si vedl hodne slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sem slepej

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Taky jsem se divil, co se jim na útocích nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gueye-Saha mi prislo docela realny a asi 10x silnejsi nez Anichebe-Beckford

Reagovat
Chazy

Právě ... Anichebemu se smějem co se známe a on se ještě podívá do základu, to nechápu. I když ho obdivuju, že se vrátil po tom, jak ho zprasil ten blbeček z NUFC.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

A to jsem rozmyslal, ze slovo "Subs" napisu CapsLockem

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nastupuje na LB a na LM Pienaar NUFC s utokem Best-Ameobi

Reagovat
Usty

Reagovat
Chazy

Třeba vedle něj vážně podá Shola nejlepší výkon jakýho je schopnej ... Na ty Spurs bych se ale podíval. Jestli kvůli Pienaarovi budou Spurs dlouhodobě zabíjet polovinu talentu Balea na LB, tak ještě víc mrzí, že nešel do MU. Snad je to nějaký kratkodobý pobláznění.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohode, jsem zvyklej dostavat palce nahoru

Reagovat
Chazy

Kde? :(((

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Assou Ekotto je zraněný

Reagovat
Chazy

Arsenal je prvním týmem PL, kterej proti sobě bude mít bratrskou dvojci Caldwell-Caldwell. To bude legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle (4-4-2): Steve Harper; Danny Simpson, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Jose Enrique; Joey Barton, Danny Guthrie, Kevin Nolan (c), Jonas Gutierrez; Leon Best, Shola Ameobi

Subs: Tim Krul, James Perch, Sol Campbell, Shane Ferguson, Peter Lovenkrands, Nile Ranger, Xisco

Tottenham (4-4-1-1): Carlo Cudicini; Alan Hutton, Michael Dawson (c), William Gallas, Gareth Bale; Aaron Lennon, Luka Modric, Jermaine Jenas, Steven Pienaar; Rafael van der Vaaart; Jermain Defoe

Subs: Stipe Pletikosa, Vedran Corluka, Younes Kaboul, Sebastien Bassong, Niko Kranjcar, Sandro, Peter Crouch

Reagovat
REPLIKATOR

Bale na bekovi to bude sranda

Reagovat
tomasinho

On tam Xisco ještě furt šaškuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by mel byt? Dokud bude mit smlouvu, tezko se ho zbavi, takze jeste rok bude sazet goly v rezerve za desitky tisic tydne.

Reagovat
tomasinho

Já nevím, myslel jsem, že je někde v teplíčku už. Byl někde na hostování ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni. Bylo pod jeho uroven hrat za tym z druhe anglicke asi.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Usty

Čas prodat Balea z fanty..

Reagovat
tomasinho

Ještě, že jsem to udělal už před minulým kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tam hrat nebude, ale BAE je lehce zranenej, proto tam dnes nastupuje. Oni nikoho jinyho na LB nemaji.

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to tak rychle vyhrabal? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim

Reagovat
smazaný uživatel

pche

Reagovat
smazaný uživatel

jop uz sem to nasel sam...jinak dobra sestava,takhle sem si to dneska pral kdyz neni bennoit

Reagovat
REPLIKATOR

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
13

NA NANANANA Fernando Torres Liverpools number nine

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS LIVERPOOOL.

Reagovat
13

neví někdo kdo dával tu kolmici na Kuyta před golem? jsem se ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Glen.

Reagovat
tomasinho

Sice v druhé půli občas pasivní, ale jinač supr. Skvěle zvládnuté brejky, tolik kolmic jsem u LFC neviděl hodně dlouho. A potěšil start Shelveyho a na druhé straně Hammilla.

Reagovat
smazaný uživatel

este keby premenil tu svoju sancu to by bola ceresnicka na torte

Reagovat
smazaný uživatel

Adam nehral ani jeden súťažný zápas za LFC, nech sa darí, raz sa vráti!

Reagovat
tomasinho

Nevím no, jestli se bude chtít vracet a bude na to mít. Každopádně to dneska oživil a předvedl za těch 20 minut víc než Hunt za 70.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsázka. Zatiaľ ideálne krídlo pre Wolves.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

yesss...nejvetsi radost z golu - Kenny Torres furt nejakej nasranej...nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Torres is back!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, celý tím je späť, o Torresovej ne/forme to nebolo.

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

přesně, jen doufám,že ty goly do prázdné ho konečně nakopnou

Reagovat
Usty

TEĎ to hraje !!!

Reagovat
Chazy

Ty si z toho fakt nešťastnej, co?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Video obsahuje obsah partnera Vevo, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv.

Omlouváme se.

Reagovat
smazaný uživatel

...volá sa to Fire by Kasabian

Reagovat
smazaný uživatel

My ti to se Sonnym sezeneme

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Super dneska. Po druhým gólu jsme se zatáhli, pravda, někdy možná až moc. Ale udrželi jsme to a z brejku přidali třetího. Jinak Meirelesův volej

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool: Kingson, Crainey, Eardley, Evatt, Cathcart, Grandin, Adam (C), Vaughan, Phillips, Taylor-Fletcher, Varney.

Subs: Rachubka, Southern, Ormerod, Harewood, Baptiste, Euell, Sylvestre.

Sunderland: Gordon, Onuoha, Bardsley, Bramble (C), Ferdinand, Elmohamady, Malbranque, Zenden, Richardson, Henderson, Gyan.

Subs: Mignolet, Angeleri, Da Silva, Riveros, Reid, Colback, Mensah.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je DJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Připravuje se na večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Je hezký, jak se Cath chytil, teď s nima sestoupí, ještě rok odehraje v champu, pak nějaký přestupní stanice a zpátky do big four.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Čisto teoreticky, Adam by bol dobrá posila pre LFC?

Reagovat
Chazy

Spíš ne. Už jsem to tu psal, LFC potřebuje raději koupit top hráče, než 5 průměrnejch. Kdyby LFC mělo zálohu Gerrard-Xabi-Mascherano jako dřív, tak by byl naprosto vhodnej jako náhradník. Momentálně to chce

Reagovat
Chazy

někoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
kiwwi

minuly zapas po jeho hrubke padol gol...mi v tej situacii prisiel jak totalne drevo

ale inac je to samozrejme dobry stoper

Reagovat
Chazy

Jj, musí na sobě ještě hodně zapracovat. Vybral si ale skvěle před sezonou, nikde by neměl snažší cestu do základu.

Reagovat
soukup

Phillips v základu

Reagovat
smazaný uživatel

By mě celkem zajímalo, proč mě tady každý chce nasrat a místo SAFC se baví o Blackpoolu.

Reagovat
soukup

tak ho kupte

Reagovat
cristiano.K.

Nechci tu psát,že jsme viděli starej dobrej Liverpool,ale potěšili mě!Naposled jsme vyhráli snad proti WHU? MOTM:Raul Meirales ten gol byl třešnička na dortu,ale těch fantastickejch přihrávek co rozdal akorát ta pasivita při druhém mě trošku mrzí,alespon jsme měli šance na brejky a Jonjo se mohl zapsat mezi střelce snad příště Hammill ví,kde ho vyhovali

Reagovat
cristiano.K.

*naposled jsem vyhráli 3:0 proti WHU?

Reagovat
Amos

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Nasri, Walcott, Van Persie

lavička: Shea, Eboue, Gibbs, Denilson, Arshavin, Bendtner, Chamakh

Docela by mě zajímalo , proč není Rosa ani na lavičce, když už je minimálně týden zdravý ...

Reagovat
Tomekcz

uz je na Arsenal moc starej

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj nie je, je v karanténe.

Reagovat
FuckT

Skrtel,Agger Torres,Raul Meirales

Reagovat
C-M@ster

Manchester vyhraje 6:0

Reagovat
Footballer

Řeším menší dilema: zda-li se dívat na utkání Newcastle - Tottenham nebo Arsenal - Wigan...

Reagovat
C0br

z rohu

Reagovat
mithro

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedeeem spurs!

Reagovat
Tomekcz

no jeje gol z rohu Berba, Oshea

Reagovat
Darren Fletcher

to bude drama na OT :D

Reagovat
mithro

foster

Reagovat
kiwwi

We miss U Ben

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Duffova střela Meireles se može jít zahrabat...

Reagovat
Chazy

Těžko, když nedal gól. Mimochodem budeš fandit i LFC když je bude trénovat Hughes?

Reagovat
vodka

to zase ne... ale já tu hru s tím rychlým přenášením hry a křídlama miluju...

Reagovat
vodka

a gól nedal, protože Begovič je vysoký hajzlík...

Reagovat
soukup

jojo ty dva metry jsou znát

Reagovat
soukup

kde to sleduješ?

Reagovat
vodka

atdhe, reálně sem chtěl vybrat nejdynamičtější fotbal, ale Fulham zatím hraje házenou a má snad 90 % držení balonu...

Reagovat
soukup

hmm to je o 15% víc než proti nám soupeři obvykle mají

Reagovat
vodka

hmm, tak to vypadlo...

Reagovat
soukup

tak teda zůstanu u NUFC - slepice

Reagovat
vodka

Duff hits the bar! Unbelievable shot by Duff from 25 yards after the Irishman cut in from the right. Absolutely stunning shot that Begovic may have actually tipped onto the bar with the faintest of touches. That goes down as a stunning save. Stoke under pressure.

Reagovat
Counter

Al Habsi

Reagovat
Darren Fletcher

OT: Žilina - Shakhtar uz 5:2 v priebehu 2. polcasu

Reagovat
REPLIKATOR

Přátelák

Reagovat
supervizor

Persie , to jsem se zas dozvěděl co všechno se dá nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dal krásný gól

Reagovat
minoLFC

Balovi sa v obrane nepačilo?

Reagovat
kiwwi

nech mi este niekto raz povie ze Giggs uz nema United co ponuknut

ten chlap je bozi

Reagovat
Chazy

Jj, díkybohu, že před těma třema rokama zvládnul změnit styl hry, jinak by neuspěl. Holt chytrej hráč to uhraje i bez rychlosti.

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

je jasne ze uz nemoze brusit lajnu ako kedysi ale zeby mu chybala rychlost?

Reagovat
Chazy

Právě o to mi jde, v porovnání s minulostí. Se někdy podívej, na čem dřív měl založenej herní styl.

Reagovat
kiwwi

ja ta rozumiem, ale hovorim ze rychlost mu ani teraz rozhodne nechyba

Reagovat
Chazy

To je fajn. Ono vázně nechybí, ale kdyby zkoušel hrát stejným stylem jako dřív a se současnýma možnostma, co v nohách má, tak bude mizernej jako v tom 2006.

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu

Reagovat
Tomekcz

tohle ze se mu povesi na zada, ze jim to driv nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

co to odpiskal za faul

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham na emirates a vedle něj Hughton.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Robin

Reagovat
Chazy

A to stačí, ok, Wigan to má poskládaný tak, že nedá ani střelu na bránu, nechci 5-0

Reagovat
Counter

Dneska jste ultratragičtí, možná těch pět i dostanete, jestli se na hřiště nedostane Bendtner :))

Reagovat
Chazy

No to je dobře, Wigan nikdy nebývá tragickej, tak když už, tak ať pořádně.

Reagovat
SunFells

Tak tak, tehdy by to byla sedmička

Reagovat
smazaný uživatel

nn mám Asijský handicap, aspoň o 3 góly

Reagovat
Chazy

Kdybys byl pro mě povědomější, tak bych ti to třeba přál, ale takhle to na mě dojem neudělá ...

Reagovat
SunFells

Krása

Reagovat
Tomekcz

Tak Carrick to asi nerozchodi ten slapak

Reagovat
C0br

Gibson...

Reagovat
Lovec

Jen pro zajímavost: 9 hráčů (ti zbylý dva jsou Sagna /24/ a Kościelny /25/) ze základní sestavy AFC přišlo do týmu před svým 21 rokem. Robin van Persie a Samir Nasri přišli ve dvaceti a ostatní v dorosteneckém věku.

Reagovat
Chazy

Hodně pěkný.

Reagovat
C-M@ster

NANI

Reagovat
mithro

co spravil, vypadol mi stream

Reagovat
mithro
Reagovat
Tomekcz

ooo Berba

Reagovat
kiwwi

to o co ide tomu Nanimu

Reagovat
Lovec

Fábregas

Reagovat
supervizor

Neuvěřitelné co dneska nejsme schopni dát.

Reagovat
Lovec

A teď tomu nasadili Francesc s Theem korunu . Jen aby nás to nemrzelo. Z prvního poločasu se dá vyvodit, že sice góla nedostaneme, ale Chazy se nemusí bát žádného potupného přídělu ...

Reagovat
Chazy

Mimochodem Spurs vedli nad Wiganem jednou 1-0 po prvním poločase a víš jak to skončilo?

Reagovat
Lovec

tak jasně no, ale byli Spuds stejně tragičtí v zakončení, jako jsme dneska my?

Reagovat
Chazy

Je to nepodstatný, Wigan jim sám nahrával pak dokonce .... to už tam něco padat musí

Reagovat
Lovec

Jo a mám na tebe dotaz. Proč nehrává James McCarthy? Loni jsem ho viděl několikrát v akci a přišel mně an svůj věk naprosto úžasný. Silný v soubojích, solidní myšlení a rozehrávka ... jevil se jako velká naděje.

Reagovat
Chazy

Na tři měsíce ze hry s kotníkem. Jeho návrat má být záchranou Wiganu v PL.

Reagovat
Tomekcz

a skoro 3 Berba

Reagovat
smazaný uživatel

to je škoda Best

Reagovat
Side

už to mohlo být 3:0...to neproměnóvání šancí je strašný

Reagovat
C-M@ster

Berbatov si proti lemplum s chuti zastili, ale jak hrajem proti lepsimu mancaftu, tak je neviditelnej.

Reagovat
SunFells

Co oni nezahodí

Reagovat
Side

Děláte si prdel?

Reagovat
Counter

Theo

Reagovat
kiwwi

konecne som vo fante trafil vyber kapitana

Reagovat
kiwwi

sa mi paci ked Gibson dostane loptu, to je jedno kde, aj na polke ihriska a fans ze SHOOOOOOOT!!!!

Reagovat
Chazy

Fakt? Stala se z toho klasika? Loni mě to hrozně rozesmívalo..

Reagovat
mithro

ale dobra bola, skoda ze do stredu

Reagovat
vodka

téda, MU hraje krásně

Reagovat
smazaný uživatel

omg tolik šancí, to snad dělají na schvál

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole straky dobry pressing

Reagovat
Counter

Ok, už fakt stačí ale.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj jermain pekne,dneska mu to snad padne!

Reagovat
Bayern +

Prozatím skvělé stavy po polčase.

Reagovat
kiwwi

akoze nech ma neserie ten Arsenal, mam ich za 50 eur na tikete

Reagovat
Darren Fletcher

kurwa nani trosku fer sa mohol zachovat

Reagovat
vodka

WTF? brilantní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak toto co bolooooo

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

toto bol nenormalny gol nadhera nadhera

Reagovat
Ligter

Reagovat
Darren Fletcher

NEUVERITELNY GOOOOOOOOOOL LEGENDY

Reagovat
Tomekcz

No jeje To byla akce a Giggs

Reagovat
Ligter

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon

Richardson ( )

Sunderland

Bent

Jen to udržet a nebo ještě přidat!

Reagovat
Bayern +

+ City výhra (pro Benta i tiket )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj richardson

Reagovat
C-M@ster

chudák Foster

Reagovat
mithro

a to dufam este neskoncili

Reagovat
Counter

Tohle je jeden z nejvíce jednostranných zápasů, jaký jsem kdy viděl. O to víc je zarážející skóre...

Už jenom čekám, kdy nám Latics dají z prvního kopnutí na bránu gól.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no. Ty šance můžou hodně mrzet.

Reagovat
Counter

Vždyť na konci sezony může klidně rozhodovat skóre a oni si dovolí takovou ležérnost... Že by měli Aršavin s Nickem až takový vliv v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne. Ale je to fakt hrůza, pár těch šancí skvěle zmařil Al-Habsi, ale třeba ten Walcottův únik MUSEL být gól. Nepochopim to.

Reagovat
Counter

A pak se tu objeví fantomas, který zápas neviděl, a diví se, jak to že se Walcottovi nadává za zakončení

Doufám, že si to v šatně vyříkali a na Latics vlítnou s větší potencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on kdyby zakočoval, tak by to pravděpodobně gól byl. Na Fabgregase to cpát neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

*zakončoval, Fabregase.

Reagovat
Footballer

Vaart

Reagovat
Darren Fletcher

tak a do druheho polcasu nech berba dorobi hetrik, rooney streli jeden, potom chicharito a ked sa zadari tak aj anderson

Reagovat
Darren Fletcher

ok tak nic, hrasek ma dnes volno..skoda

Reagovat
mithro

hrasek roztrha mandarinky v utorok

Reagovat
Darren Fletcher

nj konecne sa to dohra, nech tabulka lepsie vyzera :)

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem to asi od půlky poločasu ale aji za tu dobu stihly spálit asi 3-4 gólovky..takže kolik to mohlo bejt? 5:0? 6:0? snad nás tohle nebude mrzet a stát body ikdyž je Al Habsi dneska skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

oooo kurwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Nádherný gól Berba, Wazza další assist a RYAN TO ZABIL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož sice mě kvůli blbnoucímu sopcastu utekly oba góly ale zato sem viděl jak si to dánská čokoláda rozdala se sklinkou mlíka.

Reagovat
Ted

Centr, Piq hlavičkuje, míč se odráží od tyče a.... pak se mi v tom nejnevhodnějším okamžiku sekne stream http://img842.imageshack.us/img842/9457/nepojmenovan1e.jpg

docela zajímavý pocit když se protáhla chvilka, ve které jsem neměl tušení jestli nadávat nebo se radovat Jinak s prvním poločasem zatím spokojenost :)

Reagovat
Carrick

Čumím na poločasové statistiky jak blázen. 35:65? WHU na Evertonu? Maras.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov nesimuluje, on prostě hraje na zemi

Reagovat
Kaze

Reagovat
mithro

ten jeho tackle bol kuzelny

Reagovat
Usty

Rooney hraje skvěle..

Reagovat
Tomekcz

no ten 3 gol to byla lahudka Pekne uvitali Bena zpatky na OT

Reagovat
mithro

9 - Wayne Rooney now has nine Premier League assists this season, three times as many as last season. Creationist.

Reagovat
kiwwi

to je Wayne ktoreho som miloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

vi ze gol neda tak radsi prihraje

Reagovat
Kaze

Rooney byl vždycky velmi produktivní

Reagovat
tulen

weeej .. Hammers zatial dobre, len udrzat

COYI !!!

Reagovat
mithro

rooney

Reagovat
C0br

to snad nešlo nedat

Reagovat
Tomekcz

Wazza a jeho zakonceni je super

Reagovat
mithro

to len dokazuje ze minula sezona bola len nejaka anomalia

Reagovat
Darren Fletcher

sam si anomalia

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
Counter

A teď za 10 minut tři zranění, tohle je supr zápas

Reagovat
mithro

toto je presne co VDS ma a Tomasz nie

Reagovat
Tomekcz

Owen

Reagovat
smazaný uživatel

van Der Sar Rooney Giggs Berbatov

Reagovat
mithro

Giggs tak tesim sa na dalsie dva roky

Reagovat
C0br

To ještě ten owen nemá těch 10 zápasů, který potřebuje k medaili?

Reagovat
vodka

Shawcross rudá, viděl to někdo?

Reagovat
soukup

tak následovala penalta, takže asi ne za prasárnu, ale penaltový zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Robin, Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

fsdofsfjadfjaojfa!!! miluju Robinaaaa!

Reagovat
Counter

Ještěže si aspoň Robin obul střelecké kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj pienaar zatim NIC

Reagovat
Tomekcz

Fahey

Reagovat
soukup

hmm tak tohle je v prdeli

Reagovat
C0br

Tak co nám Rafael předvede nalevo...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vitasrp

Výborně Coloccini..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Colo to je mazák, rozený levý křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je v hovnech

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini na beka parádní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
Darren Fletcher

nani cie nohy dnes vzal na zapas?

Reagovat
Tomekcz

Za chvilu Rooney nakazi vsechny

Reagovat
C0br

Jo ať to Nani zkouší dál, dneska 5 střel levou a ani jednou netrefil bránu snad.

Reagovat
mithro

nanimu to tam teda dnes hrozne lieta

Reagovat
Darren Fletcher

a zas a zas a zas... hrozny je v zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

pienaar dolu krancjar do hry,jenas dolu crouch do hry,jinak kazda rada draha

Reagovat
kiwwi

Nani mi dnes zerie nervy

Reagovat
mithro

ale lepsie nez proti slepicim, len to zakoncenie, sebecke a nepresne

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuje si dodat sebevědomí po zranění. kdyby dal góla, tak přestane sólovat a zlepší se o sto procent

Reagovat
mithro

hlavne viac pravou nohou predsa len tu lavacku ma o nieco slabsiu

Reagovat
C-M@ster

Nani zazdí jednu šanci a Rooney se hned rozčiluje.

Reagovat
Darren Fletcher

pixi berba skodaa ale pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Harper to dnes hrozne cisti

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam na tu vyhru THFC a kde nic, tu nic

Reagovat
kiwwi

Dimi hra dnes snad este lepsie ako proti Blackburnu, presne ako povedal komentator...beautiful to watch

Reagovat
mithro

ach ten Smallingov pas na berbu

Reagovat
smazaný uživatel

Né, Robin zahodil left footed hat-trick

Reagovat
Chazy

Omg, to je den, ještě ke všemu se vyloučí ten špatnej Caldwell. Snad se Steven za bratra postaví a třeba kopne do diváků jako Cantona, jeho distanc by byla posila zimy.

Reagovat
Counter

ale zdálo se mi, že Cesc té pentli hodně pomohl, spravedlivě to pak Robin zakopl

Reagovat
Darren Fletcher

ten owen uz celkom stratil caro... uz aby prisli citizens

Reagovat
Pinturicchio

Love, love

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koukáš?

Reagovat
Pinturicchio

Zapnul jsem to, pro jistotu, až poté, co dal NUFC gol, snad už to nestihnu posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se to al habsimu nebude počítat jako chycená penalta co?

Reagovat
Chazy

Na fantasy jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jaja na fantě jsem myslel, nicméně to tam nemá škoda no

Reagovat
Darren Fletcher

pozor pozor, nani triafa priestor brany..este 20 minut a mozno aj sa postasti

Reagovat
vitasrp

Co teď spálil Lovenkrands...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to docela těžké, vzhledem k terénu a dobrému výběhu Carla....

Reagovat
smazaný uživatel

Ou. Lovenkrands mohl rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

hah tak mou prvni radu harry bere

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicini Pusť už něco sakra§

Reagovat
vladis271

to je atmoška, na OT je počuť výkriky hráčov

Reagovat
Darren Fletcher

aspon sa tam hra futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Já slyším aji komentátora a věřím že kdybych byl na stadionu, tak je neuslyším ani kdyby se tam pomátli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neobvyklého

Reagovat
vodka

ty vole, naposté mu to vyšlo

Reagovat
Tomekcz

Uz mu to vyslo

Reagovat
C0br

Konečně

Reagovat
Darren Fletcher

wuohoooooooouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Perch? Bojim.

Reagovat
C-M@ster

Tak dlouho chodil Nani se džbánem pro vodu...

Reagovat
Tomekcz

to Rooney ma ku.va pevnej dzban

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ManYoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Perch...pojdme Spurs

Reagovat
mithro

a este ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Nani

Reagovat
Darren Fletcher

teraz to nani vazne prehnal :(

Reagovat
C0br

Nani je první hráč, kterého jsem viděl netrefit v jednom zápase 10x bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slava. To bylo snad naposledy, co hral Anichebe misto Bilyu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Aršavin diváky hodně pokouší

Reagovat
smazaný uživatel

neeee

Reagovat
smazaný uživatel

neviete niekto čo sa stalo baleovi????

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Koukam deset minut a Spurs působí jak banda simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu trakám dost připískává...

Reagovat
smazaný uživatel

*strakám

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jonas byl úsměvnej, ale pískat se dal. A pak neodpískanej zákrok na Lennona. To jo.

Reagovat
Darren Fletcher

golden boy owen...

Reagovat
smazaný uživatel

o co kurwa tomu rozhodcimu jde?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=8PJic1Nm_sA

Hned jsem si vzpoměl na tenhle song, při tom pokusu Defoa.. tak Jermaine Go ahead, jump. Jump !

Reagovat
smazaný uživatel

Persie!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti hráči z hlavního severského města gayů ještě začali ke všemu divovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyť vedete 2:0. To máte potřebu simulovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Reagovat
Tomekcz

Owen i Macheda 100x lepsi

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
mithro

skoda ze tam dnes miesto Owena nie je Javier, to by bolo este veselsie

Reagovat
C-M@ster

Ferguson chtel, aby se Owen chytil, Hernandez se chytit nepotrebuje.

Reagovat
mithro

ja to chapem, len je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod niko!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska diamant, jaky to prekvapeni..

Z: Boateng, Toure, Kompany, Kolarov, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Tevez, Dzeko

L: Given, Lescott, Zaba, Vieira, Milner, Johnson, Jo

Reagovat
smazaný uživatel

*Hart

Reagovat
Bayern +

Výborná sestava až na Boatenga, měl tam být Zaba. Jinak ale

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak pro koho. Presne tenhle system jsem po Manciniho prichodu nechtel videt...

Reagovat
smazaný uživatel

*nikdy videt

Reagovat
smazaný uživatel

*Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pikujón svlíkl dres?

Reagovat
Ted

Skočil mezi supporters :P Jinak ještěže chvíli předtím po Greenově skvělém zákroku Coleman netrefil prázdnou branku...

Reagovat
smazaný uživatel

Skočil mezi diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

at si to jde pan rozhodci hodit...

Reagovat
Darren Fletcher

myslite, ze darren bent sa uz zahrieva? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Platí červená karta z ligy aji pro carling cup?

Reagovat
kiwwi

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm špatný, útok Hines, Sears bude zajímavej...

Reagovat
Bayern +

CC už asi bude.

Reagovat
Pinturicchio

Triveteeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger ten gol proste neda... ale krasne si pohral s Dawsonem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně měl nahrát.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou do prdele

Reagovat
vitasrp

Jak tam Ranger vycvičil Dawsona..

Reagovat
smazaný uživatel

TOFFEES!!!

Reagovat
Counter

MAGPIES

Reagovat
Counter

*!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zapasem bych remizu bral

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ale chvalabohu ze som ich nedal na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo, uz to neudelam...

Reagovat
Bayern +

fuj!

Reagovat
$dolar$

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool LENNOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Pinturicchio

Za těch 20 minut, co jsem koukal, měl NUFC 4 gólovky. Pokud nevyhrajou, můžou "poděkovat" jen sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

jopoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, OMG

Reagovat
smazaný uživatel

neviete náhodou niekto čo sa stalo BALEovi??? prečo striedal už v 11. minúte???

Reagovat
smazaný uživatel

taky by me zajimalo nejak sem to propasl...

Reagovat
smazaný uživatel

na tottenhamhotspur.com pisou jen ze byl nejprve osetrovan a pak stridan bassongem,takze mozna byl nejak nacatej a ted se to projevilo...

Reagovat
smazaný uživatel

měl něco se zádama a vypadá to, že si je dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon bodik, vyborne aaron

Reagovat
$dolar$

ale vykon hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

tak strel i balon sme meli vic,ale je fakt ze straky vyborne pressovaly a rozhodci nam ty sporne momenty(casto prihrane bohuzel) nezral a pak nepiskal i ty nesporne z cehos casto vznikaly nebezpecne protiutoky,ale myslim ze bod sme si zaslouzili a remiza je spravedliva

Reagovat
Darren Fletcher

je krasne ako tottenham dokaze davat goly v nadstaveniach..presne ako ma tym sral liverpool pred 2 rokmi ci kedy to bolo tak takisto ma tym teraz tesia spurs

Reagovat
Darren Fletcher

nebol to prave lennon kto zarezal aj lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

byl :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to domaaaaa...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

super jazyk, ta Nizozemština..." chhzfffffff Van Persie chhhhhhhfrrrrr Di Santo"

Reagovat
Bayern +

Škoda, preškoda. Měli jsme to vyhrát.

Reagovat
herbage

Kua, a já to neviděl Pvinné tři body, jdu stahovat zápas. Robin, to je kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě ztráta City a bude to skoro perfektní sobota

Reagovat
vodka

jak to je? ten debilní diamant, nebo tevez z kraje?

Reagovat
Bayern +

Je to ideální 4-3-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

No a stoji to pekne zahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Z kraje hraje spíš Džeko...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Bent

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

CUNT!

Reagovat
smazaný uživatel

To ti to trvalo, nez si otevrel oci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Darren Cunt vypada hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Villa nepřidá dalšího, tak to určitě neudrží

Reagovat
kiwwi

haha

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, co si myslíte o zájmu CFC o Davida Luize, 25 mega je podle mě strašně moc... nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

David who?

Reagovat
Usty

bliju z toho..

Reagovat
Usty

Teda, já jsem až teď zjistil, že Myhill chytá za WBA

Jinak už se těším na spolupráci Brunt - Odemwingie..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to obdivuhodny, ze se z League Two dokazal dostat az do PL a i presto, ze tam je jasne nejhorsi, se v ni porad drzi, aspon jako dvojka

Reagovat
Usty

dnes chytá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tim se nic nemeni

Reagovat
Mindas

Jasně nejhorší? Hm, neřekl bych. On alespoň má za sebou pár zápasů, kdy vyloženě zazářil. Třeba zápas na WHL. Co ale takový Turnbull, třeba?! Ten nikdy nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Turnbull neni brankar

Reagovat
Mindas

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

No super, alespoň si ho dali sami když se to nepovedlo Rovers.

Reagovat
Usty

to byla výstavní hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Laurenta Roberta!

Reagovat
Mindas

Reakce pro Claudia Reynu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

602. pro Pick of the Week song na YES

Reagovat
Usty

Tak to byla jeba jako kráva..

Reagovat
Darren Fletcher

podari sa united vyrovnat invincibles?

http://www.profutbal.sk/clanok111833.htm

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nejsou ani v půlce

Reagovat
Darren Fletcher

uz su za

Reagovat
smazaný uživatel

invictibles (pokud bereš Arsenal) neprohráli 49 utkání v řadě

Reagovat
kiwwi

United 26

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nevěděl

ale stejně - arsenal měl v sezoně 12 remíz, 26 výher ... vy máte už teď 9 remíz. přál bych vám to, ale absolutně tomu nevěřím

Reagovat
Chazy

Já bych jim to zas nepřál, pak to ztratí na výjimečnosti, mělo by to navždycky zůstat jednomu týmu. Mam s tou jejich sezonou spojenou spoustu hezky negativních myšlenek ...

Reagovat
kiwwi

tak mozno spravime 2 sezony bez porazky a budeme unikat, co vies

Reagovat
Chazy

No to by se ti pak ale těžko obhajovalo, jak je PL vyrovnaná a jak je složitý ji vyhrát ... Každopádně by to bylo neuvěřitelný, ale je to vážně nereálný. Je až moc složitejch venkovních utkání.

Reagovat
kiwwi

tak ono sa to obhajuje tazko uz aj teraz ked si veznes bilanciu United

ale nie, ved ja neverim ani, ze tuto sezonu vydrzime, ale titul mi pride dost realny

Reagovat
Chazy

Mně už taky, i když samotný MU už takhle rozjetý sezony pár týmům zkazilo, takže to furt bude obtížný. Momentálně jsem spíš zvědavej na to, kdo bude příští rok hrát CHL.

Reagovat
kiwwi

ved tak sa da polemizovat uz len o jednom mieste...ale myslim si ze zlozenie top 4 sa uz menit nebude - skoda

Reagovat
Chazy

Já osobně City ještě jako jistotu neberu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

to, že budou neporažení ještě neznamená, že v PL zvítězí

Reagovat
Chazy

Je to ale velmi pravděpodobný ...

Reagovat
Arbiter

Takový Hughes by to dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě se tak prý říká PNE. Ale jestli myslíš jenom PL, tak souhlasim. Nejlíp kdyby se tomu přiblížili a pak prohráli v poslednim zápase

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

mne je uplne jedno ci ostaneme neporazeni...hlavny je titul a tomu treba obetovat vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Swarley

no zase nepročítám diskuze, takže souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

dobré článek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Darren Fletcher

na fanusika si tam az prilis negativisticky :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

To je zaprvý mizernej postoj a zadruhý u kiwwiho je to opravdu mimořádně pozitivní - přecijen on je tu nejzaslepenější mufan ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

Čo ale najviac straší fans United je otázka, či stroj menom Manchester United má ešte v prevodovke ďalšiu rýchlosť. Čo ak je červené Ferrari vytočené do najvyšších možných otáčok? Ak je toto maximum, čo United dokážu hrať, potom je reálny dôvod na obavy. Návrat Antonia Valenciu nepríde skôr ako o mesiac, forma Wayna Rooneyho je v nedohľadne, tak odkiaľ príde nová pohonná hmota?

-- najvyssie otacky prichadzaju vzdy na jar. spomen si na vyradenie ac milano v lige majstrov. nova pohonna hmota bude scholes v dolezitych zapasoch, hernandez z lavicky, park vie hrat velke zapasy. a rooney nebude bez golu do konca sezony. jemu to zacne padat. valencia s nim prilis neratam ci sa vrati ci nie, az tak rozdielovy nebude. je skvely, spolahlivy, ale nie je rozdielovy hrac, ako napr niekedy nani. btw. aj jeho svetovy vykon v pravu chvilu (arsenal minuly rok) vie byt pohonnou hmotou

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by stačilo vyhrát venku polovinu zápasů a vyšší rychlost je hned na světě. Paradoxně sme spoustu bodů poztráceli díky závěrům zápasů, což nikdy dřív nebývalo. Když se změní tohle, tak budem sbírat klidné vítězství za vítězstvím s občasným klopýtnutím a občasným výpraskem soupeře a to by na titul by to mělo stačit.

Reagovat
Darren Fletcher

ano, s tym suhlasim, ALE -- aj to, co sa deje doposial, na titul staci. odrazom je postavenie v tabulke. :)

tie zapasy ma neskutocne mrzia. najma everton, fulham...

Reagovat
vodka

hlavně WBA

Reagovat
kiwwi

to bolo doma nie?

najhorsie to bolo v Evertone...to bola picovina strasna

Reagovat
mithro

o to horsie ze to bolo doma

Reagovat
vladis271

Tak ako som uviedol aj v komentári na profutbale. Na Anfielde padnete , ale pre titul si prídete aj tak

Reagovat
Darren Fletcher

radikal dax... esteze hells sem nechodi

Reagovat
vladis271

ja som ho sem aj chcel dotiahnuť. Ale nejak nechcel

Reagovat
Swarley

spíš se soustřeď na vás, ať v té době nebojujete o záchranu

Reagovat
Swarley

kašlu na nějakou neporazitelnost, hlavní je titul...

Reagovat
smazaný uživatel

narazil jsem i na některé analýzy zde: http://tipforum.cz/veiwtopic.php?f=37&t=840&ui=148

pár jich je opravdu povedených a někdy se zde najde i dobrá inspirace a dobré nápady

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS!!! KTBFFH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tak dneska bez Lamparda Ale aspoň bude mít možnost nastoupit Josh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomu, že se nám už uzdravil Mikel, by mě vážně hodně překvapilo, kdyby Carlo do základu dal Joshe.. Podle mě nastoupí záloha Mikel - Essien - Ramires

Reagovat
Arbiter

Vzhledem k tomu, že už minule se Carlo rozhodoval, zda ho nasadí od začátku, tak bych se tomu nedivil

Reagovat
vitasrp

Jenže u Carla zatím vždycky zůstává jen u prázdných slov a slibů, činy jsou nikde.. Proto tomu vůbec nevěřím, fakt si u něj nedokážu představit, že postaví McEachrana a Mikela nechá ještě jedno utkání sedět.. Ale třeba máš pravdu ty a Carlo mě překvapí a zároveň i potěší naráz..

Reagovat
Arbiter

Tak Mikel je čerstvě po zranění, kdo ví, jak je na tom s fyzičkou a kdesi cosi... Já jsem v tomhle optimista a kdyby nastoupil Mikel, tak se z toho asi neposeru

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně, pokud bude v základu, tak to bude překvapení.... Ale milé a byl bych za něj rád. Dneska možná fotbal stihnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Holandský futbalový útočník Ruud van Nistelrooy je ochotný zaplatiť celý milión eur z vlastného vrecka Hamburgeru SV za to, že ho na pol roka požičia do španielskeho Realu Madrid.Nemci však skúseného zakončovateľa nechcú pustiť a zatiaľ nepomohlo ani to, že Van Nistelrooy chce Hamburgu zaplatiť jeden milión eur za svoje hosťovanie. Zvyšok by doplatil Real. Van Nistelrooy dokonca podľa denníka Marca vyhlásil, že celú jar by odohral v Madride zadarmo.

Reagovat
blaugrana

Dnes x ako vyšité.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Arbiter

žebříčky IFFHS jsou k ničemu, musíš zjistit žebříček EFFFHS

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton dneska výhra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě.. radši se prober..

Reagovat
Usty

Chelsea: 1 Petr Cech, 17 Jose Bosingwa, 2 Branislav Ivanovic, 26 John Terry (c), 3 Ashley Cole, 7 Ramires, 12 John Mikel Obi, 5 Michael Essien, 39 Nicolas Anelka, 11 Didier Drogba, 15 Florent Malouda

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 43 Jeffrey Bruma, 46 Josh McEachran, 44 Gael Kakuta, 21 Salomon Kalou 23 Daniel Sturridge.

Žádný překvápko bohužel..

Reagovat
Arbiter

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: West Ham have signed Gary O’Neil from Middlesbrough for an undisclosed fee

myslite ze moze pomoct ?

Reagovat
niflheim

S Championship má určitě zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe nejaky prichod do WHU, za ktery se jim nemuzu vysmat Sice nikdy nedosahl takove urovne, jaka se od nej cekala, ale horsi jak odchazejici Behrami by byt nemel.

Reagovat
niflheim

WANDERERS: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Robinson, Petrov, Muamba, Holden, Taylor, K Davies, Elmander (Substitutes: Bogdan, M Davies, Ricketts, Wheater, Rodrigo, Blake, Cohen)

Reagovat
kiwwi

kurnik ide vam nejaky stream? Mne padol sky sports a nejde mi momentalne ani Fox ani YES

Reagovat
niflheim

79509...ale je to rusky

Reagovat
kiwwi

channel is offline

Reagovat
Arbiter

mi jede

Reagovat
kiwwi

davaj cislo

Reagovat
Arbiter

94913

Reagovat
anonym

http://www.livestream24.tv/en/soccerlive/2011_01_24/85670998/0/bolton-chelsea-livestream/

to co k tomu potřebuješ stáhneš na té stránce, kvalita celkem slušná, neseká se mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba.

Reagovat
Swarley

ty vole tak to byl dobrej plavec...

Reagovat
kiwwi

uz ked ten prijebany Knight prihraval tak som vedel ze im tu loptu zoberu

Reagovat
Arbiter

Drogbaaaaaaa!!!

Reagovat
kiwwi

ale gol luxusny

Reagovat
Usty

What the GOAL!!!!!!!!!!! DIDI !!!!!!

Já věděl, že když ho vyhodím z fanty, že dá fíka !!!

Reagovat
Side

Tohle by měl golman mít

Reagovat
-Kopy-

těžko

Reagovat
Arbiter

No tak to teda byl výstavní kousek, gólmana můžeš vinit jen stěží...

Reagovat
Swarley

hlavně ve vzduchu neskutečně zaplavala...s tím se dá jen těžko něco dělat...

Reagovat
Arbiter

jasně

Reagovat
Side

Jo, uznávám, napsal sem to ještě než sem viděl opakovačku a zdálo se mě, že to letělo přímo doprostřed. Ale šlo vidět, že to trochu zaplavalo...

Reagovat
Arbiter

No ne trochu, ale výrazně moc...

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný goool, jen tak dál hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Nédhera

Reagovat
Arbiter

Tak teď to Didimu určo zvedlo sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Nefetuje ten Ashley Cole? jak na něho byl záběr tak v ksichtu vypadal, jak kdyby každej den smažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra nevidel sem , jak padnul ?

Reagovat
Arbiter

střela z prostředka čtvrtiny hřiště, míč směřoval doprostřed brány, ale docela plaval

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ jak dal Drogba podobnej gol Evertonu? Je to tak 2 roky zpátky. Úplně mi to připomělo.

Reagovat
niflheim

Nemáme paměť jako postavy z Odložených případů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

co si pamatuju, tak takové góly dal dva, ale neřeknu, proti komu, to si nepamatuju...

Reagovat
Usty

loni Villa..

Reagovat
Usty

úplně ze stejnýho místa, jen to před Friedelem skočilo ..

Reagovat
Arbiter

já myslel takové dalekonosné, co z kopačky šly přímo do brány, takže tenhle jsem nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je on

Reagovat
vitasrp

To byl taky neskutečnej kousek..

http://www.youtube.com/watch?v=jW4WX6f_iqM

Sezóna 06/07, Drogba tímhle otočil utkání, ve kterým jsme ještě 10 minut před koncem prohrávali 2:1 a otočili ho dvě dalekonosný šlupky - nejdřív Lampardova do šibenice a pak tahle Didiera.. To byl úžasnej zápas, člověk při něm měl slušně našlápnuto na infarkt..

Reagovat
smazaný uživatel

to bol vtedy zapas ...zda sa mi ze prvy gol dal ballack z priamaku od tycky

Reagovat
vitasrp

http://www.youtube.com/watch?v=bnXuvpERhQ0

On ale nakonec byl připsán jako Howardův vlastní, protože to šlo od tyčky do jeho zad a až pak do sítě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jj, ten jsem měl na myslí Ale rozdíl je v tom, že ten proti Evertonu nebyl ze země

Reagovat
smazaný uživatel

Didi dneska hattrick. ten gól byl fakt ukázkovej

Reagovat
smazaný uživatel

¨Smažte tu Anelkovo fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka nekomentuju tě

Reagovat
niflheim

No jde vidět, že jim tam ten Lamprd chybí. Středoví záložníci se tam moc do kombinace před šestnáctku neženou a když už se stáhne do kombinace Drogba, tak ve vápně nikdo není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou to vsichni 3 spis defenzivnejsi hraci . Tohle je naprd do ty zalohy by to 1 posilu chtelo jak sul .

Reagovat
Arbiter

Ramirés umí být ofenzivní, stejně jako Essien...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy říkáte Ramiresovi defenzivní hráč? Nemá na to vůbec postavu.

Reagovat
Arbiter

kupovali jsme ho na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Vy říkáte Ramiresovi defenzivní hráč? Nemá na to vůbec postavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze umi ale podle me jsou silnejsi v obrane vsichni 3 i kdyz Ramirese tolik neznam...proste co se ty ofenzivy kvalit Lamparda nedosahujou .

Reagovat
smazaný uživatel

Big Pete je stále mezi náma. Je neskutečnej.

Reagovat
Arbiter

Péťa

Reagovat
niflheim

To byl faul? Vždyť šlápl na balón

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se v tvojem podání dává Didi

Reagovat
Arbiter

Didi, tos nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 come on BLUES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda

Reagovat
niflheim

DPC mě to vždy spadne před gólem

Reagovat
Arbiter

Tak teď se Didi zachoval jako správný spoluhráč a nepletl se Maloudovi do cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbič se dostává do formy, dneska hraje fantastickej zápas.

Reagovat
Woods

DIDI este jeden gol tam dnes buchne

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, snad to Chelsea udrží a nakopne je to... potřebujeme, aby se dostali do formy před zápasy s United.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

co se divíš? to je naprosto logická a racionální úvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Proti nám vám nic nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně - ono by bylo hezký nechat vás doufat až do dubna a pak tu vaši neporazitelnou sérii utnout, ale bojím se, že by to moje srdce během toho zápasu asi nevyrželo... bylo by fajn kdyby za nás tu práci udělal někdo jinej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Vím, že intoxikace nikotinem udělá s člověkem své, ale snad to tak vážné nebude Chelsea se na United namotivuje Bolton, neBolton

Reagovat
smazaný uživatel

proč hrajem se 3 defenzivníma záložníkama

Reagovat
Woods

Essien neni defenzivny ci ... ?

Reagovat
Arbiter

Protože dva z těchto tří defenzivních záložníků umí i jiné posty, než DM?

Reagovat
smazaný uživatel

to sice ano, ale i na těch jiných postech hrají defenzivně

Reagovat
Arbiter

No tak to vůbec nemusí být pravda, pamatují si, kdy Essien nastupoval na křídle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tak první gól zčistajasna po tlaku domácích, ale proč ne, i takové jsou a Drogba už jich pár ve své kariéře předvedl. To je první pozitivum, druhé je to, že se nevzdáváme a bojujeme až dokonce, což vyústilo v druhý gól Maloudy. To, co nám dělá lehký problém, je plynulý přechod do útoku, ale nedá se svítit, nemáme na to záložní řadu. A třetím pozitivem je to, že máme zatím čisté konto Na odstřel je Anelka

Reagovat
Woods

stale lepsie ako tam dat Kaloua ....

Reagovat
Arbiter

No máme i jiné varianty, než je Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, že Anelka dneska hraje nejhůř z útočného tria

Reagovat
Arbiter

No ani přínos Maloudy není bůhvíjaké terno, až na ten gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase právě Malouda byl ten, který vybojoval balon pro Drogbu, který skoroval

Reagovat
Arbiter

Vitkovo shrnutí si umím také přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

já též, ale nemám na to čas

Reagovat
vitasrp

Tak zatím výkon nad očekávání, start jsme sice zase měli totálně na ránu, Bolton se jasně víc nahecoval a od začátku maximálně napadal a jezdil po zadku, s čímž jsme měli deset minut obrovské problémy, naštěstí jsme ale tentokrát neinkasovali jako první a naopak sami otevřeli skóre. Mimochodem ten gól byl dílem i dobrého napadání, z čehož pak vzešla ještě jedna šance, kterou měl Anelka, dneska si na tenhle aspekt moc stěžovat nemohu.

Přechodová fáze sice výrazně vázne, nicméně to se na Boltonu dá čekat, jejich nasazení a presink je ukázkový, navíc nám bez Lamparda chybí výraznější myslitel. I tak to ale není zase tak tragické, sice si musíme často pomoci dlouhým balónem až na Drogbu, jenže ten je dnes v luxusní formě, takže většinu z nich podrží a v poslední třetině hřiště už zase takový problém soupeře vykombinovat nemáme, takže se i dostáváme do šancí..

Zatím je jasně nejlepším na place Drogba, ten dává vzpomenout na svoji super formu ze začátku sezóny, je prostě skvělý, skoro neprohraje souboj, vymýšlí fantastické nahrávky a ještě je schopnej dát i úzasnej gól, prostě paráda.. Marný není ani Malouda, i když z jeho strany by to určitě mohlo být o level lepší, nicméně presinkem vybojoval míč pro Drogbu před prvním gólem, druhý sám vstřelil a ještě měl dvě dobré kolmice za obranu, jedna z nich dokonce vyslala i Drogbu do šance, ten ale z úhlu nastřelil brankáře.

V druhé půli snad nenastanou nějaké vážnější komplikace, musíme udržet koncentraci a nepustit Bolton do nějakého výraznějšího tlaku, to by byla sebevražda. Věřím, že jsme natolik zkušený mančaft, abychom tu druhou půli zvládli. Come on Chelsea..

Reagovat
Arbiter

Mě právě Malouda moc nenadchl, kazí přihrávky a byl docela neviditelný. Jinak souhlas

Reagovat
vitasrp

Tak on neviditelný částečně je, protože máme velký problém dostat míč do té finální třetiny hřištěě, ovšem pokud ho tam už dopravíme, pak on určitě je efektivní a pro obranu Boltonu nebezpečný.. V porovnání s Anelkou je to dnes nebe a dudy, ten nic nevymyslí, maximálně míč podrží, Malouda navíc přidá i kreativitu.. A navíc v porovnání s posledními výkony Maloudy tam prostě progres znát je, v minulých pár zápasech byl dost špatný..

Reagovat
Arbiter

aha, už vím, kde je problém, já ho srovnávám s tím, jak umí zahrát, ty s tím, jak "neumí" A s Anelkou máš pravdu

Reagovat
Arbiter

Jinak Drogbu nastartoval ten gól To bylo krásně vidět

Reagovat
Swarley

si tam ukazujou břišáky nebo co?

Reagovat
Rssa

Kod má větší pivas

Reagovat
Usty

Steinsson je chudák..

Reagovat
Arbiter

Taylor se projel Drogbovi kopačkou po hrudníku, tak mu to reklamoval

Reagovat
Arbiter

Taylor by za to mohl dostat kartu

Reagovat
Usty

Steinsson

Reagovat
Arbiter

co provedl krom břišáků?

Reagovat
Usty

nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem to zapl a rovnou to i vypinam,vypada to ze chelsea je zpatky snad ted preckame serii 5ti zapasu ve ktere hrajem jenom jednou doma a udrzime kontak. Popravde bych byl radsi( a verim tomu vic) ze v top4 vystridame shity a do CHL pujde MU,Arsenal,Chelsea a my...

Reagovat
anonym

Zrovna hitparáda to není. Ten první Drogba dobře trefil a při těch dvou měli jen štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelkáááááááá.

Reagovat
Swarley

no tak čekal jsem vyrovnanější zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolas nám zavřel huby

Reagovat
Side

Bože, co to ten bolton vyvádí

Reagovat
Usty

Tak to je paráda.. :) Jako za starých časů

Reagovat
Arbiter

Tak se nám hvězdné trio útočníků trefilo A stejně to nezmění nic na tom, že je Anelka mamlas

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, co se vztekají, vždyť to jsou jasné fauly

Reagovat
Arbiter

Drogba je dnes FENOMENÁLNÍ!!!!

Reagovat
Arbiter

Střídej Carlo!!!!!

Reagovat
Swarley

někoho to prostě nebaví

Reagovat
Swarley

kuš, neměla být reakce....i když Carla střídání asi taky nebaví

Reagovat
Arbiter

asi ne, no...

Reagovat
Swarley

tak ono je to fakt nepochopitelný....70 minut pryč, vedete 3:0 a pořád nic...

Reagovat
Arbiter

Nepochopitelné? Ano. Překvapivé? Nikolivěk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ten Bruceův utrápenej výraz..

Reagovat
mithro

pozeram statistiky uplne vyrovnane a modraci 3-0

Reagovat
Arbiter

tak asi ty statistiky nejsou úplně vyrovnané...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Josh na place

Reagovat
Arbiter

tak nakonec to bude těch 20, jak jsi psal

Reagovat
Usty

RAMI !!! tomu to strašně přeju !

Reagovat
Arbiter

Jeho první

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou:D proč tam nedá Dannyho omg?

Reagovat
Arbiter

Kalou

Reagovat
raduinho

We are back !!!!

Reagovat
anonym

To si vážně myslíš?

Reagovat
raduinho

ano myslim

Reagovat
anonym

S tímhle si proti týmům nad váma ani neškrtnete.

Reagovat
raduinho

Je to mozne , ale urcity vykonnostni posun tam proste videt je.Kazdopadne zapas s Manchesterem United bude ten prelomovy, tam se rozhodne a ukaze jak na tom vlastne jsme.

Reagovat
Arbiter

Důležité je teď nabyté sebevědomí, ten zbytek už umíme...

Reagovat
raduinho

A proc by ne ? porazili jsme Ipswich, Blackburn ted i Bolton.Navic ty vyhry jsou po suverennich vykonech ne jako predtim po upachtene vyhre 1- 0 nad Boltonem nebo Fulhamem doma. Jasne jeste to neni ta Chelsea v top formě, ale uz to ani nevypada na tym co si necha dat v posledni minute gol doma od Villy, nebo prohraje na Molineux, nebo Birminghamu.

Reagovat
anonym

Tak rozhodně vám teď každá výhra pomůže. Až se vrátí Lampard, tak na tom budete zase o něco líp. Jen bych krotil přehnaný optimismus. Dnes jste měli i z prdele kliku. Do prvního gólu byl Bolton lepší, po dalším gólu už se položili, potom dostali další dva jak přes kopírák, všechno se to odrazilo hráčům na nohu. I přes vysokou výhru to suveréní nebylo. Dozadu jste občas udělali nějakou chybu, jako když Ivanovič málem namazal komusi z útoku na gól, záložní řadu směrem dopředu prakticky nemáte a Anelka byl většinu času nulový. Ještě vás čeká dlouhá cesta.

Reagovat
Arbiter

To, že Bolton presoval ze začátku je pravda, ale pak nechali prostor a Drogba skóroval. A z prdele kliku? To si strč někam, hezky jsme si to vybojovali Navíc ten stav mohl být výrazně vyšší. A ani obrana nikterak nechybovala...

Reagovat
raduinho

Reagovat
anonym

Obrana tam pár zaváhání měla a to mi prostě nevymluvíš. Hráči nepůsobili nejjistějším dojmem. Až na Ivanovice nešlo o nic hroznýho, ale lepší tým než Bolton toho dokáže využít.

Vybojovali, ale kliku jste měli taky. Vždyť se to to vašim hráčům odráželo na nohy, podívej se třeba na Maloudův gól. Kolikrát se hráčům povedla finální přihrávka?

To, že se Bolton sesype bylo jasný, žádnou váhu to nemá.

Reagovat
Arbiter

Tobě nic neříká druhá útočná vlna, kdy hráči mají za úkol sbírat odražené balóny? A co se jistoty týče- ta zmizela po Drogbově gólu, což je 10. minuta zápasu, tak to laskavě nevztahuj na celý zápas

Reagovat
Arbiter

To se mělo pískat, ale stejně je hotovo

Reagovat
Usty

no.. mohlo, ale neodpískal a myslím, že je to v pořádku..

Reagovat
Usty

Hrozně se mi líbí Essien.. U každýho gólu byl snad ten druhej nebo třetí za střelcem, ve všem měl prsty, nechybuje.. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Neradujme se předčasně, však víme jak je to s Babelem ve vzduchu...třeba tam nedoletí

Reagovat
smazaný uživatel

proč takhle Nico nehraje pořád, jako v posledních 5 minutách?

Reagovat
Arbiter

No on tak hraje, protože ho honí Essien

Reagovat
spider_8

Nevíte někdo jak dlouho bude ještě chybět Jossi?

Reagovat
raduinho

jeste 2 mesice minimalne

Reagovat
spider_8

hm plus ještě další měsíc než se rozehraje, nabere kondičku to neni dobrý chtělo by to někoho kreativního

Reagovat
REPLIKATOR

Kranjčar

Reagovat
REPLIKATOR

na transfermarkt.de je do začátku dubna

Reagovat
raduinho

Toto kolo radila stara dobra BIG 4

Reagovat
Arbiter

Tak za toto Josh

Reagovat
Arbiter

hehe a jde vidět, jak ti staří nechávají si Joshe zahrát, jak ho úplně vyhledávají, to je hezké

Reagovat
Usty

tu patu dal on ?

Reagovat
Arbiter

to myslím dával Didi

Reagovat
Lovec

Tangerines! Jak to tam vypadá?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele