Aktuality

Mazuch: Je to pro mě prestižní zápas, chceme v Liberci vyhrát

Obránce Dněpropetrovsku Ondřej Mazuch se netají tím, že je pro něj nadcházející 4. předkolo Evropské ligy s Libercem mimořádně prestižní. Na souboj s krajany se těší a věří, že si s ukrajinským celkem ve čtvrtek odveze z úvodního duelu pod Ještědem výhodný výsledek do odvety, nejlépe vítězství.

Galatasaray chtěl vyměnit Baroše za Quaresmu, Besiktas to odmítl

Útočník Milan Baroš z Galatasaraye do Besiktase nepřestoupí. Viceprezident Besiktase Ahmet Nur Cebi potvrdil, že od městského rivala nabídku získat třicetiletého českého hráče klub dostal, ale vedení ji po poradě s realizačním týmem odmítlo.

Horváth: Při příjezdu na stadion mě přepadla nostalgie

Kapitán Plzně Pavel Horváth přiznal, že při příjezdu na stadion krále Baudouina prožíval nostalgické vzpomínky na svůj reprezentační debut, který se odehrál v roce 1999 právě v Bruselu. Konkrétní zážitky se mu ale už nevybavovaly.

Ramise v obraně Mallorky nahradí Geromel

Brazilec Pedro Geromel se stal posilou Mallorky. Vedení španělského klubu získalo šestadvacetiletého obránce z Kölnu, který sestoupil z bundesligy. Geromelovým úkolem bude nahradit v sestavě Mallorky Ivana Ramise, jenž zamířil do anglického Wiganu.

Souboj s Lokerenem nemá favorita, míní hráči Plzně

Jako souboj dvou týmů s podobným stylem hry i její úrovní vidí plzeňští hráči svůj čtvrteční duel play off Evropské ligy s Lokerenem. I proto prý nemá zápas favorita a o postupujícím rozhodne momentální forma. Trenér Pavel Vrba věří, že se podaří zacelit mezeru po zraněném Danielu Kolářovi.

Mutu podepíše v Ajacciu smlouvu na dva roky

Rumunský útočník Adrian Mutu se definitivně stane posilou Ajaccia. Kontroverzní hráč rozvázal smlouvu v italské Ceseně, se kterou v minulé sezoně sestoupil do druhé ligy, a ve francouzském týmu podepíše příští týden kontrakt na dva roky.

Poulsen je v Ajaxu, zahraje si už sedmou evropskou ligu

Dánský záložník Christian Poulsen přestoupil do Ajaxu Amsterdam a vyzkouší si už sedmou evropskou ligu. S jednatřicetinásobným nizozemským mistrem podepsal dvaatřicetiletý hráč smlouvu na dva roky.

Matějovský: Začít sezonu na Feyenoordu není lehké, ale těším se

Zranění kotníku jej připravilo o začátek sezony, do nového soutěžního ročníku skočí kapitán Sparty Marek Matějovský rovnýma nohama až v těžké bitvě na padesátitisícovém stadionu Feyenoordu Rotterdam v prvním zápase 4. předkola Evropské ligy.

Agüero bude Manchesteru City chybět přibližně měsíc

Přibližně měsíc se bude muset Manchester City obejít bez útočníka Sergia Agüera. Čtyřiadvacetiletý Argentinec si zranil koleno hned v prvním utkání anglické ligy, do níž obhájci titulu vstoupili vydřenou výhrou 3:2 nad nováčkem ze Southamptonu. Klub měl ovšem obavy, aby zranění nebylo vážnější.

Koeman: Chceme odčinit krach v Lize mistrů a Spartu vyřadit

Jako obránce proslul množstvím dalekonosných gólových tref i sbíráním trofejí, teď jako kouč křísí slávu Feyenoordu Rotterdam, s nímž se ve čtvrtek postaví v play off Evropské ligy proti Spartě. A jméno Ronalda Koemana má i na trenérské lavičce stále zvuk. Sparťané jej teď budou chtít rozesmutnit.

Nevypadá to dobře, říká Hoeneß k příchodu Martíneze

Rekordní přestup Javiho Martíneze z Athleticu do Bayernu Mnichov se dost možná neuskuteční. Připustil to prezident bavorského klubu Uli Hoeneß, podle nějž vedení baskického celku dělá vše proto, aby defenzivního univerzála ve svém týmu udrželo...

Ruská fotbalová federace čelí nařčení z plýtvání s penězi

Ruská fotbalová unie (RFU) podle šéfa poslaneckého klubu nacionalistické strany Igora Lebeděva rozhazuje peníze. Jeden z kandidátů na nového šéfa RFU kritizuje svaz za to, že zbytečně utrácí za drahé kontrakty zahraničních trenérů místo toho, aby investovala do rozvoje fotbalu v regionech.

Pepe po úderu do hlavy zmešká Superpohár s Barcelonou

Portugalský reprezentační obránce Pepe nenastoupí do čtvrtečního úvodního zápasu španělského Superpoháru proti Barceloně. Stoper Realu Madrid se nestačí zotavit poté, co v prvním kole domácí ligy s Valencií musel odstoupit kvůli úderu do hlavy.

Lyon doufá v udržení Llorise, pravděpodobný je odchod Cissokha

Ve Francii už začala ligová sezona a vedle hráčů mají napilno také členové vedení jednotlivých klubů. Platí to například o Lyonu, v jehož případě je ve hře odchod dvou francouzských reprezentantů. V případě brankáře Huga Llorise vypadá nadějně jeho setrvání, jednání ovšem probíhají o odchodu obránce Alyho Cissokha...

Conte s odvoláním proti vysokému trestu neuspěl

Trenér italského mistra Juventusu Antonio Conte neuspěl s odvoláním proti desetiměsíčnímu trestu za účast v rozsáhlé sázkařské a korupční aféře. Odvolací soud italského svazu naopak potvrdil, že hráči turínského klubu Leonardo Bonucci a Simone Pepe, kteří rovněž byli vyšetřováni kvůli ovlivňování výsledků, trestáni nebudou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele