Jsem pyšný, radoval se po pohárovém triumfu Deschamps

15.04.2012, 18:04
Aktuality
Olympique Marseille jde v Ligue 1 od porážky k porážce, jeho fanoušky ale mohou těšit alespoň dobré výsledky v pohárových soutěžích. Francouzský klub si letos zahrál čtvrtfinále Ligy mistrů, včera pak triumfoval nad Lyonem ve finále Coupe de la Ligue...

"Všechny trofeje jsou překrásné, není totiž snadné na ně dosáhnout. Toto je šestá za tři roky. Pro klub, který předtím sedmnáct let nic nevyhrál, je to důvod k hrdosti. Uznání patří především hráčům, ale rád bych vyzvedl i práci svých spolupracovníků. Jsem pyšný, i když to samozřejmě nezmění fakt, že v lize se nám nevede," prohlásil po utkání trenér Didier Deschamps.

Na Stade de France se hodně dlouho čekalo na změnu skóre a o majiteli trofeje muselo rozhodnout až prodloužení. V tom Deschamps poslal na hřiště Brandaa, který se mu ve 105. minutě odvděčil brankou. Někdejší kouč Juventusu se pak po utkání odmítl vyjádřit na téma svého možného odchodu z Marseille.

"Nechte mě užít si pocit radosti, poslední dobou k tomu moc důvodů nebylo. Sezona končí 21. května a do té doby nebudu odpovídat na žádné otázky ohledně mé budoucnosti. Nyní chci oslavit výhru se svou rodinou," řekl Deschamps.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Filip12

házenkář je pán a Brandao ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi Praděda

Reagovat
Filip12

Reagovat
fabec1222

OT:https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFEVW16bjZNbjJfQWdXdUYzVnN2TGc6MQ#gid=0 prosim vyplnit :(, je to duležité pro mojí ročníkovou práci

Reagovat
Filip12

Reagovat
domingo

Mas to tam, ale je to teda priserny dotaznik

Reagovat
Josifek

No jako masakr, už jen to věkové rozmezí je docela zajímavé...zjištovat vliv reklamy na člověka naprosto "dokonalou" otázkou Má na vás při nákupu reklama vliv?, to je pecka, to budou velmi validní závěry...

Reagovat
fabec1222

tak cílem je zjistít, jestli a jak funguje reklama na člověka :), takže tam musí bejt i otázka jestli na něj vůbec působí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam.

Reagovat
fabec1222

kdo mi to vyplnil 20x úplně stejně ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele