Anglická Premier League - preview 2. kola

18.08.2009, 08:14, aktualizováno 19.08.2009, 08:30
Previews
Také dnes pokračuje druhé kolo anglické Premier League. Liverpool hostí Stoke City a ze zápasu bere jedině tři body. Stejným cíl má také Manchester United, který pojede na půdu nováčka do Burnley. Birmingham přivítá Portsmouth a Hull se střetne s Tottenhamem.
Sunderland AFC - Chelsea FC  (úterý 20:45)
Druhé kolo anglické Premier League na sebe nenechalo dlouho čekat a první zápas bude k vidění už v úterý. Opět se v něm jako první ukáže londýnská Chelsea, která zajíždí na horkou půdu Sunderlandu.

Obě mužstva v prvním kole vyhráli, ačkoliv především Chelsea neměla blízko k senzační ztrátě bodů. S Hullem totiž na Stamford Bridge dokonce prohrávala a ještě v nastaveném čase na tabuli svítilo skóre 1:1. Jenže pak se míče chopil Didier Drogba a druhou brankou rozhodl o šťastné výhře Blues. To Sunderland měl snadnější cestu za třemi body, když Boltonu v páté minutě vstřelil branku a poté až do konce zápasu nejtěsnější výhru uhlídal.

V úterý večer však Černé kočky čeká soupeř jiné úrovně. Ze zápasu s Chelsea by byl každý bod vítězstvím, avšak nic není nemožné. Nový manažer Steve Bruce prozatím výborně posiluje a může to být právě Sunderland, kdo bude trápit přední celky ligy. Již v prvním duelu se ukázali nejvýraznější posily - Lee Cattermole, Lorik Cana i střelec jediné branky Darren Bent a Bruce si je nemohl vynachválit. Před zápasem s londýnským favoritem mu však přidělává starosti pár zranění. Kotník si v zápase s Boltonem poranil Steed Malbranque a šance na jeho start jsou 50 na 50. Problém s nohou má i jeho parťák ze zálohy Kieran Richardson. Naopak vrátit by se měl Andy Reid.

Protějšek manažera Sunderlandu Carlo Ancelotti sice nemohl být po zápase s Hullem příliš spokojený, avšak nakonec přeci jen našel nějaká ta pozitiva. Líbil se mu zejména fakt, že se mužstvo dokázalo semknout, zápas otočit a dovést do vítězného konce. Chelsea to dokázala především díky Didieru Drogbovi, který vstřelil obě branky a stal se hrdinou utkání. Útočník z Pobřeží slonoviny by měl být hlavním postrachem i pro Sunderland. Naopak stále budou chybět Jurij Žirkov, Joe Cole, Alex, Belletti a Ferreira.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Fulop, Bardsley, McCartney, Ferdinand, Collins, Cattermole, Cana, Richardson, Reid, Bent, Jones.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cech, Bosingwa, Terry, Carvalho, A. Cole, Essien, Mikel, Lampard, Malouda, Anelka, Drogba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.85 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers  (úterý 20:45)
Wigan odstartoval letošní sezónu více než dobře. Na hřišti Aston Villy podal velmi dobrý výkon a zaslouženě si připsal první vítězství. Nyní má navíc parádní příležitost, jak své bodové konto zdvojnásobit. Doma totiž přivítá nováčka z Wolverhamptonu.

Kouči Martinezovi se premiéra na lavičce Latics skutečně podařila na jedničku. Po gólech Rodallegy a Koumase totiž přehrál jeho tým Aston Villu, navíc na jejím hřišti, což se jen tak někomu nepovede. Právě na prvně jmenovaného střelce se po zápase valily slova chvály. Fanoušci tak budou doufat, že své střelecké konto rozšíří o další přesné zásahy.

"Chci, aby hráči měli radost z fotbalu, byli kreativní a chci, aby diváci měli na tvářích úsměv," prohlásil svou strategii manažer Martinez. Ten se bude muset pro tento zápas zřejmě vyrovnat s nepříjemnou absencí. Start Charlese N’Zogbii je totiž v ohrožení a stále není jisté, zda se stihne dát do kupy. Mimo hru zůstává Oliver Kapo, což však pro Wigan nějaký velký problém neznamená, jelikož v minulém ročníku nastupoval spíše jen sporadicky.

Wolverhamptonu se start do nové sezóny vůbec nepodařil. Hned v prvním kole dostal tvrdou lekci od West Hamu United, se kterým prohrál na domácím hřišti. Ovšem venku to loni Wolves ve druhé lize uměli. Z 23 zápasů vyhráli rovných 12 a na tuto statistiku se budou snažit navázat, i když je jasné, že nyní je budou čekat mnohem těžší soupeři. Poslední vzpomínka na Wigan taky není zrovna nejradostnější - v roce 2005 podlehli 0:2.

I kouč Mick McCarthy musí řešit problémy se sestavením úvodní jedenáctky. Především útočná řada dozná velkých změn. V posledním zápase se totiž zranil kanonýr Sylvan Ebanks-Blake. "Možná bude mimo hru až několik týdnů. Nejsme schopni odhadnout přesnou dobu," prohlásil McCarthy. Kromě něj ale nemůže hrát ani Kevin Doyle, Chris Iwelumo, Matt Murray, Christophe Berra, Kevin Foley a Michael Kightly.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Kirkland, Melchiot, Bramble, Scharner, Figueroa, Brown, Thomas, Koumas, N'Zogbia, Gomez, Rodallega.
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hennessey, Zubar, Craddock, Mancienne, Halford, Henry, Milijas, Jarvis, Surman, Keogh, Vokes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Portsmouth FC  (středa 20:45)
St. Andrew’s Stadium přivítá ve středu dva celky, které po úvodním kole čekají na body i první vstřelenou branku. Oba jsou navíc kandidáty na spodní příčky tabulky, body z takového utkání jsou pak o to důležitější.

Birmingham podle předpokladů výkonnostně nestačil na Rudé ďábly, a i když nebyl daleko od vyrovnání, může být vcelku spokojen s pouhým jednogólovým přídělem. Oním neúspěšným střelcem stoprocentní šance na vyrovnávací trefu byl Chucho Benítez, který si přesto svým výkonem řekl o základní sestavu. Manažer McLeish nechce doma ztrácet body a právě výbornou hru Stoke v loňské sezóně na Britannia Stadium ukazuje jako tu správnou cestu k udržení se Birminghamu.

Domácí lodivod má hned zpočátku sezóny velké množství hráčů, se kterými nemůže do zápasu počítat. Bowyer si ještě odpykává trest. Dann a Espinoza, kteří hlásí stehenní poranění, ještě budou bojovat, aby do zápasu nahlédli. Výčet zraněných je však rozsáhlý. Mutch s Taylorem mají problémy s kotníkem, Ridgewell má zlomenou nohu, Murphy pak roztříštěnou čéšku a Marcus Bent laboruje s kolenní šlachou.

Rozpačitě vyhlížejí poslední dva výsledky vzájemných zápasů na hřišti City. V lednu 2006 fanoušci až do časných ranních hodin zapíjeli nečekanou pětibrankovou kanonádu, ke které zavelel gólem Jarošík. Jenže o rok a půl později si zase Pompeys odvezli vítězství 2:0, které stvrdili dalším dvoubrankovým vítězstvím doma.

Portsmouth je v letošních prognózách hodnocen značně záporně a podle všeho bude mít velké starosti se záchranou. Nasvědčil tomu i první zápas, kdy na domácím hřišti podlehl po vcelku vyrovnaném duelu Fulhamu. Birmingham navíc není zrovna nejoblíbenějším týmem svěřenců Paula Harta. Od roku 1998 ho porazili pouze třikrát, pravdou však zůstává, že dvě ze tří výher se uskutečnily v posledních dvou utkáních.

Hostující manažer bude moci vybírat ze stejného kádru jako v prvním neúspěšném zápase, na marodce totiž zůstali Finnan s Hreidarssonem, kteří se do hry nedostanou s kolenní šlachou. Primuse na trávník nepustí jeho kotník. Jestli chtějí Pompeys umlčet zlé jazyky kritiků, neměli by si dovolit prohrát se značně oslabeným nováčkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Manchester United  (středa 20:45)
Na obhájce titulu čeká i ve druhém kole nováček. Nejvíce podceňované Burnley se může těšit na nejlepší možný návrat nejvyšší soutěže po třiatřiceti letech na Turf Moor.

Clarets nevstoupili do soutěže nejlépe, když na hřišti Stoke po špatném výkonu v první půli prohráli o dvě branky. Turf Moor byl však v loňském roce postrachem elitních týmů. Pouť ligovým pohárem tu ukončily hned dva týmy, které se probojovaly do evropských pohárů - Fulham a Arsenal, mezi tyto týmy se pak ještě vklínila Chelsea, která s Burnley prohrála na vlastním hřišti. Konečnou se tak stal až Tottenham, který však po devadesáti minutách odvety na Turf Moor prohrával 0:3 a až dva góly v prodloužení ho posunul do finále.

"Bude vyprodáno, a všichni víme, jaká dokáže být na Turf Moor atmosféra - dokazují to i loňské zápasy s Arsenalem a Tottenhamem," je si vědom výhody domácího hřiště lodivod Coyle. "Atmosféra je pro mě to, o co fotbalovému klubu jde. Je to opravdová vášeň, ti lidé fotbal milují a až ve středu večer přijdou, nebude pochyb o nádherné atmosféře," pokračuje. Domácí manažer se bude muset obejít pouze bez Duffa, který laboruje s kotníkem. Otazník pak visí nad startem Caldwella, jenž má potíže s tříslem.

Po prohraném Community Shield si Manchester United z části zlepšil náladu výhrou nad nováčkem z Birminghamu. Tlak, který trval prakticky celý zápas, však dokázal favorit využít pouze k jediné brance a možná již předznamenal očekávanou ztrátu Ronaldových branek. První zápas nicméně tolik neznamená a střelecky se může tým Alexe Fergusona zahojit již na stadionu v Burnley.

Největší starosti dělá mistrovskému celku defenzíva. V bráně se o post jedničky pere Ben Foster, který hodlá ukázat to nejlepší při absenci van der Sara. Do hry nemůže zasáhnout ani obávaná stoperská dvojice Ferdinand - Vidič, ke kterým se ve středu možná ještě přidá Evans, který si v prvním kole přivodil poranění kotníku. Nadále bude chybět i Neville s Rafaelem, na hřišti se též neobjeví Obertan a Hargreaves. Žádná procházka růžovým sadem tak na papírového favorita nečeká, obhajoba titulu si však žádá jasné tři body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 4.50 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Již po prvním zápase má na svém kontě Tottenham více bodů než za loňských úvodních osm kol! Stačilo mu k tomu jediné - porazit Liverpool. Svěřenci kouče Harryho Redknappa tak ukázali, že letos mohou uvažovat o bojích v horních patrech tabulky. Mile však překvapil také Hull, jenž se srdnatě rval na půdě Chelsea.

Bohužel ale neměl takové štěstí, jako jeho nejbližší soupeř. Sice se dostal velmi rychle do vedení zásluhou nové posily Stephena Hunta, jenže ani to mu nestačilo. Blues totiž dvěma góly Didiera Drogby zápas otočili. Tigers však fanouškům ukázali, že letos mohou být více konkurenceschopní než v zimních a jarních měsících, kdy většinu zápasů prohrávali.

Hull se musí, stejně jako před sobotním zápase, vypořádat s absenci dlouhodobě zraněného Jimmyho Bullarda. To ale není ani zdaleka vše. Chybět bude také australský útočník Richard Garcia, Jozy Altidore, Dean Marney, Craig Fagan i záložník Ian Ashbee, jenž stráví v péči lékařů zřejmě ještě několik měsíců. "Je to pro nás velká rána, stejně tak i ale pro Iana," prohlásil manažer Phil Brown.

Určitě každý z příznivců Tottenhamu má v paměti děsivý vstup do minulé sezóny. Manažer Juande Ramos měl sice velké cíle, jenže na místo toho si na konto připisoval jednu prohru za druhou. To Harry Redknapp něco podobného nepřipustil a svůj tým skvěle připravil už na první, těžký duel. Zásluhou Assou-Ekotta a stopera Bassonga, pro něhož to byl první zápas za Tottenham, zaslouženě zvítězil v poměru 2:1 s aspirantem na titul z Liverpoolu. Radost měl pochopitelně také Redknapp. "Výhru jsme si zasloužili," prohlásil po zápase.

Spurs loni na půdě Hullu vyhráli a něco podobného by rádi zopakovali. Jenže fanoušci opět neuvidí v akci hned čtveřici obránců. Zdravotní potíže totiž trápí Garetha Balea, jehož na hřiště nepustí bolavé rameno, Michaela Dawsona (achilovka), Ledleyho Kinga (koleno) a Jonathana Woodgatea (třísla). V posledním utkání chyběl také Jermaine Jenas, tentokrát jeho start ale vyloučený úplně není.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 3.30 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (středa 21:00)
Liverpool má co napravovat. V prvním kole na půdě Tottenhamu se příliš nepředvedl a jako jediný celek z velké čtyřky nebyl schopný zvítězit. Sjednat nápravu má možnost v utkání se Stoke City, které pro tentokrát zavítá na Anfield Road.

"Musíme vypilovat hru ve středu hřiště, držení míče i vzájemnou komunikaci," připustil zklamaný Benítez po utkání se Spurs. "Proti Stoke se chceme výrazně zlepšit," pokračoval španělský manažer. Potters však nepatří mezi oblíbené celky Liverpoolu. Loni s ním totiž Reds hned dvakrát remizovali. Oba dva zápasy skončily bezbrankovou remízou. Jenže tentokrát si už vicemistr loňského ročníku zaváhání dovolit nemůže a jediným uspokojivým výsledkem zůstává výhra.

K té však ale nepomůže řada hráčů. Především v obraně řeší manažer Rafael Benítez hodně nepříjemné problémy. Velkou ztrátou je absence Martina Škrtela, který si v posledním utkání narazil čelist a bude zhruba dva týdny neschopný nastoupit. Kromě něj ale nemůže hrát ani stoper Daniel Agger a Fabio Aurelio. Záložní řadě naopak nemůže Španěl Albert Riera a nově příchozí Alberto Aquilani. Mimo hru je také Nabil El Zhar.

Stoke v prvním kole potvrdilo roli favorita a bez nějakých větších problémů zdolalo nevýrazné Burnley. Proti Liverpoolu už ovšem bude muset vsadit kouč Tony Pulis na trochu jinou taktiku. Dá se očekávat, že hlavní snahou Potters bude - podobně jako loni - neinkasovat. Když ale vezmeme v potaz skutečnost, že v minulé sezóně získalo Stoke venku jen deset bodů, rovnala by se i remíza velkému překvapení. Není to však nemožné.

A co víc, Stoke netrápí téměř žádné problémy se zraněnými hráči. Podle všeho do zápasu nebude moci zasáhnout pouze útočník Mamady Sidibe. Trenér Pulis navíc ani po první výhře svých svěřenců není spokojený s kvalitou kádru a prohlásil, že do konce srpna hodlá přivést ještě alespoň pět hráčů. Zatím to vypadá, že je nejblíže k angažování obránce Jamese Collinse z West Hamu United.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC11006:13
2.Stoke City11002:03
Wigan Athletic11002:03
West Ham United11002:03
Manchester City11002:03
6.Chelsea FC11002:13
Tottenham Hotspur11002:13
8.Fulham FC11001:03
Sunderland AFC11001:03
Manchester United11001:03
11.Liverpool FC10011:20
Hull City10011:20
13.Birmingham City10010:10
Bolton Wanderers10010:10
Portsmouth FC10010:10
16.Wolverhampton Wanderers10010:20
Burnley FC10010:20
Aston Villa10010:20
Blackburn Rovers10010:20
20.Everton FC10011:60
Zbývající zápasy
18.08. 20:45Arsenal FC - Bolton Wanderers (zápas odložen)
18.08. 20:45West Ham United - Aston Villa (zápas odložen)
18.08. 21:00Fulham FC - Blackburn Rovers (zápas odložen)
19.08. 20:45Manchester City - Everton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (249)

Přidat komentář
Lorcan

EPL - simply the Best

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC - CFC 01

WA - WOL 1

Reagovat
terry

Co ta nula tam?

Reagovat
M0rb1D4S

Stejně kdyby to dal na tiket tak mu to nevezmou protože žádná 01 neexistuje. Kdyby chtěl dát neprohru nebo výhru někoho tak musí dát buď 10 nebo 02

Reagovat
terry

Ajo, jsem přehlídl. Ale četl jsem to jako 02.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, ja sem taky chtela dat 02..sem blba..

Reagovat
smazaný uživatel

blba, ale pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Na tiketu mám za dvě (Wigan) a za jedna (Chelsea), takže to jinak ani dopadnout nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou odloženy ty 4 zápasy? Nějak nechápu že Citizens zítra hrajou přátelák s Barcou a odkládají si ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hra Europsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo.. díky

Reagovat
terry

Odkládá se to kvůli evropským pohárům. Například zápas ManCity se odkládá kvůli Evertonu..

Reagovat
honziss

Kvůli předkolům LM a EL. Soupeř Man City, teď přesně nevím kdo, právě taky hraje nějaké předkolo, tudíž City mají volno a tak si místo toho domluvili přátelák.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká že domácí vyhrajou oba dva zápasy.No možná v sunderlandu plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dneska zvědav na Lamparda, zda už si na novou pozici zvykne nebo zda bude hrát stejnou tužku jako doposud...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen otázka času na to vem jed:

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou času je, kdy Carletto pochopí, že "diamant" a EPL dohromady opravdu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pravda.ale snad ví co dělá.

Reagovat
terry

Já jsem spíš zvědav, až se dá dohromady Jurij a Joey a diamant se bude hrát ve složení Essien - Joey, Žirkov - Lampard. Potom už by to mohlo být o něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme co předvede Žirkov na toho sem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

diamant neni špatnej stačí si na to zvyknout

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráči Chelsea jsou dlouhodobě zvyklí hrát v systému, kdy drtivou většinu zápasu drží míč a mají zahuštěný střed.

Pokud hraješ diamant, tak krajní obránci nemůžou dopředu - nemá je kdo jistit - v záloze chybí ta dvojice "štítů".

Lampard je ztracený někde vepředu a nedostává se k míči tak, jak by potřeboval. On potřebuje pár metrů na rozběhnutí a na myšlenku, nemůže působit jako podhrot, který operuje na pár metrech. On není technik, který by prostčil milimetrovou kolmici na útočníka, on potřebuje prostor.

Stejně tak útočníci, kteří jsou zvyklí na práci křídel a krajních beků nedostávají míče ze stran a tudíž nemají tolik šancí a takový tlak, jaký by potřebovali.

Ve finále celý kádr působí rozhozeně a tak i bude, dokud se nezmění systém. S tímhle systémem totiž šance na LM vůbec není, protože s tak nejistou hrou nikdo neuspěje a v PL to je podobné, bude ztrácet proti těm slabším, jako je Hull...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně shrnuto, teď jen doufat, že to dojde i Ancelottimu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska hrál relativně víc vzadu než doposud...a hrál velice pěkně...měl tam několik dalekonosných a přesných pasů...především na ashleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na ty kurzy tak sunderland moc šancí nemá,ale já bych to tak neviděl.

Reagovat
Lahvac-CZ

Sunderland AFC - Chelsea FC 2

Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 1

Birmingham City - Portsmouth FC under 2.5

Burnley FC - Manchester United 2

Hull City - Tottenham Hotspur 2

Liverpool FC - Stoke City 1

Reagovat
terry

Na tiketu to mám stejně. Akorát na Birmingham mám jedničku. I když under 2.5 vypadá lépe :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na beton? a mužu si to opsat.Jinak koukám sázíš na jistotu žádná divočina

Reagovat
Lahvac-CZ

Vidím, že Wigan už selhal

Reagovat
Liquid

Liverpool - Stoke 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.nufc.premiumtv.co.uk/javaImages/ff/99/0,,10278~6920703,00.jpg

Hodně štěstí do angažmá Danny. Do Manchesteru už tě nevrátíme, ani se ti tam nebude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Mačky over

Wigan 1

Pompey under

Burnley no bet, kursy jsou špatný vtip..

Spurs no bet

Liverpool no bet, možná Liverpool -0.5, ale ty kursy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý co Bruce na Chelsea vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - CFC x2

Wigan - Wolves 1x

Birmingham - Pompey 1

Burnley - Manchester 2

Hull - Tottenham 1x

L`pool - Stoke x

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pompey asi posiluje..Aruna Dindane, ten odehral fantasticky match na MS06, uz nevim proti komu to bylo

Reagovat
Chazy

Dneska to vidim jako jasnou 1 proti Wolves, co jsem videl jejich vykon proti WHU, tak maji uplne mizarny krajni obrance, kde my mame v utoku nejvetsi silu.

strasne rad bych videl sestavu takto:

Kirkland

Melchiot---Boyce---Bramble---Figueroa

-----------Brown-----Scharner-----------

---N'Zogbia--------------------Koumas---

----------De Ridder------------------------

---------------------Scotland

at se muze ukazat Scotland, Daniel hraje zaklad a Scharner si zahraje to svoje CMF.

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zogbia napravo? V životě jsem ho tam neviděl. Je pravda, že ve Wiganu jsem ho ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

[reagovat]

Reagovat
Chazy

Ted jsme tak hrali, mel asistenci Koumasovi, dal tycku, nacentroval na skoro gol Hraji tak, aby mohli strilet na branu. Kdyz hrajem na jednoho utocnika, tak se moc nevyplati centrovat do vapna.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že si s tim poradí, jen mě to překvapilo. Budu se muset podívat na nějaký Wiganí zápas.

Reagovat
Chazy

Dneska ve 20:45.

Reagovat
smazaný uživatel

S Wolves.. tak jo. Mimochodem máte pěkne nepřehlednou official site .)

Reagovat
Chazy

Ja se v ni vyznam uz ale taky mi driv prisla hrozna..

Reagovat
Liquid

SUN-CHEL 0:1

WIG-WOL 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to přesně naopak

Reagovat
Liquid

ve fantasy mám Scharnera ale hlavně Drogbu kapitána, takže ten se musí prosadit :)

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo.. byl jsem nějakej zmatenej, podíval jsem se na svou sestavu a mam to plný wiganu + drogba, nevim, proč jsem tomu teď nevěřil ... ale na tu sestavu radši sahat nebudu, ta je výsledkem dlouhýho bádání, současná nedůvěra je jenom nějaká slabost

Reagovat
Swarley

zápas Sunderland AFC - Chelsea FC je parádní pro sázkaře...jasná 1 s parádním kurzem a velká šance, že to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoce pravděpodobná 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland letos spadne

Reagovat
honziss

To by to vypadalo. S nima i Portsmouth a Premier League by neměla sever ani jih...

Reagovat
smazaný uživatel

Sever za rok bude ... ale jih je vážný kandidát letos.

Reagovat
Swarley

nespadne...Sunderland nemá špatný kádr, podle mě v pohodě udrží střed tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland bude bez problému, jenom malý rejpnutíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses za 2 roky netěšil na Tyne-Wear derby......v League one

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že je s náma v druhý lize aspoň to Boro

Reagovat
honziss

OT: Chamakh údajně souhlasil s přestupem do West Hamu. Takže ten transfer začíná mít reálnější obrysy, jsem zvědavý jak to nakonec dopadne...

Reagovat
vitasrp

Wow, co bys na něj říkal??

Reagovat
honziss

Tak já už jsem momentálně v té fázi, kdy jsem rád za kohokoliv. Za Chamakha bych byl asi i víc než jen rád, je to hodně dobrý útočník a s ním by ten útok vypadal hned úplně jinak. Cole, Chamakh, za nějaký čas doufejme Ashton, to zní dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak snad vam to vyjde ... som fakt zvedavy ako mu Anglicko sadne

Reagovat
vitasrp

Obránce James Collins má přestoupit z West Hamu za pět milionů liber do Stoke City. K transferu by mohlo podle anglických médií dojít právě včas na to, aby Collins mohl nastoupit k zítřejšímu utkání proti Liverpoolu.

Co to zase je??

Reagovat
honziss

Předpokládám, že to vyjde. Spekuluje se o tom už od neděle. Ačkoliv je teda Collins sympaťák a patří k mým největším oblíbencům v dres WHU, tak mě jeho odchod tolik bolet nebude. Základ budou hrát Upson s Tomkou, za nima bude připravený Danny Gabbidon a šanci snad už konečně dostane Spence (až se vrátí z hostování) a Payne. K tomu tam dokáže zahrát i Spector a vlastně i ten Kováč, kdyby už náhodou. Jeho odchodu bych se fakt nebál.

Reagovat
vitasrp

Jeho odchod by neměl nadělat nějaké velké starosti, já sám osobně budu radši, když základ bude hrát Tomkins, mně osobně se ve většině zápasů, které odhrál, docela dost líbil, takže kvalitativně nahrazen je a kvantitativně na ten post i tak zbyde dost hráčů.. Navíc jeho odchod je docela jasný signál, že Upson nikam a za žádnou cenu neodejde, ani Nani by nebyl takovej pitomec, aby během jednoho přestupového období prodal celou stoperskou dvojici.. Já už měl o Upsona docela obavy, aby nepláchl, to by bylo oslabení fakt citelné

Akorát jsem byl zaskočenej, v sobotu v základu, v úterý prodej..

Reagovat
honziss

Tak základ hrál proto, že Tomka měl ještě trest za červenou kartu z loňského zápasu proti Evertonu. Upson neodejde, od začátku jsem tomu nevěřil a nebudu věřit, to by byl vůbec nejcitelnější odchod od postupu.

Reagovat
RickNash

Collins je velmi dobrej stoper a podle mě pomůže Potters k záchraně.

Reagovat
soukup

5M je docela hodně, ale zase je aspoň relativně mladej, Collins - Shawcross by mohlo sedět, napravo taky docela nadějnej Wilkinson, ještě nějakýho útočníka a je to v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepsi hrac min. sezony Faye bude sediet, vsak ?

Reagovat
honziss

Tak nemusí. Umí hrát i jiné posty pokud vím...

Reagovat
soukup

tak ještě může vystrčit jednoho z dvojice Delap - Whitehead a hrát střed zálohy

jediná šance jak je narvat všecky do sestavy je, že někdo bude míto Wilkinsona na RB

Reagovat
honziss

Nejlogičtější mi přijde přesunutí Delapa na pravého beka, Faye místo něj do zálohy a Wilkinson out.

Reagovat
soukup

asi ano, ale von se stejně někdo zraní a vyřeší to

Reagovat
soukup

a to má jako sedět Shawcross? nebo bude sedět nákup za 5M liber?

Reagovat
smazaný uživatel

Budu hrat na troch stoperov

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland-chelsea 0:2(lampard 0:1,drogba 0:2)

wigan-wolwes 0:0

Reagovat
Chazy

http://www.tribalfootball.com/wigan-players-want-rodallega-stick-lime-boots-264146

Boze my mame problemy...

zajimavejsi je toto: http://www.swanseacity.net/page/Latest/0,,10354~1759501,00.html .. asi to nebude s tim prichodem Diame tak vazny, kdyz hazeme nabidky za jine CMF.

Reagovat
Chazy

To nemela byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že na SOL se stane něco překvapivého... něco mi říká že to bude vydřená remíza pro Black Cats

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bude over

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyse 2 golov...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlsea jasně dneska vyhraje Určitě se poučili ze zápasu proti Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes půjdou Black Cats na 1.místo tabulky=)

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham jsou ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotit po jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

On hodnoti podle turnaje v Asii

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra 2:0 proti Číně, výhra nad Tigers 3:0, nad WHU 1:0 a teď v lize nad tragickými Reds 2:1. Zas tak brutální forma to není. Formu bych hodnotil až po dalších dvou kolech. (znovu Hull a WHU)

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dokonce prohra nad Celtikem 0:2 v optimální sestavě ve Wembley Cupu. Zítra si o formě popovídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to nerikej, ja tu formu nehodnotim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz se prohraje NAD Celtikem, tak to je fajn ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. To optimální sestava určitě nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš právdu, nebyla. Ale Celtic také nehrál v top sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen doufám že ses dneska na Spurs díval.

Reagovat
Arbiter

Dneska Wolves překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich čas přijde až proti Tigers.

Reagovat
Chazy

Mozna se ti to splni

Reagovat
terry

Snad ne. Na tiketu mám Wigan.

Reagovat
Arbiter

ten tiket můžeš zahodit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Báro pojď, poslední hod!! Věříme ti!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, němka si to do důchodu zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, Latix..

Reagovat
terry

Bent.

Reagovat
smazaný uživatel

Bent ukazuje že je prostě střelec jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro to ať to CFC otočí

Reagovat
Swarley

nepsal jsem to nahoře??prostě jasná jedna, sázkařská bomba tohoto kola...

Reagovat
smazaný uživatel

...., brod je ještě daleko...

Reagovat
Swarley

já vím, jen jsem chtěl trošku rýpnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle prozatimní předvedený hry to zřejmě dopadne podle tebe

Reagovat
Swarley

no uvidíme...viděl jsem zatím jen kousky a je fakt, že Chelsea zatím slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

101. pro Wigan ať to otočí (mám 1) a pro Chelsea ať to otočí (mám over)

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem zvědavej, jestli budem v letošní sezoně dostávat goly jinak než po debilní teči vlastního hráče....

Reagovat
vodka

pro Benta Jde vidět, že když má chlapec absolutní důvěru, tak je asi nejlepší zakončovatel v PL...

Reagovat
terry

Ta hra Chelsea, no to je něco tak strašnýho, že bych se radši koukal na balet kombinovanej s operou.. Máme na hřišti asi šest středních záložníků, všechno se tím pádem tudy snažíme tahat. Sunderland nemá s bráněním žádný problém, protože ve středu to pokrývá pěkným valem a my se snažíme tlačit až do kuchyně, kam se nemůže dostat ani tank. Tak takhle ne pane Ancelotti..

Reagovat
herbage

Gallas je takový technik, že dal gól dokonce zády Arsenal si na začátku sezóny vybral štěstíčko do konce ligy dopředu

Reagovat
terry

To teda.

Reagovat
herbage

Nj, to ti kopáči z "Chelski" neumí

Reagovat
terry

Jako takovou sračku jsem už dlouho neviděl. Už ta sestava mluví sama za sebe.

Reagovat
herbage

Chybí uř tam jen Kalou a Beletti. Carlo rules

Reagovat
Swarley

já jsem tak rád, že tam Carlo je...(Liverpool + Rafa) + (Chelsea + Carlo) = opět titul pro Manchester United

Reagovat
herbage

I ty srandisto, titul jde do Arsenalu

Reagovat
Swarley

jo vlastně...chybí mi tam ještě jedna závorečka...mělo tam být ještě + (Arsenal + Wenger) = titul pro Manchester United

Reagovat
herbage

Tsss, nečteš, nevíš

Reagovat
Swarley

no uvidíme vidím, že se vám na Celticu daří...sleduješ to??

Reagovat
herbage

No jistě To jsi mohl poznat z prvního příspěvku tohoto vlákna, ale co čekat logický úsudek od fandy Manchestru

Reagovat
Swarley

pěkně

Reagovat
Mimalu

kalou hraje

Reagovat
herbage

Já to tu už psal, Carlo je jen takový přechodný článek, než se v létě vrátí Hiddink a dá tým do pořádku Jen zase Roman bude o pár melounků chudší a Carlo se zlatým padákem bohatší

Reagovat
terry

Ježiš, jak já v tohle doufám.. a když už to říkáš i ty. Já v to věřil před sezonou, ale teda s Ancelottim nevím, nevím.. navíc ty Kenyonovi kecy.

Reagovat
herbage

Já tě jen chci přivést na optimistické myšlenky, když už vás nejbližší rok nic dobrého nečeká

Reagovat
terry

Jestli mě čeká to, co dneska (předvedená hra), tak budu koukat radši na Arsenal. S Celticem celkem pěknej fotbal. A Song

Reagovat
smazaný uživatel

Song Vermaelen nechcem si ani predstavit ako by to vyzeralo bez Alexa, Denilson nula bodov

Reagovat
herbage

Jj, tito dva hráči se mi dnes také velmi líbí, ostatně oni hráli skvěle i proti Evertonu. Denílson mě pobavil, když měl možnost u levé lajny přihrát buď dozadu, na pokrytého Clichyho nebo na volného Aršavina a on zvolil přihrávku dozadu A doufám že druhou půli se na hřiště dostane Wilshere a zničí Celtic jako předtím Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavi ci bude mar Wenger gule ho tam poslat ak vsak zvysime tak preco nie

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete niekto Wolves? ako sa im herna dari?

Reagovat
terry

Vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Strely na branu 3:3, celkove 5:5, drzeni mice 54% Wigan, Wolves gol po standartce hlavou Keogh, tyčka a jedna 100% šance, Wigan akorat jedna 100% šance jinak zklamani, maji na vic. Kdyby nekdo mel free link, ktery neni z justin.tv tak bych uvital, z toho zapasu sem videl snad jen gol, a mimo usek 7-27. minuty kdy me to furt nevyhazovalo jenom highlighty, a to ještě přerušovaně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie, bída, utrpení, hnus, ...

Reagovat
terry

Ještě chybí blicí smajlík.

Reagovat
vitasrp

Paráda.. Za poločas zase jenom jedna nebezpečná střela mezi tři tyče, to je obdivuhodná efektivita, hlavně že máme 70% míč na svých kopačkách.. Neskutečně nudné, nepřímočaré, bez křídel, i když alespoň těch prvních dvacet, možná pětadvacet minut se dalo kombinovat přes pravý kraj, kde si své povinnosti na lajně výborně plnil Deco a pomáhal tak Josemu s útočením.. Taktéž se přes tuto stranu narodily "nejvážnější" náznaky šancí, které ale v té finální fázi postrádaly potřebnou přesnost.. Pak již Deco začal na lajnu kašlat, začalo se tahat středem a koukat se na to nedalo vůbec.. A levá strana je utopená úplně, tam to Ashley sám proti napadajícím hráčům Black Cats prostě utáhnout nemůže..

Dostáváme navíc hrozně laciné góly, až haluze bych mohl říct, jenže ono to tak při hlubším zamyšlení není.. Prakticky všem inkasovaným brankám předchází identická situace, tedy odražený míč na vápně, popřípadě si tam střelec udělá prostor sám a následné nezvládnuté vystoupení proti němu, z čehož pak vznikne buď nebezpečná střela, nebo takhle haluzově odražený míč, který Bent, v sobotu Hunt neměli problém dopravit do sítě.. Chyba první, ten hráč na vápně se musí předskočit, tam je to jinak no way, ale současná defenziva CFC se nechá ve třech hráčích ochcat jedním jediným.. Ona ta branková situace vlastně byla asi 6:2 z pohledu CFC, nicméně i tak jsme schopni inkasovat, což je na pováženou.. Tragédie toto

Naší jedinou a asi největší zbraní jsou standardky, ty ve většině případů opravdu smrdí brankou a je zde velká možnost, že nám tam ve druhé půli něco spadne, na tomhle Carlo zapracoval výrazně a z těchto situací jsme opravdu značně nebezpeční.. Škoda, že to Ballackovi vykopli na lajně..

A ještě jsem rád, že Carletto pochopil, že Lamps potřebuje dost kontaktů s míčem, proto dnes nehraje podhrot, ale tvoří z hlouby pole.. Teda ne, že by to bylo z jeho strany bůhvíjak vynikající, ale oproti předešlé bídě je to balzám.. Pak se mi ještě částečně líbí Deco, jeden z mála, co dokážou dát přímočarou přihrávku a překonat tak statický blok Sunderlandu, ovšem některé ty jeho lehké zkažené míče jsou na pěst.. V útoku maká Drogba, taky chvála za snahu, on se vrací v TOP formě, to je jasné, zase téměř každý dlouhý míč podrží, sklepne, rozehraje, nicméně do šance se dnes nedostal, nikdo mu ji nevytvořil.. Poslední věcička je, že naší hře chybí presink, přitom my bychom nutně potřebovali nutit soupeře k chybám, jenže na to prdíme a po ztrátě míče to odchodíme a vracíme se do obranných bloků.. To se mi krajně nelíbí

Sorry za sloh, ale tohle jinak nejde, to je prostě strašná bída

Reagovat
vitasrp

Takže zatím fuck off Ancelotti

Reagovat
smazaný uživatel

stará italská škola v Premier League? ten jeho styl už neplatil ani na Serii A...divím se, že se vedení Chelsea nepodívalo na některý zápasy AC...i moje babička si říkala, proč to ty kluci nehrajou aspoň trochu po křídlech

Reagovat
terry

Drogba je sice v top formě, ale není prostě tank, který projde přes desetičlenný blok na vápně a ještě dva hráče na lajně a dá gól. Na to se prostě musí jinak.

Reagovat
terry

Jinak, kde koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je ten komentátor na ČR: "teď byl Rigobert Song faulován..."

Reagovat
smazaný uživatel

*na ČT

Reagovat
herbage

Jj, ČTéčko opět válí

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mít strach, že Ancelotti je něco jako novej Scolari. Sice má uplně jiný pojetí hry ale vcelku to vychází stejně. První kolo bylo se štěstím ale jak se tak koukám na hru, začínám pochybovat jak chce s tímhle co předvádí usilovat o titul... K čemu by byl Aguero, když se hraje bez křídelníků, středem se to protlačit nedá a když máme problémy už s Sunderlandem, nechcu vidět zápas s Tottenhamem třeba... Chelsea potřebuje nějakýho míchače, co si dokáže udělat dva, tři hráče a vzít to na sebe, příp. nahrát, zakončit. Něco jako Robihno, Hulk, Lennon..... Středem by se sice tímhle systémem neprošel ale na křídlo je dobrej...Nevidím to dobře...

Reagovat
herbage

To ne, Carlo nemůže bejt novej Scolari, protože tomu vyšel alespoň úvod sezóny

Reagovat
terry

BALAAAACK!!

Reagovat
vitasrp

TY útočné rohy Za tohle pro Carletta pochvala, prakticky z každé je nebezpečí, z každé hlavičkujeme my, jedině z nich máme dnes šance, fakt paráda.. Bohužel je to jediný prvek hry, ve kterém jsem TOP

Reagovat
terry

Kde koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam máš Terryho, Ivanoviče,Ballacka,Drogbu, tak máš celkem dost šancí na gol ze standartky... Ještě Alex na stopera, Ivanovič na krajního beka, Anelka místo Deca a máš nejvíce top hlavičkářů v evropě..

Reagovat
terry

Koukáte někdo na Sporting - Fiorentina? Co udělal ten Vutkevic, že dostal druhou žlutou a červenou hned po gólu.. si sundal dres nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Aspoň že Fialky vyrovnaly..

Reagovat
terry

LAMPAAARD!! Akorát mi zrovna vypadl obraz, takže jsem penaltu neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná práce od Drogby

Reagovat
terry

To jsem ještě viděl. On má fakt vynikající formu.

Reagovat
miky10

přesně se mi stalo to samý....faul sem viděl a pak to vypadlo...nekoukal ses na atdhe?

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba perfektně obešel a připravil pentli pro Lampse = žádný problém tak ještě jeden na pojištění

Reagovat
terry

Teď už jen ať Latics otočí.

Reagovat
papos182

Tomu moc neverim

Reagovat
terry

Kurvaa. On dá Sporting další gól i o deseti.

Reagovat
terry

DECOO! A pak že to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Decoooo Nečekanej obrat

Reagovat
Mimalu

deco

Reagovat
smazaný uživatel

decoooo nádherný goool

Reagovat
herbage

Tak to je světové unikum. Arsenal, místo aby na křídlech hrál s malými mrštnými hráči jako Aršavin, Walcott, Wilshere či Vela, tak na nich nyní hrají Bendtner s Diabym

Reagovat
terry

Justin.tv přes to koukat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast..

Reagovat
Mimalu

jj sopcast je best

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Wigan, jedinej mi kazíte tiket.

Reagovat
terry

Mě taky.

Reagovat
terry

Nee, Drogba střídá.. Za dnešek ale musí dostat bonus.

Reagovat
Mimalu

za dnesek by si gol urcite zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo zevrubně napsat rozestavení chelsea? Mám pocit, že Carlo připojil do toho rozestavení ještě třetí dimenzi, pže jinak nechápu, jak se tam Essien, Ballack, Deco a Lampard poskládali.

Reagovat
smazaný uživatel

-------------Essien-----------

Ballack------------Deco------

---------Lampard------

Reagovat
vitasrp

Špatně, podhrot Deco a Lamps levý střed..

Reagovat
smazaný uživatel

co na to říct...

Jsem rád, že nevsázim

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, že Latics vyšplouchli snad 90% sazkařu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom výkonu z minulého kola se od nich čekalo všechno, jen toto ne

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham dneska povině tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA je nejlepší doufám že ziká titul

Reagovat
centos

Odebírá tady někdo Novu Sport v HD? Jaký je obraz?

Reagovat
miky10

1

2

2

1

Reagovat
vodka

12:29 Sheffield chce Bunna i nadále

11:42 Blackwell chce Bunna i nadále

navíc jsou obě expresky trochu jiné...

Reagovat
papos182

Neni to poprve, co tu byly 2 expresky na stejne tema.

Reagovat
terry

Omlouvám se. Nevšiml jsem si, že kolega přede mnou o tom už psal.

Reagovat
vodka

to nebyla výčitka...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra se ve fantasy.PL propadám... Všem hráli 3 hráči a mě ani jeden... A ještě se propadnu, dneska mi budou hrát jen Johnson, Kuijt a Benitez...

Reagovat
vodka

mě taky nikdo nehrál...

Reagovat
terry

Pak ale zase budeš mít dvojnásobek, až se bude dohrávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkem ti to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Som si otvoril tento clanok len kvoli predpokladanym zostavam ze co sa ako pomenilo a ostal som hlboko sklamany ze som ich nenasiel

Reagovat
madridcan

200 pre Real

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Devil

fuj

Reagovat
Arbiter

200. pro Chelsea a Wolves

Reagovat
madridcan

202 pre Arbitera

Reagovat
smazaný uživatel

203. pro vítězství Chelsea v Premier a Champions League + pochopitelně znovu triumf v FA Cupu!

Reagovat
Arbiter

a když už, tak 204.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

GLEN JOHNSON

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, moc to sem nepatri, nicmene to delam v zajmu obecniho blaha. Prisel sem na to, jak se divat na justin.tv rychle, bezplatne a bez omezeni. Problem justina je omezeny pocet pripojeni z nasi zeme a to resi programek ktery najdete na http://www.ultrareach.com/download_en.htm. Mam to provereny antivirem, a justin mi funguje a nevyhazuje me. Ma to par kb, proste stahnete Latest version ultrasurf, rozbalte a spustte, mel by se vam zobrazit takovy zlaty zamecek. Pokud mate Firefox, stahnete jeste Firefox add-on, rozbalte ten soubor a pretahnete normalne do Firefoxu a nainstalujte doplnek. Pak spustte mozillu a vpravo dole by melo byt cervenym napsano "WJ Disabled". Kliknete na to, a ted mate WJ Enabled a zlatej zamecek. Ted proste najedte na stranku s prenosem od justina, at je to kdekoli, a koukejte. Snad jsem pomohl ;)

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to funguje tak pěkně ty. Přes víkend to podrobím zápasovému testu.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je podle vás nejlepší jedenáctka za rok 2008?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim, jsem na starsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe Ked uz Stoke nedokaze udrzat ciste konto...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě:

J.César,Sagna,Terry,Puyol,Lahm,C.Ronaldo,Kaká,Fabregas,Ribéry,del Piero,Henry

Reagovat
smazaný uživatel

vtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Puyol? Za co Lahm, kde je Messi? Henry??? César

Reagovat
smazaný uživatel

Najsexi futbalisti ?

Reagovat
irik

Sagna pryč, Maicon in. Kaká pryč, Gerrard in. Henry je úlet, to radši ten Messi. Místo Del Piera Ibrahimović, místo Fabrebase Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně celý je to na

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jaká myslíte, že by mohla být opce na Tala Ben Haima a Mensaha v Sunderlandu???

Reagovat
honziss

Torres a Johnson dali gól? Pecka!

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester tragédia. Asi sa začína nová éra a nové ciele. Boj o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

po dvou kolech to je teda tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

.... to skor Burnley ukazuje ze sa s nim musi pocitat

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, bude určitě před ManUtd. Prostě United jsou bez Cristianky k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pekne Burnley

Reagovat
Deywid

Burnley

Reagovat
honziss

Sakra proč tam Harry nedal toho Crouche dřív, aby si taky mohl dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

On by ho nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Defoe+Defoe+Kuyt

Burnley

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Defoe dokonca hetrik, ten tah s nim sa mi vyplaca

Reagovat
soukup

Stoke tohle může být vlastně úplně jedno, tyhle body nepotřebujou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja mam vo fantasy dvoch hracov ich defenzivy

Reagovat
soukup

aha tak to pak chápu

koho? Shawcross, Sörensen?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tychto dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi bude diky Burnley dobre usinat

Reagovat
smazaný uživatel

To byl koncert od Kohoutu! Ovladali dostatecne stred hriste, nebyl to zadnej supervalec a ani Hull nebyl uplne jalovej, ale kdyz prislo na finalni prihravku a zakonceni, tak jsme si dokazali vytvorit vice sanci a taky jich vice promenili. Prvni a druhy gol temer totozny, gratulace Wilsonovi k prvnimu anglickemu golu. Pak pekna prace Jermaina, ctvrty gol z counteru byl ukazkovy, Robbie to potreboval. A posledni Jermainova bomba byla tresnickou na dortu. Paradni hattrick. Z Hullu me zaujal Hunt, mel na kopacce par vybornych prilezitosti, dal gol (skoda, spatne ubranena standartka). Chlapum to slo to lepe nez proti Liverpoolu, a to je hlavni. Vybornej match a skvela prace celeho tymu, akorat Corluka udelal takovu major chybku, mohl z toho byt gol, ale Hutton to zachranill. Jinak Defoe podal neuveritelny vykon. Tak to ma byt..jedinou kankou je zraneni Gomese, ale Carlo ukazal svoje kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Glen Johnson motm, jednoznačně. Gol nůžkama, parádní průniky, asitence... co víc si od něj přát.

Reagovat
honziss

Ta škola je poznat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele