Anglická Premier League - preview 24. kola

30.01.2010, 09:39, aktualizováno 01.02.2010, 08:16
Previews
Dva sousedé v tabulce změří síly v dohrávce 24. kola anglické Premier League. Sunderland měl skvělý vstup do soutěže, pak ale přišel útlum a s ním spojený pád v tabulce, který se zastavil až na třináctém místě. Stoke je na tm o něco lépe, s 25 body mu patří dvanáctá pozice...
Sunderland AFC - Stoke City  (pondělí 21:00)
Černé kočky by chtěly na domácím hřišti v tabulce přeskočit svého soupeře, i tak budou mít ještě o zápas méně než většina soupeřů a naděje na první polovinu tabulky proto žije. Jenže hosté jsou na tom na dvanácté příčce ještě lépe. Nejenže mají o dva body více, ale zároveň dokonce i po tomto klání mohou využít dvou duelů k dobru a posun blíže pohárové Evropě proto rozhodně není nereálný. Na druhou stranu, záchrana je stále pro oba hlavním cílem.

Stoke City muselo skousnout v lize čtrnáctidenní pauzu, ovšem před ní se předvedlo ve velkém stylu. Na poslední chvíli totiž obralo o body mocný Liverpool, který tak musel spolknout další hořkou pilulku. V ligové pauze se mu povedl další skalp, když z FA Cupu vyřadil na domácím stánku Kanonýry z Arsenalu poměrem 3:1 a podruhé za sebou překvapil celou Anglii.

Nicméně v Sunderlandu se mu přeci jen tolik nedaří. Ob rok střídá remízu s porážkou, minule podlehl soupeři 0:2 a nyní je tedy na řadě nerozhodný výsledek, který by vzhledem k blízkému bodovému odstupu od tří nelichotivých posledních míst určitě k zahození nebyl. Sunderland se ještě neoklepal z debaklu od Chelsea (7:2), vypadl z FA Cupu na hřišti Portsmouthu a body nezískal ani v Liverpoolu, kde ho přivítal zvedající se Everton. Sestupová zóna je k tomu blízko, všechno ale musí někdy skončit.

Domácí trenér Steve Bruce ještě neví, jestli zranění pustí na trávník dvojici Cattermole (problémy se zády) - Richardson (poraněné lýtko). Určitě mimo jsou Bardsley (svalové problémy), Anton Ferdinand (vyvrknutý kotník), Nosworthy a Turner (oba problémy s kolenem). Bruce měl největší problém poskládat sestavu: "Je to opravdu nepříjemné, naše výkony mohou být nevyrovnané. Poté, co se však hráči vrátí, budeme v pohodě hrát ve vyšších patrech. Do té doby je vše nejisté," obává se Bruce o výsledek důležitého klání.

Hosté jsou kupodivu v kompletní sestavě a nikoho nepostihl ani karetní trest, po operaci lýtka se vrací též Abdoulaye Faye. V útoku by mohlo řádit duo Ricardo Fuller - Mamady Sidibe. Trenér Tony Pulis doufá, že jeho svěřenci budou pokračovat v dobrých výkonech: "Máme výborné hráče a ty konečně ukázali cestu, kterou by měli jít do konce sezóny," pochvaluje si cenné zisky s anglickými giganty. "Sunderland v poslední době nic neukázal, proto se může ukázat v pondělí," nesnaží se Pulis brát na zřetel špatnou formu soupeře.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Portsmouth FC  (neděle 14:30)
Proti poslednímu Portsmouthu nemůže Manchester City myslet na nic jiného, než-li na vítězství. Tři body by jej navíc dostaly v tabulce opět o něco nahoru.

Díky častým zaváháním svých konkurentů se stále drží Citizens velmi blízko čtvrtého Tottenhamu, na něhož ztrácí čtyři body. K dobru však mají hned tři zápasy, a tak se předpokládá, že jej minimálně doženou, ne-li předběhnou. Pokud navážou na poslední ligové výkony, neměl by to být pro ně problém.

I když v minulém ligovém kole podlehl Manchester zvedajícímu se Evertonu, před tímto zápase vytvořil sérii čtyř výher v řadě. Společně s Chelsea je navíc letos jediným celkem, který dosud doma neprohrál ani jedno utkání, a proto čeká Portsmouth hodně namáhává práce. Největší pozor si musí dávat pochopitelně na Carlose Téveze, který je k neudržení a střílí jeden gól za druhým.

Chybět na straně City bude útočník Roque Santa Cruz, ale také Joleon Lescott a Patrick Vieira. Možná se divákům na hřišti ale po zranění ukáže Wayne Bridge. Z Afrického poháru národů se vrátil stoper Kolo Touré. Svůj stý start v Premier League by si mohl odkroutit kanonýr Emmanuel Adebayor.

Portsmouth je stále v hodně složité situaci. Od začátku ročníku se drží na posledním místě tabulky a na sedmnáctý Wolverhampton ztrácí nyní šest bodů. Podobně jako Manchester City ale má taky k dispozici ještě zápasy ke svému prospěchu. Úspěšný výsledek by nyní Pompey potřebovali jako sůl. Po nečekané výhře s Liverpoolem se jim totiž opět přestalo dařit.

V honbě za pátým letošním vítězstvím Portsmouthu nepomůže řada fotbalistů. Může za to hlavně APN, na němž plní reprezentační povinnosti Belhadj, Kanu a Yebda. K tomu všemu možná nebude hrát ani Brown, Smith a Diop. V týmu alespoň zůstal Jaime O’Hara, jenž si prodloužil hostování z Tottenhamu do konce ročníku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Invaze na "požitkové" buňky. Anglie se chystá na velkolepou podívanou, během které uvidí Emirates Stadium napínavou bitvu mezi Manchesterem United a Arsenalem!

"Víme, že pokud budeme hrát to, co je v našich silách, můžeme Manchester porazit. Zaměřme se na naše silné stránky a ukažme, že jsme udělali velké zlepšení ve srovnání s loňským rokem," říká manažer domácích Arsene Wenger a jenom tak ukazuje, že jeho týmu sebevědomí rozhodně nechybí. Má k tomu důvod, jeho tým totiž ve 23 ligových zápasech vstřelil dohromady 59 branek a řadí se tak na přední pozici v celé lize. Navíc se v posledních střetnutích rozestřílel Fabregas, do formy se dostává Rosický. Chybět budou zraněný Van Persie, Eduardo či Djourou. Nejistý je i start Vermaelena.

To druhá strana barikády, tedy Manchester United, se musí obejít bez Ferdinanda, Hargreavese a O'Shea. První jmenovaný sice nefiguruje na seznamu marodů, nicméně si musí odpykat čtyřzápasový trest za nesportovní chování. Očekává se tak, že jeho místo v sestavě oproti poslednímu zápasu zaujme Nemanja Vidić.

Přestože soupisky obou týmů přetékají kvalitními hráči, přeci jen se bude pozornost soustředit především na jediného, útočníka obávaného, v dresu United oděného. Wayne Rooney se totiž dokázal v posledních pěti zápasech prosadit celkem sedmkrát a nezřídkakdy se o něm mluví jako o nejlepším forvardovi současnosti.

Pokud jste příznivci čísel a statistik, pak vězte, že to bude po 42., kdy se proti sobě postaví dva zkušení stratégové, totiž Ferguson a Wenger. První jmenovaný se pak pyšní lepší bilancí, když dokázal svůj tým dovést k 16 výhrám. Jeho protějšek zaznamenal o dvě méně. Zajímavostí je, že Manchester ještě nikdy neokusil v ligovém zápase pocit vítězství na novém Emirates Stadium.

Bitva o Anglii, resp. bitva o to, kdo udrží krok s vedoucí Chelsea, může vypuknout. Hvězdný souboj vypukne o páté hodině odpolední.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Birmingham ve středu přišel o svou dlouhotrvající neporazitelnost a další ránu mu bude chtít zasadit další lonýdnský celek - Tottenham. Nicméně zvítězit na St. Andrews bude nesmírně těžké.

Brums se ve středu museli sklonit před vedoucí Chelsea, která neměla s výhrou sebemenší problém a Birminghamu vzala dvanáctizápasovou šňůru neporazitelnosti. Nyní však přivítá dalšího londýnského soupeře doma, kde je hodně silný, St. Andrew's nepadl od září.

Úspěch Blues je postaven na stabilitě kádru, o čemž svědčí série 11 zápasů, do kterých manažer Alex McLeish nasadil totožnou jedenáctku. Jenže tento ligový rekord má i svá negativa, jako třeba užší kádr a například problém druhé volby v útoku, která Birminghamu chybí. "Musíme ještě v lednu utratit nějaké peníze a koupit útočníka a nějaké univerzála, abychom rozšířili kádr," uvedl McLeish, který prý sleduje útočníka Spurs Romana Pavljučenka.

Ruský forvard určitě má své kvality, jenže avizovaná částka 10 milionů dolarů je přeci jen za hráče, kterému to zatím v Premier League příliš nestřílelo, přeci jen trochu moc. Přesto se však Pavljučenkův odchod očekává, obzvlášť když na White Hart Lane přišel Eidur Gudjohnsen. Toho si přivedl manažer Harry Redknapp s tím, že bývalá hvězda Chelsea do týmu přinese další taktické možnosti a pomůže bojovat o Ligu mistrů. Spekuluje se také o tom, že by ke Spurs mohlo zamířit duo z Portsmouthu, Younes Kaboul a Asmir Begovič.

Ale zpět k sobotnímu duelu, ve kterém na domácí straně nastoupí nepozměněná základní sestava. Na lavičce už však bude připraven Craig Cardner, lednová posila z konkurenční Aston Villy. Tottenham naopak stále nemůže počítat s Aaronem Lennonem, a to ještě po dobu tří týdnů. Odpočívat bude po středečním zápase asi i stoper Ledley King, kterého nahradí Sebastien Bassong.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fulham FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Villu čeká nejdůležitější část sezony, tvrdí s pohledem na následující zápasy manažer Martin O'Neill. Zejména na začátku února by se mělo rozhodnout, zda bude boj Aston Villy o nejvyšší příčky úspěšný. Ještě předtím si ale musí Villans na Craven Cottage poradit s Fulhamem.

Martin O'Neill prohlásil, že nyní přichází rozhodující část sezony, která rozhodne o tom, zda bude moci Aston Villa nahlédnout do Ligy mistrů. "Myslím si, že letošní cíl je jasný - skončit výše než loni, Což by pravděpodobně znamenalo kvalifikovat se do Ligy mistrů."

Villa nyní ztrácí čtyři body na čtvrté místo, o které se svádí obrovský souboj mezi několika týmy. Po zápase s Fuhamem Villans čekají duely s Tottenhamem a Manchesterem United, které budou klíčové a mohou hodně napovědět.

Přestože se Aston Villa probojoval do finále ligového poháru, poprvé za deset let, její forma není zrovna ohromující. Birminghamské mužstvo nevyhrálo už čtyři zápasy v řadě a navíc v nich nedokázalo vstřelit jedinou branku.

Ani Fulham na tom není dobře, respektive on je na tom ještě hůř. Každý z posledních čtyřech zápasů totiž skončil pro svěřence manažera Roye Hodgsona prohrou, vítězství pak nepřišlo o prosincové výhry nad Manchesterem United. Přesto jsou Cottagers na domácí půdě neporaženi od září a s Aston Ville na Craven Cottage nepodlehli už šest let. Nyní jim ale budou chybět útočník Andy Johnson, stejně jako obránce Paul Konchesky a záložník Clint Dempsey. Nastoupit bude moci Chris Smalling, přestože se již dohodl s Manchesterem United na přestupu. To vše se ale uskuteční až po konci sezony.

Aston Ville bude znovu chybět Stephen Warnock. V tréninku si zranění přivodil také Nigel Reo-Coker a mimo by mohl být až tři měsíce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Duel dvou celků vyznávajících stejné barvy, Hullu s Wolverhamptonem, neslibuje žádnou atraktivní podívanou. Oba týmy dosud ve 44 ligových zápasech dohromady nastřílely pouhých 37 branek, takže se očekává spíše tuhý boj o každou píď hřiště. Jde totiž o klasický "six-pointer".

Hull je na tom jen o bod hůře než Vlci, a přesto se na rozdíl od nich nachází v sestupové zóně. Stejně tak byli Tigers spolu s Wolverhamptonem v minulém kole prověřeni mužstvem z té nejctnostnější společnosti jménem Big Four. Zatímco ale Wolves uhráli skvělou remízu s Liverpoolem, Brownovi svěřenci dostali naplácáno od čtyřgólového Rooneyho, respektive jeho Manchesteru United. Hull je teď tedy pochopitelně v útlumu a ještě může být docela rád, že si body nahnal alespoň na začátku sezony. Nyní totiž nevyhrál dlouhých osm zápasů v řadě, přičemž za tu dobu dokázal skórovat pouze čtyřikrát.

Vlci jsou na tom po střelecké stránce sice ještě hůře, vždyť na gól čekají neskutečné čtyři střetnutí, přesto jsou oproti svému soupeři ve větší herní pohodě. Naposledy se jim povedlo dokonale eliminovat útočnou sílu Liverpoolu, čímž McCarthyho mužstvo konečně přetrhlo třízápasovou šňůru bez bodu. A to načasování nemohlo být lepší. Jak logicky říká někdejší lodivod irské reprezentace, právě toto je "zápas, který si nemůžou dovolit prohrát", takže teď dávka sebevědomí určitě bodla.

Oficiální stanovisko klubu k možnému návratu Jimmyho Bullarda už tuto sobotu je odmítavé. To však nevylučuje variantu, že se tak stane v horizontu několika příštích dnů. Nově získaný Zaki se zatím stále ještě oklepává z menšího zranění a další kvarteto borců v čele se Zayattem a Geovannim nemá žádnou jistotu, že bude moci nastoupit.

Také nová akvizice hostujícího mužstva, Geoffrey Bia, se trápí s nataženou podkolenní šlachou, stejně jako Zaki. Bolest vinou kýly se ale povedlo eliminovat u Maierhofera a k uzdravení spěje i Elokobi. Naproti tomu jsou nadále mimo hru Keogh, Kightly i Edwards.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Už 56 let ulehají fotbalisté Boltonu ke spánku s vědomím, že neumí pořádně zahrát na Anfield Road. Tam totiž přesně takovou dobu nevyhráli. Jenže tenkrát, na konci sezony, patřil Liverpool k sestupujícím týmům. Letos je na tom sice taky bídně, ale přesto se teď od něj vítězství očekává.

Jestli se letos někomu povede roztrhnout slovutnou Big Four, stane se tak patrně díky Reds. Ti jsou momentálně sice pátí, což není taková katastrofa, ale třeba nejbližší pronásledovatel z Manchesteru má stejný počet bodů a navíc dva zápasy k dobru. Sedmá Villa pak na Benítezovi svěřence ztrácí pouhý bodík. Hoši od řeky Mersey se letos potýkají zejména s výsledkovou náladovostí. Naposledy skvělou výhru nad Tottenhamem vykoupili bezbrankovou plichtou s Wolverhamptonem a chvíli předtím zase remizovali se Stoke krátce po triumfu nad sousední Aston Villou. Poslední dobou navíc červeným schází pořádná podpora od záložníků, což bylo znát zejména v úterý. Tehdy nepomohl ani navrátilec Gerrard ani nová posila jménem Maxi.

Bolton zažívá věru povedený týden. Minulý víkend pronikl do další fáze FA Cupu, aby poté zaznamenal své první ligové vítězství pod vedením Owena Coylea. Ten má teď před sebou další ohromnou výzvu, když v úterý přemohl svůj bývalý tým. Jednak bude chtít navázat na první čisté konto Trotters v tomto ročníku, druhak bude spolu s hráči usilovat o první venkovní skalp Liverpoolu v historii Premier League. Proti Wanderers je ovšem nedávná minulost pravící, že se jim v lize už 11 měsíců nepovedlo zvítězit dvakrát po sobě.

Liverpoolský vůdce přezdívaný Stevie "Wonder" by měl dozajista nastoupit i teď proti Boltonu poté, co po zranění odehrál celých devadesát minut proti Wolves. Podobně je na tom i Riera. Naopak duo Agger-Aurelio úterní klání zmeškalo a nevypadá to, že by se v sobotu měla situace nějak měnit.

Coyle nemá žádný důvod zasahovat do úterní úspěšné sestavy. Mark Davies totiž zůstává mimo hru, přičemž se na druhou stranu nikdo čerstvě nezranil. Danny Shittu musí ještě v Africe odehrát zápas o bronz, aby se mohl připojit zpět ke klubu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Zápas pravdy. Opět. S příchodem nových majitelů se zatím nic moc nezměnilo, West Ham od té doby stále ještě nevyhrál. Teď, poté, co s Blackburnem svedl neúspěšný boj o McCarthyho, se však očekává, že na něj bude chtít vyzrát alespoň na hřišti.

Klíčový měl být už souboj s Portsmouthem, od nějž se čekaly jasné tři body do tabulky. West Ham se ale s posledním celkem tabulky rozešel smírně, takže nevyhrál už tři zápasy v řadě a vůbec má na kontě z posledních osmi utkání pouhé jedno vítězství. Na druhou stranu právě ty tři nedávné nezvládnuté duely odehráli Kladiváři mimo svůj domov, kde přitom minule triumfovali. Zdvojenou domácí výhru však West Ham nezažil už hodně dlouho, přesněji řečeno od ledna loňského roku. Pomoci by teď Hammers měla historie vzájemných soubojů s Rovers. Podle ní celek z kraje Lancashire nedobyl Upton Park již bezmála šestnáct let.

Blackburn patřil k tomu nejhoršímu, co stadiony Premier League viděly v roce 2009. Letos je to ale zatím docela jinačí písnička. Z pěti na přelomu roku odehraných střetnutí prohrál jen jediný, díky čemuž okamžitě poskočil na přívětivou jedenáctou příčku. To je věru příjemná změna. Navíc se konečně chytila šestimilionová posila jménem Kalinič, která skórovala hned třikrát v nedávných dvou zápasech. Také Blackburn však omezuje jedno prokletí týkající více výher po sobě - naposledy totiž třikrát v řadě zvítězil před dvěma lety.

Hammers už dlouho shánějí útočníka, ale nechytil se Gudjohnsen a doteď ani McCarthy, takže si zatím musejí vystačit s tím málem, které mají momentálně k dispozici. Jediné jejich štěstí je dlouho očekávaný návrat Carltona Colea, jenž ovšem nehrál od listopadu loňského roku. Další variantou je už pak jen neosvědčený mladík Nouble, Franco s Hinesem jsou totiž mimo. Do sestavy se krom Colea vracejí i Ilunga s Parkerem.

Bez zápasové kondice to ještě nepůjde, nově ulovený Bastürk si tak bude muset na svůj debut v modrobílém trikotu ještě chvíli počkat. Přitom zrovna teď by se náramně hodil, když s namoženým lýtkem vypadl ze hry tahoun Dunn. Alespoň návrat hříšníka Samby tak může Allardyce těšit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
více informací
Wigan Athletic - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton hraje ve velké pohodě a do Wiganu rozhodně nepojede s malými ambicemi. Toffees před cestou pomýšlí na tři body, které by je alespoň přiblížili první osmičce. Naopak Wigan potřebuje zabrat, sestupové vody se nebezpečně zvedají.

Latics se letos potýkají s extrémní nevyrovnaností výkonů a doplácí na to. Každý druhý zápas končí prohrou a bod nebo tři z každých dvou zápasů není zrovna mnoho. Proto se pomalu musí Wigan ohlížet za sebe a řešit sestupové starosti, vždyť na konci ledna na zadní příčky má náskok pouhé dva body.

Svěřence manažera Roberta Martineze sice bude podporovat domácí bilance neporazitelnosti, DW Stadium totiž byl od srpna dobyt jen jednou, ale na druhou stranu proti Wiganu hraje špatná bilance s Evertonem. Navíc budou Latics postrádat vůdce obrany a celého týmu kapitána Maria Melchiota. Mezi tři tyče se místo Kirklanda opět postaví Stojkovič.

"Je zřejmé, že musíme něco udělat s naší nevyrovnaností, jakou jsme předvedli v první polovině sezony. V ní jsme si totiž byli sami sobě soupeřem," uvědomuje si Martinez.

To jeho protějšek David Moyes může být spokojen. Everton, zdá se, překonal všechny trable z úvodu ligy a pomalu se dostává do zažitých kolejí z posledních let. Toffees pomalu stoupají tabulkou, nyní jsou devátí a neprohráli už osm zápasů v řadě. Za sebou navíc mají výhry nad Manchesterem City a Sunderlandem. Do Wiganu přijede Everton i s Artetou a Anichebem a bude se snažit napravit letošní špatnou venkovní bilanci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Výsledek sobotního zápasu na Turf Moor je již prakticky předem napsaný a bylo by překvapením, kdyby si Chelsea neodvezla všechny tři body. Burnley totiž bude londýnskému favoritovi jen těžko stíhat.

Blues se po menším prosincovém nezdaru vrátili ve velkém stylu a v lednu sítě soupeře prozatím zásobili 17 góly. To vše stihli ve čtyřech zápasech, jak ligových tak pohárových. Naposledy si tři góly ze Stamford Bridge odvezl Birmingham a Chelsea se vrátila zpět do čela tabulky, kde má jednobodový náskok a zápas k dobru navíc.

Všechno navíc Chelsea zvládla bez svých afrických opor, takže se může očekávat, že její síla ještě poroste. Proti Burnley se ale bude hrát ještě bez Didiera Drogby nebo Salomona Kaloua, kteří po africkém šampionátu odpočívají. Mimo hru je nadále Juliano Belletti, takže role štítového záložníka se opět chopí Deco.

Po odchodu Owena Coyla, jakožto manažera Burnley, pomalu z Clarets vyprchává ona prvotní euforie a po třech porážkách v řadě se Burnley poprvé v sezoně nachází na sestupových pozicích. Celkově už Clarets nevyhráli 11 zápasů. Před zápasem s Chelsea jim do karet hraje snad jen fakt, že soupeř nevyhrál venku už skoro dva měsíce. Pokud by se to ale nezměnilo, bylo by to překvapení.

Domácí nemohou počítat s Grahamem Alexanderem a ani novou posilou Dannym Foxem, který včas neobdrží povolení. K dispozici už naopak bude po vypadnutí Kamerunu na APN Andre Bikey.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 12.00 - 5.00 - 1.25
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC22163355:1851
2.Manchester United23162553:1950
3.Arsenal FC23154459:2549
4.Tottenham Hotspur23125644:2441
5.Liverpool FC23115740:2638
6.Manchester City21108342:3038
7.Aston Villa22107529:1837
8.Birmingham City2296721:2233
9.Everton FC2278732:3429
10.Fulham FC2276926:2627
11.Blackburn Rovers23761025:4027
12.Stoke City2167819:2625
13.Sunderland AFC22651130:4023
14.Wigan Athletic21641124:4622
15.Bolton Wanderers21561029:4221
16.West Ham United22481029:3820
17.Wolverhampton Wanderers22551217:3820
18.Burnley FC22551222:4420
19.Hull City22471120:4619
20.Portsmouth FC21431419:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (905)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LIVE... Brums - Tottenham: www.brums-czech.webnode.cz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham dnes plně zaboduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham City - Tottenham Hotspur 0:2

Fulham FC - Aston Villa 1:3

Hull City - Wolverhampton Wanderers 2:1

Liverpool FC - Bolton Wanderers 1:1

West Ham United - Blackburn Rovers 0:0

Wigan Athletic - Everton FC 1:2

Burnley FC - Chelsea FC 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool-Bolton,bude slovenský souboj?

Birmingham plichta,Fulham zaboduje plně a Everton,doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham City - Tottenham Hotspur 1:1

Fulham FC - Aston Villa 2:1

Hull City - Wolverhampton Wanderers 2:1

Liverpool FC - Bolton Wanderers 1:1

West Ham United - Blackburn Rovers 2:2

Wigan Athletic - Everton FC 1:2

Burnley FC - Chelsea FC 0:2

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit Burnley, Hull a Arsenal a když gunners s devils remizují bylo by to dobré

Reagovat
Amos

Dneska pro mě nejatraktivnější Liverpool FC - Bolton . Jsem zvědav , jak to Bolton poskládá , když má skvělé křídla - Weiss-Lee-Wilshere .. Weiss , Lee na stranách Wilshere CM (AW snim do budoucna tam počítá) .. a před nima Davies/Klasnič :)

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci traja hrať nebudú. Ak vôbec, tak rozhodne nie hneď...

Reagovat
smazaný uživatel

U Wilshera bych to viděl na lavičku ..

Reagovat
Amos

Podle mě se dostanou Weiss s Wilsherem na hřiště ke konci zápasu .. Jeden z nich půjde na místo Leeho podle mě .. Ale jinak by byla velice zajímavá sestava s těmito třemi hráči v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a brániť bude kto

Reagovat
vladis271

Koho, Lucasa?

Reagovat
smazaný uživatel

Takto som to nemyslel...

Reagovat
scholes18

Reagovat
Amos

nikdo , v tom je ta krása.

Reagovat
herbage

Asi tak. V základu bude nejspíš jen Lee, na posledních pár minutek se podívá Weiss a Wilshere se na hřiště nepodívá vůbec, alespoň ne dnes, maximálně pár minutek v samotném závěru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej zejtra nakonec ten Rooney hrát budě, že prej FA od novyho roku nějak změnila pravidla s těma žlutejma nebo co

Reagovat
Amos

jsme v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře.

Wayne má oslňující formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

nevies nic podrobnejsie o tych pravidlach??

Reagovat
smazaný uživatel

prej že po půlce sezóny se karty mažou, takže je jedno kolik jich dostal a od půlky se to počítá nanovo...

Reagovat
scholes18

dik..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nejaka dobra sprava a este bude hrat aj vidic

Reagovat
Godwinson

OT: ježiš ta Heninová, já ji tak fandil a ona ani neumí podat :(

Reagovat
Chazy

Tak ona nikdy zadny velky podani nemela, dlouho nehrala, dalo se to cekat :) Me prekvapuje, ze je ve finale, u Clijsters sem to treba na USO 09 docela i cekal, protoze asi pul rok hrala ruzny ligy v Belgii aby natrenovala.

Reagovat
Godwinson

to je pravda, ale fandil jsem jí, navíc co jsem viděl její zápasy v předešlých kolech, hrála hodně dobře, měla na to ... navíc po tom druhým setu to vypadalo nadějně, ale naladil jsem si to na třetí set asi za stavu 2:2 a od tý doby hrála fakt příšerně, škoda jí ... snad mě potěší aspoň večer Andy ...

Reagovat
Chazy

Vecer?

Reagovat
smazaný uživatel

Godwison asi funguje na austrálsky čas

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
Chazy

Koukam no

Reagovat
Godwinson

no dobře, já to mám posunutý, v noci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, až teraz som si všimol

Reagovat
Godwinson

já sem si všimnul taky až teď, za všechno může livesport ...

Reagovat
Chazy

Ono jim trva nez to aktualizuji, ale stejne te mohlo napadnout, ze tam nebudou hrat v 11 dopoledne :))

Reagovat
Godwinson

mohlo-nemohlo, jejich hrací časy mě tolik nepálí, řek sem si, slovo livesportu, slovo boží, chyba, no :)) sorry ....

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson prý bez dovolení odjel z Manchesteru United do rodné Brazílie, pro to neměl pochopení manažer Rudých ďáblů Alex Ferguson, jenž uvažuje nad prodejem 21letého záložníka. "Lyon o něho má zájem. Vše se vyjasní do konce týdne," řekl jeho agent.

Typický Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Zástierka...kecy. To mi príde ako typický príklad príslovia, "kto chce psa biť, palicu si nájde"... To, že je presun do Lyonu celkom reálny a koniec koncov, nie zas tak nevítaný, som písal už včera pod článkom o Bordeaux.

Reagovat
FuckT

nezacina Bolton-Liverpool nahodou o 15:00 ???Bolton to ma na oficialnom webe

Reagovat
smazaný uživatel

No,ono v Anglii mají o hodinu méně

Reagovat
Chazy

To je pro fanousky Boltonu, aby neprisli pozde, vis.. oni jsou tim povestni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

je to aj na webe liverpoolu :D ti su povestni tiez chodenim neskoro? :D

Reagovat
Chazy

Ne, scouseri jsou pro zmenu hloupi, takze se pocita s tim, ze budou hodinu hledat stadion.

Reagovat
FuckT

hmm myslim ale,ze pri tychto vykonoch Poolu sa asi radsej nato vy*ebu :D

Reagovat
tomasinho

Reagovat
scholes18

nie oni tam uz hodinu pred zapasom nacvicuju choral YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

nie snazia sa ho zmenit...a bude to YEWA(You Will Ever Walk Alone)

Reagovat
Xavi8

Reagovat
FuckT

som extremne zvedavy na zostavu Boltonu...myslim,ze zostane rovnaka ako proti Burnley,ale da viac casu aj mladym...ale to zalezi aj od vyvinu zapasu..keby napr do polcasu Bolton prehraval 2:0,tak myslim,ze by Weiss a Wilshere mohli ist...ale nejak uz neverim az tak Liverpoolu...skor Bolton bude do poclasu vyhravat 1:0 :D kazdopadne Weiss to ma dost hardcore...prestupi do klubu kde akurat Right Winger je naj hrac...

Reagovat
Chazy

koho mas namysli?

Reagovat
FuckT

ren naj hrac ??? Lee ...ale mozno prehanam lebo aby som sa priznal tak som ho videl hrat len proti Burnley...ale fans of Bolton pisali nieco v tom zmysle...ze je best :D I believe them :D

Reagovat
Chazy

Tak to jo, ja jsem od tebe ocekaval nejakou kravinu a ze te budu moct opravit.

Reagovat
Godwinson

já si myslim, že Weiss bude v základu, dokonce bych řekl, že se dvouma góly postará o vítězství Boltonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal "osobku" na Škrteľa, celkom tomu verím

Reagovat
FuckT

viem si predstavit jak Weiss robi Skrtela.. :D a Skrtel nanho krici ty ko*ot :D

Reagovat
vladis271

Škrtel sa naňho zle kukne a Weiss strávi zvyšok zápasu na vlastnej polke

Reagovat
Xavi8

a mozno by ju ani nemusel mat

Reagovat
FuckT

no ked Weiss bude v zaklade...tak asi nie na svojom poste...alebo neviem Lee je typicky pravy zaloznik alebo jak ..hraval aj na inom poste dobre??teraz ma mozes opravit Chazy XD

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss ti zahrá aj naľavo. Problém vyriešený.

Reagovat
FuckT

jj mas pravdu...ale aj tak neviem...myslim,ze mu da viac casu,lebo predsa len neverim,ze ho kupoval preto aby sedel..ale ci mu da aj cely zapas...neviem co sa deje v Coylovej hlave :) ale mjozno ano...som cital na oficial webe Boltonu,ze chce zmenit herny styl Boltonu..mozno zmenou hracov ??:D

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade je to hosťovačka, nie kúpa a Bolton potrebuje hrať a hlavne mať aj záložné varianty, pričom Weiss či Wilshere rozhodne majú viac šancí na základ tam. Nečakaj však, že hneď budú hrať. O udržanie v PL ani nemôžu len tak, na to nemajú potrebné skúsenosti a každá chyba sa trestá. Navyše ako Lee, tak Cohen, či Taylor vôbec nehrajú zle, nebudú to zasrani mať ta ľahké.

Reagovat
Amos

4-3-3 :-D v záloze na CM - Wilshere , dva DM a ve předu Weiss-Davies/Klasnic-Lee .. Arsenal style .

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
herbage

Neumí bicykel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Levou lajnu má rezervovanou Taylor, problem vyřešen

Reagovat
smazaný uživatel

I když mě tak napadá, že on možná nemyslel základní sestavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tradá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to použil prvý...

Reagovat
FuckT

jj ...ale striedat si myslim,ze bude...a na viac jak 30 sec...vies ked niekto ide na hostovanie aby hral pred MS,tak sa podla mna nejak museli dohodnut aj...myslim,ze najku istotu odohrania nejakych min ma...pretoze neisiel by tam s riskom,ze bude sediet aj tam ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Boltonu bude na křídlech 1.-2. náhradníkem, v City byl tak čtvrtým, v tom je u něj největší rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ti na toto odpovie, že to chápe, tak na to kašlem. To isté som mu napísal o kúsok vyššie...

Reagovat
FuckT

sorry no...ten tvoj prispevok som si nevsimol...omg je to vazne az take zle ?:D

Reagovat
FuckT

a urcite aj vacsia sanca presadit sa... ;) aj v boltone je konkurencia ale Wright Phillips,Petrov..hmm

Reagovat
smazaný uživatel

šok

Reagovat
herbage

Vždyť píšu, SWP ani Petrov neumí bicykel

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Xavi8

Dnes Liverpool tutova 1

Reagovat
vladis271

Dobre chlapci, konec srandy. Liverpool natom nie je tak zle, aby ho položili na lopatky 17 a 20 roční pubertiaci

Reagovat
FuckT

vies...o tomto som dost casto rozmyslal...o veku...vies po zapase zo Slovinskom povedal Karhan,ze on nevie co sa dialo v hlavach tych mladych...ale ja zas neviem ale fuck mne sa ti maldi zdali jedini,ktory hrali stale drzo a bez strachu...Stoch,Weiss...ti hrali dobre len vies tie jejich centre nemohli nikoho najst..pretoze mat v uotku Jakubka je dost drsne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť drsné je utierať si riť šmirgľom a mať v útoku Vitteka, nie Jakubka...

Reagovat
FuckT

jj to je myslim drsnejsie..ale Vittek je hrac...ktory zahra 1 zapas jak dabel a dalsich 5 nic...proti Severnemu Irsku hral dobre..mozno preto,ze nehral utocnika...a jak to myslis s tou penaltou ?? nijaky faul v sestnastke tam nebol...myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Práve preto, že nehral útočníka. A s penaltou reaguj tam, kam máš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FuckT

jj to video som videl dost vela krat...a myslim,ze to bol jasny faul...ale nasrat...nebolo to len na hranici ?uz bol vnutri ??...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl..o kousek ale jo.

Reagovat
FuckT

jj...skoda no...Weiss ale nemal preco padat...mal tam celkom slusne postaveneho Stocha...sam hovoril,ze mu isiel uz prihrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn,podle mě by ten zápas potom prohrou neskončil.

V Polsku to fotbal nebyl,to byl prostě boj,kluci z intru jeli a balon skoro neviděli.

A pro tak technického hráče jako je Vlado,to muselo být hrozné.

Reagovat
FuckT

suhlas...ale nestratil sa...hral dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla odpískána Weissovi penalta,mohlo být všechno jinak.

Reagovat
Xavi8

zaujimave, ze to povedal zrovna Karhan, ktory v tom zapase absolutne prepadol....

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že Weiss udělá se Škrtelem to co s Evansem,reakce by byla zajímavá

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam v housle, to by bolo zaujímavé. Ale som realista, neočakávam, že si hneď zakope, možno podľa vývoja stretnutia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na intru s velkým fandou Škrtela a ten mi tvrdí že Maťo je cíťa

Já v něm,bůhví proč,vidím Řepku..

Reagovat
vladis271

Pred Afrikou prídeme o dvoch hráčov, Vlado odíde s komplikovanou zlomeninou a jeho tatko strucu nenominuje Martina

Reagovat
smazaný uživatel

To snad né .

Škrtel se mi v posledních zápasech líbil.

Vrací se do formy.

Reagovat
vladis271

Ale celkovo stopéri nemajú radi hráčov Vladovho typu. Ak sa pozrieš na Evansa, on mi príde taký kľudas, čo by ani myšičke neublížil. Lenže v Liverpoolskej obrane budú stáť dvaja drevorubači. Martin by sa možno ešte dokázal ovládnuť, ale ten bradatý Grék, čo vyzerá ako antický bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby něco,Škrtel Vlada pomstí

Reagovat
FuckT

jj z z game bude hokej...seci pojdu do seba a o show bude postarane :D

Reagovat
ronaldik

Birmingham City - Tottenham Hotspur 0:1

Fulham FC - Aston Villa 1:1

Hull City - Wolverhampton Wanderers 2:0

Liverpool FC - Bolton Wanderers 1:1

West Ham United - Blackburn Rovers 0:0

Wigan Athletic - Everton FC 1:2

Burnley FC - Chelsea FC 0:4

Reagovat
vodka

100. pro to, aby tato katastrofa co se teď děje skončila a všichni se měli rádi a nikdo nebude roznášat žádnou ostudu...

Reagovat
FuckT

omg ...starsne nenavidim bulvar..z Weissovych viet "Dufam,ze sa mi podari presadit a pomoct Boltonu k zachrane..budem pre to robit vsetko a pojdem na kazdom treningu naplno" spravia titulok "POVEDIEM BOLTON ZA VYHRAMI A ZACHRANOU...a potom chlapci ktori citaju len tieto extra nadpisy pisu,ze Weiss je namysleny ...OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný,bulvár,co čekáš.

Mně ti tupci co si přečtou jenom titulek taky serou,

pak ničí těma kecama diskuze,přitom jejich IQ není vyšší nž číslo na Vladově dresu..

Taky z Hamšíka dělají hrozně rádi machra,mě přitom připadá jako dost v pohodě..

Reagovat
Jollae

Reagovat
FuckT

jj...sak ked si precitas cely Weissov rozhovor,tak vyzera skromne a nemysli si,ze je King....ma sebavedomie a to je dobre..ale nikdy som ho nevidfel povedat nieco v tom zmysle,ze on je lepsi jak niekto iny...ale nejaki buze*anti si to v nom lahko najdu a dokazu o tom pisat cele hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze si dnes zahraju Clifford,Hutchinson,Bruma abo Kakuta aspon jeden z nich

Reagovat
smazaný uživatel

o tom mozem len snivat ty vasi triciatkari hraju vzdy a to sa vam raz vyplaati

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta 3 starty, Borini 6, Sturridge 8, Bruma a Hutchinson 2, Matič 1.. Já doufám v Kakutu s Matičem a jsem si skoro jistý, že Sturridge se na hřiště dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

No krom Sturridge nikdo! Uvidíš. To bysme museli vést aspon 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je isty..a co sa ostatnych tyka tak najradsej by som chcel Kakutu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt toho Matiče nemáte ani v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, doufám, že ti dva si zahrajou, nominaci jsem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruma a Kakuta

Reagovat
FuckT

Bolton jaky dobry k svojim fans...tak prezeram stranku a ked si chcu pozriet nejake rozhovory alebo tak musia si zaplatit :D:D nice

Reagovat
smazaný uživatel

vacsina inych stranok je na tom podobne az na pompeys ty nemaju za co vyberat peniaze (na webe)

Reagovat
FuckT

ale na M.City webe je to zadarmo :) si asi mozu dovolit :D

Reagovat
smazaný uživatel

im by som prial to co pompeys (nie ze by som to pompeys prial)

Reagovat
smazaný uživatel

No keď to napíše fanúšik Chelsea, je to úsmevné

Reagovat
smazaný uživatel

chelski musi konecne zavahat a zajtra united vyhrat :.gogo

Reagovat
smazaný uživatel

o čom snívaš titul je náš

Reagovat
FuckT

takze v zakladnej Weiss neni :) ale verim,ze dneska pojde tak v 60 min. ...

Reagovat
papos182

Mmm...Lucas na lavicce

Reagovat
FuckT

konecne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Asi už vyskúšali všetky polohy...

Reagovat
Azza

Reagovat
afc

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

ten bol dobry

Reagovat
vladis271

Tento zápas si užijem

Reagovat
smazaný uživatel

Po koľkých rokoch konečne?

Reagovat
smazaný uživatel

dirk [Kaut]

Reagovat
Murtago

to se tak má číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám Dirk řekl, že to tak je správně, a že mu je jedno jestli řikaj Kaut, nebo Kajt. Já mu budu vždycky řikat Kajt, Kaut mi příde takový divný

Reagovat
Murtago

nemá ne?

Reagovat
herbage

Lee Skrťel

Reagovat
fantomas

Ten Lee je neskutečnej. A Kyrgiakos docela hustě.

Reagovat
herbage

Šikovnej hráč, ale obránci Liverpoolu vypadají jak zpomalenej film

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapený?

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Celkem jo, Liverpool jsem dlouho neviděl. Lee už hrál dobře proti Arsenalu, tak tam to takové překvapení není

Reagovat
smazaný uživatel

O Lee ani nehovorím, o tých stopéroch. Kyrgiakos má parametre ako titan a Škrteľova najväčšia slabina je rýchlosť a reakcia na dobrý pohyb. Odjakživa, takže to, že si dávno Live nevidel je celkom k ničomu

Reagovat
herbage

Kyrgiakose znám dobře z působení ve Frankfurtu, ale o Škrteľovi jsem měl jiné mínění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si aspoň vytriezvel On nie je hrozne pomalý, ale na rýchlikov nestíha, to fakt nie. Jeho prednosti sú inde.

Reagovat
fantomas

To se zase na druhou stranu nedivim, když loni to tu byl pro všechny bůh a letos si, jak sám řikáš, Live buď vůbec neviděl, nebo jen párkrát.

Reagovat
Tomekcz

Lee skoda, zas ten řek to uhasil

Reagovat
Murtago

Gerrard ve 32 letech nebo kolik mu je

Reagovat
FuckT

Aquilani tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Aquillani vždycky hledá to nejsložitější řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakos, náš najlepší stopér v posledných zápasoch, pekne

Reagovat
afc

dobra kupa

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr jednooký medzi slepými by som upresnil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to bol pri nákupe povedal, no...

Reagovat
papos182

Reagovat
fantomas

Masch. Ještěže ho netrefil pořádně.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Weiss si cez Leeho ani neškrtne...

Reagovat
fantomas

Ale jo, skrz těch 20 sekund pár minut posbírá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal ísť radšej do Hullu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako úprimne, presný opak čakal len ten, kto Bolton v tejto sezóne nevidel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to aj čakal že ho nevytlačí zo zostavy, ale v kútiku duše som dúfal aspoň v stratu formy Leeho, alebo v zranenie jedného z krídelníkov a ešte k tomu príde aj Jack. Vladko nemá šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie a stratu formy želať len preto aby hral...Nech si to vybojuje chlapec. Ak má náturu po otcovi tak vie, že nič nedostane zadarmo. A či sa raz za čas objaví v zostave jeden alebo druhý to je otázne.

Reagovat
fantomas

Tak Jack by se mohl prosadit skrz ne úplně výrazného Cohena. Kdežto Weiss to bude mít asi ještě složitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Cohen je defenzívnejší, pochybujem že bude Jack v ostrých zápasoch hrať AM, také tintítko by to pri všetkej ucte nezvládlo...

Reagovat
fantomas

Ale houbelec. Hraješ Muamba-Cohen-Davies...ani jeden z nich klasické, čistokrevné AM. Kdyby se nahradil Cohen jako jedno z dvou DM a Davies by se stál na CM, kde mu to ostatně svědčí nejlépe, aspoň by ofenzivní práce neležela jen na křídlech, ale ta síla by se rozložila. Doufám, že to tak Coyle do druhý půle udělá. Nehledě na to, že hra po zemi by teď Live nadělala daleko víc problémů než vysoké balony (což se dneska zřetelně ukazuje).

Reagovat
smazaný uživatel

Davies nehrá útok ?

Reagovat
smazaný uživatel

Není Davies jako Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tom napísal, že namiesto Cohena, takže myslel M.Daviesa ?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu...

Reagovat
fantomas

Co znamená "zrazu"? Snad ne "najednou".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Si ze mě asi děláš prdelky, ne? Určitě bych tyhle dva zaměnil, ty vole..

Reagovat
herbage

Tak Coyle s tím bude muset něco udělat, ale nemyslím, že tam pošle Jacka dřív než v 60. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má to logiku, vzhľadom na stopérov a to som nevidel ani minútu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
FuckT

a preco nie??zas kvoli tomu,ze je mlady ???uznavam Lee hra jak dabel ale to neznamena,ze Weiss nema co ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné že ukázať čo má, ale nie v drese Boltonu v EPL...

Reagovat
FuckT

hmm..Skrtel s tymi prihravkami dneska prekvapuje..este snad ani jednu nepokazil...

Reagovat
fantomas

Ty Carrovy ruce, já bych mu je fakt usek.

Reagovat
smazaný uživatel

Insua, Aqua, Dirk

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Kde to kukáte? Jeden link mi vypovedal službu a nič pojazdné nenachádzam. Pls. dajte sem niekto funkčný link

Reagovat
FuckT

www.rojadirecta.org

Reagovat
smazaný uživatel

Presne...a nech si nainštaluje SopCast

Reagovat
vladis271

Sopcast mám, ale nejde mi obraz iba zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne máme ako-tak kvalitný stred, bez Lucas je to už lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hrál dobře poslední zápasy... vždycky patřil k tomu lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ja by som sa tak nesmial, on skutočne pokročil. Stále slabé, ale ak sa pozrieš na Kuyta, či Carru, tak to na smiech nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt si za posledné 2 zápasy zaslúži miesto v zostave...Carra si odvedie svoje, ale radšej by som ho už posadil...

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy, presne o tom hovorím...

Reagovat
smazaný uživatel

No mudrcko ešte mi povedz že Kuyt(2 góly do siete Spurs,obrovská bojovnosť) hral tie 2 zápasy horšie ako Lucas a pomyslím si niečo. + Maxi na jeho mieste je megatragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil... Hovorím od začiatku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha preppáč. O tom by sa dalo polemizovať, všetci sú tragédi, ale Lucas ten vždy vyčnieval...

Reagovat
smazaný uživatel

No prepáčim, mudrcko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som to rozvil, Aqua hral so Spurs ako ? Prečo ho Rafa nedal hrať aj s Wolves ? Lucas celkom dobre vykril stred pola, ale prihrávky sú stále tragické, lahko padne - je slabý v súbojoch, hlavičkovanie slabé a to ešte občas aj rohy kopal...

Reagovat
papos182

Tak papirove nejsilnejsi.

Reagovat
Tomekcz

jezis co ten Bolton vymejsli uz mohli 2x strilet a takhle to zahodi

Reagovat
vladis271

Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jaká žlutá? Bez penalty, bez žlutý - tak by to bylo správně.

Reagovat
FuckT

tearz Lee ukazal inu stranku futbalu..ach

Reagovat
fantomas

Reagovat
FuckT

ale nikdy nemozeme vediet,ci spadol nahodou alebo s nejakym umyslom

Reagovat
fantomas

Zavadil o něj a ne že ne. V takový rychlosti by ses taky svalil. Na penaltu to nebylo, ale simulace? Proberte se.

Reagovat
FuckT

no nevsimol som si co robil Lee potom jak padol ??boli tam aj tie typicke pohlady a krik na rozhodcu alebo sa len zdvihol,ze ide hrat dalej ??

Reagovat
fantomas

Zvedl se a usmíval se, jako že je to směšný rozhodnutí. Klasika, to taky dělám.

Reagovat
FuckT

nj tak potom nemusela byt zlta... nieco podobne jak dostal Lucio v Milanskom derby... XD zdrbal sa a dostal zato zltu :D hraci uz dneska nemozu ani padnut :D idem si spravit popcorn

Reagovat
smazaný uživatel

Ngogu ty si hnup... nejenom, že zpracování má lepší 70% hráčů okresu, ale ani neumíš trefit balon v tutovce. Omlouvá tě jenom to, že si frantík a že si mladej

Reagovat
fantomas

To, že je Francouz ho naopak ještě víc svazuje. Pokud si to tak nemyslel teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja to robím v Pro Evo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale predtim si je krasne ,,udelal´´ ,kdyby nespadl a hral dal,bylo by to super :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Fulham teče 2:0..To jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je v tom studiu ? Ať jde radši uklízet, nebo vařit

Reagovat
papos182

Nejlepsi z LFC za 1. polocas jednoznacne Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem že Vlado udělal velkou chybu.

Přišel hrát a je na tom v podstatě stejně jako u Citizens,

měl jít spíš do Hullu,Bolton má snad jedinou výhodu a to že to má blízko k frajerce

Reagovat
FuckT

kurva ale zena tam je tak je dobre ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Ale po fotbalové stránce zrovna ne.

On má kvalitu,velkej talent ale přesto mi přijde nespravedlivé brát na MS hráče co nehraje a pokud to takhle půjde dál a táta ho vezme,tak mu to jistě dají mnozí sežrat,nedejbože aby tam Vlado nehrál nijak oslnivě.

Reagovat
FuckT

jj mna to tez sere..ja osobne nechapem,preco este vlado nedostal viac sanci...teraz nepisem preto,ze som slovak ale proste to tak vidim...hrac,ktory nema ziadnu zapasovu prax a vo velmi dolezitych zapasoch ako s Ceskom a so Sev.Irskom je naj hrac zapasu...odohra za MC 2 zapasy v pohari a ma gol a asistenciu...(ten treti mu nvysiel stava sa :D )

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prostě též nechápu .

Vždyť on v podstatě pořádnou šanci ještě nedostal a co měl,to využil..

Reagovat
FuckT

presne tak..dostal ich straaasne malo a chytil sa kazdej...a velmi dobre sa kazdej chytil...uz ma to zacina srat...vies lebo Lee spravi 2 hracov a kazdy napise,ze "Weiss nema pres Leeho sanci"...wtf...nespravil si Weiss uz aj 3 hracov ??? neverim,ze on by to nedokaza...proste to ale nemoze ukazat...lebo mu nedaju sancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Musí holt hodně zabojovat,já doufám že mu to vyjde.

Jen málo hráčů v jeho věku má takovou perfektní techniku

Reagovat
FuckT

prave ma napadla taka myslienka jak Skrtel hovori liv. obrane..chlapci Weissa mam precitaneho staci sa rychlo hybat a neprejde...a liv. obrana- rychlo hybat ???what the fuck is that

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ščasná fandí Arsenalu Chytrá holka

Reagovat
Amos

Reagovat
herbage

Kouká někdo na Everton? Jak si vede Sendy?

Reagovat
Tomekcz

ted je bolton prejede v prvni puli meli jen smulu v zakonceni

Reagovat
vladis271

Masch

Reagovat
Tomekcz

Ngog

Reagovat
fantomas

N'Gog.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal do prázdnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ngogu ty si hnup... nejenom, že zpracování má lepší 70% hráčů okresu, ale ani neumíš trefit balon v tutovce. Omlouvá tě jenom to, že si frantík a že si mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dočkám dneska Pacheca

Reagovat
smazaný uživatel

Na akom poste ? Dnes ho Rafa na AM nedá, možno na krídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

na křídlo by ho dal určo, i když třeba Rafa překvapí, co ty víš

Reagovat
smazaný uživatel

překvapil, půjde tam Lucas, to sem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič iné nám pri Rafovi nezostáva, len dúfať a dúfať a dúfať...

Reagovat
fantomas

Na křídlo je tam Maxi, ten dostane přednost určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacheco je lavák...

Reagovat
fantomas

Se může přesunout Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že je to pravák... ale nechci kecat

Reagovat
smazaný uživatel

maxi by šel za ngoga na hrot a bud by tam zůstal nebo by se posunul doprava a na hrot Dirk. Takhle to dělal Rafa minulý zápasy,takže dani by mohl za Rieru

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
fantomas

No, jak jsem řikal...

Reagovat
smazaný uživatel

Mike (17:16:27 30/01/2010)

hlavne NGoga aby sundal

^Destroyer^ (17:16:57 30/01/2010)

Knight by ho mohl sundat, přes lejtka

Reagovat
Tomekcz

Lucas uz bylo na case Rafo

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský bůh je ve hře

Reagovat
fantomas

Taylor nemůže uvěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

je tam :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Carra škoda, že to neprošlo, já bych mu ten gol strašně přál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukaž,chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford další 2 góly Jeho odchod bude pro Leeds hodně citelná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, posilnenie pre Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leeds je jediný tým na ostrovech se kterým sypmatizuju (ať už o jejich fanoušcích říká kdo chce co chce ).. Takže mě to celkem mrzí.. Konečně mají našlápnuto, snad se s tím poperou.. Btw: Nepsalo se že má posílit Straky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale skončilo to zmluvou s EFC od novej sezóny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

do psí zadnice kua drat,tak ja rozzareny,ze weiss si konecne zahraje a vono se mi to vypne,kua kua kua !

Reagovat
FuckT

hmm ale bolton zac al hrat jako keby ma pici uz ..na Weissa este neisla prihravka

Reagovat
Tomekcz

ty haluzacky goly jim tam nebudou parad porad snad

Reagovat
vladis271

Lebo proti manU nebolo v tejto sezóne x haluzáckych vlastných. Choď sa vyplakať k mamičke

Reagovat
fantomas

Jackie na pláác!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Aquilani ?

Reagovat
FuckT

2 skilly uz dal :D

Reagovat
smazaný uživatel

tebe sa o tom weissovi musí aj snívať

Reagovat
smazaný uživatel

a k čemu to bylo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
FuckT

a k cemu je cela hra Boltonu ???

Reagovat
fantomas

K ničemu. Ale stejně tak Weiss.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

nj takze nic moc ...teraz uz je jasne,ze Bolton ledva dycha ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Néé, Elmander.

Reagovat
fantomas

Weissovy čachry maj zatim jen zdržovací (čti nežádoucí) funkci než nějakou jinačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Vlado, bojuj aj za fantíka...

Reagovat
FuckT

teraz pekne vybojoval roh

Reagovat
smazaný uživatel

spadnul hlady Knight asi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už koukáš? To bys totiž musel vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Už, už

Reagovat
fantomas

Fakt nechápu, jak někdo takovej, jako je Carragher, může nastupovat na beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, že tam nikto lepší nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš si tam predstaviť Škrteľa? Kyrgiakosa?

Reagovat
fantomas

Jo, už koukám. Myslel sem, že aspoň ten Degen. A Darby neni RB náhodou? Ten by za zkoušku určitě stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa knows...nie je zranený? A nehral na beku náhdou Kelly?

Reagovat
fantomas

Darby je právě na lavičce. A ano, Kelly je určitě RB, ale mám takovej pocit, že i Darby. Koneckonců na stopera tam maj jako variantu Aggera (mimochodem nechápu, proč nehraje místo Škrteľa), takže by bylo divný, kdyby oba hráli střed.

Reagovat
fantomas

No, podle neomylné wikipedie hraje napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že Kelly je RB, len hovorím, že si tam pamätám jeho a Darbyho nie.

Reagovat
fantomas

Ne, tahle informace byla na Darbyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ver, či nie, Agger je teraz na stopéra slabý.

Reagovat
fantomas

Tak je fakt, že sem Live neviděl už dlouho, ale naposled (a to je tak měsíc, max. měsíc a půl zpátky) Škrteľa naprosto zastínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac... a ani jeden nehrá dobre, no Škrteľ je aspoň dôrazný. Agger bol strašne laxný v bránení

Reagovat
fantomas

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Co co?

Reagovat
fantomas

Jak viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako to spomínané obdobie a ak, tak to bol proste výnimočný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

preto lebo Škrtel hrá momentálne výborne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Posední zápasy se mi taky líbí

Reagovat
fantomas

Dneska je slabej jak čaj, krom těch pár přihrávek dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

slabej jak čaj, myslím že dôležitým ukazovatelom je počet inkasovaných golov ..

Reagovat
fantomas

Odkdy je hlavním ukazatelem skóre, panebože? Při tom množství šancí Boltonu už vůbec ne. Dyť ho mnohokrát neprověřili a když, tak pohořel. To je holý fakt. Že za něj jednou hasil Kyrgiakos a jednou po úniku Cohena Reina, to nejsou smaozřejmě žádný polehčující okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím posledné 3 zápasy ... a myslím, že skore je hlavným ukazovatelom ak udržia čisté konto tak asi nehrali zle a neni dôvod na zmenu ..

Reagovat
vitasrp

Jenže třeba dnes stoperská dvojka Liverpoolu nebyla jistá vůbec, stačil jeden průnik Leeho a oba byli za patníky.. A to nemluvím ještě o naprostém chaosu po centrech nebo dlouhých autových vhazováních ze stran, tam to brankou smrděla několikrát..

Fakt Škrťela bych za dnešní výkon nechválil, LFC měl docela štěstí, že to utáhl s nulou, kdyby soupeř ty náznaky dotáhl do gólu, vůbec by se divit nemohli.. A každopádně Kyrgiakos byl lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je furt len KDYBY

Reagovat
vitasrp

Fajn.. Takže i když stoperská dvojice nepodala nijak dobrý výkon, pustila soupeře do několika náznaků šancí a jedné vyložené, má trenér a fanoušci označit jejich výkon jako dobrý jenom proto, že zkrátka soupeř nedokázal nabízené možnosti využít?? Nebuď směšný..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem či mi smajlom môžeš kontrovať ... s Krygym hrajú momentálne výborne a sú zohratý .. takže prečo meniť ..

Reagovat
smazaný uživatel

Darby.

Reagovat
smazaný uživatel

Weissinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

300. pro Jackieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparrowa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No ten by ti dal asi pořádně na budku, kdybys ho oslovil "Jackie".

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ho mám rád, môj najoblúbenejší azijat

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Holandský raper jde do hry

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale maxi se mi líbí, nekazí přihrávky, bojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Steinsson nemá také futbalové myslenie

Reagovat
fantomas

Tohle že šlo netrefit?

Reagovat
Tomekcz

Brums je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski se vrátí do Baníku asi v příštím roce

Marek Jankulovski svůj záměr vrátit se do Baníku potvrdil majiteli slezskoostravského klubu Tomáši Peterovi na schůzce v Miláně. K velkolepému přestupu zřejmě dojde v létě příštího roku, kdy Jankulovskému skončí smlouva v AC Milán.

Marek JANKULOVSKI

Datum narození: 9. května 1977

Pozice: obránce/záložník

Výška a váha: 183 cm, 82 kg

Stav: ženatý, manželka Jana, dcery Karolína a Kristýna

Klub: AC Milán

Předchozí působiště: Udinese Calcio (2002/05), SSC Neapol (2000/02), Baník Ostrava (1996/2000), VTJ Znojmo (1995/96), Baník Ostrava (1987/95)

Reprezentační bilance: 78 utkání, 11 gólů

Ligová bilance: 110 zápasů/15 branek v české lize, 165/22 v italské lize, 31/pět v italské druhé lize

30. 1. 2010 14:30 OSTRAVA

Tomáš Petera a člen dozorčí rady Baníku Jakub Kahoun se sešli s Jankulovským v pondělí po slavném milánském derby Inter-AC. „Tomáš se chtěl s Markem poznat, protože se mu doneslo, že Marek se zajímal jaký člověk je majitel Baníku a jaké záměry s klubem má,“ vysvětlil důvod cesty do Milána Kahoun.

„Na dvouhodinové schůzce nás Marek ubezpečil, že je téměř stoprocentní, že v roce 2011, kdy mu skončí kontrakt v AC Milán, se vrátí do Ostravy, odkud pochází on i jeho manželka a kde žijí rodiče. Pokud bude dále hrát fotbal a bude zdravý, pak by rád ukončil kariéru v Baníku, kde vyrostl,“ řekl Právu Kahoun.

Na přetřes přišla i alternativa, že by Jankulovski skončil v Miláně o rok dříve už letos v létě. „Řekl nám, že pokud by ho klub letos v létě ze smlouvy vyplatil, protože by s ním už nepočítal, zvažuje možnost rok si zahrát například ve Spojených státech, anebo v Dubaji. Návrat rodiny do Ostravy je skutečně plánovaný na léto roku 2011, ale stát se může leccos, nic není vyloučeno,“ pokračoval Kahoun.

Na penězích prý návrat neztroskotá

Reakce baníkovců v Miláně byla okamžitá. „Tomáš ihned Marka ubezpečil, že do Baníku má otevřeny dveře kdykoliv, kdy řekne, že se chce vrátit. Samozřejmě už letos v létě,“ dodal baníkovský šéf. Budou ale v Baníku na Jankulovského peníze? „I toto téma se probíralo. Když jsme se vraceli domů, Tomáš mi řekl: Marek je moc fajn člověk, nevěřím, že by se jeho návrat do Baníku neuskutečnil kvůli peněz,“ poznamenal Kahoun.

Baník nepočítá s Jankulovským jen jako s hráčem. Majitel Petera má představu v jaké funkci by v klubu pokračoval i po ukončení hráčské kariéry. Blíže na toto téma ale šéfové Baníku zatím nechtějí hovořit.

V průběhu schůzky se objevila v hotelu jedna z hvězd AC Milán Clarence Seedorf. Jakmile nizozemský záložník Jankulovského spatřil, okamžitě se šel s ním a s návštěvou z Ostravy pozdravit. A těch zážitků bylo více. „Až v Miláně člověku došlo, jak nebetyčný rozdíl je dělat fotbal v českém klubu a světovém. AC Milán má pět hřišť jenom pro svůj první tým, když dvacet sedm profesionálních hráčů trénuje, na hřišti se o ně stará osmnáct odborníků. Neuvěřitelné,“ povzdechl Kahoun.

Jeden z největších velikánů českého fotbalu

Setkání s Markem Jankulovským, bylo pro majitele i jednoho z šéfů Baníku obrovským zážitkem. „Až tam v Miláně jsem si uvědomil, jak velký fotbalista Marek je. Deset sezón v italské lize, čtyři v jednom z nejlepších klubů světa, s ním vítězství v Lize mistrů zrovna v sezóně, kdy byl Marek nejvytíženějším hráčem AC Milán. Jednoznačně patří k největším velikánům českého fotbalu vedle Nedvěda, Poborského a Čecha,“ zdůraznil Kahoun.

Jankulovski však v očích veřejnosti zůstává ve stínu novodobých legend českého fotbalu záměrně. Přísně si hlídá své soukromí, brání svoji rodinu před ataky médií, pro něž je stěží polapitelný. Ostatně potvrdil to i návštěvě z Baníku. „Nemám zapotřebí prodávat v médiích své úspěchy.“

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je demencia toto Okamžite to zmažte...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj profil radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ste vy bratia? Vždy mi pripadáte rovnako blbí...

Reagovat
smazaný uživatel

N.O A C.O?

Reagovat
Tomekcz

trosku na palici, proc to cpes sem

Reagovat
2miguel1

Ako hral Weiss ? ? ? ? ? ? ?

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc

Reagovat
2miguel1

Reagovat
herbage

nič moč

Reagovat
FuckT

bez urazky luki...alebo uraz sa...si kokot...zas nic moc...jak mal hrat,ked Live po tom 2 mega stastnom odrazenom gole jak keby nasiel svoje stare sebavedomie ??? cely Bolton padal na kolena...najprv. padol na kolena lavy obranca a nechal prejst...potom lavy......potom stredny zaloznik padol na kolena...a Gerrard drzal loptu 30 sec v pokutovom uzemi Boltonu...jednoducho Bolton sa celkom branil v 1 polcase ale 2 ich zlomil...a Weiss a Lee tam boli jediny,ktori dokazali aspon vyhodit loptu z obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, chlapče. Ja za to nemôžem, že si doňho buchnutý a aj kebyže nedá penaltu tak sa nejak vyhovoríš. Nehovorím, že to mal ľahké, to nie, lenže nato, ako ho každý preceňoval, nepredviedol to, čo by som od neho (aspoň ja) očakával. Povedz mi, čo také dokázal vymyslieť? Vybojoval jeden roh... no a? Napísal som nič moc, ale ty sa do mňa hneď začneš obúvať. Skrátka, nepredviedol to, čo od neho druhí očakávali.....

Reagovat
FuckT

skratene si ho vyfajci nepotrva to dlho...jak mohol nieco predviest,ked jeho spoluhraci sa museli ovladat aby sa udrzali na nohach ?? ma skoro drblo ked som videl co robil Gerrard v 16-tke a Boltonski obrancovia pozeraju jak kkti a nehybu sa...co mal sam ist do obrany vybojovat loptu a dodrbat sa a z do utoku ?? ok nevim mozno ho nekedy naucis lietat...ale moj nazor je,ze v tomto zapase uz sa moc nedalo vymysliet...v zavere Bolton hral uz jako partia amaterov...uplne sa poddali Live. a obrana sa ich ani neskusala zastavit...radsej sa hodili na kolena

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by Weissa naklonovať a postaviť na všetky posty, to by Bolton stihol aj LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, lenže keď mal Weiss loptu, tak nič nevymyslel. Je pravda, že veľa príležitostí nemal, ale čo je zlé na tom, keď poviem, že jeho výkon bol nič moc. Povedz mi sám ako podľa teba hral? Výborne určite nie, dobre tiež nie, síce nehral vyložene zle, ale nebola to žiadna sláva, preto nič moc. A nemusíš ísť hneď do mňa nadávkami. Inak asi vieš, že človek nadáva vtedy, keď už nemá argument

Reagovat
FuckT

neviem...ja nadavam vtedy , ked stretnem nejakeho kokota...nebudem sa s tebou hadat ...I am better of taking care about my dick ...a pre desperado...keby team hral tak jak na konci Bolton,mozes sa naklonovat aj ty a ist hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče ukáž občianku

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola nuda a stávkové by tie zápasy blokovali.

Reagovat
smazaný uživatel

z pohladu Boltonu bol jeden z najlepsich v tej chvili ked bol na ihrisku, aj preto, lebo ako striedajuci hrac nebol unaveny, ale dokazal aspon podrzat loptu (co sa nedarilo skoro nikomu zo spoluhracov), vybojoval roh, prihravky nekazil, na jeho vykone nebolo nic co by sa dalo kritizovat, ani Ronaldo ci Messi keby vtedy striedali tak by nic nevymysleli lebo nemali s kym hrat .... a je sice precenovany ale nie az tak zeby mal strelit tri goly a zvratit priebeh zapasu ..... mozno vtedy by si mu napisal aspon "hral celkom fajn" .....

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na nás hendikep takže to musíme dať

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Soto NGOG

Reagovat
Deywid

1 Petr Cech

2 Branislav Ivanovic

33 Alex

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

8 Frank Lampard

13 Michael Ballack

17 Yury Zhirkov

10 Joe Cole

15 Florent Malouda

39 Nicolas Anelka

skvelá zostava

Reagovat
vitasrp

Takže ve středu bude hrát Joe a křídla Malouda a Zhirkov?? Paráda..

Reagovat
Deywid

možno v strede Florent a krídla Joe a Jurij....ale ono to asi bude dosť variabilné

Reagovat
Arbiter

já bych to tipoval, že Malouda nebo Jura uprostřed spíš než Joey...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez DM? Mohl by být problém..

Reagovat
Arbiter

to zvládne Ballack...

Reagovat
vitasrp

Paráda Brums.. Viděl jsem sice jen posledních 25 minut, ale bavilo to tak třikrát víc než zápas Liverpoolu.. Já už se lekal, že by Birmingham prohrál dva zápasy v řadě, naštěstí dokázali vyvinout v posledních minutách tlak a vyrovnávací branku tam doslova dotlačit.. Akorát jsem trošku nepochopil, proč si to středoví hráči šmrdlali minutu a půl ve středu hřiště místo toho, aby raději ten míč nakopli do vápna..

Jinak ale Brums jsou letos parádní, fakt pro ně jako pro nováčka poklona.. Sice fotbal místy nehoráznej beton, ale každopádně výsledky to nese..

Reagovat
Arbiter

tak uvidíme, zatím se mi ta sestava líbí Namísto Carvalha Alex

Reagovat
Arbiter

zatím jako kdybychom nevěděli, co hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

jj nepáči sa mi to

Reagovat
Arbiter

Petr Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne?? Skin head?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je ta fotka akorát osvícená trochu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne,jednu dobu měl holou hlavičku

Reagovat
Tomekcz

ale zas takhle hrozne mu nesvitila

Reagovat
herbage

Spíš shinehead

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal snad vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Podme do nich od 1. minuty

Reagovat
mithro

dufam

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tu nekdo football manager 10 jestli jo nevíte kde stáhnout facepacky na fmku.cz to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

a jaku ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

všech 5 nejlepších kromě anglie

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fmko.cz/fm-2010-super-facepack-t28973.html

Tu to je , ak ti vyhodi, ze je forum nedostupne tak refreshuj stranku.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se ukáže todle Omlouváme se, ale fórum je dočasně nedostupné

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 10-0 manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

daj si facku a utri celo...

Reagovat
andkoo

pekny mokry sen

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry...to mala byt reakcia na "jirijosta"

Reagovat
smazaný uživatel

dik stahuju to takže to asi pude

Reagovat
terry

400. pro Chelsea.

Reagovat
Counter

Teď jsi to zabil

Reagovat
terry

Ani ne.

Reagovat
Paddy

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

---------------Almunia----------------

Sagna - Gallas - Campbell - Clichy

----------------Song------------------

-------Fabregas - Rosický----------

Nasri--------------------------Aršavin

-------------Bendtner------------------

A vítězství je naše! Doufám, že Nick dostane šanci od začátku. No a kdyby se zázračně uzdravil Vermaelen, tak je jasně on místo Sola....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak toto je veľmi pekná zostava Akurát by som bol zvedavý na Nasriho na tej strane...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že už takhle hrál a dobře...kdyžtak by se mohli prohodit s Rosou, ten na tymhle postě odehrál poslední zápasy...no ale stejně myslím, že se od Arsena dočkáme nemilyho překvapení v podobě Denilsona

Reagovat
smazaný uživatel

Už takhle hrál a né špatně...Asi tak by som to formuloval.

Reagovat
herbage

Pěkné, ale Denílson bude na místě Rosy a Rosa na místě Nasriho. Rád bych ale tuto sestavu někdy v zápase viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ač se mi to nelíbí, podle mě má Denilson jasný základ. Uvidíme jestli na úkor Rosy nebo Nasriho... Ale za tvojí sestavu

Reagovat
Amos

Nasri bude psíš ve středu a Rosa na kraji .. podle mě , ale nakonec nebude hrát Rosa nebo Nasri a místo jednoho z nich bude zase Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nie je Denilson, ale po novom ho volam DEBILson

Reagovat
smazaný uživatel

myslite ze bude hrat Song?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney i Scholesy dnes můžou vstoupit do klubu stovkařů

Reagovat
Swarley

ne můžou, oni dnes musí

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na nás doma umí, je na čase trošku upravit historii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

souhlas

Reagovat
Counter

Nene, tradice se mají dodržovat

Reagovat
Swarley

jedině o Vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přeju jím to ale hlavně ajd Arsenal vyhraje

Reagovat
mithro

dufam ze arsenal vonku zvladnem a dalej budeme stihat smolkov, uz to vidim ze dnes pri tom zapase zase zostarnem o par rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě by to evidentně prospělo..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
vladis271

Takže Rafa sa vraj dohodol s Juventusom. Čo znamená porušenie zmluvy a žiadne odstupné YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Dúfam, že je to pravda. Takže kto to bude? Tipujem Sparkyho, Martinka ONeilka alebo Hiddinka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to vyčetl prosím tě?

Reagovat
vladis271

Fajn, je to goal, ale ja tomu verím. Aj tí majú niekedy pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tonoucí se stébla chytá..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád máte blbě tabulku Chelsea má 54 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný, že všechny ostatní týmy tam jsou správně že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže mě zajímá jenom Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Se máš podívat na souhrn nebo na specializovanej web pro PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice Preview, ale mohlo by to být aktualizované

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak: Arsenal:Manutd 2:1 (Aršavin, Rosa-Rooney)

Reagovat
Liquid

Chelsea fandí remíze. tip 2:2 Arshawin, Denilson - 2x vlastní Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid - kapalné skupenství zrovna tu mám chemii

Reagovat
smazaný uživatel

v sestave City chybi Richards a Bellamy, kteri nejsou ani na lavce..hraje Adebayor i Toure,Ireland,Petrov hraji,SWP sedi..ASI

Reagovat
Godwinson

oni dávaj ten šlágr i na STV3, no to je radosti :)

jinak bych tipoval 1:1 ...

Reagovat
andkoo

ved na stv3 davaju vela anglickych zapasov, neviem co sa cudujes

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou United hrát tak jako proti City, mají výhru v kapse, ale zase bude chybět Ferdinand a Vidic není bůhví jakýdirigent obrany. Tip: 1:2 (Rosický-Rooney, Berbatov)

Reagovat
Jajinek

Kucí angličtí? Chtěl jsem se zeptat....podle toho, že Mancini poslal Robinha pryč, přivedl Vieiru, slintá po dalších sřeďasech a chce stavět Teveze i Adeho na hrot a taky podle dnešní sestavy....

...nechce začít hrát svůj Interáckej diamant bez křídel, kterej u nás nikdo nechápal?

Něco ve smyslu

-----------De Jong------------

Barry------------------Petrov

-------------Ireland------------

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl že to tak bude zkoušet, myslím že tam zapojí spíš Santa Cruze než Adeho, Ikdyž v Interu mu to celkem vycházelo s dlouhánem Ibrou....ale to je zase něco jiného

Reagovat
vitasrp

Jestli jo, udělá ze sebe korunovanýho vola, protože spektrum hráčů, který má k dispozici, a jejich přednosti ho doslova nutí k tomu, aby praktikoval hru na křídla... Diamantem by celej potenciál toho týmu zabil.. A zatím docela pokračuje v Hughesových stopách, co se herního systému týče, akorát zkvalitnil defenzivní činnost a začal po svým týmu vyžadovat větší kontrolu nad zápasem, jinak je to veskrz stejný a já doufám, že žádnou změnu teda neplánuje..

Reagovat
Jajinek

No on si ten kádr tak ale bohužel buduje...na vrchol diamantu Ireland nebo Petrov, spodek De Jong nebo Kompany...a na ostatní pozice má Barryho, Petrova, Vieiru + případnou posilu....

Odstřelí tak SWP a nevím co bude dělat s Bellamym, ale asi jako alternativa do útoku.

Každopádně bych měl celkem strach, páč ty jeho kroky jsou čitelné jako u nás....a přiznejme si, ten jeho diamant je naprostá krize. Mourinhovo 4-3-1-2 je proti tomu nejpropracovanější systém na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si to buduje prepána, zatiaľ len Vieira, dajme mu čas...až nadíde, sa dosť...

Reagovat
Jajinek

Jasně...já jen, že bych se nedivil....

Reagovat
Amos

tak to pápá SWP , Bellamy , Robinho :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím přesně, co si Mancini praktikoval v Interu, mám o tom přehled jen minimální, ale vím o čem je řeč. Každopádně na tenhle systém nemá ani zdaleka hráče a vypadá to, že ani neplánuje. Pokračuje v tom Sparkyho 4-4-2 s tím, že víc točí hráče jak na hřišti tak v sestavě a zapracoval na defenzivě. Ale co plánuje v létě, to neví nikdo.

Reagovat
Jajinek

Jak ho znám, tak bychj opravdu tipnul to, že se bude chtít vrátit k systému, o kterém si bláhově myslí, že mu fungoval....a jak jsem psal výše...koupí ještě jednoho středa a kádr by na to měl....

Ale jak říkám...já PL moc nesleduji, proto se ptám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím přitáhl jen Vieiru, takže to měla být spíš alternativa za De Jonga.

Reagovat
Jajinek

Jasně, ale pořád se spekuluje o dalších....navíc kromě SWP, Bellamyho a Petrova tam typických křídel moc není....a 3 hráči na 2 posty...

Já tedy nechci strašit...ale myslím že to nastane...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mluvilo se o Gagovi a o Flaminim, takže těžko říct, jestli tím něco zamýšlel nebo to byly jen výmysly médií. Ukáže se to až časem, zatím hraje díky bohu hlavně s tím, co si nakoupil Sparky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že s Vieirou dlouhodobě počítá. Má podepsáno tuším na půl roku s opcí na rok. Takže potřebuje minimálně 2 hráče do základu + další 2-3 na lavičku. Navíc by se musel zbavit Robinha, Petrova a SWP, protože Bellamy by hrál podhrot pravděpodobně.

Reagovat
Jajinek

Nezvládl by to Ireland?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládl. Jenže dokud bude Bellamy v současné formě, tak ho posadit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

I když jak nad tím přemýšlím, byla by možnost to poskládat

----------------Bellamy(Petrov?)--------------------------

Ireland(Vieira)----------------------SWP(Gago/Flamini)

-------------------------De Jong(Kompany)-----------------

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy a Ireland spíš naopak. AM je Irelandova parketa.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy těžko bude hrát kraj diamantu, kdežto Ireland by to zvládnout mohl. Sice by trpěl, ale má na to lepší předpoklady. Jinak napravo asi Barry..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa Jajinkovej teórie je odpečený ako SWP tak Bellamy, to je jasné...

Reagovat
Jajinek

Tak podle mojí konspirační teorie by se místo pro Bellamyho někde našlo, přinejhorším by ho napchal na hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Celá tvoja teória sa zakladá na fikcii ktorá by znamenala smrť futbalu na Eastlands. V akejkoľvek forme by boli odpísaní. Súčasnosť vyznieva najlepšie.

Reagovat
Jajinek

Ano...to souhlasím, prostě musí hrát přes křídla...jen znám Manciniho....

Reagovat
smazaný uživatel

pro me by byla nejlepsi zaloha bez barryho, takze:

-----------De Jong--------------

--SWP----Ireland----Bellamy--

Reagovat
Jajinek

SWP nevím...ten by byl odstřelený...ale jak už jsem psal...on jeschpný to hrát s tímto kádrem....

------------Bellamy (Petrov, Ireland)-------------

Ireland (Vieira)---------------------Barry (posila)

--------------------De Jong (Kompany)----------

A to by byla naprostá prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to moc na diamant nevypadá, uvidíme, co udělá do budoucna. Pokud by ho chtěl hrát, tak si musí sehnat hráče do zálohy za dalších +-100mil...

Reagovat
Jajinek

Já neříkal, že chce hrát fungující diamant...ale Manciniho diamant...a na ten paskvil mu chybí už tak jeden fotbalista...

...ale tak jo, přesvědčili ste mě....nechci plašit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj škoda teď co Pompeys promarnili

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

no a ještě to byl asi ofsajd škoda no

Reagovat
Tomekcz

skoda ze Portsmouth dal jen brevno ted dostanou gol z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ben-Haim to hodně nedává

Reagovat
vitasrp

To už je u něj klasika.. Slušnej tragéd to je..

Reagovat
smazaný uživatel

Tahá za dres jak jen může a ani to mu nestačí k ubránění, ale to, že je slabý jde vidět i na jeho kariéře Chelsea-City-Sunderland-Portsmouth

Reagovat
Counter

Citizens nadále ukazují, že k čtvrtému fleku mají nejblíže.

Reagovat
vitasrp

Hrají hovno a i tak vedou... Důležitá vlastnost.. I když ono zase proti Pompey, kteří si ty góly dají prakticky sami, nejdřív je řízne rozhodčí a pak nesmyslně James zařídí gólový roh, to taky není žádná výhra..

Reagovat
Counter

Takhle se poznají "velké" kluby. Je jedno, jak výsledků docílí, hlavní je, že jim naskakuje jeden bodík za druhým.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
herbage

Napiš mi prosím po zápase Arsenal - MU menší souhrn, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mohl říct radši někomu objektivnímu teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že herbage chtěl někdy objektivní informace?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, on se spíš těší na pohádku

Reagovat
herbage

Tak to se bude odvíjet o výsledku, těžko bude counter básnit o vynikajicím výkonu při prohře 0:5, ale když bude i pohádkový výsledek, tak si rád přetu i pohádku

Reagovat
herbage

Tak to ty stejně nejsi Zeptám se i fantomase s afcéčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslel sebe, i když teda obvykle objektivní jsem.

Reagovat
herbage

Není nad skromnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zkus popřít

Reagovat
herbage

Popírám. Tak a je to popřený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ÓÓÓ... Tak to bude zajímavé.

Budu to derby sledovat, už se těším.

COOL, GOOD - zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak já toho Téveze nesnášim fuj

Reagovat
vladis271

Dnes všetci povinne fandíme Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Až na pár pomatenců jako Getzo, hrubas či Talkers všichni budou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Owen vám nasází hattrick

Reagovat
herbage

Až potom, co Aršavin dá 4 fíky a Cesc mu na všechny nahraje. Vím to, protože mám oba ve fantě

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

jeden už letos dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš no..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fandím remíze... I když v ní nevěřím..

Reagovat
Swarley

scouser, který ve volných chvílích fandí Arsenalu...chlapče, mezi náma to začíná být osobní

Reagovat
vladis271

Reagovat
andkoo

Reagovat
sejber

Reagovat
Amos

Reagovat
terry

Ach jo, přijde Adebayor a hned Tevezovi vyžere všechny góly.

Reagovat
10

Bude hrát Rosa?

Reagovat
Janča4

jj bude

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte někdo jaký zkratky zemí dnes vyšli ve Sportu?

Reagovat
herbage

Dámy a pánové, odcházím na hokej. Nesmutněte, bohužel musím, povinnosti volají. Chovejte se tu mezitím slušně, já se večer vrátím. Doufám že vyhraje ten lepší tým, tedy Arsenal FC a všichni fanoušci dobrého fotbalu mu budou doufám držet palce. Kdo ano, ten má u mne malé bezvýznamné plus, kdo ne, tak velké o to významější mínus. Arsenalu fandí řada moudrých a inteligetních lidí jako Wenger, já či Pavlína Ščastná, tak se mezi ně můžete řadit i vy. Takže Kanonýři dotoho

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej saje

Reagovat
andkoo

to uz su iste tie zostavy? park v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia

Sagna - Gallas - Vermaelen - Clichy

Song - Fabregas (c) - Denilson

Nasri - Arshavin - Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar

Rafael - Brown - Evans - Evra

Carrick - Fletcher

Park - Scholes - Nani

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

to je oficialni sestava? libi se mi

Reagovat
smazaný uživatel

až na denilsona su spokojen

Reagovat
fantomas

Tam měl bejt Ramsey no.

Reagovat
smazaný uživatel

buď a nebo měl hrát od začátku Bendtner. Nevím, co se ti na něm nelíbí, ale po příchodu na hřiště ve villa parku byl dost užitečnej...

Reagovat
smazaný uživatel

bendtner ze byl užitečnej, to snad nemyslis važne

Reagovat
smazaný uživatel

všechny balóny, co na něj letěly stáhnul ze vzduchu, podržel je a posílal dál na spoluhráče, přesně to, co od něj Arsene chtěl a co bylo potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam ze bendtner umi podrzet či sklepnout balon, jenze to je tak jediny v cem vynika, jenze v kombinační hře arsenalu u něj vidím uplatnění jedině na hrote a ne aby hral jakysi kridlo na ktery ho wenger stavel, on je ten typ hrace ktery potrebuje aby na nej hrali spoluhraci ptz sam nic konstuktivniho nevymysli, spousta hracu v kapr lize ma lepsi hru nohou nez on

Reagovat
fantomas

Hm, no comment.

Reagovat
smazaný uživatel

jj denílson se mi taky 2x moc nepaci, ale už to neni takova bida jako driv, moc dobre si pamatuju jak tu hodne lidi nadavali na songa, a ten je ted jeden z nejlepsich DM na svete, snad s nejkonstantnejsimi vykony ze vsech hracu arsenalu

Reagovat
fantomas

JOOO! JOOO! Juhů. Bez Bendtnera, se Šavou na hrotu, přesně tak sem si to představoval. Zaplaťpanbůh, díky Wengere, žes mi předčasně nezkazil odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam vyborna sestava

Reagovat
Counter

takže na hřišti nemáme jediného vysokého hráče... Almuniovy svíce budou United sbírat jedna radost...

Reagovat
fantomas

S Bendtnerem by to nebylo jinačí. Vzal by si ho Vidič, kterej by ho buď přehlavičkoval (z 60%) nebo by si to Bendtner nezpracoval pro sebe (z 20%) nebo by to pak stejně dodrbal (z 15%) a jen ve výjimečných případech, zbylých pět procent, by z toho možná něco bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

vidic nehraje;)

Reagovat
vitasrp

Vidic??

Reagovat
fantomas

No tak Ferdinand. Ne, Evans ho ve vzduchu taky předčí.

Reagovat
Counter

Vidič nehraje, Brown je tragik → trošku bych ta % pozměnil...

Reagovat
fantomas

A proč zrovna Brown?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze dnes roznesem ty dably na kopytech, ti haluzaci uz meli stesti dost, a to i v poslednim vzájemnem zapase, kde sme prohrali diky tomu diverovi s xichtem opotrebovanyho boxera, a doufam ze nam rozhodci uzna nakej gol z ofsajdu ci neco podobneho, chci zas videt fergiho vyletet jako certika z krabicky, a slyset ty jeho zvasty a stezovani si na rozhodci tentokrat opravneny

Reagovat
vladis271

Reagovat
andkoo

bohove zvasty

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

btw. on hraje Finnan LB?

Reagovat
Amos

MU : Van der Sar, Rafael, Evans, Brown, Evra, Scholes, Carrick, Fletcher, Nani, Rooney, Park

lavička : Kuszczak, Owen, Berbatov, Giggs, Valenica, Gibson, De Laet

ARSENAL : Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy, Song, Denilson, Fabregas (c), Arshavin, Rosicky, Nasri

lavička: Fabianski, Silvestre, Eboue, Traore, Walcott, Bendtner, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, já to říkal..

Reagovat
Amos

one team , one family , Arsenal is your future history and your ... LIFE

Reagovat
smazaný uživatel

z té naší obrany mě není moc dobře ale to se dalo čekat

Reagovat
numeromis

Prosím, nevíte někdo, jestli jde sledovat Arsenal - Manchester on-line? Jsem bez TV a koušu si nehty napětím Díky...

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se někde podívat online na Arsenal - Manchester??

Reagovat
smazaný uživatel

zkus myp2p.eu

Reagovat
smazaný uživatel

lets go gunners

Reagovat
fantomas

Proč maj hráči MU i Arsenalu stejný bundy?

Reagovat
božský John

Množstevní sleva- chtěli ušetřit

Reagovat
vodka

ok, kdy dostane Scholes první žlutou? tipuju do 35. minuty...

Reagovat
Tomekcz

do 20

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se Kamerun nedostal do finále APN

Reagovat
Amos

Šava jede !

Reagovat
fantomas

Šava zase radši vystřelí ze záklonu, než aby přihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Guti no

Reagovat
fantomas

A zase.

Reagovat
Amos

auuu , nechtěně , ale stejně ..

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo na zlutou

Reagovat
Boban

za ten slapak? na posouzeni rozhodciho, lze i nemusi bejt...

Reagovat
mithro

Song to bolo na cervenu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo ani na zlutou...

Reagovat
Boban

Arshavin v koncovce zatim

Reagovat
Tomekcz

skoda presne 20. minuta,a le Scholes ho netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

gallas

Reagovat
mithro

patrice mi pride dnes trosku nervozny

Reagovat
smazaný uživatel

To bude páskou

Reagovat
Boban

Nani

Reagovat
Amos

klobouk dolů..

Reagovat
terry

NANI

Reagovat
smazaný uživatel

hm almunia si ho tam klepnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno tomu pomohol, ale lopta začala rotovať smerom k bráne už tesne pred ním, takže pravdepodobne ak by ju len tak ľahko nelýzol, ako sa to stalo, šla by dnu od žrde.

Reagovat
Swarley

no to mě poser

Reagovat
kubys

Nani!

Reagovat
smazaný uživatel

Naniiiiiii To je haluzák. Ale pekne, prajem mu to.

Reagovat
Swarley

on mi prostě Nani nedá pokoj...čím víc se do něj navážím, tím líp hraje...takže proto říkám, že nic neumí, hraje pěkný kulový, centry stojí za houby a jeden na jednoho??neumí nic!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nani jedině jeden na dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak momentálne proste nehrá zle...

Reagovat
Swarley

s tím nemůžu nic jinýho, než souhlasit...poslední dobou hraje opravdu dobře, zaslouženě hrává od začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto mal(má) hrať stále... Kiež by.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jeho nejdelší série výborných výkonů

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je priebeh zápasu?

Reagovat
fantomas

Nani hodně dobře.

Reagovat
Tomekcz

Nani

Reagovat
Staenly10

Nani

Reagovat
mithro

Nani dnes zatial

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Boban

heeeeej, tak to je maras

Reagovat
terry

600. pro Mutua.

Reagovat
Amos

jsme v pííííííííči ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Teď nás postrašil duch Cristiana Ronalda"

Reagovat
smazaný uživatel

what a fuck

Reagovat
terry

Nani opět parádně, ani jsem nečekal, že by to mohl takhle vymyslet.

Reagovat
Jollae

ou jééééééééé

Reagovat
scholes18

gooooollll

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 a musím říct, že zlatá obrana LFC. Obrana arsenalu totiž hoří neskutečně, už před 1. golem tam byli náznaky, jak tam procházeli přihrávky středem...

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooooneeey A Zase je u toho Nani a Park. Paráda, presne takéto counter-attacky nám vždy išli. Predtým Ronaldo, teraz Nani. Deja vu...

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam 100večka, congrats Wazza Ešte Scholsie a som spokojný. Ale Brown nestačí vôbec, Evrovi páska pridáva na nervozite (podstatne horší než poslednú dobu) a kopíme hlúpe chyby. Rafaela som si prvý krát všimol po 10 minútach hry, dávame dosť lôpt zbytočne na obsadeného hráča a v ponúkame lacné lopty. Toto lepšiť, tak nemám výhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty kolmice. Lahůdka Evra se mi nelíbí poslední dobou vůbec, ale pořád lepší než dvojče.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou - 3/4 zápasy...od začiatku sezóny najlepší hráč Teraz to trochu škrípe, dnes je navyše nervózny a ani sa mu nečudujem.

Reagovat
mithro

nervozita, nepodarili sa prve dva tri dotyky s loptou ale ku koncu polcasu uz sa trosku chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Tých dotykov bolo viac, mimo iné aj dotyk s Fabregasovou achilovkou ale súhlasím, źe ku koncu polčasu to už bolo lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, od začátku sezony je nejlepší Valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Saf věděl proč hrát zase na ty naše tři špílmachry

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se ke gratulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby arshavin promenil aspon neco, tak to mohl byt uplne jiny zapas...zatim spalil 3 velmi dobre sance...

Reagovat
kubys

Dobrá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

WAAAAAAAAAAAAAAAYNEEEEEEE A Nani asistence

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu bych necekal ze si nani bude z nasich obrancu delat prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zatím skvostně

Reagovat
fantomas

Denilson. Co takhle BĚŽET??

Reagovat
smazaný uživatel

DEBILson je skurv***y idiot.. spolu s Wengerom, co ho tam stale pcha, lebo pan DEBILson nemieni sprintovat, len si vyklusavat a usmievat sa jak uplny debilcek..

Reagovat
Tomekcz

Wazza

Reagovat
vodka

no jo, kdyby Aršavin nebyl sobecký rusák, tak to mohlo vypadat jinak... OUUUUUUUUUUU nani se vrátil ke své klasice...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mal byť aspoň roh

Reagovat
smazaný uživatel

Novej přítel a jak to Nanimu jde.

Reagovat
Tomekcz

nani ty woe co ted nedal to mohl ukoncit

Reagovat
Amos

Jestli nedáme do poločasu na 1:2 , tak je to prohrané ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli do konce zápasu nevyrovnáte, tak je to prohrané. Nutno dodat, že jste celou dobu lepší a je jen otázkou času, kdy tam dá AA 3 góly a otočí.

Reagovat
fantomas

Lepší? To je snad jen blbej fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 min. to bylo vyrovnané, stejné chyby v obraně. Ale zabitim 2 gólovek Šavy se MU dostal do pohody a teď už změní něco leda Wenger v kabině.

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být reakce o jeden výše..

Reagovat
smazaný uživatel

Šava je sebec a šance vyplývali z našich chýb. Permanentnejší tlak si Arsenal nevytvoril, za to my áno a aj do šancí sme sa dostali. Nakoniec dva výborné útoky aj premenili. Ľahká rovnica. Arsenal si za stav môže sám, my si zaň v pozitívnom zmysle môžeme taktiež. Hra je vyrovnaná, no pokiaľ neskazíme ľahkú loptu, sme v kombináciách pokojnejší a vďaka tomu, že Arsenal má Denilsona aj presnejší. Zabudol som hore spomenúť, že Carrick dnes Mal aj nejakú tú chybičku ale vzhľadom na nie príliš úspešnú polsezónu, dnes je ten istý čo minulú sezónu. Výborné dlhé lopty, aj kolmice, kľud v rozohrávke a prehľad. Veľmi dobrý výkon, dúfam, že v ňom bude pokračovať aj v druhom polčase.

Reagovat
mithro

konecne som dnes od neho videl tie kolmice dopredu to su lahodky

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem začít Carricka nadávat, že to dává moc dozadu a v tu chvíli se otočil a krásně přenesl přes půli hřiště Jsem rád, že (aspoň pro tento zápas) je zpět

Reagovat
fantomas

To nebyly gólovky. Mohly být, kdyby jednou přihrál, ale nebyly, protože je to nechutnej sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb, jak ho pochválit a neztratit tvář

Reagovat
smazaný uživatel

Eh. pardon, dneska mi to reaguje spaatne..a i na fór jsem se chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Takže taky fór jo...a já si tady lámu hlavu o co jako jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, ja z vás niektorých nemôžem...

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, utěšuji fan Arsenalu před pláčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň daj do zátvorky ( ) nech nie si nikomu na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je snad poznat neee?? První fáze je už hodně provokativní, pak ho uklidním, že jsou lepší když každý ví, že nejsou a závěrem má dát ten frajer co tam střílí na jednoho fotografa 3 góly?

Reagovat
Josifek

Do 25. minuty vyrovnaný, kolem 30. minuty odvládl střed hřiště M.U. a po těch golech Arsenal už stěží kombinuje a je celkem jasně horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

my nedáme nic ..

Reagovat
Amos

Po prvním poločase zaslouženě prohráváme,Šava měl proměnit své 3 šance , alespon 2 z nich,obrana zejména Clichy tam hoří .. Manchester vyhrával souboj záloh hlavně díky Nanimu .. Rozdílový hráč Rooney podle mě zápas rozhodl , tak nám nezbývá nic jiného , než poblahopřát letos Chelsea k titulu a doufat,že příští rok to bude lepší ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vies co moj nazor je ,ze nam titul prehrava Wenger a to uz par sezon...

Reagovat
Amos

To je hovadina . S tim co máme by jinej manažer byl rád,že by nás udržel v top 6

Reagovat
smazaný uživatel

A preco mame iba to co mame??? Vdaka komu? Vdaka uctovnicke Arsenalu?

Reagovat
vladis271

Ten výzorový klon Krystínky si tam z nich robí dobrý deň. Arshavin proti LFC dá hól z ničoho a tu je v šestnástke nebezpečný ako Lucas užitočný pre hru Liverpoolu.

Reagovat
Amos

přesně tak .. radši bych prohrál s Liverpoolem než s Man.Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin Liverpool nemá rád. Nuž čo, múdry chlapec. A Nani nie je výzorový klon Cristiana.

Reagovat
vladis271

Nieeeeeeeeeeeeeeeeee vôbec neni. Pripadá mi ešte metrosexuálnejší ako Krystínka. Džízs, aký mi je nesympatický

Reagovat
Counter

Chtěl jsem tu před zápasem napsat "Denílson rozhodne", ale nakonec jsem se rozhodl, že vůči němu nebudu přehnaně škodolibý. Chyba, ten brazilský turista nemá v Arsenalu co dělat. Jeho výklus zpět při druhém gólu, kde vedle něj sprintující Rooney vypadal jako raketa... No comment.

A k Nanimu - ještě nějaké pochyby o jeho hře?

Reagovat
smazaný uživatel

DEBILson on je hviezda hviezd, on nebude davat sprinty,on je proste niekto extra..

Reagovat
smazaný uživatel

To je roztomilý jak si nejlepšího obránce světa podle gunnerů vodí jeden tragéd jménem Nani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Clichyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jak píše Getzo, Clichy je poslední dva roky ohromně tragický, jeho poslední devízou byla rychlost, ale ani tu už dneska nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máte v záloze ještě další dva super LB ne?

Reagovat
Counter

Gibbs je out do konce sezony, třetí volba Traoré je dozadu podobně špatná, ale aspoň umí podpořit útok parádním centrem od lajny. To se však do dnešní hry bez Bendtnera ani trochu nehodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyšší čas koupit čtvrtýho LB

Reagovat
fantomas

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslí ani herbage A Nani si momentálne nemá problém vodiť nikoho. Dnes by si vodil aj Evru.

Reagovat
smazaný uživatel

Lekce produktivity... Arshavin neproměnil 2 velký šance, MU ano. Zalsoužené vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zdá se mi, že obě zálohy/obrany jsou dozadu dost dezorientované a nezorganizované. Takových ztracených míčů..

Reagovat
Boban

tak MU nema v obrane lidra, Rio ma distance a Vida nejspis zraneni... pokud by tam byl jeden z nich tak by to vypadalo jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že ta obrana je lepená, ale stejně... Hrát proti někomu, kdo má kvalitního útočníka, tak tam máte 4 goly...

Reagovat
Boban

prave, nastesti Gunners nemaj zadnyho , proto je taky 5ti clenna zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

no co na to říct. zatim naprostá tragedie manchester si s nama hraje jako kočka s myší, naše záloha se necha tou manchesterskou snadno pretlacit vubec nestihame jejich prechod do utoku, a jakmile se dostanou do obrany tak to hoří golem, levá strana nasri a hlavne clichy hoří jak papír, nani si tam s nimi dela co chce, stoperská dvojice hruza, hlavne vermaelen by zaslouzil profackovat, a v zaloze liny denilson a song, kterýmu se prekvapive vubec smerem dozadu nedari a v utoku tam straší aršavin, kterej vystreli pokazdy i kdyz muze prihrat na volneho spoluhrace sobec debilni . Naprostá hrůza

clichy,vermealen, song,denilson,aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dnes asi spanhel nepozerá

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká, ale po poslední kličce AA se vždycky otočí pro popcorn a colu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme EGYPT! Do těch betonujících zmr.dů

Reagovat
Counter

A k Aršavinovi - ať klidně sóluje, je na hřišti jako hrotový útočník, je od toho, aby dával góly. Arsenal je poslední roky permanentně kritizován za to, že své akce vede až do kuchyně, Aršavin to začne brát na sebe, a hned je označován za sobce. Že to měl proměnit, je samozřejmě věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec je brať to na seba, keď mám ideálnu príležitosť a druhá, keď idem proti trom obrancom...a v tandeme mám Fabregasa i Rosického!

Reagovat
Counter

Já mu to rozhodnutí prostě nezazlívám, když to na sebe chce vzít, ať tak učiní. Snad ty spálené šance v druhém poločase napraví.

Reagovat
fantomas

Jo, pak bere veškerou odpovědnost na sebe a jelikož už třikrát selhal, možná by mohl své schopnosti uvážit. Netřeba to lámat přes koleno, občas by se prostě mohl přemoci. Navíc - my ho z něj dělat nemusíme, že se na hřišti často chová egoisticky je dobře známá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nepochopil moju reakciu? To, kedy a za akých podmienok to brať na seba je tiež umenie a v tých prípadoch, ktoré nastali to bol len blbý sólizmus

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Nezlob se na mě, ale když střílí (!) v záklonu, tedy z vyloženě špatné pozice (!), namísto aby přihrál suprově postavenému Nasrimu, to neni žádný "tahání do kuchyně", ale normální sobectví. Že ty se budeš Šavy zastávat pokaždý, stejně jako spanhel, je spíš věc jiná.

Reagovat
fantomas

* ten druhej smajl tam nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono v záklonu se blbě i přihrává, zvlášť za sebe. Pokud něco vytknout, tak že se dostal do záklonu, ne že zakončoval (pokud myslíš tu přihrávku od Rosy, kdy to dostal na hranici 16tky.

Reagovat
fantomas

Nasriho (doufám, že to byl on, abych zas nekecal) měl na svý úrovni! Stačilo mu to posunout, jen do toho dloubnout. Snad mi nebudeš namlouvat, že pas na tři metry dá stejně zabrat jako střela, která má trefit branku a znamenat gól.

Reagovat
Counter

Pochybuju, že Nasriho viděl. A věř tomu, že se ho jako spanhel nezastávám, mnohokrát jsem tu psal o jeho v poslední době špatném herním projevu.

Reagovat
fantomas

Viděl neviděl. To mě vůbec nezajímá. Nemá mít sklopenou hlavu. Jinak nechápu, jak by mohl přehlédnout hráče stojícího tři metry od něho navíc v téměř stejnym uhlu, v jakym se pak otočil k brance při střele.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial najlepsi Carrick a Nani....Carrick pokazil 1 prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

To ťa nemusí trápiť, buď rad, že dnes je takmer ako vymenený.

Reagovat
smazaný uživatel

Som velmi rad a tesim sa s tebou ....Ale z obrany zatial nemam 2-krat istotu ....Podme na 2. polcas !!!

Reagovat
Josifek

Teda, tohle že je ten na EF věčně vysmívaný Nani? PL moc nesleduju a dovedu si představit, že v zápasech proti týmum praktikujících klasický ostrovní fotbal a nebo aspoň fotbal tomu se trochu blížící, se tolik neprosazuje, ale stejně se mi nezdá být takovým tragédem, jakého tu z něj často děláte...každopádně jak je vidět dnes, proti francouzkému fotbalu se mu daří, věřím, že i třeba PD by mu seděla více, tak bych řekl, že by měl ve vlastním zájmu ostrovy opustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by odchadzal z najlepsej ligy na svete ?

Reagovat
Josifek

Tak hlavně proto, že mu ta dle tebe nejlepší liga, příliš nesedí..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chtěl ostrovy opustit tak už to udělá dávno, ale NANI je bojovník

Reagovat
Josifek

Jo no, Nani je ten největší bojovník v celé PL, já zapoměl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"PL moc nesleduju"

U toho to začína i končí Josifek. Nani za celé pôsobenie v MU odohral kvalitne do 8 zápasov. V tejto sezóne v LM proti CSKA a aktuálne posledné dva zápasy v lige. Príliš nenastupoval, ale ak, tak bol čajový. Momentálne (!) má formu. To je všetko, viac hovoriť nemusím. Ostatné si dokážeš určite odvodiť aj sám

Reagovat
Josifek

Tak mám asi štěstí na jeho lepší výkony..a krom toho se mi zdá, že fanoušci PL a naproti tomu fanoušci PD nemají úplně stejná kritéria při hodnocení kvality hráčů. Neříkám, že je skvělý a ani nejsem nějakým jeho fanouškem, to vůbec ne, jen mi nepřijde tak trapný jako vám..ale jak říkám, PL moc nesleduju (takže mám opravdu asi jen štěstí na ty lepší Naniho okamžiky) a když už, tak radši třeba A. Villu, Everton, Tottenham atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má nevyrovnané výkony. To je jeho hlavní problém, jednou zahraje fantasticky a podruhé není vidět.

Jinak letos je výrazně lepší, dostává se k míči více. Takže ty výkyvy nejsou zas tak strašné. Tohle je spíš tradice.

Reagovat
smazaný uživatel

A tím podruhé je myšleno následující 2 měsíce..

Reagovat
fantomas

S tim se taky počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on bývá tragický...

Reagovat
Josifek

Tak já nevim, většinou, když ho vidím, tak docela ujde, né že by hrál tak dobře jako dnes, ale zkrátka mi nepřijde tak tragický - hodný výsměchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje neúčinně. Možná by byl v PD průměrný v každým zápase, ale v PL je to podprůměr. Dnešní první poločas je jeho životní výkon. Přeji mu jen to nejlepší, protože na tohle je radost se koukat.

Reagovat
Tomekcz

58% drzeni mice, 5:1 na strely na branu pro United, slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Arsenal tragičtější a usimulovanější než Ghana?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre nás by bola lepšia remíza......

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, včera jsme dostali v halovém fotbalku 31:9, to se dlouho nestalo. Tak doufám, že MU ještě něco přidá, když už padaj tradice

Reagovat
Staenly10

To ste šli o poločase na pivo,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

.. Nechápu jak se to stalo, obvykle se to přelívá tak o 3 goly vyhra ze strany na stranu a teďko takovej nářez. Totální rozklad. Něco jako Gunners dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Park Dobře sobecky...

Reagovat
Boban

jako dostat takovej gol od Parka, to je nehorazna bida

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to může celkem nakrknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa sebčí, aspoň to ukázal, ako sa to robí.

Reagovat
terry

Tohle bude kotel ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotol? Nesranduj, do 10 minút začnú odchádzať tí verní diváci ako minule za takého stavu

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Amos

Denilsone ??? spočni !!!

Reagovat
Boban

co jim Wenger rekv kabine? kaslete uz na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Park trefil bránu a co víc dal gola

Reagovat
smazaný uživatel

Z takej pozície, no problem.

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna u Parka to zas takovej no problem není

Reagovat
mithro

u parka je problem aj s prazdnou kasou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že fakt ne. On nedáva doklepy pred praźdnu, prípadne páli mimo, ale teraz bol v polobehu, s loptou, obrancovia ďaleko, Almunia vybehnutý, prázda brána, stačí zašúľať...

Reagovat
Amos

tak kolik to skončí tipuju 4-5 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

co delal clichy? sice musi vykryt i eventualni nahravku, ale nechat jet utocnika az do brany?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono úprimne, toto od Parka (ktorý má od útočníka sakramentsky ďaleko) sme nečakali ani my Pre mňa to bola len otázka času, kedy nahrá, navyše ak mu bežali traja.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem jako utociciho hrace....ale clichy proste nemuze odbehnout na druhou stranu 16ky s tim ze bude park nahravat....

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je největší náklep, jaký Arsenal dostal na Emirates?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale to by nás nemalo zaujímať a ani nebude. Sir nebude hráčov trápiť a urobí zmeny. Dnes to však ide celkom samo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to samo, právě... Arsenal by se porazil i sám...

Reagovat
Boban

jestli to chces mit aktualni, tak pockej az skonci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To neřeš, dnešní bude největší.

Reagovat
Murtago

asi 0:3 od Chelsea ne?

Reagovat
Azza

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický chtěl vždy dělat gymnastiku, teď nám ukázal jak umí skákat plavmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo....Miško ma "Áčko"

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi blbne přenost... nebo dal fakt Park góla po sobeckym průniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič neblbne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten denilson by si zaslouzil okamzite vystridat, zase svou laxnosti zavinil 3 gol

Reagovat
Tomekcz

I Park da gol tak to je hodne kruty

Reagovat
Boban

a to jsem si rikal, ze obrana MU je v krizi, kdepak, Gunners nam dokazuji, ze jsme na tom jeste dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Park poslal Clichyho na párek a on tam fakt šel.

Reagovat
Amos

takhle skazit náladu na týden dopředu umí fakt jen Arsenal ...

Reagovat
smazaný uživatel

MotM Nani, Park dal gol, nejnebezpečnějším hráčem Arsenalu Song...

Reagovat
smazaný uživatel

Šialené, čo...

Reagovat
smazaný uživatel

říct mi to před zápasem tak se ti vysměju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rosa bude stridat :)

Reagovat
Tomekcz

ja si dam do FPL Valenciu a Nani si tady dela body

Reagovat
Amos

Tyvo*e ten Wenger Denilsona fakt stáhne jen , když prohráváme 3 : 0 ..

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott střídá... Hlavně že proti AV, kde by se hodil žral minuty ten tragéd z Dánska...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, proti AV hrál Denis naprosto perfektně, asi 3 centry zpracoval, několikrát krásně dokázal úplně změnit hru, třeba když šel Arsenal do brejku otočil se s míčem o 180 stupňů a poslal míč do 7. vlny na Gallase.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti AV by se hodil Walcott... Když soupeř tlačí a je na půlce, tak tam nasadí vysokého hlavičkáře místo rychlíka, který zvládne brejky. Dnes, když jsou neustále v pokutovém území minimálně 3 hráči soupeře, tak tam pošle rychlíka, který se k míči nedostane (popřípadě nebude mít prostor něco udělat).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je? Wenger know's?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Wenger knows...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry

Reagovat
Boban

neee, Denilson odchazi takovej player bude chybet

Reagovat
fantomas

Tak, a přesně teď je Theo zbytečnej.

Reagovat
Boban

Arsene knows

Reagovat
Amos

Cesca mi je fakt líto .. ten tam nechá duši jen pro to , aby mu to mohl nějaký Denilson naprosto posrat.

Reagovat
fantomas

Tak ať se předvede teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nemá Bendtnera, aspon by se změnilo jméno tragéda, který mu to podělá...

Reagovat
Amos

Cesc by potřeboval Bendtnera na koho to bude nahrávat , na Thea , kterej si ten míč stejně ukopne? .. dneska to AW nezvládl ..

Reagovat
Amos

Almunia - prodat , Denilson - prodat , Clichy - prodat dokud za něj něco bude .

Reagovat
smazaný uživatel

Almunii se nezbavíte ani zadarmo, Denilson je miláček Wengera, takže těžko. Takže možná Clichyho..

Reagovat
vodka

clichy je pro změnu ten slavný arsenalský klubista, který AFC jen tak neopustí...

Reagovat
Tomekcz

Pekne je tam sjed Paule

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že Bendtner se posune na křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je fakt na křídle, to mi poser záda...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Bendtner od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene know´s

Reagovat
smazaný uživatel

knows*

Reagovat
smazaný uživatel

telepatie

Reagovat
Boban

protoze jinak by musel sedet Denilson a to by mu branilo v rozletu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si retard.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, to bude tím

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem tak měl mložnost vidět poslední zápasy Arsenalu tak je úplně marnej. Ikdyž možná by to byla lepší varianta než Arshavin sám na hrotu. Dneska Arsenal potěšil

Reagovat
smazaný uživatel

je marnej no, ale tak osamocenej Arshavin proti Brownovi s Evansem..no, viděli jsme

Reagovat
Jollae

Eboue má s nohou vánočku

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to koukam, kdyby na mě běže Wayne v plný rychlosti, tak si taky asi radši sednu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na mě běžel v plný rychlosti, tak zdrhám, co to dá...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, kdyby na mě běžel, tak vezmu míč, hodím ho tak daleko, jak to půjde a bude to...

Reagovat
smazaný uživatel

A možná by to ještě chtělo zařvat "přines"

Reagovat
smazaný uživatel

Křič česky a modli se ať mu to nikdo nepřeloží.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem van Aanholt včera zvolen MOTM fanouškama Magpies (spíš byli všichni tragičtí, než on tak dobrý ale)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.. Vzhledem k tomu, že to byl jeho první zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky často pomáhá, posily mají většinou první zápas větší hodoncení než kdy potom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, znamená to, že nepropadl... Což se mi líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal by som mu bodiček...

Reagovat
Amos

Zaplat panbuh za Vermaelena !

Reagovat
smazaný uživatel

Gól. Jedeme, obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty seš tak debilní, to je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý je, že takhle reaguješ jenom na mě

Gareth16

Proč nehrál Bendtner od začátku?

Címa

Protože si retard

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu ti to za tvoje celkový vystupování, například to, co jsi napsal terrymu a Arbiterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Vermaelen, skvělá teč Třeba bude remízka...

Reagovat
Boban

ty woe... Wes se snad snazi sekundovat Denilsona

Reagovat
Amos

Vermaelen pro mě nákup sezony.. od něj by se všichni měli učit zakončovat.

Reagovat
mithro

taky gol zas

Reagovat
smazaný uživatel

Nani kompenzuje první půlku...

Reagovat
smazaný uživatel

Po vystřídání Denilsona ho plnohodnotně na druhé straně nahradil Nani...

Reagovat
vladis271

Bol to výstrel do tmy a Nani sa vracia do normálu. Bohužiaľ si to odsral Arsenal

Reagovat
Amos

To je hovado ten Almunia.

Reagovat
Tomekcz

tak Arsenal si uz vybral haluzaka a bude klid

Reagovat
Amos

Reagovat
mithro

a povedz ze to nebol haluzak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mít štěstí, tak těch haluzáků dají 5-6... Klasický Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

davaji posledni dobou jine nez tyhle goly?? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, když koukám na Arsenal, tak většinou po půl hodině znechuceně přepínám...

Reagovat
vicinda07

ja uz po 20 minutach takze si lepsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Gedo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a udržet klucii!Mooohaaaameeeed Abdulaaaaah Naaaagy Geeeeeedo!!!!!!!!!!!!!!!

Žolík jak má být!

Reagovat
Boban

to jako ma Arsenal od strileni golu stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že na střílení golu nemají nikoho, to záleží na úhlu pohledu...

Reagovat
fantomas

Tak zase...máme nejlepší útok v lize.

Reagovat
Boban

a kde byl? mel dovolenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Persiemu a tomu, že sa spoliehate na tie vaše "dni". Poslednou dobou je to slabšie...

Reagovat
fantomas

Ne, díky tomu, že obyčejně pálí i záložníci.

Reagovat
Amos

Persie je pro nás to co pro vás Rooney , akorát pak máme ještě Cesca a vy jste dneska měli Naniho .. Nás prostě táhne osa Vermaelen,Song,Fabregas,Persie a adekvátní náhradu máme jen za Cesca a to v případě,že by hráli Nasri , Rosa ve středu a za nima Song .. prostě Persieho zranění nás zase stojí titul a Wenger ne a ne koupit útočníka,vždyt přece máme ten nejlepší útok

Reagovat
smazaný uživatel

Dáváte nejvíce golů, ale nejlepší útok nemáte...

Reagovat
mithro

stoperov superov

Reagovat
smazaný uživatel

A je to taaaaaaaam!!!EGYYYYYPT!

El Hadary jak malej kluk

Reagovat
Jollae

...sorry,ale nemám ich rád

Reagovat
Tomekcz

Rooney tam mel zatlouct jeste jeden hrebicek

Reagovat
Jollae

zápas ...a krása United,ďakujem za spríjemnenie poopileckej nedele ...ale sami sme ich svojou lahkovážnosťou postavili na nohy a s nimi aj štadión

Reagovat
Amos

Gratulace Manchesteru , Nanimu se proti nám prostě daří a Rooney je kapitola sama o sobě .. Pak také gratulace Chelsea , protože podlě mě titul je její a ona jediná si ho za své výkony zaslouží .. takhle hrát proti ní,tak dostaneme destíku ... Jsem zklamaný,smutný a naštvaný v první řadě na Almuniu,první gol,pak ty jeho hrubky.. nemá tady co dělat , Denilsona , taktéž první gol a i druhý , prostě hrůza a na AW , protože takto prokoučovat zápas s MU nás bude stát titul , kterej zase mít nebudeme ..

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý gól fakt nebola Almuniova chyba. Tí šaškovia, čo sa stavali Nanimu do cesty ho mali minimálne nepoustiť, alebo faulovať.

Reagovat
Amos

Ale taky to mohl vyboxovat nebo vyrazit ... sice to bylo nečekaný,ale ten míč sám o sobě by do brány nešel .. šel by na zadní tyč .. Jinak Clichy,Nasri dostali na prdel od Naniho a pak si běží okolo Denilsona ve vápně a ten na něj čumí a usmívá se. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šiel, začal nečakane rotovať. Takto mudrovať vie každý, bez výskoku len z kroku to inak vyškriabať nešlo, veď na to ledva dosiahol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Házet to na Almuniu, tim spíš ten první gól, je neskutečnej alibismus. Jo, taky sem utrousil něco v tom smyslu, že proč do toho hrabal, ale po několika opakovačkách musim říct, že jednak pochybili tři (hehe) obránci - to bylo zřejmé už na první pohled - a druhak tam stejně dobíhal Park (Gallas sice taky, ale ten by si v tý pozici mohl dát leda tak vlastňák).

Reagovat
Amos

tak jasně,ale od golmana Arsenalu bych čekal mnohem víc.. pak ještě ta nahrávka Nanimu do jasný tutovky..

Reagovat
fantomas

Jak mnohem víc? V tý situaci? S tim by nic víc neudělal ani sám pánbůh.

Reagovat
Amos

Ne mnohem víc za celej zápas .. Mnohem víc za celou sezonu a zatraceně mnohem víc lepších rozehrávek !!!

Reagovat
Amos

Takže v létě musí přijít : útočník,náhrada za Cesca(Gorcuff),stoper,brankář. Ale přijde z toho zase nanejvejš jeden.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal naprosto famozní výkon Obrana rozpadlá, záloha dozadu tragická, jediný nebezpečný hráč Song. Walcott se snad ani nerozběhl, Bendtner půlku času strávil na křídle Víceménně mimo Songa marní.

MU - lekce z efektivity. Jednoduché akce, které dokázaly zakončit. Zápas Rooneyho, ten toho naběhal neskutečně moc. K němu se přidal Nani, který si to vynahradil v druhém poločase, kdy odevzdával míče.

Nestíhala především záloha na obou stranách, respektive chyběla. Stejně tak i obrana Arsenalu vůbec nic nevěděla.

Reagovat
Counter

Lekce z efektivity, ukázaly se všechny neustále omílané neduhy naší hry. Díkybohu aspoň za ten jeden gól... Jsem zvědavý na Wengera, co zas splichtí za výmluvy. Osobně doufám, že dostane dotaz: "Opravdu nepotřebujete posílit?"

Něco pro zasmání: z rozhovoru s Denílsonem před dnešním zápasem -

"I remember Evra saying it was men against boys. We're not boys any more, I am a man and I'll show that on the pitch.

"I don't like to talk too much off the field, I just want to show it out there."

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement, to snáď nie je možné. Namyslený chudák, čo nevidí vlastné tragické výkony, to je snáď najhoršia možná kombinácia pre hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem četl taky

Reagovat
Amos

Ten toho teda ukázal .. asi se chtěl stát mužem tím,že bude pomáhat Man.Utd , jinak nevím ...

Reagovat
Azza

Zastřelit ho!

Reagovat
smazaný uživatel

Inak aj Foy sa dnes kruto nabehal

Reagovat
fantomas

Manchester nám dal lekci. Lekci z protiútoků, díky nimž jsme se léta mohli bít do prsou. Další lekce z efektivity, které už léta potřebujeme a dostáváme. Zkrátka lekci ze všeho, co vyhrává zápasy. Gratulace, Mufani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Lovec

Denilson . Mám rád absurdní humor

Reagovat
smazaný uživatel

pro Herbageho: http://www.novinky.cz/veda-skoly/190737-experti-zalozili-zpravu-o-tani-ledovcu-na-studentske-praci.html Takhle vznikají analýzy ohledně globálního oteplování...

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

tomu říkám profesionalita...

Reagovat
Arbiter

herbage ti na to odpoví, že je to jen bublina a že IPCC mají pravdu a všichni ostatní, co přijdou s jiným názorem pravdu nemají ...

Reagovat
herbage

To jsem nikdy neřekl, tak si prosím nevymýšlej. Spíš mi jde o tvé neustále shazování názorů vědců, kteří danému problému rozumí

Reagovat
herbage

Nj, jen potvrzuješ svoji ubohost. Zakládat své názory na bulvárních článcích z Novinek, tomu řikám omezenost. Jo chtít po vás, abyste si tu zprávu přečetli, to je na vás moc. Jednak byste jí stejně neporozuměli, protože nemáte odpovídající vzdělání, jednak by to na vás bylo moc složité. Jednodušší je přečíst si článek na novinách, který se tváří že zpráva IPCC je povídání horolezců na 3 A4ky. No nic, alespoň dále můžete mít pocit nadřazenosti, že o problému víte vše, nic nehrozí a nic dělat netřeba, jako správní ignoranti. Tím neřikám, že musíte všemu co vydá IPCC věřit, protože závěry z toho dělají hlavně politici a té organizaci tím škodí. Důležité je vypracovat plány a předběžná opatření a to pro různé varianty, tedy rychlé změny klimatu, pomalé změny klimatu a žádné změny klimatu

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, nedělej z rýpnutí nějaké závěry a nemysli, že věřím ve všem novinkám - náhodou jsem si toho článku všiml a nedalo mi to nehodit to sem... Tohle mělo naznačit, že ani vědci zkoumající globální oteplování nejsou neomylní...

Jinak to, že je ta zprává dlouhá jak kolo toaletního papíru neznamená, že je pravdivá a to, že vědci jí potvrdí nezaručí její správnost. Sekli se o "pár století", stát se to může vždy...

Reagovat
herbage

To já nike nepíšu, že jsou neomylní, ale nesnáším podobné shazování něčí dlouholeté práce na základě článků z novinek apod. Z oborů které sleduji mohu říct, že autoři těch článků je jen nešikovně překládaj a v podstatě ví o problému hovno. Jinak to kdy se projeví účinky skleníkového efektu naplno se neví, to je pravda. Ví se z minulosti, že vždy když byla na Zemi abnormálně vysoká teplota oproti normálu, tak byla podstatně zvýšená koncetrace CO2 v atmosféře. Jenže časové úseky měření jsou snad po 1000 letech a neví se přesně, jak dlouho trvá než změny klimatu se rozběhnou naplno. Jisté je jen to, že se po nějakém čase projeví a ty změny mohou být díky pozitivním zpětným vazbám velmi, velmi rychlé. Problémem navíc nebudou hlavně změny teploty, ale změny klimatu, změny vodních cyklů a změny proudění vzduchu, což přinese s sebou velké výkyvy počasí, větší sucha, tuhžší zimy, častější povodně, návalové deště, apod. A jestli se to naplno projeví třeba za 100, 200 let, tím hůř. To už nebudou téměř žádná fosilní paliva, tedy žádná umělá hnojiva, žádné pesticidy, žádná těžká zemědělskí technika a na přízni/nepřízni počasí bude záviset úroda a holé přežití milionů lidí. Proto je nezodpovědné chovat se stylem po nás potopa, když lidstvo je tu tisíce let a najednou my si řeknem, co bude příští století nás nezajímá. Zároveň nechci plašit, ale nejlepší strategií je vypracovat několik plánů a připravit se i na nejhorší. Kdo je vždy a na vše připraven, ten má vždy nejlepší šanci se i nejlépe popasovat s nepřízní osudu

Reagovat
smazaný uživatel

Já tím jen poukázal, že těch možností je spousta. Nedávno jsem někde (možná na novinkách? reinstaloval jsem PC a stále mám homepage na seznamu) četl o Antarktidě. Ozonová díra mizí, ale kupodivu to pomáhá k urychlení tání ledovců.

Chovat se "po nás potopa" je blbost, ale na druhou stranu - to, co se má dělat musí přijít zeshora, lidstvo samotné změny neudělá, protože není jak. Vědci musí přesvědčit lidi jako Klaus, on je jedním z těch, který přesvědčí lidi.

Reagovat
Chazy

Victor Moses přestupuje z Crystalu Palace do Wiganu, Latics za 19letého záložníka zaplatí dva a půl milionu liber.

Lalala:)))).. Takze zadny Ruben za 7 mega.. Sice dalsi hrac do NBA party, ale na druhou stranu Anglican.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu skvělej kauf...

Reagovat
Chazy

Tak tak. Jen by me zajimalo, kdy se hodla EF zminit o tom, ze ten jima avizovany prestup Rubena se nekona :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stál by o dost víc, kdyby Crystal Palace nebylo nuceno prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je to skvělej kauf pro Wigan..

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nepopírám, spíš jsem tě podpořil a objasnil to

Reagovat
smazaný uživatel

Nigeríčan...

Reagovat
andkoo

park nani carrick scholes fletcher rooney rafael evans ferguson

ale aj gallas zozaciatku

Reagovat
Chazy

Jen tak mimochodem, nejlepsi tri strelci Premier League - Anglicani :)))

Reagovat
Arbiter

zatím...

Reagovat
Chazy

To jo, ale loni uz by byl ten nervak kral strelcu a Defoe s Bentem se k tomu blizili :) aspon v tomhle je letos PL kvalitni, jinak je to priserna sezona..

Reagovat
terry

Co přesně se ti nelíbí?

Reagovat
Chazy

Loni skvele hrajici Liverpool ztraci body na kazdym stadionu, vsichni hraci toho tymu, kteri PL necim okorenili jsou bud pryc, zraneni a nebo hraji mizerne. Man Utd jeste vic profesorsky prochazi vsechny zapasy se slabsima souperema a u jeijch zapasu clovek nemuze neusnout. Totalni kontrast oproti sezone 2006/2007. Arsenal sice hraje sympaticky, ale zase strasny vykyvy ve forme, pitomy ztraty bodu, neustaly staveni Denilsona na ukor Ramseyho a hlavne priserny vykony proti velkym tymum. Chelsea neubrani poradne jedinou standardku, ta jejich dokonala defenziva je uz taky pryc a smerem dopredu je to jedna velka nuda, hlavne bych upozornil na nechutny zazdeni Joe Cola, Sturridge a Zhirkova. Ztraty jako na Wiganu, vykony jako proti Hullu, Burnley, to je neco. Man City, Spurs, Villa absolutne odmitaj prilezitost zahrat si CHL, v 90% zapasu se slabyma souperema si vytvori tlak a milion sanci, ale stejne si neodpusti pitomy remizy a prohry. Hlavne Spurs - Stoke, Birmingham, Wolves, Hull. Nepochopim. Everton ma zraneny snad vsechny sympaticky hrace, zas mu ujel vlak na zacatku sezony a zas je to podelana sezona. Novacci jsou totalne nezajimavy, tragicti a nudni, jedina sranda je to, s jakym rozpoctem hraje Burnley a forma Birminghamu, i kdyz je doprovazena prisernym fotbalem. Loni skvela defenziva Wiganu je v pici, uz ted dostali vic golu nez loni, vrchem odesla polovina sympatickejch hracu. Fulham uz je schopnej prohrat doma zapasy, ktery loni vyhraval a na Stoku dostat 3 goly, to je taky tragedie. Kdyz jsem u Stoku, tak ten se zas vratil k fotbalu ze zacatku lonsky sezony, tezi ze strasnyho lucku, hraje doma snad kazdej zapas na remizu 0:0 a jediny pozitivni jsou fanousci. Rovers maji v zakladu 1 Anglicana, 90% golu davaji ze standartek a Allardyce jim zas vryl antifotbal. Jediny pozitivum tam je Dunn. Bolton oproti minuly sezone taky zklamani, alespon je pryc Megson. Hull to mel loni zalozeny na standartkach a kvalitni obrane, ktera casto podrzela - letos ani jedno nefunguje. Portsmouth je na kraji krachu. West Ham uz snad nema v sobe nic z toho stareho West Hamu. Pokud teda nepocitam fanousky a par talentu. Ale tam se to ted muze zmenit. Sunderland skvele zacal, ale uz je to zas boj o zachranu a totalni nuda.

Kazdej vikend je maximalne 1 zapas zajimavej, v zivote me PL nebavila min jak letos. Na Villu obcas prijde 80% fans, na Bolton i min, atmosfera je obecne jeste slabsi, rozhodci delaji jeste vic jak normalne. Sice je liga vyrovnana a rozdily minimalni, jenze snad jen Villans, Chelsea a Birmingham jsou tam, kde jsou, diky kvalitnim vykonum. I kdyz ta Chelsea je sporna. Jinak vsichni spis daruji souperum body, nez ze by si je nejak pracne vypracovali, boj o zachranu je spis soutez o to, kdo dokaze ztratit vic bodu a boj o titul je o tom, kdo ztrati nejvic jednoduchejch zapasu s lehkyma souperema. Je to strasny, uz aby ta sezona skoncila, ani se na to uz moc nedivam. Chybi mi ty sezony, kdy napriklad v poslednim kole sestoupili Birmingham a Reading, ale zachranujici se Fulham vyhral, zachranujici se Bolton vyhral, zachranujici se Reading vyhral a zachranujici se Birmingham vyhral. Vyhry nestacily, rozhodlo skore a stesti. Loni to ale bylo tak, ze dole VSICHNI prohrali a rozhodlo umisteni 37. kola. Letos cekam to samy, coz je neco hroznyho.

Reagovat
Chazy

wow..

Reagovat
Chazy

Nevadi mi nudna hra, nevadi mi obranna hra, nevadi mi ve fotbale prakticky zadny pojeti, na vsem neco ocenim. Jenze musi fungovat a musi se provadet kvalitne. To mi letos v PL chybi. Neni co ocenit letos, nejvic asi ten Birmingham.

Reagovat
terry

Chazy, co se to s tebou stalo..

Reagovat
terry

Jsem rád, že si tam připsal i Chelsea, i když si vzápětí zapochyboval.

Reagovat
Chazy

No neni asi nad cim pochybovat, uz ani moc neztracite. Jen vas nemam rad, ale kdyby CFC ztratila v druhy casti PL jako v prvni, tak asi bude mit kolem tech 90 bodu.. ale stejne.. tak strasne moc zapasu vyhravate prakticky bez boje :)) to je strasny neco..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně, při tom herním projevu je zázrak, že to bylo "jen" 6 ztrát... I když Chelsea nic nehraje, soupeř toho hraje ještě míň, a časem se to zlomí při nějaké standartce, Drogba se urve a dá gol. Doufám, že se bude pokračovat v 4-3-3, to dává naději na pěkný fotbal až se vrátí Essien s Bellettim, nebo přinejmenším Mikel.

Jinak k ostatním - Spurs překvapují letos, hrají celkem pěkně a vždycky se vyhrát nedá, jsou pro mě pozitivním překvapením, stejně jako Birmingham. Zato Liverpool se topí v žumpě a pokud se něco brzo nezmění, tak se z ní nemusí vyhrabat. MU nechápu, jak můžou haluzit ty body s tím, co hrajou. Arsenal hraje svojí klasiku, mít hrota, tak by to mohlo být zajímavé v boji o titul - v zápasech proti slabším to nevadí, tam to umlátí záloha, ale proti MU, Chelsea apod prostě hrot chybí a chybět bude. Uvidíme, kdo tuhle trojici nejsilnějších doplní v LM - moc nečekám, že by dokázaly 2 týmy předskočit Arsenal, na to nikdo nemá formu. Maximálně Citizens, kteří stále ještě nenašli svojí tvář, navíc nový manažer a nové nápady, tam se to prokáže teprve v té další sezoně, jak na tom budou. Letos to vidím na uspokojivou 4. příčku - vyšší umístění si podělali svojí serií remíz, každopádně herně jsou velkým osvěžením letošní PL. V LM by měli díky šířce a kvalitě kádru asi největší šanci uspět. Celkem jim to přeju, jestli to Rafa zase uhaluzí, tak mě naštve. I když se celkem bojím, že se jim to povede.

Spurs a Villa se budou pokoušet asistovat, ale nevidím to pro ně nijak skvěle - i když Slípkám se už uzdravil Modrič, přišel Guddy, potřebovali by ještě jednoho kvalitního stopera, který by jim zesílil tu křehkou obranu. Villa má až moc zbytečných ztrát, tam se obávám, že to nezvládnou.

Jinak letošní PL pro mě nemá taky takový náboj, především kvůli hernímu projevu největších favoritů. Pozitivum vidím v Birminghamu, Citizens a Spurs,kteří nepodělali úvod sezony jako obvykle a třeba si tu LM vykopou, navíc celkem široký souboj o LM - zapojeny jsou 4 týmy. A osvěžením je pro mě návrat Granta do PL ,což dost oceňuji a rád bych ho tam viděl i nadále. Kdyby Portsmouth spadl, tak třeba u Sunderlandu nebo WHU - tam jsou ty výměny a obchody celkem časté...

Reagovat
smazaný uživatel

ups...

Reagovat
Chazy

U tech Spurs - vim, ze to nejde vzdy, ale ty ztraty jsou tak neuveritelne zbytecny. Vzdyt si vem, ze ze zapasu Hull doma, Stoke doma, Wolves doma maji... 1 bod !

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs překvapují? A čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že jste nepodělali začátek, tím, že to nehoníte na poslední chvíli. Pro mě to je lehké překvapení, i když od Redknappa se dalo zlepšení čekat.

Reagovat
Chazy

+ Strasne mi chybi St James' Park.

teda... Sportsdirect.com @ St James' Park Stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Vzdyt jsi byl zprvu za tuto sezonu rad, ze pada hodne golu...

Reagovat
Chazy

Jj, zacatek vypadal dobre a vynasel na sazkach.

Reagovat
Tomanatura

No, jeste jsem nekomentoval nas zapas s tema deckama.

Videl jsem jenom sestrih, zhruba 15 minutek. V tom sestrihu se potvrdilo, ze letos jsme totalne nekreativni, bez dobrych kridel a utocniku, neumime zahrat protiutok a proti silnejsim souperum vyhorime. Nechapu, jak jsme mohli porazit nejkrasneji hrajici tym v Anglii. Hlava mi to nebere.

A pro fansuky Arsecosi: Jsem strasne rad, ze jste vsichni jako obvykle meli pravdu a ze my jsme proste letos ten horsi tym

Reagovat
Tomanatura

A k Rooneymu - At si tedka dava klidne kazdy zapas 100 golu, ale za ten jeho pulrok me tak nasral, ze mu to proste nikdy neodpustim(coz je pro nej naprosto nepodstatne).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 goly ze tří byly z protiútoků, 2 z tří golů dali křídelníci... Arsenal si to podělal sám Arshavinem na hrotu.

Reagovat
vladis271

Vieš čo bude najväčšia sranda? A teraz to neber ako rýpanie, len mám takého tušáka. Keď na traforde vyhráme so zálohou Maxi, Lucas, Mascherano, Degen, Aqua a v útoku Kuyt

Reagovat
Tomanatura

Vy uz se nepocitate. Nasi blbci maji z Liverpoolu takovou psychickou deku, ze jsou schopni prohrat i o 3 branky

Reagovat
honziss

Tak McCarthy už je oficiálně hráčem WHU a dolaďuje se příchod Ilana - na toho borce jsem hodně zvědavý. Škoda, že to už nevypadá, že bychom měli dotáhnout nějakého pravého beka, holt to bude muset dohrát s Faubertem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nákup..

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme do nich Stokies, dnes jsou k poražení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele