Anglická Premier League - preview 12. kola

17.11.2012, 09:49, aktualizováno 19.11.2012, 08:50
Previews
West Ham bude v pondělní dohrávce ohrožovat pátou pozici Evertonu, v posunu tabulkou směrem vzhůru se mu bude snažit zabránit Stoke, které je průběžně čtrnácté. Podle statistik by nemělo padnout mnoho branek, potkávají se totiž dva týmy s velmi dobrou obranou.
West Ham United - Stoke City  (pondělí 21:00)
Při pohledu na výsledky obou soupeřů v dosavadním průběhu sezony to nevypadá, že by měla pondělní večer rozzářit v Londýně nějaká gólová hitparáda. Setkávají se dva celky s nejlepšími obranami v lize: Stoke City inkasoval společně s Man City nejméně gólů vůbec, West Ham pak o gól více a je v této statistice třetí. Dohromady ve 22 zápasech obdržely celkem 21 branek. Věřme, že tento trend večer padne pro dobro fotbalu...

Hammers se zatím ukazují jako těžko přemožitelný tým. Z 11 zápasů hned pětkrát udrželi čisté konto a navíc to dokázali v minulých dvou zápasech. Na uzdě udrželi Manchester City a neinkasovali ani v Newcastlu. Díky gólu tahouna mužstva Kevina Nolana navíc Magpies udolali 1:0. Tato výhra je katapultovala na šesté místo, a pokud dnes vyhrají, mohou se dostat dokonce na pátou příčku.

Naproti tomu Potters sice vzadu loví míč ze sítě výjimečně, ale ještě méně často branky střílí. Hlavně díky tomu teď trpí na čtrnáctém místě a má na svém kontě nejvíce remíz z Premier League. K optimismu nenabádá ani nepříjemná série bez venkovního vítězství. Na půdě soupeře Stoke nevyhráli už dlouhých patnáct utkání. Jako zajímavost ještě přidám, že mají nejnižší průměr držení míče z celé soutěže, ale to není velkým překvapením. Ono číslo je 40,8%.

Mírným favoritem bude dnes večer zřejmě West Ham, který nejenže může těžit z dobré formy, ale rovněž má dobré zkušenosti z domácích vzájemných zápasů. Z posledních pěti totiž vyhrál hned čtyři - v těch pak zatížil konto soupeře deseti brankami. Poslední zkušenost je však přeci jen šťastnější pro hostující tým. Na Britannia Stadium před rokem a osmi měsíci v rámci čtvrtfinále FA Cupu zvítězilo Stoke 2:1.

Sam Allardyce může vrátit do základní sestavy Jamese Collinse, radost pak má i z návratu Matthewa Taylora do tréninku. Naopak marodi Jack Collison a Ricardo Vaz Té jsou stále dlouhodobě mimo hru a není jisté, kdy se budou moci plnohodnotně připojit k týmu.

Tony Pulis bude muset ještě čekat na stav Glenna Whelana, jenž se z reprezentační přestávky vrátil se zraněným zadním stehenním svalem. Nejistota panuje i u dvojice Jon Walters a Charlie Adam, Dean Whitehead pak stoprocentně hrát nebude - odpyká si trest za žluté karty.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Sunderland AFC  (neděle 17:00)
Druhý nejproduktivnější celek ligy, londýnský Fulham, neboduje podle představ. Martin Jol se před víkendem rozčiloval, že není možné, aby tým třikrát skóroval na Readingu i Arsenalu, a přesto neodcházel ze hřiště jako vítěz. Chuť si Cottagers mají spravit na Black Cats, s nimiž v nedávné době živí relativně příznivou bilanci.

Prvnímu to střílí jedna báseň, ten druhý letoškem proslul jako výjimečně impotentní účastník Premier League. Jestliže Fulham zatím vyšel střelecky naprázdno všehovšudy jednou jedinkrát a už tři kola v řadě nejde pod dva zásahy, Sunderland se naopak na onu hranici dvou branek vyšplhalo v jediném utkání, již dva měsíce a půl starém. Toť dozajista nejvýznamnější motiv střetnutí Cottagers a Mackems; tím spíš, že střelci Sunderlandu to dlouhodobě neumí ani konkrétně na brankáře Fulhamu. V pěti z minulých šesti vzájemných zápasů Mark Schwarzer udržel nulu.

Kromě téhle dimenze konfrontace lze najít ještě jednu zajímavou: Sunderland v úvodu sezony zaujal sérií čtyř po sobě jdoucích remíz, Cottagers - jak už jsem naznačil v prvním odstavci - mají s tímto fenoménem problémy pro změnu v nedávné době, když plichtili čtyřikrát v uplynulých pěti kolech. Je tedy nejreálnější další nerozhodný stav po 90 minutách nebo raději Mackems příslušně navážou na dvě porážky v řadě? Jiný typ výsledku se nezdá být pravděpodobný už jen z toho principu, že Sunderland na Craven Cottage v éře Premier League plnohodnotně bodoval pouze jednou, a to před více než čtyřmi lety.

Kieran Richardson bohužel nebude moci nastoupit proti svému loňskému zaměstnavateli, neboť si během zápasu s Arsenalem natáhl zadní stehenní sval. Zároveň Jol nemůže počítat s potrestaným Bairdem či věčně marodícím Simonem Daviesem. Mahamadou Diarra by teoreticky mohl být Nizozemci k dispozici.

Nejlepší a takřka jediný střelec Sunderlandu Steven Fletcher je jedním z těch mužů, nad nimiž se před výkopem vznáší otazník. Samotný Skot laboruje s lýtkem; Cattermolea pro změnu trápí koleno, Bardsleyho hamstring a náhradního brankáře Westwooda stehno.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Dejagah, Sidwell, Karagounis (Diarra), Kačaniklić - Ruíz, Berbatov
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, Cuéllar, O'Shea, Rose - Johnson, Larsson, Colback, McClean - Sessegnon - Fletcher (Campbell)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
I ti nepříliš odrostlí fanoušci Premier League moc dobře vědí, co od severolondýnského derby na Emirates Stadium očekávat - góly. Lepší pozvánka na kulaté 150. ligové měření sil mezi Arsenalem a Tottenhamem patrně neexistuje, proto si neváhejte v 13:45 SEČ naladit příslušný televizní kanál či internetový přenos.

Tottenham a Arsenal mají samozřejmě leccos společného. Mimo lokalitu a 12 triumfů v rámci domácích pohárů to jsou aktuálně i solidní rozpaky. Na White Hart Lane dlouhodobě pod Villasem-Boasem nejsou spokojení s herním projevem, necitlivým nakládáním se soupiskou a čerstvě i výsledky (Spurs teď třikrát ve čtyřech kolech prohráli, z toho jednou doma s Wiganem); na Emirates Stadium pro změnu znovu přepisují historii a registrují nejpomalejší start pod Arsenem Wengerem a vůbec v rámci novodobé éry Premier League. Oba celky potom rovněž svorně vypadají být zranitelné vzadu, jejich defenzívy platí za mizerné v porovnání s ambicemi.

Každá strana pochopitelně disponuje hned několika argumenty, proč by zrovna ona měla být v sobotu tou úspěšnější. Pro Tottenham hovoří přeci jen menší tlak. Na půdě svého úhlavního rivala Kohouti triumfovali všehovšudy v jediném ligovém utkání od roku 1993, a to přestože před těmi dvěma lety prohrávali už 0:2. Podobný comeback pak na Emirates Stadium předvedli také o rok dříve, aby v závěru stanovili šokující konečné skóre 4:4.

Navíc Lennon bude útočit na nejslabší článek sestavy, zatímco sám na severolondýnská derby vzpomíná převážně v dobrém; a Baleova rychlost přijde často do konfrontace s Mertesackerem, jehož dynamika se té Velšanově nemůže rovnat ani v nejmenším. Útočit s podobnými dispozicemi poněkud ze zálohy, z pozice toho "menšího favorita derby", dá-li se to tak říct, to by mohlo Spurs jedině svědčit.

Naproti tomu Arsenal jde do jubilejního 150. ligového derby s nenáviděným Tottenhamem povzbuzen zejména historickými fakty. Tím prvním významným by mohla být skutečnost, že Spurs oficiálně platí za nejhorší tým, co se soubojů v rámci hlavního města týče. V Premier League nezvládl už 70 takových speciálních bitev a na cizích hřištích za těchto podmínek živí již třízápasovou šňůru porážek.

Další argument se pak týká přímo daného duelu. Loni na jaře Gunners ve velkém stylu ukončili menší kohoutí intermezzo v dlouholeté nadvládě kolegů z červené části severního Londýna. Ze stavu 0:2 letos v únoru Arsenal na Emirates Stadium udělal i za přispění Rosického nevídaný debakl 5:2. A jak už bylo naznačeno, v domácím prostředí Kanonýři Tottenhamu podlehli akorát jednou v posledních 21 setkáních během minulých 19 let - to je obdivuhodná statistika.

Stejně jako ta hovořící o 29 vstřelených brankách v rámci celkem šesti ligových soubojů Arsenalu s Tottenhamem na Emirates Stadium. Průměr, který se blíží pěti brankám na zápas, bere dech a doufejme, že také neomylně slibuje atraktivní podívanou.

Té se bohužel nebude účastnit Moussa Dembélé, který čerstvě vypadl zhruba na jeden měsíc, ale ani Rosický, Gibbs nebo Diaby na druhé straně. Wenger jinak bude mít k dispozici jedničku Szczesného a dále i Artetu, Walcotta, Girouda či Sagnu. Ty všechny v nedávné minulosti trápily zdravotní problémy, jež se na opačném konci barikády omezují pouze na Angličany. V ohrožení jsou teoreticky starty členů trojlístku Walker-Defoe-Lennon.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Naughton, Gallas, Caulker, Vertonghen - Huddlestone, Sandro - Lennon, Dempsey, Bale - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Swansea City  (sobota 16:00)
Loňský ročník Premier League přinesl zhruba tři opravdu příjemné překvapení: nováčky ze Swansea a Norwiche plus obrozený Newcastle. Své nutně zvýšené ambice nyní proti sobě bude potvrzovat prvně a posledně jmenovaný. Doposavad se oběma vedlo zhruba podobně - odpočívají ve středu tabulky, dělí je pouhý bod, mají za sebou spíše nemastné neslané výkony.

Tedy o labutích ta poslední věta neplatí úplně dokonale, neměli bychom totiž zapomínat na neuvěřitelný start obnášející dva debakly QPR a WHU. Jenže to už je dávno, poslední dobou Swans ani zdaleka tolik nešokují, ba naopak - mimo dva úvodní triumfy si už připsali jen jeden zářez; na ten čtvrtý v pořadí potom čekají již tři kola.

Newcastle, ten naproti tomu osciluje spíše mezi podprůměrnými a průměrnými výkony, přičemž postavení v tabulce potom zdánlivě perfektně koresponduje s jeho možnostmi. Víc ohledně trefnosti tohoto předčasného závěru napoví další události. Straky za minulých sedm kol každopádně prohrály všehovšudy dvě utkání, v obou případech - včetně toho týden starého - však šlo o domácí představení, což by se pohárovému účastníkovi patrně nemělo stávat.

Newcastle pochopitelně zaostává oproti svému loňskému bodovému výkazu v této fázi sezony - minule na tom byl o celých 11 bodů lépe. Nicméně je třeba si uvědomit přítomnost klasického faktoru, a sice účasti v Evropské lize. Loni jí byl notně poznamenán Pulisův Stoke, tentokrát si po pětileté absenci příliš neví rady Pardewův Newcastle. Na druhou stranu v samotné EL to Magpies celkem šlape; vždyť si hned příští týden mohou domácí výhrou zajistit postup do dalšího kola.

Nečekané komplikace mohou těsně před výkopem potkat Newcastle. Pardew totiž stále čeká na důsledky hrozeb Senegalské fotbalové federace; ta si prý chtěla stěžovat FIFA, že Papiss Cissé uprostřed týdne nepravomocně vynechal přátelský zápas reprezentace. Útočník se vymluvil na problémy se zády; a pokud by teď pro jeden či druhý důvod neměl moci hrát, bude mít manažer k dispozici zase jednou pouhé torzo loni úspěšného mančaftu. Perch, Cabaye a Jonás jsou zranění, Coloccini v trestu. Jen Tioté se vrací.

Na druhé straně barikády mohou postrádat jen jediného člena obvyklé základní sestavy. Ki Sung-Yueng bude určitě meškat kvůli problémům se zadním stehenním svalem, nicméně Britton s Pablem Hernandézem ještě živí určité procento naděje. Chico Flores je již zbaven nepříjemné zhmožděniny na noze.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Williamson, S. Taylor, Santon - Ben Arfa, Tioté, Anita, Ferguson - Ba, Cissé (Sh. Ameobi)
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - Britton, Agustien (Gower), De Guzmán - Pablo Hernandéz (Dyer), Michu, Routledge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Reading FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Dlouhá kola to bylo pouhé pokračování v poměrně atraktivním herním vyznání a solidní střelecká forma, posledně ale Reading udělal další konkrétní krok vpřed - premiérově udržel čisté konto. Na to vůbec nejdůležitější "poprvé" nicméně Royals stále čekají. Jedenáctý pokus si odbudou proti Evertonu.

Nic není tak černé, jak se na první pohled může zdát. Zaprvé Reading od konce září prohrál jen jednou v šesti kolech, aby vyrovnal nejčastěji remizující mančafty soutěže. Zadruhé i takhle dlouhé čekání na debutové vítězství Royals nikterak neodřezalo od bezpečných mělčin: na tandem Aston Villa-Sunderland ztrácejí všehovšudy tři body, právě ten jeden jediný triumf. A konečně zatřetí tu máme manažera Briana McDermotta, jehož temperament a věčně pozitivní nálada jsou dozajista nakažlivými elementy a zdá se být jen otázkou času, kdy začnou mít bodový efekt.

Faktem sice je, že jen tři týmy, které v minulosti odstartovaly do ročníku Premier League takto trpělivě, nakonec svůj prvoligový status také uhájily; nicméně Royals doopravdy nedostatkem talentu netrpí. Dokázat to mají hnedka proti Evertonu, který byl dlouhá kola ztělesněním všeho dobrého i efektivního.

Tato charakteristika Toffees poněkud pozbyla smyslu s nedávnými koly, neboť Karamelky rovnou čtyřikrát v řadě ztratily (třikrát to bylo po 90 minutách 2:2), ovšem posledně se Moyesova parta pěkným obratem zápasu se Sunderlandem zase vrátila na vítěznou vlnu. A mimo jiné tak potvrdila jednu svou pevnou konstantu: nyní platí, že svému sokovi podlehla pouze jednou za posledních 20 ligových kol.

Zápasy těchto mužstev obecně nenabízejí žádné gólové hody - včetně pohárového souboje z března 2011 se mezi těmito kohouty již třikrát po sobě narodila hubená výhra 1:0. Hned dvakrát přitom slavili Royals, a to rovněž při dosud poslední příležitosti k pohoštění Toffees. Tehdy na Madejski Stadium skóroval Steven Hunt, ale to už je pět let.

Everton už letos nějakou dobu trpěl během marodění Marouana Fellainiho, teď pro změnu registruje jinou výraznou ztrátu. Z minulého střetnutí si pošramocený zadní stehenní sval odnesl Kevin Mirallas, opora křídelních prostor. Mimo něj si odpočinek na marodce protáhne Darron Gibson, jehož zranění hraničí s mysteriózností, a duo Anichebe-Hibbert ještě čekají testy.

Na druhé straně barikády se Kebemu neustále vracejí zdravotní problémy, sobotní bitvu by mohl vynechat skrze bolesti v tříslech. Jistotu neúčasti mají brankář McCarthy a střední záložníci Karacan s Guthriem.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Gunter, Morrison, Gorkšs, Shorey - McCleary, Tabb, Leigertwood, McAnuff - Roberts, Hunt
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Neville - Naismith, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Southampton FC  (sobota 16:00)
Napoprvé to nevyšlo - QPR hostilo Reading, tápající zhruba stejnou intenzitou, a utkání vyústilo v krajně neuspokojivou remízu; neuspokojivou pro obě strany. Teď se po bezmála 14 dnech situace takřka dokonale opakuje. Na Loftus Road tentokrát nezavítá další mužstvo čekající na premiérové vítězství v sezoně, ovšem znovu se tu střetnou dva nejhůře obodované týmy soutěže.

Duel by se zároveň mohl nést v duchu známého hesla, úspěšně proklamovaného švédskou popovou skupinou ABBA: "Vítěz bere vše, poražený musí padnout". Důležitou ingrediencí tohoto klání totiž bude střet dvou manažerských myslí, které jsou v poslední době vůbec nejčastěji zpochybňovány. Mark Hughes i Nigel Adkins si to momentálně v očích bookmakerů rozdávají o to stát se prvním padnuvším manažerem; proto bude tento zápas tím nejsledovanějším sobotním hned po severolondýnském derby.

Jinak může měření sil dvou nejslabších tak nějak klasicky poutat hlavně těmi stránkami, na nichž se soupeři povětšinou baví. Takto proti sobě stane mančaft (QPR), který ve všech prostředích čeká na první tříbodový zářez, a mužstvo (Soton), které venku poztrácelo všech 15 bodů - jedna z těchto tezí se tedy bude po tomto kole zákonitě mazat ze statistických okének.

Naproti tomu se jeví být velmi pravděpodobné, že se nebude přepisovat počet čistých kont na té či oné straně. Southampton na to své premiérové ještě čeká, Rangers registrují jedno jediné. Oba celky jinak dohromady nastřádají neuvěřitelných 49 obdržených branek, což jen sotva přitakává nějakému tipu na bezbrankovou remízu. Tu koneckonců tyto dva konkrétní objekty na Loftus Road posledně uvařily před dlouhými 82 lety.

První souboj QPR a Saints na prvoligové úrovni od roku 1996 rozhodně nestihne Park Ji-Sung na londýnské lodi ani tandem Richardson-Chaplow na té southamptonské. Po dvouměsíční absenci nicméně vyhlíží další start krajní bek QPR Fabio, Zamorovo včasné zotavení je s otazníkem a trojlístek Nelsen-Dyer-Ephraim zřejmě nebude mít v době konání duelu žádné zdravotní problémy. Mbia je suspendován.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Júlio César - Bosingwa, Nelsen, Ferdinand, Fábio - Mackie, Granero, Diakité, Hoilett - Taarabt - Cissé
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Clyne, Fonte, Yoshida (Hooiveld), Fox - Schneiderlin, Lallana - Puncheon, Ramírez, Rodriguez - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Chelsea poslední týdny strádá, čehož z chutí využívají oba kluby z Manchesteru. United během posledních tří zápasů změnili ztrátu čtyř bodů na tříbodový náskok a i Citizens už klub ze západního Londýna přeskočili. Z druhé pozice mají městské rivaly na dostřel dvou bodů, a jestli chtějí na špici, neexistuje pro ně jiná varianta, než Aston Villu doma porazit.

Villans jdou v posledních týdnech rovněž nahoru. Na konci října získali ze zápasu s Norwichem bod a za týden dokonce vyhráli v Sunderlandu. Body měli na dosah i minulé kolo v utkání s Man United, ale Javier Hernandez prakticky sám rozhodl o šťastné výhře Red Devils 3:2.

Na Etihad Stadium je ovšem o favoritovi rozhodnuto. City z posledních pěti utkání vyhráli čtyřikrát, naposledy udolali díky Džekovi otočili šlágr s Tottenhamem. Bosenský žolík naskočil opět do duelu jako střídající hráč dvě minuty před koncem rozhodl o výhře 2:1 pro obhájce.

Pro dobro Man City hovoří i statistika posledních vzájemných střetnutí v rámci Premier League. Manciniho svěřenci jich vyhráli devět z posledních deseti. Malým škraloupem je poslední duel z ligového poháru, kdy Villans vyloupili stadion City 4:2 po prodloužení.

Manchester City bude svojí šňůru 35 domácích zápasů bez porážky prodlužovat už i s dvojicí James Milner, Joleon Lescott. Záložník vyléčil zranění zadního stehenního svalu, stoper pak bolavá záda. Fit může být také Gael Clichy, stejně jako Samir Nasri.

Aston Villa má k již k dispozici dva obránce, Ericu Lichajovi vypršel trest a Nathan Baker se vrátil z marodky. Mimo hru jsou tak pouze Darren Bent, Chris Herd, Charles N’Zogbia a Joe Bennett.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Y. Toure, Barry - Silva, Tévez, Nasri - Agüero
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Stevens - Weimann, Westwood, Ireland, Bannan - Agbonlahor - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Už skoro tři roky to jsou, kdy naposled Liverpool porazil Wigan. Pět zápasů trvá neporazitelnost Latics ze vzájemných utkání s Reds. Dvakrát vyhráli svěřenci Roberta Martineze, třikrát se body dělily. A aby toho nebylo málo, ani v jednom z těchto klání nevstřelili hráči z města Beatles více než jednu branku.

V posledních týdnech nicméně Liverpool pomalu ale jistě stoupá. Alespoň co se formy týče. Neprohráli šest zápasů v řadě, dva z nich vyhráli a pod vedením geniálního Luise Suáreze má políčeno i na Wigan. Právě uruguayský útočník řádí jako černá ruka, má na svědomí drtivou většinu gólů Reds v této sezoně a v posledních šesti utkáních zařídil devět branek z celkových deseti, který Liverpool dal. A to mu ještě jednu branku neprávem sebrali rozhodčí v duelu s Evertonem.

A i v sobotu to bude především na něm. Liverpoolu to s Wiganem nejde a Latics mají i slušnou formu. Minulé kolo sice podlehli doma West Bromwichi Albion, ale předchozí dva zápasy zvládli na výbornou. V krásném utkání porazili West Ham a pak si vyšlápli na ještě hvězdami nabitější londýnský tým. Na hřišti Tottenhamu Wigan šokoval výhrou 1:0.

Mezi Wiganem a Liverpoolem je jeden velký kontrast. Zatímco jeden z nejúspěšnějších klubů anglické historie stojí prakticky jen na jednom hráči, Latics se mohou spolehnout na více hráčů. Posledních šest gólů dalo šest rozdílných hráčů.

Na Anfield Road slaví návrat brankářské jedničky Pepeho Reiny. Po pěti týdnech, kdy laboroval se stehenním svalem, je konečně fit a předpokládá se, že vytlačí Brada Jonese z branky. K dispozici je i Jonjo Shelvey, jenž rovněž vyléčil stehno, a také stoperská dvojice Agger - Škrtel.

Wigan se těší na Rya Miyaichiho, křídelník se po zranění třísla, kvůli němuž nemohl hrát pět zápasů, vrací do hry a může se objevit na trávníku. Naopak James McArthur, který inkasoval koňara, jede do Liverpoolu s nejistotou startu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Wisdom, Škrtel, Agger, Johnson - Gerrard, Allen, Sahin - Suso, Suárez, Sterling
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al-Habsi - Ramis, Caldwell, Figueroa - Boyce, Watson, McCarthy, Beausejour - Maloney - Koné, Di Santo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Je to jen měsíc, kdy Chelsea sídlila pokojně na špičce tabulky s čtyřbodovým náskokem na druhý tým. Třicet dní a tři zápasy poté už na vedoucí Manchester United ztrácí tři body. V těchto třech utkáních totiž získala jen dva body. Tato krátká série zároveň znamená nejhorší bilanci pro Roberta Di Mattea od doby, co je vede Chelsea. A kde jinde si spravit chuť než na hřišti klubu, který jej před 20 měsíci vyhodil?

Mnozí odborníci tvrdí, že tento tah byl příliš zbrklý a pro kouče, který tým vytáhl z Championship do ligy hned v první sezoně, necitlivý. Nicméně Baggies pod Hodgsonem dostoupali až na jedenácté místo a to byla jen předzvěst toho, co zatím dokázali letos. Steve Clarke zvládá s WBA nevídané věci, z pátého místa shlíží i na Arsenal, Tottenham nebo Newcastle.

Má navíc i dobrou formu, po takřka povinné výhře 2:0 se Southamptonem v dohrávce desátého kola vyhrál celek z West Midlands i ve Wiganu. Není překvapením, že WBA prožívá nejlepší start do sezony od roku 1982. Clarkův návrat na Stamford Bridge by mohl znamenat další prodloužení skvělým časů pro zjevení letošní sezony.

I proto bude tento zápas pro Chelsea velkým testem, zda boj o titul myslí vážně. Vítězství na půdě druhého nejlepšího domácího týmu by mohlo Blues významně nakopnout. Navíc mají soupeři co vracet. Když posledně na Hawthorns přijeli, prohráli 0:1 a André Villas-Boas následně opustil manažerský post.

Jinak ale historie hovoří drtivě pro Londýňany. Předchozích 16 zápasů s WBA neprohráli a například za posledních deset let v tomto vzájemném duelu vyhrávala jenom Chelsea. Za tuto dekádu navíc od West Bromu inkasovala jen pětkrát, naopak skórovala hned jednatřicetkrát.

Chelsea má mimo hru kapitána Johna Terryho, který si zranil koleno v zápase s Liverpoolem. Podle nejnovějších informací propásne tři týdny. Hrát nebude ani Frank Lampard, jeho lýtko se však lepší a na příští zápas už by k dispozici být mohl. S otazníkem je start Ashleyho Cola.

Baggies se budou muset obejít bez kmenového hráče Chelsea Romela Lukakua, jenž má ve smlouvě zákaz startu proti Blues. Ještě větší nepříjemností bude pro Clarkovy svěřence absence Bena Fostera, který laboruje s tříslem. Nejistá je účast Garetha McAuleyho a Youssoufa Mulumbua.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Morrison, Mulumbu, Yacob, Brunt - Odemwingie, Long
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Luiz, Cole (Bertrand) - Mikel, Ramires - Mata, Oscar, Hazard - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Manchester United  (sobota 18:30)
Manchester United zatím technicky zažívá snový podzim. Vede ligu i skupinu Ligy mistrů, z níž už na sto procent postupuje. Jenže Red Devils si nebezpečně zahrávají. Posledně s Aston Villou prohrávali těsně po poločase již 0:2, přesto se opětovně prohrabali k vítězství. Nepříznivý stav už takto letos dokázali otočit v osmi z deseti případů. Proti Norwichi bude Fergusonova parta usilovat o klidný průběh...

Ti fanoušci ManUtd, kteří milují drama, si v tomto ročníku doopravdy přicházejí na své. V 17 zápasech všech soutěží loňský vicemistr až 26krát inkasoval, což není dobrá vizitka, na druhou stranu ale soupeřovo konto zatížil hned 44krát. Soupeře prostě přestřílí, když už zraněními decimovaná defenzivní složka nefunguje. Tím pádem příznivci Red Devils v průměru vidí více než čtyři branky na utkání jejich milovaného klubu. To je, upřímně řečeno, šílenost.

Nicméně United si to vskutku mohou dovolit, alespoň to tak momentálně vypadá. Van Persie v novém dresu okamžitě oživil vzpomínky na své loňské perfektní podzimní výkony za Arsenal, k tomu mu zdatně sekunduje relativně produktivní Rooney a v poslední době až talismanický Javier Hernandéz. Ovšem Norwich je zrádným soupeřem, o čemž se v nedávné době přesvědčil jiný člen takzvané Big Four.

Před měsícem šli Canaries do utkání s Arsenalem na pozadí devíti inkasovaných gólů ve dvou zápasech s Chelsea a Liverpoolem (taky členy B4), jakožto jeden z adeptů na sestup. Ovšem zrovna v tu chvíli se nebývale pochlapili, neinkasovali, vyhráli a od té doby drží neporazitelnost. K tomu přispěla další dvě čistá konta a ještě jedno domácí vítězství 1:0. Završení takového hattricku před vlastním publikem by se dnes rovnalo velké senzaci. Jakkoliv se loni MU s tímto sokem natrápilo jak na podzim (skóre otevřelo až v 68. minutě), tak na jaře (nechalo soupeře srovnat šest minut před koncem a pak v závěrečných sekundách rozhodl Giggs).

Alex Tettey sice nešel v týdnu podle plánu a kvůli bolestem v zádech vynechal přátelské utkání norské reprezentace, klubu by nicméně měl být normálně k dispozici. Naproti tomu Ferguson si není jistý starty Rooneyho s Evansem, zatímco odmítá vážnější komplikace v případě Van Persieho. Ve formě hrající Chicharito má prý velké šance na start v základní sestavě.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Tettey, Hoolahan, Johnson, Pilkington - Holt
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Smalling, Evra - Valencia, Carrick, Anderson, Young - Hernandéz, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United1190229:1627
2.Manchester City1174020:1025
3.Chelsea FC1173123:1124
4.Everton FC1155121:1420
5.West Bromwich Albion1162317:1220
6.West Ham United1153314:1118
7.Tottenham Hotspur1152418:1617
8.Arsenal FC1144318:1116
9.Fulham FC1144324:1916
10.Newcastle United1135312:1514
11.Swansea City1134416:1513
12.Stoke City112639:1012
13.Liverpool FC1126314:1612
14.Wigan Athletic1132612:1811
15.Norwich City112548:1811
16.Sunderland AFC101637:119
17.Aston Villa1123610:179
18.Reading FC1006412:186
19.Southampton FC1112815:295
20.Queen's Park Rangers110478:204

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2081)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Frimpong na hosťovanie do Charltonu a Walcott dnes v základe.

Reagovat
SunFells

To o něj nestál nikdo z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zřejmě je to dáno tím, že je po vážným zranění ... Wolves ho třeba odmítli právě kvůli jeho kondici

Reagovat
SunFells

A ona byla teď nějaká uzavírka, že Arsenal posílá hráče se špatnou kondicí na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

možná byla, možná ne... kdo ví

Reagovat
Eric_The_King

Myslím, že do konce listopadu by měla být. A můžou se hráči posílat na hostování jenom do Champu a níž, PL má uzávěrku na hostování stejnou jako na přestupy.

Reagovat
Erdovec

Reading - Everton oba gol?

Reagovat
Erdovec

mlčení znamená souhlas?

Reagovat
Darren Fletcher

skôr nezáujem

moze byt, ale to su nizke kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Pienaar, Jelavic)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Zaschrona

Asi bych to dal, s nasi hrou nejaky gol skoro urcite dame a s nasim branenim v poslednich tydnech asi taky vzadu cisty konto neudrzime..

Reagovat
Darren Fletcher

dnes by som pre zmenu bral pohodlne vitazstvo a aspon styri goliky. lenze proti ruddymu je to akosi casto az stale naopak. takze hlavne body. pomeeee :)

Reagovat
smazaný uživatel

Today against Norwich City, Michael Carrick is set to make his 400th league appearence of his career.

Reagovat
Pinturicchio

Norwich, WBA, Wigan, AV, NUFC, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

dnes s krídlami Walcott - Podolski, takže sa nebojím, že nedá gól.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to nejspíš kouknu. Podle mě to nejlepší, co na křídlech máte.

Reagovat
smazaný uživatel

asi áno, aj keď Poldi sa zatiaľ nejaví moc dobre, v kombinácii je vyložene na facku, ale pred bránou je smrtiaci, no.

Reagovat
smazaný uživatel

a centre má parádne.

Reagovat
Pinturicchio

Já moc nemusím herně Gervinha, Poldi je zabiják, přímočařejší, no a Thea jsem si docela oblíbil, po tom, co jsem ho viděl párkrát v letní přípravě.

Reagovat
SunFells

Zabiják, přímočařejší ..a neviditelný

Reagovat
Rssa

= Predátor

Gervinho je zase Alien, živočišnějsí, nepředvídatelný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neda suhlasit

Reagovat
SunFells

Gervinho je nepředvídatelný asi jako zprávy na Nově.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rssa

Náhodou mě vždy překvapí, jakým způsobem dokáže zadrbat akci

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Budu koukat, třeba mu přinesu štěstí jako Giroudovi s tou sázkou.

Reagovat
SunFells

Chudák Theo na to pak bude sám.

Reagovat
Pigeon

Jo, dnes to chce pohodovou výhru v Norwichi

Reagovat
Rssa

Arsenal, Swansea, City, Everton, LFC, Chelsea

LFC prostě Wigan dát musí, vždyť je to přímý souboj o 11. místo

Reagovat
Darren Fletcher

taketo vypate zapasy o vsetko su casto nepredvidatelne, bude to boj o jednom gole

Reagovat
vladis271

prečo vždy v derby držím kohútom?

Reagovat
Darren Fletcher

ja som si dnes dal over 4,5, budem drzat tomu, kto je pri lopte

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja vždy, keď pozerám nejaký zápas, viac fandím tým slabším a menším, to je normálne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež preto často krát fandím Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nie

Reagovat
Erdovec

tak to máš velmi zvrhlé choutky i když chápu že nejsympatičtějšímu týmu na ostrovech by se fandit mělo, ale od fanoušků Rudého zla to nepotřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť Suaréz ma vždy okúzli tie jeho pády to je radosť pozerať .

Reagovat
vladis271

ha-ha-ha-ha

Reagovat
niflheim

Jsem nevěděl, že při NLD poskytuješ sexuální služby.

Reagovat
vladis271

bývali ste lepší toto je slabé

Reagovat
niflheim

Mohl jsem tam zapracovat i zoofilii no...ale co už

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Bayern +

Reagovat
celeb

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini hraje ofenzivní nebo defenzivního středního záložníka? Já myslel, že defenzivního, ale teď ty góly.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje box to box ale box to box až na hrot jemu to nedělá problém, má i skvělou fyzičku a skvělou postavu na anglickej fotbal

Reagovat
Zaschrona

letos hraje jednonznacne ofenzivniho zaloznika, spis i druheho utocnika.. ale on se stejne svoji hrou do hry dostava prakticky po celem hristi..

Reagovat
fantomas

Toho hrál naposled tak...před třemi lety?

Reagovat
Zaschrona

Ne. Na DM/CM hral jeste drtivou vetsinu lonske sezony, ale lonsky zapas s United s vysledkem 4:4 a pak i posledni zapas sezony proti Newcastelu Moyese odhodlal k tomu, aby ho tam letos do te role zacal stavet porad. V tehle pozici prece pred tim hral Cahill a Felli tam hral jen obcas, kdyz byl on nebo dalsi utocnici zraneni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Klasický DM sem ho teda loni zahrát fakt neviděl. To hrál maximálně těsně po příchodu, pak už to bylo všelijaký.

Reagovat
Zaschrona

on taky DM neni a Everton na DM pod Moyesem uz dlouho nehraje.. ale urcite nehral ani AM - hral CM spise s defenzivnimi ukoly..

Reagovat
fantomas

"Já myslel, že defenzivního" - tak sme se dobrali konce.

Reagovat
Zaschrona

Konec dobry, vsechno dobre.

Reagovat
Godwinson

To je škoda, že Lukaku nemůže hrát, doufal jsem, že jim dá alespoň dva fíky a symbolicky je sestřelí :)

Reagovat
Miguel19

Nemůže? Já myslel že jo..

Reagovat
Miguel19

Aha, tak nemůže, byl to kec.

Reagovat
Arbiter

ty už nefandíš CFC?

Reagovat
Godwinson

Nefandím Falcaovi, Cavanimu a spol. Jak jinak jim otevřít oči.

Reagovat
Arbiter

narážím na to "je sestřelit", jinak samozřejmě znám tvůj progresivní přístup ke klubu

Reagovat
Godwinson

Co je špatnýho na "je sestřelit"? Už zase slovíčkaříš :)

Reagovat
fantomas

Že to nutně znamená prohru CFC, tipuju.

Reagovat
Arbiter

nene, jen že namísto "nás sestřelí" napsal "je sestřelí". Proto mě napadlo, zdá už nefandí CFC. Je to trochu slovíčkaření a proto jsme napsal svůj dotaz, abych se ujistil

Reagovat
fantomas

Aha, takže klasický arbitrování, tak to jo.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Děláš snad, jak kdybych to někdy psal

Reagovat
Arbiter

tak tím jsem si nebyl úplně jistý, proto ta otázka, o které jsem předpokládal, že nevyzní pejorativně...

Reagovat
Godwinson

Však nevyzněla :)

Reagovat
Godwinson

A já v tom hledal nějakou vyšší myšlenku. Tři sem, tři tam, stejně je rozhazují do všech stran.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
fantomas

Chudák Pleky, to je kurz. Bych chtěl vidět ten humbuk v kabině..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sokolice je moc pěkná..

Reagovat
smazaný uživatel

Agata

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Chtělo by to požádat Jaromíra, aby to chvilku vydržel s Halinou, všichni bychom to naložili za litr a bylo by to.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole bartošku, na tu by teoreticky mohl vlízt,což s halinou asi nepude a ještě bychom byli bohatší

Reagovat
Miguel19

To je fakt, jsem to spletl..

Reagovat
minoLFC

Wigan je necitatelny...dufam, ze nebude dalsia strata bodov

Reagovat
vladis271

Zbaviť sa Inceho a potom ho kupovať naspäť za 5 mega. to je také liverpoolske.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si naseru na hlavu tím, že pustím Crouche, koupím Keana, prodám Keana, prodám Torrese, koupím Carrolla, pustím Carrolla na hostování a nekoupím nikoho, tak už mě prodej talentu a jeho opětovná koupě nemůže rozházet, ne?

Reagovat
cristiano.K.

nenapsal si Suareze bez něj to vypadá jako hrůzostrašná politika,což je stejně ale pssst

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já se věnoval jenom provarům. Na té druhé míse vah je Suárez. No a prodej Torrese možná taky nebyl úplná bota, no.

Reagovat
cristiano.K.

to byl výborný obchod jen se peníze nevhodně ivestovali

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Jones - Enrique, Škrtel, Agger, Johnson - Gerrard, Allen,Suso,-Assaidi Suárez, Sterling

kéž by tskhle. Pokud by nebyl zdráv jeden z dvojce Agger-Škrtěl, tak klidně postavit Wisdoma.

Reagovat
cristiano.K.

Střídání :Allen-Hendo,Suso-Jonjo a Assaidi-Downing

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Allen.. ten si snad nikdy neodpočine

Reagovat
cristiano.K.

nebyl bych vůbec proti,kdyby šanci místo něj dostal Hedo....

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Každému odsouzenému fanouškovi WBA jistě srdce zaplesalo :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dnes už hrať Skertel?

Reagovat
vladis271

ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

dáme vam 8 mil a Walcotta si zoberieme

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

No fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

"Pravě jsem se probudil do tohoto bordelu. Mohu vás ujistit, že jsem si o tak stupidní částku neřekl, čekáme až mi bude 18, abych podepsal."

Reagovat
smazaný uživatel

to je ešte k tim 50k ktore vraj chce pri podpise novej zmluvy :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Go home, you're drunk.

Reagovat
Miguel19

100 pro stoperské duo Ivanovič-Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Chang, the public face of Liverpool who threatened a spoof blogger, leaves the club

Chalan v lete prišiel a na konci prestupoveho obdobia vydieral fanúšika Liverpoolu. Dal ho sledovať, chcel zakazať jemu aj jeho kamošom vstup na Anfield. Psycho

Reagovat
vladis271

Agent Edinsona Cavaniho Claudio

Annellucci potvrdil, že Liverpool jedná s 25-ti letým

útočníkem.

''Posledních 6 měsíců o něj jeví zájem, a my chceme pro něj jen to nejlepší.

Liverpool a Arsenal jsou první kluby s kterými Cavani jedná"

Reagovat
vladis271

a potom, že nemáme prachy a máme predať Luisa.jojo

Reagovat
Miguel19

Prachy máte, ale utrácíte je za dřeváky.

Reagovat
Erdovec

za dřeváka Cavaniho bych je klidně vyhodil

Reagovat
Miguel19

Tak to asi většina týmů

Reagovat
smazaný uživatel

"Cavani plays football because that's what he loves to do. Big money and success is no attraction for him.''

Reagovat
smazaný uživatel

jj, asi tak jako každej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

já ho nemusím,ale klapat s Luisem by jim to mohlo. Přesto bych radši přivítal Llorenteho či Ba.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pinturicchio

Chtějí jen to nejlepší ... tak proč vůbec začala ta jednání s Liverpoolem?

Reagovat
Erdovec

tobě ty vtípky poslední dobou dobře jdou

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je lepší ako čokolvek v Serii A?

Reagovat
Pinturicchio

Jj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pro Carricka dnes zápas číslo 400 v lize

Reagovat
vladis271

who cares

Reagovat
Swarley

běž shánět "útočníka" a dej pokoj

Reagovat
vladis271

poslal som Brendanovi životopis, chlascem jak Andy a ovládanie lopty mám lepšie, to by mohlo stačiť za takých 10 mega.

Reagovat
cristiano.K.

tak to si průměrák,to by mohlo vyjít

Reagovat
Swarley

hlavně jestli umíš trefit prázdou

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to ani nevím.

To by bylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa FIFA: Players get a yellow card for taking off their shirts, cause it denies the shirt sponsors maximum exposure during goal celebrations.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
kvasha16

a ked sa hrac vyzlecie ale dres bude drzat tak aby bolo vidno sponzorov?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

Kenwright: "We are not against any kind of financial fair play. We have to abide by financial fair play because we wouldn’t exist if we didn’t. We are not against it, but we just want more talk and more consultation about it. There are a lot of people who don’t understand it and it needs more discussion. We have got to make sure that the clubs that do have a tough road to survival can stand up and be counted alongside the clubs that have huge incomes thanks largely to benefactor owners."

Asi takhle kiwwi..

Reagovat
Arbiter

No já si myslím, že tenhle přístup měly všechny týmy, co byly proti tomu návrhu.

Reagovat
Zaschrona

No nevim jestli pro to pravidlo budou nekdy i Chelsea a City. Dle meho nazoru pod soucasnymi majiteli nikoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

arshavin vraj v zaklade !

Reagovat
smazaný uživatel

Team today from twitter rumours: Szczesny Sagna Mertesacker Koscielny Vermalen Arteta Wilshere Cazorla Arshavin Podolski Walcott

a za spurs vraj lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris; Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton; Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale; Defoe, Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

slabůčké

Reagovat
fantomas

Silnější než ta očekávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak to bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna zostava

Reagovat
Miguel19

Hodně slabé, ale na Arsenal by to mohlo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne slabe urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sandrem a Huddlestonem by si měl Cazorla utřít zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi to nezda slabe

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry, Sol Campbell, Jens Lehman, Robert Pires & Tony Adams are all in attendance for today's North London Derby

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne asi nemaju co robit. dufam ze nesoferuje Tony Adams.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, v jednej lóži s nimi by som chcel byť.

Reagovat
fantomas

Hope they parade Sol and Titi in front of the yids before the game

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry den. Na uvod dnesneho soiree citujem z ceskeho odborneho mesacnika Gooool ! c.11 ktory v clanku o futbalovych dvojickach historie pise:

"7.misto Kenny Dalglish - Ian Rush

Znovu Liverpool a znovu uderny anglicko-velssky mix."

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz Arshavin Walcott Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

szcz som si ani nevsimol, supeer..giroud ma nejake zranenicko, ale aspon sa nebude trapit poldi na kraji

Reagovat
Trand

Snad zas nebude hrát Thomas na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to, radšej André.

Reagovat
fantomas

Bude.

Reagovat
smazaný uživatel

nejmenší zlo.

Reagovat
Pettirosso

Gunneři, tak jak dneska?

Reagovat
Trand

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

na spurs sa vieme nabudiť, aj keď máme príšernú formu a hoci je NLD nevypočitateľné, mám ciťáka, že vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

pekny futbal, vela golov a nervy

Reagovat
Pettirosso

optimisti, to se mi líbí, snad to bude stát za koukání

Reagovat
fantomas

Lloris; Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton; Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale; Adebayor, Defoe

Bez Caulkera

Reagovat
fantomas

Aha, lol, solidně pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

caulker sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud.

tak bez Arshavina, ale s Giroudom.

Reagovat
fantomas

Njn, nedalo se čekat nic jinýho. Go go go!

Reagovat
smazaný uživatel

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som sa uz tesil

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa viac teším z tohto.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som uz chcel nieco nove, tito ma posledne zapasy nebavili

Reagovat
smazaný uživatel

ako ťa môže Giroud nebaviť?

Reagovat
smazaný uživatel

on este ok, ale celkovo sme hrali hroozne, tak som sa tesil na zmenu,

Reagovat
Trand

Reagovat
Pettirosso

kua co zase, že nehraje Ox, jeho je tam škoda

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je po zranení?

Reagovat
Pettirosso

však se ptám, nevím co s ním je

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin #afc

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa zatial dari vertonghenovi?

Reagovat
Counter

dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
FUnk

od zacatku sezony jeden z nejlepsich hracu tymu, nejlepsi obrance bych rekl a navic casto podporuje utok

Reagovat
Arbiter

čeká se dneska opět vypínání sopky?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

200. pro výhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre rozdrtenie Spurs.

Reagovat
Counter

Jinak schválně kolik hráčů dneska odpadne kvůli zranění. Riskuje se minimálně se Szcz, Sagnou, Walcottem a pokud nastoupí, tak i s Oxíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

aj s Giroudom.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že už si Arsenal uvědomí,že nemůže takhle lacině ztrácet body a konečně načne sérii alespoň pěti vítězství.V lize není vhodnější tým,proti kterému by se tahle série mohla začít,než právě Spurs.

Tip 3:2

Reagovat
FUnk

4-4-2 s Llorisem v brane, tak se mi to libi! COYS

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/126051...zatial jedine, co mi nabehlo

Reagovat
smazaný uživatel

kua podle wiziwig nebude zadny solidni sopcast v anglictine.. :/ samy rusak a spanel.. nemate nekdo solidni eng sopcast? co bych dal za bloodzeed..

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, konecne Lloris v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

jak rychlý je Naughton?

Reagovat
SunFells

Nadprůměrně.

Reagovat
smazaný uživatel

jak prd v trenkách.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim anglicky sopcast na Arsenal? Diky

Reagovat
Godwinson

Hugo proti Giroudovi Tak to Giroud góla nedá.

Reagovat
Trand

Kdy jindy ukázat, že na to máme, než na moje narozky. COYG! KTRFFH!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

všechno nej

Reagovat
Trand

Díky, aspoň někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, alespoň první poločas dám

Reagovat
fantomas

Kamarádskej Theo. Gigasympaťák prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

buduci hráč LFC

Reagovat
fantomas

Držte už piči kurva.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

BAN (-.-)

Reagovat
fantomas

Aspoň bych si užil fotbal.

Reagovat
SunFells

Za tu závorku taktéž

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
Arbiter

s tím gay knírkem určitě

Reagovat
smazaný uživatel

proč máme ty hnusný dresy

Reagovat
Pettirosso

mě se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť sou hezké

Reagovat
fantomas

Jen se k nim nehoděj no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham nemá žádnou druhou barvu, ne? Mohli by hrát v kompletní černé, nebo už je to jedno. Klidně aji v růžové s hvězdičkama.

Reagovat
fantomas

To je jedno, mně se k nim prostě nehoděj.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsou naše.

Reagovat
Arbiter

strašně odporné...

Reagovat
niflheim

Hnusné?

Reagovat
smazaný uživatel

hnusné ne, ale dneska mi to fakt vadí..

Reagovat
Pettirosso

Bale tam zkoumá, jaktože Walcottovi roste knír, nebo co?

Reagovat
SunFells

Bac má Adeho na háku

Reagovat
Darren Fletcher

PALIKE - mate digi, davate dnes united? a budes tam? mam tu kamosa z MT, chceme ist von pozriet

Reagovat
smazaný uživatel

neni tam DIGI, tam United neuvidis

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavicka spurs

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/123456 ESPN

Reagovat
pajamu

Reagovat
Side

Nefunguje

Reagovat
Godwinson

Tak Tottenham snad za tři body.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Gallas kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty dresy

Reagovat
Arbiter

heh, slepice opět v odporných dresech...

Reagovat
Mervin

Sol a Titi

Reagovat
stas87

stavkove OT: kedze som podal na tim ze da gol a ten zapas je preruseny a nevie sa ci sa dohra alebo kontumuje tak sa odrata kurz ci mi to nevyslo?diky za odpovede.

Reagovat
smazaný uživatel

sandro je zmrd!!!

Reagovat
fantomas

Spurs are wearing black and white. It's their tribute to the color of television when they last won the league.

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Trand

Ale pěkně to trefil.

Reagovat
SunFells

A už chtěl slavit

Reagovat
EL Gringo

Emanuel

Reagovat
smazaný uživatel

Gallasek

Reagovat
Side

Obrana??

Reagovat
SunFells

Bože bože

Reagovat
smazaný uživatel

ade

Reagovat
Miguel19

Dobře ale zavěsil

Reagovat
pa3ce

Mertesacker

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
pa3ce

Tebe sa to zdalo v pohode čo spravil ?

Reagovat
Arbiter

zpožděný přenos...

Reagovat
fantomas

Merte do prdele??!!

Reagovat
Trand

To bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

scz

Reagovat
mickey mouse

Na Emirates český nápis " Arsenal pro všechny "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Mertesacker?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool ADEEEEEEEEE

Reagovat
GarethBaleCZ

Je to taaam!

Reagovat
smazaný uživatel

merte vystupoval nie? mne sa zdalo ze kvoli koscielnemu neklapol offside..

kazdopadne

chodte do riti

Reagovat
Miguel19

Gooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

co to kurva je za obranu?

Reagovat
Zaschrona

Defoe skvele..

Reagovat
Tomekcz

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker ...tak toto mi nevysvetli nikto, co teraz urobil

Reagovat
Pettirosso

Mertesacker byl kde?

Reagovat
SunFells

Jak ospalý tuleň, Wojto .....

Reagovat
supervizor

Tak snad Mertemu ten párek aspon chutnal.

Reagovat
Tomoro

Merte si zahrál sám na offside system a tak to dopadlo..

Reagovat
patas92

co to zkousel ted Merte??

Reagovat
smazaný uživatel

Gigasympaťák Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já bych tu obranu kopal na počkání

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Wow, dva hráči v tom náběhu...Merte nebo kdo tam zaspal?

Reagovat
Tomekcz

Wilshere zas nedava, uz mela byt zluta...

Reagovat
supervizor

Hovno, pískal faul Poldimu.

Reagovat
vodka

dobře Lennon, to Verma posral taky...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jack dobra vyklusavacka

Reagovat
JIMMY-PO

goooool ADE

Reagovat
Trand

Reagovat
JIMMY-PO

co mám pozadu prenos

Reagovat
Arbiter

že by dneska Jack zase nedohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapilo by ma

Reagovat
Trand

Ta záloha se prostě vracet enchce, ať je v ní kdokoliv, teď Jackie ukázkovej výklus.

Reagovat
Thoomas

TO bude dneska zas trapas

Reagovat
smazaný uživatel

to je průchoďák

Reagovat
Tomekcz

tohle presne Tottenham potrebuje, dostat se do vedeni a pak Lennon s Balem to tam provetraj

Reagovat
Mervin

Třeba dostaneme pětku a vyhodí Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nám dají na budku, to bude děs...

Reagovat
niflheim

No...ta hra na dva útočníky Spurs hodně svědčí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

tak dnes by proti nám svědčilo cokoliv hráči zase úplně mimo

Reagovat
vodka

jo, je to zatím dynamické, oba útočníci napdají a dostávají pod tlak

Reagovat
niflheim

Well...

Reagovat
Dominator

si to zakrikol :D

Reagovat
SunFells

Jackie pěkně

Reagovat
vodka

Gallas fantastický tackle

Reagovat
fantomas

Ty vole, já bych snad Poldiho normálně zkusil na LB...

Reagovat
Trand

Byl by náš nejlepší no, letos fakt nejlepší obránce.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Co tam ten welšský diver zkouší?

Reagovat
pa3ce

Strašný čurák

Reagovat
Trand

Táhni demente.

Reagovat
fantomas

Pěkně Howard..

Reagovat
Pettirosso

Giroud

Reagovat
vodka

to je kokot ten Ade...

Reagovat
supervizor

Giroud to je kopáč

Reagovat
Tomekcz

nj Arsenal to uz koupil

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná, ale sklz pekný

Reagovat
smazaný uživatel

Správná červená, tu nohu měl hnusně vysoko.

Reagovat
Mervin

vyhodit tu pííčuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Trand

A Bale je taky dement.

Reagovat
DieFohlenBMG

to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

tááááhni pičo!!!!!!!!!!!!

Reagovat
pajamu

Dobrý to je zatím Webb

Reagovat
pajamu

* Webb

Reagovat
Arbiter

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

fuu toto keby bolo na stojnu

Reagovat
smazaný uživatel

santi to asi prihral ale bolo to nebezpecne

Reagovat
smazaný uživatel

šel po balonu, tohle by na stojnou neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Ade...

Reagovat
niflheim

Jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pica ten bayor..

Reagovat
SunFells

Ten Boas to na dva útočníky prostě hrát nebude

Reagovat
Error

Reagovat
supervizor

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Arbiter

ale rozhodně správná červená, stopka na tři zápasy, možná i více...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

nebuď smiešny..klasická červená na 3 zápasy, keby lopta bola na zami tak možno aj na viac

Reagovat
Arbiter

nebezpečný zákrok jako prase...

Reagovat
Mervin

pičo, za toto bych zavíral

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jinýho už,když ne za tohle..Naprosto správný rozhodnutí.

Reagovat
Kowe

fuj, pěkně prasácký ale Wilshere

Reagovat
REPLIKATOR

Ademagor

Reagovat
Miguel19

Aspoň se to trochu vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

omg to neni chyba vermieho ze ma lennon 5 kila

Reagovat
kiwwi

hmm zatial vyborne derby

Reagovat
smazaný uživatel

ok zachranilo nam to zapas, nevyzeralo to doteraz dobre,..."diky" ade, ale dobry trapas od neho

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor, teď zas budeme hrát čtyři zápasy o deseti

Reagovat
Trand

Merte.

Reagovat
Hejnak

PRosím nějaký kvalitní SopCast ? nezáleží v jakém jazyce, ale kvalitní. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/123456 ESPN

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
fantomas

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

merte najlepsi v ofenzive

Reagovat
SunFells

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr Odčinil

Reagovat
smazaný uživatel

no to ne takovej kopáč

Reagovat
Zaschrona

Famozni hlavicka

Reagovat
pa3ce

Merteeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

theo ma tie centre prekasne

Reagovat
niflheim

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Per

Reagovat
Thoomas

Tak Merte byl fakt ten posledni koho bych cekal

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

hehe, malý brankář...

Reagovat
smazaný uživatel

Merte :)

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo picaaaaaa merteeeeeeee!!!!!

Reagovat
fantomas

Theo Theo Theeeeoooo!

Reagovat
Pettirosso

Theo

Reagovat
Arbiter

že by from zero to hero?

Reagovat
smazaný uživatel

tady z toho nekteri delaji kriminalku pritom nic extra to zas nebylo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kowe

nějak extra ho netrefil.. ale potencionálně mu mohl tu nohu vklidu zlomit

Reagovat
JIMMY-PO

ci boha najväčšie drevo na ihrisku nám dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

To už je řádnej shit, když ho dal Merte

Reagovat
smazaný uživatel

vermie teraz vystrelil

Reagovat
niflheim

Krásná hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, já ty ku*vy červený tak nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

tak a mame to na podnose

Reagovat
Miguel19

Zase to zařídil TW...jediný fotbalista Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá malá domu od Verma

Reagovat
Zaschrona

Rumoured Everton squad today vs RFC: Howard - Coleman, Jagielka, Heitinga, Baines - Naismith, Osman, Hitzlesperger, Pienaar - Fellaini - Jelavic

Hitz

Reagovat
Trand

Omg, zas Heitinga.

Reagovat
Zaschrona

asi "musi" hrat, potrebujem s nim prodlouzit smlouvu.. navic proti tymum jako Reading je potreba vic utocit a v tom je lepsi jak Distin..

Reagovat
smazaný uživatel

je to třída, ve West Hamu to byl nejlepší hráč za posledních 10 let

Reagovat
Zaschrona

.. tech 52 zapasu ze repre Nemecka nemuze proste mit nahodou, tesim se na nej..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel repre Neměcka není Premier League ... ale třeba "konečně" ukáže co v něm je.. Everton mu může vyhovovat

Reagovat
Zaschrona

Moc toho po nem asi zase nechceme, vzhledem k tomu, ze ma smlouvu jen do konce prosince. Pokud bude alespon stejne dobry, jako byl treba Rodwell, tak to bude uplne stacit. A to po nem zase nechci tolik.

Reagovat
kiwwi

Per naaadherne, Theo tiez krasne

Reagovat
smazaný uživatel

pica webgere dej tomu wolcotovi kolik chce a neudelej zas ze sebe a celeho arsenalu kkty..

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

Ach jo, Adebayor ... takhle to týmu posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
Zaschrona

fantastickej zakrok

Reagovat
fantomas

Lloris pocukroval.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Ooou, ale hezky Hugo

Reagovat
vodka

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to gol Tottenhamu, toto je o nicom futbal

Reagovat
Godwinson

Přeceňovanej ...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pettirosso

ou, pěkně Giroud a ještě líp Hugo

Reagovat
Ligter

Cítím debakl, ale je to Arsenal, to ještě bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Mervin

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

okolo neho je uz taky hype, ze aj ked neda jedenastku tak bolo schvalne, lebo on je ferovy?

Reagovat
Arbiter

no taky koukám, jako kdyby ten článek psal marty

Reagovat
masly008

to je snad poprvé co může arsenal někoho porazit ze vzduchu

Reagovat
Pettirosso

Santiiii

Reagovat
Arbiter

a parádní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

uffff, ta tam měla skončit

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Miguel19

Bale se dobře proběhl

Reagovat
Tomekcz

Sagna diver

Reagovat
masly008

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Schov se.

Reagovat
smazaný uživatel

Granollers, Lopez

Reagovat
patas92

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Lacko_Boh

Sandro už dostal kartu?

Reagovat
Arbiter

Sandro může být rád, že nedostal žluťáska...

Reagovat
norton

kde to pozerate ?

ide vam sopcast ?

Reagovat
Ligter

nutjob.eu

Reagovat
Counter

nutjob.eu

Reagovat
smazaný uživatel

nutjob

Reagovat
Counter

aaaaaa, škoda

Reagovat
SunFells

No ty krávo Škoda

Reagovat
fantomas

To je nádhera, jak je hnedka na první pohled vidět, že je Giroud k něčemu, když vpravo hraje páka Theo-Bac.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo drží dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je fantastický. ...taková demo verze Vercoutra

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

Giroud Kopyto

Reagovat
Pettirosso

Oliviere

Reagovat
Mervin

škoda

Reagovat
supervizor

Sagna má trenink centru.

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Jaloud

Reagovat
Ligter

Ty vole.

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiii!!!

Reagovat
fantomas

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

do polocasu je to 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty p.co tak jsem to zakrik do nekolika vterin

Reagovat
SunFells

POOOOOLDIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz

Reagovat
masly008

a je po nich

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
SunFells

TITIIIIIIIIIII

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
vodka

hmm, vrovant

Reagovat
Counter

Vrovant, vrovant!

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Naaadhera

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

AVB ven

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mervin

gggggggggoooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll

Reagovat
DieFohlenBMG

to je kvuli tobě adebayore přemotivovanej

Reagovat
masly008

německo-tottenham 2:0

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

2:1 :-)

Reagovat
Arbiter

Lloris hodina času

Reagovat
Tomekcz

podvodnik Henry

Reagovat
Counter

Ty máš dneska formu.

Reagovat
Trand

Ještě lepší, než jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na psychopata, karatemagora a svaginomrdku furt nema

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Arbiter

Naughton

Reagovat
vodka

verma dive

Reagovat
Trand

Byl tam faul. Ale taky jsem si nejdřív myslel, že to byl dive.

Reagovat
masly008

ten webb to píská nějak dobře

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Zaschrona

Arsenal valec

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuud! Santi

Reagovat
fantomas

LÁ LÁ LÁÁÁÁ!

Reagovat
SunFells

Oliiiiieeee

Reagovat
Ligter

Tak jo, bude to debakl.

Reagovat
vodka

obrana Tottenhamu

Reagovat
pa3ce

Cazorlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Santi že nepřestal hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Spurs přestali.

Reagovat
smazaný uživatel

Marnější tým jak Tottenham se dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayora pověsit za koule na Big Bena

Reagovat
Tomekcz

wtf Webb dneska nema formu zas vymyslenej faul a gol

Reagovat
Godwinson

Giroud? Už jsem myslel, že mají na livesportu chybu ... neuvěřitelné.

Reagovat
stas87

webb kolko kritiky je nanho tak dnes to zvlada dobre a z totenhamu este niekto pojde von

Reagovat
masly008

kdyby to byl byle tak leží.ale santi ne a toto je odměna.

Reagovat
masly008

bale

Reagovat
supervizor

Gallas nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
Pettirosso

SANTIIIIII jsi nejlepšíííí

Reagovat
Arbiter

hehe kopýtko se trefilo

Reagovat
Counter

popáté v posledních pěti zápasech.

Reagovat
Arbiter

tak to gratuluju

Reagovat
Counter

Dík.

Reagovat
niflheim

Žirůůůůů

Reagovat
Mervin

jooooo!!!! kzrva!!!!! to je fotbaaalll!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prepnutá hlava ten adebayor fakt..dnes by tam vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Eammanueeeeel Adebayooooor!!!

Reagovat
Pinturicchio

Na ja, chlapci ( Giroud a Poldi ) vědí, že na ně poočku koukám.

Reagovat
Arbiter

kama to Hugovi letělo?

Reagovat
smazaný uživatel

diky ade

Reagovat
fantomas

Godwinson17.11.2012 13:39

Hugo proti Giroudovi Tak to Giroud góla nedá.

Reagovat
Godwinson

Ve Francii z něj měl Hugo jen prdel.

Reagovat
fantomas

Blah blah..

Reagovat
Godwinson

Chápu, že tobě to moc neřekne, ale věř mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spíš to blah blah mělo vyjádřit, že mi to může bejt docela dobře ukradený no..

Reagovat
Godwinson

Může, ale když už to směšně nakopíruješ, je dobré znát souvislosti ve kterých je to napsáno, nic víc.

Reagovat
fantomas

"Tak to Giroud góla nedá. " - A dal. Tečka.

Reagovat
blade115

To by tady měl taky, kdyby před sebou neměl tak legrační obranu.

Reagovat
Godwinson

To mu je z Lyonu jen sotva cizí. Tam za směšnou obranou chytal dost dlouho.

Reagovat
SunFells

V lize mu tam dal 2 góly ze 4 zápasů, zase taková tragédie to snad nebyla.

Reagovat
Godwinson

Ach jo, tak si je stáhněte. Nebudu házet hrách na zeď.

Reagovat
niflheim

Minulou sezónu mu góla dal, předminulou taky

Reagovat
Godwinson

A asi dalších patnáct mu chytil.

Reagovat
SunFells

No kurnik, tak takové zápasy, kde se Lyon snad ani nemoh dostat za půlku, si rozhodně stáhnu. Díky za tip.

Reagovat
Godwinson

Neznalost tě omlouvá..

Reagovat
SunFells

Prosím tebe Jen se směšně vyvlíkáš z nezdařeného tipu. Hugo si dělal z něj dělal ve Francii dle tebe prdel a stejně mu ty góly dával, podobně dnes. Ono by se to dělání si z něj prdel s jeho pálením dalo aplikovat taky na každého druhého golmana v PL.

Reagovat
Godwinson

Nezdařených tipů mám tolik, že není třeba se z nich vyvlíkat. Tohle bylo založené na skutečnosti, protože jsem pár oněch zápasů Giroud vs. Lyon viděl, narozdíl od vás. Máš pravdu, že by se to dalo aplikovat možná na více gólmanů, ale podle mě na nikoho tak, jako právě na Llorise.

Reagovat
SunFells

A v polovině z nich jsi viděl Girouda skórovat, z čehož si logicky odvodil, že dnes gól nedá. Je mi to jasný.

Reagovat
Godwinson

Zkusím to ještě jednou, asi si sedíš na vedení. Když vidím útočníka dát gól a spálit dalších šest šancí na naprosto famózně chytajícím gólmanovi a nevidím to jednou, po tom výborném výkonu mi to jistě v hlavě utkvěje. Chápu, že jsi pomalejší, ale tohle by ti docvaknout mohlo. Mimochodem, v domácím zápase Montpellieru opravdu Lyon téměř nevylezl za půlku, ale to už jen k té neznalosti., Hugo jistě dováděl k šílenství spoustu střelců, ale já si to vybavím hlavně u Girouda, fanoušci Lyonu mi to odpustí.

Reagovat
Counter

To ti ale nikdo nebere proboha. Jde o to, že Giroud mu i přesto ty góly dává, takže tvůj koment byl nesmyslný.

Reagovat
Godwinson

Já si to nemyslím, ale nebudeme to řešit. Ty góly, dal mu dva, do dneška. Ale jo, netrefil jsem se, špatný tip, dal gól, jsem nadšen. O jejich souboji ve Francii se nemělo cenu zmiňovat někde, kde to nikdy nesledoval, pravda.

Reagovat
SunFells

Už jsme u šesti, výborně. Pomalu to dostáváme k reálnému číslu.

A máš absolutní pravdu ..Giroud, jakožto pravý bek týmu s reputací nulové kreativity, v zápase vyhlášeném úporným bráněním a běžným skóre 0:0, má tu šanci naprosto minimální.

A udělej něco s tou agresí, někdy by ti nemusela přijít vůbec vhod.

Reagovat
Godwinson

Šest tutových gólových šancí při venkovním zápase na půdě Lyonu, to je docela dost, ale chápu, jak píšu výše, o tom se má cenu bavit v sekci L1, kde to ti lidi sledujou. Tomu s tou šancí nerozumím, Montpellier hrál ofenzivně stejně jako Arsenal, ta šance je prakticky shodná, tedy není, ve Francii měl výrazně vyšší, díky nižší kvalitě soupeřů.

Reagovat
SunFells

A přesto tam padá méně branek

Reagovat
Godwinson

.. díky mnoha důvodům, které jsou tak propírané, že se snad i k tobě dostaly.

Reagovat
SunFells

Aha. Jedním z nich musí být Chuck Lloris.

Reagovat
Godwinson

Docela už pochybuju, že si na toho debila jen hraješ, ale měl by jsi možná vědět, že můj komentář nebyl mířený proti Arsenalu, nebyl mířený proti Giroudovi a dokonce ani proti fantomasovi. To na leckteré méně schopné jedince tady zabírá, tak věřím, že se setkám s úspěchem. Tím komentářem jsem chtěl pouze říci, že se Giroudovi na Llorise příliš nedaří a Lloris mu dává zabrat, byť chápu, že pro nezasvěceného je 2 ze 4 to jediné důležité, tak budiž, nikomu to neberu.

Reagovat
SunFells

Tlápeš pořád to samé, aniž by to nějak souviselo s tím tvým původním tipem, přívětivější podmínky pro Girouda ignoruješ, nebo dokonce shazuješ a furt se tu oháníš nějakou potřebou rozsáhlého přehledu o L1. Jestli já jsem tu blbý, tak potom to s tebou nevypadá vůbec vesele.

A ani se neumíš ovládat, poroučím se.

Reagovat
Godwinson

Nikoliv rozsáhlého, ale elementárního, to je rozdíl. Pokud chybí i ten, tak ... ale chápu, čekal jsem ho tam, kde nemohu, to je moje chyba. A ty přívětivější podmínky pro Girouda bych zcela jistě bral v potaz, kdyby mi je někdo sdělil.

Reagovat
Pettirosso

tam neměl Santiho

Reagovat
Trand

Theo 8 goals, 7 assists, in 6 starts. Neuvěřitelný.

Reagovat
SunFells

A my o něj za chvilku přijdem, to je teprve neuvěřitelný

Reagovat
fantomas

O těch 100k se nemůže rvát příkladnějc...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať už mu Wenger sakra něco přihodí...! Takhle ze sebe ještě Theo udělá lákadlo pro nějakej větší klub (než LFC) a to bude tuplem v p*deli...

Reagovat
fantomas

Já už bych musel bejt sprostej, že by se ze mě Counter teprve podělal, takže radši no comment.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

podle Opty má o asistenci méně.

Reagovat
SunFells

Tak to mění všechno

Reagovat
Counter

Nemění to nic, jen jsem to dneska viděl na twitteru a cítil potřebu to zmínit :-)

Reagovat
Trand

Tak pardon, ale stejně je to neuvěřitelný.

Reagovat
Counter

Zajímalo by mě, o jakou asistenci se jedná, že mu ji laici uznávají a statistici ne.

Reagovat
Trand

Možná se třeba přepočítali. Já to mám z fb stránky Gooner Till I die.

Reagovat
Trand

A tak se mu tam počítá ta dnešní assist, ne?

Reagovat
Counter

Já před zápasem viděl Opta tweet -

13 - Theo Walcott has played a part in 13 goals this season for Arsenal in all comps (8 goals, 5 assists); more than any other player. Start

Reagovat
Trand

Ok.

Reagovat
Arbiter

jinak nic proti, ale tenhle výsledek si myslím by byl i kdyby Ade zůstal...

Reagovat
FUnk

myslet....

Reagovat
Arbiter

aspoň to na rozdíl od tebe zvládám

Reagovat
supervizor

Ne, tohle je v hlavách Spurs, po redce přestali absolutně hrát.

Reagovat
Arbiter

jo, tohle beru, ale obranná činnost nestojí a nepadá s Adebayorem

Reagovat
smazaný uživatel

sme sa nepriblizili sestnastke dovtedy

Reagovat
Trand

Náhodou, před tím vylučením jsme měi asi 3 minutovou pasáž, kdy Spurs nebyli téměř u míče.

Reagovat
Lacko_Boh

šak to, po repre pauze sa mi zdá jak keby hráči neboli na 100% skoncentrovaný alebo namotivovaný..

Reagovat
JIMMY-PO

no tak to by som chcel vedieť z čoho si to vyvodil

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Olie já ho miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas kazdy zapas najlepsi hrac ! ... nasho supera ...

Reagovat
PhilipS

Nevim, co tady nadáváte na Webba...píská chirurgicky přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

akurat ten Lennonov "faul" nebol ani nahodou... ale inak piska vyborne

Reagovat
PhilipS

proč by nebyl? byl tam pozdějc a ta žlutá byla za kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

ved vermalen mu tam nabehol a skocil cez neho... lennon nic neurobil

Reagovat
kiwwi

co myslite, vyhra to este Arsenal?

Reagovat
Trand

Hele, i když to bude třeba 3:1 v 85. minutě a Spurs budou zahrávat roh, stejně budu se před obrazovkou budu celej klepat.

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

no zatial tie rohy Spurs nic moc.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
niflheim

Reagovat
M0rb1D4S

Tak za jak dlouho bude Boas pryč z Tottenhamu a celkově z Anglie?

Reagovat
JIMMY-PO

ako jeden debilný sklz môže dojebať celý zápas

Reagovat
Thoomas

Jakej je Adebayor curak,tak me dneska potesil,takhle zbytecne a blbe potopit svuj vlastni tym...parada

Reagovat
smazaný uživatel

buduci hráč Liverpool zatiaľ hra skvelo Len tak ďalej udrž si formu

Reagovat
nemamvasrad

Proboha proč by měl jít zrovna k vám?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím jediný dôvod prečo by k nám ísť nemal

Reagovat
justcall

Ale Cazorla je dneska famózní, ještě že v týdnu nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

ale konecne, po dlhej dobre, paradny zaujimavy zapas , kde hrame dobre a dari sa nam

Reagovat
smazaný uživatel

aby ne, když hrajete proti deseti lidem

Reagovat
Counter

Před pár lety jste na WHL hráli proti deseti hráčům po brzkém vyloučení Eboueho za stavu 0:0 a nijak závratně nehráli. Jen o tom to není.

Reagovat
fantomas

Tralalá! Někdy v půlce poločasu sem se ještě podivoval nad tim vyčkávánim středu pole, kterej se do jednoho štítil odpovědnosti (Artetova ignorace Theových náběhů!). Nicméně pak to konečně rozjel Santi, a nakonec sme si vystačili i s tou drtičkou na pravý straně, aby to vypadalo k světu. Slepičí pokrytí vlastního vápna je ohromně neefektivní, Giroud by tam zakončil z každýho jednotlivýho bodu povrchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumoured Line up v/s Wigan:Reina,Wisdom,Agger,Skrtel,Johnson, Allen,Suso,Gerrard,Assaidi,Suarez,Sterling.

Suso konečne v strede

Reagovat
Zaschrona

tak to jsem na tu vasi Susicku dneska obzvlast zvedavej..

Reagovat
Honza Matoušek

Co Enrique zas?

Reagovat
celeb

tak to je pani paradny futbal. Arsernal sa znovunadychuje k velkym casom? Ramsey mimo ihriska a hned to funguje!

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je novej henry

Reagovat
smazaný uživatel

no ani nahodou...

Reagovat
Lacko_Boh

skorej Bergkamp

Reagovat
smazaný uživatel

no ani nahodou...

Reagovat
Lacko_Boh

fakt?....my whole life was a lie

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě uvidíte vy šašci...........

Reagovat
Honza Matoušek

Hrat

Reagovat
smazaný uživatel

mosd

Reagovat
celeb

3 goly, a to mozu kohuti bozkavat rukavice Llorisovi!

Reagovat
justcall

Cazorla připomíná toho zajíčka Duracell

Reagovat
norton

Reagovat
Mervin

Reagovat
vitasrp

Výsledek parádní, Boas pokračuje ve svý klasice.

Já si nemohu pomoci, ale jsem z něj hrozně, fakt hrozně zklamaný. Jeho primární strategie nebyla vůbec špatná, fungovala, Defoe se v defenzivní činnosti poctivě stahoval k Artetovi, což nedovolilo Arsenalu kontrolovat hru, a i když by měli v té zóně mít o hráče navíc, byli vesměs pod tlakem. Tottenham hrál hodně odvážně, oba krajní beky posouval dost vysoko. Navrch nekreativita zálohy nebyl žádný problém, protože Tottenham ji měl vysloveně jen od bránění - aby vystupovala proti hráčům s míčem klidně i na polovinu AFC, prostě jim nedala vůbec žádný čas na míči.

Útoky totiž zakládali buď delším míčem na hrota, který ho podržel a rozdal dál - ta méně častá varianta. Spíše se ale zaměřovali na to, aby dostali hráče z pozic a pak útočili do odkrytého prostoru - křídelní hráč naznačil pohyb k míči, povytáhl si obránce a následně se otočil a atakoval ten prostor za ním - koneckonců takhle dal i Tottenham branku po výborné práci Defoa. Vysoká linie fungovala dobře, protože se nestávalo, že by záložníci soupeře měli čas na nahrávku, byli neustále pod tlakem, neměli žádný prostor.

To vyloučení kompletně změnilo celou charakteristiku zápasu. Problém je, že Boas nezměnil vůbec nic. Nechal hráče pořád vystupovat na polovinu AFC, nechal je stále hrát vysokou linii a vůbec se nezaobíral tím, že to prostě v tuhle chvíli už nejde. Najednou je totiž Arteta volný, protože Defoe musí plnit roli osamoceného hrota, takže Arsenal vyrostl, stal se jasně lepším celkem a začal výborně kontrolovat hru. Tou vysokou obranou sice Spurs zmenšili prostor mezi liniemi a nechali tím Balea ve vyšší pozici, což je samozřejmě výhodnější pro rychlé protiútoky, ale ne, v 10 tahle strategie nemůže fungovat.

Wengerův tým se přizpůsobil daleko lépe, i když mu to taky dlouho trvalo. Nejprve vytáhl Cazorlu k Giruodovi, přičemž Španěl hrál v první pasáži hodně hluboko, v defenzivě se hodně stahoval a Arsenal bránil prakticky ve 4-5-1, přičemž ani v ofenzivě nehrál mezi liniemi - Arsenal měl problém s držením míče a potřeboval, aby Cazorla v té zóně vypomáhal. Jakmile ale získali jistotu, Cazorla začal hrát mezi liniemi, začal se pokoušet o finální míče a stal se ohromně nebezpečným. Navrch i skvěle poslali krajní obránce vpřed, zejména Sagna parádně přečísluje levou stranu obrany TOttenhamu a posílá do šestnáctky jeden centr za druhým - Tottenham se s tím prostě není schopen vyrovnat.

Zápas je rozhodnutý, a ačkoli Adebayor udělal ohromnou kravinu, jako fanda Tottenhamu bych byl hrozně zklamaný z toho, co předvedl Boas. Ten totiž po tom vyloučení poslal svůj tým na popravu... A to by trenér jistě dopustit neměl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec zapasu, to sa uz bude len dohravat, akurat vysiel R5 na Sinister, idem pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek

Achjo.. Ten Štěpánek je tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

hlavně, že bylo keců, že s tímto bodemse počítá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
justcall

že to trvalo.. musí mu to přistát přesně na palici, pak hlavičkuje nebezpečně

Reagovat
norton

preco je na tom nutjobe tak posunuty ten obraz ?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, ze to tu bude citat nejaky spravca nutjobu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, nějakej anon si tam na to v chatu stěžoval a Boxingguru (admin) mu odpověděl něco ve smyslu:

"if having its ur fucking problem that u live in fucking eastern europe, go blame your parents for giving u birth cunt"

Reagovat
smazaný uživatel

havin lags

Reagovat
Trand

Správnej přístup.

Reagovat
norton

uuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja nevím jak vám ale mě se to posune jen když to zapnu v Opeře, tak to pouštím přez Chrome a běží to v pohodě

Reagovat
norton

ja to prave pustam v chrome a mam to posunute

Reagovat
smazaný uživatel

Ade každopádně Man of the Match

Reagovat
JIMMY-PO

čo to sú za striedania pre boha

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
JIMMY-PO

tak Dempsey podľa mňa nie je vo forme na to aby to nejak oživil

Reagovat
fantomas

Tak to bude hodně zajímavý 3-5-2 v podání týhle skvadry hráčů. :))

Reagovat
mr.Silver

Koscielny je skvely dneska

Reagovat
supervizor

Spurs si tou vysokou obranou říkají o další banány.

Reagovat
Tomekcz

Walcot diver

Reagovat
miky10

Achjo, ti Španělé sou náký až moc dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

och zase to jeho rameno

Reagovat
SunFells

Kurvááá

Reagovat
fantomas

Hm, rameno, to je v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak..zase si myslime ze je po zapase a koledujeme si, zatial su ovela lepsi

Reagovat
Mervin

tak toto by nám chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
Mervin

tak snad to půjde

Reagovat
Tomekcz

dyt jen simuloval....

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct ale walcott vyzera hrozne... ako 15 rocny nedonoseny chlapec. este s tymi debilnymi fuzikmi

Reagovat
Trand

Movember ti nic neříká?

Reagovat
Arbiter

stejně vypadá jako gay

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

AVB sa s tou vysokou obranou nikdy nepouči

Reagovat
smazaný uživatel

omg sak pritlacte, nasukajte goly a zosmiesnite ich, toto je derby, nie futbalik s kamaratmi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
diastan

Reagovat
Mervin

jedině tak

Reagovat
smazaný uživatel

official LFC team to face Wigan: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Enrique, Suso, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Jones, Sahin, Cole, Henderson, Coates, Carragher, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

nepaci sa mi ta zostava

Reagovat
smazaný uživatel

dost defenzivna zostava ...ja by som momentalne uprednostil Jonesa pred Reinom

Reagovat
smazaný uživatel

Usama se nejspis zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique na krídle a Downs ani na lavičke, ten je už jasne odpísaný.

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl jit LFC trenovat Pulis

Reagovat
celeb

no ako sa pozeram, tak v Arsenali pomaly vyrasta aj nahrada za Iniestu. Dufame, ze zlavy pre nas budu platit aj za 2 - 3 roky.

Reagovat
fantomas

POLDIIIII, SANTIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool

Reagovat
Trand

Krááása!

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Za co má Adebayor tu redku?

Reagovat
smazaný uživatel

prasáckej skluz

Reagovat
smazaný uživatel

On uz len z principu

Reagovat
Counter
Reagovat
pawiel_afc
Reagovat
Mervin

gooollll

Reagovat
smazaný uživatel

santiiiiiiiiiiii je paaaan (giroud by to prestrelil o 100 metrov )....nadherna akcia, podte, NEPRESTAVAJTE hrat

Reagovat
Arbiter

easy

Reagovat
fantomas

Jacku dej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Češi

Reagovat
Arbiter

bijte je děcka, bijte

Reagovat
Zaschrona

Paradne Santi, ja vedel proc te proc dnesek vyhodit z fanty!

Reagovat
Trand

Už 20 bodů, jako kapitán.

Reagovat
Zaschrona

Nastesti mam jako kapitana celou sezonu Fellainiho a zatim nelituju..

Reagovat
Honza Matoušek

Já ho dal včera na lávku

Reagovat
smazaný uživatel

mám puštěnej nutjob, co mám dělat proto, aby se mě po zobrazení reklamy neposunula o 5 čísel doprava?

Reagovat
niflheim

AdBlock.

Reagovat
Trand

Adblock. Mně se to ještě nikdy neposunulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky, šlape to

Reagovat
smazaný uživatel

je toto posledný zápas AVB na lavičke Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci dufame... ale mylsim ze bude treba pockat do januara ale s tym ze je sezona v <> som sa uz zmieril

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka tabulky, sezonu v cudu nemate, ak by nebolo premotivovaneho Adebayora, zapas by vyzeral uplne inak.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou konkurenciou co je momentalne v lige by sme mali mat 4-te miesto s prstom v nose... nasa hra je katastrofalna, nema hlavu ani patu... Boas netusi co robi ma jednu taktiku a nevidi ze je vacsinou nepouzitelna... gallas, huddlestone a dempsey nemaju co robit v kadri momentalne, walker detto... dnes sa zase vobec nedokazal prisposobit tomu vyluceniu takto sa s 10timi hracmi nehra... proste katastrofa musi cim skor vypadnut inak sa bojim ze nakoniec budeme bez poharov

Reagovat
Zaschrona

Confirmed Everton team vs Reading: Howard - Coleman, Jagielka, Heitinga, Baines - Naismith, Hitzlsperger, Osman, Pieanaar - Fellaini - Jelavic

Subs: Mucha, Oviedo, Distin, Duffy, Vellios, Junior, Kennedy

Apocalypse Vellios, Matty Kennedy, Bryan Oviedo, Junior.. ta lavicka je jednim slovem - NADHERA! ♥

Reagovat
stas87

hm,inteligentne rozhodnutie zmenit kapitana z podolskiho na osmana

Reagovat
Mervin

a já dnes chtěl Santimu ve fantě vzít pásku ještě, že jsem to o pět minut zmeškal

Reagovat
fantomas

Jack je špatnééj, Aaron na plac.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Potřebuje hrát a tohle je zápas přesně na chytnutí formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako poznám Arsenal,budúce kolo z aston villou prehrajú

Reagovat
Kowe

před kolem sem vyhodil Podolskiho, že hraje tužku

Reagovat
Arbiter

co to zpívají Ademu?

Reagovat
Trand

Adebayor, what's the score?

Reagovat
smazaný uživatel

poldiho sklzik

Reagovat
Trand

Poldi, nádhera. Fakt, fantíkův nápad s LB vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Ale u rohů by se měl z vlastního vápna radši klidit

Reagovat
Tomekcz

ofsajd a zas nic nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

arshavin, aaron, santos hore

Reagovat
fantomas

Další gól křižnou střelou by už holt byl nuda, viď Theo?

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpánek je neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpánek je neuvěřitelnej.

Reagovat
miky10

Cech (c); Azpi, Cahill, D Luiz, Bertrand; Romeu, Mikel; Moses, Hazard, Sturridge; Torres. - subs: Turnbull, Ivanovic, Cole, Ramires, Oscar, Marin, Mata.#CFC

Reagovat
fantomas

Zrovna v tomhle zápase bude šetřit opory. Neprohra domácích jako vyšitá.

Reagovat
supervizor

Reagovat
Deywid

v utorok Juventus....

Reagovat
terry

Podívej se na náš program, dneska bylo třeba je pošetřit.

Reagovat
fantomas

Na to měl myslet dopředu a šetřit jindy no, tohle prostě nemůžete vyhrát.

Reagovat
Arbiter

jenže on nemá moc vliv na to, že byla repre přestávka, na kterou byli ti hráči povoláni...

Reagovat
vitasrp

A kdy asi, proboha? V zapase s United, LFC nebo Sachtorem??

Reagovat
terry

Nešlo to prostě, co se dá dělat, zkrátka Hawthorns dobyjem i s průměrákama.

Reagovat
fantomas

Dobyjem, to je nechutnej tvar.

Reagovat
Arbiter

navíc špatný, ne?

Reagovat
Arbiter

musí, ve středu musíme bodovat, Ramires odehrál společně s Oscarem zápas v USA, Mata také hrál za Španěly.

Reagovat
Arbiter

teda v úterý

Reagovat
kiwwi

vsak to bolo uplne jasne...ja som s tym ratal a na tiket som dal X

Reagovat
terry

Hohoo.

Čech - Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand - Romeu, Mikel - Moses, Hazard, Sturridge - Torres

Turnbull, Ivanovič, Cole, Ramires, Oscar, Marin, Mata.

Reagovat
terry

Snad jedině Marina místo Sturridge.

Reagovat
Arbiter

Cech; Azpi, Luiz, Cahill, Bertrand; Romeu, Mikel; Moses, Hazard, Sturridge; Torres.

Reagovat
Arbiter

bojím se toho středu docela... Ale jinak RDM dělá to, co se od něho očekává

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Když sem se já toho středu bál, hrozně si mi vynadal.

Reagovat
Arbiter

Tvůj příspěvek nebyl čistě k tomu středu, nemýlím-li se

Reagovat
miky10

No to se teda mýlíš, ironicky sem se těšil na ultraofenzivní a extrakreativní střed zálohy, cožs mi samozřejmě rozmlouval a hrozněs to obhajoval.

Reagovat
smazaný uživatel

MC: Hart, Maicon, Kompany (C), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Silva, Nasri, Tevez, Aguero

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Sinclair, Javi, Dzeko, Kolarov

Reagovat
Trand

Maicon.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
Miguel19

Cech (c); Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand; Romeu, Mikel; Moses, Hazard, Sturridge; Torres. Tvl, to jsem docela překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Romeu

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Maicon,Kompany, Nastasic, Clichy, Yaya, Barry, Silva,Nasri, Tevéz, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs idú vyrovnať

Reagovat
miky10

Bale krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to ještě srovnají

Reagovat
mr.Silver

omg.....

Reagovat
smazaný uživatel

este to bude napinave fakt

Reagovat
Counter

Tak a jdem se strachovat o výsledek

Reagovat
Trand

Klasika.

Reagovat
SunFells

Je to zvíře

Reagovat
supervizor

Simulantská opice.

Reagovat
Mervin

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

místo aby to bylo 6:1, se rozhodli z toho zase dělat drama?

Reagovat
smazaný uživatel

jaka drama? Spurs odpadli. Bolo to šťastie. Pochybujem, že dajú ešte jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ted to mohlo být v poho 4:3......

Reagovat
fantomas

Díky, AW

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je aj jedine co mu od roku 2004 vyslo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze Kohuti dnes asi zase obedovali v restike kde je sefkuchar fanda Arsenalu

Reagovat
Counter

Reagovat
Tomekcz

delej Webbe vyluc nekoho z Arsenalu, tohle je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ramseycka

Reagovat
niflheim

Bale za Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

nic nebude

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

moji fantíci dnes bodují

Reagovat
miky10

Carroll

Reagovat
Tomekcz

shitttttttttttt

Reagovat
Hejnak

dobrý buchty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

oběd?

Reagovat
celeb

Odvazny tah od Arsena, s Aaronom stratit 2 golovy naskok s presilou iba o 1 hraca - nic nemozne.

Reagovat
Thoomas

Boze at se proberou uz zase!

Reagovat
smazaný uživatel

4:4 už se mi nejeví jako taková utopie..

Reagovat
smazaný uživatel

boze gareth... defoe si to vyslovene pytal

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team to face Wigan: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Enrique, Suso, Sterling, Suarez.

LFC subs: Jones, Sahin, Cole, Henderson, Coates, Carragher, Shelvey

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique v záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

Najpravdepodobnejšia varianta, takže áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to zas to 5-3-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to môže byť, ale pochybujem, proti Chelsea nám to tak vôbec nešlo...

Reagovat
niflheim

Já bych tipnul v obraně, Johnson RW, Sterling LW...Suso ve středu.

Reagovat
Trand

Škoda, ale Aaron krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

preboha theo, skolackeee

Reagovat
justcall

Walcott 2x moh jít skoro sám a pokaždý blbě vyřešil... jako by se vracela jeho splašenost

Reagovat
Counter

A za tohle že chce sto tísíc týdně?

Reagovat
fantomas

OMG

Reagovat
madridcan

800 pre patbodovy naskok United po tomto kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

len pred Chelsea...pred City nerealne

Reagovat
madridcan

Ty sa vyser nato, co je realne a co nie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

odkial berie Bale tolko sil na tie sprinty...to je neuveritelne, fyzicky sa mu moze rovnat fakt malokto na svete

Reagovat
smazaný uživatel

iba Ronaldo... su to stroje

Reagovat
Lacko_Boh

Alves možno ešte

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

běhal cross-coutry za mlada prej

Reagovat
SunFells

Hmm, Arséne to chce ještě udělat strhujícím.

Reagovat
smazaný uživatel

pojde do zalohy

Reagovat
Kaze

OT: Na který klub umíme (MUTD) nejmíň? Barca? Zajímalo by mě jak z PL, tak z Evropy.

Reagovat
kiwwi

s Realom podla mna nemame dobru bilanciu

Reagovat
Arbiter

Chelsea

Reagovat
kiwwi

prosim?

Reagovat
Arbiter

jelikož má v PL Chelsea proti ManU nejlepší bilanci ze všech klubů, tak evidentně na CFC umíte nejméně.

Reagovat
Chazy

Njn, jenže to je zásluha jen Mourinha, jeho snad Ferguson neporazil nikdy, když byl v CFC.

Reagovat
Arbiter

to je přece nepodstatné, ne? Koho je to zásluha. V celé historii PL ta bilance je prostě oproti ostatním týmům nejlepší

Reagovat
Chazy

Jo, jako jasně, jde jen o to, že na současnou CFC prostě MU umí a nemusí z ní mít strach ani trochu.

Reagovat
Arbiter

je to rok a půl, co ManU nás dokáže porážet, to není jen o Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
fantomas

v EPL to bejval West Ham, mimo tu úzkou špičku rozhodně, teď žádnej klasickej "bogey team" podle mě ani nemáte. Evropa netušim.

Reagovat
Erdovec

Bayern?

Reagovat
Counter

Už jen kvůli tomu památnému finále LM to nejde

Reagovat
Erdovec

to mě taky mohlo napadnout

Reagovat
kiwwi

jop s nimi tiez mame bilanciu 2-4-3

Reagovat
Arbiter

už neprosíš?

Reagovat
mr.Silver

Boze, Santos....

Reagovat
Mervin

budíček kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan: Al Habsi - Ramis, Caldwell, Figueroa, Boyce, Beausejour, Watson, McCarthy, Maloney, Di Santo, Koné

Náhradníci: Pollitt, D. Jones, Gomez, McManaman, Boselli, Stam, Miyaichi

Reagovat
smazaný uživatel

och to pekne zadrbal

Reagovat
Lacko_Boh

wtf šak to upokojme,hrame jak na začiatku prveho polčasu...

Reagovat
miky10

Mimochodem, když už chce RDM šetřit některý opory, je prostě nepochopitelný, že zase nehraje Marin. Už mě to nebaví, všechny výmluvy na náročnej program a důležitý zápasy sou jen kecy, opory se šetřej a on stejně zase sedí.

Reagovat
terry

V tom musí bejt něco víc, to už neni možný jinak.

Reagovat
Arbiter

Hazard v repre přestávce nehrál, Daniel a Moses si tu šanci zaslouží minimálně stejně jako Marko...

Reagovat
terry

Hazard tam musí bejt, ale Sturridge na křídle teda ne.

Reagovat
miky10

Jo tak takhle to je. Až si stáhnem z hostování třeba Lalkovice, kterej nastoupí a Marin bude zase sedět, budu zvědavej, s čim přijdeš.

Reagovat
Miguel19

Jestli ho tam dneska nepošle aspoň ve druhým, tak fakt nevim.

Reagovat
vitasrp

Je fakt strasnej, ten Di Matteo, no, ze nepostavil v poradi az 4-5. Hrace na dany post..

Reagovat
smazaný uživatel

načo ste ho potom kupovali?

Reagovat
vitasrp

Tak ma to byt squad player a zahral by si vic nebyt toho, ze byl zranen.. Proste rozsireni kadru, akorat ho zatim nevyuzivame, ale verim, ze to se zmeni..

Reagovat
miky10

ANI JEDNOU.

Reagovat
Arbiter

a kolik příležitostí k tomu bylo?

Reagovat
miky10

Fakt mě nebavíte už...

Reagovat
Arbiter

chováš se jako malý rozmazlený spratek, kterému rodiče nechtějí koupit hračku

Reagovat
miky10

Chovám se jako někdo, kdo právem kritizuje a nebaví ho POKAZDY poslouchat vaše směšný obhajoby.

Reagovat
Arbiter

právem kritizuje?

Reagovat
miky10

Jo.

Reagovat
Arbiter

a jaks přišel na to, že jsi v právu?

Reagovat
miky10

Logicky.

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
vitasrp

Jinak vyjádření Di Mattea ohledně Marina..

On a more positive note, meanwhile, the manager is hopeful that Marko Marin will be able to make his Premier League bow in the coming weeks after he scored for the Under-21s in their 4-1 win over Crystal Palace on Monday.

'He's been on the bench the last few games,' said Di Matteo. 'He has a bit of history with injuries but is getting closer to his debut.

'When you are injured and the team are doing well it's quite difficult, but he just has to keep working and waiting for his chance.'

Reagovat
Talker

Ano, jeden hráč, který byl nějakou dobu zraněný nehraje. Ano, je tam nějaký problém. Znáš situaci? Víš, na jaké úrovni v trenincích je? Očividně je před ním několik hráčů, holt si musí počkat, až budou problémy s kartama nebo zraněníma.

Já osobně radši obětuju Marina a za rok ho střelím zpátky i kdyby byl rozdíl jen 3 body v konečné tabulce.

Reagovat
miky10

Jenže já dokážu pochopit, že tam může bejt problém, i když teda o žádnym nevim. Jenže tady ti vtipálci o žádnym neví stejně tak, obhajujou to tím, že se nerotuje a že nebyly šance. Ale vida, šance je, Marin zase sedí, a zase je to podle nich v pořádku. Neuvěřitelný prostě...

Reagovat
vitasrp

Jsme to ale kokoti...

Reagovat
miky10

Spokojim se s těma vtipálkama a označením "neuvěřitelný".

Reagovat
vitasrp

Mně přijde neuvěřitelný, že nedokážeš respektovat jiný názor, ale tak co už..

Reagovat
miky10

Na tos přišel jak? Samozřejmě, že jiný názory respektovat dokážu, akorát ne ty vaše "všechno je v pořádku, všechno je úžasný, Chelsea je ve všem nejlepší a všechno dělá skvěle".

Reagovat
Arbiter

Chelsea je nejlepší a nevidím nic špatného na tom, že na úkor Marina hraje Moses se Sturridgem. Když si myslíš opak, už sis vyřídil trenérskou licenci?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tohle můj přístup samozřejmě není, ale mysli si to dál, já s tebou evidentně nehnu..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

tak mi řekni, proč má Marin mít přednost před Sturridgem a Mosesem?

Reagovat
miky10

Už jen proto, že Sturridge není křídlo a Moses je horší.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
Talker

Můj osobní tip je ten, že Marin nemá herní praxi, byl zraněný a nasazovat ho do zápasu od začátku je riskantní. Pokud se bude zápas dobře vyvíjet, dostane pár minut dneska, za týden zase a potom v lednu, až bude Moses na APN, tak dostane šanci v základu jako rozehraný hráč.

Moses si prošel tím samým - COC, párkrát náhradník a dneska v základu. Prostě Marin má smůlu, že se zranil a není to žádná opora, stálice, hráč základu, která by měla místo rezervované. RdM ho z nějakého důvodu nestaví a já to respektuju. I když bych byl rád, kdyby hrál, protože dravé LW by se hodilo.

Reagovat
kiwwi

vsak je zraneny odkedy prisiel do Chelsea predsa

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

běž si lehnout

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo téma, hraju Football Managera 12 na android za Grimsby(5.anglicka liga). A jde o to ze nechapu jak mne mohli vykoupit hrace, byl sice na transfer listu, ale měl platnou smlouvu(do konce cervna) byl prodán v březnu, kdy je pouze prestupni okno pro hostovani a pro volne hrace. Ja jsem ho jako volneho hrace neudaval. (mel 25 let) Nevite jak to v tech nizsich soutezi chodi? diky

Reagovat
smazaný uživatel

pico Arsenal jde betonovat

Reagovat
Mervin

to je kokot!

Reagovat
Pettirosso

takhle to pohřbít Aarone

Reagovat
smazaný uživatel

Santos prišiel na ihrisko aby si s niekym vymenil dres?

Reagovat
REPLIKATOR

Od Ademagora už prý dostal.

Reagovat
REPLIKATOR

Sečny už musí zdržovat

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arsenal je fakt k smíchu

Reagovat
Mervin

ty jsi k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

santi je uzasnyyy, ten prehlad a klud

Reagovat
kiwwi

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey prostě na Wengera něco musí vědět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey prostě na Wengera něco musí vědět...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
fantomas

Dyt nehraje nijak zle, proboha. Furt lepší než dnešní Jack.

Reagovat
Pettirosso

to má být pro něho měřítko?

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že ho střídal, tak i docela jo. Předevšim ale už vůbec neni vtipný, jak ho tu nikdo nepochválí za vyslání Thea (z čehož klidně mohlo bejt áčko), ale jakmile něco posere, to se hnedka reaguje jedna radost.

Reagovat
Pettirosso

klid, neposílám ho hned zpátky do přípravky ale osobně já od něho čekám mnohem víc, než to co hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,že na hráče Arsenalu,kterej hraje takřka rok a půl pravidelně kladu trochu vyšší nároky a nestačí mi,že dá kolmici na Thea,ze který by možná mohlo něco být.Když pak vidím,jak potom zadrbe naprosto elementární věc stylem,jako by přišel včera z rezervy.

Reagovat
Trand

Možná mohlo něco být. Šel sám na bránu.. Minulý rok rozhodl zápas proti Olympiakosu, dal gol proti Spurs na 1:1, začal obrat proti Sunderlandu gólem na 1:1, rok předtím rozhodl zápas s ManU. Jasně, má rezervy, ale nemůžeš od něj na křídle čekat, že bude mít náběhy jako Theo. Když hraje v záloze tak hraje zpravidla dobře, v 80% případů když střídá, tak působí jako oživení hry.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

klidně tam dnes místo něj mohl být Denílson

Reagovat
Mada

naprostá blbost

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
kiwwi

ako sorry, ale v brejku 3 na 2 hrat kriznu loptu rovno do ruk brankara, byt trenerom, tak by ma tak vytocil, ze koniec...

Reagovat
fantomas

No wow, 21letej kluk nevyřeší každou situaci dokonale a s chladnou hlavou.

Reagovat
kiwwi

toto su elementarne veci...brejk 3 na 2 by vyriesil v tej situacii lepsie kazdy dorastenec...dokedy ho bude ospravedlnovat vek?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

valencia proti nam takto zadrbaval vsetko a to je podla vas najlepsi hrac na svete

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

vsak sme ho zato aj poriadne skritizovali

Reagovat
fantomas

What the fuck.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

A pořád je to nejlíp presující hráč a asi dvě minuty předtím mohl nahrát do strany alibisticky, ale vyslal Thea samotného na bránu.

Reagovat
Talker

Vždyť to znáš - tady si lidi na hráče zasednou a dokud to není absolutní špička, tak to odnáší, i když podává nadprůměrné výkony. Odnášel to takhle Lucas, odnáší to Ramsey, odnáší to Mikel. Spíš se s nima táhne jejich "pověst" než aby se sledovaly výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

I tried to change my facebook password to "tottenham's defense" but it keep saying password is too weak!

Reagovat
smazaný uživatel

OK, takze Arsenal je spat v hre o pohare.

Reagovat
Tomekcz

* o 4. misto

Reagovat
Mervin

kua Verma

Reagovat
smazaný uživatel

ten santos je taky vtipny

Reagovat
Tomekcz

dneska to Arsenalu zaridil Webb proti 11 nemeli zadnou sanci

Reagovat
Mervin

...................................

Reagovat
smazaný uživatel

to už je asi tretí zápas po sebe čo im výhru zariadil rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne skoda ze nehra Dempsey... mohlo to vyzerat uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

šak hra

Reagovat
smazaný uživatel

no shit...

Reagovat
Mervin

proč Oxíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas takto zadrbať akciu

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi santiho zapas za nas...

Reagovat
SunFells

Ox zas bojuje o velkou slávu

Reagovat
Counter

Přihrál

Reagovat
SunFells

Tady už neměl na výběr

Reagovat
Counter

Ale jo, mohl sobčit.

Reagovat
fantomas

No i tak je to jeden případ z nějakých pěti.

Reagovat
Counter

Tak jasně že jo.

Reagovat
Mervin

ten Ramsey je pomalejší než moje babka

Reagovat
fantomas

Theááááneeek, milááááčeeek. Hezky Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Kráásně sehráno. Theo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Buduci hrač Liverpoolu

Reagovat
SunFells

Někdo z obrany Spurs?

Reagovat
Trand

Ox přihrál.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mervin

Theooo

Reagovat
smazaný uživatel

End of the season...YEAH

Reagovat
supervizor

Škoda, že o Walcotta přijdem.

Reagovat
REPLIKATOR

5:2 stejně jak minule, to nebude náhoda

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

OX

Reagovat
miky10

Ooooox!

Reagovat
Counter

OXÍK

Reagovat
Mervin

joooooo

Reagovat
smazaný uživatel

NLD

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

krasny zapas

Reagovat
fantomas

Nikdy nezklame prostě, konstantně nejzábavnější mač PL.

Reagovat
Counter

121 - Arsenal v Tottenham Hotspur is the highest scoring fixture in Premier League history with 121 goals. Entertainment.

Reagovat
niflheim

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej fotbal

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo byt aj viac ale uplne idealne NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ti pseudo fans Ars*nalu zase odchází před závěrečným hvizdem mrzáci

Reagovat
Counter

60 000 míst se nevyprázdní najednou. Ti, kteří nechtějí ztratit další hodinu na stadionu, holt odchází dřív, docela je chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasný, že ne. Ale na Emirates snad nebyl zápas, kdy by zůstali lidi až do konce. Pokaždý ke konci už jsou tribuny poloprázdný.

Reagovat
Trand

To je blbost, no.

Reagovat
Lacko_Boh

a kde v PL to tak neni? (štadion 40 000 +)

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím kde to jinde je, a není, ale tady to pokaždý bije do očí..

Reagovat
kiwwi

da sa to pochopit...ja ked som bol na OT, tak som odchadzal snad posledny zo stadiona, lebo som si to chcel cim dlhsie vychutnat, ale ludia co chodia na zapasy 30-40 rokov tam idu kvoli futbalu, zaspievat si, ale ta tlacenica potom je fakt drsna, ked sa zo stadiona vyvali 70 tisic ludi...uplne chapem, ze niekto odide 5 minut skor a v pohodicke si pride domov o hodinu skor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jasný, že na to já jakožto fanoušek z Čech koukám jinak, než člověk z Londýna co na zápas jde skoro pokaždý, ne-li pokaždý. Ale asi jsem v tomhle staromodní, nebo nevím, ale prostě před koncem se NEODCHÁZÍ

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ze stadionu se da vyjit uplne v pohode, ale horsi to je s metrem. Prave proto tolik lidi odchazi driv :)

Reagovat
fantomas

Kdo by obětoval hodinu a půl v tlačenici na úkor pěti minut sledování nudnýho baga s podprůměrnym soupeřem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodinu a půl? To snad ne? V Amsterdam Arene jsi venku do 10 minut, tak na Emirates snad taky nemají jen jeden východ ne?

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy som tam bol, tak to chapem..hodinu a pol po zapase nas v metre skoro udupali

Reagovat
smazaný uživatel

Kam si az musel jet?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě přehánim, ale já se jim prostě nedivim no (obecně, derby bych si asi užil až do konce, to je fakt). Kdyby WHL nebylo tak mrňavý, máte to tam zápas co zápas taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lenze ked odides skor, tak chytis elektricku/metro/bus a ides domov...ale ked ty MHD ide chytat 70 tisic ludi, tak v tej tlacenici skoncis tak ci tak

Reagovat
Counter

Hlavní problém vidím v dopravě ze stadionu domů. To musí být všechny možnosti úplně přervané.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělil nás jeden hráč od arsenalský průměrnosti

Reagovat
Counter

mimochodem, vaši fans taky nic moc :-)

http://is.gd/h7EMIS

Reagovat
mithro

Bale odchadza a usmev od ucha k uchu

Reagovat
supervizor

To uvidíš skoro u všech fotbalistu, zápas skončil, už maj v hlavě jiný věci.

Reagovat
kiwwi

vsak sa tam bavil s s byvalymi spoluhracmi Theom a Oxom, asi padol nejaky zartik

Reagovat
justcall

s Walcottem kámoši no..

Reagovat
REPLIKATOR

Dávám Boasovi měsíc, maximálně dva.

Reagovat
Tomekcz

nebyt cerveny tak si s nima vytrou rit

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

http://i47.tinypic.com/zw145v.jpg

-tak dnes len s 9 hračmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villas Boas didn't shake Wenger's hand. #Rebel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 4. už musíme dát.

Reagovat
justcall

teď si zas Theo bude o sobě myslet jakej je to CF když dal odsud gol, ale jinak dobrej zápas

Reagovat
miky10

Češiiiiiiii!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
aragorn

kvalitní přenos na Liverpool?

Reagovat
niflheim

Tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, co se zase stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, co se zase stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Potom sem niekto pls hoďte dobrý stream na LFC.

Reagovat
Chazy

1000. pro dnešní výhru Wiganu

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Afekt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Nevidim to dobře dneska, o gól prohrajem.

Reagovat
Arbiter

Today's @chelseafc starting line up is the 8th youngest in their Premier League history. #CFC

Reagovat
justcall

ještě že je tam to slovíčko their..

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

A koľko stála? 150mil?

Reagovat
cristiano.K.

link na LFC? díky

Reagovat
Miguel19

Parádní dresy.

Reagovat
Zaschrona

sotva to zacne, uz Jags a Jelly zahodi dve tutovky..

Reagovat
cristiano.K.

někdo lepší stream na LFC než sekající se nutjob?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

to se mi nerozjelo vůbec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Prečo hrajú nakrátko rohy preboha

Reagovat
Lovec

Zaschrona, Evertonian: Kde dneska sledujete Toffees?

Reagovat
Zaschrona

zatim jen na atdhe, nikde nic lepsiho jsem zatim nechytil..

Reagovat
fantomas
Reagovat
Zaschrona

NAISMITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
miky10

Njn, očekávaný. Longer

Reagovat
mithro

WBA, Everton

Reagovat
mr.Silver

Obrana Readingu

Reagovat
hefy

Looong,

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Shane, tak je jim treba

Reagovat
Zaschrona

Howarde...

Reagovat
terry

Luiz ven!

Reagovat
Miguel19

Nádhera Luiz.

Reagovat
mr.Silver

Kdo to nedal za Reading?

Reagovat
Zaschrona

Le Fondre

Reagovat
mr.Silver

Neskutecne toto

Reagovat
Zaschrona

To jo. A plne to ukazuje brzkou nutnost noveho golmana..

Reagovat
smazaný uživatel

Co nedal?

Reagovat
Zaschrona

Howard spatne vybehl a Le Fondre prestrelil prakticky prazdnou branku z cca 20 metru - byl tam jen Jagielka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Sam na prazdnou branku a strilel dva metry vedle.

Reagovat
Trand

Maicon.

Reagovat
Side

Luiz

Reagovat
fantomas

Další Luizův zkrat jak tak čtu, hezký.

Reagovat
cubazi

Suerez je pucka

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz potřebuje posadit. Tohle prostě nejde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo stream nebo sop na LFC? Něco kromě nutjobu, dneska to je docela slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Zaschrona

neni zac, vetsinou tenhle web pro zapasy PL jako zachrana staci..

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Kompany.

Reagovat
fantomas

Fu, Lowton

Reagovat
Trand

Škoda, že předtím Agbonlahor líp nezpracoval, mohl jít 1 na 1.

Reagovat
terry

Good luck at MOTD, David.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je komickej?

Reagovat
terry

Sleduju to jednim očkem, nicméně gól je jeho. Hansenovi vyloženě nahrává.

Reagovat
miky10

Jinak zatím asi nic neposral, ale ono ani nebylo co, hraje Chelsea.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

tan zakrok na Naismitha byla jasna pencle..

Reagovat
fantomas

Hart, uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland zatial skvely

Reagovat
Trand

Hart. Ale Villa hraje pěkně, obrovskej rozdíl oproti začátku sezony.

Reagovat
fantomas

Už tam sou krásně vidět ty návyky loňských Kanárků v brejcích, ti hráči si tam úžasně vyhoví.

Reagovat
Chazy

Si našel svýho Hughese snad to pro tebe nebude jednou takový utrpení jako pro vodku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej mame nekoho no

Reagovat
fantomas

Ty máš Pardse?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. A v posledni dobe i Dougie, Clark a McDermott

Reagovat
miky10

Clarke *. A

Reagovat
smazaný uživatel

Clark.

Reagovat
Trand

Já Micka.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

To není myšleno vážně, ale mám ho rád, nicméně ne pro jeho trenérské schopnosti.

Reagovat
fantomas

Taky si ho cenim, jak v MOTD dokáže rozebrat nedostatky defenzivní činnosti všelijakých mužstev.

Reagovat
Trand

To jsou vždycky jedny z nejlepších momentů MOTD, když Mick rozebírá obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeho tym zase boduje

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je sexy a boji se duchu

Reagovat
fantomas

Hehe, toho se moc nebojim.

Reagovat
fantomas

Sotooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Sotooon!

Reagovat
Zaschrona

RICKIE!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Side

Hraje se někde pěknej fotbal? Na Chelsea se nedá dívat....

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem zacatek QPR-Saints a nevypadalo to spatne, nebyt tenisu, zustal bych u toho.

Reagovat
Chazy

Hm, Bolton

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Nic proti nim, já jen nepřeju návrat žádnýmu sestupujícímu (nikdy). Ale chápu, stejně ..

Reagovat
Chazy

Ehm, Blades jsem přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Njn, já mám k tomuhle principu obecně taky blízko.

Reagovat
rickroll

QPHaHaHa

Ambition Hughes

Reagovat
smazaný uživatel

Suso zatim nejlepsi na hristi..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Luiz něco?

Reagovat
miky10

Konečně Granollers nespolehlivej, snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevipada vubec dobre

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Na to, ze Hitz hraje prakticky prvni zapas sezony, tak hraje zatim opravdu hodne dobre

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

v tom souboji zadny faul nebyl

Reagovat
Zaschrona

ten Gorkss je strasnej reznik... snad bude Seamus moct hrat dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
Trapper

Střely 1:6

Skóre 1:0

To je jak já ve fifě

Reagovat
Tomekcz

wba jasna penalta a nic, Cukotka

Reagovat
miky10

Kde jako?

Reagovat
Chazy

Mít k Wiganu španělskej komentář je fakt příhodný

Reagovat
Chazy

Steve Bruce myslím si o něm svý, ale evidentně tam odvádí fakt dobrou práci.

Reagovat
Chazy

On tam je furt Olofinjana...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

takhle spatnej vykon sem od nas hodne dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vas asi nepozeras casto

Reagovat
supervizor

Ses asi dva roky nedíval.

Reagovat
Trand

Nevíte někdo u jakého článku jsme psali ty tipy na umístění v PL atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

U prestupu Allena do LFC.

Reagovat
Trand

Díky, jdu se zasmát sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi to ani neotviram

Reagovat
Counter

U tebe vyčnívá Torres top střelec ligy

Reagovat
miky10

To neni nic směšnýho.

Reagovat
Bayern +

Nie, vobec...

Reagovat
Counter

Ty ho máš taky, co?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jeste v pohode

Reagovat
Zaschrona

diky, to se po zapase pak pobavim

Reagovat
miky10

miky1011.08.2012 18:04

1000. pro Mosese daleko od Chelsea

Reagovat
Counter

Hehe, skoro jediné, co trefuju, jsou sestupující z Champu

Reagovat
fantomas

Já když to posledně kontroloval, tak sem z toho vyvodil něco podobnýho.

Reagovat
Trand

Moji sestupující z PL: WBA, WHU a Norwich.

Reagovat
Zaschrona

aaaah, skoda Ossie

Reagovat
smazaný uživatel

Berdaaaa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Berdyyyyych

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nevyhrajeme..stahnuti Suso byla kravina..

Reagovat
Zaschrona

proc sel dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych rad vedel od nas byl nejlepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je uplne vyrovnany super pre City, chce to neurobit chybu v obrane a snad tam z nejakeho brejku nieco padne

Reagovat
miky10

HAZARDEEEK

Reagovat
terry

Konečně Hazard! Snad ho to nakopne. A hlavou.

Reagovat
terry

A skvělej centr Azpilicuety.

Reagovat
Miguel19

To mu asi nepřiznají.

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Miguel19

Tak to bude asi vlastní

Reagovat
miky10

To určitě ne.

Reagovat
Miguel19

On nehlavičkoval do brány ne? To si tam srazil obránce.

Reagovat
Arbiter

šlo to na bránu...

Reagovat
Miguel19

Aha, ok..

Reagovat
Pigeon

Slávka hraje zítra venku

Reagovat
Zaschrona

DALSI JASNA PENALTA

Reagovat
Bayern +

Boze, Sparky rob nieco!

Reagovat
Maresma

Jak to zatim vypada?

Reagovat
smazaný uživatel

nudááá, nekreativita....

Reagovat
fantomas

Omg, to je gol.

Reagovat
smazaný uživatel

SILVA !!

Reagovat
Chazy

Hmm, Chalobah

Reagovat
terry

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se docka trvalyho prestupu co nejdriv

Reagovat
terry

Jestli bude pokračovat v tom, co předvádí, tak se do áčka prostě dostane.

Reagovat
miky10

Jedinej hráč juniorky Chelsea ever, kterýmu fakt věřim, že se prosadí.

Reagovat
Chazy

Jj, v 17 letech tam začíná bejt pomalu jistej hráč základu, působí to nadějně

Reagovat
Trand

Reagovat
diastan

Silváá

Reagovat
Zaschrona

A kdyz se nam nepiskaj penalty, tak jeste k tomu ma Reading dneska zatim pekny stesti, dalsi vykopnutej balon z cary.. jestli tohle nevyhrajem..

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
terry

Ať jde Luiz do prdele.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky

Reagovat
Trand

QPR.

Reagovat
Zaschrona

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Soton QPR

Reagovat
rickroll

HAHAHAHAHAHHAHAH QPR

Mark Ambition Hughes IN THE CHAMPIONSHIP!!

Reagovat
JIMMY-PO

Saints super zatiaľ

Reagovat
Bayern +

1200. pre Sparkyho!

Reagovat
rickroll

At je se svou AMBICÍ dovede až do League Two!

Reagovat
Trapper
Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hra neskutočne nudne v tom systeme. Nevieme si vobec vypracovať šance. A prečo šiel Suso dole v 30tej minuet? Bol náš najlepší hráč. Každopadne by to chcelo v druhom polčase zapnúť. Hrať 4-3-2-1 čo nám ide a nie túto nudu

Reagovat
Zaschrona

Pokud je jediny poradny kreativni hrac v tvoji sestave Steven Gerrard, tak to proste musi byt spatny, nekoukam na to, ale nechapu proc, kdyz uz poslal dolu toho Susa, tak tam nesel aspon Shelvey..

Reagovat
smazaný uživatel

MYslíš 4231 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

4321 je diamant a keď máme byť úplne presní, tak hrávame skôr 433, a to aj dnes, lenže Enrique sa miestami až moc sťahuje dozadu a vyzerá to dosť hybridne - ten systém...

Reagovat
smazaný uživatel

do utoku hrame 3-5-2...vraj nám to má zaručiť viac hráčov v 16tke ale je tam prázdno ako vždy. Preto by som radšej prešiel na náš starý system kde sa na to dalo aspoň pozerať...

Reagovat
smazaný uživatel

352 to nie je, na akom poste hrá potom Glen a José?

Reagovat
miky10

Toho Laudrupa sme holt moc neodhadli no, hrubasi, ale zatim se držej všichni trenéři, tak třeba...

Reagovat
fantomas

Jj, třeba vyhraju já.

Reagovat
miky10

Bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja o nem vedel uplny hovno, rozhodoval jsem se mezi nim a Adkinsem a uplne jsem zapomnel na jistotu Boase

Reagovat
miky10

Já Boasovi věřil i dokonce!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fajn, ze to svuj ucel splnuje uz po ctvrtce sezony

Reagovat
Trand

Já mám Jola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Jsem fakt nevěděl koho, no. A chybama se člověk učí.. Kdybych znal nynější situaci a věděl, jak týmy hrajou, dal bych Adkinse.

Reagovat
miky10

Já AVB.

Reagovat
Trand

Nebo Hughese, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, on ma velkou duveru Fernandese.

Reagovat
fantomas

No jestli doma prohraje i se Sotonem..

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu oni sou schopný ztratit i vedení 5:0, radši mlčim..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on to myslel tak, ze by se tipovalo az ted. No stejne si nemyslim, ze bude Sparky prvni vyhozenej manazer.

Reagovat
fantomas

Hm, here we go..

Reagovat
miky10

Hm hm, ten Champ je taky dobrej. Cardiff teda třetí, ale Wolves 15., Brums 19., naopak Huddersfield šestej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já tam mám akorát místo Brum Bolton.

Reagovat
miky10

Ale Barnsley a Peterborough se držej krásně blízko sestupu!

Reagovat
smazaný uživatel

strašná uspavanka...

Reagovat
Zaschrona

Prvni polocas z nasi strany az na ten kiks Howarda super, Hitzlsperger zatim skvelej, Naismith zatim hraje nejlepsi zapas vubec a jen neschopnost rozhodcich a zaroven opet tragedie v koncovce tenhle zapas jeste delaji celkem zajimavej.. Chce to v druhym polocase rychlej druhej gol a snad se pak dostane i na mladiky.

Reagovat
fantomas

Fakt Naismithovi nikdo nepřihrával?

Reagovat
Zaschrona

Co tim myslis?

Reagovat
fantomas

Že by se mi šiknul Ossie do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ma asistenci Fellaini

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

jo tak.. no, bylo to tecovane sklepnuti ze strany Felliho, takze asi ne

Reagovat
Talker

Super, zapnu to asi 2 minuty po prvním golu. A potom mi to spadne ve 37mé minutě a zapnu to opět ve 40:20, tj minutu po golu

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard vyhra loptu v strede poľa pozrie sa dopredu a v predu je veľký kkt. Len hráči Wiganu

Reagovat
iamek

Velky kkt je Suarez ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jaks to napsal, tak sem se lek, že mi nějak unik návrat Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je neskutočný des toto.

Reagovat
cristiano.K.

hrozný. Jediná zajímavá situace byla,když Reina udělal kličku Di Santovi neví někdo, proč byl stažen Suso? hrál jedinej slušně....

Reagovat
smazaný uživatel

Suso didn't appear to be injured. Maybe a tactical change...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

pochybuju, že by mu něco nebylo... ale Hendo ukazuje, že na to má, v defenzivě se mě líbí víc než Allen

Reagovat
cristiano.K.

hlavně v nastavení dvě minuty úžasně presoval a ostatní na něj čuměli.

Reagovat
Kowe

přesně proto sem to napsal, ten jeho pohyb je výbornej

Reagovat
vitasrp

Long je úžasnej útočník, momentálně je vskutku tak o třídu nad Torresem, to je až neuvěřitelný rozdíl v jejich hře.

Pro WBA je to extrémně důležitej hráč - dokáže podržet míč a rozehrát ho na záložníky, kteří ho doplňují, vyhrává souboje se stopery - jak Luiz, tak ale i Cahill s ním mají obrovské problémy. A nemohu zapomenout ani ne jeho náběhy, on si dokáže perfektně odskočit od obránce a následně dostat balón, který potřebuje. Každopádně si ale umí udělat prostor, což náš Fernando nedokáže. Z toho mi je až do breku. Vlastně celou svou hrou a pohybem umožňuje WBA hrát takhle hluboko, ale zároveň zůstávat nebezpečným týmem.

Co se nás týče, proti hluboké obraně v podání soupeře je střed Romeu - Mikel nepoužitelný. Nemůžu říct, že by hráli nijak špatně, Oriol konečně vypadá aspoň trochu jako hráč, který by mohl na pozici záložníka zaskočit, ale jde o jejich typologii. Nemůžeme tam mít dva holding midfieldery, protože všechny přihrávky pak jdou do stran či na stopery, přičemž šíleně potřebujeme kolmost. Tohle jsou mače, kdy se projevuje, jak hrozně nám chybí deep lying playmaker. Proto bych se vůbec nedivil, kdyby v druhé půli na pozici středního záložníka naskočil Oscar..

Ve výsledku tak Hazard nemohl zůstávat mezi liniemi, protože tam nedostal jediný balón, musel si sbíhat blízko záloze a jen pomáhat cirkulovat míč dokola, což bylo samozřejmě úplně k ničemu. Celkově byl Eden neviditelný, hrál hrozně hluboko a u Nanda často nebyl nikdo, tudíž jsme byli naprosto neškodní.

Di Matteo na tuhle situaci naštěstí po 30 minutách zareagoval a od té doby hrajeme více 4-4-2, protože na pozici podhrota hraje Sturridge, který tam samozřejmě hraje více jako útočník než záložník. Sice jeho řešení některých situací je sobecké, ale stále toho předvedl více jak Torres. Druhý efekt téhle změny je, že Hazard se dostal na kraj, začal mít víc míčů, dostal se do hry, a přestože to od něj zdaleka není takový výkon, jaký bych požadoval, podařilo se mu vyrovnat a značně vylepšit naší pozici..

Pozitivní je, že v druhý půli máme možnosti, jak zápas oživit, hodně bych přemýšlel o tom nasazení Oscara do středu zálohy, to bych provedl asi jako první změnu.. Ale uvidíme, s čím přijde Di Matteo.

Reagovat
iamek

Long je úžasnej útočník, momentálně je vskutku tak o třídu nad Torresem, to je až neuvěřitelný rozdíl v jejich hře. - Chudak Long. Takove srovnani ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak David Luiz by neměl nastupovat proti hráčům s tak skvělým výběrem místa a pohybem, jako má třeba Van Persie, Hernandéz, Long a další.

Jemu se strašně často stává, že se nechá opít rohlíkem, reaguje na první pohyb hráče, který si ho takhle vytáhne a potom svůj pohyb změní, což on samozřejmě nezachytí a vznikají z toho gólové příležitosti a branky.

Ten dnešní samozřejmě jde na jeho triko, ale z mýho pohledu to žádná superhrubka porovnatelná s minelou v ligovém poháru s MU nebo třeba s tím, co předváděl se Šachťorem, nebyla. Vůbec nechápu, proč měl hráč na rohu vápna tolik času na centr, který byl navíc ideální, krom toho náběh Longa jakbysmet. Nepochybuji o tom, že nejlepší stopeři planety a třeba Terry by tohle ubránili, ale Luiz na týhle úrovni zatím vůbec není, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je holt slabší obranca, Cahill - Terry prvý dvojka a a druhá Cahill - Ivanović, napravo Azpi a Wallace(?)... Luiza by som skúsil na DM...

Reagovat
vitasrp

Zas na druhou stranu nemůžeš hrát stopery Ivanovič - Cahill a na DMF mít Mikela a Oriola, protože by tam nebyl nikdo, kdo by rozehrával. Zrovna Luiz dneska docela úspěšně rozehrává dost míčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill by to nezvládol?

Reagovat
smazaný uživatel

Long je sice vyborny, rychly, pohyblivy, hodny i do vapna i na brejky, sustavne nebezpecenstvo, a kazdy zapas odvedie kopec roboty i navyse. Jedinu vytku mam k nemu len ze je v koncovke casto zbrkly a je slusny palic.

Reagovat
Miguel19

Ještě že jsme vyrovnali. Sice držíme balon, ale je to strašně bez pohybu. Všichni koukají, kdo co udělá. WBA jeden útok a gól. Gól jasně Luize, ten je fakt bohužel mimo. Ještěže to byl jediný útok WBA. Jinak Mikel, Romeu v pohodě, přesný přihrávky jako vždy. Krajní obránci si myslím hodně dobrý výkon. Eden se snaží, ale čekám více. Danny průměr a Moses s Torresem tragédie.

Reagovat
iamek

OT : Sverkos asi zase pretrhane vazy :(:

Reagovat
iamek

Nezajem

Reagovat
cristiano.K.

3roky žádáme všechny možný manažery, aby někdo vysunul Johnsona do zálohy. Přijde Rodgers a vysune jednoho Enriqueho a záda mu kreje Johnson. To je také Liverpoolské

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Enrique's pass accuracy today is with 59% with 10/17 passes.

Reagovat
Zaschrona

to neni vubec rozhodujici, takovy Neville ma skoro pravidelne hodne blizko k 100% a je to mnohdy uplne k nicemu..

Reagovat
smazaný uživatel

lenže neville nehrá na krídle

Reagovat
Zaschrona

to je pravda, ale taky to neni rozhodujici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
miky10

Hm, QPR.

Reagovat
C0br

Hm, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Suareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
miky10

Ty jejich rychlý akce sou parádní no, Long krásnej centr.

Reagovat
Zaschrona

Same old Moyes..

Reagovat
Tomekcz

tankista

Reagovat
miky10

Prudká hlavička ze dvou metrů, neuvěřitelný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Zahrál Čechovy housličky.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
EL Gringo

Luisitoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

goool!!!tvl jindyx mame patnact sanci a nic a ted jedna a hned gol

Reagovat
cubazi

sterling s loptou je zlatý

Reagovat
rickroll

Sakra,Saints-ještě aspon jednoho!

Reagovat
smazaný uživatel

LUISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Trand

Hm, Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Royals!

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

No tak upřímně teď fakt nevím za co byla ta penalta

Reagovat
minoLFC

jak sa ten rasista objima s cernoskom

Reagovat
ďuriLFC

SS

Reagovat
smazaný uživatel

Co měla znamenat ta penalta??!! rozhodči v Anglii už jsou opravdu k smíchu, tohle není ani možné!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asistent rozhodcu v Manchestri je na LSD?

Reagovat
Miguel19

Tvl, my hrajeme, WBA 2 útoky a 2 góly. Naše obrana je na úrovni divize. Jděte fakt do píči s tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, penalta

Reagovat
REPLIKATOR

Enrique má parádní formu

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Tak to je jedna z nejdebilnějších penalt ever. Takle už je to zas ztracenej zápas no..

Reagovat
smazaný uživatel

už by s tím konečně měli něco udělat .. na ty výkony rozhodčích se už nedá dívat

Reagovat
mithro

no hlavne, ze sa vymyslene penalty piskaju len pre United

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je v tom, ze si ich fans MU este aj obhajuju ako opravnene

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky boli obhajitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že nekoukám.

Reagovat
Trand

Mick dneska jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Mičuda

Reagovat
Pigeon

Crying football club tady zase úřaduje

Reagovat
vodka

no nic, sice sem to teď neviděl, ale dostávat 0:2 od Southamptonu, to je prostě ostuda. Traore a Ferdinand počítám opět katastrofa... Pokud to nesrovnají, ať jde Hughes vážně do prdele, protože vždycky uměl udělat to, aby jeho týmy dávaly góly a hráli atraktivně.

Reagovat
vodka

ale teď zase během 3 minut 2 šance...

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jindy by měli bodovat, než se Southamptnem, QPR je ztracený případ, nemají letos na víc než na poslední příčku

Reagovat
Chazy

Kdyby to šlo takle určit, tak už v PL není Fulham ani Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Wiganu a Fulhamu jsou někde úplně jinde, než QPR..

Reagovat
Chazy

Sleduješ PL hodně dlouho, že nevíš, na co narážím, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Morrison, Jagz.

Reagovat
Trand

Hitz? To měl být gol.

Reagovat
Zaschrona

tech golu uz tam melo byt..

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez goooooooooooooooool....Beast ♥

Reagovat
Tomekcz

aspon ta krysa dela body do fanty

Reagovat
ďuriLFC

Joseeeeeeeeeeeeeeee...Luiiiiiiiiiiiis

Reagovat
EL Gringo

Suarez again

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique geniálne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec na tom krídle nehrá až tak zle...

Reagovat
vladis271

Tak, a máme 2. špičkové krídlo po Sterlingovi, Jose je boží

Reagovat
miky10

Dobrý střídání.

Reagovat
Zaschrona

Jen tak dal potkane, cim vic golu, tim rychleji se prodas

Reagovat
EL Gringo

staraj sa radsej ako remizujete

Reagovat
Kowe

Enrique a to ho tady půlka prodávala

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolll tvl kdyby takhle daval vsechny sance tak mame mozna o 6 bodu vic..

Reagovat
minoLFC

tak to bola lahodna prihravka od Enriqueho Suarez Naj strelec PL

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez is so good, he doesn't even need a first touch.

Reagovat
supervizor

Co myslíte přijde do Chelsea utočník už v lednu?

Reagovat
Zaschrona

Doufam, Suarez by tam krasne sedel.

Reagovat
miky10

Jo, nepochybuju o tom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez aktuálne naj hráč PL.

Reagovat
C0br

Jo za poslední hodinu a půl, to mu dokážu přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Banánje fakt dobry....dalsia penalta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Bože ten Mata je na hřišti minutu a už dvakrát nahrál do gólový šance. Nejlepší hráč PL, fakt že jo.

Reagovat
Trapper

Mazacar to rozproudil/i

Reagovat
terry

Torresi, táhni někam daleko a už se nevracej. Za 50 mega koukat na ten tvůj ublíženej ksichtíček, to je na blití.

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

City 2 penalty - podplateni rozhodcovia, FA

Reagovat
smazaný uživatel

Ravel se ti trefil.

Reagovat
kiwwi

uz dva zapasy dozadu ho chvalili vsetci fanusikovia Brum ze hral perfektne...

Reagovat
smazaný uživatel

KUN krásnej gól Guzan

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Vůbec, ta teč z toho udělala něco nechytatelnýho, nedalo se reagovat.

Reagovat
diastan

Reagovat
Chazy

Barnsley!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Az mi je tej Villy luto

Reagovat
Bayern +

Lambert! Villa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jeden gól vymyšlenej, dva gigasmolný, první poločas v jejim podání fantastickej...zaslouží si ho.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Bayern +

Ok, nepozeram to. Len chcem poukazat, ake je to citat "Sparky " a podobne.

Reagovat
fantomas

Njn, ale tady šlo prostě krásně vidět, jak se sesypali s tim nesmyslem asistenta. Od tý doby nemaj chuť, uplně je to vzalo (a neni se čemu divit).

Reagovat
Bayern +

A Citizens aspon hraju zaujimavo?

Reagovat
fantomas

Druhej poločas dejme tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

docela nechápu proč stáhnul Irelanda když tam byl z Villans nejlepší

Reagovat
ďuriLFC

Joseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee konecneeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Enriqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee goool

Reagovat
smazaný uživatel

prvni gol Joseho v PL

Reagovat
EL Gringo

Jose si to zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling vyborne

Reagovat
niflheim

Berra...omg

Ale Sako

Reagovat
Trand

Sako je skvělej a Domubia taky.

Reagovat
Trand

*Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique

Reagovat
vladis271

Suárez sa nedá nemilovať

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

S tomashinom ste ho minulú sezónu chceli predávať...

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumí fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5ti hráči Liverpoolu v 16tke súpera Asi po prvy krat za sezonu

Reagovat
REPLIKATOR

Prý to viděli nedávno u ČR v zápase se Slovenskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej Brendane..nech aspon chvili odpocinout Allena a Gerrarda..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Kluci český je to taaaam!

Reagovat
miky10

Omg.

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pomalej stream

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos

Reagovat
Zaschrona

Seamus uzasne

Reagovat
Trand

Ale Osman to pokazil.

Reagovat
Zaschrona

uplne to zvoral.. ale neni to dneska poprvy

Reagovat
Tomekcz

libi se me jak tady v prvni puli vsichni posilali Suareze do pr.... jak kazil a ted 2 goly a je nejlepsi

Reagovat
Kowe

prosím, ukaž kdo kde posílá Suaréze do prdele

Reagovat
Zaschrona

to je neskutecny co nedaj..

Reagovat
smazaný uživatel

omg Everton musí !!

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný fekál předvádíme!

Reagovat
supervizor

Boaz!

Reagovat
Zaschrona

no ty vole

Reagovat
fantomas

Aspoň že Sinclair góla nedá ani proti tak odevzdanýmu soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

ja pako som prave teraz po 11 kolach zobral pasku Carlitovi

Reagovat
kiwwi

a ja som mu teraz po 11 kolach dal

Reagovat
Bayern +

Ja som predal kapitana Teveza a kupil kapitana Suareza, zmysel transferu nulovy.

Reagovat
kiwwi

ani nie, Tevez ma dnes 2+2

Reagovat
Tomekcz

nejlepsi je mit oba ale zase sem netrefil kapitana

Reagovat
kiwwi

mal som oboch, ale musel som jedneho predat, ked som chcel vylepsit zalohu...dnes mi dali gol vsetci zaloznici - Hazard, Cazorla, Bale aj Michu

Reagovat
Tomekcz

tak ja mam Bale, Hazard, Casortla a Ben arfa kterej me sere takze poleti

Reagovat
smazaný uživatel

neviem to hrat absolutne

Reagovat
Tomekcz

Everton

Reagovat
miky10

Achjo, Myhill je dneska skvělej.

Reagovat
miky10

ROYAAAAALS!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kopnuta teda byla zase strasne, oni ty penalty fakt vubec neumi, za posledni 2-3 sezony maji uspesnost tak 30%

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOYAAAAALS!!!!!

Reagovat
Trand

Omg Reading ani neví jak.

Reagovat
fantomas

MUTV reporting no David De Gea for MUFC today, after he had his wisdom teeth out this week.

Reagovat
kiwwi

au, to je tak nechutne

Reagovat
iamek

Auuuu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

José , škoda

Reagovat
Zaschrona

Fellaini tycka.. Nejde nam to v koncovce, rozhodci piskaj proti nam a obrana proste zase spatny.. Reading ani nevi jak vede..

Reagovat
smazaný uživatel

"rozhodci piskaj proti nam"

Reagovat
fantomas

Sotooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SAAAAINTS!!!!

Reagovat
mithro

Giggs v strede zalohy. Chjo.

Reagovat
iamek

OMG !

Reagovat
kiwwi

rozumie niekto tomu, preco tam nemoze hrat Cleverley alebo Anderson?

Reagovat
mithro

ja to nechapem toto, anderson dnes uplne vpohode mohol hrat od zaciatku, cleverley hral v tyzdni, ok ale preco ma prednost giggs pred andom

Reagovat
iamek

Nerozumi. Zase az bude tect do bod, tak Ryan pujde dolu :/

Reagovat
Counter

Očividně Fergie.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

To tam bude muset pošéfovat, když se hraje bez Wazzy. Radši bych tam viděl Anda.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra

Reagovat
Godwinson

Knockaert, Sako

Reagovat
iamek

Lindegaard - Rafael, Smalling, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Young - Chicharito, Van Persie

Reagovat
iamek

Lavička: Johnstone, Jones, Anderson, Welbeck ,Scholes, Cleverley, Fletcher

Reagovat
kiwwi

styria stredaci na lavicke a nam bude stred zalohy hrat Giggs - ja sa z toho pojebem fakt uz

Reagovat
kiwwi

ja tomu asi fakt nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs tam rozhodol zapas pred rokom, tak je dnes v zaklade, alebo co to zas ma znamenat? Andy proste nebude v zaklade..

Reagovat
Tomekcz

proc.... uz by s tema starsima hracema mohl prestat a davat sanci tem mladejm jak porad rika

Reagovat
mithro

giggs si pokojne mohol zahrat v stredu ci kedy hrame ligu majstrov pokojne aj cely zapas, nie dnes. ale snad prekvapi a znovu rozhodne

Reagovat
niflheim

Jones na lavičce ... s Giggsym mě ale už fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis letos 31 jestli se nezrani

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trapper

BOŽE.. ten Sturridge je jak Torres už.

Reagovat
miky10

Kdy byl naposled Torres v šanci?

Reagovat
Trapper

to je taky fakt :X chce to útočníka.

Reagovat
Miguel19

To není možný Sturridge tvl!

Reagovat
anonym

To je vůůl

Reagovat
DieFohlenBMG

ze 4 střel na branu 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

dalši zapas bez Assaidiho?

Reagovat
smazaný uživatel

je zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

neni ani na lavicce..nejspis zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som nevedel.. sorry my bad

Reagovat
kiwwi

QPR, Newcastle Swansea

Reagovat
Tomekcz

tak Newcastle se dal cekat, na to kolik maj zranenych hracu ze zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC je na celou sezonu no, na to, jak hrajeme, mame jeste prekvapive hodne bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

lfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

prave dnes ho tam mohol Brendan nechat nech si da hatrick

Reagovat
Trand

Demba.

Reagovat
Counter

Uf, díky tomu si můžu nadávat o trochu méně, že jsem nedal pásku Santimu nebo Tevezovi :-)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the table

Reagovat
Trand

WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

"rozhodci piskaj proti nam"

Reagovat
Zaschrona

nic jsi nevidel, mlc

Reagovat
Pigeon

že by ovárková sobota?

Reagovat
mithro

@MGHAMMERS: @GNev2 Whats your prediction for West Ham v Stoke on Monday?” Bring a Helmet!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Je to škoda. A předevšim průser, protože osm bodů ze sedmi zápasů je sakra málo. A to nás to horší ještě čeká. Bohužel ještě ten tým nemá takovou sílu jako MU, že dokáže zápas co zápas otáčet skóre. Přitom mi k tomu nemáme daleko, ale zásadní problém je ve finální fázi, zužitkovávání tlaku a proměňovávání šancí. Zatímco MU má do gólů Van Persieho, Rooneyho, Wellbecka a Chicharita, my máme ultratragickýho Torrese a Sturridge, kterej moc gólostroj neni.

Ať Torres táhne co nejdřiv. On je dneska za suverénně nejhorší a ještě něco mele, když je střídán. Jestli má přijít Falcao, ať je to okamžitě.

Reagovat
kiwwi

*my

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Palec aj pre Henda.

Reagovat
cristiano.K.

dnes nikdo nezklamal,přitom první půle byla na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Na facku nie, ale skôr nudná a nekreatívna z našej strany, v druhom polčase sme začali svižne a Wigan položila veľká chyba v obrane a už to išlo... Hendo v EL v základe, na CM hral dobre, pressoval a mal dobrý pohyb.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk ušatej mi udělal dneska radost strašně mě mrzí, že nedostává pod BR dostatek příležitostí v tej středovej 3. Začínám litovat hostování Sahina, protože stejně odejde a místo něj se mohli rozvíjet právě Hendo nebo Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, ale uvidíme ešte ako bude hrať Sahin, zatiaľ zahrla dobre len dva zápasy, čo je na hráča jeho kvalít proste málo...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Chce to vyhrát aspoň o dvě branky.

Reagovat
Tomekcz

chce to hlavne vyhrat a je jedno o kolik urcite zase zacnem pomalu a po polocase potecem...

Reagovat
fantomas

Ve fantě mě v nadějích na výhru zachráněj leda tak 4 góly RvP, takže vám radši budu přát ztrátu.

Reagovat
niflheim

0:4...Robinek hattrick a Rafael asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by před sezonou čekal že WBA bude po 12. kolech na 4. místě

Reagovat
Pigeon

Co je ta "fanta" o které píšete?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

proto tam mám ty uvozovky, že jo

Reagovat
Swarley

co je s Wazzou?

Reagovat
kiwwi

clenok proti Ville si poranil

Reagovat
Swarley

aha, tak to čumím, že mě tahle zpráva minula...ale nic vážnýho ne?

Reagovat
Tomekcz

na Ville se zranil...

Reagovat
Tomekcz

bojim se ze nas Norwich rozbije tema centrama do vapna, ta obrana se nezlepsi ze zapasu na zapas

Reagovat
Swarley

Rio

Reagovat
Lovec

Robbie Savage přirovnal v BBC Football Focus Ibrahimoviće k Berbatovovi s tím, že je Ibra "slightly better". Co na to asi řekne Zlatan? (Pamatujete na jeho reakci, kdy ho někdo srovnal s Carewem tuším? )

Reagovat
Honza Matoušek

"What Carew does with a football, I can do with an orange."

Reagovat
Counter

Reagovat
Lovec

Reagovat
pajamu

Hnus, ty voe.

Reagovat
niflheim

To nasazování Giggsyho už mi leze na nervy. Daleko lépe by tam sedl Ando nebo Clev. Giggsyho bych radši viděl jako žolíka.

Reagovat
Swarley

aaaa, tohle Evra měl trefit

Reagovat
Tomekcz

Evra kousicek

Reagovat
fantomas

Wow, všimli ste si ted toho obrázku? Norwich se jakoby nic dostal za oba útočníky, Tettey se otočil s míčem a beztak mu spadla klapačka z toho, jak má před sebou dobrých deset metrů a pak linii ČEKAJÍCÍCH hráčů vedoucího týmu tabulky. Neskutečný...

Reagovat
Tomekcz

taky hraje stred Giggs-Carrick

Reagovat
Tomekcz

uz to zase zacina horet v obrane

Reagovat
mithro

taky nas klasicky prvy polcas tuto sezonu, chyba tomu len gol kanarkov

Reagovat
Swarley

Viva Ronaldoooo

Reagovat
Swarley

tohle můžu vypnout, protože výsledek už znám...nějaká standartka nebo tak něco a vyhrajeme 0:1

Reagovat
Tomekcz

nebo taky tradicni ztrata lehkyho mice a gol Norwiche

Reagovat
Swarley

tak možné je všechno, ale zatím se nám celkem daří kontrolovat hru...už podle té sestavy je jasné, co chce dnes SAF hrát...chce to akorát rychlejí dávat do křídel a sypat jeden centr za druhým do vápna...to by nebylo, aby tam kulihrach nebo peršan něco nedali...

Reagovat
pajamu

Doufám, že o poločase Giggse stáhne.

Reagovat
mithro

dnes to bohuzial nie je len o nom, vsak vsetci hraju ako posrati

Reagovat
pajamu

Tak o tom žádná, on mě ale sere nejvíce.

Reagovat
Tomekcz

zaloha Clev + Andy to ma jiny grady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi ani jeden prenos kurva cely zapas, jak to vyzera?

Reagovat
fantomas

Tak, že domácí vyhrajou v suchym triku.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
pajamu

Možná bys měl být rád, že ti to nejde. Zatím je to velká bída z naší strany...

Reagovat
Ligter

Takhle už to vypadalo x-krát a stejně jsme to nějak „umlátili“.

Reagovat
Chazy

Hmmm.. Rhodes.. on je fakt úžasnej, snad v tom Blackburnu neshnije a půjde dál.

Reagovat
Chazy

A Terriers vážně chybí, lídr v tabulce střelců je snad Novak..

Reagovat
Tomekcz

RVP boze

Reagovat
pajamu

Reagovat
Tomekcz

se tam tocil dokolecka az to pretocil

Reagovat
pajamu

Vypadalo to komicky, no.

Reagovat
Swarley

nádhernej pass, to měl Peršan proměnit a byl by to gól měsíce

Reagovat
niflheim

To je zase

Reagovat
Tomekcz

at uz se Valencia nauci klicku i na druhou stranu

Reagovat
pajamu

Škoda.

Reagovat
pajamu

Neměla být reakce, shit.

Reagovat
C0br

On ji umí, ale vzhledem k tomu, že do toho tou levou prostě nedokáže kopnout, tak mu stejně nezbyde nic jinýho, než zas udělat kliku zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs o poločase prosím střídat. Nedá se na to koukat. Anderson do hry

Reagovat
Tomekcz

takze zase budem cekat na poslednich 15 minut a pak vsechno do utoku

Reagovat
Swarley

snažíme se držet balon, ovládat hru a většinu času se nám to i daří...ale je to strašně všechno pomalé...obě křídla tam mají většinou prostoru jako kráva, ale než se k nim ta nahrávka dobelhá, tak už se většina těch prostorů pozavírá...celkově nehrajeme úplně blbě, jen to chce prostě zrychlit...rychle do křídla a Young nebo Valencia tam zatím bezproblémů prochází, ale rychleji musí dostat ten balon a nějakej centr už RvP nebo Chicharita najde...

zbytečná kritika na Giggse dle mého, nehraje špatně...ten dnešní záměr je jasný, chceme kontrolovat hru, držet balon většinu času a proto SAF zvolil střed takový, jaký je...jen to chce prostě zrychlit, strašně nám všechno trvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nám chybí myšlenka. Křídla se snaží hrát, ale nemají komu nahrávat. Carrick sbírá míče, ok, ale hráčem dopředu on není. Giggse jsem viděl u míče tak 3x za poločas. Pořád si sbíhá téměř na hrot a pak je ve sředu zálohy strašná díra, kde se to Carrick snaží zalepit. Ve středu hřiště má Norwich navrh a to je třeba změnit.

Reagovat
kiwwi

aky futbal prosimta sledujes? Giggs hra dnes cisto Scholesovu rolu a hra pekne...asi 3-4 x krasne preniesol hru, vysunul Persieho do tutovky a pekne vyviezol parkrat loptu z hlbky pola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Clever tactics by Norwich. If they don't score then we can't comeback. Very clever.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Shit

Reagovat
pa3ce

Niekto sa zapredal diablovi

Reagovat
kiwwi

preco ta kritika? mne sa ta hra celkom paci a Giggs je nahodou jeden z najlepsich na ihrisku

Reagovat
fantomas

S Giggsem souhlasim, ale hrát vyrovnanou partii s Norwichem moc na pochvalu neni podle mě.

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

ale no...toto je PL, vonku sa hra tazko vsade

a ja hovorim vseobecne o zapase, nie len o nasej hre...vsetci aj na FB pisu ze sa na to neda pozerat jake to je staticke a neviem co...podla mna to ma tempo a hra sa pekne prelieva

Reagovat
fantomas

Ale jo, viděl sem už tuny horších zápasů. I když já si teda užívám spíš NCFC a konkrétně diktát Tetteye ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Podelanej Tettey, hraje vazne skvele a Howson kvuli tomu sedi

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a aby som nezabudol...LAV25>LAV7

Reagovat
C0br

Reagovat
SunFells

Dělá Owenovi ostudu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Jaj.

Reagovat
Swarley

Wazza chybí

Reagovat
Tomekcz

na to se ale fakt neda divat jak si to tam posouvaj ve stoje, vsichni koukaj na toho s micem

Reagovat
fantomas

PIIIILKS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

rafael, aspon nieco dnes, skoda, ze to tam nepadlo

Reagovat
mithro

konecneeee norwich, a podme teraz otocit

Reagovat
EL Gringo

Pilki!!

Reagovat
Ligter

Dobrý, jen tak dál. Teď už nemám strach.

Reagovat
ďuriLFC

Pilksssssssssssssss

Reagovat
Tomekcz

a zas je to tady, oni proste musi hrat jak postizeny dokud nedostanou gol

Reagovat
kiwwi

no konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No dobré...teď aspoň můžeme dát dva góly v klidu.

Reagovat
diastan

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
vodka

ok, je na čase trochu přidat...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól Garrido Tak konečně můžeme hrát.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to otočia..

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito už je ve hře. Norwich je ve druhým poločase jasně lepší. Dneska to nevypadá moc příznivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ruskej komentátor prej "Smalling prospal"

Reagovat
fantomas

Mě vždycky dostane, když se Johnson pokouší o něco ultrageniálního a fotbalovýho..

Reagovat
ďuriLFC

Niektore situacie rieši fakt najhlupejšie ako sa dá.

Reagovat
fantomas

Je to šílenej dřevák no, ale tvrdit muziku tam holt někdo musí.

Reagovat
Tomekcz

Norwich dneska 2 goly proste nedostane, posledni 4 zapasy si proti nim nikdo neskrtnul v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nic nenasvědčuje tomu, že by ty dva góly měl dostal. Dnes jsem taky skeptický.

Reagovat
mithro

aky faul

Reagovat
niflheim

Faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký střídání SAFe? S tim co máme na hřišti asi těžko něco otočíme.

Reagovat
Tomekcz

Scholes to snad ne

Reagovat
niflheim

Wazza, Kagawa, Nani

Reagovat
Pigeon

Scholes a Danny

Reagovat
mithro

ale uz by mali prestat po tom ihrisku chodit a zacat trosku aj behat

Reagovat
Tomekcz

co to je za stridani to je uplnej konec

Reagovat
Ligter

To už vůbec nevypadá růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Cleverley a Anderson, se kterýma bysme Norwich pravděpodobně drtili si dnes nekopnou

Reagovat
pajamu

Ty vole, dnes všechno špatně.

Reagovat
niflheim

Fergie, ty vole

Reagovat
niflheim

To je podcenění jako kráva dneska

Reagovat
smazaný uživatel

No mně už se ta základní sestava nezdála.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

keby sme aspon mali nejaky tazky zapas v LM, tak nepoviem, ale mame iste prve miesto, dnes tam mala vybehnut proste najsielnejsia a najmotivovanejsia zostava aku mame...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No snad si nemyslí, že s Giggsym to je nejsilnějši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych to dneska postavil téměř stejně. Jen místo Giggse bych dal Cleverleyho.

Reagovat
pajamu

To zazdil, brutálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nenecháme City na prvním místě. Come on, to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus ten druhy polcas

Reagovat
kiwwi

toto akoze Evrovi musel pisknut?

Reagovat
fantomas

Proč zrovna Andy a ne Clev? Dyt to nedává smysl..

Reagovat
kiwwi

dava, Andy je kreativnejsi

Reagovat
fantomas

Ale ne přímočařejší, nemá lepší centr...nic jinýho ted nepotřebujete, stejně proti vám stojí jen bránící soupeř v bloku.

Reagovat
kiwwi

prave priamociarejsi je Anderson a na centre je tam Giggs s Youngom...prave Clev by nedaval zmysel

Reagovat
kiwwi

Clev tam mal byt proste od zaciatku, je to hrac do zakladnej zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, měl tam být místo Giggse.

Reagovat
fantomas

Eh, Andy přímočařejší.

Reagovat
kiwwi

samozrejme

Reagovat
fantomas

Když Clev chce, je asi tak 2x přímočařejší. Záleží, jaký zrovna dostane pokyny a jakou roli má na hřišti zastávat.

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no trepes, tak sa necuduj, ze nad tebou zakrutim ocami

Reagovat
fantomas

No já se nečuduju, ale to kvůli něčemu jinýmu.

Reagovat
kiwwi

no proste si nepriznas, ze nemas pravdu

Reagovat
C0br

Vždyť má pravdu. Ando je náš nejpřímočarejší záložník. Snaží se hrát z první, většinou okamžitě po převzetí míče posílá kolmice na útočníky nebo diagonály na křídla a nebo prostě přejde přes bránícího hráče a hned rozvíjí akci dál.

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
vodka

sorry , ale porovnavat primocarost Andyho a Cleva je fakt mimo, Andy je mnohem lepsi hrac do plne obran, spousta mu toho nevyjde, ale je mnohem lkreativnejsi. Clev je spis do zony, nepokazi, nenabije. Andy spid prihraje riskantne. Holt skoda, Andy- Owen Hargreaves byla idealni dvojka, a je kurveska skoda, ze si tak kpli minimum zapasu... jinask bysme nereslili problem jak vyuzit Kagawu, ael jak rozstrilet zbytek...

Reagovat
vodka

alkohol

Reagovat
pajamu

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Že sem radši nekoukal na Viktorku

Reagovat
mithro

to je tlak teda

Reagovat
kiwwi

tak toto podciarklo cely zapas z dnesnej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie se v lonske sezone nepoucil z Blackburnu a Wiganu a zase chce prohrat titul s totalnim outsiderem?

Reagovat
supervizor

Welbeck je panečku hlavičkář.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bude dobre ked dnes prehrame, taka facka, ktoru mozno potreboval aj Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Nech tam posle opat Chicharita

Reagovat
Tomekcz

norwich si nas uplne v klidu ubranil Sir a jeho sestava ani bod neziskat to je zase ztrata jak prase, aspon ten bod by usel

Reagovat
kiwwi

pome este, aspon bodik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je

Reagovat
fantomas

Jonny

Reagovat
kiwwi

stacilo branu trafit, Linde uz len sledoval, ani na zem nesiel

Reagovat
ďuriLFC

Bože ja milujem tých dedkov a babičky na štadionoch

Reagovat
ďuriLFC

Ten váš Howson

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanarci to na velke muzstva doma vedia

Reagovat
Tomekcz

2 min se nehralo....

Reagovat
C0br

Vůbec nechápu tu dnešní sestavu. Místo aby Fergie zkusil přeběhat Norwich se Clevem a Andem, kteří mají oba dobrou formu, tak tam pošle statiky Carricka s Giggsem. LAV mě už začíná srát, kde je ten starej dobrej Tony, který centroval ze sprintu při první příležitosti? Teď to zasekává tak dlouho, že buď nakonec ztratí míč nebo vybojuje maximálně roh. A když už náhodou prostřelí, tak centr stejně jde nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na nástupce Fergieho. Bohužel musím uznat že už na to nemá. Tolik prokoučovaných zápasů již letos. Jenom štěstí a kvalita Persieho, Rooneyho a Chicharita nám vždy pomohla vydřít 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Loni nás takový zápasy stály titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Nikdy na to neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem vychladl konečně Že na to SAF nemá. No moc odvážné tvrzení. O 1. místo se bude zase letos bojovat ale stojím si za názorem, že jak loni, tak letos jdou prohry na jeho vrub. Titul si loni prohrál SAF a letos se v tom trendu zatím pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich zcela zaslouženě. Při tomhle výkonu jsme takovou facku potřebovali. SAF se prostě nepoučí.

Reagovat
Trapper

neskutečně Ruddy

Reagovat
Ligter

Jednou se nám to vymstít muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes skvělej den !! RUDDY Norwich

Reagovat
Error

YES!!

Reagovat
mithro

hrozne hrozne odflaknuty vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Fantazieeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jes

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zapas cakam v zaklade Naniho, Tony by si mal sadnut..ked bude zdravy Jones, tak kludne nech sedi aj Rio, v zaklade Anderson, alebo Clev..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by si měl sednout Smalling a Young než Rio a Tony.

Reagovat
smazaný uživatel

Young je momentalne proste lepsi, ako Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ani Nani nemá formu. Chtělo by to udělat vítr a přivést Jamese Rodrígueze.

Reagovat
diastan

Výborně konečně vypadá tabulka tak jak má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne by som prehru nehadzal na Giggsa, hra mala vyzerat uplne inak s Giggsom, alebo bez neho a aj kvalita bola stale vyrazne lepsia na nasej strane aj s Giggson v zostave

Reagovat
kiwwi

Giggs hral dnes dobre...zeby to bolo tym Wazzom? sa mi nechce verit, ze jeden hrac moze byt az taky dolezity pre celkovy vykon timu

Reagovat
iamek

Giggs hral slusne na leve strane, ale ve stredu hriste byl spatny. Zadna dynamika nic :/.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs ve středu hřiště, když je na lavičce Clev a Anderson, je prostě P*ČOVINA!

Reagovat
kiwwi

je, ale Giggs hral dnes dobre a urcite ta prehra nejde na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prohra jde na celej tým. To je jasný.

Reagovat
vodka

fuck off.. .giggsy odehral velmi dobry zapas, chybel pohyb v utoku, Javi je proste zolik, do zakladu se fakt nehodi, Welbz predvedl za tu chvilu mnohem vic nadejnejsich akci, nez Chica za celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je proste dusa muzstva a dnes sme videli jak to vyzera, ked muzstvo sice nehra uplne zle, ale nema dusu

Reagovat
niflheim

Wazza je takový motor...ten jeho pohyb mezi útokem a obranou během zápasu je úžasný...a pokud nehraje, tak by to měl nějaký záložník zastávat, Giggsy to bohužel ale takhle neodlítá v tomhle systému.

Reagovat
vodka

giggs hral vyborne, zbytek proste cekal, ze se to vyhraje samo...

Reagovat
niflheim

Možná kdyby ale radši hrál na AM, tak by tam bylo více dynamičnosti...ale nevím, jestli by takhle Fergie třeba posadil Javiho.

Reagovat
vodka

wazza je prostě dominantní prvek at hraje jak chce...

Reagovat
Swarley

já jsem jednoznačně pro, že to je Wazzou...on je prostě pro nás naprosto, ale naprosto klíčový a už to říkám nějaký ten rok...

Reagovat
niflheim

Giggsy to odehraje ve středu...ale jen "odehraje"...on se fkat hodí spíše na ofenzivního záložníka, takovou tu roli střeďáka klasického, co musí lítat po prdeli nahoru-dolů tak nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně si nás nedovedu představit proti týmům jako Barcelona, Real, Bayern nebo Dortmund.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

No vlastně už od minulý sezony si to nedokážu moc představit. Dostali bysme asi pěknej čoud.

Reagovat
Masi

Real

Reagovat
smazaný uživatel

kludne mozme hrat s kazdym vyrovnane, nechapem co teraz idete resit..

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim. Loni sme vypadli ve skupině LM. Letos sme sice první ve skupině, ale máme hodně velký problémy porazit takovou Bragu či doma Galatasaray. Nechci vědět, co bysme dělali, mít těžší skupinu. V lize se strašně nadřeme na to, abysme porazili průměrný týmy. Teď tahle porážka. Výkony už druhým rokem nejsou vůbec optimální. Herně i takticky nám to skřípe. Prostě tyhle herně a takticky vyspělý týmy by nás roznesli se obávam.

Reagovat
iamek

Naprosta tragedie a odflaknuty vykon, ale jak jsem videl zaklad, tak jsem tusil pruser, ale doufal jsem, ze Alex dostane rozum jako proti Spurs o polocase, ale hovno. Hernandez je proste lepsi nahradnik a Ryan kdyz uz, tak je lepsi na leve strane nez ve stredu. Ve stredu musi byt dynamika a ne Giggs - Carrick. Otresne, otresne a zaslouzena prohra. Valencia by si mel par zapasu sednou na tribunu, protoze ta jeho jedna poloklicka na pravou stranu a centr do prvniho braniciho je uz kapanek smesne. A Young na prave strane byl taky dobry joke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Carrick - Andy pro pčíště Alexi, kdo se na to má dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, ManU

Reagovat
Rssa

Díky obraně MU, tiket vyšel Jen tak dál, kluci.

Reagovat
blaugrana

Koľko si vyhral scouser?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

4 stovky. A stejným dílem bych chtěl poděkovat i obraně Barcy.

Reagovat
blaugrana

Si mal podané, že fasnú góly hej? Ty had!

Reagovat
Rssa

U MU jen že inkasujou, u Barcy že dají oba kluby gól. Dalo se čekat s naši letošní obrannou hrou.

Reagovat
blaugrana

Ak sa to dá nazvať obrannou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce vypadá jak Dracula v civilu .... není on spíš z Transylvánie ?

Reagovat
Erdovec

OT: vím že to tu nepatří ale jsou tu i horší témata, je tu někdo kdo má technickou výšku/nebo na ni chodí, chci se zeptat jestli jste měli na střední deskriptivní geometrii a využili ji potom na výšce nebo vám byla k ničemu? vybírám semináře a trochu tápu, dík

Reagovat
Erdovec

ach jo člověk hodí dotaz pod preview a diskutuje se pod souhrnem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží na oboru, ne... Na IT ti bude deskriptivní geometrie dost k ničemu.

Reagovat
Erdovec

tak to je mi celkem jasné, jsem trošku bezradný s výběrem seminářů i když mám ještě do výšky hodně času

Reagovat
cristiano.K.

je 1,89m technická výška?

Reagovat
Erdovec

ne-e, mám 1,90m takže až od 1,90m prcku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se jdi vyucit hrncirem

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

dík za radu

Reagovat
cristiano.K.

s LFC papučem co mám na noze jsem i o něco vyšší

Reagovat
Erdovec

jdu objednat LFC papuče

Reagovat
cristiano.K.

http://www.curepink.cz/produkt/liverpool-fc-big-crest-mule-slipper11/12-289864/?CatID=2753

mám je teda v červeným no,koupila mi je stará a chytá se na ně víc špína,takže ta černá bude lepší

Reagovat
cristiano.K.

jak tam skáče,pozor rizikový titul

Reagovat
Erdovec

nemám starou ani mladou a jako psrávný chudý středoškolský student ani zbytečných 500,- takže to asi padá

Reagovat
cristiano.K.

já už pracuju,tak jsem si starou můžu dovlit

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

mně povídej, sice pracuju, ale 500 je furt dost peněz...teď v pátek mi policajti dali pětikilo pokutu za rušení nočního klidu člověk si na městě nemůže ani zabékat....

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa vychcať.

Reagovat
cristiano.K.

já dostal 2kila za nezastavení na stopce. Pane řidiči víte důvod vašeho zastevení? Myslíte tu nesmyslnou stopku?

Reagovat
vladis271

ja mám len 1,88

Reagovat
Erdovec

ber to tak že každý prostě nemůže být tak krasný, skvělý, inteligentní, vysoký a hlavně skromný jako já

Reagovat
smazaný uživatel

len? Ja mám 1,86 a najradšej by som si odrezal z lytka.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je kopytová výška, herbage by ti povedal.

Reagovat
cristiano.K.

pro jednoho prcek, pro druhýho kopyto,jděte do prdele oba

Reagovat
smazaný uživatel

a na jaký chceš jít obor?

Reagovat
Erdovec

no jo, to taky ještě vůbec nevím

Reagovat
Lacko_Boh

si nemal desku na stredej?

Reagovat
Erdovec

desku? já jsem teprve ve druháku takže mám ještě čas ale už musím vybrat semináře na příští rok

Reagovat
niflheim

To je celkem naprd, když ani nevíš, kde bys chtěl jít dál...to jsi teď na gymplu nebo na nějaké odborné?

Reagovat
Erdovec

normální osmiletý gympl vím že je to celkem naprd, nemůžu se moc rozhodnout jistě, chtěl jsem na práva ale právníků je plná prdel, škola je dost o šprtání, lae mě by to zas celkem bavilo, no a pak mi jde matika a fyzika, rozhodně zas nechci na nějakou zbytečnou školu kterou budu studovat a pak půjdu rovnou na pracák

Reagovat
niflheim

Gymply jsou fakt na dvě věci.

Reagovat
smazaný uživatel

chlast a kamarati

Reagovat
Trand

A pěkný holky.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

jojo, hlavně ten náš, vůbec mě nenaučili se učit protože když je člověk líný jako já a vidí že i když se neučí tak má z většiny předmětů 1 nebo 2 tak se na to vysere ještě víc

Reagovat
Erdovec

ale zas je fajn že máme ve třídě úplně super lidi, lepší kolektiv jsem neviděl

Reagovat
niflheim

Tak je to jenom univerzální odrazový můstek pro výšku...vesměs vyjdeš a nic neumíš, u odborných středních máš aspoň i praxi a vědomosti.

A kolektiv...ten jsme měli na střední parádní

Reagovat
Erdovec

jen závidíš nám gymplákům jak jsme skvělí, krásní, inteligentní a hlavně skromní

Reagovat
niflheim

Třeba kamaráda z gymplu vyhodili po roce z výšky, nedal si další přihlášku, tak musí čekat rok. A jelikož nic vesměs neumí a zkušenosti nemá...tak by ho vzali jen někam k pásu. Tam mu ty všechny vlastnosti jsou vskutku nápomocné.

Reagovat
Trand

Jj, hlavně, že umím popsat nervovou a rozmnožovací soustavu měkkýšů. Ale stejně bych na ten gympl šel asi znovu, konkrétně náš má za posledních 10 let nejnižší procento přijatých absolventů na VŠ asi 97%. Fakt se to hodí, jako příprava.

Reagovat
niflheim

Přesně, jako příprava. O tom to je. Tam se prostě předpokládá, že ten člověk půjde na VŠ.

Reagovat
Trand

Jj, no, když VŠ nedostuduješ, tak nemáš moc na výběr.

Reagovat
fantomas

Njn, což neni zlý, jen to neni pro každýho. Tak jakýpak "Gymply jsou fakt na dvě věci"?

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Lidi z obchodek co jsou na ekonomce jsou strašně tupí a neumí ani to, co by umět měli (nějaká ta podnikovka, účetnictví atd.). Takže tohle je taky relavtivní.

Reagovat
cristiano.K.

jsem tupej

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem se nikoho dotknout ....jenom popisuju realitu na ekonomce, kam chodím.

Reagovat
SunFells

Zase tam ale opravdu máte ty hezké holky, nevím co to tu gympláčci zkouší

Reagovat
niflheim

Já dělal sice IT střední, ale hned o patro níž byla umělecká část naší školy...takže o pěkné holky nebyla nouze

Reagovat
SunFells

Já podobně a nebylo si zrovna co stěžovat, ale ekonomky prostě byly na tohle top

Reagovat
cristiano.K.

to jo no, nás bylo 24 holek a 8 kluků,ale další ročníky už jeli půl na půl,ale furt tam bylo slušný řezivo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Já si teda nestěžuju.

Reagovat
cristiano.K.

to se neomlouvej,ale obchodku prostě dá každej blbec no

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde o to, že lidí co jsou se mnou teď ve třídě a jsou z obchodky neumí stejně nic navíc než my z průmyslovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

asi zalezi na tom, na jakou skolu chodis. U nas jsou lide z ucnaku a obchodky naprosti tupci, co se jinam nedostali. Zatimco v nasem gymplu mozna nebudou sami geniove ale vsichni se treba umi rozumne vyjadrovat a ovladaji zaklady pravopisu. Co se tyce holek, tak prisaham, ze u nas na gumplu nenajdes barbinu s cernyma vlasama, naspulenymi rty a leginy, kdezto na obchodkach jich je plno. A ja jako zastance tech inteligentnejsich hospodyn jsem na gymplu stastny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barbinu s cernyma vlasama? To jsou spis blondyny.

Reagovat
Kaze

Už nějakou dobu jsou u Češek móda černých vlasů. A většina z nich s nima vypadá hrozně.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na výšce, proto píšu, že ti z obchodek, co nějak uvařili scio na 40 percentil tam nemají co dělat.

Reagovat
vodka

Reagovat
Side

Chodím na VUT FSI do Brna, obor strojírenství a první semestr sem ju měl, ale to bylo asi jenom na zaplnění rozvrhu, páč jinak je úplně k hovnu a zatím sem to nikde nepoužil.

Reagovat
vodka

desktiptivu se vyser. na stavárně to máš jeden semestr a dá se to v klidu na učit i tak. neni to sice jednoduchá zkouška, ale když se naučíš perspektivu, mongeovku a axonometrii. Mongeovka je asi nejhorší, perspektiva je uplně v pohodě. Problém je, že nesmíš psat jak prase, protože se v tom pak začneš ztrácet a nevíš, kde který bod máš...

Reagovat
vodka

*axonometrii, tak nemáš prolém

Reagovat
smazaný uživatel

"škola je dost o šprtání"...jestli je právnická o šprtání, tak to potom nevím, o čem jsou jiné a mnohem náročnější obory

Reagovat
smazaný uživatel

*mělo patřit pod příspěvek Erdovce

Reagovat
minoLFC

o uceni

Reagovat
cristiano.K.

Suso nie je zranený

Napsal uživatel kwopor Sobota, 17 Listopad 2012 21:06

Rodgers vysvetlil, prečo 9 minút pred koncom I. polčasu duelu s Wiganom (3:0) stiahol 18-ročného Susa, ktorý dovtedy patril k tým lepším na ihrisku. "Cítil som, že na hrote útoku nie je taká, akú by som chcel. V zápase musíte robiť rozhodnutia," skonštatoval. "Vždy sa snažím využiť vlastnú intuíciu, no a cítil som, že táto zmena bude to najlepšie pre tím."

no nevím,jestli to byl mistrovský tah,Suso byl možná kuriozně nejlepší na hřišti, bůh ví jak by zápas dopadl,kdyby Wigan neudělal tu hrubku, ačkoliv Hendo,který ho nahradil vyměnil hrál dobře...

Reagovat
minoLFC

nieje taka co?

Reagovat
cristiano.K.

nechápu....

Reagovat
fantomas

"že na hrote útoku nie je taká,"

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

@sterling31

To Ben Watson I didn't realise it was serious as that ill be praying for a speedy recovery mate ill have you in my prayers every day #sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

1800. pro Thea v Arsenalu

Reagovat
rickroll

Official #FFC Team vs Sunderland: Schwarzer; Riether, Hughes, Hangeland, Riise; Duff, Karagounis, Sidwell, Kacaniklic; Ruiz, Berbatov #COYW

Subs: Stockdale (gk), Kelly, Senderos, Petric, Rodallega, Dejagah, Smith.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá se tu nějak změnit nick? Nebo musím založit nový acc?

Reagovat
fantomas

Novej.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, tenhle uz je proflaklej

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě to jen zajímalo čistě ze zvědavosti, nemam potřebu ho měnit

Reagovat
fantomas

Vraťte nám Sesse!

Reagovat
smazaný uživatel

REDKA

Reagovat
fantomas

Hmmm, podle mě to teda kontroloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Usty

skočil tam dementně, ale jednou nohou napřed a nebezpečí hrozilo až ze zásahu tou druhou.. a tam už šel nártem a vzal míč..

Reagovat
smazaný uživatel

Na BBC pisou two-footed.

Reagovat
fantomas

Jj, šel do něj zpříma a oběma nohama, míč trefil jednou podrážkou, ale byl tam včas, přesně, nohy neměl nikterak ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam sel obema nohama, tak se dava redka, i kdyz je ma na zemi. Musel bych to videt no

Reagovat
fantomas

No tak si počkej na MOTD. Jako redka to je pochopitelná, ale myslel to normálně dobře, měl všechno pod kontrolou.

Reagovat
Usty

mně přišlo, že ta druhá noha tam jakože ani nebyla.. šel tam, ale tou jednou nohou mimo hráče..

Reagovat
fantomas

Tu druhou měl jako po obrně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě červená to bejt neměla. Rozhodčí si to samozřejmě obhájí (stejně jako spoustu jiných hloupých rozhodnutí), ale naprosto zbytečně tím ovlivnil zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Chranit zdravi hracu je holt dulezitejsi nez tvuj dojem z toho, jestli rozhodci "zkazil" zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale prvú trafil loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je uplne nepodstatny

Reagovat
smazaný uživatel

Za také zákroky sa voľakedy nedavala...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v 90. letech

Reagovat
Usty

jééé.. za tohle né

Reagovat
stiflerovamama

Chodte uz do pice s tymi cervenymi

Reagovat
Tomekcz

jestli Hangeland dostal cervenou za to ze trefil mic tak ted Rose mel taky tahnout ven, uplne to stejny...

Reagovat
smazaný uživatel

"Lee Catrermole just got 'Cattermoled'.

Reagovat
fantomas

Hangeland sent off for Impersonating a Cattermole.

Reagovat
smazaný uživatel

"B-RED-e Hangeland."

Reagovat
Tomekcz

ted mu da loket jak prase a zas nic

Reagovat
ďuriLFC

Už to prehaňaju s takými to redkami

Reagovat
fantomas

Fakt vtipný, když je Probert o hlavu menší než hráč.

Reagovat
fantomas

A Sess posral už asi čtvrtou akci.

Reagovat
Rssa

OT: Když už tu je tenis atd., potřebuju poradit, dle zkušeností. Dárek pro rodiče.

Má tu někdo tyto fotoaparáty: Nikon L25, Kodak C1530 nebo Olympus VG-150?

Dík.

Reagovat
fantomas

Mackems fakt vypadaj, jak kdyby se přes tejden vůbec neviděli a scházeli se akorát na zápasy jak někde v přeboru.

Reagovat
fantomas

I make that the fourth time someone has got a straight red for a terrible tackle v Sunderland this season: J Gomez, Chico, Tiote, Hangeland

Hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Jol je teda hustej, ze sunda stredniho zaloznika a necha tam tri utocniky

Reagovat
Tomekcz

tak Ruiz hral normalne stazenej v zaloze a Hugo hraje spis kridlo nez utocnika, ve predu byl jen Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak uz jsem ten zakrok Hangelanda videl a podle me vcelku jasna cervena, tady nemel sudi moc na vyber.

Reagovat
Tomekcz

no ale Rose asi 2 minuty po tom udal prakticky to stejny a jeste tam skocil ze strany do hrace a nic...

Reagovat
vodka

Rose to udělal podle mě čistě, u Hangelanda se mi sekl stream...

Reagovat
kiwwi

Rose klasicky jednonozny sklz, na loptu, vyborne, cisto

Reagovat
rickroll

rozhodčí

Toť vše.

Reagovat
fantomas

Ale notak, blejt se na něj zase nedá.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/5R1PydOdXSc šel trochu jako vůl do toho

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Z toho posledního pohledu je krásně vidět, že to je prakticky one-footed challenge.

Reagovat
niflheim

Navíc kolíkama dolů...řeknu to takhle - šel tam tak jako tak jako debil. Rozhodčí klidně mohl dát pouze žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych vyloučil oba normálně jak to vidím.

Reagovat
vladis271

nie, fakt,, chápem chrániť hráčov, ale toto je moc

Reagovat
kiwwi

neni o com debatovat

Reagovat
vodka

Berba jak mu nemohli vzít balon...

Reagovat
fantomas

Reagovat
EL Gringo

Fletcher a predtym brvno fulhamu

Reagovat
vodka

to Senderos měl mít...

Reagovat
niflheim

Berba je frajer prostě.

Reagovat
niflheim

Senderos trochu bez přehledu.

Reagovat
Usty

já věděl proč prodal Fletchera a koupit Berbu !

Reagovat
niflheim

Stejně si myslím, že to Fulham i otočí.

Reagovat
fantomas

V 10 si tim nejsem tak jistej. SAFC má dobrou defenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

MON aky neurotik

Reagovat
vodka

nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz dole, Petric hore, to by mohlo pomoct. Aj tak Ruiz hraje v domacich zapasoch ho*no.

Reagovat
fantomas

Hezky pěkně

Reagovat
niflheim

Petrič

Reagovat
vodka

a Petrič mimo

Reagovat
niflheim

Jak Berba na něj hupsnul

Reagovat
smazaný uživatel

No nepisem ? Vyborne Jolovo striedanie.

Reagovat
kiwwi

podla mna chcel Rodalega strielat

Reagovat
vodka

rozhodně nechtěl přihrávat tak, jak to nakonec udělal.

Reagovat
vodka

kua, 11 proti 9...

Reagovat
fantomas

Fu

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Sheasy, proč sis sakra vybral zrovna Sunderland

Reagovat
fantomas

No tak snad ho to probere..

Reagovat
vodka

Sess krásná střela...

Reagovat
smazaný uživatel

Sess nádherně...

Reagovat
niflheim

Pěkný...

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon

Reagovat
kiwwi

fantasticke

Reagovat
I am Mancunian

pridaj si ma, budeme spolu fandit manchestru

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

nesklamem ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Gól kola

Reagovat
Honza Matoušek

Jak můžete teď koukat na fotbal?

Reagovat
fantomas

Já si tenis zapnul na poslední tři gamy druhýho setu, stačí..

Reagovat
madridcan

Lebo som Slovak...

Reagovat
niflheim

Jednoduše...sedím a koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No dobré, občas se podrbu na koulích. Ale jinak sedím a koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

ved preto

Reagovat
madridcan

Nevies kde v Kosiciach maju Prima Cool? Bezne som chodil do Krasnej, ale kamarat tam mal incident, tak hladame novy flek

Reagovat
niflheim

Incident?

Reagovat
madridcan

asi si si to pomylil zo slovom incest

Reagovat
smazaný uživatel

neviem vobec, ale na havnej v hociktorom podniku, co maju otvorene dlhsie, jak do desiatej, tak by mohli mat

Reagovat
vodka

já ležím

Reagovat
smazaný uživatel

že by to na portálu s názvem eurofotbal bylo až tak velké překvapení?

Reagovat
Usty

Vaughan je strašně ošklivej

Reagovat
vodka

Mignolet to mohl zdramatizovat trochu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale skvělý zákrok

Reagovat
Usty

to kopal Petrić?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, pěkne ho tam udělal na vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Berba si ještě nezvyk, že už se nepíská pro jeho tým

Reagovat
Usty

Reagovat
niflheim

Berba je frajer prostě...tu minulou sezónu prostě Fergiemu neodpustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

No,tak to uzavřu tím,že dneska prostě nebyl náš den,rozhodčí neustále pískal proti nám a měli jsme smůlu celkově.

Nemáme se za co stydět...

Jo a kuřata z Motspur Parku mají 6.správný tip v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte tu Berbovu fotku prec, v malom ramecku vyzera ako snapshot z tretej serie Walking Dead

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnusák.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusak zo Zahulime, uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem si stáhl MOTD a musím říct, že Kompany je neuvěřitelnej sympaťák

Reagovat
kiwwi

bol trapny

Reagovat
smazaný uživatel

to si pleteš s 'Arrym

Reagovat
kiwwi

ne - Kompas tam sedel jak 5 penazi a dokopy nepovedal nic, co by stalo za zmienku

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Arsenal byl pro ně v téhle sezóně zatím nejtěžší soupeř, pro mě za zmínku stojí

Reagovat
kiwwi

jaj tak, uz teda chapem o co tu od zaciatku ide

Reagovat
smazaný uživatel

Ak kapitan najlepsieho muzstva v lige pochvali superove muzstvo, je to vzdy kompliment jak hrom.

Reagovat
kiwwi

to je pravda...Evra minule pochvalil City

Reagovat
tomasinho

Herbe, dneska se dívej na pořádný fotbal.

Reagovat
A Seleção

AS Roma-Torino?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
niflheim

Bears - 49ers?

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Defenzivní nuda.

Reagovat
niflheim

Farám nad tím, jestli se nebudu dívat...jdu na volejbal a potom do hospy, přijdu domů celkem pozdě a ještě se musím učit...uvidím no

Reagovat
miky10

Chazy by tě hnal.

Reagovat
Trand

Klidně, ale mě nebaví zápasy, kde se musí hned po první akci v downu puntovat, protože tým nepřejde přes 10(proto mě nebavili včerejší Jets-Rams) a ani zápasy jako Pats-Colts. Mám rád vyrovnaný matche, jako třeba byl Rams-49ers nebo Bills-Pats. Ale jestli budu vzhůru, stejně si to pustím.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na motd a Gallas měl dobrej zápas teda. 4 góly přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor great character prej.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla fakt tragedie ten Kompany, nerekl vubec nic zajimavyho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bylo vidět, že je nervózní jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, byl tam zbytecnej, dva hoste bohate staci, minuly tyden tam byl Owen taky navic.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jemu to aj naposledy išlo proti nám. Celkovo je v tejto sezóne komický.

Reagovat
fantomas

Fakt mě těší, že u nás valnou část angažmá patřil k pěti nejlepšim stoperum ligy a po přestupu se pohybuje spíš na opačnym pólu spektra.

Reagovat
niflheim

Proti Chelsea šlo taky skoro všechno přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pearce v hledáčku Liverpoolu

Alex Pearce má na stole nabídku nové čtyřleté smlouvy, zatím ji ale nepodepsal. A možná ji ani nepodepíše, podle anglických médií se totiž obránce Readingu v zimě pokusí získat Liverpool.

... len tak čisto pre informáciu, je to dobrý stopér? Má dobrú rozohrávku? Vie niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu snad nedojde, aby delal v LFC ctvrtyho stopera... Rozehravku ma solidni, ale zadna jistota to taky neni. V Champu byl sice opora, ale potrebuje si jeste zvyknout na PL tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

... takže len taký žvást... My ho ani nepotrebujeme,.... A dík.

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na hrubasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu by to uskodilo a vam by byl na hovno

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wisdom je primárně CB?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

.. Chtěli jste mě na ostrovech, tak mě tu máte ..

Reagovat
fantomas

Tak kolik sebevrahů vedle mě právě ladí stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Většina sleduje AS vs. TORINO

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Liga chodcu tu nikoho nezajima

Reagovat
herbage

náhodou pěkný match

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobre, zes ho chytil live, kdyz na Arsenal se vzdycky divas az v pondeli

Reagovat
herbage

nemůžu za to, že překopli blbci o víkendu optickej kabel z Plzně do Klatov

Reagovat
miky10

"vzdycky"

Reagovat
herbage

tak já nevím, na co hrubas narážel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to tvoje klasicky "my sme hrali dneska? "

Reagovat
herbage

to je párkrát do roka, ne 20x

Reagovat
miky10

Hádám na to, že asi tak dvacetkrát za sezonu nevíš, kdy Arsenal hraje a výsledek se dozvíš v to pondělí.

Reagovat
Side

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Wow, tak to sme s herbem už čtyři.

Reagovat
Maresma

Tak dává to YES a navíc mám vsazeno.

Reagovat
miky10

No, tak se taky mrknu.

Reagovat
I am Mancunian

ja tiez

Reagovat
fantomas

Koukáte s kiwwim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

On tě furt nepotrvrdil?

Reagovat
I am Mancunian

nie, mam pocit, ze je to kvoli takym ako si ty, len sa tu smejete a potom si mysli, ze si robim srandu

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Je mi líto.

Reagovat
I am Mancunian

klames

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se strasne rad dival, ale bohuzel musi mit skola prednost WHU se mi letos libi a Potters rad sleduju vzdycky, predpokladam, ze to bude zajimavej zapas.

Reagovat
cristiano.K.

digi sport

Reagovat
Side

Ty vole, Huth s tím knírem

Reagovat
fantomas

Matty je taky dobrej.

Reagovat
Maresma

Panečku, to je podívaná.

Reagovat
Side

Reagovat
miky10

Boha

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náběh..

Reagovat
Maresma

Kurvaaa, mám under, tak betonujte.

Reagovat
Maresma

No ještě se div.

Reagovat
kiwwi

neviem co si mam mysliet o Nzonzim...miestami mi pride ako strasny drevak a miestami ako uzasny futbalista

Reagovat
Maresma

Trefil to parádně, no.

Reagovat
fantomas

Však on neni dřevěnej, jen je to šílený prase. Defenzivnější Shelvey, když to tak řeknu.

Reagovat
kiwwi

mozno je to tou vyskou, ale nohy ma velmi sikovne...to je ale presne typ hraca, ktory dokaze prehrat sam superovu zalohu...silny, sikovny, dobra kondicka

Reagovat
fantomas

Jj, kdyby neměl v hlavě tak vymleto (na hřišti minimálně), normálně bych ho měl rád. Už i Blackburnu pár zápasů udělal.

Reagovat
cristiano.K.

no jestli si vybere reprezentovat Francii,tak to jen potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
soukup

ale klasická Pulisova kombinace Nzonzi - Whitehead/Whelan letos zatím nedělá ze zápasů nějakou úchvatnou podívanou

Reagovat
herbage

zapomněl jsi na Adama, který doplňuje tenhle trojblok hrůzy

Reagovat
soukup

srovnávat Adama s Whiteheadem nebo Whelanem může jen mimoň

Reagovat
herbage

jen reakce na to, že letos hrajete takové 4-5-1, takže nemáte ve středu jen dva hráče jako dříve, ale tři

Reagovat
soukup

ale Adam narozdíl od Whelana má odvahu nahrát i směrem dopředu a narozdíl od Whiteheada umí vůbec nahrát, takže sem ho nepočítal... no a Nzonzi je schopnej všeho

Reagovat
fantomas

Adam je citelně předstrčenej, spíš 4-2-3-1, případně 4-4-1-1.

Reagovat
soukup

tak předstrčenej, on se někdy prostě jen nevrací

Reagovat
herbage

mně to spíš přijde jako takové upravené 4-4-2, kdy Walters je uměle vystrčen na křídlo a sbíhá si z druhé vlny na hrot

Reagovat
fantomas

? A kdo hraje RM/druhý ST? 4-4-2 to v tomhle složení bejt fakt nemůže, leda snad že by se N'Zonzi posunul napravo.

Reagovat
herbage

však řikám, že takové upravené, ale ne 4-4-2

Reagovat
fantomas

No pořád je to spíš upravený 4-2-3-1 nebo to tvoje původní 4-5-1 než 4-4-2.

Reagovat
Dominator

Hmm, ten West Ham nedostal gol od Newcastlu ani Manchesteru City, ale od Stoke je schopny poriadne fasnut...

Reagovat
Tomekcz

se Stoke by prohrala i Barca, kdyz maj den

Reagovat
fantomas

Nic neobvyklýho. Holt musí dělat hru, tvořit, což mu bez Vaz Teho s Jarvisem asi nikdy nepude.

Reagovat
fantomas

2000. pro výsledky 5:2 v NLD.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Minister

Ten gól Stoke parádne nacvičený signál

Reagovat
kiwwi

Nolan je taky zmrdecek nesympaticky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Duvod?

Reagovat
kiwwi

vkuse picuje na protihracov, rozhodcu, do prasackeho zakroku tiez nema problem ist...ale to neustale picovanie mi na nom strasne vadi...nieco jak Agger

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Nepřijde mi, že by Agger nebo Nolan extrémně "pičovali". Oba to jsou frajeři zapálení pro hru, nic víc bych v tom nehledal.

Reagovat
kiwwi

u nich dvoch a este Crouch a Carroll to je extremne...fakt si nevybavim hracov, u ktorych by mi to vadilo viac

a Nolan este k tomu vie pridat taky povysenecky vyraz

Reagovat
tomasinho

Všichni čtyři jsou mí velcí oblíbenci právě.

Reagovat
kiwwi

ja to napriklad nemam rad ani na Rooneym, ale ten to nerobi aspon 100x zo 100, proste niektore vyroky rozhodcu prijme normalne, Agger a Nolan NIKDY!!! proste nahodia ironicky usmev a vypicuju rozhodcovi

Reagovat
tomasinho

Nesmysl.

Reagovat
soukup

to musíš asi hodně nenávidět Bellamyho, tomu šlo vždycky odezírat fakování ze rtů co dvě minuty

Reagovat
kiwwi

jezis toho mi ani nepripominaj, to je Agger na druhu...ani jeden vyrok rozhodcu vzivote neprijal, vkuse same fuck fucking fuck aj keby niekomu zlomil nohu a rozhodca odpiska faul tak mu vypicuje

Reagovat
soukup

ale u něj mě to nikdy moc neštvalo, člověk prostě ví, že je to totální magor když je na hřišti. Naopak sem se i smál, když vystřídal a za dvacet vteřin sem ho viděl jak řve přes půl hřiště na sudího fuck off a vraždí pohledem kvůli nějakýmu nesmyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre no. Ja to holt nemuzu moc objektivne posoudit, jeho hru zboznuju

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

o hre nevravim nic

Reagovat
fantomas

Nebo Evra.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
fantomas

Bože, dyt je to šíleně ukecanej hráč. Sice často remcá v žertu (nebo to tak aspoň působí), a vůbec nejčastějc na rozhodčí, ale dokáže mě tim pěkně vytočit (připomínám, že nepatřim k zástupu lidí, co ho maj za zmrda, jen je roztomilý, že Aggera vystřihneš z fleku, ale na zřejmej příklad z vlastního tábora šíleně valíš oči).

Reagovat
kiwwi

keby som mal niekoho od nas vybrat tak Rooney, sem tam aj Rio, ale Evra proste nie...casto krat vyslovene s rozhodcom zartuje, alebo sa ospravedlnuje...schvalne si to vsimaj a vsimaj si Aggera, to je nebo a zem

Reagovat
tomasinho

Ano, borec a zmrd, přesně nebe a zem.

Reagovat
fantomas

Rio je taky napřesdržku, Rooney se spíš debilně tváří, mi přijde. Každopádně Evra patří k elitnim kecálistum, ať už v žertu nebo ne, tak tu na mě neval oči.

Reagovat
kiwwi

ja vravim od zaciatku o picovani rozhodcom!!!!!!

Reagovat
fantomas

No však. Evra pičuje, vtipkuje, omlouvá se, v jednom kuse kecá. I to může bejt děsně otravný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

Reagovat
I am Mancunian

len za to ze si to ty kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nádhernej signál, škodáá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se teď herbovsky chystám zkouknout LFC s Wiganem... někdo, kdo by to tu tady se mnou prožíval?

Reagovat
tomasinho

Kurňa, vidíš to, já to měl v plánu a zapomněl to stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, já se zase klasicky zasekl u MOTD.

Reagovat
tomasinho

To už mám projeté.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už se to podařilo stáhnout, nějakej údajnej 720p rip, v MKV, 900mb a ta kvalita je jak kdyby to někdo nahrával na Siemens v 3GP.

Kaze!!! Zkus mi ještě někdy namluvit, že MOTD v 720p můžou bejt i menší, než klasicky ty 2GB!

Reagovat
Maresma

Kouknul bych se na první půlku, kterou sem neviděl, ale nechce se mi to stahovat.

Reagovat
tomasinho

Ta prý byla hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam 37 minut Suso.

Mg, vždyť zatim to teda fakt není cokoli s pěti obránci. Zatim teda normálně Wisdom, Skerts, Agger, Glen. José na křídle. Tak proč se všude psalo něco jinýho?

Reagovat
herbage

herbovsky by mělo znamenat něco jako ve "velkém stylu" či "s přehledem" a ne tohle. Tyhle negativní konotace které zde implikujete se mi nelíbí

Reagovat
tomasinho

Adama převalí pupek a hned faul.

Reagovat
tomasinho

Škoda, výhra před tím vražedným losem by se hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva na nějakym podřadnym programu na Barrandově, sponzorovaným Bleskem, hraje v pozadí YNWA?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele