LaLiga - preview 9. kola

21.10.2016, 09:08, aktualizováno 23.10.2016, 08:59
Previews
Ve Španělsku se v neděli začíná již s hranicí oběda, kdy Celta Vigo přivítá Deportivo. Atlético Madrid se posléze představí na hřišti Sevilly, Málaga hostí Leganés a Villarreal si to rozdá s Las Palmas. Bilbao zajíždí na půdu Realu Madrid...
Celta Vigo - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
Celta Vigo se na domácím Estadio Balaídos bude revanšovat za potupu z minulého kola, kdy schytala těžký debakl od Villarrealu. Podobně je na tom i La Coruňa, která pro změnu schytala tradiční výprask od Barcelony.

Celestes se přitom mohli ještě nedávno pochlubit výtečnou formou. Šestizápasová neporazitelnost, čtyři vyhraná soutěžní utkání v řadě a další skalp slavné Barcelony. To vše Villarreal v minulém kole rozdrtil pěti brankami na padrť. A vzápětí se Celtě příliš nepovedlo ani čtvrteční vystoupení v Evropské lize. Konečná remíza 2:2 s Ajaxem je spíše ztrátou, byť musel tým dvakrát dotahovat. Každopádně Celta zůstává v Evropě neporažena a s pěti body na kontě jí patří druhá příčka.

Svěřenci trenéra Eduarda Berizzy by se rádi vrátili na vítěznou vlnu a před domácím publikem odčinili ostudný výkon s Villarrealem. Nemohou však počítat s Fontásem, Hernandézem a Díazem. Naopak vrací se středopolař Nemanja Radoja, jenž by měl okamžitě zaujmout místo vedle dalšího středopolaře Wasse. V základní sestavě by měl nastoupit i další klíčový hráč Iago Aspas.

Deportivo v minulém kole také utržilo debakl. V Barceloně dostalo čtyři branky a v tabulce se propadlo už na šestnácté místo. Deportivu se v této sezoně zatím příliš nedaří, na svém kontě má jen dvě domácí výhry a dvě bezbrankové remízy. Zejména venku je bilance katastrofální, jako jediný tým totiž ještě na hřištích soutěže neskórovali!

Bilance vzájemných zápasů je vyrovnaná. La Coruňa dokonce v minulé sezoně dokázala na Estadio Balaídos remizovat a ani tentokrát nebude bez šance. Bude však muset předvést mnohem odvážnější hru, než jakou se prezentovala na Camp Nou. Scházet jí přitom bude Fabri a Manuel Pablo.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Radoja - Nolito, Orellana, Aspas - Guidetti
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Sidney, Arribas, Navarro - Mosquera, Borges - Cani (Cartabia), Alberto, Fajr - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Po pohárových úspěších spolu změří síly také Sevilla s Atléticem. Lídr tabulky La Ligy přijede do Sevilly bránit své vedení a jeho cílem budou tři body, se kterými by odrazil nápor Realu Madrid. Sevilla naopak ztrácí na samotné čelo jen jeden bod a bude chtít Simeoneho svěřence sesadit.

Atlético Madrid zatím stále odolává Barceloně i Realu Madrid a díky lepšímu skóre je první. To by ale nemuselo platit dlouho, protože jeho další konkurent na něj ztrácí jen jeden bod a v nedělním vzájemném duelu půjde o hodně. Sevilla má kromě aktuální formy na své straně také domácí prostředí, ve kterém se jí daří. Pokud je ale někdo její noční můrou, pak je to právě Atlético Madrid, které proti ní dlouhodobě hrát umí.

Sevilla se s Atléticem utkává poměrně pravidelně, ale už dlouho čeká na duel, který by jí vynesl tři body. Poslední vzájemný duel hraný v Seville ovládli jasně hosté, kterým se podařilo kromě čistého konta třikrát zasáhnout soupeře. Sevilla by ráda prolomila prokletí Atlética, s nímž má hodně špatné zkušenosti. Když si s ním poradila naposledy, psal se říjen roku 2010 a v 6. kole La Ligy tehdy skončila série tří výher v řadě. Pak už se většinou radovalo Atlético, nikdy sevillské FC. Jisté je snad jen to, že v duelech těchto dvou celků vídáme mnoho branek. Bez gólů se tyto týmy rozešly jen třikrát za posledních deset let!

Oba týmy hrají Ligu mistrů, oběma se v ní daří a oba si v týdnu se svými soupeři poradily poměrem 1:0. Domácí Sevilla jela do Záhřebu a tamní Dinamo udolala častým držením míče a jedinou brankou Samira Nasriho. Nasri se jednou trefil také v minulém kole Primera Division na hřišti nováčka z Leganés a přispěl tak k výhře 3:2. Domácí sice dlouho drželi se Sevillou krok, jenže pět minut před koncem utkání rozhodl gólem na 3:2 Pablo Sarabia a Sevilla i díky němu zůstala na aktuálním třetím místě.

Trenér Jorge Sampaoli ale dobře ví, že proti Atléticu čeká jeho svěřence těžší boj. "Atlético je skvělým týmem, který patří k tomu nejlepšímu ve světě. Má rychlé hráče, důraznou obranu a je jasně organizované. Nemá příliš mnoho chyb a vyhovují mu zápasy s podobně kvalitním soupeřem. Pokud najdeme recept na jejich obranu, mohlo by to být zajímavé, protože ta se překonává hodně špatně. Nezapomínáme ale ani na ofenzivní kvality soupeře. Bude to velká bitva a já doufám, že pro nás skončí úspěchem," přál by si Sampaoli.

Tým trenéra Diega Simeoneho čelil v týdnu Rostovu a také on se musel spokojit s hubeným výsledkem. Po hodině hry spasil hostujícího favorita Yannick Carrasco, který je v poslední době v obdivuhodné formě. V rámci Primera Division si minule lídr ligy pořádně a s chutí zastřílel, když zdemoloval hosty z Granady. I tehdy se mezi střelce zapsalo mladé belgické křídlo, Carrasco tehdy skóroval třikrát.

A sám hráč je evidentně motivován: "Prožíváme úspěšné týdny a já se osobně cítím skvěle. Rostu každým zápasem, ale je to především díky trenérovi a mým spoluhráčům. Vládne tu výborná a přátelská atmosféra a já jsem jen šťastný, že mohu střílet góly a pomáhat tomuto skvělému klubu. Vyhráli jsme zápasy v La Lize i Lize mistrů, ale pořád máme málo. Chceme vyhrát všechno a užít si každý zápas," dodal střelec Carrasco.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Rami, Escudero - Vázquez, N'Zonzi, Iborra - Nasri, Vietto, Vitolo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Koke, Niguez, Gabi, Carrasco - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - CD Leganés  (neděle 18:30)
Málaga i Leganés se nacházejí v dolní polovině tabulky. A spíše než by útočili na pohárové příčky, nejdůležitější pro ně bude udržet se co nejdále od těch sestupových. Protože ani jeden z celků po reprezentační přestávce nevyhrál, určitě by rády tuhle statistiku změnili k lepšímu. Nováček ligy si aktuálně vede paradoxně lépe o jeden bod než domácí, kteří letos z osmi kol pouze dvakrát vyhráli.

Naposledy Málaga remizovala na půdě Deportiva Alavés. Tenhle výsledek andaluský klub pochopitelně výrazně neposunul vpřed. "Já jen říkám, že věci nejsou tak špatné, jak se na první pohled zdá," říkal už před týdnem trenér Juande Ramos. "Vítězit je potřeba každý týden, jenže v La Lize je to těžké. Každý protivník je velmi silný."

Leganés naposledy padlo před vlastními fanoušky se Sevillou, ačkoli favoritovi střetnutí vstřelilo dva góly. A to ho přitom dělilo pět minut od zisku alespoň jednoho bodu. Celkově si hosté vedou prakticky jako jeho soupeř, je to takové polojasno. Jednou se zkrátka prohraje, jednou vyhraje. Nějakou delší šňůrou pozitivních nebo negativních nedisponuje.

Zatímco hosté nebudou v Málaze postrádat nikoho, domácí mají přece jenom potíže s marodkou. Chybějí stopeři Diego Llorente a Weligton, takže jejich místo pravděpodobně zaujme Miguel Torres. Vykartovaný je nově Juanpi Aňor, jehož by měl nahradit Chori Castro. Dále jinak chybějí útočníci Charles a Keko, nejistý je start u Recia.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - UD Las Palmas  (neděle 18:30)
Nedělní odpoledne nabídne mimo jiné atraktivní střetnutí doposud neporaženého Villarrealu s černým koněm dosavadního ročníku La Ligy z Las Palmas, který ovšem ani jednou nezvítězil v posledních čtyřech kolech. Oba týmy od sebe dělí v tabulce pouze čtyři body a ambice je jasná - udržet kontakt se špicí tabulky...

Svěřenci Frana Escriby zatím v ligovém ročníku válí. Čtyři výhry a čtyři remízy po osmi kolech stačily na páté místo s minimálním odstupem od konkurence a o dobré formě Žluté ponorky není pochyb - sama se o tom minulé kolo přesvědčila Celta Vigo, která na stadionu Madrigal vyfasovala pětigólový debakl. Villarreal sice poněkud zaškobrtnul tento čtvrtek v Evropské lize, když na půdě tureckého Osmanlisporu prohrával už o dva góly, ovšem nakonec vybojoval přijatelnou remízu 2:2 a s výjimkou předkola Ligy mistrů proti Monaku tak v letošní sezoně stále nepoznal jediného přemožitele.

Las Palmas po velkolepém vstupu do ligy poněkud přibrzdilo, neboť za poslední čtyři kola Ostrované vyválčili jen tři body za prohru a tři remízy. Družina Quiquého Setiena tak již nutně potřebuje zvítězit, pokud nechce přijít o dobré umístění v tabulce úplně. Výhodou hostí je v letošní sezoně rovnoměrný gólový příspěvek celé řady hráčů - zatím se z kádru ostrovního celku prosadilo devět odlišných střelců, jimž vévodí Tana s třemi zápisy.

Zatímco domácí se budou muset obejít bez tria Čeryšev, Soldado a Jokić, Las Palmas zase schází vinou karetního trestu forvard Marko Livaja. Naopak do základní sestavy se počítá jak s Alexandrem Patem v sestavě Villarrealu, tak Kevinem-Princem Boatengem na straně druhé. Obě zmíněné čerstvé letní posily svých klubů se dobře znají ze společného působení v AC Milán a velmi se na společné shledání po dlouhé době těší, tedy přinejmenším brazilský útočník.

"Bude to velmi náročný zápas, ve kterém ovšem chceme bodovat, protože se nacházíme v dobré formě. Navíc se utkám s mám kamarádem Boatengem, a to po dlouhé době. Už se nemůžu dočkat, až proti němu nastoupím," těší se Pato a my se těšíme s ním, neboť bychom se měli dočkat zábavného a ofenzivně laděného střetnutí.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Castillejo, Trigueros, Bruno, Soriano - Bakambu, Sansone
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Lizoain - Macedo, García, Bigas, Castellano - Viera, Roque, Vicente - Tana, Araujo, Boateng
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.90 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 20:45)
Real Madrid přivítá na Santiago Bernabéu baskický Athletic a bude jednoznačně velkým favoritem. Athletic si zatím nevede špatně, ale na Realu se mu dlouhodobě nedaří. Naposledy tam vyhrál před dlouhými jedenácti lety.

Bílý balet rázně utnul sérii čtyř nerozhodných výsledků už drtivým vítězstvím na půdě Betisu a jeho běsnění rázem pokračovalo i na scéně milionářské Ligy mistrů. Ronaldo a spol. rozdrtili Legii Varšava 5:1 a v letošní sezoně, napříč všemi soutěžemi, nevědí, co je to porážka.

Kouč Zinedine Zidane tak může být s působením svých svěřenců naprosto spokojen. Starosti mu však dělá zdravotní stav některých hráčů, respektive Sergia Ramose, Casemira a Modriće. Všichni tři klíčový hráči nenastoupí ani do domácího zápasu s Athleticem.

Hosté pocestují do Madridu s jasným cílem, utnout dlouhou sérii bez vítězství na tomto stadionu. Athleticu se to naposledy podařilo před více než jedenácti lety. V roce 2005 zvítězil Athletic Club na Santiago Bernabéu 2:0 a jako hráč u toho byl i Zinedine Zidane, který se na trávníku objevil od 67. minuty, kdy vystřídal Luise Figa.

Oba týmy o té doby ušly kus cesty, ale v jádru se víceméně nic nezměnilo. Real je pořád obrovským favoritem a se soupeřem by si dle předpokladů měl poradit. Baskický celek naposledy v lize porazil Real Sociedad 3:2, ve čtvrtek však v Evropské lize klopýtl a v belgickém Genku prohrál 0:2.

O absencích domácího Realu už šla řeč a hosté jsou na tom podobně. Zranění jsou totiž Aketxe, Balenziaga a Boveda.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Kroos, Isco, Kovačič - Bale, Benzema, C.Ronaldo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - Marcos, Yeray, Laporte, Lekue - Benat, Iturraspe - Susaeta, Munain, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - SD Eibar  (sobota 13:00)
Espanyol se pohybuje těsně nad vodami znamenající sestup do druhé nejvyšší soutěže. Hrdý celek potřebuje zabrat a další šance se mu naskytne již v sobotu. Katalánský celek uvítá na svém stadionu Eibar, který se nachází mnohem výš nad ním.

Estadi Cornellà-El Prat se v sobotu odpoledne stane dějištěm utkání mezi domácí skvadrou a hosty z Eibaru. Barcelonský celek potřebuje nutně bodovat, aby oddálil zvěsti o krizi, nejednotné kabině nebo změně trenéra. Říjen zatím Espanyolu v mnohém svědčí, protože poprvé v sezoně právě v tomto měsíci dokázal Espanyol udržet čisté konto. A hned dvakrát za sebou! Naposledy se mu to povedlo v duelu minulého kola, když uhájil bod na půdě Las Palmas.

Espanyol hledá vyrovnanost a rovnováhu, což se mu zatím podle slov záložníka Hernána Péreze daří. "Jsem si jist, že góly dřív nebo později přijdou, protože tvrdě pracujeme a jsme na správné cestě. Bod z minulého kola je podle mého dobrý, pokud dokážeme tuto sobotu podat dobrý výkon a především získat tři body. Dvakrát za sebou jsme neinkasovali a teď se snažíme najít správnou vyrovnanost mezi útokem a obranou. Je to ale dlouhodobá práce a chce to čas. Věřím, že brzy začneme vyhrávat," řekl Pérez pro klubové stránky.

Eibar v tuto chvíli sídlí na skvělém osmém místě a přeje si nakupit další body. Těch má zatím 11 a od pohárových příček jej zatím dělí jen čtyři body. Eibar nerad vzpomíná, jak jel do Katalánska naposledy. S Barcelonou je to jiný příběh, ale nedaří se mu ani proti Espanyolu. Minimálně na jeho hřiště jezdí nerad, protože minule tu dostal hned čtyři góly, které si mezi sebe rovnoměrně rozdělilo duo Asensio - Moreno.

Eibaru se hodně povedlo především 7. kolo La Ligy, ve kterém dokázal uhrát bod s Realem Madrid. Výsledek, na který hráči dlouho nezapomenou, ale tým nezopakoval. V minulém kole sice od první minuty vedl nad Osasunou, ale přesto s ní nakonec ostudně prohrál. Nepomohly mu ani dvě branky jinak skvělého Gonzala Escalanteho. Hosté by měli být kompletní, ale domácím stále schází duo Oscar Duarte a Felipe Caicedo.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - J. López, D. López, Reyes, Sánchez - Pérez, Roca, Fuego, Piatti - Moreno, Baptistao
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Gálvez, Lejeune, Luna - Escalante, García, Rico - León, Enrich, Peňa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (sobota 16:15)
Valencia začala novou éru pod trenérem Cesarem Prandellim. První duel sice Los Che zvládli, ale nyní je čeká někdo mnohem silnější. Celek, který si naposledy pohrál i s Manchesterem City a branky střílí jako na běžícím páse - Barcelona.

Katalánský gigant má za sebou setkání se starým známým. V rámci milionářské Ligy mistrů se do Barcelony vrátil uznávaný trenér Pep Guardiola, který od léta funguje v Manchesteru City a má mu pomoci v cestě za světovým prvenstvím. Velká překážka ale zůstala neodstraněna, Guardiolovi návrat do známého prostředí pořádně zhořkl. Barcelona totiž anglické mužstvo úplně rozebrala a pod taktovkou Lionela Messiho rozehrála jednostranný koncert.

Právě zkušený Argentinec se trefil třikrát a v hodně emotivním utkání zářil. Barcelona si připsala veledůležité body a odpověděla svým kritikům po nedávné porážce od Celty Vigo. Ta Barceloně nastřílela čtyři branky, ale od té doby Barca neinkasovala ani jednou. Jedním z hráčů, kteří nebudou vzpomínat na tento duel moc dobře, je v Katalánsku hodně známý brankář Claudio Bravo. Ten se za úder rukou mimo pokutové území musel pět minut po změně stran poroučet do kabin po červené kartě. Jeho protějšek, který je na kritiky ve Španělsku rovněž zvyklý, jej ale brání.

Mladý brankář Marc-Andre Ter Stegen mimo jiné prohlásil: "S Bravem jsme se bavili po utkání o mnoha věcech a nakonec přišla řeč i na tento okamžik. Myslím ale, že to patří k životu brankářů, chyby jsou přirozenou součástí hry. To se prostě občas stane, i když z dlouhodobého horizontu se nejedná pro něj ani jeho tým o problém. Byl to první opravdu náročný zápas i pro nás a až do toho vyloučení jsme rovněž museli řešit problémy," podpořil zkušenějšího kolegu mladý Němec.

Konkurentem brankáře Ter Stegena je nizozemský strážce brány Jasper Cillessen, jehož se ale Ter Stegen nyní bát nemusí. Mladý nizozemský brankář je momentálně zraněn a vynechá ještě pár duelů. Kromě něj hosté postrádají také Jordiho Albu a nedočkáme se ani startu zkušeného stopera Gérarda Piqueho, který by se na hřišti neměl objevit ještě poměrně dlouho. Jedinou výraznější ztrátu Netopýrů pak představuje Guilherme Siqueira.

Což je výborná zpráva pro trenéra Cesare Prandelliho. Zkušený Ital převzal kormidlo u Netopýrů v době, kdy jeho tým postrádá velké hvězdy a trápí se především v útoku. Valencia bude doufat, že se Barcelona nestihne plně zotavit a bude unavená. Nebo že dokáže napodobit poslední vzájemné střetnutí, které se Valencii velmi povedlo. Po konci první půle na stadionu Camp Nou hosté vedli 2:0 a i když se trefil Lionel Messi, nakonec hosté výhru těsně uhájili. Po několika porážkách se navíc v minulém kole premiérově trenér Prandelli mohl radovat, protože jeho noví hráči vyhráli nad Sportingem Gijón.

A z toho měl trenér Prandelli samozřejmě radost: "Je skvělé, že jsme dokázali poprvé vyhrát, i když jsme mohli rozhodnout rychleji. I Sporting ale hrál dobře. Teď nás však čeká Barcelona a já jsem na to moc zvědavý. I proto, že je to moje první hra na domácí půdě. Připravit se na takový zápas je skoro nemožné. Nemůžete zastavit žádný talent, můžete ho jen zpomalit nebo přibrzdit. Každý tým má samozřejmě slabší místa, my je musíme najít a pokusit se je maximálně využít. Chce to píli, maximální nasazení a koncentraci," dodal italský trenér Prandelli.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Mangala, Garay, Gayá - Suárez, Pérez - Cancelo, Parejo, Nani - Rodrigo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter-Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rakitić, Busquets, Iniesta - Turan, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 5.50 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Real Sociedad na své půdě uvítá Deportivo Alavés v souboji dvou bezprostředních sousedů v tabulce La Ligy. A bude při tom doufat, že svého soka po dlouhé době dokáže porazit, protože se mu to nepovedlo už dlouhých osm let! Alavés ale dokazuje, že v La Lize není jen náhodou.

Oba týmy se delší dobu potkávaly především v Segundě a na jejich vzájemný duel v rámci nejvyšší španělské soutěže jsme museli čekat poměrně dlouho. Poslední měření sil v první lize skončilo ve prospěch Alavésu, který vyhrál v roce 2006. Při posledním prvoligovém výletu Deportiva Alavés na stadion Anoeta zvítězili domácí díky dvěma gólům Josého Javiera Barkera. Tehdy na hřišti pobíhali hráči jako Kahveci, Kovačević, Prieto, Juanito nebo Navarro.

V letošní sezoně se daří oběma týmům splňovat očekávání a především u Deportiva coby nováčka je nynější devátá příčka velkým úspěchem. Alavés sice prohrál s Valencií i Sevillou, ale šokoval například remízou s Atléticem Madrid nebo výhrou nad Barcelonou, která z letošní sezony dělá naprosto výjimečnou událost. V minulém kole Alavés dlouho vedl na domácí půdě proti Málaze, jenže pět minut před koncem jej o dva body připravilo srovnání Roberta Rosalese.

A protože v duelu s Málagou dostal červenou kartu Teo Hernández, bude v tomto kole pykat. Jinak však hosté nemají žádných absencí, což se rozhodně nedá říct o jejich soupeři. Real Sociedad San Sebastian postrádá hráče jako Imanol Agirretxe, Markel Bergara nebo Sergio Canales. Možná i proto si hosté věří a před zápasem na Anoetě jsou plní optimismu.

Ten vyzařuje i z obránce Alexise, který médiím před utkáním řekl: "Myslím, že jsme se velmi dobře připravili na duel s Realem Sociedad. Ten nebude snadný, je tu navíc motivace v podobě blízkého postavení v tabulce. Určitě nás čeká těžký test a odhodlaný soupeř, ale my se nechceme vzdát předem. Tvrdě jsme pracovali, abychom vymysleli fungující strategii, máme už více zkušeností a náš tým si více věří," dodal obránce Alexis.

V duelu těchto dvou soupeřů se ještě ani jednou nestalo, že by se týmy rozešly bez branek, takže se určitě máme na co těšit. Real Sociedad doma zvládá většinu soupeřů, jenže v minulém kole mnoho štěstí neměl. V baskickém derby sice od začátku nad Bilbaem vedl díky brance Zurutuzy, jenže nakonec se musel smířit s potupnou porážkou. Muniain, Aduriz a Williams se postarali o obrat a ani kosmetická úprava v podobě gólu Martineze hostům k bodům nepomohla. Real Sociedad střídá výhry a porážky s téměř železnou pravidelností, takže nyní je na řadě vítězství.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Alexis, Laguardía, Garcia - Torres, Llorente, Camarasa - Méndez, Deyverson, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Sporting Gijón  (sobota 20:45)
Estadio Nuevo Los Cármenes se připravuje na bitvu. Sobotní večer bude patřit dvěma týmům bojujícím o záchranu. Přímý střet může mnoho napovědět a na pár dalších kol jednomu sebrat naději na zlepšení, zatímco druhému dodat odvahu.

Granadu sužuje jedna pohroma za druhou. Jedna z posledních šancí na zlepšení současného stavu nastane v sobotu večer, kdy poslední celek La Ligy hostí podobně ohrožený Sporting Gijón. Granadě se nedaří téměř nic a její sebevědomí je na nule. Jedním z důvodů je jistě nepovedené minulé kolo, ve kterém Granada žalostně selhala. Naplno se v něm ukázala hlavní potíž posledního týmu, kterou je obrana. Granada totiž inkasovala sedm branek od Atlética Madrid a fanoušci poraženého týmu nemohli uvěřit číslici na tabuli.

Za dosavadní průběh La Ligy zatím Granada dokázala nastřádat pouhé dva body, takže se nelze divit zlobě fanoušků. Alespoň malou náplastí může být pohled do historie, která se zdá být v duelech se Sportingem na straně Granady. Ta si se Sportingem ze čtyř vzájemných duelů jednou body rozdělila, jednou prohrála a dvakrát získala všechny tři body. Povedlo se jí to i naposledy, když na svém stadionu udržela čisté konto a navíc se díky brankám Youssefa El-Arabiho a v samém závěru také Isaaca Successe radovala.

Domácí mají na marodce stále stejné dva hráče, kteří ještě nejsou připraveni. Jde o Dimitriho Foulquiera a Gastóna Silvu. Ani hosté však nebudou kompletní, neboť mimo hru je zraněný Jean-Sylvain Babin a také veterán Fernando Amorebieta, který byl v minulém kole počastován žlutou kartou, za kterou teď pyká, protože karetní tresty se mu nastřádaly.

Minulé kolo ostatně Sportingu rovněž nevyšlo, protože v premiéře trenéra Prandelliho na lavičce Valencie prohrál. Ani domácí prostředí stadionu El Molinón ho nezachránilo před dvěma góly záložníka Maria Suáreze, který pořádně slavil. Teď by si Sporting rád zastřílel, k čemuž ho přímo vybízí skóre Granady. Ta totiž zatím obdržela neuvěřitelných 23 gólů a má nejhorší obranu v celé soutěži.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Vezo, Lombán, Silva - Carcela-González, Agbo, Samper, Pereira - Ponce, Barral
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Lillo, Meré, López - Rodríguez, Cases, Álvarez, Gómez - Castro, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Betis  (pátek 20:45)
Páteční předehrávka 9. kola nejvyšší španělské ligy nás zavede do Pamplony, kde se místní Osasuna popere o body s Realem Betis. A slovo popere je výstižné, protože se očekává pravá záchranářská bitva dvou topících se celků.

Osasuna potřebuje podporu domácího prostředí a nadšených diváků jako sůl. Celek z Pamplony totiž prožil katastrofální start do nového ročníku a nedařilo se mu. V poslední době se ale zvedá a jeho forma se zlepšuje. Domácí remíza s Las Palmas byla jen předehrou toho, k čemu došlo v Eibaru. Domácí Eibar sice od první minuty vedl díky brance Escalanteho, ale hosté zapnuli naplno a otočili stav utkání ve svůj prospěch! Především díky dvěma zásahům Sergia Léona zvítězili 3:2 a odrazili se ode dna.

Těšit ji může snad jen fakt, že Real Betis je na tom s formou mnohem hůř. Za posledních pět vzájemných duelů se víc dařilo právě Osasuně, minulá návštěva stadionu El Sadar Betisu nevyšla a domácí mužstvo získalo všechny tři body za výhru 3:2. Betis zase favorizuje fakt, že nemá na marodce ani jednoho hráče. To domácí nemohou pro tento duel počítat se zraněnou dvojicí Javier Flaño a Mario Fernández. Didier Digard by měl být fit a včas připraven.

Real Betis za posledních pět duelů v La Lize vyhrál jen jednou, když porazil Málagu. Jinak se mu ale nedaří vůbec a v minulém kole dostal dokonce šest branek od domácího Realu Madrid! Hráči musí nějak reagovat a dobře to ví i trenér Gus Poyet. Jeho budoucnost byla ve španělských médiích hodně propírána, ale vedení klubu se za svého trenéra jasně postavilo.

Viceprezident José Miguel López Catalan pro Movistar+ sdělil: "Našeho trenéra jasně podporujeme. Stojí za ním celý klub. My jsme si ho vybrali a nehodláme ho vyhodit po osmi kolech. On prostě potřebuje čas na práci, my mu dodáme klid. Je naším trenérem a všichni doufáme, že jím ještě dlouho zůstane. Neměli jsme moc štěstí, několik hráčů bylo zraněných, takže z toho neděláme tragédii. Neustále se vyvíjíme a jdeme kupředu, společně to zvládneme," věří zkušený činovník.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Nauzet - Berenguer, Flaňo, D. García, U. García, Clerc - Torres, Oier, Digard, Cuevas - León
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi - Joaquín, Petros, Martin, Musonda - Alegría, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid853021:318
2.Real Madrid853022:818
3.Sevilla FC852116:1217
4.FC Barcelona851226:1016
5.Villarreal CF844014:416
6.Athletic Bilbao850313:1015
7.UD Las Palmas833216:1312
8.SD Eibar832311:1011
9.Deportivo Alavés82429:810
10.Real Sociedad831411:1210
11.CD Leganés83149:1310
12.Celta Vigo83149:1610
13.Málaga CF82338:109
14.Valencia CF830511:159
15.Deportivo La Coruña82245:108
16.Real Betis82249:188
17.Espanyol Barcelona81439:147
18.Sporting Gijón82157:187
19.CA Osasuna813410:176
20.Granada CF80268:232

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (850)

Přidat komentář
10FKK

1. Barca

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
teenz

Ani číst pořádně neumíš, jste 4.

Reagovat
10FKK

Vždy první činko, vždy a nikdy jinak

Reagovat
teenz

4.

Reagovat
CHONG

Ale prd, jsou první, tu tabulku takhle upravil Franco

Reagovat
10FKK

i ty vtipálku

Reagovat
valloire

dycky to bylo jinak

Reagovat
10FKK

Jak u koho Vlastíku

Jak se ti líbil Leošek ve středu?

Reagovat
Switchback

To určitě neviděl

Reagovat
valloire

Moc pěkný. První gol, páč se obránce natáhl a pak další dva v přesilovce. Takhle nějak se to tu píše, když dá hattrick CR že jo? No a navrch prej tím potvrdil pozici nejlepšího hráče historie... No, je to tu zábavný.

Reagovat
Switchback

3góly + áčko + zařízená penalta proti City je málo, no

Reagovat
10FKK

čekal jsem nějaký příběh s indiáni a ty napíšeš tohle

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

No a ještě bych se zastavil u tvůrce porážky, debaklu a to u toho vašeho bývalýho génia. Píšu to tobě, páč hádat se s tou vaší kinderúderkou postrádá smysl. Bravo u vás za celý působení neudělal prakticky jedinou chybu a byl velká opora. Teď je horší než vyjukanej dorostenec. To jde na vrub Guardioly. Golman má chytat a ne si hrát na libera.

Reagovat
patas92

Jak to jako může jít na vrub Guardioly, když Bravo dělá úplně to stejné, co dělal v Barceloně (kde ty chyby nedělal). To mi vysvětli

Reagovat
valloire

Takhle nesmyslně u vás nic nepodělal. Zápas jde za ním. A za tím, kdo ho nutí to dělat. Kdyby to napálil na tribunu, udělá o parník lepší věc.

Reagovat
patas92

Za Bravem jo, ne za Guardiolou.

Reagovat
valloire

no tak to se neshodnem

Reagovat
patas92

To bych po tobě snad ani nemohl chtít

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Náš bývalý génius má na rozdíl od těch vašich koule na to hrát otevřenej fotbal...

To že mu to zavraždil Claudio minelou mu může vyčítat jen gaučák co nikdy fotbal nehrál a nechápe.

Pepek je frajer, kterej za pár týdnů naučil bandu individualit hrát jako tým, ale to zdejší truhlíci nevidí nebo nechtěj vidět Do tý mindy to byl naprosto rovnocený soupeř, což nikdy předtím City venku nedokázalo...

Reagovat
Kokesh

Co je na tom proboha tak obdivuhodnyho, kdyz dostane 4:0? To jste se uz definitivne zblaznili? Takze muj tym prijede na Camp Nou, ja jim naordinuji ofenzivni fotbal, dostanu 10:0, ale ok, pak prijde chlapik jako ty, poklepe mi na ramena a rekne, wow, ty mas ale koule.

Uz ponekolikate ctu, jak se Barca fans zastavaji tymu, co u nich predvedou ofenzivni fotbal, ale dostanou cocku...tak to bylo s Man. City, Valenciou, Arsenalem, atd...

To je proste vec, kterou Pepek neumi zmenit. Neumi hrat jinym systemem. Co to je za argument, ze byl rovnoceny souper do polocasu...to byl Real pod Mourinhem i Carlem taky, pak hlavne s Josem prisla cervena karta a byl konec. Z agresivity, ktera je primo umerna hre kterou proti souperi naordinoval, tak jako Bravova chyba, plynouci z riskovani, vysoke hre a minimalnimu jisteni. Ale ne, tady je proste Pep ve vsech zapasech inovatorsky genius.

Reagovat
10FKK

Přečti si to ještě jednou a dej si to do kontextu s Vlastíkovým komentem...

Jj Pepek je totální lempl, proto ho chtěj všichni a je o parník nejlíp placenej trenér na světě...

Reagovat
Kokesh

Neni lempl, je to jeden z nejlepsich treneru na svete. Ale i jemu nevychazeji zapasy, tak jako jich Messi dokaze par za sezonu odchodit a byt uplne nevyrazny.

Reagovat
10FKK

O tom není sporu, ale tenhle konkrétní posral Claudio a smůla Fernandinha.

Jinak hra gólmanů nohama je pro Pepův styl velmi důležitá a s občasnou chybou počítá. Teď byl průser hlavně v tom reflexu a redce pro Brava. Vzpomeň si na jeden zápas u vás, kde udělal mindu VV, namazal hned na začátku tuším DiMariovi a Pep ho po zápase vychválil do nebe, že se po tý chybě nebál rozehrávat dál.

Reagovat
valloire

Asi to není jediná chyba Brava v týhle sezoně ty gaučo. Asi je to tak, že u vás byl spolehlivej a teď není. Bejt spolehlivej je hlavní deviza golmana. Je to stejný jako kdyby v hokeji v rámci nějakýho nesmyslnýho inovátorství nutil trenda golmana, aby to jezdil rozehrávat až na modrou. Golman má spolehlivě chytat a ne si hrát na Beckenbauera. Až něco podobnýho předvede Pepkovi v nějakým finále, kde bude mít na výběr napálit to na tribunu nebo to zkusit konstruktivně rozehrát, z čehož teda žádná moc velká výhoda neplyne v porovnání s možným golem, tak bude ten váš plešatej píčus jenom čumět. A půjde to za ním. A na mý slova dojde, to si piš. A hrát otevřenej fotbal je sice hezký, ale smrdí to debaklem. Takže je to chyba trenéra, kterej určí špatnou taktiku. Chápu, že se vám to líbí takovej bezstarostnej fotbal, ještě třeba s minimem osobních soubojů a kontaktů, páč na to máte stavěnej tým, ale fotbal nejsou taneční. Zdraví Cholo a Mou na Camp Nou.

Reagovat
LAM

Cholo kterej na CN nikdy nevyhrál nebo Mou kterej dostal 5:0?Oba maj z Barcelonou negativní bilanci.

Reagovat
valloire

Odhoď klapky LAME. Mou dostal 5-0 první Clasico v době, kdy byla Barcelona na vrcholu výkonnosti. Pepek dostal teď 4-0, kde je rozdíl? Ten jeden gol (byla tam i pentle). A to tahle Barcelona je teda horší. Mou se poučil a zareagoval. Ke konci už si vás vodil a dělal by to, i kdyby u vás byl furt Pepek. A Pepek to vytušil, tak zdrhnul. A Cholo sice u vás nevyhrál, ale už dvakrát vás vyřadil v LM.

Reagovat
Xavi

Jo tak Mou si nás vodil.

Reagovat
10FKK

ty vole ten Pepek ti leží v žaludku

Každej trenér má svůj styl a systém, ale jenom pár trenérů si jede svoje bez ohledu na soupeře. Tobě se třeba líbí, když hrajete zanďoura na brejky já chci dominanci, mačkání soupeře presováním a totální fotbal, což mi dává Barca a např. Dortmund, City, Celta atd. na který se rád dívám.

Pořád je to jen fotbal, kterej nás má bavit, tak se hoď do klidu nebo ti praskne cévka a budeš tahat nohu

Reagovat
valloire

Jsem v klidu klokane. Ale připadá mi, že jste se zcvokli. jasně, že Guardiola v Barceloně dělal všechno dost dobře. No ale aby taky ne, když je tam celej život. Ono ale zkoušet to, co funguje v Barceloně, nemusí fungovat jinde. A vsadím se, že nebude. Pepek je kouč pro vás. Opravdu dobrej trenér dokáže měnit styl podle hráčů co má. Nemusí to bejt nějakej extrém, ale neustále trvat na něčem, co vidm, že moc nefunguje? Guardiola je rychlokvaška, kterej využil znalosti prostředí u vás. Z toho teď bude furt žít i jinde. U mě je daleko lepší trenda Klopp, kterej udělal z ničeho z Dortmundu válec a udělá ho i Liverpoolu, kterej byl až na tu jednu sezonu poslední dobou marnej, než Pepek, kterej zásadně jinam než do týmu z nejvíc prachama nepůjde. A kterej chce v Bayernu prosazovat ten svůj styl. Ty vole v Německu A neumí změnit styl, když vidí, že na soupeře nezabírá. A jenom blbec si pak jede furt to svoje. Tobě se líbí, že svýmu stylu tak věří, já říkám, že to je spíš tupost.

Reagovat
Xavi

Jak kdyby to, že je někdo někde celej život byl předpoklad úspěchu. Přebíral tým po sezóně, která skončila sedmnácti bodovou ztrátou na Madrid. A jestli Klopp bude úspěšný to se ještě uvidí, to spíš on vypadá na rychlokvašku.

Reagovat
valloire

No, bude se muset vrátit. Ale kam? Veme Valencii? Asi těžko. Pohořel by.

Reagovat
smazaný uživatel

Len to nie prosím

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Vidíš? Kolega nad tebou by ho nechtěl. Fandové Bayernu ho nesnášeli. City to teprve čeká. Čím to asi bude? Co klapko?

Reagovat
10FKK

Kecá, protože nemá rád Barcu.. Pepek by jim ten bordel uklidil

Jen někteří a ty tomu zřejmě rozuměj asi jako ty

Reagovat
valloire

Krmě cules to jsou všichni, kdo to vidí.

Reagovat
valloire

No a správně podotkl to o Cruyffovi. To byl trenér. Udělal něco novýho a zválcoval i se svým viděním fotbalu svět. I když u toho u vás měl i kupu štěstí. Ale Barcelonu dostal z krize, celohistorický krize že....ne, že měl tolik titulů. To moc v rukou neměl. Ty tituly.

Reagovat
10FKK

Tvoje škoda, že máš klapky na očích...

Reagovat
valloire

Já jo? Já? Já? No já asi ne....

Reagovat
Switchback

Jo máš, zmrde

Reagovat
valloire

nejsem cules, moje vidění fotbalu z historickýho hlediska žádný klapky nemá. Vy jste se zbláznili z jedný povedený éry, která u vás nemá obdoby. Zmrde

Reagovat
Generalní Gladiator

a no tobě ta éra zanechala dost výrazné stopy doteď, chce to klid, je to jen fotbal

Reagovat
valloire

Já jsem celkem v pohodě. Jenom se tomu směju. A na mý osvícený slova vždycky došlo. A říkám, že Guardiola půjde zpátky s brekem. I když nepochybuju, že z hlediska cules to bude succes.

Reagovat
Generalní Gladiator

máš recht, loni jsi říkal, že titul v lize vyhraje barca a trefils to,

předloni jsi také věřil luchovi a tvrdils, že v první sezoně vyhraje trebl..dokonce ikdyž ho tu všichni odvolávali po počátečních neúspěších, byl jsi jeden z mála,co si stál za svým s nohama na stole..a opět došlo na tvý osvícený slova

Reagovat
valloire

Luchovi jsem moc nevěřil proto, že jsem si myslel, že nedokáže podřídit vlastní ego Messimu. Ale zachoval se chytře. Ale co se týče reklamy na dresu, La Masia a novej Xavi ob dva roky a já nevím co ještě....v tom jsem měl pravdu. A bylo to zábavný sledovat kolem 2011 ty naivní vaše představy jak ta Barcelona je úplně jinej tým než ty ostatní

Reagovat
Reggie

Ty ses neskutecne kreten, to se vazne jen tak nevidi . Kreten, kterej tady placa cosi o klapkach na ocich a zazoven tvrdis, ze je Messi 4. nejlepsi hrac argentinsky historie.. Tebe nemuzes brat snad vazne ani ty sam. Objektvni clovek s osvicenymi slovy

Reagovat
valloire

Di Stefano, Maradona, Kempes....kdo tu má klapky? Prober se.

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

to všichni vidí ...tak bude ten váš plešatej píčus jenom čumět... Pohoda jak čong

Na tvoje slova došlo?

Reagovat
CHONG

Tobě se o mě musí i zdát.

Reagovat
10FKK

Reagovat
10FKK

Máš Vlastíku a velký! Pep hrál v Bayernu úplně jiný styl a rozestavení než v Barce a v City hraje zase jinak, přesně to na co má hráče. Doufám, že ti zavře hubu stejně jako Lucho

Reagovat
valloire

Lucho to nebyl. Byl to Xavi a jeho loučení v Barceloně. Nic víc.

Reagovat
Raul=Real

Isco do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze o vikendu bez toho klauna mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana by měla být - Digne, Umtiti, Masche a Roberto

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kokesh

Pekne se pousti do Cristiana s tim Buddhou. Co muze zpusobit nevinna fotka...

Reagovat
CHONG

To je zas kauza z hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

mel ho zkopnout, pak by mel muj respekt

Reagovat
CHONG

aneb jak mít něco, o co nikdo nestojí.

Reagovat
LAM

A co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/p/BLxrkoqgMZk/?taken-by=cristiano

Budhisty sere, že má na tý soše položenou nohu. Prostě píčovina.

Reagovat
valloire

to se už všichni posrali či co?

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak to už prehnal.

Reagovat
patas92

To se mu všecko vrátí v příštím životě. Bude ošklivý a nebude umět hrát fotbal, něco jak Bale

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

srdiečkári

Reagovat
MadMrJacky

Přitom ta noha může mít stejně fanoušků jako Budha

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Ako sorry, ale Air Max na Buddhovi, za to sa uz v stredoveku upalovalo...Yeezy by som este pochopil.

Reagovat
Jerichoo

Yeezy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

To je pravda...Ale tak hype robi svoje zrejme.

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
technecium

To je jak Messi s těma kopačkama v Egyptě

Reagovat
smazaný uživatel

parada, muy bueno betis!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď Prandelli pozatvára okná na autobuse

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to je čas výkopu...

Reagovat
patas92

Odpoledne ještě ujde, nejhorší jsou ty večerní sobotní zápasy. Všechno by se mělo hrát v neděli

Reagovat
eliskafan

Ty byly zase včera nervy, zlaté body pro Betis. Vyhráli jsme díky brankáři Osasuny, tragéd

Reagovat
Phillipinho

Digne teda bude k dispozici? Protoze, jestli tam nastoupi Mathieu, tak ho tam bude Cancelo ponizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bojím, že zrovna dneska to bude jeden z řady zápasů, kdy Cancelo vůbec nebude vidět.

Reagovat
LAM

Očekávám velmi těžkej zápas jako už klasicky na Valencii a to i přes to že se Vale moc nedaří,protože loni to bylo podobný a stejně nác nakonec obrala o body,tak snad to zvládnem.

Sestava asi takhle:Ter Stegen-Roberto,Mascherano,Umtiti,Digne-Sergio,Gomes,Iniesta-Neymar,Suarez,Messi.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Poj... Espanyol. Snad pojdu do Segundy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zas jednou vzepřeme papírovým předpokladům .

Reagovat
Hokaido

Espanyol 0:3.

Oni mají tak špatnej kádr? Quique je skvělej trenér, tak snad ho neodvolají a dostane čas.

Reagovat
Hokaido

A projel jsem si diskuzi a jste fakt dementi. Že vás to baví pořád dokola.

Reagovat
Phillipinho

Maji dobrej, ten Cinan dal na posily dost penez a ikdyz si nepocinali na prestupaku zas tak dobre, tak maji hrat horni cast tabulky.

Reagovat
Hokaido

Baptistaooo

Skvělej zápas a zasloužený vyrovnání, tak snad Quique ještě nepoletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca lineup vs Valencia: Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Gomes namísto Rakitiće.

Reagovat
blaugrana

Na Gomesa som zvedavý. Snáď bude badateľný herný progres a nebude tam musieť ísť v 30 minúte Ivan.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn uvidíme, snad mu to půjde... btw hodíš mi tu zase nějaký acestream před zápasem? Nebo pošli prosím stránky, kde to najdu. Děkuji.

Reagovat
LAM

Tak jsem sestavu s Gomesem nakonec trefil přesně.Snad zahrajem dobře a vyhrajem.

Reagovat
alcantara

Hmm..Snad zaloha bude stihat a nebude prilis staticka. Gomes mi zatial pripadal prilis neobratny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska iný výsledok ako domácu výhru ani neberem

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli spravil defenzivnu zostavu, uplne prehustil stred pola, to sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Andres

Reagovat
technecium

To je kripl ten Peréz

Reagovat
blaugrana

Toto už je choré.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Je až smiešne, koľko je zrazení po tom, ako sa rozšíril káder.

Reagovat
X-bano-X

Netopieri hrajú ako zmrdi, čo stret, to dohrávanie

Reagovat
technecium

Ale třeba to teď na Andrého to byl fakt hnus

Reagovat
QooBo

Ako fanúšikovi sa mi to samozrejme nepaci ale na druhu stranu som rad, ze konecne nie sme len my okopavani.. ale Mario by sa uz mohol ukľudniť to ano

Reagovat
X-bano-X

Ja nemám problém s tvrdou hrou ale toto je už premotivované cez čiaru....

Reagovat
Ed_Hazard

Na Suareza sa už nedá pozerať. Každý kontakt s protihráčom prihrá To už je nepríčetnosť

Reagovat
Ed_Hazard

Ale Vale hrá celkovo dosť ostro, to treba uznať

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslena zlta katta pre Garaya. Barcelona si nevie poradit s nasou dobrou obranou tak potrebuje pomoc

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

S dobrou obranou? Veď čo zákrok hráča, to šlapák či nakopnutie. Garay konkrétne trafil Suaréza spodkom kopačky na achilovku..............

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslena zlta katta pre Garaya. Barcelona si nevie poradit s nasou dobrou obranou tak potrebuje pomoc

Reagovat
Ed_Hazard

Suarez to trapne prihral, sice tam kontak bol ale to čo začal robiť následne na zemi. jebol by som ho palicou po hlave čuráka..

Reagovat
smazaný uživatel

napíše fanboy největšího simulanta v historii fotbalu

Reagovat
Ed_Hazard

Ja nie som jeho fanúšik, ty cocotko obmedzený.

Reagovat
smazaný uživatel

už by ten pseudotým mohl spadnout...hezký stadion, jinak nula nula nic

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha ved to bol jasny ofsajd co ten rozhodca spal?

Reagovat
-Kopy-

wtf ofsajd....

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hokaido

Jasnej ofside...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez byl v offsidu a stál mezi Messim a gólmanem

Reagovat
smazaný uživatel

tak a máte to zmrdi

Reagovat
Kokesh

Stoprocentne nemel gol platit.

Reagovat
technecium

Hrajou jak svině, tak je potřeba je trošku přidusit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted nevim, Suarez sice nehral, ale branil Alvesovi.

Reagovat
Kokesh

Stal v offsidu a branil brankáři ve vyhledu. Pravidla jsou jasna, jen selhal opet faktor clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

v offsidu stát může, ale nehrál s míčem

Reagovat
Ed_Hazard

Ty sa radšej začni venovať vyšívaniu namiesto futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si na slovenskej eurofotbal

Reagovat
Kokesh

Nevar z vody a precti si radsi pravidla.

Reagovat
Kily

to je fuk, svým postavením mátl brankáře, čímž se aktivně zapojil do hry

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemusí. Stačí aby nějakým způsobem ovlivnil hru, což ovlivnil.

Reagovat
Kily

stejně tak se píská ofsajd už jen za to, že se hráč stojící v ofsajdu rozeběhne za míčem, svoje pasivní ofsajdové postavení tím změní v aktuvní

Reagovat
Ed_Hazard

Ale jasné, kopec gólov už nebolo týmto spôsobom uznaných. Toto sa všade bežne píska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vlastně všechny zápasy sleduješ vid

Reagovat
Ed_Hazard

Viem že boli podobným spôsobom neuznané Realu, Svk repre Makovi, v minulej sezóne tuším aj Arsenalu. To je uplne normálna situácia, nestáva sa to raz za 5 rokov.

Reagovat
X-bano-X

"Viem že boli podobným spôsobom neuznané Realu" ale aj uznané.

Reagovat
Ed_Hazard

O tom neviem, ale je to možné. Hoď teda zápas v ktorom sa to stalo.

Ale tak či tak, čo to mení na pointe toho, že to je proti pravidlám?

Reagovat
X-bano-X

Nie nemení. Jednu si pamätám z LM a jednu z ligy, keď to dal Ronaldo, zápasy neviem a nebudem hľadať.

Reagovat
smazaný uživatel

ano? tak potom sa môžu postaviť tesne pred brankára napr. 5 hráči a zavadzať vo výhlade brankárovi bez toho aby sa pískal offside?

Reagovat
Ed_Hazard

On to uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Luis parádní reakce

Reagovat
-Kopy-

pak má člověka ten fotbal bavit, když pokaždé když hrajem proti Barce nebo Realu nás zařízne rozhodčí, to je fakt o ničem...

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šaškárna

Reagovat
dextroza_m

Už jste měli být v 9ti...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli byste se neměli zaměřit i na to, že právě v těchto zápasech hrajete jako zákeřná prasata.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
2miguel1

Ten Andre Gomes je taky slabší Fabregas ked hral u nás

Reagovat
SIRBRANIKE

On na to má, ale chce to cas.

Reagovat
Kokesh

Digne aka Marcelo, solidne plave.

Reagovat
QooBo

To nie je normalne uz Takmer vzdy proti Realu alebo Barce nas rozhodca odjebe

Reagovat
X-bano-X

Ešte máte dosť času aj keď ten gól bola chyba....

Reagovat
QooBo

Teraz mohol s kludom pisknut penaltu a nikto by nenamietal

Reagovat
X-bano-X

Nemyslím si. Takýchto zákrokov je v zápase kopec, ak by za takéto postrčenie pískal penaltu, tak na Neymara sú v každom zápase zo 3.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jediný sympaťák v celé Valencii je Munir

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
X-bano-X

Messi si ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Ved tam bolo jasne postrcenie v sestnastke co ten rozhodca stvara? Ma strach?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes tam bude na tutovku pencla alebo červená. A kludne aj obe, iba otázka času.

Reagovat
technecium

Blbost, na Neymara se takovýhle fauly nepískaj a ty bys chtěl pencli?

Reagovat
smazaný uživatel

to už je fakt k smíchu

Reagovat
QooBo

Alves

Reagovat
blaugrana

Andrés Iniesta nedohraje dnešní zápas španělské ligy proti Valencii, záložník Barcelony má zraněné koleno a čeká ho podrobné vyšetření.

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme v kopru

Reagovat
blaugrana

Luis. Dve tutovky zas v pič....

Reagovat
smazaný uživatel

obě dvě zakončil slušně, měl to těžké

Reagovat
QooBo

Abdennour na LB preboha to dopadne

Reagovat
technecium

dyť ten Peréz spadnul sám

Reagovat
Ed_Hazard

Bus jasná druhá žltá, to je paródia

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Tebe už dobre jebe.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

už? mu jebe pěkně dlouho

Reagovat
alcantara

On je len placka, nic viac.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja mám placky náhodou rád, hlavne zemiakové

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
QooBo

Sudí sa neskutočne bojí zapískať niečo vážnejšie proti Barce

Reagovat
technecium

A proč by to měl dělat, když pro to není důvod?

Reagovat
QooBo

To si asi vravel aj pri tom góle ...

Reagovat
technecium

To ber jako satisfakci za ty vaše nefotbalový zákroky

Reagovat
vilp

Parejo

Reagovat
-Kopy-

bože Parejo proč ho nepřehodí ? a pak nezpracuje míč

Reagovat
smazaný uživatel

Kupili sme si nie len rozhodcu, ale aj Pareja.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta prej přetrhaný vazy v koleni. Tuto sezonu dohrál.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
Kokesh

Vzdyt je porad na stadione. Jeste ani nebyl na vysetreni...

Reagovat
alcantara

Tiez sa mi to nezda, neviem ci to nie je nejaky troll. Ani som to nikde nevidel. Tak snad som to teraz nezakrikol.

Reagovat
alcantara

Kde pisu?

A pritom to tak spatne ani nevyzeralo...

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.youtube.com/watch?v=bwtSSgzPwpc

Podla mňa to vyzerá dosť zle. Po tomto som mal potrhané väzy a meniskus na maďeru. Ale to je dosť individuálne, kludne to môže mať iba natiahnuté a dá si pauzu nejaké 2 týždne.

Reagovat
Generalní Gladiator

ani žlutou za to snad nedostal, to není možny..

Reagovat
Ed_Hazard

Hral loptu, krásne čisto

Reagovat
Kokesh

Takhle rychle ti pretrhany vazy nezjisti ani Dr. HOUSE a jeho tym.

Reagovat
Rssa

To by byla prvne autoimunitni choroba nebo lupus...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo sarkoidóza.

Reagovat
Mateo16

u Jeseho sa to vedelo taktiez hned uz len sa cakalo na potvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to už můžeš vědět? Beztak ani neskončilo vyšetření a ty maluješ čerta na zeď.

Reagovat
QooBo

Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen chytil formu

Reagovat
Ed_Hazard

Parejo to si robíš srandu

Reagovat
alcantara

Valencia CF ‏@valenciacf 2m2 minutes ago View translation

Ha habido un penalti no pitado, un gol ilegal y una expulsión perdonada. Pero vamos a seguir luchando

Reagovat
blaugrana

Reagovat
LAM

Iniesta tragédie Snad ta předpověď nakonec nebude pravdivá.

Celkově hodně vyhrocenej zápas.Šance máme,ale chce to začít víc proměňovat,protože Valencie si toho taky připravila víc.Nejlepší je jak hrajou jak prasata,ale každej zákrok na ně přihrajou jak buzici.

Nejlepší na place zatím Messi

Reagovat
alcantara

Jj ,ked sa ide do tela Neymarovi, tak je to simulant, ked sa ide do tela superovi, tak su to penalty... Je to vtipny meter

Az na ofsajdovy gol velka chyba nebola. Druhy zakrok Sergia mozno bol zlty, ten prvy bol zase ale vtip, tak to rozhodca spocital. Dalsi si uz ale dovolit nemoze, to je jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to dneska musí urvat individuálně, jinak to moc nevidím. Cancelo je vhodný adept, Digne s ním má těžký pořízení.

Reagovat
Ed_Hazard

Okrem tej Parejovej šance a centra do malého vápna, na ktorý nedočiahol Rodrigo ste ale nemali poriadnu šancu, či? Celý polčas som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Především se měla pískat pencle za faul na Rodriga, i když chápu, že rozhodčí u něj ví, že padá rád. Ale šancí moc nebylo, proto ani nečekám, že bychom to dneska dokázali otočit nějakou týmovou hrou.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak Rodrigo to tuším teraz pomstil

Reagovat
blaugrana

Seriously Ivan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
vilp

Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky funkcny link?

To mate vsetci DIGI 3 ci co?

Reagovat
-Kopy-

góoooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blaugrana

Gomes nemá absolútne žiadne krytie lopty...to je fakt hrôza...

Reagovat
technecium

Tohle u nás nikdy netrefil

Reagovat
Jordi Alba

Dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taam Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to máme, pustíme talentovanýho Munira a přivedeme dvojici bídaků Gomes-Paco

Reagovat
Miguel19

To nevadí, hlavně že mají 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Munirek no, jak říkám, jediný sympaťák ve Valencii ale vyhrajem

Reagovat
valloire

golasoooo....Munir

Reagovat
vilp

Ole. Nani

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piči

Reagovat
-Kopy-

oléééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Goool rodtigooo. Konecne je tu stara Valencia..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem uplně odpadli ...hrajem kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ivane, Ivane

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Výkony Barcy začínajú pripomínať výkony AS pod rukou LE. Smutne.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

golasooooo

jsem to zap a dva fíky jsem posel smrti pro klauny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Tak proto Indiáni dostávají pětky na počkání

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna zabiják Rodrigo, který dává tři góly za sezonu...ach jo

Reagovat
Ed_Hazard

10 min som preč a otočka Čo sa stalo? Nejaké kixy či Vale prevzala taktovku?

Reagovat
smazaný uživatel

přestali jsme uplně hrát a dostupovat hráče

Reagovat
valloire

přišel jsem já

Reagovat
dextroza_m

Ten Rakitic... to bych dal možná i já...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda Munir, prečo si pri tom nábehu spomalil?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

chachááááá Suáááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

místo aby je dorazili, tak je nechaj diostat do hry

Reagovat
smazaný uživatel

ale Gomes je teda zatím z těch cca 10 zápasů poněkud neužitečný hráč, nemá nic navíc, do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, nemá hře co nabídnout

Reagovat
smazaný uživatel

za 50 mega jsme mohli mít skoro každého skoro špičkového záložníka, který nás napadne

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Coutinho, toho bych bral všema deseti

Reagovat
madridcan

V pohode, vam staci, ze Kroos dostane viac penazi a nejaka uzitocnost Gomesa za tu prestupovu ciastku vam je ukradnuta

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

stačil zájem Realu a Barca jedná a kupuje...jestli ho potřebuje? ne, hlavní je že není v Realu

Reagovat
blaugrana

Cakal som nejaký progres, ale nula bodov zatiaľ.

Reagovat
Miguel19

Mně na Euru přišel jako naprosto průměrný hráč.

Reagovat
Phillipinho

A co jste cekali? Uz ve Valencii uplne prumerny zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto Gomez vypiskane to sa mi paci, snad udrzime aspon tu remizu

Reagovat
Jordi Alba

Zase se čeká, co Messi vymyslí ..

Reagovat
valloire

takovej bazen

Reagovat
valloire

normální tělo

Reagovat
vilp

To je vůl.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Nani blázen

Reagovat
valloire

to se dává mistře Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr Evropy je zřejmě irevelantní pojem, že?

Reagovat
QooBo

Omg Nani

Reagovat
vilp

Ten Mina něco umí? Zatím katastrofa.

Reagovat
QooBo

Dnes je tragicky ale celkovo je jeden z nasich naj hracov

Reagovat
vilp

Tu penaltu jim daroval on. Půl minuty do konce zápasu a on jim takhle geniálně založí útok, to jsem dlouho neviděl.

Reagovat
Ed_Hazard

Pekná drzosť od Mascherana takto okato držať Mangalu pri štandardke..

Reagovat
valloire

jasná penalta

Reagovat
Kluivert9

Však ji písknul a Barca zaslouženě vyhrála

Reagovat
blaugrana

Záložná rada Barcy je hrozná. Pomalá, bez nasadenia a doslova ležérna. Jej behavosť je na úrovni prejdeného slimáka. Tam budu musieť nastať zmeny.

Reagovat
Ed_Hazard

Abdenour zatial na LB dosť slušná skala

Reagovat
Ángel di María 22

Mina je naprosto příšernej. To je výkon ty vole, to svět neviděl.

Reagovat
Kokesh

Ten Mina zazdil uplne vsechny akce Vale, hrozny stridani a utlumeni prednosti dnesni Valencie.

Reagovat
vilp

Mina výborná ztráta. Toho nakopat do prdele.

Reagovat
EXoRcIsT

teraz by som sa necudoval keby to Messi nedal

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Leos Buuuuuuuuuuh.

Reagovat
misinho7

nj penaltovy mag

Reagovat
Switchback

Zaslouženě

Reagovat
valloire

to je komedie

Reagovat
Switchback

? jasná pencka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukáš na Ženatý se závazky?

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Leooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

Golasooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

kretén Mina

Reagovat
hntlyl

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za mrdky ty fandové

Reagovat
Ed_Hazard

štadionom hromadné Puta Barca

Reagovat
misinho7

co ine si zasluzia za to...otras

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

valencijské kurvyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

duševní naháč promluvil

Reagovat
Ed_Hazard

A čuduješ sa keď to rozhodca takto vyhrotil? Ja teda vôbec

Reagovat
valloire

Takhle se vyhrávaj tituly Mascheranovi penaltu nepískne, v poslední vteřině Barceloně jo... Dejte jim ten titul už teď.

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Trapas no. A ešte sa tu píše že zaslúžene

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to nedají ani s rozhodčíma.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Majk91

Reagovat
homeles8

to snad neni možný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

fakt tým slizáků a odporáků ta valencie, konkurovat může jenom Real

Reagovat
madridcan

Este plac

Reagovat
misinho7

ze este po tom co sa tam stalo toto pises

Reagovat
smazaný uživatel

já je nesnáším odjaživa a co mají tým plný odložených žoldáků a jiných nekopů, tak ještě víc není náhoda, že mají bílé dresy

Reagovat
valloire

to si děláš prdel? vy fakt máte všichni klapky

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kokesh

Neuveritelny kolik zapasu Barca dokaze urvat v zaveru. Skoda pro Vale, dnes si nezaslouzila prohrat.

Reagovat
Switchback

Zrovna tohle bude říkat fanoušek Realu ...

Reagovat
smazaný uživatel

uplakánci + referee

Reagovat
smazaný uživatel

neplaaaaaac

Reagovat
smazaný uživatel

z takovýho vítěztsví můžou mít radost jen katalánci uplakaný

Reagovat
dextroza_m

napíše fanda bílé sračky

Reagovat
smazaný uživatel

malej kluk tisíce smajlíků

Reagovat
dextroza_m

Ale ale ale.... Tak moc si mě rozesmál šmoulo...

Reagovat
smazaný uživatel

dirt bag of catalunya gays

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

Ty už drž taky hubu vole

Reagovat
misinho7

povedal som nieco? ty radsej nic nepis

Reagovat
Majk91

Reagovat
homeles8

chcípni

Reagovat
Majk91

Ze fanusik realu niekomu nadava do uplakancov Sebareflexia asi nic nehovori

Reagovat
EXoRcIsT

sa vala ako keby ho trafila gulka pritom to bola len prazdna flaska ( aj ked ju nemali fan Valencie hadzat )

Reagovat
dextroza_m

Meeeesssiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaaaaaaaaaaaa ...Leooooooooooo..nadheraaaaaa uzasneee skvelee vitazstvoooo !!!!! hateri neplacte...cmuuuuuuuuuuuk

Reagovat
smazaný uživatel

Messi skvělý, že se nenechal rozhodit tím zmrdečkem Alvésem

Reagovat
-Kopy-

Prostě jak můžem prohrát takovýhle utkání...jak nám nemohl písknout rozhodčí penaltu v tomhle utkání ? a k tomu ten neregulerní gól..to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický, já už jsem si zvykl..no ale stejně jsem pokaždý nas.anej.

Reagovat
smazaný uživatel

neregulerny gol, z jasneho ofsajdu a ak si všimol, pri jednom rohovem kope , obranca Barcelony stiahol Mangalu za dres, lopta išla do toho priestoru, dallšia čístá penalta. ale dnes to bola hanba zo strany rozhodcu. Mina na konci dodrbal všetky skvelé šance na brejky. Chlapec sa má ešte čo učiť

Reagovat
smazaný uživatel

neplactee už, ste tam okopavali nasich jak divý a ptm po jasnej penalte hadžete po hracoch flasky ..D

Reagovat
Ed_Hazard

Pri tom rohu to bol Mascherano. Sa čudujem že hentak stiahol Mangalu, to je neskutočná drzosť a provokácia rozhodcu, 8 z 10 rozhodcov (čo nemajú pod dresom triško I láv ju barcelona) to pískne. Takto ťahať hráča je fakt demencia, ešte k tomu ked mal na nich rozhodca čistý výhľad.

Reagovat
LAM

Tohle se děje při každym rohu.Tahání za dres,držení atd..Ale vy to samozřejmě neděláte viď. Dnes seš tady za dobrýho dementa

Reagovat
Ed_Hazard

Takto okato to robiť je teda riadna drzosť. Ano ťahá sa, ale nie tak hlúpo a rovno pred rozhodcom. Môžete byť radi že to nefúkol

Reagovat
valloire

Co to meleš? A když s AC byl podobně staženej Puyol, tak copak jste tu říkali? Že je dost, že se podobný držení trestaj penaltou a že je to samozřejmý. Neskutečný pokrytcí.

Reagovat
LAM

Ty jdi do hajzlu.Nejste zvyklí že se připískne nikomu jinýmu kromě vám,tak to nezvládáš.Jdi zase číst něco z historie.

Reagovat
valloire
Reagovat
Ed_Hazard

Tá sadla

Reagovat
dextroza_m

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

být tam Bakkali dáme z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Grande Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel ze aj dnes sa ukaze Leova genialita, 20 sekund do konca zapasu a spravi penaltovu akciu...penalta jasnaa...Valencia nezvláda

Reagovat
alcantara

A za ten zaver zavriet stadion

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
EXoRcIsT

penalta bola jasna zase neviem naco sa fans Realu stazuju

Reagovat
valloire

Jo, ale za zákrok Mascherana.

Reagovat
vilp

Pár minut předtím nepískl jasnou na druhé straně.

Reagovat
EXoRcIsT

no a co teraz ako ked jednu nepiskne tak teraz uz nemoze pisknut pre druhych jasnu penaltu

Reagovat
valloire

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
loki5

Penalta byla špatná protože byla Barcu nic jiného v tom nehledej.

Reagovat
valloire

Tak snad mám stejný měřítko ne? Jednou písknu, jednou ne. A dokonce v posledních vteřinách. Čistej zářez. Nic jinýho.

Reagovat
X-bano-X

Presne rovnaké situácie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš stejné měřítko a výdy jsi se vychloubal, že tomu tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

vždy

Reagovat
SIRBRANIKE

Skúsené mužstvo nepotrebuje aby sa proti nemu kopala penalta.

Reagovat
misinho7

Messi za boha lebo dal gol vitazni gol z penalty v zapase ktory nemali vyhrat... kurna keby toto spravil Ronaldo tak tu rok pocuvame o gole ktory dal z penalty a jaky je penaldo a samozrejme ze valencia je tim z dolnej casti tabulky atd

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

Proč jsme neměli vyhrát?Ta penalta byla zcela jasná a Messi hrál celej zápas dobře,tak v čem je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

cry mi a fucking river you piece of shit

Reagovat
smazaný uživatel

me*

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk fnuk

Reagovat
homeles8

debile

Reagovat
Generalní Gladiator

asi tři radostné výkřiky tě donutí k takové reakci

Reagovat
X-bano-X

toľko plaču a to Real ešte nenastúpil

Reagovat
Majk91

fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prvé Ronaldo by ani na amateri na Fife nespravil taku akciu jak Leo pred tou penaltou, Leo si tu penaltu sam vybojoval ked narazackou s Neyom a nahravkou na Suareza vyradil celu obranu Valencie,..treba sa aj takto na to pozret ...

Reagovat
LAM

Tak to se opravdu Ronaldovi nestává,tak proto o tom mluvil

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo dal naposled kdy gola nekomu lepsimu? Tak radej mlc.s

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Nestalo se to náhodou pri finale LM?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Xaviercreus

Že zrovna od Barcelony dostane Alves gol z penalty, to bych nečekal

Fakt se těším až to v CHL jednou dotáhnem do penalt s tím naším geniálním penaltovým triem a nejlíp se Cillessenem v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neskutečné...

Penalta 90+4, v zapass tolik sporných momentů

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
homeles8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
2miguel1

Ako nedostal perez cervenu v tomto zapase to mi rozum nebere...prvy gol snad tu nemyslis vazne ze nemal platit..to sa ani v spanielsku neriesi...agresivny zapas od valencie..andres dufam nebude chybat dlho

Reagovat
QooBo

Samozrejme, ze nemal Suarez sa zapojil do hry aj ked sa lopty nedotkol

Reagovat
X-bano-X

Bohužiaľ nemal. Je bežné toto neuznať, ale zas videl som to už x-krát uznať. Osobne by som to neuznal.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dneska opravdu zasloužila dostat facku formou prohry za tu nechuŤ hrát. Ale nakonec to zvládli. Penalta jasná a první gól sice neměl platit, ale i rozhodčí je omylný. Doufám, že v příštích dnech (týdnech) se Barča otřepe z těch otřesných výkonů. Musí opět suveréně vyhrávat a přehrávat soupeře, jako dříve.

Reagovat
valloire

Prej i rozhodčí je omylný. Zajímavý je, že se mýlí pouze na jednu stranu.

Reagovat
X-bano-X

pokrytče

Reagovat
valloire

diskutuj k zápasu

Reagovat
X-bano-X

To by si mohol tiež a nie len tie výblitky

Reagovat
Phillipinho

Mina proste nemuze hrat na kridle. Kdyby tam poslal Bakkaliho tak je to uplne neco jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal tam Minu, protože Bakkali neumí bránit, takže v tohle ho chápu, ale jinak souhlas, Mina mohl jít na hrot a Nani zůstat na kraji.

Reagovat
Generalní Gladiator

vyhrálo se,ale je to bída, bez messiho bychom byli v prdeli, drží ten tým nad vodou..

Děsivá je hra zálohy-busquets je z formy, špatně čte hru, tím pádem se najednou projevuje ta jeho horší rychlost a je všude pozdě-o něj ale nemám strach, znovu se nastartuje

raketa-též bez formy

goméz-to je tragédie, na domácí zápas se slabým týmem ok, ale v těžkých zápasech je špatnej, dnes tolikrát hořel, navíc záloha v tomto složení absolutně postrádá rychlost, dynamiku, pohyb, pokud bude iniesta chybět dýl, tak je velkej problém na světě

Veškerou tvorbu hry necháváme na MNS a messi naštěstí dokazuje, že je nejlepším hráčem světa o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne krutý výsledok pre nás vzhľadom k priebehu zápasu a predvedenej hry. Španielsky rozhodcovia sa zas pekne "ukázali" a dosť výrazne ovplyvnili priebeh zápasu.

S výkonom všetkých hráčov som spokojný okrem Santiho, ktorý bol skôr oslabenie ako posilnenie útoku v závere zápasu. Boli tam cca 3 protiútoky z ktorých mohol pokojne padnúť rozhodujúci gól. No namiesto toho sme už pomaly tradične nezvládli záver zápasu a vyrobili úplne trápnu pentu.

Škoda tých emócií na konci zápasu, až tak hrotiť sa to nemuselo. Je to len futbal. Gratulácia Barce.

Reagovat
QooBo

Santiho by som nakopal do prdele to bol des co on dnes robil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, ide sa ďalej. Najdôležitejšie je, že už konečne máme skúseného trénera s dobrou koncepciou hry. Som si istý že pôjdeme tabuľkou hore a aspoň európsku ligu nejakým spôsobom ešte urveme.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

, zápas jsem ale neviděl , teprve se na něj podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

určite si ho pozri bol to dobrý duel

Reagovat
Xavi

Tak Valencie hraje už dlouhou dobu totální sračku a dneska jak na drogách. Tak nehráli ani za Cúpera. Rozhodčí chyby na obě strany. Ten první gól ofsajd, ale ty jejich zákroky to byla hrůza.

Reagovat
Mateo16

https://streamable.com/jmp1

2 svetova je hovno . Messi sa znova ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Leo KING !

Reagovat
Generalní Gladiator

emoce jako při projevech goebbelse

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar jak na ně řval a pak se tam válí

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně jsi klesl.

Reagovat
Mateo16

Najlepsi bol Mascherano 5 metrov od neho aj tak sa chyta za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

dostal tou kyselinou

Reagovat
Ed_Hazard

Tlaková vlna

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Palec hore za presnú mušku fanúšika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste ubožáci, toto může schvalovat jen blb a že vás je.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak čuduješ sa ke´d Neymar začal hulákať po fanúšikoch? Tak mu treba blbcovi A neviem kde tu vidíš schvalovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže neschvaluješ. No úplně jsem ze tvého příspěvku nepoznal, jak to odsuzuješ.

Neymar se dle mě nechal vyprovokovat, hráč nikdy nezačne nadávat fanouškům sám od sebe . Valencia byla dnes na hřišti i v hledišti jak Espanyol.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

"Neymar se dle mě nechal vyprovokovat"

Reagovat
technecium

Modrič by mohl dostat šutrem co?

Reagovat
Ed_Hazard

Ale všímaj Suareza v 94:03 letí flaška na Neymara, 94:06 zisťuje čo sa deje, 94:07 zistil čo sa deje, 94:08 už to ideee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt osel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Xavi

Asi by ti měl někdo hodit flašku s vodu z cca dvanácti metrů na hlavu, aby ses probral.

Reagovat
Mateo16

Myslis uplne prazdnu ? Pretoze tam je pekne vidiet ze je prazdna inak by mala uplne iny odraz/padanie

Reagovat
Xavi

Ne, myslím tu s vodou, co mu přistála na hlavě.

Reagovat
X-bano-X

Ukázal sa ako pán

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím... co ukázal?

Reagovat
Mateo16

Tie gestikulacie a slovnik fanusikom Vale .

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl?

jejich nesportovní chování jim oplatil provokativní oslavou. Ale co je na tom?

Reagovat
Xavi

Španělsky nerozumím, ale to "puta" bylo jasny.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

"Concha de su madre hijos de puta"

Kérky, strniště, tohle.. chlapec se nám změnil. Jeho přechod k Temné straně Síly bude brzo dokonaný.

Reagovat
Kokesh

On byl vzdycky takovy, jen to v sobe dusi. Autista.

Reagovat
alcantara

Takovy je asi kazdy jeden clovek vo vypatych situaciach, niekto viac, niekto menej, niekto ojedinele, autisto

Reagovat
Kokesh

Reagovat
LAM

Dobrá reakce Banda nýmandů kteří v životě dokážou maximálně velký hovno a chvoj se takhle si ani nic jinýho nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši ty jsi hloupější než misinho a to je co říct

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

ten pravy sa ozval

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

a hodnotit inteligenciu na zaklade toho ze dany clovek nehovori to co si ty myslis a presadzujes je tiez na zamysleniee

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

trefí to jednoho a drží se za hlavu všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis ake timove citenie vladne v Barcelone.

Reagovat
valloire

spíš dna FCB

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ukázal no,opět hrál skvěle Reakce na fanoušky v pořádku.

Reagovat
drussbarb

V suchém triku

Reagovat
X-bano-X

golasoooooo el capitanooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Leo je naozaj futbalový gretzsky, takýto hrac tu este nebol a dlho nebude, fans Barcy a 90% dalsich fanusikov futbalu si to uvedomuje, snad si to neskor uvedomia aj niektori fans Realu

Reagovat
Generalní Gladiator

jaképak snad, na to sere pes, kdo to potřebuje?

Reagovat
misinho7

preco mam pocit ze tento alebo podobny koment tu uz od teba citam po 357854 krat?

Reagovat
Generalní Gladiator

má pravdu přecedo

Reagovat
Ed_Hazard

Ban už za toto, šak on musí byt bot. Dokolečka to isté.

Reagovat
misinho7

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale mápravdu.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci nezvládajú

Reagovat
CHONG

To není moc dobré přirovnání, ať už se to culés líbí nebo ne, tak Cristiano prostě Messimu šlape na paty, Gretzky byl a je naprosto nedostižný.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne..

Reagovat
Kokesh

Jak ne? Nikdo jiny neni Messimu tak tesne za prdeli jako Cris...

Reagovat
smazaný uživatel

To možná, ale to jeste neznamená, ze je blízko

Reagovat
roman1978

Reagovat
X-bano-X

Šlape co?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 2016 - 51zapasov 49 golov a 29 asistencii, Messi 2016/2017 11zapasov 14 golov a 6 asistencii :)

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuuh

Reagovat
Kluivert9

Samej bílej nezvládajko tady

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi jej okřiknout ne? Jak se to chová?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je obzvláště dobrá úroda.

Reagovat
homeles8

bože, vy jste fakt úplný kriplové, zabíte se proboha.

Reagovat
homeles8

kreténe

Reagovat
technecium

BAN

Reagovat
homeles8

když to takhle říkám lidem třeba v práci, tak hned vyhrožujou že půjdou za vedoucím, když někde v hospodě, tak se hned chtějí prát, a tady zase todleto. To jenom potvrzuje to co říkám, nebo tady píšu. Ani si to nedokážete přiznat.

Reagovat
technecium

Ale takovéto věci se neříkají

Reagovat
smazaný uživatel

Je někdo komu nenadáváš, nebo jsou dle tebe všichni do jednoho kreténi?

Reagovat
homeles8

pár lidí mám hodně rád a jenom kvůli nim jsem ještě nespáchal sebevraždu

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli pár lidem jsi takovou spoustu lidí zarmoutil?

Reagovat
technecium

Ač s pomoci rozhodčích, tak takováto vítězství jsou vždy velkou satisfakci za tu totální prasáckou okopávanou, kterou Vale hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvílemi jsem myslel,že hrajeme s Espanyolem.

Reagovat
valloire

Reagovat
homeles8

Reagovat
valloire

co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku tipuju Barcu na prvním mistě. Atletico i Real nejspíš remíza. To by se dalo vsadit, přeceňovany Real ma dobry kurz.

Reagovat
madridcan

Doma Athletic pre Real nie je problem. Aj Ronaldo im sekne dva goly. Idealny super prenho.

Reagovat
Switchback

Bohužel ale třeba vás rozhodčí zaříznou

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, byl bych rád, ale nevěřím, i madridčan už ví.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme ale raději ted vidím na 1. místě Sevillu než někoho z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale nejraději vidím nás.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufejme, hattrick by byl krásný, ale většina madridistas tady od začátku sezony píše,že je jejich titul tak jasný, jak v posledních sezonách ještě nikdy.

Reagovat
madridcan

Vacsina? Ja! Si to zapamataj, lebo to aj tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních 8 letech si to od tebe pamatuji každý rok. Mám zase slíbené šampaňské?

Reagovat
madridcan

Ja som nikomu sampanske nesluboval

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky ne?

Reagovat
madridcan

Nie...neplet si so mnou Madridistu a mne podobne nicky, dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nepletu.Ty jsi asi před dvěma lety mluvil o tom,že máte jasný titul a že mi klidně dáš na to flašku až pojedeš do Prahy. Nechce se mi to dohledávat, ani tě usvědčovat, jsi prostě normální kecal. I tehdy bych odmítl.

Reagovat
madridcan

Jop, cize typicke cules osocovanie. Podme dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Raději zmlkni ,ať se to moc nerozmazává, znáš vallyho, je schopen to dohledat.

Reagovat
valloire

to mam hledat za tebe jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen legrace,vím, že by jsi toho byl schopen stejně jako, že bys důkazy spálil nebo spolkl.

Reagovat
valloire

nepij

Reagovat
madridcan

O sest hodin vstavam do roboty a kedze sa nezivim ako somelier, tak asi tazko

Reagovat
valloire

to neni na tebe, ale na dědka

Reagovat
smazaný uživatel

Preco opat nehra Giuseppe Rossi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce La coruna? Jediny hrac co tam je Carles Gil, inak nic. Andone ma teda nezaujal. Oni hraju uplne nezazivny fotbal na nahodu

Reagovat
Phillipinho

Dneska tezky zapas na Pizjuanovi, ale Sevilla to tahne zatim pouze individualni kvalitou, takze bychom nejakej gol s brejku dat.

Skoda, ze ma Athletic az na Laporteho mimo celou obranu plus Adurize, tam to na body nebude..

Reagovat
misinho7

to neskutocen nabusene City s Pepkom dalsia strata a uz 5 zapasov bez vyhry.. hlavne ze su 5 krat lepsi ako minuly rok samozrejme podla tunajsich diskutujucich

Reagovat
misinho7

podal tunajsich cule*

Reagovat
Switchback

však jsou pořád první ...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tu zaujima manchestwr city, asi si zabludil. Chod si to komentovat medzi deti

Reagovat
Switchback

Nebudu to po tobě luštit ...

Reagovat
misinho7

inac dnes ocakavam v zalohe znova Kroos a Kova a pred nimi bud Isco abo James.. proti Betisu to fungovalo paradn a myslim si ze takto by sme mohli v pohode hrat aj v buducnosti za pritomnosti Casemira...Kova vypomaha defenzive ale narozdiel od Caseho dokaze aj lepsi kombinovat a utocit a dava tej hre uplne iny rozmer, jedina nevyhoda je ze zas bude musiet sediet jeden z dvojice Isco a James a ked sa vrati Modric tak obidvaja uvidime no po dnesku ako dopadne druhy test dvojice K

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ten 1 gol da.

Reagovat
Phillipinho

Dneska tam nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrasca ste nemali davat dole. Ale aj tak ocakavam nejaky usmudlany gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Sorry, tak nic

Reagovat
misinho7

tak a dneska znova pekne po pauze spat na celo ligy

Reagovat
Phillipinho

Hmm Sevilla vyborna. Nasri a N'zonzi naprosto fenomenalni vykony

Reagovat
Kokesh

Vyhrat a potvrdit prvni misto, to jedine nas ted musi zajimat. Doufam, ze nasi hraci neresi to ovlivneni zapasu Barcy tak jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že to v těch hlavách budou mít stejně jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng

Reagovat
Kokesh

James, Vasquez, Asensio, Morata...nemyslim si, ze ma nekdo produktivnejsi lavicku nez my. Alvaro mel byt ale v zakladu.

Reagovat
misinho7

Navas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Kovačič, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo

tak to je parada, presne ako proti Betisu a Kova s Krosom spolu jedine by som este posadil Karima a dal hrat Alvara ale tak snad sa ukaze v druhom polcase, podme do nich

Reagovat
Ed_Hazard

Alvarovi by mal dávať viac šancí odzačiatku, zaslúži si to. Vždy keď nastúpi tak robí v obranách súpera neskutočný bordel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je!!

Reagovat
placa

Sansone a ted obrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je smula pro palmy, zraneni a jeste pecka, ktera nemela byt

Reagovat
smazaný uživatel

už patnáct minut známe sestavu Realu a ještě tady žádný vševěd nenadává na Zizua co se stalo?

Reagovat
misinho7

preco by sa malo za tak vybornu zostavu ? ..jedina chybicka alvaro inac parada

Reagovat
smazaný uživatel

přišlo mi, že letos už je zvykem, že někteří místní jedinci jsou neustále nespokojeni a blijou na Zizoua, ať udělá cokoli

Reagovat
misinho7

pockaj po zapase, ak nezopakujeme vykon s betisom a bude to sracka to tu bude po zapse este hejtov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Vsak si pockej. Az budeme mit dve remizy v rade a Zizu se tu bude odvolavat.

Reagovat
Phillipinho

Valverde to vypousti?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
placa

Bakambu, parada. Po Osmalisporu dalsi skvely comeback

Reagovat
LAM

Atheltic šetří na co?Tam nehraje půlka základu ne?

Reagovat
misinho7

Aduriz zraneny..De marcos to iste atd..

Reagovat
LAM

Hm tak to maj bohužel smůlu.

Reagovat
misinho7

nj co uz.. nam chyba luka case sergio..taky je futbal no

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si říkají, že na současný Real to stačí.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, pěkně Williams!

Reagovat
smazaný uživatel

Legendaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

A Marcelo za celou tu akci.

Reagovat
Kokesh

Pravou takovy mic do brejku....nadhera

Reagovat
hntlyl

Isco

Reagovat
misinho7

Iscooo Discooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldův pád byl nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

delifnarium v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni přece nikdy nefilmují.

Reagovat
Kokesh

Dnes je zaloha naprosto perfektni. Po case se na to krasne diva.

Reagovat
misinho7

tak isto ako proti betisu

Reagovat
alcantara

Marcelo slusny vyklus a stoperi tiez vtipny.

Reagovat
Kokesh

Snad bys po nem nechtěl sprint dozadu. To je jako chtit po Jirkovi byt objektivni.

Reagovat
alcantara

Po komkolvek to chciet je odvazne, niekedy to nejde, ajked chces. A mnohokrat ani nechces... Ale Marcelo obcas zasprintuje dozadu...

Reagovat
vilp

Varane to dobře vypíchl, jen Pepe nedokázal včas zareagovat.

Reagovat
madridcan

Ty by si bez toho Realu skapal

Reagovat
alcantara

Tebe totalne a definitivne preplo.

Reagovat
madridcan

Uz vies co som myslel tym, ze mi pise ten pravy hlavne, ze ma poznas

Reagovat
alcantara

No neviem... Reagujem len na to, co vidim, na to ta poznat nemusim, chlapce.

Reagovat
madridcan

No zjavne nevidis, lebo vedla v diskusii si nevedel podat dokaz. O prepnuti by si mal tiez vediet osobne...este nieco? Podme dalej pozerat Real, to nas oboch naplna

Reagovat
alcantara

Vobec nechapes podstatu. Nie som jediny, co ti nieco podobne naznscil. Skus sa na chvilku zamysliet Netusim, co by som mal vediet o prepnuti...A ta poznamka s Madridom, typicke pre Teba... To ma potom naplna aj United Chelsea, City, Sevilla, Atletico, Neapol, Crotone...Logika.

Reagovat
madridcan

Pockaj, to ako fakt si mam brat k srdcu co napise sebranka od tvojho klubu? To nemozes mysliet vazne?

Reagovat
alcantara

Taky Rssa napr ked je sebranka... Ok.

Reagovat
madridcan

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

to už dávno

Reagovat
misinho7

ach ta obrana..riadne skripe

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo ho ako prvý nemal pustiť, potom tam bol už zmätok. Celkom luck jak sviňa pre Bilbao že sa im to tak poodrážalo

Reagovat
alcantara

Isco je v pohode, zatial sa mi paci asi najviac.

Reagovat
misinho7

isco vyborny tak isto ako proti betisu

Reagovat
alcantara

Bale sa teraz prvykrat rozbehol, ne? Chyba tomu tempo, rychlost. Nieco ako my.

Reagovat
Ed_Hazard

Začal hrať naľavo. Keď hrá zľava tak je tam parádny. Lenže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo y u do dis

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

toto mohol Ronaldo vyriesit lepsie ale benzema ani isco si nevedeli najst volni priestor a on to zadrbal po zemi do brankara .. co uz no

Reagovat
smazaný uživatel

V tuto chvíli neměl být tím pověstným kolektivním špílmachrem a měl to hrát sám na sebe!

Reagovat
misinho7

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi po letech pochopil vtip. Už nám dospíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na světě jsou 3 jistoty: smrt, daně a Ronaldo zajebávající gólovou šanci.

Reagovat
misinho7

mas toto za potreby?

Reagovat
smazaný uživatel

Daně se nás moc netýkají, ne?

Reagovat
vilp

Crisovi ten náskok Messiho zase leze na mozek. Isco tam byl dvakrát v lepší pozici a dvakrát to radši zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teda komu fandíš, ani já ti to neprozradím,ale CR4 je narozdíl od Messiho týmový hráč, který narozdíl od něj nikdy nesimuluje!

Reagovat
misinho7

pred zapasom ako bol v tuneli tak tam sedel a modlil sa ci co robil toto som este unho nevidel, on je naozaj asi frustrovany ze to nejde tak ako ma potrebuje surne presadit sa golovo vo viacerych zapasoch po sebe a nabrat stratenie sebavedomie a tu lahkost v zakonceni, lebo zatial posobi v tom zakonceni otrasne, takto tie situacie zle nikdy neriesil

Reagovat
Kokesh

V tw posledni situaci nemohl nahrat. Sam to ukazoval gestikulaci a ja je to pote videl zpetne ve videu. Udelal to nejlepsi.

Reagovat
misinho7

jj jasne toto mu nevycitam, tam bolo aj ajsne vidiet ako sa pozeral na spoluhracov ale vsetci niekde skryty..len skoda ze ked to uz zakoncoval tak ze to nezdvihol a to by bol gol verim ze keby bol vo svojej forme tak je to jasny gol ..ale nevadi druhy polcas to padne

Reagovat
Kokesh

Kdyby to zdvihl, tak mu to Nani zavesi z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema byl v době střely absolutně volnej, stačilo to postrčit jemu a byli jsme zase ve vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

To je rouhání! Bylo řečeno, že to nešlo přihrát, tak to přihřát nešlo!

Reagovat
smazaný uživatel

omg, drž už pec, jenom to tu zasíráš hovnama

Reagovat
smazaný uživatel

To mě mrzí,myslel jsem, že to tu od našeho zápasu na Mestalla je taková veselá nevázaná diskuze.

Reagovat
valloire

já bych řekl, že trochu moc piješ hele

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná blbost, zítra máme školku na sedm a vycházky jen do tří.

Ale kdyby tomu tak bylo , mohl bych se z toho vyspat, ty ze své blbosti ne.

Reagovat
valloire

to já už poznám, že sis otevřel vínečko

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

NESPI!

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Celou dobu byl schovany za hracem...

Reagovat
Kokesh

Btw. welcome back.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Zatim opět klasicka letosni sracka v nasem podani.

Reagovat
Ángel di María 22

Prvnich 20 minut dobrejch, pak totálně výpadek. Zas je to čitelný a obrana hoří dost.

Reagovat
vilp

Ani bych neřekl, šancí bylo dost, jen tak koncovka je zatím špatná, navíc musíš brát v úvahu, že ty podmínky dnes nejsou nejlepší. Obrana s BBC bude hořet tak jako tak.

Reagovat
Ángel di María 22

Podmínky nejsou nejlepší pro Athletic přece, těm chybí ti hráči víc.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak hrajeme dobre, vubec se o vysledek dnes nebojim

Reagovat
misinho7

podla mna to nie je az take hrozne , skor by trebalo lepsie riesit finalne situacie a hlavne nech sa sameta obrana lebo to branenie je niekedy velmi velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, nehrajete špatně ale je mizerně řešená koncovka.

Reagovat
Kokesh

Btw. Jeste jsem nevidel situaci, ze by Varane ty křížene mice s nabehy protihracu nemel. Pokazde je myslenkou i rychlosti pred utocnikem. V tomhle je top.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Varane je skvělý stoper, na tomto postu máte několik let fotbalovou kvalitu, teď navíc normálního člověka.

Reagovat
vilp

Zatím jsem neviděl rychlejšího útočníka, než je on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by celkem zajímal souboj Bale, Ronaldo a Varane. Čistě sprint bez míče. Na Balea by asi neměl, ale ani bych se nedivil, kdyby Ronalda dal.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vilp

Jinak jsem jediný, komu Bale přijde pomalejší než drív?

Reagovat
CR7RONALDO

Nie, už asi taký 1 a pol roka alebo aj možno 2 roky je pomalší, než predtým, proste od druhej sezony u nás

Reagovat
technecium

Nebo se od tý doby prostě jenom nerozběhl tak jak to umí

Reagovat
valloire

Bilbao bude rozdrceno. Tak jako Sparta.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to moc rozdrceno nebude

Reagovat
valloire

Zkušený tým dá jen tolik golů, kolik potřebuje k vítězství.

Reagovat
Switchback

těch 5:0 moc nevyšlo

Reagovat
valloire

1-0 a PÁTÁ výhra za sebou stačí.

Reagovat
alcantara

Tyvole...

Reagovat
misinho7

to mi vazne hrame na centre abo co?

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
vilp

WTF? Hráč, přes kterého šlo skoro veškeré nebezpečí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, sundej Isca...

Reagovat
vilp

Jinak ten Lucas v záloze, když i bez něj je tam takový přetlak...

Reagovat
Ángel di María 22

Jako, co je na tohmle výkonu tak úžasnýho? Vždyť je to vážně stejný. Herně sračka, šance, ty jsme si občas vytvořili při každym zápase. Největší příležitost druhýho poločasu zahodil Iňaki.

Reagovat
Ed_Hazard

Cris už je strašne mimo. Začína byť v tejto formičke na škodu....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejlepší hráč světa všech dob!!!!

Reagovat
valloire

ne, to je Messi

Reagovat
ADM

Reagovat
loki5

Skvěle včera jsi říkal že nikdy nelžeš

Reagovat
valloire

to jsem lhal

Reagovat
loki5

To myslím bylo všem jasné.

Reagovat
Ángel di María 22

Na hřišti měl zůstat Isco prostě. První střídání mělo bejt Morata za Benze. My chcem otevírat obranu soupeře a v záloze hraje Vasquez, to je zkrátka nesmysl od Zizoua.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla píčovina no, Isco jediný trochu kreativní, s Vázquezem to bude překvapivě jeden centr do vápna za druhým.

Reagovat
vilp

Kdyby alespoň centroval James, který to umí nejlíp z týmu.

Reagovat
vilp

Taky tomu nerozumím.

Reagovat
patas92

To jsme si všimli

Reagovat
vilp

Bale.

Reagovat
Ángel di María 22

Bale

Reagovat
valloire

Zidane ven.

Reagovat
patas92

Reagovat
Jerichoo

Jamesa tam snad nedá

Reagovat
vilp

Hlavní je, že se tomu směje, tydýt.

Reagovat
One-Real

Ještě tam padne, věřím. Ale tohle čím dál častější honění zápasů na poslední chvíli, ať už to dopadne jakkoliv se mi moc nelíbí.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
alcantara

Kokesh na scenu, zase sa vyhadzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný množství tutovek jsme letos spálili. Podle mě úplně ten největší problém.

Reagovat
misinho7

ako chcem vyhrat ked nedame dva taketo tutovky? dvaja na brankara a oni co tam stvaraju.. nechapem

Reagovat
vilp

MORATA

Reagovat
Ángel di María 22

Alvaroooooooo ♥

Reagovat
madridcan

Anooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jerichoo

Alvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaro

Reagovat
valloire

gooooooooooooooool Alvaro

Reagovat
Ed_Hazard

Moratič do piče anooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
misinho7

Konecneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
vilp

Ježiši

Reagovat
misinho7

Kurva a naucte sa uz premienat sance kurva ale..uz sohlo byt 4:1 a po zapase a nie taketo nervy do konca

Reagovat
Ed_Hazard

A Bale zľava

Reagovat
Ángel di María 22

Ale je to hrůza. Ještě teda neni konec, ale takhle se doma trápit na výhry.. A stejně neporazíme ani Eibar. A teď Varane, ty krávo to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Super sub

Reagovat
alcantara

Inaki ty vrah...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Varane ffs

Reagovat
Jerichoo

Varane blázon

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Inaki Williams.. vubec se mu nedivim, ze nedal ani jednu z tech loženek, ani jednou nemohl cekat, ze za dve sekundy je v tutovce

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle nějak si představuju chaos. My absolutně netušíme, co ve fotbale znamená systém. Letos fakt netušíme.

Reagovat
Ed_Hazard

A pritom stačilo nepokaziť triviálnu prihrávku vpredu od Crisa Ale Varane slušná panika, dobre zastupuje Ramosa

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tohle nebylo o týhle akci Se koukni, jak bráníme celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tiez myslim ze s tymto tie straty vonku u poriadnych superov pridu. My sme na tom ale len o trosku lepsie mozno, takze ani ma to nejako nevzrusuje, ze vam to prilis nejde.

Reagovat
-Carles-

Liga je strašne vyrovnaná, túto sezónu sa bude strácať ešte viac ako v predošlých rokoch.

Reagovat
Billy McClane

Morata si dal pekny darcek k dnesnym narodeninam

Reagovat
valloire

Tady to hraní na zkušenej tým je vo nervy. Chtělo by to na osvěžení zase přepnout na bombaďáky.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale jako co je varování nejvetší, Cristiano pořád nedává góly. Už je to moc dlouhý trápení, zkrátka je potřeba přijmou realitu jeho věku, no. Těžce se na to kouká, ale už prostě odchází.

Reagovat
valloire

Spíš bych řekl, že je to o nulový přípravě na sezonu. Po zimě bude dobrej.

Reagovat
Ángel di María 22

To je blbost, takhle dlouho se do toho dostávat..

Reagovat
valloire

Není. Hrál až do července ME, pak zraněnej, chvíli to trvá a je mu 31. Uvidíš, že bude ještě dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 41.

Reagovat
Kokesh

Klidne byxh se vsadil, za da zase 50+.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako letos jeste? Nebo do konce kariery myslis.

Reagovat
Kokesh

Letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jen zlatý míč, 50+ až příští rok. Ve finále ME ukázal, jak je platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, vtipná kaše to the max. Prosím tě, nech toho nebo si z těch tvých ostrovtipů dneska potrhám bránici.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

I ty jsi pokecal! Ronaldo 50+ a ty 50-

Reagovat
misinho7

tento rok je to uz nerealne

Reagovat
vilp

Nemyslím si, že je to věkem. Pořád je rychlejší než většina obránců a do šancí se dostává díky výbornému pohybu, jen ta koncovka už není taková. Na EURU měl stejný problém. V tom proměňovaní mi momentálně přijde na úrovni Suáreze, jenže Barcelona hraje mnohem lépe a těch šancí si za zápas vytvoří mnohem víc.

Reagovat
Kokesh

Muzeme na nej kolikrat nadavat kvuli technice ci reseni akci, ale ten kluk nevypusti jedinny souboj a rve se jako kun za bily dres. Zacinas si me ziskavat cim dal vice, Alvaro.

Reagovat
Jerichoo

presne ten je drive ju úžasný

Reagovat
Ángel di María 22

Zrovna Alvaro je jedinej hrac letos, nebo jeden z mala, na koho bych nerekl krivy slovo.

Reagovat
alcantara

Pepe?

Reagovat
Ángel di María 22

+ Modric, Kroos. Jo, jeden z mala.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jako na Moratu se tu "blilo" jen v preseason snad. Co začala sezona, tak toho tady moc není.. každý musí ten jeho zápal vidět.

Reagovat
vilp

Reagovat
alcantara

A Morata bezi....

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldo To je tragédie, jakou jsem u něj neviděl. Bude rád za 20 ligovejch gólů letos. Hodně rád.

Reagovat
misinho7

ci vobec bude tych 20 golov .. toto bude jeho najslabsia golova sezona v reale suverejne podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte teda slušná klauniáda v posledních minutách

Reagovat
Ed_Hazard

Hotovo, toto už je na lavičku chlape..

Reagovat
LAM

Daj mu GB?

Reagovat
Ed_Hazard

Tým že tu dokolečka budeš do konca roka omielať túto sračku, nič nezmeníš. Tak prestaň plakať, GB dostane tak či tak, aj keď hrá momentálne strašne.

Reagovat
smazaný uživatel

GB dostane, ale bude to najnezasluzenejsia GB v historii :) tu to bude az smiesne

Reagovat
Ed_Hazard

Snejider prudko nesúhlasí.

Reagovat
misinho7

Reagovat
-Carles-

Sneijder

Reagovat
valloire

tak Xavi no

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Sneijder nepatřil mezi nejlepší ani v Interu proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu,kde vznikla ta iluze o Sneijderovi jako majiteli Zlatého míče.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouží si ho,to je jasné, je to nejlepší hráč.

Reagovat
misinho7

gb sa dava za cely rok ale bohuzial na jesen je totalne mimo a takymto tempom mu to bez problemov zobere Messi

Reagovat
Ed_Hazard

Dostane to Cris, predsa ukopal pekné trofeje a tých gólov nemá málo. Že ich má Messi viac nevadí

Reagovat
misinho7

dostane to jedine vedy ak je uz to hlasovanie ukoncene lebo takymto tempom ludia hned zmenia nazor a daju to Messimu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi je celkovo herne lepsi celý rok, ale marketing a trofeje robia svoje, aj ked ani tam nebol klucom k uspechu on

Reagovat
misinho7

jasne marketing ..lebo o Messim ani nevieme kto je..v afrike sa lhlasujuci trenery pytaju kto je ten Lionel cipana

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež som moc nepochopil tú myšlienku. Nevadí nechajme tak.

Reagovat
LAM

Tak vysvětli proč dá někdo hlas Ronaldovi.Vždyť ten herní rozdíl snad vydíš i ty.

Reagovat
misinho7

daju mu hlas za LM a EURO , a za tie goly a statistiky aj ked herne je tento rok slabsi ako Messi aj ked ako som pisal nizsie stale viac zacinam pochybovat ci tie hlasy dostane, viac takychto zapasov a vsetci co mu chceli dat hlas to prehodnotia

Reagovat
LAM

Hele ale počítá se LM v roce 2016 a tam má míň golů než Leo.Semifinále a finále od něj nic.A na Euru bylo jen v Portugalský repre 4 lepší hráči takže fakt ne.Svym herni projevem by v tý trojce ani neměl bejt,ale klidně by tam z Realu mohl bejt Modrič kterej je pro Real ještě důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že to je marný boj? On je značka a ta musí vyhrát.

Reagovat
misinho7

no na diskusii je to marny boj lebo ani jeden z nas tu o tom nerozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nemluvím o nás.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak,tak finále obě nic, ikdyž to druhý vinou zranění, semifinále s man.city hrál jen jeden špíl a taky nic..on rozhodně nebyl nejlepší hráč realu..

Reagovat
ADM

ti, čo mu tie hlasy daju, tieto zápasy vobec nevidia

Reagovat
misinho7

jany a skrto mu daju isto

Reagovat
loki5

No když si vzpomenu jak se Portugalsko proremízovalo až k titulu kroutí se mi prsty. Real alespoň hrál dobře až do finále LM.

Reagovat
valloire

Nějaký dal, ale když je měl dát v zápasech, kde to bylo třeba, tak je nedal. Takže nedal a nic nedostane.

Reagovat
LAM

spoluhráči ukopali.semifinále a finále LM nic,Na EUru za celý playoff jeden gol a dva neviditelný výkony,finále ani skoro nehrál.

Reagovat
Generalní Gladiator

letošní sezona messi 14g ronaldo 4,

ono se ani nedá říct, že ronaldo mu v letošní sezoně nestačí, ruku na srdce, je vůbec řekněme v první desítce nejlepších hráčů světa? já o tom dost pochybuju..

Reagovat
smazaný uživatel

po spravnosti by mala byt top 3 : Leo Suarez Griezmann a vyhra Leo, ale vitaz bude Ronaldo...tak potom kde je spravnost týchto anket ?

Reagovat
Generalní Gladiator

nevím, mě to netrápí, svět nebyl,není a nikdy nebude spravedlivej,ber to jako zábavu a odlehčení

Reagovat
valloire

tak Messi nedal ani jeden a stejně ho vyhlásili nej hráčem

Reagovat
LAM

4 krát hráč zápasu,tak nevim no.Kdo měl na turnaji víc?

Reagovat
valloire

Tak bavil ses o playoff ne? Hráč zápasu ve skupině s Iránem, Bosnou a Nigérií není nic.

Reagovat
LAM

No i se Švýcarskem byl skvělej.Slabší byl hlavně s Holandskem a Německem kde to byly taktický bitky bez golu.Celkově ale za ten turnaj nikdo výraznější nebyl.

Reagovat
valloire

Tak třeba Kroos nebo Muller a škoda Neymara. Ale chápeš kde byl neviditelnej? V semifinále a finále. V těch nejdůležitějších zápasech, kde to měl nějak převážit na stranu Argentiny. To je přesně to, o čem furt mluvím.

Reagovat
LAM

V těch zápasech,ale nikdo nevynikal ,protože se hrálo hlavně na nulu a z celkovýho pohledu na turnaj to dostal opravdu oprávněně.

Reagovat
valloire

Ne, dostal to za jméno. Měl to dostal Kroos nebo Muller. Za mě Kroos a i v nějakejch hodnoceních nejužitečnějších hráčů byl nejlepší.

Reagovat
LAM

Tak on byl mimo i první tři měsíce tohodle roku.Pak dal hattrick Wolfsburgu vydařilo semu pár dalších zápasů a potom měl problémy se zraněním a do konce sezony už zase průměr.Teď na podzim tragédie a asi uznáš sám že na Euru bylo hodně lepších hráčů.

Jako dát mu to letos tak to bude hodně úsměvný.Herně je slabej už druhej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má tých spoluhráčov úplne v piči. Ja tomu nerozumiem. Taký skvelý hráč a taký extrémny egoista.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, čemu nerozumíš? Takhle hraje pořád.

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je už fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Ronalda v kostce.

Reagovat
Ed_Hazard

Doterajšia sezóna Ronalda v kostce.

Reagovat
Switchback

Co se tam na konci stalo? Že tak nadáváte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo běžel sám na gólmana. Morata a Kroos volný, pokud by to na ně dal, tak jistý gól.

Ronaldo to nakouří do gólmana.

Reagovat
Switchback

Už to vidím ... https://streamable.com/52ih asi je trochu frustrovanej už, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já to jeho rozhodnutí chápu, žejo. Potřebuje ten gól dát prostě a tohle byla největší šance, do který se za celý zápas dostal. Ale je to vtipný no.

Reagovat
misinho7

tiez som dufal ze to zakonci lebo ten gol potreboval ale samozrejme som myslel ze da gol takto ked si enveril to mal poslat Alvarovi..

Reagovat
Ed_Hazard

Ver či never, ja som tušil že to nenahrá a taktiež že to napáli do GK Strašne tu silí, jemu by prospela na 1 match lavička nech si prečistí hlavu. I ked unho by to malo pravdepodobne úplne opačný efekt..

Reagovat
LAM

Jedinej kdo ho posadil byl Mourinho ne?

Reagovat
misinho7

posadit ho na lavicku je nerealne..tak isto ako by sa to nedalo spravit s Messim sa to neda ani s Ronaldom mna ale skor zaujima ako to bude dalej, predsa len ked tu chce skoncit karieru a bude mat mat cca 35 a mozno uz nebude ta vykonost na zaklad ci ho niekto posadi alebo co ja si skor mysli ze tu karieru neskonci, to su take vyhlasenia ale ked zisti raz ze uz nato naozaj nema lebo je uz dost stary tak sa podla mna poberie dalej..urcite by tu nechcel skoncit karieru ako lavickar

Reagovat
Ed_Hazard

Jop, neverím že ukončí kariéru v 35 rokoch. A v takom veku už budú jeho prednosti riadne okresané. Do 3 rokov sa poberie buď do MU zabojovať o záchranu v PL alebo niekam do USA

Reagovat
misinho7

ja to vidim na USA, ale stale dufam ze prsote tu zostane a bude na top urovni aj v 35, hlavne bude musiet zmenit hru a presedlat z kridla na hrot atd

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrotu je to holomajzna a on se soubojů bojí.

Reagovat
LAM

Hrot je opravdu blbost.Dokonce věřim že i tak začne těch golů dávat víc,ale herně už to bude jen horší.

Reagovat
Generalní Gladiator

horší herně?to ještě jde? góly můžeš dávat i v 35, ale vyplatí se takovej hráč ještě realu?on ty góly celkově nějak nasype, ale spíš tak, že dá 2xpo 5ti gólech nějakému odevzdanému týmu,ale poslední dva roky je strašně moc zápasů, ve kterých neskóroval,to se mu dřív zdaleka nestávalo..jako mám docela radost

,že prodloužil o další čtyři roky nebo kolik,fakt že jo..

Reagovat
Ed_Hazard

A na hrote brať miesto Karimovi alebo Moratovi?

Reagovat
misinho7

tiez pravda..ale zas na kridle v 35 hrat nebude podla mna... celkovo bude to zaujimave ako to bude snim dalej v pokrocilom veku

Reagovat
Ed_Hazard

No jo, ved práve že nevidím rozumné riešenie v tomto. Budeme si musieť počkať ako to o 3-4 roky Zizou vyrieši

Reagovat
misinho7

obavam sa ze to nebude riesit Zizu ale snad sa mylim

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to nebude za tři čtyři roky, ale za jeden dva.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
LAM

Věř mi že ani jeden z MSN by tohle neudělal.

Reagovat
ADM

Serte na to. Každý kvalitný útočník by toto premenil so zaviazanými očami a nepotreboval by prihrávať, tak ako by neprihral Suarez či Messi keby si chceli dať gol. Proste mu neni dopriate a je uplne v piči no..

Reagovat
LAM

Jinak jak Kross roztahoval rukama a čuměl na něj Se divim že ho nevypi.oval

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos by nevypičoval nikdy nikoho. Takový věci on nedělá (nemá je naprogramovaný).

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kolektivní hra a ta někdy přináší těžkosti. Snad se na něj nezlobíš, v lize už vám toho tolik vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Real zasluzena výhra, predok tabulky riadne nadubaný, Real, Barca, Atletiko, Sevilla...inak Ronaldo to je tragedia, ten kolko sanci zahodi, herne to neni dobre uz rok a pol ale teraz ani tie sance, ak tento rok ziska ZL je jasne ze ti ktori o tom hlasuju vobec tie zapasy nepozeraju...neberte to ako hate

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeř byl nemilosrdně rozdrcen zkušeným mužstvem. Ať žije BBC a Isco na láávce.

Reagovat
smazaný uživatel

To ,že Cristiano nedává góly znamená, že titul je náš

Reagovat
misinho7

je to smutne pozerat ako Ronaldo totalne nedava tutovky ktore by daval rok dozadu zo zavretymi ocami...ako vek je vek ale vekom snad straca hrac rychlost atd ale to zeby stratil schopnost zakoncenia tomu neverim... to sa neda stratit len tak vekom..bud to bude proste sebavedomim alebo proste neviem ale verim ze sa vrati spat

Reagovat
vilp

Zrovna loni měl krom jednoho zápasu, kdy dal pět gólů, ten začátek v lize dost podobný. Z prvních 7 utkání nedal branku 6x. A to se do těch šancí dostával, nakonec byl s tím svým sobectví stejně na zabití jako dnes.

Reagovat
valloire

Ronaldo ven

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Cris je mimo, ale nevadí no to teraz neriešme. Tri vydreté body sú doma a opäť vedieme s malým náskokom tabuľku. Verím že tento rok tú ligu dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

.. nebo s takovou konkurencí jaká je letos skončíme čtvrtý.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Nestraš

Reagovat
CHONG

Cristiano totálně mimo, herně sračka, ale tři body a průběžné první místo se počítají, každopádně ZZ by měl začít něco dělat, jinak to bude zase průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda , že nedal v závěru ten gól. vy byste byli spokojeni a ještě si z nás dělali legraci.

Reagovat
CHONG

To můžeme po tom včerejším cirkusovém vystoupení i tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele