Anglická Premier League - preview 18. kola

26.12.2011, 02:23, aktualizováno 27.12.2011, 08:21
Previews
Tottenham cestuje do Norwiche a má možnost odskočit na třetím místě svým pronásledovatelům. Jedním z nich je i pátý Arsenal, který doma hostí Wolverhampton. Rovněž ve třetím dnešním utkání se představí londýnský klub, QPR se v nováčkovském souboji postaví Swansea...
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers  (úterý 16:00)
27. prosince už naštěstí pracovníci metra nestávkují, zápas na Emirates Stadium se tak může bez problémů odehrát. Zaměstnanci i fanoušci Arsenalu se v pohodě dostanou na místo určení a duel mezi Gunners a Wolverhamptonem se uskuteční. Není to sice tradiční Boxing Day, den jako malovaný pro sváteční návštěvu utkání oblíbeného fotbalového klubu, ale možná je to tak dobře. Zápasy, které tento den letos nabídl, totiž nepředstavovaly zas tak velkou atrakci.

Příslibem může být minulý zápas Wolves, kteří v rámci 17. kola doma hostili Norwich. Utkání mělo parametry nejvyšší jakosti, strhující závěr, čtyři góly a nakonec i kontroverzní názor sudího v nastaveném čase. Výsledek 2:2 byl však nakonec zřejmě zasloužený a Vlci díky němu poodskočili trojici týmů namočených v sestupových vodách.

To Arsenal má zcela rozdílné starosti. Díky mizérii sousedů ze západu, kteří už potřetí za sebou remizovali 1:1, mají nyní jedinečnou šanci dostat se na čtvrtou příčku, zajišťující účast v Lize mistrů. V pohodě určitě jsou, minulý zápas přijeli na stadion houževnaté Aston Villy a v utkání, kde dokonce padl 20 000. gól v historii Premier League, vyhráli 2:1 brankou Benayouna v samém závěru.

Pro Gunners hovoří i historické statistiky - a to poměrně drtivě. Předchozích šest střetnutí v Premier League vyhráli a při hloubání ještě dál a do všech soutěží, jde dokonce o číslo devět. Wolves navíc dokázal proti Arsenalu skórovat naposled v listopadu 2009 na Emirates Stadium. A tři body nejčerstvěji vezl v roce 1979 ještě z Highbury.

Velký mezník má před sebou Robin van Persie. Nizozemec, jenž bez jakýchkoli pochyb ovládl v Anglii celý rok 2011, může zaútočit na velký rekord Alana Shearera. Útočná legenda dokázala v průběhu jednoho kalendářního roku nasázet 36 ligových gólů, Van Persie jim má doposud 34, plus samozřejmě dvě utkání k dobru. To při pohledu na los není vůbec nepřekonatelný počin - Arsenal hraje doma právě s Wolves a na Silvestra opět doma v malém londýnském derby s QPR.

Ani jeden zápas už letos nestihne Kieran Gibbs, který podstoupil operaci třísel a minimálně měsíc bude mimo hru. Zpátky ve stavu zdravých naopak nalézáme Johana Djouroua, jehož už možná Arsene Wenger využije po zranění stejných partií, jež vyřadila Gibbse. Song je po odykání trestu opět k dispozici. Wolverhampton věří v návrat Craddocka a Edwardse, žádné nové šrámy před výjezdem do hlavního města McCarthy nehlásí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Queen's Park Rangers  (úterý 18:00)
Do roka a do dne. Přesně toto pořekadlo platí v případě Swansea a Queens Park Rangers. Na Boxing Day se loni v Championship týmy sešly a pozdější vítěz ročníku QPR roznesl velšský klub 4:0. Není bez zajímavosti, že dvě branky za Londýňany vstřelil Adel Taarabt, někdejší nejlepší fotbalista druhé anglické ligy, jenž nyní vysedává na lavičce.

Dochází ovšem k naprosté výměně rolí. Ani jeden z celků podle očekávání nehraje na špici tabulky s touhou po umístění na samém vrcholu tabulky. Naopak zuby nehty drží nesestupové pozice, od nichž je ovšem dělí pouhé dva (QPR) či čtyři (Swansea) body. Dalším rozdílem je i role favorita. Loni byli Rangers vládcem Championship, letos do duelu v pozici favorita vstupují svěřence Brendana Rodgerse.

Swans totiž oplývají úchvatnou domácí formou. Ze všech osmi zápasů před domácím publikem prohráli jedno jediné a co je vůbec největší terno u velšského trpaslíka - obdrželi v nich jen dvě branky. Fantastická práce defenzivy v čele se skvělým gólmanem Vormem postavila Labutě v této disciplíně na druhé místo v celé Evropě pouze za suverénní Barcelonu, která doma v Primere Division ještě neinkasovala ani jednou.

Horší je to se Swansea na hřištích soupeře, kde nasbírala jen tři body a právem je nejhorším venkovním týmem Premier League. Ani minulé kolo to nebylo lepší, prohra 1:0 s Evertonem přesto dává příslib alespoň o chloupek lepších zítřků. To QPR klesají stále níž a níž. Jeden bod z předchozích šesti klání je zatraceně málo a minimálně v nejčerstvějším střetnutí doma se Sunderlandem (2:3) měli Jezdci brát body. Tedy pokud chtějí udržet ligovou příslušnost i pro příští sezonu...

Na marodce, či na rozmezí mezi herní způsobilostí a nezpůsobilosti, mají oba kluby po dvou hráčích. Swansea doufá, že se jí levý bek Neil Taylor dá včas dohromady po zápase s Evertonem, v němž musel kvůli zranění kolene ještě před poločasovou přestávkou střídat. Taktéž nad startem Nathana Dyera visí otazník, z důvodu zranění chodidla propásl právě porážku s Toffees.

Neil Warnock na lavičce Queens Park Rangers pak nemůže počítat se stoperem - mladším z bratrů Ferdinandů - Antonem. Trápí jej totiž stehno. Naopak Shaun Wright-Phillips by i přes lehké poranění kolene měl být připraven.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Tottenham Hotspur  (úterý 20:30)
Třešničkou na dortu tohoto prvního povánočního kola by mělo být klání Norwiche s Tottenhamem. Oba týmy jsou zvyklé diváky bavit; a není moc důvodů myslet si, že by se dnes měly starat o nějaké výjimky. Canaries si potřebují spravit chuť po dvou ztracených výhrách, Spurs mohou významně utéct váhavé Chelsea.

Tu mimochodem právě v posledním kole obrali o body, což by se mohlo ukázat být klíčovým momentem téhle fáze sezony. Momentálně jsou Kohouti bod před Blues, přičemž mají dva zápasy k dobru a dá se očekávat, že Arsenal v tomto kole Chelsea předskočí. Teoreticky by tak Tottenham mohl reálně živit tříbodový náskok na třetí pozici, což je skvělé výchozí postavení pro novoroční boje. Jenže Norwich, ačkoliv od počátku nebojuje ani o poháry ani o záchranu, má vždy o motivaci proti silnějším sokům postaráno. Zatím potrápil až na ManCity úplně každého: konkrétně doma se potom střetl akorát s Arsenalem, který tu vyhrál těsně 2:1.

Pouhá jediná prohra v minulých 14 kolech značí solidní formu Tottenhamu. Po odvážné bitvě s jiným londýnským celkem ze Stamford Bridge by si teď Spurs asi rádi odpočali proti zatím ne úplně přesvědčivé defenzívě Norwiche, která stále čeká na první čisté konto. Není to totiž tak dávno, co si Spurs vylámali zuby na houževnatém Stoku a nepříjemně jim zavařil i chvíli poté Sunderland. Ve finále teď v rámci posledních tří kol živí Tottenham chabý průměr jedné vstřelené branky na zápas; zatímco Norwich skóroval za tu dobu hned sedmkrát.

Zároveň ale pětkrát inkasoval, což mimo jiné trošičku odkrývá možnou paralelu s loňským nováčkem z Blackpoolu. Ten v této fázi seděl na skvělé osmé příčce s 25 body (Canaries mají aktuálně o čtyři méně), nakonec však hlavně kvůli nevyváženému hernímu projevu a zanedbávání obranné složky sestoupil. Něco takového si nicméně nikdo v Anglii momentálně nepřipouští; Lambertova skvadra zatím nepochybně představuje nejpříjemnější překvapení mezi nováčky.

Pořádnou zkouškou si teď procházejí na White Hart Lane. Pokud se totiž dosud mohli těšit z jakž takž prázdné marodky (i když to ani dříve terno nebylo), dnes už tomu tak opravdu není. Bez Lennona, Huddlestone a Dawsona; s otazníky nad Defoem, Van der Vaartem i Kaboulem; a s možnou potřebou šetřit ke zraněním náchylného Kinga - to vskutku není přívětivý stav.

To Canaries se s podobou vlastní marodky už dávno mohli srovnat. Vaughan, Ward i de Laet jim scházejí takřka od začátku ročníku, přičemž posledně jmenovaný by už dokonce měl usednout alespoň mezi náhradníky. Kyle Naughton se nachází v trestu, mrzet ho to ovšem nemůže, protože je v Norwichi stejně na hostování právě z Tottenhamu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.75 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (pondělí 14:00)
Boxing Day v Anglii tradičně ozdobí zápasy Premier League a fanoušci se mimo jiné mohou těšit na malé londýnské derby mezi Chelsea a Fulhamem. Oba soupeři to k sobě mají doslova pár kroků, 26. prosince budou muset přicupitat na Stamford Bridge Cottagers.

Vánoce by měly být svátkem pohody a míru, ovšem taková atmosféra rozhodně nepanuje v táboře Fulhamu. Sváteční program nejprve Cottagers připravil nepříjemný předčasný dárek v podobě těžké domácí prohry s Manchesterem United (0:5) a ani ten po Štědrém dnu nebude zřejmě přívětivější.

Cokoliv než prohra Fulhamu by totiž byla v pondělí velkým překvapením. Cottagers nedokázali na Stamford Bridge v lize vyhrát od roku 1964, Chelsea porazili jen jednou ve 30 případech a letos nedal na hřišti soupeřů nikdo méně gólů než právě Fulham. Ostatně vůbec venkovní bilance tohoto mužstva z Craven Cottage je tristní - čtyři vyhrané zápasy z posledních 44.

To vše tedy favorizuje Chelsea, která již nechce opakovat zkrat, který přišel po výhře nad Manchesterem City. Důležité tři body totiž Blues nedokázali potvrdit ve Wiganu, kde jen remizovali a veškerou získanou výhodu ztratili. Nyní jdou svěřenci Andrého Villase-Boase do zápasu po dalším dobrém výsledku, remízu z Tottenhamu už hodlají stvrdit vítězstvím.

Klíčem k úspěchu by měl být letos již tradičně Daniel Sturridge, který hraje ve velké formě a jsou to právě jeho góly, které Chelsea většinou drží nad vodou. Vždyť mladý anglický křídelník dal letos více než dvojitou porci gólů co Torres a Drogba dohromady. Právě Fernando Torres by se měl co nejrychleji probrat, protože jeho výkony v dresu Chelsea jsou v posledních měsících spíše smutnou parodií.

Nabízelo by se, aby proti Fulhamu naskočil v základní sestavě právě on a snažil se chytit nějakým tím vstřeleným gólem, jenže Villas-Boas ho už dobré dva měsíce ignoruje a nedá se čekat, že by v pondělí nechal sedět Drogbu. Torres si tak musí počkat, až bijec z Pobřeží slonoviny odjede na Africký pohár národů. Pak asi bude mít poslední šanci přesvědčit svého manažera o tom, že ještě má týmu co dát.

Zatímco o útoku už má beztak Villas-Boas zřejmě jasno, problémy mohou nastat v obraně. Utkání s Tottenhamem totiž kvůli svalovému zranění nedohrál Branislav Ivanovič a jelikož na lavici nebyl zraněný David Luiz, ani k odchodu připravený Alex, musel na stoperu suplovat Bosingwa. Zatím není jasné, zda se na Fulham alespoň jeden z dvojice Luiz, Ivanovič dá do pořádku, pokud ne, bude muset být ve středu obranné řady použita nějaká záplata. Nabízí se právě Bosingwa, či Oriol Romeu. Alexe prý Villas-Boas zpět do týmu nepovolá.

Duel s Tottenhamem nedohrál ani John Obi Mikel, jehož účinkování v pondělí je rovněž otazníkem a za karty stojí Ramires. Fulham žádné novinky co se marodky týče nemá, po operaci kýly se vrací Steve Sidwell.

Prohra s Man United byla pro Cottagers nejtěžší domácí porážkou od roku 1968 a Martin Jol by byl určitě rád, kdyby se něco podobného již neopakovalo. Mnohem pravděpodobnější ovšem je, že si dodatečný dárek pod stromeček dá jeho protějšek André Villas-Boas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Newcastle United  (pondělí 16:00)
Před rokem byli diváci na Reebok Stadium svědky skvělé podívané, v níž domácí Wanderers deklasovali Newcastle 5:1. Tehdy se nacházeli na šestém místě tabulky. Dnes se, bez útočných es Johana Elmandera a Daniela Sturridge - a se zraněnými Holdenem či Lee Chung-Youngem-, krčí se v pásmu sestupu a pod nimi je jen zoufalý Blackburn.

Právě Rovers se v minulém kole stali trofejí Boltonu, který tak ukončil trýznivou sérii pěti prohraných utkání v řadě. Ne nadarmo se pod Owenem Coylem židle povážlivě kýve. Triumfální vítězství 4:0 v úvodním duelu s nováčkem QPR navnadila fanoušky Trotters na solidní sezonu, pak ovšem následovalo neskutečných 13 porážek z 15 klání a pád na samé dno Premier League. Až poslední předvánoční kolo Bolton vysvobodilo.

Také Newcastle přitom prožívá v současné době hotovou noční můru. Či spíše probuzení do kruté reality. Začátek sezony vypadal pro Magpies úchvatně, neprohráli úvodních jedenáct zápasů, z nichž vytěžili skvostných 25 bodů a dostali se tak dokonce na třetí místo tabulky. Od utkání s Manchesterem City se ovšem svěřenci Alana Pardewa topí v krizi, z níž se budou velmi těžko hrabat zpátky na výsluní. Jen dvě remízy z šesti nejčerstvějších střetnutí, zbytek porážky. Korunu všemu nasadil zápas kola minulého, v němž Newcastle senzačně podlehl West Bromwichi Albion na domácí půdě 2:3.

Psychická pohoda tak bude určitě na straně domácích, stejně jako historická bilance. Sedm z osmi posledních duelů mezi Boltonem a Newcastlem ve svatostánku Trotters vyhrál právě klub z Greater Manchester. Ze Strak už zdaleka nejde takový strach jako na začátku sezony. Jedinou hrozbou zůstává kanonýr Demba Ba, jenž je jediných střelcem týmu v posledních pěti utkáních. Stále také platí pravidlo, že pokud Newcastle otevře skóre, vyhraje. To se mu nicméně nepodařilo už 50 dní.

Svůj první Boxing Day si užije klíčový záložník Magpies Yohan Cabaye, který si odkroutil jednozápasovou stopku, naopak Dan Gosling bude pykat v posledním ze tří zápasů za přímou červenou kartu. Kvůli zranění nenastoupí Lovenkrands, Guthrie, Marveaux a mladší z dua Taylorů Steven.

V Boltonu příliš nového není. Velice samozřejmě schází středopolaři Holden s Leem, ale bez nich se musí v klubu obejít od začátku sezony. David Wheater už má úspěšně za sebou čtyřzápasový distanc a je konečně k dispozici. Čerstvé zranění postihlo Marcose Alonso, jenž stráví zhruba šest týdnů mimo hrací plochu se zraněným chodidlem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Blackburn Rovers  (pondělí 16:00)
Je to nesmírně paradoxní, nicméně je to tak: právě v tento den nepochybně musejí sílit vzpomínky fanoušků Rovers na den, kdy jejich miláčkové v květnu 1995 sice podlehli Liverpoolu, avšak přesto hned poté zvedli nad hlavu pohár pro vítěze Premier League. Tehdy mistry - dnes vyvrhely. Blackburn je beznadějně ukotven v sestupové zóně; a s těmito reminiscencemi půjde proti Reds za zázrakem...

Aby ta paralela byla úplně dokonalá, je nasnadě si ještě říci, že Rovers v onen slavný den z lavičky koučoval Kenny Dalglish - jinak legenda Liverpoolu a také jeho aktuální manažer. Mimochodem proto, že Kean v jednom ze vzájemných soubojů vyzrál na Roye Hodgsona a přibil do jeho rakve pomyslný definitivní hřebík. Nynější lodivod WBA byl vyhozen jenom tři dny poté, co jeho Reds odjížděli z Ewood Parku s potupným výpraskem 1:3. To však bylo pro holohlavého manažera jedno z pouhých sedmi vítězství za ten jeden rok ve funkci, což je zoufale málo a fanoušci to všem okolo dávají hlasitě najevo. Nedávno se dokonce protestovalo i před sídlem Venky’s - to vůbec poprvé -, takže se možná už opravdu začíná zdát, že by Kean mohl být ještě na sklonku roku 2011 odvolán.

To samozřejmě někomu, jako je Kenny Dalglish, nehrozí. Ačkoliv situace v Liverpoolu není úplně růžová. Třebaže Reds skutečně nezvládli jenom jediné kolo z posledních 12, jejich dosavadní bilance 20 vstřelených branek je, mírně řečeno, prostě nuzná. Na druhou stranu stejně tak chudá je i nadílka od soupeřů, na což už lze nahlížet leda pozitivně. Třináct inkasovaných gólů, to je vůbec nejlepší ligová statistika; a aktuálně tři minulá kola vždy s čistým štítem, i to zní moc hezky.

Zajímavý rozpor najdeme ve vzájemné bilanci obou celků. Liverpool se o ní v souhrnu může opřít - vyhrál čtyři z posledních pěti klání na Anfieldu. Jenže minule, když se tato mužstva potkala právě na Boxing Day, bylo z toho roku 2006 senzační vítězství Blackburnu 1:0. Sice na Ewood Parku, ale přece.

Problémy Steva Keana se skládáním defenzivní řady jsou už dost dobře známé. K Givetovi, Dannovi, Olssonovi a Nelsenovi se teď přitom tak napůl přidává i brankář Paul Robinson, který přes Vánoce kurýroval bolavé lýtko. I přes bolest ale podle všeho nakonec chytat bude chtít.

Jay Spearing se Dalglishovi vrací pod ruku z trestu a stále by mohl být potřeba. Gerrard totiž už sice trénuje, do tohoto zápasu ale těžko naskočí, a dál mimo je pochopitelně i Lucas. Spearing by tak teoreticky mohl naskočit do středu pole, který se nedávno s příchodem Shelveyho razantně obměňoval.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Wigan Athletic  (pondělí 16:00)
Boxing Day, anglický "svátek fotbalu", zavítá v roce 2011 i do Manchesteru. Místní United v jeho rámci dostali losem asi vůbec nejoblíbenějšího soupeře - Wigan Athletic. Světe div se, obhájce titulu se s Latics setkal v celé své bohaté historii v pouhopouhých třinácti případech. Překvapením o trošku menším budiž fakt, že všechna tato utkání vyhráli právě Red Devils...

Drtivě vypadá i skóre, jež hovoří ve prospěch Fergusonova týmu v poměru 41 ku 4. Na Old Trafford pak Wigan skóroval jen jednou jedinkrát a shodou okolností to bylo přesně před pěti lety na Boxing Day, kdy United porazili Latics 3:1. Poslední vzájemné střetnutí vyhráli Rudí ďáblové jasně 4:0, nejčerstvější měření sil na domácí půdě pak "jen" 2:0.

Do zápasu půjdou obě mužstva ve skvělé pohodě. Manchester United se před klíčovou vánoční fází naladil do úchvatné formy, za což nejlépe hovoří poslední výsledky - 5:0, 2:0, 4:1. Rovněž Wigan se může chlubit pěknými bodovými zisky, přestože do takových dimenzí jako Reds se dostanou jen těžko. Výhra na stadionu WBA, remíza s Chelsea a nakonec i s Liverpoolem je ovšem výborný počin, na který by chtěli Martinezovi hráči navázat.

Vánočním dárkem pro manchesterské je určitě zdravotní stav Phila Jonese, u něhož se nepotvrdila zlomená lícní kost, takže může tak proti Wiganu nastoupit. A při absenci stoperské dvojice Vidić - Ferdinand a tria středních záložníků Andersona, Fletchera a Cleverleyho se bude mladý defenzivní univerzál určitě hodit. Vyloučený je však start Ashleyho Younga, který si pár týdnů poléčí své pochroumané koleno.

Wigan se bude pro sváteční duel muset nejspíš obejít bez Huga Rodallegy, jehož - ač v týdnu proti Liverpoolu hrál - s největší pravděpodobností vyřadí ze hry zranění z utkání s Chelsea. Podobně nejistý je také start Steva Gohouriho, kterého zchvátila chřipka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.14 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Everton FC  (pondělí 16:00)
Vloni na Vánoce šestý, dnes patnáctý. Jaký to propad zaznamenal Sunderland za jediný kalendářní rok. Do střetnutí na populární Boxing Day ovšem kráčí v dobré náladě; pod novým manažerem O’Neillem totiž dva ze tří zápasů vyhrál a na chvostu tabulky se mu dýchá přeci jen lépe. To Everton dělá progres hůře znatelný...

A přesto v minulá dvě kola může po bodové stránce hodnotit kladně. Po remíze s Norwichem přišel i domácí skalp Swansea, takže jsou aktuálně Toffees jenom bod od první desítky. Tím Everton začal pracovat na zkrášlování domácího výkazu, který doteď vskutku nebyl vábný. Jiná stará rána se ale dál otvírá: Karamelky pořád nemají nějakého výsadního střelce. Už čtyři kola se jim nepovedlo vstřelit více než jednu branku, dvakrát i vyšly naprázdno - na druhou stranu jak do sítě Norwiche, tak proti Swans se trefil jediný borec, ofenzivní záložník Osman. Od něj se ale pravidelný přísun branek přeci jen čekat nedá; a z útočníků zvládá Vellios vyčnívat i s pouhými třemi ligovými zářezy na pažbě.

Martin O’Neill je pověstný svým nadšeným přístupem k trénování, třeba i od postranní čáry, a schopností vyždímat z hráčů maximum: přesně něčeho takového se Sunderlandu v poslední době nedostávalo a možná proto se O’Neill jenom za ty tři kola stihl postarat o rovnou polovinu všech výher Black Cats v tomto ročníku. Ano, pod Brucem od jeho odvolání Mackems krutě strádali; severoirský manažer okamžitě vlil svým novým svěřencům entuziasmus do žil. Mimo jiné potom i vůli po vítězství - o obou nedávných triumfech Black Cats rozhodly v poslední dvouminutovce.

Mimořádně pozitivní bilance si užívají Toffees se Sunderlandem. Červenobílí naposledy na tohoto soka vyzráli v roce 2001 - vlastně přesně před deseti lety, protože se tak dělo 22. prosince. Od té doby mezi sebou oba kluby jenom v rámci ligové soutěže odehrály 13 klání, přičemž hned deset jich Everton strhl na svou stranu.

V Sunderlandu se v nedávné době hrabaly dobré zprávy na hromádku jako na podzim spadané listí. Zaprvé se zázračně lepší stav Connora Wickhama, takže by možná hned pro příští kolo mohl být fit. A zadruhé už své dlouhodobé problémy s koleny překonalo duo Gordon-Campbell. Takže ačkoliv oba ještě zdaleka nejsou v zápasové kondici, jejich očekávané návraty se rovněž blíží.

Naopak v modré části Liverpoolu Ježíšek takové dárky nerozdával. Colemanovi čerstvě nadělil bolavé stehno a až dva týdny na marodce; Rodwellovi s McAlenym stále nedovolil vypořádat se s problémovým hamstringem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (pondělí 16:00)
I přes významnou výhru West Bromwiche na hřišti Newcastlu bude v utkání při tradičním Boxing Day favoritem Manchester City. A nejen kvůli výjimečné formě a bilanci, kterou vedoucí celek letos má, ale také proto, že Baggies v probíhající sezoně dokázali ve vítězství proměnit pouhá dvě domácí střetnutí.

Samozřejmě, ManCity bude dnes nažhavené přidat další tři korálky na šňůrku s názvem "Premier League 2011/12", nicméně svěřenci Roye Hodgsona budou v nebývalé pohodě po fantastickém představení ve Sports Direct Areně. Jak výsledek, tak výkon, který k němu WBA dovedl, rozhodně nebyl tím z řady předpokládaných.

Velký optimismus navíc na The Hawthorns musí panovat po definitivním vyléčení útočného dua Long-Odemwingie, které má zcela jistě kvalitu překonat jakoukoli defenzivu v Premier League. Doufá se tu také v uzdravení záložníka Jamese Morrisona, jenž si proti Newcastlu přivodil menší zranění stehna. Nejistota panuje rovněž nad starty Mulumbua a Jeroma Thomase; zcela určitě nenastoupí Steven Reid, který je po operaci kolene.

ManCity se z první porážky sezony, kterou mu po 14 utkáních uštědřila Chelsea, rychle oklepalo, udolalo 1:0 Arsenal a potom také Stoke City 3:0. Poprvé od roku 1929 tak bylo na Štědrý den v tabulce první. Poprvé po devětačtyřiceti letech také překonalo hranici 50 gólů už po šestnácti utkáních - jen jednou ve všech soutěžích pak letos nedalo ani branku.

Citizens mají k dispozici prakticky kompletní kádr, pouze levý bek Aleksandar Kolarov je na sto procent zraněn. Dále pak pravděpodobně nenastoupí Edin Džeko, jemuž nedá klid poraněný kotník. Otazník visí také nad Micahem Richardsem. Ten si v utkání se Stoke přivodil problém s lýtkem, pro nějž musel po necelé hodině hry střídat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 4.60 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Aston Villa  (pondělí 20:45)
Bohatý program "nejfotbalovějšího dne" v každé sezoně Premier League uzavře paradoxně duel, který by nám onoho pravého, zábavného fotbalu nemusel nabídnout tolik. Potkají se totiž Potters, jejichž každá zhruba třetí přihrávka směřuje do obranné třetiny soupeře a kteří v průměru drží míč na svých kopačkách necelých 40%, s Villans, jež se pod manažerem McLeishem proměnili v jednoho z nejdefenzivnějších a nejnudnějších účastníků soutěže.

Přesto to bude v mnoha ohledech speciální zápas, který se snad vyplatí sledovat. V první řadě jde samozřejmě o menší lokální derby o kraj Midlands, což by samo o sobě mohlo jenom více nabudit už tak nejhlučnější fanoušky v lize (ti ze Stoke-on-Trent jsou prý schopni vyprodukovat rámus o 102 decibelech, což je hluk srovnatelný s tím, který doprovází vzlétávání letadla). V řadě druhé se pak Peter Crouch snad už konečně bude pokoušet o svou jubilejní stou ligovou trefu. Naposledy nestartoval kvůli nachlazení, na Boxing Day už ale bude rozhodně připraven pokořit tento milník zrovna tváří v tvář svému někdejšímu zaměstnavateli.

I na druhé straně barikády se mimo jiné půjde zaměřit na jednu konkrétní osobu. Po dvou vynechaných kolech z důvodu poranění stehenního svalu se vrací do akce Darren Bent. O jeho schopnosti se McLeish před startem sezony určitě chtěl opírat, 21milionová lednová posila ale už čtyři utkání v řadě vychází střelecky naprázdno a o víkendu dokonce sebekriticky vystoupila v médiích. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se s vlastní mizernou formou Bent popere, neboť samotný klub nezatížil konto čtyř z posledních šesti soupeřů.

Stoke je aktuálně pět bodů před Aston Villou, na osmé příčce a o Vánocích si tedy stojí nejlépe za posledních 37 let. Navíc postoupil do další fáze Evropské ligy, takže Pulisovi svěřenci dost možná mohou propadat euforii. Na druhou stranu je minule zchladil Agüero a také předešlé zkušenosti s kombinací Boxing Day-Aston Villa nevěstí nic dobrého. Na konci 19. století Potters tomuto soupeři podlehli dokonce 0:6, před 31 lety 0:1. Na Britannia Stadium ale dosud rukami Villans nepadli - jednou remizovali, dvakrát vyhráli.

O Bentově návratu už byla řeč, on však nebude jediným vitálním posílením řad birminghamského celku. Zdrávi jsou rovněž Collins s Heskeym a slušnou pravděpodobnost brzkého zotavení má také Ireland. Alan Hutton ovšem rozhodně nenastoupí pro karetní trest.

Rovněž na opačném konci barikády to není o slavení v jednotném čísle: kromě návratu Petera Crouche je tu také vypršelý distanc klíčového stopera Shawcrosse. Glenna Whelana ale pro změnu lýtko nepřestává trápit, takže by ani nyní nemusel soupeřovy zadáky ohrozit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City17142153:1544
2.Manchester United17133142:1442
3.Tottenham Hotspur16112332:1935
4.Chelsea FC17103435:2033
5.Arsenal FC17102533:2532
6.Liverpool FC1786320:1330
7.Newcastle United1776423:2227
8.Stoke City1773718:2824
9.Norwich City1756627:3121
10.West Bromwich Albion1763819:2621
11.Everton FC1662817:1920
12.Aston Villa1747619:2319
13.Fulham FC1746718:2318
14.Swansea City1746716:2118
15.Sunderland AFC1745821:2117
16.Queen's Park Rangers1744917:3116
17.Wolverhampton Wanderers17431019:3215
18.Wigan Athletic1735915:3014
19.Bolton Wanderers17401322:3912
20.Blackburn Rovers17241124:3810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2407)

Přidat komentář
fantomas

Skóre 16:0 z posledních čtyř vzájemných střetnutí a 41:4 ze všech třinácti...to je prostě BRUTÁLNÍ!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si srandu

Reagovat
miky10

Neděláš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED!

Reagovat
miky10

Hmm, nedělals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

if you lose argument, start to play that you were just trolling...

Reagovat
alcantara

Necitaj tak poctivo

Reagovat
smazaný uživatel

603302785

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Hax.

Reagovat
miky10

Pořád hax.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proč si nešel spát tentokrát?

Reagovat
madridcan

Este dobre,ze su otvorene nejake tie pobocky Nikiniek a mozem si ist niektore z tychto stopercentnych zapasov ist natipovat

Reagovat
fantomas

Schválně povídej, jaký sou stoprocentní.

Reagovat
kiwwi

sice amaterina, ale dnes vynimocne pojdem do toho...akovka: Chelsea, City a United handicap

Reagovat
kiwwi

Chelsea 1, City 1, United handicap 0:1, aby to bolo zrozumitelne

Reagovat
miky10

Fakt City 1?

Reagovat
M0rb1D4S

Jestli dáš u City 1 tak jsi frajer

Reagovat
diastan

Nedá nic jen velká huba

Reagovat
cristiano.K.

nebude lepší u vás vsadit 3+ golů?

Reagovat
kiwwi

joj kokoti, City 2

Reagovat
cristiano.K.

oni kokoti?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Na City za takový bídný kurs? Já naopak dnes věřím, že by WBA docela reálně mohli bod urvat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

to je akovka, WBA je podla mna uplne bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nepříjemný soupeř a věřím, že City hodně potrápí. Pokud jim to sedne a Odemwingie bude mít svůj den, tak věřím, že jsou schopni i vyhrát.

Reagovat
kiwwi

tak prehram 50 eur, ale United budu na cele no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

City je prejedou jak sane hovno.

Reagovat
madridcan

Ne,lebo chazy ma z*ebe,ze nedavam solo na manchester za 10 eur,vyhra 11,40 Dal som vsetko,tak uvidime

Reagovat
cristiano.K.

zkus Stoke 1,city bych nedával,čekám těžký zápas jako vždy na WBA.CFC hcs, nebo Studge,že dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám nahozený na vedlejším tiketu výhru LFC bez obdržený branky. Na bwinu kurz 1.87

Reagovat
cristiano.K.

hlavně,aby my jsme dali gola

Reagovat
smazaný uživatel

boxing daaaaaay Nejenom v Anglii se na něj těší.

Reagovat
fantomas

Jj, v Austrálii se taky těšili a já to zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by mohol pribudnut dalsi vysledok Champ1:6ns na "nedobytnom" stadione 1:6 a s Wiganom bude maximalna spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Joleon Lescott praje krasne vianoce manchesterskej rezerve: http://www.youtube.com/watch?v=0JAL9sASJ5I

Reagovat
smazaný uživatel

Záludná FA přiřadila ten potenciálně nejnudnější zápas na večer aby zaručila že uvidíme buď jeho, a nebo nic. Radši sem chtěl vidět jestli si Černé kočky poradíjou s Karamelkama.

Reagovat
Bayern +

To je jedna věc. A druhá, DigiSport se může jít s tím jejich výběrem zahrabat. Jako chápu, že vybírají atraktivní zápasy, hlavně B4, ale vysílat 12 zápasů v řadě! jen a pouze United je prostě výsměch, stejně jako jejich permanentní přednost při překrytých zápasech (a to i v případě, že se hraje takový zápas jako například SAFC - NUFC).

Reagovat
smazaný uživatel

Tož výsměch, Man United má suverénně nejvíc fanoušků, takže je to logické. Mě je to víceméně jedno, stejně se dívám přes sopcast a tam přenos najdu vždycky.

Reagovat
Bayern +

Já právě přes Digi, protože už když to mám, tak to na velké obrazovce využiji. Stejně v PL letos žádný "můj klub" nemám, tak dívám to, co vysílají.

Reagovat
vitasrp

Je to výsměch, protože to je naprosto nudný utkání, jednoznačnější zápas v PL snad ani není..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Pojeb je, že se na to podívám asi až večer ze záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Hlavně FA o tom vůbec nerozhoduje, rozpis zápasů určujou hlavně televize..

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Nikoho to nebude zajímat , ale dneska v noci zemřela mojemu spolužákovi mamka , kterou jsem moc dobře znal a dokonce byla mamčina spolužačka. Na Vánoce , chudák spolužák , nevím , jak se může cítit , když i mě to bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je na hovno. Upřímnou soustrast

Reagovat
Chazy

To je fakt nešťastný

Reagovat
niflheim

Podpásovka

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto sa stalo aj môjmu najlepšiemu kamarátovi na začiatku leta..na pohrebe som to já nevedel uniesť, tak jak sa musel cítiť on teraz už je celkom ok, berte ho často von na nejaké akcie, aby na to nemyslel..aj každý deň

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je právě problém , s ním se bavím téměř jen já , a to jsem jakože sebevědomá osoba a ve třídě , škole , ne - li ročníku mám clekem silný slovo. Zato on je prostě .. Zamlklý.

Reagovat
smazaný uživatel

A na pohřeb nevím jestli pujdu , jestli bych to unesl , navíc máme mít oslavu u pratety , ale to bych oželel. Jenže nevím , jestli tam jít. Každopádně ve škole s ním budu v kontaktu , aby byl mezi lidma. Nejvíc mě ale štve , že si z něho každý utahuje , a teď když to zjistí , ho budou litovat. Jasně , je to na místě , ale je to jak u Havla. Musí člověk zemřít jen proto , aby si ho vážili ? U Havla myslím hlavně omladinu.

Reagovat
minoLFC

smutne...dlhodobejsia choroba?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím přesně , oč šlo , ale měla nádor na mozku .. Už byl mnohokrát odoperováván , ale vždy se obnovil. Okolo půlky listopadu doktoři řekli , že se jen čeká na smrt.

Reagovat
Manik...

to mi je líto, upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Louis Saha is fighting for his Everton FC future, says David Moyes

Nevím o co by měl bojovat, měl by mu rychle nabídnout smlouvu. Lepšího útočníka tam nemá, když je zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by už mal nastúpiť Fernando, proti Spurs sa celkom dobre pohyboval, len veľmi málo strieľa. Drogba by z takých pozícií v akých bol Nando, dal už min. 2 góly. A takisto by si mohol na 1 zápas oddýchnuť Mata, ktorý spadol do priemeru posledné 2 zápasy..ale to nečakám, keďže aj priemerný Mata je možno lepší ako nabudený Malouda a Kalou.

Boxing Day aspoň niečo mi spríjemní Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešním dnem vlastně začíná hardcore program LFC. Osm zápasů za měsíc teď čeká LFC. Jsem zvědavej jak to zvládnem, protože při takový porci nějaký zranění přijdou. Nevěřím, že by byl čistej štít. Nejvíc jsem zvědavej na to co se bude dít v lednu, spekulací je víc a víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to, posílit potřebujeme, takže spekulace se budou množit. A já jsem rád, já si přestupové období užívám.

Reagovat
cristiano.K.

asi tak odchody nečekám,takže snad může přijít jen příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych zase nějakej uvítal. Třeba Maxiho nebo Dirka...ale to spíš v případě, že bychom v lednu sehnali hráče na jejich pozice.

Reagovat
tnt03

Manchester United!!!!!!....6-1 .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinná výhra nad Boltonem I když se v poslední době tolik nedaří, tak to dnes zvládneme a udržíme krok s L'poolem GO United GO

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je pro umisteni NUFC nepodstatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme 3 body za nimi, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze neni dulezity umisteni po 20 kolech, ale na konci, a tam nas Liverpool urcite zajimat nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Isto povinna vyhra?

Reagovat
minoLFC

no ak aj proti Blackburnu budeme mat @5 striel bez golu tak podpalim stromcek naprotest

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

25

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak program je jasný, prvně Chelsea s Fulhamem, potom LFC - Blackburn a na závěr trochu házené v podání Stoke. Opožděný vánoční dárek od PL.

Reagovat
minoLFC

program je jasny....Chelsea, KFC a idem von (nebudem si kazit vecer takym zapasom)

Reagovat
j_mrazik

Takže to chápu dobře, že si dáš Chelsea, pak se jdeš najíst a pak další program?

Reagovat
minoLFC

heh...softwarova klavesnica no..

Reagovat
smazaný uživatel

KFC = Rovers

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jones dneska nastoupí ?

Reagovat
smazaný uživatel

fandím manu ale w.b.a.-manc 0 no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham have won none of their last 35 Premier League London derbies away from home (D12 L23).

Reagovat
afc

dnes by to uz mohli zlomit

Reagovat
kiwwi

bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

luiz už je zdráv

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pocitam s vysokou pravdepodobnosti se sestavou :

Cech-Bosingwa,Luiz,Terry,Cole-Lampard,Romeu,Meirels-Sturridge,Drogba,Mata

Bohuzel to bude asi vysoce nekoukatelnej fotbal , Lampard a Meireles hrajou spatne a kdyz nastoupili spolu tak to vzdy nestalo za nic, zprava Bos ktere ofenzivu nepodpori svymi centry na tribunu a na hrotu Drogba ktery se posledni dva zapasy vratil ke svemu vychazkovemu tempu. Prakticky to stoji jen na Matovi a Sturridgovi a zalezi jak jim to dnes sedne.

Reagovat
vitasrp

Drogba s Tottenhamem opravdu ve vycházkovém tempu nehrál, naopak byl i přes slabou podporu spoluhráčů poměrně platným hráčem..

Reagovat
Arbiter

Tak Luiz ma byt fit a pripraven na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to vidím v celku pozitivně. Jen mi dělá starost to, že v záloze zase nebude Ramires, tentokrát kvůli žlutým kartám. Můžeme doufat, že se Sturridge dobře vyspal a bude sekat lajnu nahoru, dolů, protože právě tohle platilo na Fulham proti ManU. Otazníkem ještě bude, jestli nastoupí Drogba, nebo Torres. Osobně bych preferoval Nanda, ikdyž už se ho dlouho nezastávám, prostě potřebuje hrát, když s největší pravděpodobností bude Drogba na APN dýl jak měsíc, jelikož Pobřeží Slonoviny se nenechá jen tak vyřadit. A dost možná je právě tohle Torresova poslední šance(Drogbova absence), tak uvidíme jak jí využije. Toť asi vše ode mě, ještě přídám sestavu, kterou bych si představoval.

Čech-Bosingwa(Ferreira),Luiz, Terry, Cole-Lampard, Romeu, Meireles-Sturridge, Torres, Mata

Ne, že bych teď onanoval nad Ferreirou, ale proti Tottenhamu zahrál opravdu dobře a do zadu si svoje vždycky odehrál a odehraje

KTBFFH

Reagovat
Arbiter

Hlavne kdzy nastoupi Ferreira, bude mit na obliceji masku

Reagovat
smazaný uživatel

to je specialita hráčů Chelsea, no spíš jenom jednoho, takže v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

KTBFFH? To už název Chelsea píšete azbukou?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ingema.net/pruvodce/rus-pis.pdf nemyslím si, že to, co jsem napsal je azbuka

Reagovat
Arbiter

Je to pitoma slepice, tak se nediv, ze se mu to planta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nevíte,jestli je příští týden opět MU v tv? jestli mám blít už dneska, ono to totiž dnes není daleko od pravdy po včerejšku

Reagovat
kiwwi

buduci tyzden sa to s nicim neprekryva, takze na 100% ano

Reagovat
cristiano.K.

když se to nekryje,tak mi to nevadí,ale když vás u přednostní před jakýmkoliv zápasem tak

Reagovat
kiwwi

ty nevies ze Digi ovlada Fergie?

Reagovat
cristiano.K.

tak to mě sere,že mu přispívám

Reagovat
kiwwi

on ti serie na nejake peniaze, on len potrebuje vsetkych a vsetko ovladat

Reagovat
cristiano.K.

tak at si ovladačem pouští pořád dokola zápas s Barcou

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, ze je.

Reagovat
kiwwi

ty vole, este aj toto vam vadi, ked su v telke vtedy ked sa to neprekryva so ziadnym zapasom?

Reagovat
Bayern +

To´s vyhrabal kde? Kdyz se to neprekryva, samozrejme, ze mi to nevadi, protoze ja PL sleduji obecne, letos tam zadnej "muj klub" neni. Ovsem vadi mi, ze vas vysilaji 12 zapasu v rade (jestli i doma proti Canaries, to jsi nepamatuji) tak 15.

Reagovat
kiwwi

tak sa pozri jak si to napisal

Reagovat
Bayern +

Myslis prispevek: "Samozrejme, ze je." ? Ja na tom nic, krome neutralniho emotikonu nevidim.

Reagovat
kiwwi

nechajme to

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Boss backs Andy to take chance.

Blackburn by mohl sestřelit a dostávat konečně šance v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám zbývá, když Luis půjde do chládku na 8 zápasů...

Reagovat
kiwwi

jak to, ved nie su ziadne dokazy, takze vam pri odvolani trest zrusia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo by to spravedlivé, ale toho se nejspíše nedočkáme, no .

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně 3:0, hattrick Demba a žádný sraní se s tim na Boxing Day.

Reagovat
cristiano.K.

mám tušení,že dnes budeš smutnej,ale optismus je potřeba o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra tolik nevadi, smutnej jsem z toho, ze nehraje zaklad Ben Arfa. Jestli dnes bude hrat a prohraje se, tak mi to tolik vadit nebude.

Reagovat
cristiano.K.

to jsem nasranej taky,pokaždý,když na vás koukám,tak nehraje přitom je to geniální hráč,který dokáže zápas rozhodnout a nebo si nechat sebrat míč na vlastní polovině a posrat zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně. Jenže ty ztráty má každej hráč, ne tak výrazný, ale má. Ben Arfa to aspoň vynahradí vpředu. Naposled taky nastoupil a během 10 minut přihrál na gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na měsíc jede do Afriky, tak musí nějak začít stahovat toho RvPčka, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby nám ho nezapíchli, teď když to neni zahradník

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch? Já zase doufám, že se to nepohyblivý nemehlo netrefí... Věřím, že Aston Villa coby nejčastěji remizující tým tak ukope bod, čili souhlas s redaktorem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To nepohyblivý nemehlo má techniku, o který se může jinejm jen zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC - EFC alebo WBA - MC mali dať na 18.00. To by bol krásny Boxing day.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Marosh16

vie mi niekto pomoct??? pridem az o 16:00 domov, cize nestiham zapas chelsea vie niekto o nejakej stranke kde by sa dal zapas stiahnut co najskor a bez toho, aby tam bol napisany vysledok???? diky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Marosh16

dik este jedna otazocka, kedy tam priblizne zvyknu davat zapasy?? kolko po dohrati???

Reagovat
kiwwi

kedy ako, 2 hodky po zapase by to tam uz byt mohlo

Reagovat
Marosh16

okej super, dik este raz, uz len dufat ze to bude v pozeratelnej kvalite, uz som rozmaznany bloodzeedom a tych HD linkov je prilis vela

Reagovat
kiwwi

uploaduju to v slusnej kvalite, niekedy dokonca v HD

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vítězství LFC s Blackburnem.

Reagovat
smazaný uživatel

100. jsem chtěl dát pro Boxing Day.

Reagovat
smazaný uživatel

to si šetřím na 1000.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10 : 0

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cech-bosingwa,terry,luiz,cashley-lamps,meireles,oriol-sturridge,torres,mata

Reagovat
Arbiter

Trochu brzo na oficialni sestavy, ne?

Reagovat
kiwwi

vyhrate dnes, nie?

Reagovat
Arbiter

No ja to predpokladam a pocitam s tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze jo, ale nadilka pro Fulham to asi dneska nebude, cekam vyrovnany zapas...

Reagovat
kiwwi

no kto vie, co s nimi spravila ta nakladacka doma s United

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim a hodne se bude skore odvijet i od toho jake tempo zvoli CFC. Doufam, ze to neprehnali s jidlem a cukrovim a nepredvedem vychazkove tempo jako ve Wiganu.

Reagovat
kiwwi

na drzanie lopty je v expekte hranica 56.49% za kurz 1.85...ma to celkom laka

Reagovat
Erdovec

co myslíte Potters under?

Reagovat
kiwwi

mna laka presny vysledok 1:1

Reagovat
Erdovec

já už mám akovku City, Chelsea, MU hcp a Potters under jen tak 4fun, teď přemýšlím o nějákém seriozním tiketu

Reagovat
fantomas

Na 90%.

Reagovat
Arbiter

Pitome slepice se nam snazi pretahnout Cahilla nabidkou 9 mio, ale stejne se jim to nepodari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

ty si taký debil, že to skoro ani nie je možné

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

však si ho nechte, není to žádnej zázrak

Reagovat
minoLFC

Reagovat
JIMMY-PO

presne tak, k nám radšej Samba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

che-ful 2:0 wba-city 1:1 liv-bla 2:1 mutd-wig 3:0 bol-new 0:0 sun-eve 3:1 sto-avilla 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že se dneska konečně trefí Torres, i když je to už dosti ohrané klišé

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu nepomůže ani kdyby dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím doufat, protože jinak až odjede Drogba na APN je Chelsea v kýblu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je v co doufat u fanoušků chelsea ohledně Torrese. Evidentně s tím týmem Torres nežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně co jiného ale fanouškům CFC zbývá?

Reagovat
kiwwi

prejst ku City

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Doufat v to, že ho střelíte aspon za polovinu ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím,že se protrápí ke konci smlouvy, takže něco podobnýho jako Shevchenko

Reagovat
minoLFC

podla mna ak sa neschopi, tak v lete do Atletica za Falcaa

Reagovat
herbage

Hm, večerní utkání bude lahůdka. Soukup jistě napsal v červnu Ježíškovi, aby upravil los

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jelikož je to tak vyjímečnej mač, tak ho jako jedinej dneska dává bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

Soukup je bloodzeed!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ode mě koupil nick.

Reagovat
soukup

a taky jsem tlačil na Villu ať najmou McLeishe, aby to mělo ty správný grády

Reagovat
herbage

a jaký jsi si přál výsledek?

Reagovat
soukup

čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho rugby.

Reagovat
herbage

dnešního zápasu, ale ty jsi skromný chlapec, tobě stačil jistě jen McLeish v AV

Reagovat
soukup

aha zmátl mě ten minulej čas. Jako 1:0 z autu samozřejmě, proč se ptáš vůbec

Reagovat
herbage

byl jsem zvědavý, mohl jsi překvapit a napsat třeba: po dvacáté přihrávce v malém vápně do prázdné

Reagovat
soukup

tím bych tě akorát zklamal

Reagovat
herbage

no hlavně sebe, taková hanebná výhra není hodna Stoke

Reagovat
soukup

no já bych to přežil, ale spousta lidí by pak ztratila iluze

Reagovat
kiwwi

gunneri, kolko stal ten vas Park?

Reagovat
herbage

3 mega euro, cca

Reagovat
kiwwi

len tak sa pytam, lebo vysla dnes takato sprava:

L'Equipe says Park cost Arsenal £12million!

Reagovat
herbage

blbost

Reagovat
herbage

a jak se řekně slovensky správa národního parku?

Reagovat
kiwwi

tak isto

Reagovat
Maresma

narodneho, ne?

Reagovat
herbage

hm, to potom diktáty máte tedy hodně těžké: přišlia správa, že správa bytovaiho družstvia mäla spravit dielnieky o tom, že majú spravit rozvod centrálného vytápaní

Reagovat
soukup

přišlia je jakým jazykem?

Reagovat
soukup

aha tak ono to je celý divný

Reagovat
herbage

nevím, neumím slovensky

Reagovat
Arbiter

herbageho...

Reagovat
Bayern +

To je finstina?

Reagovat
kiwwi

coze to?

Reagovat
smazaný uživatel

normálny si?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale toto je hanba, ak si to myslel vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

Správa Národného parku, ne ?

Reagovat
Bayern +

Ak se nejedna o konkretni park, tak s malym n.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň mi tuto chybičku, už se to nebude opakovat.

Reagovat
soukup

Ale teda, že by Stoke - AV bylo nějaký derby? Možná geograficky to tak vychází, ale ze všech týmů z té oblasti je tohle asi nejmíň derbyózní možnost

Reagovat
fantomas

Proto taky všude možně píšu, že je malý. Ale už sme se bavili o tom, že lokální derby je prostě taky derby...

Reagovat
Error

Poradí někdo stránku s porovnáním cen vstupenek jednotlivých klubů PL?

Reagovat
Arbiter

David Luiz and Fernando Torres both start the game v Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohli Cottagers vyhrat.

Reagovat
Arbiter

To jako kvůli tomu, že nastoupí Nando? Pěkná hloupost, jeho úkol střílet góly zvládne i Studgie

Reagovat
smazaný uživatel

To kvuli tomu, ze nastoupi Luiz

Reagovat
Arbiter

Pěkná hloupost, ač Luiz bývá někdy splašený, s Terrym si sedne letos víc než Braňo...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Ivanovice radsi znovu uvidim na RB az se uzdravi. Mimochodem jeho zraneni neni nic vazneho, ne?

Reagovat
Arbiter

Nemělo by to být nic vážného, jen problémy se stehenním svalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Luize Fulham dokáže dát vpředu gól a Nanda vzadu bez problemu ubrání. Jasná výhra Cottagers

Reagovat
Arbiter

Maluješ si to moc hezky, ale vědělo se, že naskočí Luiz, páč je Braňo mimo na víc než týden, přesto jsme si tou výhrou jistí. A jak jsem říkal, úlohu Nanda (střílení gólů) s prstem v nose zvládne Daniel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nam to klasicky zaridi Sturridge

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

V soucasnem rozpolozeni je to jestli hraje on nebo Drogba , asi tak prast jako uhod..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně sestava, kterou jsem tipoval Dnes to vyhrajem!

Reagovat
Arbiter

Team v F'ham: Cech; Bos, D Luiz, JT (c), Cole; Meir, Romeu, Lamps; Sturr, Torres, Mata. - subs: Turn, Fer, McEach, Mal, Kal, Lukak, Drog#CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to chtel videt, jen aby to byla pravda a vyhrali jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby z lavicky nastoupil McEachran,Lukaku,Kalou tak sem nadmiru spokiojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ale tomu verim jen v pripade, ze by se nam dneska nejak vyjmecne golove darilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak pokud to bude treba o gol tak cekam klasicky Malouda za Matu, Drogba za Torrese a pak nejspis Kalou za nevim koho.

Reagovat
Arbiter

Naskočení McEachrana dneska docela věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz radsi neverim nicemu... ale mas pravdu dneska to realne vypada, ze by tam mohl jit za jednoho z dvojice Lampard/Meireles.

Reagovat
Godwinson

Skvělé.

Reagovat
Error

Ať je vpředu kdokoliv, stejně bude hra stát na záloze a ta v tomhle složení nefunguje... snad se to změní. Potěšil by mě kanadský bod pro Lampse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha se mi zdá trochu slabší, snad vám to na Fulham bude stačit.

Reagovat
Arbiter

Jak jako slabší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkušený Romeu, který se nesmí přílišným nasazováním uspěchat, neběhavý Lampard a zatím bez výrazné formy hrající Raul. Celkem 2 neběhaví hráči a jeden zmatený Portugalec. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nic lepšího k dispozici nemáme

Reagovat
Error

Tak individuálně jsou na tom skvěle, bohužel pro nás 2 stejné typy. Chybí běhavá náhrada za Ramiho.

Reagovat
vitasrp

Jo, tohle je naprostá pravda, taky mám trochu obavy z Lamparda a Meirelese vedle sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně

Reagovat
Bayern +

200. pro Boxing Day

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Torressssss

Reagovat
kiwwi

flop of the year

Reagovat
smazaný uživatel

*decade

Reagovat
Arbiter

Riise by si dneska mohl dát vlastňáček

Reagovat
vitasrp

Já už se nemůžu dočkat, vánoční program je tady, nejlepší část sezóny začíná..

Jinak s Fulhamem jsou to o Vánocích už takový docela tradiční bitvy, v posledních 6 sezónách jsme s nimi hráli v tomhle období dokonce 5x a vždycky to byly velký bitvy, nerváky.. Takže ani dneska nečekám nic jednoznačného, ale vyhrát musíme!

A k sestavě - těžko říct, co čekat od Torrese, podle mě to z jeho strany bude další z řady zklamání, ale rád bych se mýlil.. Každopádně bude mít perfektní podporu, hraje s ním Mata i Sturridge, více toho asi chtít nemůže.. Ale nerozehranost na něm asi bude znát, vždyť naposledy v základu nastoupil takřka před měsícem..

A trochu mám obavy z naší záložní řady, protože bez Ramirese s Meirelesem a Lampardem v záloze najednou to snad nikdy nedopadlo dobře, takhle ta záloha nefunguje.. Snad dnes překvapí a odevzdají dobrý výkon, hlavně aby to nebyl propadák jako proti Wiganu..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně moje slova V kolik btw začíná předzápasové studio na bloodzeedu?

Reagovat
Arbiter

Bloodzeed to dneska vysílá?

Reagovat
smazaný uživatel

no já doufám, když se od 2 nic jiného nehraje

Reagovat
Arbiter

no na wizwig bloodzeed nevidím

Reagovat
vitasrp

Vůbec netuším, já mám PL TV, takže se budu dívat asi na ní..

Reagovat
Arbiter

kolik za to platíš?

Reagovat
vitasrp

No, ono je to docela složitý vysvětlovat, protože to rozhodně nemám oficiální cestou..

Reagovat
Arbiter

ach tak tak to nechme být

Reagovat
vitasrp

Já bych ti to klidně popsal, ale rozhodně ne tady, nechci zkoušet, jak moc je internet anonymním světem..

Kdybys ale případně chtěl vědět, jak tyhle kanály(PL TV, anglický Sky Sports, Setanta, ESPN, německý Sky Sports atp) seženeš, dej mi na sebe kontakt(Facebook, ICQ) a po zápase bych ti to popsal..

Reagovat
Arbiter

na fórum jsem ti poslal soukromou zprávu

Reagovat
vitasrp

OK, po zápase se ozvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se taky vtírnout ? Přecejen sopcast mě štve.

Reagovat
vitasrp

Jistě, ale platí pro tebe to samé, musíš mi na sebe dát kontakt..

Reagovat
smazaný uživatel

374396312 tady máš ICQ pak ti na něm pošlu fb, přecejen už na ICQ moc nechodím.

Reagovat
Kaze

Moje ICQ je 479779615, každopádně, to je přes satelit, nebo přes internet? Mě se nechce rozhodně hrabat do satelitu, televize atd.

Reagovat
vitasrp

Potřebuješ k tomu obojí - jak připojení k internetu, tak i nastavit satelit..

Reagovat
kiwwi

coze to mas?

Reagovat
vitasrp

Oficiální televize Premier League, dávaj tam všechny možný zápasy, maj vlastní studia atp.. Ale využívám ji minimálně, daleko radši se na zápas podívám na ESPN nebo Sky Sportech, kde to má o něco vyšší úroveň..

Reagovat
minoLFC

ak dnes Torres neda gol, na koho sa to bude zvalovat?

Reagovat
Arbiter

na Torrese?

Reagovat
Arbiter

samozřejmě bude záležet, jak bude probíhat hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Copak to nekdo nekdy svalil ne nekoho jinyho nez na nej ?

Reagovat
Arbiter

Jo, občas se to házelo na nekopu Maloudu a Anelku

Reagovat
vitasrp

Ale samozřejmě, dost jsme ho obhajovali, dokonce i sám jsem si vědom, že jsem tohle dělal.. To bylo furt nedostává správný míče, nemá dobrou podporu od spoluhráčů, nesedí mu herní styl.. Možná to i byla pravda, ale stejně to neomlouvalo jeho výkony, který byly až moc pod únosnou hranicí..

Reagovat
Arbiter

No počkej, začátek sezóny podchytil dobře, předváděl skvělé výkony, ale pak přišel propad...

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám.... Ta červená proti Swans byla naprosto zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to byl osudný okamžik

Reagovat
Arbiter

Přemotivovanost jak kráva...Ale jo, může si za tohle sám...

Reagovat
vitasrp

Ale tak samozřejmě, já si pamatuju, že třeba na Stoke jsem zíral, že je Nando zpátky.. Bohuže se pak nechal se Swansea vyloučit a tím vlastně na dlouhé týdny fotbalově umřel..

Já spíš myslel, jak jsme ho obhajovali ten půlrok po příchodu, kdy to z jeho strany byla vážně špatenka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne ve všech zápasech. Někdy hrál fakt dobře, ikdyž nedal gól.. Ale je pravda, že byl hodněkrát naprosto nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nikdy neobhajoval , drive sem k nemu mel neutralni postoj a cekal co mi vlastne ukaze nebo ne. Ale posledni dobou uz me vylozene zacal stvat , protoze mi ta trpelivost uz dosla.Ale chyby se proste stavaj v jeho nakup vzit zpatky nejde , takze stale aspon trosku doufat v to ze se probere musim.

Reagovat
vladis271

Nebyť Andyho tak by som si to vychutnával plnými dúškami

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA team: Cech, Cole, Luiz, Romeu, Lampard, Torres, Mata, Meireles, Bosingwa, Sturridge, JT

Torres ♥

Reagovat
fantomas

Hehehe, zase nepohyblivej střed. Ale aspon Torres..

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezonou bych nevěřil, že bude Ramires tak ''nepostradatelný''.

Reagovat
Arbiter

spojku bude muset dělat Studgie, no...

Reagovat
vocasisko

roli pařezu údajně vezme Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bloodzeed to očividně fakt nevysílá, zkoušel jste někdo YES?

Reagovat
Arbiter

já mám ruské NTV v HD, fakt skvělá kvalita, jen rusky, no...

Reagovat
smazaný uživatel

můžu vědět adresu prosím?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

jojo zrovna jsem to tam hledal ale i tak dík

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard vstřelil 27 gólů v londýnských derby - jen Thierry Henry (43), Teddy Sheringham (32) a Ian Wright (28) vstřelili více.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Frank Lampard has scored 27 goals in #EPL London derbies – only Thierry Henry (43), Teddy Sheringham (32) and Ian Wright (28) have more

Reagovat
blade115

Dnes překoná Wrighta

Reagovat
spider_8

Nebo Teddyho Už sem Lampse viděl dát 5 gólů.

Reagovat
blade115

To by ho ale jen vyrovnal...

Reagovat
spider_8

To je jedno, stejně se to nestane

Reagovat
kiwwi

300. pre moj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

raději pro ten můj

Reagovat
smazaný uživatel

co si naložil??

Reagovat
kiwwi

dnes vynimocne AKOvku...Chelsea, City a United hcp

Reagovat
fantomas

A co že je ta akovka? Něco předpřipravenýho od sázkovky?

Reagovat
brenk

AKO je obyčajný tiket...

Reagovat
fantomas

Tak proč se tomu řiká "akovka" a ne "obyčejnej tiket"?

Reagovat
soukup

protože se obyčejný tiket jmenuje AKO

Reagovat
fantomas

Zbytečnost.

Reagovat
soukup

nevím jak to vzniklo no, ale prostě to tak sázkovky pojmenovali

Reagovat
brenk

Neviem, vo Fortune je napr. ešte viac typov ako MAXIKOMBI, kde sa potom podávajú kombinácie podaných zápasov alebo MALÁ DOMOV, to je ale pri kurze nad 200 sa mi zdá. Popravde ani neviem, čo skratka AKO znamená

Reagovat
kiwwi

kombinovana stavka

Reagovat
fenixLFC

nie tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Fernando Torres has scored more Premier League goals for Liverpool in 2011 than he has for Chelsea (3)

Reagovat
Arbiter

Hehe, až teď jsem si v upoutávce na PL všiml, že namísto vlajsky West Hamu je tam vlajka QPR

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premier--streams.net/ tady je sice horší kvalita, ale je to anglicky..

Reagovat
smazaný uživatel

taky EN Channel - 123456

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 100804

Link na Fulham. Sice to není anglicky, ale kvalita taky není nic moc.

Reagovat
fantomas

Tak to zní lákavě..

Reagovat
Error

Je to sice dál, ale zato horší cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 123456

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

To je blboun ten Dempsey.

Reagovat
smazaný uživatel

12 - Fernando Torres has fired in just 1 more shot on target in 2011 for Chelsea than for Liverpool (11) this calendar year. Subdued.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je zase jak na plantáži, to snad není možný

Reagovat
afc

To je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodááááááááá. Každopádně hezky Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Nandooooooooooooo

Reagovat
fantomas

Co zas udělal špatně ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, dobře to udělal...prostě smůla no...ostatním by to tam spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nandíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolskej Torres by tohle uklidil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konecne zablesk staryho Torrese

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten centr teď se mu brutálně nepovedl

Reagovat
fantomas

Já myslel, že to byla střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme o tom vést dohady. Ovšem oboje bylo hrubě nepovedené.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě když to tam nechce padat, tak nechce, až je mi skoro už Fernanda líto

Reagovat
Wat

Pěkně Fernando.

Reagovat
Tomekcz

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu to tam spadne, tutovka dne

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini predlzil zmluvu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
supervizor

Je to dobře, nechci vidět co by ten tým s normálním trenérem mohl dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

ono tomu tímu by sa tušim darilo rovnako aj bez trenera, ako s takymto koučom ...

Reagovat
fantomas

Romeu. Fakt špička no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

(byla to ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Těžký nepochopit.

Reagovat
fantomas

Očividně ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa a jeho centry jsou opravdu kouzelné

Reagovat
smazaný uživatel

No nevidím to dobře...přes tu 11ti členou obranu se takhle nedostaneme naopak Fulham se 2 přihrávky dostane k hodně nebezpečné střele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dembele je skvely od zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa 5 centrů, všechny špatné

Reagovat
fantomas

Po jednom mohl z voleje střílet Mata.

Reagovat
sintha

Já mám pocit, že když Bosingwa centruje, tak prostě zavře oči a kopne do míče...

Reagovat
vodka

Murphy je dneska hrozný, vubec nezvlada tu rozehravku "najisto"

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

jo a mekciho hrace nez Ruize sem dlouho nevidel, on do tech souboju skoro nechodi, to Torres naopak ma plus, ten chodi agresivne a zpusobuje Fulhamu dost problemu... Dempsey by me chodit vic dozadu Murphymu pomáhat...

Reagovat
fantomas

Nechodí do nich, ale když už v nich je, žádná papírovka to taky neni. V tomhle se holt musí otrkat no, PL je pořád daleko rychlejší než Eredivisie.

Reagovat
smazaný uživatel

uz nech je 16 hod., z tej londynskej holomajzny ma bolia oči ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sviatočná atmosféra

Reagovat
fantomas

Je to Chelsea. Koukej se večer na Stoke a uvidíš rámus...

Reagovat
fantomas

* nebo spíš uslyšíš

Reagovat
smazaný uživatel

a predtym ešte AR

Reagovat
smazaný uživatel

Do kedy sa ešte Torres bude trápiť v Chelsea? Mohli by ste ho niekam predať alebo poslať na hosťovanie.

Reagovat
soukup

dát hostovat 50M liber, to by byla teprve bžunda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona dala.

Reagovat
soukup

jo to je fakt, jsou špička holt ve všem

Reagovat
fenixLFC

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimović

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument ? To je uplne jedno kolik stal kdyz mu hostovani ciste teoreitcky prospeje tak proc ne.

Reagovat
fantomas

Jj, potom už je tu taková hrozně nicotná maličkost, že jaksi Chelsea nebude chtít platit celej jeho plat a určitě ne ani jeho polovinu -> což by zruinovalo snad všechny týmy, který by ho mohly potřebovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten plat je uz vetsi problem to uznavam. Jen nemam rad kdyz se neustalo dokola omila nejaka castka za kterou nekdo nekam prestoupil jako by to cokoliv zavaznyho pro vykony toho hrace nebo to jak se k nemu chovat.

Reagovat
soukup

no bylo by to zkrátka takový potvrzení, jak se to nepovedlo, ta částka tam má prostě velkou symbolickou hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna ukazka dnesny zapas, preco sa Senderos nedokazal presadit na najvyssej urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš minule tam byl jak namalovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed

You could hear a pin drop at stamford bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše největší derby. Ale stejně, pořád si myslím že posuzovat atmosféru na stadionu z televize je jako posuzovat babu jaká je v posteli jenom podle videa.

Reagovat
smazaný uživatel

"atomsferu" na SB ti potvrdia všetci, čo tam boli ... ale dnes to je extrem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si to video natočil ty a byl jsi i hlavní aktérem, tak soudit můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Ale zrovna v tomhle konkrétním případě sme všichni jenom diváci.

Reagovat
smazaný uživatel

It´s so quiet at the Bridge

Reagovat
fenixLFC

ale je sympaticek ze torresovi za kazdu uspesnu prihravku tlieskaju

Reagovat
diastan

Kdy šel Lampard do hry ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

ta atmosféra tam

Reagovat
minoLFC

90 minút ticha za Havla

Reagovat
fenixLFC

u nas v horskej lige je vacsi hluk

Reagovat
smazaný uživatel

Hm bez Ramirese je ta záloha prostě minimálně poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda takhle Dannyho neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa je hodně komický..

Reagovat
kiwwi

ty vole to je nudaaa

btw sopcast 123877 - slusna kvalita + ENG koment

Reagovat
smazaný uživatel

Ruzia by som normalne vyfackal ...ani do jedneho suboja nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Torres o pulce dolu a už nikdy v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Arbiter

Škoda, že je Fulham tak zalezlý

Reagovat
smazaný uživatel

A vy nejste, když má Fulham míč? Jedinej kdo napadá je Torres a nikdo mu nepomůže.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

castokrat mate na superovej polovicke len Torresa a vsetci 9 hraci stoja na vasej polke...este komentator hovori spolukomentatorovi look how chelsea is deep

Reagovat
smazaný uživatel

ta věta pokračuje

Reagovat
kiwwi

...

Reagovat
smazaný uživatel

...deep in shit...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
vitasrp

Ten komentátor taky mele dost velký sračky, já si nepamatuju, kdy Chelsea získala na soupeřově polovině tolik míčů.. Presink je poměrně slušný..

Ale samozřejmě defenzivní hra má 2 fáze - po ztrátě míče dochází povětšinou k okamžitému presinku(minimálně do 30. minuty, pak jsme trochu v tomhle ohledu zvolnili), přičemž buď získáme míč - přechod do ofenzivní fáze, nebo nás Fulham vykombinuje, získá kontrolu nad míčem a my přejdeme do 2. fáze - zatáhneme se za míč a čekáme na ztrátu míče od soupeře..

Pokud bychom chtěli celý zápas jen presovat, fajn, ale museli bychom hrát vysokou lajnu, za což celá veřejnost Boase kritizovala.. Tenhle středně vysunutý blok je podle mýho ideální..

Reagovat
kiwwi

pockaj, to su akoze sracky, ked povie, ze hrate z hlbky?

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Ne, on říkal, že vůbec nenapadáme, což je prostě sračka..

Reagovat
fantomas

Ty míče získala jen kvůli donebevolající ledabylosti Cottagers...pořádně presuje fakt jen Torres.

Reagovat
vitasrp

To vážně ne, presink v tý hře hlavně zezačátku utkání byl.. Nicméně nenpopírám, že existují fáze, kdy máme hráče za míčem a Fulham drží míč, ale to vyplývá z toho, co jsem napsal nahoře..

Reagovat
Arbiter

no to jo, ale není to u nás tak, že jsme všichni v pokuťáku...

Reagovat
niflheim

Jaký byl první poločas?

Reagovat
Arbiter

Chelsea nic nedokáže vymyslet, je dopředu de facto nulová a Fulham je zalezlý...Nuda, nuda, nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Dembele hraje parádně.

Reagovat
afc

Fuham mozno dnes urobi aj ten bod a ak nebudu posrati,tak mozno aj 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, oba týmy asi spokojený s bodem, podle toho co předváděj. Koukat se na to teda nedá, atmosféra jak na pohřbu, ani k tomu snad nejde co říct víc.

Reagovat
Arbiter

ono je těžké bojovat s týmem, který je absolutně zalezlý v pokuťáku...To ale neznamená, že chceme jen bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz prestan s tym zalezly ...Si pozri zapas zo stredy, jak sa ma hrat s Fulhamom anie stale opakovat, jak je niekto zalezly, Chelsea je slaba jak caj.

Reagovat
iamek

Dembele . Jinak na Stand for Bridge je zakazano fandit ?

Reagovat
iamek

I kdyz na druhou stranu mozna televize ma hlasitost dole. Jak jsem byl na Manche - Newcastle tak jsem neslysel vlastniho slova a jak jsem videl zaznam bylo docela ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

uff, tak hroznej fotbal jsem dlouho neviděl...nuda, nuda a zase nuda...ani se nedivím, že ti fanoušci spijou...

Reagovat
miky10

Utrpení, ale hrozný. Snad vyhrajem 1:0 nějakou haluzí.

Reagovat
Pospovič

Chelsea - Fulham. Nejhorší zápas co jsem kdy viděl Nechápu co Chelsea dělá pořád v Lize Mistrů, protože takovej hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nakonec mě ani nemrzí, že musím odejit, protože dneska to je fakt nuda.

Reagovat
niflheim

Celkem se nabídne k přemýšlení, kde by Chelsea byla, kdyby nepřivedli toho Matu.

Reagovat
fantomas

Heh, je určitě povzbuzující vidět, že Chelsea umí bejt naprosto v pohodě stejně sterilní a letargická jako v tom svym letošnim temnym období. A je to zkrátka z 80% způsobený Ramiresem - momentálně tam nevidim důležitějšího hráče. Sturridge dneska ukazuje hlavně svý sobecký já, Mata v tom středu dle očekávání běhá vlastně sám (Meireles opět uplně na hovno z mýho pohledu)...

Bohužel dobrej pocit nemám ani z Fulhamu. Těch odevzdaných balonů na vlastní půlce (!!) bylo tolik, že sem fakt čuměl. Uplně zbytečně se takle dostává pod tlak, přitom v tý jedný pasáži, kdy prakticky 5 minut nepustil soupeře k míči, bylo vidět, že když se chce a soustředíš se, tak to de i proti (týhle) Chelsea.

Na šance každopádně 1:1, bez atmosféry, zatim start Boxing Day zklamává.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt takova nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
Wat

Bohužel. Snad se to odpoledne zlepší.

Reagovat
nemamvasrad

"Ashely Cole shooting from 35 yards. That says it all."

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kdyby Meireles. Nulovej je i Lamps. Z Fulhamu bych vyzdvihl hlavně Dembelého, kterej hraje fakt výborně odebere dost míčů. Snaží se podporovat Orlanda, prakticky jako jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bosingwa to je dneska echt lahůdka

Reagovat
vitasrp

Mně spíš přijde, že je dneska horší Lampard, ten toho kazí až moc, i když tam samozřejmě měl asi 2 dobrý myšlenky, který ale spoluhráči nedokázali využít.. Na druhou stranu Meireles je v mezihře přesnější a rychlejší..

A koneckonců tohle je letos naše domácí klasika - držíme míč, ale tempo hry je pomalé a nejsme tak schopni si vypracovat šance.. Ono je to dost způsobený absencí křídelníka na levé straně.. Mata je génius, ale mám čím dál silnější pocit, že Boasův koncový plán bude takový, že ho umístí na podhrot, přivede klasické ostré levé křídlo a budeme hrát 4-2-3-1, minimálně v domácích zápasech.. Vždyť se jenom podívej, jak nám chybí šířka, jak všechno tlačíme středem.. Sturridge sice umí hru roztáhnout, nicméně je to útočník a většinu akcí pak tahá doprostřed, aby mohl střílet.. Přičemž nyní potřebujeme pravý opak - průnik po lajně a centr - viz Nani, Valencia atd.

Reagovat
fantomas

S tim druhym odstavcem kompletní souhlas. S prvnim - Lamps s Meirelesem by se určitě mohli předhánět v tom, kdo je tam víc k ničemu, ale i proto bych si netroufl říct, že je Meireles v mezihře rychlejší. Mně především přijde neviditelnej a daleko víc bez chuti než kolegové ve středu, nemůžu si pomoct.

Reagovat
fantomas

Jo, a doplnim, že Romeua vidim sice teprv podruhý, ale zatim sem na něm nezpozoroval pranic výjimečnýho. Dneska si ho navíc akorát solidně oloupal Dembélé.

Reagovat
vitasrp

Dneska je špatnej, o tom žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne,ze ho nekdo prirovnal k lonskemu Wilsherovi ma stesti,ze si nepamatuju jeho nick

Reagovat
fantomas

No tak to mi přijde jako megaúlet.

Reagovat
vitasrp

Masopust..

Reagovat
soukup

aha to mnohé vysvětluje...

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

To tady řikám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že je v Anglii nějaký těžkopádný a svalnatější. U nás se pohyboval rychleji a hbitěji.

Reagovat
fantomas

Nj, stejnej problém měl i Jonás. Jestli to náhodou nebude tim přechodem do náročnější soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, je o dost pomalejší, ale něco v něm možná bude, uvidíme časem.

Reagovat
smazaný uživatel

#mcfc: Hart; Zabaleta, Kolo Toure, Kompany, Clichy; Yaya Toure, Milner; Silva, Aguero, Nasri; Balotelli. Unconfirmed

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta, Milner a SuperMario

Reagovat
Wat

SuperMario je jenom jeden - Goméz.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Torres out, Drogba in a trochu zivejsi fotbal prosim..

Reagovat
fantomas

PROČ? Proč stahovat Torrese? Mně dneska přijde dokonce použitelnější než Sturridge..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je hroznej, Drogba je mnohem prospesnejsi, silnejsi na balonu, a taky dokaze dat gola..

Reagovat
fantomas

Reagovat
nemamvasrad

Mně zase přijde, jakoby jedinému Torresovi nařídil presink a zbytku týmu hluboký blok. Ty jeho pohledy na spoluhráče jsou dost výmluvné.

Reagovat
smazaný uživatel

- Plymouth have come from 0-2 down at half-time to win 3-2 away at Bristol Rovers for the second season in a row. Repeat.

Reagovat
vitasrp

Jinak Torres dneska poměrně slušný, rozumí si s míčem, podrží a rozehraje ho, škoda tý šance, že ji neproměnil, nicméně lépe ji řešit nemohl.. Očekával jsem od něj výkon horší, zatím to jde..

Reagovat
kiwwi

mohol to hlavickovat, ale ked sa pre hlavickovanie uz nerozhodol, tak spravil vsetko idealne

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, tady je strašně videt, jakou chuť do hry má Torres a jakou Drogba. je to mílový rozdíl... Bohužel v našem stylu hry vyniká Drogba líp, protože si dokáže vybojovat míč ze vzduchu vcelku snadno..

Reagovat
kiwwi

#MUFC XI: Lindegaard, Smalling, Jones, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Welbeck

Reagovat
kiwwi

ehm ten Lindegaard

Reagovat
smazaný uživatel

je vas nejlepsi golman, tak nevim co se divis

Reagovat
minoLFC

tiež som dúfal v DeGeu

Reagovat
C0br

Perfektní sestava, vidím to na min 5 gólů.

Reagovat
kiwwi

tak mam hcp tak dufam ze to tam bude pada...ale strach nemam...mala by to byt jasna zalezitost

Reagovat
niflheim

Jones ...ale rád by.ch viděl v bráně Davida

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex překvapil očekávanou sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to neni zostava,lebo ked si pozres nahradnikov je tam Young..to je zostava z minuleho zapasu

Reagovat
kiwwi

MUFC are unchanged from Fulham

Reagovat
kiwwi

Ferguson said Young was out for up to 3 weeks. He's on the bench today. Anyone still seriously believe the manager always tells the truth?

Reagovat
kiwwi

tak sorry mal si pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

SAF takmer nikdy nedava taku istu zostavu.uz vobec nie ked je takto nahusteny program a ten YOung ma proste presvedcil..nakoniec tu zostavu prekopal od zakladov

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy je ten Young na lavicke

Reagovat
fantomas

Hm, prostě génius. A mně se to aspon hodí do fanty..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
kiwwi

hehe, ja som akurat pred tymto kolom vytrejdoval VDV za Matu

Reagovat
C0br

Hezky

Reagovat
miky10

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
miky10

a Torres

Reagovat
Arbiter

hezky mu tam udělal místo

Reagovat
Arbiter

Mata voleeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Matááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, Mata

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Arbiter

Torres

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Arbiter

dyť to udělal perfektně

Reagovat
minoLFC

robíš jak by to bol hlavne jeho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to tak ani nechcel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reina; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Maxi, Henderson, Adam, Downing; Carroll, Suarez.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: STEVEN GERRARD!!!, Kuyt, Carragher, Doni, Shelvey, Kelly, Bellamy.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy namiesto Maxiho..inak super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gool Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Matičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nahrála mu Nandičkaaaaaa

Reagovat
Arbiter

to je přespříliš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jen par hracu v PL to umi takhle trefit

Reagovat
niflheim

Katastrofální přistoupení k hráčům. Nevím, na co tam ten Murphy čuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim, jak tu nekdo napise, ze mu Torres prihral

Reagovat
fantomas

Jj, udělal to moc dobře no. Nepřihrál, ale podržel balon.

Reagovat
Arbiter

a udělal prostor

Reagovat
miky10

Nj, to je to, jak jen Drogba umí podržet míč...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to ono, protoze Torres o ten mic prisel, protoze mu uskocil, akorat bylo stesti, ze to Mata cekal, ale to je tak trapny, jak tu chvalite Torrese za to, ze mu utekl balon

Reagovat
miky10

Trapnej jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale co to z toho Nanda delate? je totalne na dne, neni schopnej zpracovat balon a vy z nej skoro strikate

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
Error

Ještě jeden, ať je klid

Reagovat
miky10

Sturridge mě dneska slušně vytáčí

Reagovat
Arbiter

není jeho den...

Reagovat
miky10

Terry Skvěle sehráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Miky?!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

No nekoukej takhle na mě

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo? Jsem se tam pak připojil, a vy jste byli neaktivní

Reagovat
smazaný uživatel

aky zapas bude na bloodzeed? ci dnes nevysiela?

Reagovat
smazaný uživatel

city a chelsea zahaprujou dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už se trefí Nando, málokomu přeji aby protrhl smůlu jako jemu (i když krom Andyho nikdo tolik "netrpí"...)

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, krásná sestava LFC. Už chybí jen Maxi na střídačce a Stevie v základu

Reagovat
fantomas

A Dempsey taky do fanty! Čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám na lávce

Reagovat
Tomekcz

nadherne si je rozebrali

Reagovat
fantomas

Jinak že tomuhle nezabránil ani jeden ze dvou stoperů, to je k smíchu.

Reagovat
mithro

CONFIRMED: Lindegaard, Valencia, Carrick, Evans, Evra, Park, Gibson, Giggs, Nani, Hernandez, Berbatov

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Hrál tam Carrick někdy?

Reagovat
kiwwi

pred rokom proti Fullhamu ked sme prehrali 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*pred dvomi

Reagovat
mithro

Carrickbauer tam odohral uz dost zapasov, ked sme mali zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Carricksacker, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2-6-2

Reagovat
mithro

to bude naozaj BOXING day

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mě ten stereotip taky nudil pod 25 letech

Reagovat
Tomekcz

to snad ne, ja mam Wazzu kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

SAF zřejmě předpokládá že obrana nebude potřeba a Wigan spláchnem do poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole!

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

To mě ale sere, že většinu neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

SUBS : De Gea, Fryers, Rafael, Welbeck, Rooney, Diouf, Macheda. keby sme potrebovali strelit goly utocnikov mame z coho vyberat

Reagovat
Tomekcz

to je tak na Carling Cup

Reagovat
C0br

WTF???

Reagovat
Bayern +

Hugo, Sammon, ten hattrick, ted, nebo nikdy!

Reagovat
vocasisko

strejček Alex to zase přehnal s vánočním punčem, každopádně, zaváhání MU by snad nikomu nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě...po gólů přestaneme hrát a jak to dopadne! Ta obrana je fakt tragická

Reagovat
Counter

Goooool

Reagovat
Nikikrew

Goool Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho. Dempsey je zazracnej

Reagovat
niflheim

Nádherná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera :) senderos

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz vole dobře vyškolil

Reagovat
fenixLFC

ruiz to spravil pekne

Reagovat
kiwwi

omg, sedlaci ta Chelsea

Reagovat
niflheim

Jinak Čech celkem deja-vu

Reagovat
soukup

jj nedostává jiný poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

krása, jen co to zapnu tak Fulham gól chtěl sem vsadit na výlsedek 1:2

Reagovat
minoLFC

Čech padal a padal a ...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodte uz nekdo toho Boase, na to se neda divat..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt vubec nevi co hrat..

Reagovat
Bayern +

Pak na Mourinha lze jen v svarecske helme, ne?

Reagovat
Counter

There's only one team in Fulham

Reagovat
kiwwi

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Torres pryyyyyyycc Drogbu a Kaloua na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměním Matu ve fantě a samozřejmě dá goal.

Reagovat
Nikikrew

Mozem sa opytat, kde sa da hrat ta fanta? Kazdi o tom tu pise. Zaujima ma to :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super! Jones ani Rooney nehraje, to znamená výraznou ztrátu pro většinu lidí ve fantě

Reagovat
miky10

Faul ale

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
miky10

Byl faulovanej ve vápně.

Reagovat
fantomas

:)))

Reagovat
smazaný uživatel

byl na vapne a mohl strilet, ale misto toho sebou radsi prastil o zem..

Reagovat
smazaný uživatel

BRFC team - Bunn, Lowe, Hanley, Samba, Pedersen, Henley, N'Zonzi, Dunn, Formica, Hoilett, Yakubu

Chudák Samba. Blackburn musíme zničit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Prohoz Pedersena s Henleym. Nebo 5-4-1?

Reagovat
fantomas

Uh.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se těšim na krátkovlasýho Andyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, asi twitterkachna

Reagovat
smazaný uživatel

teď málem Fulham dopaltil na to stavění si hráče na zadní tyč při rohu

Reagovat
smazaný uživatel

malouda

Reagovat
soukup

Stockdale

Reagovat
smazaný uživatel

Každý není Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Každý ne, někdo třeba hrává i v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda a Stockdale

Reagovat
smazaný uživatel

to byla parada Florente

Reagovat
fenixLFC

skoda ze to nedokoncil ruiz teraz, to bolo skvele

Reagovat
Kaze

Dneska se kličkuje docela dost

Reagovat
Bayern +

Zblaznil se?

Reagovat
smazaný uživatel

Torresi tahni do prdele uz.. kazda akce u tebe konci..

Reagovat
miky10

Piš si ty svý výlevy někam jinam, nikdo na to není zvědavej.

Reagovat
sintha

Reagovat
smazaný uživatel

ty ty tvoje sem taky pises..

Reagovat
miky10

Fakt nevidíš rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, pises picoviny o Torresovi..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sintha

Jde spíš o to, že ty jsi od začátku zápasu nenapsal nic jinýho, než nadávky na Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

a za co bych ho jako mel pochvalit? co mohl to posral..

Reagovat
soukup

spíš jde o to, že ty k celýmu zápasu napíšeš 20 nadávek na Torrese a jinak se prakticky nevyjádříš k ničemu jinýmu

Reagovat
vitasrp

Ale velký hovno, hrál relativně slušně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kolo, Kompany, Clichy, Yaya, Milner, Silva, Nasri, Balotell, Aguero

Subs: Pantilimon, Lescott, Savic, Barry, de Jong, A.Johnson, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Dobrý střídání, snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa je vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

zahrál si na Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kolo, Vincent Kompany, Clichy, Yaya, Milner, Silva, Nasri, Balotell, Sergio Aguero

Reagovat
minoLFC

a lavičkA?

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Pantilimon, Lescott, Savic, Barry, de Jong, A.Johnson, Dzeko

Reagovat
diastan

Vidím to aspoň na 2 góly od Mária

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale aspon nech mu asistuje Aguero ked uz ho mam ako (C)

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbic ho da

Reagovat
smazaný uživatel

Torres na kridle AVB sa zblaznil

Reagovat
soukup

už to tak párkrát hráli pokud se nepletu

Reagovat
niflheim

Tak ten Frei se mi líbí...ale taky hraje na Bosingwu, no

Reagovat
Trand

Může mi někdo prosím napsat, jak dal Dempsey góla?

Reagovat
smazaný uživatel

Centr zprava po zemi do malého vápna Čech šel na zem ale prošlo to skrz něho a on se dokázal prosadit i když byl tísněný dvěma obráncema.

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
soukup

skrz něho ne, nedosáhl na to

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je na hristi 5 minut a uz byl o 100% nebezpecnejsi nez Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nepředvedl vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mas hodne opozdeny..

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

mně se zdá že v očích některých fanoušků toho udělá Drogba i víc z lavičky, než Torres ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

no to je diskutabilni, tak jako tak by hrala Chelsea v 10, ale zase by Torres nemohl nic posrat.. takze asi mas pravdu..

Reagovat
REPLIKATOR

Torres

Reagovat
Trand

Zorro.

Reagovat
Pospovič

Prej nejlepší liga na světě hnusnější fotbal jsem jakživ neviděl

Reagovat
soukup

pokud bys sis přečetl i tu diskuzi a ne si jen přišel jak píča rýpnout, tak bys třeba zjistil, že ten zápas skoro všici označují za vcelku nudu

Reagovat
Pospovič

jasně nemám co dělat než číst 700 příspěvků. ses posral pyčo ?

Reagovat
fantomas

Tak děkujem za názor, a čau.

Reagovat
Pospovič

čest

Reagovat
soukup

tak proč sem teda šels? nevíš co se sem píše, jak se ten zápas hodnotí obecně, ale napíšeš sem svoji generalizující sračku

Reagovat
Pospovič

každý má snad právou usoudit co se mu líbí ne ? Nebo mám jak ovečka honit brko nad super zápasem jenom proto, že se to líbí uživatelům na diskuzi EF ??

Reagovat
soukup

o to tu přece vůbec nejde ty blbe

Reagovat
Kaze

1) Šlo to napsat slušněji.

2) Meleš z cesty.

3) Nám přijdeš jako píča. každý má snad právou usoudit co se mu líbí ne ?

Reagovat
Pospovič

1. šlo to napsat slušněji

2. meleš z cesty

3. Takeho frajera jak tebe bych chtěl potkat v realu beztak šulin co ma 15 roku a myslí si jaký je internetový superman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano přesně tak se tady chováš

Reagovat
smazaný uživatel

mně ten Fulham dneska baví, jen je tam strašný ticho

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho vypni a choď pozerať, ako dáva Barcelona štvorku každému tímu v PD...

Reagovat
Kaze

Aha, podle jednoho ultratratického zápasu hodnotíš? Ty jsi píča...

Reagovat
Pospovič

podle jednoho ?

Reagovat
Kaze

Viděl jsi například FFC - MU? AFC - MCFC? A další?

Reagovat
smazaný uživatel

dopiči co je to tady poslední dny za naplaveniny?

Reagovat
JIMMY-PO

tak od tohto zápasu sa veľa čakať nedalo, toto je od teba len taká ľahko prehliadnuteľná provokácia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak přidám se k ostatním

Seš fakt píča

Reagovat
Pospovič

dík koňomrdko. Jde vidět, že všechny potrefeny husy se ozvaly a navíc za pravdu se každý bije. Všichni kdo na mě reagaujete víte, že momentálně PL stojí za obrvskou sračku... Čaute pyče !!! doufám, že dostaneme všichno BAN FUCK PL

Reagovat
Wat

Borec.

Reagovat
Kaze

A zrovna teď jsou to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger za mlada, jaký playboy a Torres - to sedí..

Reagovat
Kaze

Özil je roztrhal

Reagovat
niflheim

Kasami

Reagovat
Trand

Stockdale.

Reagovat
fantomas

Stockdaaaleee.

Reagovat
Wat

Stockdale.

Reagovat
smazaný uživatel

Stockdale

Reagovat
niflheim

Tak Mark bude mít ten návrat do brány těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kasami.. to měl dát.

Reagovat
mithro

43 injuries so far this season, dont think any team could be in the position we are having suffered like we have this season

Reagovat
miky10

Stockdale

Reagovat
fantomas

Tak MotM nakonec Stockdale?

Reagovat
vodka

nevadilo by mi, kdyby Schwarzera už do brány nepustil...

Reagovat
soukup

Reagovat
Mihi

Dembele podľa mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Chalupáři

Reagovat
Nikikrew

Super dik Chelski . Aj by som sa Vam smial ale my sme s nimi tiez remizovali 1:1 . Kazdopadne zajtra Arsenal na 4 miesto

Reagovat
vodka

STOCKDALE FULHAM a ted su zvedavy na ten nas paskvil...

Reagovat
niflheim

Nádhera Cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea měla vyhrát

Reagovat
Arbiter

smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

No nejspíš zasloužená remíza.

Reagovat
Mihi

Posledných 10 minút sme mohli dať 3 góly.

Reagovat
iamek

Gratulace Chelsea k cennemu bodu. Masina jmenem Chelsea nezadrzitelne miri za titulem

Reagovat
vitasrp

Vždyť už je tak od půlky listopadu jasný, že o žádnej titul hrát nebudem..

Reagovat
Erdovec

heh tak akovka v perdeli hned po prvnim zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra Arsenal na 4. miesto a Chelsea tam, kam patrí. Mimo LM.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný výsledek, hezky to dneska začíná

Reagovat
blade115

Ta Chelsea je k smíchu...

Reagovat
Lacko_Boh

Dilema:ktorý zápas pozreť?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, "akovka" akosi v prdeli hneď po prvom mači, čo?

Reagovat
blade115

Alespoň jedno pozitivum to přineslo...

Reagovat
smazaný uživatel

a poďme Gunners na 4. místo!!!

Reagovat
vocasisko

chudák Oril, nejlepší záložník PL a trpí v takovým pa-klubu

Reagovat
vocasisko

Oriol*

Reagovat
vodka

no dneska teda zahrál Dembele si tam z neho delal prdel celou dobu...

Reagovat
vocasisko

za to on nemůže, za to můžou odstatní hráči, nepomáhali mu

Reagovat
vocasisko

dop*či, zase ten zbytkovej alkohol ^^ ... nemám rád Slovenky

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja, väčšina sú vypočítavé kurvy.

Reagovat
vodka

takže když jdou jeden na jednoho, tak za to muzou spoluhraci

Reagovat
vocasisko

jasně, neměli dopustit, aby proti němu šel ve výhodě, spíš se mají snažit, aby vynikal ještě víc, než vyniká

Reagovat
Mihi

Ty si fakt zaslepený fan Barcelony, ktorý si myslí, že ich hráči sú najlepší v celej galaxii.

Reagovat
soukup

tak tohle asi nemyslel úplně vážně

Reagovat
Mihi

V jeho prípade môžeš čakať všeličo...

Reagovat
vocasisko

no a ne?

Reagovat
Mihi

Ne

Reagovat
mithro

mozno za to moze Fergie

Reagovat
Wat

Bezkounkurenčně nejlepší.

Reagovat
C0br

Všichni budeme rádi, když se vrátíš trollovat zpátky do PD sekce. Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

jen škoda, že je barca tak nadpozemská a superdokonalá, že ani bezkonkurečně nejlepší záložník PL by tam nehrál základ

Reagovat
vocasisko

to je pravda, proto své hráče (Arteta, Reina, Oril Romeu a podobné) posíláme do slabších lig a oni jsou pak nejlepší hráči tamních lig

Reagovat
Wat

Tak a teď už C'MON LIVERPOOL!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

bravo Boasi, bravo Torresi

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strašný retard. fakt

Reagovat
Counter

Výborně Chelsea, Boxing Day nám krásně začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm anglický sopcast na City?

Reagovat
smazaný uživatel

link na United?

Reagovat
smazaný uživatel

city- kvalitny sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 119538 asi

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto ENG stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes vyhrajeme, tak ztratim posledni sympatie k Perchovi a regulerne zacnu verit, ze je proklety.

Howay the lads!

Reagovat
Wat

Snad to dneska Demba vystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi sezonu jasna 9tka

Reagovat
Wat

Náhodou bych mu tu 19 nechal, mně se na něm tak nějak líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

No uz jsem si na ni taky haxzvykl

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Divis se, ze jeste nejaky sympatie mam?

Reagovat
smazaný uživatel

So am I...

Reagovat
Counter

Spíš, že na začátku té věty má být "prohrajeme", ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

Viz statistiky vysledku, kdyz Perch nastoupi a kdyz nenastoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste,ze to litalo doprostred brany

Reagovat
Erdovec

link na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Liverpool?pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mam jich asi 6, ale checkuju kterej je anglickej počkej

Reagovat
rickroll

YES!Výborně Cottagers!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...ten rusky Navip 2 ma lepši obraz nez bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

link ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Reagovat
smazaný uživatel

to sis vsiml brzo,ze navip je kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Nějaký kvalitní link na United? Bloodzeed mi hlásí, že je offline.

Reagovat
miky10

123877

Reagovat
Kaze

Tam mám jen černou obrazovku i když mám načteno už 99. Ani zvuk, ani video

Reagovat
miky10

Divný, mně to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Deme United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Torres nejhorší nákup všech dob!

Reagovat
miky10

Liverpool je na YES.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mi udělala velkou radost. Teď doufat v klopýtnutí Liverpoolu, MU a City a budu spokojenej .

Reagovat
Tomekcz

to bude zas nic moc, Gibson ve stredu, zadny drzeni mice,proste hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan poslední dvě utkání venku vyhrál, mohl by potrápit

Reagovat
Kaze

United je Wiganovo nejhorší soupeř.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi moc brzo, ale zatim Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár dobrejch sklepnutí, vybojovanejch míčů, vyhranejch soubojů, jeden hezkej skluz na půlce, když se vrátil... Rozhodně větší přínos, než Kuyt. A taky si moc přeju, aby se konečně ukázal ten černobílej Andy, no

Reagovat
smazaný uživatel

golostroj zacina!!

Reagovat
C0br

Patrice

Reagovat
Wat

Výborně José.

Reagovat
CubONE

sopcast na MU ?

Reagovat
Kaze

122909 - Anglicky, slušná kvalita.

Reagovat
CubONE

pise, channel is offline

Reagovat
Kaze

Evra

Reagovat
mithro

nadhera Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to ten Suárez ještě nezpracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaark

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Evra to udělal perfektně.

Reagovat
fantomas

Zatim každej gól dneška mi přines něco do fanty.

Reagovat
Mihi

Ja mam kapitána Matičku

Reagovat
Wat

Charlie to zatím dobře zrychluje, škoda že to někdy není o něco přesnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Děs běs.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dala by se pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton zdrzuje od 15 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Na cem koukas prosim te? Ja mam docela blbej prenos, snad mas lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, uz mam lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

hoď link, díky..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na nejaky Rusy nebo nevim, sopcast, ale obraz peknej.

Reagovat
mithro

dalsia penalta, kt nam neodpiskali tento rok, to uz si snad robia srandu

Reagovat
Trand

Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maxi zatím hraje výborně. Překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Maxi

Reagovat
Wat

Škoda, škoda...

Reagovat
fenixLFC

trafil uz luis branu dneska??

Reagovat
Kaze

Magic touch, Berbatov

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Davies je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel vs Yakubu to sú súboje

Reagovat
Pospovič

Je tu nějaký admin ? Chci žalovat na uživatele Kaze. Uraží tu a píše neslušná slova za což se dostává pokud vím ban. A víte co ? dejte mi ho taky, člověk tu napíše svůj názor a stejně mu každý napíše, že je p..a

Reagovat
vocasisko

pičo

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kaze

Reagovat
diastan

Tak to si jdi hodit

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vodka

miluju Parka neskutecna energie, dravost, agresivita a zaroven mu dneska vychazi i klicky

Reagovat
vodka

jinak utocnici hodne odrezani ze hry, chudak berba se k balonu dostane sporadicky...

Reagovat
mithro

Messi is a Ji Sung park wannabe

Reagovat
Wat

Tak Samba zatim Andymu moc šancí nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Daaavide

Reagovat
smazaný uživatel

Sssssss, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pedersen sympaťák

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

čo? Nevidím ho každý týždeň, ale je to zaujímavý hráčik a tá jeho ľavačka

Reagovat
fantomas

Ale charakterově to sympaťák neni, resp. za něj ani nikdy nebyl všeobecně považovanej.

Reagovat
Counter

Já měl Gamsta vždycky v oblibě :-) Ani ten jeho vtipný dive na ES na tom nic nezměnil.

Reagovat
Trand

Ten dive byl úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím takto podrobne ho nepoznám

Reagovat
vodka

sympatak to byl do doby, nez sebou nezacal hazet...

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Rooney aj Jones nehraju??? ach ta fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Andy

ale jinak označuju hráče LFC za blbce. První centr, kterej nešel do prostoru Samby a hned z toho byl průser pro Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy má i smůlu jak prase, toto byl superzákrok od brankáře...

Reagovat
smazaný uživatel

To stačilo dát nahoru.. to blbě trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zblízka, šel od brány, nečekaný míč...zas to bych mu nevyčítal...

Reagovat
miky10

Carroll se porval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Rovers fakt tragédi, akorát ten Samba.. ten mě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Last 5 mins : WBA 18% - 82% MC

Reagovat
mithro

united mali 97 dnes uz, nic nezvycajne

Reagovat
smazaný uživatel

Offsajd?

Reagovat
minoLFC

z coho ma Carroll moncla?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to suárez posral kdyby to nechal

Reagovat
minoLFC

tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Downing v ofsajdu nebyl.

Reagovat
minoLFC

pri tom Carrolovom. gole? vtedy bol vzadu predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Když suárez přihrával, akorát ho dobíhal Downing, kterej nebyl v ofsajdový pozici.

Reagovat
minoLFC

to je blbost, Suarez bol v offside ked preberal loptu ake nikto iny tam nebol, zobrali by to inak tie kopyta z Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Andy gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

José je prostě úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez je takový hňup

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak jsme byli obráni o penaltu.

Reagovat
miky10

Nebyli, pískanej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli, protože Maxi v ofsajdu nebyl.

Reagovat
miky10

Aha, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

ale ofsajd to nebyl

Reagovat
fenixLFC

myslis ze by sme ju dali?

Reagovat
miky10

Ernique, Downing

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělaj prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohla být docela dobře penalta, ale rozhodčí to měl těžké, Luis se mu tam mohl plést...

ale ty sráče dáme, jsou marní jak dlouho nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Offsajd?Ale parádní gol...

Reagovat
diastan

To, že byl offsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na City

Reagovat
diastan

Však jo, nezdálo se mi, že byl v offsajdu..

Reagovat
smazaný uživatel

A Enrique

Reagovat
Kluivert9

To sou zas dneska přímo gólový hody v ty PL...

Reagovat
minoLFC

Hendersonove prihravky maju oci...

Reagovat
smazaný uživatel

Radosť počúvať španielsky komentár Chenderzon

Reagovat
Tomekcz

strasnej hnuj zas predvadi od toho Parkova golu Ten Hernandez me zacina taky pekne vadit, sice dava goly, ale mic nepodrzi zadnej

Reagovat
smazaný uživatel

clichy opat založil utok albionu .....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč tam nedá Zabaletu a Richardse.

Reagovat
diastan

Richards není v pořádku ne? a Zaba hraje

Reagovat
smazaný uživatel

ale na levo Zabu a na pravo Richardse... vždyt i ten Savic je tý pozici platnější..

Reagovat
diastan

Ajo tak, snad se dá brzy dohromady Kolarov na levo a Richards pravo

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě , snad každej pas od něj jde na Yayu..nikdy nic dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ma tiež štve svojou hrou dnes, snad pojde Barry na plac

Reagovat
minoLFC

uz vie niekto z coho ma Carroll ten monokel?

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Conor. Prostě platnej hráč.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Reagovat
CubONE

Reagovat
mithro

Michael Carrick is the new Phil Jones!

Reagovat
smazaný uživatel

Krul!!!

Reagovat
Kaze

Červená?

Reagovat
pajamu

Taky jsem ji nepochopil, žlutá jo, ale červená?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikto v Liverpoole nevie kopať rohy?

Reagovat
madridcan

príííííísna....velmi prísna

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně v takovejhle zápasech, proti sráčům nám chybí hráč typu Mata, Silva a podobně. Není v LFC hráč, kterej by 5 metrů před vápnem vlítnul do vápna, nebo vymyslel nějakou přihrávku do golovky čistý.

Reagovat
Trand

Přesně jsem si to říkal, když tohle udělal Sessegnon a padl z toho gól. Navázal na sebe půlku obrany a pak přihrál volnýmu Colbackovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, nejdřív to pouští na obou stranách a pak dá za tohle červenou To je spíš tak na žlutou, ne?

Reagovat
fantomas

Krul.

Reagovat
Erdovec

rozhodčí jsou na Anfieldu dneska slabší

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

smiesne vylucenie, ale nevadi

Reagovat
C0br

Berbaaa

Reagovat
smazaný uživatel

BERBA!♥

Reagovat
Tomekcz

Berba tomu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto na červenú nebolo Fergie v tom má prsty

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Asi prisna cervena, ale nechapem Sammona, naco isiel tak do toho suboja..

Reagovat
vodka

berbaclass, červenou bych nedával, ale obhájí si to...

Reagovat
vodka

k berbovi vypadl smajlíček

Reagovat
mithro

BERBAAAAAAAAAAAA

Reagovat
madridcan

Berbik Jemu to asi ani neide nepriat

Reagovat
mithro

a ta cervena karta, no, dowd je proste komik

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov A Gibson asistence

Reagovat
CubONE

Berba!

Reagovat
minoLFC

citim pruser.... Henderson a adam su na facku s tumi prihravkami

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam videl cervenu a teraz nevidel ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

s Gelenem to nevipadá dobře

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ani s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem myslel že driblovat při fotbale může jenom Chuck Norris.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát.

Reagovat
Mihi

Liverpool

Reagovat
diastan

Live

Reagovat
fenixLFC

jezis charlie

Reagovat
smazaný uživatel

Já se poseru, přesně sem to čekal za takovýhohle debilního rohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky LFC, dalsi charita pro rodinu Keanovcu

Reagovat
smazaný uživatel

rodina Keanovců

Reagovat
Side

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to nečekal ale...

Reagovat
smazaný uživatel

bellamy a Gerrard okamžitě na hřiště

Reagovat
Kluivert9

Live

Reagovat
Counter

Joooo? Rovers

Reagovat
Counter

Joooo Rovers

Reagovat
Tomekcz

Blackburn!!! Kean se musi udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt v řiti, Boxing day úplně na hovno...

Minule neproměněná penalta, teď vlastní branka po škorpióním kopu

Reagovat
miky10

Krásná střela

Reagovat
supervizor

Kdo dostal červenou na Anfieldu? koukám jinej zápas.

Reagovat
Side

Nikdo

Reagovat
Mihi

Nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Aha tak to byl Sammon z Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov. Místo aby se vedlo 3-0 tak tohle. Typický pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe,mas z toho zapasu vubec neco,kdyz furt behem zapasu pises na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si někam vylejt srdíčko, když mě serou. Když se daří, tak nepíšu skoro vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Adam na par zapasov na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

No s tou sestavu se zázraky čekat nedaly, ale držíme Wigan na uzdě, vedem 2:0, šance si vytváříme, tak nakonec to byl vydařený poločas.

Reagovat
vitasrp

Jinak jeste par slov k tomu nasemu vykonu..

Nase kazdorocni klasika, v prosinci proste musime tu krizi mit.. Coz je uplne idealni, kdyz se hraje nejvetsi pocet zapasu.. Ani si poradne nevzpominam, kdy jsme na Vanocni program byli dobre pripraveni, snad v sezone 07/08.. A od te doby je to neustale spatny..

Loni nas tahle krize stala titul, ale vzhledem k tomu, ze to byl slaby rocnik a ztraceli vsichni, jsme se jeste dostali do boje o nej.. Letos jsme venku uz davno, co je ale horsi, tenhle vanocni program nas muze stat 4. misto..

Co mi vadi asi nejvic - jak pomala nase hra je.. Clovek se ted koukne na zapas LFC a to je neustala jizda nahoru dolu, zadna prehnana snaha o kontrolu mice.. Takova hra je mi sympaticka.. Na druhou stranu kontrolovat hru a hrat v pomalem tempu, ale musite na to mit hrace - jako treba City - technicti, rychli hraci, kteri jsou schopni prolomit hluboky obranny val soupere.. My mame rekneme jednoho takoveho hrace - Matu + kvalitni kridlo v podobe Sturridge.. Ale zbytek? Kompletni stredni zaloha se na takovou hru nehodi, utocnik uz vubec ne atd..

Mimochodem pryc jsou i dny, kdy jsme meli nejakou silu, nejaky kouzlo lamat tyhle zapasy na svou stranu.. Sice to tech poslednich 10 minut byl i tlak, ale gol proste nedame.. Koneckoncu i disciplina tymu neni na nejaky dobry urovni - co jsme predvedli po golu nemelo obdoby.. My jsme nepresli do hlubokeho vbloku, my jsme kompletne prestali hrat - neposouvali se s hracema, nebranili poctive atd.. Takhle to dal nejde.. A o krizi v utocny fazi se zminovat nemusim, naposledy jsme ze hry vic jak 1 gol v PL dali na zacatku prosince Newcastlu..

Reagovat
Mihi

Inak Mata ako keby sa bál niečo sám vymyslieť. Väčšinou len prihráva do šírky a to je veľká škoda, lebo on keď nabere odvahu na nejaký prienik, tak to vychádza a je z toho šanca. Mal by byť viac odvážny.

Reagovat
vitasrp

Tak on neni tahovej hrac, on ma hlavne genialni pasy - ma uzasny prehled a techniku.. Klicku sice taky dokaze udelat, ale je hlavne do kombinace, na pruniky tamje Sturridge..

Dnes ale v podstate nemel komu davat, pohyb nulovy, nijak jsme soupere neprekvapili, proste nic..

Kazdopadne to nic nemeni na tom, ze nehral nic moc, posledni dobou je takovy utahany, pretazeny, mozna by potreboval odpocinek..

Reagovat
Mihi

Ja myslím, že je to v našej hre. Mata by mal hrať AM namiesto Lampsa a na krídlo by sme mali priviesť jedného z trojice Gotze/Hazard/Shaqiri. Dnes nám hrozne chýbal Rami, ktorý by svojimi prienikmi a neúnavnou snahou útočiť, pripravil oveľa viac šancí. Btw. neviem čo je s Lampsom, ten je od zápasu s Wanderers nulový. Myslíš, že už na to nemá a mali by sme ho nahradiť?

Reagovat
vitasrp

No Lamps hral dobre az do zapasu s LFC, od te doby je oet nevyrazny.. Tezko rict, cim to je, ale svuj vrchol uz ma za sebou a na jeho post musime mit nahradu, protoze v zakladu porad nebude..

Reagovat
fenixLFC

prosim steve a craig cez polcas hore, ale fakt hned nie az v 70. minute

Reagovat
t0mmy33MCFC

City drzeni mice 82% lol

Reagovat
smazaný uživatel

Che to Poldiho, tímového ducha a súdržnosť. Suárez mi s tými frustrovanými ksichtami leze na city...

Reagovat
smazaný uživatel

I jak jsem psal výše, někoho jako Silvu a Matu. A Podolski, hráč kterej dá z hovna gol. Je smutný, že nejlepší od nás je dneska Maxi(Josého už nepočítám, ten hraje skvěle furt)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing sa mi páči oveľa viac ako Maxi. Meaxi bol dlhé minúty takmer neviditeľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Podolski by to nevytrhol

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo... goly dávat umí, a to je přesně to co chybí.

Reagovat
minoLFC

jo v Koline a repre

Reagovat
vodka

umi, ale ani nahodou to neni ten spolehlivy zakoncovatel, ktereho potrebujete, ten by se mnohem vic siknul AFC misto AA...

Reagovat
vladis271

no schválne, daj nejaké meno.

Reagovat
vodka

zdravy Gerrard a konecne zaci naplno vyuzivat Carrolla, ja sem nevidel nejak moc zapasu, ale ta vase hra kvalitni je, ale Suarez je mrdka, ktera je sice uzasne platna, ale zaroven toho strasne moc zabije, blbe vyresi.. Vy musite hrat tak jak proti nam, jednoduse, primocare, nebat se tech centru na Carrolla...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu chýba kreativita..

Reagovat
vodka

no, staci vam Gerrard a umet vyuzivat Carrolla... proste ten system Carrollovi nesedi, pokud se musi motat na podhrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba povedať, že úplne najviac by sa hodil Eden Hazard.

Reagovat
Counter

Vy byste nám pořád chtěli přebírat vysněné posily Ještě začněte s touhou po Götzem a zanevřu na vás úplně!

Reagovat
minoLFC

toho by som bral + Hazarda

Reagovat
tomasinho

Já bych ho bral hned.

Reagovat
fantomas

Hehe, Boyata s N'Gogem dneska tvořej parádní dřeváckou dvojku. Neskutečný, co občas vykouzlej. Jinak v Boltonu dost podobnej zápas jako na Stand for Bridge. Jediný dvě pořádný šance z přímáků na obou stranách, atmosféra mizerná, tempo sice slušný, ale vyjádřený hlavně kopou faulů...

Reagovat
smazaný uživatel

Sammone, ty hovado!

Reagovat
cristiano.K.

Suarez není schopnej trefit ze 4 pokusů ani jednou bránu,tak co chceme? Carroll z metru mu to dá do ruky.Blackburn ani nevystřelil na bránu a přesto vede,to je neuvěřitelný. Chybí tomu nápaditost, hrajeme to ve smyslu bud Suarez něco udělá a vyhrajem nebo ne Na Maxiho ofsajd nebo ofsajd se taky vymlouvat nemůžeme. Gerrard,Bellamy na plac

Reagovat
cristiano.K.

jinak jsem zapomněl,neskutečnej Enrique, z Hoilleta si tam dělá neskutečnou prdel

Reagovat
vladis271

ale prečo potom super výkone sedí už 2. zápas Jonjie na lavičke, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez vždy hľadá to najzložitejšie riešenie, neskutočné

Reagovat
Tomekcz

dneska musi dat Berba 2 goly a s Blackburnem to zvedne na 3

Reagovat
vodka

LFC

Reagovat
vodka

ten Carroll ten gol teda nedal, jo?

Reagovat
Counter

Padl po ofsajdu.

Reagovat
tomasinho

Kdy to Suarez vzal jak magor Downingovi.

Reagovat
tomasinho

Blackburn bez střely skoro, možná i fakt bez střely. Ale když se netrefí brána, tak je to těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

a z coho by si chcel trafit tu branu ? zo striel z 30 metrov ? ved hrame totalne hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Anfield Index

| LFC 0 Rovers 1

| HT Stats Possession%: 59.1 - 40.9

| Pass Accuracy%: 83 - 79

| Cross Accuracy%: 26 - 0

| Shots: 8 - 1

| On Target: 2 - 1

.........

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tragickému Rovers to nic tak super není.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je klasa

Reagovat
vitasrp

Kazdopadne ten LFC je neuveritelnej, jak tem chybi poradnej koncovej hrac, to snad az neni mozny.. Suarez toho meaky vytvori, bohuzel ale zaroveni i zazdi a jinak z toho tymu snad nikdo neumi davat goly.. Je to samozrejme jen moje domnenka, ale zustattam Torres, letos se sancema nema problemy.

Zacatek zapasu byl ze strany LFC dobrej, zacali ve velkym tempu, Blackburn prehravali a meli sance.. Pak klasika - zazdene sance, gol z ofsajdu a sporny ofsajd pred penaltou..

Pak se do hry dostalo vice nepresnosti, Henderson i Adam obcas podelali uplne lehkej mic, Blackburn se trochu dostal z tlaku a vypadalo to, ze udrzi polocas.. Nakonec ale Charlie konecne vsitil, bohuzel do vlastni.. Hrozna haluz

Hrozne me zajima, jestli se jim podari otocit, tady se ukaze charakter muzstva..

Reagovat
vladis271

charakter odišiel s Rafom

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa byl proste neco jako kouzelnik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co má Adam Johnson ještě udělat ,aby se dostal do základu místo Nasriho .

Reagovat
minoLFC

podpísať zmluvu s podobným platom

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem sliboval.. 1000. pro Boxing Day

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

lepší kdyby nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Adam, takhle zahrát ve vlastním vápně.

Reagovat
vladis271

Viem, je to tlak na výslkedky, ale tie nie sú.

Takže by som vytiahol Ecclestona a v budúcom zápase ho strčil k Luisovi.

Reagovat
vitasrp

Btw ted jsem videl tu redku na Old Trafford a to si sudi regulerne delal prdel, ne??

Reagovat
C0br

Dowd musí být prostě za hvězdu jako vždy. Naprosto zbytečně zas zavdá kecům o Fergie´s Association.

Reagovat
vitasrp

Hmm, Dowda ja vazne vubec nemusim, na me pusobi tak arogantnim dojmem, ze bych z nej blil..

Kazdopadne si myslim, ze to utkani vyrazne neovlivnil, tohle byly jisty 3 body pro MU uz pred zapasem

Reagovat
Side

Máš link prosimťe?

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd.....

Reagovat
pajamu

23597 United - Latics, parádní kvalita ale čínsky (nebo jaký) komentář

Reagovat
mithro

Zeki On, no snad nie je aj Evans zraneny, lebo to uz by bolo regulerne na slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, že když bude mít jít na hřiště Kuyt, Kenny bude střídat už v 60...

Reagovat
smazaný uživatel

Steve by měl jít do hry už jen kvůli rohum, nebo Craig.

Reagovat
C0br

Gibson ať už ho někdo koupí.

Reagovat
Trand

Nick. Celej zápas hraje hrozně a pak vymyslí takovou skvělou přihrávku..

Reagovat
Tomekcz

at uz de Gibson do .... co obcas nastoupil tak i strely stoji za ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by to ale zase nedal...

Reagovat
cristiano.K.

a víte,co je nejhorší? že to stejně nedá

Reagovat
Wat

Tak to tou levou vystřel panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees otocit!!!!

Reagovat
Trand

Zezačátku je tlačili jako skoro v každým zápase. Teď je to víceméně vyrovnaný, ale možná maj Black Cats navrch. Penalta dost divná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej zarez Mackems je pro dobro lidstva

Reagovat
Trand

Osman běžel do šestnáctky a kolem něj tři obránci a on snad kopl do země nebo co a postrannímu se to asi zdálo divný, tak odpískal penaltu. Dive v žádným případě, ale bylo to dost zvláštní. Jo v tomhle zápase souhlas, Everton musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Na BBC tu situaci popsali uplne stejne

Reagovat
diastan

Krásná střela

Reagovat
smazaný uživatel

nááááááááádherně skerts MAXI A JEDEM KURVA!

Reagovat
Wat

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!! MAXI!! Za dnešek si to zaslouží, hraje hodně slušně.

Reagovat
C0br

Hmm, takže ty to myslíš vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme při zápase Arsenalu, už jenom kvůli tomu se na něj těšim

Reagovat
Wat

Nejsem tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

NE!

Reagovat
Wat

Fajn.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Waťák je nááááááááááááááááááááááááááááš

Reagovat
Wat

Napůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno..

Reagovat
t0mmy33MCFC

porad to zkousi a porad mu to nevychazi :D

Reagovat
Trand

Penalta? Dost divná. Co to zase Webb viděl?

Reagovat
Trand

Tak omluva Webbovi. Pískal postranní.

Reagovat
smazaný uživatel

Yesssssssssss!!! Maxi, dneska to pasuje i k výkonu, vyjímečně Snad bude platit to, že se dneska neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhraje, omg

Reagovat
vladis271

Maťko toto bolo famózné

Reagovat
smazaný uživatel

Maxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zase z hovna gól

Reagovat
smazaný uživatel

tohle rozhodně nebylo z hovna, vyvrcholení tlaku, kterej musí pokračovat. Martin to udělal parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale Maxi se tam zjevil z ničeho nic a jako snad nejmenší hráč na hřišti hlavou uklidil

Reagovat
miky10

Maxiiiii

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo jiný než Maxi Jediný pořádný gólový hráč v Live

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľ !

Reagovat
minoLFC

Skrtel odteraz kopes rohy a standartky ty

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to Adam takhle debilné podkopává furt

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi takhle má vypadat oslava gólu a né tancovat jak buzík

Reagovat
supervizor

Kdo tancuje jako buzík?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Neymar,Robinho,...

Reagovat
Wat

Tak to půjde, tenhle zápas se prostě musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je otras futbal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedna brzda dolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Forest prohraji i tohle...

Reagovat
Kaze

Ta naše záloha je hrozná, jen Berba s Lindym se mi dneska líbí.

Reagovat
supervizor

Barry střídá Nasriho, ten Nasri je v MC opravdu ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe dopadne jako Torres

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou , už dal asi 2 goly + más asi 6 asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

jen diky tomu,ze City vetsinu tymu drti rozdilem tridy... jinak jako hrac sel vykonostne dolu

Reagovat
Counter

On byl marný i v závěru sezony u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, Best ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam zatim vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Okopavana od vapna k vapnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

= po deseti minutách druhýho poločasu držení míče 73-27 pro Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je prave tim, jak ten zapas vypada

Reagovat
Kaze

A nechápu, proč je na lavičce 50 cent místo třeba Morrisona nebo Pogby.

Reagovat
Tomekcz

Berbaclass

Reagovat
C0br

Berbastyle

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, lahůdkovej míč od Stewa.

Reagovat
mithro

dalsia pisknutelna penalta...a BERBAAAAAAAAAAAA

Reagovat
kubys

Berbaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov nádhera, nádhera

Reagovat
fenixLFC

naucte luisa strielat a hlavne downinga centrovat to uz nie je normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard za Hendersona, prosím!

Reagovat
Wat

A taky Bellamy by mohl přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa na plac. Tak pojd kluku, ukaz ze na to mas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted jsem se dostal domu,ktery zapas je prosim na Bloodzeed? Diky.

Reagovat
Side

Teď žádnej, večer Stoke - AV

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,to potom jo Diky

Reagovat
Kaze

Bude až večer Rugby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ten večerní prý,

Reagovat
smazaný uživatel

Něco je fakt špatně, když maxi tvoří hru LFC ale dneska ho fakt chválím.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Adama bych vystřídal hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdradši bych vystřídal celej střed, ale nevim, jak by Jonjo - Gerrard fungovalo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CubONE

Berbaaaaa! hetrik

Reagovat
CubONE

nemalo to ist sem ale k teme, to ste na tom az tak zle, ze Maxi je tvorca?

Reagovat
Maresma

Ty centry LFC stoji za vylizprdel.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to je smulla..

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
cristiano.K.

scouseři odkaz, spadlo mi to,díky

Reagovat
Maresma

Channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

akorát teď to nějak přeskočilo a je tam divnej zvuk - jako kdyby měl zapojenou půlku konektoru

Reagovat
cristiano.K.

to mi nejde

Reagovat
Maresma

Jeste tady, jestli nechces sop..

http://www.trgoals.tv/

Reagovat
mithro

Maceta, chjo

Reagovat
smazaný uživatel

STEEEVE DO HRY

Reagovat
fenixLFC

nase srdce sa vracia

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Wat

Steve!

Reagovat
smazaný uživatel

STEEEVEEEE

Reagovat
Maresma

Captain Fantastic!

Reagovat
smazaný uživatel

pustte Evanse do utoku! potrebuju body do fanty

Reagovat
fantomas

Ohoh, Coyle chce vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem nesledoval s větším vzrušením svlékání chlapa Steeeevieeeee

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo Yaya s Máriem ven a Adam s Edinem dovnitř.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší vánoční dárek. Steve G zpět na place na anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve za 5 minut předvedl víc hezčích přihrávek jak Hendo s Charliem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

C'Mon WBA !!!

Reagovat
minoLFC

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Wat

Škoda, hned mohla být asistence.

Reagovat
REPLIKATOR

Adam dolů Kenny není slepý

Reagovat
kubys

To rozestavení MU je teď fakt k zesrání.

Reagovat
fantomas

26 - Jack Colback scored the earliest Premier League goal by a substitute since Dwight Yorke (23 mins) v Newcastle in October 2004. Pěkný

Reagovat
Trand

Nutno dodat, že s pořádným štěstím.

Reagovat
smazaný uživatel

HATEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutely sensational

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost,ze ho tam poslal,takovej hrac dle me sedet nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednich tydnech si to zaslouzil a prospeje to jemu i tymu

Reagovat
Tomekcz

Hernandez to se dava, Rooney mohl mit asist, takhle me ze zalohy nic neudela

Reagovat
mithro

ale vsak mu to chytil, daval to dobre

Reagovat
C0br

To i ten Bednář umí přejít přes hráče lépe než Macheda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hateeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

(Best by tohle odpalil nekam k rohovymu praporku)

Reagovat
smazaný uživatel

Best je kripl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne souhlasis

Reagovat
smazaný uživatel

" Best is a donkey

http://donkey-sanctuary.com/

£250 and you can have him castrated!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Arfaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to tak je, když místo Besta přijde na hřiště fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej?

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt sem

Reagovat
Wat

DEJME TO!

Reagovat
Wat

Aha.

Reagovat
fantomas

Bože muj, co to tam ve středu bylo za džuznu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dembaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

pardon... novy koment

Reagovat
smazaný uživatel

tyč Thomase

Reagovat
Counter

Wow, to byla tyčka jak hrom Hartovi ještě teď musí hučet v uších.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted štestíí ...uff!

Reagovat
smazaný uživatel

Demba a cau

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nahral Obertan?

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan bude dobrej. Sice z nej tecu, ale zlepsuje se. Potrebuju holt abnormalni podporu tymu

ALe Besta jsem dneskem definitivne odepsal a pasoval na nejneoblibenejsiho hrace kadru. I Perche mam radsi (nevadi, ze je chodici prokleti )

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan to ma v nohach, ale je zbrklej a neumi vybrat to nejlepsi reseni, potrebuje se zklidnit. Na jednu stranu je dobre, ze ma duveru, ale kdyby kvuli nemu sedel Marveaux celou sezonu, stvalo by me to. Takhle mi to nevadi, kdyz tam stejne nikdo dalsi neni

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntiku.

Reagovat
smazaný uživatel

To zakonceni jsem nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

To byla Sholova skola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Tiote to udelal znamenite

Reagovat
fantomas

Spíš to posral Robinson...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem bral jako samozrejmost

Reagovat
supervizor

Taková škoda Odenwinge nastřelil tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
REPLIKATOR

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Steve za 5 minut předvedl víc hezčích přihrávek jak Hendo s Charliem dohromady.

Reagovat
fenixLFC

za 5 minut? uz len ten center po priamom kope po 5 sekundach bol viac ako henti dvaja dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

BA! fantaaaaa

Reagovat
Trand

Ba a Raylor.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Obertan

Reagovat
Trand

Já nekoukám, já reagoval na tu fantu.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

By som za toto dával z fleku červenú kartu

Reagovat
smazaný uživatel

striedaj ty špagetomrd !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Chelsea náš zatim nejhorší zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

s chelsea nebol zly, len zle skončil ...ale toto je totalna bieda, neviem najst jedinu svetlu chvilku...hlavna vec ze si cely prvy polcas prihravaju ako gaycelona 90% drzanie ..... a tomu talianskemu mamrdovi este predlzia o 3 roky kontrakt ...

Reagovat
fantomas

Tak to už je fakt trapný...Obertan má asistenci.

Reagovat
j_mrazik

Ten Liverpool je bez Dirka a Lucase poloviční.

Reagovat
supervizor

Že zrovna jmenuješ ty dva...

Reagovat
REPLIKATOR

a s něma třetinový

Reagovat
smazaný uživatel

Jen s Dirkem

Reagovat
Maresma

Dirka?

Reagovat
cristiano.K.

takovou blbost snad nejde ani napsat

Reagovat
smazaný uživatel

to som zas trafil kapitana , Aguero

Reagovat
Maresma

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me co mu Cahill rekl, Demba normalne netece.

Reagovat
Thoomas

Ten WBA by si dneska za ten bojovnej vykon aspon bod zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Valenciaaa

Reagovat
C0br

Berbapen with Berbaclass --> Berbatrick

Reagovat
mithro

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

José Kurva Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Valencia show no mercy

Reagovat
Wat

To byl zase nápad posadit ve fantě Raylora.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Wat

Nevadí, Dembu tam mám pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba je superman, na toho fantaprokleti neplati

Reagovat
Trand

A koho jsi dal do sestavy místo něj?

Reagovat
Wat

Kompanyho...

Reagovat
Trand

Tak to není tak špatný.

Reagovat
Wat

Tak není ale je to škoda, tak asistence je tam pořád navíc.

Reagovat
Trand

Tojo, to zamrzí. Já se radoval, že dal Mata gól, a pak jsem zjistil, že už ho ve fantě 2 kola nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

To si Carroll dělá prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozhodne Stevieho screamer

Reagovat
Maresma

Dela si ze me bratr prdel, nebo Obertan hraje fatk dobre?

Reagovat
Tomekcz

Berba jede na krale strelcu

Reagovat
mithro

dve jasne penalty a Dowd potom odpiska taky let

Reagovat
fantomas

21:0 z pěti posledních zápasů.

Reagovat
CubONE

Berbaaaa! Hetrik!

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov Tu penaltu kopl jako jedi Ještě gól a náš střídající náhradník vyrovná Suareza.

Reagovat
fenixLFC

konecne mame na ihrisku to najsilnejsie co sa da(teda okrem lucasa) tak podte zlomte to!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehráva Bellamy v základe?

Reagovat
fenixLFC

lebo jeho kolena nevydrzia az taku zataz

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomé sřídání...

Reagovat
smazaný uživatel

Edin to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Downing ten gol nedá prostě

Reagovat
niflheim

Teď jsem došel - jak hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Musel jsem k babičce, druhý poločas Fulhamu jsem zachytil na Wifině od tety, ale před čtvrtou jsem musel na vlak

Reagovat
niflheim

Každopádně dojeb jak cyp, zvláště když jsem viděl tu úvodní sestavu

Reagovat
mithro

Berbasticky

Reagovat
niflheim

Takže budu hned sosat záznam...nebo počkám na čt4...každopádně MOTD to jistí.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Downing Jako člověk sympaťák, ale jinak letos na ty prachy hrůza...

Reagovat
fantomas

V tom případě je ale hrůza i Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dostane těch 8 zápasů ban, tak prozatím příšerná sezóna. Akorát Luis má potenciál být o mnoho lepší, Downing kvalitativně už ne, u něj už se může měnit jen forma. Ale i tak, tak tragický útok nemá snad žádný tým v PL...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

On hlavne z prave strany neni schopnej presne nacentrovat. Ale mas pravdu, hruza celou sezonu.

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze on z prava vzdy najde hlavu obrancu a v 99% je to ten najblizsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

No je to absolutní nesmysl.

Reagovat
Maresma

Co presne?

Reagovat
fantomas

Že hraje celou sezonu na hovno. Zkraje byl skvělej, jen nedával góly a spoluhráči je nedávali po jeho centrech no...o Suárezovi taky neřekneš, že hraje celou sezonu špatně, i když na gól potřebuje asi 12 střel, což je teda mimořádná zoufalost.

Reagovat
Maresma

Downing hral ze zacatku sezony lip, ale skvelej rozhodne nebyl. A srovnavat to se Suarezem, kterej tahne celej utok? Taky sel dolu a je hroznej palic, ale vytvori neskutecne mnozstvi sanci, coz se o Downingovi rict neda.

Reagovat
fantomas

...což se o Downingovi rozhodně říct dá no.

Reagovat
Error

Lindegaard letos jediný obdržený gól a to od Benficy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kruva kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

500 - Hatem Ben Arfa has scored the 500th goal in the Premier League this season. Landmark.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsi, co udelal ten Cahill? Neplivl dokonce na Dembu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se svym prenosem stejne zadny plivnuti nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

a Willo dnes skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo proti Trotters cekat, tam je jeho vyska skvele vyuzitelna a po zemi ho nema kdo ojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to tak i vypadalo, jakoby se k němu naklonil a plivl....

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na to zvedavej. Uz predtim ho v zapase dost okopaval, ale to holt je jeho prace, zastavit ho za kazdou cenu, ale na tohle se moc rad znovu podivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prislo, ze na nej spis neco zarval, plivnuti me nejdriv vubec nenapadlo.

Reagovat
fantomas

Blbost. Spíš mu prostě vyčinil. Taky potom bylo znát, že má menšího moncla.

Reagovat
smazaný uživatel

kopl mu lehce do hlavy, když procházel

Reagovat
smazaný uživatel

Downing mě už sere.

Reagovat
minoLFC

Papa LM.....

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 3 minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

603302785

Reagovat
fantomas

Myslíš, že ti tu někdo chce volat?

Reagovat
miky10

Je hezká?

Reagovat
CubONE

inac to rozostavenie s Rooney, Berbom, Chicharitom, Machedom v hre sa mi paci jedini typicki obrancovia Evra a Fryers

Reagovat
mithro

az na Macetu ten je nepouzitelny

Reagovat
CubONE

no jasne, zanho Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperská dvojica Carrick - Evra bola zaujímavá

Reagovat
smazaný uživatel

You're gettin' sacked in the morning!

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Neměl odcházet od Clarets.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec na tom WBA

Reagovat
smazaný uživatel

no proto paráda WBA

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikejte mi, ze si Demba odjebal koleno kvuli tomuhle skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v pohode / vyleci to misto APN

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sel po svych, i kdyz trochu kulhal, snad bude ok, bojim bojim

Reagovat
mithro

WBA a tip Eurofotbalu.cz parada

Reagovat
smazaný uživatel

WBA zasloužená remíza...ale náš výkon bída.

Reagovat
niflheim

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

mancini

Reagovat
mithro

prodlouzil

Reagovat
smazaný uživatel

daj pokoj, ma asi jebne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si říkal. Prodloužil, tak je ideální čas na ztrátu formy.

Reagovat
C0br

WBA perfektní výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už ale opravdu není možný...

Reagovat
fenixLFC

bunn ty hajzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trand

Distiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi snad zdá

Reagovat
Tomekcz

Nadherny vysledky dneska jen toho Rooneyho uz mohl nechat sedet celej zapas, aby to bylo dokonaly.

Reagovat
smazaný uživatel

dotáhli sme Man City. Nádherný Boxing Day zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

I to skore je uz lepsi

Reagovat
Kaze

Fakt? City 53/14 a my 47/13.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o tom ja nemluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Budem mět doma Rovers, takže to je ideální příležitost. Já su rád alespoň za tohle.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Bunn

Reagovat
miky10

Bunn neuvěřitelnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

A teď z brankové čáry

Reagovat
vocasisko

No nic, Mancini je prostě kokot a nedokáže s takovým týmem udělat nic pořádnýho, ze začátku to sice vypadalo, na jasnou jízdu City za titulem, ale opak bude pravdou, je jedno jeslti vyhrajou nebo prohrajou druhej zápas proti MU, stejně MU ten titul udělá. Vítěz PL bude opět velmi překvapivý.

Reagovat
Kaze

Je normální, že týmy nevyhrávají celou sezonu každý zápas, ale zápas jsem neviděl, tak nevím.

Reagovat
vocasisko

No jasně, ale Mancini to prostě nezvládne, ten tým k titulu nedotáhne. MU se pravděpodobně vysere na EL a bude se soustředit jen na Ligu a ten titul si ať už jasnou dominancí nebo hromadou výsledků 1:0, pohlidá.

Reagovat
Counter

to byl závěr, ani Kenny time nepomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

děte dopíči už fakt to neni možný..

Reagovat
Nikikrew

Bunn

Reagovat
smazaný uživatel

dnešek se fakt povedl, zítra 3 body a max. spokojenost. AFC

Reagovat
vladis271

ten konec to totáááááááááááááááálne zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvená, skurvená smola...

Reagovat
Counter

Mimochodem, o takových šancích si Chelsea v závěru mohla nechat zdát.

Reagovat
pajamu

Nádhera, West Brom a Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu máme bombastickou, ale ten útok Já fakt nevím, dneska kromě naši nemohoucnosti a odhalení, že Bunn je superman, jsme měli neskutečnou porci smůly...

Reagovat
vladis271

superman je každý brankár čo stojí proti nám

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už není jenom o smůle...

Reagovat
smazaný uživatel

"kromě naši nemohoucnosti"

Měli jsme dost šancí, Andy 2, Luisovi hlavičky taky nebyly marné, ta poslední hlava....smůla smíchaná s nemohoucností.

V lednu přivést kvalitní hráče a ne sympatické britské průměráky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, chce to někoho typu Silva, Mata, jak už psal někdo vejš... Z ostrovů mě momentálně asi nikdo, kdo by se dal přivíst nenapadá

Götze/Hazard mi taky nepřijdou nejpravděpodobnější, to už třeba takovej Eriksen, nebo mě teď napadá třeba Muniain. Ale tohle všechno jsou asi blbosti, no. Uvidíme, každopádně někdo takovej musí přijít...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to chce spíš nějakého ostrostřelce, který tu branku prostě dá. Šancí na ní máme každý zápas plno, potřebujeme takového lepšího Lafatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mmmm, ale zase si uvědom, kolik akcí skončilo u Downinga, dneska sice ne Maxiho, ale běžně je Maxi možná ještě horší... Jak může Maxi táhnout většinu akcí týmu, kterej chce hrát o LM?

Jinak v tom, o čem mluvíš ty, by v úvahu připadal třeba Barrios, toho bych v LFC viděl moc rád. Mám ho rád, ale povahově je to takovej druhej Suárez, no

Reagovat
Trand

Owls, Forest.

Reagovat
Wat

Škoda, přeškoda... Ten zápas se měl prostě jednoznačně vyhrát. Ale začínám si pomalu zvykat na tyhle ztráty...

Reagovat
fenixLFC

zostava uz len dufat ze uz mame kohosi dohodnuteho aby hned v prvych dnoch prestupoveho prisiel...ale hlavne ze je steve spet, na toho adama sa uz neda pozerat...a verim ze andy to prelomi a zacne davat goly, jak tam mal dve poriadne kridla a steva tak hned mal skvele sance, skoda bunn na konci a prosim vysvetlite ktosi downingovi ze ta lopta sa centruje na hlavy spoluhracov a luisovi ze to dierkovane ma trafit zvnutra nie vsade naokolo!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt odjebaneho zapasu zo City, tak to skore vyzera brutalne, na to kolko hracov sa strieda v tej obrane..

Reagovat
cristiano.K.

jsme prokletý z každého brankáře uděláme MOTM

Reagovat
Counter

Jsem moc a moc rád, že jste to od nás přebrali

Reagovat
cristiano.K.

jsme dobráci no

Reagovat
fantomas

Tak čau, Owene.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každý Owen, stane se z něj nakonec vyvrhel...

Reagovat
fantomas

Hehe, už jich je dost no..

Reagovat
Kaze

42 bodů a zbývá už jen Ade

Reagovat
CubONE

ja 30, ale mam este Vorma, RvP ako kapitana, Dyera a Johnsona z Norwichu

Reagovat
Kaze

Mě štve hlavně Nani s Rooneym. Silva mě tolik nemrzí, jednak čisté konto, hlavně ztráta City.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 12 střel na bránu 1 gól

United 10 střel na bránu 5 gólů

Reagovat
mithro

United win 5-0. City draw, Chelsea draw, Liverpool draw, Boxing Day je proste len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že je jenom jeden

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky krásne len škoda, že ma stáli 20€

Reagovat
Kaze

Mimochodem, na EL máme stejnou soupisku, jako na CL? Nebylo by špatné dát do EL nějaké mladíky, takové kvalitnější Carling, borci by občas naskočili a věnovali by se hlavně PL.

Reagovat
vodka

pod 21 let moze nastoupit nekonecne mnoho mladiku, pokud se nepletu...

Reagovat
Kaze

Tak to je ovšem dobrá zpráva

Reagovat
vodka

Mark Bunn v nem to je taky...

Reagovat
fantomas

No tak, je mu 27, už to asi moc neprodá.

Reagovat
Virtuos

brankár má výhodu v tom , že vek nerozhoduje skôr naopak čím viac skúsený (t.j. ku príkladu starší) tým lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je málo...

Reagovat
vodka

tak v PL nedostal nikdy sanci, na tech hostovanich mu to ale slo taky dobre...

Reagovat
fenixLFC

ono to je vo vsetk&ch brankaroch co proti nam nastupia, to uz su jednou nohou MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra je to paráda. Ty časy zápasů jsou super. Odpoledne návštěvy a pak následuje krásný fotbalový program. Nejprve Vlci, pak souboj nováčků a navrch sympatičtí Kanárci se Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

242 - Stoke have launched in over a hundred more long throws than any other Premier League team (2nd Norwich - 141). Reliance.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
Mihi

OT: Čo hovoríte na film Zelená míľa? Práve som to dopozeral a musím povedať, že málo filmov vo mne vzbudilo také emócie ako tento.

Reagovat
fantomas

Moje top. Ale já to mám způsobený i vztahem ke Kingovi a tý knížce vůbec...

Reagovat
nemamvasrad

Ty si to viděl až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní film, ale čekal sem od něho asi moc páč víc než na průměr v kategorii perfektní film se u mě nedostal. Prý je napodruhé lepší, tak nevím.

Reagovat
minoLFC

King je King, ale Shawshank je lepsi(pre nechapavych rovnaky autor a reziser)

Reagovat
Counter

Pobrečel jsem si :-)

Reagovat
Maresma

Druhej gol Berbatova

Reagovat
Erdovec

vyplatí se RvP @ 1,7 ?

Reagovat
kiwwi

daj radsej ze da prvy gol

Reagovat
smazaný uživatel

aby vubec hral dneska ale jo,setrit by se mel proti QPR pred Fulhamem

Reagovat
Erdovec

ještě mě napadlo Norwich - Spurs over a Swasea buď under nebo remíza v prvním poločase

Reagovat
kiwwi

Norwich - Spurs davam obaja daju gol

Reagovat
Erdovec

to mě nenapadlo dík za inspiraci

Reagovat
Erdovec

a když zůstanu v Anglii co myslíš Blades - Notts oba dají gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nedaval, prijde mi to moc riskantni

Reagovat
fantomas

Hrat bude jen tak na 60%, takže bych to neriskoval.

Reagovat
kiwwi

to je snad jedno nie?

Reagovat
fantomas

Coo?

Reagovat
Erdovec

když nenastoupí tak by měl být void

Reagovat
fantomas

Jakože se ti sázka nezapočítá? Tak to já nevim, já tohleto moc nesázim, a když sem se jednou odhodlal, tak mi hráč nastoupil a nedal, takže sem to řešit nemusel.

Každopádně za ten kurz bych to stejně nepokoušel, i když je debakl docela pravděpodobnej.

Reagovat
Erdovec

void = kurz 1,0, nakonec to asi nedám, odradil jsi mě ale ve fantě ho už jako kapitána mám

Reagovat
fantomas

Tak teď tomu voidu nerozumim už vůbec.

Reagovat
kiwwi

void je, ze sa ti vracia vklad (a v tomto pripade nastane void ak hrac nenastupi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad muze stridat

Reagovat
kiwwi

nj, to je najvacsie riziko, ze ho tam moze poslat trebars za stavu 0:0 v 80. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nic neděje, když gola nedá. Myslím, že musí hrát minimálně 15. minut, aby se sázka započítala , popřípadě nevyšla

Reagovat
kiwwi

kazda stavkova ma podla mna ine pravidla

Reagovat
afc

Vo fortune je to tak,ze ak nastupi na 2min a neda gol,tak ti to proste padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je humus. Právě jsem dal jednou na jednoho střelce, který nastoupil až v 80 minutě a bylo mi to bráno, jako kurz 1.Takže jsem na tom nic neprodělal.Bylo to u Tipsportu

Reagovat
Maresma

Kdyz hrac nenastoupi tak se to zapocita jako kurs 1.0, tzn., ze kdyz nemas nic jinyho na tiketu tak se ti vraci vklad.

Reagovat
Erdovec

tak dík všem, asi budu dnes muset zabrousit do hokeje

Reagovat
Bayern +

Dnes zkusim Arsenal, Spurs a neprohru QPR, k tomu Anderlecht.

Reagovat
Erdovec

Anderlecht

Reagovat
Bayern +

Radsi Blades 1?

Reagovat
Erdovec

radši nic než Anderlecht venku za takový kurz, nedávno jsem je viděl hrát, to byla tragédie, navíc Mons nejsou žádné ořezávátka

Reagovat
afc

Ak dnes nenastupi Rosicky a Benayoun, tak to bude vysmech.Dnes to musi byt povinne vitazstvo,taka sanca vdaka vcerajsim zavahaniam sa uz tak skoro nemusi naskytnut.Persie dnes musi hrat od zaciatku.V 70min za stavu 2:0 moze ist dole.

Reagovat
j_mrazik

Soupeři zaváhali, je potřeba to potrestat. A ty 2 bych tam taky rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie áno, ale Ramseyho by som nechal odpočívať a nasadil by som Yossiho. Za tú jeho efektivitu si to zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, zle som to prečítal. Každopádne, názor mám rovnaký.

Reagovat
fantomas

Dneska to vidim na debakl, 1:1/2:1 a 4:5.

Reagovat
Erdovec

1400. pro vítězství Norwiche 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes musime ukazat,ze kdyz musime,tak proste ty 3 body udelame.Souper neni zadny cajicek,ale rozhodne je to jeden z tech slabsich.Co se tyce zapasu venku,jsou Wolves predposlednim tymem ligy se skore 6:17,coz mluvi za vse.Rozhodne beru jako velke dilema to,jestli dnes postavit Robina,ci ne...Je pravdou,ze ty 3 body proste musime urvat,ale bylo by dost spatne,ztratit Robina v tomto zapase,obzvlast v tom nabitem programu,ktery nas ceka.

Reagovat
fantomas

Soupeř čajíček je, Wolves sou pro nás tak trochu jako Wigan pro MU. Co si tak vzpomínám, pořádně sme se s nima trápili akorát vloni na podzim, a stejně nám góla nedali. Na jaře sme jim mohli dát z fleku sedmičku. Navíc letos na nich je poslední dobou tak maximálně Jarvis, co by nás mohlo děsit, ale s tim se prostě musíme vypořádat.

Nic jinýho než výhru min. o dva góly neberu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme.Taky pocitam s vyhrou.Ovsem nerad jakehokoliv soupere podcenuju,jelikoz vime,ze v PL a obzvlaste pak u nas je vse mozne...Jestli ovsem chceme pomyslet na LM,tak takoveto soupere musime porazet minimalne rozdilem tridy,jelikoz jestli ne,tak nemame v soutezi jako LM co delat. Tudiz,jak rikas nic jineho,nez vyhru min. o dva goly neberu.Jak by jsi to dnes vlastne videl s tim,co Boss postavi-jestli postavi Robina a jestli i zalozni rada bude stejna,jako v predchozich zapasech?

Reagovat
fantomas

Já bych nebyl proti...Wojta - Koscielny, Mertesacker, Miquel, Vermaelen - Coquelin, Arteta, Rosický - Benayoun, Park, Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis,ze to bude tak jednoduchy zapas? Kdyby Boss postavil takovou 11ku a my nedej buh uhraly pouze bod,tak by se to na nej slusne sesypalo.Rozhodne bych dnes postavil nejake nahradniky,ne ovsem tolik...Na obrane se naprosto shodneme,na zaloze jakz takz taky,ale zkusil bych Chamba misto Yossiho,i kdyz by si Yossi dnes zaklad asi zaslouzil.Tezko rict,jsem hrozne nerozhodnej...Na jednu stranu bych tam mozna dal i Robina,ale jak rikam,po chvilce si to rozmyslim..Dnes Bossovi staveni zakladu nezavidim,jelikoz je tam rada hracu,kteri by si dnes zaslouzily nastoupit.

Reagovat
fantomas

Robin ještě dejme tomu. Pak nevim, kdo je Chambo, ale Benayouna s Rosou bych tam rád viděl jednoznačně (hlavně ať prostě nehraje Aaron, ten potřebuje odpočinek jako sůl).

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Wat

Tak Robinovi ještě schází 2 góly na rekord ne? Já bych to nenechával na poslední zápas, i když vím, že zápasů teď bude hodně a tento nepatří k těm těžším...

Reagovat
fantomas

A já bych se zas třeba na rekord uplně vysral. Jednak to Robina svazuje, to je zcela očividný, jednak už se dělí o ten arsenalskej (druhej nejlepší), což je taky paráda - a Henryho beztak věřim, že překoná i tim jedinym zápasem s QPR, kterej stejně tak nepatří k těžšim podle mě.

Reagovat
Wat

Tak Henryho by měl překonat určitě, pokud nastoupí aspoň v jednom zápase, tím jsem si jistej. Uvidíme, jestli AW jde o rekord nebo o samotnýho hráče. Hlavně aby byl v novym roce fit na Fulham a taky na MU, kde bude asi potřeba no.

Reagovat
fantomas

No Wengerovi by právě o rekord nemělo jít ani v nejmenšim - takže pokud kvůli němu RvP odehraje tyhle dva zápasy celý, budu to považovat za velkej fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hráš sa alebo fakt nevieš, kto je Chambo?

Reagovat
fantomas

No nehrám. Mohl by to bejt Chamakh, ale to potom nerozumim tomu, proč zrovna za Benayouna.

Reagovat
smazaný uživatel

(Chamberlain)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Ahá. Tak ani on mě nalevo nenapadl no. Leda teda místo Thea, ten by asi spočnutí taky snesl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je to v podstate jedno, aj tak sa celý zápas vymieňajú. A Oxa by som si pozrel aj ja v ostrom zápase PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Sory,byl jsem delat ocistec,po vcerejsim veceru.Diky,ze jsi to vysvetlil za me

Reagovat
smazaný uživatel

to som nepotreboval vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem chtel podekovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikej mi,ze sis myslel,ze jsem takovy blb,ze bych dal na kraj Chamakha?

Reagovat
fantomas

No Ox nalevo mi nepřijde o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to zase ne,to vime oba.Je pravda,ze jsem si spletl stranu,ale to snad neni takova tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Přál bych jim alespoň bod k záchraně, ale tak štědrý ke mě Ježíšek už asi po včerejšku nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne,preju zachranu daleko vice tymum jako Bolton ci Blackburn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne,preju zachranu daleko vice tymum jako Bolton ci Blackburn.

Reagovat
herbage

Také se dnešního zápasu bojím, Vlci budou nepříjemně kousat a presovat, hlavně ze začátku, ale i s mixem hráčů základu a lavičky bychom je měli dát. Uvidíme, jaký bude vývoj, ale výhra by měla být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hahaha Adam jaky drevacky vlastnak

Reagovat
j_mrazik

Nebuď zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
vodka

Reagovat
Wat

Haha...

Reagovat
smazaný uživatel

prvý krát vidím z teba hovoriť dušu scousera.

Reagovat
Wat

Málo čteš.

Reagovat
vladis271

zachvíľu je náš

Reagovat
minoLFC

to by nevadilo, ale tie jeho a Hendersonove prihravky....

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres has hit out at his critics... and missed.

ešte jeden na jeho účet.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Reported Arsenal target Mario Gotze admits he would rather play in Spain than the Premier League, with Barcelona his dream destination.

Uz proto doufam,ze se o nej Boss nebude snazit,jinak by nas opet cekala klasicka prestupova telenovela o coz ja rozhodne nemam zajem...

Reagovat
smazaný uživatel

a kto iný? Hazard by bol ideálny, ale už okolo neho taká bublina, že ju spľasne len 40+ miliónov od CFC, MC, poprípade PSG. O Eriksenovi toho moc neviem, ale také kvality ako Gotze a Eden asi nemá. Mario by bol najlepšia voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,ale on proste ne...Nestojim o to,aby se z neho behem dvou az tri let stal nas klicovi hrac a pak se kolem nej zacaly rojit spekulace spojene s odchodem do Barcy,kam by asi i pravdepodobne rad zamiril a splnil si sen...Hazarda by u nas byla skoda,je to spise kridelnik,takze by jeho prichod zabil Thea nebo Gervinha,navic nam na kridlech vyrustaji skvely hraci v podobe Miyaichiho a Chamberlaina.Myslim,ze potrebujeme posilit stred utoku a zalohy,tudiz Podolski a Eriksen.Tak bych to videl ja.Sice jsem Eriksena videl asi trikrat,ale presvedcil me.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ja viem, tak Eriksen útočník nie je a aj keď Hazard v Lille hráva prevažne na krídle, má 20 rokov, stále z neho môžeš spraviť aj ľavého obrancu s jeho talentom, verím, že by bol do našej zálohy ako šitý na AM.

A čo si myslíš, že keby sme dotiahli napr. Eriksena, tak za 3-4 roky nám nebude chcieť zdúchnuť za väčšími peniazmi ku konkurencii? To je naivné.

Reagovat
kiwwi

no lenze takto z Arsenalu klub, odkial by sa nezdrhalo nevybudujes...musis tam postupne zacat tahat hviezdicky aj za cenu, ze po case budu chciet odist a splhat sa hore...ked odide, tak ho proste nahradis kus za kus, ale nemozes tahat priemernych hracov len kvoli tomu, ze nebudu chciet odist

Reagovat
smazaný uživatel

To malo byť snáď kolegovi, nie? Alebo považuješ môj "nákup" Gotzeho za menšiu "hviezdičku" ako Eriksena alebo koho by chcel TrueGunner?

Reagovat
kiwwi

njn

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda...Jsem v tomhle ohledu trosku naivni,jelikoz cekam od hracu loajalitua to se v dnesni dobe penez nenosi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nerikam,ze je to utocnik.Rikal jsem ze potrebujeme posilit na stredu utoku a zalohy(Podolski+Eriksen).Me zase prijde naivni,mozna az hloupe rikat,ze by se z Edena pri jeho talentu dal udelat krajni obrance...Navic jak rika Bozz, Gotze a Hazard skonci nekde u dinosauru za prepalene sumy,jak je to v dnesni dobe u takovych megatalentu dobrym zvykem.Myslim,ze Eriksen by nas vysel daleko levneji a jako CAM by k nam zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ťažko sa baviť s niekým, kto nedokáže pochopiť mierené zveličovanie...

Ak by nás mal Gotze vyjsť 25-30, alebo 20+Bendtner/Rosa a Eriksen 15-20, tak by som išiel radšej do Gotzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim zvelicovanim jsi myslel toho Hazarda na obrance? Trosku jsem se toho chytl no,tak sory. Kazdopadne myslim,ze cena Gotzeho bude spis 35-40,coz bych radeji dal 15-20 za Eriksena.Ja kazdopadne Gotzeho celkove nemusim(ne ze by se mi nelibil styl hry),je mi nesympaticky a kdyz uz nekoho z dvojice Hazard Gotze,tak rozhodne Hazard.Jak jsem uz napsal vyse-moje vysnene posily jsou Podolski a Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je lepsi kridlo nez AM,snad nebude mit domingo nic proti a Gotze je lepsi na AM nez na kridle... jinak to s tim Gotzem 20+Bendtner a Rosa neni jednoduche jak pises. BVB vubec nemusi zadnou vymenu chtit a chce jen balik penez a to uz nemluvim o tom,ze ti hraci maji nejakou smlouvu v klubu,takze kdyz je vymenujes do jineho tymu,tak to neni jen tak(nemusi tam chtit,problemy s platem atd... ). druha vec by byla prodat hrace jako Arshavin,Bendtner,Chamakh a prachy z nich obratem pouzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ako Rosický a Bendtner by sa BVB hodili a aj keby nie, viac ako 30 miliónov za Maria chcieť nesmú.

Reagovat
Lacko_Boh

nehrá AM Chambo? načo kúpime o dva roky staršieho Gotzeho?Mne osobne sa momentálne záloha páči,ok chýba rozdielový hráč ale ten príde v zime z NY Skôr by som hladal lavé kridlo miesto Andreja a tam to vyzerá na toho Podolskeho,čím by sme zabili 2 muchy jednou ranou a to tak že by sme mali do konca roka dostatok krídel aj schopných útočníkov

Reagovat
afc

Ten rozdielovy hrac chyba najma v zalohe...

Reagovat
Lacko_Boh

a nákup Edina by to vyriešil? asi nie nákup Gotzeho v zime ?nikde neni napisane že sem príde a bude lepší než Aaron(mne sa narozdil od väčšina páči Aaronova hra),možno v lete ale miesto koho by hral? Jacka?nie,Artetu?nie,Aarona? hráme na 3založníkov a 30mil. posila by nemala isté miesto v základe a ešte k tomu by zastavila vývoja Chamba kedže hrá tiež AM

Reagovat
Lacko_Boh

*väčšiny,vývoj a isto mnoho ďalších

Reagovat
afc

Odisli davaj geniovia,ktorych Wenger nenahradil.Ved prisiel by az v lete.Hazard,Gotze su proste lepsi,ako je mometalne Ramsey.Mohli by hrat ci v strede,alebo aj na kridle.A Oxa by vazne nezabili.Ma len 18,este ma kopu casu.A hadam necakas,ze s Oxom ci Ryom sa bude bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain? urcite na kridlo. poradneho AM po odchodu Fabregase a Nasriho nemame... Ramsey je CM,tak jako Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

na CM a AM mit 4-5 hracu s nasima zranenima neni hodne... Songa a jeho kumpany na DM do toho nepocitam

Reagovat
herbage

To je pomalu zbytečné to tu říkat, chybí nám jeden hráč a to kreativní ofenzivní křídlo/podhrot

Reagovat
afc

Ako vidis,je plno takych,co si myslie,ze toto muzstvo nepotrebuje nikoho.To by bol Wenger riadny frajer,ze preda Nasriho a Fabregasa a nahradi ich dvoma neznamymi,mladymi hracmi a este by dokazal aj bojovat o titul.

Reagovat
herbage

No, po tomto půlroce mohu prohlásit, že to dopadlo ještě dobře, protože stejně si myslím, že nejvíc nám nyní uškodilo zranění Jacka a řekl bych i Diabyho, protože ten se profiloval v těch dvou zápasech dobře. Nicméně koukal jsem teď na odchody hráčů z Arsenalu za posledních 5 let a jen 4 z nich mohli být Arsenalu ještě prospěšní v budoucnu: Cesc, Nasri, Flamini a Hleb. Ty poslední dva jsme nahradili více než obstojně, ale stálo nás to sezónu a půl, ty druhé dva uvidíme. Nejvíce mě mrzí, že odešli právě letos, když jsme dali po letech obranu dokupy a Robin je konečně zdravý. Santos a Bacary mají před sebou už jen tak 2-3 sezóny na vrcholu a budeme muset hledat náhrady, zatímco Vermaelen s Koscielnym budou v té době v nejlepších letech. Jsem moc zvědavý, jací hráči se budou prohádnět v dresu s kanónem na hrudi před nimi

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis,ze by za neho Wenger byl ochotny vysazet vic nez 30 milionu? Hazard,Gotze pro nas passé

Reagovat
afc

Ved uz niekolkokrat to povedal.Ak najde vhodneho hraca za 30mega,tak ich da.Ak dal za Oxa 15,nevidim dovod,preco by nevedel dat za Gotzeho napr 25.

Reagovat
smazaný uživatel

25 je málo... Hazard,Gotze tyhle hvezdicky skonci za prepalene sumy nekde u dinosauru typu sejci,cukotka nebo Real. rad bych se nechal prekvapit,ale zname Wengera a jeho nakupovani... o tom,ze se neboji utratit velke penize za vhodneho hrace,az ho najde sem uz slysel nekolikrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Malo?To potom aka je jeho hodnota?Ma zmluvu do 2014.Myslim,ze 25 je akurat.City ani Real ho vobec nepotrebuju.Bol by blby ak by tam chcel ist.

Reagovat
smazaný uživatel

ty castky jsou samozrejme prepalene,ale za to muze cukotka,sejci a tak,ze ten trh sel do haje...vzdyt jen prumerak ala Downing stoji skoro 20 mega Lille a Dortmund bude samozrejme tahat cenu nahoru,protoze vi,ze patri mezi nejzadanejsi zbozi. v tomto prestupnim obdobi cekam,ze jeden z te dvojice skonci v cukotce minimalne za 35 mega

Reagovat
afc

35 je za Hazarda malo.Prezident Lille povedal,ze ho pod 40 nepusti,tak nech ich dobre natiahnu.Od zimy zacina platit pravidlo.Som zvedavy,ako sa chce taka Chelsea do toho zmestit tak,aby bola v pluse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pro něj má hodnotu 30 mega Messi nebo CR To je ten problém

Reagovat
afc

Stretnutie 18. kola anglickej Premier League medzi Arsenalom a Wolverhampton, ktorý na Emirates Stadium začína DNES o 16:00, bude v priamom prenose vysielať DIGIsport.

Aspon, ze tak

Reagovat
Bayern +

Dnes DigiSport vysila vsechny utkani.

Reagovat
afc

jj prekvapili,Arsenal nemali povodne vobec davat.

Reagovat
Bayern +

Jeste aby davali, kdyz by se kryl s United.

Reagovat
kiwwi

mali dat zaznam United - Wigan

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

A to jsem premyslel, jestli do komentu vyse napisu: Dnes tri zapasy, ani jeden United!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nuž, vaše časy končia.

Reagovat
FCSL

Reagovat
niflheim

Reagovat
FCSL

Já bych si tipnul,že Arsenal dneska nastoupí v tradiční sestavě.Sczezsny-Koscielny,Mertesacker,Vermaelen,Miguel-Arteta,Song-Walcott,Ramsey,Gervinho-RvP rotace bude proti QPR a na Fulham zas tahle.

Reagovat
fantomas

Tak to by byl velkej provar no...

Reagovat
Bayern +

Radsi rotovat dnes, nez proti QPR.

Reagovat
FCSL

Ale po QPR je jen den volna před Fulhamem.Hodně bych se divil,kdyby někdo z offenzivních hráčů odehrál oba zápasy od začátku.A na Fulham AW bude chtít svoji tradiční sestavu,takže proti QPR bych to viděl na Benayoun,Frimpong-Chamberlain,Rosický,Arshavin-Chamakh,ikdyž by to byl celkem risk.Kdyby dneska šetřil třeba Ramseyho s Artetou,tak je jasný,že budou hrát proti QPR a nebyli by na Fulham.

Reagovat
fantomas

A proč oba naráz? Dneska spočne Ramsey, protože to zoufale potřebuje, na QPR Arteta a pak nastoupěj oba. To se určitě bude dát zvládnout. A křídla, to už je docela jedno, jak se to protočí.

Reagovat
FCSL

Tak určitě by to tak šlo,ale stejně si myslím,že u Wengera je reálnější ta první varianta.Moc rád bych dneska v základu viděl rosu a Yossiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přichází přestupové období a nějak mě to rozpálilo, abych si udělal menší analýzu... Dneska jsem trošku přemýšlel, co bych udělal se sestavou, aby byla dobrá pro Boase a jeho systém a moc se mi výsledek nelíbí

1. problém - vysoká obrana, kam mu nesedí hned 3 hráči z obrany Bosingwa (protože ztrácí míče a je slabý 1x1 - ten ostatně nesedí nikam mimo hlubokého bloku, kde má jištění, tudíž jeho výlety nejsou takovou hrozbou) a Terry s Alexem, protože jsou pomalejší..

2. problém - V záloze je to na držení míče, krátkých přihrávkách a dynamice, kam zase nesedí Lampard s Mikelem a Meireles jen v kombinaci s Ramiresem.

A tam jsou prostě problémy, které nejdou jen tak vyřešit. Protože máme jen jednu variantu obrany, které sedí ta hra alespon částečně (Ashley, Terry, Luiz, Brano) a v záloze pouze 2 hráče ideální do té hry, kterou chce hrát. Křídla jsou ideálně vyřešena, ale chybí střed zálohy.

Co mě napadlo jako ideální sestava je:

-------------Torres-----------

Ramires/Mata--Mata/Ramires-Studge

------------Oriol--Luiz---------

Ashley----Terry----???-Ivanovič

--------------Čech--------------

Kdybych to měl zdvojit, tak

------------------------------Torres/Lukaku------------------------------

Mata/Hazard/Malouda-Hazard/Mata/Meireles-Studge/Ramires

-----------------Oriol/Essien--Luiz/Ramires/McEachran-------------

Ashley/Bertrand?--Terry/Luiz-------?????/?????-----Ivanovič/Bos

-------------------------------------Čech--------------------------------------

Tudíž pokud by se hrálo tohle, tak je potřeba koupit 2 nové stopery + Hazard, tj 2 špičkoví hráči + další jeden kvalitní stoper, který by tam byl na záskok - případně se může stáhnout na stopera Luiz nebo Brano. Tím by byla vyřešená i obrana a záloha.

Výhodou je velká variablilita hráčů - Hazard s Matou se můžou prohazovat, Luiz může hrát v záloze jak na DM, tak na CM, Ramires na CM,AM, RW/LW a musel by zůstat asi Malouda a Meireles jako záskok, kdyby se tři ze čtveřice Mata/Hazard/Ramires/Studge zranili.

Problémů je taky dost - pro Lamparda v takovém systému nevidím místo ani na lavičce, což je relativně kritické, protože to znamená, že se to nestane, takže je to celé chujovina na druhou . Meireles lavička a může naskočit na AM. Mikel má asi smůlu úplně.

Jinak jen z odchodů, které mi z té sestavy vychází by se dala poskládat pomalu sestava, kdybych počítal i Maloudu s Meirelesem:

Otočbýk - Ferreira,Alex,Mikel,Bos-Meireles,Lampard-Malouda,Anelka,Kalou - Drogba

A když na to koukám, tak by nebyla ani vyloženě špatná a klidně by mohla hrát o poháry v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takova mala poznamka k tvemu vyhazeni pulky tymu , Boas prohlasil ze v Lednu prijde urcite stoper to asi vsichni vime kdo bude a pak uz jenom MAXIMALNE jeden hrac(je to na oficialkach) takze na takovy velky prestavby kadru zapomen.

Mimo jine kupovat dva stopery je nesmysl kdyz mas na hostovani Brumu a Kalase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je otázka nejen zimy, ale i léta - Hazarda v zimě nepustí...

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že nechceš, aby Chelsea hrála poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale cpat Torrese do zakladu nema s idealni sestavou nic spolecnyho.. Nechat si Drogbu a pustit Torrese pryc, nebo aspon na hostovacku, Drogbu nechat hrat a casem ho nahradi Lukaku, Torrese uplne odepsat, ten uz na to nema..

Reagovat
terry

Těch otazníků je až moc na to, abych nějakou podobnou analýzu dělal. AVB neustále mlží, teď prohlásil, že přivede stopera (ne nutně Cahilla) a možná ještě maximálně jednu další posilu. Což by byl průser. S ohledem na to, že odchází Anelka, Alex, možná Malouda a odjíždí hráči na APN. Jsem na to vážně zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty delas rozbory, kde je az moc otazniku a moc alternativ, na to me ani nebavi reagovat ale zkusim to...

Jak uz jsem asi x krat psal: Alex, Ferreira, Bosingwa, Mikel, Malouda, Kalou, Drogba (leto) OUT a potrebovali bychom stopera, praveho beka, leve kridlo a prave kridlo (alternativy k Matovi a Sturridgeovi), ofenzivni kreativni zaloznik a utocnik.

Na pristi sezonu 12/13 to vidim priblizne nejak takhle:

Brankari: Cech, Cortouis, Turbnull

Prava obrana: Ivanovic, POSILA, Ake

Stredni obrana: Terry, Luiz, POSILA - Cahill, Chalobah, Kalas

Leva obrana: Cole, Bertrand, Van Aanholt

Zaloha (3 posty): Lampard, Romeu, Essien, Meireles, Ramires, McEacharan, Piazon, POSILA

Leve kridla: Mata, POSILA

Prave kridla: Sturridge, POSILA

Utok: Torres, POSILA, Lukaku, Lalkovic

Samozrejme spousta jmen jsou mladici, kteri jsou nahrady v pripade zraneni nekolika hracu na jednou + eventaulni sance, zalezi na AVB.

Je mi jasne, ze soupiska nemuze mit tolik jmen.

Co se tyce zalohy, mam tam 8 jmen s posilou a bez Mikela, coz je celkem taky dost.

Reagovat
niflheim

Wolves bych strašně moc přál zabodovat, ale rovněž bych i rád viděl Arsenal před Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak Chelsea hraje přes ně stejně Arsenal během pár zápasů přejde, zato Wolves potřebujou k záchraně každý bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger promises to let the Ox off the leash in 2012 to bych si prosil...

Stejny jsem nepochopil s Ryem, on ho neuvolní na hostování, i když zájem byl, ale nedá mu ani šancu za A a jenom ho zabíjí v rezervě...Někdy myšlenkovy pochody našeho manažera nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl náhodou zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo pujde na hostovacku

Reagovat
smazaný uživatel

veď bol doteraz zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

zranil se snad někdy v říjnu nebo listopadu, to rozhodně hostovačce uskutečněné v létě nebránilo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako môžeš vedieť, že s ním Wenger nepočítal do áčka v tomto období?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť nehraje ani Aršavin, naskakuje pořád stejná 11, proč by to teda s Ryem mělo bejt jiný? Měl mu dát půlroku hostovačku a přivést ho zpět v zimě, až bude Gervinho na APN...

Reagovat
niflheim

Nemluvil náhodou o svojí farmě?

Reagovat
niflheim

Takže - Fabianski - Robinson, Knight, Perch, Hutton - Routledge, Jenkinson, Taarabt, Obertan - Best, Powerhouse ...a vaše sestava snů?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nejak nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by prohučelo ligou až do Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně by tam nechyběl Sammon

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski nie je tak zlý bránkar, ako sa tu z neho robí, ale ok, takisto odsúdiť takto Jenkinsona, ktorého si videl raz, dvakrát a Taarabt aj keď je kokot, tak futbalista je dobrý (áno, poznám jeho štatistiky v PL)..

Reagovat
niflheim

Tak jsem přemýšlel, že místo Fabianskiho asi Jussiho - ten je letos špatný. Místo toho Jenkinsona třeba Gardnera

Reagovat
niflheim

Ale Jussi hlavně trpí kvůli té obraně...nějaký slabý gólman mě teď moc nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok je to v PL golmánska smotánka, len ten Almunia tu stále straší.

Reagovat
smazaný uživatel

teda ak som pochopil tvoj úmysel - zostaviť najhoršiu možnú 11-tku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Tak to si za toho Fabianskiho zrovna lišti

Reagovat
Lacko_Boh

tak to tam chýba Torres

Reagovat
vocasisko

Reagovat
herbage

proč Jenkinson ve středu zálohy, když tam má předplacené místo Gibson?

Reagovat
niflheim

No pořád čekám na další návrhy

Reagovat
herbage

pokud se počítají soupisky A-týmů, tak můžeš tam dát náhradníky odněkud z Norwiche a bude, nicméně alespoń ty posty by ti mohly sedět a nemusel bys dávat hráče na takové pozice, kde nehrají, jen aby jsi se mohl jim posmívat

Reagovat
soukup

Taarabta bych vyškrtl, on by s takovými spoluhráči stejně odmítl hrát

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdán - Bosinwga, Zubar, Knight , Robinson - Obertan, Gibson, Henry, Routledge - Heskey, Sammon

Sestava zklamání by se skládala líp.

Reagovat
Bayern +

Tohle je uz o poznani lepsi. Jenom utok: Torres - Sammon by byl asi "lepsi".

Reagovat
fantomas

Proč Bogdán proboha?

Reagovat
Bayern +

Protoze z tech "dvojek", co letos zasahli, byl jednoznacne nejhorsi?

Reagovat
fantomas

Hm, to mi teda přijde dost nefér tvrdit na základě jedinýho zápasu a ještě proti Chelsea.

Reagovat
kiwwi

ale tam bol proste "uzasny"

Reagovat
fantomas

Chápu, že kiwwimu to stačí, dokonce i k odsouzení hráče, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horšího golmana jsem letos v PL neviděl. Třeba ho ještě někdo překoná, ale jak řikám, sestava zklamání se dá sestavit líp než tohle.

Reagovat
Azza

Henry

Reagovat
niflheim

1500. za Berbu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Song není suspendován

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Walesu to dneska žádná hezká podívaná nebude. Jestli to dneska Rangers projedou....... můžeme se s Premier league loučit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to vezmeš takhle:

Obrana - odejde Alex, který byl odepsaný a přijde nový - posílení proti podzimu.

Záloha - zmizí Mikel, místo něj je Oriol a vrátí se Essien - opět, posílení.

Jenom na křídlech problémy, obrana a záloha by se tím měla stabilizovat..

Reagovat
Maresma

Co takovej Shaqiri?

Reagovat
Bayern +

Ja furt rikal, at United prodaji Rooneyho a pak sa Rovers urcite zachrani.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Erdovec

to mám za to že sázím Velšskou ligu

Reagovat
vocasisko

Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie

pojďte vy kurvy gunnerský

Reagovat
niflheim

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

4 stopeři.

Reagovat
fantomas

Takhle už sme nastoupili..

Reagovat
smazaný uživatel

několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já vím.

Reagovat
niflheim

Na tebe je pohled krásný, snad tam Jones šoupne ještě do konce roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

kopírujou Pulise

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi

Reagovat
fantomas

Paráda, Rosa i Yossi. Jenom mi přijde hodně zbytečný hned po zranění pokoušet Djouroua, proti takovym bídákum mohl hrát i Miquel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

no hura,Wenger konecne zarotoval.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem v Chamberlaina...Kazdopadne moc se tesim na Rosu a jsem zvedav,jak si povede Yossi.

Reagovat
FCSL

Yossi,rosa v základu

Reagovat
afc

Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

Vie niekto,co je s Theom?

Reagovat
fantomas

Co by, odpočívá. Aspoň doufám.

Reagovat
afc

Nikde sa nic nepise,tak asi ano.

Reagovat
Side

Walcott is out through illness this afternoon, hopefully nothing too sinister. Great chance for Benayoun.

Reagovat
fantomas

Tak to je v pohodě.

Reagovat
herbage

spíš s Parkem

Reagovat
Nikikrew

Dobra zostava

Reagovat
smazaný uživatel

wow, zmena je vzrusujuca...tesim sa na yossiho a rosa..a potom oddychnuteho aarona

robin hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem,ktery zapas dnes vysila Bloodzeed? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

všechny myslím

Reagovat
smazaný uživatel

link prosim? Hledam na wiziwig a nemuzu to najit...

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

to zkopiruju do sopcastu?

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed arsenal určitě vysílat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...Jakto?Vzdyt se to s nicim nekryje...

Reagovat
Counter

Tento zápas nepochopitelně nevysílá žádná anglická stanice.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to rict...

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed: i have said many many many times i can only show whats on UK TV AND the arsenal game isnt on uk tv do you understand?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal i Spurs by mělo být na Bloodzeedu. U Swans nevím.

Reagovat
niflheim

123456 kanal

Reagovat
Counter

Uf, dává nás YES :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to najdu prosim te?

Reagovat
smazaný uživatel

Ah,uz jsem nasel,i tak diky.

Reagovat
smazaný uživatel

čumím na rusáky, ta kvalita mi za to stojí, abych přežil ten jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou svědky překonání Shearerova rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Arsenal jede v obraně Stoke style

No horší než včerejší, originální Stoke s ještě hnusnějš hrající Villou to snad nebude. Jsem zvědavej na Rosu, doufám že zahraje dobře

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/123456 ... solidní bitrate, anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervaaaaais neposral to

Reagovat
smazaný uživatel

+ Rosa a Yossi

Reagovat
Counter

Krásně

Reagovat
cubinho

Super

Reagovat
fantomas

Ufff. Už sem se bál. Ale Rosa, to je tak výtečnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

To nahrával on? Já měl za to, že to nahrával Howard

Reagovat
fantomas

No Rosa vytáh balon, zasek, předal Benayounovi a ten vystřih tu kolmici.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je skvelej.Je obrovska skoda,ze nedostava vic prostoru...

Reagovat
niflheim

Krásný...ale už jsem si říkal, že to nedá

Reagovat
djiros

Paráda Rosa!!!

Reagovat
Nikikrew

Gervais

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

kráása

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Trand

Gervais!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je skvelej.Je obrovska skoda,ze nedostava vic prostoru...

Reagovat
smazaný uživatel

To mela byt reakce na Fantomase a to,ze Rosa hraje zatim skvele.moje chyba.

Reagovat
fantomas

Wenger si akorát může drbat hlavu, že nechával sedět Rosu snad jen proto, aby moh takle zbytečně vyždímat Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

veď hráva skoro najčastejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ňouma,nevim,jak se mi podarilo kliknout,abych reagoval na tento prispevek...

Reagovat
fantomas

A moh to dát Robinovi teda no.

Reagovat
Trand

Alespoň, že to dal, nečekal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gervaaaaaaais!!! Haxbalovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi skvela prihra

Reagovat
smazaný uživatel

kto by to bol nedávno povedal, že najživšími prvkami našej zálohy budú 30-ročný Čech, 30-ročný Žid a 29-ročný Španiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako to vyzerá keď založí rýchlu akciu Rosa a Yossi.

Reagovat
smazaný uživatel

dva krát za sebou sa stal scenár: 30 prihrávok -> individuálny prienik Djouroua -> strata lopty

Reagovat
smazaný uživatel

co to má Johan na palici ?

Reagovat
smazaný uživatel

Robin je zatiaľ ostatnými celkom ignorovaný, to jego ego dlho neznesie.

Reagovat
Trand

Robine.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi luxusní finta.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nevyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nebylo o čem

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

PENALTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun chytal zajíce?

Reagovat
j_mrazik

Mám jít z práce domů dřív? Stojí ten fotbal za to? Aspoň na druhou půli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda

Reagovat
j_mrazik

Tobě se nedá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že to bude demolácia. Wolves sú strašne slabučkí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze o nic velkolepeho neprichazis.Jasne je prehravame a jen otazkou casu,kdy se vedeni navysi.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ale přehráváme na naší půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej

Reagovat
smazaný uživatel

Thomasovi to na LB nesvedčí, už nech sa môže vrátiť na post, kde nemá konkurenciu.

Reagovat
Trand

2 góly z rohu? Nevěřim.

Reagovat
fantomas

Ty vole, ten Djourou si snad dneska obul o pět čísel větší kopačky.

Reagovat
Side

Song ať de s tímhle do prdele, tohle může zkoušet když je stav 4:0 a ne teď

Reagovat
Counter

Songa nakazil Ramsey minulým zápasem - žádné další patičky!

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt gooner, Song by mě dneska dost sral

Reagovat
fantomas

Roso tak ale střílej..

Reagovat
smazaný uživatel

proč to Rosa neurval

Reagovat
niflheim

Henry je slabý letos.

Reagovat
supervizor

Kdy doktor dovolí Rosovy střílet?

Reagovat
smazaný uživatel

škodááá

Reagovat
fantomas

Hennessey.

Reagovat
Trand

Myslim, že kdyby tam byl někdo jinej než Arteta, že by přidal ještě pár přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Robin nepřihrál ?

Reagovat
smazaný uživatel

dive

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, fakt nie je Robin ani v najmenšom sebec? Dnes si ho všímam špeciálne...

Reagovat
supervizor

Ten rekord mu leží v hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

asi, no... už nech je Nový rok.

Reagovat
kiwwi

tak toto Persie mohol krasne nahravat

Reagovat
Counter

Teď měl Robin přihrávat

Reagovat
fantomas

Se divte, vždyť takhle hraje už asi čtyři zápasy po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co teď předvedl Arteta. Tomu se řiká, že na to serou mouchy za letu.

Reagovat
smazaný uživatel

příhra na Vermu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sraly muchy

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo

Reagovat
vocasisko

Arteta je naivní pínis

Reagovat
kiwwi

lol to jak zahral Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

ja s mojou chromou pravačkou by som to kopol lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Artera by to vůbec kopat hlavně nemusel, kdyby van Persie nebyl sobeček a nahrál to předtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nj, už to tu před tebou zkonstatovalo asi tisíc jiných uživatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker dnes docela dobře pozičně

Reagovat
supervizor

Pozičně hraje vždycky dobře, ale pohybově to nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že keď tu poviem, že Robin je sebec pár dní dozadu, tak sa tu na mňa vyvalí 30 ľudí a ide ma upalovať na hranici. Zrazu to hovoria všetci...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych taky byl, kdybych mohl

Reagovat
fantomas

Na mě se před dvěma týdny nikdo nesesypal.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuck

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byl haluz Ale Fletchovi to přeju.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Trand

Tyvole.

Reagovat
fantomas

LoL!

Reagovat
vocasisko

no tak to je na přes držku

Reagovat
niflheim

Fletcheeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Boze taka haluz....

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sem nedoufal.

Reagovat
Tomekcz

pekne si tam Hunt obhodil Rosickyho, jak hadrovyho panaka

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se štěstím se to od Rosy odrazilo zpět k němu

Reagovat
kiwwi

a pozrel sa Rosicky za seba? ci uz vedel ze bude gol?

Reagovat
Usty

trapas..

Reagovat
kiwwi

njn a dokonca to uz 2x urobil

Reagovat
Usty

dobře teda, zkusím to na tebe polopatě..

tím, co jsi právě napsal, ses ztrapnil

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal!

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba přestanou dělat blbosti a začnou normálně hrát

Reagovat
djiros

Rosa to tam podcenil, ale kdo tam zůstal viset a v pohodě šel chůzi?

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, kdo měl stát při rohu u Hunta. Asi Rosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa střelil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Per to mohol predtým rohom kľudne odkopnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

na můj vskus si to dnes zbytečně moc šukáme na naší půlce

Reagovat
niflheim

Zubar pěkný zpracování

Reagovat
FCSL

Když tam není Theo,tak se to všechno tahá středem.

Reagovat
Counter

To je i tím, že chybí klasičtí krajní obráci. Se Sagnou a Santosem by ta hra zase vypadala jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mám chuť při pohledu na naši přechodovou fázi vypnout Sop

Reagovat
Nikikrew

Treba uznat, ze Wolves su v obrane velmi silni dnes...

Reagovat
Azza

Ale Henry jim to sere

Reagovat
smazaný uživatel

toľko chýb, čo spravili, neurobí Mertesacker s Djouroum za rok.

Reagovat
fantomas

Ale ne, individuálně to od Johnsona bylo pěkný. Problém je, že dohromady netvořej žádnej celek no, takže procházej kolmice (o který se dneska ovšem snažíme minimálně..)

Reagovat
smazaný uživatel

skôr mi to príde úplne bez systému bránenie, len čo najviac hráčov nahrnúť pred šestnástku a hrať double-decker.

Reagovat
fantomas

A co sem asi napsal, opsal? Netvořej celek no - nemá to řád, nemá to systém. Jako celá hra Wolves.

Reagovat
Trand

Nevím, jestli to tady už nebylo: http://i40.tinypic.com/rbjn09.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek je perfektní, ale reálně vzato pokud tam Arsenal ty body nenechá ležet sám, tak Wolves stěží dokážou odolávat aji druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha jsem viděl snad jenom na livesportu, že dal v 8. minutě gol, když jsem to zapl, tak jsem si ho nevšim. Ten střed Arsenalu Song, Rosa, Arteta nefunguje, navíc se jim tam motá Yossi ještě.

Reagovat
supervizor

Dej si sprchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm...Djourou je dneska po tom zranění průser, Song docela dobře taky. Wolves budou asi nebezpečný jen zleva, což sem čekal a bylo tomu tak v prvnim poločase. Nejradši bych i do tý obrany sáhl, protože z toho nemám vůbec dobrej pocit. Stejně tak střídat Van Persieho, nekompromisně - už aby byl rok 2012. A začít se pořádně tlačit dopředu, do koncovky. Je sice moc hezký, že držení míče držíme u sedmdesátky, ale těch střel bylo MÁÁÁLO...

Reagovat
herbage

Song - the playmaker Je vtipné, když vidím před stopery Artetu s Rosou a Song vyklusává na hrotu někde pod Robinem

Reagovat
smazaný uživatel

to sa musí zmeniť, keď robil to, čo mal, bol najlepší v PL...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

řekl bych, že za to může i složení obrany. Vermaelen se zbytečně tlačí do středu a pak nemá kdo roztahovat hru do šířky, čímž je celá levá strana prakticky zabitá. Song by se mi líbil nejvíce mezi stopery, kdy by se za jednoho z nich při výletě vždy zasouval, ale s Mertesackerem to není dost dobře možné. Možná Wenger stáhne právě Merteho, Songa dá na stopera a posílí Chamakhem útok

Reagovat
smazaný uživatel

hra na 2 útočníkov by dnes mohla byť dobrý nápad, lebo Rosa s Yossim to v strede podržia a útočníci nebudú odrezaní, to by mohlo fungovať.

Reagovat
herbage

No ty vole, to mě poser. Jako taková haluz z rohu se dala čekat, takové góly dostáváme furt, ale jak jsme před gólem přestali hrát a hráči v akcích sobčili, to nepochopím

Reagovat
fantomas

Jo. I ten začátek před gólem byl odehranej styl "sme pánové vesmíru"..

Reagovat
fantomas

"...a včera sme se parádně sťali"

Reagovat
Usty

Arsenal je sterilní v tý finální až předfinální fázi, tam se to najednou sekne a hráči neví, co s tou černou vozbou ve vápně dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

odporný úsporný výkon, ble :D

Reagovat
smazaný uživatel

začiatok bol dobrý, koniec hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, proč si to komplikujem s takovýma šupákama. Robin očividně trochu mimo kvůli rekordu, Song zase vymýšlí pi**vinky, Djourou 3x vyveze balon a 3x ztratí.....bohužel ta finální fáze je špatná a pomálá....

Reagovat
Nikikrew

Nie je to zle. Wolves brania naozaj dobre. RVP by sa mohol uz troska prebrat, viem ze chce dat ten gol ale 3 body su lepsie pre Arsenal momentalne ako prepisovat historiu. Yosi troska neviditelny, Rosa v pohode. Arteta mi pride akysi unaveny, Song klasika. Pevne verim, ze vyhrame 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Boss zdrbe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ako pozerám na lavičku, tak z tej asi nebudeme moc nebezpeční, možno tak Rambo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak se jmenuje ten song, co teď

Reagovat
smazaný uživatel

Alex.

Reagovat
fantomas

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho znám.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

..co teď hrajou na Emirates? Takový to JUMP, JUMP, JUMP,...

Reagovat
j_mrazik

Máš to dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Thx.

Reagovat
cejen13

House of pain - Jump around

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
Counter

Chamberlain rozhodne Nejsme přece LFC, aby to skončilo 1:1!

Reagovat
Usty

1:2

Reagovat
Counter

Jojo, to je pro Arsenal v poslední době velmi typické.

Reagovat
fantomas

Je to uplně klidně možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi stává jenom dvakrát za deset let.

Reagovat
j_mrazik

Zubar... dobře ti tak ty kryple... takhle do toho jít!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zubár padol rovno k nosidlám.

Reagovat
Trand

Wardovi by možná prospěl přestup do většího klubu, třeba takový Everton.

Reagovat
Trand

Jako LMF.

Reagovat
smazaný uživatel

Mick už ich tam hádže, my budeme musieť na striedania zas čakať do 70. minúty.

Reagovat
Trand

Kdyby se nezranil, tak by Mick možná čekal ještě dýl, ten je na to taky expert.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase nástup

Reagovat
fantomas

Co zas ten Gervinho dělá?? Dva hráči mu tam dou na osu hřiště a on střílí z mínusovýho úhlu... já sem dneska z tý naší ofenzívy (vyjma Rosy a občas Benayouna) tak zklamanej!

Reagovat
j_mrazik

Gervinho zajebe tolik akcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Packa.

Reagovat
fantomas

Again and again and again..

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale ....

Reagovat
Trand

Jo Gervais, střílej si..

Reagovat
smazaný uživatel

veď prihrával...

Reagovat
Trand

Mně se to zdálo jako nepovedená střela. A jestli přihrávka tak hodně špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

prihrával, ale obranca to zblokoval.

Reagovat
Trand

Myslíš to, jak to Hennesey chytil u tyčky?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty si myslel to predtým? to bol center, ale príšerný...

Reagovat
Trand

No, já myslel to předtím. Já proti Gervinhovi nic nemám, má ho fakt rád. Tohle byl takovej typickej "arsenal cross", jenže většinou to nechám bez povšimnutí, ale teď mě to fakt štve.

Reagovat
smazaný uživatel

V té finální fázi mnohdy není komu

Reagovat
vodka

Gervinho je fakt exot, připomíná mi dost Naniho v druhé sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais

Reagovat
j_mrazik

Aršavin.... to bude ještě prdel...

Reagovat
j_mrazik

Já doufal, že půjde místo toho střapatýho.

Reagovat
niflheim

To je fakt cymbál, ten Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

tá kritika naňho je fakt až moc veľká. áno, zadrbe mraky šancí, ale na rozdiel od takého Yossiho alebo Robina, ktorý sa zatiaľ v 2. polčase len prechádza, si ich aspoň vypracuje...

Reagovat
supervizor

Měl jít Gervinho a střídat měl Ox.

Reagovat
FCSL

Rosa nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha ten pád vlastně vysvobodil

Reagovat
Nikikrew

Boze to je ale beton

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Rosa nevystřelil hned jak mu to Arshavin vrátil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Robin dá s prstem v nosu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

ouu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Hennesey

Reagovat
fantomas

Hennessey. Ten má zas den jednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Gol se veze

Reagovat
fantomas

Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje?

Reagovat
fantomas

Nejlíp z naší ofenzívy. Já se smál tomu, co dělal, když neměl komu hodit aut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

haha Song ich tam poskladal riadne

Reagovat
djiros

Song by se uplatnil i jinde

Reagovat
fantomas

Hovado, ten Song...hraje píču a pak takhle vyvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň dostal toho Tankistobijce

Reagovat
Counter

Nic hrozného neudělal, z fleku bych Huntovi šoupl žlutou za simulaci.

Reagovat
fantomas

Já zas Songovi za dva zákroky z frustrace.

Reagovat
Bayern +

Za ten prvni zakrok to bylo vic k redke nez k zlutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít ven...

Reagovat
Bayern +

Song Tmave oranzova, ja bych ho dal ven.

Reagovat
j_mrazik

Od Songa to lítá.

Reagovat
Error

To bylo kouzelné

Reagovat
patas92

ted muze byt Song rad

Reagovat
Chazy

Za mě redka.

Reagovat
Bayern +

Jasna.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě taky, žlutá za první faul, žlutá za druhej.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa pochvala, Huntovi by som dal aj ja.

Reagovat
Bayern +

Vzdyt Fletchera tam zkosil jako blazen!

Reagovat
smazaný uživatel

za to tá žltá.

Reagovat
Bayern +

Pak i Miljas, jestli chceme byt naprosto objektivni.

Reagovat
smazaný uživatel

co dělá Song

Reagovat
supervizor

Na OT by šel ven to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ulavilo sa ti a mozes dalej plakat..

Reagovat
supervizor

Ulevilo a ještě není konec, brek nechám až na potom.

Reagovat
vodka

měl jít ven...

Reagovat
fantomas

Tak tohle je supr střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby, Song by možno vyčaroval evertonskú kolmicu...

Reagovat
fantomas

Akorát červenou by vyčaroval.

Reagovat
Usty

Nedivil bych se, kdyby Vermaelen tomu Johnsonovi v tom lehu za čárou fakt šlápl do těla, už jsem si všiml dřív, že k takovejm prasárnám mimo dohled sudího zachází..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď může Ward poděkovat Rosovi, že to netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se nehádají s rozhodčím a všímají si hry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky....

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje

Reagovat
vodka

vzal balon a jednou nohou... ta je teda zase přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

No...

Reagovat
fantomas

Hehe, Wolves se sypou. Jestli tohle nevyhrajem..

Reagovat
Amos

No...

Reagovat
Tomekcz

za co cervenou omg, to je cur.. vzdyt to bylo do mice... decka uz placou

Reagovat
smazaný uživatel

dík za názor.

Reagovat
Bayern +

Tohle je rovnakej metr??? Wolves, nesmite tu prohrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přísná červená.

Reagovat
C0br

Hmm, dle mého hraniční.

Reagovat
smazaný uživatel

Song nic a teď...Opravdu dvojí metr..

Reagovat
Nikikrew

Jasna Cervena....

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to až moc nervózní...

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta sa držal za píšťalu to je pán

Reagovat
Usty

Jejdá, za tohle bych rudou nedával..

Reagovat
Trand

žlutá pro mě.

Reagovat
j_mrazik

No já teda nevim....

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně přísná červená teda

Reagovat
kiwwi

hmm tak toto opat sudi prehnal

Reagovat
fantomas

A teda menší červená než pro Songa no.. Attwellovi fandim, ale tohle neni jeho zápas (i když mu jeho pískání nezávidim)..

Reagovat
miky10

Hodně přísná, žlutá by stačila.

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní rudá.

Reagovat
Chazy

Přísná. Ale dávaj se takový no.

Reagovat
kiwwi

toto ani ne

Reagovat
fantomas

Ale to víš, že jo.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

velice přísná

Reagovat
niflheim

Chápu to naštvání ze strany Wolves, když měl před chvílí dostat Song redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey by netrafil ani stodolu, keby v nej bol zavretý...

Reagovat
Tomekcz

aspon mu mel teda zlamat hnaty, at uz je to na cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
Amos

Tyvole ale tohle neni jednoznačnej zápas, kterej jsem čekal...

OOu teĎ to Robin posral..

Reagovat
vodka

co to tam teď Vermaelen v tom vápně zkoušel?

Reagovat
fantomas

Dneska se chová jak blbeček. Strašný.

Reagovat
kiwwi

jj dnes je na facku

Reagovat
fantomas

Achjo. Aaronek krásně..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se wolves odvolaj. Tohle nemůže bejt rudá prostě.

Reagovat
fantomas

Ale to zase může...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to byl naprosto normální zákrok. Neměl nohu vysoko, šel tam jednou nohou, trefil míč, že vzal i nohu to byla smůla.

Reagovat
fantomas

Neřikám, že sem to viděl ideálně, ale tim trefenim balonu ste si jistý? Podle mě mu tou vytrčenou nohou zcela jasně prošlápl nárt..

Reagovat
vodka

ale noha jela po zemi... neměla to byt rudá...

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma rozhodva brat do uvahy, ci to bola smola, alebo ne? Cervena byt nemusela, ale kludne si to bude vediet obhajit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Tomu to trvá... každej druhej by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsha

Reagovat
Counter

Aaaa, Aršavin!

Reagovat
smazaný uživatel

co tam ten sudi vyvadza? najskor odpustena redka pre songa a potom za hento redka milijasovi ? vysmech

Reagovat
miky10

Krásná střela, to tam mělo padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Persieho chvíle

Reagovat
smazaný uživatel

a zase..Simulant

Reagovat
Tomekcz

dive

Reagovat
vodka

Djourou ty vole, ten rozhodčí to eště k tomu sežral

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu to mohl sežrat?

Reagovat
FCSL

Chamakha za Djouroua.

Reagovat
FCSL

AW

Reagovat
smazaný uživatel

Hunt je riaden psychopat

Reagovat
C0br

Hennessey fantastickej

Reagovat
cubinho

Rosovy centry

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh na plac !!

Reagovat
niflheim

Wayne má dneska den

Reagovat
smazaný uživatel

tá kritika a výsmech Gervaisa je prehnaná. áno, zadrbal toho veľa, ale aj tých šancí najviac vytvoril...

Reagovat
supervizor

Chamakh Robin by daval přímo na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey

Reagovat
Nikikrew

Boze on snad chyti vsetko....

Reagovat
fantomas

Si dělá prdel už..

Reagovat
Amos

Shit, s Wolves a nervy do posledních minut, to je fakt na párek...

Reagovat
Trand

Dneska jsme fakt vrchol sympatičnosti.

Reagovat
vodka

fakt hnus, no...

Reagovat
Trand

Ale nejhorší je, že takovou porci nesympatických věcí u nás za celou sezonu neuvidíš. A protože se ndes dívá spousta lidí, budou nám to celej rok připomínat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To jste byli naposled za Henryho... Od tý doby ani ťuk...

Reagovat
fantomas

(ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že jsem to nepochopil?

Reagovat
fantomas

No podle reakce...

Reagovat
Counter

Strašně vyhrocené, až to hezké není.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je strašnej.

Reagovat
fantomas

Vždyť tam má partu puberťáků na tom hřišti. Strašně těžkej zápas na pískání..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty karty prostě bejt měli jinak , tam nejde o to ,že je to parta puberťaků .. stejně tak jste měli kopat penaltu..

Reagovat
fantomas

Ale jistěže o to de, je pod tlakem jako málokdo v týhle sezoně.

Reagovat
Amos

Vrací se to zpět do starejch kolejí, kdy proti nám gólmani prostě podaj svoje životní golmany.. A to jsem se těšil, že to od nás přebral Liverpool..

Reagovat
Amos

výkony.

Reagovat
Counter

Ten Chamakh je fakt poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebanec..proč to nepustil?

Reagovat
smazaný uživatel

sobec jeden

Reagovat
djiros

To je blb vzal mu gól z hlavy a ještě ho zraní.

Reagovat
kiwwi

Chamakh prisiel, zranil Persieho a moze ist

Reagovat
niflheim

van Persie zraněný o Chamakha...

Reagovat
niflheim

Už druhý špatný zpracování minimálně dneska

Reagovat
Nikikrew

Kokos to RVP nevie spracovavat loptu?!

Reagovat
smazaný uživatel

what a save Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

What a save again

Reagovat
smazaný uživatel

kurva...toto mi neříkej, že nebyl krásný balon na zpracování

Reagovat
fantomas

Liverpool revival.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický hraje výborně!

Reagovat
Tomekcz

proc nenastavil rovnou 10

Reagovat
Trand

Sám Zubar byl dneska ošetřovanej 3x...

Reagovat
supervizor

Arsene time

Reagovat
smazaný uživatel

Until we score !!!!

Reagovat
fantomas

6

Reagovat
smazaný uživatel

komedia

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky to je traged...

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej traged tu seš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo myslene na konkretnu situaciu...viac zadrbat to nemohol..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a to je najlepší na ihrisku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

+6 min

Reagovat
Amos

Seru na to, fakt.. Akorát dostanu infarkt.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nejde Mertesacker do 16ky?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je chromej i na ty hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu...proč to nakopávají, když neumí hlavičkovat!

Reagovat
Amos

tyvole a teď už gol, prosim

Reagovat
Tomekcz

kaspar a ted nedal ani kartu

Reagovat
vodka

atmosféra

Reagovat
fantomas

Chamakh s Persiem na křídlech. Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Mick McCarthy will have to go for a health check tomorrow

Reagovat
smazaný uživatel

My ten naskok na spicu uz nikdy neznizime...Doma stracat body s vidlakmi je nasa specialita

Reagovat
Amos

Vysrat se na to, kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Amos

frustrace,frustrace a frustrace

Reagovat
Pipo123

Ten RvP je taký super útočník ? ked si nevie ani loptu do behu prebrat

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si nejaké videá, YT snáď vieš používať a posúď sám.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Šavaa

Reagovat
vodka

no, Rosa Hennessey , Aršavin líný se pohnout i když přijde na 20 minut, wtf?

Reagovat
j_mrazik

Poděkujme van Persiemu....

Reagovat
Amos

po novym roce to bude jiný, teď je na něj moc velkej tlak.. Teď se jen modleme, aby remizoval Tottenham...

Reagovat
djiros

Robin rozhodl zápas svou sobeckostí za stavu 1:0. A herně taky zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Uff... Attwell sa sice snazil ale nakoniec ich nedotlacil. Dobre wolves

Reagovat
niflheim

Tak tohle si Arsenal prosral sám...hlavně tou profesurou v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidím na dvě hennessy na uklidnění

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Do hoven tohle do pičeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Prý, že s Wolves nebude problém

Reagovat
smazaný uživatel

PL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry, ale ak si to pozeral, tak sám musíš povedať, že pri trolililinke šťastia vyhráme 6-1.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

zvykol som sa, že ľudia sa mi smejú, ale iba keď niečo vtipné povedať chcem, toto bolo myslené vážne - čo teda vyčarilo úsmev na tvojej tvári?

Reagovat
smazaný uživatel

No stacilo, aby Persie prihraval uplne volnymu Songovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Wolverhampton Nezasloužený bod, ale o to větší radost mi dělá. Snad pomůže k záchraně.

Reagovat
vladis271

díky Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt dnes mne nasrali ti kokoti!!!! Faktcelý zápas hodný okresního přeboru!

Reagovat
Nikikrew

toto je v prdeli. Takto sme si to sami posrali, neskutocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda...Jestli doma nedokazeme porazit Wolves,kteri navic hraly od 75.minuty v 10ti tak na ligu mistru muzeme rovnou zapomenout-nemame tam co pohledavat....Slusne mi ten zapas zkurvil den...Jsem hodne zklamanej asi jako kazdy Gooner...

Reagovat
vladis271

klídek... my, ani Chelsea LM nehceme problémom je, ale Roman, ten ju chce, a dnes som čítal, že je ochotný dať Boasovi 180 mega na január

Reagovat
mickey mouse

Uff, ještě že jsem to nestihl vsadit.

Reagovat
fantomas

Nakonec dobře, že sme nevyhráli. Ta banda puberťáků v čele se Songem a Vermaelenem (za který se regulerně stydim) by si to ani nezasloužila. Ve finále sem víc nasranej než zklamanej z výsledku. Ale i pozitiva ten zápas měl: Aaron vypadal svěže a nabuzeně; Rosa nejlepší z ofenzívy, ne-li vůbec na hřišti (což snad musel vidět i Wenger).

Reagovat
Amos

ach jo..

Reagovat
Azza

Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

takový zápas bych odchytal taky, kdyby to tak do mne prali! vymlouvat se na výkon golmana Wolwes by byla fakt ubohost, protože jsme hráli hrozně a hlavně mne sraly ty naše 5 minutové šukačky s balonem na naší půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing day ve znamení rozdaváním bodů slabším, jen United to nějak nepochopili.

Reagovat
fantomas

Boxing Day netrvá týden.

Reagovat
smazaný uživatel

však to vaše už se mělo hrát včera ne?

Reagovat
kiwwi

ty vole, ty strasne vyryvas za blbosti v poslednom case

Reagovat
kiwwi

omg, co uz chce ten Arsenal...zlata sanca zabyvat sa na 4. mieste

Reagovat
Counter

Persiemu je ten rekord spíš přítěží, dneska to zdil a hned to bylo znát.

Reagovat
herbage

kdyby mu Gervinho před gólem nahrál, třeba by se uklidnil a byl by pokoj

Reagovat
Amos

ne asi...

Reagovat
vodka

obrana Rangers: Young - Hall - Hill - traoré to srší jistotou...

Reagovat
kiwwi

ty vole, idem davat over

Reagovat
herbage

no ty vole, mě vomejou Ale "medvídek" Song svojí wrestlingovou vložkou pobavil - jeden na zem, druhej na zem

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to udelal Barton, tak vyhlasis fatvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

ale prosimtě, byl okopávanej, tak sejmul Milijase - za to dostal poprávu žlutou, Hunt to nahrál a navíc už bylo odpískano. Buď měl jít ven za to první, i když tak hrozné to nebylo, jak tu mnozí tvrdí, ale sčítat to dohromady je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Takze oko za oko, zub za zub, vitej ve fotbale Chamurappi!

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych to aspon napsal stylisticky spravne

Reagovat
herbage

já neřikám, že možná neměl jít ven, já řikám, že mě pobavilo, jak ti hráči odpadli

Reagovat
Amos

ještě, že jsem viděl jen těch posledních 20 minut.

Reagovat
fantomas

Pobavil?

Reagovat
herbage

bylo to na první pohled vtipné, odpadly jak mouchy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to Arsenalu prohral van Persie..

Reagovat
Kaze

Takové špatné zpracování si od něj snad ani nepamatuju

Reagovat
Mada

Arsenal prohrál ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak redka pro Wolves nepochopitelná, to jestli bylo něco, tak možná na žlutou. Song měl jít ven bez debat.

Reagovat
Trand

Wolves jsou asi jediný tým, od kterého bych nečekal, že nás oberou o body.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Je to ostuda.

Reagovat
Azza

A u mě je to jediný tým od kterého mi to nevadí

Reagovat
Trand

To jsme na tom stejně. Ty jsi snad i chodil na asite a tam jsem si všimnul, že taky fandíš Wolves. Ale já měl dnes i vsazeno. No to je jedno. Ještě by mi to nevadilo u Evertonu, jenže ten nebojuje o záchranu a ty body si sežene jinde. Doufám, že tenhle bod Wolves alespoň nějak pomůže. Ale zklamanej jsem.

Reagovat
fantomas

Od Norwiche, Swans nebo třeba toho EFC by ti to vadilo, jo?

Reagovat
Trand

Mně asi i od těch Swans, ale ty mám moc krátce na očích, aby mě tak oslovili.

Reagovat
Trand

*by to nevadilo.

Reagovat
Kaze

Co to tam proboha pustili na tom YES??? Nějaká uřvaná ženská zmalovaná jak k*** s kytaroboardem

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 122909

Reagovat
Kaze

Tak místo sestřihů se podívám na MOTD, tohle si nesmím nechat ujít. Kamarád Chamakh a válcovač Song, to musím vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny pozitivum dneška je pro mě výkon Rosy...musí dostávat víc prostoru v základu

Reagovat
fantomas

Každopádně výsledek hrozně trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me by byl trapnej i vysledek 1:0 toto je TRAGICKY vysledek...

Reagovat
smazaný uživatel

tomu uz se clovek musi vyslovene jen smat... Persie by se mel dat zase do klidu,protoze posledni zapasy mne zacina tim svym: musim musim za kazdou cenu zakoncit,ikdyz jsem v nevyhodne pozici!

Reagovat
smazaný uživatel

srat

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel 2x si to špatně zpracoval, jinak by byl sám před bránou a leží mu to v hlavě asi hodně. Navíc tam několikrát hučel do sudího, jak blbeček dneska....

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nechapu,proc pokazde ke konci musel za kazdou cenu hlavou zakoncovat i v nevyhodne pozici a tim nas pripravil o dost casu si vypracovat dalsi kloudnou akci

Reagovat
miky10

Sopcast?

Reagovat
fantomas

Bloodzeed.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Nic, dík, jen že jsem se nemusel ptát...

Reagovat
fantomas

Hmm...Dyer sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nechyta Radek a nehraje Wright-Phillips?

Reagovat
Bayern +

Protoze jednickou v QPR je Kenny a je to naprosto logicky. A SWP mel udajne nejaky zdravotni neduhy s kolenem. Ja jsem ale rad, ze hraje Taarabt na podhrotu a hraje se 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za info.

Reagovat
vitasrp

Uff.. Takže i po tom průseru s Fulhamem jsme na 4. fleku.. Viděl jsem sice jenom 2. půli AFC, ale jak tohle dokázali nevyhrát, to je pro mě prostě záhada.. Hráli solidně, ve vysokém tempu a Wolves neuvěřitelně točili, opět měli hromadu šancí, ovšem góly nikde.. Docela jsem si vzpomněl na jejich loňský zápasy s Blackburnem či Sunderlandem..

Výborně hrál Rosa, Gervinho byl taky dost aktivní, akorát mi přijde, že je zoufale neefektivní ve finální fázi.. Naopak s Van Persieho jsem byl docela zmatenej, ty situace vůbec neřešil jako gólovej zabiják, divný..

A jinak mě začíná docela srát, za co všechno se v PL začínaj dávat přímý redky.. Tohle prostě rovnou na rudou vážně nebylo, to ať se na mě nikdo nezlobí.. Sudí totálně přestřelil..

Reagovat
Kaze

fantomas

27.12.2011 17:48

Liverpool revival.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

v první půli měl Milajas nebezpečný šlapák na Benayouna a rozhodčí mu pouze domlouval. Teď udělal hloupý skluz, kdy šel oběma nohama napřed na stojnou nohu Artety, takže podle mě poprávu

Reagovat
vitasrp

Nešel oběma nohama, to je základ, kdyby do souboje vlétl takhle, proti červený neřeknu ani slovo. Problém je, že on do Artety zajel jen jednou nohou, navíc trefil i balón, nezvedl ji, neskočil si do souboje, zkrátka takový standardní faul, za který sudí může udělit žlutou. Kde ale vykouzlil červenou nevím, nechápu...

Reagovat
herbage

to se musím podívat znova, myslel jsem, že obě nohy šly napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

RvP dnes neskutecne Robbenoval, to jsem u hrotaka snad jeste nevidel.

Reagovat
herbage

Ale hráli jsme po strašně dlouhé době s kreativním záložníkem na křídle a byl to starý dobrý nemohoucí Arsenal, co má tisíc šancí a inkasuje po haluzovým způsobem po rohovém kopu z jediné šance tragickcýh hostů

Reagovat
smazaný uživatel

chceš tým povedať, že keby sme hrali s Walcottom a Gervaisom, tak uhaluzíme výhru ako doteraz?

Reagovat
herbage

jj, Wolves by nás točili a my vyhráli 1:0 po rohovém kopu

Reagovat
afc

Dnes som mal pocit,ze pozeram na Arsenal z minulych sezon.Namiesto poistky dostaneme haluzny gol a potom mame tlak jak svina,ale sme neschopni v zakonceni.Som neskutocne nasraty.Takto stratit dva body s tragickym Wolvesom je fakt uplna zbytocnost.Tieti dva body mozu este kurva chybat.A Wenger by mal nieco robit s ofenzivou.Ved posledne zapasy je to dost velka slabota.

Reagovat
herbage

hlavně dneska co mohlo, to se posralo. Zázračný gólman hostů, van Persie hlavičkuje do Chamakha a oba musí ze hřiště se nechat ošetřit, palič Robin. Vážně nevím, jestli je pro mojí psychiku lepší být horším týmem a vyhrávat nebo být jasně lepším a ztratit hloupě body

Reagovat
afc

Je to velka skoda.Vo vyhru na Ville som neveril no a samozrejme musime to hned dojebat doma.No nic, QPR sa musi porazit a na Fulhame to bude dost tazke,ale da sa tam vyhrat.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Ooo.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak snad aspoň Swans udělaj radost...

Reagovat
Azza

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si s nima pohrál jako Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to trefil

Reagovat
Counter

FT Stats Arsenal v Wolves Shots 26-6 On target 11-1 Passing Accuracy 89%-71% Fouls 5-12 Duels Won 64%-36% Possession 73%-27%

Reagovat
Manik...

Golman Wolverhamptonu neuvěřitelný

Reagovat
Bayern +

Za co furt Warnock vysvetluje neco rozhodcimu? Uz trikrat jsem prosvihl zaznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Grahamova ruka při gólu, asi...

Reagovat
smazaný uživatel

To je u něj každej zápas. Většinou i řve hráče soupeře. Je to debil.

Reagovat
smazaný uživatel

*na

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Konecne to vidim. Tentokrat ale popravu, jak pise billl, Graham hral pri golu rukou.

A to ma jeste kandidovat na kouce Albionu?

Reagovat
fantomas

Mně to teda žádnej záběr pořádně neodhalil. Takový divný, nechtěný, nepatrný.

Reagovat
Counter

S Warnockem je sranda.

Reagovat
fantomas

Tak s debily bývá docela často sranda. Se podívej na takovýho arsina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze nejsem jedinej, kdo to tvrdi. Pritom je to chytrej clovek, ale chovani ma hrozny...

Reagovat
smazaný uživatel

2100. pro LFC

Reagovat
fantomas

Chudák Rangel, má ten kotník zpátky asi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak zamejšlim nad QPR, tak už dlouho nebyl v PL tým, u kterýho jsem si tak strašně přál sestup...

Reagovat
fantomas

Já bych to teda vztáhl na nováčky, potom souhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim se počítá, že jo... Ale i tak by asi byli minimálně v TOP5.

Reagovat
smazaný uživatel

plus WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds, Nottingham, Middlesbrough, Blades, Pompey, Saints in - Swansea, Norwich, QPR, Wigan, Bolton, Rovers out. By byla krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich jinak bych celkem souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

pompey

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nechat, místo Boro Lišky nebo jeden z Sheffieldů, místo Pompey Bristol nebo druhý ze Sheffieldů a zhodnem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Sheffield už tam mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiletky tam vlastně máš, takže místo nich Derby, PNE by byl ještě víc fajn.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Virtuos

v súčasnosti majú najväčšie šance na postup Saints a Boro...

Leeds momentálne nie, Forest budú radi ak uhrajú zotrvanie, Blades by mohli v ďalšej sezóne hrať v Champu., Pompey môžu byť radi, že sú radi...

Reagovat
Trand

Souhlas jenom s Forest a Saints.

Reagovat
terry

Vyměnit Swans a Norwich za Boro a Pompey?

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by šlo... Akorát Bolton bych v PL nechal. A za rok dva by WBA v PL nahradili Seagulls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spurs možná bez Modriće, rozuměl sem tomu dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi na to přišel?

Reagovat
fantomas

Sky Sports.

Reagovat
fantomas

Tak sem se asi přeslech no.

Reagovat
Bayern +

Jak jsem si to rozestaveni 4-5-1 s Taarabtem na podhrotu pral, takou tuzku s tim hraji. Warnockovi se nastaveny system rozpadl uz v sedme minute a dale nevi, co hrat. Derry je tam naprosto zbytecny, Taarabt tam pobehuje jak splaseny kure a kraje se mi take nelibi, Mackie je tam zabitej. Stoperi az na ten gol supluji dobre.

Ja bych to ale o polocase zmenil na 4-4-2, Mackieho vytahl na hrot a Taarabta zpet nalevo. Nevim, jak na tom SWP doopravdy je, ale jestli muze hrat, tak bych ho tam poslal co nejdrive, Barton pak na stred, protoze s timhle stredem neuhraji nic a do ofenzivy je to take hodne chabe.

Reagovat
fantomas

Každopádně Swans s velkym přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Warnock je fakt strašně protivnej trenér. Připomínky ke každýmu rozhodnutí.

Reagovat
fantomas

Ten toho Traorého snad regulérně šikanuje...

Reagovat
Trand

Četl jsi, co říkal o jeho nákupu?

Reagovat
fantomas

Jojo, i co pak řikal, když ho snad prvně viděl na tréninku nebo někdy zkraje jeho angažmá tam prostě...

Reagovat
Trand

Já být Traoré, normálně se mu na to vykašlu. Slyšet “I rang Dick Law (Arsenal transfers executive) and said ‘you’ll be paying me £2million for him after that game’. z úst manažera jako první zmínku o sobě je fakt hrozný.

Reagovat
spider_8

Co říkal?

Reagovat
Trand

Jenom jeden z několika jeho komentů k Traorému. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15055253.stm

Reagovat
spider_8

Dík. To je fakt dement.

Reagovat
fantomas

Už to nemůžu najít. Něco v tom smyslu, že je snad ještě horší, než si myslel...a pak se do něj ještě v září opřel po červený kartě, že "ho potrestá, jak nejvíc to pude"..

Reagovat
fantomas

Allen. Taky úžasnej hráč. Trošku Ramsey styl..

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Tak to je hodně smolnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně z ničeho prostě.

Reagovat
Bayern +

Mackie

Reagovat
smazaný uživatel

To je smůla.

Reagovat
fantomas

Ten Taarabt je fakt trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rebel bez příčiny se sice občas chová jako kdyby měl akorát půl mozku, ale je úplně všude, s ním hrajou QPR ve 12 lidech.

Reagovat
fantomas

Jako Taarabt? Spíš všude a nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím Bartona.

Reagovat
fantomas

Hm, pentle.

Reagovat
Trand

Sinclair celkem neviditelnej.

Reagovat
fantomas

Jojo, úplně.

Reagovat
Trand

Nevim jak to mám brát, ale v prvním poločase jsem ho moc neviděl, a teď koukám jen chvilkama. A zrovna teď si pěkně pohrál s obráncema a zastavil Traorého. Tak nevím, jak jsi to myslel.

Reagovat
fantomas

Ne, to nebyla ironie.

Reagovat
Trand

Aspoň, že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to ale udělal náramně.

Reagovat
Trand

Ale faul to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát je mi líto těch čtvrtejch rozhodčí, když tam musí řešit takový hovna

Reagovat
fantomas

Faurlin MotM?

Reagovat
Bayern +

Bezpochyby. Hodne se mi libil.

Reagovat
fantomas

Agustien, Allen i Graham byli lepší.

Reagovat
Bayern +

Graham? Mne teda vubec. Allen hral dobre, pro me ale Faurlin, drzel tu zalohu ve druhe puli skutecne dobre.

Reagovat
fantomas

Jj, a v první byl uplně ztracenej. Agustien s Allenem se postarali o to, že Barton nic moc nepředved a že střed QPR do toho vyrovnávacího gólu totálně nefungoval. Zasloužili by si to spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No pohněte Kelti, QPR přece nenecháte bod.

Reagovat
Trand

Taarabt.

Reagovat
miky10

Za ty ksichty bych ho profackoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Start XI:Friedel, Walker, Kaboul, Gallas, Ekotto, VDV, Modric, Parker, Sandro, Bale, Ade

Subs:Gomes, Bassong, Kranjcar, Livermore, Pienaar, Rose, Pavlyuchenko

To prostě musíme.

Reagovat
niflheim

King zase dlouho vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Má odpočinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe stale mimo? Myslel som ze dnes uz by mohol hrat miesto VDV takto skonci polcas zase 0:0 rovno si to mozem ist podat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně toho Rafu bude zas tak dlouho pokoušet, až bude mimo na měsíc Ale dát tam Pava odd začátku by byla sebevražda. Možná by nebylo od věci tam dát Sandra a Luku vyzkoušet jako podhrota, myslím že by si s tím poradil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole já sem slepec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nika napravo a Luku na podhrot...

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Nika na podhrot a Luku vpravo Niko to na pravo ma cez nohu bol by tam trochu zabity jeho potencial

Reagovat
smazaný uživatel

No u nich dvou je to prašť jak uhoď, když jsou oba lepší ve středu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som pri absencii lennona na pravo najradsej supol walkera ale zase neviem ako je na tom corluka. no uvidime co harry vymysli, snad sa rafa zase chyti a nebudeme hrat zase prvy polcas s 9-timi hracmi v poli (stale lepsie ako ked nastupi Pav) COYS

Reagovat
Bayern +

Naprosto zasloužená remíza.

Reagovat
fantomas

Hm, takže Arsenal zbytečně ztratil, Swansea taky...bojim se, co přijde teď.

Reagovat
smazaný uživatel

válec

Reagovat
fantomas

Tak toho se zase fakt nebojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych přestřelku s alespoň devíti gólama a ať vyhraje kdo chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky..

Reagovat
miky10

výhra Canaries

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanouška Man United je to dokonalé kolo. Mrzí mě akorát to že Leeds včera prohrál.

Reagovat
niflheim

Pilkington zase sedí?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
Maresma

Vsak hraval vyborne, oni zmenili herni system sedava?

Reagovat
fantomas

To představování sestav na SkySports je hrozně cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parker captain ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé když nehraje Ledley

Reagovat
smazaný uživatel

som si to nikdy nevsimol . divne, je tam "par" dni a uz nosi pasku ...hm

Reagovat
afc

Manchester City podle zpráv z Francie nabízí 30 milionů eur za Edena Hazarda, Citizens by údajně nechali mladého záložníka do konce sezony hostovat v Lille.

Reagovat
terry

A Adama k nám.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

jako by ohledne tohoto nebyla odpoledne rec

Reagovat
afc

su to nenazranci no a mozno je to len velka kachna.

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto by uz FFP vykryli len ak by sa stadion volal Emirates Etihad Lufthansa Stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odejde Tevez a Adebayor, takze budou nejaky penize. Ale ja ho nechci, kdyz uz, tak mel prijit misto Nasriho.

Reagovat
smazaný uživatel

ked boha dá, tak bude "smiesnych" 17 mega od ACM a 800 tisic mesacne ušetrenych, o akom odstupnom sa hovori v pripade Adeho ? Nasri bol big mistake, zabijame velky anglicky talent ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tevez jeste muze nakonec skoncit treba v PSG, a to za vyrazne vyssi sumu, a u Adeho nevim, co se pise, ale muj tip je 15-17.

Reagovat
smazaný uživatel

no jj, PSG by platilo hned a nie malo ... ale hrač tam nechce, podla mna si vydupe ACM ... . Hm, tak to by bolo pekné odstupne za Emana . Hazard je v kazdom pripade zbytočnost, ten kader potrebuje posilnit iba na jednej jedinej pozicii

Reagovat
fenixLFC

??

Reagovat
smazaný uživatel

co ?

Reagovat
fenixLFC

ze kde potrebujete este posilnit??

Reagovat
smazaný uživatel

manazer

Reagovat
fenixLFC

jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je nemoc. To musíjou fakt koupit úplně všecky na světě? Vždyť ten tým šlape jako nikdy a lavičku majou našlapanou tak že by s ňou Sir Alex vyhrál titul.

Reagovat
niflheim

Nenažranci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

SI pořád myslíte, že půjde k vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale v city ho vidět nechci.

Reagovat
niflheim

Tam jsem nechtěl vidět velkou řadu hráčů

Reagovat
herbage

těžko říci, co je na tom pravdy. Pořád máme několik es v rukávu, Wenger se o něj zajímá řadu let, dobře by do týmu zapadnul, nemusel by se učit novou řeč a měl by velkou šanci hrát základ. Mancity je pro něj loterie, kde by vůbec šanci dostat nemusel. Mnohem více se bojím zájmu Chelsea či Realu, to jsou větší konkurenti

Reagovat
smazaný uživatel

Ptačí derby Doufám že bude pořádná přestřelka do které se zapojí Adebayor a Morison.

Reagovat
niflheim

10 gólů Money a u všeho jako asistent Bale...moje fanta bude spokojená po dalším hubeném kole

Reagovat
smazaný uživatel

plus Morison trojnásobný hattrick ať je tohle kolo ještě radostnější

Reagovat
smazaný uživatel

právě Bale ani Money nesmí bodovat, jinak jsu out z poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

je na Spurs nekde sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
afc

minimalne 10 linkov je

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje Drury a ne to střevo Tierney.

Reagovat
niflheim

Tak loket tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

zlta nic? ale hra zatial pekna

Reagovat
smazaný uživatel

ten trávník je docela v hajzlu :)

Reagovat
fantomas

Už máte výmluvu?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na to mám říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto kktek

Reagovat
fantomas

S Drurym ta levá strana hnedka vypadá líp.

Reagovat
smazaný uživatel

I s popelnicí místo Tierneyho by to vypadalo líp.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď si to zakřik.

Reagovat
fantomas

Ale to bude jen bolestivý a snad ne vážný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su blb, celou dobu si libuju jak se na WHL dobře fandí, a až teďka sem si uvědomil že se vlastně hraje na Carrow Road.

Reagovat
niflheim

Co bylo jako první, co ti trklo? ...skóre, sedačky na lavičce nebo žluto-zelené ochozy? Nebo až ten chant?

Reagovat
smazaný uživatel

No to že ten stadion vůbec nevypadá jako WHL Asi nějaký zkrat, a to sem se ještě smál tomu jejich šaškovi se smetákem nebo co to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

napiste mi prosim nekdo cislo na bloodzeed prosim, nejak se mi posral pocitac myslim sopcast cislo..

Reagovat
fantomas

To je tak těžký si to vygooglit?

Reagovat
smazaný uživatel

zhruba stejne tezky, jaky mi sem odepsat..

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Budvárek

Reagovat
fantomas

Vaart už zkazil asi tak deset banálních přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby teĎ dal jednu geniální...

Reagovat
fantomas

Jj...v souhrnu pořád zklamání no.

Reagovat
niflheim

On byl už od HSV můj vysněný přestup. Škoda, že spolu s Benzemou a Cazorlou se to už jen tak nestane. Ale pořád mě zůstavá takový Pjanič

Reagovat
herbage

Pjanić do MU? - to bych hned bral

Reagovat
niflheim

No v Lyonu se mi líbil, ale v AS jsem ho viděl zatím jenom jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takej pozicie proti Baleovi musi obranca pocitat s tym co urobi a nie este ho faulovat..

Reagovat
niflheim

Kdo se to tam praštil do té palice?

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím moment zápasu ale

Reagovat
fantomas

To už je ten Norwich, jak ho známe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Walker je skvely, aspon v tom, ze beha hore dole uz 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

atlet to je vynikajuci, ale to nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na nom zle? Technicky je na tom dobre, v obrane to este vylepsi. Ked sa moze Johnson oznacovat ako najlepsi prvy obranca Anglicka, tak Walker o par rokov nim bude tiez..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nemam ho tak nasledovaneho...ale zatiaľ tu techniku nechal asi v šatni ... najlepsi RB je predsa Richards

Reagovat
vodka

ten je s Walkerem srovnatelný... a nejlepší obránce Albionu je Jones

Reagovat
Tomekcz

bale

Reagovat
niflheim

Tak tady musí aspoň trefit bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si Vaart svůj trapnej výkon napravil. Luxusní balon. Naštěstí Moneybayor zkazil.

Reagovat
Tomekcz

a zas Bale....

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šance...skvělej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

boze gareth...

inak ten VdV ma zacina pekne vytacat so svojou mizernou hrou ale da sa mu nadavat ked potom vytiahne jeden zo svojich luxusnych pasov? toto nevie nikto iny na planete

pome pome chce to gol stale dufam ze svojich 10e prehram

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde, že Rafa běhá tam, kde nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ale da sa mu nadavat ked potom vytiahne jeden zo svojich luxusnych pasov? toto nevie nikto iny na planete

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak daj dalsieho hraca ktory je cely zapas neviditelny, 70 percent jednoduchych prihryvok zadrbe a je na facku a potom da z nicoho nic 30 metrovi milimetrovi pas do cistej golovky ci uz zo stoja, z behu alebo z voleja...?

Reagovat
fantomas

Ale to má bejt jako na " " nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

blby smajl no... som na stacionarnom bajku ledva pisem mal som dat skor

Reagovat
fenixLFC

ja ti dam iny priklad...90% casu neviditelny, prihravky tak maximalne na dva metry odrazu sanca a kde sa vzal tu sa vzal, na spravnom mieste stal...kto to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co mě donutilo zatim vstát ze židle bylo jít na záchod..

Reagovat
fantomas

Dyt je to parádní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to tim, že vstávám jen při gólech.

Reagovat
fantomas

Já i při božích zákrocích Martina.

Reagovat
smazaný uživatel

sandro

Reagovat
fantomas

Vždyť tam pořádně jen stojí a na pár centimetrů posouvá míč Parkerovi, aby to rozehrál za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná měl na mysli ten zákrok, kdy skluzem odebral balón soupeři a zároveň tím nahrál Ademu, kterej byl v nadějně rozvíjející se příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, ale sudí už by taky mohl něco písknout, už na Stoke to od nich nebylo ono a doma s Chelsea taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie stat a robit si svoju robotu 100 percentne ako behat vpredu a prasit si myslim

Reagovat
fantomas

Musels to hned obrátit na Arsenal, vid? I když moc dobře víš, že to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

neurazaj sa hned bola to len mierna provokacia. okrem toho som vlastne tvoje slova potvrdil naozaj tam len stoji, drzi poziciu a brani palce som daval za ten "sandrovsky" sklz ktorym vysunul spoluhraca do sance

Reagovat
fantomas

Jj, ok.

Reagovat
fantomas

To nemohl postřehnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval som len posl. 5 min, mali Spurs nejake sance ? Vyhraju ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí bylo dost, ale klasicky jsme taky nic nedali. On tam snad bude muset jít Pavlyuchenko, aby jsme dali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, a jak mam Spurs rad, tak my na nich porad neco chybi, neumim to pojmenovat, ale neco, co maji ostatni velkokluby, neco co je videt behem hry, mozna prirozeny respekt, ktery by mel Norwich mit? nebo ja nevim co, nemate nekdo podobny pocit?

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nam akurat púrave kridlo a rafova forma ked hra takto tak hrame skoro cely zapas vzdy s 9-timi hracmi v poli ci uz je tam on alebo pav

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo JD

Reagovat
smazaný uživatel

co je s nim vlastne?

Reagovat
fantomas

Podle mě nesmírně zajímavej poločas, ve dvou rovinách. Jednak bránění Norwiche, to podle mě musí brát dech. Tolik obětavosti a zároveň disciplinovanosti (ano, může za to i absence Tiernyho), kterou už Canaries předvedli třeba proti MU, pohromadě člověk jen tak nevidí. I pro ten systém Vaart tolik kazí a plno nápaditých kombinací Spurs končí těsně před šestnáctkou. Zase vyniká Martin (jen škoda tý slabší chvilky), ale i Drury, kterej už se prostě nesmí zranit.

Druhá rovina je samotnej Tottenham. Hlavně Bale s Adebayorem maj na jeho současnej projev rozhodující vliv, bych řekl. Adebayor schopností zklidnit hru, podržet balon a chytře ho rozdat - Bale de facto přesnym opakem. Líbí se mi, že Bale zapracoval na technický vyspělosti, už má víc variant jak obelstít soupeře a to z něj může udělat opravdu už konstatně hvězdnýho hráče.

Jinak atmosféra na Carrow Road? Jako vždy dech beroucí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mne tam chyba Lennon, aspon tym, ze by sa hralo aj po pravej strane. Cudne pre mna, ze neda miesto Sandra, ktory je dnes zbytocny, niekoho na pravy kraj, to by prospelo aj Walkerovi.

Reagovat
fantomas

Jojo, to sem zapomněl. Sandro, jak sem zmínil nahoře, prakticky jen postává ve středu a posouvá na pár cenťáků balony Parkerovi a Modrićovi, ať je rozehrajou. Přitom na kraj tam je Pienaar, Kranjčar, případně Rose. Varianty sou.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemuž pomáhají též hostující fans, což nesmíme opomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Bale? Vypadl mi stream

Reagovat
smazaný uživatel

JJ ve studiu..škoda, že se u nás nikdy pořádně neprosadil

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu, škoda.

Reagovat
fantomas

Už sem ho tam viděl.

Reagovat
Arbiter

vydrží Kanárci to tempo?

Reagovat
fantomas

Zatim ho vždycky vydrželi, proč by ho nevydrželi teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Gareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeth!

Reagovat
niflheim

Moje fantááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a je tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce od Adeho, tohle by náš jinej útočník neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak to máte na číču útočníky

Reagovat
fantomas

Žádnej váš by to taky neudělal.

Reagovat
fantomas

Hm, to se dalo chytit. Škoda..

Reagovat
niflheim

Money na sebe nalákal 3-4 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. A teďka hned Morison a pak znova Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vedel ze to tam nakoniec da. Do tretice vsetko dobre Gareth ! A hlavne Ade aj Vaart

Reagovat
kiwwi

kto je ta 6 v Norwichi? omg to co je za komedianta

Reagovat
smazaný uživatel

Bílejchleba. To je tragéd no.

Reagovat
smazaný uživatel

on je vlastně whit a ne white. Takže drobetchleba.

Reagovat
fantomas

Ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné krytí míče :)

Reagovat
smazaný uživatel

zachrana mojej fanty...Ade+Bale . Teraz si to vymente

Reagovat
kiwwi

fans Spurs riadny hluk vedia spravit

Reagovat
fantomas

No je to i zásluha fandů Norwiche.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham from the Lane není zásluhou fans Norwiche. Teda pokud kiwwi myslel ten kravál při tomhle chantu.

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
fantomas

No jo, tak tohle konkrétně sem vám už taky chválil, to je pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jinej než posledně...to cos chváli bylo When the spurs go marching in a tohle zas We are tot'ham,super tot'ham,we are tot'ham from the lane!

Reagovat
kiwwi

ale aj tak je to lepsie v podani Millwallu - no one likes us, we don't care

Reagovat
smazaný uživatel

pred nejakym rokom dvoma som videl nejaky prieskum hlucnosti fans. Prve miesto Yid army druhe miesto fans potters

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má podle mě z těch silných týmů nejlepší fanoušky. Alespoň pokud můžu soudit ze sopcastu.

Reagovat
smazaný uživatel

mně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

nie prosim nie, Pava nie

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne, jak Adebayor s tymi dlhymi nohami pracuje na malom priestore

Reagovat
fantomas

Hm, de Laet zase zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

GAREEEEEEETH! What a ferrari!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl ovšem luxusní gol no.

Reagovat
niflheim

Bale

Reagovat
Tomekcz

MY WORD..., to je strasnej komentator

Reagovat
fantomas

Barnette, kam běžíííš???

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné sólo, běžel tam jako Forrest Gump

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth je najlepsie kridlo v PL momentalne nech si hovori kto chce co chce neskutocna forma a aky je to ohromny rozdiel ked hra a ked nehra. Incredible pace

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge i Mata jsou lepsi

Reagovat
kiwwi

ty vole to je raketa ten Bale

Reagovat
Bayern +

O polocase ho proklinal! Ted ale famozne, Spurs mam dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale=13 b.

Reagovat
Maresma

Pomalu ale jiste zacinam menit nazor na Balea, tuhle sezonu hraje uzasne.

Reagovat
kiwwi

vidis, keby si nanho mal normalny nazor od zaciatku, tak ho nemusis menit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím že to u většiny jeho odpůrců byla jenom póza páč jim lezlo krkem jak z něho experti dělajou superhvězdu.

Reagovat
Maresma

Ja nejsem ani nikdy nebyl jeho odpurce, akorat mi neprisel tak genialni jak vsichni rikali po zapase s Interem...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze v zapase s Interem byl nulovej 85 minut a ten hattrick na konci uz opravdu nic neznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to hraje v desíti na San Siru, co?

Reagovat
Maresma

To sem tim rict nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo jasne ze z neho bude superstar tuto sezonu sa definitivne zaradil k uzsej svetovej spicke. Minisuboj saints wonderkids je rozhodnuty

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jen co ho vymenim za Naniho, tak da dva goly. parada..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

hmm Tottenham trha partu...

Reagovat
Kepy_FCB

KOMENTÁŘE (2370 / 2370 NOVÝCH)

Je vidět že parchanti nemají o prázninách co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tolik tu je kazdy kolo ted.

Reagovat
Kepy_FCB

Samozřejmě: 22.12. | Komentáře a souhrny | 476 (476)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Previews: 2153

Děláš tu ze sebe vola no, ani nepoznáš rozdíl mezi preview a souhrnem. Tak se jdi hádat zase do PD sekce, jestli je lepší Real nebo Barca.

Reagovat
niflheim

POreview k tomu kolu mělo 2153 komentářů...každopádně je to i tím, že se to kolo hrálo v týdnu. Jak už řekli ostatní - táhni, špíno.

Reagovat
Kaze

18.12. | Komentáře a souhrny | 847 (256)

12.12. | Komentáře a souhrny | 728 (446)

05.12. | Komentáře a souhrny | 875 (197)

27.11. | Komentáře a souhrny | 854 (0)

21.11. | Komentáře a souhrny | 623 (390)

31.10. | Komentáře a souhrny | 963 (240)

Reagovat
smazaný uživatel

22.12. | Previews | 2153

18.12. | Previews | 2533

12.12. | Previews | 2566

05.12. | Previews | 2384

27.11. | Previews | 2209

atd, proste ses mimo.

Reagovat
C0br

Vůbec ten narůst je v poslední době markantní. Prostě nejlepší liga.

Reagovat
kiwwi

kto sa v tom ma ale prehrabavat, aby nasiel normalny komentar

Reagovat
smazaný uživatel

jde to od desíti k pěti

Reagovat
smazaný uživatel

A to co ako je na tom nieco zle, alebo co?

Reagovat
Kaze

Se podívej na el clásico, ty lůzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Parchanti nemajou o prázdninách co dělat páč ve Španělsku se nehraje, tak oxidujou tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Zboznujem ked sa nejaky hrac supera snazi obehnut Walkera

Z zapasu... MOTM samozrejme gareth ale ak by som mal urcit 3 hviezdy zapasu tak

3. modric - vsetky akcie isli cez neho, ale to uz je v podstate rutina

2. Ade -

1. Gareth

Inak zda sa mi to alebo Walker a Kaboul su zapas od zapasu lepsi? Krasny vykon, krasny zapas. Norwich prvy polcas sympaticky vykon ale kvalitou na spurs nemaju cely zapas v podstate pod kontrolou.

Dalsi match chcem vidiet miesto vaarta Nika

P.S. su lepsie zapasy na stavkovanie ako nase matche vonku proti slabsim superom? Scenar presne podla planu

Reagovat
fantomas

Tak myslim, že velmi povedená tečka za jinak nepříliš atraktivnim kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že. Nechceš už rovnou můj Yido nick? Slušel by ti.

Reagovat
niflheim

Pravda, na ten se bude prášit ještě dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Myslel sem z pozice nestrannýho diváka a atraktivity zápasu, ne z pohledu výsledkovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ne, já bych takových kol bral rovnou osmatřicet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas. Ade a Gareth to je prostě nádhera, jen těch centrů nepřesných je zbytečně moc. Norwich neskutečně sympatický tým, přeju jim klidný střed tabulky až do konce sezóny a co nejdelší setrvání v lize. Pohled na tabulku prostě nádherný, jen je škoda, že Newcastle odpadl, kdyby byl místo čukotky na čtvrtém místě, tak by to bylo bez chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny zapas !Bale opet vynikajici .Neda se tam nic vytknout .Jen skoda sympatickeho tymu z Norwiche ,ale parada,ze krajne nesympaticky tym vedeny ubrecenym Frantikem ztratil.Super

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme myslim nesympaticke Emiraty

Reagovat
smazaný uživatel

To jiz Wengner uci Van Persieho simulovat? Za to mel dostat kartu. Ve studiu sky sport ukazuji jeho teatralni pady a to je opravdu humac .Za to mel ten hajzlik dostat kartu

Reagovat
smazaný uživatel

To jiz Wengner uci Van Persieho simulovat? Za to mel dostat kartu. Ve studiu sky sport ukazuji jeho teatralni pady a to je opravdu humac .Za to mel ten hajzlik dostat kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci 12 hracem Emiratu Rozhodci piskal vsechny nafilmovane pady pred 16ctkou a cervena ? To snad ne

Reagovat
Bayern +

Priste se posnaz vyjadrit myslenku do jednoho prispevku, nebo vubec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele