Primera División - souhrn 36. kola

16.05.2009, 21:56, aktualizováno 17.05.2009, 23:07
Komentáře a souhrny
V posledním dnešním zápase se díky brance Diega Forlana radovalo Atlético z důležité výhry nad Valencií. Real Madrid prohrál ve Villarrealu a mistrem se tak stala Barcelona, nic na tom nezměnila její prohra na Mallorce. V neděli vpodvečer se bojovalo hlavně o záchranu. Betis urval veledůležité tři body proti Almerii, Espanyol doma zdolal Bilbao. Numancia a Gijón vykřesaly výhrou naději, stále ale zůstávají v sestupové zóně.

CA Osasuna - Sevilla FC 0:0

16.05.2009 20:00

Góly: -

Bezbranková remíza přitížila domácímu týmu, který po celý zápas hýřil aktivitou a bojovností, leč nedokázal tyto pozitivní atributy přetavit v kýžené vítězství. Chybělo přesnější zakončení a v případě Nekounamovy rány z přímého kopu i trochu více štěstí. Osasuna musí čekat na výsledky zítřejších duelů, které jí mohou přidělat další vrásky na čele. Pro jejího dnešního soupeře je výsledek veskrze příznivý.

Snahou překypující Osasuna si v prvé půli vytvořila řádku dobrých příležitostí. Ještě než na ně přišla řada, musel odstoupit pro zranění Juanfran. V šestadvacáté minutě bylo v pokutovém území andaluského celku horko, když sérii nepříjemných centrů zakončila Plašilova vynikající přihrávka na Waltera Pandianiho, který z malého vápna přestřelil branku. K jeho obraně, ve skluzu bylo zakončení obtížné.

Červenočerní se snažili a z tlaku vytěžili další šance. Po půlhodince hry nastřelil opět agilní Pandiani placírkou břevno, přičemž bylo jeho původním úmyslem odcentrovat. Do konce prvního poločasu se Osasuna usídlila na půlce Sevilly, ale dále než k vápnu její akce nedorazily.

Ve druhém poločase se andaluské mužstvo odvážilo zaútočit a dá se i říci, že bylo nebezpečnější. Již v úvodu, konkrétně v devětačtyřicáté minutě, podržel své mužstvo kapitán Andrés Palop. Javad Nekounam nasměroval svůj takřka dokonale provedený přímý volný kop do šibenice Palopovy branky, úplné dokonalosti zabránil excelující Palop, jenž byl v růžku, naneštěstí pro domácí, včas.

Následovala hluchá dvacetiminutovka, v níž jsme nemohli vidět žádnou větší příležitost. Hra se vyrovnala a odehrávala se spíše mezi šestnáctkami. V sedmasedmdesáté minutě se domácím ulevilo, když Fabianova hlavička skončila na břevně. Vzápětí trefil Diego Capel v dobré příležitostí boční síť, téměř identicky si počínal i Jesús Navas o pár minut později.

Závěr nebyl nikterak zajímavý, nepočítaje dvě červené karty. Sevilla nepřipustila žádné velké drama, domácí mužstvo bylo v útočné křeči. Nicméně, po vyloučení Sergia za faul na unikajícího Capela se z následné akce mohl prosadit Fabiano, jenž si ve vápně zpracoval míč a vyslal střelu. Ricardo Lopéz se jen ohlédl, míč ale udeřil jen do reklamního panelu.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Getafe CF 1:1

16.05.2009 20:00

Góly: 85. Riki - 47. Roberto Soldado

Deportivo La Coruňa remizovalo s Getafe, domácí celek si tak výrazně zkomplikoval cestu do evropských pohárů, hosté zase zůstávají v boji o udržení.

Getafe dlouho vedlo po gólu Soldada, Rikiho gól pět minut před koncem řádné hrací doby ale rozhodl o dělbě bodů. Paradoxně hrával Riki dřívě právě za Getafe a nyní tomuto týmu vlastně zkazil možnou jistotu udržení se v soutěži. Na Getafe tak nyní budou čekat klíčové duely s Numancií a Santanderem. Hosté začali lépe, zastřeloval se Casquero a napoprvé pálil zdálky mimo, napodruhé byl proti gólman Aranzubía. Pak se ke slovu dostal Depor, ale šance Lafity, Bodipa a Verdú vyřešil Ustari.

Krátce po změně stran se dostal ke slovu útočník Getafe Soldado, když si naběhl na centr Davida Cortése a zblízka překonal hlavičkou Aranzubíu. Domácí odpověděli pokusem Bodipa, ale skvěle se vyznamenal Ustari. Těsně vedle branky pak střílel domácí Andrés Guardado. Nebezpečné ale bylo i Getafe, ale možnost Kalu Ucheho řešil domácí gólman. Ale v 85.minutě Depor vyrovnal. Ustari jen vyrazil střelu Guardada, k míči se dostal Riki a poslal jej do sítě.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 3:2

16.05.2009 22:00

Góly: 17. Robert Pirès, 62. Cani, 90. Joan Capdevila - 46. Rafael van der Vaart, 88. Gonzalo Higuaín

Poslední jiskřička naděje Realu uhasla. Bílý balet prohrál ve 36. kole na hřišti Villarrealu v poměru 2:3 a definitivně tak skončil na druhém místě za novým mistrem z Barcelony. "Žlutá ponorka" plným bodovým ziskem oživila své naděje na účast v Lize mistrů.

Tři kola před koncem je jasno o novém španělském šampionovi. Duel mezi Villarrealem a Realem stanovil konečné pořadí na prvních dvou místech La Ligy. Titul si po třech letech odnese Barcelona, loňský vítěz Real Madrid skončí druhý.

Trenér Pellegrini vyslal do boje tu nejsilnější sestavu, zatímco jeho protějšek Juande Ramos musel řešit absence Pepeho, Gutiho, Sneijdera, Gaga, Marcela a Metzeldera. Do stoperské dvojice nastoupil ke Cannavarovi Heinze, na levého beka Miguel Torres, nalevo v záloze Van der Vaart, uprostřed Lass s Javi Garcíou a v útoku s Raúlem nastoupil od začátku Huntelaar.

Nejprve po centru Javi Garcíi tečoval míč Gonzalo, ale Diego López zachránil. Vzápětí pálil z přímého kopu nad Capdevila. Pak zahodil obrovskou šanci Heinze, po centru Van der Vaarta a přiťuknutí Javi Garcíi. V 15. minutě vyrazil Diego López přímý kop Van der Vaarta. Následně zafungovalo přísloví nedáš - dostaneš. O dvě minuty nato totiž nacentroval Ibagaza a Pires přesnou hlavičkou překonal Casillase.

Avšak místo nasazení Real vlastně až na občasné průniky Robbena nic nepřevedl. Ve 43. minutě naopak vyzkoušel pozornost Casillase tvrdou střelou Rossi. Po přestávce měl však takřka okamžitě Bílý balet důvod k radosti. Miguel Torres nacentroval na vzdálenější tyč, Higuaín zakončoval a míč nakonec dorazil do sítě Van der Vaart.

Inkasovaná branka domácí zaskočila. Krátce nato zkoušel neúspěšně oblouček Robben. Na druhé straně vyzkoušel pozornost Casillase Llorente a pět minut nato střílel nad Rossi. Pěknou odpověď připravil Robben, který prošel přes několik hráčů, ale střelu neumístil dobře.

V 61. minutě nepřekvapil Casillase střelou Capdevila a tři minuty nato se domácí opět ujali vedení. Po závaru ve vápně se míč odrazil od Cannavara přímo ke Canimu, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí branka uklidnila a Real se opět na dlouhé minuty na nic nezmohl.

V 84. minutě vstřelil gól střídající Nihat, který nebyl pro ofsajd uznán. Ovšem, když se tatáž situace opakovala chvíli poté na druhé straně, poté co Higuaín v jasném postavení mimo hru nadvakrát zakončil, Medina Cantalejo gól uznal. "Žlutá ponorka" se nicméně nevzdala a chyba Casillase ji pomohla k vítězství.

V 90. minutě totiž po rohu madridský gólman špatně vyběhl, centr pouze nadzvedl a Capdevila se zblízka nemýlil. Poslední anekdotkou bylo zakončení rukou v podání Raúla, za které kapitán Realu vyfasoval žlutou kartu. Závěrečný hvizd utkání rozpoutal radost v Barceloně, smutek v Madridu a ponechal naději Villarrealu.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Recreativo Huelva 1:0

17.05.2009 17:00

Góly: 88. José Javier Barkero (pen.)

Numancia dokázala urvat všechny tři body ve veledůležitém střetnutí s Recreativem Huelva a stále ve skrytu duše živí naději na udržení se. S ohledem na další zápas, ve kterém se Pachedovi muži střetnou s madridským Getafe, které dělí od Numancie právě tříbodová propast, není možnost záchrany snem či iluzí, nýbrž možným vyústěním celé zápletky. Pro bojovníky z Numancie by to bylo velké zadostiučinění.

To mužstvo Recreativa Huelva balí zavazadla a s největší pravděpodobností opouští nejvyšší soutěž. Po dvou letech v La Lize ho čekají boje v Segunda Division.

Zápas to byl podle očekávání velmi nervózní, obě mužstva pečlivě bránila a došlo i k několika tvrdším zákroků na hranici snesitelnosti. Hra byla velmi vyrovnaná a nedá se říci, že by mělo to či ono mužstvo navrch. Fotbalové krásy bylo poskrovnu, jak se patří na dobrý záchranářský souboj.

První poločas nepřál fotbalovým labužníkům. Míč se do pokutových území takřka nedostal, nepočítaje rychle odchýlené centry. První vážnější příležitost měl aktivní Javi González Del Pino, ale z malého vápna se nedokázal do Cismova centru trefit. Na druhé straně s velkou jistotou zasahoval Juan Pablo Colinas proti horší ráně Vazquéze. Vše podstatné se odehrálo ve druhé půli, tak kvapem k ní.

Čím více se nachyloval čas konce druhého dějství, tím více se na hřišti přiostřovalo. Rozhodčí hnedle několikrát tasil žlutý kartónek, v závěru došlo i na ten červený. V průběhu druhé půle přišel na hřiště nejlepší střelec Numancie, jenž v posledních týdnech spíše strádal, José Javi Barkero, jež se poprvé ukázal v dvaasedmdesáté minutě. Jeho kulišárnu však Riesgo s vypětím všech sil lapil. Následovala hra plná faulů, nervozity a emocí, bez jakékoliv příležitosti, ba snahy vytvořit si jí.

Zápas rozhodl pokutový kop. Gorka Brit byl faulován Alainem Nefem a Peréz Lasa odpískal penaltu. Následné protesty rozhodnutí nezměnily, naopak hostům přitížily. Andres Lamas nevybíravým způsobem seřval rozhodčího a byl poslán do sprch.

Rozhodující okamžik zápasu. José Javi Barkero trefuje přesně k tyči a je rozhodnuto. Nedlouho poté přichází závěrečný hvizd a radost na sórijský způsob. Naděje umírá poslední.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Valladolid 3:2

17.05.2009 17:00

Góly: 4. Óscar Serrano, 60. Jonathan Pereira, 85. Nikola Žigić - 13. Víctor, 20. Henok Goitom

Santander ukončil čekání na výhru a po třech porážkách v řadě si doma poradil s Valladolidem. Racing je tak jenom krůček od záchrany v Primera Division.

Pro domácí začalo utkání tím nejlepším možným způsobem. Již ve čtvrté minutě našel Sepsi Serrana a ten v poklidu překonal Asenja - 1:0.

Rychlá branka domácí uklidnila, problémem ale bylo, že až příliš. V následujících minutách totiž Racing ukázal, proč stále nemá jistotu setrvání v nejvyšší soutěži. Ve 13. minutě nedokázal odklidit míč do bezpečí Valera, Victor si vyměnil míč se Sesmou a od tyče jej následně poslal do sítě - 1:1.

To ovšem nebylo vše. O sedm minut později se Marcano rozhodl pro riskantní přihrávku přes vlastní pokutové území, které se zmocnil Pedro Leon. Do akce se poté zapojili ještě Sesma, Victor a nakonec skórující Goitom - 1:2.

Santander byl v první půli lepším týmem a měl více šancí. Dvě opravdu velké neproměnili Pereira a Pinillos, v úvodu druhé půle pak selhal Žigič. Důležitý moment přišel ve 48. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Bea. Racing tak dostal výhodu dlouhé početní převahy a nakonec jí také patřičně zúročil.

Nápor odstartoval Asenjův zákrok proti hlavičce Žigiče, v další šanci mířil nad Marcano. Zasloužené vyrovnání nakonec přišlo po hodině hry, Serrano uvolnil Pereiru a ten tváří v tvář Asenjovi nezaváhal - 2:2.

Valladolid po změně stran příliš nebezpečný nebyl, z dálky domácí fanoušky vystrašil Victor, to bylo ovšem vše a Tono se mezi třemi tyčemi poměrně nudil. Na dálku tak mohl povzbuzovat své spoluhráče, kteří si po brance na 2:2 nedokázali vypracovat nějakou příležitost. To se změnilo až pět minut před koncem, Munitis našel Žigiče a ten rozhodl o tom, že tři body zaslouženě zůstanou v Santanderu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Málaga CF 2:1

17.05.2009 17:00

Góly: 24. Gerard Autet, 53. Hélder Rosário (vl.) - 38. Weligton

Sporting v klíčový moment zabral a velmi důležitým vítězstvím nad Málagou značně zvýšil své šance na záchranu. Hosté naopak porážkou víceméně pohřbili své šance na účast v pohárové Evropě v příští sezóně. O prolomení šňůry sedmi zápasů bez výhry rozhodla vlastní branka Rosaria, která pro Gijón znamenala štěstí, jehož se v posledních týdnech moc nedostávalo.

První poločas nabídl klasický obrázek Sportingu z letošní sezóny - velká územní převaha, držení míče, brankové příležitosti a inkasovaný gól z jediné pořádné šance soupeře. Ještě předtím se ale oproti dřívějšku podařilo domácím skórovat.

První šancí domácích byla střela Barrala, z rohu následovala dobrá hlavička stopera Gerarda, která užuž směřovala do brány, ale na poslední chvíli skvěle zasáhl gólman Gotia. Zaplněný El Molinón se branky dočkal ve 23. minutě - aktivní Gerard opět z rohu a opět hlavičkou tentokráte už Goitiu překonal.

Za příznivého skóre měli domácí další tři tutovky, dvě z nich Barral. Jednou hlavičkou a podruhé skvělou střelou levačkou, Goitia byl ale proti a předvedl skvělý zákrok. Tu třetí šanci měl Diego Camacho, mířil ale vedle.

A tak přišel trest. Standardní situace Málagy, úplně volný Welington na malém vápně a bezproblémové vyrovnání.

Ale štěstí se tentokráte neotočilo ke Sportingu zády. V úvodních minutách druhé půle centroval Diego Castro a Rosario si srazil míč do vlastní sítě.

Domácí měli následně několik šancí, které nevyužili, a Málaga postupně přejala iniciativu, jenže cestu do sítě už také nenašla, a tak všechny tři body zůstaly v Gijónu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:0

17.05.2009 17:00

Góly: 69. Luis García (pen.)

Espanyol bez větší snahy a kvalitní hry zvítězil nad Athleticem, čímž prakticky definitivně rozhodl o své účasti v nejvyšší soutěži i pro další ročník. Na baskickém celku se spoustou absencemi bylo vidět, že už o nic nehraje.

Katalánci v prvním poločase nepředvedli nijak oslnivý výkon. Bylo překvapivé sledovat, že v tak důležitém zápase chyběl na straně Los Periquitos pohyb a intenzita, jakoby se snad hrál přátelák.

Zápas přitom pro ně začal dobře, když se ve slušné šanci objevil po pasu Ivána de la Peňi Callejón. Neproměnil a od té chvíle domácí nepochopitelně rezignovali na kombinaci a posutpný přechod do útoku a věnovali se dlouhým nákopům a přímější hře. S takovou taktikou si hosté v pohodě poradili.

Athletic převzal otěže zápasu a obrana domácích měla značné problémy s uhlídáním Fernanda Llorenteho, jehož start byl přitom v ohrožení. Espanyol naprosto ztratil svou tvář a předváděl výkon, jímž se v jednu dobu dostal na samé dno ligové tabulky. Jenže ani Los Rojiblancos nebyli schopni vytvořit si výraznější šance.

I ve druhém poločase začali hosté gólovou příležitosti, Iván Alonso uvolnil Luise Garcíu, jehož parádně vychytal Gorka Iraizoz, bývalý brankář Espanyolu. Ovšem hra svěřenců Mauricia Pochettina se ani poté nezlepšila a Fernando Llorente neustále hrozil vyhranými hlavičkami, i když nic vyloženě nebezpečného z nich nevznikalo a Kameni byl vždy na místě.

Týmu ze Ciudad Condal nakonec pomohlo střídání, konkrétně přínos Cora. Hned po jeho příchodu měl velkou šanci Callejón, jeho střela letěla jen těsně vedle tyče Iraizozovy brány.

V další šanci byl sám Coro, ale po dobré individuální akci nezvládl zakončení. Tým z Bilbaa postupně polevoval v intenzitě a jeho obrana se stávala stále prostupnější. Toho nevyužil nikdo jiný než Coro, který se prodral přes své strážce, až by faulován v pokutovém území Gurpeguim.

Zodpovědnost vzal na sebe Luis García a proměněnou penaltou poslal svůj tým do vedení. Hosté reagovali nákopy na Llorenteho s Toquerem, ale obrana Espanyolu fungovala dobře a s menšími problémy nakonec tři body udržela.

Více informací k zápasu

Real Betis - UD Almería 2:0

17.05.2009 17:00

Góly: 5. Mark González, 65. Arzu

Real Betis prožil jeden z těch klidnějších večerů. V klíčovém utkání proti Almeríi nenechal nikoho na pochybách a již od úvodu utkání diktoval tempo hry. Nepřipustil žádnou zápletku a jeho skóre mohlo býti ještě vyšší, kdyby Edu neselhal při exekuci pokutového kopu a další šance v průběhu prvé půle.

Jistotu udržení však Béticos nemají, neboť zvítězili i další konkurenti v boji o záchranu Sporting Gijón a Numancia. Almería má již dlouhou dobu jisto a na jejím výkonu to bylo znát.

První poločas nenabídl kdejakou podívanou, střelci většinou pospávali a brankáře konkurence moc neprovětrávali. Možná tomu přispěla i brzká branka Marka Gonzáleze. Edu potáhl na pravé straně, odcentroval na zadní tyč nabíhajícím Marku Gonzálezovi, jenž nehlídán prostřelil z relativně velkého úhlu Diega Alvése.

Běžela dvacátá minuta utkání, když fauloval Chico Edua v pokutovém území. Sudí neváhal a tasil červenou kartu. K exekuci se postavil sám postižený, ale jeho střelu do levého dolního růžku Diego Alvés perfektně lapil. Hosté však nebyli nebezpeční, jedinou vážnější příležitost spálil v závěru poločasu Niego, jehož vychytal Ricardo.

Mezitím se mohl prosadit Edu, ale z malého vápna přestřelil. Fernando Vega mu parádně namazal a útočník Betisu v zakončení hrubě selhal. Nemuselo mu to až tak vadit, když již ve druhé půli vstřelil pojistku překrásnou ranou Arzu. Agilní Mark González namazal Arzuovi, jenž z první zpoza vápna vystřelil nechytatelnou pumelici, která vyhnala všechny pavouky z Alvésova pravého horního růžku.

Na Verdiblancos bylo znát, že je dvoubrankové vedení uklidňuje. Almería se také dostala k vápnu a prozkoušela pevnost reklamních panelů vedle branky Ricarda, jenž si moc nezachytal. Almeríjští stříleli slepými broky, citelně scházel Negredo. Uche Kalu nedokázal ve dvou lepších šancích umístit míč do sítě.

V průběhu utkání se několikrát vytáhl pěkným zákrokem Diego Alvés, brilantně zasahující proti hlavičkám Juanita a Achille Emany. Snad jen on a žádná větší ofenzivní snaha domácích zabránily větší porci branek na kontě Almeríe.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - FC Barcelona 2:1

17.05.2009 19:00

Góly: 73. Juan Arango, 78. Cléber Santana - 10. Samuel Eto'o

Ukázka toho, jak dokáže sobeckost jednoho hráče prohrát zápas celému týmu, byla k vidění na Son Moix. Barceloně už sice jako mistrovi jde pouze o překonání letitých rekordů, a tak nastoupila s většinou náhradníků, ale ani tak ji porážka proti Mallorce těšit nebude. Zvláště když měli hosté tolik možností zápas rozhodnout, jenže když se všechny míče musí hrát za každou cenu na jediného hráče, tak se vyhrává jen velmi těžko. Domácí budou nadšeni z dalšího vítězství na domácí půdě, která se v odvetné části sezóny stala nedobytnou tvrzí.

Dá se samozřejmě pochopit, že v situaci, kdy je liga rozhodnutá a útočník bojuje o trofej pro krále střelců, bude vyvíjena určitá snaha, aby tento hráč nějaký gól přidal. Co se ale pochopit nedá, je aby tento hráč, který ještě k tomu nosí kapitánskou pásku, kazil jednu šanci za druhou, nepřirozeně musel být zapojován do každé akce, v absurdních pozicích volil místo přihrávek do ložené šance kličky přes tři protihráče a stavěl se k přímým volným kopům, které nikdy nezahrává.

Barcelona přitom začala výborně a měla tolik prostoru, že by stav 0:3 po poločase byl zcela odpovídající. Neuběhlo ani deset minut, když Bojan našel parádně Eto‘oa a ten hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Kamerunec zaznamenal 29. branku v sezóně a zdálo se, že je jen otázko učasu, kdy přidá jubilejní třicátou a zařadí se tím do exkluzivního klubu.

Hned v zápětí mohl zvýšit Hleb a Pedro, který ale v dobré pozici ještě volil přihrávku na Eto’oa, jenž i přes chybu obrany míč do sítě nedopravil. I v další tutovce byl Eto’o, tentokráte po skvělé práci Gudjohnsena, jenž vybojoval míč a úžasou přihrávkou poslal nejlepšího střelece ročníku 2005/2006 do souboje 1 na 1 s brankářem Moyou. Skóre se ale opět neměnilo.

Barcelona dále pokračovala ve tvorbě šancí. Dani Alvés předvedl vynikajicí sprint a krásným centrem našel, koho jiného, Eto’oa, s nímž si opět tváří v tvář poradil Moyá, Kamerunec neuspěl ani z dorážky.

Mallorca dala o sobě vědět Juradovou střelou těsně nad Oierovu branku. Oier je brankářem barcelonského béčka, v podstatě až čtverkou prvního týmu, jenže Valdés si dopřává zaslouženého odpočinku a Pinto s Jorquerou jsou zraněni. Svůj první zákrok předvedl proti hlavičce Suáreze o pár minut později.

Na závěr poločasu neproměnil svou šanci Hleb a poté opět Eto’o , a sice po přihrávce Gudjohnsena. Na místě byl znovu Moyá.

Španělská naděje mezi tyčemi předváděla dobrý výkon i ve druhém poločase, kdy vychytala další tutovku Eto’oa, jenž poté v další velké příležitosti mířil levačkou pouze na tribunu. Blaugranas měli i další náznaky šancí, ale posedlost přihrát Eto’ovi většinu z nich zastavila.

Mallorca převzala iniciativu zhruba v 70. minutě a před brankou byla mnohem efektivnější. Nejdříve se do obrovské šance dostal po Oierově chybě Arango, ale mladý gólman svou chybu napravil vynikajicím zákrokem.

Poté už však přišlo vyrovnání. A byl to právě Arango, který parádním přímým kopem nasměroval domácí k obratu. Po pěti minutách byl obrat dokonán. Oier vyrazil další Arangův přímák na roh, ten byl zahrán na krátko, následoval centr a výborná hlavička Santany.

Barcelona se pokusila reagovat, ale výsledkem byly jen dvě tyče. O obě se postaral Eto’o, když nejdříve neuspěl hlavou a pak dokonce z nařízené penalty. To už běžel nastavený čas, a tak už se nic více nestalo a Mallorca bere tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 1:0

17.05.2009 21:00

Góly: 29. Diego Forlán (pen.)

Atlético Madrid udolalo v klíčovém utkání v boji o milionářskou Champions League valencijské Netopýry a přiblížilo se na dohled třetí Seville. Atléti získali lichotivý náskok před svým dnešním soupeřem a Villarrealem, a o co víc - jejich vzájemný souboj okoření příští, nebo-li předpolední kolo španělské nejvyšší soutěže, což je pro Rojiblancos velmi výhodné.

Hosté, známí svou výjimečně dobře pracující ofenzívou, tentokrát neprostoupili pečlivě pracujícím defenzivním valem domácích, jehož výkon byl na poměry spolehlivý. Atlético zvítězilo stylem Start - Cíl, přičemž může hořekovat nad spalováním velkých šancí. Obranu hostí provětrávala nejvíce agilní dvojice Diego Forlán a Maxi Rodríguez. V cestě jim stál brankář Valencie César Sanchéz, jenž předvedl brilantní výkon, jímž uchránil svůj tým před ostudným výpraskem.

Krásnou podívanou odstartoval Maxi Rodríguez, jenž pohotovou ranou z voleje vyzkoušel pozornost španělského brankáře. Po čtvrthodince hry vypálil Luís García zpoza šestnáctky a přidělal Césarovi nečekané potíže. Míč brankáři totiž vyklouzl před Agüera, jenž minul. Branka by stejně neplatila, mladý útočník stál v ofsajdu.

Posléze přišla obrovská šance Maxiho Rodrígueze, jenž nedokázal na dvakrát překonat skvělého Césara. Tlak sílil, Valencia marně držela se svým sokem krok. A přišel zasloužený trest. Sergio Agüero byl poslán k zemi Césarem, načež byl po právu nařízen pokutový kop. Zasloužilý fotbalový umělec Diego Forlán se ze značky pokutového kopu nemýlí. Netřeba pochybovat, Atléti vedli.

Valencii inkasovaná branka nakopla, vrhla se do protiútoku. Do velké šance se dostával Mata, ale byl rychle přistižen a zpacifikován Leem Francem. Hosté se tedy vymanili ze sevření a nakonec vstřelili i branku. Ta byla pro diskutabilní ofsajd neuznána. Vícero příležitostí první dějství nenabídlo.

Na počátku půle druhé přišla obrovská Simaova šance, když pelášil sám na Césara. Valencijská opora i tentokrát zaúřadovala. O pár minut později pak selhal v zakončení tápající Sergio Agüero, jenž sám samotinký v obrovské příležitosti minul, jeho hlavička cestu do sítě nenašla.

Po hodince hry vstřelila Valencia druhou neregulérní branku. Tentokrát se prosadil Juan Mata, jeho gól nebyl uznán pro dobře odmávaný ofsajd. O pár minut později bylo zase živo před Césarem, za Césarem i vedle Césara, který zasahoval bravurně proti střelám Diega Forlána.

Blížil se závěr, na místo valencijského vygradování jakéhosi úsilí vstřelit branku a přitlačit soupeře přišel klidný konec. Jestli i nadějím na Ligu mistrů, to ukáží následující dvě kola, rozumějte zápasy Atlética Madrid, jež má vše na svých kopačkách.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona362754104:3386
2.Real Madrid36253881:4778
3.Sevilla FC361971051:3964
4.Atlético Madrid361871173:5661
5.Valencia CF361781165:5159
6.Villarreal CF361611955:5159
7.Deportivo La Coruña361691147:4557
8.Málaga CF361591254:5554
9.RCD Mallorca361391448:5648
10.UD Almería361371645:5546
11.Athletic Bilbao361281646:5644
12.Racing Santander361191647:4742
13.Real Valladolid361261844:5542
14.Espanyol Barcelona3610111540:4941
15.Real Betis3610101649:5640
16.Getafe CF369111648:5538
17.CA Osasuna368131538:4637
18.Sporting Gijón361212343:7737
19.CD Numancia361052138:6635
20.Recreativo Huelva36891933:5433

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (450)

Přidat komentář
madridcan

Javi tak skoro zlta...velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Gólll ! Titul se blíží

Reagovat
smazaný uživatel

kam prosimtě , Barcelona ho má již dávno

Reagovat
smazaný uživatel

dokud to není jistý, tak nemá cenu něco oslavovat

Reagovat
smazaný uživatel

To se přece nevylučuje.

Reagovat
madridcan

nic take...este otocime

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se daří Plašilovi, když už je na fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

lip nez v repre..

Reagovat
Staenly10

To bude ale asi tim,že hůř to už nejde ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak furt sou v repre hosi, co hrajou hur..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kluivert už ukončil karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

cudujes sa?

Reagovat
homeles8

nn, prej de do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem slyšel, to si nemůžu odpustit:

Víte, co má společné síň trofejí Realu Madrid s bleším trhem?

Vše je tam staré, použité nebo ukradené.

Reagovat
madridcan

hlavne,ze si sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mám jeden jestli chceš.

Reagovat
madridcan

no tak ten mi radsej posli postovym holubom

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech ho netyra chudaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechceš? Už teda není dobrý jak ten předchozí, ale taky docela podařený.

Reagovat
madridcan

kedze ten mi nepripadal ako dobry tak ten mi tiez nebude pripradat asi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě bylo jasné, že to není vtip pro fanoušky Madridu, U těch šlo jen o to, zda to přejdou, nebo začnou psát, jak je to trapné a tím dokážou, že je to hrozně sere.

Reagovat
madridcan

teraz kde sa zaradit?

Reagovat
smazaný uživatel

No toť otázka.

Ale tak ne, ty jsi z těch rozumnějších, věřím, že z jednoho nevinného vtípku nevyšiluješ jak ostatní.

Reagovat
homeles8

prej ''dobry'' jako ten predchozi jestli tomudle rikas dobry, tak ''jede zizala na kole, zjisti ze nema nohy, spadne a rozbije si koleno'' u toho by si umrel smichy

Reagovat
smazaný uživatel

Jde lední medvěd po poušti a spadne na něho balkón.

Reagovat
homeles8

Jde Bendtner na branku a da gol

Reagovat
madridcan

alebo Raul na lavicke

Reagovat
homeles8

alebo Paroubek nekomu naco daruje

Reagovat
madridcan

isla marienka v zime na jahody.V pusti vyliezla na borovicu,odtrhla hrusku,kusne do jahody a vravi:,,Tak dobru broskynu som este nejedla"

Reagovat
Dubov

Já bych ho rád slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

vesele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice trapne, ale na prvni pohled to pobavi..

Reagovat
madridcan

tak sa pozri dvakrat

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

megatrapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam take jeden vite jakej je rozdil mezi kyslikem a paroubkem? zadnej nikdo je nema rad, mysleji si ze jim patri svet a neustale nekomu vnucuji sve slabomyslne nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

nato tiez nemozem reagovat pretoze som Slovak a Paroubka nepoznam a tie rozdiely mi tiez nepridu,ale oukej...dneska tu mame vtipnejsi vyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, dle měřiče trapnosti jsi vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal by som

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad, radši nic nepovidej.

Reagovat
madridcan

toto sa mi pacilo najviac

Reagovat
Tomanatura

On je prostě nejlepší. I když ví, že to co napíše, je strašný blábol, tak stejně to napíše, aby bylo vidět, jak je protikyslíkovský a podobně. Umírám z něj

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi sám

Reagovat
madridcan

neumieraj...manchester iba dneska vyhral titul

Reagovat
Tomanatura

Kterej já slavil už asi před 3 měsíci

Reagovat
madridcan

moj najlepsi kamos fandi manchestru a tiez som mu po kazdom kole blahozelal k titulu,ale on si to stale nechcel pripustit k telu...a najlepsie natom je,ze vcera odisiel na plavecky do talianska a neuvidi oslavy.Krute dost.No,ale aspon obaja spolu oslavime na jeho narodky vitazstvo manchestru v lige majstrov

Reagovat
Tomanatura

Tak tvůj kamoš není realista (Nepleť si první 4 písmenka s žádným klubem, ano)

Ostatně, asi nejlepší den, co? Barcelona dostane trojku, kamoš bude na šrot z vítězství v LM, Kyslík skončí s příspěvkovou kariérou...

Reagovat
madridcan

a my sa s partiou spijeme ako cinky...paradny den

Reagovat
smazaný uživatel

"Umírám z něj" No bodaj by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuha nad tym si musel dlho rozmyslat

Reagovat
smazaný uživatel

Stěr by ehmmm, co víc chtít...

Reagovat
Tomanatura

Týýýjóó, ty seš dobrej

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zajímavá definice a vcelku pravdivá...

Reagovat
Dubov

Slabota

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zrovna jeden z těch slabších

Reagovat
homeles8

50. pro kyslika

Reagovat
smazaný uživatel

A tak já ho sem ještě hodím, mně to prostě nedá:

Chlapík, velký fanatik a fanoušek Realu Madrid, najdu lampu, tře ji a vyleze z ní džin.

- splním ti jakékoli přání

-chtěl bych, abys oživl mého otce

-promiň, to nemám v katalogu; je to pro mě nemožné, promiň ale přej si něco jiného

-ať má Real Madrid tým, který vyhraje desátou LM!!

-jaks říkal, že se jmenuje tvůj otec?

A už toho nechám.

Reagovat
smazaný uživatel

nektorym chyba tak malo ku stastiu..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa rozhodnut ktory bol trapnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se vyměnil Real Madrid za Barcelonu tak by tvoje reakce byla:

jako ostatně na vše co se týká barcelony

Reagovat
madridcan

som presne cakal daco take...Ale sa mi paci ako dobre sa pisu tie vtipy ked ste na pokraji titulu Minuly rok to boli reci.Pri Clasicu ste sa tu hadali ohladom toho,ze odpiskal koniec zapasu o minutu skor,ze v Clasicu na Bernabeu nemali platit tri goly a take veci...Prijemne spomienky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vzpomínky, ale o tom jsi měl psát při předchozím vtipu, který se ke vzpomínkám trochu vztahoval.

Jinak to, že se teď bude slavit titul je náhoda že jsem na ně ted narazil, dal bych to sem kdykoli.

Reagovat
madridcan

to ti tu mozeme a nemusime verit

Reagovat
smazaný uživatel

Já zde byl vždy, v dobrých i špatných, víc dokazovat nemusím.

Reagovat
madridcan

no tak tu musim byt ticho kedze som tu prisiel trosku neskor

Reagovat
madridcan

ako tym nespochybnujem,ze si tu nebol,ale ja som tu prisiel na konci minulej sezony,takze preto musim byt ticho a nemusi sa mi verit,ze som dlho fandom realu

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby bol Real vo finale?.. to by potom vyznelo este trapnejsie..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že slovo kdykoli se vztahuje i na to, když je Real v nějakém finále.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk mluvím samozřejmě o reálných situacích.

Reagovat
Tomanatura

Lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Má to trochu vzestupnou tendenci, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prnví byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tenhle líbil víc.

Ale víš co mi připadá, že by tady na tebe použili místní fans Realu? Tenhle:

Jaký je rozdíl mezi tím, když automobilista přejede skunka, nebo advokáta?

.

.

Před skunkem bývá brzdná dráha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

tenhle je fakt lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Iker!

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

preco mi zmazali ten komentar?.. napisal som iba ze spanhel nema traposit lebo aj bez tej chyby by uz Barca mala titul..

Reagovat
madridcan

ten Capdevilla nebol zo srandy pri previewe

Reagovat
smazaný uživatel

Campeones!!! Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

tak... a je to

p.s.: ten druhej byl lepší doktore

Reagovat
smazaný uživatel

Áááááááááá zejtra začne zápas předánim poháru a uličkou pro Mistry

Reagovat
smazaný uživatel

Campeoooones, Campeooooones, oe oe oe oe....

Jsem rád, že hřebíček do rakve zasadil Katalánec.

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEÓÓÓÓNES! CAMPEÓÓÓÓÓNES!!!

Musím se pochlubit svou prorockou větou: "Příští sezónu to Realu vrátíme i s úroky. "

Krásná to sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě speciálně pro Pepa Guardiolu:

Reagovat
smazaný uživatel

UNO! DOS! TRES? fantastická sezóna, Guardiolovi by měli postavit sochu, tak jako to udělali fanoušci Fiorentiny Batistutovi

Reagovat
smazaný uživatel

Socha by byla málo, sochu měl mít už za hráčskou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!! Campones !!!

Barca 2008/09 = La Liga y Copa del Rey

VISCA EL BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně intenzivní období - tenis na SB, Iniestazo na SB, Copa del Rey, ligový titul... a vše v tak krátké době.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestazo?

Reagovat
smazaný uživatel

Se tak říká té brance Iniesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

Ma tato sezona vobec nejake plus? Hra spatna, titul ziadny, praca s odchovancami hroza, takmer isty navrat cloveka kt. to cele zacal Kedze mi nevadi ani bavenie sa na vlastny ucet tak dam aj ja.

Fanusika Barcelony kt. sa vratil z Izraela sa pyta znamy "No co bol si aj pri mure narekov?"

Fanusik "Chcel som, ale bol tam akurat vylet fanusikov Realu"

neviem ci som to dobre sformuloval

Reagovat
smazaný uživatel

ma barcelonsti fanousci si mohou vyresit komplexi ktere nabraly za posledni dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední čtyři dny jsme získali stejně hlavních titulů jako vy za posledních šest let, takže myslím, že toto téma je docela vyřešené.

Reagovat
smazaný uživatel

co nechapes na slovnim spojeni za posledni dva roky ze reagujes naprosto z cesty

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych nechápal, jak říkám, za poslední čtyři dny jsme toho získali stejně jako vy za poslední DVA, tři, čtyři, pět, šest let, takže ty obrovské komplexy už jsme překonali.

Reagovat
smazaný uživatel

piš správnou losounštinou - píše se komplexI, kapišto?

Reagovat
Al Capone

sám moc dobře víš, že to co jsi napsal je úplná blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Si to spočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval jsi uplne z cesty coz kdyz tady udela nekdo jinej tak ho hned sjedes

Reagovat
smazaný uživatel

ty by sis měl jít léčit svoje komplexI do učebny gramatiky základní školy, kolmplexe

Reagovat
smazaný uživatel

rika clovek co napsal netopiri

Reagovat
smazaný uživatel

no jo kua

Reagovat
smazaný uživatel

47? Neuvěřitelně moc obdržených branek. Před chvílí jsem se opožděně podíval na sestřih finále toho španělského poháru a naprosto mě uchvátila branka Yayi Tourého.

Reagovat
smazaný uživatel

i Osasuna dostala mene golu nez Real

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to hledím. Je to zarážející.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si premietneme aké "esá" majú v obrane, tak ani nie - Metzelder(večne zranený/drevený), Cannavaro, Drenthe (len ilustračne), Heinze - momentálne čo meno, to nelichotivá definícia. Takže sa ani niet čomu čudovať. Iker na všetko nestačí a ako sme videli dnes, aj on má slabé chvíľky.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, sak ti pred nim ho psychicky ruinuju

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale tak 47 obdržených branek na 36 je opravdu zarážející. Aspoň pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, je to hlavne "vdaka" prvej polovici sezony.. na jar sa to zlepsilo ale v poslednych 3 zapasoch zase horor..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je za poslední tři zápasy jich máš jedenáct...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce dvanáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, jak může pomezní přehlídnout 3 hráče, kteří jsou o parník v ofsajdu?

No, ale jo - je vidět, že když Real potká silnějšího soupeře, vybouchne - Madračky ho přehrály, ale nedaly šance, Barca je rozšlapala, Netopíři jim taky nedali čuchnout a teď je přehrály i Ponorky

Reagovat
madridcan

zato minuly rok mohli plakat vsetci traja...a aj plakali.Diskusie boli toho plne

Reagovat
smazaný uživatel

Real od zápasu proti barceloně nemá o co hrát. Po prohraném zápase všichni věděli, že se už o nic nehraje. Nebyl důvod vyhrávat na Valencii a Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi - běžní hráči základní v lize, sedm odchovanců.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets bol tak casto v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela často, zhruba každý druhý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets je pro mě nejpříjemnějším překvapení, bude to velký hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, co anketka, kdo byl náš nejlepší ligový hráč?

Mé pořadí (možná ho ještě změním )

1) Messi

2) Xavi

3) Iniesta

4) Alvés

5) Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Henry rozhodne pred Alvésa. Inak v podstate súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

No tak rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Pokiaľ berieme celú sezónu a prínos Thierryho nebolo by to na 4.pozíciu?

Reagovat
smazaný uživatel

V jiném týmu i na první.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beriem to. Tak ako povedal DonJuan, všetci boli svojim spôsobom výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Messi

2) Xavi

3) Iniesta

4) Alvés

5) Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Moc zápasů Barcelony jsem neviděl. Ale moje pořadí by bylo asi:

1)Messi

2)Iniesta

3)Xavi

4)Pique

5)Alves

6)Henry, Valdes, Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

1) Messi

2-4) Iniesta, Xavi, Dani

5-7) Titi, Vicky, Piqué

Strašně těžké zhodnotit, všichni byli výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

1)Messi

2)Iniesta

3)Xavi

4)Henry

5)Alves, Valdes

Eto`oa neradím nikde. Je síce najlepší strelec, no šance spaľuje ako stará škodovka benzín.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pepek

2. Alvés, Puyol, Pique, Rafa, Abidal, Yaya, Xavi, Iniesta, Keita, Guddy, Sirgio, Henry, Etoo, Messi, Bojan

3. Drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

toho trafil

Reagovat
smazaný uživatel

No ono jich je takovejch víc nejenom Drenthe,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

jaký smysl má tahle anketka ?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Messi

2) Xavi

3) Iniesta

4) zadní řada s Vickym dohromady (né jako všichni hráči tam, ale jako celek)

5) Henry

Reagovat
smazaný uživatel

1. Messi

2. Tom Henning Övrebö

3. Juande Ramos

4.-5. Iniesta,Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, komplex trvá a trvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že ho aspoň někdo v této diskuzi zmíní, to by jinak snad ani nebylo úplné, bez nějakého toho modrého breku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí,jak si stěžujete,jak Realu pomáhá tenhle a tamten a potom když někdo pomáhá vám, tak se posmíváte ostatním,jak brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typický arogantní kyslík... no nic,nechám tě slavit

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak oni este budu plackat

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ty letošní ůspěchy Barci opravdu dávají zabrat. A to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ú

PS píšu ve tmě na noťasu a jsem rád, když něco vůbec naklepu

Reagovat
smazaný uživatel

dokázali jen to, že ve Španělsku nemají konkurenci, v LM už to tak slavný není...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, v LM je to bida

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neřekl, ale je tam několik mužstev minimálně na podobný úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Našel se jediný tým, kterému jsme v součtu obou zápasů nedali aspoň 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bylo jich více a pravda je že v LM ve vyřazovací části jste kromě Chelsea neměli rovnocenýho soupeře, ale finále nám ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, na béčko se Šachťorem jsem zapomněl. Ale pokud jsme (až na Chelsea) neměli rovnocenného soupeře, je to pro nás skutečně sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon a Bayern momentálně nepatří mezi špičku Evropě a s pořádným soupeřem jste něvěděli kudy kam, to je fakt, ale aby si to příipustil fanoušek Barcelony, to bych chtěl asi moc

Reagovat
smazaný uživatel

Stavět svůj argument na jednom dvojzápase před a po El Clásicu je fakt chabé...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si nepřipadáš trapně, když na základě jednoho zápasu ze 16 hodnotíš celkový výkon v soutěži?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že jsme sice nevěděli kudy kam, nicméně přesto jsme tam došli, zatímco chelsea to věděla naprosto přesně, ale LM pro ni pokračuje už jen v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nečum, ve Španělsku můžete střílet o sto šest na SB vystřelíte mezi tyče jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, suverénně odehrát základní skupiny, vyklepnout francouzského a německého mistra ve vyřazovací fázi Ligy mistrů a v semifinále i přes špatný výkon Chelsea, to vyloženě podporuje tvrzení, že co stačí na Španělsko, nestačí na Ligu mistrů. Dost, prosímtě...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jsem jen to, že ve Španělsku nemáte konkurenci, ale na Chelsea, Manu a Liverpool nestačí ani současná MEGAbarcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těším na to, až nám vysvětlíš, jak jsi došel k závěru, že nestačíme na Manchester a Liverpool (když navíc ještě pominu fakt, že na Chelsea jsme evidentně stačili).

Reagovat
smazaný uživatel

co ti budu vysvětlovat , pokud nejsi slepej tak musíš vidět, že PD nedosahuje v žádným případě kvalit PL a 3 top kluby v PL maji za sebou daleko víc těžších zápasů než Barcelona a tím pádem daleko víc zkušeností, PL je takticky daleko vyspělejší soutěž, než PD tam v některých zápasech něvědí co je obrana a potom se nediv že tam nasolíte přes 100 branek za sezonu ¨. Ono se stačí jenom zamyslet s kým jste vypadli v posledních dvou ročnících LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem si přečíst něco k tématu, ale to bych zjevně chtěl moc. Nechápu, proč srovnáváš soutěžě, když jsme se bavili o týmech, a navíc ani z toho blábolu o ligách nevyplývá, že na Manchester nebo Liverpool nestačí. Vytahování historie je snad vtip, protože nepostup Barcelony byl tehdy těsný a jak ty sám uznáváš - letošní Barcelona je mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co tu píšeš, nabývám dojmu, že nestačíme ani na ty vaše Wigany, Hully a podobně...

Reagovat
kubys

Nemluv, o čem nic nevíš Navíc nikde snad nejhorší tým PL nezmínil, takže ukazuješ, že jsi jako vždy naproto mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto mimo je ten, kdo tvrdí, že nestačíme na Chelsea, na kterou jsme mimochodem stačili. A pouští se do spekulací, že nestačíme na Manchester ani Liverpoolu. Tak kdo je pak tady mimo.

Reagovat
kubys

V součtu šancí i neodpískaných sporných zákroků z toho vyšla Chelsea hůř, takže jaképak nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud počítáme oba zápasy, tak Chelsea zkrátka poškozena více nebyla - jde jen o to si to připustit.

Reagovat
kubys

Já ji nefandím, vím, že i v prvním zápase bylo pár sporných situací vůči Barceloně, ale CFC prostě podle mě byla poškozena více už jen kvůli tomu, že to byl druhý zápas. Jinak je hloupost říct, že nestačila - neprohrála a gólů dali oba stejně, jen už prostě není pravidlo o třetím zápase, tak nevím, kde vidí, že Čukotka nestačila.

Reagovat
smazaný uživatel

"už jen kvůli tomu, že to byl druhý zápas"

Reagovat
kubys

Nemyslíš si, že je daleko důležitější dorazit soupeře, když už vedeš 1:0, než když sice vyhraješ první zápas, ale stále je tu šance na otočení?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že pokud by rozhodčí správně posoudil alespoň jednu ze tří potencionálně gólových situací v prvním zápase, bylo by při praktikovaném stylu Chelsea hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslíš si, že by se soupeř asi těžko "dorážel" za stavu 1:0 (ještě k tomu proti jedenácti a ne deseti), když by si z odvety Chelsea přivezla stav 0:3 a hrála bez Ballacka?

Reagovat
kubys

Myslím, že by Chelsea hrála trochu jinak, ale to se už nedozvíme. Prostě posrali si to sami, gólovky měli dát Drogba neměl furt simulovat a možná by mu něco pískli, nic víc k tomu už asi nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už ale je skutečně moc

Reagovat
smazaný uživatel

A co, že to byl druhý zápas? Takže když je v první mtěžce poškozena (dva neofsajdy když by šel etoo sám na bránu, penalta jasná na Henryho a vyloučení BAllacka), tak je to v pohodě, zatímco když je poškozena Chelsea (a to hlavně v situacích plynoucích z početní nevýhody Barcelony - opět vymyšlené), tak je špatné, protože je to druhý zápas?

Používej vlastní hlavu, nechal ses strhnout většinou.

Reagovat
kubys

Přesně si přečti, to co jsem napsal Donovi...já NIKDE neříkám, že Barcelona nebyla poškozena, jen z mého pohledu byla poškozena více Chelsea tečka. Btw. jasně ta Abidalova červená byla vymyšlená, jenže u Tourého stáhnutí Drogby bych se ji nebál dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tvá argumentace, proč byla více, je naprosto nesmyslná a zcestná. Pochybuju, že jí sám věříš. Naprostá většina sporných situací plynula z toho, že Barcelona musela útočit (což by s výsledkem 3:0 z prvního zápasu nemusela) a že hrála o desíti (což by při správném posouzení nehrála).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně byla Barca poškozena víc, rozhodčí byl na straně Chelsea, nebýt obou rozhodčích, Barcelona by postoupila dvěma debakly.. Chápu to dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš, já říkám, že Chelsea nebyla poškozená více než BArcelona, nic jiného jsem neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně podkopl argument tvého kolegy, o tom, jak jsme vypadli s anglickými celky v posledních dvou sezonách, proti Liverpoolu jsme taky vypadli kvůli pravidlu o počtu vstřelených branek na hřišti soupeře.

Chelsea si tohoto pravidla byla vědoma a měla hrát tak, aby jí to v konečném součtu nemrzelo. To mají za ten hnusný beton, co praktikovali na Nou Campu.

Reagovat
kubys

A já jsem snad řekl něco o Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se číst, napsal jsem tam argument tvého kolegy.

Reagovat
kubys

Ale on není žádný můj kolega já jen nesouhhlasím ss názorem, že by Chelsea v semifinnále nestačila na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, spanhel si pravdepodobne mylne myslel, že keď si sa s ním a Kyslíkom začal sporiť, budeš pravdepodobne rovnako za každý názor "kolegu" FCHK. To vieš, nikto nie je dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše velmi nepravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám milý kolega prezraď, akým myšlienkovým postupom si prišiel na to, že tuto kolega kubys obhajuje tvrdenie užívateľa FCHK o vypadnutí Barcelony s anglickými súpermi.

Reagovat
kubys

Bohužel všichni, kdo jsou proti Barce jsou v tomto ohledu asi kolegové.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea když dostal gól od Iniesty, tak už mělo být dávno rozhodnuto, ale váš spasitel byl proti no

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak mělo být rozhodnuto, než se vůbec jelo na SB, ale německý sudí vás ještě nechal ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak to měl Essien odkopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak se mohl míč v 9. minutě odrazit o půlmetru vedle. Bla bla bla...

Reagovat
smazaný uživatel

To napíš tuto generálovi nado mnou, on s tým začal podobne ako spanhel s kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsi slepý ,tak já reagoval na FCHK, který napsal úplně to samé, tak si laskavě nevymýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, znamená to len to, že kdyby hovorili všetci. Bla bla bla napísal Don len mne, prečo nie aj tebe? To vždy musí byť diskusia ako hojdačka? Raz barceloňák, raz niekto iný? Veď tak kľudne mohol zareagovať aj na teba. Ospravedlňujem sa, že som ťa označil za prvého, bol si až tretí, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem jen návazat řetězec a zajímalo mě pokračování, víc za tím nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

To mám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš se omlouvat, stačí, když příště nebudeš všechno jak blázen vztahovat na mě.

I když vlastně už žádné příště nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako blázen to nevzťahujem na teba. Tuto išlo o čistú náhodu. Tvoj príspevok bol hneď nad mojim, navyše forma kdyby tam bola výslovne uvedená. Nič viac za tým nehľadaj, až taký zaujímavý nie si. A prečo by som sa neospravedlnil? To je základ slušnosti. Vyjadril si oprávnenú výčitku. Jediný raz, nezcestne, nebláznivo, ani nijak inak som ťa označil ako pôvodcu napätia v diskusii a odvtedy si myslíš, že keď sa pridám do diskusie, v ktorej figuruješ, musí to mať nejaký zmysel? Nevtipkuj, reagujem vždy a na každého, komu mám čo povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nelogicky jsi řekl, že jsem s tím začal já, když jsem ještě speciálně reagoval ve stejném duchu jako příspěvek, na který jsem reagoval. Jsou dvě možnosti, proč ti to nedošlo. Psát je nebudu ,ale ani jedna pro tebe není lichotivá. Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo, veď je jasné, že on to tiež písal v duchu kdyby aj ke´d to priamo neuviedol. No a? Reagoval som na ten tvoj, kde to výslovne uvedené bolo. Ten horný, na ktorý si reagoval som prečítal len letmo. Za svoju reakciu som sa ti ospravedlnil, tak neviem čo ešte riešiš. Vyťahuješ opäť niečo, čo je už ukončené, dokonca možno nad tvoje očakávania, mojim ospravedlnením. Toto je len ďalšia z vecí, ktoré čosi naznačujú, no nie sú lichotivé. Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím "kdyby" přišel první jeden ze zastánců "zařízlé" Chelsea, i když to slovo nepoužil přímo.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, ty chytráku, kdybychom porazili Chelsea na Nou Campu třeba 1:0, byl by to v odvetě úplně jiný zápas...

Reagovat
kubys

Na kdyby se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDYBY Bože, ako ja to slovo milujem...

Reagovat
smazaný uživatel

je to moc těžký si přiznat, že si s váma Chelsea po taktický stránce vytřela řiť

Reagovat
smazaný uživatel

Jono a proto Hiddink proti deseti lidem sklapl uši, nechal oslabené Barceloně iniciativu a pakoval se ze soutěže. Takticky vyspělá Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že o deseti jste nebyli Abidala perfektně zastoupil Henning

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné, ale nic to nemění na tom, že místo toho, aby si Chelsea pohlídala vývoj zápasu, nechala Barcelonu dál držet míč, i když ta hrála o desíti a jen se třemi obránci. A k čemu to držení míče bylo? K tomu, že tam prostě ten jeden gól nakonec padl. Hiddink to prokaučoval přístupem proti v deseti hrající Barceloně a moc dobře to ví.

Reagovat
kubys

Toto je kvalitní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

tady prostě není o čem, byla tam jasná penalta na 90% gól, stav 2:0 a nemuselo by se řešit žádný (ne)odkopávání Esiena

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsou zas řeči o rozhodčím, které jsme probrali nahoře. Teď jsi vytáhl taktickou stránku, tak se toho zkus držet, jestli jsi toho schopný. Barcelona i o desíti a se třemi obránci měla iniciativu, strašná chyba Hiddinka, který tomu napomohl i střídáními, které učinil. Tolik míče měla Barcelona k dispozici a tolik individuální kvality, že tam prostě pravděpodobnost nějaké jedné chyby byla obrovská. Chelsea měla ovládnout hřiště a oslabenou Barcelonu držet od míče - Hiddink radši zalezl a doplatil na to.

Reagovat
smazaný uživatel

jako s tímhle bohužel musím souhladit , Chelsea byla podělaná a zalezla jenže ty události před tím , mě stále se.........

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto sa už dá samozrejme súhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme ti, co si stěžují. Ale že nám to natřela tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky. To ti navykládal Čapek, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je, že jsme ve finály Ligy mistrů my a ne oni. Ty prupovídky okolo si můžeš nechat, to jsou jen churavé výmluvy, ale co od vás čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čakať od nás? No čo? MY sme zvedaví. Vy tam ste, oni nie, zatiaľ čo je každému jasné, že ste z jedinej a poslednej strely zápasu postúpili, ale ako povedal Kyslík. Stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu se s nima hádat, pro ně fotbal začíná a končí v Katalánsku

Reagovat
smazaný uživatel

zase si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nr.2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si vědom, že přes svoje modré (ikdyž modré už ne, ty jsi se vlastně na Chelsea vysral ...) slzy nevidíš na monitor, ale zeptat se musím:

Od které doby píská Ovrebo La ligu?

Reagovat
Xavi

1. Messi

2. Xavi

3. Iniesta

4. Henry

5. Alvés

Reagovat
Xavi8

CAMPEONES

VISCA EL BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Řím snad tuto sezónu posune k naprosté dokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim,že tam to budete mít pekelně těžký. United budou hrát stejně jako loni v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu to byla 25% z dnešní Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

No proti Chelsea ste se taky pořádně neprosadili a United to budou hrát stejně. Já doufám,že dáte rychle gól aby se hrál fotbal.

Reagovat
madridcan

ano...tuto sezonu pre manchester.Skoda FA cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ vyhrá ten lepší, tak áno

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona nebyla schopna udelat posledni krok k titulu tak to za ni musel udelat villareal neskutecne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Co bychom se namáhali, pěkně poslušně Madrid poklekl a s pokorou předal titul nejlepšímu - který si zatím v pohodě ležel v posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej,že Tě neštve,že ste neslavili doma minulou neděli?

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neštve - kvůli Copě, která by třeba dopadla úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

domluvený to bylo ... Barcelona jim nechala v minulým zápase boda v boji o LM a oni teďka za to vyklepli Real

Reagovat
smazaný uživatel

Messi celkvoě - 37 gólů, 18 asistencí.

XAvi jen v lize šestnáct asistencí, ale to bych si rád přepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za informaci, na wikipedii umím taky hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi je už jasný víťaz ceny FIFA aj FF. Otázkou však zostáva, či môže túto cenu vyhrať aj niekto z inej planéty

Reagovat
smazaný uživatel

Dani krásných sedm asistencí v lize, s odstupem času musíme všichni uznat, že on byl v létě za pekelně dobrou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Danimu jsem nevěřil, moje chyba. On je mnohem víc než jen pravý obránce, má v sobě vítězný duch, který táhne celý tým.

Reagovat
Gazza.8

tak gratulace hoši katalansky...doufam ze pristi sezonu to bude z nasi strany lepsi nebo aspon koukatelny...rozhodne za tuhle sezonu ... ale vecne to trvat nebude, tak uz se zase tesim na oslavy v bilem (snad to nebude dlouho trvat)...tak jeste jednou uzivejte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, jsem rád, že nefandím Barceloně a nepatřím k bandě nafoukaných individuí, kteří při neúspěchu svalují vinu na jiné a při úspěchu mají kecy typu "pokleknul a předal"... Ale po třech letech už jste se k titulu prostě dohrabat už museli... Příští sezóna bude jiná, tuším. Flores con tino.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale opravdu se musím zeptat: To jako fakt vkládáš tak obrovské naděje do člověka, co vás svojí nechopností do týhle šlamastiky dostal?

A zadalší: Prosím, moc prosím, nekázej tady jako fanda Realu o nafoukanosti. Je to směšné

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si vaše příspěvky a pak mi tady něco blekotej...

Reagovat
smazaný uživatel

...zejména doporučuji arogantního všeználka s chemickým prvkem v názvu nebo buranské výlevy někoho, kdo má patrně místo krve bílou žluč, která ho musí fakt hodně pálit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, ještě před chvilkou ses tak lísal na icq.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, jestli bereš za lísání dotaz, zda někdo píše koment k zápasu, tak si jen potvrdil svojí charakteristiku ve výše uvedeném příspěvku... Vytahovat ostatně soukromé icq zprávy na veřejné forum je tvoje specialita, když už nevíš co...

Reagovat
smazaný uživatel

No tvoje specialita je zas nemít koule na přímé označení a mluvit na rovinu. Tak nevím, co je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potrefený všeználek se ozval, tak co tady blábolíš o koulích?

Reagovat
smazaný uživatel

nezodpověděl jsi mi první dotaz. Ten byl nejdůležitější. To druhé bylo takové upozornění, kterého jsi se neměl chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Moje věc na co odpovídám a na první dotaz klidně řeknu, že horší to být nemůže, tak proč nevěřit někomu, kdo má skvělé schopnosti a poučí se z vlastních chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pr Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na Řím už zhodnotím všechny naše hráče. (1-10)

Valdés 9 - Někteří tvrdí, že je naše slabina, já si myslím přesný opak. Patřil bezesporu ke klíčovým hráčům, v jednom období měl slabší chvilky, ale to je jasně ve stínu zápasů, kdy nás podržel. A že jich nebylo málo...

Pinto 6 - Jsem rád, že máme spolehlivou dvojku. V Copa del Rey prokázal svou kvalitu.

Jorquera 4 - Odehrál jedno utkání, ve kterém selhal, prospěl by mu odchod.

Puyol 9 - Naše srdce, náš kapitán, náš univerzál. Už jeho přítomnost na hřišti je pro ostatní obrovskou morální vzpruhou, vždycky si odpracuje svoje a na hřišti nechá duši, i když mu to třeba nejde.

Piqué 9 - Udělal velký výkonností skok. Jestliže na začátku se vzpamatovával ze zabitého období v Manchesteru United, s přibývajícím časem se rozehrál k famózním výkonům. Teď už je doslova jako skála a ty jeho pasy... Plnohodnotná náhrada za pomalu stárnoucího Marquéz 8 - Jsem rád, jak naložil s šancí, kterou dostal od Pepa před sezónou. Škoda zranění.

Cáceres 5 - Doufám, že ty peníze, které jsme do něj investovali, nebyly vyhozené. Je to především investice do budoucna, zatím se hodí spíše do lehčích zápasů. Má předpoklady být v budoucnu lídrem obrany, musí nabrat potřebné zkušenosti.

Abidal 6 - Odehrál si svoje, ale pořád mi zůstávají vzpomínky z minulé sezony...Chybí mu kvalita v podpoře útoku, v určitých zápasech nás to limituje.

Alvés 10 - Úplný opak Abidala, to je typ beka, které já miluju. Dvojí plíce, neúnavná podpora útoku, skvělá technika a ta spolupráce s Messim? Na ní se nemůžu vynadívat. Jen občas krotit ten temperament...

Sylvinho 6 - Na svůj věk si vede pořád dobře, hodil by se i příští sezónu, ale vypadá to, že asi odejde.

Busquets 7 - Pro mě největší senzace této sezóny, do A týmu vlétl jako kometa. Má přehled, sebevědomí, dobré přihrávky a přes jeho dlouhé nohy se nedostane ani smítko.

Keita 7 - Nikdy to nebude miláček davů, takové hráče ale potřebujeme, "neviditelné" úkoly plní na výbornou. Navíc jeho neohroženost při nábězích do pokutového území se vždycky hodí...

Yaya 9 - Naše jednička na DM. Výborný při plnění defenzivních úkolů, ohromuje mě skvělými pasy a sebevědomím s míčem.

Xavi, Iniesta 10 - Někdy se řikám, že je až nemožné, kolik nápadů mají v každém utkání.

Gudjohnsen 6 - Když hrál, nezklamal. Ale Keita i Busquets ho zkrátka kvalitativně převyšují.

Henry 10 - Ukázal všem, že není mužem jednoho klubu.

Etoo 9.5 - Kdyby to nebyl takový pálič, zlatou kopačku by si zajistil už po podzimu. Hodně to sráží jeho bezesporu skvělou sezónu. Doufám, že zůstane, ale bojím se, že ne...

Messi 10 - Nezastaví ho nic. Snad jen něco nadpozemského.

Bojan 6 - Doufám, že to bude on, kdo na hrotu v budoucnu nahradí Etooa. Představoval jsem si zjeho strany víc, ale prosadit se v osmnácti letech přes trio Henry, Etoo, Messi, to je nemožné...

Hleb 4 - Věděl jsem, že má problémy s adaptací, ale že bude až tak klopýtat, to jsem si nemyslel. Velký kandidát na odchod, za Barcu se hraje jinak...

Pedrito 5 - Škoda, že se v úvodu zranil, hrál velmi dobře, pak už moc šancí nedostával. Ale co jsem slyšel, tak jeho přístup k béčku je příkladný. Nemusel by říct poslední slovo....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj to zas těma 10 a 9

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Abidala nemusím, zaslouží si dle mého názoru aspoň sedmičku. Jinak vcelku souhlas, pěkný souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesouhlasit:

Abidal je sice dopředu nulový (ač to pořád zkouší, tak nedá dobrý centr, to je skoro zoufalé), ale 6 je málo. Přidal bych mu minimálně půlbod za jeho práci hlavně v obranných standartkách. Dalšího takového hráče nemáme

Alvés - dát mu desítku byl snad vtip, ne? Ano, podzim měl perfektní, ale na jaře se trápí a sedne mu jeden centr z pěti možností. Když připočítám kvanta naprosto zbytečnejch "tribunovejch" standartek a občasnou díru po nem vzdadu, tak u mě má za tuhle sezonu 9 a to maximálně

Caceres - já nevím, ale já u něj ten ohromný potenciál nevidím. Ano, může z něj být kvalitní bek, ale neřekl bych, že by měl někdy někde být lídrem obrany, natožpak v Barce

Etoovi já dávám taky max 9, ale spíš 8,5 - sice možná vyhraje Pičiči, ale z toho kvanta gólovek, který spálí naprosto neuvěřitelným způsobem, se mi někdy při zápasech točí hlava

Reagovat
Dubov

Gratulace do Barcelony Tuhle sezonu si nezasloužil vyhrát žádný jiný tým. P.S. A fanoušky Barcy chápu, euforie je euforie

Reagovat
smazaný uživatel

267. pro neustálé trapné vytahování zápasu Chelsea-Barcelona,jak fanoušky Chelsea, tak hlavně fanoušky toho druhýho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my ten zápas přece vůbec nevytahujem, se mrkni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe sem nemyslel.. Moc dobře víš, že třeba jiri-fcb to vytahuje kde se dá, s odkazem na plačící fanoušky CFC.. Vždyť je to už trapný, kord když u toho napíše, jak Chelsea stále brečí, přitom to vytahuje jen on.. Snad si nepletu nick, kdyžtak se dotyčnýmu omlouvám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna v této diskuzi to vytahují jen ubrečenci z Chelsea, takže kdybys byl co k čemu, tak nepíšeš "hlavně fanoušky toho druhého týmu", ale toho halvně dáš úplně jinam, ale tak to chci od tebe moc, takže dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se neustále snažíš někoho shodit? Viz "ale tak to chci od tebe moc" ? Máš nějakej komplex, kterej si tu léčíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Shazuješ se sám, kdybys napsal první příspěvek normálně, tak by se nic neřešilo. Potřebovals to naspat způsobem, jakýms to napsal, tak se teď nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim teda čím jsem se shodil, ale asi takhle: pokud čtu diskuze zaměřující se na PL, o tom zápase tam není zmínka, pokud člověk koukne do diskuze PD, lépe řečeno něco o Barceloně, většinou se to tam objeví, z toho vyvozuju výše zmíněný příspěvek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak vidíš, tak to vyvozuejš špatně. Tady to jasně vytáhl Talkers,

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes v prvním příspěvku prosimtě vyčetl, že se to týká konkrétně a jen této diskuze?

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky to píšeš zde, takže by hlavní důraz měl být na tuto diskuzi. Ne na nějakou údajnou, v níž to prý vytahujeme my, fanoušci Barcelony, což si zatím nepotvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to tady z důvodu, že se to tu objevilo zas a znovu.. Příště speciálně pro tebe udělám rozbor celého příspěvku, abys náhodou zas nehledal blbosti místo fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a znovu a kvůli fanouškům Chelsea, přesto píšeš "hlavně" u fanoušků Barcelony, logika žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, pokud tedy z mého pohledu, z mých přečtených příspěvků, převažují příspěvky fanoušků Barcy, tak přece nenapíšu hlavně Chelsea, ne? Že to zrovna tady rozjel Talkers to neovlivní.. Už to pochopíš, nebo budeš zas hledat něco, čím ze sebe udělat toho, kdo má navrch? A hlavně tě nikdo nenutil reagovat, když to byla podle tebe taková blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Len výpočet: Prostredníctvom Ovrebo-a to vytiahol Talkers, ktorý teda aspoň podľa jiriho-fcb už fanúšikom CFC nie je. FCHK to nevytiahol, ten len konštatoval, že (podľa neho) údajne nestačíte na popredné angl. kluby, na čo Chelsea vytiahol spanhel. Takže, kto to vlastne vytiahol?

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhl to Talkers, není co řešit - pokud vím, tak fcbéčko nerozhoduje o tom, kdo komu fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozhoduje, ale Talkers opravdu fan CFC již není..

Reagovat
smazaný uživatel

"již" není, to že kdysi cosi plácl očividně nehraje roli, stačí se podívat. To jsou zas kličky o ničem, když fakta jsou jasná. Nebo jestli máte dojem, že Talkers zde vystupuje jako nestranný pozorovatel, tak jste skutečně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

JSTE? VY? VÁS? Už ste s tým smiešni. Bav sa doprdele s človekom, na ktorého reaguješ a netvár sa ako keby zastupoval všetkých užívateľov v diskusii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nejdříve starej o to, aby sis o mně nevymýšlel kraviny jak v diskuzi nahoře, a pak mi říkej, s kým se mám bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina o tom, ktorý v poradí si použil kdyby? To je fakt kravina, ale nie vec samotná, ale diskusia o nej. A poučovať mám právo kohokoľvek, aj teba. Pokiaľ napíšeš niečo zle. A tak je to tu. Zmier sa s tým, alebo nechaj tak. (ak ti aj toto pripadá ako vzťahovanie na tvoju osobu, vedz, že s takýmto značovaním prišiel prvý spanhel a bolo mu to naznačené za nesprávne)

Reagovat
smazaný uživatel

To ale ja netvrdím. To si môže určite maximálne tak sám Talkers.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by to vytahoval někdo z fanoušků FINALISTŮ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší fanoušci Chelsea jsou stejně ti, kteří si dovolují prokazatelně lhát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím lžu? Pokud tedy myslíš mě..

Reagovat
smazaný uživatel

My nic nevytahujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše.. Jmenoval jsem konkrétně + další uživatelé, jejichž nicky si nepamatuju.. Ale je to fuk.. Já jen, že to neustále rozjíždí trapný diskuze, ve kterých jde stále o totéž..Já osobně už ten zápas neřešim.. Mrzí mě to, ale co nadělám..

Reagovat
kubys

Ale ty Čukotce nefandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zajímavá logika.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to obrátil ve vtip, což ti viditelně nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to obrátil ve vtip, což ti viditelně nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Že to měl být pokus o vtip mi pochopitelně došlo, já jenom hodnotím jeho logický základ.

Reagovat
kubys

Logický základ je v tom, že spanhel často prokazatelně lže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak hodnotím logickou pointu, která vychází z ukázkově špatně provedené implikace.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tu nezkoušej já mám jenom maturitu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale učivo deváté třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ani neříkej

Reagovat
kubys

Co na ní je špatného? Fanoušci Chelsea prokazatelně lžou v této diskuzi. + Jediný tu prokazatelně lhal spanhel => spanhel fandí Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjadřuješ nepochopení toho, že lže i někdo jiný než fanoušek Chelsea. Ale proto, aby bylo tvůj údiv na místě, by muselo platit, že každý lhář = fanoušek Chelsea, což není pravda. Tfuj, nechtěl bych se takhle vyjadřovat pořád.

Reagovat
kubys

Berme jako panel pouze tuto diskuzi. A když zde nelže nikdo jiný než spanhel, tak co by z toho vyšlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je na mě moc, do toho se v pů třetí v noci pouštět nebudu.

Reagovat
kubys

Jdu asi spát....zítra totiž maturuju (v pondělí), ale tak chcu si aspoň filozofii prolouskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to přeju hodně štěstí, ještě že mám ještě pár let klid. Z čeho všeho to děláš?

Reagovat
kubys

Čeština, Angličtina, Matika, ZSV, Zeměpis...a to jsem chtěl ještě jeden předmět for fun, ale nakonec jsem si to rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba, s tím můžeš prakticky kamkoliv, ne? A já už definitivně mizím, tak zlom vaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou dlouhých letech.

Little darling, it's been a long cold lonely winter

Little darling, it feels like years since it's been here

Here comes the sun tudududu, here comes the sun...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže jak jsem před rokem a půl slíbil, tak nyní činím.

Na eurofotbal chodím nějaký ten rok, ale už delší dobu cítím, že se čas naplnil a moje setrvání zde poslední měsíce bylo už jen proto, že jsem nechtěl odejít v těžkých časech Barcelony.

Jsem rád, že jsem zažil EF ve zlaté éře diskuzí a že jsem byl aktivní součástí této zlaté éry, která, i když samozřejmě nebyla dokonalá a já měl své šarvátky vždycky, mi přinášela zábavu i spoustu informací. Návštěvníků tehdy bylo pochopitelně míň, ale skoro každý se znal a EF měl své kouzlo, které už ztratil. Stejně jako ztratila své postavení La Liga, jejíž články dlouho vévodily ale jež zde nyní hraje druhé až třetí housle.

Určitě si myslím, že můj odchod diskuzím prospěje, jelikož v poslední době už jsem na fotbalová témata zde rezignoval a nic moc do diskuzí nepřinášel.

Ve svém posledním příspěvku nemůžu nezmínit nejlepšího útočníka všech dob Romária a vložit si smajlík, o jehož přítomnost zde jsem se osobně postaral -

Nechci z toho dělat událost, takže na závěr ještě zmíním, že preview a komentáře Barcelony budu psát i nadále, takže pořád bude co kritizovat. A věřím, že postupem času i lidé zde dokáží ocenit, co všechno Barcelona pro fotbal za posledních dvacet let udělala a uvědomí si, jak moc fotbal Barceloně dluží. Protože kdo skutečně pozná Barcu se všemi svými pro a proti, tak ji nemůže nemít rád, o tom jsem přesvědčen.

Takže nezbývá než

VISCA EL BARÇA Y VISCA CATALUNYA.

http://www.youtube.com/watch?v=41n3mwCcZQ4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NO, nedá se svítit.

Též jsem měl tyhle tendence a plnou hubu silnejch řečí - však jsi to četl. Ale nedokážu jen tak ze dne na den prásknout dveřma.

Každopádně se měj. Však se nevidíme naposledy.

No, a nakonec na musím zmínit, že přesila ehmmmů se tímto zase zvětšila, ale my to nevzdáme a téhle vlně blbosti budeme vzdorovat, jak to jen půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravda, já sem chodím taky už nějakej čas, ale až na vyjímky vyloženě zůstávám pouze u čtení, protože ta kopa ehmmmů nestojí zato, abych tu cokoliv psal.

Reagovat
-Kopy-

EF diskuze před třemi lety a EF diskuze teď ? nebe a peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tehdy bylo tak výjmečného? Přece čím více lidí tím více názorů, na to tyhle diskuze přeci jsou, aby sis přečetl i názor druhých..

Reagovat
-Kopy-

Kvantita na úkor kvality...

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že jsem to nezažil. Ale možná mi to trochu připomíná to staré handrkování mezi nastupující a odstupující generací

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto pripade jasne vidno ze to nove nie je vzdy lepsie ako to stare.

Reagovat
smazaný uživatel

Este by som dodal ze tu prosto v tych mladych chybaju dve podstatne veci (aj ked ja som tiez z mladych).

1. pokora

2. pred napisanim niecoho zatazit aspon trosku ten najvyznamnejsi organ v ludskom tele (napoviem aj ked mnohi by si to mohli mysliet nie je to PECEN )

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pravda no..., si ještě pamatuju.

Reagovat
papos182

vzdyt kazdy si ty stare prispevky muze precist

Reagovat
Kapřík

Je to tak, ale v jednu dobu to bylo ještě horší než teď, momentálně se to aspoň stabilisovalo a když si to profiltruješ... .

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
-Kopy-

pravda je krutá co

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa len zabavam na jeho dmncii

Reagovat
-Kopy-

Jakou demencí ? Vždyť mluví pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

pre teba urcite..

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas na tvojej

Reagovat
smazaný uživatel

nice nick

Reagovat
smazaný uživatel

mali by ste sa dat dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

ved som sa dal ale s tvojou mamou a vidis ako to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

nene, ty si sa dal so svojou cigankou, u vas sa to povazuje za normalne

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak a vysiel z toho maly debilny ciganik menom ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel si ho pomenovavat po mne, ale sak neva

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslis vazne

Skoda, uz tu nebude tolko srandy. Skoda, ze madristi sa spakovali uz davno a ja som to ani nezazil a kvalita ide stale len dole a dole.

Snad si to este rozmyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Bez Tebe to tu bude poloviční.

Reagovat
Mr.Jindros

...( )

Reagovat
Xavi

Doufal jsem, že se to nestane. Tak se měj a hoď nějak nenápadně odkaz až budeš mít svoje stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se v těžkých dobách muže živit jako učitel češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda arrivederci no , možná na tom srazu...

Reagovat
-Kopy-

Doufám, že někdy se vrátíš

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to říkal v létě na srazu, moc jsem tomu nevěřil, ale ty to fakt myslíš vážně... Co se dá dělat, měj se.

Reagovat
Navodar

Na toto mi pripada len nazov filmu The day the earth stood still. Mal by si ale este vyucit nejakeho ziaka nech je tu nahrada

Reagovat
Tomanatura

Včera umřel Michael Scofield, dneska Kyslík...

Reagovat
smazaný uživatel

PB sem viděl až dnes, i nějaká ta slzička ukápla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tě nakopal, na Prison Break jsem se plánoval kouknout po matuře, poslední díl, který jsem viděl byl tuším 3x06. Teď se na to už ani dívat nemusím.

Reagovat
Xavi8

bez teba si to tu neviem predstavit

takze nech sa dari

Reagovat
Potty

http://www.eurofotbal.cz/clanky/la-liga-souhrn-29951/

Jsem rád, že jsem zlaté časy diskuse na EF taky zažil, byť většinou jen jako čtenář. Každopádně měj se .

Reagovat
Kapřík

Už to tady nebude jako dřív.. . Tak se měj fajn a třeba se zas někdy vrátíš .

Reagovat
smazaný uživatel

budu doufat, že dokážes dodržet slovo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že odcházíš, každopádně díky za vše nové, co jsem se od tebe dověděl, díky za rozšíření obzorů, měj se dobře. Sice bez tebe diskuse u PD ztratí minimálně 50% zajímavosti, ale je mi jasné, že emá cenu tě přemlouvat. Užij si legendární sezonu svého klubu, přeju ti to

Reagovat
madridcan

to co ma znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se ti daří v novém působišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Epitaf Kyslíkovi

Odešel pryč a nevrátí se zpátky

nebudeme mít už s ním žádné hádky

Nehrozí tu už diskuse do zemdlení

ježto demagogie jeho s námi tu není

Barca zde náhle ztrácí svého paladina

ač je klub pro něj co lampa pro Aladina

Miloval spory a vyžíval se ve svých hříčkách

leckdo podlehl a utonul v jeho slovních kličkách

Odešel od nás navždy nicméně lže ten

kdo tvrdil by o něm, že je naprostý kre.én

Hala Madrid a pro tebe Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nevěřím, že tu v diskuzi ničím nepřispěješ. Za ty roky ti to nedá...

Reagovat
One-Real

Kozy nebo prdel? Ač jsem fanda Realu, tak musím uznat, že tady na EF svým způsobem budeš určitě chybět..když jsem se zde na začátku roku 2008 poprvé objevil, upřímně povím, že jsem Tě neměl zrovna v oblibě ...časem jsem začal chápat jak to tu chodí a zjistil, že některé krupovídky zdejších příznivců nejmenovaného klubu musím brát trošku s rozvahou. Nicméně doufám, že sem občas přispěješ, protože například diskuze u El Clásica by nebyly tak peprné..a doufám, že se uvidíme v červenci na srazu.. tak se měj a at se daří..

Reagovat
Staenly10

Sice jsem s tebou moc nediskutoval,protože Priméru Division moc nesleduju,ale měj se...

Reagovat
fantomas

Ou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoidbergu, neblbni

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by nechtěl mít u svojeho posledního příspěvku tolik děkovných komentářů Měj se a ať se daří i mimo EF

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zde již 5. rokem (hlavně jako čitatel), ale tvůj odchod mě mrzí, většinou to byla sranda číst tvuje hádky s lidmi, kteří nechapou logické souvislosti a zaplítají se do svých nesmislných názorů.

Škoda, někdo, jako ty tady bude chybět.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si toho všimnul, tak hodně zdaru.

Reagovat
homeles8

ach jo, to se nebudu mit s kym hadat

Reagovat
-Kopy-

prosimtě vždyť on se s tebou nikdy nebavil

Reagovat
homeles8

Ale ja s nim jo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za zajímavé názory a články + přeji hodně zdaru

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej synu v eurofotbalovém nebi

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhrala ligu Skoda,že ted prohrajou v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Speciálně pro MADRIDCANa: tiket jede,ponorka vyhrála( podle předpokladu ),Barcelona má titul ( v pohodě bez boje ),no a Real tzv. v ZAPOMĚNÍ,co? Real v PD jsou to samé co Arsenal v PL-tragédi!.......tak snad příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

"Real v PD jsou to samé co Arsenal v PL"

.. teraz si sa vazne vytiahol..

"tak snad příští rok"

Real narozdiel od Arsenalu neni 4 sezony v rade bez trofeje.. Pises akoby ligu nevyhrali minule prave oni.. Ale necudujem sa keby si sa to dozvedel az teraz odomna

Reagovat
madridcan

vces si vlasy a vykus mindzu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal že Real rupne ...Visca el BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by mně zajímalo kde skončila ta " Bílá lavina"

Reagovat
madridcan

roztopila sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Casillas má taky formu, z posledních 5 zápasů průměr 3,2 gólu na zápas +včerejší 3. gól

Reagovat
smazaný uživatel

Z tych golov boli asi 2 jeho.. A nemozes sa mu cudovat ze neni vo svojej kozi.. Lebo to co stvaraju ti pred nim ho musi psychicky deptat .. + Real uz nema o co hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si ty zápasy? Další chytrák,kterej se koukne na výsledky a komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

a co nema pravdu,Iker nema formu od zapasu v Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Real 3x

Casillas 5x

Reagovat
smazaný uživatel

sázkař?

Reagovat
smazaný uživatel

ty 100x

Reagovat
smazaný uživatel

ty 1000x

Reagovat
smazaný uživatel

ty nekonecne

Reagovat
smazaný uživatel

ty nekonecne 100x

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Nyní se zlomyslně směju tý vaší hlouposti, pánové!

Reagovat
smazaný uživatel

to vies je to v rodine

Reagovat
smazaný uživatel

sak hej v tej tvojej retardackej

Reagovat
smazaný uživatel

sak som tvoj foter tak nepis vasej ale nasej

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude v alejích nablito

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o by se měl vzpamatovat

Reagovat
Xavi8

to by sa teda mal

vyvrcholenim bola ta 11

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si myslel, že to nedá. Tento zápas mu vůbec nesedl. Škoda že se to poslední dobou opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám, že už nikdy neuvidím hrát Barcu tak, jako dneska, a to s cílem, aby měl Etoo tu třicítku. Tým hrál velmi dobře, ale ten tragéd (ano za dnešek si nic jiného nezaslouží) nedá prostě nic. Napočítali jsme mu 7 čistých šancí a pentle a dal z toho 1 gól ... Totálně těm mladejm zkazil jejich dnešní zápas. To je tragédie.

Když budu hodnotit, tak obrana byla trochu nejistá, ale na to složení to vcelku šlo. Záloha byla výborná, pěknej přechod do útoku, dost kolmých přihrávek, průniků. Nikdo tu hru nebrzdil. Bojan byl dnes na křídle, ale častěji se pohyboval za Etooem a makal na něj a hrál výborně. Pedro na druhé straně taky odmakal. Někdy se sice pouštěl do zbytečných kliček, ale i tak toho vytvořil opravdu dost .

Etooa hodnotit nebudu - BAN mi za to nestojí.

Už mi teda leze jeho koncovka na nervy dlouho, ale aby svojísobeckostí prohrál zápas a ještě takhle blbě, to teda přepísknul. V létě prodat, dokud za něj někdo něco dá. Minulé kolo líbal znak, aby ukázal, že chce zůstat, ale na to já tak nějak dlabu. Měl to ukázat radši na hřišti ...

No, tímhle můj výlev končí a jen podotknu, že moje zlost na Etooa nepramení jen z dnešní blamáže, ale už je to dýl, co si jeho koncovky všímám

Reagovat
smazaný uživatel

I proto by se mi líbil Benzema na hrotu Barcy. Dobré zakončení, technika, rychlost, pohyb a kombinační schopnosti doplněné týmovým herním projevem. Nikde jinde by nemohl prodat co v něj je tak dobře, jako v Barce. A hlavičky má lepší než Eto'o..

Reagovat
Xavi8

bohuzial je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

a neprohral to "svojí sobeckostí" i Valdes kterej nechytal aby si nezhorsil statistiku?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nevěříš tomu blábolu, že nechytal, aby si zhoršil statistiku, že ne?

Jen dodám, že kdyby neměl chytat Valdés, mohl chytat Pinto, ale ten nechytal taky (tomu asi o statistiku nešlo), takže tam byl asi důvod jinej (možná chtěl Pepek ověřit, jak na tom mladej je a jestli může z lehkým sdcem pustit Jorqueru )

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto mal neco s kolenem ale to je jedno to proc valdes nechytal je stejnej kec jako ze nam Eto'o svojí sobeckostí prohral zapasjediny o co v lize ted jde je zkusit mlady a pomoct hracum k osobnim trofejim to ze se hralo vse na Eto'a kterej se snazil sam zakoncit ze kopal primak a penaltu neznamena ze je sobec ale ze trener a spoluhraci mu chtej pomoct vyhrat krale strelcu a najit pohodu pred LM to ze se mu to nepada je vec druha ale to stejny tu uz bylo driv s Henrym kterymu se nedarilo......

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak dobře - tenhle zápas Etoovi a jeho střelecké pohodě musel velmi prospět ...

Reagovat
smazaný uživatel

Villa in, Eto´o out

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je uz ale nedostupny..

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní je dneska v Madridu úplně mimo..bohužel nás to stálo neuznaný gól

Reagovat
Woyta

Ale i tak si za to můžeme sami, byli jsme naprosto marní směrem dopředu. César dneska měl práce i za golmana Atlética

Reagovat
smazaný uživatel

Herdek, kurnik, do háje, do prkýnka, je to na vystřelení, to jsem se měl raději učit.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Jasný výsledek(a ještě po penaltě) pro ESPANYOL záchrana a pro ATHLETIC(po finále pohárového snu) jen přáteláček.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale koho musím ocenit, to je Espaňol. Sice jsem jim tu záchranu nepřál, ale je obdivuhodné, jak se z toho vysekali

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže tu už není Kyslík, ten by tě za to "ň" v názvu klubu pojebal jako sirotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je přirovnání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele